Petak, 12.10.2012.

22:44

Miha: Kiksevi iskusnih doneli poraz

Srbija je ubedljivo poražena od Belgije iako je bila bolja 60 minuta, a selektor Siniša Mihajlović smatra da je tim poražen kiksevima iskusnih igrača.

Izvor: AK

Miha: Kiksevi iskusnih doneli poraz IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

236 Komentari

Sortiraj po:

fandjo

pre 11 godina

Ja mislim da ovoj reprezentaciji i Mihajlovicu treba pruziti punu podrsku i nakon ovih kvalifikacija. Mislim da imamo mlad, solidan tim sa par iskusnih igraca u odbrani. Fali nam jedan dobar, pravi spic, centarfor. Vidi se da ima potencijala u tim momcima, treba ih podrzati do kraj. A sto se tice igranja u Beogradu, krajnje je vreme da se preselimo u Novi Sad. Zasto bi se igralo u Bg-u, grobari zvizde igracima Zvezde, cigani igracima Partizana, njih reprezentacija i ne zanima. Ja licno navijam za Partizan, ali npr. nemam nista protiv malog Mijailovica. Decka treba forsirati, vidi se potencijal, bice dobar vezni defanzivac. I na kraju, vidimo se u Novom Sadu...

marko__bgd

pre 11 godina

scepovic i lekic...pa da li je moguce da su oni jedini klasicni napadaci koje imamo?onaj scepovic izasao izpred golmana,i sutnuo pravo u njega...a napadac je..lekica necu ni da komentarisem..i njih dvojica su u cudu verovatno sto su u repki.zovi tog iz helsinborga..ne mozemo bez dobrog napadaca protiv jakih ekipa..

brazil 2214

pre 11 godina

Kostur ove ekipe je stvorio gospodin Radomir Antic .
Zato ne velichajte mihajlovica , jer on je samo uspeo da upropasti reprezentaciju pred kojom su i Nemci pali !!!!!!
Gospodin Radomir Antic bi se sa svojim dokazanim radom ladno proshetao ovom grupom .
Al' nazalost u zemlji Srbiji sve shto je dobro , ne sme da bude dobro ...

zix

pre 11 godina

Scepovic, bas me briga ko ga gura u Partizanu jer navijam za Zvezdu, ali za reprezentaciju nema izgovora, to je teska sramota!!!
Subotic zasto ne igra, Bisevac kiksira stalno, ne prave se faulovi da se prekinu kontre a Belogijanci su pravili faulove da uspore igru nasih i to bez kartona.Ljudi, odlicno se igralo, ali sa dosta gresaka za analiziranje.Lekic unosi losu atmosferu, cim je usao nesto polemise sa saigracima, nesto mu se nije dopalo, tako nesto ne moze.
Beograd, sramota, prazna Marakana i jos zvizde, nadam se da se nece igrati vise u Beogradu.
(Peca, 13. oktobar 2012 12:39)

al si ti to sve lepo nabrojao a supljeg zadnjeg veznog Mijailovica nekako "slucajno" nisi.

Brazil

pre 11 godina

Prvih 20 minuta 2:0 za nas. Posle toga 2 sanse je imao Tosic plus stativa Bisevca, a Belgija je dala 3 gola (jedan iz ofsajda) i mogla je jos 5 da nam zakuca. Utakmica traje 90 minuta a ne pola sata. Ulazili su u sansu cim su malo ozbiljnije krenuli ka našem golu. E sad ovde se priča o mladosti ekipe. Prosek godina prve postave Belgije i Srbije je 23 god i 2 meseca. E sad da li mi imamo na sredini i u napadu igrače kao što su Witsel, Chadli,de Bruyne, Hazard, Benteke. NEMAMO U NAJAVI, možda Lazar Marković. Nisu igrali Felaini, Defur, Lukaku, Vosen. Da li su Lekic, Šćepović, Đuričić (ima 20 god),Tošić, Ignjovski i ostali kalibar gore navedenih? NISU. Da li imamo golmana kao što je njihov Kurtoa (20 god). NEMAMO. Mi stvaramo reprezentaciju, a Belgija je već stvorila (ovaj tim je na okupu već 2,5 godine) u tome je razlika što kasnimo mnogo za njima. Ne postaje se igrač u 24,25,26 god nego u 19,20,21. U prvoj postavi imaju samo 2 igrača sa više od 25 godina, a uglavnom svi imaju od 20-24. Belgija će se prošetati kroz našu grupu i iz utakmice u utakmicu biće sve bolji i bolji. To je ekipa koja će na okupu biti narednih 6-7 godina bez problema uz minimalne korekcije, a mi još 3-4 godine ima da stvaramo tim pa ponovo da ga podmladimo. Ako budemo uveli više od pola mlade reprezentacije u seniorsku, svi imaju po 20 godina, onda ćemo možda za 2,3 godine postati tim.OVO ŠTO SE SINOĆ DESILO JE NAŠA REALNOST HTELI MI DA PRIZNAMO ILI NE.

hater

pre 11 godina

Kakva država, takav i fudbal, fudbaleri i navijači. Luzeri. Prolazi vam život uz najdosadniji sport na svetu u najbednijoj zemlji u Evropi.

predrag

pre 11 godina

Aman bre ljudi,sa ovom decom ne moze se protiv ozbiljnih reprezentacija a Belgija je jedna od njih,imaju jednu od najboljih reprezentacija u istoriji,dobro pokrivenu na svim pozicijama.Ipak,nije mi jasna strategija FSS-a..sta u ovom trenutku zele?Da podmlade repku i da zrtvuju ove kvalifikacije,ili da to postepeno urade i da makar mlada repka ode na EP. Ocigledno da sticajem okolnosti,nece moci i jedno i drugo. Bolje je,po meni da se akcenat bacio na mlade i da odu na EP.. sto bi znacilo da 70% ove ekipe od sinoc igra za mlade..nego ovako ni tamo ni ovamo...osakatili ste mlade protiv engleza a ovamo nismo dorasli da se nosimo sa ovom decom protiv jakih ekipa.. I sta sada...?

rafafan

pre 11 godina

Jedina svrha postojanja srpske fudbalske reprezentacije je uzimanje love od kladjenja. Orlići su jako dosledni. Večeras častim društvo.

Pazarac

pre 11 godina

samo ne znam zbog cega se vise diskutuje oko reprezentacije?!Nikad, ali nikad Srbija nece nista postic u fudbalu!!!A ti Mihajlovicu jos teraj Ljaica...

mihajlovicu nazad u italiju

pre 11 godina

nemogu da verujem ,mislio sam da subotic uopste ne igra ? kad na kraju ga vidim na klupi sedi ?? cccc nerazumem da nije ubacio njega koji je bolji sigurno nego 2-3 igraca !!

Marko M

pre 11 godina

Konacno da vidim nasu reprezentaciju da igra fudbal!!! Ranije utakmice koje smo gubili ili dobijali bile su pravo mucenje za gledati. Sinocnji fudbal je bio pravo uzivanje! Izgubili smo pa sta? Ranije smo kao dobijali? Konacno smo igrali fudbal, i neka izbornik i momci samo nastave, neka ih ovo ne pokoleba. Samo neka nastave da rade svoj posao najbolje sto znaju, ja sam napokon ponosan na svoju reprezentaciju zato sto KONACNO igra fudbal, pa ne mora na kraju krajeva ni da ode u taj Brazil, znam da ce u buducnosti sa ovim selektorom i ovim pristupom fudbalu biti sigurno u prvih 20 reprezentacija sveta.

mico

pre 11 godina

Dok god igraju Mijailovic, da bi se prodao, Biševac, koji je svjetlosnim godinama daleko od kvalitete i nivoa igre Subotica, i dok na terenu nema ni jednog klasičnog napadača, nemamo se mi čemu nadati! Đuričić je izvanredan igrač, ali to ne može da pokaže jer igra napadača, a momak je klasični plejmejker!!! A to da jedan Matić, koji igra standardno u jednoj Benfiki, nema mjesta u timu a ima ga Mijailović, to je posebna priča!

T-portir

pre 11 godina

Evo, ko garantuje hrvatima da ce dobiti Vels u utorak?
I sta sad, bude situacija, mi dobijemo Mkd a hrvati izgube od Velsa, i sta onda? Zato molim za mir i tisinu, da pustimo mlade da igraju.
(D-genije, 13. oktobar 2012 12:45)

Samo se ti tjesi Hrvatima i njihovom igrom protiv Velsa puno ce ti pomoci u zivotu i srpskom sportu.Mi kad odvalimo Velsane a vi dobijete komad u Skopju ici ce te u kup Lilijane Ronheti zvi bio pa docekao..

pjovan

pre 11 godina

Kao prvo, pohvale za sve ono sto je bilo dobro, a toga je sinoc zaista bilo dosta. Od atmosfere pa do niza dobrih akcija i sansi, a mislim da zelju vise ni oni zlonamerni ne mogu da poreknu. Kao drugo, zaljenje, manje zbog previsokog, mozda i nezasluzenog poraza, a mnogo vise zbog ove navale preteskih reci koja se skuplja, kako ovde na komentarima, tako i u pojedinoj danasnjoj stampi. Realno, postoje samo dve stvari zbog kojih treba da smo nezadovoljni: 1. mi nemamo igraca koji "misli" na terenu, za sebe i za ostalih deset! Jos od Piksija! Medjutim, takav igrac se radja, ne stvara se! 2. Sinisa Mihajlovic nije trener! Ovaj mladi tim ima perspektivu, ali pod hitno se na njegovo celo mora dovesti takticar, covek koji moze svojom postavkom igre neutralisati nedostatke celog tima: u reprezentaciji se fudbal ne uci, za to nikad nema dovoljno vremena, vec samo taktika reprezentativni tim cini manje ili vise kvalitetnim! Pogledajte sta je Kapelo napravio od Rusije. Nova Italija, iako su Rusi poslednjih godina prikazivali igru za nadigravanje. Juce ne! 1:0 u sestom minutu i kraj! Portugal jeste napadao, ali ni sa dva Kristijana im ne bi dao gol, da se igralo ceo dan! Zato, Sinisi cestitke na trudu da podmaladi i zelji da jedan apatican tim pretvori u pobednike, ali on ne ume za vise. Vels je bio izuzetak, koji ce na kraju samo potvrditi pravilo. Na klupu dovesti nekog Muslina ili Tumbakovica i tada mozemo govoriti o ozbiljnosti ovog tima; cak i bez tog "ekstra" igraca bice rezultata!

zlaja

pre 11 godina

Sad se videlo zasto Tosic nije ostao u Mancesteru vec je odmah prosledjen dalje, njega mozes da koristis eventualno za zadnjih pola sata. Vecina igraca nema snage za ovakvu utakmicu, to je problem. Ovako zamisljena igra koju svi pozdravljamo nije moguca sa ovim timom. Bisevac kiksira u kontinuitetu, ali ni Sibotic nije bolji.

kimi

pre 11 godina

nijedan ozbiljan trener u Evropi ne kritikuje i javno proziva igrace. Ovaj Mihajlovic nema kvalitete da bude dobar menadzer- nema dubinu, inteligenciju i autoritet. I nije istina da smo igrali dobro. Jesmo stvarali sanse ali pozadi smo bili skroz suplji i primili 3 gola. Poenta fudbala je dati vise golova nego protivnik.

bolton

pre 11 godina

Odlicna selekcija,odlican selektor i kad gobe to je zato sto nisu imali srece a ne zato sto su nadigrani.Miha samo istraj na ovom poslu i vreme ce pokazati da su ovi momci nesto sto svi cekaju 20 godina.Svi koji imaju zamerku za nase igrace ili nisu gledali utakmicu ili namerno provociraju!
(DzonyR, 13. oktobar 2012 11:08)

Neverovatno je onda sta si ti gledao, a najgore je sto nisi video da u nasoj igri nema pravog vodje na sredini terena, nemamo nista ni u napadu, o nekim igracima kao sto su Mijajlovic, Djuricic, Scepovic, Ignjovski, Bisevac ne vredi ni raspravljati. Neki su trebali biti u Noricu, a ne u Beogradu. A opet, selektor trazi krivce u najiskusnijim igracima...mislim da je on najveci krivac i ovako selektirana reprezentacija. A potvrdu svega ovoga dobices u Skoplju...pa, ti i dalje pisi da je najtalentovanija ekipa u nas poslednih godina kada na kraju zavrsimo sa 10 ili 15 bodova manje od prvog...cccc...

zvzdr

pre 11 godina

bio sinoc na utakmici posle ko zna koliko... prvo, beogradska publika?? oko mene je bio sve sam bosanac! od 2-0 je takvo pozoriste nastalo, cuo sam sebe kako disem...a zvizdanje Tosicu?!? ej!!! Realno, momci odigrali dobro, nisu dali gol, nakantase nas ovi na iskustvo, i to je to, kakvo zvizdanje...
A na severu transparent oslobodite Bogdanova! na mecu iste one reprezentacije koju je taj izbacio sa evropskog... kakav smo narod, tim nam je odlican

III

pre 11 godina

a himna,svi himnu zaboravili,da li su svi pjevali,da li se cula dovoljno,to je bitno,rezultat manje vise,fudbal je igra gdje himna odlucuje ko ce igrati,ili to nije fudbal,vec sportski nacionalizam.......

Ko vlada nasim fudbalom

pre 11 godina

Ako su ti najiskusniji krivi, ti onda umesto njih ubaci jos par poletaraca, po mogucstvu Ramadanijevih, pa nek trce bez plana i sistema jedno poluvreme, a u drugom nek ih pune, pa cemo posle da pricamo kako nismo imali srece. Fudbal je igra kontrole i ritma svih 90 minuta, a ne brojanja stativa i sansi. To zna svako ko je poceo da trenira fudbal, pa makar i u omladincima trece Srpske lige. A sve ostalo su izgovori i prikrivanja mesetarenja.

nele

pre 11 godina

"ne igraju u svojim klubovima, nemaju benzina za 90 min."
zato je verovatno logicno sto subotica koji igra non-stop i jedan od zasluznijih sto je dortmund prvak nemacke drzis na klupi?

Nase ime

pre 11 godina

Naivna taktika Mihajlovica. Solidna igra, ali odbrana suplja. I nije mi jasno kako moze tako ozbiljnu poziciju da poveri Mijailovicu koji od jakih utakmica ima par derbija (ako su to uoste jake utakmice).

Miladin

pre 11 godina

Mene bi bilo sramota uopste dati ovakvu izjavu ,Mihajlovic je pre pocetka kvalifikacionog ciklusa rekao da ce igrati igraci koji su uvek u prvoj postavi u svom timu.Postavka sramotna,Mijailovic je jos mlad i neiskusan,napad sramotan nemamo ni jednog igraca koji moze da cusne loptu i da,da gol ,o Bisevcu ne bih ni da komentarisem ,Subotic je tata za njega.Nadam se ali iskreno se nadam da ce Mihajlovic u mecu sa Makedonijom napraviti drugaciju postavku gde ce igrati, Subotic umesto Bisevca i da umesto mladog Mijailovica stavi Matica ili fejsu ,a za napad stvarno ne znam sta bih rekao,treba da zove nekog iz stare garde nema potrebe da forsira tako mlade igrace posto oni stvarno nemaju taj kvalitet ,pa nama bi jedan Benteke iz Belgije mnogo znacio koji ume da postigne gol i da odlozi loptu toliko od mene.

scheika

pre 11 godina

Nemamo mi sta da imamo vere u ovaj mladi tim i trenera. Fudbal : se igra zbog golova,i samo golova,a lepota je za Miss. Mi kao igrali fenomenalno ,a Belgija lose i uknjizi tri boda.Pa sada birajte komentatori.

Nebojsa

pre 11 godina

Necu reci nista drugacije nego masa ljudi ovde, ali jedna stvar mi smeta. Ok je sve, podmladjivanje, igra, buducnost, ali ljudi glavni problem u nasem timu je nekoliko igraca koji se guraju u reprezentaciju preko znamo kog menadzera i zbog njih ne igraju oni koji treba da igraju i niko ne moze da me ubedi da nije tako. Subotic umesto Bisevca, Jankovic umesto Tosica, Kuzmanovic umesto Mijailovica, Djurdjic(Djordjevic) umesto Djuricica. O Scepovicu necu da trosim reci, to Sinisi ne mogu da oprostim, taj potez je trn u oku svima, zar covek koji sest meseci nije potrcao, tek se vratio u prvi tim Partizana treba da igra? Zrtvuje se ceo jedan ciklus reprezentacije, kao da je to nista pod parolom pravimo tim za buducnost. Koju buducnost? Ja hocu da gledam nase u Brazilu.
Tako je ocigledno sta se radi, ali se zato dize buka na nas navijace, kao da smo svi mi veverice.

sonic

pre 11 godina

Reprezentacija je na dobrom putu da postane tvrd orah za druge.Ne kazem da cemo biti neka sila ali ce bar mrsiti konce drugima.
Da smo njihove napade prekidali u najranijoj fazi jos na nasoj polovini,nekim bezazlenim faulom,ne bi se sve ovako zavrsilo.Evidentan nedostatak snage u finisu.

tomi iz zagreba

pre 11 godina

@ igor iz skopja
laž je da je sudac bio na našoj strani, prosto laž. vas je gol bio nakon prekršaja, penala nije bilo, mi smo dobili 3 žuta kartona... vaše su prilike bile jadne, a mi smo imali barem još 3 čista gola. mnogo gotivim vas Makedonce ali igra vam je očaj.

D-genije

pre 11 godina

Ne razumem zasto ljudi misle da je sve gotovo...?
Ovo je grupa gde svako svakog moze da dobije
Evo, ko garantuje hrvatima da ce dobiti Vels u utorak?
I sta sad, bude situacija, mi dobijemo Mkd a hrvati izgube od Velsa, i sta onda? Zato molim za mir i tisinu, da pustimo mlade da igraju. Pokazali su da mogu i da imaju potencijala. Belgijance je, da ne kazem sta sinoc, to ce im se vratiti prvom prilikom... Zivi bili pa videli...

Mile

pre 11 godina

Fascinantno je da vi ljudi i dalje gledate fudbal i nadate se nekom uspehu nase reprezentacije. Pa oni ne zasluzuju dva reda u novinama. Sramota me je zbog svih vaterpolista, odbojkasa, tenisera, rukometasa i svih ostalih reprezentacija koje su zapravo nesto uradile.

Jovica

pre 11 godina

Ne znam zasto se ne razmislja o brazilcu Kleu.. kad je vec ocigledno da nemamo pravog i klasnog napadaca... a gde ces veceg motiva za Klea od toga da igra na mundijalu u svojoj zemlji.. mislim da bi on mogao biti pravi izbog u napadu

Peca

pre 11 godina

Scepovic, bas me briga ko ga gura u Partizanu jer navijam za Zvezdu, ali za reprezentaciju nema izgovora, to je teska sramota!!!
Subotic zasto ne igra, Bisevac kiksira stalno, ne prave se faulovi da se prekinu kontre a Belogijanci su pravili faulove da uspore igru nasih i to bez kartona.Ljudi, odlicno se igralo, ali sa dosta gresaka za analiziranje.Lekic unosi losu atmosferu, cim je usao nesto polemise sa saigracima, nesto mu se nije dopalo, tako nesto ne moze.
Beograd, sramota, prazna Marakana i jos zvizde, nadam se da se nece igrati vise u Beogradu.

koma

pre 11 godina

Meni i dalje nije jasno zasto nema mesta za Krasica i Ninkovica?
a da ne pricam o Nevenu Suboticu ,Kuzmanovicu pa cak i Lekicu i Zigicu kad boljih spiceva nemamo ,nekada moze da se igra bez klasicnog spica nekada ne
Primer Zigica koji nije neka igracina ali njega moraju da cuvaju uvek 2 igraca,sto naravno odmah pravi rupu u odbrani koju mogu da iskoriste nasi brzi poluspicevi kaki god da su
Mislim da smo se nekih igraca ipak prerano odrekli da podmladjivanju ali ne na ovaj i ovakav nacin
To niko u svetu ne radi tako sem naseg selektora,Miha ce mozda jednoga dana biti dobar trener,trenutno mislim da nije nista posebno i da nije izmislio nikakvu posebnu toplu vodu
Ne verujem da cemo se kvalifikovati dalje,zeleo bih naravno, ali mislim da to ipak nije realno ,ne sa ovakvim trenerom i ne sa ovim timom

Maksa

pre 11 godina

Kao prvo ako igras sa dva krila to jest sa Tosicem i Markovicem onda gusis bekove kao sto su Bane i Kolarov.Iako su se oni ubacivali i igrali dobro u fazi napada to nije dobro jer Bane je izduvao i u 60 minutu jedva hodao.U takvoj postavci gde nemas spica koji bi bar malo skupio centralne bekove a samim tim i spoljne bekove nema potrebe da imas dva krilna igraca.Kazu Barsa nema spica ali zato dva krila maksimalno sire igru pa ovi u sredini vezu.Fakticki bez spica obezvrede dva centralna beka.Nisu nasa krila toliko dobra da naprave prodor pa samim tim nema potrebe gubiti igraca u veznoj liniji.lepo je kad imas takvog brzog igraca pa da ga pustis na liniju i kad se namesti jedan na jedan onda mu niko ne prilazi i nek gazi al to Tosic i Markovic nisu.Nase sanse nisu sanse vec poluprilike koje su vise plod zelje, htenja al nikako plod osmisljene i uigrane akcije.Da je kalibar za selektora Miha bi trebao da nadje resenje za spic.Npr.Mitrovic a iza njega Djuricic i Tadic i na krilu u ovakvoj utakmici pre Tosic nego Markovic.Markovic za neka gostovanja.Ignjovski nije los ali u nedostatku kvalitetnog manevra ili plejmejkera njegova defanziva gubi smisao pa samim tim i oduzete lopte nisu vidljive.Mislim da je trebalo vise da se zgusne sredina i vise sitnih faulova pa bi Belgija imala problem jer nema kontri i verujte da Belgija nije ekipa koja bi pobedila Skotsku il Makedoniju pa cak ni Vels na svom terenu jer ce se te ekipe braniti pa ce imati problem jer nemaju bas neku kreaciju u veznom redu.zivi bili pa videli.gluposti da fizicki nismo spremni nemaju podlogu jer Bane ,Kolarov Tosic odigraju godisnje 50-60 utakmica al ritam je taj koji nas je ubio.

veliki strumf

pre 11 godina

@Podmladjivanje na silu Kao da sam ja pisao komentar, apsolutno se slazem. Mladost da, ali ne po svaku cenu, mora se kombinovati mladost i iskustvo. Neverovatno je da u jednoj ovakvoj ekipi nema mesta za Jankovica koji standardno igra u Djenovi i daje golove, a ima za npr. Alena Stevanovica, Krsticica. Takodje, igra Mijailovic a za Kuzmanovica koji je bez sumnje daleko kompletniji igrac nema mesta. Djuricic je odlican igrac, ali ne u spicu, vec iza. I zaista, kad se vec znalo da nemamo snage, kud smo srljali prvih pola sata. I da, nisu krivi Bane i Kolarov, oni su morali da idu napred (zasluzni su za bar 4od 6 golova Velsu). Krivi su Mijailovic i Ignjovski, naravno i stari kikser Bisevac, koji te rupe nisu zatvorili.

ajd sad...

pre 11 godina

sva tri gola smo primili iz kontre a mogli smo jos tri da primimo . da li neko treba da pravi faul na centru ili u ranoj fazi kontranapada ? koliko zutih kartona smo dobili- jedan? bolje 4 zuta kartona nego tri gola u mrezi!

DzonyR

pre 11 godina

Odlicna selekcija,odlican selektor i kad gobe to je zato sto nisu imali srece a ne zato sto su nadigrani.Miha samo istraj na ovom poslu i vreme ce pokazati da su ovi momci nesto sto svi cekaju 20 godina.Svi koji imaju zamerku za nase igrace ili nisu gledali utakmicu ili namerno provociraju!

Zoki

pre 11 godina

Posle pobede nad Velsom rekao sam da ako u prvoj ozbiljnijoj utakmici u zadnjoj liniji budu igrali Bisevac i Nastasic bicemo surovo kaznjeni.Za uporno ponizavanje Nevena Subotica decka koji je izmedju mogucnosti da zaigra za Nemacku,SAD i Srbiju izabrao zemlju svojih predaka i koji je sa svoje 23 godine i kvalitetniji a istovremeno mnogo iskusniji igrac od Bisevca,postoje samo 2 logicna razloga.Prvo ili je selektor totalno zalutao u trenerske vode,ili je kao sto neki bivsi reprenzetativci govore u kandzama menadzera Falji Ramadani,Serdjo Berti,itd.Mislim da je sansa da kroz ove kvalifikacije dobijemo par stopera svetske klase Subotic-Nastasic,to je jasno cak i ljudima koji povrsno prate fudbal.Bisevcu svaka cast ali mu stvarno nije mesto u ekipi njega ne treba kriviti za losu igru sinoc,jedini krivac je selektor

DeepDish

pre 11 godina

Ja bih prvenstveno od iskusnih, kada bih bio u poziciji kojoj ste vi g-dine Mihajlovicu, istakao samog sebe. Cini mi se da bas ova utakmica sa ovakvim supranikom nije bila prilika da se eksperimentise u odbrani vec da je bilo daleko pametnije iskoristiti Subotica(BTW igra standardno u Borusiji-prim na standardnost nasih reprezentativaca). Najkorisnije je naci pravi uzrok loseg rezultata iz prostog razloga, jer bi se tada lakse naslo resenje za buduce. A cinjenica je da ste imali promaju u odbrani, koja se narocito ispoljila u drugom poluvremenu kada je gol visio u vazduhu i bilo je pitanje trenutka kada ce Belgija dati drugi. Ocigledno vam je malo to promaklo u poluvremenu, jer da nije sigurno biste nesto promenili u toj liniji. Ili vi ipak malo ne znate posao..treceg nema!

pes

pre 11 godina

Ubedljivo natalentovanija generacija u poslednjih 20 godina. fascinantno je sto se ne plase duela, nema vracanja lopte nazad, nema puno gresaka u dodavanju, nema straha od davanja gola,nema nepotrebnih driblinga ali se vidi da su previse mladi tj. njmladja reprezentacija u evropi i sigrno da su napravom putu. l. markovic je nesto njtalentovanije sto smo imali u poslednjih 20 godina jedino sto ima i dalje problem pregleda igre ali ima i "problem" sto ima samo 18 godina. a i miha me nije razocarao iako sam u pocetku sumnjao u njega. a kapiten je prava katastrofa. nesto kao mikic u zvezdi. u svakom slucaju treba ih PODRZATI jer to i zasluzuju.

my way

pre 11 godina

Joj Sinisa, ovo ti nije trebalo. Zaletali su se jos vise protiv Velsa, sto im tad nisi rekao da to ne valja? Nema potrebe uopste traziti krivca, pogotovo ne u Banetu i Kolarovu. Oni su klasa za ovu ekipu. I po kvalitetu i po fizickoj snazi i spremi i po iskustvu su daleko nasi najbolji igraci. Kod prvog kola je kiksnuo Bisevac, kad ti se to desi nakon toliko propustenih sansi tesko je preokrenuti protiv takvog protivnika i mi nismo imali kvalitet za to. Nema smisla da krivis bilo koga od igraca u situaciji kad tebi nas najbolji stoper Subotic sedi na klupi, a najbolji napadaci nisu ni u konkurenciji za reprezentaciju, tu mislim na Filipa Djordjevica, Ognjena Mudrinskog i Nikolu Djurdjica. U svakom slucaju puna podrska za momke i za selektora, sa malo doterivanja moze to da bude odlicna ekipa. Takodje, s'obzirom da imamo mlade veznjake Ignjovskog, Matica, Krsticica, Fejsu, a i Kuzmanovica, mozda je bolje Mijailovica (sta god ko rekao decko je veliki potencijal) dati Jankovicu, tamo je potrebniji.

as

pre 11 godina

sta god pricali. odlicna formacija, odlicna postava. samo subotic umesto bisevca i to je to. ne treba nam bre klasican napadac, nema ga ni barsa. mijailovic treba da igra, mlad je i ima ogroman potencijal. tim se gradi polako. samo strpljivo. rascemo iz utakmice u utakmicu. miha mora da ostane. momci se bore, odlicno trce i odlicno su tehnicki podkovani. nemamo problematicne u reprezentaciji i ne trebaju nam kvazi zvezde. samo napred.

obavesten

pre 11 godina

Ne stavljajte u usta markovica.decko je vanzemaljac.bitno da nije branio stojkovic i da se uporno forsira micko od pet miliona.ali sutra...malo sutra...azvizdite tosicu koji je nas ubedljivo najopasniji napadac.on se dokazao tamo gde treba i da sam na njegovom mestu otkazao bih ucesce u repki pa bih dozvolio da navijaci naseg najveceg kluba formiraju repku po svojoj zelji.ionako se svi trude da im udovolje i podilaze u svim sportovima.

Aha

pre 11 godina

Vratilo nam se sve sto je uslo protiv Velsa, sad su to bile stative, ili malo pored stative. Lepo rece Miha, ispucali 6 komada i sad nista. Ali, nemoj da svaljuje krivicu na najiskusnije, vidi se koliko su se trudili ljudi, oni su hteli da pomognu koliko su mogli kad vec ovi u napadu nemaju nikakvu ideju.

heavy

pre 11 godina

Ajde sto ste toliko negativni,momci su se borili i hvala Bogu lopta je stalno isla napred a ne nazad od bekova i Dekija,kao sto su radili kod Antica.Sa ovakvom ekipom bez snage i kondicije ispravno je bilo stisnuti i dati gol sto ranije,nazalost nije se dalo.Greske su kasnije nastale,kada je video da ne ide morao je da zatvori utakmicu,da stanu na loptu (tu je Miha u pravu,najiskusniji su srljali)i da se nada da cemo se izvaditi iz neke kontre.Bisevcu nije mesto u timu,mora odbrana mnogo zrelije da igra da bi se plasirali.Sta je sa Jankovicem?Sasa Markovic bi sigurno bio korisniji od nekih koji su igrali sinoc,narocito po ovakvom terenu a covek zna da sutne izdaleka.

koznakad

pre 11 godina

Kako rece nesretni moka slavnic sve je to samo sport, i krajnje je vreme da shvatimo gde nam je fudbalsko mesto, u zadnjim klupama, gde su nemirniji, malo losiji djaci, a ponekad i oni urade nesto dobro...pa polako...

da,da

pre 11 godina

Sinisa, moja jedina zamjerka je neigranje Subotica, milsim da je bolji od Bisevca.
Molim te, probaj Tosicu objasniti, da se ne igra fudbala, nego da igra fudbal.
0:3 stvrano nije realno, ali samo naprijed u narednim mecevima.

logicar

pre 11 godina

Ne volim to - iskusni i neiskusni. Bolja je podela ono koji znaju i oni drugi. Kod nas je mnogo drugih: Mijailovic, Djuricic, Tosic, Ignjovski i naravno cuveni talenat Markovic, koji je najgori. Ne vidim razlog za prozivanje, jednostavno kvalitet je mali...

Igor iz Skoplja

pre 11 godina

Drage komshije i braco, nemojte se bojati od nas iz prostog razloga sto ne igra Pandev. On je 70% nashe reprezentacija. I pored toga sto ga volim, moram reci da je idiotski postupio sto je sa Hrvatima dobio drugi zuti u 90 minutu zbog prigovora sudiji, koji je by the way stvarno sudio pristrasno za buduce "europljane". Dakle, bez Pandeva mi smo osa bez osila, nema ko da da gol, nema ko da spremi shansu, a vi cete sigurno dati bar jedan gol poshto imamo slabog golmana i kiksere u odbrani. Sa Pandevim bi bila posve druga pricha, ovako... sa srecom vam bila tri boda is Skoplja.

adam

pre 11 godina

srce je ostalo na terenu,a glava u svlačionici. nije samo sreća presudila. neorganizovani,nestrpljivi "banzai" napadi. umesto polako nadigravati odbranu oni su se u talasima zaletali na nju dok su imali snage. po onakvom vremenu niko ne može igrati pun gas 90 min. zato smo i prošli kao kamikaze. belgijanci nas mudro "dočekaše na nož". malo taktike siniša.

Misha

pre 11 godina

Treba igrati i kad se primi gol..nasi su odmah pali..igrali bez koncepcije..raspale se linije...promaja sa svih strana..Bisevac kriv za prva dva gola..Tosic presebican..za Scepovica nemam komentar..nije on kriv..verovatno mora tu da bude.Mislim da ima mesta za Krasica,Subotica i Bastu..uklopili bi se u Mihajlovicev sistm.

nenad73

pre 11 godina

Ponavlja se prica od ranije dzabe je sto napravimo sanse kada nemamo DOBROG centarfora, dakle ne KLASICNOG kako neki kazu...a u odbrani "duva promaja" jer su nasi odbrambeni igraci spori isto kao i kada je igrao Vidic pa smo se svi nesto cudili kako nam daju golove pa ljudi ni Ivanovic, ni Vidic, ni Subotic nisu brzi igraci i zato su nam Belgijanci "objasnili" kontru.

