Petak, 22.03.2013.

21:34

Kolarov: Previše smo bili pasivni

Aleksandar Kolarov ocenio je da je njegov tim bio previše pasivan protiv Hrvatske u Zagrebu, i da su golovi primljeni zbog grešaka pojedinaca.

Izvor:

Kolarov: Previše smo bili pasivni IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

predrag

pre 11 godina

Lako je napraviti igrace kao sto su Kolarov,Subotic,Nastasic itd. napravi mi igraca kao sto je Piksi,Mijatovic,Savicevic, takvih igraca nema vec godinama kod nas,zato sto se guraju tatini sinovi.Njima je najblizi mozda Tadic,ali on ni kriv ni duzan juce nije igrao,jer su morali da igraju" njegovi" italijani da bi se naravno bolje prodali, i Scepovic koji je prosecan igrac.Tadic, za koga Sinisa misli da nema snage je najbolji igrac holandske lige,najkreativniji kod nas,i za takvog igraca treba svi ostali da trce.Ljajic i Matic ne igraju zato sto je ljut na njih a zbog toga trpi reprezentacija Srbije

Max

pre 11 godina

U ovoj reprezentaciji se nesto ocekuje od Kolarova i Tosica a posto su njih dvojica dosli na piknik u Zagreb glupo je komentarisati igre mladjih i ne iskusnijih fudbalera.Bitna je zelja i motivacija a to ne bi trebalo da fali ako igrate protiv Hrvatske.Nije sporan poraz nego igra i pristup a to je ono sto me najvise razocaralo.

Jovan

pre 11 godina

Ja ti braćela, i tebi i onom Ivanoviću i Subotiću, od srca želim da za klubove u kojima ste (pre)plaćeni pružate partije kakve pružate za reprezentaciju.
Veća kazna vam ne treba.

bigor

pre 11 godina

Sinisa ostaniiiiii...!!!!! Dok je tebe na mestu selektora imacemo cemu da se smejemo u Sandzaku. A tek gledati Bosnu kako kida jooojjj .Jos da je Srece pa da Adema gledamo u dresu Bosneee:-)

Boris

pre 11 godina

,tosic decko do 47 minuta nije ni svatio da se nalazi u igri...
(realnost reprezentacije, 23. mart 2013 00:23)
Ne kažem da je Tošić briljirao u ovom meču, daleko od toga, al' ako se imalo razumete u fudbal mora ste priznati da je dečko, kao uostalom i Đorđević, bio totalno odsečen celo prvo poluvreme . Desna vezna linija Ignjoski- Stevanović je potpuno zatajila, pa je Ivanović bio prinuđen da šalje duge lopte napadačima što je bio jalov posao. O Radovanoviću, a naročito Kolarovu, ne vredi trošiti reči. Živo me zanima na koje je pojedince, čije su greške uticale na rezultat utakmice, Kolarov mislio?
(Bilal, 23. mart 2013 09:29)

Tosic ne briljira ni u jednom mecu zato sto uvek davi loptu i pravi puno gresaka, decko se bez lopte uopste ne krece, da sam na njegovom mestu sam bih izasao i pustio Tadica da igra, a Stevanovic po meni uopste nije bio los stalno se otvarao, trazio loptu ali kada je dobije nema s kim da odigra...

Mandzo i Ola

pre 11 godina

ne tugujte Srbi, izgubili ste od Hrvata koji su najtalentiranija nacija na svijetu u sportu. 20 godina smo u vrhu svjetskog nogometa, imamo ili imali i najbolje atleticare, rukometase, tenisace, kosarkase, tenisace, skijase na svijetu...

kentaur

pre 11 godina

Ma nije problem jucerasnja utakmica, ne vise nego sto je bio poraz od Skotske ili Makedonije. Problem je dragi Sinisa i decaci, u tome sto u 15 utakmica selektor i dalje ne zna ko mu je u prvom timu, ne zna sta mu je taktika i ne zna sta mu je cilj. To se samo prenosi na igrace koji uopste nemaju pojma koja ime je uloga na terenu. Setite se samo sukoba KOlarova i Mihajlovica zbog previse pasivne postavke igre, gde on i Bane uopste nisu mogli da probijaju po bokovima. Mihajlovic kopira igru reprezentacije iz njegovog vremena- BEZ SREDNJEG REDA- gde bi on bunario lopte a Sava ili Darko skakali za njih! To se ne radi sa Djordjevicem ili Djuricicem koji su metar i zilet. On za svoju platu od 1600e dnevno koristi kvalifikacije za uigravanje tima i raspevavanje himne, pritom je bezobrazan i arogantan. Covece, pogledaj se u ogledalo i reci- NEMAM POJMA. Ako ste Ti i Tole stvarno PATRIOTE kakvim se predstavljate- URADITE NESTO DOBRO ZA SRBIJU I ODLAZITE!!!

Doktor

pre 11 godina

Već dugo vremena ponavljam nešto što je očigledno-Aleksandar Kolarov je abnormalno precenjen.Ni kriv ni dužan,ostvario je neverovatne transfere a,realno,ima problem čak i sa osnovama fudbalske igre.Ovo što se dogodilo naprosto je neminovno.Žalosno je što se podudarilo sa utakmicom ovakvog značaja.
Bane Ivanović je već poodavno očajan u reprezentaciji...dakle,oni najiskusniji su nas gotovo na svakom meču ojadili.Brkića,Radovanovića,Stevanovića i Đorđevića neću ni da komentarišem.Momci ni u našoj ligi ne bi bili istaknuti a u svakoj ozbiljnijoj konkurenciji naprosto ispliva njihova svest o tome da im tu nije mesto i zato se i oduzmu od treme...
Na kraju-šta i očekujemo od čoveka koji nije u stanju ni sebe da koordinira...bez koncepcije,bez uvida,bez svesti,bez odgovornosti i bez znanja-šta drugo i može da uradi nego da sve UPROPASTI!!!

Bilal

pre 11 godina

,tosic decko do 47 minuta nije ni svatio da se nalazi u igri...
(realnost reprezentacije, 23. mart 2013 00:23)
Ne kažem da je Tošić briljirao u ovom meču, daleko od toga, al' ako se imalo razumete u fudbal mora ste priznati da je dečko, kao uostalom i Đorđević, bio totalno odsečen celo prvo poluvreme . Desna vezna linija Ignjoski- Stevanović je potpuno zatajila, pa je Ivanović bio prinuđen da šalje duge lopte napadačima što je bio jalov posao. O Radovanoviću, a naročito Kolarovu, ne vredi trošiti reči. Živo me zanima na koje je pojedince, čije su greške uticale na rezultat utakmice, Kolarov mislio?

