Nedelja, 11.11.2012.

15:41

Antić: Zvezda nema upravu

Potpredsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Aleksandar Antić rekao je da svi moraju da shvate da se crveno-beli u teškoj situaciji i da trenutno nemaju upravu.

Izvor: B92

Antiæ: Zvezda nema upravu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

69 Komentari

Sortiraj po:

Gox

pre 11 godina

Sad si se setio.A šta izigravate vi poštenjačine u i oko Zvezde?Sad kad je sve potonulo odjednom nema uprave.Niko nije kriv.Sve što ste vi političari i pošteni privrednici dotakli to je propalo.Pustite barem sport sportistima i njegovim legendama.Krivim Zvezdine zvezde i legende jer nisu svoju Zvezdu branili od raznih uticaja u i oko nje.Svi su nešto kritikovali iz daljine a niko da stane i kaže stop tamo nekima.Svi su za ovo danas krivi.Zvezdu su izdale njene zvezde.Tuga.

Predrag

pre 11 godina

@Sale
Pitaš se zašto Lukić nije imao kandidata pa da ti odgovorim. Trebao je da ima jednog protivkandidata ali su njega najurili iz Red caffe-a sa Marakane a kasnije mu majci u dvorište bacili bombu. Inače taj protivkandidat je jedna od Zvezdinih zvezda što kompleks i ljubomora aktuelnog predsednika koji je bio prosečan fudbaler nikada neće moći da podnes.u Jedino rešenje za Zvezdu je privatizacija.

ivica,ch

pre 11 godina

uprava,uprava....u redu ali sta znaju zvezdini fudbaleri....pa ne igra uprava fudbal..vec stoji iza igraca...dovodite igrace matore,nema odavno talenata jer ih partizan uze sve,igraju razni prosecni igraci i to je to

Slobodan-BG

pre 11 godina

Ma kakva uprava,kakav Lukic. Drzava je kriva jer im je sladje da sede u foteljama klubova nego da donese zakon o sportu i privatizuje klubove.

Saca

pre 11 godina

Ako vam država plati dug bez utvrđivanja ko je pokrao pare, a radi se o 60 miliona eura, onda radnici i pezioneri treba da izađu na ulicu. Plačete kod MMF za 100 miliona kredita a ovamo plaćate lopove. Kad je mogao Rendžers u 4 ligu možete i vi.

Saca

pre 11 godina

Ako vam država plati dug bez utvrđivanja ko je pokrao pare, a radi se o 60 miliona eura, onda radnici i pezioneri treba da izađu na ulicu. Plačete kod MMF za 100 miliona kredita a ovamo plaćate lopove. Kad je mogao Rendžers u 4 ligu možete i vi.

Deki

pre 11 godina

(Comy, 11. novembar 2012 17:16),od transfera je Zvezda dobila manje od pola.Veliki deo je išao bivšem klubu i menadžeru.Više od pola ove ekipe je dovedeno sa ugovorom pola-pola jer Zvezda za njih nije dala ni dinar!

Kaniđa,

pre 11 godina

Pa dokle više sunovrat Zvezde ! Dno smo dotakli ! Nije više bitno ko je krao i da li je krao ! Evidentno je da se ćutalo i samim time sve to odobravalo. Ne znam, žao mi je našeg društva generalno, sve je to ta famozna tajkunizacija ! Lako je navijačima Partizana, nemaju oni ovakvih muka ! Zvezdi zaista preti katanac zbog dugova, ali to je najmanji problem po društvo, veći je problem što je neko stvarno uzeo taj novac i što to nije potrošeno na igrače i trenere. Cela naša privreda je na isti način uništena !

bajro

pre 11 godina

Dobro je Vesiću, shvatili smo, nema uprave pa uprava ne može ni da se otera, a i da ima uprave, ti svakako nisi u njoj, pa si opet miran. Dileje bi sledeći put trebalo da skandiraju "savetnik napolje" ...

zoran fr

pre 11 godina

Kakve veze ima sto je racun u blokadi sa sutiranjem lopte? Ili znas ili ne znas,
(Bari1991, 11. novembar 2012 18:07)

e pa tu i lezi problem sto je racun takav da igraci hrane decu obecanjima.
ne navijam za c.zvezdu,ali se ne radujem sto jednom tako veliki klub koji je osvojio evropu i svet,da ga uniste par ljudi.
steta steta,netreba krivicu traziti u sudijama zaverama itd,do god se klubovi u srbiji ne privatizuju,uvek na celo uo bice postavljeni ljudi koje ih postave vodece politicke partije da za njih otimaju.
toti je srbija ko te bije,ko te krade,njega najvise volimo i podrzavamo dok vizionare guramo u blato

zoran 1971

pre 11 godina

Vladan Lukic,legenda Partizana!Vladana Lukica za predsednika Srbije!Nasto si spala moja Zvezdo!Lukic,Vasilijevic,srpski Murinjo,Katic...

Nemanja

pre 11 godina

Zvezdina sudbina je potpisana u Bordou,ili bolje receno sa odlaskom Prosineckog. Prosinecki koliki god zvezdas da bio nije se pokazao kao takav jer je napustio zvezdu u najgorem trenutku pred mec sa Bordom,a zna se da je Zvezda prosla Bordo da bi minimum 10 miliona leglo na racun...Jos uvek mi nije jasan njegov odlazak u tom trenutku?ako tad nisu imali pare da ga plate jos manje imaju sad kad nisu prosli u evropu...

Zeka Peka

pre 11 godina

ajde smirite strasti i budite realni.....
pod 1.vrhunac srpskog ekipnog fudbala je kad neki nas tim udje u bilo koje evropsko takmicenje.....
2. greske koje su uprave nacinile u proslosti se tesko ispravljaju, i trebace puno para i vremena da se to ucini....
3. zasto mislite da ce dzajic nesto odmah moci da promeni?koliko znam on ne nosi zlatna jaja....i generacije igraca od kojih je on pravio tim, na ovim prostorima vise ne statsavaju...pa tada si mogao d aodes iz zemlje u 28 godini!!!da bi poceo da igras u nekom klubu 1 lige, morao si da budes mali pele, jer mesta u timovima nije bilo....a sad, sve neka klincarija od 20-21 godinu mi govori kako su oni zvezde....
4.menadzeri kontrolisu igrace i lige, i tu je najveci problem....
5. kriminal medju navijackim grupama.....
6. jadno stanje u drzavi i karte koje kostaju 200din(da gledas neku utakmicu u spanskoj ligi treba ti min 50e)
7.needukovani treneri koji posle 3 dobre utakmice dobiju nadimke "mali murinjo"........
8.za para koliko nasi klubovi imaju , uzasno los izbor stranaca....
9. organizacija svake utakmice 1 lige kosta nekoliko desetina hiljada eura(ciscenje, redari, dezurne ekipe, lomovi i kvarovi), sve to kosta, pa puta min 18 puta godisnje....
a igraci se prodaju tesko, a posto klubovi nemaju para da ih placaju, placaju ih menadzeri, koji i uzimaju profit od njihove prodaje....

