Četvrtak, 20.09.2012.

23:12

Sraman transparent na jugu

Fudbaleri Partizana i Neftčija igrali bez golova na startu Lige Evrope, a u centru pažnje bio je golman gostiju Saša Stamenković.

Izvor: B92

Sraman transparent na jugu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

104 Komentari

Sortiraj po:

Dejan

pre 11 godina

Pokušaću da budem objektivan, jeste Stamenković danima davao provokativne izjave ali svako ko se sportom iole bavio zna da je to sastavni deo igre, transparent samo govori o onima koji su ga istakli i naneo je nemerljivu štetu državi Srbiji i klubu Partizanu, dok je Stamenkoviću dat publicitet koji mu sigurno neće nimalo naškoditi, naprotiv. Još nešto, sramno je da se najmladji igrači vezuju za incidente nakon utakmice a da to trener i direktor još sramnije direktno opravdavaju, pa kakav im to oni primer daju i šta će oni postati kroz nekoliko godina, moralni patuljci.

Шумадинац

pre 11 godina

А што не назовемо ствари правим именом. Је л' се негде каже ко је ''носати мајмун''? А кад код комшинице пре дербија иде Јаничар од Цунета онда ником ништа, као не зна се кога мисле да вређају.

Zwei nix gut, Miloš kaputt.

pre 11 godina

Vi, tzv. huligani Crvene Zvezde, Vi, pristalice i sipatizeri Crvene Zvezde i Vi, vjerni i pravi navijaci Crvene Zvezde - nemojte si ovo nikada dopustiti! Hvala.

dusan dimitrijevic

pre 11 godina

Sacekacu Ponedeljak 24.Septembar da vidim da li ce FSS reagovati PRE delegata UEFA (Nemac) koji je sigurno registrovao transparent na jugu. Celo rukovodsvo FSS je bilo na stadionu pa verovatno odgovarajuca reakcija nece izostati. Naravno da nema nikakvog opravdanja za skandiranje ("spontano") Zvezdinih navijaca V.Stojkovicu, ali ovo je ocigledno pripremljeno i sa logistikom sa stadiona uneto.

s t v

pre 11 godina

Pa oduvek se znalo da su navijaci partizana sramota srbije.
(marko, 20. septembar 2012 23:20)

Jedan od vaših vođa se lepo predstavio u Italiji.
Treba li svi da budu kao on ?

Uostalom, na stadionima je sve manje navijača, a sve više plaćenika kome ni rezultat nije bitan. Oni se deru, prave performanse i cirkus od utakmice. Normalno, uz put se i pobiju, a sa kim i zašto nije im bitno jer oni su rešili tog dana da luduju i to ti je to .

Novak Tadic

pre 11 godina

Opet ponavljam, u Srbiji treba zabraniti profesionalno igranje fudbala, ili da se sve utakmice igraju bez gledalaca. Ovo je prevrsilo svaku meru pristojnosti, ugled Srbije srozava sve dublje i dublje, a policija i pravosudje mirno posmatraju sta se desava i ni prstom da mrdnu. E jadna Srbijo sta si docekala.

Milan

pre 11 godina

Sve je vise ovih Stamenkovica i Labovica koji sebi daju previse za pravo... Suvisno je trositi reci na takve pijune u svetu sporta... Gospodine Stamenkovicu,karijera Vam je malo jaca od Vase izabranice Silvije,zato prst u uvo i pevajte,sto ste uopste od Brata odozgo i dobili sansu da branite...A sto se selektora tice,mislim da je neukusno da jedan limitirani golman poput Vas,izuzetno uskih mogucnosti,covek koji ne moze da potone u moru,bilo sta prica na tu temu,jer ste kilometrima daleko od reprezentacije.. A taj isti "Mustafa" kako ga svi navijaci Zvezde zovu,a vidim i Vi zovete,bio je kapiten te iste Zvezde i sa njom belezio uspehe protiv Partizana i osvajao titule,dok ste Vi,siguran sam u tom momentu,njega gledali kao Boga i mastali o istim stvarima... Ali kako statistika kaze,Vi za pobedu protiv Partizana ne znate,zato ukljucite "silent mode" i igrajte zonsku ligu Azerjbejdzana i probudite se dok jos nije kasno.. Jer ovaj gore,ne prasta cesto.. ;)

DejanSrbin

pre 11 godina

Drago mi je kad vidim Zvezdine navijace na forumu kako prate i analiziraju utakmice Partizana....i mi to radimo,samo sto pratimo igre Barselone,Reala,Mancestera,Bajern...ali posto navijaci Zvezde koji imaju sada po 20 godina nisu nikad gledali Zvezdu u Evropi,vec samo protiv Javora,Donjeg Srema,a mozda i protiv Macve,razumem zasto ovoliko komentarisu i navijace i fudbalere...Pozdrav za Grobare!!!

Rasp

pre 11 godina

Sve u svemu Stamenkovic je sacuvao svoju mrezu. A to sto se tice valjanja po terenu i odugovlacenja, pa to je nasa specijalnost. Kako bi se ponasali igraci partizana da su dali gol? Spustili bi se na Stamenkovicev nivo. Partizan ne moze da pobedi Nefci kod kuce, nema vise sta da se komentarise. Svi dalji komentari vode u totalnu glupost...

Cole

pre 11 godina

Drugari, pa da li ste svesni da Lige Evrope, bar u ovoj sezoni, vise nema na JNA (ili Stadionu "Partizan")!!!
I to samo ako cike iz UEFA-e budu dobre pa vam uopste dozvole da nastavite takmicenje u grupi. Pa, naravno da ce prevesti sta pise na transtaprentu...pa, naravno da ce to odmah povezati sa omalovazavanjem protivnika, vredjanjem i na nacionalnoj osnovi (lepo pise da majmun dolazi iz Azerbejdzana, a ne da dolazi kao bivsi igrac Crvene Zvezde)...pa, naravno da jedva cekaju da kazne neki klub sa ovih prostora. I to ne opomenom ili novcano, to su vec radili.
A vi lepo onda transparent u ruke pa uzivo gledajte hajduk iz kule, bsk iz borce, javor iz ivanjice...a inter, rubin...neftchi...to ce gledati za nijansu normalniji navijaci u Evropi.

Delboy

pre 11 godina

Ne znam zasto mediji(ne)svesno precutkuju bitan detalj na kraju utakmice vezan za golmana Stamenkovica odnosno njegov gest neprimeren profesionalnom sportisti. Bio sam na utakmici, ponavljam, bio sam na utakmici a golmon gostiju se cim je sudija odsvirao kraj,okrenuo jugu i krajnje nesportskim gestom pokazao "odredjene delove tela" da budem blag a tek nakon toga je pokazao majicu.Dakle ne radi se o skidanju dresa i pokazivanju majice vec o onom pre toga. Bio je vredjan tokom cele utakmice sto ne opravdavam nikako ali navijaci placaju ulaznice i oni mogu sa tribina da skandiraju sta zele i hoce, to nije ZABRANJENO a profesionalni sportista NE SME da ulazi u verbane ili bilo kakve polemike sa publikom jer je placen da igra.Procitajte negde pravila engleske lige kako prolaze igraci koji dodju u bilo kakav sukob sa navijacima.Samim gestom je doticni golman pokazao sta je i ko je. P.S. Ako ste bar malo objektivni, objavicete ovaj komentar

dule

pre 11 godina

@(ilic1971, 21. septembar 2012 00:25)
Koji si ti kralj, ides redom po sajtovima i ostavljas komentare. Zar nisi gledao trening zvezde kako sad nesto drugo?! A i taj komentar si ukrao od drugog. ne znam ko je veci ludak, ti ili ja, ti sto pises svuda redom ili ja sto ih citam.

