Utorak, 18.12.2012.

19:52

Zvezda rutinski do drugog mesta

Košarkaši Crvene Zvezde DIVA savladali su ekipu Splita 94:67 (16:21, 26:16, 26:15, 26:15) u premijernom meču 14. kola regionalne ABA lige.

Izvor:

Zvezda rutinski do drugog mesta IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

100 Komentari

Sortiraj po:

Rek*o tata da ne dirate jasiku!

pre 11 godina

Mali Cvetkovic veze nema, majko moja.. Bolje da je ostavljen Nedovic
(Floro Flores, 18. decembar 2012 21:55)

Cvetkovic odlican, kakva determinacija u presingu ovog igraca. Odlicna kontrola lopte, unosi neku dobru energiju u u tim.

(AlCapone, 18. decembar 2012 21:55)
----------------------------------------------------
Ovo su dva komentara pisana jedan za drugim. Toliko o "strucnim" komentatorima...

grobar.prijepolje

pre 11 godina

Dobro vece DERVISI! Kako ste veceras? Sta ima u Madjarskoj? Vidim pratite nas! Nastavite i uzivajte u dobroj kosarci. Nije po kvalitetu kao vasa evroligaska, sa 50 poena po utakmici, ali trudimo se.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ludak, 18. decembar 2012 21:00)

Vidis...po tvojoj logici : Ako Partizan da 50 koseva a igra sa Barselonom,CSKA itd...i Barsa ili CSKA pobede sa 51-50...To je po tebi LOSA KOSARKA... Drugi primer: posto smo mi Vas godinama tukli po 40+ ,znaci da je rezultat na kraju bio 51-10,jel da??!!
Mislim,ja ne znam ni zasto polemisem nesto sa vama...nekad ne mogu da oprostim sebi sto to dozvoljavam...Mllllooooogooo ste se rasprdili....
Ja bih se na vasem mestu raspitao sta je stvarno znacenje reci FRUSTRACIJA...

japaja

pre 11 godina

šteta za gledatelje u pioniru što nisu igrali vujčić i vukušić. bilo bi zanimljivije a i djeca da vide kako se legenda od 4 banke baca za svakom loptom na glavu !

torcida 1950

pre 11 godina

Split-Jugoplastika je bila ponos bivse Juge, Hrvatske.Druga stvar sto mi moramo prodavat igrace, Partizan je tada bio jak, ali imo ke nesrecu da je igrao u to vrijeme(Divac, Paspalj, Obradovic) protiv Kukoc, Radja, Sretenovic,Perasovic

ultrabgd1

pre 11 godina

Iz Wikipedije --- Дервиш (персијски: ﺵﻴﻭﺭﺩ, турски: derviº - сиромах) је израз који означава муслиманског аскету---
Dakle, u tome je stvar, Derviš zaista znači Neko Ko Ima Mali Budžet !

Mirko

pre 11 godina

Ne znam sta ovaj Skot trenira kad masa 5 puta za redom slobodno bacanje.Idemo Zvezdo!
...…..
Kakve veze ima masa sa slobodnim bacanjima.
(Nekas, 18. decembar 2012 20:50)

Maša je skraćeno od promašuje. :) Ima veze..
Pitanje je na mestu, kako može 5 bacanja za redom da promaši?
Ja ne igram košarku, ali ne bih to uspeo..

Mirko

pre 11 godina

I nismo još drugi, jer imamo poraz više od Partizana, ali sačekaćemo do sutra pa ćemo videti šta će biti. Ne navijam za Hrvate, da se razumemo, al' ne bih se ni bunio da izbijemo na 2 mesto.
Isto tako želim srpski final four Aba lige, i realne su šanse da se to i desi. Možda se Budućnost umeša (mada su i oni Srbi iako neki od njih misle da nisu), ili Cedevita, ali nadam se da neće.

SASA

pre 11 godina

Bravo za Zvezdu...
Stvari polako pocinju stimati u ovoj ekipi.... I Cvetkovic igra sve ozbiljnije....
Protiv Zadra ce biti rutina...
A ako ih ih Grobari dobiju, a nadam se da hoce, Partizan i Zvezda su sigurni za final four...
Super izgleda Zvezda, i znam da se dosta ljudi zali na ovo ili ono, ali da nam je neko ponudio 1 mesto u grupi u Eleb kupu, 3 mesto ABA lige na polusezoni, i pobedu na derbiju, znamo svi da bi uzeli odma...
Nije Zvezda jos ona koja zelimo, ne moze se tek tako napraviti ozbiljna ekipa, pogotovo ne nakon 16 godina unistvanja i pljackanja...
TRebace jos godinu dve....Ne mojte kritikovati toliko, ja sam prezedavoljan postignutim, i ucinjenim, do pre godinu dana nismo imali ni za flastere.... Malo strpljenja i razumevanja, moramo istrpeti Cvetkovica, vratice se duplo veruj te mi...AJmo Zvezdo, Igoreeeeeee

BLBL

pre 11 godina

Pravo otkrovenje meca je centar Milovanovic! Odlican u svim segmentima igre, i neuporedivo bolji od Brauna. Braun ne moze da nadvisi ni plejmejkera a kamoli iole ozbiljnog centra. Cvetkovic odlican, borben...
Kod Splita Sobin mi se svidjeo, cela ekipa je vrlo talentovana i dobro se bori.
(Zvezdin sin, 19. decembar 2012 00:02)

Ajde ne preteruj...Milovanovic je postigao par poena iz cistih situacija, onako iz drugog plana, ali uporedjivati ga sa Brown-om je u ovom trenutku smesno, jer kosarka na ovom profesionalnom nivou trazi nesto potpuno drugacije, narocito na psiho-fizickom planu protiv vrhunskih protivnika, kada je stres i pritisak, a samim tim i ogromno ocekivanje daleko vece, tako da mec protiv oslabljenog i generalno slabog Splita nije nikakvo merilo. Cinjenica da Brown nije odigrao na nekom vrhunskom nivou, ali je uz Savovica, Rakocevica, Scotta i Nelsona jedan od najboljih igraca Zvezde i generalno se fenomenalno uklopio u ekipu i odlicno igra celu sezonu, a samo laik moze smatrati da bi Zvezda bez Brown-a bila bolja. Sva tri Zvezdina Amera su odlicna, igraju za tim, bez samoisticanja(a Brown je nebrojeno puta pokazao s koliko strasti ulazi u svaki mec) i pitao bih te ja kakvo bi misljenje imao o npr. Rakocevicu i Savovicu, koji takodje naprave gomilu gresaka i cesto brljaju, a cije greske ispod kosa ispravljaju upravo Brown i Scott(koji "pokupi" gomilu lopti).Ne budi toliko povrsan.

Zvezda je "ubola" sa sva 3 stranca i bez njih ne bi bili ni blizu vrha. Cinjenica!

Simets

pre 11 godina

Milan Milovanović je 1991 godište visok je 206 i igra 5 mada je više 4 ali kad izraste još 5-7cm i doda 10-15 kg biće opasan a što liči na Bjelicu to je već druga priča.
(Stiven Dzerard, 18. decembar 2012 22:00)

Ahhaha, decko od 21 godinu da nastavi da raste :) E moj bioloze :)

Zvezdin sin

pre 11 godina

Cestitke momci! Ponovio se opet los pocetak, neshvatljivo. Dosta brzopletosti. U nastavku je bilo puno bolje.
Pravo otkrovenje meca je centar Milovanovic! Odlican u svim segmentima igre, i neuporedivo bolji od Brauna. Braun ne moze da nadvisi ni plejmejkera a kamoli iole ozbiljnog centra. Cvetkovic odlican, borben...
Kod Splita Sobin mi se svidjeo, cela ekipa je vrlo talentovana i dobro se bori.
U Subotu svi u Pionir da deklasiramo Zadar!

joe who saffet

pre 11 godina

(danijela,18.decembar 2012 22:00)
Tada ide onaj koji je na kraju ligaškog djela bio drugi,dakle,ne finalista.Treći ide u kvalifikacije za EL.Ukoliko osvajač bude 3.ili4.,tada on ide u EL i 1. na kraju ligaškog dijela,dok drugi ide u kvalifikacije.Daće Bog da Zvezda ide direktno

Stefan

pre 11 godina

Alo bre 12 godina SUROVA dominacija

Zvezda se od maja 2004 godine nalazi pred gasenjem,klub se suocaovao sa konstantnom blokadom racuna,mnogi igraci su napustili zvezdu zbog ne izmirenih dugovanja,malo je falilo da klub bankrotira.Kako dovesti dobrog igraca u jedan klub koji se nalazi pred bankrotom? Interesantno bi bilo da se partizan nadje u istoj situaciji u kojoj se nalazila zvezda,pa da onda vidimo koliko bi trajala zvezdina dominacija.

psihijatar

pre 11 godina

(Nije mi jasno..?, 18. decembar 2012 22:12)

Prijatelju duboko udahni,pa nastavi da pises o svojim kompleksima to je pravi nacin za prevazilazenje istih.

Milan - Chicago

pre 11 godina

znaci razbila ih C.Zvezda u drugoj trećoj i četvrtoj četvrtini .... svaka čast samo tako nastavite ... Zvezdo zgazi ih sve !

bgd

pre 11 godina

ako npr. prvi posle ligaskog dela,i pobednik final four-a bude ista ekipa ko je onda drugi ko ide direktno u euroligu? finalista ili?
(danijela, 18. decembar 2012 22:00)
Ukoliko prvi iz ligaskog dela i osvoji ligu, drugi direktni ucesnik EL je drugi na tabeli isto iz ligaskog dela, a u kvalifikacije ide treci na tabeli. U slucaju da treci ili cetvrti sa tabele osvoje final four, osvajac i prvi iz ligaskog dela direktno, a drugi na tabeli u kvalifikacije. Ako drugi sa tabele osvoji ligu, onda taj tim uz prvog iz regularnog dela idu direktno, a treci sa tabele u kvalifikacije.
Pozdrav.

