Četvrtak, 09.05.2013.

10:02

Sport: Crno-beli 4 meseca bez plate

Prema pisanju ’Sporta’, fudbaleri Partizana nisu primili platu puna četiri meseca.

Izvor: B92

Sport: Crno-beli 4 meseca bez plate IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

102 Komentari

Sortiraj po:

Делија

pre 10 godina

Vazi i za jedne i za druge igrace (zvezda,partizan) gde je sad vasa tolika ljubav prema klubu. Kad dobijete poziv od zvezde tj partizana pricate kako vam se ostvario zivotni san,da ih od malena obozavate da bi za njih igrali i dzabe. A sad cim malo kasni plata vi necete da igrate odmah bojkot.

djelem djelem...

pre 10 godina

Ni ovi od preko puta nemaju para pa igraju kako znaju i umeju! Prema tome...
(laufer, 9. maj 2013 10:23)
Ovi preko puta imaju 10-20 hiljada nas koji dolazimo da ih bodrimo godinama unazad, bez obzira na nedostatak rezultata,koji smo tu da pevamo kad je najteze, da skupljamo dinar po dinar iako ih nismo trosili ni za sta sem za gostovanja( i kazne kad odlepimo sa pirotehnikom ).Prema tome...
e,da...sad kad krenu da vas gase,prodaju,poklanjaju...treba da vas se skupi 30-40 hiljada na stadionu,da se organizujete,da budete prava,jedinstvena navijacka grupa...mislim to za vas nece biti problem, jel da?

Gojko (.)(.)

pre 10 godina

U HRAMOVIMA se ne zivi od para, nego od dobrovoljnih priloga vernika. I onako se svi krste kad vide nase stadione. Zato JNA zovete "hram fudbala". Sredice vec nesto njegova svetost Tole I.

nikola

pre 10 godina

Samo jedno pitanje.Gde je onaj novac od lige sampiona pre dve sezone?Sledece nije dovedeno ni jedno pojacanje.A sad nema para ni za plate ovog jadnog tima,koji ceo ne zaradjuje koliko recimo Moreira dok je igrao.Veoma interesantno za odgovarajuce institucije,koje bi trebalo to da ispitaju...

zoran

pre 10 godina

Grafichki prikaz "brace" iz Beograda

http://www.trekearth.com/gallery/Middle_East/Turkey/Central_Anatolia/Ankara/Ankara_Kalesi/photo1262940.htm

eee

pre 10 godina

Sta da vam kazem, ja kod Djure nisam primio platu jos od novembra 2012. godine! A sada je vec koji mesec!? A radim za 24.000din! :/
- Zalosno je sta se sve radi u ovoj zemlji!

Krang

pre 10 godina

E zalosti nase! I Djura/Zeka i Dan Tana/Lukic & Co, se nakradose a mi se i dalje prepucavamo, mrzimo i tucemo. Kada smo ovce, za bolje i nismo! A sutra ce opet neko vikati "katanac" na Zvezdinih 50 miliona.

Eto ga!

pre 10 godina

Konacno izgovor za poklonjenu titulu igraci nisu primili platu pa kao prestali da igraju a to se zove strajk. Za strajk se daju otkazi ali u Partizanu ne. Cestitam komsinici na tituli a nama ce ostati titula u ABA ligi(kosarkasi) a i to nebi osvojili da se finalni turnir igrao u Beogradu. Da se igralo u Beogradu sigurno bi se nasao neko da aktivira protivpozarni aparat u trenutcima kad Partizan vodi....Sport je postao politika a politika je ma znate vec sta...Pozdrav!

Vlada

pre 10 godina

"4 meseca,pa sve odjednom,da ne potrose po splavovima,
a kod komsinice jedna plata godisnje.

i ovde smo za vas sampioni!!
(ma uvek ispred vas, 9. maj 2013 11:50) "

E moj decace, NIKAD ispred Zvezde necete biti. Informisi se malo!

Ne cveta cvece ni u vase preduzece

pre 10 godina

Predhodnih godina u razgovoru sa pristalicama Partizana cesto smo se dotakli finansija i stalno su me ubedjivali da je Partizan klub uzornog poslovanja koji zivi od prodaje fudbalera iz svoje skole, ucesca u Ligi Sampiona, i da je normalno sto je prvi, a ja sam pricao o raznim intersenim grupama i "teorijama zavere" koji vestacki odrzavaju Partizan na vrhu kao alibi za svoje kombinacije...Neplaceni porezi, dugovanja prema bivsim i sadasnjim igracima, krediti, nekoliko puta revidirani pokazuju sta su razne interesne grupe uradile i sa ovim klubom kao i sa Zvezdom, a vremenom ce izaci na videlo jos mnogo toga...Uglavnom dva najveca kluba su nam finansijski unistena, Evropa je mnogo daleko, a ostaje nam samo da se kidamo ko ce imati vise titula, kao pacovi kad ih zatvore u bure

Dado

pre 10 godina

Neko igra bez plate skoro punu godinu dana, pa se bori za titulu u skladu sa mogucnostima, neko nije primio plate 4 meseca, pa je odma izgubio 11 bodova prednosti...velika je razlika izmedju vas i nas, velika...

zvrk

pre 10 godina

Pa da li je moguce da Djura dize kredite kako hoce i odatle plate vuce???Pa kome banka daje jos kredite-a da je u dugovima!Covek ce unistiti partizan sa kreditima..Ne daj boze da krene da se odmotava nesto tamo,propast.

