Nedelja, 23.09.2012.

17:56

Sjajni Partizan pregazio Slobodu

Fudbaleri Partizana odigrali su meč sezone i sa ubedljivih 5:0 (2:0) savladali Slobodu, u poslednjem meču šestog kola JSL, pred oko 5.000 navijača.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Sjajni Partizan pregazio Slobodu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

153 Komentari

Sortiraj po:

Krv se ledi u žilama, novembar je blizu!!!

pre 11 godina

@ "ma jok,gresis,nije meni dosadan zivot.ucim jednog malog klinca od malih nogu da navija za zvezdu,a uskoro cu i drugog,za par meseci..a ti sedi za kompom,pravi se pametan i budi u zabludi)(i naravno,gledaj partizan na tv-u,posto je 95%ovde vas internet fan klub)...prosto je neverovatno,ali neverovatno sta ste pisali danas,a sta pre samo 3 dana.jel ti stvarno mislis jel si uveren u to da ste vi toliko "dobri"?misli,misli,zivi u zabludi,eto recimo do subote...do novog sada..ako nista drugo,nece vam se sklanjati,pa ces skapirati da scepovic nije van persi a mali markovic itekako nije messi
(duledudule, 24. septembar 2012 00:18)

Prpa bato!!!!!

BoleBosko

pre 11 godina

Zasto je Ninkovic buducnost naseg fudbala i zasto se razlikuje od svih drugih nazovi talenata? Jednostavno prijem kod gola!!! To je to!

pera

pre 11 godina

Bravo Partizan ! Tako se igra. A šta reći za ove tzv. delije za koje je sve namešteno ? Bolesnici, 99%. Uostalom šta oni rade u komentarima vezanim za Partizan, kad nije bila utakmica sa Zvezdom. Obični provokatori isfrustrirani višegodišnjom Zvezdinom nemoći. Ali takve treba ignorisati. Pa svi komentatori i na TV i na internetu su potvrdili odličnu igru Partizana, samo Zvezdaši veruju u teoriju zavere, :)

Zak

pre 11 godina

"...nije mi dosadno, ucim jednog klinca da navija za zvezdu a za par meseci cu i drugog..."
Bezi bre sa nasih vesti i uci tu decu (da ne skrenu sa puta). Koliko vremena provodis na istim ne bi me cudilo da dobijemo dva navijaca sa tvoje adrese.

snoop lion

pre 11 godina

Vi koji kao argument za namesteno prvenstvo koristite rezultate u Evropi da vas obavestim da su te ekipe odakle god da dolaze mnogo kvalitetnije od ekipa iz domaceg prvenstva i da je takmicenje u Evropi potpuno drugacije i jednostavno ne moze se porediti sa JSL.Ne kazem da je cisto ali kazem da niko ne govori nista argumentovano,sve se svodi na navijacka prepucavanja i ja verujem da Zvezda opet osvoji usati pehar da bi navijaci Partizana pricali o penalima,golovima u 95-om minutu.Da Partizan opet igra finale istog takmicenja navijaci Zvezde bi pricali o Toletu i filijalama...Ukratko,glupi ste i jedni i drugi samo je pitanje ko je gluplji mada nije neko bitno pitanje,bitno je da je vama lepo...

m

pre 11 godina

Pa cim je Vermez provalio da ne treba da igra sa dva zadnja vezna,nego sa Kamarom i da imamo napadacki orijentisanu ekipu, rezultati su krenuli sami od sebe.jos da tu ulete Pauljevic i Volkov i to je to.

stefanpfc

pre 11 godina

A koliko ste vi golova dali Omoniji? Svaka pobeda Partizana je namestaljka,odakle vama obraza,umete li jednom ljudski da cestitate ili da iskulirate? Koji ste licemeri to je neverovatno.Licemeri ili kompleksasi,odaberite sami.

Kokorayko

pre 11 godina

Pokazatelj pravog stanja u našem klupskom fudbalu su evropska takmičenja.Zvezda se nije kvalifikovala zadnjih sto godina a Partizan u LŠ,LE, ima jednu pobedu u poslednjih dvadeset mečeva,stvarno sjajan učinak tu smo ispred Albanije i Malte al' zamalo.

Tolle

pre 11 godina

Citajuci komentare Zvezdasa, zakljucujem da je Partizan najslabiji tim u Ligi, a da bodove osvaja jer je svaku utakmicu namestio, osim protiv Donjeg Srema koji jedini nije filijala, pa je zato pobedio.Dokaz za to je cinjenica da je Partizan osvojio samo bod u prvoj utakmici Lige Evrope, u koju se nijedan drugi nas klub nije plasirao.Zanimljivo.....

ajde

pre 11 godina

Pa Partizan je velikanima kao sto su AEL, Tromso i Nefci dao ceo jedan gol kuci, a u prvenstvu je Bsk-u, Hajduku i Slobodi dao 17. Sta tu ima da bude nejasno?
(veliki strumf, 24. septembar 2012 00:25)
Jedan Bordo u dve utakmice protiv Zvezde ugura 3 gola dok jedan velikan poput Naftana uspe da zavuce 6 komada.. Kako objasnjavas tu situaciju?
Ili to da Zvezda Omoniji za 210 minuta nije mogla da da nijedan gol a Bordou za 90 dva gola.. Ajde daj mi dobar odgovor kada se pravis tako pametan. Ne kazem da si zvezdas, samo ti dajem najskoriji primer, a Zvezda mi je pala na pamet..

veliki strumf

pre 11 godina

Ljudi, pa da li je moguce da se i dalje palite na nase prvenstvo? Zar vam nije jasno da je odavno sve namesteno? Tako je bilo svih ovih godina. Neko se potplati, neko izadje sa omladincima, negde sudije poguraju, standardno. Pa Partizan je velikanima kao sto su AEL, Tromso i Nefci dao ceo jedan gol kuci, a u prvenstvu je Bsk-u, Hajduku i Slobodi dao 17. Sta tu ima da bude nejasno? Ne mogu da tvrdim ko ce biti sampion ove godine, jos je prerano da dokucimo jer se ocigledno namesta i za Zvezdu i za Partizan, mozda se jos pregovara, vaga se ko ce imati jace "igrace" medju politicarima i lobistima, ali sam ubedjen da ce se to srediti i da se sampion nece dobiti na terenu.

Sloba

pre 11 godina

Cemu ovakvo prvenstvo,cemu treninzi,cemu sport koji to vise nije?Ko ovo dozvoljava,ima li bar jedan navijac Partizana koji se razume u fudbal,koji vidi da ovo nije igra,takmicenje,hoce li neko u drzavi zaustaviti ovu lakrdiju?

duledudule

pre 11 godina

sjajan,sjajan,xaxaxa,koje budalastine...:D eejjjj,JEDAN zuti karton na celoj utakmici,totalno korektno,bez ikakvog naboja i frke i buke.kako ste se izvestili,pa ovo je katastrofa...eto tako,to je moj komentar..da necete mozda da kazem da su braca scepovic vrhunski napadaci?da je lazar markovic messi?maaa to vama prepustam ;)
(duledudule, 23. septembar 2012 21:12)
Ti si decko klasican primer coveka koji bi da se igralo malo grublje, i da je pao neki crveni za Slobodu, pisao ovde komentare tipa.. 'opet crveni protiv Partizana, pa dokle'.. A takvih kao ti je milion, a ja vas iskreno zalim jer vam je zivot uzasno dosadan pa izbacujete negativnu energiju ovde na portalu. Strasno ili smesno? Tragikomicno.
(dramaturgija, 23. septembar 2012 21:41)
ma jok,gresis,nije meni dosadan zivot.ucim jednog malog klinca od malih nogu da navija za zvezdu,a uskoro cu i drugog,za par meseci..a ti sedi za kompom,pravi se pametan i budi u zabludi)(i naravno,gledaj partizan na tv-u,posto je 95%ovde vas internet fan klub)...prosto je neverovatno,ali neverovatno sta ste pisali danas,a sta pre samo 3 dana.jel ti stvarno mislis jel si uveren u to da ste vi toliko "dobri"?misli,misli,zivi u zabludi,eto recimo do subote...do novog sada..ako nista drugo,nece vam se sklanjati,pa ces skapirati da scepovic nije van persi a mali markovic itekako nije messi

TITULA

pre 11 godina

Kad zvezdi nije uzeta iz sfrj 8 titula sto su cuvenim prolecem osvajali nece ni nama.Drugo nefci je za tri klase ispred zvezde oni su izbacili apoel.zvezda je od ex velike cetvorke UBEDLJIVO NAJSLABIJI TIM TO TABELA POKAZUJE.

Stylo

pre 11 godina

Dokle vise ova prepucavanja Zvezda-Partizan. Jesam navijac Zvezde, ali mi je drago kada neki nas klub igra sa mladim igracima koji su ogromni talenti.

Ovakvog igraca kao malog Ninkovica je prosto milina gledati, nadam se samo da ce ostati na zemlji zato sto moze da postane jedan od najboljih u Evropi, problem je samo u glavi. Isto tako i Lazar Markovic, jeste da mi deluje nedoreceno, ali vidi se da napreduje i nadam se da ce biti nesto od njega. Tu su i Jojic, Mitrovic (ovaj me malo plasi sa njegovim idolom Balotelijem). Btw talenat se vidi pa makar i protivnici pustali igrace, recimo S.Scepovica mogu pustati koliko hoce, on nikoga nece ubediti da je talenat.

Svako normalan treba da je srecan sto imamo tako talentovane klince, a da za promenu nisu odbrambeni :)

sampioni!

pre 11 godina

hahPartizan pobedi,razbije protivnika,a gani pozivaju na revoluciju,izlazak na ulice,strajk gladju:)do sada nisam bio svestan koliki kompleks smo vam nabili,ovo je vec patologija.

Duh sa sekirom

pre 11 godina

...od kad se na severu peva Tole lopove sudjenje je drasticno regulisano u korist zvezde...i sto jace to pevaju to se vise navlaci za zvezdu...sad se prica i o filijalama i moram da kazem da dok mi imamo da placamo glavnu filijalu iz ljutice bogdana ne brinem za titulu.

Partizan Forever

pre 11 godina

Odlicna utakmica. Partizan kada izadje sa ovoliko majstora na sredini onda jednostavno mora biti kombinacija, lepih akcija,driblinga,golova...
S.Ilic,L.Markovic,Jojic(ponovo odlican danas, ne znam zasto nije igrao u cetvrtak),Ninkovic i Medo da im 'cuva ledja' to je sredina koja u nasoj ligi nema premca i to je recept kako treba da igramo i u Evropi.
Ne treba olako prodavati lopte, Partizan je uvek igrao sa dugim posedom lopte i sa kratkim pasovima, ko prati Partizan duze zna o cemu pricam i po meni smo dobro igrali i vidi se da se polako uigrava ova ekipa i da ce to biti jedan jak tim.
Sto se komsinice tice, njih nemojte komentarisati jednostavno svako objektivan i realan moze da vidi da Partizan trenutno ima jaci tim i da tu nema price oko toga. Ono sto je za nas bitno jeste da svaku utakmicu ulazimo ozbiljno i nece biti problema.
Ja licno uzivam gledajuci ovaj Partizan sa toliko igraca iz nase skole i tim mladim igracima treba dati apsolutnu podrsku jer oni su buducnost ne samo Partizana vec i naseg fudbala. I zato i ovim 'rudari' iz protivnickih ekipa treba da pripaze malo jer onakav start na malog Lazara je mogao da mu unisti citavu karijeru.

Stevan

pre 11 godina

Ljudi,igraci Slobode stoje.Covek stoji sam i centrira,u sesnaestercu covek sam kao duh prima loptu.To je klasican primer namestanja.Kakav dokaz vam jos treba?Nisam do sada bio siguran ali bih posle ovoga podrzao demonstracije na ulici da se prvenstvo prekine dok se ne utvrdi istina o namestanju.

fetty

pre 11 godina

Zalosno je gledati komentare ovih internet grobara. Prvo, zar vi stvarno mislite da vas najjaci (u smislu najiskusniji) sastav koji igra 0-0 sa nefcijem, koji da jedva 1 gol tromzu iz kornera je bez vase omladine (Ninkovic, Jojic) toliko nemocan? Kad sam ove veceri prebacio na arenu i uhvatio napad pre 1. gola Scepovica imao sam sta i da vidim: Ninkovic SAM s loptom, centrira, loptu SAM u sesnaestercu prima S. Scepovic, namesta se i raspali volej pored dvojice. Jel to taj nevidjeni talenat i igracina koga pljujete svi redom posle svake evropske utakmice. Secam se da ste svi posle nefcija kritikovali formu L. Markovica koji nije uspeo da prodje ni jednog jedinog igraca za 90 minuta, sad odjednom bolji od Mesija. Dovoljno je platiti jednog ili dvojicu defanzivaca protinvnickog tima i pada u vodu igra citavog tima. Partizanova utakmica sa spartakom iz prosle sezone je najbolji primer toga (kad je golman poklonio ona 2 gola). Samo uporedite utakmice partizana i zvezde, veceras pokazan 1 karton, a gledajuci igru radnickog iz kg, hajduka, novog pazara protiv zvezde vidimo gomilu napaljenih koljaca koji kidisu na igrace zvezde, dobijaju zute, crvene, samo da se unisti igra i otkine bod. Ove vase revijalne utakmice vam dodju glave cim zaigrate sa nekim strancem. Nema pustanja, pa nema ni prodora L. Markovica, Majstorija Scepovica, nego svi vasi napadi staju cim se dodje na 20 metara od gola. Zivi bili komsije i vidimo se u derbiju ;)

Fergi

pre 11 godina

Zivim za dan kada ce rukovodstvo Partizana sa lisicama na rukama morati da objasnjava kako su "osvajali" titule. Stotine svedoka cekaju da daju izjavu.

crno-beli

pre 11 godina

Boze,Boze drage komsije,koliko je lukic uticao na vas?teorije zavere,vatikan,cia,bia,kgb,papa,svi su protiv vas,jer vi ste ipak "stubovi srpstva"!ha,ha,ljudi reorganizujte svoj klub,pocnite da radite nesto,recite upravi da se ponasa domacinski i onda MOZDA osvojite nesto!do tada,pisite saopstenja i smisljajte zavere!

igor

pre 11 godina

Gani stvarno ste neverovatni, da je barem jedan od vas napisao svaka čast komšije pobedili ste, nije lako dati 5 golova ko god da je protivnik?! Juče vašu tesnu pobedu veličate kao da ste pobedili u najmanju ruku Arsenal, a za bilo koji naš dobar rezultat ne umete da napišete ništa osim Tole i nameštaljka?! Ne znam da li je tačna informacija ali sam čuo da dolazi neka svetska delegacija u Srbiju u kontrolu, kažu da jednostavno nije moguće da je neko toliko pošten kao zvezdina uprava, dolaze to da provere?!!!

Banja Luke

pre 11 godina

zivim u Grckoj, pa evo malo podataka:
u posledjnih 5 godina zvanicno (a verovatno i vise od 10, nezvanicno) Olimpijakos ima makar 3 filijale u prvoj ligi, nekih godina i po 6, koji naravno lagano gube od njih, dobijaju i igrace na pozajmicu, ali zato daju 120% mogucnosti protiv direktnih konkurenata, dok je Panatanaikos imao po 1-2 i to ne svake godine...
ne treba tu nikakva pomoc Saveza, zajednice prvoligasa, sve ide svojim prirodnim tokom...
to sto je na Balkanu normalno, u ostalom svetu je zabranjeno... ali tu gde se moze, ko prvi devojci...
(do groba..., 23. septembar 2012 21:00)
OFI je najpoznatija filijala Panathinaikosa...

The Bastard

pre 11 godina

Maestralni i leprsavi Partizan u stilu Barselone nakantao jadnike iz Uzica koji naravno zbog toga sto su se opasno zamerili prvaku Srbije (u narednih 20 godina) otevsi im pritom 4 boda prosle sezone sa skoro istim timom hladno popivsi petardu ove sezone.

Miodrag

pre 11 godina

Ma super je Partizan sa domacom boranijom. A vec Neftci, e, to je druga prica! Koliko ja poznajem partizanovce, za njih je najvaznije da dominiraju u domacem prvenstvu. Da se razumemo i Zvezda je isto tako minoran tim u Evropi, ali jedino Partizan ima osecaj velicine jer eto, dominira prvenstvom.

TIGER

pre 11 godina

Ponovo utakmica bez kartona.Prava prijateljska!Ako se ne stane na put ovom divljastvu u organizaciji FK Partizan narod ce izaci na ulice i bice svasta!IZBACITE LOPOVE IZ LIGE!KRIMINALCIMA JE MESTO U ZATVORU A NE U LOZI!!!
(Goran, 23. septembar 2012 21:31)

Osali klubovi u ligi su ogorceni jer su morali da vam po nalogu drzave ustupe svoje najbolje igrace, kako biste vi uzeli procenat od njihove dalje prodaje... Nije ni cudo sto se nama sklanjaju sa terena...
Dobicete i titulu po nalogu drzave, dobicete i novac po nalogu Vucica, jedino je steta sto oni ne mogu da vam obezbede makar jos jedan mec u Evropi, pa makar to bio i Nefci :)))

solunac

pre 11 godina

Prezire vas cela Srbija!Svi znaju da to sto vi igrate nije fudbal nego namestaljka i lopovluk!Za koga se forsira Partizan, za 1000 ljudi na tribinama?Sramota je da nema kazne za namestanje i kupovinu utakmica!
(Veljko, 23. septembar 2012 20:57)
jesi se bas puno iznervirao

Igor

pre 11 godina

Lopovi ce morati da vrate svih pet laznih titula,kao Juventus.Morace da odsiju onu drugu zvezdicu iznad grba jer ce ponovo imati 19 titula.Pa polako iz druge lige.Pa kradi opet ako smes.Pravda je spora ali dostizna.A organizatori svega ce morati u zatvor!

grobar

pre 11 godina

Zamolio bih navijace Zvezde koji pricaju o nekakvom sklanjanju igraca Slobode,revijalnoj utakmici i olakom prepustanju bodova Partizanu, da tacno napisu i objasne koji su im se to detalji ucinili sumnjivim.Vec nedeljama se prica o namestaljkama pa bi voleo eto tako da svi koji vide nesto sumnjivo u ovim mecevima to i obrazloze i iznesu sta im se to ne svidja, mislim ako cemo tako u prethodih 5 godina nasa najveca filijala je Zvezda.
Znam ja da je dug period od kad vi niste osvojili titulu i da smo vam nabili komplekse, ali dosadili ste vise svima sa tim pricama koje vise ne piju vodu.

militto

pre 11 godina

Vi sto kukate ovde nemate pojma kako se mec namesta. Sigurno im je sloboda dala da ih napune tek tako, ako su namestili, namestice neki prikladan poraz, a ne 5-0 cime bi i sami sebi narusili atmosferu u klubu, jer izgubiti 5-0 nije mala stvar. Sto se otvorene igre tice, Sloboda je koliko se ja secam uvek igrala otvoreno sa Partizanom a i sa Zvezdom. Samo sto ove sezone oni su jedan vrlo los klub, nemaju kvalitet za vrh. A i ne bi me cudilo da ispadnu iz lige i da ih zamene Jednistvo Putevi! Pazite na taj klub, Putevi su iz sezone u sezonu isli na gore po rangu, sve su zivo zatvorili,tako da me ne bi cudilo da sledece sezone zaigraju i u supet ligi

dramaturgija

pre 11 godina

sjajan,sjajan,xaxaxa,koje budalastine...:D eejjjj,JEDAN zuti karton na celoj utakmici,totalno korektno,bez ikakvog naboja i frke i buke.kako ste se izvestili,pa ovo je katastrofa...eto tako,to je moj komentar..da necete mozda da kazem da su braca scepovic vrhunski napadaci?da je lazar markovic messi?maaa to vama prepustam ;)
(duledudule, 23. septembar 2012 21:12)

Ti si decko klasican primer coveka koji bi da se igralo malo grublje, i da je pao neki crveni za Slobodu, pisao ovde komentare tipa.. 'opet crveni protiv Partizana, pa dokle'.. A takvih kao ti je milion, a ja vas iskreno zalim jer vam je zivot uzasno dosadan pa izbacujete negativnu energiju ovde na portalu. Strasno ili smesno? Tragikomicno.

dunavko

pre 11 godina

ovo veceras je jako lepo.partizan ima mladost,ima bazu,i tako i treba.oni znaju da igraju fudbal,mladi su,i neka budu nosioci igre.zato za par godina ,ako se zadrze,bice prava ekipa.partizan je ubedljivo najjaci kod nas.to sto se navijacima zvezde kriva za to to je njihov problem.za njih je i partizan-nefci namestena utakmica.sta reci, nemate sta da trazite ni ove godine,a vi to vecina i znate,samo masta je prelepa,kakva god da je.partizan je iskristalizovao tim,koji ce sada kod nas biti br.1,a za evropu smo jos zeleni.objektivno.inace navijam za teleoptik,jer uvek sam vise volio druge ekipe,rezervne sastave ili drugu ligu kako hocete.

