Četvrtak, 27.12.2012.

10:06

Ali Traore pojačava Zvezdu

Reprezentativac Francuske Ali Traore igraće do kraja sezone za Crvenu zvezdu, saznaje B92. On dolazi kao slobodan igrač jer je raskinuo ugovor sa Lokomotivom.

Izvor: ÈŽ

Ali Traore pojaèava Zvezdu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

165 Komentari

Sortiraj po:

Ivan

pre 11 godina

@Crveni djavo
Kako imas obraza da pricas o besmislenim komentarima? Pa pogledaj svoj komentar?
Poredis gde su stranci iz Partizana igrali POSLE epizode u Partizanu? Pa uporedi gde su bili PRE a ne POSLE! Svi do jednog su dosli da bi podigli svoju karijeru - nijedan kao velika zvezda evro kosarke.
A sto se tice mladih, FMP je taj koji je imao tapiju na 90% mladih igraca u Srbiji...
Raspitaj se malo pre nego sto pocnes da kucas...
Partizan ima mlad tim, Radnicki i Covicev klub su se pojacali... Njihovi navijaci osetili krv i misle da je vreme da skinu Partizan sa trona...
Ali polako, duga je sezona...

Mirko

pre 11 godina

Nego, ovi naši stari i novi centri imaju 208, Savović koji kao igra 4-ku je viši od njih - 210, plus ima veću skočnost, mada su Braun i Katić jači i teži.
Elem, kad ćemo da dovedemo nekog višljeg centra, to bih ja da pitam? Jer očigledno da nije problem u centrima jer su Braun i Katić odlični, nego u visini.

Što se ovog dečka tiče, vidim da ima potencijal, a šta će da pokaže zavisiće isključivo od njegovog zdravlja odnosno povreda. Nadam se da ih neće biti i da će da kida. Samo napred majstore, dobrodošao u najbolji klub u zemlji!

nman

pre 11 godina

Kad ste godinama uzimali šta ste hteli i imali nije vam smetalo, sad kad još neko ima vama je to neshvatljivo.. A na komentare tipa fmp, diva, beograd itd. i ne vredi odgovarati, kad zvezdaši klub prihvataju kao svoj, to šta misli neki iskompleksirani grobar je apsolutno nebitno. Ljubomora je čudo.

KK Crvena Zvezda Diva Beograd FMP RefleksTelekom Zanzibar Madagaskar ...

pre 11 godina

Daje se proglas upucen svim glodarima ovoga i onoga sveta:

Imate punu slobodu da bivsi,sadasnji ili buduci klub,sportsko drustvo,organizaciju,ili sta god vec,sto bilo kakve veze ima sa imenom Crvena Zvezda,zovete onako kako samo vi zelite,

ALI,

kako god ga zvali,ko god on bio,nece biti Jugoslovenski sportski klub partizan,imace 3X vise navijaca,bice najveci Srpski klub i ona ogromna vecina stanovnika Srbije i sire,kojoj srce bude kucalo za taj klub,nece patiti od kompleksa nize vrednosti!!!

Za nas ostale koji pripadamo ogromnoj vecini(antiglodare),taj klub ce uvek biti Crvena Zvezda,prva i jedina ljubav!

P.S. Znaci,ovo je strasno...dzaba sto 14 god nismo bili prvaci,mi i dalje nabijamo komplekse :)

Doktor

pre 11 godina

(marko, 27. decembar 2012 15:25)

Ocigledno si neki los doktor. Ne brinem ja za lekare u Srbiji oni bar uvek imaju posla, jeste 50k mesecno plata, ali zato privatno zarade bar trostruko vise. Nego da se ja vratim na temu. Zvezdo samo cepaj!!!

Crveni djavo

pre 11 godina

Da, to jeste bilo sasvim normalno, adekvatno rezultatima, zaslugama i nacinu na koji predstavljamo ovu zemlju.Sa druge strane, ovo sto se sada desava je vama lepo, ali je sve samo ne normalno.U normalnoj zemlji, klub poput KK Partizan bi imao ogromnu pomoc drzave i niko ne bi smeo ni da se usudi da trazi ravnopravan tretman dok ne ostvari bar priblizne rezultate, medjutim kao sto neko dole rece - Zivimo u drzavi u kojoj je sve dozvoljeno....
(Tolle, 27. decembar 2012 13:47)

Hajde procitaj jos jednom svoj komentar,pa ces uvideti svu besmisao napisanog!

Malo podsecanje lako zaboravnih glodara:

Sa kojim ste to igracima i sa kojim budzetom postigli rezultate o kojima govoris?
Godinama ste kupovali samo najbolje u zemlji,ekstra talente i reprezentativce.Sem Hemofarma donekle,niko nije smeo tj. mogao da dodje do kvalitetnog igraca,sto mladih reprezentativaca,tako i najkvalitetnijih iskusnih igraca!Imena nema potrebe da spominjem,dobro vam je sve poznato,samo se pravite naivni,a u stvari ste jako neposteni!
O strancima necu ni da govorim,dovoljno je samo pogledati u kakvim evroligaskim ekipama danas igraju.

Morate da shvatite da ovde nije niko lud,a ovim pokusajima da vredjate zdrav razum nas ostalih,koji ne navijamo za Partizan,samo ispadate smesni.

Ljubomorni ste na Cigane,a moj Radnicki je vec sada kvalitetniji,ali nema sudije i kosarkasku organizaciju iza sebe,tako,da vam je bolje da cutite!

Raspadate se od ljubomore i zavisti,nije cudo sto vas smatraju kompleksasima!

Vladane izvaljen si

pre 11 godina

E vise necu gledati Zvezdu, i ako sam vatreni navijac!!! Bas mi je muka vise od dovodjenja ovih igraca, sramota, pitam se koju kosarku gledam!!!! Neka ga Misko odvede u Mega Vizuru, od januara gledam Partizan, bar ima manje stranaca i dosta mladju ekipu. Ovo me sve podseca na utakmice preko bare!!!!
(Slavica, 27. decembar 2012 12:59)

Tegeltija znamo cije ti utakmice volis da gledas!

grobarIzPionira

pre 11 godina

Posto brines, klub je clan SD Crvena zvezda. A taj Frankestajn ce da vam stavi katanac

Brini se ti za mali budzet i sponzore koji beze iz SD Partizan
(KK mali budzet, 27. decembar 2012 12:51)
Nije sramota ne znati, slobodno pitaj i cika ce sve lepo da ti objasni.
Klub za koji ti navijas je: http://pretraga2.apr.gov.rs/PretrageSportskihUdruzenja/Home/AdditionalData/4832086 , sa sedistem Mali Kalemegdan 2, zastupnik Mirko Pavlovic, clan je SD Crvena Zvezda i NIGDE se ne takmici.
Klub u koji je dosao ovaj crnac je: http://pretraga2.apr.gov.rs/PretrageSportskihUdruzenja/Home/BusinessData/4832166 sa sedistem u Stjepana Supanca 16a u Zelezniku, zastupnik je Davor Ristovic i nije clan SD Crvena Zvezda (sve lepo pise na ovom linku pod dodatni podaci).
I ne brinem se ja, cisto da te malo informisem. Ugasili ste se u vaterpolu (ovaj klub koji se sada takmici u prvoj ligi je osnovan pre nekoliko godina a stari je ugasen zbog dugova), u kosarci ste pred gasenjem i nigde se ne takmicite a u fudbalu ste zreli za katanac.
Mislim da ozbiljno patite od KRIZE IDENTITETA i da vam je potrebna strucna pomoc.

Mad4Red

pre 11 godina

Potpisali smo nov ugovor od danas smo KK CRVENA ZVEDA TELEKOM SRBIJA, pa tek će sad da krenu kompleksi haha... Auu Tegetlija ne veruje, Dule koma!!!

Banda nad bandama

pre 11 godina

Biće ovde više od dvesta pisanija ni oko čega. Kolektivno zaluđivanje, šta drugo. Opsednuti Divom, a KKCZ vratila dug (ne zanima me kako, to neka istraži Vučko), i mogla bi ponovo da se takmiči. Što niko ne pita Ćokija šta će biti sa njegovim privatnim klubom CZBGDDIVA kad se KKCZ vrati, hoće li opet da menja ime, šesti put. Slutim da će pokušati da uzme KKCZ na sudu. Kao, otpaltiosam dug od 16 miliona evra, klub je moj. Niko ga neće pitati da li je dug vratio kreditom od Agrobanke, a koji nikada nije otplatio. Ćoki, da li si siguran da te jednog dana neko neće poterati, kao što sada Miška teraju? Čitam šta lupa u uglednom "Informeru" i sve više shvatam da je Ćoki budala. I skinite ga sa ove stranice, visi mu tu slika već mesec dana, vata me panika, dođe mi da prefarbam ekran.

mm

pre 11 godina

Posto vidim da dosta neupucenih pise sta ce zvezdi treci centar kad vec ima brauna i katica,(isto pisu i novinari kojima kosarka nije jaca strana) zelim da kazem da je traoreova primarna pozicija 4, ali mu je prednost jer moze da igra i na 5. Dakle on ce najvie deliti minutazu sa Savovicem na 4, a na 5 samo po potrebi, sto znaci da Braun ostaje. Tj. najvise minutaze gubi Subotic, ali ako, ipak je Traore za klasu bolji od Subotica, a u evropskoj kosarci ima i 3 puta veci renome od Savovica koji je nas ponajbolji igrac.
Sve u svemu Braun ostaje, a sa Traoreom smo se jako pojacali pre svega na 4, a super je sto moze uspesno da igra i na 5.
Prosecan izvodjac bacanja, sut za 3 nema uopste i trojke ne sutira, u odbrani slabiji ali izuzetno jak igrac, odlican pod kosem. (slicne karakteristike kao gordon), drugi centar sjajne i trofejne francuske reprezentacije sastavljene uglavnom od nba zvezda. jedno od najzvucnijh i najskupljih inostranih imena u nasim klubovimA U zadnjih 15 godina.

Beograd navija za Zvezdu

pre 11 godina

bosko, 27. decembar 2012 13:31)
Iako vas izjeda zavist, morali biste da budete malo objektivniji ili da znate nesto o cemu pisete. Subotic ima srpsko drzavljanstvo i nikad se nije skidao za CG. Aca Petrovic je zvao Savovica u reprezentaciju BiH i on ce obuci njihov dres samo u slucaju da ga Dusan grobar Ivkovic ne uvrsti u tim za EP. Nije tesko biti informisan...

as

pre 11 godina

Dolazi covek kao slobodan igrac. Sta ste se uhvatili za to odakle pare? :P
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Student,

Ha ha ha ha.Dolazi da igra za smestaj i dve pljeskavice na dan pored Pionira.Ostalo sve placa sam
(Ha ha Ha, 27. decembar 2012 14:45)

Da a ovaj vas za burek i jogurt, smestaj mu ne treba trenirace po celi dan.

Jesenjin kk mali budzet

pre 11 godina

Jedva cekam derbi,kad na parket u prvoj postavi za Crvenu Zvezdu (stub srpstva) izadju Rakocevic i cetiri crnca.
(zeljko, 27. decembar 2012 14:33)

Jedva cekam derbi,kada na parket u prvoj postavi partizana (mali klub) izadju dva Francuza,Slovak,Letonac i Amerikanac!

Mcclane

pre 11 godina

Kazu drzava u krizi, a veciti dovode francuze??????????
(Mire, 27. decembar 2012 15:00)

Izvini,zvezda dovodi reprezentativca francuske,coveka koji je igrao finale olimpijskih igara i ubacio amerima 12 poena.lepo pise prosek mu je oko 15 poena po utakmici,dok je partizan doveo nekog momka koji jos uci kako se igra kosarka.nemoj porediti ova dva igraca jer su nebo i zemlja,kao i zvezdin tim koji u odnosu na partizanov deluje kao svemirski!

marko

pre 11 godina

Zvezdas sam ali sam besan na drzavu.meni plata stoji u mestu a cene se krecu na gore ,standard mi pada svaki dan a drzava daje toliki novac za jedan klub.Pitam se da li i ti igraci imaju platu kao sto imam ja 50000 dinara a lekar sam po struci.Sramota

Jeremy Clarckson

pre 11 godina

@Covic
Ne moras da psujes budi malo pristojniji, ako umes, nadam se da si pristojan za toliko. A druga stvar stvarno je smesno sto pominjes Vucica, a nije vam smetao Tadic dok je bio na vlasti u lozi partizana sa salom oko vrata. Amnezija je zeznuta stvar zar ne? Vidim da se dosta ljudi ovde raspisalo oko nebitnih stvari. Svi znate kako funkcionisu i kako su funkcionisale stvari u sportu kad se politika umesa. Tako da, ljudi gledajte kosarku (ko moze da je gleda ovakvu kakva je, bolju nemamo) ko ne zeli nek promeni kanal. Prosta stvar.

Sta napisa covece

pre 11 godina

@Tolle

U kojoj to zemlji neko ima podrsku drzave.Da li podrsku drzave imaju Real,Barsa, CSKA,Panatenaikos,Galatasaraj, ALBA,PROKOM,OLimpija.Alo Care,ni jedan profesionalni klub nema podrsku drzave osim u Srbiji

Xperia Arc

pre 11 godina

Zvezda je imala budzet 400.000 evra one sezone kad ste nas dobili 41 razlike, a tad ste uzivali i radovali se demoliranju kluba koji je imao smesan budzet a sad ocete neku milostinju i odgovore?

vladimir

pre 11 godina

volimo da gledamo strani sport kvalitet u svakom segmentu i odredjena pravila ali to primeniti kod nas ...
po kuknjavi suprotnog tabora u premijer ligi bi bilo 5 klubova a u spanskoj kosarci 3
Jeste culi fergusona da kuka sta ce rus u celziju i arapi sitiju a mi smo institucija
milan je u velikoj finansijskoj krizi pa nije kukao i pjuvao po juventusu
jeste nekad culi kuknjavu nasi sede a sranci igraju..
radujmo se derbiu dobrim timovima a ne prosioajmo zlu krv otkud im nas niko ne ceni sami protiv svih

Kk mali budzet

pre 11 godina

(Za grobare iz pionira) ko bre pominje partizan pa sta cete vi ovde i dajete komentare ovo je pojacanje u zvezdi i zvezdina vest nego vi ste pukli ove godine i toliko vam je krivo da vise neznate ni sta pisete pa ko je vas pitao proteklih god. odakle vam pare nego Bo.Ta je gurao ali gotovo jeeeee . crknite ako treba

SASA FRANKFURT

pre 11 godina

Super ali Zvezda mu je onako samo usputna stanica do kraja sezone, a to i nije nesto. Bar da ostaje 1-2 god, e onda bi bilo super! Zajedno sa Braunom ne bi mogo niko ni da "prismrdi" ispod kosa!

Mikeli

pre 11 godina

Da, to jeste bilo sasvim normalno, adekvatno rezultatima, zaslugama i nacinu na koji predstavljamo ovu zemlju.Sa druge strane, ovo sto se sada desava je vama lepo, ali je sve samo ne normalno.U normalnoj zemlji, klub poput KK Partizan bi imao ogromnu pomoc drzave i niko ne bi smeo ni da se usudi da trazi ravnopravan tretman dok ne ostvari bar priblizne rezultate, medjutim kao sto neko dole rece - Zivimo u drzavi u kojoj je sve dozvoljeno....
(Tolle, 27. decembar 2012 13:47)

Prevrce mi se zeludac od ovih mucnih komentara kojem ste zatrovani od strane privatnog Danilovicevog kluba! koji su to bili vasi rezultati ? Pet sezona niste mogli proci prvu fazu evrolige,a doveli ste Hausa, Stanojevica, Scepanovica i Vujanica u jednoj sezoni! Gubili ste po 20,30 razlike u pioniru i terali tog Vujosevica,dok su te sezone zvezdu vodili Kreckovic,a igrali Prokic,Sljivancanin,Koprivica,Dozet i pitaj boga ko sve ne,vise se ni ne secam. U vas su ulagali i nasi i ovi iz republike srpske na celu sa Dodikom koji je pocasni predsednik partizana?Sto to,na lepe oci? Pitaj ove iz republuike srpske sta misle o projektu fuzija partizan igoeka,a ako mi ne verujes posto ste poznati da imate selektivno pamcenje,ukucaj na guglu fuzija partizan igokea i naicices na par tekstova o tome!Pa Dodik i Tadic svaku utakmicu bili u lozi arene,eto navijacki samo,je l tako? Vi i vasi rezultati,na osnovu toga zvezdu u fudbalu je trebalo 500 godina finansirati,a sve ostale klubove ugasiti!

Ha ha Ha

pre 11 godina

Dolazi covek kao slobodan igrac. Sta ste se uhvatili za to odakle pare? :P
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Student,

Ha ha ha ha.Dolazi da igra za smestaj i dve pljeskavice na dan pored Pionira.Ostalo sve placa sam

Neša

pre 11 godina

Mora da gledas Tegeltiju.Kao i svi grobari od muke ne kaze Zvezda vec Zvezda Beograd. Zovi bre kako hoces KK Crvena zvezda. Taj klub nosi crveno beli dres i na dresu grb KK Crvena Zvezda i taj klub je clan porodice SD Crvena Zvezda

Bolje brini brigu kako ce tvoj KK Mali budzet- dervisi da prezivi a da trener bez roaminga ne kuka vise.Eno druge vesti. Dolazi jos jedan perspektivni igrac za reprezentaciju Srbije u Partizan.I ja sada kao sto grobari pitaju takodje pitam Odakle pare??
(Crveno srce, 27. decembar 2012 13:25)

Prešao si se u jednoj stvari. Član SD CZ je KK Crvena Zvezda , Mali Kalemegdan, koja se 5 godina ne takmiči. KK Crvena Zvezda Beograd Diva NIJE član SD Crvena Zvezda, bez obzira što je to vama teško da progutate. Ako ne veruješ idi u privredni registar i videćeš da postoje DVA gore pomenuta kluba.

urosKG

pre 11 godina

Ne vidim nikakvu potrebu za dovodjenjem ovog igrača. Zvezda već ima dva centra koja su po kvalitetu slična Traoreu. A tu je još i mladi Mitrović. Jedino ako ne misle da otpuste Brauna koji realno nije pokazao ono što se od njega očekivalo iako je imao neke dobre utakmice.

