Ponedeljak, 15.04.2013.

09:11

Lejkersi mogu i bez Kobija

Protekle noći u NBA ligi je odigrano osam mečeva, a veče je obeležila pobeda Los Anđeles Lejkersa bez Kobija Brajanta nad San Antoniom sa 91:86.

Izvor: JT

Lejkersi mogu i bez Kobija IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

drvobradi

pre 11 godina

@JORDAN23 Jedna lasta ne čini proleće.
Što se tiče NYK, oni su mi totalno luda ekipa. Ne bih se iznenadio ni da uzmu prsten, niti da ispadnu u 1vom kolu.

john

pre 11 godina

I ja mislim da ce Nju Jork izgubiti ili od Bostona ili kasnije od Indijane.Imaju nerealne,bajkovite,naucno fantasticne procente suta u zadnjih mesec dana,i kad tad to ce se vratiti u normalu sa nekom jacom odbranom.Nadrealno je da Pridjoni ne moze da promasi za 3,da Koplend ne moze da omasi isto,da JR isto pogadja sa preko 60%,da Entoni ima preko 50%,a da nisu nikada ranije toliko konstantno sutirali.Ne mogu samo na trojke!
(verz, 15. april 2013 12:49)

Procenti suta bi bili bajkoviti da se radi o nekoj nasoj kls ekipi,ovako i nisu bas toliko nerealni :).Nju Jork je ekipa sa dobrim i iskusnim suterima,podsecaju me na Dalas iz 2011.koji je uzeo titulu(jos su tu Cendler i Kid).Kljucna razlika je sto je u Dalasu glavni bio Novicki a u NJ je Karmelo i ne znam da li je on u stanju da iznese ono sto je Dirk u tom Plej ofu.

JORDAN23

pre 11 godina

Gde su samo nestali svi oni strucnjaci koji ponavljaju ovde mesecima kao papagaji kako lejkersi nemaju TIM i kako se jedino on trudi i igra?!

@Bojan

pre 11 godina

Zasto onda Koplend,ili Pridjoni ili Felton ili JR ili Entoni nisu konstantno u svojim karijerama imali procenat preko 50%?Ne kazem ja da su losi igraci,naprotiv,ali Koplendovi,Pridjonijevi,Feltonovi trenutni procenti za 3 su nerealni a tim trojkama se i odlepljuju od protivnika.Njujork nikada nije imao ovakvu formu!Da li je realno da to traje stalno ili da se vrati na normalu,odnosno na oko 35-40% suta?Ja bih rekao da je ovo drugo.Sa tim realnijim procentima oni su realno 3,4,5 ekipa na Istoku i miljama daleko od Majamija.

Bolek

pre 11 godina

igrace bolje bez Kobija, sigurno, čovek je toliko silovao da to nije normalno... I u dream teamu je samo kvario igru, ko je gledao film o njemu jasno mu je koliki je to egoista...

nucky thompson

pre 11 godina

bio sam sinoc u Gardenu, 8-mi red od parketa, dobra sjedista, i moze jasno da se vidi hemija kou igraci Knicksa imaju. bez obzira sto se NY odlijepio na +19 sa Karmelom na klupi, ipak se svi (navijaci Knicksa) osjecamo lakse kad je Melo na parketu. Juce je bilo razigravanje Prigionija, Copelanda i Shumperta, po meni prilicno uspjesno... A play offs je drugaciji nivo igre i sve je moguce, ja se ipak nadam prolasku u drugo kolo.
pozdrav svim ljubiteljima NBA

bohemian

pre 11 godina

@LBJKingNBA
Nisam bas tako siguran da ce Durant osvojiti prsten sve dok je LeBron u svom "peaku", no vidjecemo, samo ne razumijem sta si mislio da kazes time "da je Durant imao bolje saigrace uzeo bi titulu", pa Oklahoma je na papiru imala bolji tim od Miamija u proslogodisnjem finalu. Ono sto njima nedostaje da bi pruzili jaci otpor Miamiju u eventualnoj reprizi je 1) ozbiljniji trener (Brooks nema gotovo nikakav autoritet i kontrolu nad timom 2) oni nemaju kreatora u igri, Wes nije playmaker niti ce to ikada biti, a nijedan tim nema apsolutno nikakve sanse u izolacijama i igri 1 na 1 protiv odbrane Miamija.
Na kraju moram da se slozim sa Zeljkom u prognozi serije NYK-Bos, naravno pod uslovom da matorci budu zdravi.

bojan

pre 11 godina

Ko ce koga proci - ne znam, sve ekipe na istoku osim Majamija su tu negde, sve je moguce. Ali "strucnjaci" koji kazu da ce NY ispasti od Bostona, Indijane... lepo dignete kredit, pa sve te pare na pomenute timove protiv NY (kvota nece biti ispod 2) i lepo unovcite svoje znanje. Bog da vas vidi....Oni su skroz nezasluzeno drugi na istoku, imaju srecu i sudije na svojoj strani, sigurica bre, ni loptu ne znaju da vode... Mela i ostale s..e, oni i nisu kosarkasi.

vj

pre 11 godina

Nocas je naj sigurica ovaj mec bio za kladionocare ,,kvota 2.9 nema brajanta ,itd,,mogli su iv ecu da daju,,sobzirom na sve okolnosti,,,

spree 15

pre 11 godina

(brm, 15. april 2013 12:10)
Prvo i prvo,Durant je rekao da nece da sutira sa pola terena,celog terena u prve 3 cetvrtine,nije rekao da ne zeli da zavrsava napade,to nikad nije bio problem,problem je sto Westbrick zeli da igra hero ball u poslednjoj cetvrtini i Durant ne vidi loptu.Tu je OKC najvise izgubio odlaskom Hardena,Harden je bio taj koji je uzimao loptu i smirivao situaciju,Reggie Jackson nije dovoljno dobar za tu ulogu ali sigurno to bolje radi od Westbricka.Durant moze do titule uz pleja koji ce gledati da mu da sto vise dobrih suteva a ne da sutira 7/25

Zeljko

pre 11 godina

@Nugget... ne kazu bezveze "live by the 3, die by the 3". Imaju dobru sutersku seriju i to je to. Boston ima odlicnu odbranu, Bredli je jedan od najboljih spoljnih defanzivaca. Tim kojem se napad u 75% slucajeva zavrsava "jumperom" uglavnom nema sta da trazi u plejofu.

