Nedelja, 10.03.2013.

16:49

Partizan dobio Igokeu, F4 blizu

Košarkaši Partizana pobedili su Igokeu u Pioniru sa 73:64, u derbiju 24. kola ABA lige.

Izvor: AG

Partizan dobio Igokeu, F4 blizu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

234 Komentari

Sortiraj po:

Slobodan Stevanovic

pre 11 godina

Sinoc sam, pre tekme, rekao prijatelju da Zvezda gubi od Sirokog, dobija Buducnost i gubi od Radnickog. Posle utakmice sam malo razmislio i uvideo da Zvezda, i da izgubi sve do kraja, nikako ne moze ispod treceg mesta, a biti drugi ili treci je sasvim svejedno, jel' tako? Tako da ce biti jako interesantno, ako Radnicki dobije Split, Buducnost Zvezdu a MZT Partizan, videti poslednje kolo cije se sve utakmice, zbog regularnosti :-) lige, igraju u isto vreme...pa da vidimo tad kladionice...

Roming

pre 11 godina

dali je moguce da se raspravljate sa navijacima ekipe koja je od 1972-2013,a to je 41god zapamtite 41god bila samo 3 puta prvak,a od 1975-2013 znaci 38god bila samo 2 puta pobednik kupa ahhahahhah i sad mi treba vama da se divimo,a da ne pricamo da ste prodavali grb fuzionisali se i sta vec niste radili. (sasa vicovic, 11. mart 201. Pa kad ces o brojkama evo ih jos.. Ti navijas za klub koji od 1945-1976 imao ravno NULA titula ..znaci 30god nije ni postojao. Od 1945-2007. bio u minusu sa nacionalnim titulama za CZ ,znaci pune 62 g od 67 koliko postojite. A o grbu nemoj jer tvoj klub nema ni svoje klupske boje ,vec Juventusove !

Tatko

pre 11 godina

Da li mogu na vestima o utakmici da se komentarise sama utakmica? Nema vise komentatora kao sto su nekad bili "Predrag Bek Suter Materic", "Ivan iz Zemuna", "Branko" i sl... svi ponavljaju o proslim titulama, o drmanju koseva, o trenuntnom polozaju na tabeli... vise mi se ni ne citaju komentari. Kada naidjes na osvrt nekog ozbiljnog ljubitelja kosarke, gde analiza ide od pojedinacnog igraca do taktike tima, sa uzivanjem citas, ovo sto se ovde ponavlja nije vredno gubljenja vremena.
Pozdrav svima!

Nelson trokorak

pre 11 godina

@Bojko - mi mozda pratimo kosarku od ove godine i praticemo je jos dugo, ali sam siguran da je vi vise necete pratiti. 3:0...

Apache

pre 11 godina

cudna neka sorta ovi navijaci zvezde, ugasio im se klub navijaju za fmp u kog se kunu i pricaju kako su u rangu NBA a i dalje se brinu koga je i sa koliko pobedio Partizan ...

Uliks

pre 11 godina

Crvena zvezda, igokea i Partizan dobijaju sve do kraja, sto znaci da u polufinalu F4 igraju Zvezda i Partizan, a u finalu ce ih cekati Igokea koja ce u drugom polufinalu biti bolja od Radnickog ili Buducnosti.

Dakle, Zvezda i Partizan verovatno odlucuju o drugom ucesniku EL u sledecoj sezoni.

sasa vicovic

pre 11 godina

dali je moguce da se raspravljate sa navijacima ekipe koja je od 1972-2013,a to je 41god zapamtite 41god bila samo 3 puta prvak,a od 1975-2013 znaci 38god bila samo 2 puta pobednik kupa ahhahahhah i sad mi treba vama da se divimo,a da ne pricamo da ste prodavali grb fuzionisali se i sta vec niste radili.

Bojko

pre 11 godina

O glupostima ne razglabam ali nesto moram da pitam ima li toliko ljudi na ovom sajtu koji ne znaju kako se racuna tabela... Prvo da odgovorim zasto je Partizan trenutno peti na tabeli-Dok se ne odigraju sve utakmice gleda se kos razlika (nikada se ne zna ko ce na kraju koliko razlike pobediti koga u "revansima") dok se na kraju gledaju medjusobi dueli dve ili se pravi mini tabela ako se nadju tri , cetri itd ekipe sa istim skorom! Mi na toj mini tabeli imamo sest bodova, Radnicki cetiri i Buducnost dva (zato sto smo pobedili Bud dva puta, Radnicki jednom ) i to je to... Molim vas ne lupajte vise gluposti, ovako se gleda na svim takmicenjima, P.S. Kos razlika se gleda samo ako svi imaju isti broj pobeda i poraza u tim mini tabelama i tada se gleda kos razlika samo tih ucesnika pa ako ona kojim cudom bude ista (skoro nemoguce) onda se gleda ukupna kos razlika... Jel jasno sada???????????? Jos jedan dokaz da pratite kosarku od ove godine ...

sale

pre 11 godina

Zamislite sledecu hipotezu...Zvezda gubi sve tri do kraja,Radnicki,Partizan i Buducnost dobijaju obe do kraja...E sad sledi ono najinteresantnije,stvara se krug od 4 ekipe od drugog do petog mesta sa istim skorom 17:9 :) ...ni to nije sve jer svi oni imaju medjusobni skor 3:3 i u toj situaciji odlucuje ukupna kos razlika koja trenutno izgleda ovako Zvezda +201,Buducnost +102,Radnicki +101 i Partizan +61...
Mislite i o tome jer je u ovoj ligi sve moguce :)

Nenad

pre 11 godina

Ej,kvota 1.35 kao da igraju protiv zadnjeg na tabeli,neverovatno.Pa zar je moguce da i sada makar ne pomislite da je mozda namesteno?Pa igrali ste protiv ekipe koja je cele sezone lider prvenstva...I kvota na vas je 1.35 kao da ste totalni favorit,a jos vas je ta ekipa razbila na svom terenu.

hahahahah

pre 11 godina

Bice steta ako se ove dve ekipe sretnu u 1/2 finalu F4. Objektivno, dva najbolja tima u ABA ligi. Dobra utakmica, zasluzena pobeda Partizana. Vidi se da ekipa napreduje. Mislim da je Partizan, ipak, prvi favorit za osvajanje ABA lige.
(vanco, 10. mart 2013 19:39)


Hahahahahahahhahaha

djordjevic

pre 11 godina

@sale i ostali,

nemojte da mislite o tome, jer ne bi ta kos razlika nista odlucivala nego medjusobna. Ajde sad Sale racunaj opet ako te ne mrzi, pa mozda neko i ramisli o tome.

Ne_znam

pre 11 godina

To da se gledaju mesdjusobni susreti za odredjivanje stanja na tabeli nigde ne pise u proavilniku ABA lige. Ako pogledate tabelu na zvanicnom sajtu ABA lige, videcete da se gleda samo kos razlika, pa je Partizan trenutno 5.

Goran

pre 11 godina

Nekada su mi bile smesne ove teorije o namestanju koje stalno spominju navijaci fmp-a ali ovo je vec preslo u bolest i nije smesno ni malo!! Tolika mrznja nije vidjena nigde u svetu!!

informer

pre 11 godina

Zamislite sledecu hipotezu...Zvezda gubi sve tri do kraja,Radnicki,Partizan i Buducnost dobijaju obe do kraja...E sad sledi ono najinteresantnije,stvara se krug od 4 ekipe od drugog do petog mesta sa istim skorom 17:9 :) ...ni to nije sve jer svi oni imaju medjusobni skor 3:3 i u toj situaciji odlucuje ukupna kos razlika koja trenutno izgleda ovako Zvezda +201,Buducnost +102,Radnicki +101 i Partizan +61...
Mislite i o tome jer je u ovoj ligi sve moguce :)
(sale, 11. mart 2013 00:13)
Evo ga jos jedan neobavesten. Kao prvo taj scenario se nece desiti, a kao drugo gleda se MEDJUSOBNA kos razlika izmedju ekipa koje imaju isti broj bodova. U tvojoj varijanti, koja se naravno nece desiti, raspored bi bio: C.Zvezda, Partizan, Radnicki, Buducnost.

igor

pre 11 godina

Da volim crno bele ponosno kazem svima volim to slavno ime i divim se samo njima

Na svetu nista vece, ne moze da postoji nego sto je nasa ljubav prema crno beloj boji

Ljubav prema klubu ne moze da prestane dok zivim klicacu njemu volim te Partizane

Apache

pre 11 godina

Alo bre Zabranjeni, Dozvoljeni i njima slicni. Pustio vas Mile Dodik jednu utakmicu i vi ste vec svjetski prvaci. Jeste li zaboravili da vas je Zvezda derala tri puta ove sezone. I jos cemo da vas deremo. Tek smo poceli.
(BB, 10. mart 2013 22:22)
a ti si gramatiku zaboravio (ili nikad ni ucio), takodje si zaboravio i prethodnih 12 godina i onih +41 ... a i prosle sezone ste nas pobedili 3 puta pa opet nista ...

grobarkahahaha

pre 11 godina

iskompleksirane delije...ali oprosteno vam je...ipak vi niste pratili ovaj sport 2 decenije pa ne znate sta je dobra kosarka..kladim se da 75% vas nije ni gledala utakmicu ali se odvazila da da dijagnozu nje same..aj gledajte svoj klub ili spavajte jer nije za vas ovo kad ne shvatate da je ova pobeda i vama znacila mnogo...srpski f4 i partizan sampion..

ja

pre 11 godina

Providno. Sad Zvezda treba da pobedi Siroki i pusti Buducnost i Radnicki jer od prvog mesta nema nista, a ionako dobijamo f4. Uz ostale krajnje verovatne rezultate Zvezda, Radnicki, Buducnost i groblje isti broj pobeda, ali najslabiju kos razliku ima najmanje simpatican klub iz Humske. Da ne zaboravim... Ako ista vise mrzim od komentara nekog grobara, to su komentari navijaca "nasih klubova". Ja navijam za samo jedan klub - Crvenu Zvezdu i apsolutno me je briga za sve ostale!
(kad vec kalkulisemo..., 10. mart 2013 20:44)

Mi sa dve pobede idemo na F4 sa 3. mesta a ti samo kalkulisi u tvojoj glavi i mastaj o tome da Partizan ispadne. Ajde razuzmem nisi do sada pratio kosarku pa ne znas, pa cu ti objasniti, u slucaju jednakog broja pobeda i poraza Partizana, Radnickog i Buducnosti tj ako dodje do kruga izmedju ove tri ekipe Partizan tu ima prednost u odnosu na obe ekipe iz razloga sto je u obe utakmice pobedio Buducnost a Radnicki smo pobedili sa vecom razlikom nego oni nas tako da nas dve pobede vode na F4. F4 bez Partizana nije F4 jer Partizan od kad je usao u jadransku ligu svake godine je igrao u finalu ( prosle godine smo izgubili u 1/2 finalu) od toga smo prva dva izgubili a ostalih 5 dobili.

skeptik

pre 11 godina

Ako Radnicki izgubi od Splita i C.Zvezde, Buducnost takodje od C.Zvezde, onda bi Olimpija pobedom nad Buducnosti u poslednjem kolu upala na 4. mesto jer bi u trouglu Radnicki, Buducnost, Olimpija imala najbolju medjusobnu kos razliku. Mislite o tome.

geronimo

pre 11 godina

Braco Grobari, ne obazirajte se na ove gance, pustite ih jos malo da mastaju i da se nadaju, vidite koliko su nervozni i koliko se koprcaju jer znaju i oni da se utakmice na F4 ne igraju u dva dana i da nase bebe svakog dana rastu, a njihove dede samo jos vise stare.

ultrasrbin

pre 11 godina

kad vec kalkulisemo..., 10. mart 2013 20:44
U kom takmicenju igra tvoj klub i na koji nacin on moze uticati na raspored u ABA . Pobrkao si loncice,a za bolju informisanost je dovoljno citirati Covica "FMP moze da se zove kako hoce". ovim je porucio navijacima Dive da se ne zanose.

FatZadd&7

pre 11 godina

Da dodam ja nesto kao verni navijac CZ koji je istu pratio i gledao i u najgorim danima(kad se samo setim Uvalina,uf..) Igokea je u ociglednom padu forme i danas je igrala sa pola gasa i definitivno imamo veliku sansu za prvo mesto za i direktan plasman,iako imamo jednu tesku utakmicu sa ekipom Buducnosti koja nam ne odgovara(jedinno da nas izvuce umor i njihova utakmica u Krasnodaru).
Sto se tice Partizana...sablon sablon svaka akcija ista i po meni oni su pobedom nad Cedevitom osigurali 4-to mesto i za njih je bolje da su ostali 4-ti i isli na Igokeu u polufinalu jer bi jednom pobedom bili u EL,ovako ako CZB bude prva moraju da pobede dve,sto je svako teze!!!

Sima

pre 11 godina

Sta ste zapeli da je namesteno pa svako ko prati kosarku znao je da Igokea nema sta da trazi u Pioniru...Kao kad bi neko rekao je Zvezda - Novi Pazar namesteno, nemojte mi reci da ste sad kao pali na Igokeu na kladionici jer je ona Barsa a Partizan Steaua...

Miloš

pre 11 godina

Da razjasnimo jednom za sva vremena. "FMP" koji je danas igrao sa Mega Vizurom je u stvari Radnički basket Beograd, a "Crvena Zvezda Telekom" je u stvari "FMP". Može i naš Gordon da nosi broj 32 L.A.Clippersa ali on nije Blake Griffin. To možete da servirate vašim "bistrim" navijačima, nama ne, jer smo mi na daleko višem umnom nivou.

zoran

pre 11 godina

Zadar,Radnicki,Olimpija sve je bilo na jedan sut sa te tri pobede mogli smo na P1. U slonoku i sirkom smo ocajno odigrali nismo ni zasluzili pobede. CZB igra super a mi davimo a rezultat skoro pa isti mislite o tome.

nikolaknez

pre 11 godina

mislim da je krajnje jadno i bedno sto isfrustrirani simpatizeri malenog i simpaticnog kkfmpczbgdjelenakarleusasledecasezona uopste komentarisu utakmicu sampiona evrope.

petar

pre 11 godina

kme kmeee mali budzet, mali klub kme kmeee mi imamo bari kme kmeee mi ne navijamo za fmp kme kmeee mi smo pobedili superjaki ulm kme kmeee koga su grobari ikad pobedili kme kmeee dule, tole, bole kme kmeee

BB

pre 11 godina

Alo bre Zabranjeni, Dozvoljeni i njima slicni. Pustio vas Mile Dodik jednu utakmicu i vi ste vec svjetski prvaci. Jeste li zaboravili da vas je Zvezda derala tri puta ove sezone. I jos cemo da vas deremo. Tek smo poceli.

KOSTA1703

pre 11 godina

@Urke

Dao si sjajno tumacneje pravila, koje postoji cak i na sajtu Kosarkaskog saveza.
Problem sa tim tumacnejem je u tome sto tako NIJE racunat plasman u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u kosarci kada je plasman Srbije bio u pitanju.
Iako smo imali najbolji medjusobni skor*bolji i od jedne i od druge ekipe) ipak se racunala kos razlika.

Tako da.
I mene zanima, kako ce se racunati?

Vulf

pre 11 godina

(kad vec kalkulisemo..., 10. mart 2013 20:44) i slicni poznavaoci

Kalkulisete ovako, vi pustite sve i budete drugi mi dobijemo sve i budemo treci(prouci malo kako se rangira) pa u polufinalu mi vas lepo pobedimo (naravno prvo gepekujemo sudije pa trojke iz auta i ostalo) a cetvrti ko god bio pobedi igokeju (odnosno igokeja pusti)
I igokeja kao prva direktno u el ko dobije finale direktno porazeni kvalifikacije a vi opet uteh kup

apokalipso

pre 11 godina

Cigani,hvala vam sto postojite!Vasa frustracija i teorije zavjere donose mi toliko smijeha,sta bih ja bez vas?!Prava steta za vas sto veceras i Partizan i Igokea nisu mogli da izgube!

Mesto na tabeli

pre 11 godina

Gospodo, koš razlika gor ali dol neče imati nikakve veze ukoliko na kraju ligaškog dela na 3,4 i 5 mestu budu Radnički, Budućnost i Partizan sa istim brojem bodova. U tom slučaju treče mesto će zauzeti Partizan jer ima međusobni skor najbolji a četvrti Radnički i peta Budućnost. Ne verujem u mogućnost da do kraja ligaškog dela Igokea i Zvezda izgube obe utakmice (Zvezda 3) a Budućnost i Radnički dobiju obe? Nije ni teoretski moguće jer igraju međusobno Zvezda - Budućnost i Radnički-Zvezda. Sve je još moguče. Može i Zvezda da izgubi sve tri (Široki u gostima, Budućnost kod kuče i Radnički u gostima) i završi na petom mestu?!

dzoni

pre 11 godina

Puleni kolekcionara slika (e da, a gde su slike?) kao da vezbaju ful kontakt na treninzima a ne kosarku. Sramno.
(ams, 10. mart 2013 17:32)
tebe bas puno boli a?jbg nismo mi krivi sto tvoj mali klubic ne postoji ni u jednom sportu...

petar

pre 11 godina

kmeee, kmeee tolee,c cia, bia, mali klub koji nikad nista osvojio nijeeee!! titula prvaka evrope je nistaaa!!! dobili su tamo neki majamiii!!!

Milan

pre 11 godina

Braćo grobari pustite "nesrećnike" neka pišu šta hoće, mi smo za nih nivo.Do ove sozone su bili zaboravili put do Pionira. Atmosfera u hali za svaku pohvalu. Ako ste primetili grupu kosookih posmatrača u žutim jaknama u parteru, večeras neće spavati od uzbuđenja.

Kriik

pre 11 godina

@kad vec kalkulisemo...
Pa ti da znas da kalkulises iskalkulisao bi da je bolje ne komentarisati nego lupetati. Ko jos gleda kos razliku? Medjusobni su jedino bitni

kkontra

pre 11 godina

Pogledajte zvanican sajt ABA lige i videcete raspored na tabeli ko je na 5-om mestu.
(kepa, 10. mart 2013 20:52)
Jedna molba, nemojte da sada raspalite po decku, ipak on i njemu slicni ovaj sport ne prate vec DECENIJAMA, pa je razumljivo sto mukica nezna sta pise...

Ne kazem ni da smo mi cvecke, ali ovo je tragicno i totalno ne vidim svrhu objavljivanja svega i svacega...

pre 11 godina

Ko o cemu grobari o mrznji...smesno.Bolje se pokrite usima.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dexim, 10. mart 2013 19:41)

Jedno iskreno pitanje, jel' vi klonirate ovakve likove, ili su vam samo ovakvi navijaci dovoljno pismeni da nabodu pet slovca na tastaturi? Ja ne pamtim kad sam procitao normalan komentar (od "navijaca" "Zvezde") posle bilo koje pobede Partizana, u bilo kom sportu... Evo, sad ovaj lik poslednjih desetak dana caruje na ovim komentarima, i periodicno se smenjuju njih cetiri-pet sa gomilama gluposti i sa nekim duhovitostima u pokusaju, na koje se ni u njegovom selu ne bi smejali...

Kontraš

pre 11 godina

Urlanje pravda za grobare je sad vrh navijanja - uzas !
(Nenad, 10. mart 2013 18:17)

Oni to "urlaju" tako dobro, snažno, složno, sa toliko energije da je to neverovatno. To deluje veoma moćno i veruj mi, da si bio danas u Pioniru, vrlo je verovatno da bi i ti, kao i nas 99% prisutnih ili navijao sa njima ili bar oseteo jedno poštovanje za to sa koliko strasti oni pružaju podršku svojim uhapšenim drugovima. Dok to čine na ovaj način, ne vidim zašto bi to nekome smetalo... Pritom, naravno, smatram da svako ko je zaslužio treba da odleži svoje...

Ali, kako nije, onda vi indijanci mozete da pisete sta hocete ovde, bez trunke srama....

pre 11 godina

U bilo kojo normalnoj zemlji bi izbacili oba kluba iz takmicenja makar 2 godine !
(U normalnoj zemlji bih cutao, 10. mart 2013 19:10)

Da je ovo normalna zemlja, ja bih sad normalno ukapirao da si ti navijac FMP-a... Ali, posto to nije tako, ti si i dalje navijac-nomad, kome nije problem da navija za sve koji igraju protiv Partizana... I da je ovo normalna zemlja, ti bi se kao normalan covek pokrio usima i ne bi nikad progovorio o nepravilnosti, nego bi otiso i odao pocast svom pokojnom klubu... Eto... Nenormalno sve, mi to pokusavamo da objasnimo takvima kao ti od pocetka sezone... Vidis dokle je sve to dovelo, cak do nenormalne stvari da Partizan moze da dobije jednu Igokeu u Pioniru i da se vi i dalje takmicite i jos imate najbolju poziciju na tabeli od kad postojite...

