Petak, 12.10.2012.

20:12

Belgija kontrama kaznila Srbiju

Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je ubedljiv poraz od Belgije sa 3:0 (1:0), iako je po kišnom vremenu bila mnogo bolji i opasniji rival u Beogradu.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Belgija kontrama kaznila Srbiju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

528 Komentari

Sortiraj po:

boban

pre 11 godina

i mene strasno boli poraz!!! ali sam odavno shvatio da smo mi u rangu san marina.svi mi,a pogotovo ja ,ocekujem, vrhunske rezultate od nasih momaka. nismo bas realni,da budemo iskreni!!

dekinjo

pre 11 godina

mozete da kritikujete ovu decu koliko hocete ali ja sam veceras u prvih pola sata utakmice imao utisak da gledam Holandiju iz najboljih dana, brzo pozrtvovano, smekerski,da su dali dva gola iz cetiri odlicnhe sanse sad bi ih dizali u nebesa. Miha ima viziju,ima mlad tim koji moze da igra narednih 10 god u ovom sastavu i ubedjen sam da ako ne u ovim kvalifikacijam onda u sledecim ima da gazimo redom bez obzira s kim igrali. jos malo iskustva,snage i samopouzdanja i ovaj ce tim biti jedan od najboljih koje je ova zemlja ikada imala. nemojte ove klince pljuvati bar se posteno bore a ne kao prethodni timovi sa istrosenim poluzvezdama koji su se jedva vukli po terenu. ovi klinci ginu za dres koji nose i to treba postovati.
(viktor, 12. oktobar 2012 23:28)

Da li je moguce da je neko lupao minuse na ovaj komentar?

trener

pre 11 godina

1. Djuricic nije napadac, nego poluspic
2. Tadic nije poluspic nego levo krilo
3. Tosic NE MOZE da igra na desnoj strani
G. Mihajlovicu ovo je vecinom vas poraz, igrati sa dva zadnnja vezna (Ignjovski, Mijailovic), i tri krila ( Tadic, Tosic, Markovic), u veznom redu ne mogu ni daleko iskusnije i kvalitetnije reprezentacije od nas. Odbrana pocinje od napadaca, a nasi igraci to nisu radili i odatle tri jednostavna gola. Ivanovic ode u napad (sto je normalno za modernog beka), nema kome da doda loptu, jer Tosic trckara oko njega, a napadaca kome se moze uputiti kvalitetan centar sut nemamo, Belgija krene u kontru i onda Ignjovski i/ili Mijailovic ostanu u praznom prostoru jer ne znaju gdje da zatvore prostor, da pokriju beka koji je otisao u napad ili sredinu. A to se ne bi desavalo da se igraci sredine terena (Tosic, Markovic, Tadic), vrate i pomognu toj odbrani, ali oni su krilni igraci i iz nekog razloga se nikad ne vracaju da pomognu odbrani. Samo vi G. Mihajlovicu znate zasto nasoj reprezentaciji nisu potrebni Jankovic i Kuzmanovic. Odbrana-vezni red stoje na 40 metara sto je nedopustivo u modernom i brzom fudbalu kakav se danas igra. Taktika totalno promasena i to se vidi iz jos dosta primera sa ove utakmice ali bi bilo preopsirno pisati o svim detaljima. Nadam se da i ovim nisam previse smorio. Pozdrav svim navijacima Srbije!

david thompson

pre 11 godina

(srbija, 13. oktobar 2012 13:38)
Da,bilo vas je vise,imali ste kokarde,srpska obelezja,zvizdali belgisko himni i pluvali i mrzeli sve sto nije srpsko i onda herojski napustili stadion 20 minuta pre kraja.Ja bih vas zamolio da vise ne dolazite.Miho bezi u Novi Sad,lepse je,ja nisam goru pobliku od ove u subotu video u zivotu

Branka

pre 11 godina

Susjedi, da izgubili ste, no drago mi je napokon vidjeti i ovdje komentare gdje cijenite borbenost vaših igrača i ne pljujete po njima. Ako su dečki dali sve od sebe za svoju zemlju može im se samo čestitati(bez obzira što ste tužni u duši), i samo na takav način će vam repka svake godine biti sve bolja i bolja, a dečki koji igraju davat će sebe u svaku tekmu sve više i više !

pozz susjedi

natnes

pre 11 godina

Pa ljudi, ja mislim da je razlog više nego očigledan:
Igrači nam NISU slabiji od Belgijanaca
Igraju u klubovima koji baš nisu mail i ne baš beznačajne uloge
Borbenost i htenje ne nedostaju.
Ali šta - nemamo bre igru, nemamo znanja. Nije fudbal za nas,
neznamo ga igrati i zato smo loši, vrlo loši.

palop

pre 11 godina

Steta sto smo ovako izgubili, ali drago mi je da ih vidim da se tako bore za svaku loptu, toga nije bilo ranije u ovoj meri.
Imam par zamerki, ali to se ne moze poomeniti. Djuricic ne moze da igra kao usamljeni napadac, mogao bi kao poluspic u formaciji sa jos jednim napadacem, ali nemamo boljeg trenutno. Tosic ne zna da sutne loptu desnom nogom i izgleda kao da mu X ponekad ne radi. Ignjovski se bori kao lav, ali gubi previse lopti. Markovic trci kao Bolt, ali slab u drugim segmentima.
Sve u svemu, borili su se i trcali, igrali uglavnom vise srcem nego glavom i na kraju nesrecno izgubili...

srbija

pre 11 godina

bravo srbija..dobro ste podrzali reprezentaciju nije vas bilo ukupno 1000 gledalaca sve sto je doslo ...doslo je iz republike srpske banja luka prijedor laktasi derventa doboj modrica bijeljina brcko nevesinje trebinje..dokazali smo da mi iz r.srpske volimo vise srbiju nego vi sami sto je volite vama je bitno da vi zvizdite ...sini dovedi reprezentaciju u bilo koji grad u srpskoj samo jedan trening da odradis imat ces 20000 gledalaca i motiv da radis dalje vole te srbi iz republike srpske

Milan

pre 11 godina

Sramota za nase navijace! Momci su mladi, i odgirali su super 60 minuta. Da je bilo malo vise srece i iskustva do 30 minuta bi vodili mi 3:0 i onda bi svi vi sto ih pljujete skakali od srece i dizali te iste igrace u nebesa. Sramota....

NICK PRASCATON

pre 11 godina

zamolio bi selektora sinisu da poslusa moj savet samo u jednom mecu..taj mec je onaj koji cemo igrati protiv hrvata na domacem terenu..to je utakmica koju moramo pobediti..moj savet je da sastav bude sledeci:
stojkovic,vidic,ivanovic,kolorav,basta,krasic,jovanovic,stankovic,tosic,zigic,pantelic..kako god zna i ume nas selektor mora da skrpi ovakav tim
(iskusni, 13. oktobar 2012 11:37)

Tako je,slažem se.To će biti dosta za 0:2,da ne bude baš 0:3.

iskusni

pre 11 godina

zamolio bi selektora sinisu da poslusa moj savet samo u jednom mecu..taj mec je onaj koji cemo igrati protiv hrvata na domacem terenu..to je utakmica koju moramo pobediti..moj savet je da sastav bude sledeci:
stojkovic,vidic,ivanovic,kolorav,basta,krasic,jovanovic,stankovic,tosic,zigic,pantelic..kako god zna i ume nas selektor mora da skrpi ovakav tim

kentaur

pre 11 godina

Jeste, nasi jesu borbeni i trce kao navijeni. Ali, jedna je stvar je borbenost a drugo je trcati u prazno kao muva bez glave, ispadati na sredini terena na svaki dupli-pas i dobijati golove iz kontre kao deca na livadi. Ovo MIhajlovic nije smeo da dozvoli, toliku nedisciplinu u formaciji- svi u napad, niko u odbranu. Pa samo gledam tranziciju iz odbrane u napad, 5 igraca na levoj strani kod lopte a niko da istrci po levoj. Mozda je ovo samo bila prevelika zelja da se ekipa konacno dokaze i pokaze, ali previse imamo iskusnih igaca da primimo ovako jeftina tri gola. I da, Mihajlovicu molim te ko boga- ajde pozovi makar jednog pravog napadaca!! Partizanovac sam, ali Scepovic je drvo a Lekic prespor.Sad moramo da dobijemo Makedoniju, nema druge.

ddd

pre 11 godina

E,ovako ljudi realno mi nemamo trenutno kvlaitet da se nosimo sa Belgijom i Hrvatskom.Msm imamo solidnih igrača(nema krasica,žigica a oni bi nams dobro dšli),ali 3-4 iz domaćeg prvenstva,pa onda glavna udarna snaga igraci iz Holandije(Tadić je ekstra) plus još dosta onih koji suše klupu,tako da imamo solidan potencijal,ali jos su mladi i nisu doživili zenit,dok Belgijanci imaju igrače koji su oko 25-26,tj nisu u zenitu ali su vec iskuniji u uigraniji.Sto se tice same utakmice na pocetku smo počeli euforično,ali nismo imali sreće tj.nije imao ko da da go(sto je odraz nekvaliteta,bolje rečeno nedostatkašpica),a sa druge strane Belgijanci su se stisli i imali sreću da daju go,tj imali su napadača(koliko znaci pravi centafor se videjlo sinoć).Naši su prestali igrati kad su crkli Ivanovic Kolarov(ne mogu bekovi da vode glavnu rijec),a i drugi su se preforsirali u 1 poluvremenu.Belgijanci su kvalitetniji to se videjlo ,mada ne toliko da bi nas odvalili 3-0,ali eto odbrana je odigrala katastrofalno.Sto se tice same Belgije kao ekipe,oni moraju jos raditi na sebi,vidi se da imaju taj kvalitet(posebno od 60 minuta),kada su imali sigurno vođstvo i razmahali se na slobodnom prostoru te su nas jos mogli napuniti,ali moraju još da se uigravaju i uče.Nase ne treba pljuvati a ni Mihajlovica,vec dati podršku momcima protvi Makedonija gdje treba osvojiti 3 boda i tako ostati u igra,a sledece utakmice se igraju tek 5-6 mjeseci,do tad se svašta može izmjeniti i na bolje i na gore.

Navijac Srbije

pre 11 godina

Fudbal je igra koja se igra 90 MINUTA, odnosno DVA POLUVREMENA. Mi se hvalimo jednim solidnim poluvremenom u glat izgubljenoj utakmici na domacem terenu. To je samo znak dokle idu nasi dometi...
Tacno je da nismo imali srece u prvom poluvremenu, ali je isto tako tacno da ako odemo u Brazil to ce biti iskljucivo na srecu, posto kvalitet za takvo sto nemamo.
Kako bilo, moje srce je uvijek uz Srbiju, i kada gubi. Kakvi su - takvi su, ali ja druge reprezentacije nemam. Napred Srbija!

NICK PRASCATON

pre 11 godina

Grcka:Bosna i Hercegovina 0:0 Grcka jos prosla dobro, jer su Bosanci fulali par stopostotnih prilika. BiH je trenutno ubjedljivo najbolja fudbalska reprezentacija na Balkanu.. Na nase necu da trosim rijeci.
(BLboy, 12. oktobar 2012 22:52)

Tako ste vi i za Maribor govorili,da su najjači u ex yu,pa ispalo da ipak nisu.

Mane

pre 11 godina

Posle bitke,svaki General je pametan.Sve pohvale za nasu mladu Reprezentacuju koju bez razlike na sve treba podrzati.Lako je sedeti kuci i kritikovati,da je Tosicev udarac u 2 minuti zavrsio u golu,siguran sam da bi dobili utakmicu i sada bi komentari bili sasvim drugaciji,a ovako puno kritika na racun recimo igraca Partizana,a znase skoje strane one stizu.Budimo realni;ja sam Partizanovac,nema se sta reci za Nastasica,Lazara i Tosica koji nije imao svoj dan,ali po meni Scepovic nije igrac ni za Partizan,a kamoli za A Reprezentaciju,pored njega u reprezentaciju su zalutali;Mijailovic,Lekic,Bisevac,ima Srbija puno boljih igraca od njih.Fali nam dobar centarfor,a to nisu ni Scepovic,a ni Lekic,nezna se koji je gori,nista bolji nisu bili ni Zigic,a ni Pantelic.Ovoj Reprezentaciji potreban je dobar centarfor Kleo ili Mudrinski i to bi bilo to.

natnes

pre 11 godina

Pa ljudi, ja mislim da je razlog više nego očigledan:
Igrači nam NISU slabiji od Belgijanaca
Igraju u klubovima koji baš nisu mail i ne baš beznačajne uloge
Borbenost i htenje ne nedostaju.
Ali šta - nemamo bre stratega da postavi taktiku i način igre. Pogeldaš Belgiju i neke druge - dva tri poteza i iz svog kaznenog u šansu. A mi - nemamo realno ni ideju kako do gola.
Takodje očigledno korišćenje rešrezentacije kao tezge za prodaju i reklamiranje igrača ostavlja debele posledice.
Kako može siromašni KK Partizan da parira mnogostruko jačim klubovima u nizu godina - pa komšije imaju VUJOŠEVIĆĆ i JASAN plan i strategiju vodjenj kluba.
PA PREPIŠITE VIŠE TO OD NEKOGA !!!!!!

snoop lion

pre 11 godina

Poraz boli naravno ali konacno igra,bio sam u prvom redu kad se pljuvao Miha ali sad kazem da se taj covek mora istrpeti i da se treba istrpeti pravljenje ove ekipe,budimo ljudi iako smo Srbi i nemomo traziti dlaku u jajetu,igrali smo fudbal posle duzeg vremena,lep fudbal...Izgubili smo iz 3 napada,izgubili smo zbog nasih gresaka,sad da je po internet strucnjacima Sinisa bi morao svaku utakmicu da izvede razlicitih 11 igraca.Gledajte sta je pozitivno,verujem da ce se negativno israviti i nemojte samo da trazite razlog za pljuvanje,prvi put igramo bez panike,prvi put stoper ne mora da ispucava pa sta bude,prvi put igrac kad primi loptu ima resenje...Ove momke treba podrzati,pogledajmo Belgiju,nisu bili nigde zadnjih 10 godina i sad imaju jaku ekipu,treba sagraditi ovo a meni izgleda da smo na dobrom putu i menjam cele one kvalifikacije bez primlenog gola za ovaj poraz jer vidim lep,brz i tecan fudbal.

steva

pre 11 godina

nije mi jasno ovo u tekstu, kako to mi smo ostali bez snage u zadnjih pola sata, a oni dali 2 gola iz kontre ... pa koje to kontre, ako smo mi pali??

svi se uvatli za sinišin komentar na brzinu posle utakmice ...

samari za budale

pre 11 godina

Kakva crna sreca?! Kako je moguce da mi bas nikad nemamo srece, a recimo Spanija, Nemacka i ostale ozbiljne ekipe uvek imaju visak te srece? To najbolje objasnjava R.Federer: "Sto vise treniram, sve vise imam srece!"

Po zasluzi

pre 11 godina

Sta bre branite Tosica , ja sam mu prvi zvizdao, pa decko je 3 pauta promasio 1 na 1 i jos nebrojano puta nije hdeo da doda loptu saigracima.
Zapitajte se zasto niko nije zvizdao Djuricicu kad je izlazio iako mi se cini da nije nesto odigrao.

magic

pre 11 godina

Ej ljudi moji,Bisevac igra,a Subotic ne.Nastasic i Subotic centralni, Bane i Kolarov sa strane,a sredinu i napad dovesti iz Brazila i Argentine.Koliko smo mi jadni,sta se palite posle one pobede,bicemo cetvrti iza hrvatske,belgije i makedonije,realno,tu nam je i mesto u ovoj grupi

Soko

pre 11 godina

Srbija je igrala bas kako nazovi navijaci traze napadacki pozrvovano da je igrala zatvorenije osvojila bi bod nemogu da shvatim zasto se bunite stalno to trazite a sto nemaju ocekivani kvalitet a u cemu to imamo kvalitet pa da bi fudbaleri bili posebno.

Dosta bre vise vas kojima je draze da pljujete po nekom nego da podrzite momke....

pre 11 godina

Zoran Tošić i Lazar Marković su toliko držali loptu u nogama i usporavali našu igru da su obijica zaslužili zvižduke.
Tipični predstavnici zastarele srpske fudbalske škole, koja forsira priglupe fudbalere koji nisu u stanju brzo da odigravaju i da se oslobađaju od lopte, već dave i loptu i publiku.
Sa druge strane, Tošić uopšte nije kriv za promašaje jer je bio prinuđen dva puta da šutira desnom nogom iz trka, jer ga je selektor stavio na desnu, umesto na levu stranu.
(zvižduci su potpuno opravdani, 12. oktobar 2012 23:37) Da li je moguce da si Markovica prozvao za vecerasnju igru? Decko je pored Ivanovica bio ubedljivo najbolji na terenu i nije ni malo zadrzavao loptu. To sto ga pljujes, to ti je po navici, bas kao sto ja pljujem malog Micka, mada sam veceras imao vise razloga od tebe... A sta je sa Tadicevim zadrzavanjem lopte, a sta je sa Djuricicem koji kao s Marsa da je pao, a sta je sa Kolarovim koji kako je pipnuo loptu oni dodju u gol sansu... I na kraju, zvizduci su totalno neopravdani i tacka. Taman da je bio najgori na terenu, a nije. Jos te nije sramota da tvrdis kako je zvizdanje bilo kom reprezentativcu opravdano i to u utakmici u kojoj su svi dali sve od sebe.

Nataeos

pre 11 godina

Pantela rasni ili zigara umesto Scepovica,Lekica i te kvazi napadace i bice... Videlo se da nam fali taj sto ce gurnuti loptu u gol...nije htelo al i nije bilo pravog napadaca!!! Tesko ce im pasti ovo a sad vodecemo u utorak.. Il ce puci mentalno il ce ih ovo dici!!

sa dve noge na zemlji

pre 11 godina

Nije strasno to sto smo izgubili 3-0 od Belgije kuci, a moglo je da bude i vise, ali je zabrinjavajuce sto su mnogi zadovoljni posle ovakvog ponizenja...E to se zove kanal...nema dalje

nikobgd

pre 11 godina

ja ne znam kako neko moze da brani ovakvu igru nase reprezentacije? znaci ne znam sta smo dobro odigrali? nasi su krenuli silno, ali ako nisi u stanju da igras visok tempo, onda budi bunkeras pa cekaj sanse..potpuno neozbiljno, debakl citave mihajloviceve ideje, katastrofa u sred beograda..a ne mogu da kazu da nije bilo ljudi, bio sam na utakmici, pokisao sam kao mis, ne zelim vise da ih vidim ni na internetu, sramota!

Djuka11111

pre 11 godina

@Ajde okanite se vise Mijailovica...Sta vam on sad smeta?! Ko da je on problem...

Kao sto vama smeta Markovic, tako nama smeta Mijailovic...

Ramadani

pre 11 godina

Ma šta me bre briga što su se oni borili, kada ja sastavljam ekipu :-)))
a izgubili smo. Ja najviše ( par milki )... ali nema veze. Miha igra kako ja sviram!!!! Šćepović je blagi užas, Biševac cirkus, Mijailović katastrofa....ali lova pokreće sve nas. Zamolio bih sve navijače da daju podršku mihi jer će tako ovi mladi igrači u budućnosti zaraditi novac za njih, a naravno malo i za mene :-))))

OVO JE SMEŠNO!!!!!!

harambas81

pre 11 godina

Mislim da vasim igracima nemate sta zamjeriti, u prvom su poluvrijeme igrali odlicno, imali su par cistih prilika ali nisu ih iskoristili..jednostavno vam fali jedna prava spica. Iako je rezultat pretjeran, Belgija je kolektivno pa i individualno najbolja reprezentacija u grupi. Cak su sa nekim rezervama igrali danas, sto dovoljno govori. Bit ce jos dosta teskih utakmica...Vidimo se u Zagreb !!

KAL-EL

pre 11 godina

Sad su ovde svi dosli da pluju igrace i to uglavnom ljudi koji nista nisu uradili sa svojim zivotom
Prvo poluvreme smo odigrali vrhunski ali jednostavno je falilo i malo srece i onda nas je presekao go i nije u drugom poluvremenu bio problem to sto nemamo snage negu su nas Belgijanci umrtvili
A vidim ljude da pricaju da su Belgijanci prosecna ekipa a inace su treca ekipa u Evropi po vrednosti igraca
Ako pobedimo Makedonce imamo sanse i dalje
Srecno Mihi i druzini borite se pa kako bude

Majčina dušica

pre 11 godina

Sad kad krenu fudbalski stručnjaci i analitičari da kukaju kako nismo imali sreće, mrzi nas sudija, kako smo se borili ali samo maaaalo je falilo da rezultat bude u našu korist.
A recept je uvek isti, od početka kreće loženje, naši trče, bore se, tj. igraju koliko im protivnik dozvoli, bude nekoliko prilika koje, eto, „nesrećnim“ slučajem (nikako neznanjem) budu promašene, onda protivnik iz „jedine“ šanse postigne pogodak, zatim se ubaci neki talenat koji vide samo naši menadžeri tipa Šćepovića, onda naravno naši lipšu do 60-og minuta i liče na dom penzionera, a zatim krece poigravanje sa našim zvezdama i samo je pitanje koliko ćemo golova popiti do kraja.

Ali dobro, ipak je najbitnije da su se oni svi lepo ispevali, ipak je to ono najbitnije što ostaje posle svake utakmice.

A Karadžić gleda sa strane i uz tompus se smeje likovima koji se još uvek lože na reprezentaciju i plaćaju da je gledaju i omogućavaju mu da im se smeje u lice.

dugari

pre 11 godina

smijem se ovim komentarima,da ste igrali bolje od belgijanaca,a izgubili.pa u poljskoj smo igrali bolje od španjolske,pa smo otišli kući,a još su ovi igrali sa talijanima finale,koje smo mi,malo je falilo,trebali poslat kući.i koje onda pitao za nas,nitko.tako će uskoro i za srbiju pitat nitko.definicija nogometa je jednostavna,ono se igra za golove,a ne za dojam.

Jedan je Radomir Antic

pre 11 godina

Pravi nesrecan poraz i nedostatak hrabrosti i kvaliteta u presudnim trenucima meca. Dobre stvari: Zalaganje, trud, agresivnost, trcanje, stvaranje sansi, bekovi, krila... Lose stvari: Realizacija, psiholoski padovi u toku meca, odbrana (citaj stoperi), napad, vezni red i ono sto je najgore losa poseta i atmosfera na Marakani i van nje sto se tice reprezentacije. Mislim da je ovo prvi put da gubimo na Marakani posle mnogo, mnogo godina a dolazile su i mnogo jace reprezentacije od Belgije. Sve u svemu nismo bez sansi nije sve izgubljeno ovo je dobar poraz da se spustimo na zemlju, treba odigrati hrabro do kraja kvalifikacija, treba verovati u ove momke pa sta bude bude...

Nenad rs

pre 11 godina

Svako jutro je pametnije od večeri ali da boli,boli a opet nada postoji presudno je dobiti Makedoniju i mislim da nije sve izgubljeno.

ali realno je realno

pre 11 godina

Komsije su pokazale da su dobra ekipa i svaki objektivni ljubitelj nogometa bi trebao da ima bar malo simpatije prema njima, ali realno mi nismo objektivini i realno imaju jedne od najruznijih dresova u povijesti ove igre.

Bijek

pre 11 godina

Kad sam bio mali samo sam znao za Anderleht i Hejsel od celog belgijskog fudbala. a i to sam mislio da je u Švedskoj tj. u Finskoj.

Vojvodinac

pre 11 godina

Selektore svaka cast, igra reprezentacije pocinje liciti na nesto, tacnije moze se gledati!
Odrzali ste obecanje i od samog pocetka agresivno, stvorili ste i puno sansi, ali... da li Srbija nema fudbalera koji zna dati go!?
Bilo je trcanja, dobrih akcija, lepih poteza, ali... da li verujete da bi Tosic postigao pogodak i da je imao jos 10000 prilika?
Ja licno bih ga zamenio posle drugog promasaja, ali vi ste selektor.
Nadam se da vas ovaj poraz nece obeshrabriti u vasoj nameri da modernizujete Srpski fudbal.
Belgija je odigrala iskusno, koliko je trebalo, Italijanska skola vama dobro poznata, ali realno imali su i kvalitet i iskustvo, a mi smo trebali srecu da bi to bilo podnosljivije.
Puno srece na sledecim mecevima, uz vas sam!

Simka

pre 11 godina

Kako to da su druge ekipe uvek spremnije od Srbije, iako srpski igraci igraju po istim zapadnjackim ligama ito neki u velikim timovima zajedno sa Kompanijem, Vitselom i Hazardom? De, molim vas, da mi to neko objasni. Zahvalan sam svakome trudu. Inace obracam se jednom od mnogih dosadasnjih izgovora Sinise, Vladimira, Radomira, Miroslava, Havijera, Ilije(SCG), Dejana (SCG), Ivice (FYR) itd.

357

pre 11 godina

Raspala se igra posle drugog gola, al tako to biva u fudbalu, kada ne iskoristis svoje sanse, izgubices... U prvom poluvremenu smo imali jedno 3-4 extra sansi da postignemo gol. Belgijanci iskoristili prvu svoju polu sansu i dali gol. Mali Markovic odigrao odlicno, a bas sam mislio da ce biti najslabija karika na terenu, Tosic u nekim situacijama mora bolje da reaguje, Brkic mozda mogo malo bolje da reaguje kod prvog gola, dobro branio nije mogao nista da uradi za ostale golove.

iggy

pre 11 godina

Postoje mali i veliki klubovi kao i male i velike reprezentacije. Mi smo mali i NIKAD necemo biti veliki. Igra koju smo danas prikazali odlika je malih. Ti mali su veciti luzeri, tu i tamo bljesnu, ali se ubrzo vrate u misju rupu gde im je i mesto. Uvek se nadaju da ce postati veliki, ali je to nemoguce. To su nasi fudbaleri, uvek bili i bice. Ti veliki su - nasi vaterpolisti, odbojkasi, kosarkasi iz generacije devedesetih, sampioni kao sto su Novak ili Cavic.

zvižduci su potpuno opravdani

pre 11 godina

Sto zvizdite tosicu??Kakvi ste vi to ljudi??Sramota
(Smederevac, 12. oktobar 2012 22:16)
Zoran Tošić i Lazar Marković su toliko držali loptu u nogama i usporavali našu igru da su obijica zaslužili zvižduke.
Tipični predstavnici zastarele srpske fudbalske škole, koja forsira priglupe fudbalere koji nisu u stanju brzo da odigravaju i da se oslobađaju od lopte, već dave i loptu i publiku.
Sa druge strane, Tošić uopšte nije kriv za promašaje jer je bio prinuđen dva puta da šutira desnom nogom iz trka, jer ga je selektor stavio na desnu, umesto na levu stranu.

Vlado

pre 11 godina

Bisevac i Nastasic u postavi kao i Mijailovic, Subotic na klupi pored jos mnogih Mihajlovicevih bisera, rezultat samim tim ocekivan. Dobro je da smo spusteni na zemlju nakon demolaze skromnog Velsa, zaista smo se bili silno digli . Tuzna, ali u ovom momentu realna cinjenica je da cemo se boriti za poziciju broj 3 i da Brazil ostaje samo san.

Retro.

pre 11 godina

E jadnici zvizdite Tosicu a Bisevac zeznuo oba gola. Vise nikad reprezentacija ne sme da igra u Beogradu, veliki Srbi(Zvezdasi) ostali na nivou amebe. Da se ja pitam igrali bi uvek na strani.
Zar ne vidite da momci daju maksimum, pa ovi su za dve klase kvalitetniji od nas!
Micko ima Stankovica da obori po broju utakmica.
(dels, 12. oktobar 2012 22:18)
Sta pricas ti bre?Bisevac pogresio? A nije Nastasic ?
Tosicu se zvizdi zato sto je bio sebican a ne zato sto je iz Partizana.

volim fudbal ali

pre 11 godina

Ne kaze se slucajo da igras onoliko koliko ti protivnik dozvoli. Mi smo bili dobri, ali ne dovoljno dobri, da pobedimo odlicnu ekipu Belgije. Treba biti realan, Belgija bolja od nas, nazalost!

Ryber Palunko voli svoj grad!

pre 11 godina

Nije izgubila Srbija, nego tim Fudbalskog Saveza Srbije.
Očekujem da selektor okrivi Beograđane za poraz.
(nisam bio, al` sam zviždao, 12. oktobar 2012 22:36)
Brate, ako ovo želiš pretočiti u peticiju, kaži gdje se potpisuje. U BGD-u sam od '95, ali kada se krenu iživlajvati nad njim, dobijem ubi.... porive kažnjive svim zakonima svijeta.
Hvala Bogu, pa sam došao ovdje, a ne negdje drugdje.

Aron

pre 11 godina

Srbija jeste izgubila i to zasluženo Belgija je imala više šansi, ali je Srbija bila dominantna prvih 50 min a zatim je Belgija bila bolja do 70 min a zatim Srbija opet zadnjih 20 min. Ovo pokazuje da su naši fudbaleri bili motivisani, imali više inicijative i nisu se predavali do samog kraja. Oni su igrali ofanzivno,nisu igrali čekalicu,nisu se predavali kao raniji timovi, to je i rizično i hrabro. Danas prosto nisu imali sreće ali ako nastave tako isplatiće im se,puna podrška našim fudbalerima.

Predrag

pre 11 godina

Sve pohvale za maksimalno zalaganje,budimo realni nije nas htelo,a ono zviždanje Tošiću bruka i sramota,ko misli da je mogo više i bolje,taj nema pojma,i nemoj da komentariše,jednostavno nije nam bio dan,toliko promašaja i dominacije a na kraju toliki poraz,ali ja ipak verujem i svi koji su zviždali nisu Srbi,i nek sede kući nego da budu na stadionu

SRBIJA

pre 11 godina

ljudi ne budite okrutni,po meni cisto neiskustvo i manjak srece odlucili,ma nisu oni tako dobri...mladi smo jako i to mi se svidja,pustite da napreduju momci...isto tako nejasna mi je taktika u odbrani sa onim ofsajd zamkama, nijedna nije uspela,i otkud to protiv tako hitre i brze ekipe...bice bolje,videcete,ja sam ubedjen da idemo bar u baraz,trebalo nam je malo otreznjenje,i zaista mi nije jasna odluka da scepovic igra u napadu,ima toliko kvalitetnijih momaka na poziciji spica...stevanovic dobar s kroz...

istoricar istorijevski

pre 11 godina

Mislim da je vreme da osvojimo svetsko prvenstvo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nostradamus, 11. oktobar 2012 19:22)
ovi Belgijanci su se bas ufurali treba ih spustiti na zemlju
(Hz - Sa, 11. oktobar 2012 19:44)
Kada vidis hrvate kako komentarisu Srbiju to ti je znak da nas se plase, veoma :)
Mene recimo hrvatska uopste ne zanima jer je Srbiji jedini rival u grupi Belgija
(pfc, 11. oktobar 2012 20:18)
Grupa nikad lakša.. Pregazit ćemo je ko plitak potok..
(MikiCool, 11. oktobar 2012 21:32)
Kockasti,sta cete na nasim vestima? Uplasili ste se,a.Zavrsicete kao treci u grup.Imate kvalitetne igrace,ali vam je u savezu rasulo,svi bojkotuju sve.Videcete kako ce Makedonci da vas napune.
SRBIJA DO RIA !!!!!
(Srbenda, 11. oktobar 2012 23:48)

Zvezdas iz EU

pre 11 godina

Sve bih bilo bolje da smo dali makar jedan gol u prvom poluvremenu. Toliko sansi necemo dugo imati, sto znaci vise koncetracije. Mozda je trebao pravi centarfor odmah, ali Scepovic nije za ovaj tim. Cudi da Subotic sedi na klupi pored ovih visokih Belgijanaca. Ako je stub odbrane Borusije, a nema mesta u timu Srbije, onda stvarno ne znam sta to radi trener. Po mome misljenju odmah je trebao da udje Lekic, a ne Scepovic koji se nije sastavio sa loptom. Sinisa razmisli o svemu.K5A

odbrana?

pre 11 godina

Prvo mislim da preterujemo u optimizmu, naime mi jesmo igrali solidno prvih 30 min ali odbrana Srbije fakticki ne postoji (u krajnjoj liniji izgubili smo velikih 3:0 kod kuce us 3-ci gol iz ofsajda). I da smo dali gol na pocetku ne bi pobedili 100% sam siguran. Pitam se kako mi to najavljujemo da ce nasi glavni napadaci biti Kolarov i Bane Ivanovic koji su fenomenalni igraci ali bekovi. Oni ne mogu sve vreme da pokrivaju ceo teren i tu onda sledi gol iz kontre sto se i desilo. Ne razumem da fenomenalni Subotic (visok preko 1.90 po mojoj proceni,odlican tehnicar), nema mesto centarhalfa??? Kako Kuzmanovic nema mesto u reprezentaciji, a Zigic, da dalje ne nabrajam... Kakav je to tim sa 10 debitanata odjednom, pa to nema nigde. Golman Brkic je ODLICNO branio i nije kriv ni za jedan gol! Mada nema veze lozite se vi i dalje kako cemo mi ovo mi ono, mi nemamo trenera, imamo previse omladinaca u seniorskom timu, olako smo se odrekli iskusnih igraca itd(pogresan mix je dijagnoza).OK mozda je Mihajlovic i neki kapacitet mada je veceras prilicno naivno izgubio i pokazao da ima jos dosta da uci (ne mora bas sa A timom), [lus VRLO MU ZAMERAM RASPALJIVANJE NISKIH STRASTI IZMEDJU IGRACA I BG PUBLIKE (koja ga je u krajnjoj liniji izignorisala). Mislim da su Belgijanci zacudjeni visokom pobedom koju su ostvarili prilicno lako protiv neorganizovanog tima Srbije. Momcima, ali bas svima, treba odati priznanje za ulozeni trud i zelju mislim da je to nefer zanemariti. Toliko.

Dusan L.

pre 11 godina

Ako je istina,19 puta sutnuti prema golu i ne dati nijedan, onda mi nismo ni za domacu ligu a ne za SP.
Igrali 25 min.,nisu dali gol,posle toga crkli i to je to.
Taktika,koju niko ne koristi.

ivan pn

pre 11 godina

Zeleo bih da pohvalim momke za veliku zelju i borbenost i nadam se da ce u narednim utakmicama nadoknaditi propusteno veceras. Samo tako i hrabro verujem u vas. Bravo momci

Aleksandar

pre 11 godina

Ja samo da podsetim da ne smete da zviždite, možete samo da podržavate neznanje i nesposobnost Mihajlovica, ja ne pamtim kada je Srbija ovako ponižena usred Beograda.

bole

pre 11 godina

Desava se da "dobri" nesrecno izgube sa golom razlike, ali kada je to 3:0 neko mora da se pocese po glavi. Belgija je bila i ostace mala fudbalska zemlja. A isto je sa nama. Pomirite se vec jednom.

Flynn

pre 11 godina

Nekome ce sad moj komentar delovati kao "kiselo grozdje" ali nije tako. Ja sam se odrekao reprezentacije kada sam do kostiju promrzao na onom ruznom JNA protiv Estonije gledajuci kako se Stojkovic i Lukovic sudaraju oko lopte pred 3. gol Estonaca. Zao mi je samo ovaca medju kojima su i neki moji drugovi koji nemaju leba da jedu ali su odvojili poslednji dinar i otisli na istok. Eto, i da nema kise, opet su kao pokisli. Toleta Karadzica zato boli uvo, a vi mu davajte podrsku. Stadion je trebalo da bude jos prazniji.

Razjapurena pohovana tikvica

pre 11 godina

Najlakse je iz foteljica i krevetica, a uz to kad je i zavrsena utakmica, pljuvati, smejati se i biti "selektor". Poraz boli, ali sta da se radi, to je fudbal. Idemo dalje. Pogledajte reprizu bar prvog poluvremena, i videcete kako smo dobro odigrali i koliko sansi smo imali. Cestitke Belgijancima.

Vladimir

pre 11 godina

Jel videste bruku reprezentacije?Sad nam je kriva kisa i neiskustvo,kao da Belgijancima nije padala kisa i kao da nemamo igrace u evropi.Pa gde su bre Krasic,Zigic,Danko Lazovic,Sasa Ilic,Kaludjerovic,Pantelic ( ne volim ga ni ja nesto posebno ali bar zna da daje golove ),Danijel Ljuboja,Koroman ( iako je mator igra dobro ).....da ne nabrajam vise.Ovako nikad necemo pokazati srpski fudbal.BRUKA.I dalje su nam prazne tribine i dalje nasi zvizde nasima.Zao mi je Mihajlovica jer je upao u masinu za unistavanje Srpskog fudbala napravljenu od celnika FSS.

motherfucker johnes

pre 11 godina

Mili Gospode,koji smo mi narod! Čitam komentare i ne verujem! Odmah pljuvanje! Jesmo li mi gledali istu utakmicu? Momci dobro odigrali! Alo bre,pa ovi momci će da leše sve živo za godinu do dve. Nije vam valjalo dok su sa Pižonom igrali kao babe. Ni sad vam ne valja kad ginu na terenu. Nikad niste zadovoljni! Nikad vam ništa ne valja,jel tako pljuvači? Ali bitno da se u sve razumete!

dddule

pre 11 godina

Svi su imali zelju to se videlo, nemojte sad da pisete negativne komentare i da se oprastate od svetskog pre vremena. Svi su ginuli sat vremena, ali nema tog zavrsnog pasa i nema suta. Nemamo spica i to je to. Oba zadnja vezna su malo slabije odigrala, ali sredina u napadu je bila sjajna, Tadic, Tosic, Markovic, prolazili su kroz sredinu cesto. Medjutim, ostaje nasa boljka sto nemamo napadaca sa osecajem za gol, za postavljanje, za uletanje u prostor. Samo napred, ja sam i dalje uz vas!

LeoPard

pre 11 godina

Kakvo je vreme bilo dosta ih je bilo. Nema napadača koji zna dati gol. Onaj Tošić mi se smučio, uvek onako igra za reprezentaciju. Bilo je šansi moglo se do 20 minuta voditi i 2:0 ali jbg. A onaj "MESSI" Lazar Markovic veze nema.