Imay

pre 10 godina

Pa to nije ništa! Pogledajte kako je u drugim firmama velikog biznismena Dragana Đurića: Optika je već godinu dana u štrajku, a plate nisu primili ko zna od kad, Veterinarski zavod (Račun Veterinarskog zavoda je u blokadi 1,090 milijardi dinara, što je za 600.000 evra više nego što je njegov sadašnji gazda Dragan Đurić, vlasnik „Zekstre“ i predsednik FK Partizan, platio kad je ovu firmu kupio 2005.)... E, Srbijo!

Miroslav

pre 10 godina

Ovo je kod nas u sportu postalo vrlo simptomatično.
Prvo Zvezda, rasproda 2005-2006 generaciju, skoro kompletna reprezentacija naša, za silne pare, posle toga u dugovima do guše.
Sada Partizan, po priči uzima svaki prelazni rok ogromne pare za delimično svoju decu(ipak se duguje Banatu, BSK-u, i ko zna kojim sve menadžerima), i sad se polako, kao i sa Zvezdom u početku, priča o njihovim dugovima.
I sve to počinje sa nekih 20-25 miliona duga, pa naprasno poraste na 50 ili koliko već....

Istok-zapad pfk

pre 10 godina

Šta sam vam rekao pre 10dana kada sam pozvao na bojkot uprave?Prodali smo Tomića,dobili ratu od Fejse i Petrovića,dobili 5 % od transvera Nastasića kao matični klub,dobili bonus od Clea jer je osvojio titulu u Kini.tako da i dalje nas nekoliko stotina ponavlja da treba BOJKOTOVATI sve tekme do kraja sezone pa i DERBY jer dok ova uprava ne ode nema nam sreće.A pare od Tošića,Obradovića,Rukavine,Savića,Fejse,Petrovića,Tomića,Clea,Jovetića,Ljajića,Klea,Lige Šampiona, 3 lige europe ? Malo li je ? ? ? UPRAVA NAPOLJE ,ĐURIĆU ODLAZI . Bojkot ,bojkot

Sale

pre 10 godina

Zvezdu je spasilo 55.000 protiv Rena, 40,000 protiv Spartaka, Smedereva ... 15,000 u Jagodini i td... Zvezdu odrzavaju navijaci, ko ce vas da odrzava u zivotu? Misa Tumbas?

Lazaris

pre 10 godina

A 'el platio Partizan Banatu za Tosica i Bsk-u za Savica one procente od prodaje?Partizan vise duguje za porez od Zvezde kada je bilo ono objavljeno,pa se tako zapitajte malo Grobari koliko dugujete,ili verujte Djuricu da ste zavrsili u plusu.

Pedja

pre 10 godina

Sto Zvezda nema para nije cudo. Ali Partizan je dobijao samo od ucesca u ligi sampiona pa lige evrope. Pa se govorilo o uspesnim prodajama fudbalera. Radi se o milionima evra. Sad odjednom nema nicega pa mora kredit. Zanimljivo.

milan

pre 10 godina

umesto da uvek daju maximum, izgleda da veciti igraju onako kako im je stanje na bankovnim racunima. sad ce derbi, pa ukoliko ne legnu plate ni u partizanu ni u zvezdi bice 0-0, zato navijaci skupljajte pare za plate igraca kluba za koji navijate da bi oni dali maximum na derbiju ili se uzdajte u djurica ili covica zavisi za koga navijate.

miroslav

pre 10 godina

Zekstra je u blokadi 6,5 milona Evra,niko od poverilaca već mesecima ne može da se naplati,
a imaju drugi račun preko kojega rade
gde to može?
i takav vlasnik je i predsednik kluba.
tako nam je većinom u državi i niko im ne može ništa.

Nottingham Forest

pre 10 godina

Kod nas zavisi od vlasti ko će dobiti vishe,kome će se vishe tolerisati i sakrivati dugovi....evo promeni se vlast i odma zvezda stiže partizana na tabeli.Kod nas sve to tako transparentno.Jednostavno nema vishe za koga da se navija.

Lazaris

pre 10 godina

Dobro se neko setio da pise o dugovanjima Partizana,nisu primili 4 plate a zavrsili u plusu,Vermez je na konferenciji rekao da je sam premirao igrace,da nisu imali u Milanu para nista da kupe.Ali vazno je da vi pisete da u Zvezdi nema para iako to svi znaju,a Partizan niko ne pita pa me ova vest uopste ne cudi.Pre nekoliko meseci ste pisali da su zaposleni strajkovali.

de Sisti

pre 10 godina

4 meseca je previse i to kazem zato sto znam da se tamo lova okrece samo tako, da sam na mestu fudbalera igrao bi skorz nezainteresovano ili da se napravi protest u sred meca kao igraci zvezde i kraj.