Mladen

pre 11 godina

Selektor koji da bi pokazao da ima harizmu ne pusta u reprezentaciju one koje ne pevaju himnu ne zasluzuje meste.Ok,to ne podrzavam ni ja,himna mora da se peva,al da podizes sebe time sto ces da izbacujes zbog toga ne ide...Jesam zvezdas i postujem te sta si uradio sve za zvezdu i srbiju al iskreno nisi za selektora.Pri rezultatu 0-1 ti ubacujes debitante,alo?
Ignjovski i Bisevac su juce bili najbolji pojedinci,neki solidni (Stevanovic,Scepovic,Nastanic su bili cist promasaj)...Hvali nam zavrsnica a ne toliko komplikovanja i ovo nije bio kiks iskusnih vec samo tvoj.

lezdra

pre 11 godina

Sta Bisevac kriv? A nije Nastasic? Dokle? A smeta vam Mijailovic a ne smeta Scepovic.Ajde grobari ne smarajte.
(Nikola, 12. oktobar 2012 23:26)
'ajd druže mani se klubašenja i budi malo objektivan. Šta hoćeš da kažeš da Biševac nije isključivi krivac za prvi gol Belgijanaca koji je našim igračima odsekao noge, a pri tom Biševac ima 29 godina a Nastasić jedva 19. Koliko znam, Biševac je igrač Lionu a Nastasić Mančester sitiju i onda, kakve to ima veze sa "grobarima"?

zvezdash

pre 11 godina

ja sam pozitivno iznenadjen Mihajlovicevim pristupom i filozofijom utakmice....bili smo brzi konkretni , u ranoj fazi smo napali sve kako treba ali smo izgubili od boljeg....SAMO NNAPREED BICE BOLJE

boki

pre 11 godina

Moje skromno amatersko misljenje:
umesto Bisevca-SUBOTIC (em je mladji em je kvalitetniji)
umesto Micka MATIC (mlad a iskusniji od Micka jedno 16x)
+ jedan PRAVI napadac!! Djuricic se video nije...pa nesretni Scepovic je bar imao sansu kad je usao, imao je sut ka golu. Djordjevic iz Nanta, Djurdjic iz Svedske....ma i Zigic samo da je klasican napadac!

Pedja

pre 11 godina

Zalaganja jeste bilo, ali nazalost malo znanja. Ja nisam video tih nasih 5-6 stopostotnih sansi. Jeste bilo opasnih situacija koje "mirisu" na gol, ali nijedna da se konkretno sutne. Sa druge strane na kraju smo i dobro prosli jer je moglo biti i 5:0 prema sansama.
Veliki pad u nasoj igri je usledio kako je usao Scepovic koji nema kvalitet ni za skromniji prvoligaski tim. Dok su neki bili blatnjavi posle utakmice njegov dres je ostao cist. A sa igracem manje kad se igra protiv jakih odmah se oseti u igri.

Lazar

pre 11 godina

@ Boki:
Bravo, majstore. Rekao si sve što treba. I ja vama želim sve najbolje u daljem toku kvalifikacija, pa da se sretnemo na SP! :)

Ivan

pre 11 godina

Ja stvarno ne znam ljudi sta je sa svima vama,kao da pola vas nije gledao sinoc utakmicu. Svi pricate kao da su nas razbili.Ja uvek kritikujem reprezentaciju,ali meni se sinoc dopala igra,muski od pocetka i zelja za golom.Ne pamtim kad smo imali toliko dobrih prilika za gol protiv sasvim dobre reprezentacije.Nije nas ni prvi gol poremetio ali drugi nas je ubio.Nepravda,napunise nas ni krivi ni duzni.A sto se tice Subotica,sigurno je imalo razloga sto je bio na klupi.Da smo im dali gol ili dva u prvih pola sata prica bi bila sasvim drugacija,ali ovako mozemo samo da zalimo za propustenim sansama,tj sto nam igraci i bas ne znaju da daju gol.

milanCHE

pre 11 godina

BRAVO MIHAJLOVICU!!! Odabir igraca odlican, taktika odlicna, igra odavno nije bila tako dobra, srcana.....kao da sam gledao jedan dobar mec Premijer lige. Uzivao sam. Nismo imali srece, to je jedino....a to moze da se dogodi i najiskusnijim ekipama. Da je usla samo jedna u mrezu (od onih silnih prilika), svi ovi "vajni komentatori" pre mene sto kude selektora i igrace, bi ih sada hvalili i to na sva zvona! Tako da ponovim: BRAVO MIHAJLOVICU, BRAVO IGRACI.....SAMO NAPRED! USPESI DOLAZE!

vladica

pre 11 godina

kad' je bane ivanovic nas najopasniji napadac, to nam govori samo po ebi gde nam je najveci problem!!! naravno da ce pozadi biti rizicno. mi smo stajali na centru sa 2, 3 igraca i uvek je opasno braniti se od opasnih kontranapada... mi nemamo napadaca! tacka. momci su igrali veoma dobro, sa puno dobrih napada, borili se maksimalno, ali fale nam igraci sa gol "insektom" . srbija nema golgetera i samim tim imamo mnogo veliki problem!!!

Momo Joksovic

pre 11 godina

prijatno sam iznenadjen izdanjem nasih fudbalera protiv favorizovane Belgije, koju je samo sreca spasila. Rezultat je vrlo lako mogao da bude obrnut. Ovo je mlada ekipa i treba joj dati podrsku. Jos je rano i bice prilika da se iskupi za ovaj poraz, kada bude revans u Belgiji. Sada je najvaznije pobijediti u Makedoniji i zadrzati prikljucak sa Belgijancima i Hrvatima. Neka se ovako bore i na ostalim mecevima i sve ce doci na svoje.

danguba

pre 11 godina

A NEVALJA RADOMIR ANTIC KAD CEMO MI OPET NA SVETSKO PRVENSTVO.
(Fudbal, 13. oktobar 2012 00:09)

Vodi ga kući, ako ti je dobar. Da te podsjetim: Gana, Australija, N.Zeland... kukavički fudbal protiv Francuske u BG ili Njemačke na SP.
Miha definitvno zna šta radi, Srbija igra najbolji fudbal od kako postoji i treba ih podržati i sačekati, makar i ne otišli na SP.

Vlajko

pre 11 godina

Mihajlovic je cvrsto ubedjen da utakmice moze da dobija bez klasicnog centarfora.Sto Kleu dadose pasos i zbog cega nasa reprezentacija ima snage za 60 minuta!? I opet slusamo opravdanja kao i pre.Te padala kisa,jak vetar, meka lopta, nekom od igraca nije bio dan i tome slicno.

luka

pre 11 godina

Изгубили смо зато што су били јачи, а не зато што нам је лош тренер,кривци Ивановић и Коларов.Дали су нам 3 гола,а ми смо боље одиграли,е па није баш то тако лепо и бајно ко што ви мислите.Мислим да имамо сасвим просечну екипу и да можемо да пружимо отпор оваквим противницима,али за победе против оваквих репрзентација имаће још пуно да се ради.Мислим да је Вилмотс одлично поставио да немамо пуно места по страни и да су заслужено победили.Не иде се тако у Европу.

Dado

pre 11 godina

Gledao sam samo zadnjih 30 minuta gde se videlo da nam je ponestalo snage, Ali svejedno nismo zasluzili takav poraz. Isli smo na sve ili nista onako ludacki i izgubili smo a mogli smo komotno da i vodimo barem 2:0 Na poluvremenu i zato Jim ne zameram nista. Mi trenutno po jacini i jesmo treci tim grupe Ali to ne znaci da ne umemo da iznenadimo Hrvate. Ako zelimo sanjati o Brazilu onda Makedonija Mora pasti. Nije jos nista izgubljeno, a bice prilike i za revans Belgijancima ne brinite. Samo glavu gore.

pera

pre 11 godina

ovaj scepovic ne moze gol da da ni filijali bsk-u a kao igra za reprezentaciju..strasno///
igrac za prodaju pa ga forsiraju da uzmu pare...karadzic i kompanija
samo me sinisa razocarao..mislio sam da ne mogu sa njim tako...

Podmlađivanje na silu

pre 11 godina

Pa koga ovaj farba... fudbal se igra za golove, a mi NEMAMO igrača koji će da ga da! I to je cela suština, nismo mi Španija da igramo bez špica.
Kad sam video da onaj šćepović (sa blago telećim osmehom dok gubimo 2:0) igra za moju Srbiju, želudac mi se bre prevrnuo!!!
I selektor kaže da je znao da nismo dovoljno fizički spremni, a naredio je opštu jurnjavu po terenu od prvog minuta, to meni nije logično.
Sve u svemu, zaključak je da igramo previše NAIVNO, od selektora pa do igrača! Za ovo podmlađivanje nam treba još par igrača koji nisu stari a imaju iskustvo, kao Kuzma i Janković, to bi mnogo značilo ovim klincima.

runner

pre 11 godina

(zamenjena teza, 13. oktobar 2012 02:33)
Nema ovde nikakvih zamena teza. Miha je u pravu, samo je još ovoj dvojici trebao dodati Biševca (krivac za prvi gol). Po meni, Kolarov je bio jedan od najslabijih igrača na terenu. Sa ovakvim odbrambenim igračima primiti 3 gola je sramota. I zbog čega kritike Markoviću kada je on bio naš najagilniji igrač u prvom poluvremenu.

Branko

pre 11 godina

Budimo realni, odavno nismo odigrali ovako lep fudbal, svi vi koji kudite Mihajlovića imate neki problem sa sobom, čovek ima stav, uporan je, rezultati će tek da se vide samo ga moramo pustiti da radi sa momcima. Od mene svaka čast za igru bez obzira na sve, samo onaj ko nije realan i ko je bezobrazan pljuvaće po reprezentaciji i posle ove utakmice. Narode podržimo našu zemlju bar jednom kako treba!

JA

pre 11 godina

Podrška Mihajloviću!!!
Dali smo svojmaksimum i to se ceni. Jednostavno Belgija je bolji rotivnik i to je to.
Najslaiji deo ekipe nam je odbrana, a ostali su odigrali korektno. Odbrana nam je celu utakmicu bila nesigurna. Po meni Mijailović nema mesta u timu, a Bane Ivanović mora da igra malo povučenije, ne mogu i on i Kolarov da idu napred non-stop. Njih dvojica su više u napadu nego u odbrani

Matori

pre 11 godina

Miha krivi Baneta i Kolarova, pa sigurno da im je on dozvolio da onoliko idu napred. Ako je iko kriv za sinoćni težak poraz koji je došao posle 60 min dobre igre (ja sam video samo jednu čistu šansu i to onaj Tošićev šut pored stative!), to je isključivo Miha. Taktički ga je potpuno nadmudrio kolega Belgijanac. Pustio ga je da napadamo, oni su se 'ladno i znalački branili i kada su videli da smo se izduvali došla je kazna u vidu dva poslednja gola od kojih je onaj treći bio iz čistog ofsajda!Uzdali smo se u dobru odbranu - dva kiksa Biševca (jedan uz pomoć Baneta!) i najverovatnije završili smo kvalifikacije. Mnogo smo srljali (Bane kao bek bio je najaktivniji navalni igrač!), moralo je mnogo pametnije i obazrivije da se odigra i šteta je, jer su momci svojski odigrali, borili su se i ovako izgubili. Miha je u pravu kada je rekao da je trebalo da "zatvorimo igru" u drugom poluvremenu. Ali, to se ne radi kada protivnik (vrlo dobar) vodi! Zašto se Biševac našao u timu, zbog čega je Tošić bio na desnoj strani, zašto je zamenjen jedini kreativac Tadić - to samo Miha zna. On još uvek mora da se uči trenerskom zanatu. Ovaj tim ima potencijal, ali dobar tim se ne stvara preko noći. Šteta zaista! Treba sada psihički podići tim i ako izgubimo od Makedonaca nije tragedija - treba nastaviti rad na stvaranju tima. Ako je Ramadani blizu - oterati ga pod hitno! Ako se može!

Vijuga

pre 11 godina

0:2 i 0:3 nije bas isto! Niko ne pominje treci gol iz ofsajda i jos par velikih sansi za Belgiju posle nedosudjenih ofsajda!
Lakse je igrati na kontre ako se zna da ti se to nece svirati svaki put!

Taktika nije bila dobra za Belgiju ali to ne znaci da sve treba menjati u Skoplju.

Crveni Djavoli 1923

pre 11 godina

Prvi put smo igrali fudbal posle toiko vremena a to je nestooo.Standardno nije nas hteo gol a Belgijance hteo i to je toooo.

nn

pre 11 godina

Posle ovakvog poraza nemam nikakvih zamerki nasem timu. Da je bilo srece moglo je biti i obrnuto. Imamo mlad tim, momci se bore, bice nesto od njih...

Laik

pre 11 godina

U fudbalu nije bolji onaj ko bolje dribla nego onaj ko da više golova. Ako neko izgubi sa 3:0, nije bio bolji, bez obzira što je tokom cele utakmice bolje driblao i bolje centrirao.

maд-maх

pre 11 godina

Штета да смо искористили пола прилика из првог Белгијанци би доживели потоп. Главе горе и против Македоније на победу да покажу да је срећа одлучила овог победника

Иван-Ниш

pre 11 godina

Нажалост, једино Бане и Коларов знају и како треба кренути на гол противника, одлучно и без сувишних потеза. Шта вреди Тошићу и Марковићу кад не знају шта је стварни циљ игре. Зато су се изморили до бесвести и у другом полувремену нису могли да упуте тачно додавање. То важи још више за Игњовског и Мијаиловића који су упорно успоравали наше контре. Можда су Бане и Коларов киксирали код голова, али само зато што су дали све од себе да постигнемо гол. Нисмо успели, али њих двојица дају прави пример борбености и одлучности. Ово је много боља партија него против Шкотске. У будућности ови млади играчи могу да напредују ако науче како да своју креативност употребе за постизање голова, а не за прављења потеза више.

дурантула

pre 11 godina

alo bre, sta svi pisete 3-0, pa 3-0?? prvo: nasi su igrali bolje, drugo: treci gol je OFSAJD! ceo metar u ofsajdu! kako nas mrzi ovaj sudija prvo suboticu svira penal protiv citya i sad ovo!

Aleks

pre 11 godina

Belgijanci su iskoristili svoje sanse i ozbiljno su se branili. Nas tim ima svetlu buducnost ali mislim da za sada treba igrati u skladu sa fizickim sposobnostima.
Igrali smo atraktivno i nismo imali srece ali to je jos uvek nekako forsirano i nije nas prirodan stil. Antic je znao profil svog tima i pokusao je maksimum da izvuce iz onih igraca sto nas je i dovelo do Juzne Afrike...Miha treba da im kaze da igraju na kontre brzi su a i prodorni Djuricic i Tosic bice bolje verujem da vec u sledecem mecu da ce momci imati vise srece a i znanja.

Boki

pre 11 godina

Drage komsije, malo strplčjenja imate odlicnu mladu ekipu, dajte im vremena malo nemoze nista preko nooi, strpljen spasen ovi momci vam se bar bore i ginu za dres, samo polako, pozdrav iz Bosne sve najbolje vam zelim

Pepe

pre 11 godina

Bio na tekmi, penzionerska atmosfera, fudbal solidan, nismo imali srece u prvom poluvremenu a protivnik je kaznio svaku nasu gresku,propustenu priliku i rupu u odbrani... Krivo mi sto nismo dali barem jedan pocasni cisto zbog gol razlike ali bez centarfora ne ide sa "jacim" protivnicima... Jedino mi nije jasno zasto nema mesta za Subotica ???

Djole

pre 11 godina

priznajem jesam kudio reprezentaciju u poslednje vreme ali sada borbenost je bila tu ne mogu da kažem , bilo je svega tu ali taj rani gol nije pao. Iskreno mislim da Srbija nije zaslužila da izgubi s ovolikom razlikom ali ovo je izgleda surova slika modernog fudbala - ne pobeđuje onaj ko je bolji nego ko iskoristi svoje prilike.
Mislim da ima šanse da se stvori reprezentacija od ovih igrača ali mora se pronaći napadač definitivno

moneyvation

pre 11 godina

ma svi ste vi ovde neki selektori medju komentatorima... momci nisu odigrali bolju utakmicu jos od Antarinog perioda... sa ovakvom igrom i sa jos dosta, dosta treninga i rada pobedicemo sve ostale utakmice u grupi...

Nik

pre 11 godina

1:0 bi bio nesretan spret okolnosti, losa sreca ili kiks. 3:0 je ipak cista pobjeda. Miha ne radis dobro, imas losu narav i uvijek ti je neko drugi kriv. Los si izbornik i to it je.

dokle vise cigani s

pre 11 godina

za zalaganje i igru narocito u prvom poluvremenu svaka cast momcima puna podrska nastavite tako docice i pobede a za atmosferu na tribinama sta reci jedna velika nula definitivno treba igrati van beograda ili marakane jer ovi veliki i pravi "srbi" navijaju samo
za cz

Milan010

pre 11 godina

Zaljubio sam se u fudbal kad je Miha uvalio 3 gola iz slobodnjaka Sampdoriji, u dresu Lazia. Od tad mi je Miha omiljeni fudbaler a Lazio omiljeni tim. Navijao sam da Sinisa postane selektor, ali... Ne moze Bisevac ispred Subotica, ne moze slabotelesni Markovic od starta, ne moze da se igra bez spica jer mi nismo Spanija ili Barsa... Jesmo igrali lepo, ali ko da ce da uvali gol? Svi nasi "napadaci" zajedno nemaju 2m i 100kg... Nema nista od SP, ali ajmo bar da se uigravamo, bez menadzerskih pulena i igraca koji igraju u seoskim klubovima (CZ i Partizan)....

bojan

pre 11 godina

Briga me i za lajkove i dislajkove,ali moje je misljenje veceras definitivno utemeljeno,dobri su ovi momci imaju perspektivu ne sporimmedjutim za odlazak na SP moramo imati bar tri proverena igraca sa iskustvom,Mihino podmladjivanje nije u pravom momentu po mom misljenju ,to se postepeno radi,zato bi ako nije pi previse sujetan trebao pozvati par igraca koji imaju osecaj za gol a zasli su u godine sto opet nista ne znaci ,pa jedan Sedorf u 36.-oj razvaljuje u sred Brazila a mi podmladjujeno ekipu u nevreme i sto je najgore bez ikakve koncepcije!!!

majstori, majstori

pre 11 godina

Jedini iskusan koji je ovde stvarno kiksnuo si TI, jer u ovako vaznim utakmicama eksperimentises sa debitantima i fudbalskim diletantima!

steva

pre 11 godina

stvarno dosta lupetanja komentatora ... nadigrali smo ih 100%, i izgubili sa tri nula ... i to JESTE fudbal ... ja zaista ne mogu da budem nezadovoljan i nemam ništa nikome da zamerim ... ajde sad, raziđite se, ovde više nema šta da se vidi ... idemo dalje ...

Denny

pre 11 godina

alo bre ljudi I mihajlovicu prvih 11 kako bi trebali da igraju ubuduce:brkic,bisevac,subotic,ivanovic,kolarov,tadic,markovic,tosic,djurdjic,fejsa,pantelic!!!
Formacija 3-5-2 Samo ovako mozemo Imati igru I sigurnost!!!!

vuk1971

pre 11 godina

želim da pozdravim momke i selektora...srbija je večeras u većem dijelu meča igrala moderan fudbal,na koji može biti ponosna.rezultat je takav kakav jeste ,ali nije pravi omjer kvaliteta(3.gol iz ofsajda ).glavu gore,ovakvom igrom ovakvu belgiju možemo dobiti u briselu,garant...sad se treba okrenuti skoplju i tražiti 3 boda...uzdravlje

m

pre 11 godina

Niad vise oprecnih komentara. Mislim da je Miha najradikalniji i verovatno najhrabriji trener koga smo imali. Ne znam da li ce da uspe - mislim da je veoma tesko pored Hrvatske i Belgije, ali ja sam ponosan na ove mlade momke - bore se ko lavovi. Odlicno prvo poluvreme - uzivao sam. Miho puna podrska bice nesto od ovog tima.

pevac

pre 11 godina

ajde bre ljudi pokazite bar malo vere u ovaj tim i u Mihu, ja ipak mislim da on radi dobar posao, pravimo tim koji ce za par godina biti kompaktan i efikasan, ipak je cilj da stvorimo dobru ekipu, a ako odemo na to prvenstvo-super... al boze moj ipak smo mi Srbi...

Red Veteran

pre 11 godina

Miha, nije sto su iskusni kiksali nego sto smo jako pali i izgubili yempo, snagu i koncept igre nakon silnih promasaja. A onda zasluzeno kazna stize da je na kraju moglo biti jos i gore.
Vec od 55. minuta nasi su se predali, na kraju je samo bilo pitanje koliko golova cemo primiti. Nazalost, jos jednom dokazujemo da nismo u stanju odigrati 90 minuta u istom ritmu.
Belgija dobra ali daleko su oni od Spanaca i Nemaca.
Glavu gore, ovaj mladi tim ima potencijal ali samo ako nauce da ne gube moral.

kobe bryant

pre 11 godina

Da se ne ponavljam, sve je već rečeno, slažem se sa većinom komentara da je trebalo početi utakmicu sa drugom postavom u odbrani. A što se tiče navijača, Miho nisi trebao da se izvinjavaš, tako ostavljaš utisak da su oni fina publika. A daleko od toga da su fini. Ako hoćeš da popraviš rejting nacionalnog tima u narodu, idi u Kraljevo, Čačak, Kragujevac, Niš. Imaćeš super atmosferu i veliku podršku. Toliko.

Srpski Realista

pre 11 godina

Ne shvatam šta je još potrebno da Mihajlović konačno napravi idealan tim! Bez da ga kritikujem, evo mu saveta. Brkic na golu, Ninkov i Obradovic po bokovima, štoperi Ivanović i Subotić. Zadnji vezni Ignjovski(Mijailović), u vezi još Kuzmanović i Ninković (Tadić i Bole Janković kada zatreba). Po krilima Basta i Kolarov (da ih menjaju Sulejmani i ponekad Tošić) i u špicu napada Nikola Žigić (Pantelić sa klupe). Pokušajmo makar jednom da ne izmišljamo vruću vodu.

Dejan

pre 11 godina

Kakvi crni kiksevi pojedinaca?
Pa cela ekipa se vukla po terenu, kao da im se ne igra.

To nema veze sa kiksevima pojedinaca a jos manje da je to razlog sto smo izgubili.

Mreza

pre 11 godina

Ajde neka mi jedan zvezdas kaze da Bisevac nije glavni krivac za prva dva primljena gola. I ovaj Mijailovic je najgori igrac u prvoj postavi, pa protiv Skotske se u prvih 15 minuta videlo da on nije igrac koji moze da igra za reprezentaciju, a Mihajlovic ga sada ponovo ubacuje. Objektivno najvece greske Mihajlovica su ubacivanje Bisevca i Mijailovica, dok na klupi ima Subotica i Matica. Ali Mihajlovic zasluzuje pohvale jer ovaj tim izgleda moderno sa dosta trcanja, uopste ne pamtim da je nas tim izgledao ovako opasno kao u prvom poluvremenu i u utakmici protiv Velsa.

Srle

pre 11 godina

Ako je neko pljuvao Mihajlovica do sada vise od mene, ruku sebi sjecem. Ali svaka mu cast, i njemu i igracima. Sto neko rece, odavno mi poraz nije teze pao. Pa mi smo igrali FUDBAL dvije utakmice. Zadnji put sam to dozivio cini mi se jos za vrijeme SFRJ sa Osimom, 3-2 protiv Francuske, davne 1989. godine. Od tada, bunarenje, razvlacenje po terenu, bunkerica i sta Bog da. Neka te Miha, i tebe i ove djece. Samo daj SUbotica i sve ce biti u redu.

HR

pre 11 godina

Izgleda da opet postaje aktuelan onaj vic o razlici između fudbalera i nogometaša ...
(Etnoje, 12. oktobar 2012 23:41)

nikad nije ni prestao biti

Mario Bros

pre 11 godina

Navijači su obljasnili. Himnama aplaudirali, ni jednom našem igrači nisu zviždali, sa izuzetkom jedne izmene u drugom poluvremenu, ali kratko. Ni jednu baklju nisu upalili. Nisu pevali pesme protiv Toleta. Nisu zviždali na poluvremenu. Na kraju nisu zviždali posle poraza. Čista 10!
Retko ko nije pokisao bar malo bez obzira na krov. I bilo mi je žao igrača onako sa milion šansi na početku i svom euforijom da napuštaju teren kao poslednji gubitnici 0:3, nezasluženo. Ipak i pored kiše i pokislog rezultata, publika je bila najsvetlija tačka. Lepše lice Srbije

Aleksandar

pre 11 godina

Mi iznad,Belgija ispod svog proseka,to je,nazalost,istina...I opet,0-3,zaista tuzno...Selektor neosporno daje celog sebe da nesto napravi ali mu ja do neba zameram ne pozivanje Jovanovica i Ljajica,sto se ne igranja Subotica na konkretno danasnjoj utakmici tice hm,moguce da se kod Belgije ocekivao od starta Meireles umesto Bentekea a on je znatno pokretljiviji plus obavezna pomoc Banetu zbog Azara/Mertensa pa verovatno zato Bisevac...O spicu ne bih polemisao,pristalica sam pozivanja Klea,zasto da ne?Mislim da rezultat nije realan, ma da ponavljam,Belgija je igrala daleko ispod svog realnog nivoa,jedna ozbiljna i vrlo perspektivna ekipa,fali im uigranosti i timskog duha ali to nadoknadjuju sjajnim individualcima...

mbg

pre 11 godina

Problem je napadac,morao je da zove Laneta Jovanovica videlo se da Djuricic ne moze da igra spica,Scepovic katastrofa pa i Lekic je bolji od obojice,Djuricic,Bisevac,Mijailovic napolje. Napad:Lane,Djurdjic,Djordjevic,eventualno Lekic. Subotic mora da igra,Krasic,Sulejmani kad se oporavi, to je to, da smo izasli sa nekim od ovih igraca dobili bi utakmicu sigurno.

Milos

pre 11 godina

Odlicna utakmica Belgije. Nemojmo dzabe da se lazemo "da je uslo ovo,da je uslo ono" Belgijanci su sve svoje golove dali majsotrski, odradili ceo napad, pogledajte njihov treci gol - majstorija krenuli su od svoje gol linije pa preko 6-7 igraca bukvalno se usetali u nas gol . I Nije bilo nikakvog ofsajda kod treceg gola jer je belgijanac vec presao nase igrace pa onda dodao loptu a to ima pravo. Uglavnom totalno su nas porazili, jedino sto mozemo da hvalimo zalaganje nasih i to je to. Belgija je teza nego Vels i Skotska, bice veoma tesko u Makedoniji i nazalost moguce jos jedan poraz.

Arhimed

pre 11 godina

Moram da priznam da sam prijatno iznrnadjen igrom u pocetnom delu utakmice caki posle prvog primljenog gola. Selektor je u pravu da je do golova doslo posle kikseva iskusnih a da je glavniproblem sto ostali ne igraju u svojim klubovima pa nemaju snage za 90 min. I sta sada da li selektor zna koliko traje utakmica? Da li treba da pravi selekciju od igraca koji ne mogu da izdrze tempo 90min? Pa ovaj poraz uz svo duzno postovanje mozemo prepisati selektoru koji je blago receno nedorastao zadatku a koji je da se plasiramo na mundijal. Tesko da ce do toga doci a to cemo vrlo jasno znati vec za koj dan. Ono sto treba ovde prepoznati je prilicno kvalitetna selekcija koja uz mnogo rada ali sa stvarnim strucnjacima moze niti u rangu sa Hrvatskom ili nekom slicnom reprezentacijom ali ponavljam uz rad sa STRUCNJACIMA, a ovi nisu bas to.

mateus

pre 11 godina

Kakvi jadnici, svi ovi hejteri i zvizdaci i duhoviti komentatori na temu horskog pejvanja. Da znate ista o fudbalu, vidjeli bi Srbija odavno nije odigrala bolju utakmicu, momci izginuli, svi do jednog i stvarno ih zalim sto predstavljaju ovakvu jadnu drzavu i narod...
(kljuse, 12. oktobar 2012 23:58)

Covece, pukli su 3-0, alo, 3-0 na svom terenu, kakva bre nikad bolja utakmica. Kad je Partizan sa Mateusom izgubio u Madridu od Reala sa 1-0 pa Mateusu cestitali, on je odgovorio kakve cestitke, izgubili smo, kakve veze ima da li sa 1-0 ili 5-0. E zato je Mateus Mateus i zato su Nemci veceras pocistili Irsku sa ne znam ni ja koliko, pratio sam do 0-5. Merilo kvaliteta je rezultat, kakva bre nikad bolja igra. Kad igras nikad bolje - pobedis. Ili se bar ne obrukas za istoriju sa 0-3 kod svoje kuce.

apokalipsa

pre 11 godina

одавно нисам видио овако да се репрезентативци боре и да гину на терену али прорадило је оно чега сам се највише плашио, а то је српски менталитет....али добро,гурамо напред...а што се тиче публике, све ти је јасно да се следеће утакмице морају играти у Новом Саду...

Dejan

pre 11 godina

Samo jedan ovde je pomenuo koliko je dobra reprezentacija Belgije. Dobili ljudi Holandiju skoro, gledao sam utakmicu. A mi mozemo Holandiju samo u igrici. Daj ljudi sta ocekujete. Razlika u klasi.

Milan

pre 11 godina

DEMAGOG Miha je jedini krivac.To je čovek bez trenerskih rezultata,a priča kao da je Murinjo.Najuriti Mihajlovića jer nam je unazadio igru.Prek čovek je loš čovek,pedagog!
(ĆOSA, 12. oktobar 2012 23:46)

Mihajlovic nam unazadio igru? Sta bi ti, Pizona nazad mozda?

Sta sve covek nece procitati ovde...momci se trude kao nikad pre, nekima mozda fali kvalitet, nekima iskustvo al trenutno bolje nemamo i za to nije kriv Mihajlovic. On je uspeo da natera igrace da ostave dusu na terenu, a pored toga naucio ih i da stvaraju prilike...psihicki jos nisu dovoljno jaki sto je i razumljivo s obzirom na to koji je pritisak na njima...sve u svemu vidi se veliki napredak, ukoliko se nastavi ovim tempom bice dobro.

Nasa reprezentacija nije onakva kakvu mi Srbi ocekujemo ali ako nista drugo verujem da se velikoj vecini vratila nada da ce reprerzentacija biti mnogo bolja.

Darko

pre 11 godina

Mihajlovic evo ti vrhunski savet proigraj ovaj mec na P.E.S i videces da bez Jankovica, Krasica, Jovanovica i Subotica od toga nema nista...

my way

pre 11 godina

Jel on to rekao da su Bane Ivanovic i Kolarov izgubili utakmicu? Sinisa dragi, pa jos vise su se zaletali protiv Velsa, sto im tad ne rece da su pogresno igrali? Njih dvojica su klasa za ovu ekipu. I po kvalitetu i po fizickoj snazi i spremi i po iskustvu su daleko nasi najbolji igraci. Ne smem ni da pomislim na sta bismo licili bez njih. Kiksnuo je Bisevac kod prvog gola i kad ti se to nakon toliko propustenih sansi desi tesko je preokrenuti, mi za to protiv Belgijanaca nismo imali kvalitet. Uopste ti nije trebalo da na ovakav nacin trazis krivce u bilo kojim igracima dok tebi najbolji nas stoper sedi na klubi, a najbolji napadaci nisu ni pozivani u reprezentaciju.

soni

pre 11 godina

Meni nije jasno sta ljudi imaju protiv Mijailovica danas decko je odigrao odlicno svoj zadatak, spreciti belgiju da dominira na sredini, isto kao i Ignjovski neprimetni a cim belgija nije stvarala sanse kroz igru na sredini nego kontrama po bokovima znaci da su oni svoj posao odlicno odradili...
A ne ide mi Sinisina prica o izletanju Baneta i Kolarorva, pa nisu oni klinci od 15 godina pa da to tek tako rade, da ih vuce lopta, obojica imaju dosta godina u velikim ligama i u najjacim klubovima, i sigurno ne bi to radili da nije bio takav plan sa tobom tako da nije lepo da za to krivi njih...
Nas problem je sto sem Tadica i Ninkovic koji ovom prilikom nije pozvan i eventualno djuricic kad ne bi igrao najisturenijeg, nemamo igraca koji ume da podigne glavu i da kreira, to su sve trkaci kojima je "glava u nogama" i jednostavno nemaju pregled igre...