Ivan-kg

pre 11 godina

Kako mi je muka ovog Kosova, boze dragi... Ni jednu utakmicu ne mogu da pogledam kao covek..
(neven, 12. oktobar 2012 21:05)
Meni deluje da ti pogrešnu reprezentaciju i utakmicu, i gledaš kada kažeš tako nešto. Meni su mučna 3 komada posle dobre igre u prvom, a ne svoje zemlje.

pozdrav sa istoka

pre 11 godina

Morali smo da iskoristimo sto je Belgija igrala sa 4 stopera,mnogo su bili spori,ali sta je tu je,nije bilo srece i to je to...Sa Dankom Lazovicem bi ovaj tim bio duplo bolji...Markec dobar napred,ali nijednom nije ispratio igraca,bekovi previse ofanzivni,morala je kazna da dodje posle promasaja...a meni stvarno nije jasno kako je Mijailovic bolji igrac od Matica...Scepovic operisan od fubala,posle 15 minuta umoran,visoke lopte se boji...svako ko kaze da je prazan stadion bruka a zivi u Bg nek se rokne odmah,sever i jug su zatajili,ali istok je odlicno navijao i mnogo vise ljudi je bilo nego sto je kapacitet tog dela...

Patuljasti snaucer

pre 11 godina

Jasno je da se necemo kvalifikovati, ali vaznije od toga je da se stvori jedna nova, dobre generacija. Mislim da smo na dobrom putu ka tome. Zadovoljan sam borbenoscu tima, nedostaje kvalitet na sredini, ali i neko dobro resenje u napadu. Zvucace cudno, ali ja nisam nezadovoljan. Mnogo bih voleo da cujem sta Tole ima da kaze

danguba

pre 11 godina

Srbija odigrala najbolju utakmicu u zadnjih... ma nemam pojma, ne pamtim bolju igru. Momci su zaslužili aplauz za igru, borbenost i zalaganje do zadnjeg minuta, a dobili su zvizduke na polupraznoj Marakani. Jadno!

Deki-pariz

pre 11 godina

onaj ko vidi 0-3 misliče da NISMO POSTOJALI....onaj koji je gledao zna da smo NAPADAČKI igrali...AKO tako nastavimo NEMA DILEME bičemo medju prva DVA...nemoze isti senario svaki put...igra treba da OHRABRUJE...imamo nesto novo i to je ta svežina

Nexus

pre 11 godina

Bitno je da znaju himnu da pevaju. Miha vreme je da se zahvalis i odes nekom drugom da prodajes demaogiju. Fudbal je nauka ti nisi isao u skolu.

slav_onac_

pre 11 godina

susjedi niste li se vi smijali hrvatskom bodu u Belgiji prije manje od mjesec dana? Jeste sad shvatili da je Vels bio u šestom šeširu za izvlačenje grupa?

bič božiji

pre 11 godina

mi smo izgubljeni u vremenu i prostoru i nikako da naučimo da se utakmica igra od početka do kraja,a ne primiš gol i padnes!sada cemo da se vadimo kako smo mladi neiskusni itd!pa nemci su na euro 2012 imali prosek 24god,to je iskusna ekipa?jesu se zalagali 50min i promašili 3-4šanse,ali zapamtite rezultat se gleda i posle 20god niko neće reći šta smo promašili,već kako nas je belgija razbila 3-0!a u makedoniji nemamo šta da tražimo,o hrvatima i ne razmišljam,jer smo daleko od njih!! samo sreća da nas pogleda!

Nenad

pre 11 godina

Nadam se da ce posle utakmice sa Skotskom u Nisu u martu sledece godine, nas FSS doneti konacnu odluku da se i velike utakmice igraju u Nisu,a naravno i u Kragujevcu, Krusevcu, Novom Sadu, Uzicu,a sto da ne i u Banja Luci samo ne u Bg... jer se tu navuklo neko prokletstvo.
Znam da je padala kisa i da su skupe karte, ali da se utakmica igrala u Krusevcu na primer, i po kisi bi doslo 10.000hiljada pravih navijaca Krusevljana i ostalih Carapana koli bi napravili urnebesnu atmosferu
Iako sam Nislija,znam da bi Carapani napravili CUDO, a to ce se vec videti u utorak protiv Engleske.
Posle svih ovih rezultata, ako nastavimo da igramo u Bg,bice oko 5000 navijaca i to uglavnom iz republike Srpske, a Bg navijaca nece biti nigde, oni ce biti negde po splavovima ili na tekmama Titovih blizanaca

Dominik

pre 11 godina

Vi koji ste zvizdali Tosicu i celoj reprezentaciji na kraju utakmice, vi ste takav olos da je to strasno. Vi ste, bre, glavni razlog sto je ova zemlja u go..ima, ne politicari, vi! Taj deo srpske populacije! Sto vi go.nari napravite, milion pametnih i preduzetnih popraviti ne moze!

F__i R______i

pre 11 godina

Nije sve tako crno. Momci su se borili, a i Markovic, Mijailovic i Scepovic polako ispunjavaju kvote utakmica u reprezentaciji.

igorbgd

pre 11 godina

Ma sve je ovo nebitno, rezultat je u drugom planu, bitna je igra. Uostalom, zar nije nedavno M.Mišković iz ruku prepodobnog Toleta dobio dres sa desetkom na leđima junačkim, a i selektor ga izgrlio baš bratski. Uvek su mi jaki utisci sa tekme kod nas kada je kiša. Šačica "fudbalskih radnika" sedi u loži koja je jedina natkrivena, a ostatak publike kisne li kisne, a kiša kao iz kabla lije. A i ta kiša me nervira, umesto da natopi žedne njive, ona pada baš sada. Još nam ostaje da zovemo Vladike Pahomija i Filareta da učine nešto, da to urede, pa da pada kada treba, a da Sunce sja kada treba. Ovako radi ko šta hoće.

Ciro

pre 11 godina

Pa da su 1-0 izgubili pa nekako bi se primilo ... ali primiti 3 komada !!! pa kakva li je ta odbrana ?? !! nemoze jedan tim ici samo na napad ako vec nema odlicnu i solidnu odbranu !!!

NogometAS..

pre 11 godina

U brate, kako vas zgazili Belgijanci i to sa rezervama! Imali smo ih na pladnju prije mjesec dana u Belgiji, steta da nismo uzeli pobjedu, danas bi vec pakirali kofere na Brazil ovako cemo se sa Belgijom do kraja boriti tko ce sakupiti vise bodova, ostali sada samo sluze za popravljanje gol razlike.

duledudule

pre 11 godina

Engleska - San Marino i Vembli rasprodat. Srbija - Belgija, Beograd...2 miliona ljudi i ne mzoe da se skrpi 40.000 ljudi...Beograd treba precrtati kada je reprezentacija u pitanju.
Dobro igraju, ali nema shpica...nema ko da postigne gol i to je to....hajde da vidimo sa Shcepovicem, evo sada je ushao u igru...
(zoran, 12. oktobar 2012 21:49)
jel znas ti kolika je prosecna plata u srbiji?veruj mi decko,ljudi gledaju sta ce sutra i kako da prezive,a ne da bacaju crvene za glupost.realno bespotreban trosak...a i bilo je dosta ljudi vala...

krle

pre 11 godina

U redu je napraviti smenu generacija,ali mislim da Mihajlovic preteruje. Markovic i Scepovic u tandemu jedva koji gol da daju u ovoj nasoj jad i cemer ligi, a kamoli da nesto ozbiljno naprave protiv tima kao sto je Belgija. Nemamo napadaca i to je to.

Rick Hunter

pre 11 godina

Gledam sada snimak Holandija-Andora, pun stadion nema jedno prazno mesto... kontam ja to nema se para, ali onda ajde da igramo van BG-a, manje cene, pa lepo da se navija. Ona atmosfera na marakani ne bi zaplasila ni Maltu a kamoli iskusne Belgijance. Peace..

n

pre 11 godina

Nekoliko stvari je odlucilo ovu utakmicu.
Prvo, prevelika euforija pre utakmice(tako tipicno za nas).
Drugo,neiskoriscene sanse(isto, uvek stara prica)
Trece,Mihajlovic nije trebao da menja formaciju i izvodi Djuricica, kad je on izasao, posle toga vise nije bilo igre.
Cetvrto,i mozda po meni najvaznije, da je reprezentacija igrala u bilo kom drugom gradu ja mislim da bi pobedili ovu utakmicu. Po meni je neverovatna stvar da je nocas vise bilo navijaca iz Republike Srpske nego iz Beograda. Neka igra reprezentacija u Novom Sadu,Krusevcu,Nisu nemojte vise u Beogradu molim vas.
I jos nesto,svaka cast Bisevcu ali mislim ipak da je kriv kod prvog gola i bolje da igra Subotic umesto njega.

djole

pre 11 godina

Jeli ovo Brazil,Spanija ili je Srbija?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (123, 12. oktobar 2012 20:46)
Da, Spanija i Brazil redovno gube po 3:0 :)
Znas, ovih prvih pola sata je bilo lepo za oko, ali tamo smeju da igraju samo reprezentacije ciji igraci imaju snage za svih 90 minuta takve igre, stalni presing na odbranu Belgijanaca. Nasi su u zadnjih pola sata prestali da disu! Eto zasto Mihajlovic ipak nije za ozbiljnog trenera.

Jaoj

pre 11 godina

Sta reci... Dobro smo igrali,bez zavrsnice,previse se otvorili,primili 3 komada,izvuci pouku,idemo dalje.Pozdrav za sve ljubitelje fudbala u Srbiji.Lopta je okrugla...

my way

pre 11 godina

Zao mi je ovih borbenih momaka, nema im se sta zameriti. Mnogo smo izgubili sa odlaskom Vidica, a zasto Subotic kao sada nas najbolji stoper ne igra, to mi stvarno nije jasno. Valjda ce se to nakon ove utakmice promeniti. Takodje, Filip Djordjevic, Mudrinski i Djurdjic treba da se prikljuce reprezentaciji i tu treba izabrati spica, a Djuricica decka pustiti da kreira igru.

viktor

pre 11 godina

mozete da kritikujete ovu decu koliko hocete ali ja sam veceras u prvih pola sata utakmice imao utisak da gledam Holandiju iz najboljih dana, brzo pozrtvovano, smekerski,da su dali dva gola iz cetiri odlicnhe sanse sad bi ih dizali u nebesa. Miha ima viziju,ima mlad tim koji moze da igra narednih 10 god u ovom sastavu i ubedjen sam da ako ne u ovim kvalifikacijam onda u sledecim ima da gazimo redom bez obzira s kim igrali. jos malo iskustva,snage i samopouzdanja i ovaj ce tim biti jedan od najboljih koje je ova zemlja ikada imala. nemojte ove klince pljuvati bar se posteno bore a ne kao prethodni timovi sa istrosenim poluzvezdama koji su se jedva vukli po terenu. ovi klinci ginu za dres koji nose i to treba postovati.

perica

pre 11 godina

Ovde je jedan Hrvat vrlo iskreno i pametno rekao,mi nemamo pravog spica,i neznamo da damo gol ovakvih ekipama koje su za dve klase bolje od Velsa.Za borbenost nema se sta prigovoriti.

cofi

pre 11 godina

Srbija dobra a gubi 3-0.Makedonija odlicna a gubi 2-1.Hrvati prosecni a belgijci srecno dobijaju utakmice. (ksmakoski@yahoo.com).Mogo bi ti ladno da nasledis Toleta za koju godinu.Ovako bi i on rekao.

THE DREAM

pre 11 godina

Tole : " nepobedivi smo ",jeste ti i tvoji jataci,0 3 ružno izgleda i nije realno ali to su kvale zbrajaju se samo bodovi,mislim da je ovo zbogom Brazil a i realno i Hrvatska i Belgija su bolji timovi a Beogradu da se zahvali na domaćinstvu,bruka je to...

jugo

pre 11 godina

Super pevači. Miha zaboravio da je ovo takmičenje u fudbalu a ne tv serija gde se traži pevač! Miha bokje zovi vredne momke opet u tim.

duledudule

pre 11 godina

Sta li ovaj Vicel koristi,pa mu kosa ima onakav volumen i po ovom pljusku?
(Shone, 12. oktobar 2012 21:50)
axaxa,kralju objasnio si :)

Djura

pre 11 godina

Realna spika je da smo mogli da damo 2 gola u prvom..to sto nas nije htelo(ili ne znamo) nije Sinisa kriv....jedino mu zameram sto nije Alena u prvu stavio..inace Belgijanci su navikli da igraju po ovakvom vremenu..njima je svako drugo kolo po kisi..i da se ne lazemo..imaju brdo pojedinaca koji su za 2 klase bolji od nasih igraca...i ovog Scepovica izbaciti..relano ne zna decko! pogubljen je..i za kraj treci gol je iz ofsajda, tako da sve u svemu 2+.. bice bolje protiv Makedonije...

sgtm

pre 11 godina

Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo...
Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo.....
Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo...
Kleo, Kleo, Kleo...
Kleo, Kleo...
Kleo...
...
Je'l sam ja samo slep ili ovom timu fali jedan izvrstan centarfor - srpske patrijote što ne želite strane igrače u timu, odgovorite mi!
Ili će nas duvati ovakve fudbalske sile kao što je Belgija - inače II liga Evropskog fudbala.
(Sale@, 12. oktobar 2012 22:31) a ti kazi mi jel pratis kinesku ligu? za 2 godine je tamo dao 17 golova(polovinu iz penala),lik je non stop povredjen ,greje klupu,a ti bi da nam i tu bedu natovaris na vrat!

mare

pre 11 godina

ovo je reprezentacija za evropsko prvenstvo a ne za svetsko!!!!!!!!!!!! nemamo mi mesta trenutno na sv. prvenstvu. ovoliko sansi a nijedan gol.majstori sest sansi i tri gola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nenad rs

pre 11 godina

Ispustiti Stevanovića iz ekipe to je kriminal momak će biti nosilac ekipe u Bosni sve u svemu Srbija nema napad a Kompani je dokazao večeras da je klasa od igrača.ps.Marakana nije bila ni blijeda kopija neosvojive tvrđave.

Robert

pre 11 godina

Srbija igrala, Belgija zabijala! Još jednom se pokazalo da su iskustvo i sreća dobitna kombinacija..Srbiju nije htio gol i gotovo! Možete biti ljuti na koga god hoćete, ali niste imali sreće..možda vam se sreća osmjehne u sljedećoj utakmici...Pozdrav iz HR.

medolinos

pre 11 godina

ajde sad svi tu sto se busate malo mir...jedan poraz,tezak ali ne zasluzen!a vi sto spominjete Brazil i nabrajate igrace,da vas pitam sta su nam ti isti vise pruzili i sta vredi da idemo u Brazil ako nemamo ekupu,polako malo strpljenja ..i ti Belgijanci prave ekipu godinama...
Miha ne daj se,samo napred,jedino da ode onaj Tole....i bice vec bolje.

Mad4Red

pre 11 godina

E pa ovako, žao mi je što nismo iskoristili šanse u prvih 15 min. jbg da smo poveli 1-0 i to je to kraj, al sportska sreća nam je večeras okrenula ledja, ne pobedjuje uvek onaj koji je bolji nego onaj koji da gol, ja verujem u ove momke biće ovi momci će biti pravi treba vremena, Marković trčao 70 minuta, Stevanović za Tošića izmislio loptu, Ivanović kapitenski, aa fali nam špic kao lek je*emu špica biće bolje sa Makedonijom...

Vlada

pre 11 godina

Au Srbijo iskompleksirana, zaslepljena i zaglupljena klupskim bojama...da li je moguce da neko pljuje Lazara Markovica, decko je nosio tim 70min dok je imao snage, povuka nebrojano puta loptu sa sredine...da li je moguce da cemo ziveti vecno kao zadrti panjevi i mrzeti nesto zasto sto je crno a ne crveno, i obrnuto, bez ikakvog pogleda na realnost....
A dodatna su sramota zvizduci na kraju meca, za 14 klinaca koji su grizli teren, do zadnjeg daha jurili svaku loptu...ne, ovaj narod ne zasluzuje da se iko za njega bori, da mu iko ista da, jer zasluzuje samo ono sto mu se i desava i sta je realnost danas u Srbiji!

Banja Luka

pre 11 godina

Tesko je bilo sta reci poslije ovakvog poraza. Za sve koji se pitaju otkud Stevanovic, Scepovic, Mijailovic u ekipi dovoljno je reci da im je menadzer Ramadani. A sto se tice igre ja sam potpuno zadovoljan prvim poluvremenom ali utakmica se igra 90 minuta. Velika steta sto na pocetku nismo dali gol, jer vjerujem da bi sve bilo mnogo mnogo drugacije. Bisevac jako los, on je kriv za prvi i drugi gol, Tosic takodje, morao je barem nesto da pogodi, u najgorem slucaju da sutira po golu. Jesmo izgubili 3:0 ali meni ova utakmica daje nadu u bolje rezultate u buducnosti.

Veljko/Bogdan

pre 11 godina

Kuzmanović , Vidić (vredi ga nagovarati ) , Pantelić , Žigić , Jovanović (naj.igrač Bel. lige ) ,..Krasić ,.. Što Tole ,što ? Što nas uskraćujete ? STO ? OĆEMO A REPREZENTACIJU !!!

Veljko/Bogdan

pre 11 godina

Treba samo Bata Toleta nagovoriti da pozove A reprezentaciju, umesto ove kombinacije mlade reprezentacije i selekcije Novinara :) .

Stefan Bg

pre 11 godina

Ne shvatam sto su sve svi nalozili posle pobede nad Velsom..pa ko da smo Spance dobili pa sad slavimo.I naravno sledi ubedljiv poraz.Stvatno nzm kako neko moze da ocekuje da odemo na SP sa Lekic,Scepovicem,Markovicem,Mijailovicem....

vlada

pre 11 godina

Eh da nam je neki Savicevic ili Piksi ali nazalost Srbija "proizvodi" dobre samo odbrambene igrace u poslednjih nekoliko godina :((((

astrica1.7cdti

pre 11 godina

svaka cast mladim momcima(koji su zeljni dokazivanja)bez obzira na rezultat,samo se pitam gde su:Subotic,Krasic,Kuzmanovic,Jovanovic

Aleksandar

pre 11 godina

Da smo bili bolji, pobedili bismo. Lepo sto ih ne pljujete, kako to novinari imaju obicaj, ali preteraste ga malo s tim da smo bili super. Slazem se da smo igrali lepo, ali da smo bili bolji - nismo!

Steva

pre 11 godina

A sad ulazi Scepovic, Ramadani je srecan.Nego otkud Aca zna odakle dolaze Zviduci.Kad je Tosic izvizdan iskljucivo zbog lose igre...

Jah

pre 11 godina

Markovic, Scepovic???? Ala menadzeri rade svoj posao. Nista od ovog naseg fudbala dok ne odu Tole i kompanija (naravno i da se iskoreni mafija)
Kakva drzava takav i fudbal

gandra

pre 11 godina

Naši igraju solidno ali standarno sporo u oddbrani.Uz malo sreće rezultat bi bio drugačiji.Bez obzira na krajnji rezultat želim im što bolje igre u buduće jer nisam jedan od dežurnih kritičara.

Razocaran

pre 11 godina

Steta za propustene prilike, nismo zasluzili da primimo ove golove... Podrska timu i Mihajlovicu! A onaj sto izjavljuje da cemo biti nepobedivi treba da ide u zatvor!
p.s. Nikad vise ne bi trebalo da igramo u BG-u!

David Pantovic

pre 11 godina

Svi ce nas da pobede. A koliko se ulaze u ovaj smrdljivi fudbal ??? Treba ga ukinuti u Srbiji, sve dok se kriminalci nadju iza resetaka a ne na celnim pozicijama u savezu i fudbalskim klubovima. Sramota!!!

VanBasten

pre 11 godina

I sta sad reci??? Dodjemo do 16 metara i onda - nista!
Samo neka idu na casove hora kod Cece,Karleuse i koje kakvim pevaljkama, i neka se duvaju u grudi da su u poslednjih 3 godine pobedili Vels!
Srbija NE IGRA fudbal od poslednje utakmice klalifikacija za SP 2010 kad su pobedili Rumuniju u BG. Tacka.

dels

pre 11 godina

E jadnici zvizdite Tosicu a Bisevac zeznuo oba gola. Vise nikad reprezentacija ne sme da igra u Beogradu, veliki Srbi(Zvezdasi) ostali na nivou amebe. Da se ja pitam igrali bi uvek na strani.

Zar ne vidite da momci daju maksimum, pa ovi su za dve klase kvalitetniji od nas!

Micko ima Stankovica da obori po broju utakmica.

sanct

pre 11 godina

Bice ovo bolno prizemljenje za komsije iz lepe njihove...
Kad vide kako razbijamo ovu Belgiju...
(NokiJa, 12. oktobar 2012 20:55)

Kako ste ih razbiliii..

Mito

pre 11 godina

Mihajloviću, tri greške koje su odlučile utakmicu. Prva je Biševac. Spor igrač. Večeras je to došlo do izražaja .
Evo tri utakmice koje je obeležio Biševac, od kojih nas je jedna koštala neodlaska na EP. Sa Estonijom u gostima smo vodili 1:0 i on je pred sam kraj utakmice napravio prekršaj pred šesnaestercem i bilo je 1:1. Da smo pobedili otišli bi na EP i pored poraza od Slovenije u zadnjem kolu.
Na utakmici protiv Velsa napravio je nepotreban prekršaj pred šesnaestercem iz kojeg je Vels, smanjio na 2:1.
Danas je prvi gol njegov pošto mu je direktni protivnik pobegao i Belgija je povela sa 1:0. Pošto je igrao zadnjeg čoveka kod kontri je pokazao koliko je spor. Mislim da njemu nije mesto u reprezentaciji.
Druga greška je Šćepović koji je spor i kojem treba pet šansi da da gol. Nemože da umiri loptu, pokušava da igra iz prve, slabo se kreće, u 100% šansi pucao je u bliži ugao umesto u dalji što pokazuje da nije pravi golgeter.
Treća greška je Tošić koji teži samoisticanju. O tome da iz dve 100% šanse (prva kada mu je golman već legao on je zapeo kao sivonja umesto samo da prebaci golmana, a kod druge umesto da uđe u sredinu ispred igrača koji može samo da ga ruši on je pobegao na stranu i promašio loptu što isto govori o golgetrskim kvalitetima.
Primedba o kojoj Miha može da razmisli . Svi kreću na prvu stativu a nikoga na zadnjoj prilikom naših centaršuteva.

BLboy

pre 11 godina

Grcka:Bosna i Hercegovina 0:0 Grcka jos prosla dobro, jer su Bosanci fulali par stopostotnih prilika. BiH je trenutno ubjedljivo najbolja fudbalska reprezentacija na Balkanu.. Na nase necu da trosim rijeci.

Milorad

pre 11 godina

Jahahahaha - izvodi Tadica i Tosica, dvojice od jedine trojice koji su ginuli na terenu i pravili kakve takve akcije i uvodi Lekica i Scepovica. AAAAhahahaha ZNACI KOMA!!!

MrMare

pre 11 godina

Sad ce drvlje i kamenje po reprenzetaciji....prozivacete i selektora....a momci su stvarno ljudski igrali..batalite kritike..poslije bitke svi smo djenerali......ovo se jednostavno desava u sportu....budes bolji a deklasiraju te...sta ces,to je zivot...imate veoma dobru i perspektivnu reprenzetaciju....nadam se da ce se naci na SP-u..
Veliki pozdrav od Crnogorca.....

surfer

pre 11 godina

nema primedbe za borbenost!!! svaka cast momci ali - neodlucnost u odbrani (mislim da bi subotic trebao da zameni bisevca protiv makedonije),previse emocija(treba racionalnije da trose snagu a ne da trce ponekad ko muva bez glave),vise ubacivanja u peterac kod centarsuteva(nema nikog,dzabe se natrcase ivanovic i kolarov).. ipak, kazem, bez obzira na rezultat, solidna igra,manjak srece..vise srece sa makedonijom momci,3 boda su bitna!

Tekelija

pre 11 godina

На крају испаде да су нас разбили, а уствари само нисмо имали среће.
Као да се враћају све оне текме гдје смо играли лоше, а добро пролазили(Француска у Бг, Њемачка на СП).

Свака част на залагању момци.
Није ме било срамота, упркос високом (реално, незаслужено) поразу.
Упркос свему, мислим да ће Миха направити нешто од овог тима.
Само да нам је нападач...

xs

pre 11 godina

cime covek zasliuzuje da izlazi sa terena i da mu u rodjenoj zemlji zvizde... primitivno, sta mi ocekujemo od tih igraca spaniju brazil...

sramota, a i zal sto necu moci da gledam utakmice vise u bgu..

Mladen

pre 11 godina

Slusaj bre Mihajlovicu, idi ti u tvoj Novi Sad i igraj sam tamo! Igraci ti nemaju pojma ni gde se nalaze ni zasto su na mestu na kome jesu ni sta tu rade! Kako te bre nije sramota, ovo je strasno kako igraju, katastrofa! Podnesi ostavku ako ti je obraz tanji od djona covece, idi dok ista moze da se uradi! Ovo na organizovanu ekipu ne lici ni malo!

lala

pre 11 godina

Bice ovo bolno prizemljenje za komsije iz lepe njihove...
Kad vide kako razbijamo ovu Belgiju...
(NokiJa, 12. oktobar 2012 20:55)
evo, prizemljili se mi iz lepe naše :D

Gambit

pre 11 godina

То ти је брате Србине кад
се радујеш повреди свог
првог голмана и очекујеш
победу. Неко то од горе
види све.

Stefan

pre 11 godina

Pokazalo se jos jednom da je fudbal igra koja nemoze da se igra bez napadaca,da ga j... nemoze.Mislim da Scepovic,Lekic,Ignjovski pa cak i Zoran Tosic ne treba vise da dobijaju poziv za reprezentaciju,bilo bi puno bolje da je od starta umesto Tosica zaigrao onaj Stevanovic,ono sto je Bambi promasivao ne promasuju ni igraci u nizim ligama.Zao mi je samo selektora Mihajlovica sto je covek sav pokisao i videlo se koliko mu je bilo stalo da pobedimo,pamet u glavu Sinisa i za sledece akcije obavezno zovi Djurdjica.Samo pobedite Hrvate sledece godine dva puta,pa nemorate ni da se plasirate na SP sve ce vam biti oprosteno.

pavle

pre 11 godina

imao sam 6 god kad me je otac odveo da gledam 1 utakmicu leotar velez , volim fudbal ali ostare se i shvatih da je ovo za mene gubljenje vremena nazalost , nemogu vise da gubim zivce i da gledam kako gube nisu igrali lose ,ali vise necu da gledam kako gube nenenenennen ne , moji mnogi prijatelji u vecini ne gledaju fudbal ,ja sam ih pljuvao ali shvatih da su upravu, zasto zasto nenenenene nemogu vise 36 godina je dosta od danas kad je utakmica ne interesuje me nenenenen nezelim da gledam hteo sam to da uradim kad je mijatovic promasio penal protiv holandjana , i evo sad javljam javno ne negledam vise dosta je dosta. zbogom reprezentaciji srbije kad mi ispricaju neki tamo e brate nisu losi vode u grupi proci ce dalje dobri su mogu da naprave nesto mozda ali ovako dosta je moje zdravlje i sraca su neprocanjivi ZBOGOM I KO ZNA GDE I KO ZNA KAD ....................... ove tackice su psovke

Кривокапић

pre 11 godina

Велс је Велс, а Белгија је Белгија.
Добро момци играју, али Белгијанци су ипак бољи.

Iha

pre 11 godina

Srbija odigrala dobro???
Ma ovi nas odradili samo tako.
Scepovic?
Od kad je on usao belgija preuzima kontrolu.

Od 2002 mi na marakani nismo izgubili od nikoga. (spanija, italija, francuska i Portugal)
A danas nas odvalili belgijanci. Nama ne igraju najbolji igraci u timu nego oni sa vezama u Fss.

Samo se vi lozite i dalje na ove ja necu.

Tole lopove!!!

SPIDER

pre 11 godina

Mnogo mi je zao sto nasi gube, ali ruku na srce, momci stvarno ne znaju bolje. Nije kriv ni Mihajlovic, nije da nemaju zelju, borbenost je takodje tu, ali nazalost ne moze to tako...

dule

pre 11 godina

Steta, rezultat nije oslikavao stanje na terenu. Dve greske Bisevca i dva gola, ne kazem da je on los, odigrao je solidno. Nismo imali srece od pocetka meca, da je onaj sut Tosica usao mislim da bi bila drugacija slika. Najbolji deo ekipe nam je zakazao, odbrana. Ne razumem ove sto prozivaju Micka i Markovica. Obojica su odigrali dobro veceras... Falio nam je taj jedan gol, valjda ce ga dati do kraja iako izgubimo.

Pera

pre 11 godina

medije napumpaju ovu nasu reprezentaciju. Mi nikada nismo bili jaki u fudbalu, nikada, a ocekujemo cudo. Mi smo na nivou makedonije, mozda malo bolje, videcemo vec u sredu. Mi smo jednom pobedili jacu repreentaciju....Nemacku sa vise srecom nego pameti.

Trsa

pre 11 godina

Svaka cast momcima do 60 min.Vidi se da vise nemaju snage i steta je sto nije iskoriscena bar jedna sansa koju smo imali.Jedina stvar koja ne valja je Zoran Tosic.Igrac kojem treba 1001 sansa da bi nesto pokazao,a da ne spominjemo da postigne go.Miho penzionisi i njega.

Sale@

pre 11 godina

Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo...
Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo.....
Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo...
Kleo, Kleo, Kleo...
Kleo, Kleo...
Kleo...
...
Je'l sam ja samo slep ili ovom timu fali jedan izvrstan centarfor - srpske patrijote što ne želite strane igrače u timu, odgovorite mi!
Ili će nas duvati ovakve fudbalske sile kao što je Belgija - inače II liga Evropskog fudbala.

zert

pre 11 godina

To nije Srbija,to je Ramadanija.Eto vam sad pa navijajte za reprezentaciju Ramadanije koja služi isključivo kao poligon za dizanje cene igračima.

Dok se nekom ne smrkne....

pre 11 godina

Dobro je bolje sad dw ispadnemo iz trke nego u poslednjim kolima.Sto se tice ekipe rezultat govori:napad 0 odbrana - 3.

dule

pre 11 godina

Au kakav propust linijskog i glavnog sudije kod zadnjeg gola. Ej bre pa ja sam video da je ofsajd, reko on se okrece ka onom belgijacu da mu da zuti a covek lagano pokazuje centar. Dal ce nekad sudjenje da ide na nasu vodenicu kad smo domacini, barem jednom to da dozivim...

manuginobili

pre 11 godina

Umjesto da vodimo sa 3:0 nakon pola sata,mi gubimo 0:1...fudbal je cesto okrutan,ali je i pravedan-ne iskoristis svoje sanse-izgubis,jer ako iz onakvih sansi nisi u stanju da zabijes gol onda i treba da izgubis,a to se na zalost i desilo veceras...zao mi je ovih momaka jer niko ne moze reci da se nisu borili i dali maksimum ali previse su toga promasili na pocetku da ne bi bili kaznjeni

nikola

pre 11 godina

stadion do pola ispunjen,publika pozorisna,opet najmanje beogradjana,sramota!repka da ide iz glavnog grada.sto se tice igre dobro do 50 min.vidi se da nema iskustva jer miha pravi u21 repku,ja licno nereazumem zasto nema mesta za boska jankovica i kuzmanovica,najbolji su u svojim timovima a nisu ni matori,trebaju nam takvi igraci jer se videlo da kod 0:1 nismo imali takve igrace koji bi mogli da preokrenu rezultat a alen stevanovic i marko scepovic to sigurno ne mogu realno a i nije mi jasno kako to da subotic sedi na klupi a bisevac igra

lex

pre 11 godina

alo ljudi usao je Scepovic!!!!!!!!!!!! jel ovo nas neko zeza??? pa covjek ne bi mogao u postenoj zemlji ni trecu ligu da igra... ovdje ga guraju u nacionalni tim a ja treba da navijam. sramota.

David Pantovic

pre 11 godina

Nije bitno kako igras dobro iLi lose vec da li pobedjujes iLi ne!!!! Mi ocigledno nikako ne mozemo da budemo dobar tim, a imamo zvezde u timu!!!

Davor

pre 11 godina

Rekao sam ja vama: gubite najmanje sa 2 razlike i to je to. Jutros rekao: Srbija u 21 gubi, Partizan dobiva po repu od Besiktasa a Srbija na kraju gubi od Belgije....oh Hrvatska naravno pobijedila s 2-1. Sve najbolje od Davora iskusnog znalca:):)

jedan od selektora

pre 11 godina

pitanje za selektora da li tošić makar na treningu doda neku loptu iz prve!? jer na ove tri utakmice uvek se prvo okrene oko svoje ose pa malo u nazad pa malo napred pa je prebaci na desnu onda se seti da ne zna desnom pa je vraca na levu... o boze!!

Domagoj

pre 11 godina

Eto, i sto sad kazete, jeste li i dalje bolji od Hrvata u nogometu? Pucate po savovima 3:0 kuci od Belgijanaca, a ceka vas Makedonija i naravno mi. Hrvati su za vas svemirci u nogometu (fudbalu)!

lex

pre 11 godina

alo ljudi usao je Scepovic!!!!!!!!!!!! jel ovo nas neko zeza??? pa covjek ne bi mogao u postenoj zemlji ni trecu ligu da igra... ovdje ga guraju u nacionalni tim a ja treba da navijam. sramota.

simokaze

pre 11 godina

Pa gde bre Srbija dobra...Jesmo li mi gledali istu utakmicu???Ova reprezentacija je sramota za drzavu...Nije njima mesto na terenu,nego u rudniku!!!

Dejan

pre 11 godina

sve je ovo psihologija
to nedostaje Mihajlovicu a i svim pre njega.
molim te Miha pod hitno sportske psihologe i da rade sa timom cele godine a ne samo pred meceve.

susjed

pre 11 godina

hhahahahahhaahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahhhahahahhhahahahahhahhahahahhhahahahahahahahahahhahahaha

letite letite previsoko komsije hahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahha

Ozbiljno

pre 11 godina

Sinisa ocigledno je tvoj projekat dezorjentisanog bezsistemskog radikalnog podmladjivanja reprezentacije doziveo fijasko. Posle Makedonije lepo spakuj kofere i pusti nekog ozbiljnog da iscupa nesto sto se iscupati moze, ako vec nije kasno....
p.S. Povedi i onog sto te je doveo, da ipak ostavis neki pozitivan utisak

Milan

pre 11 godina

Ovako, igra je tu, odbrana evidentno nije dobra, ali golman je katastrofa. Nista sem suteva iz mrtvog ugla nije odbranio.

Sto se tice Beograda tu vise nema nikakve dileme, kraj. Na pola sata pre kraja oni zvizde ovim momcima!? Mi nismo narod, mi smo stoka. Prave nacije ospracaju svoje ljubimce aplauzima i kada izgube, ako su se trudili, a ovi momci su se veceras i te kako trudili. Sram te bilo Beograde!

Bivsi fudbaler

pre 11 godina

Kada sam video Scepovica kako ulazi na 1-0 bilo mi je jasno da je srpski fudbal dotakao dno.Nisam neko ko deli igrace dal su iz zvezde ili iz partizana,ali ljudi Scepovic?Isto tako kazem Lekic nije nista bolji.Bisevac igra Subotic na klupi?Micko,Maksa,Markovic talentovani momci,ali za reprezentaciju prerano!Sad lupajte minuse do sutra ali fali nam Zigic,takodje i Danko Lazovic jer mi citav mec igramo bez pravog centarfora (Djuricic nije napadac),ako vec Markovic igra,najbolje bi bilo iskoristiti njegovu brzinu tako sto bi mu Zigic spustao lopte.Zbog cega Lekic moze da igra a Zigic ne?Voleo bih da cujem jedan logican razlog.Umesto Fejse bi morao da se pozove Kuzmanovic,Jankovic mora da igra.Ono sto mi uzasno smeta kod Mihajlovica je to otpisivanje igraca,sta sad npr ako Krasic explodira u toku sezone on ga nece zvati!?Igra veceras je bila ok,ali se videlo da ne bismo dali gl tacno da smo igrali jos 3 poluvremena.

attomic

pre 11 godina

Hahahaha..sta rekoh danas? Ma to su jazavci bez talenta..ne vredi ih gledati. Al najjaci ste vi na komentarima.,rasturicemo belgiju,jaci smo,bolji..ahaha..bruka

duledudule

pre 11 godina

nikad me niko nece ubediti da je SCEPOVIC igrac za reprezentaciju.ne znam kakva je sinisina korist od toga ali mora da shvati da belgija nije jelen super liga i da takav igrac nema sta da radi u reprezentaciji...pa on ne zna gde treba da trci!?isto tako nikome necu poverovati da je nastasic bolji igrac od subotica koji je sampion u nemackoj.sinisina prica je podmladjivanje,ali ne mozes pola-pola,da ti igra ko treba i da igra neko za menadzere.

subotica-calling

pre 11 godina

Danas>>> Nole, Ana, Partizan, Orlici, Orlovi...
I na kraju samo jedan momak ima da drzi srpsku zastavu gore, kao i u bezbroj slucajeva do sada!
(subotica-calling, 12. oktobar 2012 11:25)

Neko ima pobednicki mentalitet, neko nema...

slavko licno

pre 11 godina

Gledamo čas modernog fudbala od prosečne evropske ekipe!Gde smo mi? U Srbiji zabraniti ovu igru,jer nikada je nećemo naučiti!!!

vlajko

pre 11 godina

ipak je ovo realnost a ne 6:1,protv velsa..kvalitet tima je iz dva šuta dati gol a ne imati 50 promašaja,,svaka čast za borbu ali to je nedovoljno.neverujem da ovaj tim moze bolje od trećeg mesta u grupi,voleo bih da grešim...Mihajlović kao igrač bio je legenda,kao trener neverujem da će imati puno uspeha..

