Četvrtak, 04.10.2012.

20:49

Vermezović: Nisu se složile kockice

Trener Partizana Vladimir Vermezović rekao je posle poraza od Rubina da je ekipa platila danak neiskustvu, iako je na momente igrala sasvim dobro u Kazanju.

Izvor: MJ

Vermezoviæ: Nisu se složile kockice IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

nebojsa jovanovic

pre 11 godina

bravo za vermeza i njegovu demagogiju mislim da klinci i nisu tako losi ali ovakom pogresnom taktikom i mnogo iskusniji igraci ne bi bolje prosli uz samo dva malo bolja stranca i nekog stranog trenera tipa zeman bili bi hit ovako i uz ovakvog trenera mrka kapa pa on bi i nastasica uporopastio da je ostao bez obzira grobari vidimo se u milanu

Purke

pre 11 godina

Nasi treneri ocigledno ne gledaju fudbal,kada posle svake lose utakmice kazu da su odigrali solidno. Citam izjave dinamovog trenera,pa ovog indijanca...ne verujem! Cela evropa se smeje balkanu,a mi se udaramo u prsa posle svakog doborg pasa i suta. Mi nemamo igraca koji moze da trci,bori se,primi i odigra loptu. O sutevima ne vredi ni pricati,jer se ne secam kada smo nekome dali gol. smesni smo...

Coco Bill

pre 11 godina

Dragi Vermeze, evo ovako. Pošto nisi bio tu jer ste putovali na tu nesrećnu utakmicu, a sad kad si se vratio uzmi kasetu i odgledaj Borusijinu utakmicu sa Sitijem kao i njihovu igru i tu vidi kako se "slažu kockice". Nadam se da će ti biti jasno i što već ovde neko reče nije to nikakva nauka.

Iznerviran

pre 11 godina

Mi ne znamo gde smo bushni, dok nam shef "struke" igra jamb..

Zashto bre tako jajarski i kukavicki igramo u Evropi?! Trci, grizi, bori se - pa ako tako izgubish niko nece zameriti.
Kako bre mislite da vratite publiku na stadion a utakmicu igrash bez napadaca?!

Milan

pre 11 godina

Pa kada su navijaci cele prosle sezone igrali jamb nema razloga da se zamera i treneru na istom. A ovaj njegov je upravo posledica toga, lazne slike da te titule imaju bilo kakvu vrednost u Evropi. Tamo nema foliranja

PFC Vule

pre 11 godina

U pravu je Vermez. Nisu nam se složile kockice. Nismo imali sreće, a igrali smo korektno. Da smo iskoristili onu stoprocentnu šansu u 10-om minutu garantujem vam da bi tada bilo jedan-nula za nas.

Dokle vise

pre 11 godina

Vec 10 godina slusam ovo je velika skola itd...
Takodje nasi treneri su definitivno najveci filozofi, napravili su od fudbala ozbiljnu nauku.
Ajde vise iskolujte se pa da gledamo jednu normalnu utakmicu u evropi.

parkinson

pre 11 godina

Dogodilo se tacno ono cemu je Vermezovic govorio pre utakmice ! Rekao je, da je Rubin jaka ekipa, znaju sta hoce, pravi profesionalci i da je to ekipa koja ima "karakter" ! Zatim , Rubin ce pokusati da iskoristi sansu domaceg terena i svoje publike ! E, sve je pogodio , u maniru iskusnog fudbalskog strucnjaka !? Posle pricamo kako je lako biti fudbalski trener, ali , ovo sto je rekao treba znati a sve je to godinama sticano znanje !

Ljuba

pre 11 godina

Sto reče neko, taktika naših trenera je grčevito braniti 0:0, pa kad nam daju nekoliko komada, onda pričati da smo platili danak neiskustvu! Muka mi je više od vas!

klinkerhofen

pre 11 godina

Nije ovo yamb pa da treba da se sloze sve kockice nego fudbal!
Posle svako nepovoljnog rezultata ti pricas neke glupe razloge,pa posto znas sve reci zasto posle drugog gola nisi krenuo na sve ili nista i zasto nisi igrao sa jednim napadacem, nego eksperimentises u ovakvoj vaznoj utakmici????

zix

pre 11 godina

bezvezovicu izabacio si vukica iz ekipe a sad se pozivas na neiskustvo podnesi ostavku ako iole obraza imas plasljivi africki trenercicu

blefer

pre 11 godina

A kad završimo takmičenje sa jednim bodom i bez ijednog datog gola smeniće vermezovića i postaviće za trenera njegovog pomoćnika. Ovi po Evropi mora da su glupi kad imaju onakve igrače i plaćaju i dovode trenere za desetine miliona evra. Kao da je trener bitan?

supermario

pre 11 godina

sale ilic je doktor, klinci su talentovani, ali su idioti, a vermez je samo ovo poslednje... covek od 35 godina ostavi srce na terenu, ostali igraju kao da su anemicni, ili jutros nisu doruckovali... sto se fudbala tice, da bi se utakmica dobila, mora se u kontinuitetu, svih 90 minuta, igrati na visokom nivou, a ne samo na momente... nije to do neiskustva... i zvezda je sa klincima igrala u bordou, ali su ostavili srce na terenu
...ovde ni trcanja, ni ideje, ni sanse za gol, ni suta u okvir gola...