Milan

pre 11 godina

Ponosan sam na ove momke.Nemam nijedne reci zamerke.Zelja, trud ,igra (60min) .Samo da se tako nastavi.Nije katastrofa ne otici na prvenstvo a stvoriti i tim i igru.Mladost koja ce da sazri i rezultati ce doci.Sta ze;lite,da igra Vidic,Stankovic ,Jovanovic.Ej narode i ja zelim SFRJ i onaj zivot ali nema ....Samo zlobni,zvidni i pakosni ne vide pgroman napredak u pristupu i ponasanju.Nema vise glupih kartona(vidi pod Kezman),suplje price itd.Ne okreci se Sinisa nego samo napred.Odavno nisam bio i sterniji i zalosniji.Vratice nam se kada bude najpotrebnije.

goran

pre 11 godina

Nije lose ovom timu je trebao Subodic i Sulejmani u sredini da deli lopte,trudili su se nema sta al ih nije htelo u drugom poluvremenu mi odbranu nismo imali svi su srljali napred i bez igraca po sredini samog terena koji bi delio lopte,pleja,bice bolje sledeceg puta glavu gore i to je to!!!

Atreides

pre 11 godina

Odlicno je Srbija odigrala nekih 50-ak minuta.....E sad sto smo ispromasivali sve i svasta a sto smo popili onaj gol to se desava....ali od ulaska Scepovica mi kao da smo imali igraca manje....em losa izmena em nasa cuvena kondicija. Tako da ono sto je usledilo zadnjih pola sata bilo je ocekivano.

Geronimo

pre 11 godina

Ovoliko sansi za gol,sanjaju zajedno tri reprezentacije,
a mi nismo dali nijedan.

Belgija nije dala 3 gola zato sto ima srece ko niko...
dali su golove jer su bolji.

Da se nismo ubili na trenu,bar pola utakmice,znaci da bi bilo...6:0?

Daleko smo mi od bilo cega.

nikobgd

pre 11 godina

fijasko, belgija nas je rasturila..to je nasa realnost, mi nikada necemo biti iskreni da to priznamo nego cemo uvek reci kako imamo mlad i neiskusan tim i kako nismo imali srece..pa cime to hrane te belgijance bre???

Ratko

pre 11 godina

Treba nam samo jedan pravi napadac koji ce da uvuce loptu u gol!Takodje fali malo iskustva mladjim sjajnim igracima.Lazar Markovic me decko odusevljava kako igra,ali dzaba kad on igra ovu nasu bruka ligu,treba da ode preko da stekne iskustvo.Svaka cast na trudu!!Svaka cast i Mihajlovicu!Niste me razocarali!

Sumadinac

pre 11 godina

Ma nece nas! I kada odigramo dobro i borbeno, opet nas nece! Mnogo naduvamo fudbal u zemlji, ali odigrali smo dobru utakmicu, koja daje neku nadu za dalje, bice bolje ako ovako stalno budu igrali!

Emilija

pre 11 godina

"...ali ne možemo da promenimo više od tri igrača"

Nisu ni oni mogli, Mihajlovicu, nije ni trebalo. Mnogo besmislenog u svemu recenom posle utakmice ( a i pre ) al' jedino stoji to da "ali nismo dali gol" i to je jedino sto se racuna a ne "Zaslužili smo da na poluvreme odemo sa dva gola razlike. Poraz od 3:0 je težak, nije bio taj odnos snaga na terenu, ali idemo dalje". Ko je zasluzio govori nam rezultat! Svako dobro.

BLSRB

pre 11 godina

Ima ovde mesta i te kako za Kuzmanovića,Kačara, Krasića i Jankovića(u redu što su otpisani oni stariji ali ovo su igrači od 27 i manje godina).U prvih 11 pod hitno Subotić i Sulejmani kad se oporavi. Nadam se da su Tošić a i Mijailović ispucali svoje kredite i da ih neće biti u prvih 11 vise, Lekić i Šćepović nisu dali deset golova zajedno u 2012 god. i nemaju šta da traže u reprezentaciji.

Izraziti Favorit

pre 11 godina

Sta u reprezentaciji traze igraci poput: Bisevca, Mijailovica, Lekica, Scepovica, Lazara Markovica, Stevanovica ? Onaj Djurdjic da gol po mecu a ne dobije sansu. Mijailovica je Zvezda prodala pa mi nije jasno sto ga i dalje guraju. Matic starter u Benfici, Subotic u Dortmundu pa mora da gleda sa klupe kako ova rupa Bisevac igra. Vracaj bre Zigica teraj Scepovica i Lekica (ovo govorim kao veliki grobar jer je to objektivna situacija). A i da se ne lazemo Sinisa jeste bio veliki igrac, ali kao trener je neki prosek cak i ispod toga.

Naissus

pre 11 godina

Po ovome se vidi koliko nam je trener sposoban... Sta znace ovakve prozivke na racun dvojice izuzetnih igraca??? I to upucene od strane trenera, koji u stvari treba da zastiti i motivise svoje igrace... Pre utakmice nas "strucnjak" je izjavljivao da je sve ispod 6 bodova u Bg i u Sk neuspeh!?!?! Sad bi trebali da budemo zadovoljni i sa 1 bodom. Sta radi jedan Neven Subotic na klupi? Ja mislim da ga se ni jedna top Evropska reprezentacija ne bi postidela, a kod nas greje klupu...Mijajlovic, Scepovic, Ignjovski cist promasaj. Mladi Markovic solidan kao i Tosic koji nije imao srece. Bane previse motivisan. Kolarov nije imao svoj dan. Bisevac jedva primetan. Ipak mora se i priznati da nismo imali sportske srece ali ipak mislim da smo sve u svemu podbacili. Ostaje nam da u ovim kvalifikacijama pokusamo da stvorimo ekipu za sledece kvalifikacije, sto se tice sledeceg svetskog prvenstva, mislim da je vec protutnjao voz, nazalost.

PimPong

pre 11 godina

Odlicno smo odigrali sa nasom mladom ekipom. Dali su sve od sebe, i sutevi koji su ulazili u gol protiv Wales-a nisu isli u gol. Moglo je da bude 2:0 u prvih deset minuta za nas. Nista, idemo dalje i glavu gore.

Mexico 86

pre 11 godina

Bisevac ti igra pre Subotica, Mijailovic u prvih 11!? Scepovic na spisku i jos igra?! Lekic?!
Matic je gori od ovog Mijailovica?! Bosko Jankovic nije uopste potreban ovoj slabasnoj selekciji?!
Ako zelis ofanzivnu igru moras imati i snazne igrace, a svakako ce bolji biti igraci iz ozbiljnih klubova i liga kao sto su Djenovea, Benfika, nego iz ovih sala od klubova kao sto su Crvena zvezda i Partizan.

malo pameti i malo hrabrosti

pre 11 godina

Zovi Klea i videćeš da gol može da se postigne i iz polušanse a kamoli iz šanse. Pusti iskompleksirane navijače i uradi šta je najbolje za ovaj tim i našu reprezentaciju.Budi siguran da će svi pravi ljubitelji i poznavaoci fudbala bez obzira za koga navijaju pozdraviti tu ideju pogotovo kad majstor Kleo počne da buši protivničke mreže. Ne obraćaj pažnju na mišljenje onih koji utakmice ,,posmatraju"okrenuti leđima prema terenu. I odustani od beznadežnih pokušaja sa drvećem tipa Šćepović, Lekić i njima slični.

Ronaldo_r9_

pre 11 godina

Dokle vise da se podmlađujemo-dokle ce svaki selektor da se vadi na to, Subotića nema...pa zar je moguće da takva politika vlada u reprezentaciji-dečko zaslužuje da mu jedan Mihajlović čisti kopačke posle svake utakmice, voleo sam Mihu ali nakon ovog svega i foliranja za himnu NIJE TO VIŠE TO, bolje da nije ni dolazio, himna treba da se peva ali postoje mnogi načini za to, mislio je da će na taj način dobiti mnogo pluseva a kod MENE LIČNO je takav pristup dobio MINUS...

SideSwipe

pre 11 godina

Beograd je moj grad, i volim ga vise nego ista, ali mi zaista ne treba da igramo utakmice tamo, osim ako gostuje Hrvatska, Francuska, Nemacka, ili neka ekipa takvog kalibra. Imamo NS, Nis, pa cak I Banjaluku!

veliki strumf

pre 11 godina

Prvi gol - Benteke sam u sesnaestercu medju dvojicom nasih stopera (sam u smislu jedini Belgijanac u 16). Drugi i treci gol - sami kao duhovi, nigde nikog ni blizu igraca. Otvorili se previse, zaboravili na nas gol, a odigrali drugo poluvreme bez svezine i jos smo dobro i prosli. Eto kakve smo pacerske golove primili, a u odbrani nam igraci Celsija, Liona i dvojica iz Sitija. Ma dobro smo i prosli, jer smo igrali sa par igraca manje (Mijailovic, Scepovic od kad je usao).

boban,nis

pre 11 godina

Puna posdrska Mihajlovicu!Odavno mi nije tesko pao poraz u fudbalu kao ovaj.Momci su igrali fenomenalno,ali kad nece,nece.Samo napred,sa ovakvim pristupom igri pa sta bude.Jedino mi zao sto ce mnogi koji nisu gledali utakmicu pomisliti da nemamo pojima!

mnogi nestandardni

pre 11 godina

mihajlovic ne cuje sebe sta prica,slusam i ne verujem,"Malo naših igrača igra standardno u svojim klubovima... "WTF!!!jedino je ivanovic nesto pruzio,markovic gurne loptu pretrci jednog igraca i u drugom duelu trazi kontakt da padne...neosporno da ima neki potencijal ali...scepovic ulazi da resi mec kuku i lelek!!!

dr.

pre 11 godina

bojim se da ne idemo mi nigde dragi nas selektore... Ove godine nasi orlici ce da prate SP sa svojih televizora ako mene pitate. Jer tamo idu reprezentacije idu koje mogu da daju gol, jer utakmicu pobedjuje ona ekipa koja da gol a ne koja vise promasi

legenda

pre 11 godina

Bravo Miha, sad pravac na vezbanje horskog pevanja, to je puno bitnije nego kako se igra...himna je svetinja a sto nas Belgijanci mlatnuse 3:0 ko nas za to pita...ahahahahahahahah

kljuse

pre 11 godina

Kakvi jadnici, svi ovi hejteri i zvizdaci i duhoviti komentatori na temu horskog pejvanja. Da znate ista o fudbalu, vidjeli bi Srbija odavno nije odigrala bolju utakmicu, momci izginuli, svi do jednog i stvarno ih zalim sto predstavljaju ovakvu jadnu drzavu i narod...

djole

pre 11 godina

Uvek neki razlozi, zbog ovoga zbog onoga, a inace niko nije kriv, ni ti, ni Tole...nema krivca...nego tamo neki razlozi, sve zamalo da pobedimo a na kraju 0:3! Pa sta si bre ti Mihajlovicu do sada kao trener pokazao u bilo kojem klubu? U svakom klubu do sada si dobio otkaz!

raso

pre 11 godina

Bas lopta nije htela u gol...
Ali bar nema sta da im se zameri, rezultat ne pokazuje odnos snaga na terenu. Ekipa je mlada i treba im dati podrsku...
Znam da ce biti komentara koji ce da ih krive za poraz ali njima ne treba pridavati nikakav znacaj.
Samo nastavite tako da igrate a rezultat ce doci.

dzimbo

pre 11 godina

Krajem osamdesetih oterao ja zastavu 101 kod mastor Joleta da je doradimo malo. Rekoh njemu majstor Jole hocu da moze da ide minimum 160 km na cas. Kaze Jole, nema problema Dzile al samo da znas ima da ti motor produva za sat muske voznje.
E to se dogodilo nasoj reprezentaciji veceras.

Nepismen

pre 11 godina

Irska izgubila 1:6 a publika aplodira kad su postigli gol i na kraju isto niko nije zvizdao. A nasi borili su se, trcali, stvarali sanse ali publiku to ne interesuje stvarno je tuzno imati takve navijace...

djole

pre 11 godina

Prvih pola sata je bilo lepo za oko, ali tako smeju da igraju samo reprezentacije ciji igraci imaju snage za svih 90 minuta takve igre, stalni presing na odbranu Belgijanaca.
Nasi su u zadnjih pola sata prestali da disu!
Eto zasto Mihajlovic ipak nije za ozbiljnog trenera.

Nemanja1982

pre 11 godina

Ma imate vi još 7 utakmica, ali objektivno nemate pojma. Izgubiš 3-0 i onda kažeš nismo loše igrali. Šta nismo loše radili.? Trčali su do 70-og minuta odlično i onda su stali. Zašto su stali - zato što ne mogu da trče 90 minuta u visokom ritmu i nikada neće moći i zato što prime 2 gola i onda mentalno padnu. Kontra skoro da ne postoji - oduzmu loptu na pola, a igrač ne zna koncepciju ko se kako kreće, gde lopta ide na stranu il u sredinu isl. Igrači nemaju osećaj za gol i to je činjenica. Pobede nad Velsom, Maltom i ostalom boranijom koja fudbal igra amaterski ili skoro amaterski me ne zanima i da je bila 10-0. Ozbiljnijoj ekipi teško da ovi igrači mogu dati gol. Miha je uporan i neće sklapati takmičarski tim da utakmicu dobije već on ima nameru da stvara tim. To je ok ako nije cilj SP, ali ako je to cilj, onda je Srbija promašila pravac toilko da povratka više nema. Sada je i kasno menjati trenera, pozivati druge igrače isl. Miha je veoma loše odardio posao do sada.

Mile

pre 11 godina

Niko ne komentarise da Belgija ima fantasticnu reprezentaciju i da su realno po kvalitetu mnogo bolji. Reprezentacija Srbije je pruzila MAKSIMUM. Falila nam je sreca i standardno jedan centrafor za nesto vise. Puna podrska Mihi, i ako se ja licno ne slazem sa nekim njegovim potezima.

Kumanovo

pre 11 godina

Ako samo malo imas Nesto covecko u sebi idi molim te daj neko ko zna fudbal da vodi reprezentsciju a ne ti. Izjava da smo Pali u drugom poluvremenu zbog toga sto Nasi nisu standardni I nemaju kondicije, ne igraju u svoe ekipe, sto si ih zvao.....

Ivan-KG

pre 11 godina

Bilo bi licemerno da te omalovažavamo zbog jedne utakmice, ali tvoje odluke su kumovale ovome. Nisi ti kriv što igrači promaše onoliko šansi u prvom, ali kako to da za Subotića nema mesta u startnoj? Odbrana je primala školske golove, štoperi ostavljaju Kolarova da skače sa njihovim špicem oO Kako to pokušavaš da utakmicu preokreneš tako što uvodiš debitante, posebno Šćepovića koji ni u klubu niti je standardan niti tako često daje golove. Logičnije je da si zvao napadače iz mlade, Kojića ili Mudrinskog koji redovno daju golove. No lako je sad pametovati, ali izjava "ne igraju u svojim klubovima" haha pa zašto ih zoveš onda!?

G

pre 11 godina

Cinjenicno stanje, bez obzira na poraz ili pobedu.
Golman - Realno nemamo dobrog golmana, za kojeg moze da se kaze to je to.
Odbrana najbolji deo tima, njima generalno nema sta puno da se zameri, ali kao i svakome ima na odredjenim stvarima i situacijama.
Ivanovic i Kolarov - Trenutno ubedljivo najbolji igraci Srbije,
Bisevac - Nekad gore, nekad dole, nikako da uhvati kontinuitet.
Nastasic - potencijal, ali Subotic trenutno definitivno u prednosti zbog kvaliteta i iskustva.
Ignjovski - Ni u Verderu nije standardan, zna da bije, sa loptom ne toliko dobar sto na ovom nivou nije dovoljno.
Mijailovic - Takodje veliki talentat, ali i u Zvezdi na njegovoj poziciji je korisniji Milivojevic zbog bolje ofanzive.
Markovic - Decko se gura i to je to. On u JSL ligi ne pokazuje nista posebno, sta da se ocekuje u Srbiji. Zna da trci pravolinijski dok ima snage i kraj.
Tosic - Najsebicniji igrac u savremenoj istoriji srpskog fudbala. Samo zna sta je levo, dok desno ne zna sta znaci. Najveci protivnik u nasim redovima, za igru.
Tadic - Jedini igrac od kojeg ima neke koristi u ovom timu, pre svega veznom redu. Dobar na lopti, krajnje nesebican sto je veoma bitno.
Djuricic - Decko je zrtva taktike, koja je u samom startu konfuzna, jer nam ceo vezni red i napad imaju sve zajedno 200 kila, prosecne visine oko 170 i nesto, a protiv sebe imaju kapitena Sitija, Arsenala, stopera Totinhema... Kao da ne znamo protiv koga igramo.
Izmene... Mozda za siri spisak igtaca.

musa dembele

pre 11 godina

Ne mozese se Mihajlovicu s prosekom od 22 godine na SP... Da si bar dosao umesti Pizona,pa da to iskoristis za formiranje malade selekcije. Sad bi bar imali neko iskustvo.. Ovo je izgledalo kao juniori kad se napale i propustaju sanse,a onda ih iskusni docekaju i zgaze! Sad se MKD mora dobiti,bice tesko..

Dunster

pre 11 godina

Pada kiša , klizav teren , a mi forsiramo igru po bokovima ?? Celu utakmicu nismo napravili akciju kroz sredinu i da neko šutne sa 15-20 metra po zemlji. O Tošićevoj sebičnoj igri ne bi trošio vreme, ali ključan momenat je bio kad je on kod korner zastavice izbacio fintom svog čuvara i umesto da odma centrira, on pokušava da ga ponizi, tad sam znao da se takve stvari obavezno kažnjavaju u svakom sportu. Druga stvar je katastrofalan Ignjovski. I tužno je da je Bane delovao najkonkretnije u napadu. Marković kao da mesec dana nije ništa jeo. Ubeđen sam da ako ne dobijemo makedonce, da su kvalifikacije već gotove za Srbiju , a kako smo bili bezopasni i bezidejni protiv malo čvršće ekipe kakva je Belgija, teško da i remi izvučemo sa makedoncima. Daj bože da grešim, ali belgijanci su nas mogli pošteno napuniti u drugom poluvremenu koliko su imali 100% šansi.

djura putnik

pre 11 godina

A zasto ne bi Srbija, kao mnoge reprezentacije sveta naturalizovala par napadaca i par golmana? Svaka cast na pozrtvovanju prvih sat vremena ali Miha brate rezultat se pamti, bruka brate, bruka, tri nula u sred Beograda!

Iskreni navijac

pre 11 godina

Svi mi znamo Mihajlovicu da smo do 50-60 min.sa Belgijom nosili se koliko-toliko, a sta cemo sa rest. Tu nas protivnik bukvalno receno ispreskace dok nasi samo sto ne popadaju po terenu. E to je nas veciti problem. I da smo poveli sa 1:0 nakon 60 min. oni bi preokrenuli rezultat. Sta uciniti da igraci igraju 95 minuta ako zatreba, sta????

Mija

pre 11 godina

Subotic u postavu,pod hitno!! Ti jesi selektor,ali nismo mi (a posle veceras nadam se ni ti) slepi,pa da nas vortas ovako..Bisevac je spor,a ovaj Mijailovic je jos zelen da cuva i losije od Hazarda..Matic i Subotic!

ĆOSA

pre 11 godina

DEMAGOG Miha je jedini krivac.To je čovek bez trenerskih rezultata,a priča kao da je Murinjo.Najuriti Mihajlovića jer nam je unazadio igru.Prek čovek je loš čovek,pedagog!

Aco

pre 11 godina

"Malo naših igrača igra standardno u svojim klubovima. Dok su imali benzina sve je bilo dobro. Nisu u kondiciji i nemaju fizičku pripremu kao igrači koji igraju stalno, to smo i znali, ali ne možemo da promenimo više od tri igrača", istakao je selektor.

Pa mozes da menjas vise od tri igraca pre meca ali ti si sam odlucio da Subotic, Jankovic, Djordjevic i Djudjic nisu dovoljni dobri i spremni da igraju. Nastavi sa Scepovicem.

Miha ide dalje, a Srbija?

pre 11 godina

Sta kaze Mihajlovic: "Idemo dalje?" Izgubili 3:0, a on ni reci o svojoj odgovornosti, nego bi, k'o i svi pre njega - dalje?! Ama, dokle dalje, Mihajlovicu? Dok ne izgubimo sve sanse za plasman na svetsko prvenstvo? Kazes da vecina igraca nije standardna u svojim timovima - pa, ko ih je uvrstio u tim? I, zaista je neverovatno da u jednoj takvoj nesigurnoj, neiskusnoj odbrani nema mesta za Subotica, koji je na svojoj poziciji jedan od najboljih u Evropi! Sve u svemu - od tvoga "dalje" tesko da ce ista biti, Mihajlovicu! Belgija i Hrvatska rutinski grabe napred, a Srbija i dalje ide sve dalje i dalje od svetskog prvenstva! Ili Miha mozda namerava da tim uvezbava za - 2018.godinu?! Ne bi me cudilo...

reprezentacija ramadanizacija

pre 11 godina

izgubio si ti druže kad si mićka i biševca stavio u startnu, prvi kasni na blok, drugom beži igrač na petoparcu.. dok subotić i matić gledaju i ne veruju.. e moj miho, za sitne novce si se prodao..

Nikola

pre 11 godina

Miho dodji u Novi Sad ovde nece Zvezdasi zvizdati Tosicu, otisao im Stojke pa nasli novu zrtvu. Inace Bisevac zeznuo dva gola pa ne vidim da je dobio i jedan zvizduk. Mislim da je bolje da igraju svi igraci Zvezde, nego da bude ovako brukanje sa zvizducima. Scepovic kod prvog kontakta, zizduci, Lazaru se samo cekao los potez, opet zvizduci. Mijajilovic izgubi 10 lopti svi cute.

dragan

pre 11 godina

Srbija je primila dva gola zato sto je imala igrac koji je bio bavan u odbrani.Bisevac nikako nije morao biti u timu na utakmicu gde protivnik ima brzu kontru i polukontru. Mislim da je Mihajlovic pogresio, a na klupi ima brzi igrac koji je standardni u Dortmundu.
Ipak ovaj mlad tim je bio vrlo dobar ali je platio danak neiskustva.
Mislim da selektor ipak treba da ide pretpazljivije sa taktikom.
Bravo momci borili ste se lavovski.

Nepismen

pre 11 godina

Irska izgubila 1:6 a publika aplodira kad su postigli gol i na kraju isto niko nije zvizdao. A nasi borili su se, trcali, stvarali sanse ali publiku to ne interesuje stvarno je tuzno imati takve navijace...

dzimbo

pre 11 godina

Krajem osamdesetih oterao ja zastavu 101 kod mastor Joleta da je doradimo malo. Rekoh njemu majstor Jole hocu da moze da ide minimum 160 km na cas. Kaze Jole, nema problema Dzile al samo da znas ima da ti motor produva za sat muske voznje.
E to se dogodilo nasoj reprezentaciji veceras.

reprezentacija ramadanizacija

pre 11 godina

izgubio si ti druže kad si mićka i biševca stavio u startnu, prvi kasni na blok, drugom beži igrač na petoparcu.. dok subotić i matić gledaju i ne veruju.. e moj miho, za sitne novce si se prodao..

kljuse

pre 11 godina

Kakvi jadnici, svi ovi hejteri i zvizdaci i duhoviti komentatori na temu horskog pejvanja. Da znate ista o fudbalu, vidjeli bi Srbija odavno nije odigrala bolju utakmicu, momci izginuli, svi do jednog i stvarno ih zalim sto predstavljaju ovakvu jadnu drzavu i narod...

boban,nis

pre 11 godina

Puna posdrska Mihajlovicu!Odavno mi nije tesko pao poraz u fudbalu kao ovaj.Momci su igrali fenomenalno,ali kad nece,nece.Samo napred,sa ovakvim pristupom igri pa sta bude.Jedino mi zao sto ce mnogi koji nisu gledali utakmicu pomisliti da nemamo pojima!

Mile

pre 11 godina

Niko ne komentarise da Belgija ima fantasticnu reprezentaciju i da su realno po kvalitetu mnogo bolji. Reprezentacija Srbije je pruzila MAKSIMUM. Falila nam je sreca i standardno jedan centrafor za nesto vise. Puna podrska Mihi, i ako se ja licno ne slazem sa nekim njegovim potezima.

Mija

pre 11 godina

Subotic u postavu,pod hitno!! Ti jesi selektor,ali nismo mi (a posle veceras nadam se ni ti) slepi,pa da nas vortas ovako..Bisevac je spor,a ovaj Mijailovic je jos zelen da cuva i losije od Hazarda..Matic i Subotic!

Ivan-KG

pre 11 godina

Bilo bi licemerno da te omalovažavamo zbog jedne utakmice, ali tvoje odluke su kumovale ovome. Nisi ti kriv što igrači promaše onoliko šansi u prvom, ali kako to da za Subotića nema mesta u startnoj? Odbrana je primala školske golove, štoperi ostavljaju Kolarova da skače sa njihovim špicem oO Kako to pokušavaš da utakmicu preokreneš tako što uvodiš debitante, posebno Šćepovića koji ni u klubu niti je standardan niti tako često daje golove. Logičnije je da si zvao napadače iz mlade, Kojića ili Mudrinskog koji redovno daju golove. No lako je sad pametovati, ali izjava "ne igraju u svojim klubovima" haha pa zašto ih zoveš onda!?

Boki

pre 11 godina

Drage komsije, malo strplčjenja imate odlicnu mladu ekipu, dajte im vremena malo nemoze nista preko nooi, strpljen spasen ovi momci vam se bar bore i ginu za dres, samo polako, pozdrav iz Bosne sve najbolje vam zelim

G

pre 11 godina

Cinjenicno stanje, bez obzira na poraz ili pobedu.
Golman - Realno nemamo dobrog golmana, za kojeg moze da se kaze to je to.
Odbrana najbolji deo tima, njima generalno nema sta puno da se zameri, ali kao i svakome ima na odredjenim stvarima i situacijama.
Ivanovic i Kolarov - Trenutno ubedljivo najbolji igraci Srbije,
Bisevac - Nekad gore, nekad dole, nikako da uhvati kontinuitet.
Nastasic - potencijal, ali Subotic trenutno definitivno u prednosti zbog kvaliteta i iskustva.
Ignjovski - Ni u Verderu nije standardan, zna da bije, sa loptom ne toliko dobar sto na ovom nivou nije dovoljno.
Mijailovic - Takodje veliki talentat, ali i u Zvezdi na njegovoj poziciji je korisniji Milivojevic zbog bolje ofanzive.
Markovic - Decko se gura i to je to. On u JSL ligi ne pokazuje nista posebno, sta da se ocekuje u Srbiji. Zna da trci pravolinijski dok ima snage i kraj.
Tosic - Najsebicniji igrac u savremenoj istoriji srpskog fudbala. Samo zna sta je levo, dok desno ne zna sta znaci. Najveci protivnik u nasim redovima, za igru.
Tadic - Jedini igrac od kojeg ima neke koristi u ovom timu, pre svega veznom redu. Dobar na lopti, krajnje nesebican sto je veoma bitno.
Djuricic - Decko je zrtva taktike, koja je u samom startu konfuzna, jer nam ceo vezni red i napad imaju sve zajedno 200 kila, prosecne visine oko 170 i nesto, a protiv sebe imaju kapitena Sitija, Arsenala, stopera Totinhema... Kao da ne znamo protiv koga igramo.
Izmene... Mozda za siri spisak igtaca.

Djole

pre 11 godina

priznajem jesam kudio reprezentaciju u poslednje vreme ali sada borbenost je bila tu ne mogu da kažem , bilo je svega tu ali taj rani gol nije pao. Iskreno mislim da Srbija nije zaslužila da izgubi s ovolikom razlikom ali ovo je izgleda surova slika modernog fudbala - ne pobeđuje onaj ko je bolji nego ko iskoristi svoje prilike.
Mislim da ima šanse da se stvori reprezentacija od ovih igrača ali mora se pronaći napadač definitivno

veliki strumf

pre 11 godina

Prvi gol - Benteke sam u sesnaestercu medju dvojicom nasih stopera (sam u smislu jedini Belgijanac u 16). Drugi i treci gol - sami kao duhovi, nigde nikog ni blizu igraca. Otvorili se previse, zaboravili na nas gol, a odigrali drugo poluvreme bez svezine i jos smo dobro i prosli. Eto kakve smo pacerske golove primili, a u odbrani nam igraci Celsija, Liona i dvojica iz Sitija. Ma dobro smo i prosli, jer smo igrali sa par igraca manje (Mijailovic, Scepovic od kad je usao).

ĆOSA

pre 11 godina

DEMAGOG Miha je jedini krivac.To je čovek bez trenerskih rezultata,a priča kao da je Murinjo.Najuriti Mihajlovića jer nam je unazadio igru.Prek čovek je loš čovek,pedagog!

Milan010

pre 11 godina

Zaljubio sam se u fudbal kad je Miha uvalio 3 gola iz slobodnjaka Sampdoriji, u dresu Lazia. Od tad mi je Miha omiljeni fudbaler a Lazio omiljeni tim. Navijao sam da Sinisa postane selektor, ali... Ne moze Bisevac ispred Subotica, ne moze slabotelesni Markovic od starta, ne moze da se igra bez spica jer mi nismo Spanija ili Barsa... Jesmo igrali lepo, ali ko da ce da uvali gol? Svi nasi "napadaci" zajedno nemaju 2m i 100kg... Nema nista od SP, ali ajmo bar da se uigravamo, bez menadzerskih pulena i igraca koji igraju u seoskim klubovima (CZ i Partizan)....

raso

pre 11 godina

Bas lopta nije htela u gol...
Ali bar nema sta da im se zameri, rezultat ne pokazuje odnos snaga na terenu. Ekipa je mlada i treba im dati podrsku...
Znam da ce biti komentara koji ce da ih krive za poraz ali njima ne treba pridavati nikakav znacaj.
Samo nastavite tako da igrate a rezultat ce doci.

mnogi nestandardni

pre 11 godina

mihajlovic ne cuje sebe sta prica,slusam i ne verujem,"Malo naših igrača igra standardno u svojim klubovima... "WTF!!!jedino je ivanovic nesto pruzio,markovic gurne loptu pretrci jednog igraca i u drugom duelu trazi kontakt da padne...neosporno da ima neki potencijal ali...scepovic ulazi da resi mec kuku i lelek!!!

dragan

pre 11 godina

Srbija je primila dva gola zato sto je imala igrac koji je bio bavan u odbrani.Bisevac nikako nije morao biti u timu na utakmicu gde protivnik ima brzu kontru i polukontru. Mislim da je Mihajlovic pogresio, a na klupi ima brzi igrac koji je standardni u Dortmundu.
Ipak ovaj mlad tim je bio vrlo dobar ali je platio danak neiskustva.
Mislim da selektor ipak treba da ide pretpazljivije sa taktikom.
Bravo momci borili ste se lavovski.

Iskreni navijac

pre 11 godina

Svi mi znamo Mihajlovicu da smo do 50-60 min.sa Belgijom nosili se koliko-toliko, a sta cemo sa rest. Tu nas protivnik bukvalno receno ispreskace dok nasi samo sto ne popadaju po terenu. E to je nas veciti problem. I da smo poveli sa 1:0 nakon 60 min. oni bi preokrenuli rezultat. Sta uciniti da igraci igraju 95 minuta ako zatreba, sta????

dokle vise cigani s

pre 11 godina

za zalaganje i igru narocito u prvom poluvremenu svaka cast momcima puna podrska nastavite tako docice i pobede a za atmosferu na tribinama sta reci jedna velika nula definitivno treba igrati van beograda ili marakane jer ovi veliki i pravi "srbi" navijaju samo
za cz

legenda

pre 11 godina

Bravo Miha, sad pravac na vezbanje horskog pevanja, to je puno bitnije nego kako se igra...himna je svetinja a sto nas Belgijanci mlatnuse 3:0 ko nas za to pita...ahahahahahahahah

steva

pre 11 godina

stvarno dosta lupetanja komentatora ... nadigrali smo ih 100%, i izgubili sa tri nula ... i to JESTE fudbal ... ja zaista ne mogu da budem nezadovoljan i nemam ništa nikome da zamerim ... ajde sad, raziđite se, ovde više nema šta da se vidi ... idemo dalje ...

Nikola

pre 11 godina

Miho dodji u Novi Sad ovde nece Zvezdasi zvizdati Tosicu, otisao im Stojke pa nasli novu zrtvu. Inace Bisevac zeznuo dva gola pa ne vidim da je dobio i jedan zvizduk. Mislim da je bolje da igraju svi igraci Zvezde, nego da bude ovako brukanje sa zvizducima. Scepovic kod prvog kontakta, zizduci, Lazaru se samo cekao los potez, opet zvizduci. Mijajilovic izgubi 10 lopti svi cute.

