Četvrtak, 24.05.2012.

23:57

B92: Ljubo Nenadić stiže u Zvezdu

Levi bek kragujevačkog Radničkog Ljubo Nenadić prvo je pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku, saznaje B92.

Izvor: B92

B92: Ljubo Nenadiæ stiže u Zvezdu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

Kad je on igrao za Teleoptik, mora da valja

pre 11 godina

I najgori Partizanov LEVI BEK, bolji je od zvezdinog zadnjeg i prednjeg veznog, štopera i špica. A može da igra i desnog, centralnog ili rezervnog, standardnog ili startera,...znači kupuj, ne zanovetaj.

nervo-servo

pre 11 godina

Izgleda da će taktika mog voljenog kluba sledeće sezone biti 442, i to:

Bajko

levi bek levi bek levi bek levi bek

levi bek levi bek levi bek levi bek

levi bek levi bek

Vojo

pre 11 godina

Ovi koji napadaju u stilu: četri leva beka, očigledno ne razumeju i slabo kapiraju! Tošić odlazi sigurno (a cele sezone je igrao štopera),Petković nije zadovoljan minutažom a za Zvezdu je skup kao rezerva i takodje odlazi za solidne pare.Prema tome ostaje samo Mladenović i kvalitetna i ne baš skupa alternativa Nenadić!Prema tome nemojte da se petljate ako ne razumete! Prelazni rok još nije ni počeo i polako sa zaključcima!

Pobeže Ganoubica

pre 11 godina

Kad budete imali deset partizanovaca i golmana bićete šampioni a reprezentacija prvak Evrope. Ovako, jedan po jedan, ne vredi.

vasa

pre 11 godina

Eli nije Ilija, kako ste napisali, vec je krsteno ime ELI
(Eli, 25. maj 2012 11:33)

Sada kad ekspresno dobije naše državljanstvo biće Ilija!!!

Pobrkali loncice...

pre 11 godina

Cekajte, pa valjda grobari treba da prave tim za LS, a ne mi!?
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (A?, 25. maj 2012 05:54) Ma samo vi pravite, nema problema. Ionako ste vi samoproklamovani veciti sampioni.... Nikad se ne zna mozda izbace Partizana zbog namestanja utakmica... Vi ste obavesteni da ce svakakve kontrole i komisije da nam dodju... Salu na stranu. Partizan ima dva(ako racunamo Rnica tri) desna beka i dovede jos jednog, Zvezda ima tri leva beka i dovede jos jednog... Smesni i jedni i drugi... Ili ce sve da prodaju...

jose j.

pre 11 godina

Evo nam i cetvrtog levog beka uz Tosica, Mladenovica i Petkovica, umesto da dovedemo dobrog centarhalfa i veznjaka,i da se oslobadjamo nepotrebnog viska igraca, mi na mestu koje je prebukirano dovodimo jos jednog igraca.
(Milan, 25. maj 2012 07:47)

Koliko sam upucen, mislim da su Petkovicu vrata sirom otvorena, Tosic vec dugo nije levi bek, vec centralni. Tako da ostaje samo Mladenovic na levom beku i treba jos jedan...

Dejan kg

pre 11 godina

Hvala Lukicu sto je uzeo Ljubu taman da se oslobodi mesto za nase klince,pa on nije odigrao jednu tekmu kako treba!
Radnicki i nista vise!!!

Casa je polu puna

pre 11 godina

Ko Boga vas molim,sve samo ne Milijasa!
Jos ne mogu da zaboravim utakmicu protiv kiprana,produzetci,110min,,,a on na pola terena mase treneru da ga izmeni ,a trener siri ruke jer nema izmenu i onda pokazuje ja mislim Zigari da se vrati nazad ,da ne igra spica,nego da posalje Milijasa da se odmori u spicu,a da Zigara trci za loptom u odbrani,,,,malo posle toga su nam ga metnuli i tu je cini mi se i krenu Zvezdin sunovrat u Evropi...
(NokiJa, 25. maj 2012 00:03)

Ja se secam one golcine protiv Bajerna... :) Ima tu svega pomalo...

Bojan

pre 11 godina

Procitajte ovo pre nego sto dovedete Nenadica u Zvezdu: evo linka,
http://www.vesti.rs/fudbal/Uspeh-ili-neuspeh-3.html
Kao prvo Slavenko Kuzeljevic nije trener, ne znam sta je, ali trener nije.

KODAR78

pre 11 godina

Mozda je dobar igrac za Zvezdu mozda ne ali je za Radnicki bio odlican.Ovo bih sagledao iz drugog ugla, da je steta sto se slabe da tako kazem manji klubovi, kada bi uspeli da na duzi period sacuvaju kostur ekipe da naprave konkuretne timove, tako bi se digao kvalitet same lige i fudbala uopste, ovako gledaju samo da se igrac dokopa vecitih rivala i uzmu procenat od eventualnog inotransfera a vecina i ne dobije sansu da zaigra i onda niko nema koristi a fudbal trpi. Valjda cemo docekati i takva vremena da u ligi imamo 5-6 dobrih ekipa, ovako?

Gabrijel Omar

pre 11 godina

`Alo,bre,desni bek nam treba,DESNI!!!! Lukicu,je l` razlikujes ti levo od desnog?! Imas ih vec dvojicu na toj strani...je l` bio na snizenju kad ste ga kupovali,pa k`o veli-nek` se nadje,valja ce...

Vlada

pre 11 godina

Tosic, Mladenovic, Petkovic, Nenadic... Auuu, koliko levih bekova sada imamo - malo li je na ovu nemastinu i skupocu!?

Hajde Robi za promenu kupi po jednog dobrog centralnog igraca u svakoj liniji: stoper, centralni vezni (ofanzivni), i spic. Pogotovu ako se prodaju Kadu, Evandro i Borha kao sto se suska.

neko pametan

pre 11 godina

Dobra alternativa Mladenoviću,jer je jako bitno da imamo na svakoj poziciji bar po dva igrača radi konkurencije,isto tako ovo znači i odlazak Petkovića tako da je ovo dobar posao,Ipak je Nenadić u boljoj formi za razliku od Petkovića jer je igrao čitavu sezonu a Petko je retko dobijao šansu! Tako da je ovo dobar posao! Dobrodošao u Zvezdu(ako je ova vest tačna)

Milan

pre 11 godina

Evo nam i cetvrtog levog beka uz Tosica, Mladenovica i Petkovica, umesto da dovedemo dobrog centarhalfa i veznjaka,i da se oslobadjamo nepotrebnog viska igraca, mi na mestu koje je prebukirano dovodimo jos jednog igraca.

student

pre 11 godina

ovog lika sam na svakom 'menadžeru' godinama unazad stavljao na transfer listu čim uzmem Partizan:-) ako je postao igrač sa 26 god onda svaka čast!

Loki

pre 11 godina

E, sad kad zbog ovog transfera počnu da pametuju oni koji Nenadića u životu nisu gledali, ali su se zato naigrali Football Managera...

