Petak, 10.08.2012.

15:15

Vermezović: Moglo je i bolje i gore

Trener Partizana Vladimir Vermezović rekao je da je njegov tim mogao da prođe gore, ali i bolje kada je u poslednjoj fazi kvalifikacija za LE izvukao Trumse.

Izvor: MN

Vermezoviæ: Moglo je i bolje i gore IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

56 Komentari

Sortiraj po:

ma daj

pre 11 godina

Moje ime je-i oni su vam smesni,a to ce se tek videti,imate Volkova i jos eventualno 2 igraca koja valjaju,i ne tripuj da prozivam,kazem samo da pojacanja nemate

Dragan

pre 11 godina

Nemoj trošiti pare na "Snimanje",bice opet "Svi su napredovali ,a mi ostali ovde".Neznam da li je Partizan imao na klupi vecu zentaru i neznalicu od tebe.Pricaš o duel igri imaš ti svog aduta za to.staviš Babovica i problem rešen.Što nekažeš da smo ove utakmice izgubili i da ti neumeš bolje...

Usamljeni hasisar

pre 11 godina

Која изјава нашег Црног да црња не може бити. Море треба вас све једном .......мотком. Па да видиш и траву и трчање. Докле више све сте бре продали и покрали,где ће вам бре душа и онда неке неписмене изјаве. Хоћемо борце и фајтере на терен а не .....јаоооооооо боли нас све што нам радите.

g

pre 11 godina

Molim navijace komsinice da ne navijaju za nas. Pokazali ste se posle AEL koliko ste hteli da Partizan prodje jer vama je u interesu srpski fudbal. Je li tako?
Mislim da nema vecih kompleksasa od navijaca komsinice ali to je i razumljivo posto nisu usli u evropska takmicenja od sezone 2006/07.

Mr. No

pre 11 godina

@Đokica - a Partizan se baš "proslavio" protiv AEL-a... Norveški predstavnik nije nešto posebno kvalitetan, ali njihovo prvenstvo je davno počelo i sigurno su u boljoj formi od Partizana. Kad smo već kod forme, imam utisak da bi Vojvodia odrala i Partizan i Zvezdu da sada odigraju neki turnir, a jedini ne nastavljaju kvalifikacije za LE...

Moje ime je

pre 11 godina

tebi ni ovi ne odgovaraju?!Navijao bih za vas da prodjete da znam da nece biti dusezlobnih koji ce se radovati vasem prolazv i mogucem ispadanju CZ-e.Nisi ti kriv sto si ne znalica,i sto imas dom penzionera u timu,vec frizura,kao i sto u mojoj ZVEZDI postoji Soic koji je unistio nju.Ipak cu se nadati samo u slucaju da nase obe ekipe nekim cudom prodju!Za SRBIJU
(ma daj, 10. avgust 2012 15:29)

Izvini koji dom penzionera?!!
Partizan ima mladju ekipu od zvezde koji svi mediji forsiraju kao mladu:

Aksentijevic:
Ostojic
Sasa markovic
Ninkovic
lazar markovic
Ninkovic
Mitrovic
Igraci koji nemaju ni 20 godina

Ivanov 88
Neca 88
Pa i taj babovic 87
zubijsa 88
scepovic 90
volkov 87

Jedina 3 starija igraca sasa ilic,zvonimir vukic i stojke na golu.

Dragan Romčević, Štokholm

pre 11 godina

U periodu kada će Partizan gostovati u Norveškoj, sunce zalazi oko 21.00 a izlazi nešto pre pola pet ujutro. Period, u kome sunce gotovo da ne zalazi je već prošao tako da to ne treba da brine stručni štab i fudbalere prvaka Srbije.
Najvažnije je da se oni prvenstveno pozabave svojom igrom u odbrani i neefikasnošću u napadu jer je ekipa iz Norveške veoma solidna i u punoj takmičarskoj formi.
Nama koji navijamo za crno-bele ostaje da verujemo da će Srbija imati na jesen bar jednog predstavnika u Evrokupovima.

ni ovo ti ne valja

pre 11 godina

Vermeze,ostaje nammizgleda samo da pocnemo sami da izvlacimo protivnike.Sad ti i ovi prejaki,nisu oni problem vec tvoja postavka igre.Pa i kod Granta smo naboli neku dobru utakmicu,ajde poteraj te tvoje vedete i obavezno zabrana izjava ne interesuje nas njihovo pumpanje njihovog strahovanja pa idu u drugu krajnost,Dosta je,iskreno voleo bih samo da zbog iskustva igramo Evropu rezultate znamo svi unapred a i para nije za bacanje da se ulozi u skolu,naravno ako pare ne skrenu negde na putu.

srdjan

pre 11 godina

tako si dobro pripremio tim da su ti i norvezani tezak protivnik,treba te oterati odmah sem sto nemas pojma o fudbalu neznas da pripremis psihicki igrace.

