Četvrtak, 28.06.2012.

12:43

Duda skratio spisak, 2 nova imena

Selektor Srbije Dušan Ivković skratio je spisak košarkaša koji će se pripremati za kvalifikacione mečeve za Evropsko prvenstvo na 21 ime.

Izvor: AK

Duda skratio spisak, 2 nova imena IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

42 Komentari

Sortiraj po:

realno

pre 11 godina

MISLIM DA BI OVAKO TREBALO DA IZGLEDAJU PRVIH 12(ODNOSNO 13 JER KRLE TREBA DA IGRA SAMO PROTIV CRNE GORE I IZRAELA U GOSTIMA). PG Teodosic,Nedovic SG Andjusic,Tepic,Rasic(ili Micov umesto jednog od ove trojice) SG/SF/PF Bjelica SF Kesej, PF Erceg,Savanovic,Macvan C Rakovic,Stimac(Krstic uz gornje uslove). Naravno najveca zal je za ubicom al neka odmori ove kvalifikacije bice lagane i neka se pripremi za euro. Mozda bi ovde mogo Labovic umesto Stimca ali imamo Krstica koji je poenter,Ercega koji je poenter,Savanovic takodje tako da nam treba jedan skakac kao sto je vladimir stimac koji izgleda da je to ucio iz Partizanove skole jer je nesrecnik iso na Pekovica,Milojevica I Drobnjaka,a Labovic je napadac a njih ima kao sto vidite puno.E sada tu je i Lucic sjajno krilo krilni centar ali mislim da imamo sjajne igrace na tim pozicijama. a vise od pet krilnih igraca je previse u timu(PF i SF).Sto se tice bekova ako budu igrali Andjusa i Nedovic mislim da ce taj tandem biti novi legendarni tandem nase zemlje kao Kica i Praja,Daneu i Korac,dva pute Sale(Danilovic i Djordjevic),Stojakovic i Bodi Bond. Tepic i Bjelica ce biti sigurno u reprezentaciji jer su igraci koji u svakom trenutku da budu u mis meču sto duda zeli i voli da igra u svakom trenutku.Po meni je ovo mocna reprezentacija jos kada se dodaju Krle i Ubica(umesto Savana koji je vec u godinama 29 i Stimca/Rakovica) na euro bice to strasna reprezentacija. NADAM SE DA SAM U PRAVU I PUNA PODRSKA DUDI.

Mirko

pre 11 godina

Realno, mi imamo igrače koji su često ili trenutno povređeni, zatim one koji malo ili nikako ne igraju, one koji još uvek nisu igrački sazreli za velike uspehe i konstantno dobru igru, one koji dobro igraju pola godine ili najviše godinu dana, one koji su dobro ali ne i sjajno igrali ove sezone, pa čak i to ne u kontinuitetu.
Imamo i najboljeg trenera u Evropi ove godine, ali nam džabe, pošto on ne igra košarku, a od ovih ostalih teško da išta može da se napravi za vreme koje nam je dato.

Slažem se da je negativna selekcija, već godinama, upropastila našu košarku. Drugi razlog su menadžeri i nadobudni roditelji. Četvrti je prosto neznanje o tome kako se zdravlje postiže i čuva.
Nikad to ne kažem, ali sada je jasno - nema ništa od nas sledećih godinu-dve, a možda i više!
Skupili smo nezrele klince i likove koji ne mogu da "povuku". Džabe sav trud i treninzi, ništa od njih nema da bude.

mish04

pre 11 godina

Ajd da mi pustimo gispodina Dudu da radi svoj posao. On najbolje zna sta mu treba I netreba mu se mesati u posao. Mi bi trebali da postujemo ovog coveka I damo reprezentaciji svesrdnu podrsku.

Nemanja1982

pre 11 godina

Кошарка полако и сигурно долази на маргине српског спорта због дугогодишње лоше политике у нашој кошарци, слабе селекције и слабог индивидуалног рада са талентима. Величковић фали много, што се видело у Литванији. Све у свему, ми у кошарци можемо у наредним годинама да рачунамо на пласмане од 5-10 места на великим такмичењима, јер упркос најбољем тренеру Европе, немамо адекватан играчки кадар за велике домете.
(g4, 28. jun 2012 14:34)
A što je tebi malo 5-10 mesto na velikim takmičenjima. Budi ti 10 u srbiji u bilo čemu, to je već nešto, a zamisli tek 10 na svetu... Taj raspon mesta koje si naveo ipak je sam vrh svetske košarke, s obzirom u kakvom sastavu mogu da se pojave reprezentacije: Argentine, Litvanije, USA -e, Španije, Grčke, Francuske, Italije (da da NBA igrači i to dobri), Turske, Slovenije i tu negde mi Srbija. Da ne pominjem to što još postoji još reprezentacija sa po par vanserijskih igrača ili sa bar jednim vanserijskim igračem i što te reprezentacije mogu da iznenade skoro bilo koga sa gornjeg spiska. Mnogo je jaka konkurencija danas, mnogo ima strašnih igrača danas, mnogo je i teže biti prvi nego li pre 10, 15 ,20 godina. Dovoljno je reći da sada Kina ima vanserijske. Nama ostaje da radimo, materijalizujemo talente i kad tad dolazi trenutak kad ćemo biti i favoriti nekog velikog takmičenja.

Coa

pre 11 godina

@ realno, a vi mislite sta ocete, 28. jun 2012 17:58

U pravu si za Perovica i mozda za Stimca ali decku treba dati sansu. Ostalo su gluposti.

Gole

pre 11 godina

Mora da je Tepic neki pobratim Ivkovicu... Nevrovatno da najveci luzer stalno dobija pozivnicu! Ubedljivo najgori igrac na zadnja tri prvenstva... A gle i Jaramaz, strasno!
(Belmondo, 28. jun 2012 13:09)

Ja i ti sigurno bolje znamo košarku od Ivkovića koji je prije mjesec dana postao šampion Evrope sa Olimpijakosom. Stvarno ne znam dokle će nam takvi likovi biti selektori, dajte nekoga sa b92 foruma.

Deni Krejn

pre 11 godina

Uzdajmo se samo u Dudu. Sa prosečnim igračima pokorio je evropu. Nadam se da će to isto uraditi i sa reprezentacijom. :)

stefan

pre 11 godina

Sledeci igraci ne bi trebalo da se nalaze na bilo kakvom reprezentativnom spisku iz raznih razloga:
Teodosic - katastrofalno ponasanje,moze kao dzoker ako ga neko smiri
Jao Mile - nikakav kvalitet
Stimac - vrlo slab kvalitet za ovaj nivo
Lucic - slab kvalitet za ovaj nivo mozda moze jer je mlad
Raduljica - nikakav kvalitet + lose ponasanje
Tepic - nikakav kvalitet, nema pobednicki temperament i mentalitet
Perovic - srecom vec otpao
Markovic - srecom vec otpao
Dati sansu Micovu i Jeremicu koji je nazalost vec otpao...
(realno, a vi mislite sta ocete, 28. jun 2012 17:58)

vidi se da nemas veze sa kosarkom!!!!