Siniša

pre 11 godina

odlično smo mi prošli samo dvica u mreži..interesuje me dali bi koji miliončić malo popravio vašu igru,sram te bilo Aleksandre

Runner

pre 11 godina

I sinoć smo sa reprezentacijom, kao i toliko puta u takmičenjima naših klubova evropskim kupovima, platili ceh jedne loše navike iz našeg fudbala, a to je nonšalantno vraćanje lopte unazad. Koliko je samo puta takva greška eleminisala FK Partizan iz daljeg takmičenja. Setimo se samo prošlogodišnje greške Aksentijevića u prvoj utakmici sa AEL-om. To je toliko loša navika da je brzi protivnički igrači vrlo lako pretvaraju u gol a tada se sva taktika i svi koncepti igre ruše. Nažalost naši igrači nose tu naviku sa sobom u inoklubove. A ne kaže se džaba: "Navika je jedna muka a odvika stotinu." Zato sam hteo da predložim našim trenerima, da ubuduće svako nepotrebno vraćanje lopte unazad kažnjavaju recimo sa 50-100 evra.

andro

pre 11 godina

seca li se ko kad dudic prvenstvu uhvati loptu rukama,sa dve ruke u kaznenom.kolarovu,nisi bio pasivan nego katastrofalan.bolje da si sam dao auto gol nego ono sto si uradio..pitam se da li ste sinoc stigli na vreme na neki splav ili klub u bg...

zlaja

pre 11 godina

Najslabija tačka je Siniša. Koncentracija na duel igru je najvažniji element svake utakmice. Bez dominacije u duelima nema uspeha. Velika većina duela je pripala Hrvatima. Nije se videla ideja u igri, pojedini igrači nisu ustanju da se brzo oslobode lopte jer su spori i imaju slab pregled a i saigrači im se sporo otvaraju, jednostavno opšta konfuzija.

danguba

pre 11 godina

Ma to je to, bolje ne znamo i ne možemo, bez golmana i centarfora. Hrvati nas dobijaju rutinski, na iskustvo, uigranost, sa pola snage... Zabijaju 2 gola iz 3 poklonjene šanse, a mi niti jedan iz 3-4 i nema tu neke filozofije.
Što se početnog sastava tiče, sumnjam da bi Kuzmanović napravio neku razliku umjesto Radovanovića, Šćepović je sam izašao, a Tadić je mogao od prve minute, umjesto Stevanovića ili Tošića...

Pedja16

pre 11 godina

Ja ne mogu vjerovati da pored Kolarova nama svaki prekid izvodi Tosic!?Pa covijek ni jedanput nije loptu ubacio kako treba... :P

mrk

pre 11 godina

Nema veze pogresio si ljudski je gresiti ali tvoja reakcija posle greske NEDOPUSTIVO., pa leteo bi iz reprezentacije da si Maradona bre!
E Sinisa!!!

gepek

pre 11 godina

el jos neko misli da ova primadona treba da leti iz tima?
pa ti covece ne da se ne vracas u odbranu kad izletis, nego trckaras i visis na reklamama...kriv si i za gol protiv belgije a za ovaj nemam komentar...p.s. povedi i brkica sa sobom

keni

pre 11 godina

Dajte vise strucnjaci, pa ko ne bi pogresio kad je lopta najcesce bila kod odbrambenih igraca u zadnjoj liniji? Pola sata nema veznog reda, nema nikoga da pomogne u odbrani. Nasa odbrana treba i da se brani i kreira sanse, kao sto je to bio slucaj protiv Velsa. Kada protivnik, a isto je bilo i protiv Belgije, konstantno vrsi presing na zadnju liniju ovakve greske su neizbezne, suvise si statican, ne iznosis loptu sa svoje polovine i te greske su onda sasvim ocekivane. A onda se pitas pa zasto ne iznosim loptu sa svoje polovine, pa zato sto ne moze odbrambeni igrac sam da predje 50 metara, predribla sve pred sobom, utrci u sesnaesterac i postigne gol. To treba neko iz veznog reda da radi, a zasto vezni red prvo ne pomaze u defanzivi, a onda i u ofanzivi? Pa zato sto ti trebaju igraci, koji ce prvo da trce, pa onda da se bore uzimaju protivniku loptu, a ne da stoje na terenu u posmatraju. A zasto ti igraci ne trce, pa ko ih je birao, ko im je rekao sta da rade, mogu ovako do sutra ovo je fudbalska azbuka, abeceda...selektori odlaze dolaze a sve ostaje isto.

zg

pre 11 godina

henry14@ nemoj pricat gluposti ubilo smo vas kreativnoscu modric rakitic i mali kovacic (koji ima 18godina i za kojeg vecina hrvata nije mogla vjerovat da igra u prvoj) su vas razbili a vi ste kiksali tamo di ste najjaci i to u obrani i pogledajte samo kako se igra sa zarom i srcem i borbomza svaku loptu. I ispricavam se za ruzne povike sa tribina gledo sam utakmicu u kaficu gdje su svi kad su culi povike negodovali i mogu vam garantirat da vas vecina postuje i ima jako dobar odnos sa prijateljima iz srbije kao sto i ocekujem pogtdna skandiranja u beogradu ali isto tako znam da velika vecina zeli dostojanstveno navijanje i da su ove patrijote i sa nase i sa nade strane u manjini

FMP

pre 11 godina

Dobro dosli u zemlju kosarke... druge najvaznie sporedne stvari na svetu. tuzna istina, ali realna. Mi imamo svoga boga ime mu je Bodiroga.

Ivan Bukvic

pre 11 godina

Prvo cestitam Hrvatskoj na zasluzenoj pobjedi.Bolja I iskusnija momcad je pobijedila.Samo nemogu vjerovati kako se vasi navijaci odnose prema reprezentaciji.Pljuvaci ste mnogo veci od nas.Imate mladu i perspektivnu reprezentaciju kojoj treba par godina da se razvije.Buducnost vam je za iduce evropsko prvenstvo.PO mom misljenju vas Mih je na pravom putu,a taj put ce svakako biti mukotrpan.Srecno vam u buducnosti.A sad malo sale ali bez uvrede.Kratko bijese u zagrebu ferje orlovi vam izgubise perje.

stefan

pre 11 godina

Pismeni Srbi koji pratite fudbal, naucite vec jednom gramatiku. Najjaci se pise sa dva j. Takodje bih voleo da se obratim i nasim fudbalerima. ''Previse smo bili pasivni.'' Niko od vas ne trazi da budete Dobrica Cosic, ali naucite da pricate. A usput bi mogli i fudbal.

henry14

pre 11 godina

Realno, ni Hrvati nisu znali nista! Ok, pobedili su, svaka im cast, ali daleko je to od nekog ozbiljnog fudbala. Igrace baraz za Brazil i ispasce! :)

Djole Dj

pre 11 godina

Najbolje je ovo kad kazu analiziracemo greske sutra...ko da rade neki matematicki problem pa im treba toliko za analizu...strasno! Odma se vidi i zna ko je kriv!!

