Subota, 11.08.2012.

20:20

'Sedmica' Partizana na startu

Fudbaleri Partizana ubedljivo su započeli odbranu titule šampiona države pobedivši na domaćem terenu BSK sa 7:0 (1:0).

Izvor: MN

'Sedmica' Partizana na startu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

177 Komentari

Sortiraj po:

Wllaxy

pre 11 godina

Sta bre hocete vi Zvezdasi,sta radite na nasim vestima?!A sto se tice blamiranja u Evropi,pa vi se blamirate godinama,mozemo i mi jednom
(dia, 11. avgust 2012 23:34)

Jednom? Samo jednom? OK, a sta smatras tim jednim blamom? Fljamurtari? Shamrock? Petardu protiv Croatie - danasnji Dinamo? Mozda Makabi Petah Tikva? Petarde protiv Sparte, Rapida? Ili mozda to sto strasnom AEL-u niste uzeli ni bod?

Daj reci nam da znamo sta ti smatras blamom - mada sudeci po tvom komentaru izgleda da tebi nista od navedenog nije blam...

A EL sumnjas bar malo

pre 11 godina

Poruka za navijace Zvezde: pa pa paranoja, pa pa pa paranoja... Da li stvarno mislite da je potrebno da BSK bude Partizanova filijala da bi Partizan pobedio?
(kg, 11. avgust 2012 22:42)

Da, posle onakve igre u dve utakmice protiv AEL-a i posle ovakve pobede, pa pojacano putovanjima predsednika BSK zajedno sa vasim igracima i funkcionerima na Maltu i Kipar - mislimo!!! Ael ti kao imas neke sumnje?
(A el sumnjas, 12. avgust 2012 00:31)

Au, vase stanje je jos ozbiljnije nego sto sam mislio. Samo vi slusajte Lukica i ostale koje za neke svoje neuspehe okrivljuju druge, pogledajte malo u svoje dvoriste
(kg, 12. avgust 2012 02:27)

Posto vidim da slabo kontas - da ti pojasnim malo...

Ja ovde govorim o vasim "uspesima" i neuspesima - uspesima da predsednik suparnickog kluba putuje sa vama na vasa gostovanja na Maltu i Kipar i to da nejakima date sedam golova nakon neuspeha da protiv AEL-a ne da niste dali gol nego ste bili tako inferiorni da gotovo ni sansu posteno niste mogli da stvorite...
Ja za razliku od tebe razmisljam svojom glavom i meni ovo putesestvije predsednika BSK na vasa gostovanja nije bas kako treba a ti ako mislis da je ovakva demonstracija sile zarad mira u kuci nakon onakve nemoci na Kipru i situacije Vermezovic - Vukic onda ti jos manje mozes da skontas nego sto sam mislio...

sramota

pre 11 godina

Dokle god u ovoj nasoj ligi (kakva god da je) postoje ovakve ekipe kao sto je BSK koji nemaju nikakvu zelju da se suprotstave Zvezdi i Partizanu, nego gledaju da sto manje golova prime, nasi klubovi u evropi nece prolaziti ni ekipe iz moldavije, kipra, belorusije, irske (boranija zemlje u svakom fudbalskom smislu)...

Nemanja

pre 11 godina

Kad vidim komentare zvezdasa vrate mi osmeh na lice. Da bog pozivi Vladana Lukica i njegovu armiju obozavalaca :)
Redovno mi ulepsavate dan.

Sasa

pre 11 godina

@majstor E sve si lepo napisao, skroz fino i duhovito, a onda ga uprska sa poslednje dve recenice. Razumem da si zvezdas, ali ipak moras da znas kada da stanes.

NICK PRASKATON

pre 11 godina

Ti protivnici sa Cipra prave rezultate u Evropi kakve vasi hrvatski (a i ostali iz Ex Yu) mogu samo da sanjaju
(pfc, 11. avgust 2012 23:49)

Ma kume neznam što si se naljutio,ti si zanemario ono kad sam rekao da je naša smiješna,i u pravu si al ono 100%,nisam to mislio podcijenjivački kad sam rekao sa Cipra.Taj AEL bi sigurno izbacio Dinamo,al sam uvjeren da bi Dinamo dao barem 1 gol,pogotovo sa igračem više.A ne misliš valjda da je AEL jači od Bilbao-a ili Intera,pa ne da su im naši davali golove nego su ih natjerali da paničare.Da je Belupo imao igrača više Bilbao bi ispao pa ti sam zaključi,i nemoj se ljutit na mene,nisam ništa loše mislio.

grobar

pre 11 godina

Mi smo odavno digli ruke od fudbala i ako smo uzeli 5 titula a i 6 cemo, ali mi nije jasno sta se vi palite pa vas ima po 20000 na svakoj utakmici a ovamo nam solite pamet o filijalama o zaveri o Toletu. Pa vi ste ti koji se pale na fudbal i vi ste ti koji odrzavate ovu ligu koju treba ukinuti i zato pamet u glavu i svi na TEKVONDO pa tamo budite veliki SRBI!!!

Кривокапић

pre 11 godina

Значи почела ова јада од нашег првенства. Ја мислим да би требало забранити овај смехотрес од лига док се кућа не проветри.

Sudbina

pre 11 godina

To sto navijaci zvezde pisu,navika im je.neka pisu.ima ih puno koji prave halabuku predstavljajuci se kao grobari.ako ima grobara koji idu na ruku,svojim nerealnim komentarima,zvezdnim nerealnim navijacima,onda je to zalosno!

Tekelija

pre 11 godina

Све могу да схватим, али да дају Стојковићу да шута пенал...
Није срамота не знати играти фудбал. Али срамота је кад се бахатиш и хасиш против слабих екипа.

Не само што не знамо(Срби уопште, навијам за Партизан, драга ми је и Звезда, и сваки српски клуб) да достојанствено признамо пораз, већ не знамо достојанствено ни да побиједимо.

Све што не ваља у нашем фудбалу је описано у овој утакмици.
Буквално све.... добро, можда хулиганизам навијачки није само :)

ssssss

pre 11 godina

Sudija se zabrojao, mislio da je 0:0 pa dao crveni i svirao penal u 90-om. Da nije posle penala pogledao na semafor verovatno bi produzio utakmicu za 11 minuta.

kg

pre 11 godina

Poruka za navijace Zvezde: pa pa paranoja, pa pa pa paranoja... Da li stvarno mislite da je potrebno da BSK bude Partizanova filijala da bi Partizan pobedio?
(kg, 11. avgust 2012 22:42)

Da, posle onakve igre u dve utakmice protiv AEL-a i posle ovakve pobede, pa pojacano putovanjima predsednika BSK zajedno sa vasim igracima i funkcionerima na Maltu i Kipar - mislimo!!! Ael ti kao imas neke sumnje?
(A el sumnjas, 12. avgust 2012 00:31)

Au, vase stanje je jos ozbiljnije nego sto sam mislio. Samo vi slusajte Lukica i ostale koje za neke svoje neuspehe okrivljuju druge, pogledajte malo u svoje dvoriste

Zlatko

pre 11 godina

II deo: Nakon utakmica u četvrtak, neko je spomenuo zakon u sportu. Pitao sam se u čemu je problem oko donošenja istog i sam sebi sam dao odgovor. Ako bi se to donelo, ne bi mogli svi živi da se ugrađuju. Pa Cepter je odustao od Zvezde jer neće da ulaže svoj kapital a da ne zna šta je njegovo. Kad bi se doneo taj zakon, pa svako ko odluči da ulaže će odmah da razjuri raznorazne lešinare koji upropaštavaju klubove. Ne kažem da bi svako ko uloži stvorio šampiona Evrope, ali bi bar nastojao da mu se uloženo vrati, a to je jedino moguće kroz konstantnost u Evropi praćenu rezultatima. Npr, da je neko vlasnik Zvezde, da li bi taj neko trošio svoj novac na Kratka Ostanića, na Kristića, pa čak i na Robija? Na Robija možda i da, ali prvo dve godine kao asistent npr Muslinu. Da ne pričam o gomili fudbalera koja je prošla kroz klub u prethodnih nekoliko godina. Ista stvar i kod komšija. Džaba njima sad 7 Borči, kad Kipranima nisu dali nijedan. Tako će i Zvezda. Daće nekome 3, 4, 5 a to nas godinama nema u Evropi- nema veze. To što smo postali provincijski klub- takođe nema veze. To što igraju igrači koji potpisuju ugovore tipa „toliko menadžeru od transfera“ plus bivšem klubu usled nedostatka love- ni to nema veze. Dokle god se klubovi ne reše lešinara „da bi posle neku proviziju sebi strpao u džep“ nema uspeha ni van naše JSL.

micha81

pre 11 godina

beograd, godina 2062
partizan krenuo pobedom u borbi za 45 za redom titulom prvaka drzave. pobeda od 37-0 iako su pre samo 3 dana izgubili od Dudelanza u 2 kolu borbe za ulazak u evropu. Tolke Karadzic je dobro, ima 107 godina i dalje je na celu FSS. Ivica dacic je rekao da je pobeda zasluzena a Dragan Djuric je izjavio da je za njegovu vestacku kosu odgovoran frizerski salon "taxi".
Utakmici je prisustvovao i Milorad Dodik, visedecenijski predsednik RS. Grobari i zabranjeni su se pomirili i sada se zovu zagrobljeni. Crvena Zvezda, osvajac lige sampiona 2061 igrace sutra, ali to nije bitno!
(majstor, 11. avgust 2012 23:20)

E gluplji komentar nisam video! Kažeš Partizan 45 titulu zaredom 2062 god., a posle toga crvena zvezda osvajač LŠ 2061 god. Pa rodjače mi imamo samo jednog predstavnika u kvalifikacijama za LŠ, a kako je krenulo, biće tako još sto godina. OSIM, ako očekuješ da Partizan svojim igrama obezbedi još jedno mesto i vama kao drugima!!!

One night in May

pre 11 godina

Au koje frustracije od strane zvezdasa jer im je jasno da sledi 25. titula.Sta je, ne peva vam se vise onaj stih "Imas mnogo manje osvojenih titula"?I sta vam znaci poredjenje ove utakmice sa onom protiv AEL-a?Jeste, od njih smo slabiji, niko od nas to ne osporava.Medjutim, od vas smo jaci i od svih u Srbiji smo jaci i mozete samo da nas mrzite.....ako vam dozvolimo.
(Tolle, 11. avgust 2012 23:38)

Zavrsi tu pesmu - "...medjusobne utakmice STRASNA razlika, osvajanje EVROKUPA za tebe je SAN..."

Od koga ste jaci? Vi Zvezdi NI GOL ne mozete da date, NI GOL, eto toliko ste jaci. To sto klubu clana vaseg UO date sedam ne cini vas jacim od Zvezde!

тринаесто прасе

pre 11 godina

Како јадно, при резултату 6:0 Стојковић шутирао пенал. Чисто понижавање противника, јер иако голмани понекад шутирају пенале, он иначе не шутира и да је било неизвесно сигурно не би. Вермезовић треба да се стиди што је дозволио тако нешто. Сећам се кад је Муслин био тренер Звезде на једној утакмици био је сличан резултат и пенал за Звезду, и навијачи и играчи су тражили да га Коцић (тадашњи голман) изведе, али он није дозволио. Вермезе, мали човече!

rija pfc

pre 11 godina

e a vi zvezdaši što prozivate za filijale i nameštanje ste presmešni.isto smo po tom pitanju i mi i vi tako da tišina!

a ovi naši se iživljavaju na borči,a protiv norvežana će da bude 'danas svi igraju fudbal' ...

borac za istinu

pre 11 godina

@Tumba prodaj Babovica u Hamburger!? Sta je sa mozgom?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Istina, 11. avgust 2012 20:35)

za tvoj mozak je ovo previse ne verujem da ces uspeti da shvatis ali da ipak pokusam... pisalo je "tumba prodaj babovica u hamburg -ere" pitaj nekog brata sekundarca da ti pojasni mozda i nadjes nekog malo pametrnijeg...

sin dragan

pre 11 godina

neverovatno da stojkovic sutira penal. ponizavanje protivnika stvarno nije potrebno to raditi. pogledajte inostrane lige da li kod njih na 4-5 nula sutira golman penal..stvarno nerazumem cemu to..vermezovic ocigledno gubi konce..u kolikoj je srpsku fudbal krizi neverovatno oo u evropi 70 danas strasno

vispreni bwrr

pre 11 godina

Ovo je tako seljački. Kao protiv Rila. Kao oni najgori đilkoši i dripci koji nemaju snage da se suprotstave jačima pa se iživljavaju nad slabijima. SRAMOTA! Idite na poljanče i igrajte loptu i tamo uživajte u svojim "driblinzima" i "majstorijama". Hoću da gledam fudbal.
P.S. Đurić i Lukić to su srca dva, grlili se ljubili se sve do pola dva!

Otpor

pre 11 godina

Mislim da vecina zna (bratski klubovi) da je ovo namesteno, neko navijacima maze oci posle ispadanja od Ael-a,da malo kupe (po njima verovatno naivnu) masu, al valjda im to nece poci za rukom ko god oni bili. Pokazite u Evropi koliko vredite.Svi znaju da odavno tonemo

Grobar73

pre 11 godina

Ahahahaha! Više od 90% komentara stiglo je od navijača komšinice. I onda se posle jave besramnici da nešto komentarišu o kompleksima?!
Utakmice Partizana i AELa je u proseku za trećinu više komentarisalo nego Zvezda- Omonija. Pametnom dosta.

A el sumnjas

pre 11 godina

Poruka za navijace Zvezde: pa pa paranoja, pa pa pa paranoja... Da li stvarno mislite da je potrebno da BSK bude Partizanova filijala da bi Partizan pobedio?
(kg, 11. avgust 2012 22:42)

Da, posle onakve igre u dve utakmice protiv AEL-a i posle ovakve pobede, pa pojacano putovanjima predsednika BSK zajedno sa vasim igracima i funkcionerima na Maltu i Kipar - mislimo!!! Ael ti kao imas neke sumnje?

40+

pre 11 godina

Ja sam cist GROBAR ali ovo je teska namestaljka,pa zna se ciji je BASK satelit...Pre dva dana ni makac a sad,odjednom rasturaju fudbal.Ma ajte molim vas...
(Kiza, 11. avgust 2012 22:37)
Ne siri svoje grobarstvo,ganu.

Lord Alexandar REPUBLIKA SRPSKA

pre 11 godina

Evo sad baš idem iz Nogre i nosim vijest da su se svi u Tromsu usr..i od straha kako Partizan igra. Grobar sam ali ovu predstavu i cirkus u Partizanu i JSL jednostavno ne mogu da gledam. Daj Bože da nam dodju bolji dani, ali sa ovakvom upravom i trenerom stvar je izgubljena...

-Ro-Li-Nu-Soa-

pre 11 godina

Jedva čekam Tramsuj, a vi kako 'oćete. Ova partija je pokazatelj da možemo sa njima, samo malo da se uozbilje igrači i sa pravim karakterom uđu u dvomeć. Mislim da nisu shvatili AEL kako treba i to im se obilo o glavu. Trebaju dati 117 % svojih mogućnosti i biće to oke. Ne sme se isticati Babović na terenu, jer u ekipi igraju 11 igrača, mora se podrediti timu. Čovječe, pa sa pola gasa su dobili BSK, koji ima veoma talentovanu momčad i sjajne stručnjake kao trenere, i to bez nekoliko standardnih prvotimaca.

Meda

pre 11 godina

Није битно што цигани мисле да смо њихова копија,зар је могуће бити КОПИЈА тако нечему ЛОШЕМ ?!
Није битно што ЈНА прима мање гледалаца,то је МОЈА КУЋА !
Није битно ко је створио? ПАРТИЗАН,битно је да га је створио !
Није битно што их има више,битно је да ми је срце ЦРНО-БЕЛО !
Није битно шта сте радили 1991,наше време ТЕК ДОЛАЗИ !
Није битно што ме пола нације мрзи јер сам ГРОБАР,БИТНО JE ЗА ШТА МИ СРЦЕ КУЦА !!!