Loki

pre 11 godina

Krle centar, Teo plej, Savan krilni centar, Micov krilo i Nedovic bek suter, mpo meni je ovo prva petorka koja je jedina od svih ovih igraca igrala prethone sezone

Zadnja pošta Železnik

pre 11 godina

(neko to od gore vidi sve, 28. jun 2012 15:43)

Tebi je četvrto mesto na svetu debakl? Koji sve likovi neće ovde da ostavljaju komentare???!!!

realno, a vi mislite sta ocete

pre 11 godina

Sledeci igraci ne bi trebalo da se nalaze na bilo kakvom reprezentativnom spisku iz raznih razloga:
Teodosic - katastrofalno ponasanje,moze kao dzoker ako ga neko smiri
Jao Mile - nikakav kvalitet
Stimac - vrlo slab kvalitet za ovaj nivo
Lucic - slab kvalitet za ovaj nivo mozda moze jer je mlad
Raduljica - nikakav kvalitet + lose ponasanje
Tepic - nikakav kvalitet, nema pobednicki temperament i mentalitet
Perovic - srecom vec otpao
Markovic - srecom vec otpao
Dati sansu Micovu i Jeremicu koji je nazalost vec otpao...

Einstein

pre 11 godina

Osim Krleta i Tea nemamo ozbiljne igrace. Ok, zna da besnu nekad Savan, nekad Keselj itd... Ali to je malo. Slazem se sa komentarom da cemo na prvenstvima igrati za 5,6 ... 8 mesto... Drugo, sta trazi smotani Tepic ovde??? Jedino gde je bio majstor zadnjih pet godina, to je u skupljanju peskira i nosenjem vode Paovim igracima. Gde igra on sad? I ajd da mi pokaze neko statistiku njegovu sto se tice zadnjih pet godina!!! Cime je on zasluzio reprezentativni dres? Sta je on to posebno uradio, ajde jednu utakmicu od zadnjih 100, hvala!

TT

pre 11 godina

Milo mi je sto vidim ime Vlade Micova, decko bas bas lepo odigrao Evroligu ove godine. Al enigma su mi Paunic i Tepic, debakl od igre obojica@d.

Igor

pre 11 godina

Situacija sa povredama nije tako ocajna , ako se uzme u obzir da na poziciji 4 imamo najveci izbor igraca (Erceg, Savanovic , Macvan ) ,kao i da na centarskim i bekovskim pozicijama imamo bolje igrace od Perovica i Markovica
Odsustvo kapitena Krstica iz kvalifikacija (njemu svaka cast za doprinos reprezentaciji) je nesto na sta mora da se racuna i ne treba mu zameriti , i treba mu omoguciti da igra na EP ako bude mogo i hteo . Raduje poziv mladim nadama , koji ce mozda bas kroz igranje za reprezentaciju naci pravi put u svom daljem razvoju (Musli , Nedovic , Andjusic , Jaramaz)
kao i poziv nekim igracima koji su bili ranije zapostavljeni (Erceg , Micov , Rakovic) .

vakon

pre 11 godina

Ih,steta za Jeremica,ja bas volim kako on igra ali Duda kanda ne voli i on ima pravo na to.Tako je mislim isto ispratio onog Beverly-a (igrao je za USA na istom tom prvenstvu u NS i igra isto sutera i isto mi se dopada kako igra) iz Olimpijakosa kada je dosao tamo i po ko zna koji put me izneverio jer je tako olako ispratio igrace koje bih ja zadrzao...I eto-ispostavilo se da je Olimpijakos igrao najlepsu kosarku u evropi i osvojio sve zivo...Dakle,Duda zna neke stvari koje ja ne znam,pa sam resio da ipak pustim coveka na miru. :D

Smesan si bre vise...

pre 11 godina

Mora da je Tepic neki pobratim Ivkovicu... Nevrovatno da najveci luzer stalno dobija pozivnicu! Ubedljivo najgori igrac na zadnja tri prvenstva... A gle i Jaramaz, strasno!
(Belmondo, 28. jun 2012 13:09) Auu, kako li te ne mrzi da svakog dana lupas sve vece i vece gluposti... Pazi, Tepic luzer a ima trofeja koliko svi ostali zajedno... Da si reko da nije u formi pa ajde, ali da je luzer... Nemas ti veze sa zivotom, ne razumem kako ti svakog dana objavljuju te komentare bez dva grama mozga...

Dalibor

pre 11 godina

Pa zasto opet ovaj Punic!!!!Nikad goreg igraca nisam video u zivotu,,Luka Bogdanovic,Radmanovic,vidis da nam je Novica slepac opet se poverdio naravno kad stalno greje klupu nece covek da igra negde dalje nego mlati pare u Realu nikad necu razumeti takve ljude...Opet ima dobrih igraca,al ima promasaja totalnih...Necemo biti slabi,tu je Teo,Macvan(losija sezona al ok,Raduljica,Savan,Nedovic hvala bogu dobio poziv(odlican igrac)Bjelica,Tepic,Keselj,Erceg hvala bogu i njega pozvao,drago mi je bar da najzad ne igra KOSTA PEROVIC.Promasaji totalni su PAUNIC,Stimac,Rakovic,takodje i Mile Ilic...Ima boljih I TO MNOGO...

markioni

pre 11 godina

E moj Novice,sutnuli te iz Reala kao poslednju krpu zbog povredu koju ti nisu leceli,a ti sam uzvratio tako sto si sedeo kod njih na klupi tri godine i trpeo sve to.Strasno,a kada dodje reprezentacija onda si povredjen zbog nepaznje drugih,jadno...

neko to od gore vidi sve

pre 11 godina

Ja bih skratio spisak za samo jedno ime, a to je Dusan Ivkovic. Covek koji je na 3 takmicenja sa nasim timom doziveo dva debakla, i unistio nam jedan ceo Olimpiski ciklus, nema sta da trazi na nasoj klupi. Sa njim na celu nam je neuspeh zagarantovan.Imamo kapacitet za medalju u Londonu, ali zbog njega mi London necemo ni videti. I to sve zbog njegove sujete i zbog njegovog ignorisanja nasih najboljih igraca koji igraju u NBA ligi. Neko zaista treba da mu kaze da je vreme za penziju, posto on sam ocigledno da se na to ne moze dosetiti.

