Ponedeljak, 02.07.2012.

16:14

Partizan doveo francuskog pleja

Francuski plejmejker Leo Vesterman drugo je pojačanje KK Partizan mt:s za predstojeću sezonu.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Partizan doveo francuskog pleja IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

95 Komentari

Sortiraj po:

Realno

pre 11 godina

Da je kod nas imao takav igrac Dule bi ga doveo.Odavno smo mi prestali da razmisljamo o lokal patriotizmu,Partizan i vrhunski rezultat iznad svega...
(smeker, 2. jul 2012 18:55)
ovo je tacno, nema sta.
drugo, kuburimo sa plejom od odlaska mekejleba, i ti dolasci na 1 sezonu kao odskocna daska pa pare, zaebi.
bolje talentovani francuz koji ce ostati 3god, nego amerikanac kog cemo dobiti kao odpadak od NBA u oktobru da bi ostao do kraja sezone ako se dobro pokaze, sto je rizik, pokazalo se to vec.

Sto se tice Miljenovica, uprava je napravila super potez sto je bio u Vizuri i on ne moze biti prvi plej, fali mu masa, ali za drugog pleja je odlican 16min po mecu je i vise nego dobro.
jos ovaj moze da igra 2 i 3, sto Dule voli da moze da rotira igrace, voli on univerzalce, a sta ce napraviti od njega, videcemo da je skolovan jeste.

sto se tice ostale dece iz kluba, mislim da je bolje da kao Miljenovic odu na pozajmicu gde ce igrati 30+ minuta po tekmi da steknu iskustvo a u Jadranskoj i pogotovu euroligi ne mogu igrati duze od 5min, tako se ne prave igraci.
tako da se ja slazem sa ovim potezom skroz, a mi nemamo vec dugo dobre igrace na poziciji 1. imamo koji nadolaze ali oni tek treba da se kale.

sto se tice ovog ubera, sto je vodio sina?
dal je patka ili ne, al evo, basket i kosarka su 2 razlicite stvari, za kosarku je potrebna skola i da je tako dobar ti bi ga dao u neki manji tim da prodje 2 sezone pa onda u partizan ako zasluzi.

realno.

Marko

pre 11 godina

Šta kaže Francuz - "Mnogo sam uzbuđen." Oni koji nikada nisu videli Evropu i ne znaju nijedan strani jezik rugali su se Ani. To je fraza kod civilizovanog sveta, naravno da će uvek reći kako su uzbuđeni, radosni i slično kad se nešto lepo desi. Daleko je Evropa od nas.

alczsouth

pre 11 godina

a miljenovic? ali na kecu ce nam i pored toga trebati igrac sa iskustvom. a 4 i 5 pozicije su nam neophodne. Neka to budu Savovic i Rakovic npr. ili Novica i Maric. A imena u opticaju su Musli, Milko Bjelica, Dasic.

po potezima ove uprave reklo bi se da ce se za 2 - 3 godine napasti krov evrope jer ce se tim zasnivati na Andjusicu, Bogdanovicu, Bertansu, Vestermanu, Miljenovicu, Besovicu, Milutinovu, Cekovskom, verovatno ce ove ili sledece godine i Vasilije Micic doci iz filijale.

laik

pre 11 godina

Booooože, koliko prepametnih stručnjaka ovde ima. Baš nema potrebe da se brinemo za budućnost basketa u Srbiji. Kad neki trener da otkaz uprava samo baci pogled ovde u komentare i hopa: 100 kandidata...

SMIKS

pre 11 godina

Volela bih da sam procitala da je PARTIZAN doveo prvo kvalitetnog centra(npr: nesto poput Aleksa Marica), ali ne, naravno , prvo se dovodi plej, a rupa je pod KOSEM............

sale 67

pre 11 godina

Alo, kakvi nebulozni komentari. Tipa zapostavljate mlade igrace Srbije. Shvatite vec jednom, PARTIZAN je veliki klub, i pravi ekipu za titule, sto se i vidi poslednjih 11 godina. Nije neki razvojni kamp za talente. Ostali razvijaju, mi kupimo i osvajamo...

Ivan

pre 11 godina

Ovaj igrac je jedan od losijih plejmejkera koje je Partizan doveo u poslednjih 10 godina... NAdam se da ce Leo svoji igrama pokazati da gresim u proceni, ali sumnjam. Ako vec zelimo da afirmisemo mladog igraca, zasto ne dovodimo nase igrace, a ne strance? Pozdrav za sve Grobare, do nove titule i F4!

Bice mesta za sve...

pre 11 godina

(Nikola, 2. jul 2012 23:59) Pa u cemu je onda problem? Mi propadamo(kao i proteklih 11 godina), vi, tamo neki, napredujete (kao i prethodnih 11 godina) i svi zadovoljni... Pusti ti nas da zivimo sa nasim neznanjem, a vi radite pametno kao i do sad...

Matic

pre 11 godina

Jednom da i ja doživim da stranac iz razvijene zemlje, i to zemlje sa dosta jakom košarkom, napusti vrlo solidan klub kao što je Asvel i dođe u Partizan, i Srbiju generalno, i da se raduje što je došao. Mislim da smo ovim ako ništa drugo dobili potvrdu da je naš Partizan stvarno postao brend u svetu! (:

predrag

pre 11 godina

Sta se pojedinci prave pametni to je strasno. Prvo Bozic i Dzejms su otisli tako da ce ovaj francuz biti rezervni plej a tek treba dovesti prvog pleja. A zar ste vec zaboravili da je Dusko godinama pravio igrace od Velickovica, Tepica, Veselog i drugih, godinama ih je uvodio postepeno u igru. I nemojte vi da prognozirate koliko ce on biti pojacanje ili ne kad neznate kao i ja sistem rada i odabira igraca. Samo sto ja verujem u taj sistem. Smejali ste se kad je Veseli stigao kao anonimni Ceh iz nekog Slovana pa zato bolje cutite i ne pravite se mnogo pametni, vec radite svoj posao NAVIJAJTE a ima ko ce da vrsi analizu u klubu.

Bojan

pre 11 godina

Imam sina, visok je kao dzin-192cm! Tu u kraju vazi za najboljeg basketasa... Uvek predvodi napade svoje ekipe, retko gubi...Brz, moze da zakuca... Vodio sam ga u Partizan, rekli su-NE! Posle samo jednog treninga...nisu zeleli ni da pricaju. Ali zato se pare daju za strance...e moja Srbijo!
(Uber, 2. jul 2012 16:57)
sta sam ja onda sa svojih 196 cm ako je tvoj sin dzin :)

R.M.Točak

pre 11 godina

Peđa-ti si mi tek pametan.Pa,zar misliš da će Partizan da igra euroligu sa ovim Francuzom i Miljenovićem,grdno se varaš,ako ode Džejms,Partizan sigurno dovodi još jednog pleja(Amera sigurno).Pa,ja bih najviše voleo kada bi tako bilo,ali dva 19-njaka da igraju tako jako takmičenje,nema šanse.

Nikola

pre 11 godina

Imati najboljeg juniora sveta u svojim redovima Radicevica, koji se bukvalno zezao na juniorskoj evroligi i sa insepom i sa zvezdom; a dovoditi igrace sa strane je losa politika kluba! Sad fino za 1 dinar pustite sve plejmejkere iz kluba jer ne moze tim da ih ima vise od 2! Dule je ove piteze trebao vuci u cska a ne gubiti pet utakmica u domacoj ligi gde cska nije znao 60 godina za poraz. Radicevic je najperspektivniji igrac u srbiji; miljenovic je dostigao limit i tu ne ocekujte previse... Ako imate u svojim redovima naj igraca evrope u svom uzrastu ( radicevica) onda su nejasni ovakvi potezi. Nikola je svima dokazao klasu osim znalcima u upravi kluba koji polako ali sigurno tone!

Uber

pre 11 godina

Pa kad bi tako kojekakvi klinci koji na osnovu toga sto deru neke klince po kraju i sto su malo visi od ostalih upadali tek tako u Partizan on ne bi bio ono sto jeste evropski gigant. Nego lepo idi ti ko Cokija on ce da ga primi, tamo idu oni sto u Partizanu nemaju mesta.
(realno, 02. jul 2012 18:15)
Ko je Coki?

bloker

pre 11 godina

Imam sina, visok je kao dzin-192cm! Tu u kraju vazi za najboljeg basketasa... Uvek predvodi napade svoje ekipe, retko gubi...Brz, moze da zakuca... Vodio sam ga u Partizan, rekli su-NE! Posle samo jednog treninga...nisu zeleli ni da pricaju. Ali zato se pare daju za strance...e moja Srbijo!
(Uber, 2. jul 2012 16:57)

Ahahhah... Bas si me nasmejao... Al najbolje je visok je ko dzin-192cm. Aj da rece 220-230 pa i nekako. Taj dzin je nizi od ovog Francuza 6cm. A sa tom visinom ne moze da igra ni beka.
Inace zna se da Partizan uzima sve sto valja, a kad su rekli ne valja posle jednog treninga mogu misliti kako igra. Mozda razbija sa ortaica u kraju ali to nije dovoljno ni za medjuopstinsku ligu.
Imam druga, otisao u BG da trenira i u omladinskoj ligi postizao 30-ak poena po mecu, bio po raznim turnirima u Evropi(Francuska, Rusija,...) a jos nije ni pomislio da ode na probu u Partizan, Zvezdu, Hemofarm. U Radnickom je prosao ali nije se snasao za stan i skolu pa je otisao u BG.

