Subota, 29.09.2012.

21:11

Poraz blede Zvezde u Splitu

Košarkaši Crvene zvezde DIVA poraženi su u Splitu sa 87:81 (26:21, 16:20, 20:20, 25:20) u utakmici prvog kola regionalne ABA lige.

Izvor: B92

Poraz blede Zvezde u Splitu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

202 Komentari

Sortiraj po:

*bane*

pre 11 godina

* Prva ili poslednja utakmica ...ili prvi i poslednji poraz....??? Zato što Filip nema brata da igra visoku peticu ...!!! Sa dva Čovića , bili bi prvaci Evrope !!! ....Sad mi je jasno zašto je Pešić otišao ....pare njemu nisu više tako bitne , iako je Piroćanac....Ali neće Pešić ništa ružno da kaže, ako misli drugačije ....što ga neki novinar ne pozove i da ga pita sad posle ovakve igre za mišljenje ?! .....Možda bi dobio otkaz preko Predsednika Saveza ....tj. nebitno ........!!!

sve je isto

pre 11 godina

i tako... svake godine ista prica...pale se u avgustu...delirijum u septembru...u oktobru prizemljenje...u novembru kukanje na sudije...u decembru spominju sledecu sezonu.

my way

pre 11 godina

my way-To treba da posaljes Covicu na adresu jer nam je on i unistio kosarku. Posto pises verovatno i znas da je Partizan jedini bio protiv te lige, ali i da je isti nateran da u njoj i ucestvuje!!!
(pedja, 30. septembar 2012 00:49)

Da, i to je najtragicnija odluka u istoriji srpske kosarke. Ja sam to govorio jos pre vise od 10 godina kad je pocelo da se prica o tome i bilo mi je drago kad se u jednom trenutku cinilo da nasi kljubovi nece uci u Jadransku ligu (inace za prvu sezonu 2001-02 srpski klubovi nisu ni dobili poziv da ucestvuju). Zato i kazem da je dobro sto RSS nije dozvolio isti scenario i da se slicna stvar ne sme ponoviti u jos nekom sportu poput fudbala, rukometa ili odbojke. Pogledajte VTB, Balticku ligu i nacionalna prvenstva zemalja koji ih igraju, pa cete da vidite sta je sjajno resenje koje moze da donese procvat kosarke, a ne kao kod nas, bez bilo kakve vizije i razmisljanja o posledicama. Svima je sve jasno, Bodiroga, Duda i Pesic su o tome i govorili, ali...

Slozna braca

pre 11 godina

Igor Rakocevic mora da bude igrac na kojem ce se bazirati igra, koji ce sutirati i pokusavati u serijama, da igra 1 na 1 kad god dobije loptu. Covjek nije dobio lopte prvih 5 minuta, poslije sutnuo 4/2 za 2 i jedan sut za 3 poena. Za cijelu utakmicu. Je l' to moguce????

Zvezda nema plejmejkera!!!

Ne mogu da vjerujem..

Tesko da se moze dobiti Zadar ovakvom igrom. Izgubice i to i onda eto otkaza. Prvo ide trener, doci ce garant Vlado Djurovic..

Angelkovic

pre 11 godina

Košarkaši Crvene zvezde bili su izrazito neprecizni sa linije za slobodna bacanja, pošto su promašili čak 14 puta (22/36), a gosti samo dva (15/17).
Iju ju...

Gog

pre 11 godina

Ne mogu da verujem da neko moze da svojata CZ kao sto to radi N. Covic. Oterati Milutinovica i Nikolica , prodati Nedovica da bi igrao Filip??? Katastofa!!!

lazar

pre 11 godina

subotic, simeonovic. savovic i covic ne mogu igrati za nas tim, jer nemaju veze s tom igrom. Cvetkovic je najbolji igrac u tom timu, a Rakovcevic nek ide u avstriju, da tamo zaradjuje svoje zadnje plate u karijere, OBJEKTIVNO !

BORIŠA ĐORĐEVIĆ

pre 11 godina

Prvo nije naša ekipa splita s marsa pala niti nas je poplava dovela u NLB ligu.Malo poštavanja i respekta prema ekipi koja je prošle godine tri puta pobjedila cedevitu(zvezda i partizan to su uspjeli samo jednom skupa)
Momčad igra dugo zajedno sobin katić marineli samo mu je 17 godina, dijan markulin subotić mimica reinholt tu je i odlični vukušić te najbolji igrač nlb lige VUJIČIĆ još kad nam Šarić bude regstriran tu je i mali krušlin koji uvik može odigrat svoju rolu uspješno.mLADA EKIPA BEZ PREPLAĆENIH ZVJEZDICA.ZA MLIKO NEMAJU DOK OVI VASI PROSJEČNI AMERI IGRAJU ZA 200-300 TISUĆA DOLARA.Najveći europski klub svih vremena se vraća polako tamo di mu je i misto


Trenutno smo bolja ekipa od zvezde teško bi nas dobili i u pioniru.

PAOLO MARINELI BITI ĆE NAJBOLJI PLAY EUROPE.ZAPAMTITE to!
Pozdrav svima!

magic

pre 11 godina

danas na sportu b92 kaze,,silno pojacana zvezda,, pa se pitam sa kim je to ona silno pojacana,doveli tri crnca-nepoznanica svima,cak sta vise ispod proseka,savovica-nije los,al samo za nasu ligu(srpsku),simonovic-koji je taj,odigrao jednu sezonu u buducnost i 5-6 utakmice za univerz.reprez.,znaci jedino pojacanje igor,mada realno ni on nije onaj stari igor.Ko se malo bolje razume u kosarku vidi da je zvezda imala bolji tim prosle god,centri popovic,ilic,nikolic,mnogo bolji od sadasnjih,tomas bolji od svu trojicu crnaca zajedno,plus milutinovic,nedovic i b.popovic,kako mogu tako onda da lupaju gluposti i da kazu ,,silno pojacana zvezda,,smesno

Dobrivoje Markovic

pre 11 godina

"Сплићани су се више борили за свој тим и грб, оставили су срце на терену, брже су се адаптирали на услове. Ми смо подбацили у борбености, пожртвовности." rekao je trener Lazic. To je gomila fraza. Ostavljanje srca na terenu. Srce se ostavlja ako neko dozivi mozdani udar. I tada se srce ne ostavlja na terenu vec se koristi za transplantaciju. U sportu kao i u zivotu treba pameti. Znaci igrati pametno. Osim toga treba razviti individualce koji mogu da daju preko 20 poena. Evo ga Mimica dao 32 poena. Muka mi je vise od ovih nasih trenera i taktika. Ubili ste kosarku i individualne vrednosti igraca. Svi vi treneri nikada niste igrali kosarku, a da ste znali prvo bi naucili sebe.

magic

pre 11 godina

hahahahahahahahahahahahahahahah.................ahahahahahahahahahahahah.............. Kao sto rekoh hahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Milomir

pre 11 godina

Gledao sam veceras utakmicu, a gledao sam i Partizan, Radnicki i Cedevitu, i moram priznati da sam vise nego razocaran. Pre par minuta sam procitao i novo sapostenje Nebojse Covica, i stvarno vise ne znam sta se tu desava. Ulazimo u rasprave za Vujosevicem, Danilovicem, a najtuznije sa pravim zvezdasem Radovicem.Cemu sve to, sta mi imamo mi od toga da li je drzava dala Partizanu vise para. Da li to znaci da ce nama sada dati vise? Pa normalno da ne znaci? Da li smo bili dobri prethodnih godina? Pa nismo, ali nije nam tu samo drzava kriva. I sta sada ovo znaci, da Covica ne interesuje da li drzava daje u nas fk. Pa mene interesuje, jer mi je jasno da ce drzava nastaviti da daje i nama i Partizanu. Da li Covic sada ocekuje da se zanemari nas fk i da se vise para daje kk? Da li on KK dozivljava kao deo naseg SD ili ne? Puno pitanja a moram reci, ne bas ohrabrujucih poteza od strane Nebojse Covica. Ja razumem da propaganda utice na mladje navijace ali ima nas dosta koji pamtimo i Simonovica, tako da bih stvarno zamolio Covica da nas vise ne zamajava ni sa svojim sinom.A o prodaji Nedovica cu drugom prilikom.

Goran

pre 11 godina

Ako gani budu dobro drmali koseve ove sezone bice negde oko sredine tabele! Ako nista drugo, tu je sledeca sezona, kada se malo uigraju bice to dobro, hahahahha!! Sa njima uvek komedija!!

čika

pre 11 godina

Slušajte deco, vi što kažete da su splitska deca razbila Zvezdu! Zvezdu su razbila DVA VETERANA sa ukupnim indexom 51! A ostalo su splitska deca, deco.

Rade

pre 11 godina

Verujem da bi svi ljudi sa podrucja bivse sfrj ziveli bolje ako kkfmpczvbgddiva osoji aba ligu, sto bi rekao Covic biznismen!! Nikada ne bih mogao da navijam za hrvate ali ni zvezda nije daleko od njih po mrznji prema Partizanu!! Samo gazite gane!!

Domagoj

pre 11 godina

Opet me ovi naši košarkaši mame da počnem pratiti košarku ali džabe talent kad je mi Hrvati igramo da je izgubimo. Ovaj Split sa Šarićem bi bio jedan od najtalentiranijih timova na ovim prostorima u zadnjih par godina. Pa to su sve klinci. Strašna generacija trenutačno igra u Hrvatskoj. Još ako Maljković napravi od Marka Tomasa lidera koji bi poveo te dečke u repki napokon bi Hrvati nešto napravili u toj košarci za koju smo toliko talentirani, ali izgubili smo onaj duh plavih koji smi imali u bivšoj Jugi. Ova godina u ovoj ligi će biti dosta zanimljiva.

Kurcubic

pre 11 godina

Giga Moravac = Pavlovic, Sasa-Guza = Rakocevic, Violeta = Vesna, Boba = Fico i Jataganac = Nebojsa! Ja hocu zivot, bolji zivot, da ga zgrabim poput tigra, jer kosarka nije decja igra!!!

Rofl

pre 11 godina

Smesni ste stvarno... u kakvom stanju je dosao Zadar? I to ih jedva dobiste u pioniru.
(Trance, 29. septembar 2012 23:23)

I opet je Partizan sramno pobedio a Diva trijumfalno izgubila.

boki

pre 11 godina

Kada vidim da se moj Split ovako bori protiv jedne od najboljih evropskih ekipa već dugi,dugi,niz godina FMP-a, puno mi je srce!
(DARIO, 29. septembar 2012 22:39)
Pravi "Dario" bi rekao eUropskih a ne evropskih? Smesan si...

pedja

pre 11 godina

my way-To treba da posaljes Covicu na adresu jer nam je on i unistio kosarku. Posto pises verovatno i znas da je Partizan jedini bio protiv te lige, ali i da je isti nateran da u njoj i ucestvuje!!!

my way

pre 11 godina

Naravno gomila grobara likuje, a sutra ce kad mlada Partizanova ekipa bez podrske domace publike i protiv timova protiv kojih ni ona ni Dule ne mogu da joj pomognu bude gubila likovati zvezdasi, umesto da svi navijamo za sto bolji plasman srpskih klubova. A sve je to nebitno u odnosu na cinjenicu da srpska kosarka od ulaska u ovu nakaznu Jadransku ligu pada sve dublje u provaliju. Zao mi je samo sto sve pare koje su Vucic, Covic, Dacic, Dinkic obezbedili ABA klubovima nisu otisle u klubove koji igraju domacu ligu. Oni su ostavljeni na cedilu, a ocekuje se da kvalitetno rade i cine bazu iz koje ce u Srbiji stasavati igraci, ma kako da ne. Ne mogu ni ovi paraziti Zvezda, Partizan i Radnicki da sastave kraj sa krajem nego stalno kukaju i traze od drzave novac. Dozvolili smo da se sistem potpuno srusi. Mora da se shvati jednostavna cinjenica koja vazi za sve, nacionalno prvenstvo je temelj i moraju da ga igraju svi ravnopravno i od pocetka. Ko hoce da igra jos neku regionalnu ligu ili neki drugi vid takmicenja, njegova stvar, nikakav problem. Drago mi je sto Rukometni savez cvrsto stoji na tom stanovistu. Svako drugo resenje je pogubno i za klubove i za reprezentacije i neka ovo sto se zadnjih 10 godina desilo sa kosarkom bude nauk ljudima iz ostalih sportova.

aleksa

pre 11 godina

Sad se radujte dušmani, al sledeće sezone će biti druga priča...
(DS89, 29. septembar 2012 23:34)
ne mogu da verujem....pa ti si legenda!kako ti mrzis samog sebe!

o.lj.k.

pre 11 godina

E, ono sto sam postovao tokom cele prosle sezone (a ni jednom nije objavljeno), sada se objavljuje bez problema, kada se pljuje po Lazicu, dok za Karija covek nije smeo da iskritikuje, ako zeli da komentar bude objavljen. Citamo sada drvlje i kamenje po Lazicu nakon jedne, istina jako lose partije.Zamera mu se da nema igre i odbrane, sto je tacno. Ali moje pitanje glasi: koji je to trener u poslednjih 5 godina npr. (da ne idem dalje) napravio igru? Prosle godine je pod Karijem igra bila skandalozna, bez nacrtanih akcija u napadu i bez ikakve odbrane, ali je stalno isla prica da nije do Karija, vec do igraca (ista prica kao i za Robija). Budimo realni, pa makar i u pljuvanju, nista ovo nije losije od Karijeve `koncepcije`, kaubojstina, kao i svake godine, samo drugi protagonisti...

Osvajaci trofeja u pripremnom periodu....

pre 11 godina

Sta li treba ovoj zvezdi ovaj Covic?!?!?!?
(Mackoni, 29. septembar 2012 22:11)
E, a dobar Covic kad smakne 20 miliona duga... Nije u Covicu problem, ja sam i ranije govorio da je ovaj tim Zvezde mozda i gori od proslogodisnjeg. Ja iskreno nikad ne bih menjao Tomasa, Milutinovica, pa cak i Popa i Jao Mileta za Rakocevica, Savovica i Simonovica... Rakoc je tuga od igraca(za ekipu) bio i kad je imao 25, a tek sad u 35 je rupetina koju treba da pokrivaju tri igraca. Vama ce uvek igrac koga on cuva da zabije lagano izmedju 20 i 30 poena, a on vise ne moze ni blizu da da toliko. Ali dobro, to je vec vas problem... Od srpskih timova, mozda ce jedino Partizan do F4, ostali lagano u sredinu tabele, sto nije nista novo. Moracete da sacekate sledeci jul da ponovo postanete najjaca ekipa koja je ikad igrala na ovim prostorima...

ff

pre 11 godina

Po koliko poena su večeras zabili Kukoč, Rađa, Sretenović, Čizmić, Savić, Ivanović, Perasović, Pavičević, Tabak, Naumoski, Nalić i Sobin ???:))

Неша Србин

pre 11 godina

Па докле више ове грешке из сезоне у сезону?! Опет немамо доброг центра, петицу, 210+. Отишли Јао Миле и П. Поповић а кога су довели ови глупи мученици који састављају ростер!? Колико је само пара скркано у овај тим и опет ћемо да га д...

Danilo

pre 11 godina

I kako da čovek ne komentariše poraz"blede Zvezde"?
Toliko para,toliko naloženosti,obećanja sreće celoj Srbiji,a poraz od glavnog kandidata za ispadanje iz lige?!
Opet,navikli ste vi na bol i patnju,ide uz vaš imidž sasvim cool...

apprentice

pre 11 godina

Vrlo bitan detalj:uzet time-out i "grafika"(zvanicno NBL) prikazuje sledece>TIME OUT Crvena zvezda Beograd DIVA! sta ovde covicu nije jasno!?Ovo *Beograd*? Ako lazes javnost u Srbiji gde su svi slepi,Zapad ne mozes slagati

Delija dembelija

pre 11 godina

Samo se vi smejte grobari... Ove sezone imamo toliko love da možemo da kupimo sve preostale tekme. Ma, i vas ćemo da potplatimo ako treba! Naš Ćoki će kad-tad osvojiti nešto, makar ljuljali koševe bagerom! Delije, ne klonimo duhom! Budimo uporni, rezultat će doći. Makar naredne godine... A dušmanima će se smeh zalediti! Isto naredne godine...

zzbz

pre 11 godina

A kako bi bilo da nakon ove bruke Milivoje Lazić odmah podnese ostavku a da se igrače pokažnjavaju sa, recimo, 20.000 evra zbog burukanja kluba za koji igraju? Eeeeej pa gubimo od poluamaterskog kluba koga bi verovatno svi klubovi ove naše košarkaške lige dobili sa 20-tak koševa razlike onako, lagano! Okupoili smo zvezde u klub a nismo našli za shodno da im obezbedimo trenera! šta su mislili, da će sami da igraju jel l? Hoće Evroligu hahahaha! Smešno da smešnije ne može biti! Nigde dobrane ali nigde! Pa ni oublika iz Splita nije verovala da njihovi mogu da dobiju ovu utakmicu! E moj Laziću! Ne znaš ni da se prodereš na igrače a hoćeš trenera da budeš! Pa da je Čović trener bolje bi igrali nego sa tobom na klupi! Sramota sramota sramota!
(Sale, 29. septembar 2012 22:50)

Druze Split je mnogo veci klub od Zvezde koja uopste nije Zvezda , vec FMP sa drugim imenom. .Ono sto sam ja kao partizanovac rekao svoj tastu koji je zvezdas je da se prvi macici u vodu bacaju. Niko nije odigrao prvo kolo na nekom zeljenom nivou, mada samo Zvezdini stranci su za mene nepoznanica , sve ostalo sto je doslo je suvi prosek plus matori Rakocevic. Tvoj (vas) je problem sto ste se primili na pricu vezano za titule i evroligu, ako vas iskustvo u predhodnih 14 godina nije naucilo onda dzaba pricam. Samo rad rad i rad i mnogo manje price po medijima daje rezultat.

Петар

pre 11 godina

Као што сам очекивао у дербију зачеља жути су били бољи. Куповати напамет играче и трошити паре да би Филип Човић могао да игра крајње је глупо. Звезди Београд предстоји грчевита борба за опстанак. Жалосно је само што пропадају Цветковић и Милутиновић у овом пропалом пројекту. Од најављиване борбе за прво место очигледно нема ништа. Хрвати су за нас измислили кошарку. У Задру Звезду Београд тек чека бламажа. Али, важно је да Филип игра, а да Лазић нема петљу да га одстрани из екипе.

Alo bre

pre 11 godina

Sta grobar radi od 7 do 11? Gleda Zvezdu!
(Srb, 29. septembar 2012 22:02)

i umire od smeha. Buahahahahahahhahahahahhhhhhhhhhhhhaaaaaa
Pa naravno da ćemo vas gledati, pa vi ste komedija kakve nema

Nenad-1968

pre 11 godina

Kao višedecenijski Zvezdaš moram da kažem da i početak ove sezone liči na početak bilo koje sezone u poslednjih 12-13 godina. Velika očekivanja, a onda nam jedna jedva skprljeni sastav Splita i malo poznati Mimica je.. mamicu :) Ne vidim da je ovo tim za velike domete, doduše nisam stručnjak za košarku. Molim navijače Partizana da ne dosađuju sa komentarima "Sledeća sezona" i slično jer su i oni odigrali loše i uz puno sreće u BGu dobili Zadar a "načitani" trener je već u prvom kolu pokazao da mu repertoar psovki nije smanjen nakon više nego neuspešne sezone u CSKA i odmora koji je imao nakon što je odande najuren. Nakon prvog kola Partizan relativno loš, Zvezda baš loša...