Tole

pre 11 godina

Srbija je bila ODLIČNA, ali nažalost, kiša je padala, bilo je hladno a i svetlost od reflektora je išla u oči našim igračima tako da smo NEZAŠLUŽENO izgubili a realno trebalo je biti tri- nula za nas!!!

ackoniskikartel

pre 11 godina

Ja Lekica,Scepovic i Mijailovica nebi pustio da igraju ni za Fk Stolarcevo iz Brabutinac ! Ko li je ove balvane slagao da znaju da igraju fudbal !

Armatura GH 19/15

pre 11 godina

vise navijaca iz R SRPSKE nego iz Srbije smijesni ste
(mladen B Luka, 12. oktobar 2012 21:32)

Ovaj, sinak, gresis. To su sve vasi likovi koji su se naselili u Beogradu.

Grofovija ljuta

pre 11 godina

Uzas, kakve mi napadace imamo... U rangu San Marina... Sve taraba do tarabe. Eeej cuj Scepovic igra. Ma koga vi folirate... Levat do levata, a ja sam i najveci kad vas gledam... Molim vas da neko objasni zasto je ta spodoba od fudbalera u reprezentaciji???

videla žaba da se konj potkiva, ...

pre 11 godina

Tako je to kad pratiš svetske trendove da izrazito levonogi igrač igra po desnoj strani.
Tošić je u dve stopostotne prilike šutirao desnom (drvenom) nogom, jer je dobio loptu u prostor po desnom krilu, odakle ne može levom nogom da šutira, a selektor neka se pita zašto nismo postigli gol.

shora

pre 11 godina

Cudniju utakmicu nisam skoro video... da l' je zbog kise ili cega vec... Iako smo kao bili bolji izgubili smo, i molio bih ove likove da ne dosadjuju sa komentarima tipa 'prizemljenje' i slicno jer Belgija svakako ima kvalitetne pojedince, ali realno nisu nas razbili igrom. Neshvatljiva greska kod prvog gola, fuserski gol... Nadajmo se da ce biti bolje u nastavku kvalifikacija.

Komentar

pre 11 godina

Svaka cast na igri. Ovo lici na fudbal. Mihi kapa dole. Malo srece je falilo da bude 3 za nas od pocetka. Samo napred i bice extra.
Do pre par meseci smo licili na nasa javna preduzeca.

sepaliamat1000

pre 11 godina

niste igrali loše,ali objektivno Belgija je prejaka za vas...
P.S.
neće vam biti nimalo lagano u Zagrebu !!! radujem se dobroj utakmici !!! pozz iz Zagreba :)))

dragan

pre 11 godina

Ljudi, danasnji dan je slika i prilika srpskog sporta danas. Samo Djokovic, a ostali se trude. Ana je ponizena od neke Belgijanke, Partizan lagano izgubio od Besiktasa, a fudbalska reprezentacija nastavila gde je stala prosle godine. Cim je dosla ozbiljnija ekipa videlo se gde smo. U kosarci se jedva plasirali na EP. Ali stanje u srpskom sportu ne moze biti bolje nego u drzavi. To se najbolje videlo na Olimpijadi.

Nebojsa

pre 11 godina

Ima sanse da od ovog tima bude nesto, ali za vec sledece prijateljske a kasnije i u nastavku kvalifikacija zvati Djurdjica, Filipa Djordjevica i moliti Vidica da se vrati. Dosta vise Bisevca, Djuricica, Scepovica

Neu Perlach

pre 11 godina

Sinisa Mihajlovic je dan-danas u "svetskoj fudbalskoj reprezentaciji" Bad boysa - zlih momaka...To se moze videti na youtube. Srbija je osudjena da naseda ovakvim tipovima.

Filip

pre 11 godina

Sve u svemu igra je bila dobra,borili su se momci sve do drugog primljenog gola,i onda su pukli...Imam dve zamerke na selektora..Prva,naravno Subotic podhitno u prvu postavku!Druga,nauciti Tosica da ima i desnu nogu i da pocne da je koristi...Inace,nadam se da ce nas sreca malo vise pogledati u narednim utakmicama ...Poz

Pedja

pre 11 godina

Nasa igra je totalno pala uvodjenjem Marka Scepovica u igru. Od njega je mozda netalentovaniji samo njegov brat. Nakon sto je usao mi do kraja vise nismo imali igru, Belgijanci su lagano dali 2 gola, a po sansama su mogli bar jos 2. Ne moze se sa igracem manje igrati protiv jakih ekipa. Takodje igrac koji je trebao da se zameni na poluvremenu je Markovic. Neverovatno je koliko nij eimao snage d apotrci u drugom poluvremenu i koliko je lopti netacno dao. Kada se uzme njegova mladost kada bi trebalo da se ima najvise kondicije zacudjuje tolik njegov pad.
Sve u svemu ako Mihajlovic opet ubaci Scepovica protiv Makedonije i bod ce biti ogroman.

Nick- pismeni

pre 11 godina

Pa dajte bre vi dezurni DSovci na ovom protalu sta ste to napravili od nekog dobrog ws- a..?! UZAS.

Evo vec 1h vremena imate komentatore na 103 i NE dajete ni jedan- jedini..

Samo probirate DSovce i fanove Tola KAradjica. E qq koji jad i beda ste.

dadala

pre 11 godina

sta radi ovaj Bisevac u ovom timu,dva gola njegova .Pa covek ne ume da israti igraca,ne zna da se postavi,bezi bre menadzerski igracu. OD BEZANIJE DO PSZ

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 11 godina

Ima tu lepih poteza,talenta,želje ali fali nam na žalost pre svega snage,iskustva i još nekih igrača da bi igrali na SP u Brazilu.Za dve godine biće to verujem sasvim druga priča,pa ih zato treba podržati i rezultat će sigurno doći vremenom!

Dule

pre 11 godina

Pa da, iživljavali smo se nad onom nejači iz Velsa i odmah euforija. Budimo realni, Belgija je preozbiljna ekipa. Ako ne dobijemo Makedonce u utorak sve je gotovo.

Dragan

pre 11 godina

Halo momci, izgubih zivce ovde pored racunara... Fudbal se igra zato da se da gol a ne da nam protivnik 3 puta predje centar i da tri gola, a mi promasimo 5-6 sansi. "Tko kani pobijediti ne smije izgubiti" da parafraziram likove iz Alan Ford-a. Verujem u ove mladice i u Sinisu !!! Ali, trenutno su Hrvati bolji od nas, oni ne mase svoje sanse, oni daju golove. Daj Boze da gresim.

zbunjen

pre 11 godina

ipak je belgija prejaka za ovaj sastav srbije,mora se biti svestan uloge u ovoj grupi,da se izborimo za trece mesto uz sto vise osvojenih bodova,dobru atmosferu i afirmisanih igraca,i spremno docekamo sledece kvalifikacije u kojima mozemo da se nadamo u prolaz

NAJOZBILJNIJE ODUSEVLJEN

pre 11 godina

Zivi bili moci odusevili ste me! Evo kako je komentar napisan na FIFA sajtu:
85' Serbia have registered 19 shots but look to be en route to a home defeat.
Drago mi je da ste do 85 minuta 19 puta sutnuli ka golu, neki put je potrebna i sreca. ZIVI BILI.
ZA MENE JE TRUD NAJBITNIJI.

Vujadin Boškov

pre 11 godina

Ljudi neka pljuje ko hoće sad po nas, i po mihu i po igrače bla bla bla... Mi smo danas odigrali jednu od najboljih utakmica od kako igramo pod samostalnom Srbijom, igrali smo cak i bolje nego protiv Velsa, stvarali prilike, dobijali duele i borili se. E sad sto smo igrali protiv jedne ekipe koja zna da iskoristi maksimalno nepaznju u tim ključnim monentima to nam se i odbilo od glavu!! Mozda nam je to i bilo potrebno da nas drugi dalje podcenjuju, jer 0-3 ipak na papiru zvuci nemocno! Ali sta je tu je, ja i dalje podrzavam punom snagom nas tim jer ako se ovako dalje igra, dobro nam se pise, garantovano.. samo strpljivo. Kapu dole momci, zaboravimo ovo i dalje po 3 boda u skoplju u utorak! Srećno!

Sercan

pre 11 godina

Momci igrali ste za pohvalu. Sigurno da postoji misljenje da Subotic treba da igra i da mozda Šćepa nije za prvu postavu, medjutim dobro je te ja nisam selektor.
Zelim vam sve najbolje u daljim kvalifikacijama i da budete složni kao do sada.

zvezdas-rajvoSa

pre 11 godina

Zar nesto ocekujete od menadzerske reprezentacije Faljija Ramadanija, Steve Majamija, Toleta KAradzica i Sinise Mihajlovica? Kako objasniti neigranje Subotica, a ispred njegaa igra igrac Faljija Ramadanija Nastasic? Kako objasniti igranje Marka Scepovica, a covek je bio povredjen od decembra prosle godine? Prva utakmica za Parizan posle devet meseci i odmah poziv za reprezentaciju. Valjda prvo treba da udje u formu, pa onda poziv. Kad ode Tole Karadzic iz saveza (ako ikad ode) trebace nam po mojoj proceni 10 godina, odnosno dva ciklusa kvalifikacija da dodjemo na nivo pod kojim smo bili pod Radomirom Anticem. Ovo ce biti drugo veliko takmicenje zaredom koje propustamo, jer mi Makedoniju necemo dobiti, iz razloga sto reprezentacija nije ni psihicki, ni fizicki spremna za takve meceve. Bojim se da nas ceka sudbina Madjarske

Nevit

pre 11 godina

Sramota. Tim koji je igrao na SP u Južnoj Africi koji je bio sastavljen od vrhunskih igrača je potisnut iz reprezentacije a umesto njih igra druga i treća postava Srbije i tako smo sami sebe stavili u ulogu autsajdsera u grupi, a kao ekipa iz drugog šešira morali bismo biti favoriti.

Iskreni navijac

pre 11 godina

Prvi 15 minuta tipicno za nas gomila prilika ili poluprilika, a niko nezna dati gol.Ostali deo imao sam osecaj da Belgijanci mogu dati gol kad hoce. Odbrana je katastrofa, ovi iz Belgije pretrce ih kao od sale. Nadajmo se da ce protiv Makedonije uspeti iskoristiti poneku priliku dati gol na vreme, jer samo tako moze se napraviti kontrola u igri i vrebati iz kontri.

evrovizija sine

pre 11 godina

Ništa od Eura. Možda da se prijavimo za Euroviziju, pevamo više nego korektno i uz malo bolji aranžman možemo visoko da se plasiramo.
(pop, 12. oktobar 2012 21:15)


Nista od Eura, mada mozda se kvalifikujemo na svetsko prvenstvo ;)

Pravoslavni Srbin iz Srbije

pre 11 godina

borbenost i trčanje je zadovoljavajuće ali imamo problem koji već 20 godina niko ne želi da reši-mi nemamo igrača koji zna da da gol tj centarfora.Sa igrom íz drugog plana mi nemožemo pobediti osrednje ekipde.Vels je petorazredna ekipa ,nemojmo se zavaravati onom pobedom.

eee

pre 11 godina

Samo sam procitao sastav, i shvatio... Sastav sa dva zadnja vezna (Srpski specijalitet)!
- Napascemo Belgijance = Dva zadnja vezna = Igramo na kontru!
- Gubimo 0:2 = Jurimo rezultat = Izlazi Tadic (jedini kreativac koji zna da prosledi loptu), ulazi Lekic (klasicni napadac) = Ko ce nasim napadacima proslediti loptu = Totalno neozbiljno!
- Sus. nema igre sa dva zadnja vezna!
- Doveidte NEMCA ili SPANCA za selektora, pa da se necemu i ponadamo!

Pikinezer

pre 11 godina

I sta sada?Pa nista propusticemo jos jedno veliko takmicenje i nikom nista...za bolje i nismo,rekao sam jos danas da necemo dati gol i nazalost bio u pravu......vazno da je Tole rekao da smo nepobedivi...sto se Belgijanaca tice,imaju zaista jaku reprezentaciju i igrace vaznu ulogu u Brazilu...

ljuba_93@yahoo.com

pre 11 godina

Naravno, poluprazan stadion, a sad ce i zvizdanje. E Beograde bruko.
(Milan, 12. oktobar 2012 20:27)

Pa sto nisi dosao da popunis stadion nego tu bacas kritike na netu strasno

Benzema,TOVARI

pre 11 godina

Kakav tim, kakve fudbalercine, saplicu se od sopstvenih nogu, onaj Markovic trci, trci pa padne, a Nastasic sav onako izgubljen u prostoru zeva po terenu dok Djuricic kao da celo vreme bezi od lopte, ma koji su bre ono fudbaleri eto vam ga sad taj vas MLADI TIM!!!

dusan

pre 11 godina

Igra macke i misa.Ocekivana pobeda Belgije.Nasi su na pocetku utakmice previse poleteli ali usledilo je brzo prizemljenje.Zasluzena pobeda Belgije.

dscdscd

pre 11 godina

Fali Ramadanijeva agencija plus igraci koji moraju da igraju da ne bi bilo ocigledno (Bane i Kolarov) Belgija 0:3, a taktika je bila dobra, bas onako Mancinijevska.

-M10-

pre 11 godina

Sta ovi igraci rade kod kornera?Staju u vozic?Nema ni veze,igramo odlicno,samo fali zavrsni udarac!Sa ovakvom igrom,mislim da nam je bod premalo!

Zagor-te-nej

pre 11 godina

Trude se, trude se, trče, rade , kombinuju. Samo tako. Nažalost kiša kvari još bolji ugođaj na utakmici. Gol je bio totalno bez veze, ali nadam se da čemo nadoknaditi u drugom poluvremenu zato jel smo puno bolji tim. Ovi momci su zaslužili da pobede. Odavno nismo imali ovako požrtvovan tim...Napred Srbija!!!

Srbija

pre 11 godina

Mene zanima ko je postavio transparent na severnoj tribini "pustite Ivana Bogdanova"to je prava sramota da puste huligana zbog kojeg smo jos vise predstavljeni kao divljaci nego sto zaista jesmo.On treba da se zatvori min. 10 god. u zatvoru.Bruka!

pop

pre 11 godina

Ništa od Eura. Možda da se prijavimo za Euroviziju, pevamo više nego korektno i uz malo bolji aranžman možemo visoko da se plasiramo.

Idemo plavi!!!

pre 11 godina

Samo napred momci, nego, ne svidja mi se ta crvena boja, vise ne mozemo da vicemo "plavi, plavi", a i mnogo lici ne Engleze, najantisrpskiju naciju koja postoji (ne racunajuci Ameriku, to je mesavina svacega, oni i nemaju svoju naciju). Voleo bih da se vrate plavi dresovi, ako je to ikako moguce.

zoran

pre 11 godina

Engleska - San Marino i Vembli rasprodat. Srbija - Belgija, Beograd...2 miliona ljudi i ne mzoe da se skrpi 40.000 ljudi...Beograd treba precrtati kada je reprezentacija u pitanju.

Dobro igraju, ali nema shpica...nema ko da postigne gol i to je to....hajde da vidimo sa Shcepovicem, evo sada je ushao u igru...

Baters Stoč

pre 11 godina

Gotivan je Aca, kad ne ume ili neće da pročita ime, on prekrsti čoveka. Današnja žrtva je Aldervereld, koga on zove Aldeveld. Što je i dalje bolje nego kad je celu utakmicu vikao "Slavomir", jer nije hteo da izgovara "Peško", kako se preziva nesrećni Poljak.

branko

pre 11 godina

Svaka cast za borbenost i zalaganje na terenu, ali uz ovoliku neodlucnost odbrambenih igraca i ogroman broj netacnih pasova ne moze se ocekivati pobeda.Ipak smatram da ce Mihailovic od ovih mladih momaka u skoroj buducnosti napraviti jak tim koji ce pobedjivati i jace ekipe nego sto je Belgija, NAPRED SRBIJA.

gorango

pre 11 godina

"Puki" ti si se rodio prizemljen! Nije ni pocelo a vec prosipas defetizam u stilu Bice lose, mi smo uzas, drugi su bolji, kuku nama... Ako si vec toliki negativac iskljuci taj internet i zivi u mraku koji ti toliko odgovara.

Napred Srbija!!!

markic

pre 11 godina

Prvo poluvreme smo bili bolji, ali kad nece nece. Pomozi Boze u drugom. Atmosfera osrednja. Predlazem ubuduce Novi Sad, Nis , ili Kragujevac. Beograd nije za reprezentaciju i tacka.

Zmaj

pre 11 godina

Sta vam je ljudi? Pa vidite u kakvoj zemlji zivimo? Dok je god Karadzic na celu FSS ova jada od naseg fudbala ce nastaviti jos da tone. Jos nismo dotakli dno. Kad tim belezi slab rezultat prvi leti trener. Kad savez belezi katastrofalan rezultat kod nas se smenjuju pioni, a glava ostaje. Jad, beda, tuga i ocaj...

Jovan

pre 11 godina

Kako god da se zavrsi,rak rana nam je golman i leva strana.U I poluvremenu nikog nismo imali sa leve strane da finisira,a Brkic je vezara na kub.Onakav gol se jedino moze primiti braneci za Timok il sl.giganta.

Do pobede...

pre 11 godina

Eto,odigrali smo perfektno poluvreme i primili gol,pa ti Mihajlovicu i dalje nemoj da pustas Subotica u igru...Daje nam igrac gol izmedju dva stopera...Ali nadam se preokretu do kraja jer smo duplo bolji od ovih nazovi bejgijanaca...

Bice 0:3

pre 11 godina

U po 1000e da Scepovic nece imati vise od 3 dodira sa loptom do kraja tekme. Ukljucujuci i ako mu daju da izvede aut ili slobodnjak.

XxX

pre 11 godina

Stojke vrati se sve ti je oprosteno. Brkic onoliki covek prima gol sa dva metra. Strava. (Milan, 12. oktobar 2012 21:13)

Ahahhha da da Stojkovic bi ono odbranio...malo sutra.

pedja

pre 11 godina

uci ce valjda neka. Napred Srbija!
Uvak cu da navijam za Srbiju, bez obzira na ovo sto rade. Evo jednog linka, pa koga ne mrzi moze da pogleda i da uporedi sastav reprezentacije sa listom ove menadzerske agencije
http://www.transfermarkt.de/en/lian-sports-gmbh/details/berater_13.html

Krivokapic

pre 11 godina

Izvucicemo nereseno, ali bice gusto. Ako pobedimo ovu, onda svaka cast. Belgija ima dobre igrace i mislim da su favoriti u grupi.

zoran

pre 11 godina

Nekako su mi ovaj Tadic i Djurichic, slabe karike u ovom timu....dao bih shansu onom malom Mudrinskom ili chak i onm klincu Mitrovicu...ovde nema ko da postigne gol...neko ko ce kao tenk da probije zid....
Shteta...dobro igraju...trud je veliki...shanse su tu, ali nikako gol...uzas..

noblica

pre 11 godina

steta sto su tosic i markovic ovoliko sebicni-bas steta! nek se ugledaju na tadica,taj decko je mozak ovog tima.nastasic bez greske,bisevac krivac za gol(suboticu fali jedan ramadani da bi igrao),svi ostali dobri,lepo smo igrali ali to forsiranje(stojketa,micka,makse,markovica,scepovica)ima da nas skupo kosta. po meni bi trebalo da se pozove jankovic iz djenove,ali kvalifikacije ce pokazati ko je i koliko dobar! teren je jedino merilo!

nikola_zr

pre 11 godina

Rezultat je skroz nebitan,bitno je to da se momci trude i ima ih po celom terenu. Svaka cast,samo tako nastavite. Belgija je suplja sa svih strana,samo su imali vise srece

neven

pre 11 godina

Kako mi je muka ovog Kosova, boze dragi... Ni jednu utakmicu ne mogu da pogledam kao covek.. Em gledalaca nema, em ovo malo sto su dosli urlaju gluposti.. Koliko smo jadni, strasno..........

Maggie

pre 11 godina

Mi smo uvek bili baksuzi. Tek je skoro poluvreme, naravno da zelimo svi pobedu, ali ne mogu, a da ne primetim da mi nikad nismo bili reprezentacija koja ume da iskoristi neiskoriscene sanse protivnika (slucaj "Orlica") i da uvek bivamo kaznjeni kad svoje sanse ne iskoristimo (za sada slucaj "Orlova"). Ipak, nadam se i verujem da cemo pobediti, jer smo bre bolji. Napred Srbija!!!

moonwalker72

pre 11 godina

znam da ce neko reci da smo blato,ali iskreno, ja sam prezadovoljan, od Antica nisam osecao kod njih ovakav naboj, a priznajmo, ovo su klinci, vecinom(ja sam mator), napred momci, i belgiju smo dobili u briselu davno 2 0, a tada su tek pravili tim...i mi sad pravimo tim, ovi momci izgaraju!

NOVA PAZOVA

pre 11 godina

e, ovo je nesto gde izgorim ... igras odlicno a, gubis ... e jbg ... prava otvorena presing igra, momci borbeni nema sta da se zameri ... Gol greska Bisevca al dobro ... licno verujem da ako ovako nastave rezultat moze lako da se preokrene ... AJMO MOMCI .. AJMO S R E C O ... gde si ???

Mislilac

pre 11 godina

Odlicno igraju rezultat nije vazan ... imamo makar svetlu buducnost sigurno!!! SVAKA CAST SAMO NAPRED!!!!!


sto se tice marakane ipak mislim da je bolje prepustiti nekom drugom gradu da se igra jer opet ne svidja mi se ambijent na tribinama toliko

Stiropon

pre 11 godina

Nije loša igra, al' fali nam jak špic, poput Žigare. Da je par godina mlađi, mnogo bi se bolje uklopio u ovu ekipu, nego u onu u kojoj je igrao.
Inače, sa svim iole jačim evropskim reprezentacijama van istočnog bloka mi kod kuće odigramo 1:1, pa će verovatno biti i ovde tako.

Sale.

pre 11 godina

Za ovo što nije pun stadion, isključivi krivac je g.din Tomislav Karadžić čiji će tvrdoglavi ostanak na čelo FSS-a, mnoge naše fudbalske generacije koštati odsustvovanje sa SP i EP. Puna Marakana i poluprazna nije isto ni za Srbiju, još manje za protivnički tim, a najvatreniji navijači sa Severa ili Juga, koliko god ih neki ovde kudili, mnogo fale reprezentaciji.
Tole daj već jednom idi čoveče...!!!

Srbin

pre 11 godina

Micko igra... Kako se gura mali , to je strasno. (Joveta, 12. oktobar 2012 20:28)

Gurao se i Petrovic? i sta sad? Gura se i Markovic ali on zna da trci. Da je Mijailovic toliko los oni bi nas razbili na sredini terena.Ali nije tako.Dosta sa pljuvanjem...

Burke

pre 11 godina

Iskreno se nadam da cemo da preokrenemo, jer ovo pisem na poluvremenu. Verujem u Mihu i momke, ali mislim da Lazar Markovic i Mijailovic jos uvek nisu spremni za prvi tim reprezentacije. Iako je Markec odigrao solidno i imao par prodora, i Mijailovic je dobro odigrao, ali mislim da bi jos malo trebali da se bruse u U21. To je naravno subjektivno misljenje, verujem da Miha zna bolje od mene. AJDE MOMCI SVI U NAPAD !

danilo

pre 11 godina

ma da...igramo extra ali gubimo...voditelj je hit,spustite se malo kakva srbija bre veze nema,dobili smo vels napravljeno je kao da smo dobili brazil,a mihajlović se uzbudio kao da je...bogom dan,on će nekom da zabrani da zviždi,pa normalno da će da zvižde kad Su balvani!!!što ne zvižde vaterpolistima rukometasima djokovicu i ostalim pravim sportistima,i.ivanović je keva za ove...

wroom1975

pre 11 godina

Ajmo Mihajlovicu, stavi sad sve u odbranu kao sto znas, pa da primimo jos jedan. Nemate bre POJMA pojmcatog, pobedili ste one jadnike Vels pa ste se digli u nebesa. Odoh nesto pametno da radim umesto da gledam bolide kako "igraju" fudbal.

Kum

pre 11 godina

Momci trce svaka im cast. Malo su "zeleni" i naivno prokockaju odlicne prilike ali nismo zasluzili da gubimo sa 1:0 posle 45 min. i pored ovakvog rezultata ja sam za sada zadovoljan. Bez kompleksa,borbeni ali fer. Tako se igra fudbal.

zux

pre 11 godina

Iznenadjujuce moderna I dobra igra srbije,za razluku od navijaca koji su zalosni.Ne znaju ni jednu pesmu osim ko ne skace taj je siptar I kosovo je srce srbije.akakve to veze ima sa fudbalom.Kako ce da pomogne fudbalerima!?

Nemanja

pre 11 godina

Stvarno smo igrali dobro. Ja sam bas prijatno iznenadjen... Nazalost iz njihove druge sanse smo primili gol, dok nasi nisu realizovali 4-5 dobrih sansi... Ali mozemo da damo gol u drugom poluvremenu sigurno...

pavle

pre 11 godina

kako god da se ovo završi (54. min.) puna podrška ovakvoj reprezentaciji Srbije. Malo odbrana da se dotera, malo iskustva i biće to dobro.
Idemo do kraja!!!!

nikola

pre 11 godina

nek nam je sa srecom ali ne shvatam da bisevac igra a subotic sedi na klupi,isto vazi i za tadica i markovica ali nema veze samo da dobijemo ko god igrao.NAPRED SRBIJA !!!!!

CS7

pre 11 godina

ovo je uzas, dodjem kuci sav naostren da gledam fucu i cujem krestavi zvuk ace dijabole i sjeba mi covek vecer, dal je moguce da mi placamo ovakvu dijabolu da prenosi najvazniji sportski dogadjaj meseca

Srbija

pre 11 godina

Mene zanima ko je postavio transparent na severnoj tribini "pustite Ivana Bogdanova"to je prava sramota da puste huligana zbog kojeg smo jos vise predstavljeni kao divljaci nego sto zaista jesmo.On treba da se zatvori min. 10 god. u zatvoru.Bruka!

zux

pre 11 godina

Iznenadjujuce moderna I dobra igra srbije,za razluku od navijaca koji su zalosni.Ne znaju ni jednu pesmu osim ko ne skace taj je siptar I kosovo je srce srbije.akakve to veze ima sa fudbalom.Kako ce da pomogne fudbalerima!?

branko

pre 11 godina

Svaka cast za borbenost i zalaganje na terenu, ali uz ovoliku neodlucnost odbrambenih igraca i ogroman broj netacnih pasova ne moze se ocekivati pobeda.Ipak smatram da ce Mihailovic od ovih mladih momaka u skoroj buducnosti napraviti jak tim koji ce pobedjivati i jace ekipe nego sto je Belgija, NAPRED SRBIJA.

XxX

pre 11 godina

Stojke vrati se sve ti je oprosteno. Brkic onoliki covek prima gol sa dva metra. Strava. (Milan, 12. oktobar 2012 21:13)

Ahahhha da da Stojkovic bi ono odbranio...malo sutra.

neven

pre 11 godina

Kako mi je muka ovog Kosova, boze dragi... Ni jednu utakmicu ne mogu da pogledam kao covek.. Em gledalaca nema, em ovo malo sto su dosli urlaju gluposti.. Koliko smo jadni, strasno..........

markic

pre 11 godina

Prvo poluvreme smo bili bolji, ali kad nece nece. Pomozi Boze u drugom. Atmosfera osrednja. Predlazem ubuduce Novi Sad, Nis , ili Kragujevac. Beograd nije za reprezentaciju i tacka.

NAJOZBILJNIJE ODUSEVLJEN

pre 11 godina

Zivi bili moci odusevili ste me! Evo kako je komentar napisan na FIFA sajtu:
85' Serbia have registered 19 shots but look to be en route to a home defeat.
Drago mi je da ste do 85 minuta 19 puta sutnuli ka golu, neki put je potrebna i sreca. ZIVI BILI.
ZA MENE JE TRUD NAJBITNIJI.

motherfucker johnes

pre 11 godina

Mili Gospode,koji smo mi narod! Čitam komentare i ne verujem! Odmah pljuvanje! Jesmo li mi gledali istu utakmicu? Momci dobro odigrali! Alo bre,pa ovi momci će da leše sve živo za godinu do dve. Nije vam valjalo dok su sa Pižonom igrali kao babe. Ni sad vam ne valja kad ginu na terenu. Nikad niste zadovoljni! Nikad vam ništa ne valja,jel tako pljuvači? Ali bitno da se u sve razumete!

danguba

pre 11 godina

Srbija odigrala najbolju utakmicu u zadnjih... ma nemam pojma, ne pamtim bolju igru. Momci su zaslužili aplauz za igru, borbenost i zalaganje do zadnjeg minuta, a dobili su zvizduke na polupraznoj Marakani. Jadno!

Vlada

pre 11 godina

Au Srbijo iskompleksirana, zaslepljena i zaglupljena klupskim bojama...da li je moguce da neko pljuje Lazara Markovica, decko je nosio tim 70min dok je imao snage, povuka nebrojano puta loptu sa sredine...da li je moguce da cemo ziveti vecno kao zadrti panjevi i mrzeti nesto zasto sto je crno a ne crveno, i obrnuto, bez ikakvog pogleda na realnost....
A dodatna su sramota zvizduci na kraju meca, za 14 klinaca koji su grizli teren, do zadnjeg daha jurili svaku loptu...ne, ovaj narod ne zasluzuje da se iko za njega bori, da mu iko ista da, jer zasluzuje samo ono sto mu se i desava i sta je realnost danas u Srbiji!

duledudule

pre 11 godina

Sta li ovaj Vicel koristi,pa mu kosa ima onakav volumen i po ovom pljusku?
(Shone, 12. oktobar 2012 21:50)
axaxa,kralju objasnio si :)

sanct

pre 11 godina

Bice ovo bolno prizemljenje za komsije iz lepe njihove...
Kad vide kako razbijamo ovu Belgiju...
(NokiJa, 12. oktobar 2012 20:55)

Kako ste ih razbiliii..

Burke

pre 11 godina

Iskreno se nadam da cemo da preokrenemo, jer ovo pisem na poluvremenu. Verujem u Mihu i momke, ali mislim da Lazar Markovic i Mijailovic jos uvek nisu spremni za prvi tim reprezentacije. Iako je Markec odigrao solidno i imao par prodora, i Mijailovic je dobro odigrao, ali mislim da bi jos malo trebali da se bruse u U21. To je naravno subjektivno misljenje, verujem da Miha zna bolje od mene. AJDE MOMCI SVI U NAPAD !

Milorad

pre 11 godina

Jahahahaha - izvodi Tadica i Tosica, dvojice od jedine trojice koji su ginuli na terenu i pravili kakve takve akcije i uvodi Lekica i Scepovica. AAAAhahahaha ZNACI KOMA!!!

Sale.

pre 11 godina

Za ovo što nije pun stadion, isključivi krivac je g.din Tomislav Karadžić čiji će tvrdoglavi ostanak na čelo FSS-a, mnoge naše fudbalske generacije koštati odsustvovanje sa SP i EP. Puna Marakana i poluprazna nije isto ni za Srbiju, još manje za protivnički tim, a najvatreniji navijači sa Severa ili Juga, koliko god ih neki ovde kudili, mnogo fale reprezentaciji.
Tole daj već jednom idi čoveče...!!!

Razocaran

pre 11 godina

Steta za propustene prilike, nismo zasluzili da primimo ove golove... Podrska timu i Mihajlovicu! A onaj sto izjavljuje da cemo biti nepobedivi treba da ide u zatvor!
p.s. Nikad vise ne bi trebalo da igramo u BG-u!

Tole

pre 11 godina

Srbija je bila ODLIČNA, ali nažalost, kiša je padala, bilo je hladno a i svetlost od reflektora je išla u oči našim igračima tako da smo NEZAŠLUŽENO izgubili a realno trebalo je biti tri- nula za nas!!!

Srbin

pre 11 godina

Micko igra... Kako se gura mali , to je strasno. (Joveta, 12. oktobar 2012 20:28)

Gurao se i Petrovic? i sta sad? Gura se i Markovic ali on zna da trci. Da je Mijailovic toliko los oni bi nas razbili na sredini terena.Ali nije tako.Dosta sa pljuvanjem...

Robert

pre 11 godina

Srbija igrala, Belgija zabijala! Još jednom se pokazalo da su iskustvo i sreća dobitna kombinacija..Srbiju nije htio gol i gotovo! Možete biti ljuti na koga god hoćete, ali niste imali sreće..možda vam se sreća osmjehne u sljedećoj utakmici...Pozdrav iz HR.

Armatura GH 19/15

pre 11 godina

vise navijaca iz R SRPSKE nego iz Srbije smijesni ste
(mladen B Luka, 12. oktobar 2012 21:32)

Ovaj, sinak, gresis. To su sve vasi likovi koji su se naselili u Beogradu.

nikola_zr

pre 11 godina

Rezultat je skroz nebitan,bitno je to da se momci trude i ima ih po celom terenu. Svaka cast,samo tako nastavite. Belgija je suplja sa svih strana,samo su imali vise srece

dels

pre 11 godina

E jadnici zvizdite Tosicu a Bisevac zeznuo oba gola. Vise nikad reprezentacija ne sme da igra u Beogradu, veliki Srbi(Zvezdasi) ostali na nivou amebe. Da se ja pitam igrali bi uvek na strani.

Zar ne vidite da momci daju maksimum, pa ovi su za dve klase kvalitetniji od nas!

Micko ima Stankovica da obori po broju utakmica.

jedan od selektora

pre 11 godina

pitanje za selektora da li tošić makar na treningu doda neku loptu iz prve!? jer na ove tri utakmice uvek se prvo okrene oko svoje ose pa malo u nazad pa malo napred pa je prebaci na desnu onda se seti da ne zna desnom pa je vraca na levu... o boze!!

lala

pre 11 godina

Bice ovo bolno prizemljenje za komsije iz lepe njihove...
Kad vide kako razbijamo ovu Belgiju...
(NokiJa, 12. oktobar 2012 20:55)
evo, prizemljili se mi iz lepe naše :D

Domagoj

pre 11 godina

Eto, i sto sad kazete, jeste li i dalje bolji od Hrvata u nogometu? Pucate po savovima 3:0 kuci od Belgijanaca, a ceka vas Makedonija i naravno mi. Hrvati su za vas svemirci u nogometu (fudbalu)!

Soko

pre 11 godina

Srbija je igrala bas kako nazovi navijaci traze napadacki pozrvovano da je igrala zatvorenije osvojila bi bod nemogu da shvatim zasto se bunite stalno to trazite a sto nemaju ocekivani kvalitet a u cemu to imamo kvalitet pa da bi fudbaleri bili posebno.

Grofovija ljuta

pre 11 godina

Uzas, kakve mi napadace imamo... U rangu San Marina... Sve taraba do tarabe. Eeej cuj Scepovic igra. Ma koga vi folirate... Levat do levata, a ja sam i najveci kad vas gledam... Molim vas da neko objasni zasto je ta spodoba od fudbalera u reprezentaciji???

Deki-pariz

pre 11 godina

onaj ko vidi 0-3 misliče da NISMO POSTOJALI....onaj koji je gledao zna da smo NAPADAČKI igrali...AKO tako nastavimo NEMA DILEME bičemo medju prva DVA...nemoze isti senario svaki put...igra treba da OHRABRUJE...imamo nesto novo i to je ta svežina

sepaliamat1000

pre 11 godina

niste igrali loše,ali objektivno Belgija je prejaka za vas...
P.S.
neće vam biti nimalo lagano u Zagrebu !!! radujem se dobroj utakmici !!! pozz iz Zagreba :)))

-M10-

pre 11 godina

Sta ovi igraci rade kod kornera?Staju u vozic?Nema ni veze,igramo odlicno,samo fali zavrsni udarac!Sa ovakvom igrom,mislim da nam je bod premalo!

slav_onac_

pre 11 godina

susjedi niste li se vi smijali hrvatskom bodu u Belgiji prije manje od mjesec dana? Jeste sad shvatili da je Vels bio u šestom šeširu za izvlačenje grupa?

nikola

pre 11 godina

stadion do pola ispunjen,publika pozorisna,opet najmanje beogradjana,sramota!repka da ide iz glavnog grada.sto se tice igre dobro do 50 min.vidi se da nema iskustva jer miha pravi u21 repku,ja licno nereazumem zasto nema mesta za boska jankovica i kuzmanovica,najbolji su u svojim timovima a nisu ni matori,trebaju nam takvi igraci jer se videlo da kod 0:1 nismo imali takve igrace koji bi mogli da preokrenu rezultat a alen stevanovic i marko scepovic to sigurno ne mogu realno a i nije mi jasno kako to da subotic sedi na klupi a bisevac igra

viktor

pre 11 godina

mozete da kritikujete ovu decu koliko hocete ali ja sam veceras u prvih pola sata utakmice imao utisak da gledam Holandiju iz najboljih dana, brzo pozrtvovano, smekerski,da su dali dva gola iz cetiri odlicnhe sanse sad bi ih dizali u nebesa. Miha ima viziju,ima mlad tim koji moze da igra narednih 10 god u ovom sastavu i ubedjen sam da ako ne u ovim kvalifikacijam onda u sledecim ima da gazimo redom bez obzira s kim igrali. jos malo iskustva,snage i samopouzdanja i ovaj ce tim biti jedan od najboljih koje je ova zemlja ikada imala. nemojte ove klince pljuvati bar se posteno bore a ne kao prethodni timovi sa istrosenim poluzvezdama koji su se jedva vukli po terenu. ovi klinci ginu za dres koji nose i to treba postovati.

cofi

pre 11 godina

Srbija dobra a gubi 3-0.Makedonija odlicna a gubi 2-1.Hrvati prosecni a belgijci srecno dobijaju utakmice. (ksmakoski@yahoo.com).Mogo bi ti ladno da nasledis Toleta za koju godinu.Ovako bi i on rekao.