Strucnjak

pre 11 godina

Kako ste jeftini! Klinac vas je kupio izjavom na tviteru! Kupujete strane igrace, unistavate nase mlade nade! Ovo je sramota! Nadam se da ce vam se obiti o glavu! Miljenovicu, Bogdanovicu, sledite Jaramazov primer i bezite sto dalje!!

PFC FOREVER

pre 11 godina

@nesekirajte se za Milenovica decko treba minimum 7kg da doda da bi se nosio u Evroligi,sudije bi pustile grublju igru nad njim zato što je nov igrac!Samo neka dovode talente,odavno nismo poslali igraca u NBA!
(sašo, 2. jul 2012 19:09)
Kako nismo odavno poslali igraca u nba a veseli ...

Sledeća sezona

pre 11 godina

Kad potpiše Rakočević,neće vam pomoći ni Bog otac.
(Realno, 2. jul 2012 20:59)

Koji to treba imati mentalni sklop, pa ovakve i slične stvari pisati već 11 godina.

Finalni proizvod

pre 11 godina

Mi pravimo igrace za druge. Znaci nema vise otimanja iz FMP-a. KOsarka nam je dno. Zato su spanci tamo gde jesu. Srbi i ostali greju klupu (Velickovic) a igraju Rubio , fernandez i ostali. Ne dovode nekog klinca da ga razigravaju za druge reprezentacije. Dovedu ali uzmi drzavljanstvo (Mirotic)

Stark

pre 11 godina

evo opet duse briznih laznih navijaca Parizana koji se brinu za buducnost Srpske kosarke...Leo ce biti prvi plej a Miljenovic drugi, Dzejms otpada, cak i da nije dosao Leo opet bi Miljenovic bio drugi plej zato ne vidim gde je tu problem? Partizan je uradio dobar posao dovodjenjem ovog igraca jer moze da ga proda posle dve godine a decko je NBA profil i ne to nisam izmislio ja...

sašo

pre 11 godina

nesekirajte se za Milenovića dečko treba minimum 7kg da doda da bi se nosio u Evroligi,sudije bi pustile grublju igru nad njim zato što je nov igrač!Samo neka dovode talente,odavno nismo poslali igrača u NBA!

Gajba

pre 11 godina

Njegova izjava me vec kupila, drago mi je da decko zeli da dodje i da ovako govori o Partizanu.Siguran sam da ce sledece sezone biti jos bolje...

svinjak

pre 11 godina

Kaze imam sina 192 dzin axaxax,razbija u kraju axxaax.. Prvo nije isto u kraju i na terenu ja ne masim trojke i visok sam 192 pa nista,treba ono sto ne raste u teretani :) a nemoze Miljenovic sam treba jos neko da igra....Svi neki strucnjaci za kosarku a nas nema nigde,zbog takvih roditelja sam i prestao da igram kosarku zato sto pune dzepove trenerima a nas deset treniramo kao magarci i kada treba da igramo igraju tatini sinovi,kako Vas nije sramota vise gde ce Vam dusa.....

Dr.Kadzija

pre 11 godina

Opet ce majstor Dule izvuci maksimum iz jos jednog stranca,sto je odlicno jer ostaje ovde 3 god. Ako da Bog evo ga novi Bo iz Makedonije. Jos sad da pokupi kvalitetne igrace iz Srbije i okoline koji bas i ne igraju puno, poput Dejana Muslija, Vlade Golubovica i da nam se oporavi Vujanic i da se ne brukamo kao prosle godine.

Ognjen

pre 11 godina

Verujem da je Dule dobro odlucio i da ce se dobro pokazati, ali nisam strucnjak kao vecina ovde tako da cu morati prvo da pogledam neku utakmicu koju bude igrao za Partizan pre nego sto kazem da osvajamo EL 100%. A sto se ponosnih tata tice, basket u kraju je razlicit od kosarke 5 vs 5...

NikolaBGD

pre 11 godina

@Uber Ali sta oni znaju valjda si ti dovaljan kao strucnjak da ga procenis. Ej najbolji basketas u kraju. 192 cm dzin ?! Mozda medju ostalim basketasima :-D

~ S M K ~

pre 11 godina

Ajmo sada ljubomorni Zvezdaši, Partizan dovodi stalno strance, razigrava strane mlade igrače, domaće šalje na pozajmice, bla bla bla, sudije su krive za izgubljeno finale, Grobari su drmali koš dok su igrači Zvezde šutirali, šmrc prc...

Smešni ste.

ABC

pre 11 godina

Dule prvo dugo prati igraca pa onda dovede pravog... Isti slucaj kao sa Veselim... S obzirom da je ugovor na 3 godine, u planu su veci dometi!!!
(pera zdera, 2. jul 2012 16:25)

Pa, naravno da su veci dometi, kada ce pokusati da ga vrbuje da igra za Crnu Goru.

Zeca

pre 11 godina

Imam sina, visok je kao dzin-192cm! Tu u kraju vazi za najboljeg basketasa... Uvek predvodi napade svoje ekipe, retko gubi...Brz, moze da zakuca... Vodio sam ga u Partizan, rekli su-NE! Posle samo jednog treninga...nisu zeleli ni da pricaju. Ali zato se pare daju za strance...e moja Srbijo!
(Uber, 2. jul 2012 16:57)
Tata nemoj toliko da me hvalis.

realno

pre 11 godina

Imam sina, visok je kao dzin-192cm! Tu u kraju vazi za najboljeg basketasa... Uvek predvodi napade svoje ekipe, retko gubi...Brz, moze da zakuca... Vodio sam ga u Partizan, rekli su-NE! Posle samo jednog treninga...nisu zeleli ni da pricaju. Ali zato se pare daju za strance...e moja Srbijo!
(Uber, 2. jul 2012 16:57)
Pa kad bi tako kojekakvi klinci koji na osnovu toga sto deru neke klince po kraju i sto su malo visi od ostalih upadali tek tako u Partizan on ne bi bio ono sto jeste evropski gigant. Nego lepo idi ti ko Cokija on ce da ga primi, tamo idu oni sto u Partizanu nemaju mesta.

smeker

pre 11 godina

Da je kod nas imao takav igrac Dule bi ga doveo.Odavno smo mi prestali da razmisljamo o lokal patriotizmu,Partizan i vrhunski rezultat iznad svega...

Igor

pre 11 godina

Ako ga je doveo Vujosevic, znaci da je verovatno dobar, setimo se samo dovodjenja Veselog iz Slovana. Sto se tice Miljenovica idu pripreme i ako se dokaze igrace, a to zavisi od trenera, i dobro je sto smo ,verovatno resili pitanje pleja jer setimo se samo sta je bilo prosle sezone po tom pitanju.

Belmondo

pre 11 godina

Deluje mi da ce decko da eksplodira u Partizanu. Ogroman je talenat, a deluje kao i da je skroman momak sto je u nasem sistemu vrednosti mozda i najbitnije.

NASA PRICA SE NASTAVLJA!!!
(HlaoRu, 2. jul 2012 17:01)

Znaci ti si u klipu od TRI minuta video, da ce da explodira, da je ogroman talenat i da je jako skroman???? Haha, ok sve... Ali sta znaci to skroman? Moze da da 15 a da 10 poena? Ili, prvo pusti da drugi popiju iz flase pa onda on sam? Ili, moze da vozi Alfa-Romeo a vozi Yugo i to sve za samo TRI minuta????? Sta sve nema tastaturu... Evo neki pricaju i o tronu u EL!?!? Sta je vama deco?? Sunce??? Kako moze sa vama normalno da se diskutuje, kad se ponasate kao da ste pali s'marsa? Nije moguce da samo deca od 14-15 godina komentarisu. Nije moguce!!!

Dotakli smo dno

pre 11 godina

Zato smo u kosarci kako u mladjim tako i u seniorskoj konkurenciji tamo gde smo. Tonemo sve vise i vise. Koasrkom u Srbiji upravlja menadzer Raznatovic. Nema igraca od kadeta do seniora koji nije njegov klijent. Umesto da igraju nasa deca klub radi svojih soptvenih interesa dovodi mlade igrace sa strane.Pocev od Veselog pa ovog letonca pa sada mladi francuz. A onda ce Dule kako kukavica vec krajem godine da zakuka kako igraci nisu primili par meseci stipendiju i da trazi pomoc drzave. Zasto klub izbegava privatizaciju

Bane

pre 11 godina

Podržavam kupovinu francuza... Mi odavno nismo košarkaška zemlja, znači da nam plejmejkeri nisu najbolji, čak naprotiv, a pošto Partizan, najbolji tim na ovim prostorima juri najbolje rezultate, traži tamo gde ima bolje, a ovaj Francuz to sigurno jeste. Ako ništa sa 20 godina ima sezonu u evrokupu i francuskoj ligi. Bitno mi je da IME, tj, Partizan pobedjuje, pa nek igra i 12 teletabisa....

