Subota, 25.05.2013.

09:25

Đurđević i Vitas u Partizanu!

Kako piše „Sport“, dvojica fudbalera Rada Uroš Vitas i Uroš Đurđević biće prva pojačanja Partizana u letnjem prelaznom roku.

Izvor: B92

Ðurðeviæ i Vitas u Partizanu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

Djole PFC

pre 10 godina

A gde su nasi igraci iz mladog pogona i iz Teleoptika imamo ovakvih na kilo samo sto nece da im daju pravu sansu!Dajte Stojicu da bude sportski direktor Partizana!:)Rad ima jednog od najboljih trenera u Srbiji Marka Nikolica njegovi igraci grizu kao pit bulovi steta sto nije u Partizanu!:)poz

guido

pre 10 godina

vidim da mnogi spominju regionalnu ligu kao izlaz. ali ja se pitam ko bi trebao da igra u toj ligi pa da podigne standard? osim drugih klubova bivse velike četvorke, nema timova na ovim prostorima koji bi toj velikoj četvorki napunili stadion. bi li stadion u beogradu bio pun da dođe osijek, velež, olimpija? sumnjam. s druge strane, da li bi klubovi kao olimpijakos ili galatasaraj stupili u ligu sa zvezdom, partizanom, dinamom? to bi nama podiglo kvalitet takmicenja ali da li bi njima. jesmo li mi bolji od 6, 7 plasiranog turskog, grkog, rumunskog kluba? sumnjam.

Stanoje

pre 10 godina

Da rezimiramo situaciju Partizan će sledeće sezone biti drugi tim Rada... I onda mi očekujemo nešto od našeg fudbala... Da su ovih 5 igrača rada koji igraju u partizanu dobri Rad bi osvojio titulu
(David, 25. maj 2013 10:51)

Ti mora da si navijac zvezde. Pokazujes tipicno zvezdino elementarno nerazumevanje cinjenice da je fudbal timska igra koju ne igra pet igraca, nego ceo tim. Tim cine 11 startera, jos 5-6 rezervi, trener, strucni stab sa pomocnim trenerima, infrastruktura, vizija, itd. itd.
Zato sada i jeste tu gde jeste ...

Zare

pre 10 godina

Pravljenje tima?
To se zove "prodaj koga mozes, sada i ako moze juce". Sada prodaju decu od 18 godina. Da mogu, prodali bi ih i ranije.
Setite se ko je sve prodat u poslednjih 5 godina. Svake godine ista prica, "pravimo nov tim", a dovodimo sumnjive igrace za velike pare.
Zasto? Jer tu mogu da se ugrade

UltraZmaj

pre 10 godina

Komsije, ako hocete mozete kod nas da se pojacate na poziciji desnog beka. Nudimo Mikica za 0 evra! + Dobijete i kamion drva za ogrev u miraz!

menadjer

pre 10 godina

nije vam ovo manager igrica pa koliko prodate toliko za trosak imate, mora da se placaju komunalije i u humskoj i u zemunu, pa koliko zaposlenih ima u fk partizanu bez igraca i strcnog staba... Budimo realni, nemamo tim za LS ali za ovakav partizan je lepo igrati i LE dve godine za redom... U nedelju svi na slavlje!!!

jones

pre 10 godina

Ispade ovaj Rad najjaca ekipa u zemlji. Da su ti njihovi igraci toliko kvalitetni, ne bi Rad bio na sredini tabele. Stojic sto zna da proda, to niko ne zna.

qqlele

pre 10 godina

Mislim da je ovo pravi potez! Ukoliko Miljkon ode na kraju sezone, a Aksentijević se ne vrati (čitao sam skoro da ima želju da se vrati, jer u Holandiji ne igra), pojačanja za tu poziciju bi mogli da potražimo u OFK-i ili Spartaku. Nažalost, ne znam kako se momci prezivaju, ali su u utakmicama u kojima sam ih gledao bili odlični. Brzi, probojni, odlični tehničari, dobri u defanzivi. Mada, moram da priznam da je u onih par ulazaka "mali" Živković na mene ostavio odličan utisak, nešto poput Aksentijevića kada se pojavio. Ukoliko, Volkov i Laki odu leva strana će nam biti problematična, ali sam siguran da će se i to rešiti.

george hump

pre 10 godina

Kad ste već tu, dovedite i Lekovića levog beka, ako ode Volkov. Moram da priznam da je Milivojević koji je iz Rada otišao u Zvezdu takođe odličan fudbaler. Šteta za njega. Svaka čast za Rad.

ja

pre 10 godina

Vitas je zamena za Pajovića, kome ističe pozajmica, a Đurđević zamena za Marka Šćepovića, koji odlazi.
(zeka, 25. maj 2013 09:30)
Pre bih rekao da Vitas dolazi da popuni prostor koji ce nastati odlaskom Ivanova, Pajovic koji se dosta dobro pokazao ce zamenimi Ivanova a uz njega Ostojic i Vitas.

Srki

pre 10 godina

Dobro je ovo, nego po mom mišljenju nama treba golman (ako ode Stojković), desni bek, dobar zadnji vezni tipa Žuka, kreatvan ofanzivni vezni igrač, i naravno zamene ako neko ode.

Marko

pre 10 godina

Dobro bre ljudi, ajde malo vratite se na zemlju, malo realnosti ne moze da skodi. O kakvoj Evropi vi pricate, u zemlji u kojoj nema para za deciji dodatak, u kojoj je borba svaki mesec da se isplate penzije i plate, u zemlji u kojoj je karta za fudbalsku utakmicu 200-300 dinara i to je mnogo velikoj vecini, a vi bi u ligu sampiona, i da se nosite sa najvecim evropskim klubovima. Pa ne znam, to su bajke ljudi, pravo je cudo da nasi najveci klubovi uopste opstaju. Troskovi Partizana su ogromni, ako se ne nadje neki nacin da se to smanji, Partizan ce ugroziti samog sebe. Bilo je na skupstini Partizana price, ako se dobro secam, 500.000 eura ode samo na kiriju godisnje, pa to nije normalno. Bilo je dosta price i o stednji i smanjivanju troskova, ali kao i uvek, vrlo je verovatno da ce sve to ostati samo na lepoj prici.

apostoll

pre 10 godina

Citam komentare i neverujem. Pa i da dodje Djurdjevic i da navija za zvezdu kakve veze to ima sa njegovom profesionalnom karijerom. Zapitajte se vi veliki cigani sa severne tribine, koji zaradjujete 200 evra mesecno (ako i zaradjujete) da li bi vi to uradili. To je cisto racionalno razmisljanje jer ce se lakse prodati preko ako igra LS ili LE nego da juri covica i pajtose da mu plate kiriju i daju za klopu.

smeker

pre 10 godina

Tako se radi.Uzmes mlade perspektivne sa kojima si 'ladno prvi a svakog trenutka imas dobru robu za velike klubove kada pare zatrebaju.Neka velika dostignuca u Evro kupovima su utopija i sa tim se treba pomiriti,to se zove sistem...

pesadinac

pre 10 godina

Pa nece valjda preci u Zvezdu. Tamo kao igrac moras sam sebi da platis platu a odstetu bivsem klubu placaju lubenicama i onim vec cuvenim kad osvojimo titulu platicemo vam deo duga.

stef1985a

pre 10 godina

Stojkovic-Aksentijevic,Nastasic,Savic,Obradovic-Petrovic,Ljajic,L.Markovic,Tosic-Jovetic,Kleo.
Par godina samo, gde bi danas bili...

pakopaok

pre 10 godina

ako hocete da se bilo sta urafi u evropi,uvesti zakon da se pre 25 godine ne sme ici u inostaranstvo!! ako vam.je losa srbija neka vas roditelji radjaju i prave u drugim,a pre 25 nema u inostranstvo.pozz

арматура

pre 10 godina

Стојићу несрећо ове године са омладинцима, а следеће ?! Са пионирима !
За све ове године једино што си направио на Бањици је регрутни центар за распале близанце !
Прави стадион или одлази !

runner

pre 10 godina

(Mr. Good, 25. maj 2013 11:46)
'Ajde ne zanosi se! Kakav evropski Partizan sa ovom ligom, u kojih od 16 timova 12 parkira autobus pred svojim šesnaestercom bilo da igra kući, bilo na strani. Eno su i zagrebački Dinamo i beloruski Bate Borisov prevazišli svoje lige pa bez ikakvog uspeh igraju LŠ. Održavati jedan profesionalni tim sa 30-tak igrača pod ugovorima, u prosečnoj ligi gde je cena ulaznica 2 evra a poseta malte ne nikakva, bez jakih sponzora i reklamnih ugovora, sa raznim "fudbalskim" mešetarima i nazovi menadžerima koji ti duvaju za vrat, je vraški teško. Da si najpošteniji i najsposobniji čovek na svetu teško da bi se mogao izboriti s gore navednim problemima.