Aco

pre 11 godina

"Malo naših igrača igra standardno u svojim klubovima. Dok su imali benzina sve je bilo dobro. Nisu u kondiciji i nemaju fizičku pripremu kao igrači koji igraju stalno, to smo i znali, ali ne možemo da promenimo više od tri igrača", istakao je selektor.

Pa mozes da menjas vise od tri igraca pre meca ali ti si sam odlucio da Subotic, Jankovic, Djordjevic i Djudjic nisu dovoljni dobri i spremni da igraju. Nastavi sa Scepovicem.

Nemanja1982

pre 11 godina

Ma imate vi još 7 utakmica, ali objektivno nemate pojma. Izgubiš 3-0 i onda kažeš nismo loše igrali. Šta nismo loše radili.? Trčali su do 70-og minuta odlično i onda su stali. Zašto su stali - zato što ne mogu da trče 90 minuta u visokom ritmu i nikada neće moći i zato što prime 2 gola i onda mentalno padnu. Kontra skoro da ne postoji - oduzmu loptu na pola, a igrač ne zna koncepciju ko se kako kreće, gde lopta ide na stranu il u sredinu isl. Igrači nemaju osećaj za gol i to je činjenica. Pobede nad Velsom, Maltom i ostalom boranijom koja fudbal igra amaterski ili skoro amaterski me ne zanima i da je bila 10-0. Ozbiljnijoj ekipi teško da ovi igrači mogu dati gol. Miha je uporan i neće sklapati takmičarski tim da utakmicu dobije već on ima nameru da stvara tim. To je ok ako nije cilj SP, ali ako je to cilj, onda je Srbija promašila pravac toilko da povratka više nema. Sada je i kasno menjati trenera, pozivati druge igrače isl. Miha je veoma loše odardio posao do sada.

djura putnik

pre 11 godina

A zasto ne bi Srbija, kao mnoge reprezentacije sveta naturalizovala par napadaca i par golmana? Svaka cast na pozrtvovanju prvih sat vremena ali Miha brate rezultat se pamti, bruka brate, bruka, tri nula u sred Beograda!

djole

pre 11 godina

Prvih pola sata je bilo lepo za oko, ali tako smeju da igraju samo reprezentacije ciji igraci imaju snage za svih 90 minuta takve igre, stalni presing na odbranu Belgijanaca.
Nasi su u zadnjih pola sata prestali da disu!
Eto zasto Mihajlovic ipak nije za ozbiljnog trenera.

Nik

pre 11 godina

1:0 bi bio nesretan spret okolnosti, losa sreca ili kiks. 3:0 je ipak cista pobjeda. Miha ne radis dobro, imas losu narav i uvijek ti je neko drugi kriv. Los si izbornik i to it je.

majstori, majstori

pre 11 godina

Jedini iskusan koji je ovde stvarno kiksnuo si TI, jer u ovako vaznim utakmicama eksperimentises sa debitantima i fudbalskim diletantima!

musa dembele

pre 11 godina

Ne mozese se Mihajlovicu s prosekom od 22 godine na SP... Da si bar dosao umesti Pizona,pa da to iskoristis za formiranje malade selekcije. Sad bi bar imali neko iskustvo.. Ovo je izgledalo kao juniori kad se napale i propustaju sanse,a onda ih iskusni docekaju i zgaze! Sad se MKD mora dobiti,bice tesko..

dr.

pre 11 godina

bojim se da ne idemo mi nigde dragi nas selektore... Ove godine nasi orlici ce da prate SP sa svojih televizora ako mene pitate. Jer tamo idu reprezentacije idu koje mogu da daju gol, jer utakmicu pobedjuje ona ekipa koja da gol a ne koja vise promasi

Miha ide dalje, a Srbija?

pre 11 godina

Sta kaze Mihajlovic: "Idemo dalje?" Izgubili 3:0, a on ni reci o svojoj odgovornosti, nego bi, k'o i svi pre njega - dalje?! Ama, dokle dalje, Mihajlovicu? Dok ne izgubimo sve sanse za plasman na svetsko prvenstvo? Kazes da vecina igraca nije standardna u svojim timovima - pa, ko ih je uvrstio u tim? I, zaista je neverovatno da u jednoj takvoj nesigurnoj, neiskusnoj odbrani nema mesta za Subotica, koji je na svojoj poziciji jedan od najboljih u Evropi! Sve u svemu - od tvoga "dalje" tesko da ce ista biti, Mihajlovicu! Belgija i Hrvatska rutinski grabe napred, a Srbija i dalje ide sve dalje i dalje od svetskog prvenstva! Ili Miha mozda namerava da tim uvezbava za - 2018.godinu?! Ne bi me cudilo...

vuk1971

pre 11 godina

želim da pozdravim momke i selektora...srbija je večeras u većem dijelu meča igrala moderan fudbal,na koji može biti ponosna.rezultat je takav kakav jeste ,ali nije pravi omjer kvaliteta(3.gol iz ofsajda ).glavu gore,ovakvom igrom ovakvu belgiju možemo dobiti u briselu,garant...sad se treba okrenuti skoplju i tražiti 3 boda...uzdravlje

Dunster

pre 11 godina

Pada kiša , klizav teren , a mi forsiramo igru po bokovima ?? Celu utakmicu nismo napravili akciju kroz sredinu i da neko šutne sa 15-20 metra po zemlji. O Tošićevoj sebičnoj igri ne bi trošio vreme, ali ključan momenat je bio kad je on kod korner zastavice izbacio fintom svog čuvara i umesto da odma centrira, on pokušava da ga ponizi, tad sam znao da se takve stvari obavezno kažnjavaju u svakom sportu. Druga stvar je katastrofalan Ignjovski. I tužno je da je Bane delovao najkonkretnije u napadu. Marković kao da mesec dana nije ništa jeo. Ubeđen sam da ako ne dobijemo makedonce, da su kvalifikacije već gotove za Srbiju , a kako smo bili bezopasni i bezidejni protiv malo čvršće ekipe kakva je Belgija, teško da i remi izvučemo sa makedoncima. Daj bože da grešim, ali belgijanci su nas mogli pošteno napuniti u drugom poluvremenu koliko su imali 100% šansi.

Kumanovo

pre 11 godina

Ako samo malo imas Nesto covecko u sebi idi molim te daj neko ko zna fudbal da vodi reprezentsciju a ne ti. Izjava da smo Pali u drugom poluvremenu zbog toga sto Nasi nisu standardni I nemaju kondicije, ne igraju u svoe ekipe, sto si ih zvao.....

pevac

pre 11 godina

ajde bre ljudi pokazite bar malo vere u ovaj tim i u Mihu, ja ipak mislim da on radi dobar posao, pravimo tim koji ce za par godina biti kompaktan i efikasan, ipak je cilj da stvorimo dobru ekipu, a ako odemo na to prvenstvo-super... al boze moj ipak smo mi Srbi...

djole

pre 11 godina

Uvek neki razlozi, zbog ovoga zbog onoga, a inace niko nije kriv, ni ti, ni Tole...nema krivca...nego tamo neki razlozi, sve zamalo da pobedimo a na kraju 0:3! Pa sta si bre ti Mihajlovicu do sada kao trener pokazao u bilo kojem klubu? U svakom klubu do sada si dobio otkaz!

Red Veteran

pre 11 godina

Miha, nije sto su iskusni kiksali nego sto smo jako pali i izgubili yempo, snagu i koncept igre nakon silnih promasaja. A onda zasluzeno kazna stize da je na kraju moglo biti jos i gore.
Vec od 55. minuta nasi su se predali, na kraju je samo bilo pitanje koliko golova cemo primiti. Nazalost, jos jednom dokazujemo da nismo u stanju odigrati 90 minuta u istom ritmu.
Belgija dobra ali daleko su oni od Spanaca i Nemaca.
Glavu gore, ovaj mladi tim ima potencijal ali samo ako nauce da ne gube moral.

Zoki

pre 11 godina

Posle pobede nad Velsom rekao sam da ako u prvoj ozbiljnijoj utakmici u zadnjoj liniji budu igrali Bisevac i Nastasic bicemo surovo kaznjeni.Za uporno ponizavanje Nevena Subotica decka koji je izmedju mogucnosti da zaigra za Nemacku,SAD i Srbiju izabrao zemlju svojih predaka i koji je sa svoje 23 godine i kvalitetniji a istovremeno mnogo iskusniji igrac od Bisevca,postoje samo 2 logicna razloga.Prvo ili je selektor totalno zalutao u trenerske vode,ili je kao sto neki bivsi reprenzetativci govore u kandzama menadzera Falji Ramadani,Serdjo Berti,itd.Mislim da je sansa da kroz ove kvalifikacije dobijemo par stopera svetske klase Subotic-Nastasic,to je jasno cak i ljudima koji povrsno prate fudbal.Bisevcu svaka cast ali mu stvarno nije mesto u ekipi njega ne treba kriviti za losu igru sinoc,jedini krivac je selektor

bojan

pre 11 godina

Briga me i za lajkove i dislajkove,ali moje je misljenje veceras definitivno utemeljeno,dobri su ovi momci imaju perspektivu ne sporimmedjutim za odlazak na SP moramo imati bar tri proverena igraca sa iskustvom,Mihino podmladjivanje nije u pravom momentu po mom misljenju ,to se postepeno radi,zato bi ako nije pi previse sujetan trebao pozvati par igraca koji imaju osecaj za gol a zasli su u godine sto opet nista ne znaci ,pa jedan Sedorf u 36.-oj razvaljuje u sred Brazila a mi podmladjujeno ekipu u nevreme i sto je najgore bez ikakve koncepcije!!!

ajd sad...

pre 11 godina

sva tri gola smo primili iz kontre a mogli smo jos tri da primimo . da li neko treba da pravi faul na centru ili u ranoj fazi kontranapada ? koliko zutih kartona smo dobili- jedan? bolje 4 zuta kartona nego tri gola u mrezi!

Nebojsa

pre 11 godina

Necu reci nista drugacije nego masa ljudi ovde, ali jedna stvar mi smeta. Ok je sve, podmladjivanje, igra, buducnost, ali ljudi glavni problem u nasem timu je nekoliko igraca koji se guraju u reprezentaciju preko znamo kog menadzera i zbog njih ne igraju oni koji treba da igraju i niko ne moze da me ubedi da nije tako. Subotic umesto Bisevca, Jankovic umesto Tosica, Kuzmanovic umesto Mijailovica, Djurdjic(Djordjevic) umesto Djuricica. O Scepovicu necu da trosim reci, to Sinisi ne mogu da oprostim, taj potez je trn u oku svima, zar covek koji sest meseci nije potrcao, tek se vratio u prvi tim Partizana treba da igra? Zrtvuje se ceo jedan ciklus reprezentacije, kao da je to nista pod parolom pravimo tim za buducnost. Koju buducnost? Ja hocu da gledam nase u Brazilu.
Tako je ocigledno sta se radi, ali se zato dize buka na nas navijace, kao da smo svi mi veverice.

veliki strumf

pre 11 godina

@Podmladjivanje na silu Kao da sam ja pisao komentar, apsolutno se slazem. Mladost da, ali ne po svaku cenu, mora se kombinovati mladost i iskustvo. Neverovatno je da u jednoj ovakvoj ekipi nema mesta za Jankovica koji standardno igra u Djenovi i daje golove, a ima za npr. Alena Stevanovica, Krsticica. Takodje, igra Mijailovic a za Kuzmanovica koji je bez sumnje daleko kompletniji igrac nema mesta. Djuricic je odlican igrac, ali ne u spicu, vec iza. I zaista, kad se vec znalo da nemamo snage, kud smo srljali prvih pola sata. I da, nisu krivi Bane i Kolarov, oni su morali da idu napred (zasluzni su za bar 4od 6 golova Velsu). Krivi su Mijailovic i Ignjovski, naravno i stari kikser Bisevac, koji te rupe nisu zatvorili.

zvzdr

pre 11 godina

bio sinoc na utakmici posle ko zna koliko... prvo, beogradska publika?? oko mene je bio sve sam bosanac! od 2-0 je takvo pozoriste nastalo, cuo sam sebe kako disem...a zvizdanje Tosicu?!? ej!!! Realno, momci odigrali dobro, nisu dali gol, nakantase nas ovi na iskustvo, i to je to, kakvo zvizdanje...
A na severu transparent oslobodite Bogdanova! na mecu iste one reprezentacije koju je taj izbacio sa evropskog... kakav smo narod, tim nam je odlican

my way

pre 11 godina

Joj Sinisa, ovo ti nije trebalo. Zaletali su se jos vise protiv Velsa, sto im tad nisi rekao da to ne valja? Nema potrebe uopste traziti krivca, pogotovo ne u Banetu i Kolarovu. Oni su klasa za ovu ekipu. I po kvalitetu i po fizickoj snazi i spremi i po iskustvu su daleko nasi najbolji igraci. Kod prvog kola je kiksnuo Bisevac, kad ti se to desi nakon toliko propustenih sansi tesko je preokrenuti protiv takvog protivnika i mi nismo imali kvalitet za to. Nema smisla da krivis bilo koga od igraca u situaciji kad tebi nas najbolji stoper Subotic sedi na klupi, a najbolji napadaci nisu ni u konkurenciji za reprezentaciju, tu mislim na Filipa Djordjevica, Ognjena Mudrinskog i Nikolu Djurdjica. U svakom slucaju puna podrska za momke i za selektora, sa malo doterivanja moze to da bude odlicna ekipa. Takodje, s'obzirom da imamo mlade veznjake Ignjovskog, Matica, Krsticica, Fejsu, a i Kuzmanovica, mozda je bolje Mijailovica (sta god ko rekao decko je veliki potencijal) dati Jankovicu, tamo je potrebniji.

mico

pre 11 godina

Dok god igraju Mijailovic, da bi se prodao, Biševac, koji je svjetlosnim godinama daleko od kvalitete i nivoa igre Subotica, i dok na terenu nema ni jednog klasičnog napadača, nemamo se mi čemu nadati! Đuričić je izvanredan igrač, ali to ne može da pokaže jer igra napadača, a momak je klasični plejmejker!!! A to da jedan Matić, koji igra standardno u jednoj Benfiki, nema mjesta u timu a ima ga Mijailović, to je posebna priča!

scheika

pre 11 godina

Nemamo mi sta da imamo vere u ovaj mladi tim i trenera. Fudbal : se igra zbog golova,i samo golova,a lepota je za Miss. Mi kao igrali fenomenalno ,a Belgija lose i uknjizi tri boda.Pa sada birajte komentatori.

kimi

pre 11 godina

nijedan ozbiljan trener u Evropi ne kritikuje i javno proziva igrace. Ovaj Mihajlovic nema kvalitete da bude dobar menadzer- nema dubinu, inteligenciju i autoritet. I nije istina da smo igrali dobro. Jesmo stvarali sanse ali pozadi smo bili skroz suplji i primili 3 gola. Poenta fudbala je dati vise golova nego protivnik.

koma

pre 11 godina

Meni i dalje nije jasno zasto nema mesta za Krasica i Ninkovica?
a da ne pricam o Nevenu Suboticu ,Kuzmanovicu pa cak i Lekicu i Zigicu kad boljih spiceva nemamo ,nekada moze da se igra bez klasicnog spica nekada ne
Primer Zigica koji nije neka igracina ali njega moraju da cuvaju uvek 2 igraca,sto naravno odmah pravi rupu u odbrani koju mogu da iskoriste nasi brzi poluspicevi kaki god da su
Mislim da smo se nekih igraca ipak prerano odrekli da podmladjivanju ali ne na ovaj i ovakav nacin
To niko u svetu ne radi tako sem naseg selektora,Miha ce mozda jednoga dana biti dobar trener,trenutno mislim da nije nista posebno i da nije izmislio nikakvu posebnu toplu vodu
Ne verujem da cemo se kvalifikovati dalje,zeleo bih naravno, ali mislim da to ipak nije realno ,ne sa ovakvim trenerom i ne sa ovim timom

nele

pre 11 godina

"ne igraju u svojim klubovima, nemaju benzina za 90 min."
zato je verovatno logicno sto subotica koji igra non-stop i jedan od zasluznijih sto je dortmund prvak nemacke drzis na klupi?

pera

pre 11 godina

ovaj scepovic ne moze gol da da ni filijali bsk-u a kao igra za reprezentaciju..strasno///
igrac za prodaju pa ga forsiraju da uzmu pare...karadzic i kompanija
samo me sinisa razocarao..mislio sam da ne mogu sa njim tako...

DeepDish

pre 11 godina

Ja bih prvenstveno od iskusnih, kada bih bio u poziciji kojoj ste vi g-dine Mihajlovicu, istakao samog sebe. Cini mi se da bas ova utakmica sa ovakvim supranikom nije bila prilika da se eksperimentise u odbrani vec da je bilo daleko pametnije iskoristiti Subotica(BTW igra standardno u Borusiji-prim na standardnost nasih reprezentativaca). Najkorisnije je naci pravi uzrok loseg rezultata iz prostog razloga, jer bi se tada lakse naslo resenje za buduce. A cinjenica je da ste imali promaju u odbrani, koja se narocito ispoljila u drugom poluvremenu kada je gol visio u vazduhu i bilo je pitanje trenutka kada ce Belgija dati drugi. Ocigledno vam je malo to promaklo u poluvremenu, jer da nije sigurno biste nesto promenili u toj liniji. Ili vi ipak malo ne znate posao..treceg nema!

Jovica

pre 11 godina

Ne znam zasto se ne razmislja o brazilcu Kleu.. kad je vec ocigledno da nemamo pravog i klasnog napadaca... a gde ces veceg motiva za Klea od toga da igra na mundijalu u svojoj zemlji.. mislim da bi on mogao biti pravi izbog u napadu

boki

pre 11 godina

Moje skromno amatersko misljenje:
umesto Bisevca-SUBOTIC (em je mladji em je kvalitetniji)
umesto Micka MATIC (mlad a iskusniji od Micka jedno 16x)
+ jedan PRAVI napadac!! Djuricic se video nije...pa nesretni Scepovic je bar imao sansu kad je usao, imao je sut ka golu. Djordjevic iz Nanta, Djurdjic iz Svedske....ma i Zigic samo da je klasican napadac!

obavesten

pre 11 godina

Ne stavljajte u usta markovica.decko je vanzemaljac.bitno da nije branio stojkovic i da se uporno forsira micko od pet miliona.ali sutra...malo sutra...azvizdite tosicu koji je nas ubedljivo najopasniji napadac.on se dokazao tamo gde treba i da sam na njegovom mestu otkazao bih ucesce u repki pa bih dozvolio da navijaci naseg najveceg kluba formiraju repku po svojoj zelji.ionako se svi trude da im udovolje i podilaze u svim sportovima.

da,da

pre 11 godina

Sinisa, moja jedina zamjerka je neigranje Subotica, milsim da je bolji od Bisevca.
Molim te, probaj Tosicu objasniti, da se ne igra fudbala, nego da igra fudbal.
0:3 stvrano nije realno, ali samo naprijed u narednim mecevima.

Mile

pre 11 godina

Fascinantno je da vi ljudi i dalje gledate fudbal i nadate se nekom uspehu nase reprezentacije. Pa oni ne zasluzuju dva reda u novinama. Sramota me je zbog svih vaterpolista, odbojkasa, tenisera, rukometasa i svih ostalih reprezentacija koje su zapravo nesto uradile.

Igor iz Skoplja

pre 11 godina

Drage komshije i braco, nemojte se bojati od nas iz prostog razloga sto ne igra Pandev. On je 70% nashe reprezentacija. I pored toga sto ga volim, moram reci da je idiotski postupio sto je sa Hrvatima dobio drugi zuti u 90 minutu zbog prigovora sudiji, koji je by the way stvarno sudio pristrasno za buduce "europljane". Dakle, bez Pandeva mi smo osa bez osila, nema ko da da gol, nema ko da spremi shansu, a vi cete sigurno dati bar jedan gol poshto imamo slabog golmana i kiksere u odbrani. Sa Pandevim bi bila posve druga pricha, ovako... sa srecom vam bila tri boda is Skoplja.

Peca

pre 11 godina

Scepovic, bas me briga ko ga gura u Partizanu jer navijam za Zvezdu, ali za reprezentaciju nema izgovora, to je teska sramota!!!
Subotic zasto ne igra, Bisevac kiksira stalno, ne prave se faulovi da se prekinu kontre a Belogijanci su pravili faulove da uspore igru nasih i to bez kartona.Ljudi, odlicno se igralo, ali sa dosta gresaka za analiziranje.Lekic unosi losu atmosferu, cim je usao nesto polemise sa saigracima, nesto mu se nije dopalo, tako nesto ne moze.
Beograd, sramota, prazna Marakana i jos zvizde, nadam se da se nece igrati vise u Beogradu.

sonic

pre 11 godina

Reprezentacija je na dobrom putu da postane tvrd orah za druge.Ne kazem da cemo biti neka sila ali ce bar mrsiti konce drugima.
Da smo njihove napade prekidali u najranijoj fazi jos na nasoj polovini,nekim bezazlenim faulom,ne bi se sve ovako zavrsilo.Evidentan nedostatak snage u finisu.

Miladin

pre 11 godina

Mene bi bilo sramota uopste dati ovakvu izjavu ,Mihajlovic je pre pocetka kvalifikacionog ciklusa rekao da ce igrati igraci koji su uvek u prvoj postavi u svom timu.Postavka sramotna,Mijailovic je jos mlad i neiskusan,napad sramotan nemamo ni jednog igraca koji moze da cusne loptu i da,da gol ,o Bisevcu ne bih ni da komentarisem ,Subotic je tata za njega.Nadam se ali iskreno se nadam da ce Mihajlovic u mecu sa Makedonijom napraviti drugaciju postavku gde ce igrati, Subotic umesto Bisevca i da umesto mladog Mijailovica stavi Matica ili fejsu ,a za napad stvarno ne znam sta bih rekao,treba da zove nekog iz stare garde nema potrebe da forsira tako mlade igrace posto oni stvarno nemaju taj kvalitet ,pa nama bi jedan Benteke iz Belgije mnogo znacio koji ume da postigne gol i da odlozi loptu toliko od mene.

T-portir

pre 11 godina

Evo, ko garantuje hrvatima da ce dobiti Vels u utorak?
I sta sad, bude situacija, mi dobijemo Mkd a hrvati izgube od Velsa, i sta onda? Zato molim za mir i tisinu, da pustimo mlade da igraju.
(D-genije, 13. oktobar 2012 12:45)

Samo se ti tjesi Hrvatima i njihovom igrom protiv Velsa puno ce ti pomoci u zivotu i srpskom sportu.Mi kad odvalimo Velsane a vi dobijete komad u Skopju ici ce te u kup Lilijane Ronheti zvi bio pa docekao..

Ko vlada nasim fudbalom

pre 11 godina

Ako su ti najiskusniji krivi, ti onda umesto njih ubaci jos par poletaraca, po mogucstvu Ramadanijevih, pa nek trce bez plana i sistema jedno poluvreme, a u drugom nek ih pune, pa cemo posle da pricamo kako nismo imali srece. Fudbal je igra kontrole i ritma svih 90 minuta, a ne brojanja stativa i sansi. To zna svako ko je poceo da trenira fudbal, pa makar i u omladincima trece Srpske lige. A sve ostalo su izgovori i prikrivanja mesetarenja.

Marko M

pre 11 godina

Konacno da vidim nasu reprezentaciju da igra fudbal!!! Ranije utakmice koje smo gubili ili dobijali bile su pravo mucenje za gledati. Sinocnji fudbal je bio pravo uzivanje! Izgubili smo pa sta? Ranije smo kao dobijali? Konacno smo igrali fudbal, i neka izbornik i momci samo nastave, neka ih ovo ne pokoleba. Samo neka nastave da rade svoj posao najbolje sto znaju, ja sam napokon ponosan na svoju reprezentaciju zato sto KONACNO igra fudbal, pa ne mora na kraju krajeva ni da ode u taj Brazil, znam da ce u buducnosti sa ovim selektorom i ovim pristupom fudbalu biti sigurno u prvih 20 reprezentacija sveta.

mateus

pre 11 godina

Kakvi jadnici, svi ovi hejteri i zvizdaci i duhoviti komentatori na temu horskog pejvanja. Da znate ista o fudbalu, vidjeli bi Srbija odavno nije odigrala bolju utakmicu, momci izginuli, svi do jednog i stvarno ih zalim sto predstavljaju ovakvu jadnu drzavu i narod...
(kljuse, 12. oktobar 2012 23:58)

Covece, pukli su 3-0, alo, 3-0 na svom terenu, kakva bre nikad bolja utakmica. Kad je Partizan sa Mateusom izgubio u Madridu od Reala sa 1-0 pa Mateusu cestitali, on je odgovorio kakve cestitke, izgubili smo, kakve veze ima da li sa 1-0 ili 5-0. E zato je Mateus Mateus i zato su Nemci veceras pocistili Irsku sa ne znam ni ja koliko, pratio sam do 0-5. Merilo kvaliteta je rezultat, kakva bre nikad bolja igra. Kad igras nikad bolje - pobedis. Ili se bar ne obrukas za istoriju sa 0-3 kod svoje kuce.

DzonyR

pre 11 godina

Odlicna selekcija,odlican selektor i kad gobe to je zato sto nisu imali srece a ne zato sto su nadigrani.Miha samo istraj na ovom poslu i vreme ce pokazati da su ovi momci nesto sto svi cekaju 20 godina.Svi koji imaju zamerku za nase igrace ili nisu gledali utakmicu ili namerno provociraju!

Maksa

pre 11 godina

Kao prvo ako igras sa dva krila to jest sa Tosicem i Markovicem onda gusis bekove kao sto su Bane i Kolarov.Iako su se oni ubacivali i igrali dobro u fazi napada to nije dobro jer Bane je izduvao i u 60 minutu jedva hodao.U takvoj postavci gde nemas spica koji bi bar malo skupio centralne bekove a samim tim i spoljne bekove nema potrebe da imas dva krilna igraca.Kazu Barsa nema spica ali zato dva krila maksimalno sire igru pa ovi u sredini vezu.Fakticki bez spica obezvrede dva centralna beka.Nisu nasa krila toliko dobra da naprave prodor pa samim tim nema potrebe gubiti igraca u veznoj liniji.lepo je kad imas takvog brzog igraca pa da ga pustis na liniju i kad se namesti jedan na jedan onda mu niko ne prilazi i nek gazi al to Tosic i Markovic nisu.Nase sanse nisu sanse vec poluprilike koje su vise plod zelje, htenja al nikako plod osmisljene i uigrane akcije.Da je kalibar za selektora Miha bi trebao da nadje resenje za spic.Npr.Mitrovic a iza njega Djuricic i Tadic i na krilu u ovakvoj utakmici pre Tosic nego Markovic.Markovic za neka gostovanja.Ignjovski nije los ali u nedostatku kvalitetnog manevra ili plejmejkera njegova defanziva gubi smisao pa samim tim i oduzete lopte nisu vidljive.Mislim da je trebalo vise da se zgusne sredina i vise sitnih faulova pa bi Belgija imala problem jer nema kontri i verujte da Belgija nije ekipa koja bi pobedila Skotsku il Makedoniju pa cak ni Vels na svom terenu jer ce se te ekipe braniti pa ce imati problem jer nemaju bas neku kreaciju u veznom redu.zivi bili pa videli.gluposti da fizicki nismo spremni nemaju podlogu jer Bane ,Kolarov Tosic odigraju godisnje 50-60 utakmica al ritam je taj koji nas je ubio.

Branko

pre 11 godina

Budimo realni, odavno nismo odigrali ovako lep fudbal, svi vi koji kudite Mihajlovića imate neki problem sa sobom, čovek ima stav, uporan je, rezultati će tek da se vide samo ga moramo pustiti da radi sa momcima. Od mene svaka čast za igru bez obzira na sve, samo onaj ko nije realan i ko je bezobrazan pljuvaće po reprezentaciji i posle ove utakmice. Narode podržimo našu zemlju bar jednom kako treba!

adam

pre 11 godina

srce je ostalo na terenu,a glava u svlačionici. nije samo sreća presudila. neorganizovani,nestrpljivi "banzai" napadi. umesto polako nadigravati odbranu oni su se u talasima zaletali na nju dok su imali snage. po onakvom vremenu niko ne može igrati pun gas 90 min. zato smo i prošli kao kamikaze. belgijanci nas mudro "dočekaše na nož". malo taktike siniša.

bolton

pre 11 godina

Odlicna selekcija,odlican selektor i kad gobe to je zato sto nisu imali srece a ne zato sto su nadigrani.Miha samo istraj na ovom poslu i vreme ce pokazati da su ovi momci nesto sto svi cekaju 20 godina.Svi koji imaju zamerku za nase igrace ili nisu gledali utakmicu ili namerno provociraju!
(DzonyR, 13. oktobar 2012 11:08)

Neverovatno je onda sta si ti gledao, a najgore je sto nisi video da u nasoj igri nema pravog vodje na sredini terena, nemamo nista ni u napadu, o nekim igracima kao sto su Mijajlovic, Djuricic, Scepovic, Ignjovski, Bisevac ne vredi ni raspravljati. Neki su trebali biti u Noricu, a ne u Beogradu. A opet, selektor trazi krivce u najiskusnijim igracima...mislim da je on najveci krivac i ovako selektirana reprezentacija. A potvrdu svega ovoga dobices u Skoplju...pa, ti i dalje pisi da je najtalentovanija ekipa u nas poslednih godina kada na kraju zavrsimo sa 10 ili 15 bodova manje od prvog...cccc...

Pepe

pre 11 godina

Bio na tekmi, penzionerska atmosfera, fudbal solidan, nismo imali srece u prvom poluvremenu a protivnik je kaznio svaku nasu gresku,propustenu priliku i rupu u odbrani... Krivo mi sto nismo dali barem jedan pocasni cisto zbog gol razlike ali bez centarfora ne ide sa "jacim" protivnicima... Jedino mi nije jasno zasto nema mesta za Subotica ???

Laik

pre 11 godina

U fudbalu nije bolji onaj ko bolje dribla nego onaj ko da više golova. Ako neko izgubi sa 3:0, nije bio bolji, bez obzira što je tokom cele utakmice bolje driblao i bolje centrirao.

lezdra

pre 11 godina

Sta Bisevac kriv? A nije Nastasic? Dokle? A smeta vam Mijailovic a ne smeta Scepovic.Ajde grobari ne smarajte.
(Nikola, 12. oktobar 2012 23:26)
'ajd druže mani se klubašenja i budi malo objektivan. Šta hoćeš da kažeš da Biševac nije isključivi krivac za prvi gol Belgijanaca koji je našim igračima odsekao noge, a pri tom Biševac ima 29 godina a Nastasić jedva 19. Koliko znam, Biševac je igrač Lionu a Nastasić Mančester sitiju i onda, kakve to ima veze sa "grobarima"?

koznakad

pre 11 godina

Kako rece nesretni moka slavnic sve je to samo sport, i krajnje je vreme da shvatimo gde nam je fudbalsko mesto, u zadnjim klupama, gde su nemirniji, malo losiji djaci, a ponekad i oni urade nesto dobro...pa polako...

pes

pre 11 godina

Ubedljivo natalentovanija generacija u poslednjih 20 godina. fascinantno je sto se ne plase duela, nema vracanja lopte nazad, nema puno gresaka u dodavanju, nema straha od davanja gola,nema nepotrebnih driblinga ali se vidi da su previse mladi tj. njmladja reprezentacija u evropi i sigrno da su napravom putu. l. markovic je nesto njtalentovanije sto smo imali u poslednjih 20 godina jedino sto ima i dalje problem pregleda igre ali ima i "problem" sto ima samo 18 godina. a i miha me nije razocarao iako sam u pocetku sumnjao u njega. a kapiten je prava katastrofa. nesto kao mikic u zvezdi. u svakom slucaju treba ih PODRZATI jer to i zasluzuju.

pjovan

pre 11 godina

Kao prvo, pohvale za sve ono sto je bilo dobro, a toga je sinoc zaista bilo dosta. Od atmosfere pa do niza dobrih akcija i sansi, a mislim da zelju vise ni oni zlonamerni ne mogu da poreknu. Kao drugo, zaljenje, manje zbog previsokog, mozda i nezasluzenog poraza, a mnogo vise zbog ove navale preteskih reci koja se skuplja, kako ovde na komentarima, tako i u pojedinoj danasnjoj stampi. Realno, postoje samo dve stvari zbog kojih treba da smo nezadovoljni: 1. mi nemamo igraca koji "misli" na terenu, za sebe i za ostalih deset! Jos od Piksija! Medjutim, takav igrac se radja, ne stvara se! 2. Sinisa Mihajlovic nije trener! Ovaj mladi tim ima perspektivu, ali pod hitno se na njegovo celo mora dovesti takticar, covek koji moze svojom postavkom igre neutralisati nedostatke celog tima: u reprezentaciji se fudbal ne uci, za to nikad nema dovoljno vremena, vec samo taktika reprezentativni tim cini manje ili vise kvalitetnim! Pogledajte sta je Kapelo napravio od Rusije. Nova Italija, iako su Rusi poslednjih godina prikazivali igru za nadigravanje. Juce ne! 1:0 u sestom minutu i kraj! Portugal jeste napadao, ali ni sa dva Kristijana im ne bi dao gol, da se igralo ceo dan! Zato, Sinisi cestitke na trudu da podmaladi i zelji da jedan apatican tim pretvori u pobednike, ali on ne ume za vise. Vels je bio izuzetak, koji ce na kraju samo potvrditi pravilo. Na klupu dovesti nekog Muslina ili Tumbakovica i tada mozemo govoriti o ozbiljnosti ovog tima; cak i bez tog "ekstra" igraca bice rezultata!

milanCHE

pre 11 godina

BRAVO MIHAJLOVICU!!! Odabir igraca odlican, taktika odlicna, igra odavno nije bila tako dobra, srcana.....kao da sam gledao jedan dobar mec Premijer lige. Uzivao sam. Nismo imali srece, to je jedino....a to moze da se dogodi i najiskusnijim ekipama. Da je usla samo jedna u mrezu (od onih silnih prilika), svi ovi "vajni komentatori" pre mene sto kude selektora i igrace, bi ih sada hvalili i to na sva zvona! Tako da ponovim: BRAVO MIHAJLOVICU, BRAVO IGRACI.....SAMO NAPRED! USPESI DOLAZE!