Divos

pre 11 godina

У питању је заиста перспективан играч, прошла сезона је сасвим добра, и у Евро-купу и у првенству Француске, а и бројке нису лоше. Ипак, моје мишљење је да овај трансфер није добра идеја и да млади Миљеновић треба добити шансу као други плеј (па и неколико утакмица у овој АБА фарси јуниор Никола Радичевић). Са друге стране Дуле сигурно зна шта ради, и има репутацију да код процена младих играча скоро никад не греши. Видећемо како ће се уклопити у Партизану, а у сваком случају желим му да са својим новим клубом уради добре ствари и у АБА, а посебно у Евро-лиги.

Shearer

pre 11 godina

Sjajan potez, a što se tiče Miljenovića samo motiv više da u sjajnoj konkurenciji još više napreduje, da dobro sarađuju i sto je najvažnije jedan od drugog pokupe ono najbolje što poseduju...Kada bi dosao Aleks Marić uz jednu četvorku bio bi to sjajan tim....

matematicar

pre 11 godina

Navijam za Partizan svim srcem, ali ovo je strasno. Dobar je igrac ali je bolje da se da sansa NENADU MILJENOVICU , koji nije nista gori od francuza !

Košarkaški trener

pre 11 godina

Perimetar je u slobodnijem tumačenju distanca, ali sa pravilnim razmakom u odnosu na nešto, u ovom slučaju koš. Dakle šut sa distance, neki treneri ga vezuju samo za liniju za tri poena,jer je ona upravo to, ali ne bi se moglo reći da je samo trojka, već bilo koja pozicija sa koje se onaj ko šutira oseća dobro, tj. može da pogodi. Onda je to njegov perimetar. A prevod reči bi bio recimo "izmeriti okolo".

Shearer

pre 11 godina

Sjajan potez, a što se tiče Miljenovića samo motiv više da u sjajnoj konkurenciji još više napreduje, da dobro sarađuju i sto je najvažnije jedan od drugog pokupe ono najbolje što poseduju...Kada bi dosao Aleks Marić uz jednu četvorku bio bi to sjajan tim....

HlaoRu

pre 11 godina

Deluje mi da ce decko da eksplodira u Partizanu. Ogroman je talenat, a deluje kao i da je skroman momak sto je u nasem sistemu vrednosti mozda i najbitnije.

NASA PRICA SE NASTAVLJA!!!

Lemi

pre 11 godina

Gledao sam decka na turniru u Monpeljeu...ili u Nici...ne secam se tacno jer mnogo putujem. Uglavnom nista posebno. Verovatno jos jedan menadzerski posao. Ako...treba lebac zaraditi. Decko nema levu ruku. Librunen ga je probijao kao da ga nema na terenu. Usmeno ne usmerava igraca...u odbrani je, kratko receno, uzas. Dugo se bavim ovim poslom, znam o cemu se radi na prvi pogled. Ali videcemo kako ce Dule da uklopi sve to...

pedja

pre 11 godina

"R.M.Tocak"-sto si ti pametan. Ne znam da li si procitao, posto vidim da pratis Partizan sigurno jesi, jedino Miljenovica i imamo, a uz njega moramo dovesti bar jos jednog. Mali ce ove godine kod Duleta sigurno igrati i razbiti

Shearer

pre 11 godina

Sjajan potez, a što se tiče Miljenovića samo motiv više da u sjajnoj konkurenciji još više napreduje, da dobro sarađuju i sto je najvažnije jedan od drugog pokupe ono najbolje što poseduju...Kada bi dosao Aleks Marić uz jednu četvorku bio bi to sjajan tim....

UrosBg

pre 11 godina

Dobro nam dosao momce. Dule je siguran sam veoma kvalitetno iskoristio ovaj period kad nije radio kao trener i uradio odlican skauting, tako da se nadam da u narednim danima mozemo ocekivati jos interesatnih imena. Prema procena velikog broja trenera od ovog se igraca moze mnogo ocekivati. Videcemo, neka je sa srecom. Napred crno-beli!!!

http://hoopsuniverse.net

pera zdera

pre 11 godina

Dule prvo dugo prati igraca pa onda dovede pravog... Isti slucaj kao sa Veselim... S obzirom da je ugovor na 3 godine, u planu su veci dometi!!!

Lwestermann

pre 11 godina

Dreams become true.. So exciting to play for this legendary club, crazy fans and beautiful city. Belgrad, i'm coming soon !
Njegov tviter nalog.

Lazarus

pre 11 godina

Poznajući francuske plejeve, mislim da će Partizan ove godine da bazira igru u napadu na pik & rolu/popu. To je nešto što (skoro) nikada nismo igrali, a na čemu se bazira moderna košarka.

Sve u svemu, Dule 3.0 je krenuo vrlo dobro.

NikolaBGD

pre 11 godina

Dobar igrac. Vise bih voleo da vidim nekog naseg na toj poziciji ali sta da se radi bitno je da se napravi tim na vreme jer ce dogodine biti dosta teze izboriti EL.

bravo uprava!

pre 11 godina

Kakva vest, bravo za upravu! Narednih sezona tim ce nam predvoditi dva verovatno najbolja mlada pleja evrope Miljenovic i Vesterman i to na duze staze nema vise trazenja organizatora igre svake godine. Najbolji mladi igraci okupljaju se na jednom mestu Miljenovic, Vesterman na pleju, Andjusic i Bogdanovic dvojke, na poziciji tri Lucic, Bertans, na cetvorci Marinkovic, na petici Besovic Milutinov. Uz jednu jaku cetvorku, i centra, Milosavljevica, Kecmana bice strasan tim a da ne pricam za onu tamo sezonu kad se sve to uigra. A ne treba zaboraviti da polako nadolaze i Radicevic i Djordjevic. Braco Grobari imacemo jos puno razloga za radost i slavlje narednih godina.

R.M.Točak

pre 11 godina

Super,što znači,da talentovani Miljenović ni ove godine neće dobiti šansu.Jadna li je naša košarka,pa se onda pitamo,šta nam se dešava sa talentovanih klinaxca,kada prelaze u seniore, i gdje se izgube.

Uber

pre 11 godina

Imam sina, visok je kao dzin-192cm! Tu u kraju vazi za najboljeg basketasa... Uvek predvodi napade svoje ekipe, retko gubi...Brz, moze da zakuca... Vodio sam ga u Partizan, rekli su-NE! Posle samo jednog treninga...nisu zeleli ni da pricaju. Ali zato se pare daju za strance...e moja Srbijo!

Vladan

pre 11 godina

Bravo!Veliko pojacanje u vidu ovog veoma talentovanog Francuza, dobrodaosao.
Najlepse od svega je to sto je momak potpisao trogodisnji ugovor.

bravo uprava!

pre 11 godina

Kakva vest, bravo za upravu! Narednih sezona tim ce nam predvoditi dva verovatno najbolja mlada pleja evrope Miljenovic i Vesterman i to na duze staze nema vise trazenja organizatora igre svake godine. Najbolji mladi igraci okupljaju se na jednom mestu Miljenovic, Vesterman na pleju, Andjusic i Bogdanovic dvojke, na poziciji tri Lucic, Bertans, na cetvorci Marinkovic, na petici Besovic Milutinov. Uz jednu jaku cetvorku, i centra, Milosavljevica, Kecmana bice strasan tim a da ne pricam za onu tamo sezonu kad se sve to uigra. A ne treba zaboraviti da polako nadolaze i Radicevic i Djordjevic. Braco Grobari imacemo jos puno razloga za radost i slavlje narednih godina.

Lwestermann

pre 11 godina

Dreams become true.. So exciting to play for this legendary club, crazy fans and beautiful city. Belgrad, i'm coming soon !
Njegov tviter nalog.

pera zdera

pre 11 godina

Dule prvo dugo prati igraca pa onda dovede pravog... Isti slucaj kao sa Veselim... S obzirom da je ugovor na 3 godine, u planu su veci dometi!!!

Sledeća sezona

pre 11 godina

Kad potpiše Rakočević,neće vam pomoći ni Bog otac.
(Realno, 2. jul 2012 20:59)

Koji to treba imati mentalni sklop, pa ovakve i slične stvari pisati već 11 godina.

Lazarus

pre 11 godina

Poznajući francuske plejeve, mislim da će Partizan ove godine da bazira igru u napadu na pik & rolu/popu. To je nešto što (skoro) nikada nismo igrali, a na čemu se bazira moderna košarka.

Sve u svemu, Dule 3.0 je krenuo vrlo dobro.

Zeca

pre 11 godina

Imam sina, visok je kao dzin-192cm! Tu u kraju vazi za najboljeg basketasa... Uvek predvodi napade svoje ekipe, retko gubi...Brz, moze da zakuca... Vodio sam ga u Partizan, rekli su-NE! Posle samo jednog treninga...nisu zeleli ni da pricaju. Ali zato se pare daju za strance...e moja Srbijo!
(Uber, 2. jul 2012 16:57)
Tata nemoj toliko da me hvalis.

HlaoRu

pre 11 godina

Deluje mi da ce decko da eksplodira u Partizanu. Ogroman je talenat, a deluje kao i da je skroman momak sto je u nasem sistemu vrednosti mozda i najbitnije.

NASA PRICA SE NASTAVLJA!!!

NikolaBGD

pre 11 godina

Dobar igrac. Vise bih voleo da vidim nekog naseg na toj poziciji ali sta da se radi bitno je da se napravi tim na vreme jer ce dogodine biti dosta teze izboriti EL.

smeker

pre 11 godina

Da je kod nas imao takav igrac Dule bi ga doveo.Odavno smo mi prestali da razmisljamo o lokal patriotizmu,Partizan i vrhunski rezultat iznad svega...