Maradona

pre 11 godina

Neću reči,oću dela bre....šta me briga što nemate upravu...jel vi igrate iz uprave?...mislim stvarno ga tupite....vas 11 imate tu privilegiju da se borite za taj grb,za cz...nema nemogu nego kidajte,dokažite da ste borci...eto

Sale

pre 11 godina

Lukić da je želeo da ode otišao bi na kraju prošle sezone. Ali on nam je zamazao oči kupovinom novih igrača (pardon, ne kupovinom već dovođenjem - odakle da ih plati?!) i pričom kako će Zvezda ove godine sigurno biti prva. Ma da je imao obraza nije trebao ni da se kandiduje za predsednika! A što je najgore on nije imao čak ni protivkandidata! Zašto je to tako pitam se? Lukić jeste krivac za ovo što se Zvezdi zadnjih godina dešava ali daleko od toga da je jedini! Ne može Lukić da radi ovo što radi da nema nečiju podršku. A tu mislim na podršku iz vrhova vlasti. I ko će sad normalan sa ovolikim dugom koji Zvezda ima da je preuzme pitam ja vas? Niko normalan i pametan sigurno. Džaja? I ja sam za Džaju kao i većina Zvezdinih navijača ali to jednostavno nije realno. Zvezdi trebaju pare pa tek onda Džaja. Bez para nam niko živi ne može pomoći! Spremaju se velikie promene tokom zime - pa tu priču slušamo svake zime! Pretprošle zime su doveli Prosinečkog, prošle renovirali tim. I šta se desilo? Ništa! Apslolutno ništa! Jedan ispodprosečni Partizan će šesti put za redom odneti titulu! Ne, ovo nije nipodaštavanje Partizana već čista realnost. sa mojom konstataciom se svaki pošten Grobar mora složiti. Zvezda ej dodirnula dno. Nisam optimista da će sa njega u skorije vreme krenuti ka vrhu. Žao mi je ali tako je

Dragan

pre 11 godina

Oformiti udruženje navijača koje će pokrenuti tužbu protiv države i pojedinaca. Klub je u državnom vlasništvu, a dozvoljava se javašluk i profiterstvo.
Neko mora da odgovara! A mi možemo od nule da krenemo ako treba. Neka boli koliko boli, ali DOSTA VIŠE!
Za drugi klub nikad neću da navijam.

mikica

pre 11 godina

Osobina Srba je neodmerenost i jake emocije i u dobru i u zlu. Citam komentare i ne mogu da se nacudim neshvatanju situacije i lupendaranju do kraja. Jedan ciklus je zavrsen i Lukic i uprava hitno moraju da daju ostavku. Predsednik drustva ili zaduzen za to mora hitno da zapocne sledeci ciklus. Ko ce biti predsednik zavisi od mnogih stvari i taj period treba sto brze proci. Neophodna je restitucija i siguran sam da postoje faktori koji ce znati ko bi i sta bi trebalo daradi. Do tada navijaci moraju da shvate neophodna je što pre sledeća faza ali sa novim ali i pravim protagonistima!

ne skandirajte jer zvezda nema upravu?

pre 11 godina

Čovek šalje poruku navijačima koji su skandirali uprava napolje. Neverovatno da on nema druga posla nego da objašnjava na ovako ciničan način da Zvezda nema upravu?

Bari1991

pre 11 godina

Poraz je posledica LOSEG TIMA a ne uprave. Kakve veze ima sto je racun u blokadi sa sutiranjem lopte? Ili znas ili ne znas, A MOJA (BIVSA) ZVEZDA NE ZNA! Cestitke pertizanu na sestoj uzastopnoj tituli!

Komša

pre 11 godina

Koliki je Zvezda drzavni projekat najbolje govori ova situacija... Stanje nikad gore, o rezultatima da i ne govorim, ali zato clan uprave ocekuje novi i bolji ugovor sa Gaspromom??????? Pa koja normalna kompanija baca pare na klub koji je u buli? I jos, posle bacanja para u prethodne 2 godine, sada hoce jos vise da bacaju? A o tome sto je Telekom sponzor ovom timu koji ne moze nikog da pobedi, je posebna prica. To samo znaci: drzavni projekat!
(Beogradjanin, 11. novembar 2012 16:21)
A zamisli da se igra Gazprom liga Srbije.Pobednik 600000 drugi 400000 treći 350000 četvrti 300000 peti 250000.I 1 milion u infrastrukturu svake godine.Onda neka Sloboda Užice neće prodavati igrače za par stotina nego će izboriti lovu da zadrži tog igrača još godinu dana i prodati ga za lepu lovu.Interes srpskog klupskog fudbala,raspodela po zasluzi a Gazprom za tri milke godišnje ima celu ligu a ne rupu bez dna.

Де ли је Север

pre 11 godina

Најбоље за Звезду би било када би са Севера отерали све оне плаћене вође које годинама уназад дају подршку Лукићу и синовима, а данас када сви виде да постојећа управа одлази они скандирају УПРАВА НАПОЉЕ! Живимо за дан када ће Север поново бити слободан, а на њему поново навијачи који осим што громокласно навијају за свој клуб, знају понешто и о игри коју прате!

zzzzz

pre 11 godina

"Ovo promovisanje Lukica je sramotno. Pa ko ce onda biti predsednik Zvezde nakon njega? Koroman? Covek cije se iskustvo u rukovodjenju svodi na ono koje je imao u FK Sopot, a cije su intelektualni i moralni kapaciteti, da budem politicki korektan, krajnje diskutabilni? Pa ko ovde misli da smo svi mi debili i da je moguce da ce Vladan Lukic na neki nacin pomoci Zvezdi? Ovo je prokopavanje dna i teska svinjarija. Sad je jasno, stecaj je jedino resenje, posto ce nakon uprave Vladana Lukica jedino resenje biti gasenje kluba...
(zzzzz, 23. maj 2009 16:15)"
Hvala na paznji, dovidjenja.

Krle Bgd

pre 11 godina

I sta kad ode Lukic? Onda ce Mladenovic da pocne da centrira kako treba, Lazovic da se razigra, Vesovic da nauci da ustopuje loptu, Milivojevic da nauci da da for, Dimitrijevic da salje duge precizne lopte, Kasalica da nauci da stopuje loptu, centrira, da trci sa loptom isto i Milunovic, Maksimovic da zaustavi igraca, Mikic da pocne da trci brzo a ne da se vuce ko mazga, Babalj da nauci da ustopuje loptu i da da gol ... i sve to sad ne ogu zbog Lukica.

nesa

pre 11 godina

Odmah sudpendovati sudije. Sramno sudjenje na stetu zvezde. Sve sudije JSL koji ce da sude zvezdi odmah suspendovati i to unapred. Ma da...

Zvezda u srcu, titula u K**CU

pre 11 godina

Nije problem ako se odigra LOŠE i izgubi utakmica, od bilo kog protivnika. Ali ako je ovo Zvezdi NAJBOLJE što može da odigra (a poslednje tri utakmice, igra je OČAJ od OČAJA) e to je već velik problem!!!