CS7

pre 11 godina

ovo je uzas, dodjem kuci sav naostren da gledam fucu i cujem krestavi zvuk ace dijabole i sjeba mi covek vecer, dal je moguce da mi placamo ovakvu dijabolu da prenosi najvazniji sportski dogadjaj meseca

MrMare

pre 11 godina

Sad ce drvlje i kamenje po reprenzetaciji....prozivacete i selektora....a momci su stvarno ljudski igrali..batalite kritike..poslije bitke svi smo djenerali......ovo se jednostavno desava u sportu....budes bolji a deklasiraju te...sta ces,to je zivot...imate veoma dobru i perspektivnu reprenzetaciju....nadam se da ce se naci na SP-u..
Veliki pozdrav od Crnogorca.....

manuginobili

pre 11 godina

Umjesto da vodimo sa 3:0 nakon pola sata,mi gubimo 0:1...fudbal je cesto okrutan,ali je i pravedan-ne iskoristis svoje sanse-izgubis,jer ako iz onakvih sansi nisi u stanju da zabijes gol onda i treba da izgubis,a to se na zalost i desilo veceras...zao mi je ovih momaka jer niko ne moze reci da se nisu borili i dali maksimum ali previse su toga promasili na pocetku da ne bi bili kaznjeni

Gambit

pre 11 godina

То ти је брате Србине кад
се радујеш повреди свог
првог голмана и очекујеш
победу. Неко то од горе
види све.

pop

pre 11 godina

Ništa od Eura. Možda da se prijavimo za Euroviziju, pevamo više nego korektno i uz malo bolji aranžman možemo visoko da se plasiramo.

Do pobede...

pre 11 godina

Eto,odigrali smo perfektno poluvreme i primili gol,pa ti Mihajlovicu i dalje nemoj da pustas Subotica u igru...Daje nam igrac gol izmedju dva stopera...Ali nadam se preokretu do kraja jer smo duplo bolji od ovih nazovi bejgijanaca...

lex

pre 11 godina

alo ljudi usao je Scepovic!!!!!!!!!!!! jel ovo nas neko zeza??? pa covjek ne bi mogao u postenoj zemlji ni trecu ligu da igra... ovdje ga guraju u nacionalni tim a ja treba da navijam. sramota.

n

pre 11 godina

Nekoliko stvari je odlucilo ovu utakmicu.
Prvo, prevelika euforija pre utakmice(tako tipicno za nas).
Drugo,neiskoriscene sanse(isto, uvek stara prica)
Trece,Mihajlovic nije trebao da menja formaciju i izvodi Djuricica, kad je on izasao, posle toga vise nije bilo igre.
Cetvrto,i mozda po meni najvaznije, da je reprezentacija igrala u bilo kom drugom gradu ja mislim da bi pobedili ovu utakmicu. Po meni je neverovatna stvar da je nocas vise bilo navijaca iz Republike Srpske nego iz Beograda. Neka igra reprezentacija u Novom Sadu,Krusevcu,Nisu nemojte vise u Beogradu molim vas.
I jos nesto,svaka cast Bisevcu ali mislim ipak da je kriv kod prvog gola i bolje da igra Subotic umesto njega.

shora

pre 11 godina

Cudniju utakmicu nisam skoro video... da l' je zbog kise ili cega vec... Iako smo kao bili bolji izgubili smo, i molio bih ove likove da ne dosadjuju sa komentarima tipa 'prizemljenje' i slicno jer Belgija svakako ima kvalitetne pojedince, ali realno nisu nas razbili igrom. Neshvatljiva greska kod prvog gola, fuserski gol... Nadajmo se da ce biti bolje u nastavku kvalifikacija.

Dominik

pre 11 godina

Vi koji ste zvizdali Tosicu i celoj reprezentaciji na kraju utakmice, vi ste takav olos da je to strasno. Vi ste, bre, glavni razlog sto je ova zemlja u go..ima, ne politicari, vi! Taj deo srpske populacije! Sto vi go.nari napravite, milion pametnih i preduzetnih popraviti ne moze!

Nenad

pre 11 godina

Nadam se da ce posle utakmice sa Skotskom u Nisu u martu sledece godine, nas FSS doneti konacnu odluku da se i velike utakmice igraju u Nisu,a naravno i u Kragujevcu, Krusevcu, Novom Sadu, Uzicu,a sto da ne i u Banja Luci samo ne u Bg... jer se tu navuklo neko prokletstvo.
Znam da je padala kisa i da su skupe karte, ali da se utakmica igrala u Krusevcu na primer, i po kisi bi doslo 10.000hiljada pravih navijaca Krusevljana i ostalih Carapana koli bi napravili urnebesnu atmosferu
Iako sam Nislija,znam da bi Carapani napravili CUDO, a to ce se vec videti u utorak protiv Engleske.
Posle svih ovih rezultata, ako nastavimo da igramo u Bg,bice oko 5000 navijaca i to uglavnom iz republike Srpske, a Bg navijaca nece biti nigde, oni ce biti negde po splavovima ili na tekmama Titovih blizanaca

zert

pre 11 godina

To nije Srbija,to je Ramadanija.Eto vam sad pa navijajte za reprezentaciju Ramadanije koja služi isključivo kao poligon za dizanje cene igračima.

duledudule

pre 11 godina

nikad me niko nece ubediti da je SCEPOVIC igrac za reprezentaciju.ne znam kakva je sinisina korist od toga ali mora da shvati da belgija nije jelen super liga i da takav igrac nema sta da radi u reprezentaciji...pa on ne zna gde treba da trci!?isto tako nikome necu poverovati da je nastasic bolji igrac od subotica koji je sampion u nemackoj.sinisina prica je podmladjivanje,ali ne mozes pola-pola,da ti igra ko treba i da igra neko za menadzere.

wroom1975

pre 11 godina

Ajmo Mihajlovicu, stavi sad sve u odbranu kao sto znas, pa da primimo jos jedan. Nemate bre POJMA pojmcatog, pobedili ste one jadnike Vels pa ste se digli u nebesa. Odoh nesto pametno da radim umesto da gledam bolide kako "igraju" fudbal.

Komentar

pre 11 godina

Svaka cast na igri. Ovo lici na fudbal. Mihi kapa dole. Malo srece je falilo da bude 3 za nas od pocetka. Samo napred i bice extra.
Do pre par meseci smo licili na nasa javna preduzeca.

susjed

pre 11 godina

hhahahahahhaahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahhhahahahhhahahahahhahhahahahhhahahahahahahahahahhahahaha

letite letite previsoko komsije hahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahha

duledudule

pre 11 godina

Engleska - San Marino i Vembli rasprodat. Srbija - Belgija, Beograd...2 miliona ljudi i ne mzoe da se skrpi 40.000 ljudi...Beograd treba precrtati kada je reprezentacija u pitanju.
Dobro igraju, ali nema shpica...nema ko da postigne gol i to je to....hajde da vidimo sa Shcepovicem, evo sada je ushao u igru...
(zoran, 12. oktobar 2012 21:49)
jel znas ti kolika je prosecna plata u srbiji?veruj mi decko,ljudi gledaju sta ce sutra i kako da prezive,a ne da bacaju crvene za glupost.realno bespotreban trosak...a i bilo je dosta ljudi vala...

Banja Luka

pre 11 godina

Tesko je bilo sta reci poslije ovakvog poraza. Za sve koji se pitaju otkud Stevanovic, Scepovic, Mijailovic u ekipi dovoljno je reci da im je menadzer Ramadani. A sto se tice igre ja sam potpuno zadovoljan prvim poluvremenom ali utakmica se igra 90 minuta. Velika steta sto na pocetku nismo dali gol, jer vjerujem da bi sve bilo mnogo mnogo drugacije. Bisevac jako los, on je kriv za prvi i drugi gol, Tosic takodje, morao je barem nesto da pogodi, u najgorem slucaju da sutira po golu. Jesmo izgubili 3:0 ali meni ova utakmica daje nadu u bolje rezultate u buducnosti.

istoricar istorijevski

pre 11 godina

Mislim da je vreme da osvojimo svetsko prvenstvo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nostradamus, 11. oktobar 2012 19:22)
ovi Belgijanci su se bas ufurali treba ih spustiti na zemlju
(Hz - Sa, 11. oktobar 2012 19:44)
Kada vidis hrvate kako komentarisu Srbiju to ti je znak da nas se plase, veoma :)
Mene recimo hrvatska uopste ne zanima jer je Srbiji jedini rival u grupi Belgija
(pfc, 11. oktobar 2012 20:18)
Grupa nikad lakša.. Pregazit ćemo je ko plitak potok..
(MikiCool, 11. oktobar 2012 21:32)
Kockasti,sta cete na nasim vestima? Uplasili ste se,a.Zavrsicete kao treci u grup.Imate kvalitetne igrace,ali vam je u savezu rasulo,svi bojkotuju sve.Videcete kako ce Makedonci da vas napune.
SRBIJA DO RIA !!!!!
(Srbenda, 11. oktobar 2012 23:48)

djole

pre 11 godina

Jeli ovo Brazil,Spanija ili je Srbija?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (123, 12. oktobar 2012 20:46)
Da, Spanija i Brazil redovno gube po 3:0 :)
Znas, ovih prvih pola sata je bilo lepo za oko, ali tamo smeju da igraju samo reprezentacije ciji igraci imaju snage za svih 90 minuta takve igre, stalni presing na odbranu Belgijanaca. Nasi su u zadnjih pola sata prestali da disu! Eto zasto Mihajlovic ipak nije za ozbiljnog trenera.

ivan pn

pre 11 godina

Zeleo bih da pohvalim momke za veliku zelju i borbenost i nadam se da ce u narednim utakmicama nadoknaditi propusteno veceras. Samo tako i hrabro verujem u vas. Bravo momci

noblica

pre 11 godina

steta sto su tosic i markovic ovoliko sebicni-bas steta! nek se ugledaju na tadica,taj decko je mozak ovog tima.nastasic bez greske,bisevac krivac za gol(suboticu fali jedan ramadani da bi igrao),svi ostali dobri,lepo smo igrali ali to forsiranje(stojketa,micka,makse,markovica,scepovica)ima da nas skupo kosta. po meni bi trebalo da se pozove jankovic iz djenove,ali kvalifikacije ce pokazati ko je i koliko dobar! teren je jedino merilo!

dragan

pre 11 godina

Ljudi, danasnji dan je slika i prilika srpskog sporta danas. Samo Djokovic, a ostali se trude. Ana je ponizena od neke Belgijanke, Partizan lagano izgubio od Besiktasa, a fudbalska reprezentacija nastavila gde je stala prosle godine. Cim je dosla ozbiljnija ekipa videlo se gde smo. U kosarci se jedva plasirali na EP. Ali stanje u srpskom sportu ne moze biti bolje nego u drzavi. To se najbolje videlo na Olimpijadi.

NOVA PAZOVA

pre 11 godina

e, ovo je nesto gde izgorim ... igras odlicno a, gubis ... e jbg ... prava otvorena presing igra, momci borbeni nema sta da se zameri ... Gol greska Bisevca al dobro ... licno verujem da ako ovako nastave rezultat moze lako da se preokrene ... AJMO MOMCI .. AJMO S R E C O ... gde si ???

Davor

pre 11 godina

Rekao sam ja vama: gubite najmanje sa 2 razlike i to je to. Jutros rekao: Srbija u 21 gubi, Partizan dobiva po repu od Besiktasa a Srbija na kraju gubi od Belgije....oh Hrvatska naravno pobijedila s 2-1. Sve najbolje od Davora iskusnog znalca:):)

Ramadani

pre 11 godina

Ma šta me bre briga što su se oni borili, kada ja sastavljam ekipu :-)))
a izgubili smo. Ja najviše ( par milki )... ali nema veze. Miha igra kako ja sviram!!!! Šćepović je blagi užas, Biševac cirkus, Mijailović katastrofa....ali lova pokreće sve nas. Zamolio bih sve navijače da daju podršku mihi jer će tako ovi mladi igrači u budućnosti zaraditi novac za njih, a naravno malo i za mene :-))))

OVO JE SMEŠNO!!!!!!

Dragan

pre 11 godina

Halo momci, izgubih zivce ovde pored racunara... Fudbal se igra zato da se da gol a ne da nam protivnik 3 puta predje centar i da tri gola, a mi promasimo 5-6 sansi. "Tko kani pobijediti ne smije izgubiti" da parafraziram likove iz Alan Ford-a. Verujem u ove mladice i u Sinisu !!! Ali, trenutno su Hrvati bolji od nas, oni ne mase svoje sanse, oni daju golove. Daj Boze da gresim.

Jah

pre 11 godina

Markovic, Scepovic???? Ala menadzeri rade svoj posao. Nista od ovog naseg fudbala dok ne odu Tole i kompanija (naravno i da se iskoreni mafija)
Kakva drzava takav i fudbal

Ozbiljno

pre 11 godina

Sinisa ocigledno je tvoj projekat dezorjentisanog bezsistemskog radikalnog podmladjivanja reprezentacije doziveo fijasko. Posle Makedonije lepo spakuj kofere i pusti nekog ozbiljnog da iscupa nesto sto se iscupati moze, ako vec nije kasno....
p.S. Povedi i onog sto te je doveo, da ipak ostavis neki pozitivan utisak

ljuba_93@yahoo.com

pre 11 godina

Naravno, poluprazan stadion, a sad ce i zvizdanje. E Beograde bruko.
(Milan, 12. oktobar 2012 20:27)

Pa sto nisi dosao da popunis stadion nego tu bacas kritike na netu strasno

Mislilac

pre 11 godina

Odlicno igraju rezultat nije vazan ... imamo makar svetlu buducnost sigurno!!! SVAKA CAST SAMO NAPRED!!!!!


sto se tice marakane ipak mislim da je bolje prepustiti nekom drugom gradu da se igra jer opet ne svidja mi se ambijent na tribinama toliko

Baters Stoč

pre 11 godina

Gotivan je Aca, kad ne ume ili neće da pročita ime, on prekrsti čoveka. Današnja žrtva je Aldervereld, koga on zove Aldeveld. Što je i dalje bolje nego kad je celu utakmicu vikao "Slavomir", jer nije hteo da izgovara "Peško", kako se preziva nesrećni Poljak.

evrovizija sine

pre 11 godina

Ništa od Eura. Možda da se prijavimo za Euroviziju, pevamo više nego korektno i uz malo bolji aranžman možemo visoko da se plasiramo.
(pop, 12. oktobar 2012 21:15)


Nista od Eura, mada mozda se kvalifikujemo na svetsko prvenstvo ;)

Predrag

pre 11 godina

Sve pohvale za maksimalno zalaganje,budimo realni nije nas htelo,a ono zviždanje Tošiću bruka i sramota,ko misli da je mogo više i bolje,taj nema pojma,i nemoj da komentariše,jednostavno nije nam bio dan,toliko promašaja i dominacije a na kraju toliki poraz,ali ja ipak verujem i svi koji su zviždali nisu Srbi,i nek sede kući nego da budu na stadionu

Aleksandar

pre 11 godina

Ja samo da podsetim da ne smete da zviždite, možete samo da podržavate neznanje i nesposobnost Mihajlovica, ja ne pamtim kada je Srbija ovako ponižena usred Beograda.

Bice 0:3

pre 11 godina

U po 1000e da Scepovic nece imati vise od 3 dodira sa loptom do kraja tekme. Ukljucujuci i ako mu daju da izvede aut ili slobodnjak.

vlajko

pre 11 godina

ipak je ovo realnost a ne 6:1,protv velsa..kvalitet tima je iz dva šuta dati gol a ne imati 50 promašaja,,svaka čast za borbu ali to je nedovoljno.neverujem da ovaj tim moze bolje od trećeg mesta u grupi,voleo bih da grešim...Mihajlović kao igrač bio je legenda,kao trener neverujem da će imati puno uspeha..

iggy

pre 11 godina

Postoje mali i veliki klubovi kao i male i velike reprezentacije. Mi smo mali i NIKAD necemo biti veliki. Igra koju smo danas prikazali odlika je malih. Ti mali su veciti luzeri, tu i tamo bljesnu, ali se ubrzo vrate u misju rupu gde im je i mesto. Uvek se nadaju da ce postati veliki, ali je to nemoguce. To su nasi fudbaleri, uvek bili i bice. Ti veliki su - nasi vaterpolisti, odbojkasi, kosarkasi iz generacije devedesetih, sampioni kao sto su Novak ili Cavic.

odbrana?

pre 11 godina

Prvo mislim da preterujemo u optimizmu, naime mi jesmo igrali solidno prvih 30 min ali odbrana Srbije fakticki ne postoji (u krajnjoj liniji izgubili smo velikih 3:0 kod kuce us 3-ci gol iz ofsajda). I da smo dali gol na pocetku ne bi pobedili 100% sam siguran. Pitam se kako mi to najavljujemo da ce nasi glavni napadaci biti Kolarov i Bane Ivanovic koji su fenomenalni igraci ali bekovi. Oni ne mogu sve vreme da pokrivaju ceo teren i tu onda sledi gol iz kontre sto se i desilo. Ne razumem da fenomenalni Subotic (visok preko 1.90 po mojoj proceni,odlican tehnicar), nema mesto centarhalfa??? Kako Kuzmanovic nema mesto u reprezentaciji, a Zigic, da dalje ne nabrajam... Kakav je to tim sa 10 debitanata odjednom, pa to nema nigde. Golman Brkic je ODLICNO branio i nije kriv ni za jedan gol! Mada nema veze lozite se vi i dalje kako cemo mi ovo mi ono, mi nemamo trenera, imamo previse omladinaca u seniorskom timu, olako smo se odrekli iskusnih igraca itd(pogresan mix je dijagnoza).OK mozda je Mihajlovic i neki kapacitet mada je veceras prilicno naivno izgubio i pokazao da ima jos dosta da uci (ne mora bas sa A timom), [lus VRLO MU ZAMERAM RASPALJIVANJE NISKIH STRASTI IZMEDJU IGRACA I BG PUBLIKE (koja ga je u krajnjoj liniji izignorisala). Mislim da su Belgijanci zacudjeni visokom pobedom koju su ostvarili prilicno lako protiv neorganizovanog tima Srbije. Momcima, ali bas svima, treba odati priznanje za ulozeni trud i zelju mislim da je to nefer zanemariti. Toliko.

Nenad rs

pre 11 godina

Ispustiti Stevanovića iz ekipe to je kriminal momak će biti nosilac ekipe u Bosni sve u svemu Srbija nema napad a Kompani je dokazao večeras da je klasa od igrača.ps.Marakana nije bila ni blijeda kopija neosvojive tvrđave.

Mad4Red

pre 11 godina

E pa ovako, žao mi je što nismo iskoristili šanse u prvih 15 min. jbg da smo poveli 1-0 i to je to kraj, al sportska sreća nam je večeras okrenula ledja, ne pobedjuje uvek onaj koji je bolji nego onaj koji da gol, ja verujem u ove momke biće ovi momci će biti pravi treba vremena, Marković trčao 70 minuta, Stevanović za Tošića izmislio loptu, Ivanović kapitenski, aa fali nam špic kao lek je*emu špica biće bolje sa Makedonijom...

Dule

pre 11 godina

Pa da, iživljavali smo se nad onom nejači iz Velsa i odmah euforija. Budimo realni, Belgija je preozbiljna ekipa. Ako ne dobijemo Makedonce u utorak sve je gotovo.

lex

pre 11 godina

alo ljudi usao je Scepovic!!!!!!!!!!!! jel ovo nas neko zeza??? pa covjek ne bi mogao u postenoj zemlji ni trecu ligu da igra... ovdje ga guraju u nacionalni tim a ja treba da navijam. sramota.

zvižduci su potpuno opravdani

pre 11 godina

Sto zvizdite tosicu??Kakvi ste vi to ljudi??Sramota
(Smederevac, 12. oktobar 2012 22:16)
Zoran Tošić i Lazar Marković su toliko držali loptu u nogama i usporavali našu igru da su obijica zaslužili zvižduke.
Tipični predstavnici zastarele srpske fudbalske škole, koja forsira priglupe fudbalere koji nisu u stanju brzo da odigravaju i da se oslobađaju od lopte, već dave i loptu i publiku.
Sa druge strane, Tošić uopšte nije kriv za promašaje jer je bio prinuđen dva puta da šutira desnom nogom iz trka, jer ga je selektor stavio na desnu, umesto na levu stranu.

VanBasten

pre 11 godina

I sta sad reci??? Dodjemo do 16 metara i onda - nista!
Samo neka idu na casove hora kod Cece,Karleuse i koje kakvim pevaljkama, i neka se duvaju u grudi da su u poslednjih 3 godine pobedili Vels!
Srbija NE IGRA fudbal od poslednje utakmice klalifikacija za SP 2010 kad su pobedili Rumuniju u BG. Tacka.

my way

pre 11 godina

Zao mi je ovih borbenih momaka, nema im se sta zameriti. Mnogo smo izgubili sa odlaskom Vidica, a zasto Subotic kao sada nas najbolji stoper ne igra, to mi stvarno nije jasno. Valjda ce se to nakon ove utakmice promeniti. Takodje, Filip Djordjevic, Mudrinski i Djurdjic treba da se prikljuce reprezentaciji i tu treba izabrati spica, a Djuricica decka pustiti da kreira igru.

Flynn

pre 11 godina

Nekome ce sad moj komentar delovati kao "kiselo grozdje" ali nije tako. Ja sam se odrekao reprezentacije kada sam do kostiju promrzao na onom ruznom JNA protiv Estonije gledajuci kako se Stojkovic i Lukovic sudaraju oko lopte pred 3. gol Estonaca. Zao mi je samo ovaca medju kojima su i neki moji drugovi koji nemaju leba da jedu ali su odvojili poslednji dinar i otisli na istok. Eto, i da nema kise, opet su kao pokisli. Toleta Karadzica zato boli uvo, a vi mu davajte podrsku. Stadion je trebalo da bude jos prazniji.

zoran

pre 11 godina

Engleska - San Marino i Vembli rasprodat. Srbija - Belgija, Beograd...2 miliona ljudi i ne mzoe da se skrpi 40.000 ljudi...Beograd treba precrtati kada je reprezentacija u pitanju.

Dobro igraju, ali nema shpica...nema ko da postigne gol i to je to....hajde da vidimo sa Shcepovicem, evo sada je ushao u igru...

perica

pre 11 godina

Ovde je jedan Hrvat vrlo iskreno i pametno rekao,mi nemamo pravog spica,i neznamo da damo gol ovakvih ekipama koje su za dve klase bolje od Velsa.Za borbenost nema se sta prigovoriti.

nikola

pre 11 godina

nek nam je sa srecom ali ne shvatam da bisevac igra a subotic sedi na klupi,isto vazi i za tadica i markovica ali nema veze samo da dobijemo ko god igrao.NAPRED SRBIJA !!!!!

Veljko/Bogdan

pre 11 godina

Treba samo Bata Toleta nagovoriti da pozove A reprezentaciju, umesto ove kombinacije mlade reprezentacije i selekcije Novinara :) .

subotica-calling

pre 11 godina

Danas>>> Nole, Ana, Partizan, Orlici, Orlovi...
I na kraju samo jedan momak ima da drzi srpsku zastavu gore, kao i u bezbroj slucajeva do sada!
(subotica-calling, 12. oktobar 2012 11:25)

Neko ima pobednicki mentalitet, neko nema...

Filip

pre 11 godina

Sve u svemu igra je bila dobra,borili su se momci sve do drugog primljenog gola,i onda su pukli...Imam dve zamerke na selektora..Prva,naravno Subotic podhitno u prvu postavku!Druga,nauciti Tosica da ima i desnu nogu i da pocne da je koristi...Inace,nadam se da ce nas sreca malo vise pogledati u narednim utakmicama ...Poz

Retro.

pre 11 godina

E jadnici zvizdite Tosicu a Bisevac zeznuo oba gola. Vise nikad reprezentacija ne sme da igra u Beogradu, veliki Srbi(Zvezdasi) ostali na nivou amebe. Da se ja pitam igrali bi uvek na strani.
Zar ne vidite da momci daju maksimum, pa ovi su za dve klase kvalitetniji od nas!
Micko ima Stankovica da obori po broju utakmica.
(dels, 12. oktobar 2012 22:18)
Sta pricas ti bre?Bisevac pogresio? A nije Nastasic ?
Tosicu se zvizdi zato sto je bio sebican a ne zato sto je iz Partizana.

Zagor-te-nej

pre 11 godina

Trude se, trude se, trče, rade , kombinuju. Samo tako. Nažalost kiša kvari još bolji ugođaj na utakmici. Gol je bio totalno bez veze, ali nadam se da čemo nadoknaditi u drugom poluvremenu zato jel smo puno bolji tim. Ovi momci su zaslužili da pobede. Odavno nismo imali ovako požrtvovan tim...Napred Srbija!!!

Kum

pre 11 godina

Momci trce svaka im cast. Malo su "zeleni" i naivno prokockaju odlicne prilike ali nismo zasluzili da gubimo sa 1:0 posle 45 min. i pored ovakvog rezultata ja sam za sada zadovoljan. Bez kompleksa,borbeni ali fer. Tako se igra fudbal.

Кривокапић

pre 11 godina

Велс је Велс, а Белгија је Белгија.
Добро момци играју, али Белгијанци су ипак бољи.

pozdrav sa istoka

pre 11 godina

Morali smo da iskoristimo sto je Belgija igrala sa 4 stopera,mnogo su bili spori,ali sta je tu je,nije bilo srece i to je to...Sa Dankom Lazovicem bi ovaj tim bio duplo bolji...Markec dobar napred,ali nijednom nije ispratio igraca,bekovi previse ofanzivni,morala je kazna da dodje posle promasaja...a meni stvarno nije jasno kako je Mijailovic bolji igrac od Matica...Scepovic operisan od fubala,posle 15 minuta umoran,visoke lopte se boji...svako ko kaze da je prazan stadion bruka a zivi u Bg nek se rokne odmah,sever i jug su zatajili,ali istok je odlicno navijao i mnogo vise ljudi je bilo nego sto je kapacitet tog dela...

bič božiji

pre 11 godina

mi smo izgubljeni u vremenu i prostoru i nikako da naučimo da se utakmica igra od početka do kraja,a ne primiš gol i padnes!sada cemo da se vadimo kako smo mladi neiskusni itd!pa nemci su na euro 2012 imali prosek 24god,to je iskusna ekipa?jesu se zalagali 50min i promašili 3-4šanse,ali zapamtite rezultat se gleda i posle 20god niko neće reći šta smo promašili,već kako nas je belgija razbila 3-0!a u makedoniji nemamo šta da tražimo,o hrvatima i ne razmišljam,jer smo daleko od njih!! samo sreća da nas pogleda!

moonwalker72

pre 11 godina

znam da ce neko reci da smo blato,ali iskreno, ja sam prezadovoljan, od Antica nisam osecao kod njih ovakav naboj, a priznajmo, ovo su klinci, vecinom(ja sam mator), napred momci, i belgiju smo dobili u briselu davno 2 0, a tada su tek pravili tim...i mi sad pravimo tim, ovi momci izgaraju!

Milan

pre 11 godina

Ovako, igra je tu, odbrana evidentno nije dobra, ali golman je katastrofa. Nista sem suteva iz mrtvog ugla nije odbranio.

Sto se tice Beograda tu vise nema nikakve dileme, kraj. Na pola sata pre kraja oni zvizde ovim momcima!? Mi nismo narod, mi smo stoka. Prave nacije ospracaju svoje ljubimce aplauzima i kada izgube, ako su se trudili, a ovi momci su se veceras i te kako trudili. Sram te bilo Beograde!

slavko licno

pre 11 godina

Gledamo čas modernog fudbala od prosečne evropske ekipe!Gde smo mi? U Srbiji zabraniti ovu igru,jer nikada je nećemo naučiti!!!

astrica1.7cdti

pre 11 godina

svaka cast mladim momcima(koji su zeljni dokazivanja)bez obzira na rezultat,samo se pitam gde su:Subotic,Krasic,Kuzmanovic,Jovanovic

dusan

pre 11 godina

Igra macke i misa.Ocekivana pobeda Belgije.Nasi su na pocetku utakmice previse poleteli ali usledilo je brzo prizemljenje.Zasluzena pobeda Belgije.

igorbgd

pre 11 godina

Ma sve je ovo nebitno, rezultat je u drugom planu, bitna je igra. Uostalom, zar nije nedavno M.Mišković iz ruku prepodobnog Toleta dobio dres sa desetkom na leđima junačkim, a i selektor ga izgrlio baš bratski. Uvek su mi jaki utisci sa tekme kod nas kada je kiša. Šačica "fudbalskih radnika" sedi u loži koja je jedina natkrivena, a ostatak publike kisne li kisne, a kiša kao iz kabla lije. A i ta kiša me nervira, umesto da natopi žedne njive, ona pada baš sada. Još nam ostaje da zovemo Vladike Pahomija i Filareta da učine nešto, da to urede, pa da pada kada treba, a da Sunce sja kada treba. Ovako radi ko šta hoće.

samari za budale

pre 11 godina

Kakva crna sreca?! Kako je moguce da mi bas nikad nemamo srece, a recimo Spanija, Nemacka i ostale ozbiljne ekipe uvek imaju visak te srece? To najbolje objasnjava R.Federer: "Sto vise treniram, sve vise imam srece!"

Navijac Srbije

pre 11 godina

Fudbal je igra koja se igra 90 MINUTA, odnosno DVA POLUVREMENA. Mi se hvalimo jednim solidnim poluvremenom u glat izgubljenoj utakmici na domacem terenu. To je samo znak dokle idu nasi dometi...
Tacno je da nismo imali srece u prvom poluvremenu, ali je isto tako tacno da ako odemo u Brazil to ce biti iskljucivo na srecu, posto kvalitet za takvo sto nemamo.
Kako bilo, moje srce je uvijek uz Srbiju, i kada gubi. Kakvi su - takvi su, ali ja druge reprezentacije nemam. Napred Srbija!

Sale@

pre 11 godina

Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo...
Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo.....
Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo...
Kleo, Kleo, Kleo...
Kleo, Kleo...
Kleo...
...
Je'l sam ja samo slep ili ovom timu fali jedan izvrstan centarfor - srpske patrijote što ne želite strane igrače u timu, odgovorite mi!
Ili će nas duvati ovakve fudbalske sile kao što je Belgija - inače II liga Evropskog fudbala.

Dusan L.

pre 11 godina

Ako je istina,19 puta sutnuti prema golu i ne dati nijedan, onda mi nismo ni za domacu ligu a ne za SP.
Igrali 25 min.,nisu dali gol,posle toga crkli i to je to.
Taktika,koju niko ne koristi.

Steva

pre 11 godina

A sad ulazi Scepovic, Ramadani je srecan.Nego otkud Aca zna odakle dolaze Zviduci.Kad je Tosic izvizdan iskljucivo zbog lose igre...

Dok se nekom ne smrkne....

pre 11 godina

Dobro je bolje sad dw ispadnemo iz trke nego u poslednjim kolima.Sto se tice ekipe rezultat govori:napad 0 odbrana - 3.

NogometAS..

pre 11 godina

U brate, kako vas zgazili Belgijanci i to sa rezervama! Imali smo ih na pladnju prije mjesec dana u Belgiji, steta da nismo uzeli pobjedu, danas bi vec pakirali kofere na Brazil ovako cemo se sa Belgijom do kraja boriti tko ce sakupiti vise bodova, ostali sada samo sluze za popravljanje gol razlike.

xs

pre 11 godina

cime covek zasliuzuje da izlazi sa terena i da mu u rodjenoj zemlji zvizde... primitivno, sta mi ocekujemo od tih igraca spaniju brazil...

sramota, a i zal sto necu moci da gledam utakmice vise u bgu..

Sercan

pre 11 godina

Momci igrali ste za pohvalu. Sigurno da postoji misljenje da Subotic treba da igra i da mozda Šćepa nije za prvu postavu, medjutim dobro je te ja nisam selektor.
Zelim vam sve najbolje u daljim kvalifikacijama i da budete složni kao do sada.

David Pantovic

pre 11 godina

Svi ce nas da pobede. A koliko se ulaze u ovaj smrdljivi fudbal ??? Treba ga ukinuti u Srbiji, sve dok se kriminalci nadju iza resetaka a ne na celnim pozicijama u savezu i fudbalskim klubovima. Sramota!!!

Jaoj

pre 11 godina

Sta reci... Dobro smo igrali,bez zavrsnice,previse se otvorili,primili 3 komada,izvuci pouku,idemo dalje.Pozdrav za sve ljubitelje fudbala u Srbiji.Lopta je okrugla...

volim fudbal ali

pre 11 godina

Ne kaze se slucajo da igras onoliko koliko ti protivnik dozvoli. Mi smo bili dobri, ali ne dovoljno dobri, da pobedimo odlicnu ekipu Belgije. Treba biti realan, Belgija bolja od nas, nazalost!

F__i R______i

pre 11 godina

Nije sve tako crno. Momci su se borili, a i Markovic, Mijailovic i Scepovic polako ispunjavaju kvote utakmica u reprezentaciji.

sgtm

pre 11 godina

Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo...
Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo.....
Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo...
Kleo, Kleo, Kleo...
Kleo, Kleo...
Kleo...
...
Je'l sam ja samo slep ili ovom timu fali jedan izvrstan centarfor - srpske patrijote što ne želite strane igrače u timu, odgovorite mi!
Ili će nas duvati ovakve fudbalske sile kao što je Belgija - inače II liga Evropskog fudbala.
(Sale@, 12. oktobar 2012 22:31) a ti kazi mi jel pratis kinesku ligu? za 2 godine je tamo dao 17 golova(polovinu iz penala),lik je non stop povredjen ,greje klupu,a ti bi da nam i tu bedu natovaris na vrat!

Mito

pre 11 godina

Mihajloviću, tri greške koje su odlučile utakmicu. Prva je Biševac. Spor igrač. Večeras je to došlo do izražaja .
Evo tri utakmice koje je obeležio Biševac, od kojih nas je jedna koštala neodlaska na EP. Sa Estonijom u gostima smo vodili 1:0 i on je pred sam kraj utakmice napravio prekršaj pred šesnaestercem i bilo je 1:1. Da smo pobedili otišli bi na EP i pored poraza od Slovenije u zadnjem kolu.
Na utakmici protiv Velsa napravio je nepotreban prekršaj pred šesnaestercem iz kojeg je Vels, smanjio na 2:1.
Danas je prvi gol njegov pošto mu je direktni protivnik pobegao i Belgija je povela sa 1:0. Pošto je igrao zadnjeg čoveka kod kontri je pokazao koliko je spor. Mislim da njemu nije mesto u reprezentaciji.
Druga greška je Šćepović koji je spor i kojem treba pet šansi da da gol. Nemože da umiri loptu, pokušava da igra iz prve, slabo se kreće, u 100% šansi pucao je u bliži ugao umesto u dalji što pokazuje da nije pravi golgeter.
Treća greška je Tošić koji teži samoisticanju. O tome da iz dve 100% šanse (prva kada mu je golman već legao on je zapeo kao sivonja umesto samo da prebaci golmana, a kod druge umesto da uđe u sredinu ispred igrača koji može samo da ga ruši on je pobegao na stranu i promašio loptu što isto govori o golgetrskim kvalitetima.
Primedba o kojoj Miha može da razmisli . Svi kreću na prvu stativu a nikoga na zadnjoj prilikom naših centaršuteva.

Razjapurena pohovana tikvica

pre 11 godina

Najlakse je iz foteljica i krevetica, a uz to kad je i zavrsena utakmica, pljuvati, smejati se i biti "selektor". Poraz boli, ali sta da se radi, to je fudbal. Idemo dalje. Pogledajte reprizu bar prvog poluvremena, i videcete kako smo dobro odigrali i koliko sansi smo imali. Cestitke Belgijancima.

dugari

pre 11 godina

smijem se ovim komentarima,da ste igrali bolje od belgijanaca,a izgubili.pa u poljskoj smo igrali bolje od španjolske,pa smo otišli kući,a još su ovi igrali sa talijanima finale,koje smo mi,malo je falilo,trebali poslat kući.i koje onda pitao za nas,nitko.tako će uskoro i za srbiju pitat nitko.definicija nogometa je jednostavna,ono se igra za golove,a ne za dojam.

eee

pre 11 godina

Samo sam procitao sastav, i shvatio... Sastav sa dva zadnja vezna (Srpski specijalitet)!
- Napascemo Belgijance = Dva zadnja vezna = Igramo na kontru!
- Gubimo 0:2 = Jurimo rezultat = Izlazi Tadic (jedini kreativac koji zna da prosledi loptu), ulazi Lekic (klasicni napadac) = Ko ce nasim napadacima proslediti loptu = Totalno neozbiljno!
- Sus. nema igre sa dva zadnja vezna!
- Doveidte NEMCA ili SPANCA za selektora, pa da se necemu i ponadamo!

Djura

pre 11 godina

Realna spika je da smo mogli da damo 2 gola u prvom..to sto nas nije htelo(ili ne znamo) nije Sinisa kriv....jedino mu zameram sto nije Alena u prvu stavio..inace Belgijanci su navikli da igraju po ovakvom vremenu..njima je svako drugo kolo po kisi..i da se ne lazemo..imaju brdo pojedinaca koji su za 2 klase bolji od nasih igraca...i ovog Scepovica izbaciti..relano ne zna decko! pogubljen je..i za kraj treci gol je iz ofsajda, tako da sve u svemu 2+.. bice bolje protiv Makedonije...

Ivan-kg

pre 11 godina

Kako mi je muka ovog Kosova, boze dragi... Ni jednu utakmicu ne mogu da pogledam kao covek..
(neven, 12. oktobar 2012 21:05)
Meni deluje da ti pogrešnu reprezentaciju i utakmicu, i gledaš kada kažeš tako nešto. Meni su mučna 3 komada posle dobre igre u prvom, a ne svoje zemlje.

THE DREAM

pre 11 godina

Tole : " nepobedivi smo ",jeste ti i tvoji jataci,0 3 ružno izgleda i nije realno ali to su kvale zbrajaju se samo bodovi,mislim da je ovo zbogom Brazil a i realno i Hrvatska i Belgija su bolji timovi a Beogradu da se zahvali na domaćinstvu,bruka je to...

