Ponedeljak, 11.02.2013.

20:58

Lučić: U Železniku bili gori uslovi

Kapiten Partizana Vladimir Lučić izjavio je posle poraza u finalu Kupa od Crvene zvezde da se na snimku jasno vidi ko je želeo prekid u nedelju uveče.

Izvor: B92

Luèiæ: U Železniku bili gori uslovi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

239 Komentari

Sortiraj po:

Johny Grobar

pre 11 godina

Prava izjava jednog kapitena:
Prvo sto zelim je da cestitam Zvezdi na zasluzenoj pobedi. Nije prijalo to sto sam o prekidu obavesten na putu u svlacionicu... pretpostavljam da je sve po zaslugama. Moram jos i da napomenem da prekid utakmice nije odgovarao ni jednoj ni drugoj ekipi. Probacemo da se iskupimo u nedelju u sledecem derbiju.

Zvezda

pre 11 godina

Lučiću sine, da li si ti juče igrao nisi se baš video na terenu pa nisi ni morao da žuriš u slavčionicu da se tuširas jer se nisi ni oznojio.

Znas da sam u pravu

pre 11 godina

(s t v, 12. februar 2013 07:54)
U pravu si ali ipak je on kapiten u posebnim uslovima za utakmicu. Ako treba SAMO da igra i ne treba niko da ga pita nista, sto onda daje ovakve izjave u smislu "Niko me nista nije pitao"?

borovac

pre 11 godina

Lucicu svaka cast na komentaru... :-) Sad ba li su bili uslovi ili ne za igru to ne znam ali gorih uslovao od onih iz Zeleznika nije bilo kao uslova dok je u nedelju vise bilo opasnosti od nereda nego od povreda...

cika Fidel

pre 11 godina

Citav period zajednickog zagrevanja Rakocevic je bio uz redare i nadgledao ciscenje.U jednom trenutku je prisao Covicu i ocito preneo svoje utiske.Sve se videlo na kameri na tv prenosu.Zatim je to uz podrsku Covica i saopstio Djilasu ( licno mislim da je taj nacin i jedino ispravan jer se zna ko je igrac a ko funkcioner kluba ).Dalje ste videli i sami.Djilas je sve preneo klupi Partizana i uz njihov amin doneo odluku.Mozda je po Lucicu trebao njega da konsultuje,ali ja bas nisam siguran da se hijerarhija u Partizanu ne postuje

Bole

pre 11 godina

Lucic, nije dobar igrac. Nema ama bas nikakvu tehniku. Dugo ne postoji igrac u nasoj reprezentaciji na poziciji3-4 koji zna nesto da uradi sa loptom. Mali, moras ti jos mnogo MNOOOGO da treniras da bi predsednik saveza ili sudija pricali s tobom a ne s Rakocom

MIke

pre 11 godina

Samo cu da prokomentarisem na ovu izjavu Lucica. Da si kojim slucajem kapiten naseg tima (hipotteticki) nas predsednik bi te pozvao da se dogovaras oko svega. Pazljivije pogledaj snimak i videces da je Covic pozvao kapitena i krenuo na dogovor.KOd Zvezde se zna ko sta radi ko je predsednik ko trener ko PR a ko brine o finasijama. A u Partizanu? Taj prst koji upires ka Zvezdi uperi prema Duletu Vujosevicu koji je sve i svja u vasem klubu. A za Zeleznik si u pravu bili su neregularni uslovi,ali su oni posledica cinjenice da je u trecoj utakmici bilo incidenata koje su izazvali vasi navijaci. A pozivanje na moral od ekipe ciji je trener i predsednik tukao sudije, ekipe koja je imala prosek prekid po sezoni u vreme dominacije, je licemerno .

milan

pre 11 godina

Posto ne gledam utakmice vaseg kluba mora da ste i u el imali teske uslove posto niste postigli nikakav uspeh. Ajde ako hocete da u nedelju samo becki valceri da idu sa razglasa i da publika peva ruske pesme vasem voljenom vodji.

BokiC

pre 11 godina

Mnogo prljav igrac.Tuce Rakocevica celu utakmicu,vuce ga za ruku onda bije Skota sve iz nemoci(sve se vidi na snimku)...A sto je najgore sudije mu sve to dozvoljavaju.Takodje covek je rekao pre ovog nastavka da "Partizan sigurno dobija"a kad su pukli kao u prvom derbiju odmah kuknjava

s t v

pre 11 godina

(Nabio glavu u pesak..., 11. februar 2013 23:38)

Igrač na parketu treba da igra, a ne da se nabija (kako ti kažeš) uz čelnike klubova, organizacije i TV kamere.

ultrabgd1

pre 11 godina

U davnim vremenima dominacije Kk Državnog Projekta, u svojoj bahatosti navijači šmekeri su se hvalili brutalnom krađom Drobnjak Iz Auta..... Ajmo Zvezdaši da izaberemo naš moto.... Rakočević posle prekida- Nelson iz koraka- Raško iz zakucavanja- Igor iz šege - Savović posle banane- ..... ?! Tek je počelo!

Djole

pre 11 godina

Vidimo se za koje kolo u pioniru, pa da vidimo onda sta ce da vam smeta. Raspitajte se Grobri odakle vam vuce poreklo i ko ste vi u opste pa nas onda saljite u Zeleznik!

Mirko

pre 11 godina

Oni koji ne mogu da čestitaju protivniku zasluženu pobedu, su oni koji ne umeju da priznaju poraz. Jednostavno nisu dovoljno veliki.
Zvezda je to naučila, na nesreću ili sreću, ali DV nije, a ni njegovi. Zato će malo i to morati da uče. Biće dosta prilika za to. Ali i tako se napreduje, nije važno, bitno je da se napreduje i razvija.

FeAr

pre 11 godina

Dečko, kad ti jednom budeš imao reputaciju (u svakom sportskom i ljudskom smislu te reči) ''onog drugog kapitena'' onda možeš da pričaš nešto dotle ... !?!
A možete se samo sramiti za odlazak sa dodele pehara!!! S R A M O T A (i opet; sportska i lična)!

Ryber Palunko

pre 11 godina

A ovim zvezdasima da kazem da veceg unistitelja odnosa u reprezentacija od Rakocevica i Jarica nije bilo, zbog njega i njemu slicnih sam i prestao da dozivljavam kosarku kao nekada :/
(Srbija zemlja kosarke..., 11. februar 2013 23:53)

Da li zato što Rakočević nije mogao podnijeti da Jarić i ekipa, u toku EP-a lutaju noću i napijaju se?
Zato sad imamo odličnu atmosferu...blago nama.

Dule vam je kapiten,trener,direktor i predsednik,a hteo bi da bude i gradonacelnik Beograda

pre 11 godina

Ne mogu da verujem kakve gluposti ovde citam i uvrede na racun Lucica. Kakve deplasirane izjave zvezdasa... Kakve veze ima ko je bolji igrac od kapitena 2 tima i ko je kakvu karijeru imao, ili ce je imati! Radi se o ravnopravnosti 2 strane koja mora da postoji uvek izmedju bilo koja 2 tima...Sve i da nam je Misa Tumbas bio kapiten, pravilno je ako se konsultuju sa kapitenom jednog tima da se konsultuju isto tako i sa drugim. Je l' ovo toliko tesko razumeti?
(Petar, 11. februar 2013 22:20) Za to ste sami krivi,Vujosevic vam je trener,direktor,predsednik.On razgovara sa gradonacelnikom Beograda kao da je on predsednik kluba a ne Danilovic.Za sve se kod vas samo on pita i nije ni cudo sto vam onda niko nista ne pita kapitena.Pre neki dan Vujosevic kaze kako bi Beograd trebao da bude domacin play offa ABA lige,znaci mesa se i u posao gradonacelnika Beograda jer to nije stvar kojom bi on kao trener trebao da se bavi...

SASA FRANKFURT

pre 11 godina

Tolle! Više sam ostvario od tebe tako da se nikad ne bih menjao sa tobom!! Ništa nisam pričao o D. Vujoševiću već sam samo malo primetio aroganciju Lučića prema Rakočeviću, a mislim to što sam rekao o Lučiću pa svidelo se to tebi ili ne!!

Ja

pre 11 godina

Kako vas nije sramota da pljujete po ovom momku? I il' ste glupi il' ne čitate izjavu. Ne poredi se uopšte sa Rakočevićem, zato i govori da još treba da se dokazuje, već kaže da bi po nekim normalnim standardima delegati, sudije i ljudi koji odlučuju o prekidu, trebali da se konsultuju sa oba kapitena. To uopšte nije vezano za to kakva je karijera iza ili ispred istoga. Lučiću svaka čast na svemu. Hvala svim dečacima!

Srdjan

pre 11 godina

Obe ekipe je trebalo izbaciti iz takmicenja.A finale su trebale odigrati ekipe Mege i Radnickog...sada ne bi citali i slusali glupe izjave iz oba tabora..vec bi gledali ekipe i igrace kojima je stvarno stalo do pehara i kupa...

bambergovanje

pre 11 godina

ok rekao je sto rekao ali da je kojim pukim slucajem partizan dobio ovaj mali ne bi rec rekao sto dovodi do zakljucka da mu je neko stavio reci u usta... kad kazem neko verujem da svi koji imaju bar malo morala znaju ko je taj NEKO

...

pre 11 godina

iskreno ne navijam ni za partizan ni za zvezdu,ali po svemu sto sam video preko tv mogu da kazem da je partizan u velikom gubitku.kao prvo zvezda nije bila ni priblizno ista juce i danas.juce su imali kako bi se reklo los dan.kao drugo koliko sam mogao videti partizan nije bio za odlaganje utakmice vec iskljucivo zvezda,tako da je to malo neposteno!kaz ovo kao navijac tima koji je nazalost ispao ranije ali sve su ovo na neki nacin cinjenice ovog najduzeg finala do sad!

Srbija zemlja kosarke...

pre 11 godina

A ovim zvezdasima da kazem da veceg unistitelja odnosa u reprezentacija od Rakocevica i Jarica nije bilo, zbog njega i njemu slicnih sam i prestao da dozivljavam kosarku kao nekada :/

Nabio glavu u pesak...

pre 11 godina

Lucicu, brate, bio sam na utakmici. Kako te nije sramota da pricas tako nesto? Rakocevica niko nije zvao i niko nije dosao kod njega i niko ga nije pitao nego je sam dosao i iskusno se nabio kod Djilasa, Covica, Ilica, Vujosevica... Kamere su jurile celnike i on je bio tu pa je onda i on rekao u kamere da se prekine i sutra nastavi. Sto ti Lucicu isto tako nisi dosao bar kod Duleta, kod svog trenera, da i ti budes tu i da i ti nesto kazes i da i tebe neko nesto pita? Nego si cekao da svi dodju mozda kod tebe, da te vuku za rukav, da te jure po hali? Gde si ti tad bio? Izigravas neku velicinu, glupo ti je da sam dodjes? Je l si kapiten Partizana? Pa kako se onda ne interesujes za desavanja, sta ce da bude sa tvojim timom i utakmicom? Jos imas obraza da kazes kako te niko nista nije pitao. Pa najbolje idi u svlacionicu pa ce tamo da dodju svi kod tebe da tebe pitaju sta i kako dalje...

Rampi

pre 11 godina

Igor je veliki igrač,ali u kontekstu Lučićeve izjave to se ne dovodi u pitanje niti se pravi bilo kakvo poredjenje,relacija je kapiten-kapiten,nebitno koji igrač je u toj ulozi.Ne kontam zašto se bavite zamenom teza.A i ako ćemo već da se bavimo izmišljenom temom,odkud vi znate kakva će Lučićeva karijera biti,11 god je mladji od Igora i bolji od njega u tim godinama,Igor je počeo ozbiljno da igra tek sa 26 u Pamesi,a do tada...ma glupo je pričati,bio je na dobrom putu da postane"večiti talenat"...A i nikada nije osvojio Evroligu,niti je uradio nešto sa reprezentacijom(2001,2002 je bio deseti igrač)tako da je on npr.daleko,daleko iza Partizanovih legendi na čelu sa Danilovićem.

commando

pre 11 godina

haha vladimire, vladimire, odmah da se izviniš gosn. rakočeviću, najvećoj legendi kluba sa malog kalemegdana, pardon - kluba sa velike uzbrdice, zna se da je onom ugašenom klubu najbolji igrač ipak bio vlade divac u epizodi: čuvar livade u lockout periodu

dexmar

pre 11 godina

jos jedan u nizu dervisovih ragbista. od potencijalnog sutera ce stvoriti novog grejaca klupe po evropskim klubovima.

a ono udaranje skota na samom kraju, nadam se da ce mu se vratiti 10 puta gore

O.K.

pre 11 godina

Sto bi rekli ko gubi ima pravo da se ljuti.Evidentno je bilo dosta strasti i emocija u utakmici,ali na kraju sve je to igra i sportski i moralno je priznati poraz.Glupo je traziti razloge u uslovima,koji su bili losi,ali isti za sve.Jeste mlad,ali sa takvim stavom nece napraviti veliku karijeru.Istina je i da Vujosevic ima na to veliki uticaj,pogotovo jer se radi o mladim igracima.

pex

pre 11 godina

"Dečko je grdno iskompleksiran, i na terenu, očigledno i van.
(hm, 11. februar 2013 21:15) "


xaxaxaxa...on sam je podigao vise trofeja nego svi igraci zvezde...kompleksi su rezervisani za neke druge...xaxaxaxa...

Tolle

pre 11 godina

Da, Igor Rakocevic je svakako zvucnije ime sa vecim autoritetom od Vladimira Lucica.Medjutim, sa druge strane, kapiten Partizana je svakako nesto sto je u kosarkaskom svetu zvucnije i ima neuporedivo veci autoritet nego kapiten Crvene Zvezde, tako da vam taj argument nije na mestu.Kazete da on mora jos mnogo da ostvari da bi pricao o jednom Igoru Rakocevicu?A sta ste to vi ostvarili, sta su ostvarili izvesni Shamrock Sila, Sasa Frankfurt, Max, Nelson, Goblet ili Zabarac da bi mogli da pricaju o Dusku Vujosevicu ili, jos gore, o jednom Predragu Danilovicu?

dragan

pre 11 godina

Ne znam ko je drugi kapiten ali ako je to Rakocevic,ond ovaj momak iz Partizana stvarno treba da se pozabavi sa kosarkom,i da se posveti svojoj igri i karijeri tako da jednog dana i njega za nesto pitaju.
Momak, rad,rad i samo rad, a neko ce to vec videti pa ce da da te pita za misljenje.

KODAR78

pre 11 godina

Malo se duze boravilo u KG, ne bas nasom voljom, ali nije to vazno nego nesto drugo, da smo odande dosli jos jaci i odlucniji a verujem i ogromna armija crno-belih, koja je videla i dozivela ovu lakrdiju, koja je samo nastavak od prosle godine i sve u reziji jednog sredovecnog coveka koji ima jedan privatni kosarkaski klub. Treba samo reci, gospodine dobili ste bitku. A njegovim sledbenicima, zelim da uzivaju u osvojenom trofeju, mada sigurno ogromna vecina istih, pogotovo onih koji drze do sebe, osecaju veliku sramotu i stid.

Max

pre 11 godina

Vi sad meni recite sta je od ove dve stvari logicnije:
(Objektivno - obe strane gadjaju, bacaju petarde, psuju, Grobari dominiraju u licnim vredjanjima i vredjanju porodica, realno, nista nevidjeno)
Prvo:
Danilovic otvara pricu prosle nedelje, Grobari - zesca provokacija - odavno nevidjena (verovatno je zabranjeno, i za praznjenje tribina, paliti vatru/dres u hali, ne znam mozda neki grobar misli drugacije), prema ocevicima i pisanju Grobara - navijaci Zvezde su zesce umlaceni - cak je vodja "dogovorio" spasavanje sa zandarima (hvala mu), Dule prilazi Covicu da zacini kad su se stvari vec polako smirile, Todoric danas izjavljuje da misli da bi u nedelju trebalo igrati bez navijaca (POENTA prekida).
Drugo (logika Partizanove strane):
Zvezda ZELI prekid jer su se Zvezdini igraci umorili. Odgovara im prekid za (na zalost) malo bitan trofej, a ne misle na to da kroz 48 sati igraju ekstremno bitnu tekmu u bitnijem takmicenju (za to ce da se odmore na neku foru).
i/ili Zvezda zeli prekid jer "gubi" - u tom trenutku je 43:43 i najveca Partizanova "serija" 5:0 (Zvezda prekinula "seriju"). Valjda se Zvezda uplasila, iako je svako od Partizanovih igraca pre utakmice tvrdio da je Zvezda iskusnija.
Kome je prekid bio potreban/potrebniji?

stjepana supanca 15a

pre 11 godina

navijaci zamrznutog kluba slave na silu osvojen kup od strane Fabrike Metalnih Proizvoda i ne mozes da zivis od komentara i tolike kolicine gluposti,sta bi bilo da im se klub takmici i da je dominirao preko deset godina ? tesko je i zamisliti !!! p.s. ne glasam,ali od sada dozivotno protiv vucica i sns !!!

placi mali placi

pre 11 godina

Lučiću kralju! Ovo je naša pobeda bez obzira što pehar ide u Železnik. Toliko su jadni da nemam reči, ali polako-ima dana za megdana!
(Vlada, 11. februar 2013 21:37)

U zabludi si, ne ide u Zeleznik, vec na mali kalemegdan. Veceras se stavlja u vitrinu pored onih 5 u 23h

o5

pre 11 godina

Ко си ти да тебе било ко шта пита?Ракочевић је жива легенда,троструки најбољи стрелац ЕЛ,првак Европе и Света са репрезентацијом,и он има кредибилитет да се његов глас чује. Могао би мало да се научиш поштовању легенди безобразни м..Ма оно што мислим о њему не може да се напише овде.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Довла, 11. februar 2013 21:56)
I Duda i Zeljko su legende,pa brisete patos sa njima sto ne zove neke vase igrace!!!

Petar

pre 11 godina

Ne mogu da verujem kakve gluposti ovde citam i uvrede na racun Lucica. Kakve deplasirane izjave zvezdasa... Kakve veze ima ko je bolji igrac od kapitena 2 tima i ko je kakvu karijeru imao, ili ce je imati! Radi se o ravnopravnosti 2 strane koja mora da postoji uvek izmedju bilo koja 2 tima...Sve i da nam je Misa Tumbas bio kapiten, pravilno je ako se konsultuju sa kapitenom jednog tima da se konsultuju isto tako i sa drugim. Je l' ovo toliko tesko razumeti?

Aca

pre 11 godina

Da li ste vi zeleznicari nepismeni ili citate neku samo vama znanu izjavu!?Decko nije nista ruzno rekao o Rakocevicu vec je govorio o ravnopravnosti dva kluba.

12345

pre 11 godina

Treba da se poklonis Igoru, i ti i ceo tim partizana!!! Sine kad uradis nesto znacajnije u svojoj karijeri mozda, ali mozda ce te neko nesto pitati.

One night in May

pre 11 godina

Lucicu, ovo je Srbija i sve je dozovljeno, uspeli su u svojoj nameri ali to je sastavni deo srpske kosarke, takva su pravila igre ne igras kup Spanije nego Srbije, pljuvanje, drmanje koseva, laseri, pretnje su sastavni deo i zao mi je sto si ovakvu izjavu dao, mlad si momak, ako ti se ne to svidja sto bi rekao Moka idi bavi se naukom. Shvatices da u ovoj zemlji ne prolazi znanje i trud vec samo muljanje. Treba samo ostati cist u glavi i ne daj da te iko izbaci iz takta, vredno radi svaki dan i vratice ti se visestruko. Ovo porucujem i igracima iz suprotnog tabora.
(GrobaR, 11. februar 2013 21:29)

A sad je ovo Srbija!!! A sta je bila prethodnih deset - Mesopotamija?! Il'je i prethodnih deset bila Srbija!?

Licemeri derviski!

Dalmos

pre 11 godina

Iz Partizana uporno forsiraju tezu po kojoj Zvezdi odgovara ovo dizanje tenzije, i ovakvi uslovi, a u sezoni kada Zvezda apsolutno dominira na terenu! Zvezda je uzela trofej posle xy godina, a kapiten ga je podigao pred praznim tribinama i nekome je sasvim logično da su u Zvezdi baš to i hteli! Uz sve to u Partizanu su dobili sasvim dovoljno materijala za osporavanje ovog trofeja u samo njima svojstvenom stilu, što možemo očekivati već od sutra, kao i novo dizanje tenzije pred utakmicu za vikend, koja je za njih izuzetno bitna jer porazom dovode u pitanje učešće na f4. Činjenica da delije uopšte neće ni doći na tu utakmicu ih naravno neće sprečiti u konstruisanju nove teorije, a Todorić je već započeo priču ...

max

pre 11 godina

Polako Vlado, proci ce i ova dzavna tortura...tj. tortura onog koji zloupotrebljava drzavni polozaj zbog svojih bolesnih navijackih sklonosti...

rudiment

pre 11 godina

Napred Lucho, napred, vec se vidi da ova ekipa moze mnogo!! Pratite Duleta i odrastajte, on je dokazan strucnjak, uspeh nece izostati!!!!

novosadjanin

pre 11 godina

Pokrij se usima...ti kao reprezentativac ne mozes da pogodis 2 puta otvorenu trojku, bio si sam kao duh...To ubacuje svaki malo bolji trojkas ispred zgrade. Ova izjava je u stilu ''protivnik se bolje snasao po losem, klizavom, terenu'' Izgubili ste jer ste jednostavno losiji. Tacka. Zvezda je jos promasila 6 uzastopnih bacanja...
Pogodi te otvorene suteve bar u Sloveniji na EP.

goblet

pre 11 godina

jao jadan ti ...kada budes imao 28godina kosarke iza sebe i tebe ce da pitaju da li su uslovi normalni za odvijanje meca! Ovde se ne dovode u pitanje ni navijaci ni strucni stab ni Covic ni Vujosevic ovde su pobedili IGRACI ,pod ovakvim uslovima bilo je tesko i jednima i drugima a to sto neki misle da je ovo zvezdi odgovaralo,pa bas i nije jer imamo prekosutra jos jednu utakmicu pa derbi pa galatu koje je umesto srede pomerena za utorak,nije to izgovor treba igrati kako igraju samo malo manje jadikovanja ,izgubili ste ,prihvatite sportski i to je to :)

Dado

pre 11 godina

Ajde mali ne pali se...kad ostvaris pola toliko kao Rakoc onda ce mozda i neko da prica sa tobom....kakav trener, sad vidim i kapiten i o cemu onda da pricamo...ne umeju ni da cestitaju kao ljudi. A sada ce da pricaju kako su bili u "naletu"....znaci nalet koji je trajao 6 minuta a rezultat je glasio 43:43....ko je ovde lud, ko zbunjen a ko normalan...

bulat

pre 11 godina

puna podrska momcima i upraví! Bolji su ove sezone,iskusniji svakako! Ví bar kod pravih grobara imate kredita i da ne osvojite nista narednih 10 godina!
Samo polako bice to sve Ok!
imam neke prijatelje medju ovima,pa oni sad Idu na naplatnu rampu da ih čekaju a za nedelju spremaju Duletu neku koreografiju! shou se nastavlja:):)

boba

pre 11 godina

Rakocevic igrao kao mladic,mora da se dobro odmorio.. Zvezdini navijaci su vec uplaseni..bravo za ove momke u crno belo dresu,mladi ali odlicni..