BLSRB

pre 11 godina

Ima ovde mesta i te kako za Kuzmanovića,Kačara, Krasića i Jankovića(u redu što su otpisani oni stariji ali ovo su igrači od 27 i manje godina).U prvih 11 pod hitno Subotić i Sulejmani kad se oporavi. Nadam se da su Tošić a i Mijailović ispucali svoje kredite i da ih neće biti u prvih 11 vise, Lekić i Šćepović nisu dali deset golova zajedno u 2012 god. i nemaju šta da traže u reprezentaciji.

Izraziti Favorit

pre 11 godina

Sta u reprezentaciji traze igraci poput: Bisevca, Mijailovica, Lekica, Scepovica, Lazara Markovica, Stevanovica ? Onaj Djurdjic da gol po mecu a ne dobije sansu. Mijailovica je Zvezda prodala pa mi nije jasno sto ga i dalje guraju. Matic starter u Benfici, Subotic u Dortmundu pa mora da gleda sa klupe kako ova rupa Bisevac igra. Vracaj bre Zigica teraj Scepovica i Lekica (ovo govorim kao veliki grobar jer je to objektivna situacija). A i da se ne lazemo Sinisa jeste bio veliki igrac, ali kao trener je neki prosek cak i ispod toga.

D-genije

pre 11 godina

Ne razumem zasto ljudi misle da je sve gotovo...?
Ovo je grupa gde svako svakog moze da dobije
Evo, ko garantuje hrvatima da ce dobiti Vels u utorak?
I sta sad, bude situacija, mi dobijemo Mkd a hrvati izgube od Velsa, i sta onda? Zato molim za mir i tisinu, da pustimo mlade da igraju. Pokazali su da mogu i da imaju potencijala. Belgijance je, da ne kazem sta sinoc, to ce im se vratiti prvom prilikom... Zivi bili pa videli...

Podmlađivanje na silu

pre 11 godina

Pa koga ovaj farba... fudbal se igra za golove, a mi NEMAMO igrača koji će da ga da! I to je cela suština, nismo mi Španija da igramo bez špica.
Kad sam video da onaj šćepović (sa blago telećim osmehom dok gubimo 2:0) igra za moju Srbiju, želudac mi se bre prevrnuo!!!
I selektor kaže da je znao da nismo dovoljno fizički spremni, a naredio je opštu jurnjavu po terenu od prvog minuta, to meni nije logično.
Sve u svemu, zaključak je da igramo previše NAIVNO, od selektora pa do igrača! Za ovo podmlađivanje nam treba još par igrača koji nisu stari a imaju iskustvo, kao Kuzma i Janković, to bi mnogo značilo ovim klincima.

III

pre 11 godina

a himna,svi himnu zaboravili,da li su svi pjevali,da li se cula dovoljno,to je bitno,rezultat manje vise,fudbal je igra gdje himna odlucuje ko ce igrati,ili to nije fudbal,vec sportski nacionalizam.......

predrag

pre 11 godina

Aman bre ljudi,sa ovom decom ne moze se protiv ozbiljnih reprezentacija a Belgija je jedna od njih,imaju jednu od najboljih reprezentacija u istoriji,dobro pokrivenu na svim pozicijama.Ipak,nije mi jasna strategija FSS-a..sta u ovom trenutku zele?Da podmlade repku i da zrtvuju ove kvalifikacije,ili da to postepeno urade i da makar mlada repka ode na EP. Ocigledno da sticajem okolnosti,nece moci i jedno i drugo. Bolje je,po meni da se akcenat bacio na mlade i da odu na EP.. sto bi znacilo da 70% ove ekipe od sinoc igra za mlade..nego ovako ni tamo ni ovamo...osakatili ste mlade protiv engleza a ovamo nismo dorasli da se nosimo sa ovom decom protiv jakih ekipa.. I sta sada...?

hater

pre 11 godina

Kakva država, takav i fudbal, fudbaleri i navijači. Luzeri. Prolazi vam život uz najdosadniji sport na svetu u najbednijoj zemlji u Evropi.

Иван-Ниш

pre 11 godina

Нажалост, једино Бане и Коларов знају и како треба кренути на гол противника, одлучно и без сувишних потеза. Шта вреди Тошићу и Марковићу кад не знају шта је стварни циљ игре. Зато су се изморили до бесвести и у другом полувремену нису могли да упуте тачно додавање. То важи још више за Игњовског и Мијаиловића који су упорно успоравали наше контре. Можда су Бане и Коларов киксирали код голова, али само зато што су дали све од себе да постигнемо гол. Нисмо успели, али њих двојица дају прави пример борбености и одлучности. Ово је много боља партија него против Шкотске. У будућности ови млади играчи могу да напредују ако науче како да своју креативност употребе за постизање голова, а не за прављења потеза више.

vladica

pre 11 godina

kad' je bane ivanovic nas najopasniji napadac, to nam govori samo po ebi gde nam je najveci problem!!! naravno da ce pozadi biti rizicno. mi smo stajali na centru sa 2, 3 igraca i uvek je opasno braniti se od opasnih kontranapada... mi nemamo napadaca! tacka. momci su igrali veoma dobro, sa puno dobrih napada, borili se maksimalno, ali fale nam igraci sa gol "insektom" . srbija nema golgetera i samim tim imamo mnogo veliki problem!!!

Aha

pre 11 godina

Vratilo nam se sve sto je uslo protiv Velsa, sad su to bile stative, ili malo pored stative. Lepo rece Miha, ispucali 6 komada i sad nista. Ali, nemoj da svaljuje krivicu na najiskusnije, vidi se koliko su se trudili ljudi, oni su hteli da pomognu koliko su mogli kad vec ovi u napadu nemaju nikakvu ideju.

Mexico 86

pre 11 godina

Bisevac ti igra pre Subotica, Mijailovic u prvih 11!? Scepovic na spisku i jos igra?! Lekic?!
Matic je gori od ovog Mijailovica?! Bosko Jankovic nije uopste potreban ovoj slabasnoj selekciji?!
Ako zelis ofanzivnu igru moras imati i snazne igrace, a svakako ce bolji biti igraci iz ozbiljnih klubova i liga kao sto su Djenovea, Benfika, nego iz ovih sala od klubova kao sto su Crvena zvezda i Partizan.

Naissus

pre 11 godina

Po ovome se vidi koliko nam je trener sposoban... Sta znace ovakve prozivke na racun dvojice izuzetnih igraca??? I to upucene od strane trenera, koji u stvari treba da zastiti i motivise svoje igrace... Pre utakmice nas "strucnjak" je izjavljivao da je sve ispod 6 bodova u Bg i u Sk neuspeh!?!?! Sad bi trebali da budemo zadovoljni i sa 1 bodom. Sta radi jedan Neven Subotic na klupi? Ja mislim da ga se ni jedna top Evropska reprezentacija ne bi postidela, a kod nas greje klupu...Mijajlovic, Scepovic, Ignjovski cist promasaj. Mladi Markovic solidan kao i Tosic koji nije imao srece. Bane previse motivisan. Kolarov nije imao svoj dan. Bisevac jedva primetan. Ipak mora se i priznati da nismo imali sportske srece ali ipak mislim da smo sve u svemu podbacili. Ostaje nam da u ovim kvalifikacijama pokusamo da stvorimo ekipu za sledece kvalifikacije, sto se tice sledeceg svetskog prvenstva, mislim da je vec protutnjao voz, nazalost.

Srle

pre 11 godina

Ako je neko pljuvao Mihajlovica do sada vise od mene, ruku sebi sjecem. Ali svaka mu cast, i njemu i igracima. Sto neko rece, odavno mi poraz nije teze pao. Pa mi smo igrali FUDBAL dvije utakmice. Zadnji put sam to dozivio cini mi se jos za vrijeme SFRJ sa Osimom, 3-2 protiv Francuske, davne 1989. godine. Od tada, bunarenje, razvlacenje po terenu, bunkerica i sta Bog da. Neka te Miha, i tebe i ove djece. Samo daj SUbotica i sve ce biti u redu.

Dejan

pre 11 godina

Samo jedan ovde je pomenuo koliko je dobra reprezentacija Belgije. Dobili ljudi Holandiju skoro, gledao sam utakmicu. A mi mozemo Holandiju samo u igrici. Daj ljudi sta ocekujete. Razlika u klasi.

Misha

pre 11 godina

Treba igrati i kad se primi gol..nasi su odmah pali..igrali bez koncepcije..raspale se linije...promaja sa svih strana..Bisevac kriv za prva dva gola..Tosic presebican..za Scepovica nemam komentar..nije on kriv..verovatno mora tu da bude.Mislim da ima mesta za Krasica,Subotica i Bastu..uklopili bi se u Mihajlovicev sistm.

Nase ime

pre 11 godina

Naivna taktika Mihajlovica. Solidna igra, ali odbrana suplja. I nije mi jasno kako moze tako ozbiljnu poziciju da poveri Mijailovicu koji od jakih utakmica ima par derbija (ako su to uoste jake utakmice).

Brazil

pre 11 godina

Prvih 20 minuta 2:0 za nas. Posle toga 2 sanse je imao Tosic plus stativa Bisevca, a Belgija je dala 3 gola (jedan iz ofsajda) i mogla je jos 5 da nam zakuca. Utakmica traje 90 minuta a ne pola sata. Ulazili su u sansu cim su malo ozbiljnije krenuli ka našem golu. E sad ovde se priča o mladosti ekipe. Prosek godina prve postave Belgije i Srbije je 23 god i 2 meseca. E sad da li mi imamo na sredini i u napadu igrače kao što su Witsel, Chadli,de Bruyne, Hazard, Benteke. NEMAMO U NAJAVI, možda Lazar Marković. Nisu igrali Felaini, Defur, Lukaku, Vosen. Da li su Lekic, Šćepović, Đuričić (ima 20 god),Tošić, Ignjovski i ostali kalibar gore navedenih? NISU. Da li imamo golmana kao što je njihov Kurtoa (20 god). NEMAMO. Mi stvaramo reprezentaciju, a Belgija je već stvorila (ovaj tim je na okupu već 2,5 godine) u tome je razlika što kasnimo mnogo za njima. Ne postaje se igrač u 24,25,26 god nego u 19,20,21. U prvoj postavi imaju samo 2 igrača sa više od 25 godina, a uglavnom svi imaju od 20-24. Belgija će se prošetati kroz našu grupu i iz utakmice u utakmicu biće sve bolji i bolji. To je ekipa koja će na okupu biti narednih 6-7 godina bez problema uz minimalne korekcije, a mi još 3-4 godine ima da stvaramo tim pa ponovo da ga podmladimo. Ako budemo uveli više od pola mlade reprezentacije u seniorsku, svi imaju po 20 godina, onda ćemo možda za 2,3 godine postati tim.OVO ŠTO SE SINOĆ DESILO JE NAŠA REALNOST HTELI MI DA PRIZNAMO ILI NE.

my way

pre 11 godina

Jel on to rekao da su Bane Ivanovic i Kolarov izgubili utakmicu? Sinisa dragi, pa jos vise su se zaletali protiv Velsa, sto im tad ne rece da su pogresno igrali? Njih dvojica su klasa za ovu ekipu. I po kvalitetu i po fizickoj snazi i spremi i po iskustvu su daleko nasi najbolji igraci. Ne smem ni da pomislim na sta bismo licili bez njih. Kiksnuo je Bisevac kod prvog gola i kad ti se to nakon toliko propustenih sansi desi tesko je preokrenuti, mi za to protiv Belgijanaca nismo imali kvalitet. Uopste ti nije trebalo da na ovakav nacin trazis krivce u bilo kojim igracima dok tebi najbolji nas stoper sedi na klubi, a najbolji napadaci nisu ni pozivani u reprezentaciju.

Ivan

pre 11 godina

Ja stvarno ne znam ljudi sta je sa svima vama,kao da pola vas nije gledao sinoc utakmicu. Svi pricate kao da su nas razbili.Ja uvek kritikujem reprezentaciju,ali meni se sinoc dopala igra,muski od pocetka i zelja za golom.Ne pamtim kad smo imali toliko dobrih prilika za gol protiv sasvim dobre reprezentacije.Nije nas ni prvi gol poremetio ali drugi nas je ubio.Nepravda,napunise nas ni krivi ni duzni.A sto se tice Subotica,sigurno je imalo razloga sto je bio na klupi.Da smo im dali gol ili dva u prvih pola sata prica bi bila sasvim drugacija,ali ovako mozemo samo da zalimo za propustenim sansama,tj sto nam igraci i bas ne znaju da daju gol.

logicar

pre 11 godina

Ne volim to - iskusni i neiskusni. Bolja je podela ono koji znaju i oni drugi. Kod nas je mnogo drugih: Mijailovic, Djuricic, Tosic, Ignjovski i naravno cuveni talenat Markovic, koji je najgori. Ne vidim razlog za prozivanje, jednostavno kvalitet je mali...

Pazarac

pre 11 godina

samo ne znam zbog cega se vise diskutuje oko reprezentacije?!Nikad, ali nikad Srbija nece nista postic u fudbalu!!!A ti Mihajlovicu jos teraj Ljaica...

zix

pre 11 godina

Scepovic, bas me briga ko ga gura u Partizanu jer navijam za Zvezdu, ali za reprezentaciju nema izgovora, to je teska sramota!!!
Subotic zasto ne igra, Bisevac kiksira stalno, ne prave se faulovi da se prekinu kontre a Belogijanci su pravili faulove da uspore igru nasih i to bez kartona.Ljudi, odlicno se igralo, ali sa dosta gresaka za analiziranje.Lekic unosi losu atmosferu, cim je usao nesto polemise sa saigracima, nesto mu se nije dopalo, tako nesto ne moze.
Beograd, sramota, prazna Marakana i jos zvizde, nadam se da se nece igrati vise u Beogradu.
(Peca, 13. oktobar 2012 12:39)

al si ti to sve lepo nabrojao a supljeg zadnjeg veznog Mijailovica nekako "slucajno" nisi.

Geronimo

pre 11 godina

Ovoliko sansi za gol,sanjaju zajedno tri reprezentacije,
a mi nismo dali nijedan.

Belgija nije dala 3 gola zato sto ima srece ko niko...
dali su golove jer su bolji.

Da se nismo ubili na trenu,bar pola utakmice,znaci da bi bilo...6:0?

Daleko smo mi od bilo cega.

Vlajko

pre 11 godina

Mihajlovic je cvrsto ubedjen da utakmice moze da dobija bez klasicnog centarfora.Sto Kleu dadose pasos i zbog cega nasa reprezentacija ima snage za 60 minuta!? I opet slusamo opravdanja kao i pre.Te padala kisa,jak vetar, meka lopta, nekom od igraca nije bio dan i tome slicno.

zlaja

pre 11 godina

Sad se videlo zasto Tosic nije ostao u Mancesteru vec je odmah prosledjen dalje, njega mozes da koristis eventualno za zadnjih pola sata. Vecina igraca nema snage za ovakvu utakmicu, to je problem. Ovako zamisljena igra koju svi pozdravljamo nije moguca sa ovim timom. Bisevac kiksira u kontinuitetu, ali ni Sibotic nije bolji.

maд-maх

pre 11 godina

Штета да смо искористили пола прилика из првог Белгијанци би доживели потоп. Главе горе и против Македоније на победу да покажу да је срећа одлучила овог победника

Darko

pre 11 godina

Mihajlovic evo ti vrhunski savet proigraj ovaj mec na P.E.S i videces da bez Jankovica, Krasica, Jovanovica i Subotica od toga nema nista...

nn

pre 11 godina

Posle ovakvog poraza nemam nikakvih zamerki nasem timu. Da je bilo srece moglo je biti i obrnuto. Imamo mlad tim, momci se bore, bice nesto od njih...

Crveni Djavoli 1923

pre 11 godina

Prvi put smo igrali fudbal posle toiko vremena a to je nestooo.Standardno nije nas hteo gol a Belgijance hteo i to je toooo.

as

pre 11 godina

sta god pricali. odlicna formacija, odlicna postava. samo subotic umesto bisevca i to je to. ne treba nam bre klasican napadac, nema ga ni barsa. mijailovic treba da igra, mlad je i ima ogroman potencijal. tim se gradi polako. samo strpljivo. rascemo iz utakmice u utakmicu. miha mora da ostane. momci se bore, odlicno trce i odlicno su tehnicki podkovani. nemamo problematicne u reprezentaciji i ne trebaju nam kvazi zvezde. samo napred.

tomi iz zagreba

pre 11 godina

@ igor iz skopja
laž je da je sudac bio na našoj strani, prosto laž. vas je gol bio nakon prekršaja, penala nije bilo, mi smo dobili 3 žuta kartona... vaše su prilike bile jadne, a mi smo imali barem još 3 čista gola. mnogo gotivim vas Makedonce ali igra vam je očaj.

mihajlovicu nazad u italiju

pre 11 godina

nemogu da verujem ,mislio sam da subotic uopste ne igra ? kad na kraju ga vidim na klupi sedi ?? cccc nerazumem da nije ubacio njega koji je bolji sigurno nego 2-3 igraca !!

Emilija

pre 11 godina

"...ali ne možemo da promenimo više od tri igrača"

Nisu ni oni mogli, Mihajlovicu, nije ni trebalo. Mnogo besmislenog u svemu recenom posle utakmice ( a i pre ) al' jedino stoji to da "ali nismo dali gol" i to je jedino sto se racuna a ne "Zaslužili smo da na poluvreme odemo sa dva gola razlike. Poraz od 3:0 je težak, nije bio taj odnos snaga na terenu, ali idemo dalje". Ko je zasluzio govori nam rezultat! Svako dobro.

Ronaldo_r9_

pre 11 godina

Dokle vise da se podmlađujemo-dokle ce svaki selektor da se vadi na to, Subotića nema...pa zar je moguće da takva politika vlada u reprezentaciji-dečko zaslužuje da mu jedan Mihajlović čisti kopačke posle svake utakmice, voleo sam Mihu ali nakon ovog svega i foliranja za himnu NIJE TO VIŠE TO, bolje da nije ni dolazio, himna treba da se peva ali postoje mnogi načini za to, mislio je da će na taj način dobiti mnogo pluseva a kod MENE LIČNO je takav pristup dobio MINUS...

Mreza

pre 11 godina

Ajde neka mi jedan zvezdas kaze da Bisevac nije glavni krivac za prva dva primljena gola. I ovaj Mijailovic je najgori igrac u prvoj postavi, pa protiv Skotske se u prvih 15 minuta videlo da on nije igrac koji moze da igra za reprezentaciju, a Mihajlovic ga sada ponovo ubacuje. Objektivno najvece greske Mihajlovica su ubacivanje Bisevca i Mijailovica, dok na klupi ima Subotica i Matica. Ali Mihajlovic zasluzuje pohvale jer ovaj tim izgleda moderno sa dosta trcanja, uopste ne pamtim da je nas tim izgledao ovako opasno kao u prvom poluvremenu i u utakmici protiv Velsa.

m

pre 11 godina

Niad vise oprecnih komentara. Mislim da je Miha najradikalniji i verovatno najhrabriji trener koga smo imali. Ne znam da li ce da uspe - mislim da je veoma tesko pored Hrvatske i Belgije, ali ja sam ponosan na ove mlade momke - bore se ko lavovi. Odlicno prvo poluvreme - uzivao sam. Miho puna podrska bice nesto od ovog tima.

runner

pre 11 godina

(zamenjena teza, 13. oktobar 2012 02:33)
Nema ovde nikakvih zamena teza. Miha je u pravu, samo je još ovoj dvojici trebao dodati Biševca (krivac za prvi gol). Po meni, Kolarov je bio jedan od najslabijih igrača na terenu. Sa ovakvim odbrambenim igračima primiti 3 gola je sramota. I zbog čega kritike Markoviću kada je on bio naš najagilniji igrač u prvom poluvremenu.

danguba

pre 11 godina

A NEVALJA RADOMIR ANTIC KAD CEMO MI OPET NA SVETSKO PRVENSTVO.
(Fudbal, 13. oktobar 2012 00:09)

Vodi ga kući, ako ti je dobar. Da te podsjetim: Gana, Australija, N.Zeland... kukavički fudbal protiv Francuske u BG ili Njemačke na SP.
Miha definitvno zna šta radi, Srbija igra najbolji fudbal od kako postoji i treba ih podržati i sačekati, makar i ne otišli na SP.

SideSwipe

pre 11 godina

Beograd je moj grad, i volim ga vise nego ista, ali mi zaista ne treba da igramo utakmice tamo, osim ako gostuje Hrvatska, Francuska, Nemacka, ili neka ekipa takvog kalibra. Imamo NS, Nis, pa cak I Banjaluku!

nikobgd

pre 11 godina

fijasko, belgija nas je rasturila..to je nasa realnost, mi nikada necemo biti iskreni da to priznamo nego cemo uvek reci kako imamo mlad i neiskusan tim i kako nismo imali srece..pa cime to hrane te belgijance bre???

malo pameti i malo hrabrosti

pre 11 godina

Zovi Klea i videćeš da gol može da se postigne i iz polušanse a kamoli iz šanse. Pusti iskompleksirane navijače i uradi šta je najbolje za ovaj tim i našu reprezentaciju.Budi siguran da će svi pravi ljubitelji i poznavaoci fudbala bez obzira za koga navijaju pozdraviti tu ideju pogotovo kad majstor Kleo počne da buši protivničke mreže. Ne obraćaj pažnju na mišljenje onih koji utakmice ,,posmatraju"okrenuti leđima prema terenu. I odustani od beznadežnih pokušaja sa drvećem tipa Šćepović, Lekić i njima slični.

HR

pre 11 godina

Izgleda da opet postaje aktuelan onaj vic o razlici između fudbalera i nogometaša ...
(Etnoje, 12. oktobar 2012 23:41)

nikad nije ni prestao biti

Matori

pre 11 godina

Miha krivi Baneta i Kolarova, pa sigurno da im je on dozvolio da onoliko idu napred. Ako je iko kriv za sinoćni težak poraz koji je došao posle 60 min dobre igre (ja sam video samo jednu čistu šansu i to onaj Tošićev šut pored stative!), to je isključivo Miha. Taktički ga je potpuno nadmudrio kolega Belgijanac. Pustio ga je da napadamo, oni su se 'ladno i znalački branili i kada su videli da smo se izduvali došla je kazna u vidu dva poslednja gola od kojih je onaj treći bio iz čistog ofsajda!Uzdali smo se u dobru odbranu - dva kiksa Biševca (jedan uz pomoć Baneta!) i najverovatnije završili smo kvalifikacije. Mnogo smo srljali (Bane kao bek bio je najaktivniji navalni igrač!), moralo je mnogo pametnije i obazrivije da se odigra i šteta je, jer su momci svojski odigrali, borili su se i ovako izgubili. Miha je u pravu kada je rekao da je trebalo da "zatvorimo igru" u drugom poluvremenu. Ali, to se ne radi kada protivnik (vrlo dobar) vodi! Zašto se Biševac našao u timu, zbog čega je Tošić bio na desnoj strani, zašto je zamenjen jedini kreativac Tadić - to samo Miha zna. On još uvek mora da se uči trenerskom zanatu. Ovaj tim ima potencijal, ali dobar tim se ne stvara preko noći. Šteta zaista! Treba sada psihički podići tim i ako izgubimo od Makedonaca nije tragedija - treba nastaviti rad na stvaranju tima. Ako je Ramadani blizu - oterati ga pod hitno! Ako se može!

Mladen

pre 11 godina

Selektor koji da bi pokazao da ima harizmu ne pusta u reprezentaciju one koje ne pevaju himnu ne zasluzuje meste.Ok,to ne podrzavam ni ja,himna mora da se peva,al da podizes sebe time sto ces da izbacujes zbog toga ne ide...Jesam zvezdas i postujem te sta si uradio sve za zvezdu i srbiju al iskreno nisi za selektora.Pri rezultatu 0-1 ti ubacujes debitante,alo?
Ignjovski i Bisevac su juce bili najbolji pojedinci,neki solidni (Stevanovic,Scepovic,Nastanic su bili cist promasaj)...Hvali nam zavrsnica a ne toliko komplikovanja i ovo nije bio kiks iskusnih vec samo tvoj.

Milan

pre 11 godina

Ponosan sam na ove momke.Nemam nijedne reci zamerke.Zelja, trud ,igra (60min) .Samo da se tako nastavi.Nije katastrofa ne otici na prvenstvo a stvoriti i tim i igru.Mladost koja ce da sazri i rezultati ce doci.Sta ze;lite,da igra Vidic,Stankovic ,Jovanovic.Ej narode i ja zelim SFRJ i onaj zivot ali nema ....Samo zlobni,zvidni i pakosni ne vide pgroman napredak u pristupu i ponasanju.Nema vise glupih kartona(vidi pod Kezman),suplje price itd.Ne okreci se Sinisa nego samo napred.Odavno nisam bio i sterniji i zalosniji.Vratice nam se kada bude najpotrebnije.

Srpski Realista

pre 11 godina

Ne shvatam šta je još potrebno da Mihajlović konačno napravi idealan tim! Bez da ga kritikujem, evo mu saveta. Brkic na golu, Ninkov i Obradovic po bokovima, štoperi Ivanović i Subotić. Zadnji vezni Ignjovski(Mijailović), u vezi još Kuzmanović i Ninković (Tadić i Bole Janković kada zatreba). Po krilima Basta i Kolarov (da ih menjaju Sulejmani i ponekad Tošić) i u špicu napada Nikola Žigić (Pantelić sa klupe). Pokušajmo makar jednom da ne izmišljamo vruću vodu.

Milan

pre 11 godina

DEMAGOG Miha je jedini krivac.To je čovek bez trenerskih rezultata,a priča kao da je Murinjo.Najuriti Mihajlovića jer nam je unazadio igru.Prek čovek je loš čovek,pedagog!
(ĆOSA, 12. oktobar 2012 23:46)

Mihajlovic nam unazadio igru? Sta bi ti, Pizona nazad mozda?

Sta sve covek nece procitati ovde...momci se trude kao nikad pre, nekima mozda fali kvalitet, nekima iskustvo al trenutno bolje nemamo i za to nije kriv Mihajlovic. On je uspeo da natera igrace da ostave dusu na terenu, a pored toga naucio ih i da stvaraju prilike...psihicki jos nisu dovoljno jaki sto je i razumljivo s obzirom na to koji je pritisak na njima...sve u svemu vidi se veliki napredak, ukoliko se nastavi ovim tempom bice dobro.

Nasa reprezentacija nije onakva kakvu mi Srbi ocekujemo ali ako nista drugo verujem da se velikoj vecini vratila nada da ce reprerzentacija biti mnogo bolja.

moneyvation

pre 11 godina

ma svi ste vi ovde neki selektori medju komentatorima... momci nisu odigrali bolju utakmicu jos od Antarinog perioda... sa ovakvom igrom i sa jos dosta, dosta treninga i rada pobedicemo sve ostale utakmice u grupi...

дурантула

pre 11 godina

alo bre, sta svi pisete 3-0, pa 3-0?? prvo: nasi su igrali bolje, drugo: treci gol je OFSAJD! ceo metar u ofsajdu! kako nas mrzi ovaj sudija prvo suboticu svira penal protiv citya i sad ovo!

luka

pre 11 godina

Изгубили смо зато што су били јачи, а не зато што нам је лош тренер,кривци Ивановић и Коларов.Дали су нам 3 гола,а ми смо боље одиграли,е па није баш то тако лепо и бајно ко што ви мислите.Мислим да имамо сасвим просечну екипу и да можемо да пружимо отпор оваквим противницима,али за победе против оваквих репрзентација имаће још пуно да се ради.Мислим да је Вилмотс одлично поставио да немамо пуно места по страни и да су заслужено победили.Не иде се тако у Европу.

zvezdash

pre 11 godina

ja sam pozitivno iznenadjen Mihajlovicevim pristupom i filozofijom utakmice....bili smo brzi konkretni , u ranoj fazi smo napali sve kako treba ali smo izgubili od boljeg....SAMO NNAPREED BICE BOLJE

Milos

pre 11 godina

Odlicna utakmica Belgije. Nemojmo dzabe da se lazemo "da je uslo ovo,da je uslo ono" Belgijanci su sve svoje golove dali majsotrski, odradili ceo napad, pogledajte njihov treci gol - majstorija krenuli su od svoje gol linije pa preko 6-7 igraca bukvalno se usetali u nas gol . I Nije bilo nikakvog ofsajda kod treceg gola jer je belgijanac vec presao nase igrace pa onda dodao loptu a to ima pravo. Uglavnom totalno su nas porazili, jedino sto mozemo da hvalimo zalaganje nasih i to je to. Belgija je teza nego Vels i Skotska, bice veoma tesko u Makedoniji i nazalost moguce jos jedan poraz.

apokalipsa

pre 11 godina

одавно нисам видио овако да се репрезентативци боре и да гину на терену али прорадило је оно чега сам се највише плашио, а то је српски менталитет....али добро,гурамо напред...а што се тиче публике, све ти је јасно да се следеће утакмице морају играти у Новом Саду...

Pedja

pre 11 godina

Zalaganja jeste bilo, ali nazalost malo znanja. Ja nisam video tih nasih 5-6 stopostotnih sansi. Jeste bilo opasnih situacija koje "mirisu" na gol, ali nijedna da se konkretno sutne. Sa druge strane na kraju smo i dobro prosli jer je moglo biti i 5:0 prema sansama.
Veliki pad u nasoj igri je usledio kako je usao Scepovic koji nema kvalitet ni za skromniji prvoligaski tim. Dok su neki bili blatnjavi posle utakmice njegov dres je ostao cist. A sa igracem manje kad se igra protiv jakih odmah se oseti u igri.

heavy

pre 11 godina

Ajde sto ste toliko negativni,momci su se borili i hvala Bogu lopta je stalno isla napred a ne nazad od bekova i Dekija,kao sto su radili kod Antica.Sa ovakvom ekipom bez snage i kondicije ispravno je bilo stisnuti i dati gol sto ranije,nazalost nije se dalo.Greske su kasnije nastale,kada je video da ne ide morao je da zatvori utakmicu,da stanu na loptu (tu je Miha u pravu,najiskusniji su srljali)i da se nada da cemo se izvaditi iz neke kontre.Bisevcu nije mesto u timu,mora odbrana mnogo zrelije da igra da bi se plasirali.Sta je sa Jankovicem?Sasa Markovic bi sigurno bio korisniji od nekih koji su igrali sinoc,narocito po ovakvom terenu a covek zna da sutne izdaleka.

Atreides

pre 11 godina

Odlicno je Srbija odigrala nekih 50-ak minuta.....E sad sto smo ispromasivali sve i svasta a sto smo popili onaj gol to se desava....ali od ulaska Scepovica mi kao da smo imali igraca manje....em losa izmena em nasa cuvena kondicija. Tako da ono sto je usledilo zadnjih pola sata bilo je ocekivano.

Arhimed

pre 11 godina

Moram da priznam da sam prijatno iznrnadjen igrom u pocetnom delu utakmice caki posle prvog primljenog gola. Selektor je u pravu da je do golova doslo posle kikseva iskusnih a da je glavniproblem sto ostali ne igraju u svojim klubovima pa nemaju snage za 90 min. I sta sada da li selektor zna koliko traje utakmica? Da li treba da pravi selekciju od igraca koji ne mogu da izdrze tempo 90min? Pa ovaj poraz uz svo duzno postovanje mozemo prepisati selektoru koji je blago receno nedorastao zadatku a koji je da se plasiramo na mundijal. Tesko da ce do toga doci a to cemo vrlo jasno znati vec za koj dan. Ono sto treba ovde prepoznati je prilicno kvalitetna selekcija koja uz mnogo rada ali sa stvarnim strucnjacima moze niti u rangu sa Hrvatskom ili nekom slicnom reprezentacijom ali ponavljam uz rad sa STRUCNJACIMA, a ovi nisu bas to.