BL

pre 11 godina

Samo vi nastavite napadati najbolje igrace pa cete i njih otjerati kao sto ste i Vidica. Najacim klubovima su dobri a jedino srbima su retardirani. Pa nisu oni roboti da nikada ne grijese. Da izgube i od Spanije napadali bi ih kao i kada izgube od Kazahstana. Zato su i izgubili od Mekedonije poslije Belgije koja je realno bolja od nas bare 3 puta.

probajte da

pre 11 godina

potrčite za tom loptom možete je i udariti nogom ako vam nije mrsko, gledajte da kada je sutnete da nesutate prema svom golmanu nego prema protivnickom. igrac koji ima slican dres kao tvoj taj je u tvojoj ekipi pa ponekad probaj da mu dodas loptu. ps:znam da nije lak taj fudbal ali pokusaj.

realnost reprezentacije

pre 11 godina

ja iskreno ne krivim ni ovog radovanovica ni kolarova ni tosica sto nista nisu znali,nisu oni sami sebe pustili da igraju...kriv je onaj ko ih pustio!!!kolarova necu da komentarisem jednostavno desi se losa utakmica,tosic decko do 47 minuta nije ni svatio da se nalazi u igri dok radovanovic pitanje je dal je jos uvek svatio da je igrao utakmicu...mihajlovicu ako imas casti idi sam da te ne pljuju i razvlace po novinama !!!

django

pre 11 godina

Ne treba kriviti igrace, njima je sigurno najteze.Mada su maltene neoprostive greske Brkica i Kolarova u ovako " bitnoj " utakmici.Lose je odradjena psiholoska priprema utakmice, a to je ipak stvar nekoga drugog.

Sercan

pre 11 godina

A da mi malo oladimo, momci su odigrali najbolje sto su mogli, i sta sad.
Nisu oni krivi sto Miha testira sve fudbalere sa srpskim pasosem i vezama sa Faljijem.

sike

pre 11 godina

Golman je kod oba gola mogao bolje da reaguje. Druga je stvar sto je Kolarov imao kiks kod prvog gola. Da se nisu posvadjali sa Disljenkovicem, verovatno nebi pao ni jedan od ova dva gola. Stojkovic bi popio bar jedan.
Golman je uzasno vazna figura na terenu. Zasto se Inter jos nekako drzi u Italiji? 80% zbog golmana.

NS

pre 11 godina

To je ono sto vam kazem ljudi pa mi proizvodimop igrace kao sto su Kolarov, Bane zadnjih 20god. .. Snaga, Sut, Sirovo sto bi rekli treneri nema glavu i virtuoznost... zamislite kada je jedan Savo Milosevic nas naj bolji napadac u zadnjih 20godina o cemu mi pricamo kada nam je tako nesto naj bolje a i da barem takvo imamo danas bilo bi bolje valjda sada svatate u kakvom smo mi problemu i situaciji....mty

Zvezdas iz Hamburga

pre 11 godina

"Sutra ćemo analizirati ko je kriv za golove i sve ostalo"
LOL! Sta ima tu da se analizira? Kolarov nula, on(Brkic) nula, trener nula. Navalu, vezni red kao i dobrog golmana nemamo, i to je to.

sasa

pre 11 godina

Ali stvarno mi nije jasno, da neko ko ima platu 100 hiljada funti nedeljno u sitiju napravi takvu glupost, ali uvek neko napravi glupost na bitnim utakmicama, jel se sećate Vidica protiv Slovenije. Dokle bre vise pocetnickih grešaka. Zašto nama neko ne pokloni takve greške. Jednostavno baš ih briga, obezbedjeni Su i to je njima najbitnije.

nezna decko

pre 11 godina

nikakav golman kriv za oba gola.znao sam da cemo izgubiti ako brkic brani.guraju ga al nikad za reprezentaciju nece biti,nema kvalitete sto stojke ima realno.

sasa

pre 11 godina

Ali stvarno mi nije jasno, da neko ko ima platu 100 hiljada funti nedeljno u sitiju napravi takvu glupost, ali uvek neko napravi glupost na bitnim utakmicama, jel se sećate Vidica protiv Slovenije. Dokle bre vise pocetnickih grešaka. Zašto nama neko ne pokloni takve greške. Jednostavno baš ih briga, obezbedjeni Su i to je njima najbitnije.

nezna decko

pre 11 godina

nikakav golman kriv za oba gola.znao sam da cemo izgubiti ako brkic brani.guraju ga al nikad za reprezentaciju nece biti,nema kvalitete sto stojke ima realno.

Sercan

pre 11 godina

A da mi malo oladimo, momci su odigrali najbolje sto su mogli, i sta sad.
Nisu oni krivi sto Miha testira sve fudbalere sa srpskim pasosem i vezama sa Faljijem.

Zvezdas iz Hamburga

pre 11 godina

"Sutra ćemo analizirati ko je kriv za golove i sve ostalo"
LOL! Sta ima tu da se analizira? Kolarov nula, on(Brkic) nula, trener nula. Navalu, vezni red kao i dobrog golmana nemamo, i to je to.

zg

pre 11 godina

henry14@ nemoj pricat gluposti ubilo smo vas kreativnoscu modric rakitic i mali kovacic (koji ima 18godina i za kojeg vecina hrvata nije mogla vjerovat da igra u prvoj) su vas razbili a vi ste kiksali tamo di ste najjaci i to u obrani i pogledajte samo kako se igra sa zarom i srcem i borbomza svaku loptu. I ispricavam se za ruzne povike sa tribina gledo sam utakmicu u kaficu gdje su svi kad su culi povike negodovali i mogu vam garantirat da vas vecina postuje i ima jako dobar odnos sa prijateljima iz srbije kao sto i ocekujem pogtdna skandiranja u beogradu ali isto tako znam da velika vecina zeli dostojanstveno navijanje i da su ove patrijote i sa nase i sa nade strane u manjini

django

pre 11 godina

Ne treba kriviti igrace, njima je sigurno najteze.Mada su maltene neoprostive greske Brkica i Kolarova u ovako " bitnoj " utakmici.Lose je odradjena psiholoska priprema utakmice, a to je ipak stvar nekoga drugog.