EuroNeuor

pre 11 godina

Molim navijace Partizana da se ne iscudjavaju kako klub, koji je pred pocetak ove sezone dugovao 12 miliona evra sada ima toliko para i dovodi ovakve igrace, jer taj klub vise ne postoji, ugasen je! Ovaj klub koji NOSI OZNAKE kk CZV nikad nije bio duzan, do prekjuce se takmicio u Zelezniku i crpeo svoje talente, one koji nisu pobegli sa napunjenih osamnaest godina!
Drzava u kojoj zivimo na zalost sve dopusta, a jedini covek koji radi po propisima u rukometnom savezu se proglasava ubicom klubova! Molim, koliko para toliko muzike, ako si duzan i bankrot ides iz pocetka, od beton lige! A kod nas, registrujes nov klub, otvoris nov racun, a staro, puj pike ne vazi!
Jos je smesnije ponasanje velikih navijaca, takozvanog kkCZV diva koji se ovde nesto busaju, a koji su bojkotovali ABA ligu sve dok nisu pojacali ekipu pa od jednom postali najbrojniji na utakmicama istog takmicenja! Znaci drzimo rec i karakter smo dok nam odgovara, a posle... Ili jesmo ili nismo, a navijaci KKCZVBG Diva to ocigledno...(nek svako dopise, po volji, kraj ove recenice)
(eskorijal, 27. decembar 2012 12:41)

Ajde vi grobari odlucite se vise, jel KKCZ ugasen ili je Covic preko noci vratio 12 miliona, mislim stvarno vi ni sami ne znate sta pisete...

Markec

pre 11 godina

Sramno je kako prolazi ovakva stvar u ovoj drzavi...klub koji je bio pred gasenjem zbog duga od 15 miliona evra, posle 6 meseci i dinara nevraceno dovodi olimpijce...more mars...
Covicu, Vucicu...trebali ste da ucite na primeru Dzajica i Piksija...vidim ja za 10 godina nece biti nijednog clana uprave na slobodi...

One night in May

pre 11 godina

I ovaj, uz rakocevica, skota, nelsona, raska brauna, vuka radivojevica, subotica predstavlja buducnost srpske kosarke!
(Bob Rock, 27. decembar 2012 10:45)

Dokle ste vi doveli srpsku kosarku vidimo - od svetskog prvaka sa Karijem do kante za napucavanje od strane Novog Zelanda, Nigerije, Estonije!

hoce li biti prasetine za bozic, hm videcemo

pre 11 godina

@eskorijal
mmmmmmmmmmmm
BRACO CIGANI OSECATE LI VI STRAH, NEVERICU, KUKANJE, PLAC, NERVOZU...
ti da si upucen kao sto nisi znao bi da grupa delije ovo takmicenje bojkotuje, imacete prilike da nas gledate u eurokupu...
mi za razliku od vas imamo navijace za 3 fronta...a vi , pa videli smo vec kada ste igrali utakmicu sa Rubinom u hramu sarenih stolica i basket u pioniru sa Barselonom? hoces ti da nastavis ovu recenicu i kazes nam koliko je to vernih navijaca bilo na stadionu jugoslovenske narodne armije...

Legal Alien

pre 11 godina

Kako bi bilo dobro da Zvezda ne postoji, a da se Crnogorac Veliki i njegov mali klub sepure!? A Grobari, bilo bi lepo? E pa, ne dam!!!

Bob Rock

pre 11 godina

@(Labud, 27. decembar 2012 11:53)


Do juce su partizanovi stranci bili glavni uzrok propasti srpske kosarke (ne igraci koji su bez jace utakmice iz FMP-a odlazili u inostranstvo, ne raznorazni tomasi, morisoni, ovensi, ekeziji i tejlori koji su do januara zauzimali mesto na primer nedovicu ili keselju, a od januara je zvezdina uprava morala da postavlja strazare na aerodromu, da stranci ne bi pobegli, vec iskljucivo partizanova dva ili tri stranca koji igraju uz 5-6 potencijalnih srpskih reprezentativaca), a danas je sasvim uredu dovesti strance, jer vazni su rezultati?

@ (Heroes, 27. decembar 2012 10:30)

Kad je to prijatelju zvezda imala budzet 400.000? Pa vi ste samo onog nesrecnog pesica placali 500.000 po sezoni... Stivenu Markovicu dugujete 100.000 evra, Peri Anticu 70.000... Jel to sve od tih 400.000e budzeta?

Na sajtu APR-a se vrlo lako mogu naci podatci o tome kome ste i koliko duzni, pa to uporedi sa vremenom koje su ti igraci proveli u klubu i videces koje je budzete zvezda imala...

Tolle

pre 11 godina

@@h kad je Zvezda imala budzet 400.000 evra ..A Partizan 3.5 miliona Kako je sve bilo lepo i normalno grobarima...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Heroes, 27. decembar 2012 10:30)


Da, to jeste bilo sasvim normalno, adekvatno rezultatima, zaslugama i nacinu na koji predstavljamo ovu zemlju.Sa druge strane, ovo sto se sada desava je vama lepo, ali je sve samo ne normalno.U normalnoj zemlji, klub poput KK Partizan bi imao ogromnu pomoc drzave i niko ne bi smeo ni da se usudi da trazi ravnopravan tretman dok ne ostvari bar priblizne rezultate, medjutim kao sto neko dole rece - Zivimo u drzavi u kojoj je sve dozvoljeno....

SASA

pre 11 godina

Pa, ako je neko stvarno ocekivao Milicica, taj je lud....
MI imamo budzet od 3,5 miliona,,,, Darko trazi 1.5 po sezoni...
Moramo imati 3 centra, to je jasno....
Jos Andjusic, i mi smo kompletni....A i on je slobadan na trzistu, Partizan mu nije dao platu, vec 6 meseci,tako da i ne moze bilo sta da trazi..ZAto se zove raskid ugovora..
Pitanje je samo, hoce li Traore igrati centra, ili krilo,....

bosko

pre 11 godina

A delije secate se prthodnih godina kada vas je Partizan prao a vi pricali o tome kako Partizan ne vodi racuna o srpskoj kosarci,kao razvija kosarkase za cesku,crno gorsku reprzentaciju itd.A sada cutite o tome?
Nelson-SAD
Brown-SAD
Scott-SAD
Savovic-BIH
Subotic-CRNA GORA
Traore-Francuska
Vuk i Rakoc 32+ nisu neka buducnost srpske kosarke
Lazic,Simonovic i Milovanovic nisu bas neki kvalitet
jedino mali Cvetkovic je velika nada srpske kosarke.
Sada kada imate neki rezultat buducnost srpske kosarke vam nije bitna,a dok smo vas prali onda se se ,,dicili'' kako stvarate novog Bodirogu(Keselj i Bjelica),pa novog Divca itd

Crveno srce

pre 11 godina

@eskorijal

Mora da gledas Tegeltiju.Kao i svi grobari od muke ne kaze Zvezda vec Zvezda Beograd. Zovi bre kako hoces KK Crvena zvezda. Taj klub nosi crveno beli dres i na dresu grb KK Crvena Zvezda i taj klub je clan porodice SD Crvena Zvezda

Bolje brini brigu kako ce tvoj KK Mali budzet- dervisi da prezivi a da trener bez roaminga ne kuka vise.Eno druge vesti. Dolazi jos jedan perspektivni igrac za reprezentaciju Srbije u Partizan.I ja sada kao sto grobari pitaju takodje pitam Odakle pare??

Po-ma-gaj-te

pre 11 godina

Molio bih dobre ljude da pozovu sluzbu DDD(za neupucene Dezinfekcija, Dezinsekcija i Deratizacija) ili bar da napisu broj telefona sluzbe,pozvacu ja,posto se toliko glodara pojavilo(i pojavljuje) na svaku vest o KK CRVENA ZVEZDA poslednjih nekoliko meseci,da se vec govori o PANDEMIJI!!!
Situacija je alarmantna,obzirom da su glodari prenosioci neizlecivih bolesti kao sto su:
DERVIS-izam,
MALI BUDZET-izam,
COPY-PASTE-izam,
...

Nokia

pre 11 godina

Sve buducnost srpske reprezentacije, hvala ti Zvezdo sto si za 11 godina dominacije Partizana u Srbiji napravila pola igraca za srpsku reprezentaciju.

Alexandar Radovan

pre 11 godina

Mozete da dovedete i lebrona, da imate 100 miliona budzet, sve to na stranu.... Cinjenica je da ste svi odreda pljuvali po vasem gazdi, a sada se svi kunete u njega i "mnogo ga volite". Pravite se kako je oduvek bila ljubav na prvi pogled.

Sto ne budete ljudi i lepo kazete: "dobro, zarad novca u zvezdi, pojeo sam znate-vec-sta i priznajem to, samo da novac dolazi"....

Opet sami sebe lazete.

OBJEKTIVNI

pre 11 godina

KAKO VAS NIJE BRE SRAMOTA! MI POTPISUJEMO UGOVORE DO KRAJA SEZONE SA ISTROSENIM IGRACEM A VI DOVEDETE MLADOG REPREZENTATIVCA FRANCUSKE I POTPISETE NA 2,5 GODINE! PA ODAKLE PARE ZA 2,5 GODINE?

ivke

pre 11 godina

Za sve ne informisane koji lupaju gluposti, Crvena Zvezda u timu ima 12 domaćih igrača i samo 3 stranca, tako da pre nego sto pocnete da pisete gluposti neverovatnih razmera o legiji stranaca informisite se malo bolje.

zvezda do groba

pre 11 godina

@eskorijal
ti isto nemas roaming?
ps. za par dana potpisujemo ugovor sa telekomom...sto ce biti novi udar za bucka dervisa cistokrvnog Srbina

ja

pre 11 godina

Je li moguce da i ovog dovode? Pa ovaj igrac je preskup. On je u Lokomotivi Kuban igrao za ogromne pare. Odakle im pare, ali ozbiljno?? Samo se nadam da moja plata nece trpeti posledice, ako je iz drzavnog budzeta...

Batko

pre 11 godina

(eskorijal, 27. decembar 2012 12:41)

...reče iskomplekirani simpatizer KK Derviš-mali-nam-buđzet-Igokea-MTS-odakle-vma-pare-kme-kme-kme xexexe

Covic

pre 11 godina

Clarcsone decko, a kad je to Partizan doveo nekog vec poznatog? Da nije Maric, Veseli, Vesterman? Nemoj da mi mlatis tu j.bo vas Covic i Vucic sve. Nikakav igrac nije balvan samo

Slavica

pre 11 godina

E vise necu gledati Zvezdu, i ako sam vatreni navijac!!! Bas mi je muka vise od dovodjenja ovih igraca, sramota, pitam se koju kosarku gledam!!!! Neka ga Misko odvede u Mega Vizuru, od januara gledam Partizan, bar ima manje stranaca i dosta mladju ekipu. Ovo me sve podseca na utakmice preko bare!!!!

bane

pre 11 godina

Posle Dzavajia, Raduljice i Brauna, evo jos jedne recke na zidu Raska Katica. Svi pomenuti su dovedeni kao prve opcije na centru, epilog na kraju sezone znate.

eskorijal

pre 11 godina

Molim navijace Partizana da se ne iscudjavaju kako klub, koji je pred pocetak ove sezone dugovao 12 miliona evra sada ima toliko para i dovodi ovakve igrace, jer taj klub vise ne postoji, ugasen je! Ovaj klub koji NOSI OZNAKE kk CZV nikad nije bio duzan, do prekjuce se takmicio u Zelezniku i crpeo svoje talente, one koji nisu pobegli sa napunjenih osamnaest godina!
Drzava u kojoj zivimo na zalost sve dopusta, a jedini covek koji radi po propisima u rukometnom savezu se proglasava ubicom klubova! Molim, koliko para toliko muzike, ako si duzan i bankrot ides iz pocetka, od beton lige! A kod nas, registrujes nov klub, otvoris nov racun, a staro, puj pike ne vazi!
Jos je smesnije ponasanje velikih navijaca, takozvanog kkCZV diva koji se ovde nesto busaju, a koji su bojkotovali ABA ligu sve dok nisu pojacali ekipu pa od jednom postali najbrojniji na utakmicama istog takmicenja! Znaci drzimo rec i karakter smo dok nam odgovara, a posle... Ili jesmo ili nismo, a navijaci KKCZVBG Diva to ocigledno...(nek svako dopise, po volji, kraj ove recenice)

Flynn

pre 11 godina

To vam je Nebojsa Covic:politicar, privrednik, sportski radnik i pasionirani nabijac kompleksa, sudeci po komentarima isfrustriranog komsiluka. Ako se vec kunete i Duleta setite se izjave o dominaciji Partizana da ni "Rimsko Carstvo nije trajalo vecno". Mislio je na ovu godinu

KK mali budzet

pre 11 godina

Ako je ovo tacno onda mislim da komsije iz Zeleznika postaju glavni kandidati za osvajanje svih trofeja. Samo ne razumem cemu ovoliko pominjanje Partizana, zar ne mozete da se veselite zbog toga sto ce klub slicnog imena kao i onaj za koji navijate i relativno bliske lokacije (Zeleznik-Kalemegdan) konacno biti u prilici da nesto i osvoji?
Mi i dalje guramo nasu pricu, igramo sa ubedljivo najmladjim timom ogromnog potencijala i zavidnog kvaliteta (ne kao Cedevita ili ovi iz Zeleznika) i sa ubedljivo najboljim trenerom u ligi i nadamo se da cemo velikim radom, zalaganjem i srcem uspeti da nadjacamo objektivno kvalitetnije protivnike, ne bi nam bio prvi put. Za sada smo egal, mi to smatramo velikim neuspehom a vi ste u ekstazi.
"Boj ne bije svijetlo oruzje, vec boj bije srce u junaka!"
P.S. Pametnije bi vam bilo da energiju usmerite na peticiju da se ovom Frankestajnu iz Zeleznika dozvoli da postane clan SD Crvena Zvezda umesto sto se raspravljate sami sa sobom.
(grobarIzPionira, 27. decembar 2012 11:27)

Posto brines, klub je clan SD Crvena zvezda. A taj Frankestajn ce da vam stavi katanac

Brini se ti za mali budzet i sponzore koji beze iz SD Partizan

prokupcanin

pre 11 godina

samo se nadam ,na kraju sezone,da kosarkaski savez ima dovoljno para da pokrije ove izlete u vidu ugovora na pola sezone. Kazem savez,jer,uvek je za zvezdine dugove kriv odgovarajuci savez-fudbal,kosarka,rukomet,vaterpolo...

milos.k

pre 11 godina

jos jedan mladi potencijalni reprenzitativac srbije posle brauna,katica,simonovica,savovica,rakocevica,radivojevica,nelsona....zvezda sprema igrace da osvojimo prvo mesto u sloveniji :-)

7 komada od Naftana

pre 11 godina

hleba i igara za napacenu zvezdasku publiku...

silne su godine to frustracija, sada su i pare od samog djavola dobrodosle

:)))

vladimir

pre 11 godina

svaki dobar igrac je dobro za klub a naravno da bi mlad igrac napredovao treba neko iskusniji da ga podrzi od treninga preko terena i mlad igrac mora da radi i uci i amerikanci su skolovano pa su uglavnom za primer
ne razumem kuknjavu traore je slobodan igrac i sigurno nije skup uostlom zasto zluradi komentari pa i vi ste doveli igraca nesto nas niste zalili kad ste doveli bogdanovica vujanica isl

marko

pre 11 godina

Ej ljudi pitaju odakle Covicu pare, pa jeste li vi ljudi upoznati uopste da oni ima svoju komapniju.

Ja vam tvrdim da i sada Partizan dobija tri puta vise drzavnih para nego Zvezda, i to preko drzavnih preduzeca koja ga sponzorisu (a kojih Partizan ima duplo vise kao sponzore), jer ni jedan ni drugi klub ne dobijaju direktno pare iz budzeta grada ili drzave.

rema

pre 11 godina

Ma moze zvezda da dovede i dzordana iz 90ih opet necete uzeti aba ligu mozda izborite el na neki splet okolnosti jer sada ste stavili metu na celo sa bahanalijama i znam kada bih ja igrao sad protiv zvezde otkinuo bi glavu nekome samo da pobedim ali svidja mi se opet mi je zanimljivo da gledam derbi i aba ligu ali koliko ce to da traje nece rakoc da igra do 50-te i sad ste napucani a sta cete sl godine pola igraca vam je tu do kraja sezone ne bi se ja radovao toliko...

milos

pre 11 godina

@h kad je Zvezda imala budzet 400.000 evra ..A Partizan 3.5 miliona Kako je sve bilo lepo i normalno grobarima...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Heroes, 27. decembar 2012 10:30)
a to je bilo koje sezone?

zvezda do groba

pre 11 godina

@J.D.Aleksandar, 27. decembar 2012 10:55
hahaha..cek cek a Mekejleb i ta ekipa dok je igrala, nemojte biti licemeri, znam da vam je teska ova godina, a ja vam siskreno zelim jos tezu, kao sto vi nama zelite zadnjih 20 godina unazad!!!

stojko

pre 11 godina

Jos jedan potencijalni reprezentativac posle Nelsona,Skota i Brauna ! Napred Srbija !
(J.D.Aleksandar, 27. decembar 2012 10:55)

Zato u partizanu igraju nasi mladici gordon, bertans, godric, westerman...

nije vazno

pre 11 godina

Odakle bre vise para za pojacanja. Do juce su bili duzni bogu i narodu a sada samo kupuju reprezentativce.
Ko daje pare, kako se oprastaju dugovi.....gde mi zivimo....!?
Da li je moguce da zvezda po svaku cenu mora da uzme titulu.....?????

PFC zr

pre 11 godina

Vec vidjeno,pocinje kupovina igraca za 1$.
I dalje vas bole nase vezane titule,kupovi, godine euroleaqe,
a kako stvari stoje bolece vas jos dugo!!!
G Covicu pa valjda ste naucili(posle 12g)da to ne prolazi ni u fudbalu,
a kamo li u kosarci!
Sretno u novoj 2013!
a kako stvari stoje bolece vas jos dugo!!!

Labud

pre 11 godina

Kako me nerviraju oni dusebreznici (za reprezentaciju) sto im smetaju stranci. Pa KKP i CZBGD su ozbiljni klubovi, u kojima treba da igraju najbolji profesionalci, a da li su oni ovog ili onog drzavljanstva je pod B.
Srbija ima na hiljade profesionalnih kosarkasa u zemlji i inostranstvu, i ako zaista vrede i ako su reprezentativni kalibar izborice se kvalitetom, a ne da im se osigurava mesto u timu po svaku cenu i na ustrb kluba. Tako se radi u svim zemljama sveta. To je profesionalni klupski sport.

One night in May

pre 11 godina

os jedan potencijalni reprezentativac posle Nelsona,Skota i Brauna ! Napred Srbija !
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (J.D.Aleksandar, 27. decembar 2012 10:55)

Ne zaboravi i superperspektivne junose, srpsku mladost - Bertansa, Gordica, Gordona i Vestermana...

