Četvrtak, 02.05.2013.

08:18

NBA: Hjuston i Boston još u igri

Košarkaši Boston Seltiksa savladali su Njujork Nikse u gostima sa 92:86 i tako su smanjili na 3-2 u pobedama u prvoj rundi NBA plej-ofa.

Izvor: SO

NBA: Hjuston i Boston još u igri IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

33 Komentari

Sortiraj po:

nucky thompson

pre 11 godina

ocajno izdanje Knicska, mozda najslabija utakmica u sezonu ( uz onu u Fili). Koliko samo promasenih otvorenih suteva! Kid promasuje lagano polaganje, za ne vjerovati! U odbrani su djelovali jako smuseno, JR je imao sut od0 za 10 u drugom poluvremenu, i ovakvu losu partiju tesko da mogu ponoviti!
S druge strane Boston, odigrao odlicno, dobra odbrana, udvajanje na Melu, i sjajan procenat suta. Mislim da su bacili frizider i on bi usao u kos ))).
Ceka nas jos jedna dobra utakmica, i mislim da se serija zavrsava u Bostonu.
Let's go Nicks!

Go C´s

pre 11 godina

Evo, ovo je jedna od onih utakmica koje sam vam ½najavio½. Ovo je ona u kojoj Bas i Garnet izbezumljuju Čendlera. Sledi, sada, u ½Gardenu½, ona u kojoj vas tučemo ½sa klupe½... Mali Kroford je koškanjem na kraju meča najavio takav rasplet događaja. Naravno, za ½Medison½ ostaje ona koju Pirs ½sam½ dobija (preko 30 poena, gomila asistencija, iz polja 60 posto, a sa penala preko 80). Ako pre šeste utakmice ne postavite Vupi Goldberg za trenera i ne postavite Vudsona za koordinatora podele peškira, kao što napisah pre neki dan, gotovo je :D

Mika Guster iz Ritopeka ®

pre 11 godina

A Mika je bio u pravu jos jednom.Kad je rekao da ce Boston iznenaditi i da ce Hjuston iznenaditi svi ste mu lupali minuse!Al Veliki Horford i Dzos Velicanstveni Smit su podbacili juce ali ce se vratiti.Go go Memfis.

spad veb

pre 11 godina

Seltiksi sa tri iskusna veterana, osvajača "prstena", uz dva energična krila Grina i Basa, uz još dva beka Vilijamsa i Bredlija uzeli su pod svoje Nikse posle 0:3. Njujork izgleda više ne može da igra atomsku odbranu sa kojom je držao Boston ispod 80 poena po utakmici, a nije raširio igru u napadu, i ne može da postigne više od 90 poena. Oni mogu postati još jedna žrtva prevelikom oslanjanju na nekolicinu igrača u napadu. Prvo Lejkersi sa Brajantom, a sad Durent i Entoni prolaze kao "ribe na suvom" i to na 3:0 za svoj tim. Smešno je da sa 7 igrača Seltiksi "gaze" Nikse, ali to je posledica vratolomija NYK kroz ovu sezonu. Prvo su bez Entonija igrali kolektivnu košarku gde su briljirali Smit i Novak. Onda Entoni preuzima sve u svoje ruke, pa Stodemajer nakratko igra i ulazi u formu i opet se povređuje. Seća li se neko Krisa Koplenda s kraja regularnog dela sezone, sad ga nema nigde. Entoni igra "četvorku" a treba da bude i glavni šuter. Karl Meloun i Majkl Džordan istovremeno - ne ide to tako. Da li grmi ili vatra seva, niti grmi niti vatra seva već to Harden s Raketama Ašikuje, pa se jadna Oklahoma trese, nema Vestbruka da s Durentom grmi. Atlanta i Indijana su me demantovale, niko da pripreti u gostima. Mislim da će Houksi teško da pobede u šestom meču, ipak je to meč lopta za Indijanu i ona nema šta da izgubi, u svakom slučaju čeka je majstorica na svom terenu, a Houksi su podbacili u petom meču u napadu. Večeras, poen razlike za Netse, ako zaustave Buzera ili Denga.

rajatzsan

pre 11 godina

Gde su sad svi oni sto su omalovazavali westbruka?? Kao usporava oklahomu,siluje,unazadjuje durenta...E evo vam oklahoma bez westbruka,pa da vidimo ko je tu prost! Nije durent igrac koji moze sam da vodi ekipu,mada opet ima ibaku perkinsa martina....Dobru ekipu,nadam se da sad vidite kolika je razlika izmedju njega i lebrona..LBJ bi opet i sa ovom ekipom gazio...

Stanimir Banimir

pre 11 godina

Rekoh posle povrede Vestbruka da ćemo da vidimo sada od kakvog je materijala Durent. On nikada neće biti veliki pobednik. Možda i prođu Hjuston, ali teško da bi im to uspelo da nisu imali 2-0. Oklahoma je ekipa dobrih individualaca, ali nesposobna za najviše ciljeve.