Nemoj, molim te vise da prilazis tastaturi s takvim mentalnim sklopom...

pre 11 godina

Providno. Sad Zvezda treba da pobedi Siroki i pusti Buducnost i Radnicki jer od prvog mesta nema nista, a ionako dobijamo f4. Uz ostale krajnje verovatne rezultate Zvezda, Radnicki, Buducnost i groblje isti broj pobeda, ali najslabiju kos razliku ima najmanje simpatican klub iz Humske. Da ne zaboravim... Ako ista vise mrzim od komentara nekog grobara, to su komentari navijaca "nasih klubova". Ja navijam za samo jedan klub - Crvenu Zvezdu i apsolutno me je briga za sve ostale!
(kad vec kalkulisemo..., 10. mart 2013 20:44)

E, prijatelju, odavno nisam gluplji komentar procitao... Ne zbog toga sto ti mnogo volis Zvezdu (tu ti nema pomoci), ali, kao drugi me ne interesuju, ali ajde da izgubimo zadnje dve da bi naudili Partizanu... Ne razumem sta u tvom komentaru ukazuje na tvoju veliku ljubav prema Zvezdi, a ne na mrznju prema Partizanu... Mozes da pitas tvoje drugare ovde na komentarima kako se to zove... Mada nisam siguran da ti oni mogu objasniti, jer su oni taj pojam potpuno pogresno ukapirali... A na kraju nisam siguran da nas vi tim porazima mozete skloniti sa F4... I kao sto kazes od svih navijaca ovde, najgori su takvi bednici koji glume ljubav, a umeju da pokazu samo glupost, frustraciju i kompleks...

partizanovac067

pre 11 godina

U bilo kojo normalnoj zemlji bi izbacili oba kluba iz takmicenja makar 2 godine !
(U normalnoj zemlji bih cutao, 10. mart 2013 19:10)

U normalnoj zemlji vi ne postojite, zato ipak je pametnije da cutis.
(rade, 10. mart 2013 19:58)
bravo,jesi mu objasnio...hehehe

dva kluba u EL

pre 11 godina

Odličan rezultat i za Partizan i za Zvezdu.Kao nevijač Zvezde ovo sam i očekivao.Za Partizan je važno jer sa ovom pobedom sigurno zauzima treću poziciju.Za Zvezdu jer sa svim pobedama do kraja,(protiv Širokog je najteža utamica)i sa porazom Igokee u zadnjem kolu(gostuju Ciboni)biće prva.
U polufinali će onda igrati Partizan i Igokea,Partizan dobija i obezbeđuje EL.
Prosto i jednostavno imaćemo dva kluba u EL,a titule nek osvoji ko je bolji.X

zoran

pre 11 godina

kepa da te obavestim, dok traje liga gleda se kos razlika kada se zavrsi poredak se pravi po medjusobnim duelima pa tak onda kos razlika ako je sve isto.

VASA

pre 11 godina

@kad vec kalkulisemo-klub za koji navijas je ugasen i stvarno mi nije jasno cemu komentar,btw na kraju se gledaju medjusobni susreti a ne kos razlika,stvarno si ne obavesteni navijac limenki

bratanac

pre 11 godina

"(kad vec kalkulisemo..., 10. mart 2013 20:44)

U trouglu Partizan, Radnički, Budućnost u slučaju istog broja bodova raspored na kraju je: Partizan, pa Radnički , pa Budućnost jer međusobno u tzv. mini ligi Partizan ima 3 pobede, Radnički 2 a Budućnost jednu...

militto

pre 11 godina

navijacima zvezde na prinudnom radu u zelezniku nikako udovoljiti. pa covece, ovo je Partizan, i veceras je igrao on a ne onaj mutant iz predgradja, i ne znam otkud ovoliko glupih komentara od strane delija server. pa vas ova pobeda treba vise da obraduje nego nas, al hebiga, znam da vam je ipak na prvom mestu nas ne uspeh pa tek onda na nekom tamo 3,4 vas uspeh ali ne brinite zbog toga, zato ce te uvek ostati samo mali klub iz predgradja, misovi!!!!!

duh sa sekirom

pre 11 godina

Institucija sprovodi dominaciju
i navikava crno belu naciju,
kod komsinice to stvara frustraciju,
sto radja agresiju,
i tako su deco nastali
cigani ludaci.
...evo njih na komentarima koliko 'oces a svaki 20'ti kapira da ova pobeda Partizana i njima odgovara a ostalih 19...heheheheee cista patologija.

Mikan

pre 11 godina

Au koja ostrascenost kod navijaca CZ Beograd, ja sam u soku ... Umesto da se raduju uspesima ovog Covicevog projekta oni usmerili svu energiju na mrznju ka Partizanu, o cemu se radi ?! I ko mize da ne navija za nase klubove i da gleda samo svoj licni interes ?! Zato nam se zemlja i raspada po svim savovima, jer slabo kp pd nas vidi dalje od svog stomaka, uzas ...

delija koji je za srpske ekipe

pre 11 godina

prijatelji slabo gledate druga srtstva informisanja,samo finalisti idu a ne prvoplasiran u ligaskom delu danas potvrdjeno,zato navijajmo da cz.i par.igraju finale pa sta bog da a ne da pustamo buducnost da vi neidete dalje budimo ljudi a ne da poturamo noge jedni drugima(mada je to dule jednom uradio,nema veze )derimo druge zajedno vec jednom a medjusobni susreti su druga prica,vaterpolistima takodje cestitke na pobedi,mislim da je dovoljno 4 gola,i da opet bude sa vama finale u bg.

gile

pre 11 godina

@Eeee napacene "Delije". Pa vaam je draze da izgubi Partizan nego zvezda da dobije. Stvarno ne shvatam taj vas mentalitet. Svakom normalnom grobaru je drago sto je zvezda stala na noge. To cini nasu kosarku jacom, a smim tim i Partizan jacim.

Gledajte vi svoju CZ i kometarisite svoje utakmice. Manite se partizana i provokacija.
(Dzony, 10. mart 2013 19:47)

Ne mogu oni da gledaju trecu ligu gde njihov klub igra pa zato svi presli da navijaju za fmp sto i nije cudno kada svakog cetvrtka u euroligi navijaju za razlicite klubove .

isto vam se vata

pre 11 godina

Gani pusti ce vas Široki sutra,prošle sezone je ustupio mesto u Evrokupu što da vam ne pomogne da udjete u Evroligu?
(o5, 10. mart 2013 20:28)

Pa ako im se isplati da ispadnu iz lige, onda ce pustiti Zvezdu, slazem se. A u polufinalu ce igrati Zvezda i partizan za 4 pobedu zvezde

Treći put

pre 11 godina

Igokea ima dve pobede a ovi koji misle da će biti prvi imaju dva poraza protiv Igokee. Partizan bolji protiv Radničkog i Budućnosti. Niko o ovome, a suština je u tome.

Neutralac

pre 11 godina

Da Partizan nije pobedio bilo bi namesteno, teorije zavere protiv Zvezde, ovo-ono! Sad kada je Partizan pobedio, opet nemestanje, da izbori f4! Sva sreca pa utakmica ne moze da se zavrsi neresenim rezultatom, izgleda da bi i to bilo namesteno!

DG

pre 11 godina

Da je Igokea dobila, svi bi u glas iz Zeleznika rekli namesteno.
Partizan dobi, svi u glas iz Zeleznika, namesteno.
Smesan klub, jos smesniji navijaci.

Urke

pre 11 godina

Partizan ne deli trecu poziciju, vec se trenutno nalazi na petoj poziciji koja ne vodi na F4 zbog losije kos razlike u odnosu na druga dva tima.
(kepa, 10. mart 2013 19:08)

Pa koliko ja znam gledaju se samo medjusobni mecevi trougla Partizan-Radnicki-Buducnost (dakle, svako sa svakim) i pride kos razlika ako su bodovi i pobede izjednaceni. Partizan je oba puta pobedio Podgoricane i samim tim je ispred njih ako zavrse sa istim brojem bodova. Imamo skor u trouglu 3:1, a Buducnost recimo 1:3 ili 2:2, ne znam kako odigrase sa Radnickim.

U svakom slucaju, Partizan u trouglu ima tri pobede i najbolju kos razliku i ide dalje po svemu sudeci, mozda i sa jednom pobedom jer je Radnicki porazen juce.

PS. a samo se pitam dokle dopire vasa BOLEST!? Ej bre pa danima se bruji o tome kako Partizan ide na F4 sa svim pobedama i da od njega sve zavisi i onda se nadje kosarkaski indijanac kao ti da se pravi pametan. Zasto to brate?

kad vec kalkulisemo...

pre 11 godina

Providno. Sad Zvezda treba da pobedi Siroki i pusti Buducnost i Radnicki jer od prvog mesta nema nista, a ionako dobijamo f4. Uz ostale krajnje verovatne rezultate Zvezda, Radnicki, Buducnost i groblje isti broj pobeda, ali najslabiju kos razliku ima najmanje simpatican klub iz Humske. Da ne zaboravim... Ako ista vise mrzim od komentara nekog grobara, to su komentari navijaca "nasih klubova". Ja navijam za samo jedan klub - Crvenu Zvezdu i apsolutno me je briga za sve ostale!

qqlele

pre 11 godina

Neverovatno, ali neverovatno !!! Navijači ugašenog, pardon, zamrznutog kluba, su toliko ogrezli u mržnji prema nama, da im čak i naša pobeda nad njihovim direktnim rivalom smeta i imaju teorije zavere u rangu Moldera. Pobedili smo zato što je Igokea u padu u formi i što se naši klinci konačno opustili. Trebala im je samo jedna pobeda u zadnjem napadu i to se dogodilo prošle nedelje u Zagrebu. Ova dečurlija će da kidaju u godinama ispred nas. E, da, Partizan je treći jer se bez obzira na želje mrzitelja iz Železnika, ipak pravi krug u slučaju istog skora i "gledaju" međusobni dueli, tako da eto nas na F4. A, pri tom mi ne brinemo, jer i Budućnost i Radnički igraju protiv najboljeg tima u istorji univerzuma do kraja ligaškog dela. PODRŠKA LE, ZA PODMLAĐENE GROBARE !!!!

Lazni ljudi

pre 11 godina

Limenke spremile komentare pre mesec dana,cekali kraj meca i ENTER...Kolektivna svest ove zemlje je na nivou mediokriteta.Negativnost i destruktivnost prelazi sve granice.

Spejsmejker

pre 11 godina

Partizan dobio Igokeu u punom Pioniru. Namesteno
Partizan pobedio Jagodinu. Namesteno
Partizan pobedio Bresu,Namesteno

Paranoja ili nemoc pitanje za sve.

alex99

pre 11 godina

Bravo Partizan ! A ovi zvedaši su po običaju bolesnici, jer naravno, sve je namešteno osim kad je njihova Zvezdana u pitanju. Gledajte malo sport i okanite se gluposti. Do kraja ABA lige nema još puno, pa videće se na kraju. Mislim da ste prerano otpisali Partizan. A koliko se ja razumem u ovu ligu Igokea je i dalje prva i ostaće ukoliko pobede naredne 2 utakmice, što je vrlo verovatno. Ne možete ništa na silu. Ako pošteno budete prvi nakon F4, prvi ću vam čestitati. Ali POŠTENO - ne kao u Kupu Radivoja Koraća, kad ste inscenirali prekid.

lol

pre 11 godina

Pa da,cim je Partizan pobedio,komleksasi govore da je namesteno,a da je ne daj Boze igubio,rekli bi da je Partizan i suvise slab za Igokeu,bla,bla,bla..Manite se vi nasih vesti,nego pratite svoj limeni klub..I da,nema na cemu sto smo pobedili Igokeu,znam da se strepili do kraja utakmice.

KODAR78

pre 11 godina

Bio sam na utakmici, navijanje za 10-ku, igraci motivisani, borbeni, ima jos mesta za napredak, zato su tu u Partizanu, gde imaju najvecu sansu za igracku nadogradnju. DV je uvideo sve nedostatke kod svakog igraca i sada rade intezivno na otklanjanju istih. Uvek sam verovao i verovacu u ovaj klub, tim, trenera, ali ima i onih koji nisu tako mislili, treba da ih je sramota, pri tome mislim na one koji navijaju za Partizan, a svasta su pricali i pisali.

UrosBg

pre 11 godina

Cestitke crno-belima na pobedi i vrlo dobroj utakmici. Iskreno, ocekivao sam mnogo vise od Igokee, ali ocigledno je da nisu imali resenja za Partizan u ovoj utakmici. Nista neobicno za Igokeu, jer iako su vodeci na tebeli, cesto igraju sa dosta oscilacija.

J.D.Aleksandar

pre 11 godina

Do pre par dana se pricalo da cemo da pustimo Igokeu,sada se prica kako je Igokea pustila nas !? Ja mislim da navijaci Crvene zvezde treba da potraze neku pomoc da izadju malo iz te paranoje koja traje skoro dve cele decenije !

011

pre 11 godina

Najtalentovanija ekipa u Evropi ni u namestenoj utakmici ne moize da dobaci do 80 poena i da, ne daj boze, napravi jednu cestitu akciju na citavoj utakmici!

Nema vam pomoci ni da vam je budzet kao Lejkersima, sem da podebljate honorare Vojinovicu i ostalima, jer kako igrate ni oni vise nece moci da vam pomognu!

Trtimir

pre 11 godina

Zato Evroliga i nece Igokeu jer ovakvi misevi su sramota za kosarku , ko gleda utakmicu bice mu sve jasno a Uleb treba da reaguje na ovakvo providno namestanje . Bajicu mislio sam da si posteniji momak ali izgleda da si i ti isto sto i Dodik , Danilovic,Vujosevic i svi Vi sa Kozare ,Igmana i raznih nedodjija .
(maligan, 10. mart 2013 18:39)

Kako te bre nije sramota. Pročitaj malo koliko je narod sa Kozare dao glava za slobodu Srbije, a ti jado tako pričaš. Sram te bilo, ne žive Srbi samo na Terazijama. Ma ipak ste vi svoj nacimak, cigani pošteno zaradili....

NEDJA

pre 11 godina

A,najveca smejurija je kad navijaci FMP-a nazivaju Partizan mali klub.Partizan je po rezultatima medju 10 najvecih klubova u Evropi a po navijacima i velicinama koji su nastupali za sveti crno-beli dres i najveci u Evropi.

Obrni, okreni, partizan je šampion!

pre 11 godina

Partizan ne deli trecu poziciju, vec se trenutno nalazi na petoj poziciji koja ne vodi na F4 zbog losije kos razlike u odnosu na druga dva tima.
Pravila su takva da se gleda kos razlika ako su tri ili vise timova izjednaceni po broju bodova a ne medjusobni skor.
U slucaju da su samo dva tima izjednacena po broju bodova tada se gleda medjusobni skor, sto je slucaj sa Igokeom koja je na prvom a Zvezda na drugom mestu.
(kepa, 10. mart 2013 19:08)

Sve, sve, ali kad ovakav "pametni" počne da piše ovakve gluposti, muka mi pripadne. Alo dečko, jel moguće da si toliko nepismen? Pa nedelju dana unazad ljudi pišu po novinama i na svim vestima su rečena pravila Evrolige, sad si se ti našao pametan i pišeš nebuloze?! To što pišeš su gluposti, pravila su pojašnjena, nisi u pravu i idi spavaj.

Repoter

pre 11 godina

Kakav reporter na Areni. Pa čovek ne zna osnovne padeže. Lična greška Djordjeta Gagića. Poeni Djordjeta Gagića. Ili je to sad neki novi jezik. Molim prevod, može i titlovan. Katastrofa, koliko nepismenih pred mikrofonom. U pravu je Homer - čitajte deco ! Bravo Partizan.

NEDJA

pre 11 godina

Kakve budalastine da je namestena utakmica.Zamislite Partizan u punom Pioniru dobio Igokeu,ma to nema sanse da je sve regularno.Aj,sto ovi Krcunovi kmece posle svake pobede Partizana u fudbalu kako je namesteno nego poceli i u kosarci a najveca je ironija sto ova pobeda odgovara njihovom laznom klubu.

miloš Novi Sad

pre 11 godina

Zanimljivi su komentari Zvezdaša: kako koju utakmicu Partizan pobedi, odmah krenu priču o puštanju. Ne postoji tim u Evropi koji nije pustio Partizan.

Zaključak: vlasnici Partizana su zapravo Rotšildi i Iluminati.

rade

pre 11 godina

U bilo kojo normalnoj zemlji bi izbacili oba kluba iz takmicenja makar 2 godine !
(U normalnoj zemlji bih cutao, 10. mart 2013 19:10)

U normanoj zemlji vi ne postojite, zato ipak je pametnije da cutis.

Marko

pre 11 godina

Zvezdaši, toliko ste zaslepljeni mržnjom prema Partizanu da to više nije normalno. Ova pobeda Partizana može da vam donese direktan plasman u EL posle više od 10 godina. Umesto da budete srećni što ćete imati veliku šansu da na kraju ligaškog dela budete prvi, vi svi u glas: krađa, namešteno, kako nas nije sramota... Da je Partizan kojim slučajem izgubio večeras, pisali bi kako bruka Srbiju i slično. Ja sutra navijam za Zvezdu da pobedi Budućnost i da na fajnal for odu sve tri srpske ekipe. Navijajte za svoj klub i uživajte u košarci, mržnja nikom ništa dobro nije donela.

skeptik

pre 11 godina

Partizan ne deli trecu poziciju, vec se trenutno nalazi na petoj poziciji koja ne vodi na F4 zbog losije kos razlike u odnosu na druga dva tima.
Pravila su takva da se gleda kos razlika ako su tri ili vise timova izjednaceni po broju bodova a ne medjusobni skor.
U slucaju da su samo dva tima izjednacena po broju bodova tada se gleda medjusobni skor, sto je slucaj sa Igokeom koja je na prvom a Zvezda na drugom mestu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kepa, 10. mart 2013 19:08)
Decko, pojma ti nemas. Kada su dva, tri... sto tima izjednacena po broju bodova gleda se MEDJUSOBNA kos razlika IZMEDJU tih timova. Kapis?

Dexim

pre 11 godina

Ovi iz Igokee kad daju kos, drze se za glavu, neprijatno im... Pobeda Partizana, kladionice ne primaju vise uplate...(Ja bre, 10. mart 2013 17:26)Toliko mrznje gajite prema nama da cak i izmisljate neke gluposti o kladionicama. Bio sam u 3 kladionice u kraju i svuda moze da se uplati. Neverovatni ste. Jos ne znate da se dogovorite da li ce Igokea da nas isprasi ili nam je prijateljski klub. (kole, 10. mart 2013 18:03)

Ko o cemu grobari o mrznji...smesno.Bolje se pokrite usima.

Re c

pre 11 godina

Najvaznije je da sve manje oscilacija imamo tokom meca.pozelio bi svakom timu iz sd partizan da kad imaju losu sezonu da im bude ovakva kao kosarkasima ova

vanco

pre 11 godina

Bice steta ako se ove dve ekipe sretnu u 1/2 finalu F4. Objektivno, dva najbolja tima u ABA ligi. Dobra utakmica, zasluzena pobeda Partizana. Vidi se da ekipa napreduje. Mislim da je Partizan, ipak, prvi favorit za osvajanje ABA lige.

pakopaok

pre 11 godina

druze radnicki je najbokja suterska ekipa koja je protiv partizana dala 17 trojki,a u polufinalu kupa koraca ne mogu da dobace do kosa,tako da dosta vise sa tim da nas je igokea pustila i da su namerno masili...znam da vas boli i da se plasite final 4 :-)

zoran

pre 11 godina

Sto se navijaci iz predgadja javljaju kad im odgovara pobeda. Ja sad mogu da kazem ako czb izgubi od buducnosti i radnickog to je namerno da partizan ne prodje na f4, naravno da nije svako svakog moze da dobije

J.D.Aleksandar

pre 11 godina

Crvena zvezda je pre svog zamrzavanja za predhodnih 40 i kusur godina osvojila 4 titule prvaka drzave,a od toga tri su bile u periodu vladavine SPS-a 1993,1994,1998,pre tih,bila je jedna titula 1972 godine u vreme jake SFRJ lige ! Titule u papucama na sljaci o kojima niko veze nema necu ni da pominjem ! Rezultati u evropi jedna velika nula,legende kosarke smesne,mozda tu imamo 4,5 igraca vredna pomena,ovo ostalo boranija ! Ako to moze da se uporedi sa Partizanove 4 titule u jednoj jakoj SFRJ konkurenciji,da se uporedi sa 3 Kupa Koraca,sa titulom prvaka evrope,nekoliko Final Foura Eurolige i mnostvom velikih velikih kosarkasa i legendi,onda vama definitivno fali mozga !

cvetko

pre 11 godina

E, zato ovi indijanci ne mogu u Evropu...Trener je toliko providan da mu je samo falio sal Partizana. Uzas! Nadam se da ce im se vratiti ovo mesetarenje...

kepa

pre 11 godina

Partizan ne deli trecu poziciju, vec se trenutno nalazi na petoj poziciji koja ne vodi na F4 zbog losije kos razlike u odnosu na druga dva tima.
Pravila su takva da se gleda kos razlika ako su tri ili vise timova izjednaceni po broju bodova a ne medjusobni skor.
U slucaju da su samo dva tima izjednacena po broju bodova tada se gleda medjusobni skor, sto je slucaj sa Igokeom koja je na prvom a Zvezda na drugom mestu.

Crno-belac

pre 11 godina

Koliko komentara FMP-ovaca? Katastrofa.Mi im današnjom pobedom omogučujemo borbu za prvo mesto u ABA ligi, ali FMP-ovci ko FMP-ovci.Ništa se njima ne treba čuditi.

Sin nombre

pre 11 godina

Danas su i delije mogle da osete kako je navijati za sanpijonski tim (Nebojsa jagodina, 10. mart 2013 18:42) Rodjace navijam za Partizan, al tebe treba za primer u 3. razred osnovne vratiti.

Ratko

pre 11 godina

Pa svi znaju da ce Partizan da dobije a vi se pitate sto Kole i Edin ne prenose utakmicu. Bas je bio pravi derbi mec, pun neizvesnosti i takmicarskog naboja. Nadam se da ce izgubiti jos samo jedan mec u preostala dva kola.

Hoces Iskreno ?

pre 11 godina

Koja teorija.
Gledaju Partizanove utakmice u nadi da ce da izgubi.
Kada Partizan pobedi,onda je utakmica namestena. :D
Ej bre,ejjj ... koje je to stanje svesti. Jadno. ALI , neka su mi zivi jos dugo,sa tom paranojom. ;) Pusaaa za DELIJE! :*** B)

Sramota

pre 11 godina

Igrala dva bratska kluba i rezultat se znao. Da je ova utakmica igrana pre pet kola druga bi prica bila.Jer Igokea ima prednost nad Zvezdom u medjusobnim duelu. Da bog da da im se osveti u poslednjem kolu

Igokea već prva

pre 11 godina

Niko ne kaže, pa ni u uvodnom tekstu se to ne pominje, da Igokea ima dve pobede protiv CZ Beograd i da joj ovaj poraz ništa ne znači jer će lako dobiti dve utakmice i svejedno joj je što će sa CZBGD imati isto broj bodova, mada CZBGD ide u Kragujevac tako da je Igokea i ovde u prednosti. Drugi put se javljam i pišem isto, zar je ovo opasno za objavit'?

rade

pre 11 godina

E tek sad vam nije jasno za koga da navijate posto nemate klub. Da li za Zvezdu iz Zeleznika ili Igokeou ili Partizan pa ste toliko ocajni da izmisljate razne vanzemaljske prevare i uticaje.

