Sreda, 10.10.2012.

14:46

KKCZ: DS nas nije finansirao

Predsedništvo Košarkaškog kluba Crvena zvezda demantovalo je navode pojedinih medija da je Demokratska stranka prošle sezone finansirala "crveno-bele".

Izvor: B92

KKCZ: DS nas nije finansirao IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

Komša

pre 11 godina

Da se razumemo,16 miliona duga,od toga pola FMP otplatio(znaci da bi FMP mogao da ima budzet za vrh eurolige), Dalje,drzava 8,76,pa izracunajte koja je to cifra,ali da bih uprostio ta cifra iznosi oko 70% budzeta Partizana.Sto znaci da drzava "podjednako" finansira klubove.E moj Covicu,a i e moja drzavo sa svima vama...
(Sotir Milivojevic, 10. oktobar 2012 16:43)
Čak i to je zamajavanje jer je u pitanju izbegavanje pominjanja perioda od 2000. pa do zamrzavanja.Milioni su pristizali i na to je još napravljen dug.Naravno,ostaje pitanje zašto su tolike pare ulazile u klub koji je osvojio jedan kup za 13 godina?

Ivan

pre 11 godina

Kakva CZ,pa pogledajte ko je tu iz Zvezde.Od obezbedjenja,tehnickog osoblja,uprave,trenera itd jedino je tu Nesa Ilic a od igraca Cvele i Vuk.Doveli su Rakocevica i Gurovica da zadovolje grupu navujaca sve ostalo je FMP.Kukaju za neki dug od 75ooo a ne kazu koliko u brojkama duguju igracima za proslu sezonu.Ali to je kod nas normalno kad nema drzave i zakona da udari po prstima.Nikada vi necete preci onih 15 km.od Zeleznika do Beograda pa da se izgradi i metro.

cek.bre

pre 11 godina

stani, pa sta ce sad grobari da kazu?? zar nije pocelo nase finansiranje od izbora sns-a? pa cekajte! pisite sad, izmisljajte nesto, voleo bih da vidim jednom jedan jedini argument od strane grobarcica.. kme kme

Bankarski službenik prve klase

pre 11 godina

Kad se novac uplaćuje na račun pravnog lica, ali i ličnosti, nije dovoljno navesti samo broj računa u banci nego se mora upisati i naziv ili ime i prezime vlasnika računa ali i podaci ko novac uplaćuje. Da nije tako, onda se ništa ne bi znalo i bilo bi tajnih računa, pranja novca i neplaćanja poreza. Pišeš a pojma nemaš i ubiraš preporuke. Bezveze.

Sasa 42

pre 11 godina

A kome Partiza uplacuje za Miljenovica?FMP-u,CZBGD-u,CZ DIVA-i,KK SLEDECOJ SEZONI...?
(sasa, 10. oktobar 2012 14:56)

Momak, u svakom ugovoru je naveden broj racuna na koji se uplacuje novac. Sta koga interesuje kako se zove firma, klub ili sta vec. Ti mora da si jako mlad kad nikad nisi imao dodir sa ovakvim stvarima. Nije problem ne znati ali cemu potreba za komentarom.

THE DREAM

pre 11 godina

Provjerena informacija od nekadašnje legende Zvezde Rakočević igra za 370 000 eura godišnje ali u igri je i neki bonus(poslovni prostor) tako da istina nije daleko od 800 000, kako god BRUKA !!!

Ljuba ciganin

pre 11 godina

Tako je Chovo samo cepaj! Najzad imamo Predsednika koji se bori iz sve snage za svoj klub. Sada kada je i Filip otisao ima da razvali Partizan. Samo napred, puna podrska!

Vuk Samotnjak

pre 11 godina

Ovim raznim napacenim likovima smeta sto neko pomaze Zvezdu. Kao, nije u skladu sa postignutim uspesima. A sta, pomoc Partizanu u Fudbalu u zadnjoj deceniji jeste, jer je bio evropski sampion i ima najvise titula u drzavi? Ili mozda i samom KK Partizan, koji je do devedesetih imao MANJE titula od Zvezde (mada naravno i veliku evropsku titulu)?
Ako ista, drzava bi trebala da pomaze klubove shodno broju navijaca, a i tu ste daleko iza. Bolje cutite i ne pokazujte kakvi ste licemeri.

Alo bre

pre 11 godina

Koji su ovo muljovi. FMP, koji je u budžetu kluba učestvovao sa 46,99 odsto. Država, odnosno javna preduzeća Telekom Srbija, Dunav osiguranje i Grad Beograd učestvovali sa sa 8,74 odsto. Ostali donatori i sponzori, privatne kompanije i preduzeća sa 42,33.
Interesuje me šta FMP dobija po osnovu ovih 46,99 odsto uloženih sredstava. Reklamu? Ne, nigde se ne pojavljuje. Grad Beograd, čime je ovaj klub zadužio grad da bi ga ovaj finansirao. Ostali donatori i sponzori, privatne kompanije i preduzeća??? A što krijete koji su i koliko su dali para. Pa to su bre milionski iznosi u EUR-ima. I koja je njihova korist što su dali te milione. Šta, vole Zvezdu, ma dajte, nisu to hiljadarke u dinarima.
Pa valjda je Partizan dužan FMP-u za Miljenovića, odnosno Crvenoj Zvezdi Beograd u koju se ovaj utopio, a ne Crvenoj Zvezdi. Što lepo ne kažete duguje Crvenoj Zvezdi Beograd, što se stidite, što palite masu. Ne svađajte narod, alo bre.
Isto bi ovo pisao i da je moj Partizan u pitanju.
Koje je ovo pranje para. Ovde je sve obesmišljeno.

Nick

pre 11 godina

Hahahahaha jok Deda Mraz vas je finansirao...Alo bre,nemate nikakve rezultate u poslednjih 15 godina.Odakle pare da se pokrije dug od 16mil eura,odakle pare za Rakocicevu platu od 800000 godisnje,odakle pare za dovodjenje novih igraca...ODAKLE?Iz DS-a i njihovih ljudi koji vam sede u upravnim odborima sih klubova...U stvari nije od njih,nego od gradjana ove zemlje! (sasa, 10. oktobar 2012 14:52)

Prvo nauci sta je stecajni postupak.I ne znam odakle si izmislio da je plata Rakocevica 800.000 evra?! Rakoc jedva da ima 300.000. Dokle idu izmisljotine...