Bogdan

pre 11 godina

"Ovi sto su me prozivali nisu navijaci ali ponavljam nisam ih cuo"...pa kako onda zna da su ga prozivali?
Po ko zna koji put je pokazao koliko je neinteligentan....

Krang

pre 11 godina

Citam komentare i nevjerujem! Cuj Staneni provocirao izlezavanjem?! A sta je trebao? Da se skloni sa gola? Poslije utakmice je dao onakav intervju jer je bio revoltiran transparentom, zvizdanjem, pogrdnim povicima i na kraju primitivnim ponasanjem pojedinih fudbalera. Da li bi vi ono sve precutali?

cofi

pre 11 godina

(Grobar Kg, 21. septembar 2012 00:10).Jel ti to od Kovinjala,ovo su i njegove reci.A dali je i to spomenuo da Stojkovic nije hteo da pruzi ruku Stamenom,da su ga igraci celo vreme psovali i kako se osecao Tole u drustvu Djure dok je gledao taj natpis i slusao sve te reci,da li odobrava sve ovo,nazalost nije mogo da vam pomogne jer nije ovo JSL.Ovo nikome ne treba zaista smo najprimitivniji narod u Evropi,nazalost.

mik

pre 11 godina

(Lav, 21. septembar 2012 00:07).Izvini sta je trebao Stameni, da sam sebi zabije gol da bi ste vi bili srecni i on postao pravi Srbin..pa kad jedan Bufon to radi i jedan Ceh sta ne bi i on radio.Imali ste 90 minuta nista niste uradili i sta vam je on kriv.

ilic1971

pre 11 godina

Bolje neka razmislja Stamenkovic kako ce objasniti svojim gazdama,da je za njega Mustafa pogrdno ime,izgleda zaboravio gde brani,otkaz mu ne gine,zivi bili pa videli

Dil

pre 11 godina

Partizanovac sam, ali meni je Stameni uvek bio dobar golman, ne znam kad je kiksirao, mozda na nekoj nebitnoj utakmici, uglavnom vrlo retko, ono sto je primio od Race sto ga prozivaju bilo je otprilike sa 25 metara u raklje tako da se tesko brani... Stamenog je sa gola skino Robi postavivsi Bajkovica, sto je verovatno stvar simpatije i antipatije a ne kvaliteta, koji je nesumnjivo na strani sadasnjeg golmana Nefcija. A trnsparent moze samo da prouzrukuje transfer stida na onog ko ga procita, nista drugo.

Grobar Kg

pre 11 godina

A njegovo ponasanje za vreme i posle utakmice nije bilo... Ne opravdavam vredjanje bilo koga, ali je ponasanjem pokazao da je to svet u kome se najbolje snalazi...

partizanovac

pre 11 godina

jadna vam majka.Pa vi niste navijaci , vi ste vredjaci.Vi niste za stadion vi ste za stalu.A onaj vodja je ko o..n predvodnik.Pozdrav za iskrene i prave ljubitelje fudbala!

Beli

pre 11 godina

Sta on govori ovo posle utakmice, treba da ga je sramota.Ovo je i zasluzio, ako se delije snjim ponose onda su stvarno daleko dogurali.. Nismo vam mi krivi sto ne igrate LE..

droid

pre 11 godina

Ponasanje navijaca Partizana je za svaku osudu, ali je Stamenkovic danima unazad izjavljvao da ce nositi Zvezdinu majicu ispod dresa, da se nece rukovati sa Stojkovicem... Sta treba coveku koji je profesionalac i koji je otisao da zaradi neke (vece) pare tamo da se tako eksponira? Ostavite se toga vise. Igra se za novac, a te price o neizmernoj ljubavi prema klubu do kraja zivota ostavite za decu i one grupice navijaca koje se na to primaju (kao i ove sa slike).

Nepismen

pre 11 godina

Ovo nije uredu ali ne mora ni Stamenkovic da se pravi pametan! Sta mora da izjavi znam da cu da mi zvizde i "normalno" da cu to da urade. Sto ne moze bilo koji "Zvezdas" ili "Partizanovac" da izjavi ne interesuje me Partizan/Zvezda ja sam golman/igrac sad svog kluba??? Isto vazi i za Stankovica... Znam svi vi volite Zvezdu/Partizana dobro nek ih volite ali sto mrzite onda srpski klub? Znaci ako volis nekoga moras sve ostale da mrzis?

SRAMOTA!!!

Deyan

pre 11 godina

Inače, golman Vladimir Stojković nije želeo da se rukuje sa Stamenkovićem pre utakmice. Razlog su verovatno izjave Stamenkovića iz perioda kada je Stojković prešao u Partizan, kada je osudio njegov potez.

Po završetku utakmice, Stamenković je izvređao kolegu.

"Imam jedno pitanje za selektora reprezentacije: 'Gde to ima da se 'Mustafa', koji je član te reprezentacije, ne pozdravi sa mnom pred početak utakmice'? Nisam nosio nikakvu majicu ispod dresa, ovi što su me prozivali sa tribina nisu navijači, nego huligani. Ponavljam da ih nisam čuo jer ih je bilo malo", rekao je Stamenković novinarima posle meča.

xxxo

pre 11 godina

b92 je indirektno kriv zbog ovoga.danas je pustio vest o Dejanu Stankoviću bez ikakve potrebe.to sto je bili pre deset godina je totalno ne bitno.na svakoj utakmice zvezde ili partizana dodje do nekih incidenata o kojima vi ne pisete.radi prisecanja Mihajlović je bio pre mesec dana na Partizan Ael pa nije bilo nikakvih povika,kao sto je Pizon dolazio dok je bio selektor.mislio sam da mediji rade u korist rešavanja problema navijaca ali očito uzivaju u ovome.bice sve gore i gore pazite sta vam kazem.

xXx

pre 11 godina

Nek posle Sinisa razmislja zasto cemo da zvizdimo njegovom golmanu!Pevali smo mi i Mustafi i Sinisi,kada su to zasluzili,sad ih ceka drugaciji tretman!

sve je isto samo slobe nema...

pre 11 godina

Ima li dana da ne doživimo neko novo poniženje, novu bruku! Dokle ćemo optuživati ceo svet za sva zla koja nam se dešavaju a u stvari biti najgori od svih. Nadam se da će neko iz UEFE prevesti ovaj transparent i kazniti nas za isti pošto od kriminalaca iz FSS neće dobiti ni opomenu

majka Srbija...

pre 11 godina

Pazi sto 30ak dezurnih grobara visi i lupa minuse na svaki kom.Jadno bre...Dokazuju svoju inteligenciju podrzavajuci ovakve prostote.

Znaj da na ovome svetu ne postoji niko ko ce da spreci da sa Juga se ori: "Partizane, volim te ja"

pre 11 godina

A ponasalje Stamenkovica i njegov intervju posle utakmice je blago receno sramno... Sta taj momak ima u glavi, da mi je znati.

Sava

pre 11 godina

Stvarno smo mnogo primitivan narod i to velika vecina. Primitivaca ima svuda po svetu i u svakoj naciji ali su samo kod nas u vecini. Zato ta vecina i nadglasa pametniju manjinu kada se zvizdi protivnickim himnama ili kada se vredjaju protivnicki igraci na najprimitivniji nacin.

Lav

pre 11 godina

Bilo mi je krivo kad sam video transparent.
Kad sam video kako se izležava u 92. minutu, prestalo je da mi bude krivo.
Zahvaljujem na svim minusima..