Pedja

pre 11 godina

Ne znam sta ce stvarno jos jedan levi bek. Potrebniji je desni, premda po meni kada bi se Vesovic slozio on bi bio idealni desni bek. Dobro igra u odbrani, brz je, ume da predribla i ubaci loptu.
Jedino ako planiraju d aprodaju Mladenovica sto bi po meni bilo pogresno, jer mislim da ce on tek pruzati sve bolje partije i u sledecoj sezoni bi bio bas potreban.

daj prosirite ova 1500 karaktera

pre 11 godina

Ako je doveden za male pare dobro je (kao rezerva Mladenovicu). Prosecan igrac ali dovoljno dobar za povremeno odmaranje Mladenovica jer trenutno nemamo nijednog rezervnog levog beka. Znaci ako je doveden za male pare dobar posao Zvezde. Ono sto mene mnogo vise brine je sto vidim da se i dalje olako shvata nasa slabost na mestu centralnih bekova. Vec dve godine uzastopno gubimo titule zbog neefikasnih napadaca i losih centralnih bekova. Ovo ponavaljam kao papagaj ali vidim da se i dalje nastavlja po starom na ove dve pozicije. Tosic ima 2-3 dobra poteza na svakoj utakmici i uvek bar 5 kikseva koje mnogi i ne primecuju! Pustite na Youtube-u sve primljene golove Zvezde u ovoj sezoni i videcete da su za 90% golova krivi Tosic i Mikic. Prave neverovatne kikseve u osnovnim stvarima-dodavanju najblizem igracu, zagradjivanju itd, ali mnogi vide ona 2-3 dobra poteza i kazu ma on je najbolji. Zvezda treba da proda Tosica i Mikica i dovede jednog odlicnog centralnog beka koji ce drzati odbranu (i kvalitetom i autoritetom) i desnog beka (savrseno resenje je bio Pauljevic). Da se odabere koji napadaci ostaju i dovede jedan klasican golgeter jer mi je muka vise od 10 promasenih sansi po utakmici. Posto nema para, a neke mora prodati po meni treba da idu Dimitrijevic (vrlo spor i los), Miric (veliki promasaj), Vesic (najgori golman u postavi, vrlo nesiguran), Paseko (ogromna plata!), i igraci od kojih nesto moze da se zaradi-Tosic i Mikic. Ako dodje Milijas moze da ide Evandro zbog zarade.

numlock

pre 11 godina

nije valjda ovo tacno (nemam nista protiv ovog momka), pa do kraja prelaznog roka imacemo 62 leva beka, 2 stopera i 1 desnog beka koji ne ume ni da hoda a o fudbalu da i ne pricamo... treba nam desni bek, ne levi bek. mladenovic je odlican i ne treba mu konkurencija jer se decko trudi dovoljno!

123

pre 11 godina

Bezveze bacate pare na igrace koji nam ne trebaju imamo Mladenovica,Petkovica i Tosica(prirodna pozicija),a svaki je neuporedivo bolji od Nenadica...

kauboj

pre 11 godina

Dobro je jos jedan nas, ja sam od onih sto podrzavaju to da za Zvezdu treba da igraju Srbi, Crnogorci, Bosanci, Makedonci eventualno Hrvati, tako da je ovo odlican potez ali cinjenica je da sada imamo cetvoricu na poziciji levog beka Fica, Tosic i Petkovic, mislim da nam ne trebaju vise od dvojce, ali ovo je tek pocetak prelaznog roka i po meni treba sve uraditi kako bi se zadrzali igraci kao sto su Lazovic, Vesovic, Mijailovic sto ce biti izuzetno tesko u ovom prelaznom roku kada je Lazovic u pitanju a u predstojecim i kada su ostali u pitanju tako da mislim da bi uprava dobila odlicnu ocenu kad bi uspela da zadrzi Lazu po svaku cenu, dovela jos jednog ili dvojcu dobrih stopera, Milijasa i jos jednog dobrog pleja i najbitnije napadaca koji moze da nam resava utakmice. Kasalica me nije odusevio ni malo jer je dao ako se ne varam 2 gola, Milunovic je mlad i za njega vreme radi ali dal ce on da proradi kad treba? Tako da napadac! I Borha, Evandro i Kadu dobri su i nose Zvezdu ali ne onoliko koliko bi stranci trebali to da rade ako mislite da nije tako pogledajte strance u Rumuniji ili u Humskoj tako da ukoliko se rasteretimo ovih mocicemo da racunamo na Evropu. Laza sad 6 miliona posle Lige evrope 15 a ukoliko budemo imali srece mozda i vise...

zvezdas

pre 11 godina

Gledao sam klip od ovog momka na yutube i mogu vam reci da sam misljenja da se radi o prosecnom igracu JSL. Neznam zasto ga Robi dovodi,eventualno radi popunjavanja ekipe,ali zar mi nemamo u omladinskom pogonu nesto slicno pitam se,a ne da bacamo pare.Plus decko je Grobar.ako je ovo istina mislim da nam prelazni rok nije mogao gore poceti.Jednostavno nisam pesimista ali....ovako necemo videti ligu Evrope.

Neko iz FK Vojvodina

pre 11 godina

Ovog malog pratim vec dve godine, svaku utakmicu, svaku porez i uvek sam se cudio kako ga Partizan ili Zvezda ne dobedu u svoje redove! Sada kada sam procitao naslov, odusevljen sam, ne zato stoje otisa na Marakanu, nego zato sto je otisao u klub u kojem
Ce moci da pokaze savsvoj potencijal!! Mali je da kazem kako kazu mladi ekstra igrac, ogroman potencijal i Robi zaista zna sta radi!!! Srecno majstore, uzivacu jos malo u tvojoj igri a za dve tacnije tri godine sasvim sigurno ces nositi dres nekog Evropskog velikana!!! Svaka vast Zvezdi a pogotovo Robiju i za malog Knezevica sto dovode!!

pametno

pre 11 godina

Zna Robi da sve sto je proslo kroz sistem Partizana vredi nije Prosinecki naivan.A i jedina sansa da nesto u buducnosti prodaju je da strani klubovi vide ciju skolu je prosao doticni igrac.