Nugget

pre 11 godina

Samo da negde zvanicno kazem da NY ispada u prvoj rundi plejofa ako Pirs i Garnet budu zdravi. (Zeljko, 15. april 2013 10:45) hahahahaha ma kako da ne :D koji si stručnjak svaka čast...videćeš i sam koliko si se izlupetao sad...

LBJKingNBA

pre 11 godina

BRM ti stvarno veze nemas sa korarkaskim znanjem. Durent nema lidersip i igra za statistiku?! Lik je doveo OKC do finala sa 24 godine, da je imao bolje saigrace, posebno mislim na iskustvo ostalih uzeo bi tu titulu. U narednih nekoliko godina uzece je sto posto, jer bolji pure shooter mozda nikad nije vidjen do njega, jos je ove godine pokazao da se sve ne svodi na isutavanje vec je djelio i 4,5 asistencije po mechu i popravio je poprilicno odbranu.

Scottie Pippen

pre 11 godina

@ nly

ja ne znam kako si ti došao do zaključka da su se jeftino odrekli ijednog od pomenute dvojice? prvo green je menjan za perkinsa koji je u tom trenutku bio jedan od najboljih defanzivnih centara u ligi i čovek koji je bez udvajanja čuvao howarda. harden, durent i westbruk su bili dovoljno produktivni u napadu tako da je to delovalo kao pametan potez. iako perk nije opravdao očekivanja nije da je bio potpuni promašaj jer su on i ibaka vrlo kvalitetan defanzivni tandem. hardena se tek nisu odrekli nego nisu imali para da ga plate. posle potpisivanja ibake nisu mogli da mu daju maksimalan ugovor a da ne probiju debelo selery cap, a on nije hteo da igra za manje. a pošto oklahoma nije los angeles pa da može sebi da dozvoli luksuz da joj tim košta 100 miliona dolara, jedino logično rešenje je bilo da ga trejduju u hjuston i dobiju barem nešto za njega. martin se prilično lepo uklopio, bolje nisu mogli da dobiju u tom trenutku.

brm

pre 11 godina

Durent nikada ništa neće da osvoji. Nije taj kapacitet da vodi ekipu do titule, može samo kao drugi igrač to da uradi. Njemu silovatelj Vestbruk sve više preuzima ulogu vođe, a tek Vestbruk nije dorastao tome da vodi do titule. Durent je odličan igrač, ali nije vođa. Kakav je to igrač koji ne želi da završava poslednje napade u prve tri četvrtine da ne kvari procenat šuta. Može da bude jedan od najboljih napada u istoriji košarke, ali bez titule. Za titulu treba nešto više.

THE DREAM

pre 11 godina

nly,i NBA inside,sa zadovoljstvom sam pročitao Vaše komentare,e to je već malo bolje poznavanje košarke od svakodnevnih lupetanja ovdje tipa Lebron životinja i Melo ubica,jedan je MJ koji je krvario u tada prosječnim Bullsima godinama dok nije osvojio titulu i stvorio dinastiju.

Jeremija

pre 11 godina

@NBA inside-Odlican ti je komentar,samo mi nije jasno kako mozes u istu recenicu da stavis Lebrona,Kobija i Entonija sto se tice silovanja lopte?Najbolji primer ko siluje loptu moze biti broj upucenih suteva ka kosu pomenutih igraca u poslednjih nekoliko utakmica.Na poslednje 4 utakmice Lebron je sutirao 12,1o,16 i 17 puta dok je npr.Karmelo sutnuo 23,24,34 i 21 put.Kobi je sutirao 21,27,18 i 19 puta.Broj asistencija ne vredi ni pominjati je ih LBJ ima otprilike koliko Brajant i Entoni zajedno...Inace,mislim da Lejkersi nisu potpuno bez sansi protiv Oklahome s obzirom da napaljeni Vestbruk sutira i 30+ puta po utakmici,cesto nerezonski.Durent je ove godine ostao bez MVP priznanja,titule najboljeg strelca lige a izgleda da i od prstena jos nekoliko godina nece biti nista.Pitanje je kako ce se psihicki izboriti sa tim pritiskom,tako da ispadanje OKC u prvom kolu plej ofa ne bi bilo iznenadjenje.

verz

pre 11 godina

I ja mislim da ce Nju Jork izgubiti ili od Bostona ili kasnije od Indijane.Imaju nerealne,bajkovite,naucno fantasticne procente suta u zadnjih mesec dana,i kad tad to ce se vratiti u normalu sa nekom jacom odbranom.Nadrealno je da Pridjoni ne moze da promasi za 3,da Koplend ne moze da omasi isto,da JR isto pogadja sa preko 60%,da Entoni ima preko 50%,a da nisu nikada ranije toliko konstantno sutirali.Ne mogu samo na trojke!

Milos

pre 11 godina

Lakersi i dalje ekipa za postovanje ali imaju veliki hendikep bez Kobija jer Oklahoma ima miss match na poziciji 1 . Nema ko da cuva Wesbruka unistice ih. Prve dve utakmice ocekujem blow up . U druge dve Lakersi mozda imaju sanse. Ali naravno jos nisu ni osiguirali Play off.
Dancan car !!!