Bob Rock

pre 11 godina

Pitanje za sve ove kojima je lukic u glavu uterao pricu da je zvezda najbolja na svetu, ali eto, zbog zlog partizana koji namesta oni ne mogu do titule...
Zasto igrate prvenstvo ako je namesteno? Istupite lepo iz lige, zalite se UFEA-i i trazite istragu...
Dalje, da li neko od vas ima bilo kakav dokaz, a da to nije "rekao lukic" ili "vidi se da se igraci sklanjaju da partizan da gol"?

Obrni, okreni, OCAJ...

pre 11 godina

sjajni paritzan pregazio bsk....ocajni partizan se mucio sa tromso....sjajni partizan pregazio hajduk....ocajni partizan se muci sa nefci...sjajni oartizan pregazio slobodu...
i sta ovo sve govori?
(milan, 23. septembar 2012 20:42)
Govori to da je taj ocajni Partizan ponovo ubedljivo najjaci u nasoj ligi... Ocajni kad izgube, sjajni kad pobede... U cemu je problem? To je isto kao kad kazes:" Ocajna Zvezda primila od Naftana tri komada sa igracem vise, ocajna Zvezda pobedila sjajni Rasnicki sa tri igraca vise, ocajna Zvezda dobila u 95-om ekipu koja je bila bolja od nje, ocajna Zvezda izvukla bod sa igracem vise od dvadesetog minuta, kasnije taj igrac pojacao tu ocajnu Zvezdu, Zvezda u Pazaru bez publike na misice, Zvezda u kuli bez publike na misice.... I naravno sjajna i uplakana Zvezda izduvala protiv Bordoa...". Eto, sta ti ovo govori...? Nista, jel da? Bas su sumnjive ove pobede Partizana kad se pogledaju vasi rezultati...

KODAR78

pre 11 godina

Svake godine u ovo doba ista prica kod nasih komsija titule su vec osvojene u skoro svim sportovima.Mediji prepuni nadmenih izjava i silnih obecanja.Ali nezgodan je sistem takmicenja gde propozicije nalazu da svi ligasi igraju jedni protiv drugih pa tako komsijama polako dolazi na red da se u svim tim sportovima sastaju sa Partizanom,tako da izjave postaju sve realnije pa se sve cesce pominje iduca sezona,i sa titula se prelazi u brojanje navijaca.Dominacija se samo nastavlja.

Partizanovac

pre 11 godina

Da li ima neki Zvezdas koji hoce realno da razmislja i ko se razume u fudbal a ne samo u rivalstvo dva kluba? Ja sam bio na utakmici veceras i mogu reci da smo se u prvih 7-8 minuta jako mucili. Sloboda nas je pritiskala mi smo imali problema da iznesemo i zadrzimo loptu... I tada su mogli da daju gol, a da su ga dali garantujem da bi bilo drugacije... Ali mi onda dolazimo do neke igre i dajemo gol, po standardima u ranoj fazi meca. Da li vi znate sta znaci dati gol u ranoj fazi meca? To znaci da suprotna ekipa mora da pocne jos vise da napada i da mora da se otvori. A posto mi realno imamo kvalitetnije igrace od slobode (individualno) relativno lako mozemo da damo golove... Oni su malo pojacali pritisak ali se nasa igra dodatno poboljsala (Lazar Markovic je odigrao najbolju utakmicu u poslednjih godinu dana mozda) i suzbili smo ih, a posto su oni nesto pokusavali tu smo ih dotukli. I to je to, moglo je biti i drugacije ali se dobro otvorila utakmica...
Meni samo jedno nije jasno... Vi Zvezdasi pricate kako vas ima toliko vise ( ne mislim na stadionu nego inace) a ovamo ispadose svi nase filijale? To vam nije sumnjivo? Sto nekada ne pogledate celu takmicu (kao sto to radite u Evropi kada navijate za protivnike) i objektivno komentarisete kvalitet ekipe u nasem prvenstvu? Jer po vama ispade da su Barseloni svi klubovi u Evropi filijale...

Goran

pre 11 godina

Ponovo utakmica bez kartona.Prava prijateljska!Ako se ne stane na put ovom divljastvu u organizaciji FK Partizan narod ce izaci na ulice i bice svasta!IZBACITE LOPOVE IZ LIGE!KRIMINALCIMA JE MESTO U ZATVORU A NE U LOZI!!!

djuka

pre 11 godina

Jel nam i Uzice filijala?
Vidljivo je da smo dominantni i da samo namestanje moze da utice da ove godine komsinica bude prvak.
(Srdjan, 23. septembar 2012 19:54)
Zvezda je dobila sa Robijem, jos jacu Slobodu 5:1, pa je tuzni Partizan osvojio titulu, je to bilo namestanje? Molim te reci mi? Vi nam pricate o namestanju, smesni ste...
(Trance...., 23. septembar 2012 20:23)
A Partizan ih je te sezone dobio 5:2. Pola timova je popilo petardu. Sigurno je namestanje, a?

do groba...

pre 11 godina

zivim u Grckoj, pa evo malo podataka:
u posledjnih 5 godina zvanicno (a verovatno i vise od 10, nezvanicno) Olimpijakos ima makar 3 filijale u prvoj ligi, nekih godina i po 6, koji naravno lagano gube od njih, dobijaju i igrace na pozajmicu, ali zato daju 120% mogucnosti protiv direktnih konkurenata, dok je Panatanaikos imao po 1-2 i to ne svake godine...
ne treba tu nikakva pomoc Saveza, zajednice prvoligasa, sve ide svojim prirodnim tokom...
to sto je na Balkanu normalno, u ostalom svetu je zabranjeno... ali tu gde se moze, ko prvi devojci...

dzozey

pre 11 godina

A Sloboda od prvog minuta "otvoreno" na "sampiona",Grobari ne mora svako da vam bude filijala,da bi vam dali bodove,zavisi od trenutnih interesa...samo znam da protiv Zvezde gotovo svi igraju daleko cvrsce i motivisanije,to svako ko malo prati nas fudbal, moze da vidi.
(Dejo, 23. septembar 2012 20:24)
A ako zanemarimo proslu sezonu kada nas je vodio "strucnjak" Avram Grant, sta se desavalo u prethodnim godinama u derbijima? Uvek sam se pitao zasto nas i Zvezda pusta, mozda ti mozes da mi odgovoris. Dosta kukanja! Vi koji ne znate sta je Evropa, nesto se bunite nama koji redovno igramo u Evropi.

duledudule

pre 11 godina

sjajan,sjajan,xaxaxa,koje budalastine...:D eejjjj,JEDAN zuti karton na celoj utakmici,totalno korektno,bez ikakvog naboja i frke i buke.kako ste se izvestili,pa ovo je katastrofa...eto tako,to je moj komentar..da necete mozda da kazem da su braca scepovic vrhunski napadaci?da je lazar markovic messi?maaa to vama prepustam ;)

rade_pav@yahoo.com

pre 11 godina

sjajni paritzan pregazio bsk....ocajni partizan se mucio sa tromso....sjajni partizan pregazio hajduk....ocajni partizan se muci sa nefci...sjajni oartizan pregazio slobodu...
i sta ovo sve govori?
(milan, 23. septembar 2012 20:42)

da ides da spavas, kad se probudis bice ti bolje

Bravo CRNO BELI

pre 11 godina

Osvaja Partizan titulu 100%!
Nekako bre Vermez uzima titulu i kad Partizan igra Evropu – bez problema, to je i onomad kad smo igrali 1/8 finala Lige Uefa bez poraza osvojio prvenstvo.
Da se razumemo,imamo najkvalitetniju ekipu, i da, imamo i najkvalitetniju drugu postavu u zemlji, ali ipak puno je mladih i novih igraca,treba to sve uklopiti.
Mislim da cemo i u Evropi sve bolje igrati.

Odbrana nam je uigrana, Ivanov i Ostojic bas dobar tandem, Nefci je pokusavao na kontre protiv nas(a to je uvek nezgodno)medjutim skroz smo ih neutralisali.
Ostojic je bas talentovan stoper, ima veliki odraz, neku mirnocu u resavanju problema,brzinu.
Miljkovic se dosta trudi.
S.Scepovic promasio zicer, ali zato dao 2 gola..sad vec daje golove u seriji,i protiv Ofk je dao 2 gola..bolji igrac nego sto sam mislio, lepo asistira, ucestvuje u igri,cesto u sansi za gol..dobro predvidja gde ce lopta pasti u 16 metara...a ipak i on ima samo 22 godine.
Nego, milina je gledati Ninkovica, Jojica, i Lazara zajedno kako brzo i lepo igraju...jedino me Medo razocarava, lepo rekose ovi sa b92 da je i protiv Nefcija bio najslabija karika kada je Azerima otvorio 4 kontre, danas isto, ima on i dobrih poteza ali mora mnogo vise.
Nervira sto vrlo cesto vrati loptu stoperima ili je jednostavno ne iznosi napred nego samo trci oko centra, i doda prvom do sebe.
Covece Zuka je vrlo cesto znao da iznosi loptu sve do 16.
Lola bi sa ovim klincima bio bolje resenje od Mede.
Ono sto je bitno, odlicna tekma Partizana danas

vlajzi

pre 11 godina

Prezire vas cela Srbija!Svi znaju da to sto vi igrate nije fudbal nego namestaljka i lopovluk!Za koga se forsira Partizan, za 1000 ljudi na tribinama?Sramota je da nema kazne za namestanje i kupovinu utakmica!
(Veljko, 23. septembar 2012 20:57)

Izvini sto ti krivo jer je Partizan najbolji i najorganizovaniji klub u Srbiji. Izvini sto su ti oci pune suza. Izvini za 5 godina tuge. Izvini za 11 godina jos vece tuge. Izvini sto ne znas sta je Evropa. Izvini sto ti je Coki ugasio kosarkasku sekciju. Izvini sto ti je sve bordo pred ocima...
Jel u redu sad, ili jos da ti se izvinjavam???

Gari

pre 11 godina

E ovako gospodo. Sezone 2008/09., Partizan je "oduvao" Crvenu Zvezdu za cirka 20 bodova, bili ste treceplasirani, tim ocajan i skroman, kriza vam se nazirala.
Vec naredne dve sezone vi ste zavrsavali prvenstvo sa samo 7 i 6 bodova manje od Partizana. Ako izuzmemo iz tih bodova derbije, dodjemo na isto ili skoro isto, na dva- tri boda recimo.
E sad, ako je Partizan kao kasniji ucesnik LS, stabilan klub, jaci od vaseg za dve klase i organizovaniji u svakom pogledu, osvojio 78 bodova jer je namestao (po vama), kako ste onda vi uspeli da posle katastrofalne godine, krize i dugova od skoro 40 miliona, poceli ste nazalost da se raspadate i tonete, osvojite na kraju 71 (bez derbija maltene kao i mi, isto)?! I sad vi kao "ruglo i cirkus" od kluba osvojite svoje bodove zasluzeno, a mi daleko jaci i bolji u svim segmentima 78 i ispade da namestamo? Sta li ste tek vi onda radili?
Elem, dva kluba, gotovo kao nebo i zemlja po kvalitetu i stanju generalno osvoje maltene isto bodova. Svako ko je iole pametan vidi ko je namestao, jasno kao dan.

Bob Rock

pre 11 godina

sjajni paritzan pregazio bsk....ocajni partizan se mucio sa tromso....sjajni partizan pregazio hajduk....ocajni partizan se muci sa nefci...sjajni oartizan pregazio slobodu...
i sta ovo sve govori?
(milan, 23. septembar 2012 20:42)

Ocajna zvezda se muci sa BSK, lukic: partizan namesta prvenstvo, ocajna zvezda se muci sa hajdukom, lukic: partizan namesta prvenstvo, ocajna zvezda se muci sa slobodom, lukic: partizan namesta prvenstvo...

ovo govori mnogo vise...

Naucite jos neki tekst iz lukiceve "citanke"

pre 11 godina

Pravim protivnicima mreže miruju ali zato punite filijale.
(Peđa, 23. septembar 2012 20:37)

Vasa blebetanja vise niko ne shvata ozbiljno, posto je po vama svaka ekipa osim vase severine nasa filijala... da sve bude smesnije, vas smo najvise tukli od svih (a tek cemo komsinici dragoj da zadizemo suknjicu)!
Sve iste forice... te "odmarali igrace", te "sklanjaju vam se svi", te "skandalozno sudjenje" ako sudija dosudi neki aut za Partizan itd. itd. dok vasim protivnicima pljuste crveni po nosu, pa se utakmica igra dok ne date gol (do dnevnika, kako se to kaze) i sve tako u sudijskom ritmu kako se vama svidja od starta sezone licemeri... a kad se neko zvanicno pozali na sudjenje protiv vas (kao npr. Rad, Radnicki Nis, Radnicki Kg, sto je 3 od vasih 5 utakmica) - odmah sutra pune novine kako je neko "odmarao igrace" protiv Partizana! Klasicno ciganisanje i zato ne mozete ni da izadjete iz te prasincine u kojoj tavorite godinama :p

Veljko

pre 11 godina

Prezire vas cela Srbija!Svi znaju da to sto vi igrate nije fudbal nego namestaljka i lopovluk!Za koga se forsira Partizan, za 1000 ljudi na tribinama?Sramota je da nema kazne za namestanje i kupovinu utakmica!

dr. Kadu

pre 11 godina

Interesantan je podatak da ekipa koja fudbalskim gigantima sa Kipra i iz Azerbejdzana u tri utakmice ne moze posteno da sutne na gol ovde u tri utakmice protiv BSK-a, Hajduka i Slobode postigne 17 golova. Neverovatno :-)

Dejo

pre 11 godina

A Sloboda od prvog minuta "otvoreno" na "sampiona",Grobari ne mora svako da vam bude filijala,da bi vam dali bodove,zavisi od trenutnih interesa...samo znam da protiv Zvezde gotovo svi igraju daleko cvrsce i motivisanije,to svako ko malo prati nas fudbal, moze da vidi.

Razmislite

pre 11 godina

Hajduk,Nefci,Sloboda,Proleter,Vojvodina,Rubin i Javor.Sedam utakmica u 21 dan. Kad tad umor ce ih stici, a tad i kiks u LIGI. Ja misli da ce prvi kiks u ligi slediti vec protiv Vojvodine ,a drugi protiv Javora.Dok Zvezda igra sa Smederevom(kod kuce),Javor ((u gostima)nadoknada )i Spartak (u gostima).
Protivnici im uopste nisu teski.Tako da ce zvezda pobeci.

DS 1989

pre 11 godina

Zvezdaši, hvala Vam što nas pratite i u ovo lepo nedeljno popodne, hvala Vam što ste svakog četvrtka i nedelje uz male ekrane i što tako verno pratite našeg Partizana!
(imamo kornflekse, 23. septembar 2012 18:27)
Ti mora da si vodja grupe Grobari Internet?

Marko

pre 11 godina

Ima nas koliko nas ima,ne znam samo kakve to veze ima sa tim koliko ja i drugi volimo Partizan.Vas ima vise i to je ok,meni nista ne znaci,niti zbog toga manje volim Partizan,niti se manje nerviram kad gubi i radujem kad pobedjuje.Bilo nas 10, 110 ili 100010 volecu mog Partizana do kraja zivota!

i teško je i nije

pre 11 godina

Naravno, jeste, težak je protivnik, kao i svi. Niko se neće skinuti kad krene tekma da ga tovariš (bez obzira što pojedini ili svi gani misle o filijalama, što je extra bolesno). Zato u napad i napunite ovo, da nam se nedelja lijepo završi.
(i teško je i nije, 22. septembar 2012 19:07)
# Link komentara
Preporučujem (+25)
Ne preporučujem (-42)

Moj jučašnji komentar na Vermezovu izjavu. Eto, vidimo da nije teško, kad se lijepo otvori:-) Svaka čast za našu djecu i njihovo ubacivanje. Nedelja se lijepo završava:-)

kradete grobari

pre 11 godina

kakva mocna ekipa! vermeze trese se evropa. jel njima predsednik inaj sto pljuje Zvezdu kad sloboda ne moze da dobije donji srem? Jeste definitivno!

ĆOSA

pre 11 godina

Titula,titula,smeši nam se titula.I dalje smo bez premca u Srbiji,a tu je i Evropa.Drago mi je da Zvezdaši prate Partizan,kad su njihovi očajni!PARTIZAN ŠAMPION

NOVA PAZOVA

pre 11 godina

VRLO VAZNO ... ne znam samo zasto neko uopste pravi neke parametre u ovoj ligi i protiv nekih Š ekipa ... Jel mislis da si neki frajer . . pa izadji majko u Evropu na crtu protiv iole boljih ekipa i pokazi se .. KAD SI FRAJER jel !!! .. a, videli smo KOLIKO SE MOZE ... zato misevi u KUČICU !!!!! .. a, tek sad onaj muceni trener kad pocne da se pali na konferenciji i posle c c c majko mila ...

Grobar

pre 11 godina

Rezultat nije bitan. Da je Scepovic iskoristio bar vecinu svojih sansi,rezultat bi bio jos veci.
Gledao sam prvo poluvreme ,jer za drugo nisam imao vremena i mogu da konstatujem da je to bilo najbolje Partizanovo poluvreme u poslednje 2 godine. Onako lepo nisu igrali od kako je Moreira otisao.
Ako ovako lepo budu igrali , samo bez Scepovica u napadu ... mozda od nas i bude nesto ove sezone.
P.S. Kako vas ne mrzi da stalno pricate o namestanju Partizana ?
Pametnima ce da bude dovoljno ovo ...
Lukic smenjuje Pizona ,na pola sezone,iako Zvezda vodi 5 poena prednosti.
Tada na scenu stupa Stanojevic na "kormilu" Partizana , a Zvezda tone sve dublje u propast. Pizon postaje selektor raspale reprezentacije ...
I onda je to Tole namestio , a Lukic je samo klimao glavom i dozvoljavao sve to ? eto, to je od prilike cela teorija o namestanju. ;)
dakle,svoju propast trazite u svom dvoristu. piglu ganci ...

djuka

pre 11 godina

Sloboda nije ni 20% ekipe iz prosle godine.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (retro, 23. septembar 2012 18:24)
Sloboda kod kuce i Sloboda u gostima - 2 potpuno razlicite ekipe...

Razmislite

pre 11 godina

Hajduk,Nefci,Sloboda,Proleter,Vojvodina,Rubin i Javor.Sedam utakmica u 21 dan. Kad tad umor ce ih stici a tad i kiks u LIGI. Ja misli da ce prvi kiks u ligi slediti vec protiv Vojvodine ,a drugi protiv Javora.Dok Zvezda igra sa Smederevom(kod kuce),Javor ((u gostima)nadoknada )i Spartak (u gostima).
Protivnici im uopste nisu teski.Tako da ce zvezda pobeci.