Aca*Minhen

pre 11 godina

igramo rasturamo,nego da li neko zna šta je sa Darkom Milicicem ? priča se da postoji šansa da zaigra za nas e sad koliko je to realno ali Darko je veliki Zvezdaš pa mozda prelomi i dodje .... videćemo .....

culum

pre 11 godina

Dobro vece DERVISI! Kako ste veceras? Sta ima u Madjarskoj? Vidim pratite nas! Nastavite i uzivajte u dobroj kosarci. Nije po kvalitetu kao vasa evroligaska, sa 50 poena po utakmici, ali trudimo se.
(Ludak, 18. decembar 2012 21:00)

E moj mico ako je ovo tebi kvalitet onda ne znam sta bi rekao da odes da gledas jednu NBA utakmicu. Pa mi nismo mogli da se povezemo. Da nije ovih trojki upucenih od igraca koje niko ne cuva, ne znam sta bi bilo. Split nikad gori, a mi toliko losi i opet pobedjujemo. To jeste dobro za nas, ali da se ti toliko dizes nema zbog cega jer mi zicere nismo znali da damo, kao ni split.

ams

pre 11 godina

I dalje je ovo od onoga sto ovaj tim realno moze (cak i bez izvesnih promena i pojacanja), prisutne su neke pocetnicke greske, srljanja, katastrofalna izvodjenja sl. bacanja od strane pojedinaca, ali nasuprot gradskom rivalu, pravo je uzivanje gledati ovakvu kosarku. Agresivno, takticki raznovrsno, u nekim trenucima i lucidno, timski, jednom recju sve ono sto na sta smo godinama cekali. A sad da l' smo fuzija, infuzija, transfuzja, iluzija, neka se time bavi gospoda iz Humske. S onakvom igrom, malo toga drugog im preostaje.
Bravo Zvezdo, idemo do vrha!

Zuja Kovin

pre 11 godina

Rutinska pobeda protiv oslabljenog Splita. Odmorili smo glavne igrace i sada jos jedna pobeda pa na pauzu. Ocekujem kiks Partizana Igokea i pravog kluba Igokea iz R. Srpske. Napred Zvezdo do prvog mesta!

danijela

pre 11 godina

ako npr. prvi posle ligaskog dela,i pobednik final four-a bude ista ekipa ko je onda drugi ko ide direktno u euroligu? finalista ili?

Nije mi jasno..?

pre 11 godina

Zvezdasi pricaju da bi trebalo nas da bude sramota sto smo izgubili od bilo koga u kosarci ? Alo bre 12 godina SUROVA dominacija, +42 i ostale poraze koje ste pretrpeli(ali tad vi ste bili iskljucivo fudbalski navijaci jer kosarka koga zanima?), razne bruke gubljenje utakmice od koga stignete ispadanje od aba lige i neznam sta jos ne. Vi cete da pricate nesto ? Kad pominjete Partizan EVROPSKOG PRVAKA ima da ustanete ! Mi smo za vas INSTITUCIJA. Idite tamo navijajte za za FMP nek vas laze Covic da je to Zvezda ali surova realnost je da je vas klub Crvena Zvezda ZAMRZNUT na 5 godina. Vi cete da pricate od sramoti ?! Prodali ste grb bre bruke jedne :) Objavite molim vas :)

Bob Rock

pre 11 godina

Bravo limenke iz Stjepana Stupanca 15a, Zeleznik. Ovakvom igrom, mozda i dodjete do sanse da po treci put osvojite Jadransku ligu i da posle 37 godina postojanja konacno zaigrate Euroleague!

Mike

pre 11 godina

Poleteli ste previše!!!! Kad pobedite nas, onda se javite.
(Partizan ponos Srbije!!!, 18. decembar 2012 21:49)
Prijatelju skoro bila utakmica i mi pobedili i dali 92 poena

Retro

pre 11 godina

(Nije mi jasno..?, 18. decembar 2012 22:12)

Iskompleksirani evo objavise ti komentar? Jel si sad srecan? Nisam citao komentar ali znam da si frustriran ajde sad na pajkanje, i popi mleko

xxx

pre 11 godina

Vidim da su mnogi ovde poleteli i sprdaju se, medjutim ja ne vidim bas neke uigrane akcije i tecnu igru. Takodje dozvolili smo previse skokova ovako skromnoj ekipi, mislim na prvo poluvreme. Mnogo se gresilo na ovom mecu a da budemo realni Split je jedna od najlosijih ekipa i jos bez dva najbolja igraca. Stranci su takodje van forme u zadnje vreme. Ne bih samo voleo da se ponovi Buducnost pa da onda komentari budu suprotni od ovih. Malo iskusnije ekipe sigurno nece da dozvole da ovako nonsalantna igra ne bude kaznjena.

milos

pre 11 godina

sve je ok, da nas provocirate zbog bamberga, solnoka...ali dal je moguce da mozete za zadar da navijate. strasno, bruka i sramota za ljude koji sebe nazivaju stubom srpstva. umesto da se nadate final four- u sa srpskim timovima vi nam zelite poraze protiv hrvatskih timova. bruka!

t

pre 11 godina

Evo sta sam u oktobru napisao za ekipu Splita: Moje skromno misljenje da ce Split bez obzira na dobar start verovatno zavrsiti na jednom od poslednja dva mesta. Vujicic nema snagu da odigra celu sezonu,ostali igraci nisu tako kvalitetni ili su previse mladi.
(t, 6. oktobar 2012 23:23)
Preporučujem (+45)
Ne preporučujem (-98)
Voleo bi da se sad jave strucnjaci koji rekose da ce Split da se bori za gornji dom,uglavnom navijaci Partizana i ,,susjedi''.Toliko o tome,Zvezdo samo cepaj i ne osvrci se.

Sad ti je jasnije?

pre 11 godina

Zvezdasi pricaju da bi trebalo nas da bude sramota sto smo izgubili od bilo koga u kosarci ? Alo bre 12 godina SUROVA dominacija, +42 i ostale poraze koje ste pretrpeli(ali tad vi ste bili iskljucivo fudbalski navijaci jer kosarka koga zanima?), razne bruke gubljenje utakmice od koga stignete ispadanje od aba lige i neznam sta jos ne. Vi cete da pricate nesto ? Kad pominjete Partizan EVROPSKOG PRVAKA ima da ustanete ! Mi smo za vas INSTITUCIJA. Idite tamo navijajte za za FMP nek vas laze Covic da je to Zvezda ali surova realnost je da je vas klub Crvena Zvezda ZAMRZNUT na 5 godina. Vi cete da pricate od sramoti ?! Prodali ste grb bre bruke jedne :) Objavite molim vas :)
(Nije mi jasno..?, 18. decembar 2012 22:12)

Ustao sam i rekao hvala instituciji sto postojite da vas nema trebalo bi vas izmisliti. A volim ja sve vas iz institucije sto redovno citate vesti o FMP , CZV, DIVA ili sta vec znaci samo da vas sve ovo mnogo iritira ali ipak kompleksi i posle 12 god. dominacije ne prestaju.

SASA FRANKFURT

pre 11 godina

Bravo Zvezdoo, vratili smo im sa kamatom! Kakav presing je igrala Zvezda to se ne vidja svaki dan! A ko je onaj Milovanovic? Pa covek je zver, rampe, zakucavanja, nijedan promasaj! To je Zvezdina buducnost. Mislim da smo s njim dobili jos jednog super igraca! Scotu ne ide u momentu al podesice on nisanske sprave kad to bude najpotrebnije, nema sumnje u to! Bravo Zvezdo!

Grobar

pre 11 godina

Neko pamti Bari, neko Fljarmurtari i SOLNOKI. :)
(The Mad Hatter, 18. decembar 2012 21:37)
Promasio si sport covece. A pamtimo i Istanbul, ali nam bezveze da pominjemo 7 puta dnevno. U svakom slucaju, koliko god da ste dobri, morate da postujete klub od kojeg velikani, Barselona i CSKA, strahuju. Nadam se srpskom derbiju finalu komsije.

Stiven Dzerard

pre 11 godina

Milan Milovanović je 1991 godište visok je 206 i igra 5 mada je više 4 ali kad izraste još 5-7cm i doda 10-15 kg biće opasan a što liči na Bjelicu to je već druga priča.

Kimi Gtb

pre 11 godina

Danilovic nudi: D.Vujosevica, Vestermana,Gordica,Gagica i Muslija Raznjatovicu za Milojevica i Bobija...ali nije Misko vrana...oduvao ga samo tako!

ganac pije iz limenke

pre 11 godina

Kup Radivoja Koraća 1989. Sve drugo je lokal. To je vaš Dule.Ajde da ga sad vidimo kada su Zvezda i Radnički ozbiljni klubovi.

Ludak

pre 11 godina

Dobro vece DERVISI! Kako ste veceras? Sta ima u Madjarskoj? Vidim pratite nas! Nastavite i uzivajte u dobroj kosarci. Nije po kvalitetu kao vasa evroligaska, sa 50 poena po utakmici, ali trudimo se.