Cinjenice

pre 11 godina

Prica se o kosarci, Partizanu i Zvezdi, pa pogledajmo malo kakve rezultate imaju zenski timovi i koliko se ulaze u njih.
Partizan : Prvenstvo 6
Kup 3
Prvak Jadrana 1

Zvezda : Prvenstvo 27
Kup 10
Prvak Evrope 1

Trenutna situacija Partizan sponzorisan od drzave ima 7-8 nasih reprezentativki, najskupljeg trenera i Amerikanku u timu.
Zvezda jedva i da postoji.

Sotir Milivojevic

pre 11 godina

Da se razumemo,16 miliona duga,od toga pola FMP otplatio(znaci da bi FMP mogao da ima budzet za vrh eurolige), Dalje,drzava 8,76,pa izracunajte koja je to cifra,ali da bih uprostio ta cifra iznosi oko 70% budzeta Partizana.Sto znaci da drzava "podjednako" finansira klubove.E moj Covicu,a i e moja drzavo sa svima vama...

Cvijo

pre 11 godina

Partizan ne moze da plati Zvezdi za Miljenovica, jer je on kupljen iz FMP-a. Ubedjen sam da ce Vujosevic uskoro traziti od Covica da javno objasni otkud Zvezdi pravo da potrazuje taj novac.

Webber

pre 11 godina

Molim da mi objavite komentar zato sto su u njemu iskljucivo cinjenice i nista drugo!KK Crvena Zvezda, MB: 07024924, Adresa: Mali Kalemegdan 2, Zastupnik: Mirko Pavlovic, iKK Crvena Zvezda Diva, MB: 07078048, Adresa: Stjepana Stupanca 2, Zastupnik: Davor Ristovic.ZVANICNI PODATCI APR-a... Koji od ova dva kluba je napisao ovo saopstenje, koji od ova dva kluba se takmici u ABA ligi i eurokupu ove godine, koji od ova dva kluba je bio prvak SRJ 1998 godine? Hvala na odgovoru! (Bob Rock, 10. oktobar 2012 15:42)

Ala te udaraju kompleksi...

Sibilio

pre 11 godina

Miljenović je kupljen od FMP-a. Drugi klubovi (čitaj Partizan) su imali daleko manju pomoć države od KKCZBGDIVA srazmerno postignutim rezultatima (uspesima/neuspesima). Vrhunac cinizma i bezobrazluka je porediti KK PARTIZAN i KK CZBGDIVA. Prvi je u vlasništvu države, a drugi je potpuno privatni klub. Koga vi farbate?

Darko

pre 11 godina

A odakle 15000000 evra klubu FMP??????? Posto je FMP vratio dugove Zvezde neka nam objasne odakle Covicu 15 miliona evra. A sto se tice procenata to je disutabilno 5% od 100000 evra je jedna cifra a 5 % od 10000000 evra je druga cifra. Drzava treba da pomogne i Partizanu i Zvezdi ali ne da ppomaze FMP jer je to privatan klub.Zasto drzava pomaze privatni klub.Ako pomaze Zvezdu diva onda treba da pomogne i druge privatne klubove KK Beovuk ili KK Zemun klubovi koji odlicno rade sa mladjim kategorijama. U kojoj zemlji drzava pomaze privatni klub. Navijac sam Zvezde i sramota me je sto je klub za koji navijam spao na niske grane. Grad pomaze privatni klub Fmp davajuci mu halu Pionir sto meni ne da malo salu za moj klub.I ja drzim klub i imam 300 klinaca koji treniraju kosarku i nemam nikakvu pomoc od drzave a moj klub je dao i reprezentativca ovoj zemlji.U mladjim kategorijama u svakoj selekciji imam bar po jednog reprezentativca i zasto mi drzava ne pomaze.Pomaze jedan privatni klub a druge ne.Pa u Srbiji ima podosta privatnih klubova zasto nismo svi jednaki u drzavi ako drzava pomaze jedan klub a druge ne to nije dobro.....

cz-pro

pre 11 godina

Svaka čast za Čovića.. Ne dozvoljava da ni jedna izmišljotina i laž koja dolazi iz suprotnog tabora ostane nedemantirana i kao takva predmet špekulacija i rubrika u Tegeltijinoj emisiji. Trener bez rominga i sportski direktor bez kose su navikli da izmisle, slažu i pošalju u "etar" razne vesti koje njima idu u prilog, i nekada je teško sve to demantovati ali Čović to sve uspeva. Dajte i vi pokažite kao Čović račune da vidimo ko je vama popunio budžet ? Da vidimo finansisko stanje kluba ? I da ne zaboravim, kada nam mislite uplatiti te pare ? Zvezda treba da tuži Partizan i da mu blokira račun, a da zaboravio sam račun je već 7 godina blokiran !

Nemam reči

pre 11 godina

Ova slika običan je lažnjak, vi znate zašto. Šezdeset i sedam godina ime KKCZ i njen grb uzeo je bez dinara Čović. Zašto ga niko ne zaustavi u ovim mutnim poslovima, u dogovoru sa našim budućim vladarom?

Bob Rock

pre 11 godina

Molim da mi objavite komentar zato sto su u njemu iskljucivo cinjenice i nista drugo!

KK Crvena Zvezda, MB: 07024924, Adresa: Mali Kalemegdan 2, Zastupnik: Mirko Pavlovic, i

KK Crvena Zvezda Diva, MB: 07078048, Adresa: Stjepana Stupanca 2, Zastupnik: Davor Ristovic.

ZVANICNI PODATCI APR-a...

Koji od ova dva kluba je napisao ovo saopstenje, koji od ova dva kluba se takmici u ABA ligi i eurokupu ove godine, koji od ova dva kluba je bio prvak SRJ 1998 godine?

Hvala na odgovoru!

mare

pre 11 godina

ma da vratili sve pare samo jos partizan da uplati i na nuli su a i djilas je grobar pa koga vi lazete.Najvise para dao fmp pa to i jeste fmp kako su dali sami sebi pare.Ovaj covic je legenda sto plasira ovakve lazi.