Bruno Mezenga

pre 10 godina

Podsmevali ste se i rugali, a ceka vas ista sudbina Zvezde, ako ne i gora... Sacekajte samo da se smeni rukovodstvo pa da se otkriju dugovi... Privatizacija Zvezde i Partizana jedino moguce resenje...

queen

pre 10 godina

A sto bi ih neko placao za posao koji ne znaju da rade,to je van svake pameti,placati neznanje.To samo u Srbiji ima i nigde vise u svetu,neka igraju volonterski

Pera Detlic

pre 10 godina

Bitno je da je Djura oterao Vermezovica, a sad ce da uzme kredit da bi isplatio plate ljudima, samo me interesuje koja banka ce mu dati kredit posto se zna da je Posteni Djuric uzeo kredit i od Agrobanke koji nije vratio.

mrgud

pre 10 godina

Pocelo je pocelo ;)
Kola su krenula nizbrdo.
Zaigrala mecka i pred vasim vratima.
Ko se zadnji smeje najsladje se smeje.
Nicija nije gorela do zore.
Ko jamu drugome kopa...

zoran

pre 10 godina

Da bi nashi klubovi opstali u situaciji u kojoj se nalazi nashe drushtvo i fudbal generalno, plata fudbalerima ne bi trebala da prelazi 1000-2000 evra mesecno. Od chega nashi klubovi mogu da isplate mesechna primanja po 10.000-20.000 evra..??? Cena ulaznicama 100-300 dianra...publike gotovo nema. Sponzori ne postoje..????!!!!
Hajde, neka mi neko kaze, odakle mogu pare doci..??? Zvezda chak i igrache ne prodaje po nekoj ceni da se moze ziveti..kako manji klubovi zive..??
Potrbna je kompletna reorganizacija i ponuditi nashe klubove na prodaju svetskom trzishtu. Ovo sada nema apsolutno nikakvog smisla.
Jasno je meni da nashim politichkim partijama Zvezda i Partizan su potrebni da se kroz njih uzima neki novac i da se manipulishe masom, ali ovo stanje je prevazishlo komichne okvire, narochito kada nashi izadju u Evropu. Tada je to horor.

Sid je Zvezdin

pre 10 godina

Navodno je partizan u minusu 22 miliona eura, a ako je tako ... Setimo se novca od transfera i lige sampiona. Smejali su se Zvezdi pre par meseci a ko se zadnji smeje ...

hehe

pre 10 godina

E Vučiću i Čoviću, sad ste već preterali. Sve nameštate, sad namestiste da i tolike pare iz Partizana nestanu, da nema ni momcima ni radnicima za plate. Mis'im stvarno...

Mike

pre 10 godina

Kako bese ono grobari Katanac, 5 liga, dominacija, rusimo Marakanu pravimo parking. Zaigrala mecka i pred vasom kapijom samo ovaj put jug nece biti pun ( doduse sinoc je bio pun stadion ali nije igrao partizan) da spase svoj klub. Sve se vraca sve se placa.Zivi vi nama bili jos sto godina jer titule nece biti iste bez vas

Baya005

pre 10 godina

Ovakva vest kada ima toliko nezaposlenih u Srbiji... U redu... Ne primaju plate 4 meseca... A kolika im je plata koju primaju... Pa nije valjda da im je problem sa onim hiljadama evra da prežive u Srbiji... Mi svi živimo u istoj zemlji gde je prosečna potrošačka korpa 50.000 dinara... Preživeće... Ako su štedljivi... Ionako su preplaćeni za ono što rade... Ja da igram fudbal kao oni da se ponašam kao oni, ja bih davno napustio fudbal ili bih plaćao svom klubu da igram...

Руководство ЦЗВ

pre 10 godina

Нама треба тих 3 бода, а ви сте гладни - памет у главу ако хоћете после утакмице да вас водимо на вечеру...

Lazaris

pre 10 godina

Dobro se neko setio da pise o dugovanjima Partizana,nisu primili 4 plate a zavrsili u plusu,Vermez je na konferenciji rekao da je sam premirao igrace,da nisu imali u Milanu para nista da kupe.Ali vazno je da vi pisete da u Zvezdi nema para iako to svi znaju,a Partizan niko ne pita pa me ova vest uopste ne cudi.Pre nekoliko meseci ste pisali da su zaposleni strajkovali.

Руководство ЦЗВ

pre 10 godina

Нама треба тих 3 бода, а ви сте гладни - памет у главу ако хоћете после утакмице да вас водимо на вечеру...

Sale

pre 10 godina

Zvezdu je spasilo 55.000 protiv Rena, 40,000 protiv Spartaka, Smedereva ... 15,000 u Jagodini i td... Zvezdu odrzavaju navijaci, ko ce vas da odrzava u zivotu? Misa Tumbas?

mrgud

pre 10 godina

Pocelo je pocelo ;)
Kola su krenula nizbrdo.
Zaigrala mecka i pred vasim vratima.
Ko se zadnji smeje najsladje se smeje.
Nicija nije gorela do zore.
Ko jamu drugome kopa...

Lazaris

pre 10 godina

A 'el platio Partizan Banatu za Tosica i Bsk-u za Savica one procente od prodaje?Partizan vise duguje za porez od Zvezde kada je bilo ono objavljeno,pa se tako zapitajte malo Grobari koliko dugujete,ili verujte Djuricu da ste zavrsili u plusu.