27

pre 11 godina

Milovanovic MNOGO bolji od Mitrovica! On je na ovoj utakmici pokazao vise nego Mitrovic tokom celog prvenstva (igrao na 6 utakmica). Mislim da Mitrovica treba poslati u Radnicki FMP do kraja sezone pa sledece ako ode neko od visokih igraca dati mu sansu. Ipak je Milovanovic bolji trenutno a igraju na stoj poziciji. Uz to Milovanovic je 2 godine stariji (91. i 93. godiste), mislim da mu treba dati sansu.
Cvele sjajan. Vuk takodje.

ocigledno

pre 11 godina

Mislim da je nakon 1 minuta bilo jasno da su Splicani ovde dosli na jedan kvalitetan trening,cak su i dva najbolja igraca ostavili u Dalmaciji.

ivan kg

pre 11 godina

33-25. Gazi Zvezdo!!! Derviši, aj marš sa naših vesti. Gledajte vašeg dulenceta!
(Čekić, 18. decembar 2012 20:37)


Grobari, zar imate obraza da se javljate posle one bruke protiv Mađara??? Palite sa naših vesti kompleksaši jedni!
(Aleksandar, 18. decembar 2012 20:35)

Od 18 komentara samo dva su od Partizanovih navijaca tako da... a i pre vasih komentara su to bila jedina dva. Kakav kompleks mi mozemo da imamo od Vas kad se zna ko je uspesniji u kosarci

mile grobar

pre 11 godina

Boze koja me tuga hvata kad gledam Zvezdu kako igra majke mi koja je to lakoca i kad nisu u formi za plus 30 a mi i kad smo u najboljoj formi ne mozemo da se sastavimo protiv solnoka i bamberga nek nam je alah u pomoci :(:(

Dunava

pre 11 godina

Padoh koseve,i to za pola kosa!Kakav je Simonovic pacenik,suta onu zadnju trojku,pa to nijedan pravi kosarkas nebi sutnuo,vodis 20 razlike i tip sekundu do kraja suta,pacenik!Gospodin Rakocevic bi dzentlmenski pustio da istekne vreme...

AlCapone

pre 11 godina

Praznik kosarke.

Cvetkovic odlican, kakva determinacija u presingu ovog igraca. Odlicna kontrola lopte, unosi neku dobru energiju u u tim.

Bravo Zvezda, igrate najlepsu kosarku u ABA ligi.

A sutra jos Partizan da dobije i prekosutra Radnicki.

del.vz

pre 11 godina

s pola snage do pobede nad nejakim splitom, a na kraju čoveku dodje i žao tih klinaca, sećajući se 70-tih i onih čuvenih duela zvezde i jugoplastike u okršajima za titulu, koji su često završavali opštom tučom na terenu...duci, moka, vučko, rakoč stariji...

nadjite komentatora

pre 11 godina

Ovaj Denda je najgori komentator ikada verovatno. Ne zna se dal je gore njegovo akcentiranje Ćapina protiv Radničkog il to što je na ovom meču 48 puta rekao da ne igraju Vukošić i Vujčić.

Što se tekme tiče,očekivano sa pola snage.

nivo iznad

pre 11 godina

Bez štipanja, udaranja, psovanja, jurenja sudije po terenu, prebijanja sudije u svlačionici, psovanja svih uključujući i sopstvene igrače, unošenja u lice, razgrtanja golemim trbuhom....to se zove više od igre.
Respect Zvezdo !!

samrok sila SLUsamrok

pre 11 godina

Alo delije sto smarate grobare oni i trebaju da nas prate razumite ih nije im lako a vamo dolaze da gledaju kako se igra kosarka ne bi li prebacili 50 poena pustite ih dervisi

smarac

pre 11 godina

nocas cu sanjati da "vuksic i vujcic nisu igrali" i da je "marineli potpuno zbunjen sjanom odbranom cvetkovica"
mislim da je komtentator na rts2 te dve stvari ponovio posle svakog napada splita. zapravo ne znam da li je osim toga ista i rekao. bar mi je sada, posle utakmice, ostao takav utisak.

grobar

pre 11 godina

@Gazi Zvezdo sve u nizu titula je jako blizu
(Lepi_Fika, 18. decembar 2012 20:54)

(Lepi_Fika, 18. decembar 2011 20:54)
(Lepi_Fika, 18. decembar 2010 20:54)
(Lepi_Fika, 18. decembar 2009 20:54)
(Lepi_Fika, 18. decembar 2008 20:54)
(Lepi_Fika, 18. decembar 2007 20:54)
(Lepi_Fika, 18. decembar 2006 20:54)
(Lepi_Fika, 18. decembar 2005 20:54)
(Lepi_Fika, 18. decembar 2004 20:54)
(Lepi_Fika, 18. decembar 2003 20:54)
(Lepi_Fika, 18. decembar 2002 20:54)
(Lepi_Fika, 18. decembar 2001 20:54)
(Lepi_Fika, 18. decembar 2000 20:54)
(Lepi_Fika, 18. decembar 1999 20:54)
(Lepi_Fika, 18. decembar 1998 20:54)

Kako ti covece ne dosadi????

Bandera

pre 11 godina

Vidim ovde ima navijača kluba, koji ne može da pobedi tamo neki mađarski Szolnoki Olaj! Opustite se, uživajte malo u dobroj košarci, gde neće biti štipanja, psovanja, šamaranja, gepekovanja... Nastavite da nas pratite!

Sector

pre 11 godina

@Yugosloven

Druze jel ti gledas uopste utakmicu?Ima maltene 5 000 ljudi iako je radni dan i gostuje najslabija ekipa u ligi(sto Split bez Vujcica i Vukusica svakako jeste).I po zvanicnoj statistici Zvezda je najposjeceniji klub u ABA ligi.Ako budemo igrali EL u Areni bicemo i najposjeceniji u Evropi uz Zalgiris.Inace Skot nije u formi,dobro ce mu doci ovaj pauza..

nas ponos i snaga

pre 11 godina

Tamo daleko, daleko od mora, tamo je selo moje, tamo je ljubav moja...
Bez otadzbine daleko, na Krfu ziveh ja, ali sam ponosno klic'o, zivela Srbija... !

Nekas

pre 11 godina

Ne znam sta ovaj Skot trenira kad masa 5 puta za redom slobodno bacanje.Idemo Zvezdo!
....................................................................
Kakve veze ima masa sa slobodnim bacanjima.

del.vz

pre 11 godina

grob.pažljivo gledajte kako vas preskačemo na tabeli-nakon naše pobede večeras, zadar vas rastura i padate ispod zvezde, pa padate, pa padate...

Mike

pre 11 godina

Poleteli ste previše!!!! Kad pobedite nas, onda se javite.
(Partizan ponos Srbije!!!, 18. decembar 2012 21:49)
Prijatelju skoro bila utakmica i mi pobedili i dali 92 poena

Ludak

pre 11 godina

Dobro vece DERVISI! Kako ste veceras? Sta ima u Madjarskoj? Vidim pratite nas! Nastavite i uzivajte u dobroj kosarci. Nije po kvalitetu kao vasa evroligaska, sa 50 poena po utakmici, ali trudimo se.

Sector

pre 11 godina

@Yugosloven

Druze jel ti gledas uopste utakmicu?Ima maltene 5 000 ljudi iako je radni dan i gostuje najslabija ekipa u ligi(sto Split bez Vujcica i Vukusica svakako jeste).I po zvanicnoj statistici Zvezda je najposjeceniji klub u ABA ligi.Ako budemo igrali EL u Areni bicemo i najposjeceniji u Evropi uz Zalgiris.Inace Skot nije u formi,dobro ce mu doci ovaj pauza..

nas ponos i snaga

pre 11 godina

Tamo daleko, daleko od mora, tamo je selo moje, tamo je ljubav moja...
Bez otadzbine daleko, na Krfu ziveh ja, ali sam ponosno klic'o, zivela Srbija... !

nadjite komentatora

pre 11 godina

Ovaj Denda je najgori komentator ikada verovatno. Ne zna se dal je gore njegovo akcentiranje Ćapina protiv Radničkog il to što je na ovom meču 48 puta rekao da ne igraju Vukošić i Vujčić.

Što se tekme tiče,očekivano sa pola snage.

mile grobar

pre 11 godina

Boze koja me tuga hvata kad gledam Zvezdu kako igra majke mi koja je to lakoca i kad nisu u formi za plus 30 a mi i kad smo u najboljoj formi ne mozemo da se sastavimo protiv solnoka i bamberga nek nam je alah u pomoci :(:(

nivo iznad

pre 11 godina

Bez štipanja, udaranja, psovanja, jurenja sudije po terenu, prebijanja sudije u svlačionici, psovanja svih uključujući i sopstvene igrače, unošenja u lice, razgrtanja golemim trbuhom....to se zove više od igre.
Respect Zvezdo !!