Radovan

pre 11 godina

Od cega se povredjuju nasi silni igraci,kad valjda znamo da svi greju klupe po Evropi?Mene interesuje.npr od cega boluje Perovic u Barseloni pa ne moze da igra

filip

pre 11 godina

Realno, Novica je sam kriv. Volim ga ko brata,
(steva, 28. jun 2012 13:40)

Kad bi osvojili sve 10 godina zaredom ja opet ne bih nekog koga ne poznajem voleo kao brata

g4

pre 11 godina

Кошарка полако и сигурно долази на маргине српског спорта због дугогодишње лоше политике у нашој кошарци, слабе селекције и слабог индивидуалног рада са талентима. Величковић фали много, што се видело у Литванији. Све у свему, ми у кошарци можемо у наредним годинама да рачунамо на пласмане од 5-10 места на великим такмичењима, јер упркос најбољем тренеру Европе, немамо адекватан играчки кадар за велике домете.

steva

pre 11 godina

Realno, Novica je sam kriv. Volim ga ko brata, ali svesno je doneo odluku da bi radije sedeo na klupi u Realu i mlatio pare nego igrao u drugom klubu i poboljšavao formu za mnogo manju platu. Šta da se radi, niko ne može da donosi odluke umesto njega.

bilo ko drugi

pre 11 godina

Dokle vise ovaj Paunic!? Vec vidim da ce opet upasti medju 12,a nije ni u 50 najboljih kosarkasa nase zemlje. Dudo nadam se da znas sta radis,do sada si uvek znao tako da se nadam da te godine i sujeta nece sada navesti na greske.

nepoznati_tip

pre 11 godina

Necu komentarisati nista osim jedne stvari koja je postala evidentna, a to je da Mladen Jeremic ociglednu ima tu nesrecu da nema dobru zaledjinu a to je u ovoj zemlji krucijalna stvar. Decko je osvojio juniorsko svetsko prvenstvo i uz Macvana bio najbolji igrac i najbolji suter na prvenstvu. Makar sto je opste poznato da kuburimo sa suterima, niko ga se nije setio i poziv nije usledio. Kasnije je u FMP-u imao skandalozan tretman jer su tada igrali neki netalentovani mamini i tatini sinovi na njegovoj poyiciji koji su inace sada vec potpuno zaboravljeni. Kasnije ga je Covic udaljio iz tima zato sto je iz opravdanih razliga zatrazio transfer pa je zbog toga u kljucnim godinama za razvoj proveo 6 meseci van terena! Konacno se potpuno sam izborio za sansu u Hemofarmu i pokazao pun potencijal koji je isplivao u vidu nespornog kvaliteta uprkos svemu, ali ni to nije bilo dovoljno za sansu u reprezentaciji, makar sto, vise nego ikad, imamo problem na toj poziciji. Poznato je kako su u Srbiji tretirani najtalentovaniji iz svojih generacija ali ovo je smesno.

Belmondo

pre 11 godina

Mora da je Tepic neki pobratim Ivkovicu... Nevrovatno da najveci luzer stalno dobija pozivnicu! Ubedljivo najgori igrac na zadnja tri prvenstva... A gle i Jaramaz, strasno!

Ric

pre 11 godina

Duda je car naravno al dve zamerke,prva ako je Jeremic zdrav mislim da je mnogo bolji izbor od Jaramaza(a da ne pricam od Paunica,al ocigledno ga Duda voli kao zbog odbrane mada je nije realno pokazao kada je ulazio u igru na EP),samo zbog iskustva,broja utakmica,i uloge u timu tokom sezone. A druga je ne pozivanje Dragana Milosavljevica mislim da je decko skroz zasluzio iako ga mnogi prozivaju,al je zasita kompletan igrac koji ce nam trebati sigurno... Naravno i on ako je zdrav posto je igrao povredjen finale...

penny

pre 11 godina

jadno i žalosno koliko je kvalitet srpske košarke pao!
nekada nam je bilo malo 12 igrača da bismo u repku uvrstili sva (velika) imena svetske i evropske košarke a sada?

Daniel91

pre 11 godina

Ja sam niko i nista,Dudo svaka ti cast,jedan od najboljih trenera svih vremena,ali zar taj gospodin Milovan Rakovic nije odbio da igra proslo prvenstvo za nas ? Ako se dobro secam odbio je,a bas smo bili oslabljeni na toj poziciji,jer je i Novica tada imao neku povredu ! Sto se mene tice nije ga trebao pozvati..Rakovic igra odlicno,verovatno najbolja cetvorka u nasoj reprezentaciji,ali opet..Duda zna najbolje,tako da,srecan rad momci !

virtuelan selaktor

pre 11 godina

U komentarima očekujem nekog od pet miliona srpskih selektora iz fotelje, kao i njihova argumentovana izlaganja o tome kako je Duda izlapeli starac, kako igrač X nije dovoljno patriJota i kako je svakako trebao biti pozvan igrač Y jer je imao više nego sjajnu sezonu u klubu "______".

napred Srbi!

pre 11 godina

Svaka čast, ma volim Srbiju i srpske sportiste više od ičega, ali srce mi preskoči kad se setim onih reprezentacija i imena od pre 10-15-20 godina... SAd je ovo mnoog tanje...

nepoznati_tip

pre 11 godina

Necu komentarisati nista osim jedne stvari koja je postala evidentna, a to je da Mladen Jeremic ociglednu ima tu nesrecu da nema dobru zaledjinu a to je u ovoj zemlji krucijalna stvar. Decko je osvojio juniorsko svetsko prvenstvo i uz Macvana bio najbolji igrac i najbolji suter na prvenstvu. Makar sto je opste poznato da kuburimo sa suterima, niko ga se nije setio i poziv nije usledio. Kasnije je u FMP-u imao skandalozan tretman jer su tada igrali neki netalentovani mamini i tatini sinovi na njegovoj poyiciji koji su inace sada vec potpuno zaboravljeni. Kasnije ga je Covic udaljio iz tima zato sto je iz opravdanih razliga zatrazio transfer pa je zbog toga u kljucnim godinama za razvoj proveo 6 meseci van terena! Konacno se potpuno sam izborio za sansu u Hemofarmu i pokazao pun potencijal koji je isplivao u vidu nespornog kvaliteta uprkos svemu, ali ni to nije bilo dovoljno za sansu u reprezentaciji, makar sto, vise nego ikad, imamo problem na toj poziciji. Poznato je kako su u Srbiji tretirani najtalentovaniji iz svojih generacija ali ovo je smesno.

napred Srbi!

pre 11 godina

Svaka čast, ma volim Srbiju i srpske sportiste više od ičega, ali srce mi preskoči kad se setim onih reprezentacija i imena od pre 10-15-20 godina... SAd je ovo mnoog tanje...

steva

pre 11 godina

Realno, Novica je sam kriv. Volim ga ko brata, ali svesno je doneo odluku da bi radije sedeo na klupi u Realu i mlatio pare nego igrao u drugom klubu i poboljšavao formu za mnogo manju platu. Šta da se radi, niko ne može da donosi odluke umesto njega.