Macak

pre 11 godina

Zasto jednostavno ne mozemo cestitati na pobedi a ne dati neke izjave koje se ne ticu igraca.Znaci sada treba ova njegova izjava da se shvati kao da su nastavili juce da bi sigurno pobedili .... strasno !!!

Romeo Trevis iz auta

pre 11 godina

Pitanje za malog kapitena malog kluba,kako je zvezdi odgovaralo da igra 4 utakmice za 4 dana? Vi ste odigrali prvi derbi 3 dana nakon poraza od bamberga i pricali ste kako ste umorni!!! Kazete da ste mlad tim a igrate protv penzionera?! kako ti penzioneri imaju vise snage od vas najmladjeg tima evrolige ikada?! Kada mi das odgovor na ova pitanja mozda i zaboravim kako si nasrnuo sto od besa,sto iz nemoci na Majkal Skota koji ti je smekrski pokazao sta misli o tvom nastupu! A Dusanu Ivkovicu samo zelim da porucim i ako ne cita ovo da nam takvi ne trebaju u reprezentaciji kako godi igrali i koliko god poena postizali,a ovaj kapiten malog kluba, jos bureka treba da jede da bi se mogao nazvati igracem!

dzozey

pre 11 godina

Lucicu ti si buducnost nase zemlje. Grobari te vole. Nemoj da te sve ovo obeshrabri, ipak je ovo Srbija. Ti samo budi vodja ovog naseg tima i znaj da ne zameramo nista ni tebi ni ostalima

duh sa sekirom

pre 11 godina

...a sad ce gomila zvezdasa da se podsmeva izjavi koja je tacna 99%
...nakon sto je pesma "Tole lopove" zbilizila FSS & FKCZV sad jos jedna pesma donosi svoje rezultate "ne treba nam placena titula".

dole gebels, ne mrzim Partizan

pre 11 godina

Znači kada nema haosa vas nema nigde, šta ima da se neko bolje snalazi pred praznom dvoranom, valjda je onda egal:-)
Ništa čudno ove godine 4 puta se prekidala utakmica na vašim utakmicama a mi stariji se sećamo raznih otimačina protiv Beočina, FMP-a, Hemofarma i Drobnjakove trojke iz auta. Lučiću karijera je pred tobom, ne dozvoli da te otruje toliko kralj balkanskih demagoga!

red label

pre 11 godina

Decko da bi sudije pricale sa tobom trebalo bi da prodje jos neko vreme kako bi izgradio ime u Srbiji. Rakocevic je svoj autoritet stekao svojim igrama u Zvezdi i reprezentaciji kso i u nsjboljim evropskim klubovima. Jesi potencijal ali trebas jos mnogo znoja proliti na treninzima kako bi ostvario karijeru kakvu bi trebalo da imas. Uostalom to ce biti i na radost nas zvezdasa jer si zaista jedan od retkih kosarkasa koji vredi u srbiji i od koga ce reprezentacija imati koisti. Sto se prekida tice Partizanu je svakako vise odgovarao jer mu je sledeca utakmica tek za sedam dana a Zvezdi za dva i to presudna u Eurokupu. Juce je atmosfera bila toliko naelektrisana da nikako nije moglo da se nastavi u prisustvu navijaca. Imali ste identicne uslove sa Zvezdom a to sto niste koristili vase sanse je ipak Vas problem. Uostalom ko Vam garantuje da bi pobedili juce. Rezultat 43-43 nije garantovao nikom nista.

Vlada

pre 11 godina

Lučiću kralju! Ovo je naša pobeda bez obzira što pehar ide u Železnik. Toliko su jadni da nemam reči, ali polako-ima dana za megdana!

dexmar

pre 11 godina

jos jedan u nizu dervisovih ragbista. od potencijalnog sutera ce stvoriti novog grejaca klupe po evropskim klubovima.

a ono udaranje skota na samom kraju, nadam se da ce mu se vratiti 10 puta gore

SASA FRANKFURT

pre 11 godina

E Lucicu Lucicu, pa ti ni poraz ne mozes dzentlmenski da podneses! A taj isti snimak je gledala i policija, bice da oni lazu a Bogami i Zvezdasi su!! A sto se tice tog "drugog Kapitena", ti njemu ni patike ne mozes da nosis i to preko debele veze! Decko kad ti postignes sta je taj postigao, javi se i skidam kapu

dex

pre 11 godina

U pravu je Lucic apsolutno. Sve se videlo danas! Cim je partizan poceo da gubi, pokusali su da stvore incident ni iz cega, ali sada nije proslo. Videli smo i po jadnom tajm autu Vujosevica... Nadam se da ce ih zbog napustanja terena pratiti ista sreca kao i hrvate.
Naravno, po njihovoj logici, partizan je jedini nepobedivi tim na svetu u regularnim uslovima, jedino sto je ceo kosmos protiv njih...

petronije

pre 11 godina

Možda bi bolje bilo da si juče otišao odmah u svlačionicu da se odmoriš, umesto što si sa navijačima uz upaljene baklje ni sam ne znaš šta slavio u ćošku.

RAKOC???

pre 11 godina

Vidim da ovde svi govore "KAD BUDES OSTVARIO ONO STO JE RAKOC"! Svi su izgleda zaboravili kao nas je tandem Rakocevic Gurovic proslavio na evro basketu u Srbiji??!! Svi su zaboravili kako su ova dvojica i jos neki uspeli da jednog Zeljka Obradovica naterali da place i da se crveni od sramote!!! A sad im se jos pridruzio i preposteni Coki!!! SRBIJO STIDI SE!!!!!!!!!

anfakbls

pre 11 godina

Da ti kaze nesto Partizanovac. Jos ti moras mlijeka da pijes da bi stigao njihovog kapitena. Vidi snimke njihovog kapitena kako se ponasao u tvojim godinama a kako se ti ponasas. Ne sumnjam da si dobar decko ne i pametan jer ovakve izjave najvise stete tebi. Prihvati poraz, treniraj vrati se jaci pobjedi i to je to. Sve je ovo sport.

Volim crno-bele!

pre 11 godina

"Ja jesam mlad igrač koji tek treba da se dokazuje, ali meni se saopštava da je utakmica prekinuta tako što su me sreli u prolazu, a sa drugim kapitenom se raspravlja da li može da se igra i on kaže da nema uslova i da će se neko povrediti“.
Bravo, Luca!

markoni

pre 11 godina

Ja kao veliki zvezdas mogu da kazem da ce ovaj Lucic biti opasan igrac...
ali u ovom trenutku njemu treba bolji mentor i trener od onoga da bi bio isto toliko i dobar sportsmen...

samrok sila SLUsamrok

pre 11 godina

Dovoljno je da pogledam tvoju facu i da mogu samo da zamislim ko te je pravio al dobro da ste vi pobedili onda bi bila druga prica ali sta cete nema tadica i kompanije pa odam prpa!!

R292

pre 11 godina

Hah, koji je ovo . ''Videlo se ko je hteo prekid'' Iz te izjave može se zaključiti da bi košarkaši Partizana sigurno pobedili da je utakmica nastavljena juče. Naši sportisti su poznati po tome da uvek i u svakoj situaciji traže izgovore za lošu igru i poraz. Zvezda je trenutno jača, pomirite se sa tim. Vreme vaše dominacije je gotovo.

Lav

pre 11 godina

Sve se vidi na snimku. Rakočević razgovara sa Čovićem. Odlaze do Đilasa. Oni predsedniku KSS objašnjavaju da treba da se prekine meč (navijači Zvezde pp aparatom isprskali parket). Đilas potom Vujoševiću saopštava odluku, koji ga pita zašto se prekida. Odgovor: Ne mogu (policija) da isprazne tribine.. Đilas odlazi do Lučića i saopštava mu da se meč prekida, a ovaj negoduje, Đilas odgovara - vaši su se složili.
Perfidno, nečasno, na silu.. kup je vaš.

džoni

pre 11 godina

1. Prvih 15 komentara je od navijača kluba koji je dobio "bitku".
2. Ovo je izjava kapitena ekipe koja će dobiti "rat".
3. Rakočeviću mnogo pozdrava uputio je Marko Jarić. Spomenuo je neko "lepo vaspitanje i dolično ponašanje".
4. Vidimo se braćo Srbi u Euroligi.

Pozdrav i puno zdravlja Ciganima od Grobara. Uz :-)

sofronije

pre 11 godina

O kakvom Rakocevicu vi zvezdasi pricate? Jel o onom egomanijaku koji je unistio reprezentaciju na dva prvenstva? Takvog i ne bih nigde drugde voleo osim u vasem klubu! Tad ga je pljuvala cela nacija a sada ga dizete u nebesa. Jednostavno ima srece, naleteo je na mlad i totalno neiskusan tim Partizana, i moze da se nabija pod kos kao sto je i uvek radio i da zaradi faul ili ubaci kroz obruc.

zabarac

pre 11 godina

Da cestitam mojim ciganima na osvajanju prvog trofeja u sezoni , zasuzili su .
Naravno da cestitam i porazenoj ekipi na ulozenom trudu i prikazanoj igri . Narocito na sportskom drzanju i dzentlmenskom ponasanju u toku ceremonije dodele pehara, bas kao i Hrvatska reprezentacija pre desetak i vise godina. Sportski nema sta. Bravo za velikog sportskog rivala koga barem ja veoma postujem i verovali ili ne ponekada i navijam za njega kada igra u Evropi ( posto moja Zvezda nije dugo, dugo igrala evropske utakmice ). O nazovi navijacima sa obe strane necu da trosim reci i vreme. Mozda bih trebao da napisem neku rec o treneru bez rominga ali.... Ajde da pomenem samo Saleta Danilovica , igracinu koga sam naj vise voleo od te zlatne generacije ( volim ga ja jos uvek i pamtim kao veliku igracinu ),smekera ... Ali kako se ponasa predsednik SD Partizan verovatno i Sale mora na isti nacin . Tuzno je . Dobro . To je to . Ceka nas derbi u nedelju, pre toga Ulm , pa srecno Zvezdo .

Zvezda!

pre 11 godina

Jeste, jeste, prekinuta je vaša sinoćnja serija od 18-0 pri vašem vođstvu od 15 razlike pa vas je preseklo... Da se sinoć igralo pocepali bi vas ovi momci minimum 20 razlike, onako iz besa, ovako zahvalite Bogu što ih do danas prošlo...

ivke

pre 11 godina

Ti se lepo zahvali svom treneru na prekidu, jer je on bio jedini covek u dvorani koji je zasluzan za to, jer je bez ikakvog povoda fizicki nasrnuo na Covica i preneo ratobornu krv i energiju na navijace.

kompleks

pre 11 godina

Cuti Lucicu molim te, to si sve osim korektnog i postenog sportiste. Kako si vukao juce Rakocevica, unosio se u facu i njemu i Skotu...SRAM TE BILO !

Misa Po

pre 11 godina

Momce mlado... Verovatno si dobar momak, ali ne dozvoli da pojedini treneri od tebe naprave loseg coveka. Ako su oni takvi, nemoj ti biti. Sportista je covek koji se u duhu fer pleja takmici za svoj tim ili drzavu, pa ce se tako ponasati i u pobedi i u porazu. Trebao si da sportski cestitas suparnickoj ekipi, i da ostavis ekipu na ceremoniji dodele pehara.,a ne da komentarises ko je kriv za jecerasnji prekid, jer ipak to tebe ne bi trebalo da zanima. Zelim ti srecu u karijeri, dobar si igrac, ali MOLIM TE, nemoj biti kao oni... Svako dobro.

Realno

pre 11 godina

Upravo tako. Videlo se ko je hteo prekid jer bi taj sinoć izgubio. Ovo nema nigde! Predsednik jednog kluba potura kapitena da traži prekid. Niko ne pita predsednika drugog kluba a kapitena obaveštavaju u prolazu. Čestitke najvećem SrBskom klubu na trofeju, posle XXX godina, koji mu je doneo Šumadinac Nelsonić posle time-out-a na Srpskom sa anglo-saxronskim dijalektom.

lol

pre 11 godina

Jadan je Partizan kad si ti glavni igrac!
Ne znas da igras a jos manje da pricas!

Bitno je da Savovi zna,juce i danas je pokazao sta zna.Nelson takodje,juce nije mogao slona da ubode,a danas vec pokidao? Ajde zapitajte se malo,da je nastavljena utakmica juce,Partizan bi dobio

sve je jasno

pre 11 godina

ISTINA, dogovara se sa Rakočevićem a ti jesi kapiten ali si 10 godina mladji i ko te šiša. E to je tuga...to tako treba, dominacija MORA da se prekine. Nece dugo, neće dugo..živi bili..

boki1232012

pre 11 godina

a rakoc pregovara sa corom iz zeljeznika kako nema uslova za igru i umorni smo da nastavimo sutra djilas ce da nas podrzi i vucic je za nas i tako

Vitez Koja

pre 11 godina

Nema veze Lučo, PRAVE VREDNOSTI se poznaju i vide i bez tog video snimka.
Klinci hvala vam na borbi,hrabrosti odluci da nastavite u razvratu...Bojite naše duše pravim bojama HVALA KAPITENU

mixi

pre 11 godina

Dečko, mlad si, ne podpadaj pod uticaj drugih ljudi koji hoće da te izmanipulišu, a i trebaš ti još mnogo da radiš da bi dostigao status Rakočevića. Ugledaj se na njega, nikad nije komentarisao Partizan ni kad je dobijao najveće uvrede u dresovima drugih ekipa.

prekoOkeanskeDelije

pre 11 godina

E moj Lučiću...
Potpuno si upravu što ovu žalopojku počinješ konstatacijom da si još mlad. Ja se nadam da ćeš jednog dana izrasti u čoveka dostojnog velikog košarkaškog talenta koji nesumljivo poseduješ. Pre svega kao čovek, a onda i kao kapiten je prvo trebalo da čestitaš boljem timu na potpuno zasluženoj pobedi. Pa i najveći Grobari među komentatorima priznaju toliko.

Drugo, ako ćemo već da sitničarimo o motivima, nespojivo je sa logikom da Zvezdinim igračima odgovara da se akaju u Kragujevcu do ponedeljka uveče s'obzirom da već za 48 sati igraju daleko važniju utakmicu u Evropi.

Pozdrav svim ljubiteljima košarke i poštovaocima viteštva.

GrobaR

pre 11 godina

Lucicu, ovo je Srbija i sve je dozovljeno, uspeli su u svojoj nameri ali to je sastavni deo srpske kosarke, takva su pravila igre ne igras kup Spanije nego Srbije, pljuvanje, drmanje koseva, laseri, pretnje su sastavni deo i zao mi je sto si ovakvu izjavu dao, mlad si momak, ako ti se ne to svidja sto bi rekao Moka idi bavi se naukom. Shvatices da u ovoj zemlji ne prolazi znanje i trud vec samo muljanje. Treba samo ostati cist u glavi i ne daj da te iko izbaci iz takta, vredno radi svaki dan i vratice ti se visestruko. Ovo porucujem i igracima iz suprotnog tabora.

danilo

pre 11 godina

Kao prvo, veliki sam navijač i milsim da ova generacija ima blistavu budućnost.
Kao drugo, trenutno je Zvezda nešto bolja, tačnije iskusnija i to koristi maksimalno.
Kao treće, pametni i nadareni uče iz poraza,a budale traže alibije.
Kako mislim da je Lučić ekstra talentovan, bolje da se okrene ka idućem vikendu pa neka tamo na licu mesta pokaže ko je u važnijem meču bolji.
Kao četvrto, Čović za sada bolje vodi celu kampanju, a što se služi svim sredstvima, to mu zvezdaši ne zameraju jer za titulu u Srbiji i Evroligu- dali bi dušu i telo.
Kao peto, naš primarni cilj ove godine jeste plasman u Evroligu, a sve preko toga je fenomenalno.
Kao šesto, neka se i ganci malo raduju, pa kada budu jedno pedeset puta ovako, onda će shvatiti naš osećaj!

Dokle bre

pre 11 godina

Polako Vlado, proci ce i ova dzavna tortura...tj. tortura onog koji zloupotrebljava drzavni polozaj zbog svojih bolesnih navijackih sklonosti... (max, 11. februar 2013 21:17)

Tako je prosla je Tadiceva tortura...

apokalipsa

pre 11 godina

kad ne mozes da dobijes podmladjeni tim kada vidis da si gotov i da ces da izgubis mec ti napravi prekid pa i ako opet ne mozes da ih pobjedis opet napravi prekid pa ce nekad i da uspije, mene bi bilo sramota da slavim ovaj trofej pod ovakvim okolnostima.

rade kg

pre 11 godina

A sta ocekivati kad igraju dva drzavna mezimca?Sta je ovde ko osvojio a sta ko izgubio?Niko nista.Utakmice u kosarci traju 40 minuta a ne dva dana.Srozana kosarka na najnizi nivo,utakmice se nastavljaju kao da su teniski mecevi,ovako nesto nema ni u Severnoj Koreji verujem.Blago nama kad nam rulja odredjuje pravila.Najpostenije bi bilo da se mec igrao iz pocetka.Pa ko pobedi nek pobedi,postenije je i sportski makar.Sta ocekivati od sledece utakmice ova dva kluba a uskoro je jos jedan derbi-pravo krvoprolice?Cemu se radovati sad?Ajde da vam organizujemo posebnu ligu pa tamo izvodite ove sprdacine na zadatu temu

G

pre 11 godina

Smekeru, jedan od odraza stanja nase kosarke si upravo ti.

Kapiten si, igras u reprezentaciji, a ponasas se dva dana za redom kao ulicar. Juce udaras Rakocevica, danas Skota i dajes sebi za pravo da bilo sta da kazes.

Samo nam nisi rekao, jer ti predsednik kao kapitenu rekao da povuces ekipu sa ceromije posle kraja, kao sto su njemu to uradili Hrvati pre 15ak godina.
I sta vam je rekao trener, sta je hteo sa trojkom na sekund i po pred kraj, da nije zbog necijeg tiketa, zna se ko voli da se kladi sa vase klupe.

Љубомир

pre 11 godina

Тачно се види ко одакле потиче. ЈСД Партизан је основан у Загребу. Ево, играчи Партизана напустише церемонију доделе пехара...
Али, да сам за себе изјавиш да си луцидни шмекер... НЕПРОЦЕЊИВО!
Нисмо ми вама џабе спевали песму:
"Кад си био дете мало..."

Filip

pre 11 godina

ne razumem zbog cega vama to nije odgovaralo. 43-43 15min do kraja vi ste objektivno slabiji tim i imate vece sanse za iznenadjenje kad ima tako malo vremena. A vi sto ste dozvolili da vas Rakoc koji ima 35god pretrcava i vise se bori od vas, to nije zvezdina stvar nego vasa.

boban

pre 11 godina

Ko izgubi ima pravo da se ljuti,ali i bolji da uziva u pobedi . Lucicu pa ti si katastrofa a jos si mlad ,sta li ce biti kada porastes. pozdravi Duleta

Milan

pre 11 godina

Objektivan komentar.Ko je gledao i cuo juce sta je Rakoc rekao mora da prizna da je Lucic OK sa ovom izjavom.Ne mora da znaci da bi Partozan dobio.Nije trebalo ni nastavljati.

ma da

pre 11 godina

@uros I poneki kriminalci i dileri i ubice... Videli smo koliko ste veliki veceras, trener odbija medalju i napusta parket sa ekipom. Pa, sta ste mislili da vam se pokloni kup? Tuzni ste mi!

alczsouth

pre 11 godina

da li je iko primetio juce na rukovanju ova dva kapitena kako je reagovao rakocevic koga svi velicate? zastavice predaju kapiteni jedan drugom a kada je na kraju stiglo rukovanje rakocevica i lucica onda je ovaj stariji samo okrenuo glavu, zamotao zastavicu u peskir i bacio pored zapisnickog stola. toliko o vasem kapitenu. a ti luca samo nastavi da radis i da se dokazujes. ova ekipa je jako mlada. mi smo pobedu sinoc sa vama proslavili a tek kako smo ih unakazili u navijanju iako je za nas ostavljeno 250 karata a za njih 2500. jasno je bilo i pre starta ko mora da osvoji kup.

dgr

pre 11 godina

mozda taj kapiten ima vise iskustva od tebe, pa je mislio kako na svoje igrace tako i na protivnicke. Mlad si momak perspektivan i veličinu kakav je Igor moraš poštovati (poslije utakmice).

PROTIV POŽARNA ZAŠTITA

pre 11 godina

aj prvi i poslednji put da kažem, nije ni bitno ko je sta započeo, meni je žao sto finale nije igrao moj Radnicki sa Mega Vizurom, ali priče da je dim od PP aparata su čista budalaština. PP aparat izbacuje penu, jednu vrstu natrijum bikarbonata i soli a nikako dim, i zbog svoje gustine i tezine pada na pod nikako ne leti po vazduhu. tako da prica samo o PP aparatu pada u vodu. moguce je da je aparat aktiviran ali je dim po hali jezero nastao od aktivacije dimne bombe. NAPRED ĐAVOLI!!! A Limenima čestitke ipak su igrali bolje u podjednakim uslovima kao i JSD. A vi se grobari tesite...

miodrag

pre 11 godina

bravo za kapitena!! glavu gore momčino,podigni ekipu, u ovoj zemlji, gde lopovluk, licemerje,laž i prostakluk caruju a poštenje i sportski duh umiru, nagledaćeš se ti ovakvih scena još puno puno!!