Dominacija!

pre 11 godina

Sta grobar radi od 7 do 11? Gleda Zvezdu!
(Srb, 29. septembar 2012 22:02)

Vi ste bre "komeNdija",da vas nema,trebalo bi vas izmisliti!

Tvrtko

pre 11 godina

NIsam baš veliki poznavalac košarke, ali gde je gosp. Čović našao ovog trenera. Ekipa nema ni glavu ni rep. Doveli toliko igrača, a glavnu reč vodi "mali" Čović. Tri važna igrača Splita ispala još dok je Zvezda imala aktivan rezultat. Čini mi se i da bi bolje bilo da su doveli jednog dobrog Amerikanca umesto tri ispodprosečna. Uglavnom, sa ovim trenerom je "final four" ABA lige jako daleko.

sa koje li si ti grane pao???

pre 11 godina

Pitanje za forumase,
Na stranici Eurobasta, u Aba ligi Igokea je predstavljena pod bosansko-hercegovackom zastavom. Ovde citam da je ekipa iz Aleksandrica, znaci Srbija. U cemu je stvar? Da li je cista greska Eurobasket sajta ili formalno Igokea zastupa BiH? Inace na tom sajtu pod srpskom zastavom su zastupljena navodo samo tri srpska tima: Partizan, Crvena Zvezda i Radnicki. Hvala unapred.
(Neutron, 29. septembar 2012 22:43)

Aleksandrovac je selo pored Laktasa, gde i igra utakmice kao domacin, a ovo potonje je gradic pored Banjaluke u Republici Srpskoj, a ovo poslednje je entitet u Bosni i Hercegovini?
Postoje i nekoliko Aleksandrovaca u Srbiji, ali ni iz jednog od njih nije Igokea...
'El si sad ukapir'o?

drgan markovic

pre 11 godina

Sta pljujete po Lazicu? Pa nije on sam sebe postavio na mestu na kome ne zna da se ponasa. Tim je potpuno nepripremljen, a odradili su (sem Nelsona) cele pripreme. Trener je Covicev izbor. Covic zeli da utice na trenere. Tako je radio i u FMP-u. Menjace trenere kao na traci. Filip Covic? Jel mu tata kako se to kaze - spasilac Zvezde? Jeste. Pa ko moze i sme da mu kaze - Filip ne igra? Problem je sto ce pola sezyone proci u PRIPREMAMA tima koji je trebao biti pripremljen za ova dva i po meseca. Lazic ce uskoro biti bivs. Recimo kada puknu u Zadru.Ali ce doci Stanko, Janko i ostale trenerske nade. Svako ko ce da slusa gospodina Covica. To je cena spasavanja kluba. Dakle, gledajmo i sutimo.

olimpijada 2004

pre 11 godina

Ali zato imamo najvise saopstenja povodom trenutne situacije u drustvu, finansiranja legendarnih klubova od strane drzave,visine plata u istima.

Sale@

pre 11 godina

Čovke, ako si u Zvezdu ušao da bi ti sin igrao prvog plejmejkera, odj... što dalje od iste molim te. Ako si ovakvog trenera početnika stavio za trenera Zvezde, da bi s njime mogao da manipulišeš, odj... čoveče molim te od Zvezde. Ako Pešiću nisi hteo pare dati, da bi doveo nekakve islužene igrače, ti si onda u velikoj zabludi...
Nikad Zvezda neće imati karakter, kao što ga Partizan ima (grizem svoj jezik što ovo kažem), sve dok ga vode nekarakterni ljudi. Pitam se samo koliko je talenata propalo da bi mali Čović igrao prvog plejmejkera u Zvezdi...
I konačno da kažem još nešto Čoviću... Ako ovako misliš da vodiš Zvezdu gurajući trenera početnika i svog sina u prvi plan, još brže ćeš iz nje otići, nego li što si došao!!!

DejZ

pre 11 godina

Jeste neuspjeh i neocekivan poraz ali treba imati u vidu da je ovo tek prva utakmica i da je tim neuigran. Medjutim, cinjenica je da Covic imao preveliku minutazu a ocekivalo se da on bude tek treci plej sto znaci da bi trebalo da dobija maksimum 10-tak minuta po utakmici ali ne kada se lomi rezultat.

lpg

pre 11 godina

Bravo za Split. Srce na terenu, što reći. veteran Vujčić, Mimica od 33 godine i ostalo dječji vrtić. Zanimljiva ekipa. Još kad se priključi Šarić, mnogima će skinut skalp. Zvezda me razočarala. Bez želje za pobjedom. Imaju egal 7 min. do kraja, Split ode na deset razlike, a oni skoro pa ne igraju obranu (a tri Amera u rosteru). Mislim da je bolja ova splitska politika (bolje domaći mladići nego skupi strani plaćenici)...(Bravo i za publiku i fer navijanje)

Zivote, lutalico

pre 11 godina

E izem ti zivot. A ja se taman ponadao da ce ove godine da nam skoce plate, da pojeftini hrana, da kupim novi auto... kad ono Diva izgubi. Pa dokle bre vise da cekam na bolji zivot, dok vas ne preuzme Giga Moravac mozda?

Davor

pre 11 godina

Najskuplja momcad Srbije izgubila od kluba koji niti sponzora nema...ja Pipi koji to besplatno radi i to jos im zamrznuti i racuni:)Kako vam se svidao Ivan Mimica? Evo vam vaseg velikana Igora Rakocevica....pokraj Mimice je izgledao kao igrac koji je tek poceo igrati.:)

Ljuba

pre 11 godina

Bas me razocarala Zvezda, 3 crnca, Rakoch, jako solidna ekipa po imenima koja deluje vise nego anemicno u pozorisnoj atmosferi splitske hale protiv Splita koji nece dobiti 3 utakmice na strani ove godine!

Srb

pre 11 godina

Amateri, hocete li se vise ugasiti jednom za svagda??Koliko vise miliona i miliona trebate da nabijete u tim, da ne bi gubili od ovakvih cirkuzanata???A ovaj prerano osedeli tinejdzer na klupi, blage veze sa kosarkom nema!Poruka za njega: Ko je tebi, decace, uopste dao ideju da se bavis kosarkom!? (Pera, 29. septembar 2012 22:53)
Necemo da se ugasimo, ocemo jos da te nerviramo.Nego podseti me ko je prosle godine izgubio od Zlatoroga sa sve Pekovicem.

nenad

pre 11 godina

ovo sto zvezda igra vise lici na vaterpolo trazenje sidrasa u reketu do besvesti kreacija spoljne linije nikad nije bila upitna na celu sa filipom i starim indijancem igorom

KK SLEDEĆA SEZONA

pre 11 godina

Pa dobro, šta sad trudili se momci, najavljivali titule i titule, bili verovatno najjači tim u univerzumu letos, i obećavali bolji život za sve u Srbiji..
Biće bolje...
Mislim da je sledeća sezona ključna...

Nemanja1982

pre 11 godina

Jedini krivac za ovako lošu Zvezdu je trener koji očigledno nema pojma. Disciplina u igri, agresivnost u odbrani, motivacija, šut ...za sve je to kriv trener. Ja bih ga samo pitao šta je on radio sa ovim igračima u toku priprema. Nema 2 uigrane akcije. Igrači deluju kao da nisu ni fizički 100% spremni. Posebna priča je ta što naši igrači ne mogu da pogode otvoren šut i što očajno šutiraju slobodna bacanja, baš kao i u reprezentaciji. Ne znam šta je problem, uzmeš loptu i šutneš 1000 puta na koš svaki dan i to mora da bude bolje. Trener mora da obrati pažnju i na taj segment igre. Džaba filozofiranje i u krug dodavanje ako igrači jednostavno ne može da pogode bacanje ili ako bek šuter ne pogađa otvoren šut sa poludistance ili distance. Ponavljam, ovaj trener jednotavno ne ume. Zvezda iako igrački mnogo lošija sa Pešićem je bila pojam za ovu sad. Lazić igrački ima skoro najbolji tim i ligi, 3-4 minuta Split nema za njih 3 bitna igrača, a inače se jedva sastavili za početak sezone i ne zna da stigne -5,-6 razlike. Imam utisak da jednostavno nije znao šta se dešava i da bi izgubio i od mnogo slabije ekipe nego što je Split. Lazić prosto nije za Zvezdu, sem ako ne planiraju da u Zvezdi bude jedno 7-8 godina. Glupo je i za njega što su mu dali da vodi ovaj tim. Suviše je to rano i ozbiljno za njega. Kako god, po jutru se dan poznaje ova Zvezda može maksimalno do sredine tabele, a ne bi me čudilo da završi i još niže. Evroliga, ULEB, Titula ... sve je to jako daleko.

KK SLEDEĆA SEZONA

pre 11 godina

Pa dobro, borili se momci...
Najavljivali titule i titule i bolji život u Srbiji...
bili letos najbolji tim u univerzumu...
A danas...
Pa dobro...
Sledeća Sezona je ključna, videćete...

ferguson

pre 11 godina

NE VREDI. Kao, vraćeni milioni i opet NE VREDI. Kupe igrača i plate 100 hiljada više OD DRŽAVNOG PRVAKA(?)i opet NE VREDI. Mimica vam utrpa 32 koša(?) SRAMOTA. Ovo je novi tim Zvezde? Laganica, nema sekiracije. A šta će mo sa milionima, uloženim parama, potrošiće se budžet i gde su rezultati? Opet dugovi a..opet će neko kao da vrati minuse? Zrvena zvezda FMP itd. je KOLATERALNA šteta ovog društva. BURE BEZ DNA, a rezultati ? Koga rezultati interesuju? Sramote, da vas rastura neki Split koji nema toplu vodu. Jadnici. Samo brukate.

marko

pre 11 godina

Gospodo ja sa partizanovac i zao mi je sto svi napadate Filipa Covica, decko je skroz pozitivan momak. Pitam sve ove koji ga pljuju kome rodjeni otac nebi pomogao. Njemu otac vodi klub i on igra nekom drugom otac radi u telekomu pa zaposli sina itd.... Napadajte trenera i predsednika a momka ostavite na miru.

republika srpska

pre 11 godina

Za lika što ga zanima odakle je Igokea,prijatelju Igokea je iz mjesta koje se zove Aleksandrovac kod Laktaša,ako nisi čuo za Laktaše to je manji gradić 20km od Banjaluke znači Republika Srpska odnosno zvanično država Bosna i Hercegovina.

Hladnokrwni

pre 11 godina

E gani gani. Sta sad? Pa kako ovo opravdati? A da,imate mlad tim :D neuigrani. A prvi play(Covic stariji) i bek (Vucic) se nisu sporazumeli ko treba da zatvori tekmu protiv uvek jakog i neugodnog Splita. Da dovedes ti Buloka nabice vas opet stoka :D

Ivan

pre 11 godina

Ne znam stvarno sta je problem sa ovim Rakocevicem!Brze bolje su prodali Nedovica, a doveli coveka koji samo moze da vas iznervira kada pokusavate da zestoko navijate za svoj klub!

boško

pre 11 godina

Ovo nije nikakvo iznenađenje, imali ste čast da igrate protiv trostrukog šampiona Europe i da doživite častan poraz! Za nešto više niste sposobni, nažalost :)

pedja

pre 11 godina

Katastrofa. Gledao sam od 15. min i sta reci sem KATASTROFA. Toliko puta stignes vecu prednost protivnika i umesto da prelomis u svoju korist ti potones. Navijam za Partizan, ali sigurno necu za ekipu iz Splita da navijam protiv naseg tima. Mene samo zanima jedna mala "stvar" i voleo bih da mi neko odgovori. NA OSNOVU CEGA JE ZVEZDIN TIM BOLJI OD PARTIZANOVOG, NA KOJOJ TO POZICIJI ZVEZDA IMA BOLJEG IGRACA (JEDINO ZA RAKOCEVICA MOZE DA SE KAZE DA JE BOLJI, ALI NAJPRE ISKUSNIJI)?

Njegoš

pre 11 godina

Zvezda je uvek prva pre početka prvenstva u svim sportovima. I političari svih profila je stavljaju na poziciuju broj jedan, Jeremić Vuk, pa Vučić Aleksandar, pa Čović Nebojša, ali izgleda da ne shvataju da političari ne vode tim, jer jedan je Vujošević Dule. Ne brinite biće pauza posle prvenstva, pa u njoj možete da budete prvi dok traje prelazni rok. Očigledno ni novci ne pomažu. Jer boj bije srce u junaka.

Nebojssa

pre 11 godina

Rekreativci iz Splita su odrzali lekciju timu iz BG predgradja.Srbija opet nece biti srecna! Gde je danas bio Aca Vucic, kod Covica ili Dzajica, ili Dzajica ili Covica ili...

mile

pre 11 godina

Najveci utisak na mene je ostavilqa publika koja je bila vise nego korektna. Na ovo treba potsetiti nasu publiku kada bude Split gostovao u Beogradu. Pravu proveru vrednosti nasea tima imacemu u utorak u Zadru.

smeker

pre 11 godina

I vi hocete isti tretman kod drzave kao Partizan.Pa vama ni MMF ne bi pomogao .Penzionisani centar Partizana i isti takav bek koga sanjate u reprezentaciji su vam nosioci igre.Imali ste i jednog od vrhunskih trenera pa duplo golo,sada imate prema velicini kluba,isto.Kukate na mladjeg Covica a on je odigrao korektno i jos vas placa tatinim parama,malo li je...

fortissimo

pre 11 godina

Prvo kolo je pokazalo koliko ce ovo biti teska i izjednacena liga. Svako svakoga moze da dobije. Silno pojacani Radnicki i Zvezda, ali potpuno neuigrani, glatko su izgubili od inspirisanih protivnika. Partizan bi isto prosao da nije igrao kod kuce sa drugim timom Zadra - a dobio je bukvalno na silu. Bice ovde jos puno iznenadjenja, svega i svacega.
(veliki strumf, 29. septembar 2012 22:53)

Ukratko-hoćeš da kažeš da su drugi uigrani i da se nisu pojačavali? Dobro..pokušavam samo da shvatim..mada ne znam kako su oni to uigrani a ovi naši nisu?

Wern

pre 11 godina

dokle bre da nam brukate zemlju gani, pa navijao sam za vas, ubise vas ova hrvatska deca. Coki kad je kupovao tim trevao je da uzme i nekiga za odbrnu, ovde je Rasko najkompletniji igrac ako izuzmem matorog Rakocevica (sloww, 29. septembar 2012 22:47)
Gde si ti genije video decu kod Splita?

lakikv

pre 11 godina

Juce su vam vratili grb i koseve na kalisu a vec danas hocete da osvajate titule?Mozda je covic navikao tako preko noci da zgrce bogatstvo ali sa sportom je stvar sasvim drugacija.Imamo klub koji celu deceniju gradi svoj kvalitet sto u regionalnoj ligi sto u evropi a za domaci sampionat da ne pricamo.A onda se javi Covic koji je sinu kupio klub da igra kosarku koji budimo realni nigde drugde nebi mogao ni da igra i to parama za vreme najvece bede u zemlji preko grbace iste te bede.Lopov Covicu moze biti svako ali uspesan sportista tesko kao sto vidis iz vecerasnje utakmice.Gledaj Covicu da da ne trosis pare svojih radnika na kosarkaski klub za koji ne polazes nikakvo pravo i ne kaljaj ga,ovo kazem iako volim Partizan nego lepo ti svojim radnicima isplacuj plate,uplacuj doprinose i onda ce se u ovoj zemlji lepse ziveti kada to budu radili i oni tebi slicni.Aj pozdrav!

zeljko480

pre 11 godina

Čoviću mora da su opet krivi Dule i Danilović! Iznenadio si me Čoviću, počeo RASPAD pre vremena!Znači da se opet spremimo da slušamo priče o projektu "sledeća sezona"! BRUKAAAAAAAAAAAAA!

Trance

pre 11 godina

Veze vi nemate,pa vi gubite od juniora Splita.
(gile bl, 29. septembar 2012 22:47)
dokle bre da nam brukate zemlju gani, pa navijao sam za vas, ubise vas ova hrvatska deca. Coki kad je kupovao tim trevao je da uzme i nekiga za odbrnu, ovde je Rasko najkompletniji igrac ako izuzmem matorog Rakocevica
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (sloww, 29. septembar 2012 22:47)
Samo mi jos da objasnite gde ste vi videli Juniore i hrvatsku decu? Smesni ste stvarno... u kakvom stanju je dosao Zadar? I to ih jedva dobiste u pioniru.

bobcha

pre 11 godina

Da je moj tata bogat kao Covic ja bi igrao u Lejkersima
(pera bogalj, 29. septembar 2012 22:54)
Dokle vise ce da pljujete momka, koji je veceras odlicno odigrao.
I treba da nas z'ebavaju grobari... Ubise nas penzioneri Sta treba tata Covicu da shvati da sa sinom Covicem Zvezda nikada nista nece osvojiti??? Decko je skracen, netalentovan nije kalibar za velika dela!
Zbog njega ne igra Nelson koji je za njega Chris Paul, jede minutazu Cveletu...
Ovaj nemacki porno glumac u penziji na klupi je sramno resenje, potpuni idiot, mutav, smesan, smusen, jos glumi neku facu, ni tim iz ulice ne bi mogao da vodi, ali izgleda da je njegova misija da da minutazu tatinom sinu!
(jovicic, 29. septembar 2012 22:51)
Dosta bre ljudi, aman, da pljujete tog momka bez razloga. Svaki put ista prica. Ne valja kad odigra lose, ne valja kad odigra dobro. Srpska posla

Србин

pre 11 godina

Расписан је конкурс за обраду текста песме "Не помаже вода мајко са корита Иванова" са темом Црвена Звезда Београд Дива "dream team".

Panda

pre 11 godina

Pratim kosarku 20-ak godina i gluplje vodjenje utakmice od nekog trenera nisam video. Rakocevic 4 puta ide na klupu, igra 26(zasto ne barem 36) minuta i ima duplo manje suteva iz igre nego jedan Rasko Katic!?!?! Almond igra 12 minuta, pa kakva je to uloga za stranca koji je provereno dobar igrac i strelac. Braun i Nelson rano usli u probleme sa faulovima pa to donekle opravdava cinjenicu da su igrali manje od Covica. Covicu kad bi se pogledala statistika neko bi pomislio da i nije los, ali sa njim Zvezda igra napad 4 na 5 sto je jako tesko. Generalno svi jako slabi, ali ne vidim razlog za tako ucestale izmene nekih igraca gde je razlika u kvalitetu velika tipa Rakocevic-Radivojevic i Nelson-Covic.
Samo bi jos napomenuo kakav je sportista i covek Nikola Vujcic koji maltene sam izdrzava Splitski klub, a danas je odrzao javni cas kosarke kako Zvezdinim tako i ostalim igracima kako se igra i bori za klub koji volis.

stručnjak

pre 11 godina

nekidan sam pisao kako kladionice podcjenjuju split i prognoziraju mu predzadnje mjesto a split već u prvom kolu pobjedi zvezdu koja je kao favorit za osvajanje
što će tek bit kad se šarić i vukušić priključe
kažem vam split sa vujčićem ima igrače za F4

Paks

pre 11 godina

Ovaj tim nije uigran. Sramota je da 3 puta stizemo rezultat a ovi da se odmah odlepljuju na 10 razlike. Imali su neverovatno sutersko vece a Zvezda ne moze da pogodi slobodno bacanje. Popravice se to tokom utakmica a zaista velika steta da nismo mogli Split da dobijemo.

menjam rakocevica za mimicu

pre 11 godina

mene je sramota, da nema dalje.. gledao sam celu utakmicu i vec sada mogu reci da nema nista od nas, odbrana ne postoji, split nas je dobio sa dva igraca mimicom i dedom vujcicem.. najvise kriv trener, a ni igraci nisu nista bolji.. bio sam u zabludi sda su nasi timovi bolji od ostalih iz regiona ali kada sam juce video patizan, danas ocajni radnicki i kao slag na tortu katastrofalna i precenjena zvezda, tesko mi je da gledam nastavak lige...