Sad ti je jasnije?

pre 11 godina

Zvezdasi pricaju da bi trebalo nas da bude sramota sto smo izgubili od bilo koga u kosarci ? Alo bre 12 godina SUROVA dominacija, +42 i ostale poraze koje ste pretrpeli(ali tad vi ste bili iskljucivo fudbalski navijaci jer kosarka koga zanima?), razne bruke gubljenje utakmice od koga stignete ispadanje od aba lige i neznam sta jos ne. Vi cete da pricate nesto ? Kad pominjete Partizan EVROPSKOG PRVAKA ima da ustanete ! Mi smo za vas INSTITUCIJA. Idite tamo navijajte za za FMP nek vas laze Covic da je to Zvezda ali surova realnost je da je vas klub Crvena Zvezda ZAMRZNUT na 5 godina. Vi cete da pricate od sramoti ?! Prodali ste grb bre bruke jedne :) Objavite molim vas :)
(Nije mi jasno..?, 18. decembar 2012 22:12)

Ustao sam i rekao hvala instituciji sto postojite da vas nema trebalo bi vas izmisliti. A volim ja sve vas iz institucije sto redovno citate vesti o FMP , CZV, DIVA ili sta vec znaci samo da vas sve ovo mnogo iritira ali ipak kompleksi i posle 12 god. dominacije ne prestaju.

Bandera

pre 11 godina

Vidim ovde ima navijača kluba, koji ne može da pobedi tamo neki mađarski Szolnoki Olaj! Opustite se, uživajte malo u dobroj košarci, gde neće biti štipanja, psovanja, šamaranja, gepekovanja... Nastavite da nas pratite!

ams

pre 11 godina

I dalje je ovo od onoga sto ovaj tim realno moze (cak i bez izvesnih promena i pojacanja), prisutne su neke pocetnicke greske, srljanja, katastrofalna izvodjenja sl. bacanja od strane pojedinaca, ali nasuprot gradskom rivalu, pravo je uzivanje gledati ovakvu kosarku. Agresivno, takticki raznovrsno, u nekim trenucima i lucidno, timski, jednom recju sve ono sto na sta smo godinama cekali. A sad da l' smo fuzija, infuzija, transfuzja, iluzija, neka se time bavi gospoda iz Humske. S onakvom igrom, malo toga drugog im preostaje.
Bravo Zvezdo, idemo do vrha!

del.vz

pre 11 godina

grob.pažljivo gledajte kako vas preskačemo na tabeli-nakon naše pobede večeras, zadar vas rastura i padate ispod zvezde, pa padate, pa padate...

t

pre 11 godina

Evo sta sam u oktobru napisao za ekipu Splita: Moje skromno misljenje da ce Split bez obzira na dobar start verovatno zavrsiti na jednom od poslednja dva mesta. Vujicic nema snagu da odigra celu sezonu,ostali igraci nisu tako kvalitetni ili su previse mladi.
(t, 6. oktobar 2012 23:23)
Preporučujem (+45)
Ne preporučujem (-98)
Voleo bi da se sad jave strucnjaci koji rekose da ce Split da se bori za gornji dom,uglavnom navijaci Partizana i ,,susjedi''.Toliko o tome,Zvezdo samo cepaj i ne osvrci se.

SASA FRANKFURT

pre 11 godina

Bravo Zvezdoo, vratili smo im sa kamatom! Kakav presing je igrala Zvezda to se ne vidja svaki dan! A ko je onaj Milovanovic? Pa covek je zver, rampe, zakucavanja, nijedan promasaj! To je Zvezdina buducnost. Mislim da smo s njim dobili jos jednog super igraca! Scotu ne ide u momentu al podesice on nisanske sprave kad to bude najpotrebnije, nema sumnje u to! Bravo Zvezdo!

AlCapone

pre 11 godina

Praznik kosarke.

Cvetkovic odlican, kakva determinacija u presingu ovog igraca. Odlicna kontrola lopte, unosi neku dobru energiju u u tim.

Bravo Zvezda, igrate najlepsu kosarku u ABA ligi.

A sutra jos Partizan da dobije i prekosutra Radnicki.

Zuja Kovin

pre 11 godina

Rutinska pobeda protiv oslabljenog Splita. Odmorili smo glavne igrace i sada jos jedna pobeda pa na pauzu. Ocekujem kiks Partizana Igokea i pravog kluba Igokea iz R. Srpske. Napred Zvezdo do prvog mesta!

Nekas

pre 11 godina

Ne znam sta ovaj Skot trenira kad masa 5 puta za redom slobodno bacanje.Idemo Zvezdo!
....................................................................
Kakve veze ima masa sa slobodnim bacanjima.

del.vz

pre 11 godina

s pola snage do pobede nad nejakim splitom, a na kraju čoveku dodje i žao tih klinaca, sećajući se 70-tih i onih čuvenih duela zvezde i jugoplastike u okršajima za titulu, koji su često završavali opštom tučom na terenu...duci, moka, vučko, rakoč stariji...

smarac

pre 11 godina

nocas cu sanjati da "vuksic i vujcic nisu igrali" i da je "marineli potpuno zbunjen sjanom odbranom cvetkovica"
mislim da je komtentator na rts2 te dve stvari ponovio posle svakog napada splita. zapravo ne znam da li je osim toga ista i rekao. bar mi je sada, posle utakmice, ostao takav utisak.

Milan - Chicago

pre 11 godina

znaci razbila ih C.Zvezda u drugoj trećoj i četvrtoj četvrtini .... svaka čast samo tako nastavite ... Zvezdo zgazi ih sve !

27

pre 11 godina

Milovanovic MNOGO bolji od Mitrovica! On je na ovoj utakmici pokazao vise nego Mitrovic tokom celog prvenstva (igrao na 6 utakmica). Mislim da Mitrovica treba poslati u Radnicki FMP do kraja sezone pa sledece ako ode neko od visokih igraca dati mu sansu. Ipak je Milovanovic bolji trenutno a igraju na stoj poziciji. Uz to Milovanovic je 2 godine stariji (91. i 93. godiste), mislim da mu treba dati sansu.
Cvele sjajan. Vuk takodje.

bgd

pre 11 godina

ako npr. prvi posle ligaskog dela,i pobednik final four-a bude ista ekipa ko je onda drugi ko ide direktno u euroligu? finalista ili?
(danijela, 18. decembar 2012 22:00)
Ukoliko prvi iz ligaskog dela i osvoji ligu, drugi direktni ucesnik EL je drugi na tabeli isto iz ligaskog dela, a u kvalifikacije ide treci na tabeli. U slucaju da treci ili cetvrti sa tabele osvoje final four, osvajac i prvi iz ligaskog dela direktno, a drugi na tabeli u kvalifikacije. Ako drugi sa tabele osvoji ligu, onda taj tim uz prvog iz regularnog dela idu direktno, a treci sa tabele u kvalifikacije.
Pozdrav.

ganac pije iz limenke

pre 11 godina

Kup Radivoja Koraća 1989. Sve drugo je lokal. To je vaš Dule.Ajde da ga sad vidimo kada su Zvezda i Radnički ozbiljni klubovi.

grobar

pre 11 godina

@Gazi Zvezdo sve u nizu titula je jako blizu
(Lepi_Fika, 18. decembar 2012 20:54)

(Lepi_Fika, 18. decembar 2011 20:54)
(Lepi_Fika, 18. decembar 2010 20:54)
(Lepi_Fika, 18. decembar 2009 20:54)
(Lepi_Fika, 18. decembar 2008 20:54)
(Lepi_Fika, 18. decembar 2007 20:54)
(Lepi_Fika, 18. decembar 2006 20:54)
(Lepi_Fika, 18. decembar 2005 20:54)
(Lepi_Fika, 18. decembar 2004 20:54)
(Lepi_Fika, 18. decembar 2003 20:54)
(Lepi_Fika, 18. decembar 2002 20:54)
(Lepi_Fika, 18. decembar 2001 20:54)
(Lepi_Fika, 18. decembar 2000 20:54)
(Lepi_Fika, 18. decembar 1999 20:54)
(Lepi_Fika, 18. decembar 1998 20:54)

Kako ti covece ne dosadi????

Stiven Dzerard

pre 11 godina

Milan Milovanović je 1991 godište visok je 206 i igra 5 mada je više 4 ali kad izraste još 5-7cm i doda 10-15 kg biće opasan a što liči na Bjelicu to je već druga priča.

Retro

pre 11 godina

(Nije mi jasno..?, 18. decembar 2012 22:12)

Iskompleksirani evo objavise ti komentar? Jel si sad srecan? Nisam citao komentar ali znam da si frustriran ajde sad na pajkanje, i popi mleko

Aca*Minhen

pre 11 godina

igramo rasturamo,nego da li neko zna šta je sa Darkom Milicicem ? priča se da postoji šansa da zaigra za nas e sad koliko je to realno ali Darko je veliki Zvezdaš pa mozda prelomi i dodje .... videćemo .....

BLBL

pre 11 godina

Pravo otkrovenje meca je centar Milovanovic! Odlican u svim segmentima igre, i neuporedivo bolji od Brauna. Braun ne moze da nadvisi ni plejmejkera a kamoli iole ozbiljnog centra. Cvetkovic odlican, borben...
Kod Splita Sobin mi se svidjeo, cela ekipa je vrlo talentovana i dobro se bori.
(Zvezdin sin, 19. decembar 2012 00:02)

Ajde ne preteruj...Milovanovic je postigao par poena iz cistih situacija, onako iz drugog plana, ali uporedjivati ga sa Brown-om je u ovom trenutku smesno, jer kosarka na ovom profesionalnom nivou trazi nesto potpuno drugacije, narocito na psiho-fizickom planu protiv vrhunskih protivnika, kada je stres i pritisak, a samim tim i ogromno ocekivanje daleko vece, tako da mec protiv oslabljenog i generalno slabog Splita nije nikakvo merilo. Cinjenica da Brown nije odigrao na nekom vrhunskom nivou, ali je uz Savovica, Rakocevica, Scotta i Nelsona jedan od najboljih igraca Zvezde i generalno se fenomenalno uklopio u ekipu i odlicno igra celu sezonu, a samo laik moze smatrati da bi Zvezda bez Brown-a bila bolja. Sva tri Zvezdina Amera su odlicna, igraju za tim, bez samoisticanja(a Brown je nebrojeno puta pokazao s koliko strasti ulazi u svaki mec) i pitao bih te ja kakvo bi misljenje imao o npr. Rakocevicu i Savovicu, koji takodje naprave gomilu gresaka i cesto brljaju, a cije greske ispod kosa ispravljaju upravo Brown i Scott(koji "pokupi" gomilu lopti).Ne budi toliko povrsan.