Deki

pre 11 godina

Gospodine Vermezoviću,odigrali ste dve utakmice u Evropi i nismo postigli gol.Da li se tako uče fudbalu mladi fudbaleri.Kako će napredovati ako celo prvo poluvreme igramo bunker?Da li će tako steći iskustvo i znanje braneći se i moliti boga da nekim slučajem uzmemo bod?Da li vidite da ih niste naučili kako se formira napad,gde igrač trči i kako ser osvaja prostor.Bate Borisov sa mnogo manjim budžetom dere Bajern kući!jel znate kako,napadačkom igrom i dobrom organizacijom igre koju postavlja trener.Jel vi sve što znate da kažete igračima veznog reda je da kada osvoje loptu na našoj polovini odmah šalju napred otprilike Lazaru koji je okružen trojicom igrača.Pa ako nekom srećom je i primi,predribla svu trojicu što je pitanje da li bi i Mesi mogao?Odgovorno tvrdim da vi niste kvalitetan trener i da ne znate da postavite napad.I šta smo postigli ovom utakmicom,igrači nisu ništa naučili jer ne igramo napadački,naravno,izgubili smo jer tako nikada nećemo dati gol protiv jačih ekipa.Pa,Rubin nije Barsa da bi igrali ovako zatvoreno!

Ser Aleks Stanojevic

pre 11 godina

Potpuno bezidejno. da li ces ponuditi ostavku? to bi bilo posteno... da li ces kazniti igrace sa po 10000€…? I to je neki pomak.... ovako svi zadovoljni osim navijača.... P.S. vratite Golca !!!

fenomen

pre 11 godina

Pre pocetka sam ocekivao bas ovakav poraz od 2:0 pa do najvise 3:0. Rezultat uopste nije za mene nit iznenadjenje nit razocaranje. Jednostavno smo slabi za Evropu. Cak ni Vermezovica ne krivim jer bih i ja izveo potpuno isti sastav koji je on izveo. Sa dodatkom Tomica koji je nazalost povredjen. I da nam je bilo ko drugi trener od ovih nasih domacih trenera bilo bi isto. Takav je mentalitet i shvatanje fudbala svih nasih trenera. Tu je jedini spas neki Nemac, Holandjanin, jednostavno neki trener sa pobednickim mentalitetom a mi nemamo takve. Igraci su odigrali bas onako kako im je trener savetovao. Branili se dok nisu dobili prvi gol, posle drugog primljenog gola utakmica je bila zavrsena. Boli sto unapred znam da cemo i preostale 4 utakmice u Evropi odigrati na isti nacin kao i veceras i normalno izgubiti sva 4 puta. Treba trener da ima drugaciji pristup i pripremu utakmice. Treba samo reci fudbalerima da od prvog minuta krenu na pobedu pa kako se zavrsi a meni je draze da izgubimo sa 6:2 npr nego ovako sa po 1:0 ili 2:0. Igraci nemaju dovoljno samopouzdanja a to se stice samo ukoliko se nadigra i pobedi neki veliki protivnik npr Inter u sledecoj utakmici. A ovako gubimo mec jos pre pocetka. I fizicka sprema nam je katastrofalna a to se da popraviti. Kompletan tim bih poslao na pripreme zajedno sa nekim Nemackim klubom npr sa Bajernom. Posle takvih priprema i uz zestoke treninge mozda bi nekad nesto i napravili.
Poz...

Alo bre

pre 11 godina

Prvo poluvreme uopšte nije bilo loše. Treba vreme i više ovakvih utakmica da bismo parirali ozbiljnijim ekipama u Evropi. Na dobrom smo putu, dosta mladih igrača, njih trojica sa 18 godina. Svaka čast Vermeze na hrabrosti, a ovi što negoduju, takvih će uvek biti. Oni su nezadovoljni svojim životima pa su im svi drugi krivi. Osnova na našoj školi. Ove godine još bod ili dva, sledeće i neka pobeda u LE a za dve godine ozbiljniji nastup u LŠ. Naravno protiv sam onog nesretnika Đurića ali veliki + za sportski deo kluba.

dads

pre 11 godina

Moj tim je Zvezda ali svi normalni zele uspeh nasih timova u evropi, a sad komentar na izjavu trenera, ma ovaj covjek nema blage veze igraci se celu utakmicu vuku po terenu, zalosno je to gledati ima tu dobrih igraca ali nema ko da ih nauci..... Dati ovakve izjave poslije utakmice gdje Partizan za 90min nije napravio ni jednu jedinu sansu znaci samo da ovaj covjek nije zasluzio da vodi Partizan.. Koliko god volio Zvezdu mora se priznati da je i Partizan veliki klub i da takav klub treba da treniraju ozbiljni treneri..Toliko.

extremno besan

pre 11 godina

Vermeze, briga me što tebi jamb i kockice ne ide od ruke, ali planira li ovaj klub da da barem gol, bodu ili opstanku se ne nadam već dugo unazad? Ili ćete opet da nam mažete oči nekim pobedama protiv drugih postava u našoj "ligi"?!