дурантула окц

pre 11 godina

@Neznali i jesi neznalica, to je kao da kazes da bi za majami bilo bolje da se povredi dzejms nego vejd ili za kliperse da se povredi pol

dksla

pre 11 godina

@twister
Vidis NBA ima obicaj da nazove stvari pravim imenima. Tako npr. ne postoji nameran faul, nego flagrantan. Inace bi 50% faulova bilo "namerno". Pa ni kod nas ne postoji "nameran" faul nego nesportski. Tako da obuhvatanje Asika oko struka bez ikakve sanse da se povredi igrac ne moze biti flagrantan faul ni po logici ni po pravilima. Na kraju krajeva, svaki igrac ima pravo na 6 faulova u ovom SPORTU, tako da ne moze da bude ni nesportski.

@JOVO
Uobicajeno je da poluvreme traje oko 1 sat, a utakmica 2,5. Tako da je sinoc poluvreme bilo oko 02:10, a kraj circa 03:40.

I love this game

pre 11 godina

Kakav playoff! Sest serija svuda 3:2 rezultati, Boston, Memfis i Hjuston se vracaju iz mrtvih. Majami i SAS su u velikoj prednosti jer odmaraju, pogotovo Sparsima to znaci zbog njihovih matoraca. Finala konf. Majami-Indijana, San Antonio-Memfis.

Bane

pre 11 godina

Finale San Antonio - Majami, a San Antonio su svi prerano otpisali i proglasili ih penzionerima, a ne bi se bas kladio da su u pravu...

Neznalica

pre 11 godina

I onda mi se javljaju "strucnjaci" koji kazu da Vestbruk ne vredi. Covek je po statistici na nivou Rouza iz Cikaga osim sto se do sada nije povredjivao. A sada da izgovorim jeres, manji bi hendikep za OCT bio da ne igra Durant umesto Vestbruka.

Milojko

pre 11 godina

Finale INDIJANA - GOLDEN STATE, u pet utakmica dobija INDIJANA, a zatim Paul George prelazi u FMP i sledece sezone uzimaju titulu. Proverna informacija, nemoj neko da se kliberio.

Milan Galic

pre 11 godina

OKC, kamo srece kad bi se Durant ugledao na Kobija Brajanta, onda bi i ti kao navijac Oklahome imao srece da proslavis neki trofej

OKC

pre 11 godina

U Oklahomi stvari trenutno nisu dobre. Otkako se Vestbruk povredio krenuli su porazi, Kevin Martin trenutno nije u formi u kakvoj je pre bio, Kevin Durent je, kako se meni cini poceo da se ugleda na Brajanta (zbog sebicnosti). Sve ovo su verovatne posledice ovakvih poraza. Ja navijam za Oklahomu i nadam se da mogu da osvoje titulu koju su prosle godine ispustili protiv Majamija.

hallucinoman

pre 11 godina

Najkompletnije izdanje Boston Celticsa ove sezone. Prvi put je bilo uživanje gledati, iako se po običaju do poslednjeg minuta strepelo.

Bass 17 poena, Green 18, Garnett 16, Peirce 16, Terry 17 poena... savršen raspored.

Boston 17/17 slobodna bacanja, 11/22 trojke, naspram 5/22 Njujorka. I dva skoka više, što je za Celticse premija, s obzirom da nam skok u napadu po defaultu ne postoji.

We made the shots, and they didn’t... konačno.

Jedina zamerka... odnos KG-a i Pirsa sa preopuštenim dodavanjima u - nepoznato, u avanturu. Ne smeju najiskusniji igrači onako jeftino da prodaju lopte u najvažnijoj utakmici, a njih dvojica su sami 10 puta izgubili loptu, od čega većinu u 4. četvrtini. Ali izdržasmo, i to do kraja. I to do kraja utakmice, a ne prvog poluvremena.

Sveukupno, najbolje izdanje Seltiksa u ovoj sezoni. I to kada je bilo biti ili ne biti.

Ne verujem da Boston može da ponovi ovakvo izdanje, ali obzirom da je protivnik gubitnik u duši i DNK, možda i nećemo morati. Kada bude 3:3, sva moguća psihološka prednost biće na strani Bostona. Već sada neki igrači New Yorka ne veruju u same sebe, što se vidi i po facijalnim ekspresijama, ukljujući tu i trenera Vudsona. I on zna da je sada "doomed".

Sa rotacijom od ukupno 6 i po igrača, Seltiksima je potrebno čudo u sledeće dve utakmice.

Sa najboljim strelcem lige i prednošću domaćeg terena, Njujorku je takodje potrebno čudo. Ne postaje se pobednik u jednoj sezoni.

JOVO

pre 11 godina

Mozete li mi reci u kolko je sati bilo poluvrijeme na utakmici Boston-Njujork,ali tacno ko se sjeca, i u kolko se sati zavrsio mec.

