Petak, 25.01.2013.

13:31

Čović: Laž da smenjujemo Vukoičića

Povodom medijskih spekulacija o navodnoj smeni trenera KK Crvena zvezda Telekom Vlade Vukoičića, usledio je demant predsednika "crveno-belih" Nebojša Čović.

Izvor: AK

Èoviæ: Laž da smenjujemo Vukoièiæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

dzon snezni

pre 11 godina

(zvezdas, 25. januar 2013 21:02)
Lupi i ostade živ!!! Ja bih stvarno voleo da je to istina ali ... Vidi se da nemaš pojma o koršarci ... ti si basketaš prijatelju! Košarka ima odbranu, smislene akcije itd. Kod ova dva segmenta ne da ste daleko od Partizana... nego nemožete da se nazovete ozbiljnom ekipom!!!
Znam da ti džabe držim slovo... maaa.. videćeš već!

Aj uzdravlje!

Dervis pukao ni KUM ne pomaze

pre 11 godina

Pa nisu nas osnovali Hrvati kao neke pa da nam crnogorac bude trener godinama i da radi sta hoce.Vlada ce biti trener dok dobro radi i forsira lepu igru a kada dodje vreme jednog dana u buducnosti menjace mo ga drugim srpskim trenerom.

zvezdas

pre 11 godina

Ja ne mogu da razumem navijace Zvezde,FMP-a ili kako god nebitno, kako mogu da ostavljaju pvakve komentare tipa moracemo da se zadovoljimo ''samo'' kupom! Ej,pa vi punih 15 god niste osvojili nista,doduse jeste 1 kup i snimili odmah dvd i sad hocete da odjedanput osvojite sve,pa ne ide to tako! Doduse FMP jeste osvojio Jadransku ligu ali vi poricete da ste FMP tako da vi u poslednjih 15 god imate samo 1 kup i ne razumem odakle najednom ta alavost
(budite realni, 25. januar 2013 15:41)
Evo da ti objasnim nasu "alavost" koja je inace vasa glavna karakteristika.Nasa "alavost" ne lezi u snazi ove ekipa FMP-a(moram da pisem FMP da bi ti bilo lakse) vec lezi u slabosti Partizana(da ne kazem Mt:s-a).Naime,svako ko je ikada ubacio bilo sta kroz bilo kakav obruc a kamoli igrao kosarku zna i vidi da je trenutno Zvezdina(pardon,FMP-ova) druga petorka za klasu kvalitetnija od Partizanove prve postave.O prvoj petorci "FMP" i da ne govorimo.Dakle ako se kosarka bude pitala vi cete za nas biti samo jaci trening,bez imalo zelje da omalovazam mogu reci slobodno da je Radnicki jedini pravi rival Zvezdi tj FMP-u.I to je prijatelju moj alavost.Vasa slabost.Ne nasa snaga,koja je realno na parketu najkvalitetnija na Jadranu(uz svo postovanje Igokee) vec vasa nemoc.Nismo vam mi krivi sto vam je mali(budzet) ali isto tako hteli ili ne hteli vise vas niko normalan ne posmatra za rivala,vec samo za bivseg velikog rivala.

zmaj

pre 11 godina

lupajte minuse koliko hocete ali zvezda dobija sve do kraja aba lige a partizan gubi od radnickog,cedevite,zvezde,igokee i mzta i nece ni biti medju 4 ZIVI BILI PA VIDELI,pozdrav

heroes

pre 11 godina

[link] zvezdasi, otvorite oci i rascistite um :) sve je to lepo ali vi ste u zabludi ili se pravite da ne razumete
(ja sam, 25. januar 2013 15:14)

Ne vi ste puni kompleksa, i zalosno je sta radite, komicni ste. Toliko se trudite da objasnite nama nesto,da je to zalosno... A ovaj klub ce samo imati jos vecu podrsku zbog vas takvih sto to radite.

ajde malo placi

pre 11 godina

KK CZ i danas postoji, samo je smrznut
(DG, 25. januar 2013 14:07)

Ako je tako, sto neprestano na svakoj vesti o Crvenoj zvezdi to pises. A da malo places za budzet?

imamo kornflekse

pre 11 godina

Niko ne moze da nam uskrati pravo kak ocemo da se zovemo!!1

http://youtu.be/MIcAh1b1On4

Nebojsa Covic, spasilac, svetlo na kraju tunela

hahahaa

Ignorant

pre 11 godina

Ne navijam za blizance,ali ne razumem stalno ubacivanje navijača partizana na vestima o Zvezdi.Zabodite nos u svoje dvorište,ovi u svoje.Zajedno ste sahranili našu košarku stalnim upumpavanjem para u vas.Kraljevo,Niš,Novi Sad,Vršac,Kragujevac...gde su?Zar pamćenje toliko kratko služi?

Blokovi

pre 11 godina

Bože volim Zvezdu više od svega, ali proklinjem dan kad je ovaj isluženi i propali političar došao na njeno čelo! Bez obzira ko je kojih uverenja svi se možemo složiti da ovog lika ne možemo pamtiti po bilo čemu dobrom!

Ako za Boga znaš, nemoj više, molim te

pre 11 godina

Pazite rečnik - "Laž je da neko smenjuje..." Kad Čović nešto kaže napišem da mu ne verujem u to što je rekao, ne kažem da laže. Neko ga je proglasio gospodinom. Juče je dao veliko saopštenje, Džajić ćuti, i danas se opet pojavio. On je junak našeg doba, o njemu se najviše govori u svim medijima. Može li neko da objasni šta je ovom čoveku? Kako se takvi maniri mogu nazvati naučno?