probajte da

pre 11 godina

potrčite za tom loptom možete je i udariti nogom ako vam nije mrsko, gledajte da kada je sutnete da nesutate prema svom golmanu nego prema protivnickom. igrac koji ima slican dres kao tvoj taj je u tvojoj ekipi pa ponekad probaj da mu dodas loptu. ps:znam da nije lak taj fudbal ali pokusaj.

realnost reprezentacije

pre 11 godina

ja iskreno ne krivim ni ovog radovanovica ni kolarova ni tosica sto nista nisu znali,nisu oni sami sebe pustili da igraju...kriv je onaj ko ih pustio!!!kolarova necu da komentarisem jednostavno desi se losa utakmica,tosic decko do 47 minuta nije ni svatio da se nalazi u igri dok radovanovic pitanje je dal je jos uvek svatio da je igrao utakmicu...mihajlovicu ako imas casti idi sam da te ne pljuju i razvlace po novinama !!!

stefan

pre 11 godina

Pismeni Srbi koji pratite fudbal, naucite vec jednom gramatiku. Najjaci se pise sa dva j. Takodje bih voleo da se obratim i nasim fudbalerima. ''Previse smo bili pasivni.'' Niko od vas ne trazi da budete Dobrica Cosic, ali naucite da pricate. A usput bi mogli i fudbal.

Djole Dj

pre 11 godina

Najbolje je ovo kad kazu analiziracemo greske sutra...ko da rade neki matematicki problem pa im treba toliko za analizu...strasno! Odma se vidi i zna ko je kriv!!

henry14

pre 11 godina

Realno, ni Hrvati nisu znali nista! Ok, pobedili su, svaka im cast, ali daleko je to od nekog ozbiljnog fudbala. Igrace baraz za Brazil i ispasce! :)

NS

pre 11 godina

To je ono sto vam kazem ljudi pa mi proizvodimop igrace kao sto su Kolarov, Bane zadnjih 20god. .. Snaga, Sut, Sirovo sto bi rekli treneri nema glavu i virtuoznost... zamislite kada je jedan Savo Milosevic nas naj bolji napadac u zadnjih 20godina o cemu mi pricamo kada nam je tako nesto naj bolje a i da barem takvo imamo danas bilo bi bolje valjda sada svatate u kakvom smo mi problemu i situaciji....mty

Ivan Bukvic

pre 11 godina

Prvo cestitam Hrvatskoj na zasluzenoj pobjedi.Bolja I iskusnija momcad je pobijedila.Samo nemogu vjerovati kako se vasi navijaci odnose prema reprezentaciji.Pljuvaci ste mnogo veci od nas.Imate mladu i perspektivnu reprezentaciju kojoj treba par godina da se razvije.Buducnost vam je za iduce evropsko prvenstvo.PO mom misljenju vas Mih je na pravom putu,a taj put ce svakako biti mukotrpan.Srecno vam u buducnosti.A sad malo sale ali bez uvrede.Kratko bijese u zagrebu ferje orlovi vam izgubise perje.

FMP

pre 11 godina

Dobro dosli u zemlju kosarke... druge najvaznie sporedne stvari na svetu. tuzna istina, ali realna. Mi imamo svoga boga ime mu je Bodiroga.

keni

pre 11 godina

Dajte vise strucnjaci, pa ko ne bi pogresio kad je lopta najcesce bila kod odbrambenih igraca u zadnjoj liniji? Pola sata nema veznog reda, nema nikoga da pomogne u odbrani. Nasa odbrana treba i da se brani i kreira sanse, kao sto je to bio slucaj protiv Velsa. Kada protivnik, a isto je bilo i protiv Belgije, konstantno vrsi presing na zadnju liniju ovakve greske su neizbezne, suvise si statican, ne iznosis loptu sa svoje polovine i te greske su onda sasvim ocekivane. A onda se pitas pa zasto ne iznosim loptu sa svoje polovine, pa zato sto ne moze odbrambeni igrac sam da predje 50 metara, predribla sve pred sobom, utrci u sesnaesterac i postigne gol. To treba neko iz veznog reda da radi, a zasto vezni red prvo ne pomaze u defanzivi, a onda i u ofanzivi? Pa zato sto ti trebaju igraci, koji ce prvo da trce, pa onda da se bore uzimaju protivniku loptu, a ne da stoje na terenu u posmatraju. A zasto ti igraci ne trce, pa ko ih je birao, ko im je rekao sta da rade, mogu ovako do sutra ovo je fudbalska azbuka, abeceda...selektori odlaze dolaze a sve ostaje isto.

BL

pre 11 godina

Samo vi nastavite napadati najbolje igrace pa cete i njih otjerati kao sto ste i Vidica. Najacim klubovima su dobri a jedino srbima su retardirani. Pa nisu oni roboti da nikada ne grijese. Da izgube i od Spanije napadali bi ih kao i kada izgube od Kazahstana. Zato su i izgubili od Mekedonije poslije Belgije koja je realno bolja od nas bare 3 puta.

sike

pre 11 godina

Golman je kod oba gola mogao bolje da reaguje. Druga je stvar sto je Kolarov imao kiks kod prvog gola. Da se nisu posvadjali sa Disljenkovicem, verovatno nebi pao ni jedan od ova dva gola. Stojkovic bi popio bar jedan.
Golman je uzasno vazna figura na terenu. Zasto se Inter jos nekako drzi u Italiji? 80% zbog golmana.

kentaur

pre 11 godina

Ma nije problem jucerasnja utakmica, ne vise nego sto je bio poraz od Skotske ili Makedonije. Problem je dragi Sinisa i decaci, u tome sto u 15 utakmica selektor i dalje ne zna ko mu je u prvom timu, ne zna sta mu je taktika i ne zna sta mu je cilj. To se samo prenosi na igrace koji uopste nemaju pojma koja ime je uloga na terenu. Setite se samo sukoba KOlarova i Mihajlovica zbog previse pasivne postavke igre, gde on i Bane uopste nisu mogli da probijaju po bokovima. Mihajlovic kopira igru reprezentacije iz njegovog vremena- BEZ SREDNJEG REDA- gde bi on bunario lopte a Sava ili Darko skakali za njih! To se ne radi sa Djordjevicem ili Djuricicem koji su metar i zilet. On za svoju platu od 1600e dnevno koristi kvalifikacije za uigravanje tima i raspevavanje himne, pritom je bezobrazan i arogantan. Covece, pogledaj se u ogledalo i reci- NEMAM POJMA. Ako ste Ti i Tole stvarno PATRIOTE kakvim se predstavljate- URADITE NESTO DOBRO ZA SRBIJU I ODLAZITE!!!