Dragan

pre 11 godina

Hehe, Splitska deca vas razbila. Pitam se, da li je neko u fmpCrvenaZvezda aka sledeca sezona, cuo za odbranu. To jeste ono kad pokusas da protivnik neda kosa.

Jim Beam

pre 11 godina

Odbrana ne postoji, igrači ne trče u odbranu i ne mogu vola da ubodu sa slobodnjaka. To su osnovne stvari košarke i bez toga se ne može ni na amaterskom nivou košarke. Zvezda bez toga neće vezati par pobeda sve ukupno, a kamol se boriti za Evropu. Ostaje nada da će biti bolje.

Pera

pre 11 godina

Amateri, hocete li se vise ugasiti jednom za svagda??
Koliko vise miliona i miliona trebate da nabijete u tim, da ne bi gubili od ovakvih cirkuzanata???
A ovaj prerano osedeli tinejdzer na klupi, blage veze sa kosarkom nema!
Poruka za njega: Ko je tebi, decace, uopste dao ideju da se bavis kosarkom!?

MISLILAC

pre 11 godina

Sta grobar radi od 7 do 11? Gleda Zvezdu!
(Srb, 29. septembar 2012 22:02)
Da grobari su zeljni neke komedije pa su prebacili da gledaju neko to zovu kosarku a neki dozvoli ritanje na kos .

Stoka Pancevo

pre 11 godina

Zvezda je jos gora nego prosle sezone. Ovo sto igraju vise lici na basket nego na kosarku. Imaju solidan kvalitet igraca i to ih vadi. Partizan sampion ABA lige i ove godine.

Gole kamiondzija

pre 11 godina

Zvezda je poslala super sila u kosarci poput neke NBA ekipe. Kako lepo napadaju i pucaju, samo da igraju odbranu jako i nema zime.

Sale

pre 11 godina

A kako bi bilo da nakon ove bruke Milivoje Lazić odmah podnese ostavku a da se igrače pokažnjavaju sa, recimo, 20.000 evra zbog burukanja kluba za koji igraju? Eeeeej pa gubimo od poluamaterskog kluba koga bi verovatno svi klubovi ove naše košarkaške lige dobili sa 20-tak koševa razlike onako, lagano! Okupoili smo zvezde u klub a nismo našli za shodno da im obezbedimo trenera! šta su mislili, da će sami da igraju jel l? Hoće Evroligu hahahaha! Smešno da smešnije ne može biti! Nigde dobrane ali nigde! Pa ni oublika iz Splita nije verovala da njihovi mogu da dobiju ovu utakmicu! E moj Laziću! Ne znaš ni da se prodereš na igrače a hoćeš trenera da budeš! Pa da je Čović trener bolje bi igrali nego sa tobom na klupi! Sramota sramota sramota!

vise nego realno

pre 11 godina

Sraman poraz. Dobro neko rece, mnogo buke ni oko cega. Ova Zvezda je smesna ekipa, sve iznad 7. mesta bi bilo ravno cudu.

deki

pre 11 godina

Strasno , niko nece da potrci , samo to je uzrok poraza.
Sram vas bilo. 20 KONTRI SU IMALI , NIKO NE TRCI BRE.
Covicu svima po 50 posto od plate!

Dovla

pre 11 godina

Срамота! Неки тамо Мимица нам утрпао 30 поена. Ко је довео ове Американце, Алмонда и Нелсона, нису ништа посебно...Срећа што већина Србије нема Арену, па да не гледа ово бламирање. Нећу више да јурим линкове, што да се нервирам...Шта да очекујемо кад су нам тренер један Лазић и први плеј Човић!

djole

pre 11 godina

Sta grobar radi od 7 do 11? Gleda Zvezdu!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Srb, 29. septembar 2012 22:02)

To se zove skauting. Treba da vidimo da li cemo vas razbiti sa 30 ili SAMO 20...

pfaih

pre 11 godina

Užasno slab trener. Gura Vuka i gazdu, dok Cvetković i Almond otkad su dobro odigrali 2/4 više ne uđoše. Pa gospodo, gubite publiku, nek vas gledaju ćoki i menadžeri.

sajber_kurajber

pre 11 godina

E,a odakle nam pare? Hahahaha, jooojjjj bice svasta.... :))) Cek` samo da pocne sezona.
(Misa Po, 19. avgust 2012 19:48)
Ovaj komentar sam sacuvao sluteci sta ce se desavati kad pocnu takmicarske utakmice. Ne mogu da verujem da se svake, ali svake sledece sezone nadaju necemu.
Kakvi su to mazohisti, posebno Misa PO, Rudy VG, Stefan Herceg Novi, Lepi Fika .....

LUKI

pre 11 godina

Ja jesam zvezdas ali ovo ne lici ni nasta,nezna se ni ko pije ni ko placa.Igramo kao reprezentacija,dvojica igraju ostali posmatraju i cekaju sta ceovi da urade. Odbbrana kao sir,probijaju do kosa vrlo lako i niski i visoki igraci jer imaju dobru individualnu tehniku sa loptom.Kod nas u kosarci poslednjih sedam osam godina zavladao je neki cudan trend narocito u dva nasa najveca kluba,da mladjim kategorijama treneri visim igracima brane da spustaju loptu na parket, sto im kasnije kada postanu seniori prestavlja veliki nedostatak koji im stvara velike probleme u daljoj karijeri.Kubatu i ostalim velikim trenerima koji su bili specijalisti za rad sa mladima tako nesto nije moglo da se desi.

bra nik

pre 11 godina

Sta grobar radi od 7 do 11? Gleda Zvezdu!
(Srb, 29. septembar 2012 22:02)
Da, i? Iskreno, potpuno sam indoletan i za vas i za Split, ali bih voleo da ih raskantate, i da košarka iz Srbije ove godine dominira u ABA. A mi ćemo vas da kantamo, to je naša dužnost, ne Splićani!

veliki strumf

pre 11 godina

Prvo kolo je pokazalo koliko ce ovo biti teska i izjednacena liga. Svako svakoga moze da dobije. Silno pojacani Radnicki i Zvezda, ali potpuno neuigrani, glatko su izgubili od inspirisanih protivnika. Partizan bi isto prosao da nije igrao kod kuce sa drugim timom Zadra - a dobio je bukvalno na silu. Bice ovde jos puno iznenadjenja, svega i svacega.

Danko

pre 11 godina

Zvezda gubi od Splita koji bukvalno nema ni za toplu vodu u svlacionici. Split koji za đabe sponzorira Dalmacija Vino na dresovima, jer nema sponzora koji bi davao par sto kuna...toliko o kvaliteti Zvezde, klubu koji zeli igrati evroligu. Bruka, zestoka bruka.

doctor

pre 11 godina

Vec ce prve utakmice pokazati da je Vujosevic bez potrebe dizao tenzije! Ova Zvezda je prosecna ekipa sa losim trenerom i maksimum joj je sredina tabele ABA lige i borba s Partizanom u domacoj za titulu..

sloww

pre 11 godina

dokle bre da nam brukate zemlju gani, pa navijao sam za vas, ubise vas ova hrvatska deca. Coki kad je kupovao tim trevao je da uzme i nekiga za odbrnu, ovde je Rasko najkompletniji igrac ako izuzmem matorog Rakocevica

Kokalo

pre 11 godina

Sme li trener Zvezde, kako god se zvao, da zabrani Filipu Čoviću da uopšte uđe u igru.
Direktor marketinga, je idealna pozicija na "terenu" za njega.
Filipe, želim ti sve nabolje, ali shvati, ipak si ti za neku drugu delatnost.

igor

pre 11 godina

i tako... svake godine ista prica...pale se u avgustu...derilijum u septembru...u oktobru prizemljenje...u novembru kukanje na sudije...u decembru spominju sledecu sezonu

ignjatije

pre 11 godina

"Zvezda je poslala super sila u kosarci poput neke NBA ekipe. Kako lepo napadaju i pucaju, samo da igraju odbranu jako i nema zime.
(Gole kamiondzija, 29. septembar 2012 22:06) "
Postigli boju kao NBA ekipe, samo još dužinu...
Ni jedan tim sa Rakočevićem u rosteru ne može imati pobednički mentalitet. A ovaj FMP klon i njegova postava će se raspasti pre Nove godine...

jovicic

pre 11 godina

I treba da nas z'ebavaju grobari... Ubise nas penzioneri Sta treba tata Covicu da shvati da sa sinom Covicem Zvezda nikada nista nece osvojiti??? Decko je skracen, netalentovan nije kalibar za velika dela!
Zbog njega ne igra Nelson koji je za njega Chris Paul, jede minutazu Cveletu...
Ovaj nemacki porno glumac u penziji na klupi je sramno resenje, potpuni idiot, mutav, smesan, smusen, jos glumi neku facu, ni tim iz ulice ne bi mogao da vodi, ali izgleda da je njegova misija da da minutazu tatinom sinu!

НикшићкоПиво

pre 11 godina

Cvetkovic igra 5 min, ima asistenciju ukradeno loptu, trojku i dvojku... sve ide dobro, i odjednom ga Lazic zamijeni da bi ubacio Covica i vise ga ne koristi do kraja mece... Kako me iritira mali Covic koji ide na ulaz dje su tri protivnicka igraca u reketu... kakvo silovanje lopte...
P.S Da li je bio na klupi Milan Gurovic, posto mu je ranije zabranjen ulazak u Hrvatsku?

Неша Србин

pre 11 godina

Опет се испоставило да нисмо пазарили доброг центра петицу високог и доминантног у рекету. Опет немамо шта да тражимо. Тако лако се одрекосмо П.Поповића а не доведосмо бар једну замену за њега а за Јао Милета, наравно ови мудраци нису ни помишљали да доведу озбиљног центра. Свака част људима који одлучују кога довести, кога купити! Дакле, опет малтретирање нас, правих, мучних навијача. Па докле више ако бога знате!?

Neutron

pre 11 godina

Pitanje za forumase,
Na stranici Eurobasta, u Aba ligi Igokea je predstavljena pod bosansko-hercegovackom zastavom. Ovde citam da je ekipa iz Aleksandrica, znaci Srbija. U cemu je stvar? Da li je cista greska Eurobasket sajta ili formalno Igokea zastupa BiH? Inace na tom sajtu pod srpskom zastavom su zastupljena navodo samo tri srpska tima: Partizan, Crvena Zvezda i Radnicki. Hvala unapred.

Sasho

pre 11 godina

neko je veceras slomio svoje naocare i optuzio partizan za poraz od splita?zar opet bacismo pare kaze neki ministar;opet kaze mu drugi ministar!ha,ha,ha

srbija

pre 11 godina

Tim je dobar ali dzaba sve to kad je trener ocaj nezna da postavi odbranu kako treba nema autoritet u ekipi. Menjati trenera pod hitno dok jos moze nesto da se popravi

deksi

pre 11 godina

definitivno trener zvezde je u celoj ovoj prici najslabija karika!!! to sam rekao odmah nakon imenovanja i sad sam jos vise ubedjen u to!

.

pre 11 godina

Zvezda mozda ima najbolji tim u ABA ligi ali ocigledno nema puno discipline u igri jer igraci ne deluju mnogo odgovorno na parketu,pitanje je koliki autoritet ima Lazic kod igraca.Takodje vidi se da ove sezone nece smeti puno da se rotira...Nelson,Rakocevic,Almond,Katic i Braun ce morati da imaju dosta minuta ako se zeli rezultat,rezerve nisu lose ali ove godine liga je toliko jaka da svako kockanje u smislu davanja vece minutaze igracima sa klupe bi moglo skupo da kosta Zvezdu.Pohvalio bih strance kao i Katica i Rakocevica.Ostali ce morati jos mnogo vise

Ratko

pre 11 godina

Ekipa je jako prodorna, brza i poseduje visok kvalitet. Bukvalno se trkaju ko ce da sto pre zabode kos a odbrana iz prvog poluvremena je jako mlitava. Iskusno i brzo su stigli 10 poena prednosti ekipe Splita sto je veliki napredak u odnosu na ranije godine kada smo bili truba. Sada stisnuti odbranu i lagano oduvati Split, ipak su dosta slabiji.

Pretorijanac

pre 11 godina

Split...Eh kad se setim mog starog i mene kako sedimo ispred tv-a i pratimo nesalomivu Jugoplastiku. Vodio me je na more u Split(Hvar), samo zbog Hajduka i Jugoplastike. Putovali smo vozom na utakmicu Hajduk - Crvena Zvezda. Navijali smo(tada) za Hajduk. Ni sanjao nisam da cu ja postati navijac Zvezde, a moj cale ogorceni Jugonostalgicar. Tako da: Napred Zvezdo!

igor

pre 11 godina

i tako... svake godine ista prica...pale se u avgustu...derilijum u septembru...u oktobru prizemljenje...u novembru kukanje na sudije...u decembru spominju sledecu sezonu

sloww

pre 11 godina

dokle bre da nam brukate zemlju gani, pa navijao sam za vas, ubise vas ova hrvatska deca. Coki kad je kupovao tim trevao je da uzme i nekiga za odbrnu, ovde je Rasko najkompletniji igrac ako izuzmem matorog Rakocevica

Danko

pre 11 godina

Zvezda gubi od Splita koji bukvalno nema ni za toplu vodu u svlacionici. Split koji za đabe sponzorira Dalmacija Vino na dresovima, jer nema sponzora koji bi davao par sto kuna...toliko o kvaliteti Zvezde, klubu koji zeli igrati evroligu. Bruka, zestoka bruka.

Rofl

pre 11 godina

Smesni ste stvarno... u kakvom stanju je dosao Zadar? I to ih jedva dobiste u pioniru.
(Trance, 29. septembar 2012 23:23)

I opet je Partizan sramno pobedio a Diva trijumfalno izgubila.

ignjatije

pre 11 godina

"Zvezda je poslala super sila u kosarci poput neke NBA ekipe. Kako lepo napadaju i pucaju, samo da igraju odbranu jako i nema zime.
(Gole kamiondzija, 29. septembar 2012 22:06) "
Postigli boju kao NBA ekipe, samo još dužinu...
Ni jedan tim sa Rakočevićem u rosteru ne može imati pobednički mentalitet. A ovaj FMP klon i njegova postava će se raspasti pre Nove godine...

MISLILAC

pre 11 godina

Sta grobar radi od 7 do 11? Gleda Zvezdu!
(Srb, 29. septembar 2012 22:02)
Da grobari su zeljni neke komedije pa su prebacili da gledaju neko to zovu kosarku a neki dozvoli ritanje na kos .

bra nik

pre 11 godina

Sta grobar radi od 7 do 11? Gleda Zvezdu!
(Srb, 29. septembar 2012 22:02)
Da, i? Iskreno, potpuno sam indoletan i za vas i za Split, ali bih voleo da ih raskantate, i da košarka iz Srbije ove godine dominira u ABA. A mi ćemo vas da kantamo, to je naša dužnost, ne Splićani!

Zivote, lutalico

pre 11 godina

E izem ti zivot. A ja se taman ponadao da ce ove godine da nam skoce plate, da pojeftini hrana, da kupim novi auto... kad ono Diva izgubi. Pa dokle bre vise da cekam na bolji zivot, dok vas ne preuzme Giga Moravac mozda?

Pera

pre 11 godina

Amateri, hocete li se vise ugasiti jednom za svagda??
Koliko vise miliona i miliona trebate da nabijete u tim, da ne bi gubili od ovakvih cirkuzanata???
A ovaj prerano osedeli tinejdzer na klupi, blage veze sa kosarkom nema!
Poruka za njega: Ko je tebi, decace, uopste dao ideju da se bavis kosarkom!?

Pretorijanac

pre 11 godina

Split...Eh kad se setim mog starog i mene kako sedimo ispred tv-a i pratimo nesalomivu Jugoplastiku. Vodio me je na more u Split(Hvar), samo zbog Hajduka i Jugoplastike. Putovali smo vozom na utakmicu Hajduk - Crvena Zvezda. Navijali smo(tada) za Hajduk. Ni sanjao nisam da cu ja postati navijac Zvezde, a moj cale ogorceni Jugonostalgicar. Tako da: Napred Zvezdo!

KK SLEDEĆA SEZONA

pre 11 godina

Pa dobro, borili se momci...
Najavljivali titule i titule i bolji život u Srbiji...
bili letos najbolji tim u univerzumu...
A danas...
Pa dobro...
Sledeća Sezona je ključna, videćete...

jovicic

pre 11 godina

I treba da nas z'ebavaju grobari... Ubise nas penzioneri Sta treba tata Covicu da shvati da sa sinom Covicem Zvezda nikada nista nece osvojiti??? Decko je skracen, netalentovan nije kalibar za velika dela!
Zbog njega ne igra Nelson koji je za njega Chris Paul, jede minutazu Cveletu...
Ovaj nemacki porno glumac u penziji na klupi je sramno resenje, potpuni idiot, mutav, smesan, smusen, jos glumi neku facu, ni tim iz ulice ne bi mogao da vodi, ali izgleda da je njegova misija da da minutazu tatinom sinu!

Alo bre

pre 11 godina

Sta grobar radi od 7 do 11? Gleda Zvezdu!
(Srb, 29. septembar 2012 22:02)

i umire od smeha. Buahahahahahahhahahahahhhhhhhhhhhhhaaaaaa
Pa naravno da ćemo vas gledati, pa vi ste komedija kakve nema

Stoka Pancevo

pre 11 godina

Zvezda je jos gora nego prosle sezone. Ovo sto igraju vise lici na basket nego na kosarku. Imaju solidan kvalitet igraca i to ih vadi. Partizan sampion ABA lige i ove godine.

Osvajaci trofeja u pripremnom periodu....

pre 11 godina

Sta li treba ovoj zvezdi ovaj Covic?!?!?!?
(Mackoni, 29. septembar 2012 22:11)
E, a dobar Covic kad smakne 20 miliona duga... Nije u Covicu problem, ja sam i ranije govorio da je ovaj tim Zvezde mozda i gori od proslogodisnjeg. Ja iskreno nikad ne bih menjao Tomasa, Milutinovica, pa cak i Popa i Jao Mileta za Rakocevica, Savovica i Simonovica... Rakoc je tuga od igraca(za ekipu) bio i kad je imao 25, a tek sad u 35 je rupetina koju treba da pokrivaju tri igraca. Vama ce uvek igrac koga on cuva da zabije lagano izmedju 20 i 30 poena, a on vise ne moze ni blizu da da toliko. Ali dobro, to je vec vas problem... Od srpskih timova, mozda ce jedino Partizan do F4, ostali lagano u sredinu tabele, sto nije nista novo. Moracete da sacekate sledeci jul da ponovo postanete najjaca ekipa koja je ikad igrala na ovim prostorima...