Smesno

pre 11 godina

Teorije zavere kme kme kme, CIA, BIA, Vatikan, Tole, Dodik kme kme (Djuka, 10. mart 2013 18:21)

Eh kad bi vi stvarno ne bi bili paranoici mogli bi da kazete ovako nesto za druge...

Tejgo ledjima

pre 11 godina

Ne znam kako ce ove osetljive, tanane dusice iz fiskulturne sale u predgradju sto prave gej transparente u stilu Baneta Bumbara podneti sto smo opet namestili utakmicu :)

Janko

pre 11 godina

Sklanjaju se, namesteno, pustila ih Igokea jer oni su Majami pa ne moze Partizan da ih pobedi, Tole, BIA, CIA, a u stvari veeelika paranoja. Stvarno imate problem, potrazite pomoc.

BojsiMetalika

pre 11 godina

Komentator: "Na kraju bratski zagrljaj trenera dva bratska kluba"
Neko sumnjao u Partizanovu pobedu? ...treneri nisu :)
(nemanjabB, 10. mart 2013 18:51)

Neko se bratimio sa Igokeom, a neko sa Širokim Brijegom :)

nikola

pre 11 godina

ja navijam za Vojvodinu,kod nas je ranije igrao Gagic,decko je IGRACINA ! On vas konstantno odrzava,svaka mu cast...cestitam na srpskom fajnal foru..

Tolle

pre 11 godina

Neverovatno sta je ovih 11 godina ucinilo brojnim umovima Srbije.Ej, tvoj tim se bori za prvo mesto i direktan plasman u Evroligu koju 90% navijaca nikada nije dozivelo, direktan konkurent gubi utakmicu a ti besnis i kukas da je namesteno.Citam juce i komentare nakon fudbalske utakmice Partizana.Nije bre cudo sto drmate koseve i bacate mokracu.Vase stanje je jasno definisano u patologiji - nemoc stvara frustraciju, frustracija radja agresiju.Do sada ste mi bili odbojni, a od sada vas iskreno zalim.Vi niste losi ili zli ljudi, vi samo imate dijagnozu, a to ne treba osudjivati vec vam treba pruziti podrsku.

Nesvest pre nego svest

pre 11 godina

Zvazdaši verovatno sad po prvi put navijaju za Partizan:-). (Partizanovac, 10. mart 2013 17:23)Tesko da je tako. Istina da je ovo jedan od onih paradoksa kada nam njihova pobeda u izvesnom smislu odgovara, ali da su im osnivaci umesto Franje Tudjmana bili Sveti Sava, Karadordje ili Isus Hrist, licno, ne bih za njih navijao. Ipak postoje neka moralna nacela koja ni najpoljuljanija svest ne moze da pogazi. (eh, moji drugari..., 10. mart 2013 18:03) Navodjenje Tudjmana kao "osnivaca" Partizana pokazuje tvoj nivo svesti. Kako ste zadojeni mrznjom. Pojesce vas, i iskreno se radujem.

CRVENA ZVEZDA- EVROLIGA

pre 11 godina

Navijac sam zvezde i u ovoj utakmici navijao sam za partizan. Ali ne razumem ove navijace zvezde sto pricaju kako je utakmica namestena(tj. Da je igokea pustila partizan). Zvezdi je odgovaraka pobeda parttizana na bilo koji nacin.

Doktor86

pre 11 godina

Ne razumem sto ovo nekog cudi, kao i ono sto ce se najverovatnije desiti do kraja ligaskog dela. Zvezda ce osvojiti prvo mesto na tabeli i izboriti plasman u Evroligu, kao i Partizan koji ce osvojiti zavrsni turnir. Igokea ce kao drugi finalista u kvalifikacije. To se slaze i sa propisima ABA i sa propisima EL. Sto se kaze, i vuci siti i ovce na broju. Ja navijam za Zvezdu ali bi voleo da imamo dva kluba iz Srbije u EL kao sto cemo najverovatnije i imati. Ako tamo mogu da igraju razni Poljaci, Nemci i Italijani i da uz to imaju A licencu, mozemo i mi da imamo 2 kluba. Valjda se oko viseg interesa mozemo ujediniti.

Dzony

pre 11 godina

Eeee napacene "Delije". Pa vaam je draze da izgubi Partizan nego zvezda da dobije. Stvarno ne shvatam taj vas mentalitet. Svakom normalnom grobaru je drago sto je zvezda stala na noge. To cini nasu kosarku jacom, a smim tim i Partizan jacim.

Gledajte vi svoju CZ i kometarisite svoje utakmice. Manite se partizana i provokacija.

Nataeos

pre 11 godina

Partizan ne deli trecu poziciju, vec se trenutno nalazi na petoj poziciji koja ne vodi na F4 zbog losije kos razlike u odnosu na druga dva tima.Pravila su takva da se gleda kos razlika ako su tri ili vise timova izjednaceni po broju bodova a ne medjusobni skor.U slucaju da su samo dva tima izjednacena po broju bodova tada se gleda medjusobni skor, sto je slucaj sa Igokeom koja je na prvom a Zvezda na drugom mestu.
(kepa, 10. mart 2013 19:08) mnogo znas a nista neznas!

kole

pre 11 godina

Ovi iz Igokee kad daju kos, drze se za glavu, neprijatno im... Pobeda Partizana, kladionice ne primaju vise uplate...
(Ja bre, 10. mart 2013 17:26)

Toliko mrznje gajite prema nama da cak i izmisljate neke gluposti o kladionicama. Bio sam u 3 kladionice u kraju i svuda moze da se uplati. Neverovatni ste. Jos ne znate da se dogovorite da li ce Igokea da nas isprasi ili nam je prijateljski klub.

delija

pre 11 godina

ajde grobari delije su uz vas kao sto mislim da ce te vi biti uz nas protiv buducnosti jer vama to ide najvise na ruku,zanemarimo rivalstvo gledajmo da prodjemo i jedni i drugi pa na kraju u finalu sta nam bog da.ako ste ljudi.idemo zajedno

mikeli

pre 11 godina

najbolja suterska ekipa masila otvorene suteve! samo 4 trojke za najbolji trojkasku ekipu lige. 40 skokova partizana,naspram 20 prvog tima lige. kvota u kladionicama 1.3 na mali klub i za kraj grljenje Bajica i Duleta govori dovoljno o kakvom se mecu radilo. ako ima neke pravde, ova igokea nece videti prvo mesto,o evroligi da ne govorim.

eh, moji drugari...

pre 11 godina

Zvazdaši verovatno sad po prvi put navijaju za Partizan:-).
(Partizanovac, 10. mart 2013 17:23)

Tesko da je tako. Istina da je ovo jedan od onih paradoksa kada nam njihova pobeda u izvesnom smislu odgovara, ali da su im osnivaci umesto Franje Tudjmana bili Sveti Sava, Karadordje ili Isus Hrist, licno, ne bih za njih navijao. Ipak postoje neka moralna nacela koja ni najpoljuljanija svest ne moze da pogazi.

Onokao...

pre 11 godina

Kako mrzim osmeh Duleta Vujosevica. ODvratan mi je
(StaY_CooL, 10. mart 2013 17:42)

Slozicemo se da ovaj tvoj komentar vise govori o tebi nego o njemu...

Lav

pre 11 godina

Partizan dobija veceras. Buducnost gubi od Zvezde. Radnicki dobija Zvezdu. Igokea dobija (posle Partizana) sve do kraja. Eto to je sve o zadatoj temi.
(Rikiset, 10. mart 2013 17:34)

Već te vidim na kraju sezone kako voziš lako zarađeni Ferrari.

"Pustio nas Zeljko"

pre 11 godina

Buuu, kmeeee, pustili Partizan, sklanjaju se sa terena, mase koseve, ne skacu po lopte, kmeee, kmeee. Cekamo njegovo visocantsvo Saopstenje. Cisto da se usaglasite oko mracnih sila koje su uticale da Partizan pobedi.

BL

pre 11 godina

Ovi nesretnici iz Igokee se sklanjaju Partizanovim centrima da po 2-3 puta uhvate loptu u istom napadu, a ovi ni to ne znaju da iskoriste. Kakva smijurija.

maligan

pre 11 godina

Zato Evroliga i nece Igokeu jer ovakvi misevi su sramota za kosarku , ko gleda utakmicu bice mu sve jasno a Uleb treba da reaguje na ovakvo providno namestanje . Bajicu mislio sam da si posteniji momak ali izgleda da si i ti isto sto i Dodik , Danilovic,Vujosevic i svi Vi sa Kozare ,Igmana i raznih nedodjija .

"Srecnija Srbija"

pre 11 godina

Danas Partizan pobedjuje,a komsinica ce biti u ekstazi......do sut.ra kada Siroki pobedi Zvezdu!!!F4 Igokea-Part....Zvezda-Buducnost

Samo Beograd, samo Zvezda

pre 11 godina

Ne mogu da verujem da derbi ovog dela prvenstva ne prenose Kole i Edin. :( (sasa, 10. mart 2013 16:56) Kole prenosio odbojku, pa se preklopilo

Milena

pre 11 godina

Ja ne znam sto vi Grobari kukate na ovog Gagica kad covek igra odlicno.Na ovoj utakmici sve sto sutne pogadja, a tako je i igrao u drugom poluvremenu protiv Cedevite.Onaj Samardziski je daleko veci panj (bar za sada)i da moze ja bi ga raso menjao za Gagica i jos da vam posaljemo jos npr. Subotica u paketu. Uglavnom zakljucak je da je Gagic duplo bolji igrac od onog naseg sto samo ima visinu i nista drugo.

Andrija

pre 11 godina

Najace pre tekme bajic prica igracima kako ne bi trebali i morali da dobiju ovu tekmu i da ne moraju da pogadjaju sve i da pustaju partizanove igrace pod kosem eee tugo bedna
(Opel calibra CZV, 10. mart 2013 17:51)

NaJJace sto si ti pismen...

Student

pre 11 godina

Kako vas nije sramota da pricate o namestanju.. Koliko je realan mec u kome se sastaju kkczbgtelekomdiva I radnicki fmp? Klubovi u vlasnistvu istog coveka..

GORAN BL

pre 11 godina

Ko se slaze da je onaj stariji bradonja u Partizanovom dresu, sto stalno bude u Pioniru(kamera ga stalno zumira)najvjeriji navijac Partizana nek preporuci

realno

pre 11 godina

Ne mozemo me niko ubijediti da ovo nije prijateljska utakmica.Nisam u zivotu vidio ovoliko ofanzivnih skokova jedne ekipe a ovi iz Igokee nekako nezainteresovani..Poslje svakog promasaja Partizan hvata loptu.Ali nema veze ne ginu nam u polufinalu i onda da ih isprasimo kao po navici ove sezone.

grobar123

pre 11 godina

I svi ce uvek cuti, da bodricu do smrti, Partizana moga voljenog. Jer dusa i telo, sve je crno-belo, za ostalo nek nas cuva Bog. I pesma nek' se ori, a ti se samo bori i zaigrajte slozno sad za nas! A pobedu novu stecicemo lako jer sa Juga cuje se nas glas! na na na na na na

sremac

pre 11 godina

Jedini koji stvarno vredi u partizanu je Bertans, decko me svaki put ocara a tako malu minutazu ima. Kapiten Lucic samo u partizanu moze igrati, gde god da bude igrao posle partizana to ce mu biti poslednji ugovor

mile grobar

pre 11 godina

Ja se izvinjjavam moji grobarima ali da li neko moze da mi odgovori koji je drugi tim na terenu pored naseg partizana posto ja drugi tim ne vidim jer ovi samo nas pustaju sto se realno vidi iz aviona

Rikiset

pre 11 godina

Partizan dobija veceras. Buducnost gubi od Zvezde. Radnicki dobija Zvezdu. Igokea dobija (posle Partizana) sve do kraja. Eto to je sve o zadatoj temi.

nemanjabB

pre 11 godina

Prosli derbi Zvezde I Partizana je za ovo bila Evroliga. Dalrko kvalitetnija itakmica, ne samo zbog Zvezde, vec je I Partizan igrao dosta kvalitetnije nego veceras..

Ivan

pre 11 godina

Ovi iz Igokee kad daju kos, drze se za glavu, neprijatno im... Pobeda Partizana, kladionice ne primaju vise uplate...
(Ja bre, 10. mart 2013 17:26)

Ne znam da li im je bilo neprijatno kada su razbili Partizan u prvom delu sezone sa preko 20 razlike?! Uhvatili ste se kao pijan plota da kao Igokea pusta PArtizan a oni ih razbili u prvom zvanicnom mecu! Mislim pisete gluposti, ako hocete vi Zvezdasi biti originalni dajte nesto novo...

Darkan

pre 11 godina

ma mozete da se lazete do sutra... koji crni mladi tim za buducnost ... pa ovi momci jednostavno ne znaju nista... ne biva pita... nema ovde ni pola igraca za buducnost... a pitanje za grobare glasi od kad su braca iz igokee indijanci koje...

Nataeos

pre 11 godina

Kako im se Aleksandrovcani izmicu...Xaxaxa...
(Realno, 10. mart 2013 17:25) kako nasa pobeda vama godi hahahaha.... Ako nemas papetnije da lazes onda bolje cuti i ne pisi!!

Predrag

pre 11 godina

Au sta je navijaca KK Agrobanke u ovim komentarima. Psihicki unisteni nakon visegodisnjeg Duletovog izivljavanja nad njima. Opet su vam teorije zavere u glavi. Aj smislite nesto novo, vidite kako ovaj vas Vucic svaki dan izmisli neku novu laz-tako treba i vi, a ne stalno ista ploca.

vuk

pre 11 godina

Najgore što centri Igogee puštaju Gagića i Gordona ispod koša da 5 puta uhvate loptu i završe a oni 5 puta promašuju za redom (1:40 do kraja prve četvrtine) i na kraju naprave faul a Gagić promaši jedno bacanje. Mislim da u prvoj čet. Partizan ima 10-15 skokova u napadu al šta vredi

Romeo Trevis iz auta

pre 11 godina

Koja komedija od meca,igraci igokee se sklanjaju bukvalno u odbrani. u napadu nerezonski sutiraju,zalecu se bez razloga pod kos. ocigledno.su dobili direktivu pocasnog predsednika partizana Dodika da puste mali klub. dace bog da im se to vrati i da zvezda bude prva na kraju.

Opel calibra CZV

pre 11 godina

Najace pre tekme bajic prica igracima kako ne bi trebali i morali da dobiju ovu tekmu i da ne moraju da pogadjaju sve i da pustaju partizanove igrace pod kosem eee tugo bedna

Trtimir

pre 11 godina

Zato Evroliga i nece Igokeu jer ovakvi misevi su sramota za kosarku , ko gleda utakmicu bice mu sve jasno a Uleb treba da reaguje na ovakvo providno namestanje . Bajicu mislio sam da si posteniji momak ali izgleda da si i ti isto sto i Dodik , Danilovic,Vujosevic i svi Vi sa Kozare ,Igmana i raznih nedodjija .
(maligan, 10. mart 2013 18:39)

Kako te bre nije sramota. Pročitaj malo koliko je narod sa Kozare dao glava za slobodu Srbije, a ti jado tako pričaš. Sram te bilo, ne žive Srbi samo na Terazijama. Ma ipak ste vi svoj nacimak, cigani pošteno zaradili....

Sin nombre

pre 11 godina

Danas su i delije mogle da osete kako je navijati za sanpijonski tim (Nebojsa jagodina, 10. mart 2013 18:42) Rodjace navijam za Partizan, al tebe treba za primer u 3. razred osnovne vratiti.

Onokao...

pre 11 godina

Kako mrzim osmeh Duleta Vujosevica. ODvratan mi je
(StaY_CooL, 10. mart 2013 17:42)

Slozicemo se da ovaj tvoj komentar vise govori o tebi nego o njemu...

Ivan

pre 11 godina

Ovi iz Igokee kad daju kos, drze se za glavu, neprijatno im... Pobeda Partizana, kladionice ne primaju vise uplate...
(Ja bre, 10. mart 2013 17:26)

Ne znam da li im je bilo neprijatno kada su razbili Partizan u prvom delu sezone sa preko 20 razlike?! Uhvatili ste se kao pijan plota da kao Igokea pusta PArtizan a oni ih razbili u prvom zvanicnom mecu! Mislim pisete gluposti, ako hocete vi Zvezdasi biti originalni dajte nesto novo...

Tolle

pre 11 godina

Neverovatno sta je ovih 11 godina ucinilo brojnim umovima Srbije.Ej, tvoj tim se bori za prvo mesto i direktan plasman u Evroligu koju 90% navijaca nikada nije dozivelo, direktan konkurent gubi utakmicu a ti besnis i kukas da je namesteno.Citam juce i komentare nakon fudbalske utakmice Partizana.Nije bre cudo sto drmate koseve i bacate mokracu.Vase stanje je jasno definisano u patologiji - nemoc stvara frustraciju, frustracija radja agresiju.Do sada ste mi bili odbojni, a od sada vas iskreno zalim.Vi niste losi ili zli ljudi, vi samo imate dijagnozu, a to ne treba osudjivati vec vam treba pruziti podrsku.

kole

pre 11 godina

Ovi iz Igokee kad daju kos, drze se za glavu, neprijatno im... Pobeda Partizana, kladionice ne primaju vise uplate...
(Ja bre, 10. mart 2013 17:26)

Toliko mrznje gajite prema nama da cak i izmisljate neke gluposti o kladionicama. Bio sam u 3 kladionice u kraju i svuda moze da se uplati. Neverovatni ste. Jos ne znate da se dogovorite da li ce Igokea da nas isprasi ili nam je prijateljski klub.

rade

pre 11 godina

U bilo kojo normalnoj zemlji bi izbacili oba kluba iz takmicenja makar 2 godine !
(U normalnoj zemlji bih cutao, 10. mart 2013 19:10)

U normanoj zemlji vi ne postojite, zato ipak je pametnije da cutis.

Predrag

pre 11 godina

Au sta je navijaca KK Agrobanke u ovim komentarima. Psihicki unisteni nakon visegodisnjeg Duletovog izivljavanja nad njima. Opet su vam teorije zavere u glavi. Aj smislite nesto novo, vidite kako ovaj vas Vucic svaki dan izmisli neku novu laz-tako treba i vi, a ne stalno ista ploca.

Janko

pre 11 godina

Sklanjaju se, namesteno, pustila ih Igokea jer oni su Majami pa ne moze Partizan da ih pobedi, Tole, BIA, CIA, a u stvari veeelika paranoja. Stvarno imate problem, potrazite pomoc.

Andrija

pre 11 godina

Najace pre tekme bajic prica igracima kako ne bi trebali i morali da dobiju ovu tekmu i da ne moraju da pogadjaju sve i da pustaju partizanove igrace pod kosem eee tugo bedna
(Opel calibra CZV, 10. mart 2013 17:51)

NaJJace sto si ti pismen...

Nesvest pre nego svest

pre 11 godina

Zvazdaši verovatno sad po prvi put navijaju za Partizan:-). (Partizanovac, 10. mart 2013 17:23)Tesko da je tako. Istina da je ovo jedan od onih paradoksa kada nam njihova pobeda u izvesnom smislu odgovara, ali da su im osnivaci umesto Franje Tudjmana bili Sveti Sava, Karadordje ili Isus Hrist, licno, ne bih za njih navijao. Ipak postoje neka moralna nacela koja ni najpoljuljanija svest ne moze da pogazi. (eh, moji drugari..., 10. mart 2013 18:03) Navodjenje Tudjmana kao "osnivaca" Partizana pokazuje tvoj nivo svesti. Kako ste zadojeni mrznjom. Pojesce vas, i iskreno se radujem.

"Pustio nas Zeljko"

pre 11 godina

Buuu, kmeeee, pustili Partizan, sklanjaju se sa terena, mase koseve, ne skacu po lopte, kmeee, kmeee. Cekamo njegovo visocantsvo Saopstenje. Cisto da se usaglasite oko mracnih sila koje su uticale da Partizan pobedi.

Lav

pre 11 godina

Partizan dobija veceras. Buducnost gubi od Zvezde. Radnicki dobija Zvezdu. Igokea dobija (posle Partizana) sve do kraja. Eto to je sve o zadatoj temi.
(Rikiset, 10. mart 2013 17:34)

Već te vidim na kraju sezone kako voziš lako zarađeni Ferrari.

Urke

pre 11 godina

Partizan ne deli trecu poziciju, vec se trenutno nalazi na petoj poziciji koja ne vodi na F4 zbog losije kos razlike u odnosu na druga dva tima.
(kepa, 10. mart 2013 19:08)

Pa koliko ja znam gledaju se samo medjusobni mecevi trougla Partizan-Radnicki-Buducnost (dakle, svako sa svakim) i pride kos razlika ako su bodovi i pobede izjednaceni. Partizan je oba puta pobedio Podgoricane i samim tim je ispred njih ako zavrse sa istim brojem bodova. Imamo skor u trouglu 3:1, a Buducnost recimo 1:3 ili 2:2, ne znam kako odigrase sa Radnickim.

U svakom slucaju, Partizan u trouglu ima tri pobede i najbolju kos razliku i ide dalje po svemu sudeci, mozda i sa jednom pobedom jer je Radnicki porazen juce.

PS. a samo se pitam dokle dopire vasa BOLEST!? Ej bre pa danima se bruji o tome kako Partizan ide na F4 sa svim pobedama i da od njega sve zavisi i onda se nadje kosarkaski indijanac kao ti da se pravi pametan. Zasto to brate?