Gabrica vozi Yugo

pre 11 godina

Teraju Lukica a ne shvataju da je Lukic otisao jos pre nekoliko meseci :).
Lukic je bio poznat po svojim istupima u medijima a takvih istupa nema mesecima.
Jankovic je pokazao sta zna, iako su se mnogo zalili kako je oteran a nije pokazao da je veliki trener.

Monarhista

pre 11 godina

I sta je naravoucenije?
Da ne trazimo smenu uprave jer ona ne postoji??
Ja samo znam...tukli smo Piksija koji je u dve sezone osvojio ono sto lukic ne bi da ostane predsednik do kraja zivota!
E pa ko se tako ophodi prema svojim legendama mozda i zasluzuje ovo sto mu se desava...

Comy

pre 11 godina

Koliko znam, ne igra uprava nego igraci... Na Wikipedia-i pise da je recimo Lee Addy prodat za 2.2 miliona Dalienu, i jos neeeeki igraci sigurno se nakupi za plate, tako da igrace realno ne bi trebalo da je briga ko je u upravi ako primaju novac vec samo da igraju FUDBAL! Ocigledno da ih boli uvo za igru, nego se traze opravdanja... Capa i Maksimovic ne bi mogli vodu da nose u nekom iole ozbiljnijem timu! Svi su mislili da ce se Maksimovic skloniti posle Bordoa ali ne, jos ima prednost. Luda kuca!

Raša

pre 11 godina

Definitivno je jedan ciklus završen. Kao posle svakog rata i ostavke Lukića, neophodna je obnova. Prdsednik Škundrić i ostali MORAJU hitne poteze da povuku da bi se posle ovakve situacije klub što pre oporavio. Kroz ovo su mnogi prošli pa će i CZ.

djokica

pre 11 godina

Ne nisi potreban!!
Mars svi!
Mali Murinjo, pola tima, placenici sa severa..svi mars!
Mali Murinjo uzeo 3 boda od 12, a ovi pevaju na severu..jbga kad su placeni, bole njih za Zvezdu dok stize plata...a Dzaju su oterali posle zenita, Bajevica posle provog poraza od Vojvodine, Pizona dok je bio prvi...
Tole reaguj, katanac, bg zona, stecaj, pa ispocetka..
Sad ce doci neki novi, sa novim petogodisnjim planom, koji ce posle da se izjalovi..
Dosta vise..
KATANAC, vratite pare(mada od toga nista), u zatvor..

Beogradjanin

pre 11 godina

Koliki je Zvezda drzavni projekat najbolje govori ova situacija... Stanje nikad gore, o rezultatima da i ne govorim, ali zato clan uprave ocekuje novi i bolji ugovor sa Gaspromom??????? Pa koja normalna kompanija baca pare na klub koji je u buli? I jos, posle bacanja para u prethodne 2 godine, sada hoce jos vise da bacaju? A o tome sto je Telekom sponzor ovom timu koji ne moze nikog da pobedi, je posebna prica. To samo znaci: drzavni projekat!

NOVA PAZOVA

pre 11 godina

ja stvarno al stvarno ne mogu da shvatim da ljudi nemaju osecaj kada necemu dodje kraj !!??!! pa sta treba jos da se desi pa da recimo Lukic sa komplet svitom pokupi prnje i odu ?!?!? COVECE, JEDNOSTAVNO da ti ja objasnim ... PUKO SI BRATE i IDI MOLIM TE

danilo

pre 11 godina

Ovoga za predsednika svega!!!
"Uprava ne moze napolje jer je nema",ovo je vec cisti Kafka.
"Lukic ne moze da izdrzi pritisak",e to je vec Frojd.
Pa pogledajte platni spisak i dnevnice pa cete ih naci gde su.

sportmanbg

pre 11 godina

To su ti cuveni igraci Zvezde. Oni koji nose Zvezdu u srcu treba da igraju i kada je racun u blokadi. Izgleda da samo izlaze na teren da odrade formalnost zvanu utakmica. Inace sam navijac Partizana i samo bi podsetio da ni njima finansiski ne cvetaju ruze, ali se momci trude. Jos jedno podsecanje pre 2 godine Marfin banka je drzala u blokadi racun KK Partizan preko godinu dana. Bila je velika kriza oko plata a te godine igraci su srcem osvojili tri trofeja i igrali fajnal four. To je sezona kad je Kecman dao trojku sa skoro celog terena u poslednjoj sekundi, kojom je Partizan osvojio ABA ligu u sred Zagreba. Cini mi se da ovi Zvezdini igraci nisu dostojni dresa koji nose. Upravo zato nam ne cveta sa fudbalskom reprezentacijom. Svi gledaju samo pare.

Lukićč je narodna tekovina

pre 11 godina

Čovek iz uprave kaže da Zvezda nema upravu. Inače je funkcioner SPS i predsednik Skupštine Beograda. Ne može on da kritikuje upravu a još manje Lukića, jer je Lukić izabran na izborima kao ime, i to jednoglasno. Narod je njega izabrao a sad bi neki da prekrajaju narodnu volju. Neće moći. Narodna se volja mora poštovati. Svaki atak na Luleta napad je na volju naroda.

danilo

pre 11 godina

Ovoga za predsednika svega!!!
"Uprava ne moze napolje jer je nema",ovo je vec cisti Kafka.
"Lukic ne moze da izdrzi pritisak",e to je vec Frojd.
Pa pogledajte platni spisak i dnevnice pa cete ih naci gde su.

Lukićč je narodna tekovina

pre 11 godina

Čovek iz uprave kaže da Zvezda nema upravu. Inače je funkcioner SPS i predsednik Skupštine Beograda. Ne može on da kritikuje upravu a još manje Lukića, jer je Lukić izabran na izborima kao ime, i to jednoglasno. Narod je njega izabrao a sad bi neki da prekrajaju narodnu volju. Neće moći. Narodna se volja mora poštovati. Svaki atak na Luleta napad je na volju naroda.

djokica

pre 11 godina

Ne nisi potreban!!
Mars svi!
Mali Murinjo, pola tima, placenici sa severa..svi mars!
Mali Murinjo uzeo 3 boda od 12, a ovi pevaju na severu..jbga kad su placeni, bole njih za Zvezdu dok stize plata...a Dzaju su oterali posle zenita, Bajevica posle provog poraza od Vojvodine, Pizona dok je bio prvi...
Tole reaguj, katanac, bg zona, stecaj, pa ispocetka..
Sad ce doci neki novi, sa novim petogodisnjim planom, koji ce posle da se izjalovi..
Dosta vise..
KATANAC, vratite pare(mada od toga nista), u zatvor..

sportmanbg

pre 11 godina

To su ti cuveni igraci Zvezde. Oni koji nose Zvezdu u srcu treba da igraju i kada je racun u blokadi. Izgleda da samo izlaze na teren da odrade formalnost zvanu utakmica. Inace sam navijac Partizana i samo bi podsetio da ni njima finansiski ne cvetaju ruze, ali se momci trude. Jos jedno podsecanje pre 2 godine Marfin banka je drzala u blokadi racun KK Partizan preko godinu dana. Bila je velika kriza oko plata a te godine igraci su srcem osvojili tri trofeja i igrali fajnal four. To je sezona kad je Kecman dao trojku sa skoro celog terena u poslednjoj sekundi, kojom je Partizan osvojio ABA ligu u sred Zagreba. Cini mi se da ovi Zvezdini igraci nisu dostojni dresa koji nose. Upravo zato nam ne cveta sa fudbalskom reprezentacijom. Svi gledaju samo pare.