virtuelan selaktor

pre 11 godina

U komentarima očekujem nekog od pet miliona srpskih selektora iz fotelje, kao i njihova argumentovana izlaganja o tome kako je Duda izlapeli starac, kako igrač X nije dovoljno patriJota i kako je svakako trebao biti pozvan igrač Y jer je imao više nego sjajnu sezonu u klubu "______".

vakon

pre 11 godina

Ih,steta za Jeremica,ja bas volim kako on igra ali Duda kanda ne voli i on ima pravo na to.Tako je mislim isto ispratio onog Beverly-a (igrao je za USA na istom tom prvenstvu u NS i igra isto sutera i isto mi se dopada kako igra) iz Olimpijakosa kada je dosao tamo i po ko zna koji put me izneverio jer je tako olako ispratio igrace koje bih ja zadrzao...I eto-ispostavilo se da je Olimpijakos igrao najlepsu kosarku u evropi i osvojio sve zivo...Dakle,Duda zna neke stvari koje ja ne znam,pa sam resio da ipak pustim coveka na miru. :D

penny

pre 11 godina

jadno i žalosno koliko je kvalitet srpske košarke pao!
nekada nam je bilo malo 12 igrača da bismo u repku uvrstili sva (velika) imena svetske i evropske košarke a sada?

filip

pre 11 godina

Realno, Novica je sam kriv. Volim ga ko brata,
(steva, 28. jun 2012 13:40)

Kad bi osvojili sve 10 godina zaredom ja opet ne bih nekog koga ne poznajem voleo kao brata

g4

pre 11 godina

Кошарка полако и сигурно долази на маргине српског спорта због дугогодишње лоше политике у нашој кошарци, слабе селекције и слабог индивидуалног рада са талентима. Величковић фали много, што се видело у Литванији. Све у свему, ми у кошарци можемо у наредним годинама да рачунамо на пласмане од 5-10 места на великим такмичењима, јер упркос најбољем тренеру Европе, немамо адекватан играчки кадар за велике домете.

markioni

pre 11 godina

E moj Novice,sutnuli te iz Reala kao poslednju krpu zbog povredu koju ti nisu leceli,a ti sam uzvratio tako sto si sedeo kod njih na klupi tri godine i trpeo sve to.Strasno,a kada dodje reprezentacija onda si povredjen zbog nepaznje drugih,jadno...

Zadnja pošta Železnik

pre 11 godina

(neko to od gore vidi sve, 28. jun 2012 15:43)

Tebi je četvrto mesto na svetu debakl? Koji sve likovi neće ovde da ostavljaju komentare???!!!

Belmondo

pre 11 godina

Mora da je Tepic neki pobratim Ivkovicu... Nevrovatno da najveci luzer stalno dobija pozivnicu! Ubedljivo najgori igrac na zadnja tri prvenstva... A gle i Jaramaz, strasno!

Smesan si bre vise...

pre 11 godina

Mora da je Tepic neki pobratim Ivkovicu... Nevrovatno da najveci luzer stalno dobija pozivnicu! Ubedljivo najgori igrac na zadnja tri prvenstva... A gle i Jaramaz, strasno!
(Belmondo, 28. jun 2012 13:09) Auu, kako li te ne mrzi da svakog dana lupas sve vece i vece gluposti... Pazi, Tepic luzer a ima trofeja koliko svi ostali zajedno... Da si reko da nije u formi pa ajde, ali da je luzer... Nemas ti veze sa zivotom, ne razumem kako ti svakog dana objavljuju te komentare bez dva grama mozga...

TT

pre 11 godina

Milo mi je sto vidim ime Vlade Micova, decko bas bas lepo odigrao Evroligu ove godine. Al enigma su mi Paunic i Tepic, debakl od igre obojica@d.

Igor

pre 11 godina

Situacija sa povredama nije tako ocajna , ako se uzme u obzir da na poziciji 4 imamo najveci izbor igraca (Erceg, Savanovic , Macvan ) ,kao i da na centarskim i bekovskim pozicijama imamo bolje igrace od Perovica i Markovica
Odsustvo kapitena Krstica iz kvalifikacija (njemu svaka cast za doprinos reprezentaciji) je nesto na sta mora da se racuna i ne treba mu zameriti , i treba mu omoguciti da igra na EP ako bude mogo i hteo . Raduje poziv mladim nadama , koji ce mozda bas kroz igranje za reprezentaciju naci pravi put u svom daljem razvoju (Musli , Nedovic , Andjusic , Jaramaz)
kao i poziv nekim igracima koji su bili ranije zapostavljeni (Erceg , Micov , Rakovic) .

Radovan

pre 11 godina

Od cega se povredjuju nasi silni igraci,kad valjda znamo da svi greju klupe po Evropi?Mene interesuje.npr od cega boluje Perovic u Barseloni pa ne moze da igra

bilo ko drugi

pre 11 godina

Dokle vise ovaj Paunic!? Vec vidim da ce opet upasti medju 12,a nije ni u 50 najboljih kosarkasa nase zemlje. Dudo nadam se da znas sta radis,do sada si uvek znao tako da se nadam da te godine i sujeta nece sada navesti na greske.

Einstein

pre 11 godina

Osim Krleta i Tea nemamo ozbiljne igrace. Ok, zna da besnu nekad Savan, nekad Keselj itd... Ali to je malo. Slazem se sa komentarom da cemo na prvenstvima igrati za 5,6 ... 8 mesto... Drugo, sta trazi smotani Tepic ovde??? Jedino gde je bio majstor zadnjih pet godina, to je u skupljanju peskira i nosenjem vode Paovim igracima. Gde igra on sad? I ajd da mi pokaze neko statistiku njegovu sto se tice zadnjih pet godina!!! Cime je on zasluzio reprezentativni dres? Sta je on to posebno uradio, ajde jednu utakmicu od zadnjih 100, hvala!

stefan

pre 11 godina

Sledeci igraci ne bi trebalo da se nalaze na bilo kakvom reprezentativnom spisku iz raznih razloga:
Teodosic - katastrofalno ponasanje,moze kao dzoker ako ga neko smiri
Jao Mile - nikakav kvalitet
Stimac - vrlo slab kvalitet za ovaj nivo
Lucic - slab kvalitet za ovaj nivo mozda moze jer je mlad
Raduljica - nikakav kvalitet + lose ponasanje
Tepic - nikakav kvalitet, nema pobednicki temperament i mentalitet
Perovic - srecom vec otpao
Markovic - srecom vec otpao
Dati sansu Micovu i Jeremicu koji je nazalost vec otpao...
(realno, a vi mislite sta ocete, 28. jun 2012 17:58)

vidi se da nemas veze sa kosarkom!!!!

neko to od gore vidi sve

pre 11 godina

Ja bih skratio spisak za samo jedno ime, a to je Dusan Ivkovic. Covek koji je na 3 takmicenja sa nasim timom doziveo dva debakla, i unistio nam jedan ceo Olimpiski ciklus, nema sta da trazi na nasoj klupi. Sa njim na celu nam je neuspeh zagarantovan.Imamo kapacitet za medalju u Londonu, ali zbog njega mi London necemo ni videti. I to sve zbog njegove sujete i zbog njegovog ignorisanja nasih najboljih igraca koji igraju u NBA ligi. Neko zaista treba da mu kaze da je vreme za penziju, posto on sam ocigledno da se na to ne moze dosetiti.