Korlic

pre 11 godina

Sinoc sam gledao Lakerse i mogu vam reci da mi uopste nije jasno zasto D'Anthony nije ubacivao Morrisa u igru, ako je Kobe jos ranije u sezoni, dok su Nash i Blake bili povredjeni, rekao da je Morris dobar igrac i da zasluzuje da ima vecu minutazu. Inace, Lakersi su bas dobro odigrali sinoc, a sam Kobe je zvao D'Anthony-ja na poluvremenu i rekao mu sta da radi u nastavku meca. :) Da li je ova dobra igra od sinoc, bila za Kobija, ili su se oslobodili pritiska dokazivanja pred njim, ili mozda sve zajedno, pokazace plejof.

rajatzsan

pre 11 godina

Mogu da se kladim da je negde u dubini duse Howard srecan sto se kobi povredio! On sada zna da je on prva zvezda,i da ce veliki broj lopti u napadu ici njemu u ruke..Igrace sigurno rasterecenije,sigurnije i mnogo bolje nego do sada...Njemu je potrebno to,da zna da je prva zvezda,prva opcija u napadu..To ga cini srecnim,i daje mu na samopouzdanju! Naravno da ce im jako faliti kobi,ali nije nemoguce da lejkersi pocnu na neki drugi nacin da baziraju igru,i da to izgleda korektno i bez kobija...Ko zna,lopta je cudo,milion puta dokazano! Majami izuzetno jak,iskreno ne vidim ko moze da ih dobije na 4 dobijene..Sigurno ima ekipa koje mogu da ih pobede jednom,dvaput,pa i triput....Al 4 puta ne verujem! Jedva cekam plej of,pozdrav svim fanovima NBA!!!

bbb

pre 11 godina

NBA Inside, svaka cast na komentaru, silovanje lopte od strane jednog covjeka je u modi jos od vremena Jordana, al nijesvako tome dorastao. Zato najvise simpatisem SAS, imaju neki sistem i kod starog nema zajebancije

NBA inside

pre 11 godina

Naravno da mogu. Gledao sam sinoc New York protiv Indiane. U drugoj cetvrtini u kojoj nije poceo Anthony, NY je igrao najbolje, napravio 19 poena prednosti. Copeland i Smith su odigrali maestralno . Ulaskom zvezde Anthony-ja sve se menja, lopta ide njemu, pokusaji, pa promasaji da bi se ostvarila statistika. Copeland potpuno tone, da bi se vratio opet u 4/4, sjajnom igrom. Pogodite, Anthony na klupi. Na kraju, Copeland (inace ODLICAN igrac), biva proglasen za igraca utakmice, iako se zbog Anthony-ja nije video u trecoj i pocetkom 4/4. Igraci kao Anthony GUSE ekipe, jer je statistika, po svaku cenu, ipak, nazalost vaznija. Ovim uopste ne zelim da kazem da Anthony NIJE zvezda, jer je sjajan kosarkas, samo to da mi je kosarkaskog silovanja zaista dosta, pa bio to LBJ, Bryant ili sinoc Anthony (sut sinoc 9/23) a Copeland 8/12)

Knickerbocker

pre 11 godina

Unaprijed se veselim danasnjim diskusijama kako je Kobi precjenjen igrac i razlog lose igre Lejkersa jer su dobili SA bez najveceg potrosaca lopti koji nije u top 100 igraca lige svih vremena. :)

nly

pre 11 godina

Praviće Oklahoma Hardena od blata. Neverovatno koliko su talenta imali u ekipi a kako su se jeftino odrekli Hardena a i Džefa Grina pre toga. Još samo da ode i Durent pa da od najtalentovanije ekipe u NBA spadnu na Ibaku da završava napade.
Bravo za Dirka, te 9-i svih vremena sa preko 25000 poena i 9000 skokova. Da li smo svesni koja je to igračina.

Corleone

pre 11 godina

E bas me interesuje kako ce igrati u plej-ofu, po meni sve moguce- i ciscenje od strane OKC a i 7. utakmica u seriji, bice interesantno.

mikidzoni

pre 11 godina

Kakvo kalkulisanje SA, namerno pustanje Lejkersa da bi ih pogurali a i izbegli u plej-ofu. Uh, sto bi voleo da im naleti Hjuston umesto planiranog GS u prvoj rundi, pa nek onda kalkulisu...

NBA inside

pre 11 godina

Naravno da mogu. Gledao sam sinoc New York protiv Indiane. U drugoj cetvrtini u kojoj nije poceo Anthony, NY je igrao najbolje, napravio 19 poena prednosti. Copeland i Smith su odigrali maestralno . Ulaskom zvezde Anthony-ja sve se menja, lopta ide njemu, pokusaji, pa promasaji da bi se ostvarila statistika. Copeland potpuno tone, da bi se vratio opet u 4/4, sjajnom igrom. Pogodite, Anthony na klupi. Na kraju, Copeland (inace ODLICAN igrac), biva proglasen za igraca utakmice, iako se zbog Anthony-ja nije video u trecoj i pocetkom 4/4. Igraci kao Anthony GUSE ekipe, jer je statistika, po svaku cenu, ipak, nazalost vaznija. Ovim uopste ne zelim da kazem da Anthony NIJE zvezda, jer je sjajan kosarkas, samo to da mi je kosarkaskog silovanja zaista dosta, pa bio to LBJ, Bryant ili sinoc Anthony (sut sinoc 9/23) a Copeland 8/12)

nly

pre 11 godina

Praviće Oklahoma Hardena od blata. Neverovatno koliko su talenta imali u ekipi a kako su se jeftino odrekli Hardena a i Džefa Grina pre toga. Još samo da ode i Durent pa da od najtalentovanije ekipe u NBA spadnu na Ibaku da završava napade.
Bravo za Dirka, te 9-i svih vremena sa preko 25000 poena i 9000 skokova. Da li smo svesni koja je to igračina.