NICK PRASCATON

pre 11 godina

zamolio bi selektora sinisu da poslusa moj savet samo u jednom mecu..taj mec je onaj koji cemo igrati protiv hrvata na domacem terenu..to je utakmica koju moramo pobediti..moj savet je da sastav bude sledeci:
stojkovic,vidic,ivanovic,kolorav,basta,krasic,jovanovic,stankovic,tosic,zigic,pantelic..kako god zna i ume nas selektor mora da skrpi ovakav tim
(iskusni, 13. oktobar 2012 11:37)

Tako je,slažem se.To će biti dosta za 0:2,da ne bude baš 0:3.

Trsa

pre 11 godina

Svaka cast momcima do 60 min.Vidi se da vise nemaju snage i steta je sto nije iskoriscena bar jedna sansa koju smo imali.Jedina stvar koja ne valja je Zoran Tosic.Igrac kojem treba 1001 sansa da bi nesto pokazao,a da ne spominjemo da postigne go.Miho penzionisi i njega.

SRBIJA

pre 11 godina

ljudi ne budite okrutni,po meni cisto neiskustvo i manjak srece odlucili,ma nisu oni tako dobri...mladi smo jako i to mi se svidja,pustite da napreduju momci...isto tako nejasna mi je taktika u odbrani sa onim ofsajd zamkama, nijedna nije uspela,i otkud to protiv tako hitre i brze ekipe...bice bolje,videcete,ja sam ubedjen da idemo bar u baraz,trebalo nam je malo otreznjenje,i zaista mi nije jasna odluka da scepovic igra u napadu,ima toliko kvalitetnijih momaka na poziciji spica...stevanovic dobar s kroz...

Mladen

pre 11 godina

Slusaj bre Mihajlovicu, idi ti u tvoj Novi Sad i igraj sam tamo! Igraci ti nemaju pojma ni gde se nalaze ni zasto su na mestu na kome jesu ni sta tu rade! Kako te bre nije sramota, ovo je strasno kako igraju, katastrofa! Podnesi ostavku ako ti je obraz tanji od djona covece, idi dok ista moze da se uradi! Ovo na organizovanu ekipu ne lici ni malo!

dule

pre 11 godina

Steta, rezultat nije oslikavao stanje na terenu. Dve greske Bisevca i dva gola, ne kazem da je on los, odigrao je solidno. Nismo imali srece od pocetka meca, da je onaj sut Tosica usao mislim da bi bila drugacija slika. Najbolji deo ekipe nam je zakazao, odbrana. Ne razumem ove sto prozivaju Micka i Markovica. Obojica su odigrali dobro veceras... Falio nam je taj jedan gol, valjda ce ga dati do kraja iako izgubimo.

videla žaba da se konj potkiva, ...

pre 11 godina

Tako je to kad pratiš svetske trendove da izrazito levonogi igrač igra po desnoj strani.
Tošić je u dve stopostotne prilike šutirao desnom (drvenom) nogom, jer je dobio loptu u prostor po desnom krilu, odakle ne može levom nogom da šutira, a selektor neka se pita zašto nismo postigli gol.

Pravoslavni Srbin iz Srbije

pre 11 godina

borbenost i trčanje je zadovoljavajuće ali imamo problem koji već 20 godina niko ne želi da reši-mi nemamo igrača koji zna da da gol tj centarfora.Sa igrom íz drugog plana mi nemožemo pobediti osrednje ekipde.Vels je petorazredna ekipa ,nemojmo se zavaravati onom pobedom.

simokaze

pre 11 godina

Pa gde bre Srbija dobra...Jesmo li mi gledali istu utakmicu???Ova reprezentacija je sramota za drzavu...Nije njima mesto na terenu,nego u rudniku!!!

Pikinezer

pre 11 godina

I sta sada?Pa nista propusticemo jos jedno veliko takmicenje i nikom nista...za bolje i nismo,rekao sam jos danas da necemo dati gol i nazalost bio u pravu......vazno da je Tole rekao da smo nepobedivi...sto se Belgijanaca tice,imaju zaista jaku reprezentaciju i igrace vaznu ulogu u Brazilu...

Iskreni navijac

pre 11 godina

Prvi 15 minuta tipicno za nas gomila prilika ili poluprilika, a niko nezna dati gol.Ostali deo imao sam osecaj da Belgijanci mogu dati gol kad hoce. Odbrana je katastrofa, ovi iz Belgije pretrce ih kao od sale. Nadajmo se da ce protiv Makedonije uspeti iskoristiti poneku priliku dati gol na vreme, jer samo tako moze se napraviti kontrola u igri i vrebati iz kontri.

jugo

pre 11 godina

Super pevači. Miha zaboravio da je ovo takmičenje u fudbalu a ne tv serija gde se traži pevač! Miha bokje zovi vredne momke opet u tim.

Maggie

pre 11 godina

Mi smo uvek bili baksuzi. Tek je skoro poluvreme, naravno da zelimo svi pobedu, ali ne mogu, a da ne primetim da mi nikad nismo bili reprezentacija koja ume da iskoristi neiskoriscene sanse protivnika (slucaj "Orlica") i da uvek bivamo kaznjeni kad svoje sanse ne iskoristimo (za sada slucaj "Orlova"). Ipak, nadam se i verujem da cemo pobediti, jer smo bre bolji. Napred Srbija!!!

SPIDER

pre 11 godina

Mnogo mi je zao sto nasi gube, ali ruku na srce, momci stvarno ne znaju bolje. Nije kriv ni Mihajlovic, nije da nemaju zelju, borbenost je takodje tu, ali nazalost ne moze to tako...

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 11 godina

Ima tu lepih poteza,talenta,želje ali fali nam na žalost pre svega snage,iskustva i još nekih igrača da bi igrali na SP u Brazilu.Za dve godine biće to verujem sasvim druga priča,pa ih zato treba podržati i rezultat će sigurno doći vremenom!

Rick Hunter

pre 11 godina

Gledam sada snimak Holandija-Andora, pun stadion nema jedno prazno mesto... kontam ja to nema se para, ali onda ajde da igramo van BG-a, manje cene, pa lepo da se navija. Ona atmosfera na marakani ne bi zaplasila ni Maltu a kamoli iskusne Belgijance. Peace..

Vlado

pre 11 godina

Bisevac i Nastasic u postavi kao i Mijailovic, Subotic na klupi pored jos mnogih Mihajlovicevih bisera, rezultat samim tim ocekivan. Dobro je da smo spusteni na zemlju nakon demolaze skromnog Velsa, zaista smo se bili silno digli . Tuzna, ali u ovom momentu realna cinjenica je da cemo se boriti za poziciju broj 3 i da Brazil ostaje samo san.

Patuljasti snaucer

pre 11 godina

Jasno je da se necemo kvalifikovati, ali vaznije od toga je da se stvori jedna nova, dobre generacija. Mislim da smo na dobrom putu ka tome. Zadovoljan sam borbenoscu tima, nedostaje kvalitet na sredini, ali i neko dobro resenje u napadu. Zvucace cudno, ali ja nisam nezadovoljan. Mnogo bih voleo da cujem sta Tole ima da kaze

Milan

pre 11 godina

Sramota za nase navijace! Momci su mladi, i odgirali su super 60 minuta. Da je bilo malo vise srece i iskustva do 30 minuta bi vodili mi 3:0 i onda bi svi vi sto ih pljujete skakali od srece i dizali te iste igrace u nebesa. Sramota....

Bivsi fudbaler

pre 11 godina

Kada sam video Scepovica kako ulazi na 1-0 bilo mi je jasno da je srpski fudbal dotakao dno.Nisam neko ko deli igrace dal su iz zvezde ili iz partizana,ali ljudi Scepovic?Isto tako kazem Lekic nije nista bolji.Bisevac igra Subotic na klupi?Micko,Maksa,Markovic talentovani momci,ali za reprezentaciju prerano!Sad lupajte minuse do sutra ali fali nam Zigic,takodje i Danko Lazovic jer mi citav mec igramo bez pravog centarfora (Djuricic nije napadac),ako vec Markovic igra,najbolje bi bilo iskoristiti njegovu brzinu tako sto bi mu Zigic spustao lopte.Zbog cega Lekic moze da igra a Zigic ne?Voleo bih da cujem jedan logican razlog.Umesto Fejse bi morao da se pozove Kuzmanovic,Jankovic mora da igra.Ono sto mi uzasno smeta kod Mihajlovica je to otpisivanje igraca,sta sad npr ako Krasic explodira u toku sezone on ga nece zvati!?Igra veceras je bila ok,ali se videlo da ne bismo dali gl tacno da smo igrali jos 3 poluvremena.

LeoPard

pre 11 godina

Kakvo je vreme bilo dosta ih je bilo. Nema napadača koji zna dati gol. Onaj Tošić mi se smučio, uvek onako igra za reprezentaciju. Bilo je šansi moglo se do 20 minuta voditi i 2:0 ali jbg. A onaj "MESSI" Lazar Markovic veze nema.

medolinos

pre 11 godina

ajde sad svi tu sto se busate malo mir...jedan poraz,tezak ali ne zasluzen!a vi sto spominjete Brazil i nabrajate igrace,da vas pitam sta su nam ti isti vise pruzili i sta vredi da idemo u Brazil ako nemamo ekupu,polako malo strpljenja ..i ti Belgijanci prave ekipu godinama...
Miha ne daj se,samo napred,jedino da ode onaj Tole....i bice vec bolje.

Ciro

pre 11 godina

Pa da su 1-0 izgubili pa nekako bi se primilo ... ali primiti 3 komada !!! pa kakva li je ta odbrana ?? !! nemoze jedan tim ici samo na napad ako vec nema odlicnu i solidnu odbranu !!!

danilo

pre 11 godina

ma da...igramo extra ali gubimo...voditelj je hit,spustite se malo kakva srbija bre veze nema,dobili smo vels napravljeno je kao da smo dobili brazil,a mihajlović se uzbudio kao da je...bogom dan,on će nekom da zabrani da zviždi,pa normalno da će da zvižde kad Su balvani!!!što ne zvižde vaterpolistima rukometasima djokovicu i ostalim pravim sportistima,i.ivanović je keva za ove...

pavle

pre 11 godina

kako god da se ovo završi (54. min.) puna podrška ovakvoj reprezentaciji Srbije. Malo odbrana da se dotera, malo iskustva i biće to dobro.
Idemo do kraja!!!!

dadala

pre 11 godina

sta radi ovaj Bisevac u ovom timu,dva gola njegova .Pa covek ne ume da israti igraca,ne zna da se postavi,bezi bre menadzerski igracu. OD BEZANIJE DO PSZ

Aleksandar

pre 11 godina

Da smo bili bolji, pobedili bismo. Lepo sto ih ne pljujete, kako to novinari imaju obicaj, ali preteraste ga malo s tim da smo bili super. Slazem se da smo igrali lepo, ali da smo bili bolji - nismo!

Neu Perlach

pre 11 godina

Sinisa Mihajlovic je dan-danas u "svetskoj fudbalskoj reprezentaciji" Bad boysa - zlih momaka...To se moze videti na youtube. Srbija je osudjena da naseda ovakvim tipovima.

zvezdas-rajvoSa

pre 11 godina

Zar nesto ocekujete od menadzerske reprezentacije Faljija Ramadanija, Steve Majamija, Toleta KAradzica i Sinise Mihajlovica? Kako objasniti neigranje Subotica, a ispred njegaa igra igrac Faljija Ramadanija Nastasic? Kako objasniti igranje Marka Scepovica, a covek je bio povredjen od decembra prosle godine? Prva utakmica za Parizan posle devet meseci i odmah poziv za reprezentaciju. Valjda prvo treba da udje u formu, pa onda poziv. Kad ode Tole Karadzic iz saveza (ako ikad ode) trebace nam po mojoj proceni 10 godina, odnosno dva ciklusa kvalifikacija da dodjemo na nivo pod kojim smo bili pod Radomirom Anticem. Ovo ce biti drugo veliko takmicenje zaredom koje propustamo, jer mi Makedoniju necemo dobiti, iz razloga sto reprezentacija nije ni psihicki, ni fizicki spremna za takve meceve. Bojim se da nas ceka sudbina Madjarske

Nemanja

pre 11 godina

Stvarno smo igrali dobro. Ja sam bas prijatno iznenadjen... Nazalost iz njihove druge sanse smo primili gol, dok nasi nisu realizovali 4-5 dobrih sansi... Ali mozemo da damo gol u drugom poluvremenu sigurno...

Benzema,TOVARI

pre 11 godina

Kakav tim, kakve fudbalercine, saplicu se od sopstvenih nogu, onaj Markovic trci, trci pa padne, a Nastasic sav onako izgubljen u prostoru zeva po terenu dok Djuricic kao da celo vreme bezi od lopte, ma koji su bre ono fudbaleri eto vam ga sad taj vas MLADI TIM!!!

Dejan

pre 11 godina

sve je ovo psihologija
to nedostaje Mihajlovicu a i svim pre njega.
molim te Miha pod hitno sportske psihologe i da rade sa timom cele godine a ne samo pred meceve.

David Pantovic

pre 11 godina

Nije bitno kako igras dobro iLi lose vec da li pobedjujes iLi ne!!!! Mi ocigledno nikako ne mozemo da budemo dobar tim, a imamo zvezde u timu!!!

Veljko/Bogdan

pre 11 godina

Kuzmanović , Vidić (vredi ga nagovarati ) , Pantelić , Žigić , Jovanović (naj.igrač Bel. lige ) ,..Krasić ,.. Što Tole ,što ? Što nas uskraćujete ? STO ? OĆEMO A REPREZENTACIJU !!!

BLboy

pre 11 godina

Grcka:Bosna i Hercegovina 0:0 Grcka jos prosla dobro, jer su Bosanci fulali par stopostotnih prilika. BiH je trenutno ubjedljivo najbolja fudbalska reprezentacija na Balkanu.. Na nase necu da trosim rijeci.

Vladimir

pre 11 godina

Jel videste bruku reprezentacije?Sad nam je kriva kisa i neiskustvo,kao da Belgijancima nije padala kisa i kao da nemamo igrace u evropi.Pa gde su bre Krasic,Zigic,Danko Lazovic,Sasa Ilic,Kaludjerovic,Pantelic ( ne volim ga ni ja nesto posebno ali bar zna da daje golove ),Danijel Ljuboja,Koroman ( iako je mator igra dobro ).....da ne nabrajam vise.Ovako nikad necemo pokazati srpski fudbal.BRUKA.I dalje su nam prazne tribine i dalje nasi zvizde nasima.Zao mi je Mihajlovica jer je upao u masinu za unistavanje Srpskog fudbala napravljenu od celnika FSS.

zoran

pre 11 godina

Nekako su mi ovaj Tadic i Djurichic, slabe karike u ovom timu....dao bih shansu onom malom Mudrinskom ili chak i onm klincu Mitrovicu...ovde nema ko da postigne gol...neko ko ce kao tenk da probije zid....
Shteta...dobro igraju...trud je veliki...shanse su tu, ali nikako gol...uzas..

srbija

pre 11 godina

bravo srbija..dobro ste podrzali reprezentaciju nije vas bilo ukupno 1000 gledalaca sve sto je doslo ...doslo je iz republike srpske banja luka prijedor laktasi derventa doboj modrica bijeljina brcko nevesinje trebinje..dokazali smo da mi iz r.srpske volimo vise srbiju nego vi sami sto je volite vama je bitno da vi zvizdite ...sini dovedi reprezentaciju u bilo koji grad u srpskoj samo jedan trening da odradis imat ces 20000 gledalaca i motiv da radis dalje vole te srbi iz republike srpske

pedja

pre 11 godina

uci ce valjda neka. Napred Srbija!
Uvak cu da navijam za Srbiju, bez obzira na ovo sto rade. Evo jednog linka, pa koga ne mrzi moze da pogleda i da uporedi sastav reprezentacije sa listom ove menadzerske agencije
http://www.transfermarkt.de/en/lian-sports-gmbh/details/berater_13.html

Nebojsa

pre 11 godina

Ima sanse da od ovog tima bude nesto, ali za vec sledece prijateljske a kasnije i u nastavku kvalifikacija zvati Djurdjica, Filipa Djordjevica i moliti Vidica da se vrati. Dosta vise Bisevca, Djuricica, Scepovica

Pedja

pre 11 godina

Nasa igra je totalno pala uvodjenjem Marka Scepovica u igru. Od njega je mozda netalentovaniji samo njegov brat. Nakon sto je usao mi do kraja vise nismo imali igru, Belgijanci su lagano dali 2 gola, a po sansama su mogli bar jos 2. Ne moze se sa igracem manje igrati protiv jakih ekipa. Takodje igrac koji je trebao da se zameni na poluvremenu je Markovic. Neverovatno je koliko nij eimao snage d apotrci u drugom poluvremenu i koliko je lopti netacno dao. Kada se uzme njegova mladost kada bi trebalo da se ima najvise kondicije zacudjuje tolik njegov pad.
Sve u svemu ako Mihajlovic opet ubaci Scepovica protiv Makedonije i bod ce biti ogroman.

Ryber Palunko voli svoj grad!

pre 11 godina

Nije izgubila Srbija, nego tim Fudbalskog Saveza Srbije.
Očekujem da selektor okrivi Beograđane za poraz.
(nisam bio, al` sam zviždao, 12. oktobar 2012 22:36)
Brate, ako ovo želiš pretočiti u peticiju, kaži gdje se potpisuje. U BGD-u sam od '95, ali kada se krenu iživlajvati nad njim, dobijem ubi.... porive kažnjive svim zakonima svijeta.
Hvala Bogu, pa sam došao ovdje, a ne negdje drugdje.

NICK PRASCATON

pre 11 godina

Grcka:Bosna i Hercegovina 0:0 Grcka jos prosla dobro, jer su Bosanci fulali par stopostotnih prilika. BiH je trenutno ubjedljivo najbolja fudbalska reprezentacija na Balkanu.. Na nase necu da trosim rijeci.
(BLboy, 12. oktobar 2012 22:52)

Tako ste vi i za Maribor govorili,da su najjači u ex yu,pa ispalo da ipak nisu.

Stiropon

pre 11 godina

Nije loša igra, al' fali nam jak špic, poput Žigare. Da je par godina mlađi, mnogo bi se bolje uklopio u ovu ekipu, nego u onu u kojoj je igrao.
Inače, sa svim iole jačim evropskim reprezentacijama van istočnog bloka mi kod kuće odigramo 1:1, pa će verovatno biti i ovde tako.

Stefan Bg

pre 11 godina

Ne shvatam sto su sve svi nalozili posle pobede nad Velsom..pa ko da smo Spance dobili pa sad slavimo.I naravno sledi ubedljiv poraz.Stvatno nzm kako neko moze da ocekuje da odemo na SP sa Lekic,Scepovicem,Markovicem,Mijailovicem....

dule

pre 11 godina

Au kakav propust linijskog i glavnog sudije kod zadnjeg gola. Ej bre pa ja sam video da je ofsajd, reko on se okrece ka onom belgijacu da mu da zuti a covek lagano pokazuje centar. Dal ce nekad sudjenje da ide na nasu vodenicu kad smo domacini, barem jednom to da dozivim...

Pera

pre 11 godina

medije napumpaju ovu nasu reprezentaciju. Mi nikada nismo bili jaki u fudbalu, nikada, a ocekujemo cudo. Mi smo na nivou makedonije, mozda malo bolje, videcemo vec u sredu. Mi smo jednom pobedili jacu repreentaciju....Nemacku sa vise srecom nego pameti.

Iha

pre 11 godina

Srbija odigrala dobro???
Ma ovi nas odradili samo tako.
Scepovic?
Od kad je on usao belgija preuzima kontrolu.

Od 2002 mi na marakani nismo izgubili od nikoga. (spanija, italija, francuska i Portugal)
A danas nas odvalili belgijanci. Nama ne igraju najbolji igraci u timu nego oni sa vezama u Fss.

Samo se vi lozite i dalje na ove ja necu.

Tole lopove!!!

krle

pre 11 godina

U redu je napraviti smenu generacija,ali mislim da Mihajlovic preteruje. Markovic i Scepovic u tandemu jedva koji gol da daju u ovoj nasoj jad i cemer ligi, a kamoli da nesto ozbiljno naprave protiv tima kao sto je Belgija. Nemamo napadaca i to je to.

kentaur

pre 11 godina

Jeste, nasi jesu borbeni i trce kao navijeni. Ali, jedna je stvar je borbenost a drugo je trcati u prazno kao muva bez glave, ispadati na sredini terena na svaki dupli-pas i dobijati golove iz kontre kao deca na livadi. Ovo MIhajlovic nije smeo da dozvoli, toliku nedisciplinu u formaciji- svi u napad, niko u odbranu. Pa samo gledam tranziciju iz odbrane u napad, 5 igraca na levoj strani kod lopte a niko da istrci po levoj. Mozda je ovo samo bila prevelika zelja da se ekipa konacno dokaze i pokaze, ali previse imamo iskusnih igaca da primimo ovako jeftina tri gola. I da, Mihajlovicu molim te ko boga- ajde pozovi makar jednog pravog napadaca!! Partizanovac sam, ali Scepovic je drvo a Lekic prespor.Sad moramo da dobijemo Makedoniju, nema druge.

gandra

pre 11 godina

Naši igraju solidno ali standarno sporo u oddbrani.Uz malo sreće rezultat bi bio drugačiji.Bez obzira na krajnji rezultat želim im što bolje igre u buduće jer nisam jedan od dežurnih kritičara.

Jovan

pre 11 godina

Kako god da se zavrsi,rak rana nam je golman i leva strana.U I poluvremenu nikog nismo imali sa leve strane da finisira,a Brkic je vezara na kub.Onakav gol se jedino moze primiti braneci za Timok il sl.giganta.

ackoniskikartel

pre 11 godina

Ja Lekica,Scepovic i Mijailovica nebi pustio da igraju ni za Fk Stolarcevo iz Brabutinac ! Ko li je ove balvane slagao da znaju da igraju fudbal !

Dosta bre vise vas kojima je draze da pljujete po nekom nego da podrzite momke....

pre 11 godina

Zoran Tošić i Lazar Marković su toliko držali loptu u nogama i usporavali našu igru da su obijica zaslužili zvižduke.
Tipični predstavnici zastarele srpske fudbalske škole, koja forsira priglupe fudbalere koji nisu u stanju brzo da odigravaju i da se oslobađaju od lopte, već dave i loptu i publiku.
Sa druge strane, Tošić uopšte nije kriv za promašaje jer je bio prinuđen dva puta da šutira desnom nogom iz trka, jer ga je selektor stavio na desnu, umesto na levu stranu.
(zvižduci su potpuno opravdani, 12. oktobar 2012 23:37) Da li je moguce da si Markovica prozvao za vecerasnju igru? Decko je pored Ivanovica bio ubedljivo najbolji na terenu i nije ni malo zadrzavao loptu. To sto ga pljujes, to ti je po navici, bas kao sto ja pljujem malog Micka, mada sam veceras imao vise razloga od tebe... A sta je sa Tadicevim zadrzavanjem lopte, a sta je sa Djuricicem koji kao s Marsa da je pao, a sta je sa Kolarovim koji kako je pipnuo loptu oni dodju u gol sansu... I na kraju, zvizduci su totalno neopravdani i tacka. Taman da je bio najgori na terenu, a nije. Jos te nije sramota da tvrdis kako je zvizdanje bilo kom reprezentativcu opravdano i to u utakmici u kojoj su svi dali sve od sebe.

ali realno je realno

pre 11 godina

Komsije su pokazale da su dobra ekipa i svaki objektivni ljubitelj nogometa bi trebao da ima bar malo simpatije prema njima, ali realno mi nismo objektivini i realno imaju jedne od najruznijih dresova u povijesti ove igre.

Mane

pre 11 godina

Posle bitke,svaki General je pametan.Sve pohvale za nasu mladu Reprezentacuju koju bez razlike na sve treba podrzati.Lako je sedeti kuci i kritikovati,da je Tosicev udarac u 2 minuti zavrsio u golu,siguran sam da bi dobili utakmicu i sada bi komentari bili sasvim drugaciji,a ovako puno kritika na racun recimo igraca Partizana,a znase skoje strane one stizu.Budimo realni;ja sam Partizanovac,nema se sta reci za Nastasica,Lazara i Tosica koji nije imao svoj dan,ali po meni Scepovic nije igrac ni za Partizan,a kamoli za A Reprezentaciju,pored njega u reprezentaciju su zalutali;Mijailovic,Lekic,Bisevac,ima Srbija puno boljih igraca od njih.Fali nam dobar centarfor,a to nisu ni Scepovic,a ni Lekic,nezna se koji je gori,nista bolji nisu bili ni Zigic,a ni Pantelic.Ovoj Reprezentaciji potreban je dobar centarfor Kleo ili Mudrinski i to bi bilo to.

Branka

pre 11 godina

Susjedi, da izgubili ste, no drago mi je napokon vidjeti i ovdje komentare gdje cijenite borbenost vaših igrača i ne pljujete po njima. Ako su dečki dali sve od sebe za svoju zemlju može im se samo čestitati(bez obzira što ste tužni u duši), i samo na takav način će vam repka svake godine biti sve bolja i bolja, a dečki koji igraju davat će sebe u svaku tekmu sve više i više !

pozz susjedi

Tekelija

pre 11 godina

На крају испаде да су нас разбили, а уствари само нисмо имали среће.
Као да се враћају све оне текме гдје смо играли лоше, а добро пролазили(Француска у Бг, Њемачка на СП).

Свака част на залагању момци.
Није ме било срамота, упркос високом (реално, незаслужено) поразу.
Упркос свему, мислим да ће Миха направити нешто од овог тима.
Само да нам је нападач...

dscdscd

pre 11 godina

Fali Ramadanijeva agencija plus igraci koji moraju da igraju da ne bi bilo ocigledno (Bane i Kolarov) Belgija 0:3, a taktika je bila dobra, bas onako Mancinijevska.

vlada

pre 11 godina

Eh da nam je neki Savicevic ili Piksi ali nazalost Srbija "proizvodi" dobre samo odbrambene igrace u poslednjih nekoliko godina :((((

mare

pre 11 godina

ovo je reprezentacija za evropsko prvenstvo a ne za svetsko!!!!!!!!!!!! nemamo mi mesta trenutno na sv. prvenstvu. ovoliko sansi a nijedan gol.majstori sest sansi i tri gola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nexus

pre 11 godina

Bitno je da znaju himnu da pevaju. Miha vreme je da se zahvalis i odes nekom drugom da prodajes demaogiju. Fudbal je nauka ti nisi isao u skolu.

magic

pre 11 godina

Ej ljudi moji,Bisevac igra,a Subotic ne.Nastasic i Subotic centralni, Bane i Kolarov sa strane,a sredinu i napad dovesti iz Brazila i Argentine.Koliko smo mi jadni,sta se palite posle one pobede,bicemo cetvrti iza hrvatske,belgije i makedonije,realno,tu nam je i mesto u ovoj grupi

natnes

pre 11 godina

Pa ljudi, ja mislim da je razlog više nego očigledan:
Igrači nam NISU slabiji od Belgijanaca
Igraju u klubovima koji baš nisu mail i ne baš beznačajne uloge
Borbenost i htenje ne nedostaju.
Ali šta - nemamo bre stratega da postavi taktiku i način igre. Pogeldaš Belgiju i neke druge - dva tri poteza i iz svog kaznenog u šansu. A mi - nemamo realno ni ideju kako do gola.
Takodje očigledno korišćenje rešrezentacije kao tezge za prodaju i reklamiranje igrača ostavlja debele posledice.
Kako može siromašni KK Partizan da parira mnogostruko jačim klubovima u nizu godina - pa komšije imaju VUJOŠEVIĆĆ i JASAN plan i strategiju vodjenj kluba.
PA PREPIŠITE VIŠE TO OD NEKOGA !!!!!!

bole

pre 11 godina

Desava se da "dobri" nesrecno izgube sa golom razlike, ali kada je to 3:0 neko mora da se pocese po glavi. Belgija je bila i ostace mala fudbalska zemlja. A isto je sa nama. Pomirite se vec jednom.

dddule

pre 11 godina

Svi su imali zelju to se videlo, nemojte sad da pisete negativne komentare i da se oprastate od svetskog pre vremena. Svi su ginuli sat vremena, ali nema tog zavrsnog pasa i nema suta. Nemamo spica i to je to. Oba zadnja vezna su malo slabije odigrala, ali sredina u napadu je bila sjajna, Tadic, Tosic, Markovic, prolazili su kroz sredinu cesto. Medjutim, ostaje nasa boljka sto nemamo napadaca sa osecajem za gol, za postavljanje, za uletanje u prostor. Samo napred, ja sam i dalje uz vas!

Aron

pre 11 godina

Srbija jeste izgubila i to zasluženo Belgija je imala više šansi, ali je Srbija bila dominantna prvih 50 min a zatim je Belgija bila bolja do 70 min a zatim Srbija opet zadnjih 20 min. Ovo pokazuje da su naši fudbaleri bili motivisani, imali više inicijative i nisu se predavali do samog kraja. Oni su igrali ofanzivno,nisu igrali čekalicu,nisu se predavali kao raniji timovi, to je i rizično i hrabro. Danas prosto nisu imali sreće ali ako nastave tako isplatiće im se,puna podrška našim fudbalerima.

harambas81

pre 11 godina

Mislim da vasim igracima nemate sta zamjeriti, u prvom su poluvrijeme igrali odlicno, imali su par cistih prilika ali nisu ih iskoristili..jednostavno vam fali jedna prava spica. Iako je rezultat pretjeran, Belgija je kolektivno pa i individualno najbolja reprezentacija u grupi. Cak su sa nekim rezervama igrali danas, sto dovoljno govori. Bit ce jos dosta teskih utakmica...Vidimo se u Zagreb !!

sa dve noge na zemlji

pre 11 godina

Nije strasno to sto smo izgubili 3-0 od Belgije kuci, a moglo je da bude i vise, ali je zabrinjavajuce sto su mnogi zadovoljni posle ovakvog ponizenja...E to se zove kanal...nema dalje

snoop lion

pre 11 godina

Poraz boli naravno ali konacno igra,bio sam u prvom redu kad se pljuvao Miha ali sad kazem da se taj covek mora istrpeti i da se treba istrpeti pravljenje ove ekipe,budimo ljudi iako smo Srbi i nemomo traziti dlaku u jajetu,igrali smo fudbal posle duzeg vremena,lep fudbal...Izgubili smo iz 3 napada,izgubili smo zbog nasih gresaka,sad da je po internet strucnjacima Sinisa bi morao svaku utakmicu da izvede razlicitih 11 igraca.Gledajte sta je pozitivno,verujem da ce se negativno israviti i nemojte samo da trazite razlog za pljuvanje,prvi put igramo bez panike,prvi put stoper ne mora da ispucava pa sta bude,prvi put igrac kad primi loptu ima resenje...Ove momke treba podrzati,pogledajmo Belgiju,nisu bili nigde zadnjih 10 godina i sad imaju jaku ekipu,treba sagraditi ovo a meni izgleda da smo na dobrom putu i menjam cele one kvalifikacije bez primlenog gola za ovaj poraz jer vidim lep,brz i tecan fudbal.

ddd

pre 11 godina

E,ovako ljudi realno mi nemamo trenutno kvlaitet da se nosimo sa Belgijom i Hrvatskom.Msm imamo solidnih igrača(nema krasica,žigica a oni bi nams dobro dšli),ali 3-4 iz domaćeg prvenstva,pa onda glavna udarna snaga igraci iz Holandije(Tadić je ekstra) plus još dosta onih koji suše klupu,tako da imamo solidan potencijal,ali jos su mladi i nisu doživili zenit,dok Belgijanci imaju igrače koji su oko 25-26,tj nisu u zenitu ali su vec iskuniji u uigraniji.Sto se tice same utakmice na pocetku smo počeli euforično,ali nismo imali sreće tj.nije imao ko da da go(sto je odraz nekvaliteta,bolje rečeno nedostatkašpica),a sa druge strane Belgijanci su se stisli i imali sreću da daju go,tj imali su napadača(koliko znaci pravi centafor se videjlo sinoć).Naši su prestali igrati kad su crkli Ivanovic Kolarov(ne mogu bekovi da vode glavnu rijec),a i drugi su se preforsirali u 1 poluvremenu.Belgijanci su kvalitetniji to se videjlo ,mada ne toliko da bi nas odvalili 3-0,ali eto odbrana je odigrala katastrofalno.Sto se tice same Belgije kao ekipe,oni moraju jos raditi na sebi,vidi se da imaju taj kvalitet(posebno od 60 minuta),kada su imali sigurno vođstvo i razmahali se na slobodnom prostoru te su nas jos mogli napuniti,ali moraju još da se uigravaju i uče.Nase ne treba pljuvati a ni Mihajlovica,vec dati podršku momcima protvi Makedonija gdje treba osvojiti 3 boda i tako ostati u igra,a sledece utakmice se igraju tek 5-6 mjeseci,do tad se svašta može izmjeniti i na bolje i na gore.

palop

pre 11 godina

Steta sto smo ovako izgubili, ali drago mi je da ih vidim da se tako bore za svaku loptu, toga nije bilo ranije u ovoj meri.
Imam par zamerki, ali to se ne moze poomeniti. Djuricic ne moze da igra kao usamljeni napadac, mogao bi kao poluspic u formaciji sa jos jednim napadacem, ali nemamo boljeg trenutno. Tosic ne zna da sutne loptu desnom nogom i izgleda kao da mu X ponekad ne radi. Ignjovski se bori kao lav, ali gubi previse lopti. Markovic trci kao Bolt, ali slab u drugim segmentima.
Sve u svemu, borili su se i trcali, igrali uglavnom vise srcem nego glavom i na kraju nesrecno izgubili...

Krivokapic

pre 11 godina

Izvucicemo nereseno, ali bice gusto. Ako pobedimo ovu, onda svaka cast. Belgija ima dobre igrace i mislim da su favoriti u grupi.

Zmaj

pre 11 godina

Sta vam je ljudi? Pa vidite u kakvoj zemlji zivimo? Dok je god Karadzic na celu FSS ova jada od naseg fudbala ce nastaviti jos da tone. Jos nismo dotakli dno. Kad tim belezi slab rezultat prvi leti trener. Kad savez belezi katastrofalan rezultat kod nas se smenjuju pioni, a glava ostaje. Jad, beda, tuga i ocaj...

Vujadin Boškov

pre 11 godina

Ljudi neka pljuje ko hoće sad po nas, i po mihu i po igrače bla bla bla... Mi smo danas odigrali jednu od najboljih utakmica od kako igramo pod samostalnom Srbijom, igrali smo cak i bolje nego protiv Velsa, stvarali prilike, dobijali duele i borili se. E sad sto smo igrali protiv jedne ekipe koja zna da iskoristi maksimalno nepaznju u tim ključnim monentima to nam se i odbilo od glavu!! Mozda nam je to i bilo potrebno da nas drugi dalje podcenjuju, jer 0-3 ipak na papiru zvuci nemocno! Ali sta je tu je, ja i dalje podrzavam punom snagom nas tim jer ako se ovako dalje igra, dobro nam se pise, garantovano.. samo strpljivo. Kapu dole momci, zaboravimo ovo i dalje po 3 boda u skoplju u utorak! Srećno!

gorango

pre 11 godina

"Puki" ti si se rodio prizemljen! Nije ni pocelo a vec prosipas defetizam u stilu Bice lose, mi smo uzas, drugi su bolji, kuku nama... Ako si vec toliki negativac iskljuci taj internet i zivi u mraku koji ti toliko odgovara.

Napred Srbija!!!

Nevit

pre 11 godina

Sramota. Tim koji je igrao na SP u Južnoj Africi koji je bio sastavljen od vrhunskih igrača je potisnut iz reprezentacije a umesto njih igra druga i treća postava Srbije i tako smo sami sebe stavili u ulogu autsajdsera u grupi, a kao ekipa iz drugog šešira morali bismo biti favoriti.

Zvezdas iz EU

pre 11 godina

Sve bih bilo bolje da smo dali makar jedan gol u prvom poluvremenu. Toliko sansi necemo dugo imati, sto znaci vise koncetracije. Mozda je trebao pravi centarfor odmah, ali Scepovic nije za ovaj tim. Cudi da Subotic sedi na klupi pored ovih visokih Belgijanaca. Ako je stub odbrane Borusije, a nema mesta u timu Srbije, onda stvarno ne znam sta to radi trener. Po mome misljenju odmah je trebao da udje Lekic, a ne Scepovic koji se nije sastavio sa loptom. Sinisa razmisli o svemu.K5A

Simka

pre 11 godina

Kako to da su druge ekipe uvek spremnije od Srbije, iako srpski igraci igraju po istim zapadnjackim ligama ito neki u velikim timovima zajedno sa Kompanijem, Vitselom i Hazardom? De, molim vas, da mi to neko objasni. Zahvalan sam svakome trudu. Inace obracam se jednom od mnogih dosadasnjih izgovora Sinise, Vladimira, Radomira, Miroslava, Havijera, Ilije(SCG), Dejana (SCG), Ivice (FYR) itd.

attomic

pre 11 godina

Hahahaha..sta rekoh danas? Ma to su jazavci bez talenta..ne vredi ih gledati. Al najjaci ste vi na komentarima.,rasturicemo belgiju,jaci smo,bolji..ahaha..bruka

pavle

pre 11 godina

imao sam 6 god kad me je otac odveo da gledam 1 utakmicu leotar velez , volim fudbal ali ostare se i shvatih da je ovo za mene gubljenje vremena nazalost , nemogu vise da gubim zivce i da gledam kako gube nisu igrali lose ,ali vise necu da gledam kako gube nenenenennen ne , moji mnogi prijatelji u vecini ne gledaju fudbal ,ja sam ih pljuvao ali shvatih da su upravu, zasto zasto nenenenene nemogu vise 36 godina je dosta od danas kad je utakmica ne interesuje me nenenenen nezelim da gledam hteo sam to da uradim kad je mijatovic promasio penal protiv holandjana , i evo sad javljam javno ne negledam vise dosta je dosta. zbogom reprezentaciji srbije kad mi ispricaju neki tamo e brate nisu losi vode u grupi proci ce dalje dobri su mogu da naprave nesto mozda ali ovako dosta je moje zdravlje i sraca su neprocanjivi ZBOGOM I KO ZNA GDE I KO ZNA KAD ....................... ove tackice su psovke

steva

pre 11 godina

nije mi jasno ovo u tekstu, kako to mi smo ostali bez snage u zadnjih pola sata, a oni dali 2 gola iz kontre ... pa koje to kontre, ako smo mi pali??

svi se uvatli za sinišin komentar na brzinu posle utakmice ...