Tuga

pre 11 godina

Trener Borce ostavka odmah!!! Ovo sto je Borca igrala danas nije fudbal...
A sto se tice Partizana bice cupavo protiv ribara i konobara za severnog pola, ali ako ne budu igrali babovic aka pirlo i scepovic aka sevcenko ima nade.

majstor

pre 11 godina

beograd, godina 2062
partizan krenuo pobedom u borbi za 45 za redom titulom prvaka drzave. pobeda od 37-0 iako su pre samo 3 dana izgubili od Dudelanza u 2 kolu borbe za ulazak u evropu. Tolke Karadzic je dobro, ima 107 godina i dalje je na celu FSS. Ivica dacic je rekao da je pobeda zasluzena a Dragan Djuric je izjavio da je za njegovu vestacku kosu odgovoran frizerski salon "taxi".
Utakmici je prisustvovao i Milorad Dodik, visedecenijski predsednik RS. Grobari i zabranjeni su se pomirili i sada se zovu zagrobljeni. Crvena Zvezda, osvajac lige sampiona 2061 igrace sutra, ali to nije bitno!

imate svoje ljude

pre 11 godina

rekoh u komentaru posle kiprana da ce dati borci 7 komada i da ce biti veliki sampioni i rekoh da je to sve odvratno i to i sada mislim. a liga je sve jeftinija. platis gazdi put na kipar na tri dana i das 7 komada. kao sto rekoh ODVRATNO.

SQI

pre 11 godina

Postoji li ijedan rezultat kojim Partizan može da dobije BILO KOJU ekipu u našem prvenstvu a da ga frustrirani navijači večitog vicešampiona priznaju kao regularan? Da je bilo 1-0, bilo bi 300 vaših komentara. Mi znamo koliko smo jadni, hvala lepo. Mi zviždimo upravi i posle pete uzastopne titule jer znamo da tim ništa ne može da uradi u Evropi. Vi ćutite i podržavate ove jadnike koji vas vode, znate i sami šta vas sledi od Bordoa. Gospodo to je razlika između vas i nas - gubitnici smo svi, ali mi se sa tim makar ne mirimo!

Wllaxy

pre 11 godina

Ja imam samo jednu dilemu - jel rezultat dogovoren kad je gospodin Cesarevic leteo sa grobarima ka Kipru ili je dogovoren iz sazaljenja po povratku sa Kipra ili zbog mira i mazanja ociju posle revansa u Beogradu!? Za ostalo se ne postavlja pitanje...

pfc

pre 11 godina

Hahahahah,a komšije jest vam jaka liga.Ne stvorite šansu protivniku s Cipra sa igračem više a u domaćoj ligi zabijete 7 bez problema.Naša je smiješna ali vaša je tužna.
(NICK PRASKATON, 11. avgust 2012 22:15)

Ti protivnici sa Cipra prave rezultate u Evropi kakve vasi hrvatski (a i ostali iz Ex Yu) mogu samo da sanjaju

MIN DO 12!!!!!

pre 11 godina

Da li je namestanje ili ne,ne zelim i ja da pricam o tome.Ne dolazak vasih navijaca je pokazao sta misli o upravi i igracima,i na tome vam svaka cast.Za mene je veca blamaza,da mali balavac Lazar,i veliki strucnjak jareca bradica deda Milan-Vermezovic i pijun od potparola ne daju izjave,toliko jadno i sramno za ceo klub.To mislim i o Soicu sa nase Marakane koji se ucutao,sedi u rupi i smrdi,cak i ona vreca cvaraka se ne oglasava.Prazni stadioni do konacne revolucije-da se pravi navijaci pitaju!Grobari svaka cast sto niste pali na ovo mazanje ociju,prijatno iznenadjen,BRAVO!

dacho

pre 11 godina

Glupe su price navijaca blizanaca o filijalama, samo se setite da je Zvezda ostavila BSK u ligi a poslala Napredak u ispadanje.... toliko o filijalama
(Napredak u JSL, 11. avgust 2012 22:11)

Ako je Zvezda tada namerno izgubila od BSK-a, onda je razlog bio da Hajduk ispadne, ali i oni su sutradan dobili i ostali da opet setaju protiv partizana

Tolle

pre 11 godina

Au koje frustracije od strane zvezdasa jer im je jasno da sledi 25. titula.Sta je, ne peva vam se vise onaj stih "Imas mnogo manje osvojenih titula"?I sta vam znaci poredjenje ove utakmice sa onom protiv AEL-a?Jeste, od njih smo slabiji, niko od nas to ne osporava.Medjutim, od vas smo jaci i od svih u Srbiji smo jaci i mozete samo da nas mrzite.....ako vam dozvolimo.

MK

pre 11 godina

Auuu koliko je samo nas fudbal los, a tek koliko je BASK los kada ga pobedimo 7:0... Tromzo ce nam biti reper da vidimo zaista gde smo u ovom trenutku.
(7+ ali mozda samo dobar za kladionicu..., 11. avgust 2012 22:02)

Ti bi za pocetak mogao bar da naucis kako se timovi zovu.

Vujadin

pre 11 godina

Malo sam iznenađen. Posle ovih 7:0 ima dosta napada Partizanovih navijača na svoj klub, ali malo je to. Očekivao sam više. Napisao sam nedavno da su mnogi navijači Partizana najgori na svetu i to se i danas pokazalo kao tačno. I najdosadniji.

zoran

pre 11 godina

Jadni su ovi Zvezdashi da jadniji ne mogu biti. Pet godina posta, a kako je krenulo i shesta je na pomolu, a oni jedno te isto..nameshtanje i nameshtanje...toliki nedostatk mashte.
Mi da uknjizimo i 6. titulu za redom,a vi prichajte shta vam je drago. Na kraju, koga briga za prazne rechi.
Uzvikuju..Evropa i Evropa...sa druge strane Zvezda u ghrupi onih timova koji NISU POVLASHCENI, drugim rechima = DNO.

12345

pre 11 godina

Ovaj BSK mi se gadi!Blago receno...Slicno je bilo i sa ekipom cukarickog!Ne znam cija su filijala,ali ih definitvno treba izbaciti iz lige...Elem,kao ono kad te ostavi devojka pa odes kod ** da se izivljavas malo..Gledam sad reprizu Spartak-Sofija na (kvalifikacije za LS-devojke)>40-ti minut,4-0!Ovo sto vidim je fenomenalno,ipak ima nade za nas fudbal,bar zenski...

giljam dade

pre 11 godina

Auuuuuuuu , al su se raskokodakali ovi sto ih nase vesti ne zanimaju i nikad ne komentarisu Partizan.Mi smo ocajni, al to sto smo mi ocajni nije razlog da ne vidite da ste vi jos gori ... Alo breeeee, Lukic , Stefanovic,Kleut, Nikolovski i Vesic. Napad snova. A za ovog "Ajmo decki salove u zrak Partizan je opet prvak" ... Ljudi , bre , decki , od takvih me komentara prolaze zmarci...trener vam je Prosinecki a vi bi da ste Decembarci.

miki

pre 11 godina

Svidja mi se sto se na ovu vest najvise javljaju zvezdasi i to sa prozivkama da nista ne radimo u Evropi.Rekose to i ostase zivi!Njihovi uspesi u Evropi su poznati,narocito generacijama od pre 30-40 godina,jer novije generacije i ne znaju kad je zvezda igrala neko grupno takmicenje u Evropi!

slet

pre 11 godina

Da li je moguće da većina navijača Zvezde nema nimalo pameti!

Hvala!
(Rade, 11. avgust 2012 22:32)

Kazes coveku da je glup i to tebe automatski cini pametnim? Niste vi slucajno zabranjeni ili zaboravljeni ili dozvoljeni ko ce vas znati...

Boban Bajkovic

pre 11 godina

Meni se jedna stvar nije jasna,zasto ovakvu igru nisu prikazali protiv AEL-a pre 3 dana,pa i ta se utakmica na istom mestu kao ova protiv BSK-a,razumem da je AEL daleko bolja ekipa od Borcana ali ko je gledao ovu utakicu protiv BSK-a mogao je da primeti znatnu razliku izmedju ta dva meca.Mozda je dobitna kombinacija ta sto su sansu dobili Kamara,L.Markovic i Zabija od pocetka,i jos Babovica nije bilo ni na klupi.Bravo momci samo tako nastavite i da nas navijace obradujete ovakvom igrom i protiv Tromza,i naravno plasmanom u LE.

nikola1992

pre 11 godina

I naravno da nikome nista nije cudno. I ne treba da bude. E srpski fudbale, ipak je izgleda bolje da te ugase i da krenemo od amaterskog nivoa, a mom bsk-u (zivim u borci) zelim sve najgore i treba da ispadnu ove godine kada na ovakav nacin pustaju partizan. Bolje da smo pustili napredak da udju umesto nas, oni bi se barem posteno borili. A za ove koji veruju da je ovo zasluzena pobeda- ovaj partizan nije mogao ael-u da da gol sa igracem vise 70 min!!!

Napredak u JSL

pre 11 godina

Glupe su price navijaca blizanaca o filijalama, samo se setite da je Zvezda ostavila BSK u ligi a poslala Napredak u ispadanje.... toliko o filijalama

dekiii

pre 11 godina

dobro je Ninkovic od 1 min.I jos umesto Lovrea ubacit nekog mladog....Kamara u timu i odmah druga prica ...Bice to solidna ekipa..zvizgas kako to da partizan igra uvek protiv Vojvodine pa sledece kolo protiv zvezde jel to teze ili prvo kolo....Partizan danas mladji brzi zeljniji igre.....

Kiza

pre 11 godina

Ja sam cist GROBAR ali ovo je teska namestaljka,pa zna se ciji je BASK satelit...Pre dva dana ni makac a sad,odjednom rasturaju fudbal.Ma ajte molim vas...

Sve placko do placka...Sramota

pre 11 godina

Pa ovo je opsti cirkus! To je kao kad se podele izmedju sebe na treningu. Jos se nesto loze bombasticnim izjavama. Bolje pokusajte da se setite kad ste poslednji put posteno osvojili titulu! Malo je teze, ali nije nemoguce! Ima jedno 8-9 godina...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (cole, 11. avgust 2012 22:30) Ti bolje pokusaj da se setis kad ste vi uopste osvojili titulu... Tesko da ces moci... Zato, bolje sedi i cuti, ne pametuj... ne ide ti bas.

piljam

pre 11 godina

Liga šampiona nije za Partizan, bar ne za sada, što su i dokazali u dvomeču sa AEl-om. Međutim, državno prvenstvo Srbije je druga stvar, tu je očigledno da smo najkvalitetnija ekipa što će se i dokazati. Za bolja vremena srpskog fudbala i sporta uopšte.

Flynn

pre 11 godina

Mislim da su tek sad u AEL-u svesni koliko su zapravo imali srece kada je njihova ispodprosecna ekipa rutinski sa 10 igraca dobila ovakav mocni Partizan 2x po 1:0.

Rih

pre 11 godina

"Konačan rezultat postavio je Vladimir Stojković iz penala "
Sram vas bilo!!!! Nad BSK-om ste našli da se iživljavate!
A čim nad dođu bio koji evropski durdubaci,nigde vas nema!!

kg

pre 11 godina

Poruka za navijace Zvezde: pa pa paranoja, pa pa pa paranoja... Da li stvarno mislite da je potrebno da BSK bude Partizanova filijala da bi Partizan pobedio?

n

pre 11 godina

Bravo momci! Ne obazirite se na ove navijace koji hoce da destabilizuju klub. Njima je bitnije to sto su se oni posvadjali sa Jugom nego uspesi Partizana. Navijac sam Partizana 20 god i znam kroz sta smo sve prosli, tako da je ovo nista. Idemo da odbranimo titulu jer se to podrazumeva jer smo za klasu bolji od svih ostalih.
Veoma je bitno da se proba da se udje u LE, ne klonite duhom i sada pokazite zajednistvo i slogu.
Mene licno ne interesuje ko je predsednik ili sekretar kluba, meni je bitno sta se desava na terenu. Takodje jasno mi je da je ovo mlad tim(i perspektivan) i da ce trebati vremena da se uigra i da dobiju na iskustvu.
Znajte takodje da Partizanu mnogi ne zele dobro,posebno ne komsinica i da su oni najsrecniji kad su kod nas sukobi ili kad nam ne ide. Zato budite pametni i gurajte samo napred.
Ziveo Partizan!

Miloss

pre 11 godina

Zvezdasi mogu samo da zavide i da gledaju u rezultat, a inace da, svi klubovi iz Srbije su Partizanova Filijala, ne ke..te vise nego oladite malo. pozz svim Grobarima

Deki

pre 11 godina

@(Silver Surfer, 11. avgust 2012 21:52),za 10 dana igrate sa Bordoom a ti kažeš kako niste u optimalnoj formi da bi ste dobro igrali u Ivanjici? Pri tome ste već odigrali 4 medjunarodne utakmice.Zahvalite Guči što ovako iscrpljeni ne igrate sutra u Ivanjici,mada vaš trener kaže da imate najbolji tim u Srbiji i da se ne plašite Francuza,tako da ne vidim kakav je problem žreb za naše mnogo teško prvenstvo?

7+ ali mozda samo dobar za kladionicu...

pre 11 godina

Auuu koliko je samo nas fudbal los, a tek koliko je BASK los kada ga pobedimo 7:0... Tromzo ce nam biti reper da vidimo zaista gde smo u ovom trenutku.

NICK PRASKATON

pre 11 godina

Hahahahah,a komšije jest vam jaka liga.Ne stvorite šansu protivniku s Cipra sa igračem više a u domaćoj ligi zabijete 7 bez problema.Naša je smiješna ali vaša je tužna.

Миладин Суботић

pre 11 godina

Најбољи могући увод у освајање ДВАДЕСЕТПЕТЕ ТИТУЛЕ државног првака!

Mitar iz Dubiča

pre 11 godina

Vau, uspeli ste da pobedite mocnu ekipu BSK-a i svoju filijalu cak sa 7:0, ali se pitate zasto Kipranima ne mozete da date gol ni da se igra do sledecih olimpijskih igara!

Samo vi pobedjujte tako u ovoj nasoj tramvaj ligi, nekako lepse izgleda kad posle svi zajedno pocnemo da se cudimo nemoci igraca partizana u susretu protiv prvaka iz Kipra, Irske i slicnih zemalja sa ekstra jakim fudbalskim ligama!

Nebojsa

pre 11 godina

Ael Stojkovic sutirao penal da bi ga konacno prodali, sad mozete kad ga prodajete da kazete ne samo sto brani, nego i golove daje. Svaki igrac daje po jedan gol, pa i Stojkovic, da se svima vrati samopouzdanje. Mir u kuci. Toliko providno...

Dendza

pre 11 godina

Hahaha, eto cemu sluze filijale i kako se osvajaju titule u Srbiji. Ovaj klub treba zabraniti. Zbog takvh nam je sport ovakav kakav je. Grobari srpskog sporta !

duledudule

pre 11 godina

ovo ne da je smesno,nego je mnogo tuzno.TUZNO.pa snajderu cak se i tvoji navijaci stide,kupujete jeftine poene kod svojih piona,sramota.ali dzaba vam gol razlika,dzaba,ovo je beda

Blago majkama koje su ih rodile

pre 11 godina

Koliko su ljudi nerazumni. Svi se sada dive sto je Partizan nabusio BSK i kako je misteriozno preokrenuo svoju igru posle par dana. Ne kazem da su AEL i BSK ista klasa ali ovo je smesno. Da ne pricamo o Toletu, Partizanu je bila potrebna pobeda da bi se smirile strasti naivnih navijaca.

dzozey

pre 11 godina

Meni nije jasno zasto zvezdasi pominju AEL? Na penale ste prosli Omoniju, ili kako se god zove...ejjjjjjjjjjjjj. Nije mi jasno kako neko ko navija za Zvezdu moze da se podsmeva Partizanu. Partizan je poslednjih godina ostvario mnogo veci uspeh od Zvezde u Evropi i na domacoj sceni. Jeste, nemamo pojma, ALI vi ste od nas gori...tabela ne laze. Kad pricate lose o Partizanu, vi pljujete Zvezdu, jer koliko god da je Partizan los, bolji je od Zvezde...veoma je prosto.

game over

pre 11 godina

kazu igru pravis i sanse stvaras koliko ti protivnik dozvoli mozda nam jednostavno ael ne lezi to jest kiprani videcemo u sledecim evropskim utakmicama gdesmo. Iskren da budem nisam optimista!

gox

pre 11 godina

Evo navijaci zvezde od prvog kola poceli o regularnosti,bsk partizanova filijala itd itd. Mogu reci i da su u pravu,prvenstvo vec u prvom kolu nije regularno. Zbog koncerta pevacice u guci odlozena utakmica javor-zvezda. Ma nemoj. A da nije mozda zvezda umesala prste. Malo su mi igraci umorni,pa je frka da se ne izgube bodovi u Ivanjici. Sramota i zvezda prica o regularnosti.Sto se sad ne oglase saopstenjem,nego im sad odgovara ovaj odmor od 10 dana. Da je partizan odlozio protiv bsk to bi bilo pljuvanja i ko zna sta sve,ne bi mogli da zivimo od njih.

dule

pre 11 godina

Znaci namestanje je vec od prvog kola krenulo. Kako ste naivni, sad je goleada protiv filijale da se malo navijaci oraspoloze, jer sledi jos jedna blamaza u evropi...

