Utorak, 13.11.2012.

21:13

"Zvezda dužna preko 60 miliona"

Prvi potpredsednik vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je stanje u fudbalskom klubu Crvena zvezda problem za celu državu.

Izvor: B92

"Zvezda dužna preko 60 miliona" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

134 Komentari

Sortiraj po:

Milan

pre 11 godina

"Prvi potpredsednik vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je stanje u fudbalskom klubu Crvena zvezda problem za celu državu. " - Zashto???

Kokos

pre 11 godina

Ako duguju mnogo treba ih preseliti u najniži rang takmičenja, baš kao što je to Škotska učinila sa Rendžersom.Ni zvezda, ni Partizan nijesu veći klubovi od Rendžersa, to samo mi možemo da mislimo, ali stvarnost je drugačija.Navijam za Partizan, ali se pravila igre moraju poštovati. Srbija je siromašna zemlja, Srbi ojađeni narod, nezaposlen i uglavnom bez ili sa malim primanjima,a treba da se da 100 miliona eura za dva kluba koja se razbacuju parama građana! U ZATVOR TREBA DA IDU!

DraganO

pre 11 godina

Navijaci malog partizana su isto toliko mali da ne mogu da se sete ne tako davne za njih svakako daleke istorije. Zaboravili su drugovi partizani, da su pre ovih velicanstvenih uspeha u nizu, grupe navijaca malog kluba iz Humske br.1 setalui ulicama Beograda i trazili sastanak sa premijerom ,sa zvanicnicima drzave, trazili da se smeni njihovo tadasnje rukovodstvo, trazili da se zaustavi dominacija Crvene Zvezde, i dobili su, kako u kosarci tako i u fudbalu. U kosarci ste nas stigli i prestigli, u fudbalu cete nas takodje stici, mozda i prestici, ali i dalje cete ostati mali klub, sa kratkim pamcenjem, ne zato sto ste zaista zaboravili, nego zato sto niste sposobni da tako nesto zapamtite, zato ste i mali.

bukefal

pre 11 godina

Juce je prilikom posete Filip Morisu u Nisu rekao da samo porez od prodatih cigareta FM cini 6% srpskog budzeta.Zamoli bih ga da ne uzima te pare i da ih Zvezdi i Partizanu.Zamislite da barem neka sica od tog novca ostaje tamo gde se stavara,u Nisu,imali bi mi onda za sve.
Ovako sluzimo za ismejavanje,sto juznije to tuznije i tako to.

kiza

pre 11 godina

Zvezda jeste,mozda,veci klub od Rendzersa jel je bila prvak Evrope,ali ovde se radi o unatardrzavnom problemu,tj lokalnom. Zvezda postoji 60 godina,Rendzers blizu 200 god. Sto se tice tradicije sve je jasno.Ako je mogao Rendzers u cetvrtu ligu sto ne bi mogli i Zvezda i Partizan.

Krstic

pre 11 godina

Treba primeniti isti recept koji je primenjen u slucaju Rendzersa i Nitimgen Foreasta tj. prebacit Zvezdu u nizi rang takmicenja.Prebacivanjem u nizi rang takmicenja,svim navijacima Zvezde bilo bi omoguceno da i dalje navijaju za voljeni klub.Dolazeci na utakmice sa placenim ulaznicama i prodajom kvalitetnih igraca stvorenih u svojoj skoli,sto Partizan obilato radi,omogucili bi Zvezdi da finansiski ojaca,i plasmanom bi napredovala u visi rang takmicenja.Cudan je slucaj da predlazu Djajica da preuzme vodjenje Zvezde,iako jos uvek nije doneta oslobadjajuca presuda u sporu koji se vodi protiv njega.

SQI

pre 11 godina

Kako je čovek namerno rekao "Zvezda i Partizan", samo da bi ljudi reagovali u stilu "dosta nam je blizanaca", a svi znamo da se dugovi Partizana i Zvezde ne mogu porediti! Partizan duguje neku siću, a ne zaboravite da će za nastupe u Ligi Evrope dobiti 4 miliona evra! Partizanu pomoć države nije neophodna a Zvezda će se bez nje ugasiti!

I treba da se ugasi ako ne može da se dovede u red - niko nije sveta krava, ma koliko ih Vučko voleo.

Toma

pre 11 godina

Bankrot i katanac za Crvenu Zvezdu,za upravu istraga i zatvor!Zaplena sredstava sa bankovnih racuna celnika kluba,zaplena njihove lopovlukom stecene imovine,jer je ona taj nedostajuci novac iz kluba. Katanac! Prodaja imovine drzavnog preduzeca koje je nesposobno da se o sebi finansiski stara i odbrani drzavnu imovinu koju im je dao tj.poklonio naivni narod kroz stadione,infrasrtrukturu i zemljiste.Isto i za Partizan! Jedini problem su navijaci! Njima su povladjivali i zbog njih menjali sudstvo i zakone upravo politicari instalirani u klubovima i koji ne stede narodni novac za racun raznih politickih koristi koje imaju od kluba i navijaca. Sta sa njima? Toga se svi plase. Mozda da se angazuju za javne radove.Grupno su jaki i organizovani.Hierarhija vec postoji.Nedostaju samo krampovi i lopate.I naravno i sta da se radi i gradi u ovoj pomerenoj zemlji koja kao da zivi u nekom paralelnom svetu na rubu univerzuma.

nije isto crno i crveno,nikad!

pre 11 godina

duzni i zvezda i partizan,
a kad se pomaze,
samo zvezda??

verovatno se sprema isti ''genijalni''recept kao za kk ?
dugovi od sutra ne vaze i juris na titulu uz joooj zvezdo jooj

bolje da vam dodelimo ovu titulu pre nove godine,
..i da se ne lazemo vise!

kiza

pre 11 godina

Gospodo,sta mislite,da li je GLAZGOV RENDZERS ikona Skotske? Naravno da jeste. Gde je sada? U cetvrtoj ligí. Zasto? Zato sto je bio u istoj situaciji kao i ZVEZDA sada. Sami izvucite pouku.

Nenad

pre 11 godina

Otkud sad i Partizan veliki klub Vučiću?Pa zar cigani ne pričaju stalno da smo hrvatski klub,osnovan u Zagrebu,Franjo Tudjman nam bio predsednik,nismo osvojili KŠ a polufinale sa Realom se puj-pik ne važi? Nismo dali nikakve sportiste a i to što smo osvojili je uz pomoć sudija i naravno Toleta? A sportovi kao vaterpolo se ne računaju jer ih ne igra ceo svet sve dok Zvezda ne napravi drim tim? Nismo stub srpstva jer samo pravi Srbi navijaju za Zvezdu kako reče trenutno odlazeći!A neki iz sveta rukometa rekoše i da smo sile zla? Ili se Partizan spominje da bi se opravdalo vadjenje Zvezde da ne kažem odakle!
(Deki, 13. novembar 2012 22:24) SD Partizan: Ne odričemo se Tuđmana!

U intervjuu za Press, generalni sekretar Sportskog društva Partizan Milan Obućina smatra da nema razloga iz naziva izbacivati ime "jugoslovenski", jer je ono deo istorije crno-belih.

- Za nas to predstavlja isključivo istoriju i tradiciju. Ne nose nas emocije. Drugo, mi smo zajednica klubova i kao takvi nemamo nijednu zvaničnu inicijativu da se promeni ime, grb ili za bilo kakve druge promene - kaže Obućina za Press.

O Franji Tuđmanu Obućina je rekao:

- Tačno je da je Tuđman bio predsednik Sportskog društva Partizan od 1958. do 1960. godine. Niti ćemo to ikad da menjamo niti toga da se odreknemo. Smatram da imamo svetlu istoriju... Mi smo sve napravili pod ovim imenom. To je znak raspoznavanja, simbol tradicije i uspeha, ali nikad se nismo mešali u politiku.

Nemanja1982

pre 11 godina

RENDŽERS,NOTINGEM FOREST,LIDS...Ko je njima pomogao?
S kojim pravom,prvi zameniče premijera,i sa čijim novcem ti želiš da vadiš tvoj omiljeni klub?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (novicas, 13. novembar 2012 22:34)
........................................................................
Pa ja stvarno ne kapiram. Najbolje po toj logici da nam svet ukine državu zbog duga, a uzgred i Grčku i Španiju i još hiljadu država. Ma najbolje da se vrati Rimsko carstvo. A šta je sa Liverpulom i Mančester Junajtedom. Šta je sa Realom i Barsom. Šta je sa Bajernom iz Minhena. Znaš Zvezda je veći klub od Rendžersa. Pola Srbije navija za Zvezdu, a pola za Partizan. Šta bi ti - protiv naroda jel. Najbolje da država pomogne Rad i naciste navijače, ili OFK-u čiji navijači ne mogu jednom u 10 godina da napune stadion. Ili bi možda da pomognu Budućnost iz Valjeva ili Hajduk iz Kule. Jedino još kom država treba da pomogne jeste Vojvodina i Radnički iz Niša. Ta dva kluba su sistemski i ciljano uništavana, baš kao i Zvezda i Partizan. I još nešto nemamo mi 6 mega klubova sa ogromnom tradicijom pa da možemo da ugasimo 4 ili 5. Najbolje je da vidiš kako su Mađari prošli usled autodestruktivnih mera. Nekada davno su razni klubovi mogli da osvajaju i pobeđuju i da razmišljaju o tradiciji istoriji, ali vidiš to su najbolje radili Zvezda i Partizan. Ne može Čačak da bude Njujork. Isto tako ne može ni Palilulac da bude važniji od Zvezde i Partizana.

Nenad

pre 11 godina

Otkud sad i Partizan veliki klub Vučiću?Pa zar cigani ne pričaju stalno da smo hrvatski klub,osnovan u Zagrebu,Franjo Tudjman nam bio predsednik,nismo osvojili KŠ a polufinale sa Realom se puj-pik ne važi? Nismo dali nikakve sportiste a i to što smo osvojili je uz pomoć sudija i naravno Toleta? A sportovi kao vaterpolo se ne računaju jer ih ne igra ceo svet sve dok Zvezda ne napravi drim tim? Nismo stub srpstva jer samo pravi Srbi navijaju za Zvezdu kako reče trenutno odlazeći!A neki iz sveta rukometa rekoše i da smo sile zla? Ili se Partizan spominje da bi se opravdalo vadjenje Zvezde da ne kažem odakle!
(Deki, 13. novembar 2012 22:24) Zalosno je sto na ovome sajtu i ovakvi mogu da pisu.Polufinale sa Realom?Pa ti covece ne znas ni najslavniju istoriju kluba za koga navijas.Tudjman je bio pocasni predsednik Partizana i to je potpuna istina,koju mozes da procitas i u Partizanovim knjigama.U neku ruku i jeste osnovan u Zagrebu,zato sto je to bila ideja generala JNA iz Zagreba.Dakle nije fizicki osnovan u Zagrebu,vec se tamo pojavila ta ideja...Mislim da spisak sa imenima tih generala imas i u knjizi JSD Partizan 1945-1970.

Mirko Mirko...

pre 11 godina

OCete da pomognete platite onda sve dugove gospodine vucicu!!!
(Kumasin, 13. novembar 2012 21:21)

Не каже се оћете него хоћете. Друга ствар, шта има Вучић да плати звездине дугове? Да можда не би платио из свог џепа? Ми грађани би то плаћали, а ја као навијач Партизана, не желим да плаћам ништа за зведу (исто што нико од грађана не треба да плаћа за Партизан, уколико то не жели). Угасите се већ једном, боље нисте заслужили.
(1234, 13. novembar 2012 21:55)

Zajam za Srbiju, znas kako je trosen, nisu bili gadljivi na to za koga navijas...prosetaj se Zemunelom.

Vučić ne zna šta radi, ovo će ga koštati na izborima

pre 11 godina

Kako misliš da pomogneš Čoviću, vlasniku FMP, prekrštenog mimo propisa u CZBGDDIVa, jer KKCZ nije u stečaju i nije ugašena i ima dugove i nije FMP pravni naslednik KKCZ. Ako jeste, dajte da vidimo kada je toi sud proglasio, jer samo se na sudu može doneti odluka o pravnom nasledniku.

boki

pre 11 godina

(Joca, 13. novembar 2012 22:39)
Ok al sto se uvatio u kolo kad zna da je nesposoban da izvuce Zvezdu za tri godine povecati dug za 30 miliona ej 10 mil po sezoni a pise o tome kako je vratio navijace i sl. Ma mozda nije najvise krao al je najnesposobniji predsjednik svih vremena. I usudio se da se opet kandiduje prokjetos pa stvarno sta reci... I jos laze pre neki dan da dug nije 60 mil. nego upola manje. M na sud bre.

Marko Nis

pre 11 godina

A kad je bilo koji drugi klub osim Zvezde i Partizana nesto dobro uradio za Srbiju u Evropi, kad je predstavljao Srbiju negde ? U Ligi Sampiona, u Ligi Evrope, u Kupu Uefa ?? Samo Radnicki Nis pre 35 godina. Kad je osvojio vise od 0.5 bodova za Srbiju ? Kad je neki klub osim Zvezde i Partizana igrao zadnji put DOBAR FUDBAL (bar dovoljno dobar da dodje na primer do zadnjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope). Ili su se mozda brukali i ispadali u prvim kolima kvalifikacija protiv Andorskih i Letonskih klubova ? Pre ce biti ovo drugo...
(Bane NS, 13. novembar 2012 22:25)

Sine Bane daj 20 miliona eura na kredit da ti pokazem da moze!!!
Toliko!

Partizan Forever

pre 11 godina

Nije mi jasno zasto se stavljaju u isti kos i Partizan i Zvezda kad se zna da je Partizan mnogo stabilniji i organizovaniji klub od Zvezde, u svakom smislu. I jos nesto, ne verujem da ce bilo koji navijac Partizana hteti da placa dugove zvezde. Oni kazu da ih ima 5 miliona, fino onda neka daju svi po 10e i resen problem.

Ilija Cvorovic

pre 11 godina

Ja sam navijac Zvezde i imam problem da se nesto resava tako sto ce se uzeti pare od poreskih obveznika i gurnuti u jedan fudbalski klub...ali molim sve navijace Partizana da oni barem ne komentarisu to jer su 90-tih godina bili mezimce Mirka Marjanovica&Co. i vise sam nego siguran da su itekako imali koristi iz cele te price. Prema tome, i jedni i drugi su dobro kostali ovaj narod i red je da u taj sport ili udje privatan kapital ili brate, neka igraju amaterske lige, idu na treninge prevozom, izdrzavaju se od nekog normalnog posla...

spale

pre 11 godina

Zasto lukic nije sazvao konferenciju za stampu,tako rade uglavnom svi,nego njemu omiljeno saopstenje.Gde je izvestaj o radu[bio dobar ili los]???????????ima mnogo pitanj na koja nema odgovora!!!

nije mi dobro

pre 11 godina

Ah, sta reci ? Koju posluku porati, poslati ? Kome ? Saljem poruku onima koji vide a ne cuju,onima sto slave a ne zovu,onima sto zovu a ne slave... saljem poruku onima koji slusaju a nec, an a* koji vide a ne cuju a slusaju, vide a ne e e, izvinite ovo morate u montazi zavrsit, koji gledaju a ne cuju a ne vide , saljem poruku onima koji slusaju a ne cuju ! ufff,nije mi dobro,ajd zdravo narode...

Građanska inicijativa

pre 11 godina

Predlažem da svi kolektivno Vučiću kažemo šta mislimo o ovoj epohalnoj ideji na njegovoj FB stranici. http://www.facebook.com/vucicaleksandar

Mislim genije, 25% nezaposlenih zvanično, tj. 40% realno, mladi nemaju perspektive da nađu posao ni u najavi, i sa diplomom, a bez nje i da ne pričam, porast samoubistava, kriminal na sve strane, u političke partije se učlanjuje ne iz ideala već iz nužde za goli opstanak, a problem države su dugovi zvezde i partizana?!?!?

DeXX

pre 11 godina

Svaki klub koji svoj dug nemoze da otplati i kojim upravljaju nesposobni ljudi i lopovi treba UGASITI! Da se razumemo, GROBAR sam ali ja bih prvi stavio katanac na JNA zato sto ne zasluzujemo bolje. Drzava taj novac bolje da raporedi nezbrinutoj deci, invalidima, gladnima itd. nego da ulaze u MANEKENE!

zr

pre 11 godina

Najbolje da zovete Covica.Covek bi vas opiravio ubrzo!Jednostavno on je madjionicar,vratio je 16 miliona eura za godinu dana.Mozda bi se zvali malo drugacije,ali sta ima veze!!!

vanbujten

pre 11 godina

E moja Gospodo sa Arene Krcun mocni Rendzers je u 4-toj ligi sa takvim dugom.A mi kao spašavamo institucuju,nije mi drago što je komšinica u problemu mada sam VELIKI GROBAR ali onako sramno podnošenje ostavke od strane Vladana Lukića koji sve napada a on kao nije kriv,to je bezobrazluk.

gomila nekslada

pre 11 godina

"mislim da ce drzava preduzeti ono sto moze da preduzme" :D
ako kanis pobijediti ne smijes izgubiti... a tko leti vrijedi tko ne leti ne vrijedi...

geronimo

pre 11 godina

Koja sramota, prava banana drzava. Sramota me je sto pripadam istoj nacionalnoj grupi ka ovaj Vucic. Umesto da se krivicno gone oni koji su naneli (pokrali, verovatno i ovaj komentar mi nece pustiti kao i stonine do sada) toliku stetu, oni ce sada to da placaju parama naroda koji gladuje. Pa ce jos da poravnjava 65 miliona € duga zvezde naspram 3 miliona € duga Partizana (nakon sto su vec ubacene desetinu miliona € u kk, vk, rk i fk zvezde).

snicla

pre 11 godina

ovo je strasno. ovi ne znaju vise gde udaraju. da nece ovi mozda da vracaju dugove dva propala kluba?
podseca me na onu scenu iz tesne koze: "dovedes preduzece do ivice bankrota, zaduzis se u tri pm i onda se pojavimo gospodin trpkovic i ja kao holding kompanija i preuzmemo preduzece"
na sta ovo lici? pa nisu gradjani napravili te dugove pa da ih od poreskih obveznika vracaju! da li ce iko ikada odgovarati u ovoj drzavi za nesto?

jugguja

pre 11 godina

A sta je s tim parama. Postoji li evidencija kome su otisle, sta je uplaceno, viskovi manjkovi, sta je sa njima. Koja crna pomoc i Partizanu i Zvezdi. Rendzers je klub sa malo vecom tradicijom pa je dobio sut kartu 4 stepenika nize. Ko nema da plati, ajmo iz svih liga, stecaj, sta god. Nece gradjani srbije, u ovom slucaju grobari kroz svoje poreze subvencirati Zvezdu.