Beogradjanin

pre 11 godina

Koliki je Zvezda drzavni projekat najbolje govori ova situacija... Stanje nikad gore, o rezultatima da i ne govorim, ali zato clan uprave ocekuje novi i bolji ugovor sa Gaspromom??????? Pa koja normalna kompanija baca pare na klub koji je u buli? I jos, posle bacanja para u prethodne 2 godine, sada hoce jos vise da bacaju? A o tome sto je Telekom sponzor ovom timu koji ne moze nikog da pobedi, je posebna prica. To samo znaci: drzavni projekat!

Monarhista

pre 11 godina

I sta je naravoucenije?
Da ne trazimo smenu uprave jer ona ne postoji??
Ja samo znam...tukli smo Piksija koji je u dve sezone osvojio ono sto lukic ne bi da ostane predsednik do kraja zivota!
E pa ko se tako ophodi prema svojim legendama mozda i zasluzuje ovo sto mu se desava...

Zvezda u srcu, titula u K**CU

pre 11 godina

Nije problem ako se odigra LOŠE i izgubi utakmica, od bilo kog protivnika. Ali ako je ovo Zvezdi NAJBOLJE što može da odigra (a poslednje tri utakmice, igra je OČAJ od OČAJA) e to je već velik problem!!!

nesa

pre 11 godina

Odmah sudpendovati sudije. Sramno sudjenje na stetu zvezde. Sve sudije JSL koji ce da sude zvezdi odmah suspendovati i to unapred. Ma da...

NOVA PAZOVA

pre 11 godina

ja stvarno al stvarno ne mogu da shvatim da ljudi nemaju osecaj kada necemu dodje kraj !!??!! pa sta treba jos da se desi pa da recimo Lukic sa komplet svitom pokupi prnje i odu ?!?!? COVECE, JEDNOSTAVNO da ti ja objasnim ... PUKO SI BRATE i IDI MOLIM TE

Saca

pre 11 godina

Ako vam država plati dug bez utvrđivanja ko je pokrao pare, a radi se o 60 miliona eura, onda radnici i pezioneri treba da izađu na ulicu. Plačete kod MMF za 100 miliona kredita a ovamo plaćate lopove. Kad je mogao Rendžers u 4 ligu možete i vi.

Comy

pre 11 godina

Koliko znam, ne igra uprava nego igraci... Na Wikipedia-i pise da je recimo Lee Addy prodat za 2.2 miliona Dalienu, i jos neeeeki igraci sigurno se nakupi za plate, tako da igrace realno ne bi trebalo da je briga ko je u upravi ako primaju novac vec samo da igraju FUDBAL! Ocigledno da ih boli uvo za igru, nego se traze opravdanja... Capa i Maksimovic ne bi mogli vodu da nose u nekom iole ozbiljnijem timu! Svi su mislili da ce se Maksimovic skloniti posle Bordoa ali ne, jos ima prednost. Luda kuca!

Де ли је Север

pre 11 godina

Најбоље за Звезду би било када би са Севера отерали све оне плаћене вође које годинама уназад дају подршку Лукићу и синовима, а данас када сви виде да постојећа управа одлази они скандирају УПРАВА НАПОЉЕ! Живимо за дан када ће Север поново бити слободан, а на њему поново навијачи који осим што громокласно навијају за свој клуб, знају понешто и о игри коју прате!

Krle Bgd

pre 11 godina

I sta kad ode Lukic? Onda ce Mladenovic da pocne da centrira kako treba, Lazovic da se razigra, Vesovic da nauci da ustopuje loptu, Milivojevic da nauci da da for, Dimitrijevic da salje duge precizne lopte, Kasalica da nauci da stopuje loptu, centrira, da trci sa loptom isto i Milunovic, Maksimovic da zaustavi igraca, Mikic da pocne da trci brzo a ne da se vuce ko mazga, Babalj da nauci da ustopuje loptu i da da gol ... i sve to sad ne ogu zbog Lukica.

zzzzz

pre 11 godina

"Ovo promovisanje Lukica je sramotno. Pa ko ce onda biti predsednik Zvezde nakon njega? Koroman? Covek cije se iskustvo u rukovodjenju svodi na ono koje je imao u FK Sopot, a cije su intelektualni i moralni kapaciteti, da budem politicki korektan, krajnje diskutabilni? Pa ko ovde misli da smo svi mi debili i da je moguce da ce Vladan Lukic na neki nacin pomoci Zvezdi? Ovo je prokopavanje dna i teska svinjarija. Sad je jasno, stecaj je jedino resenje, posto ce nakon uprave Vladana Lukica jedino resenje biti gasenje kluba...
(zzzzz, 23. maj 2009 16:15)"
Hvala na paznji, dovidjenja.

Zeka Peka

pre 11 godina

ajde smirite strasti i budite realni.....
pod 1.vrhunac srpskog ekipnog fudbala je kad neki nas tim udje u bilo koje evropsko takmicenje.....
2. greske koje su uprave nacinile u proslosti se tesko ispravljaju, i trebace puno para i vremena da se to ucini....
3. zasto mislite da ce dzajic nesto odmah moci da promeni?koliko znam on ne nosi zlatna jaja....i generacije igraca od kojih je on pravio tim, na ovim prostorima vise ne statsavaju...pa tada si mogao d aodes iz zemlje u 28 godini!!!da bi poceo da igras u nekom klubu 1 lige, morao si da budes mali pele, jer mesta u timovima nije bilo....a sad, sve neka klincarija od 20-21 godinu mi govori kako su oni zvezde....
4.menadzeri kontrolisu igrace i lige, i tu je najveci problem....
5. kriminal medju navijackim grupama.....
6. jadno stanje u drzavi i karte koje kostaju 200din(da gledas neku utakmicu u spanskoj ligi treba ti min 50e)
7.needukovani treneri koji posle 3 dobre utakmice dobiju nadimke "mali murinjo"........
8.za para koliko nasi klubovi imaju , uzasno los izbor stranaca....
9. organizacija svake utakmice 1 lige kosta nekoliko desetina hiljada eura(ciscenje, redari, dezurne ekipe, lomovi i kvarovi), sve to kosta, pa puta min 18 puta godisnje....
a igraci se prodaju tesko, a posto klubovi nemaju para da ih placaju, placaju ih menadzeri, koji i uzimaju profit od njihove prodaje....

Saca

pre 11 godina

Ako vam država plati dug bez utvrđivanja ko je pokrao pare, a radi se o 60 miliona eura, onda radnici i pezioneri treba da izađu na ulicu. Plačete kod MMF za 100 miliona kredita a ovamo plaćate lopove. Kad je mogao Rendžers u 4 ligu možete i vi.

bajro

pre 11 godina

Dobro je Vesiću, shvatili smo, nema uprave pa uprava ne može ni da se otera, a i da ima uprave, ti svakako nisi u njoj, pa si opet miran. Dileje bi sledeći put trebalo da skandiraju "savetnik napolje" ...