Lenke

pre 11 godina

Nzm u cemu je sad problem...igraci su odradili dobar posao da bi makar povratili poverenje navijaca....
Da su pobedili sa manje od 3:0 odma bi rekli da je jedva ovo ono
kad pobede ubedljivo opet ne valja...!!!
Partizan ole ja ludo volim te...samo haraj!!
moglo je i 10!!

cole

pre 11 godina

Pa ovo je opsti cirkus! To je kao kad se podele izmedju sebe na treningu. Jos se nesto loze bombasticnim izjavama. Bolje pokusajte da se setite kad ste poslednji put posteno osvojili titulu! Malo je teze, ali nije nemoguce! Ima jedno 8-9 godina...

kad nema Insajdera

pre 11 godina

Prvo kolo sa klubom koji je bio sa Partizanom na Kipru, a sada slede Pećinci i još jedan predsednik koji je prijatelj kluba fk partizan.

bole voždovac pfc

pre 11 godina

konačno je partizan dokazao svoju apsolutnu dominaciju u tako jakoj "šešir ligi" kao što je naša. :-/

iako sam partizanovac, smatram da moj klub nikad nije bio lošiji i slabiji.

došlo vreme da bilo koji klub van srbije može da nas spakuje u džep :-(

nekad bio klub

pre 11 godina

U Evropu ne mozemo ni nos da promolimo ali za seoske lige smo i dalje neprikosnoveni. Da li stvarno jos uvek nekog zanima ova beton super liga?

vlada

pre 11 godina

Koji crikus. Igrači Partizana sa loptom prolaze kroz sredinu kroz 5 igrača BSK-a, na strani igrač centrira i bukvalno svaki put nema nikoga oko njega, Stojković smešno šutira penal, golman naravno nema nikave šanse da pogodi stranu... Igrači BSK-a su se SKLANJALI. Protiv Zvezde biće bunkerica i krljanje.

vlada leskovac

pre 11 godina

Treba biti veliki i u pobedi i u porazu. Pobrkali ste loncice trebali ste protiv AEL-a da date neki gol a ne protiv najslabije ekipe u ligi da gradite lazni optimizam.

Leteci veverac

pre 11 godina

Ma ja, crveni karton i penal u 90'om minutu!! :D
Dobro ce valjda ovo biti za samopouzdanje pred Tromso. Ipak nesto nije valjalo u postavi za AEL. Bice bolje, idemo u Ligu Evrope :)

miloš

pre 11 godina

Svi stadioni u JSL treba da se pretvore u plodne oranice i zasadi kukuruz,pšenisa,soja,voće i povrće i naši manekeni i splavari da rade za 15e dnevno.Fudbal treba zakonom zabraniti i svesti na amaterski nivo.Doneti zakon gde svaki klub hoće profesionalni fudbal cenzus je budžet od 10 miliona evra i da njegov stadion ispunjava uslove Uefe i Fife za odigravanje utakmica a ne da se fudbal igra na poljani ili njivi.Liga će biti intersantna i jaka kada se minimum 5-6 klubova bori za titulu i par njih za opstanak.Ja volim fudbal i žao mi je što ovo kažem ali to je realnost.Eto kako su prosli Juventus,Glasgow Rangers...Nista ne vredi ova sedmica Partizana kad u Evropi nema rezultata.Isti je slučaj i sa ostalim našim predstavnicima.Šta uopšte znače zahtevi klubova za zaštitu termina prenosa kad je stadion Partizana bio prazan na otvaranju sezone.Pored Partizana i Zvezde solidne timove imaju Vojvodina,Rad,možda se izdvoje još par ekipa...Dobro je za kvalitet lige.I treba već jednom rasturiti ovu bandu koja namešta utakmice,menadžere fudbalera i FSS i doživotnog predsednika .Ne zamerite mi na frustraciji.Ja sam iskreni navijač reprezentacije i svih naših klubova koji igraju u Evropi.

Sanzelize

pre 11 godina

OOO, Stojke golmane! :)
bez pritiska mladi igraci pokazali kako to moze da izgleda... svi koji su bili "glavni odgovorni" za lose izdanje ostali na klupi ili tribinama... MEDO objasnio, kad je najteze presao preko svega i zaigrao srcem, dirigovao celu utakmicu ko gde treba i sta da radi... Lep pocetak, nadamo se jos lepsi zavrsetak

grobar vec 50 godina

pre 11 godina

Bravo crno beli!!! Da ste samo 50% želje i upornosti kao danas pokazali protiv AEL-a bila bi druga pesma, iako naravno to nije ni blizu adekvatno poređenje. Ipak posle ovog sa malo više optimizma možemo očekivati narednu utakmicu za Ligu Evrope. Zabija će biti spreman, Medo puno znači u timu, a i ostali ne izgledaju loše. Odbrana se mora pojačati. I ne znam šta je čudno što je Partizan dao 7 golova BSK-u. Trebalo je biti bar 10, ali i ovo je dobro :). Ni Zvezda nije dala nikom više od 5 golova, pa "gospodo" delije, ne potcenjujte ovih 7 golova u Partizanovoj 2000-toj prvenstvenoj utakmici, pa ma kakva ta liga bila. Napred Partizan !!!

jaleksa

pre 11 godina

Bruke! Od Kiprana ispadate, a vec na sledecoj utakmici golman daje gol. Malo dostojanstva i postovanja protivnika nije na odmet!
Smradovi! Sahranjujete sport ovakvim ponasanjem.

Posmatrac

pre 11 godina

Gospodo fudbalski znalci na ovom sajtu:
hteli ste Vermeza i dobili ste ga, hteli ste ovakav kadar i dobili ste ga, sad vam ne valja posle mesec dana igre.
Vecina klinaca na ovom sajtu nema veze blage kako funkcionise fudbal kod nas i kakve su prilike. Samo znajte da su licni interesi ispred svega u ovoj drzavi i fudbalu. Trgovina igracima je sasvim normalna stvar kao paprike na pijaci da se kupuju, nisu bitni rezultati, nije bitan klub, infrastruktura, sistem stvaranja rezultata i igraca.
Ne glupirajte se i ne raspravljajte o idiotizmima i nemojte da pravite budale od sebe i ispadate u najmanju ruku smesni i neuki.
Posmatrajte sve sa strane novca i sve ce vam biti jasno zasto je ovo ovako kako jeste.
Uzivajte pored ekrana uz kikiriki i pivce i ne smarajte sa glupostima.

Znaisha

pre 11 godina

Rapsodija,egzibicija za navijace,pokazivanje karaktera...ccc,kakvi ste vi jadnici!!! Ni u siguricama protiv dokazane filijale,nemate stila...to se dobija max. 2:0,a ne da ih ponizavate na startu prvenstva!

Razocarani navijac!!!

pre 11 godina

Vermezovicu velicino,ako ljudi imaju strpljenja da prenose 90 mucenje tvog tima,budi makar malo profesionalac,daj izjavu ljudima sa arene!!!

Hemfri

pre 11 godina

Čudni su ljudi. Shvatam da niste zadovoljni igrom, ali vreme je da se glave malo ohlade. Čitam komentare i svi do jednog su ironični, tipa "odvalismo bsk, na njima iskaljujemo bes". Dakle nezadovljni ste. Da Partizan gubi, opet bi bili nezadovolji. Teško vam je svima ugoditi.

Treba Partizanu nekad i pružiti podršku kad je teško.

dj samrok

pre 11 godina

To, silo!Gazi male i nemocne!Lazara za 100 miliona u Mancester, Kamaru u Barselonu za 150 miliona, Vermezovic umjesto Murinja u Realu!Ael.

KKP FOREVER

pre 11 godina

DOMINIRAJ delji bre idemo u ligu evrope .

ps samo se salim dabogda ispali od norvezana jer ste to zasluzili ostavite evropljanima evropu a vi raspali fudbaleri lecite se protiv bsk-a i ostalih u nasoj ligi .. A mi pravi ljubitelji partizana da bodrimo kosarkase

da se ne lazemo

pre 11 godina

Svi znamo kako je doslo do ovog rezultata i da je njime uprava Partizana stala iza Vermeza. Svi koji bolje ponzjau stanje u fudbalu i odnos izmedju BSK i Partizana znace sta to znaci.

Silver Surfer

pre 11 godina

Lako je sa filijalom, a ako bude potrebno dace se bod na pocetku prolecnog dela kao prosle godine Novom Pazaru. Intereseantan je taj zreb za domace prvenstvo. Prosle godine crno beli su igrali sa Novim Pazarom, dok je Zvezda gostovala u Subotici. Ove je valjda bilo glupo da opet pocnu sa novim prvoligasem pa je to ostavljeno za drugo kolo, Zvezdi je prva destinacija u Ivanjici a u drugom kolu igra sa Radom. Ne znam, da li postoji neka prvilegija sampiona pa da pocinje prvenstvo sa ekipama koje tesko da imaju sta ozbiljnije da traze u prvenstvu. Neko ce reci ako je Zvezdi tesko gostovanje u Subotici ili Ivanjici kako onda misli da osvoji titulu. Medjutim, u pitanju je prvo kolo, kada ekipa nije u najoptimalnijoj formi i razna iznenadjenja su moguca. Pobeda u prvom kolu daje ekipi i dozu samopouzdanja, dok je gubitak dva ili eventualno sva tri boda, u slucaju crveno ili crno belih, potencijalno oprastanje sa titulom jer je u nasem prvenstvu i prednost od jednog boda skoro nedostizna. I zbog toga prvo kolo ima toliku vaznost u nasoj ligi.
Onog momenta kada u upravama dva najveca beogradska kluba shvate da nije smak sveta ako neko treci osvoji titulu, onda, ce se i stvari malo pomeriti u nasem fudbalu. A navijaci ce vrlo brzo shvatiti da je regionalna liga neminovnost a ne nekakva ideja o ozivljavanju drzave koje vise nema. Tek tada moci cemo da ocekujemo i neki ozbiljniji rezultat nasih klubova u Evropi. Do tada, ostaje da gledamo ovaj kvazi fudbal.

Znaisha

pre 11 godina

Rapsodija,egzibicija za navijace,pokazivanje karaktera...ccc,kakvi ste vi jadnici!!! Ni u siguricama protiv dokazane filijale,nemate stila...to se dobija max. 2:0,a ne da ih ponizavate na startu prvenstva!

KKP FOREVER

pre 11 godina

DOMINIRAJ delji bre idemo u ligu evrope .

ps samo se salim dabogda ispali od norvezana jer ste to zasluzili ostavite evropljanima evropu a vi raspali fudbaleri lecite se protiv bsk-a i ostalih u nasoj ligi .. A mi pravi ljubitelji partizana da bodrimo kosarkase

Rih

pre 11 godina

"Konačan rezultat postavio je Vladimir Stojković iz penala "
Sram vas bilo!!!! Nad BSK-om ste našli da se iživljavate!
A čim nad dođu bio koji evropski durdubaci,nigde vas nema!!

nekad bio klub

pre 11 godina

U Evropu ne mozemo ni nos da promolimo ali za seoske lige smo i dalje neprikosnoveni. Da li stvarno jos uvek nekog zanima ova beton super liga?

NICK PRASKATON

pre 11 godina

Hahahahah,a komšije jest vam jaka liga.Ne stvorite šansu protivniku s Cipra sa igračem više a u domaćoj ligi zabijete 7 bez problema.Naša je smiješna ali vaša je tužna.

Flynn

pre 11 godina

Mislim da su tek sad u AEL-u svesni koliko su zapravo imali srece kada je njihova ispodprosecna ekipa rutinski sa 10 igraca dobila ovakav mocni Partizan 2x po 1:0.

Миладин Суботић

pre 11 godina

Најбољи могући увод у освајање ДВАДЕСЕТПЕТЕ ТИТУЛЕ државног првака!

dule

pre 11 godina

Znaci namestanje je vec od prvog kola krenulo. Kako ste naivni, sad je goleada protiv filijale da se malo navijaci oraspoloze, jer sledi jos jedna blamaza u evropi...

Napredak u JSL

pre 11 godina

Glupe su price navijaca blizanaca o filijalama, samo se setite da je Zvezda ostavila BSK u ligi a poslala Napredak u ispadanje.... toliko o filijalama

dj samrok

pre 11 godina

To, silo!Gazi male i nemocne!Lazara za 100 miliona u Mancester, Kamaru u Barselonu za 150 miliona, Vermezovic umjesto Murinja u Realu!Ael.

micha81

pre 11 godina

beograd, godina 2062
partizan krenuo pobedom u borbi za 45 za redom titulom prvaka drzave. pobeda od 37-0 iako su pre samo 3 dana izgubili od Dudelanza u 2 kolu borbe za ulazak u evropu. Tolke Karadzic je dobro, ima 107 godina i dalje je na celu FSS. Ivica dacic je rekao da je pobeda zasluzena a Dragan Djuric je izjavio da je za njegovu vestacku kosu odgovoran frizerski salon "taxi".
Utakmici je prisustvovao i Milorad Dodik, visedecenijski predsednik RS. Grobari i zabranjeni su se pomirili i sada se zovu zagrobljeni. Crvena Zvezda, osvajac lige sampiona 2061 igrace sutra, ali to nije bitno!
(majstor, 11. avgust 2012 23:20)

E gluplji komentar nisam video! Kažeš Partizan 45 titulu zaredom 2062 god., a posle toga crvena zvezda osvajač LŠ 2061 god. Pa rodjače mi imamo samo jednog predstavnika u kvalifikacijama za LŠ, a kako je krenulo, biće tako još sto godina. OSIM, ako očekuješ da Partizan svojim igrama obezbedi još jedno mesto i vama kao drugima!!!

Silver Surfer

pre 11 godina

Lako je sa filijalom, a ako bude potrebno dace se bod na pocetku prolecnog dela kao prosle godine Novom Pazaru. Intereseantan je taj zreb za domace prvenstvo. Prosle godine crno beli su igrali sa Novim Pazarom, dok je Zvezda gostovala u Subotici. Ove je valjda bilo glupo da opet pocnu sa novim prvoligasem pa je to ostavljeno za drugo kolo, Zvezdi je prva destinacija u Ivanjici a u drugom kolu igra sa Radom. Ne znam, da li postoji neka prvilegija sampiona pa da pocinje prvenstvo sa ekipama koje tesko da imaju sta ozbiljnije da traze u prvenstvu. Neko ce reci ako je Zvezdi tesko gostovanje u Subotici ili Ivanjici kako onda misli da osvoji titulu. Medjutim, u pitanju je prvo kolo, kada ekipa nije u najoptimalnijoj formi i razna iznenadjenja su moguca. Pobeda u prvom kolu daje ekipi i dozu samopouzdanja, dok je gubitak dva ili eventualno sva tri boda, u slucaju crveno ili crno belih, potencijalno oprastanje sa titulom jer je u nasem prvenstvu i prednost od jednog boda skoro nedostizna. I zbog toga prvo kolo ima toliku vaznost u nasoj ligi.
Onog momenta kada u upravama dva najveca beogradska kluba shvate da nije smak sveta ako neko treci osvoji titulu, onda, ce se i stvari malo pomeriti u nasem fudbalu. A navijaci ce vrlo brzo shvatiti da je regionalna liga neminovnost a ne nekakva ideja o ozivljavanju drzave koje vise nema. Tek tada moci cemo da ocekujemo i neki ozbiljniji rezultat nasih klubova u Evropi. Do tada, ostaje da gledamo ovaj kvazi fudbal.

vlada leskovac

pre 11 godina

Treba biti veliki i u pobedi i u porazu. Pobrkali ste loncice trebali ste protiv AEL-a da date neki gol a ne protiv najslabije ekipe u ligi da gradite lazni optimizam.