Zoran

pre 11 godina

Vucicu, sta to radis covece? Zar Covic nije vratio sve dugove kkcz? Da ja placam plate manekenima iz partizana I Zvezde? Pa pogledaj ko danas ide na stadion. Prvo posalji policiju u klubove, pa pohapsi lopove, pa pohapsi huligane. pa oteraj menadzere, pa donesi pravilnik da svi klubovi dobijaju isto. a pobednicima nagrade. Pvako, postajes Super Hik, lik iz stripa koji otima siromadmim a daje bogatim.

novicas

pre 11 godina

RENDŽERS,NOTINGEM FOREST,LIDS...Ko je njima pomogao?
S kojim pravom,prvi zameniče premijera,i sa čijim novcem ti želiš da vadiš tvoj omiljeni klub?

GajaG

pre 11 godina

Vucicu, ako drzava hoce da pomogne onda neka pohapsi sve koji su napravili taj dug, a ne da daje pare iz budzeta, a lopovi i dalje da kradu.

Joca

pre 11 godina

Moramo da shvatimo da je klub zaduzen zelenaskim kamatama jos pre Lukica. Tome je najvise doprinela miskovicevska uprava na celu sa Toplicom Spasojevicem, setimo se samo kredita za teren kojim nas je orobio, a projekat nije ni zavrsen, teren nije povezan sa kotlarnicom koja omogucava grejanje terene pri velikim minusima. Setimo se transfera tipa Mirnes Sisic od 800.000 evra po sezoni?! Iskreno, ne mislim da je Lukic imao lose namere, isplacivati gomilu igraca cijih imena jedva da i mozemo da se setimo, kao sto su Fereira & Co i servisirati tekuce obaveze, skoro da je nemoguce bez novog zaduzivanja i reprograma postojecih kredita sa zelenaskim kamatama. Nije problem sto je klub zaduzen, nego sto je svesvo lose zaduzen. Planski se unistavao kao i svako drzavno preduzece, kako bi ga preuzeli mocnici, tipa Miskovic. Mislim da je ta uprava klub najvise sahranila...

Djordje

pre 11 godina

A zasto bi ja vracao necije dugove koje je napravio(pokrao) samo zato sto mnogo ljudi navija za zvezdu!? navijac sam partizana i isto bi ovo napisao da je partizan u pitanju! nek vracaju oni koji su ih napravili, a ako ne mogu u zatvor!

Marko

pre 11 godina

Zasto lopovima pomoci, gospodine Vucic vi po ceo dan pricate o borbi o korupciji a sada drzavni novac dajete klubu koji pravi minus.Kako je nastao dug ko je odgovoran za dug.I ja cu da se zaduzim i posle kazem nemam da vratim pa mi vi vratite.Ono sto je trulo treba ugasiti pa makar to bila Zvezda ili Partizan.Ima drzava precih stvari od Zvezde i Partizana.Zasto su placali skupe igrace i trenere.Neka uzmu igrace za onoliko novca koliko imaju.300000 evra plata treneru da bi bio prvak Srbije,kakva sramota.Kupe najbolje igrace i muce se da osvoje titulu.g

sodara

pre 11 godina

"To je problem za sve nas u drzavi!"
I posle pricajte kako je Partizan drzavni projekat i kako nama pomazu da osvajamo titule!
Vestacki vaterpolo klub koji je ugasen, vestacki kosarkaski klub koji je ugasen, evo sada uskoro i fudbalski..
Sram vas bilo!

mf

pre 11 godina

Gospodine Aco, losi su vam savetnici,procitajte komentare ividecete sta narod misli, ne pomazite ovu grupicu sumljivih tipova sto su upropastili srpski fudbal, opustosili ga i ostavili gomilu dugova, pa zar poreski obveznici medju kojima ima jako siromasnih treba da pomazu lopovska-polukriminalna sportska udruzenja, na dobos sve pa ako prezive- prezive.... ionako ne znaju da igraju fudbal, kukuruz liga je jaka za njih

Smiljko G1970

pre 11 godina

u normalnim ligama,kao sto je skotska su tim kao sto je rendzers izbacili u 3. ligu zbog tri puta manjeg duga... jos jedan dokaz da nam je i drzava i fudbal u njoj banana...

slavko licno

pre 11 godina

Hiljade fabrika je otišlo u stečaj(propast) zbog duga i nikose nije ni počešao!Na stotine hiljada radnika ostalo bez posla...!!! Učije ime i sa kojim pravom davati pare iz budžeta fudbalskoj mafiji i ljudima oko nje? Ja ništa ne razumem???? Nova Vlada isti principi,živeli beli listići!!!

Deki

pre 11 godina

Otkud sad i Partizan veliki klub Vučiću?Pa zar cigani ne pričaju stalno da smo hrvatski klub,osnovan u Zagrebu,Franjo Tudjman nam bio predsednik,nismo osvojili KŠ a polufinale sa Realom se puj-pik ne važi? Nismo dali nikakve sportiste a i to što smo osvojili je uz pomoć sudija i naravno Toleta? A sportovi kao vaterpolo se ne računaju jer ih ne igra ceo svet sve dok Zvezda ne napravi drim tim? Nismo stub srpstva jer samo pravi Srbi navijaju za Zvezdu kako reče trenutno odlazeći!A neki iz sveta rukometa rekoše i da smo sile zla? Ili se Partizan spominje da bi se opravdalo vadjenje Zvezde da ne kažem odakle!

Vukasin

pre 11 godina

Da budemo posteni i realni. Drzava ne treba da plati dugove, za te pare mogu fabrike da se otvore da se ljudi zaposle. Zvezdas sam i boli me dusa kad citam ovakve stvari o mojoj Zvezdi ali ruku na srce ne treba davati pare u bunar bez dna. Drzava treba da preispita "NESAVESNO POSLOVANJE" ko je i kada i koliko duga napravio??? Pa tu gospodu na sud pa u Zabelu ili Sremsku Mitrovicu. Oduzeti im imovinu i pokriti dugove Zvezde. I pored tih silnih dugovanja Zvezde ostace od oduzete imovine i za koju fabriku, skolu, obdaniste... A sto pretekne nek daju za Partizanove dugove:)

from Serbistan

pre 11 godina

Pazi nije tajna da Partizan duguje drzavi 4M evra na konta prodaje igraca. Ali sad gledaj ovako prodas igraca za 5M drzavi ide 46% ali drzavi ti odma oporezuje dobit iako ti svoju zaradu dobijas na rate???

Pa ja mislim da bi trebao porez da se placa na svaku uplacenu ratu a ne ti odma uzmes svoje i kamatas.

KK Partizan nema veci dug od 2M evra i to je u poredjenju sa 60M FKCZ i 20M KK CZ zaista neuporedivo.

Po meni je vrhunac licemerstva sto se stavljaju u isti kos zaista dve neuporedive organizacije!

baze

pre 11 godina

Ugasite klub,prodajte ga,al ne otimajte narodne pare! Neko je punio privatne dzepove,da bi ja sada vracao njihove dugove! Alo gde to ima bre,oce li se u ovoj drzavi ikad nesto normalno odvijati! Pravite nas budalama godinama,i to ide do te mere da mi se ponekad zgadi rodjena zemlja i da bi se iste veceri spakovao i odselio negde u inostranstvo....

beep

pre 11 godina

znaci koliko sam ja shvatio gradjani ce placati dugove koji su drugi napravili,a sta ce da bude sa onima koji su taj dug napravili??? pretpostavljam nista!!!pojela "MACA" pare a ti glupi narode placaj,ova drzava je katastrofa,nije tako davno bilo secamo se Miladina Kovacevica kad smo dali mil$,hapsite onog ko je krao,NAROD OSTAVITE VISE NA MIRU!na kraju ce ovo da bude praksa svaki lopovcina koji ukrade velike pare,NAROD CE DA PLATI, ***** se ja na ovu drzavu!bas me briga i za zvezdu i partizan,HAPSITE LOPOVE!

Dale

pre 11 godina

Nema tu pomaganja. Moze se pomoci samo na taj nacin da drzava da tih 60M. To mu dodje da svaki gradjanin ove drzave da 10e za raspali klub. Ako drzava da pare zvezdi, treba isto toliko i partizanu, a ako da i njemu onda treba isto toliko i javoru, a isto toliko i slogi iz macvanskog pricinovica. Zasto neko da bude povlasceniji od nekog drugog. Nema diskriminacije.
Dati rok od 12meseci, a ako i do tad nista onda igraci, imovina i stadion na doboš. Pare umemo da trosimo, al ne i da vracamo

sećam se predizbornih obećanja

pre 11 godina

Juče čitamo o tome kako država nema para za originalni lek za decu obolelu od leukemije već im se nudi nešto čija je jedina prednost to što je četiri puta jeftinije. Danas ima 60 miliona evra za jedan fudbalski klub. Pa da li su to bila predizborna obećanja da je fudbal važniji od lečenja bolesne dece?

Dox

pre 11 godina

A jeste li vi zato dosli na vlast da sad pomazete barabe koje su pokrale pare iz klubova !!!???? Ili bi mozda mogli da se malo pozabavite privredom, infrastrukturom i drugim bitnim stvarima od kojih se zivi! Kakva bre Zvezda, sta Vam je gospodine Vucicu ?!!! Da li je to bitno ili da narod jede ? Dodjite sebi, kaznice vas narod na sledecim izborima. A Zvezda.... kao i svi gubitasi !

Vladimir

pre 11 godina

Dragi gospodine Vucicu,
ti samo svojim licnim parama mozes da pomognes Zvezdi. Mojim, nikako. Pa na sta bi to licilo da zemlja u kojoj ljudi gladuju i "kopaju" po kontejnerima sanira dugove raznih Dzajica, Stojkovica, Antica, Lukica, Vesica ... Ili gasite taj klub ili ga prodajte nekome za sitne pare uz obavezu da vrati dug. Treceg resenja nema. Moje pare i pare mojih prijatelja nisu opcija. Njih za takve stvari ne pipajte.

darko

pre 11 godina

koa iskren zvezdas, mozda je najbolje da se zvezdi desi ono sto se desilo rendzersu.... da se rasproda ceo ovaj tim, da se proda sve sto moze, od stolica do grafita na severu, da se stadion da u zakup a zvezdu deportovati u najnizi rang takmicenja. i onda sa dobrom upravom, novom generacijom i jacim sponzorom, a gaspromovih 4m je sasvim dovoljno da se krene izpocetka..... za 3-4 godine bi sve jedno bili u prvoj ligi a titulu sve jedno necemo videti jos 4-5god. a za to vreme ce biti oformljena jedna jaka generacija dugovi bi bili anulirani i onda bi na miru mogli da bijemo partizan :) ovo stvarno ne vodi nicemu, a i ako sam zvezdas, stvarno mi se ne daju pare u trenutnu crnu rupu zvezdinog budzeta......

Obavesten

pre 11 godina

Pa ovo je skandal!
Ni mnogo bogatije zemlje ne pomazu sportske klubove.
Gase se narodne kuhinje zato sto nema para, a ovde se lobira kod Rusa da daju desetine milona eura za 20 tak momaka.
Ja radim u stanom predstavnistvu i uredno placam porez na dodatu vrednost svojoj drzavi.
Sta bi bilo da ga ne platim jedene godine, drzava bi mi zaplenila stvari.....
Zbog cega se Drzava prema svojim gradjanima koji ispunjavaju svoje obaveze odnosi na jedan nacin, a prema kriminalnim sredinama u koje spadaju SD CZ i SD Partizan odnosi na drugi u smislu da ne moraju da ispunjava svoje obaveze.
Da se razumemo, ja sam bivsi profesinalni sportista tako da poznajem oba sportska drustva veoma dobro....
Upravo gleda "patriotsku pljacku"......sve je ovo POPULIZAM...SVI STE ISTI......

Pedja J7

pre 11 godina

P R I V A T I Z A C I J A !!!

Sve dok bude Zvezda svacija, svako ce i da je kljuca! Ili prodati nekome, ili princip kao Barselona i Real, ali sa brutalnim kontrolama tokova novca!!! Clanarina godisnje 20 evra, minimum, ko ima moze da da vise, zbog toga dobije odredjene povlastice i to je to. Samo treba, niko da ne krade, a to je u ovoj zemlji NEMOGUCE!!!

ciskokid

pre 11 godina

Sada ih sve lepo pohapsiti ispitati pogledati finansije i odgovorne zatvoriti.To svi znaju da je glavni i odgovorni covek za ovo stanje Vesic,on je juce jos podneo ostavku.Sve ih lepo zatvoriti i preispitati slucaj.Isto uraditi i sa Partizanom.SPORTSKI POZDRAV!

Vlada

pre 11 godina

Sada treba uraditi sledeće:
1. Utvrditi koliki je dug nasledio Džajić, Piksi, Bunjevčević, Dan Tana i Lukić.
2. Da li su pored dugova nasledili i neke kredite jer oni konstantno uvećavaju dug.
3. Kolika je bila vrednost tima u trenutku kada su predsednici napuštali klub.
Pošto se utvrdi ko je i koliko zadužio Zvezdu treba uraditi sledeće:
1. Odrediti kolika je odgovornost predsednika koji je napravio dug, a kolika njegovih saradnika.
2. Utvrditi ko je stajao iza njih i dozvolio im da naprave dugove.
3. Krivce drastično kazniti.
Ako je Džajić odgovarao za zloupotrebu službenog položaja trebali bi i ostali. C.Zvezda i Partizan su državni klubovi koje izdržavaju poreski obveznici, a samim tim oni snose istu odgovornost kao i oni koji su oštetili, na primer, Agrobanku.

janje

pre 11 godina

dajte 10000 deo duga FK Podrinju - Loznicko polje, mi nemamo dugove ali nam trebaju pare. Ko je napravio dugove u zatvor. U Skotskoj su izbacili FC Glazgov Rendzerse( velikan koliko i zvezda) a u Srbiji treba svi da placaju dugove.Bolje spasite pet firmi od kojih 1000 porodica se hrani. Ko nije sposoban da opstane neka stave katanac.

Bob Rock

pre 11 godina

Resenje je fantasticno jednostavno... Ugasiti postojeci FK i osnovati novi (na primer Crvena Zvezda Bari TokiJo Gazprom Beograd)...

Recept koji je vec uspeo u kosarci, rukometu i vaterpolu...

KOp

pre 11 godina

Poruka svima, klubovi, drustva zaduzujte se, naci ce se neka vlast koja ce sve to oprostiti, reprogramirati, krivci naravno nece biti poznati, oni su nebitni, zato cemo novcem poreskih obveznika, koliko god to populsticki zvucalo, sve to vrati, da bi sveopsti interes mlitavih stomaka i tupavih mozgova, marketingskih magova zadovoljio. Aleluja Srbijo! Partizanovi dugovi su stostruko manji, te Vucko ne stavljaj u isti kos projekat Djuric & Co. Limited sa projektom Vesko I Drugovi.

Pablito Aimar

pre 11 godina

ljudi, nemojte da se igramo, 60 miliona eura?? to su ozbiljne pare cak i za ozbiljne drzave... u opasnoj je buli zvezda, ovde tesko i drzava moze znacajnije da pomogne sve i da hoce, realno

TheObradovic

pre 11 godina

Jedino(realno) resenje je neka vrsta stecaja po ugledu na Glasgow Rangers.
Kao Zvezdas,ne zelim ni jedne drzavne pare niti bilo cega slicnog.
Za 10 godina napraviti ovoliki dug,a pri tome gledati 6 godina uzastopno u ledja Partizanu koji ne moze nikome gol zabiti u Evropi,eeeejjjjj???!!!!

Da bi navijaci doticnog videli da ovim ne zelim da omalovazim njihov klub,pojasnicu.
Meni ne bi bilo krivo da ovde dominira Partizan koji na veliki nacin to potvrdjuje i u Evropi. Kao npr.Shakhtar iz Donjecka. Tu je sve jasno. Dominacija u domacoj ligi koja se prenosi na LS gde ovaj klub igra 1/4f 2011,a izgledi su da ce i ove. Shakthar koji je u 3 meca nadigrao prvaka Evrope Celzija i Italije Juventusa.
Nama je Pertizan posle 12 kola uzeo titulu,a u Evropi ce imati tu nulu protiv Nefcija. I tako skoro svake sezone.
Drzava treba da se umesa,ali tako sto ce nekog da pohapsi za ovakve dugove! Neko mora ovde i krivicno da odgovara.

Sto rece jedan moj prijatelj.
Trebalo je staviti katanac pre 10 godina.
Tako bi mi bar ostalo u secanju kako je ovde nekad postojao veliki evropski klub.

borislav

pre 11 godina

Zasto su dugovi CZ problem za celu Srbiju?! Evo, mene bas briga za CZ i za P i sada iz mojih dzepova treba da ide novac njima?! Djilkosima obicnim,... fudbaleri vijaju sponzoruse po splavovima i listom su nepismeni, funkcioneri su po pravilu mutni k'o vajzbir, a gradjani da im daju novac?! Pa je l' iko u ovoj drzavi normalan?

Stiv

pre 11 godina

G-ne Vucicu ako vec apsis apsi i bivese kolovodje koje su napravile taj nered u oba kluba a ne da im obecas pomoc.Bez razlike koliko su oni veliki za Evropu lopove treba strpati u zatvor.Ako si vec udario na Miskovica sto ne potrazis i njegovog sina.

Bane NS

pre 11 godina

@ Stefan

A kad je bilo koji drugi klub osim Zvezde i Partizana nesto dobro uradio za Srbiju u Evropi, kad je predstavljao Srbiju negde ? U Ligi Sampiona, u Ligi Evrope, u Kupu Uefa ?? Samo Radnicki Nis pre 35 godina. Kad je osvojio vise od 0.5 bodova za Srbiju ? Kad je neki klub osim Zvezde i Partizana igrao zadnji put DOBAR FUDBAL (bar dovoljno dobar da dodje na primer do zadnjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope). Ili su se mozda brukali i ispadali u prvim kolima kvalifikacija protiv Andorskih i Letonskih klubova ? Pre ce biti ovo drugo...

dakicar

pre 11 godina

Jeste resenje privatizacija ali niko nije lud da da pare za Partizan ili Zvezdu jer zna da ce biti pritisaka od politicara,kriminalaca i uglednih faca. A i dok su klubovi pod okriljem drzave mocnici u Srbiji i njihovi drugari kriminalci lagano peru ogromne svote novca.

geneve

pre 11 godina

Drzava nema para za mnogo vaznije stvari od fudbala. Proglasiti bankrot i tacka. Da ovo izjavljuju navijaci, mogao bih da razumem, ali ovo dolazi od naseg drzavog vrha. Neverovatno ali istinito.