Bilal

pre 11 godina

,tosic decko do 47 minuta nije ni svatio da se nalazi u igri...
(realnost reprezentacije, 23. mart 2013 00:23)
Ne kažem da je Tošić briljirao u ovom meču, daleko od toga, al' ako se imalo razumete u fudbal mora ste priznati da je dečko, kao uostalom i Đorđević, bio totalno odsečen celo prvo poluvreme . Desna vezna linija Ignjoski- Stevanović je potpuno zatajila, pa je Ivanović bio prinuđen da šalje duge lopte napadačima što je bio jalov posao. O Radovanoviću, a naročito Kolarovu, ne vredi trošiti reči. Živo me zanima na koje je pojedince, čije su greške uticale na rezultat utakmice, Kolarov mislio?

mrk

pre 11 godina

Nema veze pogresio si ljudski je gresiti ali tvoja reakcija posle greske NEDOPUSTIVO., pa leteo bi iz reprezentacije da si Maradona bre!
E Sinisa!!!

Mandzo i Ola

pre 11 godina

ne tugujte Srbi, izgubili ste od Hrvata koji su najtalentiranija nacija na svijetu u sportu. 20 godina smo u vrhu svjetskog nogometa, imamo ili imali i najbolje atleticare, rukometase, tenisace, kosarkase, tenisace, skijase na svijetu...

gepek

pre 11 godina

el jos neko misli da ova primadona treba da leti iz tima?
pa ti covece ne da se ne vracas u odbranu kad izletis, nego trckaras i visis na reklamama...kriv si i za gol protiv belgije a za ovaj nemam komentar...p.s. povedi i brkica sa sobom

Pedja16

pre 11 godina

Ja ne mogu vjerovati da pored Kolarova nama svaki prekid izvodi Tosic!?Pa covijek ni jedanput nije loptu ubacio kako treba... :P

Doktor

pre 11 godina

Već dugo vremena ponavljam nešto što je očigledno-Aleksandar Kolarov je abnormalno precenjen.Ni kriv ni dužan,ostvario je neverovatne transfere a,realno,ima problem čak i sa osnovama fudbalske igre.Ovo što se dogodilo naprosto je neminovno.Žalosno je što se podudarilo sa utakmicom ovakvog značaja.
Bane Ivanović je već poodavno očajan u reprezentaciji...dakle,oni najiskusniji su nas gotovo na svakom meču ojadili.Brkića,Radovanovića,Stevanovića i Đorđevića neću ni da komentarišem.Momci ni u našoj ligi ne bi bili istaknuti a u svakoj ozbiljnijoj konkurenciji naprosto ispliva njihova svest o tome da im tu nije mesto i zato se i oduzmu od treme...
Na kraju-šta i očekujemo od čoveka koji nije u stanju ni sebe da koordinira...bez koncepcije,bez uvida,bez svesti,bez odgovornosti i bez znanja-šta drugo i može da uradi nego da sve UPROPASTI!!!

Jovan

pre 11 godina

Ja ti braćela, i tebi i onom Ivanoviću i Subotiću, od srca želim da za klubove u kojima ste (pre)plaćeni pružate partije kakve pružate za reprezentaciju.
Veća kazna vam ne treba.

zlaja

pre 11 godina

Najslabija tačka je Siniša. Koncentracija na duel igru je najvažniji element svake utakmice. Bez dominacije u duelima nema uspeha. Velika većina duela je pripala Hrvatima. Nije se videla ideja u igri, pojedini igrači nisu ustanju da se brzo oslobode lopte jer su spori i imaju slab pregled a i saigrači im se sporo otvaraju, jednostavno opšta konfuzija.

danguba

pre 11 godina

Ma to je to, bolje ne znamo i ne možemo, bez golmana i centarfora. Hrvati nas dobijaju rutinski, na iskustvo, uigranost, sa pola snage... Zabijaju 2 gola iz 3 poklonjene šanse, a mi niti jedan iz 3-4 i nema tu neke filozofije.
Što se početnog sastava tiče, sumnjam da bi Kuzmanović napravio neku razliku umjesto Radovanovića, Šćepović je sam izašao, a Tadić je mogao od prve minute, umjesto Stevanovića ili Tošića...

Siniša

pre 11 godina

odlično smo mi prošli samo dvica u mreži..interesuje me dali bi koji miliončić malo popravio vašu igru,sram te bilo Aleksandre

Runner

pre 11 godina

I sinoć smo sa reprezentacijom, kao i toliko puta u takmičenjima naših klubova evropskim kupovima, platili ceh jedne loše navike iz našeg fudbala, a to je nonšalantno vraćanje lopte unazad. Koliko je samo puta takva greška eleminisala FK Partizan iz daljeg takmičenja. Setimo se samo prošlogodišnje greške Aksentijevića u prvoj utakmici sa AEL-om. To je toliko loša navika da je brzi protivnički igrači vrlo lako pretvaraju u gol a tada se sva taktika i svi koncepti igre ruše. Nažalost naši igrači nose tu naviku sa sobom u inoklubove. A ne kaže se džaba: "Navika je jedna muka a odvika stotinu." Zato sam hteo da predložim našim trenerima, da ubuduće svako nepotrebno vraćanje lopte unazad kažnjavaju recimo sa 50-100 evra.