Nick- pismeni

pre 11 godina

Pa dajte bre vi dezurni DSovci na ovom protalu sta ste to napravili od nekog dobrog ws- a..?! UZAS.

Evo vec 1h vremena imate komentatore na 103 i NE dajete ni jedan- jedini..

Samo probirate DSovce i fanove Tola KAradjica. E qq koji jad i beda ste.

zbunjen

pre 11 godina

ipak je belgija prejaka za ovaj sastav srbije,mora se biti svestan uloge u ovoj grupi,da se izborimo za trece mesto uz sto vise osvojenih bodova,dobru atmosferu i afirmisanih igraca,i spremno docekamo sledece kvalifikacije u kojima mozemo da se nadamo u prolaz

Majčina dušica

pre 11 godina

Sad kad krenu fudbalski stručnjaci i analitičari da kukaju kako nismo imali sreće, mrzi nas sudija, kako smo se borili ali samo maaaalo je falilo da rezultat bude u našu korist.
A recept je uvek isti, od početka kreće loženje, naši trče, bore se, tj. igraju koliko im protivnik dozvoli, bude nekoliko prilika koje, eto, „nesrećnim“ slučajem (nikako neznanjem) budu promašene, onda protivnik iz „jedine“ šanse postigne pogodak, zatim se ubaci neki talenat koji vide samo naši menadžeri tipa Šćepovića, onda naravno naši lipšu do 60-og minuta i liče na dom penzionera, a zatim krece poigravanje sa našim zvezdama i samo je pitanje koliko ćemo golova popiti do kraja.

Ali dobro, ipak je najbitnije da su se oni svi lepo ispevali, ipak je to ono najbitnije što ostaje posle svake utakmice.

A Karadžić gleda sa strane i uz tompus se smeje likovima koji se još uvek lože na reprezentaciju i plaćaju da je gledaju i omogućavaju mu da im se smeje u lice.

david thompson

pre 11 godina

(srbija, 13. oktobar 2012 13:38)
Da,bilo vas je vise,imali ste kokarde,srpska obelezja,zvizdali belgisko himni i pluvali i mrzeli sve sto nije srpsko i onda herojski napustili stadion 20 minuta pre kraja.Ja bih vas zamolio da vise ne dolazite.Miho bezi u Novi Sad,lepse je,ja nisam goru pobliku od ove u subotu video u zivotu

Stefan

pre 11 godina

Pokazalo se jos jednom da je fudbal igra koja nemoze da se igra bez napadaca,da ga j... nemoze.Mislim da Scepovic,Lekic,Ignjovski pa cak i Zoran Tosic ne treba vise da dobijaju poziv za reprezentaciju,bilo bi puno bolje da je od starta umesto Tosica zaigrao onaj Stevanovic,ono sto je Bambi promasivao ne promasuju ni igraci u nizim ligama.Zao mi je samo selektora Mihajlovica sto je covek sav pokisao i videlo se koliko mu je bilo stalo da pobedimo,pamet u glavu Sinisa i za sledece akcije obavezno zovi Djurdjica.Samo pobedite Hrvate sledece godine dva puta,pa nemorate ni da se plasirate na SP sve ce vam biti oprosteno.

357

pre 11 godina

Raspala se igra posle drugog gola, al tako to biva u fudbalu, kada ne iskoristis svoje sanse, izgubices... U prvom poluvremenu smo imali jedno 3-4 extra sansi da postignemo gol. Belgijanci iskoristili prvu svoju polu sansu i dali gol. Mali Markovic odigrao odlicno, a bas sam mislio da ce biti najslabija karika na terenu, Tosic u nekim situacijama mora bolje da reaguje, Brkic mozda mogo malo bolje da reaguje kod prvog gola, dobro branio nije mogao nista da uradi za ostale golove.

Vojvodinac

pre 11 godina

Selektore svaka cast, igra reprezentacije pocinje liciti na nesto, tacnije moze se gledati!
Odrzali ste obecanje i od samog pocetka agresivno, stvorili ste i puno sansi, ali... da li Srbija nema fudbalera koji zna dati go!?
Bilo je trcanja, dobrih akcija, lepih poteza, ali... da li verujete da bi Tosic postigao pogodak i da je imao jos 10000 prilika?
Ja licno bih ga zamenio posle drugog promasaja, ali vi ste selektor.
Nadam se da vas ovaj poraz nece obeshrabriti u vasoj nameri da modernizujete Srpski fudbal.
Belgija je odigrala iskusno, koliko je trebalo, Italijanska skola vama dobro poznata, ali realno imali su i kvalitet i iskustvo, a mi smo trebali srecu da bi to bilo podnosljivije.
Puno srece na sledecim mecevima, uz vas sam!

Po zasluzi

pre 11 godina

Sta bre branite Tosica , ja sam mu prvi zvizdao, pa decko je 3 pauta promasio 1 na 1 i jos nebrojano puta nije hdeo da doda loptu saigracima.
Zapitajte se zasto niko nije zvizdao Djuricicu kad je izlazio iako mi se cini da nije nesto odigrao.

surfer

pre 11 godina

nema primedbe za borbenost!!! svaka cast momci ali - neodlucnost u odbrani (mislim da bi subotic trebao da zameni bisevca protiv makedonije),previse emocija(treba racionalnije da trose snagu a ne da trce ponekad ko muva bez glave),vise ubacivanja u peterac kod centarsuteva(nema nikog,dzabe se natrcase ivanovic i kolarov).. ipak, kazem, bez obzira na rezultat, solidna igra,manjak srece..vise srece sa makedonijom momci,3 boda su bitna!

nikobgd

pre 11 godina

ja ne znam kako neko moze da brani ovakvu igru nase reprezentacije? znaci ne znam sta smo dobro odigrali? nasi su krenuli silno, ali ako nisi u stanju da igras visok tempo, onda budi bunkeras pa cekaj sanse..potpuno neozbiljno, debakl citave mihajloviceve ideje, katastrofa u sred beograda..a ne mogu da kazu da nije bilo ljudi, bio sam na utakmici, pokisao sam kao mis, ne zelim vise da ih vidim ni na internetu, sramota!

Bijek

pre 11 godina

Kad sam bio mali samo sam znao za Anderleht i Hejsel od celog belgijskog fudbala. a i to sam mislio da je u Švedskoj tj. u Finskoj.

Idemo plavi!!!

pre 11 godina

Samo napred momci, nego, ne svidja mi se ta crvena boja, vise ne mozemo da vicemo "plavi, plavi", a i mnogo lici ne Engleze, najantisrpskiju naciju koja postoji (ne racunajuci Ameriku, to je mesavina svacega, oni i nemaju svoju naciju). Voleo bih da se vrate plavi dresovi, ako je to ikako moguce.

Djuka11111

pre 11 godina

@Ajde okanite se vise Mijailovica...Sta vam on sad smeta?! Ko da je on problem...

Kao sto vama smeta Markovic, tako nama smeta Mijailovic...

KAL-EL

pre 11 godina

Sad su ovde svi dosli da pluju igrace i to uglavnom ljudi koji nista nisu uradili sa svojim zivotom
Prvo poluvreme smo odigrali vrhunski ali jednostavno je falilo i malo srece i onda nas je presekao go i nije u drugom poluvremenu bio problem to sto nemamo snage negu su nas Belgijanci umrtvili
A vidim ljude da pricaju da su Belgijanci prosecna ekipa a inace su treca ekipa u Evropi po vrednosti igraca
Ako pobedimo Makedonce imamo sanse i dalje
Srecno Mihi i druzini borite se pa kako bude

natnes

pre 11 godina

Pa ljudi, ja mislim da je razlog više nego očigledan:
Igrači nam NISU slabiji od Belgijanaca
Igraju u klubovima koji baš nisu mail i ne baš beznačajne uloge
Borbenost i htenje ne nedostaju.
Ali šta - nemamo bre igru, nemamo znanja. Nije fudbal za nas,
neznamo ga igrati i zato smo loši, vrlo loši.

iskusni

pre 11 godina

zamolio bi selektora sinisu da poslusa moj savet samo u jednom mecu..taj mec je onaj koji cemo igrati protiv hrvata na domacem terenu..to je utakmica koju moramo pobediti..moj savet je da sastav bude sledeci:
stojkovic,vidic,ivanovic,kolorav,basta,krasic,jovanovic,stankovic,tosic,zigic,pantelic..kako god zna i ume nas selektor mora da skrpi ovakav tim

trener

pre 11 godina

1. Djuricic nije napadac, nego poluspic
2. Tadic nije poluspic nego levo krilo
3. Tosic NE MOZE da igra na desnoj strani
G. Mihajlovicu ovo je vecinom vas poraz, igrati sa dva zadnnja vezna (Ignjovski, Mijailovic), i tri krila ( Tadic, Tosic, Markovic), u veznom redu ne mogu ni daleko iskusnije i kvalitetnije reprezentacije od nas. Odbrana pocinje od napadaca, a nasi igraci to nisu radili i odatle tri jednostavna gola. Ivanovic ode u napad (sto je normalno za modernog beka), nema kome da doda loptu, jer Tosic trckara oko njega, a napadaca kome se moze uputiti kvalitetan centar sut nemamo, Belgija krene u kontru i onda Ignjovski i/ili Mijailovic ostanu u praznom prostoru jer ne znaju gdje da zatvore prostor, da pokriju beka koji je otisao u napad ili sredinu. A to se ne bi desavalo da se igraci sredine terena (Tosic, Markovic, Tadic), vrate i pomognu toj odbrani, ali oni su krilni igraci i iz nekog razloga se nikad ne vracaju da pomognu odbrani. Samo vi G. Mihajlovicu znate zasto nasoj reprezentaciji nisu potrebni Jankovic i Kuzmanovic. Odbrana-vezni red stoje na 40 metara sto je nedopustivo u modernom i brzom fudbalu kakav se danas igra. Taktika totalno promasena i to se vidi iz jos dosta primera sa ove utakmice ali bi bilo preopsirno pisati o svim detaljima. Nadam se da i ovim nisam previse smorio. Pozdrav svim navijacima Srbije!

Nenad rs

pre 11 godina

Svako jutro je pametnije od večeri ali da boli,boli a opet nada postoji presudno je dobiti Makedoniju i mislim da nije sve izgubljeno.

Nataeos

pre 11 godina

Pantela rasni ili zigara umesto Scepovica,Lekica i te kvazi napadace i bice... Videlo se da nam fali taj sto ce gurnuti loptu u gol...nije htelo al i nije bilo pravog napadaca!!! Tesko ce im pasti ovo a sad vodecemo u utorak.. Il ce puci mentalno il ce ih ovo dici!!

Jedan je Radomir Antic

pre 11 godina

Pravi nesrecan poraz i nedostatak hrabrosti i kvaliteta u presudnim trenucima meca. Dobre stvari: Zalaganje, trud, agresivnost, trcanje, stvaranje sansi, bekovi, krila... Lose stvari: Realizacija, psiholoski padovi u toku meca, odbrana (citaj stoperi), napad, vezni red i ono sto je najgore losa poseta i atmosfera na Marakani i van nje sto se tice reprezentacije. Mislim da je ovo prvi put da gubimo na Marakani posle mnogo, mnogo godina a dolazile su i mnogo jace reprezentacije od Belgije. Sve u svemu nismo bez sansi nije sve izgubljeno ovo je dobar poraz da se spustimo na zemlju, treba odigrati hrabro do kraja kvalifikacija, treba verovati u ove momke pa sta bude bude...

boban

pre 11 godina

i mene strasno boli poraz!!! ali sam odavno shvatio da smo mi u rangu san marina.svi mi,a pogotovo ja ,ocekujem, vrhunske rezultate od nasih momaka. nismo bas realni,da budemo iskreni!!

dekinjo

pre 11 godina

mozete da kritikujete ovu decu koliko hocete ali ja sam veceras u prvih pola sata utakmice imao utisak da gledam Holandiju iz najboljih dana, brzo pozrtvovano, smekerski,da su dali dva gola iz cetiri odlicnhe sanse sad bi ih dizali u nebesa. Miha ima viziju,ima mlad tim koji moze da igra narednih 10 god u ovom sastavu i ubedjen sam da ako ne u ovim kvalifikacijam onda u sledecim ima da gazimo redom bez obzira s kim igrali. jos malo iskustva,snage i samopouzdanja i ovaj ce tim biti jedan od najboljih koje je ova zemlja ikada imala. nemojte ove klince pljuvati bar se posteno bore a ne kao prethodni timovi sa istrosenim poluzvezdama koji su se jedva vukli po terenu. ovi klinci ginu za dres koji nose i to treba postovati.
(viktor, 12. oktobar 2012 23:28)

Da li je moguce da je neko lupao minuse na ovaj komentar?

XxX

pre 11 godina

Stojke vrati se sve ti je oprosteno. Brkic onoliki covek prima gol sa dva metra. Strava. (Milan, 12. oktobar 2012 21:13)

Ahahhha da da Stojkovic bi ono odbranio...malo sutra.

neven

pre 11 godina

Kako mi je muka ovog Kosova, boze dragi... Ni jednu utakmicu ne mogu da pogledam kao covek.. Em gledalaca nema, em ovo malo sto su dosli urlaju gluposti.. Koliko smo jadni, strasno..........

branko

pre 11 godina

Svaka cast za borbenost i zalaganje na terenu, ali uz ovoliku neodlucnost odbrambenih igraca i ogroman broj netacnih pasova ne moze se ocekivati pobeda.Ipak smatram da ce Mihailovic od ovih mladih momaka u skoroj buducnosti napraviti jak tim koji ce pobedjivati i jace ekipe nego sto je Belgija, NAPRED SRBIJA.

Domagoj

pre 11 godina

Eto, i sto sad kazete, jeste li i dalje bolji od Hrvata u nogometu? Pucate po savovima 3:0 kuci od Belgijanaca, a ceka vas Makedonija i naravno mi. Hrvati su za vas svemirci u nogometu (fudbalu)!

Vladimir

pre 11 godina

Jel videste bruku reprezentacije?Sad nam je kriva kisa i neiskustvo,kao da Belgijancima nije padala kisa i kao da nemamo igrace u evropi.Pa gde su bre Krasic,Zigic,Danko Lazovic,Sasa Ilic,Kaludjerovic,Pantelic ( ne volim ga ni ja nesto posebno ali bar zna da daje golove ),Danijel Ljuboja,Koroman ( iako je mator igra dobro ).....da ne nabrajam vise.Ovako nikad necemo pokazati srpski fudbal.BRUKA.I dalje su nam prazne tribine i dalje nasi zvizde nasima.Zao mi je Mihajlovica jer je upao u masinu za unistavanje Srpskog fudbala napravljenu od celnika FSS.

wroom1975

pre 11 godina

Ajmo Mihajlovicu, stavi sad sve u odbranu kao sto znas, pa da primimo jos jedan. Nemate bre POJMA pojmcatog, pobedili ste one jadnike Vels pa ste se digli u nebesa. Odoh nesto pametno da radim umesto da gledam bolide kako "igraju" fudbal.

Sale.

pre 11 godina

Za ovo što nije pun stadion, isključivi krivac je g.din Tomislav Karadžić čiji će tvrdoglavi ostanak na čelo FSS-a, mnoge naše fudbalske generacije koštati odsustvovanje sa SP i EP. Puna Marakana i poluprazna nije isto ni za Srbiju, još manje za protivnički tim, a najvatreniji navijači sa Severa ili Juga, koliko god ih neki ovde kudili, mnogo fale reprezentaciji.
Tole daj već jednom idi čoveče...!!!

zvižduci su potpuno opravdani

pre 11 godina

Sto zvizdite tosicu??Kakvi ste vi to ljudi??Sramota
(Smederevac, 12. oktobar 2012 22:16)
Zoran Tošić i Lazar Marković su toliko držali loptu u nogama i usporavali našu igru da su obijica zaslužili zvižduke.
Tipični predstavnici zastarele srpske fudbalske škole, koja forsira priglupe fudbalere koji nisu u stanju brzo da odigravaju i da se oslobađaju od lopte, već dave i loptu i publiku.
Sa druge strane, Tošić uopšte nije kriv za promašaje jer je bio prinuđen dva puta da šutira desnom nogom iz trka, jer ga je selektor stavio na desnu, umesto na levu stranu.

Burke

pre 11 godina

Iskreno se nadam da cemo da preokrenemo, jer ovo pisem na poluvremenu. Verujem u Mihu i momke, ali mislim da Lazar Markovic i Mijailovic jos uvek nisu spremni za prvi tim reprezentacije. Iako je Markec odigrao solidno i imao par prodora, i Mijailovic je dobro odigrao, ali mislim da bi jos malo trebali da se bruse u U21. To je naravno subjektivno misljenje, verujem da Miha zna bolje od mene. AJDE MOMCI SVI U NAPAD !

Davor

pre 11 godina

Rekao sam ja vama: gubite najmanje sa 2 razlike i to je to. Jutros rekao: Srbija u 21 gubi, Partizan dobiva po repu od Besiktasa a Srbija na kraju gubi od Belgije....oh Hrvatska naravno pobijedila s 2-1. Sve najbolje od Davora iskusnog znalca:):)

Srbin

pre 11 godina

Micko igra... Kako se gura mali , to je strasno. (Joveta, 12. oktobar 2012 20:28)

Gurao se i Petrovic? i sta sad? Gura se i Markovic ali on zna da trci. Da je Mijailovic toliko los oni bi nas razbili na sredini terena.Ali nije tako.Dosta sa pljuvanjem...

NogometAS..

pre 11 godina

U brate, kako vas zgazili Belgijanci i to sa rezervama! Imali smo ih na pladnju prije mjesec dana u Belgiji, steta da nismo uzeli pobjedu, danas bi vec pakirali kofere na Brazil ovako cemo se sa Belgijom do kraja boriti tko ce sakupiti vise bodova, ostali sada samo sluze za popravljanje gol razlike.

susjed

pre 11 godina

hhahahahahhaahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahhhahahahhhahahahahhahhahahahhhahahahahahahahahahhahahaha

letite letite previsoko komsije hahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahha

zux

pre 11 godina

Iznenadjujuce moderna I dobra igra srbije,za razluku od navijaca koji su zalosni.Ne znaju ni jednu pesmu osim ko ne skace taj je siptar I kosovo je srce srbije.akakve to veze ima sa fudbalom.Kako ce da pomogne fudbalerima!?

Srbija

pre 11 godina

Mene zanima ko je postavio transparent na severnoj tribini "pustite Ivana Bogdanova"to je prava sramota da puste huligana zbog kojeg smo jos vise predstavljeni kao divljaci nego sto zaista jesmo.On treba da se zatvori min. 10 god. u zatvoru.Bruka!

LeoPard

pre 11 godina

Kakvo je vreme bilo dosta ih je bilo. Nema napadača koji zna dati gol. Onaj Tošić mi se smučio, uvek onako igra za reprezentaciju. Bilo je šansi moglo se do 20 minuta voditi i 2:0 ali jbg. A onaj "MESSI" Lazar Markovic veze nema.

Jovan

pre 11 godina

Kako god da se zavrsi,rak rana nam je golman i leva strana.U I poluvremenu nikog nismo imali sa leve strane da finisira,a Brkic je vezara na kub.Onakav gol se jedino moze primiti braneci za Timok il sl.giganta.

Gambit

pre 11 godina

То ти је брате Србине кад
се радујеш повреди свог
првог голмана и очекујеш
победу. Неко то од горе
види све.

iskusni

pre 11 godina

zamolio bi selektora sinisu da poslusa moj savet samo u jednom mecu..taj mec je onaj koji cemo igrati protiv hrvata na domacem terenu..to je utakmica koju moramo pobediti..moj savet je da sastav bude sledeci:
stojkovic,vidic,ivanovic,kolorav,basta,krasic,jovanovic,stankovic,tosic,zigic,pantelic..kako god zna i ume nas selektor mora da skrpi ovakav tim

sgtm

pre 11 godina

Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo...
Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo.....
Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo...
Kleo, Kleo, Kleo...
Kleo, Kleo...
Kleo...
...
Je'l sam ja samo slep ili ovom timu fali jedan izvrstan centarfor - srpske patrijote što ne želite strane igrače u timu, odgovorite mi!
Ili će nas duvati ovakve fudbalske sile kao što je Belgija - inače II liga Evropskog fudbala.
(Sale@, 12. oktobar 2012 22:31) a ti kazi mi jel pratis kinesku ligu? za 2 godine je tamo dao 17 golova(polovinu iz penala),lik je non stop povredjen ,greje klupu,a ti bi da nam i tu bedu natovaris na vrat!

pop

pre 11 godina

Ništa od Eura. Možda da se prijavimo za Euroviziju, pevamo više nego korektno i uz malo bolji aranžman možemo visoko da se plasiramo.

Aleksandar

pre 11 godina

Ja samo da podsetim da ne smete da zviždite, možete samo da podržavate neznanje i nesposobnost Mihajlovica, ja ne pamtim kada je Srbija ovako ponižena usred Beograda.

Ramadani

pre 11 godina

Ma šta me bre briga što su se oni borili, kada ja sastavljam ekipu :-)))
a izgubili smo. Ja najviše ( par milki )... ali nema veze. Miha igra kako ja sviram!!!! Šćepović je blagi užas, Biševac cirkus, Mijailović katastrofa....ali lova pokreće sve nas. Zamolio bih sve navijače da daju podršku mihi jer će tako ovi mladi igrači u budućnosti zaraditi novac za njih, a naravno malo i za mene :-))))

OVO JE SMEŠNO!!!!!!

Armatura GH 19/15

pre 11 godina

vise navijaca iz R SRPSKE nego iz Srbije smijesni ste
(mladen B Luka, 12. oktobar 2012 21:32)

Ovaj, sinak, gresis. To su sve vasi likovi koji su se naselili u Beogradu.

CS7

pre 11 godina

ovo je uzas, dodjem kuci sav naostren da gledam fucu i cujem krestavi zvuk ace dijabole i sjeba mi covek vecer, dal je moguce da mi placamo ovakvu dijabolu da prenosi najvazniji sportski dogadjaj meseca

zoran

pre 11 godina

Nekako su mi ovaj Tadic i Djurichic, slabe karike u ovom timu....dao bih shansu onom malom Mudrinskom ili chak i onm klincu Mitrovicu...ovde nema ko da postigne gol...neko ko ce kao tenk da probije zid....
Shteta...dobro igraju...trud je veliki...shanse su tu, ali nikako gol...uzas..

Sale@

pre 11 godina

Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo...
Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo.....
Kleo, Kleo, Kleo, Kleo, Kleo...
Kleo, Kleo, Kleo...
Kleo, Kleo...
Kleo...
...
Je'l sam ja samo slep ili ovom timu fali jedan izvrstan centarfor - srpske patrijote što ne želite strane igrače u timu, odgovorite mi!
Ili će nas duvati ovakve fudbalske sile kao što je Belgija - inače II liga Evropskog fudbala.

Ozbiljno

pre 11 godina

Sinisa ocigledno je tvoj projekat dezorjentisanog bezsistemskog radikalnog podmladjivanja reprezentacije doziveo fijasko. Posle Makedonije lepo spakuj kofere i pusti nekog ozbiljnog da iscupa nesto sto se iscupati moze, ako vec nije kasno....
p.S. Povedi i onog sto te je doveo, da ipak ostavis neki pozitivan utisak

BLboy

pre 11 godina

Grcka:Bosna i Hercegovina 0:0 Grcka jos prosla dobro, jer su Bosanci fulali par stopostotnih prilika. BiH je trenutno ubjedljivo najbolja fudbalska reprezentacija na Balkanu.. Na nase necu da trosim rijeci.

Tole

pre 11 godina

Srbija je bila ODLIČNA, ali nažalost, kiša je padala, bilo je hladno a i svetlost od reflektora je išla u oči našim igračima tako da smo NEZAŠLUŽENO izgubili a realno trebalo je biti tri- nula za nas!!!

-M10-

pre 11 godina

Sta ovi igraci rade kod kornera?Staju u vozic?Nema ni veze,igramo odlicno,samo fali zavrsni udarac!Sa ovakvom igrom,mislim da nam je bod premalo!

NAJOZBILJNIJE ODUSEVLJEN

pre 11 godina

Zivi bili moci odusevili ste me! Evo kako je komentar napisan na FIFA sajtu:
85' Serbia have registered 19 shots but look to be en route to a home defeat.
Drago mi je da ste do 85 minuta 19 puta sutnuli ka golu, neki put je potrebna i sreca. ZIVI BILI.
ZA MENE JE TRUD NAJBITNIJI.

Mladen

pre 11 godina

Slusaj bre Mihajlovicu, idi ti u tvoj Novi Sad i igraj sam tamo! Igraci ti nemaju pojma ni gde se nalaze ni zasto su na mestu na kome jesu ni sta tu rade! Kako te bre nije sramota, ovo je strasno kako igraju, katastrofa! Podnesi ostavku ako ti je obraz tanji od djona covece, idi dok ista moze da se uradi! Ovo na organizovanu ekipu ne lici ni malo!

Retro.

pre 11 godina

E jadnici zvizdite Tosicu a Bisevac zeznuo oba gola. Vise nikad reprezentacija ne sme da igra u Beogradu, veliki Srbi(Zvezdasi) ostali na nivou amebe. Da se ja pitam igrali bi uvek na strani.
Zar ne vidite da momci daju maksimum, pa ovi su za dve klase kvalitetniji od nas!
Micko ima Stankovica da obori po broju utakmica.
(dels, 12. oktobar 2012 22:18)
Sta pricas ti bre?Bisevac pogresio? A nije Nastasic ?
Tosicu se zvizdi zato sto je bio sebican a ne zato sto je iz Partizana.

Deki-pariz

pre 11 godina

onaj ko vidi 0-3 misliče da NISMO POSTOJALI....onaj koji je gledao zna da smo NAPADAČKI igrali...AKO tako nastavimo NEMA DILEME bičemo medju prva DVA...nemoze isti senario svaki put...igra treba da OHRABRUJE...imamo nesto novo i to je ta svežina

Dominik

pre 11 godina

Vi koji ste zvizdali Tosicu i celoj reprezentaciji na kraju utakmice, vi ste takav olos da je to strasno. Vi ste, bre, glavni razlog sto je ova zemlja u go..ima, ne politicari, vi! Taj deo srpske populacije! Sto vi go.nari napravite, milion pametnih i preduzetnih popraviti ne moze!

Predrag

pre 11 godina

Sve pohvale za maksimalno zalaganje,budimo realni nije nas htelo,a ono zviždanje Tošiću bruka i sramota,ko misli da je mogo više i bolje,taj nema pojma,i nemoj da komentariše,jednostavno nije nam bio dan,toliko promašaja i dominacije a na kraju toliki poraz,ali ja ipak verujem i svi koji su zviždali nisu Srbi,i nek sede kući nego da budu na stadionu

markic

pre 11 godina

Prvo poluvreme smo bili bolji, ali kad nece nece. Pomozi Boze u drugom. Atmosfera osrednja. Predlazem ubuduce Novi Sad, Nis , ili Kragujevac. Beograd nije za reprezentaciju i tacka.

Vlada

pre 11 godina

Au Srbijo iskompleksirana, zaslepljena i zaglupljena klupskim bojama...da li je moguce da neko pljuje Lazara Markovica, decko je nosio tim 70min dok je imao snage, povuka nebrojano puta loptu sa sredine...da li je moguce da cemo ziveti vecno kao zadrti panjevi i mrzeti nesto zasto sto je crno a ne crveno, i obrnuto, bez ikakvog pogleda na realnost....
A dodatna su sramota zvizduci na kraju meca, za 14 klinaca koji su grizli teren, do zadnjeg daha jurili svaku loptu...ne, ovaj narod ne zasluzuje da se iko za njega bori, da mu iko ista da, jer zasluzuje samo ono sto mu se i desava i sta je realnost danas u Srbiji!

Ciro

pre 11 godina

Pa da su 1-0 izgubili pa nekako bi se primilo ... ali primiti 3 komada !!! pa kakva li je ta odbrana ?? !! nemoze jedan tim ici samo na napad ako vec nema odlicnu i solidnu odbranu !!!

nikola_zr

pre 11 godina

Rezultat je skroz nebitan,bitno je to da se momci trude i ima ih po celom terenu. Svaka cast,samo tako nastavite. Belgija je suplja sa svih strana,samo su imali vise srece

Benzema,TOVARI

pre 11 godina

Kakav tim, kakve fudbalercine, saplicu se od sopstvenih nogu, onaj Markovic trci, trci pa padne, a Nastasic sav onako izgubljen u prostoru zeva po terenu dok Djuricic kao da celo vreme bezi od lopte, ma koji su bre ono fudbaleri eto vam ga sad taj vas MLADI TIM!!!

Veljko/Bogdan

pre 11 godina

Kuzmanović , Vidić (vredi ga nagovarati ) , Pantelić , Žigić , Jovanović (naj.igrač Bel. lige ) ,..Krasić ,.. Što Tole ,što ? Što nas uskraćujete ? STO ? OĆEMO A REPREZENTACIJU !!!

Nick- pismeni

pre 11 godina

Pa dajte bre vi dezurni DSovci na ovom protalu sta ste to napravili od nekog dobrog ws- a..?! UZAS.

Evo vec 1h vremena imate komentatore na 103 i NE dajete ni jedan- jedini..

Samo probirate DSovce i fanove Tola KAradjica. E qq koji jad i beda ste.

sanct

pre 11 godina

Bice ovo bolno prizemljenje za komsije iz lepe njihove...
Kad vide kako razbijamo ovu Belgiju...
(NokiJa, 12. oktobar 2012 20:55)

Kako ste ih razbiliii..

Ryber Palunko voli svoj grad!

pre 11 godina

Nije izgubila Srbija, nego tim Fudbalskog Saveza Srbije.
Očekujem da selektor okrivi Beograđane za poraz.
(nisam bio, al` sam zviždao, 12. oktobar 2012 22:36)
Brate, ako ovo želiš pretočiti u peticiju, kaži gdje se potpisuje. U BGD-u sam od '95, ali kada se krenu iživlajvati nad njim, dobijem ubi.... porive kažnjive svim zakonima svijeta.
Hvala Bogu, pa sam došao ovdje, a ne negdje drugdje.

motherfucker johnes

pre 11 godina

Mili Gospode,koji smo mi narod! Čitam komentare i ne verujem! Odmah pljuvanje! Jesmo li mi gledali istu utakmicu? Momci dobro odigrali! Alo bre,pa ovi momci će da leše sve živo za godinu do dve. Nije vam valjalo dok su sa Pižonom igrali kao babe. Ni sad vam ne valja kad ginu na terenu. Nikad niste zadovoljni! Nikad vam ništa ne valja,jel tako pljuvači? Ali bitno da se u sve razumete!

Trsa

pre 11 godina

Svaka cast momcima do 60 min.Vidi se da vise nemaju snage i steta je sto nije iskoriscena bar jedna sansa koju smo imali.Jedina stvar koja ne valja je Zoran Tosic.Igrac kojem treba 1001 sansa da bi nesto pokazao,a da ne spominjemo da postigne go.Miho penzionisi i njega.

danguba

pre 11 godina

Srbija odigrala najbolju utakmicu u zadnjih... ma nemam pojma, ne pamtim bolju igru. Momci su zaslužili aplauz za igru, borbenost i zalaganje do zadnjeg minuta, a dobili su zvizduke na polupraznoj Marakani. Jadno!

Razocaran

pre 11 godina

Steta za propustene prilike, nismo zasluzili da primimo ove golove... Podrska timu i Mihajlovicu! A onaj sto izjavljuje da cemo biti nepobedivi treba da ide u zatvor!
p.s. Nikad vise ne bi trebalo da igramo u BG-u!

Ivan-kg

pre 11 godina

Kako mi je muka ovog Kosova, boze dragi... Ni jednu utakmicu ne mogu da pogledam kao covek..
(neven, 12. oktobar 2012 21:05)
Meni deluje da ti pogrešnu reprezentaciju i utakmicu, i gledaš kada kažeš tako nešto. Meni su mučna 3 komada posle dobre igre u prvom, a ne svoje zemlje.

jugo

pre 11 godina

Super pevači. Miha zaboravio da je ovo takmičenje u fudbalu a ne tv serija gde se traži pevač! Miha bokje zovi vredne momke opet u tim.

viktor

pre 11 godina

mozete da kritikujete ovu decu koliko hocete ali ja sam veceras u prvih pola sata utakmice imao utisak da gledam Holandiju iz najboljih dana, brzo pozrtvovano, smekerski,da su dali dva gola iz cetiri odlicnhe sanse sad bi ih dizali u nebesa. Miha ima viziju,ima mlad tim koji moze da igra narednih 10 god u ovom sastavu i ubedjen sam da ako ne u ovim kvalifikacijam onda u sledecim ima da gazimo redom bez obzira s kim igrali. jos malo iskustva,snage i samopouzdanja i ovaj ce tim biti jedan od najboljih koje je ova zemlja ikada imala. nemojte ove klince pljuvati bar se posteno bore a ne kao prethodni timovi sa istrosenim poluzvezdama koji su se jedva vukli po terenu. ovi klinci ginu za dres koji nose i to treba postovati.

Komentar

pre 11 godina

Svaka cast na igri. Ovo lici na fudbal. Mihi kapa dole. Malo srece je falilo da bude 3 za nas od pocetka. Samo napred i bice extra.
Do pre par meseci smo licili na nasa javna preduzeca.

djole

pre 11 godina

Jeli ovo Brazil,Spanija ili je Srbija?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (123, 12. oktobar 2012 20:46)
Da, Spanija i Brazil redovno gube po 3:0 :)
Znas, ovih prvih pola sata je bilo lepo za oko, ali tamo smeju da igraju samo reprezentacije ciji igraci imaju snage za svih 90 minuta takve igre, stalni presing na odbranu Belgijanaca. Nasi su u zadnjih pola sata prestali da disu! Eto zasto Mihajlovic ipak nije za ozbiljnog trenera.

noblica

pre 11 godina

steta sto su tosic i markovic ovoliko sebicni-bas steta! nek se ugledaju na tadica,taj decko je mozak ovog tima.nastasic bez greske,bisevac krivac za gol(suboticu fali jedan ramadani da bi igrao),svi ostali dobri,lepo smo igrali ali to forsiranje(stojketa,micka,makse,markovica,scepovica)ima da nas skupo kosta. po meni bi trebalo da se pozove jankovic iz djenove,ali kvalifikacije ce pokazati ko je i koliko dobar! teren je jedino merilo!

srbija

pre 11 godina

bravo srbija..dobro ste podrzali reprezentaciju nije vas bilo ukupno 1000 gledalaca sve sto je doslo ...doslo je iz republike srpske banja luka prijedor laktasi derventa doboj modrica bijeljina brcko nevesinje trebinje..dokazali smo da mi iz r.srpske volimo vise srbiju nego vi sami sto je volite vama je bitno da vi zvizdite ...sini dovedi reprezentaciju u bilo koji grad u srpskoj samo jedan trening da odradis imat ces 20000 gledalaca i motiv da radis dalje vole te srbi iz republike srpske

Idemo plavi!!!

pre 11 godina

Samo napred momci, nego, ne svidja mi se ta crvena boja, vise ne mozemo da vicemo "plavi, plavi", a i mnogo lici ne Engleze, najantisrpskiju naciju koja postoji (ne racunajuci Ameriku, to je mesavina svacega, oni i nemaju svoju naciju). Voleo bih da se vrate plavi dresovi, ako je to ikako moguce.

Milan

pre 11 godina

Ovako, igra je tu, odbrana evidentno nije dobra, ali golman je katastrofa. Nista sem suteva iz mrtvog ugla nije odbranio.

Sto se tice Beograda tu vise nema nikakve dileme, kraj. Na pola sata pre kraja oni zvizde ovim momcima!? Mi nismo narod, mi smo stoka. Prave nacije ospracaju svoje ljubimce aplauzima i kada izgube, ako su se trudili, a ovi momci su se veceras i te kako trudili. Sram te bilo Beograde!

slav_onac_

pre 11 godina

susjedi niste li se vi smijali hrvatskom bodu u Belgiji prije manje od mjesec dana? Jeste sad shvatili da je Vels bio u šestom šeširu za izvlačenje grupa?

Nenad

pre 11 godina

Nadam se da ce posle utakmice sa Skotskom u Nisu u martu sledece godine, nas FSS doneti konacnu odluku da se i velike utakmice igraju u Nisu,a naravno i u Kragujevcu, Krusevcu, Novom Sadu, Uzicu,a sto da ne i u Banja Luci samo ne u Bg... jer se tu navuklo neko prokletstvo.
Znam da je padala kisa i da su skupe karte, ali da se utakmica igrala u Krusevcu na primer, i po kisi bi doslo 10.000hiljada pravih navijaca Krusevljana i ostalih Carapana koli bi napravili urnebesnu atmosferu
Iako sam Nislija,znam da bi Carapani napravili CUDO, a to ce se vec videti u utorak protiv Engleske.
Posle svih ovih rezultata, ako nastavimo da igramo u Bg,bice oko 5000 navijaca i to uglavnom iz republike Srpske, a Bg navijaca nece biti nigde, oni ce biti negde po splavovima ili na tekmama Titovih blizanaca

simokaze

pre 11 godina

Pa gde bre Srbija dobra...Jesmo li mi gledali istu utakmicu???Ova reprezentacija je sramota za drzavu...Nije njima mesto na terenu,nego u rudniku!!!

sepaliamat1000

pre 11 godina

niste igrali loše,ali objektivno Belgija je prejaka za vas...
P.S.
neće vam biti nimalo lagano u Zagrebu !!! radujem se dobroj utakmici !!! pozz iz Zagreba :)))

Stefan

pre 11 godina

Pokazalo se jos jednom da je fudbal igra koja nemoze da se igra bez napadaca,da ga j... nemoze.Mislim da Scepovic,Lekic,Ignjovski pa cak i Zoran Tosic ne treba vise da dobijaju poziv za reprezentaciju,bilo bi puno bolje da je od starta umesto Tosica zaigrao onaj Stevanovic,ono sto je Bambi promasivao ne promasuju ni igraci u nizim ligama.Zao mi je samo selektora Mihajlovica sto je covek sav pokisao i videlo se koliko mu je bilo stalo da pobedimo,pamet u glavu Sinisa i za sledece akcije obavezno zovi Djurdjica.Samo pobedite Hrvate sledece godine dva puta,pa nemorate ni da se plasirate na SP sve ce vam biti oprosteno.

dule

pre 11 godina

Au kakav propust linijskog i glavnog sudije kod zadnjeg gola. Ej bre pa ja sam video da je ofsajd, reko on se okrece ka onom belgijacu da mu da zuti a covek lagano pokazuje centar. Dal ce nekad sudjenje da ide na nasu vodenicu kad smo domacini, barem jednom to da dozivim...