Jednog će dana tikva da pukne velikim praskom

pre 11 godina

Kako on spinuje. Pre godinu dana javno je govorio da nije došlo do fuzije FMP i CZ (naravno da nije, on ima privatni klub a KKCZ je sportsko društvo udruženja građana), sad kaže da je 2011. KKCZ jedva postojao a danas... Šta danas? Danas nema ni to jedva, postoji na papiru i čeka da prođe još tri godine pa da se vidi šta će od KKCZ biti. A ovo jeste njegov privatni klub, nije član SDCZ, sam je to naglasio (a šta bi drugo mogao dfa kaže?). On nikada ne kaže pravo ime svoga kluba nego uporno pominje Crvena zvezda. Ako svi to podržavaju a niko se buni protiv podvale, on će zaista jednog dana bez dinara uzeti celu Crvenu zvezdu. Zašto novinari nikada nisu napravili jedan ozbiljan tekst o tom ugovoru, šta tamo sve piše i da li to drži vodu. Primer: sve titule koje osvoji ovaj njegov privatni klub pripisuju se KKCZ. Kako je to moguće? Cilj je jasan: pripisuu se klubu koji trenutnom ne igra a čiji će vlasnik jednog dana biti on. To je koješta, to niko ne može da ozakoni, ali on je to tako smislio. Navijači CZ sada navijaju za ono što im daš, samo da se zove Zvezda. Ova manipulacija naivnim mladim ljudima teško se rečima može opisati. Veliko društveno zlo. Svestan je svega i Vučić, zato je odlučno demantovao da je učestvovao u mirenju Ćokija i Džajića. Nema on tu šta da traži.

Xperia

pre 11 godina

KK CZ i danas postoji, samo je smrznut
(DG, 25. januar 2013 14:07)
KKCZ je u stecaju,a ova KKCZBG je FMP tako da FMP za sad ima dobru sezonu,al dzabe kad Partizan uzima sve,kup vec uskoro...
(gremlin, 25. januar 2013 14:01)
Pa ova KK Zvezda nije ona prava KK Zvezda ovo sada je FMP sa promenjenim imenom.
(Vlado, 25. januar 2013 13:53)

Ovo je komicno sta rade ovi iz grupacije Grobari tastatura, jedan bambi za trud, nije vama lako definitivno.

budite realni

pre 11 godina

@ elim ko navijac crvene zvezde +20razlike protiv uniksa i svi igraci pamet u glavu inace nista od vas na kraju cemo se sramotno zadovoljiti kupom srbije sa ovakom igrom od nove godine samo kup je realnost sve ostalo pada u vodu,nadam se da nece tako biti.
(srele, 25. januar 2013 15:16)

Ja ne mogu da razumem navijace Zvezde,FMP-a ili kako god nebitno, kako mogu da ostavljaju pvakve komentare tipa moracemo da se zadovoljimo ''samo'' kupom! Ej,pa vi punih 15 god niste osvojili nista,doduse jeste 1 kup i snimili odmah dvd i sad hocete da odjedanput osvojite sve,pa ne ide to tako! Doduse FMP jeste osvojio Jadransku ligu ali vi poricete da ste FMP tako da vi u poslednjih 15 god imate samo 1 kup i ne razumem odakle najednom ta alavost

okrece se kolo srece...podje napred pa se vrati...

pre 11 godina

I vrapci na grani su vec naucili FMP-ovu trenersku vrtesku: Lazic,Vukojicic,Djokic,Klipa....pa opet Lazic,Vukojicic...
Sad je red da Djokic pokaze svoje umece !!

Igor

pre 11 godina

Ako zvezda izgubi od MZT-a, a posle opet od Uniksa(prvo tesko, drugo realno)onda je smena sigurna, a to znaci neka se pripremi Djokic,a posle njega Djurovic, pa onda Klipa, jer tako se radilo u FMP-u, pa zasto sada menjati, jer sve je isto samo je ime kluba drugo.

Jednoruki Krstivoje

pre 11 godina

Treba strpljenja slažem se mada biće teško bez Filipa Čovića, prodornog u napadu i pouzdanog i istrajnog u odbrani! ;-) Imam jedan amandman, pošto je očigledno da je Fića otišao a koga nema bez njega se mora i može, mogao bi Vukoičić da baci u vatru nekog drugog iz brojne familije Čović, čisto da pojača konkurenciju na svim pozicijama u timu kad već nema Fiće!

Dajte deci posebnu stranu

pre 11 godina

@Nikola
Ništa drugo ne znaš osim da napišeš - kompleksi. Ne znaš ni šta ta reč znači. Uopšte me košarka toliko ne zanima, ali ustajem protiv kršenja zakona, tražim kao građanin da se za to odgovara, naravno da ne pristajem na Đilasove i Čovićeve mućke jer KKCZ postoji a FMP je privatni klub koji je promenio ime. Šta ti znaš o pravu? Idu u APR, ako nisi maloletan, i raspitaj se da li u registru postoje dva kluba - KKCZ i KKCZ Beograd. Tvrdim da je tako.

srele

pre 11 godina

zelim ko navijac crvene zvezde +20razlike protiv uniksa i svi igraci pamet u glavu inace nista od vas na kraju cemo se sramotno zadovoljiti kupom srbije sa ovakom igrom od nove godine samo kup je realnost sve ostalo pada u vodu,nadam se da nece tako biti.

ja sam

pre 11 godina

http://www.youtube.com/watch?v=MIcAh1b1On4&feature=youtu.be zvezdasi, otvorite oci i rascistite um :) sve je to lepo ali vi ste u zabludi ili se pravite da ne razumete

...

pre 11 godina

"Sve one koji su nestrpljivi mogu da razumem, ali svi oni treba da se prisete da KK Crvena zvezda u junu 2011. godine gotovo da nije ni postojao"

Pa ta Zvezda ne postoji ni danas...

smeker

pre 11 godina

Nasta je Zvezda spala da je Covic predstavlja u svim sportovima a ujedno je i spasilac,finansijer,uterivac dugova,onaj koji gasi zvezdine zvezde,mesija...