Sale

pre 11 godina

Realno, sraman je transparent ali su isto tako sramne i Sashine provokacije. No, to je samo odraz moralne nakaznosti, opšte bede i nekulture u našem društvu...

...

pre 11 godina

Pa oduvek se znalo da su navijaci partizana sramota srbije.
(marko, 20. septembar 2012 23:20)

Nemoj sljam mesati sa ostalim navijacima jer je to veca uvreda za mene kao Partizanovca nego za njih (alcz) ova glupost od transparenta. Isto tako kao sto ti navijace Partizana nazivas sramotom Srbije, ja mogu navijace Zvezde zbog onoga u Italiji. E pa ne momak, navijaci Partizana nisu isto sto i grupa sa juga, isto kao sto ni navijaci Zvezde nisu isto sto i kompanija koja je kriva za eliminaciju sa EP.

petar

pre 11 godina

Zasto policija dozvoljava da donosi transparanti sa vredjanjem?Kako mislite kako docekati ix u Baku!Sreca sto nije bio tim iz nekoi drugoi republici sa Kavkaza?Ovaj primitivizm sramota ko to izneo,gde je rukovodstvo kluba,politicari,kad ovakvi sramote Srbiju!!!A posle cude sto niko ne voli!!!Za Stoikovica bolje da ne ide za Baku,zasto nie pozdravio- to pokazuje njegovo nevaspitanost,kulturu,primitivizm,Sramota!Srbin igra u Baku,sta ce misliti tamo ljudi na takvo ponasanje huligan-navijaca, Stoikovica?!Ne treba ziveti jednim danom!!!

Stameni Bajko

pre 11 godina

A ovamo urlaju *mi smo ponos Srbije*!? Pa transparent, vredjanje, psovanje?!
A igraci nasrnuli na Stamenog!?
(azazil, 20. septembar 2012 23:21)
a jel vi sa severa TEPATE baš svakom igraču?

Djibril

pre 11 godina

ahahahhahahahahahaha...
pa zar jos ima ovakvih pesmica na stadionima...
ovo kao da je moj deda smisljao...
ali ozbiljno, secam se sredinom 80-ih su se pevale glupe pesme na ovaj fazon, a i to samo deca do 5 godina...
ajoj, ajoj, da ne poverujes...

xDxD

pre 11 godina

Sta je sad opravdanje za onako vredjanje? Ovde ne mozete da izmisljate gluposti kako je Stankovic pozivao navijace Zvezde na stadion ili nosio Zvezdinu majcu?! I ako se vidi na snimku da je nema. Sta je sad opravdanje za ove grobare?

Vladimir

pre 11 godina

Bravo za Stamenog,Zvezdinog heroja.Grobari su opet pokazali privrzenost klubu,po obicaju vise ih ima na internetu a sto se tice parole to pokazuje samo nivo inteligencije i osnovne kulture.Mi sa Marakane izbacujemo transparente ljubavi prema Zvezdi i Zvezdinim velicinama a i volimo da napunimo stadion.Razmislite o tome.

qqlele

pre 11 godina

Realno, izazivao je. Pri tom se radi o golmanu koji nosi protivnički dres i verovatno dres CZ ispod. I sada će da se javljaju likovi koji zvižde i vređaju Stojkovića u dresu reprezentacije pričama kako ovo nije u redu i bla bla bla. "S namerom dođe u veliki grad"

sasa

pre 11 godina

Sta ces, kompleksi su neizlecivi. Stadion, poseta, atmosfera, igra...sramota Srbije. Apelujem na ljude koji vode ovu drzavu da prekinu da guraju svim silama ovaj zagrebacki klub silom prilika nastanjen u Beogradu, da i Zvezda malo ozivi pa da gledamo fudbalske spektakle kao nekad.

metall

pre 11 godina

Sta reci o 'navijacima' kojih vise ima po internet forumima nego na utakmici! Grobari-Internet su izgleda treca frakcija 'mocnog' Juga! Koliko ih ima moze se cuti i po skandiranju kada se cuje svaki pojedinacni glas kao u nekoj seoskoj ligi.

neverica

pre 11 godina

E ako ovo nisu kompleksi i jadni ljudi bez mozga...pa treba ih kazniti,da ne dolaze god dana bre na utakmice,kad ih vec karadzic ne kaznjava za icidente protiv OFK-e.Ovo je bruka za klub,pokazali su ko su i sta su-RUGLO BEOGRADA!Sramno i jadno

miki

pre 11 godina

Trebali ste da mu napunite mrezu a ne da trcite posle utakmice da ga bijete. Tu ste pokazali svoju velicinu i sto treneri vole da kazu,ekipa je pokazala da ima karakter !?!

Bunuel

pre 11 godina

Navijač sam Zvezde, ali poštujem navijače Partizana kao, uz Delije, jedne od najboljih navijača u Evropi. Mislim da je ovaj transparent veće poniženje za njih nego za Stamenkovića, prevashodno zbog toga što deluje kao da su ga smislila deca iz osnovne škole!

kompleksaši extra klase

pre 11 godina

Istaknete ovako nešto i očekujete pobedu? Pa dok ima Boga nema od toga ništa. A Stameni je odlično odigrao, sa sve uzetim vremenom, što je potpuno legitimno.

Bunuel

pre 11 godina

Navijač sam Zvezde, ali poštujem navijače Partizana kao, uz Delije, jedne od najboljih navijača u Evropi. Mislim da je ovaj transparent veće poniženje za njih nego za Stamenkovića, prevashodno zbog toga što deluje kao da su ga smislila deca iz osnovne škole!

kompleksaši extra klase

pre 11 godina

Istaknete ovako nešto i očekujete pobedu? Pa dok ima Boga nema od toga ništa. A Stameni je odlično odigrao, sa sve uzetim vremenom, što je potpuno legitimno.

metall

pre 11 godina

Sta reci o 'navijacima' kojih vise ima po internet forumima nego na utakmici! Grobari-Internet su izgleda treca frakcija 'mocnog' Juga! Koliko ih ima moze se cuti i po skandiranju kada se cuje svaki pojedinacni glas kao u nekoj seoskoj ligi.

Krang

pre 11 godina

Citam komentare i nevjerujem! Cuj Staneni provocirao izlezavanjem?! A sta je trebao? Da se skloni sa gola? Poslije utakmice je dao onakav intervju jer je bio revoltiran transparentom, zvizdanjem, pogrdnim povicima i na kraju primitivnim ponasanjem pojedinih fudbalera. Da li bi vi ono sve precutali?

neverica

pre 11 godina

E ako ovo nisu kompleksi i jadni ljudi bez mozga...pa treba ih kazniti,da ne dolaze god dana bre na utakmice,kad ih vec karadzic ne kaznjava za icidente protiv OFK-e.Ovo je bruka za klub,pokazali su ko su i sta su-RUGLO BEOGRADA!Sramno i jadno

mik

pre 11 godina

(Lav, 21. septembar 2012 00:07).Izvini sta je trebao Stameni, da sam sebi zabije gol da bi ste vi bili srecni i on postao pravi Srbin..pa kad jedan Bufon to radi i jedan Ceh sta ne bi i on radio.Imali ste 90 minuta nista niste uradili i sta vam je on kriv.

xDxD

pre 11 godina

Sta je sad opravdanje za onako vredjanje? Ovde ne mozete da izmisljate gluposti kako je Stankovic pozivao navijace Zvezde na stadion ili nosio Zvezdinu majcu?! I ako se vidi na snimku da je nema. Sta je sad opravdanje za ove grobare?

cofi

pre 11 godina

(Grobar Kg, 21. septembar 2012 00:10).Jel ti to od Kovinjala,ovo su i njegove reci.A dali je i to spomenuo da Stojkovic nije hteo da pruzi ruku Stamenom,da su ga igraci celo vreme psovali i kako se osecao Tole u drustvu Djure dok je gledao taj natpis i slusao sve te reci,da li odobrava sve ovo,nazalost nije mogo da vam pomogne jer nije ovo JSL.Ovo nikome ne treba zaista smo najprimitivniji narod u Evropi,nazalost.

miki

pre 11 godina

Trebali ste da mu napunite mrezu a ne da trcite posle utakmice da ga bijete. Tu ste pokazali svoju velicinu i sto treneri vole da kazu,ekipa je pokazala da ima karakter !?!

majka Srbija...

pre 11 godina

Pazi sto 30ak dezurnih grobara visi i lupa minuse na svaki kom.Jadno bre...Dokazuju svoju inteligenciju podrzavajuci ovakve prostote.