Goran

pre 11 godina

Ako gani budu dobro drmali koseve ove sezone bice negde oko sredine tabele! Ako nista drugo, tu je sledeca sezona, kada se malo uigraju bice to dobro, hahahahha!! Sa njima uvek komedija!!

djole

pre 11 godina

Sta grobar radi od 7 do 11? Gleda Zvezdu!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Srb, 29. septembar 2012 22:02)

To se zove skauting. Treba da vidimo da li cemo vas razbiti sa 30 ili SAMO 20...

lpg

pre 11 godina

Bravo za Split. Srce na terenu, što reći. veteran Vujčić, Mimica od 33 godine i ostalo dječji vrtić. Zanimljiva ekipa. Još kad se priključi Šarić, mnogima će skinut skalp. Zvezda me razočarala. Bez želje za pobjedom. Imaju egal 7 min. do kraja, Split ode na deset razlike, a oni skoro pa ne igraju obranu (a tri Amera u rosteru). Mislim da je bolja ova splitska politika (bolje domaći mladići nego skupi strani plaćenici)...(Bravo i za publiku i fer navijanje)

doctor

pre 11 godina

Vec ce prve utakmice pokazati da je Vujosevic bez potrebe dizao tenzije! Ova Zvezda je prosecna ekipa sa losim trenerom i maksimum joj je sredina tabele ABA lige i borba s Partizanom u domacoj za titulu..

Dominacija!

pre 11 godina

Sta grobar radi od 7 do 11? Gleda Zvezdu!
(Srb, 29. septembar 2012 22:02)

Vi ste bre "komeNdija",da vas nema,trebalo bi vas izmisliti!

Dovla

pre 11 godina

Срамота! Неки тамо Мимица нам утрпао 30 поена. Ко је довео ове Американце, Алмонда и Нелсона, нису ништа посебно...Срећа што већина Србије нема Арену, па да не гледа ово бламирање. Нећу више да јурим линкове, што да се нервирам...Шта да очекујемо кад су нам тренер један Лазић и први плеј Човић!

zzbz

pre 11 godina

A kako bi bilo da nakon ove bruke Milivoje Lazić odmah podnese ostavku a da se igrače pokažnjavaju sa, recimo, 20.000 evra zbog burukanja kluba za koji igraju? Eeeeej pa gubimo od poluamaterskog kluba koga bi verovatno svi klubovi ove naše košarkaške lige dobili sa 20-tak koševa razlike onako, lagano! Okupoili smo zvezde u klub a nismo našli za shodno da im obezbedimo trenera! šta su mislili, da će sami da igraju jel l? Hoće Evroligu hahahaha! Smešno da smešnije ne može biti! Nigde dobrane ali nigde! Pa ni oublika iz Splita nije verovala da njihovi mogu da dobiju ovu utakmicu! E moj Laziću! Ne znaš ni da se prodereš na igrače a hoćeš trenera da budeš! Pa da je Čović trener bolje bi igrali nego sa tobom na klupi! Sramota sramota sramota!
(Sale, 29. septembar 2012 22:50)

Druze Split je mnogo veci klub od Zvezde koja uopste nije Zvezda , vec FMP sa drugim imenom. .Ono sto sam ja kao partizanovac rekao svoj tastu koji je zvezdas je da se prvi macici u vodu bacaju. Niko nije odigrao prvo kolo na nekom zeljenom nivou, mada samo Zvezdini stranci su za mene nepoznanica , sve ostalo sto je doslo je suvi prosek plus matori Rakocevic. Tvoj (vas) je problem sto ste se primili na pricu vezano za titule i evroligu, ako vas iskustvo u predhodnih 14 godina nije naucilo onda dzaba pricam. Samo rad rad i rad i mnogo manje price po medijima daje rezultat.

smeker

pre 11 godina

I vi hocete isti tretman kod drzave kao Partizan.Pa vama ni MMF ne bi pomogao .Penzionisani centar Partizana i isti takav bek koga sanjate u reprezentaciji su vam nosioci igre.Imali ste i jednog od vrhunskih trenera pa duplo golo,sada imate prema velicini kluba,isto.Kukate na mladjeg Covica a on je odigrao korektno i jos vas placa tatinim parama,malo li je...

Davor

pre 11 godina

Najskuplja momcad Srbije izgubila od kluba koji niti sponzora nema...ja Pipi koji to besplatno radi i to jos im zamrznuti i racuni:)Kako vam se svidao Ivan Mimica? Evo vam vaseg velikana Igora Rakocevica....pokraj Mimice je izgledao kao igrac koji je tek poceo igrati.:)

Kokalo

pre 11 godina

Sme li trener Zvezde, kako god se zvao, da zabrani Filipu Čoviću da uopšte uđe u igru.
Direktor marketinga, je idealna pozicija na "terenu" za njega.
Filipe, želim ti sve nabolje, ali shvati, ipak si ti za neku drugu delatnost.

Rade

pre 11 godina

Verujem da bi svi ljudi sa podrucja bivse sfrj ziveli bolje ako kkfmpczvbgddiva osoji aba ligu, sto bi rekao Covic biznismen!! Nikada ne bih mogao da navijam za hrvate ali ni zvezda nije daleko od njih po mrznji prema Partizanu!! Samo gazite gane!!

apprentice

pre 11 godina

Vrlo bitan detalj:uzet time-out i "grafika"(zvanicno NBL) prikazuje sledece>TIME OUT Crvena zvezda Beograd DIVA! sta ovde covicu nije jasno!?Ovo *Beograd*? Ako lazes javnost u Srbiji gde su svi slepi,Zapad ne mozes slagati

Србин

pre 11 godina

Расписан је конкурс за обраду текста песме "Не помаже вода мајко са корита Иванова" са темом Црвена Звезда Београд Дива "dream team".

pfaih

pre 11 godina

Užasno slab trener. Gura Vuka i gazdu, dok Cvetković i Almond otkad su dobro odigrali 2/4 više ne uđoše. Pa gospodo, gubite publiku, nek vas gledaju ćoki i menadžeri.

Sasho

pre 11 godina

neko je veceras slomio svoje naocare i optuzio partizan za poraz od splita?zar opet bacismo pare kaze neki ministar;opet kaze mu drugi ministar!ha,ha,ha

KK SLEDEĆA SEZONA

pre 11 godina

Pa dobro, šta sad trudili se momci, najavljivali titule i titule, bili verovatno najjači tim u univerzumu letos, i obećavali bolji život za sve u Srbiji..
Biće bolje...
Mislim da je sledeća sezona ključna...

boško

pre 11 godina

Ovo nije nikakvo iznenađenje, imali ste čast da igrate protiv trostrukog šampiona Europe i da doživite častan poraz! Za nešto više niste sposobni, nažalost :)

sa koje li si ti grane pao???

pre 11 godina

Pitanje za forumase,
Na stranici Eurobasta, u Aba ligi Igokea je predstavljena pod bosansko-hercegovackom zastavom. Ovde citam da je ekipa iz Aleksandrica, znaci Srbija. U cemu je stvar? Da li je cista greska Eurobasket sajta ili formalno Igokea zastupa BiH? Inace na tom sajtu pod srpskom zastavom su zastupljena navodo samo tri srpska tima: Partizan, Crvena Zvezda i Radnicki. Hvala unapred.
(Neutron, 29. septembar 2012 22:43)

Aleksandrovac je selo pored Laktasa, gde i igra utakmice kao domacin, a ovo potonje je gradic pored Banjaluke u Republici Srpskoj, a ovo poslednje je entitet u Bosni i Hercegovini?
Postoje i nekoliko Aleksandrovaca u Srbiji, ali ni iz jednog od njih nije Igokea...
'El si sad ukapir'o?

Njegoš

pre 11 godina

Zvezda je uvek prva pre početka prvenstva u svim sportovima. I političari svih profila je stavljaju na poziciuju broj jedan, Jeremić Vuk, pa Vučić Aleksandar, pa Čović Nebojša, ali izgleda da ne shvataju da političari ne vode tim, jer jedan je Vujošević Dule. Ne brinite biće pauza posle prvenstva, pa u njoj možete da budete prvi dok traje prelazni rok. Očigledno ni novci ne pomažu. Jer boj bije srce u junaka.

Milomir

pre 11 godina

Gledao sam veceras utakmicu, a gledao sam i Partizan, Radnicki i Cedevitu, i moram priznati da sam vise nego razocaran. Pre par minuta sam procitao i novo sapostenje Nebojse Covica, i stvarno vise ne znam sta se tu desava. Ulazimo u rasprave za Vujosevicem, Danilovicem, a najtuznije sa pravim zvezdasem Radovicem.Cemu sve to, sta mi imamo mi od toga da li je drzava dala Partizanu vise para. Da li to znaci da ce nama sada dati vise? Pa normalno da ne znaci? Da li smo bili dobri prethodnih godina? Pa nismo, ali nije nam tu samo drzava kriva. I sta sada ovo znaci, da Covica ne interesuje da li drzava daje u nas fk. Pa mene interesuje, jer mi je jasno da ce drzava nastaviti da daje i nama i Partizanu. Da li Covic sada ocekuje da se zanemari nas fk i da se vise para daje kk? Da li on KK dozivljava kao deo naseg SD ili ne? Puno pitanja a moram reci, ne bas ohrabrujucih poteza od strane Nebojse Covica. Ja razumem da propaganda utice na mladje navijace ali ima nas dosta koji pamtimo i Simonovica, tako da bih stvarno zamolio Covica da nas vise ne zamajava ni sa svojim sinom.A o prodaji Nedovica cu drugom prilikom.

Panda

pre 11 godina

Pratim kosarku 20-ak godina i gluplje vodjenje utakmice od nekog trenera nisam video. Rakocevic 4 puta ide na klupu, igra 26(zasto ne barem 36) minuta i ima duplo manje suteva iz igre nego jedan Rasko Katic!?!?! Almond igra 12 minuta, pa kakva je to uloga za stranca koji je provereno dobar igrac i strelac. Braun i Nelson rano usli u probleme sa faulovima pa to donekle opravdava cinjenicu da su igrali manje od Covica. Covicu kad bi se pogledala statistika neko bi pomislio da i nije los, ali sa njim Zvezda igra napad 4 na 5 sto je jako tesko. Generalno svi jako slabi, ali ne vidim razlog za tako ucestale izmene nekih igraca gde je razlika u kvalitetu velika tipa Rakocevic-Radivojevic i Nelson-Covic.
Samo bi jos napomenuo kakav je sportista i covek Nikola Vujcic koji maltene sam izdrzava Splitski klub, a danas je odrzao javni cas kosarke kako Zvezdinim tako i ostalim igracima kako se igra i bori za klub koji volis.

lakikv

pre 11 godina

Juce su vam vratili grb i koseve na kalisu a vec danas hocete da osvajate titule?Mozda je covic navikao tako preko noci da zgrce bogatstvo ali sa sportom je stvar sasvim drugacija.Imamo klub koji celu deceniju gradi svoj kvalitet sto u regionalnoj ligi sto u evropi a za domaci sampionat da ne pricamo.A onda se javi Covic koji je sinu kupio klub da igra kosarku koji budimo realni nigde drugde nebi mogao ni da igra i to parama za vreme najvece bede u zemlji preko grbace iste te bede.Lopov Covicu moze biti svako ali uspesan sportista tesko kao sto vidis iz vecerasnje utakmice.Gledaj Covicu da da ne trosis pare svojih radnika na kosarkaski klub za koji ne polazes nikakvo pravo i ne kaljaj ga,ovo kazem iako volim Partizan nego lepo ti svojim radnicima isplacuj plate,uplacuj doprinose i onda ce se u ovoj zemlji lepse ziveti kada to budu radili i oni tebi slicni.Aj pozdrav!

Jim Beam

pre 11 godina

Odbrana ne postoji, igrači ne trče u odbranu i ne mogu vola da ubodu sa slobodnjaka. To su osnovne stvari košarke i bez toga se ne može ni na amaterskom nivou košarke. Zvezda bez toga neće vezati par pobeda sve ukupno, a kamol se boriti za Evropu. Ostaje nada da će biti bolje.

magic

pre 11 godina

danas na sportu b92 kaze,,silno pojacana zvezda,, pa se pitam sa kim je to ona silno pojacana,doveli tri crnca-nepoznanica svima,cak sta vise ispod proseka,savovica-nije los,al samo za nasu ligu(srpsku),simonovic-koji je taj,odigrao jednu sezonu u buducnost i 5-6 utakmice za univerz.reprez.,znaci jedino pojacanje igor,mada realno ni on nije onaj stari igor.Ko se malo bolje razume u kosarku vidi da je zvezda imala bolji tim prosle god,centri popovic,ilic,nikolic,mnogo bolji od sadasnjih,tomas bolji od svu trojicu crnaca zajedno,plus milutinovic,nedovic i b.popovic,kako mogu tako onda da lupaju gluposti i da kazu ,,silno pojacana zvezda,,smesno

Sale

pre 11 godina

A kako bi bilo da nakon ove bruke Milivoje Lazić odmah podnese ostavku a da se igrače pokažnjavaju sa, recimo, 20.000 evra zbog burukanja kluba za koji igraju? Eeeeej pa gubimo od poluamaterskog kluba koga bi verovatno svi klubovi ove naše košarkaške lige dobili sa 20-tak koševa razlike onako, lagano! Okupoili smo zvezde u klub a nismo našli za shodno da im obezbedimo trenera! šta su mislili, da će sami da igraju jel l? Hoće Evroligu hahahaha! Smešno da smešnije ne može biti! Nigde dobrane ali nigde! Pa ni oublika iz Splita nije verovala da njihovi mogu da dobiju ovu utakmicu! E moj Laziću! Ne znaš ni da se prodereš na igrače a hoćeš trenera da budeš! Pa da je Čović trener bolje bi igrali nego sa tobom na klupi! Sramota sramota sramota!

menjam rakocevica za mimicu

pre 11 godina

mene je sramota, da nema dalje.. gledao sam celu utakmicu i vec sada mogu reci da nema nista od nas, odbrana ne postoji, split nas je dobio sa dva igraca mimicom i dedom vujcicem.. najvise kriv trener, a ni igraci nisu nista bolji.. bio sam u zabludi sda su nasi timovi bolji od ostalih iz regiona ali kada sam juce video patizan, danas ocajni radnicki i kao slag na tortu katastrofalna i precenjena zvezda, tesko mi je da gledam nastavak lige...

LUKI

pre 11 godina

Ja jesam zvezdas ali ovo ne lici ni nasta,nezna se ni ko pije ni ko placa.Igramo kao reprezentacija,dvojica igraju ostali posmatraju i cekaju sta ceovi da urade. Odbbrana kao sir,probijaju do kosa vrlo lako i niski i visoki igraci jer imaju dobru individualnu tehniku sa loptom.Kod nas u kosarci poslednjih sedam osam godina zavladao je neki cudan trend narocito u dva nasa najveca kluba,da mladjim kategorijama treneri visim igracima brane da spustaju loptu na parket, sto im kasnije kada postanu seniori prestavlja veliki nedostatak koji im stvara velike probleme u daljoj karijeri.Kubatu i ostalim velikim trenerima koji su bili specijalisti za rad sa mladima tako nesto nije moglo da se desi.

čika

pre 11 godina

Slušajte deco, vi što kažete da su splitska deca razbila Zvezdu! Zvezdu su razbila DVA VETERANA sa ukupnim indexom 51! A ostalo su splitska deca, deco.

deksi

pre 11 godina

definitivno trener zvezde je u celoj ovoj prici najslabija karika!!! to sam rekao odmah nakon imenovanja i sad sam jos vise ubedjen u to!

o.lj.k.

pre 11 godina

E, ono sto sam postovao tokom cele prosle sezone (a ni jednom nije objavljeno), sada se objavljuje bez problema, kada se pljuje po Lazicu, dok za Karija covek nije smeo da iskritikuje, ako zeli da komentar bude objavljen. Citamo sada drvlje i kamenje po Lazicu nakon jedne, istina jako lose partije.Zamera mu se da nema igre i odbrane, sto je tacno. Ali moje pitanje glasi: koji je to trener u poslednjih 5 godina npr. (da ne idem dalje) napravio igru? Prosle godine je pod Karijem igra bila skandalozna, bez nacrtanih akcija u napadu i bez ikakve odbrane, ali je stalno isla prica da nije do Karija, vec do igraca (ista prica kao i za Robija). Budimo realni, pa makar i u pljuvanju, nista ovo nije losije od Karijeve `koncepcije`, kaubojstina, kao i svake godine, samo drugi protagonisti...

Hladnokrwni

pre 11 godina

E gani gani. Sta sad? Pa kako ovo opravdati? A da,imate mlad tim :D neuigrani. A prvi play(Covic stariji) i bek (Vucic) se nisu sporazumeli ko treba da zatvori tekmu protiv uvek jakog i neugodnog Splita. Da dovedes ti Buloka nabice vas opet stoka :D

aleksa

pre 11 godina

Sad se radujte dušmani, al sledeće sezone će biti druga priča...
(DS89, 29. septembar 2012 23:34)
ne mogu da verujem....pa ti si legenda!kako ti mrzis samog sebe!

Dragan

pre 11 godina

Hehe, Splitska deca vas razbila. Pitam se, da li je neko u fmpCrvenaZvezda aka sledeca sezona, cuo za odbranu. To jeste ono kad pokusas da protivnik neda kosa.

zeljko480

pre 11 godina

Čoviću mora da su opet krivi Dule i Danilović! Iznenadio si me Čoviću, počeo RASPAD pre vremena!Znači da se opet spremimo da slušamo priče o projektu "sledeća sezona"! BRUKAAAAAAAAAAAAA!

Sale@

pre 11 godina

Čovke, ako si u Zvezdu ušao da bi ti sin igrao prvog plejmejkera, odj... što dalje od iste molim te. Ako si ovakvog trenera početnika stavio za trenera Zvezde, da bi s njime mogao da manipulišeš, odj... čoveče molim te od Zvezde. Ako Pešiću nisi hteo pare dati, da bi doveo nekakve islužene igrače, ti si onda u velikoj zabludi...
Nikad Zvezda neće imati karakter, kao što ga Partizan ima (grizem svoj jezik što ovo kažem), sve dok ga vode nekarakterni ljudi. Pitam se samo koliko je talenata propalo da bi mali Čović igrao prvog plejmejkera u Zvezdi...
I konačno da kažem još nešto Čoviću... Ako ovako misliš da vodiš Zvezdu gurajući trenera početnika i svog sina u prvi plan, još brže ćeš iz nje otići, nego li što si došao!!!