Zvezda je "ubola" sa sva 3 stranca i bez njih ne bi bili ni blizu vrha. Cinjenica!

milos

pre 11 godina

sve je ok, da nas provocirate zbog bamberga, solnoka...ali dal je moguce da mozete za zadar da navijate. strasno, bruka i sramota za ljude koji sebe nazivaju stubom srpstva. umesto da se nadate final four- u sa srpskim timovima vi nam zelite poraze protiv hrvatskih timova. bruka!

samrok sila SLUsamrok

pre 11 godina

Alo delije sto smarate grobare oni i trebaju da nas prate razumite ih nije im lako a vamo dolaze da gledaju kako se igra kosarka ne bi li prebacili 50 poena pustite ih dervisi

Kimi Gtb

pre 11 godina

Danilovic nudi: D.Vujosevica, Vestermana,Gordica,Gagica i Muslija Raznjatovicu za Milojevica i Bobija...ali nije Misko vrana...oduvao ga samo tako!

ultrabgd1

pre 11 godina

Iz Wikipedije --- Дервиш (персијски: ﺵﻴﻭﺭﺩ, турски: derviº - сиромах) је израз који означава муслиманског аскету---
Dakle, u tome je stvar, Derviš zaista znači Neko Ko Ima Mali Budžet !

Grobar

pre 11 godina

Neko pamti Bari, neko Fljarmurtari i SOLNOKI. :)
(The Mad Hatter, 18. decembar 2012 21:37)
Promasio si sport covece. A pamtimo i Istanbul, ali nam bezveze da pominjemo 7 puta dnevno. U svakom slucaju, koliko god da ste dobri, morate da postujete klub od kojeg velikani, Barselona i CSKA, strahuju. Nadam se srpskom derbiju finalu komsije.

Stefan

pre 11 godina

Alo bre 12 godina SUROVA dominacija

Zvezda se od maja 2004 godine nalazi pred gasenjem,klub se suocaovao sa konstantnom blokadom racuna,mnogi igraci su napustili zvezdu zbog ne izmirenih dugovanja,malo je falilo da klub bankrotira.Kako dovesti dobrog igraca u jedan klub koji se nalazi pred bankrotom? Interesantno bi bilo da se partizan nadje u istoj situaciji u kojoj se nalazila zvezda,pa da onda vidimo koliko bi trajala zvezdina dominacija.

Zvezdin sin

pre 11 godina

Cestitke momci! Ponovio se opet los pocetak, neshvatljivo. Dosta brzopletosti. U nastavku je bilo puno bolje.
Pravo otkrovenje meca je centar Milovanovic! Odlican u svim segmentima igre, i neuporedivo bolji od Brauna. Braun ne moze da nadvisi ni plejmejkera a kamoli iole ozbiljnog centra. Cvetkovic odlican, borben...
Kod Splita Sobin mi se svidjeo, cela ekipa je vrlo talentovana i dobro se bori.
U Subotu svi u Pionir da deklasiramo Zadar!

Nije mi jasno..?

pre 11 godina

Zvezdasi pricaju da bi trebalo nas da bude sramota sto smo izgubili od bilo koga u kosarci ? Alo bre 12 godina SUROVA dominacija, +42 i ostale poraze koje ste pretrpeli(ali tad vi ste bili iskljucivo fudbalski navijaci jer kosarka koga zanima?), razne bruke gubljenje utakmice od koga stignete ispadanje od aba lige i neznam sta jos ne. Vi cete da pricate nesto ? Kad pominjete Partizan EVROPSKOG PRVAKA ima da ustanete ! Mi smo za vas INSTITUCIJA. Idite tamo navijajte za za FMP nek vas laze Covic da je to Zvezda ali surova realnost je da je vas klub Crvena Zvezda ZAMRZNUT na 5 godina. Vi cete da pricate od sramoti ?! Prodali ste grb bre bruke jedne :) Objavite molim vas :)

SASA

pre 11 godina

Bravo za Zvezdu...
Stvari polako pocinju stimati u ovoj ekipi.... I Cvetkovic igra sve ozbiljnije....
Protiv Zadra ce biti rutina...
A ako ih ih Grobari dobiju, a nadam se da hoce, Partizan i Zvezda su sigurni za final four...
Super izgleda Zvezda, i znam da se dosta ljudi zali na ovo ili ono, ali da nam je neko ponudio 1 mesto u grupi u Eleb kupu, 3 mesto ABA lige na polusezoni, i pobedu na derbiju, znamo svi da bi uzeli odma...
Nije Zvezda jos ona koja zelimo, ne moze se tek tako napraviti ozbiljna ekipa, pogotovo ne nakon 16 godina unistvanja i pljackanja...
TRebace jos godinu dve....Ne mojte kritikovati toliko, ja sam prezedavoljan postignutim, i ucinjenim, do pre godinu dana nismo imali ni za flastere.... Malo strpljenja i razumevanja, moramo istrpeti Cvetkovica, vratice se duplo veruj te mi...AJmo Zvezdo, Igoreeeeeee

joe who saffet

pre 11 godina

(danijela,18.decembar 2012 22:00)
Tada ide onaj koji je na kraju ligaškog djela bio drugi,dakle,ne finalista.Treći ide u kvalifikacije za EL.Ukoliko osvajač bude 3.ili4.,tada on ide u EL i 1. na kraju ligaškog dijela,dok drugi ide u kvalifikacije.Daće Bog da Zvezda ide direktno

Simets

pre 11 godina

Milan Milovanović je 1991 godište visok je 206 i igra 5 mada je više 4 ali kad izraste još 5-7cm i doda 10-15 kg biće opasan a što liči na Bjelicu to je već druga priča.
(Stiven Dzerard, 18. decembar 2012 22:00)

Ahhaha, decko od 21 godinu da nastavi da raste :) E moj bioloze :)

ivan kg

pre 11 godina

33-25. Gazi Zvezdo!!! Derviši, aj marš sa naših vesti. Gledajte vašeg dulenceta!
(Čekić, 18. decembar 2012 20:37)


Grobari, zar imate obraza da se javljate posle one bruke protiv Mađara??? Palite sa naših vesti kompleksaši jedni!
(Aleksandar, 18. decembar 2012 20:35)

Od 18 komentara samo dva su od Partizanovih navijaca tako da... a i pre vasih komentara su to bila jedina dva. Kakav kompleks mi mozemo da imamo od Vas kad se zna ko je uspesniji u kosarci

xxx

pre 11 godina

Vidim da su mnogi ovde poleteli i sprdaju se, medjutim ja ne vidim bas neke uigrane akcije i tecnu igru. Takodje dozvolili smo previse skokova ovako skromnoj ekipi, mislim na prvo poluvreme. Mnogo se gresilo na ovom mecu a da budemo realni Split je jedna od najlosijih ekipa i jos bez dva najbolja igraca. Stranci su takodje van forme u zadnje vreme. Ne bih samo voleo da se ponovi Buducnost pa da onda komentari budu suprotni od ovih. Malo iskusnije ekipe sigurno nece da dozvole da ovako nonsalantna igra ne bude kaznjena.

Mirko

pre 11 godina

I nismo još drugi, jer imamo poraz više od Partizana, ali sačekaćemo do sutra pa ćemo videti šta će biti. Ne navijam za Hrvate, da se razumemo, al' ne bih se ni bunio da izbijemo na 2 mesto.
Isto tako želim srpski final four Aba lige, i realne su šanse da se to i desi. Možda se Budućnost umeša (mada su i oni Srbi iako neki od njih misle da nisu), ili Cedevita, ali nadam se da neće.

Bob Rock

pre 11 godina

Bravo limenke iz Stjepana Stupanca 15a, Zeleznik. Ovakvom igrom, mozda i dodjete do sanse da po treci put osvojite Jadransku ligu i da posle 37 godina postojanja konacno zaigrate Euroleague!

psihijatar

pre 11 godina

(Nije mi jasno..?, 18. decembar 2012 22:12)

Prijatelju duboko udahni,pa nastavi da pises o svojim kompleksima to je pravi nacin za prevazilazenje istih.

torcida 1950

pre 11 godina

Split-Jugoplastika je bila ponos bivse Juge, Hrvatske.Druga stvar sto mi moramo prodavat igrace, Partizan je tada bio jak, ali imo ke nesrecu da je igrao u to vrijeme(Divac, Paspalj, Obradovic) protiv Kukoc, Radja, Sretenovic,Perasovic

japaja

pre 11 godina

šteta za gledatelje u pioniru što nisu igrali vujčić i vukušić. bilo bi zanimljivije a i djeca da vide kako se legenda od 4 banke baca za svakom loptom na glavu !

ocigledno

pre 11 godina

Mislim da je nakon 1 minuta bilo jasno da su Splicani ovde dosli na jedan kvalitetan trening,cak su i dva najbolja igraca ostavili u Dalmaciji.

culum

pre 11 godina

Dobro vece DERVISI! Kako ste veceras? Sta ima u Madjarskoj? Vidim pratite nas! Nastavite i uzivajte u dobroj kosarci. Nije po kvalitetu kao vasa evroligaska, sa 50 poena po utakmici, ali trudimo se.
(Ludak, 18. decembar 2012 21:00)

E moj mico ako je ovo tebi kvalitet onda ne znam sta bi rekao da odes da gledas jednu NBA utakmicu. Pa mi nismo mogli da se povezemo. Da nije ovih trojki upucenih od igraca koje niko ne cuva, ne znam sta bi bilo. Split nikad gori, a mi toliko losi i opet pobedjujemo. To jeste dobro za nas, ali da se ti toliko dizes nema zbog cega jer mi zicere nismo znali da damo, kao ni split.