Dok se nekom ne smrkne....

pre 11 godina

Da mu bude Dzajic potpredsedniku u KK FMP-CZ-DIVA-Jebemliga jos kako se sve ne zove ova ekipa.Tu bi bio Covic domacin i imao sansu za revans.Inace da podsetim citaoce pre dva dana Dzajic je na svom terenu naneo prvi poraz Covicu u njegovoj kontraverznoj karijeri.

borovac

pre 11 godina

ni slucajno Vladu dirati jako dobar mlad trener... Realno i Galata i Unih su ekipe koje bi sigurno prosle i u Top16 EL svako ko se imalo razume u kosarku kad cuje imena igraca koji igraju za ta dva tima znaju da smo ipak mi po kvalitetu iza njih...

emontije

pre 11 godina

grobare razumem sto se plase covica, sto podrzavaju legendu dzajica i sl.
a kada vidim "na sta je zvezda spala kada je covic brani itd." pa evo objasnicu ti na sta je zvezda spala:
- spala je na to da 6 godina onakav partizan uzima titulu u fudbalu
- spala je na to da mi 2 decenije ne postojimo u kosarci
- o drugim sportovima i da ne govorim, verovatno kao sportsko drustvo dugujemo vise od 100 milona
i ti luzeru pitas na sta je spala zvezda?!? nakoloni se coveku koji nam je omoguci da gledamo kosarku ove god osim ako ne volis dervisa da gledas.

danilo

pre 11 godina

"Vrlo dobro znam kako i na koji način se prave tendenciozne informacije..."
Ja ti verujem i mislim da si ekspert u tome.
A da li će trener biti smenjen sada, ili posle Kupa, ili u aprilu, ma kome je to važno, kada je to neizbežno!

shajaznam

pre 11 godina

Naravno da ne treba da se menja. Sta ce se time postici? Rezultati su pokazali. 18-7 cini mi se da je skor. Treba coveka pustiti da radi i to duzi niz godina, jer ocigledno poseduje kvalitet za tako nesto. Ceste promene su nas i dovele tu gde smo, nestrpljivost navijaca koji ocekuju titule bez sistema itd. Retko koji trener bi imao bolji skor nego sto ima Vlada od kad je dosao na to mesto, tako da Vlado imas moju punu podrsku, a siguran sam da i Covic zna sta radi.

Sta reci

pre 11 godina

Ovakve vijesti su idealne za grupu navijaca 'grobari internet'..Skupe se,objasnjavaju kako ovo nije Zvezda vec FMP(btw kako je smorila fora) i preporucuju jedni drugima komentare...

Stefan

pre 11 godina

Ako kojim slucajem smijeni Vukoicica,neka dovede jednog priznatog i provjerenog trenera a ne razne Lazice,Klipe i sl..Sto se tice Simonovica,podrzavam njegov odlazak.

zlatko

pre 11 godina

Svaka cast Covicu za sve sto si do sad uradio za Zvezdu. Ove glodarske devojcice mogu samo da ostavljaju komentare i da jadikuju.
Ziveo ti nama!

cpbuja

pre 11 godina

Odem iza kuće.... Čović. Uključim tv... Čović. Otvorim novine... Čović. Podignem dasku na wc šolji ... Čović. E ke..a mi se više od Čovića i CZ. Nemamo pošteno decu da najranimo a ovaj lopov se razbacuje mili.ronima spašavajući kao fora KKCZ.! f

cpbuja

pre 11 godina

Odem iza kuće.... Čović. Uključim tv... Čović. Otvorim novine... Čović. Podignem dasku na wc šolji ... Čović. E ke..a mi se više od Čovića i CZ. Nemamo pošteno decu da najranimo a ovaj lopov se razbacuje mili.ronima spašavajući kao fora KKCZ.! f

smeker

pre 11 godina

Nasta je Zvezda spala da je Covic predstavlja u svim sportovima a ujedno je i spasilac,finansijer,uterivac dugova,onaj koji gasi zvezdine zvezde,mesija...

danilo

pre 11 godina

"Vrlo dobro znam kako i na koji način se prave tendenciozne informacije..."
Ja ti verujem i mislim da si ekspert u tome.
A da li će trener biti smenjen sada, ili posle Kupa, ili u aprilu, ma kome je to važno, kada je to neizbežno!

...

pre 11 godina

"Sve one koji su nestrpljivi mogu da razumem, ali svi oni treba da se prisete da KK Crvena zvezda u junu 2011. godine gotovo da nije ni postojao"

Pa ta Zvezda ne postoji ni danas...