Borko

pre 11 godina

Što se tiče sreće , tu je jedino u pravu, trebali smo da primimo realno jedno 6-7 komada, samo da su bili skoncentrisaniji. Inače, Rubin je više nego prosečna ekipa po prikazanoj igri.Ali me zanima kako ovaj što je zalutao u trenerske vode sa ovom "igrom" misli da da dva gola Interu ili bilo kome na jednoj utakmici? Kad se samo setim Đukićeve filozofije da ni u ludilu ne padne na pamet ni jednom igraču da umrtvljuje igru i da se ide na go više pa makar izgubili i sa deset gola razlike, i ove da izgubiš sa što manje golova razlike, bunkericom na svojoj sredini, pitam se koliki trebaš da budeš mazohista i naivko i da dođeš na JNA i još platiš da gledaš ovakvu smor igru .

alimpije petronijevic

pre 11 godina

"Za pobedu je danas trebalo je da se slože neke kockice.", rece predstavnik struke.

Znao sam, te kockice ce nam glave doci. Samo jos da njih slozimo i sve ce biti super.

Vizionar

pre 11 godina

Ama, bre Vermeze , lupas kao otvoren prozor! Kada izgubis onda ste neiskusni a sta je onda sa Vukicem, sam sebi skaces u usta. Dosta bre price ili znas ili neznas i to je sve.

Stefan

pre 11 godina

“Moram da napomenem da smo u pojedinim delovima meča igrali sasvim korektno. Šteta samo što smo primili gol na kraju prvog i početku drugog poluvremena. To je danak neiskustvu. Ovo je bila velika škola za naše mlade fudbalere. Nadam se da su naučili nešto i izvukli pouke”

:D

Op Tsvrtz Gevezn

pre 11 godina

Nisu se slozile kockice, kaze Cika Crni. ne slazu se godinama vec, pogotovo ne u Evropi, jer nema Toleta da ih slaze, kao sto to radi u domacem prvenstvu. Sve u svemu, opet dobar i siguran fiks, hvala na parama.

Webber

pre 11 godina

Po komentarima, navijaci Partizana duplo vise prate desavanja u KKCZ Beograd nego evropsku utakmicu Partizana,ciji ste vi navijaci? Partizana? Ili neki anti-klub navijaci? Zalosno je to...

bozon

pre 11 godina

nisam navijač partizana, tu i tamo pročitam komentare na vesti. jedan lik, mislim da se potpisuje sa Slajderman, vec 2dana šalje komentare da ce Partizan sa Vermezom igrati na 0:0, pa izgubiti, da bi se posle Vermez vadio na neiskustvo. očigledno je čovek bio u pravu.

popup

pre 11 godina

POGRSNOM TAKTIKOM IZVRSILI SMO FUDBALSKO SAMOUBISTVO. Za pozicionu igru potrebno je mnogo para i sasvim drugi tip igraca. Imas tim ciji dominantan kvalitet su brzina i mladost, pa i agresivnost kad im se dozvoli. Da smo igrali najagresivnije i najbrze sto mozemo, za gol vise, mozda bi rezultat bio isti ali bi sve izgledalo mnogo mnogo bolje.

bozon

pre 11 godina

nisam navijač partizana, tu i tamo pročitam komentare na vesti. jedan lik, mislim da se potpisuje sa Slajderman, vec 2dana šalje komentare da ce Partizan sa Vermezom igrati na 0:0, pa izgubiti, da bi se posle Vermez vadio na neiskustvo. očigledno je čovek bio u pravu.

dads

pre 11 godina

Moj tim je Zvezda ali svi normalni zele uspeh nasih timova u evropi, a sad komentar na izjavu trenera, ma ovaj covjek nema blage veze igraci se celu utakmicu vuku po terenu, zalosno je to gledati ima tu dobrih igraca ali nema ko da ih nauci..... Dati ovakve izjave poslije utakmice gdje Partizan za 90min nije napravio ni jednu jedinu sansu znaci samo da ovaj covjek nije zasluzio da vodi Partizan.. Koliko god volio Zvezdu mora se priznati da je i Partizan veliki klub i da takav klub treba da treniraju ozbiljni treneri..Toliko.