bbb

pre 11 godina

NBA Inside, svaka cast na komentaru, silovanje lopte od strane jednog covjeka je u modi jos od vremena Jordana, al nijesvako tome dorastao. Zato najvise simpatisem SAS, imaju neki sistem i kod starog nema zajebancije

rajatzsan

pre 11 godina

Mogu da se kladim da je negde u dubini duse Howard srecan sto se kobi povredio! On sada zna da je on prva zvezda,i da ce veliki broj lopti u napadu ici njemu u ruke..Igrace sigurno rasterecenije,sigurnije i mnogo bolje nego do sada...Njemu je potrebno to,da zna da je prva zvezda,prva opcija u napadu..To ga cini srecnim,i daje mu na samopouzdanju! Naravno da ce im jako faliti kobi,ali nije nemoguce da lejkersi pocnu na neki drugi nacin da baziraju igru,i da to izgleda korektno i bez kobija...Ko zna,lopta je cudo,milion puta dokazano! Majami izuzetno jak,iskreno ne vidim ko moze da ih dobije na 4 dobijene..Sigurno ima ekipa koje mogu da ih pobede jednom,dvaput,pa i triput....Al 4 puta ne verujem! Jedva cekam plej of,pozdrav svim fanovima NBA!!!

Corleone

pre 11 godina

E bas me interesuje kako ce igrati u plej-ofu, po meni sve moguce- i ciscenje od strane OKC a i 7. utakmica u seriji, bice interesantno.

brm

pre 11 godina

Durent nikada ništa neće da osvoji. Nije taj kapacitet da vodi ekipu do titule, može samo kao drugi igrač to da uradi. Njemu silovatelj Vestbruk sve više preuzima ulogu vođe, a tek Vestbruk nije dorastao tome da vodi do titule. Durent je odličan igrač, ali nije vođa. Kakav je to igrač koji ne želi da završava poslednje napade u prve tri četvrtine da ne kvari procenat šuta. Može da bude jedan od najboljih napada u istoriji košarke, ali bez titule. Za titulu treba nešto više.

Milos

pre 11 godina

Lakersi i dalje ekipa za postovanje ali imaju veliki hendikep bez Kobija jer Oklahoma ima miss match na poziciji 1 . Nema ko da cuva Wesbruka unistice ih. Prve dve utakmice ocekujem blow up . U druge dve Lakersi mozda imaju sanse. Ali naravno jos nisu ni osiguirali Play off.
Dancan car !!!

Knickerbocker

pre 11 godina

Unaprijed se veselim danasnjim diskusijama kako je Kobi precjenjen igrac i razlog lose igre Lejkersa jer su dobili SA bez najveceg potrosaca lopti koji nije u top 100 igraca lige svih vremena. :)

Korlic

pre 11 godina

Sinoc sam gledao Lakerse i mogu vam reci da mi uopste nije jasno zasto D'Anthony nije ubacivao Morrisa u igru, ako je Kobe jos ranije u sezoni, dok su Nash i Blake bili povredjeni, rekao da je Morris dobar igrac i da zasluzuje da ima vecu minutazu. Inace, Lakersi su bas dobro odigrali sinoc, a sam Kobe je zvao D'Anthony-ja na poluvremenu i rekao mu sta da radi u nastavku meca. :) Da li je ova dobra igra od sinoc, bila za Kobija, ili su se oslobodili pritiska dokazivanja pred njim, ili mozda sve zajedno, pokazace plejof.

nucky thompson

pre 11 godina

bio sam sinoc u Gardenu, 8-mi red od parketa, dobra sjedista, i moze jasno da se vidi hemija kou igraci Knicksa imaju. bez obzira sto se NY odlijepio na +19 sa Karmelom na klupi, ipak se svi (navijaci Knicksa) osjecamo lakse kad je Melo na parketu. Juce je bilo razigravanje Prigionija, Copelanda i Shumperta, po meni prilicno uspjesno... A play offs je drugaciji nivo igre i sve je moguce, ja se ipak nadam prolasku u drugo kolo.
pozdrav svim ljubiteljima NBA

mikidzoni

pre 11 godina

Kakvo kalkulisanje SA, namerno pustanje Lejkersa da bi ih pogurali a i izbegli u plej-ofu. Uh, sto bi voleo da im naleti Hjuston umesto planiranog GS u prvoj rundi, pa nek onda kalkulisu...

Scottie Pippen

pre 11 godina

@ nly

ja ne znam kako si ti došao do zaključka da su se jeftino odrekli ijednog od pomenute dvojice? prvo green je menjan za perkinsa koji je u tom trenutku bio jedan od najboljih defanzivnih centara u ligi i čovek koji je bez udvajanja čuvao howarda. harden, durent i westbruk su bili dovoljno produktivni u napadu tako da je to delovalo kao pametan potez. iako perk nije opravdao očekivanja nije da je bio potpuni promašaj jer su on i ibaka vrlo kvalitetan defanzivni tandem. hardena se tek nisu odrekli nego nisu imali para da ga plate. posle potpisivanja ibake nisu mogli da mu daju maksimalan ugovor a da ne probiju debelo selery cap, a on nije hteo da igra za manje. a pošto oklahoma nije los angeles pa da može sebi da dozvoli luksuz da joj tim košta 100 miliona dolara, jedino logično rešenje je bilo da ga trejduju u hjuston i dobiju barem nešto za njega. martin se prilično lepo uklopio, bolje nisu mogli da dobiju u tom trenutku.