DelijaHM

pre 11 godina

Donekle i razumem da se plasite Kiprana... Nekako sam presao preko toga... Ali ti cvikas i od ovih??? Prvi put u zivotu mi je zao Partizana... iako sam Zvezdas...

Romanista

pre 11 godina

E ovim manekenima uvek smeta neka trava, na Marakani im je visoka u Norveškoj veštačka...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (basso, 10. avgust 2012 15:54)

Gresis decko,silno gresis...Trava u rupi nam odgovara godinama,pitaj Lukica ako mi ne verujes...

Vizionar

pre 11 godina

Eto vec sada vidim da ce vestacka trava biti kriva za negativan rezultat jer mi neznamo da igramo na takvom terenu. Posle svakog zreba cujem cuvenu recenicu: "Mogli smo bolje i gore da prodjemo", sto mi stvara mucninu. Pa sta vi radite , igrate fudbal ili klikere. Ko daje takve izjave je , po meni, slabic koji nema vere u sebe- ni malo. Ako nemate nista pametnije da izjavite , onda bar cutite.

eh

pre 11 godina

Tromso je stvarno efikasna ekipa , dali Olimpiji jedva jedan go za 180 minuta.
(Đokica, 10. avgust 2012 15:24)

A Partizan u 180 niti jedan.

Boli me glava

pre 11 godina

Nismo ni zglavno izvukli protivnika već su počele priče te ovakve noći te putovanja...A pre meča će pretiti na sve strane da bi posle izjavio kako je to morao da radi u pripremi utakmice iako ej znao da ekipa nema šansu...Dosadni su više...Kad će neko reći idemo da ih pobedimo, ako izgubimo smak je sveta, dokle više sa onim svi igraju fudbal, nije odgovarala vlažnost vazduha...

Godja Srbija

pre 11 godina

Covece,pa ko je jos bio u zrebu ako su mogli da prodju bolje?Timok iz Zajecara?!Pa i od njih ste ispali u kupu!A da,pa tada nije Tole bio predsednik!

Goxy

pre 11 godina

Protivnik je jak ali ipak slabiji od velikana evropskog fudbala kakav je Šamrok rovers. Vermez bi trebao da se seti Makabi Petah Tikve pa da onda priča jeli moglo bolje ili gore. Ovaj tim Partizana nema potencijal za Evropu. Ael nije nijakva ekipa, ali odbrana Parizana je šuplja, napadači ne znaju dati gol, a o srednjem redu ne vredi trošiti reči jer taj deo tima ne postoji. Ni Zvezda nije mnogo bolja ali tim Partizana je daleko ispod očekivanja. Šta je Djurić+Vermez videće se i u nastavku sezone. Koji normalan treber može reći posle onakve predstave sa Aelom da nema šta da zameri ugračima. Sram ga i svih njih bilo

ma daj

pre 11 godina

tebi ni ovi ne odgovaraju?!Navijao bih za vas da prodjete da znam da nece biti dusezlobnih koji ce se radovati vasem prolazv i mogucem ispadanju CZ-e.Nisi ti kriv sto si ne znalica,i sto imas dom penzionera u timu,vec frizura,kao i sto u mojoj ZVEZDI postoji Soic koji je unistio nju.Ipak cu se nadati samo u slucaju da nase obe ekipe nekim cudom prodju!Za SRBIJU

Bata Đora

pre 11 godina

U pravu si Vermeze. Moglo je bolje - neka La Valeta, a moglo je i gore - Kiprani ubice. Žao ti samo što se prekinuo niz toplih sunčanih destinacija pa sad moraš u ladnu Norvešku. A i spremio si odstupnicu u slučaju katastrofe od 3/4/5:0 kako će tvojim petlićima veštačka trava možda praviti problem. Babinjo će se izgleda baš namučiti.

pitaj Tola

pre 11 godina

"Imaćemo vremena da se DOBRO spremimo do prvog meča. Odigraćemo i dve utakmice u domaćem prevenstvu", prokomentarisao je ishod žreba u Nionu Vermezović.
Raspitaj se, ali mislim da se i Barsa sprema malo duze. Ti se jos uvek nadas?