Jednog će dana tikva da pukne velikim praskom

pre 11 godina

Kako on spinuje. Pre godinu dana javno je govorio da nije došlo do fuzije FMP i CZ (naravno da nije, on ima privatni klub a KKCZ je sportsko društvo udruženja građana), sad kaže da je 2011. KKCZ jedva postojao a danas... Šta danas? Danas nema ni to jedva, postoji na papiru i čeka da prođe još tri godine pa da se vidi šta će od KKCZ biti. A ovo jeste njegov privatni klub, nije član SDCZ, sam je to naglasio (a šta bi drugo mogao dfa kaže?). On nikada ne kaže pravo ime svoga kluba nego uporno pominje Crvena zvezda. Ako svi to podržavaju a niko se buni protiv podvale, on će zaista jednog dana bez dinara uzeti celu Crvenu zvezdu. Zašto novinari nikada nisu napravili jedan ozbiljan tekst o tom ugovoru, šta tamo sve piše i da li to drži vodu. Primer: sve titule koje osvoji ovaj njegov privatni klub pripisuju se KKCZ. Kako je to moguće? Cilj je jasan: pripisuu se klubu koji trenutnom ne igra a čiji će vlasnik jednog dana biti on. To je koješta, to niko ne može da ozakoni, ali on je to tako smislio. Navijači CZ sada navijaju za ono što im daš, samo da se zove Zvezda. Ova manipulacija naivnim mladim ljudima teško se rečima može opisati. Veliko društveno zlo. Svestan je svega i Vučić, zato je odlučno demantovao da je učestvovao u mirenju Ćokija i Džajića. Nema on tu šta da traži.

Dajte deci posebnu stranu

pre 11 godina

@Nikola
Ništa drugo ne znaš osim da napišeš - kompleksi. Ne znaš ni šta ta reč znači. Uopšte me košarka toliko ne zanima, ali ustajem protiv kršenja zakona, tražim kao građanin da se za to odgovara, naravno da ne pristajem na Đilasove i Čovićeve mućke jer KKCZ postoji a FMP je privatni klub koji je promenio ime. Šta ti znaš o pravu? Idu u APR, ako nisi maloletan, i raspitaj se da li u registru postoje dva kluba - KKCZ i KKCZ Beograd. Tvrdim da je tako.

budite realni

pre 11 godina

@ elim ko navijac crvene zvezde +20razlike protiv uniksa i svi igraci pamet u glavu inace nista od vas na kraju cemo se sramotno zadovoljiti kupom srbije sa ovakom igrom od nove godine samo kup je realnost sve ostalo pada u vodu,nadam se da nece tako biti.
(srele, 25. januar 2013 15:16)

Ja ne mogu da razumem navijace Zvezde,FMP-a ili kako god nebitno, kako mogu da ostavljaju pvakve komentare tipa moracemo da se zadovoljimo ''samo'' kupom! Ej,pa vi punih 15 god niste osvojili nista,doduse jeste 1 kup i snimili odmah dvd i sad hocete da odjedanput osvojite sve,pa ne ide to tako! Doduse FMP jeste osvojio Jadransku ligu ali vi poricete da ste FMP tako da vi u poslednjih 15 god imate samo 1 kup i ne razumem odakle najednom ta alavost

okrece se kolo srece...podje napred pa se vrati...

pre 11 godina

I vrapci na grani su vec naucili FMP-ovu trenersku vrtesku: Lazic,Vukojicic,Djokic,Klipa....pa opet Lazic,Vukojicic...
Sad je red da Djokic pokaze svoje umece !!

Igor

pre 11 godina

Ako zvezda izgubi od MZT-a, a posle opet od Uniksa(prvo tesko, drugo realno)onda je smena sigurna, a to znaci neka se pripremi Djokic,a posle njega Djurovic, pa onda Klipa, jer tako se radilo u FMP-u, pa zasto sada menjati, jer sve je isto samo je ime kluba drugo.

imamo kornflekse

pre 11 godina

Niko ne moze da nam uskrati pravo kak ocemo da se zovemo!!1

http://youtu.be/MIcAh1b1On4

Nebojsa Covic, spasilac, svetlo na kraju tunela

hahahaa

Sta reci

pre 11 godina

Ovakve vijesti su idealne za grupu navijaca 'grobari internet'..Skupe se,objasnjavaju kako ovo nije Zvezda vec FMP(btw kako je smorila fora) i preporucuju jedni drugima komentare...

Ako za Boga znaš, nemoj više, molim te

pre 11 godina

Pazite rečnik - "Laž je da neko smenjuje..." Kad Čović nešto kaže napišem da mu ne verujem u to što je rekao, ne kažem da laže. Neko ga je proglasio gospodinom. Juče je dao veliko saopštenje, Džajić ćuti, i danas se opet pojavio. On je junak našeg doba, o njemu se najviše govori u svim medijima. Može li neko da objasni šta je ovom čoveku? Kako se takvi maniri mogu nazvati naučno?

ajde malo placi

pre 11 godina

KK CZ i danas postoji, samo je smrznut
(DG, 25. januar 2013 14:07)

Ako je tako, sto neprestano na svakoj vesti o Crvenoj zvezdi to pises. A da malo places za budzet?

zmaj

pre 11 godina

lupajte minuse koliko hocete ali zvezda dobija sve do kraja aba lige a partizan gubi od radnickog,cedevite,zvezde,igokee i mzta i nece ni biti medju 4 ZIVI BILI PA VIDELI,pozdrav

Blokovi

pre 11 godina

Bože volim Zvezdu više od svega, ali proklinjem dan kad je ovaj isluženi i propali političar došao na njeno čelo! Bez obzira ko je kojih uverenja svi se možemo složiti da ovog lika ne možemo pamtiti po bilo čemu dobrom!

ja sam

pre 11 godina

http://www.youtube.com/watch?v=MIcAh1b1On4&feature=youtu.be zvezdasi, otvorite oci i rascistite um :) sve je to lepo ali vi ste u zabludi ili se pravite da ne razumete

Dok se nekom ne smrkne....

pre 11 godina

Da mu bude Dzajic potpredsedniku u KK FMP-CZ-DIVA-Jebemliga jos kako se sve ne zove ova ekipa.Tu bi bio Covic domacin i imao sansu za revans.Inace da podsetim citaoce pre dva dana Dzajic je na svom terenu naneo prvi poraz Covicu u njegovoj kontraverznoj karijeri.