'

pre 11 godina

Hajde neka i ovi drugi, profesionalni pljuvači u dalj, objave koliko su dobili od vlasti, tj države poslednjih godina, pa i deceniju.
Pa njihov sadašnji trener je išao sa vladajućom klikom u FK da gasi buru kad je Stanojević odlazio, da se ne bi slučajno desio priliv sredstava...
Ali nema veze, kao i uvek sve dođe na naplatu.

duh sa sekirom

pre 11 godina

...iako me zvezda ne dotice naslov me je isprovocirao.
...za neupucene DS ne moze da finansira bilo koji sportski klub niti jedna stranka to moze zakonom.
...ali sta mogu pojedinci iz stranke - e to je za posebnu pricu.
...odjednom vaskrsla VK Crvena Zvezda ima vise para od VK Partizan koji je posle FK Real Madrid najtrofejniji klub u Evropi trenutno...kako?...nasli su cup sa blagom kad su renovirali bazen?!?
...odjednom KK CZVBGDIVA otplacuje dugove od 18miliona eura i ulaze vise u sezoni od KK Partizan iako Diva ni jednom u 21 veku nije uradila bar jednu stvar od sledecih tri:
-Titula u Srbiji
-Titila u ABA ligi
-igranje u Euro ligi
...opet molim da mi neko pojasni koji su kriterijumi trazenja i davanja novca?!?
...o FK CZV necu da trosim reci tamo su finansije kao u bermudskom trouglu.

Šta je ovde netačno neka kaže neko

pre 11 godina

Kako da država pomogne privatnom klubu? Novcem iz budžeta? Kako je Grad Beograd mogao da daje pare privatnom klubu? A tek DS, koju finansira država prema Zakonu o strankama. Najviše ga je finansirao FMP? Ko je vlasnik FNP-a? Šta je ovim ljudima, ima li kraja Čovićevoj drskosti? Otkad je to FMP trofejni klub? Presedništvo Dive verovatno moisli na one titule koje je KKCZ osvojila kad FMP nije ni postojao a Čović ih sada svojata. Da li je KK Diva u SD Crvena zvezda? Da li je moguće da nijedan novinar ne sme ili neće ili ne zna dda napiše istinu? Sve što neki znaju to je da cenzurišu ovakva pitanja. Dokle? Šta se ovde događa, šta to KSS toleriše? Ovo je zaista težak slučaj i to se mora uskoro razobličiti. Dosta podvala navijačima i javnosti.

Nemanja VS

pre 11 godina

Da li bi neko mogao da mi objasni kako to Par placa obestecenje FMPu za Miljenovica i HMFu za Milutinova od 75000 kada je propisano da je obestecenje za mlade igrace koji nisu potpisali profesionalni ugovor 150000???

pojela maca dug

pre 11 godina

ali je zato stari čoki pozajmio od agrobanke 25 miliona, otplatio zvezdin dug od 15 miliona za nepuni godinu dana a agrobanka ode u ponor pa tako i zvezdin dug nestade

Igor

pre 11 godina

U svim kulturnim zemljama ulaganja moraju da prate rezultate, samo kod nas vaze drugacija pravila. Tih 8,74% je vise nego dovoljno ako se uzme u obzir kakve je rezulatte postizala u Evropi zvezda i poslednjih desetak godina. Cinjenica je da su u dve sezone igranja u Evroligi sluzili za popravljanja kos razlike, i da su izgubili mesto za nasu kosarku u tom takmicenju. Spominjanje duga za miljenovica daje drugu dimenziju, jer je on presao u Partizan iz fmp-a, ako ovo finansijko cudo nije naslednik tima iz zeleznika zasto bi ga zanimao dug za tog igraca(posle se ljute kada im se kaze da su FMP).

Trance

pre 11 godina

Dosta vise spinovanja Vujosevica, uvek pred sezonu,prvo DS pa sad SNS...pa dokle vise?! Daj Vujosevicu reci ko finansira Partizan u procentima,kao sto radi Covic. Partizan potrosi budzet na kupovinu klinaca pa onda traze jos.

sasa

pre 11 godina

Hahahahaha jok Deda Mraz vas je finansirao...

Alo bre,nemate nikakve rezultate u poslednjih 15 godina.Odakle pare da se pokrije dug od 16mil eura,odakle pare za Rakocicevu platu od 800000 godisnje,odakle pare za dovodjenje novih igraca...ODAKLE?Iz DS-a i njihovih ljudi koji vam sede u upravnim odborima sih klubova...U stvari nije od njih,nego od gradjana ove zemlje!

Bagg

pre 11 godina

Vi ste privatni klub, zašto bi vas država finansirala?
Logično je da država finansira klubove koji su u njenom vlasništvu, a Crvena Zvezda Beograd Diva to nije.

Bob Rock

pre 11 godina

Molim da mi objavite komentar zato sto su u njemu iskljucivo cinjenice i nista drugo!

KK Crvena Zvezda, MB: 07024924, Adresa: Mali Kalemegdan 2, Zastupnik: Mirko Pavlovic, i

KK Crvena Zvezda Diva, MB: 07078048, Adresa: Stjepana Stupanca 2, Zastupnik: Davor Ristovic.

ZVANICNI PODATCI APR-a...

Koji od ova dva kluba je napisao ovo saopstenje, koji od ova dva kluba se takmici u ABA ligi i eurokupu ove godine, koji od ova dva kluba je bio prvak SRJ 1998 godine?

Hvala na odgovoru!

sasa

pre 11 godina

Hahahahaha jok Deda Mraz vas je finansirao...

Alo bre,nemate nikakve rezultate u poslednjih 15 godina.Odakle pare da se pokrije dug od 16mil eura,odakle pare za Rakocicevu platu od 800000 godisnje,odakle pare za dovodjenje novih igraca...ODAKLE?Iz DS-a i njihovih ljudi koji vam sede u upravnim odborima sih klubova...U stvari nije od njih,nego od gradjana ove zemlje!

duh sa sekirom

pre 11 godina

...iako me zvezda ne dotice naslov me je isprovocirao.
...za neupucene DS ne moze da finansira bilo koji sportski klub niti jedna stranka to moze zakonom.
...ali sta mogu pojedinci iz stranke - e to je za posebnu pricu.
...odjednom vaskrsla VK Crvena Zvezda ima vise para od VK Partizan koji je posle FK Real Madrid najtrofejniji klub u Evropi trenutno...kako?...nasli su cup sa blagom kad su renovirali bazen?!?
...odjednom KK CZVBGDIVA otplacuje dugove od 18miliona eura i ulaze vise u sezoni od KK Partizan iako Diva ni jednom u 21 veku nije uradila bar jednu stvar od sledecih tri:
-Titula u Srbiji
-Titila u ABA ligi
-igranje u Euro ligi
...opet molim da mi neko pojasni koji su kriterijumi trazenja i davanja novca?!?
...o FK CZV necu da trosim reci tamo su finansije kao u bermudskom trouglu.

pojela maca dug

pre 11 godina

ali je zato stari čoki pozajmio od agrobanke 25 miliona, otplatio zvezdin dug od 15 miliona za nepuni godinu dana a agrobanka ode u ponor pa tako i zvezdin dug nestade

Bagg

pre 11 godina

Vi ste privatni klub, zašto bi vas država finansirala?
Logično je da država finansira klubove koji su u njenom vlasništvu, a Crvena Zvezda Beograd Diva to nije.