Živeo Partizan i majka Srbija!

pre 11 godina

Ovo je danas bila sramota! Kad treba da se pišu komentari i da se kritikuje prvi ste a danas na utakmici nema 2000 ljudi! Mogli bi ponekad da dođete na stadion i pomognete ekipi a ne samo da kritikujete. Nije ni čudo što nas zovu internet navijačima. Inače, sve čestitke Vermezu i momcima na sjajnoj utakmici

oko

pre 11 godina

užičani su konačno shvatili pouke iz prošle sezone kada je voša dobila zvezdu u čudnim okolnostima a sloboda ispala za put u evropu

milan

pre 11 godina

sjajni paritzan pregazio bsk....ocajni partizan se mucio sa tromso....sjajni partizan pregazio hajduk....ocajni partizan se muci sa nefci...sjajni oartizan pregazio slobodu...
i sta ovo sve govori?

vasko da gama

pre 11 godina

Joj sto volim kad razbijamo u prvenstvu, jedino mi nije jasno sto nas vec jednom ne krene u Evropi....Hajmo svi da glasamo da Tole bude predsednik UEFA!!!

crna gora

pre 11 godina

Problem je sto nemamo kvalitetnih napadaca.Ovaj Scepovic pojma nema,Zabija isto,Mitrovic je mlad njegovo i Markovicevo vrijeme tek dolazi(bez obzira na trenutno stanje jos uvijek je mlad samo je rano bacen u vatru).Mogli smo da pobijedimo Nefci da smo igrali kao danas sa dva napadaca,a ne Vermezovic koji ocekuje da se da gol sa jednim iako ekipa Nefcija igra zatvoreno kao i Ael kome nije trebalo vise od remija.Po meni on nije imao hrabrosti da igra sa dva napadaca jer se plasio da primi gol.I onda se pravda kako igrace nije htjelo kako ovo kako ono.E pa ne moze tako.u Kazanju treba igrati sa jednim napadacem jer je tamo bod veliki kao kuca,a ne na svom stadionu i zato ne mozemo da pobijedimo Nefci iz Azerbejdzana bez ikakve uvrede za njih ali sramota je to za sampiona Srbije

Grobar

pre 11 godina

Opet stara prica. Partizan pregazio Slobodu, bla bla bla... I onda DODJE neki tamo Neftci i Partizan ne moze da prismrdi golu!!! E to je nasa stvarnost!

rango

pre 11 godina

Prosto da covek ne poveruje da je ovo isti tim koji je igrao mrsavih 0:0 kod kuce sa azerima pre samo par dana... BRAVO CRNO BELI!
(realno, 23. septembar 2012 20:07)
pa pazi nije isti tim ...tu su bili najbolji ninkovic i jojic..moj savet treneru..izbaci tomica i kamaru a stavi onog BRASANCA KAO STARTERA I ONDA DA NAS BOG VIDI..pazi sale je spor ali ima bolju loptu od tomica..znachi samo mladi;ninkovic,markovica oba, jojic i brasanac obavezno u startnu postavu...
znachi;STOJKOVIC,VOLKOV,MILJKOVIC BRASANAC,IVANOV,S.MARKOVIC,L.MARKOVIC,JOJIC,EDUARDO,NINKOVIC I MITROVIC(DA SMRSA)

Napred Zvezdooo!!!

pre 11 godina

@ Ima nas i da napunimo i 10 stadiona jna, ali od nas petorice koji se kunemo u Partizan samo ja idem (ne na sve ali idem). Onda ima navijaca Partizana koje samo zanima kosarka, a ipak je fudbal nas osnovni sport, koliko god da je losiji od kosarke. Ima tu dosta faktora koji uticu na posetu, ali sigurno nije uzrok to sto nas nema, ima nas. Pa na pocetku prolecnog dela sezone nas je doslo blizu 20000, ne mogu da se setim sa kim smo igrali, bilo je 0 0. Nemoguce da ti ljudi vise ne navijaju za partizan, navijaju i dalje, naravno.
(pfc, 23. septembar 2012 20:24)
Posle onakve pobede i igre ti si našo da se nešto pravdaš. Svašta!

pfc

pre 11 godina

Ima nas i da napunimo i 10 stadiona jna, ali od nas petorice koji se kunemo u Partizan samo ja idem (ne na sve ali idem). Onda ima navijaca Partizana koje samo zanima kosarka, a ipak je fudbal nas osnovni sport, koliko god da je losiji od kosarke. Ima tu dosta faktora koji uticu na posetu, ali sigurno nije uzrok to sto nas nema, ima nas. Pa na pocetku prolecnog dela sezone nas je doslo blizu 20000, ne mogu da se setim sa kim smo igrali, bilo je 0 0. Nemoguce da ti ljudi vise ne navijaju za partizan, navijaju i dalje, naravno.

Trance....

pre 11 godina

Jel nam i Uzice filijala?
Vidljivo je da smo dominantni i da samo namestanje moze da utice da ove godine komsinica bude prvak.
(Srdjan, 23. septembar 2012 19:54)
Zvezda je dobila sa Robijem, jos jacu Slobodu 5:1, pa je tuzni Partizan osvojio titulu, je to bilo namestanje? Molim te reci mi? Vi nam pricate o namestanju, smesni ste...

vlajzi

pre 11 godina

Partizan = INSTITUCIJA!!!
Nije ni cudo sto komsika vise visi na nasim vestima nego na svojim. Kod nas i ima sta da se vidi. A najjace je kad posle ovoliko komentara komsike, ona nekom prica o poseti i 'internet navijacima'... HAHAHAHAHAH HAOS KOMENDIJE!!!

Nikola

pre 11 godina

Zvezdaši, hvala Vam što nas pratite i u ovo lepo nedeljno popodne, hvala Vam što ste svakog četvrtka i nedelje uz male ekrane i što tako verno pratite našeg Partizana!
(imamo kornflekse, 23. septembar 2012 18:27)

Decko koji imas kornflekse, navijaci Vecitih ce se uvek medjusobno gledati , tako je sasvim normalno da na Zvezdinoj vesti bude 90% komentara navijaca Partizana, to je sasvim normalno ali je komicno da ti kao foteljas prozivas navijace Zvezde, a sareni ti se stadion. Dovidjenja...

Goxy

pre 11 godina

Zvezdaši, hvala Vam što nas pratite i u ovo lepo nedeljno popodne, hvala Vam što ste svakog četvrtka i nedelje uz male ekrane i što tako verno pratite našeg Partizana! (imamo kornflekse, 23. septembar 2012 18:27)

U ovo vreme se i gleda fudbal na TV, nego sto ti kao veliki grobar nisi na stadionu?

grobar

pre 11 godina

eto ti ga sad i sloboda ce da ispadne nasa filijala znaci koga god partizan pobedi to je njegova filijala znaci uskoro ce i zvezda da postane partizanova filijala strasno cela prva liga nasa filijala ...

Kaznena ekspedicija

pre 11 godina

Za Evropu mozda i nismo kakvi treba da budemo ali smo u nasoj ligi Bog i batina...i da izgubimo derbi osvajamo titulu a vi se zalite Toletu i Platiniju...mozete kao vojvodjani da napravite pehar i proslavite...

Samo je brzina problem...

pre 11 godina

Osecam kvota u kladionici na 7+ 1.05
(NETREBA NAM PLACENA TITULA, 23. septembar 2012 18:25) Ajde, prvo da promenis nick, pise se NE TREBA... Bitno je da znas kvote u kladionici, a to sto si nepismen nema veze... A sto se tice titule, ne znam kakva vam treba ili NE TREBA, ali ocigledno je da necete dobiti nikakvu... Utakmice... bas kao sto sam i mislio, kad nema Tomica (koji po meni samo koci ekipu), moze da lici na fudbal...

Zekane?

pre 11 godina

Uporedite igru sampiona i onih sto su juce igrali u Kuli! Uzimamu sestu titulu! (Zarko Zekovic Zecevic, 23. septembar 2012 18:47)
Zeko jes to ti? Sto pratis Zvezdu?

NBGD

pre 11 godina

vidim lupate mi minuse,a zar i vama nije sumnjivo da partizan utakmicu pre Tromza da 5 golova a onda nista. Da utakmicu pre Nefcija da opet 5 kom Hajduku, a onda ne napravi sansu. i sada protiv Slobode su opet odjednom usli opet u formu??? Ne pricam samo za partizan,tu je i Zvezda. Samo treba biti realan i iskren,da kada bi c.z.i part. odigrali sve utakmice u prvenstvu regularno dal bi bili na ovim pozicijama??? Vosa ima najbolji tim po meni,ali i tamo je neka velika mucka kad oni smenjuju trenera koji je bio prvi i posle toga odigraju dve neresene utakmice. MA SRAMOTA,A VI SE I DALJE PREPIRETE KO JE BOLJI.

Shone

pre 11 godina

@Realnost...kada je Zvezda imala 2-3000 navijaca na utakmicama,vi ste imali 1500-2000,i kod vas je bio besplatan ulaz i razne akcije,pa vas je bilo duplo manje nego nas,i pored vasih rezultata,mada ti to znas sve i sam.

Partizanovac

pre 11 godina

Ovo je skandal,ovo nije fudbal!Fudbaleri Slobode se sklanjaju,ne igraju fudbal!
(Zoran, 23. septembar 2012 18:50)

Aha, a najvise se sklanja onaj sto je skoro polomio malog Lazara, i to prosao bez zutog cak!? Sloboda nikad ne namesta ,bar tako kazu ljudi i evo ja im verujem.

vulkan

pre 11 godina

Svaki tim sa jakom "sredinom terena" daje dobre igre i rezultate.Ilic- Jojic-Ninkovic, je dobitna kombinacija. N. Ninkovic je klasican primer " poslovodje" i mozda jedini trenutno u Srbiji. Zato mora da igra.

kradete grobari

pre 11 godina

kako vama malo treba....hahaga. Najjaci je ovaj sto kaze da je Zvezda d o pre dve sezone imala 2-3 hiljade po utakmici, to je tolika glupost da reci nemam, pa trening pred bazel pre 6 godina je imao 10000. pa vi cete za godinu dana da pricate da ste razbili shamrock, a azere sze vec zaboravili, posle dva gola. inace imali ste vi besplatne ulaznice i bilo vas je 800

ff užičko terazije

pre 11 godina

mi užičani smo jednom nagrabusili i nismo otišli u evropu zato što smo uzeli bodove partizanu stoga je ovo sve bila rutina

NBGD

pre 11 godina

sramota da u nasem prvenstvu partizan daje tako lako golove,a u evropi ne moze da se sastavi protiv Nefcija,Tromsa i slicnim klubovima. Strasno koje su mucke u nasem prvenstvu.

realnost

pre 11 godina

Navijaci Partizana nisu veverice da veruju u bajke uprave.
Stadion Partizana je bio krcat prethodnih godina u vaznim mecevima sa evropskim ekipama, arena je bila krcata u Evroligi, sa veoma skupim ulaznicama!
Da nije bilo toliko lopovluka prethodnih godina, Partizan bi bio stabilan ucesnik lige sampiona, sa novim stadionom, kao na primer rumunski Kluz:

http://cluj-am.ro/wp-content/uploads/2011/08/DSC9184.jpg
http://cluj-am.ro/wp-content/uploads/2011/08/DSC9042.jpg

^^ stadion od 35 miliona evra!

Zvezda je imala do pre 3 godine po 2-3 hiljade gledalaca, pre mobilizacije besplatnim ulazom i godisnjim kartama od 10 evra.

Posto ni u cemu drugom nisu pobednici, morali su barem nekako da budu 'bolji' od Partizana, pa su se odlucili za ono sto je najlakse, hleba i igara i besplatnog ulaza.
Do pre mesec dana poverovali su u price o novom stadionu od 650 miliona evra, a sada je realnost da je isplaceno pola jedne zaostale plate od 7, ljudima sa platom od 20 hiljada din.

Ako uprava bude pocela bolje da radi, vratice se i poverenje navijaca Partizana, manite te price o ljubavi, gde je bila onda ta ljubav pre te 'mobilizacije'?

Analitičar

pre 11 godina

Vermez izgleda provalio da Lazaru ne leži da igra zadnjeg veznog, konačno stavio dečka u špic, ovaj odmah gol. Da isturimo Lazevskog I Miljka i nije ovo loš tim.

imamo kornflekse

pre 11 godina

Zvezdaši, hvala Vam što nas pratite i u ovo lepo nedeljno popodne, hvala Vam što ste svakog četvrtka i nedelje uz male ekrane i što tako verno pratite našeg Partizana!

neki dr. mr.

pre 11 godina

na poluvremenu pisem comm. kao navijac Zvezde, smatram da je Partizan odigrao odlicno poluvreme, a za sve to je zasluzna otvorena igra Slobode, a kao sto godinama unazad pricam, nisu igraci Zvezde i Partizana toliko losi koliko ostali klubovi protiv njih igraju anti-fudbal, tako da "blizanci" imaju 5 do 6 normalnih, fudbalskih utakmica po sezoni. a onda se pitamo zasto tako lose igramo u Evropi. smatram da su i momci iz Zvezde i Partizana zeljni normalnih utakmica jer smatram da nisu poceli da igraju fudbal u kom 11 igraca stane ispred svog gola i pocne da se izlezava, krade vreme u 5. minutu utakmice... pozz svima

Zeca

pre 11 godina

Ja ne znam sto svi kao po komandi kritikujete MIljkovica decko igra solidno za nase uslove vracase i u odbranu i napad, ali ne vredi jedan dva coveka rekli da je los pa onda svi po komandi ponavljaju to.

ŠAMPIONI

pre 11 godina

E, ovako igra ŠAMPION! A, neki kad daju gol u ranoj fazi utakmice, efektivno se igra do kraja jos 15-20 minuta, ostalo je valjanje i izlezavanje po terenu...

Zokipfc

pre 11 godina

Ljudi moji, uprkos svemu (uprava, trener) mi imamo sasvim solidan tim. Problem je u tome sto se ovi igraci BOJE dati gol u Evropi. To je neka mentalna barikada, nadam se da ih je Nick Vujicic malo ohrabrio..

imamo kornflekse

pre 11 godina

Zvezdaši, hvala Vam što nas pratite i u ovo lepo nedeljno popodne, hvala Vam što ste svakog četvrtka i nedelje uz male ekrane i što tako verno pratite našeg Partizana!

realnost

pre 11 godina

Navijaci Partizana nisu veverice da veruju u bajke uprave.
Stadion Partizana je bio krcat prethodnih godina u vaznim mecevima sa evropskim ekipama, arena je bila krcata u Evroligi, sa veoma skupim ulaznicama!
Da nije bilo toliko lopovluka prethodnih godina, Partizan bi bio stabilan ucesnik lige sampiona, sa novim stadionom, kao na primer rumunski Kluz:

http://cluj-am.ro/wp-content/uploads/2011/08/DSC9184.jpg
http://cluj-am.ro/wp-content/uploads/2011/08/DSC9042.jpg

^^ stadion od 35 miliona evra!

Zvezda je imala do pre 3 godine po 2-3 hiljade gledalaca, pre mobilizacije besplatnim ulazom i godisnjim kartama od 10 evra.

Posto ni u cemu drugom nisu pobednici, morali su barem nekako da budu 'bolji' od Partizana, pa su se odlucili za ono sto je najlakse, hleba i igara i besplatnog ulaza.
Do pre mesec dana poverovali su u price o novom stadionu od 650 miliona evra, a sada je realnost da je isplaceno pola jedne zaostale plate od 7, ljudima sa platom od 20 hiljada din.

Ako uprava bude pocela bolje da radi, vratice se i poverenje navijaca Partizana, manite te price o ljubavi, gde je bila onda ta ljubav pre te 'mobilizacije'?

Marko

pre 11 godina

Ima nas koliko nas ima,ne znam samo kakve to veze ima sa tim koliko ja i drugi volimo Partizan.Vas ima vise i to je ok,meni nista ne znaci,niti zbog toga manje volim Partizan,niti se manje nerviram kad gubi i radujem kad pobedjuje.Bilo nas 10, 110 ili 100010 volecu mog Partizana do kraja zivota!

neki dr. mr.

pre 11 godina

na poluvremenu pisem comm. kao navijac Zvezde, smatram da je Partizan odigrao odlicno poluvreme, a za sve to je zasluzna otvorena igra Slobode, a kao sto godinama unazad pricam, nisu igraci Zvezde i Partizana toliko losi koliko ostali klubovi protiv njih igraju anti-fudbal, tako da "blizanci" imaju 5 do 6 normalnih, fudbalskih utakmica po sezoni. a onda se pitamo zasto tako lose igramo u Evropi. smatram da su i momci iz Zvezde i Partizana zeljni normalnih utakmica jer smatram da nisu poceli da igraju fudbal u kom 11 igraca stane ispred svog gola i pocne da se izlezava, krade vreme u 5. minutu utakmice... pozz svima

Analitičar

pre 11 godina

Vermez izgleda provalio da Lazaru ne leži da igra zadnjeg veznog, konačno stavio dečka u špic, ovaj odmah gol. Da isturimo Lazevskog I Miljka i nije ovo loš tim.

Gari

pre 11 godina

E ovako gospodo. Sezone 2008/09., Partizan je "oduvao" Crvenu Zvezdu za cirka 20 bodova, bili ste treceplasirani, tim ocajan i skroman, kriza vam se nazirala.
Vec naredne dve sezone vi ste zavrsavali prvenstvo sa samo 7 i 6 bodova manje od Partizana. Ako izuzmemo iz tih bodova derbije, dodjemo na isto ili skoro isto, na dva- tri boda recimo.
E sad, ako je Partizan kao kasniji ucesnik LS, stabilan klub, jaci od vaseg za dve klase i organizovaniji u svakom pogledu, osvojio 78 bodova jer je namestao (po vama), kako ste onda vi uspeli da posle katastrofalne godine, krize i dugova od skoro 40 miliona, poceli ste nazalost da se raspadate i tonete, osvojite na kraju 71 (bez derbija maltene kao i mi, isto)?! I sad vi kao "ruglo i cirkus" od kluba osvojite svoje bodove zasluzeno, a mi daleko jaci i bolji u svim segmentima 78 i ispade da namestamo? Sta li ste tek vi onda radili?
Elem, dva kluba, gotovo kao nebo i zemlja po kvalitetu i stanju generalno osvoje maltene isto bodova. Svako ko je iole pametan vidi ko je namestao, jasno kao dan.

Obrni, okreni, OCAJ...

pre 11 godina

sjajni paritzan pregazio bsk....ocajni partizan se mucio sa tromso....sjajni partizan pregazio hajduk....ocajni partizan se muci sa nefci...sjajni oartizan pregazio slobodu...
i sta ovo sve govori?
(milan, 23. septembar 2012 20:42)
Govori to da je taj ocajni Partizan ponovo ubedljivo najjaci u nasoj ligi... Ocajni kad izgube, sjajni kad pobede... U cemu je problem? To je isto kao kad kazes:" Ocajna Zvezda primila od Naftana tri komada sa igracem vise, ocajna Zvezda pobedila sjajni Rasnicki sa tri igraca vise, ocajna Zvezda dobila u 95-om ekipu koja je bila bolja od nje, ocajna Zvezda izvukla bod sa igracem vise od dvadesetog minuta, kasnije taj igrac pojacao tu ocajnu Zvezdu, Zvezda u Pazaru bez publike na misice, Zvezda u kuli bez publike na misice.... I naravno sjajna i uplakana Zvezda izduvala protiv Bordoa...". Eto, sta ti ovo govori...? Nista, jel da? Bas su sumnjive ove pobede Partizana kad se pogledaju vasi rezultati...

solunac

pre 11 godina

Prezire vas cela Srbija!Svi znaju da to sto vi igrate nije fudbal nego namestaljka i lopovluk!Za koga se forsira Partizan, za 1000 ljudi na tribinama?Sramota je da nema kazne za namestanje i kupovinu utakmica!
(Veljko, 23. septembar 2012 20:57)
jesi se bas puno iznervirao

vlajzi

pre 11 godina

Prezire vas cela Srbija!Svi znaju da to sto vi igrate nije fudbal nego namestaljka i lopovluk!Za koga se forsira Partizan, za 1000 ljudi na tribinama?Sramota je da nema kazne za namestanje i kupovinu utakmica!
(Veljko, 23. septembar 2012 20:57)

Izvini sto ti krivo jer je Partizan najbolji i najorganizovaniji klub u Srbiji. Izvini sto su ti oci pune suza. Izvini za 5 godina tuge. Izvini za 11 godina jos vece tuge. Izvini sto ne znas sta je Evropa. Izvini sto ti je Coki ugasio kosarkasku sekciju. Izvini sto ti je sve bordo pred ocima...
Jel u redu sad, ili jos da ti se izvinjavam???

vulkan

pre 11 godina

Svaki tim sa jakom "sredinom terena" daje dobre igre i rezultate.Ilic- Jojic-Ninkovic, je dobitna kombinacija. N. Ninkovic je klasican primer " poslovodje" i mozda jedini trenutno u Srbiji. Zato mora da igra.