357

pre 11 godina

Zivo me interesuje koliki je dug bio Crvene Zvezde kada je Dzajic napustio klub, kada ga Stojkovic preuzeo, kada ga Stojkovic napustio i kada ga Lukic preuzeo. Da se vidi ko je shta uradio.

Nikola

pre 11 godina

Kad bi se ispitalo ko je sve krao, pola drzave bi bilo u zatvoru!

Nema nista ni od Zvezde ni od Partizana dok se ne privatizuju. Mogu samo da se jure ko ima vise titula.
Pa ne protive se vatrene pristalice protiv privatizacije jer je losa, vec zato sto jedino gazda moze da uvede red, a to nikome ne odgovara!

Darko

pre 11 godina

Sto bi se njima koji prodaju igrace za milione evra pomagalo, a obicnom narodu kojima nece privatnici da placaju plate ne????'Obicnom' narodu cete za 1000 dinara da dodjete na vrata da naplatite, a njima pomazete! Odmah da se ugase i Zvezda i Partizan ili pare na ruke! Naravno, i svi ostali, ne samo oni!

laza

pre 11 godina

U eri najvece krize,kada je svaki dinar bitan,oni prave propagandu za stvaranjje novih navijaca,pustajuci 25.000 besplatnih gledalaca,ti gledaoci da su placali ulazmice po 100 din.bio bi prihod oko 2.500.000 dinara,sto bi bilo divoljno da se isplate,makar, radnici na stadionu.Sada treba ovaj siromasan narod da isplacuje nesposoban klub,kako igracki tako i finanski.Manjak je nastao od ljudi iz kluba,sigurno da nije niko dosao sa strane i uzeo pare.Lopovi su iz vasih redova.

srbijasine

pre 11 godina

Moze taj novac od pomoci da se ulozi mnogo bolje. A Vucic ako zeli da pomaze timu za koji navija, moze ali iz svog dzepa. Tek dosao na vlast, a prioritet zvezda!?!?!

Vučićč iz dana u dan srlja u maglu

pre 11 godina

@Stefan
Šta misliš - ko će da kupi "firmu" koja ima dug od 62 miliona (danas)? Stadion traži renoviranje, liga naša nikakva, kako bi taj ko bi dao najmanje stzo miliona za ekonomski i igrački propali kllub, u zemlji gde je dve trećine klubova iz malih gradova ili varošica, mogao novac da povrati i još i da uzaradi, jer privatnik nikada ne baca pare iz ljubavi u bure bez dna nego traži profit. Da li Vučić može iz budžeta da izdvoji sto miliona za Zvezdu, i zašto samo za Zvezdu, kad je državna kasa prazna? Ima rešenja, da se iz državne uprave otpusti 200 hiljada ljudi, ukinu penzije, porezi duplo povećaju i eto para za stub srbstva. Mislim da Vučko nema 15 godina, koliko imaju ovi klinci što pišu "Zvezda je život, ostalo su sitnice" i da sa mesta potpredsednika vlade ne smeo da navija za omiljeni klub manirom maloletnika. Ljudi ne mogu ni kiriju ni struju da plate, ima ih i koji gladuju, a on će novac iz budžeta da poklanja loposkoj družini. Odakle toliki dug, ko ga je napravio?

dragan

pre 11 godina

Ma gasite to. Zatvaraj vrata, stadion i ostalo na prodaju da se namire dugovi i tacka. Ionako od njih nemamo nikakve koristi , samo nas blamiraju po svetu. Ove klince sto misle da znaju da igraju poslati u neki pravi klub, pa neka se tamo ponovo uce fudbalu i dokazuju. Taman ce biti i manje huligana na ulicama.

Jednostavno , klubove sve provatizovati , i stroga kontrola, ne plate porez , isto kao i preduzece. Dovidjenja, prijatno.

Bradilko

pre 11 godina

Kakva crna privatizacija , ko ce njih da uzme i da pravi profit a da to bude bez mucki. I BRE KO CE U ZATVOR ZBOG OVAKVOG STANJA?

Stara Garda Severa

pre 11 godina

Resenje = PRIVATIZACIJA!

Niko nije lud da ulaze pare u bunar bez dna! Trenutno nekima izgleda i odgovara da sz Zvezda i Partizan "niciji klubovi" iz kojih svi crpu SVe i ne odgovaraju nikom! Kod Gazde to rodjaci nece moci...

Де ли је Север

pre 11 godina

Колики је дуг свима је познато, али када ће неко сносити одговорност за то, е то већ нико не зна! Комунизам је у Европи пао, али та вест није стигла до Звезде! Ваљда је свима јасно да ЦЗ политичкој елити једино служи за прање пара, па отуд и нема приватизације, а на стадионима се трпе ликови који би у свакој цивилизованој земљи врене проводили у затворима! Ко очекује нешто више од нове власти брзо ће се отрезнити кад види како од укидања самоуправљања у Звезди нема ништа, и како се на Северу и даље шепуре нарко дилери и остале сподобе, скривајући се иза "љубави" према Звезди, за коју су спремни ако треба да пролију туђу крв!

Stefan

pre 11 godina

-60 miliona = korupcija, korupcija, korupcija.
Resenje: privatizacija, privatizacija, privatizacija.

Ako se pare daju za CZ i PFC onda se MORAJU dati i za ostale klubove! S kojim pravom pare svih poreznika u Srbiji samo za 2 kluba?

Иван-Ниш

pre 11 godina

Остали нека пропадну и народ нека гладује јер "они" морају да опстану. То је у реду само ако се разјасни како су настали сви дугови и заплени имовина кривцима.

Proslo je vreme laznih pobednika

pre 11 godina

A posle kazemo, da nam je liga slaba, da blizanci nemaju adekvatnu konkurenciju i zato gube u Evropi. Pa kako mogu da imaju konkurenciju kad se njima daje 100 puta vise nego drugima. Cekaj, oni imaju najvise navijaca, pa nek im oni pomognu, ja ne dam moje pare za drzavne projekte. Ja zelim da u svom gradu gledam sampiona drzave! Srbija nije samo Zvezda i Partizan.

Nesa

pre 11 godina

Da se pomogne Zvezdi i Partizanu ???? A sta sa ostalima i zasto je to drzavni problem ???? Najbolje je da neko odgovara za dugove, da se situacija sanira i da se ti "BRENDOVI" ugase. To bi bilo najbolje i za drzavu i za sport uopste. Ne bi se vise dva kluba faforizovala i svi bi imali sanse. Tako bi bilo bolje i reprezentaciji i drzavi. Najlre se trebaju zabraniti takozvani navijaci a onda i da ti klubovi nestanu.

boki

pre 11 godina

Dal je moguce da nas je ovaj Lukic ovako unistio? Shto ne saopstite kolko je dugova svaka uprava ostavila iza sebe? Kad je ovaj dosao za predsjednika pricalo se o dugu od 20 000 000 a gledaj sta je ovaj uradio. Joj kad se sjetim kolko je samo on pljuvao Piksija, Bunjevcevica, Ivica nemogu sebi da dodjem. Lukicu imash li imalo obraza kako se mozes pogledati u ogledalo. Pa Dzaju su uhapsili a zvezda skoro nista nije dugovala po toj pravdi ovaj zasluzuje neki prijeki sud.

1234

pre 11 godina

OCete da pomognete platite onda sve dugove gospodine vucicu!!!
(Kumasin, 13. novembar 2012 21:21)

Не каже се оћете него хоћете. Друга ствар, шта има Вучић да плати звездине дугове? Да можда не би платио из свог џепа? Ми грађани би то плаћали, а ја као навијач Партизана, не желим да плаћам ништа за зведу (исто што нико од грађана не треба да плаћа за Партизан, уколико то не жели). Угасите се већ једном, боље нисте заслужили.

del

pre 11 godina

Zasto bi se novac poreskih obveznika odvajao za ove dve rupe bez dna? Ja kao Nislija zelim da se ulozi u Radnicki, npr. I, sta cemo sad? Nista, jer nisam iz Beograda.

boban,nis

pre 11 godina

Nema sta tu drzava da "preduzima",ako nemaju para nek propadnu.
Zasto bi neki jadnik koji radi za 200e mesecno spasavao Zvezdu i Partizan koji su dosli tu gde jesu samo zbog lopovluka svih koji su bili u tim klubovima.

Lobotomija

pre 11 godina

Kosarkasi i fudbalski klub ukupno 80 miliona evra duguju. Za te pare se moglo otvoriti 40 fabrika, zaposliti 20 000 ljudi, od cije bi proizvodnje jos 100 000 ljudi imalo koristi. Ne bi uvozili sve i svasta, itd. Koje smo mi ovce Beeeeeeee, Beeeeeeee, Beeeeee

IZLAZ

pre 11 godina

-Klub duguje 60 miliona.

-Drzava nema leba da jede i ne moze da pomogne ni sebi a ne Zvezdi (ili Partizanu)

-Jedini lek je da se donese zakon o privatizaciji.

-Prodati Zvezdu i Partizan kao sto rade sve normalne drzave u Evropi da klub konacno ima gazdu kome ide u prilog da klub prosperira a ne da ga poseduju gamad koja ga samo potkradaju.

-U protivnom Zvezda ce se brzo ugasiti a posle nje uskoro i Partizan.

"MALI" klub

pre 11 godina

Lepo je to što država želi da pomogne! I treba da pomogne! Ali onda, gospodo državnici, oslobodite od poreza sve sportske klubove! Nije u redu da pomažete samo one kojima je država do sad sve dala! Od imena do stadiona!

Delije - Uzice

pre 11 godina

katastrofa ja sam mislio 30 milona i to je ogroman dug ali ovo 60 miliona evra je tragedija ... ja ne znam na koji nacin ovo moze da se sanira .. Glazgov Rendzers je otisao u 4 ligu zbog duga od 10-ak miliona evra ... dotali smo dno od ovoga gore i da hoces ne moze ...

veliki strumf

pre 11 godina

Tako kako je rukovodstvo Zvezde i Partizana vodilo klubove moze svaki nepismen covek. Uzmes kredite, zaduzis se do guse, ne placas dugove, uzmes pare kroz ogromne plate, dnevnice i premije, pa kad doteras cara do duvara podneses ostavku i nikom nista. Pare si uzeo, klub upropastio a odgovornost - nula! More, pocev od Piksija, preko Toplice, Den Tane do Lukica svu bih im imovinu konfiskovao dok svako ne izmiri koliko je zaduzio klub. Dok se to ne desi bice sve gore i gore u svakom klubu i firmi, propadace jedan za drugim. Rusi ili Arapi jedini su spas da opstanu ova dva kluba, svidjalo se to nama ili ne.

Licimeri

pre 11 godina

Kao prvo, ne mesaj Zvezdu i Partizan da deluje kao da jednako duguju. Kao drugo, zar nije Covic rekao da KK CZ vise ne duguje nista?

Milan, Uzice

pre 11 godina

Samo 60 miliona?
Lepo probajte da privatizujete klub. Ako ne uspete, ugasite ga. Da necete iz budzeta( citajte dzepa gradjana) da oporavljate rupu bez dna???

Anti Protivan

pre 11 godina

Zasto se ne pomognu onda FK Vojvodina i FK Radnički Niš??? Mislim da su i to veliki klubovi od kojih drzava moze da ima koristi,ali vi sve dajete blizancima! Nisam za to da se Zvezda ugasi,ali dajte da vidimo ko je napravio tolike dugove...

Zeka Peka

pre 11 godina

kakve pare da dajemo????koje pare???odakle nama toliko para??za te pare moze narod da jede, da se zaposle ljudi, a ne da dajemo pare na fudbalere...neka propadnu, pa od zonske lige navise....mnogim velikim klubovima se to desilo,....zasto su ova dva privilegovana?zbog cega?..onda pomozite svim klubovima, ili za druge nema para..pa odakle bi i bilo, nego sve preko grbace naroda....kad propadnu propasce i huligani sa njima, i dileri droge i kriminalci....da damo za ova dva kluba 100mil eura, a profesori rade za 40 000din, lekari za 50 a fudbaleri da mi izigravaju zvezde i da se voze u besnim kolima i zaradjuju barem 10 puta vise od ovih.........pa ko je ovde lud???

Old school

pre 11 godina

@ Ako se pare daju za CZ i PFC onda se MORAJU dati i za ostale klubove! S kojim pravom pare svih poreznika u Srbiji samo za 2 kluba?
(Stefan, 13. novembar 2012 21:22)
...Tacno ! Ali samo za one koje su nekad igrali u I ligi. Za Vojvodinu, Radnicki Nis, KG, OFK, Napredak, eventualno Rad, Spartak...

Stefan

pre 11 godina

-60 miliona = korupcija, korupcija, korupcija.
Resenje: privatizacija, privatizacija, privatizacija.

Ako se pare daju za CZ i PFC onda se MORAJU dati i za ostale klubove! S kojim pravom pare svih poreznika u Srbiji samo za 2 kluba?

novicas

pre 11 godina

RENDŽERS,NOTINGEM FOREST,LIDS...Ko je njima pomogao?
S kojim pravom,prvi zameniče premijera,i sa čijim novcem ti želiš da vadiš tvoj omiljeni klub?

Djordje

pre 11 godina

A zasto bi ja vracao necije dugove koje je napravio(pokrao) samo zato sto mnogo ljudi navija za zvezdu!? navijac sam partizana i isto bi ovo napisao da je partizan u pitanju! nek vracaju oni koji su ih napravili, a ako ne mogu u zatvor!

Milan, Uzice

pre 11 godina

Samo 60 miliona?
Lepo probajte da privatizujete klub. Ako ne uspete, ugasite ga. Da necete iz budzeta( citajte dzepa gradjana) da oporavljate rupu bez dna???

slavko licno

pre 11 godina

Hiljade fabrika je otišlo u stečaj(propast) zbog duga i nikose nije ni počešao!Na stotine hiljada radnika ostalo bez posla...!!! Učije ime i sa kojim pravom davati pare iz budžeta fudbalskoj mafiji i ljudima oko nje? Ja ništa ne razumem???? Nova Vlada isti principi,živeli beli listići!!!

Lobotomija

pre 11 godina

Kosarkasi i fudbalski klub ukupno 80 miliona evra duguju. Za te pare se moglo otvoriti 40 fabrika, zaposliti 20 000 ljudi, od cije bi proizvodnje jos 100 000 ljudi imalo koristi. Ne bi uvozili sve i svasta, itd. Koje smo mi ovce Beeeeeeee, Beeeeeeee, Beeeeee

janje

pre 11 godina

dajte 10000 deo duga FK Podrinju - Loznicko polje, mi nemamo dugove ali nam trebaju pare. Ko je napravio dugove u zatvor. U Skotskoj su izbacili FC Glazgov Rendzerse( velikan koliko i zvezda) a u Srbiji treba svi da placaju dugove.Bolje spasite pet firmi od kojih 1000 porodica se hrani. Ko nije sposoban da opstane neka stave katanac.

sodara

pre 11 godina

"To je problem za sve nas u drzavi!"
I posle pricajte kako je Partizan drzavni projekat i kako nama pomazu da osvajamo titule!
Vestacki vaterpolo klub koji je ugasen, vestacki kosarkaski klub koji je ugasen, evo sada uskoro i fudbalski..
Sram vas bilo!

sećam se predizbornih obećanja

pre 11 godina

Juče čitamo o tome kako država nema para za originalni lek za decu obolelu od leukemije već im se nudi nešto čija je jedina prednost to što je četiri puta jeftinije. Danas ima 60 miliona evra za jedan fudbalski klub. Pa da li su to bila predizborna obećanja da je fudbal važniji od lečenja bolesne dece?

laza

pre 11 godina

U eri najvece krize,kada je svaki dinar bitan,oni prave propagandu za stvaranjje novih navijaca,pustajuci 25.000 besplatnih gledalaca,ti gledaoci da su placali ulazmice po 100 din.bio bi prihod oko 2.500.000 dinara,sto bi bilo divoljno da se isplate,makar, radnici na stadionu.Sada treba ovaj siromasan narod da isplacuje nesposoban klub,kako igracki tako i finanski.Manjak je nastao od ljudi iz kluba,sigurno da nije niko dosao sa strane i uzeo pare.Lopovi su iz vasih redova.

TheObradovic

pre 11 godina

Jedino(realno) resenje je neka vrsta stecaja po ugledu na Glasgow Rangers.
Kao Zvezdas,ne zelim ni jedne drzavne pare niti bilo cega slicnog.
Za 10 godina napraviti ovoliki dug,a pri tome gledati 6 godina uzastopno u ledja Partizanu koji ne moze nikome gol zabiti u Evropi,eeeejjjjj???!!!!

Da bi navijaci doticnog videli da ovim ne zelim da omalovazim njihov klub,pojasnicu.
Meni ne bi bilo krivo da ovde dominira Partizan koji na veliki nacin to potvrdjuje i u Evropi. Kao npr.Shakhtar iz Donjecka. Tu je sve jasno. Dominacija u domacoj ligi koja se prenosi na LS gde ovaj klub igra 1/4f 2011,a izgledi su da ce i ove. Shakthar koji je u 3 meca nadigrao prvaka Evrope Celzija i Italije Juventusa.
Nama je Pertizan posle 12 kola uzeo titulu,a u Evropi ce imati tu nulu protiv Nefcija. I tako skoro svake sezone.
Drzava treba da se umesa,ali tako sto ce nekog da pohapsi za ovakve dugove! Neko mora ovde i krivicno da odgovara.

Sto rece jedan moj prijatelj.
Trebalo je staviti katanac pre 10 godina.
Tako bi mi bar ostalo u secanju kako je ovde nekad postojao veliki evropski klub.

Pablito Aimar

pre 11 godina

ljudi, nemojte da se igramo, 60 miliona eura?? to su ozbiljne pare cak i za ozbiljne drzave... u opasnoj je buli zvezda, ovde tesko i drzava moze znacajnije da pomogne sve i da hoce, realno

Vladimir

pre 11 godina

Dragi gospodine Vucicu,
ti samo svojim licnim parama mozes da pomognes Zvezdi. Mojim, nikako. Pa na sta bi to licilo da zemlja u kojoj ljudi gladuju i "kopaju" po kontejnerima sanira dugove raznih Dzajica, Stojkovica, Antica, Lukica, Vesica ... Ili gasite taj klub ili ga prodajte nekome za sitne pare uz obavezu da vrati dug. Treceg resenja nema. Moje pare i pare mojih prijatelja nisu opcija. Njih za takve stvari ne pipajte.