Sibilio

pre 11 godina

Miljenović je kupljen od FMP-a. Drugi klubovi (čitaj Partizan) su imali daleko manju pomoć države od KKCZBGDIVA srazmerno postignutim rezultatima (uspesima/neuspesima). Vrhunac cinizma i bezobrazluka je porediti KK PARTIZAN i KK CZBGDIVA. Prvi je u vlasništvu države, a drugi je potpuno privatni klub. Koga vi farbate?

Alo bre

pre 11 godina

Koji su ovo muljovi. FMP, koji je u budžetu kluba učestvovao sa 46,99 odsto. Država, odnosno javna preduzeća Telekom Srbija, Dunav osiguranje i Grad Beograd učestvovali sa sa 8,74 odsto. Ostali donatori i sponzori, privatne kompanije i preduzeća sa 42,33.
Interesuje me šta FMP dobija po osnovu ovih 46,99 odsto uloženih sredstava. Reklamu? Ne, nigde se ne pojavljuje. Grad Beograd, čime je ovaj klub zadužio grad da bi ga ovaj finansirao. Ostali donatori i sponzori, privatne kompanije i preduzeća??? A što krijete koji su i koliko su dali para. Pa to su bre milionski iznosi u EUR-ima. I koja je njihova korist što su dali te milione. Šta, vole Zvezdu, ma dajte, nisu to hiljadarke u dinarima.
Pa valjda je Partizan dužan FMP-u za Miljenovića, odnosno Crvenoj Zvezdi Beograd u koju se ovaj utopio, a ne Crvenoj Zvezdi. Što lepo ne kažete duguje Crvenoj Zvezdi Beograd, što se stidite, što palite masu. Ne svađajte narod, alo bre.
Isto bi ovo pisao i da je moj Partizan u pitanju.
Koje je ovo pranje para. Ovde je sve obesmišljeno.

Cvijo

pre 11 godina

Partizan ne moze da plati Zvezdi za Miljenovica, jer je on kupljen iz FMP-a. Ubedjen sam da ce Vujosevic uskoro traziti od Covica da javno objasni otkud Zvezdi pravo da potrazuje taj novac.

Šta je ovde netačno neka kaže neko

pre 11 godina

Kako da država pomogne privatnom klubu? Novcem iz budžeta? Kako je Grad Beograd mogao da daje pare privatnom klubu? A tek DS, koju finansira država prema Zakonu o strankama. Najviše ga je finansirao FMP? Ko je vlasnik FNP-a? Šta je ovim ljudima, ima li kraja Čovićevoj drskosti? Otkad je to FMP trofejni klub? Presedništvo Dive verovatno moisli na one titule koje je KKCZ osvojila kad FMP nije ni postojao a Čović ih sada svojata. Da li je KK Diva u SD Crvena zvezda? Da li je moguće da nijedan novinar ne sme ili neće ili ne zna dda napiše istinu? Sve što neki znaju to je da cenzurišu ovakva pitanja. Dokle? Šta se ovde događa, šta to KSS toleriše? Ovo je zaista težak slučaj i to se mora uskoro razobličiti. Dosta podvala navijačima i javnosti.

Darko

pre 11 godina

A odakle 15000000 evra klubu FMP??????? Posto je FMP vratio dugove Zvezde neka nam objasne odakle Covicu 15 miliona evra. A sto se tice procenata to je disutabilno 5% od 100000 evra je jedna cifra a 5 % od 10000000 evra je druga cifra. Drzava treba da pomogne i Partizanu i Zvezdi ali ne da ppomaze FMP jer je to privatan klub.Zasto drzava pomaze privatni klub.Ako pomaze Zvezdu diva onda treba da pomogne i druge privatne klubove KK Beovuk ili KK Zemun klubovi koji odlicno rade sa mladjim kategorijama. U kojoj zemlji drzava pomaze privatni klub. Navijac sam Zvezde i sramota me je sto je klub za koji navijam spao na niske grane. Grad pomaze privatni klub Fmp davajuci mu halu Pionir sto meni ne da malo salu za moj klub.I ja drzim klub i imam 300 klinaca koji treniraju kosarku i nemam nikakvu pomoc od drzave a moj klub je dao i reprezentativca ovoj zemlji.U mladjim kategorijama u svakoj selekciji imam bar po jednog reprezentativca i zasto mi drzava ne pomaze.Pomaze jedan privatni klub a druge ne.Pa u Srbiji ima podosta privatnih klubova zasto nismo svi jednaki u drzavi ako drzava pomaze jedan klub a druge ne to nije dobro.....

mare

pre 11 godina

ma da vratili sve pare samo jos partizan da uplati i na nuli su a i djilas je grobar pa koga vi lazete.Najvise para dao fmp pa to i jeste fmp kako su dali sami sebi pare.Ovaj covic je legenda sto plasira ovakve lazi.

Webber

pre 11 godina

Molim da mi objavite komentar zato sto su u njemu iskljucivo cinjenice i nista drugo!KK Crvena Zvezda, MB: 07024924, Adresa: Mali Kalemegdan 2, Zastupnik: Mirko Pavlovic, iKK Crvena Zvezda Diva, MB: 07078048, Adresa: Stjepana Stupanca 2, Zastupnik: Davor Ristovic.ZVANICNI PODATCI APR-a... Koji od ova dva kluba je napisao ovo saopstenje, koji od ova dva kluba se takmici u ABA ligi i eurokupu ove godine, koji od ova dva kluba je bio prvak SRJ 1998 godine? Hvala na odgovoru! (Bob Rock, 10. oktobar 2012 15:42)

Ala te udaraju kompleksi...