Hemfri

pre 11 godina

Čudni su ljudi. Shvatam da niste zadovoljni igrom, ali vreme je da se glave malo ohlade. Čitam komentare i svi do jednog su ironični, tipa "odvalismo bsk, na njima iskaljujemo bes". Dakle nezadovljni ste. Da Partizan gubi, opet bi bili nezadovolji. Teško vam je svima ugoditi.

Treba Partizanu nekad i pružiti podršku kad je teško.

vlada

pre 11 godina

Koji crikus. Igrači Partizana sa loptom prolaze kroz sredinu kroz 5 igrača BSK-a, na strani igrač centrira i bukvalno svaki put nema nikoga oko njega, Stojković smešno šutira penal, golman naravno nema nikave šanse da pogodi stranu... Igrači BSK-a su se SKLANJALI. Protiv Zvezde biće bunkerica i krljanje.

cole

pre 11 godina

Pa ovo je opsti cirkus! To je kao kad se podele izmedju sebe na treningu. Jos se nesto loze bombasticnim izjavama. Bolje pokusajte da se setite kad ste poslednji put posteno osvojili titulu! Malo je teze, ali nije nemoguce! Ima jedno 8-9 godina...

Dendza

pre 11 godina

Hahaha, eto cemu sluze filijale i kako se osvajaju titule u Srbiji. Ovaj klub treba zabraniti. Zbog takvh nam je sport ovakav kakav je. Grobari srpskog sporta !

40+

pre 11 godina

Ja sam cist GROBAR ali ovo je teska namestaljka,pa zna se ciji je BASK satelit...Pre dva dana ni makac a sad,odjednom rasturaju fudbal.Ma ajte molim vas...
(Kiza, 11. avgust 2012 22:37)
Ne siri svoje grobarstvo,ganu.

Meda

pre 11 godina

Није битно што цигани мисле да смо њихова копија,зар је могуће бити КОПИЈА тако нечему ЛОШЕМ ?!
Није битно што ЈНА прима мање гледалаца,то је МОЈА КУЋА !
Није битно ко је створио? ПАРТИЗАН,битно је да га је створио !
Није битно што их има више,битно је да ми је срце ЦРНО-БЕЛО !
Није битно шта сте радили 1991,наше време ТЕК ДОЛАЗИ !
Није битно што ме пола нације мрзи јер сам ГРОБАР,БИТНО JE ЗА ШТА МИ СРЦЕ КУЦА !!!

Mitar iz Dubiča

pre 11 godina

Vau, uspeli ste da pobedite mocnu ekipu BSK-a i svoju filijalu cak sa 7:0, ali se pitate zasto Kipranima ne mozete da date gol ni da se igra do sledecih olimpijskih igara!

Samo vi pobedjujte tako u ovoj nasoj tramvaj ligi, nekako lepse izgleda kad posle svi zajedno pocnemo da se cudimo nemoci igraca partizana u susretu protiv prvaka iz Kipra, Irske i slicnih zemalja sa ekstra jakim fudbalskim ligama!

game over

pre 11 godina

kazu igru pravis i sanse stvaras koliko ti protivnik dozvoli mozda nam jednostavno ael ne lezi to jest kiprani videcemo u sledecim evropskim utakmicama gdesmo. Iskren da budem nisam optimista!

MIN DO 12!!!!!

pre 11 godina

Da li je namestanje ili ne,ne zelim i ja da pricam o tome.Ne dolazak vasih navijaca je pokazao sta misli o upravi i igracima,i na tome vam svaka cast.Za mene je veca blamaza,da mali balavac Lazar,i veliki strucnjak jareca bradica deda Milan-Vermezovic i pijun od potparola ne daju izjave,toliko jadno i sramno za ceo klub.To mislim i o Soicu sa nase Marakane koji se ucutao,sedi u rupi i smrdi,cak i ona vreca cvaraka se ne oglasava.Prazni stadioni do konacne revolucije-da se pravi navijaci pitaju!Grobari svaka cast sto niste pali na ovo mazanje ociju,prijatno iznenadjen,BRAVO!

Blago majkama koje su ih rodile

pre 11 godina

Koliko su ljudi nerazumni. Svi se sada dive sto je Partizan nabusio BSK i kako je misteriozno preokrenuo svoju igru posle par dana. Ne kazem da su AEL i BSK ista klasa ali ovo je smesno. Da ne pricamo o Toletu, Partizanu je bila potrebna pobeda da bi se smirile strasti naivnih navijaca.

rija pfc

pre 11 godina

e a vi zvezdaši što prozivate za filijale i nameštanje ste presmešni.isto smo po tom pitanju i mi i vi tako da tišina!

a ovi naši se iživljavaju na borči,a protiv norvežana će da bude 'danas svi igraju fudbal' ...

da se ne lazemo

pre 11 godina

Svi znamo kako je doslo do ovog rezultata i da je njime uprava Partizana stala iza Vermeza. Svi koji bolje ponzjau stanje u fudbalu i odnos izmedju BSK i Partizana znace sta to znaci.

7+ ali mozda samo dobar za kladionicu...

pre 11 godina

Auuu koliko je samo nas fudbal los, a tek koliko je BASK los kada ga pobedimo 7:0... Tromzo ce nam biti reper da vidimo zaista gde smo u ovom trenutku.

A el sumnjas

pre 11 godina

Poruka za navijace Zvezde: pa pa paranoja, pa pa pa paranoja... Da li stvarno mislite da je potrebno da BSK bude Partizanova filijala da bi Partizan pobedio?
(kg, 11. avgust 2012 22:42)

Da, posle onakve igre u dve utakmice protiv AEL-a i posle ovakve pobede, pa pojacano putovanjima predsednika BSK zajedno sa vasim igracima i funkcionerima na Maltu i Kipar - mislimo!!! Ael ti kao imas neke sumnje?

One night in May

pre 11 godina

Au koje frustracije od strane zvezdasa jer im je jasno da sledi 25. titula.Sta je, ne peva vam se vise onaj stih "Imas mnogo manje osvojenih titula"?I sta vam znaci poredjenje ove utakmice sa onom protiv AEL-a?Jeste, od njih smo slabiji, niko od nas to ne osporava.Medjutim, od vas smo jaci i od svih u Srbiji smo jaci i mozete samo da nas mrzite.....ako vam dozvolimo.
(Tolle, 11. avgust 2012 23:38)

Zavrsi tu pesmu - "...medjusobne utakmice STRASNA razlika, osvajanje EVROKUPA za tebe je SAN..."

Od koga ste jaci? Vi Zvezdi NI GOL ne mozete da date, NI GOL, eto toliko ste jaci. To sto klubu clana vaseg UO date sedam ne cini vas jacim od Zvezde!

pfc

pre 11 godina

Hahahahah,a komšije jest vam jaka liga.Ne stvorite šansu protivniku s Cipra sa igračem više a u domaćoj ligi zabijete 7 bez problema.Naša je smiješna ali vaša je tužna.
(NICK PRASKATON, 11. avgust 2012 22:15)

Ti protivnici sa Cipra prave rezultate u Evropi kakve vasi hrvatski (a i ostali iz Ex Yu) mogu samo da sanjaju

zoran

pre 11 godina

Jadni su ovi Zvezdashi da jadniji ne mogu biti. Pet godina posta, a kako je krenulo i shesta je na pomolu, a oni jedno te isto..nameshtanje i nameshtanje...toliki nedostatk mashte.
Mi da uknjizimo i 6. titulu za redom,a vi prichajte shta vam je drago. Na kraju, koga briga za prazne rechi.
Uzvikuju..Evropa i Evropa...sa druge strane Zvezda u ghrupi onih timova koji NISU POVLASHCENI, drugim rechima = DNO.

vispreni bwrr

pre 11 godina

Ovo je tako seljački. Kao protiv Rila. Kao oni najgori đilkoši i dripci koji nemaju snage da se suprotstave jačima pa se iživljavaju nad slabijima. SRAMOTA! Idite na poljanče i igrajte loptu i tamo uživajte u svojim "driblinzima" i "majstorijama". Hoću da gledam fudbal.
P.S. Đurić i Lukić to su srca dva, grlili se ljubili se sve do pola dva!

Lord Alexandar REPUBLIKA SRPSKA

pre 11 godina

Evo sad baš idem iz Nogre i nosim vijest da su se svi u Tromsu usr..i od straha kako Partizan igra. Grobar sam ali ovu predstavu i cirkus u Partizanu i JSL jednostavno ne mogu da gledam. Daj Bože da nam dodju bolji dani, ali sa ovakvom upravom i trenerom stvar je izgubljena...

SQI

pre 11 godina

Postoji li ijedan rezultat kojim Partizan može da dobije BILO KOJU ekipu u našem prvenstvu a da ga frustrirani navijači večitog vicešampiona priznaju kao regularan? Da je bilo 1-0, bilo bi 300 vaših komentara. Mi znamo koliko smo jadni, hvala lepo. Mi zviždimo upravi i posle pete uzastopne titule jer znamo da tim ništa ne može da uradi u Evropi. Vi ćutite i podržavate ove jadnike koji vas vode, znate i sami šta vas sledi od Bordoa. Gospodo to je razlika između vas i nas - gubitnici smo svi, ali mi se sa tim makar ne mirimo!

Leteci veverac

pre 11 godina

Ma ja, crveni karton i penal u 90'om minutu!! :D
Dobro ce valjda ovo biti za samopouzdanje pred Tromso. Ipak nesto nije valjalo u postavi za AEL. Bice bolje, idemo u Ligu Evrope :)

Kiza

pre 11 godina

Ja sam cist GROBAR ali ovo je teska namestaljka,pa zna se ciji je BASK satelit...Pre dva dana ni makac a sad,odjednom rasturaju fudbal.Ma ajte molim vas...

kg

pre 11 godina

Poruka za navijace Zvezde: pa pa paranoja, pa pa pa paranoja... Da li stvarno mislite da je potrebno da BSK bude Partizanova filijala da bi Partizan pobedio?

Otpor

pre 11 godina

Mislim da vecina zna (bratski klubovi) da je ovo namesteno, neko navijacima maze oci posle ispadanja od Ael-a,da malo kupe (po njima verovatno naivnu) masu, al valjda im to nece poci za rukom ko god oni bili. Pokazite u Evropi koliko vredite.Svi znaju da odavno tonemo

Miloss

pre 11 godina

Zvezdasi mogu samo da zavide i da gledaju u rezultat, a inace da, svi klubovi iz Srbije su Partizanova Filijala, ne ke..te vise nego oladite malo. pozz svim Grobarima

Grobar73

pre 11 godina

Ahahahaha! Više od 90% komentara stiglo je od navijača komšinice. I onda se posle jave besramnici da nešto komentarišu o kompleksima?!
Utakmice Partizana i AELa je u proseku za trećinu više komentarisalo nego Zvezda- Omonija. Pametnom dosta.

Tolle

pre 11 godina

Au koje frustracije od strane zvezdasa jer im je jasno da sledi 25. titula.Sta je, ne peva vam se vise onaj stih "Imas mnogo manje osvojenih titula"?I sta vam znaci poredjenje ove utakmice sa onom protiv AEL-a?Jeste, od njih smo slabiji, niko od nas to ne osporava.Medjutim, od vas smo jaci i od svih u Srbiji smo jaci i mozete samo da nas mrzite.....ako vam dozvolimo.

Wllaxy

pre 11 godina

Ja imam samo jednu dilemu - jel rezultat dogovoren kad je gospodin Cesarevic leteo sa grobarima ka Kipru ili je dogovoren iz sazaljenja po povratku sa Kipra ili zbog mira i mazanja ociju posle revansa u Beogradu!? Za ostalo se ne postavlja pitanje...

jaleksa

pre 11 godina

Bruke! Od Kiprana ispadate, a vec na sledecoj utakmici golman daje gol. Malo dostojanstva i postovanja protivnika nije na odmet!
Smradovi! Sahranjujete sport ovakvim ponasanjem.

imate svoje ljude

pre 11 godina

rekoh u komentaru posle kiprana da ce dati borci 7 komada i da ce biti veliki sampioni i rekoh da je to sve odvratno i to i sada mislim. a liga je sve jeftinija. platis gazdi put na kipar na tri dana i das 7 komada. kao sto rekoh ODVRATNO.

gox

pre 11 godina

Evo navijaci zvezde od prvog kola poceli o regularnosti,bsk partizanova filijala itd itd. Mogu reci i da su u pravu,prvenstvo vec u prvom kolu nije regularno. Zbog koncerta pevacice u guci odlozena utakmica javor-zvezda. Ma nemoj. A da nije mozda zvezda umesala prste. Malo su mi igraci umorni,pa je frka da se ne izgube bodovi u Ivanjici. Sramota i zvezda prica o regularnosti.Sto se sad ne oglase saopstenjem,nego im sad odgovara ovaj odmor od 10 dana. Da je partizan odlozio protiv bsk to bi bilo pljuvanja i ko zna sta sve,ne bi mogli da zivimo od njih.

Sve placko do placka...Sramota

pre 11 godina

Pa ovo je opsti cirkus! To je kao kad se podele izmedju sebe na treningu. Jos se nesto loze bombasticnim izjavama. Bolje pokusajte da se setite kad ste poslednji put posteno osvojili titulu! Malo je teze, ali nije nemoguce! Ima jedno 8-9 godina...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (cole, 11. avgust 2012 22:30) Ti bolje pokusaj da se setis kad ste vi uopste osvojili titulu... Tesko da ces moci... Zato, bolje sedi i cuti, ne pametuj... ne ide ti bas.

тринаесто прасе

pre 11 godina

Како јадно, при резултату 6:0 Стојковић шутирао пенал. Чисто понижавање противника, јер иако голмани понекад шутирају пенале, он иначе не шутира и да је било неизвесно сигурно не би. Вермезовић треба да се стиди што је дозволио тако нешто. Сећам се кад је Муслин био тренер Звезде на једној утакмици био је сличан резултат и пенал за Звезду, и навијачи и играчи су тражили да га Коцић (тадашњи голман) изведе, али он није дозволио. Вермезе, мали човече!

dzozey

pre 11 godina

Meni nije jasno zasto zvezdasi pominju AEL? Na penale ste prosli Omoniju, ili kako se god zove...ejjjjjjjjjjjjj. Nije mi jasno kako neko ko navija za Zvezdu moze da se podsmeva Partizanu. Partizan je poslednjih godina ostvario mnogo veci uspeh od Zvezde u Evropi i na domacoj sceni. Jeste, nemamo pojma, ALI vi ste od nas gori...tabela ne laze. Kad pricate lose o Partizanu, vi pljujete Zvezdu, jer koliko god da je Partizan los, bolji je od Zvezde...veoma je prosto.

majstor

pre 11 godina

beograd, godina 2062
partizan krenuo pobedom u borbi za 45 za redom titulom prvaka drzave. pobeda od 37-0 iako su pre samo 3 dana izgubili od Dudelanza u 2 kolu borbe za ulazak u evropu. Tolke Karadzic je dobro, ima 107 godina i dalje je na celu FSS. Ivica dacic je rekao da je pobeda zasluzena a Dragan Djuric je izjavio da je za njegovu vestacku kosu odgovoran frizerski salon "taxi".
Utakmici je prisustvovao i Milorad Dodik, visedecenijski predsednik RS. Grobari i zabranjeni su se pomirili i sada se zovu zagrobljeni. Crvena Zvezda, osvajac lige sampiona 2061 igrace sutra, ali to nije bitno!

miki

pre 11 godina

Svidja mi se sto se na ovu vest najvise javljaju zvezdasi i to sa prozivkama da nista ne radimo u Evropi.Rekose to i ostase zivi!Njihovi uspesi u Evropi su poznati,narocito generacijama od pre 30-40 godina,jer novije generacije i ne znaju kad je zvezda igrala neko grupno takmicenje u Evropi!