Ratko

pre 11 godina

Treba nam samo jedan pravi napadac koji ce da uvuce loptu u gol!Takodje fali malo iskustva mladjim sjajnim igracima.Lazar Markovic me decko odusevljava kako igra,ali dzaba kad on igra ovu nasu bruka ligu,treba da ode preko da stekne iskustvo.Svaka cast na trudu!!Svaka cast i Mihajlovicu!Niste me razocarali!

Mario Bros

pre 11 godina

Navijači su obljasnili. Himnama aplaudirali, ni jednom našem igrači nisu zviždali, sa izuzetkom jedne izmene u drugom poluvremenu, ali kratko. Ni jednu baklju nisu upalili. Nisu pevali pesme protiv Toleta. Nisu zviždali na poluvremenu. Na kraju nisu zviždali posle poraza. Čista 10!
Retko ko nije pokisao bar malo bez obzira na krov. I bilo mi je žao igrača onako sa milion šansi na početku i svom euforijom da napuštaju teren kao poslednji gubitnici 0:3, nezasluženo. Ipak i pored kiše i pokislog rezultata, publika je bila najsvetlija tačka. Lepše lice Srbije

mbg

pre 11 godina

Problem je napadac,morao je da zove Laneta Jovanovica videlo se da Djuricic ne moze da igra spica,Scepovic katastrofa pa i Lekic je bolji od obojice,Djuricic,Bisevac,Mijailovic napolje. Napad:Lane,Djurdjic,Djordjevic,eventualno Lekic. Subotic mora da igra,Krasic,Sulejmani kad se oporavi, to je to, da smo izasli sa nekim od ovih igraca dobili bi utakmicu sigurno.

kobe bryant

pre 11 godina

Da se ne ponavljam, sve je već rečeno, slažem se sa većinom komentara da je trebalo početi utakmicu sa drugom postavom u odbrani. A što se tiče navijača, Miho nisi trebao da se izvinjavaš, tako ostavljaš utisak da su oni fina publika. A daleko od toga da su fini. Ako hoćeš da popraviš rejting nacionalnog tima u narodu, idi u Kraljevo, Čačak, Kragujevac, Niš. Imaćeš super atmosferu i veliku podršku. Toliko.

Momo Joksovic

pre 11 godina

prijatno sam iznenadjen izdanjem nasih fudbalera protiv favorizovane Belgije, koju je samo sreca spasila. Rezultat je vrlo lako mogao da bude obrnut. Ovo je mlada ekipa i treba joj dati podrsku. Jos je rano i bice prilika da se iskupi za ovaj poraz, kada bude revans u Belgiji. Sada je najvaznije pobijediti u Makedoniji i zadrzati prikljucak sa Belgijancima i Hrvatima. Neka se ovako bore i na ostalim mecevima i sve ce doci na svoje.

Lazar

pre 11 godina

@ Boki:
Bravo, majstore. Rekao si sve što treba. I ja vama želim sve najbolje u daljem toku kvalifikacija, pa da se sretnemo na SP! :)

nenad73

pre 11 godina

Ponavlja se prica od ranije dzabe je sto napravimo sanse kada nemamo DOBROG centarfora, dakle ne KLASICNOG kako neki kazu...a u odbrani "duva promaja" jer su nasi odbrambeni igraci spori isto kao i kada je igrao Vidic pa smo se svi nesto cudili kako nam daju golove pa ljudi ni Ivanovic, ni Vidic, ni Subotic nisu brzi igraci i zato su nam Belgijanci "objasnili" kontru.

rafafan

pre 11 godina

Jedina svrha postojanja srpske fudbalske reprezentacije je uzimanje love od kladjenja. Orlići su jako dosledni. Večeras častim društvo.

PimPong

pre 11 godina

Odlicno smo odigrali sa nasom mladom ekipom. Dali su sve od sebe, i sutevi koji su ulazili u gol protiv Wales-a nisu isli u gol. Moglo je da bude 2:0 u prvih deset minuta za nas. Nista, idemo dalje i glavu gore.

soni

pre 11 godina

Meni nije jasno sta ljudi imaju protiv Mijailovica danas decko je odigrao odlicno svoj zadatak, spreciti belgiju da dominira na sredini, isto kao i Ignjovski neprimetni a cim belgija nije stvarala sanse kroz igru na sredini nego kontrama po bokovima znaci da su oni svoj posao odlicno odradili...
A ne ide mi Sinisina prica o izletanju Baneta i Kolarorva, pa nisu oni klinci od 15 godina pa da to tek tako rade, da ih vuce lopta, obojica imaju dosta godina u velikim ligama i u najjacim klubovima, i sigurno ne bi to radili da nije bio takav plan sa tobom tako da nije lepo da za to krivi njih...
Nas problem je sto sem Tadica i Ninkovic koji ovom prilikom nije pozvan i eventualno djuricic kad ne bi igrao najisturenijeg, nemamo igraca koji ume da podigne glavu i da kreira, to su sve trkaci kojima je "glava u nogama" i jednostavno nemaju pregled igre...

Dado

pre 11 godina

Gledao sam samo zadnjih 30 minuta gde se videlo da nam je ponestalo snage, Ali svejedno nismo zasluzili takav poraz. Isli smo na sve ili nista onako ludacki i izgubili smo a mogli smo komotno da i vodimo barem 2:0 Na poluvremenu i zato Jim ne zameram nista. Mi trenutno po jacini i jesmo treci tim grupe Ali to ne znaci da ne umemo da iznenadimo Hrvate. Ako zelimo sanjati o Brazilu onda Makedonija Mora pasti. Nije jos nista izgubljeno, a bice prilike i za revans Belgijancima ne brinite. Samo glavu gore.

brazil 2214

pre 11 godina

Kostur ove ekipe je stvorio gospodin Radomir Antic .
Zato ne velichajte mihajlovica , jer on je samo uspeo da upropasti reprezentaciju pred kojom su i Nemci pali !!!!!!
Gospodin Radomir Antic bi se sa svojim dokazanim radom ladno proshetao ovom grupom .
Al' nazalost u zemlji Srbiji sve shto je dobro , ne sme da bude dobro ...

goran

pre 11 godina

Nije lose ovom timu je trebao Subodic i Sulejmani u sredini da deli lopte,trudili su se nema sta al ih nije htelo u drugom poluvremenu mi odbranu nismo imali svi su srljali napred i bez igraca po sredini samog terena koji bi delio lopte,pleja,bice bolje sledeceg puta glavu gore i to je to!!!

Aleksandar

pre 11 godina

Mi iznad,Belgija ispod svog proseka,to je,nazalost,istina...I opet,0-3,zaista tuzno...Selektor neosporno daje celog sebe da nesto napravi ali mu ja do neba zameram ne pozivanje Jovanovica i Ljajica,sto se ne igranja Subotica na konkretno danasnjoj utakmici tice hm,moguce da se kod Belgije ocekivao od starta Meireles umesto Bentekea a on je znatno pokretljiviji plus obavezna pomoc Banetu zbog Azara/Mertensa pa verovatno zato Bisevac...O spicu ne bih polemisao,pristalica sam pozivanja Klea,zasto da ne?Mislim da rezultat nije realan, ma da ponavljam,Belgija je igrala daleko ispod svog realnog nivoa,jedna ozbiljna i vrlo perspektivna ekipa,fali im uigranosti i timskog duha ali to nadoknadjuju sjajnim individualcima...

Denny

pre 11 godina

alo bre ljudi I mihajlovicu prvih 11 kako bi trebali da igraju ubuduce:brkic,bisevac,subotic,ivanovic,kolarov,tadic,markovic,tosic,djurdjic,fejsa,pantelic!!!
Formacija 3-5-2 Samo ovako mozemo Imati igru I sigurnost!!!!

Aleks

pre 11 godina

Belgijanci su iskoristili svoje sanse i ozbiljno su se branili. Nas tim ima svetlu buducnost ali mislim da za sada treba igrati u skladu sa fizickim sposobnostima.
Igrali smo atraktivno i nismo imali srece ali to je jos uvek nekako forsirano i nije nas prirodan stil. Antic je znao profil svog tima i pokusao je maksimum da izvuce iz onih igraca sto nas je i dovelo do Juzne Afrike...Miha treba da im kaze da igraju na kontre brzi su a i prodorni Djuricic i Tosic bice bolje verujem da vec u sledecem mecu da ce momci imati vise srece a i znanja.

JA

pre 11 godina

Podrška Mihajloviću!!!
Dali smo svojmaksimum i to se ceni. Jednostavno Belgija je bolji rotivnik i to je to.
Najslaiji deo ekipe nam je odbrana, a ostali su odigrali korektno. Odbrana nam je celu utakmicu bila nesigurna. Po meni Mijailović nema mesta u timu, a Bane Ivanović mora da igra malo povučenije, ne mogu i on i Kolarov da idu napred non-stop. Njih dvojica su više u napadu nego u odbrani

Sumadinac

pre 11 godina

Ma nece nas! I kada odigramo dobro i borbeno, opet nas nece! Mnogo naduvamo fudbal u zemlji, ali odigrali smo dobru utakmicu, koja daje neku nadu za dalje, bice bolje ako ovako stalno budu igrali!

Dejan

pre 11 godina

Kakvi crni kiksevi pojedinaca?
Pa cela ekipa se vukla po terenu, kao da im se ne igra.

To nema veze sa kiksevima pojedinaca a jos manje da je to razlog sto smo izgubili.

Vijuga

pre 11 godina

0:2 i 0:3 nije bas isto! Niko ne pominje treci gol iz ofsajda i jos par velikih sansi za Belgiju posle nedosudjenih ofsajda!
Lakse je igrati na kontre ako se zna da ti se to nece svirati svaki put!

Taktika nije bila dobra za Belgiju ali to ne znaci da sve treba menjati u Skoplju.

marko__bgd

pre 11 godina

scepovic i lekic...pa da li je moguce da su oni jedini klasicni napadaci koje imamo?onaj scepovic izasao izpred golmana,i sutnuo pravo u njega...a napadac je..lekica necu ni da komentarisem..i njih dvojica su u cudu verovatno sto su u repki.zovi tog iz helsinborga..ne mozemo bez dobrog napadaca protiv jakih ekipa..

fandjo

pre 11 godina

Ja mislim da ovoj reprezentaciji i Mihajlovicu treba pruziti punu podrsku i nakon ovih kvalifikacija. Mislim da imamo mlad, solidan tim sa par iskusnih igraca u odbrani. Fali nam jedan dobar, pravi spic, centarfor. Vidi se da ima potencijala u tim momcima, treba ih podrzati do kraj. A sto se tice igranja u Beogradu, krajnje je vreme da se preselimo u Novi Sad. Zasto bi se igralo u Bg-u, grobari zvizde igracima Zvezde, cigani igracima Partizana, njih reprezentacija i ne zanima. Ja licno navijam za Partizan, ali npr. nemam nista protiv malog Mijailovica. Decka treba forsirati, vidi se potencijal, bice dobar vezni defanzivac. I na kraju, vidimo se u Novom Sadu...

ĆOSA

pre 11 godina

DEMAGOG Miha je jedini krivac.To je čovek bez trenerskih rezultata,a priča kao da je Murinjo.Najuriti Mihajlovića jer nam je unazadio igru.Prek čovek je loš čovek,pedagog!

legenda

pre 11 godina

Bravo Miha, sad pravac na vezbanje horskog pevanja, to je puno bitnije nego kako se igra...himna je svetinja a sto nas Belgijanci mlatnuse 3:0 ko nas za to pita...ahahahahahahahah

Nik

pre 11 godina

1:0 bi bio nesretan spret okolnosti, losa sreca ili kiks. 3:0 je ipak cista pobjeda. Miha ne radis dobro, imas losu narav i uvijek ti je neko drugi kriv. Los si izbornik i to it je.

G

pre 11 godina

Cinjenicno stanje, bez obzira na poraz ili pobedu.
Golman - Realno nemamo dobrog golmana, za kojeg moze da se kaze to je to.
Odbrana najbolji deo tima, njima generalno nema sta puno da se zameri, ali kao i svakome ima na odredjenim stvarima i situacijama.
Ivanovic i Kolarov - Trenutno ubedljivo najbolji igraci Srbije,
Bisevac - Nekad gore, nekad dole, nikako da uhvati kontinuitet.
Nastasic - potencijal, ali Subotic trenutno definitivno u prednosti zbog kvaliteta i iskustva.
Ignjovski - Ni u Verderu nije standardan, zna da bije, sa loptom ne toliko dobar sto na ovom nivou nije dovoljno.
Mijailovic - Takodje veliki talentat, ali i u Zvezdi na njegovoj poziciji je korisniji Milivojevic zbog bolje ofanzive.
Markovic - Decko se gura i to je to. On u JSL ligi ne pokazuje nista posebno, sta da se ocekuje u Srbiji. Zna da trci pravolinijski dok ima snage i kraj.
Tosic - Najsebicniji igrac u savremenoj istoriji srpskog fudbala. Samo zna sta je levo, dok desno ne zna sta znaci. Najveci protivnik u nasim redovima, za igru.
Tadic - Jedini igrac od kojeg ima neke koristi u ovom timu, pre svega veznom redu. Dobar na lopti, krajnje nesebican sto je veoma bitno.
Djuricic - Decko je zrtva taktike, koja je u samom startu konfuzna, jer nam ceo vezni red i napad imaju sve zajedno 200 kila, prosecne visine oko 170 i nesto, a protiv sebe imaju kapitena Sitija, Arsenala, stopera Totinhema... Kao da ne znamo protiv koga igramo.
Izmene... Mozda za siri spisak igtaca.

reprezentacija ramadanizacija

pre 11 godina

izgubio si ti druže kad si mićka i biševca stavio u startnu, prvi kasni na blok, drugom beži igrač na petoparcu.. dok subotić i matić gledaju i ne veruju.. e moj miho, za sitne novce si se prodao..

kljuse

pre 11 godina

Kakvi jadnici, svi ovi hejteri i zvizdaci i duhoviti komentatori na temu horskog pejvanja. Da znate ista o fudbalu, vidjeli bi Srbija odavno nije odigrala bolju utakmicu, momci izginuli, svi do jednog i stvarno ih zalim sto predstavljaju ovakvu jadnu drzavu i narod...

Nepismen

pre 11 godina

Irska izgubila 1:6 a publika aplodira kad su postigli gol i na kraju isto niko nije zvizdao. A nasi borili su se, trcali, stvarali sanse ali publiku to ne interesuje stvarno je tuzno imati takve navijace...

boban,nis

pre 11 godina

Puna posdrska Mihajlovicu!Odavno mi nije tesko pao poraz u fudbalu kao ovaj.Momci su igrali fenomenalno,ali kad nece,nece.Samo napred,sa ovakvim pristupom igri pa sta bude.Jedino mi zao sto ce mnogi koji nisu gledali utakmicu pomisliti da nemamo pojima!

Nemanja1982

pre 11 godina

Ma imate vi još 7 utakmica, ali objektivno nemate pojma. Izgubiš 3-0 i onda kažeš nismo loše igrali. Šta nismo loše radili.? Trčali su do 70-og minuta odlično i onda su stali. Zašto su stali - zato što ne mogu da trče 90 minuta u visokom ritmu i nikada neće moći i zato što prime 2 gola i onda mentalno padnu. Kontra skoro da ne postoji - oduzmu loptu na pola, a igrač ne zna koncepciju ko se kako kreće, gde lopta ide na stranu il u sredinu isl. Igrači nemaju osećaj za gol i to je činjenica. Pobede nad Velsom, Maltom i ostalom boranijom koja fudbal igra amaterski ili skoro amaterski me ne zanima i da je bila 10-0. Ozbiljnijoj ekipi teško da ovi igrači mogu dati gol. Miha je uporan i neće sklapati takmičarski tim da utakmicu dobije već on ima nameru da stvara tim. To je ok ako nije cilj SP, ali ako je to cilj, onda je Srbija promašila pravac toilko da povratka više nema. Sada je i kasno menjati trenera, pozivati druge igrače isl. Miha je veoma loše odardio posao do sada.

djole

pre 11 godina

Prvih pola sata je bilo lepo za oko, ali tako smeju da igraju samo reprezentacije ciji igraci imaju snage za svih 90 minuta takve igre, stalni presing na odbranu Belgijanaca.
Nasi su u zadnjih pola sata prestali da disu!
Eto zasto Mihajlovic ipak nije za ozbiljnog trenera.

djura putnik

pre 11 godina

A zasto ne bi Srbija, kao mnoge reprezentacije sveta naturalizovala par napadaca i par golmana? Svaka cast na pozrtvovanju prvih sat vremena ali Miha brate rezultat se pamti, bruka brate, bruka, tri nula u sred Beograda!

Nikola

pre 11 godina

Miho dodji u Novi Sad ovde nece Zvezdasi zvizdati Tosicu, otisao im Stojke pa nasli novu zrtvu. Inace Bisevac zeznuo dva gola pa ne vidim da je dobio i jedan zvizduk. Mislim da je bolje da igraju svi igraci Zvezde, nego da bude ovako brukanje sa zvizducima. Scepovic kod prvog kontakta, zizduci, Lazaru se samo cekao los potez, opet zvizduci. Mijajilovic izgubi 10 lopti svi cute.

Boki

pre 11 godina

Drage komsije, malo strplčjenja imate odlicnu mladu ekipu, dajte im vremena malo nemoze nista preko nooi, strpljen spasen ovi momci vam se bar bore i ginu za dres, samo polako, pozdrav iz Bosne sve najbolje vam zelim

Kumanovo

pre 11 godina

Ako samo malo imas Nesto covecko u sebi idi molim te daj neko ko zna fudbal da vodi reprezentsciju a ne ti. Izjava da smo Pali u drugom poluvremenu zbog toga sto Nasi nisu standardni I nemaju kondicije, ne igraju u svoe ekipe, sto si ih zvao.....

Mile

pre 11 godina

Niko ne komentarise da Belgija ima fantasticnu reprezentaciju i da su realno po kvalitetu mnogo bolji. Reprezentacija Srbije je pruzila MAKSIMUM. Falila nam je sreca i standardno jedan centrafor za nesto vise. Puna podrska Mihi, i ako se ja licno ne slazem sa nekim njegovim potezima.

Igor iz Skoplja

pre 11 godina

Drage komshije i braco, nemojte se bojati od nas iz prostog razloga sto ne igra Pandev. On je 70% nashe reprezentacija. I pored toga sto ga volim, moram reci da je idiotski postupio sto je sa Hrvatima dobio drugi zuti u 90 minutu zbog prigovora sudiji, koji je by the way stvarno sudio pristrasno za buduce "europljane". Dakle, bez Pandeva mi smo osa bez osila, nema ko da da gol, nema ko da spremi shansu, a vi cete sigurno dati bar jedan gol poshto imamo slabog golmana i kiksere u odbrani. Sa Pandevim bi bila posve druga pricha, ovako... sa srecom vam bila tri boda is Skoplja.

pes

pre 11 godina

Ubedljivo natalentovanija generacija u poslednjih 20 godina. fascinantno je sto se ne plase duela, nema vracanja lopte nazad, nema puno gresaka u dodavanju, nema straha od davanja gola,nema nepotrebnih driblinga ali se vidi da su previse mladi tj. njmladja reprezentacija u evropi i sigrno da su napravom putu. l. markovic je nesto njtalentovanije sto smo imali u poslednjih 20 godina jedino sto ima i dalje problem pregleda igre ali ima i "problem" sto ima samo 18 godina. a i miha me nije razocarao iako sam u pocetku sumnjao u njega. a kapiten je prava katastrofa. nesto kao mikic u zvezdi. u svakom slucaju treba ih PODRZATI jer to i zasluzuju.

mnogi nestandardni

pre 11 godina

mihajlovic ne cuje sebe sta prica,slusam i ne verujem,"Malo naših igrača igra standardno u svojim klubovima... "WTF!!!jedino je ivanovic nesto pruzio,markovic gurne loptu pretrci jednog igraca i u drugom duelu trazi kontakt da padne...neosporno da ima neki potencijal ali...scepovic ulazi da resi mec kuku i lelek!!!

Dunster

pre 11 godina

Pada kiša , klizav teren , a mi forsiramo igru po bokovima ?? Celu utakmicu nismo napravili akciju kroz sredinu i da neko šutne sa 15-20 metra po zemlji. O Tošićevoj sebičnoj igri ne bi trošio vreme, ali ključan momenat je bio kad je on kod korner zastavice izbacio fintom svog čuvara i umesto da odma centrira, on pokušava da ga ponizi, tad sam znao da se takve stvari obavezno kažnjavaju u svakom sportu. Druga stvar je katastrofalan Ignjovski. I tužno je da je Bane delovao najkonkretnije u napadu. Marković kao da mesec dana nije ništa jeo. Ubeđen sam da ako ne dobijemo makedonce, da su kvalifikacije već gotove za Srbiju , a kako smo bili bezopasni i bezidejni protiv malo čvršće ekipe kakva je Belgija, teško da i remi izvučemo sa makedoncima. Daj bože da grešim, ali belgijanci su nas mogli pošteno napuniti u drugom poluvremenu koliko su imali 100% šansi.

steva

pre 11 godina

stvarno dosta lupetanja komentatora ... nadigrali smo ih 100%, i izgubili sa tri nula ... i to JESTE fudbal ... ja zaista ne mogu da budem nezadovoljan i nemam ništa nikome da zamerim ... ajde sad, raziđite se, ovde više nema šta da se vidi ... idemo dalje ...

DzonyR

pre 11 godina

Odlicna selekcija,odlican selektor i kad gobe to je zato sto nisu imali srece a ne zato sto su nadigrani.Miha samo istraj na ovom poslu i vreme ce pokazati da su ovi momci nesto sto svi cekaju 20 godina.Svi koji imaju zamerku za nase igrace ili nisu gledali utakmicu ili namerno provociraju!

D-genije

pre 11 godina

Ne razumem zasto ljudi misle da je sve gotovo...?
Ovo je grupa gde svako svakog moze da dobije
Evo, ko garantuje hrvatima da ce dobiti Vels u utorak?
I sta sad, bude situacija, mi dobijemo Mkd a hrvati izgube od Velsa, i sta onda? Zato molim za mir i tisinu, da pustimo mlade da igraju. Pokazali su da mogu i da imaju potencijala. Belgijance je, da ne kazem sta sinoc, to ce im se vratiti prvom prilikom... Zivi bili pa videli...

Mija

pre 11 godina

Subotic u postavu,pod hitno!! Ti jesi selektor,ali nismo mi (a posle veceras nadam se ni ti) slepi,pa da nas vortas ovako..Bisevac je spor,a ovaj Mijailovic je jos zelen da cuva i losije od Hazarda..Matic i Subotic!

danguba

pre 11 godina

A NEVALJA RADOMIR ANTIC KAD CEMO MI OPET NA SVETSKO PRVENSTVO.
(Fudbal, 13. oktobar 2012 00:09)

Vodi ga kući, ako ti je dobar. Da te podsjetim: Gana, Australija, N.Zeland... kukavički fudbal protiv Francuske u BG ili Njemačke na SP.
Miha definitvno zna šta radi, Srbija igra najbolji fudbal od kako postoji i treba ih podržati i sačekati, makar i ne otišli na SP.

djole

pre 11 godina

Uvek neki razlozi, zbog ovoga zbog onoga, a inace niko nije kriv, ni ti, ni Tole...nema krivca...nego tamo neki razlozi, sve zamalo da pobedimo a na kraju 0:3! Pa sta si bre ti Mihajlovicu do sada kao trener pokazao u bilo kojem klubu? U svakom klubu do sada si dobio otkaz!

raso

pre 11 godina

Bas lopta nije htela u gol...
Ali bar nema sta da im se zameri, rezultat ne pokazuje odnos snaga na terenu. Ekipa je mlada i treba im dati podrsku...
Znam da ce biti komentara koji ce da ih krive za poraz ali njima ne treba pridavati nikakav znacaj.
Samo nastavite tako da igrate a rezultat ce doci.

dzimbo

pre 11 godina

Krajem osamdesetih oterao ja zastavu 101 kod mastor Joleta da je doradimo malo. Rekoh njemu majstor Jole hocu da moze da ide minimum 160 km na cas. Kaze Jole, nema problema Dzile al samo da znas ima da ti motor produva za sat muske voznje.
E to se dogodilo nasoj reprezentaciji veceras.

logicar

pre 11 godina

Ne volim to - iskusni i neiskusni. Bolja je podela ono koji znaju i oni drugi. Kod nas je mnogo drugih: Mijailovic, Djuricic, Tosic, Ignjovski i naravno cuveni talenat Markovic, koji je najgori. Ne vidim razlog za prozivanje, jednostavno kvalitet je mali...

veliki strumf

pre 11 godina

Prvi gol - Benteke sam u sesnaestercu medju dvojicom nasih stopera (sam u smislu jedini Belgijanac u 16). Drugi i treci gol - sami kao duhovi, nigde nikog ni blizu igraca. Otvorili se previse, zaboravili na nas gol, a odigrali drugo poluvreme bez svezine i jos smo dobro i prosli. Eto kakve smo pacerske golove primili, a u odbrani nam igraci Celsija, Liona i dvojica iz Sitija. Ma dobro smo i prosli, jer smo igrali sa par igraca manje (Mijailovic, Scepovic od kad je usao).

bojan

pre 11 godina

Briga me i za lajkove i dislajkove,ali moje je misljenje veceras definitivno utemeljeno,dobri su ovi momci imaju perspektivu ne sporimmedjutim za odlazak na SP moramo imati bar tri proverena igraca sa iskustvom,Mihino podmladjivanje nije u pravom momentu po mom misljenju ,to se postepeno radi,zato bi ako nije pi previse sujetan trebao pozvati par igraca koji imaju osecaj za gol a zasli su u godine sto opet nista ne znaci ,pa jedan Sedorf u 36.-oj razvaljuje u sred Brazila a mi podmladjujeno ekipu u nevreme i sto je najgore bez ikakve koncepcije!!!

Miha ide dalje, a Srbija?

pre 11 godina

Sta kaze Mihajlovic: "Idemo dalje?" Izgubili 3:0, a on ni reci o svojoj odgovornosti, nego bi, k'o i svi pre njega - dalje?! Ama, dokle dalje, Mihajlovicu? Dok ne izgubimo sve sanse za plasman na svetsko prvenstvo? Kazes da vecina igraca nije standardna u svojim timovima - pa, ko ih je uvrstio u tim? I, zaista je neverovatno da u jednoj takvoj nesigurnoj, neiskusnoj odbrani nema mesta za Subotica, koji je na svojoj poziciji jedan od najboljih u Evropi! Sve u svemu - od tvoga "dalje" tesko da ce ista biti, Mihajlovicu! Belgija i Hrvatska rutinski grabe napred, a Srbija i dalje ide sve dalje i dalje od svetskog prvenstva! Ili Miha mozda namerava da tim uvezbava za - 2018.godinu?! Ne bi me cudilo...

vuk1971

pre 11 godina

želim da pozdravim momke i selektora...srbija je večeras u većem dijelu meča igrala moderan fudbal,na koji može biti ponosna.rezultat je takav kakav jeste ,ali nije pravi omjer kvaliteta(3.gol iz ofsajda ).glavu gore,ovakvom igrom ovakvu belgiju možemo dobiti u briselu,garant...sad se treba okrenuti skoplju i tražiti 3 boda...uzdravlje

pevac

pre 11 godina

ajde bre ljudi pokazite bar malo vere u ovaj tim i u Mihu, ja ipak mislim da on radi dobar posao, pravimo tim koji ce za par godina biti kompaktan i efikasan, ipak je cilj da stvorimo dobru ekipu, a ako odemo na to prvenstvo-super... al boze moj ipak smo mi Srbi...

dokle vise cigani s

pre 11 godina

za zalaganje i igru narocito u prvom poluvremenu svaka cast momcima puna podrska nastavite tako docice i pobede a za atmosferu na tribinama sta reci jedna velika nula definitivno treba igrati van beograda ili marakane jer ovi veliki i pravi "srbi" navijaju samo
za cz

majstori, majstori

pre 11 godina

Jedini iskusan koji je ovde stvarno kiksnuo si TI, jer u ovako vaznim utakmicama eksperimentises sa debitantima i fudbalskim diletantima!

as

pre 11 godina

sta god pricali. odlicna formacija, odlicna postava. samo subotic umesto bisevca i to je to. ne treba nam bre klasican napadac, nema ga ni barsa. mijailovic treba da igra, mlad je i ima ogroman potencijal. tim se gradi polako. samo strpljivo. rascemo iz utakmice u utakmicu. miha mora da ostane. momci se bore, odlicno trce i odlicno su tehnicki podkovani. nemamo problematicne u reprezentaciji i ne trebaju nam kvazi zvezde. samo napred.

Pazarac

pre 11 godina

samo ne znam zbog cega se vise diskutuje oko reprezentacije?!Nikad, ali nikad Srbija nece nista postic u fudbalu!!!A ti Mihajlovicu jos teraj Ljaica...

SideSwipe

pre 11 godina

Beograd je moj grad, i volim ga vise nego ista, ali mi zaista ne treba da igramo utakmice tamo, osim ako gostuje Hrvatska, Francuska, Nemacka, ili neka ekipa takvog kalibra. Imamo NS, Nis, pa cak I Banjaluku!

Milan010

pre 11 godina

Zaljubio sam se u fudbal kad je Miha uvalio 3 gola iz slobodnjaka Sampdoriji, u dresu Lazia. Od tad mi je Miha omiljeni fudbaler a Lazio omiljeni tim. Navijao sam da Sinisa postane selektor, ali... Ne moze Bisevac ispred Subotica, ne moze slabotelesni Markovic od starta, ne moze da se igra bez spica jer mi nismo Spanija ili Barsa... Jesmo igrali lepo, ali ko da ce da uvali gol? Svi nasi "napadaci" zajedno nemaju 2m i 100kg... Nema nista od SP, ali ajmo bar da se uigravamo, bez menadzerskih pulena i igraca koji igraju u seoskim klubovima (CZ i Partizan)....

obavesten

pre 11 godina

Ne stavljajte u usta markovica.decko je vanzemaljac.bitno da nije branio stojkovic i da se uporno forsira micko od pet miliona.ali sutra...malo sutra...azvizdite tosicu koji je nas ubedljivo najopasniji napadac.on se dokazao tamo gde treba i da sam na njegovom mestu otkazao bih ucesce u repki pa bih dozvolio da navijaci naseg najveceg kluba formiraju repku po svojoj zelji.ionako se svi trude da im udovolje i podilaze u svim sportovima.

dr.

pre 11 godina

bojim se da ne idemo mi nigde dragi nas selektore... Ove godine nasi orlici ce da prate SP sa svojih televizora ako mene pitate. Jer tamo idu reprezentacije idu koje mogu da daju gol, jer utakmicu pobedjuje ona ekipa koja da gol a ne koja vise promasi

Srpski Realista

pre 11 godina

Ne shvatam šta je još potrebno da Mihajlović konačno napravi idealan tim! Bez da ga kritikujem, evo mu saveta. Brkic na golu, Ninkov i Obradovic po bokovima, štoperi Ivanović i Subotić. Zadnji vezni Ignjovski(Mijailović), u vezi još Kuzmanović i Ninković (Tadić i Bole Janković kada zatreba). Po krilima Basta i Kolarov (da ih menjaju Sulejmani i ponekad Tošić) i u špicu napada Nikola Žigić (Pantelić sa klupe). Pokušajmo makar jednom da ne izmišljamo vruću vodu.

Djole

pre 11 godina

priznajem jesam kudio reprezentaciju u poslednje vreme ali sada borbenost je bila tu ne mogu da kažem , bilo je svega tu ali taj rani gol nije pao. Iskreno mislim da Srbija nije zaslužila da izgubi s ovolikom razlikom ali ovo je izgleda surova slika modernog fudbala - ne pobeđuje onaj ko je bolji nego ko iskoristi svoje prilike.
Mislim da ima šanse da se stvori reprezentacija od ovih igrača ali mora se pronaći napadač definitivno

Mladen

pre 11 godina

Selektor koji da bi pokazao da ima harizmu ne pusta u reprezentaciju one koje ne pevaju himnu ne zasluzuje meste.Ok,to ne podrzavam ni ja,himna mora da se peva,al da podizes sebe time sto ces da izbacujes zbog toga ne ide...Jesam zvezdas i postujem te sta si uradio sve za zvezdu i srbiju al iskreno nisi za selektora.Pri rezultatu 0-1 ti ubacujes debitante,alo?
Ignjovski i Bisevac su juce bili najbolji pojedinci,neki solidni (Stevanovic,Scepovic,Nastanic su bili cist promasaj)...Hvali nam zavrsnica a ne toliko komplikovanja i ovo nije bio kiks iskusnih vec samo tvoj.