Bio bih vam veoma zahvalan ako bi mi dali tacan podatak,a znam da je dosta vas gledalo sinoc utakmicu.

Pozdrav svim NBA fanovima

NČF

pre 11 godina

E kad i ovo videh... zaleću se k'o osice na čoveka bez lopte, udaraju ga po faci, i... samo dva bacanja.
Jer, zaboga, to je Durantula...

Budizmo

pre 11 godina

Steta sto je ova sezona osakacena povredama. Od top 20 igraca lige, 15 je bilo povredjeno. Miami nije imao najvise srece, nego su mudro stedeli igrace. To se tek sada vidi, oni su trazili taj neki optimalni tempo, da dobijaju utakmice, a ne zamaraju i ne izlazu povredama glavne igrace previse. Meni je iskreno to iznenadjenje, pre ove sezone nisam mogao da verujem da je Spoelstra toliko dobar trener, takticar. Ovo je playoff, jedan pogresan ulaz moze da promeni sve, videcemo.

Takodje, malo sam iznenadjen ponasanjem Duranta. Na utakmici jos i nekako, ali je na konferenciji za stampu rekao kako su krenuli sa taktikom "hack-a-whatever-his-name-is", misleci na Asika. Dakle, kao ne zna mu ni ime. Nije to onaj Durant - dobrica sa ruksakom na ledjima koji se ne zamera nikome i ko je skroman. Nadam se da je to samo frustracija zbog poraza.

Goran

pre 11 godina

Boston je iskusna ekipa kja zna da igra vazne meceve ali ipak i dalje prednost Njujorka. Westbruk je na ovim stranicama bio veoma mnogo osporavan kao igrac, ali bez njega Oklahoma ne funkcionise, sto znaci da je on i pored nekih nedostataka kljuc uspjeha za Oklahomu.Durant ne moze sam.

Brus bowen

pre 11 godina

Oklahoma Houston sam predvideo odlicno, jer je Oklahoma pre svega mlad tim pun individualaca koji ne mogu da odvoje ocajnicke pokusaje od profesinalizma.boston me prijatno iznenadio i svaka mu cast....voleo bi da se dese iznenadjenja jer ny knicksi su realno starija ekipa generalno od bostona sad, pa ce naici kasnije na nekog od ko ce puci.4:0 u seriji

twister

pre 11 godina

Jel se meni cini ili ovi iz Tandera NAMERNO u sred cetvrtine fauliraju O.Asika bez lopte a sudija svira obican faul ?

Gluposti nikad kraja u ovom NBA-u posle onih koraka A.Johnsona iz Toronta kad se lik sam nasmejao skontavsi da je napravio korake , a sudije priznale kos.

drmr

pre 11 godina

Posle ove pobede Kelta bice jako zanimljivo u 6 utakmici,opet je forsirao Melo a isao ga je sut samo u 1 cetvrtini,i JR je bio dosta los.Sto se tice Hjustona nisam nesto ni iznenadjen jer Durant ne moze sam da sve iznese,da je Harden tu pa da povuce umesto Rasela,ovako iskreno mislim da nemaju sta da traze ove godine,ni na Zapadu a kamoli u finalu,mozda Hjuston i iznenadi do kraja,a sto se tice Indijane i Atlante,Atlanta je ocajno sutirala 33% sto mislim da je i uzrok poraza,naravno Indijana je igrala dobru odbranu ali opet moralo je biti bolje,mislim da ce Indijana ako ne u 6 onda u 7 utakmici zavrsiti posao.
Poz za sve ljubitelje NBA.

Budizmo

pre 11 godina

Steta sto je ova sezona osakacena povredama. Od top 20 igraca lige, 15 je bilo povredjeno. Miami nije imao najvise srece, nego su mudro stedeli igrace. To se tek sada vidi, oni su trazili taj neki optimalni tempo, da dobijaju utakmice, a ne zamaraju i ne izlazu povredama glavne igrace previse. Meni je iskreno to iznenadjenje, pre ove sezone nisam mogao da verujem da je Spoelstra toliko dobar trener, takticar. Ovo je playoff, jedan pogresan ulaz moze da promeni sve, videcemo.

Takodje, malo sam iznenadjen ponasanjem Duranta. Na utakmici jos i nekako, ali je na konferenciji za stampu rekao kako su krenuli sa taktikom "hack-a-whatever-his-name-is", misleci na Asika. Dakle, kao ne zna mu ni ime. Nije to onaj Durant - dobrica sa ruksakom na ledjima koji se ne zamera nikome i ko je skroman. Nadam se da je to samo frustracija zbog poraza.

drmr

pre 11 godina

Posle ove pobede Kelta bice jako zanimljivo u 6 utakmici,opet je forsirao Melo a isao ga je sut samo u 1 cetvrtini,i JR je bio dosta los.Sto se tice Hjustona nisam nesto ni iznenadjen jer Durant ne moze sam da sve iznese,da je Harden tu pa da povuce umesto Rasela,ovako iskreno mislim da nemaju sta da traze ove godine,ni na Zapadu a kamoli u finalu,mozda Hjuston i iznenadi do kraja,a sto se tice Indijane i Atlante,Atlanta je ocajno sutirala 33% sto mislim da je i uzrok poraza,naravno Indijana je igrala dobru odbranu ali opet moralo je biti bolje,mislim da ce Indijana ako ne u 6 onda u 7 utakmici zavrsiti posao.
Poz za sve ljubitelje NBA.