Ric

pre 11 godina

Duda je car naravno al dve zamerke,prva ako je Jeremic zdrav mislim da je mnogo bolji izbor od Jaramaza(a da ne pricam od Paunica,al ocigledno ga Duda voli kao zbog odbrane mada je nije realno pokazao kada je ulazio u igru na EP),samo zbog iskustva,broja utakmica,i uloge u timu tokom sezone. A druga je ne pozivanje Dragana Milosavljevica mislim da je decko skroz zasluzio iako ga mnogi prozivaju,al je zasita kompletan igrac koji ce nam trebati sigurno... Naravno i on ako je zdrav posto je igrao povredjen finale...

realno, a vi mislite sta ocete

pre 11 godina

Sledeci igraci ne bi trebalo da se nalaze na bilo kakvom reprezentativnom spisku iz raznih razloga:
Teodosic - katastrofalno ponasanje,moze kao dzoker ako ga neko smiri
Jao Mile - nikakav kvalitet
Stimac - vrlo slab kvalitet za ovaj nivo
Lucic - slab kvalitet za ovaj nivo mozda moze jer je mlad
Raduljica - nikakav kvalitet + lose ponasanje
Tepic - nikakav kvalitet, nema pobednicki temperament i mentalitet
Perovic - srecom vec otpao
Markovic - srecom vec otpao
Dati sansu Micovu i Jeremicu koji je nazalost vec otpao...

Daniel91

pre 11 godina

Ja sam niko i nista,Dudo svaka ti cast,jedan od najboljih trenera svih vremena,ali zar taj gospodin Milovan Rakovic nije odbio da igra proslo prvenstvo za nas ? Ako se dobro secam odbio je,a bas smo bili oslabljeni na toj poziciji,jer je i Novica tada imao neku povredu ! Sto se mene tice nije ga trebao pozvati..Rakovic igra odlicno,verovatno najbolja cetvorka u nasoj reprezentaciji,ali opet..Duda zna najbolje,tako da,srecan rad momci !

Dalibor

pre 11 godina

Pa zasto opet ovaj Punic!!!!Nikad goreg igraca nisam video u zivotu,,Luka Bogdanovic,Radmanovic,vidis da nam je Novica slepac opet se poverdio naravno kad stalno greje klupu nece covek da igra negde dalje nego mlati pare u Realu nikad necu razumeti takve ljude...Opet ima dobrih igraca,al ima promasaja totalnih...Necemo biti slabi,tu je Teo,Macvan(losija sezona al ok,Raduljica,Savan,Nedovic hvala bogu dobio poziv(odlican igrac)Bjelica,Tepic,Keselj,Erceg hvala bogu i njega pozvao,drago mi je bar da najzad ne igra KOSTA PEROVIC.Promasaji totalni su PAUNIC,Stimac,Rakovic,takodje i Mile Ilic...Ima boljih I TO MNOGO...

Gole

pre 11 godina

Mora da je Tepic neki pobratim Ivkovicu... Nevrovatno da najveci luzer stalno dobija pozivnicu! Ubedljivo najgori igrac na zadnja tri prvenstva... A gle i Jaramaz, strasno!
(Belmondo, 28. jun 2012 13:09)

Ja i ti sigurno bolje znamo košarku od Ivkovića koji je prije mjesec dana postao šampion Evrope sa Olimpijakosom. Stvarno ne znam dokle će nam takvi likovi biti selektori, dajte nekoga sa b92 foruma.

mish04

pre 11 godina

Ajd da mi pustimo gispodina Dudu da radi svoj posao. On najbolje zna sta mu treba I netreba mu se mesati u posao. Mi bi trebali da postujemo ovog coveka I damo reprezentaciji svesrdnu podrsku.

Loki

pre 11 godina

Krle centar, Teo plej, Savan krilni centar, Micov krilo i Nedovic bek suter, mpo meni je ovo prva petorka koja je jedina od svih ovih igraca igrala prethone sezone

Nemanja1982

pre 11 godina

Кошарка полако и сигурно долази на маргине српског спорта због дугогодишње лоше политике у нашој кошарци, слабе селекције и слабог индивидуалног рада са талентима. Величковић фали много, што се видело у Литванији. Све у свему, ми у кошарци можемо у наредним годинама да рачунамо на пласмане од 5-10 места на великим такмичењима, јер упркос најбољем тренеру Европе, немамо адекватан играчки кадар за велике домете.
(g4, 28. jun 2012 14:34)
A što je tebi malo 5-10 mesto na velikim takmičenjima. Budi ti 10 u srbiji u bilo čemu, to je već nešto, a zamisli tek 10 na svetu... Taj raspon mesta koje si naveo ipak je sam vrh svetske košarke, s obzirom u kakvom sastavu mogu da se pojave reprezentacije: Argentine, Litvanije, USA -e, Španije, Grčke, Francuske, Italije (da da NBA igrači i to dobri), Turske, Slovenije i tu negde mi Srbija. Da ne pominjem to što još postoji još reprezentacija sa po par vanserijskih igrača ili sa bar jednim vanserijskim igračem i što te reprezentacije mogu da iznenade skoro bilo koga sa gornjeg spiska. Mnogo je jaka konkurencija danas, mnogo ima strašnih igrača danas, mnogo je i teže biti prvi nego li pre 10, 15 ,20 godina. Dovoljno je reći da sada Kina ima vanserijske. Nama ostaje da radimo, materijalizujemo talente i kad tad dolazi trenutak kad ćemo biti i favoriti nekog velikog takmičenja.

realno

pre 11 godina

MISLIM DA BI OVAKO TREBALO DA IZGLEDAJU PRVIH 12(ODNOSNO 13 JER KRLE TREBA DA IGRA SAMO PROTIV CRNE GORE I IZRAELA U GOSTIMA). PG Teodosic,Nedovic SG Andjusic,Tepic,Rasic(ili Micov umesto jednog od ove trojice) SG/SF/PF Bjelica SF Kesej, PF Erceg,Savanovic,Macvan C Rakovic,Stimac(Krstic uz gornje uslove). Naravno najveca zal je za ubicom al neka odmori ove kvalifikacije bice lagane i neka se pripremi za euro. Mozda bi ovde mogo Labovic umesto Stimca ali imamo Krstica koji je poenter,Ercega koji je poenter,Savanovic takodje tako da nam treba jedan skakac kao sto je vladimir stimac koji izgleda da je to ucio iz Partizanove skole jer je nesrecnik iso na Pekovica,Milojevica I Drobnjaka,a Labovic je napadac a njih ima kao sto vidite puno.E sada tu je i Lucic sjajno krilo krilni centar ali mislim da imamo sjajne igrace na tim pozicijama. a vise od pet krilnih igraca je previse u timu(PF i SF).Sto se tice bekova ako budu igrali Andjusa i Nedovic mislim da ce taj tandem biti novi legendarni tandem nase zemlje kao Kica i Praja,Daneu i Korac,dva pute Sale(Danilovic i Djordjevic),Stojakovic i Bodi Bond. Tepic i Bjelica ce biti sigurno u reprezentaciji jer su igraci koji u svakom trenutku da budu u mis meču sto duda zeli i voli da igra u svakom trenutku.Po meni je ovo mocna reprezentacija jos kada se dodaju Krle i Ubica(umesto Savana koji je vec u godinama 29 i Stimca/Rakovica) na euro bice to strasna reprezentacija. NADAM SE DA SAM U PRAVU I PUNA PODRSKA DUDI.