Aca - Vukovar

pre 11 godina

A kakvoi su uslovi bili u Beočinu,Vršcu,Beogradu .......????????? brzo zaboravljate neke stvari - BRAVO ZVEZDO - VUKOVAR JE CEO CRVENO BEO !

Љубомир

pre 11 godina

Тачно се види ко одакле потиче. ЈСД Партизан је основан у Загребу. Ево, играчи Партизана напустише церемонију доделе пехара...
Али, да сам за себе изјавиш да си луцидни шмекер... НЕПРОЦЕЊИВО!
Нисмо ми вама џабе спевали песму:
"Кад си био дете мало..."

J.D.Aleksandar

pre 11 godina

Zato i svaku reprezentaciju cine 70% igraci Partizana.Zato su sve srpske kosarkaske legende 95% vezane za Partizan ! Luco,vasi Grobari smo uz vas i ne brinite nista,jedan,dva trofeja manje vise.Prihvatite sportski i ovakav poraz i nastavljamo dalje.U inat svima do pobede u NLB ligi !

Sibilio

pre 11 godina

Nekome je cilj stići Partizan, a nekome biti ponovo evropski šampion. Istini za volju, evo razloga za jedan DVD (onaj VHS ovi klinci nemaju na čemu da pogledaju). Sad ste mirni narednih 10 godina. Nećete uzeti ništa više. Zbogom!

Nenad

pre 11 godina

Mali Lučiću (kažem mali jer sam od tebe stariji više od 20 godina a i mali si kao čovek), bilo bi ti bolje da svoj košarkaški talenat iskoristiš da unaprediš svoju igru. Verovatno si najbolji košarkaš u Partizanu ali to ne znači da treba da izigravaš mangupa na terenu, da se "unosiš u lice" suparniku a još manje da se foliraš i bacaš kada te neko blago zakači. Sa ovakvim pristupom nećeš postati veliki igrač od koga bi i Partizan i Srbija mogli da imaju koristi. Kada takav igrač postaneš, onda će i tebe predsednik KSS da pita za mišljenje. Uzimajući u obzir da je tvoj šef Dule rekao da nacionalni Kup nema nikakav značaj, ne znam zašto toliko "primate k'srcu" ovaj poraz. P.S. Rakočeviću su juče "tvoji verni navijači" psovali ženu, kako bi se ti osećao kada bi tebi neko nešto tako odvratno skandirao i npr. vređao devojku (verovatno ženu nemaš) ili komentarisao tvoj izgled (ogledalo imaš)? Ovim ne želim da kažem da su Zvezdini navijači "med i mleko", ali makar tebe ne vređaju.

Borko

pre 11 godina

Najbolji uslovi su kada moze da se radi sta hoce,da se biju sudije,da se da kos iz auta,da fini momci sede pored parketa u petoj utakmici itd,itd.

Socijaldemokrata

pre 11 godina

Jaooo Kakvi.komentari racun Lucica. Sram.vas bilo.konzervirani! Lule care tvoje vreme je.pocelo.i trajace.jos dugo a o doprinosu,Skota,Nelsona i ostalih 'reprezentativaca' srpskoj.kosarci jos ce da se prica,do nedelje i.onda ponovo kykanje i obecavanje da ce bolje biti sledece sezone.

nenad

pre 11 godina

Ko gubi ima pravo da se ljuti. Ali isto tako i ko uleti na parket treba da ide u zatvor, ko duguje milione zasluzuje da ode u stecaj, a ko se fuzionise svake druge godine zasluzuje da ga zovu mutantom. I jedni i drugi imate deo zasluga ali ne za lepu kosarku i sjajne poteze nego za onu sramotu od juce, to je jedino po cemu ce se ovaj kup pamtiti.

paja

pre 11 godina

Cenim Lucica kao kosarkasa,ali on bi morao da se seca Indijanapolisa i Istambula, Rakocevica i ostalih momaka iz tog perioda i da zna da se postovanje mora zaraditi...

Stiven Dzerard

pre 11 godina

Slušaj ti sine moraš još mnogo leba da izedeš pa tek onda da uzimaš u usta velikog Igora Rakočevića, jer kakav je takav je nijedan iz vaše ekipe neće imati ni približne uspehe,a kamoli statistiku kao on to zapamti pre nego što lupneš o čoveku koji ovaj sport može da ti predaje u 3 ujutru i pitam se šta bi pričao da su vas juče dobili na čemu bi se vadili onda.

Vaše ime*

pre 11 godina

Da li je on normalan? Pa neki igrač bi se teško povredio po onako uprljanom parketu. Na stranu što ne sme da se nastavi meč dok su huligani i dalje bili prisutni na tribinama (a tek bi za to priupitao vođstvo saveza zašto su želeli da nastave meč u tim uslovima)...

duledudule

pre 11 godina

bravo za kapitena!! glavu gore momčino,podigni ekipu, u ovoj zemlji, gde lopovluk, licemerje,laž i prostakluk caruju a poštenje i sportski duh umiru, nagledaćeš se ti ovakvih scena još puno puno!!
(miodrag, 11. februar 2013 21:30)
a sad ti smetaju lopovluk,laz,licemerje i ostalo?a predhodnih godina,tj deceniju i vise je bilo sve ok..?ma treba da budemo jos gori bre,muka mi je od vas,jos od onog BFC Beocina i ukradene titule pa sve na vamo.Kup je nas,hvala dovidjenja!

Davor

pre 11 godina

Znaci ovaj put kriva CIA,BIA,Vatikan,marsovci...zalosno je to sto ove mlade momke vuce i zargonski receno "pale"Vujosevic sa jedne i Covic sa druge stane...Onoliko povika na sudije pa stvaranje nezdrave tenzije...Igrajte muski pa ko pobedi cestitati mu i kraj ovo je ipak sport.A one huligane u zatvor...

keke

pre 11 godina

Lucicu svaka cast,mlad ,talentovan i daleko najbolji igrac u Partizanu. Sto se tice Rakocevica,o coveku ne zelim ni da komentarisem,juce je pokazao kakav je covek,bez svog ja i bez svog stava,kad je spao da mu Covic govori sta da radi. Svaka cast ovim momcima,ginuli su juce za svoj tim,i dok su bili u naletu,Zvezda je postustala,umorile se cikice i resile da prekidaju.Nema veze,idemo dalje.SAMO hrabro momcii

yopta

pre 11 godina

Zao mi decka, ali matori nije dzabe doveden tamo. Moralo je to da se opravda nekim trofejom. Lucicu nemoj samo da te ovo obeshrabri. Samo nastavite napred u nove pobede, mi smo uz vas.

Indijanac

pre 11 godina

Rakocevic jeste govorio Djilasu da ne treba da se igra, ali niko ga nije zvao na razgovor, on je sam pratio Djilasa u stopu dok je ovaj setao po terenu. Ko je kriv Lucicu sto se on dodvoravao onoj stoki od navijaca (i Delije su isti) dok se Rakocevic brinuo za svoj tim.

del.vz

pre 11 godina

dečko ti jesi kapiten, ali ni po jednom košarkaškom i ljudskom kriterijumu nisi ni do kolena KAPITENU CRVENE ZVEZDE IGORU RAKOČEVIĆU!!!

Довла

pre 11 godina

Ко си ти да тебе било ко шта пита?Ракочевић је жива легенда,троструки најбољи стрелац ЕЛ,првак Европе и Света са репрезентацијом,и он има кредибилитет да се његов глас чује. Могао би мало да се научиш поштовању легенди безобразни м..Ма оно што мислим о њему не може да се напише овде.

liberalac55

pre 11 godina

Mogao bih da se slozim sa mladim Vucicem,gledao sam i jednu i drugu tekmu,a istina je ono u vezi drugog kapitena!TV mu turio mikrofon pod nos i sve se culo!
Sve u svemu to vise nije ni sramota,"nasa" kosarka je odavno umrla!

Misha

pre 11 godina

Sine, da stojis kada pominjes Igorovo ime. Kada budes igrao u Efesu, Tau, Montepaskiju, Realu i Timbervulvsima, kada budes imao prosek u EL od 18 poena po mecu, kada osvojis prvesntvo Spanije, kada osvojis zlato na evropskom i svetskom sa reprezentacijom, onda mozes da se poredis i pitas kako to da Rakocevica neko konsultuje a tebe ne. Lepo ti je Djilas na sred terena rekao: "nije bezbedno, nastavlja se sutra, znaju ovi tvoji"...toliko o tome koliko si postovan i uvazen igrac. Bolje se pitaj sto "ovi tvoji" znaju za odluku a ti je saznajes poslednji. I za kraj, ako neki igrac nije sklon ekcesima, ako neki igrac nema mrlju u karijeri, ako neki igrac nije estradna licnost, psovac, kabadahija i slicno, to je Igor Rakocevic, koji sa svojih 34 godine igra kao da mu je 20.

Mikeli

pre 11 godina

Mali covece,uslovi su bili isti za oba tima. Kada to shvatis mozda neces osetiti pritisak koji vam niko nije nametnuo jer ste 5 puta losija ekipa od protivnika!
A ja bih te pitao samo jedno, zasto si udarao i vredjao Majkla Skota i Igora Rakocevica? Jos si ti zelen za kapitena crveno bele institucije,treba da ti bude cast sto si u situaciji da igras sa najboljim strelcem evrolige ikada,poslednjim zlatnim aktivnim igracem koji je doneo zlato ovoj zemlji i pre svega dzentlmenom i gospodinom Igorem Rakocevicem! Mali klub partizan,mali kapiten Lucic!

grobar11070

pre 11 godina

Lučiću, svaka ti je ka' u Duleta!

Nema veze momci, glavu gore. Idemo do dva preostala trofeja. Nakon svega kroz sta ste prosli u toku ove sezone, od gubljenja u Barsi na jednu loptu, dva puta protiv CSKA u sezoni na jednu loptu, protiv Bamberga dva puta u finisu utakmice... Znam da ce ovakve utakmice i ovakvi uslovi napraviti od vas CRNO-BELE GLADIJATORE! A onda, samo nebo je granica...

bratanac

pre 11 godina

Bilo je jasno kao dan da su sinoć Rakočević, Katić, Nelson i Skot bili maksimalno izmoreni i da nisu imali snage za kraj meča, Savović, Subotić, Radivojević i Samardžijski su bili potpuno van utakmice, tako da je Zvezda očajnički tražila odmor (prekid)... Sa nastavkom meča posle 20 sati je sav trud Partizana da optereti i umori glavne Zvezdine igrače (čiji kvalitet niko ne spori) pao u vodu. Sada mogu ponovo da snime film...Moža sada dobiju oskara.

MilosBgd

pre 11 godina

Ko gubi ima pravo da se ljudi... Nego, grobari, jel vam smeta što polako dobijate komplekse od malog kluba iz predgrađa? Zovite nas kako želite, ali u nedelju vas čeka novi poraz od kkss, fmp, czbgddiva... kako am drago :)

JA original

pre 11 godina

Bez obzira ko za koga navija i ko za koga igra ali decko moras da naucis ko vozi traktor a ko otvara kapiju... Kada budes imao dvadeset sezona u nogama, budes bio najbolji strelac evrolige par godina, osvojis sa reprezentacijom koju medalju itd. e onda ces imati dovoljno iskustva da mirne glave i zdravog razume bez adrenalinskih ispada ucestvujes u donosenju odluka i dajes korisne savete. Do tada cutis i slusas starije dok pricaju. Te price da je ovo odgovaralo zvezdi su smesne... Pa ovo je nebitna utakmica, i nevazan trofej... Zvezda ima milion puta vazniju utakmicu u sredu i ovo otezanje joj nikako ne odgovara. A i derbi za vikend je puno znacajniji nego ova nevazna utakmica. Zvezdi je ovo prakticno cetvrta utakmica u cetiri dana i jedina ekipa kojoj je ovo odgovaralo je PARTIZAN! jer ovo je jedini trofej koji imaju sansu da osvoji, sve ostalo je za njih nemoguca misija.

ja

pre 11 godina

Bravo Lucicu, vraticete im u sledecim utakmicama, ne mogu doveka da traze prekide kad im ne ide

Partizan je prvi derbi igrao 2 dana posle Bamberga, mozda su i nasi igraci trebali tad da traze prekid da bi se odmorili ?

...

pre 11 godina

da...on bas ima cime da bude iskompleksiran...u klubu je koji nije ni brojao pobede nad bivsom zvezdom a nece ni nad divom...
ovo samo govori da obraza nemate,al dobro to je vec vas problem..
uzivajte ako mislite da imate u cemu

makimiki

pre 11 godina

Stvarno me cudi da niko nije komentarisao stvarni razlog Partizanovog poraza.Realno ,Zvezda ove sezone ima bolji tim i Partizan tesko moze da je dobije.Kup je posebno takmicenje u kome odlucuje jedan mec.Samom odlukom da se jucerasnji mec ne nastavi,Zvezda dobija popravni a neki igraci i preko potrebni odmor.
Mislim da je ocigledno ko je i zasto doneo ovakvu odluku.

Boris

pre 11 godina

Ti treba da se pokrijes usima i da cutis. Sramotno je kako si se ponasao. Treba da ti bude cast sto imas priliku da igras protiv velicine Rakocevica, koji je kroz celu svoju karijeru bio maksimalno korektan prema svim navijacima i klubovima. Stidi se!
(MIlos, 11. februar 2013 21:15)

Rakocevic bio maksimalno korektan na evropskom u nasoj zemlji 2005? Verovatno tako sto se svadjao sa Jaricem ko ce kome da doda loptu, pa smo zbog toga izduvali u osmini finala! Ne opravdavam izjavu Lucica, ali koliko je Rakoc bio sebican i sujetan kad je bio mladji, Lucic je mala maca za njega!

Skokolo

pre 11 godina

1) Zvezda igra utakmicu, i to vrlo bitnu, za 2 dana...
2) Dok su Zvezdini igrači koji nisu želeli nastavak čekali na parketu, Grobarčići su hteli nastavak iz tunela,
3) Kad se sve smirilo, i čekalo da se igrači ponovo zagreju, ko je ono beše prišao protivničkoj klupi i isprovocirao navijače?
Zaključak: Partizan je hteo nastavak?

P.S. Uključi sine i tu drugu vijugu, ova prva ti ne radi baš kako treba.

Max

pre 11 godina

Tuga me hvata kada vidim kako je Vujosevic zatrovao ovu decu. Kao da im je mozgove isprao pa svaka njihova rec kao da iz njegovi usta izlazi. Treba biti ponosan u porazu podjednako kao i pobedi a ne da se traze izgovori i upire prst u sve osim sebe. A o tome sto ni one medalje nisu hteli da prime nego su ih odmah na nagovor Vujosevica skinuli i otisli u svlacionicu da ne pricam. Potpuno nesportsko ponasanje i verujem da je cela ova drama i utakmica izazvala gadjenje kod vecine gledalaca.

MIlos

pre 11 godina

Ti treba da se pokrijes usima i da cutis. Sramotno je kako si se ponasao. Treba da ti bude cast sto imas priliku da igras protiv velicine Rakocevica, koji je kroz celu svoju karijeru bio maksimalno korektan prema svim navijacima i klubovima. Stidi se!

MIlos

pre 11 godina

Ti treba da se pokrijes usima i da cutis. Sramotno je kako si se ponasao. Treba da ti bude cast sto imas priliku da igras protiv velicine Rakocevica, koji je kroz celu svoju karijeru bio maksimalno korektan prema svim navijacima i klubovima. Stidi se!

ivke

pre 11 godina

Ti se lepo zahvali svom treneru na prekidu, jer je on bio jedini covek u dvorani koji je zasluzan za to, jer je bez ikakvog povoda fizicki nasrnuo na Covica i preneo ratobornu krv i energiju na navijace.

Petar

pre 11 godina

Ne mogu da verujem kakve gluposti ovde citam i uvrede na racun Lucica. Kakve deplasirane izjave zvezdasa... Kakve veze ima ko je bolji igrac od kapitena 2 tima i ko je kakvu karijeru imao, ili ce je imati! Radi se o ravnopravnosti 2 strane koja mora da postoji uvek izmedju bilo koja 2 tima...Sve i da nam je Misa Tumbas bio kapiten, pravilno je ako se konsultuju sa kapitenom jednog tima da se konsultuju isto tako i sa drugim. Je l' ovo toliko tesko razumeti?

SASA FRANKFURT

pre 11 godina

E Lucicu Lucicu, pa ti ni poraz ne mozes dzentlmenski da podneses! A taj isti snimak je gledala i policija, bice da oni lazu a Bogami i Zvezdasi su!! A sto se tice tog "drugog Kapitena", ti njemu ni patike ne mozes da nosis i to preko debele veze! Decko kad ti postignes sta je taj postigao, javi se i skidam kapu

Max

pre 11 godina

Tuga me hvata kada vidim kako je Vujosevic zatrovao ovu decu. Kao da im je mozgove isprao pa svaka njihova rec kao da iz njegovi usta izlazi. Treba biti ponosan u porazu podjednako kao i pobedi a ne da se traze izgovori i upire prst u sve osim sebe. A o tome sto ni one medalje nisu hteli da prime nego su ih odmah na nagovor Vujosevica skinuli i otisli u svlacionicu da ne pricam. Potpuno nesportsko ponasanje i verujem da je cela ova drama i utakmica izazvala gadjenje kod vecine gledalaca.

Dado

pre 11 godina

Ajde mali ne pali se...kad ostvaris pola toliko kao Rakoc onda ce mozda i neko da prica sa tobom....kakav trener, sad vidim i kapiten i o cemu onda da pricamo...ne umeju ni da cestitaju kao ljudi. A sada ce da pricaju kako su bili u "naletu"....znaci nalet koji je trajao 6 minuta a rezultat je glasio 43:43....ko je ovde lud, ko zbunjen a ko normalan...

Tolle

pre 11 godina

Da, Igor Rakocevic je svakako zvucnije ime sa vecim autoritetom od Vladimira Lucica.Medjutim, sa druge strane, kapiten Partizana je svakako nesto sto je u kosarkaskom svetu zvucnije i ima neuporedivo veci autoritet nego kapiten Crvene Zvezde, tako da vam taj argument nije na mestu.Kazete da on mora jos mnogo da ostvari da bi pricao o jednom Igoru Rakocevicu?A sta ste to vi ostvarili, sta su ostvarili izvesni Shamrock Sila, Sasa Frankfurt, Max, Nelson, Goblet ili Zabarac da bi mogli da pricaju o Dusku Vujosevicu ili, jos gore, o jednom Predragu Danilovicu?

RAKOC???

pre 11 godina

Vidim da ovde svi govore "KAD BUDES OSTVARIO ONO STO JE RAKOC"! Svi su izgleda zaboravili kao nas je tandem Rakocevic Gurovic proslavio na evro basketu u Srbiji??!! Svi su zaboravili kako su ova dvojica i jos neki uspeli da jednog Zeljka Obradovica naterali da place i da se crveni od sramote!!! A sad im se jos pridruzio i preposteni Coki!!! SRBIJO STIDI SE!!!!!!!!!

Misa Po

pre 11 godina

Momce mlado... Verovatno si dobar momak, ali ne dozvoli da pojedini treneri od tebe naprave loseg coveka. Ako su oni takvi, nemoj ti biti. Sportista je covek koji se u duhu fer pleja takmici za svoj tim ili drzavu, pa ce se tako ponasati i u pobedi i u porazu. Trebao si da sportski cestitas suparnickoj ekipi, i da ostavis ekipu na ceremoniji dodele pehara.,a ne da komentarises ko je kriv za jecerasnji prekid, jer ipak to tebe ne bi trebalo da zanima. Zelim ti srecu u karijeri, dobar si igrac, ali MOLIM TE, nemoj biti kao oni... Svako dobro.

Љубомир

pre 11 godina

Тачно се види ко одакле потиче. ЈСД Партизан је основан у Загребу. Ево, играчи Партизана напустише церемонију доделе пехара...
Али, да сам за себе изјавиш да си луцидни шмекер... НЕПРОЦЕЊИВО!
Нисмо ми вама џабе спевали песму:
"Кад си био дете мало..."

R292

pre 11 godina

Hah, koji je ovo . ''Videlo se ko je hteo prekid'' Iz te izjave može se zaključiti da bi košarkaši Partizana sigurno pobedili da je utakmica nastavljena juče. Naši sportisti su poznati po tome da uvek i u svakoj situaciji traže izgovore za lošu igru i poraz. Zvezda je trenutno jača, pomirite se sa tim. Vreme vaše dominacije je gotovo.

One night in May

pre 11 godina

Lucicu, ovo je Srbija i sve je dozovljeno, uspeli su u svojoj nameri ali to je sastavni deo srpske kosarke, takva su pravila igre ne igras kup Spanije nego Srbije, pljuvanje, drmanje koseva, laseri, pretnje su sastavni deo i zao mi je sto si ovakvu izjavu dao, mlad si momak, ako ti se ne to svidja sto bi rekao Moka idi bavi se naukom. Shvatices da u ovoj zemlji ne prolazi znanje i trud vec samo muljanje. Treba samo ostati cist u glavi i ne daj da te iko izbaci iz takta, vredno radi svaki dan i vratice ti se visestruko. Ovo porucujem i igracima iz suprotnog tabora.
(GrobaR, 11. februar 2013 21:29)

A sad je ovo Srbija!!! A sta je bila prethodnih deset - Mesopotamija?! Il'je i prethodnih deset bila Srbija!?

Licemeri derviski!

anfakbls

pre 11 godina

Da ti kaze nesto Partizanovac. Jos ti moras mlijeka da pijes da bi stigao njihovog kapitena. Vidi snimke njihovog kapitena kako se ponasao u tvojim godinama a kako se ti ponasas. Ne sumnjam da si dobar decko ne i pametan jer ovakve izjave najvise stete tebi. Prihvati poraz, treniraj vrati se jaci pobjedi i to je to. Sve je ovo sport.

G

pre 11 godina

Smekeru, jedan od odraza stanja nase kosarke si upravo ti.

Kapiten si, igras u reprezentaciji, a ponasas se dva dana za redom kao ulicar. Juce udaras Rakocevica, danas Skota i dajes sebi za pravo da bilo sta da kazes.