Vizionar

pre 11 godina

Ama, bre Vermeze , lupas kao otvoren prozor! Kada izgubis onda ste neiskusni a sta je onda sa Vukicem, sam sebi skaces u usta. Dosta bre price ili znas ili neznas i to je sve.

supermario

pre 11 godina

sale ilic je doktor, klinci su talentovani, ali su idioti, a vermez je samo ovo poslednje... covek od 35 godina ostavi srce na terenu, ostali igraju kao da su anemicni, ili jutros nisu doruckovali... sto se fudbala tice, da bi se utakmica dobila, mora se u kontinuitetu, svih 90 minuta, igrati na visokom nivou, a ne samo na momente... nije to do neiskustva... i zvezda je sa klincima igrala u bordou, ali su ostavili srce na terenu
...ovde ni trcanja, ni ideje, ni sanse za gol, ni suta u okvir gola...

Deki

pre 11 godina

Gospodine Vermezoviću,odigrali ste dve utakmice u Evropi i nismo postigli gol.Da li se tako uče fudbalu mladi fudbaleri.Kako će napredovati ako celo prvo poluvreme igramo bunker?Da li će tako steći iskustvo i znanje braneći se i moliti boga da nekim slučajem uzmemo bod?Da li vidite da ih niste naučili kako se formira napad,gde igrač trči i kako ser osvaja prostor.Bate Borisov sa mnogo manjim budžetom dere Bajern kući!jel znate kako,napadačkom igrom i dobrom organizacijom igre koju postavlja trener.Jel vi sve što znate da kažete igračima veznog reda je da kada osvoje loptu na našoj polovini odmah šalju napred otprilike Lazaru koji je okružen trojicom igrača.Pa ako nekom srećom je i primi,predribla svu trojicu što je pitanje da li bi i Mesi mogao?Odgovorno tvrdim da vi niste kvalitetan trener i da ne znate da postavite napad.I šta smo postigli ovom utakmicom,igrači nisu ništa naučili jer ne igramo napadački,naravno,izgubili smo jer tako nikada nećemo dati gol protiv jačih ekipa.Pa,Rubin nije Barsa da bi igrali ovako zatvoreno!

Op Tsvrtz Gevezn

pre 11 godina

Nisu se slozile kockice, kaze Cika Crni. ne slazu se godinama vec, pogotovo ne u Evropi, jer nema Toleta da ih slaze, kao sto to radi u domacem prvenstvu. Sve u svemu, opet dobar i siguran fiks, hvala na parama.

Borko

pre 11 godina

Što se tiče sreće , tu je jedino u pravu, trebali smo da primimo realno jedno 6-7 komada, samo da su bili skoncentrisaniji. Inače, Rubin je više nego prosečna ekipa po prikazanoj igri.Ali me zanima kako ovaj što je zalutao u trenerske vode sa ovom "igrom" misli da da dva gola Interu ili bilo kome na jednoj utakmici? Kad se samo setim Đukićeve filozofije da ni u ludilu ne padne na pamet ni jednom igraču da umrtvljuje igru i da se ide na go više pa makar izgubili i sa deset gola razlike, i ove da izgubiš sa što manje golova razlike, bunkericom na svojoj sredini, pitam se koliki trebaš da budeš mazohista i naivko i da dođeš na JNA i još platiš da gledaš ovakvu smor igru .

Webber

pre 11 godina

Po komentarima, navijaci Partizana duplo vise prate desavanja u KKCZ Beograd nego evropsku utakmicu Partizana,ciji ste vi navijaci? Partizana? Ili neki anti-klub navijaci? Zalosno je to...

alimpije petronijevic

pre 11 godina

"Za pobedu je danas trebalo je da se slože neke kockice.", rece predstavnik struke.

Znao sam, te kockice ce nam glave doci. Samo jos da njih slozimo i sve ce biti super.

popup

pre 11 godina

POGRSNOM TAKTIKOM IZVRSILI SMO FUDBALSKO SAMOUBISTVO. Za pozicionu igru potrebno je mnogo para i sasvim drugi tip igraca. Imas tim ciji dominantan kvalitet su brzina i mladost, pa i agresivnost kad im se dozvoli. Da smo igrali najagresivnije i najbrze sto mozemo, za gol vise, mozda bi rezultat bio isti ali bi sve izgledalo mnogo mnogo bolje.

Ser Aleks Stanojevic

pre 11 godina

Potpuno bezidejno. da li ces ponuditi ostavku? to bi bilo posteno... da li ces kazniti igrace sa po 10000€…? I to je neki pomak.... ovako svi zadovoljni osim navijača.... P.S. vratite Golca !!!

extremno besan

pre 11 godina

Vermeze, briga me što tebi jamb i kockice ne ide od ruke, ali planira li ovaj klub da da barem gol, bodu ili opstanku se ne nadam već dugo unazad? Ili ćete opet da nam mažete oči nekim pobedama protiv drugih postava u našoj "ligi"?!