BojsiMetalika

pre 11 godina

Komentator: "Na kraju bratski zagrljaj trenera dva bratska kluba"
Neko sumnjao u Partizanovu pobedu? ...treneri nisu :)
(nemanjabB, 10. mart 2013 18:51)

Neko se bratimio sa Igokeom, a neko sa Širokim Brijegom :)

Miloš

pre 11 godina

Da razjasnimo jednom za sva vremena. "FMP" koji je danas igrao sa Mega Vizurom je u stvari Radnički basket Beograd, a "Crvena Zvezda Telekom" je u stvari "FMP". Može i naš Gordon da nosi broj 32 L.A.Clippersa ali on nije Blake Griffin. To možete da servirate vašim "bistrim" navijačima, nama ne, jer smo mi na daleko višem umnom nivou.

qqlele

pre 11 godina

Neverovatno, ali neverovatno !!! Navijači ugašenog, pardon, zamrznutog kluba, su toliko ogrezli u mržnji prema nama, da im čak i naša pobeda nad njihovim direktnim rivalom smeta i imaju teorije zavere u rangu Moldera. Pobedili smo zato što je Igokea u padu u formi i što se naši klinci konačno opustili. Trebala im je samo jedna pobeda u zadnjem napadu i to se dogodilo prošle nedelje u Zagrebu. Ova dečurlija će da kidaju u godinama ispred nas. E, da, Partizan je treći jer se bez obzira na želje mrzitelja iz Železnika, ipak pravi krug u slučaju istog skora i "gledaju" međusobni dueli, tako da eto nas na F4. A, pri tom mi ne brinemo, jer i Budućnost i Radnički igraju protiv najboljeg tima u istorji univerzuma do kraja ligaškog dela. PODRŠKA LE, ZA PODMLAĐENE GROBARE !!!!

Hoces Iskreno ?

pre 11 godina

Koja teorija.
Gledaju Partizanove utakmice u nadi da ce da izgubi.
Kada Partizan pobedi,onda je utakmica namestena. :D
Ej bre,ejjj ... koje je to stanje svesti. Jadno. ALI , neka su mi zivi jos dugo,sa tom paranojom. ;) Pusaaa za DELIJE! :*** B)

Repoter

pre 11 godina

Kakav reporter na Areni. Pa čovek ne zna osnovne padeže. Lična greška Djordjeta Gagića. Poeni Djordjeta Gagića. Ili je to sad neki novi jezik. Molim prevod, može i titlovan. Katastrofa, koliko nepismenih pred mikrofonom. U pravu je Homer - čitajte deco ! Bravo Partizan.

Lazni ljudi

pre 11 godina

Limenke spremile komentare pre mesec dana,cekali kraj meca i ENTER...Kolektivna svest ove zemlje je na nivou mediokriteta.Negativnost i destruktivnost prelazi sve granice.

kkontra

pre 11 godina

Pogledajte zvanican sajt ABA lige i videcete raspored na tabeli ko je na 5-om mestu.
(kepa, 10. mart 2013 20:52)
Jedna molba, nemojte da sada raspalite po decku, ipak on i njemu slicni ovaj sport ne prate vec DECENIJAMA, pa je razumljivo sto mukica nezna sta pise...

partizanovac067

pre 11 godina

U bilo kojo normalnoj zemlji bi izbacili oba kluba iz takmicenja makar 2 godine !
(U normalnoj zemlji bih cutao, 10. mart 2013 19:10)

U normalnoj zemlji vi ne postojite, zato ipak je pametnije da cutis.
(rade, 10. mart 2013 19:58)
bravo,jesi mu objasnio...hehehe

Obrni, okreni, partizan je šampion!

pre 11 godina

Partizan ne deli trecu poziciju, vec se trenutno nalazi na petoj poziciji koja ne vodi na F4 zbog losije kos razlike u odnosu na druga dva tima.
Pravila su takva da se gleda kos razlika ako su tri ili vise timova izjednaceni po broju bodova a ne medjusobni skor.
U slucaju da su samo dva tima izjednacena po broju bodova tada se gleda medjusobni skor, sto je slucaj sa Igokeom koja je na prvom a Zvezda na drugom mestu.
(kepa, 10. mart 2013 19:08)

Sve, sve, ali kad ovakav "pametni" počne da piše ovakve gluposti, muka mi pripadne. Alo dečko, jel moguće da si toliko nepismen? Pa nedelju dana unazad ljudi pišu po novinama i na svim vestima su rečena pravila Evrolige, sad si se ti našao pametan i pišeš nebuloze?! To što pišeš su gluposti, pravila su pojašnjena, nisi u pravu i idi spavaj.

Ali, kako nije, onda vi indijanci mozete da pisete sta hocete ovde, bez trunke srama....

pre 11 godina

U bilo kojo normalnoj zemlji bi izbacili oba kluba iz takmicenja makar 2 godine !
(U normalnoj zemlji bih cutao, 10. mart 2013 19:10)

Da je ovo normalna zemlja, ja bih sad normalno ukapirao da si ti navijac FMP-a... Ali, posto to nije tako, ti si i dalje navijac-nomad, kome nije problem da navija za sve koji igraju protiv Partizana... I da je ovo normalna zemlja, ti bi se kao normalan covek pokrio usima i ne bi nikad progovorio o nepravilnosti, nego bi otiso i odao pocast svom pokojnom klubu... Eto... Nenormalno sve, mi to pokusavamo da objasnimo takvima kao ti od pocetka sezone... Vidis dokle je sve to dovelo, cak do nenormalne stvari da Partizan moze da dobije jednu Igokeu u Pioniru i da se vi i dalje takmicite i jos imate najbolju poziciju na tabeli od kad postojite...

J.D.Aleksandar

pre 11 godina

Crvena zvezda je pre svog zamrzavanja za predhodnih 40 i kusur godina osvojila 4 titule prvaka drzave,a od toga tri su bile u periodu vladavine SPS-a 1993,1994,1998,pre tih,bila je jedna titula 1972 godine u vreme jake SFRJ lige ! Titule u papucama na sljaci o kojima niko veze nema necu ni da pominjem ! Rezultati u evropi jedna velika nula,legende kosarke smesne,mozda tu imamo 4,5 igraca vredna pomena,ovo ostalo boranija ! Ako to moze da se uporedi sa Partizanove 4 titule u jednoj jakoj SFRJ konkurenciji,da se uporedi sa 3 Kupa Koraca,sa titulom prvaka evrope,nekoliko Final Foura Eurolige i mnostvom velikih velikih kosarkasa i legendi,onda vama definitivno fali mozga !

Treći put

pre 11 godina

Igokea ima dve pobede a ovi koji misle da će biti prvi imaju dva poraza protiv Igokee. Partizan bolji protiv Radničkog i Budućnosti. Niko o ovome, a suština je u tome.

mile grobar

pre 11 godina

Ja se izvinjjavam moji grobarima ali da li neko moze da mi odgovori koji je drugi tim na terenu pored naseg partizana posto ja drugi tim ne vidim jer ovi samo nas pustaju sto se realno vidi iz aviona

sasa vicovic

pre 11 godina

dali je moguce da se raspravljate sa navijacima ekipe koja je od 1972-2013,a to je 41god zapamtite 41god bila samo 3 puta prvak,a od 1975-2013 znaci 38god bila samo 2 puta pobednik kupa ahhahahhah i sad mi treba vama da se divimo,a da ne pricamo da ste prodavali grb fuzionisali se i sta vec niste radili.

NEDJA

pre 11 godina

A,najveca smejurija je kad navijaci FMP-a nazivaju Partizan mali klub.Partizan je po rezultatima medju 10 najvecih klubova u Evropi a po navijacima i velicinama koji su nastupali za sveti crno-beli dres i najveci u Evropi.

vanco

pre 11 godina

Bice steta ako se ove dve ekipe sretnu u 1/2 finalu F4. Objektivno, dva najbolja tima u ABA ligi. Dobra utakmica, zasluzena pobeda Partizana. Vidi se da ekipa napreduje. Mislim da je Partizan, ipak, prvi favorit za osvajanje ABA lige.

Spejsmejker

pre 11 godina

Partizan dobio Igokeu u punom Pioniru. Namesteno
Partizan pobedio Jagodinu. Namesteno
Partizan pobedio Bresu,Namesteno

Paranoja ili nemoc pitanje za sve.

Nataeos

pre 11 godina

Kako im se Aleksandrovcani izmicu...Xaxaxa...
(Realno, 10. mart 2013 17:25) kako nasa pobeda vama godi hahahaha.... Ako nemas papetnije da lazes onda bolje cuti i ne pisi!!

grobar123

pre 11 godina

I svi ce uvek cuti, da bodricu do smrti, Partizana moga voljenog. Jer dusa i telo, sve je crno-belo, za ostalo nek nas cuva Bog. I pesma nek' se ori, a ti se samo bori i zaigrajte slozno sad za nas! A pobedu novu stecicemo lako jer sa Juga cuje se nas glas! na na na na na na

Igokea već prva

pre 11 godina

Niko ne kaže, pa ni u uvodnom tekstu se to ne pominje, da Igokea ima dve pobede protiv CZ Beograd i da joj ovaj poraz ništa ne znači jer će lako dobiti dve utakmice i svejedno joj je što će sa CZBGD imati isto broj bodova, mada CZBGD ide u Kragujevac tako da je Igokea i ovde u prednosti. Drugi put se javljam i pišem isto, zar je ovo opasno za objavit'?

KODAR78

pre 11 godina

Bio sam na utakmici, navijanje za 10-ku, igraci motivisani, borbeni, ima jos mesta za napredak, zato su tu u Partizanu, gde imaju najvecu sansu za igracku nadogradnju. DV je uvideo sve nedostatke kod svakog igraca i sada rade intezivno na otklanjanju istih. Uvek sam verovao i verovacu u ovaj klub, tim, trenera, ali ima i onih koji nisu tako mislili, treba da ih je sramota, pri tome mislim na one koji navijaju za Partizan, a svasta su pricali i pisali.

nikolaknez

pre 11 godina

mislim da je krajnje jadno i bedno sto isfrustrirani simpatizeri malenog i simpaticnog kkfmpczbgdjelenakarleusasledecasezona uopste komentarisu utakmicu sampiona evrope.

Milan

pre 11 godina

Braćo grobari pustite "nesrećnike" neka pišu šta hoće, mi smo za nih nivo.Do ove sozone su bili zaboravili put do Pionira. Atmosfera u hali za svaku pohvalu. Ako ste primetili grupu kosookih posmatrača u žutim jaknama u parteru, večeras neće spavati od uzbuđenja.

Dzony

pre 11 godina

Eeee napacene "Delije". Pa vaam je draze da izgubi Partizan nego zvezda da dobije. Stvarno ne shvatam taj vas mentalitet. Svakom normalnom grobaru je drago sto je zvezda stala na noge. To cini nasu kosarku jacom, a smim tim i Partizan jacim.

Gledajte vi svoju CZ i kometarisite svoje utakmice. Manite se partizana i provokacija.

Romeo Trevis iz auta

pre 11 godina

Koja komedija od meca,igraci igokee se sklanjaju bukvalno u odbrani. u napadu nerezonski sutiraju,zalecu se bez razloga pod kos. ocigledno.su dobili direktivu pocasnog predsednika partizana Dodika da puste mali klub. dace bog da im se to vrati i da zvezda bude prva na kraju.

dzoni

pre 11 godina

Puleni kolekcionara slika (e da, a gde su slike?) kao da vezbaju ful kontakt na treninzima a ne kosarku. Sramno.
(ams, 10. mart 2013 17:32)
tebe bas puno boli a?jbg nismo mi krivi sto tvoj mali klubic ne postoji ni u jednom sportu...

BL

pre 11 godina

Ovi nesretnici iz Igokee se sklanjaju Partizanovim centrima da po 2-3 puta uhvate loptu u istom napadu, a ovi ni to ne znaju da iskoriste. Kakva smijurija.

nikola

pre 11 godina

ja navijam za Vojvodinu,kod nas je ranije igrao Gagic,decko je IGRACINA ! On vas konstantno odrzava,svaka mu cast...cestitam na srpskom fajnal foru..

skeptik

pre 11 godina

Partizan ne deli trecu poziciju, vec se trenutno nalazi na petoj poziciji koja ne vodi na F4 zbog losije kos razlike u odnosu na druga dva tima.
Pravila su takva da se gleda kos razlika ako su tri ili vise timova izjednaceni po broju bodova a ne medjusobni skor.
U slucaju da su samo dva tima izjednacena po broju bodova tada se gleda medjusobni skor, sto je slucaj sa Igokeom koja je na prvom a Zvezda na drugom mestu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kepa, 10. mart 2013 19:08)
Decko, pojma ti nemas. Kada su dva, tri... sto tima izjednacena po broju bodova gleda se MEDJUSOBNA kos razlika IZMEDJU tih timova. Kapis?

Ne kazem ni da smo mi cvecke, ali ovo je tragicno i totalno ne vidim svrhu objavljivanja svega i svacega...

pre 11 godina

Ko o cemu grobari o mrznji...smesno.Bolje se pokrite usima.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dexim, 10. mart 2013 19:41)

Jedno iskreno pitanje, jel' vi klonirate ovakve likove, ili su vam samo ovakvi navijaci dovoljno pismeni da nabodu pet slovca na tastaturi? Ja ne pamtim kad sam procitao normalan komentar (od "navijaca" "Zvezde") posle bilo koje pobede Partizana, u bilo kom sportu... Evo, sad ovaj lik poslednjih desetak dana caruje na ovim komentarima, i periodicno se smenjuju njih cetiri-pet sa gomilama gluposti i sa nekim duhovitostima u pokusaju, na koje se ni u njegovom selu ne bi smejali...

miloš Novi Sad

pre 11 godina

Zanimljivi su komentari Zvezdaša: kako koju utakmicu Partizan pobedi, odmah krenu priču o puštanju. Ne postoji tim u Evropi koji nije pustio Partizan.

Zaključak: vlasnici Partizana su zapravo Rotšildi i Iluminati.

alex99

pre 11 godina

Bravo Partizan ! A ovi zvedaši su po običaju bolesnici, jer naravno, sve je namešteno osim kad je njihova Zvezdana u pitanju. Gledajte malo sport i okanite se gluposti. Do kraja ABA lige nema još puno, pa videće se na kraju. Mislim da ste prerano otpisali Partizan. A koliko se ja razumem u ovu ligu Igokea je i dalje prva i ostaće ukoliko pobede naredne 2 utakmice, što je vrlo verovatno. Ne možete ništa na silu. Ako pošteno budete prvi nakon F4, prvi ću vam čestitati. Ali POŠTENO - ne kao u Kupu Radivoja Koraća, kad ste inscenirali prekid.

DG

pre 11 godina

Da je Igokea dobila, svi bi u glas iz Zeleznika rekli namesteno.
Partizan dobi, svi u glas iz Zeleznika, namesteno.
Smesan klub, jos smesniji navijaci.

Nemoj, molim te vise da prilazis tastaturi s takvim mentalnim sklopom...

pre 11 godina

Providno. Sad Zvezda treba da pobedi Siroki i pusti Buducnost i Radnicki jer od prvog mesta nema nista, a ionako dobijamo f4. Uz ostale krajnje verovatne rezultate Zvezda, Radnicki, Buducnost i groblje isti broj pobeda, ali najslabiju kos razliku ima najmanje simpatican klub iz Humske. Da ne zaboravim... Ako ista vise mrzim od komentara nekog grobara, to su komentari navijaca "nasih klubova". Ja navijam za samo jedan klub - Crvenu Zvezdu i apsolutno me je briga za sve ostale!
(kad vec kalkulisemo..., 10. mart 2013 20:44)

E, prijatelju, odavno nisam gluplji komentar procitao... Ne zbog toga sto ti mnogo volis Zvezdu (tu ti nema pomoci), ali, kao drugi me ne interesuju, ali ajde da izgubimo zadnje dve da bi naudili Partizanu... Ne razumem sta u tvom komentaru ukazuje na tvoju veliku ljubav prema Zvezdi, a ne na mrznju prema Partizanu... Mozes da pitas tvoje drugare ovde na komentarima kako se to zove... Mada nisam siguran da ti oni mogu objasniti, jer su oni taj pojam potpuno pogresno ukapirali... A na kraju nisam siguran da nas vi tim porazima mozete skloniti sa F4... I kao sto kazes od svih navijaca ovde, najgori su takvi bednici koji glume ljubav, a umeju da pokazu samo glupost, frustraciju i kompleks...

Apache

pre 11 godina

Alo bre Zabranjeni, Dozvoljeni i njima slicni. Pustio vas Mile Dodik jednu utakmicu i vi ste vec svjetski prvaci. Jeste li zaboravili da vas je Zvezda derala tri puta ove sezone. I jos cemo da vas deremo. Tek smo poceli.
(BB, 10. mart 2013 22:22)
a ti si gramatiku zaboravio (ili nikad ni ucio), takodje si zaboravio i prethodnih 12 godina i onih +41 ... a i prosle sezone ste nas pobedili 3 puta pa opet nista ...

Student

pre 11 godina

Kako vas nije sramota da pricate o namestanju.. Koliko je realan mec u kome se sastaju kkczbgtelekomdiva I radnicki fmp? Klubovi u vlasnistvu istog coveka..

Bojko

pre 11 godina

O glupostima ne razglabam ali nesto moram da pitam ima li toliko ljudi na ovom sajtu koji ne znaju kako se racuna tabela... Prvo da odgovorim zasto je Partizan trenutno peti na tabeli-Dok se ne odigraju sve utakmice gleda se kos razlika (nikada se ne zna ko ce na kraju koliko razlike pobediti koga u "revansima") dok se na kraju gledaju medjusobi dueli dve ili se pravi mini tabela ako se nadju tri , cetri itd ekipe sa istim skorom! Mi na toj mini tabeli imamo sest bodova, Radnicki cetiri i Buducnost dva (zato sto smo pobedili Bud dva puta, Radnicki jednom ) i to je to... Molim vas ne lupajte vise gluposti, ovako se gleda na svim takmicenjima, P.S. Kos razlika se gleda samo ako svi imaju isti broj pobeda i poraza u tim mini tabelama i tada se gleda kos razlika samo tih ucesnika pa ako ona kojim cudom bude ista (skoro nemoguce) onda se gleda ukupna kos razlika... Jel jasno sada???????????? Jos jedan dokaz da pratite kosarku od ove godine ...

Milena

pre 11 godina

Ja ne znam sto vi Grobari kukate na ovog Gagica kad covek igra odlicno.Na ovoj utakmici sve sto sutne pogadja, a tako je i igrao u drugom poluvremenu protiv Cedevite.Onaj Samardziski je daleko veci panj (bar za sada)i da moze ja bi ga raso menjao za Gagica i jos da vam posaljemo jos npr. Subotica u paketu. Uglavnom zakljucak je da je Gagic duplo bolji igrac od onog naseg sto samo ima visinu i nista drugo.

zoran

pre 11 godina

kepa da te obavestim, dok traje liga gleda se kos razlika kada se zavrsi poredak se pravi po medjusobnim duelima pa tak onda kos razlika ako je sve isto.

"Srecnija Srbija"

pre 11 godina

Danas Partizan pobedjuje,a komsinica ce biti u ekstazi......do sut.ra kada Siroki pobedi Zvezdu!!!F4 Igokea-Part....Zvezda-Buducnost

Doktor86

pre 11 godina

Ne razumem sto ovo nekog cudi, kao i ono sto ce se najverovatnije desiti do kraja ligaskog dela. Zvezda ce osvojiti prvo mesto na tabeli i izboriti plasman u Evroligu, kao i Partizan koji ce osvojiti zavrsni turnir. Igokea ce kao drugi finalista u kvalifikacije. To se slaze i sa propisima ABA i sa propisima EL. Sto se kaze, i vuci siti i ovce na broju. Ja navijam za Zvezdu ali bi voleo da imamo dva kluba iz Srbije u EL kao sto cemo najverovatnije i imati. Ako tamo mogu da igraju razni Poljaci, Nemci i Italijani i da uz to imaju A licencu, mozemo i mi da imamo 2 kluba. Valjda se oko viseg interesa mozemo ujediniti.

NEDJA

pre 11 godina

Kakve budalastine da je namestena utakmica.Zamislite Partizan u punom Pioniru dobio Igokeu,ma to nema sanse da je sve regularno.Aj,sto ovi Krcunovi kmece posle svake pobede Partizana u fudbalu kako je namesteno nego poceli i u kosarci a najveca je ironija sto ova pobeda odgovara njihovom laznom klubu.

militto

pre 11 godina

navijacima zvezde na prinudnom radu u zelezniku nikako udovoljiti. pa covece, ovo je Partizan, i veceras je igrao on a ne onaj mutant iz predgradja, i ne znam otkud ovoliko glupih komentara od strane delija server. pa vas ova pobeda treba vise da obraduje nego nas, al hebiga, znam da vam je ipak na prvom mestu nas ne uspeh pa tek onda na nekom tamo 3,4 vas uspeh ali ne brinite zbog toga, zato ce te uvek ostati samo mali klub iz predgradja, misovi!!!!!

nemanjabB

pre 11 godina

Prosli derbi Zvezde I Partizana je za ovo bila Evroliga. Dalrko kvalitetnija itakmica, ne samo zbog Zvezde, vec je I Partizan igrao dosta kvalitetnije nego veceras..

011

pre 11 godina

Najtalentovanija ekipa u Evropi ni u namestenoj utakmici ne moize da dobaci do 80 poena i da, ne daj boze, napravi jednu cestitu akciju na citavoj utakmici!

Nema vam pomoci ni da vam je budzet kao Lejkersima, sem da podebljate honorare Vojinovicu i ostalima, jer kako igrate ni oni vise nece moci da vam pomognu!

Apache

pre 11 godina

cudna neka sorta ovi navijaci zvezde, ugasio im se klub navijaju za fmp u kog se kunu i pricaju kako su u rangu NBA a i dalje se brinu koga je i sa koliko pobedio Partizan ...