Samo nam nisi rekao, jer ti predsednik kao kapitenu rekao da povuces ekipu sa ceromije posle kraja, kao sto su njemu to uradili Hrvati pre 15ak godina.
I sta vam je rekao trener, sta je hteo sa trojkom na sekund i po pred kraj, da nije zbog necijeg tiketa, zna se ko voli da se kladi sa vase klupe.

Volim crno-bele!

pre 11 godina

"Ja jesam mlad igrač koji tek treba da se dokazuje, ali meni se saopštava da je utakmica prekinuta tako što su me sreli u prolazu, a sa drugim kapitenom se raspravlja da li može da se igra i on kaže da nema uslova i da će se neko povrediti“.
Bravo, Luca!

Milan

pre 11 godina

Objektivan komentar.Ko je gledao i cuo juce sta je Rakoc rekao mora da prizna da je Lucic OK sa ovom izjavom.Ne mora da znaci da bi Partozan dobio.Nije trebalo ni nastavljati.

dexmar

pre 11 godina

jos jedan u nizu dervisovih ragbista. od potencijalnog sutera ce stvoriti novog grejaca klupe po evropskim klubovima.

a ono udaranje skota na samom kraju, nadam se da ce mu se vratiti 10 puta gore

stjepana supanca 15a

pre 11 godina

navijaci zamrznutog kluba slave na silu osvojen kup od strane Fabrike Metalnih Proizvoda i ne mozes da zivis od komentara i tolike kolicine gluposti,sta bi bilo da im se klub takmici i da je dominirao preko deset godina ? tesko je i zamisliti !!! p.s. ne glasam,ali od sada dozivotno protiv vucica i sns !!!

Vitez Koja

pre 11 godina

Nema veze Lučo, PRAVE VREDNOSTI se poznaju i vide i bez tog video snimka.
Klinci hvala vam na borbi,hrabrosti odluci da nastavite u razvratu...Bojite naše duše pravim bojama HVALA KAPITENU

sofronije

pre 11 godina

O kakvom Rakocevicu vi zvezdasi pricate? Jel o onom egomanijaku koji je unistio reprezentaciju na dva prvenstva? Takvog i ne bih nigde drugde voleo osim u vasem klubu! Tad ga je pljuvala cela nacija a sada ga dizete u nebesa. Jednostavno ima srece, naleteo je na mlad i totalno neiskusan tim Partizana, i moze da se nabija pod kos kao sto je i uvek radio i da zaradi faul ili ubaci kroz obruc.

mixi

pre 11 godina

Dečko, mlad si, ne podpadaj pod uticaj drugih ljudi koji hoće da te izmanipulišu, a i trebaš ti još mnogo da radiš da bi dostigao status Rakočevića. Ugledaj se na njega, nikad nije komentarisao Partizan ni kad je dobijao najveće uvrede u dresovima drugih ekipa.

Lav

pre 11 godina

Sve se vidi na snimku. Rakočević razgovara sa Čovićem. Odlaze do Đilasa. Oni predsedniku KSS objašnjavaju da treba da se prekine meč (navijači Zvezde pp aparatom isprskali parket). Đilas potom Vujoševiću saopštava odluku, koji ga pita zašto se prekida. Odgovor: Ne mogu (policija) da isprazne tribine.. Đilas odlazi do Lučića i saopštava mu da se meč prekida, a ovaj negoduje, Đilas odgovara - vaši su se složili.
Perfidno, nečasno, na silu.. kup je vaš.

boki1232012

pre 11 godina

a rakoc pregovara sa corom iz zeljeznika kako nema uslova za igru i umorni smo da nastavimo sutra djilas ce da nas podrzi i vucic je za nas i tako

Skokolo

pre 11 godina

1) Zvezda igra utakmicu, i to vrlo bitnu, za 2 dana...
2) Dok su Zvezdini igrači koji nisu želeli nastavak čekali na parketu, Grobarčići su hteli nastavak iz tunela,
3) Kad se sve smirilo, i čekalo da se igrači ponovo zagreju, ko je ono beše prišao protivničkoj klupi i isprovocirao navijače?
Zaključak: Partizan je hteo nastavak?

P.S. Uključi sine i tu drugu vijugu, ova prva ti ne radi baš kako treba.

grobar11070

pre 11 godina

Lučiću, svaka ti je ka' u Duleta!

Nema veze momci, glavu gore. Idemo do dva preostala trofeja. Nakon svega kroz sta ste prosli u toku ove sezone, od gubljenja u Barsi na jednu loptu, dva puta protiv CSKA u sezoni na jednu loptu, protiv Bamberga dva puta u finisu utakmice... Znam da ce ovakve utakmice i ovakvi uslovi napraviti od vas CRNO-BELE GLADIJATORE! A onda, samo nebo je granica...

Nabio glavu u pesak...

pre 11 godina

Lucicu, brate, bio sam na utakmici. Kako te nije sramota da pricas tako nesto? Rakocevica niko nije zvao i niko nije dosao kod njega i niko ga nije pitao nego je sam dosao i iskusno se nabio kod Djilasa, Covica, Ilica, Vujosevica... Kamere su jurile celnike i on je bio tu pa je onda i on rekao u kamere da se prekine i sutra nastavi. Sto ti Lucicu isto tako nisi dosao bar kod Duleta, kod svog trenera, da i ti budes tu i da i ti nesto kazes i da i tebe neko nesto pita? Nego si cekao da svi dodju mozda kod tebe, da te vuku za rukav, da te jure po hali? Gde si ti tad bio? Izigravas neku velicinu, glupo ti je da sam dodjes? Je l si kapiten Partizana? Pa kako se onda ne interesujes za desavanja, sta ce da bude sa tvojim timom i utakmicom? Jos imas obraza da kazes kako te niko nista nije pitao. Pa najbolje idi u svlacionicu pa ce tamo da dodju svi kod tebe da tebe pitaju sta i kako dalje...

Srbija zemlja kosarke...

pre 11 godina

A ovim zvezdasima da kazem da veceg unistitelja odnosa u reprezentacija od Rakocevica i Jarica nije bilo, zbog njega i njemu slicnih sam i prestao da dozivljavam kosarku kao nekada :/

miodrag

pre 11 godina

bravo za kapitena!! glavu gore momčino,podigni ekipu, u ovoj zemlji, gde lopovluk, licemerje,laž i prostakluk caruju a poštenje i sportski duh umiru, nagledaćeš se ti ovakvih scena još puno puno!!

kompleks

pre 11 godina

Cuti Lucicu molim te, to si sve osim korektnog i postenog sportiste. Kako si vukao juce Rakocevica, unosio se u facu i njemu i Skotu...SRAM TE BILO !

Dokle bre

pre 11 godina

Polako Vlado, proci ce i ova dzavna tortura...tj. tortura onog koji zloupotrebljava drzavni polozaj zbog svojih bolesnih navijackih sklonosti... (max, 11. februar 2013 21:17)

Tako je prosla je Tadiceva tortura...

duledudule

pre 11 godina

bravo za kapitena!! glavu gore momčino,podigni ekipu, u ovoj zemlji, gde lopovluk, licemerje,laž i prostakluk caruju a poštenje i sportski duh umiru, nagledaćeš se ti ovakvih scena još puno puno!!
(miodrag, 11. februar 2013 21:30)
a sad ti smetaju lopovluk,laz,licemerje i ostalo?a predhodnih godina,tj deceniju i vise je bilo sve ok..?ma treba da budemo jos gori bre,muka mi je od vas,jos od onog BFC Beocina i ukradene titule pa sve na vamo.Kup je nas,hvala dovidjenja!

Довла

pre 11 godina

Ко си ти да тебе било ко шта пита?Ракочевић је жива легенда,троструки најбољи стрелац ЕЛ,првак Европе и Света са репрезентацијом,и он има кредибилитет да се његов глас чује. Могао би мало да се научиш поштовању легенди безобразни м..Ма оно што мислим о њему не може да се напише овде.

Romeo Trevis iz auta

pre 11 godina

Pitanje za malog kapitena malog kluba,kako je zvezdi odgovaralo da igra 4 utakmice za 4 dana? Vi ste odigrali prvi derbi 3 dana nakon poraza od bamberga i pricali ste kako ste umorni!!! Kazete da ste mlad tim a igrate protv penzionera?! kako ti penzioneri imaju vise snage od vas najmladjeg tima evrolige ikada?! Kada mi das odgovor na ova pitanja mozda i zaboravim kako si nasrnuo sto od besa,sto iz nemoci na Majkal Skota koji ti je smekrski pokazao sta misli o tvom nastupu! A Dusanu Ivkovicu samo zelim da porucim i ako ne cita ovo da nam takvi ne trebaju u reprezentaciji kako godi igrali i koliko god poena postizali,a ovaj kapiten malog kluba, jos bureka treba da jede da bi se mogao nazvati igracem!

Aca - Vukovar

pre 11 godina

A kakvoi su uslovi bili u Beočinu,Vršcu,Beogradu .......????????? brzo zaboravljate neke stvari - BRAVO ZVEZDO - VUKOVAR JE CEO CRVENO BEO !

Indijanac

pre 11 godina

Rakocevic jeste govorio Djilasu da ne treba da se igra, ali niko ga nije zvao na razgovor, on je sam pratio Djilasa u stopu dok je ovaj setao po terenu. Ko je kriv Lucicu sto se on dodvoravao onoj stoki od navijaca (i Delije su isti) dok se Rakocevic brinuo za svoj tim.

Nenad

pre 11 godina

Mali Lučiću (kažem mali jer sam od tebe stariji više od 20 godina a i mali si kao čovek), bilo bi ti bolje da svoj košarkaški talenat iskoristiš da unaprediš svoju igru. Verovatno si najbolji košarkaš u Partizanu ali to ne znači da treba da izigravaš mangupa na terenu, da se "unosiš u lice" suparniku a još manje da se foliraš i bacaš kada te neko blago zakači. Sa ovakvim pristupom nećeš postati veliki igrač od koga bi i Partizan i Srbija mogli da imaju koristi. Kada takav igrač postaneš, onda će i tebe predsednik KSS da pita za mišljenje. Uzimajući u obzir da je tvoj šef Dule rekao da nacionalni Kup nema nikakav značaj, ne znam zašto toliko "primate k'srcu" ovaj poraz. P.S. Rakočeviću su juče "tvoji verni navijači" psovali ženu, kako bi se ti osećao kada bi tebi neko nešto tako odvratno skandirao i npr. vređao devojku (verovatno ženu nemaš) ili komentarisao tvoj izgled (ogledalo imaš)? Ovim ne želim da kažem da su Zvezdini navijači "med i mleko", ali makar tebe ne vređaju.

max

pre 11 godina

Polako Vlado, proci ce i ova dzavna tortura...tj. tortura onog koji zloupotrebljava drzavni polozaj zbog svojih bolesnih navijackih sklonosti...

liberalac55

pre 11 godina

Mogao bih da se slozim sa mladim Vucicem,gledao sam i jednu i drugu tekmu,a istina je ono u vezi drugog kapitena!TV mu turio mikrofon pod nos i sve se culo!
Sve u svemu to vise nije ni sramota,"nasa" kosarka je odavno umrla!

zabarac

pre 11 godina

Da cestitam mojim ciganima na osvajanju prvog trofeja u sezoni , zasuzili su .
Naravno da cestitam i porazenoj ekipi na ulozenom trudu i prikazanoj igri . Narocito na sportskom drzanju i dzentlmenskom ponasanju u toku ceremonije dodele pehara, bas kao i Hrvatska reprezentacija pre desetak i vise godina. Sportski nema sta. Bravo za velikog sportskog rivala koga barem ja veoma postujem i verovali ili ne ponekada i navijam za njega kada igra u Evropi ( posto moja Zvezda nije dugo, dugo igrala evropske utakmice ). O nazovi navijacima sa obe strane necu da trosim reci i vreme. Mozda bih trebao da napisem neku rec o treneru bez rominga ali.... Ajde da pomenem samo Saleta Danilovica , igracinu koga sam naj vise voleo od te zlatne generacije ( volim ga ja jos uvek i pamtim kao veliku igracinu ),smekera ... Ali kako se ponasa predsednik SD Partizan verovatno i Sale mora na isti nacin . Tuzno je . Dobro . To je to . Ceka nas derbi u nedelju, pre toga Ulm , pa srecno Zvezdo .

dexmar

pre 11 godina

jos jedan u nizu dervisovih ragbista. od potencijalnog sutera ce stvoriti novog grejaca klupe po evropskim klubovima.

a ono udaranje skota na samom kraju, nadam se da ce mu se vratiti 10 puta gore

...

pre 11 godina

iskreno ne navijam ni za partizan ni za zvezdu,ali po svemu sto sam video preko tv mogu da kazem da je partizan u velikom gubitku.kao prvo zvezda nije bila ni priblizno ista juce i danas.juce su imali kako bi se reklo los dan.kao drugo koliko sam mogao videti partizan nije bio za odlaganje utakmice vec iskljucivo zvezda,tako da je to malo neposteno!kaz ovo kao navijac tima koji je nazalost ispao ranije ali sve su ovo na neki nacin cinjenice ovog najduzeg finala do sad!

J.D.Aleksandar

pre 11 godina

Zato i svaku reprezentaciju cine 70% igraci Partizana.Zato su sve srpske kosarkaske legende 95% vezane za Partizan ! Luco,vasi Grobari smo uz vas i ne brinite nista,jedan,dva trofeja manje vise.Prihvatite sportski i ovakav poraz i nastavljamo dalje.U inat svima do pobede u NLB ligi !

Socijaldemokrata

pre 11 godina

Jaooo Kakvi.komentari racun Lucica. Sram.vas bilo.konzervirani! Lule care tvoje vreme je.pocelo.i trajace.jos dugo a o doprinosu,Skota,Nelsona i ostalih 'reprezentativaca' srpskoj.kosarci jos ce da se prica,do nedelje i.onda ponovo kykanje i obecavanje da ce bolje biti sledece sezone.

Rampi

pre 11 godina

Igor je veliki igrač,ali u kontekstu Lučićeve izjave to se ne dovodi u pitanje niti se pravi bilo kakvo poredjenje,relacija je kapiten-kapiten,nebitno koji igrač je u toj ulozi.Ne kontam zašto se bavite zamenom teza.A i ako ćemo već da se bavimo izmišljenom temom,odkud vi znate kakva će Lučićeva karijera biti,11 god je mladji od Igora i bolji od njega u tim godinama,Igor je počeo ozbiljno da igra tek sa 26 u Pamesi,a do tada...ma glupo je pričati,bio je na dobrom putu da postane"večiti talenat"...A i nikada nije osvojio Evroligu,niti je uradio nešto sa reprezentacijom(2001,2002 je bio deseti igrač)tako da je on npr.daleko,daleko iza Partizanovih legendi na čelu sa Danilovićem.

novosadjanin

pre 11 godina

Pokrij se usima...ti kao reprezentativac ne mozes da pogodis 2 puta otvorenu trojku, bio si sam kao duh...To ubacuje svaki malo bolji trojkas ispred zgrade. Ova izjava je u stilu ''protivnik se bolje snasao po losem, klizavom, terenu'' Izgubili ste jer ste jednostavno losiji. Tacka. Zvezda je jos promasila 6 uzastopnih bacanja...
Pogodi te otvorene suteve bar u Sloveniji na EP.

makimiki

pre 11 godina

Stvarno me cudi da niko nije komentarisao stvarni razlog Partizanovog poraza.Realno ,Zvezda ove sezone ima bolji tim i Partizan tesko moze da je dobije.Kup je posebno takmicenje u kome odlucuje jedan mec.Samom odlukom da se jucerasnji mec ne nastavi,Zvezda dobija popravni a neki igraci i preko potrebni odmor.
Mislim da je ocigledno ko je i zasto doneo ovakvu odluku.

duh sa sekirom

pre 11 godina

...a sad ce gomila zvezdasa da se podsmeva izjavi koja je tacna 99%
...nakon sto je pesma "Tole lopove" zbilizila FSS & FKCZV sad jos jedna pesma donosi svoje rezultate "ne treba nam placena titula".

Borko

pre 11 godina

Najbolji uslovi su kada moze da se radi sta hoce,da se biju sudije,da se da kos iz auta,da fini momci sede pored parketa u petoj utakmici itd,itd.

samrok sila SLUsamrok

pre 11 godina

Dovoljno je da pogledam tvoju facu i da mogu samo da zamislim ko te je pravio al dobro da ste vi pobedili onda bi bila druga prica ali sta cete nema tadica i kompanije pa odam prpa!!

keke

pre 11 godina

Lucicu svaka cast,mlad ,talentovan i daleko najbolji igrac u Partizanu. Sto se tice Rakocevica,o coveku ne zelim ni da komentarisem,juce je pokazao kakav je covek,bez svog ja i bez svog stava,kad je spao da mu Covic govori sta da radi. Svaka cast ovim momcima,ginuli su juce za svoj tim,i dok su bili u naletu,Zvezda je postustala,umorile se cikice i resile da prekidaju.Nema veze,idemo dalje.SAMO hrabro momcii

bambergovanje

pre 11 godina

ok rekao je sto rekao ali da je kojim pukim slucajem partizan dobio ovaj mali ne bi rec rekao sto dovodi do zakljucka da mu je neko stavio reci u usta... kad kazem neko verujem da svi koji imaju bar malo morala znaju ko je taj NEKO

petronije

pre 11 godina

Možda bi bolje bilo da si juče otišao odmah u svlačionicu da se odmoriš, umesto što si sa navijačima uz upaljene baklje ni sam ne znaš šta slavio u ćošku.

dzozey

pre 11 godina

Lucicu ti si buducnost nase zemlje. Grobari te vole. Nemoj da te sve ovo obeshrabri, ipak je ovo Srbija. Ti samo budi vodja ovog naseg tima i znaj da ne zameramo nista ni tebi ni ostalima

ja

pre 11 godina

Bravo Lucicu, vraticete im u sledecim utakmicama, ne mogu doveka da traze prekide kad im ne ide

Partizan je prvi derbi igrao 2 dana posle Bamberga, mozda su i nasi igraci trebali tad da traze prekid da bi se odmorili ?

lol

pre 11 godina

Jadan je Partizan kad si ti glavni igrac!
Ne znas da igras a jos manje da pricas!

Bitno je da Savovi zna,juce i danas je pokazao sta zna.Nelson takodje,juce nije mogao slona da ubode,a danas vec pokidao? Ajde zapitajte se malo,da je nastavljena utakmica juce,Partizan bi dobio

dragan

pre 11 godina

Ne znam ko je drugi kapiten ali ako je to Rakocevic,ond ovaj momak iz Partizana stvarno treba da se pozabavi sa kosarkom,i da se posveti svojoj igri i karijeri tako da jednog dana i njega za nesto pitaju.
Momak, rad,rad i samo rad, a neko ce to vec videti pa ce da da te pita za misljenje.

džoni

pre 11 godina

1. Prvih 15 komentara je od navijača kluba koji je dobio "bitku".
2. Ovo je izjava kapitena ekipe koja će dobiti "rat".
3. Rakočeviću mnogo pozdrava uputio je Marko Jarić. Spomenuo je neko "lepo vaspitanje i dolično ponašanje".
4. Vidimo se braćo Srbi u Euroligi.

Pozdrav i puno zdravlja Ciganima od Grobara. Uz :-)

Sibilio

pre 11 godina

Nekome je cilj stići Partizan, a nekome biti ponovo evropski šampion. Istini za volju, evo razloga za jedan DVD (onaj VHS ovi klinci nemaju na čemu da pogledaju). Sad ste mirni narednih 10 godina. Nećete uzeti ništa više. Zbogom!

Vlada

pre 11 godina

Lučiću kralju! Ovo je naša pobeda bez obzira što pehar ide u Železnik. Toliko su jadni da nemam reči, ali polako-ima dana za megdana!

Misha

pre 11 godina

Sine, da stojis kada pominjes Igorovo ime. Kada budes igrao u Efesu, Tau, Montepaskiju, Realu i Timbervulvsima, kada budes imao prosek u EL od 18 poena po mecu, kada osvojis prvesntvo Spanije, kada osvojis zlato na evropskom i svetskom sa reprezentacijom, onda mozes da se poredis i pitas kako to da Rakocevica neko konsultuje a tebe ne. Lepo ti je Djilas na sred terena rekao: "nije bezbedno, nastavlja se sutra, znaju ovi tvoji"...toliko o tome koliko si postovan i uvazen igrac. Bolje se pitaj sto "ovi tvoji" znaju za odluku a ti je saznajes poslednji. I za kraj, ako neki igrac nije sklon ekcesima, ako neki igrac nema mrlju u karijeri, ako neki igrac nije estradna licnost, psovac, kabadahija i slicno, to je Igor Rakocevic, koji sa svojih 34 godine igra kao da mu je 20.

Mikeli

pre 11 godina

Mali covece,uslovi su bili isti za oba tima. Kada to shvatis mozda neces osetiti pritisak koji vam niko nije nametnuo jer ste 5 puta losija ekipa od protivnika!
A ja bih te pitao samo jedno, zasto si udarao i vredjao Majkla Skota i Igora Rakocevica? Jos si ti zelen za kapitena crveno bele institucije,treba da ti bude cast sto si u situaciji da igras sa najboljim strelcem evrolige ikada,poslednjim zlatnim aktivnim igracem koji je doneo zlato ovoj zemlji i pre svega dzentlmenom i gospodinom Igorem Rakocevicem! Mali klub partizan,mali kapiten Lucic!

prekoOkeanskeDelije

pre 11 godina

E moj Lučiću...
Potpuno si upravu što ovu žalopojku počinješ konstatacijom da si još mlad. Ja se nadam da ćeš jednog dana izrasti u čoveka dostojnog velikog košarkaškog talenta koji nesumljivo poseduješ. Pre svega kao čovek, a onda i kao kapiten je prvo trebalo da čestitaš boljem timu na potpuno zasluženoj pobedi. Pa i najveći Grobari među komentatorima priznaju toliko.

Drugo, ako ćemo već da sitničarimo o motivima, nespojivo je sa logikom da Zvezdinim igračima odgovara da se akaju u Kragujevcu do ponedeljka uveče s'obzirom da već za 48 sati igraju daleko važniju utakmicu u Evropi.