fenomen

pre 11 godina

Pre pocetka sam ocekivao bas ovakav poraz od 2:0 pa do najvise 3:0. Rezultat uopste nije za mene nit iznenadjenje nit razocaranje. Jednostavno smo slabi za Evropu. Cak ni Vermezovica ne krivim jer bih i ja izveo potpuno isti sastav koji je on izveo. Sa dodatkom Tomica koji je nazalost povredjen. I da nam je bilo ko drugi trener od ovih nasih domacih trenera bilo bi isto. Takav je mentalitet i shvatanje fudbala svih nasih trenera. Tu je jedini spas neki Nemac, Holandjanin, jednostavno neki trener sa pobednickim mentalitetom a mi nemamo takve. Igraci su odigrali bas onako kako im je trener savetovao. Branili se dok nisu dobili prvi gol, posle drugog primljenog gola utakmica je bila zavrsena. Boli sto unapred znam da cemo i preostale 4 utakmice u Evropi odigrati na isti nacin kao i veceras i normalno izgubiti sva 4 puta. Treba trener da ima drugaciji pristup i pripremu utakmice. Treba samo reci fudbalerima da od prvog minuta krenu na pobedu pa kako se zavrsi a meni je draze da izgubimo sa 6:2 npr nego ovako sa po 1:0 ili 2:0. Igraci nemaju dovoljno samopouzdanja a to se stice samo ukoliko se nadigra i pobedi neki veliki protivnik npr Inter u sledecoj utakmici. A ovako gubimo mec jos pre pocetka. I fizicka sprema nam je katastrofalna a to se da popraviti. Kompletan tim bih poslao na pripreme zajedno sa nekim Nemackim klubom npr sa Bajernom. Posle takvih priprema i uz zestoke treninge mozda bi nekad nesto i napravili.
Poz...

blefer

pre 11 godina

A kad završimo takmičenje sa jednim bodom i bez ijednog datog gola smeniće vermezovića i postaviće za trenera njegovog pomoćnika. Ovi po Evropi mora da su glupi kad imaju onakve igrače i plaćaju i dovode trenere za desetine miliona evra. Kao da je trener bitan?

zix

pre 11 godina

bezvezovicu izabacio si vukica iz ekipe a sad se pozivas na neiskustvo podnesi ostavku ako iole obraza imas plasljivi africki trenercicu

Stefan

pre 11 godina

“Moram da napomenem da smo u pojedinim delovima meča igrali sasvim korektno. Šteta samo što smo primili gol na kraju prvog i početku drugog poluvremena. To je danak neiskustvu. Ovo je bila velika škola za naše mlade fudbalere. Nadam se da su naučili nešto i izvukli pouke”

:D

Alo bre

pre 11 godina

Prvo poluvreme uopšte nije bilo loše. Treba vreme i više ovakvih utakmica da bismo parirali ozbiljnijim ekipama u Evropi. Na dobrom smo putu, dosta mladih igrača, njih trojica sa 18 godina. Svaka čast Vermeze na hrabrosti, a ovi što negoduju, takvih će uvek biti. Oni su nezadovoljni svojim životima pa su im svi drugi krivi. Osnova na našoj školi. Ove godine još bod ili dva, sledeće i neka pobeda u LE a za dve godine ozbiljniji nastup u LŠ. Naravno protiv sam onog nesretnika Đurića ali veliki + za sportski deo kluba.

Iznerviran

pre 11 godina

Mi ne znamo gde smo bushni, dok nam shef "struke" igra jamb..

Zashto bre tako jajarski i kukavicki igramo u Evropi?! Trci, grizi, bori se - pa ako tako izgubish niko nece zameriti.
Kako bre mislite da vratite publiku na stadion a utakmicu igrash bez napadaca?!

Coco Bill

pre 11 godina

Dragi Vermeze, evo ovako. Pošto nisi bio tu jer ste putovali na tu nesrećnu utakmicu, a sad kad si se vratio uzmi kasetu i odgledaj Borusijinu utakmicu sa Sitijem kao i njihovu igru i tu vidi kako se "slažu kockice". Nadam se da će ti biti jasno i što već ovde neko reče nije to nikakva nauka.

parkinson

pre 11 godina

Dogodilo se tacno ono cemu je Vermezovic govorio pre utakmice ! Rekao je, da je Rubin jaka ekipa, znaju sta hoce, pravi profesionalci i da je to ekipa koja ima "karakter" ! Zatim , Rubin ce pokusati da iskoristi sansu domaceg terena i svoje publike ! E, sve je pogodio , u maniru iskusnog fudbalskog strucnjaka !? Posle pricamo kako je lako biti fudbalski trener, ali , ovo sto je rekao treba znati a sve je to godinama sticano znanje !

Ljuba

pre 11 godina

Sto reče neko, taktika naših trenera je grčevito braniti 0:0, pa kad nam daju nekoliko komada, onda pričati da smo platili danak neiskustvu! Muka mi je više od vas!

klinkerhofen

pre 11 godina

Nije ovo yamb pa da treba da se sloze sve kockice nego fudbal!
Posle svako nepovoljnog rezultata ti pricas neke glupe razloge,pa posto znas sve reci zasto posle drugog gola nisi krenuo na sve ili nista i zasto nisi igrao sa jednim napadacem, nego eksperimentises u ovakvoj vaznoj utakmici????