Dil

pre 11 godina

Partizanovac sam, ali meni je Stameni uvek bio dobar golman, ne znam kad je kiksirao, mozda na nekoj nebitnoj utakmici, uglavnom vrlo retko, ono sto je primio od Race sto ga prozivaju bilo je otprilike sa 25 metara u raklje tako da se tesko brani... Stamenog je sa gola skino Robi postavivsi Bajkovica, sto je verovatno stvar simpatije i antipatije a ne kvaliteta, koji je nesumnjivo na strani sadasnjeg golmana Nefcija. A trnsparent moze samo da prouzrukuje transfer stida na onog ko ga procita, nista drugo.

...

pre 11 godina

Pa oduvek se znalo da su navijaci partizana sramota srbije.
(marko, 20. septembar 2012 23:20)

Nemoj sljam mesati sa ostalim navijacima jer je to veca uvreda za mene kao Partizanovca nego za njih (alcz) ova glupost od transparenta. Isto tako kao sto ti navijace Partizana nazivas sramotom Srbije, ja mogu navijace Zvezde zbog onoga u Italiji. E pa ne momak, navijaci Partizana nisu isto sto i grupa sa juga, isto kao sto ni navijaci Zvezde nisu isto sto i kompanija koja je kriva za eliminaciju sa EP.

Djibril

pre 11 godina

ahahahhahahahahahaha...
pa zar jos ima ovakvih pesmica na stadionima...
ovo kao da je moj deda smisljao...
ali ozbiljno, secam se sredinom 80-ih su se pevale glupe pesme na ovaj fazon, a i to samo deca do 5 godina...
ajoj, ajoj, da ne poverujes...

xxxo

pre 11 godina

b92 je indirektno kriv zbog ovoga.danas je pustio vest o Dejanu Stankoviću bez ikakve potrebe.to sto je bili pre deset godina je totalno ne bitno.na svakoj utakmice zvezde ili partizana dodje do nekih incidenata o kojima vi ne pisete.radi prisecanja Mihajlović je bio pre mesec dana na Partizan Ael pa nije bilo nikakvih povika,kao sto je Pizon dolazio dok je bio selektor.mislio sam da mediji rade u korist rešavanja problema navijaca ali očito uzivaju u ovome.bice sve gore i gore pazite sta vam kazem.

partizanovac

pre 11 godina

jadna vam majka.Pa vi niste navijaci , vi ste vredjaci.Vi niste za stadion vi ste za stalu.A onaj vodja je ko o..n predvodnik.Pozdrav za iskrene i prave ljubitelje fudbala!

Rasp

pre 11 godina

Sve u svemu Stamenkovic je sacuvao svoju mrezu. A to sto se tice valjanja po terenu i odugovlacenja, pa to je nasa specijalnost. Kako bi se ponasali igraci partizana da su dali gol? Spustili bi se na Stamenkovicev nivo. Partizan ne moze da pobedi Nefci kod kuce, nema vise sta da se komentarise. Svi dalji komentari vode u totalnu glupost...

droid

pre 11 godina

Ponasanje navijaca Partizana je za svaku osudu, ali je Stamenkovic danima unazad izjavljvao da ce nositi Zvezdinu majicu ispod dresa, da se nece rukovati sa Stojkovicem... Sta treba coveku koji je profesionalac i koji je otisao da zaradi neke (vece) pare tamo da se tako eksponira? Ostavite se toga vise. Igra se za novac, a te price o neizmernoj ljubavi prema klubu do kraja zivota ostavite za decu i one grupice navijaca koje se na to primaju (kao i ove sa slike).

ilic1971

pre 11 godina

Bolje neka razmislja Stamenkovic kako ce objasniti svojim gazdama,da je za njega Mustafa pogrdno ime,izgleda zaboravio gde brani,otkaz mu ne gine,zivi bili pa videli

Vladimir

pre 11 godina

Bravo za Stamenog,Zvezdinog heroja.Grobari su opet pokazali privrzenost klubu,po obicaju vise ih ima na internetu a sto se tice parole to pokazuje samo nivo inteligencije i osnovne kulture.Mi sa Marakane izbacujemo transparente ljubavi prema Zvezdi i Zvezdinim velicinama a i volimo da napunimo stadion.Razmislite o tome.

Deyan

pre 11 godina

Inače, golman Vladimir Stojković nije želeo da se rukuje sa Stamenkovićem pre utakmice. Razlog su verovatno izjave Stamenkovića iz perioda kada je Stojković prešao u Partizan, kada je osudio njegov potez.

Po završetku utakmice, Stamenković je izvređao kolegu.

"Imam jedno pitanje za selektora reprezentacije: 'Gde to ima da se 'Mustafa', koji je član te reprezentacije, ne pozdravi sa mnom pred početak utakmice'? Nisam nosio nikakvu majicu ispod dresa, ovi što su me prozivali sa tribina nisu navijači, nego huligani. Ponavljam da ih nisam čuo jer ih je bilo malo", rekao je Stamenković novinarima posle meča.

sasa

pre 11 godina

Sta ces, kompleksi su neizlecivi. Stadion, poseta, atmosfera, igra...sramota Srbije. Apelujem na ljude koji vode ovu drzavu da prekinu da guraju svim silama ovaj zagrebacki klub silom prilika nastanjen u Beogradu, da i Zvezda malo ozivi pa da gledamo fudbalske spektakle kao nekad.

Cole

pre 11 godina

Drugari, pa da li ste svesni da Lige Evrope, bar u ovoj sezoni, vise nema na JNA (ili Stadionu "Partizan")!!!
I to samo ako cike iz UEFA-e budu dobre pa vam uopste dozvole da nastavite takmicenje u grupi. Pa, naravno da ce prevesti sta pise na transtaprentu...pa, naravno da ce to odmah povezati sa omalovazavanjem protivnika, vredjanjem i na nacionalnoj osnovi (lepo pise da majmun dolazi iz Azerbejdzana, a ne da dolazi kao bivsi igrac Crvene Zvezde)...pa, naravno da jedva cekaju da kazne neki klub sa ovih prostora. I to ne opomenom ili novcano, to su vec radili.
A vi lepo onda transparent u ruke pa uzivo gledajte hajduk iz kule, bsk iz borce, javor iz ivanjice...a inter, rubin...neftchi...to ce gledati za nijansu normalniji navijaci u Evropi.

petar

pre 11 godina

Zasto policija dozvoljava da donosi transparanti sa vredjanjem?Kako mislite kako docekati ix u Baku!Sreca sto nije bio tim iz nekoi drugoi republici sa Kavkaza?Ovaj primitivizm sramota ko to izneo,gde je rukovodstvo kluba,politicari,kad ovakvi sramote Srbiju!!!A posle cude sto niko ne voli!!!Za Stoikovica bolje da ne ide za Baku,zasto nie pozdravio- to pokazuje njegovo nevaspitanost,kulturu,primitivizm,Sramota!Srbin igra u Baku,sta ce misliti tamo ljudi na takvo ponasanje huligan-navijaca, Stoikovica?!Ne treba ziveti jednim danom!!!