Mike

pre 10 godina

Kako bese ono grobari Katanac, 5 liga, dominacija, rusimo Marakanu pravimo parking. Zaigrala mecka i pred vasom kapijom samo ovaj put jug nece biti pun ( doduse sinoc je bio pun stadion ali nije igrao partizan) da spase svoj klub. Sve se vraca sve se placa.Zivi vi nama bili jos sto godina jer titule nece biti iste bez vas

Dado

pre 10 godina

Neko igra bez plate skoro punu godinu dana, pa se bori za titulu u skladu sa mogucnostima, neko nije primio plate 4 meseca, pa je odma izgubio 11 bodova prednosti...velika je razlika izmedju vas i nas, velika...

hehe

pre 10 godina

E Vučiću i Čoviću, sad ste već preterali. Sve nameštate, sad namestiste da i tolike pare iz Partizana nestanu, da nema ni momcima ni radnicima za plate. Mis'im stvarno...

Sid je Zvezdin

pre 10 godina

Navodno je partizan u minusu 22 miliona eura, a ako je tako ... Setimo se novca od transfera i lige sampiona. Smejali su se Zvezdi pre par meseci a ko se zadnji smeje ...

Imay

pre 10 godina

Pa to nije ništa! Pogledajte kako je u drugim firmama velikog biznismena Dragana Đurića: Optika je već godinu dana u štrajku, a plate nisu primili ko zna od kad, Veterinarski zavod (Račun Veterinarskog zavoda je u blokadi 1,090 milijardi dinara, što je za 600.000 evra više nego što je njegov sadašnji gazda Dragan Đurić, vlasnik „Zekstre“ i predsednik FK Partizan, platio kad je ovu firmu kupio 2005.)... E, Srbijo!

zoran

pre 10 godina

Da bi nashi klubovi opstali u situaciji u kojoj se nalazi nashe drushtvo i fudbal generalno, plata fudbalerima ne bi trebala da prelazi 1000-2000 evra mesecno. Od chega nashi klubovi mogu da isplate mesechna primanja po 10.000-20.000 evra..??? Cena ulaznicama 100-300 dianra...publike gotovo nema. Sponzori ne postoje..????!!!!
Hajde, neka mi neko kaze, odakle mogu pare doci..??? Zvezda chak i igrache ne prodaje po nekoj ceni da se moze ziveti..kako manji klubovi zive..??
Potrbna je kompletna reorganizacija i ponuditi nashe klubove na prodaju svetskom trzishtu. Ovo sada nema apsolutno nikakvog smisla.
Jasno je meni da nashim politichkim partijama Zvezda i Partizan su potrebni da se kroz njih uzima neki novac i da se manipulishe masom, ali ovo stanje je prevazishlo komichne okvire, narochito kada nashi izadju u Evropu. Tada je to horor.

de Sisti

pre 10 godina

4 meseca je previse i to kazem zato sto znam da se tamo lova okrece samo tako, da sam na mestu fudbalera igrao bi skorz nezainteresovano ili da se napravi protest u sred meca kao igraci zvezde i kraj.

Krang

pre 10 godina

E zalosti nase! I Djura/Zeka i Dan Tana/Lukic & Co, se nakradose a mi se i dalje prepucavamo, mrzimo i tucemo. Kada smo ovce, za bolje i nismo! A sutra ce opet neko vikati "katanac" na Zvezdinih 50 miliona.

Bruno Mezenga

pre 10 godina

Podsmevali ste se i rugali, a ceka vas ista sudbina Zvezde, ako ne i gora... Sacekajte samo da se smeni rukovodstvo pa da se otkriju dugovi... Privatizacija Zvezde i Partizana jedino moguce resenje...

Pedja

pre 10 godina

Sto Zvezda nema para nije cudo. Ali Partizan je dobijao samo od ucesca u ligi sampiona pa lige evrope. Pa se govorilo o uspesnim prodajama fudbalera. Radi se o milionima evra. Sad odjednom nema nicega pa mora kredit. Zanimljivo.

miroslav

pre 10 godina

Zekstra je u blokadi 6,5 milona Evra,niko od poverilaca već mesecima ne može da se naplati,
a imaju drugi račun preko kojega rade
gde to može?
i takav vlasnik je i predsednik kluba.
tako nam je većinom u državi i niko im ne može ništa.

Baya005

pre 10 godina

Ovakva vest kada ima toliko nezaposlenih u Srbiji... U redu... Ne primaju plate 4 meseca... A kolika im je plata koju primaju... Pa nije valjda da im je problem sa onim hiljadama evra da prežive u Srbiji... Mi svi živimo u istoj zemlji gde je prosečna potrošačka korpa 50.000 dinara... Preživeće... Ako su štedljivi... Ionako su preplaćeni za ono što rade... Ja da igram fudbal kao oni da se ponašam kao oni, ja bih davno napustio fudbal ili bih plaćao svom klubu da igram...

Pera Detlic

pre 10 godina

Bitno je da je Djura oterao Vermezovica, a sad ce da uzme kredit da bi isplatio plate ljudima, samo me interesuje koja banka ce mu dati kredit posto se zna da je Posteni Djuric uzeo kredit i od Agrobanke koji nije vratio.