Stefan

pre 11 godina

To sto radi Zvezda je dugorocno pogubno po njih,ali ajde vreme ce pokazati...Jasno je da zele da sklone Partizan po svaku cenu,ali idu pogresnim putem.Ekipa im se sastoji od gomile stranaca i dvojice iskusnih na zalasku karijere...Ulozili su toliko novca a imaju isti skor kao i Partizanovi golobradi klinci na tabeli,plus Partizan igrao Evroligu.Jos neki mediji te rezultate velicaju,a sa ovom ekipom su morali da imaju bar 13 pobeda u jednoj ABA Ligi...

Grobar od malena...

pre 11 godina

(avion, 27. decembar 2012 10:26)
O moralnom lomu vi bi ste mogli diplomski da napišete. Koliko ste samo poleteli, a samo smo, prvi put posle 11 godina otprilike podjednako jaki ili slabi. Daleko smo mi još od: "hoće stoka da nas nabije 30 razlike" i "ne skidajte gaće"....

Gos'n

pre 11 godina

Sramota bi me bilo da sam na vasem mestu. Pljujete klub vec 10 godina, svi ste bili "ma ja kosarku ni ne pratim", a sad se palite tu, punite hale. Sami ste sebe popljuvali. Tuzno. Te pare Zvezdi dajete svi vi, jer je otpisan porez onima kojima se duguje. Razmislite malo. Postali ste kao Cibona, drzavni klub, pa cete tako i proci.

M73

pre 11 godina

Evo ja ću da vam objasnim odakle pare. Gospodin Čović je uzeo kredit za fabriku FMP (ne znam koliki , ali po troškovima u Zvezdi predpostavljam da je reč o 20-ak miliona evra) Kredit mu je odobren na osnovu građevinskog zemljišta koje fabrika poseduje . Pare je prosledio u Zvezdu isplatio dugove, doveo igrače i sada sa pravom očekuje pobede. Mora ulog da se vrati. Prostor na kome se nalazi fabrika će biti pretvoren u stambeni kompleks,a fabrika ide na doboš pošto je i onako nekonkurentna na tržištu. Nadam se da vam je sada jasnije. Čovek stavio glavu na panj i ako bude išlo sve kako treba uzeće ozbiljnu lovu .

grobarIzPionira

pre 11 godina

Ako je ovo tacno onda mislim da komsije iz Zeleznika postaju glavni kandidati za osvajanje svih trofeja. Samo ne razumem cemu ovoliko pominjanje Partizana, zar ne mozete da se veselite zbog toga sto ce klub slicnog imena kao i onaj za koji navijate i relativno bliske lokacije (Zeleznik-Kalemegdan) konacno biti u prilici da nesto i osvoji?
Mi i dalje guramo nasu pricu, igramo sa ubedljivo najmladjim timom ogromnog potencijala i zavidnog kvaliteta (ne kao Cedevita ili ovi iz Zeleznika) i sa ubedljivo najboljim trenerom u ligi i nadamo se da cemo velikim radom, zalaganjem i srcem uspeti da nadjacamo objektivno kvalitetnije protivnike, ne bi nam bio prvi put. Za sada smo egal, mi to smatramo velikim neuspehom a vi ste u ekstazi.
"Boj ne bije svijetlo oruzje, vec boj bije srce u junaka!"
P.S. Pametnije bi vam bilo da energiju usmerite na peticiju da se ovom Frankestajnu iz Zeleznika dozvoli da postane clan SD Crvena Zvezda umesto sto se raspravljate sami sa sobom.

Zuja Kovin

pre 11 godina

Sprema se tim za Euroligu. Bila bi sramota da ovako jak tim ne obezbedi direktan plasman. Traore i Braun pod kosem je sigurno najaci tandem u nasoj ligi. Mislim da se se on i Savovic menjati a da ce Rasko i Braun igrati centre. Traore je zaista vrlo dobar igrac za nase uslove.

SETER

pre 11 godina

Ma Covicu i Vucicu carevi, najjace dovedite Duranta ili Lebrona!
Samo da se oporavi Novica Ubica i vrati se u svoj tim, i mozete samo da pvihvatite da se sa Radnickim iz Kragujevca grcevito borite za drugo mesto!
(Jorgebarabahosa, 27. decembar 2012 10:12)

A odakle vama para za Novicu? Sto bi on igrao za sicu kod vas? Mislis da ce da vam trazi manje para? Odakle para za ovog francuza sto sad dolazi na mestu centra? To se nista ne pitas? Cije su firme NIS i MTS ako to nisu dosle u Partizan preko drzave? Nema vecih licemera od vas...Vama je samo najvaznije da svaki Zvezdin klub bude na nivou RKCZ a svaki tim u JSD da ima para kao ZKK Partizan i to odjednom...

Sasha

pre 11 godina

Dobro bre romi, pa godinama kukate da Partizan razigrava tudje reprezentativce, a sad se radujete svojoj legiji stranaca (i staraca), kako sad ne razmišljate o interesima srpske košarke? Ovaj francuz dolazi na rehabilitaciju, uzeće minutažu nekom našem klincu a vi u delirijumu.

@Bojan: Čovke ništa ne plaća iz njegovog džepa, već iz naših

keruzi

pre 11 godina

I njemu su spadale gace dok je igrao wtba ligu,ne znam samo otkud ta slucajnost da pojaca klub gde su navikli na takve atvari kada vide crno-belo,mozda je pitao Karija za savet hahahaha

danilo

pre 11 godina

Konačno jedan ispod 30 godina.Zvezda ipak ide putem Partizana:
Pre svega perspektivan tim!
Iduće godine, Zvezda 'ladno uzima EL za pionire i veterane, a Partizan verovatno samo na F4 obične EL.
Go, Forgotten, go!

vlada

pre 11 godina

Ovo je dobro, samo nisam siguran da li ce zbog povrede moci da pruza partije kakve se od njega ocekuju, ipak je cele sezone odsustvovao sa terena. I ovo je potvrda da Milicic ipak nece doci pre leta. Sad imamo 3 igraca u rotaciji na poziciji centra, tako da mozemo igrati i evropu bez straha da cemo na centarskim pozicijama imati problema. Sledi kup, rasplet na jadranu, evropa i na kraju domaca liga, treba imati dosta igraca u rosteru.

Jeremy Clarkson

pre 11 godina

Gospodo navijaci Partizana, kada ste Vi bili drzavni projekat (kako ovde nazivate CZ sad) onda ste cutali i nije vam smetalo. E a sada kad se stvari menjaju ajmo sada kuknjava na sve strane. Treba da se pokrijete po usima i da cutite. A druga stvar tuzno je to sto nam je politika toliko usla u sport da nam se od zavisnosti ko je na vlasti vidi ko ce biti sampion. Inace sto se tice ovog decka vec je neko rekao da ga pamti dok je igrao za Asvel. I ja ga pamtim iz tih dana, fenomenalan igrac, dominantan toliko u nekim trenucima da pomislite da gledate nekog NBA igraca. Nadam se da ce se lepo uklopiti i sa Raskom i Braunom biti odlican tandem.

Divos

pre 11 godina

Овај заиста врсни кошаркаш попуњава и може да игра поз. 4. и 5, у репрезентацији Француске играо углавном на поз.4, где је по мени доста кориснији. У питању је одличан играч у фази напада, изузетне леђне технике, и због пропорција страшно незгодан за чување, али доста лош и недовољно агресиван у одбрамбеним задацима. Свакако за ову АБА лигу и Евро-куп значајно појачање, сигурно ће му одлични тренер Вукоичић одредити и најбољу улогу у екипи (како Савовић и Суботић пружају у задње време одличне партије, вероватно ће ипак више времена проводити на поз.5).
Некако сам ја прижељкивао једног из Визуре који пружа фантастичне партије ове сезоне, али не иде увек по жељама. Видећемо како ће се Траоре уклопити, а у сваком случају Звезда ради озбиљно, вуче и правовремене потезе, и верујем да ће ове године урадити добре ствари и у Евро-купу и у Аба лиги.

cityi

pre 11 godina

COVICU LEGENDO SVAKA TI CAST,PRAVI SI ZVEZDAS.
Komsije nece moci da spavaju pa ce jedno sto puta da pitaju odakle ZVEZDI pare.ZVEZDAoooooooooooooooooooo

Mungos

pre 11 godina

Ovaj je jako skocan kao puma je pod reketo. Ocekuje nas ubitacan tempo i na tako bitnom mestu moramo imati sveze snage. Isprobati ga da kraja sezone i ako valja igrace u Euroligi.

blokovi

pre 11 godina

navijaci zvezde(?) se tresu od srece,suze radosnice potekle,titula se smesi,a covic i vucic se slave u domovima sirom srbije hahahahaha :D
zna se kako se dominacija prekida,velikim ulaganjima,samo sto se u ovom slucaju ne zna ko ulaze ali ipak recept je pogodjen

Frenky'Four'Fingers

pre 11 godina

Eh kad je Zvezda imala budzet 400.000 evra ..A Partizan 3.5 miliona Kako je sve bilo lepo i normalno grobarima...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Heroes, 27. decembar 2012 10:30

E moj "heroju"...koliko ste vi puta imali veci buzdet od nas,za ovih 15 godina,a opet smo vas unistavali?Koliko puta ste imali trenere koji su bili placeni 400k-700k(znate i samo ko su oni),koliko puta ste dovodili gotove proizvode,a mi dovodili klince od kojih smo pravili kosarkase!!!!???
Retko kada je KKP imao veci budzet,ali to moze samo u zemlji Srbiji da se desi,da se filuje parama rupa bez dna poput vaseg bivseg kluba koji je ugasen!!!
Toliko ste tuzni,da ste se svih ovih godina trudili na bilo koje nacine da dodjete do rezultata.Sad ste poceli za drugi klub da navijate,Vucko aminovao Cokija da moze da mesetari...ali vas licemere nije briga za korupciju kad je vas mutant klub u pitanju.Jel da?

...ali znate sta????
....grobari se ne brinu!!!!!

avion

pre 11 godina

Uffffffff. Ovo boli :). Ocekujem da grobari nece komentarisati, cak nece ni citati ovu vest...Ovo ce ih slomiti moralno, sto je nama najvaznije,da Dule krene da panici i drzi treninge od po 4h -hahahah.

Bojan

pre 11 godina

Ne znam sto se cude Grobari, pa Covke je bogat covek, kako oni kazu, ko zna mozda ga je platio iz svog dzepa. Malo vi vise razmisljajte sta je to bilo sa Andjusom, kako i zbog cega. A nas pustite malo da uzivamo, nakon svih ovih godina tuge i mucenja. Nadam se da i Braun ostaje.
SAMO ZVEZDA!

Jorgebarabahosa

pre 11 godina

Ma Covicu i Vucicu carevi, najjace dovedite Duranta ili Lebrona!
Samo da se oporavi Novica Ubica i vrati se u svoj tim, i mozete samo da pvihvatite da se sa Radnickim iz Kragujevca grcevito borite za drugo mesto!

red label

pre 11 godina

Nisam oduševljen ovim transferom. Ne sviđa mi se ideja da imamo četiri stranca u ekipi. Elton braun jeste u padu forme ali njegove igre sa početka sezone su bile sasvim pristojne i mislim da bi ponovo ušao u takvu formu ako bi bili strpljivi sa njim. Takođe smatram da je sa Raškom Katićem dobar tandem centara i da bi vremenom obojica bili još bolji. Tri centra stvaraju gužvu na toj poziciji i nepotrebnu tenziju među igračima. U slučaju odlaska Brauna dovođenje Traorea bi imalo smisla, ali tada je ponovo potrebno vreme za privikavanje na sistem i na saigrače. Ono što može olakšati ovakvu poziciju je vizija Vukoičića koji je sigurno lepo procenio na kojoj se od pozicija treba pojačati i kojim igračem. Za sada je Vukoičić pokazao da mu treba verovati i nadam se da neće pogrešiti.

Kasnite sa vestima :)

pre 11 godina

Extra igrač,mada mislim da ćemo ga više koristiti na 4 nego na 5(on i Savović da dele minutažu,Raško i Braun koji ostaje 100 posto a Subotić za svaki slučaj).Sada smo jaki ispod koša kao crna zemlja,kreće iživljavanje. Zvezda OOO

Dosta više

pre 11 godina

Aktuelna vlast je očigledno označila Crvenu Zvezdu kao najznačajniji projekat. Baš me briga za Zvezdu, je l' narod kriv što su tu gde su? Samo primitivnoj i neostvarenoj osobi klub može da bude bitan u životu. Ako je cilj dodvoriti se takvima...onda sve u k.

avion

pre 11 godina

Uffffffff. Ovo boli :). Ocekujem da grobari nece komentarisati, cak nece ni citati ovu vest...Ovo ce ih slomiti moralno, sto je nama najvaznije,da Dule krene da panici i drzi treninge od po 4h -hahahah.

Bojan

pre 11 godina

Ne znam sto se cude Grobari, pa Covke je bogat covek, kako oni kazu, ko zna mozda ga je platio iz svog dzepa. Malo vi vise razmisljajte sta je to bilo sa Andjusom, kako i zbog cega. A nas pustite malo da uzivamo, nakon svih ovih godina tuge i mucenja. Nadam se da i Braun ostaje.
SAMO ZVEZDA!

Kasnite sa vestima :)

pre 11 godina

Extra igrač,mada mislim da ćemo ga više koristiti na 4 nego na 5(on i Savović da dele minutažu,Raško i Braun koji ostaje 100 posto a Subotić za svaki slučaj).Sada smo jaki ispod koša kao crna zemlja,kreće iživljavanje. Zvezda OOO

One night in May

pre 11 godina

os jedan potencijalni reprezentativac posle Nelsona,Skota i Brauna ! Napred Srbija !
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (J.D.Aleksandar, 27. decembar 2012 10:55)

Ne zaboravi i superperspektivne junose, srpsku mladost - Bertansa, Gordica, Gordona i Vestermana...

stojko

pre 11 godina

Jos jedan potencijalni reprezentativac posle Nelsona,Skota i Brauna ! Napred Srbija !
(J.D.Aleksandar, 27. decembar 2012 10:55)

Zato u partizanu igraju nasi mladici gordon, bertans, godric, westerman...

Flynn

pre 11 godina

To vam je Nebojsa Covic:politicar, privrednik, sportski radnik i pasionirani nabijac kompleksa, sudeci po komentarima isfrustriranog komsiluka. Ako se vec kunete i Duleta setite se izjave o dominaciji Partizana da ni "Rimsko Carstvo nije trajalo vecno". Mislio je na ovu godinu

Jorgebarabahosa

pre 11 godina

Ma Covicu i Vucicu carevi, najjace dovedite Duranta ili Lebrona!
Samo da se oporavi Novica Ubica i vrati se u svoj tim, i mozete samo da pvihvatite da se sa Radnickim iz Kragujevca grcevito borite za drugo mesto!

SETER

pre 11 godina

Ma Covicu i Vucicu carevi, najjace dovedite Duranta ili Lebrona!
Samo da se oporavi Novica Ubica i vrati se u svoj tim, i mozete samo da pvihvatite da se sa Radnickim iz Kragujevca grcevito borite za drugo mesto!
(Jorgebarabahosa, 27. decembar 2012 10:12)

A odakle vama para za Novicu? Sto bi on igrao za sicu kod vas? Mislis da ce da vam trazi manje para? Odakle para za ovog francuza sto sad dolazi na mestu centra? To se nista ne pitas? Cije su firme NIS i MTS ako to nisu dosle u Partizan preko drzave? Nema vecih licemera od vas...Vama je samo najvaznije da svaki Zvezdin klub bude na nivou RKCZ a svaki tim u JSD da ima para kao ZKK Partizan i to odjednom...

bane

pre 11 godina

Posle Dzavajia, Raduljice i Brauna, evo jos jedne recke na zidu Raska Katica. Svi pomenuti su dovedeni kao prve opcije na centru, epilog na kraju sezone znate.

Labud

pre 11 godina

Kako me nerviraju oni dusebreznici (za reprezentaciju) sto im smetaju stranci. Pa KKP i CZBGD su ozbiljni klubovi, u kojima treba da igraju najbolji profesionalci, a da li su oni ovog ili onog drzavljanstva je pod B.
Srbija ima na hiljade profesionalnih kosarkasa u zemlji i inostranstvu, i ako zaista vrede i ako su reprezentativni kalibar izborice se kvalitetom, a ne da im se osigurava mesto u timu po svaku cenu i na ustrb kluba. Tako se radi u svim zemljama sveta. To je profesionalni klupski sport.

cityi

pre 11 godina

COVICU LEGENDO SVAKA TI CAST,PRAVI SI ZVEZDAS.
Komsije nece moci da spavaju pa ce jedno sto puta da pitaju odakle ZVEZDI pare.ZVEZDAoooooooooooooooooooo

eskorijal

pre 11 godina

Molim navijace Partizana da se ne iscudjavaju kako klub, koji je pred pocetak ove sezone dugovao 12 miliona evra sada ima toliko para i dovodi ovakve igrace, jer taj klub vise ne postoji, ugasen je! Ovaj klub koji NOSI OZNAKE kk CZV nikad nije bio duzan, do prekjuce se takmicio u Zelezniku i crpeo svoje talente, one koji nisu pobegli sa napunjenih osamnaest godina!
Drzava u kojoj zivimo na zalost sve dopusta, a jedini covek koji radi po propisima u rukometnom savezu se proglasava ubicom klubova! Molim, koliko para toliko muzike, ako si duzan i bankrot ides iz pocetka, od beton lige! A kod nas, registrujes nov klub, otvoris nov racun, a staro, puj pike ne vazi!
Jos je smesnije ponasanje velikih navijaca, takozvanog kkCZV diva koji se ovde nesto busaju, a koji su bojkotovali ABA ligu sve dok nisu pojacali ekipu pa od jednom postali najbrojniji na utakmicama istog takmicenja! Znaci drzimo rec i karakter smo dok nam odgovara, a posle... Ili jesmo ili nismo, a navijaci KKCZVBG Diva to ocigledno...(nek svako dopise, po volji, kraj ove recenice)

zvezda do groba

pre 11 godina

@J.D.Aleksandar, 27. decembar 2012 10:55
hahaha..cek cek a Mekejleb i ta ekipa dok je igrala, nemojte biti licemeri, znam da vam je teska ova godina, a ja vam siskreno zelim jos tezu, kao sto vi nama zelite zadnjih 20 godina unazad!!!