Kaznena ekspedicija

pre 11 godina

Za Evropu mozda i nismo kakvi treba da budemo ali smo u nasoj ligi Bog i batina...i da izgubimo derbi osvajamo titulu a vi se zalite Toletu i Platiniju...mozete kao vojvodjani da napravite pehar i proslavite...

TIGER

pre 11 godina

Ponovo utakmica bez kartona.Prava prijateljska!Ako se ne stane na put ovom divljastvu u organizaciji FK Partizan narod ce izaci na ulice i bice svasta!IZBACITE LOPOVE IZ LIGE!KRIMINALCIMA JE MESTO U ZATVORU A NE U LOZI!!!
(Goran, 23. septembar 2012 21:31)

Osali klubovi u ligi su ogorceni jer su morali da vam po nalogu drzave ustupe svoje najbolje igrace, kako biste vi uzeli procenat od njihove dalje prodaje... Nije ni cudo sto se nama sklanjaju sa terena...
Dobicete i titulu po nalogu drzave, dobicete i novac po nalogu Vucica, jedino je steta sto oni ne mogu da vam obezbede makar jos jedan mec u Evropi, pa makar to bio i Nefci :)))

Partizanovac

pre 11 godina

Ovo je skandal,ovo nije fudbal!Fudbaleri Slobode se sklanjaju,ne igraju fudbal!
(Zoran, 23. septembar 2012 18:50)

Aha, a najvise se sklanja onaj sto je skoro polomio malog Lazara, i to prosao bez zutog cak!? Sloboda nikad ne namesta ,bar tako kazu ljudi i evo ja im verujem.

Naucite jos neki tekst iz lukiceve "citanke"

pre 11 godina

Pravim protivnicima mreže miruju ali zato punite filijale.
(Peđa, 23. septembar 2012 20:37)

Vasa blebetanja vise niko ne shvata ozbiljno, posto je po vama svaka ekipa osim vase severine nasa filijala... da sve bude smesnije, vas smo najvise tukli od svih (a tek cemo komsinici dragoj da zadizemo suknjicu)!
Sve iste forice... te "odmarali igrace", te "sklanjaju vam se svi", te "skandalozno sudjenje" ako sudija dosudi neki aut za Partizan itd. itd. dok vasim protivnicima pljuste crveni po nosu, pa se utakmica igra dok ne date gol (do dnevnika, kako se to kaze) i sve tako u sudijskom ritmu kako se vama svidja od starta sezone licemeri... a kad se neko zvanicno pozali na sudjenje protiv vas (kao npr. Rad, Radnicki Nis, Radnicki Kg, sto je 3 od vasih 5 utakmica) - odmah sutra pune novine kako je neko "odmarao igrace" protiv Partizana! Klasicno ciganisanje i zato ne mozete ni da izadjete iz te prasincine u kojoj tavorite godinama :p

Bob Rock

pre 11 godina

sjajni paritzan pregazio bsk....ocajni partizan se mucio sa tromso....sjajni partizan pregazio hajduk....ocajni partizan se muci sa nefci...sjajni oartizan pregazio slobodu...
i sta ovo sve govori?
(milan, 23. septembar 2012 20:42)

Ocajna zvezda se muci sa BSK, lukic: partizan namesta prvenstvo, ocajna zvezda se muci sa hajdukom, lukic: partizan namesta prvenstvo, ocajna zvezda se muci sa slobodom, lukic: partizan namesta prvenstvo...

ovo govori mnogo vise...

Partizanovac

pre 11 godina

Da li ima neki Zvezdas koji hoce realno da razmislja i ko se razume u fudbal a ne samo u rivalstvo dva kluba? Ja sam bio na utakmici veceras i mogu reci da smo se u prvih 7-8 minuta jako mucili. Sloboda nas je pritiskala mi smo imali problema da iznesemo i zadrzimo loptu... I tada su mogli da daju gol, a da su ga dali garantujem da bi bilo drugacije... Ali mi onda dolazimo do neke igre i dajemo gol, po standardima u ranoj fazi meca. Da li vi znate sta znaci dati gol u ranoj fazi meca? To znaci da suprotna ekipa mora da pocne jos vise da napada i da mora da se otvori. A posto mi realno imamo kvalitetnije igrace od slobode (individualno) relativno lako mozemo da damo golove... Oni su malo pojacali pritisak ali se nasa igra dodatno poboljsala (Lazar Markovic je odigrao najbolju utakmicu u poslednjih godinu dana mozda) i suzbili smo ih, a posto su oni nesto pokusavali tu smo ih dotukli. I to je to, moglo je biti i drugacije ali se dobro otvorila utakmica...
Meni samo jedno nije jasno... Vi Zvezdasi pricate kako vas ima toliko vise ( ne mislim na stadionu nego inace) a ovamo ispadose svi nase filijale? To vam nije sumnjivo? Sto nekada ne pogledate celu takmicu (kao sto to radite u Evropi kada navijate za protivnike) i objektivno komentarisete kvalitet ekipe u nasem prvenstvu? Jer po vama ispade da su Barseloni svi klubovi u Evropi filijale...

Bob Rock

pre 11 godina

Pitanje za sve ove kojima je lukic u glavu uterao pricu da je zvezda najbolja na svetu, ali eto, zbog zlog partizana koji namesta oni ne mogu do titule...
Zasto igrate prvenstvo ako je namesteno? Istupite lepo iz lige, zalite se UFEA-i i trazite istragu...
Dalje, da li neko od vas ima bilo kakav dokaz, a da to nije "rekao lukic" ili "vidi se da se igraci sklanjaju da partizan da gol"?

grobar

pre 11 godina

eto ti ga sad i sloboda ce da ispadne nasa filijala znaci koga god partizan pobedi to je njegova filijala znaci uskoro ce i zvezda da postane partizanova filijala strasno cela prva liga nasa filijala ...

dramaturgija

pre 11 godina

sjajan,sjajan,xaxaxa,koje budalastine...:D eejjjj,JEDAN zuti karton na celoj utakmici,totalno korektno,bez ikakvog naboja i frke i buke.kako ste se izvestili,pa ovo je katastrofa...eto tako,to je moj komentar..da necete mozda da kazem da su braca scepovic vrhunski napadaci?da je lazar markovic messi?maaa to vama prepustam ;)
(duledudule, 23. septembar 2012 21:12)

Ti si decko klasican primer coveka koji bi da se igralo malo grublje, i da je pao neki crveni za Slobodu, pisao ovde komentare tipa.. 'opet crveni protiv Partizana, pa dokle'.. A takvih kao ti je milion, a ja vas iskreno zalim jer vam je zivot uzasno dosadan pa izbacujete negativnu energiju ovde na portalu. Strasno ili smesno? Tragikomicno.

KODAR78

pre 11 godina

Svake godine u ovo doba ista prica kod nasih komsija titule su vec osvojene u skoro svim sportovima.Mediji prepuni nadmenih izjava i silnih obecanja.Ali nezgodan je sistem takmicenja gde propozicije nalazu da svi ligasi igraju jedni protiv drugih pa tako komsijama polako dolazi na red da se u svim tim sportovima sastaju sa Partizanom,tako da izjave postaju sve realnije pa se sve cesce pominje iduca sezona,i sa titula se prelazi u brojanje navijaca.Dominacija se samo nastavlja.

Samo je brzina problem...

pre 11 godina

Osecam kvota u kladionici na 7+ 1.05
(NETREBA NAM PLACENA TITULA, 23. septembar 2012 18:25) Ajde, prvo da promenis nick, pise se NE TREBA... Bitno je da znas kvote u kladionici, a to sto si nepismen nema veze... A sto se tice titule, ne znam kakva vam treba ili NE TREBA, ali ocigledno je da necete dobiti nikakvu... Utakmice... bas kao sto sam i mislio, kad nema Tomica (koji po meni samo koci ekipu), moze da lici na fudbal...

grobar

pre 11 godina

Zamolio bih navijace Zvezde koji pricaju o nekakvom sklanjanju igraca Slobode,revijalnoj utakmici i olakom prepustanju bodova Partizanu, da tacno napisu i objasne koji su im se to detalji ucinili sumnjivim.Vec nedeljama se prica o namestaljkama pa bi voleo eto tako da svi koji vide nesto sumnjivo u ovim mecevima to i obrazloze i iznesu sta im se to ne svidja, mislim ako cemo tako u prethodih 5 godina nasa najveca filijala je Zvezda.
Znam ja da je dug period od kad vi niste osvojili titulu i da smo vam nabili komplekse, ali dosadili ste vise svima sa tim pricama koje vise ne piju vodu.

NBGD

pre 11 godina

sramota da u nasem prvenstvu partizan daje tako lako golove,a u evropi ne moze da se sastavi protiv Nefcija,Tromsa i slicnim klubovima. Strasno koje su mucke u nasem prvenstvu.

dzozey

pre 11 godina

A Sloboda od prvog minuta "otvoreno" na "sampiona",Grobari ne mora svako da vam bude filijala,da bi vam dali bodove,zavisi od trenutnih interesa...samo znam da protiv Zvezde gotovo svi igraju daleko cvrsce i motivisanije,to svako ko malo prati nas fudbal, moze da vidi.
(Dejo, 23. septembar 2012 20:24)
A ako zanemarimo proslu sezonu kada nas je vodio "strucnjak" Avram Grant, sta se desavalo u prethodnim godinama u derbijima? Uvek sam se pitao zasto nas i Zvezda pusta, mozda ti mozes da mi odgovoris. Dosta kukanja! Vi koji ne znate sta je Evropa, nesto se bunite nama koji redovno igramo u Evropi.

rade_pav@yahoo.com

pre 11 godina

sjajni paritzan pregazio bsk....ocajni partizan se mucio sa tromso....sjajni partizan pregazio hajduk....ocajni partizan se muci sa nefci...sjajni oartizan pregazio slobodu...
i sta ovo sve govori?
(milan, 23. septembar 2012 20:42)

da ides da spavas, kad se probudis bice ti bolje

Stylo

pre 11 godina

Dokle vise ova prepucavanja Zvezda-Partizan. Jesam navijac Zvezde, ali mi je drago kada neki nas klub igra sa mladim igracima koji su ogromni talenti.

Ovakvog igraca kao malog Ninkovica je prosto milina gledati, nadam se samo da ce ostati na zemlji zato sto moze da postane jedan od najboljih u Evropi, problem je samo u glavi. Isto tako i Lazar Markovic, jeste da mi deluje nedoreceno, ali vidi se da napreduje i nadam se da ce biti nesto od njega. Tu su i Jojic, Mitrovic (ovaj me malo plasi sa njegovim idolom Balotelijem). Btw talenat se vidi pa makar i protivnici pustali igrace, recimo S.Scepovica mogu pustati koliko hoce, on nikoga nece ubediti da je talenat.

Svako normalan treba da je srecan sto imamo tako talentovane klince, a da za promenu nisu odbrambeni :)

NBGD

pre 11 godina

vidim lupate mi minuse,a zar i vama nije sumnjivo da partizan utakmicu pre Tromza da 5 golova a onda nista. Da utakmicu pre Nefcija da opet 5 kom Hajduku, a onda ne napravi sansu. i sada protiv Slobode su opet odjednom usli opet u formu??? Ne pricam samo za partizan,tu je i Zvezda. Samo treba biti realan i iskren,da kada bi c.z.i part. odigrali sve utakmice u prvenstvu regularno dal bi bili na ovim pozicijama??? Vosa ima najbolji tim po meni,ali i tamo je neka velika mucka kad oni smenjuju trenera koji je bio prvi i posle toga odigraju dve neresene utakmice. MA SRAMOTA,A VI SE I DALJE PREPIRETE KO JE BOLJI.

Goxy

pre 11 godina

Zvezdaši, hvala Vam što nas pratite i u ovo lepo nedeljno popodne, hvala Vam što ste svakog četvrtka i nedelje uz male ekrane i što tako verno pratite našeg Partizana! (imamo kornflekse, 23. septembar 2012 18:27)

U ovo vreme se i gleda fudbal na TV, nego sto ti kao veliki grobar nisi na stadionu?

Zeca

pre 11 godina

Ja ne znam sto svi kao po komandi kritikujete MIljkovica decko igra solidno za nase uslove vracase i u odbranu i napad, ali ne vredi jedan dva coveka rekli da je los pa onda svi po komandi ponavljaju to.

Grobar

pre 11 godina

Rezultat nije bitan. Da je Scepovic iskoristio bar vecinu svojih sansi,rezultat bi bio jos veci.
Gledao sam prvo poluvreme ,jer za drugo nisam imao vremena i mogu da konstatujem da je to bilo najbolje Partizanovo poluvreme u poslednje 2 godine. Onako lepo nisu igrali od kako je Moreira otisao.
Ako ovako lepo budu igrali , samo bez Scepovica u napadu ... mozda od nas i bude nesto ove sezone.
P.S. Kako vas ne mrzi da stalno pricate o namestanju Partizana ?
Pametnima ce da bude dovoljno ovo ...
Lukic smenjuje Pizona ,na pola sezone,iako Zvezda vodi 5 poena prednosti.
Tada na scenu stupa Stanojevic na "kormilu" Partizana , a Zvezda tone sve dublje u propast. Pizon postaje selektor raspale reprezentacije ...
I onda je to Tole namestio , a Lukic je samo klimao glavom i dozvoljavao sve to ? eto, to je od prilike cela teorija o namestanju. ;)
dakle,svoju propast trazite u svom dvoristu. piglu ganci ...

Zokipfc

pre 11 godina

Ljudi moji, uprkos svemu (uprava, trener) mi imamo sasvim solidan tim. Problem je u tome sto se ovi igraci BOJE dati gol u Evropi. To je neka mentalna barikada, nadam se da ih je Nick Vujicic malo ohrabrio..

igor

pre 11 godina

Gani stvarno ste neverovatni, da je barem jedan od vas napisao svaka čast komšije pobedili ste, nije lako dati 5 golova ko god da je protivnik?! Juče vašu tesnu pobedu veličate kao da ste pobedili u najmanju ruku Arsenal, a za bilo koji naš dobar rezultat ne umete da napišete ništa osim Tole i nameštaljka?! Ne znam da li je tačna informacija ali sam čuo da dolazi neka svetska delegacija u Srbiju u kontrolu, kažu da jednostavno nije moguće da je neko toliko pošten kao zvezdina uprava, dolaze to da provere?!!!

ŠAMPIONI

pre 11 godina

E, ovako igra ŠAMPION! A, neki kad daju gol u ranoj fazi utakmice, efektivno se igra do kraja jos 15-20 minuta, ostalo je valjanje i izlezavanje po terenu...

vlajzi

pre 11 godina

Partizan = INSTITUCIJA!!!
Nije ni cudo sto komsika vise visi na nasim vestima nego na svojim. Kod nas i ima sta da se vidi. A najjace je kad posle ovoliko komentara komsike, ona nekom prica o poseti i 'internet navijacima'... HAHAHAHAHAH HAOS KOMENDIJE!!!

djuka

pre 11 godina

Jel nam i Uzice filijala?
Vidljivo je da smo dominantni i da samo namestanje moze da utice da ove godine komsinica bude prvak.
(Srdjan, 23. septembar 2012 19:54)
Zvezda je dobila sa Robijem, jos jacu Slobodu 5:1, pa je tuzni Partizan osvojio titulu, je to bilo namestanje? Molim te reci mi? Vi nam pricate o namestanju, smesni ste...
(Trance...., 23. septembar 2012 20:23)
A Partizan ih je te sezone dobio 5:2. Pola timova je popilo petardu. Sigurno je namestanje, a?

Zekane?

pre 11 godina

Uporedite igru sampiona i onih sto su juce igrali u Kuli! Uzimamu sestu titulu! (Zarko Zekovic Zecevic, 23. septembar 2012 18:47)
Zeko jes to ti? Sto pratis Zvezdu?

vasko da gama

pre 11 godina

Joj sto volim kad razbijamo u prvenstvu, jedino mi nije jasno sto nas vec jednom ne krene u Evropi....Hajmo svi da glasamo da Tole bude predsednik UEFA!!!

Grobar

pre 11 godina

Opet stara prica. Partizan pregazio Slobodu, bla bla bla... I onda DODJE neki tamo Neftci i Partizan ne moze da prismrdi golu!!! E to je nasa stvarnost!

crno-beli

pre 11 godina

Boze,Boze drage komsije,koliko je lukic uticao na vas?teorije zavere,vatikan,cia,bia,kgb,papa,svi su protiv vas,jer vi ste ipak "stubovi srpstva"!ha,ha,ljudi reorganizujte svoj klub,pocnite da radite nesto,recite upravi da se ponasa domacinski i onda MOZDA osvojite nesto!do tada,pisite saopstenja i smisljajte zavere!

Duh sa sekirom

pre 11 godina

...od kad se na severu peva Tole lopove sudjenje je drasticno regulisano u korist zvezde...i sto jace to pevaju to se vise navlaci za zvezdu...sad se prica i o filijalama i moram da kazem da dok mi imamo da placamo glavnu filijalu iz ljutice bogdana ne brinem za titulu.

Bravo CRNO BELI

pre 11 godina

Osvaja Partizan titulu 100%!
Nekako bre Vermez uzima titulu i kad Partizan igra Evropu – bez problema, to je i onomad kad smo igrali 1/8 finala Lige Uefa bez poraza osvojio prvenstvo.
Da se razumemo,imamo najkvalitetniju ekipu, i da, imamo i najkvalitetniju drugu postavu u zemlji, ali ipak puno je mladih i novih igraca,treba to sve uklopiti.
Mislim da cemo i u Evropi sve bolje igrati.

Odbrana nam je uigrana, Ivanov i Ostojic bas dobar tandem, Nefci je pokusavao na kontre protiv nas(a to je uvek nezgodno)medjutim skroz smo ih neutralisali.
Ostojic je bas talentovan stoper, ima veliki odraz, neku mirnocu u resavanju problema,brzinu.
Miljkovic se dosta trudi.
S.Scepovic promasio zicer, ali zato dao 2 gola..sad vec daje golove u seriji,i protiv Ofk je dao 2 gola..bolji igrac nego sto sam mislio, lepo asistira, ucestvuje u igri,cesto u sansi za gol..dobro predvidja gde ce lopta pasti u 16 metara...a ipak i on ima samo 22 godine.
Nego, milina je gledati Ninkovica, Jojica, i Lazara zajedno kako brzo i lepo igraju...jedino me Medo razocarava, lepo rekose ovi sa b92 da je i protiv Nefcija bio najslabija karika kada je Azerima otvorio 4 kontre, danas isto, ima on i dobrih poteza ali mora mnogo vise.
Nervira sto vrlo cesto vrati loptu stoperima ili je jednostavno ne iznosi napred nego samo trci oko centra, i doda prvom do sebe.
Covece Zuka je vrlo cesto znao da iznosi loptu sve do 16.
Lola bi sa ovim klincima bio bolje resenje od Mede.
Ono sto je bitno, odlicna tekma Partizana danas

militto

pre 11 godina

Vi sto kukate ovde nemate pojma kako se mec namesta. Sigurno im je sloboda dala da ih napune tek tako, ako su namestili, namestice neki prikladan poraz, a ne 5-0 cime bi i sami sebi narusili atmosferu u klubu, jer izgubiti 5-0 nije mala stvar. Sto se otvorene igre tice, Sloboda je koliko se ja secam uvek igrala otvoreno sa Partizanom a i sa Zvezdom. Samo sto ove sezone oni su jedan vrlo los klub, nemaju kvalitet za vrh. A i ne bi me cudilo da ispadnu iz lige i da ih zamene Jednistvo Putevi! Pazite na taj klub, Putevi su iz sezone u sezonu isli na gore po rangu, sve su zivo zatvorili,tako da me ne bi cudilo da sledece sezone zaigraju i u supet ligi

sampioni!

pre 11 godina

hahPartizan pobedi,razbije protivnika,a gani pozivaju na revoluciju,izlazak na ulice,strajk gladju:)do sada nisam bio svestan koliki kompleks smo vam nabili,ovo je vec patologija.