MrMare

pre 11 godina

Sad ce drvlje i kamenje po reprenzetaciji....prozivacete i selektora....a momci su stvarno ljudski igrali..batalite kritike..poslije bitke svi smo djenerali......ovo se jednostavno desava u sportu....budes bolji a deklasiraju te...sta ces,to je zivot...imate veoma dobru i perspektivnu reprenzetaciju....nadam se da ce se naci na SP-u..
Veliki pozdrav od Crnogorca.....

shora

pre 11 godina

Cudniju utakmicu nisam skoro video... da l' je zbog kise ili cega vec... Iako smo kao bili bolji izgubili smo, i molio bih ove likove da ne dosadjuju sa komentarima tipa 'prizemljenje' i slicno jer Belgija svakako ima kvalitetne pojedince, ali realno nisu nas razbili igrom. Neshvatljiva greska kod prvog gola, fuserski gol... Nadajmo se da ce biti bolje u nastavku kvalifikacija.

jedan od selektora

pre 11 godina

pitanje za selektora da li tošić makar na treningu doda neku loptu iz prve!? jer na ove tri utakmice uvek se prvo okrene oko svoje ose pa malo u nazad pa malo napred pa je prebaci na desnu onda se seti da ne zna desnom pa je vraca na levu... o boze!!

iggy

pre 11 godina

Postoje mali i veliki klubovi kao i male i velike reprezentacije. Mi smo mali i NIKAD necemo biti veliki. Igra koju smo danas prikazali odlika je malih. Ti mali su veciti luzeri, tu i tamo bljesnu, ali se ubrzo vrate u misju rupu gde im je i mesto. Uvek se nadaju da ce postati veliki, ali je to nemoguce. To su nasi fudbaleri, uvek bili i bice. Ti veliki su - nasi vaterpolisti, odbojkasi, kosarkasi iz generacije devedesetih, sampioni kao sto su Novak ili Cavic.

Flynn

pre 11 godina

Nekome ce sad moj komentar delovati kao "kiselo grozdje" ali nije tako. Ja sam se odrekao reprezentacije kada sam do kostiju promrzao na onom ruznom JNA protiv Estonije gledajuci kako se Stojkovic i Lukovic sudaraju oko lopte pred 3. gol Estonaca. Zao mi je samo ovaca medju kojima su i neki moji drugovi koji nemaju leba da jedu ali su odvojili poslednji dinar i otisli na istok. Eto, i da nema kise, opet su kao pokisli. Toleta Karadzica zato boli uvo, a vi mu davajte podrsku. Stadion je trebalo da bude jos prazniji.

Mad4Red

pre 11 godina

E pa ovako, žao mi je što nismo iskoristili šanse u prvih 15 min. jbg da smo poveli 1-0 i to je to kraj, al sportska sreća nam je večeras okrenula ledja, ne pobedjuje uvek onaj koji je bolji nego onaj koji da gol, ja verujem u ove momke biće ovi momci će biti pravi treba vremena, Marković trčao 70 minuta, Stevanović za Tošića izmislio loptu, Ivanović kapitenski, aa fali nam špic kao lek je*emu špica biće bolje sa Makedonijom...

zoran

pre 11 godina

Engleska - San Marino i Vembli rasprodat. Srbija - Belgija, Beograd...2 miliona ljudi i ne mzoe da se skrpi 40.000 ljudi...Beograd treba precrtati kada je reprezentacija u pitanju.

Dobro igraju, ali nema shpica...nema ko da postigne gol i to je to....hajde da vidimo sa Shcepovicem, evo sada je ushao u igru...

vlajko

pre 11 godina

ipak je ovo realnost a ne 6:1,protv velsa..kvalitet tima je iz dva šuta dati gol a ne imati 50 promašaja,,svaka čast za borbu ali to je nedovoljno.neverujem da ovaj tim moze bolje od trećeg mesta u grupi,voleo bih da grešim...Mihajlović kao igrač bio je legenda,kao trener neverujem da će imati puno uspeha..

ljuba_93@yahoo.com

pre 11 godina

Naravno, poluprazan stadion, a sad ce i zvizdanje. E Beograde bruko.
(Milan, 12. oktobar 2012 20:27)

Pa sto nisi dosao da popunis stadion nego tu bacas kritike na netu strasno

Patuljasti snaucer

pre 11 godina

Jasno je da se necemo kvalifikovati, ali vaznije od toga je da se stvori jedna nova, dobre generacija. Mislim da smo na dobrom putu ka tome. Zadovoljan sam borbenoscu tima, nedostaje kvalitet na sredini, ali i neko dobro resenje u napadu. Zvucace cudno, ali ja nisam nezadovoljan. Mnogo bih voleo da cujem sta Tole ima da kaze

istoricar istorijevski

pre 11 godina

Mislim da je vreme da osvojimo svetsko prvenstvo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nostradamus, 11. oktobar 2012 19:22)
ovi Belgijanci su se bas ufurali treba ih spustiti na zemlju
(Hz - Sa, 11. oktobar 2012 19:44)
Kada vidis hrvate kako komentarisu Srbiju to ti je znak da nas se plase, veoma :)
Mene recimo hrvatska uopste ne zanima jer je Srbiji jedini rival u grupi Belgija
(pfc, 11. oktobar 2012 20:18)
Grupa nikad lakša.. Pregazit ćemo je ko plitak potok..
(MikiCool, 11. oktobar 2012 21:32)
Kockasti,sta cete na nasim vestima? Uplasili ste se,a.Zavrsicete kao treci u grup.Imate kvalitetne igrace,ali vam je u savezu rasulo,svi bojkotuju sve.Videcete kako ce Makedonci da vas napune.
SRBIJA DO RIA !!!!!
(Srbenda, 11. oktobar 2012 23:48)

astrica1.7cdti

pre 11 godina

svaka cast mladim momcima(koji su zeljni dokazivanja)bez obzira na rezultat,samo se pitam gde su:Subotic,Krasic,Kuzmanovic,Jovanovic

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 11 godina

Ima tu lepih poteza,talenta,želje ali fali nam na žalost pre svega snage,iskustva i još nekih igrača da bi igrali na SP u Brazilu.Za dve godine biće to verujem sasvim druga priča,pa ih zato treba podržati i rezultat će sigurno doći vremenom!

Do pobede...

pre 11 godina

Eto,odigrali smo perfektno poluvreme i primili gol,pa ti Mihajlovicu i dalje nemoj da pustas Subotica u igru...Daje nam igrac gol izmedju dva stopera...Ali nadam se preokretu do kraja jer smo duplo bolji od ovih nazovi bejgijanaca...

dels

pre 11 godina

E jadnici zvizdite Tosicu a Bisevac zeznuo oba gola. Vise nikad reprezentacija ne sme da igra u Beogradu, veliki Srbi(Zvezdasi) ostali na nivou amebe. Da se ja pitam igrali bi uvek na strani.

Zar ne vidite da momci daju maksimum, pa ovi su za dve klase kvalitetniji od nas!

Micko ima Stankovica da obori po broju utakmica.

duledudule

pre 11 godina

Engleska - San Marino i Vembli rasprodat. Srbija - Belgija, Beograd...2 miliona ljudi i ne mzoe da se skrpi 40.000 ljudi...Beograd treba precrtati kada je reprezentacija u pitanju.
Dobro igraju, ali nema shpica...nema ko da postigne gol i to je to....hajde da vidimo sa Shcepovicem, evo sada je ushao u igru...
(zoran, 12. oktobar 2012 21:49)
jel znas ti kolika je prosecna plata u srbiji?veruj mi decko,ljudi gledaju sta ce sutra i kako da prezive,a ne da bacaju crvene za glupost.realno bespotreban trosak...a i bilo je dosta ljudi vala...

Robert

pre 11 godina

Srbija igrala, Belgija zabijala! Još jednom se pokazalo da su iskustvo i sreća dobitna kombinacija..Srbiju nije htio gol i gotovo! Možete biti ljuti na koga god hoćete, ali niste imali sreće..možda vam se sreća osmjehne u sljedećoj utakmici...Pozdrav iz HR.

medolinos

pre 11 godina

ajde sad svi tu sto se busate malo mir...jedan poraz,tezak ali ne zasluzen!a vi sto spominjete Brazil i nabrajate igrace,da vas pitam sta su nam ti isti vise pruzili i sta vredi da idemo u Brazil ako nemamo ekupu,polako malo strpljenja ..i ti Belgijanci prave ekipu godinama...
Miha ne daj se,samo napred,jedino da ode onaj Tole....i bice vec bolje.

bič božiji

pre 11 godina

mi smo izgubljeni u vremenu i prostoru i nikako da naučimo da se utakmica igra od početka do kraja,a ne primiš gol i padnes!sada cemo da se vadimo kako smo mladi neiskusni itd!pa nemci su na euro 2012 imali prosek 24god,to je iskusna ekipa?jesu se zalagali 50min i promašili 3-4šanse,ali zapamtite rezultat se gleda i posle 20god niko neće reći šta smo promašili,već kako nas je belgija razbila 3-0!a u makedoniji nemamo šta da tražimo,o hrvatima i ne razmišljam,jer smo daleko od njih!! samo sreća da nas pogleda!

nikola

pre 11 godina

nek nam je sa srecom ali ne shvatam da bisevac igra a subotic sedi na klupi,isto vazi i za tadica i markovica ali nema veze samo da dobijemo ko god igrao.NAPRED SRBIJA !!!!!

VanBasten

pre 11 godina

I sta sad reci??? Dodjemo do 16 metara i onda - nista!
Samo neka idu na casove hora kod Cece,Karleuse i koje kakvim pevaljkama, i neka se duvaju u grudi da su u poslednjih 3 godine pobedili Vels!
Srbija NE IGRA fudbal od poslednje utakmice klalifikacija za SP 2010 kad su pobedili Rumuniju u BG. Tacka.

Kum

pre 11 godina

Momci trce svaka im cast. Malo su "zeleni" i naivno prokockaju odlicne prilike ali nismo zasluzili da gubimo sa 1:0 posle 45 min. i pored ovakvog rezultata ja sam za sada zadovoljan. Bez kompleksa,borbeni ali fer. Tako se igra fudbal.

NOVA PAZOVA

pre 11 godina

e, ovo je nesto gde izgorim ... igras odlicno a, gubis ... e jbg ... prava otvorena presing igra, momci borbeni nema sta da se zameri ... Gol greska Bisevca al dobro ... licno verujem da ako ovako nastave rezultat moze lako da se preokrene ... AJMO MOMCI .. AJMO S R E C O ... gde si ???

gorango

pre 11 godina

"Puki" ti si se rodio prizemljen! Nije ni pocelo a vec prosipas defetizam u stilu Bice lose, mi smo uzas, drugi su bolji, kuku nama... Ako si vec toliki negativac iskljuci taj internet i zivi u mraku koji ti toliko odgovara.

Napred Srbija!!!

Veljko/Bogdan

pre 11 godina

Treba samo Bata Toleta nagovoriti da pozove A reprezentaciju, umesto ove kombinacije mlade reprezentacije i selekcije Novinara :) .

igorbgd

pre 11 godina

Ma sve je ovo nebitno, rezultat je u drugom planu, bitna je igra. Uostalom, zar nije nedavno M.Mišković iz ruku prepodobnog Toleta dobio dres sa desetkom na leđima junačkim, a i selektor ga izgrlio baš bratski. Uvek su mi jaki utisci sa tekme kod nas kada je kiša. Šačica "fudbalskih radnika" sedi u loži koja je jedina natkrivena, a ostatak publike kisne li kisne, a kiša kao iz kabla lije. A i ta kiša me nervira, umesto da natopi žedne njive, ona pada baš sada. Još nam ostaje da zovemo Vladike Pahomija i Filareta da učine nešto, da to urede, pa da pada kada treba, a da Sunce sja kada treba. Ovako radi ko šta hoće.

Razjapurena pohovana tikvica

pre 11 godina

Najlakse je iz foteljica i krevetica, a uz to kad je i zavrsena utakmica, pljuvati, smejati se i biti "selektor". Poraz boli, ali sta da se radi, to je fudbal. Idemo dalje. Pogledajte reprizu bar prvog poluvremena, i videcete kako smo dobro odigrali i koliko sansi smo imali. Cestitke Belgijancima.

pavle

pre 11 godina

kako god da se ovo završi (54. min.) puna podrška ovakvoj reprezentaciji Srbije. Malo odbrana da se dotera, malo iskustva i biće to dobro.
Idemo do kraja!!!!

eee

pre 11 godina

Samo sam procitao sastav, i shvatio... Sastav sa dva zadnja vezna (Srpski specijalitet)!
- Napascemo Belgijance = Dva zadnja vezna = Igramo na kontru!
- Gubimo 0:2 = Jurimo rezultat = Izlazi Tadic (jedini kreativac koji zna da prosledi loptu), ulazi Lekic (klasicni napadac) = Ko ce nasim napadacima proslediti loptu = Totalno neozbiljno!
- Sus. nema igre sa dva zadnja vezna!
- Doveidte NEMCA ili SPANCA za selektora, pa da se necemu i ponadamo!

lala

pre 11 godina

Bice ovo bolno prizemljenje za komsije iz lepe njihove...
Kad vide kako razbijamo ovu Belgiju...
(NokiJa, 12. oktobar 2012 20:55)
evo, prizemljili se mi iz lepe naše :D

n

pre 11 godina

Nekoliko stvari je odlucilo ovu utakmicu.
Prvo, prevelika euforija pre utakmice(tako tipicno za nas).
Drugo,neiskoriscene sanse(isto, uvek stara prica)
Trece,Mihajlovic nije trebao da menja formaciju i izvodi Djuricica, kad je on izasao, posle toga vise nije bilo igre.
Cetvrto,i mozda po meni najvaznije, da je reprezentacija igrala u bilo kom drugom gradu ja mislim da bi pobedili ovu utakmicu. Po meni je neverovatna stvar da je nocas vise bilo navijaca iz Republike Srpske nego iz Beograda. Neka igra reprezentacija u Novom Sadu,Krusevcu,Nisu nemojte vise u Beogradu molim vas.
I jos nesto,svaka cast Bisevcu ali mislim ipak da je kriv kod prvog gola i bolje da igra Subotic umesto njega.

Soko

pre 11 godina

Srbija je igrala bas kako nazovi navijaci traze napadacki pozrvovano da je igrala zatvorenije osvojila bi bod nemogu da shvatim zasto se bunite stalno to trazite a sto nemaju ocekivani kvalitet a u cemu to imamo kvalitet pa da bi fudbaleri bili posebno.

Mislilac

pre 11 godina

Odlicno igraju rezultat nije vazan ... imamo makar svetlu buducnost sigurno!!! SVAKA CAST SAMO NAPRED!!!!!


sto se tice marakane ipak mislim da je bolje prepustiti nekom drugom gradu da se igra jer opet ne svidja mi se ambijent na tribinama toliko

moonwalker72

pre 11 godina

znam da ce neko reci da smo blato,ali iskreno, ja sam prezadovoljan, od Antica nisam osecao kod njih ovakav naboj, a priznajmo, ovo su klinci, vecinom(ja sam mator), napred momci, i belgiju smo dobili u briselu davno 2 0, a tada su tek pravili tim...i mi sad pravimo tim, ovi momci izgaraju!

Steva

pre 11 godina

A sad ulazi Scepovic, Ramadani je srecan.Nego otkud Aca zna odakle dolaze Zviduci.Kad je Tosic izvizdan iskljucivo zbog lose igre...

dule

pre 11 godina

Steta, rezultat nije oslikavao stanje na terenu. Dve greske Bisevca i dva gola, ne kazem da je on los, odigrao je solidno. Nismo imali srece od pocetka meca, da je onaj sut Tosica usao mislim da bi bila drugacija slika. Najbolji deo ekipe nam je zakazao, odbrana. Ne razumem ove sto prozivaju Micka i Markovica. Obojica su odigrali dobro veceras... Falio nam je taj jedan gol, valjda ce ga dati do kraja iako izgubimo.

Grofovija ljuta

pre 11 godina

Uzas, kakve mi napadace imamo... U rangu San Marina... Sve taraba do tarabe. Eeej cuj Scepovic igra. Ma koga vi folirate... Levat do levata, a ja sam i najveci kad vas gledam... Molim vas da neko objasni zasto je ta spodoba od fudbalera u reprezentaciji???

dusan

pre 11 godina

Igra macke i misa.Ocekivana pobeda Belgije.Nasi su na pocetku utakmice previse poleteli ali usledilo je brzo prizemljenje.Zasluzena pobeda Belgije.

Banja Luka

pre 11 godina

Tesko je bilo sta reci poslije ovakvog poraza. Za sve koji se pitaju otkud Stevanovic, Scepovic, Mijailovic u ekipi dovoljno je reci da im je menadzer Ramadani. A sto se tice igre ja sam potpuno zadovoljan prvim poluvremenom ali utakmica se igra 90 minuta. Velika steta sto na pocetku nismo dali gol, jer vjerujem da bi sve bilo mnogo mnogo drugacije. Bisevac jako los, on je kriv za prvi i drugi gol, Tosic takodje, morao je barem nesto da pogodi, u najgorem slucaju da sutira po golu. Jesmo izgubili 3:0 ali meni ova utakmica daje nadu u bolje rezultate u buducnosti.

Nexus

pre 11 godina

Bitno je da znaju himnu da pevaju. Miha vreme je da se zahvalis i odes nekom drugom da prodajes demaogiju. Fudbal je nauka ti nisi isao u skolu.

Vlado

pre 11 godina

Bisevac i Nastasic u postavi kao i Mijailovic, Subotic na klupi pored jos mnogih Mihajlovicevih bisera, rezultat samim tim ocekivan. Dobro je da smo spusteni na zemlju nakon demolaze skromnog Velsa, zaista smo se bili silno digli . Tuzna, ali u ovom momentu realna cinjenica je da cemo se boriti za poziciju broj 3 i da Brazil ostaje samo san.

Djura

pre 11 godina

Realna spika je da smo mogli da damo 2 gola u prvom..to sto nas nije htelo(ili ne znamo) nije Sinisa kriv....jedino mu zameram sto nije Alena u prvu stavio..inace Belgijanci su navikli da igraju po ovakvom vremenu..njima je svako drugo kolo po kisi..i da se ne lazemo..imaju brdo pojedinaca koji su za 2 klase bolji od nasih igraca...i ovog Scepovica izbaciti..relano ne zna decko! pogubljen je..i za kraj treci gol je iz ofsajda, tako da sve u svemu 2+.. bice bolje protiv Makedonije...

Po zasluzi

pre 11 godina

Sta bre branite Tosica , ja sam mu prvi zvizdao, pa decko je 3 pauta promasio 1 na 1 i jos nebrojano puta nije hdeo da doda loptu saigracima.
Zapitajte se zasto niko nije zvizdao Djuricicu kad je izlazio iako mi se cini da nije nesto odigrao.

NICK PRASCATON

pre 11 godina

Grcka:Bosna i Hercegovina 0:0 Grcka jos prosla dobro, jer su Bosanci fulali par stopostotnih prilika. BiH je trenutno ubjedljivo najbolja fudbalska reprezentacija na Balkanu.. Na nase necu da trosim rijeci.
(BLboy, 12. oktobar 2012 22:52)

Tako ste vi i za Maribor govorili,da su najjači u ex yu,pa ispalo da ipak nisu.

pedja

pre 11 godina

uci ce valjda neka. Napred Srbija!
Uvak cu da navijam za Srbiju, bez obzira na ovo sto rade. Evo jednog linka, pa koga ne mrzi moze da pogleda i da uporedi sastav reprezentacije sa listom ove menadzerske agencije
http://www.transfermarkt.de/en/lian-sports-gmbh/details/berater_13.html

Krivokapic

pre 11 godina

Izvucicemo nereseno, ali bice gusto. Ako pobedimo ovu, onda svaka cast. Belgija ima dobre igrace i mislim da su favoriti u grupi.

Stiropon

pre 11 godina

Nije loša igra, al' fali nam jak špic, poput Žigare. Da je par godina mlađi, mnogo bi se bolje uklopio u ovu ekipu, nego u onu u kojoj je igrao.
Inače, sa svim iole jačim evropskim reprezentacijama van istočnog bloka mi kod kuće odigramo 1:1, pa će verovatno biti i ovde tako.

slavko licno

pre 11 godina

Gledamo čas modernog fudbala od prosečne evropske ekipe!Gde smo mi? U Srbiji zabraniti ovu igru,jer nikada je nećemo naučiti!!!

David Pantovic

pre 11 godina

Nije bitno kako igras dobro iLi lose vec da li pobedjujes iLi ne!!!! Mi ocigledno nikako ne mozemo da budemo dobar tim, a imamo zvezde u timu!!!

Nebojsa

pre 11 godina

Ima sanse da od ovog tima bude nesto, ali za vec sledece prijateljske a kasnije i u nastavku kvalifikacija zvati Djurdjica, Filipa Djordjevica i moliti Vidica da se vrati. Dosta vise Bisevca, Djuricica, Scepovica

nikola

pre 11 godina

stadion do pola ispunjen,publika pozorisna,opet najmanje beogradjana,sramota!repka da ide iz glavnog grada.sto se tice igre dobro do 50 min.vidi se da nema iskustva jer miha pravi u21 repku,ja licno nereazumem zasto nema mesta za boska jankovica i kuzmanovica,najbolji su u svojim timovima a nisu ni matori,trebaju nam takvi igraci jer se videlo da kod 0:1 nismo imali takve igrace koji bi mogli da preokrenu rezultat a alen stevanovic i marko scepovic to sigurno ne mogu realno a i nije mi jasno kako to da subotic sedi na klupi a bisevac igra

THE DREAM

pre 11 godina

Tole : " nepobedivi smo ",jeste ti i tvoji jataci,0 3 ružno izgleda i nije realno ali to su kvale zbrajaju se samo bodovi,mislim da je ovo zbogom Brazil a i realno i Hrvatska i Belgija su bolji timovi a Beogradu da se zahvali na domaćinstvu,bruka je to...

F__i R______i

pre 11 godina

Nije sve tako crno. Momci su se borili, a i Markovic, Mijailovic i Scepovic polako ispunjavaju kvote utakmica u reprezentaciji.

Dosta bre vise vas kojima je draze da pljujete po nekom nego da podrzite momke....

pre 11 godina

Zoran Tošić i Lazar Marković su toliko držali loptu u nogama i usporavali našu igru da su obijica zaslužili zvižduke.
Tipični predstavnici zastarele srpske fudbalske škole, koja forsira priglupe fudbalere koji nisu u stanju brzo da odigravaju i da se oslobađaju od lopte, već dave i loptu i publiku.
Sa druge strane, Tošić uopšte nije kriv za promašaje jer je bio prinuđen dva puta da šutira desnom nogom iz trka, jer ga je selektor stavio na desnu, umesto na levu stranu.
(zvižduci su potpuno opravdani, 12. oktobar 2012 23:37) Da li je moguce da si Markovica prozvao za vecerasnju igru? Decko je pored Ivanovica bio ubedljivo najbolji na terenu i nije ni malo zadrzavao loptu. To sto ga pljujes, to ti je po navici, bas kao sto ja pljujem malog Micka, mada sam veceras imao vise razloga od tebe... A sta je sa Tadicevim zadrzavanjem lopte, a sta je sa Djuricicem koji kao s Marsa da je pao, a sta je sa Kolarovim koji kako je pipnuo loptu oni dodju u gol sansu... I na kraju, zvizduci su totalno neopravdani i tacka. Taman da je bio najgori na terenu, a nije. Jos te nije sramota da tvrdis kako je zvizdanje bilo kom reprezentativcu opravdano i to u utakmici u kojoj su svi dali sve od sebe.

ali realno je realno

pre 11 godina

Komsije su pokazale da su dobra ekipa i svaki objektivni ljubitelj nogometa bi trebao da ima bar malo simpatije prema njima, ali realno mi nismo objektivini i realno imaju jedne od najruznijih dresova u povijesti ove igre.

Maggie

pre 11 godina

Mi smo uvek bili baksuzi. Tek je skoro poluvreme, naravno da zelimo svi pobedu, ali ne mogu, a da ne primetim da mi nikad nismo bili reprezentacija koja ume da iskoristi neiskoriscene sanse protivnika (slucaj "Orlica") i da uvek bivamo kaznjeni kad svoje sanse ne iskoristimo (za sada slucaj "Orlova"). Ipak, nadam se i verujem da cemo pobediti, jer smo bre bolji. Napred Srbija!!!

Jah

pre 11 godina

Markovic, Scepovic???? Ala menadzeri rade svoj posao. Nista od ovog naseg fudbala dok ne odu Tole i kompanija (naravno i da se iskoreni mafija)
Kakva drzava takav i fudbal

Neu Perlach

pre 11 godina

Sinisa Mihajlovic je dan-danas u "svetskoj fudbalskoj reprezentaciji" Bad boysa - zlih momaka...To se moze videti na youtube. Srbija je osudjena da naseda ovakvim tipovima.

attomic

pre 11 godina

Hahahaha..sta rekoh danas? Ma to su jazavci bez talenta..ne vredi ih gledati. Al najjaci ste vi na komentarima.,rasturicemo belgiju,jaci smo,bolji..ahaha..bruka

Aron

pre 11 godina

Srbija jeste izgubila i to zasluženo Belgija je imala više šansi, ali je Srbija bila dominantna prvih 50 min a zatim je Belgija bila bolja do 70 min a zatim Srbija opet zadnjih 20 min. Ovo pokazuje da su naši fudbaleri bili motivisani, imali više inicijative i nisu se predavali do samog kraja. Oni su igrali ofanzivno,nisu igrali čekalicu,nisu se predavali kao raniji timovi, to je i rizično i hrabro. Danas prosto nisu imali sreće ali ako nastave tako isplatiće im se,puna podrška našim fudbalerima.

Dusan L.

pre 11 godina

Ako je istina,19 puta sutnuti prema golu i ne dati nijedan, onda mi nismo ni za domacu ligu a ne za SP.
Igrali 25 min.,nisu dali gol,posle toga crkli i to je to.
Taktika,koju niko ne koristi.

Nenad rs

pre 11 godina

Ispustiti Stevanovića iz ekipe to je kriminal momak će biti nosilac ekipe u Bosni sve u svemu Srbija nema napad a Kompani je dokazao večeras da je klasa od igrača.ps.Marakana nije bila ni blijeda kopija neosvojive tvrđave.

SRBIJA

pre 11 godina

ljudi ne budite okrutni,po meni cisto neiskustvo i manjak srece odlucili,ma nisu oni tako dobri...mladi smo jako i to mi se svidja,pustite da napreduju momci...isto tako nejasna mi je taktika u odbrani sa onim ofsajd zamkama, nijedna nije uspela,i otkud to protiv tako hitre i brze ekipe...bice bolje,videcete,ja sam ubedjen da idemo bar u baraz,trebalo nam je malo otreznjenje,i zaista mi nije jasna odluka da scepovic igra u napadu,ima toliko kvalitetnijih momaka na poziciji spica...stevanovic dobar s kroz...

steva

pre 11 godina

nije mi jasno ovo u tekstu, kako to mi smo ostali bez snage u zadnjih pola sata, a oni dali 2 gola iz kontre ... pa koje to kontre, ako smo mi pali??

svi se uvatli za sinišin komentar na brzinu posle utakmice ...

NICK PRASCATON

pre 11 godina

zamolio bi selektora sinisu da poslusa moj savet samo u jednom mecu..taj mec je onaj koji cemo igrati protiv hrvata na domacem terenu..to je utakmica koju moramo pobediti..moj savet je da sastav bude sledeci:
stojkovic,vidic,ivanovic,kolorav,basta,krasic,jovanovic,stankovic,tosic,zigic,pantelic..kako god zna i ume nas selektor mora da skrpi ovakav tim
(iskusni, 13. oktobar 2012 11:37)

Tako je,slažem se.To će biti dosta za 0:2,da ne bude baš 0:3.

dekinjo

pre 11 godina

mozete da kritikujete ovu decu koliko hocete ali ja sam veceras u prvih pola sata utakmice imao utisak da gledam Holandiju iz najboljih dana, brzo pozrtvovano, smekerski,da su dali dva gola iz cetiri odlicnhe sanse sad bi ih dizali u nebesa. Miha ima viziju,ima mlad tim koji moze da igra narednih 10 god u ovom sastavu i ubedjen sam da ako ne u ovim kvalifikacijam onda u sledecim ima da gazimo redom bez obzira s kim igrali. jos malo iskustva,snage i samopouzdanja i ovaj ce tim biti jedan od najboljih koje je ova zemlja ikada imala. nemojte ove klince pljuvati bar se posteno bore a ne kao prethodni timovi sa istrosenim poluzvezdama koji su se jedva vukli po terenu. ovi klinci ginu za dres koji nose i to treba postovati.
(viktor, 12. oktobar 2012 23:28)

Da li je moguce da je neko lupao minuse na ovaj komentar?

Nemanja

pre 11 godina

Stvarno smo igrali dobro. Ja sam bas prijatno iznenadjen... Nazalost iz njihove druge sanse smo primili gol, dok nasi nisu realizovali 4-5 dobrih sansi... Ali mozemo da damo gol u drugom poluvremenu sigurno...

lex

pre 11 godina

alo ljudi usao je Scepovic!!!!!!!!!!!! jel ovo nas neko zeza??? pa covjek ne bi mogao u postenoj zemlji ni trecu ligu da igra... ovdje ga guraju u nacionalni tim a ja treba da navijam. sramota.

Milorad

pre 11 godina

Jahahahaha - izvodi Tadica i Tosica, dvojice od jedine trojice koji su ginuli na terenu i pravili kakve takve akcije i uvodi Lekica i Scepovica. AAAAhahahaha ZNACI KOMA!!!

Sercan

pre 11 godina

Momci igrali ste za pohvalu. Sigurno da postoji misljenje da Subotic treba da igra i da mozda Šćepa nije za prvu postavu, medjutim dobro je te ja nisam selektor.
Zelim vam sve najbolje u daljim kvalifikacijama i da budete složni kao do sada.

Pikinezer

pre 11 godina

I sta sada?Pa nista propusticemo jos jedno veliko takmicenje i nikom nista...za bolje i nismo,rekao sam jos danas da necemo dati gol i nazalost bio u pravu......vazno da je Tole rekao da smo nepobedivi...sto se Belgijanaca tice,imaju zaista jaku reprezentaciju i igrace vaznu ulogu u Brazilu...

Dragan

pre 11 godina

Halo momci, izgubih zivce ovde pored racunara... Fudbal se igra zato da se da gol a ne da nam protivnik 3 puta predje centar i da tri gola, a mi promasimo 5-6 sansi. "Tko kani pobijediti ne smije izgubiti" da parafraziram likove iz Alan Ford-a. Verujem u ove mladice i u Sinisu !!! Ali, trenutno su Hrvati bolji od nas, oni ne mase svoje sanse, oni daju golove. Daj Boze da gresim.

Filip

pre 11 godina

Sve u svemu igra je bila dobra,borili su se momci sve do drugog primljenog gola,i onda su pukli...Imam dve zamerke na selektora..Prva,naravno Subotic podhitno u prvu postavku!Druga,nauciti Tosica da ima i desnu nogu i da pocne da je koristi...Inace,nadam se da ce nas sreca malo vise pogledati u narednim utakmicama ...Poz

manuginobili

pre 11 godina

Umjesto da vodimo sa 3:0 nakon pola sata,mi gubimo 0:1...fudbal je cesto okrutan,ali je i pravedan-ne iskoristis svoje sanse-izgubis,jer ako iz onakvih sansi nisi u stanju da zabijes gol onda i treba da izgubis,a to se na zalost i desilo veceras...zao mi je ovih momaka jer niko ne moze reci da se nisu borili i dali maksimum ali previse su toga promasili na pocetku da ne bi bili kaznjeni

Tekelija

pre 11 godina

На крају испаде да су нас разбили, а уствари само нисмо имали среће.
Као да се враћају све оне текме гдје смо играли лоше, а добро пролазили(Француска у Бг, Њемачка на СП).

Свака част на залагању момци.
Није ме било срамота, упркос високом (реално, незаслужено) поразу.
Упркос свему, мислим да ће Миха направити нешто од овог тима.
Само да нам је нападач...

cofi

pre 11 godina

Srbija dobra a gubi 3-0.Makedonija odlicna a gubi 2-1.Hrvati prosecni a belgijci srecno dobijaju utakmice. (ksmakoski@yahoo.com).Mogo bi ti ladno da nasledis Toleta za koju godinu.Ovako bi i on rekao.

Zagor-te-nej

pre 11 godina

Trude se, trude se, trče, rade , kombinuju. Samo tako. Nažalost kiša kvari još bolji ugođaj na utakmici. Gol je bio totalno bez veze, ali nadam se da čemo nadoknaditi u drugom poluvremenu zato jel smo puno bolji tim. Ovi momci su zaslužili da pobede. Odavno nismo imali ovako požrtvovan tim...Napred Srbija!!!

Zmaj

pre 11 godina

Sta vam je ljudi? Pa vidite u kakvoj zemlji zivimo? Dok je god Karadzic na celu FSS ova jada od naseg fudbala ce nastaviti jos da tone. Jos nismo dotakli dno. Kad tim belezi slab rezultat prvi leti trener. Kad savez belezi katastrofalan rezultat kod nas se smenjuju pioni, a glava ostaje. Jad, beda, tuga i ocaj...

xs

pre 11 godina

cime covek zasliuzuje da izlazi sa terena i da mu u rodjenoj zemlji zvizde... primitivno, sta mi ocekujemo od tih igraca spaniju brazil...

sramota, a i zal sto necu moci da gledam utakmice vise u bgu..

lex

pre 11 godina

alo ljudi usao je Scepovic!!!!!!!!!!!! jel ovo nas neko zeza??? pa covjek ne bi mogao u postenoj zemlji ni trecu ligu da igra... ovdje ga guraju u nacionalni tim a ja treba da navijam. sramota.

zert

pre 11 godina

To nije Srbija,to je Ramadanija.Eto vam sad pa navijajte za reprezentaciju Ramadanije koja služi isključivo kao poligon za dizanje cene igračima.

dadala

pre 11 godina

sta radi ovaj Bisevac u ovom timu,dva gola njegova .Pa covek ne ume da israti igraca,ne zna da se postavi,bezi bre menadzerski igracu. OD BEZANIJE DO PSZ

David Pantovic

pre 11 godina

Svi ce nas da pobede. A koliko se ulaze u ovaj smrdljivi fudbal ??? Treba ga ukinuti u Srbiji, sve dok se kriminalci nadju iza resetaka a ne na celnim pozicijama u savezu i fudbalskim klubovima. Sramota!!!

zvezdas-rajvoSa

pre 11 godina

Zar nesto ocekujete od menadzerske reprezentacije Faljija Ramadanija, Steve Majamija, Toleta KAradzica i Sinise Mihajlovica? Kako objasniti neigranje Subotica, a ispred njegaa igra igrac Faljija Ramadanija Nastasic? Kako objasniti igranje Marka Scepovica, a covek je bio povredjen od decembra prosle godine? Prva utakmica za Parizan posle devet meseci i odmah poziv za reprezentaciju. Valjda prvo treba da udje u formu, pa onda poziv. Kad ode Tole Karadzic iz saveza (ako ikad ode) trebace nam po mojoj proceni 10 godina, odnosno dva ciklusa kvalifikacija da dodjemo na nivo pod kojim smo bili pod Radomirom Anticem. Ovo ce biti drugo veliko takmicenje zaredom koje propustamo, jer mi Makedoniju necemo dobiti, iz razloga sto reprezentacija nije ni psihicki, ni fizicki spremna za takve meceve. Bojim se da nas ceka sudbina Madjarske

volim fudbal ali

pre 11 godina

Ne kaze se slucajo da igras onoliko koliko ti protivnik dozvoli. Mi smo bili dobri, ali ne dovoljno dobri, da pobedimo odlicnu ekipu Belgije. Treba biti realan, Belgija bolja od nas, nazalost!

ivan pn

pre 11 godina

Zeleo bih da pohvalim momke za veliku zelju i borbenost i nadam se da ce u narednim utakmicama nadoknaditi propusteno veceras. Samo tako i hrabro verujem u vas. Bravo momci

Bijek

pre 11 godina

Kad sam bio mali samo sam znao za Anderleht i Hejsel od celog belgijskog fudbala. a i to sam mislio da je u Švedskoj tj. u Finskoj.

natnes

pre 11 godina

Pa ljudi, ja mislim da je razlog više nego očigledan:
Igrači nam NISU slabiji od Belgijanaca
Igraju u klubovima koji baš nisu mail i ne baš beznačajne uloge
Borbenost i htenje ne nedostaju.
Ali šta - nemamo bre igru, nemamo znanja. Nije fudbal za nas,
neznamo ga igrati i zato smo loši, vrlo loši.

Branka

pre 11 godina

Susjedi, da izgubili ste, no drago mi je napokon vidjeti i ovdje komentare gdje cijenite borbenost vaših igrača i ne pljujete po njima. Ako su dečki dali sve od sebe za svoju zemlju može im se samo čestitati(bez obzira što ste tužni u duši), i samo na takav način će vam repka svake godine biti sve bolja i bolja, a dečki koji igraju davat će sebe u svaku tekmu sve više i više !

pozz susjedi

Кривокапић

pre 11 godina

Велс је Велс, а Белгија је Белгија.
Добро момци играју, али Белгијанци су ипак бољи.

gandra

pre 11 godina

Naši igraju solidno ali standarno sporo u oddbrani.Uz malo sreće rezultat bi bio drugačiji.Bez obzira na krajnji rezultat želim im što bolje igre u buduće jer nisam jedan od dežurnih kritičara.