Pep

pre 10 godina

Dobro ljudi sta je vama ?! Uros Djurdjevic je sjajno pojacanje! Momak ima 19 godina, igra odlicno glavom, brz, snalazljiv, osecaj za gol, odlican strelac, bice paklen tandem sa Mitrom.
Sto se tice Vitasa ne znam kakav je igrac, mlad je, visok, kapiten Rada, ali mislim da on nikako ne bi smeo da bude zamena za Ivanova, vec recimo za Ostojica ili Stankovica, koji mogu da idu, a da kao zamena za Ivana dodje iskusan, proveren igrac tipa Bodurov.

fisico

pre 10 godina

@brankice

ne verujem da su insajderske price, jer svi znaju da lazar nije partizanov igrac...i da o njegovoj karijeri odlucuje menadzeri! TAko da tvoja prica.."pristaje partizan na milion manje od benfike, samo da lazar igra evropu"..nemaju logike

Pećko Pivo - Birra Peja

pre 10 godina

Kojic, Luka, Vitas, Djurdjevic...sa Radom u Ligu Sampiona! Uci cemo u LS isto kao sto smo usli sa Branom Ilicem i Bogunovicem. Jel to ta vizija o kojoj prica Rasovic? Jos kada se dodaju par igraca iz Teleoptika (koji ispada iz Druge lige) i neki (propali) povratnik iz inostranstva...eto resenja! To je "sistem" i "plan" koji se ne zaboravlja i koji se ponavlja iz godine u godinu!. Samrok, Apoel, Ael...to se zaboravlja. Isto kao sto se zaboravlja da su stranci uvodili Partizan u LS (West prvi, a Kleo drugi put).

nervni slalom

pre 10 godina

@ Zajedno smo odrasli,zajedno na SEVER odlazili,radovali se i tugovali... E moj Urose.... (tvoj drug, 25. maj 2013 10:21)

Kome treba neprijatelj pored ovakvog prijatelja?

Dobrodošao u Partizan delijo!

Matematika

pre 10 godina

Ako moze neko da mi pojasni neke stvari. Partizan svake godine zaradi par miliona na prodaji igraca, posljednji u nizu je Lazar koji je prodat za 7 miliona, a pojacava se nekim anonimusima iz JSL i nema para za plate prosjecnih igraca??
(realno, 25. maj 2013 09:46)

Uzmi digitron pa racunaj.
Npr 20 igraca sa prosecnom platom 100 000 evra godisnje = 2 miliona plus porez drzavi. Kvalitetnom igracu moras da platis obestecenje milionce, pa ti dovedi dva-tri komada. Trener glavni i pomocni plus strucni stab su isto stavka. Pripreme, putovanja. Tu je "radni kolektiv", ne znam koliko ih ima ali plate bi trebalo da dobiju. Servisiranje starih dugova i kamata. Odrzavanje stadiona i statijaznam.
Ukratko nemam pojma, ali cenim da je potrebno bar pet miliona godisnje da klub bude na "nuli" i da ima neke sanse za titulu. Koliko se secam bile su price da Zvezdi i Partizanu treba 10-15 miliona godisnje da prezive.

Tako da je "zarada" od par miliona godisnje u stvari debeli minus ...

Mr. Good

pre 10 godina

Svi smo izgleda svesni da Partizan ni ove godine a ni narednih opet nece biti konkurentan u Evropi jer ce opet milioni od prodaje igraca misteriozno nestati..pozdravljam ideju da se dovode mladi igraci i da se ekipa zasniva na igracima iz svoje skole ali to je dovoljno samo za nasu tuznu ligu. Nama treba projekat evropskog Partizana koji je odavno prevazisao okvire Srbije ali dok je ove uprave plasim se da ce nam ipak najvece dostignuce biti samo domaca titula!

Stojic, navija za Zvezdu ali voli i Partizan

pre 10 godina

Opet ovaj Stojic poklanja blizancima igrace. Dokle ces da im se slihtas sramoto i delis igrace na koje ti pokazu prstom?
Poklanja klince i to najbolje, i to ovima sto pare ne daju.
Svaka cast na ogadjivanju fudbala svim Radovcima.

daj bombona da sisamo

pre 10 godina

@Vitas je zamena za Pajovića, kome ističe pozajmica, a Đurđević zamena za Marka Šćepovića, koji odlazi.
(zeka, 25. maj 2013 09:30)

Za Scepovica bi i Aca Lukas bio adekvatna zamjena.

Brankica

pre 10 godina

@zeko, i ja bih voleo da su zamene Vitas za Pajovića a Đurđević za Šćepovića. Nažalost, nisu. Zameniće L. Markovića i Ivanova. Odlazi i Šćepa, možda još koji manje važan igrač, i uz LE i sve ostale prihode, to je taman da se preživi sezona bez zaduživanja. To je, verovali ili ne, oko 15-16 miliona evra. Pajovića verovatno otkupljuju, Lazevski i Miljković ostaju (novi ugovori). Đurđević je extra igrač, brz, 19god, i ima šmek. Vitas je korektan. Ako ode Stojke, tu je Lukač (OFK), Volkov je ok, ali Lazevski je uzeo svih 6 titula na levom beku. Lola ima veliku platu, a nije sporno ni da ode, Ilić igra još godinu. Inače, klub pristaje na milion manje ako Lazar ostane polu-sezonu i igra evropske utakmice. Insajderske informacije.

Saca

pre 10 godina

Prodali bi se oni iz Rada, ali je cena veća kad ode iz Partizana, zarađuje i Stojić i Partizan. Djurdjević bi otišao u Zvezdu, ali treba živeti od nečeg bar godinu dana, a oni nemaju "ni za leba".

David

pre 10 godina

Da rezimiramo situaciju Partizan će sledeće sezone biti drugi tim Rada... I onda mi očekujemo nešto od našeg fudbala... Da su ovih 5 igrača rada koji igraju u partizanu dobri Rad bi osvojio titulu

Labud

pre 10 godina

Meni su oni skroz ok, ali za nasu ligu. Ako hoces u Evropi nesto da uradis onda uzimas igrace sa evropskim iskustvom. Odnosno Juznoamerikance koji su igrali internacionalna takmicenja. A to sto je Djurdjevic Ciganin, za mene nema nikakav znacaj, i Stojke i Volkov su bili pa pogibose na derbiju za Partizan. Slicna situacija je bila i prosle godine, pre nego sto smo dobili sportskog direktora, Tumbu je li, neko nam je uvalio Pauljevica, Zabiju, Knezevica i cini mi se Scepana starijeg. To je po meni neozbiljno. Ali verovatno Ranko Stojic pali iz Rada i verovatno je cena Djurina omiljena (0 evra sada) a ostatak cemo videti. Igraci Rada i Teleoptika ne mogu biti oslonac ekipe koja ima nameru da igra neko Evropsko takmicenje. Mogu da sticu iskustvo kao epizodisti i to je to.