Deni Krejn

pre 11 godina

Uzdajmo se samo u Dudu. Sa prosečnim igračima pokorio je evropu. Nadam se da će to isto uraditi i sa reprezentacijom. :)

Mirko

pre 11 godina

Realno, mi imamo igrače koji su često ili trenutno povređeni, zatim one koji malo ili nikako ne igraju, one koji još uvek nisu igrački sazreli za velike uspehe i konstantno dobru igru, one koji dobro igraju pola godine ili najviše godinu dana, one koji su dobro ali ne i sjajno igrali ove sezone, pa čak i to ne u kontinuitetu.
Imamo i najboljeg trenera u Evropi ove godine, ali nam džabe, pošto on ne igra košarku, a od ovih ostalih teško da išta može da se napravi za vreme koje nam je dato.

Slažem se da je negativna selekcija, već godinama, upropastila našu košarku. Drugi razlog su menadžeri i nadobudni roditelji. Četvrti je prosto neznanje o tome kako se zdravlje postiže i čuva.
Nikad to ne kažem, ali sada je jasno - nema ništa od nas sledećih godinu-dve, a možda i više!
Skupili smo nezrele klince i likove koji ne mogu da "povuku". Džabe sav trud i treninzi, ništa od njih nema da bude.

Coa

pre 11 godina

@ realno, a vi mislite sta ocete, 28. jun 2012 17:58

U pravu si za Perovica i mozda za Stimca ali decku treba dati sansu. Ostalo su gluposti.

neko to od gore vidi sve

pre 11 godina

Ja bih skratio spisak za samo jedno ime, a to je Dusan Ivkovic. Covek koji je na 3 takmicenja sa nasim timom doziveo dva debakla, i unistio nam jedan ceo Olimpiski ciklus, nema sta da trazi na nasoj klupi. Sa njim na celu nam je neuspeh zagarantovan.Imamo kapacitet za medalju u Londonu, ali zbog njega mi London necemo ni videti. I to sve zbog njegove sujete i zbog njegovog ignorisanja nasih najboljih igraca koji igraju u NBA ligi. Neko zaista treba da mu kaze da je vreme za penziju, posto on sam ocigledno da se na to ne moze dosetiti.

Belmondo

pre 11 godina

Mora da je Tepic neki pobratim Ivkovicu... Nevrovatno da najveci luzer stalno dobija pozivnicu! Ubedljivo najgori igrac na zadnja tri prvenstva... A gle i Jaramaz, strasno!

realno, a vi mislite sta ocete

pre 11 godina

Sledeci igraci ne bi trebalo da se nalaze na bilo kakvom reprezentativnom spisku iz raznih razloga:
Teodosic - katastrofalno ponasanje,moze kao dzoker ako ga neko smiri
Jao Mile - nikakav kvalitet
Stimac - vrlo slab kvalitet za ovaj nivo
Lucic - slab kvalitet za ovaj nivo mozda moze jer je mlad
Raduljica - nikakav kvalitet + lose ponasanje
Tepic - nikakav kvalitet, nema pobednicki temperament i mentalitet
Perovic - srecom vec otpao
Markovic - srecom vec otpao
Dati sansu Micovu i Jeremicu koji je nazalost vec otpao...

Daniel91

pre 11 godina

Ja sam niko i nista,Dudo svaka ti cast,jedan od najboljih trenera svih vremena,ali zar taj gospodin Milovan Rakovic nije odbio da igra proslo prvenstvo za nas ? Ako se dobro secam odbio je,a bas smo bili oslabljeni na toj poziciji,jer je i Novica tada imao neku povredu ! Sto se mene tice nije ga trebao pozvati..Rakovic igra odlicno,verovatno najbolja cetvorka u nasoj reprezentaciji,ali opet..Duda zna najbolje,tako da,srecan rad momci !

bilo ko drugi

pre 11 godina

Dokle vise ovaj Paunic!? Vec vidim da ce opet upasti medju 12,a nije ni u 50 najboljih kosarkasa nase zemlje. Dudo nadam se da znas sta radis,do sada si uvek znao tako da se nadam da te godine i sujeta nece sada navesti na greske.

Dalibor

pre 11 godina

Pa zasto opet ovaj Punic!!!!Nikad goreg igraca nisam video u zivotu,,Luka Bogdanovic,Radmanovic,vidis da nam je Novica slepac opet se poverdio naravno kad stalno greje klupu nece covek da igra negde dalje nego mlati pare u Realu nikad necu razumeti takve ljude...Opet ima dobrih igraca,al ima promasaja totalnih...Necemo biti slabi,tu je Teo,Macvan(losija sezona al ok,Raduljica,Savan,Nedovic hvala bogu dobio poziv(odlican igrac)Bjelica,Tepic,Keselj,Erceg hvala bogu i njega pozvao,drago mi je bar da najzad ne igra KOSTA PEROVIC.Promasaji totalni su PAUNIC,Stimac,Rakovic,takodje i Mile Ilic...Ima boljih I TO MNOGO...

Ric

pre 11 godina

Duda je car naravno al dve zamerke,prva ako je Jeremic zdrav mislim da je mnogo bolji izbor od Jaramaza(a da ne pricam od Paunica,al ocigledno ga Duda voli kao zbog odbrane mada je nije realno pokazao kada je ulazio u igru na EP),samo zbog iskustva,broja utakmica,i uloge u timu tokom sezone. A druga je ne pozivanje Dragana Milosavljevica mislim da je decko skroz zasluzio iako ga mnogi prozivaju,al je zasita kompletan igrac koji ce nam trebati sigurno... Naravno i on ako je zdrav posto je igrao povredjen finale...

virtuelan selaktor

pre 11 godina

U komentarima očekujem nekog od pet miliona srpskih selektora iz fotelje, kao i njihova argumentovana izlaganja o tome kako je Duda izlapeli starac, kako igrač X nije dovoljno patriJota i kako je svakako trebao biti pozvan igrač Y jer je imao više nego sjajnu sezonu u klubu "______".