Dunava

pre 11 godina

Padoh koseve,i to za pola kosa!Kakav je Simonovic pacenik,suta onu zadnju trojku,pa to nijedan pravi kosarkas nebi sutnuo,vodis 20 razlike i tip sekundu do kraja suta,pacenik!Gospodin Rakocevic bi dzentlmenski pustio da istekne vreme...

Rek*o tata da ne dirate jasiku!

pre 11 godina

Mali Cvetkovic veze nema, majko moja.. Bolje da je ostavljen Nedovic
(Floro Flores, 18. decembar 2012 21:55)

Cvetkovic odlican, kakva determinacija u presingu ovog igraca. Odlicna kontrola lopte, unosi neku dobru energiju u u tim.

(AlCapone, 18. decembar 2012 21:55)
----------------------------------------------------
Ovo su dva komentara pisana jedan za drugim. Toliko o "strucnim" komentatorima...

Mirko

pre 11 godina

Ne znam sta ovaj Skot trenira kad masa 5 puta za redom slobodno bacanje.Idemo Zvezdo!
...…..
Kakve veze ima masa sa slobodnim bacanjima.
(Nekas, 18. decembar 2012 20:50)

Maša je skraćeno od promašuje. :) Ima veze..
Pitanje je na mestu, kako može 5 bacanja za redom da promaši?
Ja ne igram košarku, ali ne bih to uspeo..

danijela

pre 11 godina

ako npr. prvi posle ligaskog dela,i pobednik final four-a bude ista ekipa ko je onda drugi ko ide direktno u euroligu? finalista ili?

grobar.prijepolje

pre 11 godina

Dobro vece DERVISI! Kako ste veceras? Sta ima u Madjarskoj? Vidim pratite nas! Nastavite i uzivajte u dobroj kosarci. Nije po kvalitetu kao vasa evroligaska, sa 50 poena po utakmici, ali trudimo se.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ludak, 18. decembar 2012 21:00)

Vidis...po tvojoj logici : Ako Partizan da 50 koseva a igra sa Barselonom,CSKA itd...i Barsa ili CSKA pobede sa 51-50...To je po tebi LOSA KOSARKA... Drugi primer: posto smo mi Vas godinama tukli po 40+ ,znaci da je rezultat na kraju bio 51-10,jel da??!!
Mislim,ja ne znam ni zasto polemisem nesto sa vama...nekad ne mogu da oprostim sebi sto to dozvoljavam...Mllllooooogooo ste se rasprdili....
Ja bih se na vasem mestu raspitao sta je stvarno znacenje reci FRUSTRACIJA...

Nije mi jasno..?

pre 11 godina

Zvezdasi pricaju da bi trebalo nas da bude sramota sto smo izgubili od bilo koga u kosarci ? Alo bre 12 godina SUROVA dominacija, +42 i ostale poraze koje ste pretrpeli(ali tad vi ste bili iskljucivo fudbalski navijaci jer kosarka koga zanima?), razne bruke gubljenje utakmice od koga stignete ispadanje od aba lige i neznam sta jos ne. Vi cete da pricate nesto ? Kad pominjete Partizan EVROPSKOG PRVAKA ima da ustanete ! Mi smo za vas INSTITUCIJA. Idite tamo navijajte za za FMP nek vas laze Covic da je to Zvezda ali surova realnost je da je vas klub Crvena Zvezda ZAMRZNUT na 5 godina. Vi cete da pricate od sramoti ?! Prodali ste grb bre bruke jedne :) Objavite molim vas :)

Bob Rock

pre 11 godina

Bravo limenke iz Stjepana Stupanca 15a, Zeleznik. Ovakvom igrom, mozda i dodjete do sanse da po treci put osvojite Jadransku ligu i da posle 37 godina postojanja konacno zaigrate Euroleague!

ivan kg

pre 11 godina

33-25. Gazi Zvezdo!!! Derviši, aj marš sa naših vesti. Gledajte vašeg dulenceta!
(Čekić, 18. decembar 2012 20:37)


Grobari, zar imate obraza da se javljate posle one bruke protiv Mađara??? Palite sa naših vesti kompleksaši jedni!
(Aleksandar, 18. decembar 2012 20:35)

Od 18 komentara samo dva su od Partizanovih navijaca tako da... a i pre vasih komentara su to bila jedina dva. Kakav kompleks mi mozemo da imamo od Vas kad se zna ko je uspesniji u kosarci

grobar

pre 11 godina

@Gazi Zvezdo sve u nizu titula je jako blizu
(Lepi_Fika, 18. decembar 2012 20:54)

(Lepi_Fika, 18. decembar 2011 20:54)
(Lepi_Fika, 18. decembar 2010 20:54)
(Lepi_Fika, 18. decembar 2009 20:54)
(Lepi_Fika, 18. decembar 2008 20:54)
(Lepi_Fika, 18. decembar 2007 20:54)
(Lepi_Fika, 18. decembar 2006 20:54)
(Lepi_Fika, 18. decembar 2005 20:54)
(Lepi_Fika, 18. decembar 2004 20:54)
(Lepi_Fika, 18. decembar 2003 20:54)
(Lepi_Fika, 18. decembar 2002 20:54)
(Lepi_Fika, 18. decembar 2001 20:54)
(Lepi_Fika, 18. decembar 2000 20:54)
(Lepi_Fika, 18. decembar 1999 20:54)
(Lepi_Fika, 18. decembar 1998 20:54)

Kako ti covece ne dosadi????

ocigledno

pre 11 godina

Mislim da je nakon 1 minuta bilo jasno da su Splicani ovde dosli na jedan kvalitetan trening,cak su i dva najbolja igraca ostavili u Dalmaciji.

Dunava

pre 11 godina

Padoh koseve,i to za pola kosa!Kakav je Simonovic pacenik,suta onu zadnju trojku,pa to nijedan pravi kosarkas nebi sutnuo,vodis 20 razlike i tip sekundu do kraja suta,pacenik!Gospodin Rakocevic bi dzentlmenski pustio da istekne vreme...

Grobar

pre 11 godina

Neko pamti Bari, neko Fljarmurtari i SOLNOKI. :)
(The Mad Hatter, 18. decembar 2012 21:37)
Promasio si sport covece. A pamtimo i Istanbul, ali nam bezveze da pominjemo 7 puta dnevno. U svakom slucaju, koliko god da ste dobri, morate da postujete klub od kojeg velikani, Barselona i CSKA, strahuju. Nadam se srpskom derbiju finalu komsije.

milos

pre 11 godina

sve je ok, da nas provocirate zbog bamberga, solnoka...ali dal je moguce da mozete za zadar da navijate. strasno, bruka i sramota za ljude koji sebe nazivaju stubom srpstva. umesto da se nadate final four- u sa srpskim timovima vi nam zelite poraze protiv hrvatskih timova. bruka!

Stefan

pre 11 godina

Alo bre 12 godina SUROVA dominacija

Zvezda se od maja 2004 godine nalazi pred gasenjem,klub se suocaovao sa konstantnom blokadom racuna,mnogi igraci su napustili zvezdu zbog ne izmirenih dugovanja,malo je falilo da klub bankrotira.Kako dovesti dobrog igraca u jedan klub koji se nalazi pred bankrotom? Interesantno bi bilo da se partizan nadje u istoj situaciji u kojoj se nalazila zvezda,pa da onda vidimo koliko bi trajala zvezdina dominacija.

culum

pre 11 godina

Dobro vece DERVISI! Kako ste veceras? Sta ima u Madjarskoj? Vidim pratite nas! Nastavite i uzivajte u dobroj kosarci. Nije po kvalitetu kao vasa evroligaska, sa 50 poena po utakmici, ali trudimo se.
(Ludak, 18. decembar 2012 21:00)

E moj mico ako je ovo tebi kvalitet onda ne znam sta bi rekao da odes da gledas jednu NBA utakmicu. Pa mi nismo mogli da se povezemo. Da nije ovih trojki upucenih od igraca koje niko ne cuva, ne znam sta bi bilo. Split nikad gori, a mi toliko losi i opet pobedjujemo. To jeste dobro za nas, ali da se ti toliko dizes nema zbog cega jer mi zicere nismo znali da damo, kao ni split.

Ludak

pre 11 godina

Dobro vece DERVISI! Kako ste veceras? Sta ima u Madjarskoj? Vidim pratite nas! Nastavite i uzivajte u dobroj kosarci. Nije po kvalitetu kao vasa evroligaska, sa 50 poena po utakmici, ali trudimo se.