Ljubisa livac

pre 11 godina

Bravo, dobar je Ljubo. Svaka cast. Mada bih vise voleo da se dovede dobar centralni bek, a da se na levom rotiraju Tosic i mladi Mladenovic. No dobro...

dainelii

pre 11 godina

zimski prelazni rok je zvezda razvalila i priblizila se partizanu,al kako je krenuo ovaj letnji,izgleda ce partizan ponovo vratiti znacajnu prednost u igrackom kadru...

zvezdas

pre 11 godina

Mogli bi mi malo da usporimo sa dovodjenjem grobara u Zvezdu,kako smo krenuli ne bi me cudilo da sutra i Sasu Ilica dovedemo.A sto se kvalieta ovog momka tice meni,a pretpostavljam i vecini,nisu poznati.Ako je doveden kao zamena za Mladenovica onda ce to predstavljati jos jedan samar uprave navijacima,a ako je doveden da zameni Petkovica onda se donekle i slazem iako mislim da je Petko jedan od najboljih bekova u ligi koji moze i centralnog beka da igra,jedini njegov problem je u ponasanju i u tome sto izigrava srpskog Balotelija pa su morali da mu nadju ovu zamenu.Nadam se da samo da ce Zvezda uskoro angazovati bar 2 zvucna imena i ostaviti ovu ekipu na okupu kako bi Robi do pocetka kvalifikacija za LE imao iskristalisan sastav i vremena da tu ekipu uigra

hm

pre 11 godina

Iako sam Kragujevčanin i gledao sam 5-6 utakmica na Čika Dači, nisam zapazio da je Nenadić nešto briljirao. Ali na utakmici protiv Partizana je odigrao odlično i toliko hvaljenog mladog Aksentijevića stavio u mali džep, par puta ga i napravio smešnim. Sve to ipak mi i dalje ne pojašnjava dovodjenje Nenadića u Zvezdu: Mladenović je standardan (znači Nenadić će da odigra 5-6 utakmica u prvenstvu, onih manje bitnih i neku u kupu), ima 26 godina, dakle nije perspektivni klinac na kome će da se zaradi lova posle par sezona... ponikao u Partizanu - nisam oduševljen tom činjenicom. Petković je dobar igrač (većina se neće složiti, ali tako sam sve vreme tvrdio i za Tošića, pa se u poslednjih godinu dana pokazalo tačno iako su ga do prošle godine svi omalovažavali). Nikola Petković bi da ima kontinuitet utakmica pokazao da je vrh levi bek, uz to je veliki Zvezdaš i bivši mladi rep. Za godinu dana bi se uzela kakva-takva kinta. On je igrao i u bundesligi. Mi Nenadića za 2 godine možemo da prodamo samo Jagodini, BSK-u ili Javoru. Tj. Da ga poklonimo.

NokiJa

pre 11 godina

Ko Boga vas molim,sve samo ne Milijasa!
Jos ne mogu da zaboravim utakmicu protiv kiprana,produzetci,110min,,,a on na pola terena mase treneru da ga izmeni ,a trener siri ruke jer nema izmenu i onda pokazuje ja mislim Zigari da se vrati nazad ,da ne igra spica,nego da posalje Milijasa da se odmori u spicu,a da Zigara trci za loptom u odbrani,,,,malo posle toga su nam ga metnuli i tu je cini mi se i krenu Zvezdin sunovrat u Evropi...

stefanpfc

pre 11 godina

Grobare,srecno u Zvezdi! Mnogo dobrih partija,pobeda,drugih mesta i plasmana u finale Kupa! :) Steta sto se nasi nisu setili na vreme da te vrate,Zvezda je dobila sjajnog igraca!

askurdjel

pre 11 godina

ne razumem, sta ce nam levi bek? treba nam desni bek, a vesovica prodati obavezno (svaka cast decku za trud i zalaganje, ali ipak nema kvalitet za zvezdu), i/ili vise koristiti filipa stojkovica.

Nemanjabg

pre 11 godina

http://www.youtube.com/watch?v=C24oLz5e6_0 Delije pogledajte, izgleda da smo dobili izvanrednog mladog štopera :) Svaka čast, Robi! :))

asd

pre 11 godina

jos jedan levi bek, pa bravo. da dovedemo jos jednog pa da nas bog vidi, sve pozicije u odbrani da igraju levi bekovi, zbunicemo protivnike :)

dusan

pre 11 godina

gde cemo vise sa levim bekovima? kupujemo samo leve bekove i zadnje vezne, i to bez bilo kakve strategije, sta je slobodno i jeftino - DAJ! sad jos dva leva beka i dva zadnja vezna i ako mozemo nekog bivseg igraca da dobijemo na pozajmicu a da ga placa neko drugi i zvezda je zavrsila prelazni rok

One night in May

pre 11 godina

A desni bek??? Hoce li opet Vesovic menjati Mikica? Sta sad - imamo Mladenovica, Nenadica, Petkovica (ako ne ode) i Tosica (kome je to prirodna pozicija) na levom beku i SAMO Mikica na desnom (Vesovic je bio iznudjeno resenje; Krneta, nazalost, ni u snu ne moze da igra na bekovskom mestu)... Hocemo li ikada dobiti jos nekog desnog beka?

Il' je ovo neki dogovor sa Partizanom, posto vidim da oni dovode samo desne bekove...

Aca

pre 11 godina

Desni bek..treba nam DESNI bek..ne levi..leve imamo koliko hocemo..i sto znaju da igraju i one levake u pravom smislu!
Treba nam dobar desni bek..dobar ofanzivni vezni i dobra dva napadaca..moze i jedan stoper.
Onda mozemo da se igramo..do tada mozemo i dalje samo da se nerviramo!

Markione

pre 11 godina

Bravo Verko 'majstore' oterali ste ljude koji su ulozili pare u klub i doveli ga do treceg mesta u ligi i koji su sa nama navijacima zeleli da se klub svake godine bori za titulu i kup a da se igraci ne prodaju zvezdi i partizanu nego samo u evropi za dobre pare kao F.Kostic...ovako ce te rasprodati tim za male pare upropastiti ga i pobeci kao mnogo puta da sada.

asd

pre 11 godina

jos jedan levi bek, pa bravo. da dovedemo jos jednog pa da nas bog vidi, sve pozicije u odbrani da igraju levi bekovi, zbunicemo protivnike :)

One night in May

pre 11 godina

A desni bek??? Hoce li opet Vesovic menjati Mikica? Sta sad - imamo Mladenovica, Nenadica, Petkovica (ako ne ode) i Tosica (kome je to prirodna pozicija) na levom beku i SAMO Mikica na desnom (Vesovic je bio iznudjeno resenje; Krneta, nazalost, ni u snu ne moze da igra na bekovskom mestu)... Hocemo li ikada dobiti jos nekog desnog beka?

Il' je ovo neki dogovor sa Partizanom, posto vidim da oni dovode samo desne bekove...

Loki

pre 11 godina

E, sad kad zbog ovog transfera počnu da pametuju oni koji Nenadića u životu nisu gledali, ali su se zato naigrali Football Managera...

Gabrijel Omar

pre 11 godina

`Alo,bre,desni bek nam treba,DESNI!!!! Lukicu,je l` razlikujes ti levo od desnog?! Imas ih vec dvojicu na toj strani...je l` bio na snizenju kad ste ga kupovali,pa k`o veli-nek` se nadje,valja ce...