Vlada

pre 11 godina

Sada treba uraditi sledeće:
1. Utvrditi koliki je dug nasledio Džajić, Piksi, Bunjevčević, Dan Tana i Lukić.
2. Da li su pored dugova nasledili i neke kredite jer oni konstantno uvećavaju dug.
3. Kolika je bila vrednost tima u trenutku kada su predsednici napuštali klub.
Pošto se utvrdi ko je i koliko zadužio Zvezdu treba uraditi sledeće:
1. Odrediti kolika je odgovornost predsednika koji je napravio dug, a kolika njegovih saradnika.
2. Utvrditi ko je stajao iza njih i dozvolio im da naprave dugove.
3. Krivce drastično kazniti.
Ako je Džajić odgovarao za zloupotrebu službenog položaja trebali bi i ostali. C.Zvezda i Partizan su državni klubovi koje izdržavaju poreski obveznici, a samim tim oni snose istu odgovornost kao i oni koji su oštetili, na primer, Agrobanku.

Deki

pre 11 godina

Otkud sad i Partizan veliki klub Vučiću?Pa zar cigani ne pričaju stalno da smo hrvatski klub,osnovan u Zagrebu,Franjo Tudjman nam bio predsednik,nismo osvojili KŠ a polufinale sa Realom se puj-pik ne važi? Nismo dali nikakve sportiste a i to što smo osvojili je uz pomoć sudija i naravno Toleta? A sportovi kao vaterpolo se ne računaju jer ih ne igra ceo svet sve dok Zvezda ne napravi drim tim? Nismo stub srpstva jer samo pravi Srbi navijaju za Zvezdu kako reče trenutno odlazeći!A neki iz sveta rukometa rekoše i da smo sile zla? Ili se Partizan spominje da bi se opravdalo vadjenje Zvezde da ne kažem odakle!

mf

pre 11 godina

Gospodine Aco, losi su vam savetnici,procitajte komentare ividecete sta narod misli, ne pomazite ovu grupicu sumljivih tipova sto su upropastili srpski fudbal, opustosili ga i ostavili gomilu dugova, pa zar poreski obveznici medju kojima ima jako siromasnih treba da pomazu lopovska-polukriminalna sportska udruzenja, na dobos sve pa ako prezive- prezive.... ionako ne znaju da igraju fudbal, kukuruz liga je jaka za njih

Građanska inicijativa

pre 11 godina

Predlažem da svi kolektivno Vučiću kažemo šta mislimo o ovoj epohalnoj ideji na njegovoj FB stranici. http://www.facebook.com/vucicaleksandar

Mislim genije, 25% nezaposlenih zvanično, tj. 40% realno, mladi nemaju perspektive da nađu posao ni u najavi, i sa diplomom, a bez nje i da ne pričam, porast samoubistava, kriminal na sve strane, u političke partije se učlanjuje ne iz ideala već iz nužde za goli opstanak, a problem države su dugovi zvezde i partizana?!?!?

Smiljko G1970

pre 11 godina

u normalnim ligama,kao sto je skotska su tim kao sto je rendzers izbacili u 3. ligu zbog tri puta manjeg duga... jos jedan dokaz da nam je i drzava i fudbal u njoj banana...

borislav

pre 11 godina

Zasto su dugovi CZ problem za celu Srbiju?! Evo, mene bas briga za CZ i za P i sada iz mojih dzepova treba da ide novac njima?! Djilkosima obicnim,... fudbaleri vijaju sponzoruse po splavovima i listom su nepismeni, funkcioneri su po pravilu mutni k'o vajzbir, a gradjani da im daju novac?! Pa je l' iko u ovoj drzavi normalan?

DeXX

pre 11 godina

Svaki klub koji svoj dug nemoze da otplati i kojim upravljaju nesposobni ljudi i lopovi treba UGASITI! Da se razumemo, GROBAR sam ali ja bih prvi stavio katanac na JNA zato sto ne zasluzujemo bolje. Drzava taj novac bolje da raporedi nezbrinutoj deci, invalidima, gladnima itd. nego da ulaze u MANEKENE!

Licimeri

pre 11 godina

Kao prvo, ne mesaj Zvezdu i Partizan da deluje kao da jednako duguju. Kao drugo, zar nije Covic rekao da KK CZ vise ne duguje nista?

from Serbistan

pre 11 godina

Pazi nije tajna da Partizan duguje drzavi 4M evra na konta prodaje igraca. Ali sad gledaj ovako prodas igraca za 5M drzavi ide 46% ali drzavi ti odma oporezuje dobit iako ti svoju zaradu dobijas na rate???

Pa ja mislim da bi trebao porez da se placa na svaku uplacenu ratu a ne ti odma uzmes svoje i kamatas.

KK Partizan nema veci dug od 2M evra i to je u poredjenju sa 60M FKCZ i 20M KK CZ zaista neuporedivo.

Po meni je vrhunac licemerstva sto se stavljaju u isti kos zaista dve neuporedive organizacije!

Zoran

pre 11 godina

Vucicu, sta to radis covece? Zar Covic nije vratio sve dugove kkcz? Da ja placam plate manekenima iz partizana I Zvezde? Pa pogledaj ko danas ide na stadion. Prvo posalji policiju u klubove, pa pohapsi lopove, pa pohapsi huligane. pa oteraj menadzere, pa donesi pravilnik da svi klubovi dobijaju isto. a pobednicima nagrade. Pvako, postajes Super Hik, lik iz stripa koji otima siromadmim a daje bogatim.

357

pre 11 godina

Zivo me interesuje koliki je dug bio Crvene Zvezde kada je Dzajic napustio klub, kada ga Stojkovic preuzeo, kada ga Stojkovic napustio i kada ga Lukic preuzeo. Da se vidi ko je shta uradio.

GajaG

pre 11 godina

Vucicu, ako drzava hoce da pomogne onda neka pohapsi sve koji su napravili taj dug, a ne da daje pare iz budzeta, a lopovi i dalje da kradu.

Partizan Forever

pre 11 godina

Nije mi jasno zasto se stavljaju u isti kos i Partizan i Zvezda kad se zna da je Partizan mnogo stabilniji i organizovaniji klub od Zvezde, u svakom smislu. I jos nesto, ne verujem da ce bilo koji navijac Partizana hteti da placa dugove zvezde. Oni kazu da ih ima 5 miliona, fino onda neka daju svi po 10e i resen problem.

geneve

pre 11 godina

Drzava nema para za mnogo vaznije stvari od fudbala. Proglasiti bankrot i tacka. Da ovo izjavljuju navijaci, mogao bih da razumem, ali ovo dolazi od naseg drzavog vrha. Neverovatno ali istinito.

Dox

pre 11 godina

A jeste li vi zato dosli na vlast da sad pomazete barabe koje su pokrale pare iz klubova !!!???? Ili bi mozda mogli da se malo pozabavite privredom, infrastrukturom i drugim bitnim stvarima od kojih se zivi! Kakva bre Zvezda, sta Vam je gospodine Vucicu ?!!! Da li je to bitno ili da narod jede ? Dodjite sebi, kaznice vas narod na sledecim izborima. A Zvezda.... kao i svi gubitasi !

srbijasine

pre 11 godina

Moze taj novac od pomoci da se ulozi mnogo bolje. A Vucic ako zeli da pomaze timu za koji navija, moze ali iz svog dzepa. Tek dosao na vlast, a prioritet zvezda!?!?!

Vučićč iz dana u dan srlja u maglu

pre 11 godina

@Stefan
Šta misliš - ko će da kupi "firmu" koja ima dug od 62 miliona (danas)? Stadion traži renoviranje, liga naša nikakva, kako bi taj ko bi dao najmanje stzo miliona za ekonomski i igrački propali kllub, u zemlji gde je dve trećine klubova iz malih gradova ili varošica, mogao novac da povrati i još i da uzaradi, jer privatnik nikada ne baca pare iz ljubavi u bure bez dna nego traži profit. Da li Vučić može iz budžeta da izdvoji sto miliona za Zvezdu, i zašto samo za Zvezdu, kad je državna kasa prazna? Ima rešenja, da se iz državne uprave otpusti 200 hiljada ljudi, ukinu penzije, porezi duplo povećaju i eto para za stub srbstva. Mislim da Vučko nema 15 godina, koliko imaju ovi klinci što pišu "Zvezda je život, ostalo su sitnice" i da sa mesta potpredsednika vlade ne smeo da navija za omiljeni klub manirom maloletnika. Ljudi ne mogu ni kiriju ni struju da plate, ima ih i koji gladuju, a on će novac iz budžeta da poklanja loposkoj družini. Odakle toliki dug, ko ga je napravio?

Dale

pre 11 godina

Nema tu pomaganja. Moze se pomoci samo na taj nacin da drzava da tih 60M. To mu dodje da svaki gradjanin ove drzave da 10e za raspali klub. Ako drzava da pare zvezdi, treba isto toliko i partizanu, a ako da i njemu onda treba isto toliko i javoru, a isto toliko i slogi iz macvanskog pricinovica. Zasto neko da bude povlasceniji od nekog drugog. Nema diskriminacije.
Dati rok od 12meseci, a ako i do tad nista onda igraci, imovina i stadion na doboš. Pare umemo da trosimo, al ne i da vracamo

Bob Rock

pre 11 godina

Resenje je fantasticno jednostavno... Ugasiti postojeci FK i osnovati novi (na primer Crvena Zvezda Bari TokiJo Gazprom Beograd)...

Recept koji je vec uspeo u kosarci, rukometu i vaterpolu...

darko

pre 11 godina

koa iskren zvezdas, mozda je najbolje da se zvezdi desi ono sto se desilo rendzersu.... da se rasproda ceo ovaj tim, da se proda sve sto moze, od stolica do grafita na severu, da se stadion da u zakup a zvezdu deportovati u najnizi rang takmicenja. i onda sa dobrom upravom, novom generacijom i jacim sponzorom, a gaspromovih 4m je sasvim dovoljno da se krene izpocetka..... za 3-4 godine bi sve jedno bili u prvoj ligi a titulu sve jedno necemo videti jos 4-5god. a za to vreme ce biti oformljena jedna jaka generacija dugovi bi bili anulirani i onda bi na miru mogli da bijemo partizan :) ovo stvarno ne vodi nicemu, a i ako sam zvezdas, stvarno mi se ne daju pare u trenutnu crnu rupu zvezdinog budzeta......

Vukasin

pre 11 godina

Da budemo posteni i realni. Drzava ne treba da plati dugove, za te pare mogu fabrike da se otvore da se ljudi zaposle. Zvezdas sam i boli me dusa kad citam ovakve stvari o mojoj Zvezdi ali ruku na srce ne treba davati pare u bunar bez dna. Drzava treba da preispita "NESAVESNO POSLOVANJE" ko je i kada i koliko duga napravio??? Pa tu gospodu na sud pa u Zabelu ili Sremsku Mitrovicu. Oduzeti im imovinu i pokriti dugove Zvezde. I pored tih silnih dugovanja Zvezde ostace od oduzete imovine i za koju fabriku, skolu, obdaniste... A sto pretekne nek daju za Partizanove dugove:)

1234

pre 11 godina

OCete da pomognete platite onda sve dugove gospodine vucicu!!!
(Kumasin, 13. novembar 2012 21:21)

Не каже се оћете него хоћете. Друга ствар, шта има Вучић да плати звездине дугове? Да можда не би платио из свог џепа? Ми грађани би то плаћали, а ја као навијач Партизана, не желим да плаћам ништа за зведу (исто што нико од грађана не треба да плаћа за Партизан, уколико то не жели). Угасите се већ једном, боље нисте заслужили.

Delije - Uzice

pre 11 godina

katastrofa ja sam mislio 30 milona i to je ogroman dug ali ovo 60 miliona evra je tragedija ... ja ne znam na koji nacin ovo moze da se sanira .. Glazgov Rendzers je otisao u 4 ligu zbog duga od 10-ak miliona evra ... dotali smo dno od ovoga gore i da hoces ne moze ...

Obavesten

pre 11 godina

Pa ovo je skandal!
Ni mnogo bogatije zemlje ne pomazu sportske klubove.
Gase se narodne kuhinje zato sto nema para, a ovde se lobira kod Rusa da daju desetine milona eura za 20 tak momaka.
Ja radim u stanom predstavnistvu i uredno placam porez na dodatu vrednost svojoj drzavi.
Sta bi bilo da ga ne platim jedene godine, drzava bi mi zaplenila stvari.....
Zbog cega se Drzava prema svojim gradjanima koji ispunjavaju svoje obaveze odnosi na jedan nacin, a prema kriminalnim sredinama u koje spadaju SD CZ i SD Partizan odnosi na drugi u smislu da ne moraju da ispunjava svoje obaveze.
Da se razumemo, ja sam bivsi profesinalni sportista tako da poznajem oba sportska drustva veoma dobro....
Upravo gleda "patriotsku pljacku"......sve je ovo POPULIZAM...SVI STE ISTI......

Marko

pre 11 godina

Zasto lopovima pomoci, gospodine Vucic vi po ceo dan pricate o borbi o korupciji a sada drzavni novac dajete klubu koji pravi minus.Kako je nastao dug ko je odgovoran za dug.I ja cu da se zaduzim i posle kazem nemam da vratim pa mi vi vratite.Ono sto je trulo treba ugasiti pa makar to bila Zvezda ili Partizan.Ima drzava precih stvari od Zvezde i Partizana.Zasto su placali skupe igrace i trenere.Neka uzmu igrace za onoliko novca koliko imaju.300000 evra plata treneru da bi bio prvak Srbije,kakva sramota.Kupe najbolje igrace i muce se da osvoje titulu.g

boban,nis

pre 11 godina

Nema sta tu drzava da "preduzima",ako nemaju para nek propadnu.
Zasto bi neki jadnik koji radi za 200e mesecno spasavao Zvezdu i Partizan koji su dosli tu gde jesu samo zbog lopovluka svih koji su bili u tim klubovima.

dakicar

pre 11 godina

Jeste resenje privatizacija ali niko nije lud da da pare za Partizan ili Zvezdu jer zna da ce biti pritisaka od politicara,kriminalaca i uglednih faca. A i dok su klubovi pod okriljem drzave mocnici u Srbiji i njihovi drugari kriminalci lagano peru ogromne svote novca.

Zeka Peka

pre 11 godina

kakve pare da dajemo????koje pare???odakle nama toliko para??za te pare moze narod da jede, da se zaposle ljudi, a ne da dajemo pare na fudbalere...neka propadnu, pa od zonske lige navise....mnogim velikim klubovima se to desilo,....zasto su ova dva privilegovana?zbog cega?..onda pomozite svim klubovima, ili za druge nema para..pa odakle bi i bilo, nego sve preko grbace naroda....kad propadnu propasce i huligani sa njima, i dileri droge i kriminalci....da damo za ova dva kluba 100mil eura, a profesori rade za 40 000din, lekari za 50 a fudbaleri da mi izigravaju zvezde i da se voze u besnim kolima i zaradjuju barem 10 puta vise od ovih.........pa ko je ovde lud???

jugguja

pre 11 godina

A sta je s tim parama. Postoji li evidencija kome su otisle, sta je uplaceno, viskovi manjkovi, sta je sa njima. Koja crna pomoc i Partizanu i Zvezdi. Rendzers je klub sa malo vecom tradicijom pa je dobio sut kartu 4 stepenika nize. Ko nema da plati, ajmo iz svih liga, stecaj, sta god. Nece gradjani srbije, u ovom slucaju grobari kroz svoje poreze subvencirati Zvezdu.

Darko

pre 11 godina

Sto bi se njima koji prodaju igrace za milione evra pomagalo, a obicnom narodu kojima nece privatnici da placaju plate ne????'Obicnom' narodu cete za 1000 dinara da dodjete na vrata da naplatite, a njima pomazete! Odmah da se ugase i Zvezda i Partizan ili pare na ruke! Naravno, i svi ostali, ne samo oni!

del

pre 11 godina

Zasto bi se novac poreskih obveznika odvajao za ove dve rupe bez dna? Ja kao Nislija zelim da se ulozi u Radnicki, npr. I, sta cemo sad? Nista, jer nisam iz Beograda.

IZLAZ

pre 11 godina

-Klub duguje 60 miliona.

-Drzava nema leba da jede i ne moze da pomogne ni sebi a ne Zvezdi (ili Partizanu)

-Jedini lek je da se donese zakon o privatizaciji.

-Prodati Zvezdu i Partizan kao sto rade sve normalne drzave u Evropi da klub konacno ima gazdu kome ide u prilog da klub prosperira a ne da ga poseduju gamad koja ga samo potkradaju.

-U protivnom Zvezda ce se brzo ugasiti a posle nje uskoro i Partizan.

KOp

pre 11 godina

Poruka svima, klubovi, drustva zaduzujte se, naci ce se neka vlast koja ce sve to oprostiti, reprogramirati, krivci naravno nece biti poznati, oni su nebitni, zato cemo novcem poreskih obveznika, koliko god to populsticki zvucalo, sve to vrati, da bi sveopsti interes mlitavih stomaka i tupavih mozgova, marketingskih magova zadovoljio. Aleluja Srbijo! Partizanovi dugovi su stostruko manji, te Vucko ne stavljaj u isti kos projekat Djuric & Co. Limited sa projektom Vesko I Drugovi.

geronimo

pre 11 godina

Koja sramota, prava banana drzava. Sramota me je sto pripadam istoj nacionalnoj grupi ka ovaj Vucic. Umesto da se krivicno gone oni koji su naneli (pokrali, verovatno i ovaj komentar mi nece pustiti kao i stonine do sada) toliku stetu, oni ce sada to da placaju parama naroda koji gladuje. Pa ce jos da poravnjava 65 miliona € duga zvezde naspram 3 miliona € duga Partizana (nakon sto su vec ubacene desetinu miliona € u kk, vk, rk i fk zvezde).

zr

pre 11 godina

Najbolje da zovete Covica.Covek bi vas opiravio ubrzo!Jednostavno on je madjionicar,vratio je 16 miliona eura za godinu dana.Mozda bi se zvali malo drugacije,ali sta ima veze!!!

veliki strumf

pre 11 godina

Tako kako je rukovodstvo Zvezde i Partizana vodilo klubove moze svaki nepismen covek. Uzmes kredite, zaduzis se do guse, ne placas dugove, uzmes pare kroz ogromne plate, dnevnice i premije, pa kad doteras cara do duvara podneses ostavku i nikom nista. Pare si uzeo, klub upropastio a odgovornost - nula! More, pocev od Piksija, preko Toplice, Den Tane do Lukica svu bih im imovinu konfiskovao dok svako ne izmiri koliko je zaduzio klub. Dok se to ne desi bice sve gore i gore u svakom klubu i firmi, propadace jedan za drugim. Rusi ili Arapi jedini su spas da opstanu ova dva kluba, svidjalo se to nama ili ne.

snicla

pre 11 godina

ovo je strasno. ovi ne znaju vise gde udaraju. da nece ovi mozda da vracaju dugove dva propala kluba?
podseca me na onu scenu iz tesne koze: "dovedes preduzece do ivice bankrota, zaduzis se u tri pm i onda se pojavimo gospodin trpkovic i ja kao holding kompanija i preuzmemo preduzece"
na sta ovo lici? pa nisu gradjani napravili te dugove pa da ih od poreskih obveznika vracaju! da li ce iko ikada odgovarati u ovoj drzavi za nesto?

vanbujten

pre 11 godina

E moja Gospodo sa Arene Krcun mocni Rendzers je u 4-toj ligi sa takvim dugom.A mi kao spašavamo institucuju,nije mi drago što je komšinica u problemu mada sam VELIKI GROBAR ali onako sramno podnošenje ostavke od strane Vladana Lukića koji sve napada a on kao nije kriv,to je bezobrazluk.