ĆOSA

pre 11 godina

Titula,titula,smeši nam se titula.I dalje smo bez premca u Srbiji,a tu je i Evropa.Drago mi je da Zvezdaši prate Partizan,kad su njihovi očajni!PARTIZAN ŠAMPION

Nikola

pre 11 godina

Zvezdaši, hvala Vam što nas pratite i u ovo lepo nedeljno popodne, hvala Vam što ste svakog četvrtka i nedelje uz male ekrane i što tako verno pratite našeg Partizana!
(imamo kornflekse, 23. septembar 2012 18:27)

Decko koji imas kornflekse, navijaci Vecitih ce se uvek medjusobno gledati , tako je sasvim normalno da na Zvezdinoj vesti bude 90% komentara navijaca Partizana, to je sasvim normalno ali je komicno da ti kao foteljas prozivas navijace Zvezde, a sareni ti se stadion. Dovidjenja...

crna gora

pre 11 godina

Problem je sto nemamo kvalitetnih napadaca.Ovaj Scepovic pojma nema,Zabija isto,Mitrovic je mlad njegovo i Markovicevo vrijeme tek dolazi(bez obzira na trenutno stanje jos uvijek je mlad samo je rano bacen u vatru).Mogli smo da pobijedimo Nefci da smo igrali kao danas sa dva napadaca,a ne Vermezovic koji ocekuje da se da gol sa jednim iako ekipa Nefcija igra zatvoreno kao i Ael kome nije trebalo vise od remija.Po meni on nije imao hrabrosti da igra sa dva napadaca jer se plasio da primi gol.I onda se pravda kako igrace nije htjelo kako ovo kako ono.E pa ne moze tako.u Kazanju treba igrati sa jednim napadacem jer je tamo bod veliki kao kuca,a ne na svom stadionu i zato ne mozemo da pobijedimo Nefci iz Azerbejdzana bez ikakve uvrede za njih ali sramota je to za sampiona Srbije

dunavko

pre 11 godina

ovo veceras je jako lepo.partizan ima mladost,ima bazu,i tako i treba.oni znaju da igraju fudbal,mladi su,i neka budu nosioci igre.zato za par godina ,ako se zadrze,bice prava ekipa.partizan je ubedljivo najjaci kod nas.to sto se navijacima zvezde kriva za to to je njihov problem.za njih je i partizan-nefci namestena utakmica.sta reci, nemate sta da trazite ni ove godine,a vi to vecina i znate,samo masta je prelepa,kakva god da je.partizan je iskristalizovao tim,koji ce sada kod nas biti br.1,a za evropu smo jos zeleni.objektivno.inace navijam za teleoptik,jer uvek sam vise volio druge ekipe,rezervne sastave ili drugu ligu kako hocete.

Živeo Partizan i majka Srbija!

pre 11 godina

Ovo je danas bila sramota! Kad treba da se pišu komentari i da se kritikuje prvi ste a danas na utakmici nema 2000 ljudi! Mogli bi ponekad da dođete na stadion i pomognete ekipi a ne samo da kritikujete. Nije ni čudo što nas zovu internet navijačima. Inače, sve čestitke Vermezu i momcima na sjajnoj utakmici

pfc

pre 11 godina

Ima nas i da napunimo i 10 stadiona jna, ali od nas petorice koji se kunemo u Partizan samo ja idem (ne na sve ali idem). Onda ima navijaca Partizana koje samo zanima kosarka, a ipak je fudbal nas osnovni sport, koliko god da je losiji od kosarke. Ima tu dosta faktora koji uticu na posetu, ali sigurno nije uzrok to sto nas nema, ima nas. Pa na pocetku prolecnog dela sezone nas je doslo blizu 20000, ne mogu da se setim sa kim smo igrali, bilo je 0 0. Nemoguce da ti ljudi vise ne navijaju za partizan, navijaju i dalje, naravno.

oko

pre 11 godina

užičani su konačno shvatili pouke iz prošle sezone kada je voša dobila zvezdu u čudnim okolnostima a sloboda ispala za put u evropu

Tolle

pre 11 godina

Citajuci komentare Zvezdasa, zakljucujem da je Partizan najslabiji tim u Ligi, a da bodove osvaja jer je svaku utakmicu namestio, osim protiv Donjeg Srema koji jedini nije filijala, pa je zato pobedio.Dokaz za to je cinjenica da je Partizan osvojio samo bod u prvoj utakmici Lige Evrope, u koju se nijedan drugi nas klub nije plasirao.Zanimljivo.....

milan

pre 11 godina

sjajni paritzan pregazio bsk....ocajni partizan se mucio sa tromso....sjajni partizan pregazio hajduk....ocajni partizan se muci sa nefci...sjajni oartizan pregazio slobodu...
i sta ovo sve govori?

pera

pre 11 godina

Bravo Partizan ! Tako se igra. A šta reći za ove tzv. delije za koje je sve namešteno ? Bolesnici, 99%. Uostalom šta oni rade u komentarima vezanim za Partizan, kad nije bila utakmica sa Zvezdom. Obični provokatori isfrustrirani višegodišnjom Zvezdinom nemoći. Ali takve treba ignorisati. Pa svi komentatori i na TV i na internetu su potvrdili odličnu igru Partizana, samo Zvezdaši veruju u teoriju zavere, :)

djuka

pre 11 godina

Sloboda nije ni 20% ekipe iz prosle godine.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (retro, 23. septembar 2012 18:24)
Sloboda kod kuce i Sloboda u gostima - 2 potpuno razlicite ekipe...

Shone

pre 11 godina

@Realnost...kada je Zvezda imala 2-3000 navijaca na utakmicama,vi ste imali 1500-2000,i kod vas je bio besplatan ulaz i razne akcije,pa vas je bilo duplo manje nego nas,i pored vasih rezultata,mada ti to znas sve i sam.

dr. Kadu

pre 11 godina

Interesantan je podatak da ekipa koja fudbalskim gigantima sa Kipra i iz Azerbejdzana u tri utakmice ne moze posteno da sutne na gol ovde u tri utakmice protiv BSK-a, Hajduka i Slobode postigne 17 golova. Neverovatno :-)

Veljko

pre 11 godina

Prezire vas cela Srbija!Svi znaju da to sto vi igrate nije fudbal nego namestaljka i lopovluk!Za koga se forsira Partizan, za 1000 ljudi na tribinama?Sramota je da nema kazne za namestanje i kupovinu utakmica!

DS 1989

pre 11 godina

Zvezdaši, hvala Vam što nas pratite i u ovo lepo nedeljno popodne, hvala Vam što ste svakog četvrtka i nedelje uz male ekrane i što tako verno pratite našeg Partizana!
(imamo kornflekse, 23. septembar 2012 18:27)
Ti mora da si vodja grupe Grobari Internet?

Partizan Forever

pre 11 godina

Odlicna utakmica. Partizan kada izadje sa ovoliko majstora na sredini onda jednostavno mora biti kombinacija, lepih akcija,driblinga,golova...
S.Ilic,L.Markovic,Jojic(ponovo odlican danas, ne znam zasto nije igrao u cetvrtak),Ninkovic i Medo da im 'cuva ledja' to je sredina koja u nasoj ligi nema premca i to je recept kako treba da igramo i u Evropi.
Ne treba olako prodavati lopte, Partizan je uvek igrao sa dugim posedom lopte i sa kratkim pasovima, ko prati Partizan duze zna o cemu pricam i po meni smo dobro igrali i vidi se da se polako uigrava ova ekipa i da ce to biti jedan jak tim.
Sto se komsinice tice, njih nemojte komentarisati jednostavno svako objektivan i realan moze da vidi da Partizan trenutno ima jaci tim i da tu nema price oko toga. Ono sto je za nas bitno jeste da svaku utakmicu ulazimo ozbiljno i nece biti problema.
Ja licno uzivam gledajuci ovaj Partizan sa toliko igraca iz nase skole i tim mladim igracima treba dati apsolutnu podrsku jer oni su buducnost ne samo Partizana vec i naseg fudbala. I zato i ovim 'rudari' iz protivnickih ekipa treba da pripaze malo jer onakav start na malog Lazara je mogao da mu unisti citavu karijeru.

Zak

pre 11 godina

"...nije mi dosadno, ucim jednog klinca da navija za zvezdu a za par meseci cu i drugog..."
Bezi bre sa nasih vesti i uci tu decu (da ne skrenu sa puta). Koliko vremena provodis na istim ne bi me cudilo da dobijemo dva navijaca sa tvoje adrese.

BoleBosko

pre 11 godina

Zasto je Ninkovic buducnost naseg fudbala i zasto se razlikuje od svih drugih nazovi talenata? Jednostavno prijem kod gola!!! To je to!

kradete grobari

pre 11 godina

kako vama malo treba....hahaga. Najjaci je ovaj sto kaze da je Zvezda d o pre dve sezone imala 2-3 hiljade po utakmici, to je tolika glupost da reci nemam, pa trening pred bazel pre 6 godina je imao 10000. pa vi cete za godinu dana da pricate da ste razbili shamrock, a azere sze vec zaboravili, posle dva gola. inace imali ste vi besplatne ulaznice i bilo vas je 800

The Bastard

pre 11 godina

Maestralni i leprsavi Partizan u stilu Barselone nakantao jadnike iz Uzica koji naravno zbog toga sto su se opasno zamerili prvaku Srbije (u narednih 20 godina) otevsi im pritom 4 boda prosle sezone sa skoro istim timom hladno popivsi petardu ove sezone.

stefanpfc

pre 11 godina

A koliko ste vi golova dali Omoniji? Svaka pobeda Partizana je namestaljka,odakle vama obraza,umete li jednom ljudski da cestitate ili da iskulirate? Koji ste licemeri to je neverovatno.Licemeri ili kompleksasi,odaberite sami.

Razmislite

pre 11 godina

Hajduk,Nefci,Sloboda,Proleter,Vojvodina,Rubin i Javor.Sedam utakmica u 21 dan. Kad tad umor ce ih stici, a tad i kiks u LIGI. Ja misli da ce prvi kiks u ligi slediti vec protiv Vojvodine ,a drugi protiv Javora.Dok Zvezda igra sa Smederevom(kod kuce),Javor ((u gostima)nadoknada )i Spartak (u gostima).
Protivnici im uopste nisu teski.Tako da ce zvezda pobeci.

ajde

pre 11 godina

Pa Partizan je velikanima kao sto su AEL, Tromso i Nefci dao ceo jedan gol kuci, a u prvenstvu je Bsk-u, Hajduku i Slobodi dao 17. Sta tu ima da bude nejasno?
(veliki strumf, 24. septembar 2012 00:25)
Jedan Bordo u dve utakmice protiv Zvezde ugura 3 gola dok jedan velikan poput Naftana uspe da zavuce 6 komada.. Kako objasnjavas tu situaciju?
Ili to da Zvezda Omoniji za 210 minuta nije mogla da da nijedan gol a Bordou za 90 dva gola.. Ajde daj mi dobar odgovor kada se pravis tako pametan. Ne kazem da si zvezdas, samo ti dajem najskoriji primer, a Zvezda mi je pala na pamet..

ff užičko terazije

pre 11 godina

mi užičani smo jednom nagrabusili i nismo otišli u evropu zato što smo uzeli bodove partizanu stoga je ovo sve bila rutina

i teško je i nije

pre 11 godina

Naravno, jeste, težak je protivnik, kao i svi. Niko se neće skinuti kad krene tekma da ga tovariš (bez obzira što pojedini ili svi gani misle o filijalama, što je extra bolesno). Zato u napad i napunite ovo, da nam se nedelja lijepo završi.
(i teško je i nije, 22. septembar 2012 19:07)
# Link komentara
Preporučujem (+25)
Ne preporučujem (-42)

Moj jučašnji komentar na Vermezovu izjavu. Eto, vidimo da nije teško, kad se lijepo otvori:-) Svaka čast za našu djecu i njihovo ubacivanje. Nedelja se lijepo završava:-)

TITULA

pre 11 godina

Kad zvezdi nije uzeta iz sfrj 8 titula sto su cuvenim prolecem osvajali nece ni nama.Drugo nefci je za tri klase ispred zvezde oni su izbacili apoel.zvezda je od ex velike cetvorke UBEDLJIVO NAJSLABIJI TIM TO TABELA POKAZUJE.

Trance....

pre 11 godina

Jel nam i Uzice filijala?
Vidljivo je da smo dominantni i da samo namestanje moze da utice da ove godine komsinica bude prvak.
(Srdjan, 23. septembar 2012 19:54)
Zvezda je dobila sa Robijem, jos jacu Slobodu 5:1, pa je tuzni Partizan osvojio titulu, je to bilo namestanje? Molim te reci mi? Vi nam pricate o namestanju, smesni ste...

NOVA PAZOVA

pre 11 godina

VRLO VAZNO ... ne znam samo zasto neko uopste pravi neke parametre u ovoj ligi i protiv nekih Š ekipa ... Jel mislis da si neki frajer . . pa izadji majko u Evropu na crtu protiv iole boljih ekipa i pokazi se .. KAD SI FRAJER jel !!! .. a, videli smo KOLIKO SE MOZE ... zato misevi u KUČICU !!!!! .. a, tek sad onaj muceni trener kad pocne da se pali na konferenciji i posle c c c majko mila ...

m

pre 11 godina

Pa cim je Vermez provalio da ne treba da igra sa dva zadnja vezna,nego sa Kamarom i da imamo napadacki orijentisanu ekipu, rezultati su krenuli sami od sebe.jos da tu ulete Pauljevic i Volkov i to je to.

Dejo

pre 11 godina

A Sloboda od prvog minuta "otvoreno" na "sampiona",Grobari ne mora svako da vam bude filijala,da bi vam dali bodove,zavisi od trenutnih interesa...samo znam da protiv Zvezde gotovo svi igraju daleko cvrsce i motivisanije,to svako ko malo prati nas fudbal, moze da vidi.

do groba...

pre 11 godina

zivim u Grckoj, pa evo malo podataka:
u posledjnih 5 godina zvanicno (a verovatno i vise od 10, nezvanicno) Olimpijakos ima makar 3 filijale u prvoj ligi, nekih godina i po 6, koji naravno lagano gube od njih, dobijaju i igrace na pozajmicu, ali zato daju 120% mogucnosti protiv direktnih konkurenata, dok je Panatanaikos imao po 1-2 i to ne svake godine...
ne treba tu nikakva pomoc Saveza, zajednice prvoligasa, sve ide svojim prirodnim tokom...
to sto je na Balkanu normalno, u ostalom svetu je zabranjeno... ali tu gde se moze, ko prvi devojci...

Fergi

pre 11 godina

Zivim za dan kada ce rukovodstvo Partizana sa lisicama na rukama morati da objasnjava kako su "osvajali" titule. Stotine svedoka cekaju da daju izjavu.

kradete grobari

pre 11 godina

kakva mocna ekipa! vermeze trese se evropa. jel njima predsednik inaj sto pljuje Zvezdu kad sloboda ne moze da dobije donji srem? Jeste definitivno!

duledudule

pre 11 godina

sjajan,sjajan,xaxaxa,koje budalastine...:D eejjjj,JEDAN zuti karton na celoj utakmici,totalno korektno,bez ikakvog naboja i frke i buke.kako ste se izvestili,pa ovo je katastrofa...eto tako,to je moj komentar..da necete mozda da kazem da su braca scepovic vrhunski napadaci?da je lazar markovic messi?maaa to vama prepustam ;)

Igor

pre 11 godina

Lopovi ce morati da vrate svih pet laznih titula,kao Juventus.Morace da odsiju onu drugu zvezdicu iznad grba jer ce ponovo imati 19 titula.Pa polako iz druge lige.Pa kradi opet ako smes.Pravda je spora ali dostizna.A organizatori svega ce morati u zatvor!

veliki strumf

pre 11 godina

Ljudi, pa da li je moguce da se i dalje palite na nase prvenstvo? Zar vam nije jasno da je odavno sve namesteno? Tako je bilo svih ovih godina. Neko se potplati, neko izadje sa omladincima, negde sudije poguraju, standardno. Pa Partizan je velikanima kao sto su AEL, Tromso i Nefci dao ceo jedan gol kuci, a u prvenstvu je Bsk-u, Hajduku i Slobodi dao 17. Sta tu ima da bude nejasno? Ne mogu da tvrdim ko ce biti sampion ove godine, jos je prerano da dokucimo jer se ocigledno namesta i za Zvezdu i za Partizan, mozda se jos pregovara, vaga se ko ce imati jace "igrace" medju politicarima i lobistima, ali sam ubedjen da ce se to srediti i da se sampion nece dobiti na terenu.

Goran

pre 11 godina

Ponovo utakmica bez kartona.Prava prijateljska!Ako se ne stane na put ovom divljastvu u organizaciji FK Partizan narod ce izaci na ulice i bice svasta!IZBACITE LOPOVE IZ LIGE!KRIMINALCIMA JE MESTO U ZATVORU A NE U LOZI!!!

fetty

pre 11 godina

Zalosno je gledati komentare ovih internet grobara. Prvo, zar vi stvarno mislite da vas najjaci (u smislu najiskusniji) sastav koji igra 0-0 sa nefcijem, koji da jedva 1 gol tromzu iz kornera je bez vase omladine (Ninkovic, Jojic) toliko nemocan? Kad sam ove veceri prebacio na arenu i uhvatio napad pre 1. gola Scepovica imao sam sta i da vidim: Ninkovic SAM s loptom, centrira, loptu SAM u sesnaestercu prima S. Scepovic, namesta se i raspali volej pored dvojice. Jel to taj nevidjeni talenat i igracina koga pljujete svi redom posle svake evropske utakmice. Secam se da ste svi posle nefcija kritikovali formu L. Markovica koji nije uspeo da prodje ni jednog jedinog igraca za 90 minuta, sad odjednom bolji od Mesija. Dovoljno je platiti jednog ili dvojicu defanzivaca protinvnickog tima i pada u vodu igra citavog tima. Partizanova utakmica sa spartakom iz prosle sezone je najbolji primer toga (kad je golman poklonio ona 2 gola). Samo uporedite utakmice partizana i zvezde, veceras pokazan 1 karton, a gledajuci igru radnickog iz kg, hajduka, novog pazara protiv zvezde vidimo gomilu napaljenih koljaca koji kidisu na igrace zvezde, dobijaju zute, crvene, samo da se unisti igra i otkine bod. Ove vase revijalne utakmice vam dodju glave cim zaigrate sa nekim strancem. Nema pustanja, pa nema ni prodora L. Markovica, Majstorija Scepovica, nego svi vasi napadi staju cim se dodje na 20 metara od gola. Zivi bili komsije i vidimo se u derbiju ;)

rango

pre 11 godina

Prosto da covek ne poveruje da je ovo isti tim koji je igrao mrsavih 0:0 kod kuce sa azerima pre samo par dana... BRAVO CRNO BELI!
(realno, 23. septembar 2012 20:07)
pa pazi nije isti tim ...tu su bili najbolji ninkovic i jojic..moj savet treneru..izbaci tomica i kamaru a stavi onog BRASANCA KAO STARTERA I ONDA DA NAS BOG VIDI..pazi sale je spor ali ima bolju loptu od tomica..znachi samo mladi;ninkovic,markovica oba, jojic i brasanac obavezno u startnu postavu...
znachi;STOJKOVIC,VOLKOV,MILJKOVIC BRASANAC,IVANOV,S.MARKOVIC,L.MARKOVIC,JOJIC,EDUARDO,NINKOVIC I MITROVIC(DA SMRSA)

Banja Luke

pre 11 godina

zivim u Grckoj, pa evo malo podataka:
u posledjnih 5 godina zvanicno (a verovatno i vise od 10, nezvanicno) Olimpijakos ima makar 3 filijale u prvoj ligi, nekih godina i po 6, koji naravno lagano gube od njih, dobijaju i igrace na pozajmicu, ali zato daju 120% mogucnosti protiv direktnih konkurenata, dok je Panatanaikos imao po 1-2 i to ne svake godine...
ne treba tu nikakva pomoc Saveza, zajednice prvoligasa, sve ide svojim prirodnim tokom...
to sto je na Balkanu normalno, u ostalom svetu je zabranjeno... ali tu gde se moze, ko prvi devojci...
(do groba..., 23. septembar 2012 21:00)
OFI je najpoznatija filijala Panathinaikosa...