Pozdrav svim ljubiteljima košarke i poštovaocima viteštva.

ma da

pre 11 godina

@uros I poneki kriminalci i dileri i ubice... Videli smo koliko ste veliki veceras, trener odbija medalju i napusta parket sa ekipom. Pa, sta ste mislili da vam se pokloni kup? Tuzni ste mi!

boban

pre 11 godina

Ko izgubi ima pravo da se ljuti,ali i bolji da uziva u pobedi . Lucicu pa ti si katastrofa a jos si mlad ,sta li ce biti kada porastes. pozdravi Duleta

MilosBgd

pre 11 godina

Ko gubi ima pravo da se ljudi... Nego, grobari, jel vam smeta što polako dobijate komplekse od malog kluba iz predgrađa? Zovite nas kako želite, ali u nedelju vas čeka novi poraz od kkss, fmp, czbgddiva... kako am drago :)

bulat

pre 11 godina

puna podrska momcima i upraví! Bolji su ove sezone,iskusniji svakako! Ví bar kod pravih grobara imate kredita i da ne osvojite nista narednih 10 godina!
Samo polako bice to sve Ok!
imam neke prijatelje medju ovima,pa oni sad Idu na naplatnu rampu da ih čekaju a za nedelju spremaju Duletu neku koreografiju! shou se nastavlja:):)

boba

pre 11 godina

Rakocevic igrao kao mladic,mora da se dobro odmorio.. Zvezdini navijaci su vec uplaseni..bravo za ove momke u crno belo dresu,mladi ali odlicni..

bratanac

pre 11 godina

Bilo je jasno kao dan da su sinoć Rakočević, Katić, Nelson i Skot bili maksimalno izmoreni i da nisu imali snage za kraj meča, Savović, Subotić, Radivojević i Samardžijski su bili potpuno van utakmice, tako da je Zvezda očajnički tražila odmor (prekid)... Sa nastavkom meča posle 20 sati je sav trud Partizana da optereti i umori glavne Zvezdine igrače (čiji kvalitet niko ne spori) pao u vodu. Sada mogu ponovo da snime film...Moža sada dobiju oskara.

placi mali placi

pre 11 godina

Lučiću kralju! Ovo je naša pobeda bez obzira što pehar ide u Železnik. Toliko su jadni da nemam reči, ali polako-ima dana za megdana!
(Vlada, 11. februar 2013 21:37)

U zabludi si, ne ide u Zeleznik, vec na mali kalemegdan. Veceras se stavlja u vitrinu pored onih 5 u 23h

Aca

pre 11 godina

Da li ste vi zeleznicari nepismeni ili citate neku samo vama znanu izjavu!?Decko nije nista ruzno rekao o Rakocevicu vec je govorio o ravnopravnosti dva kluba.

Srdjan

pre 11 godina

Obe ekipe je trebalo izbaciti iz takmicenja.A finale su trebale odigrati ekipe Mege i Radnickog...sada ne bi citali i slusali glupe izjave iz oba tabora..vec bi gledali ekipe i igrace kojima je stvarno stalo do pehara i kupa...

Ja

pre 11 godina

Kako vas nije sramota da pljujete po ovom momku? I il' ste glupi il' ne čitate izjavu. Ne poredi se uopšte sa Rakočevićem, zato i govori da još treba da se dokazuje, već kaže da bi po nekim normalnim standardima delegati, sudije i ljudi koji odlučuju o prekidu, trebali da se konsultuju sa oba kapitena. To uopšte nije vezano za to kakva je karijera iza ili ispred istoga. Lučiću svaka čast na svemu. Hvala svim dečacima!

alczsouth

pre 11 godina

da li je iko primetio juce na rukovanju ova dva kapitena kako je reagovao rakocevic koga svi velicate? zastavice predaju kapiteni jedan drugom a kada je na kraju stiglo rukovanje rakocevica i lucica onda je ovaj stariji samo okrenuo glavu, zamotao zastavicu u peskir i bacio pored zapisnickog stola. toliko o vasem kapitenu. a ti luca samo nastavi da radis i da se dokazujes. ova ekipa je jako mlada. mi smo pobedu sinoc sa vama proslavili a tek kako smo ih unakazili u navijanju iako je za nas ostavljeno 250 karata a za njih 2500. jasno je bilo i pre starta ko mora da osvoji kup.

GrobaR

pre 11 godina

Lucicu, ovo je Srbija i sve je dozovljeno, uspeli su u svojoj nameri ali to je sastavni deo srpske kosarke, takva su pravila igre ne igras kup Spanije nego Srbije, pljuvanje, drmanje koseva, laseri, pretnje su sastavni deo i zao mi je sto si ovakvu izjavu dao, mlad si momak, ako ti se ne to svidja sto bi rekao Moka idi bavi se naukom. Shvatices da u ovoj zemlji ne prolazi znanje i trud vec samo muljanje. Treba samo ostati cist u glavi i ne daj da te iko izbaci iz takta, vredno radi svaki dan i vratice ti se visestruko. Ovo porucujem i igracima iz suprotnog tabora.

red label

pre 11 godina

Decko da bi sudije pricale sa tobom trebalo bi da prodje jos neko vreme kako bi izgradio ime u Srbiji. Rakocevic je svoj autoritet stekao svojim igrama u Zvezdi i reprezentaciji kso i u nsjboljim evropskim klubovima. Jesi potencijal ali trebas jos mnogo znoja proliti na treninzima kako bi ostvario karijeru kakvu bi trebalo da imas. Uostalom to ce biti i na radost nas zvezdasa jer si zaista jedan od retkih kosarkasa koji vredi u srbiji i od koga ce reprezentacija imati koisti. Sto se prekida tice Partizanu je svakako vise odgovarao jer mu je sledeca utakmica tek za sedam dana a Zvezdi za dva i to presudna u Eurokupu. Juce je atmosfera bila toliko naelektrisana da nikako nije moglo da se nastavi u prisustvu navijaca. Imali ste identicne uslove sa Zvezdom a to sto niste koristili vase sanse je ipak Vas problem. Uostalom ko Vam garantuje da bi pobedili juce. Rezultat 43-43 nije garantovao nikom nista.

...

pre 11 godina

da...on bas ima cime da bude iskompleksiran...u klubu je koji nije ni brojao pobede nad bivsom zvezdom a nece ni nad divom...
ovo samo govori da obraza nemate,al dobro to je vec vas problem..
uzivajte ako mislite da imate u cemu

Vaše ime*

pre 11 godina

Da li je on normalan? Pa neki igrač bi se teško povredio po onako uprljanom parketu. Na stranu što ne sme da se nastavi meč dok su huligani i dalje bili prisutni na tribinama (a tek bi za to priupitao vođstvo saveza zašto su želeli da nastave meč u tim uslovima)...

JA original

pre 11 godina

Bez obzira ko za koga navija i ko za koga igra ali decko moras da naucis ko vozi traktor a ko otvara kapiju... Kada budes imao dvadeset sezona u nogama, budes bio najbolji strelac evrolige par godina, osvojis sa reprezentacijom koju medalju itd. e onda ces imati dovoljno iskustva da mirne glave i zdravog razume bez adrenalinskih ispada ucestvujes u donosenju odluka i dajes korisne savete. Do tada cutis i slusas starije dok pricaju. Te price da je ovo odgovaralo zvezdi su smesne... Pa ovo je nebitna utakmica, i nevazan trofej... Zvezda ima milion puta vazniju utakmicu u sredu i ovo otezanje joj nikako ne odgovara. A i derbi za vikend je puno znacajniji nego ova nevazna utakmica. Zvezdi je ovo prakticno cetvrta utakmica u cetiri dana i jedina ekipa kojoj je ovo odgovaralo je PARTIZAN! jer ovo je jedini trofej koji imaju sansu da osvoji, sve ostalo je za njih nemoguca misija.

PROTIV POŽARNA ZAŠTITA

pre 11 godina

aj prvi i poslednji put da kažem, nije ni bitno ko je sta započeo, meni je žao sto finale nije igrao moj Radnicki sa Mega Vizurom, ali priče da je dim od PP aparata su čista budalaština. PP aparat izbacuje penu, jednu vrstu natrijum bikarbonata i soli a nikako dim, i zbog svoje gustine i tezine pada na pod nikako ne leti po vazduhu. tako da prica samo o PP aparatu pada u vodu. moguce je da je aparat aktiviran ali je dim po hali jezero nastao od aktivacije dimne bombe. NAPRED ĐAVOLI!!! A Limenima čestitke ipak su igrali bolje u podjednakim uslovima kao i JSD. A vi se grobari tesite...

pex

pre 11 godina

"Dečko je grdno iskompleksiran, i na terenu, očigledno i van.
(hm, 11. februar 2013 21:15) "


xaxaxaxa...on sam je podigao vise trofeja nego svi igraci zvezde...kompleksi su rezervisani za neke druge...xaxaxaxa...

Filip

pre 11 godina

ne razumem zbog cega vama to nije odgovaralo. 43-43 15min do kraja vi ste objektivno slabiji tim i imate vece sanse za iznenadjenje kad ima tako malo vremena. A vi sto ste dozvolili da vas Rakoc koji ima 35god pretrcava i vise se bori od vas, to nije zvezdina stvar nego vasa.

Љубомир

pre 11 godina

Тачно се види ко одакле потиче. ЈСД Партизан је основан у Загребу. Ево, играчи Партизана напустише церемонију доделе пехара...
Али, да сам за себе изјавиш да си луцидни шмекер... НЕПРОЦЕЊИВО!
Нисмо ми вама џабе спевали песму:
"Кад си био дете мало..."

Realno

pre 11 godina

Upravo tako. Videlo se ko je hteo prekid jer bi taj sinoć izgubio. Ovo nema nigde! Predsednik jednog kluba potura kapitena da traži prekid. Niko ne pita predsednika drugog kluba a kapitena obaveštavaju u prolazu. Čestitke najvećem SrBskom klubu na trofeju, posle XXX godina, koji mu je doneo Šumadinac Nelsonić posle time-out-a na Srpskom sa anglo-saxronskim dijalektom.

Max

pre 11 godina

Vi sad meni recite sta je od ove dve stvari logicnije:
(Objektivno - obe strane gadjaju, bacaju petarde, psuju, Grobari dominiraju u licnim vredjanjima i vredjanju porodica, realno, nista nevidjeno)
Prvo:
Danilovic otvara pricu prosle nedelje, Grobari - zesca provokacija - odavno nevidjena (verovatno je zabranjeno, i za praznjenje tribina, paliti vatru/dres u hali, ne znam mozda neki grobar misli drugacije), prema ocevicima i pisanju Grobara - navijaci Zvezde su zesce umlaceni - cak je vodja "dogovorio" spasavanje sa zandarima (hvala mu), Dule prilazi Covicu da zacini kad su se stvari vec polako smirile, Todoric danas izjavljuje da misli da bi u nedelju trebalo igrati bez navijaca (POENTA prekida).
Drugo (logika Partizanove strane):
Zvezda ZELI prekid jer su se Zvezdini igraci umorili. Odgovara im prekid za (na zalost) malo bitan trofej, a ne misle na to da kroz 48 sati igraju ekstremno bitnu tekmu u bitnijem takmicenju (za to ce da se odmore na neku foru).
i/ili Zvezda zeli prekid jer "gubi" - u tom trenutku je 43:43 i najveca Partizanova "serija" 5:0 (Zvezda prekinula "seriju"). Valjda se Zvezda uplasila, iako je svako od Partizanovih igraca pre utakmice tvrdio da je Zvezda iskusnija.
Kome je prekid bio potreban/potrebniji?

Zvezda!

pre 11 godina

Jeste, jeste, prekinuta je vaša sinoćnja serija od 18-0 pri vašem vođstvu od 15 razlike pa vas je preseklo... Da se sinoć igralo pocepali bi vas ovi momci minimum 20 razlike, onako iz besa, ovako zahvalite Bogu što ih do danas prošlo...

del.vz

pre 11 godina

dečko ti jesi kapiten, ali ni po jednom košarkaškom i ljudskom kriterijumu nisi ni do kolena KAPITENU CRVENE ZVEZDE IGORU RAKOČEVIĆU!!!

Boris

pre 11 godina

Ti treba da se pokrijes usima i da cutis. Sramotno je kako si se ponasao. Treba da ti bude cast sto imas priliku da igras protiv velicine Rakocevica, koji je kroz celu svoju karijeru bio maksimalno korektan prema svim navijacima i klubovima. Stidi se!
(MIlos, 11. februar 2013 21:15)

Rakocevic bio maksimalno korektan na evropskom u nasoj zemlji 2005? Verovatno tako sto se svadjao sa Jaricem ko ce kome da doda loptu, pa smo zbog toga izduvali u osmini finala! Ne opravdavam izjavu Lucica, ali koliko je Rakoc bio sebican i sujetan kad je bio mladji, Lucic je mala maca za njega!

Dalmos

pre 11 godina

Iz Partizana uporno forsiraju tezu po kojoj Zvezdi odgovara ovo dizanje tenzije, i ovakvi uslovi, a u sezoni kada Zvezda apsolutno dominira na terenu! Zvezda je uzela trofej posle xy godina, a kapiten ga je podigao pred praznim tribinama i nekome je sasvim logično da su u Zvezdi baš to i hteli! Uz sve to u Partizanu su dobili sasvim dovoljno materijala za osporavanje ovog trofeja u samo njima svojstvenom stilu, što možemo očekivati već od sutra, kao i novo dizanje tenzije pred utakmicu za vikend, koja je za njih izuzetno bitna jer porazom dovode u pitanje učešće na f4. Činjenica da delije uopšte neće ni doći na tu utakmicu ih naravno neće sprečiti u konstruisanju nove teorije, a Todorić je već započeo priču ...

markoni

pre 11 godina

Ja kao veliki zvezdas mogu da kazem da ce ovaj Lucic biti opasan igrac...
ali u ovom trenutku njemu treba bolji mentor i trener od onoga da bi bio isto toliko i dobar sportsmen...

rade kg

pre 11 godina

A sta ocekivati kad igraju dva drzavna mezimca?Sta je ovde ko osvojio a sta ko izgubio?Niko nista.Utakmice u kosarci traju 40 minuta a ne dva dana.Srozana kosarka na najnizi nivo,utakmice se nastavljaju kao da su teniski mecevi,ovako nesto nema ni u Severnoj Koreji verujem.Blago nama kad nam rulja odredjuje pravila.Najpostenije bi bilo da se mec igrao iz pocetka.Pa ko pobedi nek pobedi,postenije je i sportski makar.Sta ocekivati od sledece utakmice ova dva kluba a uskoro je jos jedan derbi-pravo krvoprolice?Cemu se radovati sad?Ajde da vam organizujemo posebnu ligu pa tamo izvodite ove sprdacine na zadatu temu

Macak

pre 11 godina

Zasto jednostavno ne mozemo cestitati na pobedi a ne dati neke izjave koje se ne ticu igraca.Znaci sada treba ova njegova izjava da se shvati kao da su nastavili juce da bi sigurno pobedili .... strasno !!!

dole gebels, ne mrzim Partizan

pre 11 godina

Znači kada nema haosa vas nema nigde, šta ima da se neko bolje snalazi pred praznom dvoranom, valjda je onda egal:-)
Ništa čudno ove godine 4 puta se prekidala utakmica na vašim utakmicama a mi stariji se sećamo raznih otimačina protiv Beočina, FMP-a, Hemofarma i Drobnjakove trojke iz auta. Lučiću karijera je pred tobom, ne dozvoli da te otruje toliko kralj balkanskih demagoga!

KODAR78

pre 11 godina

Malo se duze boravilo u KG, ne bas nasom voljom, ali nije to vazno nego nesto drugo, da smo odande dosli jos jaci i odlucniji a verujem i ogromna armija crno-belih, koja je videla i dozivela ovu lakrdiju, koja je samo nastavak od prosle godine i sve u reziji jednog sredovecnog coveka koji ima jedan privatni kosarkaski klub. Treba samo reci, gospodine dobili ste bitku. A njegovim sledbenicima, zelim da uzivaju u osvojenom trofeju, mada sigurno ogromna vecina istih, pogotovo onih koji drze do sebe, osecaju veliku sramotu i stid.

o5

pre 11 godina

Ко си ти да тебе било ко шта пита?Ракочевић је жива легенда,троструки најбољи стрелац ЕЛ,првак Европе и Света са репрезентацијом,и он има кредибилитет да се његов глас чује. Могао би мало да се научиш поштовању легенди безобразни м..Ма оно што мислим о њему не може да се напише овде.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Довла, 11. februar 2013 21:56)
I Duda i Zeljko su legende,pa brisete patos sa njima sto ne zove neke vase igrace!!!

yopta

pre 11 godina

Zao mi decka, ali matori nije dzabe doveden tamo. Moralo je to da se opravda nekim trofejom. Lucicu nemoj samo da te ovo obeshrabri. Samo nastavite napred u nove pobede, mi smo uz vas.

rudiment

pre 11 godina

Napred Lucho, napred, vec se vidi da ova ekipa moze mnogo!! Pratite Duleta i odrastajte, on je dokazan strucnjak, uspeh nece izostati!!!!

12345

pre 11 godina

Treba da se poklonis Igoru, i ti i ceo tim partizana!!! Sine kad uradis nesto znacajnije u svojoj karijeri mozda, ali mozda ce te neko nesto pitati.

commando

pre 11 godina

haha vladimire, vladimire, odmah da se izviniš gosn. rakočeviću, najvećoj legendi kluba sa malog kalemegdana, pardon - kluba sa velike uzbrdice, zna se da je onom ugašenom klubu najbolji igrač ipak bio vlade divac u epizodi: čuvar livade u lockout periodu

Dule vam je kapiten,trener,direktor i predsednik,a hteo bi da bude i gradonacelnik Beograda

pre 11 godina

Ne mogu da verujem kakve gluposti ovde citam i uvrede na racun Lucica. Kakve deplasirane izjave zvezdasa... Kakve veze ima ko je bolji igrac od kapitena 2 tima i ko je kakvu karijeru imao, ili ce je imati! Radi se o ravnopravnosti 2 strane koja mora da postoji uvek izmedju bilo koja 2 tima...Sve i da nam je Misa Tumbas bio kapiten, pravilno je ako se konsultuju sa kapitenom jednog tima da se konsultuju isto tako i sa drugim. Je l' ovo toliko tesko razumeti?
(Petar, 11. februar 2013 22:20) Za to ste sami krivi,Vujosevic vam je trener,direktor,predsednik.On razgovara sa gradonacelnikom Beograda kao da je on predsednik kluba a ne Danilovic.Za sve se kod vas samo on pita i nije ni cudo sto vam onda niko nista ne pita kapitena.Pre neki dan Vujosevic kaze kako bi Beograd trebao da bude domacin play offa ABA lige,znaci mesa se i u posao gradonacelnika Beograda jer to nije stvar kojom bi on kao trener trebao da se bavi...

FeAr

pre 11 godina

Dečko, kad ti jednom budeš imao reputaciju (u svakom sportskom i ljudskom smislu te reči) ''onog drugog kapitena'' onda možeš da pričaš nešto dotle ... !?!
A možete se samo sramiti za odlazak sa dodele pehara!!! S R A M O T A (i opet; sportska i lična)!

goblet

pre 11 godina

jao jadan ti ...kada budes imao 28godina kosarke iza sebe i tebe ce da pitaju da li su uslovi normalni za odvijanje meca! Ovde se ne dovode u pitanje ni navijaci ni strucni stab ni Covic ni Vujosevic ovde su pobedili IGRACI ,pod ovakvim uslovima bilo je tesko i jednima i drugima a to sto neki misle da je ovo zvezdi odgovaralo,pa bas i nije jer imamo prekosutra jos jednu utakmicu pa derbi pa galatu koje je umesto srede pomerena za utorak,nije to izgovor treba igrati kako igraju samo malo manje jadikovanja ,izgubili ste ,prihvatite sportski i to je to :)

Ryber Palunko

pre 11 godina

A ovim zvezdasima da kazem da veceg unistitelja odnosa u reprezentacija od Rakocevica i Jarica nije bilo, zbog njega i njemu slicnih sam i prestao da dozivljavam kosarku kao nekada :/
(Srbija zemlja kosarke..., 11. februar 2013 23:53)

Da li zato što Rakočević nije mogao podnijeti da Jarić i ekipa, u toku EP-a lutaju noću i napijaju se?
Zato sad imamo odličnu atmosferu...blago nama.

Stiven Dzerard

pre 11 godina

Slušaj ti sine moraš još mnogo leba da izedeš pa tek onda da uzimaš u usta velikog Igora Rakočevića, jer kakav je takav je nijedan iz vaše ekipe neće imati ni približne uspehe,a kamoli statistiku kao on to zapamti pre nego što lupneš o čoveku koji ovaj sport može da ti predaje u 3 ujutru i pitam se šta bi pričao da su vas juče dobili na čemu bi se vadili onda.

nenad

pre 11 godina

Ko gubi ima pravo da se ljuti. Ali isto tako i ko uleti na parket treba da ide u zatvor, ko duguje milione zasluzuje da ode u stecaj, a ko se fuzionise svake druge godine zasluzuje da ga zovu mutantom. I jedni i drugi imate deo zasluga ali ne za lepu kosarku i sjajne poteze nego za onu sramotu od juce, to je jedino po cemu ce se ovaj kup pamtiti.

Mirko

pre 11 godina

Oni koji ne mogu da čestitaju protivniku zasluženu pobedu, su oni koji ne umeju da priznaju poraz. Jednostavno nisu dovoljno veliki.
Zvezda je to naučila, na nesreću ili sreću, ali DV nije, a ni njegovi. Zato će malo i to morati da uče. Biće dosta prilika za to. Ali i tako se napreduje, nije važno, bitno je da se napreduje i razvija.

dgr

pre 11 godina

mozda taj kapiten ima vise iskustva od tebe, pa je mislio kako na svoje igrace tako i na protivnicke. Mlad si momak perspektivan i veličinu kakav je Igor moraš poštovati (poslije utakmice).

paja

pre 11 godina

Cenim Lucica kao kosarkasa,ali on bi morao da se seca Indijanapolisa i Istambula, Rakocevica i ostalih momaka iz tog perioda i da zna da se postovanje mora zaraditi...

dex

pre 11 godina

U pravu je Lucic apsolutno. Sve se videlo danas! Cim je partizan poceo da gubi, pokusali su da stvore incident ni iz cega, ali sada nije proslo. Videli smo i po jadnom tajm autu Vujosevica... Nadam se da ce ih zbog napustanja terena pratiti ista sreca kao i hrvate.
Naravno, po njihovoj logici, partizan je jedini nepobedivi tim na svetu u regularnim uslovima, jedino sto je ceo kosmos protiv njih...