Bane

pre 11 godina

Podržavam kupovinu francuza... Mi odavno nismo košarkaška zemlja, znači da nam plejmejkeri nisu najbolji, čak naprotiv, a pošto Partizan, najbolji tim na ovim prostorima juri najbolje rezultate, traži tamo gde ima bolje, a ovaj Francuz to sigurno jeste. Ako ništa sa 20 godina ima sezonu u evrokupu i francuskoj ligi. Bitno mi je da IME, tj, Partizan pobedjuje, pa nek igra i 12 teletabisa....

pedja

pre 11 godina

"R.M.Tocak"-sto si ti pametan. Ne znam da li si procitao, posto vidim da pratis Partizan sigurno jesi, jedino Miljenovica i imamo, a uz njega moramo dovesti bar jos jednog. Mali ce ove godine kod Duleta sigurno igrati i razbiti

realno

pre 11 godina

Imam sina, visok je kao dzin-192cm! Tu u kraju vazi za najboljeg basketasa... Uvek predvodi napade svoje ekipe, retko gubi...Brz, moze da zakuca... Vodio sam ga u Partizan, rekli su-NE! Posle samo jednog treninga...nisu zeleli ni da pricaju. Ali zato se pare daju za strance...e moja Srbijo!
(Uber, 2. jul 2012 16:57)
Pa kad bi tako kojekakvi klinci koji na osnovu toga sto deru neke klince po kraju i sto su malo visi od ostalih upadali tek tako u Partizan on ne bi bio ono sto jeste evropski gigant. Nego lepo idi ti ko Cokija on ce da ga primi, tamo idu oni sto u Partizanu nemaju mesta.

Stark

pre 11 godina

evo opet duse briznih laznih navijaca Parizana koji se brinu za buducnost Srpske kosarke...Leo ce biti prvi plej a Miljenovic drugi, Dzejms otpada, cak i da nije dosao Leo opet bi Miljenovic bio drugi plej zato ne vidim gde je tu problem? Partizan je uradio dobar posao dovodjenjem ovog igraca jer moze da ga proda posle dve godine a decko je NBA profil i ne to nisam izmislio ja...

Vladan

pre 11 godina

Bravo!Veliko pojacanje u vidu ovog veoma talentovanog Francuza, dobrodaosao.
Najlepse od svega je to sto je momak potpisao trogodisnji ugovor.

svinjak

pre 11 godina

Kaze imam sina 192 dzin axaxax,razbija u kraju axxaax.. Prvo nije isto u kraju i na terenu ja ne masim trojke i visok sam 192 pa nista,treba ono sto ne raste u teretani :) a nemoze Miljenovic sam treba jos neko da igra....Svi neki strucnjaci za kosarku a nas nema nigde,zbog takvih roditelja sam i prestao da igram kosarku zato sto pune dzepove trenerima a nas deset treniramo kao magarci i kada treba da igramo igraju tatini sinovi,kako Vas nije sramota vise gde ce Vam dusa.....

~ S M K ~

pre 11 godina

Ajmo sada ljubomorni Zvezdaši, Partizan dovodi stalno strance, razigrava strane mlade igrače, domaće šalje na pozajmice, bla bla bla, sudije su krive za izgubljeno finale, Grobari su drmali koš dok su igrači Zvezde šutirali, šmrc prc...

Smešni ste.

Gajba

pre 11 godina

Njegova izjava me vec kupila, drago mi je da decko zeli da dodje i da ovako govori o Partizanu.Siguran sam da ce sledece sezone biti jos bolje...

Shearer

pre 11 godina

Sjajan potez, a što se tiče Miljenovića samo motiv više da u sjajnoj konkurenciji još više napreduje, da dobro sarađuju i sto je najvažnije jedan od drugog pokupe ono najbolje što poseduju...Kada bi dosao Aleks Marić uz jednu četvorku bio bi to sjajan tim....

Košarkaški trener

pre 11 godina

Perimetar je u slobodnijem tumačenju distanca, ali sa pravilnim razmakom u odnosu na nešto, u ovom slučaju koš. Dakle šut sa distance, neki treneri ga vezuju samo za liniju za tri poena,jer je ona upravo to, ali ne bi se moglo reći da je samo trojka, već bilo koja pozicija sa koje se onaj ko šutira oseća dobro, tj. može da pogodi. Onda je to njegov perimetar. A prevod reči bi bio recimo "izmeriti okolo".

bloker

pre 11 godina

Imam sina, visok je kao dzin-192cm! Tu u kraju vazi za najboljeg basketasa... Uvek predvodi napade svoje ekipe, retko gubi...Brz, moze da zakuca... Vodio sam ga u Partizan, rekli su-NE! Posle samo jednog treninga...nisu zeleli ni da pricaju. Ali zato se pare daju za strance...e moja Srbijo!
(Uber, 2. jul 2012 16:57)

Ahahhah... Bas si me nasmejao... Al najbolje je visok je ko dzin-192cm. Aj da rece 220-230 pa i nekako. Taj dzin je nizi od ovog Francuza 6cm. A sa tom visinom ne moze da igra ni beka.
Inace zna se da Partizan uzima sve sto valja, a kad su rekli ne valja posle jednog treninga mogu misliti kako igra. Mozda razbija sa ortaica u kraju ali to nije dovoljno ni za medjuopstinsku ligu.
Imam druga, otisao u BG da trenira i u omladinskoj ligi postizao 30-ak poena po mecu, bio po raznim turnirima u Evropi(Francuska, Rusija,...) a jos nije ni pomislio da ode na probu u Partizan, Zvezdu, Hemofarm. U Radnickom je prosao ali nije se snasao za stan i skolu pa je otisao u BG.

Ognjen

pre 11 godina

Verujem da je Dule dobro odlucio i da ce se dobro pokazati, ali nisam strucnjak kao vecina ovde tako da cu morati prvo da pogledam neku utakmicu koju bude igrao za Partizan pre nego sto kazem da osvajamo EL 100%. A sto se ponosnih tata tice, basket u kraju je razlicit od kosarke 5 vs 5...

Divos

pre 11 godina

У питању је заиста перспективан играч, прошла сезона је сасвим добра, и у Евро-купу и у првенству Француске, а и бројке нису лоше. Ипак, моје мишљење је да овај трансфер није добра идеја и да млади Миљеновић треба добити шансу као други плеј (па и неколико утакмица у овој АБА фарси јуниор Никола Радичевић). Са друге стране Дуле сигурно зна шта ради, и има репутацију да код процена младих играча скоро никад не греши. Видећемо како ће се уклопити у Партизану, а у сваком случају желим му да са својим новим клубом уради добре ствари и у АБА, а посебно у Евро-лиги.

sašo

pre 11 godina

nesekirajte se za Milenovića dečko treba minimum 7kg da doda da bi se nosio u Evroligi,sudije bi pustile grublju igru nad njim zato što je nov igrač!Samo neka dovode talente,odavno nismo poslali igrača u NBA!

NikolaBGD

pre 11 godina

@Uber Ali sta oni znaju valjda si ti dovaljan kao strucnjak da ga procenis. Ej najbolji basketas u kraju. 192 cm dzin ?! Mozda medju ostalim basketasima :-D

Dr.Kadzija

pre 11 godina

Opet ce majstor Dule izvuci maksimum iz jos jednog stranca,sto je odlicno jer ostaje ovde 3 god. Ako da Bog evo ga novi Bo iz Makedonije. Jos sad da pokupi kvalitetne igrace iz Srbije i okoline koji bas i ne igraju puno, poput Dejana Muslija, Vlade Golubovica i da nam se oporavi Vujanic i da se ne brukamo kao prosle godine.

Matic

pre 11 godina

Jednom da i ja doživim da stranac iz razvijene zemlje, i to zemlje sa dosta jakom košarkom, napusti vrlo solidan klub kao što je Asvel i dođe u Partizan, i Srbiju generalno, i da se raduje što je došao. Mislim da smo ovim ako ništa drugo dobili potvrdu da je naš Partizan stvarno postao brend u svetu! (:

UrosBg

pre 11 godina

Dobro nam dosao momce. Dule je siguran sam veoma kvalitetno iskoristio ovaj period kad nije radio kao trener i uradio odlican skauting, tako da se nadam da u narednim danima mozemo ocekivati jos interesatnih imena. Prema procena velikog broja trenera od ovog se igraca moze mnogo ocekivati. Videcemo, neka je sa srecom. Napred crno-beli!!!

http://hoopsuniverse.net

Shearer

pre 11 godina

Sjajan potez, a što se tiče Miljenovića samo motiv više da u sjajnoj konkurenciji još više napreduje, da dobro sarađuju i sto je najvažnije jedan od drugog pokupe ono najbolje što poseduju...Kada bi dosao Aleks Marić uz jednu četvorku bio bi to sjajan tim....