NEDJA

pre 10 godina

Djurdjevic me je odusevio na mecu u Humskoj,hitar,brz,okretan,dobro igra glavom,94.godiste i bas sam tad pomislio kako bi bilo dobro da dodje u Partizan.Za Vitasa nisam upucen ali verujem da bi i on mogao da bude dobro pojacanje.Inace pominje se dolazak Delibasica,Vukcevica,Radovica,Aksentijevica...Videcemo sta je od toga realno.

Alenatore

pre 10 godina

Pa taj Rad da je zadrzao ovih par igraca titulu bi lagano uzeo...ako su ovo pojacanja za ulazak u Ligu sampiona,onda stvarno imate viziju, gosn Rasovicu...vidite pa vratite Srđu,Lomica,Zajica,Marinkovica...mislim da su takvi top igraci garant ne samo ulaska,vec i za osvajanje najjaceg evropskog takmicenja...naravno,obavezno prodajte Mitrovica i Ninkovica jer takvi igraci ne mogu da zauzimaju mesto visprenom Kojicu i mladjanom kapitenu Ilicu...njemu dozivotni ugovor jer je toliko zaduzio klub,isto kao da mu ga je otac u amanet ostavio...ako se on oprosti Partizan istog trenutka prestaje da postoji...miljkovicu i lazevskom produzetak ugovora bar na 4 godine,bez njih je glupo gledati Partizan...dokle bre vise?koga bre vi vise z.... te,amateri jedni?

real

pre 10 godina

a moja zvezda ce opet neke slepce dovesti.ja ne znam jel mi navijaci jedini vidimo da je fudbal los ili sta?sto ne pogledaju malo kako se igra fudbal na tv imaju sport klub svi.

dare

pre 10 godina

Ej, tugo. Prodas igraca za 3000000 e, a dovedes igraca za 200000e i tvrdis da je to adekvatna zamena. Pa ne moze to tako. Zato smo svake godine sve slabiji.

Mihajlovic

pre 10 godina

Vitasa je svojevremeno zeleo Anderleht, ove sezone igra veoma dobro, sigurno ce pojacati konkurenciju, dok je Djurdjevic idealna zamena za Mitrovica, ako ovaj ode.

Sta reci

pre 10 godina

Prije neki dan mi rece drug, inace Grobar, samo da nas ne pojacavaju za LS igracima Rada (citaj Stojicevim). Ljudi morate shvatiti da od 'pojacanja' iz nase lige tipa Luka, Kojic, Eliomar, Mladenovic, Mikic, Pantic, Mudrinski i td nema vajde. To je sve teski prosjek, da ne kazem nesto gore. Oni mladji sto nesto vrijede iz nase lige, brzo zapale preko grane. Ja bih iskreno volio da grijesim, ali sa ovakvim pojacanjima, bez 3-4 provjerena igraca Partizan nema sta da trazi u kvalifikacijama osim ako ne bude imao neku ludu srecu na zrijebu..

Strahinja

pre 10 godina

Ne svidja mi se ovo,ali ajde mozda gresim...Kupili smo Eliomara iz Javora ispao potpuni promasaj,Pauljevic-no comment i jos gomilu poluigraca iz nasih klubova koje nam uvale ovako.Iz nase lige treba uzeti maksimum 2 do 3 provereno kvalitetna igraca i to da odskacu od nasih klinaca.Vitas i Djurdjevic po meni ne odskacu,za strance vredi takodje isto pravilo.Neozbiljno je dovoditi igrace koji daju 3,4 gola pa ih to kao preporuci

cartmanx

pre 10 godina

Sve je to lepo i super, momci su ok igraci i super je sto dolaze u Partizan, samo se pitam (ja i brinem)sto i autor ovog teksta na kraju, koga li ce sve prodati pa opet sve iz pocetka i zacaranom krugu se ne vidi kraj! To je filozofija nazalost dodje li mlad igrac i toliko odskoci u polusezni(da nekad to i ne pozelim), prodase ga za 6. meseci...svestan sam da se u nasoj ligi napreduje do odredjenog nivoa jer nemamo jake utakmice - evropske, a nemamo ih bas zbog rasprodaje koja, plasim se u PFC-u sad dolazi opet na veliko! Regionalna liga definitivno bi donela veci kvalitet, i potrebnija je nego u kosarci-to je moje msiljenje! I toga su svi svesni ali navodno plase se navijaca, pa lepo bez gostujucih i gotovo..pozzz

фудбал испред навијачких подела

pre 10 godina

Odlični mladi igrači.Partizan tačno cilja na najkvalitetnije mlade pojednice. Pogotovo mali Đurđević,koji je veoma jak,brz,eksplozivan,dobar udarac glavom.Pišem iz grada gde živi mali Đurđević.Mali ej okoreli navijač zvezde,ali ne treba da ga zbog toga uzmemo na zub,naprotiv,treba da mu pružimo podršku i da se oseća kao deo crno bele familije.podrška Đurđeviću i Vitasu,i da što pre obuku crno beli dres.

realno

pre 10 godina

Ako moze neko da mi pojasni neke stvari. Partizan svake godine zaradi par miliona na prodaji igraca, posljednji u nizu je Lazar koji je prodat za 7 miliona, a pojacava se nekim anonimusima iz JSL i nema para za plate prosjecnih igraca??

фудбал испред навијачких подела

pre 10 godina

Odlični mladi igrači.Partizan tačno cilja na najkvalitetnije mlade pojednice. Pogotovo mali Đurđević,koji je veoma jak,brz,eksplozivan,dobar udarac glavom.Pišem iz grada gde živi mali Đurđević.Mali ej okoreli navijač zvezde,ali ne treba da ga zbog toga uzmemo na zub,naprotiv,treba da mu pružimo podršku i da se oseća kao deo crno bele familije.podrška Đurđeviću i Vitasu,i da što pre obuku crno beli dres.

Sta reci

pre 10 godina

Prije neki dan mi rece drug, inace Grobar, samo da nas ne pojacavaju za LS igracima Rada (citaj Stojicevim). Ljudi morate shvatiti da od 'pojacanja' iz nase lige tipa Luka, Kojic, Eliomar, Mladenovic, Mikic, Pantic, Mudrinski i td nema vajde. To je sve teski prosjek, da ne kazem nesto gore. Oni mladji sto nesto vrijede iz nase lige, brzo zapale preko grane. Ja bih iskreno volio da grijesim, ali sa ovakvim pojacanjima, bez 3-4 provjerena igraca Partizan nema sta da trazi u kvalifikacijama osim ako ne bude imao neku ludu srecu na zrijebu..

Saca

pre 10 godina

Prodali bi se oni iz Rada, ali je cena veća kad ode iz Partizana, zarađuje i Stojić i Partizan. Djurdjević bi otišao u Zvezdu, ali treba živeti od nečeg bar godinu dana, a oni nemaju "ni za leba".

daj bombona da sisamo

pre 10 godina

@Vitas je zamena za Pajovića, kome ističe pozajmica, a Đurđević zamena za Marka Šćepovića, koji odlazi.
(zeka, 25. maj 2013 09:30)

Za Scepovica bi i Aca Lukas bio adekvatna zamjena.

realno

pre 10 godina

Ako moze neko da mi pojasni neke stvari. Partizan svake godine zaradi par miliona na prodaji igraca, posljednji u nizu je Lazar koji je prodat za 7 miliona, a pojacava se nekim anonimusima iz JSL i nema para za plate prosjecnih igraca??

nervni slalom

pre 10 godina

@ Zajedno smo odrasli,zajedno na SEVER odlazili,radovali se i tugovali... E moj Urose.... (tvoj drug, 25. maj 2013 10:21)

Kome treba neprijatelj pored ovakvog prijatelja?