Bole

pre 11 godina

Lucic, nije dobar igrac. Nema ama bas nikakvu tehniku. Dugo ne postoji igrac u nasoj reprezentaciji na poziciji3-4 koji zna nesto da uradi sa loptom. Mali, moras ti jos mnogo MNOOOGO da treniras da bi predsednik saveza ili sudija pricali s tobom a ne s Rakocom

Davor

pre 11 godina

Znaci ovaj put kriva CIA,BIA,Vatikan,marsovci...zalosno je to sto ove mlade momke vuce i zargonski receno "pale"Vujosevic sa jedne i Covic sa druge stane...Onoliko povika na sudije pa stvaranje nezdrave tenzije...Igrajte muski pa ko pobedi cestitati mu i kraj ovo je ipak sport.A one huligane u zatvor...

MIke

pre 11 godina

Samo cu da prokomentarisem na ovu izjavu Lucica. Da si kojim slucajem kapiten naseg tima (hipotteticki) nas predsednik bi te pozvao da se dogovaras oko svega. Pazljivije pogledaj snimak i videces da je Covic pozvao kapitena i krenuo na dogovor.KOd Zvezde se zna ko sta radi ko je predsednik ko trener ko PR a ko brine o finasijama. A u Partizanu? Taj prst koji upires ka Zvezdi uperi prema Duletu Vujosevicu koji je sve i svja u vasem klubu. A za Zeleznik si u pravu bili su neregularni uslovi,ali su oni posledica cinjenice da je u trecoj utakmici bilo incidenata koje su izazvali vasi navijaci. A pozivanje na moral od ekipe ciji je trener i predsednik tukao sudije, ekipe koja je imala prosek prekid po sezoni u vreme dominacije, je licemerno .

danilo

pre 11 godina

Kao prvo, veliki sam navijač i milsim da ova generacija ima blistavu budućnost.
Kao drugo, trenutno je Zvezda nešto bolja, tačnije iskusnija i to koristi maksimalno.
Kao treće, pametni i nadareni uče iz poraza,a budale traže alibije.
Kako mislim da je Lučić ekstra talentovan, bolje da se okrene ka idućem vikendu pa neka tamo na licu mesta pokaže ko je u važnijem meču bolji.
Kao četvrto, Čović za sada bolje vodi celu kampanju, a što se služi svim sredstvima, to mu zvezdaši ne zameraju jer za titulu u Srbiji i Evroligu- dali bi dušu i telo.
Kao peto, naš primarni cilj ove godine jeste plasman u Evroligu, a sve preko toga je fenomenalno.
Kao šesto, neka se i ganci malo raduju, pa kada budu jedno pedeset puta ovako, onda će shvatiti naš osećaj!

Djole

pre 11 godina

Vidimo se za koje kolo u pioniru, pa da vidimo onda sta ce da vam smeta. Raspitajte se Grobri odakle vam vuce poreklo i ko ste vi u opste pa nas onda saljite u Zeleznik!

cika Fidel

pre 11 godina

Citav period zajednickog zagrevanja Rakocevic je bio uz redare i nadgledao ciscenje.U jednom trenutku je prisao Covicu i ocito preneo svoje utiske.Sve se videlo na kameri na tv prenosu.Zatim je to uz podrsku Covica i saopstio Djilasu ( licno mislim da je taj nacin i jedino ispravan jer se zna ko je igrac a ko funkcioner kluba ).Dalje ste videli i sami.Djilas je sve preneo klupi Partizana i uz njihov amin doneo odluku.Mozda je po Lucicu trebao njega da konsultuje,ali ja bas nisam siguran da se hijerarhija u Partizanu ne postuje

O.K.

pre 11 godina

Sto bi rekli ko gubi ima pravo da se ljuti.Evidentno je bilo dosta strasti i emocija u utakmici,ali na kraju sve je to igra i sportski i moralno je priznati poraz.Glupo je traziti razloge u uslovima,koji su bili losi,ali isti za sve.Jeste mlad,ali sa takvim stavom nece napraviti veliku karijeru.Istina je i da Vujosevic ima na to veliki uticaj,pogotovo jer se radi o mladim igracima.

borovac

pre 11 godina

Lucicu svaka cast na komentaru... :-) Sad ba li su bili uslovi ili ne za igru to ne znam ali gorih uslovao od onih iz Zeleznika nije bilo kao uslova dok je u nedelju vise bilo opasnosti od nereda nego od povreda...

apokalipsa

pre 11 godina

kad ne mozes da dobijes podmladjeni tim kada vidis da si gotov i da ces da izgubis mec ti napravi prekid pa i ako opet ne mozes da ih pobjedis opet napravi prekid pa ce nekad i da uspije, mene bi bilo sramota da slavim ovaj trofej pod ovakvim okolnostima.

BokiC

pre 11 godina

Mnogo prljav igrac.Tuce Rakocevica celu utakmicu,vuce ga za ruku onda bije Skota sve iz nemoci(sve se vidi na snimku)...A sto je najgore sudije mu sve to dozvoljavaju.Takodje covek je rekao pre ovog nastavka da "Partizan sigurno dobija"a kad su pukli kao u prvom derbiju odmah kuknjava

ultrabgd1

pre 11 godina

U davnim vremenima dominacije Kk Državnog Projekta, u svojoj bahatosti navijači šmekeri su se hvalili brutalnom krađom Drobnjak Iz Auta..... Ajmo Zvezdaši da izaberemo naš moto.... Rakočević posle prekida- Nelson iz koraka- Raško iz zakucavanja- Igor iz šege - Savović posle banane- ..... ?! Tek je počelo!

s t v

pre 11 godina

(Nabio glavu u pesak..., 11. februar 2013 23:38)

Igrač na parketu treba da igra, a ne da se nabija (kako ti kažeš) uz čelnike klubova, organizacije i TV kamere.

SASA FRANKFURT

pre 11 godina

Tolle! Više sam ostvario od tebe tako da se nikad ne bih menjao sa tobom!! Ništa nisam pričao o D. Vujoševiću već sam samo malo primetio aroganciju Lučića prema Rakočeviću, a mislim to što sam rekao o Lučiću pa svidelo se to tebi ili ne!!

milan

pre 11 godina

Posto ne gledam utakmice vaseg kluba mora da ste i u el imali teske uslove posto niste postigli nikakav uspeh. Ajde ako hocete da u nedelju samo becki valceri da idu sa razglasa i da publika peva ruske pesme vasem voljenom vodji.

sve je jasno

pre 11 godina

ISTINA, dogovara se sa Rakočevićem a ti jesi kapiten ali si 10 godina mladji i ko te šiša. E to je tuga...to tako treba, dominacija MORA da se prekine. Nece dugo, neće dugo..živi bili..

Znas da sam u pravu

pre 11 godina

(s t v, 12. februar 2013 07:54)
U pravu si ali ipak je on kapiten u posebnim uslovima za utakmicu. Ako treba SAMO da igra i ne treba niko da ga pita nista, sto onda daje ovakve izjave u smislu "Niko me nista nije pitao"?

Zvezda

pre 11 godina

Lučiću sine, da li si ti juče igrao nisi se baš video na terenu pa nisi ni morao da žuriš u slavčionicu da se tuširas jer se nisi ni oznojio.

Johny Grobar

pre 11 godina

Prava izjava jednog kapitena:
Prvo sto zelim je da cestitam Zvezdi na zasluzenoj pobedi. Nije prijalo to sto sam o prekidu obavesten na putu u svlacionicu... pretpostavljam da je sve po zaslugama. Moram jos i da napomenem da prekid utakmice nije odgovarao ni jednoj ni drugoj ekipi. Probacemo da se iskupimo u nedelju u sledecem derbiju.

MIlos

pre 11 godina

Ti treba da se pokrijes usima i da cutis. Sramotno je kako si se ponasao. Treba da ti bude cast sto imas priliku da igras protiv velicine Rakocevica, koji je kroz celu svoju karijeru bio maksimalno korektan prema svim navijacima i klubovima. Stidi se!

ivke

pre 11 godina

Ti se lepo zahvali svom treneru na prekidu, jer je on bio jedini covek u dvorani koji je zasluzan za to, jer je bez ikakvog povoda fizicki nasrnuo na Covica i preneo ratobornu krv i energiju na navijace.

SASA FRANKFURT

pre 11 godina

E Lucicu Lucicu, pa ti ni poraz ne mozes dzentlmenski da podneses! A taj isti snimak je gledala i policija, bice da oni lazu a Bogami i Zvezdasi su!! A sto se tice tog "drugog Kapitena", ti njemu ni patike ne mozes da nosis i to preko debele veze! Decko kad ti postignes sta je taj postigao, javi se i skidam kapu

Dado

pre 11 godina

Ajde mali ne pali se...kad ostvaris pola toliko kao Rakoc onda ce mozda i neko da prica sa tobom....kakav trener, sad vidim i kapiten i o cemu onda da pricamo...ne umeju ni da cestitaju kao ljudi. A sada ce da pricaju kako su bili u "naletu"....znaci nalet koji je trajao 6 minuta a rezultat je glasio 43:43....ko je ovde lud, ko zbunjen a ko normalan...

Љубомир

pre 11 godina

Тачно се види ко одакле потиче. ЈСД Партизан је основан у Загребу. Ево, играчи Партизана напустише церемонију доделе пехара...
Али, да сам за себе изјавиш да си луцидни шмекер... НЕПРОЦЕЊИВО!
Нисмо ми вама џабе спевали песму:
"Кад си био дете мало..."

RAKOC???

pre 11 godina

Vidim da ovde svi govore "KAD BUDES OSTVARIO ONO STO JE RAKOC"! Svi su izgleda zaboravili kao nas je tandem Rakocevic Gurovic proslavio na evro basketu u Srbiji??!! Svi su zaboravili kako su ova dvojica i jos neki uspeli da jednog Zeljka Obradovica naterali da place i da se crveni od sramote!!! A sad im se jos pridruzio i preposteni Coki!!! SRBIJO STIDI SE!!!!!!!!!

Tolle

pre 11 godina

Da, Igor Rakocevic je svakako zvucnije ime sa vecim autoritetom od Vladimira Lucica.Medjutim, sa druge strane, kapiten Partizana je svakako nesto sto je u kosarkaskom svetu zvucnije i ima neuporedivo veci autoritet nego kapiten Crvene Zvezde, tako da vam taj argument nije na mestu.Kazete da on mora jos mnogo da ostvari da bi pricao o jednom Igoru Rakocevicu?A sta ste to vi ostvarili, sta su ostvarili izvesni Shamrock Sila, Sasa Frankfurt, Max, Nelson, Goblet ili Zabarac da bi mogli da pricaju o Dusku Vujosevicu ili, jos gore, o jednom Predragu Danilovicu?

R292

pre 11 godina

Hah, koji je ovo . ''Videlo se ko je hteo prekid'' Iz te izjave može se zaključiti da bi košarkaši Partizana sigurno pobedili da je utakmica nastavljena juče. Naši sportisti su poznati po tome da uvek i u svakoj situaciji traže izgovore za lošu igru i poraz. Zvezda je trenutno jača, pomirite se sa tim. Vreme vaše dominacije je gotovo.

Srbija zemlja kosarke...

pre 11 godina

A ovim zvezdasima da kazem da veceg unistitelja odnosa u reprezentacija od Rakocevica i Jarica nije bilo, zbog njega i njemu slicnih sam i prestao da dozivljavam kosarku kao nekada :/

Довла

pre 11 godina

Ко си ти да тебе било ко шта пита?Ракочевић је жива легенда,троструки најбољи стрелац ЕЛ,првак Европе и Света са репрезентацијом,и он има кредибилитет да се његов глас чује. Могао би мало да се научиш поштовању легенди безобразни м..Ма оно што мислим о њему не може да се напише овде.

Max

pre 11 godina

Tuga me hvata kada vidim kako je Vujosevic zatrovao ovu decu. Kao da im je mozgove isprao pa svaka njihova rec kao da iz njegovi usta izlazi. Treba biti ponosan u porazu podjednako kao i pobedi a ne da se traze izgovori i upire prst u sve osim sebe. A o tome sto ni one medalje nisu hteli da prime nego su ih odmah na nagovor Vujosevica skinuli i otisli u svlacionicu da ne pricam. Potpuno nesportsko ponasanje i verujem da je cela ova drama i utakmica izazvala gadjenje kod vecine gledalaca.

sofronije

pre 11 godina

O kakvom Rakocevicu vi zvezdasi pricate? Jel o onom egomanijaku koji je unistio reprezentaciju na dva prvenstva? Takvog i ne bih nigde drugde voleo osim u vasem klubu! Tad ga je pljuvala cela nacija a sada ga dizete u nebesa. Jednostavno ima srece, naleteo je na mlad i totalno neiskusan tim Partizana, i moze da se nabija pod kos kao sto je i uvek radio i da zaradi faul ili ubaci kroz obruc.

dragan

pre 11 godina

Ne znam ko je drugi kapiten ali ako je to Rakocevic,ond ovaj momak iz Partizana stvarno treba da se pozabavi sa kosarkom,i da se posveti svojoj igri i karijeri tako da jednog dana i njega za nesto pitaju.
Momak, rad,rad i samo rad, a neko ce to vec videti pa ce da da te pita za misljenje.

Petar

pre 11 godina

Ne mogu da verujem kakve gluposti ovde citam i uvrede na racun Lucica. Kakve deplasirane izjave zvezdasa... Kakve veze ima ko je bolji igrac od kapitena 2 tima i ko je kakvu karijeru imao, ili ce je imati! Radi se o ravnopravnosti 2 strane koja mora da postoji uvek izmedju bilo koja 2 tima...Sve i da nam je Misa Tumbas bio kapiten, pravilno je ako se konsultuju sa kapitenom jednog tima da se konsultuju isto tako i sa drugim. Je l' ovo toliko tesko razumeti?

Skokolo

pre 11 godina

1) Zvezda igra utakmicu, i to vrlo bitnu, za 2 dana...
2) Dok su Zvezdini igrači koji nisu želeli nastavak čekali na parketu, Grobarčići su hteli nastavak iz tunela,
3) Kad se sve smirilo, i čekalo da se igrači ponovo zagreju, ko je ono beše prišao protivničkoj klupi i isprovocirao navijače?
Zaključak: Partizan je hteo nastavak?

P.S. Uključi sine i tu drugu vijugu, ova prva ti ne radi baš kako treba.

stjepana supanca 15a

pre 11 godina

navijaci zamrznutog kluba slave na silu osvojen kup od strane Fabrike Metalnih Proizvoda i ne mozes da zivis od komentara i tolike kolicine gluposti,sta bi bilo da im se klub takmici i da je dominirao preko deset godina ? tesko je i zamisliti !!! p.s. ne glasam,ali od sada dozivotno protiv vucica i sns !!!

Romeo Trevis iz auta

pre 11 godina

Pitanje za malog kapitena malog kluba,kako je zvezdi odgovaralo da igra 4 utakmice za 4 dana? Vi ste odigrali prvi derbi 3 dana nakon poraza od bamberga i pricali ste kako ste umorni!!! Kazete da ste mlad tim a igrate protv penzionera?! kako ti penzioneri imaju vise snage od vas najmladjeg tima evrolige ikada?! Kada mi das odgovor na ova pitanja mozda i zaboravim kako si nasrnuo sto od besa,sto iz nemoci na Majkal Skota koji ti je smekrski pokazao sta misli o tvom nastupu! A Dusanu Ivkovicu samo zelim da porucim i ako ne cita ovo da nam takvi ne trebaju u reprezentaciji kako godi igrali i koliko god poena postizali,a ovaj kapiten malog kluba, jos bureka treba da jede da bi se mogao nazvati igracem!

Misa Po

pre 11 godina

Momce mlado... Verovatno si dobar momak, ali ne dozvoli da pojedini treneri od tebe naprave loseg coveka. Ako su oni takvi, nemoj ti biti. Sportista je covek koji se u duhu fer pleja takmici za svoj tim ili drzavu, pa ce se tako ponasati i u pobedi i u porazu. Trebao si da sportski cestitas suparnickoj ekipi, i da ostavis ekipu na ceremoniji dodele pehara.,a ne da komentarises ko je kriv za jecerasnji prekid, jer ipak to tebe ne bi trebalo da zanima. Zelim ti srecu u karijeri, dobar si igrac, ali MOLIM TE, nemoj biti kao oni... Svako dobro.

anfakbls

pre 11 godina

Da ti kaze nesto Partizanovac. Jos ti moras mlijeka da pijes da bi stigao njihovog kapitena. Vidi snimke njihovog kapitena kako se ponasao u tvojim godinama a kako se ti ponasas. Ne sumnjam da si dobar decko ne i pametan jer ovakve izjave najvise stete tebi. Prihvati poraz, treniraj vrati se jaci pobjedi i to je to. Sve je ovo sport.

Nenad

pre 11 godina

Mali Lučiću (kažem mali jer sam od tebe stariji više od 20 godina a i mali si kao čovek), bilo bi ti bolje da svoj košarkaški talenat iskoristiš da unaprediš svoju igru. Verovatno si najbolji košarkaš u Partizanu ali to ne znači da treba da izigravaš mangupa na terenu, da se "unosiš u lice" suparniku a još manje da se foliraš i bacaš kada te neko blago zakači. Sa ovakvim pristupom nećeš postati veliki igrač od koga bi i Partizan i Srbija mogli da imaju koristi. Kada takav igrač postaneš, onda će i tebe predsednik KSS da pita za mišljenje. Uzimajući u obzir da je tvoj šef Dule rekao da nacionalni Kup nema nikakav značaj, ne znam zašto toliko "primate k'srcu" ovaj poraz. P.S. Rakočeviću su juče "tvoji verni navijači" psovali ženu, kako bi se ti osećao kada bi tebi neko nešto tako odvratno skandirao i npr. vređao devojku (verovatno ženu nemaš) ili komentarisao tvoj izgled (ogledalo imaš)? Ovim ne želim da kažem da su Zvezdini navijači "med i mleko", ali makar tebe ne vređaju.

dexmar

pre 11 godina

jos jedan u nizu dervisovih ragbista. od potencijalnog sutera ce stvoriti novog grejaca klupe po evropskim klubovima.

a ono udaranje skota na samom kraju, nadam se da ce mu se vratiti 10 puta gore

duledudule

pre 11 godina

bravo za kapitena!! glavu gore momčino,podigni ekipu, u ovoj zemlji, gde lopovluk, licemerje,laž i prostakluk caruju a poštenje i sportski duh umiru, nagledaćeš se ti ovakvih scena još puno puno!!
(miodrag, 11. februar 2013 21:30)
a sad ti smetaju lopovluk,laz,licemerje i ostalo?a predhodnih godina,tj deceniju i vise je bilo sve ok..?ma treba da budemo jos gori bre,muka mi je od vas,jos od onog BFC Beocina i ukradene titule pa sve na vamo.Kup je nas,hvala dovidjenja!

Nabio glavu u pesak...

pre 11 godina

Lucicu, brate, bio sam na utakmici. Kako te nije sramota da pricas tako nesto? Rakocevica niko nije zvao i niko nije dosao kod njega i niko ga nije pitao nego je sam dosao i iskusno se nabio kod Djilasa, Covica, Ilica, Vujosevica... Kamere su jurile celnike i on je bio tu pa je onda i on rekao u kamere da se prekine i sutra nastavi. Sto ti Lucicu isto tako nisi dosao bar kod Duleta, kod svog trenera, da i ti budes tu i da i ti nesto kazes i da i tebe neko nesto pita? Nego si cekao da svi dodju mozda kod tebe, da te vuku za rukav, da te jure po hali? Gde si ti tad bio? Izigravas neku velicinu, glupo ti je da sam dodjes? Je l si kapiten Partizana? Pa kako se onda ne interesujes za desavanja, sta ce da bude sa tvojim timom i utakmicom? Jos imas obraza da kazes kako te niko nista nije pitao. Pa najbolje idi u svlacionicu pa ce tamo da dodju svi kod tebe da tebe pitaju sta i kako dalje...

Volim crno-bele!

pre 11 godina

"Ja jesam mlad igrač koji tek treba da se dokazuje, ali meni se saopštava da je utakmica prekinuta tako što su me sreli u prolazu, a sa drugim kapitenom se raspravlja da li može da se igra i on kaže da nema uslova i da će se neko povrediti“.
Bravo, Luca!

One night in May

pre 11 godina

Lucicu, ovo je Srbija i sve je dozovljeno, uspeli su u svojoj nameri ali to je sastavni deo srpske kosarke, takva su pravila igre ne igras kup Spanije nego Srbije, pljuvanje, drmanje koseva, laseri, pretnje su sastavni deo i zao mi je sto si ovakvu izjavu dao, mlad si momak, ako ti se ne to svidja sto bi rekao Moka idi bavi se naukom. Shvatices da u ovoj zemlji ne prolazi znanje i trud vec samo muljanje. Treba samo ostati cist u glavi i ne daj da te iko izbaci iz takta, vredno radi svaki dan i vratice ti se visestruko. Ovo porucujem i igracima iz suprotnog tabora.
(GrobaR, 11. februar 2013 21:29)

A sad je ovo Srbija!!! A sta je bila prethodnih deset - Mesopotamija?! Il'je i prethodnih deset bila Srbija!?

Licemeri derviski!

grobar11070

pre 11 godina

Lučiću, svaka ti je ka' u Duleta!

Nema veze momci, glavu gore. Idemo do dva preostala trofeja. Nakon svega kroz sta ste prosli u toku ove sezone, od gubljenja u Barsi na jednu loptu, dva puta protiv CSKA u sezoni na jednu loptu, protiv Bamberga dva puta u finisu utakmice... Znam da ce ovakve utakmice i ovakvi uslovi napraviti od vas CRNO-BELE GLADIJATORE! A onda, samo nebo je granica...

G

pre 11 godina

Smekeru, jedan od odraza stanja nase kosarke si upravo ti.

Kapiten si, igras u reprezentaciji, a ponasas se dva dana za redom kao ulicar. Juce udaras Rakocevica, danas Skota i dajes sebi za pravo da bilo sta da kazes.