Bojan

pre 11 godina

Imam sina, visok je kao dzin-192cm! Tu u kraju vazi za najboljeg basketasa... Uvek predvodi napade svoje ekipe, retko gubi...Brz, moze da zakuca... Vodio sam ga u Partizan, rekli su-NE! Posle samo jednog treninga...nisu zeleli ni da pricaju. Ali zato se pare daju za strance...e moja Srbijo!
(Uber, 2. jul 2012 16:57)
sta sam ja onda sa svojih 196 cm ako je tvoj sin dzin :)

PFC FOREVER

pre 11 godina

@nesekirajte se za Milenovica decko treba minimum 7kg da doda da bi se nosio u Evroligi,sudije bi pustile grublju igru nad njim zato što je nov igrac!Samo neka dovode talente,odavno nismo poslali igraca u NBA!
(sašo, 2. jul 2012 19:09)
Kako nismo odavno poslali igraca u nba a veseli ...

Shearer

pre 11 godina

Sjajan potez, a što se tiče Miljenovića samo motiv više da u sjajnoj konkurenciji još više napreduje, da dobro sarađuju i sto je najvažnije jedan od drugog pokupe ono najbolje što poseduju...Kada bi dosao Aleks Marić uz jednu četvorku bio bi to sjajan tim....

Igor

pre 11 godina

Ako ga je doveo Vujosevic, znaci da je verovatno dobar, setimo se samo dovodjenja Veselog iz Slovana. Sto se tice Miljenovica idu pripreme i ako se dokaze igrace, a to zavisi od trenera, i dobro je sto smo ,verovatno resili pitanje pleja jer setimo se samo sta je bilo prosle sezone po tom pitanju.

Belmondo

pre 11 godina

Deluje mi da ce decko da eksplodira u Partizanu. Ogroman je talenat, a deluje kao i da je skroman momak sto je u nasem sistemu vrednosti mozda i najbitnije.

NASA PRICA SE NASTAVLJA!!!
(HlaoRu, 2. jul 2012 17:01)

Znaci ti si u klipu od TRI minuta video, da ce da explodira, da je ogroman talenat i da je jako skroman???? Haha, ok sve... Ali sta znaci to skroman? Moze da da 15 a da 10 poena? Ili, prvo pusti da drugi popiju iz flase pa onda on sam? Ili, moze da vozi Alfa-Romeo a vozi Yugo i to sve za samo TRI minuta????? Sta sve nema tastaturu... Evo neki pricaju i o tronu u EL!?!? Sta je vama deco?? Sunce??? Kako moze sa vama normalno da se diskutuje, kad se ponasate kao da ste pali s'marsa? Nije moguce da samo deca od 14-15 godina komentarisu. Nije moguce!!!

R.M.Točak

pre 11 godina

Super,što znači,da talentovani Miljenović ni ove godine neće dobiti šansu.Jadna li je naša košarka,pa se onda pitamo,šta nam se dešava sa talentovanih klinaxca,kada prelaze u seniore, i gdje se izgube.

predrag

pre 11 godina

Sta se pojedinci prave pametni to je strasno. Prvo Bozic i Dzejms su otisli tako da ce ovaj francuz biti rezervni plej a tek treba dovesti prvog pleja. A zar ste vec zaboravili da je Dusko godinama pravio igrace od Velickovica, Tepica, Veselog i drugih, godinama ih je uvodio postepeno u igru. I nemojte vi da prognozirate koliko ce on biti pojacanje ili ne kad neznate kao i ja sistem rada i odabira igraca. Samo sto ja verujem u taj sistem. Smejali ste se kad je Veseli stigao kao anonimni Ceh iz nekog Slovana pa zato bolje cutite i ne pravite se mnogo pametni, vec radite svoj posao NAVIJAJTE a ima ko ce da vrsi analizu u klubu.

Uber

pre 11 godina

Pa kad bi tako kojekakvi klinci koji na osnovu toga sto deru neke klince po kraju i sto su malo visi od ostalih upadali tek tako u Partizan on ne bi bio ono sto jeste evropski gigant. Nego lepo idi ti ko Cokija on ce da ga primi, tamo idu oni sto u Partizanu nemaju mesta.
(realno, 02. jul 2012 18:15)
Ko je Coki?

Lemi

pre 11 godina

Gledao sam decka na turniru u Monpeljeu...ili u Nici...ne secam se tacno jer mnogo putujem. Uglavnom nista posebno. Verovatno jos jedan menadzerski posao. Ako...treba lebac zaraditi. Decko nema levu ruku. Librunen ga je probijao kao da ga nema na terenu. Usmeno ne usmerava igraca...u odbrani je, kratko receno, uzas. Dugo se bavim ovim poslom, znam o cemu se radi na prvi pogled. Ali videcemo kako ce Dule da uklopi sve to...

sale 67

pre 11 godina

Alo, kakvi nebulozni komentari. Tipa zapostavljate mlade igrace Srbije. Shvatite vec jednom, PARTIZAN je veliki klub, i pravi ekipu za titule, sto se i vidi poslednjih 11 godina. Nije neki razvojni kamp za talente. Ostali razvijaju, mi kupimo i osvajamo...

Uber

pre 11 godina

Imam sina, visok je kao dzin-192cm! Tu u kraju vazi za najboljeg basketasa... Uvek predvodi napade svoje ekipe, retko gubi...Brz, moze da zakuca... Vodio sam ga u Partizan, rekli su-NE! Posle samo jednog treninga...nisu zeleli ni da pricaju. Ali zato se pare daju za strance...e moja Srbijo!

matematicar

pre 11 godina

Navijam za Partizan svim srcem, ali ovo je strasno. Dobar je igrac ali je bolje da se da sansa NENADU MILJENOVICU , koji nije nista gori od francuza !

R.M.Točak

pre 11 godina

Peđa-ti si mi tek pametan.Pa,zar misliš da će Partizan da igra euroligu sa ovim Francuzom i Miljenovićem,grdno se varaš,ako ode Džejms,Partizan sigurno dovodi još jednog pleja(Amera sigurno).Pa,ja bih najviše voleo kada bi tako bilo,ali dva 19-njaka da igraju tako jako takmičenje,nema šanse.

Bice mesta za sve...

pre 11 godina

(Nikola, 2. jul 2012 23:59) Pa u cemu je onda problem? Mi propadamo(kao i proteklih 11 godina), vi, tamo neki, napredujete (kao i prethodnih 11 godina) i svi zadovoljni... Pusti ti nas da zivimo sa nasim neznanjem, a vi radite pametno kao i do sad...

ABC

pre 11 godina

Dule prvo dugo prati igraca pa onda dovede pravog... Isti slucaj kao sa Veselim... S obzirom da je ugovor na 3 godine, u planu su veci dometi!!!
(pera zdera, 2. jul 2012 16:25)

Pa, naravno da su veci dometi, kada ce pokusati da ga vrbuje da igra za Crnu Goru.

Dotakli smo dno

pre 11 godina

Zato smo u kosarci kako u mladjim tako i u seniorskoj konkurenciji tamo gde smo. Tonemo sve vise i vise. Koasrkom u Srbiji upravlja menadzer Raznatovic. Nema igraca od kadeta do seniora koji nije njegov klijent. Umesto da igraju nasa deca klub radi svojih soptvenih interesa dovodi mlade igrace sa strane.Pocev od Veselog pa ovog letonca pa sada mladi francuz. A onda ce Dule kako kukavica vec krajem godine da zakuka kako igraci nisu primili par meseci stipendiju i da trazi pomoc drzave. Zasto klub izbegava privatizaciju

laik

pre 11 godina

Booooože, koliko prepametnih stručnjaka ovde ima. Baš nema potrebe da se brinemo za budućnost basketa u Srbiji. Kad neki trener da otkaz uprava samo baci pogled ovde u komentare i hopa: 100 kandidata...

Strucnjak

pre 11 godina

Kako ste jeftini! Klinac vas je kupio izjavom na tviteru! Kupujete strane igrace, unistavate nase mlade nade! Ovo je sramota! Nadam se da ce vam se obiti o glavu! Miljenovicu, Bogdanovicu, sledite Jaramazov primer i bezite sto dalje!!

Finalni proizvod

pre 11 godina

Mi pravimo igrace za druge. Znaci nema vise otimanja iz FMP-a. KOsarka nam je dno. Zato su spanci tamo gde jesu. Srbi i ostali greju klupu (Velickovic) a igraju Rubio , fernandez i ostali. Ne dovode nekog klinca da ga razigravaju za druge reprezentacije. Dovedu ali uzmi drzavljanstvo (Mirotic)

alczsouth

pre 11 godina

a miljenovic? ali na kecu ce nam i pored toga trebati igrac sa iskustvom. a 4 i 5 pozicije su nam neophodne. Neka to budu Savovic i Rakovic npr. ili Novica i Maric. A imena u opticaju su Musli, Milko Bjelica, Dasic.

po potezima ove uprave reklo bi se da ce se za 2 - 3 godine napasti krov evrope jer ce se tim zasnivati na Andjusicu, Bogdanovicu, Bertansu, Vestermanu, Miljenovicu, Besovicu, Milutinovu, Cekovskom, verovatno ce ove ili sledece godine i Vasilije Micic doci iz filijale.

Nikola

pre 11 godina

Imati najboljeg juniora sveta u svojim redovima Radicevica, koji se bukvalno zezao na juniorskoj evroligi i sa insepom i sa zvezdom; a dovoditi igrace sa strane je losa politika kluba! Sad fino za 1 dinar pustite sve plejmejkere iz kluba jer ne moze tim da ih ima vise od 2! Dule je ove piteze trebao vuci u cska a ne gubiti pet utakmica u domacoj ligi gde cska nije znao 60 godina za poraz. Radicevic je najperspektivniji igrac u srbiji; miljenovic je dostigao limit i tu ne ocekujte previse... Ako imate u svojim redovima naj igraca evrope u svom uzrastu ( radicevica) onda su nejasni ovakvi potezi. Nikola je svima dokazao klasu osim znalcima u upravi kluba koji polako ali sigurno tone!