Sale

pre 11 godina

Realno, sraman je transparent ali su isto tako sramne i Sashine provokacije. No, to je samo odraz moralne nakaznosti, opšte bede i nekulture u našem društvu...

Sava

pre 11 godina

Stvarno smo mnogo primitivan narod i to velika vecina. Primitivaca ima svuda po svetu i u svakoj naciji ali su samo kod nas u vecini. Zato ta vecina i nadglasa pametniju manjinu kada se zvizdi protivnickim himnama ili kada se vredjaju protivnicki igraci na najprimitivniji nacin.

xXx

pre 11 godina

Nek posle Sinisa razmislja zasto cemo da zvizdimo njegovom golmanu!Pevali smo mi i Mustafi i Sinisi,kada su to zasluzili,sad ih ceka drugaciji tretman!

Beli

pre 11 godina

Sta on govori ovo posle utakmice, treba da ga je sramota.Ovo je i zasluzio, ako se delije snjim ponose onda su stvarno daleko dogurali.. Nismo vam mi krivi sto ne igrate LE..

sve je isto samo slobe nema...

pre 11 godina

Ima li dana da ne doživimo neko novo poniženje, novu bruku! Dokle ćemo optuživati ceo svet za sva zla koja nam se dešavaju a u stvari biti najgori od svih. Nadam se da će neko iz UEFE prevesti ovaj transparent i kazniti nas za isti pošto od kriminalaca iz FSS neće dobiti ni opomenu

Stameni Bajko

pre 11 godina

A ovamo urlaju *mi smo ponos Srbije*!? Pa transparent, vredjanje, psovanje?!
A igraci nasrnuli na Stamenog!?
(azazil, 20. septembar 2012 23:21)
a jel vi sa severa TEPATE baš svakom igraču?

Nepismen

pre 11 godina

Ovo nije uredu ali ne mora ni Stamenkovic da se pravi pametan! Sta mora da izjavi znam da cu da mi zvizde i "normalno" da cu to da urade. Sto ne moze bilo koji "Zvezdas" ili "Partizanovac" da izjavi ne interesuje me Partizan/Zvezda ja sam golman/igrac sad svog kluba??? Isto vazi i za Stankovica... Znam svi vi volite Zvezdu/Partizana dobro nek ih volite ali sto mrzite onda srpski klub? Znaci ako volis nekoga moras sve ostale da mrzis?

SRAMOTA!!!

Lav

pre 11 godina

Bilo mi je krivo kad sam video transparent.
Kad sam video kako se izležava u 92. minutu, prestalo je da mi bude krivo.
Zahvaljujem na svim minusima..

Znaj da na ovome svetu ne postoji niko ko ce da spreci da sa Juga se ori: "Partizane, volim te ja"

pre 11 godina

A ponasalje Stamenkovica i njegov intervju posle utakmice je blago receno sramno... Sta taj momak ima u glavi, da mi je znati.

Grobar Kg

pre 11 godina

A njegovo ponasanje za vreme i posle utakmice nije bilo... Ne opravdavam vredjanje bilo koga, ali je ponasanjem pokazao da je to svet u kome se najbolje snalazi...

Delboy

pre 11 godina

Ne znam zasto mediji(ne)svesno precutkuju bitan detalj na kraju utakmice vezan za golmana Stamenkovica odnosno njegov gest neprimeren profesionalnom sportisti. Bio sam na utakmici, ponavljam, bio sam na utakmici a golmon gostiju se cim je sudija odsvirao kraj,okrenuo jugu i krajnje nesportskim gestom pokazao "odredjene delove tela" da budem blag a tek nakon toga je pokazao majicu.Dakle ne radi se o skidanju dresa i pokazivanju majice vec o onom pre toga. Bio je vredjan tokom cele utakmice sto ne opravdavam nikako ali navijaci placaju ulaznice i oni mogu sa tribina da skandiraju sta zele i hoce, to nije ZABRANJENO a profesionalni sportista NE SME da ulazi u verbane ili bilo kakve polemike sa publikom jer je placen da igra.Procitajte negde pravila engleske lige kako prolaze igraci koji dodju u bilo kakav sukob sa navijacima.Samim gestom je doticni golman pokazao sta je i ko je. P.S. Ako ste bar malo objektivni, objavicete ovaj komentar

qqlele

pre 11 godina

Realno, izazivao je. Pri tom se radi o golmanu koji nosi protivnički dres i verovatno dres CZ ispod. I sada će da se javljaju likovi koji zvižde i vređaju Stojkovića u dresu reprezentacije pričama kako ovo nije u redu i bla bla bla. "S namerom dođe u veliki grad"

DejanSrbin

pre 11 godina

Drago mi je kad vidim Zvezdine navijace na forumu kako prate i analiziraju utakmice Partizana....i mi to radimo,samo sto pratimo igre Barselone,Reala,Mancestera,Bajern...ali posto navijaci Zvezde koji imaju sada po 20 godina nisu nikad gledali Zvezdu u Evropi,vec samo protiv Javora,Donjeg Srema,a mozda i protiv Macve,razumem zasto ovoliko komentarisu i navijace i fudbalere...Pozdrav za Grobare!!!

Milan

pre 11 godina

Sve je vise ovih Stamenkovica i Labovica koji sebi daju previse za pravo... Suvisno je trositi reci na takve pijune u svetu sporta... Gospodine Stamenkovicu,karijera Vam je malo jaca od Vase izabranice Silvije,zato prst u uvo i pevajte,sto ste uopste od Brata odozgo i dobili sansu da branite...A sto se selektora tice,mislim da je neukusno da jedan limitirani golman poput Vas,izuzetno uskih mogucnosti,covek koji ne moze da potone u moru,bilo sta prica na tu temu,jer ste kilometrima daleko od reprezentacije.. A taj isti "Mustafa" kako ga svi navijaci Zvezde zovu,a vidim i Vi zovete,bio je kapiten te iste Zvezde i sa njom belezio uspehe protiv Partizana i osvajao titule,dok ste Vi,siguran sam u tom momentu,njega gledali kao Boga i mastali o istim stvarima... Ali kako statistika kaze,Vi za pobedu protiv Partizana ne znate,zato ukljucite "silent mode" i igrajte zonsku ligu Azerjbejdzana i probudite se dok jos nije kasno.. Jer ovaj gore,ne prasta cesto.. ;)

Novak Tadic

pre 11 godina

Opet ponavljam, u Srbiji treba zabraniti profesionalno igranje fudbala, ili da se sve utakmice igraju bez gledalaca. Ovo je prevrsilo svaku meru pristojnosti, ugled Srbije srozava sve dublje i dublje, a policija i pravosudje mirno posmatraju sta se desava i ni prstom da mrdnu. E jadna Srbijo sta si docekala.

s t v

pre 11 godina

Pa oduvek se znalo da su navijaci partizana sramota srbije.
(marko, 20. septembar 2012 23:20)

Jedan od vaših vođa se lepo predstavio u Italiji.
Treba li svi da budu kao on ?