Goran

pre 11 godina

Boston je iskusna ekipa kja zna da igra vazne meceve ali ipak i dalje prednost Njujorka. Westbruk je na ovim stranicama bio veoma mnogo osporavan kao igrac, ali bez njega Oklahoma ne funkcionise, sto znaci da je on i pored nekih nedostataka kljuc uspjeha za Oklahomu.Durant ne moze sam.

hallucinoman

pre 11 godina

Najkompletnije izdanje Boston Celticsa ove sezone. Prvi put je bilo uživanje gledati, iako se po običaju do poslednjeg minuta strepelo.

Bass 17 poena, Green 18, Garnett 16, Peirce 16, Terry 17 poena... savršen raspored.

Boston 17/17 slobodna bacanja, 11/22 trojke, naspram 5/22 Njujorka. I dva skoka više, što je za Celticse premija, s obzirom da nam skok u napadu po defaultu ne postoji.

We made the shots, and they didn’t... konačno.

Jedina zamerka... odnos KG-a i Pirsa sa preopuštenim dodavanjima u - nepoznato, u avanturu. Ne smeju najiskusniji igrači onako jeftino da prodaju lopte u najvažnijoj utakmici, a njih dvojica su sami 10 puta izgubili loptu, od čega većinu u 4. četvrtini. Ali izdržasmo, i to do kraja. I to do kraja utakmice, a ne prvog poluvremena.

Sveukupno, najbolje izdanje Seltiksa u ovoj sezoni. I to kada je bilo biti ili ne biti.

Ne verujem da Boston može da ponovi ovakvo izdanje, ali obzirom da je protivnik gubitnik u duši i DNK, možda i nećemo morati. Kada bude 3:3, sva moguća psihološka prednost biće na strani Bostona. Već sada neki igrači New Yorka ne veruju u same sebe, što se vidi i po facijalnim ekspresijama, ukljujući tu i trenera Vudsona. I on zna da je sada "doomed".

Sa rotacijom od ukupno 6 i po igrača, Seltiksima je potrebno čudo u sledeće dve utakmice.

Sa najboljim strelcem lige i prednošću domaćeg terena, Njujorku je takodje potrebno čudo. Ne postaje se pobednik u jednoj sezoni.

Brus bowen

pre 11 godina

Oklahoma Houston sam predvideo odlicno, jer je Oklahoma pre svega mlad tim pun individualaca koji ne mogu da odvoje ocajnicke pokusaje od profesinalizma.boston me prijatno iznenadio i svaka mu cast....voleo bi da se dese iznenadjenja jer ny knicksi su realno starija ekipa generalno od bostona sad, pa ce naici kasnije na nekog od ko ce puci.4:0 u seriji

Milojko

pre 11 godina

Finale INDIJANA - GOLDEN STATE, u pet utakmica dobija INDIJANA, a zatim Paul George prelazi u FMP i sledece sezone uzimaju titulu. Proverna informacija, nemoj neko da se kliberio.

NČF

pre 11 godina

E kad i ovo videh... zaleću se k'o osice na čoveka bez lopte, udaraju ga po faci, i... samo dva bacanja.
Jer, zaboga, to je Durantula...

Bane

pre 11 godina

Finale San Antonio - Majami, a San Antonio su svi prerano otpisali i proglasili ih penzionerima, a ne bi se bas kladio da su u pravu...

I love this game

pre 11 godina

Kakav playoff! Sest serija svuda 3:2 rezultati, Boston, Memfis i Hjuston se vracaju iz mrtvih. Majami i SAS su u velikoj prednosti jer odmaraju, pogotovo Sparsima to znaci zbog njihovih matoraca. Finala konf. Majami-Indijana, San Antonio-Memfis.