Dokle vise

pre 11 godina

Vec 10 godina slusam ovo je velika skola itd...
Takodje nasi treneri su definitivno najveci filozofi, napravili su od fudbala ozbiljnu nauku.
Ajde vise iskolujte se pa da gledamo jednu normalnu utakmicu u evropi.

Milan

pre 11 godina

Pa kada su navijaci cele prosle sezone igrali jamb nema razloga da se zamera i treneru na istom. A ovaj njegov je upravo posledica toga, lazne slike da te titule imaju bilo kakvu vrednost u Evropi. Tamo nema foliranja

nebojsa jovanovic

pre 11 godina

bravo za vermeza i njegovu demagogiju mislim da klinci i nisu tako losi ali ovakom pogresnom taktikom i mnogo iskusniji igraci ne bi bolje prosli uz samo dva malo bolja stranca i nekog stranog trenera tipa zeman bili bi hit ovako i uz ovakvog trenera mrka kapa pa on bi i nastasica uporopastio da je ostao bez obzira grobari vidimo se u milanu

PFC Vule

pre 11 godina

U pravu je Vermez. Nisu nam se složile kockice. Nismo imali sreće, a igrali smo korektno. Da smo iskoristili onu stoprocentnu šansu u 10-om minutu garantujem vam da bi tada bilo jedan-nula za nas.

Purke

pre 11 godina

Nasi treneri ocigledno ne gledaju fudbal,kada posle svake lose utakmice kazu da su odigrali solidno. Citam izjave dinamovog trenera,pa ovog indijanca...ne verujem! Cela evropa se smeje balkanu,a mi se udaramo u prsa posle svakog doborg pasa i suta. Mi nemamo igraca koji moze da trci,bori se,primi i odigra loptu. O sutevima ne vredi ni pricati,jer se ne secam kada smo nekome dali gol. smesni smo...

Webber

pre 11 godina

Po komentarima, navijaci Partizana duplo vise prate desavanja u KKCZ Beograd nego evropsku utakmicu Partizana,ciji ste vi navijaci? Partizana? Ili neki anti-klub navijaci? Zalosno je to...

Alo bre

pre 11 godina

Prvo poluvreme uopšte nije bilo loše. Treba vreme i više ovakvih utakmica da bismo parirali ozbiljnijim ekipama u Evropi. Na dobrom smo putu, dosta mladih igrača, njih trojica sa 18 godina. Svaka čast Vermeze na hrabrosti, a ovi što negoduju, takvih će uvek biti. Oni su nezadovoljni svojim životima pa su im svi drugi krivi. Osnova na našoj školi. Ove godine još bod ili dva, sledeće i neka pobeda u LE a za dve godine ozbiljniji nastup u LŠ. Naravno protiv sam onog nesretnika Đurića ali veliki + za sportski deo kluba.

Op Tsvrtz Gevezn

pre 11 godina

Nisu se slozile kockice, kaze Cika Crni. ne slazu se godinama vec, pogotovo ne u Evropi, jer nema Toleta da ih slaze, kao sto to radi u domacem prvenstvu. Sve u svemu, opet dobar i siguran fiks, hvala na parama.

PFC Vule

pre 11 godina

U pravu je Vermez. Nisu nam se složile kockice. Nismo imali sreće, a igrali smo korektno. Da smo iskoristili onu stoprocentnu šansu u 10-om minutu garantujem vam da bi tada bilo jedan-nula za nas.

supermario

pre 11 godina

sale ilic je doktor, klinci su talentovani, ali su idioti, a vermez je samo ovo poslednje... covek od 35 godina ostavi srce na terenu, ostali igraju kao da su anemicni, ili jutros nisu doruckovali... sto se fudbala tice, da bi se utakmica dobila, mora se u kontinuitetu, svih 90 minuta, igrati na visokom nivou, a ne samo na momente... nije to do neiskustva... i zvezda je sa klincima igrala u bordou, ali su ostavili srce na terenu
...ovde ni trcanja, ni ideje, ni sanse za gol, ni suta u okvir gola...

Borko

pre 11 godina

Što se tiče sreće , tu je jedino u pravu, trebali smo da primimo realno jedno 6-7 komada, samo da su bili skoncentrisaniji. Inače, Rubin je više nego prosečna ekipa po prikazanoj igri.Ali me zanima kako ovaj što je zalutao u trenerske vode sa ovom "igrom" misli da da dva gola Interu ili bilo kome na jednoj utakmici? Kad se samo setim Đukićeve filozofije da ni u ludilu ne padne na pamet ni jednom igraču da umrtvljuje igru i da se ide na go više pa makar izgubili i sa deset gola razlike, i ove da izgubiš sa što manje golova razlike, bunkericom na svojoj sredini, pitam se koliki trebaš da budeš mazohista i naivko i da dođeš na JNA i još platiš da gledaš ovakvu smor igru .