Miodrag

pre 11 godina

Ma super je Partizan sa domacom boranijom. A vec Neftci, e, to je druga prica! Koliko ja poznajem partizanovce, za njih je najvaznije da dominiraju u domacem prvenstvu. Da se razumemo i Zvezda je isto tako minoran tim u Evropi, ali jedino Partizan ima osecaj velicine jer eto, dominira prvenstvom.

Razmislite

pre 11 godina

Hajduk,Nefci,Sloboda,Proleter,Vojvodina,Rubin i Javor.Sedam utakmica u 21 dan. Kad tad umor ce ih stici a tad i kiks u LIGI. Ja misli da ce prvi kiks u ligi slediti vec protiv Vojvodine ,a drugi protiv Javora.Dok Zvezda igra sa Smederevom(kod kuce),Javor ((u gostima)nadoknada )i Spartak (u gostima).
Protivnici im uopste nisu teski.Tako da ce zvezda pobeci.

Krv se ledi u žilama, novembar je blizu!!!

pre 11 godina

@ "ma jok,gresis,nije meni dosadan zivot.ucim jednog malog klinca od malih nogu da navija za zvezdu,a uskoro cu i drugog,za par meseci..a ti sedi za kompom,pravi se pametan i budi u zabludi)(i naravno,gledaj partizan na tv-u,posto je 95%ovde vas internet fan klub)...prosto je neverovatno,ali neverovatno sta ste pisali danas,a sta pre samo 3 dana.jel ti stvarno mislis jel si uveren u to da ste vi toliko "dobri"?misli,misli,zivi u zabludi,eto recimo do subote...do novog sada..ako nista drugo,nece vam se sklanjati,pa ces skapirati da scepovic nije van persi a mali markovic itekako nije messi
(duledudule, 24. septembar 2012 00:18)

Prpa bato!!!!!

Kokorayko

pre 11 godina

Pokazatelj pravog stanja u našem klupskom fudbalu su evropska takmičenja.Zvezda se nije kvalifikovala zadnjih sto godina a Partizan u LŠ,LE, ima jednu pobedu u poslednjih dvadeset mečeva,stvarno sjajan učinak tu smo ispred Albanije i Malte al' zamalo.

snoop lion

pre 11 godina

Vi koji kao argument za namesteno prvenstvo koristite rezultate u Evropi da vas obavestim da su te ekipe odakle god da dolaze mnogo kvalitetnije od ekipa iz domaceg prvenstva i da je takmicenje u Evropi potpuno drugacije i jednostavno ne moze se porediti sa JSL.Ne kazem da je cisto ali kazem da niko ne govori nista argumentovano,sve se svodi na navijacka prepucavanja i ja verujem da Zvezda opet osvoji usati pehar da bi navijaci Partizana pricali o penalima,golovima u 95-om minutu.Da Partizan opet igra finale istog takmicenja navijaci Zvezde bi pricali o Toletu i filijalama...Ukratko,glupi ste i jedni i drugi samo je pitanje ko je gluplji mada nije neko bitno pitanje,bitno je da je vama lepo...

Stevan

pre 11 godina

Ljudi,igraci Slobode stoje.Covek stoji sam i centrira,u sesnaestercu covek sam kao duh prima loptu.To je klasican primer namestanja.Kakav dokaz vam jos treba?Nisam do sada bio siguran ali bih posle ovoga podrzao demonstracije na ulici da se prvenstvo prekine dok se ne utvrdi istina o namestanju.

Sloba

pre 11 godina

Cemu ovakvo prvenstvo,cemu treninzi,cemu sport koji to vise nije?Ko ovo dozvoljava,ima li bar jedan navijac Partizana koji se razume u fudbal,koji vidi da ovo nije igra,takmicenje,hoce li neko u drzavi zaustaviti ovu lakrdiju?

Napred Zvezdooo!!!

pre 11 godina

@ Ima nas i da napunimo i 10 stadiona jna, ali od nas petorice koji se kunemo u Partizan samo ja idem (ne na sve ali idem). Onda ima navijaca Partizana koje samo zanima kosarka, a ipak je fudbal nas osnovni sport, koliko god da je losiji od kosarke. Ima tu dosta faktora koji uticu na posetu, ali sigurno nije uzrok to sto nas nema, ima nas. Pa na pocetku prolecnog dela sezone nas je doslo blizu 20000, ne mogu da se setim sa kim smo igrali, bilo je 0 0. Nemoguce da ti ljudi vise ne navijaju za partizan, navijaju i dalje, naravno.
(pfc, 23. septembar 2012 20:24)
Posle onakve pobede i igre ti si našo da se nešto pravdaš. Svašta!

duledudule

pre 11 godina

sjajan,sjajan,xaxaxa,koje budalastine...:D eejjjj,JEDAN zuti karton na celoj utakmici,totalno korektno,bez ikakvog naboja i frke i buke.kako ste se izvestili,pa ovo je katastrofa...eto tako,to je moj komentar..da necete mozda da kazem da su braca scepovic vrhunski napadaci?da je lazar markovic messi?maaa to vama prepustam ;)
(duledudule, 23. septembar 2012 21:12)
Ti si decko klasican primer coveka koji bi da se igralo malo grublje, i da je pao neki crveni za Slobodu, pisao ovde komentare tipa.. 'opet crveni protiv Partizana, pa dokle'.. A takvih kao ti je milion, a ja vas iskreno zalim jer vam je zivot uzasno dosadan pa izbacujete negativnu energiju ovde na portalu. Strasno ili smesno? Tragikomicno.
(dramaturgija, 23. septembar 2012 21:41)
ma jok,gresis,nije meni dosadan zivot.ucim jednog malog klinca od malih nogu da navija za zvezdu,a uskoro cu i drugog,za par meseci..a ti sedi za kompom,pravi se pametan i budi u zabludi)(i naravno,gledaj partizan na tv-u,posto je 95%ovde vas internet fan klub)...prosto je neverovatno,ali neverovatno sta ste pisali danas,a sta pre samo 3 dana.jel ti stvarno mislis jel si uveren u to da ste vi toliko "dobri"?misli,misli,zivi u zabludi,eto recimo do subote...do novog sada..ako nista drugo,nece vam se sklanjati,pa ces skapirati da scepovic nije van persi a mali markovic itekako nije messi

NBGD

pre 11 godina

sramota da u nasem prvenstvu partizan daje tako lako golove,a u evropi ne moze da se sastavi protiv Nefcija,Tromsa i slicnim klubovima. Strasno koje su mucke u nasem prvenstvu.

Veljko

pre 11 godina

Prezire vas cela Srbija!Svi znaju da to sto vi igrate nije fudbal nego namestaljka i lopovluk!Za koga se forsira Partizan, za 1000 ljudi na tribinama?Sramota je da nema kazne za namestanje i kupovinu utakmica!

NBGD

pre 11 godina

vidim lupate mi minuse,a zar i vama nije sumnjivo da partizan utakmicu pre Tromza da 5 golova a onda nista. Da utakmicu pre Nefcija da opet 5 kom Hajduku, a onda ne napravi sansu. i sada protiv Slobode su opet odjednom usli opet u formu??? Ne pricam samo za partizan,tu je i Zvezda. Samo treba biti realan i iskren,da kada bi c.z.i part. odigrali sve utakmice u prvenstvu regularno dal bi bili na ovim pozicijama??? Vosa ima najbolji tim po meni,ali i tamo je neka velika mucka kad oni smenjuju trenera koji je bio prvi i posle toga odigraju dve neresene utakmice. MA SRAMOTA,A VI SE I DALJE PREPIRETE KO JE BOLJI.

imamo kornflekse

pre 11 godina

Zvezdaši, hvala Vam što nas pratite i u ovo lepo nedeljno popodne, hvala Vam što ste svakog četvrtka i nedelje uz male ekrane i što tako verno pratite našeg Partizana!

Fergi

pre 11 godina

Zivim za dan kada ce rukovodstvo Partizana sa lisicama na rukama morati da objasnjava kako su "osvajali" titule. Stotine svedoka cekaju da daju izjavu.

Igor

pre 11 godina

Lopovi ce morati da vrate svih pet laznih titula,kao Juventus.Morace da odsiju onu drugu zvezdicu iznad grba jer ce ponovo imati 19 titula.Pa polako iz druge lige.Pa kradi opet ako smes.Pravda je spora ali dostizna.A organizatori svega ce morati u zatvor!

Razmislite

pre 11 godina

Hajduk,Nefci,Sloboda,Proleter,Vojvodina,Rubin i Javor.Sedam utakmica u 21 dan. Kad tad umor ce ih stici, a tad i kiks u LIGI. Ja misli da ce prvi kiks u ligi slediti vec protiv Vojvodine ,a drugi protiv Javora.Dok Zvezda igra sa Smederevom(kod kuce),Javor ((u gostima)nadoknada )i Spartak (u gostima).
Protivnici im uopste nisu teski.Tako da ce zvezda pobeci.

Shone

pre 11 godina

@Realnost...kada je Zvezda imala 2-3000 navijaca na utakmicama,vi ste imali 1500-2000,i kod vas je bio besplatan ulaz i razne akcije,pa vas je bilo duplo manje nego nas,i pored vasih rezultata,mada ti to znas sve i sam.

Goran

pre 11 godina

Ponovo utakmica bez kartona.Prava prijateljska!Ako se ne stane na put ovom divljastvu u organizaciji FK Partizan narod ce izaci na ulice i bice svasta!IZBACITE LOPOVE IZ LIGE!KRIMINALCIMA JE MESTO U ZATVORU A NE U LOZI!!!

realnost

pre 11 godina

Navijaci Partizana nisu veverice da veruju u bajke uprave.
Stadion Partizana je bio krcat prethodnih godina u vaznim mecevima sa evropskim ekipama, arena je bila krcata u Evroligi, sa veoma skupim ulaznicama!
Da nije bilo toliko lopovluka prethodnih godina, Partizan bi bio stabilan ucesnik lige sampiona, sa novim stadionom, kao na primer rumunski Kluz:

http://cluj-am.ro/wp-content/uploads/2011/08/DSC9184.jpg
http://cluj-am.ro/wp-content/uploads/2011/08/DSC9042.jpg

^^ stadion od 35 miliona evra!

Zvezda je imala do pre 3 godine po 2-3 hiljade gledalaca, pre mobilizacije besplatnim ulazom i godisnjim kartama od 10 evra.

Posto ni u cemu drugom nisu pobednici, morali su barem nekako da budu 'bolji' od Partizana, pa su se odlucili za ono sto je najlakse, hleba i igara i besplatnog ulaza.
Do pre mesec dana poverovali su u price o novom stadionu od 650 miliona evra, a sada je realnost da je isplaceno pola jedne zaostale plate od 7, ljudima sa platom od 20 hiljada din.

Ako uprava bude pocela bolje da radi, vratice se i poverenje navijaca Partizana, manite te price o ljubavi, gde je bila onda ta ljubav pre te 'mobilizacije'?

Dejo

pre 11 godina

A Sloboda od prvog minuta "otvoreno" na "sampiona",Grobari ne mora svako da vam bude filijala,da bi vam dali bodove,zavisi od trenutnih interesa...samo znam da protiv Zvezde gotovo svi igraju daleko cvrsce i motivisanije,to svako ko malo prati nas fudbal, moze da vidi.

Nikola

pre 11 godina

Zvezdaši, hvala Vam što nas pratite i u ovo lepo nedeljno popodne, hvala Vam što ste svakog četvrtka i nedelje uz male ekrane i što tako verno pratite našeg Partizana!
(imamo kornflekse, 23. septembar 2012 18:27)

Decko koji imas kornflekse, navijaci Vecitih ce se uvek medjusobno gledati , tako je sasvim normalno da na Zvezdinoj vesti bude 90% komentara navijaca Partizana, to je sasvim normalno ali je komicno da ti kao foteljas prozivas navijace Zvezde, a sareni ti se stadion. Dovidjenja...

Razmislite

pre 11 godina

Hajduk,Nefci,Sloboda,Proleter,Vojvodina,Rubin i Javor.Sedam utakmica u 21 dan. Kad tad umor ce ih stici a tad i kiks u LIGI. Ja misli da ce prvi kiks u ligi slediti vec protiv Vojvodine ,a drugi protiv Javora.Dok Zvezda igra sa Smederevom(kod kuce),Javor ((u gostima)nadoknada )i Spartak (u gostima).
Protivnici im uopste nisu teski.Tako da ce zvezda pobeci.

kradete grobari

pre 11 godina

kako vama malo treba....hahaga. Najjaci je ovaj sto kaze da je Zvezda d o pre dve sezone imala 2-3 hiljade po utakmici, to je tolika glupost da reci nemam, pa trening pred bazel pre 6 godina je imao 10000. pa vi cete za godinu dana da pricate da ste razbili shamrock, a azere sze vec zaboravili, posle dva gola. inace imali ste vi besplatne ulaznice i bilo vas je 800

duledudule

pre 11 godina

sjajan,sjajan,xaxaxa,koje budalastine...:D eejjjj,JEDAN zuti karton na celoj utakmici,totalno korektno,bez ikakvog naboja i frke i buke.kako ste se izvestili,pa ovo je katastrofa...eto tako,to je moj komentar..da necete mozda da kazem da su braca scepovic vrhunski napadaci?da je lazar markovic messi?maaa to vama prepustam ;)

Trance....

pre 11 godina

Jel nam i Uzice filijala?
Vidljivo je da smo dominantni i da samo namestanje moze da utice da ove godine komsinica bude prvak.
(Srdjan, 23. septembar 2012 19:54)
Zvezda je dobila sa Robijem, jos jacu Slobodu 5:1, pa je tuzni Partizan osvojio titulu, je to bilo namestanje? Molim te reci mi? Vi nam pricate o namestanju, smesni ste...

milan

pre 11 godina

sjajni paritzan pregazio bsk....ocajni partizan se mucio sa tromso....sjajni partizan pregazio hajduk....ocajni partizan se muci sa nefci...sjajni oartizan pregazio slobodu...
i sta ovo sve govori?

fetty

pre 11 godina

Zalosno je gledati komentare ovih internet grobara. Prvo, zar vi stvarno mislite da vas najjaci (u smislu najiskusniji) sastav koji igra 0-0 sa nefcijem, koji da jedva 1 gol tromzu iz kornera je bez vase omladine (Ninkovic, Jojic) toliko nemocan? Kad sam ove veceri prebacio na arenu i uhvatio napad pre 1. gola Scepovica imao sam sta i da vidim: Ninkovic SAM s loptom, centrira, loptu SAM u sesnaestercu prima S. Scepovic, namesta se i raspali volej pored dvojice. Jel to taj nevidjeni talenat i igracina koga pljujete svi redom posle svake evropske utakmice. Secam se da ste svi posle nefcija kritikovali formu L. Markovica koji nije uspeo da prodje ni jednog jedinog igraca za 90 minuta, sad odjednom bolji od Mesija. Dovoljno je platiti jednog ili dvojicu defanzivaca protinvnickog tima i pada u vodu igra citavog tima. Partizanova utakmica sa spartakom iz prosle sezone je najbolji primer toga (kad je golman poklonio ona 2 gola). Samo uporedite utakmice partizana i zvezde, veceras pokazan 1 karton, a gledajuci igru radnickog iz kg, hajduka, novog pazara protiv zvezde vidimo gomilu napaljenih koljaca koji kidisu na igrace zvezde, dobijaju zute, crvene, samo da se unisti igra i otkine bod. Ove vase revijalne utakmice vam dodju glave cim zaigrate sa nekim strancem. Nema pustanja, pa nema ni prodora L. Markovica, Majstorija Scepovica, nego svi vasi napadi staju cim se dodje na 20 metara od gola. Zivi bili komsije i vidimo se u derbiju ;)

duledudule

pre 11 godina

sjajan,sjajan,xaxaxa,koje budalastine...:D eejjjj,JEDAN zuti karton na celoj utakmici,totalno korektno,bez ikakvog naboja i frke i buke.kako ste se izvestili,pa ovo je katastrofa...eto tako,to je moj komentar..da necete mozda da kazem da su braca scepovic vrhunski napadaci?da je lazar markovic messi?maaa to vama prepustam ;)
(duledudule, 23. septembar 2012 21:12)
Ti si decko klasican primer coveka koji bi da se igralo malo grublje, i da je pao neki crveni za Slobodu, pisao ovde komentare tipa.. 'opet crveni protiv Partizana, pa dokle'.. A takvih kao ti je milion, a ja vas iskreno zalim jer vam je zivot uzasno dosadan pa izbacujete negativnu energiju ovde na portalu. Strasno ili smesno? Tragikomicno.
(dramaturgija, 23. septembar 2012 21:41)
ma jok,gresis,nije meni dosadan zivot.ucim jednog malog klinca od malih nogu da navija za zvezdu,a uskoro cu i drugog,za par meseci..a ti sedi za kompom,pravi se pametan i budi u zabludi)(i naravno,gledaj partizan na tv-u,posto je 95%ovde vas internet fan klub)...prosto je neverovatno,ali neverovatno sta ste pisali danas,a sta pre samo 3 dana.jel ti stvarno mislis jel si uveren u to da ste vi toliko "dobri"?misli,misli,zivi u zabludi,eto recimo do subote...do novog sada..ako nista drugo,nece vam se sklanjati,pa ces skapirati da scepovic nije van persi a mali markovic itekako nije messi

Stevan

pre 11 godina

Ljudi,igraci Slobode stoje.Covek stoji sam i centrira,u sesnaestercu covek sam kao duh prima loptu.To je klasican primer namestanja.Kakav dokaz vam jos treba?Nisam do sada bio siguran ali bih posle ovoga podrzao demonstracije na ulici da se prvenstvo prekine dok se ne utvrdi istina o namestanju.

Sloba

pre 11 godina

Cemu ovakvo prvenstvo,cemu treninzi,cemu sport koji to vise nije?Ko ovo dozvoljava,ima li bar jedan navijac Partizana koji se razume u fudbal,koji vidi da ovo nije igra,takmicenje,hoce li neko u drzavi zaustaviti ovu lakrdiju?

ff užičko terazije

pre 11 godina

mi užičani smo jednom nagrabusili i nismo otišli u evropu zato što smo uzeli bodove partizanu stoga je ovo sve bila rutina

DS 1989

pre 11 godina

Zvezdaši, hvala Vam što nas pratite i u ovo lepo nedeljno popodne, hvala Vam što ste svakog četvrtka i nedelje uz male ekrane i što tako verno pratite našeg Partizana!
(imamo kornflekse, 23. septembar 2012 18:27)
Ti mora da si vodja grupe Grobari Internet?

dr. Kadu

pre 11 godina

Interesantan je podatak da ekipa koja fudbalskim gigantima sa Kipra i iz Azerbejdzana u tri utakmice ne moze posteno da sutne na gol ovde u tri utakmice protiv BSK-a, Hajduka i Slobode postigne 17 golova. Neverovatno :-)

NOVA PAZOVA

pre 11 godina

VRLO VAZNO ... ne znam samo zasto neko uopste pravi neke parametre u ovoj ligi i protiv nekih Š ekipa ... Jel mislis da si neki frajer . . pa izadji majko u Evropu na crtu protiv iole boljih ekipa i pokazi se .. KAD SI FRAJER jel !!! .. a, videli smo KOLIKO SE MOZE ... zato misevi u KUČICU !!!!! .. a, tek sad onaj muceni trener kad pocne da se pali na konferenciji i posle c c c majko mila ...