T-portir

pre 11 godina

Evo, ko garantuje hrvatima da ce dobiti Vels u utorak?
I sta sad, bude situacija, mi dobijemo Mkd a hrvati izgube od Velsa, i sta onda? Zato molim za mir i tisinu, da pustimo mlade da igraju.
(D-genije, 13. oktobar 2012 12:45)

Samo se ti tjesi Hrvatima i njihovom igrom protiv Velsa puno ce ti pomoci u zivotu i srpskom sportu.Mi kad odvalimo Velsane a vi dobijete komad u Skopju ici ce te u kup Lilijane Ronheti zvi bio pa docekao..

zlaja

pre 11 godina

Sad se videlo zasto Tosic nije ostao u Mancesteru vec je odmah prosledjen dalje, njega mozes da koristis eventualno za zadnjih pola sata. Vecina igraca nema snage za ovakvu utakmicu, to je problem. Ovako zamisljena igra koju svi pozdravljamo nije moguca sa ovim timom. Bisevac kiksira u kontinuitetu, ali ni Sibotic nije bolji.

dragan

pre 11 godina

Srbija je primila dva gola zato sto je imala igrac koji je bio bavan u odbrani.Bisevac nikako nije morao biti u timu na utakmicu gde protivnik ima brzu kontru i polukontru. Mislim da je Mihajlovic pogresio, a na klupi ima brzi igrac koji je standardni u Dortmundu.
Ipak ovaj mlad tim je bio vrlo dobar ali je platio danak neiskustva.
Mislim da selektor ipak treba da ide pretpazljivije sa taktikom.
Bravo momci borili ste se lavovski.

Aco

pre 11 godina

"Malo naših igrača igra standardno u svojim klubovima. Dok su imali benzina sve je bilo dobro. Nisu u kondiciji i nemaju fizičku pripremu kao igrači koji igraju stalno, to smo i znali, ali ne možemo da promenimo više od tri igrača", istakao je selektor.

Pa mozes da menjas vise od tri igraca pre meca ali ti si sam odlucio da Subotic, Jankovic, Djordjevic i Djudjic nisu dovoljni dobri i spremni da igraju. Nastavi sa Scepovicem.

Ivan-KG

pre 11 godina

Bilo bi licemerno da te omalovažavamo zbog jedne utakmice, ali tvoje odluke su kumovale ovome. Nisi ti kriv što igrači promaše onoliko šansi u prvom, ali kako to da za Subotića nema mesta u startnoj? Odbrana je primala školske golove, štoperi ostavljaju Kolarova da skače sa njihovim špicem oO Kako to pokušavaš da utakmicu preokreneš tako što uvodiš debitante, posebno Šćepovića koji ni u klubu niti je standardan niti tako često daje golove. Logičnije je da si zvao napadače iz mlade, Kojića ili Mudrinskog koji redovno daju golove. No lako je sad pametovati, ali izjava "ne igraju u svojim klubovima" haha pa zašto ih zoveš onda!?

pjovan

pre 11 godina

Kao prvo, pohvale za sve ono sto je bilo dobro, a toga je sinoc zaista bilo dosta. Od atmosfere pa do niza dobrih akcija i sansi, a mislim da zelju vise ni oni zlonamerni ne mogu da poreknu. Kao drugo, zaljenje, manje zbog previsokog, mozda i nezasluzenog poraza, a mnogo vise zbog ove navale preteskih reci koja se skuplja, kako ovde na komentarima, tako i u pojedinoj danasnjoj stampi. Realno, postoje samo dve stvari zbog kojih treba da smo nezadovoljni: 1. mi nemamo igraca koji "misli" na terenu, za sebe i za ostalih deset! Jos od Piksija! Medjutim, takav igrac se radja, ne stvara se! 2. Sinisa Mihajlovic nije trener! Ovaj mladi tim ima perspektivu, ali pod hitno se na njegovo celo mora dovesti takticar, covek koji moze svojom postavkom igre neutralisati nedostatke celog tima: u reprezentaciji se fudbal ne uci, za to nikad nema dovoljno vremena, vec samo taktika reprezentativni tim cini manje ili vise kvalitetnim! Pogledajte sta je Kapelo napravio od Rusije. Nova Italija, iako su Rusi poslednjih godina prikazivali igru za nadigravanje. Juce ne! 1:0 u sestom minutu i kraj! Portugal jeste napadao, ali ni sa dva Kristijana im ne bi dao gol, da se igralo ceo dan! Zato, Sinisi cestitke na trudu da podmaladi i zelji da jedan apatican tim pretvori u pobednike, ali on ne ume za vise. Vels je bio izuzetak, koji ce na kraju samo potvrditi pravilo. Na klupu dovesti nekog Muslina ili Tumbakovica i tada mozemo govoriti o ozbiljnosti ovog tima; cak i bez tog "ekstra" igraca bice rezultata!

дурантула

pre 11 godina

alo bre, sta svi pisete 3-0, pa 3-0?? prvo: nasi su igrali bolje, drugo: treci gol je OFSAJD! ceo metar u ofsajdu! kako nas mrzi ovaj sudija prvo suboticu svira penal protiv citya i sad ovo!

hater

pre 11 godina

Kakva država, takav i fudbal, fudbaleri i navijači. Luzeri. Prolazi vam život uz najdosadniji sport na svetu u najbednijoj zemlji u Evropi.

Milos

pre 11 godina

Odlicna utakmica Belgije. Nemojmo dzabe da se lazemo "da je uslo ovo,da je uslo ono" Belgijanci su sve svoje golove dali majsotrski, odradili ceo napad, pogledajte njihov treci gol - majstorija krenuli su od svoje gol linije pa preko 6-7 igraca bukvalno se usetali u nas gol . I Nije bilo nikakvog ofsajda kod treceg gola jer je belgijanac vec presao nase igrace pa onda dodao loptu a to ima pravo. Uglavnom totalno su nas porazili, jedino sto mozemo da hvalimo zalaganje nasih i to je to. Belgija je teza nego Vels i Skotska, bice veoma tesko u Makedoniji i nazalost moguce jos jedan poraz.

Jovica

pre 11 godina

Ne znam zasto se ne razmislja o brazilcu Kleu.. kad je vec ocigledno da nemamo pravog i klasnog napadaca... a gde ces veceg motiva za Klea od toga da igra na mundijalu u svojoj zemlji.. mislim da bi on mogao biti pravi izbog u napadu

Denny

pre 11 godina

alo bre ljudi I mihajlovicu prvih 11 kako bi trebali da igraju ubuduce:brkic,bisevac,subotic,ivanovic,kolarov,tadic,markovic,tosic,djurdjic,fejsa,pantelic!!!
Formacija 3-5-2 Samo ovako mozemo Imati igru I sigurnost!!!!

JA

pre 11 godina

Podrška Mihajloviću!!!
Dali smo svojmaksimum i to se ceni. Jednostavno Belgija je bolji rotivnik i to je to.
Najslaiji deo ekipe nam je odbrana, a ostali su odigrali korektno. Odbrana nam je celu utakmicu bila nesigurna. Po meni Mijailović nema mesta u timu, a Bane Ivanović mora da igra malo povučenije, ne mogu i on i Kolarov da idu napred non-stop. Njih dvojica su više u napadu nego u odbrani

Mile

pre 11 godina

Fascinantno je da vi ljudi i dalje gledate fudbal i nadate se nekom uspehu nase reprezentacije. Pa oni ne zasluzuju dva reda u novinama. Sramota me je zbog svih vaterpolista, odbojkasa, tenisera, rukometasa i svih ostalih reprezentacija koje su zapravo nesto uradile.

HR

pre 11 godina

Izgleda da opet postaje aktuelan onaj vic o razlici između fudbalera i nogometaša ...
(Etnoje, 12. oktobar 2012 23:41)

nikad nije ni prestao biti

Crveni Djavoli 1923

pre 11 godina

Prvi put smo igrali fudbal posle toiko vremena a to je nestooo.Standardno nije nas hteo gol a Belgijance hteo i to je toooo.

Branko

pre 11 godina

Budimo realni, odavno nismo odigrali ovako lep fudbal, svi vi koji kudite Mihajlovića imate neki problem sa sobom, čovek ima stav, uporan je, rezultati će tek da se vide samo ga moramo pustiti da radi sa momcima. Od mene svaka čast za igru bez obzira na sve, samo onaj ko nije realan i ko je bezobrazan pljuvaće po reprezentaciji i posle ove utakmice. Narode podržimo našu zemlju bar jednom kako treba!

milanCHE

pre 11 godina

BRAVO MIHAJLOVICU!!! Odabir igraca odlican, taktika odlicna, igra odavno nije bila tako dobra, srcana.....kao da sam gledao jedan dobar mec Premijer lige. Uzivao sam. Nismo imali srece, to je jedino....a to moze da se dogodi i najiskusnijim ekipama. Da je usla samo jedna u mrezu (od onih silnih prilika), svi ovi "vajni komentatori" pre mene sto kude selektora i igrace, bi ih sada hvalili i to na sva zvona! Tako da ponovim: BRAVO MIHAJLOVICU, BRAVO IGRACI.....SAMO NAPRED! USPESI DOLAZE!

Iskreni navijac

pre 11 godina

Svi mi znamo Mihajlovicu da smo do 50-60 min.sa Belgijom nosili se koliko-toliko, a sta cemo sa rest. Tu nas protivnik bukvalno receno ispreskace dok nasi samo sto ne popadaju po terenu. E to je nas veciti problem. I da smo poveli sa 1:0 nakon 60 min. oni bi preokrenuli rezultat. Sta uciniti da igraci igraju 95 minuta ako zatreba, sta????

m

pre 11 godina

Niad vise oprecnih komentara. Mislim da je Miha najradikalniji i verovatno najhrabriji trener koga smo imali. Ne znam da li ce da uspe - mislim da je veoma tesko pored Hrvatske i Belgije, ali ja sam ponosan na ove mlade momke - bore se ko lavovi. Odlicno prvo poluvreme - uzivao sam. Miho puna podrska bice nesto od ovog tima.

Ivan

pre 11 godina

Ja stvarno ne znam ljudi sta je sa svima vama,kao da pola vas nije gledao sinoc utakmicu. Svi pricate kao da su nas razbili.Ja uvek kritikujem reprezentaciju,ali meni se sinoc dopala igra,muski od pocetka i zelja za golom.Ne pamtim kad smo imali toliko dobrih prilika za gol protiv sasvim dobre reprezentacije.Nije nas ni prvi gol poremetio ali drugi nas je ubio.Nepravda,napunise nas ni krivi ni duzni.A sto se tice Subotica,sigurno je imalo razloga sto je bio na klupi.Da smo im dali gol ili dva u prvih pola sata prica bi bila sasvim drugacija,ali ovako mozemo samo da zalimo za propustenim sansama,tj sto nam igraci i bas ne znaju da daju gol.

sonic

pre 11 godina

Reprezentacija je na dobrom putu da postane tvrd orah za druge.Ne kazem da cemo biti neka sila ali ce bar mrsiti konce drugima.
Da smo njihove napade prekidali u najranijoj fazi jos na nasoj polovini,nekim bezazlenim faulom,ne bi se sve ovako zavrsilo.Evidentan nedostatak snage u finisu.

Milan

pre 11 godina

DEMAGOG Miha je jedini krivac.To je čovek bez trenerskih rezultata,a priča kao da je Murinjo.Najuriti Mihajlovića jer nam je unazadio igru.Prek čovek je loš čovek,pedagog!
(ĆOSA, 12. oktobar 2012 23:46)

Mihajlovic nam unazadio igru? Sta bi ti, Pizona nazad mozda?

Sta sve covek nece procitati ovde...momci se trude kao nikad pre, nekima mozda fali kvalitet, nekima iskustvo al trenutno bolje nemamo i za to nije kriv Mihajlovic. On je uspeo da natera igrace da ostave dusu na terenu, a pored toga naucio ih i da stvaraju prilike...psihicki jos nisu dovoljno jaki sto je i razumljivo s obzirom na to koji je pritisak na njima...sve u svemu vidi se veliki napredak, ukoliko se nastavi ovim tempom bice dobro.

Nasa reprezentacija nije onakva kakvu mi Srbi ocekujemo ali ako nista drugo verujem da se velikoj vecini vratila nada da ce reprerzentacija biti mnogo bolja.

Red Veteran

pre 11 godina

Miha, nije sto su iskusni kiksali nego sto smo jako pali i izgubili yempo, snagu i koncept igre nakon silnih promasaja. A onda zasluzeno kazna stize da je na kraju moglo biti jos i gore.
Vec od 55. minuta nasi su se predali, na kraju je samo bilo pitanje koliko golova cemo primiti. Nazalost, jos jednom dokazujemo da nismo u stanju odigrati 90 minuta u istom ritmu.
Belgija dobra ali daleko su oni od Spanaca i Nemaca.
Glavu gore, ovaj mladi tim ima potencijal ali samo ako nauce da ne gube moral.

Momo Joksovic

pre 11 godina

prijatno sam iznenadjen izdanjem nasih fudbalera protiv favorizovane Belgije, koju je samo sreca spasila. Rezultat je vrlo lako mogao da bude obrnut. Ovo je mlada ekipa i treba joj dati podrsku. Jos je rano i bice prilika da se iskupi za ovaj poraz, kada bude revans u Belgiji. Sada je najvaznije pobijediti u Makedoniji i zadrzati prikljucak sa Belgijancima i Hrvatima. Neka se ovako bore i na ostalim mecevima i sve ce doci na svoje.

tomi iz zagreba

pre 11 godina

@ igor iz skopja
laž je da je sudac bio na našoj strani, prosto laž. vas je gol bio nakon prekršaja, penala nije bilo, mi smo dobili 3 žuta kartona... vaše su prilike bile jadne, a mi smo imali barem još 3 čista gola. mnogo gotivim vas Makedonce ali igra vam je očaj.

Marko M

pre 11 godina

Konacno da vidim nasu reprezentaciju da igra fudbal!!! Ranije utakmice koje smo gubili ili dobijali bile su pravo mucenje za gledati. Sinocnji fudbal je bio pravo uzivanje! Izgubili smo pa sta? Ranije smo kao dobijali? Konacno smo igrali fudbal, i neka izbornik i momci samo nastave, neka ih ovo ne pokoleba. Samo neka nastave da rade svoj posao najbolje sto znaju, ja sam napokon ponosan na svoju reprezentaciju zato sto KONACNO igra fudbal, pa ne mora na kraju krajeva ni da ode u taj Brazil, znam da ce u buducnosti sa ovim selektorom i ovim pristupom fudbalu biti sigurno u prvih 20 reprezentacija sveta.

Milan

pre 11 godina

Ponosan sam na ove momke.Nemam nijedne reci zamerke.Zelja, trud ,igra (60min) .Samo da se tako nastavi.Nije katastrofa ne otici na prvenstvo a stvoriti i tim i igru.Mladost koja ce da sazri i rezultati ce doci.Sta ze;lite,da igra Vidic,Stankovic ,Jovanovic.Ej narode i ja zelim SFRJ i onaj zivot ali nema ....Samo zlobni,zvidni i pakosni ne vide pgroman napredak u pristupu i ponasanju.Nema vise glupih kartona(vidi pod Kezman),suplje price itd.Ne okreci se Sinisa nego samo napred.Odavno nisam bio i sterniji i zalosniji.Vratice nam se kada bude najpotrebnije.

Mario Bros

pre 11 godina

Navijači su obljasnili. Himnama aplaudirali, ni jednom našem igrači nisu zviždali, sa izuzetkom jedne izmene u drugom poluvremenu, ali kratko. Ni jednu baklju nisu upalili. Nisu pevali pesme protiv Toleta. Nisu zviždali na poluvremenu. Na kraju nisu zviždali posle poraza. Čista 10!
Retko ko nije pokisao bar malo bez obzira na krov. I bilo mi je žao igrača onako sa milion šansi na početku i svom euforijom da napuštaju teren kao poslednji gubitnici 0:3, nezasluženo. Ipak i pored kiše i pokislog rezultata, publika je bila najsvetlija tačka. Lepše lice Srbije

Dejan

pre 11 godina

Kakvi crni kiksevi pojedinaca?
Pa cela ekipa se vukla po terenu, kao da im se ne igra.

To nema veze sa kiksevima pojedinaca a jos manje da je to razlog sto smo izgubili.

moneyvation

pre 11 godina

ma svi ste vi ovde neki selektori medju komentatorima... momci nisu odigrali bolju utakmicu jos od Antarinog perioda... sa ovakvom igrom i sa jos dosta, dosta treninga i rada pobedicemo sve ostale utakmice u grupi...

Vijuga

pre 11 godina

0:2 i 0:3 nije bas isto! Niko ne pominje treci gol iz ofsajda i jos par velikih sansi za Belgiju posle nedosudjenih ofsajda!
Lakse je igrati na kontre ako se zna da ti se to nece svirati svaki put!

Taktika nije bila dobra za Belgiju ali to ne znaci da sve treba menjati u Skoplju.

lezdra

pre 11 godina

Sta Bisevac kriv? A nije Nastasic? Dokle? A smeta vam Mijailovic a ne smeta Scepovic.Ajde grobari ne smarajte.
(Nikola, 12. oktobar 2012 23:26)
'ajd druže mani se klubašenja i budi malo objektivan. Šta hoćeš da kažeš da Biševac nije isključivi krivac za prvi gol Belgijanaca koji je našim igračima odsekao noge, a pri tom Biševac ima 29 godina a Nastasić jedva 19. Koliko znam, Biševac je igrač Lionu a Nastasić Mančester sitiju i onda, kakve to ima veze sa "grobarima"?

mihajlovicu nazad u italiju

pre 11 godina

nemogu da verujem ,mislio sam da subotic uopste ne igra ? kad na kraju ga vidim na klupi sedi ?? cccc nerazumem da nije ubacio njega koji je bolji sigurno nego 2-3 igraca !!

musa dembele

pre 11 godina

Ne mozese se Mihajlovicu s prosekom od 22 godine na SP... Da si bar dosao umesti Pizona,pa da to iskoristis za formiranje malade selekcije. Sad bi bar imali neko iskustvo.. Ovo je izgledalo kao juniori kad se napale i propustaju sanse,a onda ih iskusni docekaju i zgaze! Sad se MKD mora dobiti,bice tesko..

PimPong

pre 11 godina

Odlicno smo odigrali sa nasom mladom ekipom. Dali su sve od sebe, i sutevi koji su ulazili u gol protiv Wales-a nisu isli u gol. Moglo je da bude 2:0 u prvih deset minuta za nas. Nista, idemo dalje i glavu gore.

nn

pre 11 godina

Posle ovakvog poraza nemam nikakvih zamerki nasem timu. Da je bilo srece moglo je biti i obrnuto. Imamo mlad tim, momci se bore, bice nesto od njih...

Laik

pre 11 godina

U fudbalu nije bolji onaj ko bolje dribla nego onaj ko da više golova. Ako neko izgubi sa 3:0, nije bio bolji, bez obzira što je tokom cele utakmice bolje driblao i bolje centrirao.

Pedja

pre 11 godina

Zalaganja jeste bilo, ali nazalost malo znanja. Ja nisam video tih nasih 5-6 stopostotnih sansi. Jeste bilo opasnih situacija koje "mirisu" na gol, ali nijedna da se konkretno sutne. Sa druge strane na kraju smo i dobro prosli jer je moglo biti i 5:0 prema sansama.
Veliki pad u nasoj igri je usledio kako je usao Scepovic koji nema kvalitet ni za skromniji prvoligaski tim. Dok su neki bili blatnjavi posle utakmice njegov dres je ostao cist. A sa igracem manje kad se igra protiv jakih odmah se oseti u igri.

heavy

pre 11 godina

Ajde sto ste toliko negativni,momci su se borili i hvala Bogu lopta je stalno isla napred a ne nazad od bekova i Dekija,kao sto su radili kod Antica.Sa ovakvom ekipom bez snage i kondicije ispravno je bilo stisnuti i dati gol sto ranije,nazalost nije se dalo.Greske su kasnije nastale,kada je video da ne ide morao je da zatvori utakmicu,da stanu na loptu (tu je Miha u pravu,najiskusniji su srljali)i da se nada da cemo se izvaditi iz neke kontre.Bisevcu nije mesto u timu,mora odbrana mnogo zrelije da igra da bi se plasirali.Sta je sa Jankovicem?Sasa Markovic bi sigurno bio korisniji od nekih koji su igrali sinoc,narocito po ovakvom terenu a covek zna da sutne izdaleka.

koma

pre 11 godina

Meni i dalje nije jasno zasto nema mesta za Krasica i Ninkovica?
a da ne pricam o Nevenu Suboticu ,Kuzmanovicu pa cak i Lekicu i Zigicu kad boljih spiceva nemamo ,nekada moze da se igra bez klasicnog spica nekada ne
Primer Zigica koji nije neka igracina ali njega moraju da cuvaju uvek 2 igraca,sto naravno odmah pravi rupu u odbrani koju mogu da iskoriste nasi brzi poluspicevi kaki god da su
Mislim da smo se nekih igraca ipak prerano odrekli da podmladjivanju ali ne na ovaj i ovakav nacin
To niko u svetu ne radi tako sem naseg selektora,Miha ce mozda jednoga dana biti dobar trener,trenutno mislim da nije nista posebno i da nije izmislio nikakvu posebnu toplu vodu
Ne verujem da cemo se kvalifikovati dalje,zeleo bih naravno, ali mislim da to ipak nije realno ,ne sa ovakvim trenerom i ne sa ovim timom

III

pre 11 godina

a himna,svi himnu zaboravili,da li su svi pjevali,da li se cula dovoljno,to je bitno,rezultat manje vise,fudbal je igra gdje himna odlucuje ko ce igrati,ili to nije fudbal,vec sportski nacionalizam.......

predrag

pre 11 godina

Aman bre ljudi,sa ovom decom ne moze se protiv ozbiljnih reprezentacija a Belgija je jedna od njih,imaju jednu od najboljih reprezentacija u istoriji,dobro pokrivenu na svim pozicijama.Ipak,nije mi jasna strategija FSS-a..sta u ovom trenutku zele?Da podmlade repku i da zrtvuju ove kvalifikacije,ili da to postepeno urade i da makar mlada repka ode na EP. Ocigledno da sticajem okolnosti,nece moci i jedno i drugo. Bolje je,po meni da se akcenat bacio na mlade i da odu na EP.. sto bi znacilo da 70% ove ekipe od sinoc igra za mlade..nego ovako ni tamo ni ovamo...osakatili ste mlade protiv engleza a ovamo nismo dorasli da se nosimo sa ovom decom protiv jakih ekipa.. I sta sada...?

brazil 2214

pre 11 godina

Kostur ove ekipe je stvorio gospodin Radomir Antic .
Zato ne velichajte mihajlovica , jer on je samo uspeo da upropasti reprezentaciju pred kojom su i Nemci pali !!!!!!
Gospodin Radomir Antic bi se sa svojim dokazanim radom ladno proshetao ovom grupom .
Al' nazalost u zemlji Srbiji sve shto je dobro , ne sme da bude dobro ...

malo pameti i malo hrabrosti

pre 11 godina

Zovi Klea i videćeš da gol može da se postigne i iz polušanse a kamoli iz šanse. Pusti iskompleksirane navijače i uradi šta je najbolje za ovaj tim i našu reprezentaciju.Budi siguran da će svi pravi ljubitelji i poznavaoci fudbala bez obzira za koga navijaju pozdraviti tu ideju pogotovo kad majstor Kleo počne da buši protivničke mreže. Ne obraćaj pažnju na mišljenje onih koji utakmice ,,posmatraju"okrenuti leđima prema terenu. I odustani od beznadežnih pokušaja sa drvećem tipa Šćepović, Lekić i njima slični.

Izraziti Favorit

pre 11 godina

Sta u reprezentaciji traze igraci poput: Bisevca, Mijailovica, Lekica, Scepovica, Lazara Markovica, Stevanovica ? Onaj Djurdjic da gol po mecu a ne dobije sansu. Mijailovica je Zvezda prodala pa mi nije jasno sto ga i dalje guraju. Matic starter u Benfici, Subotic u Dortmundu pa mora da gleda sa klupe kako ova rupa Bisevac igra. Vracaj bre Zigica teraj Scepovica i Lekica (ovo govorim kao veliki grobar jer je to objektivna situacija). A i da se ne lazemo Sinisa jeste bio veliki igrac, ali kao trener je neki prosek cak i ispod toga.

maд-maх

pre 11 godina

Штета да смо искористили пола прилика из првог Белгијанци би доживели потоп. Главе горе и против Македоније на победу да покажу да је срећа одлучила овог победника

Dado

pre 11 godina

Gledao sam samo zadnjih 30 minuta gde se videlo da nam je ponestalo snage, Ali svejedno nismo zasluzili takav poraz. Isli smo na sve ili nista onako ludacki i izgubili smo a mogli smo komotno da i vodimo barem 2:0 Na poluvremenu i zato Jim ne zameram nista. Mi trenutno po jacini i jesmo treci tim grupe Ali to ne znaci da ne umemo da iznenadimo Hrvate. Ako zelimo sanjati o Brazilu onda Makedonija Mora pasti. Nije jos nista izgubljeno, a bice prilike i za revans Belgijancima ne brinite. Samo glavu gore.

zvezdash

pre 11 godina

ja sam pozitivno iznenadjen Mihajlovicevim pristupom i filozofijom utakmice....bili smo brzi konkretni , u ranoj fazi smo napali sve kako treba ali smo izgubili od boljeg....SAMO NNAPREED BICE BOLJE

Maksa

pre 11 godina

Kao prvo ako igras sa dva krila to jest sa Tosicem i Markovicem onda gusis bekove kao sto su Bane i Kolarov.Iako su se oni ubacivali i igrali dobro u fazi napada to nije dobro jer Bane je izduvao i u 60 minutu jedva hodao.U takvoj postavci gde nemas spica koji bi bar malo skupio centralne bekove a samim tim i spoljne bekove nema potrebe da imas dva krilna igraca.Kazu Barsa nema spica ali zato dva krila maksimalno sire igru pa ovi u sredini vezu.Fakticki bez spica obezvrede dva centralna beka.Nisu nasa krila toliko dobra da naprave prodor pa samim tim nema potrebe gubiti igraca u veznoj liniji.lepo je kad imas takvog brzog igraca pa da ga pustis na liniju i kad se namesti jedan na jedan onda mu niko ne prilazi i nek gazi al to Tosic i Markovic nisu.Nase sanse nisu sanse vec poluprilike koje su vise plod zelje, htenja al nikako plod osmisljene i uigrane akcije.Da je kalibar za selektora Miha bi trebao da nadje resenje za spic.Npr.Mitrovic a iza njega Djuricic i Tadic i na krilu u ovakvoj utakmici pre Tosic nego Markovic.Markovic za neka gostovanja.Ignjovski nije los ali u nedostatku kvalitetnog manevra ili plejmejkera njegova defanziva gubi smisao pa samim tim i oduzete lopte nisu vidljive.Mislim da je trebalo vise da se zgusne sredina i vise sitnih faulova pa bi Belgija imala problem jer nema kontri i verujte da Belgija nije ekipa koja bi pobedila Skotsku il Makedoniju pa cak ni Vels na svom terenu jer ce se te ekipe braniti pa ce imati problem jer nemaju bas neku kreaciju u veznom redu.zivi bili pa videli.gluposti da fizicki nismo spremni nemaju podlogu jer Bane ,Kolarov Tosic odigraju godisnje 50-60 utakmica al ritam je taj koji nas je ubio.

scheika

pre 11 godina

Nemamo mi sta da imamo vere u ovaj mladi tim i trenera. Fudbal : se igra zbog golova,i samo golova,a lepota je za Miss. Mi kao igrali fenomenalno ,a Belgija lose i uknjizi tri boda.Pa sada birajte komentatori.

zvzdr

pre 11 godina

bio sinoc na utakmici posle ko zna koliko... prvo, beogradska publika?? oko mene je bio sve sam bosanac! od 2-0 je takvo pozoriste nastalo, cuo sam sebe kako disem...a zvizdanje Tosicu?!? ej!!! Realno, momci odigrali dobro, nisu dali gol, nakantase nas ovi na iskustvo, i to je to, kakvo zvizdanje...
A na severu transparent oslobodite Bogdanova! na mecu iste one reprezentacije koju je taj izbacio sa evropskog... kakav smo narod, tim nam je odlican

Ratko

pre 11 godina

Treba nam samo jedan pravi napadac koji ce da uvuce loptu u gol!Takodje fali malo iskustva mladjim sjajnim igracima.Lazar Markovic me decko odusevljava kako igra,ali dzaba kad on igra ovu nasu bruka ligu,treba da ode preko da stekne iskustvo.Svaka cast na trudu!!Svaka cast i Mihajlovicu!Niste me razocarali!

Srle

pre 11 godina

Ako je neko pljuvao Mihajlovica do sada vise od mene, ruku sebi sjecem. Ali svaka mu cast, i njemu i igracima. Sto neko rece, odavno mi poraz nije teze pao. Pa mi smo igrali FUDBAL dvije utakmice. Zadnji put sam to dozivio cini mi se jos za vrijeme SFRJ sa Osimom, 3-2 protiv Francuske, davne 1989. godine. Od tada, bunarenje, razvlacenje po terenu, bunkerica i sta Bog da. Neka te Miha, i tebe i ove djece. Samo daj SUbotica i sve ce biti u redu.

Podmlađivanje na silu

pre 11 godina

Pa koga ovaj farba... fudbal se igra za golove, a mi NEMAMO igrača koji će da ga da! I to je cela suština, nismo mi Španija da igramo bez špica.
Kad sam video da onaj šćepović (sa blago telećim osmehom dok gubimo 2:0) igra za moju Srbiju, želudac mi se bre prevrnuo!!!
I selektor kaže da je znao da nismo dovoljno fizički spremni, a naredio je opštu jurnjavu po terenu od prvog minuta, to meni nije logično.
Sve u svemu, zaključak je da igramo previše NAIVNO, od selektora pa do igrača! Za ovo podmlađivanje nam treba još par igrača koji nisu stari a imaju iskustvo, kao Kuzma i Janković, to bi mnogo značilo ovim klincima.

runner

pre 11 godina

(zamenjena teza, 13. oktobar 2012 02:33)
Nema ovde nikakvih zamena teza. Miha je u pravu, samo je još ovoj dvojici trebao dodati Biševca (krivac za prvi gol). Po meni, Kolarov je bio jedan od najslabijih igrača na terenu. Sa ovakvim odbrambenim igračima primiti 3 gola je sramota. I zbog čega kritike Markoviću kada je on bio naš najagilniji igrač u prvom poluvremenu.

da,da

pre 11 godina

Sinisa, moja jedina zamjerka je neigranje Subotica, milsim da je bolji od Bisevca.
Molim te, probaj Tosicu objasniti, da se ne igra fudbala, nego da igra fudbal.
0:3 stvrano nije realno, ali samo naprijed u narednim mecevima.

Nase ime

pre 11 godina

Naivna taktika Mihajlovica. Solidna igra, ali odbrana suplja. I nije mi jasno kako moze tako ozbiljnu poziciju da poveri Mijailovicu koji od jakih utakmica ima par derbija (ako su to uoste jake utakmice).

BLSRB

pre 11 godina

Ima ovde mesta i te kako za Kuzmanovića,Kačara, Krasića i Jankovića(u redu što su otpisani oni stariji ali ovo su igrači od 27 i manje godina).U prvih 11 pod hitno Subotić i Sulejmani kad se oporavi. Nadam se da su Tošić a i Mijailović ispucali svoje kredite i da ih neće biti u prvih 11 vise, Lekić i Šćepović nisu dali deset golova zajedno u 2012 god. i nemaju šta da traže u reprezentaciji.

Ronaldo_r9_

pre 11 godina

Dokle vise da se podmlađujemo-dokle ce svaki selektor da se vadi na to, Subotića nema...pa zar je moguće da takva politika vlada u reprezentaciji-dečko zaslužuje da mu jedan Mihajlović čisti kopačke posle svake utakmice, voleo sam Mihu ali nakon ovog svega i foliranja za himnu NIJE TO VIŠE TO, bolje da nije ni dolazio, himna treba da se peva ali postoje mnogi načini za to, mislio je da će na taj način dobiti mnogo pluseva a kod MENE LIČNO je takav pristup dobio MINUS...

goran

pre 11 godina

Nije lose ovom timu je trebao Subodic i Sulejmani u sredini da deli lopte,trudili su se nema sta al ih nije htelo u drugom poluvremenu mi odbranu nismo imali svi su srljali napred i bez igraca po sredini samog terena koji bi delio lopte,pleja,bice bolje sledeceg puta glavu gore i to je to!!!