Uostalom, na stadionima je sve manje navijača, a sve više plaćenika kome ni rezultat nije bitan. Oni se deru, prave performanse i cirkus od utakmice. Normalno, uz put se i pobiju, a sa kim i zašto nije im bitno jer oni su rešili tog dana da luduju i to ti je to .

Bogdan

pre 11 godina

"Ovi sto su me prozivali nisu navijaci ali ponavljam nisam ih cuo"...pa kako onda zna da su ga prozivali?
Po ko zna koji put je pokazao koliko je neinteligentan....

dule

pre 11 godina

@(ilic1971, 21. septembar 2012 00:25)
Koji si ti kralj, ides redom po sajtovima i ostavljas komentare. Zar nisi gledao trening zvezde kako sad nesto drugo?! A i taj komentar si ukrao od drugog. ne znam ko je veci ludak, ti ili ja, ti sto pises svuda redom ili ja sto ih citam.

Dejan

pre 11 godina

Pokušaću da budem objektivan, jeste Stamenković danima davao provokativne izjave ali svako ko se sportom iole bavio zna da je to sastavni deo igre, transparent samo govori o onima koji su ga istakli i naneo je nemerljivu štetu državi Srbiji i klubu Partizanu, dok je Stamenkoviću dat publicitet koji mu sigurno neće nimalo naškoditi, naprotiv. Još nešto, sramno je da se najmladji igrači vezuju za incidente nakon utakmice a da to trener i direktor još sramnije direktno opravdavaju, pa kakav im to oni primer daju i šta će oni postati kroz nekoliko godina, moralni patuljci.

Zwei nix gut, Miloš kaputt.

pre 11 godina

Vi, tzv. huligani Crvene Zvezde, Vi, pristalice i sipatizeri Crvene Zvezde i Vi, vjerni i pravi navijaci Crvene Zvezde - nemojte si ovo nikada dopustiti! Hvala.

Шумадинац

pre 11 godina

А што не назовемо ствари правим именом. Је л' се негде каже ко је ''носати мајмун''? А кад код комшинице пре дербија иде Јаничар од Цунета онда ником ништа, као не зна се кога мисле да вређају.

dusan dimitrijevic

pre 11 godina

Sacekacu Ponedeljak 24.Septembar da vidim da li ce FSS reagovati PRE delegata UEFA (Nemac) koji je sigurno registrovao transparent na jugu. Celo rukovodsvo FSS je bilo na stadionu pa verovatno odgovarajuca reakcija nece izostati. Naravno da nema nikakvog opravdanja za skandiranje ("spontano") Zvezdinih navijaca V.Stojkovicu, ali ovo je ocigledno pripremljeno i sa logistikom sa stadiona uneto.

ilic1971

pre 11 godina

Bolje neka razmislja Stamenkovic kako ce objasniti svojim gazdama,da je za njega Mustafa pogrdno ime,izgleda zaboravio gde brani,otkaz mu ne gine,zivi bili pa videli

Beli

pre 11 godina

Sta on govori ovo posle utakmice, treba da ga je sramota.Ovo je i zasluzio, ako se delije snjim ponose onda su stvarno daleko dogurali.. Nismo vam mi krivi sto ne igrate LE..

Lav

pre 11 godina

Bilo mi je krivo kad sam video transparent.
Kad sam video kako se izležava u 92. minutu, prestalo je da mi bude krivo.
Zahvaljujem na svim minusima..

Znaj da na ovome svetu ne postoji niko ko ce da spreci da sa Juga se ori: "Partizane, volim te ja"

pre 11 godina

A ponasalje Stamenkovica i njegov intervju posle utakmice je blago receno sramno... Sta taj momak ima u glavi, da mi je znati.

kompleksaši extra klase

pre 11 godina

Istaknete ovako nešto i očekujete pobedu? Pa dok ima Boga nema od toga ništa. A Stameni je odlično odigrao, sa sve uzetim vremenom, što je potpuno legitimno.

qqlele

pre 11 godina

Realno, izazivao je. Pri tom se radi o golmanu koji nosi protivnički dres i verovatno dres CZ ispod. I sada će da se javljaju likovi koji zvižde i vređaju Stojkovića u dresu reprezentacije pričama kako ovo nije u redu i bla bla bla. "S namerom dođe u veliki grad"

Krang

pre 11 godina

Citam komentare i nevjerujem! Cuj Staneni provocirao izlezavanjem?! A sta je trebao? Da se skloni sa gola? Poslije utakmice je dao onakav intervju jer je bio revoltiran transparentom, zvizdanjem, pogrdnim povicima i na kraju primitivnim ponasanjem pojedinih fudbalera. Da li bi vi ono sve precutali?

Bogdan

pre 11 godina

"Ovi sto su me prozivali nisu navijaci ali ponavljam nisam ih cuo"...pa kako onda zna da su ga prozivali?
Po ko zna koji put je pokazao koliko je neinteligentan....

majka Srbija...

pre 11 godina

Pazi sto 30ak dezurnih grobara visi i lupa minuse na svaki kom.Jadno bre...Dokazuju svoju inteligenciju podrzavajuci ovakve prostote.

Bunuel

pre 11 godina

Navijač sam Zvezde, ali poštujem navijače Partizana kao, uz Delije, jedne od najboljih navijača u Evropi. Mislim da je ovaj transparent veće poniženje za njih nego za Stamenkovića, prevashodno zbog toga što deluje kao da su ga smislila deca iz osnovne škole!

DejanSrbin

pre 11 godina

Drago mi je kad vidim Zvezdine navijace na forumu kako prate i analiziraju utakmice Partizana....i mi to radimo,samo sto pratimo igre Barselone,Reala,Mancestera,Bajern...ali posto navijaci Zvezde koji imaju sada po 20 godina nisu nikad gledali Zvezdu u Evropi,vec samo protiv Javora,Donjeg Srema,a mozda i protiv Macve,razumem zasto ovoliko komentarisu i navijace i fudbalere...Pozdrav za Grobare!!!

metall

pre 11 godina

Sta reci o 'navijacima' kojih vise ima po internet forumima nego na utakmici! Grobari-Internet su izgleda treca frakcija 'mocnog' Juga! Koliko ih ima moze se cuti i po skandiranju kada se cuje svaki pojedinacni glas kao u nekoj seoskoj ligi.

Grobar Kg

pre 11 godina

A njegovo ponasanje za vreme i posle utakmice nije bilo... Ne opravdavam vredjanje bilo koga, ali je ponasanjem pokazao da je to svet u kome se najbolje snalazi...

Delboy

pre 11 godina

Ne znam zasto mediji(ne)svesno precutkuju bitan detalj na kraju utakmice vezan za golmana Stamenkovica odnosno njegov gest neprimeren profesionalnom sportisti. Bio sam na utakmici, ponavljam, bio sam na utakmici a golmon gostiju se cim je sudija odsvirao kraj,okrenuo jugu i krajnje nesportskim gestom pokazao "odredjene delove tela" da budem blag a tek nakon toga je pokazao majicu.Dakle ne radi se o skidanju dresa i pokazivanju majice vec o onom pre toga. Bio je vredjan tokom cele utakmice sto ne opravdavam nikako ali navijaci placaju ulaznice i oni mogu sa tribina da skandiraju sta zele i hoce, to nije ZABRANJENO a profesionalni sportista NE SME da ulazi u verbane ili bilo kakve polemike sa publikom jer je placen da igra.Procitajte negde pravila engleske lige kako prolaze igraci koji dodju u bilo kakav sukob sa navijacima.Samim gestom je doticni golman pokazao sta je i ko je. P.S. Ako ste bar malo objektivni, objavicete ovaj komentar

neverica

pre 11 godina

E ako ovo nisu kompleksi i jadni ljudi bez mozga...pa treba ih kazniti,da ne dolaze god dana bre na utakmice,kad ih vec karadzic ne kaznjava za icidente protiv OFK-e.Ovo je bruka za klub,pokazali su ko su i sta su-RUGLO BEOGRADA!Sramno i jadno

Stameni Bajko

pre 11 godina

A ovamo urlaju *mi smo ponos Srbije*!? Pa transparent, vredjanje, psovanje?!
A igraci nasrnuli na Stamenog!?
(azazil, 20. septembar 2012 23:21)
a jel vi sa severa TEPATE baš svakom igraču?