Istok-zapad pfk

pre 10 godina

Šta sam vam rekao pre 10dana kada sam pozvao na bojkot uprave?Prodali smo Tomića,dobili ratu od Fejse i Petrovića,dobili 5 % od transvera Nastasića kao matični klub,dobili bonus od Clea jer je osvojio titulu u Kini.tako da i dalje nas nekoliko stotina ponavlja da treba BOJKOTOVATI sve tekme do kraja sezone pa i DERBY jer dok ova uprava ne ode nema nam sreće.A pare od Tošića,Obradovića,Rukavine,Savića,Fejse,Petrovića,Tomića,Clea,Jovetića,Ljajića,Klea,Lige Šampiona, 3 lige europe ? Malo li je ? ? ? UPRAVA NAPOLJE ,ĐURIĆU ODLAZI . Bojkot ,bojkot

Ne cveta cvece ni u vase preduzece

pre 10 godina

Predhodnih godina u razgovoru sa pristalicama Partizana cesto smo se dotakli finansija i stalno su me ubedjivali da je Partizan klub uzornog poslovanja koji zivi od prodaje fudbalera iz svoje skole, ucesca u Ligi Sampiona, i da je normalno sto je prvi, a ja sam pricao o raznim intersenim grupama i "teorijama zavere" koji vestacki odrzavaju Partizan na vrhu kao alibi za svoje kombinacije...Neplaceni porezi, dugovanja prema bivsim i sadasnjim igracima, krediti, nekoliko puta revidirani pokazuju sta su razne interesne grupe uradile i sa ovim klubom kao i sa Zvezdom, a vremenom ce izaci na videlo jos mnogo toga...Uglavnom dva najveca kluba su nam finansijski unistena, Evropa je mnogo daleko, a ostaje nam samo da se kidamo ko ce imati vise titula, kao pacovi kad ih zatvore u bure

zvrk

pre 10 godina

Pa da li je moguce da Djura dize kredite kako hoce i odatle plate vuce???Pa kome banka daje jos kredite-a da je u dugovima!Covek ce unistiti partizan sa kreditima..Ne daj boze da krene da se odmotava nesto tamo,propast.

Miroslav

pre 10 godina

Ovo je kod nas u sportu postalo vrlo simptomatično.
Prvo Zvezda, rasproda 2005-2006 generaciju, skoro kompletna reprezentacija naša, za silne pare, posle toga u dugovima do guše.
Sada Partizan, po priči uzima svaki prelazni rok ogromne pare za delimično svoju decu(ipak se duguje Banatu, BSK-u, i ko zna kojim sve menadžerima), i sad se polako, kao i sa Zvezdom u početku, priča o njihovim dugovima.
I sve to počinje sa nekih 20-25 miliona duga, pa naprasno poraste na 50 ili koliko već....

Vlada

pre 10 godina

"4 meseca,pa sve odjednom,da ne potrose po splavovima,
a kod komsinice jedna plata godisnje.

i ovde smo za vas sampioni!!
(ma uvek ispred vas, 9. maj 2013 11:50) "

E moj decace, NIKAD ispred Zvezde necete biti. Informisi se malo!

queen

pre 10 godina

A sto bi ih neko placao za posao koji ne znaju da rade,to je van svake pameti,placati neznanje.To samo u Srbiji ima i nigde vise u svetu,neka igraju volonterski

milan

pre 10 godina

umesto da uvek daju maximum, izgleda da veciti igraju onako kako im je stanje na bankovnim racunima. sad ce derbi, pa ukoliko ne legnu plate ni u partizanu ni u zvezdi bice 0-0, zato navijaci skupljajte pare za plate igraca kluba za koji navijate da bi oni dali maximum na derbiju ili se uzdajte u djurica ili covica zavisi za koga navijate.

Eto ga!

pre 10 godina

Konacno izgovor za poklonjenu titulu igraci nisu primili platu pa kao prestali da igraju a to se zove strajk. Za strajk se daju otkazi ali u Partizanu ne. Cestitam komsinici na tituli a nama ce ostati titula u ABA ligi(kosarkasi) a i to nebi osvojili da se finalni turnir igrao u Beogradu. Da se igralo u Beogradu sigurno bi se nasao neko da aktivira protivpozarni aparat u trenutcima kad Partizan vodi....Sport je postao politika a politika je ma znate vec sta...Pozdrav!

eee

pre 10 godina

Sta da vam kazem, ja kod Djure nisam primio platu jos od novembra 2012. godine! A sada je vec koji mesec!? A radim za 24.000din! :/
- Zalosno je sta se sve radi u ovoj zemlji!