Boris

pre 11 godina

,tosic decko do 47 minuta nije ni svatio da se nalazi u igri...
(realnost reprezentacije, 23. mart 2013 00:23)
Ne kažem da je Tošić briljirao u ovom meču, daleko od toga, al' ako se imalo razumete u fudbal mora ste priznati da je dečko, kao uostalom i Đorđević, bio totalno odsečen celo prvo poluvreme . Desna vezna linija Ignjoski- Stevanović je potpuno zatajila, pa je Ivanović bio prinuđen da šalje duge lopte napadačima što je bio jalov posao. O Radovanoviću, a naročito Kolarovu, ne vredi trošiti reči. Živo me zanima na koje je pojedince, čije su greške uticale na rezultat utakmice, Kolarov mislio?
(Bilal, 23. mart 2013 09:29)

Tosic ne briljira ni u jednom mecu zato sto uvek davi loptu i pravi puno gresaka, decko se bez lopte uopste ne krece, da sam na njegovom mestu sam bih izasao i pustio Tadica da igra, a Stevanovic po meni uopste nije bio los stalno se otvarao, trazio loptu ali kada je dobije nema s kim da odigra...

bigor

pre 11 godina

Sinisa ostaniiiiii...!!!!! Dok je tebe na mestu selektora imacemo cemu da se smejemo u Sandzaku. A tek gledati Bosnu kako kida jooojjj .Jos da je Srece pa da Adema gledamo u dresu Bosneee:-)

Max

pre 11 godina

U ovoj reprezentaciji se nesto ocekuje od Kolarova i Tosica a posto su njih dvojica dosli na piknik u Zagreb glupo je komentarisati igre mladjih i ne iskusnijih fudbalera.Bitna je zelja i motivacija a to ne bi trebalo da fali ako igrate protiv Hrvatske.Nije sporan poraz nego igra i pristup a to je ono sto me najvise razocaralo.

andro

pre 11 godina

seca li se ko kad dudic prvenstvu uhvati loptu rukama,sa dve ruke u kaznenom.kolarovu,nisi bio pasivan nego katastrofalan.bolje da si sam dao auto gol nego ono sto si uradio..pitam se da li ste sinoc stigli na vreme na neki splav ili klub u bg...

predrag

pre 11 godina

Lako je napraviti igrace kao sto su Kolarov,Subotic,Nastasic itd. napravi mi igraca kao sto je Piksi,Mijatovic,Savicevic, takvih igraca nema vec godinama kod nas,zato sto se guraju tatini sinovi.Njima je najblizi mozda Tadic,ali on ni kriv ni duzan juce nije igrao,jer su morali da igraju" njegovi" italijani da bi se naravno bolje prodali, i Scepovic koji je prosecan igrac.Tadic, za koga Sinisa misli da nema snage je najbolji igrac holandske lige,najkreativniji kod nas,i za takvog igraca treba svi ostali da trce.Ljajic i Matic ne igraju zato sto je ljut na njih a zbog toga trpi reprezentacija Srbije

henry14

pre 11 godina

Realno, ni Hrvati nisu znali nista! Ok, pobedili su, svaka im cast, ali daleko je to od nekog ozbiljnog fudbala. Igrace baraz za Brazil i ispasce! :)

nezna decko

pre 11 godina

nikakav golman kriv za oba gola.znao sam da cemo izgubiti ako brkic brani.guraju ga al nikad za reprezentaciju nece biti,nema kvalitete sto stojke ima realno.

Mandzo i Ola

pre 11 godina

ne tugujte Srbi, izgubili ste od Hrvata koji su najtalentiranija nacija na svijetu u sportu. 20 godina smo u vrhu svjetskog nogometa, imamo ili imali i najbolje atleticare, rukometase, tenisace, kosarkase, tenisace, skijase na svijetu...

BL

pre 11 godina

Samo vi nastavite napadati najbolje igrace pa cete i njih otjerati kao sto ste i Vidica. Najacim klubovima su dobri a jedino srbima su retardirani. Pa nisu oni roboti da nikada ne grijese. Da izgube i od Spanije napadali bi ih kao i kada izgube od Kazahstana. Zato su i izgubili od Mekedonije poslije Belgije koja je realno bolja od nas bare 3 puta.

FMP

pre 11 godina

Dobro dosli u zemlju kosarke... druge najvaznie sporedne stvari na svetu. tuzna istina, ali realna. Mi imamo svoga boga ime mu je Bodiroga.

zg

pre 11 godina

henry14@ nemoj pricat gluposti ubilo smo vas kreativnoscu modric rakitic i mali kovacic (koji ima 18godina i za kojeg vecina hrvata nije mogla vjerovat da igra u prvoj) su vas razbili a vi ste kiksali tamo di ste najjaci i to u obrani i pogledajte samo kako se igra sa zarom i srcem i borbomza svaku loptu. I ispricavam se za ruzne povike sa tribina gledo sam utakmicu u kaficu gdje su svi kad su culi povike negodovali i mogu vam garantirat da vas vecina postuje i ima jako dobar odnos sa prijateljima iz srbije kao sto i ocekujem pogtdna skandiranja u beogradu ali isto tako znam da velika vecina zeli dostojanstveno navijanje i da su ove patrijote i sa nase i sa nade strane u manjini

sasa

pre 11 godina

Ali stvarno mi nije jasno, da neko ko ima platu 100 hiljada funti nedeljno u sitiju napravi takvu glupost, ali uvek neko napravi glupost na bitnim utakmicama, jel se sećate Vidica protiv Slovenije. Dokle bre vise pocetnickih grešaka. Zašto nama neko ne pokloni takve greške. Jednostavno baš ih briga, obezbedjeni Su i to je njima najbitnije.

sike

pre 11 godina

Golman je kod oba gola mogao bolje da reaguje. Druga je stvar sto je Kolarov imao kiks kod prvog gola. Da se nisu posvadjali sa Disljenkovicem, verovatno nebi pao ni jedan od ova dva gola. Stojkovic bi popio bar jedan.
Golman je uzasno vazna figura na terenu. Zasto se Inter jos nekako drzi u Italiji? 80% zbog golmana.

Sercan

pre 11 godina

A da mi malo oladimo, momci su odigrali najbolje sto su mogli, i sta sad.
Nisu oni krivi sto Miha testira sve fudbalere sa srpskim pasosem i vezama sa Faljijem.

bigor

pre 11 godina

Sinisa ostaniiiiii...!!!!! Dok je tebe na mestu selektora imacemo cemu da se smejemo u Sandzaku. A tek gledati Bosnu kako kida jooojjj .Jos da je Srece pa da Adema gledamo u dresu Bosneee:-)

stefan

pre 11 godina

Pismeni Srbi koji pratite fudbal, naucite vec jednom gramatiku. Najjaci se pise sa dva j. Takodje bih voleo da se obratim i nasim fudbalerima. ''Previse smo bili pasivni.'' Niko od vas ne trazi da budete Dobrica Cosic, ali naucite da pricate. A usput bi mogli i fudbal.