fenomen

pre 11 godina

Pre pocetka sam ocekivao bas ovakav poraz od 2:0 pa do najvise 3:0. Rezultat uopste nije za mene nit iznenadjenje nit razocaranje. Jednostavno smo slabi za Evropu. Cak ni Vermezovica ne krivim jer bih i ja izveo potpuno isti sastav koji je on izveo. Sa dodatkom Tomica koji je nazalost povredjen. I da nam je bilo ko drugi trener od ovih nasih domacih trenera bilo bi isto. Takav je mentalitet i shvatanje fudbala svih nasih trenera. Tu je jedini spas neki Nemac, Holandjanin, jednostavno neki trener sa pobednickim mentalitetom a mi nemamo takve. Igraci su odigrali bas onako kako im je trener savetovao. Branili se dok nisu dobili prvi gol, posle drugog primljenog gola utakmica je bila zavrsena. Boli sto unapred znam da cemo i preostale 4 utakmice u Evropi odigrati na isti nacin kao i veceras i normalno izgubiti sva 4 puta. Treba trener da ima drugaciji pristup i pripremu utakmice. Treba samo reci fudbalerima da od prvog minuta krenu na pobedu pa kako se zavrsi a meni je draze da izgubimo sa 6:2 npr nego ovako sa po 1:0 ili 2:0. Igraci nemaju dovoljno samopouzdanja a to se stice samo ukoliko se nadigra i pobedi neki veliki protivnik npr Inter u sledecoj utakmici. A ovako gubimo mec jos pre pocetka. I fizicka sprema nam je katastrofalna a to se da popraviti. Kompletan tim bih poslao na pripreme zajedno sa nekim Nemackim klubom npr sa Bajernom. Posle takvih priprema i uz zestoke treninge mozda bi nekad nesto i napravili.
Poz...

Ser Aleks Stanojevic

pre 11 godina

Potpuno bezidejno. da li ces ponuditi ostavku? to bi bilo posteno... da li ces kazniti igrace sa po 10000€…? I to je neki pomak.... ovako svi zadovoljni osim navijača.... P.S. vratite Golca !!!

dads

pre 11 godina

Moj tim je Zvezda ali svi normalni zele uspeh nasih timova u evropi, a sad komentar na izjavu trenera, ma ovaj covjek nema blage veze igraci se celu utakmicu vuku po terenu, zalosno je to gledati ima tu dobrih igraca ali nema ko da ih nauci..... Dati ovakve izjave poslije utakmice gdje Partizan za 90min nije napravio ni jednu jedinu sansu znaci samo da ovaj covjek nije zasluzio da vodi Partizan.. Koliko god volio Zvezdu mora se priznati da je i Partizan veliki klub i da takav klub treba da treniraju ozbiljni treneri..Toliko.

Deki

pre 11 godina

Gospodine Vermezoviću,odigrali ste dve utakmice u Evropi i nismo postigli gol.Da li se tako uče fudbalu mladi fudbaleri.Kako će napredovati ako celo prvo poluvreme igramo bunker?Da li će tako steći iskustvo i znanje braneći se i moliti boga da nekim slučajem uzmemo bod?Da li vidite da ih niste naučili kako se formira napad,gde igrač trči i kako ser osvaja prostor.Bate Borisov sa mnogo manjim budžetom dere Bajern kući!jel znate kako,napadačkom igrom i dobrom organizacijom igre koju postavlja trener.Jel vi sve što znate da kažete igračima veznog reda je da kada osvoje loptu na našoj polovini odmah šalju napred otprilike Lazaru koji je okružen trojicom igrača.Pa ako nekom srećom je i primi,predribla svu trojicu što je pitanje da li bi i Mesi mogao?Odgovorno tvrdim da vi niste kvalitetan trener i da ne znate da postavite napad.I šta smo postigli ovom utakmicom,igrači nisu ništa naučili jer ne igramo napadački,naravno,izgubili smo jer tako nikada nećemo dati gol protiv jačih ekipa.Pa,Rubin nije Barsa da bi igrali ovako zatvoreno!

extremno besan

pre 11 godina

Vermeze, briga me što tebi jamb i kockice ne ide od ruke, ali planira li ovaj klub da da barem gol, bodu ili opstanku se ne nadam već dugo unazad? Ili ćete opet da nam mažete oči nekim pobedama protiv drugih postava u našoj "ligi"?!

Stefan

pre 11 godina

“Moram da napomenem da smo u pojedinim delovima meča igrali sasvim korektno. Šteta samo što smo primili gol na kraju prvog i početku drugog poluvremena. To je danak neiskustvu. Ovo je bila velika škola za naše mlade fudbalere. Nadam se da su naučili nešto i izvukli pouke”

:D

Vizionar

pre 11 godina

Ama, bre Vermeze , lupas kao otvoren prozor! Kada izgubis onda ste neiskusni a sta je onda sa Vukicem, sam sebi skaces u usta. Dosta bre price ili znas ili neznas i to je sve.