Divos

pre 11 godina

Овај заиста врсни кошаркаш попуњава и може да игра поз. 4. и 5, у репрезентацији Француске играо углавном на поз.4, где је по мени доста кориснији. У питању је одличан играч у фази напада, изузетне леђне технике, и због пропорција страшно незгодан за чување, али доста лош и недовољно агресиван у одбрамбеним задацима. Свакако за ову АБА лигу и Евро-куп значајно појачање, сигурно ће му одлични тренер Вукоичић одредити и најбољу улогу у екипи (како Савовић и Суботић пружају у задње време одличне партије, вероватно ће ипак више времена проводити на поз.5).
Некако сам ја прижељкивао једног из Визуре који пружа фантастичне партије ове сезоне, али не иде увек по жељама. Видећемо како ће се Траоре уклопити, а у сваком случају Звезда ради озбиљно, вуче и правовремене потезе, и верујем да ће ове године урадити добре ствари и у Евро-купу и у Аба лиги.

marko

pre 11 godina

Ej ljudi pitaju odakle Covicu pare, pa jeste li vi ljudi upoznati uopste da oni ima svoju komapniju.

Ja vam tvrdim da i sada Partizan dobija tri puta vise drzavnih para nego Zvezda, i to preko drzavnih preduzeca koja ga sponzorisu (a kojih Partizan ima duplo vise kao sponzore), jer ni jedan ni drugi klub ne dobijaju direktno pare iz budzeta grada ili drzave.

M73

pre 11 godina

Evo ja ću da vam objasnim odakle pare. Gospodin Čović je uzeo kredit za fabriku FMP (ne znam koliki , ali po troškovima u Zvezdi predpostavljam da je reč o 20-ak miliona evra) Kredit mu je odobren na osnovu građevinskog zemljišta koje fabrika poseduje . Pare je prosledio u Zvezdu isplatio dugove, doveo igrače i sada sa pravom očekuje pobede. Mora ulog da se vrati. Prostor na kome se nalazi fabrika će biti pretvoren u stambeni kompleks,a fabrika ide na doboš pošto je i onako nekonkurentna na tržištu. Nadam se da vam je sada jasnije. Čovek stavio glavu na panj i ako bude išlo sve kako treba uzeće ozbiljnu lovu .

Zuja Kovin

pre 11 godina

Sprema se tim za Euroligu. Bila bi sramota da ovako jak tim ne obezbedi direktan plasman. Traore i Braun pod kosem je sigurno najaci tandem u nasoj ligi. Mislim da se se on i Savovic menjati a da ce Rasko i Braun igrati centre. Traore je zaista vrlo dobar igrac za nase uslove.

Legal Alien

pre 11 godina

Kako bi bilo dobro da Zvezda ne postoji, a da se Crnogorac Veliki i njegov mali klub sepure!? A Grobari, bilo bi lepo? E pa, ne dam!!!

Jeremy Clarkson

pre 11 godina

Gospodo navijaci Partizana, kada ste Vi bili drzavni projekat (kako ovde nazivate CZ sad) onda ste cutali i nije vam smetalo. E a sada kad se stvari menjaju ajmo sada kuknjava na sve strane. Treba da se pokrijete po usima i da cutite. A druga stvar tuzno je to sto nam je politika toliko usla u sport da nam se od zavisnosti ko je na vlasti vidi ko ce biti sampion. Inace sto se tice ovog decka vec je neko rekao da ga pamti dok je igrao za Asvel. I ja ga pamtim iz tih dana, fenomenalan igrac, dominantan toliko u nekim trenucima da pomislite da gledate nekog NBA igraca. Nadam se da ce se lepo uklopiti i sa Raskom i Braunom biti odlican tandem.

Po-ma-gaj-te

pre 11 godina

Molio bih dobre ljude da pozovu sluzbu DDD(za neupucene Dezinfekcija, Dezinsekcija i Deratizacija) ili bar da napisu broj telefona sluzbe,pozvacu ja,posto se toliko glodara pojavilo(i pojavljuje) na svaku vest o KK CRVENA ZVEZDA poslednjih nekoliko meseci,da se vec govori o PANDEMIJI!!!
Situacija je alarmantna,obzirom da su glodari prenosioci neizlecivih bolesti kao sto su:
DERVIS-izam,
MALI BUDZET-izam,
COPY-PASTE-izam,
...

OBJEKTIVNI

pre 11 godina

KAKO VAS NIJE BRE SRAMOTA! MI POTPISUJEMO UGOVORE DO KRAJA SEZONE SA ISTROSENIM IGRACEM A VI DOVEDETE MLADOG REPREZENTATIVCA FRANCUSKE I POTPISETE NA 2,5 GODINE! PA ODAKLE PARE ZA 2,5 GODINE?

Mungos

pre 11 godina

Ovaj je jako skocan kao puma je pod reketo. Ocekuje nas ubitacan tempo i na tako bitnom mestu moramo imati sveze snage. Isprobati ga da kraja sezone i ako valja igrace u Euroligi.

One night in May

pre 11 godina

I ovaj, uz rakocevica, skota, nelsona, raska brauna, vuka radivojevica, subotica predstavlja buducnost srpske kosarke!
(Bob Rock, 27. decembar 2012 10:45)

Dokle ste vi doveli srpsku kosarku vidimo - od svetskog prvaka sa Karijem do kante za napucavanje od strane Novog Zelanda, Nigerije, Estonije!

Xperia Arc

pre 11 godina

Zvezda je imala budzet 400.000 evra one sezone kad ste nas dobili 41 razlike, a tad ste uzivali i radovali se demoliranju kluba koji je imao smesan budzet a sad ocete neku milostinju i odgovore?

vlada

pre 11 godina

Ovo je dobro, samo nisam siguran da li ce zbog povrede moci da pruza partije kakve se od njega ocekuju, ipak je cele sezone odsustvovao sa terena. I ovo je potvrda da Milicic ipak nece doci pre leta. Sad imamo 3 igraca u rotaciji na poziciji centra, tako da mozemo igrati i evropu bez straha da cemo na centarskim pozicijama imati problema. Sledi kup, rasplet na jadranu, evropa i na kraju domaca liga, treba imati dosta igraca u rosteru.

vladimir

pre 11 godina

svaki dobar igrac je dobro za klub a naravno da bi mlad igrac napredovao treba neko iskusniji da ga podrzi od treninga preko terena i mlad igrac mora da radi i uci i amerikanci su skolovano pa su uglavnom za primer
ne razumem kuknjavu traore je slobodan igrac i sigurno nije skup uostlom zasto zluradi komentari pa i vi ste doveli igraca nesto nas niste zalili kad ste doveli bogdanovica vujanica isl

Vladane izvaljen si

pre 11 godina

E vise necu gledati Zvezdu, i ako sam vatreni navijac!!! Bas mi je muka vise od dovodjenja ovih igraca, sramota, pitam se koju kosarku gledam!!!! Neka ga Misko odvede u Mega Vizuru, od januara gledam Partizan, bar ima manje stranaca i dosta mladju ekipu. Ovo me sve podseca na utakmice preko bare!!!!
(Slavica, 27. decembar 2012 12:59)

Tegeltija znamo cije ti utakmice volis da gledas!

red label

pre 11 godina

Nisam oduševljen ovim transferom. Ne sviđa mi se ideja da imamo četiri stranca u ekipi. Elton braun jeste u padu forme ali njegove igre sa početka sezone su bile sasvim pristojne i mislim da bi ponovo ušao u takvu formu ako bi bili strpljivi sa njim. Takođe smatram da je sa Raškom Katićem dobar tandem centara i da bi vremenom obojica bili još bolji. Tri centra stvaraju gužvu na toj poziciji i nepotrebnu tenziju među igračima. U slučaju odlaska Brauna dovođenje Traorea bi imalo smisla, ali tada je ponovo potrebno vreme za privikavanje na sistem i na saigrače. Ono što može olakšati ovakvu poziciju je vizija Vukoičića koji je sigurno lepo procenio na kojoj se od pozicija treba pojačati i kojim igračem. Za sada je Vukoičić pokazao da mu treba verovati i nadam se da neće pogrešiti.

Jesenjin kk mali budzet

pre 11 godina

Jedva cekam derbi,kad na parket u prvoj postavi za Crvenu Zvezdu (stub srpstva) izadju Rakocevic i cetiri crnca.
(zeljko, 27. decembar 2012 14:33)

Jedva cekam derbi,kada na parket u prvoj postavi partizana (mali klub) izadju dva Francuza,Slovak,Letonac i Amerikanac!

Frenky'Four'Fingers

pre 11 godina

Eh kad je Zvezda imala budzet 400.000 evra ..A Partizan 3.5 miliona Kako je sve bilo lepo i normalno grobarima...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Heroes, 27. decembar 2012 10:30

E moj "heroju"...koliko ste vi puta imali veci buzdet od nas,za ovih 15 godina,a opet smo vas unistavali?Koliko puta ste imali trenere koji su bili placeni 400k-700k(znate i samo ko su oni),koliko puta ste dovodili gotove proizvode,a mi dovodili klince od kojih smo pravili kosarkase!!!!???
Retko kada je KKP imao veci budzet,ali to moze samo u zemlji Srbiji da se desi,da se filuje parama rupa bez dna poput vaseg bivseg kluba koji je ugasen!!!
Toliko ste tuzni,da ste se svih ovih godina trudili na bilo koje nacine da dodjete do rezultata.Sad ste poceli za drugi klub da navijate,Vucko aminovao Cokija da moze da mesetari...ali vas licemere nije briga za korupciju kad je vas mutant klub u pitanju.Jel da?

...ali znate sta????
....grobari se ne brinu!!!!!

Covic

pre 11 godina

Clarcsone decko, a kad je to Partizan doveo nekog vec poznatog? Da nije Maric, Veseli, Vesterman? Nemoj da mi mlatis tu j.bo vas Covic i Vucic sve. Nikakav igrac nije balvan samo

nije vazno

pre 11 godina

Odakle bre vise para za pojacanja. Do juce su bili duzni bogu i narodu a sada samo kupuju reprezentativce.
Ko daje pare, kako se oprastaju dugovi.....gde mi zivimo....!?
Da li je moguce da zvezda po svaku cenu mora da uzme titulu.....?????

milos

pre 11 godina

@h kad je Zvezda imala budzet 400.000 evra ..A Partizan 3.5 miliona Kako je sve bilo lepo i normalno grobarima...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Heroes, 27. decembar 2012 10:30)
a to je bilo koje sezone?

Gos'n

pre 11 godina

Sramota bi me bilo da sam na vasem mestu. Pljujete klub vec 10 godina, svi ste bili "ma ja kosarku ni ne pratim", a sad se palite tu, punite hale. Sami ste sebe popljuvali. Tuzno. Te pare Zvezdi dajete svi vi, jer je otpisan porez onima kojima se duguje. Razmislite malo. Postali ste kao Cibona, drzavni klub, pa cete tako i proci.

Mcclane

pre 11 godina

Kazu drzava u krizi, a veciti dovode francuze??????????
(Mire, 27. decembar 2012 15:00)

Izvini,zvezda dovodi reprezentativca francuske,coveka koji je igrao finale olimpijskih igara i ubacio amerima 12 poena.lepo pise prosek mu je oko 15 poena po utakmici,dok je partizan doveo nekog momka koji jos uci kako se igra kosarka.nemoj porediti ova dva igraca jer su nebo i zemlja,kao i zvezdin tim koji u odnosu na partizanov deluje kao svemirski!

zvezda do groba

pre 11 godina

@eskorijal
ti isto nemas roaming?
ps. za par dana potpisujemo ugovor sa telekomom...sto ce biti novi udar za bucka dervisa cistokrvnog Srbina

Crveni djavo

pre 11 godina

Da, to jeste bilo sasvim normalno, adekvatno rezultatima, zaslugama i nacinu na koji predstavljamo ovu zemlju.Sa druge strane, ovo sto se sada desava je vama lepo, ali je sve samo ne normalno.U normalnoj zemlji, klub poput KK Partizan bi imao ogromnu pomoc drzave i niko ne bi smeo ni da se usudi da trazi ravnopravan tretman dok ne ostvari bar priblizne rezultate, medjutim kao sto neko dole rece - Zivimo u drzavi u kojoj je sve dozvoljeno....
(Tolle, 27. decembar 2012 13:47)

Hajde procitaj jos jednom svoj komentar,pa ces uvideti svu besmisao napisanog!

Malo podsecanje lako zaboravnih glodara:

Sa kojim ste to igracima i sa kojim budzetom postigli rezultate o kojima govoris?
Godinama ste kupovali samo najbolje u zemlji,ekstra talente i reprezentativce.Sem Hemofarma donekle,niko nije smeo tj. mogao da dodje do kvalitetnog igraca,sto mladih reprezentativaca,tako i najkvalitetnijih iskusnih igraca!Imena nema potrebe da spominjem,dobro vam je sve poznato,samo se pravite naivni,a u stvari ste jako neposteni!
O strancima necu ni da govorim,dovoljno je samo pogledati u kakvim evroligaskim ekipama danas igraju.

Morate da shvatite da ovde nije niko lud,a ovim pokusajima da vredjate zdrav razum nas ostalih,koji ne navijamo za Partizan,samo ispadate smesni.

Ljubomorni ste na Cigane,a moj Radnicki je vec sada kvalitetniji,ali nema sudije i kosarkasku organizaciju iza sebe,tako,da vam je bolje da cutite!

Raspadate se od ljubomore i zavisti,nije cudo sto vas smatraju kompleksasima!

Batko

pre 11 godina

(eskorijal, 27. decembar 2012 12:41)

...reče iskomplekirani simpatizer KK Derviš-mali-nam-buđzet-Igokea-MTS-odakle-vma-pare-kme-kme-kme xexexe

Mad4Red

pre 11 godina

Potpisali smo nov ugovor od danas smo KK CRVENA ZVEDA TELEKOM SRBIJA, pa tek će sad da krenu kompleksi haha... Auu Tegetlija ne veruje, Dule koma!!!

grobarIzPionira

pre 11 godina

Ako je ovo tacno onda mislim da komsije iz Zeleznika postaju glavni kandidati za osvajanje svih trofeja. Samo ne razumem cemu ovoliko pominjanje Partizana, zar ne mozete da se veselite zbog toga sto ce klub slicnog imena kao i onaj za koji navijate i relativno bliske lokacije (Zeleznik-Kalemegdan) konacno biti u prilici da nesto i osvoji?
Mi i dalje guramo nasu pricu, igramo sa ubedljivo najmladjim timom ogromnog potencijala i zavidnog kvaliteta (ne kao Cedevita ili ovi iz Zeleznika) i sa ubedljivo najboljim trenerom u ligi i nadamo se da cemo velikim radom, zalaganjem i srcem uspeti da nadjacamo objektivno kvalitetnije protivnike, ne bi nam bio prvi put. Za sada smo egal, mi to smatramo velikim neuspehom a vi ste u ekstazi.
"Boj ne bije svijetlo oruzje, vec boj bije srce u junaka!"
P.S. Pametnije bi vam bilo da energiju usmerite na peticiju da se ovom Frankestajnu iz Zeleznika dozvoli da postane clan SD Crvena Zvezda umesto sto se raspravljate sami sa sobom.

Stefan

pre 11 godina

To sto radi Zvezda je dugorocno pogubno po njih,ali ajde vreme ce pokazati...Jasno je da zele da sklone Partizan po svaku cenu,ali idu pogresnim putem.Ekipa im se sastoji od gomile stranaca i dvojice iskusnih na zalasku karijere...Ulozili su toliko novca a imaju isti skor kao i Partizanovi golobradi klinci na tabeli,plus Partizan igrao Evroligu.Jos neki mediji te rezultate velicaju,a sa ovom ekipom su morali da imaju bar 13 pobeda u jednoj ABA Ligi...

Sasha

pre 11 godina

Dobro bre romi, pa godinama kukate da Partizan razigrava tudje reprezentativce, a sad se radujete svojoj legiji stranaca (i staraca), kako sad ne razmišljate o interesima srpske košarke? Ovaj francuz dolazi na rehabilitaciju, uzeće minutažu nekom našem klincu a vi u delirijumu.

@Bojan: Čovke ništa ne plaća iz njegovog džepa, već iz naših

ivke

pre 11 godina

Za sve ne informisane koji lupaju gluposti, Crvena Zvezda u timu ima 12 domaćih igrača i samo 3 stranca, tako da pre nego sto pocnete da pisete gluposti neverovatnih razmera o legiji stranaca informisite se malo bolje.

milos.k

pre 11 godina

jos jedan mladi potencijalni reprenzitativac srbije posle brauna,katica,simonovica,savovica,rakocevica,radivojevica,nelsona....zvezda sprema igrace da osvojimo prvo mesto u sloveniji :-)

PFC zr

pre 11 godina

Vec vidjeno,pocinje kupovina igraca za 1$.
I dalje vas bole nase vezane titule,kupovi, godine euroleaqe,
a kako stvari stoje bolece vas jos dugo!!!
G Covicu pa valjda ste naucili(posle 12g)da to ne prolazi ni u fudbalu,
a kamo li u kosarci!
Sretno u novoj 2013!
a kako stvari stoje bolece vas jos dugo!!!

hoce li biti prasetine za bozic, hm videcemo

pre 11 godina

@eskorijal
mmmmmmmmmmmm
BRACO CIGANI OSECATE LI VI STRAH, NEVERICU, KUKANJE, PLAC, NERVOZU...
ti da si upucen kao sto nisi znao bi da grupa delije ovo takmicenje bojkotuje, imacete prilike da nas gledate u eurokupu...
mi za razliku od vas imamo navijace za 3 fronta...a vi , pa videli smo vec kada ste igrali utakmicu sa Rubinom u hramu sarenih stolica i basket u pioniru sa Barselonom? hoces ti da nastavis ovu recenicu i kazes nam koliko je to vernih navijaca bilo na stadionu jugoslovenske narodne armije...

danilo

pre 11 godina

Konačno jedan ispod 30 godina.Zvezda ipak ide putem Partizana:
Pre svega perspektivan tim!
Iduće godine, Zvezda 'ladno uzima EL za pionire i veterane, a Partizan verovatno samo na F4 obične EL.
Go, Forgotten, go!

SASA

pre 11 godina

Pa, ako je neko stvarno ocekivao Milicica, taj je lud....
MI imamo budzet od 3,5 miliona,,,, Darko trazi 1.5 po sezoni...
Moramo imati 3 centra, to je jasno....
Jos Andjusic, i mi smo kompletni....A i on je slobadan na trzistu, Partizan mu nije dao platu, vec 6 meseci,tako da i ne moze bilo sta da trazi..ZAto se zove raskid ugovora..
Pitanje je samo, hoce li Traore igrati centra, ili krilo,....