djomla

pre 11 godina

Ocekujem dve jake i tvrde utakmice sa puno duela ?!!! Pa do kada vise da se mi prilagodjavamo protivniku ??? Spakuj ti njima tamo 3 komada, pa nema ni duela ni tvrde utakmice.Klinci treba da spartaju po celom terenu, da se otvaraju, dolaze im iza ledja ,menjaju svoje pozicije,da se mnogo brze oslobadjaju od lopte.Hocemo napad i da sve prsti!!! Hocemo igru, mladost, potez, smek,a ne letargiju, anemicnost,bezvoljnost i strah.Ti to , Vermeze izgleda ne umes.Jesi li trener ? Stani iza momaka,prihvati odgovornost.I dalje mislim da imamo strasne igrace, samo ti ne umes da izvuces potencijal iz njih.Stojkovic, Aksentije, Ivanov,Ostojic,Volkov,Medo ,Vukic, Tomic,Ninkovic,Mitrovic,Markovic.I pusti momke da igraju fudbal.Ne filozofiraj !!! Pa i ako izgube,niko im nece zameriti.Bar cemo znati na cemu smo.

ne treba nam placena titula...

pre 11 godina

Trener ’crno-belih’ je dodao da za njegove fudbalere može problem da predstvlja činjenica da protivnik mečeve igra na veštačkoj travi i što u Norveškoj, kao i u većini zemalja na krajnjem severu Evrope, vladaju takozvane "bele noći".
E, cime se ti bavis? Pitaj Toleta da nesto SREDI.

Znamo zašto su te doveli...

pre 11 godina

"Trener ’crno-belih’ je dodao da za njegove fudbalere može problem da predstvlja činjenica da protivnik mečeve igra na veštačkoj travi i što u Norveškoj, kao i u većini zemalja na krajnjem severu Evrope, vladaju takozvane "bele noći"."

Upravo mi je pregoreo osigurač za smeh!

sašo

pre 11 godina

neželim da pljujem,pardon kritikujem mislim da teško možemo dalje sa ovim timimom koji je igrao sa Aelom!Možda sa Medom,Vukićem i Mangom i promenimo nešto,ali kako kad se ti igraš učitelja ko u osnovnoj školi pa se svadjaš sa igračima unosiš nemir i razdor u tim!Sa Babovićem,Ilićem,Markovićem,Šćepovićem nema nama lige evrope,nema nama ni 3 mesta u Jelen ligi.Vreme je da menjaš i taktiku i sebe,stegni petlju pa precrtaj nepotrebne igrače dok nepovrate formu i ponašanje van terena jednom rečju zovi Duška Vujoševića da ti da par pedagoških saveta kako da od igrača dobiješ maksimum na terenu i van terena da bi napravio dobar rezultat sa Tromsom!

dario

pre 11 godina

Gde ces gore od ovoga. Nisi u stanju da udjes u ligu sampiona i jos dajes takve izjave. Gde ti je obraz covece? Volim Partizan. Vi tom klubu nepripadate. Vi ste zaista cudo. Divim Vam se do imbecilnosti.

eh

pre 11 godina

Tromso je stvarno efikasna ekipa , dali Olimpiji jedva jedan go za 180 minuta.
(Đokica, 10. avgust 2012 15:24)

A Partizan u 180 niti jedan.

dario

pre 11 godina

Gde ces gore od ovoga. Nisi u stanju da udjes u ligu sampiona i jos dajes takve izjave. Gde ti je obraz covece? Volim Partizan. Vi tom klubu nepripadate. Vi ste zaista cudo. Divim Vam se do imbecilnosti.

Bata Đora

pre 11 godina

U pravu si Vermeze. Moglo je bolje - neka La Valeta, a moglo je i gore - Kiprani ubice. Žao ti samo što se prekinuo niz toplih sunčanih destinacija pa sad moraš u ladnu Norvešku. A i spremio si odstupnicu u slučaju katastrofe od 3/4/5:0 kako će tvojim petlićima veštačka trava možda praviti problem. Babinjo će se izgleda baš namučiti.

Znamo zašto su te doveli...

pre 11 godina

"Trener ’crno-belih’ je dodao da za njegove fudbalere može problem da predstvlja činjenica da protivnik mečeve igra na veštačkoj travi i što u Norveškoj, kao i u većini zemalja na krajnjem severu Evrope, vladaju takozvane "bele noći"."