Smesan si bre vise...

pre 11 godina

Mora da je Tepic neki pobratim Ivkovicu... Nevrovatno da najveci luzer stalno dobija pozivnicu! Ubedljivo najgori igrac na zadnja tri prvenstva... A gle i Jaramaz, strasno!
(Belmondo, 28. jun 2012 13:09) Auu, kako li te ne mrzi da svakog dana lupas sve vece i vece gluposti... Pazi, Tepic luzer a ima trofeja koliko svi ostali zajedno... Da si reko da nije u formi pa ajde, ali da je luzer... Nemas ti veze sa zivotom, ne razumem kako ti svakog dana objavljuju te komentare bez dva grama mozga...

Einstein

pre 11 godina

Osim Krleta i Tea nemamo ozbiljne igrace. Ok, zna da besnu nekad Savan, nekad Keselj itd... Ali to je malo. Slazem se sa komentarom da cemo na prvenstvima igrati za 5,6 ... 8 mesto... Drugo, sta trazi smotani Tepic ovde??? Jedino gde je bio majstor zadnjih pet godina, to je u skupljanju peskira i nosenjem vode Paovim igracima. Gde igra on sad? I ajd da mi pokaze neko statistiku njegovu sto se tice zadnjih pet godina!!! Cime je on zasluzio reprezentativni dres? Sta je on to posebno uradio, ajde jednu utakmicu od zadnjih 100, hvala!

nepoznati_tip

pre 11 godina

Necu komentarisati nista osim jedne stvari koja je postala evidentna, a to je da Mladen Jeremic ociglednu ima tu nesrecu da nema dobru zaledjinu a to je u ovoj zemlji krucijalna stvar. Decko je osvojio juniorsko svetsko prvenstvo i uz Macvana bio najbolji igrac i najbolji suter na prvenstvu. Makar sto je opste poznato da kuburimo sa suterima, niko ga se nije setio i poziv nije usledio. Kasnije je u FMP-u imao skandalozan tretman jer su tada igrali neki netalentovani mamini i tatini sinovi na njegovoj poyiciji koji su inace sada vec potpuno zaboravljeni. Kasnije ga je Covic udaljio iz tima zato sto je iz opravdanih razliga zatrazio transfer pa je zbog toga u kljucnim godinama za razvoj proveo 6 meseci van terena! Konacno se potpuno sam izborio za sansu u Hemofarmu i pokazao pun potencijal koji je isplivao u vidu nespornog kvaliteta uprkos svemu, ali ni to nije bilo dovoljno za sansu u reprezentaciji, makar sto, vise nego ikad, imamo problem na toj poziciji. Poznato je kako su u Srbiji tretirani najtalentovaniji iz svojih generacija ali ovo je smesno.

filip

pre 11 godina

Realno, Novica je sam kriv. Volim ga ko brata,
(steva, 28. jun 2012 13:40)

Kad bi osvojili sve 10 godina zaredom ja opet ne bih nekog koga ne poznajem voleo kao brata

Loki

pre 11 godina

Krle centar, Teo plej, Savan krilni centar, Micov krilo i Nedovic bek suter, mpo meni je ovo prva petorka koja je jedina od svih ovih igraca igrala prethone sezone

g4

pre 11 godina

Кошарка полако и сигурно долази на маргине српског спорта због дугогодишње лоше политике у нашој кошарци, слабе селекције и слабог индивидуалног рада са талентима. Величковић фали много, што се видело у Литванији. Све у свему, ми у кошарци можемо у наредним годинама да рачунамо на пласмане од 5-10 места на великим такмичењима, јер упркос најбољем тренеру Европе, немамо адекватан играчки кадар за велике домете.

penny

pre 11 godina

jadno i žalosno koliko je kvalitet srpske košarke pao!
nekada nam je bilo malo 12 igrača da bismo u repku uvrstili sva (velika) imena svetske i evropske košarke a sada?

steva

pre 11 godina

Realno, Novica je sam kriv. Volim ga ko brata, ali svesno je doneo odluku da bi radije sedeo na klupi u Realu i mlatio pare nego igrao u drugom klubu i poboljšavao formu za mnogo manju platu. Šta da se radi, niko ne može da donosi odluke umesto njega.

markioni

pre 11 godina

E moj Novice,sutnuli te iz Reala kao poslednju krpu zbog povredu koju ti nisu leceli,a ti sam uzvratio tako sto si sedeo kod njih na klupi tri godine i trpeo sve to.Strasno,a kada dodje reprezentacija onda si povredjen zbog nepaznje drugih,jadno...

TT

pre 11 godina

Milo mi je sto vidim ime Vlade Micova, decko bas bas lepo odigrao Evroligu ove godine. Al enigma su mi Paunic i Tepic, debakl od igre obojica@d.

stefan

pre 11 godina

Sledeci igraci ne bi trebalo da se nalaze na bilo kakvom reprezentativnom spisku iz raznih razloga:
Teodosic - katastrofalno ponasanje,moze kao dzoker ako ga neko smiri
Jao Mile - nikakav kvalitet
Stimac - vrlo slab kvalitet za ovaj nivo
Lucic - slab kvalitet za ovaj nivo mozda moze jer je mlad
Raduljica - nikakav kvalitet + lose ponasanje
Tepic - nikakav kvalitet, nema pobednicki temperament i mentalitet
Perovic - srecom vec otpao
Markovic - srecom vec otpao
Dati sansu Micovu i Jeremicu koji je nazalost vec otpao...
(realno, a vi mislite sta ocete, 28. jun 2012 17:58)

vidi se da nemas veze sa kosarkom!!!!

Mirko

pre 11 godina

Realno, mi imamo igrače koji su često ili trenutno povređeni, zatim one koji malo ili nikako ne igraju, one koji još uvek nisu igrački sazreli za velike uspehe i konstantno dobru igru, one koji dobro igraju pola godine ili najviše godinu dana, one koji su dobro ali ne i sjajno igrali ove sezone, pa čak i to ne u kontinuitetu.
Imamo i najboljeg trenera u Evropi ove godine, ali nam džabe, pošto on ne igra košarku, a od ovih ostalih teško da išta može da se napravi za vreme koje nam je dato.

Slažem se da je negativna selekcija, već godinama, upropastila našu košarku. Drugi razlog su menadžeri i nadobudni roditelji. Četvrti je prosto neznanje o tome kako se zdravlje postiže i čuva.
Nikad to ne kažem, ali sada je jasno - nema ništa od nas sledećih godinu-dve, a možda i više!
Skupili smo nezrele klince i likove koji ne mogu da "povuku". Džabe sav trud i treninzi, ništa od njih nema da bude.