Beograd navija za Zvezdu

pre 11 godina

bosko, 27. decembar 2012 13:31)
Iako vas izjeda zavist, morali biste da budete malo objektivniji ili da znate nesto o cemu pisete. Subotic ima srpsko drzavljanstvo i nikad se nije skidao za CG. Aca Petrovic je zvao Savovica u reprezentaciju BiH i on ce obuci njihov dres samo u slucaju da ga Dusan grobar Ivkovic ne uvrsti u tim za EP. Nije tesko biti informisan...

Jeremy Clarckson

pre 11 godina

@Covic
Ne moras da psujes budi malo pristojniji, ako umes, nadam se da si pristojan za toliko. A druga stvar stvarno je smesno sto pominjes Vucica, a nije vam smetao Tadic dok je bio na vlasti u lozi partizana sa salom oko vrata. Amnezija je zeznuta stvar zar ne? Vidim da se dosta ljudi ovde raspisalo oko nebitnih stvari. Svi znate kako funkcionisu i kako su funkcionisale stvari u sportu kad se politika umesa. Tako da, ljudi gledajte kosarku (ko moze da je gleda ovakvu kakva je, bolju nemamo) ko ne zeli nek promeni kanal. Prosta stvar.

keruzi

pre 11 godina

I njemu su spadale gace dok je igrao wtba ligu,ne znam samo otkud ta slucajnost da pojaca klub gde su navikli na takve atvari kada vide crno-belo,mozda je pitao Karija za savet hahahaha

KK mali budzet

pre 11 godina

Ako je ovo tacno onda mislim da komsije iz Zeleznika postaju glavni kandidati za osvajanje svih trofeja. Samo ne razumem cemu ovoliko pominjanje Partizana, zar ne mozete da se veselite zbog toga sto ce klub slicnog imena kao i onaj za koji navijate i relativno bliske lokacije (Zeleznik-Kalemegdan) konacno biti u prilici da nesto i osvoji?
Mi i dalje guramo nasu pricu, igramo sa ubedljivo najmladjim timom ogromnog potencijala i zavidnog kvaliteta (ne kao Cedevita ili ovi iz Zeleznika) i sa ubedljivo najboljim trenerom u ligi i nadamo se da cemo velikim radom, zalaganjem i srcem uspeti da nadjacamo objektivno kvalitetnije protivnike, ne bi nam bio prvi put. Za sada smo egal, mi to smatramo velikim neuspehom a vi ste u ekstazi.
"Boj ne bije svijetlo oruzje, vec boj bije srce u junaka!"
P.S. Pametnije bi vam bilo da energiju usmerite na peticiju da se ovom Frankestajnu iz Zeleznika dozvoli da postane clan SD Crvena Zvezda umesto sto se raspravljate sami sa sobom.
(grobarIzPionira, 27. decembar 2012 11:27)

Posto brines, klub je clan SD Crvena zvezda. A taj Frankestajn ce da vam stavi katanac

Brini se ti za mali budzet i sponzore koji beze iz SD Partizan

Crveno srce

pre 11 godina

@eskorijal

Mora da gledas Tegeltiju.Kao i svi grobari od muke ne kaze Zvezda vec Zvezda Beograd. Zovi bre kako hoces KK Crvena zvezda. Taj klub nosi crveno beli dres i na dresu grb KK Crvena Zvezda i taj klub je clan porodice SD Crvena Zvezda

Bolje brini brigu kako ce tvoj KK Mali budzet- dervisi da prezivi a da trener bez roaminga ne kuka vise.Eno druge vesti. Dolazi jos jedan perspektivni igrac za reprezentaciju Srbije u Partizan.I ja sada kao sto grobari pitaju takodje pitam Odakle pare??

mm

pre 11 godina

Posto vidim da dosta neupucenih pise sta ce zvezdi treci centar kad vec ima brauna i katica,(isto pisu i novinari kojima kosarka nije jaca strana) zelim da kazem da je traoreova primarna pozicija 4, ali mu je prednost jer moze da igra i na 5. Dakle on ce najvie deliti minutazu sa Savovicem na 4, a na 5 samo po potrebi, sto znaci da Braun ostaje. Tj. najvise minutaze gubi Subotic, ali ako, ipak je Traore za klasu bolji od Subotica, a u evropskoj kosarci ima i 3 puta veci renome od Savovica koji je nas ponajbolji igrac.
Sve u svemu Braun ostaje, a sa Traoreom smo se jako pojacali pre svega na 4, a super je sto moze uspesno da igra i na 5.
Prosecan izvodjac bacanja, sut za 3 nema uopste i trojke ne sutira, u odbrani slabiji ali izuzetno jak igrac, odlican pod kosem. (slicne karakteristike kao gordon), drugi centar sjajne i trofejne francuske reprezentacije sastavljene uglavnom od nba zvezda. jedno od najzvucnijh i najskupljih inostranih imena u nasim klubovimA U zadnjih 15 godina.

as

pre 11 godina

Dolazi covek kao slobodan igrac. Sta ste se uhvatili za to odakle pare? :P
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Student,

Ha ha ha ha.Dolazi da igra za smestaj i dve pljeskavice na dan pored Pionira.Ostalo sve placa sam
(Ha ha Ha, 27. decembar 2012 14:45)

Da a ovaj vas za burek i jogurt, smestaj mu ne treba trenirace po celi dan.

Grobar od malena...

pre 11 godina

(avion, 27. decembar 2012 10:26)
O moralnom lomu vi bi ste mogli diplomski da napišete. Koliko ste samo poleteli, a samo smo, prvi put posle 11 godina otprilike podjednako jaki ili slabi. Daleko smo mi još od: "hoće stoka da nas nabije 30 razlike" i "ne skidajte gaće"....

Mikeli

pre 11 godina

Da, to jeste bilo sasvim normalno, adekvatno rezultatima, zaslugama i nacinu na koji predstavljamo ovu zemlju.Sa druge strane, ovo sto se sada desava je vama lepo, ali je sve samo ne normalno.U normalnoj zemlji, klub poput KK Partizan bi imao ogromnu pomoc drzave i niko ne bi smeo ni da se usudi da trazi ravnopravan tretman dok ne ostvari bar priblizne rezultate, medjutim kao sto neko dole rece - Zivimo u drzavi u kojoj je sve dozvoljeno....
(Tolle, 27. decembar 2012 13:47)

Prevrce mi se zeludac od ovih mucnih komentara kojem ste zatrovani od strane privatnog Danilovicevog kluba! koji su to bili vasi rezultati ? Pet sezona niste mogli proci prvu fazu evrolige,a doveli ste Hausa, Stanojevica, Scepanovica i Vujanica u jednoj sezoni! Gubili ste po 20,30 razlike u pioniru i terali tog Vujosevica,dok su te sezone zvezdu vodili Kreckovic,a igrali Prokic,Sljivancanin,Koprivica,Dozet i pitaj boga ko sve ne,vise se ni ne secam. U vas su ulagali i nasi i ovi iz republike srpske na celu sa Dodikom koji je pocasni predsednik partizana?Sto to,na lepe oci? Pitaj ove iz republuike srpske sta misle o projektu fuzija partizan igoeka,a ako mi ne verujes posto ste poznati da imate selektivno pamcenje,ukucaj na guglu fuzija partizan igokea i naicices na par tekstova o tome!Pa Dodik i Tadic svaku utakmicu bili u lozi arene,eto navijacki samo,je l tako? Vi i vasi rezultati,na osnovu toga zvezdu u fudbalu je trebalo 500 godina finansirati,a sve ostale klubove ugasiti!

prokupcanin

pre 11 godina

samo se nadam ,na kraju sezone,da kosarkaski savez ima dovoljno para da pokrije ove izlete u vidu ugovora na pola sezone. Kazem savez,jer,uvek je za zvezdine dugove kriv odgovarajuci savez-fudbal,kosarka,rukomet,vaterpolo...

KK Crvena Zvezda Diva Beograd FMP RefleksTelekom Zanzibar Madagaskar ...

pre 11 godina

Daje se proglas upucen svim glodarima ovoga i onoga sveta:

Imate punu slobodu da bivsi,sadasnji ili buduci klub,sportsko drustvo,organizaciju,ili sta god vec,sto bilo kakve veze ima sa imenom Crvena Zvezda,zovete onako kako samo vi zelite,

ALI,

kako god ga zvali,ko god on bio,nece biti Jugoslovenski sportski klub partizan,imace 3X vise navijaca,bice najveci Srpski klub i ona ogromna vecina stanovnika Srbije i sire,kojoj srce bude kucalo za taj klub,nece patiti od kompleksa nize vrednosti!!!

Za nas ostale koji pripadamo ogromnoj vecini(antiglodare),taj klub ce uvek biti Crvena Zvezda,prva i jedina ljubav!

P.S. Znaci,ovo je strasno...dzaba sto 14 god nismo bili prvaci,mi i dalje nabijamo komplekse :)

blokovi

pre 11 godina

navijaci zvezde(?) se tresu od srece,suze radosnice potekle,titula se smesi,a covic i vucic se slave u domovima sirom srbije hahahahaha :D
zna se kako se dominacija prekida,velikim ulaganjima,samo sto se u ovom slucaju ne zna ko ulaze ali ipak recept je pogodjen

EuroNeuor

pre 11 godina

Molim navijace Partizana da se ne iscudjavaju kako klub, koji je pred pocetak ove sezone dugovao 12 miliona evra sada ima toliko para i dovodi ovakve igrace, jer taj klub vise ne postoji, ugasen je! Ovaj klub koji NOSI OZNAKE kk CZV nikad nije bio duzan, do prekjuce se takmicio u Zelezniku i crpeo svoje talente, one koji nisu pobegli sa napunjenih osamnaest godina!
Drzava u kojoj zivimo na zalost sve dopusta, a jedini covek koji radi po propisima u rukometnom savezu se proglasava ubicom klubova! Molim, koliko para toliko muzike, ako si duzan i bankrot ides iz pocetka, od beton lige! A kod nas, registrujes nov klub, otvoris nov racun, a staro, puj pike ne vazi!
Jos je smesnije ponasanje velikih navijaca, takozvanog kkCZV diva koji se ovde nesto busaju, a koji su bojkotovali ABA ligu sve dok nisu pojacali ekipu pa od jednom postali najbrojniji na utakmicama istog takmicenja! Znaci drzimo rec i karakter smo dok nam odgovara, a posle... Ili jesmo ili nismo, a navijaci KKCZVBG Diva to ocigledno...(nek svako dopise, po volji, kraj ove recenice)
(eskorijal, 27. decembar 2012 12:41)

Ajde vi grobari odlucite se vise, jel KKCZ ugasen ili je Covic preko noci vratio 12 miliona, mislim stvarno vi ni sami ne znate sta pisete...

rema

pre 11 godina

Ma moze zvezda da dovede i dzordana iz 90ih opet necete uzeti aba ligu mozda izborite el na neki splet okolnosti jer sada ste stavili metu na celo sa bahanalijama i znam kada bih ja igrao sad protiv zvezde otkinuo bi glavu nekome samo da pobedim ali svidja mi se opet mi je zanimljivo da gledam derbi i aba ligu ali koliko ce to da traje nece rakoc da igra do 50-te i sad ste napucani a sta cete sl godine pola igraca vam je tu do kraja sezone ne bi se ja radovao toliko...

Dosta više

pre 11 godina

Aktuelna vlast je očigledno označila Crvenu Zvezdu kao najznačajniji projekat. Baš me briga za Zvezdu, je l' narod kriv što su tu gde su? Samo primitivnoj i neostvarenoj osobi klub može da bude bitan u životu. Ako je cilj dodvoriti se takvima...onda sve u k.

grobarIzPionira

pre 11 godina

Posto brines, klub je clan SD Crvena zvezda. A taj Frankestajn ce da vam stavi katanac

Brini se ti za mali budzet i sponzore koji beze iz SD Partizan
(KK mali budzet, 27. decembar 2012 12:51)
Nije sramota ne znati, slobodno pitaj i cika ce sve lepo da ti objasni.
Klub za koji ti navijas je: http://pretraga2.apr.gov.rs/PretrageSportskihUdruzenja/Home/AdditionalData/4832086 , sa sedistem Mali Kalemegdan 2, zastupnik Mirko Pavlovic, clan je SD Crvena Zvezda i NIGDE se ne takmici.
Klub u koji je dosao ovaj crnac je: http://pretraga2.apr.gov.rs/PretrageSportskihUdruzenja/Home/BusinessData/4832166 sa sedistem u Stjepana Supanca 16a u Zelezniku, zastupnik je Davor Ristovic i nije clan SD Crvena Zvezda (sve lepo pise na ovom linku pod dodatni podaci).
I ne brinem se ja, cisto da te malo informisem. Ugasili ste se u vaterpolu (ovaj klub koji se sada takmici u prvoj ligi je osnovan pre nekoliko godina a stari je ugasen zbog dugova), u kosarci ste pred gasenjem i nigde se ne takmicite a u fudbalu ste zreli za katanac.
Mislim da ozbiljno patite od KRIZE IDENTITETA i da vam je potrebna strucna pomoc.

Doktor

pre 11 godina

(marko, 27. decembar 2012 15:25)

Ocigledno si neki los doktor. Ne brinem ja za lekare u Srbiji oni bar uvek imaju posla, jeste 50k mesecno plata, ali zato privatno zarade bar trostruko vise. Nego da se ja vratim na temu. Zvezdo samo cepaj!!!

vladimir

pre 11 godina

volimo da gledamo strani sport kvalitet u svakom segmentu i odredjena pravila ali to primeniti kod nas ...
po kuknjavi suprotnog tabora u premijer ligi bi bilo 5 klubova a u spanskoj kosarci 3
Jeste culi fergusona da kuka sta ce rus u celziju i arapi sitiju a mi smo institucija
milan je u velikoj finansijskoj krizi pa nije kukao i pjuvao po juventusu
jeste nekad culi kuknjavu nasi sede a sranci igraju..
radujmo se derbiu dobrim timovima a ne prosioajmo zlu krv otkud im nas niko ne ceni sami protiv svih

bosko

pre 11 godina

A delije secate se prthodnih godina kada vas je Partizan prao a vi pricali o tome kako Partizan ne vodi racuna o srpskoj kosarci,kao razvija kosarkase za cesku,crno gorsku reprzentaciju itd.A sada cutite o tome?
Nelson-SAD
Brown-SAD
Scott-SAD
Savovic-BIH
Subotic-CRNA GORA
Traore-Francuska
Vuk i Rakoc 32+ nisu neka buducnost srpske kosarke
Lazic,Simonovic i Milovanovic nisu bas neki kvalitet
jedino mali Cvetkovic je velika nada srpske kosarke.
Sada kada imate neki rezultat buducnost srpske kosarke vam nije bitna,a dok smo vas prali onda se se ,,dicili'' kako stvarate novog Bodirogu(Keselj i Bjelica),pa novog Divca itd

Neša

pre 11 godina

Mora da gledas Tegeltiju.Kao i svi grobari od muke ne kaze Zvezda vec Zvezda Beograd. Zovi bre kako hoces KK Crvena zvezda. Taj klub nosi crveno beli dres i na dresu grb KK Crvena Zvezda i taj klub je clan porodice SD Crvena Zvezda

Bolje brini brigu kako ce tvoj KK Mali budzet- dervisi da prezivi a da trener bez roaminga ne kuka vise.Eno druge vesti. Dolazi jos jedan perspektivni igrac za reprezentaciju Srbije u Partizan.I ja sada kao sto grobari pitaju takodje pitam Odakle pare??
(Crveno srce, 27. decembar 2012 13:25)

Prešao si se u jednoj stvari. Član SD CZ je KK Crvena Zvezda , Mali Kalemegdan, koja se 5 godina ne takmiči. KK Crvena Zvezda Beograd Diva NIJE član SD Crvena Zvezda, bez obzira što je to vama teško da progutate. Ako ne veruješ idi u privredni registar i videćeš da postoje DVA gore pomenuta kluba.

Alexandar Radovan

pre 11 godina

Mozete da dovedete i lebrona, da imate 100 miliona budzet, sve to na stranu.... Cinjenica je da ste svi odreda pljuvali po vasem gazdi, a sada se svi kunete u njega i "mnogo ga volite". Pravite se kako je oduvek bila ljubav na prvi pogled.

Sto ne budete ljudi i lepo kazete: "dobro, zarad novca u zvezdi, pojeo sam znate-vec-sta i priznajem to, samo da novac dolazi"....

Opet sami sebe lazete.

Tolle

pre 11 godina

@@h kad je Zvezda imala budzet 400.000 evra ..A Partizan 3.5 miliona Kako je sve bilo lepo i normalno grobarima...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Heroes, 27. decembar 2012 10:30)


Da, to jeste bilo sasvim normalno, adekvatno rezultatima, zaslugama i nacinu na koji predstavljamo ovu zemlju.Sa druge strane, ovo sto se sada desava je vama lepo, ali je sve samo ne normalno.U normalnoj zemlji, klub poput KK Partizan bi imao ogromnu pomoc drzave i niko ne bi smeo ni da se usudi da trazi ravnopravan tretman dok ne ostvari bar priblizne rezultate, medjutim kao sto neko dole rece - Zivimo u drzavi u kojoj je sve dozvoljeno....

Kk mali budzet

pre 11 godina

(Za grobare iz pionira) ko bre pominje partizan pa sta cete vi ovde i dajete komentare ovo je pojacanje u zvezdi i zvezdina vest nego vi ste pukli ove godine i toliko vam je krivo da vise neznate ni sta pisete pa ko je vas pitao proteklih god. odakle vam pare nego Bo.Ta je gurao ali gotovo jeeeee . crknite ako treba

Markec

pre 11 godina

Sramno je kako prolazi ovakva stvar u ovoj drzavi...klub koji je bio pred gasenjem zbog duga od 15 miliona evra, posle 6 meseci i dinara nevraceno dovodi olimpijce...more mars...
Covicu, Vucicu...trebali ste da ucite na primeru Dzajica i Piksija...vidim ja za 10 godina nece biti nijednog clana uprave na slobodi...

nman

pre 11 godina

Kad ste godinama uzimali šta ste hteli i imali nije vam smetalo, sad kad još neko ima vama je to neshvatljivo.. A na komentare tipa fmp, diva, beograd itd. i ne vredi odgovarati, kad zvezdaši klub prihvataju kao svoj, to šta misli neki iskompleksirani grobar je apsolutno nebitno. Ljubomora je čudo.