NokiJa

pre 11 godina

Ko Boga vas molim,sve samo ne Milijasa!
Jos ne mogu da zaboravim utakmicu protiv kiprana,produzetci,110min,,,a on na pola terena mase treneru da ga izmeni ,a trener siri ruke jer nema izmenu i onda pokazuje ja mislim Zigari da se vrati nazad ,da ne igra spica,nego da posalje Milijasa da se odmori u spicu,a da Zigara trci za loptom u odbrani,,,,malo posle toga su nam ga metnuli i tu je cini mi se i krenu Zvezdin sunovrat u Evropi...

neko pametan

pre 11 godina

Dobra alternativa Mladenoviću,jer je jako bitno da imamo na svakoj poziciji bar po dva igrača radi konkurencije,isto tako ovo znači i odlazak Petkovića tako da je ovo dobar posao,Ipak je Nenadić u boljoj formi za razliku od Petkovića jer je igrao čitavu sezonu a Petko je retko dobijao šansu! Tako da je ovo dobar posao! Dobrodošao u Zvezdu(ako je ova vest tačna)

KODAR78

pre 11 godina

Mozda je dobar igrac za Zvezdu mozda ne ali je za Radnicki bio odlican.Ovo bih sagledao iz drugog ugla, da je steta sto se slabe da tako kazem manji klubovi, kada bi uspeli da na duzi period sacuvaju kostur ekipe da naprave konkuretne timove, tako bi se digao kvalitet same lige i fudbala uopste, ovako gledaju samo da se igrac dokopa vecitih rivala i uzmu procenat od eventualnog inotransfera a vecina i ne dobije sansu da zaigra i onda niko nema koristi a fudbal trpi. Valjda cemo docekati i takva vremena da u ligi imamo 5-6 dobrih ekipa, ovako?

daj prosirite ova 1500 karaktera

pre 11 godina

Ako je doveden za male pare dobro je (kao rezerva Mladenovicu). Prosecan igrac ali dovoljno dobar za povremeno odmaranje Mladenovica jer trenutno nemamo nijednog rezervnog levog beka. Znaci ako je doveden za male pare dobar posao Zvezde. Ono sto mene mnogo vise brine je sto vidim da se i dalje olako shvata nasa slabost na mestu centralnih bekova. Vec dve godine uzastopno gubimo titule zbog neefikasnih napadaca i losih centralnih bekova. Ovo ponavaljam kao papagaj ali vidim da se i dalje nastavlja po starom na ove dve pozicije. Tosic ima 2-3 dobra poteza na svakoj utakmici i uvek bar 5 kikseva koje mnogi i ne primecuju! Pustite na Youtube-u sve primljene golove Zvezde u ovoj sezoni i videcete da su za 90% golova krivi Tosic i Mikic. Prave neverovatne kikseve u osnovnim stvarima-dodavanju najblizem igracu, zagradjivanju itd, ali mnogi vide ona 2-3 dobra poteza i kazu ma on je najbolji. Zvezda treba da proda Tosica i Mikica i dovede jednog odlicnog centralnog beka koji ce drzati odbranu (i kvalitetom i autoritetom) i desnog beka (savrseno resenje je bio Pauljevic). Da se odabere koji napadaci ostaju i dovede jedan klasican golgeter jer mi je muka vise od 10 promasenih sansi po utakmici. Posto nema para, a neke mora prodati po meni treba da idu Dimitrijevic (vrlo spor i los), Miric (veliki promasaj), Vesic (najgori golman u postavi, vrlo nesiguran), Paseko (ogromna plata!), i igraci od kojih nesto moze da se zaradi-Tosic i Mikic. Ako dodje Milijas moze da ide Evandro zbog zarade.

Casa je polu puna

pre 11 godina

Ko Boga vas molim,sve samo ne Milijasa!
Jos ne mogu da zaboravim utakmicu protiv kiprana,produzetci,110min,,,a on na pola terena mase treneru da ga izmeni ,a trener siri ruke jer nema izmenu i onda pokazuje ja mislim Zigari da se vrati nazad ,da ne igra spica,nego da posalje Milijasa da se odmori u spicu,a da Zigara trci za loptom u odbrani,,,,malo posle toga su nam ga metnuli i tu je cini mi se i krenu Zvezdin sunovrat u Evropi...
(NokiJa, 25. maj 2012 00:03)

Ja se secam one golcine protiv Bajerna... :) Ima tu svega pomalo...

askurdjel

pre 11 godina

ne razumem, sta ce nam levi bek? treba nam desni bek, a vesovica prodati obavezno (svaka cast decku za trud i zalaganje, ali ipak nema kvalitet za zvezdu), i/ili vise koristiti filipa stojkovica.

hm

pre 11 godina

Iako sam Kragujevčanin i gledao sam 5-6 utakmica na Čika Dači, nisam zapazio da je Nenadić nešto briljirao. Ali na utakmici protiv Partizana je odigrao odlično i toliko hvaljenog mladog Aksentijevića stavio u mali džep, par puta ga i napravio smešnim. Sve to ipak mi i dalje ne pojašnjava dovodjenje Nenadića u Zvezdu: Mladenović je standardan (znači Nenadić će da odigra 5-6 utakmica u prvenstvu, onih manje bitnih i neku u kupu), ima 26 godina, dakle nije perspektivni klinac na kome će da se zaradi lova posle par sezona... ponikao u Partizanu - nisam oduševljen tom činjenicom. Petković je dobar igrač (većina se neće složiti, ali tako sam sve vreme tvrdio i za Tošića, pa se u poslednjih godinu dana pokazalo tačno iako su ga do prošle godine svi omalovažavali). Nikola Petković bi da ima kontinuitet utakmica pokazao da je vrh levi bek, uz to je veliki Zvezdaš i bivši mladi rep. Za godinu dana bi se uzela kakva-takva kinta. On je igrao i u bundesligi. Mi Nenadića za 2 godine možemo da prodamo samo Jagodini, BSK-u ili Javoru. Tj. Da ga poklonimo.

Markione

pre 11 godina

Bravo Verko 'majstore' oterali ste ljude koji su ulozili pare u klub i doveli ga do treceg mesta u ligi i koji su sa nama navijacima zeleli da se klub svake godine bori za titulu i kup a da se igraci ne prodaju zvezdi i partizanu nego samo u evropi za dobre pare kao F.Kostic...ovako ce te rasprodati tim za male pare upropastiti ga i pobeci kao mnogo puta da sada.

dainelii

pre 11 godina

zimski prelazni rok je zvezda razvalila i priblizila se partizanu,al kako je krenuo ovaj letnji,izgleda ce partizan ponovo vratiti znacajnu prednost u igrackom kadru...

Vlada

pre 11 godina

Tosic, Mladenovic, Petkovic, Nenadic... Auuu, koliko levih bekova sada imamo - malo li je na ovu nemastinu i skupocu!?

Hajde Robi za promenu kupi po jednog dobrog centralnog igraca u svakoj liniji: stoper, centralni vezni (ofanzivni), i spic. Pogotovu ako se prodaju Kadu, Evandro i Borha kao sto se suska.