Samo nam nisi rekao, jer ti predsednik kao kapitenu rekao da povuces ekipu sa ceromije posle kraja, kao sto su njemu to uradili Hrvati pre 15ak godina.
I sta vam je rekao trener, sta je hteo sa trojkom na sekund i po pred kraj, da nije zbog necijeg tiketa, zna se ko voli da se kladi sa vase klupe.

keke

pre 11 godina

Lucicu svaka cast,mlad ,talentovan i daleko najbolji igrac u Partizanu. Sto se tice Rakocevica,o coveku ne zelim ni da komentarisem,juce je pokazao kakav je covek,bez svog ja i bez svog stava,kad je spao da mu Covic govori sta da radi. Svaka cast ovim momcima,ginuli su juce za svoj tim,i dok su bili u naletu,Zvezda je postustala,umorile se cikice i resile da prekidaju.Nema veze,idemo dalje.SAMO hrabro momcii

miodrag

pre 11 godina

bravo za kapitena!! glavu gore momčino,podigni ekipu, u ovoj zemlji, gde lopovluk, licemerje,laž i prostakluk caruju a poštenje i sportski duh umiru, nagledaćeš se ti ovakvih scena još puno puno!!

boki1232012

pre 11 godina

a rakoc pregovara sa corom iz zeljeznika kako nema uslova za igru i umorni smo da nastavimo sutra djilas ce da nas podrzi i vucic je za nas i tako

mixi

pre 11 godina

Dečko, mlad si, ne podpadaj pod uticaj drugih ljudi koji hoće da te izmanipulišu, a i trebaš ti još mnogo da radiš da bi dostigao status Rakočevića. Ugledaj se na njega, nikad nije komentarisao Partizan ni kad je dobijao najveće uvrede u dresovima drugih ekipa.

Vitez Koja

pre 11 godina

Nema veze Lučo, PRAVE VREDNOSTI se poznaju i vide i bez tog video snimka.
Klinci hvala vam na borbi,hrabrosti odluci da nastavite u razvratu...Bojite naše duše pravim bojama HVALA KAPITENU

samrok sila SLUsamrok

pre 11 godina

Dovoljno je da pogledam tvoju facu i da mogu samo da zamislim ko te je pravio al dobro da ste vi pobedili onda bi bila druga prica ali sta cete nema tadica i kompanije pa odam prpa!!

bambergovanje

pre 11 godina

ok rekao je sto rekao ali da je kojim pukim slucajem partizan dobio ovaj mali ne bi rec rekao sto dovodi do zakljucka da mu je neko stavio reci u usta... kad kazem neko verujem da svi koji imaju bar malo morala znaju ko je taj NEKO

Lav

pre 11 godina

Sve se vidi na snimku. Rakočević razgovara sa Čovićem. Odlaze do Đilasa. Oni predsedniku KSS objašnjavaju da treba da se prekine meč (navijači Zvezde pp aparatom isprskali parket). Đilas potom Vujoševiću saopštava odluku, koji ga pita zašto se prekida. Odgovor: Ne mogu (policija) da isprazne tribine.. Đilas odlazi do Lučića i saopštava mu da se meč prekida, a ovaj negoduje, Đilas odgovara - vaši su se složili.
Perfidno, nečasno, na silu.. kup je vaš.

kompleks

pre 11 godina

Cuti Lucicu molim te, to si sve osim korektnog i postenog sportiste. Kako si vukao juce Rakocevica, unosio se u facu i njemu i Skotu...SRAM TE BILO !

max

pre 11 godina

Polako Vlado, proci ce i ova dzavna tortura...tj. tortura onog koji zloupotrebljava drzavni polozaj zbog svojih bolesnih navijackih sklonosti...

zabarac

pre 11 godina

Da cestitam mojim ciganima na osvajanju prvog trofeja u sezoni , zasuzili su .
Naravno da cestitam i porazenoj ekipi na ulozenom trudu i prikazanoj igri . Narocito na sportskom drzanju i dzentlmenskom ponasanju u toku ceremonije dodele pehara, bas kao i Hrvatska reprezentacija pre desetak i vise godina. Sportski nema sta. Bravo za velikog sportskog rivala koga barem ja veoma postujem i verovali ili ne ponekada i navijam za njega kada igra u Evropi ( posto moja Zvezda nije dugo, dugo igrala evropske utakmice ). O nazovi navijacima sa obe strane necu da trosim reci i vreme. Mozda bih trebao da napisem neku rec o treneru bez rominga ali.... Ajde da pomenem samo Saleta Danilovica , igracinu koga sam naj vise voleo od te zlatne generacije ( volim ga ja jos uvek i pamtim kao veliku igracinu ),smekera ... Ali kako se ponasa predsednik SD Partizan verovatno i Sale mora na isti nacin . Tuzno je . Dobro . To je to . Ceka nas derbi u nedelju, pre toga Ulm , pa srecno Zvezdo .

Vlada

pre 11 godina

Lučiću kralju! Ovo je naša pobeda bez obzira što pehar ide u Železnik. Toliko su jadni da nemam reči, ali polako-ima dana za megdana!

dexmar

pre 11 godina

jos jedan u nizu dervisovih ragbista. od potencijalnog sutera ce stvoriti novog grejaca klupe po evropskim klubovima.

a ono udaranje skota na samom kraju, nadam se da ce mu se vratiti 10 puta gore

Socijaldemokrata

pre 11 godina

Jaooo Kakvi.komentari racun Lucica. Sram.vas bilo.konzervirani! Lule care tvoje vreme je.pocelo.i trajace.jos dugo a o doprinosu,Skota,Nelsona i ostalih 'reprezentativaca' srpskoj.kosarci jos ce da se prica,do nedelje i.onda ponovo kykanje i obecavanje da ce bolje biti sledece sezone.

Sibilio

pre 11 godina

Nekome je cilj stići Partizan, a nekome biti ponovo evropski šampion. Istini za volju, evo razloga za jedan DVD (onaj VHS ovi klinci nemaju na čemu da pogledaju). Sad ste mirni narednih 10 godina. Nećete uzeti ništa više. Zbogom!

dzozey

pre 11 godina

Lucicu ti si buducnost nase zemlje. Grobari te vole. Nemoj da te sve ovo obeshrabri, ipak je ovo Srbija. Ti samo budi vodja ovog naseg tima i znaj da ne zameramo nista ni tebi ni ostalima

Dokle bre

pre 11 godina

Polako Vlado, proci ce i ova dzavna tortura...tj. tortura onog koji zloupotrebljava drzavni polozaj zbog svojih bolesnih navijackih sklonosti... (max, 11. februar 2013 21:17)

Tako je prosla je Tadiceva tortura...

novosadjanin

pre 11 godina

Pokrij se usima...ti kao reprezentativac ne mozes da pogodis 2 puta otvorenu trojku, bio si sam kao duh...To ubacuje svaki malo bolji trojkas ispred zgrade. Ova izjava je u stilu ''protivnik se bolje snasao po losem, klizavom, terenu'' Izgubili ste jer ste jednostavno losiji. Tacka. Zvezda je jos promasila 6 uzastopnih bacanja...
Pogodi te otvorene suteve bar u Sloveniji na EP.

Milan

pre 11 godina

Objektivan komentar.Ko je gledao i cuo juce sta je Rakoc rekao mora da prizna da je Lucic OK sa ovom izjavom.Ne mora da znaci da bi Partozan dobio.Nije trebalo ni nastavljati.

lol

pre 11 godina

Jadan je Partizan kad si ti glavni igrac!
Ne znas da igras a jos manje da pricas!

Bitno je da Savovi zna,juce i danas je pokazao sta zna.Nelson takodje,juce nije mogao slona da ubode,a danas vec pokidao? Ajde zapitajte se malo,da je nastavljena utakmica juce,Partizan bi dobio

duh sa sekirom

pre 11 godina

...a sad ce gomila zvezdasa da se podsmeva izjavi koja je tacna 99%
...nakon sto je pesma "Tole lopove" zbilizila FSS & FKCZV sad jos jedna pesma donosi svoje rezultate "ne treba nam placena titula".

Aca - Vukovar

pre 11 godina

A kakvoi su uslovi bili u Beočinu,Vršcu,Beogradu .......????????? brzo zaboravljate neke stvari - BRAVO ZVEZDO - VUKOVAR JE CEO CRVENO BEO !

ja

pre 11 godina

Bravo Lucicu, vraticete im u sledecim utakmicama, ne mogu doveka da traze prekide kad im ne ide

Partizan je prvi derbi igrao 2 dana posle Bamberga, mozda su i nasi igraci trebali tad da traze prekid da bi se odmorili ?

J.D.Aleksandar

pre 11 godina

Zato i svaku reprezentaciju cine 70% igraci Partizana.Zato su sve srpske kosarkaske legende 95% vezane za Partizan ! Luco,vasi Grobari smo uz vas i ne brinite nista,jedan,dva trofeja manje vise.Prihvatite sportski i ovakav poraz i nastavljamo dalje.U inat svima do pobede u NLB ligi !

džoni

pre 11 godina

1. Prvih 15 komentara je od navijača kluba koji je dobio "bitku".
2. Ovo je izjava kapitena ekipe koja će dobiti "rat".
3. Rakočeviću mnogo pozdrava uputio je Marko Jarić. Spomenuo je neko "lepo vaspitanje i dolično ponašanje".
4. Vidimo se braćo Srbi u Euroligi.

Pozdrav i puno zdravlja Ciganima od Grobara. Uz :-)

boba

pre 11 godina

Rakocevic igrao kao mladic,mora da se dobro odmorio.. Zvezdini navijaci su vec uplaseni..bravo za ove momke u crno belo dresu,mladi ali odlicni..

Mikeli

pre 11 godina

Mali covece,uslovi su bili isti za oba tima. Kada to shvatis mozda neces osetiti pritisak koji vam niko nije nametnuo jer ste 5 puta losija ekipa od protivnika!
A ja bih te pitao samo jedno, zasto si udarao i vredjao Majkla Skota i Igora Rakocevica? Jos si ti zelen za kapitena crveno bele institucije,treba da ti bude cast sto si u situaciji da igras sa najboljim strelcem evrolige ikada,poslednjim zlatnim aktivnim igracem koji je doneo zlato ovoj zemlji i pre svega dzentlmenom i gospodinom Igorem Rakocevicem! Mali klub partizan,mali kapiten Lucic!

Rampi

pre 11 godina

Igor je veliki igrač,ali u kontekstu Lučićeve izjave to se ne dovodi u pitanje niti se pravi bilo kakvo poredjenje,relacija je kapiten-kapiten,nebitno koji igrač je u toj ulozi.Ne kontam zašto se bavite zamenom teza.A i ako ćemo već da se bavimo izmišljenom temom,odkud vi znate kakva će Lučićeva karijera biti,11 god je mladji od Igora i bolji od njega u tim godinama,Igor je počeo ozbiljno da igra tek sa 26 u Pamesi,a do tada...ma glupo je pričati,bio je na dobrom putu da postane"večiti talenat"...A i nikada nije osvojio Evroligu,niti je uradio nešto sa reprezentacijom(2001,2002 je bio deseti igrač)tako da je on npr.daleko,daleko iza Partizanovih legendi na čelu sa Danilovićem.

PROTIV POŽARNA ZAŠTITA

pre 11 godina

aj prvi i poslednji put da kažem, nije ni bitno ko je sta započeo, meni je žao sto finale nije igrao moj Radnicki sa Mega Vizurom, ali priče da je dim od PP aparata su čista budalaština. PP aparat izbacuje penu, jednu vrstu natrijum bikarbonata i soli a nikako dim, i zbog svoje gustine i tezine pada na pod nikako ne leti po vazduhu. tako da prica samo o PP aparatu pada u vodu. moguce je da je aparat aktiviran ali je dim po hali jezero nastao od aktivacije dimne bombe. NAPRED ĐAVOLI!!! A Limenima čestitke ipak su igrali bolje u podjednakim uslovima kao i JSD. A vi se grobari tesite...

Bole

pre 11 godina

Lucic, nije dobar igrac. Nema ama bas nikakvu tehniku. Dugo ne postoji igrac u nasoj reprezentaciji na poziciji3-4 koji zna nesto da uradi sa loptom. Mali, moras ti jos mnogo MNOOOGO da treniras da bi predsednik saveza ili sudija pricali s tobom a ne s Rakocom

commando

pre 11 godina

haha vladimire, vladimire, odmah da se izviniš gosn. rakočeviću, najvećoj legendi kluba sa malog kalemegdana, pardon - kluba sa velike uzbrdice, zna se da je onom ugašenom klubu najbolji igrač ipak bio vlade divac u epizodi: čuvar livade u lockout periodu

boban

pre 11 godina

Ko izgubi ima pravo da se ljuti,ali i bolji da uziva u pobedi . Lucicu pa ti si katastrofa a jos si mlad ,sta li ce biti kada porastes. pozdravi Duleta

MilosBgd

pre 11 godina

Ko gubi ima pravo da se ljudi... Nego, grobari, jel vam smeta što polako dobijate komplekse od malog kluba iz predgrađa? Zovite nas kako želite, ali u nedelju vas čeka novi poraz od kkss, fmp, czbgddiva... kako am drago :)

Misha

pre 11 godina

Sine, da stojis kada pominjes Igorovo ime. Kada budes igrao u Efesu, Tau, Montepaskiju, Realu i Timbervulvsima, kada budes imao prosek u EL od 18 poena po mecu, kada osvojis prvesntvo Spanije, kada osvojis zlato na evropskom i svetskom sa reprezentacijom, onda mozes da se poredis i pitas kako to da Rakocevica neko konsultuje a tebe ne. Lepo ti je Djilas na sred terena rekao: "nije bezbedno, nastavlja se sutra, znaju ovi tvoji"...toliko o tome koliko si postovan i uvazen igrac. Bolje se pitaj sto "ovi tvoji" znaju za odluku a ti je saznajes poslednji. I za kraj, ako neki igrac nije sklon ekcesima, ako neki igrac nema mrlju u karijeri, ako neki igrac nije estradna licnost, psovac, kabadahija i slicno, to je Igor Rakocevic, koji sa svojih 34 godine igra kao da mu je 20.

prekoOkeanskeDelije

pre 11 godina

E moj Lučiću...
Potpuno si upravu što ovu žalopojku počinješ konstatacijom da si još mlad. Ja se nadam da ćeš jednog dana izrasti u čoveka dostojnog velikog košarkaškog talenta koji nesumljivo poseduješ. Pre svega kao čovek, a onda i kao kapiten je prvo trebalo da čestitaš boljem timu na potpuno zasluženoj pobedi. Pa i najveći Grobari među komentatorima priznaju toliko.

Drugo, ako ćemo već da sitničarimo o motivima, nespojivo je sa logikom da Zvezdinim igračima odgovara da se akaju u Kragujevcu do ponedeljka uveče s'obzirom da već za 48 sati igraju daleko važniju utakmicu u Evropi.

Pozdrav svim ljubiteljima košarke i poštovaocima viteštva.

pex

pre 11 godina

"Dečko je grdno iskompleksiran, i na terenu, očigledno i van.
(hm, 11. februar 2013 21:15) "


xaxaxaxa...on sam je podigao vise trofeja nego svi igraci zvezde...kompleksi su rezervisani za neke druge...xaxaxaxa...

Indijanac

pre 11 godina

Rakocevic jeste govorio Djilasu da ne treba da se igra, ali niko ga nije zvao na razgovor, on je sam pratio Djilasa u stopu dok je ovaj setao po terenu. Ko je kriv Lucicu sto se on dodvoravao onoj stoki od navijaca (i Delije su isti) dok se Rakocevic brinuo za svoj tim.

Djole

pre 11 godina

Vidimo se za koje kolo u pioniru, pa da vidimo onda sta ce da vam smeta. Raspitajte se Grobri odakle vam vuce poreklo i ko ste vi u opste pa nas onda saljite u Zeleznik!

bratanac

pre 11 godina

Bilo je jasno kao dan da su sinoć Rakočević, Katić, Nelson i Skot bili maksimalno izmoreni i da nisu imali snage za kraj meča, Savović, Subotić, Radivojević i Samardžijski su bili potpuno van utakmice, tako da je Zvezda očajnički tražila odmor (prekid)... Sa nastavkom meča posle 20 sati je sav trud Partizana da optereti i umori glavne Zvezdine igrače (čiji kvalitet niko ne spori) pao u vodu. Sada mogu ponovo da snime film...Moža sada dobiju oskara.

red label

pre 11 godina

Decko da bi sudije pricale sa tobom trebalo bi da prodje jos neko vreme kako bi izgradio ime u Srbiji. Rakocevic je svoj autoritet stekao svojim igrama u Zvezdi i reprezentaciji kso i u nsjboljim evropskim klubovima. Jesi potencijal ali trebas jos mnogo znoja proliti na treninzima kako bi ostvario karijeru kakvu bi trebalo da imas. Uostalom to ce biti i na radost nas zvezdasa jer si zaista jedan od retkih kosarkasa koji vredi u srbiji i od koga ce reprezentacija imati koisti. Sto se prekida tice Partizanu je svakako vise odgovarao jer mu je sledeca utakmica tek za sedam dana a Zvezdi za dva i to presudna u Eurokupu. Juce je atmosfera bila toliko naelektrisana da nikako nije moglo da se nastavi u prisustvu navijaca. Imali ste identicne uslove sa Zvezdom a to sto niste koristili vase sanse je ipak Vas problem. Uostalom ko Vam garantuje da bi pobedili juce. Rezultat 43-43 nije garantovao nikom nista.

Vaše ime*

pre 11 godina

Da li je on normalan? Pa neki igrač bi se teško povredio po onako uprljanom parketu. Na stranu što ne sme da se nastavi meč dok su huligani i dalje bili prisutni na tribinama (a tek bi za to priupitao vođstvo saveza zašto su želeli da nastave meč u tim uslovima)...

goblet

pre 11 godina

jao jadan ti ...kada budes imao 28godina kosarke iza sebe i tebe ce da pitaju da li su uslovi normalni za odvijanje meca! Ovde se ne dovode u pitanje ni navijaci ni strucni stab ni Covic ni Vujosevic ovde su pobedili IGRACI ,pod ovakvim uslovima bilo je tesko i jednima i drugima a to sto neki misle da je ovo zvezdi odgovaralo,pa bas i nije jer imamo prekosutra jos jednu utakmicu pa derbi pa galatu koje je umesto srede pomerena za utorak,nije to izgovor treba igrati kako igraju samo malo manje jadikovanja ,izgubili ste ,prihvatite sportski i to je to :)

del.vz

pre 11 godina

dečko ti jesi kapiten, ali ni po jednom košarkaškom i ljudskom kriterijumu nisi ni do kolena KAPITENU CRVENE ZVEZDE IGORU RAKOČEVIĆU!!!

Boris

pre 11 godina

Ti treba da se pokrijes usima i da cutis. Sramotno je kako si se ponasao. Treba da ti bude cast sto imas priliku da igras protiv velicine Rakocevica, koji je kroz celu svoju karijeru bio maksimalno korektan prema svim navijacima i klubovima. Stidi se!
(MIlos, 11. februar 2013 21:15)

Rakocevic bio maksimalno korektan na evropskom u nasoj zemlji 2005? Verovatno tako sto se svadjao sa Jaricem ko ce kome da doda loptu, pa smo zbog toga izduvali u osmini finala! Ne opravdavam izjavu Lucica, ali koliko je Rakoc bio sebican i sujetan kad je bio mladji, Lucic je mala maca za njega!

o5

pre 11 godina

Ко си ти да тебе било ко шта пита?Ракочевић је жива легенда,троструки најбољи стрелац ЕЛ,првак Европе и Света са репрезентацијом,и он има кредибилитет да се његов глас чује. Могао би мало да се научиш поштовању легенди безобразни м..Ма оно што мислим о њему не може да се напише овде.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Довла, 11. februar 2013 21:56)
I Duda i Zeljko su legende,pa brisete patos sa njima sto ne zove neke vase igrace!!!

Srdjan

pre 11 godina

Obe ekipe je trebalo izbaciti iz takmicenja.A finale su trebale odigrati ekipe Mege i Radnickog...sada ne bi citali i slusali glupe izjave iz oba tabora..vec bi gledali ekipe i igrace kojima je stvarno stalo do pehara i kupa...

GrobaR

pre 11 godina

Lucicu, ovo je Srbija i sve je dozovljeno, uspeli su u svojoj nameri ali to je sastavni deo srpske kosarke, takva su pravila igre ne igras kup Spanije nego Srbije, pljuvanje, drmanje koseva, laseri, pretnje su sastavni deo i zao mi je sto si ovakvu izjavu dao, mlad si momak, ako ti se ne to svidja sto bi rekao Moka idi bavi se naukom. Shvatices da u ovoj zemlji ne prolazi znanje i trud vec samo muljanje. Treba samo ostati cist u glavi i ne daj da te iko izbaci iz takta, vredno radi svaki dan i vratice ti se visestruko. Ovo porucujem i igracima iz suprotnog tabora.

Borko

pre 11 godina

Najbolji uslovi su kada moze da se radi sta hoce,da se biju sudije,da se da kos iz auta,da fini momci sede pored parketa u petoj utakmici itd,itd.

MIke

pre 11 godina

Samo cu da prokomentarisem na ovu izjavu Lucica. Da si kojim slucajem kapiten naseg tima (hipotteticki) nas predsednik bi te pozvao da se dogovaras oko svega. Pazljivije pogledaj snimak i videces da je Covic pozvao kapitena i krenuo na dogovor.KOd Zvezde se zna ko sta radi ko je predsednik ko trener ko PR a ko brine o finasijama. A u Partizanu? Taj prst koji upires ka Zvezdi uperi prema Duletu Vujosevicu koji je sve i svja u vasem klubu. A za Zeleznik si u pravu bili su neregularni uslovi,ali su oni posledica cinjenice da je u trecoj utakmici bilo incidenata koje su izazvali vasi navijaci. A pozivanje na moral od ekipe ciji je trener i predsednik tukao sudije, ekipe koja je imala prosek prekid po sezoni u vreme dominacije, je licemerno .

12345

pre 11 godina

Treba da se poklonis Igoru, i ti i ceo tim partizana!!! Sine kad uradis nesto znacajnije u svojoj karijeri mozda, ali mozda ce te neko nesto pitati.