Aleksandar

pre 11 godina

Da smo bili bolji, pobedili bismo. Lepo sto ih ne pljujete, kako to novinari imaju obicaj, ali preteraste ga malo s tim da smo bili super. Slazem se da smo igrali lepo, ali da smo bili bolji - nismo!

evrovizija sine

pre 11 godina

Ništa od Eura. Možda da se prijavimo za Euroviziju, pevamo više nego korektno i uz malo bolji aranžman možemo visoko da se plasiramo.
(pop, 12. oktobar 2012 21:15)


Nista od Eura, mada mozda se kvalifikujemo na svetsko prvenstvo ;)

Pera

pre 11 godina

medije napumpaju ovu nasu reprezentaciju. Mi nikada nismo bili jaki u fudbalu, nikada, a ocekujemo cudo. Mi smo na nivou makedonije, mozda malo bolje, videcemo vec u sredu. Mi smo jednom pobedili jacu repreentaciju....Nemacku sa vise srecom nego pameti.

Nevit

pre 11 godina

Sramota. Tim koji je igrao na SP u Južnoj Africi koji je bio sastavljen od vrhunskih igrača je potisnut iz reprezentacije a umesto njih igra druga i treća postava Srbije i tako smo sami sebe stavili u ulogu autsajdsera u grupi, a kao ekipa iz drugog šešira morali bismo biti favoriti.

Vujadin Boškov

pre 11 godina

Ljudi neka pljuje ko hoće sad po nas, i po mihu i po igrače bla bla bla... Mi smo danas odigrali jednu od najboljih utakmica od kako igramo pod samostalnom Srbijom, igrali smo cak i bolje nego protiv Velsa, stvarali prilike, dobijali duele i borili se. E sad sto smo igrali protiv jedne ekipe koja zna da iskoristi maksimalno nepaznju u tim ključnim monentima to nam se i odbilo od glavu!! Mozda nam je to i bilo potrebno da nas drugi dalje podcenjuju, jer 0-3 ipak na papiru zvuci nemocno! Ali sta je tu je, ja i dalje podrzavam punom snagom nas tim jer ako se ovako dalje igra, dobro nam se pise, garantovano.. samo strpljivo. Kapu dole momci, zaboravimo ovo i dalje po 3 boda u skoplju u utorak! Srećno!

Jaoj

pre 11 godina

Sta reci... Dobro smo igrali,bez zavrsnice,previse se otvorili,primili 3 komada,izvuci pouku,idemo dalje.Pozdrav za sve ljubitelje fudbala u Srbiji.Lopta je okrugla...

odbrana?

pre 11 godina

Prvo mislim da preterujemo u optimizmu, naime mi jesmo igrali solidno prvih 30 min ali odbrana Srbije fakticki ne postoji (u krajnjoj liniji izgubili smo velikih 3:0 kod kuce us 3-ci gol iz ofsajda). I da smo dali gol na pocetku ne bi pobedili 100% sam siguran. Pitam se kako mi to najavljujemo da ce nasi glavni napadaci biti Kolarov i Bane Ivanovic koji su fenomenalni igraci ali bekovi. Oni ne mogu sve vreme da pokrivaju ceo teren i tu onda sledi gol iz kontre sto se i desilo. Ne razumem da fenomenalni Subotic (visok preko 1.90 po mojoj proceni,odlican tehnicar), nema mesto centarhalfa??? Kako Kuzmanovic nema mesto u reprezentaciji, a Zigic, da dalje ne nabrajam... Kakav je to tim sa 10 debitanata odjednom, pa to nema nigde. Golman Brkic je ODLICNO branio i nije kriv ni za jedan gol! Mada nema veze lozite se vi i dalje kako cemo mi ovo mi ono, mi nemamo trenera, imamo previse omladinaca u seniorskom timu, olako smo se odrekli iskusnih igraca itd(pogresan mix je dijagnoza).OK mozda je Mihajlovic i neki kapacitet mada je veceras prilicno naivno izgubio i pokazao da ima jos dosta da uci (ne mora bas sa A timom), [lus VRLO MU ZAMERAM RASPALJIVANJE NISKIH STRASTI IZMEDJU IGRACA I BG PUBLIKE (koja ga je u krajnjoj liniji izignorisala). Mislim da su Belgijanci zacudjeni visokom pobedom koju su ostvarili prilicno lako protiv neorganizovanog tima Srbije. Momcima, ali bas svima, treba odati priznanje za ulozeni trud i zelju mislim da je to nefer zanemariti. Toliko.

pozdrav sa istoka

pre 11 godina

Morali smo da iskoristimo sto je Belgija igrala sa 4 stopera,mnogo su bili spori,ali sta je tu je,nije bilo srece i to je to...Sa Dankom Lazovicem bi ovaj tim bio duplo bolji...Markec dobar napred,ali nijednom nije ispratio igraca,bekovi previse ofanzivni,morala je kazna da dodje posle promasaja...a meni stvarno nije jasno kako je Mijailovic bolji igrac od Matica...Scepovic operisan od fubala,posle 15 minuta umoran,visoke lopte se boji...svako ko kaze da je prazan stadion bruka a zivi u Bg nek se rokne odmah,sever i jug su zatajili,ali istok je odlicno navijao i mnogo vise ljudi je bilo nego sto je kapacitet tog dela...

sa dve noge na zemlji

pre 11 godina

Nije strasno to sto smo izgubili 3-0 od Belgije kuci, a moglo je da bude i vise, ali je zabrinjavajuce sto su mnogi zadovoljni posle ovakvog ponizenja...E to se zove kanal...nema dalje

magic

pre 11 godina

Ej ljudi moji,Bisevac igra,a Subotic ne.Nastasic i Subotic centralni, Bane i Kolarov sa strane,a sredinu i napad dovesti iz Brazila i Argentine.Koliko smo mi jadni,sta se palite posle one pobede,bicemo cetvrti iza hrvatske,belgije i makedonije,realno,tu nam je i mesto u ovoj grupi

Milan

pre 11 godina

Sramota za nase navijace! Momci su mladi, i odgirali su super 60 minuta. Da je bilo malo vise srece i iskustva do 30 minuta bi vodili mi 3:0 i onda bi svi vi sto ih pljujete skakali od srece i dizali te iste igrace u nebesa. Sramota....

trener

pre 11 godina

1. Djuricic nije napadac, nego poluspic
2. Tadic nije poluspic nego levo krilo
3. Tosic NE MOZE da igra na desnoj strani
G. Mihajlovicu ovo je vecinom vas poraz, igrati sa dva zadnnja vezna (Ignjovski, Mijailovic), i tri krila ( Tadic, Tosic, Markovic), u veznom redu ne mogu ni daleko iskusnije i kvalitetnije reprezentacije od nas. Odbrana pocinje od napadaca, a nasi igraci to nisu radili i odatle tri jednostavna gola. Ivanovic ode u napad (sto je normalno za modernog beka), nema kome da doda loptu, jer Tosic trckara oko njega, a napadaca kome se moze uputiti kvalitetan centar sut nemamo, Belgija krene u kontru i onda Ignjovski i/ili Mijailovic ostanu u praznom prostoru jer ne znaju gdje da zatvore prostor, da pokriju beka koji je otisao u napad ili sredinu. A to se ne bi desavalo da se igraci sredine terena (Tosic, Markovic, Tadic), vrate i pomognu toj odbrani, ali oni su krilni igraci i iz nekog razloga se nikad ne vracaju da pomognu odbrani. Samo vi G. Mihajlovicu znate zasto nasoj reprezentaciji nisu potrebni Jankovic i Kuzmanovic. Odbrana-vezni red stoje na 40 metara sto je nedopustivo u modernom i brzom fudbalu kakav se danas igra. Taktika totalno promasena i to se vidi iz jos dosta primera sa ove utakmice ali bi bilo preopsirno pisati o svim detaljima. Nadam se da i ovim nisam previse smorio. Pozdrav svim navijacima Srbije!

danilo

pre 11 godina

ma da...igramo extra ali gubimo...voditelj je hit,spustite se malo kakva srbija bre veze nema,dobili smo vels napravljeno je kao da smo dobili brazil,a mihajlović se uzbudio kao da je...bogom dan,on će nekom da zabrani da zviždi,pa normalno da će da zvižde kad Su balvani!!!što ne zvižde vaterpolistima rukometasima djokovicu i ostalim pravim sportistima,i.ivanović je keva za ove...

Dok se nekom ne smrkne....

pre 11 godina

Dobro je bolje sad dw ispadnemo iz trke nego u poslednjim kolima.Sto se tice ekipe rezultat govori:napad 0 odbrana - 3.

videla žaba da se konj potkiva, ...

pre 11 godina

Tako je to kad pratiš svetske trendove da izrazito levonogi igrač igra po desnoj strani.
Tošić je u dve stopostotne prilike šutirao desnom (drvenom) nogom, jer je dobio loptu u prostor po desnom krilu, odakle ne može levom nogom da šutira, a selektor neka se pita zašto nismo postigli gol.

Mito

pre 11 godina

Mihajloviću, tri greške koje su odlučile utakmicu. Prva je Biševac. Spor igrač. Večeras je to došlo do izražaja .
Evo tri utakmice koje je obeležio Biševac, od kojih nas je jedna koštala neodlaska na EP. Sa Estonijom u gostima smo vodili 1:0 i on je pred sam kraj utakmice napravio prekršaj pred šesnaestercem i bilo je 1:1. Da smo pobedili otišli bi na EP i pored poraza od Slovenije u zadnjem kolu.
Na utakmici protiv Velsa napravio je nepotreban prekršaj pred šesnaestercem iz kojeg je Vels, smanjio na 2:1.
Danas je prvi gol njegov pošto mu je direktni protivnik pobegao i Belgija je povela sa 1:0. Pošto je igrao zadnjeg čoveka kod kontri je pokazao koliko je spor. Mislim da njemu nije mesto u reprezentaciji.
Druga greška je Šćepović koji je spor i kojem treba pet šansi da da gol. Nemože da umiri loptu, pokušava da igra iz prve, slabo se kreće, u 100% šansi pucao je u bliži ugao umesto u dalji što pokazuje da nije pravi golgeter.
Treća greška je Tošić koji teži samoisticanju. O tome da iz dve 100% šanse (prva kada mu je golman već legao on je zapeo kao sivonja umesto samo da prebaci golmana, a kod druge umesto da uđe u sredinu ispred igrača koji može samo da ga ruši on je pobegao na stranu i promašio loptu što isto govori o golgetrskim kvalitetima.
Primedba o kojoj Miha može da razmisli . Svi kreću na prvu stativu a nikoga na zadnjoj prilikom naših centaršuteva.

Pedja

pre 11 godina

Nasa igra je totalno pala uvodjenjem Marka Scepovica u igru. Od njega je mozda netalentovaniji samo njegov brat. Nakon sto je usao mi do kraja vise nismo imali igru, Belgijanci su lagano dali 2 gola, a po sansama su mogli bar jos 2. Ne moze se sa igracem manje igrati protiv jakih ekipa. Takodje igrac koji je trebao da se zameni na poluvremenu je Markovic. Neverovatno je koliko nij eimao snage d apotrci u drugom poluvremenu i koliko je lopti netacno dao. Kada se uzme njegova mladost kada bi trebalo da se ima najvise kondicije zacudjuje tolik njegov pad.
Sve u svemu ako Mihajlovic opet ubaci Scepovica protiv Makedonije i bod ce biti ogroman.

Iha

pre 11 godina

Srbija odigrala dobro???
Ma ovi nas odradili samo tako.
Scepovic?
Od kad je on usao belgija preuzima kontrolu.

Od 2002 mi na marakani nismo izgubili od nikoga. (spanija, italija, francuska i Portugal)
A danas nas odvalili belgijanci. Nama ne igraju najbolji igraci u timu nego oni sa vezama u Fss.

Samo se vi lozite i dalje na ove ja necu.

Tole lopove!!!

bole

pre 11 godina

Desava se da "dobri" nesrecno izgube sa golom razlike, ali kada je to 3:0 neko mora da se pocese po glavi. Belgija je bila i ostace mala fudbalska zemlja. A isto je sa nama. Pomirite se vec jednom.

mare

pre 11 godina

ovo je reprezentacija za evropsko prvenstvo a ne za svetsko!!!!!!!!!!!! nemamo mi mesta trenutno na sv. prvenstvu. ovoliko sansi a nijedan gol.majstori sest sansi i tri gola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

my way

pre 11 godina

Zao mi je ovih borbenih momaka, nema im se sta zameriti. Mnogo smo izgubili sa odlaskom Vidica, a zasto Subotic kao sada nas najbolji stoper ne igra, to mi stvarno nije jasno. Valjda ce se to nakon ove utakmice promeniti. Takodje, Filip Djordjevic, Mudrinski i Djurdjic treba da se prikljuce reprezentaciji i tu treba izabrati spica, a Djuricica decka pustiti da kreira igru.

Nataeos

pre 11 godina

Pantela rasni ili zigara umesto Scepovica,Lekica i te kvazi napadace i bice... Videlo se da nam fali taj sto ce gurnuti loptu u gol...nije htelo al i nije bilo pravog napadaca!!! Tesko ce im pasti ovo a sad vodecemo u utorak.. Il ce puci mentalno il ce ih ovo dici!!

Vojvodinac

pre 11 godina

Selektore svaka cast, igra reprezentacije pocinje liciti na nesto, tacnije moze se gledati!
Odrzali ste obecanje i od samog pocetka agresivno, stvorili ste i puno sansi, ali... da li Srbija nema fudbalera koji zna dati go!?
Bilo je trcanja, dobrih akcija, lepih poteza, ali... da li verujete da bi Tosic postigao pogodak i da je imao jos 10000 prilika?
Ja licno bih ga zamenio posle drugog promasaja, ali vi ste selektor.
Nadam se da vas ovaj poraz nece obeshrabriti u vasoj nameri da modernizujete Srpski fudbal.
Belgija je odigrala iskusno, koliko je trebalo, Italijanska skola vama dobro poznata, ali realno imali su i kvalitet i iskustvo, a mi smo trebali srecu da bi to bilo podnosljivije.
Puno srece na sledecim mecevima, uz vas sam!

KAL-EL

pre 11 godina

Sad su ovde svi dosli da pluju igrace i to uglavnom ljudi koji nista nisu uradili sa svojim zivotom
Prvo poluvreme smo odigrali vrhunski ali jednostavno je falilo i malo srece i onda nas je presekao go i nije u drugom poluvremenu bio problem to sto nemamo snage negu su nas Belgijanci umrtvili
A vidim ljude da pricaju da su Belgijanci prosecna ekipa a inace su treca ekipa u Evropi po vrednosti igraca
Ako pobedimo Makedonce imamo sanse i dalje
Srecno Mihi i druzini borite se pa kako bude

Mane

pre 11 godina

Posle bitke,svaki General je pametan.Sve pohvale za nasu mladu Reprezentacuju koju bez razlike na sve treba podrzati.Lako je sedeti kuci i kritikovati,da je Tosicev udarac u 2 minuti zavrsio u golu,siguran sam da bi dobili utakmicu i sada bi komentari bili sasvim drugaciji,a ovako puno kritika na racun recimo igraca Partizana,a znase skoje strane one stizu.Budimo realni;ja sam Partizanovac,nema se sta reci za Nastasica,Lazara i Tosica koji nije imao svoj dan,ali po meni Scepovic nije igrac ni za Partizan,a kamoli za A Reprezentaciju,pored njega u reprezentaciju su zalutali;Mijailovic,Lekic,Bisevac,ima Srbija puno boljih igraca od njih.Fali nam dobar centarfor,a to nisu ni Scepovic,a ni Lekic,nezna se koji je gori,nista bolji nisu bili ni Zigic,a ni Pantelic.Ovoj Reprezentaciji potreban je dobar centarfor Kleo ili Mudrinski i to bi bilo to.

Baters Stoč

pre 11 godina

Gotivan je Aca, kad ne ume ili neće da pročita ime, on prekrsti čoveka. Današnja žrtva je Aldervereld, koga on zove Aldeveld. Što je i dalje bolje nego kad je celu utakmicu vikao "Slavomir", jer nije hteo da izgovara "Peško", kako se preziva nesrećni Poljak.

Dule

pre 11 godina

Pa da, iživljavali smo se nad onom nejači iz Velsa i odmah euforija. Budimo realni, Belgija je preozbiljna ekipa. Ako ne dobijemo Makedonce u utorak sve je gotovo.

dragan

pre 11 godina

Ljudi, danasnji dan je slika i prilika srpskog sporta danas. Samo Djokovic, a ostali se trude. Ana je ponizena od neke Belgijanke, Partizan lagano izgubio od Besiktasa, a fudbalska reprezentacija nastavila gde je stala prosle godine. Cim je dosla ozbiljnija ekipa videlo se gde smo. U kosarci se jedva plasirali na EP. Ali stanje u srpskom sportu ne moze biti bolje nego u drzavi. To se najbolje videlo na Olimpijadi.

SPIDER

pre 11 godina

Mnogo mi je zao sto nasi gube, ali ruku na srce, momci stvarno ne znaju bolje. Nije kriv ni Mihajlovic, nije da nemaju zelju, borbenost je takodje tu, ali nazalost ne moze to tako...

Pravoslavni Srbin iz Srbije

pre 11 godina

borbenost i trčanje je zadovoljavajuće ali imamo problem koji već 20 godina niko ne želi da reši-mi nemamo igrača koji zna da da gol tj centarfora.Sa igrom íz drugog plana mi nemožemo pobediti osrednje ekipde.Vels je petorazredna ekipa ,nemojmo se zavaravati onom pobedom.

Stefan Bg

pre 11 godina

Ne shvatam sto su sve svi nalozili posle pobede nad Velsom..pa ko da smo Spance dobili pa sad slavimo.I naravno sledi ubedljiv poraz.Stvatno nzm kako neko moze da ocekuje da odemo na SP sa Lekic,Scepovicem,Markovicem,Mijailovicem....

subotica-calling

pre 11 godina

Danas>>> Nole, Ana, Partizan, Orlici, Orlovi...
I na kraju samo jedan momak ima da drzi srpsku zastavu gore, kao i u bezbroj slucajeva do sada!
(subotica-calling, 12. oktobar 2012 11:25)

Neko ima pobednicki mentalitet, neko nema...

duledudule

pre 11 godina

nikad me niko nece ubediti da je SCEPOVIC igrac za reprezentaciju.ne znam kakva je sinisina korist od toga ali mora da shvati da belgija nije jelen super liga i da takav igrac nema sta da radi u reprezentaciji...pa on ne zna gde treba da trci!?isto tako nikome necu poverovati da je nastasic bolji igrac od subotica koji je sampion u nemackoj.sinisina prica je podmladjivanje,ali ne mozes pola-pola,da ti igra ko treba i da igra neko za menadzere.

dscdscd

pre 11 godina

Fali Ramadanijeva agencija plus igraci koji moraju da igraju da ne bi bilo ocigledno (Bane i Kolarov) Belgija 0:3, a taktika je bila dobra, bas onako Mancinijevska.

Bivsi fudbaler

pre 11 godina

Kada sam video Scepovica kako ulazi na 1-0 bilo mi je jasno da je srpski fudbal dotakao dno.Nisam neko ko deli igrace dal su iz zvezde ili iz partizana,ali ljudi Scepovic?Isto tako kazem Lekic nije nista bolji.Bisevac igra Subotic na klupi?Micko,Maksa,Markovic talentovani momci,ali za reprezentaciju prerano!Sad lupajte minuse do sutra ali fali nam Zigic,takodje i Danko Lazovic jer mi citav mec igramo bez pravog centarfora (Djuricic nije napadac),ako vec Markovic igra,najbolje bi bilo iskoristiti njegovu brzinu tako sto bi mu Zigic spustao lopte.Zbog cega Lekic moze da igra a Zigic ne?Voleo bih da cujem jedan logican razlog.Umesto Fejse bi morao da se pozove Kuzmanovic,Jankovic mora da igra.Ono sto mi uzasno smeta kod Mihajlovica je to otpisivanje igraca,sta sad npr ako Krasic explodira u toku sezone on ga nece zvati!?Igra veceras je bila ok,ali se videlo da ne bismo dali gl tacno da smo igrali jos 3 poluvremena.

ackoniskikartel

pre 11 godina

Ja Lekica,Scepovic i Mijailovica nebi pustio da igraju ni za Fk Stolarcevo iz Brabutinac ! Ko li je ove balvane slagao da znaju da igraju fudbal !

vlada

pre 11 godina

Eh da nam je neki Savicevic ili Piksi ali nazalost Srbija "proizvodi" dobre samo odbrambene igrace u poslednjih nekoliko godina :((((

pavle

pre 11 godina

imao sam 6 god kad me je otac odveo da gledam 1 utakmicu leotar velez , volim fudbal ali ostare se i shvatih da je ovo za mene gubljenje vremena nazalost , nemogu vise da gubim zivce i da gledam kako gube nisu igrali lose ,ali vise necu da gledam kako gube nenenenennen ne , moji mnogi prijatelji u vecini ne gledaju fudbal ,ja sam ih pljuvao ali shvatih da su upravu, zasto zasto nenenenene nemogu vise 36 godina je dosta od danas kad je utakmica ne interesuje me nenenenen nezelim da gledam hteo sam to da uradim kad je mijatovic promasio penal protiv holandjana , i evo sad javljam javno ne negledam vise dosta je dosta. zbogom reprezentaciji srbije kad mi ispricaju neki tamo e brate nisu losi vode u grupi proci ce dalje dobri su mogu da naprave nesto mozda ali ovako dosta je moje zdravlje i sraca su neprocanjivi ZBOGOM I KO ZNA GDE I KO ZNA KAD ....................... ove tackice su psovke

zbunjen

pre 11 godina

ipak je belgija prejaka za ovaj sastav srbije,mora se biti svestan uloge u ovoj grupi,da se izborimo za trece mesto uz sto vise osvojenih bodova,dobru atmosferu i afirmisanih igraca,i spremno docekamo sledece kvalifikacije u kojima mozemo da se nadamo u prolaz

357

pre 11 godina

Raspala se igra posle drugog gola, al tako to biva u fudbalu, kada ne iskoristis svoje sanse, izgubices... U prvom poluvremenu smo imali jedno 3-4 extra sansi da postignemo gol. Belgijanci iskoristili prvu svoju polu sansu i dali gol. Mali Markovic odigrao odlicno, a bas sam mislio da ce biti najslabija karika na terenu, Tosic u nekim situacijama mora bolje da reaguje, Brkic mozda mogo malo bolje da reaguje kod prvog gola, dobro branio nije mogao nista da uradi za ostale golove.

perica

pre 11 godina

Ovde je jedan Hrvat vrlo iskreno i pametno rekao,mi nemamo pravog spica,i neznamo da damo gol ovakvih ekipama koje su za dve klase bolje od Velsa.Za borbenost nema se sta prigovoriti.

Rick Hunter

pre 11 godina

Gledam sada snimak Holandija-Andora, pun stadion nema jedno prazno mesto... kontam ja to nema se para, ali onda ajde da igramo van BG-a, manje cene, pa lepo da se navija. Ona atmosfera na marakani ne bi zaplasila ni Maltu a kamoli iskusne Belgijance. Peace..

Majčina dušica

pre 11 godina

Sad kad krenu fudbalski stručnjaci i analitičari da kukaju kako nismo imali sreće, mrzi nas sudija, kako smo se borili ali samo maaaalo je falilo da rezultat bude u našu korist.
A recept je uvek isti, od početka kreće loženje, naši trče, bore se, tj. igraju koliko im protivnik dozvoli, bude nekoliko prilika koje, eto, „nesrećnim“ slučajem (nikako neznanjem) budu promašene, onda protivnik iz „jedine“ šanse postigne pogodak, zatim se ubaci neki talenat koji vide samo naši menadžeri tipa Šćepovića, onda naravno naši lipšu do 60-og minuta i liče na dom penzionera, a zatim krece poigravanje sa našim zvezdama i samo je pitanje koliko ćemo golova popiti do kraja.

Ali dobro, ipak je najbitnije da su se oni svi lepo ispevali, ipak je to ono najbitnije što ostaje posle svake utakmice.

A Karadžić gleda sa strane i uz tompus se smeje likovima koji se još uvek lože na reprezentaciju i plaćaju da je gledaju i omogućavaju mu da im se smeje u lice.

dugari

pre 11 godina

smijem se ovim komentarima,da ste igrali bolje od belgijanaca,a izgubili.pa u poljskoj smo igrali bolje od španjolske,pa smo otišli kući,a još su ovi igrali sa talijanima finale,koje smo mi,malo je falilo,trebali poslat kući.i koje onda pitao za nas,nitko.tako će uskoro i za srbiju pitat nitko.definicija nogometa je jednostavna,ono se igra za golove,a ne za dojam.

snoop lion

pre 11 godina

Poraz boli naravno ali konacno igra,bio sam u prvom redu kad se pljuvao Miha ali sad kazem da se taj covek mora istrpeti i da se treba istrpeti pravljenje ove ekipe,budimo ljudi iako smo Srbi i nemomo traziti dlaku u jajetu,igrali smo fudbal posle duzeg vremena,lep fudbal...Izgubili smo iz 3 napada,izgubili smo zbog nasih gresaka,sad da je po internet strucnjacima Sinisa bi morao svaku utakmicu da izvede razlicitih 11 igraca.Gledajte sta je pozitivno,verujem da ce se negativno israviti i nemojte samo da trazite razlog za pljuvanje,prvi put igramo bez panike,prvi put stoper ne mora da ispucava pa sta bude,prvi put igrac kad primi loptu ima resenje...Ove momke treba podrzati,pogledajmo Belgiju,nisu bili nigde zadnjih 10 godina i sad imaju jaku ekipu,treba sagraditi ovo a meni izgleda da smo na dobrom putu i menjam cele one kvalifikacije bez primlenog gola za ovaj poraz jer vidim lep,brz i tecan fudbal.

natnes

pre 11 godina

Pa ljudi, ja mislim da je razlog više nego očigledan:
Igrači nam NISU slabiji od Belgijanaca
Igraju u klubovima koji baš nisu mail i ne baš beznačajne uloge
Borbenost i htenje ne nedostaju.
Ali šta - nemamo bre stratega da postavi taktiku i način igre. Pogeldaš Belgiju i neke druge - dva tri poteza i iz svog kaznenog u šansu. A mi - nemamo realno ni ideju kako do gola.
Takodje očigledno korišćenje rešrezentacije kao tezge za prodaju i reklamiranje igrača ostavlja debele posledice.
Kako može siromašni KK Partizan da parira mnogostruko jačim klubovima u nizu godina - pa komšije imaju VUJOŠEVIĆĆ i JASAN plan i strategiju vodjenj kluba.
PA PREPIŠITE VIŠE TO OD NEKOGA !!!!!!

ddd

pre 11 godina

E,ovako ljudi realno mi nemamo trenutno kvlaitet da se nosimo sa Belgijom i Hrvatskom.Msm imamo solidnih igrača(nema krasica,žigica a oni bi nams dobro dšli),ali 3-4 iz domaćeg prvenstva,pa onda glavna udarna snaga igraci iz Holandije(Tadić je ekstra) plus još dosta onih koji suše klupu,tako da imamo solidan potencijal,ali jos su mladi i nisu doživili zenit,dok Belgijanci imaju igrače koji su oko 25-26,tj nisu u zenitu ali su vec iskuniji u uigraniji.Sto se tice same utakmice na pocetku smo počeli euforično,ali nismo imali sreće tj.nije imao ko da da go(sto je odraz nekvaliteta,bolje rečeno nedostatkašpica),a sa druge strane Belgijanci su se stisli i imali sreću da daju go,tj imali su napadača(koliko znaci pravi centafor se videjlo sinoć).Naši su prestali igrati kad su crkli Ivanovic Kolarov(ne mogu bekovi da vode glavnu rijec),a i drugi su se preforsirali u 1 poluvremenu.Belgijanci su kvalitetniji to se videjlo ,mada ne toliko da bi nas odvalili 3-0,ali eto odbrana je odigrala katastrofalno.Sto se tice same Belgije kao ekipe,oni moraju jos raditi na sebi,vidi se da imaju taj kvalitet(posebno od 60 minuta),kada su imali sigurno vođstvo i razmahali se na slobodnom prostoru te su nas jos mogli napuniti,ali moraju još da se uigravaju i uče.Nase ne treba pljuvati a ni Mihajlovica,vec dati podršku momcima protvi Makedonija gdje treba osvojiti 3 boda i tako ostati u igra,a sledece utakmice se igraju tek 5-6 mjeseci,do tad se svašta može izmjeniti i na bolje i na gore.

palop

pre 11 godina

Steta sto smo ovako izgubili, ali drago mi je da ih vidim da se tako bore za svaku loptu, toga nije bilo ranije u ovoj meri.
Imam par zamerki, ali to se ne moze poomeniti. Djuricic ne moze da igra kao usamljeni napadac, mogao bi kao poluspic u formaciji sa jos jednim napadacem, ali nemamo boljeg trenutno. Tosic ne zna da sutne loptu desnom nogom i izgleda kao da mu X ponekad ne radi. Ignjovski se bori kao lav, ali gubi previse lopti. Markovic trci kao Bolt, ali slab u drugim segmentima.
Sve u svemu, borili su se i trcali, igrali uglavnom vise srcem nego glavom i na kraju nesrecno izgubili...

Bice 0:3

pre 11 godina

U po 1000e da Scepovic nece imati vise od 3 dodira sa loptom do kraja tekme. Ukljucujuci i ako mu daju da izvede aut ili slobodnjak.

Dejan

pre 11 godina

sve je ovo psihologija
to nedostaje Mihajlovicu a i svim pre njega.
molim te Miha pod hitno sportske psihologe i da rade sa timom cele godine a ne samo pred meceve.

krle

pre 11 godina

U redu je napraviti smenu generacija,ali mislim da Mihajlovic preteruje. Markovic i Scepovic u tandemu jedva koji gol da daju u ovoj nasoj jad i cemer ligi, a kamoli da nesto ozbiljno naprave protiv tima kao sto je Belgija. Nemamo napadaca i to je to.

duledudule

pre 11 godina

Sta li ovaj Vicel koristi,pa mu kosa ima onakav volumen i po ovom pljusku?
(Shone, 12. oktobar 2012 21:50)
axaxa,kralju objasnio si :)

Nenad rs

pre 11 godina

Svako jutro je pametnije od večeri ali da boli,boli a opet nada postoji presudno je dobiti Makedoniju i mislim da nije sve izgubljeno.

Djuka11111

pre 11 godina

@Ajde okanite se vise Mijailovica...Sta vam on sad smeta?! Ko da je on problem...

Kao sto vama smeta Markovic, tako nama smeta Mijailovic...

harambas81

pre 11 godina

Mislim da vasim igracima nemate sta zamjeriti, u prvom su poluvrijeme igrali odlicno, imali su par cistih prilika ali nisu ih iskoristili..jednostavno vam fali jedna prava spica. Iako je rezultat pretjeran, Belgija je kolektivno pa i individualno najbolja reprezentacija u grupi. Cak su sa nekim rezervama igrali danas, sto dovoljno govori. Bit ce jos dosta teskih utakmica...Vidimo se u Zagreb !!

Simka

pre 11 godina

Kako to da su druge ekipe uvek spremnije od Srbije, iako srpski igraci igraju po istim zapadnjackim ligama ito neki u velikim timovima zajedno sa Kompanijem, Vitselom i Hazardom? De, molim vas, da mi to neko objasni. Zahvalan sam svakome trudu. Inace obracam se jednom od mnogih dosadasnjih izgovora Sinise, Vladimira, Radomira, Miroslava, Havijera, Ilije(SCG), Dejana (SCG), Ivice (FYR) itd.

nikobgd

pre 11 godina

ja ne znam kako neko moze da brani ovakvu igru nase reprezentacije? znaci ne znam sta smo dobro odigrali? nasi su krenuli silno, ali ako nisi u stanju da igras visok tempo, onda budi bunkeras pa cekaj sanse..potpuno neozbiljno, debakl citave mihajloviceve ideje, katastrofa u sred beograda..a ne mogu da kazu da nije bilo ljudi, bio sam na utakmici, pokisao sam kao mis, ne zelim vise da ih vidim ni na internetu, sramota!

Jedan je Radomir Antic

pre 11 godina

Pravi nesrecan poraz i nedostatak hrabrosti i kvaliteta u presudnim trenucima meca. Dobre stvari: Zalaganje, trud, agresivnost, trcanje, stvaranje sansi, bekovi, krila... Lose stvari: Realizacija, psiholoski padovi u toku meca, odbrana (citaj stoperi), napad, vezni red i ono sto je najgore losa poseta i atmosfera na Marakani i van nje sto se tice reprezentacije. Mislim da je ovo prvi put da gubimo na Marakani posle mnogo, mnogo godina a dolazile su i mnogo jace reprezentacije od Belgije. Sve u svemu nismo bez sansi nije sve izgubljeno ovo je dobar poraz da se spustimo na zemlju, treba odigrati hrabro do kraja kvalifikacija, treba verovati u ove momke pa sta bude bude...

samari za budale

pre 11 godina

Kakva crna sreca?! Kako je moguce da mi bas nikad nemamo srece, a recimo Spanija, Nemacka i ostale ozbiljne ekipe uvek imaju visak te srece? To najbolje objasnjava R.Federer: "Sto vise treniram, sve vise imam srece!"

david thompson

pre 11 godina

(srbija, 13. oktobar 2012 13:38)
Da,bilo vas je vise,imali ste kokarde,srpska obelezja,zvizdali belgisko himni i pluvali i mrzeli sve sto nije srpsko i onda herojski napustili stadion 20 minuta pre kraja.Ja bih vas zamolio da vise ne dolazite.Miho bezi u Novi Sad,lepse je,ja nisam goru pobliku od ove u subotu video u zivotu

Iskreni navijac

pre 11 godina

Prvi 15 minuta tipicno za nas gomila prilika ili poluprilika, a niko nezna dati gol.Ostali deo imao sam osecaj da Belgijanci mogu dati gol kad hoce. Odbrana je katastrofa, ovi iz Belgije pretrce ih kao od sale. Nadajmo se da ce protiv Makedonije uspeti iskoristiti poneku priliku dati gol na vreme, jer samo tako moze se napraviti kontrola u igri i vrebati iz kontri.

surfer

pre 11 godina

nema primedbe za borbenost!!! svaka cast momci ali - neodlucnost u odbrani (mislim da bi subotic trebao da zameni bisevca protiv makedonije),previse emocija(treba racionalnije da trose snagu a ne da trce ponekad ko muva bez glave),vise ubacivanja u peterac kod centarsuteva(nema nikog,dzabe se natrcase ivanovic i kolarov).. ipak, kazem, bez obzira na rezultat, solidna igra,manjak srece..vise srece sa makedonijom momci,3 boda su bitna!

dddule

pre 11 godina

Svi su imali zelju to se videlo, nemojte sad da pisete negativne komentare i da se oprastate od svetskog pre vremena. Svi su ginuli sat vremena, ali nema tog zavrsnog pasa i nema suta. Nemamo spica i to je to. Oba zadnja vezna su malo slabije odigrala, ali sredina u napadu je bila sjajna, Tadic, Tosic, Markovic, prolazili su kroz sredinu cesto. Medjutim, ostaje nasa boljka sto nemamo napadaca sa osecajem za gol, za postavljanje, za uletanje u prostor. Samo napred, ja sam i dalje uz vas!

Zvezdas iz EU

pre 11 godina

Sve bih bilo bolje da smo dali makar jedan gol u prvom poluvremenu. Toliko sansi necemo dugo imati, sto znaci vise koncetracije. Mozda je trebao pravi centarfor odmah, ali Scepovic nije za ovaj tim. Cudi da Subotic sedi na klupi pored ovih visokih Belgijanaca. Ako je stub odbrane Borusije, a nema mesta u timu Srbije, onda stvarno ne znam sta to radi trener. Po mome misljenju odmah je trebao da udje Lekic, a ne Scepovic koji se nije sastavio sa loptom. Sinisa razmisli o svemu.K5A

kentaur

pre 11 godina

Jeste, nasi jesu borbeni i trce kao navijeni. Ali, jedna je stvar je borbenost a drugo je trcati u prazno kao muva bez glave, ispadati na sredini terena na svaki dupli-pas i dobijati golove iz kontre kao deca na livadi. Ovo MIhajlovic nije smeo da dozvoli, toliku nedisciplinu u formaciji- svi u napad, niko u odbranu. Pa samo gledam tranziciju iz odbrane u napad, 5 igraca na levoj strani kod lopte a niko da istrci po levoj. Mozda je ovo samo bila prevelika zelja da se ekipa konacno dokaze i pokaze, ali previse imamo iskusnih igaca da primimo ovako jeftina tri gola. I da, Mihajlovicu molim te ko boga- ajde pozovi makar jednog pravog napadaca!! Partizanovac sam, ali Scepovic je drvo a Lekic prespor.Sad moramo da dobijemo Makedoniju, nema druge.

Navijac Srbije

pre 11 godina

Fudbal je igra koja se igra 90 MINUTA, odnosno DVA POLUVREMENA. Mi se hvalimo jednim solidnim poluvremenom u glat izgubljenoj utakmici na domacem terenu. To je samo znak dokle idu nasi dometi...
Tacno je da nismo imali srece u prvom poluvremenu, ali je isto tako tacno da ako odemo u Brazil to ce biti iskljucivo na srecu, posto kvalitet za takvo sto nemamo.
Kako bilo, moje srce je uvijek uz Srbiju, i kada gubi. Kakvi su - takvi su, ali ja druge reprezentacije nemam. Napred Srbija!

boban

pre 11 godina

i mene strasno boli poraz!!! ali sam odavno shvatio da smo mi u rangu san marina.svi mi,a pogotovo ja ,ocekujem, vrhunske rezultate od nasih momaka. nismo bas realni,da budemo iskreni!!