spad veb

pre 11 godina

Seltiksi sa tri iskusna veterana, osvajača "prstena", uz dva energična krila Grina i Basa, uz još dva beka Vilijamsa i Bredlija uzeli su pod svoje Nikse posle 0:3. Njujork izgleda više ne može da igra atomsku odbranu sa kojom je držao Boston ispod 80 poena po utakmici, a nije raširio igru u napadu, i ne može da postigne više od 90 poena. Oni mogu postati još jedna žrtva prevelikom oslanjanju na nekolicinu igrača u napadu. Prvo Lejkersi sa Brajantom, a sad Durent i Entoni prolaze kao "ribe na suvom" i to na 3:0 za svoj tim. Smešno je da sa 7 igrača Seltiksi "gaze" Nikse, ali to je posledica vratolomija NYK kroz ovu sezonu. Prvo su bez Entonija igrali kolektivnu košarku gde su briljirali Smit i Novak. Onda Entoni preuzima sve u svoje ruke, pa Stodemajer nakratko igra i ulazi u formu i opet se povređuje. Seća li se neko Krisa Koplenda s kraja regularnog dela sezone, sad ga nema nigde. Entoni igra "četvorku" a treba da bude i glavni šuter. Karl Meloun i Majkl Džordan istovremeno - ne ide to tako. Da li grmi ili vatra seva, niti grmi niti vatra seva već to Harden s Raketama Ašikuje, pa se jadna Oklahoma trese, nema Vestbruka da s Durentom grmi. Atlanta i Indijana su me demantovale, niko da pripreti u gostima. Mislim da će Houksi teško da pobede u šestom meču, ipak je to meč lopta za Indijanu i ona nema šta da izgubi, u svakom slučaju čeka je majstorica na svom terenu, a Houksi su podbacili u petom meču u napadu. Večeras, poen razlike za Netse, ako zaustave Buzera ili Denga.

rajatzsan

pre 11 godina

Gde su sad svi oni sto su omalovazavali westbruka?? Kao usporava oklahomu,siluje,unazadjuje durenta...E evo vam oklahoma bez westbruka,pa da vidimo ko je tu prost! Nije durent igrac koji moze sam da vodi ekipu,mada opet ima ibaku perkinsa martina....Dobru ekipu,nadam se da sad vidite kolika je razlika izmedju njega i lebrona..LBJ bi opet i sa ovom ekipom gazio...

twister

pre 11 godina

Jel se meni cini ili ovi iz Tandera NAMERNO u sred cetvrtine fauliraju O.Asika bez lopte a sudija svira obican faul ?

Gluposti nikad kraja u ovom NBA-u posle onih koraka A.Johnsona iz Toronta kad se lik sam nasmejao skontavsi da je napravio korake , a sudije priznale kos.

JOVO

pre 11 godina

Mozete li mi reci u kolko je sati bilo poluvrijeme na utakmici Boston-Njujork,ali tacno ko se sjeca, i u kolko se sati zavrsio mec.

Bio bih vam veoma zahvalan ako bi mi dali tacan podatak,a znam da je dosta vas gledalo sinoc utakmicu.

Pozdrav svim NBA fanovima

dksla

pre 11 godina

@twister
Vidis NBA ima obicaj da nazove stvari pravim imenima. Tako npr. ne postoji nameran faul, nego flagrantan. Inace bi 50% faulova bilo "namerno". Pa ni kod nas ne postoji "nameran" faul nego nesportski. Tako da obuhvatanje Asika oko struka bez ikakve sanse da se povredi igrac ne moze biti flagrantan faul ni po logici ni po pravilima. Na kraju krajeva, svaki igrac ima pravo na 6 faulova u ovom SPORTU, tako da ne moze da bude ni nesportski.

@JOVO
Uobicajeno je da poluvreme traje oko 1 sat, a utakmica 2,5. Tako da je sinoc poluvreme bilo oko 02:10, a kraj circa 03:40.

Milan Galic

pre 11 godina

OKC, kamo srece kad bi se Durant ugledao na Kobija Brajanta, onda bi i ti kao navijac Oklahome imao srece da proslavis neki trofej

Go C´s

pre 11 godina

Evo, ovo je jedna od onih utakmica koje sam vam ½najavio½. Ovo je ona u kojoj Bas i Garnet izbezumljuju Čendlera. Sledi, sada, u ½Gardenu½, ona u kojoj vas tučemo ½sa klupe½... Mali Kroford je koškanjem na kraju meča najavio takav rasplet događaja. Naravno, za ½Medison½ ostaje ona koju Pirs ½sam½ dobija (preko 30 poena, gomila asistencija, iz polja 60 posto, a sa penala preko 80). Ako pre šeste utakmice ne postavite Vupi Goldberg za trenera i ne postavite Vudsona za koordinatora podele peškira, kao što napisah pre neki dan, gotovo je :D

Stanimir Banimir

pre 11 godina

Rekoh posle povrede Vestbruka da ćemo da vidimo sada od kakvog je materijala Durent. On nikada neće biti veliki pobednik. Možda i prođu Hjuston, ali teško da bi im to uspelo da nisu imali 2-0. Oklahoma je ekipa dobrih individualaca, ali nesposobna za najviše ciljeve.

Neznalica

pre 11 godina

I onda mi se javljaju "strucnjaci" koji kazu da Vestbruk ne vredi. Covek je po statistici na nivou Rouza iz Cikaga osim sto se do sada nije povredjivao. A sada da izgovorim jeres, manji bi hendikep za OCT bio da ne igra Durant umesto Vestbruka.