SMIKS

pre 11 godina

Volela bih da sam procitala da je PARTIZAN doveo prvo kvalitetnog centra(npr: nesto poput Aleksa Marica), ali ne, naravno , prvo se dovodi plej, a rupa je pod KOSEM............

Marko

pre 11 godina

Šta kaže Francuz - "Mnogo sam uzbuđen." Oni koji nikada nisu videli Evropu i ne znaju nijedan strani jezik rugali su se Ani. To je fraza kod civilizovanog sveta, naravno da će uvek reći kako su uzbuđeni, radosni i slično kad se nešto lepo desi. Daleko je Evropa od nas.

Ivan

pre 11 godina

Ovaj igrac je jedan od losijih plejmejkera koje je Partizan doveo u poslednjih 10 godina... NAdam se da ce Leo svoji igrama pokazati da gresim u proceni, ali sumnjam. Ako vec zelimo da afirmisemo mladog igraca, zasto ne dovodimo nase igrace, a ne strance? Pozdrav za sve Grobare, do nove titule i F4!

Realno

pre 11 godina

Da je kod nas imao takav igrac Dule bi ga doveo.Odavno smo mi prestali da razmisljamo o lokal patriotizmu,Partizan i vrhunski rezultat iznad svega...
(smeker, 2. jul 2012 18:55)
ovo je tacno, nema sta.
drugo, kuburimo sa plejom od odlaska mekejleba, i ti dolasci na 1 sezonu kao odskocna daska pa pare, zaebi.
bolje talentovani francuz koji ce ostati 3god, nego amerikanac kog cemo dobiti kao odpadak od NBA u oktobru da bi ostao do kraja sezone ako se dobro pokaze, sto je rizik, pokazalo se to vec.

Sto se tice Miljenovica, uprava je napravila super potez sto je bio u Vizuri i on ne moze biti prvi plej, fali mu masa, ali za drugog pleja je odlican 16min po mecu je i vise nego dobro.
jos ovaj moze da igra 2 i 3, sto Dule voli da moze da rotira igrace, voli on univerzalce, a sta ce napraviti od njega, videcemo da je skolovan jeste.

sto se tice ostale dece iz kluba, mislim da je bolje da kao Miljenovic odu na pozajmicu gde ce igrati 30+ minuta po tekmi da steknu iskustvo a u Jadranskoj i pogotovu euroligi ne mogu igrati duze od 5min, tako se ne prave igraci.
tako da se ja slazem sa ovim potezom skroz, a mi nemamo vec dugo dobre igrace na poziciji 1. imamo koji nadolaze ali oni tek treba da se kale.

sto se tice ovog ubera, sto je vodio sina?
dal je patka ili ne, al evo, basket i kosarka su 2 razlicite stvari, za kosarku je potrebna skola i da je tako dobar ti bi ga dao u neki manji tim da prodje 2 sezone pa onda u partizan ako zasluzi.

realno.

Uber

pre 11 godina

Imam sina, visok je kao dzin-192cm! Tu u kraju vazi za najboljeg basketasa... Uvek predvodi napade svoje ekipe, retko gubi...Brz, moze da zakuca... Vodio sam ga u Partizan, rekli su-NE! Posle samo jednog treninga...nisu zeleli ni da pricaju. Ali zato se pare daju za strance...e moja Srbijo!

R.M.Točak

pre 11 godina

Super,što znači,da talentovani Miljenović ni ove godine neće dobiti šansu.Jadna li je naša košarka,pa se onda pitamo,šta nam se dešava sa talentovanih klinaxca,kada prelaze u seniore, i gdje se izgube.

Strucnjak

pre 11 godina

Kako ste jeftini! Klinac vas je kupio izjavom na tviteru! Kupujete strane igrace, unistavate nase mlade nade! Ovo je sramota! Nadam se da ce vam se obiti o glavu! Miljenovicu, Bogdanovicu, sledite Jaramazov primer i bezite sto dalje!!

ABC

pre 11 godina

Dule prvo dugo prati igraca pa onda dovede pravog... Isti slucaj kao sa Veselim... S obzirom da je ugovor na 3 godine, u planu su veci dometi!!!
(pera zdera, 2. jul 2012 16:25)

Pa, naravno da su veci dometi, kada ce pokusati da ga vrbuje da igra za Crnu Goru.

Lemi

pre 11 godina

Gledao sam decka na turniru u Monpeljeu...ili u Nici...ne secam se tacno jer mnogo putujem. Uglavnom nista posebno. Verovatno jos jedan menadzerski posao. Ako...treba lebac zaraditi. Decko nema levu ruku. Librunen ga je probijao kao da ga nema na terenu. Usmeno ne usmerava igraca...u odbrani je, kratko receno, uzas. Dugo se bavim ovim poslom, znam o cemu se radi na prvi pogled. Ali videcemo kako ce Dule da uklopi sve to...

Dotakli smo dno

pre 11 godina

Zato smo u kosarci kako u mladjim tako i u seniorskoj konkurenciji tamo gde smo. Tonemo sve vise i vise. Koasrkom u Srbiji upravlja menadzer Raznatovic. Nema igraca od kadeta do seniora koji nije njegov klijent. Umesto da igraju nasa deca klub radi svojih soptvenih interesa dovodi mlade igrace sa strane.Pocev od Veselog pa ovog letonca pa sada mladi francuz. A onda ce Dule kako kukavica vec krajem godine da zakuka kako igraci nisu primili par meseci stipendiju i da trazi pomoc drzave. Zasto klub izbegava privatizaciju

matematicar

pre 11 godina

Navijam za Partizan svim srcem, ali ovo je strasno. Dobar je igrac ali je bolje da se da sansa NENADU MILJENOVICU , koji nije nista gori od francuza !

Belmondo

pre 11 godina

Deluje mi da ce decko da eksplodira u Partizanu. Ogroman je talenat, a deluje kao i da je skroman momak sto je u nasem sistemu vrednosti mozda i najbitnije.

NASA PRICA SE NASTAVLJA!!!
(HlaoRu, 2. jul 2012 17:01)

Znaci ti si u klipu od TRI minuta video, da ce da explodira, da je ogroman talenat i da je jako skroman???? Haha, ok sve... Ali sta znaci to skroman? Moze da da 15 a da 10 poena? Ili, prvo pusti da drugi popiju iz flase pa onda on sam? Ili, moze da vozi Alfa-Romeo a vozi Yugo i to sve za samo TRI minuta????? Sta sve nema tastaturu... Evo neki pricaju i o tronu u EL!?!? Sta je vama deco?? Sunce??? Kako moze sa vama normalno da se diskutuje, kad se ponasate kao da ste pali s'marsa? Nije moguce da samo deca od 14-15 godina komentarisu. Nije moguce!!!

Finalni proizvod

pre 11 godina

Mi pravimo igrace za druge. Znaci nema vise otimanja iz FMP-a. KOsarka nam je dno. Zato su spanci tamo gde jesu. Srbi i ostali greju klupu (Velickovic) a igraju Rubio , fernandez i ostali. Ne dovode nekog klinca da ga razigravaju za druge reprezentacije. Dovedu ali uzmi drzavljanstvo (Mirotic)

Ivan

pre 11 godina

Ovaj igrac je jedan od losijih plejmejkera koje je Partizan doveo u poslednjih 10 godina... NAdam se da ce Leo svoji igrama pokazati da gresim u proceni, ali sumnjam. Ako vec zelimo da afirmisemo mladog igraca, zasto ne dovodimo nase igrace, a ne strance? Pozdrav za sve Grobare, do nove titule i F4!

Nikola

pre 11 godina

Imati najboljeg juniora sveta u svojim redovima Radicevica, koji se bukvalno zezao na juniorskoj evroligi i sa insepom i sa zvezdom; a dovoditi igrace sa strane je losa politika kluba! Sad fino za 1 dinar pustite sve plejmejkere iz kluba jer ne moze tim da ih ima vise od 2! Dule je ove piteze trebao vuci u cska a ne gubiti pet utakmica u domacoj ligi gde cska nije znao 60 godina za poraz. Radicevic je najperspektivniji igrac u srbiji; miljenovic je dostigao limit i tu ne ocekujte previse... Ako imate u svojim redovima naj igraca evrope u svom uzrastu ( radicevica) onda su nejasni ovakvi potezi. Nikola je svima dokazao klasu osim znalcima u upravi kluba koji polako ali sigurno tone!

Uber

pre 11 godina

Pa kad bi tako kojekakvi klinci koji na osnovu toga sto deru neke klince po kraju i sto su malo visi od ostalih upadali tek tako u Partizan on ne bi bio ono sto jeste evropski gigant. Nego lepo idi ti ko Cokija on ce da ga primi, tamo idu oni sto u Partizanu nemaju mesta.
(realno, 02. jul 2012 18:15)
Ko je Coki?