Sad ti je jasnije?

pre 11 godina

Zvezdasi pricaju da bi trebalo nas da bude sramota sto smo izgubili od bilo koga u kosarci ? Alo bre 12 godina SUROVA dominacija, +42 i ostale poraze koje ste pretrpeli(ali tad vi ste bili iskljucivo fudbalski navijaci jer kosarka koga zanima?), razne bruke gubljenje utakmice od koga stignete ispadanje od aba lige i neznam sta jos ne. Vi cete da pricate nesto ? Kad pominjete Partizan EVROPSKOG PRVAKA ima da ustanete ! Mi smo za vas INSTITUCIJA. Idite tamo navijajte za za FMP nek vas laze Covic da je to Zvezda ali surova realnost je da je vas klub Crvena Zvezda ZAMRZNUT na 5 godina. Vi cete da pricate od sramoti ?! Prodali ste grb bre bruke jedne :) Objavite molim vas :)
(Nije mi jasno..?, 18. decembar 2012 22:12)

Ustao sam i rekao hvala instituciji sto postojite da vas nema trebalo bi vas izmisliti. A volim ja sve vas iz institucije sto redovno citate vesti o FMP , CZV, DIVA ili sta vec znaci samo da vas sve ovo mnogo iritira ali ipak kompleksi i posle 12 god. dominacije ne prestaju.

del.vz

pre 11 godina

grob.pažljivo gledajte kako vas preskačemo na tabeli-nakon naše pobede večeras, zadar vas rastura i padate ispod zvezde, pa padate, pa padate...

Sector

pre 11 godina

@Yugosloven

Druze jel ti gledas uopste utakmicu?Ima maltene 5 000 ljudi iako je radni dan i gostuje najslabija ekipa u ligi(sto Split bez Vujcica i Vukusica svakako jeste).I po zvanicnoj statistici Zvezda je najposjeceniji klub u ABA ligi.Ako budemo igrali EL u Areni bicemo i najposjeceniji u Evropi uz Zalgiris.Inace Skot nije u formi,dobro ce mu doci ovaj pauza..

Nekas

pre 11 godina

Ne znam sta ovaj Skot trenira kad masa 5 puta za redom slobodno bacanje.Idemo Zvezdo!
....................................................................
Kakve veze ima masa sa slobodnim bacanjima.

mile grobar

pre 11 godina

Boze koja me tuga hvata kad gledam Zvezdu kako igra majke mi koja je to lakoca i kad nisu u formi za plus 30 a mi i kad smo u najboljoj formi ne mozemo da se sastavimo protiv solnoka i bamberga nek nam je alah u pomoci :(:(

Mirko

pre 11 godina

Ne znam sta ovaj Skot trenira kad masa 5 puta za redom slobodno bacanje.Idemo Zvezdo!
...…..
Kakve veze ima masa sa slobodnim bacanjima.
(Nekas, 18. decembar 2012 20:50)

Maša je skraćeno od promašuje. :) Ima veze..
Pitanje je na mestu, kako može 5 bacanja za redom da promaši?
Ja ne igram košarku, ali ne bih to uspeo..

grobar.prijepolje

pre 11 godina

Dobro vece DERVISI! Kako ste veceras? Sta ima u Madjarskoj? Vidim pratite nas! Nastavite i uzivajte u dobroj kosarci. Nije po kvalitetu kao vasa evroligaska, sa 50 poena po utakmici, ali trudimo se.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ludak, 18. decembar 2012 21:00)

Vidis...po tvojoj logici : Ako Partizan da 50 koseva a igra sa Barselonom,CSKA itd...i Barsa ili CSKA pobede sa 51-50...To je po tebi LOSA KOSARKA... Drugi primer: posto smo mi Vas godinama tukli po 40+ ,znaci da je rezultat na kraju bio 51-10,jel da??!!
Mislim,ja ne znam ni zasto polemisem nesto sa vama...nekad ne mogu da oprostim sebi sto to dozvoljavam...Mllllooooogooo ste se rasprdili....
Ja bih se na vasem mestu raspitao sta je stvarno znacenje reci FRUSTRACIJA...

Mike

pre 11 godina

Poleteli ste previše!!!! Kad pobedite nas, onda se javite.
(Partizan ponos Srbije!!!, 18. decembar 2012 21:49)
Prijatelju skoro bila utakmica i mi pobedili i dali 92 poena

Zvezdin sin

pre 11 godina

Cestitke momci! Ponovio se opet los pocetak, neshvatljivo. Dosta brzopletosti. U nastavku je bilo puno bolje.
Pravo otkrovenje meca je centar Milovanovic! Odlican u svim segmentima igre, i neuporedivo bolji od Brauna. Braun ne moze da nadvisi ni plejmejkera a kamoli iole ozbiljnog centra. Cvetkovic odlican, borben...
Kod Splita Sobin mi se svidjeo, cela ekipa je vrlo talentovana i dobro se bori.
U Subotu svi u Pionir da deklasiramo Zadar!

Bandera

pre 11 godina

Vidim ovde ima navijača kluba, koji ne može da pobedi tamo neki mađarski Szolnoki Olaj! Opustite se, uživajte malo u dobroj košarci, gde neće biti štipanja, psovanja, šamaranja, gepekovanja... Nastavite da nas pratite!

nas ponos i snaga

pre 11 godina

Tamo daleko, daleko od mora, tamo je selo moje, tamo je ljubav moja...
Bez otadzbine daleko, na Krfu ziveh ja, ali sam ponosno klic'o, zivela Srbija... !

Stiven Dzerard

pre 11 godina

Milan Milovanović je 1991 godište visok je 206 i igra 5 mada je više 4 ali kad izraste još 5-7cm i doda 10-15 kg biće opasan a što liči na Bjelicu to je već druga priča.

samrok sila SLUsamrok

pre 11 godina

Alo delije sto smarate grobare oni i trebaju da nas prate razumite ih nije im lako a vamo dolaze da gledaju kako se igra kosarka ne bi li prebacili 50 poena pustite ih dervisi

danijela

pre 11 godina

ako npr. prvi posle ligaskog dela,i pobednik final four-a bude ista ekipa ko je onda drugi ko ide direktno u euroligu? finalista ili?

t

pre 11 godina

Evo sta sam u oktobru napisao za ekipu Splita: Moje skromno misljenje da ce Split bez obzira na dobar start verovatno zavrsiti na jednom od poslednja dva mesta. Vujicic nema snagu da odigra celu sezonu,ostali igraci nisu tako kvalitetni ili su previse mladi.
(t, 6. oktobar 2012 23:23)
Preporučujem (+45)
Ne preporučujem (-98)
Voleo bi da se sad jave strucnjaci koji rekose da ce Split da se bori za gornji dom,uglavnom navijaci Partizana i ,,susjedi''.Toliko o tome,Zvezdo samo cepaj i ne osvrci se.

xxx

pre 11 godina

Vidim da su mnogi ovde poleteli i sprdaju se, medjutim ja ne vidim bas neke uigrane akcije i tecnu igru. Takodje dozvolili smo previse skokova ovako skromnoj ekipi, mislim na prvo poluvreme. Mnogo se gresilo na ovom mecu a da budemo realni Split je jedna od najlosijih ekipa i jos bez dva najbolja igraca. Stranci su takodje van forme u zadnje vreme. Ne bih samo voleo da se ponovi Buducnost pa da onda komentari budu suprotni od ovih. Malo iskusnije ekipe sigurno nece da dozvole da ovako nonsalantna igra ne bude kaznjena.

Kimi Gtb

pre 11 godina

Danilovic nudi: D.Vujosevica, Vestermana,Gordica,Gagica i Muslija Raznjatovicu za Milojevica i Bobija...ali nije Misko vrana...oduvao ga samo tako!

Zuja Kovin

pre 11 godina

Rutinska pobeda protiv oslabljenog Splita. Odmorili smo glavne igrace i sada jos jedna pobeda pa na pauzu. Ocekujem kiks Partizana Igokea i pravog kluba Igokea iz R. Srpske. Napred Zvezdo do prvog mesta!

ultrabgd1

pre 11 godina

Iz Wikipedije --- Дервиш (персијски: ﺵﻴﻭﺭﺩ, турски: derviº - сиромах) је израз који означава муслиманског аскету---
Dakle, u tome je stvar, Derviš zaista znači Neko Ko Ima Mali Budžet !

27

pre 11 godina

Milovanovic MNOGO bolji od Mitrovica! On je na ovoj utakmici pokazao vise nego Mitrovic tokom celog prvenstva (igrao na 6 utakmica). Mislim da Mitrovica treba poslati u Radnicki FMP do kraja sezone pa sledece ako ode neko od visokih igraca dati mu sansu. Ipak je Milovanovic bolji trenutno a igraju na stoj poziciji. Uz to Milovanovic je 2 godine stariji (91. i 93. godiste), mislim da mu treba dati sansu.
Cvele sjajan. Vuk takodje.