Zeljko

pre 11 godina

@Nugget... ne kazu bezveze "live by the 3, die by the 3". Imaju dobru sutersku seriju i to je to. Boston ima odlicnu odbranu, Bredli je jedan od najboljih spoljnih defanzivaca. Tim kojem se napad u 75% slucajeva zavrsava "jumperom" uglavnom nema sta da trazi u plejofu.

spree 15

pre 11 godina

(brm, 15. april 2013 12:10)
Prvo i prvo,Durant je rekao da nece da sutira sa pola terena,celog terena u prve 3 cetvrtine,nije rekao da ne zeli da zavrsava napade,to nikad nije bio problem,problem je sto Westbrick zeli da igra hero ball u poslednjoj cetvrtini i Durant ne vidi loptu.Tu je OKC najvise izgubio odlaskom Hardena,Harden je bio taj koji je uzimao loptu i smirivao situaciju,Reggie Jackson nije dovoljno dobar za tu ulogu ali sigurno to bolje radi od Westbricka.Durant moze do titule uz pleja koji ce gledati da mu da sto vise dobrih suteva a ne da sutira 7/25

verz

pre 11 godina

I ja mislim da ce Nju Jork izgubiti ili od Bostona ili kasnije od Indijane.Imaju nerealne,bajkovite,naucno fantasticne procente suta u zadnjih mesec dana,i kad tad to ce se vratiti u normalu sa nekom jacom odbranom.Nadrealno je da Pridjoni ne moze da promasi za 3,da Koplend ne moze da omasi isto,da JR isto pogadja sa preko 60%,da Entoni ima preko 50%,a da nisu nikada ranije toliko konstantno sutirali.Ne mogu samo na trojke!

bohemian

pre 11 godina

@LBJKingNBA
Nisam bas tako siguran da ce Durant osvojiti prsten sve dok je LeBron u svom "peaku", no vidjecemo, samo ne razumijem sta si mislio da kazes time "da je Durant imao bolje saigrace uzeo bi titulu", pa Oklahoma je na papiru imala bolji tim od Miamija u proslogodisnjem finalu. Ono sto njima nedostaje da bi pruzili jaci otpor Miamiju u eventualnoj reprizi je 1) ozbiljniji trener (Brooks nema gotovo nikakav autoritet i kontrolu nad timom 2) oni nemaju kreatora u igri, Wes nije playmaker niti ce to ikada biti, a nijedan tim nema apsolutno nikakve sanse u izolacijama i igri 1 na 1 protiv odbrane Miamija.
Na kraju moram da se slozim sa Zeljkom u prognozi serije NYK-Bos, naravno pod uslovom da matorci budu zdravi.

Jeremija

pre 11 godina

@NBA inside-Odlican ti je komentar,samo mi nije jasno kako mozes u istu recenicu da stavis Lebrona,Kobija i Entonija sto se tice silovanja lopte?Najbolji primer ko siluje loptu moze biti broj upucenih suteva ka kosu pomenutih igraca u poslednjih nekoliko utakmica.Na poslednje 4 utakmice Lebron je sutirao 12,1o,16 i 17 puta dok je npr.Karmelo sutnuo 23,24,34 i 21 put.Kobi je sutirao 21,27,18 i 19 puta.Broj asistencija ne vredi ni pominjati je ih LBJ ima otprilike koliko Brajant i Entoni zajedno...Inace,mislim da Lejkersi nisu potpuno bez sansi protiv Oklahome s obzirom da napaljeni Vestbruk sutira i 30+ puta po utakmici,cesto nerezonski.Durent je ove godine ostao bez MVP priznanja,titule najboljeg strelca lige a izgleda da i od prstena jos nekoliko godina nece biti nista.Pitanje je kako ce se psihicki izboriti sa tim pritiskom,tako da ispadanje OKC u prvom kolu plej ofa ne bi bilo iznenadjenje.

bojan

pre 11 godina

Ko ce koga proci - ne znam, sve ekipe na istoku osim Majamija su tu negde, sve je moguce. Ali "strucnjaci" koji kazu da ce NY ispasti od Bostona, Indijane... lepo dignete kredit, pa sve te pare na pomenute timove protiv NY (kvota nece biti ispod 2) i lepo unovcite svoje znanje. Bog da vas vidi....Oni su skroz nezasluzeno drugi na istoku, imaju srecu i sudije na svojoj strani, sigurica bre, ni loptu ne znaju da vode... Mela i ostale s..e, oni i nisu kosarkasi.

drvobradi

pre 11 godina

@JORDAN23 Jedna lasta ne čini proleće.
Što se tiče NYK, oni su mi totalno luda ekipa. Ne bih se iznenadio ni da uzmu prsten, niti da ispadnu u 1vom kolu.

THE DREAM

pre 11 godina

nly,i NBA inside,sa zadovoljstvom sam pročitao Vaše komentare,e to je već malo bolje poznavanje košarke od svakodnevnih lupetanja ovdje tipa Lebron životinja i Melo ubica,jedan je MJ koji je krvario u tada prosječnim Bullsima godinama dok nije osvojio titulu i stvorio dinastiju.

Nugget

pre 11 godina

Samo da negde zvanicno kazem da NY ispada u prvoj rundi plejofa ako Pirs i Garnet budu zdravi. (Zeljko, 15. april 2013 10:45) hahahahaha ma kako da ne :D koji si stručnjak svaka čast...videćeš i sam koliko si se izlupetao sad...

LBJKingNBA

pre 11 godina

BRM ti stvarno veze nemas sa korarkaskim znanjem. Durent nema lidersip i igra za statistiku?! Lik je doveo OKC do finala sa 24 godine, da je imao bolje saigrace, posebno mislim na iskustvo ostalih uzeo bi tu titulu. U narednih nekoliko godina uzece je sto posto, jer bolji pure shooter mozda nikad nije vidjen do njega, jos je ove godine pokazao da se sve ne svodi na isutavanje vec je djelio i 4,5 asistencije po mechu i popravio je poprilicno odbranu.

Bolek

pre 11 godina

igrace bolje bez Kobija, sigurno, čovek je toliko silovao da to nije normalno... I u dream teamu je samo kvario igru, ko je gledao film o njemu jasno mu je koliki je to egoista...