Upravo mi je pregoreo osigurač za smeh!

Goxy

pre 11 godina

Protivnik je jak ali ipak slabiji od velikana evropskog fudbala kakav je Šamrok rovers. Vermez bi trebao da se seti Makabi Petah Tikve pa da onda priča jeli moglo bolje ili gore. Ovaj tim Partizana nema potencijal za Evropu. Ael nije nijakva ekipa, ali odbrana Parizana je šuplja, napadači ne znaju dati gol, a o srednjem redu ne vredi trošiti reči jer taj deo tima ne postoji. Ni Zvezda nije mnogo bolja ali tim Partizana je daleko ispod očekivanja. Šta je Djurić+Vermez videće se i u nastavku sezone. Koji normalan treber može reći posle onakve predstave sa Aelom da nema šta da zameri ugračima. Sram ga i svih njih bilo

Dragan Romčević, Štokholm

pre 11 godina

U periodu kada će Partizan gostovati u Norveškoj, sunce zalazi oko 21.00 a izlazi nešto pre pola pet ujutro. Period, u kome sunce gotovo da ne zalazi je već prošao tako da to ne treba da brine stručni štab i fudbalere prvaka Srbije.
Najvažnije je da se oni prvenstveno pozabave svojom igrom u odbrani i neefikasnošću u napadu jer je ekipa iz Norveške veoma solidna i u punoj takmičarskoj formi.
Nama koji navijamo za crno-bele ostaje da verujemo da će Srbija imati na jesen bar jednog predstavnika u Evrokupovima.

sašo

pre 11 godina

neželim da pljujem,pardon kritikujem mislim da teško možemo dalje sa ovim timimom koji je igrao sa Aelom!Možda sa Medom,Vukićem i Mangom i promenimo nešto,ali kako kad se ti igraš učitelja ko u osnovnoj školi pa se svadjaš sa igračima unosiš nemir i razdor u tim!Sa Babovićem,Ilićem,Markovićem,Šćepovićem nema nama lige evrope,nema nama ni 3 mesta u Jelen ligi.Vreme je da menjaš i taktiku i sebe,stegni petlju pa precrtaj nepotrebne igrače dok nepovrate formu i ponašanje van terena jednom rečju zovi Duška Vujoševića da ti da par pedagoških saveta kako da od igrača dobiješ maksimum na terenu i van terena da bi napravio dobar rezultat sa Tromsom!

djomla

pre 11 godina

Ocekujem dve jake i tvrde utakmice sa puno duela ?!!! Pa do kada vise da se mi prilagodjavamo protivniku ??? Spakuj ti njima tamo 3 komada, pa nema ni duela ni tvrde utakmice.Klinci treba da spartaju po celom terenu, da se otvaraju, dolaze im iza ledja ,menjaju svoje pozicije,da se mnogo brze oslobadjaju od lopte.Hocemo napad i da sve prsti!!! Hocemo igru, mladost, potez, smek,a ne letargiju, anemicnost,bezvoljnost i strah.Ti to , Vermeze izgleda ne umes.Jesi li trener ? Stani iza momaka,prihvati odgovornost.I dalje mislim da imamo strasne igrace, samo ti ne umes da izvuces potencijal iz njih.Stojkovic, Aksentije, Ivanov,Ostojic,Volkov,Medo ,Vukic, Tomic,Ninkovic,Mitrovic,Markovic.I pusti momke da igraju fudbal.Ne filozofiraj !!! Pa i ako izgube,niko im nece zameriti.Bar cemo znati na cemu smo.

Romanista

pre 11 godina

E ovim manekenima uvek smeta neka trava, na Marakani im je visoka u Norveškoj veštačka...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (basso, 10. avgust 2012 15:54)

Gresis decko,silno gresis...Trava u rupi nam odgovara godinama,pitaj Lukica ako mi ne verujes...

ne treba nam placena titula...

pre 11 godina

Trener ’crno-belih’ je dodao da za njegove fudbalere može problem da predstvlja činjenica da protivnik mečeve igra na veštačkoj travi i što u Norveškoj, kao i u većini zemalja na krajnjem severu Evrope, vladaju takozvane "bele noći".
E, cime se ti bavis? Pitaj Toleta da nesto SREDI.