Dobrodošao u Partizan delijo!

stef1985a

pre 10 godina

Stojkovic-Aksentijevic,Nastasic,Savic,Obradovic-Petrovic,Ljajic,L.Markovic,Tosic-Jovetic,Kleo.
Par godina samo, gde bi danas bili...

Strahinja

pre 10 godina

Ne svidja mi se ovo,ali ajde mozda gresim...Kupili smo Eliomara iz Javora ispao potpuni promasaj,Pauljevic-no comment i jos gomilu poluigraca iz nasih klubova koje nam uvale ovako.Iz nase lige treba uzeti maksimum 2 do 3 provereno kvalitetna igraca i to da odskacu od nasih klinaca.Vitas i Djurdjevic po meni ne odskacu,za strance vredi takodje isto pravilo.Neozbiljno je dovoditi igrace koji daju 3,4 gola pa ih to kao preporuci

Pećko Pivo - Birra Peja

pre 10 godina

Kojic, Luka, Vitas, Djurdjevic...sa Radom u Ligu Sampiona! Uci cemo u LS isto kao sto smo usli sa Branom Ilicem i Bogunovicem. Jel to ta vizija o kojoj prica Rasovic? Jos kada se dodaju par igraca iz Teleoptika (koji ispada iz Druge lige) i neki (propali) povratnik iz inostranstva...eto resenja! To je "sistem" i "plan" koji se ne zaboravlja i koji se ponavlja iz godine u godinu!. Samrok, Apoel, Ael...to se zaboravlja. Isto kao sto se zaboravlja da su stranci uvodili Partizan u LS (West prvi, a Kleo drugi put).

Matematika

pre 10 godina

Ako moze neko da mi pojasni neke stvari. Partizan svake godine zaradi par miliona na prodaji igraca, posljednji u nizu je Lazar koji je prodat za 7 miliona, a pojacava se nekim anonimusima iz JSL i nema para za plate prosjecnih igraca??
(realno, 25. maj 2013 09:46)

Uzmi digitron pa racunaj.
Npr 20 igraca sa prosecnom platom 100 000 evra godisnje = 2 miliona plus porez drzavi. Kvalitetnom igracu moras da platis obestecenje milionce, pa ti dovedi dva-tri komada. Trener glavni i pomocni plus strucni stab su isto stavka. Pripreme, putovanja. Tu je "radni kolektiv", ne znam koliko ih ima ali plate bi trebalo da dobiju. Servisiranje starih dugova i kamata. Odrzavanje stadiona i statijaznam.
Ukratko nemam pojma, ali cenim da je potrebno bar pet miliona godisnje da klub bude na "nuli" i da ima neke sanse za titulu. Koliko se secam bile su price da Zvezdi i Partizanu treba 10-15 miliona godisnje da prezive.

Tako da je "zarada" od par miliona godisnje u stvari debeli minus ...

NEDJA

pre 10 godina

Djurdjevic me je odusevio na mecu u Humskoj,hitar,brz,okretan,dobro igra glavom,94.godiste i bas sam tad pomislio kako bi bilo dobro da dodje u Partizan.Za Vitasa nisam upucen ali verujem da bi i on mogao da bude dobro pojacanje.Inace pominje se dolazak Delibasica,Vukcevica,Radovica,Aksentijevica...Videcemo sta je od toga realno.

apostoll

pre 10 godina

Citam komentare i neverujem. Pa i da dodje Djurdjevic i da navija za zvezdu kakve veze to ima sa njegovom profesionalnom karijerom. Zapitajte se vi veliki cigani sa severne tribine, koji zaradjujete 200 evra mesecno (ako i zaradjujete) da li bi vi to uradili. To je cisto racionalno razmisljanje jer ce se lakse prodati preko ako igra LS ili LE nego da juri covica i pajtose da mu plate kiriju i daju za klopu.

cartmanx

pre 10 godina

Sve je to lepo i super, momci su ok igraci i super je sto dolaze u Partizan, samo se pitam (ja i brinem)sto i autor ovog teksta na kraju, koga li ce sve prodati pa opet sve iz pocetka i zacaranom krugu se ne vidi kraj! To je filozofija nazalost dodje li mlad igrac i toliko odskoci u polusezni(da nekad to i ne pozelim), prodase ga za 6. meseci...svestan sam da se u nasoj ligi napreduje do odredjenog nivoa jer nemamo jake utakmice - evropske, a nemamo ih bas zbog rasprodaje koja, plasim se u PFC-u sad dolazi opet na veliko! Regionalna liga definitivno bi donela veci kvalitet, i potrebnija je nego u kosarci-to je moje msiljenje! I toga su svi svesni ali navodno plase se navijaca, pa lepo bez gostujucih i gotovo..pozzz

real

pre 10 godina

a moja zvezda ce opet neke slepce dovesti.ja ne znam jel mi navijaci jedini vidimo da je fudbal los ili sta?sto ne pogledaju malo kako se igra fudbal na tv imaju sport klub svi.

UltraZmaj

pre 10 godina

Komsije, ako hocete mozete kod nas da se pojacate na poziciji desnog beka. Nudimo Mikica za 0 evra! + Dobijete i kamion drva za ogrev u miraz!

runner

pre 10 godina

(Mr. Good, 25. maj 2013 11:46)
'Ajde ne zanosi se! Kakav evropski Partizan sa ovom ligom, u kojih od 16 timova 12 parkira autobus pred svojim šesnaestercom bilo da igra kući, bilo na strani. Eno su i zagrebački Dinamo i beloruski Bate Borisov prevazišli svoje lige pa bez ikakvog uspeh igraju LŠ. Održavati jedan profesionalni tim sa 30-tak igrača pod ugovorima, u prosečnoj ligi gde je cena ulaznica 2 evra a poseta malte ne nikakva, bez jakih sponzora i reklamnih ugovora, sa raznim "fudbalskim" mešetarima i nazovi menadžerima koji ti duvaju za vrat, je vraški teško. Da si najpošteniji i najsposobniji čovek na svetu teško da bi se mogao izboriti s gore navednim problemima.

pesadinac

pre 10 godina

Pa nece valjda preci u Zvezdu. Tamo kao igrac moras sam sebi da platis platu a odstetu bivsem klubu placaju lubenicama i onim vec cuvenim kad osvojimo titulu platicemo vam deo duga.

Stanoje

pre 10 godina

Da rezimiramo situaciju Partizan će sledeće sezone biti drugi tim Rada... I onda mi očekujemo nešto od našeg fudbala... Da su ovih 5 igrača rada koji igraju u partizanu dobri Rad bi osvojio titulu
(David, 25. maj 2013 10:51)

Ti mora da si navijac zvezde. Pokazujes tipicno zvezdino elementarno nerazumevanje cinjenice da je fudbal timska igra koju ne igra pet igraca, nego ceo tim. Tim cine 11 startera, jos 5-6 rezervi, trener, strucni stab sa pomocnim trenerima, infrastruktura, vizija, itd. itd.
Zato sada i jeste tu gde jeste ...

Brankica

pre 10 godina

@zeko, i ja bih voleo da su zamene Vitas za Pajovića a Đurđević za Šćepovića. Nažalost, nisu. Zameniće L. Markovića i Ivanova. Odlazi i Šćepa, možda još koji manje važan igrač, i uz LE i sve ostale prihode, to je taman da se preživi sezona bez zaduživanja. To je, verovali ili ne, oko 15-16 miliona evra. Pajovića verovatno otkupljuju, Lazevski i Miljković ostaju (novi ugovori). Đurđević je extra igrač, brz, 19god, i ima šmek. Vitas je korektan. Ako ode Stojke, tu je Lukač (OFK), Volkov je ok, ali Lazevski je uzeo svih 6 titula na levom beku. Lola ima veliku platu, a nije sporno ni da ode, Ilić igra još godinu. Inače, klub pristaje na milion manje ako Lazar ostane polu-sezonu i igra evropske utakmice. Insajderske informacije.