Banda nad bandama

pre 11 godina

Biće ovde više od dvesta pisanija ni oko čega. Kolektivno zaluđivanje, šta drugo. Opsednuti Divom, a KKCZ vratila dug (ne zanima me kako, to neka istraži Vučko), i mogla bi ponovo da se takmiči. Što niko ne pita Ćokija šta će biti sa njegovim privatnim klubom CZBGDDIVA kad se KKCZ vrati, hoće li opet da menja ime, šesti put. Slutim da će pokušati da uzme KKCZ na sudu. Kao, otpaltiosam dug od 16 miliona evra, klub je moj. Niko ga neće pitati da li je dug vratio kreditom od Agrobanke, a koji nikada nije otplatio. Ćoki, da li si siguran da te jednog dana neko neće poterati, kao što sada Miška teraju? Čitam šta lupa u uglednom "Informeru" i sve više shvatam da je Ćoki budala. I skinite ga sa ove stranice, visi mu tu slika već mesec dana, vata me panika, dođe mi da prefarbam ekran.

marko

pre 11 godina

Zvezdas sam ali sam besan na drzavu.meni plata stoji u mestu a cene se krecu na gore ,standard mi pada svaki dan a drzava daje toliki novac za jedan klub.Pitam se da li i ti igraci imaju platu kao sto imam ja 50000 dinara a lekar sam po struci.Sramota

Ha ha Ha

pre 11 godina

Dolazi covek kao slobodan igrac. Sta ste se uhvatili za to odakle pare? :P
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Student,

Ha ha ha ha.Dolazi da igra za smestaj i dve pljeskavice na dan pored Pionira.Ostalo sve placa sam

Nokia

pre 11 godina

Sve buducnost srpske reprezentacije, hvala ti Zvezdo sto si za 11 godina dominacije Partizana u Srbiji napravila pola igraca za srpsku reprezentaciju.

SASA FRANKFURT

pre 11 godina

Super ali Zvezda mu je onako samo usputna stanica do kraja sezone, a to i nije nesto. Bar da ostaje 1-2 god, e onda bi bilo super! Zajedno sa Braunom ne bi mogo niko ni da "prismrdi" ispod kosa!

ja

pre 11 godina

Je li moguce da i ovog dovode? Pa ovaj igrac je preskup. On je u Lokomotivi Kuban igrao za ogromne pare. Odakle im pare, ali ozbiljno?? Samo se nadam da moja plata nece trpeti posledice, ako je iz drzavnog budzeta...

Bob Rock

pre 11 godina

@(Labud, 27. decembar 2012 11:53)


Do juce su partizanovi stranci bili glavni uzrok propasti srpske kosarke (ne igraci koji su bez jace utakmice iz FMP-a odlazili u inostranstvo, ne raznorazni tomasi, morisoni, ovensi, ekeziji i tejlori koji su do januara zauzimali mesto na primer nedovicu ili keselju, a od januara je zvezdina uprava morala da postavlja strazare na aerodromu, da stranci ne bi pobegli, vec iskljucivo partizanova dva ili tri stranca koji igraju uz 5-6 potencijalnih srpskih reprezentativaca), a danas je sasvim uredu dovesti strance, jer vazni su rezultati?

@ (Heroes, 27. decembar 2012 10:30)

Kad je to prijatelju zvezda imala budzet 400.000? Pa vi ste samo onog nesrecnog pesica placali 500.000 po sezoni... Stivenu Markovicu dugujete 100.000 evra, Peri Anticu 70.000... Jel to sve od tih 400.000e budzeta?

Na sajtu APR-a se vrlo lako mogu naci podatci o tome kome ste i koliko duzni, pa to uporedi sa vremenom koje su ti igraci proveli u klubu i videces koje je budzete zvezda imala...

7 komada od Naftana

pre 11 godina

hleba i igara za napacenu zvezdasku publiku...

silne su godine to frustracija, sada su i pare od samog djavola dobrodosle

:)))

urosKG

pre 11 godina

Ne vidim nikakvu potrebu za dovodjenjem ovog igrača. Zvezda već ima dva centra koja su po kvalitetu slična Traoreu. A tu je još i mladi Mitrović. Jedino ako ne misle da otpuste Brauna koji realno nije pokazao ono što se od njega očekivalo iako je imao neke dobre utakmice.

Mirko

pre 11 godina

Nego, ovi naši stari i novi centri imaju 208, Savović koji kao igra 4-ku je viši od njih - 210, plus ima veću skočnost, mada su Braun i Katić jači i teži.
Elem, kad ćemo da dovedemo nekog višljeg centra, to bih ja da pitam? Jer očigledno da nije problem u centrima jer su Braun i Katić odlični, nego u visini.

Što se ovog dečka tiče, vidim da ima potencijal, a šta će da pokaže zavisiće isključivo od njegovog zdravlja odnosno povreda. Nadam se da ih neće biti i da će da kida. Samo napred majstore, dobrodošao u najbolji klub u zemlji!

Ivan

pre 11 godina

@Crveni djavo
Kako imas obraza da pricas o besmislenim komentarima? Pa pogledaj svoj komentar?
Poredis gde su stranci iz Partizana igrali POSLE epizode u Partizanu? Pa uporedi gde su bili PRE a ne POSLE! Svi do jednog su dosli da bi podigli svoju karijeru - nijedan kao velika zvezda evro kosarke.
A sto se tice mladih, FMP je taj koji je imao tapiju na 90% mladih igraca u Srbiji...
Raspitaj se malo pre nego sto pocnes da kucas...
Partizan ima mlad tim, Radnicki i Covicev klub su se pojacali... Njihovi navijaci osetili krv i misle da je vreme da skinu Partizan sa trona...
Ali polako, duga je sezona...

Sta napisa covece

pre 11 godina

@Tolle

U kojoj to zemlji neko ima podrsku drzave.Da li podrsku drzave imaju Real,Barsa, CSKA,Panatenaikos,Galatasaraj, ALBA,PROKOM,OLimpija.Alo Care,ni jedan profesionalni klub nema podrsku drzave osim u Srbiji

Slavica

pre 11 godina

E vise necu gledati Zvezdu, i ako sam vatreni navijac!!! Bas mi je muka vise od dovodjenja ovih igraca, sramota, pitam se koju kosarku gledam!!!! Neka ga Misko odvede u Mega Vizuru, od januara gledam Partizan, bar ima manje stranaca i dosta mladju ekipu. Ovo me sve podseca na utakmice preko bare!!!!

Jorgebarabahosa

pre 11 godina

Ma Covicu i Vucicu carevi, najjace dovedite Duranta ili Lebrona!
Samo da se oporavi Novica Ubica i vrati se u svoj tim, i mozete samo da pvihvatite da se sa Radnickim iz Kragujevca grcevito borite za drugo mesto!

eskorijal

pre 11 godina

Molim navijace Partizana da se ne iscudjavaju kako klub, koji je pred pocetak ove sezone dugovao 12 miliona evra sada ima toliko para i dovodi ovakve igrace, jer taj klub vise ne postoji, ugasen je! Ovaj klub koji NOSI OZNAKE kk CZV nikad nije bio duzan, do prekjuce se takmicio u Zelezniku i crpeo svoje talente, one koji nisu pobegli sa napunjenih osamnaest godina!
Drzava u kojoj zivimo na zalost sve dopusta, a jedini covek koji radi po propisima u rukometnom savezu se proglasava ubicom klubova! Molim, koliko para toliko muzike, ako si duzan i bankrot ides iz pocetka, od beton lige! A kod nas, registrujes nov klub, otvoris nov racun, a staro, puj pike ne vazi!
Jos je smesnije ponasanje velikih navijaca, takozvanog kkCZV diva koji se ovde nesto busaju, a koji su bojkotovali ABA ligu sve dok nisu pojacali ekipu pa od jednom postali najbrojniji na utakmicama istog takmicenja! Znaci drzimo rec i karakter smo dok nam odgovara, a posle... Ili jesmo ili nismo, a navijaci KKCZVBG Diva to ocigledno...(nek svako dopise, po volji, kraj ove recenice)

rema

pre 11 godina

Ma moze zvezda da dovede i dzordana iz 90ih opet necete uzeti aba ligu mozda izborite el na neki splet okolnosti jer sada ste stavili metu na celo sa bahanalijama i znam kada bih ja igrao sad protiv zvezde otkinuo bi glavu nekome samo da pobedim ali svidja mi se opet mi je zanimljivo da gledam derbi i aba ligu ali koliko ce to da traje nece rakoc da igra do 50-te i sad ste napucani a sta cete sl godine pola igraca vam je tu do kraja sezone ne bi se ja radovao toliko...

nije vazno

pre 11 godina

Odakle bre vise para za pojacanja. Do juce su bili duzni bogu i narodu a sada samo kupuju reprezentativce.
Ko daje pare, kako se oprastaju dugovi.....gde mi zivimo....!?
Da li je moguce da zvezda po svaku cenu mora da uzme titulu.....?????

Gos'n

pre 11 godina

Sramota bi me bilo da sam na vasem mestu. Pljujete klub vec 10 godina, svi ste bili "ma ja kosarku ni ne pratim", a sad se palite tu, punite hale. Sami ste sebe popljuvali. Tuzno. Te pare Zvezdi dajete svi vi, jer je otpisan porez onima kojima se duguje. Razmislite malo. Postali ste kao Cibona, drzavni klub, pa cete tako i proci.

PFC zr

pre 11 godina

Vec vidjeno,pocinje kupovina igraca za 1$.
I dalje vas bole nase vezane titule,kupovi, godine euroleaqe,
a kako stvari stoje bolece vas jos dugo!!!
G Covicu pa valjda ste naucili(posle 12g)da to ne prolazi ni u fudbalu,
a kamo li u kosarci!
Sretno u novoj 2013!
a kako stvari stoje bolece vas jos dugo!!!

milos.k

pre 11 godina

jos jedan mladi potencijalni reprenzitativac srbije posle brauna,katica,simonovica,savovica,rakocevica,radivojevica,nelsona....zvezda sprema igrace da osvojimo prvo mesto u sloveniji :-)

Frenky'Four'Fingers

pre 11 godina

Eh kad je Zvezda imala budzet 400.000 evra ..A Partizan 3.5 miliona Kako je sve bilo lepo i normalno grobarima...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Heroes, 27. decembar 2012 10:30

E moj "heroju"...koliko ste vi puta imali veci buzdet od nas,za ovih 15 godina,a opet smo vas unistavali?Koliko puta ste imali trenere koji su bili placeni 400k-700k(znate i samo ko su oni),koliko puta ste dovodili gotove proizvode,a mi dovodili klince od kojih smo pravili kosarkase!!!!???
Retko kada je KKP imao veci budzet,ali to moze samo u zemlji Srbiji da se desi,da se filuje parama rupa bez dna poput vaseg bivseg kluba koji je ugasen!!!
Toliko ste tuzni,da ste se svih ovih godina trudili na bilo koje nacine da dodjete do rezultata.Sad ste poceli za drugi klub da navijate,Vucko aminovao Cokija da moze da mesetari...ali vas licemere nije briga za korupciju kad je vas mutant klub u pitanju.Jel da?

...ali znate sta????
....grobari se ne brinu!!!!!

danilo

pre 11 godina

Konačno jedan ispod 30 godina.Zvezda ipak ide putem Partizana:
Pre svega perspektivan tim!
Iduće godine, Zvezda 'ladno uzima EL za pionire i veterane, a Partizan verovatno samo na F4 obične EL.
Go, Forgotten, go!

Stefan

pre 11 godina

To sto radi Zvezda je dugorocno pogubno po njih,ali ajde vreme ce pokazati...Jasno je da zele da sklone Partizan po svaku cenu,ali idu pogresnim putem.Ekipa im se sastoji od gomile stranaca i dvojice iskusnih na zalasku karijere...Ulozili su toliko novca a imaju isti skor kao i Partizanovi golobradi klinci na tabeli,plus Partizan igrao Evroligu.Jos neki mediji te rezultate velicaju,a sa ovom ekipom su morali da imaju bar 13 pobeda u jednoj ABA Ligi...

Covic

pre 11 godina

Clarcsone decko, a kad je to Partizan doveo nekog vec poznatog? Da nije Maric, Veseli, Vesterman? Nemoj da mi mlatis tu j.bo vas Covic i Vucic sve. Nikakav igrac nije balvan samo

grobarIzPionira

pre 11 godina

Ako je ovo tacno onda mislim da komsije iz Zeleznika postaju glavni kandidati za osvajanje svih trofeja. Samo ne razumem cemu ovoliko pominjanje Partizana, zar ne mozete da se veselite zbog toga sto ce klub slicnog imena kao i onaj za koji navijate i relativno bliske lokacije (Zeleznik-Kalemegdan) konacno biti u prilici da nesto i osvoji?
Mi i dalje guramo nasu pricu, igramo sa ubedljivo najmladjim timom ogromnog potencijala i zavidnog kvaliteta (ne kao Cedevita ili ovi iz Zeleznika) i sa ubedljivo najboljim trenerom u ligi i nadamo se da cemo velikim radom, zalaganjem i srcem uspeti da nadjacamo objektivno kvalitetnije protivnike, ne bi nam bio prvi put. Za sada smo egal, mi to smatramo velikim neuspehom a vi ste u ekstazi.
"Boj ne bije svijetlo oruzje, vec boj bije srce u junaka!"
P.S. Pametnije bi vam bilo da energiju usmerite na peticiju da se ovom Frankestajnu iz Zeleznika dozvoli da postane clan SD Crvena Zvezda umesto sto se raspravljate sami sa sobom.

Dosta više

pre 11 godina

Aktuelna vlast je očigledno označila Crvenu Zvezdu kao najznačajniji projekat. Baš me briga za Zvezdu, je l' narod kriv što su tu gde su? Samo primitivnoj i neostvarenoj osobi klub može da bude bitan u životu. Ako je cilj dodvoriti se takvima...onda sve u k.

milos

pre 11 godina

@h kad je Zvezda imala budzet 400.000 evra ..A Partizan 3.5 miliona Kako je sve bilo lepo i normalno grobarima...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Heroes, 27. decembar 2012 10:30)
a to je bilo koje sezone?

keruzi

pre 11 godina

I njemu su spadale gace dok je igrao wtba ligu,ne znam samo otkud ta slucajnost da pojaca klub gde su navikli na takve atvari kada vide crno-belo,mozda je pitao Karija za savet hahahaha

prokupcanin

pre 11 godina

samo se nadam ,na kraju sezone,da kosarkaski savez ima dovoljno para da pokrije ove izlete u vidu ugovora na pola sezone. Kazem savez,jer,uvek je za zvezdine dugove kriv odgovarajuci savez-fudbal,kosarka,rukomet,vaterpolo...

Tolle

pre 11 godina

@@h kad je Zvezda imala budzet 400.000 evra ..A Partizan 3.5 miliona Kako je sve bilo lepo i normalno grobarima...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Heroes, 27. decembar 2012 10:30)


Da, to jeste bilo sasvim normalno, adekvatno rezultatima, zaslugama i nacinu na koji predstavljamo ovu zemlju.Sa druge strane, ovo sto se sada desava je vama lepo, ali je sve samo ne normalno.U normalnoj zemlji, klub poput KK Partizan bi imao ogromnu pomoc drzave i niko ne bi smeo ni da se usudi da trazi ravnopravan tretman dok ne ostvari bar priblizne rezultate, medjutim kao sto neko dole rece - Zivimo u drzavi u kojoj je sve dozvoljeno....

blokovi

pre 11 godina

navijaci zvezde(?) se tresu od srece,suze radosnice potekle,titula se smesi,a covic i vucic se slave u domovima sirom srbije hahahahaha :D
zna se kako se dominacija prekida,velikim ulaganjima,samo sto se u ovom slucaju ne zna ko ulaze ali ipak recept je pogodjen

avion

pre 11 godina

Uffffffff. Ovo boli :). Ocekujem da grobari nece komentarisati, cak nece ni citati ovu vest...Ovo ce ih slomiti moralno, sto je nama najvaznije,da Dule krene da panici i drzi treninge od po 4h -hahahah.

Sasha

pre 11 godina

Dobro bre romi, pa godinama kukate da Partizan razigrava tudje reprezentativce, a sad se radujete svojoj legiji stranaca (i staraca), kako sad ne razmišljate o interesima srpske košarke? Ovaj francuz dolazi na rehabilitaciju, uzeće minutažu nekom našem klincu a vi u delirijumu.

@Bojan: Čovke ništa ne plaća iz njegovog džepa, već iz naših

Slavica

pre 11 godina

E vise necu gledati Zvezdu, i ako sam vatreni navijac!!! Bas mi je muka vise od dovodjenja ovih igraca, sramota, pitam se koju kosarku gledam!!!! Neka ga Misko odvede u Mega Vizuru, od januara gledam Partizan, bar ima manje stranaca i dosta mladju ekipu. Ovo me sve podseca na utakmice preko bare!!!!

Kasnite sa vestima :)

pre 11 godina

Extra igrač,mada mislim da ćemo ga više koristiti na 4 nego na 5(on i Savović da dele minutažu,Raško i Braun koji ostaje 100 posto a Subotić za svaki slučaj).Sada smo jaki ispod koša kao crna zemlja,kreće iživljavanje. Zvezda OOO

Grobar od malena...

pre 11 godina

(avion, 27. decembar 2012 10:26)
O moralnom lomu vi bi ste mogli diplomski da napišete. Koliko ste samo poleteli, a samo smo, prvi put posle 11 godina otprilike podjednako jaki ili slabi. Daleko smo mi još od: "hoće stoka da nas nabije 30 razlike" i "ne skidajte gaće"....

Markec

pre 11 godina

Sramno je kako prolazi ovakva stvar u ovoj drzavi...klub koji je bio pred gasenjem zbog duga od 15 miliona evra, posle 6 meseci i dinara nevraceno dovodi olimpijce...more mars...
Covicu, Vucicu...trebali ste da ucite na primeru Dzajica i Piksija...vidim ja za 10 godina nece biti nijednog clana uprave na slobodi...

bosko

pre 11 godina

A delije secate se prthodnih godina kada vas je Partizan prao a vi pricali o tome kako Partizan ne vodi racuna o srpskoj kosarci,kao razvija kosarkase za cesku,crno gorsku reprzentaciju itd.A sada cutite o tome?
Nelson-SAD
Brown-SAD
Scott-SAD
Savovic-BIH
Subotic-CRNA GORA
Traore-Francuska
Vuk i Rakoc 32+ nisu neka buducnost srpske kosarke
Lazic,Simonovic i Milovanovic nisu bas neki kvalitet
jedino mali Cvetkovic je velika nada srpske kosarke.
Sada kada imate neki rezultat buducnost srpske kosarke vam nije bitna,a dok smo vas prali onda se se ,,dicili'' kako stvarate novog Bodirogu(Keselj i Bjelica),pa novog Divca itd

Alexandar Radovan

pre 11 godina

Mozete da dovedete i lebrona, da imate 100 miliona budzet, sve to na stranu.... Cinjenica je da ste svi odreda pljuvali po vasem gazdi, a sada se svi kunete u njega i "mnogo ga volite". Pravite se kako je oduvek bila ljubav na prvi pogled.