Nottingham Forest

pre 10 godina

Kod nas zavisi od vlasti ko će dobiti vishe,kome će se vishe tolerisati i sakrivati dugovi....evo promeni se vlast i odma zvezda stiže partizana na tabeli.Kod nas sve to tako transparentno.Jednostavno nema vishe za koga da se navija.

djelem djelem...

pre 10 godina

Ni ovi od preko puta nemaju para pa igraju kako znaju i umeju! Prema tome...
(laufer, 9. maj 2013 10:23)
Ovi preko puta imaju 10-20 hiljada nas koji dolazimo da ih bodrimo godinama unazad, bez obzira na nedostatak rezultata,koji smo tu da pevamo kad je najteze, da skupljamo dinar po dinar iako ih nismo trosili ni za sta sem za gostovanja( i kazne kad odlepimo sa pirotehnikom ).Prema tome...
e,da...sad kad krenu da vas gase,prodaju,poklanjaju...treba da vas se skupi 30-40 hiljada na stadionu,da se organizujete,da budete prava,jedinstvena navijacka grupa...mislim to za vas nece biti problem, jel da?

Gojko (.)(.)

pre 10 godina

U HRAMOVIMA se ne zivi od para, nego od dobrovoljnih priloga vernika. I onako se svi krste kad vide nase stadione. Zato JNA zovete "hram fudbala". Sredice vec nesto njegova svetost Tole I.

nikola

pre 10 godina

Samo jedno pitanje.Gde je onaj novac od lige sampiona pre dve sezone?Sledece nije dovedeno ni jedno pojacanje.A sad nema para ni za plate ovog jadnog tima,koji ceo ne zaradjuje koliko recimo Moreira dok je igrao.Veoma interesantno za odgovarajuce institucije,koje bi trebalo to da ispitaju...

Делија

pre 10 godina

Vazi i za jedne i za druge igrace (zvezda,partizan) gde je sad vasa tolika ljubav prema klubu. Kad dobijete poziv od zvezde tj partizana pricate kako vam se ostvario zivotni san,da ih od malena obozavate da bi za njih igrali i dzabe. A sad cim malo kasni plata vi necete da igrate odmah bojkot.

zoran

pre 10 godina

Grafichki prikaz "brace" iz Beograda

http://www.trekearth.com/gallery/Middle_East/Turkey/Central_Anatolia/Ankara/Ankara_Kalesi/photo1262940.htm

mrgud

pre 10 godina

Pocelo je pocelo ;)
Kola su krenula nizbrdo.
Zaigrala mecka i pred vasim vratima.
Ko se zadnji smeje najsladje se smeje.
Nicija nije gorela do zore.
Ko jamu drugome kopa...

Eto ga!

pre 10 godina

Konacno izgovor za poklonjenu titulu igraci nisu primili platu pa kao prestali da igraju a to se zove strajk. Za strajk se daju otkazi ali u Partizanu ne. Cestitam komsinici na tituli a nama ce ostati titula u ABA ligi(kosarkasi) a i to nebi osvojili da se finalni turnir igrao u Beogradu. Da se igralo u Beogradu sigurno bi se nasao neko da aktivira protivpozarni aparat u trenutcima kad Partizan vodi....Sport je postao politika a politika je ma znate vec sta...Pozdrav!

Sale

pre 10 godina

Zvezdu je spasilo 55.000 protiv Rena, 40,000 protiv Spartaka, Smedereva ... 15,000 u Jagodini i td... Zvezdu odrzavaju navijaci, ko ce vas da odrzava u zivotu? Misa Tumbas?

Dado

pre 10 godina

Neko igra bez plate skoro punu godinu dana, pa se bori za titulu u skladu sa mogucnostima, neko nije primio plate 4 meseca, pa je odma izgubio 11 bodova prednosti...velika je razlika izmedju vas i nas, velika...

Руководство ЦЗВ

pre 10 godina

Нама треба тих 3 бода, а ви сте гладни - памет у главу ако хоћете после утакмице да вас водимо на вечеру...

Nottingham Forest

pre 10 godina

Kod nas zavisi od vlasti ko će dobiti vishe,kome će se vishe tolerisati i sakrivati dugovi....evo promeni se vlast i odma zvezda stiže partizana na tabeli.Kod nas sve to tako transparentno.Jednostavno nema vishe za koga da se navija.

Lazaris

pre 10 godina

A 'el platio Partizan Banatu za Tosica i Bsk-u za Savica one procente od prodaje?Partizan vise duguje za porez od Zvezde kada je bilo ono objavljeno,pa se tako zapitajte malo Grobari koliko dugujete,ili verujte Djuricu da ste zavrsili u plusu.

Mike

pre 10 godina

Kako bese ono grobari Katanac, 5 liga, dominacija, rusimo Marakanu pravimo parking. Zaigrala mecka i pred vasom kapijom samo ovaj put jug nece biti pun ( doduse sinoc je bio pun stadion ali nije igrao partizan) da spase svoj klub. Sve se vraca sve se placa.Zivi vi nama bili jos sto godina jer titule nece biti iste bez vas

Baya005

pre 10 godina

Ovakva vest kada ima toliko nezaposlenih u Srbiji... U redu... Ne primaju plate 4 meseca... A kolika im je plata koju primaju... Pa nije valjda da im je problem sa onim hiljadama evra da prežive u Srbiji... Mi svi živimo u istoj zemlji gde je prosečna potrošačka korpa 50.000 dinara... Preživeće... Ako su štedljivi... Ionako su preplaćeni za ono što rade... Ja da igram fudbal kao oni da se ponašam kao oni, ja bih davno napustio fudbal ili bih plaćao svom klubu da igram...

hehe

pre 10 godina

E Vučiću i Čoviću, sad ste već preterali. Sve nameštate, sad namestiste da i tolike pare iz Partizana nestanu, da nema ni momcima ni radnicima za plate. Mis'im stvarno...