SMIKS

pre 11 godina

Volela bih da sam procitala da je PARTIZAN doveo prvo kvalitetnog centra(npr: nesto poput Aleksa Marica), ali ne, naravno , prvo se dovodi plej, a rupa je pod KOSEM............

bravo uprava!

pre 11 godina

Kakva vest, bravo za upravu! Narednih sezona tim ce nam predvoditi dva verovatno najbolja mlada pleja evrope Miljenovic i Vesterman i to na duze staze nema vise trazenja organizatora igre svake godine. Najbolji mladi igraci okupljaju se na jednom mestu Miljenovic, Vesterman na pleju, Andjusic i Bogdanovic dvojke, na poziciji tri Lucic, Bertans, na cetvorci Marinkovic, na petici Besovic Milutinov. Uz jednu jaku cetvorku, i centra, Milosavljevica, Kecmana bice strasan tim a da ne pricam za onu tamo sezonu kad se sve to uigra. A ne treba zaboraviti da polako nadolaze i Radicevic i Djordjevic. Braco Grobari imacemo jos puno razloga za radost i slavlje narednih godina.

Lwestermann

pre 11 godina

Dreams become true.. So exciting to play for this legendary club, crazy fans and beautiful city. Belgrad, i'm coming soon !
Njegov tviter nalog.

Zeca

pre 11 godina

Imam sina, visok je kao dzin-192cm! Tu u kraju vazi za najboljeg basketasa... Uvek predvodi napade svoje ekipe, retko gubi...Brz, moze da zakuca... Vodio sam ga u Partizan, rekli su-NE! Posle samo jednog treninga...nisu zeleli ni da pricaju. Ali zato se pare daju za strance...e moja Srbijo!
(Uber, 2. jul 2012 16:57)
Tata nemoj toliko da me hvalis.

Bane

pre 11 godina

Podržavam kupovinu francuza... Mi odavno nismo košarkaška zemlja, znači da nam plejmejkeri nisu najbolji, čak naprotiv, a pošto Partizan, najbolji tim na ovim prostorima juri najbolje rezultate, traži tamo gde ima bolje, a ovaj Francuz to sigurno jeste. Ako ništa sa 20 godina ima sezonu u evrokupu i francuskoj ligi. Bitno mi je da IME, tj, Partizan pobedjuje, pa nek igra i 12 teletabisa....

Divos

pre 11 godina

У питању је заиста перспективан играч, прошла сезона је сасвим добра, и у Евро-купу и у првенству Француске, а и бројке нису лоше. Ипак, моје мишљење је да овај трансфер није добра идеја и да млади Миљеновић треба добити шансу као други плеј (па и неколико утакмица у овој АБА фарси јуниор Никола Радичевић). Са друге стране Дуле сигурно зна шта ради, и има репутацију да код процена младих играча скоро никад не греши. Видећемо како ће се уклопити у Партизану, а у сваком случају желим му да са својим новим клубом уради добре ствари и у АБА, а посебно у Евро-лиги.

Dr.Kadzija

pre 11 godina

Opet ce majstor Dule izvuci maksimum iz jos jednog stranca,sto je odlicno jer ostaje ovde 3 god. Ako da Bog evo ga novi Bo iz Makedonije. Jos sad da pokupi kvalitetne igrace iz Srbije i okoline koji bas i ne igraju puno, poput Dejana Muslija, Vlade Golubovica i da nam se oporavi Vujanic i da se ne brukamo kao prosle godine.

realno

pre 11 godina

Imam sina, visok je kao dzin-192cm! Tu u kraju vazi za najboljeg basketasa... Uvek predvodi napade svoje ekipe, retko gubi...Brz, moze da zakuca... Vodio sam ga u Partizan, rekli su-NE! Posle samo jednog treninga...nisu zeleli ni da pricaju. Ali zato se pare daju za strance...e moja Srbijo!
(Uber, 2. jul 2012 16:57)
Pa kad bi tako kojekakvi klinci koji na osnovu toga sto deru neke klince po kraju i sto su malo visi od ostalih upadali tek tako u Partizan on ne bi bio ono sto jeste evropski gigant. Nego lepo idi ti ko Cokija on ce da ga primi, tamo idu oni sto u Partizanu nemaju mesta.

Sledeća sezona

pre 11 godina

Kad potpiše Rakočević,neće vam pomoći ni Bog otac.
(Realno, 2. jul 2012 20:59)

Koji to treba imati mentalni sklop, pa ovakve i slične stvari pisati već 11 godina.

~ S M K ~

pre 11 godina

Ajmo sada ljubomorni Zvezdaši, Partizan dovodi stalno strance, razigrava strane mlade igrače, domaće šalje na pozajmice, bla bla bla, sudije su krive za izgubljeno finale, Grobari su drmali koš dok su igrači Zvezde šutirali, šmrc prc...

Smešni ste.

Bojan

pre 11 godina

Imam sina, visok je kao dzin-192cm! Tu u kraju vazi za najboljeg basketasa... Uvek predvodi napade svoje ekipe, retko gubi...Brz, moze da zakuca... Vodio sam ga u Partizan, rekli su-NE! Posle samo jednog treninga...nisu zeleli ni da pricaju. Ali zato se pare daju za strance...e moja Srbijo!
(Uber, 2. jul 2012 16:57)
sta sam ja onda sa svojih 196 cm ako je tvoj sin dzin :)

Shearer

pre 11 godina

Sjajan potez, a što se tiče Miljenovića samo motiv više da u sjajnoj konkurenciji još više napreduje, da dobro sarađuju i sto je najvažnije jedan od drugog pokupe ono najbolje što poseduju...Kada bi dosao Aleks Marić uz jednu četvorku bio bi to sjajan tim....

Shearer

pre 11 godina

Sjajan potez, a što se tiče Miljenovića samo motiv više da u sjajnoj konkurenciji još više napreduje, da dobro sarađuju i sto je najvažnije jedan od drugog pokupe ono najbolje što poseduju...Kada bi dosao Aleks Marić uz jednu četvorku bio bi to sjajan tim....

HlaoRu

pre 11 godina

Deluje mi da ce decko da eksplodira u Partizanu. Ogroman je talenat, a deluje kao i da je skroman momak sto je u nasem sistemu vrednosti mozda i najbitnije.

NASA PRICA SE NASTAVLJA!!!

smeker

pre 11 godina

Da je kod nas imao takav igrac Dule bi ga doveo.Odavno smo mi prestali da razmisljamo o lokal patriotizmu,Partizan i vrhunski rezultat iznad svega...

sašo

pre 11 godina

nesekirajte se za Milenovića dečko treba minimum 7kg da doda da bi se nosio u Evroligi,sudije bi pustile grublju igru nad njim zato što je nov igrač!Samo neka dovode talente,odavno nismo poslali igrača u NBA!

Stark

pre 11 godina

evo opet duse briznih laznih navijaca Parizana koji se brinu za buducnost Srpske kosarke...Leo ce biti prvi plej a Miljenovic drugi, Dzejms otpada, cak i da nije dosao Leo opet bi Miljenovic bio drugi plej zato ne vidim gde je tu problem? Partizan je uradio dobar posao dovodjenjem ovog igraca jer moze da ga proda posle dve godine a decko je NBA profil i ne to nisam izmislio ja...

pera zdera

pre 11 godina

Dule prvo dugo prati igraca pa onda dovede pravog... Isti slucaj kao sa Veselim... S obzirom da je ugovor na 3 godine, u planu su veci dometi!!!

NikolaBGD

pre 11 godina

Dobar igrac. Vise bih voleo da vidim nekog naseg na toj poziciji ali sta da se radi bitno je da se napravi tim na vreme jer ce dogodine biti dosta teze izboriti EL.

Lazarus

pre 11 godina

Poznajući francuske plejeve, mislim da će Partizan ove godine da bazira igru u napadu na pik & rolu/popu. To je nešto što (skoro) nikada nismo igrali, a na čemu se bazira moderna košarka.

Sve u svemu, Dule 3.0 je krenuo vrlo dobro.

svinjak

pre 11 godina

Kaze imam sina 192 dzin axaxax,razbija u kraju axxaax.. Prvo nije isto u kraju i na terenu ja ne masim trojke i visok sam 192 pa nista,treba ono sto ne raste u teretani :) a nemoze Miljenovic sam treba jos neko da igra....Svi neki strucnjaci za kosarku a nas nema nigde,zbog takvih roditelja sam i prestao da igram kosarku zato sto pune dzepove trenerima a nas deset treniramo kao magarci i kada treba da igramo igraju tatini sinovi,kako Vas nije sramota vise gde ce Vam dusa.....

Igor

pre 11 godina

Ako ga je doveo Vujosevic, znaci da je verovatno dobar, setimo se samo dovodjenja Veselog iz Slovana. Sto se tice Miljenovica idu pripreme i ako se dokaze igrace, a to zavisi od trenera, i dobro je sto smo ,verovatno resili pitanje pleja jer setimo se samo sta je bilo prosle sezone po tom pitanju.