Љубомир

pre 11 godina

Тачно се види ко одакле потиче. ЈСД Партизан је основан у Загребу. Ево, играчи Партизана напустише церемонију доделе пехара...
Али, да сам за себе изјавиш да си луцидни шмекер... НЕПРОЦЕЊИВО!
Нисмо ми вама џабе спевали песму:
"Кад си био дете мало..."

rudiment

pre 11 godina

Napred Lucho, napred, vec se vidi da ova ekipa moze mnogo!! Pratite Duleta i odrastajte, on je dokazan strucnjak, uspeh nece izostati!!!!

alczsouth

pre 11 godina

da li je iko primetio juce na rukovanju ova dva kapitena kako je reagovao rakocevic koga svi velicate? zastavice predaju kapiteni jedan drugom a kada je na kraju stiglo rukovanje rakocevica i lucica onda je ovaj stariji samo okrenuo glavu, zamotao zastavicu u peskir i bacio pored zapisnickog stola. toliko o vasem kapitenu. a ti luca samo nastavi da radis i da se dokazujes. ova ekipa je jako mlada. mi smo pobedu sinoc sa vama proslavili a tek kako smo ih unakazili u navijanju iako je za nas ostavljeno 250 karata a za njih 2500. jasno je bilo i pre starta ko mora da osvoji kup.

ma da

pre 11 godina

@uros I poneki kriminalci i dileri i ubice... Videli smo koliko ste veliki veceras, trener odbija medalju i napusta parket sa ekipom. Pa, sta ste mislili da vam se pokloni kup? Tuzni ste mi!

cika Fidel

pre 11 godina

Citav period zajednickog zagrevanja Rakocevic je bio uz redare i nadgledao ciscenje.U jednom trenutku je prisao Covicu i ocito preneo svoje utiske.Sve se videlo na kameri na tv prenosu.Zatim je to uz podrsku Covica i saopstio Djilasu ( licno mislim da je taj nacin i jedino ispravan jer se zna ko je igrac a ko funkcioner kluba ).Dalje ste videli i sami.Djilas je sve preneo klupi Partizana i uz njihov amin doneo odluku.Mozda je po Lucicu trebao njega da konsultuje,ali ja bas nisam siguran da se hijerarhija u Partizanu ne postuje

BokiC

pre 11 godina

Mnogo prljav igrac.Tuce Rakocevica celu utakmicu,vuce ga za ruku onda bije Skota sve iz nemoci(sve se vidi na snimku)...A sto je najgore sudije mu sve to dozvoljavaju.Takodje covek je rekao pre ovog nastavka da "Partizan sigurno dobija"a kad su pukli kao u prvom derbiju odmah kuknjava

JA original

pre 11 godina

Bez obzira ko za koga navija i ko za koga igra ali decko moras da naucis ko vozi traktor a ko otvara kapiju... Kada budes imao dvadeset sezona u nogama, budes bio najbolji strelac evrolige par godina, osvojis sa reprezentacijom koju medalju itd. e onda ces imati dovoljno iskustva da mirne glave i zdravog razume bez adrenalinskih ispada ucestvujes u donosenju odluka i dajes korisne savete. Do tada cutis i slusas starije dok pricaju. Te price da je ovo odgovaralo zvezdi su smesne... Pa ovo je nebitna utakmica, i nevazan trofej... Zvezda ima milion puta vazniju utakmicu u sredu i ovo otezanje joj nikako ne odgovara. A i derbi za vikend je puno znacajniji nego ova nevazna utakmica. Zvezdi je ovo prakticno cetvrta utakmica u cetiri dana i jedina ekipa kojoj je ovo odgovaralo je PARTIZAN! jer ovo je jedini trofej koji imaju sansu da osvoji, sve ostalo je za njih nemoguca misija.

ultrabgd1

pre 11 godina

U davnim vremenima dominacije Kk Državnog Projekta, u svojoj bahatosti navijači šmekeri su se hvalili brutalnom krađom Drobnjak Iz Auta..... Ajmo Zvezdaši da izaberemo naš moto.... Rakočević posle prekida- Nelson iz koraka- Raško iz zakucavanja- Igor iz šege - Savović posle banane- ..... ?! Tek je počelo!

...

pre 11 godina

da...on bas ima cime da bude iskompleksiran...u klubu je koji nije ni brojao pobede nad bivsom zvezdom a nece ni nad divom...
ovo samo govori da obraza nemate,al dobro to je vec vas problem..
uzivajte ako mislite da imate u cemu

KODAR78

pre 11 godina

Malo se duze boravilo u KG, ne bas nasom voljom, ali nije to vazno nego nesto drugo, da smo odande dosli jos jaci i odlucniji a verujem i ogromna armija crno-belih, koja je videla i dozivela ovu lakrdiju, koja je samo nastavak od prosle godine i sve u reziji jednog sredovecnog coveka koji ima jedan privatni kosarkaski klub. Treba samo reci, gospodine dobili ste bitku. A njegovim sledbenicima, zelim da uzivaju u osvojenom trofeju, mada sigurno ogromna vecina istih, pogotovo onih koji drze do sebe, osecaju veliku sramotu i stid.

Zvezda!

pre 11 godina

Jeste, jeste, prekinuta je vaša sinoćnja serija od 18-0 pri vašem vođstvu od 15 razlike pa vas je preseklo... Da se sinoć igralo pocepali bi vas ovi momci minimum 20 razlike, onako iz besa, ovako zahvalite Bogu što ih do danas prošlo...

makimiki

pre 11 godina

Stvarno me cudi da niko nije komentarisao stvarni razlog Partizanovog poraza.Realno ,Zvezda ove sezone ima bolji tim i Partizan tesko moze da je dobije.Kup je posebno takmicenje u kome odlucuje jedan mec.Samom odlukom da se jucerasnji mec ne nastavi,Zvezda dobija popravni a neki igraci i preko potrebni odmor.
Mislim da je ocigledno ko je i zasto doneo ovakvu odluku.

placi mali placi

pre 11 godina

Lučiću kralju! Ovo je naša pobeda bez obzira što pehar ide u Železnik. Toliko su jadni da nemam reči, ali polako-ima dana za megdana!
(Vlada, 11. februar 2013 21:37)

U zabludi si, ne ide u Zeleznik, vec na mali kalemegdan. Veceras se stavlja u vitrinu pored onih 5 u 23h

yopta

pre 11 godina

Zao mi decka, ali matori nije dzabe doveden tamo. Moralo je to da se opravda nekim trofejom. Lucicu nemoj samo da te ovo obeshrabri. Samo nastavite napred u nove pobede, mi smo uz vas.

Filip

pre 11 godina

ne razumem zbog cega vama to nije odgovaralo. 43-43 15min do kraja vi ste objektivno slabiji tim i imate vece sanse za iznenadjenje kad ima tako malo vremena. A vi sto ste dozvolili da vas Rakoc koji ima 35god pretrcava i vise se bori od vas, to nije zvezdina stvar nego vasa.

bulat

pre 11 godina

puna podrska momcima i upraví! Bolji su ove sezone,iskusniji svakako! Ví bar kod pravih grobara imate kredita i da ne osvojite nista narednih 10 godina!
Samo polako bice to sve Ok!
imam neke prijatelje medju ovima,pa oni sad Idu na naplatnu rampu da ih čekaju a za nedelju spremaju Duletu neku koreografiju! shou se nastavlja:):)

Realno

pre 11 godina

Upravo tako. Videlo se ko je hteo prekid jer bi taj sinoć izgubio. Ovo nema nigde! Predsednik jednog kluba potura kapitena da traži prekid. Niko ne pita predsednika drugog kluba a kapitena obaveštavaju u prolazu. Čestitke najvećem SrBskom klubu na trofeju, posle XXX godina, koji mu je doneo Šumadinac Nelsonić posle time-out-a na Srpskom sa anglo-saxronskim dijalektom.

...

pre 11 godina

iskreno ne navijam ni za partizan ni za zvezdu,ali po svemu sto sam video preko tv mogu da kazem da je partizan u velikom gubitku.kao prvo zvezda nije bila ni priblizno ista juce i danas.juce su imali kako bi se reklo los dan.kao drugo koliko sam mogao videti partizan nije bio za odlaganje utakmice vec iskljucivo zvezda,tako da je to malo neposteno!kaz ovo kao navijac tima koji je nazalost ispao ranije ali sve su ovo na neki nacin cinjenice ovog najduzeg finala do sad!

FeAr

pre 11 godina

Dečko, kad ti jednom budeš imao reputaciju (u svakom sportskom i ljudskom smislu te reči) ''onog drugog kapitena'' onda možeš da pričaš nešto dotle ... !?!
A možete se samo sramiti za odlazak sa dodele pehara!!! S R A M O T A (i opet; sportska i lična)!

paja

pre 11 godina

Cenim Lucica kao kosarkasa,ali on bi morao da se seca Indijanapolisa i Istambula, Rakocevica i ostalih momaka iz tog perioda i da zna da se postovanje mora zaraditi...

petronije

pre 11 godina

Možda bi bolje bilo da si juče otišao odmah u svlačionicu da se odmoriš, umesto što si sa navijačima uz upaljene baklje ni sam ne znaš šta slavio u ćošku.

Dule vam je kapiten,trener,direktor i predsednik,a hteo bi da bude i gradonacelnik Beograda

pre 11 godina

Ne mogu da verujem kakve gluposti ovde citam i uvrede na racun Lucica. Kakve deplasirane izjave zvezdasa... Kakve veze ima ko je bolji igrac od kapitena 2 tima i ko je kakvu karijeru imao, ili ce je imati! Radi se o ravnopravnosti 2 strane koja mora da postoji uvek izmedju bilo koja 2 tima...Sve i da nam je Misa Tumbas bio kapiten, pravilno je ako se konsultuju sa kapitenom jednog tima da se konsultuju isto tako i sa drugim. Je l' ovo toliko tesko razumeti?
(Petar, 11. februar 2013 22:20) Za to ste sami krivi,Vujosevic vam je trener,direktor,predsednik.On razgovara sa gradonacelnikom Beograda kao da je on predsednik kluba a ne Danilovic.Za sve se kod vas samo on pita i nije ni cudo sto vam onda niko nista ne pita kapitena.Pre neki dan Vujosevic kaze kako bi Beograd trebao da bude domacin play offa ABA lige,znaci mesa se i u posao gradonacelnika Beograda jer to nije stvar kojom bi on kao trener trebao da se bavi...

Stiven Dzerard

pre 11 godina

Slušaj ti sine moraš još mnogo leba da izedeš pa tek onda da uzimaš u usta velikog Igora Rakočevića, jer kakav je takav je nijedan iz vaše ekipe neće imati ni približne uspehe,a kamoli statistiku kao on to zapamti pre nego što lupneš o čoveku koji ovaj sport može da ti predaje u 3 ujutru i pitam se šta bi pričao da su vas juče dobili na čemu bi se vadili onda.

Aca

pre 11 godina

Da li ste vi zeleznicari nepismeni ili citate neku samo vama znanu izjavu!?Decko nije nista ruzno rekao o Rakocevicu vec je govorio o ravnopravnosti dva kluba.

Davor

pre 11 godina

Znaci ovaj put kriva CIA,BIA,Vatikan,marsovci...zalosno je to sto ove mlade momke vuce i zargonski receno "pale"Vujosevic sa jedne i Covic sa druge stane...Onoliko povika na sudije pa stvaranje nezdrave tenzije...Igrajte muski pa ko pobedi cestitati mu i kraj ovo je ipak sport.A one huligane u zatvor...

apokalipsa

pre 11 godina

kad ne mozes da dobijes podmladjeni tim kada vidis da si gotov i da ces da izgubis mec ti napravi prekid pa i ako opet ne mozes da ih pobjedis opet napravi prekid pa ce nekad i da uspije, mene bi bilo sramota da slavim ovaj trofej pod ovakvim okolnostima.

dex

pre 11 godina

U pravu je Lucic apsolutno. Sve se videlo danas! Cim je partizan poceo da gubi, pokusali su da stvore incident ni iz cega, ali sada nije proslo. Videli smo i po jadnom tajm autu Vujosevica... Nadam se da ce ih zbog napustanja terena pratiti ista sreca kao i hrvate.
Naravno, po njihovoj logici, partizan je jedini nepobedivi tim na svetu u regularnim uslovima, jedino sto je ceo kosmos protiv njih...

dole gebels, ne mrzim Partizan

pre 11 godina

Znači kada nema haosa vas nema nigde, šta ima da se neko bolje snalazi pred praznom dvoranom, valjda je onda egal:-)
Ništa čudno ove godine 4 puta se prekidala utakmica na vašim utakmicama a mi stariji se sećamo raznih otimačina protiv Beočina, FMP-a, Hemofarma i Drobnjakove trojke iz auta. Lučiću karijera je pred tobom, ne dozvoli da te otruje toliko kralj balkanskih demagoga!

liberalac55

pre 11 godina

Mogao bih da se slozim sa mladim Vucicem,gledao sam i jednu i drugu tekmu,a istina je ono u vezi drugog kapitena!TV mu turio mikrofon pod nos i sve se culo!
Sve u svemu to vise nije ni sramota,"nasa" kosarka je odavno umrla!

sve je jasno

pre 11 godina

ISTINA, dogovara se sa Rakočevićem a ti jesi kapiten ali si 10 godina mladji i ko te šiša. E to je tuga...to tako treba, dominacija MORA da se prekine. Nece dugo, neće dugo..živi bili..

danilo

pre 11 godina

Kao prvo, veliki sam navijač i milsim da ova generacija ima blistavu budućnost.
Kao drugo, trenutno je Zvezda nešto bolja, tačnije iskusnija i to koristi maksimalno.
Kao treće, pametni i nadareni uče iz poraza,a budale traže alibije.
Kako mislim da je Lučić ekstra talentovan, bolje da se okrene ka idućem vikendu pa neka tamo na licu mesta pokaže ko je u važnijem meču bolji.
Kao četvrto, Čović za sada bolje vodi celu kampanju, a što se služi svim sredstvima, to mu zvezdaši ne zameraju jer za titulu u Srbiji i Evroligu- dali bi dušu i telo.
Kao peto, naš primarni cilj ove godine jeste plasman u Evroligu, a sve preko toga je fenomenalno.
Kao šesto, neka se i ganci malo raduju, pa kada budu jedno pedeset puta ovako, onda će shvatiti naš osećaj!

dgr

pre 11 godina

mozda taj kapiten ima vise iskustva od tebe, pa je mislio kako na svoje igrace tako i na protivnicke. Mlad si momak perspektivan i veličinu kakav je Igor moraš poštovati (poslije utakmice).

Max

pre 11 godina

Vi sad meni recite sta je od ove dve stvari logicnije:
(Objektivno - obe strane gadjaju, bacaju petarde, psuju, Grobari dominiraju u licnim vredjanjima i vredjanju porodica, realno, nista nevidjeno)
Prvo:
Danilovic otvara pricu prosle nedelje, Grobari - zesca provokacija - odavno nevidjena (verovatno je zabranjeno, i za praznjenje tribina, paliti vatru/dres u hali, ne znam mozda neki grobar misli drugacije), prema ocevicima i pisanju Grobara - navijaci Zvezde su zesce umlaceni - cak je vodja "dogovorio" spasavanje sa zandarima (hvala mu), Dule prilazi Covicu da zacini kad su se stvari vec polako smirile, Todoric danas izjavljuje da misli da bi u nedelju trebalo igrati bez navijaca (POENTA prekida).
Drugo (logika Partizanove strane):
Zvezda ZELI prekid jer su se Zvezdini igraci umorili. Odgovara im prekid za (na zalost) malo bitan trofej, a ne misle na to da kroz 48 sati igraju ekstremno bitnu tekmu u bitnijem takmicenju (za to ce da se odmore na neku foru).
i/ili Zvezda zeli prekid jer "gubi" - u tom trenutku je 43:43 i najveca Partizanova "serija" 5:0 (Zvezda prekinula "seriju"). Valjda se Zvezda uplasila, iako je svako od Partizanovih igraca pre utakmice tvrdio da je Zvezda iskusnija.
Kome je prekid bio potreban/potrebniji?

Ja

pre 11 godina

Kako vas nije sramota da pljujete po ovom momku? I il' ste glupi il' ne čitate izjavu. Ne poredi se uopšte sa Rakočevićem, zato i govori da još treba da se dokazuje, već kaže da bi po nekim normalnim standardima delegati, sudije i ljudi koji odlučuju o prekidu, trebali da se konsultuju sa oba kapitena. To uopšte nije vezano za to kakva je karijera iza ili ispred istoga. Lučiću svaka čast na svemu. Hvala svim dečacima!

Ryber Palunko

pre 11 godina

A ovim zvezdasima da kazem da veceg unistitelja odnosa u reprezentacija od Rakocevica i Jarica nije bilo, zbog njega i njemu slicnih sam i prestao da dozivljavam kosarku kao nekada :/
(Srbija zemlja kosarke..., 11. februar 2013 23:53)

Da li zato što Rakočević nije mogao podnijeti da Jarić i ekipa, u toku EP-a lutaju noću i napijaju se?
Zato sad imamo odličnu atmosferu...blago nama.

milan

pre 11 godina

Posto ne gledam utakmice vaseg kluba mora da ste i u el imali teske uslove posto niste postigli nikakav uspeh. Ajde ako hocete da u nedelju samo becki valceri da idu sa razglasa i da publika peva ruske pesme vasem voljenom vodji.

markoni

pre 11 godina

Ja kao veliki zvezdas mogu da kazem da ce ovaj Lucic biti opasan igrac...
ali u ovom trenutku njemu treba bolji mentor i trener od onoga da bi bio isto toliko i dobar sportsmen...

rade kg

pre 11 godina

A sta ocekivati kad igraju dva drzavna mezimca?Sta je ovde ko osvojio a sta ko izgubio?Niko nista.Utakmice u kosarci traju 40 minuta a ne dva dana.Srozana kosarka na najnizi nivo,utakmice se nastavljaju kao da su teniski mecevi,ovako nesto nema ni u Severnoj Koreji verujem.Blago nama kad nam rulja odredjuje pravila.Najpostenije bi bilo da se mec igrao iz pocetka.Pa ko pobedi nek pobedi,postenije je i sportski makar.Sta ocekivati od sledece utakmice ova dva kluba a uskoro je jos jedan derbi-pravo krvoprolice?Cemu se radovati sad?Ajde da vam organizujemo posebnu ligu pa tamo izvodite ove sprdacine na zadatu temu

Dalmos

pre 11 godina

Iz Partizana uporno forsiraju tezu po kojoj Zvezdi odgovara ovo dizanje tenzije, i ovakvi uslovi, a u sezoni kada Zvezda apsolutno dominira na terenu! Zvezda je uzela trofej posle xy godina, a kapiten ga je podigao pred praznim tribinama i nekome je sasvim logično da su u Zvezdi baš to i hteli! Uz sve to u Partizanu su dobili sasvim dovoljno materijala za osporavanje ovog trofeja u samo njima svojstvenom stilu, što možemo očekivati već od sutra, kao i novo dizanje tenzije pred utakmicu za vikend, koja je za njih izuzetno bitna jer porazom dovode u pitanje učešće na f4. Činjenica da delije uopšte neće ni doći na tu utakmicu ih naravno neće sprečiti u konstruisanju nove teorije, a Todorić je već započeo priču ...

nenad

pre 11 godina

Ko gubi ima pravo da se ljuti. Ali isto tako i ko uleti na parket treba da ide u zatvor, ko duguje milione zasluzuje da ode u stecaj, a ko se fuzionise svake druge godine zasluzuje da ga zovu mutantom. I jedni i drugi imate deo zasluga ali ne za lepu kosarku i sjajne poteze nego za onu sramotu od juce, to je jedino po cemu ce se ovaj kup pamtiti.

Mirko

pre 11 godina

Oni koji ne mogu da čestitaju protivniku zasluženu pobedu, su oni koji ne umeju da priznaju poraz. Jednostavno nisu dovoljno veliki.
Zvezda je to naučila, na nesreću ili sreću, ali DV nije, a ni njegovi. Zato će malo i to morati da uče. Biće dosta prilika za to. Ali i tako se napreduje, nije važno, bitno je da se napreduje i razvija.

SASA FRANKFURT

pre 11 godina

Tolle! Više sam ostvario od tebe tako da se nikad ne bih menjao sa tobom!! Ništa nisam pričao o D. Vujoševiću već sam samo malo primetio aroganciju Lučića prema Rakočeviću, a mislim to što sam rekao o Lučiću pa svidelo se to tebi ili ne!!

Macak

pre 11 godina

Zasto jednostavno ne mozemo cestitati na pobedi a ne dati neke izjave koje se ne ticu igraca.Znaci sada treba ova njegova izjava da se shvati kao da su nastavili juce da bi sigurno pobedili .... strasno !!!

borovac

pre 11 godina

Lucicu svaka cast na komentaru... :-) Sad ba li su bili uslovi ili ne za igru to ne znam ali gorih uslovao od onih iz Zeleznika nije bilo kao uslova dok je u nedelju vise bilo opasnosti od nereda nego od povreda...

O.K.

pre 11 godina

Sto bi rekli ko gubi ima pravo da se ljuti.Evidentno je bilo dosta strasti i emocija u utakmici,ali na kraju sve je to igra i sportski i moralno je priznati poraz.Glupo je traziti razloge u uslovima,koji su bili losi,ali isti za sve.Jeste mlad,ali sa takvim stavom nece napraviti veliku karijeru.Istina je i da Vujosevic ima na to veliki uticaj,pogotovo jer se radi o mladim igracima.

s t v

pre 11 godina

(Nabio glavu u pesak..., 11. februar 2013 23:38)

Igrač na parketu treba da igra, a ne da se nabija (kako ti kažeš) uz čelnike klubova, organizacije i TV kamere.

Znas da sam u pravu

pre 11 godina

(s t v, 12. februar 2013 07:54)
U pravu si ali ipak je on kapiten u posebnim uslovima za utakmicu. Ako treba SAMO da igra i ne treba niko da ga pita nista, sto onda daje ovakve izjave u smislu "Niko me nista nije pitao"?

Zvezda

pre 11 godina

Lučiću sine, da li si ti juče igrao nisi se baš video na terenu pa nisi ni morao da žuriš u slavčionicu da se tuširas jer se nisi ni oznojio.

Johny Grobar

pre 11 godina

Prava izjava jednog kapitena:
Prvo sto zelim je da cestitam Zvezdi na zasluzenoj pobedi. Nije prijalo to sto sam o prekidu obavesten na putu u svlacionicu... pretpostavljam da je sve po zaslugama. Moram jos i da napomenem da prekid utakmice nije odgovarao ni jednoj ni drugoj ekipi. Probacemo da se iskupimo u nedelju u sledecem derbiju.