David

pre 10 godina

Da rezimiramo situaciju Partizan će sledeće sezone biti drugi tim Rada... I onda mi očekujemo nešto od našeg fudbala... Da su ovih 5 igrača rada koji igraju u partizanu dobri Rad bi osvojio titulu

Pep

pre 10 godina

Dobro ljudi sta je vama ?! Uros Djurdjevic je sjajno pojacanje! Momak ima 19 godina, igra odlicno glavom, brz, snalazljiv, osecaj za gol, odlican strelac, bice paklen tandem sa Mitrom.
Sto se tice Vitasa ne znam kakav je igrac, mlad je, visok, kapiten Rada, ali mislim da on nikako ne bi smeo da bude zamena za Ivanova, vec recimo za Ostojica ili Stankovica, koji mogu da idu, a da kao zamena za Ivana dodje iskusan, proveren igrac tipa Bodurov.

jones

pre 10 godina

Ispade ovaj Rad najjaca ekipa u zemlji. Da su ti njihovi igraci toliko kvalitetni, ne bi Rad bio na sredini tabele. Stojic sto zna da proda, to niko ne zna.

menadjer

pre 10 godina

nije vam ovo manager igrica pa koliko prodate toliko za trosak imate, mora da se placaju komunalije i u humskoj i u zemunu, pa koliko zaposlenih ima u fk partizanu bez igraca i strcnog staba... Budimo realni, nemamo tim za LS ali za ovakav partizan je lepo igrati i LE dve godine za redom... U nedelju svi na slavlje!!!

Mr. Good

pre 10 godina

Svi smo izgleda svesni da Partizan ni ove godine a ni narednih opet nece biti konkurentan u Evropi jer ce opet milioni od prodaje igraca misteriozno nestati..pozdravljam ideju da se dovode mladi igraci i da se ekipa zasniva na igracima iz svoje skole ali to je dovoljno samo za nasu tuznu ligu. Nama treba projekat evropskog Partizana koji je odavno prevazisao okvire Srbije ali dok je ove uprave plasim se da ce nam ipak najvece dostignuce biti samo domaca titula!

george hump

pre 10 godina

Kad ste već tu, dovedite i Lekovića levog beka, ako ode Volkov. Moram da priznam da je Milivojević koji je iz Rada otišao u Zvezdu takođe odličan fudbaler. Šteta za njega. Svaka čast za Rad.

Alenatore

pre 10 godina

Pa taj Rad da je zadrzao ovih par igraca titulu bi lagano uzeo...ako su ovo pojacanja za ulazak u Ligu sampiona,onda stvarno imate viziju, gosn Rasovicu...vidite pa vratite Srđu,Lomica,Zajica,Marinkovica...mislim da su takvi top igraci garant ne samo ulaska,vec i za osvajanje najjaceg evropskog takmicenja...naravno,obavezno prodajte Mitrovica i Ninkovica jer takvi igraci ne mogu da zauzimaju mesto visprenom Kojicu i mladjanom kapitenu Ilicu...njemu dozivotni ugovor jer je toliko zaduzio klub,isto kao da mu ga je otac u amanet ostavio...ako se on oprosti Partizan istog trenutka prestaje da postoji...miljkovicu i lazevskom produzetak ugovora bar na 4 godine,bez njih je glupo gledati Partizan...dokle bre vise?koga bre vi vise z.... te,amateri jedni?

dare

pre 10 godina

Ej, tugo. Prodas igraca za 3000000 e, a dovedes igraca za 200000e i tvrdis da je to adekvatna zamena. Pa ne moze to tako. Zato smo svake godine sve slabiji.

Labud

pre 10 godina

Meni su oni skroz ok, ali za nasu ligu. Ako hoces u Evropi nesto da uradis onda uzimas igrace sa evropskim iskustvom. Odnosno Juznoamerikance koji su igrali internacionalna takmicenja. A to sto je Djurdjevic Ciganin, za mene nema nikakav znacaj, i Stojke i Volkov su bili pa pogibose na derbiju za Partizan. Slicna situacija je bila i prosle godine, pre nego sto smo dobili sportskog direktora, Tumbu je li, neko nam je uvalio Pauljevica, Zabiju, Knezevica i cini mi se Scepana starijeg. To je po meni neozbiljno. Ali verovatno Ranko Stojic pali iz Rada i verovatno je cena Djurina omiljena (0 evra sada) a ostatak cemo videti. Igraci Rada i Teleoptika ne mogu biti oslonac ekipe koja ima nameru da igra neko Evropsko takmicenje. Mogu da sticu iskustvo kao epizodisti i to je to.

Mihajlovic

pre 10 godina

Vitasa je svojevremeno zeleo Anderleht, ove sezone igra veoma dobro, sigurno ce pojacati konkurenciju, dok je Djurdjevic idealna zamena za Mitrovica, ako ovaj ode.

pakopaok

pre 10 godina

ako hocete da se bilo sta urafi u evropi,uvesti zakon da se pre 25 godine ne sme ici u inostaranstvo!! ako vam.je losa srbija neka vas roditelji radjaju i prave u drugim,a pre 25 nema u inostranstvo.pozz

ja

pre 10 godina

Vitas je zamena za Pajovića, kome ističe pozajmica, a Đurđević zamena za Marka Šćepovića, koji odlazi.
(zeka, 25. maj 2013 09:30)
Pre bih rekao da Vitas dolazi da popuni prostor koji ce nastati odlaskom Ivanova, Pajovic koji se dosta dobro pokazao ce zamenimi Ivanova a uz njega Ostojic i Vitas.

Marko

pre 10 godina

Dobro bre ljudi, ajde malo vratite se na zemlju, malo realnosti ne moze da skodi. O kakvoj Evropi vi pricate, u zemlji u kojoj nema para za deciji dodatak, u kojoj je borba svaki mesec da se isplate penzije i plate, u zemlji u kojoj je karta za fudbalsku utakmicu 200-300 dinara i to je mnogo velikoj vecini, a vi bi u ligu sampiona, i da se nosite sa najvecim evropskim klubovima. Pa ne znam, to su bajke ljudi, pravo je cudo da nasi najveci klubovi uopste opstaju. Troskovi Partizana su ogromni, ako se ne nadje neki nacin da se to smanji, Partizan ce ugroziti samog sebe. Bilo je na skupstini Partizana price, ako se dobro secam, 500.000 eura ode samo na kiriju godisnje, pa to nije normalno. Bilo je dosta price i o stednji i smanjivanju troskova, ali kao i uvek, vrlo je verovatno da ce sve to ostati samo na lepoj prici.

qqlele

pre 10 godina

Mislim da je ovo pravi potez! Ukoliko Miljkon ode na kraju sezone, a Aksentijević se ne vrati (čitao sam skoro da ima želju da se vrati, jer u Holandiji ne igra), pojačanja za tu poziciju bi mogli da potražimo u OFK-i ili Spartaku. Nažalost, ne znam kako se momci prezivaju, ali su u utakmicama u kojima sam ih gledao bili odlični. Brzi, probojni, odlični tehničari, dobri u defanzivi. Mada, moram da priznam da je u onih par ulazaka "mali" Živković na mene ostavio odličan utisak, nešto poput Aksentijevića kada se pojavio. Ukoliko, Volkov i Laki odu leva strana će nam biti problematična, ali sam siguran da će se i to rešiti.

арматура

pre 10 godina

Стојићу несрећо ове године са омладинцима, а следеће ?! Са пионирима !
За све ове године једино што си направио на Бањици је регрутни центар за распале близанце !
Прави стадион или одлази !

smeker

pre 10 godina

Tako se radi.Uzmes mlade perspektivne sa kojima si 'ladno prvi a svakog trenutka imas dobru robu za velike klubove kada pare zatrebaju.Neka velika dostignuca u Evro kupovima su utopija i sa tim se treba pomiriti,to se zove sistem...