@Bojan

pre 11 godina

Zasto onda Koplend,ili Pridjoni ili Felton ili JR ili Entoni nisu konstantno u svojim karijerama imali procenat preko 50%?Ne kazem ja da su losi igraci,naprotiv,ali Koplendovi,Pridjonijevi,Feltonovi trenutni procenti za 3 su nerealni a tim trojkama se i odlepljuju od protivnika.Njujork nikada nije imao ovakvu formu!Da li je realno da to traje stalno ili da se vrati na normalu,odnosno na oko 35-40% suta?Ja bih rekao da je ovo drugo.Sa tim realnijim procentima oni su realno 3,4,5 ekipa na Istoku i miljama daleko od Majamija.

john

pre 11 godina

I ja mislim da ce Nju Jork izgubiti ili od Bostona ili kasnije od Indijane.Imaju nerealne,bajkovite,naucno fantasticne procente suta u zadnjih mesec dana,i kad tad to ce se vratiti u normalu sa nekom jacom odbranom.Nadrealno je da Pridjoni ne moze da promasi za 3,da Koplend ne moze da omasi isto,da JR isto pogadja sa preko 60%,da Entoni ima preko 50%,a da nisu nikada ranije toliko konstantno sutirali.Ne mogu samo na trojke!
(verz, 15. april 2013 12:49)

Procenti suta bi bili bajkoviti da se radi o nekoj nasoj kls ekipi,ovako i nisu bas toliko nerealni :).Nju Jork je ekipa sa dobrim i iskusnim suterima,podsecaju me na Dalas iz 2011.koji je uzeo titulu(jos su tu Cendler i Kid).Kljucna razlika je sto je u Dalasu glavni bio Novicki a u NJ je Karmelo i ne znam da li je on u stanju da iznese ono sto je Dirk u tom Plej ofu.

vj

pre 11 godina

Nocas je naj sigurica ovaj mec bio za kladionocare ,,kvota 2.9 nema brajanta ,itd,,mogli su iv ecu da daju,,sobzirom na sve okolnosti,,,

JORDAN23

pre 11 godina

Gde su samo nestali svi oni strucnjaci koji ponavljaju ovde mesecima kao papagaji kako lejkersi nemaju TIM i kako se jedino on trudi i igra?!

mikidzoni

pre 11 godina

Kakvo kalkulisanje SA, namerno pustanje Lejkersa da bi ih pogurali a i izbegli u plej-ofu. Uh, sto bi voleo da im naleti Hjuston umesto planiranog GS u prvoj rundi, pa nek onda kalkulisu...

Knickerbocker

pre 11 godina

Unaprijed se veselim danasnjim diskusijama kako je Kobi precjenjen igrac i razlog lose igre Lejkersa jer su dobili SA bez najveceg potrosaca lopti koji nije u top 100 igraca lige svih vremena. :)

Jeremija

pre 11 godina

@NBA inside-Odlican ti je komentar,samo mi nije jasno kako mozes u istu recenicu da stavis Lebrona,Kobija i Entonija sto se tice silovanja lopte?Najbolji primer ko siluje loptu moze biti broj upucenih suteva ka kosu pomenutih igraca u poslednjih nekoliko utakmica.Na poslednje 4 utakmice Lebron je sutirao 12,1o,16 i 17 puta dok je npr.Karmelo sutnuo 23,24,34 i 21 put.Kobi je sutirao 21,27,18 i 19 puta.Broj asistencija ne vredi ni pominjati je ih LBJ ima otprilike koliko Brajant i Entoni zajedno...Inace,mislim da Lejkersi nisu potpuno bez sansi protiv Oklahome s obzirom da napaljeni Vestbruk sutira i 30+ puta po utakmici,cesto nerezonski.Durent je ove godine ostao bez MVP priznanja,titule najboljeg strelca lige a izgleda da i od prstena jos nekoliko godina nece biti nista.Pitanje je kako ce se psihicki izboriti sa tim pritiskom,tako da ispadanje OKC u prvom kolu plej ofa ne bi bilo iznenadjenje.

Nugget

pre 11 godina

Samo da negde zvanicno kazem da NY ispada u prvoj rundi plejofa ako Pirs i Garnet budu zdravi. (Zeljko, 15. april 2013 10:45) hahahahaha ma kako da ne :D koji si stručnjak svaka čast...videćeš i sam koliko si se izlupetao sad...

Bolek

pre 11 godina

igrace bolje bez Kobija, sigurno, čovek je toliko silovao da to nije normalno... I u dream teamu je samo kvario igru, ko je gledao film o njemu jasno mu je koliki je to egoista...

brm

pre 11 godina

Durent nikada ništa neće da osvoji. Nije taj kapacitet da vodi ekipu do titule, može samo kao drugi igrač to da uradi. Njemu silovatelj Vestbruk sve više preuzima ulogu vođe, a tek Vestbruk nije dorastao tome da vodi do titule. Durent je odličan igrač, ali nije vođa. Kakav je to igrač koji ne želi da završava poslednje napade u prve tri četvrtine da ne kvari procenat šuta. Može da bude jedan od najboljih napada u istoriji košarke, ali bez titule. Za titulu treba nešto više.

THE DREAM

pre 11 godina

nly,i NBA inside,sa zadovoljstvom sam pročitao Vaše komentare,e to je već malo bolje poznavanje košarke od svakodnevnih lupetanja ovdje tipa Lebron životinja i Melo ubica,jedan je MJ koji je krvario u tada prosječnim Bullsima godinama dok nije osvojio titulu i stvorio dinastiju.