Cinjenice

pre 11 godina

Prica se o kosarci, Partizanu i Zvezdi, pa pogledajmo malo kakve rezultate imaju zenski timovi i koliko se ulaze u njih.
Partizan : Prvenstvo 6
Kup 3
Prvak Jadrana 1

Zvezda : Prvenstvo 27
Kup 10
Prvak Evrope 1

Trenutna situacija Partizan sponzorisan od drzave ima 7-8 nasih reprezentativki, najskupljeg trenera i Amerikanku u timu.
Zvezda jedva i da postoji.

Igor

pre 11 godina

U svim kulturnim zemljama ulaganja moraju da prate rezultate, samo kod nas vaze drugacija pravila. Tih 8,74% je vise nego dovoljno ako se uzme u obzir kakve je rezulatte postizala u Evropi zvezda i poslednjih desetak godina. Cinjenica je da su u dve sezone igranja u Evroligi sluzili za popravljanja kos razlike, i da su izgubili mesto za nasu kosarku u tom takmicenju. Spominjanje duga za miljenovica daje drugu dimenziju, jer je on presao u Partizan iz fmp-a, ako ovo finansijko cudo nije naslednik tima iz zeleznika zasto bi ga zanimao dug za tog igraca(posle se ljute kada im se kaze da su FMP).

Nemam reči

pre 11 godina

Ova slika običan je lažnjak, vi znate zašto. Šezdeset i sedam godina ime KKCZ i njen grb uzeo je bez dinara Čović. Zašto ga niko ne zaustavi u ovim mutnim poslovima, u dogovoru sa našim budućim vladarom?

cz-pro

pre 11 godina

Svaka čast za Čovića.. Ne dozvoljava da ni jedna izmišljotina i laž koja dolazi iz suprotnog tabora ostane nedemantirana i kao takva predmet špekulacija i rubrika u Tegeltijinoj emisiji. Trener bez rominga i sportski direktor bez kose su navikli da izmisle, slažu i pošalju u "etar" razne vesti koje njima idu u prilog, i nekada je teško sve to demantovati ali Čović to sve uspeva. Dajte i vi pokažite kao Čović račune da vidimo ko je vama popunio budžet ? Da vidimo finansisko stanje kluba ? I da ne zaboravim, kada nam mislite uplatiti te pare ? Zvezda treba da tuži Partizan i da mu blokira račun, a da zaboravio sam račun je već 7 godina blokiran !

Trance

pre 11 godina

Dosta vise spinovanja Vujosevica, uvek pred sezonu,prvo DS pa sad SNS...pa dokle vise?! Daj Vujosevicu reci ko finansira Partizan u procentima,kao sto radi Covic. Partizan potrosi budzet na kupovinu klinaca pa onda traze jos.

THE DREAM

pre 11 godina

Provjerena informacija od nekadašnje legende Zvezde Rakočević igra za 370 000 eura godišnje ali u igri je i neki bonus(poslovni prostor) tako da istina nije daleko od 800 000, kako god BRUKA !!!

'

pre 11 godina

Hajde neka i ovi drugi, profesionalni pljuvači u dalj, objave koliko su dobili od vlasti, tj države poslednjih godina, pa i deceniju.
Pa njihov sadašnji trener je išao sa vladajućom klikom u FK da gasi buru kad je Stanojević odlazio, da se ne bi slučajno desio priliv sredstava...
Ali nema veze, kao i uvek sve dođe na naplatu.

Nick

pre 11 godina

Hahahahaha jok Deda Mraz vas je finansirao...Alo bre,nemate nikakve rezultate u poslednjih 15 godina.Odakle pare da se pokrije dug od 16mil eura,odakle pare za Rakocicevu platu od 800000 godisnje,odakle pare za dovodjenje novih igraca...ODAKLE?Iz DS-a i njihovih ljudi koji vam sede u upravnim odborima sih klubova...U stvari nije od njih,nego od gradjana ove zemlje! (sasa, 10. oktobar 2012 14:52)

Prvo nauci sta je stecajni postupak.I ne znam odakle si izmislio da je plata Rakocevica 800.000 evra?! Rakoc jedva da ima 300.000. Dokle idu izmisljotine...

Sasa 42

pre 11 godina

A kome Partiza uplacuje za Miljenovica?FMP-u,CZBGD-u,CZ DIVA-i,KK SLEDECOJ SEZONI...?
(sasa, 10. oktobar 2012 14:56)

Momak, u svakom ugovoru je naveden broj racuna na koji se uplacuje novac. Sta koga interesuje kako se zove firma, klub ili sta vec. Ti mora da si jako mlad kad nikad nisi imao dodir sa ovakvim stvarima. Nije problem ne znati ali cemu potreba za komentarom.

Sotir Milivojevic

pre 11 godina

Da se razumemo,16 miliona duga,od toga pola FMP otplatio(znaci da bi FMP mogao da ima budzet za vrh eurolige), Dalje,drzava 8,76,pa izracunajte koja je to cifra,ali da bih uprostio ta cifra iznosi oko 70% budzeta Partizana.Sto znaci da drzava "podjednako" finansira klubove.E moj Covicu,a i e moja drzavo sa svima vama...

Ljuba ciganin

pre 11 godina

Tako je Chovo samo cepaj! Najzad imamo Predsednika koji se bori iz sve snage za svoj klub. Sada kada je i Filip otisao ima da razvali Partizan. Samo napred, puna podrska!

Ivan

pre 11 godina

Kakva CZ,pa pogledajte ko je tu iz Zvezde.Od obezbedjenja,tehnickog osoblja,uprave,trenera itd jedino je tu Nesa Ilic a od igraca Cvele i Vuk.Doveli su Rakocevica i Gurovica da zadovolje grupu navujaca sve ostalo je FMP.Kukaju za neki dug od 75ooo a ne kazu koliko u brojkama duguju igracima za proslu sezonu.Ali to je kod nas normalno kad nema drzave i zakona da udari po prstima.Nikada vi necete preci onih 15 km.od Zeleznika do Beograda pa da se izgradi i metro.

Nemanja VS

pre 11 godina

Da li bi neko mogao da mi objasni kako to Par placa obestecenje FMPu za Miljenovica i HMFu za Milutinova od 75000 kada je propisano da je obestecenje za mlade igrace koji nisu potpisali profesionalni ugovor 150000???