Pedja J7

pre 11 godina

P R I V A T I Z A C I J A !!!

Sve dok bude Zvezda svacija, svako ce i da je kljuca! Ili prodati nekome, ili princip kao Barselona i Real, ali sa brutalnim kontrolama tokova novca!!! Clanarina godisnje 20 evra, minimum, ko ima moze da da vise, zbog toga dobije odredjene povlastice i to je to. Samo treba, niko da ne krade, a to je u ovoj zemlji NEMOGUCE!!!

baze

pre 11 godina

Ugasite klub,prodajte ga,al ne otimajte narodne pare! Neko je punio privatne dzepove,da bi ja sada vracao njihove dugove! Alo gde to ima bre,oce li se u ovoj drzavi ikad nesto normalno odvijati! Pravite nas budalama godinama,i to ide do te mere da mi se ponekad zgadi rodjena zemlja i da bi se iste veceri spakovao i odselio negde u inostranstvo....

Proslo je vreme laznih pobednika

pre 11 godina

A posle kazemo, da nam je liga slaba, da blizanci nemaju adekvatnu konkurenciju i zato gube u Evropi. Pa kako mogu da imaju konkurenciju kad se njima daje 100 puta vise nego drugima. Cekaj, oni imaju najvise navijaca, pa nek im oni pomognu, ja ne dam moje pare za drzavne projekte. Ja zelim da u svom gradu gledam sampiona drzave! Srbija nije samo Zvezda i Partizan.

Де ли је Север

pre 11 godina

Колики је дуг свима је познато, али када ће неко сносити одговорност за то, е то већ нико не зна! Комунизам је у Европи пао, али та вест није стигла до Звезде! Ваљда је свима јасно да ЦЗ политичкој елити једино служи за прање пара, па отуд и нема приватизације, а на стадионима се трпе ликови који би у свакој цивилизованој земљи врене проводили у затворима! Ко очекује нешто више од нове власти брзо ће се отрезнити кад види како од укидања самоуправљања у Звезди нема ништа, и како се на Северу и даље шепуре нарко дилери и остале сподобе, скривајући се иза "љубави" према Звезди, за коју су спремни ако треба да пролију туђу крв!

beep

pre 11 godina

znaci koliko sam ja shvatio gradjani ce placati dugove koji su drugi napravili,a sta ce da bude sa onima koji su taj dug napravili??? pretpostavljam nista!!!pojela "MACA" pare a ti glupi narode placaj,ova drzava je katastrofa,nije tako davno bilo secamo se Miladina Kovacevica kad smo dali mil$,hapsite onog ko je krao,NAROD OSTAVITE VISE NA MIRU!na kraju ce ovo da bude praksa svaki lopovcina koji ukrade velike pare,NAROD CE DA PLATI, ***** se ja na ovu drzavu!bas me briga i za zvezdu i partizan,HAPSITE LOPOVE!

kiza

pre 11 godina

Gospodo,sta mislite,da li je GLAZGOV RENDZERS ikona Skotske? Naravno da jeste. Gde je sada? U cetvrtoj ligí. Zasto? Zato sto je bio u istoj situaciji kao i ZVEZDA sada. Sami izvucite pouku.

Milan

pre 11 godina

"Prvi potpredsednik vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je stanje u fudbalskom klubu Crvena zvezda problem za celu državu. " - Zashto???

dragan

pre 11 godina

Ma gasite to. Zatvaraj vrata, stadion i ostalo na prodaju da se namire dugovi i tacka. Ionako od njih nemamo nikakve koristi , samo nas blamiraju po svetu. Ove klince sto misle da znaju da igraju poslati u neki pravi klub, pa neka se tamo ponovo uce fudbalu i dokazuju. Taman ce biti i manje huligana na ulicama.

Jednostavno , klubove sve provatizovati , i stroga kontrola, ne plate porez , isto kao i preduzece. Dovidjenja, prijatno.

boki

pre 11 godina

Dal je moguce da nas je ovaj Lukic ovako unistio? Shto ne saopstite kolko je dugova svaka uprava ostavila iza sebe? Kad je ovaj dosao za predsjednika pricalo se o dugu od 20 000 000 a gledaj sta je ovaj uradio. Joj kad se sjetim kolko je samo on pljuvao Piksija, Bunjevcevica, Ivica nemogu sebi da dodjem. Lukicu imash li imalo obraza kako se mozes pogledati u ogledalo. Pa Dzaju su uhapsili a zvezda skoro nista nije dugovala po toj pravdi ovaj zasluzuje neki prijeki sud.

nije isto crno i crveno,nikad!

pre 11 godina

duzni i zvezda i partizan,
a kad se pomaze,
samo zvezda??

verovatno se sprema isti ''genijalni''recept kao za kk ?
dugovi od sutra ne vaze i juris na titulu uz joooj zvezdo jooj

bolje da vam dodelimo ovu titulu pre nove godine,
..i da se ne lazemo vise!

Bradilko

pre 11 godina

Kakva crna privatizacija , ko ce njih da uzme i da pravi profit a da to bude bez mucki. I BRE KO CE U ZATVOR ZBOG OVAKVOG STANJA?

Nikola

pre 11 godina

Kad bi se ispitalo ko je sve krao, pola drzave bi bilo u zatvoru!

Nema nista ni od Zvezde ni od Partizana dok se ne privatizuju. Mogu samo da se jure ko ima vise titula.
Pa ne protive se vatrene pristalice protiv privatizacije jer je losa, vec zato sto jedino gazda moze da uvede red, a to nikome ne odgovara!

Joca

pre 11 godina

Moramo da shvatimo da je klub zaduzen zelenaskim kamatama jos pre Lukica. Tome je najvise doprinela miskovicevska uprava na celu sa Toplicom Spasojevicem, setimo se samo kredita za teren kojim nas je orobio, a projekat nije ni zavrsen, teren nije povezan sa kotlarnicom koja omogucava grejanje terene pri velikim minusima. Setimo se transfera tipa Mirnes Sisic od 800.000 evra po sezoni?! Iskreno, ne mislim da je Lukic imao lose namere, isplacivati gomilu igraca cijih imena jedva da i mozemo da se setimo, kao sto su Fereira & Co i servisirati tekuce obaveze, skoro da je nemoguce bez novog zaduzivanja i reprograma postojecih kredita sa zelenaskim kamatama. Nije problem sto je klub zaduzen, nego sto je svesvo lose zaduzen. Planski se unistavao kao i svako drzavno preduzece, kako bi ga preuzeli mocnici, tipa Miskovic. Mislim da je ta uprava klub najvise sahranila...

spale

pre 11 godina

Zasto lukic nije sazvao konferenciju za stampu,tako rade uglavnom svi,nego njemu omiljeno saopstenje.Gde je izvestaj o radu[bio dobar ili los]???????????ima mnogo pitanj na koja nema odgovora!!!

Vučić ne zna šta radi, ovo će ga koštati na izborima

pre 11 godina

Kako misliš da pomogneš Čoviću, vlasniku FMP, prekrštenog mimo propisa u CZBGDDIVa, jer KKCZ nije u stečaju i nije ugašena i ima dugove i nije FMP pravni naslednik KKCZ. Ako jeste, dajte da vidimo kada je toi sud proglasio, jer samo se na sudu može doneti odluka o pravnom nasledniku.

ciskokid

pre 11 godina

Sada ih sve lepo pohapsiti ispitati pogledati finansije i odgovorne zatvoriti.To svi znaju da je glavni i odgovorni covek za ovo stanje Vesic,on je juce jos podneo ostavku.Sve ih lepo zatvoriti i preispitati slucaj.Isto uraditi i sa Partizanom.SPORTSKI POZDRAV!

Toma

pre 11 godina

Bankrot i katanac za Crvenu Zvezdu,za upravu istraga i zatvor!Zaplena sredstava sa bankovnih racuna celnika kluba,zaplena njihove lopovlukom stecene imovine,jer je ona taj nedostajuci novac iz kluba. Katanac! Prodaja imovine drzavnog preduzeca koje je nesposobno da se o sebi finansiski stara i odbrani drzavnu imovinu koju im je dao tj.poklonio naivni narod kroz stadione,infrasrtrukturu i zemljiste.Isto i za Partizan! Jedini problem su navijaci! Njima su povladjivali i zbog njih menjali sudstvo i zakone upravo politicari instalirani u klubovima i koji ne stede narodni novac za racun raznih politickih koristi koje imaju od kluba i navijaca. Sta sa njima? Toga se svi plase. Mozda da se angazuju za javne radove.Grupno su jaki i organizovani.Hierarhija vec postoji.Nedostaju samo krampovi i lopate.I naravno i sta da se radi i gradi u ovoj pomerenoj zemlji koja kao da zivi u nekom paralelnom svetu na rubu univerzuma.

Nesa

pre 11 godina

Da se pomogne Zvezdi i Partizanu ???? A sta sa ostalima i zasto je to drzavni problem ???? Najbolje je da neko odgovara za dugove, da se situacija sanira i da se ti "BRENDOVI" ugase. To bi bilo najbolje i za drzavu i za sport uopste. Ne bi se vise dva kluba faforizovala i svi bi imali sanse. Tako bi bilo bolje i reprezentaciji i drzavi. Najlre se trebaju zabraniti takozvani navijaci a onda i da ti klubovi nestanu.

Anti Protivan

pre 11 godina

Zasto se ne pomognu onda FK Vojvodina i FK Radnički Niš??? Mislim da su i to veliki klubovi od kojih drzava moze da ima koristi,ali vi sve dajete blizancima! Nisam za to da se Zvezda ugasi,ali dajte da vidimo ko je napravio tolike dugove...

"MALI" klub

pre 11 godina

Lepo je to što država želi da pomogne! I treba da pomogne! Ali onda, gospodo državnici, oslobodite od poreza sve sportske klubove! Nije u redu da pomažete samo one kojima je država do sad sve dala! Od imena do stadiona!

Ilija Cvorovic

pre 11 godina

Ja sam navijac Zvezde i imam problem da se nesto resava tako sto ce se uzeti pare od poreskih obveznika i gurnuti u jedan fudbalski klub...ali molim sve navijace Partizana da oni barem ne komentarisu to jer su 90-tih godina bili mezimce Mirka Marjanovica&Co. i vise sam nego siguran da su itekako imali koristi iz cele te price. Prema tome, i jedni i drugi su dobro kostali ovaj narod i red je da u taj sport ili udje privatan kapital ili brate, neka igraju amaterske lige, idu na treninge prevozom, izdrzavaju se od nekog normalnog posla...

Иван-Ниш

pre 11 godina

Остали нека пропадну и народ нека гладује јер "они" морају да опстану. То је у реду само ако се разјасни како су настали сви дугови и заплени имовина кривцима.

SQI

pre 11 godina

Kako je čovek namerno rekao "Zvezda i Partizan", samo da bi ljudi reagovali u stilu "dosta nam je blizanaca", a svi znamo da se dugovi Partizana i Zvezde ne mogu porediti! Partizan duguje neku siću, a ne zaboravite da će za nastupe u Ligi Evrope dobiti 4 miliona evra! Partizanu pomoć države nije neophodna a Zvezda će se bez nje ugasiti!

I treba da se ugasi ako ne može da se dovede u red - niko nije sveta krava, ma koliko ih Vučko voleo.

Stara Garda Severa

pre 11 godina

Resenje = PRIVATIZACIJA!

Niko nije lud da ulaze pare u bunar bez dna! Trenutno nekima izgleda i odgovara da sz Zvezda i Partizan "niciji klubovi" iz kojih svi crpu SVe i ne odgovaraju nikom! Kod Gazde to rodjaci nece moci...

gomila nekslada

pre 11 godina

"mislim da ce drzava preduzeti ono sto moze da preduzme" :D
ako kanis pobijediti ne smijes izgubiti... a tko leti vrijedi tko ne leti ne vrijedi...

Bane NS

pre 11 godina

@ Stefan

A kad je bilo koji drugi klub osim Zvezde i Partizana nesto dobro uradio za Srbiju u Evropi, kad je predstavljao Srbiju negde ? U Ligi Sampiona, u Ligi Evrope, u Kupu Uefa ?? Samo Radnicki Nis pre 35 godina. Kad je osvojio vise od 0.5 bodova za Srbiju ? Kad je neki klub osim Zvezde i Partizana igrao zadnji put DOBAR FUDBAL (bar dovoljno dobar da dodje na primer do zadnjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope). Ili su se mozda brukali i ispadali u prvim kolima kvalifikacija protiv Andorskih i Letonskih klubova ? Pre ce biti ovo drugo...

kiza

pre 11 godina

Zvezda jeste,mozda,veci klub od Rendzersa jel je bila prvak Evrope,ali ovde se radi o unatardrzavnom problemu,tj lokalnom. Zvezda postoji 60 godina,Rendzers blizu 200 god. Sto se tice tradicije sve je jasno.Ako je mogao Rendzers u cetvrtu ligu sto ne bi mogli i Zvezda i Partizan.

Marko Nis

pre 11 godina

A kad je bilo koji drugi klub osim Zvezde i Partizana nesto dobro uradio za Srbiju u Evropi, kad je predstavljao Srbiju negde ? U Ligi Sampiona, u Ligi Evrope, u Kupu Uefa ?? Samo Radnicki Nis pre 35 godina. Kad je osvojio vise od 0.5 bodova za Srbiju ? Kad je neki klub osim Zvezde i Partizana igrao zadnji put DOBAR FUDBAL (bar dovoljno dobar da dodje na primer do zadnjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope). Ili su se mozda brukali i ispadali u prvim kolima kvalifikacija protiv Andorskih i Letonskih klubova ? Pre ce biti ovo drugo...
(Bane NS, 13. novembar 2012 22:25)

Sine Bane daj 20 miliona eura na kredit da ti pokazem da moze!!!
Toliko!

Nenad

pre 11 godina

Otkud sad i Partizan veliki klub Vučiću?Pa zar cigani ne pričaju stalno da smo hrvatski klub,osnovan u Zagrebu,Franjo Tudjman nam bio predsednik,nismo osvojili KŠ a polufinale sa Realom se puj-pik ne važi? Nismo dali nikakve sportiste a i to što smo osvojili je uz pomoć sudija i naravno Toleta? A sportovi kao vaterpolo se ne računaju jer ih ne igra ceo svet sve dok Zvezda ne napravi drim tim? Nismo stub srpstva jer samo pravi Srbi navijaju za Zvezdu kako reče trenutno odlazeći!A neki iz sveta rukometa rekoše i da smo sile zla? Ili se Partizan spominje da bi se opravdalo vadjenje Zvezde da ne kažem odakle!
(Deki, 13. novembar 2012 22:24) Zalosno je sto na ovome sajtu i ovakvi mogu da pisu.Polufinale sa Realom?Pa ti covece ne znas ni najslavniju istoriju kluba za koga navijas.Tudjman je bio pocasni predsednik Partizana i to je potpuna istina,koju mozes da procitas i u Partizanovim knjigama.U neku ruku i jeste osnovan u Zagrebu,zato sto je to bila ideja generala JNA iz Zagreba.Dakle nije fizicki osnovan u Zagrebu,vec se tamo pojavila ta ideja...Mislim da spisak sa imenima tih generala imas i u knjizi JSD Partizan 1945-1970.

Stiv

pre 11 godina

G-ne Vucicu ako vec apsis apsi i bivese kolovodje koje su napravile taj nered u oba kluba a ne da im obecas pomoc.Bez razlike koliko su oni veliki za Evropu lopove treba strpati u zatvor.Ako si vec udario na Miskovica sto ne potrazis i njegovog sina.

boki

pre 11 godina

(Joca, 13. novembar 2012 22:39)
Ok al sto se uvatio u kolo kad zna da je nesposoban da izvuce Zvezdu za tri godine povecati dug za 30 miliona ej 10 mil po sezoni a pise o tome kako je vratio navijace i sl. Ma mozda nije najvise krao al je najnesposobniji predsjednik svih vremena. I usudio se da se opet kandiduje prokjetos pa stvarno sta reci... I jos laze pre neki dan da dug nije 60 mil. nego upola manje. M na sud bre.

nije mi dobro

pre 11 godina

Ah, sta reci ? Koju posluku porati, poslati ? Kome ? Saljem poruku onima koji vide a ne cuju,onima sto slave a ne zovu,onima sto zovu a ne slave... saljem poruku onima koji slusaju a nec, an a* koji vide a ne cuju a slusaju, vide a ne e e, izvinite ovo morate u montazi zavrsit, koji gledaju a ne cuju a ne vide , saljem poruku onima koji slusaju a ne cuju ! ufff,nije mi dobro,ajd zdravo narode...

Nenad

pre 11 godina

Otkud sad i Partizan veliki klub Vučiću?Pa zar cigani ne pričaju stalno da smo hrvatski klub,osnovan u Zagrebu,Franjo Tudjman nam bio predsednik,nismo osvojili KŠ a polufinale sa Realom se puj-pik ne važi? Nismo dali nikakve sportiste a i to što smo osvojili je uz pomoć sudija i naravno Toleta? A sportovi kao vaterpolo se ne računaju jer ih ne igra ceo svet sve dok Zvezda ne napravi drim tim? Nismo stub srpstva jer samo pravi Srbi navijaju za Zvezdu kako reče trenutno odlazeći!A neki iz sveta rukometa rekoše i da smo sile zla? Ili se Partizan spominje da bi se opravdalo vadjenje Zvezde da ne kažem odakle!
(Deki, 13. novembar 2012 22:24) SD Partizan: Ne odričemo se Tuđmana!

U intervjuu za Press, generalni sekretar Sportskog društva Partizan Milan Obućina smatra da nema razloga iz naziva izbacivati ime "jugoslovenski", jer je ono deo istorije crno-belih.