Mr. No

pre 11 godina

@Đokica - a Partizan se baš "proslavio" protiv AEL-a... Norveški predstavnik nije nešto posebno kvalitetan, ali njihovo prvenstvo je davno počelo i sigurno su u boljoj formi od Partizana. Kad smo već kod forme, imam utisak da bi Vojvodia odrala i Partizan i Zvezdu da sada odigraju neki turnir, a jedini ne nastavljaju kvalifikacije za LE...

Boli me glava

pre 11 godina

Nismo ni zglavno izvukli protivnika već su počele priče te ovakve noći te putovanja...A pre meča će pretiti na sve strane da bi posle izjavio kako je to morao da radi u pripremi utakmice iako ej znao da ekipa nema šansu...Dosadni su više...Kad će neko reći idemo da ih pobedimo, ako izgubimo smak je sveta, dokle više sa onim svi igraju fudbal, nije odgovarala vlažnost vazduha...

Moje ime je

pre 11 godina

tebi ni ovi ne odgovaraju?!Navijao bih za vas da prodjete da znam da nece biti dusezlobnih koji ce se radovati vasem prolazv i mogucem ispadanju CZ-e.Nisi ti kriv sto si ne znalica,i sto imas dom penzionera u timu,vec frizura,kao i sto u mojoj ZVEZDI postoji Soic koji je unistio nju.Ipak cu se nadati samo u slucaju da nase obe ekipe nekim cudom prodju!Za SRBIJU
(ma daj, 10. avgust 2012 15:29)

Izvini koji dom penzionera?!!
Partizan ima mladju ekipu od zvezde koji svi mediji forsiraju kao mladu:

Aksentijevic:
Ostojic
Sasa markovic
Ninkovic
lazar markovic
Ninkovic
Mitrovic
Igraci koji nemaju ni 20 godina

Ivanov 88
Neca 88
Pa i taj babovic 87
zubijsa 88
scepovic 90
volkov 87

Jedina 3 starija igraca sasa ilic,zvonimir vukic i stojke na golu.

ni ovo ti ne valja

pre 11 godina

Vermeze,ostaje nammizgleda samo da pocnemo sami da izvlacimo protivnike.Sad ti i ovi prejaki,nisu oni problem vec tvoja postavka igre.Pa i kod Granta smo naboli neku dobru utakmicu,ajde poteraj te tvoje vedete i obavezno zabrana izjava ne interesuje nas njihovo pumpanje njihovog strahovanja pa idu u drugu krajnost,Dosta je,iskreno voleo bih samo da zbog iskustva igramo Evropu rezultate znamo svi unapred a i para nije za bacanje da se ulozi u skolu,naravno ako pare ne skrenu negde na putu.

Godja Srbija

pre 11 godina

Covece,pa ko je jos bio u zrebu ako su mogli da prodju bolje?Timok iz Zajecara?!Pa i od njih ste ispali u kupu!A da,pa tada nije Tole bio predsednik!

ma daj

pre 11 godina

tebi ni ovi ne odgovaraju?!Navijao bih za vas da prodjete da znam da nece biti dusezlobnih koji ce se radovati vasem prolazv i mogucem ispadanju CZ-e.Nisi ti kriv sto si ne znalica,i sto imas dom penzionera u timu,vec frizura,kao i sto u mojoj ZVEZDI postoji Soic koji je unistio nju.Ipak cu se nadati samo u slucaju da nase obe ekipe nekim cudom prodju!Za SRBIJU

Usamljeni hasisar

pre 11 godina

Која изјава нашег Црног да црња не може бити. Море треба вас све једном .......мотком. Па да видиш и траву и трчање. Докле више све сте бре продали и покрали,где ће вам бре душа и онда неке неписмене изјаве. Хоћемо борце и фајтере на терен а не .....јаоооооооо боли нас све што нам радите.

DelijaHM

pre 11 godina

Donekle i razumem da se plasite Kiprana... Nekako sam presao preko toga... Ali ti cvikas i od ovih??? Prvi put u zivotu mi je zao Partizana... iako sam Zvezdas...

g

pre 11 godina

Molim navijace komsinice da ne navijaju za nas. Pokazali ste se posle AEL koliko ste hteli da Partizan prodje jer vama je u interesu srpski fudbal. Je li tako?
Mislim da nema vecih kompleksasa od navijaca komsinice ali to je i razumljivo posto nisu usli u evropska takmicenja od sezone 2006/07.