Wllaxy

pre 11 godina

Sta bre hocete vi Zvezdasi,sta radite na nasim vestima?!A sto se tice blamiranja u Evropi,pa vi se blamirate godinama,mozemo i mi jednom
(dia, 11. avgust 2012 23:34)

Jednom? Samo jednom? OK, a sta smatras tim jednim blamom? Fljamurtari? Shamrock? Petardu protiv Croatie - danasnji Dinamo? Mozda Makabi Petah Tikva? Petarde protiv Sparte, Rapida? Ili mozda to sto strasnom AEL-u niste uzeli ni bod?

Daj reci nam da znamo sta ti smatras blamom - mada sudeci po tvom komentaru izgleda da tebi nista od navedenog nije blam...

piljam

pre 11 godina

Liga šampiona nije za Partizan, bar ne za sada, što su i dokazali u dvomeču sa AEl-om. Međutim, državno prvenstvo Srbije je druga stvar, tu je očigledno da smo najkvalitetnija ekipa što će se i dokazati. Za bolja vremena srpskog fudbala i sporta uopšte.

giljam dade

pre 11 godina

Auuuuuuuu , al su se raskokodakali ovi sto ih nase vesti ne zanimaju i nikad ne komentarisu Partizan.Mi smo ocajni, al to sto smo mi ocajni nije razlog da ne vidite da ste vi jos gori ... Alo breeeee, Lukic , Stefanovic,Kleut, Nikolovski i Vesic. Napad snova. A za ovog "Ajmo decki salove u zrak Partizan je opet prvak" ... Ljudi , bre , decki , od takvih me komentara prolaze zmarci...trener vam je Prosinecki a vi bi da ste Decembarci.

NICK PRASKATON

pre 11 godina

Ti protivnici sa Cipra prave rezultate u Evropi kakve vasi hrvatski (a i ostali iz Ex Yu) mogu samo da sanjaju
(pfc, 11. avgust 2012 23:49)

Ma kume neznam što si se naljutio,ti si zanemario ono kad sam rekao da je naša smiješna,i u pravu si al ono 100%,nisam to mislio podcijenjivački kad sam rekao sa Cipra.Taj AEL bi sigurno izbacio Dinamo,al sam uvjeren da bi Dinamo dao barem 1 gol,pogotovo sa igračem više.A ne misliš valjda da je AEL jači od Bilbao-a ili Intera,pa ne da su im naši davali golove nego su ih natjerali da paničare.Da je Belupo imao igrača više Bilbao bi ispao pa ti sam zaključi,i nemoj se ljutit na mene,nisam ništa loše mislio.

n

pre 11 godina

Bravo momci! Ne obazirite se na ove navijace koji hoce da destabilizuju klub. Njima je bitnije to sto su se oni posvadjali sa Jugom nego uspesi Partizana. Navijac sam Partizana 20 god i znam kroz sta smo sve prosli, tako da je ovo nista. Idemo da odbranimo titulu jer se to podrazumeva jer smo za klasu bolji od svih ostalih.
Veoma je bitno da se proba da se udje u LE, ne klonite duhom i sada pokazite zajednistvo i slogu.
Mene licno ne interesuje ko je predsednik ili sekretar kluba, meni je bitno sta se desava na terenu. Takodje jasno mi je da je ovo mlad tim(i perspektivan) i da ce trebati vremena da se uigra i da dobiju na iskustvu.
Znajte takodje da Partizanu mnogi ne zele dobro,posebno ne komsinica i da su oni najsrecniji kad su kod nas sukobi ili kad nam ne ide. Zato budite pametni i gurajte samo napred.
Ziveo Partizan!

Lenke

pre 11 godina

Nzm u cemu je sad problem...igraci su odradili dobar posao da bi makar povratili poverenje navijaca....
Da su pobedili sa manje od 3:0 odma bi rekli da je jedva ovo ono
kad pobede ubedljivo opet ne valja...!!!
Partizan ole ja ludo volim te...samo haraj!!
moglo je i 10!!

borac za istinu

pre 11 godina

@Tumba prodaj Babovica u Hamburger!? Sta je sa mozgom?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Istina, 11. avgust 2012 20:35)

za tvoj mozak je ovo previse ne verujem da ces uspeti da shvatis ali da ipak pokusam... pisalo je "tumba prodaj babovica u hamburg -ere" pitaj nekog brata sekundarca da ti pojasni mozda i nadjes nekog malo pametrnijeg...

Nemanja

pre 11 godina

Kad vidim komentare zvezdasa vrate mi osmeh na lice. Da bog pozivi Vladana Lukica i njegovu armiju obozavalaca :)
Redovno mi ulepsavate dan.

sin dragan

pre 11 godina

neverovatno da stojkovic sutira penal. ponizavanje protivnika stvarno nije potrebno to raditi. pogledajte inostrane lige da li kod njih na 4-5 nula sutira golman penal..stvarno nerazumem cemu to..vermezovic ocigledno gubi konce..u kolikoj je srpsku fudbal krizi neverovatno oo u evropi 70 danas strasno

grobar

pre 11 godina

Mi smo odavno digli ruke od fudbala i ako smo uzeli 5 titula a i 6 cemo, ali mi nije jasno sta se vi palite pa vas ima po 20000 na svakoj utakmici a ovamo nam solite pamet o filijalama o zaveri o Toletu. Pa vi ste ti koji se pale na fudbal i vi ste ti koji odrzavate ovu ligu koju treba ukinuti i zato pamet u glavu i svi na TEKVONDO pa tamo budite veliki SRBI!!!

A EL sumnjas bar malo

pre 11 godina

Poruka za navijace Zvezde: pa pa paranoja, pa pa pa paranoja... Da li stvarno mislite da je potrebno da BSK bude Partizanova filijala da bi Partizan pobedio?
(kg, 11. avgust 2012 22:42)

Da, posle onakve igre u dve utakmice protiv AEL-a i posle ovakve pobede, pa pojacano putovanjima predsednika BSK zajedno sa vasim igracima i funkcionerima na Maltu i Kipar - mislimo!!! Ael ti kao imas neke sumnje?
(A el sumnjas, 12. avgust 2012 00:31)

Au, vase stanje je jos ozbiljnije nego sto sam mislio. Samo vi slusajte Lukica i ostale koje za neke svoje neuspehe okrivljuju druge, pogledajte malo u svoje dvoriste
(kg, 12. avgust 2012 02:27)

Posto vidim da slabo kontas - da ti pojasnim malo...

Ja ovde govorim o vasim "uspesima" i neuspesima - uspesima da predsednik suparnickog kluba putuje sa vama na vasa gostovanja na Maltu i Kipar i to da nejakima date sedam golova nakon neuspeha da protiv AEL-a ne da niste dali gol nego ste bili tako inferiorni da gotovo ni sansu posteno niste mogli da stvorite...
Ja za razliku od tebe razmisljam svojom glavom i meni ovo putesestvije predsednika BSK na vasa gostovanja nije bas kako treba a ti ako mislis da je ovakva demonstracija sile zarad mira u kuci nakon onakve nemoci na Kipru i situacije Vermezovic - Vukic onda ti jos manje mozes da skontas nego sto sam mislio...

Nebojsa

pre 11 godina

Ael Stojkovic sutirao penal da bi ga konacno prodali, sad mozete kad ga prodajete da kazete ne samo sto brani, nego i golove daje. Svaki igrac daje po jedan gol, pa i Stojkovic, da se svima vrati samopouzdanje. Mir u kuci. Toliko providno...

Vujadin

pre 11 godina

Malo sam iznenađen. Posle ovih 7:0 ima dosta napada Partizanovih navijača na svoj klub, ali malo je to. Očekivao sam više. Napisao sam nedavno da su mnogi navijači Partizana najgori na svetu i to se i danas pokazalo kao tačno. I najdosadniji.

Posmatrac

pre 11 godina

Gospodo fudbalski znalci na ovom sajtu:
hteli ste Vermeza i dobili ste ga, hteli ste ovakav kadar i dobili ste ga, sad vam ne valja posle mesec dana igre.
Vecina klinaca na ovom sajtu nema veze blage kako funkcionise fudbal kod nas i kakve su prilike. Samo znajte da su licni interesi ispred svega u ovoj drzavi i fudbalu. Trgovina igracima je sasvim normalna stvar kao paprike na pijaci da se kupuju, nisu bitni rezultati, nije bitan klub, infrastruktura, sistem stvaranja rezultata i igraca.
Ne glupirajte se i ne raspravljajte o idiotizmima i nemojte da pravite budale od sebe i ispadate u najmanju ruku smesni i neuki.
Posmatrajte sve sa strane novca i sve ce vam biti jasno zasto je ovo ovako kako jeste.
Uzivajte pored ekrana uz kikiriki i pivce i ne smarajte sa glupostima.

slet

pre 11 godina

Da li je moguće da većina navijača Zvezde nema nimalo pameti!

Hvala!
(Rade, 11. avgust 2012 22:32)

Kazes coveku da je glup i to tebe automatski cini pametnim? Niste vi slucajno zabranjeni ili zaboravljeni ili dozvoljeni ko ce vas znati...

-Ro-Li-Nu-Soa-

pre 11 godina

Jedva čekam Tramsuj, a vi kako 'oćete. Ova partija je pokazatelj da možemo sa njima, samo malo da se uozbilje igrači i sa pravim karakterom uđu u dvomeć. Mislim da nisu shvatili AEL kako treba i to im se obilo o glavu. Trebaju dati 117 % svojih mogućnosti i biće to oke. Ne sme se isticati Babović na terenu, jer u ekipi igraju 11 igrača, mora se podrediti timu. Čovječe, pa sa pola gasa su dobili BSK, koji ima veoma talentovanu momčad i sjajne stručnjake kao trenere, i to bez nekoliko standardnih prvotimaca.

MK

pre 11 godina

Auuu koliko je samo nas fudbal los, a tek koliko je BASK los kada ga pobedimo 7:0... Tromzo ce nam biti reper da vidimo zaista gde smo u ovom trenutku.
(7+ ali mozda samo dobar za kladionicu..., 11. avgust 2012 22:02)

Ti bi za pocetak mogao bar da naucis kako se timovi zovu.

Zlatko

pre 11 godina

II deo: Nakon utakmica u četvrtak, neko je spomenuo zakon u sportu. Pitao sam se u čemu je problem oko donošenja istog i sam sebi sam dao odgovor. Ako bi se to donelo, ne bi mogli svi živi da se ugrađuju. Pa Cepter je odustao od Zvezde jer neće da ulaže svoj kapital a da ne zna šta je njegovo. Kad bi se doneo taj zakon, pa svako ko odluči da ulaže će odmah da razjuri raznorazne lešinare koji upropaštavaju klubove. Ne kažem da bi svako ko uloži stvorio šampiona Evrope, ali bi bar nastojao da mu se uloženo vrati, a to je jedino moguće kroz konstantnost u Evropi praćenu rezultatima. Npr, da je neko vlasnik Zvezde, da li bi taj neko trošio svoj novac na Kratka Ostanića, na Kristića, pa čak i na Robija? Na Robija možda i da, ali prvo dve godine kao asistent npr Muslinu. Da ne pričam o gomili fudbalera koja je prošla kroz klub u prethodnih nekoliko godina. Ista stvar i kod komšija. Džaba njima sad 7 Borči, kad Kipranima nisu dali nijedan. Tako će i Zvezda. Daće nekome 3, 4, 5 a to nas godinama nema u Evropi- nema veze. To što smo postali provincijski klub- takođe nema veze. To što igraju igrači koji potpisuju ugovore tipa „toliko menadžeru od transfera“ plus bivšem klubu usled nedostatka love- ni to nema veze. Dokle god se klubovi ne reše lešinara „da bi posle neku proviziju sebi strpao u džep“ nema uspeha ni van naše JSL.

Sanzelize

pre 11 godina

OOO, Stojke golmane! :)
bez pritiska mladi igraci pokazali kako to moze da izgleda... svi koji su bili "glavni odgovorni" za lose izdanje ostali na klupi ili tribinama... MEDO objasnio, kad je najteze presao preko svega i zaigrao srcem, dirigovao celu utakmicu ko gde treba i sta da radi... Lep pocetak, nadamo se jos lepsi zavrsetak

miloš

pre 11 godina

Svi stadioni u JSL treba da se pretvore u plodne oranice i zasadi kukuruz,pšenisa,soja,voće i povrće i naši manekeni i splavari da rade za 15e dnevno.Fudbal treba zakonom zabraniti i svesti na amaterski nivo.Doneti zakon gde svaki klub hoće profesionalni fudbal cenzus je budžet od 10 miliona evra i da njegov stadion ispunjava uslove Uefe i Fife za odigravanje utakmica a ne da se fudbal igra na poljani ili njivi.Liga će biti intersantna i jaka kada se minimum 5-6 klubova bori za titulu i par njih za opstanak.Ja volim fudbal i žao mi je što ovo kažem ali to je realnost.Eto kako su prosli Juventus,Glasgow Rangers...Nista ne vredi ova sedmica Partizana kad u Evropi nema rezultata.Isti je slučaj i sa ostalim našim predstavnicima.Šta uopšte znače zahtevi klubova za zaštitu termina prenosa kad je stadion Partizana bio prazan na otvaranju sezone.Pored Partizana i Zvezde solidne timove imaju Vojvodina,Rad,možda se izdvoje još par ekipa...Dobro je za kvalitet lige.I treba već jednom rasturiti ovu bandu koja namešta utakmice,menadžere fudbalera i FSS i doživotnog predsednika .Ne zamerite mi na frustraciji.Ja sam iskreni navijač reprezentacije i svih naših klubova koji igraju u Evropi.

dekiii

pre 11 godina

dobro je Ninkovic od 1 min.I jos umesto Lovrea ubacit nekog mladog....Kamara u timu i odmah druga prica ...Bice to solidna ekipa..zvizgas kako to da partizan igra uvek protiv Vojvodine pa sledece kolo protiv zvezde jel to teze ili prvo kolo....Partizan danas mladji brzi zeljniji igre.....

dacho

pre 11 godina

Glupe su price navijaca blizanaca o filijalama, samo se setite da je Zvezda ostavila BSK u ligi a poslala Napredak u ispadanje.... toliko o filijalama
(Napredak u JSL, 11. avgust 2012 22:11)

Ako je Zvezda tada namerno izgubila od BSK-a, onda je razlog bio da Hajduk ispadne, ali i oni su sutradan dobili i ostali da opet setaju protiv partizana

Boban Bajkovic

pre 11 godina

Meni se jedna stvar nije jasna,zasto ovakvu igru nisu prikazali protiv AEL-a pre 3 dana,pa i ta se utakmica na istom mestu kao ova protiv BSK-a,razumem da je AEL daleko bolja ekipa od Borcana ali ko je gledao ovu utakicu protiv BSK-a mogao je da primeti znatnu razliku izmedju ta dva meca.Mozda je dobitna kombinacija ta sto su sansu dobili Kamara,L.Markovic i Zabija od pocetka,i jos Babovica nije bilo ni na klupi.Bravo momci samo tako nastavite i da nas navijace obradujete ovakvom igrom i protiv Tromza,i naravno plasmanom u LE.

Tuga

pre 11 godina

Trener Borce ostavka odmah!!! Ovo sto je Borca igrala danas nije fudbal...
A sto se tice Partizana bice cupavo protiv ribara i konobara za severnog pola, ali ako ne budu igrali babovic aka pirlo i scepovic aka sevcenko ima nade.

Tekelija

pre 11 godina

Све могу да схватим, али да дају Стојковићу да шута пенал...
Није срамота не знати играти фудбал. Али срамота је кад се бахатиш и хасиш против слабих екипа.

Не само што не знамо(Срби уопште, навијам за Партизан, драга ми је и Звезда, и сваки српски клуб) да достојанствено признамо пораз, већ не знамо достојанствено ни да побиједимо.