Tejgo ledjima

pre 11 godina

Ne znam kako ce ove osetljive, tanane dusice iz fiskulturne sale u predgradju sto prave gej transparente u stilu Baneta Bumbara podneti sto smo opet namestili utakmicu :)

Mikan

pre 11 godina

Au koja ostrascenost kod navijaca CZ Beograd, ja sam u soku ... Umesto da se raduju uspesima ovog Covicevog projekta oni usmerili svu energiju na mrznju ka Partizanu, o cemu se radi ?! I ko mize da ne navija za nase klubove i da gleda samo svoj licni interes ?! Zato nam se zemlja i raspada po svim savovima, jer slabo kp pd nas vidi dalje od svog stomaka, uzas ...

Marko

pre 11 godina

Zvezdaši, toliko ste zaslepljeni mržnjom prema Partizanu da to više nije normalno. Ova pobeda Partizana može da vam donese direktan plasman u EL posle više od 10 godina. Umesto da budete srećni što ćete imati veliku šansu da na kraju ligaškog dela budete prvi, vi svi u glas: krađa, namešteno, kako nas nije sramota... Da je Partizan kojim slučajem izgubio večeras, pisali bi kako bruka Srbiju i slično. Ja sutra navijam za Zvezdu da pobedi Budućnost i da na fajnal for odu sve tri srpske ekipe. Navijajte za svoj klub i uživajte u košarci, mržnja nikom ništa dobro nije donela.

duh sa sekirom

pre 11 godina

Institucija sprovodi dominaciju
i navikava crno belu naciju,
kod komsinice to stvara frustraciju,
sto radja agresiju,
i tako su deco nastali
cigani ludaci.
...evo njih na komentarima koliko 'oces a svaki 20'ti kapira da ova pobeda Partizana i njima odgovara a ostalih 19...heheheheee cista patologija.

zoran

pre 11 godina

Zadar,Radnicki,Olimpija sve je bilo na jedan sut sa te tri pobede mogli smo na P1. U slonoku i sirkom smo ocajno odigrali nismo ni zasluzili pobede. CZB igra super a mi davimo a rezultat skoro pa isti mislite o tome.

Crno-belac

pre 11 godina

Koliko komentara FMP-ovaca? Katastrofa.Mi im današnjom pobedom omogučujemo borbu za prvo mesto u ABA ligi, ali FMP-ovci ko FMP-ovci.Ništa se njima ne treba čuditi.

Nataeos

pre 11 godina

Partizan ne deli trecu poziciju, vec se trenutno nalazi na petoj poziciji koja ne vodi na F4 zbog losije kos razlike u odnosu na druga dva tima.Pravila su takva da se gleda kos razlika ako su tri ili vise timova izjednaceni po broju bodova a ne medjusobni skor.U slucaju da su samo dva tima izjednacena po broju bodova tada se gleda medjusobni skor, sto je slucaj sa Igokeom koja je na prvom a Zvezda na drugom mestu.
(kepa, 10. mart 2013 19:08) mnogo znas a nista neznas!

gile

pre 11 godina

@Eeee napacene "Delije". Pa vaam je draze da izgubi Partizan nego zvezda da dobije. Stvarno ne shvatam taj vas mentalitet. Svakom normalnom grobaru je drago sto je zvezda stala na noge. To cini nasu kosarku jacom, a smim tim i Partizan jacim.

Gledajte vi svoju CZ i kometarisite svoje utakmice. Manite se partizana i provokacija.
(Dzony, 10. mart 2013 19:47)

Ne mogu oni da gledaju trecu ligu gde njihov klub igra pa zato svi presli da navijaju za fmp sto i nije cudno kada svakog cetvrtka u euroligi navijaju za razlicite klubove .

geronimo

pre 11 godina

Braco Grobari, ne obazirajte se na ove gance, pustite ih jos malo da mastaju i da se nadaju, vidite koliko su nervozni i koliko se koprcaju jer znaju i oni da se utakmice na F4 ne igraju u dva dana i da nase bebe svakog dana rastu, a njihove dede samo jos vise stare.

ultrasrbin

pre 11 godina

kad vec kalkulisemo..., 10. mart 2013 20:44
U kom takmicenju igra tvoj klub i na koji nacin on moze uticati na raspored u ABA . Pobrkao si loncice,a za bolju informisanost je dovoljno citirati Covica "FMP moze da se zove kako hoce". ovim je porucio navijacima Dive da se ne zanose.

Goran

pre 11 godina

Nekada su mi bile smesne ove teorije o namestanju koje stalno spominju navijaci fmp-a ali ovo je vec preslo u bolest i nije smesno ni malo!! Tolika mrznja nije vidjena nigde u svetu!!

maligan

pre 11 godina

Zato Evroliga i nece Igokeu jer ovakvi misevi su sramota za kosarku , ko gleda utakmicu bice mu sve jasno a Uleb treba da reaguje na ovakvo providno namestanje . Bajicu mislio sam da si posteniji momak ali izgleda da si i ti isto sto i Dodik , Danilovic,Vujosevic i svi Vi sa Kozare ,Igmana i raznih nedodjija .

Kontraš

pre 11 godina

Urlanje pravda za grobare je sad vrh navijanja - uzas !
(Nenad, 10. mart 2013 18:17)

Oni to "urlaju" tako dobro, snažno, složno, sa toliko energije da je to neverovatno. To deluje veoma moćno i veruj mi, da si bio danas u Pioniru, vrlo je verovatno da bi i ti, kao i nas 99% prisutnih ili navijao sa njima ili bar oseteo jedno poštovanje za to sa koliko strasti oni pružaju podršku svojim uhapšenim drugovima. Dok to čine na ovaj način, ne vidim zašto bi to nekome smetalo... Pritom, naravno, smatram da svako ko je zaslužio treba da odleži svoje...

Sima

pre 11 godina

Sta ste zapeli da je namesteno pa svako ko prati kosarku znao je da Igokea nema sta da trazi u Pioniru...Kao kad bi neko rekao je Zvezda - Novi Pazar namesteno, nemojte mi reci da ste sad kao pali na Igokeu na kladionici jer je ona Barsa a Partizan Steaua...

GORAN BL

pre 11 godina

Ko se slaze da je onaj stariji bradonja u Partizanovom dresu, sto stalno bude u Pioniru(kamera ga stalno zumira)najvjeriji navijac Partizana nek preporuci

zoran

pre 11 godina

Sto se navijaci iz predgadja javljaju kad im odgovara pobeda. Ja sad mogu da kazem ako czb izgubi od buducnosti i radnickog to je namerno da partizan ne prodje na f4, naravno da nije svako svakog moze da dobije

eh, moji drugari...

pre 11 godina

Zvazdaši verovatno sad po prvi put navijaju za Partizan:-).
(Partizanovac, 10. mart 2013 17:23)

Tesko da je tako. Istina da je ovo jedan od onih paradoksa kada nam njihova pobeda u izvesnom smislu odgovara, ali da su im osnivaci umesto Franje Tudjmana bili Sveti Sava, Karadordje ili Isus Hrist, licno, ne bih za njih navijao. Ipak postoje neka moralna nacela koja ni najpoljuljanija svest ne moze da pogazi.

CRVENA ZVEZDA- EVROLIGA

pre 11 godina

Navijac sam zvezde i u ovoj utakmici navijao sam za partizan. Ali ne razumem ove navijace zvezde sto pricaju kako je utakmica namestena(tj. Da je igokea pustila partizan). Zvezdi je odgovaraka pobeda parttizana na bilo koji nacin.

igor

pre 11 godina

Da volim crno bele ponosno kazem svima volim to slavno ime i divim se samo njima

Na svetu nista vece, ne moze da postoji nego sto je nasa ljubav prema crno beloj boji

Ljubav prema klubu ne moze da prestane dok zivim klicacu njemu volim te Partizane

informer

pre 11 godina

Zamislite sledecu hipotezu...Zvezda gubi sve tri do kraja,Radnicki,Partizan i Buducnost dobijaju obe do kraja...E sad sledi ono najinteresantnije,stvara se krug od 4 ekipe od drugog do petog mesta sa istim skorom 17:9 :) ...ni to nije sve jer svi oni imaju medjusobni skor 3:3 i u toj situaciji odlucuje ukupna kos razlika koja trenutno izgleda ovako Zvezda +201,Buducnost +102,Radnicki +101 i Partizan +61...
Mislite i o tome jer je u ovoj ligi sve moguce :)
(sale, 11. mart 2013 00:13)
Evo ga jos jedan neobavesten. Kao prvo taj scenario se nece desiti, a kao drugo gleda se MEDJUSOBNA kos razlika izmedju ekipa koje imaju isti broj bodova. U tvojoj varijanti, koja se naravno nece desiti, raspored bi bio: C.Zvezda, Partizan, Radnicki, Buducnost.

cvetko

pre 11 godina

E, zato ovi indijanci ne mogu u Evropu...Trener je toliko providan da mu je samo falio sal Partizana. Uzas! Nadam se da ce im se vratiti ovo mesetarenje...

petar

pre 11 godina

kme kmeee mali budzet, mali klub kme kmeee mi imamo bari kme kmeee mi ne navijamo za fmp kme kmeee mi smo pobedili superjaki ulm kme kmeee koga su grobari ikad pobedili kme kmeee dule, tole, bole kme kmeee

grobarkahahaha

pre 11 godina

iskompleksirane delije...ali oprosteno vam je...ipak vi niste pratili ovaj sport 2 decenije pa ne znate sta je dobra kosarka..kladim se da 75% vas nije ni gledala utakmicu ali se odvazila da da dijagnozu nje same..aj gledajte svoj klub ili spavajte jer nije za vas ovo kad ne shvatate da je ova pobeda i vama znacila mnogo...srpski f4 i partizan sampion..

apokalipso

pre 11 godina

Cigani,hvala vam sto postojite!Vasa frustracija i teorije zavjere donose mi toliko smijeha,sta bih ja bez vas?!Prava steta za vas sto veceras i Partizan i Igokea nisu mogli da izgube!

J.D.Aleksandar

pre 11 godina

Do pre par dana se pricalo da cemo da pustimo Igokeu,sada se prica kako je Igokea pustila nas !? Ja mislim da navijaci Crvene zvezde treba da potraze neku pomoc da izadju malo iz te paranoje koja traje skoro dve cele decenije !

sremac

pre 11 godina

Jedini koji stvarno vredi u partizanu je Bertans, decko me svaki put ocara a tako malu minutazu ima. Kapiten Lucic samo u partizanu moze igrati, gde god da bude igrao posle partizana to ce mu biti poslednji ugovor

vuk

pre 11 godina

Najgore što centri Igogee puštaju Gagića i Gordona ispod koša da 5 puta uhvate loptu i završe a oni 5 puta promašuju za redom (1:40 do kraja prve četvrtine) i na kraju naprave faul a Gagić promaši jedno bacanje. Mislim da u prvoj čet. Partizan ima 10-15 skokova u napadu al šta vredi

mikeli

pre 11 godina

najbolja suterska ekipa masila otvorene suteve! samo 4 trojke za najbolji trojkasku ekipu lige. 40 skokova partizana,naspram 20 prvog tima lige. kvota u kladionicama 1.3 na mali klub i za kraj grljenje Bajica i Duleta govori dovoljno o kakvom se mecu radilo. ako ima neke pravde, ova igokea nece videti prvo mesto,o evroligi da ne govorim.

pakopaok

pre 11 godina

druze radnicki je najbokja suterska ekipa koja je protiv partizana dala 17 trojki,a u polufinalu kupa koraca ne mogu da dobace do kosa,tako da dosta vise sa tim da nas je igokea pustila i da su namerno masili...znam da vas boli i da se plasite final 4 :-)

lol

pre 11 godina

Pa da,cim je Partizan pobedio,komleksasi govore da je namesteno,a da je ne daj Boze igubio,rekli bi da je Partizan i suvise slab za Igokeu,bla,bla,bla..Manite se vi nasih vesti,nego pratite svoj limeni klub..I da,nema na cemu sto smo pobedili Igokeu,znam da se strepili do kraja utakmice.

Neutralac

pre 11 godina

Da Partizan nije pobedio bilo bi namesteno, teorije zavere protiv Zvezde, ovo-ono! Sad kada je Partizan pobedio, opet nemestanje, da izbori f4! Sva sreca pa utakmica ne moze da se zavrsi neresenim rezultatom, izgleda da bi i to bilo namesteno!

bratanac

pre 11 godina

"(kad vec kalkulisemo..., 10. mart 2013 20:44)

U trouglu Partizan, Radnički, Budućnost u slučaju istog broja bodova raspored na kraju je: Partizan, pa Radnički , pa Budućnost jer međusobno u tzv. mini ligi Partizan ima 3 pobede, Radnički 2 a Budućnost jednu...

VASA

pre 11 godina

@kad vec kalkulisemo-klub za koji navijas je ugasen i stvarno mi nije jasno cemu komentar,btw na kraju se gledaju medjusobni susreti a ne kos razlika,stvarno si ne obavesteni navijac limenki

ja

pre 11 godina

Providno. Sad Zvezda treba da pobedi Siroki i pusti Buducnost i Radnicki jer od prvog mesta nema nista, a ionako dobijamo f4. Uz ostale krajnje verovatne rezultate Zvezda, Radnicki, Buducnost i groblje isti broj pobeda, ali najslabiju kos razliku ima najmanje simpatican klub iz Humske. Da ne zaboravim... Ako ista vise mrzim od komentara nekog grobara, to su komentari navijaca "nasih klubova". Ja navijam za samo jedan klub - Crvenu Zvezdu i apsolutno me je briga za sve ostale!
(kad vec kalkulisemo..., 10. mart 2013 20:44)

Mi sa dve pobede idemo na F4 sa 3. mesta a ti samo kalkulisi u tvojoj glavi i mastaj o tome da Partizan ispadne. Ajde razuzmem nisi do sada pratio kosarku pa ne znas, pa cu ti objasniti, u slucaju jednakog broja pobeda i poraza Partizana, Radnickog i Buducnosti tj ako dodje do kruga izmedju ove tri ekipe Partizan tu ima prednost u odnosu na obe ekipe iz razloga sto je u obe utakmice pobedio Buducnost a Radnicki smo pobedili sa vecom razlikom nego oni nas tako da nas dve pobede vode na F4. F4 bez Partizana nije F4 jer Partizan od kad je usao u jadransku ligu svake godine je igrao u finalu ( prosle godine smo izgubili u 1/2 finalu) od toga smo prva dva izgubili a ostalih 5 dobili.

dva kluba u EL

pre 11 godina

Odličan rezultat i za Partizan i za Zvezdu.Kao nevijač Zvezde ovo sam i očekivao.Za Partizan je važno jer sa ovom pobedom sigurno zauzima treću poziciju.Za Zvezdu jer sa svim pobedama do kraja,(protiv Širokog je najteža utamica)i sa porazom Igokee u zadnjem kolu(gostuju Ciboni)biće prva.
U polufinali će onda igrati Partizan i Igokea,Partizan dobija i obezbeđuje EL.
Prosto i jednostavno imaćemo dva kluba u EL,a titule nek osvoji ko je bolji.X

Rikiset

pre 11 godina

Partizan dobija veceras. Buducnost gubi od Zvezde. Radnicki dobija Zvezdu. Igokea dobija (posle Partizana) sve do kraja. Eto to je sve o zadatoj temi.

delija

pre 11 godina

ajde grobari delije su uz vas kao sto mislim da ce te vi biti uz nas protiv buducnosti jer vama to ide najvise na ruku,zanemarimo rivalstvo gledajmo da prodjemo i jedni i drugi pa na kraju u finalu sta nam bog da.ako ste ljudi.idemo zajedno

Opel calibra CZV

pre 11 godina

Najace pre tekme bajic prica igracima kako ne bi trebali i morali da dobiju ovu tekmu i da ne moraju da pogadjaju sve i da pustaju partizanove igrace pod kosem eee tugo bedna

Darkan

pre 11 godina

ma mozete da se lazete do sutra... koji crni mladi tim za buducnost ... pa ovi momci jednostavno ne znaju nista... ne biva pita... nema ovde ni pola igraca za buducnost... a pitanje za grobare glasi od kad su braca iz igokee indijanci koje...

petar

pre 11 godina

kmeee, kmeee tolee,c cia, bia, mali klub koji nikad nista osvojio nijeeee!! titula prvaka evrope je nistaaa!!! dobili su tamo neki majamiii!!!

kepa

pre 11 godina

Partizan ne deli trecu poziciju, vec se trenutno nalazi na petoj poziciji koja ne vodi na F4 zbog losije kos razlike u odnosu na druga dva tima.
Pravila su takva da se gleda kos razlika ako su tri ili vise timova izjednaceni po broju bodova a ne medjusobni skor.
U slucaju da su samo dva tima izjednacena po broju bodova tada se gleda medjusobni skor, sto je slucaj sa Igokeom koja je na prvom a Zvezda na drugom mestu.

Vulf

pre 11 godina

(kad vec kalkulisemo..., 10. mart 2013 20:44) i slicni poznavaoci

Kalkulisete ovako, vi pustite sve i budete drugi mi dobijemo sve i budemo treci(prouci malo kako se rangira) pa u polufinalu mi vas lepo pobedimo (naravno prvo gepekujemo sudije pa trojke iz auta i ostalo) a cetvrti ko god bio pobedi igokeju (odnosno igokeja pusti)
I igokeja kao prva direktno u el ko dobije finale direktno porazeni kvalifikacije a vi opet uteh kup

BB

pre 11 godina

Alo bre Zabranjeni, Dozvoljeni i njima slicni. Pustio vas Mile Dodik jednu utakmicu i vi ste vec svjetski prvaci. Jeste li zaboravili da vas je Zvezda derala tri puta ove sezone. I jos cemo da vas deremo. Tek smo poceli.

realno

pre 11 godina

Ne mozemo me niko ubijediti da ovo nije prijateljska utakmica.Nisam u zivotu vidio ovoliko ofanzivnih skokova jedne ekipe a ovi iz Igokee nekako nezainteresovani..Poslje svakog promasaja Partizan hvata loptu.Ali nema veze ne ginu nam u polufinalu i onda da ih isprasimo kao po navici ove sezone.

rade

pre 11 godina

E tek sad vam nije jasno za koga da navijate posto nemate klub. Da li za Zvezdu iz Zeleznika ili Igokeou ili Partizan pa ste toliko ocajni da izmisljate razne vanzemaljske prevare i uticaje.

Kriik

pre 11 godina

@kad vec kalkulisemo...
Pa ti da znas da kalkulises iskalkulisao bi da je bolje ne komentarisati nego lupetati. Ko jos gleda kos razliku? Medjusobni su jedino bitni

Samo Beograd, samo Zvezda

pre 11 godina

Ne mogu da verujem da derbi ovog dela prvenstva ne prenose Kole i Edin. :( (sasa, 10. mart 2013 16:56) Kole prenosio odbojku, pa se preklopilo

Re c

pre 11 godina

Najvaznije je da sve manje oscilacija imamo tokom meca.pozelio bi svakom timu iz sd partizan da kad imaju losu sezonu da im bude ovakva kao kosarkasima ova

hahahahah

pre 11 godina

Bice steta ako se ove dve ekipe sretnu u 1/2 finalu F4. Objektivno, dva najbolja tima u ABA ligi. Dobra utakmica, zasluzena pobeda Partizana. Vidi se da ekipa napreduje. Mislim da je Partizan, ipak, prvi favorit za osvajanje ABA lige.
(vanco, 10. mart 2013 19:39)


Hahahahahahahhahaha

Sramota

pre 11 godina

Igrala dva bratska kluba i rezultat se znao. Da je ova utakmica igrana pre pet kola druga bi prica bila.Jer Igokea ima prednost nad Zvezdom u medjusobnim duelu. Da bog da da im se osveti u poslednjem kolu

kad vec kalkulisemo...

pre 11 godina

Providno. Sad Zvezda treba da pobedi Siroki i pusti Buducnost i Radnicki jer od prvog mesta nema nista, a ionako dobijamo f4. Uz ostale krajnje verovatne rezultate Zvezda, Radnicki, Buducnost i groblje isti broj pobeda, ali najslabiju kos razliku ima najmanje simpatican klub iz Humske. Da ne zaboravim... Ako ista vise mrzim od komentara nekog grobara, to su komentari navijaca "nasih klubova". Ja navijam za samo jedan klub - Crvenu Zvezdu i apsolutno me je briga za sve ostale!

skeptik

pre 11 godina

Ako Radnicki izgubi od Splita i C.Zvezde, Buducnost takodje od C.Zvezde, onda bi Olimpija pobedom nad Buducnosti u poslednjem kolu upala na 4. mesto jer bi u trouglu Radnicki, Buducnost, Olimpija imala najbolju medjusobnu kos razliku. Mislite o tome.

UrosBg

pre 11 godina

Cestitke crno-belima na pobedi i vrlo dobroj utakmici. Iskreno, ocekivao sam mnogo vise od Igokee, ali ocigledno je da nisu imali resenja za Partizan u ovoj utakmici. Nista neobicno za Igokeu, jer iako su vodeci na tebeli, cesto igraju sa dosta oscilacija.

Tatko

pre 11 godina

Da li mogu na vestima o utakmici da se komentarise sama utakmica? Nema vise komentatora kao sto su nekad bili "Predrag Bek Suter Materic", "Ivan iz Zemuna", "Branko" i sl... svi ponavljaju o proslim titulama, o drmanju koseva, o trenuntnom polozaju na tabeli... vise mi se ni ne citaju komentari. Kada naidjes na osvrt nekog ozbiljnog ljubitelja kosarke, gde analiza ide od pojedinacnog igraca do taktike tima, sa uzivanjem citas, ovo sto se ovde ponavlja nije vredno gubljenja vremena.
Pozdrav svima!

Dexim

pre 11 godina

Ovi iz Igokee kad daju kos, drze se za glavu, neprijatno im... Pobeda Partizana, kladionice ne primaju vise uplate...(Ja bre, 10. mart 2013 17:26)Toliko mrznje gajite prema nama da cak i izmisljate neke gluposti o kladionicama. Bio sam u 3 kladionice u kraju i svuda moze da se uplati. Neverovatni ste. Jos ne znate da se dogovorite da li ce Igokea da nas isprasi ili nam je prijateljski klub. (kole, 10. mart 2013 18:03)

Ko o cemu grobari o mrznji...smesno.Bolje se pokrite usima.

djordjevic

pre 11 godina

@sale i ostali,

nemojte da mislite o tome, jer ne bi ta kos razlika nista odlucivala nego medjusobna. Ajde sad Sale racunaj opet ako te ne mrzi, pa mozda neko i ramisli o tome.