Vojo

pre 11 godina

Ovi koji napadaju u stilu: četri leva beka, očigledno ne razumeju i slabo kapiraju! Tošić odlazi sigurno (a cele sezone je igrao štopera),Petković nije zadovoljan minutažom a za Zvezdu je skup kao rezerva i takodje odlazi za solidne pare.Prema tome ostaje samo Mladenović i kvalitetna i ne baš skupa alternativa Nenadić!Prema tome nemojte da se petljate ako ne razumete! Prelazni rok još nije ni počeo i polako sa zaključcima!

jose j.

pre 11 godina

Evo nam i cetvrtog levog beka uz Tosica, Mladenovica i Petkovica, umesto da dovedemo dobrog centarhalfa i veznjaka,i da se oslobadjamo nepotrebnog viska igraca, mi na mestu koje je prebukirano dovodimo jos jednog igraca.
(Milan, 25. maj 2012 07:47)

Koliko sam upucen, mislim da su Petkovicu vrata sirom otvorena, Tosic vec dugo nije levi bek, vec centralni. Tako da ostaje samo Mladenovic na levom beku i treba jos jedan...

zvezdas

pre 11 godina

Gledao sam klip od ovog momka na yutube i mogu vam reci da sam misljenja da se radi o prosecnom igracu JSL. Neznam zasto ga Robi dovodi,eventualno radi popunjavanja ekipe,ali zar mi nemamo u omladinskom pogonu nesto slicno pitam se,a ne da bacamo pare.Plus decko je Grobar.ako je ovo istina mislim da nam prelazni rok nije mogao gore poceti.Jednostavno nisam pesimista ali....ovako necemo videti ligu Evrope.

nervo-servo

pre 11 godina

Izgleda da će taktika mog voljenog kluba sledeće sezone biti 442, i to:

Bajko

levi bek levi bek levi bek levi bek

levi bek levi bek levi bek levi bek

levi bek levi bek

dusan

pre 11 godina

gde cemo vise sa levim bekovima? kupujemo samo leve bekove i zadnje vezne, i to bez bilo kakve strategije, sta je slobodno i jeftino - DAJ! sad jos dva leva beka i dva zadnja vezna i ako mozemo nekog bivseg igraca da dobijemo na pozajmicu a da ga placa neko drugi i zvezda je zavrsila prelazni rok

Aca

pre 11 godina

Desni bek..treba nam DESNI bek..ne levi..leve imamo koliko hocemo..i sto znaju da igraju i one levake u pravom smislu!
Treba nam dobar desni bek..dobar ofanzivni vezni i dobra dva napadaca..moze i jedan stoper.
Onda mozemo da se igramo..do tada mozemo i dalje samo da se nerviramo!

123

pre 11 godina

Bezveze bacate pare na igrace koji nam ne trebaju imamo Mladenovica,Petkovica i Tosica(prirodna pozicija),a svaki je neuporedivo bolji od Nenadica...

Neko iz FK Vojvodina

pre 11 godina

Ovog malog pratim vec dve godine, svaku utakmicu, svaku porez i uvek sam se cudio kako ga Partizan ili Zvezda ne dobedu u svoje redove! Sada kada sam procitao naslov, odusevljen sam, ne zato stoje otisa na Marakanu, nego zato sto je otisao u klub u kojem
Ce moci da pokaze savsvoj potencijal!! Mali je da kazem kako kazu mladi ekstra igrac, ogroman potencijal i Robi zaista zna sta radi!!! Srecno majstore, uzivacu jos malo u tvojoj igri a za dve tacnije tri godine sasvim sigurno ces nositi dres nekog Evropskog velikana!!! Svaka vast Zvezdi a pogotovo Robiju i za malog Knezevica sto dovode!!

Dejan kg

pre 11 godina

Hvala Lukicu sto je uzeo Ljubu taman da se oslobodi mesto za nase klince,pa on nije odigrao jednu tekmu kako treba!
Radnicki i nista vise!!!

numlock

pre 11 godina

nije valjda ovo tacno (nemam nista protiv ovog momka), pa do kraja prelaznog roka imacemo 62 leva beka, 2 stopera i 1 desnog beka koji ne ume ni da hoda a o fudbalu da i ne pricamo... treba nam desni bek, ne levi bek. mladenovic je odlican i ne treba mu konkurencija jer se decko trudi dovoljno!

pametno

pre 11 godina

Zna Robi da sve sto je proslo kroz sistem Partizana vredi nije Prosinecki naivan.A i jedina sansa da nesto u buducnosti prodaju je da strani klubovi vide ciju skolu je prosao doticni igrac.

Milan

pre 11 godina

Evo nam i cetvrtog levog beka uz Tosica, Mladenovica i Petkovica, umesto da dovedemo dobrog centarhalfa i veznjaka,i da se oslobadjamo nepotrebnog viska igraca, mi na mestu koje je prebukirano dovodimo jos jednog igraca.

vasa

pre 11 godina

Eli nije Ilija, kako ste napisali, vec je krsteno ime ELI
(Eli, 25. maj 2012 11:33)

Sada kad ekspresno dobije naše državljanstvo biće Ilija!!!

Ljubisa livac

pre 11 godina

Bravo, dobar je Ljubo. Svaka cast. Mada bih vise voleo da se dovede dobar centralni bek, a da se na levom rotiraju Tosic i mladi Mladenovic. No dobro...

student

pre 11 godina

ovog lika sam na svakom 'menadžeru' godinama unazad stavljao na transfer listu čim uzmem Partizan:-) ako je postao igrač sa 26 god onda svaka čast!

Bojan

pre 11 godina

Procitajte ovo pre nego sto dovedete Nenadica u Zvezdu: evo linka,
http://www.vesti.rs/fudbal/Uspeh-ili-neuspeh-3.html
Kao prvo Slavenko Kuzeljevic nije trener, ne znam sta je, ali trener nije.

Pobrkali loncice...

pre 11 godina

Cekajte, pa valjda grobari treba da prave tim za LS, a ne mi!?
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (A?, 25. maj 2012 05:54) Ma samo vi pravite, nema problema. Ionako ste vi samoproklamovani veciti sampioni.... Nikad se ne zna mozda izbace Partizana zbog namestanja utakmica... Vi ste obavesteni da ce svakakve kontrole i komisije da nam dodju... Salu na stranu. Partizan ima dva(ako racunamo Rnica tri) desna beka i dovede jos jednog, Zvezda ima tri leva beka i dovede jos jednog... Smesni i jedni i drugi... Ili ce sve da prodaju...

stefanpfc

pre 11 godina

Grobare,srecno u Zvezdi! Mnogo dobrih partija,pobeda,drugih mesta i plasmana u finale Kupa! :) Steta sto se nasi nisu setili na vreme da te vrate,Zvezda je dobila sjajnog igraca!

zvezdas

pre 11 godina

Mogli bi mi malo da usporimo sa dovodjenjem grobara u Zvezdu,kako smo krenuli ne bi me cudilo da sutra i Sasu Ilica dovedemo.A sto se kvalieta ovog momka tice meni,a pretpostavljam i vecini,nisu poznati.Ako je doveden kao zamena za Mladenovica onda ce to predstavljati jos jedan samar uprave navijacima,a ako je doveden da zameni Petkovica onda se donekle i slazem iako mislim da je Petko jedan od najboljih bekova u ligi koji moze i centralnog beka da igra,jedini njegov problem je u ponasanju i u tome sto izigrava srpskog Balotelija pa su morali da mu nadju ovu zamenu.Nadam se da samo da ce Zvezda uskoro angazovati bar 2 zvucna imena i ostaviti ovu ekipu na okupu kako bi Robi do pocetka kvalifikacija za LE imao iskristalisan sastav i vremena da tu ekipu uigra