- Za nas to predstavlja isključivo istoriju i tradiciju. Ne nose nas emocije. Drugo, mi smo zajednica klubova i kao takvi nemamo nijednu zvaničnu inicijativu da se promeni ime, grb ili za bilo kakve druge promene - kaže Obućina za Press.

O Franji Tuđmanu Obućina je rekao:

- Tačno je da je Tuđman bio predsednik Sportskog društva Partizan od 1958. do 1960. godine. Niti ćemo to ikad da menjamo niti toga da se odreknemo. Smatram da imamo svetlu istoriju... Mi smo sve napravili pod ovim imenom. To je znak raspoznavanja, simbol tradicije i uspeha, ali nikad se nismo mešali u politiku.

Kokos

pre 11 godina

Ako duguju mnogo treba ih preseliti u najniži rang takmičenja, baš kao što je to Škotska učinila sa Rendžersom.Ni zvezda, ni Partizan nijesu veći klubovi od Rendžersa, to samo mi možemo da mislimo, ali stvarnost je drugačija.Navijam za Partizan, ali se pravila igre moraju poštovati. Srbija je siromašna zemlja, Srbi ojađeni narod, nezaposlen i uglavnom bez ili sa malim primanjima,a treba da se da 100 miliona eura za dva kluba koja se razbacuju parama građana! U ZATVOR TREBA DA IDU!

Krstic

pre 11 godina

Treba primeniti isti recept koji je primenjen u slucaju Rendzersa i Nitimgen Foreasta tj. prebacit Zvezdu u nizi rang takmicenja.Prebacivanjem u nizi rang takmicenja,svim navijacima Zvezde bilo bi omoguceno da i dalje navijaju za voljeni klub.Dolazeci na utakmice sa placenim ulaznicama i prodajom kvalitetnih igraca stvorenih u svojoj skoli,sto Partizan obilato radi,omogucili bi Zvezdi da finansiski ojaca,i plasmanom bi napredovala u visi rang takmicenja.Cudan je slucaj da predlazu Djajica da preuzme vodjenje Zvezde,iako jos uvek nije doneta oslobadjajuca presuda u sporu koji se vodi protiv njega.

Mirko Mirko...

pre 11 godina

OCete da pomognete platite onda sve dugove gospodine vucicu!!!
(Kumasin, 13. novembar 2012 21:21)

Не каже се оћете него хоћете. Друга ствар, шта има Вучић да плати звездине дугове? Да можда не би платио из свог џепа? Ми грађани би то плаћали, а ја као навијач Партизана, не желим да плаћам ништа за зведу (исто што нико од грађана не треба да плаћа за Партизан, уколико то не жели). Угасите се већ једном, боље нисте заслужили.
(1234, 13. novembar 2012 21:55)

Zajam za Srbiju, znas kako je trosen, nisu bili gadljivi na to za koga navijas...prosetaj se Zemunelom.

bukefal

pre 11 godina

Juce je prilikom posete Filip Morisu u Nisu rekao da samo porez od prodatih cigareta FM cini 6% srpskog budzeta.Zamoli bih ga da ne uzima te pare i da ih Zvezdi i Partizanu.Zamislite da barem neka sica od tog novca ostaje tamo gde se stavara,u Nisu,imali bi mi onda za sve.
Ovako sluzimo za ismejavanje,sto juznije to tuznije i tako to.

Old school

pre 11 godina

@ Ako se pare daju za CZ i PFC onda se MORAJU dati i za ostale klubove! S kojim pravom pare svih poreznika u Srbiji samo za 2 kluba?
(Stefan, 13. novembar 2012 21:22)
...Tacno ! Ali samo za one koje su nekad igrali u I ligi. Za Vojvodinu, Radnicki Nis, KG, OFK, Napredak, eventualno Rad, Spartak...

Nemanja1982

pre 11 godina

RENDŽERS,NOTINGEM FOREST,LIDS...Ko je njima pomogao?
S kojim pravom,prvi zameniče premijera,i sa čijim novcem ti želiš da vadiš tvoj omiljeni klub?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (novicas, 13. novembar 2012 22:34)
........................................................................
Pa ja stvarno ne kapiram. Najbolje po toj logici da nam svet ukine državu zbog duga, a uzgred i Grčku i Španiju i još hiljadu država. Ma najbolje da se vrati Rimsko carstvo. A šta je sa Liverpulom i Mančester Junajtedom. Šta je sa Realom i Barsom. Šta je sa Bajernom iz Minhena. Znaš Zvezda je veći klub od Rendžersa. Pola Srbije navija za Zvezdu, a pola za Partizan. Šta bi ti - protiv naroda jel. Najbolje da država pomogne Rad i naciste navijače, ili OFK-u čiji navijači ne mogu jednom u 10 godina da napune stadion. Ili bi možda da pomognu Budućnost iz Valjeva ili Hajduk iz Kule. Jedino još kom država treba da pomogne jeste Vojvodina i Radnički iz Niša. Ta dva kluba su sistemski i ciljano uništavana, baš kao i Zvezda i Partizan. I još nešto nemamo mi 6 mega klubova sa ogromnom tradicijom pa da možemo da ugasimo 4 ili 5. Najbolje je da vidiš kako su Mađari prošli usled autodestruktivnih mera. Nekada davno su razni klubovi mogli da osvajaju i pobeđuju i da razmišljaju o tradiciji istoriji, ali vidiš to su najbolje radili Zvezda i Partizan. Ne može Čačak da bude Njujork. Isto tako ne može ni Palilulac da bude važniji od Zvezde i Partizana.

DraganO

pre 11 godina

Navijaci malog partizana su isto toliko mali da ne mogu da se sete ne tako davne za njih svakako daleke istorije. Zaboravili su drugovi partizani, da su pre ovih velicanstvenih uspeha u nizu, grupe navijaca malog kluba iz Humske br.1 setalui ulicama Beograda i trazili sastanak sa premijerom ,sa zvanicnicima drzave, trazili da se smeni njihovo tadasnje rukovodstvo, trazili da se zaustavi dominacija Crvene Zvezde, i dobili su, kako u kosarci tako i u fudbalu. U kosarci ste nas stigli i prestigli, u fudbalu cete nas takodje stici, mozda i prestici, ali i dalje cete ostati mali klub, sa kratkim pamcenjem, ne zato sto ste zaista zaboravili, nego zato sto niste sposobni da tako nesto zapamtite, zato ste i mali.

Stefan

pre 11 godina

-60 miliona = korupcija, korupcija, korupcija.
Resenje: privatizacija, privatizacija, privatizacija.

Ako se pare daju za CZ i PFC onda se MORAJU dati i za ostale klubove! S kojim pravom pare svih poreznika u Srbiji samo za 2 kluba?

Bane NS

pre 11 godina

@ Stefan

A kad je bilo koji drugi klub osim Zvezde i Partizana nesto dobro uradio za Srbiju u Evropi, kad je predstavljao Srbiju negde ? U Ligi Sampiona, u Ligi Evrope, u Kupu Uefa ?? Samo Radnicki Nis pre 35 godina. Kad je osvojio vise od 0.5 bodova za Srbiju ? Kad je neki klub osim Zvezde i Partizana igrao zadnji put DOBAR FUDBAL (bar dovoljno dobar da dodje na primer do zadnjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope). Ili su se mozda brukali i ispadali u prvim kolima kvalifikacija protiv Andorskih i Letonskih klubova ? Pre ce biti ovo drugo...

novicas

pre 11 godina

RENDŽERS,NOTINGEM FOREST,LIDS...Ko je njima pomogao?
S kojim pravom,prvi zameniče premijera,i sa čijim novcem ti želiš da vadiš tvoj omiljeni klub?

DraganO

pre 11 godina

Navijaci malog partizana su isto toliko mali da ne mogu da se sete ne tako davne za njih svakako daleke istorije. Zaboravili su drugovi partizani, da su pre ovih velicanstvenih uspeha u nizu, grupe navijaca malog kluba iz Humske br.1 setalui ulicama Beograda i trazili sastanak sa premijerom ,sa zvanicnicima drzave, trazili da se smeni njihovo tadasnje rukovodstvo, trazili da se zaustavi dominacija Crvene Zvezde, i dobili su, kako u kosarci tako i u fudbalu. U kosarci ste nas stigli i prestigli, u fudbalu cete nas takodje stici, mozda i prestici, ali i dalje cete ostati mali klub, sa kratkim pamcenjem, ne zato sto ste zaista zaboravili, nego zato sto niste sposobni da tako nesto zapamtite, zato ste i mali.

Mirko Mirko...

pre 11 godina

OCete da pomognete platite onda sve dugove gospodine vucicu!!!
(Kumasin, 13. novembar 2012 21:21)

Не каже се оћете него хоћете. Друга ствар, шта има Вучић да плати звездине дугове? Да можда не би платио из свог џепа? Ми грађани би то плаћали, а ја као навијач Партизана, не желим да плаћам ништа за зведу (исто што нико од грађана не треба да плаћа за Партизан, уколико то не жели). Угасите се већ једном, боље нисте заслужили.
(1234, 13. novembar 2012 21:55)

Zajam za Srbiju, znas kako je trosen, nisu bili gadljivi na to za koga navijas...prosetaj se Zemunelom.

sodara

pre 11 godina

"To je problem za sve nas u drzavi!"
I posle pricajte kako je Partizan drzavni projekat i kako nama pomazu da osvajamo titule!
Vestacki vaterpolo klub koji je ugasen, vestacki kosarkaski klub koji je ugasen, evo sada uskoro i fudbalski..
Sram vas bilo!

Nemanja1982

pre 11 godina

RENDŽERS,NOTINGEM FOREST,LIDS...Ko je njima pomogao?
S kojim pravom,prvi zameniče premijera,i sa čijim novcem ti želiš da vadiš tvoj omiljeni klub?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (novicas, 13. novembar 2012 22:34)
........................................................................
Pa ja stvarno ne kapiram. Najbolje po toj logici da nam svet ukine državu zbog duga, a uzgred i Grčku i Španiju i još hiljadu država. Ma najbolje da se vrati Rimsko carstvo. A šta je sa Liverpulom i Mančester Junajtedom. Šta je sa Realom i Barsom. Šta je sa Bajernom iz Minhena. Znaš Zvezda je veći klub od Rendžersa. Pola Srbije navija za Zvezdu, a pola za Partizan. Šta bi ti - protiv naroda jel. Najbolje da država pomogne Rad i naciste navijače, ili OFK-u čiji navijači ne mogu jednom u 10 godina da napune stadion. Ili bi možda da pomognu Budućnost iz Valjeva ili Hajduk iz Kule. Jedino još kom država treba da pomogne jeste Vojvodina i Radnički iz Niša. Ta dva kluba su sistemski i ciljano uništavana, baš kao i Zvezda i Partizan. I još nešto nemamo mi 6 mega klubova sa ogromnom tradicijom pa da možemo da ugasimo 4 ili 5. Najbolje je da vidiš kako su Mađari prošli usled autodestruktivnih mera. Nekada davno su razni klubovi mogli da osvajaju i pobeđuju i da razmišljaju o tradiciji istoriji, ali vidiš to su najbolje radili Zvezda i Partizan. Ne može Čačak da bude Njujork. Isto tako ne može ni Palilulac da bude važniji od Zvezde i Partizana.

Deki

pre 11 godina

Otkud sad i Partizan veliki klub Vučiću?Pa zar cigani ne pričaju stalno da smo hrvatski klub,osnovan u Zagrebu,Franjo Tudjman nam bio predsednik,nismo osvojili KŠ a polufinale sa Realom se puj-pik ne važi? Nismo dali nikakve sportiste a i to što smo osvojili je uz pomoć sudija i naravno Toleta? A sportovi kao vaterpolo se ne računaju jer ih ne igra ceo svet sve dok Zvezda ne napravi drim tim? Nismo stub srpstva jer samo pravi Srbi navijaju za Zvezdu kako reče trenutno odlazeći!A neki iz sveta rukometa rekoše i da smo sile zla? Ili se Partizan spominje da bi se opravdalo vadjenje Zvezde da ne kažem odakle!

Ilija Cvorovic

pre 11 godina

Ja sam navijac Zvezde i imam problem da se nesto resava tako sto ce se uzeti pare od poreskih obveznika i gurnuti u jedan fudbalski klub...ali molim sve navijace Partizana da oni barem ne komentarisu to jer su 90-tih godina bili mezimce Mirka Marjanovica&Co. i vise sam nego siguran da su itekako imali koristi iz cele te price. Prema tome, i jedni i drugi su dobro kostali ovaj narod i red je da u taj sport ili udje privatan kapital ili brate, neka igraju amaterske lige, idu na treninge prevozom, izdrzavaju se od nekog normalnog posla...

Djordje

pre 11 godina

A zasto bi ja vracao necije dugove koje je napravio(pokrao) samo zato sto mnogo ljudi navija za zvezdu!? navijac sam partizana i isto bi ovo napisao da je partizan u pitanju! nek vracaju oni koji su ih napravili, a ako ne mogu u zatvor!

Milan, Uzice

pre 11 godina

Samo 60 miliona?
Lepo probajte da privatizujete klub. Ako ne uspete, ugasite ga. Da necete iz budzeta( citajte dzepa gradjana) da oporavljate rupu bez dna???

Old school

pre 11 godina

@ Ako se pare daju za CZ i PFC onda se MORAJU dati i za ostale klubove! S kojim pravom pare svih poreznika u Srbiji samo za 2 kluba?
(Stefan, 13. novembar 2012 21:22)
...Tacno ! Ali samo za one koje su nekad igrali u I ligi. Za Vojvodinu, Radnicki Nis, KG, OFK, Napredak, eventualno Rad, Spartak...

Nenad

pre 11 godina

Otkud sad i Partizan veliki klub Vučiću?Pa zar cigani ne pričaju stalno da smo hrvatski klub,osnovan u Zagrebu,Franjo Tudjman nam bio predsednik,nismo osvojili KŠ a polufinale sa Realom se puj-pik ne važi? Nismo dali nikakve sportiste a i to što smo osvojili je uz pomoć sudija i naravno Toleta? A sportovi kao vaterpolo se ne računaju jer ih ne igra ceo svet sve dok Zvezda ne napravi drim tim? Nismo stub srpstva jer samo pravi Srbi navijaju za Zvezdu kako reče trenutno odlazeći!A neki iz sveta rukometa rekoše i da smo sile zla? Ili se Partizan spominje da bi se opravdalo vadjenje Zvezde da ne kažem odakle!
(Deki, 13. novembar 2012 22:24) Zalosno je sto na ovome sajtu i ovakvi mogu da pisu.Polufinale sa Realom?Pa ti covece ne znas ni najslavniju istoriju kluba za koga navijas.Tudjman je bio pocasni predsednik Partizana i to je potpuna istina,koju mozes da procitas i u Partizanovim knjigama.U neku ruku i jeste osnovan u Zagrebu,zato sto je to bila ideja generala JNA iz Zagreba.Dakle nije fizicki osnovan u Zagrebu,vec se tamo pojavila ta ideja...Mislim da spisak sa imenima tih generala imas i u knjizi JSD Partizan 1945-1970.

Nenad

pre 11 godina

Otkud sad i Partizan veliki klub Vučiću?Pa zar cigani ne pričaju stalno da smo hrvatski klub,osnovan u Zagrebu,Franjo Tudjman nam bio predsednik,nismo osvojili KŠ a polufinale sa Realom se puj-pik ne važi? Nismo dali nikakve sportiste a i to što smo osvojili je uz pomoć sudija i naravno Toleta? A sportovi kao vaterpolo se ne računaju jer ih ne igra ceo svet sve dok Zvezda ne napravi drim tim? Nismo stub srpstva jer samo pravi Srbi navijaju za Zvezdu kako reče trenutno odlazeći!A neki iz sveta rukometa rekoše i da smo sile zla? Ili se Partizan spominje da bi se opravdalo vadjenje Zvezde da ne kažem odakle!
(Deki, 13. novembar 2012 22:24) SD Partizan: Ne odričemo se Tuđmana!

U intervjuu za Press, generalni sekretar Sportskog društva Partizan Milan Obućina smatra da nema razloga iz naziva izbacivati ime "jugoslovenski", jer je ono deo istorije crno-belih.

- Za nas to predstavlja isključivo istoriju i tradiciju. Ne nose nas emocije. Drugo, mi smo zajednica klubova i kao takvi nemamo nijednu zvaničnu inicijativu da se promeni ime, grb ili za bilo kakve druge promene - kaže Obućina za Press.

O Franji Tuđmanu Obućina je rekao:

- Tačno je da je Tuđman bio predsednik Sportskog društva Partizan od 1958. do 1960. godine. Niti ćemo to ikad da menjamo niti toga da se odreknemo. Smatram da imamo svetlu istoriju... Mi smo sve napravili pod ovim imenom. To je znak raspoznavanja, simbol tradicije i uspeha, ali nikad se nismo mešali u politiku.

Lobotomija

pre 11 godina

Kosarkasi i fudbalski klub ukupno 80 miliona evra duguju. Za te pare se moglo otvoriti 40 fabrika, zaposliti 20 000 ljudi, od cije bi proizvodnje jos 100 000 ljudi imalo koristi. Ne bi uvozili sve i svasta, itd. Koje smo mi ovce Beeeeeeee, Beeeeeeee, Beeeeee

laza

pre 11 godina

U eri najvece krize,kada je svaki dinar bitan,oni prave propagandu za stvaranjje novih navijaca,pustajuci 25.000 besplatnih gledalaca,ti gledaoci da su placali ulazmice po 100 din.bio bi prihod oko 2.500.000 dinara,sto bi bilo divoljno da se isplate,makar, radnici na stadionu.Sada treba ovaj siromasan narod da isplacuje nesposoban klub,kako igracki tako i finanski.Manjak je nastao od ljudi iz kluba,sigurno da nije niko dosao sa strane i uzeo pare.Lopovi su iz vasih redova.

mf

pre 11 godina

Gospodine Aco, losi su vam savetnici,procitajte komentare ividecete sta narod misli, ne pomazite ovu grupicu sumljivih tipova sto su upropastili srpski fudbal, opustosili ga i ostavili gomilu dugova, pa zar poreski obveznici medju kojima ima jako siromasnih treba da pomazu lopovska-polukriminalna sportska udruzenja, na dobos sve pa ako prezive- prezive.... ionako ne znaju da igraju fudbal, kukuruz liga je jaka za njih

dakicar

pre 11 godina

Jeste resenje privatizacija ali niko nije lud da da pare za Partizan ili Zvezdu jer zna da ce biti pritisaka od politicara,kriminalaca i uglednih faca. A i dok su klubovi pod okriljem drzave mocnici u Srbiji i njihovi drugari kriminalci lagano peru ogromne svote novca.

slavko licno

pre 11 godina

Hiljade fabrika je otišlo u stečaj(propast) zbog duga i nikose nije ni počešao!Na stotine hiljada radnika ostalo bez posla...!!! Učije ime i sa kojim pravom davati pare iz budžeta fudbalskoj mafiji i ljudima oko nje? Ja ništa ne razumem???? Nova Vlada isti principi,živeli beli listići!!!