Gabrica vozi Yugo

pre 11 godina

Teraju Lukica a ne shvataju da je Lukic otisao jos pre nekoliko meseci :).
Lukic je bio poznat po svojim istupima u medijima a takvih istupa nema mesecima.
Jankovic je pokazao sta zna, iako su se mnogo zalili kako je oteran a nije pokazao da je veliki trener.

Bari1991

pre 11 godina

Poraz je posledica LOSEG TIMA a ne uprave. Kakve veze ima sto je racun u blokadi sa sutiranjem lopte? Ili znas ili ne znas, A MOJA (BIVSA) ZVEZDA NE ZNA! Cestitke pertizanu na sestoj uzastopnoj tituli!

Sale

pre 11 godina

Lukić da je želeo da ode otišao bi na kraju prošle sezone. Ali on nam je zamazao oči kupovinom novih igrača (pardon, ne kupovinom već dovođenjem - odakle da ih plati?!) i pričom kako će Zvezda ove godine sigurno biti prva. Ma da je imao obraza nije trebao ni da se kandiduje za predsednika! A što je najgore on nije imao čak ni protivkandidata! Zašto je to tako pitam se? Lukić jeste krivac za ovo što se Zvezdi zadnjih godina dešava ali daleko od toga da je jedini! Ne može Lukić da radi ovo što radi da nema nečiju podršku. A tu mislim na podršku iz vrhova vlasti. I ko će sad normalan sa ovolikim dugom koji Zvezda ima da je preuzme pitam ja vas? Niko normalan i pametan sigurno. Džaja? I ja sam za Džaju kao i većina Zvezdinih navijača ali to jednostavno nije realno. Zvezdi trebaju pare pa tek onda Džaja. Bez para nam niko živi ne može pomoći! Spremaju se velikie promene tokom zime - pa tu priču slušamo svake zime! Pretprošle zime su doveli Prosinečkog, prošle renovirali tim. I šta se desilo? Ništa! Apslolutno ništa! Jedan ispodprosečni Partizan će šesti put za redom odneti titulu! Ne, ovo nije nipodaštavanje Partizana već čista realnost. sa mojom konstataciom se svaki pošten Grobar mora složiti. Zvezda ej dodirnula dno. Nisam optimista da će sa njega u skorije vreme krenuti ka vrhu. Žao mi je ali tako je

Komša

pre 11 godina

Koliki je Zvezda drzavni projekat najbolje govori ova situacija... Stanje nikad gore, o rezultatima da i ne govorim, ali zato clan uprave ocekuje novi i bolji ugovor sa Gaspromom??????? Pa koja normalna kompanija baca pare na klub koji je u buli? I jos, posle bacanja para u prethodne 2 godine, sada hoce jos vise da bacaju? A o tome sto je Telekom sponzor ovom timu koji ne moze nikog da pobedi, je posebna prica. To samo znaci: drzavni projekat!
(Beogradjanin, 11. novembar 2012 16:21)
A zamisli da se igra Gazprom liga Srbije.Pobednik 600000 drugi 400000 treći 350000 četvrti 300000 peti 250000.I 1 milion u infrastrukturu svake godine.Onda neka Sloboda Užice neće prodavati igrače za par stotina nego će izboriti lovu da zadrži tog igrača još godinu dana i prodati ga za lepu lovu.Interes srpskog klupskog fudbala,raspodela po zasluzi a Gazprom za tri milke godišnje ima celu ligu a ne rupu bez dna.

zoran 1971

pre 11 godina

Vladan Lukic,legenda Partizana!Vladana Lukica za predsednika Srbije!Nasto si spala moja Zvezdo!Lukic,Vasilijevic,srpski Murinjo,Katic...

Dragan

pre 11 godina

Oformiti udruženje navijača koje će pokrenuti tužbu protiv države i pojedinaca. Klub je u državnom vlasništvu, a dozvoljava se javašluk i profiterstvo.
Neko mora da odgovara! A mi možemo od nule da krenemo ako treba. Neka boli koliko boli, ali DOSTA VIŠE!
Za drugi klub nikad neću da navijam.

ne skandirajte jer zvezda nema upravu?

pre 11 godina

Čovek šalje poruku navijačima koji su skandirali uprava napolje. Neverovatno da on nema druga posla nego da objašnjava na ovako ciničan način da Zvezda nema upravu?

Deki

pre 11 godina

(Comy, 11. novembar 2012 17:16),od transfera je Zvezda dobila manje od pola.Veliki deo je išao bivšem klubu i menadžeru.Više od pola ove ekipe je dovedeno sa ugovorom pola-pola jer Zvezda za njih nije dala ni dinar!

Kaniđa,

pre 11 godina

Pa dokle više sunovrat Zvezde ! Dno smo dotakli ! Nije više bitno ko je krao i da li je krao ! Evidentno je da se ćutalo i samim time sve to odobravalo. Ne znam, žao mi je našeg društva generalno, sve je to ta famozna tajkunizacija ! Lako je navijačima Partizana, nemaju oni ovakvih muka ! Zvezdi zaista preti katanac zbog dugova, ali to je najmanji problem po društvo, veći je problem što je neko stvarno uzeo taj novac i što to nije potrošeno na igrače i trenere. Cela naša privreda je na isti način uništena !

zoran fr

pre 11 godina

Kakve veze ima sto je racun u blokadi sa sutiranjem lopte? Ili znas ili ne znas,
(Bari1991, 11. novembar 2012 18:07)

e pa tu i lezi problem sto je racun takav da igraci hrane decu obecanjima.
ne navijam za c.zvezdu,ali se ne radujem sto jednom tako veliki klub koji je osvojio evropu i svet,da ga uniste par ljudi.
steta steta,netreba krivicu traziti u sudijama zaverama itd,do god se klubovi u srbiji ne privatizuju,uvek na celo uo bice postavljeni ljudi koje ih postave vodece politicke partije da za njih otimaju.
toti je srbija ko te bije,ko te krade,njega najvise volimo i podrzavamo dok vizionare guramo u blato

Maradona

pre 11 godina

Neću reči,oću dela bre....šta me briga što nemate upravu...jel vi igrate iz uprave?...mislim stvarno ga tupite....vas 11 imate tu privilegiju da se borite za taj grb,za cz...nema nemogu nego kidajte,dokažite da ste borci...eto

Predrag

pre 11 godina

@Sale
Pitaš se zašto Lukić nije imao kandidata pa da ti odgovorim. Trebao je da ima jednog protivkandidata ali su njega najurili iz Red caffe-a sa Marakane a kasnije mu majci u dvorište bacili bombu. Inače taj protivkandidat je jedna od Zvezdinih zvezda što kompleks i ljubomora aktuelnog predsednika koji je bio prosečan fudbaler nikada neće moći da podnes.u Jedino rešenje za Zvezdu je privatizacija.

Raša

pre 11 godina

Definitivno je jedan ciklus završen. Kao posle svakog rata i ostavke Lukića, neophodna je obnova. Prdsednik Škundrić i ostali MORAJU hitne poteze da povuku da bi se posle ovakve situacije klub što pre oporavio. Kroz ovo su mnogi prošli pa će i CZ.