Pedja

pre 11 godina

Ne znam sta ce stvarno jos jedan levi bek. Potrebniji je desni, premda po meni kada bi se Vesovic slozio on bi bio idealni desni bek. Dobro igra u odbrani, brz je, ume da predribla i ubaci loptu.
Jedino ako planiraju d aprodaju Mladenovica sto bi po meni bilo pogresno, jer mislim da ce on tek pruzati sve bolje partije i u sledecoj sezoni bi bio bas potreban.

kauboj

pre 11 godina

Dobro je jos jedan nas, ja sam od onih sto podrzavaju to da za Zvezdu treba da igraju Srbi, Crnogorci, Bosanci, Makedonci eventualno Hrvati, tako da je ovo odlican potez ali cinjenica je da sada imamo cetvoricu na poziciji levog beka Fica, Tosic i Petkovic, mislim da nam ne trebaju vise od dvojce, ali ovo je tek pocetak prelaznog roka i po meni treba sve uraditi kako bi se zadrzali igraci kao sto su Lazovic, Vesovic, Mijailovic sto ce biti izuzetno tesko u ovom prelaznom roku kada je Lazovic u pitanju a u predstojecim i kada su ostali u pitanju tako da mislim da bi uprava dobila odlicnu ocenu kad bi uspela da zadrzi Lazu po svaku cenu, dovela jos jednog ili dvojcu dobrih stopera, Milijasa i jos jednog dobrog pleja i najbitnije napadaca koji moze da nam resava utakmice. Kasalica me nije odusevio ni malo jer je dao ako se ne varam 2 gola, Milunovic je mlad i za njega vreme radi ali dal ce on da proradi kad treba? Tako da napadac! I Borha, Evandro i Kadu dobri su i nose Zvezdu ali ne onoliko koliko bi stranci trebali to da rade ako mislite da nije tako pogledajte strance u Rumuniji ili u Humskoj tako da ukoliko se rasteretimo ovih mocicemo da racunamo na Evropu. Laza sad 6 miliona posle Lige evrope 15 a ukoliko budemo imali srece mozda i vise...

Pobeže Ganoubica

pre 11 godina

Kad budete imali deset partizanovaca i golmana bićete šampioni a reprezentacija prvak Evrope. Ovako, jedan po jedan, ne vredi.

Nemanjabg

pre 11 godina

http://www.youtube.com/watch?v=C24oLz5e6_0 Delije pogledajte, izgleda da smo dobili izvanrednog mladog štopera :) Svaka čast, Robi! :))

Kad je on igrao za Teleoptik, mora da valja

pre 11 godina

I najgori Partizanov LEVI BEK, bolji je od zvezdinog zadnjeg i prednjeg veznog, štopera i špica. A može da igra i desnog, centralnog ili rezervnog, standardnog ili startera,...znači kupuj, ne zanovetaj.

pametno

pre 11 godina

Zna Robi da sve sto je proslo kroz sistem Partizana vredi nije Prosinecki naivan.A i jedina sansa da nesto u buducnosti prodaju je da strani klubovi vide ciju skolu je prosao doticni igrac.

dainelii

pre 11 godina

zimski prelazni rok je zvezda razvalila i priblizila se partizanu,al kako je krenuo ovaj letnji,izgleda ce partizan ponovo vratiti znacajnu prednost u igrackom kadru...

NokiJa

pre 11 godina

Ko Boga vas molim,sve samo ne Milijasa!
Jos ne mogu da zaboravim utakmicu protiv kiprana,produzetci,110min,,,a on na pola terena mase treneru da ga izmeni ,a trener siri ruke jer nema izmenu i onda pokazuje ja mislim Zigari da se vrati nazad ,da ne igra spica,nego da posalje Milijasa da se odmori u spicu,a da Zigara trci za loptom u odbrani,,,,malo posle toga su nam ga metnuli i tu je cini mi se i krenu Zvezdin sunovrat u Evropi...

Kad je on igrao za Teleoptik, mora da valja

pre 11 godina

I najgori Partizanov LEVI BEK, bolji je od zvezdinog zadnjeg i prednjeg veznog, štopera i špica. A može da igra i desnog, centralnog ili rezervnog, standardnog ili startera,...znači kupuj, ne zanovetaj.

Pobeže Ganoubica

pre 11 godina

Kad budete imali deset partizanovaca i golmana bićete šampioni a reprezentacija prvak Evrope. Ovako, jedan po jedan, ne vredi.

asd

pre 11 godina

jos jedan levi bek, pa bravo. da dovedemo jos jednog pa da nas bog vidi, sve pozicije u odbrani da igraju levi bekovi, zbunicemo protivnike :)

stefanpfc

pre 11 godina

Grobare,srecno u Zvezdi! Mnogo dobrih partija,pobeda,drugih mesta i plasmana u finale Kupa! :) Steta sto se nasi nisu setili na vreme da te vrate,Zvezda je dobila sjajnog igraca!

Neko iz FK Vojvodina

pre 11 godina

Ovog malog pratim vec dve godine, svaku utakmicu, svaku porez i uvek sam se cudio kako ga Partizan ili Zvezda ne dobedu u svoje redove! Sada kada sam procitao naslov, odusevljen sam, ne zato stoje otisa na Marakanu, nego zato sto je otisao u klub u kojem
Ce moci da pokaze savsvoj potencijal!! Mali je da kazem kako kazu mladi ekstra igrac, ogroman potencijal i Robi zaista zna sta radi!!! Srecno majstore, uzivacu jos malo u tvojoj igri a za dve tacnije tri godine sasvim sigurno ces nositi dres nekog Evropskog velikana!!! Svaka vast Zvezdi a pogotovo Robiju i za malog Knezevica sto dovode!!

student

pre 11 godina

ovog lika sam na svakom 'menadžeru' godinama unazad stavljao na transfer listu čim uzmem Partizan:-) ako je postao igrač sa 26 god onda svaka čast!

dusan

pre 11 godina

gde cemo vise sa levim bekovima? kupujemo samo leve bekove i zadnje vezne, i to bez bilo kakve strategije, sta je slobodno i jeftino - DAJ! sad jos dva leva beka i dva zadnja vezna i ako mozemo nekog bivseg igraca da dobijemo na pozajmicu a da ga placa neko drugi i zvezda je zavrsila prelazni rok

Gabrijel Omar

pre 11 godina

`Alo,bre,desni bek nam treba,DESNI!!!! Lukicu,je l` razlikujes ti levo od desnog?! Imas ih vec dvojicu na toj strani...je l` bio na snizenju kad ste ga kupovali,pa k`o veli-nek` se nadje,valja ce...

Dejan kg

pre 11 godina

Hvala Lukicu sto je uzeo Ljubu taman da se oslobodi mesto za nase klince,pa on nije odigrao jednu tekmu kako treba!
Radnicki i nista vise!!!