Milan

pre 11 godina

Sve je vise ovih Stamenkovica i Labovica koji sebi daju previse za pravo... Suvisno je trositi reci na takve pijune u svetu sporta... Gospodine Stamenkovicu,karijera Vam je malo jaca od Vase izabranice Silvije,zato prst u uvo i pevajte,sto ste uopste od Brata odozgo i dobili sansu da branite...A sto se selektora tice,mislim da je neukusno da jedan limitirani golman poput Vas,izuzetno uskih mogucnosti,covek koji ne moze da potone u moru,bilo sta prica na tu temu,jer ste kilometrima daleko od reprezentacije.. A taj isti "Mustafa" kako ga svi navijaci Zvezde zovu,a vidim i Vi zovete,bio je kapiten te iste Zvezde i sa njom belezio uspehe protiv Partizana i osvajao titule,dok ste Vi,siguran sam u tom momentu,njega gledali kao Boga i mastali o istim stvarima... Ali kako statistika kaze,Vi za pobedu protiv Partizana ne znate,zato ukljucite "silent mode" i igrajte zonsku ligu Azerjbejdzana i probudite se dok jos nije kasno.. Jer ovaj gore,ne prasta cesto.. ;)

sasa

pre 11 godina

Sta ces, kompleksi su neizlecivi. Stadion, poseta, atmosfera, igra...sramota Srbije. Apelujem na ljude koji vode ovu drzavu da prekinu da guraju svim silama ovaj zagrebacki klub silom prilika nastanjen u Beogradu, da i Zvezda malo ozivi pa da gledamo fudbalske spektakle kao nekad.

xDxD

pre 11 godina

Sta je sad opravdanje za onako vredjanje? Ovde ne mozete da izmisljate gluposti kako je Stankovic pozivao navijace Zvezde na stadion ili nosio Zvezdinu majcu?! I ako se vidi na snimku da je nema. Sta je sad opravdanje za ove grobare?

petar

pre 11 godina

Zasto policija dozvoljava da donosi transparanti sa vredjanjem?Kako mislite kako docekati ix u Baku!Sreca sto nije bio tim iz nekoi drugoi republici sa Kavkaza?Ovaj primitivizm sramota ko to izneo,gde je rukovodstvo kluba,politicari,kad ovakvi sramote Srbiju!!!A posle cude sto niko ne voli!!!Za Stoikovica bolje da ne ide za Baku,zasto nie pozdravio- to pokazuje njegovo nevaspitanost,kulturu,primitivizm,Sramota!Srbin igra u Baku,sta ce misliti tamo ljudi na takvo ponasanje huligan-navijaca, Stoikovica?!Ne treba ziveti jednim danom!!!

droid

pre 11 godina

Ponasanje navijaca Partizana je za svaku osudu, ali je Stamenkovic danima unazad izjavljvao da ce nositi Zvezdinu majicu ispod dresa, da se nece rukovati sa Stojkovicem... Sta treba coveku koji je profesionalac i koji je otisao da zaradi neke (vece) pare tamo da se tako eksponira? Ostavite se toga vise. Igra se za novac, a te price o neizmernoj ljubavi prema klubu do kraja zivota ostavite za decu i one grupice navijaca koje se na to primaju (kao i ove sa slike).

xXx

pre 11 godina

Nek posle Sinisa razmislja zasto cemo da zvizdimo njegovom golmanu!Pevali smo mi i Mustafi i Sinisi,kada su to zasluzili,sad ih ceka drugaciji tretman!

Vladimir

pre 11 godina

Bravo za Stamenog,Zvezdinog heroja.Grobari su opet pokazali privrzenost klubu,po obicaju vise ih ima na internetu a sto se tice parole to pokazuje samo nivo inteligencije i osnovne kulture.Mi sa Marakane izbacujemo transparente ljubavi prema Zvezdi i Zvezdinim velicinama a i volimo da napunimo stadion.Razmislite o tome.

Dil

pre 11 godina

Partizanovac sam, ali meni je Stameni uvek bio dobar golman, ne znam kad je kiksirao, mozda na nekoj nebitnoj utakmici, uglavnom vrlo retko, ono sto je primio od Race sto ga prozivaju bilo je otprilike sa 25 metara u raklje tako da se tesko brani... Stamenog je sa gola skino Robi postavivsi Bajkovica, sto je verovatno stvar simpatije i antipatije a ne kvaliteta, koji je nesumnjivo na strani sadasnjeg golmana Nefcija. A trnsparent moze samo da prouzrukuje transfer stida na onog ko ga procita, nista drugo.

mik

pre 11 godina

(Lav, 21. septembar 2012 00:07).Izvini sta je trebao Stameni, da sam sebi zabije gol da bi ste vi bili srecni i on postao pravi Srbin..pa kad jedan Bufon to radi i jedan Ceh sta ne bi i on radio.Imali ste 90 minuta nista niste uradili i sta vam je on kriv.

Deyan

pre 11 godina

Inače, golman Vladimir Stojković nije želeo da se rukuje sa Stamenkovićem pre utakmice. Razlog su verovatno izjave Stamenkovića iz perioda kada je Stojković prešao u Partizan, kada je osudio njegov potez.

Po završetku utakmice, Stamenković je izvređao kolegu.

"Imam jedno pitanje za selektora reprezentacije: 'Gde to ima da se 'Mustafa', koji je član te reprezentacije, ne pozdravi sa mnom pred početak utakmice'? Nisam nosio nikakvu majicu ispod dresa, ovi što su me prozivali sa tribina nisu navijači, nego huligani. Ponavljam da ih nisam čuo jer ih je bilo malo", rekao je Stamenković novinarima posle meča.

cofi

pre 11 godina

(Grobar Kg, 21. septembar 2012 00:10).Jel ti to od Kovinjala,ovo su i njegove reci.A dali je i to spomenuo da Stojkovic nije hteo da pruzi ruku Stamenom,da su ga igraci celo vreme psovali i kako se osecao Tole u drustvu Djure dok je gledao taj natpis i slusao sve te reci,da li odobrava sve ovo,nazalost nije mogo da vam pomogne jer nije ovo JSL.Ovo nikome ne treba zaista smo najprimitivniji narod u Evropi,nazalost.

xxxo

pre 11 godina

b92 je indirektno kriv zbog ovoga.danas je pustio vest o Dejanu Stankoviću bez ikakve potrebe.to sto je bili pre deset godina je totalno ne bitno.na svakoj utakmice zvezde ili partizana dodje do nekih incidenata o kojima vi ne pisete.radi prisecanja Mihajlović je bio pre mesec dana na Partizan Ael pa nije bilo nikakvih povika,kao sto je Pizon dolazio dok je bio selektor.mislio sam da mediji rade u korist rešavanja problema navijaca ali očito uzivaju u ovome.bice sve gore i gore pazite sta vam kazem.