Slobodan-BG

pre 11 godina

Ma kakva uprava,kakav Lukic. Drzava je kriva jer im je sladje da sede u foteljama klubova nego da donese zakon o sportu i privatizuje klubove.

Gox

pre 11 godina

Sad si se setio.A šta izigravate vi poštenjačine u i oko Zvezde?Sad kad je sve potonulo odjednom nema uprave.Niko nije kriv.Sve što ste vi političari i pošteni privrednici dotakli to je propalo.Pustite barem sport sportistima i njegovim legendama.Krivim Zvezdine zvezde i legende jer nisu svoju Zvezdu branili od raznih uticaja u i oko nje.Svi su nešto kritikovali iz daljine a niko da stane i kaže stop tamo nekima.Svi su za ovo danas krivi.Zvezdu su izdale njene zvezde.Tuga.

Nemanja

pre 11 godina

Zvezdina sudbina je potpisana u Bordou,ili bolje receno sa odlaskom Prosineckog. Prosinecki koliki god zvezdas da bio nije se pokazao kao takav jer je napustio zvezdu u najgorem trenutku pred mec sa Bordom,a zna se da je Zvezda prosla Bordo da bi minimum 10 miliona leglo na racun...Jos uvek mi nije jasan njegov odlazak u tom trenutku?ako tad nisu imali pare da ga plate jos manje imaju sad kad nisu prosli u evropu...

mikica

pre 11 godina

Osobina Srba je neodmerenost i jake emocije i u dobru i u zlu. Citam komentare i ne mogu da se nacudim neshvatanju situacije i lupendaranju do kraja. Jedan ciklus je zavrsen i Lukic i uprava hitno moraju da daju ostavku. Predsednik drustva ili zaduzen za to mora hitno da zapocne sledeci ciklus. Ko ce biti predsednik zavisi od mnogih stvari i taj period treba sto brze proci. Neophodna je restitucija i siguran sam da postoje faktori koji ce znati ko bi i sta bi trebalo daradi. Do tada navijaci moraju da shvate neophodna je što pre sledeća faza ali sa novim ali i pravim protagonistima!

ivica,ch

pre 11 godina

uprava,uprava....u redu ali sta znaju zvezdini fudbaleri....pa ne igra uprava fudbal..vec stoji iza igraca...dovodite igrace matore,nema odavno talenata jer ih partizan uze sve,igraju razni prosecni igraci i to je to

Lukićč je narodna tekovina

pre 11 godina

Čovek iz uprave kaže da Zvezda nema upravu. Inače je funkcioner SPS i predsednik Skupštine Beograda. Ne može on da kritikuje upravu a još manje Lukića, jer je Lukić izabran na izborima kao ime, i to jednoglasno. Narod je njega izabrao a sad bi neki da prekrajaju narodnu volju. Neće moći. Narodna se volja mora poštovati. Svaki atak na Luleta napad je na volju naroda.

Beogradjanin

pre 11 godina

Koliki je Zvezda drzavni projekat najbolje govori ova situacija... Stanje nikad gore, o rezultatima da i ne govorim, ali zato clan uprave ocekuje novi i bolji ugovor sa Gaspromom??????? Pa koja normalna kompanija baca pare na klub koji je u buli? I jos, posle bacanja para u prethodne 2 godine, sada hoce jos vise da bacaju? A o tome sto je Telekom sponzor ovom timu koji ne moze nikog da pobedi, je posebna prica. To samo znaci: drzavni projekat!

nesa

pre 11 godina

Odmah sudpendovati sudije. Sramno sudjenje na stetu zvezde. Sve sudije JSL koji ce da sude zvezdi odmah suspendovati i to unapred. Ma da...

Nemanja

pre 11 godina

Zvezdina sudbina je potpisana u Bordou,ili bolje receno sa odlaskom Prosineckog. Prosinecki koliki god zvezdas da bio nije se pokazao kao takav jer je napustio zvezdu u najgorem trenutku pred mec sa Bordom,a zna se da je Zvezda prosla Bordo da bi minimum 10 miliona leglo na racun...Jos uvek mi nije jasan njegov odlazak u tom trenutku?ako tad nisu imali pare da ga plate jos manje imaju sad kad nisu prosli u evropu...

sportmanbg

pre 11 godina

To su ti cuveni igraci Zvezde. Oni koji nose Zvezdu u srcu treba da igraju i kada je racun u blokadi. Izgleda da samo izlaze na teren da odrade formalnost zvanu utakmica. Inace sam navijac Partizana i samo bi podsetio da ni njima finansiski ne cvetaju ruze, ali se momci trude. Jos jedno podsecanje pre 2 godine Marfin banka je drzala u blokadi racun KK Partizan preko godinu dana. Bila je velika kriza oko plata a te godine igraci su srcem osvojili tri trofeja i igrali fajnal four. To je sezona kad je Kecman dao trojku sa skoro celog terena u poslednjoj sekundi, kojom je Partizan osvojio ABA ligu u sred Zagreba. Cini mi se da ovi Zvezdini igraci nisu dostojni dresa koji nose. Upravo zato nam ne cveta sa fudbalskom reprezentacijom. Svi gledaju samo pare.

Raša

pre 11 godina

Definitivno je jedan ciklus završen. Kao posle svakog rata i ostavke Lukića, neophodna je obnova. Prdsednik Škundrić i ostali MORAJU hitne poteze da povuku da bi se posle ovakve situacije klub što pre oporavio. Kroz ovo su mnogi prošli pa će i CZ.

mikica

pre 11 godina

Osobina Srba je neodmerenost i jake emocije i u dobru i u zlu. Citam komentare i ne mogu da se nacudim neshvatanju situacije i lupendaranju do kraja. Jedan ciklus je zavrsen i Lukic i uprava hitno moraju da daju ostavku. Predsednik drustva ili zaduzen za to mora hitno da zapocne sledeci ciklus. Ko ce biti predsednik zavisi od mnogih stvari i taj period treba sto brze proci. Neophodna je restitucija i siguran sam da postoje faktori koji ce znati ko bi i sta bi trebalo daradi. Do tada navijaci moraju da shvate neophodna je što pre sledeća faza ali sa novim ali i pravim protagonistima!

djokica

pre 11 godina

Ne nisi potreban!!
Mars svi!
Mali Murinjo, pola tima, placenici sa severa..svi mars!
Mali Murinjo uzeo 3 boda od 12, a ovi pevaju na severu..jbga kad su placeni, bole njih za Zvezdu dok stize plata...a Dzaju su oterali posle zenita, Bajevica posle provog poraza od Vojvodine, Pizona dok je bio prvi...
Tole reaguj, katanac, bg zona, stecaj, pa ispocetka..
Sad ce doci neki novi, sa novim petogodisnjim planom, koji ce posle da se izjalovi..
Dosta vise..
KATANAC, vratite pare(mada od toga nista), u zatvor..