Milan

pre 11 godina

Evo nam i cetvrtog levog beka uz Tosica, Mladenovica i Petkovica, umesto da dovedemo dobrog centarhalfa i veznjaka,i da se oslobadjamo nepotrebnog viska igraca, mi na mestu koje je prebukirano dovodimo jos jednog igraca.

Nemanjabg

pre 11 godina

http://www.youtube.com/watch?v=C24oLz5e6_0 Delije pogledajte, izgleda da smo dobili izvanrednog mladog štopera :) Svaka čast, Robi! :))

zvezdas

pre 11 godina

Gledao sam klip od ovog momka na yutube i mogu vam reci da sam misljenja da se radi o prosecnom igracu JSL. Neznam zasto ga Robi dovodi,eventualno radi popunjavanja ekipe,ali zar mi nemamo u omladinskom pogonu nesto slicno pitam se,a ne da bacamo pare.Plus decko je Grobar.ako je ovo istina mislim da nam prelazni rok nije mogao gore poceti.Jednostavno nisam pesimista ali....ovako necemo videti ligu Evrope.

Casa je polu puna

pre 11 godina

Ko Boga vas molim,sve samo ne Milijasa!
Jos ne mogu da zaboravim utakmicu protiv kiprana,produzetci,110min,,,a on na pola terena mase treneru da ga izmeni ,a trener siri ruke jer nema izmenu i onda pokazuje ja mislim Zigari da se vrati nazad ,da ne igra spica,nego da posalje Milijasa da se odmori u spicu,a da Zigara trci za loptom u odbrani,,,,malo posle toga su nam ga metnuli i tu je cini mi se i krenu Zvezdin sunovrat u Evropi...
(NokiJa, 25. maj 2012 00:03)

Ja se secam one golcine protiv Bajerna... :) Ima tu svega pomalo...

zvezdas

pre 11 godina

Mogli bi mi malo da usporimo sa dovodjenjem grobara u Zvezdu,kako smo krenuli ne bi me cudilo da sutra i Sasu Ilica dovedemo.A sto se kvalieta ovog momka tice meni,a pretpostavljam i vecini,nisu poznati.Ako je doveden kao zamena za Mladenovica onda ce to predstavljati jos jedan samar uprave navijacima,a ako je doveden da zameni Petkovica onda se donekle i slazem iako mislim da je Petko jedan od najboljih bekova u ligi koji moze i centralnog beka da igra,jedini njegov problem je u ponasanju i u tome sto izigrava srpskog Balotelija pa su morali da mu nadju ovu zamenu.Nadam se da samo da ce Zvezda uskoro angazovati bar 2 zvucna imena i ostaviti ovu ekipu na okupu kako bi Robi do pocetka kvalifikacija za LE imao iskristalisan sastav i vremena da tu ekipu uigra

kauboj

pre 11 godina

Dobro je jos jedan nas, ja sam od onih sto podrzavaju to da za Zvezdu treba da igraju Srbi, Crnogorci, Bosanci, Makedonci eventualno Hrvati, tako da je ovo odlican potez ali cinjenica je da sada imamo cetvoricu na poziciji levog beka Fica, Tosic i Petkovic, mislim da nam ne trebaju vise od dvojce, ali ovo je tek pocetak prelaznog roka i po meni treba sve uraditi kako bi se zadrzali igraci kao sto su Lazovic, Vesovic, Mijailovic sto ce biti izuzetno tesko u ovom prelaznom roku kada je Lazovic u pitanju a u predstojecim i kada su ostali u pitanju tako da mislim da bi uprava dobila odlicnu ocenu kad bi uspela da zadrzi Lazu po svaku cenu, dovela jos jednog ili dvojcu dobrih stopera, Milijasa i jos jednog dobrog pleja i najbitnije napadaca koji moze da nam resava utakmice. Kasalica me nije odusevio ni malo jer je dao ako se ne varam 2 gola, Milunovic je mlad i za njega vreme radi ali dal ce on da proradi kad treba? Tako da napadac! I Borha, Evandro i Kadu dobri su i nose Zvezdu ali ne onoliko koliko bi stranci trebali to da rade ako mislite da nije tako pogledajte strance u Rumuniji ili u Humskoj tako da ukoliko se rasteretimo ovih mocicemo da racunamo na Evropu. Laza sad 6 miliona posle Lige evrope 15 a ukoliko budemo imali srece mozda i vise...

hm

pre 11 godina

Iako sam Kragujevčanin i gledao sam 5-6 utakmica na Čika Dači, nisam zapazio da je Nenadić nešto briljirao. Ali na utakmici protiv Partizana je odigrao odlično i toliko hvaljenog mladog Aksentijevića stavio u mali džep, par puta ga i napravio smešnim. Sve to ipak mi i dalje ne pojašnjava dovodjenje Nenadića u Zvezdu: Mladenović je standardan (znači Nenadić će da odigra 5-6 utakmica u prvenstvu, onih manje bitnih i neku u kupu), ima 26 godina, dakle nije perspektivni klinac na kome će da se zaradi lova posle par sezona... ponikao u Partizanu - nisam oduševljen tom činjenicom. Petković je dobar igrač (većina se neće složiti, ali tako sam sve vreme tvrdio i za Tošića, pa se u poslednjih godinu dana pokazalo tačno iako su ga do prošle godine svi omalovažavali). Nikola Petković bi da ima kontinuitet utakmica pokazao da je vrh levi bek, uz to je veliki Zvezdaš i bivši mladi rep. Za godinu dana bi se uzela kakva-takva kinta. On je igrao i u bundesligi. Mi Nenadića za 2 godine možemo da prodamo samo Jagodini, BSK-u ili Javoru. Tj. Da ga poklonimo.

askurdjel

pre 11 godina

ne razumem, sta ce nam levi bek? treba nam desni bek, a vesovica prodati obavezno (svaka cast decku za trud i zalaganje, ali ipak nema kvalitet za zvezdu), i/ili vise koristiti filipa stojkovica.

Ljubisa livac

pre 11 godina

Bravo, dobar je Ljubo. Svaka cast. Mada bih vise voleo da se dovede dobar centralni bek, a da se na levom rotiraju Tosic i mladi Mladenovic. No dobro...

123

pre 11 godina

Bezveze bacate pare na igrace koji nam ne trebaju imamo Mladenovica,Petkovica i Tosica(prirodna pozicija),a svaki je neuporedivo bolji od Nenadica...

numlock

pre 11 godina

nije valjda ovo tacno (nemam nista protiv ovog momka), pa do kraja prelaznog roka imacemo 62 leva beka, 2 stopera i 1 desnog beka koji ne ume ni da hoda a o fudbalu da i ne pricamo... treba nam desni bek, ne levi bek. mladenovic je odlican i ne treba mu konkurencija jer se decko trudi dovoljno!

nervo-servo

pre 11 godina

Izgleda da će taktika mog voljenog kluba sledeće sezone biti 442, i to:

Bajko

levi bek levi bek levi bek levi bek

levi bek levi bek levi bek levi bek

levi bek levi bek

Loki

pre 11 godina

E, sad kad zbog ovog transfera počnu da pametuju oni koji Nenadića u životu nisu gledali, ali su se zato naigrali Football Managera...