Napred Zvezdooo!!!

pre 11 godina

@ Ima nas i da napunimo i 10 stadiona jna, ali od nas petorice koji se kunemo u Partizan samo ja idem (ne na sve ali idem). Onda ima navijaca Partizana koje samo zanima kosarka, a ipak je fudbal nas osnovni sport, koliko god da je losiji od kosarke. Ima tu dosta faktora koji uticu na posetu, ali sigurno nije uzrok to sto nas nema, ima nas. Pa na pocetku prolecnog dela sezone nas je doslo blizu 20000, ne mogu da se setim sa kim smo igrali, bilo je 0 0. Nemoguce da ti ljudi vise ne navijaju za partizan, navijaju i dalje, naravno.
(pfc, 23. septembar 2012 20:24)
Posle onakve pobede i igre ti si našo da se nešto pravdaš. Svašta!

The Bastard

pre 11 godina

Maestralni i leprsavi Partizan u stilu Barselone nakantao jadnike iz Uzica koji naravno zbog toga sto su se opasno zamerili prvaku Srbije (u narednih 20 godina) otevsi im pritom 4 boda prosle sezone sa skoro istim timom hladno popivsi petardu ove sezone.

veliki strumf

pre 11 godina

Ljudi, pa da li je moguce da se i dalje palite na nase prvenstvo? Zar vam nije jasno da je odavno sve namesteno? Tako je bilo svih ovih godina. Neko se potplati, neko izadje sa omladincima, negde sudije poguraju, standardno. Pa Partizan je velikanima kao sto su AEL, Tromso i Nefci dao ceo jedan gol kuci, a u prvenstvu je Bsk-u, Hajduku i Slobodi dao 17. Sta tu ima da bude nejasno? Ne mogu da tvrdim ko ce biti sampion ove godine, jos je prerano da dokucimo jer se ocigledno namesta i za Zvezdu i za Partizan, mozda se jos pregovara, vaga se ko ce imati jace "igrace" medju politicarima i lobistima, ali sam ubedjen da ce se to srediti i da se sampion nece dobiti na terenu.

Grobar

pre 11 godina

Opet stara prica. Partizan pregazio Slobodu, bla bla bla... I onda DODJE neki tamo Neftci i Partizan ne moze da prismrdi golu!!! E to je nasa stvarnost!

Goxy

pre 11 godina

Zvezdaši, hvala Vam što nas pratite i u ovo lepo nedeljno popodne, hvala Vam što ste svakog četvrtka i nedelje uz male ekrane i što tako verno pratite našeg Partizana! (imamo kornflekse, 23. septembar 2012 18:27)

U ovo vreme se i gleda fudbal na TV, nego sto ti kao veliki grobar nisi na stadionu?

kradete grobari

pre 11 godina

kakva mocna ekipa! vermeze trese se evropa. jel njima predsednik inaj sto pljuje Zvezdu kad sloboda ne moze da dobije donji srem? Jeste definitivno!

Miodrag

pre 11 godina

Ma super je Partizan sa domacom boranijom. A vec Neftci, e, to je druga prica! Koliko ja poznajem partizanovce, za njih je najvaznije da dominiraju u domacem prvenstvu. Da se razumemo i Zvezda je isto tako minoran tim u Evropi, ali jedino Partizan ima osecaj velicine jer eto, dominira prvenstvom.

Gari

pre 11 godina

E ovako gospodo. Sezone 2008/09., Partizan je "oduvao" Crvenu Zvezdu za cirka 20 bodova, bili ste treceplasirani, tim ocajan i skroman, kriza vam se nazirala.
Vec naredne dve sezone vi ste zavrsavali prvenstvo sa samo 7 i 6 bodova manje od Partizana. Ako izuzmemo iz tih bodova derbije, dodjemo na isto ili skoro isto, na dva- tri boda recimo.
E sad, ako je Partizan kao kasniji ucesnik LS, stabilan klub, jaci od vaseg za dve klase i organizovaniji u svakom pogledu, osvojio 78 bodova jer je namestao (po vama), kako ste onda vi uspeli da posle katastrofalne godine, krize i dugova od skoro 40 miliona, poceli ste nazalost da se raspadate i tonete, osvojite na kraju 71 (bez derbija maltene kao i mi, isto)?! I sad vi kao "ruglo i cirkus" od kluba osvojite svoje bodove zasluzeno, a mi daleko jaci i bolji u svim segmentima 78 i ispade da namestamo? Sta li ste tek vi onda radili?
Elem, dva kluba, gotovo kao nebo i zemlja po kvalitetu i stanju generalno osvoje maltene isto bodova. Svako ko je iole pametan vidi ko je namestao, jasno kao dan.

Obrni, okreni, OCAJ...

pre 11 godina

sjajni paritzan pregazio bsk....ocajni partizan se mucio sa tromso....sjajni partizan pregazio hajduk....ocajni partizan se muci sa nefci...sjajni oartizan pregazio slobodu...
i sta ovo sve govori?
(milan, 23. septembar 2012 20:42)
Govori to da je taj ocajni Partizan ponovo ubedljivo najjaci u nasoj ligi... Ocajni kad izgube, sjajni kad pobede... U cemu je problem? To je isto kao kad kazes:" Ocajna Zvezda primila od Naftana tri komada sa igracem vise, ocajna Zvezda pobedila sjajni Rasnicki sa tri igraca vise, ocajna Zvezda dobila u 95-om ekipu koja je bila bolja od nje, ocajna Zvezda izvukla bod sa igracem vise od dvadesetog minuta, kasnije taj igrac pojacao tu ocajnu Zvezdu, Zvezda u Pazaru bez publike na misice, Zvezda u kuli bez publike na misice.... I naravno sjajna i uplakana Zvezda izduvala protiv Bordoa...". Eto, sta ti ovo govori...? Nista, jel da? Bas su sumnjive ove pobede Partizana kad se pogledaju vasi rezultati...

Zekane?

pre 11 godina

Uporedite igru sampiona i onih sto su juce igrali u Kuli! Uzimamu sestu titulu! (Zarko Zekovic Zecevic, 23. septembar 2012 18:47)
Zeko jes to ti? Sto pratis Zvezdu?

rango

pre 11 godina

Prosto da covek ne poveruje da je ovo isti tim koji je igrao mrsavih 0:0 kod kuce sa azerima pre samo par dana... BRAVO CRNO BELI!
(realno, 23. septembar 2012 20:07)
pa pazi nije isti tim ...tu su bili najbolji ninkovic i jojic..moj savet treneru..izbaci tomica i kamaru a stavi onog BRASANCA KAO STARTERA I ONDA DA NAS BOG VIDI..pazi sale je spor ali ima bolju loptu od tomica..znachi samo mladi;ninkovic,markovica oba, jojic i brasanac obavezno u startnu postavu...
znachi;STOJKOVIC,VOLKOV,MILJKOVIC BRASANAC,IVANOV,S.MARKOVIC,L.MARKOVIC,JOJIC,EDUARDO,NINKOVIC I MITROVIC(DA SMRSA)

vasko da gama

pre 11 godina

Joj sto volim kad razbijamo u prvenstvu, jedino mi nije jasno sto nas vec jednom ne krene u Evropi....Hajmo svi da glasamo da Tole bude predsednik UEFA!!!

Analitičar

pre 11 godina

Vermez izgleda provalio da Lazaru ne leži da igra zadnjeg veznog, konačno stavio dečka u špic, ovaj odmah gol. Da isturimo Lazevskog I Miljka i nije ovo loš tim.

Kaznena ekspedicija

pre 11 godina

Za Evropu mozda i nismo kakvi treba da budemo ali smo u nasoj ligi Bog i batina...i da izgubimo derbi osvajamo titulu a vi se zalite Toletu i Platiniju...mozete kao vojvodjani da napravite pehar i proslavite...

Marko

pre 11 godina

Ima nas koliko nas ima,ne znam samo kakve to veze ima sa tim koliko ja i drugi volimo Partizan.Vas ima vise i to je ok,meni nista ne znaci,niti zbog toga manje volim Partizan,niti se manje nerviram kad gubi i radujem kad pobedjuje.Bilo nas 10, 110 ili 100010 volecu mog Partizana do kraja zivota!

Zokipfc

pre 11 godina

Ljudi moji, uprkos svemu (uprava, trener) mi imamo sasvim solidan tim. Problem je u tome sto se ovi igraci BOJE dati gol u Evropi. To je neka mentalna barikada, nadam se da ih je Nick Vujicic malo ohrabrio..

vlajzi

pre 11 godina

Partizan = INSTITUCIJA!!!
Nije ni cudo sto komsika vise visi na nasim vestima nego na svojim. Kod nas i ima sta da se vidi. A najjace je kad posle ovoliko komentara komsike, ona nekom prica o poseti i 'internet navijacima'... HAHAHAHAHAH HAOS KOMENDIJE!!!

Bravo CRNO BELI

pre 11 godina

Osvaja Partizan titulu 100%!
Nekako bre Vermez uzima titulu i kad Partizan igra Evropu – bez problema, to je i onomad kad smo igrali 1/8 finala Lige Uefa bez poraza osvojio prvenstvo.
Da se razumemo,imamo najkvalitetniju ekipu, i da, imamo i najkvalitetniju drugu postavu u zemlji, ali ipak puno je mladih i novih igraca,treba to sve uklopiti.
Mislim da cemo i u Evropi sve bolje igrati.

Odbrana nam je uigrana, Ivanov i Ostojic bas dobar tandem, Nefci je pokusavao na kontre protiv nas(a to je uvek nezgodno)medjutim skroz smo ih neutralisali.
Ostojic je bas talentovan stoper, ima veliki odraz, neku mirnocu u resavanju problema,brzinu.
Miljkovic se dosta trudi.
S.Scepovic promasio zicer, ali zato dao 2 gola..sad vec daje golove u seriji,i protiv Ofk je dao 2 gola..bolji igrac nego sto sam mislio, lepo asistira, ucestvuje u igri,cesto u sansi za gol..dobro predvidja gde ce lopta pasti u 16 metara...a ipak i on ima samo 22 godine.
Nego, milina je gledati Ninkovica, Jojica, i Lazara zajedno kako brzo i lepo igraju...jedino me Medo razocarava, lepo rekose ovi sa b92 da je i protiv Nefcija bio najslabija karika kada je Azerima otvorio 4 kontre, danas isto, ima on i dobrih poteza ali mora mnogo vise.
Nervira sto vrlo cesto vrati loptu stoperima ili je jednostavno ne iznosi napred nego samo trci oko centra, i doda prvom do sebe.
Covece Zuka je vrlo cesto znao da iznosi loptu sve do 16.
Lola bi sa ovim klincima bio bolje resenje od Mede.
Ono sto je bitno, odlicna tekma Partizana danas

solunac

pre 11 godina

Prezire vas cela Srbija!Svi znaju da to sto vi igrate nije fudbal nego namestaljka i lopovluk!Za koga se forsira Partizan, za 1000 ljudi na tribinama?Sramota je da nema kazne za namestanje i kupovinu utakmica!
(Veljko, 23. septembar 2012 20:57)
jesi se bas puno iznervirao

ŠAMPIONI

pre 11 godina

E, ovako igra ŠAMPION! A, neki kad daju gol u ranoj fazi utakmice, efektivno se igra do kraja jos 15-20 minuta, ostalo je valjanje i izlezavanje po terenu...

do groba...

pre 11 godina

zivim u Grckoj, pa evo malo podataka:
u posledjnih 5 godina zvanicno (a verovatno i vise od 10, nezvanicno) Olimpijakos ima makar 3 filijale u prvoj ligi, nekih godina i po 6, koji naravno lagano gube od njih, dobijaju i igrace na pozajmicu, ali zato daju 120% mogucnosti protiv direktnih konkurenata, dok je Panatanaikos imao po 1-2 i to ne svake godine...
ne treba tu nikakva pomoc Saveza, zajednice prvoligasa, sve ide svojim prirodnim tokom...
to sto je na Balkanu normalno, u ostalom svetu je zabranjeno... ali tu gde se moze, ko prvi devojci...

Bob Rock

pre 11 godina

sjajni paritzan pregazio bsk....ocajni partizan se mucio sa tromso....sjajni partizan pregazio hajduk....ocajni partizan se muci sa nefci...sjajni oartizan pregazio slobodu...
i sta ovo sve govori?
(milan, 23. septembar 2012 20:42)

Ocajna zvezda se muci sa BSK, lukic: partizan namesta prvenstvo, ocajna zvezda se muci sa hajdukom, lukic: partizan namesta prvenstvo, ocajna zvezda se muci sa slobodom, lukic: partizan namesta prvenstvo...

ovo govori mnogo vise...

vlajzi

pre 11 godina

Prezire vas cela Srbija!Svi znaju da to sto vi igrate nije fudbal nego namestaljka i lopovluk!Za koga se forsira Partizan, za 1000 ljudi na tribinama?Sramota je da nema kazne za namestanje i kupovinu utakmica!
(Veljko, 23. septembar 2012 20:57)

Izvini sto ti krivo jer je Partizan najbolji i najorganizovaniji klub u Srbiji. Izvini sto su ti oci pune suza. Izvini za 5 godina tuge. Izvini za 11 godina jos vece tuge. Izvini sto ne znas sta je Evropa. Izvini sto ti je Coki ugasio kosarkasku sekciju. Izvini sto ti je sve bordo pred ocima...
Jel u redu sad, ili jos da ti se izvinjavam???

Banja Luke

pre 11 godina

zivim u Grckoj, pa evo malo podataka:
u posledjnih 5 godina zvanicno (a verovatno i vise od 10, nezvanicno) Olimpijakos ima makar 3 filijale u prvoj ligi, nekih godina i po 6, koji naravno lagano gube od njih, dobijaju i igrace na pozajmicu, ali zato daju 120% mogucnosti protiv direktnih konkurenata, dok je Panatanaikos imao po 1-2 i to ne svake godine...
ne treba tu nikakva pomoc Saveza, zajednice prvoligasa, sve ide svojim prirodnim tokom...
to sto je na Balkanu normalno, u ostalom svetu je zabranjeno... ali tu gde se moze, ko prvi devojci...
(do groba..., 23. septembar 2012 21:00)
OFI je najpoznatija filijala Panathinaikosa...

Samo je brzina problem...

pre 11 godina

Osecam kvota u kladionici na 7+ 1.05
(NETREBA NAM PLACENA TITULA, 23. septembar 2012 18:25) Ajde, prvo da promenis nick, pise se NE TREBA... Bitno je da znas kvote u kladionici, a to sto si nepismen nema veze... A sto se tice titule, ne znam kakva vam treba ili NE TREBA, ali ocigledno je da necete dobiti nikakvu... Utakmice... bas kao sto sam i mislio, kad nema Tomica (koji po meni samo koci ekipu), moze da lici na fudbal...

ĆOSA

pre 11 godina

Titula,titula,smeši nam se titula.I dalje smo bez premca u Srbiji,a tu je i Evropa.Drago mi je da Zvezdaši prate Partizan,kad su njihovi očajni!PARTIZAN ŠAMPION

KODAR78

pre 11 godina

Svake godine u ovo doba ista prica kod nasih komsija titule su vec osvojene u skoro svim sportovima.Mediji prepuni nadmenih izjava i silnih obecanja.Ali nezgodan je sistem takmicenja gde propozicije nalazu da svi ligasi igraju jedni protiv drugih pa tako komsijama polako dolazi na red da se u svim tim sportovima sastaju sa Partizanom,tako da izjave postaju sve realnije pa se sve cesce pominje iduca sezona,i sa titula se prelazi u brojanje navijaca.Dominacija se samo nastavlja.

dramaturgija

pre 11 godina

sjajan,sjajan,xaxaxa,koje budalastine...:D eejjjj,JEDAN zuti karton na celoj utakmici,totalno korektno,bez ikakvog naboja i frke i buke.kako ste se izvestili,pa ovo je katastrofa...eto tako,to je moj komentar..da necete mozda da kazem da su braca scepovic vrhunski napadaci?da je lazar markovic messi?maaa to vama prepustam ;)
(duledudule, 23. septembar 2012 21:12)

Ti si decko klasican primer coveka koji bi da se igralo malo grublje, i da je pao neki crveni za Slobodu, pisao ovde komentare tipa.. 'opet crveni protiv Partizana, pa dokle'.. A takvih kao ti je milion, a ja vas iskreno zalim jer vam je zivot uzasno dosadan pa izbacujete negativnu energiju ovde na portalu. Strasno ili smesno? Tragikomicno.

Partizanovac

pre 11 godina

Ovo je skandal,ovo nije fudbal!Fudbaleri Slobode se sklanjaju,ne igraju fudbal!
(Zoran, 23. septembar 2012 18:50)

Aha, a najvise se sklanja onaj sto je skoro polomio malog Lazara, i to prosao bez zutog cak!? Sloboda nikad ne namesta ,bar tako kazu ljudi i evo ja im verujem.

Zeca

pre 11 godina

Ja ne znam sto svi kao po komandi kritikujete MIljkovica decko igra solidno za nase uslove vracase i u odbranu i napad, ali ne vredi jedan dva coveka rekli da je los pa onda svi po komandi ponavljaju to.

grobar

pre 11 godina

Zamolio bih navijace Zvezde koji pricaju o nekakvom sklanjanju igraca Slobode,revijalnoj utakmici i olakom prepustanju bodova Partizanu, da tacno napisu i objasne koji su im se to detalji ucinili sumnjivim.Vec nedeljama se prica o namestaljkama pa bi voleo eto tako da svi koji vide nesto sumnjivo u ovim mecevima to i obrazloze i iznesu sta im se to ne svidja, mislim ako cemo tako u prethodih 5 godina nasa najveca filijala je Zvezda.
Znam ja da je dug period od kad vi niste osvojili titulu i da smo vam nabili komplekse, ali dosadili ste vise svima sa tim pricama koje vise ne piju vodu.

Duh sa sekirom

pre 11 godina

...od kad se na severu peva Tole lopove sudjenje je drasticno regulisano u korist zvezde...i sto jace to pevaju to se vise navlaci za zvezdu...sad se prica i o filijalama i moram da kazem da dok mi imamo da placamo glavnu filijalu iz ljutice bogdana ne brinem za titulu.

dzozey

pre 11 godina

A Sloboda od prvog minuta "otvoreno" na "sampiona",Grobari ne mora svako da vam bude filijala,da bi vam dali bodove,zavisi od trenutnih interesa...samo znam da protiv Zvezde gotovo svi igraju daleko cvrsce i motivisanije,to svako ko malo prati nas fudbal, moze da vidi.
(Dejo, 23. septembar 2012 20:24)
A ako zanemarimo proslu sezonu kada nas je vodio "strucnjak" Avram Grant, sta se desavalo u prethodnim godinama u derbijima? Uvek sam se pitao zasto nas i Zvezda pusta, mozda ti mozes da mi odgovoris. Dosta kukanja! Vi koji ne znate sta je Evropa, nesto se bunite nama koji redovno igramo u Evropi.