Lazaris

pre 10 godina

Dobro se neko setio da pise o dugovanjima Partizana,nisu primili 4 plate a zavrsili u plusu,Vermez je na konferenciji rekao da je sam premirao igrace,da nisu imali u Milanu para nista da kupe.Ali vazno je da vi pisete da u Zvezdi nema para iako to svi znaju,a Partizan niko ne pita pa me ova vest uopste ne cudi.Pre nekoliko meseci ste pisali da su zaposleni strajkovali.

Sid je Zvezdin

pre 10 godina

Navodno je partizan u minusu 22 miliona eura, a ako je tako ... Setimo se novca od transfera i lige sampiona. Smejali su se Zvezdi pre par meseci a ko se zadnji smeje ...

Vlada

pre 10 godina

"4 meseca,pa sve odjednom,da ne potrose po splavovima,
a kod komsinice jedna plata godisnje.

i ovde smo za vas sampioni!!
(ma uvek ispred vas, 9. maj 2013 11:50) "

E moj decace, NIKAD ispred Zvezde necete biti. Informisi se malo!

queen

pre 10 godina

A sto bi ih neko placao za posao koji ne znaju da rade,to je van svake pameti,placati neznanje.To samo u Srbiji ima i nigde vise u svetu,neka igraju volonterski

Bruno Mezenga

pre 10 godina

Podsmevali ste se i rugali, a ceka vas ista sudbina Zvezde, ako ne i gora... Sacekajte samo da se smeni rukovodstvo pa da se otkriju dugovi... Privatizacija Zvezde i Partizana jedino moguce resenje...

de Sisti

pre 10 godina

4 meseca je previse i to kazem zato sto znam da se tamo lova okrece samo tako, da sam na mestu fudbalera igrao bi skorz nezainteresovano ili da se napravi protest u sred meca kao igraci zvezde i kraj.

zoran

pre 10 godina

Da bi nashi klubovi opstali u situaciji u kojoj se nalazi nashe drushtvo i fudbal generalno, plata fudbalerima ne bi trebala da prelazi 1000-2000 evra mesecno. Od chega nashi klubovi mogu da isplate mesechna primanja po 10.000-20.000 evra..??? Cena ulaznicama 100-300 dianra...publike gotovo nema. Sponzori ne postoje..????!!!!
Hajde, neka mi neko kaze, odakle mogu pare doci..??? Zvezda chak i igrache ne prodaje po nekoj ceni da se moze ziveti..kako manji klubovi zive..??
Potrbna je kompletna reorganizacija i ponuditi nashe klubove na prodaju svetskom trzishtu. Ovo sada nema apsolutno nikakvog smisla.
Jasno je meni da nashim politichkim partijama Zvezda i Partizan su potrebni da se kroz njih uzima neki novac i da se manipulishe masom, ali ovo stanje je prevazishlo komichne okvire, narochito kada nashi izadju u Evropu. Tada je to horor.

Istok-zapad pfk

pre 10 godina

Šta sam vam rekao pre 10dana kada sam pozvao na bojkot uprave?Prodali smo Tomića,dobili ratu od Fejse i Petrovića,dobili 5 % od transvera Nastasića kao matični klub,dobili bonus od Clea jer je osvojio titulu u Kini.tako da i dalje nas nekoliko stotina ponavlja da treba BOJKOTOVATI sve tekme do kraja sezone pa i DERBY jer dok ova uprava ne ode nema nam sreće.A pare od Tošića,Obradovića,Rukavine,Savića,Fejse,Petrovića,Tomića,Clea,Jovetića,Ljajića,Klea,Lige Šampiona, 3 lige europe ? Malo li je ? ? ? UPRAVA NAPOLJE ,ĐURIĆU ODLAZI . Bojkot ,bojkot

zoran

pre 10 godina

Grafichki prikaz "brace" iz Beograda

http://www.trekearth.com/gallery/Middle_East/Turkey/Central_Anatolia/Ankara/Ankara_Kalesi/photo1262940.htm

Pera Detlic

pre 10 godina

Bitno je da je Djura oterao Vermezovica, a sad ce da uzme kredit da bi isplatio plate ljudima, samo me interesuje koja banka ce mu dati kredit posto se zna da je Posteni Djuric uzeo kredit i od Agrobanke koji nije vratio.

milan

pre 10 godina

umesto da uvek daju maximum, izgleda da veciti igraju onako kako im je stanje na bankovnim racunima. sad ce derbi, pa ukoliko ne legnu plate ni u partizanu ni u zvezdi bice 0-0, zato navijaci skupljajte pare za plate igraca kluba za koji navijate da bi oni dali maximum na derbiju ili se uzdajte u djurica ili covica zavisi za koga navijate.