Srki

pre 10 godina

Dobro je ovo, nego po mom mišljenju nama treba golman (ako ode Stojković), desni bek, dobar zadnji vezni tipa Žuka, kreatvan ofanzivni vezni igrač, i naravno zamene ako neko ode.

fisico

pre 10 godina

@brankice

ne verujem da su insajderske price, jer svi znaju da lazar nije partizanov igrac...i da o njegovoj karijeri odlucuje menadzeri! TAko da tvoja prica.."pristaje partizan na milion manje od benfike, samo da lazar igra evropu"..nemaju logike

Stojic, navija za Zvezdu ali voli i Partizan

pre 10 godina

Opet ovaj Stojic poklanja blizancima igrace. Dokle ces da im se slihtas sramoto i delis igrace na koje ti pokazu prstom?
Poklanja klince i to najbolje, i to ovima sto pare ne daju.
Svaka cast na ogadjivanju fudbala svim Radovcima.

Zare

pre 10 godina

Pravljenje tima?
To se zove "prodaj koga mozes, sada i ako moze juce". Sada prodaju decu od 18 godina. Da mogu, prodali bi ih i ranije.
Setite se ko je sve prodat u poslednjih 5 godina. Svake godine ista prica, "pravimo nov tim", a dovodimo sumnjive igrace za velike pare.
Zasto? Jer tu mogu da se ugrade

guido

pre 10 godina

vidim da mnogi spominju regionalnu ligu kao izlaz. ali ja se pitam ko bi trebao da igra u toj ligi pa da podigne standard? osim drugih klubova bivse velike četvorke, nema timova na ovim prostorima koji bi toj velikoj četvorki napunili stadion. bi li stadion u beogradu bio pun da dođe osijek, velež, olimpija? sumnjam. s druge strane, da li bi klubovi kao olimpijakos ili galatasaraj stupili u ligu sa zvezdom, partizanom, dinamom? to bi nama podiglo kvalitet takmicenja ali da li bi njima. jesmo li mi bolji od 6, 7 plasiranog turskog, grkog, rumunskog kluba? sumnjam.

Djole PFC

pre 10 godina

A gde su nasi igraci iz mladog pogona i iz Teleoptika imamo ovakvih na kilo samo sto nece da im daju pravu sansu!Dajte Stojicu da bude sportski direktor Partizana!:)Rad ima jednog od najboljih trenera u Srbiji Marka Nikolica njegovi igraci grizu kao pit bulovi steta sto nije u Partizanu!:)poz

Alenatore

pre 10 godina

Pa taj Rad da je zadrzao ovih par igraca titulu bi lagano uzeo...ako su ovo pojacanja za ulazak u Ligu sampiona,onda stvarno imate viziju, gosn Rasovicu...vidite pa vratite Srđu,Lomica,Zajica,Marinkovica...mislim da su takvi top igraci garant ne samo ulaska,vec i za osvajanje najjaceg evropskog takmicenja...naravno,obavezno prodajte Mitrovica i Ninkovica jer takvi igraci ne mogu da zauzimaju mesto visprenom Kojicu i mladjanom kapitenu Ilicu...njemu dozivotni ugovor jer je toliko zaduzio klub,isto kao da mu ga je otac u amanet ostavio...ako se on oprosti Partizan istog trenutka prestaje da postoji...miljkovicu i lazevskom produzetak ugovora bar na 4 godine,bez njih je glupo gledati Partizan...dokle bre vise?koga bre vi vise z.... te,amateri jedni?

Stojic, navija za Zvezdu ali voli i Partizan

pre 10 godina

Opet ovaj Stojic poklanja blizancima igrace. Dokle ces da im se slihtas sramoto i delis igrace na koje ti pokazu prstom?
Poklanja klince i to najbolje, i to ovima sto pare ne daju.
Svaka cast na ogadjivanju fudbala svim Radovcima.

realno

pre 10 godina

Ako moze neko da mi pojasni neke stvari. Partizan svake godine zaradi par miliona na prodaji igraca, posljednji u nizu je Lazar koji je prodat za 7 miliona, a pojacava se nekim anonimusima iz JSL i nema para za plate prosjecnih igraca??

фудбал испред навијачких подела

pre 10 godina

Odlični mladi igrači.Partizan tačno cilja na najkvalitetnije mlade pojednice. Pogotovo mali Đurđević,koji je veoma jak,brz,eksplozivan,dobar udarac glavom.Pišem iz grada gde živi mali Đurđević.Mali ej okoreli navijač zvezde,ali ne treba da ga zbog toga uzmemo na zub,naprotiv,treba da mu pružimo podršku i da se oseća kao deo crno bele familije.podrška Đurđeviću i Vitasu,i da što pre obuku crno beli dres.

Sta reci

pre 10 godina

Prije neki dan mi rece drug, inace Grobar, samo da nas ne pojacavaju za LS igracima Rada (citaj Stojicevim). Ljudi morate shvatiti da od 'pojacanja' iz nase lige tipa Luka, Kojic, Eliomar, Mladenovic, Mikic, Pantic, Mudrinski i td nema vajde. To je sve teski prosjek, da ne kazem nesto gore. Oni mladji sto nesto vrijede iz nase lige, brzo zapale preko grane. Ja bih iskreno volio da grijesim, ali sa ovakvim pojacanjima, bez 3-4 provjerena igraca Partizan nema sta da trazi u kvalifikacijama osim ako ne bude imao neku ludu srecu na zrijebu..

David

pre 10 godina

Da rezimiramo situaciju Partizan će sledeće sezone biti drugi tim Rada... I onda mi očekujemo nešto od našeg fudbala... Da su ovih 5 igrača rada koji igraju u partizanu dobri Rad bi osvojio titulu

Pećko Pivo - Birra Peja

pre 10 godina

Kojic, Luka, Vitas, Djurdjevic...sa Radom u Ligu Sampiona! Uci cemo u LS isto kao sto smo usli sa Branom Ilicem i Bogunovicem. Jel to ta vizija o kojoj prica Rasovic? Jos kada se dodaju par igraca iz Teleoptika (koji ispada iz Druge lige) i neki (propali) povratnik iz inostranstva...eto resenja! To je "sistem" i "plan" koji se ne zaboravlja i koji se ponavlja iz godine u godinu!. Samrok, Apoel, Ael...to se zaboravlja. Isto kao sto se zaboravlja da su stranci uvodili Partizan u LS (West prvi, a Kleo drugi put).

dare

pre 10 godina

Ej, tugo. Prodas igraca za 3000000 e, a dovedes igraca za 200000e i tvrdis da je to adekvatna zamena. Pa ne moze to tako. Zato smo svake godine sve slabiji.

Strahinja

pre 10 godina

Ne svidja mi se ovo,ali ajde mozda gresim...Kupili smo Eliomara iz Javora ispao potpuni promasaj,Pauljevic-no comment i jos gomilu poluigraca iz nasih klubova koje nam uvale ovako.Iz nase lige treba uzeti maksimum 2 do 3 provereno kvalitetna igraca i to da odskacu od nasih klinaca.Vitas i Djurdjevic po meni ne odskacu,za strance vredi takodje isto pravilo.Neozbiljno je dovoditi igrace koji daju 3,4 gola pa ih to kao preporuci

Mr. Good

pre 10 godina

Svi smo izgleda svesni da Partizan ni ove godine a ni narednih opet nece biti konkurentan u Evropi jer ce opet milioni od prodaje igraca misteriozno nestati..pozdravljam ideju da se dovode mladi igraci i da se ekipa zasniva na igracima iz svoje skole ali to je dovoljno samo za nasu tuznu ligu. Nama treba projekat evropskog Partizana koji je odavno prevazisao okvire Srbije ali dok je ove uprave plasim se da ce nam ipak najvece dostignuce biti samo domaca titula!