Kurcubic

pre 11 godina

Giga Moravac = Pavlovic, Sasa-Guza = Rakocevic, Violeta = Vesna, Boba = Fico i Jataganac = Nebojsa! Ja hocu zivot, bolji zivot, da ga zgrabim poput tigra, jer kosarka nije decja igra!!!

pedja

pre 11 godina

Katastrofa. Gledao sam od 15. min i sta reci sem KATASTROFA. Toliko puta stignes vecu prednost protivnika i umesto da prelomis u svoju korist ti potones. Navijam za Partizan, ali sigurno necu za ekipu iz Splita da navijam protiv naseg tima. Mene samo zanima jedna mala "stvar" i voleo bih da mi neko odgovori. NA OSNOVU CEGA JE ZVEZDIN TIM BOLJI OD PARTIZANOVOG, NA KOJOJ TO POZICIJI ZVEZDA IMA BOLJEG IGRACA (JEDINO ZA RAKOCEVICA MOZE DA SE KAZE DA JE BOLJI, ALI NAJPRE ISKUSNIJI)?

boki

pre 11 godina

Kada vidim da se moj Split ovako bori protiv jedne od najboljih evropskih ekipa već dugi,dugi,niz godina FMP-a, puno mi je srce!
(DARIO, 29. septembar 2012 22:39)
Pravi "Dario" bi rekao eUropskih a ne evropskih? Smesan si...

ff

pre 11 godina

Po koliko poena su večeras zabili Kukoč, Rađa, Sretenović, Čizmić, Savić, Ivanović, Perasović, Pavičević, Tabak, Naumoski, Nalić i Sobin ???:))

Dobrivoje Markovic

pre 11 godina

"Сплићани су се више борили за свој тим и грб, оставили су срце на терену, брже су се адаптирали на услове. Ми смо подбацили у борбености, пожртвовности." rekao je trener Lazic. To je gomila fraza. Ostavljanje srca na terenu. Srce se ostavlja ako neko dozivi mozdani udar. I tada se srce ne ostavlja na terenu vec se koristi za transplantaciju. U sportu kao i u zivotu treba pameti. Znaci igrati pametno. Osim toga treba razviti individualce koji mogu da daju preko 20 poena. Evo ga Mimica dao 32 poena. Muka mi je vise od ovih nasih trenera i taktika. Ubili ste kosarku i individualne vrednosti igraca. Svi vi treneri nikada niste igrali kosarku, a da ste znali prvo bi naucili sebe.

Неша Србин

pre 11 godina

Па докле више ове грешке из сезоне у сезону?! Опет немамо доброг центра, петицу, 210+. Отишли Јао Миле и П. Поповић а кога су довели ови глупи мученици који састављају ростер!? Колико је само пара скркано у овај тим и опет ћемо да га д...

vise nego realno

pre 11 godina

Sraman poraz. Dobro neko rece, mnogo buke ni oko cega. Ova Zvezda je smesna ekipa, sve iznad 7. mesta bi bilo ravno cudu.

marko

pre 11 godina

Gospodo ja sa partizanovac i zao mi je sto svi napadate Filipa Covica, decko je skroz pozitivan momak. Pitam sve ove koji ga pljuju kome rodjeni otac nebi pomogao. Njemu otac vodi klub i on igra nekom drugom otac radi u telekomu pa zaposli sina itd.... Napadajte trenera i predsednika a momka ostavite na miru.

veliki strumf

pre 11 godina

Prvo kolo je pokazalo koliko ce ovo biti teska i izjednacena liga. Svako svakoga moze da dobije. Silno pojacani Radnicki i Zvezda, ali potpuno neuigrani, glatko su izgubili od inspirisanih protivnika. Partizan bi isto prosao da nije igrao kod kuce sa drugim timom Zadra - a dobio je bukvalno na silu. Bice ovde jos puno iznenadjenja, svega i svacega.

ferguson

pre 11 godina

NE VREDI. Kao, vraćeni milioni i opet NE VREDI. Kupe igrača i plate 100 hiljada više OD DRŽAVNOG PRVAKA(?)i opet NE VREDI. Mimica vam utrpa 32 koša(?) SRAMOTA. Ovo je novi tim Zvezde? Laganica, nema sekiracije. A šta će mo sa milionima, uloženim parama, potrošiće se budžet i gde su rezultati? Opet dugovi a..opet će neko kao da vrati minuse? Zrvena zvezda FMP itd. je KOLATERALNA šteta ovog društva. BURE BEZ DNA, a rezultati ? Koga rezultati interesuju? Sramote, da vas rastura neki Split koji nema toplu vodu. Jadnici. Samo brukate.

sajber_kurajber

pre 11 godina

E,a odakle nam pare? Hahahaha, jooojjjj bice svasta.... :))) Cek` samo da pocne sezona.
(Misa Po, 19. avgust 2012 19:48)
Ovaj komentar sam sacuvao sluteci sta ce se desavati kad pocnu takmicarske utakmice. Ne mogu da verujem da se svake, ali svake sledece sezone nadaju necemu.
Kakvi su to mazohisti, posebno Misa PO, Rudy VG, Stefan Herceg Novi, Lepi Fika .....

Danilo

pre 11 godina

I kako da čovek ne komentariše poraz"blede Zvezde"?
Toliko para,toliko naloženosti,obećanja sreće celoj Srbiji,a poraz od glavnog kandidata za ispadanje iz lige?!
Opet,navikli ste vi na bol i patnju,ide uz vaš imidž sasvim cool...

pedja

pre 11 godina

my way-To treba da posaljes Covicu na adresu jer nam je on i unistio kosarku. Posto pises verovatno i znas da je Partizan jedini bio protiv te lige, ali i da je isti nateran da u njoj i ucestvuje!!!

Nebojssa

pre 11 godina

Rekreativci iz Splita su odrzali lekciju timu iz BG predgradja.Srbija opet nece biti srecna! Gde je danas bio Aca Vucic, kod Covica ili Dzajica, ili Dzajica ili Covica ili...

drgan markovic

pre 11 godina

Sta pljujete po Lazicu? Pa nije on sam sebe postavio na mestu na kome ne zna da se ponasa. Tim je potpuno nepripremljen, a odradili su (sem Nelsona) cele pripreme. Trener je Covicev izbor. Covic zeli da utice na trenere. Tako je radio i u FMP-u. Menjace trenere kao na traci. Filip Covic? Jel mu tata kako se to kaze - spasilac Zvezde? Jeste. Pa ko moze i sme da mu kaze - Filip ne igra? Problem je sto ce pola sezyone proci u PRIPREMAMA tima koji je trebao biti pripremljen za ova dva i po meseca. Lazic ce uskoro biti bivs. Recimo kada puknu u Zadru.Ali ce doci Stanko, Janko i ostale trenerske nade. Svako ko ce da slusa gospodina Covica. To je cena spasavanja kluba. Dakle, gledajmo i sutimo.

olimpijada 2004

pre 11 godina

Ali zato imamo najvise saopstenja povodom trenutne situacije u drustvu, finansiranja legendarnih klubova od strane drzave,visine plata u istima.

mile

pre 11 godina

Najveci utisak na mene je ostavilqa publika koja je bila vise nego korektna. Na ovo treba potsetiti nasu publiku kada bude Split gostovao u Beogradu. Pravu proveru vrednosti nasea tima imacemu u utorak u Zadru.

fortissimo

pre 11 godina

Prvo kolo je pokazalo koliko ce ovo biti teska i izjednacena liga. Svako svakoga moze da dobije. Silno pojacani Radnicki i Zvezda, ali potpuno neuigrani, glatko su izgubili od inspirisanih protivnika. Partizan bi isto prosao da nije igrao kod kuce sa drugim timom Zadra - a dobio je bukvalno na silu. Bice ovde jos puno iznenadjenja, svega i svacega.
(veliki strumf, 29. septembar 2012 22:53)

Ukratko-hoćeš da kažeš da su drugi uigrani i da se nisu pojačavali? Dobro..pokušavam samo da shvatim..mada ne znam kako su oni to uigrani a ovi naši nisu?

lazar

pre 11 godina

subotic, simeonovic. savovic i covic ne mogu igrati za nas tim, jer nemaju veze s tom igrom. Cvetkovic je najbolji igrac u tom timu, a Rakovcevic nek ide u avstriju, da tamo zaradjuje svoje zadnje plate u karijere, OBJEKTIVNO !

Delija dembelija

pre 11 godina

Samo se vi smejte grobari... Ove sezone imamo toliko love da možemo da kupimo sve preostale tekme. Ma, i vas ćemo da potplatimo ako treba! Naš Ćoki će kad-tad osvojiti nešto, makar ljuljali koševe bagerom! Delije, ne klonimo duhom! Budimo uporni, rezultat će doći. Makar naredne godine... A dušmanima će se smeh zalediti! Isto naredne godine...

Ljuba

pre 11 godina

Bas me razocarala Zvezda, 3 crnca, Rakoch, jako solidna ekipa po imenima koja deluje vise nego anemicno u pozorisnoj atmosferi splitske hale protiv Splita koji nece dobiti 3 utakmice na strani ove godine!

magic

pre 11 godina

hahahahahahahahahahahahahahahah.................ahahahahahahahahahahahah.............. Kao sto rekoh hahahahahahahahahahahahahahahahahaha

BORIŠA ĐORĐEVIĆ

pre 11 godina

Prvo nije naša ekipa splita s marsa pala niti nas je poplava dovela u NLB ligu.Malo poštavanja i respekta prema ekipi koja je prošle godine tri puta pobjedila cedevitu(zvezda i partizan to su uspjeli samo jednom skupa)
Momčad igra dugo zajedno sobin katić marineli samo mu je 17 godina, dijan markulin subotić mimica reinholt tu je i odlični vukušić te najbolji igrač nlb lige VUJIČIĆ još kad nam Šarić bude regstriran tu je i mali krušlin koji uvik može odigrat svoju rolu uspješno.mLADA EKIPA BEZ PREPLAĆENIH ZVJEZDICA.ZA MLIKO NEMAJU DOK OVI VASI PROSJEČNI AMERI IGRAJU ZA 200-300 TISUĆA DOLARA.Najveći europski klub svih vremena se vraća polako tamo di mu je i misto


Trenutno smo bolja ekipa od zvezde teško bi nas dobili i u pioniru.

PAOLO MARINELI BITI ĆE NAJBOLJI PLAY EUROPE.ZAPAMTITE to!
Pozdrav svima!

republika srpska

pre 11 godina

Za lika što ga zanima odakle je Igokea,prijatelju Igokea je iz mjesta koje se zove Aleksandrovac kod Laktaša,ako nisi čuo za Laktaše to je manji gradić 20km od Banjaluke znači Republika Srpska odnosno zvanično država Bosna i Hercegovina.

deki

pre 11 godina

Strasno , niko nece da potrci , samo to je uzrok poraza.
Sram vas bilo. 20 KONTRI SU IMALI , NIKO NE TRCI BRE.
Covicu svima po 50 posto od plate!

Gog

pre 11 godina

Ne mogu da verujem da neko moze da svojata CZ kao sto to radi N. Covic. Oterati Milutinovica i Nikolica , prodati Nedovica da bi igrao Filip??? Katastofa!!!

Gole kamiondzija

pre 11 godina

Zvezda je poslala super sila u kosarci poput neke NBA ekipe. Kako lepo napadaju i pucaju, samo da igraju odbranu jako i nema zime.

Петар

pre 11 godina

Као што сам очекивао у дербију зачеља жути су били бољи. Куповати напамет играче и трошити паре да би Филип Човић могао да игра крајње је глупо. Звезди Београд предстоји грчевита борба за опстанак. Жалосно је само што пропадају Цветковић и Милутиновић у овом пропалом пројекту. Од најављиване борбе за прво место очигледно нема ништа. Хрвати су за нас измислили кошарку. У Задру Звезду Београд тек чека бламажа. Али, важно је да Филип игра, а да Лазић нема петљу да га одстрани из екипе.

sve je isto

pre 11 godina

i tako... svake godine ista prica...pale se u avgustu...delirijum u septembru...u oktobru prizemljenje...u novembru kukanje na sudije...u decembru spominju sledecu sezonu.

НикшићкоПиво

pre 11 godina

Cvetkovic igra 5 min, ima asistenciju ukradeno loptu, trojku i dvojku... sve ide dobro, i odjednom ga Lazic zamijeni da bi ubacio Covica i vise ga ne koristi do kraja mece... Kako me iritira mali Covic koji ide na ulaz dje su tri protivnicka igraca u reketu... kakvo silovanje lopte...
P.S Da li je bio na klupi Milan Gurovic, posto mu je ranije zabranjen ulazak u Hrvatsku?

nenad

pre 11 godina

ovo sto zvezda igra vise lici na vaterpolo trazenje sidrasa u reketu do besvesti kreacija spoljne linije nikad nije bila upitna na celu sa filipom i starim indijancem igorom

Nenad-1968

pre 11 godina

Kao višedecenijski Zvezdaš moram da kažem da i početak ove sezone liči na početak bilo koje sezone u poslednjih 12-13 godina. Velika očekivanja, a onda nam jedna jedva skprljeni sastav Splita i malo poznati Mimica je.. mamicu :) Ne vidim da je ovo tim za velike domete, doduše nisam stručnjak za košarku. Molim navijače Partizana da ne dosađuju sa komentarima "Sledeća sezona" i slično jer su i oni odigrali loše i uz puno sreće u BGu dobili Zadar a "načitani" trener je već u prvom kolu pokazao da mu repertoar psovki nije smanjen nakon više nego neuspešne sezone u CSKA i odmora koji je imao nakon što je odande najuren. Nakon prvog kola Partizan relativno loš, Zvezda baš loša...

my way

pre 11 godina

Naravno gomila grobara likuje, a sutra ce kad mlada Partizanova ekipa bez podrske domace publike i protiv timova protiv kojih ni ona ni Dule ne mogu da joj pomognu bude gubila likovati zvezdasi, umesto da svi navijamo za sto bolji plasman srpskih klubova. A sve je to nebitno u odnosu na cinjenicu da srpska kosarka od ulaska u ovu nakaznu Jadransku ligu pada sve dublje u provaliju. Zao mi je samo sto sve pare koje su Vucic, Covic, Dacic, Dinkic obezbedili ABA klubovima nisu otisle u klubove koji igraju domacu ligu. Oni su ostavljeni na cedilu, a ocekuje se da kvalitetno rade i cine bazu iz koje ce u Srbiji stasavati igraci, ma kako da ne. Ne mogu ni ovi paraziti Zvezda, Partizan i Radnicki da sastave kraj sa krajem nego stalno kukaju i traze od drzave novac. Dozvolili smo da se sistem potpuno srusi. Mora da se shvati jednostavna cinjenica koja vazi za sve, nacionalno prvenstvo je temelj i moraju da ga igraju svi ravnopravno i od pocetka. Ko hoce da igra jos neku regionalnu ligu ili neki drugi vid takmicenja, njegova stvar, nikakav problem. Drago mi je sto Rukometni savez cvrsto stoji na tom stanovistu. Svako drugo resenje je pogubno i za klubove i za reprezentacije i neka ovo sto se zadnjih 10 godina desilo sa kosarkom bude nauk ljudima iz ostalih sportova.

Domagoj

pre 11 godina

Opet me ovi naši košarkaši mame da počnem pratiti košarku ali džabe talent kad je mi Hrvati igramo da je izgubimo. Ovaj Split sa Šarićem bi bio jedan od najtalentiranijih timova na ovim prostorima u zadnjih par godina. Pa to su sve klinci. Strašna generacija trenutačno igra u Hrvatskoj. Još ako Maljković napravi od Marka Tomasa lidera koji bi poveo te dečke u repki napokon bi Hrvati nešto napravili u toj košarci za koju smo toliko talentirani, ali izgubili smo onaj duh plavih koji smi imali u bivšoj Jugi. Ova godina u ovoj ligi će biti dosta zanimljiva.

stručnjak

pre 11 godina

nekidan sam pisao kako kladionice podcjenjuju split i prognoziraju mu predzadnje mjesto a split već u prvom kolu pobjedi zvezdu koja je kao favorit za osvajanje
što će tek bit kad se šarić i vukušić priključe
kažem vam split sa vujčićem ima igrače za F4

bobcha

pre 11 godina

Da je moj tata bogat kao Covic ja bi igrao u Lejkersima
(pera bogalj, 29. septembar 2012 22:54)
Dokle vise ce da pljujete momka, koji je veceras odlicno odigrao.
I treba da nas z'ebavaju grobari... Ubise nas penzioneri Sta treba tata Covicu da shvati da sa sinom Covicem Zvezda nikada nista nece osvojiti??? Decko je skracen, netalentovan nije kalibar za velika dela!
Zbog njega ne igra Nelson koji je za njega Chris Paul, jede minutazu Cveletu...
Ovaj nemacki porno glumac u penziji na klupi je sramno resenje, potpuni idiot, mutav, smesan, smusen, jos glumi neku facu, ni tim iz ulice ne bi mogao da vodi, ali izgleda da je njegova misija da da minutazu tatinom sinu!
(jovicic, 29. septembar 2012 22:51)
Dosta bre ljudi, aman, da pljujete tog momka bez razloga. Svaki put ista prica. Ne valja kad odigra lose, ne valja kad odigra dobro. Srpska posla

Ratko

pre 11 godina

Ekipa je jako prodorna, brza i poseduje visok kvalitet. Bukvalno se trkaju ko ce da sto pre zabode kos a odbrana iz prvog poluvremena je jako mlitava. Iskusno i brzo su stigli 10 poena prednosti ekipe Splita sto je veliki napredak u odnosu na ranije godine kada smo bili truba. Sada stisnuti odbranu i lagano oduvati Split, ipak su dosta slabiji.

Неша Србин

pre 11 godina

Опет се испоставило да нисмо пазарили доброг центра петицу високог и доминантног у рекету. Опет немамо шта да тражимо. Тако лако се одрекосмо П.Поповића а не доведосмо бар једну замену за њега а за Јао Милета, наравно ови мудраци нису ни помишљали да доведу озбиљног центра. Свака част људима који одлучују кога довести, кога купити! Дакле, опет малтретирање нас, правих, мучних навијача. Па докле више ако бога знате!?

.

pre 11 godina

Zvezda mozda ima najbolji tim u ABA ligi ali ocigledno nema puno discipline u igri jer igraci ne deluju mnogo odgovorno na parketu,pitanje je koliki autoritet ima Lazic kod igraca.Takodje vidi se da ove sezone nece smeti puno da se rotira...Nelson,Rakocevic,Almond,Katic i Braun ce morati da imaju dosta minuta ako se zeli rezultat,rezerve nisu lose ali ove godine liga je toliko jaka da svako kockanje u smislu davanja vece minutaze igracima sa klupe bi moglo skupo da kosta Zvezdu.Pohvalio bih strance kao i Katica i Rakocevica.Ostali ce morati jos mnogo vise

Paks

pre 11 godina

Ovaj tim nije uigran. Sramota je da 3 puta stizemo rezultat a ovi da se odmah odlepljuju na 10 razlike. Imali su neverovatno sutersko vece a Zvezda ne moze da pogodi slobodno bacanje. Popravice se to tokom utakmica a zaista velika steta da nismo mogli Split da dobijemo.

Tvrtko

pre 11 godina

NIsam baš veliki poznavalac košarke, ali gde je gosp. Čović našao ovog trenera. Ekipa nema ni glavu ni rep. Doveli toliko igrača, a glavnu reč vodi "mali" Čović. Tri važna igrača Splita ispala još dok je Zvezda imala aktivan rezultat. Čini mi se i da bi bolje bilo da su doveli jednog dobrog Amerikanca umesto tri ispodprosečna. Uglavnom, sa ovim trenerom je "final four" ABA lige jako daleko.