Vuk Samotnjak

pre 11 godina

Ovim raznim napacenim likovima smeta sto neko pomaze Zvezdu. Kao, nije u skladu sa postignutim uspesima. A sta, pomoc Partizanu u Fudbalu u zadnjoj deceniji jeste, jer je bio evropski sampion i ima najvise titula u drzavi? Ili mozda i samom KK Partizan, koji je do devedesetih imao MANJE titula od Zvezde (mada naravno i veliku evropsku titulu)?
Ako ista, drzava bi trebala da pomaze klubove shodno broju navijaca, a i tu ste daleko iza. Bolje cutite i ne pokazujte kakvi ste licemeri.

cek.bre

pre 11 godina

stani, pa sta ce sad grobari da kazu?? zar nije pocelo nase finansiranje od izbora sns-a? pa cekajte! pisite sad, izmisljajte nesto, voleo bih da vidim jednom jedan jedini argument od strane grobarcica.. kme kme

Bankarski službenik prve klase

pre 11 godina

Kad se novac uplaćuje na račun pravnog lica, ali i ličnosti, nije dovoljno navesti samo broj računa u banci nego se mora upisati i naziv ili ime i prezime vlasnika računa ali i podaci ko novac uplaćuje. Da nije tako, onda se ništa ne bi znalo i bilo bi tajnih računa, pranja novca i neplaćanja poreza. Pišeš a pojma nemaš i ubiraš preporuke. Bezveze.

Komša

pre 11 godina

Da se razumemo,16 miliona duga,od toga pola FMP otplatio(znaci da bi FMP mogao da ima budzet za vrh eurolige), Dalje,drzava 8,76,pa izracunajte koja je to cifra,ali da bih uprostio ta cifra iznosi oko 70% budzeta Partizana.Sto znaci da drzava "podjednako" finansira klubove.E moj Covicu,a i e moja drzavo sa svima vama...
(Sotir Milivojevic, 10. oktobar 2012 16:43)
Čak i to je zamajavanje jer je u pitanju izbegavanje pominjanja perioda od 2000. pa do zamrzavanja.Milioni su pristizali i na to je još napravljen dug.Naravno,ostaje pitanje zašto su tolike pare ulazile u klub koji je osvojio jedan kup za 13 godina?

Webber

pre 11 godina

Molim da mi objavite komentar zato sto su u njemu iskljucivo cinjenice i nista drugo!KK Crvena Zvezda, MB: 07024924, Adresa: Mali Kalemegdan 2, Zastupnik: Mirko Pavlovic, iKK Crvena Zvezda Diva, MB: 07078048, Adresa: Stjepana Stupanca 2, Zastupnik: Davor Ristovic.ZVANICNI PODATCI APR-a... Koji od ova dva kluba je napisao ovo saopstenje, koji od ova dva kluba se takmici u ABA ligi i eurokupu ove godine, koji od ova dva kluba je bio prvak SRJ 1998 godine? Hvala na odgovoru! (Bob Rock, 10. oktobar 2012 15:42)

Ala te udaraju kompleksi...

cz-pro

pre 11 godina

Svaka čast za Čovića.. Ne dozvoljava da ni jedna izmišljotina i laž koja dolazi iz suprotnog tabora ostane nedemantirana i kao takva predmet špekulacija i rubrika u Tegeltijinoj emisiji. Trener bez rominga i sportski direktor bez kose su navikli da izmisle, slažu i pošalju u "etar" razne vesti koje njima idu u prilog, i nekada je teško sve to demantovati ali Čović to sve uspeva. Dajte i vi pokažite kao Čović račune da vidimo ko je vama popunio budžet ? Da vidimo finansisko stanje kluba ? I da ne zaboravim, kada nam mislite uplatiti te pare ? Zvezda treba da tuži Partizan i da mu blokira račun, a da zaboravio sam račun je već 7 godina blokiran !

Trance

pre 11 godina

Dosta vise spinovanja Vujosevica, uvek pred sezonu,prvo DS pa sad SNS...pa dokle vise?! Daj Vujosevicu reci ko finansira Partizan u procentima,kao sto radi Covic. Partizan potrosi budzet na kupovinu klinaca pa onda traze jos.

sasa

pre 11 godina

Hahahahaha jok Deda Mraz vas je finansirao...

Alo bre,nemate nikakve rezultate u poslednjih 15 godina.Odakle pare da se pokrije dug od 16mil eura,odakle pare za Rakocicevu platu od 800000 godisnje,odakle pare za dovodjenje novih igraca...ODAKLE?Iz DS-a i njihovih ljudi koji vam sede u upravnim odborima sih klubova...U stvari nije od njih,nego od gradjana ove zemlje!

Bob Rock

pre 11 godina

Molim da mi objavite komentar zato sto su u njemu iskljucivo cinjenice i nista drugo!

KK Crvena Zvezda, MB: 07024924, Adresa: Mali Kalemegdan 2, Zastupnik: Mirko Pavlovic, i

KK Crvena Zvezda Diva, MB: 07078048, Adresa: Stjepana Stupanca 2, Zastupnik: Davor Ristovic.

ZVANICNI PODATCI APR-a...

Koji od ova dva kluba je napisao ovo saopstenje, koji od ova dva kluba se takmici u ABA ligi i eurokupu ove godine, koji od ova dva kluba je bio prvak SRJ 1998 godine?

Hvala na odgovoru!

Alo bre

pre 11 godina

Koji su ovo muljovi. FMP, koji je u budžetu kluba učestvovao sa 46,99 odsto. Država, odnosno javna preduzeća Telekom Srbija, Dunav osiguranje i Grad Beograd učestvovali sa sa 8,74 odsto. Ostali donatori i sponzori, privatne kompanije i preduzeća sa 42,33.
Interesuje me šta FMP dobija po osnovu ovih 46,99 odsto uloženih sredstava. Reklamu? Ne, nigde se ne pojavljuje. Grad Beograd, čime je ovaj klub zadužio grad da bi ga ovaj finansirao. Ostali donatori i sponzori, privatne kompanije i preduzeća??? A što krijete koji su i koliko su dali para. Pa to su bre milionski iznosi u EUR-ima. I koja je njihova korist što su dali te milione. Šta, vole Zvezdu, ma dajte, nisu to hiljadarke u dinarima.
Pa valjda je Partizan dužan FMP-u za Miljenovića, odnosno Crvenoj Zvezdi Beograd u koju se ovaj utopio, a ne Crvenoj Zvezdi. Što lepo ne kažete duguje Crvenoj Zvezdi Beograd, što se stidite, što palite masu. Ne svađajte narod, alo bre.
Isto bi ovo pisao i da je moj Partizan u pitanju.
Koje je ovo pranje para. Ovde je sve obesmišljeno.