Stefan

pre 11 godina

Ako kojim slucajem smijeni Vukoicica,neka dovede jednog priznatog i provjerenog trenera a ne razne Lazice,Klipe i sl..Sto se tice Simonovica,podrzavam njegov odlazak.

heroes

pre 11 godina

[link] zvezdasi, otvorite oci i rascistite um :) sve je to lepo ali vi ste u zabludi ili se pravite da ne razumete
(ja sam, 25. januar 2013 15:14)

Ne vi ste puni kompleksa, i zalosno je sta radite, komicni ste. Toliko se trudite da objasnite nama nesto,da je to zalosno... A ovaj klub ce samo imati jos vecu podrsku zbog vas takvih sto to radite.

Jednoruki Krstivoje

pre 11 godina

Treba strpljenja slažem se mada biće teško bez Filipa Čovića, prodornog u napadu i pouzdanog i istrajnog u odbrani! ;-) Imam jedan amandman, pošto je očigledno da je Fića otišao a koga nema bez njega se mora i može, mogao bi Vukoičić da baci u vatru nekog drugog iz brojne familije Čović, čisto da pojača konkurenciju na svim pozicijama u timu kad već nema Fiće!

srele

pre 11 godina

zelim ko navijac crvene zvezde +20razlike protiv uniksa i svi igraci pamet u glavu inace nista od vas na kraju cemo se sramotno zadovoljiti kupom srbije sa ovakom igrom od nove godine samo kup je realnost sve ostalo pada u vodu,nadam se da nece tako biti.

emontije

pre 11 godina

grobare razumem sto se plase covica, sto podrzavaju legendu dzajica i sl.
a kada vidim "na sta je zvezda spala kada je covic brani itd." pa evo objasnicu ti na sta je zvezda spala:
- spala je na to da 6 godina onakav partizan uzima titulu u fudbalu
- spala je na to da mi 2 decenije ne postojimo u kosarci
- o drugim sportovima i da ne govorim, verovatno kao sportsko drustvo dugujemo vise od 100 milona
i ti luzeru pitas na sta je spala zvezda?!? nakoloni se coveku koji nam je omoguci da gledamo kosarku ove god osim ako ne volis dervisa da gledas.

zlatko

pre 11 godina

Svaka cast Covicu za sve sto si do sad uradio za Zvezdu. Ove glodarske devojcice mogu samo da ostavljaju komentare i da jadikuju.
Ziveo ti nama!

Xperia

pre 11 godina

KK CZ i danas postoji, samo je smrznut
(DG, 25. januar 2013 14:07)
KKCZ je u stecaju,a ova KKCZBG je FMP tako da FMP za sad ima dobru sezonu,al dzabe kad Partizan uzima sve,kup vec uskoro...
(gremlin, 25. januar 2013 14:01)
Pa ova KK Zvezda nije ona prava KK Zvezda ovo sada je FMP sa promenjenim imenom.
(Vlado, 25. januar 2013 13:53)

Ovo je komicno sta rade ovi iz grupacije Grobari tastatura, jedan bambi za trud, nije vama lako definitivno.

Ignorant

pre 11 godina

Ne navijam za blizance,ali ne razumem stalno ubacivanje navijača partizana na vestima o Zvezdi.Zabodite nos u svoje dvorište,ovi u svoje.Zajedno ste sahranili našu košarku stalnim upumpavanjem para u vas.Kraljevo,Niš,Novi Sad,Vršac,Kragujevac...gde su?Zar pamćenje toliko kratko služi?

shajaznam

pre 11 godina

Naravno da ne treba da se menja. Sta ce se time postici? Rezultati su pokazali. 18-7 cini mi se da je skor. Treba coveka pustiti da radi i to duzi niz godina, jer ocigledno poseduje kvalitet za tako nesto. Ceste promene su nas i dovele tu gde smo, nestrpljivost navijaca koji ocekuju titule bez sistema itd. Retko koji trener bi imao bolji skor nego sto ima Vlada od kad je dosao na to mesto, tako da Vlado imas moju punu podrsku, a siguran sam da i Covic zna sta radi.

borovac

pre 11 godina

ni slucajno Vladu dirati jako dobar mlad trener... Realno i Galata i Unih su ekipe koje bi sigurno prosle i u Top16 EL svako ko se imalo razume u kosarku kad cuje imena igraca koji igraju za ta dva tima znaju da smo ipak mi po kvalitetu iza njih...

dzon snezni

pre 11 godina

(zvezdas, 25. januar 2013 21:02)
Lupi i ostade živ!!! Ja bih stvarno voleo da je to istina ali ... Vidi se da nemaš pojma o koršarci ... ti si basketaš prijatelju! Košarka ima odbranu, smislene akcije itd. Kod ova dva segmenta ne da ste daleko od Partizana... nego nemožete da se nazovete ozbiljnom ekipom!!!
Znam da ti džabe držim slovo... maaa.. videćeš već!