Bari1991

pre 11 godina

Poraz je posledica LOSEG TIMA a ne uprave. Kakve veze ima sto je racun u blokadi sa sutiranjem lopte? Ili znas ili ne znas, A MOJA (BIVSA) ZVEZDA NE ZNA! Cestitke pertizanu na sestoj uzastopnoj tituli!

Krle Bgd

pre 11 godina

I sta kad ode Lukic? Onda ce Mladenovic da pocne da centrira kako treba, Lazovic da se razigra, Vesovic da nauci da ustopuje loptu, Milivojevic da nauci da da for, Dimitrijevic da salje duge precizne lopte, Kasalica da nauci da stopuje loptu, centrira, da trci sa loptom isto i Milunovic, Maksimovic da zaustavi igraca, Mikic da pocne da trci brzo a ne da se vuce ko mazga, Babalj da nauci da ustopuje loptu i da da gol ... i sve to sad ne ogu zbog Lukica.

danilo

pre 11 godina

Ovoga za predsednika svega!!!
"Uprava ne moze napolje jer je nema",ovo je vec cisti Kafka.
"Lukic ne moze da izdrzi pritisak",e to je vec Frojd.
Pa pogledajte platni spisak i dnevnice pa cete ih naci gde su.

NOVA PAZOVA

pre 11 godina

ja stvarno al stvarno ne mogu da shvatim da ljudi nemaju osecaj kada necemu dodje kraj !!??!! pa sta treba jos da se desi pa da recimo Lukic sa komplet svitom pokupi prnje i odu ?!?!? COVECE, JEDNOSTAVNO da ti ja objasnim ... PUKO SI BRATE i IDI MOLIM TE

Comy

pre 11 godina

Koliko znam, ne igra uprava nego igraci... Na Wikipedia-i pise da je recimo Lee Addy prodat za 2.2 miliona Dalienu, i jos neeeeki igraci sigurno se nakupi za plate, tako da igrace realno ne bi trebalo da je briga ko je u upravi ako primaju novac vec samo da igraju FUDBAL! Ocigledno da ih boli uvo za igru, nego se traze opravdanja... Capa i Maksimovic ne bi mogli vodu da nose u nekom iole ozbiljnijem timu! Svi su mislili da ce se Maksimovic skloniti posle Bordoa ali ne, jos ima prednost. Luda kuca!

Saca

pre 11 godina

Ako vam država plati dug bez utvrđivanja ko je pokrao pare, a radi se o 60 miliona eura, onda radnici i pezioneri treba da izađu na ulicu. Plačete kod MMF za 100 miliona kredita a ovamo plaćate lopove. Kad je mogao Rendžers u 4 ligu možete i vi.

Saca

pre 11 godina

Ako vam država plati dug bez utvrđivanja ko je pokrao pare, a radi se o 60 miliona eura, onda radnici i pezioneri treba da izađu na ulicu. Plačete kod MMF za 100 miliona kredita a ovamo plaćate lopove. Kad je mogao Rendžers u 4 ligu možete i vi.

Dragan

pre 11 godina

Oformiti udruženje navijača koje će pokrenuti tužbu protiv države i pojedinaca. Klub je u državnom vlasništvu, a dozvoljava se javašluk i profiterstvo.
Neko mora da odgovara! A mi možemo od nule da krenemo ako treba. Neka boli koliko boli, ali DOSTA VIŠE!
Za drugi klub nikad neću da navijam.

Sale

pre 11 godina

Lukić da je želeo da ode otišao bi na kraju prošle sezone. Ali on nam je zamazao oči kupovinom novih igrača (pardon, ne kupovinom već dovođenjem - odakle da ih plati?!) i pričom kako će Zvezda ove godine sigurno biti prva. Ma da je imao obraza nije trebao ni da se kandiduje za predsednika! A što je najgore on nije imao čak ni protivkandidata! Zašto je to tako pitam se? Lukić jeste krivac za ovo što se Zvezdi zadnjih godina dešava ali daleko od toga da je jedini! Ne može Lukić da radi ovo što radi da nema nečiju podršku. A tu mislim na podršku iz vrhova vlasti. I ko će sad normalan sa ovolikim dugom koji Zvezda ima da je preuzme pitam ja vas? Niko normalan i pametan sigurno. Džaja? I ja sam za Džaju kao i većina Zvezdinih navijača ali to jednostavno nije realno. Zvezdi trebaju pare pa tek onda Džaja. Bez para nam niko živi ne može pomoći! Spremaju se velikie promene tokom zime - pa tu priču slušamo svake zime! Pretprošle zime su doveli Prosinečkog, prošle renovirali tim. I šta se desilo? Ništa! Apslolutno ništa! Jedan ispodprosečni Partizan će šesti put za redom odneti titulu! Ne, ovo nije nipodaštavanje Partizana već čista realnost. sa mojom konstataciom se svaki pošten Grobar mora složiti. Zvezda ej dodirnula dno. Nisam optimista da će sa njega u skorije vreme krenuti ka vrhu. Žao mi je ali tako je

Maradona

pre 11 godina

Neću reči,oću dela bre....šta me briga što nemate upravu...jel vi igrate iz uprave?...mislim stvarno ga tupite....vas 11 imate tu privilegiju da se borite za taj grb,za cz...nema nemogu nego kidajte,dokažite da ste borci...eto

Monarhista

pre 11 godina

I sta je naravoucenije?
Da ne trazimo smenu uprave jer ona ne postoji??
Ja samo znam...tukli smo Piksija koji je u dve sezone osvojio ono sto lukic ne bi da ostane predsednik do kraja zivota!
E pa ko se tako ophodi prema svojim legendama mozda i zasluzuje ovo sto mu se desava...

Komša

pre 11 godina

Koliki je Zvezda drzavni projekat najbolje govori ova situacija... Stanje nikad gore, o rezultatima da i ne govorim, ali zato clan uprave ocekuje novi i bolji ugovor sa Gaspromom??????? Pa koja normalna kompanija baca pare na klub koji je u buli? I jos, posle bacanja para u prethodne 2 godine, sada hoce jos vise da bacaju? A o tome sto je Telekom sponzor ovom timu koji ne moze nikog da pobedi, je posebna prica. To samo znaci: drzavni projekat!
(Beogradjanin, 11. novembar 2012 16:21)
A zamisli da se igra Gazprom liga Srbije.Pobednik 600000 drugi 400000 treći 350000 četvrti 300000 peti 250000.I 1 milion u infrastrukturu svake godine.Onda neka Sloboda Užice neće prodavati igrače za par stotina nego će izboriti lovu da zadrži tog igrača još godinu dana i prodati ga za lepu lovu.Interes srpskog klupskog fudbala,raspodela po zasluzi a Gazprom za tri milke godišnje ima celu ligu a ne rupu bez dna.

Predrag

pre 11 godina

@Sale
Pitaš se zašto Lukić nije imao kandidata pa da ti odgovorim. Trebao je da ima jednog protivkandidata ali su njega najurili iz Red caffe-a sa Marakane a kasnije mu majci u dvorište bacili bombu. Inače taj protivkandidat je jedna od Zvezdinih zvezda što kompleks i ljubomora aktuelnog predsednika koji je bio prosečan fudbaler nikada neće moći da podnes.u Jedino rešenje za Zvezdu je privatizacija.