Nick

pre 11 godina

Hahahahaha jok Deda Mraz vas je finansirao...Alo bre,nemate nikakve rezultate u poslednjih 15 godina.Odakle pare da se pokrije dug od 16mil eura,odakle pare za Rakocicevu platu od 800000 godisnje,odakle pare za dovodjenje novih igraca...ODAKLE?Iz DS-a i njihovih ljudi koji vam sede u upravnim odborima sih klubova...U stvari nije od njih,nego od gradjana ove zemlje! (sasa, 10. oktobar 2012 14:52)

Prvo nauci sta je stecajni postupak.I ne znam odakle si izmislio da je plata Rakocevica 800.000 evra?! Rakoc jedva da ima 300.000. Dokle idu izmisljotine...

'

pre 11 godina

Hajde neka i ovi drugi, profesionalni pljuvači u dalj, objave koliko su dobili od vlasti, tj države poslednjih godina, pa i deceniju.
Pa njihov sadašnji trener je išao sa vladajućom klikom u FK da gasi buru kad je Stanojević odlazio, da se ne bi slučajno desio priliv sredstava...
Ali nema veze, kao i uvek sve dođe na naplatu.

Cinjenice

pre 11 godina

Prica se o kosarci, Partizanu i Zvezdi, pa pogledajmo malo kakve rezultate imaju zenski timovi i koliko se ulaze u njih.
Partizan : Prvenstvo 6
Kup 3
Prvak Jadrana 1

Zvezda : Prvenstvo 27
Kup 10
Prvak Evrope 1

Trenutna situacija Partizan sponzorisan od drzave ima 7-8 nasih reprezentativki, najskupljeg trenera i Amerikanku u timu.
Zvezda jedva i da postoji.

Vuk Samotnjak

pre 11 godina

Ovim raznim napacenim likovima smeta sto neko pomaze Zvezdu. Kao, nije u skladu sa postignutim uspesima. A sta, pomoc Partizanu u Fudbalu u zadnjoj deceniji jeste, jer je bio evropski sampion i ima najvise titula u drzavi? Ili mozda i samom KK Partizan, koji je do devedesetih imao MANJE titula od Zvezde (mada naravno i veliku evropsku titulu)?
Ako ista, drzava bi trebala da pomaze klubove shodno broju navijaca, a i tu ste daleko iza. Bolje cutite i ne pokazujte kakvi ste licemeri.

Cvijo

pre 11 godina

Partizan ne moze da plati Zvezdi za Miljenovica, jer je on kupljen iz FMP-a. Ubedjen sam da ce Vujosevic uskoro traziti od Covica da javno objasni otkud Zvezdi pravo da potrazuje taj novac.

duh sa sekirom

pre 11 godina

...iako me zvezda ne dotice naslov me je isprovocirao.
...za neupucene DS ne moze da finansira bilo koji sportski klub niti jedna stranka to moze zakonom.
...ali sta mogu pojedinci iz stranke - e to je za posebnu pricu.
...odjednom vaskrsla VK Crvena Zvezda ima vise para od VK Partizan koji je posle FK Real Madrid najtrofejniji klub u Evropi trenutno...kako?...nasli su cup sa blagom kad su renovirali bazen?!?
...odjednom KK CZVBGDIVA otplacuje dugove od 18miliona eura i ulaze vise u sezoni od KK Partizan iako Diva ni jednom u 21 veku nije uradila bar jednu stvar od sledecih tri:
-Titula u Srbiji
-Titila u ABA ligi
-igranje u Euro ligi
...opet molim da mi neko pojasni koji su kriterijumi trazenja i davanja novca?!?
...o FK CZV necu da trosim reci tamo su finansije kao u bermudskom trouglu.

Bagg

pre 11 godina

Vi ste privatni klub, zašto bi vas država finansirala?
Logično je da država finansira klubove koji su u njenom vlasništvu, a Crvena Zvezda Beograd Diva to nije.

Nemam reči

pre 11 godina

Ova slika običan je lažnjak, vi znate zašto. Šezdeset i sedam godina ime KKCZ i njen grb uzeo je bez dinara Čović. Zašto ga niko ne zaustavi u ovim mutnim poslovima, u dogovoru sa našim budućim vladarom?

pojela maca dug

pre 11 godina

ali je zato stari čoki pozajmio od agrobanke 25 miliona, otplatio zvezdin dug od 15 miliona za nepuni godinu dana a agrobanka ode u ponor pa tako i zvezdin dug nestade

Nemanja VS

pre 11 godina

Da li bi neko mogao da mi objasni kako to Par placa obestecenje FMPu za Miljenovica i HMFu za Milutinova od 75000 kada je propisano da je obestecenje za mlade igrace koji nisu potpisali profesionalni ugovor 150000???

Ljuba ciganin

pre 11 godina

Tako je Chovo samo cepaj! Najzad imamo Predsednika koji se bori iz sve snage za svoj klub. Sada kada je i Filip otisao ima da razvali Partizan. Samo napred, puna podrska!

THE DREAM

pre 11 godina

Provjerena informacija od nekadašnje legende Zvezde Rakočević igra za 370 000 eura godišnje ali u igri je i neki bonus(poslovni prostor) tako da istina nije daleko od 800 000, kako god BRUKA !!!

mare

pre 11 godina

ma da vratili sve pare samo jos partizan da uplati i na nuli su a i djilas je grobar pa koga vi lazete.Najvise para dao fmp pa to i jeste fmp kako su dali sami sebi pare.Ovaj covic je legenda sto plasira ovakve lazi.

Sibilio

pre 11 godina

Miljenović je kupljen od FMP-a. Drugi klubovi (čitaj Partizan) su imali daleko manju pomoć države od KKCZBGDIVA srazmerno postignutim rezultatima (uspesima/neuspesima). Vrhunac cinizma i bezobrazluka je porediti KK PARTIZAN i KK CZBGDIVA. Prvi je u vlasništvu države, a drugi je potpuno privatni klub. Koga vi farbate?