Све што не ваља у нашем фудбалу је описано у овој утакмици.
Буквално све.... добро, можда хулиганизам навијачки није само :)

kg

pre 11 godina

Poruka za navijace Zvezde: pa pa paranoja, pa pa pa paranoja... Da li stvarno mislite da je potrebno da BSK bude Partizanova filijala da bi Partizan pobedio?
(kg, 11. avgust 2012 22:42)

Da, posle onakve igre u dve utakmice protiv AEL-a i posle ovakve pobede, pa pojacano putovanjima predsednika BSK zajedno sa vasim igracima i funkcionerima na Maltu i Kipar - mislimo!!! Ael ti kao imas neke sumnje?
(A el sumnjas, 12. avgust 2012 00:31)

Au, vase stanje je jos ozbiljnije nego sto sam mislio. Samo vi slusajte Lukica i ostale koje za neke svoje neuspehe okrivljuju druge, pogledajte malo u svoje dvoriste

nikola1992

pre 11 godina

I naravno da nikome nista nije cudno. I ne treba da bude. E srpski fudbale, ipak je izgleda bolje da te ugase i da krenemo od amaterskog nivoa, a mom bsk-u (zivim u borci) zelim sve najgore i treba da ispadnu ove godine kada na ovakav nacin pustaju partizan. Bolje da smo pustili napredak da udju umesto nas, oni bi se barem posteno borili. A za ove koji veruju da je ovo zasluzena pobeda- ovaj partizan nije mogao ael-u da da gol sa igracem vise 70 min!!!

12345

pre 11 godina

Ovaj BSK mi se gadi!Blago receno...Slicno je bilo i sa ekipom cukarickog!Ne znam cija su filijala,ali ih definitvno treba izbaciti iz lige...Elem,kao ono kad te ostavi devojka pa odes kod ** da se izivljavas malo..Gledam sad reprizu Spartak-Sofija na (kvalifikacije za LS-devojke)>40-ti minut,4-0!Ovo sto vidim je fenomenalno,ipak ima nade za nas fudbal,bar zenski...

sramota

pre 11 godina

Dokle god u ovoj nasoj ligi (kakva god da je) postoje ovakve ekipe kao sto je BSK koji nemaju nikakvu zelju da se suprotstave Zvezdi i Partizanu, nego gledaju da sto manje golova prime, nasi klubovi u evropi nece prolaziti ni ekipe iz moldavije, kipra, belorusije, irske (boranija zemlje u svakom fudbalskom smislu)...

Deki

pre 11 godina

@(Silver Surfer, 11. avgust 2012 21:52),za 10 dana igrate sa Bordoom a ti kažeš kako niste u optimalnoj formi da bi ste dobro igrali u Ivanjici? Pri tome ste već odigrali 4 medjunarodne utakmice.Zahvalite Guči što ovako iscrpljeni ne igrate sutra u Ivanjici,mada vaš trener kaže da imate najbolji tim u Srbiji i da se ne plašite Francuza,tako da ne vidim kakav je problem žreb za naše mnogo teško prvenstvo?

ssssss

pre 11 godina

Sudija se zabrojao, mislio da je 0:0 pa dao crveni i svirao penal u 90-om. Da nije posle penala pogledao na semafor verovatno bi produzio utakmicu za 11 minuta.

Кривокапић

pre 11 godina

Значи почела ова јада од нашег првенства. Ја мислим да би требало забранити овај смехотрес од лига док се кућа не проветри.

Sasa

pre 11 godina

@majstor E sve si lepo napisao, skroz fino i duhovito, a onda ga uprska sa poslednje dve recenice. Razumem da si zvezdas, ali ipak moras da znas kada da stanes.

grobar vec 50 godina

pre 11 godina

Bravo crno beli!!! Da ste samo 50% želje i upornosti kao danas pokazali protiv AEL-a bila bi druga pesma, iako naravno to nije ni blizu adekvatno poređenje. Ipak posle ovog sa malo više optimizma možemo očekivati narednu utakmicu za Ligu Evrope. Zabija će biti spreman, Medo puno znači u timu, a i ostali ne izgledaju loše. Odbrana se mora pojačati. I ne znam šta je čudno što je Partizan dao 7 golova BSK-u. Trebalo je biti bar 10, ali i ovo je dobro :). Ni Zvezda nije dala nikom više od 5 golova, pa "gospodo" delije, ne potcenjujte ovih 7 golova u Partizanovoj 2000-toj prvenstvenoj utakmici, pa ma kakva ta liga bila. Napred Partizan !!!

Razocarani navijac!!!

pre 11 godina

Vermezovicu velicino,ako ljudi imaju strpljenja da prenose 90 mucenje tvog tima,budi makar malo profesionalac,daj izjavu ljudima sa arene!!!

kad nema Insajdera

pre 11 godina

Prvo kolo sa klubom koji je bio sa Partizanom na Kipru, a sada slede Pećinci i još jedan predsednik koji je prijatelj kluba fk partizan.

bole voždovac pfc

pre 11 godina

konačno je partizan dokazao svoju apsolutnu dominaciju u tako jakoj "šešir ligi" kao što je naša. :-/

iako sam partizanovac, smatram da moj klub nikad nije bio lošiji i slabiji.

došlo vreme da bilo koji klub van srbije može da nas spakuje u džep :-(

Sudbina

pre 11 godina

To sto navijaci zvezde pisu,navika im je.neka pisu.ima ih puno koji prave halabuku predstavljajuci se kao grobari.ako ima grobara koji idu na ruku,svojim nerealnim komentarima,zvezdnim nerealnim navijacima,onda je to zalosno!

duledudule

pre 11 godina

ovo ne da je smesno,nego je mnogo tuzno.TUZNO.pa snajderu cak se i tvoji navijaci stide,kupujete jeftine poene kod svojih piona,sramota.ali dzaba vam gol razlika,dzaba,ovo je beda

Silver Surfer

pre 11 godina

Lako je sa filijalom, a ako bude potrebno dace se bod na pocetku prolecnog dela kao prosle godine Novom Pazaru. Intereseantan je taj zreb za domace prvenstvo. Prosle godine crno beli su igrali sa Novim Pazarom, dok je Zvezda gostovala u Subotici. Ove je valjda bilo glupo da opet pocnu sa novim prvoligasem pa je to ostavljeno za drugo kolo, Zvezdi je prva destinacija u Ivanjici a u drugom kolu igra sa Radom. Ne znam, da li postoji neka prvilegija sampiona pa da pocinje prvenstvo sa ekipama koje tesko da imaju sta ozbiljnije da traze u prvenstvu. Neko ce reci ako je Zvezdi tesko gostovanje u Subotici ili Ivanjici kako onda misli da osvoji titulu. Medjutim, u pitanju je prvo kolo, kada ekipa nije u najoptimalnijoj formi i razna iznenadjenja su moguca. Pobeda u prvom kolu daje ekipi i dozu samopouzdanja, dok je gubitak dva ili eventualno sva tri boda, u slucaju crveno ili crno belih, potencijalno oprastanje sa titulom jer je u nasem prvenstvu i prednost od jednog boda skoro nedostizna. I zbog toga prvo kolo ima toliku vaznost u nasoj ligi.
Onog momenta kada u upravama dva najveca beogradska kluba shvate da nije smak sveta ako neko treci osvoji titulu, onda, ce se i stvari malo pomeriti u nasem fudbalu. A navijaci ce vrlo brzo shvatiti da je regionalna liga neminovnost a ne nekakva ideja o ozivljavanju drzave koje vise nema. Tek tada moci cemo da ocekujemo i neki ozbiljniji rezultat nasih klubova u Evropi. Do tada, ostaje da gledamo ovaj kvazi fudbal.

Миладин Суботић

pre 11 godina

Најбољи могући увод у освајање ДВАДЕСЕТПЕТЕ ТИТУЛЕ државног првака!

cole

pre 11 godina

Pa ovo je opsti cirkus! To je kao kad se podele izmedju sebe na treningu. Jos se nesto loze bombasticnim izjavama. Bolje pokusajte da se setite kad ste poslednji put posteno osvojili titulu! Malo je teze, ali nije nemoguce! Ima jedno 8-9 godina...

Hemfri

pre 11 godina

Čudni su ljudi. Shvatam da niste zadovoljni igrom, ali vreme je da se glave malo ohlade. Čitam komentare i svi do jednog su ironični, tipa "odvalismo bsk, na njima iskaljujemo bes". Dakle nezadovljni ste. Da Partizan gubi, opet bi bili nezadovolji. Teško vam je svima ugoditi.

Treba Partizanu nekad i pružiti podršku kad je teško.

One night in May

pre 11 godina

Au koje frustracije od strane zvezdasa jer im je jasno da sledi 25. titula.Sta je, ne peva vam se vise onaj stih "Imas mnogo manje osvojenih titula"?I sta vam znaci poredjenje ove utakmice sa onom protiv AEL-a?Jeste, od njih smo slabiji, niko od nas to ne osporava.Medjutim, od vas smo jaci i od svih u Srbiji smo jaci i mozete samo da nas mrzite.....ako vam dozvolimo.
(Tolle, 11. avgust 2012 23:38)

Zavrsi tu pesmu - "...medjusobne utakmice STRASNA razlika, osvajanje EVROKUPA za tebe je SAN..."

Od koga ste jaci? Vi Zvezdi NI GOL ne mozete da date, NI GOL, eto toliko ste jaci. To sto klubu clana vaseg UO date sedam ne cini vas jacim od Zvezde!

Znaisha

pre 11 godina

Rapsodija,egzibicija za navijace,pokazivanje karaktera...ccc,kakvi ste vi jadnici!!! Ni u siguricama protiv dokazane filijale,nemate stila...to se dobija max. 2:0,a ne da ih ponizavate na startu prvenstva!

dule

pre 11 godina

Znaci namestanje je vec od prvog kola krenulo. Kako ste naivni, sad je goleada protiv filijale da se malo navijaci oraspoloze, jer sledi jos jedna blamaza u evropi...

vlada

pre 11 godina

Koji crikus. Igrači Partizana sa loptom prolaze kroz sredinu kroz 5 igrača BSK-a, na strani igrač centrira i bukvalno svaki put nema nikoga oko njega, Stojković smešno šutira penal, golman naravno nema nikave šanse da pogodi stranu... Igrači BSK-a su se SKLANJALI. Protiv Zvezde biće bunkerica i krljanje.

micha81

pre 11 godina

beograd, godina 2062
partizan krenuo pobedom u borbi za 45 za redom titulom prvaka drzave. pobeda od 37-0 iako su pre samo 3 dana izgubili od Dudelanza u 2 kolu borbe za ulazak u evropu. Tolke Karadzic je dobro, ima 107 godina i dalje je na celu FSS. Ivica dacic je rekao da je pobeda zasluzena a Dragan Djuric je izjavio da je za njegovu vestacku kosu odgovoran frizerski salon "taxi".
Utakmici je prisustvovao i Milorad Dodik, visedecenijski predsednik RS. Grobari i zabranjeni su se pomirili i sada se zovu zagrobljeni. Crvena Zvezda, osvajac lige sampiona 2061 igrace sutra, ali to nije bitno!
(majstor, 11. avgust 2012 23:20)

E gluplji komentar nisam video! Kažeš Partizan 45 titulu zaredom 2062 god., a posle toga crvena zvezda osvajač LŠ 2061 god. Pa rodjače mi imamo samo jednog predstavnika u kvalifikacijama za LŠ, a kako je krenulo, biće tako još sto godina. OSIM, ako očekuješ da Partizan svojim igrama obezbedi još jedno mesto i vama kao drugima!!!

NICK PRASKATON

pre 11 godina

Hahahahah,a komšije jest vam jaka liga.Ne stvorite šansu protivniku s Cipra sa igračem više a u domaćoj ligi zabijete 7 bez problema.Naša je smiješna ali vaša je tužna.

KKP FOREVER

pre 11 godina

DOMINIRAJ delji bre idemo u ligu evrope .

ps samo se salim dabogda ispali od norvezana jer ste to zasluzili ostavite evropljanima evropu a vi raspali fudbaleri lecite se protiv bsk-a i ostalih u nasoj ligi .. A mi pravi ljubitelji partizana da bodrimo kosarkase

Rih

pre 11 godina

"Konačan rezultat postavio je Vladimir Stojković iz penala "
Sram vas bilo!!!! Nad BSK-om ste našli da se iživljavate!
A čim nad dođu bio koji evropski durdubaci,nigde vas nema!!

Leteci veverac

pre 11 godina

Ma ja, crveni karton i penal u 90'om minutu!! :D
Dobro ce valjda ovo biti za samopouzdanje pred Tromso. Ipak nesto nije valjalo u postavi za AEL. Bice bolje, idemo u Ligu Evrope :)

Meda

pre 11 godina

Није битно што цигани мисле да смо њихова копија,зар је могуће бити КОПИЈА тако нечему ЛОШЕМ ?!
Није битно што ЈНА прима мање гледалаца,то је МОЈА КУЋА !
Није битно ко је створио? ПАРТИЗАН,битно је да га је створио !
Није битно што их има више,битно је да ми је срце ЦРНО-БЕЛО !
Није битно шта сте радили 1991,наше време ТЕК ДОЛАЗИ !
Није битно што ме пола нације мрзи јер сам ГРОБАР,БИТНО JE ЗА ШТА МИ СРЦЕ КУЦА !!!

Miloss

pre 11 godina

Zvezdasi mogu samo da zavide i da gledaju u rezultat, a inace da, svi klubovi iz Srbije su Partizanova Filijala, ne ke..te vise nego oladite malo. pozz svim Grobarima

Dendza

pre 11 godina

Hahaha, eto cemu sluze filijale i kako se osvajaju titule u Srbiji. Ovaj klub treba zabraniti. Zbog takvh nam je sport ovakav kakav je. Grobari srpskog sporta !

majstor

pre 11 godina

beograd, godina 2062
partizan krenuo pobedom u borbi za 45 za redom titulom prvaka drzave. pobeda od 37-0 iako su pre samo 3 dana izgubili od Dudelanza u 2 kolu borbe za ulazak u evropu. Tolke Karadzic je dobro, ima 107 godina i dalje je na celu FSS. Ivica dacic je rekao da je pobeda zasluzena a Dragan Djuric je izjavio da je za njegovu vestacku kosu odgovoran frizerski salon "taxi".
Utakmici je prisustvovao i Milorad Dodik, visedecenijski predsednik RS. Grobari i zabranjeni su se pomirili i sada se zovu zagrobljeni. Crvena Zvezda, osvajac lige sampiona 2061 igrace sutra, ali to nije bitno!

dj samrok

pre 11 godina

To, silo!Gazi male i nemocne!Lazara za 100 miliona u Mancester, Kamaru u Barselonu za 150 miliona, Vermezovic umjesto Murinja u Realu!Ael.

kg

pre 11 godina

Poruka za navijace Zvezde: pa pa paranoja, pa pa pa paranoja... Da li stvarno mislite da je potrebno da BSK bude Partizanova filijala da bi Partizan pobedio?

zoran

pre 11 godina

Jadni su ovi Zvezdashi da jadniji ne mogu biti. Pet godina posta, a kako je krenulo i shesta je na pomolu, a oni jedno te isto..nameshtanje i nameshtanje...toliki nedostatk mashte.
Mi da uknjizimo i 6. titulu za redom,a vi prichajte shta vam je drago. Na kraju, koga briga za prazne rechi.
Uzvikuju..Evropa i Evropa...sa druge strane Zvezda u ghrupi onih timova koji NISU POVLASHCENI, drugim rechima = DNO.

-Ro-Li-Nu-Soa-

pre 11 godina

Jedva čekam Tramsuj, a vi kako 'oćete. Ova partija je pokazatelj da možemo sa njima, samo malo da se uozbilje igrači i sa pravim karakterom uđu u dvomeć. Mislim da nisu shvatili AEL kako treba i to im se obilo o glavu. Trebaju dati 117 % svojih mogućnosti i biće to oke. Ne sme se isticati Babović na terenu, jer u ekipi igraju 11 igrača, mora se podrediti timu. Čovječe, pa sa pola gasa su dobili BSK, koji ima veoma talentovanu momčad i sjajne stručnjake kao trenere, i to bez nekoliko standardnih prvotimaca.

40+

pre 11 godina

Ja sam cist GROBAR ali ovo je teska namestaljka,pa zna se ciji je BASK satelit...Pre dva dana ni makac a sad,odjednom rasturaju fudbal.Ma ajte molim vas...
(Kiza, 11. avgust 2012 22:37)
Ne siri svoje grobarstvo,ganu.