Mika Guster iz Ritopeka ®

pre 11 godina

A Mika je bio u pravu jos jednom.Kad je rekao da ce Boston iznenaditi i da ce Hjuston iznenaditi svi ste mu lupali minuse!Al Veliki Horford i Dzos Velicanstveni Smit su podbacili juce ali ce se vratiti.Go go Memfis.

OKC

pre 11 godina

U Oklahomi stvari trenutno nisu dobre. Otkako se Vestbruk povredio krenuli su porazi, Kevin Martin trenutno nije u formi u kakvoj je pre bio, Kevin Durent je, kako se meni cini poceo da se ugleda na Brajanta (zbog sebicnosti). Sve ovo su verovatne posledice ovakvih poraza. Ja navijam za Oklahomu i nadam se da mogu da osvoje titulu koju su prosle godine ispustili protiv Majamija.

дурантула окц

pre 11 godina

@Neznali i jesi neznalica, to je kao da kazes da bi za majami bilo bolje da se povredi dzejms nego vejd ili za kliperse da se povredi pol

nucky thompson

pre 11 godina

ocajno izdanje Knicska, mozda najslabija utakmica u sezonu ( uz onu u Fili). Koliko samo promasenih otvorenih suteva! Kid promasuje lagano polaganje, za ne vjerovati! U odbrani su djelovali jako smuseno, JR je imao sut od0 za 10 u drugom poluvremenu, i ovakvu losu partiju tesko da mogu ponoviti!
S druge strane Boston, odigrao odlicno, dobra odbrana, udvajanje na Melu, i sjajan procenat suta. Mislim da su bacili frizider i on bi usao u kos ))).
Ceka nas jos jedna dobra utakmica, i mislim da se serija zavrsava u Bostonu.
Let's go Nicks!

twister

pre 11 godina

Jel se meni cini ili ovi iz Tandera NAMERNO u sred cetvrtine fauliraju O.Asika bez lopte a sudija svira obican faul ?

Gluposti nikad kraja u ovom NBA-u posle onih koraka A.Johnsona iz Toronta kad se lik sam nasmejao skontavsi da je napravio korake , a sudije priznale kos.

OKC

pre 11 godina

U Oklahomi stvari trenutno nisu dobre. Otkako se Vestbruk povredio krenuli su porazi, Kevin Martin trenutno nije u formi u kakvoj je pre bio, Kevin Durent je, kako se meni cini poceo da se ugleda na Brajanta (zbog sebicnosti). Sve ovo su verovatne posledice ovakvih poraza. Ja navijam za Oklahomu i nadam se da mogu da osvoje titulu koju su prosle godine ispustili protiv Majamija.

Mika Guster iz Ritopeka ®

pre 11 godina

A Mika je bio u pravu jos jednom.Kad je rekao da ce Boston iznenaditi i da ce Hjuston iznenaditi svi ste mu lupali minuse!Al Veliki Horford i Dzos Velicanstveni Smit su podbacili juce ali ce se vratiti.Go go Memfis.

Milojko

pre 11 godina

Finale INDIJANA - GOLDEN STATE, u pet utakmica dobija INDIJANA, a zatim Paul George prelazi u FMP i sledece sezone uzimaju titulu. Proverna informacija, nemoj neko da se kliberio.

rajatzsan

pre 11 godina

Gde su sad svi oni sto su omalovazavali westbruka?? Kao usporava oklahomu,siluje,unazadjuje durenta...E evo vam oklahoma bez westbruka,pa da vidimo ko je tu prost! Nije durent igrac koji moze sam da vodi ekipu,mada opet ima ibaku perkinsa martina....Dobru ekipu,nadam se da sad vidite kolika je razlika izmedju njega i lebrona..LBJ bi opet i sa ovom ekipom gazio...

Stanimir Banimir

pre 11 godina

Rekoh posle povrede Vestbruka da ćemo da vidimo sada od kakvog je materijala Durent. On nikada neće biti veliki pobednik. Možda i prođu Hjuston, ali teško da bi im to uspelo da nisu imali 2-0. Oklahoma je ekipa dobrih individualaca, ali nesposobna za najviše ciljeve.

Brus bowen

pre 11 godina

Oklahoma Houston sam predvideo odlicno, jer je Oklahoma pre svega mlad tim pun individualaca koji ne mogu da odvoje ocajnicke pokusaje od profesinalizma.boston me prijatno iznenadio i svaka mu cast....voleo bi da se dese iznenadjenja jer ny knicksi su realno starija ekipa generalno od bostona sad, pa ce naici kasnije na nekog od ko ce puci.4:0 u seriji

Neznalica

pre 11 godina

I onda mi se javljaju "strucnjaci" koji kazu da Vestbruk ne vredi. Covek je po statistici na nivou Rouza iz Cikaga osim sto se do sada nije povredjivao. A sada da izgovorim jeres, manji bi hendikep za OCT bio da ne igra Durant umesto Vestbruka.