Gajba

pre 11 godina

Njegova izjava me vec kupila, drago mi je da decko zeli da dodje i da ovako govori o Partizanu.Siguran sam da ce sledece sezone biti jos bolje...

pedja

pre 11 godina

"R.M.Tocak"-sto si ti pametan. Ne znam da li si procitao, posto vidim da pratis Partizan sigurno jesi, jedino Miljenovica i imamo, a uz njega moramo dovesti bar jos jednog. Mali ce ove godine kod Duleta sigurno igrati i razbiti

Shearer

pre 11 godina

Sjajan potez, a što se tiče Miljenovića samo motiv više da u sjajnoj konkurenciji još više napreduje, da dobro sarađuju i sto je najvažnije jedan od drugog pokupe ono najbolje što poseduju...Kada bi dosao Aleks Marić uz jednu četvorku bio bi to sjajan tim....

bloker

pre 11 godina

Imam sina, visok je kao dzin-192cm! Tu u kraju vazi za najboljeg basketasa... Uvek predvodi napade svoje ekipe, retko gubi...Brz, moze da zakuca... Vodio sam ga u Partizan, rekli su-NE! Posle samo jednog treninga...nisu zeleli ni da pricaju. Ali zato se pare daju za strance...e moja Srbijo!
(Uber, 2. jul 2012 16:57)

Ahahhah... Bas si me nasmejao... Al najbolje je visok je ko dzin-192cm. Aj da rece 220-230 pa i nekako. Taj dzin je nizi od ovog Francuza 6cm. A sa tom visinom ne moze da igra ni beka.
Inace zna se da Partizan uzima sve sto valja, a kad su rekli ne valja posle jednog treninga mogu misliti kako igra. Mozda razbija sa ortaica u kraju ali to nije dovoljno ni za medjuopstinsku ligu.
Imam druga, otisao u BG da trenira i u omladinskoj ligi postizao 30-ak poena po mecu, bio po raznim turnirima u Evropi(Francuska, Rusija,...) a jos nije ni pomislio da ode na probu u Partizan, Zvezdu, Hemofarm. U Radnickom je prosao ali nije se snasao za stan i skolu pa je otisao u BG.

R.M.Točak

pre 11 godina

Peđa-ti si mi tek pametan.Pa,zar misliš da će Partizan da igra euroligu sa ovim Francuzom i Miljenovićem,grdno se varaš,ako ode Džejms,Partizan sigurno dovodi još jednog pleja(Amera sigurno).Pa,ja bih najviše voleo kada bi tako bilo,ali dva 19-njaka da igraju tako jako takmičenje,nema šanse.

NikolaBGD

pre 11 godina

@Uber Ali sta oni znaju valjda si ti dovaljan kao strucnjak da ga procenis. Ej najbolji basketas u kraju. 192 cm dzin ?! Mozda medju ostalim basketasima :-D

UrosBg

pre 11 godina

Dobro nam dosao momce. Dule je siguran sam veoma kvalitetno iskoristio ovaj period kad nije radio kao trener i uradio odlican skauting, tako da se nadam da u narednim danima mozemo ocekivati jos interesatnih imena. Prema procena velikog broja trenera od ovog se igraca moze mnogo ocekivati. Videcemo, neka je sa srecom. Napred crno-beli!!!

http://hoopsuniverse.net

PFC FOREVER

pre 11 godina

@nesekirajte se za Milenovica decko treba minimum 7kg da doda da bi se nosio u Evroligi,sudije bi pustile grublju igru nad njim zato što je nov igrac!Samo neka dovode talente,odavno nismo poslali igraca u NBA!
(sašo, 2. jul 2012 19:09)
Kako nismo odavno poslali igraca u nba a veseli ...

Vladan

pre 11 godina

Bravo!Veliko pojacanje u vidu ovog veoma talentovanog Francuza, dobrodaosao.
Najlepse od svega je to sto je momak potpisao trogodisnji ugovor.

Marko

pre 11 godina

Šta kaže Francuz - "Mnogo sam uzbuđen." Oni koji nikada nisu videli Evropu i ne znaju nijedan strani jezik rugali su se Ani. To je fraza kod civilizovanog sveta, naravno da će uvek reći kako su uzbuđeni, radosni i slično kad se nešto lepo desi. Daleko je Evropa od nas.

Košarkaški trener

pre 11 godina

Perimetar je u slobodnijem tumačenju distanca, ali sa pravilnim razmakom u odnosu na nešto, u ovom slučaju koš. Dakle šut sa distance, neki treneri ga vezuju samo za liniju za tri poena,jer je ona upravo to, ali ne bi se moglo reći da je samo trojka, već bilo koja pozicija sa koje se onaj ko šutira oseća dobro, tj. može da pogodi. Onda je to njegov perimetar. A prevod reči bi bio recimo "izmeriti okolo".

Ognjen

pre 11 godina

Verujem da je Dule dobro odlucio i da ce se dobro pokazati, ali nisam strucnjak kao vecina ovde tako da cu morati prvo da pogledam neku utakmicu koju bude igrao za Partizan pre nego sto kazem da osvajamo EL 100%. A sto se ponosnih tata tice, basket u kraju je razlicit od kosarke 5 vs 5...

Matic

pre 11 godina

Jednom da i ja doživim da stranac iz razvijene zemlje, i to zemlje sa dosta jakom košarkom, napusti vrlo solidan klub kao što je Asvel i dođe u Partizan, i Srbiju generalno, i da se raduje što je došao. Mislim da smo ovim ako ništa drugo dobili potvrdu da je naš Partizan stvarno postao brend u svetu! (:

predrag

pre 11 godina

Sta se pojedinci prave pametni to je strasno. Prvo Bozic i Dzejms su otisli tako da ce ovaj francuz biti rezervni plej a tek treba dovesti prvog pleja. A zar ste vec zaboravili da je Dusko godinama pravio igrace od Velickovica, Tepica, Veselog i drugih, godinama ih je uvodio postepeno u igru. I nemojte vi da prognozirate koliko ce on biti pojacanje ili ne kad neznate kao i ja sistem rada i odabira igraca. Samo sto ja verujem u taj sistem. Smejali ste se kad je Veseli stigao kao anonimni Ceh iz nekog Slovana pa zato bolje cutite i ne pravite se mnogo pametni, vec radite svoj posao NAVIJAJTE a ima ko ce da vrsi analizu u klubu.

laik

pre 11 godina

Booooože, koliko prepametnih stručnjaka ovde ima. Baš nema potrebe da se brinemo za budućnost basketa u Srbiji. Kad neki trener da otkaz uprava samo baci pogled ovde u komentare i hopa: 100 kandidata...

Bice mesta za sve...

pre 11 godina

(Nikola, 2. jul 2012 23:59) Pa u cemu je onda problem? Mi propadamo(kao i proteklih 11 godina), vi, tamo neki, napredujete (kao i prethodnih 11 godina) i svi zadovoljni... Pusti ti nas da zivimo sa nasim neznanjem, a vi radite pametno kao i do sad...

sale 67

pre 11 godina

Alo, kakvi nebulozni komentari. Tipa zapostavljate mlade igrace Srbije. Shvatite vec jednom, PARTIZAN je veliki klub, i pravi ekipu za titule, sto se i vidi poslednjih 11 godina. Nije neki razvojni kamp za talente. Ostali razvijaju, mi kupimo i osvajamo...

alczsouth

pre 11 godina

a miljenovic? ali na kecu ce nam i pored toga trebati igrac sa iskustvom. a 4 i 5 pozicije su nam neophodne. Neka to budu Savovic i Rakovic npr. ili Novica i Maric. A imena u opticaju su Musli, Milko Bjelica, Dasic.

po potezima ove uprave reklo bi se da ce se za 2 - 3 godine napasti krov evrope jer ce se tim zasnivati na Andjusicu, Bogdanovicu, Bertansu, Vestermanu, Miljenovicu, Besovicu, Milutinovu, Cekovskom, verovatno ce ove ili sledece godine i Vasilije Micic doci iz filijale.

Realno

pre 11 godina

Da je kod nas imao takav igrac Dule bi ga doveo.Odavno smo mi prestali da razmisljamo o lokal patriotizmu,Partizan i vrhunski rezultat iznad svega...
(smeker, 2. jul 2012 18:55)
ovo je tacno, nema sta.
drugo, kuburimo sa plejom od odlaska mekejleba, i ti dolasci na 1 sezonu kao odskocna daska pa pare, zaebi.
bolje talentovani francuz koji ce ostati 3god, nego amerikanac kog cemo dobiti kao odpadak od NBA u oktobru da bi ostao do kraja sezone ako se dobro pokaze, sto je rizik, pokazalo se to vec.

Sto se tice Miljenovica, uprava je napravila super potez sto je bio u Vizuri i on ne moze biti prvi plej, fali mu masa, ali za drugog pleja je odlican 16min po mecu je i vise nego dobro.
jos ovaj moze da igra 2 i 3, sto Dule voli da moze da rotira igrace, voli on univerzalce, a sta ce napraviti od njega, videcemo da je skolovan jeste.

sto se tice ostale dece iz kluba, mislim da je bolje da kao Miljenovic odu na pozajmicu gde ce igrati 30+ minuta po tekmi da steknu iskustvo a u Jadranskoj i pogotovu euroligi ne mogu igrati duze od 5min, tako se ne prave igraci.
tako da se ja slazem sa ovim potezom skroz, a mi nemamo vec dugo dobre igrace na poziciji 1. imamo koji nadolaze ali oni tek treba da se kale.

sto se tice ovog ubera, sto je vodio sina?
dal je patka ili ne, al evo, basket i kosarka su 2 razlicite stvari, za kosarku je potrebna skola i da je tako dobar ti bi ga dao u neki manji tim da prodje 2 sezone pa onda u partizan ako zasluzi.

realno.