Flynn

pre 11 godina

Mislim da su tek sad u AEL-u svesni koliko su zapravo imali srece kada je njihova ispodprosecna ekipa rutinski sa 10 igraca dobila ovakav mocni Partizan 2x po 1:0.

Kiza

pre 11 godina

Ja sam cist GROBAR ali ovo je teska namestaljka,pa zna se ciji je BASK satelit...Pre dva dana ni makac a sad,odjednom rasturaju fudbal.Ma ajte molim vas...

Blago majkama koje su ih rodile

pre 11 godina

Koliko su ljudi nerazumni. Svi se sada dive sto je Partizan nabusio BSK i kako je misteriozno preokrenuo svoju igru posle par dana. Ne kazem da su AEL i BSK ista klasa ali ovo je smesno. Da ne pricamo o Toletu, Partizanu je bila potrebna pobeda da bi se smirile strasti naivnih navijaca.

piljam

pre 11 godina

Liga šampiona nije za Partizan, bar ne za sada, što su i dokazali u dvomeču sa AEl-om. Međutim, državno prvenstvo Srbije je druga stvar, tu je očigledno da smo najkvalitetnija ekipa što će se i dokazati. Za bolja vremena srpskog fudbala i sporta uopšte.

Napredak u JSL

pre 11 godina

Glupe su price navijaca blizanaca o filijalama, samo se setite da je Zvezda ostavila BSK u ligi a poslala Napredak u ispadanje.... toliko o filijalama

Mitar iz Dubiča

pre 11 godina

Vau, uspeli ste da pobedite mocnu ekipu BSK-a i svoju filijalu cak sa 7:0, ali se pitate zasto Kipranima ne mozete da date gol ni da se igra do sledecih olimpijskih igara!

Samo vi pobedjujte tako u ovoj nasoj tramvaj ligi, nekako lepse izgleda kad posle svi zajedno pocnemo da se cudimo nemoci igraca partizana u susretu protiv prvaka iz Kipra, Irske i slicnih zemalja sa ekstra jakim fudbalskim ligama!

game over

pre 11 godina

kazu igru pravis i sanse stvaras koliko ti protivnik dozvoli mozda nam jednostavno ael ne lezi to jest kiprani videcemo u sledecim evropskim utakmicama gdesmo. Iskren da budem nisam optimista!

jaleksa

pre 11 godina

Bruke! Od Kiprana ispadate, a vec na sledecoj utakmici golman daje gol. Malo dostojanstva i postovanja protivnika nije na odmet!
Smradovi! Sahranjujete sport ovakvim ponasanjem.

Wllaxy

pre 11 godina

Sta bre hocete vi Zvezdasi,sta radite na nasim vestima?!A sto se tice blamiranja u Evropi,pa vi se blamirate godinama,mozemo i mi jednom
(dia, 11. avgust 2012 23:34)

Jednom? Samo jednom? OK, a sta smatras tim jednim blamom? Fljamurtari? Shamrock? Petardu protiv Croatie - danasnji Dinamo? Mozda Makabi Petah Tikva? Petarde protiv Sparte, Rapida? Ili mozda to sto strasnom AEL-u niste uzeli ni bod?

Daj reci nam da znamo sta ti smatras blamom - mada sudeci po tvom komentaru izgleda da tebi nista od navedenog nije blam...

Tolle

pre 11 godina

Au koje frustracije od strane zvezdasa jer im je jasno da sledi 25. titula.Sta je, ne peva vam se vise onaj stih "Imas mnogo manje osvojenih titula"?I sta vam znaci poredjenje ove utakmice sa onom protiv AEL-a?Jeste, od njih smo slabiji, niko od nas to ne osporava.Medjutim, od vas smo jaci i od svih u Srbiji smo jaci i mozete samo da nas mrzite.....ako vam dozvolimo.

A el sumnjas

pre 11 godina

Poruka za navijace Zvezde: pa pa paranoja, pa pa pa paranoja... Da li stvarno mislite da je potrebno da BSK bude Partizanova filijala da bi Partizan pobedio?
(kg, 11. avgust 2012 22:42)

Da, posle onakve igre u dve utakmice protiv AEL-a i posle ovakve pobede, pa pojacano putovanjima predsednika BSK zajedno sa vasim igracima i funkcionerima na Maltu i Kipar - mislimo!!! Ael ti kao imas neke sumnje?

ssssss

pre 11 godina

Sudija se zabrojao, mislio da je 0:0 pa dao crveni i svirao penal u 90-om. Da nije posle penala pogledao na semafor verovatno bi produzio utakmicu za 11 minuta.

nekad bio klub

pre 11 godina

U Evropu ne mozemo ni nos da promolimo ali za seoske lige smo i dalje neprikosnoveni. Da li stvarno jos uvek nekog zanima ova beton super liga?

Otpor

pre 11 godina

Mislim da vecina zna (bratski klubovi) da je ovo namesteno, neko navijacima maze oci posle ispadanja od Ael-a,da malo kupe (po njima verovatno naivnu) masu, al valjda im to nece poci za rukom ko god oni bili. Pokazite u Evropi koliko vredite.Svi znaju da odavno tonemo

SQI

pre 11 godina

Postoji li ijedan rezultat kojim Partizan može da dobije BILO KOJU ekipu u našem prvenstvu a da ga frustrirani navijači večitog vicešampiona priznaju kao regularan? Da je bilo 1-0, bilo bi 300 vaših komentara. Mi znamo koliko smo jadni, hvala lepo. Mi zviždimo upravi i posle pete uzastopne titule jer znamo da tim ništa ne može da uradi u Evropi. Vi ćutite i podržavate ove jadnike koji vas vode, znate i sami šta vas sledi od Bordoa. Gospodo to je razlika između vas i nas - gubitnici smo svi, ali mi se sa tim makar ne mirimo!

slet

pre 11 godina

Da li je moguće da većina navijača Zvezde nema nimalo pameti!

Hvala!
(Rade, 11. avgust 2012 22:32)

Kazes coveku da je glup i to tebe automatski cini pametnim? Niste vi slucajno zabranjeni ili zaboravljeni ili dozvoljeni ko ce vas znati...

Vujadin

pre 11 godina

Malo sam iznenađen. Posle ovih 7:0 ima dosta napada Partizanovih navijača na svoj klub, ali malo je to. Očekivao sam više. Napisao sam nedavno da su mnogi navijači Partizana najgori na svetu i to se i danas pokazalo kao tačno. I najdosadniji.

Grobar73

pre 11 godina

Ahahahaha! Više od 90% komentara stiglo je od navijača komšinice. I onda se posle jave besramnici da nešto komentarišu o kompleksima?!
Utakmice Partizana i AELa je u proseku za trećinu više komentarisalo nego Zvezda- Omonija. Pametnom dosta.

A EL sumnjas bar malo

pre 11 godina

Poruka za navijace Zvezde: pa pa paranoja, pa pa pa paranoja... Da li stvarno mislite da je potrebno da BSK bude Partizanova filijala da bi Partizan pobedio?
(kg, 11. avgust 2012 22:42)

Da, posle onakve igre u dve utakmice protiv AEL-a i posle ovakve pobede, pa pojacano putovanjima predsednika BSK zajedno sa vasim igracima i funkcionerima na Maltu i Kipar - mislimo!!! Ael ti kao imas neke sumnje?
(A el sumnjas, 12. avgust 2012 00:31)

Au, vase stanje je jos ozbiljnije nego sto sam mislio. Samo vi slusajte Lukica i ostale koje za neke svoje neuspehe okrivljuju druge, pogledajte malo u svoje dvoriste
(kg, 12. avgust 2012 02:27)

Posto vidim da slabo kontas - da ti pojasnim malo...

Ja ovde govorim o vasim "uspesima" i neuspesima - uspesima da predsednik suparnickog kluba putuje sa vama na vasa gostovanja na Maltu i Kipar i to da nejakima date sedam golova nakon neuspeha da protiv AEL-a ne da niste dali gol nego ste bili tako inferiorni da gotovo ni sansu posteno niste mogli da stvorite...
Ja za razliku od tebe razmisljam svojom glavom i meni ovo putesestvije predsednika BSK na vasa gostovanja nije bas kako treba a ti ako mislis da je ovakva demonstracija sile zarad mira u kuci nakon onakve nemoci na Kipru i situacije Vermezovic - Vukic onda ti jos manje mozes da skontas nego sto sam mislio...

Sve placko do placka...Sramota

pre 11 godina

Pa ovo je opsti cirkus! To je kao kad se podele izmedju sebe na treningu. Jos se nesto loze bombasticnim izjavama. Bolje pokusajte da se setite kad ste poslednji put posteno osvojili titulu! Malo je teze, ali nije nemoguce! Ima jedno 8-9 godina...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (cole, 11. avgust 2012 22:30) Ti bolje pokusaj da se setis kad ste vi uopste osvojili titulu... Tesko da ces moci... Zato, bolje sedi i cuti, ne pametuj... ne ide ti bas.

Lord Alexandar REPUBLIKA SRPSKA

pre 11 godina

Evo sad baš idem iz Nogre i nosim vijest da su se svi u Tromsu usr..i od straha kako Partizan igra. Grobar sam ali ovu predstavu i cirkus u Partizanu i JSL jednostavno ne mogu da gledam. Daj Bože da nam dodju bolji dani, ali sa ovakvom upravom i trenerom stvar je izgubljena...

da se ne lazemo

pre 11 godina

Svi znamo kako je doslo do ovog rezultata i da je njime uprava Partizana stala iza Vermeza. Svi koji bolje ponzjau stanje u fudbalu i odnos izmedju BSK i Partizana znace sta to znaci.

vlada leskovac

pre 11 godina

Treba biti veliki i u pobedi i u porazu. Pobrkali ste loncice trebali ste protiv AEL-a da date neki gol a ne protiv najslabije ekipe u ligi da gradite lazni optimizam.

n

pre 11 godina

Bravo momci! Ne obazirite se na ove navijace koji hoce da destabilizuju klub. Njima je bitnije to sto su se oni posvadjali sa Jugom nego uspesi Partizana. Navijac sam Partizana 20 god i znam kroz sta smo sve prosli, tako da je ovo nista. Idemo da odbranimo titulu jer se to podrazumeva jer smo za klasu bolji od svih ostalih.
Veoma je bitno da se proba da se udje u LE, ne klonite duhom i sada pokazite zajednistvo i slogu.
Mene licno ne interesuje ko je predsednik ili sekretar kluba, meni je bitno sta se desava na terenu. Takodje jasno mi je da je ovo mlad tim(i perspektivan) i da ce trebati vremena da se uigra i da dobiju na iskustvu.
Znajte takodje da Partizanu mnogi ne zele dobro,posebno ne komsinica i da su oni najsrecniji kad su kod nas sukobi ili kad nam ne ide. Zato budite pametni i gurajte samo napred.
Ziveo Partizan!

dacho

pre 11 godina

Glupe su price navijaca blizanaca o filijalama, samo se setite da je Zvezda ostavila BSK u ligi a poslala Napredak u ispadanje.... toliko o filijalama
(Napredak u JSL, 11. avgust 2012 22:11)

Ako je Zvezda tada namerno izgubila od BSK-a, onda je razlog bio da Hajduk ispadne, ali i oni su sutradan dobili i ostali da opet setaju protiv partizana

imate svoje ljude

pre 11 godina

rekoh u komentaru posle kiprana da ce dati borci 7 komada i da ce biti veliki sampioni i rekoh da je to sve odvratno i to i sada mislim. a liga je sve jeftinija. platis gazdi put na kipar na tri dana i das 7 komada. kao sto rekoh ODVRATNO.

sin dragan

pre 11 godina

neverovatno da stojkovic sutira penal. ponizavanje protivnika stvarno nije potrebno to raditi. pogledajte inostrane lige da li kod njih na 4-5 nula sutira golman penal..stvarno nerazumem cemu to..vermezovic ocigledno gubi konce..u kolikoj je srpsku fudbal krizi neverovatno oo u evropi 70 danas strasno

miki

pre 11 godina

Svidja mi se sto se na ovu vest najvise javljaju zvezdasi i to sa prozivkama da nista ne radimo u Evropi.Rekose to i ostase zivi!Njihovi uspesi u Evropi su poznati,narocito generacijama od pre 30-40 godina,jer novije generacije i ne znaju kad je zvezda igrala neko grupno takmicenje u Evropi!

Wllaxy

pre 11 godina

Ja imam samo jednu dilemu - jel rezultat dogovoren kad je gospodin Cesarevic leteo sa grobarima ka Kipru ili je dogovoren iz sazaljenja po povratku sa Kipra ili zbog mira i mazanja ociju posle revansa u Beogradu!? Za ostalo se ne postavlja pitanje...

тринаесто прасе

pre 11 godina

Како јадно, при резултату 6:0 Стојковић шутирао пенал. Чисто понижавање противника, јер иако голмани понекад шутирају пенале, он иначе не шутира и да је било неизвесно сигурно не би. Вермезовић треба да се стиди што је дозволио тако нешто. Сећам се кад је Муслин био тренер Звезде на једној утакмици био је сличан резултат и пенал за Звезду, и навијачи и играчи су тражили да га Коцић (тадашњи голман) изведе, али он није дозволио. Вермезе, мали човече!

Tekelija

pre 11 godina

Све могу да схватим, али да дају Стојковићу да шута пенал...
Није срамота не знати играти фудбал. Али срамота је кад се бахатиш и хасиш против слабих екипа.

Не само што не знамо(Срби уопште, навијам за Партизан, драга ми је и Звезда, и сваки српски клуб) да достојанствено признамо пораз, већ не знамо достојанствено ни да побиједимо.

Све што не ваља у нашем фудбалу је описано у овој утакмици.
Буквално све.... добро, можда хулиганизам навијачки није само :)

gox

pre 11 godina

Evo navijaci zvezde od prvog kola poceli o regularnosti,bsk partizanova filijala itd itd. Mogu reci i da su u pravu,prvenstvo vec u prvom kolu nije regularno. Zbog koncerta pevacice u guci odlozena utakmica javor-zvezda. Ma nemoj. A da nije mozda zvezda umesala prste. Malo su mi igraci umorni,pa je frka da se ne izgube bodovi u Ivanjici. Sramota i zvezda prica o regularnosti.Sto se sad ne oglase saopstenjem,nego im sad odgovara ovaj odmor od 10 dana. Da je partizan odlozio protiv bsk to bi bilo pljuvanja i ko zna sta sve,ne bi mogli da zivimo od njih.

Nebojsa

pre 11 godina

Ael Stojkovic sutirao penal da bi ga konacno prodali, sad mozete kad ga prodajete da kazete ne samo sto brani, nego i golove daje. Svaki igrac daje po jedan gol, pa i Stojkovic, da se svima vrati samopouzdanje. Mir u kuci. Toliko providno...

giljam dade

pre 11 godina

Auuuuuuuu , al su se raskokodakali ovi sto ih nase vesti ne zanimaju i nikad ne komentarisu Partizan.Mi smo ocajni, al to sto smo mi ocajni nije razlog da ne vidite da ste vi jos gori ... Alo breeeee, Lukic , Stefanovic,Kleut, Nikolovski i Vesic. Napad snova. A za ovog "Ajmo decki salove u zrak Partizan je opet prvak" ... Ljudi , bre , decki , od takvih me komentara prolaze zmarci...trener vam je Prosinecki a vi bi da ste Decembarci.

Tuga

pre 11 godina

Trener Borce ostavka odmah!!! Ovo sto je Borca igrala danas nije fudbal...
A sto se tice Partizana bice cupavo protiv ribara i konobara za severnog pola, ali ako ne budu igrali babovic aka pirlo i scepovic aka sevcenko ima nade.