Vizionar

pre 11 godina

Eto vec sada vidim da ce vestacka trava biti kriva za negativan rezultat jer mi neznamo da igramo na takvom terenu. Posle svakog zreba cujem cuvenu recenicu: "Mogli smo bolje i gore da prodjemo", sto mi stvara mucninu. Pa sta vi radite , igrate fudbal ili klikere. Ko daje takve izjave je , po meni, slabic koji nema vere u sebe- ni malo. Ako nemate nista pametnije da izjavite , onda bar cutite.

pitaj Tola

pre 11 godina

"Imaćemo vremena da se DOBRO spremimo do prvog meča. Odigraćemo i dve utakmice u domaćem prevenstvu", prokomentarisao je ishod žreba u Nionu Vermezović.
Raspitaj se, ali mislim da se i Barsa sprema malo duze. Ti se jos uvek nadas?

srdjan

pre 11 godina

tako si dobro pripremio tim da su ti i norvezani tezak protivnik,treba te oterati odmah sem sto nemas pojma o fudbalu neznas da pripremis psihicki igrace.

Dragan

pre 11 godina

Nemoj trošiti pare na "Snimanje",bice opet "Svi su napredovali ,a mi ostali ovde".Neznam da li je Partizan imao na klupi vecu zentaru i neznalicu od tebe.Pricaš o duel igri imaš ti svog aduta za to.staviš Babovica i problem rešen.Što nekažeš da smo ove utakmice izgubili i da ti neumeš bolje...

ma daj

pre 11 godina

Moje ime je-i oni su vam smesni,a to ce se tek videti,imate Volkova i jos eventualno 2 igraca koja valjaju,i ne tripuj da prozivam,kazem samo da pojacanja nemate

Godja Srbija

pre 11 godina

Covece,pa ko je jos bio u zrebu ako su mogli da prodju bolje?Timok iz Zajecara?!Pa i od njih ste ispali u kupu!A da,pa tada nije Tole bio predsednik!

g

pre 11 godina

Molim navijace komsinice da ne navijaju za nas. Pokazali ste se posle AEL koliko ste hteli da Partizan prodje jer vama je u interesu srpski fudbal. Je li tako?
Mislim da nema vecih kompleksasa od navijaca komsinice ali to je i razumljivo posto nisu usli u evropska takmicenja od sezone 2006/07.

ne treba nam placena titula...

pre 11 godina

Trener ’crno-belih’ je dodao da za njegove fudbalere može problem da predstvlja činjenica da protivnik mečeve igra na veštačkoj travi i što u Norveškoj, kao i u većini zemalja na krajnjem severu Evrope, vladaju takozvane "bele noći".
E, cime se ti bavis? Pitaj Toleta da nesto SREDI.

Bata Đora

pre 11 godina

U pravu si Vermeze. Moglo je bolje - neka La Valeta, a moglo je i gore - Kiprani ubice. Žao ti samo što se prekinuo niz toplih sunčanih destinacija pa sad moraš u ladnu Norvešku. A i spremio si odstupnicu u slučaju katastrofe od 3/4/5:0 kako će tvojim petlićima veštačka trava možda praviti problem. Babinjo će se izgleda baš namučiti.

dario

pre 11 godina

Gde ces gore od ovoga. Nisi u stanju da udjes u ligu sampiona i jos dajes takve izjave. Gde ti je obraz covece? Volim Partizan. Vi tom klubu nepripadate. Vi ste zaista cudo. Divim Vam se do imbecilnosti.

Znamo zašto su te doveli...

pre 11 godina

"Trener ’crno-belih’ je dodao da za njegove fudbalere može problem da predstvlja činjenica da protivnik mečeve igra na veštačkoj travi i što u Norveškoj, kao i u većini zemalja na krajnjem severu Evrope, vladaju takozvane "bele noći"."

Upravo mi je pregoreo osigurač za smeh!

Goxy

pre 11 godina

Protivnik je jak ali ipak slabiji od velikana evropskog fudbala kakav je Šamrok rovers. Vermez bi trebao da se seti Makabi Petah Tikve pa da onda priča jeli moglo bolje ili gore. Ovaj tim Partizana nema potencijal za Evropu. Ael nije nijakva ekipa, ali odbrana Parizana je šuplja, napadači ne znaju dati gol, a o srednjem redu ne vredi trošiti reči jer taj deo tima ne postoji. Ni Zvezda nije mnogo bolja ali tim Partizana je daleko ispod očekivanja. Šta je Djurić+Vermez videće se i u nastavku sezone. Koji normalan treber može reći posle onakve predstave sa Aelom da nema šta da zameri ugračima. Sram ga i svih njih bilo

eh

pre 11 godina

Tromso je stvarno efikasna ekipa , dali Olimpiji jedva jedan go za 180 minuta.
(Đokica, 10. avgust 2012 15:24)