Mreza

pre 11 godina

Ajde neka mi jedan zvezdas kaze da Bisevac nije glavni krivac za prva dva primljena gola. I ovaj Mijailovic je najgori igrac u prvoj postavi, pa protiv Skotske se u prvih 15 minuta videlo da on nije igrac koji moze da igra za reprezentaciju, a Mihajlovic ga sada ponovo ubacuje. Objektivno najvece greske Mihajlovica su ubacivanje Bisevca i Mijailovica, dok na klupi ima Subotica i Matica. Ali Mihajlovic zasluzuje pohvale jer ovaj tim izgleda moderno sa dosta trcanja, uopste ne pamtim da je nas tim izgledao ovako opasno kao u prvom poluvremenu i u utakmici protiv Velsa.

kobe bryant

pre 11 godina

Da se ne ponavljam, sve je već rečeno, slažem se sa većinom komentara da je trebalo početi utakmicu sa drugom postavom u odbrani. A što se tiče navijača, Miho nisi trebao da se izvinjavaš, tako ostavljaš utisak da su oni fina publika. A daleko od toga da su fini. Ako hoćeš da popraviš rejting nacionalnog tima u narodu, idi u Kraljevo, Čačak, Kragujevac, Niš. Imaćeš super atmosferu i veliku podršku. Toliko.

mateus

pre 11 godina

Kakvi jadnici, svi ovi hejteri i zvizdaci i duhoviti komentatori na temu horskog pejvanja. Da znate ista o fudbalu, vidjeli bi Srbija odavno nije odigrala bolju utakmicu, momci izginuli, svi do jednog i stvarno ih zalim sto predstavljaju ovakvu jadnu drzavu i narod...
(kljuse, 12. oktobar 2012 23:58)

Covece, pukli su 3-0, alo, 3-0 na svom terenu, kakva bre nikad bolja utakmica. Kad je Partizan sa Mateusom izgubio u Madridu od Reala sa 1-0 pa Mateusu cestitali, on je odgovorio kakve cestitke, izgubili smo, kakve veze ima da li sa 1-0 ili 5-0. E zato je Mateus Mateus i zato su Nemci veceras pocistili Irsku sa ne znam ni ja koliko, pratio sam do 0-5. Merilo kvaliteta je rezultat, kakva bre nikad bolja igra. Kad igras nikad bolje - pobedis. Ili se bar ne obrukas za istoriju sa 0-3 kod svoje kuce.

Aleksandar

pre 11 godina

Mi iznad,Belgija ispod svog proseka,to je,nazalost,istina...I opet,0-3,zaista tuzno...Selektor neosporno daje celog sebe da nesto napravi ali mu ja do neba zameram ne pozivanje Jovanovica i Ljajica,sto se ne igranja Subotica na konkretno danasnjoj utakmici tice hm,moguce da se kod Belgije ocekivao od starta Meireles umesto Bentekea a on je znatno pokretljiviji plus obavezna pomoc Banetu zbog Azara/Mertensa pa verovatno zato Bisevac...O spicu ne bih polemisao,pristalica sam pozivanja Klea,zasto da ne?Mislim da rezultat nije realan, ma da ponavljam,Belgija je igrala daleko ispod svog realnog nivoa,jedna ozbiljna i vrlo perspektivna ekipa,fali im uigranosti i timskog duha ali to nadoknadjuju sjajnim individualcima...

apokalipsa

pre 11 godina

одавно нисам видио овако да се репрезентативци боре и да гину на терену али прорадило је оно чега сам се највише плашио, а то је српски менталитет....али добро,гурамо напред...а што се тиче публике, све ти је јасно да се следеће утакмице морају играти у Новом Саду...

vladica

pre 11 godina

kad' je bane ivanovic nas najopasniji napadac, to nam govori samo po ebi gde nam je najveci problem!!! naravno da ce pozadi biti rizicno. mi smo stajali na centru sa 2, 3 igraca i uvek je opasno braniti se od opasnih kontranapada... mi nemamo napadaca! tacka. momci su igrali veoma dobro, sa puno dobrih napada, borili se maksimalno, ali fale nam igraci sa gol "insektom" . srbija nema golgetera i samim tim imamo mnogo veliki problem!!!

Lazar

pre 11 godina

@ Boki:
Bravo, majstore. Rekao si sve što treba. I ja vama želim sve najbolje u daljem toku kvalifikacija, pa da se sretnemo na SP! :)

pera

pre 11 godina

ovaj scepovic ne moze gol da da ni filijali bsk-u a kao igra za reprezentaciju..strasno///
igrac za prodaju pa ga forsiraju da uzmu pare...karadzic i kompanija
samo me sinisa razocarao..mislio sam da ne mogu sa njim tako...

Misha

pre 11 godina

Treba igrati i kad se primi gol..nasi su odmah pali..igrali bez koncepcije..raspale se linije...promaja sa svih strana..Bisevac kriv za prva dva gola..Tosic presebican..za Scepovica nemam komentar..nije on kriv..verovatno mora tu da bude.Mislim da ima mesta za Krasica,Subotica i Bastu..uklopili bi se u Mihajlovicev sistm.

koznakad

pre 11 godina

Kako rece nesretni moka slavnic sve je to samo sport, i krajnje je vreme da shvatimo gde nam je fudbalsko mesto, u zadnjim klupama, gde su nemirniji, malo losiji djaci, a ponekad i oni urade nesto dobro...pa polako...

Zoki

pre 11 godina

Posle pobede nad Velsom rekao sam da ako u prvoj ozbiljnijoj utakmici u zadnjoj liniji budu igrali Bisevac i Nastasic bicemo surovo kaznjeni.Za uporno ponizavanje Nevena Subotica decka koji je izmedju mogucnosti da zaigra za Nemacku,SAD i Srbiju izabrao zemlju svojih predaka i koji je sa svoje 23 godine i kvalitetniji a istovremeno mnogo iskusniji igrac od Bisevca,postoje samo 2 logicna razloga.Prvo ili je selektor totalno zalutao u trenerske vode,ili je kao sto neki bivsi reprenzetativci govore u kandzama menadzera Falji Ramadani,Serdjo Berti,itd.Mislim da je sansa da kroz ove kvalifikacije dobijemo par stopera svetske klase Subotic-Nastasic,to je jasno cak i ljudima koji povrsno prate fudbal.Bisevcu svaka cast ali mu stvarno nije mesto u ekipi njega ne treba kriviti za losu igru sinoc,jedini krivac je selektor

my way

pre 11 godina

Joj Sinisa, ovo ti nije trebalo. Zaletali su se jos vise protiv Velsa, sto im tad nisi rekao da to ne valja? Nema potrebe uopste traziti krivca, pogotovo ne u Banetu i Kolarovu. Oni su klasa za ovu ekipu. I po kvalitetu i po fizickoj snazi i spremi i po iskustvu su daleko nasi najbolji igraci. Kod prvog kola je kiksnuo Bisevac, kad ti se to desi nakon toliko propustenih sansi tesko je preokrenuti protiv takvog protivnika i mi nismo imali kvalitet za to. Nema smisla da krivis bilo koga od igraca u situaciji kad tebi nas najbolji stoper Subotic sedi na klupi, a najbolji napadaci nisu ni u konkurenciji za reprezentaciju, tu mislim na Filipa Djordjevica, Ognjena Mudrinskog i Nikolu Djurdjica. U svakom slucaju puna podrska za momke i za selektora, sa malo doterivanja moze to da bude odlicna ekipa. Takodje, s'obzirom da imamo mlade veznjake Ignjovskog, Matica, Krsticica, Fejsu, a i Kuzmanovica, mozda je bolje Mijailovica (sta god ko rekao decko je veliki potencijal) dati Jankovicu, tamo je potrebniji.

Peca

pre 11 godina

Scepovic, bas me briga ko ga gura u Partizanu jer navijam za Zvezdu, ali za reprezentaciju nema izgovora, to je teska sramota!!!
Subotic zasto ne igra, Bisevac kiksira stalno, ne prave se faulovi da se prekinu kontre a Belogijanci su pravili faulove da uspore igru nasih i to bez kartona.Ljudi, odlicno se igralo, ali sa dosta gresaka za analiziranje.Lekic unosi losu atmosferu, cim je usao nesto polemise sa saigracima, nesto mu se nije dopalo, tako nesto ne moze.
Beograd, sramota, prazna Marakana i jos zvizde, nadam se da se nece igrati vise u Beogradu.

bolton

pre 11 godina

Odlicna selekcija,odlican selektor i kad gobe to je zato sto nisu imali srece a ne zato sto su nadigrani.Miha samo istraj na ovom poslu i vreme ce pokazati da su ovi momci nesto sto svi cekaju 20 godina.Svi koji imaju zamerku za nase igrace ili nisu gledali utakmicu ili namerno provociraju!
(DzonyR, 13. oktobar 2012 11:08)

Neverovatno je onda sta si ti gledao, a najgore je sto nisi video da u nasoj igri nema pravog vodje na sredini terena, nemamo nista ni u napadu, o nekim igracima kao sto su Mijajlovic, Djuricic, Scepovic, Ignjovski, Bisevac ne vredi ni raspravljati. Neki su trebali biti u Noricu, a ne u Beogradu. A opet, selektor trazi krivce u najiskusnijim igracima...mislim da je on najveci krivac i ovako selektirana reprezentacija. A potvrdu svega ovoga dobices u Skoplju...pa, ti i dalje pisi da je najtalentovanija ekipa u nas poslednih godina kada na kraju zavrsimo sa 10 ili 15 bodova manje od prvog...cccc...

mico

pre 11 godina

Dok god igraju Mijailovic, da bi se prodao, Biševac, koji je svjetlosnim godinama daleko od kvalitete i nivoa igre Subotica, i dok na terenu nema ni jednog klasičnog napadača, nemamo se mi čemu nadati! Đuričić je izvanredan igrač, ali to ne može da pokaže jer igra napadača, a momak je klasični plejmejker!!! A to da jedan Matić, koji igra standardno u jednoj Benfiki, nema mjesta u timu a ima ga Mijailović, to je posebna priča!

rafafan

pre 11 godina

Jedina svrha postojanja srpske fudbalske reprezentacije je uzimanje love od kladjenja. Orlići su jako dosledni. Večeras častim društvo.

Geronimo

pre 11 godina

Ovoliko sansi za gol,sanjaju zajedno tri reprezentacije,
a mi nismo dali nijedan.

Belgija nije dala 3 gola zato sto ima srece ko niko...
dali su golove jer su bolji.

Da se nismo ubili na trenu,bar pola utakmice,znaci da bi bilo...6:0?

Daleko smo mi od bilo cega.

nikobgd

pre 11 godina

fijasko, belgija nas je rasturila..to je nasa realnost, mi nikada necemo biti iskreni da to priznamo nego cemo uvek reci kako imamo mlad i neiskusan tim i kako nismo imali srece..pa cime to hrane te belgijance bre???

Naissus

pre 11 godina

Po ovome se vidi koliko nam je trener sposoban... Sta znace ovakve prozivke na racun dvojice izuzetnih igraca??? I to upucene od strane trenera, koji u stvari treba da zastiti i motivise svoje igrace... Pre utakmice nas "strucnjak" je izjavljivao da je sve ispod 6 bodova u Bg i u Sk neuspeh!?!?! Sad bi trebali da budemo zadovoljni i sa 1 bodom. Sta radi jedan Neven Subotic na klupi? Ja mislim da ga se ni jedna top Evropska reprezentacija ne bi postidela, a kod nas greje klupu...Mijajlovic, Scepovic, Ignjovski cist promasaj. Mladi Markovic solidan kao i Tosic koji nije imao srece. Bane previse motivisan. Kolarov nije imao svoj dan. Bisevac jedva primetan. Ipak mora se i priznati da nismo imali sportske srece ali ipak mislim da smo sve u svemu podbacili. Ostaje nam da u ovim kvalifikacijama pokusamo da stvorimo ekipu za sledece kvalifikacije, sto se tice sledeceg svetskog prvenstva, mislim da je vec protutnjao voz, nazalost.

Sumadinac

pre 11 godina

Ma nece nas! I kada odigramo dobro i borbeno, opet nas nece! Mnogo naduvamo fudbal u zemlji, ali odigrali smo dobru utakmicu, koja daje neku nadu za dalje, bice bolje ako ovako stalno budu igrali!

Arhimed

pre 11 godina

Moram da priznam da sam prijatno iznrnadjen igrom u pocetnom delu utakmice caki posle prvog primljenog gola. Selektor je u pravu da je do golova doslo posle kikseva iskusnih a da je glavniproblem sto ostali ne igraju u svojim klubovima pa nemaju snage za 90 min. I sta sada da li selektor zna koliko traje utakmica? Da li treba da pravi selekciju od igraca koji ne mogu da izdrze tempo 90min? Pa ovaj poraz uz svo duzno postovanje mozemo prepisati selektoru koji je blago receno nedorastao zadatku a koji je da se plasiramo na mundijal. Tesko da ce do toga doci a to cemo vrlo jasno znati vec za koj dan. Ono sto treba ovde prepoznati je prilicno kvalitetna selekcija koja uz mnogo rada ali sa stvarnim strucnjacima moze niti u rangu sa Hrvatskom ili nekom slicnom reprezentacijom ali ponavljam uz rad sa STRUCNJACIMA, a ovi nisu bas to.

Darko

pre 11 godina

Mihajlovic evo ti vrhunski savet proigraj ovaj mec na P.E.S i videces da bez Jankovica, Krasica, Jovanovica i Subotica od toga nema nista...

mbg

pre 11 godina

Problem je napadac,morao je da zove Laneta Jovanovica videlo se da Djuricic ne moze da igra spica,Scepovic katastrofa pa i Lekic je bolji od obojice,Djuricic,Bisevac,Mijailovic napolje. Napad:Lane,Djurdjic,Djordjevic,eventualno Lekic. Subotic mora da igra,Krasic,Sulejmani kad se oporavi, to je to, da smo izasli sa nekim od ovih igraca dobili bi utakmicu sigurno.

soni

pre 11 godina

Meni nije jasno sta ljudi imaju protiv Mijailovica danas decko je odigrao odlicno svoj zadatak, spreciti belgiju da dominira na sredini, isto kao i Ignjovski neprimetni a cim belgija nije stvarala sanse kroz igru na sredini nego kontrama po bokovima znaci da su oni svoj posao odlicno odradili...
A ne ide mi Sinisina prica o izletanju Baneta i Kolarorva, pa nisu oni klinci od 15 godina pa da to tek tako rade, da ih vuce lopta, obojica imaju dosta godina u velikim ligama i u najjacim klubovima, i sigurno ne bi to radili da nije bio takav plan sa tobom tako da nije lepo da za to krivi njih...
Nas problem je sto sem Tadica i Ninkovic koji ovom prilikom nije pozvan i eventualno djuricic kad ne bi igrao najisturenijeg, nemamo igraca koji ume da podigne glavu i da kreira, to su sve trkaci kojima je "glava u nogama" i jednostavno nemaju pregled igre...

Aleks

pre 11 godina

Belgijanci su iskoristili svoje sanse i ozbiljno su se branili. Nas tim ima svetlu buducnost ali mislim da za sada treba igrati u skladu sa fizickim sposobnostima.
Igrali smo atraktivno i nismo imali srece ali to je jos uvek nekako forsirano i nije nas prirodan stil. Antic je znao profil svog tima i pokusao je maksimum da izvuce iz onih igraca sto nas je i dovelo do Juzne Afrike...Miha treba da im kaze da igraju na kontre brzi su a i prodorni Djuricic i Tosic bice bolje verujem da vec u sledecem mecu da ce momci imati vise srece a i znanja.

Иван-Ниш

pre 11 godina

Нажалост, једино Бане и Коларов знају и како треба кренути на гол противника, одлучно и без сувишних потеза. Шта вреди Тошићу и Марковићу кад не знају шта је стварни циљ игре. Зато су се изморили до бесвести и у другом полувремену нису могли да упуте тачно додавање. То важи још више за Игњовског и Мијаиловића који су упорно успоравали наше контре. Можда су Бане и Коларов киксирали код голова, али само зато што су дали све од себе да постигнемо гол. Нисмо успели, али њих двојица дају прави пример борбености и одлучности. Ово је много боља партија него против Шкотске. У будућности ови млади играчи могу да напредују ако науче како да своју креативност употребе за постизање голова, а не за прављења потеза више.

Matori

pre 11 godina

Miha krivi Baneta i Kolarova, pa sigurno da im je on dozvolio da onoliko idu napred. Ako je iko kriv za sinoćni težak poraz koji je došao posle 60 min dobre igre (ja sam video samo jednu čistu šansu i to onaj Tošićev šut pored stative!), to je isključivo Miha. Taktički ga je potpuno nadmudrio kolega Belgijanac. Pustio ga je da napadamo, oni su se 'ladno i znalački branili i kada su videli da smo se izduvali došla je kazna u vidu dva poslednja gola od kojih je onaj treći bio iz čistog ofsajda!Uzdali smo se u dobru odbranu - dva kiksa Biševca (jedan uz pomoć Baneta!) i najverovatnije završili smo kvalifikacije. Mnogo smo srljali (Bane kao bek bio je najaktivniji navalni igrač!), moralo je mnogo pametnije i obazrivije da se odigra i šteta je, jer su momci svojski odigrali, borili su se i ovako izgubili. Miha je u pravu kada je rekao da je trebalo da "zatvorimo igru" u drugom poluvremenu. Ali, to se ne radi kada protivnik (vrlo dobar) vodi! Zašto se Biševac našao u timu, zbog čega je Tošić bio na desnoj strani, zašto je zamenjen jedini kreativac Tadić - to samo Miha zna. On još uvek mora da se uči trenerskom zanatu. Ovaj tim ima potencijal, ali dobar tim se ne stvara preko noći. Šteta zaista! Treba sada psihički podići tim i ako izgubimo od Makedonaca nije tragedija - treba nastaviti rad na stvaranju tima. Ako je Ramadani blizu - oterati ga pod hitno! Ako se može!

luka

pre 11 godina

Изгубили смо зато што су били јачи, а не зато што нам је лош тренер,кривци Ивановић и Коларов.Дали су нам 3 гола,а ми смо боље одиграли,е па није баш то тако лепо и бајно ко што ви мислите.Мислим да имамо сасвим просечну екипу и да можемо да пружимо отпор оваквим противницима,али за победе против оваквих репрзентација имаће још пуно да се ради.Мислим да је Вилмотс одлично поставио да немамо пуно места по страни и да су заслужено победили.Не иде се тако у Европу.

boki

pre 11 godina

Moje skromno amatersko misljenje:
umesto Bisevca-SUBOTIC (em je mladji em je kvalitetniji)
umesto Micka MATIC (mlad a iskusniji od Micka jedno 16x)
+ jedan PRAVI napadac!! Djuricic se video nije...pa nesretni Scepovic je bar imao sansu kad je usao, imao je sut ka golu. Djordjevic iz Nanta, Djurdjic iz Svedske....ma i Zigic samo da je klasican napadac!

Vlajko

pre 11 godina

Mihajlovic je cvrsto ubedjen da utakmice moze da dobija bez klasicnog centarfora.Sto Kleu dadose pasos i zbog cega nasa reprezentacija ima snage za 60 minuta!? I opet slusamo opravdanja kao i pre.Te padala kisa,jak vetar, meka lopta, nekom od igraca nije bio dan i tome slicno.

nenad73

pre 11 godina

Ponavlja se prica od ranije dzabe je sto napravimo sanse kada nemamo DOBROG centarfora, dakle ne KLASICNOG kako neki kazu...a u odbrani "duva promaja" jer su nasi odbrambeni igraci spori isto kao i kada je igrao Vidic pa smo se svi nesto cudili kako nam daju golove pa ljudi ni Ivanovic, ni Vidic, ni Subotic nisu brzi igraci i zato su nam Belgijanci "objasnili" kontru.

veliki strumf

pre 11 godina

@Podmladjivanje na silu Kao da sam ja pisao komentar, apsolutno se slazem. Mladost da, ali ne po svaku cenu, mora se kombinovati mladost i iskustvo. Neverovatno je da u jednoj ovakvoj ekipi nema mesta za Jankovica koji standardno igra u Djenovi i daje golove, a ima za npr. Alena Stevanovica, Krsticica. Takodje, igra Mijailovic a za Kuzmanovica koji je bez sumnje daleko kompletniji igrac nema mesta. Djuricic je odlican igrac, ali ne u spicu, vec iza. I zaista, kad se vec znalo da nemamo snage, kud smo srljali prvih pola sata. I da, nisu krivi Bane i Kolarov, oni su morali da idu napred (zasluzni su za bar 4od 6 golova Velsu). Krivi su Mijailovic i Ignjovski, naravno i stari kikser Bisevac, koji te rupe nisu zatvorili.

kimi

pre 11 godina

nijedan ozbiljan trener u Evropi ne kritikuje i javno proziva igrace. Ovaj Mihajlovic nema kvalitete da bude dobar menadzer- nema dubinu, inteligenciju i autoritet. I nije istina da smo igrali dobro. Jesmo stvarali sanse ali pozadi smo bili skroz suplji i primili 3 gola. Poenta fudbala je dati vise golova nego protivnik.

Ko vlada nasim fudbalom

pre 11 godina

Ako su ti najiskusniji krivi, ti onda umesto njih ubaci jos par poletaraca, po mogucstvu Ramadanijevih, pa nek trce bez plana i sistema jedno poluvreme, a u drugom nek ih pune, pa cemo posle da pricamo kako nismo imali srece. Fudbal je igra kontrole i ritma svih 90 minuta, a ne brojanja stativa i sansi. To zna svako ko je poceo da trenira fudbal, pa makar i u omladincima trece Srpske lige. A sve ostalo su izgovori i prikrivanja mesetarenja.

fandjo

pre 11 godina

Ja mislim da ovoj reprezentaciji i Mihajlovicu treba pruziti punu podrsku i nakon ovih kvalifikacija. Mislim da imamo mlad, solidan tim sa par iskusnih igraca u odbrani. Fali nam jedan dobar, pravi spic, centarfor. Vidi se da ima potencijala u tim momcima, treba ih podrzati do kraj. A sto se tice igranja u Beogradu, krajnje je vreme da se preselimo u Novi Sad. Zasto bi se igralo u Bg-u, grobari zvizde igracima Zvezde, cigani igracima Partizana, njih reprezentacija i ne zanima. Ja licno navijam za Partizan, ali npr. nemam nista protiv malog Mijailovica. Decka treba forsirati, vidi se potencijal, bice dobar vezni defanzivac. I na kraju, vidimo se u Novom Sadu...

Atreides

pre 11 godina

Odlicno je Srbija odigrala nekih 50-ak minuta.....E sad sto smo ispromasivali sve i svasta a sto smo popili onaj gol to se desava....ali od ulaska Scepovica mi kao da smo imali igraca manje....em losa izmena em nasa cuvena kondicija. Tako da ono sto je usledilo zadnjih pola sata bilo je ocekivano.

adam

pre 11 godina

srce je ostalo na terenu,a glava u svlačionici. nije samo sreća presudila. neorganizovani,nestrpljivi "banzai" napadi. umesto polako nadigravati odbranu oni su se u talasima zaletali na nju dok su imali snage. po onakvom vremenu niko ne može igrati pun gas 90 min. zato smo i prošli kao kamikaze. belgijanci nas mudro "dočekaše na nož". malo taktike siniša.

Aha

pre 11 godina

Vratilo nam se sve sto je uslo protiv Velsa, sad su to bile stative, ili malo pored stative. Lepo rece Miha, ispucali 6 komada i sad nista. Ali, nemoj da svaljuje krivicu na najiskusnije, vidi se koliko su se trudili ljudi, oni su hteli da pomognu koliko su mogli kad vec ovi u napadu nemaju nikakvu ideju.

Nebojsa

pre 11 godina

Necu reci nista drugacije nego masa ljudi ovde, ali jedna stvar mi smeta. Ok je sve, podmladjivanje, igra, buducnost, ali ljudi glavni problem u nasem timu je nekoliko igraca koji se guraju u reprezentaciju preko znamo kog menadzera i zbog njih ne igraju oni koji treba da igraju i niko ne moze da me ubedi da nije tako. Subotic umesto Bisevca, Jankovic umesto Tosica, Kuzmanovic umesto Mijailovica, Djurdjic(Djordjevic) umesto Djuricica. O Scepovicu necu da trosim reci, to Sinisi ne mogu da oprostim, taj potez je trn u oku svima, zar covek koji sest meseci nije potrcao, tek se vratio u prvi tim Partizana treba da igra? Zrtvuje se ceo jedan ciklus reprezentacije, kao da je to nista pod parolom pravimo tim za buducnost. Koju buducnost? Ja hocu da gledam nase u Brazilu.
Tako je ocigledno sta se radi, ali se zato dize buka na nas navijace, kao da smo svi mi veverice.

nele

pre 11 godina

"ne igraju u svojim klubovima, nemaju benzina za 90 min."
zato je verovatno logicno sto subotica koji igra non-stop i jedan od zasluznijih sto je dortmund prvak nemacke drzis na klupi?

Brazil

pre 11 godina

Prvih 20 minuta 2:0 za nas. Posle toga 2 sanse je imao Tosic plus stativa Bisevca, a Belgija je dala 3 gola (jedan iz ofsajda) i mogla je jos 5 da nam zakuca. Utakmica traje 90 minuta a ne pola sata. Ulazili su u sansu cim su malo ozbiljnije krenuli ka našem golu. E sad ovde se priča o mladosti ekipe. Prosek godina prve postave Belgije i Srbije je 23 god i 2 meseca. E sad da li mi imamo na sredini i u napadu igrače kao što su Witsel, Chadli,de Bruyne, Hazard, Benteke. NEMAMO U NAJAVI, možda Lazar Marković. Nisu igrali Felaini, Defur, Lukaku, Vosen. Da li su Lekic, Šćepović, Đuričić (ima 20 god),Tošić, Ignjovski i ostali kalibar gore navedenih? NISU. Da li imamo golmana kao što je njihov Kurtoa (20 god). NEMAMO. Mi stvaramo reprezentaciju, a Belgija je već stvorila (ovaj tim je na okupu već 2,5 godine) u tome je razlika što kasnimo mnogo za njima. Ne postaje se igrač u 24,25,26 god nego u 19,20,21. U prvoj postavi imaju samo 2 igrača sa više od 25 godina, a uglavnom svi imaju od 20-24. Belgija će se prošetati kroz našu grupu i iz utakmice u utakmicu biće sve bolji i bolji. To je ekipa koja će na okupu biti narednih 6-7 godina bez problema uz minimalne korekcije, a mi još 3-4 godine ima da stvaramo tim pa ponovo da ga podmladimo. Ako budemo uveli više od pola mlade reprezentacije u seniorsku, svi imaju po 20 godina, onda ćemo možda za 2,3 godine postati tim.OVO ŠTO SE SINOĆ DESILO JE NAŠA REALNOST HTELI MI DA PRIZNAMO ILI NE.

zix

pre 11 godina

Scepovic, bas me briga ko ga gura u Partizanu jer navijam za Zvezdu, ali za reprezentaciju nema izgovora, to je teska sramota!!!
Subotic zasto ne igra, Bisevac kiksira stalno, ne prave se faulovi da se prekinu kontre a Belogijanci su pravili faulove da uspore igru nasih i to bez kartona.Ljudi, odlicno se igralo, ali sa dosta gresaka za analiziranje.Lekic unosi losu atmosferu, cim je usao nesto polemise sa saigracima, nesto mu se nije dopalo, tako nesto ne moze.
Beograd, sramota, prazna Marakana i jos zvizde, nadam se da se nece igrati vise u Beogradu.
(Peca, 13. oktobar 2012 12:39)

al si ti to sve lepo nabrojao a supljeg zadnjeg veznog Mijailovica nekako "slucajno" nisi.

Emilija

pre 11 godina

"...ali ne možemo da promenimo više od tri igrača"

Nisu ni oni mogli, Mihajlovicu, nije ni trebalo. Mnogo besmislenog u svemu recenom posle utakmice ( a i pre ) al' jedino stoji to da "ali nismo dali gol" i to je jedino sto se racuna a ne "Zaslužili smo da na poluvreme odemo sa dva gola razlike. Poraz od 3:0 je težak, nije bio taj odnos snaga na terenu, ali idemo dalje". Ko je zasluzio govori nam rezultat! Svako dobro.

Mexico 86

pre 11 godina

Bisevac ti igra pre Subotica, Mijailovic u prvih 11!? Scepovic na spisku i jos igra?! Lekic?!
Matic je gori od ovog Mijailovica?! Bosko Jankovic nije uopste potreban ovoj slabasnoj selekciji?!
Ako zelis ofanzivnu igru moras imati i snazne igrace, a svakako ce bolji biti igraci iz ozbiljnih klubova i liga kao sto su Djenovea, Benfika, nego iz ovih sala od klubova kao sto su Crvena zvezda i Partizan.

my way

pre 11 godina

Jel on to rekao da su Bane Ivanovic i Kolarov izgubili utakmicu? Sinisa dragi, pa jos vise su se zaletali protiv Velsa, sto im tad ne rece da su pogresno igrali? Njih dvojica su klasa za ovu ekipu. I po kvalitetu i po fizickoj snazi i spremi i po iskustvu su daleko nasi najbolji igraci. Ne smem ni da pomislim na sta bismo licili bez njih. Kiksnuo je Bisevac kod prvog gola i kad ti se to nakon toliko propustenih sansi desi tesko je preokrenuti, mi za to protiv Belgijanaca nismo imali kvalitet. Uopste ti nije trebalo da na ovakav nacin trazis krivce u bilo kojim igracima dok tebi najbolji nas stoper sedi na klubi, a najbolji napadaci nisu ni pozivani u reprezentaciju.

Dejan

pre 11 godina

Samo jedan ovde je pomenuo koliko je dobra reprezentacija Belgije. Dobili ljudi Holandiju skoro, gledao sam utakmicu. A mi mozemo Holandiju samo u igrici. Daj ljudi sta ocekujete. Razlika u klasi.

Pepe

pre 11 godina

Bio na tekmi, penzionerska atmosfera, fudbal solidan, nismo imali srece u prvom poluvremenu a protivnik je kaznio svaku nasu gresku,propustenu priliku i rupu u odbrani... Krivo mi sto nismo dali barem jedan pocasni cisto zbog gol razlike ali bez centarfora ne ide sa "jacim" protivnicima... Jedino mi nije jasno zasto nema mesta za Subotica ???

DeepDish

pre 11 godina

Ja bih prvenstveno od iskusnih, kada bih bio u poziciji kojoj ste vi g-dine Mihajlovicu, istakao samog sebe. Cini mi se da bas ova utakmica sa ovakvim supranikom nije bila prilika da se eksperimentise u odbrani vec da je bilo daleko pametnije iskoristiti Subotica(BTW igra standardno u Borusiji-prim na standardnost nasih reprezentativaca). Najkorisnije je naci pravi uzrok loseg rezultata iz prostog razloga, jer bi se tada lakse naslo resenje za buduce. A cinjenica je da ste imali promaju u odbrani, koja se narocito ispoljila u drugom poluvremenu kada je gol visio u vazduhu i bilo je pitanje trenutka kada ce Belgija dati drugi. Ocigledno vam je malo to promaklo u poluvremenu, jer da nije sigurno biste nesto promenili u toj liniji. Ili vi ipak malo ne znate posao..treceg nema!

ajd sad...

pre 11 godina

sva tri gola smo primili iz kontre a mogli smo jos tri da primimo . da li neko treba da pravi faul na centru ili u ranoj fazi kontranapada ? koliko zutih kartona smo dobili- jedan? bolje 4 zuta kartona nego tri gola u mrezi!

Miladin

pre 11 godina

Mene bi bilo sramota uopste dati ovakvu izjavu ,Mihajlovic je pre pocetka kvalifikacionog ciklusa rekao da ce igrati igraci koji su uvek u prvoj postavi u svom timu.Postavka sramotna,Mijailovic je jos mlad i neiskusan,napad sramotan nemamo ni jednog igraca koji moze da cusne loptu i da,da gol ,o Bisevcu ne bih ni da komentarisem ,Subotic je tata za njega.Nadam se ali iskreno se nadam da ce Mihajlovic u mecu sa Makedonijom napraviti drugaciju postavku gde ce igrati, Subotic umesto Bisevca i da umesto mladog Mijailovica stavi Matica ili fejsu ,a za napad stvarno ne znam sta bih rekao,treba da zove nekog iz stare garde nema potrebe da forsira tako mlade igrace posto oni stvarno nemaju taj kvalitet ,pa nama bi jedan Benteke iz Belgije mnogo znacio koji ume da postigne gol i da odlozi loptu toliko od mene.

marko__bgd

pre 11 godina

scepovic i lekic...pa da li je moguce da su oni jedini klasicni napadaci koje imamo?onaj scepovic izasao izpred golmana,i sutnuo pravo u njega...a napadac je..lekica necu ni da komentarisem..i njih dvojica su u cudu verovatno sto su u repki.zovi tog iz helsinborga..ne mozemo bez dobrog napadaca protiv jakih ekipa..