Lenke

pre 11 godina

Nzm u cemu je sad problem...igraci su odradili dobar posao da bi makar povratili poverenje navijaca....
Da su pobedili sa manje od 3:0 odma bi rekli da je jedva ovo ono
kad pobede ubedljivo opet ne valja...!!!
Partizan ole ja ludo volim te...samo haraj!!
moglo je i 10!!

pfc

pre 11 godina

Hahahahah,a komšije jest vam jaka liga.Ne stvorite šansu protivniku s Cipra sa igračem više a u domaćoj ligi zabijete 7 bez problema.Naša je smiješna ali vaša je tužna.
(NICK PRASKATON, 11. avgust 2012 22:15)

Ti protivnici sa Cipra prave rezultate u Evropi kakve vasi hrvatski (a i ostali iz Ex Yu) mogu samo da sanjaju

MK

pre 11 godina

Auuu koliko je samo nas fudbal los, a tek koliko je BASK los kada ga pobedimo 7:0... Tromzo ce nam biti reper da vidimo zaista gde smo u ovom trenutku.
(7+ ali mozda samo dobar za kladionicu..., 11. avgust 2012 22:02)

Ti bi za pocetak mogao bar da naucis kako se timovi zovu.

vispreni bwrr

pre 11 godina

Ovo je tako seljački. Kao protiv Rila. Kao oni najgori đilkoši i dripci koji nemaju snage da se suprotstave jačima pa se iživljavaju nad slabijima. SRAMOTA! Idite na poljanče i igrajte loptu i tamo uživajte u svojim "driblinzima" i "majstorijama". Hoću da gledam fudbal.
P.S. Đurić i Lukić to su srca dva, grlili se ljubili se sve do pola dva!

rija pfc

pre 11 godina

e a vi zvezdaši što prozivate za filijale i nameštanje ste presmešni.isto smo po tom pitanju i mi i vi tako da tišina!

a ovi naši se iživljavaju na borči,a protiv norvežana će da bude 'danas svi igraju fudbal' ...

7+ ali mozda samo dobar za kladionicu...

pre 11 godina

Auuu koliko je samo nas fudbal los, a tek koliko je BASK los kada ga pobedimo 7:0... Tromzo ce nam biti reper da vidimo zaista gde smo u ovom trenutku.

kad nema Insajdera

pre 11 godina

Prvo kolo sa klubom koji je bio sa Partizanom na Kipru, a sada slede Pećinci i još jedan predsednik koji je prijatelj kluba fk partizan.

kg

pre 11 godina

Poruka za navijace Zvezde: pa pa paranoja, pa pa pa paranoja... Da li stvarno mislite da je potrebno da BSK bude Partizanova filijala da bi Partizan pobedio?
(kg, 11. avgust 2012 22:42)

Da, posle onakve igre u dve utakmice protiv AEL-a i posle ovakve pobede, pa pojacano putovanjima predsednika BSK zajedno sa vasim igracima i funkcionerima na Maltu i Kipar - mislimo!!! Ael ti kao imas neke sumnje?
(A el sumnjas, 12. avgust 2012 00:31)

Au, vase stanje je jos ozbiljnije nego sto sam mislio. Samo vi slusajte Lukica i ostale koje za neke svoje neuspehe okrivljuju druge, pogledajte malo u svoje dvoriste

Nemanja

pre 11 godina

Kad vidim komentare zvezdasa vrate mi osmeh na lice. Da bog pozivi Vladana Lukica i njegovu armiju obozavalaca :)
Redovno mi ulepsavate dan.

MIN DO 12!!!!!

pre 11 godina

Da li je namestanje ili ne,ne zelim i ja da pricam o tome.Ne dolazak vasih navijaca je pokazao sta misli o upravi i igracima,i na tome vam svaka cast.Za mene je veca blamaza,da mali balavac Lazar,i veliki strucnjak jareca bradica deda Milan-Vermezovic i pijun od potparola ne daju izjave,toliko jadno i sramno za ceo klub.To mislim i o Soicu sa nase Marakane koji se ucutao,sedi u rupi i smrdi,cak i ona vreca cvaraka se ne oglasava.Prazni stadioni do konacne revolucije-da se pravi navijaci pitaju!Grobari svaka cast sto niste pali na ovo mazanje ociju,prijatno iznenadjen,BRAVO!

grobar vec 50 godina

pre 11 godina

Bravo crno beli!!! Da ste samo 50% želje i upornosti kao danas pokazali protiv AEL-a bila bi druga pesma, iako naravno to nije ni blizu adekvatno poređenje. Ipak posle ovog sa malo više optimizma možemo očekivati narednu utakmicu za Ligu Evrope. Zabija će biti spreman, Medo puno znači u timu, a i ostali ne izgledaju loše. Odbrana se mora pojačati. I ne znam šta je čudno što je Partizan dao 7 golova BSK-u. Trebalo je biti bar 10, ali i ovo je dobro :). Ni Zvezda nije dala nikom više od 5 golova, pa "gospodo" delije, ne potcenjujte ovih 7 golova u Partizanovoj 2000-toj prvenstvenoj utakmici, pa ma kakva ta liga bila. Napred Partizan !!!

duledudule

pre 11 godina

ovo ne da je smesno,nego je mnogo tuzno.TUZNO.pa snajderu cak se i tvoji navijaci stide,kupujete jeftine poene kod svojih piona,sramota.ali dzaba vam gol razlika,dzaba,ovo je beda

dekiii

pre 11 godina

dobro je Ninkovic od 1 min.I jos umesto Lovrea ubacit nekog mladog....Kamara u timu i odmah druga prica ...Bice to solidna ekipa..zvizgas kako to da partizan igra uvek protiv Vojvodine pa sledece kolo protiv zvezde jel to teze ili prvo kolo....Partizan danas mladji brzi zeljniji igre.....

12345

pre 11 godina

Ovaj BSK mi se gadi!Blago receno...Slicno je bilo i sa ekipom cukarickog!Ne znam cija su filijala,ali ih definitvno treba izbaciti iz lige...Elem,kao ono kad te ostavi devojka pa odes kod ** da se izivljavas malo..Gledam sad reprizu Spartak-Sofija na (kvalifikacije za LS-devojke)>40-ti minut,4-0!Ovo sto vidim je fenomenalno,ipak ima nade za nas fudbal,bar zenski...

borac za istinu

pre 11 godina

@Tumba prodaj Babovica u Hamburger!? Sta je sa mozgom?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Istina, 11. avgust 2012 20:35)

za tvoj mozak je ovo previse ne verujem da ces uspeti da shvatis ali da ipak pokusam... pisalo je "tumba prodaj babovica u hamburg -ere" pitaj nekog brata sekundarca da ti pojasni mozda i nadjes nekog malo pametrnijeg...

Кривокапић

pre 11 godina

Значи почела ова јада од нашег првенства. Ја мислим да би требало забранити овај смехотрес од лига док се кућа не проветри.

grobar

pre 11 godina

Mi smo odavno digli ruke od fudbala i ako smo uzeli 5 titula a i 6 cemo, ali mi nije jasno sta se vi palite pa vas ima po 20000 na svakoj utakmici a ovamo nam solite pamet o filijalama o zaveri o Toletu. Pa vi ste ti koji se pale na fudbal i vi ste ti koji odrzavate ovu ligu koju treba ukinuti i zato pamet u glavu i svi na TEKVONDO pa tamo budite veliki SRBI!!!

dzozey

pre 11 godina

Meni nije jasno zasto zvezdasi pominju AEL? Na penale ste prosli Omoniju, ili kako se god zove...ejjjjjjjjjjjjj. Nije mi jasno kako neko ko navija za Zvezdu moze da se podsmeva Partizanu. Partizan je poslednjih godina ostvario mnogo veci uspeh od Zvezde u Evropi i na domacoj sceni. Jeste, nemamo pojma, ALI vi ste od nas gori...tabela ne laze. Kad pricate lose o Partizanu, vi pljujete Zvezdu, jer koliko god da je Partizan los, bolji je od Zvezde...veoma je prosto.

Sanzelize

pre 11 godina

OOO, Stojke golmane! :)
bez pritiska mladi igraci pokazali kako to moze da izgleda... svi koji su bili "glavni odgovorni" za lose izdanje ostali na klupi ili tribinama... MEDO objasnio, kad je najteze presao preko svega i zaigrao srcem, dirigovao celu utakmicu ko gde treba i sta da radi... Lep pocetak, nadamo se jos lepsi zavrsetak

Boban Bajkovic

pre 11 godina

Meni se jedna stvar nije jasna,zasto ovakvu igru nisu prikazali protiv AEL-a pre 3 dana,pa i ta se utakmica na istom mestu kao ova protiv BSK-a,razumem da je AEL daleko bolja ekipa od Borcana ali ko je gledao ovu utakicu protiv BSK-a mogao je da primeti znatnu razliku izmedju ta dva meca.Mozda je dobitna kombinacija ta sto su sansu dobili Kamara,L.Markovic i Zabija od pocetka,i jos Babovica nije bilo ni na klupi.Bravo momci samo tako nastavite i da nas navijace obradujete ovakvom igrom i protiv Tromza,i naravno plasmanom u LE.

Sudbina

pre 11 godina

To sto navijaci zvezde pisu,navika im je.neka pisu.ima ih puno koji prave halabuku predstavljajuci se kao grobari.ako ima grobara koji idu na ruku,svojim nerealnim komentarima,zvezdnim nerealnim navijacima,onda je to zalosno!

Razocarani navijac!!!

pre 11 godina

Vermezovicu velicino,ako ljudi imaju strpljenja da prenose 90 mucenje tvog tima,budi makar malo profesionalac,daj izjavu ljudima sa arene!!!

nikola1992

pre 11 godina

I naravno da nikome nista nije cudno. I ne treba da bude. E srpski fudbale, ipak je izgleda bolje da te ugase i da krenemo od amaterskog nivoa, a mom bsk-u (zivim u borci) zelim sve najgore i treba da ispadnu ove godine kada na ovakav nacin pustaju partizan. Bolje da smo pustili napredak da udju umesto nas, oni bi se barem posteno borili. A za ove koji veruju da je ovo zasluzena pobeda- ovaj partizan nije mogao ael-u da da gol sa igracem vise 70 min!!!

bole voždovac pfc

pre 11 godina

konačno je partizan dokazao svoju apsolutnu dominaciju u tako jakoj "šešir ligi" kao što je naša. :-/

iako sam partizanovac, smatram da moj klub nikad nije bio lošiji i slabiji.

došlo vreme da bilo koji klub van srbije može da nas spakuje u džep :-(

sramota

pre 11 godina

Dokle god u ovoj nasoj ligi (kakva god da je) postoje ovakve ekipe kao sto je BSK koji nemaju nikakvu zelju da se suprotstave Zvezdi i Partizanu, nego gledaju da sto manje golova prime, nasi klubovi u evropi nece prolaziti ni ekipe iz moldavije, kipra, belorusije, irske (boranija zemlje u svakom fudbalskom smislu)...

miloš

pre 11 godina

Svi stadioni u JSL treba da se pretvore u plodne oranice i zasadi kukuruz,pšenisa,soja,voće i povrće i naši manekeni i splavari da rade za 15e dnevno.Fudbal treba zakonom zabraniti i svesti na amaterski nivo.Doneti zakon gde svaki klub hoće profesionalni fudbal cenzus je budžet od 10 miliona evra i da njegov stadion ispunjava uslove Uefe i Fife za odigravanje utakmica a ne da se fudbal igra na poljani ili njivi.Liga će biti intersantna i jaka kada se minimum 5-6 klubova bori za titulu i par njih za opstanak.Ja volim fudbal i žao mi je što ovo kažem ali to je realnost.Eto kako su prosli Juventus,Glasgow Rangers...Nista ne vredi ova sedmica Partizana kad u Evropi nema rezultata.Isti je slučaj i sa ostalim našim predstavnicima.Šta uopšte znače zahtevi klubova za zaštitu termina prenosa kad je stadion Partizana bio prazan na otvaranju sezone.Pored Partizana i Zvezde solidne timove imaju Vojvodina,Rad,možda se izdvoje još par ekipa...Dobro je za kvalitet lige.I treba već jednom rasturiti ovu bandu koja namešta utakmice,menadžere fudbalera i FSS i doživotnog predsednika .Ne zamerite mi na frustraciji.Ja sam iskreni navijač reprezentacije i svih naših klubova koji igraju u Evropi.

Posmatrac

pre 11 godina

Gospodo fudbalski znalci na ovom sajtu:
hteli ste Vermeza i dobili ste ga, hteli ste ovakav kadar i dobili ste ga, sad vam ne valja posle mesec dana igre.
Vecina klinaca na ovom sajtu nema veze blage kako funkcionise fudbal kod nas i kakve su prilike. Samo znajte da su licni interesi ispred svega u ovoj drzavi i fudbalu. Trgovina igracima je sasvim normalna stvar kao paprike na pijaci da se kupuju, nisu bitni rezultati, nije bitan klub, infrastruktura, sistem stvaranja rezultata i igraca.
Ne glupirajte se i ne raspravljajte o idiotizmima i nemojte da pravite budale od sebe i ispadate u najmanju ruku smesni i neuki.
Posmatrajte sve sa strane novca i sve ce vam biti jasno zasto je ovo ovako kako jeste.
Uzivajte pored ekrana uz kikiriki i pivce i ne smarajte sa glupostima.

Sasa

pre 11 godina

@majstor E sve si lepo napisao, skroz fino i duhovito, a onda ga uprska sa poslednje dve recenice. Razumem da si zvezdas, ali ipak moras da znas kada da stanes.

NICK PRASKATON

pre 11 godina

Ti protivnici sa Cipra prave rezultate u Evropi kakve vasi hrvatski (a i ostali iz Ex Yu) mogu samo da sanjaju
(pfc, 11. avgust 2012 23:49)

Ma kume neznam što si se naljutio,ti si zanemario ono kad sam rekao da je naša smiješna,i u pravu si al ono 100%,nisam to mislio podcijenjivački kad sam rekao sa Cipra.Taj AEL bi sigurno izbacio Dinamo,al sam uvjeren da bi Dinamo dao barem 1 gol,pogotovo sa igračem više.A ne misliš valjda da je AEL jači od Bilbao-a ili Intera,pa ne da su im naši davali golove nego su ih natjerali da paničare.Da je Belupo imao igrača više Bilbao bi ispao pa ti sam zaključi,i nemoj se ljutit na mene,nisam ništa loše mislio.

Deki

pre 11 godina

@(Silver Surfer, 11. avgust 2012 21:52),za 10 dana igrate sa Bordoom a ti kažeš kako niste u optimalnoj formi da bi ste dobro igrali u Ivanjici? Pri tome ste već odigrali 4 medjunarodne utakmice.Zahvalite Guči što ovako iscrpljeni ne igrate sutra u Ivanjici,mada vaš trener kaže da imate najbolji tim u Srbiji i da se ne plašite Francuza,tako da ne vidim kakav je problem žreb za naše mnogo teško prvenstvo?

Zlatko

pre 11 godina

II deo: Nakon utakmica u četvrtak, neko je spomenuo zakon u sportu. Pitao sam se u čemu je problem oko donošenja istog i sam sebi sam dao odgovor. Ako bi se to donelo, ne bi mogli svi živi da se ugrađuju. Pa Cepter je odustao od Zvezde jer neće da ulaže svoj kapital a da ne zna šta je njegovo. Kad bi se doneo taj zakon, pa svako ko odluči da ulaže će odmah da razjuri raznorazne lešinare koji upropaštavaju klubove. Ne kažem da bi svako ko uloži stvorio šampiona Evrope, ali bi bar nastojao da mu se uloženo vrati, a to je jedino moguće kroz konstantnost u Evropi praćenu rezultatima. Npr, da je neko vlasnik Zvezde, da li bi taj neko trošio svoj novac na Kratka Ostanića, na Kristića, pa čak i na Robija? Na Robija možda i da, ali prvo dve godine kao asistent npr Muslinu. Da ne pričam o gomili fudbalera koja je prošla kroz klub u prethodnih nekoliko godina. Ista stvar i kod komšija. Džaba njima sad 7 Borči, kad Kipranima nisu dali nijedan. Tako će i Zvezda. Daće nekome 3, 4, 5 a to nas godinama nema u Evropi- nema veze. To što smo postali provincijski klub- takođe nema veze. To što igraju igrači koji potpisuju ugovore tipa „toliko menadžeru od transfera“ plus bivšem klubu usled nedostatka love- ni to nema veze. Dokle god se klubovi ne reše lešinara „da bi posle neku proviziju sebi strpao u džep“ nema uspeha ni van naše JSL.