Smesno

pre 11 godina

Teorije zavere kme kme kme, CIA, BIA, Vatikan, Tole, Dodik kme kme (Djuka, 10. mart 2013 18:21)

Eh kad bi vi stvarno ne bi bili paranoici mogli bi da kazete ovako nesto za druge...

Mesto na tabeli

pre 11 godina

Gospodo, koš razlika gor ali dol neče imati nikakve veze ukoliko na kraju ligaškog dela na 3,4 i 5 mestu budu Radnički, Budućnost i Partizan sa istim brojem bodova. U tom slučaju treče mesto će zauzeti Partizan jer ima međusobni skor najbolji a četvrti Radnički i peta Budućnost. Ne verujem u mogućnost da do kraja ligaškog dela Igokea i Zvezda izgube obe utakmice (Zvezda 3) a Budućnost i Radnički dobiju obe? Nije ni teoretski moguće jer igraju međusobno Zvezda - Budućnost i Radnički-Zvezda. Sve je još moguče. Može i Zvezda da izgubi sve tri (Široki u gostima, Budućnost kod kuče i Radnički u gostima) i završi na petom mestu?!

Nenad

pre 11 godina

Ej,kvota 1.35 kao da igraju protiv zadnjeg na tabeli,neverovatno.Pa zar je moguce da i sada makar ne pomislite da je mozda namesteno?Pa igrali ste protiv ekipe koja je cele sezone lider prvenstva...I kvota na vas je 1.35 kao da ste totalni favorit,a jos vas je ta ekipa razbila na svom terenu.

FatZadd&7

pre 11 godina

Da dodam ja nesto kao verni navijac CZ koji je istu pratio i gledao i u najgorim danima(kad se samo setim Uvalina,uf..) Igokea je u ociglednom padu forme i danas je igrala sa pola gasa i definitivno imamo veliku sansu za prvo mesto za i direktan plasman,iako imamo jednu tesku utakmicu sa ekipom Buducnosti koja nam ne odgovara(jedinno da nas izvuce umor i njihova utakmica u Krasnodaru).
Sto se tice Partizana...sablon sablon svaka akcija ista i po meni oni su pobedom nad Cedevitom osigurali 4-to mesto i za njih je bolje da su ostali 4-ti i isli na Igokeu u polufinalu jer bi jednom pobedom bili u EL,ovako ako CZB bude prva moraju da pobede dve,sto je svako teze!!!

delija koji je za srpske ekipe

pre 11 godina

prijatelji slabo gledate druga srtstva informisanja,samo finalisti idu a ne prvoplasiran u ligaskom delu danas potvrdjeno,zato navijajmo da cz.i par.igraju finale pa sta bog da a ne da pustamo buducnost da vi neidete dalje budimo ljudi a ne da poturamo noge jedni drugima(mada je to dule jednom uradio,nema veze )derimo druge zajedno vec jednom a medjusobni susreti su druga prica,vaterpolistima takodje cestitke na pobedi,mislim da je dovoljno 4 gola,i da opet bude sa vama finale u bg.

isto vam se vata

pre 11 godina

Gani pusti ce vas Široki sutra,prošle sezone je ustupio mesto u Evrokupu što da vam ne pomogne da udjete u Evroligu?
(o5, 10. mart 2013 20:28)

Pa ako im se isplati da ispadnu iz lige, onda ce pustiti Zvezdu, slazem se. A u polufinalu ce igrati Zvezda i partizan za 4 pobedu zvezde

sale

pre 11 godina

Zamislite sledecu hipotezu...Zvezda gubi sve tri do kraja,Radnicki,Partizan i Buducnost dobijaju obe do kraja...E sad sledi ono najinteresantnije,stvara se krug od 4 ekipe od drugog do petog mesta sa istim skorom 17:9 :) ...ni to nije sve jer svi oni imaju medjusobni skor 3:3 i u toj situaciji odlucuje ukupna kos razlika koja trenutno izgleda ovako Zvezda +201,Buducnost +102,Radnicki +101 i Partizan +61...
Mislite i o tome jer je u ovoj ligi sve moguce :)

Ratko

pre 11 godina

Pa svi znaju da ce Partizan da dobije a vi se pitate sto Kole i Edin ne prenose utakmicu. Bas je bio pravi derbi mec, pun neizvesnosti i takmicarskog naboja. Nadam se da ce izgubiti jos samo jedan mec u preostala dva kola.

Ne_znam

pre 11 godina

To da se gledaju mesdjusobni susreti za odredjivanje stanja na tabeli nigde ne pise u proavilniku ABA lige. Ako pogledate tabelu na zvanicnom sajtu ABA lige, videcete da se gleda samo kos razlika, pa je Partizan trenutno 5.

Uliks

pre 11 godina

Crvena zvezda, igokea i Partizan dobijaju sve do kraja, sto znaci da u polufinalu F4 igraju Zvezda i Partizan, a u finalu ce ih cekati Igokea koja ce u drugom polufinalu biti bolja od Radnickog ili Buducnosti.

Dakle, Zvezda i Partizan verovatno odlucuju o drugom ucesniku EL u sledecoj sezoni.

KOSTA1703

pre 11 godina

@Urke

Dao si sjajno tumacneje pravila, koje postoji cak i na sajtu Kosarkaskog saveza.
Problem sa tim tumacnejem je u tome sto tako NIJE racunat plasman u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u kosarci kada je plasman Srbije bio u pitanju.
Iako smo imali najbolji medjusobni skor*bolji i od jedne i od druge ekipe) ipak se racunala kos razlika.

Tako da.
I mene zanima, kako ce se racunati?

Roming

pre 11 godina

dali je moguce da se raspravljate sa navijacima ekipe koja je od 1972-2013,a to je 41god zapamtite 41god bila samo 3 puta prvak,a od 1975-2013 znaci 38god bila samo 2 puta pobednik kupa ahhahahhah i sad mi treba vama da se divimo,a da ne pricamo da ste prodavali grb fuzionisali se i sta vec niste radili. (sasa vicovic, 11. mart 201. Pa kad ces o brojkama evo ih jos.. Ti navijas za klub koji od 1945-1976 imao ravno NULA titula ..znaci 30god nije ni postojao. Od 1945-2007. bio u minusu sa nacionalnim titulama za CZ ,znaci pune 62 g od 67 koliko postojite. A o grbu nemoj jer tvoj klub nema ni svoje klupske boje ,vec Juventusove !

Nelson trokorak

pre 11 godina

@Bojko - mi mozda pratimo kosarku od ove godine i praticemo je jos dugo, ali sam siguran da je vi vise necete pratiti. 3:0...

Slobodan Stevanovic

pre 11 godina

Sinoc sam, pre tekme, rekao prijatelju da Zvezda gubi od Sirokog, dobija Buducnost i gubi od Radnickog. Posle utakmice sam malo razmislio i uvideo da Zvezda, i da izgubi sve do kraja, nikako ne moze ispod treceg mesta, a biti drugi ili treci je sasvim svejedno, jel' tako? Tako da ce biti jako interesantno, ako Radnicki dobije Split, Buducnost Zvezdu a MZT Partizan, videti poslednje kolo cije se sve utakmice, zbog regularnosti :-) lige, igraju u isto vreme...pa da vidimo tad kladionice...

mile grobar

pre 11 godina

Ja se izvinjjavam moji grobarima ali da li neko moze da mi odgovori koji je drugi tim na terenu pored naseg partizana posto ja drugi tim ne vidim jer ovi samo nas pustaju sto se realno vidi iz aviona

011

pre 11 godina

Najtalentovanija ekipa u Evropi ni u namestenoj utakmici ne moize da dobaci do 80 poena i da, ne daj boze, napravi jednu cestitu akciju na citavoj utakmici!

Nema vam pomoci ni da vam je budzet kao Lejkersima, sem da podebljate honorare Vojinovicu i ostalima, jer kako igrate ni oni vise nece moci da vam pomognu!

kad vec kalkulisemo...

pre 11 godina

Providno. Sad Zvezda treba da pobedi Siroki i pusti Buducnost i Radnicki jer od prvog mesta nema nista, a ionako dobijamo f4. Uz ostale krajnje verovatne rezultate Zvezda, Radnicki, Buducnost i groblje isti broj pobeda, ali najslabiju kos razliku ima najmanje simpatican klub iz Humske. Da ne zaboravim... Ako ista vise mrzim od komentara nekog grobara, to su komentari navijaca "nasih klubova". Ja navijam za samo jedan klub - Crvenu Zvezdu i apsolutno me je briga za sve ostale!

maligan

pre 11 godina

Zato Evroliga i nece Igokeu jer ovakvi misevi su sramota za kosarku , ko gleda utakmicu bice mu sve jasno a Uleb treba da reaguje na ovakvo providno namestanje . Bajicu mislio sam da si posteniji momak ali izgleda da si i ti isto sto i Dodik , Danilovic,Vujosevic i svi Vi sa Kozare ,Igmana i raznih nedodjija .

eh, moji drugari...

pre 11 godina

Zvazdaši verovatno sad po prvi put navijaju za Partizan:-).
(Partizanovac, 10. mart 2013 17:23)

Tesko da je tako. Istina da je ovo jedan od onih paradoksa kada nam njihova pobeda u izvesnom smislu odgovara, ali da su im osnivaci umesto Franje Tudjmana bili Sveti Sava, Karadordje ili Isus Hrist, licno, ne bih za njih navijao. Ipak postoje neka moralna nacela koja ni najpoljuljanija svest ne moze da pogazi.

BL

pre 11 godina

Ovi nesretnici iz Igokee se sklanjaju Partizanovim centrima da po 2-3 puta uhvate loptu u istom napadu, a ovi ni to ne znaju da iskoriste. Kakva smijurija.

Romeo Trevis iz auta

pre 11 godina

Koja komedija od meca,igraci igokee se sklanjaju bukvalno u odbrani. u napadu nerezonski sutiraju,zalecu se bez razloga pod kos. ocigledno.su dobili direktivu pocasnog predsednika partizana Dodika da puste mali klub. dace bog da im se to vrati i da zvezda bude prva na kraju.

kepa

pre 11 godina

Partizan ne deli trecu poziciju, vec se trenutno nalazi na petoj poziciji koja ne vodi na F4 zbog losije kos razlike u odnosu na druga dva tima.
Pravila su takva da se gleda kos razlika ako su tri ili vise timova izjednaceni po broju bodova a ne medjusobni skor.
U slucaju da su samo dva tima izjednacena po broju bodova tada se gleda medjusobni skor, sto je slucaj sa Igokeom koja je na prvom a Zvezda na drugom mestu.

cvetko

pre 11 godina

E, zato ovi indijanci ne mogu u Evropu...Trener je toliko providan da mu je samo falio sal Partizana. Uzas! Nadam se da ce im se vratiti ovo mesetarenje...

mikeli

pre 11 godina

najbolja suterska ekipa masila otvorene suteve! samo 4 trojke za najbolji trojkasku ekipu lige. 40 skokova partizana,naspram 20 prvog tima lige. kvota u kladionicama 1.3 na mali klub i za kraj grljenje Bajica i Duleta govori dovoljno o kakvom se mecu radilo. ako ima neke pravde, ova igokea nece videti prvo mesto,o evroligi da ne govorim.

Ivan

pre 11 godina

Ovi iz Igokee kad daju kos, drze se za glavu, neprijatno im... Pobeda Partizana, kladionice ne primaju vise uplate...
(Ja bre, 10. mart 2013 17:26)

Ne znam da li im je bilo neprijatno kada su razbili Partizan u prvom delu sezone sa preko 20 razlike?! Uhvatili ste se kao pijan plota da kao Igokea pusta PArtizan a oni ih razbili u prvom zvanicnom mecu! Mislim pisete gluposti, ako hocete vi Zvezdasi biti originalni dajte nesto novo...

Trtimir

pre 11 godina

Zato Evroliga i nece Igokeu jer ovakvi misevi su sramota za kosarku , ko gleda utakmicu bice mu sve jasno a Uleb treba da reaguje na ovakvo providno namestanje . Bajicu mislio sam da si posteniji momak ali izgleda da si i ti isto sto i Dodik , Danilovic,Vujosevic i svi Vi sa Kozare ,Igmana i raznih nedodjija .
(maligan, 10. mart 2013 18:39)

Kako te bre nije sramota. Pročitaj malo koliko je narod sa Kozare dao glava za slobodu Srbije, a ti jado tako pričaš. Sram te bilo, ne žive Srbi samo na Terazijama. Ma ipak ste vi svoj nacimak, cigani pošteno zaradili....

BB

pre 11 godina

Alo bre Zabranjeni, Dozvoljeni i njima slicni. Pustio vas Mile Dodik jednu utakmicu i vi ste vec svjetski prvaci. Jeste li zaboravili da vas je Zvezda derala tri puta ove sezone. I jos cemo da vas deremo. Tek smo poceli.

Predrag

pre 11 godina

Au sta je navijaca KK Agrobanke u ovim komentarima. Psihicki unisteni nakon visegodisnjeg Duletovog izivljavanja nad njima. Opet su vam teorije zavere u glavi. Aj smislite nesto novo, vidite kako ovaj vas Vucic svaki dan izmisli neku novu laz-tako treba i vi, a ne stalno ista ploca.

Darkan

pre 11 godina

ma mozete da se lazete do sutra... koji crni mladi tim za buducnost ... pa ovi momci jednostavno ne znaju nista... ne biva pita... nema ovde ni pola igraca za buducnost... a pitanje za grobare glasi od kad su braca iz igokee indijanci koje...

Opel calibra CZV

pre 11 godina

Najace pre tekme bajic prica igracima kako ne bi trebali i morali da dobiju ovu tekmu i da ne moraju da pogadjaju sve i da pustaju partizanove igrace pod kosem eee tugo bedna

Onokao...

pre 11 godina

Kako mrzim osmeh Duleta Vujosevica. ODvratan mi je
(StaY_CooL, 10. mart 2013 17:42)

Slozicemo se da ovaj tvoj komentar vise govori o tebi nego o njemu...

Dexim

pre 11 godina

Ovi iz Igokee kad daju kos, drze se za glavu, neprijatno im... Pobeda Partizana, kladionice ne primaju vise uplate...(Ja bre, 10. mart 2013 17:26)Toliko mrznje gajite prema nama da cak i izmisljate neke gluposti o kladionicama. Bio sam u 3 kladionice u kraju i svuda moze da se uplati. Neverovatni ste. Jos ne znate da se dogovorite da li ce Igokea da nas isprasi ili nam je prijateljski klub. (kole, 10. mart 2013 18:03)

Ko o cemu grobari o mrznji...smesno.Bolje se pokrite usima.

sremac

pre 11 godina

Jedini koji stvarno vredi u partizanu je Bertans, decko me svaki put ocara a tako malu minutazu ima. Kapiten Lucic samo u partizanu moze igrati, gde god da bude igrao posle partizana to ce mu biti poslednji ugovor

vuk

pre 11 godina

Najgore što centri Igogee puštaju Gagića i Gordona ispod koša da 5 puta uhvate loptu i završe a oni 5 puta promašuju za redom (1:40 do kraja prve četvrtine) i na kraju naprave faul a Gagić promaši jedno bacanje. Mislim da u prvoj čet. Partizan ima 10-15 skokova u napadu al šta vredi

kole

pre 11 godina

Ovi iz Igokee kad daju kos, drze se za glavu, neprijatno im... Pobeda Partizana, kladionice ne primaju vise uplate...
(Ja bre, 10. mart 2013 17:26)

Toliko mrznje gajite prema nama da cak i izmisljate neke gluposti o kladionicama. Bio sam u 3 kladionice u kraju i svuda moze da se uplati. Neverovatni ste. Jos ne znate da se dogovorite da li ce Igokea da nas isprasi ili nam je prijateljski klub.

isto vam se vata

pre 11 godina

Gani pusti ce vas Široki sutra,prošle sezone je ustupio mesto u Evrokupu što da vam ne pomogne da udjete u Evroligu?
(o5, 10. mart 2013 20:28)

Pa ako im se isplati da ispadnu iz lige, onda ce pustiti Zvezdu, slazem se. A u polufinalu ce igrati Zvezda i partizan za 4 pobedu zvezde

realno

pre 11 godina

Ne mozemo me niko ubijediti da ovo nije prijateljska utakmica.Nisam u zivotu vidio ovoliko ofanzivnih skokova jedne ekipe a ovi iz Igokee nekako nezainteresovani..Poslje svakog promasaja Partizan hvata loptu.Ali nema veze ne ginu nam u polufinalu i onda da ih isprasimo kao po navici ove sezone.

Sramota

pre 11 godina

Igrala dva bratska kluba i rezultat se znao. Da je ova utakmica igrana pre pet kola druga bi prica bila.Jer Igokea ima prednost nad Zvezdom u medjusobnim duelu. Da bog da da im se osveti u poslednjem kolu

hahahahah

pre 11 godina

Bice steta ako se ove dve ekipe sretnu u 1/2 finalu F4. Objektivno, dva najbolja tima u ABA ligi. Dobra utakmica, zasluzena pobeda Partizana. Vidi se da ekipa napreduje. Mislim da je Partizan, ipak, prvi favorit za osvajanje ABA lige.
(vanco, 10. mart 2013 19:39)


Hahahahahahahhahaha

Nenad

pre 11 godina

Ej,kvota 1.35 kao da igraju protiv zadnjeg na tabeli,neverovatno.Pa zar je moguce da i sada makar ne pomislite da je mozda namesteno?Pa igrali ste protiv ekipe koja je cele sezone lider prvenstva...I kvota na vas je 1.35 kao da ste totalni favorit,a jos vas je ta ekipa razbila na svom terenu.

Ratko

pre 11 godina

Pa svi znaju da ce Partizan da dobije a vi se pitate sto Kole i Edin ne prenose utakmicu. Bas je bio pravi derbi mec, pun neizvesnosti i takmicarskog naboja. Nadam se da ce izgubiti jos samo jedan mec u preostala dva kola.

sale

pre 11 godina

Zamislite sledecu hipotezu...Zvezda gubi sve tri do kraja,Radnicki,Partizan i Buducnost dobijaju obe do kraja...E sad sledi ono najinteresantnije,stvara se krug od 4 ekipe od drugog do petog mesta sa istim skorom 17:9 :) ...ni to nije sve jer svi oni imaju medjusobni skor 3:3 i u toj situaciji odlucuje ukupna kos razlika koja trenutno izgleda ovako Zvezda +201,Buducnost +102,Radnicki +101 i Partizan +61...
Mislite i o tome jer je u ovoj ligi sve moguce :)

"Srecnija Srbija"

pre 11 godina

Danas Partizan pobedjuje,a komsinica ce biti u ekstazi......do sut.ra kada Siroki pobedi Zvezdu!!!F4 Igokea-Part....Zvezda-Buducnost

Janko

pre 11 godina

Sklanjaju se, namesteno, pustila ih Igokea jer oni su Majami pa ne moze Partizan da ih pobedi, Tole, BIA, CIA, a u stvari veeelika paranoja. Stvarno imate problem, potrazite pomoc.

Rikiset

pre 11 godina

Partizan dobija veceras. Buducnost gubi od Zvezde. Radnicki dobija Zvezdu. Igokea dobija (posle Partizana) sve do kraja. Eto to je sve o zadatoj temi.

Miloš

pre 11 godina

Da razjasnimo jednom za sva vremena. "FMP" koji je danas igrao sa Mega Vizurom je u stvari Radnički basket Beograd, a "Crvena Zvezda Telekom" je u stvari "FMP". Može i naš Gordon da nosi broj 32 L.A.Clippersa ali on nije Blake Griffin. To možete da servirate vašim "bistrim" navijačima, nama ne, jer smo mi na daleko višem umnom nivou.

Ne_znam

pre 11 godina

To da se gledaju mesdjusobni susreti za odredjivanje stanja na tabeli nigde ne pise u proavilniku ABA lige. Ako pogledate tabelu na zvanicnom sajtu ABA lige, videcete da se gleda samo kos razlika, pa je Partizan trenutno 5.

Smesno

pre 11 godina

Teorije zavere kme kme kme, CIA, BIA, Vatikan, Tole, Dodik kme kme (Djuka, 10. mart 2013 18:21)

Eh kad bi vi stvarno ne bi bili paranoici mogli bi da kazete ovako nesto za druge...

vanco

pre 11 godina

Bice steta ako se ove dve ekipe sretnu u 1/2 finalu F4. Objektivno, dva najbolja tima u ABA ligi. Dobra utakmica, zasluzena pobeda Partizana. Vidi se da ekipa napreduje. Mislim da je Partizan, ipak, prvi favorit za osvajanje ABA lige.

Nesvest pre nego svest

pre 11 godina

Zvazdaši verovatno sad po prvi put navijaju za Partizan:-). (Partizanovac, 10. mart 2013 17:23)Tesko da je tako. Istina da je ovo jedan od onih paradoksa kada nam njihova pobeda u izvesnom smislu odgovara, ali da su im osnivaci umesto Franje Tudjmana bili Sveti Sava, Karadordje ili Isus Hrist, licno, ne bih za njih navijao. Ipak postoje neka moralna nacela koja ni najpoljuljanija svest ne moze da pogazi. (eh, moji drugari..., 10. mart 2013 18:03) Navodjenje Tudjmana kao "osnivaca" Partizana pokazuje tvoj nivo svesti. Kako ste zadojeni mrznjom. Pojesce vas, i iskreno se radujem.