nucky thompson

pre 11 godina

ocajno izdanje Knicska, mozda najslabija utakmica u sezonu ( uz onu u Fili). Koliko samo promasenih otvorenih suteva! Kid promasuje lagano polaganje, za ne vjerovati! U odbrani su djelovali jako smuseno, JR je imao sut od0 za 10 u drugom poluvremenu, i ovakvu losu partiju tesko da mogu ponoviti!
S druge strane Boston, odigrao odlicno, dobra odbrana, udvajanje na Melu, i sjajan procenat suta. Mislim da su bacili frizider i on bi usao u kos ))).
Ceka nas jos jedna dobra utakmica, i mislim da se serija zavrsava u Bostonu.
Let's go Nicks!

hallucinoman

pre 11 godina

Najkompletnije izdanje Boston Celticsa ove sezone. Prvi put je bilo uživanje gledati, iako se po običaju do poslednjeg minuta strepelo.

Bass 17 poena, Green 18, Garnett 16, Peirce 16, Terry 17 poena... savršen raspored.

Boston 17/17 slobodna bacanja, 11/22 trojke, naspram 5/22 Njujorka. I dva skoka više, što je za Celticse premija, s obzirom da nam skok u napadu po defaultu ne postoji.

We made the shots, and they didn’t... konačno.

Jedina zamerka... odnos KG-a i Pirsa sa preopuštenim dodavanjima u - nepoznato, u avanturu. Ne smeju najiskusniji igrači onako jeftino da prodaju lopte u najvažnijoj utakmici, a njih dvojica su sami 10 puta izgubili loptu, od čega većinu u 4. četvrtini. Ali izdržasmo, i to do kraja. I to do kraja utakmice, a ne prvog poluvremena.

Sveukupno, najbolje izdanje Seltiksa u ovoj sezoni. I to kada je bilo biti ili ne biti.

Ne verujem da Boston može da ponovi ovakvo izdanje, ali obzirom da je protivnik gubitnik u duši i DNK, možda i nećemo morati. Kada bude 3:3, sva moguća psihološka prednost biće na strani Bostona. Već sada neki igrači New Yorka ne veruju u same sebe, što se vidi i po facijalnim ekspresijama, ukljujući tu i trenera Vudsona. I on zna da je sada "doomed".

Sa rotacijom od ukupno 6 i po igrača, Seltiksima je potrebno čudo u sledeće dve utakmice.

Sa najboljim strelcem lige i prednošću domaćeg terena, Njujorku je takodje potrebno čudo. Ne postaje se pobednik u jednoj sezoni.

Milan Galic

pre 11 godina

OKC, kamo srece kad bi se Durant ugledao na Kobija Brajanta, onda bi i ti kao navijac Oklahome imao srece da proslavis neki trofej

дурантула окц

pre 11 godina

@Neznali i jesi neznalica, to je kao da kazes da bi za majami bilo bolje da se povredi dzejms nego vejd ili za kliperse da se povredi pol

drmr

pre 11 godina

Posle ove pobede Kelta bice jako zanimljivo u 6 utakmici,opet je forsirao Melo a isao ga je sut samo u 1 cetvrtini,i JR je bio dosta los.Sto se tice Hjustona nisam nesto ni iznenadjen jer Durant ne moze sam da sve iznese,da je Harden tu pa da povuce umesto Rasela,ovako iskreno mislim da nemaju sta da traze ove godine,ni na Zapadu a kamoli u finalu,mozda Hjuston i iznenadi do kraja,a sto se tice Indijane i Atlante,Atlanta je ocajno sutirala 33% sto mislim da je i uzrok poraza,naravno Indijana je igrala dobru odbranu ali opet moralo je biti bolje,mislim da ce Indijana ako ne u 6 onda u 7 utakmici zavrsiti posao.
Poz za sve ljubitelje NBA.

Go C´s

pre 11 godina

Evo, ovo je jedna od onih utakmica koje sam vam ½najavio½. Ovo je ona u kojoj Bas i Garnet izbezumljuju Čendlera. Sledi, sada, u ½Gardenu½, ona u kojoj vas tučemo ½sa klupe½... Mali Kroford je koškanjem na kraju meča najavio takav rasplet događaja. Naravno, za ½Medison½ ostaje ona koju Pirs ½sam½ dobija (preko 30 poena, gomila asistencija, iz polja 60 posto, a sa penala preko 80). Ako pre šeste utakmice ne postavite Vupi Goldberg za trenera i ne postavite Vudsona za koordinatora podele peškira, kao što napisah pre neki dan, gotovo je :D

Budizmo

pre 11 godina

Steta sto je ova sezona osakacena povredama. Od top 20 igraca lige, 15 je bilo povredjeno. Miami nije imao najvise srece, nego su mudro stedeli igrace. To se tek sada vidi, oni su trazili taj neki optimalni tempo, da dobijaju utakmice, a ne zamaraju i ne izlazu povredama glavne igrace previse. Meni je iskreno to iznenadjenje, pre ove sezone nisam mogao da verujem da je Spoelstra toliko dobar trener, takticar. Ovo je playoff, jedan pogresan ulaz moze da promeni sve, videcemo.