Retro

pre 11 godina

(Nije mi jasno..?, 18. decembar 2012 22:12)

Iskompleksirani evo objavise ti komentar? Jel si sad srecan? Nisam citao komentar ali znam da si frustriran ajde sad na pajkanje, i popi mleko

ganac pije iz limenke

pre 11 godina

Kup Radivoja Koraća 1989. Sve drugo je lokal. To je vaš Dule.Ajde da ga sad vidimo kada su Zvezda i Radnički ozbiljni klubovi.

psihijatar

pre 11 godina

(Nije mi jasno..?, 18. decembar 2012 22:12)

Prijatelju duboko udahni,pa nastavi da pises o svojim kompleksima to je pravi nacin za prevazilazenje istih.

nivo iznad

pre 11 godina

Bez štipanja, udaranja, psovanja, jurenja sudije po terenu, prebijanja sudije u svlačionici, psovanja svih uključujući i sopstvene igrače, unošenja u lice, razgrtanja golemim trbuhom....to se zove više od igre.
Respect Zvezdo !!

ams

pre 11 godina

I dalje je ovo od onoga sto ovaj tim realno moze (cak i bez izvesnih promena i pojacanja), prisutne su neke pocetnicke greske, srljanja, katastrofalna izvodjenja sl. bacanja od strane pojedinaca, ali nasuprot gradskom rivalu, pravo je uzivanje gledati ovakvu kosarku. Agresivno, takticki raznovrsno, u nekim trenucima i lucidno, timski, jednom recju sve ono sto na sta smo godinama cekali. A sad da l' smo fuzija, infuzija, transfuzja, iluzija, neka se time bavi gospoda iz Humske. S onakvom igrom, malo toga drugog im preostaje.
Bravo Zvezdo, idemo do vrha!

Aca*Minhen

pre 11 godina

igramo rasturamo,nego da li neko zna šta je sa Darkom Milicicem ? priča se da postoji šansa da zaigra za nas e sad koliko je to realno ali Darko je veliki Zvezdaš pa mozda prelomi i dodje .... videćemo .....

AlCapone

pre 11 godina

Praznik kosarke.

Cvetkovic odlican, kakva determinacija u presingu ovog igraca. Odlicna kontrola lopte, unosi neku dobru energiju u u tim.

Bravo Zvezda, igrate najlepsu kosarku u ABA ligi.

A sutra jos Partizan da dobije i prekosutra Radnicki.

del.vz

pre 11 godina

s pola snage do pobede nad nejakim splitom, a na kraju čoveku dodje i žao tih klinaca, sećajući se 70-tih i onih čuvenih duela zvezde i jugoplastike u okršajima za titulu, koji su često završavali opštom tučom na terenu...duci, moka, vučko, rakoč stariji...

Milan - Chicago

pre 11 godina

znaci razbila ih C.Zvezda u drugoj trećoj i četvrtoj četvrtini .... svaka čast samo tako nastavite ... Zvezdo zgazi ih sve !

Mirko

pre 11 godina

I nismo još drugi, jer imamo poraz više od Partizana, ali sačekaćemo do sutra pa ćemo videti šta će biti. Ne navijam za Hrvate, da se razumemo, al' ne bih se ni bunio da izbijemo na 2 mesto.
Isto tako želim srpski final four Aba lige, i realne su šanse da se to i desi. Možda se Budućnost umeša (mada su i oni Srbi iako neki od njih misle da nisu), ili Cedevita, ali nadam se da neće.

japaja

pre 11 godina

šteta za gledatelje u pioniru što nisu igrali vujčić i vukušić. bilo bi zanimljivije a i djeca da vide kako se legenda od 4 banke baca za svakom loptom na glavu !

SASA FRANKFURT

pre 11 godina

Bravo Zvezdoo, vratili smo im sa kamatom! Kakav presing je igrala Zvezda to se ne vidja svaki dan! A ko je onaj Milovanovic? Pa covek je zver, rampe, zakucavanja, nijedan promasaj! To je Zvezdina buducnost. Mislim da smo s njim dobili jos jednog super igraca! Scotu ne ide u momentu al podesice on nisanske sprave kad to bude najpotrebnije, nema sumnje u to! Bravo Zvezdo!

Simets

pre 11 godina

Milan Milovanović je 1991 godište visok je 206 i igra 5 mada je više 4 ali kad izraste još 5-7cm i doda 10-15 kg biće opasan a što liči na Bjelicu to je već druga priča.
(Stiven Dzerard, 18. decembar 2012 22:00)

Ahhaha, decko od 21 godinu da nastavi da raste :) E moj bioloze :)

torcida 1950

pre 11 godina

Split-Jugoplastika je bila ponos bivse Juge, Hrvatske.Druga stvar sto mi moramo prodavat igrace, Partizan je tada bio jak, ali imo ke nesrecu da je igrao u to vrijeme(Divac, Paspalj, Obradovic) protiv Kukoc, Radja, Sretenovic,Perasovic

nadjite komentatora

pre 11 godina

Ovaj Denda je najgori komentator ikada verovatno. Ne zna se dal je gore njegovo akcentiranje Ćapina protiv Radničkog il to što je na ovom meču 48 puta rekao da ne igraju Vukošić i Vujčić.

Što se tekme tiče,očekivano sa pola snage.

smarac

pre 11 godina

nocas cu sanjati da "vuksic i vujcic nisu igrali" i da je "marineli potpuno zbunjen sjanom odbranom cvetkovica"
mislim da je komtentator na rts2 te dve stvari ponovio posle svakog napada splita. zapravo ne znam da li je osim toga ista i rekao. bar mi je sada, posle utakmice, ostao takav utisak.

joe who saffet

pre 11 godina

(danijela,18.decembar 2012 22:00)
Tada ide onaj koji je na kraju ligaškog djela bio drugi,dakle,ne finalista.Treći ide u kvalifikacije za EL.Ukoliko osvajač bude 3.ili4.,tada on ide u EL i 1. na kraju ligaškog dijela,dok drugi ide u kvalifikacije.Daće Bog da Zvezda ide direktno

Rek*o tata da ne dirate jasiku!

pre 11 godina

Mali Cvetkovic veze nema, majko moja.. Bolje da je ostavljen Nedovic
(Floro Flores, 18. decembar 2012 21:55)

Cvetkovic odlican, kakva determinacija u presingu ovog igraca. Odlicna kontrola lopte, unosi neku dobru energiju u u tim.

(AlCapone, 18. decembar 2012 21:55)
----------------------------------------------------
Ovo su dva komentara pisana jedan za drugim. Toliko o "strucnim" komentatorima...

BLBL

pre 11 godina

Pravo otkrovenje meca je centar Milovanovic! Odlican u svim segmentima igre, i neuporedivo bolji od Brauna. Braun ne moze da nadvisi ni plejmejkera a kamoli iole ozbiljnog centra. Cvetkovic odlican, borben...
Kod Splita Sobin mi se svidjeo, cela ekipa je vrlo talentovana i dobro se bori.
(Zvezdin sin, 19. decembar 2012 00:02)

Ajde ne preteruj...Milovanovic je postigao par poena iz cistih situacija, onako iz drugog plana, ali uporedjivati ga sa Brown-om je u ovom trenutku smesno, jer kosarka na ovom profesionalnom nivou trazi nesto potpuno drugacije, narocito na psiho-fizickom planu protiv vrhunskih protivnika, kada je stres i pritisak, a samim tim i ogromno ocekivanje daleko vece, tako da mec protiv oslabljenog i generalno slabog Splita nije nikakvo merilo. Cinjenica da Brown nije odigrao na nekom vrhunskom nivou, ali je uz Savovica, Rakocevica, Scotta i Nelsona jedan od najboljih igraca Zvezde i generalno se fenomenalno uklopio u ekipu i odlicno igra celu sezonu, a samo laik moze smatrati da bi Zvezda bez Brown-a bila bolja. Sva tri Zvezdina Amera su odlicna, igraju za tim, bez samoisticanja(a Brown je nebrojeno puta pokazao s koliko strasti ulazi u svaki mec) i pitao bih te ja kakvo bi misljenje imao o npr. Rakocevicu i Savovicu, koji takodje naprave gomilu gresaka i cesto brljaju, a cije greske ispod kosa ispravljaju upravo Brown i Scott(koji "pokupi" gomilu lopti).Ne budi toliko povrsan.

Zvezda je "ubola" sa sva 3 stranca i bez njih ne bi bili ni blizu vrha. Cinjenica!

SASA

pre 11 godina

Bravo za Zvezdu...
Stvari polako pocinju stimati u ovoj ekipi.... I Cvetkovic igra sve ozbiljnije....
Protiv Zadra ce biti rutina...
A ako ih ih Grobari dobiju, a nadam se da hoce, Partizan i Zvezda su sigurni za final four...
Super izgleda Zvezda, i znam da se dosta ljudi zali na ovo ili ono, ali da nam je neko ponudio 1 mesto u grupi u Eleb kupu, 3 mesto ABA lige na polusezoni, i pobedu na derbiju, znamo svi da bi uzeli odma...
Nije Zvezda jos ona koja zelimo, ne moze se tek tako napraviti ozbiljna ekipa, pogotovo ne nakon 16 godina unistvanja i pljackanja...
TRebace jos godinu dve....Ne mojte kritikovati toliko, ja sam prezedavoljan postignutim, i ucinjenim, do pre godinu dana nismo imali ni za flastere.... Malo strpljenja i razumevanja, moramo istrpeti Cvetkovica, vratice se duplo veruj te mi...AJmo Zvezdo, Igoreeeeeee

bgd

pre 11 godina

ako npr. prvi posle ligaskog dela,i pobednik final four-a bude ista ekipa ko je onda drugi ko ide direktno u euroligu? finalista ili?
(danijela, 18. decembar 2012 22:00)
Ukoliko prvi iz ligaskog dela i osvoji ligu, drugi direktni ucesnik EL je drugi na tabeli isto iz ligaskog dela, a u kvalifikacije ide treci na tabeli. U slucaju da treci ili cetvrti sa tabele osvoje final four, osvajac i prvi iz ligaskog dela direktno, a drugi na tabeli u kvalifikacije. Ako drugi sa tabele osvoji ligu, onda taj tim uz prvog iz regularnog dela idu direktno, a treci sa tabele u kvalifikacije.
Pozdrav.