Mihajlovic

pre 10 godina

Vitasa je svojevremeno zeleo Anderleht, ove sezone igra veoma dobro, sigurno ce pojacati konkurenciju, dok je Djurdjevic idealna zamena za Mitrovica, ako ovaj ode.

nervni slalom

pre 10 godina

@ Zajedno smo odrasli,zajedno na SEVER odlazili,radovali se i tugovali... E moj Urose.... (tvoj drug, 25. maj 2013 10:21)

Kome treba neprijatelj pored ovakvog prijatelja?

Dobrodošao u Partizan delijo!

jones

pre 10 godina

Ispade ovaj Rad najjaca ekipa u zemlji. Da su ti njihovi igraci toliko kvalitetni, ne bi Rad bio na sredini tabele. Stojic sto zna da proda, to niko ne zna.

Matematika

pre 10 godina

Ako moze neko da mi pojasni neke stvari. Partizan svake godine zaradi par miliona na prodaji igraca, posljednji u nizu je Lazar koji je prodat za 7 miliona, a pojacava se nekim anonimusima iz JSL i nema para za plate prosjecnih igraca??
(realno, 25. maj 2013 09:46)

Uzmi digitron pa racunaj.
Npr 20 igraca sa prosecnom platom 100 000 evra godisnje = 2 miliona plus porez drzavi. Kvalitetnom igracu moras da platis obestecenje milionce, pa ti dovedi dva-tri komada. Trener glavni i pomocni plus strucni stab su isto stavka. Pripreme, putovanja. Tu je "radni kolektiv", ne znam koliko ih ima ali plate bi trebalo da dobiju. Servisiranje starih dugova i kamata. Odrzavanje stadiona i statijaznam.
Ukratko nemam pojma, ali cenim da je potrebno bar pet miliona godisnje da klub bude na "nuli" i da ima neke sanse za titulu. Koliko se secam bile su price da Zvezdi i Partizanu treba 10-15 miliona godisnje da prezive.

Tako da je "zarada" od par miliona godisnje u stvari debeli minus ...

арматура

pre 10 godina

Стојићу несрећо ове године са омладинцима, а следеће ?! Са пионирима !
За све ове године једино што си направио на Бањици је регрутни центар за распале близанце !
Прави стадион или одлази !

daj bombona da sisamo

pre 10 godina

@Vitas je zamena za Pajovića, kome ističe pozajmica, a Đurđević zamena za Marka Šćepovića, koji odlazi.
(zeka, 25. maj 2013 09:30)

Za Scepovica bi i Aca Lukas bio adekvatna zamjena.

pakopaok

pre 10 godina

ako hocete da se bilo sta urafi u evropi,uvesti zakon da se pre 25 godine ne sme ici u inostaranstvo!! ako vam.je losa srbija neka vas roditelji radjaju i prave u drugim,a pre 25 nema u inostranstvo.pozz

NEDJA

pre 10 godina

Djurdjevic me je odusevio na mecu u Humskoj,hitar,brz,okretan,dobro igra glavom,94.godiste i bas sam tad pomislio kako bi bilo dobro da dodje u Partizan.Za Vitasa nisam upucen ali verujem da bi i on mogao da bude dobro pojacanje.Inace pominje se dolazak Delibasica,Vukcevica,Radovica,Aksentijevica...Videcemo sta je od toga realno.

apostoll

pre 10 godina

Citam komentare i neverujem. Pa i da dodje Djurdjevic i da navija za zvezdu kakve veze to ima sa njegovom profesionalnom karijerom. Zapitajte se vi veliki cigani sa severne tribine, koji zaradjujete 200 evra mesecno (ako i zaradjujete) da li bi vi to uradili. To je cisto racionalno razmisljanje jer ce se lakse prodati preko ako igra LS ili LE nego da juri covica i pajtose da mu plate kiriju i daju za klopu.

Zare

pre 10 godina

Pravljenje tima?
To se zove "prodaj koga mozes, sada i ako moze juce". Sada prodaju decu od 18 godina. Da mogu, prodali bi ih i ranije.
Setite se ko je sve prodat u poslednjih 5 godina. Svake godine ista prica, "pravimo nov tim", a dovodimo sumnjive igrace za velike pare.
Zasto? Jer tu mogu da se ugrade

Pep

pre 10 godina

Dobro ljudi sta je vama ?! Uros Djurdjevic je sjajno pojacanje! Momak ima 19 godina, igra odlicno glavom, brz, snalazljiv, osecaj za gol, odlican strelac, bice paklen tandem sa Mitrom.
Sto se tice Vitasa ne znam kakav je igrac, mlad je, visok, kapiten Rada, ali mislim da on nikako ne bi smeo da bude zamena za Ivanova, vec recimo za Ostojica ili Stankovica, koji mogu da idu, a da kao zamena za Ivana dodje iskusan, proveren igrac tipa Bodurov.

real

pre 10 godina

a moja zvezda ce opet neke slepce dovesti.ja ne znam jel mi navijaci jedini vidimo da je fudbal los ili sta?sto ne pogledaju malo kako se igra fudbal na tv imaju sport klub svi.

Brankica

pre 10 godina

@zeko, i ja bih voleo da su zamene Vitas za Pajovića a Đurđević za Šćepovića. Nažalost, nisu. Zameniće L. Markovića i Ivanova. Odlazi i Šćepa, možda još koji manje važan igrač, i uz LE i sve ostale prihode, to je taman da se preživi sezona bez zaduživanja. To je, verovali ili ne, oko 15-16 miliona evra. Pajovića verovatno otkupljuju, Lazevski i Miljković ostaju (novi ugovori). Đurđević je extra igrač, brz, 19god, i ima šmek. Vitas je korektan. Ako ode Stojke, tu je Lukač (OFK), Volkov je ok, ali Lazevski je uzeo svih 6 titula na levom beku. Lola ima veliku platu, a nije sporno ni da ode, Ilić igra još godinu. Inače, klub pristaje na milion manje ako Lazar ostane polu-sezonu i igra evropske utakmice. Insajderske informacije.

stef1985a

pre 10 godina

Stojkovic-Aksentijevic,Nastasic,Savic,Obradovic-Petrovic,Ljajic,L.Markovic,Tosic-Jovetic,Kleo.
Par godina samo, gde bi danas bili...

Stanoje

pre 10 godina

Da rezimiramo situaciju Partizan će sledeće sezone biti drugi tim Rada... I onda mi očekujemo nešto od našeg fudbala... Da su ovih 5 igrača rada koji igraju u partizanu dobri Rad bi osvojio titulu
(David, 25. maj 2013 10:51)

Ti mora da si navijac zvezde. Pokazujes tipicno zvezdino elementarno nerazumevanje cinjenice da je fudbal timska igra koju ne igra pet igraca, nego ceo tim. Tim cine 11 startera, jos 5-6 rezervi, trener, strucni stab sa pomocnim trenerima, infrastruktura, vizija, itd. itd.
Zato sada i jeste tu gde jeste ...

pesadinac

pre 10 godina

Pa nece valjda preci u Zvezdu. Tamo kao igrac moras sam sebi da platis platu a odstetu bivsem klubu placaju lubenicama i onim vec cuvenim kad osvojimo titulu platicemo vam deo duga.

ja

pre 10 godina

Vitas je zamena za Pajovića, kome ističe pozajmica, a Đurđević zamena za Marka Šćepovića, koji odlazi.
(zeka, 25. maj 2013 09:30)
Pre bih rekao da Vitas dolazi da popuni prostor koji ce nastati odlaskom Ivanova, Pajovic koji se dosta dobro pokazao ce zamenimi Ivanova a uz njega Ostojic i Vitas.