Ivan Bukvic

pre 11 godina

Prvo cestitam Hrvatskoj na zasluzenoj pobjedi.Bolja I iskusnija momcad je pobijedila.Samo nemogu vjerovati kako se vasi navijaci odnose prema reprezentaciji.Pljuvaci ste mnogo veci od nas.Imate mladu i perspektivnu reprezentaciju kojoj treba par godina da se razvije.Buducnost vam je za iduce evropsko prvenstvo.PO mom misljenju vas Mih je na pravom putu,a taj put ce svakako biti mukotrpan.Srecno vam u buducnosti.A sad malo sale ali bez uvrede.Kratko bijese u zagrebu ferje orlovi vam izgubise perje.

NS

pre 11 godina

To je ono sto vam kazem ljudi pa mi proizvodimop igrace kao sto su Kolarov, Bane zadnjih 20god. .. Snaga, Sut, Sirovo sto bi rekli treneri nema glavu i virtuoznost... zamislite kada je jedan Savo Milosevic nas naj bolji napadac u zadnjih 20godina o cemu mi pricamo kada nam je tako nesto naj bolje a i da barem takvo imamo danas bilo bi bolje valjda sada svatate u kakvom smo mi problemu i situaciji....mty

django

pre 11 godina

Ne treba kriviti igrace, njima je sigurno najteze.Mada su maltene neoprostive greske Brkica i Kolarova u ovako " bitnoj " utakmici.Lose je odradjena psiholoska priprema utakmice, a to je ipak stvar nekoga drugog.

Zvezdas iz Hamburga

pre 11 godina

"Sutra ćemo analizirati ko je kriv za golove i sve ostalo"
LOL! Sta ima tu da se analizira? Kolarov nula, on(Brkic) nula, trener nula. Navalu, vezni red kao i dobrog golmana nemamo, i to je to.

realnost reprezentacije

pre 11 godina

ja iskreno ne krivim ni ovog radovanovica ni kolarova ni tosica sto nista nisu znali,nisu oni sami sebe pustili da igraju...kriv je onaj ko ih pustio!!!kolarova necu da komentarisem jednostavno desi se losa utakmica,tosic decko do 47 minuta nije ni svatio da se nalazi u igri dok radovanovic pitanje je dal je jos uvek svatio da je igrao utakmicu...mihajlovicu ako imas casti idi sam da te ne pljuju i razvlace po novinama !!!

Boris

pre 11 godina

,tosic decko do 47 minuta nije ni svatio da se nalazi u igri...
(realnost reprezentacije, 23. mart 2013 00:23)
Ne kažem da je Tošić briljirao u ovom meču, daleko od toga, al' ako se imalo razumete u fudbal mora ste priznati da je dečko, kao uostalom i Đorđević, bio totalno odsečen celo prvo poluvreme . Desna vezna linija Ignjoski- Stevanović je potpuno zatajila, pa je Ivanović bio prinuđen da šalje duge lopte napadačima što je bio jalov posao. O Radovanoviću, a naročito Kolarovu, ne vredi trošiti reči. Živo me zanima na koje je pojedince, čije su greške uticale na rezultat utakmice, Kolarov mislio?
(Bilal, 23. mart 2013 09:29)

Tosic ne briljira ni u jednom mecu zato sto uvek davi loptu i pravi puno gresaka, decko se bez lopte uopste ne krece, da sam na njegovom mestu sam bih izasao i pustio Tadica da igra, a Stevanovic po meni uopste nije bio los stalno se otvarao, trazio loptu ali kada je dobije nema s kim da odigra...

Jovan

pre 11 godina

Ja ti braćela, i tebi i onom Ivanoviću i Subotiću, od srca želim da za klubove u kojima ste (pre)plaćeni pružate partije kakve pružate za reprezentaciju.
Veća kazna vam ne treba.

Djole Dj

pre 11 godina

Najbolje je ovo kad kazu analiziracemo greske sutra...ko da rade neki matematicki problem pa im treba toliko za analizu...strasno! Odma se vidi i zna ko je kriv!!

Doktor

pre 11 godina

Već dugo vremena ponavljam nešto što je očigledno-Aleksandar Kolarov je abnormalno precenjen.Ni kriv ni dužan,ostvario je neverovatne transfere a,realno,ima problem čak i sa osnovama fudbalske igre.Ovo što se dogodilo naprosto je neminovno.Žalosno je što se podudarilo sa utakmicom ovakvog značaja.
Bane Ivanović je već poodavno očajan u reprezentaciji...dakle,oni najiskusniji su nas gotovo na svakom meču ojadili.Brkića,Radovanovića,Stevanovića i Đorđevića neću ni da komentarišem.Momci ni u našoj ligi ne bi bili istaknuti a u svakoj ozbiljnijoj konkurenciji naprosto ispliva njihova svest o tome da im tu nije mesto i zato se i oduzmu od treme...
Na kraju-šta i očekujemo od čoveka koji nije u stanju ni sebe da koordinira...bez koncepcije,bez uvida,bez svesti,bez odgovornosti i bez znanja-šta drugo i može da uradi nego da sve UPROPASTI!!!

Max

pre 11 godina

U ovoj reprezentaciji se nesto ocekuje od Kolarova i Tosica a posto su njih dvojica dosli na piknik u Zagreb glupo je komentarisati igre mladjih i ne iskusnijih fudbalera.Bitna je zelja i motivacija a to ne bi trebalo da fali ako igrate protiv Hrvatske.Nije sporan poraz nego igra i pristup a to je ono sto me najvise razocaralo.

keni

pre 11 godina

Dajte vise strucnjaci, pa ko ne bi pogresio kad je lopta najcesce bila kod odbrambenih igraca u zadnjoj liniji? Pola sata nema veznog reda, nema nikoga da pomogne u odbrani. Nasa odbrana treba i da se brani i kreira sanse, kao sto je to bio slucaj protiv Velsa. Kada protivnik, a isto je bilo i protiv Belgije, konstantno vrsi presing na zadnju liniju ovakve greske su neizbezne, suvise si statican, ne iznosis loptu sa svoje polovine i te greske su onda sasvim ocekivane. A onda se pitas pa zasto ne iznosim loptu sa svoje polovine, pa zato sto ne moze odbrambeni igrac sam da predje 50 metara, predribla sve pred sobom, utrci u sesnaesterac i postigne gol. To treba neko iz veznog reda da radi, a zasto vezni red prvo ne pomaze u defanzivi, a onda i u ofanzivi? Pa zato sto ti trebaju igraci, koji ce prvo da trce, pa onda da se bore uzimaju protivniku loptu, a ne da stoje na terenu u posmatraju. A zasto ti igraci ne trce, pa ko ih je birao, ko im je rekao sta da rade, mogu ovako do sutra ovo je fudbalska azbuka, abeceda...selektori odlaze dolaze a sve ostaje isto.

andro

pre 11 godina

seca li se ko kad dudic prvenstvu uhvati loptu rukama,sa dve ruke u kaznenom.kolarovu,nisi bio pasivan nego katastrofalan.bolje da si sam dao auto gol nego ono sto si uradio..pitam se da li ste sinoc stigli na vreme na neki splav ili klub u bg...