A Partizan u 180 niti jedan.

ma daj

pre 11 godina

tebi ni ovi ne odgovaraju?!Navijao bih za vas da prodjete da znam da nece biti dusezlobnih koji ce se radovati vasem prolazv i mogucem ispadanju CZ-e.Nisi ti kriv sto si ne znalica,i sto imas dom penzionera u timu,vec frizura,kao i sto u mojoj ZVEZDI postoji Soic koji je unistio nju.Ipak cu se nadati samo u slucaju da nase obe ekipe nekim cudom prodju!Za SRBIJU

pitaj Tola

pre 11 godina

"Imaćemo vremena da se DOBRO spremimo do prvog meča. Odigraćemo i dve utakmice u domaćem prevenstvu", prokomentarisao je ishod žreba u Nionu Vermezović.
Raspitaj se, ali mislim da se i Barsa sprema malo duze. Ti se jos uvek nadas?

Romanista

pre 11 godina

E ovim manekenima uvek smeta neka trava, na Marakani im je visoka u Norveškoj veštačka...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (basso, 10. avgust 2012 15:54)

Gresis decko,silno gresis...Trava u rupi nam odgovara godinama,pitaj Lukica ako mi ne verujes...

Moje ime je

pre 11 godina

tebi ni ovi ne odgovaraju?!Navijao bih za vas da prodjete da znam da nece biti dusezlobnih koji ce se radovati vasem prolazv i mogucem ispadanju CZ-e.Nisi ti kriv sto si ne znalica,i sto imas dom penzionera u timu,vec frizura,kao i sto u mojoj ZVEZDI postoji Soic koji je unistio nju.Ipak cu se nadati samo u slucaju da nase obe ekipe nekim cudom prodju!Za SRBIJU
(ma daj, 10. avgust 2012 15:29)

Izvini koji dom penzionera?!!
Partizan ima mladju ekipu od zvezde koji svi mediji forsiraju kao mladu:

Aksentijevic:
Ostojic
Sasa markovic
Ninkovic
lazar markovic
Ninkovic
Mitrovic
Igraci koji nemaju ni 20 godina

Ivanov 88
Neca 88
Pa i taj babovic 87
zubijsa 88
scepovic 90
volkov 87

Jedina 3 starija igraca sasa ilic,zvonimir vukic i stojke na golu.

Boli me glava

pre 11 godina

Nismo ni zglavno izvukli protivnika već su počele priče te ovakve noći te putovanja...A pre meča će pretiti na sve strane da bi posle izjavio kako je to morao da radi u pripremi utakmice iako ej znao da ekipa nema šansu...Dosadni su više...Kad će neko reći idemo da ih pobedimo, ako izgubimo smak je sveta, dokle više sa onim svi igraju fudbal, nije odgovarala vlažnost vazduha...

djomla

pre 11 godina

Ocekujem dve jake i tvrde utakmice sa puno duela ?!!! Pa do kada vise da se mi prilagodjavamo protivniku ??? Spakuj ti njima tamo 3 komada, pa nema ni duela ni tvrde utakmice.Klinci treba da spartaju po celom terenu, da se otvaraju, dolaze im iza ledja ,menjaju svoje pozicije,da se mnogo brze oslobadjaju od lopte.Hocemo napad i da sve prsti!!! Hocemo igru, mladost, potez, smek,a ne letargiju, anemicnost,bezvoljnost i strah.Ti to , Vermeze izgleda ne umes.Jesi li trener ? Stani iza momaka,prihvati odgovornost.I dalje mislim da imamo strasne igrace, samo ti ne umes da izvuces potencijal iz njih.Stojkovic, Aksentije, Ivanov,Ostojic,Volkov,Medo ,Vukic, Tomic,Ninkovic,Mitrovic,Markovic.I pusti momke da igraju fudbal.Ne filozofiraj !!! Pa i ako izgube,niko im nece zameriti.Bar cemo znati na cemu smo.