Darko

pre 11 godina

A odakle 15000000 evra klubu FMP??????? Posto je FMP vratio dugove Zvezde neka nam objasne odakle Covicu 15 miliona evra. A sto se tice procenata to je disutabilno 5% od 100000 evra je jedna cifra a 5 % od 10000000 evra je druga cifra. Drzava treba da pomogne i Partizanu i Zvezdi ali ne da ppomaze FMP jer je to privatan klub.Zasto drzava pomaze privatni klub.Ako pomaze Zvezdu diva onda treba da pomogne i druge privatne klubove KK Beovuk ili KK Zemun klubovi koji odlicno rade sa mladjim kategorijama. U kojoj zemlji drzava pomaze privatni klub. Navijac sam Zvezde i sramota me je sto je klub za koji navijam spao na niske grane. Grad pomaze privatni klub Fmp davajuci mu halu Pionir sto meni ne da malo salu za moj klub.I ja drzim klub i imam 300 klinaca koji treniraju kosarku i nemam nikakvu pomoc od drzave a moj klub je dao i reprezentativca ovoj zemlji.U mladjim kategorijama u svakoj selekciji imam bar po jednog reprezentativca i zasto mi drzava ne pomaze.Pomaze jedan privatni klub a druge ne.Pa u Srbiji ima podosta privatnih klubova zasto nismo svi jednaki u drzavi ako drzava pomaze jedan klub a druge ne to nije dobro.....

Sasa 42

pre 11 godina

A kome Partiza uplacuje za Miljenovica?FMP-u,CZBGD-u,CZ DIVA-i,KK SLEDECOJ SEZONI...?
(sasa, 10. oktobar 2012 14:56)

Momak, u svakom ugovoru je naveden broj racuna na koji se uplacuje novac. Sta koga interesuje kako se zove firma, klub ili sta vec. Ti mora da si jako mlad kad nikad nisi imao dodir sa ovakvim stvarima. Nije problem ne znati ali cemu potreba za komentarom.

Šta je ovde netačno neka kaže neko

pre 11 godina

Kako da država pomogne privatnom klubu? Novcem iz budžeta? Kako je Grad Beograd mogao da daje pare privatnom klubu? A tek DS, koju finansira država prema Zakonu o strankama. Najviše ga je finansirao FMP? Ko je vlasnik FNP-a? Šta je ovim ljudima, ima li kraja Čovićevoj drskosti? Otkad je to FMP trofejni klub? Presedništvo Dive verovatno moisli na one titule koje je KKCZ osvojila kad FMP nije ni postojao a Čović ih sada svojata. Da li je KK Diva u SD Crvena zvezda? Da li je moguće da nijedan novinar ne sme ili neće ili ne zna dda napiše istinu? Sve što neki znaju to je da cenzurišu ovakva pitanja. Dokle? Šta se ovde događa, šta to KSS toleriše? Ovo je zaista težak slučaj i to se mora uskoro razobličiti. Dosta podvala navijačima i javnosti.

Igor

pre 11 godina

U svim kulturnim zemljama ulaganja moraju da prate rezultate, samo kod nas vaze drugacija pravila. Tih 8,74% je vise nego dovoljno ako se uzme u obzir kakve je rezulatte postizala u Evropi zvezda i poslednjih desetak godina. Cinjenica je da su u dve sezone igranja u Evroligi sluzili za popravljanja kos razlike, i da su izgubili mesto za nasu kosarku u tom takmicenju. Spominjanje duga za miljenovica daje drugu dimenziju, jer je on presao u Partizan iz fmp-a, ako ovo finansijko cudo nije naslednik tima iz zeleznika zasto bi ga zanimao dug za tog igraca(posle se ljute kada im se kaze da su FMP).

cek.bre

pre 11 godina

stani, pa sta ce sad grobari da kazu?? zar nije pocelo nase finansiranje od izbora sns-a? pa cekajte! pisite sad, izmisljajte nesto, voleo bih da vidim jednom jedan jedini argument od strane grobarcica.. kme kme

Bankarski službenik prve klase

pre 11 godina

Kad se novac uplaćuje na račun pravnog lica, ali i ličnosti, nije dovoljno navesti samo broj računa u banci nego se mora upisati i naziv ili ime i prezime vlasnika računa ali i podaci ko novac uplaćuje. Da nije tako, onda se ništa ne bi znalo i bilo bi tajnih računa, pranja novca i neplaćanja poreza. Pišeš a pojma nemaš i ubiraš preporuke. Bezveze.

Sotir Milivojevic

pre 11 godina

Da se razumemo,16 miliona duga,od toga pola FMP otplatio(znaci da bi FMP mogao da ima budzet za vrh eurolige), Dalje,drzava 8,76,pa izracunajte koja je to cifra,ali da bih uprostio ta cifra iznosi oko 70% budzeta Partizana.Sto znaci da drzava "podjednako" finansira klubove.E moj Covicu,a i e moja drzavo sa svima vama...

Ivan

pre 11 godina

Kakva CZ,pa pogledajte ko je tu iz Zvezde.Od obezbedjenja,tehnickog osoblja,uprave,trenera itd jedino je tu Nesa Ilic a od igraca Cvele i Vuk.Doveli su Rakocevica i Gurovica da zadovolje grupu navujaca sve ostalo je FMP.Kukaju za neki dug od 75ooo a ne kazu koliko u brojkama duguju igracima za proslu sezonu.Ali to je kod nas normalno kad nema drzave i zakona da udari po prstima.Nikada vi necete preci onih 15 km.od Zeleznika do Beograda pa da se izgradi i metro.

Komša

pre 11 godina

Da se razumemo,16 miliona duga,od toga pola FMP otplatio(znaci da bi FMP mogao da ima budzet za vrh eurolige), Dalje,drzava 8,76,pa izracunajte koja je to cifra,ali da bih uprostio ta cifra iznosi oko 70% budzeta Partizana.Sto znaci da drzava "podjednako" finansira klubove.E moj Covicu,a i e moja drzavo sa svima vama...
(Sotir Milivojevic, 10. oktobar 2012 16:43)
Čak i to je zamajavanje jer je u pitanju izbegavanje pominjanja perioda od 2000. pa do zamrzavanja.Milioni su pristizali i na to je još napravljen dug.Naravno,ostaje pitanje zašto su tolike pare ulazile u klub koji je osvojio jedan kup za 13 godina?