Nemanja1982

pre 11 godina

Jedini krivac za ovako lošu Zvezdu je trener koji očigledno nema pojma. Disciplina u igri, agresivnost u odbrani, motivacija, šut ...za sve je to kriv trener. Ja bih ga samo pitao šta je on radio sa ovim igračima u toku priprema. Nema 2 uigrane akcije. Igrači deluju kao da nisu ni fizički 100% spremni. Posebna priča je ta što naši igrači ne mogu da pogode otvoren šut i što očajno šutiraju slobodna bacanja, baš kao i u reprezentaciji. Ne znam šta je problem, uzmeš loptu i šutneš 1000 puta na koš svaki dan i to mora da bude bolje. Trener mora da obrati pažnju i na taj segment igre. Džaba filozofiranje i u krug dodavanje ako igrači jednostavno ne može da pogode bacanje ili ako bek šuter ne pogađa otvoren šut sa poludistance ili distance. Ponavljam, ovaj trener jednotavno ne ume. Zvezda iako igrački mnogo lošija sa Pešićem je bila pojam za ovu sad. Lazić igrački ima skoro najbolji tim i ligi, 3-4 minuta Split nema za njih 3 bitna igrača, a inače se jedva sastavili za početak sezone i ne zna da stigne -5,-6 razlike. Imam utisak da jednostavno nije znao šta se dešava i da bi izgubio i od mnogo slabije ekipe nego što je Split. Lazić prosto nije za Zvezdu, sem ako ne planiraju da u Zvezdi bude jedno 7-8 godina. Glupo je i za njega što su mu dali da vodi ovaj tim. Suviše je to rano i ozbiljno za njega. Kako god, po jutru se dan poznaje ova Zvezda može maksimalno do sredine tabele, a ne bi me čudilo da završi i još niže. Evroliga, ULEB, Titula ... sve je to jako daleko.

Ivan

pre 11 godina

Ne znam stvarno sta je problem sa ovim Rakocevicem!Brze bolje su prodali Nedovica, a doveli coveka koji samo moze da vas iznervira kada pokusavate da zestoko navijate za svoj klub!

srbija

pre 11 godina

Tim je dobar ali dzaba sve to kad je trener ocaj nezna da postavi odbranu kako treba nema autoritet u ekipi. Menjati trenera pod hitno dok jos moze nesto da se popravi

my way

pre 11 godina

my way-To treba da posaljes Covicu na adresu jer nam je on i unistio kosarku. Posto pises verovatno i znas da je Partizan jedini bio protiv te lige, ali i da je isti nateran da u njoj i ucestvuje!!!
(pedja, 30. septembar 2012 00:49)

Da, i to je najtragicnija odluka u istoriji srpske kosarke. Ja sam to govorio jos pre vise od 10 godina kad je pocelo da se prica o tome i bilo mi je drago kad se u jednom trenutku cinilo da nasi kljubovi nece uci u Jadransku ligu (inace za prvu sezonu 2001-02 srpski klubovi nisu ni dobili poziv da ucestvuju). Zato i kazem da je dobro sto RSS nije dozvolio isti scenario i da se slicna stvar ne sme ponoviti u jos nekom sportu poput fudbala, rukometa ili odbojke. Pogledajte VTB, Balticku ligu i nacionalna prvenstva zemalja koji ih igraju, pa cete da vidite sta je sjajno resenje koje moze da donese procvat kosarke, a ne kao kod nas, bez bilo kakve vizije i razmisljanja o posledicama. Svima je sve jasno, Bodiroga, Duda i Pesic su o tome i govorili, ali...

Neutron

pre 11 godina

Pitanje za forumase,
Na stranici Eurobasta, u Aba ligi Igokea je predstavljena pod bosansko-hercegovackom zastavom. Ovde citam da je ekipa iz Aleksandrica, znaci Srbija. U cemu je stvar? Da li je cista greska Eurobasket sajta ili formalno Igokea zastupa BiH? Inace na tom sajtu pod srpskom zastavom su zastupljena navodo samo tri srpska tima: Partizan, Crvena Zvezda i Radnicki. Hvala unapred.

DejZ

pre 11 godina

Jeste neuspjeh i neocekivan poraz ali treba imati u vidu da je ovo tek prva utakmica i da je tim neuigran. Medjutim, cinjenica je da Covic imao preveliku minutazu a ocekivalo se da on bude tek treci plej sto znaci da bi trebalo da dobija maksimum 10-tak minuta po utakmici ali ne kada se lomi rezultat.

Wern

pre 11 godina

dokle bre da nam brukate zemlju gani, pa navijao sam za vas, ubise vas ova hrvatska deca. Coki kad je kupovao tim trevao je da uzme i nekiga za odbrnu, ovde je Rasko najkompletniji igrac ako izuzmem matorog Rakocevica (sloww, 29. septembar 2012 22:47)
Gde si ti genije video decu kod Splita?

Trance

pre 11 godina

Veze vi nemate,pa vi gubite od juniora Splita.
(gile bl, 29. septembar 2012 22:47)
dokle bre da nam brukate zemlju gani, pa navijao sam za vas, ubise vas ova hrvatska deca. Coki kad je kupovao tim trevao je da uzme i nekiga za odbrnu, ovde je Rasko najkompletniji igrac ako izuzmem matorog Rakocevica
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (sloww, 29. septembar 2012 22:47)
Samo mi jos da objasnite gde ste vi videli Juniore i hrvatsku decu? Smesni ste stvarno... u kakvom stanju je dosao Zadar? I to ih jedva dobiste u pioniru.

Angelkovic

pre 11 godina

Košarkaši Crvene zvezde bili su izrazito neprecizni sa linije za slobodna bacanja, pošto su promašili čak 14 puta (22/36), a gosti samo dva (15/17).
Iju ju...

*bane*

pre 11 godina

* Prva ili poslednja utakmica ...ili prvi i poslednji poraz....??? Zato što Filip nema brata da igra visoku peticu ...!!! Sa dva Čovića , bili bi prvaci Evrope !!! ....Sad mi je jasno zašto je Pešić otišao ....pare njemu nisu više tako bitne , iako je Piroćanac....Ali neće Pešić ništa ružno da kaže, ako misli drugačije ....što ga neki novinar ne pozove i da ga pita sad posle ovakve igre za mišljenje ?! .....Možda bi dobio otkaz preko Predsednika Saveza ....tj. nebitno ........!!!

Srb

pre 11 godina

Amateri, hocete li se vise ugasiti jednom za svagda??Koliko vise miliona i miliona trebate da nabijete u tim, da ne bi gubili od ovakvih cirkuzanata???A ovaj prerano osedeli tinejdzer na klupi, blage veze sa kosarkom nema!Poruka za njega: Ko je tebi, decace, uopste dao ideju da se bavis kosarkom!? (Pera, 29. septembar 2012 22:53)
Necemo da se ugasimo, ocemo jos da te nerviramo.Nego podseti me ko je prosle godine izgubio od Zlatoroga sa sve Pekovicem.

Slozna braca

pre 11 godina

Igor Rakocevic mora da bude igrac na kojem ce se bazirati igra, koji ce sutirati i pokusavati u serijama, da igra 1 na 1 kad god dobije loptu. Covjek nije dobio lopte prvih 5 minuta, poslije sutnuo 4/2 za 2 i jedan sut za 3 poena. Za cijelu utakmicu. Je l' to moguce????

Zvezda nema plejmejkera!!!

Ne mogu da vjerujem..

Tesko da se moze dobiti Zadar ovakvom igrom. Izgubice i to i onda eto otkaza. Prvo ide trener, doci ce garant Vlado Djurovic..

Ratko

pre 11 godina

Ekipa je jako prodorna, brza i poseduje visok kvalitet. Bukvalno se trkaju ko ce da sto pre zabode kos a odbrana iz prvog poluvremena je jako mlitava. Iskusno i brzo su stigli 10 poena prednosti ekipe Splita sto je veliki napredak u odnosu na ranije godine kada smo bili truba. Sada stisnuti odbranu i lagano oduvati Split, ipak su dosta slabiji.

Neutron

pre 11 godina

Pitanje za forumase,
Na stranici Eurobasta, u Aba ligi Igokea je predstavljena pod bosansko-hercegovackom zastavom. Ovde citam da je ekipa iz Aleksandrica, znaci Srbija. U cemu je stvar? Da li je cista greska Eurobasket sajta ili formalno Igokea zastupa BiH? Inace na tom sajtu pod srpskom zastavom su zastupljena navodo samo tri srpska tima: Partizan, Crvena Zvezda i Radnicki. Hvala unapred.

veliki strumf

pre 11 godina

Prvo kolo je pokazalo koliko ce ovo biti teska i izjednacena liga. Svako svakoga moze da dobije. Silno pojacani Radnicki i Zvezda, ali potpuno neuigrani, glatko su izgubili od inspirisanih protivnika. Partizan bi isto prosao da nije igrao kod kuce sa drugim timom Zadra - a dobio je bukvalno na silu. Bice ovde jos puno iznenadjenja, svega i svacega.

Pretorijanac

pre 11 godina

Split...Eh kad se setim mog starog i mene kako sedimo ispred tv-a i pratimo nesalomivu Jugoplastiku. Vodio me je na more u Split(Hvar), samo zbog Hajduka i Jugoplastike. Putovali smo vozom na utakmicu Hajduk - Crvena Zvezda. Navijali smo(tada) za Hajduk. Ni sanjao nisam da cu ja postati navijac Zvezde, a moj cale ogorceni Jugonostalgicar. Tako da: Napred Zvezdo!

Gole kamiondzija

pre 11 godina

Zvezda je poslala super sila u kosarci poput neke NBA ekipe. Kako lepo napadaju i pucaju, samo da igraju odbranu jako i nema zime.

.

pre 11 godina

Zvezda mozda ima najbolji tim u ABA ligi ali ocigledno nema puno discipline u igri jer igraci ne deluju mnogo odgovorno na parketu,pitanje je koliki autoritet ima Lazic kod igraca.Takodje vidi se da ove sezone nece smeti puno da se rotira...Nelson,Rakocevic,Almond,Katic i Braun ce morati da imaju dosta minuta ako se zeli rezultat,rezerve nisu lose ali ove godine liga je toliko jaka da svako kockanje u smislu davanja vece minutaze igracima sa klupe bi moglo skupo da kosta Zvezdu.Pohvalio bih strance kao i Katica i Rakocevica.Ostali ce morati jos mnogo vise

my way

pre 11 godina

Naravno gomila grobara likuje, a sutra ce kad mlada Partizanova ekipa bez podrske domace publike i protiv timova protiv kojih ni ona ni Dule ne mogu da joj pomognu bude gubila likovati zvezdasi, umesto da svi navijamo za sto bolji plasman srpskih klubova. A sve je to nebitno u odnosu na cinjenicu da srpska kosarka od ulaska u ovu nakaznu Jadransku ligu pada sve dublje u provaliju. Zao mi je samo sto sve pare koje su Vucic, Covic, Dacic, Dinkic obezbedili ABA klubovima nisu otisle u klubove koji igraju domacu ligu. Oni su ostavljeni na cedilu, a ocekuje se da kvalitetno rade i cine bazu iz koje ce u Srbiji stasavati igraci, ma kako da ne. Ne mogu ni ovi paraziti Zvezda, Partizan i Radnicki da sastave kraj sa krajem nego stalno kukaju i traze od drzave novac. Dozvolili smo da se sistem potpuno srusi. Mora da se shvati jednostavna cinjenica koja vazi za sve, nacionalno prvenstvo je temelj i moraju da ga igraju svi ravnopravno i od pocetka. Ko hoce da igra jos neku regionalnu ligu ili neki drugi vid takmicenja, njegova stvar, nikakav problem. Drago mi je sto Rukometni savez cvrsto stoji na tom stanovistu. Svako drugo resenje je pogubno i za klubove i za reprezentacije i neka ovo sto se zadnjih 10 godina desilo sa kosarkom bude nauk ljudima iz ostalih sportova.

Trance

pre 11 godina

Veze vi nemate,pa vi gubite od juniora Splita.
(gile bl, 29. septembar 2012 22:47)
dokle bre da nam brukate zemlju gani, pa navijao sam za vas, ubise vas ova hrvatska deca. Coki kad je kupovao tim trevao je da uzme i nekiga za odbrnu, ovde je Rasko najkompletniji igrac ako izuzmem matorog Rakocevica
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (sloww, 29. septembar 2012 22:47)
Samo mi jos da objasnite gde ste vi videli Juniore i hrvatsku decu? Smesni ste stvarno... u kakvom stanju je dosao Zadar? I to ih jedva dobiste u pioniru.

Srb

pre 11 godina

Amateri, hocete li se vise ugasiti jednom za svagda??Koliko vise miliona i miliona trebate da nabijete u tim, da ne bi gubili od ovakvih cirkuzanata???A ovaj prerano osedeli tinejdzer na klupi, blage veze sa kosarkom nema!Poruka za njega: Ko je tebi, decace, uopste dao ideju da se bavis kosarkom!? (Pera, 29. septembar 2012 22:53)
Necemo da se ugasimo, ocemo jos da te nerviramo.Nego podseti me ko je prosle godine izgubio od Zlatoroga sa sve Pekovicem.

Paks

pre 11 godina

Ovaj tim nije uigran. Sramota je da 3 puta stizemo rezultat a ovi da se odmah odlepljuju na 10 razlike. Imali su neverovatno sutersko vece a Zvezda ne moze da pogodi slobodno bacanje. Popravice se to tokom utakmica a zaista velika steta da nismo mogli Split da dobijemo.

igor

pre 11 godina

i tako... svake godine ista prica...pale se u avgustu...derilijum u septembru...u oktobru prizemljenje...u novembru kukanje na sudije...u decembru spominju sledecu sezonu

stručnjak

pre 11 godina

nekidan sam pisao kako kladionice podcjenjuju split i prognoziraju mu predzadnje mjesto a split već u prvom kolu pobjedi zvezdu koja je kao favorit za osvajanje
što će tek bit kad se šarić i vukušić priključe
kažem vam split sa vujčićem ima igrače za F4

Nenad-1968

pre 11 godina

Kao višedecenijski Zvezdaš moram da kažem da i početak ove sezone liči na početak bilo koje sezone u poslednjih 12-13 godina. Velika očekivanja, a onda nam jedna jedva skprljeni sastav Splita i malo poznati Mimica je.. mamicu :) Ne vidim da je ovo tim za velike domete, doduše nisam stručnjak za košarku. Molim navijače Partizana da ne dosađuju sa komentarima "Sledeća sezona" i slično jer su i oni odigrali loše i uz puno sreće u BGu dobili Zadar a "načitani" trener je već u prvom kolu pokazao da mu repertoar psovki nije smanjen nakon više nego neuspešne sezone u CSKA i odmora koji je imao nakon što je odande najuren. Nakon prvog kola Partizan relativno loš, Zvezda baš loša...

Delija dembelija

pre 11 godina

Samo se vi smejte grobari... Ove sezone imamo toliko love da možemo da kupimo sve preostale tekme. Ma, i vas ćemo da potplatimo ako treba! Naš Ćoki će kad-tad osvojiti nešto, makar ljuljali koševe bagerom! Delije, ne klonimo duhom! Budimo uporni, rezultat će doći. Makar naredne godine... A dušmanima će se smeh zalediti! Isto naredne godine...

boki

pre 11 godina

Kada vidim da se moj Split ovako bori protiv jedne od najboljih evropskih ekipa već dugi,dugi,niz godina FMP-a, puno mi je srce!
(DARIO, 29. septembar 2012 22:39)
Pravi "Dario" bi rekao eUropskih a ne evropskih? Smesan si...

Wern

pre 11 godina

dokle bre da nam brukate zemlju gani, pa navijao sam za vas, ubise vas ova hrvatska deca. Coki kad je kupovao tim trevao je da uzme i nekiga za odbrnu, ovde je Rasko najkompletniji igrac ako izuzmem matorog Rakocevica (sloww, 29. septembar 2012 22:47)
Gde si ti genije video decu kod Splita?

srbija

pre 11 godina

Tim je dobar ali dzaba sve to kad je trener ocaj nezna da postavi odbranu kako treba nema autoritet u ekipi. Menjati trenera pod hitno dok jos moze nesto da se popravi

deksi

pre 11 godina

definitivno trener zvezde je u celoj ovoj prici najslabija karika!!! to sam rekao odmah nakon imenovanja i sad sam jos vise ubedjen u to!

BORIŠA ĐORĐEVIĆ

pre 11 godina

Prvo nije naša ekipa splita s marsa pala niti nas je poplava dovela u NLB ligu.Malo poštavanja i respekta prema ekipi koja je prošle godine tri puta pobjedila cedevitu(zvezda i partizan to su uspjeli samo jednom skupa)
Momčad igra dugo zajedno sobin katić marineli samo mu je 17 godina, dijan markulin subotić mimica reinholt tu je i odlični vukušić te najbolji igrač nlb lige VUJIČIĆ još kad nam Šarić bude regstriran tu je i mali krušlin koji uvik može odigrat svoju rolu uspješno.mLADA EKIPA BEZ PREPLAĆENIH ZVJEZDICA.ZA MLIKO NEMAJU DOK OVI VASI PROSJEČNI AMERI IGRAJU ZA 200-300 TISUĆA DOLARA.Najveći europski klub svih vremena se vraća polako tamo di mu je i misto


Trenutno smo bolja ekipa od zvezde teško bi nas dobili i u pioniru.

PAOLO MARINELI BITI ĆE NAJBOLJI PLAY EUROPE.ZAPAMTITE to!
Pozdrav svima!

DejZ

pre 11 godina

Jeste neuspjeh i neocekivan poraz ali treba imati u vidu da je ovo tek prva utakmica i da je tim neuigran. Medjutim, cinjenica je da Covic imao preveliku minutazu a ocekivalo se da on bude tek treci plej sto znaci da bi trebalo da dobija maksimum 10-tak minuta po utakmici ali ne kada se lomi rezultat.

Sale

pre 11 godina

A kako bi bilo da nakon ove bruke Milivoje Lazić odmah podnese ostavku a da se igrače pokažnjavaju sa, recimo, 20.000 evra zbog burukanja kluba za koji igraju? Eeeeej pa gubimo od poluamaterskog kluba koga bi verovatno svi klubovi ove naše košarkaške lige dobili sa 20-tak koševa razlike onako, lagano! Okupoili smo zvezde u klub a nismo našli za shodno da im obezbedimo trenera! šta su mislili, da će sami da igraju jel l? Hoće Evroligu hahahaha! Smešno da smešnije ne može biti! Nigde dobrane ali nigde! Pa ni oublika iz Splita nije verovala da njihovi mogu da dobiju ovu utakmicu! E moj Laziću! Ne znaš ni da se prodereš na igrače a hoćeš trenera da budeš! Pa da je Čović trener bolje bi igrali nego sa tobom na klupi! Sramota sramota sramota!