NBA inside

pre 11 godina

Naravno da mogu. Gledao sam sinoc New York protiv Indiane. U drugoj cetvrtini u kojoj nije poceo Anthony, NY je igrao najbolje, napravio 19 poena prednosti. Copeland i Smith su odigrali maestralno . Ulaskom zvezde Anthony-ja sve se menja, lopta ide njemu, pokusaji, pa promasaji da bi se ostvarila statistika. Copeland potpuno tone, da bi se vratio opet u 4/4, sjajnom igrom. Pogodite, Anthony na klupi. Na kraju, Copeland (inace ODLICAN igrac), biva proglasen za igraca utakmice, iako se zbog Anthony-ja nije video u trecoj i pocetkom 4/4. Igraci kao Anthony GUSE ekipe, jer je statistika, po svaku cenu, ipak, nazalost vaznija. Ovim uopste ne zelim da kazem da Anthony NIJE zvezda, jer je sjajan kosarkas, samo to da mi je kosarkaskog silovanja zaista dosta, pa bio to LBJ, Bryant ili sinoc Anthony (sut sinoc 9/23) a Copeland 8/12)

JORDAN23

pre 11 godina

Gde su samo nestali svi oni strucnjaci koji ponavljaju ovde mesecima kao papagaji kako lejkersi nemaju TIM i kako se jedino on trudi i igra?!

Corleone

pre 11 godina

E bas me interesuje kako ce igrati u plej-ofu, po meni sve moguce- i ciscenje od strane OKC a i 7. utakmica u seriji, bice interesantno.

LBJKingNBA

pre 11 godina

BRM ti stvarno veze nemas sa korarkaskim znanjem. Durent nema lidersip i igra za statistiku?! Lik je doveo OKC do finala sa 24 godine, da je imao bolje saigrace, posebno mislim na iskustvo ostalih uzeo bi tu titulu. U narednih nekoliko godina uzece je sto posto, jer bolji pure shooter mozda nikad nije vidjen do njega, jos je ove godine pokazao da se sve ne svodi na isutavanje vec je djelio i 4,5 asistencije po mechu i popravio je poprilicno odbranu.

bojan

pre 11 godina

Ko ce koga proci - ne znam, sve ekipe na istoku osim Majamija su tu negde, sve je moguce. Ali "strucnjaci" koji kazu da ce NY ispasti od Bostona, Indijane... lepo dignete kredit, pa sve te pare na pomenute timove protiv NY (kvota nece biti ispod 2) i lepo unovcite svoje znanje. Bog da vas vidi....Oni su skroz nezasluzeno drugi na istoku, imaju srecu i sudije na svojoj strani, sigurica bre, ni loptu ne znaju da vode... Mela i ostale s..e, oni i nisu kosarkasi.

@Bojan

pre 11 godina

Zasto onda Koplend,ili Pridjoni ili Felton ili JR ili Entoni nisu konstantno u svojim karijerama imali procenat preko 50%?Ne kazem ja da su losi igraci,naprotiv,ali Koplendovi,Pridjonijevi,Feltonovi trenutni procenti za 3 su nerealni a tim trojkama se i odlepljuju od protivnika.Njujork nikada nije imao ovakvu formu!Da li je realno da to traje stalno ili da se vrati na normalu,odnosno na oko 35-40% suta?Ja bih rekao da je ovo drugo.Sa tim realnijim procentima oni su realno 3,4,5 ekipa na Istoku i miljama daleko od Majamija.

verz

pre 11 godina

I ja mislim da ce Nju Jork izgubiti ili od Bostona ili kasnije od Indijane.Imaju nerealne,bajkovite,naucno fantasticne procente suta u zadnjih mesec dana,i kad tad to ce se vratiti u normalu sa nekom jacom odbranom.Nadrealno je da Pridjoni ne moze da promasi za 3,da Koplend ne moze da omasi isto,da JR isto pogadja sa preko 60%,da Entoni ima preko 50%,a da nisu nikada ranije toliko konstantno sutirali.Ne mogu samo na trojke!

bbb

pre 11 godina

NBA Inside, svaka cast na komentaru, silovanje lopte od strane jednog covjeka je u modi jos od vremena Jordana, al nijesvako tome dorastao. Zato najvise simpatisem SAS, imaju neki sistem i kod starog nema zajebancije

spree 15

pre 11 godina

(brm, 15. april 2013 12:10)
Prvo i prvo,Durant je rekao da nece da sutira sa pola terena,celog terena u prve 3 cetvrtine,nije rekao da ne zeli da zavrsava napade,to nikad nije bio problem,problem je sto Westbrick zeli da igra hero ball u poslednjoj cetvrtini i Durant ne vidi loptu.Tu je OKC najvise izgubio odlaskom Hardena,Harden je bio taj koji je uzimao loptu i smirivao situaciju,Reggie Jackson nije dovoljno dobar za tu ulogu ali sigurno to bolje radi od Westbricka.Durant moze do titule uz pleja koji ce gledati da mu da sto vise dobrih suteva a ne da sutira 7/25

nly

pre 11 godina

Praviće Oklahoma Hardena od blata. Neverovatno koliko su talenta imali u ekipi a kako su se jeftino odrekli Hardena a i Džefa Grina pre toga. Još samo da ode i Durent pa da od najtalentovanije ekipe u NBA spadnu na Ibaku da završava napade.
Bravo za Dirka, te 9-i svih vremena sa preko 25000 poena i 9000 skokova. Da li smo svesni koja je to igračina.

rajatzsan

pre 11 godina

Mogu da se kladim da je negde u dubini duse Howard srecan sto se kobi povredio! On sada zna da je on prva zvezda,i da ce veliki broj lopti u napadu ici njemu u ruke..Igrace sigurno rasterecenije,sigurnije i mnogo bolje nego do sada...Njemu je potrebno to,da zna da je prva zvezda,prva opcija u napadu..To ga cini srecnim,i daje mu na samopouzdanju! Naravno da ce im jako faliti kobi,ali nije nemoguce da lejkersi pocnu na neki drugi nacin da baziraju igru,i da to izgleda korektno i bez kobija...Ko zna,lopta je cudo,milion puta dokazano! Majami izuzetno jak,iskreno ne vidim ko moze da ih dobije na 4 dobijene..Sigurno ima ekipa koje mogu da ih pobede jednom,dvaput,pa i triput....Al 4 puta ne verujem! Jedva cekam plej of,pozdrav svim fanovima NBA!!!