Sale

pre 11 godina

Realno, sraman je transparent ali su isto tako sramne i Sashine provokacije. No, to je samo odraz moralne nakaznosti, opšte bede i nekulture u našem društvu...

Cole

pre 11 godina

Drugari, pa da li ste svesni da Lige Evrope, bar u ovoj sezoni, vise nema na JNA (ili Stadionu "Partizan")!!!
I to samo ako cike iz UEFA-e budu dobre pa vam uopste dozvole da nastavite takmicenje u grupi. Pa, naravno da ce prevesti sta pise na transtaprentu...pa, naravno da ce to odmah povezati sa omalovazavanjem protivnika, vredjanjem i na nacionalnoj osnovi (lepo pise da majmun dolazi iz Azerbejdzana, a ne da dolazi kao bivsi igrac Crvene Zvezde)...pa, naravno da jedva cekaju da kazne neki klub sa ovih prostora. I to ne opomenom ili novcano, to su vec radili.
A vi lepo onda transparent u ruke pa uzivo gledajte hajduk iz kule, bsk iz borce, javor iz ivanjice...a inter, rubin...neftchi...to ce gledati za nijansu normalniji navijaci u Evropi.

Nepismen

pre 11 godina

Ovo nije uredu ali ne mora ni Stamenkovic da se pravi pametan! Sta mora da izjavi znam da cu da mi zvizde i "normalno" da cu to da urade. Sto ne moze bilo koji "Zvezdas" ili "Partizanovac" da izjavi ne interesuje me Partizan/Zvezda ja sam golman/igrac sad svog kluba??? Isto vazi i za Stankovica... Znam svi vi volite Zvezdu/Partizana dobro nek ih volite ali sto mrzite onda srpski klub? Znaci ako volis nekoga moras sve ostale da mrzis?

SRAMOTA!!!

partizanovac

pre 11 godina

jadna vam majka.Pa vi niste navijaci , vi ste vredjaci.Vi niste za stadion vi ste za stalu.A onaj vodja je ko o..n predvodnik.Pozdrav za iskrene i prave ljubitelje fudbala!

...

pre 11 godina

Pa oduvek se znalo da su navijaci partizana sramota srbije.
(marko, 20. septembar 2012 23:20)

Nemoj sljam mesati sa ostalim navijacima jer je to veca uvreda za mene kao Partizanovca nego za njih (alcz) ova glupost od transparenta. Isto tako kao sto ti navijace Partizana nazivas sramotom Srbije, ja mogu navijace Zvezde zbog onoga u Italiji. E pa ne momak, navijaci Partizana nisu isto sto i grupa sa juga, isto kao sto ni navijaci Zvezde nisu isto sto i kompanija koja je kriva za eliminaciju sa EP.

Djibril

pre 11 godina

ahahahhahahahahahaha...
pa zar jos ima ovakvih pesmica na stadionima...
ovo kao da je moj deda smisljao...
ali ozbiljno, secam se sredinom 80-ih su se pevale glupe pesme na ovaj fazon, a i to samo deca do 5 godina...
ajoj, ajoj, da ne poverujes...

sve je isto samo slobe nema...

pre 11 godina

Ima li dana da ne doživimo neko novo poniženje, novu bruku! Dokle ćemo optuživati ceo svet za sva zla koja nam se dešavaju a u stvari biti najgori od svih. Nadam se da će neko iz UEFE prevesti ovaj transparent i kazniti nas za isti pošto od kriminalaca iz FSS neće dobiti ni opomenu

Sava

pre 11 godina

Stvarno smo mnogo primitivan narod i to velika vecina. Primitivaca ima svuda po svetu i u svakoj naciji ali su samo kod nas u vecini. Zato ta vecina i nadglasa pametniju manjinu kada se zvizdi protivnickim himnama ili kada se vredjaju protivnicki igraci na najprimitivniji nacin.

Rasp

pre 11 godina

Sve u svemu Stamenkovic je sacuvao svoju mrezu. A to sto se tice valjanja po terenu i odugovlacenja, pa to je nasa specijalnost. Kako bi se ponasali igraci partizana da su dali gol? Spustili bi se na Stamenkovicev nivo. Partizan ne moze da pobedi Nefci kod kuce, nema vise sta da se komentarise. Svi dalji komentari vode u totalnu glupost...

dusan dimitrijevic

pre 11 godina

Sacekacu Ponedeljak 24.Septembar da vidim da li ce FSS reagovati PRE delegata UEFA (Nemac) koji je sigurno registrovao transparent na jugu. Celo rukovodsvo FSS je bilo na stadionu pa verovatno odgovarajuca reakcija nece izostati. Naravno da nema nikakvog opravdanja za skandiranje ("spontano") Zvezdinih navijaca V.Stojkovicu, ali ovo je ocigledno pripremljeno i sa logistikom sa stadiona uneto.

Шумадинац

pre 11 godina

А што не назовемо ствари правим именом. Је л' се негде каже ко је ''носати мајмун''? А кад код комшинице пре дербија иде Јаничар од Цунета онда ником ништа, као не зна се кога мисле да вређају.

miki

pre 11 godina

Trebali ste da mu napunite mrezu a ne da trcite posle utakmice da ga bijete. Tu ste pokazali svoju velicinu i sto treneri vole da kazu,ekipa je pokazala da ima karakter !?!

Novak Tadic

pre 11 godina

Opet ponavljam, u Srbiji treba zabraniti profesionalno igranje fudbala, ili da se sve utakmice igraju bez gledalaca. Ovo je prevrsilo svaku meru pristojnosti, ugled Srbije srozava sve dublje i dublje, a policija i pravosudje mirno posmatraju sta se desava i ni prstom da mrdnu. E jadna Srbijo sta si docekala.

Zwei nix gut, Miloš kaputt.

pre 11 godina

Vi, tzv. huligani Crvene Zvezde, Vi, pristalice i sipatizeri Crvene Zvezde i Vi, vjerni i pravi navijaci Crvene Zvezde - nemojte si ovo nikada dopustiti! Hvala.

s t v

pre 11 godina

Pa oduvek se znalo da su navijaci partizana sramota srbije.
(marko, 20. septembar 2012 23:20)

Jedan od vaših vođa se lepo predstavio u Italiji.
Treba li svi da budu kao on ?

Uostalom, na stadionima je sve manje navijača, a sve više plaćenika kome ni rezultat nije bitan. Oni se deru, prave performanse i cirkus od utakmice. Normalno, uz put se i pobiju, a sa kim i zašto nije im bitno jer oni su rešili tog dana da luduju i to ti je to .

Dejan

pre 11 godina

Pokušaću da budem objektivan, jeste Stamenković danima davao provokativne izjave ali svako ko se sportom iole bavio zna da je to sastavni deo igre, transparent samo govori o onima koji su ga istakli i naneo je nemerljivu štetu državi Srbiji i klubu Partizanu, dok je Stamenkoviću dat publicitet koji mu sigurno neće nimalo naškoditi, naprotiv. Još nešto, sramno je da se najmladji igrači vezuju za incidente nakon utakmice a da to trener i direktor još sramnije direktno opravdavaju, pa kakav im to oni primer daju i šta će oni postati kroz nekoliko godina, moralni patuljci.

dule

pre 11 godina

@(ilic1971, 21. septembar 2012 00:25)
Koji si ti kralj, ides redom po sajtovima i ostavljas komentare. Zar nisi gledao trening zvezde kako sad nesto drugo?! A i taj komentar si ukrao od drugog. ne znam ko je veci ludak, ti ili ja, ti sto pises svuda redom ili ja sto ih citam.