Aj uzdravlje!

zvezdas

pre 11 godina

Ja ne mogu da razumem navijace Zvezde,FMP-a ili kako god nebitno, kako mogu da ostavljaju pvakve komentare tipa moracemo da se zadovoljimo ''samo'' kupom! Ej,pa vi punih 15 god niste osvojili nista,doduse jeste 1 kup i snimili odmah dvd i sad hocete da odjedanput osvojite sve,pa ne ide to tako! Doduse FMP jeste osvojio Jadransku ligu ali vi poricete da ste FMP tako da vi u poslednjih 15 god imate samo 1 kup i ne razumem odakle najednom ta alavost
(budite realni, 25. januar 2013 15:41)
Evo da ti objasnim nasu "alavost" koja je inace vasa glavna karakteristika.Nasa "alavost" ne lezi u snazi ove ekipa FMP-a(moram da pisem FMP da bi ti bilo lakse) vec lezi u slabosti Partizana(da ne kazem Mt:s-a).Naime,svako ko je ikada ubacio bilo sta kroz bilo kakav obruc a kamoli igrao kosarku zna i vidi da je trenutno Zvezdina(pardon,FMP-ova) druga petorka za klasu kvalitetnija od Partizanove prve postave.O prvoj petorci "FMP" i da ne govorimo.Dakle ako se kosarka bude pitala vi cete za nas biti samo jaci trening,bez imalo zelje da omalovazam mogu reci slobodno da je Radnicki jedini pravi rival Zvezdi tj FMP-u.I to je prijatelju moj alavost.Vasa slabost.Ne nasa snaga,koja je realno na parketu najkvalitetnija na Jadranu(uz svo postovanje Igokee) vec vasa nemoc.Nismo vam mi krivi sto vam je mali(budzet) ali isto tako hteli ili ne hteli vise vas niko normalan ne posmatra za rivala,vec samo za bivseg velikog rivala.

Dervis pukao ni KUM ne pomaze

pre 11 godina

Pa nisu nas osnovali Hrvati kao neke pa da nam crnogorac bude trener godinama i da radi sta hoce.Vlada ce biti trener dok dobro radi i forsira lepu igru a kada dodje vreme jednog dana u buducnosti menjace mo ga drugim srpskim trenerom.

cpbuja

pre 11 godina

Odem iza kuće.... Čović. Uključim tv... Čović. Otvorim novine... Čović. Podignem dasku na wc šolji ... Čović. E ke..a mi se više od Čovića i CZ. Nemamo pošteno decu da najranimo a ovaj lopov se razbacuje mili.ronima spašavajući kao fora KKCZ.! f

smeker

pre 11 godina

Nasta je Zvezda spala da je Covic predstavlja u svim sportovima a ujedno je i spasilac,finansijer,uterivac dugova,onaj koji gasi zvezdine zvezde,mesija...

zmaj

pre 11 godina

lupajte minuse koliko hocete ali zvezda dobija sve do kraja aba lige a partizan gubi od radnickog,cedevite,zvezde,igokee i mzta i nece ni biti medju 4 ZIVI BILI PA VIDELI,pozdrav

Sta reci

pre 11 godina

Ovakve vijesti su idealne za grupu navijaca 'grobari internet'..Skupe se,objasnjavaju kako ovo nije Zvezda vec FMP(btw kako je smorila fora) i preporucuju jedni drugima komentare...

Igor

pre 11 godina

Ako zvezda izgubi od MZT-a, a posle opet od Uniksa(prvo tesko, drugo realno)onda je smena sigurna, a to znaci neka se pripremi Djokic,a posle njega Djurovic, pa onda Klipa, jer tako se radilo u FMP-u, pa zasto sada menjati, jer sve je isto samo je ime kluba drugo.

ajde malo placi

pre 11 godina

KK CZ i danas postoji, samo je smrznut
(DG, 25. januar 2013 14:07)

Ako je tako, sto neprestano na svakoj vesti o Crvenoj zvezdi to pises. A da malo places za budzet?

heroes

pre 11 godina

[link] zvezdasi, otvorite oci i rascistite um :) sve je to lepo ali vi ste u zabludi ili se pravite da ne razumete
(ja sam, 25. januar 2013 15:14)

Ne vi ste puni kompleksa, i zalosno je sta radite, komicni ste. Toliko se trudite da objasnite nama nesto,da je to zalosno... A ovaj klub ce samo imati jos vecu podrsku zbog vas takvih sto to radite.

Xperia

pre 11 godina

KK CZ i danas postoji, samo je smrznut
(DG, 25. januar 2013 14:07)
KKCZ je u stecaju,a ova KKCZBG je FMP tako da FMP za sad ima dobru sezonu,al dzabe kad Partizan uzima sve,kup vec uskoro...
(gremlin, 25. januar 2013 14:01)
Pa ova KK Zvezda nije ona prava KK Zvezda ovo sada je FMP sa promenjenim imenom.
(Vlado, 25. januar 2013 13:53)

Ovo je komicno sta rade ovi iz grupacije Grobari tastatura, jedan bambi za trud, nije vama lako definitivno.