Tolle

pre 11 godina

Neverovatno sta je ovih 11 godina ucinilo brojnim umovima Srbije.Ej, tvoj tim se bori za prvo mesto i direktan plasman u Evroligu koju 90% navijaca nikada nije dozivelo, direktan konkurent gubi utakmicu a ti besnis i kukas da je namesteno.Citam juce i komentare nakon fudbalske utakmice Partizana.Nije bre cudo sto drmate koseve i bacate mokracu.Vase stanje je jasno definisano u patologiji - nemoc stvara frustraciju, frustracija radja agresiju.Do sada ste mi bili odbojni, a od sada vas iskreno zalim.Vi niste losi ili zli ljudi, vi samo imate dijagnozu, a to ne treba osudjivati vec vam treba pruziti podrsku.

Nataeos

pre 11 godina

Kako im se Aleksandrovcani izmicu...Xaxaxa...
(Realno, 10. mart 2013 17:25) kako nasa pobeda vama godi hahahaha.... Ako nemas papetnije da lazes onda bolje cuti i ne pisi!!

rade

pre 11 godina

U bilo kojo normalnoj zemlji bi izbacili oba kluba iz takmicenja makar 2 godine !
(U normalnoj zemlji bih cutao, 10. mart 2013 19:10)

U normanoj zemlji vi ne postojite, zato ipak je pametnije da cutis.

"Pustio nas Zeljko"

pre 11 godina

Buuu, kmeeee, pustili Partizan, sklanjaju se sa terena, mase koseve, ne skacu po lopte, kmeee, kmeee. Cekamo njegovo visocantsvo Saopstenje. Cisto da se usaglasite oko mracnih sila koje su uticale da Partizan pobedi.

Repoter

pre 11 godina

Kakav reporter na Areni. Pa čovek ne zna osnovne padeže. Lična greška Djordjeta Gagića. Poeni Djordjeta Gagića. Ili je to sad neki novi jezik. Molim prevod, može i titlovan. Katastrofa, koliko nepismenih pred mikrofonom. U pravu je Homer - čitajte deco ! Bravo Partizan.

nikola

pre 11 godina

ja navijam za Vojvodinu,kod nas je ranije igrao Gagic,decko je IGRACINA ! On vas konstantno odrzava,svaka mu cast...cestitam na srpskom fajnal foru..

petar

pre 11 godina

kme kmeee mali budzet, mali klub kme kmeee mi imamo bari kme kmeee mi ne navijamo za fmp kme kmeee mi smo pobedili superjaki ulm kme kmeee koga su grobari ikad pobedili kme kmeee dule, tole, bole kme kmeee

nemanjabB

pre 11 godina

Prosli derbi Zvezde I Partizana je za ovo bila Evroliga. Dalrko kvalitetnija itakmica, ne samo zbog Zvezde, vec je I Partizan igrao dosta kvalitetnije nego veceras..

Andrija

pre 11 godina

Najace pre tekme bajic prica igracima kako ne bi trebali i morali da dobiju ovu tekmu i da ne moraju da pogadjaju sve i da pustaju partizanove igrace pod kosem eee tugo bedna
(Opel calibra CZV, 10. mart 2013 17:51)

NaJJace sto si ti pismen...

BojsiMetalika

pre 11 godina

Komentator: "Na kraju bratski zagrljaj trenera dva bratska kluba"
Neko sumnjao u Partizanovu pobedu? ...treneri nisu :)
(nemanjabB, 10. mart 2013 18:51)

Neko se bratimio sa Igokeom, a neko sa Širokim Brijegom :)

Lazni ljudi

pre 11 godina

Limenke spremile komentare pre mesec dana,cekali kraj meca i ENTER...Kolektivna svest ove zemlje je na nivou mediokriteta.Negativnost i destruktivnost prelazi sve granice.

Sin nombre

pre 11 godina

Danas su i delije mogle da osete kako je navijati za sanpijonski tim (Nebojsa jagodina, 10. mart 2013 18:42) Rodjace navijam za Partizan, al tebe treba za primer u 3. razred osnovne vratiti.

J.D.Aleksandar

pre 11 godina

Crvena zvezda je pre svog zamrzavanja za predhodnih 40 i kusur godina osvojila 4 titule prvaka drzave,a od toga tri su bile u periodu vladavine SPS-a 1993,1994,1998,pre tih,bila je jedna titula 1972 godine u vreme jake SFRJ lige ! Titule u papucama na sljaci o kojima niko veze nema necu ni da pominjem ! Rezultati u evropi jedna velika nula,legende kosarke smesne,mozda tu imamo 4,5 igraca vredna pomena,ovo ostalo boranija ! Ako to moze da se uporedi sa Partizanove 4 titule u jednoj jakoj SFRJ konkurenciji,da se uporedi sa 3 Kupa Koraca,sa titulom prvaka evrope,nekoliko Final Foura Eurolige i mnostvom velikih velikih kosarkasa i legendi,onda vama definitivno fali mozga !

Student

pre 11 godina

Kako vas nije sramota da pricate o namestanju.. Koliko je realan mec u kome se sastaju kkczbgtelekomdiva I radnicki fmp? Klubovi u vlasnistvu istog coveka..

qqlele

pre 11 godina

Neverovatno, ali neverovatno !!! Navijači ugašenog, pardon, zamrznutog kluba, su toliko ogrezli u mržnji prema nama, da im čak i naša pobeda nad njihovim direktnim rivalom smeta i imaju teorije zavere u rangu Moldera. Pobedili smo zato što je Igokea u padu u formi i što se naši klinci konačno opustili. Trebala im je samo jedna pobeda u zadnjem napadu i to se dogodilo prošle nedelje u Zagrebu. Ova dečurlija će da kidaju u godinama ispred nas. E, da, Partizan je treći jer se bez obzira na želje mrzitelja iz Železnika, ipak pravi krug u slučaju istog skora i "gledaju" međusobni dueli, tako da eto nas na F4. A, pri tom mi ne brinemo, jer i Budućnost i Radnički igraju protiv najboljeg tima u istorji univerzuma do kraja ligaškog dela. PODRŠKA LE, ZA PODMLAĐENE GROBARE !!!!

FatZadd&7

pre 11 godina

Da dodam ja nesto kao verni navijac CZ koji je istu pratio i gledao i u najgorim danima(kad se samo setim Uvalina,uf..) Igokea je u ociglednom padu forme i danas je igrala sa pola gasa i definitivno imamo veliku sansu za prvo mesto za i direktan plasman,iako imamo jednu tesku utakmicu sa ekipom Buducnosti koja nam ne odgovara(jedinno da nas izvuce umor i njihova utakmica u Krasnodaru).
Sto se tice Partizana...sablon sablon svaka akcija ista i po meni oni su pobedom nad Cedevitom osigurali 4-to mesto i za njih je bolje da su ostali 4-ti i isli na Igokeu u polufinalu jer bi jednom pobedom bili u EL,ovako ako CZB bude prva moraju da pobede dve,sto je svako teze!!!

Nelson trokorak

pre 11 godina

@Bojko - mi mozda pratimo kosarku od ove godine i praticemo je jos dugo, ali sam siguran da je vi vise necete pratiti. 3:0...

nikolaknez

pre 11 godina

mislim da je krajnje jadno i bedno sto isfrustrirani simpatizeri malenog i simpaticnog kkfmpczbgdjelenakarleusasledecasezona uopste komentarisu utakmicu sampiona evrope.

grobar123

pre 11 godina

I svi ce uvek cuti, da bodricu do smrti, Partizana moga voljenog. Jer dusa i telo, sve je crno-belo, za ostalo nek nas cuva Bog. I pesma nek' se ori, a ti se samo bori i zaigrajte slozno sad za nas! A pobedu novu stecicemo lako jer sa Juga cuje se nas glas! na na na na na na

NEDJA

pre 11 godina

A,najveca smejurija je kad navijaci FMP-a nazivaju Partizan mali klub.Partizan je po rezultatima medju 10 najvecih klubova u Evropi a po navijacima i velicinama koji su nastupali za sveti crno-beli dres i najveci u Evropi.

dzoni

pre 11 godina

Puleni kolekcionara slika (e da, a gde su slike?) kao da vezbaju ful kontakt na treninzima a ne kosarku. Sramno.
(ams, 10. mart 2013 17:32)
tebe bas puno boli a?jbg nismo mi krivi sto tvoj mali klubic ne postoji ni u jednom sportu...

ultrasrbin

pre 11 godina

kad vec kalkulisemo..., 10. mart 2013 20:44
U kom takmicenju igra tvoj klub i na koji nacin on moze uticati na raspored u ABA . Pobrkao si loncice,a za bolju informisanost je dovoljno citirati Covica "FMP moze da se zove kako hoce". ovim je porucio navijacima Dive da se ne zanose.

Hoces Iskreno ?

pre 11 godina

Koja teorija.
Gledaju Partizanove utakmice u nadi da ce da izgubi.
Kada Partizan pobedi,onda je utakmica namestena. :D
Ej bre,ejjj ... koje je to stanje svesti. Jadno. ALI , neka su mi zivi jos dugo,sa tom paranojom. ;) Pusaaa za DELIJE! :*** B)

zoran

pre 11 godina

Zadar,Radnicki,Olimpija sve je bilo na jedan sut sa te tri pobede mogli smo na P1. U slonoku i sirkom smo ocajno odigrali nismo ni zasluzili pobede. CZB igra super a mi davimo a rezultat skoro pa isti mislite o tome.

delija

pre 11 godina

ajde grobari delije su uz vas kao sto mislim da ce te vi biti uz nas protiv buducnosti jer vama to ide najvise na ruku,zanemarimo rivalstvo gledajmo da prodjemo i jedni i drugi pa na kraju u finalu sta nam bog da.ako ste ljudi.idemo zajedno

Apache

pre 11 godina

Alo bre Zabranjeni, Dozvoljeni i njima slicni. Pustio vas Mile Dodik jednu utakmicu i vi ste vec svjetski prvaci. Jeste li zaboravili da vas je Zvezda derala tri puta ove sezone. I jos cemo da vas deremo. Tek smo poceli.
(BB, 10. mart 2013 22:22)
a ti si gramatiku zaboravio (ili nikad ni ucio), takodje si zaboravio i prethodnih 12 godina i onih +41 ... a i prosle sezone ste nas pobedili 3 puta pa opet nista ...

igor

pre 11 godina

Da volim crno bele ponosno kazem svima volim to slavno ime i divim se samo njima

Na svetu nista vece, ne moze da postoji nego sto je nasa ljubav prema crno beloj boji

Ljubav prema klubu ne moze da prestane dok zivim klicacu njemu volim te Partizane

Uliks

pre 11 godina

Crvena zvezda, igokea i Partizan dobijaju sve do kraja, sto znaci da u polufinalu F4 igraju Zvezda i Partizan, a u finalu ce ih cekati Igokea koja ce u drugom polufinalu biti bolja od Radnickog ili Buducnosti.

Dakle, Zvezda i Partizan verovatno odlucuju o drugom ucesniku EL u sledecoj sezoni.

Treći put

pre 11 godina

Igokea ima dve pobede a ovi koji misle da će biti prvi imaju dva poraza protiv Igokee. Partizan bolji protiv Radničkog i Budućnosti. Niko o ovome, a suština je u tome.

Kontraš

pre 11 godina

Urlanje pravda za grobare je sad vrh navijanja - uzas !
(Nenad, 10. mart 2013 18:17)

Oni to "urlaju" tako dobro, snažno, složno, sa toliko energije da je to neverovatno. To deluje veoma moćno i veruj mi, da si bio danas u Pioniru, vrlo je verovatno da bi i ti, kao i nas 99% prisutnih ili navijao sa njima ili bar oseteo jedno poštovanje za to sa koliko strasti oni pružaju podršku svojim uhapšenim drugovima. Dok to čine na ovaj način, ne vidim zašto bi to nekome smetalo... Pritom, naravno, smatram da svako ko je zaslužio treba da odleži svoje...

KOSTA1703

pre 11 godina

@Urke

Dao si sjajno tumacneje pravila, koje postoji cak i na sajtu Kosarkaskog saveza.
Problem sa tim tumacnejem je u tome sto tako NIJE racunat plasman u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u kosarci kada je plasman Srbije bio u pitanju.
Iako smo imali najbolji medjusobni skor*bolji i od jedne i od druge ekipe) ipak se racunala kos razlika.

Tako da.
I mene zanima, kako ce se racunati?

geronimo

pre 11 godina

Braco Grobari, ne obazirajte se na ove gance, pustite ih jos malo da mastaju i da se nadaju, vidite koliko su nervozni i koliko se koprcaju jer znaju i oni da se utakmice na F4 ne igraju u dva dana i da nase bebe svakog dana rastu, a njihove dede samo jos vise stare.

Samo Beograd, samo Zvezda

pre 11 godina

Ne mogu da verujem da derbi ovog dela prvenstva ne prenose Kole i Edin. :( (sasa, 10. mart 2013 16:56) Kole prenosio odbojku, pa se preklopilo

Apache

pre 11 godina

cudna neka sorta ovi navijaci zvezde, ugasio im se klub navijaju za fmp u kog se kunu i pricaju kako su u rangu NBA a i dalje se brinu koga je i sa koliko pobedio Partizan ...

KODAR78

pre 11 godina

Bio sam na utakmici, navijanje za 10-ku, igraci motivisani, borbeni, ima jos mesta za napredak, zato su tu u Partizanu, gde imaju najvecu sansu za igracku nadogradnju. DV je uvideo sve nedostatke kod svakog igraca i sada rade intezivno na otklanjanju istih. Uvek sam verovao i verovacu u ovaj klub, tim, trenera, ali ima i onih koji nisu tako mislili, treba da ih je sramota, pri tome mislim na one koji navijaju za Partizan, a svasta su pricali i pisali.

Crno-belac

pre 11 godina

Koliko komentara FMP-ovaca? Katastrofa.Mi im današnjom pobedom omogučujemo borbu za prvo mesto u ABA ligi, ali FMP-ovci ko FMP-ovci.Ništa se njima ne treba čuditi.

grobarkahahaha

pre 11 godina

iskompleksirane delije...ali oprosteno vam je...ipak vi niste pratili ovaj sport 2 decenije pa ne znate sta je dobra kosarka..kladim se da 75% vas nije ni gledala utakmicu ali se odvazila da da dijagnozu nje same..aj gledajte svoj klub ili spavajte jer nije za vas ovo kad ne shvatate da je ova pobeda i vama znacila mnogo...srpski f4 i partizan sampion..

DG

pre 11 godina

Da je Igokea dobila, svi bi u glas iz Zeleznika rekli namesteno.
Partizan dobi, svi u glas iz Zeleznika, namesteno.
Smesan klub, jos smesniji navijaci.

Ali, kako nije, onda vi indijanci mozete da pisete sta hocete ovde, bez trunke srama....

pre 11 godina

U bilo kojo normalnoj zemlji bi izbacili oba kluba iz takmicenja makar 2 godine !
(U normalnoj zemlji bih cutao, 10. mart 2013 19:10)

Da je ovo normalna zemlja, ja bih sad normalno ukapirao da si ti navijac FMP-a... Ali, posto to nije tako, ti si i dalje navijac-nomad, kome nije problem da navija za sve koji igraju protiv Partizana... I da je ovo normalna zemlja, ti bi se kao normalan covek pokrio usima i ne bi nikad progovorio o nepravilnosti, nego bi otiso i odao pocast svom pokojnom klubu... Eto... Nenormalno sve, mi to pokusavamo da objasnimo takvima kao ti od pocetka sezone... Vidis dokle je sve to dovelo, cak do nenormalne stvari da Partizan moze da dobije jednu Igokeu u Pioniru i da se vi i dalje takmicite i jos imate najbolju poziciju na tabeli od kad postojite...

Goran

pre 11 godina

Nekada su mi bile smesne ove teorije o namestanju koje stalno spominju navijaci fmp-a ali ovo je vec preslo u bolest i nije smesno ni malo!! Tolika mrznja nije vidjena nigde u svetu!!

Roming

pre 11 godina

dali je moguce da se raspravljate sa navijacima ekipe koja je od 1972-2013,a to je 41god zapamtite 41god bila samo 3 puta prvak,a od 1975-2013 znaci 38god bila samo 2 puta pobednik kupa ahhahahhah i sad mi treba vama da se divimo,a da ne pricamo da ste prodavali grb fuzionisali se i sta vec niste radili. (sasa vicovic, 11. mart 201. Pa kad ces o brojkama evo ih jos.. Ti navijas za klub koji od 1945-1976 imao ravno NULA titula ..znaci 30god nije ni postojao. Od 1945-2007. bio u minusu sa nacionalnim titulama za CZ ,znaci pune 62 g od 67 koliko postojite. A o grbu nemoj jer tvoj klub nema ni svoje klupske boje ,vec Juventusove !

Tejgo ledjima

pre 11 godina

Ne znam kako ce ove osetljive, tanane dusice iz fiskulturne sale u predgradju sto prave gej transparente u stilu Baneta Bumbara podneti sto smo opet namestili utakmicu :)

alex99

pre 11 godina

Bravo Partizan ! A ovi zvedaši su po običaju bolesnici, jer naravno, sve je namešteno osim kad je njihova Zvezdana u pitanju. Gledajte malo sport i okanite se gluposti. Do kraja ABA lige nema još puno, pa videće se na kraju. Mislim da ste prerano otpisali Partizan. A koliko se ja razumem u ovu ligu Igokea je i dalje prva i ostaće ukoliko pobede naredne 2 utakmice, što je vrlo verovatno. Ne možete ništa na silu. Ako pošteno budete prvi nakon F4, prvi ću vam čestitati. Ali POŠTENO - ne kao u Kupu Radivoja Koraća, kad ste inscenirali prekid.

CRVENA ZVEZDA- EVROLIGA

pre 11 godina

Navijac sam zvezde i u ovoj utakmici navijao sam za partizan. Ali ne razumem ove navijace zvezde sto pricaju kako je utakmica namestena(tj. Da je igokea pustila partizan). Zvezdi je odgovaraka pobeda parttizana na bilo koji nacin.

Igokea već prva

pre 11 godina

Niko ne kaže, pa ni u uvodnom tekstu se to ne pominje, da Igokea ima dve pobede protiv CZ Beograd i da joj ovaj poraz ništa ne znači jer će lako dobiti dve utakmice i svejedno joj je što će sa CZBGD imati isto broj bodova, mada CZBGD ide u Kragujevac tako da je Igokea i ovde u prednosti. Drugi put se javljam i pišem isto, zar je ovo opasno za objavit'?

partizanovac067

pre 11 godina

U bilo kojo normalnoj zemlji bi izbacili oba kluba iz takmicenja makar 2 godine !
(U normalnoj zemlji bih cutao, 10. mart 2013 19:10)

U normalnoj zemlji vi ne postojite, zato ipak je pametnije da cutis.
(rade, 10. mart 2013 19:58)
bravo,jesi mu objasnio...hehehe

J.D.Aleksandar

pre 11 godina

Do pre par dana se pricalo da cemo da pustimo Igokeu,sada se prica kako je Igokea pustila nas !? Ja mislim da navijaci Crvene zvezde treba da potraze neku pomoc da izadju malo iz te paranoje koja traje skoro dve cele decenije !

Urke

pre 11 godina

Partizan ne deli trecu poziciju, vec se trenutno nalazi na petoj poziciji koja ne vodi na F4 zbog losije kos razlike u odnosu na druga dva tima.
(kepa, 10. mart 2013 19:08)

Pa koliko ja znam gledaju se samo medjusobni mecevi trougla Partizan-Radnicki-Buducnost (dakle, svako sa svakim) i pride kos razlika ako su bodovi i pobede izjednaceni. Partizan je oba puta pobedio Podgoricane i samim tim je ispred njih ako zavrse sa istim brojem bodova. Imamo skor u trouglu 3:1, a Buducnost recimo 1:3 ili 2:2, ne znam kako odigrase sa Radnickim.

U svakom slucaju, Partizan u trouglu ima tri pobede i najbolju kos razliku i ide dalje po svemu sudeci, mozda i sa jednom pobedom jer je Radnicki porazen juce.

PS. a samo se pitam dokle dopire vasa BOLEST!? Ej bre pa danima se bruji o tome kako Partizan ide na F4 sa svim pobedama i da od njega sve zavisi i onda se nadje kosarkaski indijanac kao ti da se pravi pametan. Zasto to brate?

Spejsmejker

pre 11 godina

Partizan dobio Igokeu u punom Pioniru. Namesteno
Partizan pobedio Jagodinu. Namesteno
Partizan pobedio Bresu,Namesteno

Paranoja ili nemoc pitanje za sve.

duh sa sekirom

pre 11 godina

Institucija sprovodi dominaciju
i navikava crno belu naciju,
kod komsinice to stvara frustraciju,
sto radja agresiju,
i tako su deco nastali
cigani ludaci.
...evo njih na komentarima koliko 'oces a svaki 20'ti kapira da ova pobeda Partizana i njima odgovara a ostalih 19...heheheheee cista patologija.

VASA

pre 11 godina

@kad vec kalkulisemo-klub za koji navijas je ugasen i stvarno mi nije jasno cemu komentar,btw na kraju se gledaju medjusobni susreti a ne kos razlika,stvarno si ne obavesteni navijac limenki

kkontra

pre 11 godina

Pogledajte zvanican sajt ABA lige i videcete raspored na tabeli ko je na 5-om mestu.
(kepa, 10. mart 2013 20:52)
Jedna molba, nemojte da sada raspalite po decku, ipak on i njemu slicni ovaj sport ne prate vec DECENIJAMA, pa je razumljivo sto mukica nezna sta pise...

apokalipso

pre 11 godina

Cigani,hvala vam sto postojite!Vasa frustracija i teorije zavjere donose mi toliko smijeha,sta bih ja bez vas?!Prava steta za vas sto veceras i Partizan i Igokea nisu mogli da izgube!

Milena

pre 11 godina

Ja ne znam sto vi Grobari kukate na ovog Gagica kad covek igra odlicno.Na ovoj utakmici sve sto sutne pogadja, a tako je i igrao u drugom poluvremenu protiv Cedevite.Onaj Samardziski je daleko veci panj (bar za sada)i da moze ja bi ga raso menjao za Gagica i jos da vam posaljemo jos npr. Subotica u paketu. Uglavnom zakljucak je da je Gagic duplo bolji igrac od onog naseg sto samo ima visinu i nista drugo.