Partizan Forever

pre 11 godina

Nije mi jasno zasto se stavljaju u isti kos i Partizan i Zvezda kad se zna da je Partizan mnogo stabilniji i organizovaniji klub od Zvezde, u svakom smislu. I jos nesto, ne verujem da ce bilo koji navijac Partizana hteti da placa dugove zvezde. Oni kazu da ih ima 5 miliona, fino onda neka daju svi po 10e i resen problem.

Vučić ne zna šta radi, ovo će ga koštati na izborima

pre 11 godina

Kako misliš da pomogneš Čoviću, vlasniku FMP, prekrštenog mimo propisa u CZBGDDIVa, jer KKCZ nije u stečaju i nije ugašena i ima dugove i nije FMP pravni naslednik KKCZ. Ako jeste, dajte da vidimo kada je toi sud proglasio, jer samo se na sudu može doneti odluka o pravnom nasledniku.

"MALI" klub

pre 11 godina

Lepo je to što država želi da pomogne! I treba da pomogne! Ali onda, gospodo državnici, oslobodite od poreza sve sportske klubove! Nije u redu da pomažete samo one kojima je država do sad sve dala! Od imena do stadiona!

janje

pre 11 godina

dajte 10000 deo duga FK Podrinju - Loznicko polje, mi nemamo dugove ali nam trebaju pare. Ko je napravio dugove u zatvor. U Skotskoj su izbacili FC Glazgov Rendzerse( velikan koliko i zvezda) a u Srbiji treba svi da placaju dugove.Bolje spasite pet firmi od kojih 1000 porodica se hrani. Ko nije sposoban da opstane neka stave katanac.

Joca

pre 11 godina

Moramo da shvatimo da je klub zaduzen zelenaskim kamatama jos pre Lukica. Tome je najvise doprinela miskovicevska uprava na celu sa Toplicom Spasojevicem, setimo se samo kredita za teren kojim nas je orobio, a projekat nije ni zavrsen, teren nije povezan sa kotlarnicom koja omogucava grejanje terene pri velikim minusima. Setimo se transfera tipa Mirnes Sisic od 800.000 evra po sezoni?! Iskreno, ne mislim da je Lukic imao lose namere, isplacivati gomilu igraca cijih imena jedva da i mozemo da se setimo, kao sto su Fereira & Co i servisirati tekuce obaveze, skoro da je nemoguce bez novog zaduzivanja i reprograma postojecih kredita sa zelenaskim kamatama. Nije problem sto je klub zaduzen, nego sto je svesvo lose zaduzen. Planski se unistavao kao i svako drzavno preduzece, kako bi ga preuzeli mocnici, tipa Miskovic. Mislim da je ta uprava klub najvise sahranila...

sećam se predizbornih obećanja

pre 11 godina

Juče čitamo o tome kako država nema para za originalni lek za decu obolelu od leukemije već im se nudi nešto čija je jedina prednost to što je četiri puta jeftinije. Danas ima 60 miliona evra za jedan fudbalski klub. Pa da li su to bila predizborna obećanja da je fudbal važniji od lečenja bolesne dece?

Toma

pre 11 godina

Bankrot i katanac za Crvenu Zvezdu,za upravu istraga i zatvor!Zaplena sredstava sa bankovnih racuna celnika kluba,zaplena njihove lopovlukom stecene imovine,jer je ona taj nedostajuci novac iz kluba. Katanac! Prodaja imovine drzavnog preduzeca koje je nesposobno da se o sebi finansiski stara i odbrani drzavnu imovinu koju im je dao tj.poklonio naivni narod kroz stadione,infrasrtrukturu i zemljiste.Isto i za Partizan! Jedini problem su navijaci! Njima su povladjivali i zbog njih menjali sudstvo i zakone upravo politicari instalirani u klubovima i koji ne stede narodni novac za racun raznih politickih koristi koje imaju od kluba i navijaca. Sta sa njima? Toga se svi plase. Mozda da se angazuju za javne radove.Grupno su jaki i organizovani.Hierarhija vec postoji.Nedostaju samo krampovi i lopate.I naravno i sta da se radi i gradi u ovoj pomerenoj zemlji koja kao da zivi u nekom paralelnom svetu na rubu univerzuma.

Krstic

pre 11 godina

Treba primeniti isti recept koji je primenjen u slucaju Rendzersa i Nitimgen Foreasta tj. prebacit Zvezdu u nizi rang takmicenja.Prebacivanjem u nizi rang takmicenja,svim navijacima Zvezde bilo bi omoguceno da i dalje navijaju za voljeni klub.Dolazeci na utakmice sa placenim ulaznicama i prodajom kvalitetnih igraca stvorenih u svojoj skoli,sto Partizan obilato radi,omogucili bi Zvezdi da finansiski ojaca,i plasmanom bi napredovala u visi rang takmicenja.Cudan je slucaj da predlazu Djajica da preuzme vodjenje Zvezde,iako jos uvek nije doneta oslobadjajuca presuda u sporu koji se vodi protiv njega.

Licimeri

pre 11 godina

Kao prvo, ne mesaj Zvezdu i Partizan da deluje kao da jednako duguju. Kao drugo, zar nije Covic rekao da KK CZ vise ne duguje nista?

Nesa

pre 11 godina

Da se pomogne Zvezdi i Partizanu ???? A sta sa ostalima i zasto je to drzavni problem ???? Najbolje je da neko odgovara za dugove, da se situacija sanira i da se ti "BRENDOVI" ugase. To bi bilo najbolje i za drzavu i za sport uopste. Ne bi se vise dva kluba faforizovala i svi bi imali sanse. Tako bi bilo bolje i reprezentaciji i drzavi. Najlre se trebaju zabraniti takozvani navijaci a onda i da ti klubovi nestanu.

IZLAZ

pre 11 godina

-Klub duguje 60 miliona.

-Drzava nema leba da jede i ne moze da pomogne ni sebi a ne Zvezdi (ili Partizanu)

-Jedini lek je da se donese zakon o privatizaciji.

-Prodati Zvezdu i Partizan kao sto rade sve normalne drzave u Evropi da klub konacno ima gazdu kome ide u prilog da klub prosperira a ne da ga poseduju gamad koja ga samo potkradaju.

-U protivnom Zvezda ce se brzo ugasiti a posle nje uskoro i Partizan.

from Serbistan

pre 11 godina

Pazi nije tajna da Partizan duguje drzavi 4M evra na konta prodaje igraca. Ali sad gledaj ovako prodas igraca za 5M drzavi ide 46% ali drzavi ti odma oporezuje dobit iako ti svoju zaradu dobijas na rate???

Pa ja mislim da bi trebao porez da se placa na svaku uplacenu ratu a ne ti odma uzmes svoje i kamatas.

KK Partizan nema veci dug od 2M evra i to je u poredjenju sa 60M FKCZ i 20M KK CZ zaista neuporedivo.

Po meni je vrhunac licemerstva sto se stavljaju u isti kos zaista dve neuporedive organizacije!

Vlada

pre 11 godina

Sada treba uraditi sledeće:
1. Utvrditi koliki je dug nasledio Džajić, Piksi, Bunjevčević, Dan Tana i Lukić.
2. Da li su pored dugova nasledili i neke kredite jer oni konstantno uvećavaju dug.
3. Kolika je bila vrednost tima u trenutku kada su predsednici napuštali klub.
Pošto se utvrdi ko je i koliko zadužio Zvezdu treba uraditi sledeće:
1. Odrediti kolika je odgovornost predsednika koji je napravio dug, a kolika njegovih saradnika.
2. Utvrditi ko je stajao iza njih i dozvolio im da naprave dugove.
3. Krivce drastično kazniti.
Ako je Džajić odgovarao za zloupotrebu službenog položaja trebali bi i ostali. C.Zvezda i Partizan su državni klubovi koje izdržavaju poreski obveznici, a samim tim oni snose istu odgovornost kao i oni koji su oštetili, na primer, Agrobanku.

Pedja J7

pre 11 godina

P R I V A T I Z A C I J A !!!

Sve dok bude Zvezda svacija, svako ce i da je kljuca! Ili prodati nekome, ili princip kao Barselona i Real, ali sa brutalnim kontrolama tokova novca!!! Clanarina godisnje 20 evra, minimum, ko ima moze da da vise, zbog toga dobije odredjene povlastice i to je to. Samo treba, niko da ne krade, a to je u ovoj zemlji NEMOGUCE!!!

Vladimir

pre 11 godina

Dragi gospodine Vucicu,
ti samo svojim licnim parama mozes da pomognes Zvezdi. Mojim, nikako. Pa na sta bi to licilo da zemlja u kojoj ljudi gladuju i "kopaju" po kontejnerima sanira dugove raznih Dzajica, Stojkovica, Antica, Lukica, Vesica ... Ili gasite taj klub ili ga prodajte nekome za sitne pare uz obavezu da vrati dug. Treceg resenja nema. Moje pare i pare mojih prijatelja nisu opcija. Njih za takve stvari ne pipajte.

geronimo

pre 11 godina

Koja sramota, prava banana drzava. Sramota me je sto pripadam istoj nacionalnoj grupi ka ovaj Vucic. Umesto da se krivicno gone oni koji su naneli (pokrali, verovatno i ovaj komentar mi nece pustiti kao i stonine do sada) toliku stetu, oni ce sada to da placaju parama naroda koji gladuje. Pa ce jos da poravnjava 65 miliona € duga zvezde naspram 3 miliona € duga Partizana (nakon sto su vec ubacene desetinu miliona € u kk, vk, rk i fk zvezde).

nije mi dobro

pre 11 godina

Ah, sta reci ? Koju posluku porati, poslati ? Kome ? Saljem poruku onima koji vide a ne cuju,onima sto slave a ne zovu,onima sto zovu a ne slave... saljem poruku onima koji slusaju a nec, an a* koji vide a ne cuju a slusaju, vide a ne e e, izvinite ovo morate u montazi zavrsit, koji gledaju a ne cuju a ne vide , saljem poruku onima koji slusaju a ne cuju ! ufff,nije mi dobro,ajd zdravo narode...

Marko Nis

pre 11 godina

A kad je bilo koji drugi klub osim Zvezde i Partizana nesto dobro uradio za Srbiju u Evropi, kad je predstavljao Srbiju negde ? U Ligi Sampiona, u Ligi Evrope, u Kupu Uefa ?? Samo Radnicki Nis pre 35 godina. Kad je osvojio vise od 0.5 bodova za Srbiju ? Kad je neki klub osim Zvezde i Partizana igrao zadnji put DOBAR FUDBAL (bar dovoljno dobar da dodje na primer do zadnjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope). Ili su se mozda brukali i ispadali u prvim kolima kvalifikacija protiv Andorskih i Letonskih klubova ? Pre ce biti ovo drugo...
(Bane NS, 13. novembar 2012 22:25)

Sine Bane daj 20 miliona eura na kredit da ti pokazem da moze!!!
Toliko!

boki

pre 11 godina

Dal je moguce da nas je ovaj Lukic ovako unistio? Shto ne saopstite kolko je dugova svaka uprava ostavila iza sebe? Kad je ovaj dosao za predsjednika pricalo se o dugu od 20 000 000 a gledaj sta je ovaj uradio. Joj kad se sjetim kolko je samo on pljuvao Piksija, Bunjevcevica, Ivica nemogu sebi da dodjem. Lukicu imash li imalo obraza kako se mozes pogledati u ogledalo. Pa Dzaju su uhapsili a zvezda skoro nista nije dugovala po toj pravdi ovaj zasluzuje neki prijeki sud.

srbijasine

pre 11 godina

Moze taj novac od pomoci da se ulozi mnogo bolje. A Vucic ako zeli da pomaze timu za koji navija, moze ali iz svog dzepa. Tek dosao na vlast, a prioritet zvezda!?!?!

Anti Protivan

pre 11 godina

Zasto se ne pomognu onda FK Vojvodina i FK Radnički Niš??? Mislim da su i to veliki klubovi od kojih drzava moze da ima koristi,ali vi sve dajete blizancima! Nisam za to da se Zvezda ugasi,ali dajte da vidimo ko je napravio tolike dugove...

Vučićč iz dana u dan srlja u maglu

pre 11 godina

@Stefan
Šta misliš - ko će da kupi "firmu" koja ima dug od 62 miliona (danas)? Stadion traži renoviranje, liga naša nikakva, kako bi taj ko bi dao najmanje stzo miliona za ekonomski i igrački propali kllub, u zemlji gde je dve trećine klubova iz malih gradova ili varošica, mogao novac da povrati i još i da uzaradi, jer privatnik nikada ne baca pare iz ljubavi u bure bez dna nego traži profit. Da li Vučić može iz budžeta da izdvoji sto miliona za Zvezdu, i zašto samo za Zvezdu, kad je državna kasa prazna? Ima rešenja, da se iz državne uprave otpusti 200 hiljada ljudi, ukinu penzije, porezi duplo povećaju i eto para za stub srbstva. Mislim da Vučko nema 15 godina, koliko imaju ovi klinci što pišu "Zvezda je život, ostalo su sitnice" i da sa mesta potpredsednika vlade ne smeo da navija za omiljeni klub manirom maloletnika. Ljudi ne mogu ni kiriju ni struju da plate, ima ih i koji gladuju, a on će novac iz budžeta da poklanja loposkoj družini. Odakle toliki dug, ko ga je napravio?

del

pre 11 godina

Zasto bi se novac poreskih obveznika odvajao za ove dve rupe bez dna? Ja kao Nislija zelim da se ulozi u Radnicki, npr. I, sta cemo sad? Nista, jer nisam iz Beograda.

Darko

pre 11 godina

Sto bi se njima koji prodaju igrace za milione evra pomagalo, a obicnom narodu kojima nece privatnici da placaju plate ne????'Obicnom' narodu cete za 1000 dinara da dodjete na vrata da naplatite, a njima pomazete! Odmah da se ugase i Zvezda i Partizan ili pare na ruke! Naravno, i svi ostali, ne samo oni!

snicla

pre 11 godina

ovo je strasno. ovi ne znaju vise gde udaraju. da nece ovi mozda da vracaju dugove dva propala kluba?
podseca me na onu scenu iz tesne koze: "dovedes preduzece do ivice bankrota, zaduzis se u tri pm i onda se pojavimo gospodin trpkovic i ja kao holding kompanija i preuzmemo preduzece"
na sta ovo lici? pa nisu gradjani napravili te dugove pa da ih od poreskih obveznika vracaju! da li ce iko ikada odgovarati u ovoj drzavi za nesto?

jugguja

pre 11 godina

A sta je s tim parama. Postoji li evidencija kome su otisle, sta je uplaceno, viskovi manjkovi, sta je sa njima. Koja crna pomoc i Partizanu i Zvezdi. Rendzers je klub sa malo vecom tradicijom pa je dobio sut kartu 4 stepenika nize. Ko nema da plati, ajmo iz svih liga, stecaj, sta god. Nece gradjani srbije, u ovom slucaju grobari kroz svoje poreze subvencirati Zvezdu.

Dale

pre 11 godina

Nema tu pomaganja. Moze se pomoci samo na taj nacin da drzava da tih 60M. To mu dodje da svaki gradjanin ove drzave da 10e za raspali klub. Ako drzava da pare zvezdi, treba isto toliko i partizanu, a ako da i njemu onda treba isto toliko i javoru, a isto toliko i slogi iz macvanskog pricinovica. Zasto neko da bude povlasceniji od nekog drugog. Nema diskriminacije.
Dati rok od 12meseci, a ako i do tad nista onda igraci, imovina i stadion na doboš. Pare umemo da trosimo, al ne i da vracamo

geneve

pre 11 godina

Drzava nema para za mnogo vaznije stvari od fudbala. Proglasiti bankrot i tacka. Da ovo izjavljuju navijaci, mogao bih da razumem, ali ovo dolazi od naseg drzavog vrha. Neverovatno ali istinito.

Smiljko G1970

pre 11 godina

u normalnim ligama,kao sto je skotska su tim kao sto je rendzers izbacili u 3. ligu zbog tri puta manjeg duga... jos jedan dokaz da nam je i drzava i fudbal u njoj banana...

Pablito Aimar

pre 11 godina

ljudi, nemojte da se igramo, 60 miliona eura?? to su ozbiljne pare cak i za ozbiljne drzave... u opasnoj je buli zvezda, ovde tesko i drzava moze znacajnije da pomogne sve i da hoce, realno

TheObradovic

pre 11 godina

Jedino(realno) resenje je neka vrsta stecaja po ugledu na Glasgow Rangers.
Kao Zvezdas,ne zelim ni jedne drzavne pare niti bilo cega slicnog.
Za 10 godina napraviti ovoliki dug,a pri tome gledati 6 godina uzastopno u ledja Partizanu koji ne moze nikome gol zabiti u Evropi,eeeejjjjj???!!!!

Da bi navijaci doticnog videli da ovim ne zelim da omalovazim njihov klub,pojasnicu.
Meni ne bi bilo krivo da ovde dominira Partizan koji na veliki nacin to potvrdjuje i u Evropi. Kao npr.Shakhtar iz Donjecka. Tu je sve jasno. Dominacija u domacoj ligi koja se prenosi na LS gde ovaj klub igra 1/4f 2011,a izgledi su da ce i ove. Shakthar koji je u 3 meca nadigrao prvaka Evrope Celzija i Italije Juventusa.
Nama je Pertizan posle 12 kola uzeo titulu,a u Evropi ce imati tu nulu protiv Nefcija. I tako skoro svake sezone.
Drzava treba da se umesa,ali tako sto ce nekog da pohapsi za ovakve dugove! Neko mora ovde i krivicno da odgovara.

Sto rece jedan moj prijatelj.
Trebalo je staviti katanac pre 10 godina.
Tako bi mi bar ostalo u secanju kako je ovde nekad postojao veliki evropski klub.

Bob Rock

pre 11 godina

Resenje je fantasticno jednostavno... Ugasiti postojeci FK i osnovati novi (na primer Crvena Zvezda Bari TokiJo Gazprom Beograd)...