Bilal

pre 11 godina

,tosic decko do 47 minuta nije ni svatio da se nalazi u igri...
(realnost reprezentacije, 23. mart 2013 00:23)
Ne kažem da je Tošić briljirao u ovom meču, daleko od toga, al' ako se imalo razumete u fudbal mora ste priznati da je dečko, kao uostalom i Đorđević, bio totalno odsečen celo prvo poluvreme . Desna vezna linija Ignjoski- Stevanović je potpuno zatajila, pa je Ivanović bio prinuđen da šalje duge lopte napadačima što je bio jalov posao. O Radovanoviću, a naročito Kolarovu, ne vredi trošiti reči. Živo me zanima na koje je pojedince, čije su greške uticale na rezultat utakmice, Kolarov mislio?

probajte da

pre 11 godina

potrčite za tom loptom možete je i udariti nogom ako vam nije mrsko, gledajte da kada je sutnete da nesutate prema svom golmanu nego prema protivnickom. igrac koji ima slican dres kao tvoj taj je u tvojoj ekipi pa ponekad probaj da mu dodas loptu. ps:znam da nije lak taj fudbal ali pokusaj.

gepek

pre 11 godina

el jos neko misli da ova primadona treba da leti iz tima?
pa ti covece ne da se ne vracas u odbranu kad izletis, nego trckaras i visis na reklamama...kriv si i za gol protiv belgije a za ovaj nemam komentar...p.s. povedi i brkica sa sobom

mrk

pre 11 godina

Nema veze pogresio si ljudski je gresiti ali tvoja reakcija posle greske NEDOPUSTIVO., pa leteo bi iz reprezentacije da si Maradona bre!
E Sinisa!!!

Pedja16

pre 11 godina

Ja ne mogu vjerovati da pored Kolarova nama svaki prekid izvodi Tosic!?Pa covijek ni jedanput nije loptu ubacio kako treba... :P

danguba

pre 11 godina

Ma to je to, bolje ne znamo i ne možemo, bez golmana i centarfora. Hrvati nas dobijaju rutinski, na iskustvo, uigranost, sa pola snage... Zabijaju 2 gola iz 3 poklonjene šanse, a mi niti jedan iz 3-4 i nema tu neke filozofije.
Što se početnog sastava tiče, sumnjam da bi Kuzmanović napravio neku razliku umjesto Radovanovića, Šćepović je sam izašao, a Tadić je mogao od prve minute, umjesto Stevanovića ili Tošića...

zlaja

pre 11 godina

Najslabija tačka je Siniša. Koncentracija na duel igru je najvažniji element svake utakmice. Bez dominacije u duelima nema uspeha. Velika većina duela je pripala Hrvatima. Nije se videla ideja u igri, pojedini igrači nisu ustanju da se brzo oslobode lopte jer su spori i imaju slab pregled a i saigrači im se sporo otvaraju, jednostavno opšta konfuzija.

Siniša

pre 11 godina

odlično smo mi prošli samo dvica u mreži..interesuje me dali bi koji miliončić malo popravio vašu igru,sram te bilo Aleksandre

Runner

pre 11 godina

I sinoć smo sa reprezentacijom, kao i toliko puta u takmičenjima naših klubova evropskim kupovima, platili ceh jedne loše navike iz našeg fudbala, a to je nonšalantno vraćanje lopte unazad. Koliko je samo puta takva greška eleminisala FK Partizan iz daljeg takmičenja. Setimo se samo prošlogodišnje greške Aksentijevića u prvoj utakmici sa AEL-om. To je toliko loša navika da je brzi protivnički igrači vrlo lako pretvaraju u gol a tada se sva taktika i svi koncepti igre ruše. Nažalost naši igrači nose tu naviku sa sobom u inoklubove. A ne kaže se džaba: "Navika je jedna muka a odvika stotinu." Zato sam hteo da predložim našim trenerima, da ubuduće svako nepotrebno vraćanje lopte unazad kažnjavaju recimo sa 50-100 evra.

kentaur

pre 11 godina

Ma nije problem jucerasnja utakmica, ne vise nego sto je bio poraz od Skotske ili Makedonije. Problem je dragi Sinisa i decaci, u tome sto u 15 utakmica selektor i dalje ne zna ko mu je u prvom timu, ne zna sta mu je taktika i ne zna sta mu je cilj. To se samo prenosi na igrace koji uopste nemaju pojma koja ime je uloga na terenu. Setite se samo sukoba KOlarova i Mihajlovica zbog previse pasivne postavke igre, gde on i Bane uopste nisu mogli da probijaju po bokovima. Mihajlovic kopira igru reprezentacije iz njegovog vremena- BEZ SREDNJEG REDA- gde bi on bunario lopte a Sava ili Darko skakali za njih! To se ne radi sa Djordjevicem ili Djuricicem koji su metar i zilet. On za svoju platu od 1600e dnevno koristi kvalifikacije za uigravanje tima i raspevavanje himne, pritom je bezobrazan i arogantan. Covece, pogledaj se u ogledalo i reci- NEMAM POJMA. Ako ste Ti i Tole stvarno PATRIOTE kakvim se predstavljate- URADITE NESTO DOBRO ZA SRBIJU I ODLAZITE!!!

predrag

pre 11 godina

Lako je napraviti igrace kao sto su Kolarov,Subotic,Nastasic itd. napravi mi igraca kao sto je Piksi,Mijatovic,Savicevic, takvih igraca nema vec godinama kod nas,zato sto se guraju tatini sinovi.Njima je najblizi mozda Tadic,ali on ni kriv ni duzan juce nije igrao,jer su morali da igraju" njegovi" italijani da bi se naravno bolje prodali, i Scepovic koji je prosecan igrac.Tadic, za koga Sinisa misli da nema snage je najbolji igrac holandske lige,najkreativniji kod nas,i za takvog igraca treba svi ostali da trce.Ljajic i Matic ne igraju zato sto je ljut na njih a zbog toga trpi reprezentacija Srbije