Ignorant

pre 11 godina

Ne navijam za blizance,ali ne razumem stalno ubacivanje navijača partizana na vestima o Zvezdi.Zabodite nos u svoje dvorište,ovi u svoje.Zajedno ste sahranili našu košarku stalnim upumpavanjem para u vas.Kraljevo,Niš,Novi Sad,Vršac,Kragujevac...gde su?Zar pamćenje toliko kratko služi?

danilo

pre 11 godina

"Vrlo dobro znam kako i na koji način se prave tendenciozne informacije..."
Ja ti verujem i mislim da si ekspert u tome.
A da li će trener biti smenjen sada, ili posle Kupa, ili u aprilu, ma kome je to važno, kada je to neizbežno!

okrece se kolo srece...podje napred pa se vrati...

pre 11 godina

I vrapci na grani su vec naucili FMP-ovu trenersku vrtesku: Lazic,Vukojicic,Djokic,Klipa....pa opet Lazic,Vukojicic...
Sad je red da Djokic pokaze svoje umece !!

emontije

pre 11 godina

grobare razumem sto se plase covica, sto podrzavaju legendu dzajica i sl.
a kada vidim "na sta je zvezda spala kada je covic brani itd." pa evo objasnicu ti na sta je zvezda spala:
- spala je na to da 6 godina onakav partizan uzima titulu u fudbalu
- spala je na to da mi 2 decenije ne postojimo u kosarci
- o drugim sportovima i da ne govorim, verovatno kao sportsko drustvo dugujemo vise od 100 milona
i ti luzeru pitas na sta je spala zvezda?!? nakoloni se coveku koji nam je omoguci da gledamo kosarku ove god osim ako ne volis dervisa da gledas.

srele

pre 11 godina

zelim ko navijac crvene zvezde +20razlike protiv uniksa i svi igraci pamet u glavu inace nista od vas na kraju cemo se sramotno zadovoljiti kupom srbije sa ovakom igrom od nove godine samo kup je realnost sve ostalo pada u vodu,nadam se da nece tako biti.

zvezdas

pre 11 godina

Ja ne mogu da razumem navijace Zvezde,FMP-a ili kako god nebitno, kako mogu da ostavljaju pvakve komentare tipa moracemo da se zadovoljimo ''samo'' kupom! Ej,pa vi punih 15 god niste osvojili nista,doduse jeste 1 kup i snimili odmah dvd i sad hocete da odjedanput osvojite sve,pa ne ide to tako! Doduse FMP jeste osvojio Jadransku ligu ali vi poricete da ste FMP tako da vi u poslednjih 15 god imate samo 1 kup i ne razumem odakle najednom ta alavost
(budite realni, 25. januar 2013 15:41)
Evo da ti objasnim nasu "alavost" koja je inace vasa glavna karakteristika.Nasa "alavost" ne lezi u snazi ove ekipa FMP-a(moram da pisem FMP da bi ti bilo lakse) vec lezi u slabosti Partizana(da ne kazem Mt:s-a).Naime,svako ko je ikada ubacio bilo sta kroz bilo kakav obruc a kamoli igrao kosarku zna i vidi da je trenutno Zvezdina(pardon,FMP-ova) druga petorka za klasu kvalitetnija od Partizanove prve postave.O prvoj petorci "FMP" i da ne govorimo.Dakle ako se kosarka bude pitala vi cete za nas biti samo jaci trening,bez imalo zelje da omalovazam mogu reci slobodno da je Radnicki jedini pravi rival Zvezdi tj FMP-u.I to je prijatelju moj alavost.Vasa slabost.Ne nasa snaga,koja je realno na parketu najkvalitetnija na Jadranu(uz svo postovanje Igokee) vec vasa nemoc.Nismo vam mi krivi sto vam je mali(budzet) ali isto tako hteli ili ne hteli vise vas niko normalan ne posmatra za rivala,vec samo za bivseg velikog rivala.

Jednog će dana tikva da pukne velikim praskom

pre 11 godina

Kako on spinuje. Pre godinu dana javno je govorio da nije došlo do fuzije FMP i CZ (naravno da nije, on ima privatni klub a KKCZ je sportsko društvo udruženja građana), sad kaže da je 2011. KKCZ jedva postojao a danas... Šta danas? Danas nema ni to jedva, postoji na papiru i čeka da prođe još tri godine pa da se vidi šta će od KKCZ biti. A ovo jeste njegov privatni klub, nije član SDCZ, sam je to naglasio (a šta bi drugo mogao dfa kaže?). On nikada ne kaže pravo ime svoga kluba nego uporno pominje Crvena zvezda. Ako svi to podržavaju a niko se buni protiv podvale, on će zaista jednog dana bez dinara uzeti celu Crvenu zvezdu. Zašto novinari nikada nisu napravili jedan ozbiljan tekst o tom ugovoru, šta tamo sve piše i da li to drži vodu. Primer: sve titule koje osvoji ovaj njegov privatni klub pripisuju se KKCZ. Kako je to moguće? Cilj je jasan: pripisuu se klubu koji trenutnom ne igra a čiji će vlasnik jednog dana biti on. To je koješta, to niko ne može da ozakoni, ali on je to tako smislio. Navijači CZ sada navijaju za ono što im daš, samo da se zove Zvezda. Ova manipulacija naivnim mladim ljudima teško se rečima može opisati. Veliko društveno zlo. Svestan je svega i Vučić, zato je odlučno demantovao da je učestvovao u mirenju Ćokija i Džajića. Nema on tu šta da traži.

...

pre 11 godina

"Sve one koji su nestrpljivi mogu da razumem, ali svi oni treba da se prisete da KK Crvena zvezda u junu 2011. godine gotovo da nije ni postojao"

Pa ta Zvezda ne postoji ni danas...

zlatko

pre 11 godina

Svaka cast Covicu za sve sto si do sad uradio za Zvezdu. Ove glodarske devojcice mogu samo da ostavljaju komentare i da jadikuju.
Ziveo ti nama!

Blokovi

pre 11 godina

Bože volim Zvezdu više od svega, ali proklinjem dan kad je ovaj isluženi i propali političar došao na njeno čelo! Bez obzira ko je kojih uverenja svi se možemo složiti da ovog lika ne možemo pamtiti po bilo čemu dobrom!