Marko

pre 11 godina

Zvezdaši, toliko ste zaslepljeni mržnjom prema Partizanu da to više nije normalno. Ova pobeda Partizana može da vam donese direktan plasman u EL posle više od 10 godina. Umesto da budete srećni što ćete imati veliku šansu da na kraju ligaškog dela budete prvi, vi svi u glas: krađa, namešteno, kako nas nije sramota... Da je Partizan kojim slučajem izgubio večeras, pisali bi kako bruka Srbiju i slično. Ja sutra navijam za Zvezdu da pobedi Budućnost i da na fajnal for odu sve tri srpske ekipe. Navijajte za svoj klub i uživajte u košarci, mržnja nikom ništa dobro nije donela.

Nataeos

pre 11 godina

Partizan ne deli trecu poziciju, vec se trenutno nalazi na petoj poziciji koja ne vodi na F4 zbog losije kos razlike u odnosu na druga dva tima.Pravila su takva da se gleda kos razlika ako su tri ili vise timova izjednaceni po broju bodova a ne medjusobni skor.U slucaju da su samo dva tima izjednacena po broju bodova tada se gleda medjusobni skor, sto je slucaj sa Igokeom koja je na prvom a Zvezda na drugom mestu.
(kepa, 10. mart 2013 19:08) mnogo znas a nista neznas!

Dzony

pre 11 godina

Eeee napacene "Delije". Pa vaam je draze da izgubi Partizan nego zvezda da dobije. Stvarno ne shvatam taj vas mentalitet. Svakom normalnom grobaru je drago sto je zvezda stala na noge. To cini nasu kosarku jacom, a smim tim i Partizan jacim.

Gledajte vi svoju CZ i kometarisite svoje utakmice. Manite se partizana i provokacija.

Obrni, okreni, partizan je šampion!

pre 11 godina

Partizan ne deli trecu poziciju, vec se trenutno nalazi na petoj poziciji koja ne vodi na F4 zbog losije kos razlike u odnosu na druga dva tima.
Pravila su takva da se gleda kos razlika ako su tri ili vise timova izjednaceni po broju bodova a ne medjusobni skor.
U slucaju da su samo dva tima izjednacena po broju bodova tada se gleda medjusobni skor, sto je slucaj sa Igokeom koja je na prvom a Zvezda na drugom mestu.
(kepa, 10. mart 2013 19:08)

Sve, sve, ali kad ovakav "pametni" počne da piše ovakve gluposti, muka mi pripadne. Alo dečko, jel moguće da si toliko nepismen? Pa nedelju dana unazad ljudi pišu po novinama i na svim vestima su rečena pravila Evrolige, sad si se ti našao pametan i pišeš nebuloze?! To što pišeš su gluposti, pravila su pojašnjena, nisi u pravu i idi spavaj.

GORAN BL

pre 11 godina

Ko se slaze da je onaj stariji bradonja u Partizanovom dresu, sto stalno bude u Pioniru(kamera ga stalno zumira)najvjeriji navijac Partizana nek preporuci

Lav

pre 11 godina

Partizan dobija veceras. Buducnost gubi od Zvezde. Radnicki dobija Zvezdu. Igokea dobija (posle Partizana) sve do kraja. Eto to je sve o zadatoj temi.
(Rikiset, 10. mart 2013 17:34)

Već te vidim na kraju sezone kako voziš lako zarađeni Ferrari.

NEDJA

pre 11 godina

Kakve budalastine da je namestena utakmica.Zamislite Partizan u punom Pioniru dobio Igokeu,ma to nema sanse da je sve regularno.Aj,sto ovi Krcunovi kmece posle svake pobede Partizana u fudbalu kako je namesteno nego poceli i u kosarci a najveca je ironija sto ova pobeda odgovara njihovom laznom klubu.

militto

pre 11 godina

navijacima zvezde na prinudnom radu u zelezniku nikako udovoljiti. pa covece, ovo je Partizan, i veceras je igrao on a ne onaj mutant iz predgradja, i ne znam otkud ovoliko glupih komentara od strane delija server. pa vas ova pobeda treba vise da obraduje nego nas, al hebiga, znam da vam je ipak na prvom mestu nas ne uspeh pa tek onda na nekom tamo 3,4 vas uspeh ali ne brinite zbog toga, zato ce te uvek ostati samo mali klub iz predgradja, misovi!!!!!

Mikan

pre 11 godina

Au koja ostrascenost kod navijaca CZ Beograd, ja sam u soku ... Umesto da se raduju uspesima ovog Covicevog projekta oni usmerili svu energiju na mrznju ka Partizanu, o cemu se radi ?! I ko mize da ne navija za nase klubove i da gleda samo svoj licni interes ?! Zato nam se zemlja i raspada po svim savovima, jer slabo kp pd nas vidi dalje od svog stomaka, uzas ...

sasa vicovic

pre 11 godina

dali je moguce da se raspravljate sa navijacima ekipe koja je od 1972-2013,a to je 41god zapamtite 41god bila samo 3 puta prvak,a od 1975-2013 znaci 38god bila samo 2 puta pobednik kupa ahhahahhah i sad mi treba vama da se divimo,a da ne pricamo da ste prodavali grb fuzionisali se i sta vec niste radili.

lol

pre 11 godina

Pa da,cim je Partizan pobedio,komleksasi govore da je namesteno,a da je ne daj Boze igubio,rekli bi da je Partizan i suvise slab za Igokeu,bla,bla,bla..Manite se vi nasih vesti,nego pratite svoj limeni klub..I da,nema na cemu sto smo pobedili Igokeu,znam da se strepili do kraja utakmice.

miloš Novi Sad

pre 11 godina

Zanimljivi su komentari Zvezdaša: kako koju utakmicu Partizan pobedi, odmah krenu priču o puštanju. Ne postoji tim u Evropi koji nije pustio Partizan.

Zaključak: vlasnici Partizana su zapravo Rotšildi i Iluminati.

skeptik

pre 11 godina

Partizan ne deli trecu poziciju, vec se trenutno nalazi na petoj poziciji koja ne vodi na F4 zbog losije kos razlike u odnosu na druga dva tima.
Pravila su takva da se gleda kos razlika ako su tri ili vise timova izjednaceni po broju bodova a ne medjusobni skor.
U slucaju da su samo dva tima izjednacena po broju bodova tada se gleda medjusobni skor, sto je slucaj sa Igokeom koja je na prvom a Zvezda na drugom mestu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kepa, 10. mart 2013 19:08)
Decko, pojma ti nemas. Kada su dva, tri... sto tima izjednacena po broju bodova gleda se MEDJUSOBNA kos razlika IZMEDJU tih timova. Kapis?

pakopaok

pre 11 godina

druze radnicki je najbokja suterska ekipa koja je protiv partizana dala 17 trojki,a u polufinalu kupa koraca ne mogu da dobace do kosa,tako da dosta vise sa tim da nas je igokea pustila i da su namerno masili...znam da vas boli i da se plasite final 4 :-)

gile

pre 11 godina

@Eeee napacene "Delije". Pa vaam je draze da izgubi Partizan nego zvezda da dobije. Stvarno ne shvatam taj vas mentalitet. Svakom normalnom grobaru je drago sto je zvezda stala na noge. To cini nasu kosarku jacom, a smim tim i Partizan jacim.

Gledajte vi svoju CZ i kometarisite svoje utakmice. Manite se partizana i provokacija.
(Dzony, 10. mart 2013 19:47)

Ne mogu oni da gledaju trecu ligu gde njihov klub igra pa zato svi presli da navijaju za fmp sto i nije cudno kada svakog cetvrtka u euroligi navijaju za razlicite klubove .

Milan

pre 11 godina

Braćo grobari pustite "nesrećnike" neka pišu šta hoće, mi smo za nih nivo.Do ove sozone su bili zaboravili put do Pionira. Atmosfera u hali za svaku pohvalu. Ako ste primetili grupu kosookih posmatrača u žutim jaknama u parteru, večeras neće spavati od uzbuđenja.

skeptik

pre 11 godina

Ako Radnicki izgubi od Splita i C.Zvezde, Buducnost takodje od C.Zvezde, onda bi Olimpija pobedom nad Buducnosti u poslednjem kolu upala na 4. mesto jer bi u trouglu Radnicki, Buducnost, Olimpija imala najbolju medjusobnu kos razliku. Mislite o tome.

delija koji je za srpske ekipe

pre 11 godina

prijatelji slabo gledate druga srtstva informisanja,samo finalisti idu a ne prvoplasiran u ligaskom delu danas potvrdjeno,zato navijajmo da cz.i par.igraju finale pa sta bog da a ne da pustamo buducnost da vi neidete dalje budimo ljudi a ne da poturamo noge jedni drugima(mada je to dule jednom uradio,nema veze )derimo druge zajedno vec jednom a medjusobni susreti su druga prica,vaterpolistima takodje cestitke na pobedi,mislim da je dovoljno 4 gola,i da opet bude sa vama finale u bg.

Nemoj, molim te vise da prilazis tastaturi s takvim mentalnim sklopom...

pre 11 godina

Providno. Sad Zvezda treba da pobedi Siroki i pusti Buducnost i Radnicki jer od prvog mesta nema nista, a ionako dobijamo f4. Uz ostale krajnje verovatne rezultate Zvezda, Radnicki, Buducnost i groblje isti broj pobeda, ali najslabiju kos razliku ima najmanje simpatican klub iz Humske. Da ne zaboravim... Ako ista vise mrzim od komentara nekog grobara, to su komentari navijaca "nasih klubova". Ja navijam za samo jedan klub - Crvenu Zvezdu i apsolutno me je briga za sve ostale!
(kad vec kalkulisemo..., 10. mart 2013 20:44)

E, prijatelju, odavno nisam gluplji komentar procitao... Ne zbog toga sto ti mnogo volis Zvezdu (tu ti nema pomoci), ali, kao drugi me ne interesuju, ali ajde da izgubimo zadnje dve da bi naudili Partizanu... Ne razumem sta u tvom komentaru ukazuje na tvoju veliku ljubav prema Zvezdi, a ne na mrznju prema Partizanu... Mozes da pitas tvoje drugare ovde na komentarima kako se to zove... Mada nisam siguran da ti oni mogu objasniti, jer su oni taj pojam potpuno pogresno ukapirali... A na kraju nisam siguran da nas vi tim porazima mozete skloniti sa F4... I kao sto kazes od svih navijaca ovde, najgori su takvi bednici koji glume ljubav, a umeju da pokazu samo glupost, frustraciju i kompleks...

Vulf

pre 11 godina

(kad vec kalkulisemo..., 10. mart 2013 20:44) i slicni poznavaoci

Kalkulisete ovako, vi pustite sve i budete drugi mi dobijemo sve i budemo treci(prouci malo kako se rangira) pa u polufinalu mi vas lepo pobedimo (naravno prvo gepekujemo sudije pa trojke iz auta i ostalo) a cetvrti ko god bio pobedi igokeju (odnosno igokeja pusti)
I igokeja kao prva direktno u el ko dobije finale direktno porazeni kvalifikacije a vi opet uteh kup

ja

pre 11 godina

Providno. Sad Zvezda treba da pobedi Siroki i pusti Buducnost i Radnicki jer od prvog mesta nema nista, a ionako dobijamo f4. Uz ostale krajnje verovatne rezultate Zvezda, Radnicki, Buducnost i groblje isti broj pobeda, ali najslabiju kos razliku ima najmanje simpatican klub iz Humske. Da ne zaboravim... Ako ista vise mrzim od komentara nekog grobara, to su komentari navijaca "nasih klubova". Ja navijam za samo jedan klub - Crvenu Zvezdu i apsolutno me je briga za sve ostale!
(kad vec kalkulisemo..., 10. mart 2013 20:44)

Mi sa dve pobede idemo na F4 sa 3. mesta a ti samo kalkulisi u tvojoj glavi i mastaj o tome da Partizan ispadne. Ajde razuzmem nisi do sada pratio kosarku pa ne znas, pa cu ti objasniti, u slucaju jednakog broja pobeda i poraza Partizana, Radnickog i Buducnosti tj ako dodje do kruga izmedju ove tri ekipe Partizan tu ima prednost u odnosu na obe ekipe iz razloga sto je u obe utakmice pobedio Buducnost a Radnicki smo pobedili sa vecom razlikom nego oni nas tako da nas dve pobede vode na F4. F4 bez Partizana nije F4 jer Partizan od kad je usao u jadransku ligu svake godine je igrao u finalu ( prosle godine smo izgubili u 1/2 finalu) od toga smo prva dva izgubili a ostalih 5 dobili.

Sima

pre 11 godina

Sta ste zapeli da je namesteno pa svako ko prati kosarku znao je da Igokea nema sta da trazi u Pioniru...Kao kad bi neko rekao je Zvezda - Novi Pazar namesteno, nemojte mi reci da ste sad kao pali na Igokeu na kladionici jer je ona Barsa a Partizan Steaua...

rade

pre 11 godina

E tek sad vam nije jasno za koga da navijate posto nemate klub. Da li za Zvezdu iz Zeleznika ili Igokeou ili Partizan pa ste toliko ocajni da izmisljate razne vanzemaljske prevare i uticaje.

Neutralac

pre 11 godina

Da Partizan nije pobedio bilo bi namesteno, teorije zavere protiv Zvezde, ovo-ono! Sad kada je Partizan pobedio, opet nemestanje, da izbori f4! Sva sreca pa utakmica ne moze da se zavrsi neresenim rezultatom, izgleda da bi i to bilo namesteno!

petar

pre 11 godina

kmeee, kmeee tolee,c cia, bia, mali klub koji nikad nista osvojio nijeeee!! titula prvaka evrope je nistaaa!!! dobili su tamo neki majamiii!!!

Doktor86

pre 11 godina

Ne razumem sto ovo nekog cudi, kao i ono sto ce se najverovatnije desiti do kraja ligaskog dela. Zvezda ce osvojiti prvo mesto na tabeli i izboriti plasman u Evroligu, kao i Partizan koji ce osvojiti zavrsni turnir. Igokea ce kao drugi finalista u kvalifikacije. To se slaze i sa propisima ABA i sa propisima EL. Sto se kaze, i vuci siti i ovce na broju. Ja navijam za Zvezdu ali bi voleo da imamo dva kluba iz Srbije u EL kao sto cemo najverovatnije i imati. Ako tamo mogu da igraju razni Poljaci, Nemci i Italijani i da uz to imaju A licencu, mozemo i mi da imamo 2 kluba. Valjda se oko viseg interesa mozemo ujediniti.

zoran

pre 11 godina

Sto se navijaci iz predgadja javljaju kad im odgovara pobeda. Ja sad mogu da kazem ako czb izgubi od buducnosti i radnickog to je namerno da partizan ne prodje na f4, naravno da nije svako svakog moze da dobije

Ne kazem ni da smo mi cvecke, ali ovo je tragicno i totalno ne vidim svrhu objavljivanja svega i svacega...

pre 11 godina

Ko o cemu grobari o mrznji...smesno.Bolje se pokrite usima.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dexim, 10. mart 2013 19:41)

Jedno iskreno pitanje, jel' vi klonirate ovakve likove, ili su vam samo ovakvi navijaci dovoljno pismeni da nabodu pet slovca na tastaturi? Ja ne pamtim kad sam procitao normalan komentar (od "navijaca" "Zvezde") posle bilo koje pobede Partizana, u bilo kom sportu... Evo, sad ovaj lik poslednjih desetak dana caruje na ovim komentarima, i periodicno se smenjuju njih cetiri-pet sa gomilama gluposti i sa nekim duhovitostima u pokusaju, na koje se ni u njegovom selu ne bi smejali...

zoran

pre 11 godina

kepa da te obavestim, dok traje liga gleda se kos razlika kada se zavrsi poredak se pravi po medjusobnim duelima pa tak onda kos razlika ako je sve isto.

UrosBg

pre 11 godina

Cestitke crno-belima na pobedi i vrlo dobroj utakmici. Iskreno, ocekivao sam mnogo vise od Igokee, ali ocigledno je da nisu imali resenja za Partizan u ovoj utakmici. Nista neobicno za Igokeu, jer iako su vodeci na tebeli, cesto igraju sa dosta oscilacija.

Re c

pre 11 godina

Najvaznije je da sve manje oscilacija imamo tokom meca.pozelio bi svakom timu iz sd partizan da kad imaju losu sezonu da im bude ovakva kao kosarkasima ova

dva kluba u EL

pre 11 godina

Odličan rezultat i za Partizan i za Zvezdu.Kao nevijač Zvezde ovo sam i očekivao.Za Partizan je važno jer sa ovom pobedom sigurno zauzima treću poziciju.Za Zvezdu jer sa svim pobedama do kraja,(protiv Širokog je najteža utamica)i sa porazom Igokee u zadnjem kolu(gostuju Ciboni)biće prva.
U polufinali će onda igrati Partizan i Igokea,Partizan dobija i obezbeđuje EL.
Prosto i jednostavno imaćemo dva kluba u EL,a titule nek osvoji ko je bolji.X

Mesto na tabeli

pre 11 godina

Gospodo, koš razlika gor ali dol neče imati nikakve veze ukoliko na kraju ligaškog dela na 3,4 i 5 mestu budu Radnički, Budućnost i Partizan sa istim brojem bodova. U tom slučaju treče mesto će zauzeti Partizan jer ima međusobni skor najbolji a četvrti Radnički i peta Budućnost. Ne verujem u mogućnost da do kraja ligaškog dela Igokea i Zvezda izgube obe utakmice (Zvezda 3) a Budućnost i Radnički dobiju obe? Nije ni teoretski moguće jer igraju međusobno Zvezda - Budućnost i Radnički-Zvezda. Sve je još moguče. Može i Zvezda da izgubi sve tri (Široki u gostima, Budućnost kod kuče i Radnički u gostima) i završi na petom mestu?!

djordjevic

pre 11 godina

@sale i ostali,

nemojte da mislite o tome, jer ne bi ta kos razlika nista odlucivala nego medjusobna. Ajde sad Sale racunaj opet ako te ne mrzi, pa mozda neko i ramisli o tome.

Bojko

pre 11 godina

O glupostima ne razglabam ali nesto moram da pitam ima li toliko ljudi na ovom sajtu koji ne znaju kako se racuna tabela... Prvo da odgovorim zasto je Partizan trenutno peti na tabeli-Dok se ne odigraju sve utakmice gleda se kos razlika (nikada se ne zna ko ce na kraju koliko razlike pobediti koga u "revansima") dok se na kraju gledaju medjusobi dueli dve ili se pravi mini tabela ako se nadju tri , cetri itd ekipe sa istim skorom! Mi na toj mini tabeli imamo sest bodova, Radnicki cetiri i Buducnost dva (zato sto smo pobedili Bud dva puta, Radnicki jednom ) i to je to... Molim vas ne lupajte vise gluposti, ovako se gleda na svim takmicenjima, P.S. Kos razlika se gleda samo ako svi imaju isti broj pobeda i poraza u tim mini tabelama i tada se gleda kos razlika samo tih ucesnika pa ako ona kojim cudom bude ista (skoro nemoguce) onda se gleda ukupna kos razlika... Jel jasno sada???????????? Jos jedan dokaz da pratite kosarku od ove godine ...

bratanac

pre 11 godina

"(kad vec kalkulisemo..., 10. mart 2013 20:44)

U trouglu Partizan, Radnički, Budućnost u slučaju istog broja bodova raspored na kraju je: Partizan, pa Radnički , pa Budućnost jer međusobno u tzv. mini ligi Partizan ima 3 pobede, Radnički 2 a Budućnost jednu...

informer

pre 11 godina

Zamislite sledecu hipotezu...Zvezda gubi sve tri do kraja,Radnicki,Partizan i Buducnost dobijaju obe do kraja...E sad sledi ono najinteresantnije,stvara se krug od 4 ekipe od drugog do petog mesta sa istim skorom 17:9 :) ...ni to nije sve jer svi oni imaju medjusobni skor 3:3 i u toj situaciji odlucuje ukupna kos razlika koja trenutno izgleda ovako Zvezda +201,Buducnost +102,Radnicki +101 i Partizan +61...
Mislite i o tome jer je u ovoj ligi sve moguce :)
(sale, 11. mart 2013 00:13)
Evo ga jos jedan neobavesten. Kao prvo taj scenario se nece desiti, a kao drugo gleda se MEDJUSOBNA kos razlika izmedju ekipa koje imaju isti broj bodova. U tvojoj varijanti, koja se naravno nece desiti, raspored bi bio: C.Zvezda, Partizan, Radnicki, Buducnost.

Tatko

pre 11 godina

Da li mogu na vestima o utakmici da se komentarise sama utakmica? Nema vise komentatora kao sto su nekad bili "Predrag Bek Suter Materic", "Ivan iz Zemuna", "Branko" i sl... svi ponavljaju o proslim titulama, o drmanju koseva, o trenuntnom polozaju na tabeli... vise mi se ni ne citaju komentari. Kada naidjes na osvrt nekog ozbiljnog ljubitelja kosarke, gde analiza ide od pojedinacnog igraca do taktike tima, sa uzivanjem citas, ovo sto se ovde ponavlja nije vredno gubljenja vremena.
Pozdrav svima!

Kriik

pre 11 godina

@kad vec kalkulisemo...
Pa ti da znas da kalkulises iskalkulisao bi da je bolje ne komentarisati nego lupetati. Ko jos gleda kos razliku? Medjusobni su jedino bitni

Slobodan Stevanovic

pre 11 godina

Sinoc sam, pre tekme, rekao prijatelju da Zvezda gubi od Sirokog, dobija Buducnost i gubi od Radnickog. Posle utakmice sam malo razmislio i uvideo da Zvezda, i da izgubi sve do kraja, nikako ne moze ispod treceg mesta, a biti drugi ili treci je sasvim svejedno, jel' tako? Tako da ce biti jako interesantno, ako Radnicki dobije Split, Buducnost Zvezdu a MZT Partizan, videti poslednje kolo cije se sve utakmice, zbog regularnosti :-) lige, igraju u isto vreme...pa da vidimo tad kladionice...