Radovan

pre 11 godina

Od cega se povredjuju nasi silni igraci,kad valjda znamo da svi greju klupe po Evropi?Mene interesuje.npr od cega boluje Perovic u Barseloni pa ne moze da igra

Zadnja pošta Železnik

pre 11 godina

(neko to od gore vidi sve, 28. jun 2012 15:43)

Tebi je četvrto mesto na svetu debakl? Koji sve likovi neće ovde da ostavljaju komentare???!!!

Gole

pre 11 godina

Mora da je Tepic neki pobratim Ivkovicu... Nevrovatno da najveci luzer stalno dobija pozivnicu! Ubedljivo najgori igrac na zadnja tri prvenstva... A gle i Jaramaz, strasno!
(Belmondo, 28. jun 2012 13:09)

Ja i ti sigurno bolje znamo košarku od Ivkovića koji je prije mjesec dana postao šampion Evrope sa Olimpijakosom. Stvarno ne znam dokle će nam takvi likovi biti selektori, dajte nekoga sa b92 foruma.

realno

pre 11 godina

MISLIM DA BI OVAKO TREBALO DA IZGLEDAJU PRVIH 12(ODNOSNO 13 JER KRLE TREBA DA IGRA SAMO PROTIV CRNE GORE I IZRAELA U GOSTIMA). PG Teodosic,Nedovic SG Andjusic,Tepic,Rasic(ili Micov umesto jednog od ove trojice) SG/SF/PF Bjelica SF Kesej, PF Erceg,Savanovic,Macvan C Rakovic,Stimac(Krstic uz gornje uslove). Naravno najveca zal je za ubicom al neka odmori ove kvalifikacije bice lagane i neka se pripremi za euro. Mozda bi ovde mogo Labovic umesto Stimca ali imamo Krstica koji je poenter,Ercega koji je poenter,Savanovic takodje tako da nam treba jedan skakac kao sto je vladimir stimac koji izgleda da je to ucio iz Partizanove skole jer je nesrecnik iso na Pekovica,Milojevica I Drobnjaka,a Labovic je napadac a njih ima kao sto vidite puno.E sada tu je i Lucic sjajno krilo krilni centar ali mislim da imamo sjajne igrace na tim pozicijama. a vise od pet krilnih igraca je previse u timu(PF i SF).Sto se tice bekova ako budu igrali Andjusa i Nedovic mislim da ce taj tandem biti novi legendarni tandem nase zemlje kao Kica i Praja,Daneu i Korac,dva pute Sale(Danilovic i Djordjevic),Stojakovic i Bodi Bond. Tepic i Bjelica ce biti sigurno u reprezentaciji jer su igraci koji u svakom trenutku da budu u mis meču sto duda zeli i voli da igra u svakom trenutku.Po meni je ovo mocna reprezentacija jos kada se dodaju Krle i Ubica(umesto Savana koji je vec u godinama 29 i Stimca/Rakovica) na euro bice to strasna reprezentacija. NADAM SE DA SAM U PRAVU I PUNA PODRSKA DUDI.

napred Srbi!

pre 11 godina

Svaka čast, ma volim Srbiju i srpske sportiste više od ičega, ali srce mi preskoči kad se setim onih reprezentacija i imena od pre 10-15-20 godina... SAd je ovo mnoog tanje...

vakon

pre 11 godina

Ih,steta za Jeremica,ja bas volim kako on igra ali Duda kanda ne voli i on ima pravo na to.Tako je mislim isto ispratio onog Beverly-a (igrao je za USA na istom tom prvenstvu u NS i igra isto sutera i isto mi se dopada kako igra) iz Olimpijakosa kada je dosao tamo i po ko zna koji put me izneverio jer je tako olako ispratio igrace koje bih ja zadrzao...I eto-ispostavilo se da je Olimpijakos igrao najlepsu kosarku u evropi i osvojio sve zivo...Dakle,Duda zna neke stvari koje ja ne znam,pa sam resio da ipak pustim coveka na miru. :D

Deni Krejn

pre 11 godina

Uzdajmo se samo u Dudu. Sa prosečnim igračima pokorio je evropu. Nadam se da će to isto uraditi i sa reprezentacijom. :)

mish04

pre 11 godina

Ajd da mi pustimo gispodina Dudu da radi svoj posao. On najbolje zna sta mu treba I netreba mu se mesati u posao. Mi bi trebali da postujemo ovog coveka I damo reprezentaciji svesrdnu podrsku.

Igor

pre 11 godina

Situacija sa povredama nije tako ocajna , ako se uzme u obzir da na poziciji 4 imamo najveci izbor igraca (Erceg, Savanovic , Macvan ) ,kao i da na centarskim i bekovskim pozicijama imamo bolje igrace od Perovica i Markovica
Odsustvo kapitena Krstica iz kvalifikacija (njemu svaka cast za doprinos reprezentaciji) je nesto na sta mora da se racuna i ne treba mu zameriti , i treba mu omoguciti da igra na EP ako bude mogo i hteo . Raduje poziv mladim nadama , koji ce mozda bas kroz igranje za reprezentaciju naci pravi put u svom daljem razvoju (Musli , Nedovic , Andjusic , Jaramaz)
kao i poziv nekim igracima koji su bili ranije zapostavljeni (Erceg , Micov , Rakovic) .

Nemanja1982

pre 11 godina

Кошарка полако и сигурно долази на маргине српског спорта због дугогодишње лоше политике у нашој кошарци, слабе селекције и слабог индивидуалног рада са талентима. Величковић фали много, што се видело у Литванији. Све у свему, ми у кошарци можемо у наредним годинама да рачунамо на пласмане од 5-10 места на великим такмичењима, јер упркос најбољем тренеру Европе, немамо адекватан играчки кадар за велике домете.
(g4, 28. jun 2012 14:34)
A što je tebi malo 5-10 mesto na velikim takmičenjima. Budi ti 10 u srbiji u bilo čemu, to je već nešto, a zamisli tek 10 na svetu... Taj raspon mesta koje si naveo ipak je sam vrh svetske košarke, s obzirom u kakvom sastavu mogu da se pojave reprezentacije: Argentine, Litvanije, USA -e, Španije, Grčke, Francuske, Italije (da da NBA igrači i to dobri), Turske, Slovenije i tu negde mi Srbija. Da ne pominjem to što još postoji još reprezentacija sa po par vanserijskih igrača ili sa bar jednim vanserijskim igračem i što te reprezentacije mogu da iznenade skoro bilo koga sa gornjeg spiska. Mnogo je jaka konkurencija danas, mnogo ima strašnih igrača danas, mnogo je i teže biti prvi nego li pre 10, 15 ,20 godina. Dovoljno je reći da sada Kina ima vanserijske. Nama ostaje da radimo, materijalizujemo talente i kad tad dolazi trenutak kad ćemo biti i favoriti nekog velikog takmičenja.

Coa

pre 11 godina

@ realno, a vi mislite sta ocete, 28. jun 2012 17:58

U pravu si za Perovica i mozda za Stimca ali decku treba dati sansu. Ostalo su gluposti.