Dajte deci posebnu stranu

pre 11 godina

@Nikola
Ništa drugo ne znaš osim da napišeš - kompleksi. Ne znaš ni šta ta reč znači. Uopšte me košarka toliko ne zanima, ali ustajem protiv kršenja zakona, tražim kao građanin da se za to odgovara, naravno da ne pristajem na Đilasove i Čovićeve mućke jer KKCZ postoji a FMP je privatni klub koji je promenio ime. Šta ti znaš o pravu? Idu u APR, ako nisi maloletan, i raspitaj se da li u registru postoje dva kluba - KKCZ i KKCZ Beograd. Tvrdim da je tako.

Dervis pukao ni KUM ne pomaze

pre 11 godina

Pa nisu nas osnovali Hrvati kao neke pa da nam crnogorac bude trener godinama i da radi sta hoce.Vlada ce biti trener dok dobro radi i forsira lepu igru a kada dodje vreme jednog dana u buducnosti menjace mo ga drugim srpskim trenerom.

Ako za Boga znaš, nemoj više, molim te

pre 11 godina

Pazite rečnik - "Laž je da neko smenjuje..." Kad Čović nešto kaže napišem da mu ne verujem u to što je rekao, ne kažem da laže. Neko ga je proglasio gospodinom. Juče je dao veliko saopštenje, Džajić ćuti, i danas se opet pojavio. On je junak našeg doba, o njemu se najviše govori u svim medijima. Može li neko da objasni šta je ovom čoveku? Kako se takvi maniri mogu nazvati naučno?

budite realni

pre 11 godina

@ elim ko navijac crvene zvezde +20razlike protiv uniksa i svi igraci pamet u glavu inace nista od vas na kraju cemo se sramotno zadovoljiti kupom srbije sa ovakom igrom od nove godine samo kup je realnost sve ostalo pada u vodu,nadam se da nece tako biti.
(srele, 25. januar 2013 15:16)

Ja ne mogu da razumem navijace Zvezde,FMP-a ili kako god nebitno, kako mogu da ostavljaju pvakve komentare tipa moracemo da se zadovoljimo ''samo'' kupom! Ej,pa vi punih 15 god niste osvojili nista,doduse jeste 1 kup i snimili odmah dvd i sad hocete da odjedanput osvojite sve,pa ne ide to tako! Doduse FMP jeste osvojio Jadransku ligu ali vi poricete da ste FMP tako da vi u poslednjih 15 god imate samo 1 kup i ne razumem odakle najednom ta alavost

Dok se nekom ne smrkne....

pre 11 godina

Da mu bude Dzajic potpredsedniku u KK FMP-CZ-DIVA-Jebemliga jos kako se sve ne zove ova ekipa.Tu bi bio Covic domacin i imao sansu za revans.Inace da podsetim citaoce pre dva dana Dzajic je na svom terenu naneo prvi poraz Covicu u njegovoj kontraverznoj karijeri.

Stefan

pre 11 godina

Ako kojim slucajem smijeni Vukoicica,neka dovede jednog priznatog i provjerenog trenera a ne razne Lazice,Klipe i sl..Sto se tice Simonovica,podrzavam njegov odlazak.

Jednoruki Krstivoje

pre 11 godina

Treba strpljenja slažem se mada biće teško bez Filipa Čovića, prodornog u napadu i pouzdanog i istrajnog u odbrani! ;-) Imam jedan amandman, pošto je očigledno da je Fića otišao a koga nema bez njega se mora i može, mogao bi Vukoičić da baci u vatru nekog drugog iz brojne familije Čović, čisto da pojača konkurenciju na svim pozicijama u timu kad već nema Fiće!

ja sam

pre 11 godina

http://www.youtube.com/watch?v=MIcAh1b1On4&feature=youtu.be zvezdasi, otvorite oci i rascistite um :) sve je to lepo ali vi ste u zabludi ili se pravite da ne razumete

imamo kornflekse

pre 11 godina

Niko ne moze da nam uskrati pravo kak ocemo da se zovemo!!1

http://youtu.be/MIcAh1b1On4

Nebojsa Covic, spasilac, svetlo na kraju tunela

hahahaa

shajaznam

pre 11 godina

Naravno da ne treba da se menja. Sta ce se time postici? Rezultati su pokazali. 18-7 cini mi se da je skor. Treba coveka pustiti da radi i to duzi niz godina, jer ocigledno poseduje kvalitet za tako nesto. Ceste promene su nas i dovele tu gde smo, nestrpljivost navijaca koji ocekuju titule bez sistema itd. Retko koji trener bi imao bolji skor nego sto ima Vlada od kad je dosao na to mesto, tako da Vlado imas moju punu podrsku, a siguran sam da i Covic zna sta radi.

dzon snezni

pre 11 godina

(zvezdas, 25. januar 2013 21:02)
Lupi i ostade živ!!! Ja bih stvarno voleo da je to istina ali ... Vidi se da nemaš pojma o koršarci ... ti si basketaš prijatelju! Košarka ima odbranu, smislene akcije itd. Kod ova dva segmenta ne da ste daleko od Partizana... nego nemožete da se nazovete ozbiljnom ekipom!!!
Znam da ti džabe držim slovo... maaa.. videćeš već!

Aj uzdravlje!

borovac

pre 11 godina

ni slucajno Vladu dirati jako dobar mlad trener... Realno i Galata i Unih su ekipe koje bi sigurno prosle i u Top16 EL svako ko se imalo razume u kosarku kad cuje imena igraca koji igraju za ta dva tima znaju da smo ipak mi po kvalitetu iza njih...