popup

pre 11 godina

POGRSNOM TAKTIKOM IZVRSILI SMO FUDBALSKO SAMOUBISTVO. Za pozicionu igru potrebno je mnogo para i sasvim drugi tip igraca. Imas tim ciji dominantan kvalitet su brzina i mladost, pa i agresivnost kad im se dozvoli. Da smo igrali najagresivnije i najbrze sto mozemo, za gol vise, mozda bi rezultat bio isti ali bi sve izgledalo mnogo mnogo bolje.

blefer

pre 11 godina

A kad završimo takmičenje sa jednim bodom i bez ijednog datog gola smeniće vermezovića i postaviće za trenera njegovog pomoćnika. Ovi po Evropi mora da su glupi kad imaju onakve igrače i plaćaju i dovode trenere za desetine miliona evra. Kao da je trener bitan?

bozon

pre 11 godina

nisam navijač partizana, tu i tamo pročitam komentare na vesti. jedan lik, mislim da se potpisuje sa Slajderman, vec 2dana šalje komentare da ce Partizan sa Vermezom igrati na 0:0, pa izgubiti, da bi se posle Vermez vadio na neiskustvo. očigledno je čovek bio u pravu.

alimpije petronijevic

pre 11 godina

"Za pobedu je danas trebalo je da se slože neke kockice.", rece predstavnik struke.

Znao sam, te kockice ce nam glave doci. Samo jos da njih slozimo i sve ce biti super.

Milan

pre 11 godina

Pa kada su navijaci cele prosle sezone igrali jamb nema razloga da se zamera i treneru na istom. A ovaj njegov je upravo posledica toga, lazne slike da te titule imaju bilo kakvu vrednost u Evropi. Tamo nema foliranja

klinkerhofen

pre 11 godina

Nije ovo yamb pa da treba da se sloze sve kockice nego fudbal!
Posle svako nepovoljnog rezultata ti pricas neke glupe razloge,pa posto znas sve reci zasto posle drugog gola nisi krenuo na sve ili nista i zasto nisi igrao sa jednim napadacem, nego eksperimentises u ovakvoj vaznoj utakmici????

zix

pre 11 godina

bezvezovicu izabacio si vukica iz ekipe a sad se pozivas na neiskustvo podnesi ostavku ako iole obraza imas plasljivi africki trenercicu

Ljuba

pre 11 godina

Sto reče neko, taktika naših trenera je grčevito braniti 0:0, pa kad nam daju nekoliko komada, onda pričati da smo platili danak neiskustvu! Muka mi je više od vas!

parkinson

pre 11 godina

Dogodilo se tacno ono cemu je Vermezovic govorio pre utakmice ! Rekao je, da je Rubin jaka ekipa, znaju sta hoce, pravi profesionalci i da je to ekipa koja ima "karakter" ! Zatim , Rubin ce pokusati da iskoristi sansu domaceg terena i svoje publike ! E, sve je pogodio , u maniru iskusnog fudbalskog strucnjaka !? Posle pricamo kako je lako biti fudbalski trener, ali , ovo sto je rekao treba znati a sve je to godinama sticano znanje !

Dokle vise

pre 11 godina

Vec 10 godina slusam ovo je velika skola itd...
Takodje nasi treneri su definitivno najveci filozofi, napravili su od fudbala ozbiljnu nauku.
Ajde vise iskolujte se pa da gledamo jednu normalnu utakmicu u evropi.

Iznerviran

pre 11 godina

Mi ne znamo gde smo bushni, dok nam shef "struke" igra jamb..

Zashto bre tako jajarski i kukavicki igramo u Evropi?! Trci, grizi, bori se - pa ako tako izgubish niko nece zameriti.
Kako bre mislite da vratite publiku na stadion a utakmicu igrash bez napadaca?!

Coco Bill

pre 11 godina

Dragi Vermeze, evo ovako. Pošto nisi bio tu jer ste putovali na tu nesrećnu utakmicu, a sad kad si se vratio uzmi kasetu i odgledaj Borusijinu utakmicu sa Sitijem kao i njihovu igru i tu vidi kako se "slažu kockice". Nadam se da će ti biti jasno i što već ovde neko reče nije to nikakva nauka.

nebojsa jovanovic

pre 11 godina

bravo za vermeza i njegovu demagogiju mislim da klinci i nisu tako losi ali ovakom pogresnom taktikom i mnogo iskusniji igraci ne bi bolje prosli uz samo dva malo bolja stranca i nekog stranog trenera tipa zeman bili bi hit ovako i uz ovakvog trenera mrka kapa pa on bi i nastasica uporopastio da je ostao bez obzira grobari vidimo se u milanu

Purke

pre 11 godina

Nasi treneri ocigledno ne gledaju fudbal,kada posle svake lose utakmice kazu da su odigrali solidno. Citam izjave dinamovog trenera,pa ovog indijanca...ne verujem! Cela evropa se smeje balkanu,a mi se udaramo u prsa posle svakog doborg pasa i suta. Mi nemamo igraca koji moze da trci,bori se,primi i odigra loptu. O sutevima ne vredi ni pricati,jer se ne secam kada smo nekome dali gol. smesni smo...