Pera

pre 11 godina

Amateri, hocete li se vise ugasiti jednom za svagda??
Koliko vise miliona i miliona trebate da nabijete u tim, da ne bi gubili od ovakvih cirkuzanata???
A ovaj prerano osedeli tinejdzer na klupi, blage veze sa kosarkom nema!
Poruka za njega: Ko je tebi, decace, uopste dao ideju da se bavis kosarkom!?

bra nik

pre 11 godina

Sta grobar radi od 7 do 11? Gleda Zvezdu!
(Srb, 29. septembar 2012 22:02)
Da, i? Iskreno, potpuno sam indoletan i za vas i za Split, ali bih voleo da ih raskantate, i da košarka iz Srbije ove godine dominira u ABA. A mi ćemo vas da kantamo, to je naša dužnost, ne Splićani!

marko

pre 11 godina

Gospodo ja sa partizanovac i zao mi je sto svi napadate Filipa Covica, decko je skroz pozitivan momak. Pitam sve ove koji ga pljuju kome rodjeni otac nebi pomogao. Njemu otac vodi klub i on igra nekom drugom otac radi u telekomu pa zaposli sina itd.... Napadajte trenera i predsednika a momka ostavite na miru.

sloww

pre 11 godina

dokle bre da nam brukate zemlju gani, pa navijao sam za vas, ubise vas ova hrvatska deca. Coki kad je kupovao tim trevao je da uzme i nekiga za odbrnu, ovde je Rasko najkompletniji igrac ako izuzmem matorog Rakocevica

MISLILAC

pre 11 godina

Sta grobar radi od 7 do 11? Gleda Zvezdu!
(Srb, 29. septembar 2012 22:02)
Da grobari su zeljni neke komedije pa su prebacili da gledaju neko to zovu kosarku a neki dozvoli ritanje na kos .

ignjatije

pre 11 godina

"Zvezda je poslala super sila u kosarci poput neke NBA ekipe. Kako lepo napadaju i pucaju, samo da igraju odbranu jako i nema zime.
(Gole kamiondzija, 29. septembar 2012 22:06) "
Postigli boju kao NBA ekipe, samo još dužinu...
Ni jedan tim sa Rakočevićem u rosteru ne može imati pobednički mentalitet. A ovaj FMP klon i njegova postava će se raspasti pre Nove godine...

bobcha

pre 11 godina

Da je moj tata bogat kao Covic ja bi igrao u Lejkersima
(pera bogalj, 29. septembar 2012 22:54)
Dokle vise ce da pljujete momka, koji je veceras odlicno odigrao.
I treba da nas z'ebavaju grobari... Ubise nas penzioneri Sta treba tata Covicu da shvati da sa sinom Covicem Zvezda nikada nista nece osvojiti??? Decko je skracen, netalentovan nije kalibar za velika dela!
Zbog njega ne igra Nelson koji je za njega Chris Paul, jede minutazu Cveletu...
Ovaj nemacki porno glumac u penziji na klupi je sramno resenje, potpuni idiot, mutav, smesan, smusen, jos glumi neku facu, ni tim iz ulice ne bi mogao da vodi, ali izgleda da je njegova misija da da minutazu tatinom sinu!
(jovicic, 29. septembar 2012 22:51)
Dosta bre ljudi, aman, da pljujete tog momka bez razloga. Svaki put ista prica. Ne valja kad odigra lose, ne valja kad odigra dobro. Srpska posla

lazar

pre 11 godina

subotic, simeonovic. savovic i covic ne mogu igrati za nas tim, jer nemaju veze s tom igrom. Cvetkovic je najbolji igrac u tom timu, a Rakovcevic nek ide u avstriju, da tamo zaradjuje svoje zadnje plate u karijere, OBJEKTIVNO !

jovicic

pre 11 godina

I treba da nas z'ebavaju grobari... Ubise nas penzioneri Sta treba tata Covicu da shvati da sa sinom Covicem Zvezda nikada nista nece osvojiti??? Decko je skracen, netalentovan nije kalibar za velika dela!
Zbog njega ne igra Nelson koji je za njega Chris Paul, jede minutazu Cveletu...
Ovaj nemacki porno glumac u penziji na klupi je sramno resenje, potpuni idiot, mutav, smesan, smusen, jos glumi neku facu, ni tim iz ulice ne bi mogao da vodi, ali izgleda da je njegova misija da da minutazu tatinom sinu!

LUKI

pre 11 godina

Ja jesam zvezdas ali ovo ne lici ni nasta,nezna se ni ko pije ni ko placa.Igramo kao reprezentacija,dvojica igraju ostali posmatraju i cekaju sta ceovi da urade. Odbbrana kao sir,probijaju do kosa vrlo lako i niski i visoki igraci jer imaju dobru individualnu tehniku sa loptom.Kod nas u kosarci poslednjih sedam osam godina zavladao je neki cudan trend narocito u dva nasa najveca kluba,da mladjim kategorijama treneri visim igracima brane da spustaju loptu na parket, sto im kasnije kada postanu seniori prestavlja veliki nedostatak koji im stvara velike probleme u daljoj karijeri.Kubatu i ostalim velikim trenerima koji su bili specijalisti za rad sa mladima tako nesto nije moglo da se desi.

deki

pre 11 godina

Strasno , niko nece da potrci , samo to je uzrok poraza.
Sram vas bilo. 20 KONTRI SU IMALI , NIKO NE TRCI BRE.
Covicu svima po 50 posto od plate!

Danko

pre 11 godina

Zvezda gubi od Splita koji bukvalno nema ni za toplu vodu u svlacionici. Split koji za đabe sponzorira Dalmacija Vino na dresovima, jer nema sponzora koji bi davao par sto kuna...toliko o kvaliteti Zvezde, klubu koji zeli igrati evroligu. Bruka, zestoka bruka.

Domagoj

pre 11 godina

Opet me ovi naši košarkaši mame da počnem pratiti košarku ali džabe talent kad je mi Hrvati igramo da je izgubimo. Ovaj Split sa Šarićem bi bio jedan od najtalentiranijih timova na ovim prostorima u zadnjih par godina. Pa to su sve klinci. Strašna generacija trenutačno igra u Hrvatskoj. Još ako Maljković napravi od Marka Tomasa lidera koji bi poveo te dečke u repki napokon bi Hrvati nešto napravili u toj košarci za koju smo toliko talentirani, ali izgubili smo onaj duh plavih koji smi imali u bivšoj Jugi. Ova godina u ovoj ligi će biti dosta zanimljiva.

Dobrivoje Markovic

pre 11 godina

"Сплићани су се више борили за свој тим и грб, оставили су срце на терену, брже су се адаптирали на услове. Ми смо подбацили у борбености, пожртвовности." rekao je trener Lazic. To je gomila fraza. Ostavljanje srca na terenu. Srce se ostavlja ako neko dozivi mozdani udar. I tada se srce ne ostavlja na terenu vec se koristi za transplantaciju. U sportu kao i u zivotu treba pameti. Znaci igrati pametno. Osim toga treba razviti individualce koji mogu da daju preko 20 poena. Evo ga Mimica dao 32 poena. Muka mi je vise od ovih nasih trenera i taktika. Ubili ste kosarku i individualne vrednosti igraca. Svi vi treneri nikada niste igrali kosarku, a da ste znali prvo bi naucili sebe.

Kokalo

pre 11 godina

Sme li trener Zvezde, kako god se zvao, da zabrani Filipu Čoviću da uopšte uđe u igru.
Direktor marketinga, je idealna pozicija na "terenu" za njega.
Filipe, želim ti sve nabolje, ali shvati, ipak si ti za neku drugu delatnost.

pfaih

pre 11 godina

Užasno slab trener. Gura Vuka i gazdu, dok Cvetković i Almond otkad su dobro odigrali 2/4 više ne uđoše. Pa gospodo, gubite publiku, nek vas gledaju ćoki i menadžeri.

pedja

pre 11 godina

Katastrofa. Gledao sam od 15. min i sta reci sem KATASTROFA. Toliko puta stignes vecu prednost protivnika i umesto da prelomis u svoju korist ti potones. Navijam za Partizan, ali sigurno necu za ekipu iz Splita da navijam protiv naseg tima. Mene samo zanima jedna mala "stvar" i voleo bih da mi neko odgovori. NA OSNOVU CEGA JE ZVEZDIN TIM BOLJI OD PARTIZANOVOG, NA KOJOJ TO POZICIJI ZVEZDA IMA BOLJEG IGRACA (JEDINO ZA RAKOCEVICA MOZE DA SE KAZE DA JE BOLJI, ALI NAJPRE ISKUSNIJI)?

Rofl

pre 11 godina

Smesni ste stvarno... u kakvom stanju je dosao Zadar? I to ih jedva dobiste u pioniru.
(Trance, 29. septembar 2012 23:23)

I opet je Partizan sramno pobedio a Diva trijumfalno izgubila.

Rade

pre 11 godina

Verujem da bi svi ljudi sa podrucja bivse sfrj ziveli bolje ako kkfmpczvbgddiva osoji aba ligu, sto bi rekao Covic biznismen!! Nikada ne bih mogao da navijam za hrvate ali ni zvezda nije daleko od njih po mrznji prema Partizanu!! Samo gazite gane!!

Slozna braca

pre 11 godina

Igor Rakocevic mora da bude igrac na kojem ce se bazirati igra, koji ce sutirati i pokusavati u serijama, da igra 1 na 1 kad god dobije loptu. Covjek nije dobio lopte prvih 5 minuta, poslije sutnuo 4/2 za 2 i jedan sut za 3 poena. Za cijelu utakmicu. Je l' to moguce????

Zvezda nema plejmejkera!!!

Ne mogu da vjerujem..

Tesko da se moze dobiti Zadar ovakvom igrom. Izgubice i to i onda eto otkaza. Prvo ide trener, doci ce garant Vlado Djurovic..

Dovla

pre 11 godina

Срамота! Неки тамо Мимица нам утрпао 30 поена. Ко је довео ове Американце, Алмонда и Нелсона, нису ништа посебно...Срећа што већина Србије нема Арену, па да не гледа ово бламирање. Нећу више да јурим линкове, што да се нервирам...Шта да очекујемо кад су нам тренер један Лазић и први плеј Човић!

Nemanja1982

pre 11 godina

Jedini krivac za ovako lošu Zvezdu je trener koji očigledno nema pojma. Disciplina u igri, agresivnost u odbrani, motivacija, šut ...za sve je to kriv trener. Ja bih ga samo pitao šta je on radio sa ovim igračima u toku priprema. Nema 2 uigrane akcije. Igrači deluju kao da nisu ni fizički 100% spremni. Posebna priča je ta što naši igrači ne mogu da pogode otvoren šut i što očajno šutiraju slobodna bacanja, baš kao i u reprezentaciji. Ne znam šta je problem, uzmeš loptu i šutneš 1000 puta na koš svaki dan i to mora da bude bolje. Trener mora da obrati pažnju i na taj segment igre. Džaba filozofiranje i u krug dodavanje ako igrači jednostavno ne može da pogode bacanje ili ako bek šuter ne pogađa otvoren šut sa poludistance ili distance. Ponavljam, ovaj trener jednotavno ne ume. Zvezda iako igrački mnogo lošija sa Pešićem je bila pojam za ovu sad. Lazić igrački ima skoro najbolji tim i ligi, 3-4 minuta Split nema za njih 3 bitna igrača, a inače se jedva sastavili za početak sezone i ne zna da stigne -5,-6 razlike. Imam utisak da jednostavno nije znao šta se dešava i da bi izgubio i od mnogo slabije ekipe nego što je Split. Lazić prosto nije za Zvezdu, sem ako ne planiraju da u Zvezdi bude jedno 7-8 godina. Glupo je i za njega što su mu dali da vodi ovaj tim. Suviše je to rano i ozbiljno za njega. Kako god, po jutru se dan poznaje ova Zvezda može maksimalno do sredine tabele, a ne bi me čudilo da završi i još niže. Evroliga, ULEB, Titula ... sve je to jako daleko.

Goran

pre 11 godina

Ako gani budu dobro drmali koseve ove sezone bice negde oko sredine tabele! Ako nista drugo, tu je sledeca sezona, kada se malo uigraju bice to dobro, hahahahha!! Sa njima uvek komedija!!

Петар

pre 11 godina

Као што сам очекивао у дербију зачеља жути су били бољи. Куповати напамет играче и трошити паре да би Филип Човић могао да игра крајње је глупо. Звезди Београд предстоји грчевита борба за опстанак. Жалосно је само што пропадају Цветковић и Милутиновић у овом пропалом пројекту. Од најављиване борбе за прво место очигледно нема ништа. Хрвати су за нас измислили кошарку. У Задру Звезду Београд тек чека бламажа. Али, важно је да Филип игра, а да Лазић нема петљу да га одстрани из екипе.

Stoka Pancevo

pre 11 godina

Zvezda je jos gora nego prosle sezone. Ovo sto igraju vise lici na basket nego na kosarku. Imaju solidan kvalitet igraca i to ih vadi. Partizan sampion ABA lige i ove godine.

doctor

pre 11 godina

Vec ce prve utakmice pokazati da je Vujosevic bez potrebe dizao tenzije! Ova Zvezda je prosecna ekipa sa losim trenerom i maksimum joj je sredina tabele ABA lige i borba s Partizanom u domacoj za titulu..

Jim Beam

pre 11 godina

Odbrana ne postoji, igrači ne trče u odbranu i ne mogu vola da ubodu sa slobodnjaka. To su osnovne stvari košarke i bez toga se ne može ni na amaterskom nivou košarke. Zvezda bez toga neće vezati par pobeda sve ukupno, a kamol se boriti za Evropu. Ostaje nada da će biti bolje.

Ljuba

pre 11 godina

Bas me razocarala Zvezda, 3 crnca, Rakoch, jako solidna ekipa po imenima koja deluje vise nego anemicno u pozorisnoj atmosferi splitske hale protiv Splita koji nece dobiti 3 utakmice na strani ove godine!

apprentice

pre 11 godina

Vrlo bitan detalj:uzet time-out i "grafika"(zvanicno NBL) prikazuje sledece>TIME OUT Crvena zvezda Beograd DIVA! sta ovde covicu nije jasno!?Ovo *Beograd*? Ako lazes javnost u Srbiji gde su svi slepi,Zapad ne mozes slagati

o.lj.k.

pre 11 godina

E, ono sto sam postovao tokom cele prosle sezone (a ni jednom nije objavljeno), sada se objavljuje bez problema, kada se pljuje po Lazicu, dok za Karija covek nije smeo da iskritikuje, ako zeli da komentar bude objavljen. Citamo sada drvlje i kamenje po Lazicu nakon jedne, istina jako lose partije.Zamera mu se da nema igre i odbrane, sto je tacno. Ali moje pitanje glasi: koji je to trener u poslednjih 5 godina npr. (da ne idem dalje) napravio igru? Prosle godine je pod Karijem igra bila skandalozna, bez nacrtanih akcija u napadu i bez ikakve odbrane, ali je stalno isla prica da nije do Karija, vec do igraca (ista prica kao i za Robija). Budimo realni, pa makar i u pljuvanju, nista ovo nije losije od Karijeve `koncepcije`, kaubojstina, kao i svake godine, samo drugi protagonisti...

čika

pre 11 godina

Slušajte deco, vi što kažete da su splitska deca razbila Zvezdu! Zvezdu su razbila DVA VETERANA sa ukupnim indexom 51! A ostalo su splitska deca, deco.

Davor

pre 11 godina

Najskuplja momcad Srbije izgubila od kluba koji niti sponzora nema...ja Pipi koji to besplatno radi i to jos im zamrznuti i racuni:)Kako vam se svidao Ivan Mimica? Evo vam vaseg velikana Igora Rakocevica....pokraj Mimice je izgledao kao igrac koji je tek poceo igrati.:)

Србин

pre 11 godina

Расписан је конкурс за обраду текста песме "Не помаже вода мајко са корита Иванова" са темом Црвена Звезда Београд Дива "dream team".

lpg

pre 11 godina

Bravo za Split. Srce na terenu, što reći. veteran Vujčić, Mimica od 33 godine i ostalo dječji vrtić. Zanimljiva ekipa. Još kad se priključi Šarić, mnogima će skinut skalp. Zvezda me razočarala. Bez želje za pobjedom. Imaju egal 7 min. do kraja, Split ode na deset razlike, a oni skoro pa ne igraju obranu (a tri Amera u rosteru). Mislim da je bolja ova splitska politika (bolje domaći mladići nego skupi strani plaćenici)...(Bravo i za publiku i fer navijanje)

KK SLEDEĆA SEZONA

pre 11 godina

Pa dobro, šta sad trudili se momci, najavljivali titule i titule, bili verovatno najjači tim u univerzumu letos, i obećavali bolji život za sve u Srbiji..
Biće bolje...
Mislim da je sledeća sezona ključna...

Sale@

pre 11 godina

Čovke, ako si u Zvezdu ušao da bi ti sin igrao prvog plejmejkera, odj... što dalje od iste molim te. Ako si ovakvog trenera početnika stavio za trenera Zvezde, da bi s njime mogao da manipulišeš, odj... čoveče molim te od Zvezde. Ako Pešiću nisi hteo pare dati, da bi doveo nekakve islužene igrače, ti si onda u velikoj zabludi...
Nikad Zvezda neće imati karakter, kao što ga Partizan ima (grizem svoj jezik što ovo kažem), sve dok ga vode nekarakterni ljudi. Pitam se samo koliko je talenata propalo da bi mali Čović igrao prvog plejmejkera u Zvezdi...
I konačno da kažem još nešto Čoviću... Ako ovako misliš da vodiš Zvezdu gurajući trenera početnika i svog sina u prvi plan, još brže ćeš iz nje otići, nego li što si došao!!!

Njegoš

pre 11 godina

Zvezda je uvek prva pre početka prvenstva u svim sportovima. I političari svih profila je stavljaju na poziciuju broj jedan, Jeremić Vuk, pa Vučić Aleksandar, pa Čović Nebojša, ali izgleda da ne shvataju da političari ne vode tim, jer jedan je Vujošević Dule. Ne brinite biće pauza posle prvenstva, pa u njoj možete da budete prvi dok traje prelazni rok. Očigledno ni novci ne pomažu. Jer boj bije srce u junaka.

zzbz

pre 11 godina

A kako bi bilo da nakon ove bruke Milivoje Lazić odmah podnese ostavku a da se igrače pokažnjavaju sa, recimo, 20.000 evra zbog burukanja kluba za koji igraju? Eeeeej pa gubimo od poluamaterskog kluba koga bi verovatno svi klubovi ove naše košarkaške lige dobili sa 20-tak koševa razlike onako, lagano! Okupoili smo zvezde u klub a nismo našli za shodno da im obezbedimo trenera! šta su mislili, da će sami da igraju jel l? Hoće Evroligu hahahaha! Smešno da smešnije ne može biti! Nigde dobrane ali nigde! Pa ni oublika iz Splita nije verovala da njihovi mogu da dobiju ovu utakmicu! E moj Laziću! Ne znaš ni da se prodereš na igrače a hoćeš trenera da budeš! Pa da je Čović trener bolje bi igrali nego sa tobom na klupi! Sramota sramota sramota!
(Sale, 29. septembar 2012 22:50)

Druze Split je mnogo veci klub od Zvezde koja uopste nije Zvezda , vec FMP sa drugim imenom. .Ono sto sam ja kao partizanovac rekao svoj tastu koji je zvezdas je da se prvi macici u vodu bacaju. Niko nije odigrao prvo kolo na nekom zeljenom nivou, mada samo Zvezdini stranci su za mene nepoznanica , sve ostalo sto je doslo je suvi prosek plus matori Rakocevic. Tvoj (vas) je problem sto ste se primili na pricu vezano za titule i evroligu, ako vas iskustvo u predhodnih 14 godina nije naucilo onda dzaba pricam. Samo rad rad i rad i mnogo manje price po medijima daje rezultat.

Osvajaci trofeja u pripremnom periodu....

pre 11 godina

Sta li treba ovoj zvezdi ovaj Covic?!?!?!?
(Mackoni, 29. septembar 2012 22:11)
E, a dobar Covic kad smakne 20 miliona duga... Nije u Covicu problem, ja sam i ranije govorio da je ovaj tim Zvezde mozda i gori od proslogodisnjeg. Ja iskreno nikad ne bih menjao Tomasa, Milutinovica, pa cak i Popa i Jao Mileta za Rakocevica, Savovica i Simonovica... Rakoc je tuga od igraca(za ekipu) bio i kad je imao 25, a tek sad u 35 je rupetina koju treba da pokrivaju tri igraca. Vama ce uvek igrac koga on cuva da zabije lagano izmedju 20 i 30 poena, a on vise ne moze ni blizu da da toliko. Ali dobro, to je vec vas problem... Od srpskih timova, mozda ce jedino Partizan do F4, ostali lagano u sredinu tabele, sto nije nista novo. Moracete da sacekate sledeci jul da ponovo postanete najjaca ekipa koja je ikad igrala na ovim prostorima...