Gox

pre 11 godina

Sad si se setio.A šta izigravate vi poštenjačine u i oko Zvezde?Sad kad je sve potonulo odjednom nema uprave.Niko nije kriv.Sve što ste vi političari i pošteni privrednici dotakli to je propalo.Pustite barem sport sportistima i njegovim legendama.Krivim Zvezdine zvezde i legende jer nisu svoju Zvezdu branili od raznih uticaja u i oko nje.Svi su nešto kritikovali iz daljine a niko da stane i kaže stop tamo nekima.Svi su za ovo danas krivi.Zvezdu su izdale njene zvezde.Tuga.

Zvezda u srcu, titula u K**CU

pre 11 godina

Nije problem ako se odigra LOŠE i izgubi utakmica, od bilo kog protivnika. Ali ako je ovo Zvezdi NAJBOLJE što može da odigra (a poslednje tri utakmice, igra je OČAJ od OČAJA) e to je već velik problem!!!

Gabrica vozi Yugo

pre 11 godina

Teraju Lukica a ne shvataju da je Lukic otisao jos pre nekoliko meseci :).
Lukic je bio poznat po svojim istupima u medijima a takvih istupa nema mesecima.
Jankovic je pokazao sta zna, iako su se mnogo zalili kako je oteran a nije pokazao da je veliki trener.

Zeka Peka

pre 11 godina

ajde smirite strasti i budite realni.....
pod 1.vrhunac srpskog ekipnog fudbala je kad neki nas tim udje u bilo koje evropsko takmicenje.....
2. greske koje su uprave nacinile u proslosti se tesko ispravljaju, i trebace puno para i vremena da se to ucini....
3. zasto mislite da ce dzajic nesto odmah moci da promeni?koliko znam on ne nosi zlatna jaja....i generacije igraca od kojih je on pravio tim, na ovim prostorima vise ne statsavaju...pa tada si mogao d aodes iz zemlje u 28 godini!!!da bi poceo da igras u nekom klubu 1 lige, morao si da budes mali pele, jer mesta u timovima nije bilo....a sad, sve neka klincarija od 20-21 godinu mi govori kako su oni zvezde....
4.menadzeri kontrolisu igrace i lige, i tu je najveci problem....
5. kriminal medju navijackim grupama.....
6. jadno stanje u drzavi i karte koje kostaju 200din(da gledas neku utakmicu u spanskoj ligi treba ti min 50e)
7.needukovani treneri koji posle 3 dobre utakmice dobiju nadimke "mali murinjo"........
8.za para koliko nasi klubovi imaju , uzasno los izbor stranaca....
9. organizacija svake utakmice 1 lige kosta nekoliko desetina hiljada eura(ciscenje, redari, dezurne ekipe, lomovi i kvarovi), sve to kosta, pa puta min 18 puta godisnje....
a igraci se prodaju tesko, a posto klubovi nemaju para da ih placaju, placaju ih menadzeri, koji i uzimaju profit od njihove prodaje....

Де ли је Север

pre 11 godina

Најбоље за Звезду би било када би са Севера отерали све оне плаћене вође које годинама уназад дају подршку Лукићу и синовима, а данас када сви виде да постојећа управа одлази они скандирају УПРАВА НАПОЉЕ! Живимо за дан када ће Север поново бити слободан, а на њему поново навијачи који осим што громокласно навијају за свој клуб, знају понешто и о игри коју прате!

zoran 1971

pre 11 godina

Vladan Lukic,legenda Partizana!Vladana Lukica za predsednika Srbije!Nasto si spala moja Zvezdo!Lukic,Vasilijevic,srpski Murinjo,Katic...

Kaniđa,

pre 11 godina

Pa dokle više sunovrat Zvezde ! Dno smo dotakli ! Nije više bitno ko je krao i da li je krao ! Evidentno je da se ćutalo i samim time sve to odobravalo. Ne znam, žao mi je našeg društva generalno, sve je to ta famozna tajkunizacija ! Lako je navijačima Partizana, nemaju oni ovakvih muka ! Zvezdi zaista preti katanac zbog dugova, ali to je najmanji problem po društvo, veći je problem što je neko stvarno uzeo taj novac i što to nije potrošeno na igrače i trenere. Cela naša privreda je na isti način uništena !

zoran fr

pre 11 godina

Kakve veze ima sto je racun u blokadi sa sutiranjem lopte? Ili znas ili ne znas,
(Bari1991, 11. novembar 2012 18:07)

e pa tu i lezi problem sto je racun takav da igraci hrane decu obecanjima.
ne navijam za c.zvezdu,ali se ne radujem sto jednom tako veliki klub koji je osvojio evropu i svet,da ga uniste par ljudi.
steta steta,netreba krivicu traziti u sudijama zaverama itd,do god se klubovi u srbiji ne privatizuju,uvek na celo uo bice postavljeni ljudi koje ih postave vodece politicke partije da za njih otimaju.
toti je srbija ko te bije,ko te krade,njega najvise volimo i podrzavamo dok vizionare guramo u blato

zzzzz

pre 11 godina

"Ovo promovisanje Lukica je sramotno. Pa ko ce onda biti predsednik Zvezde nakon njega? Koroman? Covek cije se iskustvo u rukovodjenju svodi na ono koje je imao u FK Sopot, a cije su intelektualni i moralni kapaciteti, da budem politicki korektan, krajnje diskutabilni? Pa ko ovde misli da smo svi mi debili i da je moguce da ce Vladan Lukic na neki nacin pomoci Zvezdi? Ovo je prokopavanje dna i teska svinjarija. Sad je jasno, stecaj je jedino resenje, posto ce nakon uprave Vladana Lukica jedino resenje biti gasenje kluba...
(zzzzz, 23. maj 2009 16:15)"
Hvala na paznji, dovidjenja.

ne skandirajte jer zvezda nema upravu?

pre 11 godina

Čovek šalje poruku navijačima koji su skandirali uprava napolje. Neverovatno da on nema druga posla nego da objašnjava na ovako ciničan način da Zvezda nema upravu?

Deki

pre 11 godina

(Comy, 11. novembar 2012 17:16),od transfera je Zvezda dobila manje od pola.Veliki deo je išao bivšem klubu i menadžeru.Više od pola ove ekipe je dovedeno sa ugovorom pola-pola jer Zvezda za njih nije dala ni dinar!

bajro

pre 11 godina

Dobro je Vesiću, shvatili smo, nema uprave pa uprava ne može ni da se otera, a i da ima uprave, ti svakako nisi u njoj, pa si opet miran. Dileje bi sledeći put trebalo da skandiraju "savetnik napolje" ...

Slobodan-BG

pre 11 godina

Ma kakva uprava,kakav Lukic. Drzava je kriva jer im je sladje da sede u foteljama klubova nego da donese zakon o sportu i privatizuje klubove.

ivica,ch

pre 11 godina

uprava,uprava....u redu ali sta znaju zvezdini fudbaleri....pa ne igra uprava fudbal..vec stoji iza igraca...dovodite igrace matore,nema odavno talenata jer ih partizan uze sve,igraju razni prosecni igraci i to je to