sašo

pre 11 godina

neželim da pljujem,pardon kritikujem mislim da teško možemo dalje sa ovim timimom koji je igrao sa Aelom!Možda sa Medom,Vukićem i Mangom i promenimo nešto,ali kako kad se ti igraš učitelja ko u osnovnoj školi pa se svadjaš sa igračima unosiš nemir i razdor u tim!Sa Babovićem,Ilićem,Markovićem,Šćepovićem nema nama lige evrope,nema nama ni 3 mesta u Jelen ligi.Vreme je da menjaš i taktiku i sebe,stegni petlju pa precrtaj nepotrebne igrače dok nepovrate formu i ponašanje van terena jednom rečju zovi Duška Vujoševića da ti da par pedagoških saveta kako da od igrača dobiješ maksimum na terenu i van terena da bi napravio dobar rezultat sa Tromsom!

ni ovo ti ne valja

pre 11 godina

Vermeze,ostaje nammizgleda samo da pocnemo sami da izvlacimo protivnike.Sad ti i ovi prejaki,nisu oni problem vec tvoja postavka igre.Pa i kod Granta smo naboli neku dobru utakmicu,ajde poteraj te tvoje vedete i obavezno zabrana izjava ne interesuje nas njihovo pumpanje njihovog strahovanja pa idu u drugu krajnost,Dosta je,iskreno voleo bih samo da zbog iskustva igramo Evropu rezultate znamo svi unapred a i para nije za bacanje da se ulozi u skolu,naravno ako pare ne skrenu negde na putu.

Dragan Romčević, Štokholm

pre 11 godina

U periodu kada će Partizan gostovati u Norveškoj, sunce zalazi oko 21.00 a izlazi nešto pre pola pet ujutro. Period, u kome sunce gotovo da ne zalazi je već prošao tako da to ne treba da brine stručni štab i fudbalere prvaka Srbije.
Najvažnije je da se oni prvenstveno pozabave svojom igrom u odbrani i neefikasnošću u napadu jer je ekipa iz Norveške veoma solidna i u punoj takmičarskoj formi.
Nama koji navijamo za crno-bele ostaje da verujemo da će Srbija imati na jesen bar jednog predstavnika u Evrokupovima.

DelijaHM

pre 11 godina

Donekle i razumem da se plasite Kiprana... Nekako sam presao preko toga... Ali ti cvikas i od ovih??? Prvi put u zivotu mi je zao Partizana... iako sam Zvezdas...

Vizionar

pre 11 godina

Eto vec sada vidim da ce vestacka trava biti kriva za negativan rezultat jer mi neznamo da igramo na takvom terenu. Posle svakog zreba cujem cuvenu recenicu: "Mogli smo bolje i gore da prodjemo", sto mi stvara mucninu. Pa sta vi radite , igrate fudbal ili klikere. Ko daje takve izjave je , po meni, slabic koji nema vere u sebe- ni malo. Ako nemate nista pametnije da izjavite , onda bar cutite.

srdjan

pre 11 godina

tako si dobro pripremio tim da su ti i norvezani tezak protivnik,treba te oterati odmah sem sto nemas pojma o fudbalu neznas da pripremis psihicki igrace.

Dragan

pre 11 godina

Nemoj trošiti pare na "Snimanje",bice opet "Svi su napredovali ,a mi ostali ovde".Neznam da li je Partizan imao na klupi vecu zentaru i neznalicu od tebe.Pricaš o duel igri imaš ti svog aduta za to.staviš Babovica i problem rešen.Što nekažeš da smo ove utakmice izgubili i da ti neumeš bolje...

Mr. No

pre 11 godina

@Đokica - a Partizan se baš "proslavio" protiv AEL-a... Norveški predstavnik nije nešto posebno kvalitetan, ali njihovo prvenstvo je davno počelo i sigurno su u boljoj formi od Partizana. Kad smo već kod forme, imam utisak da bi Vojvodia odrala i Partizan i Zvezdu da sada odigraju neki turnir, a jedini ne nastavljaju kvalifikacije za LE...

Usamljeni hasisar

pre 11 godina

Која изјава нашег Црног да црња не може бити. Море треба вас све једном .......мотком. Па да видиш и траву и трчање. Докле више све сте бре продали и покрали,где ће вам бре душа и онда неке неписмене изјаве. Хоћемо борце и фајтере на терен а не .....јаоооооооо боли нас све што нам радите.

ma daj

pre 11 godina

Moje ime je-i oni su vam smesni,a to ce se tek videti,imate Volkova i jos eventualno 2 igraca koja valjaju,i ne tripuj da prozivam,kazem samo da pojacanja nemate