Kurcubic

pre 11 godina

Giga Moravac = Pavlovic, Sasa-Guza = Rakocevic, Violeta = Vesna, Boba = Fico i Jataganac = Nebojsa! Ja hocu zivot, bolji zivot, da ga zgrabim poput tigra, jer kosarka nije decja igra!!!

magic

pre 11 godina

danas na sportu b92 kaze,,silno pojacana zvezda,, pa se pitam sa kim je to ona silno pojacana,doveli tri crnca-nepoznanica svima,cak sta vise ispod proseka,savovica-nije los,al samo za nasu ligu(srpsku),simonovic-koji je taj,odigrao jednu sezonu u buducnost i 5-6 utakmice za univerz.reprez.,znaci jedino pojacanje igor,mada realno ni on nije onaj stari igor.Ko se malo bolje razume u kosarku vidi da je zvezda imala bolji tim prosle god,centri popovic,ilic,nikolic,mnogo bolji od sadasnjih,tomas bolji od svu trojicu crnaca zajedno,plus milutinovic,nedovic i b.popovic,kako mogu tako onda da lupaju gluposti i da kazu ,,silno pojacana zvezda,,smesno

Sasho

pre 11 godina

neko je veceras slomio svoje naocare i optuzio partizan za poraz od splita?zar opet bacismo pare kaze neki ministar;opet kaze mu drugi ministar!ha,ha,ha

vise nego realno

pre 11 godina

Sraman poraz. Dobro neko rece, mnogo buke ni oko cega. Ova Zvezda je smesna ekipa, sve iznad 7. mesta bi bilo ravno cudu.

menjam rakocevica za mimicu

pre 11 godina

mene je sramota, da nema dalje.. gledao sam celu utakmicu i vec sada mogu reci da nema nista od nas, odbrana ne postoji, split nas je dobio sa dva igraca mimicom i dedom vujcicem.. najvise kriv trener, a ni igraci nisu nista bolji.. bio sam u zabludi sda su nasi timovi bolji od ostalih iz regiona ali kada sam juce video patizan, danas ocajni radnicki i kao slag na tortu katastrofalna i precenjena zvezda, tesko mi je da gledam nastavak lige...

Dominacija!

pre 11 godina

Sta grobar radi od 7 do 11? Gleda Zvezdu!
(Srb, 29. septembar 2012 22:02)

Vi ste bre "komeNdija",da vas nema,trebalo bi vas izmisliti!

mile

pre 11 godina

Najveci utisak na mene je ostavilqa publika koja je bila vise nego korektna. Na ovo treba potsetiti nasu publiku kada bude Split gostovao u Beogradu. Pravu proveru vrednosti nasea tima imacemu u utorak u Zadru.

Alo bre

pre 11 godina

Sta grobar radi od 7 do 11? Gleda Zvezdu!
(Srb, 29. septembar 2012 22:02)

i umire od smeha. Buahahahahahahhahahahahhhhhhhhhhhhhaaaaaa
Pa naravno da ćemo vas gledati, pa vi ste komedija kakve nema

Tvrtko

pre 11 godina

NIsam baš veliki poznavalac košarke, ali gde je gosp. Čović našao ovog trenera. Ekipa nema ni glavu ni rep. Doveli toliko igrača, a glavnu reč vodi "mali" Čović. Tri važna igrača Splita ispala još dok je Zvezda imala aktivan rezultat. Čini mi se i da bi bolje bilo da su doveli jednog dobrog Amerikanca umesto tri ispodprosečna. Uglavnom, sa ovim trenerom je "final four" ABA lige jako daleko.

sa koje li si ti grane pao???

pre 11 godina

Pitanje za forumase,
Na stranici Eurobasta, u Aba ligi Igokea je predstavljena pod bosansko-hercegovackom zastavom. Ovde citam da je ekipa iz Aleksandrica, znaci Srbija. U cemu je stvar? Da li je cista greska Eurobasket sajta ili formalno Igokea zastupa BiH? Inace na tom sajtu pod srpskom zastavom su zastupljena navodo samo tri srpska tima: Partizan, Crvena Zvezda i Radnicki. Hvala unapred.
(Neutron, 29. septembar 2012 22:43)

Aleksandrovac je selo pored Laktasa, gde i igra utakmice kao domacin, a ovo potonje je gradic pored Banjaluke u Republici Srpskoj, a ovo poslednje je entitet u Bosni i Hercegovini?
Postoje i nekoliko Aleksandrovaca u Srbiji, ali ni iz jednog od njih nije Igokea...
'El si sad ukapir'o?

aleksa

pre 11 godina

Sad se radujte dušmani, al sledeće sezone će biti druga priča...
(DS89, 29. septembar 2012 23:34)
ne mogu da verujem....pa ti si legenda!kako ti mrzis samog sebe!

magic

pre 11 godina

hahahahahahahahahahahahahahahah.................ahahahahahahahahahahahah.............. Kao sto rekoh hahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Milomir

pre 11 godina

Gledao sam veceras utakmicu, a gledao sam i Partizan, Radnicki i Cedevitu, i moram priznati da sam vise nego razocaran. Pre par minuta sam procitao i novo sapostenje Nebojse Covica, i stvarno vise ne znam sta se tu desava. Ulazimo u rasprave za Vujosevicem, Danilovicem, a najtuznije sa pravim zvezdasem Radovicem.Cemu sve to, sta mi imamo mi od toga da li je drzava dala Partizanu vise para. Da li to znaci da ce nama sada dati vise? Pa normalno da ne znaci? Da li smo bili dobri prethodnih godina? Pa nismo, ali nije nam tu samo drzava kriva. I sta sada ovo znaci, da Covica ne interesuje da li drzava daje u nas fk. Pa mene interesuje, jer mi je jasno da ce drzava nastaviti da daje i nama i Partizanu. Da li Covic sada ocekuje da se zanemari nas fk i da se vise para daje kk? Da li on KK dozivljava kao deo naseg SD ili ne? Puno pitanja a moram reci, ne bas ohrabrujucih poteza od strane Nebojse Covica. Ja razumem da propaganda utice na mladje navijace ali ima nas dosta koji pamtimo i Simonovica, tako da bih stvarno zamolio Covica da nas vise ne zamajava ni sa svojim sinom.A o prodaji Nedovica cu drugom prilikom.

Angelkovic

pre 11 godina

Košarkaši Crvene zvezde bili su izrazito neprecizni sa linije za slobodna bacanja, pošto su promašili čak 14 puta (22/36), a gosti samo dva (15/17).
Iju ju...

sve je isto

pre 11 godina

i tako... svake godine ista prica...pale se u avgustu...delirijum u septembru...u oktobru prizemljenje...u novembru kukanje na sudije...u decembru spominju sledecu sezonu.

Неша Србин

pre 11 godina

Опет се испоставило да нисмо пазарили доброг центра петицу високог и доминантног у рекету. Опет немамо шта да тражимо. Тако лако се одрекосмо П.Поповића а не доведосмо бар једну замену за њега а за Јао Милета, наравно ови мудраци нису ни помишљали да доведу озбиљног центра. Свака част људима који одлучују кога довести, кога купити! Дакле, опет малтретирање нас, правих, мучних навијача. Па докле више ако бога знате!?

Ivan

pre 11 godina

Ne znam stvarno sta je problem sa ovim Rakocevicem!Brze bolje su prodali Nedovica, a doveli coveka koji samo moze da vas iznervira kada pokusavate da zestoko navijate za svoj klub!

Panda

pre 11 godina

Pratim kosarku 20-ak godina i gluplje vodjenje utakmice od nekog trenera nisam video. Rakocevic 4 puta ide na klupu, igra 26(zasto ne barem 36) minuta i ima duplo manje suteva iz igre nego jedan Rasko Katic!?!?! Almond igra 12 minuta, pa kakva je to uloga za stranca koji je provereno dobar igrac i strelac. Braun i Nelson rano usli u probleme sa faulovima pa to donekle opravdava cinjenicu da su igrali manje od Covica. Covicu kad bi se pogledala statistika neko bi pomislio da i nije los, ali sa njim Zvezda igra napad 4 na 5 sto je jako tesko. Generalno svi jako slabi, ali ne vidim razlog za tako ucestale izmene nekih igraca gde je razlika u kvalitetu velika tipa Rakocevic-Radivojevic i Nelson-Covic.
Samo bi jos napomenuo kakav je sportista i covek Nikola Vujcic koji maltene sam izdrzava Splitski klub, a danas je odrzao javni cas kosarke kako Zvezdinim tako i ostalim igracima kako se igra i bori za klub koji volis.

pedja

pre 11 godina

my way-To treba da posaljes Covicu na adresu jer nam je on i unistio kosarku. Posto pises verovatno i znas da je Partizan jedini bio protiv te lige, ali i da je isti nateran da u njoj i ucestvuje!!!

djole

pre 11 godina

Sta grobar radi od 7 do 11? Gleda Zvezdu!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Srb, 29. septembar 2012 22:02)

To se zove skauting. Treba da vidimo da li cemo vas razbiti sa 30 ili SAMO 20...

Dragan

pre 11 godina

Hehe, Splitska deca vas razbila. Pitam se, da li je neko u fmpCrvenaZvezda aka sledeca sezona, cuo za odbranu. To jeste ono kad pokusas da protivnik neda kosa.

НикшићкоПиво

pre 11 godina

Cvetkovic igra 5 min, ima asistenciju ukradeno loptu, trojku i dvojku... sve ide dobro, i odjednom ga Lazic zamijeni da bi ubacio Covica i vise ga ne koristi do kraja mece... Kako me iritira mali Covic koji ide na ulaz dje su tri protivnicka igraca u reketu... kakvo silovanje lopte...
P.S Da li je bio na klupi Milan Gurovic, posto mu je ranije zabranjen ulazak u Hrvatsku?

sajber_kurajber

pre 11 godina

E,a odakle nam pare? Hahahaha, jooojjjj bice svasta.... :))) Cek` samo da pocne sezona.
(Misa Po, 19. avgust 2012 19:48)
Ovaj komentar sam sacuvao sluteci sta ce se desavati kad pocnu takmicarske utakmice. Ne mogu da verujem da se svake, ali svake sledece sezone nadaju necemu.
Kakvi su to mazohisti, posebno Misa PO, Rudy VG, Stefan Herceg Novi, Lepi Fika .....

Неша Србин

pre 11 godina

Па докле више ове грешке из сезоне у сезону?! Опет немамо доброг центра, петицу, 210+. Отишли Јао Миле и П. Поповић а кога су довели ови глупи мученици који састављају ростер!? Колико је само пара скркано у овај тим и опет ћемо да га д...

ff

pre 11 godina

Po koliko poena su večeras zabili Kukoč, Rađa, Sretenović, Čizmić, Savić, Ivanović, Perasović, Pavičević, Tabak, Naumoski, Nalić i Sobin ???:))

ferguson

pre 11 godina

NE VREDI. Kao, vraćeni milioni i opet NE VREDI. Kupe igrača i plate 100 hiljada više OD DRŽAVNOG PRVAKA(?)i opet NE VREDI. Mimica vam utrpa 32 koša(?) SRAMOTA. Ovo je novi tim Zvezde? Laganica, nema sekiracije. A šta će mo sa milionima, uloženim parama, potrošiće se budžet i gde su rezultati? Opet dugovi a..opet će neko kao da vrati minuse? Zrvena zvezda FMP itd. je KOLATERALNA šteta ovog društva. BURE BEZ DNA, a rezultati ? Koga rezultati interesuju? Sramote, da vas rastura neki Split koji nema toplu vodu. Jadnici. Samo brukate.

Nebojssa

pre 11 godina

Rekreativci iz Splita su odrzali lekciju timu iz BG predgradja.Srbija opet nece biti srecna! Gde je danas bio Aca Vucic, kod Covica ili Dzajica, ili Dzajica ili Covica ili...

lakikv

pre 11 godina

Juce su vam vratili grb i koseve na kalisu a vec danas hocete da osvajate titule?Mozda je covic navikao tako preko noci da zgrce bogatstvo ali sa sportom je stvar sasvim drugacija.Imamo klub koji celu deceniju gradi svoj kvalitet sto u regionalnoj ligi sto u evropi a za domaci sampionat da ne pricamo.A onda se javi Covic koji je sinu kupio klub da igra kosarku koji budimo realni nigde drugde nebi mogao ni da igra i to parama za vreme najvece bede u zemlji preko grbace iste te bede.Lopov Covicu moze biti svako ali uspesan sportista tesko kao sto vidis iz vecerasnje utakmice.Gledaj Covicu da da ne trosis pare svojih radnika na kosarkaski klub za koji ne polazes nikakvo pravo i ne kaljaj ga,ovo kazem iako volim Partizan nego lepo ti svojim radnicima isplacuj plate,uplacuj doprinose i onda ce se u ovoj zemlji lepse ziveti kada to budu radili i oni tebi slicni.Aj pozdrav!

nenad

pre 11 godina

ovo sto zvezda igra vise lici na vaterpolo trazenje sidrasa u reketu do besvesti kreacija spoljne linije nikad nije bila upitna na celu sa filipom i starim indijancem igorom

boško

pre 11 godina

Ovo nije nikakvo iznenađenje, imali ste čast da igrate protiv trostrukog šampiona Europe i da doživite častan poraz! Za nešto više niste sposobni, nažalost :)

Hladnokrwni

pre 11 godina

E gani gani. Sta sad? Pa kako ovo opravdati? A da,imate mlad tim :D neuigrani. A prvi play(Covic stariji) i bek (Vucic) se nisu sporazumeli ko treba da zatvori tekmu protiv uvek jakog i neugodnog Splita. Da dovedes ti Buloka nabice vas opet stoka :D

KK SLEDEĆA SEZONA

pre 11 godina

Pa dobro, borili se momci...
Najavljivali titule i titule i bolji život u Srbiji...
bili letos najbolji tim u univerzumu...
A danas...
Pa dobro...
Sledeća Sezona je ključna, videćete...

my way

pre 11 godina

my way-To treba da posaljes Covicu na adresu jer nam je on i unistio kosarku. Posto pises verovatno i znas da je Partizan jedini bio protiv te lige, ali i da je isti nateran da u njoj i ucestvuje!!!
(pedja, 30. septembar 2012 00:49)

Da, i to je najtragicnija odluka u istoriji srpske kosarke. Ja sam to govorio jos pre vise od 10 godina kad je pocelo da se prica o tome i bilo mi je drago kad se u jednom trenutku cinilo da nasi kljubovi nece uci u Jadransku ligu (inace za prvu sezonu 2001-02 srpski klubovi nisu ni dobili poziv da ucestvuju). Zato i kazem da je dobro sto RSS nije dozvolio isti scenario i da se slicna stvar ne sme ponoviti u jos nekom sportu poput fudbala, rukometa ili odbojke. Pogledajte VTB, Balticku ligu i nacionalna prvenstva zemalja koji ih igraju, pa cete da vidite sta je sjajno resenje koje moze da donese procvat kosarke, a ne kao kod nas, bez bilo kakve vizije i razmisljanja o posledicama. Svima je sve jasno, Bodiroga, Duda i Pesic su o tome i govorili, ali...

Danilo

pre 11 godina

I kako da čovek ne komentariše poraz"blede Zvezde"?
Toliko para,toliko naloženosti,obećanja sreće celoj Srbiji,a poraz od glavnog kandidata za ispadanje iz lige?!
Opet,navikli ste vi na bol i patnju,ide uz vaš imidž sasvim cool...

drgan markovic

pre 11 godina

Sta pljujete po Lazicu? Pa nije on sam sebe postavio na mestu na kome ne zna da se ponasa. Tim je potpuno nepripremljen, a odradili su (sem Nelsona) cele pripreme. Trener je Covicev izbor. Covic zeli da utice na trenere. Tako je radio i u FMP-u. Menjace trenere kao na traci. Filip Covic? Jel mu tata kako se to kaze - spasilac Zvezde? Jeste. Pa ko moze i sme da mu kaze - Filip ne igra? Problem je sto ce pola sezyone proci u PRIPREMAMA tima koji je trebao biti pripremljen za ova dva i po meseca. Lazic ce uskoro biti bivs. Recimo kada puknu u Zadru.Ali ce doci Stanko, Janko i ostale trenerske nade. Svako ko ce da slusa gospodina Covica. To je cena spasavanja kluba. Dakle, gledajmo i sutimo.

republika srpska

pre 11 godina

Za lika što ga zanima odakle je Igokea,prijatelju Igokea je iz mjesta koje se zove Aleksandrovac kod Laktaša,ako nisi čuo za Laktaše to je manji gradić 20km od Banjaluke znači Republika Srpska odnosno zvanično država Bosna i Hercegovina.

zeljko480

pre 11 godina

Čoviću mora da su opet krivi Dule i Danilović! Iznenadio si me Čoviću, počeo RASPAD pre vremena!Znači da se opet spremimo da slušamo priče o projektu "sledeća sezona"! BRUKAAAAAAAAAAAAA!

smeker

pre 11 godina

I vi hocete isti tretman kod drzave kao Partizan.Pa vama ni MMF ne bi pomogao .Penzionisani centar Partizana i isti takav bek koga sanjate u reprezentaciji su vam nosioci igre.Imali ste i jednog od vrhunskih trenera pa duplo golo,sada imate prema velicini kluba,isto.Kukate na mladjeg Covica a on je odigrao korektno i jos vas placa tatinim parama,malo li je...

Zivote, lutalico

pre 11 godina

E izem ti zivot. A ja se taman ponadao da ce ove godine da nam skoce plate, da pojeftini hrana, da kupim novi auto... kad ono Diva izgubi. Pa dokle bre vise da cekam na bolji zivot, dok vas ne preuzme Giga Moravac mozda?

olimpijada 2004

pre 11 godina

Ali zato imamo najvise saopstenja povodom trenutne situacije u drustvu, finansiranja legendarnih klubova od strane drzave,visine plata u istima.

fortissimo

pre 11 godina

Prvo kolo je pokazalo koliko ce ovo biti teska i izjednacena liga. Svako svakoga moze da dobije. Silno pojacani Radnicki i Zvezda, ali potpuno neuigrani, glatko su izgubili od inspirisanih protivnika. Partizan bi isto prosao da nije igrao kod kuce sa drugim timom Zadra - a dobio je bukvalno na silu. Bice ovde jos puno iznenadjenja, svega i svacega.
(veliki strumf, 29. septembar 2012 22:53)

Ukratko-hoćeš da kažeš da su drugi uigrani i da se nisu pojačavali? Dobro..pokušavam samo da shvatim..mada ne znam kako su oni to uigrani a ovi naši nisu?

Gog

pre 11 godina

Ne mogu da verujem da neko moze da svojata CZ kao sto to radi N. Covic. Oterati Milutinovica i Nikolica , prodati Nedovica da bi igrao Filip??? Katastofa!!!

*bane*

pre 11 godina

* Prva ili poslednja utakmica ...ili prvi i poslednji poraz....??? Zato što Filip nema brata da igra visoku peticu ...!!! Sa dva Čovića , bili bi prvaci Evrope !!! ....Sad mi je jasno zašto je Pešić otišao ....pare njemu nisu više tako bitne , iako je Piroćanac....Ali neće Pešić ništa ružno da kaže, ako misli drugačije ....što ga neki novinar ne pozove i da ga pita sad posle ovakve igre za mišljenje ?! .....Možda bi dobio otkaz preko Predsednika Saveza ....tj. nebitno ........!!!