Gojko (.)(.)

pre 10 godina

U HRAMOVIMA se ne zivi od para, nego od dobrovoljnih priloga vernika. I onako se svi krste kad vide nase stadione. Zato JNA zovete "hram fudbala". Sredice vec nesto njegova svetost Tole I.

djelem djelem...

pre 10 godina

Ni ovi od preko puta nemaju para pa igraju kako znaju i umeju! Prema tome...
(laufer, 9. maj 2013 10:23)
Ovi preko puta imaju 10-20 hiljada nas koji dolazimo da ih bodrimo godinama unazad, bez obzira na nedostatak rezultata,koji smo tu da pevamo kad je najteze, da skupljamo dinar po dinar iako ih nismo trosili ni za sta sem za gostovanja( i kazne kad odlepimo sa pirotehnikom ).Prema tome...
e,da...sad kad krenu da vas gase,prodaju,poklanjaju...treba da vas se skupi 30-40 hiljada na stadionu,da se organizujete,da budete prava,jedinstvena navijacka grupa...mislim to za vas nece biti problem, jel da?

Делија

pre 10 godina

Vazi i za jedne i za druge igrace (zvezda,partizan) gde je sad vasa tolika ljubav prema klubu. Kad dobijete poziv od zvezde tj partizana pricate kako vam se ostvario zivotni san,da ih od malena obozavate da bi za njih igrali i dzabe. A sad cim malo kasni plata vi necete da igrate odmah bojkot.

Krang

pre 10 godina

E zalosti nase! I Djura/Zeka i Dan Tana/Lukic & Co, se nakradose a mi se i dalje prepucavamo, mrzimo i tucemo. Kada smo ovce, za bolje i nismo! A sutra ce opet neko vikati "katanac" na Zvezdinih 50 miliona.

miroslav

pre 10 godina

Zekstra je u blokadi 6,5 milona Evra,niko od poverilaca već mesecima ne može da se naplati,
a imaju drugi račun preko kojega rade
gde to može?
i takav vlasnik je i predsednik kluba.
tako nam je većinom u državi i niko im ne može ništa.

Pedja

pre 10 godina

Sto Zvezda nema para nije cudo. Ali Partizan je dobijao samo od ucesca u ligi sampiona pa lige evrope. Pa se govorilo o uspesnim prodajama fudbalera. Radi se o milionima evra. Sad odjednom nema nicega pa mora kredit. Zanimljivo.

zvrk

pre 10 godina

Pa da li je moguce da Djura dize kredite kako hoce i odatle plate vuce???Pa kome banka daje jos kredite-a da je u dugovima!Covek ce unistiti partizan sa kreditima..Ne daj boze da krene da se odmotava nesto tamo,propast.

Ne cveta cvece ni u vase preduzece

pre 10 godina

Predhodnih godina u razgovoru sa pristalicama Partizana cesto smo se dotakli finansija i stalno su me ubedjivali da je Partizan klub uzornog poslovanja koji zivi od prodaje fudbalera iz svoje skole, ucesca u Ligi Sampiona, i da je normalno sto je prvi, a ja sam pricao o raznim intersenim grupama i "teorijama zavere" koji vestacki odrzavaju Partizan na vrhu kao alibi za svoje kombinacije...Neplaceni porezi, dugovanja prema bivsim i sadasnjim igracima, krediti, nekoliko puta revidirani pokazuju sta su razne interesne grupe uradile i sa ovim klubom kao i sa Zvezdom, a vremenom ce izaci na videlo jos mnogo toga...Uglavnom dva najveca kluba su nam finansijski unistena, Evropa je mnogo daleko, a ostaje nam samo da se kidamo ko ce imati vise titula, kao pacovi kad ih zatvore u bure

nikola

pre 10 godina

Samo jedno pitanje.Gde je onaj novac od lige sampiona pre dve sezone?Sledece nije dovedeno ni jedno pojacanje.A sad nema para ni za plate ovog jadnog tima,koji ceo ne zaradjuje koliko recimo Moreira dok je igrao.Veoma interesantno za odgovarajuce institucije,koje bi trebalo to da ispitaju...

eee

pre 10 godina

Sta da vam kazem, ja kod Djure nisam primio platu jos od novembra 2012. godine! A sada je vec koji mesec!? A radim za 24.000din! :/
- Zalosno je sta se sve radi u ovoj zemlji!

Miroslav

pre 10 godina

Ovo je kod nas u sportu postalo vrlo simptomatično.
Prvo Zvezda, rasproda 2005-2006 generaciju, skoro kompletna reprezentacija naša, za silne pare, posle toga u dugovima do guše.
Sada Partizan, po priči uzima svaki prelazni rok ogromne pare za delimično svoju decu(ipak se duguje Banatu, BSK-u, i ko zna kojim sve menadžerima), i sad se polako, kao i sa Zvezdom u početku, priča o njihovim dugovima.
I sve to počinje sa nekih 20-25 miliona duga, pa naprasno poraste na 50 ili koliko već....

Imay

pre 10 godina

Pa to nije ništa! Pogledajte kako je u drugim firmama velikog biznismena Dragana Đurića: Optika je već godinu dana u štrajku, a plate nisu primili ko zna od kad, Veterinarski zavod (Račun Veterinarskog zavoda je u blokadi 1,090 milijardi dinara, što je za 600.000 evra više nego što je njegov sadašnji gazda Dragan Đurić, vlasnik „Zekstre“ i predsednik FK Partizan, platio kad je ovu firmu kupio 2005.)... E, Srbijo!