Sto ne budete ljudi i lepo kazete: "dobro, zarad novca u zvezdi, pojeo sam znate-vec-sta i priznajem to, samo da novac dolazi"....

Opet sami sebe lazete.

marko

pre 11 godina

Zvezdas sam ali sam besan na drzavu.meni plata stoji u mestu a cene se krecu na gore ,standard mi pada svaki dan a drzava daje toliki novac za jedan klub.Pitam se da li i ti igraci imaju platu kao sto imam ja 50000 dinara a lekar sam po struci.Sramota

Bojan

pre 11 godina

Ne znam sto se cude Grobari, pa Covke je bogat covek, kako oni kazu, ko zna mozda ga je platio iz svog dzepa. Malo vi vise razmisljajte sta je to bilo sa Andjusom, kako i zbog cega. A nas pustite malo da uzivamo, nakon svih ovih godina tuge i mucenja. Nadam se da i Braun ostaje.
SAMO ZVEZDA!

marko

pre 11 godina

Ej ljudi pitaju odakle Covicu pare, pa jeste li vi ljudi upoznati uopste da oni ima svoju komapniju.

Ja vam tvrdim da i sada Partizan dobija tri puta vise drzavnih para nego Zvezda, i to preko drzavnih preduzeca koja ga sponzorisu (a kojih Partizan ima duplo vise kao sponzore), jer ni jedan ni drugi klub ne dobijaju direktno pare iz budzeta grada ili drzave.

urosKG

pre 11 godina

Ne vidim nikakvu potrebu za dovodjenjem ovog igrača. Zvezda već ima dva centra koja su po kvalitetu slična Traoreu. A tu je još i mladi Mitrović. Jedino ako ne misle da otpuste Brauna koji realno nije pokazao ono što se od njega očekivalo iako je imao neke dobre utakmice.

cityi

pre 11 godina

COVICU LEGENDO SVAKA TI CAST,PRAVI SI ZVEZDAS.
Komsije nece moci da spavaju pa ce jedno sto puta da pitaju odakle ZVEZDI pare.ZVEZDAoooooooooooooooooooo

grobarIzPionira

pre 11 godina

Posto brines, klub je clan SD Crvena zvezda. A taj Frankestajn ce da vam stavi katanac

Brini se ti za mali budzet i sponzore koji beze iz SD Partizan
(KK mali budzet, 27. decembar 2012 12:51)
Nije sramota ne znati, slobodno pitaj i cika ce sve lepo da ti objasni.
Klub za koji ti navijas je: http://pretraga2.apr.gov.rs/PretrageSportskihUdruzenja/Home/AdditionalData/4832086 , sa sedistem Mali Kalemegdan 2, zastupnik Mirko Pavlovic, clan je SD Crvena Zvezda i NIGDE se ne takmici.
Klub u koji je dosao ovaj crnac je: http://pretraga2.apr.gov.rs/PretrageSportskihUdruzenja/Home/BusinessData/4832166 sa sedistem u Stjepana Supanca 16a u Zelezniku, zastupnik je Davor Ristovic i nije clan SD Crvena Zvezda (sve lepo pise na ovom linku pod dodatni podaci).
I ne brinem se ja, cisto da te malo informisem. Ugasili ste se u vaterpolu (ovaj klub koji se sada takmici u prvoj ligi je osnovan pre nekoliko godina a stari je ugasen zbog dugova), u kosarci ste pred gasenjem i nigde se ne takmicite a u fudbalu ste zreli za katanac.
Mislim da ozbiljno patite od KRIZE IDENTITETA i da vam je potrebna strucna pomoc.

ja

pre 11 godina

Je li moguce da i ovog dovode? Pa ovaj igrac je preskup. On je u Lokomotivi Kuban igrao za ogromne pare. Odakle im pare, ali ozbiljno?? Samo se nadam da moja plata nece trpeti posledice, ako je iz drzavnog budzeta...

Jeremy Clarkson

pre 11 godina

Gospodo navijaci Partizana, kada ste Vi bili drzavni projekat (kako ovde nazivate CZ sad) onda ste cutali i nije vam smetalo. E a sada kad se stvari menjaju ajmo sada kuknjava na sve strane. Treba da se pokrijete po usima i da cutite. A druga stvar tuzno je to sto nam je politika toliko usla u sport da nam se od zavisnosti ko je na vlasti vidi ko ce biti sampion. Inace sto se tice ovog decka vec je neko rekao da ga pamti dok je igrao za Asvel. I ja ga pamtim iz tih dana, fenomenalan igrac, dominantan toliko u nekim trenucima da pomislite da gledate nekog NBA igraca. Nadam se da ce se lepo uklopiti i sa Raskom i Braunom biti odlican tandem.

7 komada od Naftana

pre 11 godina

hleba i igara za napacenu zvezdasku publiku...

silne su godine to frustracija, sada su i pare od samog djavola dobrodosle

:)))

M73

pre 11 godina

Evo ja ću da vam objasnim odakle pare. Gospodin Čović je uzeo kredit za fabriku FMP (ne znam koliki , ali po troškovima u Zvezdi predpostavljam da je reč o 20-ak miliona evra) Kredit mu je odobren na osnovu građevinskog zemljišta koje fabrika poseduje . Pare je prosledio u Zvezdu isplatio dugove, doveo igrače i sada sa pravom očekuje pobede. Mora ulog da se vrati. Prostor na kome se nalazi fabrika će biti pretvoren u stambeni kompleks,a fabrika ide na doboš pošto je i onako nekonkurentna na tržištu. Nadam se da vam je sada jasnije. Čovek stavio glavu na panj i ako bude išlo sve kako treba uzeće ozbiljnu lovu .

Ha ha Ha

pre 11 godina

Dolazi covek kao slobodan igrac. Sta ste se uhvatili za to odakle pare? :P
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Student,

Ha ha ha ha.Dolazi da igra za smestaj i dve pljeskavice na dan pored Pionira.Ostalo sve placa sam

SETER

pre 11 godina

Ma Covicu i Vucicu carevi, najjace dovedite Duranta ili Lebrona!
Samo da se oporavi Novica Ubica i vrati se u svoj tim, i mozete samo da pvihvatite da se sa Radnickim iz Kragujevca grcevito borite za drugo mesto!
(Jorgebarabahosa, 27. decembar 2012 10:12)

A odakle vama para za Novicu? Sto bi on igrao za sicu kod vas? Mislis da ce da vam trazi manje para? Odakle para za ovog francuza sto sad dolazi na mestu centra? To se nista ne pitas? Cije su firme NIS i MTS ako to nisu dosle u Partizan preko drzave? Nema vecih licemera od vas...Vama je samo najvaznije da svaki Zvezdin klub bude na nivou RKCZ a svaki tim u JSD da ima para kao ZKK Partizan i to odjednom...

red label

pre 11 godina

Nisam oduševljen ovim transferom. Ne sviđa mi se ideja da imamo četiri stranca u ekipi. Elton braun jeste u padu forme ali njegove igre sa početka sezone su bile sasvim pristojne i mislim da bi ponovo ušao u takvu formu ako bi bili strpljivi sa njim. Takođe smatram da je sa Raškom Katićem dobar tandem centara i da bi vremenom obojica bili još bolji. Tri centra stvaraju gužvu na toj poziciji i nepotrebnu tenziju među igračima. U slučaju odlaska Brauna dovođenje Traorea bi imalo smisla, ali tada je ponovo potrebno vreme za privikavanje na sistem i na saigrače. Ono što može olakšati ovakvu poziciju je vizija Vukoičića koji je sigurno lepo procenio na kojoj se od pozicija treba pojačati i kojim igračem. Za sada je Vukoičić pokazao da mu treba verovati i nadam se da neće pogrešiti.

Flynn

pre 11 godina

To vam je Nebojsa Covic:politicar, privrednik, sportski radnik i pasionirani nabijac kompleksa, sudeci po komentarima isfrustriranog komsiluka. Ako se vec kunete i Duleta setite se izjave o dominaciji Partizana da ni "Rimsko Carstvo nije trajalo vecno". Mislio je na ovu godinu

Bob Rock

pre 11 godina

@(Labud, 27. decembar 2012 11:53)


Do juce su partizanovi stranci bili glavni uzrok propasti srpske kosarke (ne igraci koji su bez jace utakmice iz FMP-a odlazili u inostranstvo, ne raznorazni tomasi, morisoni, ovensi, ekeziji i tejlori koji su do januara zauzimali mesto na primer nedovicu ili keselju, a od januara je zvezdina uprava morala da postavlja strazare na aerodromu, da stranci ne bi pobegli, vec iskljucivo partizanova dva ili tri stranca koji igraju uz 5-6 potencijalnih srpskih reprezentativaca), a danas je sasvim uredu dovesti strance, jer vazni su rezultati?

@ (Heroes, 27. decembar 2012 10:30)

Kad je to prijatelju zvezda imala budzet 400.000? Pa vi ste samo onog nesrecnog pesica placali 500.000 po sezoni... Stivenu Markovicu dugujete 100.000 evra, Peri Anticu 70.000... Jel to sve od tih 400.000e budzeta?

Na sajtu APR-a se vrlo lako mogu naci podatci o tome kome ste i koliko duzni, pa to uporedi sa vremenom koje su ti igraci proveli u klubu i videces koje je budzete zvezda imala...

Ivan

pre 11 godina

@Crveni djavo
Kako imas obraza da pricas o besmislenim komentarima? Pa pogledaj svoj komentar?
Poredis gde su stranci iz Partizana igrali POSLE epizode u Partizanu? Pa uporedi gde su bili PRE a ne POSLE! Svi do jednog su dosli da bi podigli svoju karijeru - nijedan kao velika zvezda evro kosarke.
A sto se tice mladih, FMP je taj koji je imao tapiju na 90% mladih igraca u Srbiji...
Raspitaj se malo pre nego sto pocnes da kucas...
Partizan ima mlad tim, Radnicki i Covicev klub su se pojacali... Njihovi navijaci osetili krv i misle da je vreme da skinu Partizan sa trona...
Ali polako, duga je sezona...

One night in May

pre 11 godina

os jedan potencijalni reprezentativac posle Nelsona,Skota i Brauna ! Napred Srbija !
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (J.D.Aleksandar, 27. decembar 2012 10:55)

Ne zaboravi i superperspektivne junose, srpsku mladost - Bertansa, Gordica, Gordona i Vestermana...

Crveni djavo

pre 11 godina

Da, to jeste bilo sasvim normalno, adekvatno rezultatima, zaslugama i nacinu na koji predstavljamo ovu zemlju.Sa druge strane, ovo sto se sada desava je vama lepo, ali je sve samo ne normalno.U normalnoj zemlji, klub poput KK Partizan bi imao ogromnu pomoc drzave i niko ne bi smeo ni da se usudi da trazi ravnopravan tretman dok ne ostvari bar priblizne rezultate, medjutim kao sto neko dole rece - Zivimo u drzavi u kojoj je sve dozvoljeno....
(Tolle, 27. decembar 2012 13:47)

Hajde procitaj jos jednom svoj komentar,pa ces uvideti svu besmisao napisanog!

Malo podsecanje lako zaboravnih glodara:

Sa kojim ste to igracima i sa kojim budzetom postigli rezultate o kojima govoris?
Godinama ste kupovali samo najbolje u zemlji,ekstra talente i reprezentativce.Sem Hemofarma donekle,niko nije smeo tj. mogao da dodje do kvalitetnog igraca,sto mladih reprezentativaca,tako i najkvalitetnijih iskusnih igraca!Imena nema potrebe da spominjem,dobro vam je sve poznato,samo se pravite naivni,a u stvari ste jako neposteni!
O strancima necu ni da govorim,dovoljno je samo pogledati u kakvim evroligaskim ekipama danas igraju.

Morate da shvatite da ovde nije niko lud,a ovim pokusajima da vredjate zdrav razum nas ostalih,koji ne navijamo za Partizan,samo ispadate smesni.

Ljubomorni ste na Cigane,a moj Radnicki je vec sada kvalitetniji,ali nema sudije i kosarkasku organizaciju iza sebe,tako,da vam je bolje da cutite!

Raspadate se od ljubomore i zavisti,nije cudo sto vas smatraju kompleksasima!

stojko

pre 11 godina

Jos jedan potencijalni reprezentativac posle Nelsona,Skota i Brauna ! Napred Srbija !
(J.D.Aleksandar, 27. decembar 2012 10:55)

Zato u partizanu igraju nasi mladici gordon, bertans, godric, westerman...

Nokia

pre 11 godina

Sve buducnost srpske reprezentacije, hvala ti Zvezdo sto si za 11 godina dominacije Partizana u Srbiji napravila pola igraca za srpsku reprezentaciju.

Legal Alien

pre 11 godina

Kako bi bilo dobro da Zvezda ne postoji, a da se Crnogorac Veliki i njegov mali klub sepure!? A Grobari, bilo bi lepo? E pa, ne dam!!!

OBJEKTIVNI

pre 11 godina

KAKO VAS NIJE BRE SRAMOTA! MI POTPISUJEMO UGOVORE DO KRAJA SEZONE SA ISTROSENIM IGRACEM A VI DOVEDETE MLADOG REPREZENTATIVCA FRANCUSKE I POTPISETE NA 2,5 GODINE! PA ODAKLE PARE ZA 2,5 GODINE?

zvezda do groba

pre 11 godina

@J.D.Aleksandar, 27. decembar 2012 10:55
hahaha..cek cek a Mekejleb i ta ekipa dok je igrala, nemojte biti licemeri, znam da vam je teska ova godina, a ja vam siskreno zelim jos tezu, kao sto vi nama zelite zadnjih 20 godina unazad!!!

One night in May

pre 11 godina

I ovaj, uz rakocevica, skota, nelsona, raska brauna, vuka radivojevica, subotica predstavlja buducnost srpske kosarke!
(Bob Rock, 27. decembar 2012 10:45)

Dokle ste vi doveli srpsku kosarku vidimo - od svetskog prvaka sa Karijem do kante za napucavanje od strane Novog Zelanda, Nigerije, Estonije!

KK mali budzet

pre 11 godina

Ako je ovo tacno onda mislim da komsije iz Zeleznika postaju glavni kandidati za osvajanje svih trofeja. Samo ne razumem cemu ovoliko pominjanje Partizana, zar ne mozete da se veselite zbog toga sto ce klub slicnog imena kao i onaj za koji navijate i relativno bliske lokacije (Zeleznik-Kalemegdan) konacno biti u prilici da nesto i osvoji?
Mi i dalje guramo nasu pricu, igramo sa ubedljivo najmladjim timom ogromnog potencijala i zavidnog kvaliteta (ne kao Cedevita ili ovi iz Zeleznika) i sa ubedljivo najboljim trenerom u ligi i nadamo se da cemo velikim radom, zalaganjem i srcem uspeti da nadjacamo objektivno kvalitetnije protivnike, ne bi nam bio prvi put. Za sada smo egal, mi to smatramo velikim neuspehom a vi ste u ekstazi.
"Boj ne bije svijetlo oruzje, vec boj bije srce u junaka!"
P.S. Pametnije bi vam bilo da energiju usmerite na peticiju da se ovom Frankestajnu iz Zeleznika dozvoli da postane clan SD Crvena Zvezda umesto sto se raspravljate sami sa sobom.
(grobarIzPionira, 27. decembar 2012 11:27)

Posto brines, klub je clan SD Crvena zvezda. A taj Frankestajn ce da vam stavi katanac

Brini se ti za mali budzet i sponzore koji beze iz SD Partizan

SASA

pre 11 godina

Pa, ako je neko stvarno ocekivao Milicica, taj je lud....
MI imamo budzet od 3,5 miliona,,,, Darko trazi 1.5 po sezoni...
Moramo imati 3 centra, to je jasno....
Jos Andjusic, i mi smo kompletni....A i on je slobadan na trzistu, Partizan mu nije dao platu, vec 6 meseci,tako da i ne moze bilo sta da trazi..ZAto se zove raskid ugovora..
Pitanje je samo, hoce li Traore igrati centra, ili krilo,....

Po-ma-gaj-te

pre 11 godina

Molio bih dobre ljude da pozovu sluzbu DDD(za neupucene Dezinfekcija, Dezinsekcija i Deratizacija) ili bar da napisu broj telefona sluzbe,pozvacu ja,posto se toliko glodara pojavilo(i pojavljuje) na svaku vest o KK CRVENA ZVEZDA poslednjih nekoliko meseci,da se vec govori o PANDEMIJI!!!
Situacija je alarmantna,obzirom da su glodari prenosioci neizlecivih bolesti kao sto su:
DERVIS-izam,
MALI BUDZET-izam,
COPY-PASTE-izam,
...

Sta napisa covece

pre 11 godina

@Tolle

U kojoj to zemlji neko ima podrsku drzave.Da li podrsku drzave imaju Real,Barsa, CSKA,Panatenaikos,Galatasaraj, ALBA,PROKOM,OLimpija.Alo Care,ni jedan profesionalni klub nema podrsku drzave osim u Srbiji

Neša

pre 11 godina

Mora da gledas Tegeltiju.Kao i svi grobari od muke ne kaze Zvezda vec Zvezda Beograd. Zovi bre kako hoces KK Crvena zvezda. Taj klub nosi crveno beli dres i na dresu grb KK Crvena Zvezda i taj klub je clan porodice SD Crvena Zvezda

Bolje brini brigu kako ce tvoj KK Mali budzet- dervisi da prezivi a da trener bez roaminga ne kuka vise.Eno druge vesti. Dolazi jos jedan perspektivni igrac za reprezentaciju Srbije u Partizan.I ja sada kao sto grobari pitaju takodje pitam Odakle pare??
(Crveno srce, 27. decembar 2012 13:25)

Prešao si se u jednoj stvari. Član SD CZ je KK Crvena Zvezda , Mali Kalemegdan, koja se 5 godina ne takmiči. KK Crvena Zvezda Beograd Diva NIJE član SD Crvena Zvezda, bez obzira što je to vama teško da progutate. Ako ne veruješ idi u privredni registar i videćeš da postoje DVA gore pomenuta kluba.