Takodje, malo sam iznenadjen ponasanjem Duranta. Na utakmici jos i nekako, ali je na konferenciji za stampu rekao kako su krenuli sa taktikom "hack-a-whatever-his-name-is", misleci na Asika. Dakle, kao ne zna mu ni ime. Nije to onaj Durant - dobrica sa ruksakom na ledjima koji se ne zamera nikome i ko je skroman. Nadam se da je to samo frustracija zbog poraza.

NČF

pre 11 godina

E kad i ovo videh... zaleću se k'o osice na čoveka bez lopte, udaraju ga po faci, i... samo dva bacanja.
Jer, zaboga, to je Durantula...

I love this game

pre 11 godina

Kakav playoff! Sest serija svuda 3:2 rezultati, Boston, Memfis i Hjuston se vracaju iz mrtvih. Majami i SAS su u velikoj prednosti jer odmaraju, pogotovo Sparsima to znaci zbog njihovih matoraca. Finala konf. Majami-Indijana, San Antonio-Memfis.

Bane

pre 11 godina

Finale San Antonio - Majami, a San Antonio su svi prerano otpisali i proglasili ih penzionerima, a ne bi se bas kladio da su u pravu...

dksla

pre 11 godina

@twister
Vidis NBA ima obicaj da nazove stvari pravim imenima. Tako npr. ne postoji nameran faul, nego flagrantan. Inace bi 50% faulova bilo "namerno". Pa ni kod nas ne postoji "nameran" faul nego nesportski. Tako da obuhvatanje Asika oko struka bez ikakve sanse da se povredi igrac ne moze biti flagrantan faul ni po logici ni po pravilima. Na kraju krajeva, svaki igrac ima pravo na 6 faulova u ovom SPORTU, tako da ne moze da bude ni nesportski.

@JOVO
Uobicajeno je da poluvreme traje oko 1 sat, a utakmica 2,5. Tako da je sinoc poluvreme bilo oko 02:10, a kraj circa 03:40.

spad veb

pre 11 godina

Seltiksi sa tri iskusna veterana, osvajača "prstena", uz dva energična krila Grina i Basa, uz još dva beka Vilijamsa i Bredlija uzeli su pod svoje Nikse posle 0:3. Njujork izgleda više ne može da igra atomsku odbranu sa kojom je držao Boston ispod 80 poena po utakmici, a nije raširio igru u napadu, i ne može da postigne više od 90 poena. Oni mogu postati još jedna žrtva prevelikom oslanjanju na nekolicinu igrača u napadu. Prvo Lejkersi sa Brajantom, a sad Durent i Entoni prolaze kao "ribe na suvom" i to na 3:0 za svoj tim. Smešno je da sa 7 igrača Seltiksi "gaze" Nikse, ali to je posledica vratolomija NYK kroz ovu sezonu. Prvo su bez Entonija igrali kolektivnu košarku gde su briljirali Smit i Novak. Onda Entoni preuzima sve u svoje ruke, pa Stodemajer nakratko igra i ulazi u formu i opet se povređuje. Seća li se neko Krisa Koplenda s kraja regularnog dela sezone, sad ga nema nigde. Entoni igra "četvorku" a treba da bude i glavni šuter. Karl Meloun i Majkl Džordan istovremeno - ne ide to tako. Da li grmi ili vatra seva, niti grmi niti vatra seva već to Harden s Raketama Ašikuje, pa se jadna Oklahoma trese, nema Vestbruka da s Durentom grmi. Atlanta i Indijana su me demantovale, niko da pripreti u gostima. Mislim da će Houksi teško da pobede u šestom meču, ipak je to meč lopta za Indijanu i ona nema šta da izgubi, u svakom slučaju čeka je majstorica na svom terenu, a Houksi su podbacili u petom meču u napadu. Večeras, poen razlike za Netse, ako zaustave Buzera ili Denga.

Goran

pre 11 godina

Boston je iskusna ekipa kja zna da igra vazne meceve ali ipak i dalje prednost Njujorka. Westbruk je na ovim stranicama bio veoma mnogo osporavan kao igrac, ali bez njega Oklahoma ne funkcionise, sto znaci da je on i pored nekih nedostataka kljuc uspjeha za Oklahomu.Durant ne moze sam.

JOVO

pre 11 godina

Mozete li mi reci u kolko je sati bilo poluvrijeme na utakmici Boston-Njujork,ali tacno ko se sjeca, i u kolko se sati zavrsio mec.

Bio bih vam veoma zahvalan ako bi mi dali tacan podatak,a znam da je dosta vas gledalo sinoc utakmicu.

Pozdrav svim NBA fanovima