george hump

pre 10 godina

Kad ste već tu, dovedite i Lekovića levog beka, ako ode Volkov. Moram da priznam da je Milivojević koji je iz Rada otišao u Zvezdu takođe odličan fudbaler. Šteta za njega. Svaka čast za Rad.

cartmanx

pre 10 godina

Sve je to lepo i super, momci su ok igraci i super je sto dolaze u Partizan, samo se pitam (ja i brinem)sto i autor ovog teksta na kraju, koga li ce sve prodati pa opet sve iz pocetka i zacaranom krugu se ne vidi kraj! To je filozofija nazalost dodje li mlad igrac i toliko odskoci u polusezni(da nekad to i ne pozelim), prodase ga za 6. meseci...svestan sam da se u nasoj ligi napreduje do odredjenog nivoa jer nemamo jake utakmice - evropske, a nemamo ih bas zbog rasprodaje koja, plasim se u PFC-u sad dolazi opet na veliko! Regionalna liga definitivno bi donela veci kvalitet, i potrebnija je nego u kosarci-to je moje msiljenje! I toga su svi svesni ali navodno plase se navijaca, pa lepo bez gostujucih i gotovo..pozzz

Saca

pre 10 godina

Prodali bi se oni iz Rada, ali je cena veća kad ode iz Partizana, zarađuje i Stojić i Partizan. Djurdjević bi otišao u Zvezdu, ali treba živeti od nečeg bar godinu dana, a oni nemaju "ni za leba".

fisico

pre 10 godina

@brankice

ne verujem da su insajderske price, jer svi znaju da lazar nije partizanov igrac...i da o njegovoj karijeri odlucuje menadzeri! TAko da tvoja prica.."pristaje partizan na milion manje od benfike, samo da lazar igra evropu"..nemaju logike

menadjer

pre 10 godina

nije vam ovo manager igrica pa koliko prodate toliko za trosak imate, mora da se placaju komunalije i u humskoj i u zemunu, pa koliko zaposlenih ima u fk partizanu bez igraca i strcnog staba... Budimo realni, nemamo tim za LS ali za ovakav partizan je lepo igrati i LE dve godine za redom... U nedelju svi na slavlje!!!

Srki

pre 10 godina

Dobro je ovo, nego po mom mišljenju nama treba golman (ako ode Stojković), desni bek, dobar zadnji vezni tipa Žuka, kreatvan ofanzivni vezni igrač, i naravno zamene ako neko ode.

Djole PFC

pre 10 godina

A gde su nasi igraci iz mladog pogona i iz Teleoptika imamo ovakvih na kilo samo sto nece da im daju pravu sansu!Dajte Stojicu da bude sportski direktor Partizana!:)Rad ima jednog od najboljih trenera u Srbiji Marka Nikolica njegovi igraci grizu kao pit bulovi steta sto nije u Partizanu!:)poz

Labud

pre 10 godina

Meni su oni skroz ok, ali za nasu ligu. Ako hoces u Evropi nesto da uradis onda uzimas igrace sa evropskim iskustvom. Odnosno Juznoamerikance koji su igrali internacionalna takmicenja. A to sto je Djurdjevic Ciganin, za mene nema nikakav znacaj, i Stojke i Volkov su bili pa pogibose na derbiju za Partizan. Slicna situacija je bila i prosle godine, pre nego sto smo dobili sportskog direktora, Tumbu je li, neko nam je uvalio Pauljevica, Zabiju, Knezevica i cini mi se Scepana starijeg. To je po meni neozbiljno. Ali verovatno Ranko Stojic pali iz Rada i verovatno je cena Djurina omiljena (0 evra sada) a ostatak cemo videti. Igraci Rada i Teleoptika ne mogu biti oslonac ekipe koja ima nameru da igra neko Evropsko takmicenje. Mogu da sticu iskustvo kao epizodisti i to je to.

UltraZmaj

pre 10 godina

Komsije, ako hocete mozete kod nas da se pojacate na poziciji desnog beka. Nudimo Mikica za 0 evra! + Dobijete i kamion drva za ogrev u miraz!

guido

pre 10 godina

vidim da mnogi spominju regionalnu ligu kao izlaz. ali ja se pitam ko bi trebao da igra u toj ligi pa da podigne standard? osim drugih klubova bivse velike četvorke, nema timova na ovim prostorima koji bi toj velikoj četvorki napunili stadion. bi li stadion u beogradu bio pun da dođe osijek, velež, olimpija? sumnjam. s druge strane, da li bi klubovi kao olimpijakos ili galatasaraj stupili u ligu sa zvezdom, partizanom, dinamom? to bi nama podiglo kvalitet takmicenja ali da li bi njima. jesmo li mi bolji od 6, 7 plasiranog turskog, grkog, rumunskog kluba? sumnjam.

smeker

pre 10 godina

Tako se radi.Uzmes mlade perspektivne sa kojima si 'ladno prvi a svakog trenutka imas dobru robu za velike klubove kada pare zatrebaju.Neka velika dostignuca u Evro kupovima su utopija i sa tim se treba pomiriti,to se zove sistem...

Marko

pre 10 godina

Dobro bre ljudi, ajde malo vratite se na zemlju, malo realnosti ne moze da skodi. O kakvoj Evropi vi pricate, u zemlji u kojoj nema para za deciji dodatak, u kojoj je borba svaki mesec da se isplate penzije i plate, u zemlji u kojoj je karta za fudbalsku utakmicu 200-300 dinara i to je mnogo velikoj vecini, a vi bi u ligu sampiona, i da se nosite sa najvecim evropskim klubovima. Pa ne znam, to su bajke ljudi, pravo je cudo da nasi najveci klubovi uopste opstaju. Troskovi Partizana su ogromni, ako se ne nadje neki nacin da se to smanji, Partizan ce ugroziti samog sebe. Bilo je na skupstini Partizana price, ako se dobro secam, 500.000 eura ode samo na kiriju godisnje, pa to nije normalno. Bilo je dosta price i o stednji i smanjivanju troskova, ali kao i uvek, vrlo je verovatno da ce sve to ostati samo na lepoj prici.

runner

pre 10 godina

(Mr. Good, 25. maj 2013 11:46)
'Ajde ne zanosi se! Kakav evropski Partizan sa ovom ligom, u kojih od 16 timova 12 parkira autobus pred svojim šesnaestercom bilo da igra kući, bilo na strani. Eno su i zagrebački Dinamo i beloruski Bate Borisov prevazišli svoje lige pa bez ikakvog uspeh igraju LŠ. Održavati jedan profesionalni tim sa 30-tak igrača pod ugovorima, u prosečnoj ligi gde je cena ulaznica 2 evra a poseta malte ne nikakva, bez jakih sponzora i reklamnih ugovora, sa raznim "fudbalskim" mešetarima i nazovi menadžerima koji ti duvaju za vrat, je vraški teško. Da si najpošteniji i najsposobniji čovek na svetu teško da bi se mogao izboriti s gore navednim problemima.

qqlele

pre 10 godina

Mislim da je ovo pravi potez! Ukoliko Miljkon ode na kraju sezone, a Aksentijević se ne vrati (čitao sam skoro da ima želju da se vrati, jer u Holandiji ne igra), pojačanja za tu poziciju bi mogli da potražimo u OFK-i ili Spartaku. Nažalost, ne znam kako se momci prezivaju, ali su u utakmicama u kojima sam ih gledao bili odlični. Brzi, probojni, odlični tehničari, dobri u defanzivi. Mada, moram da priznam da je u onih par ulazaka "mali" Živković na mene ostavio odličan utisak, nešto poput Aksentijevića kada se pojavio. Ukoliko, Volkov i Laki odu leva strana će nam biti problematična, ali sam siguran da će se i to rešiti.