Bob Rock

pre 11 godina

Pitanje za sve ove kojima je lukic u glavu uterao pricu da je zvezda najbolja na svetu, ali eto, zbog zlog partizana koji namesta oni ne mogu do titule...
Zasto igrate prvenstvo ako je namesteno? Istupite lepo iz lige, zalite se UFEA-i i trazite istragu...
Dalje, da li neko od vas ima bilo kakav dokaz, a da to nije "rekao lukic" ili "vidi se da se igraci sklanjaju da partizan da gol"?

rade_pav@yahoo.com

pre 11 godina

sjajni paritzan pregazio bsk....ocajni partizan se mucio sa tromso....sjajni partizan pregazio hajduk....ocajni partizan se muci sa nefci...sjajni oartizan pregazio slobodu...
i sta ovo sve govori?
(milan, 23. septembar 2012 20:42)

da ides da spavas, kad se probudis bice ti bolje

Partizanovac

pre 11 godina

Da li ima neki Zvezdas koji hoce realno da razmislja i ko se razume u fudbal a ne samo u rivalstvo dva kluba? Ja sam bio na utakmici veceras i mogu reci da smo se u prvih 7-8 minuta jako mucili. Sloboda nas je pritiskala mi smo imali problema da iznesemo i zadrzimo loptu... I tada su mogli da daju gol, a da su ga dali garantujem da bi bilo drugacije... Ali mi onda dolazimo do neke igre i dajemo gol, po standardima u ranoj fazi meca. Da li vi znate sta znaci dati gol u ranoj fazi meca? To znaci da suprotna ekipa mora da pocne jos vise da napada i da mora da se otvori. A posto mi realno imamo kvalitetnije igrace od slobode (individualno) relativno lako mozemo da damo golove... Oni su malo pojacali pritisak ali se nasa igra dodatno poboljsala (Lazar Markovic je odigrao najbolju utakmicu u poslednjih godinu dana mozda) i suzbili smo ih, a posto su oni nesto pokusavali tu smo ih dotukli. I to je to, moglo je biti i drugacije ali se dobro otvorila utakmica...
Meni samo jedno nije jasno... Vi Zvezdasi pricate kako vas ima toliko vise ( ne mislim na stadionu nego inace) a ovamo ispadose svi nase filijale? To vam nije sumnjivo? Sto nekada ne pogledate celu takmicu (kao sto to radite u Evropi kada navijate za protivnike) i objektivno komentarisete kvalitet ekipe u nasem prvenstvu? Jer po vama ispade da su Barseloni svi klubovi u Evropi filijale...

vulkan

pre 11 godina

Svaki tim sa jakom "sredinom terena" daje dobre igre i rezultate.Ilic- Jojic-Ninkovic, je dobitna kombinacija. N. Ninkovic je klasican primer " poslovodje" i mozda jedini trenutno u Srbiji. Zato mora da igra.

grobar

pre 11 godina

eto ti ga sad i sloboda ce da ispadne nasa filijala znaci koga god partizan pobedi to je njegova filijala znaci uskoro ce i zvezda da postane partizanova filijala strasno cela prva liga nasa filijala ...

Kokorayko

pre 11 godina

Pokazatelj pravog stanja u našem klupskom fudbalu su evropska takmičenja.Zvezda se nije kvalifikovala zadnjih sto godina a Partizan u LŠ,LE, ima jednu pobedu u poslednjih dvadeset mečeva,stvarno sjajan učinak tu smo ispred Albanije i Malte al' zamalo.

Naucite jos neki tekst iz lukiceve "citanke"

pre 11 godina

Pravim protivnicima mreže miruju ali zato punite filijale.
(Peđa, 23. septembar 2012 20:37)

Vasa blebetanja vise niko ne shvata ozbiljno, posto je po vama svaka ekipa osim vase severine nasa filijala... da sve bude smesnije, vas smo najvise tukli od svih (a tek cemo komsinici dragoj da zadizemo suknjicu)!
Sve iste forice... te "odmarali igrace", te "sklanjaju vam se svi", te "skandalozno sudjenje" ako sudija dosudi neki aut za Partizan itd. itd. dok vasim protivnicima pljuste crveni po nosu, pa se utakmica igra dok ne date gol (do dnevnika, kako se to kaze) i sve tako u sudijskom ritmu kako se vama svidja od starta sezone licemeri... a kad se neko zvanicno pozali na sudjenje protiv vas (kao npr. Rad, Radnicki Nis, Radnicki Kg, sto je 3 od vasih 5 utakmica) - odmah sutra pune novine kako je neko "odmarao igrace" protiv Partizana! Klasicno ciganisanje i zato ne mozete ni da izadjete iz te prasincine u kojoj tavorite godinama :p

TIGER

pre 11 godina

Ponovo utakmica bez kartona.Prava prijateljska!Ako se ne stane na put ovom divljastvu u organizaciji FK Partizan narod ce izaci na ulice i bice svasta!IZBACITE LOPOVE IZ LIGE!KRIMINALCIMA JE MESTO U ZATVORU A NE U LOZI!!!
(Goran, 23. septembar 2012 21:31)

Osali klubovi u ligi su ogorceni jer su morali da vam po nalogu drzave ustupe svoje najbolje igrace, kako biste vi uzeli procenat od njihove dalje prodaje... Nije ni cudo sto se nama sklanjaju sa terena...
Dobicete i titulu po nalogu drzave, dobicete i novac po nalogu Vucica, jedino je steta sto oni ne mogu da vam obezbede makar jos jedan mec u Evropi, pa makar to bio i Nefci :)))

Grobar

pre 11 godina

Rezultat nije bitan. Da je Scepovic iskoristio bar vecinu svojih sansi,rezultat bi bio jos veci.
Gledao sam prvo poluvreme ,jer za drugo nisam imao vremena i mogu da konstatujem da je to bilo najbolje Partizanovo poluvreme u poslednje 2 godine. Onako lepo nisu igrali od kako je Moreira otisao.
Ako ovako lepo budu igrali , samo bez Scepovica u napadu ... mozda od nas i bude nesto ove sezone.
P.S. Kako vas ne mrzi da stalno pricate o namestanju Partizana ?
Pametnima ce da bude dovoljno ovo ...
Lukic smenjuje Pizona ,na pola sezone,iako Zvezda vodi 5 poena prednosti.
Tada na scenu stupa Stanojevic na "kormilu" Partizana , a Zvezda tone sve dublje u propast. Pizon postaje selektor raspale reprezentacije ...
I onda je to Tole namestio , a Lukic je samo klimao glavom i dozvoljavao sve to ? eto, to je od prilike cela teorija o namestanju. ;)
dakle,svoju propast trazite u svom dvoristu. piglu ganci ...

djuka

pre 11 godina

Jel nam i Uzice filijala?
Vidljivo je da smo dominantni i da samo namestanje moze da utice da ove godine komsinica bude prvak.
(Srdjan, 23. septembar 2012 19:54)
Zvezda je dobila sa Robijem, jos jacu Slobodu 5:1, pa je tuzni Partizan osvojio titulu, je to bilo namestanje? Molim te reci mi? Vi nam pricate o namestanju, smesni ste...
(Trance...., 23. septembar 2012 20:23)
A Partizan ih je te sezone dobio 5:2. Pola timova je popilo petardu. Sigurno je namestanje, a?

sampioni!

pre 11 godina

hahPartizan pobedi,razbije protivnika,a gani pozivaju na revoluciju,izlazak na ulice,strajk gladju:)do sada nisam bio svestan koliki kompleks smo vam nabili,ovo je vec patologija.

igor

pre 11 godina

Gani stvarno ste neverovatni, da je barem jedan od vas napisao svaka čast komšije pobedili ste, nije lako dati 5 golova ko god da je protivnik?! Juče vašu tesnu pobedu veličate kao da ste pobedili u najmanju ruku Arsenal, a za bilo koji naš dobar rezultat ne umete da napišete ništa osim Tole i nameštaljka?! Ne znam da li je tačna informacija ali sam čuo da dolazi neka svetska delegacija u Srbiju u kontrolu, kažu da jednostavno nije moguće da je neko toliko pošten kao zvezdina uprava, dolaze to da provere?!!!

crno-beli

pre 11 godina

Boze,Boze drage komsije,koliko je lukic uticao na vas?teorije zavere,vatikan,cia,bia,kgb,papa,svi su protiv vas,jer vi ste ipak "stubovi srpstva"!ha,ha,ljudi reorganizujte svoj klub,pocnite da radite nesto,recite upravi da se ponasa domacinski i onda MOZDA osvojite nesto!do tada,pisite saopstenja i smisljajte zavere!

neki dr. mr.

pre 11 godina

na poluvremenu pisem comm. kao navijac Zvezde, smatram da je Partizan odigrao odlicno poluvreme, a za sve to je zasluzna otvorena igra Slobode, a kao sto godinama unazad pricam, nisu igraci Zvezde i Partizana toliko losi koliko ostali klubovi protiv njih igraju anti-fudbal, tako da "blizanci" imaju 5 do 6 normalnih, fudbalskih utakmica po sezoni. a onda se pitamo zasto tako lose igramo u Evropi. smatram da su i momci iz Zvezde i Partizana zeljni normalnih utakmica jer smatram da nisu poceli da igraju fudbal u kom 11 igraca stane ispred svog gola i pocne da se izlezava, krade vreme u 5. minutu utakmice... pozz svima

dunavko

pre 11 godina

ovo veceras je jako lepo.partizan ima mladost,ima bazu,i tako i treba.oni znaju da igraju fudbal,mladi su,i neka budu nosioci igre.zato za par godina ,ako se zadrze,bice prava ekipa.partizan je ubedljivo najjaci kod nas.to sto se navijacima zvezde kriva za to to je njihov problem.za njih je i partizan-nefci namestena utakmica.sta reci, nemate sta da trazite ni ove godine,a vi to vecina i znate,samo masta je prelepa,kakva god da je.partizan je iskristalizovao tim,koji ce sada kod nas biti br.1,a za evropu smo jos zeleni.objektivno.inace navijam za teleoptik,jer uvek sam vise volio druge ekipe,rezervne sastave ili drugu ligu kako hocete.

militto

pre 11 godina

Vi sto kukate ovde nemate pojma kako se mec namesta. Sigurno im je sloboda dala da ih napune tek tako, ako su namestili, namestice neki prikladan poraz, a ne 5-0 cime bi i sami sebi narusili atmosferu u klubu, jer izgubiti 5-0 nije mala stvar. Sto se otvorene igre tice, Sloboda je koliko se ja secam uvek igrala otvoreno sa Partizanom a i sa Zvezdom. Samo sto ove sezone oni su jedan vrlo los klub, nemaju kvalitet za vrh. A i ne bi me cudilo da ispadnu iz lige i da ih zamene Jednistvo Putevi! Pazite na taj klub, Putevi su iz sezone u sezonu isli na gore po rangu, sve su zivo zatvorili,tako da me ne bi cudilo da sledece sezone zaigraju i u supet ligi

pera

pre 11 godina

Bravo Partizan ! Tako se igra. A šta reći za ove tzv. delije za koje je sve namešteno ? Bolesnici, 99%. Uostalom šta oni rade u komentarima vezanim za Partizan, kad nije bila utakmica sa Zvezdom. Obični provokatori isfrustrirani višegodišnjom Zvezdinom nemoći. Ali takve treba ignorisati. Pa svi komentatori i na TV i na internetu su potvrdili odličnu igru Partizana, samo Zvezdaši veruju u teoriju zavere, :)

Živeo Partizan i majka Srbija!

pre 11 godina

Ovo je danas bila sramota! Kad treba da se pišu komentari i da se kritikuje prvi ste a danas na utakmici nema 2000 ljudi! Mogli bi ponekad da dođete na stadion i pomognete ekipi a ne samo da kritikujete. Nije ni čudo što nas zovu internet navijačima. Inače, sve čestitke Vermezu i momcima na sjajnoj utakmici

pfc

pre 11 godina

Ima nas i da napunimo i 10 stadiona jna, ali od nas petorice koji se kunemo u Partizan samo ja idem (ne na sve ali idem). Onda ima navijaca Partizana koje samo zanima kosarka, a ipak je fudbal nas osnovni sport, koliko god da je losiji od kosarke. Ima tu dosta faktora koji uticu na posetu, ali sigurno nije uzrok to sto nas nema, ima nas. Pa na pocetku prolecnog dela sezone nas je doslo blizu 20000, ne mogu da se setim sa kim smo igrali, bilo je 0 0. Nemoguce da ti ljudi vise ne navijaju za partizan, navijaju i dalje, naravno.

i teško je i nije

pre 11 godina

Naravno, jeste, težak je protivnik, kao i svi. Niko se neće skinuti kad krene tekma da ga tovariš (bez obzira što pojedini ili svi gani misle o filijalama, što je extra bolesno). Zato u napad i napunite ovo, da nam se nedelja lijepo završi.
(i teško je i nije, 22. septembar 2012 19:07)
# Link komentara
Preporučujem (+25)
Ne preporučujem (-42)

Moj jučašnji komentar na Vermezovu izjavu. Eto, vidimo da nije teško, kad se lijepo otvori:-) Svaka čast za našu djecu i njihovo ubacivanje. Nedelja se lijepo završava:-)

crna gora

pre 11 godina

Problem je sto nemamo kvalitetnih napadaca.Ovaj Scepovic pojma nema,Zabija isto,Mitrovic je mlad njegovo i Markovicevo vrijeme tek dolazi(bez obzira na trenutno stanje jos uvijek je mlad samo je rano bacen u vatru).Mogli smo da pobijedimo Nefci da smo igrali kao danas sa dva napadaca,a ne Vermezovic koji ocekuje da se da gol sa jednim iako ekipa Nefcija igra zatvoreno kao i Ael kome nije trebalo vise od remija.Po meni on nije imao hrabrosti da igra sa dva napadaca jer se plasio da primi gol.I onda se pravda kako igrace nije htjelo kako ovo kako ono.E pa ne moze tako.u Kazanju treba igrati sa jednim napadacem jer je tamo bod veliki kao kuca,a ne na svom stadionu i zato ne mozemo da pobijedimo Nefci iz Azerbejdzana bez ikakve uvrede za njih ali sramota je to za sampiona Srbije

snoop lion

pre 11 godina

Vi koji kao argument za namesteno prvenstvo koristite rezultate u Evropi da vas obavestim da su te ekipe odakle god da dolaze mnogo kvalitetnije od ekipa iz domaceg prvenstva i da je takmicenje u Evropi potpuno drugacije i jednostavno ne moze se porediti sa JSL.Ne kazem da je cisto ali kazem da niko ne govori nista argumentovano,sve se svodi na navijacka prepucavanja i ja verujem da Zvezda opet osvoji usati pehar da bi navijaci Partizana pricali o penalima,golovima u 95-om minutu.Da Partizan opet igra finale istog takmicenja navijaci Zvezde bi pricali o Toletu i filijalama...Ukratko,glupi ste i jedni i drugi samo je pitanje ko je gluplji mada nije neko bitno pitanje,bitno je da je vama lepo...

BoleBosko

pre 11 godina

Zasto je Ninkovic buducnost naseg fudbala i zasto se razlikuje od svih drugih nazovi talenata? Jednostavno prijem kod gola!!! To je to!

Partizan Forever

pre 11 godina

Odlicna utakmica. Partizan kada izadje sa ovoliko majstora na sredini onda jednostavno mora biti kombinacija, lepih akcija,driblinga,golova...
S.Ilic,L.Markovic,Jojic(ponovo odlican danas, ne znam zasto nije igrao u cetvrtak),Ninkovic i Medo da im 'cuva ledja' to je sredina koja u nasoj ligi nema premca i to je recept kako treba da igramo i u Evropi.
Ne treba olako prodavati lopte, Partizan je uvek igrao sa dugim posedom lopte i sa kratkim pasovima, ko prati Partizan duze zna o cemu pricam i po meni smo dobro igrali i vidi se da se polako uigrava ova ekipa i da ce to biti jedan jak tim.
Sto se komsinice tice, njih nemojte komentarisati jednostavno svako objektivan i realan moze da vidi da Partizan trenutno ima jaci tim i da tu nema price oko toga. Ono sto je za nas bitno jeste da svaku utakmicu ulazimo ozbiljno i nece biti problema.
Ja licno uzivam gledajuci ovaj Partizan sa toliko igraca iz nase skole i tim mladim igracima treba dati apsolutnu podrsku jer oni su buducnost ne samo Partizana vec i naseg fudbala. I zato i ovim 'rudari' iz protivnickih ekipa treba da pripaze malo jer onakav start na malog Lazara je mogao da mu unisti citavu karijeru.

TITULA

pre 11 godina

Kad zvezdi nije uzeta iz sfrj 8 titula sto su cuvenim prolecem osvajali nece ni nama.Drugo nefci je za tri klase ispred zvezde oni su izbacili apoel.zvezda je od ex velike cetvorke UBEDLJIVO NAJSLABIJI TIM TO TABELA POKAZUJE.

Stylo

pre 11 godina

Dokle vise ova prepucavanja Zvezda-Partizan. Jesam navijac Zvezde, ali mi je drago kada neki nas klub igra sa mladim igracima koji su ogromni talenti.

Ovakvog igraca kao malog Ninkovica je prosto milina gledati, nadam se samo da ce ostati na zemlji zato sto moze da postane jedan od najboljih u Evropi, problem je samo u glavi. Isto tako i Lazar Markovic, jeste da mi deluje nedoreceno, ali vidi se da napreduje i nadam se da ce biti nesto od njega. Tu su i Jojic, Mitrovic (ovaj me malo plasi sa njegovim idolom Balotelijem). Btw talenat se vidi pa makar i protivnici pustali igrace, recimo S.Scepovica mogu pustati koliko hoce, on nikoga nece ubediti da je talenat.

Svako normalan treba da je srecan sto imamo tako talentovane klince, a da za promenu nisu odbrambeni :)

ajde

pre 11 godina

Pa Partizan je velikanima kao sto su AEL, Tromso i Nefci dao ceo jedan gol kuci, a u prvenstvu je Bsk-u, Hajduku i Slobodi dao 17. Sta tu ima da bude nejasno?
(veliki strumf, 24. septembar 2012 00:25)
Jedan Bordo u dve utakmice protiv Zvezde ugura 3 gola dok jedan velikan poput Naftana uspe da zavuce 6 komada.. Kako objasnjavas tu situaciju?
Ili to da Zvezda Omoniji za 210 minuta nije mogla da da nijedan gol a Bordou za 90 dva gola.. Ajde daj mi dobar odgovor kada se pravis tako pametan. Ne kazem da si zvezdas, samo ti dajem najskoriji primer, a Zvezda mi je pala na pamet..

djuka

pre 11 godina

Sloboda nije ni 20% ekipe iz prosle godine.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (retro, 23. septembar 2012 18:24)
Sloboda kod kuce i Sloboda u gostima - 2 potpuno razlicite ekipe...

Tolle

pre 11 godina

Citajuci komentare Zvezdasa, zakljucujem da je Partizan najslabiji tim u Ligi, a da bodove osvaja jer je svaku utakmicu namestio, osim protiv Donjeg Srema koji jedini nije filijala, pa je zato pobedio.Dokaz za to je cinjenica da je Partizan osvojio samo bod u prvoj utakmici Lige Evrope, u koju se nijedan drugi nas klub nije plasirao.Zanimljivo.....

Zak

pre 11 godina

"...nije mi dosadno, ucim jednog klinca da navija za zvezdu a za par meseci cu i drugog..."
Bezi bre sa nasih vesti i uci tu decu (da ne skrenu sa puta). Koliko vremena provodis na istim ne bi me cudilo da dobijemo dva navijaca sa tvoje adrese.

Krv se ledi u žilama, novembar je blizu!!!

pre 11 godina

@ "ma jok,gresis,nije meni dosadan zivot.ucim jednog malog klinca od malih nogu da navija za zvezdu,a uskoro cu i drugog,za par meseci..a ti sedi za kompom,pravi se pametan i budi u zabludi)(i naravno,gledaj partizan na tv-u,posto je 95%ovde vas internet fan klub)...prosto je neverovatno,ali neverovatno sta ste pisali danas,a sta pre samo 3 dana.jel ti stvarno mislis jel si uveren u to da ste vi toliko "dobri"?misli,misli,zivi u zabludi,eto recimo do subote...do novog sada..ako nista drugo,nece vam se sklanjati,pa ces skapirati da scepovic nije van persi a mali markovic itekako nije messi
(duledudule, 24. septembar 2012 00:18)

Prpa bato!!!!!

oko

pre 11 godina

užičani su konačno shvatili pouke iz prošle sezone kada je voša dobila zvezdu u čudnim okolnostima a sloboda ispala za put u evropu

m

pre 11 godina

Pa cim je Vermez provalio da ne treba da igra sa dva zadnja vezna,nego sa Kamarom i da imamo napadacki orijentisanu ekipu, rezultati su krenuli sami od sebe.jos da tu ulete Pauljevic i Volkov i to je to.

stefanpfc

pre 11 godina

A koliko ste vi golova dali Omoniji? Svaka pobeda Partizana je namestaljka,odakle vama obraza,umete li jednom ljudski da cestitate ili da iskulirate? Koji ste licemeri to je neverovatno.Licemeri ili kompleksasi,odaberite sami.