Vladane izvaljen si

pre 11 godina

E vise necu gledati Zvezdu, i ako sam vatreni navijac!!! Bas mi je muka vise od dovodjenja ovih igraca, sramota, pitam se koju kosarku gledam!!!! Neka ga Misko odvede u Mega Vizuru, od januara gledam Partizan, bar ima manje stranaca i dosta mladju ekipu. Ovo me sve podseca na utakmice preko bare!!!!
(Slavica, 27. decembar 2012 12:59)

Tegeltija znamo cije ti utakmice volis da gledas!

Banda nad bandama

pre 11 godina

Biće ovde više od dvesta pisanija ni oko čega. Kolektivno zaluđivanje, šta drugo. Opsednuti Divom, a KKCZ vratila dug (ne zanima me kako, to neka istraži Vučko), i mogla bi ponovo da se takmiči. Što niko ne pita Ćokija šta će biti sa njegovim privatnim klubom CZBGDDIVA kad se KKCZ vrati, hoće li opet da menja ime, šesti put. Slutim da će pokušati da uzme KKCZ na sudu. Kao, otpaltiosam dug od 16 miliona evra, klub je moj. Niko ga neće pitati da li je dug vratio kreditom od Agrobanke, a koji nikada nije otplatio. Ćoki, da li si siguran da te jednog dana neko neće poterati, kao što sada Miška teraju? Čitam šta lupa u uglednom "Informeru" i sve više shvatam da je Ćoki budala. I skinite ga sa ove stranice, visi mu tu slika već mesec dana, vata me panika, dođe mi da prefarbam ekran.

Zuja Kovin

pre 11 godina

Sprema se tim za Euroligu. Bila bi sramota da ovako jak tim ne obezbedi direktan plasman. Traore i Braun pod kosem je sigurno najaci tandem u nasoj ligi. Mislim da se se on i Savovic menjati a da ce Rasko i Braun igrati centre. Traore je zaista vrlo dobar igrac za nase uslove.

Jesenjin kk mali budzet

pre 11 godina

Jedva cekam derbi,kad na parket u prvoj postavi za Crvenu Zvezdu (stub srpstva) izadju Rakocevic i cetiri crnca.
(zeljko, 27. decembar 2012 14:33)

Jedva cekam derbi,kada na parket u prvoj postavi partizana (mali klub) izadju dva Francuza,Slovak,Letonac i Amerikanac!

Batko

pre 11 godina

(eskorijal, 27. decembar 2012 12:41)

...reče iskomplekirani simpatizer KK Derviš-mali-nam-buđzet-Igokea-MTS-odakle-vma-pare-kme-kme-kme xexexe

Divos

pre 11 godina

Овај заиста врсни кошаркаш попуњава и може да игра поз. 4. и 5, у репрезентацији Француске играо углавном на поз.4, где је по мени доста кориснији. У питању је одличан играч у фази напада, изузетне леђне технике, и због пропорција страшно незгодан за чување, али доста лош и недовољно агресиван у одбрамбеним задацима. Свакако за ову АБА лигу и Евро-куп значајно појачање, сигурно ће му одлични тренер Вукоичић одредити и најбољу улогу у екипи (како Савовић и Суботић пружају у задње време одличне партије, вероватно ће ипак више времена проводити на поз.5).
Некако сам ја прижељкивао једног из Визуре који пружа фантастичне партије ове сезоне, али не иде увек по жељама. Видећемо како ће се Траоре уклопити, а у сваком случају Звезда ради озбиљно, вуче и правовремене потезе, и верујем да ће ове године урадити добре ствари и у Евро-купу и у Аба лиги.

Labud

pre 11 godina

Kako me nerviraju oni dusebreznici (za reprezentaciju) sto im smetaju stranci. Pa KKP i CZBGD su ozbiljni klubovi, u kojima treba da igraju najbolji profesionalci, a da li su oni ovog ili onog drzavljanstva je pod B.
Srbija ima na hiljade profesionalnih kosarkasa u zemlji i inostranstvu, i ako zaista vrede i ako su reprezentativni kalibar izborice se kvalitetom, a ne da im se osigurava mesto u timu po svaku cenu i na ustrb kluba. Tako se radi u svim zemljama sveta. To je profesionalni klupski sport.

bane

pre 11 godina

Posle Dzavajia, Raduljice i Brauna, evo jos jedne recke na zidu Raska Katica. Svi pomenuti su dovedeni kao prve opcije na centru, epilog na kraju sezone znate.

zvezda do groba

pre 11 godina

@eskorijal
ti isto nemas roaming?
ps. za par dana potpisujemo ugovor sa telekomom...sto ce biti novi udar za bucka dervisa cistokrvnog Srbina

Xperia Arc

pre 11 godina

Zvezda je imala budzet 400.000 evra one sezone kad ste nas dobili 41 razlike, a tad ste uzivali i radovali se demoliranju kluba koji je imao smesan budzet a sad ocete neku milostinju i odgovore?

KK Crvena Zvezda Diva Beograd FMP RefleksTelekom Zanzibar Madagaskar ...

pre 11 godina

Daje se proglas upucen svim glodarima ovoga i onoga sveta:

Imate punu slobodu da bivsi,sadasnji ili buduci klub,sportsko drustvo,organizaciju,ili sta god vec,sto bilo kakve veze ima sa imenom Crvena Zvezda,zovete onako kako samo vi zelite,

ALI,

kako god ga zvali,ko god on bio,nece biti Jugoslovenski sportski klub partizan,imace 3X vise navijaca,bice najveci Srpski klub i ona ogromna vecina stanovnika Srbije i sire,kojoj srce bude kucalo za taj klub,nece patiti od kompleksa nize vrednosti!!!

Za nas ostale koji pripadamo ogromnoj vecini(antiglodare),taj klub ce uvek biti Crvena Zvezda,prva i jedina ljubav!

P.S. Znaci,ovo je strasno...dzaba sto 14 god nismo bili prvaci,mi i dalje nabijamo komplekse :)

vlada

pre 11 godina

Ovo je dobro, samo nisam siguran da li ce zbog povrede moci da pruza partije kakve se od njega ocekuju, ipak je cele sezone odsustvovao sa terena. I ovo je potvrda da Milicic ipak nece doci pre leta. Sad imamo 3 igraca u rotaciji na poziciji centra, tako da mozemo igrati i evropu bez straha da cemo na centarskim pozicijama imati problema. Sledi kup, rasplet na jadranu, evropa i na kraju domaca liga, treba imati dosta igraca u rosteru.

vladimir

pre 11 godina

svaki dobar igrac je dobro za klub a naravno da bi mlad igrac napredovao treba neko iskusniji da ga podrzi od treninga preko terena i mlad igrac mora da radi i uci i amerikanci su skolovano pa su uglavnom za primer
ne razumem kuknjavu traore je slobodan igrac i sigurno nije skup uostlom zasto zluradi komentari pa i vi ste doveli igraca nesto nas niste zalili kad ste doveli bogdanovica vujanica isl

Crveno srce

pre 11 godina

@eskorijal

Mora da gledas Tegeltiju.Kao i svi grobari od muke ne kaze Zvezda vec Zvezda Beograd. Zovi bre kako hoces KK Crvena zvezda. Taj klub nosi crveno beli dres i na dresu grb KK Crvena Zvezda i taj klub je clan porodice SD Crvena Zvezda

Bolje brini brigu kako ce tvoj KK Mali budzet- dervisi da prezivi a da trener bez roaminga ne kuka vise.Eno druge vesti. Dolazi jos jedan perspektivni igrac za reprezentaciju Srbije u Partizan.I ja sada kao sto grobari pitaju takodje pitam Odakle pare??

Mad4Red

pre 11 godina

Potpisali smo nov ugovor od danas smo KK CRVENA ZVEDA TELEKOM SRBIJA, pa tek će sad da krenu kompleksi haha... Auu Tegetlija ne veruje, Dule koma!!!

ivke

pre 11 godina

Za sve ne informisane koji lupaju gluposti, Crvena Zvezda u timu ima 12 domaćih igrača i samo 3 stranca, tako da pre nego sto pocnete da pisete gluposti neverovatnih razmera o legiji stranaca informisite se malo bolje.

hoce li biti prasetine za bozic, hm videcemo

pre 11 godina

@eskorijal
mmmmmmmmmmmm
BRACO CIGANI OSECATE LI VI STRAH, NEVERICU, KUKANJE, PLAC, NERVOZU...
ti da si upucen kao sto nisi znao bi da grupa delije ovo takmicenje bojkotuje, imacete prilike da nas gledate u eurokupu...
mi za razliku od vas imamo navijace za 3 fronta...a vi , pa videli smo vec kada ste igrali utakmicu sa Rubinom u hramu sarenih stolica i basket u pioniru sa Barselonom? hoces ti da nastavis ovu recenicu i kazes nam koliko je to vernih navijaca bilo na stadionu jugoslovenske narodne armije...

EuroNeuor

pre 11 godina

Molim navijace Partizana da se ne iscudjavaju kako klub, koji je pred pocetak ove sezone dugovao 12 miliona evra sada ima toliko para i dovodi ovakve igrace, jer taj klub vise ne postoji, ugasen je! Ovaj klub koji NOSI OZNAKE kk CZV nikad nije bio duzan, do prekjuce se takmicio u Zelezniku i crpeo svoje talente, one koji nisu pobegli sa napunjenih osamnaest godina!
Drzava u kojoj zivimo na zalost sve dopusta, a jedini covek koji radi po propisima u rukometnom savezu se proglasava ubicom klubova! Molim, koliko para toliko muzike, ako si duzan i bankrot ides iz pocetka, od beton lige! A kod nas, registrujes nov klub, otvoris nov racun, a staro, puj pike ne vazi!
Jos je smesnije ponasanje velikih navijaca, takozvanog kkCZV diva koji se ovde nesto busaju, a koji su bojkotovali ABA ligu sve dok nisu pojacali ekipu pa od jednom postali najbrojniji na utakmicama istog takmicenja! Znaci drzimo rec i karakter smo dok nam odgovara, a posle... Ili jesmo ili nismo, a navijaci KKCZVBG Diva to ocigledno...(nek svako dopise, po volji, kraj ove recenice)
(eskorijal, 27. decembar 2012 12:41)

Ajde vi grobari odlucite se vise, jel KKCZ ugasen ili je Covic preko noci vratio 12 miliona, mislim stvarno vi ni sami ne znate sta pisete...

Mikeli

pre 11 godina

Da, to jeste bilo sasvim normalno, adekvatno rezultatima, zaslugama i nacinu na koji predstavljamo ovu zemlju.Sa druge strane, ovo sto se sada desava je vama lepo, ali je sve samo ne normalno.U normalnoj zemlji, klub poput KK Partizan bi imao ogromnu pomoc drzave i niko ne bi smeo ni da se usudi da trazi ravnopravan tretman dok ne ostvari bar priblizne rezultate, medjutim kao sto neko dole rece - Zivimo u drzavi u kojoj je sve dozvoljeno....
(Tolle, 27. decembar 2012 13:47)

Prevrce mi se zeludac od ovih mucnih komentara kojem ste zatrovani od strane privatnog Danilovicevog kluba! koji su to bili vasi rezultati ? Pet sezona niste mogli proci prvu fazu evrolige,a doveli ste Hausa, Stanojevica, Scepanovica i Vujanica u jednoj sezoni! Gubili ste po 20,30 razlike u pioniru i terali tog Vujosevica,dok su te sezone zvezdu vodili Kreckovic,a igrali Prokic,Sljivancanin,Koprivica,Dozet i pitaj boga ko sve ne,vise se ni ne secam. U vas su ulagali i nasi i ovi iz republike srpske na celu sa Dodikom koji je pocasni predsednik partizana?Sto to,na lepe oci? Pitaj ove iz republuike srpske sta misle o projektu fuzija partizan igoeka,a ako mi ne verujes posto ste poznati da imate selektivno pamcenje,ukucaj na guglu fuzija partizan igokea i naicices na par tekstova o tome!Pa Dodik i Tadic svaku utakmicu bili u lozi arene,eto navijacki samo,je l tako? Vi i vasi rezultati,na osnovu toga zvezdu u fudbalu je trebalo 500 godina finansirati,a sve ostale klubove ugasiti!

as

pre 11 godina

Dolazi covek kao slobodan igrac. Sta ste se uhvatili za to odakle pare? :P
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Student,

Ha ha ha ha.Dolazi da igra za smestaj i dve pljeskavice na dan pored Pionira.Ostalo sve placa sam
(Ha ha Ha, 27. decembar 2012 14:45)

Da a ovaj vas za burek i jogurt, smestaj mu ne treba trenirace po celi dan.

Mcclane

pre 11 godina

Kazu drzava u krizi, a veciti dovode francuze??????????
(Mire, 27. decembar 2012 15:00)

Izvini,zvezda dovodi reprezentativca francuske,coveka koji je igrao finale olimpijskih igara i ubacio amerima 12 poena.lepo pise prosek mu je oko 15 poena po utakmici,dok je partizan doveo nekog momka koji jos uci kako se igra kosarka.nemoj porediti ova dva igraca jer su nebo i zemlja,kao i zvezdin tim koji u odnosu na partizanov deluje kao svemirski!

Doktor

pre 11 godina

(marko, 27. decembar 2012 15:25)

Ocigledno si neki los doktor. Ne brinem ja za lekare u Srbiji oni bar uvek imaju posla, jeste 50k mesecno plata, ali zato privatno zarade bar trostruko vise. Nego da se ja vratim na temu. Zvezdo samo cepaj!!!

Jeremy Clarckson

pre 11 godina

@Covic
Ne moras da psujes budi malo pristojniji, ako umes, nadam se da si pristojan za toliko. A druga stvar stvarno je smesno sto pominjes Vucica, a nije vam smetao Tadic dok je bio na vlasti u lozi partizana sa salom oko vrata. Amnezija je zeznuta stvar zar ne? Vidim da se dosta ljudi ovde raspisalo oko nebitnih stvari. Svi znate kako funkcionisu i kako su funkcionisale stvari u sportu kad se politika umesa. Tako da, ljudi gledajte kosarku (ko moze da je gleda ovakvu kakva je, bolju nemamo) ko ne zeli nek promeni kanal. Prosta stvar.

Beograd navija za Zvezdu

pre 11 godina

bosko, 27. decembar 2012 13:31)
Iako vas izjeda zavist, morali biste da budete malo objektivniji ili da znate nesto o cemu pisete. Subotic ima srpsko drzavljanstvo i nikad se nije skidao za CG. Aca Petrovic je zvao Savovica u reprezentaciju BiH i on ce obuci njihov dres samo u slucaju da ga Dusan grobar Ivkovic ne uvrsti u tim za EP. Nije tesko biti informisan...

Mirko

pre 11 godina

Nego, ovi naši stari i novi centri imaju 208, Savović koji kao igra 4-ku je viši od njih - 210, plus ima veću skočnost, mada su Braun i Katić jači i teži.
Elem, kad ćemo da dovedemo nekog višljeg centra, to bih ja da pitam? Jer očigledno da nije problem u centrima jer su Braun i Katić odlični, nego u visini.

Što se ovog dečka tiče, vidim da ima potencijal, a šta će da pokaže zavisiće isključivo od njegovog zdravlja odnosno povreda. Nadam se da ih neće biti i da će da kida. Samo napred majstore, dobrodošao u najbolji klub u zemlji!

Mungos

pre 11 godina

Ovaj je jako skocan kao puma je pod reketo. Ocekuje nas ubitacan tempo i na tako bitnom mestu moramo imati sveze snage. Isprobati ga da kraja sezone i ako valja igrace u Euroligi.

Kk mali budzet

pre 11 godina

(Za grobare iz pionira) ko bre pominje partizan pa sta cete vi ovde i dajete komentare ovo je pojacanje u zvezdi i zvezdina vest nego vi ste pukli ove godine i toliko vam je krivo da vise neznate ni sta pisete pa ko je vas pitao proteklih god. odakle vam pare nego Bo.Ta je gurao ali gotovo jeeeee . crknite ako treba

SASA FRANKFURT

pre 11 godina

Super ali Zvezda mu je onako samo usputna stanica do kraja sezone, a to i nije nesto. Bar da ostaje 1-2 god, e onda bi bilo super! Zajedno sa Braunom ne bi mogo niko ni da "prismrdi" ispod kosa!

mm

pre 11 godina

Posto vidim da dosta neupucenih pise sta ce zvezdi treci centar kad vec ima brauna i katica,(isto pisu i novinari kojima kosarka nije jaca strana) zelim da kazem da je traoreova primarna pozicija 4, ali mu je prednost jer moze da igra i na 5. Dakle on ce najvie deliti minutazu sa Savovicem na 4, a na 5 samo po potrebi, sto znaci da Braun ostaje. Tj. najvise minutaze gubi Subotic, ali ako, ipak je Traore za klasu bolji od Subotica, a u evropskoj kosarci ima i 3 puta veci renome od Savovica koji je nas ponajbolji igrac.
Sve u svemu Braun ostaje, a sa Traoreom smo se jako pojacali pre svega na 4, a super je sto moze uspesno da igra i na 5.
Prosecan izvodjac bacanja, sut za 3 nema uopste i trojke ne sutira, u odbrani slabiji ali izuzetno jak igrac, odlican pod kosem. (slicne karakteristike kao gordon), drugi centar sjajne i trofejne francuske reprezentacije sastavljene uglavnom od nba zvezda. jedno od najzvucnijh i najskupljih inostranih imena u nasim klubovimA U zadnjih 15 godina.

nman

pre 11 godina

Kad ste godinama uzimali šta ste hteli i imali nije vam smetalo, sad kad još neko ima vama je to neshvatljivo.. A na komentare tipa fmp, diva, beograd itd. i ne vredi odgovarati, kad zvezdaši klub prihvataju kao svoj, to šta misli neki iskompleksirani grobar je apsolutno nebitno. Ljubomora je čudo.

vladimir

pre 11 godina

volimo da gledamo strani sport kvalitet u svakom segmentu i odredjena pravila ali to primeniti kod nas ...
po kuknjavi suprotnog tabora u premijer ligi bi bilo 5 klubova a u spanskoj kosarci 3
Jeste culi fergusona da kuka sta ce rus u celziju i arapi sitiju a mi smo institucija
milan je u velikoj finansijskoj krizi pa nije kukao i pjuvao po juventusu
jeste nekad culi kuknjavu nasi sede a sranci igraju..
radujmo se derbiu dobrim timovima a ne prosioajmo zlu krv otkud im nas niko ne ceni sami protiv svih