Zeljko

pre 11 godina

@Nugget... ne kazu bezveze "live by the 3, die by the 3". Imaju dobru sutersku seriju i to je to. Boston ima odlicnu odbranu, Bredli je jedan od najboljih spoljnih defanzivaca. Tim kojem se napad u 75% slucajeva zavrsava "jumperom" uglavnom nema sta da trazi u plejofu.

bohemian

pre 11 godina

@LBJKingNBA
Nisam bas tako siguran da ce Durant osvojiti prsten sve dok je LeBron u svom "peaku", no vidjecemo, samo ne razumijem sta si mislio da kazes time "da je Durant imao bolje saigrace uzeo bi titulu", pa Oklahoma je na papiru imala bolji tim od Miamija u proslogodisnjem finalu. Ono sto njima nedostaje da bi pruzili jaci otpor Miamiju u eventualnoj reprizi je 1) ozbiljniji trener (Brooks nema gotovo nikakav autoritet i kontrolu nad timom 2) oni nemaju kreatora u igri, Wes nije playmaker niti ce to ikada biti, a nijedan tim nema apsolutno nikakve sanse u izolacijama i igri 1 na 1 protiv odbrane Miamija.
Na kraju moram da se slozim sa Zeljkom u prognozi serije NYK-Bos, naravno pod uslovom da matorci budu zdravi.

nucky thompson

pre 11 godina

bio sam sinoc u Gardenu, 8-mi red od parketa, dobra sjedista, i moze jasno da se vidi hemija kou igraci Knicksa imaju. bez obzira sto se NY odlijepio na +19 sa Karmelom na klupi, ipak se svi (navijaci Knicksa) osjecamo lakse kad je Melo na parketu. Juce je bilo razigravanje Prigionija, Copelanda i Shumperta, po meni prilicno uspjesno... A play offs je drugaciji nivo igre i sve je moguce, ja se ipak nadam prolasku u drugo kolo.
pozdrav svim ljubiteljima NBA

Milos

pre 11 godina

Lakersi i dalje ekipa za postovanje ali imaju veliki hendikep bez Kobija jer Oklahoma ima miss match na poziciji 1 . Nema ko da cuva Wesbruka unistice ih. Prve dve utakmice ocekujem blow up . U druge dve Lakersi mozda imaju sanse. Ali naravno jos nisu ni osiguirali Play off.
Dancan car !!!

vj

pre 11 godina

Nocas je naj sigurica ovaj mec bio za kladionocare ,,kvota 2.9 nema brajanta ,itd,,mogli su iv ecu da daju,,sobzirom na sve okolnosti,,,

john

pre 11 godina

I ja mislim da ce Nju Jork izgubiti ili od Bostona ili kasnije od Indijane.Imaju nerealne,bajkovite,naucno fantasticne procente suta u zadnjih mesec dana,i kad tad to ce se vratiti u normalu sa nekom jacom odbranom.Nadrealno je da Pridjoni ne moze da promasi za 3,da Koplend ne moze da omasi isto,da JR isto pogadja sa preko 60%,da Entoni ima preko 50%,a da nisu nikada ranije toliko konstantno sutirali.Ne mogu samo na trojke!
(verz, 15. april 2013 12:49)

Procenti suta bi bili bajkoviti da se radi o nekoj nasoj kls ekipi,ovako i nisu bas toliko nerealni :).Nju Jork je ekipa sa dobrim i iskusnim suterima,podsecaju me na Dalas iz 2011.koji je uzeo titulu(jos su tu Cendler i Kid).Kljucna razlika je sto je u Dalasu glavni bio Novicki a u NJ je Karmelo i ne znam da li je on u stanju da iznese ono sto je Dirk u tom Plej ofu.

Korlic

pre 11 godina

Sinoc sam gledao Lakerse i mogu vam reci da mi uopste nije jasno zasto D'Anthony nije ubacivao Morrisa u igru, ako je Kobe jos ranije u sezoni, dok su Nash i Blake bili povredjeni, rekao da je Morris dobar igrac i da zasluzuje da ima vecu minutazu. Inace, Lakersi su bas dobro odigrali sinoc, a sam Kobe je zvao D'Anthony-ja na poluvremenu i rekao mu sta da radi u nastavku meca. :) Da li je ova dobra igra od sinoc, bila za Kobija, ili su se oslobodili pritiska dokazivanja pred njim, ili mozda sve zajedno, pokazace plejof.

Scottie Pippen

pre 11 godina

@ nly

ja ne znam kako si ti došao do zaključka da su se jeftino odrekli ijednog od pomenute dvojice? prvo green je menjan za perkinsa koji je u tom trenutku bio jedan od najboljih defanzivnih centara u ligi i čovek koji je bez udvajanja čuvao howarda. harden, durent i westbruk su bili dovoljno produktivni u napadu tako da je to delovalo kao pametan potez. iako perk nije opravdao očekivanja nije da je bio potpuni promašaj jer su on i ibaka vrlo kvalitetan defanzivni tandem. hardena se tek nisu odrekli nego nisu imali para da ga plate. posle potpisivanja ibake nisu mogli da mu daju maksimalan ugovor a da ne probiju debelo selery cap, a on nije hteo da igra za manje. a pošto oklahoma nije los angeles pa da može sebi da dozvoli luksuz da joj tim košta 100 miliona dolara, jedino logično rešenje je bilo da ga trejduju u hjuston i dobiju barem nešto za njega. martin se prilično lepo uklopio, bolje nisu mogli da dobiju u tom trenutku.

drvobradi

pre 11 godina

@JORDAN23 Jedna lasta ne čini proleće.
Što se tiče NYK, oni su mi totalno luda ekipa. Ne bih se iznenadio ni da uzmu prsten, niti da ispadnu u 1vom kolu.