Recept koji je vec uspeo u kosarci, rukometu i vaterpolu...

vanbujten

pre 11 godina

E moja Gospodo sa Arene Krcun mocni Rendzers je u 4-toj ligi sa takvim dugom.A mi kao spašavamo institucuju,nije mi drago što je komšinica u problemu mada sam VELIKI GROBAR ali onako sramno podnošenje ostavke od strane Vladana Lukića koji sve napada a on kao nije kriv,to je bezobrazluk.

zr

pre 11 godina

Najbolje da zovete Covica.Covek bi vas opiravio ubrzo!Jednostavno on je madjionicar,vratio je 16 miliona eura za godinu dana.Mozda bi se zvali malo drugacije,ali sta ima veze!!!

DeXX

pre 11 godina

Svaki klub koji svoj dug nemoze da otplati i kojim upravljaju nesposobni ljudi i lopovi treba UGASITI! Da se razumemo, GROBAR sam ali ja bih prvi stavio katanac na JNA zato sto ne zasluzujemo bolje. Drzava taj novac bolje da raporedi nezbrinutoj deci, invalidima, gladnima itd. nego da ulaze u MANEKENE!

bukefal

pre 11 godina

Juce je prilikom posete Filip Morisu u Nisu rekao da samo porez od prodatih cigareta FM cini 6% srpskog budzeta.Zamoli bih ga da ne uzima te pare i da ih Zvezdi i Partizanu.Zamislite da barem neka sica od tog novca ostaje tamo gde se stavara,u Nisu,imali bi mi onda za sve.
Ovako sluzimo za ismejavanje,sto juznije to tuznije i tako to.

SQI

pre 11 godina

Kako je čovek namerno rekao "Zvezda i Partizan", samo da bi ljudi reagovali u stilu "dosta nam je blizanaca", a svi znamo da se dugovi Partizana i Zvezde ne mogu porediti! Partizan duguje neku siću, a ne zaboravite da će za nastupe u Ligi Evrope dobiti 4 miliona evra! Partizanu pomoć države nije neophodna a Zvezda će se bez nje ugasiti!

I treba da se ugasi ako ne može da se dovede u red - niko nije sveta krava, ma koliko ih Vučko voleo.

Delije - Uzice

pre 11 godina

katastrofa ja sam mislio 30 milona i to je ogroman dug ali ovo 60 miliona evra je tragedija ... ja ne znam na koji nacin ovo moze da se sanira .. Glazgov Rendzers je otisao u 4 ligu zbog duga od 10-ak miliona evra ... dotali smo dno od ovoga gore i da hoces ne moze ...

Proslo je vreme laznih pobednika

pre 11 godina

A posle kazemo, da nam je liga slaba, da blizanci nemaju adekvatnu konkurenciju i zato gube u Evropi. Pa kako mogu da imaju konkurenciju kad se njima daje 100 puta vise nego drugima. Cekaj, oni imaju najvise navijaca, pa nek im oni pomognu, ja ne dam moje pare za drzavne projekte. Ja zelim da u svom gradu gledam sampiona drzave! Srbija nije samo Zvezda i Partizan.

Stara Garda Severa

pre 11 godina

Resenje = PRIVATIZACIJA!

Niko nije lud da ulaze pare u bunar bez dna! Trenutno nekima izgleda i odgovara da sz Zvezda i Partizan "niciji klubovi" iz kojih svi crpu SVe i ne odgovaraju nikom! Kod Gazde to rodjaci nece moci...

boban,nis

pre 11 godina

Nema sta tu drzava da "preduzima",ako nemaju para nek propadnu.
Zasto bi neki jadnik koji radi za 200e mesecno spasavao Zvezdu i Partizan koji su dosli tu gde jesu samo zbog lopovluka svih koji su bili u tim klubovima.

Zeka Peka

pre 11 godina

kakve pare da dajemo????koje pare???odakle nama toliko para??za te pare moze narod da jede, da se zaposle ljudi, a ne da dajemo pare na fudbalere...neka propadnu, pa od zonske lige navise....mnogim velikim klubovima se to desilo,....zasto su ova dva privilegovana?zbog cega?..onda pomozite svim klubovima, ili za druge nema para..pa odakle bi i bilo, nego sve preko grbace naroda....kad propadnu propasce i huligani sa njima, i dileri droge i kriminalci....da damo za ova dva kluba 100mil eura, a profesori rade za 40 000din, lekari za 50 a fudbaleri da mi izigravaju zvezde i da se voze u besnim kolima i zaradjuju barem 10 puta vise od ovih.........pa ko je ovde lud???

dragan

pre 11 godina

Ma gasite to. Zatvaraj vrata, stadion i ostalo na prodaju da se namire dugovi i tacka. Ionako od njih nemamo nikakve koristi , samo nas blamiraju po svetu. Ove klince sto misle da znaju da igraju poslati u neki pravi klub, pa neka se tamo ponovo uce fudbalu i dokazuju. Taman ce biti i manje huligana na ulicama.

Jednostavno , klubove sve provatizovati , i stroga kontrola, ne plate porez , isto kao i preduzece. Dovidjenja, prijatno.

1234

pre 11 godina

OCete da pomognete platite onda sve dugove gospodine vucicu!!!
(Kumasin, 13. novembar 2012 21:21)

Не каже се оћете него хоћете. Друга ствар, шта има Вучић да плати звездине дугове? Да можда не би платио из свог џепа? Ми грађани би то плаћали, а ја као навијач Партизана, не желим да плаћам ништа за зведу (исто што нико од грађана не треба да плаћа за Партизан, уколико то не жели). Угасите се већ једном, боље нисте заслужили.

Де ли је Север

pre 11 godina

Колики је дуг свима је познато, али када ће неко сносити одговорност за то, е то већ нико не зна! Комунизам је у Европи пао, али та вест није стигла до Звезде! Ваљда је свима јасно да ЦЗ политичкој елити једино служи за прање пара, па отуд и нема приватизације, а на стадионима се трпе ликови који би у свакој цивилизованој земљи врене проводили у затворима! Ко очекује нешто више од нове власти брзо ће се отрезнити кад види како од укидања самоуправљања у Звезди нема ништа, и како се на Северу и даље шепуре нарко дилери и остале сподобе, скривајући се иза "љубави" према Звезди, за коју су спремни ако треба да пролију туђу крв!

KOp

pre 11 godina

Poruka svima, klubovi, drustva zaduzujte se, naci ce se neka vlast koja ce sve to oprostiti, reprogramirati, krivci naravno nece biti poznati, oni su nebitni, zato cemo novcem poreskih obveznika, koliko god to populsticki zvucalo, sve to vrati, da bi sveopsti interes mlitavih stomaka i tupavih mozgova, marketingskih magova zadovoljio. Aleluja Srbijo! Partizanovi dugovi su stostruko manji, te Vucko ne stavljaj u isti kos projekat Djuric & Co. Limited sa projektom Vesko I Drugovi.

Vukasin

pre 11 godina

Da budemo posteni i realni. Drzava ne treba da plati dugove, za te pare mogu fabrike da se otvore da se ljudi zaposle. Zvezdas sam i boli me dusa kad citam ovakve stvari o mojoj Zvezdi ali ruku na srce ne treba davati pare u bunar bez dna. Drzava treba da preispita "NESAVESNO POSLOVANJE" ko je i kada i koliko duga napravio??? Pa tu gospodu na sud pa u Zabelu ili Sremsku Mitrovicu. Oduzeti im imovinu i pokriti dugove Zvezde. I pored tih silnih dugovanja Zvezde ostace od oduzete imovine i za koju fabriku, skolu, obdaniste... A sto pretekne nek daju za Partizanove dugove:)

darko

pre 11 godina

koa iskren zvezdas, mozda je najbolje da se zvezdi desi ono sto se desilo rendzersu.... da se rasproda ceo ovaj tim, da se proda sve sto moze, od stolica do grafita na severu, da se stadion da u zakup a zvezdu deportovati u najnizi rang takmicenja. i onda sa dobrom upravom, novom generacijom i jacim sponzorom, a gaspromovih 4m je sasvim dovoljno da se krene izpocetka..... za 3-4 godine bi sve jedno bili u prvoj ligi a titulu sve jedno necemo videti jos 4-5god. a za to vreme ce biti oformljena jedna jaka generacija dugovi bi bili anulirani i onda bi na miru mogli da bijemo partizan :) ovo stvarno ne vodi nicemu, a i ako sam zvezdas, stvarno mi se ne daju pare u trenutnu crnu rupu zvezdinog budzeta......

gomila nekslada

pre 11 godina

"mislim da ce drzava preduzeti ono sto moze da preduzme" :D
ako kanis pobijediti ne smijes izgubiti... a tko leti vrijedi tko ne leti ne vrijedi...

Dox

pre 11 godina

A jeste li vi zato dosli na vlast da sad pomazete barabe koje su pokrale pare iz klubova !!!???? Ili bi mozda mogli da se malo pozabavite privredom, infrastrukturom i drugim bitnim stvarima od kojih se zivi! Kakva bre Zvezda, sta Vam je gospodine Vucicu ?!!! Da li je to bitno ili da narod jede ? Dodjite sebi, kaznice vas narod na sledecim izborima. A Zvezda.... kao i svi gubitasi !

Obavesten

pre 11 godina

Pa ovo je skandal!
Ni mnogo bogatije zemlje ne pomazu sportske klubove.
Gase se narodne kuhinje zato sto nema para, a ovde se lobira kod Rusa da daju desetine milona eura za 20 tak momaka.
Ja radim u stanom predstavnistvu i uredno placam porez na dodatu vrednost svojoj drzavi.
Sta bi bilo da ga ne platim jedene godine, drzava bi mi zaplenila stvari.....
Zbog cega se Drzava prema svojim gradjanima koji ispunjavaju svoje obaveze odnosi na jedan nacin, a prema kriminalnim sredinama u koje spadaju SD CZ i SD Partizan odnosi na drugi u smislu da ne moraju da ispunjava svoje obaveze.
Da se razumemo, ja sam bivsi profesinalni sportista tako da poznajem oba sportska drustva veoma dobro....
Upravo gleda "patriotsku pljacku"......sve je ovo POPULIZAM...SVI STE ISTI......

borislav

pre 11 godina

Zasto su dugovi CZ problem za celu Srbiju?! Evo, mene bas briga za CZ i za P i sada iz mojih dzepova treba da ide novac njima?! Djilkosima obicnim,... fudbaleri vijaju sponzoruse po splavovima i listom su nepismeni, funkcioneri su po pravilu mutni k'o vajzbir, a gradjani da im daju novac?! Pa je l' iko u ovoj drzavi normalan?

Nikola

pre 11 godina

Kad bi se ispitalo ko je sve krao, pola drzave bi bilo u zatvoru!

Nema nista ni od Zvezde ni od Partizana dok se ne privatizuju. Mogu samo da se jure ko ima vise titula.
Pa ne protive se vatrene pristalice protiv privatizacije jer je losa, vec zato sto jedino gazda moze da uvede red, a to nikome ne odgovara!

Marko

pre 11 godina

Zasto lopovima pomoci, gospodine Vucic vi po ceo dan pricate o borbi o korupciji a sada drzavni novac dajete klubu koji pravi minus.Kako je nastao dug ko je odgovoran za dug.I ja cu da se zaduzim i posle kazem nemam da vratim pa mi vi vratite.Ono sto je trulo treba ugasiti pa makar to bila Zvezda ili Partizan.Ima drzava precih stvari od Zvezde i Partizana.Zasto su placali skupe igrace i trenere.Neka uzmu igrace za onoliko novca koliko imaju.300000 evra plata treneru da bi bio prvak Srbije,kakva sramota.Kupe najbolje igrace i muce se da osvoje titulu.g

GajaG

pre 11 godina

Vucicu, ako drzava hoce da pomogne onda neka pohapsi sve koji su napravili taj dug, a ne da daje pare iz budzeta, a lopovi i dalje da kradu.

357

pre 11 godina

Zivo me interesuje koliki je dug bio Crvene Zvezde kada je Dzajic napustio klub, kada ga Stojkovic preuzeo, kada ga Stojkovic napustio i kada ga Lukic preuzeo. Da se vidi ko je shta uradio.

baze

pre 11 godina

Ugasite klub,prodajte ga,al ne otimajte narodne pare! Neko je punio privatne dzepove,da bi ja sada vracao njihove dugove! Alo gde to ima bre,oce li se u ovoj drzavi ikad nesto normalno odvijati! Pravite nas budalama godinama,i to ide do te mere da mi se ponekad zgadi rodjena zemlja i da bi se iste veceri spakovao i odselio negde u inostranstvo....

beep

pre 11 godina

znaci koliko sam ja shvatio gradjani ce placati dugove koji su drugi napravili,a sta ce da bude sa onima koji su taj dug napravili??? pretpostavljam nista!!!pojela "MACA" pare a ti glupi narode placaj,ova drzava je katastrofa,nije tako davno bilo secamo se Miladina Kovacevica kad smo dali mil$,hapsite onog ko je krao,NAROD OSTAVITE VISE NA MIRU!na kraju ce ovo da bude praksa svaki lopovcina koji ukrade velike pare,NAROD CE DA PLATI, ***** se ja na ovu drzavu!bas me briga i za zvezdu i partizan,HAPSITE LOPOVE!

spale

pre 11 godina

Zasto lukic nije sazvao konferenciju za stampu,tako rade uglavnom svi,nego njemu omiljeno saopstenje.Gde je izvestaj o radu[bio dobar ili los]???????????ima mnogo pitanj na koja nema odgovora!!!

Građanska inicijativa

pre 11 godina

Predlažem da svi kolektivno Vučiću kažemo šta mislimo o ovoj epohalnoj ideji na njegovoj FB stranici. http://www.facebook.com/vucicaleksandar

Mislim genije, 25% nezaposlenih zvanično, tj. 40% realno, mladi nemaju perspektive da nađu posao ni u najavi, i sa diplomom, a bez nje i da ne pričam, porast samoubistava, kriminal na sve strane, u političke partije se učlanjuje ne iz ideala već iz nužde za goli opstanak, a problem države su dugovi zvezde i partizana?!?!?

boki

pre 11 godina

(Joca, 13. novembar 2012 22:39)
Ok al sto se uvatio u kolo kad zna da je nesposoban da izvuce Zvezdu za tri godine povecati dug za 30 miliona ej 10 mil po sezoni a pise o tome kako je vratio navijace i sl. Ma mozda nije najvise krao al je najnesposobniji predsjednik svih vremena. I usudio se da se opet kandiduje prokjetos pa stvarno sta reci... I jos laze pre neki dan da dug nije 60 mil. nego upola manje. M na sud bre.

nije isto crno i crveno,nikad!

pre 11 godina

duzni i zvezda i partizan,
a kad se pomaze,
samo zvezda??

verovatno se sprema isti ''genijalni''recept kao za kk ?
dugovi od sutra ne vaze i juris na titulu uz joooj zvezdo jooj

bolje da vam dodelimo ovu titulu pre nove godine,
..i da se ne lazemo vise!

kiza

pre 11 godina

Zvezda jeste,mozda,veci klub od Rendzersa jel je bila prvak Evrope,ali ovde se radi o unatardrzavnom problemu,tj lokalnom. Zvezda postoji 60 godina,Rendzers blizu 200 god. Sto se tice tradicije sve je jasno.Ako je mogao Rendzers u cetvrtu ligu sto ne bi mogli i Zvezda i Partizan.

veliki strumf

pre 11 godina

Tako kako je rukovodstvo Zvezde i Partizana vodilo klubove moze svaki nepismen covek. Uzmes kredite, zaduzis se do guse, ne placas dugove, uzmes pare kroz ogromne plate, dnevnice i premije, pa kad doteras cara do duvara podneses ostavku i nikom nista. Pare si uzeo, klub upropastio a odgovornost - nula! More, pocev od Piksija, preko Toplice, Den Tane do Lukica svu bih im imovinu konfiskovao dok svako ne izmiri koliko je zaduzio klub. Dok se to ne desi bice sve gore i gore u svakom klubu i firmi, propadace jedan za drugim. Rusi ili Arapi jedini su spas da opstanu ova dva kluba, svidjalo se to nama ili ne.

Иван-Ниш

pre 11 godina

Остали нека пропадну и народ нека гладује јер "они" морају да опстану. То је у реду само ако се разјасни како су настали сви дугови и заплени имовина кривцима.

Bradilko

pre 11 godina

Kakva crna privatizacija , ko ce njih da uzme i da pravi profit a da to bude bez mucki. I BRE KO CE U ZATVOR ZBOG OVAKVOG STANJA?

Stiv

pre 11 godina

G-ne Vucicu ako vec apsis apsi i bivese kolovodje koje su napravile taj nered u oba kluba a ne da im obecas pomoc.Bez razlike koliko su oni veliki za Evropu lopove treba strpati u zatvor.Ako si vec udario na Miskovica sto ne potrazis i njegovog sina.

Zoran

pre 11 godina

Vucicu, sta to radis covece? Zar Covic nije vratio sve dugove kkcz? Da ja placam plate manekenima iz partizana I Zvezde? Pa pogledaj ko danas ide na stadion. Prvo posalji policiju u klubove, pa pohapsi lopove, pa pohapsi huligane. pa oteraj menadzere, pa donesi pravilnik da svi klubovi dobijaju isto. a pobednicima nagrade. Pvako, postajes Super Hik, lik iz stripa koji otima siromadmim a daje bogatim.

ciskokid

pre 11 godina

Sada ih sve lepo pohapsiti ispitati pogledati finansije i odgovorne zatvoriti.To svi znaju da je glavni i odgovorni covek za ovo stanje Vesic,on je juce jos podneo ostavku.Sve ih lepo zatvoriti i preispitati slucaj.Isto uraditi i sa Partizanom.SPORTSKI POZDRAV!

kiza

pre 11 godina

Gospodo,sta mislite,da li je GLAZGOV RENDZERS ikona Skotske? Naravno da jeste. Gde je sada? U cetvrtoj ligí. Zasto? Zato sto je bio u istoj situaciji kao i ZVEZDA sada. Sami izvucite pouku.

Kokos

pre 11 godina

Ako duguju mnogo treba ih preseliti u najniži rang takmičenja, baš kao što je to Škotska učinila sa Rendžersom.Ni zvezda, ni Partizan nijesu veći klubovi od Rendžersa, to samo mi možemo da mislimo, ali stvarnost je drugačija.Navijam za Partizan, ali se pravila igre moraju poštovati. Srbija je siromašna zemlja, Srbi ojađeni narod, nezaposlen i uglavnom bez ili sa malim primanjima,a treba da se da 100 miliona eura za dva kluba koja se razbacuju parama građana! U ZATVOR TREBA DA IDU!

Milan

pre 11 godina

"Prvi potpredsednik vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je stanje u fudbalskom klubu Crvena zvezda problem za celu državu. " - Zashto???