Markione

pre 11 godina

Bravo Verko 'majstore' oterali ste ljude koji su ulozili pare u klub i doveli ga do treceg mesta u ligi i koji su sa nama navijacima zeleli da se klub svake godine bori za titulu i kup a da se igraci ne prodaju zvezdi i partizanu nego samo u evropi za dobre pare kao F.Kostic...ovako ce te rasprodati tim za male pare upropastiti ga i pobeci kao mnogo puta da sada.

daj prosirite ova 1500 karaktera

pre 11 godina

Ako je doveden za male pare dobro je (kao rezerva Mladenovicu). Prosecan igrac ali dovoljno dobar za povremeno odmaranje Mladenovica jer trenutno nemamo nijednog rezervnog levog beka. Znaci ako je doveden za male pare dobar posao Zvezde. Ono sto mene mnogo vise brine je sto vidim da se i dalje olako shvata nasa slabost na mestu centralnih bekova. Vec dve godine uzastopno gubimo titule zbog neefikasnih napadaca i losih centralnih bekova. Ovo ponavaljam kao papagaj ali vidim da se i dalje nastavlja po starom na ove dve pozicije. Tosic ima 2-3 dobra poteza na svakoj utakmici i uvek bar 5 kikseva koje mnogi i ne primecuju! Pustite na Youtube-u sve primljene golove Zvezde u ovoj sezoni i videcete da su za 90% golova krivi Tosic i Mikic. Prave neverovatne kikseve u osnovnim stvarima-dodavanju najblizem igracu, zagradjivanju itd, ali mnogi vide ona 2-3 dobra poteza i kazu ma on je najbolji. Zvezda treba da proda Tosica i Mikica i dovede jednog odlicnog centralnog beka koji ce drzati odbranu (i kvalitetom i autoritetom) i desnog beka (savrseno resenje je bio Pauljevic). Da se odabere koji napadaci ostaju i dovede jedan klasican golgeter jer mi je muka vise od 10 promasenih sansi po utakmici. Posto nema para, a neke mora prodati po meni treba da idu Dimitrijevic (vrlo spor i los), Miric (veliki promasaj), Vesic (najgori golman u postavi, vrlo nesiguran), Paseko (ogromna plata!), i igraci od kojih nesto moze da se zaradi-Tosic i Mikic. Ako dodje Milijas moze da ide Evandro zbog zarade.

Pedja

pre 11 godina

Ne znam sta ce stvarno jos jedan levi bek. Potrebniji je desni, premda po meni kada bi se Vesovic slozio on bi bio idealni desni bek. Dobro igra u odbrani, brz je, ume da predribla i ubaci loptu.
Jedino ako planiraju d aprodaju Mladenovica sto bi po meni bilo pogresno, jer mislim da ce on tek pruzati sve bolje partije i u sledecoj sezoni bi bio bas potreban.

Vojo

pre 11 godina

Ovi koji napadaju u stilu: četri leva beka, očigledno ne razumeju i slabo kapiraju! Tošić odlazi sigurno (a cele sezone je igrao štopera),Petković nije zadovoljan minutažom a za Zvezdu je skup kao rezerva i takodje odlazi za solidne pare.Prema tome ostaje samo Mladenović i kvalitetna i ne baš skupa alternativa Nenadić!Prema tome nemojte da se petljate ako ne razumete! Prelazni rok još nije ni počeo i polako sa zaključcima!

One night in May

pre 11 godina

A desni bek??? Hoce li opet Vesovic menjati Mikica? Sta sad - imamo Mladenovica, Nenadica, Petkovica (ako ne ode) i Tosica (kome je to prirodna pozicija) na levom beku i SAMO Mikica na desnom (Vesovic je bio iznudjeno resenje; Krneta, nazalost, ni u snu ne moze da igra na bekovskom mestu)... Hocemo li ikada dobiti jos nekog desnog beka?

Il' je ovo neki dogovor sa Partizanom, posto vidim da oni dovode samo desne bekove...

Vlada

pre 11 godina

Tosic, Mladenovic, Petkovic, Nenadic... Auuu, koliko levih bekova sada imamo - malo li je na ovu nemastinu i skupocu!?

Hajde Robi za promenu kupi po jednog dobrog centralnog igraca u svakoj liniji: stoper, centralni vezni (ofanzivni), i spic. Pogotovu ako se prodaju Kadu, Evandro i Borha kao sto se suska.

neko pametan

pre 11 godina

Dobra alternativa Mladenoviću,jer je jako bitno da imamo na svakoj poziciji bar po dva igrača radi konkurencije,isto tako ovo znači i odlazak Petkovića tako da je ovo dobar posao,Ipak je Nenadić u boljoj formi za razliku od Petkovića jer je igrao čitavu sezonu a Petko je retko dobijao šansu! Tako da je ovo dobar posao! Dobrodošao u Zvezdu(ako je ova vest tačna)

Aca

pre 11 godina

Desni bek..treba nam DESNI bek..ne levi..leve imamo koliko hocemo..i sto znaju da igraju i one levake u pravom smislu!
Treba nam dobar desni bek..dobar ofanzivni vezni i dobra dva napadaca..moze i jedan stoper.
Onda mozemo da se igramo..do tada mozemo i dalje samo da se nerviramo!

jose j.

pre 11 godina

Evo nam i cetvrtog levog beka uz Tosica, Mladenovica i Petkovica, umesto da dovedemo dobrog centarhalfa i veznjaka,i da se oslobadjamo nepotrebnog viska igraca, mi na mestu koje je prebukirano dovodimo jos jednog igraca.
(Milan, 25. maj 2012 07:47)

Koliko sam upucen, mislim da su Petkovicu vrata sirom otvorena, Tosic vec dugo nije levi bek, vec centralni. Tako da ostaje samo Mladenovic na levom beku i treba jos jedan...

KODAR78

pre 11 godina

Mozda je dobar igrac za Zvezdu mozda ne ali je za Radnicki bio odlican.Ovo bih sagledao iz drugog ugla, da je steta sto se slabe da tako kazem manji klubovi, kada bi uspeli da na duzi period sacuvaju kostur ekipe da naprave konkuretne timove, tako bi se digao kvalitet same lige i fudbala uopste, ovako gledaju samo da se igrac dokopa vecitih rivala i uzmu procenat od eventualnog inotransfera a vecina i ne dobije sansu da zaigra i onda niko nema koristi a fudbal trpi. Valjda cemo docekati i takva vremena da u ligi imamo 5-6 dobrih ekipa, ovako?

Pobrkali loncice...

pre 11 godina

Cekajte, pa valjda grobari treba da prave tim za LS, a ne mi!?
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (A?, 25. maj 2012 05:54) Ma samo vi pravite, nema problema. Ionako ste vi samoproklamovani veciti sampioni.... Nikad se ne zna mozda izbace Partizana zbog namestanja utakmica... Vi ste obavesteni da ce svakakve kontrole i komisije da nam dodju... Salu na stranu. Partizan ima dva(ako racunamo Rnica tri) desna beka i dovede jos jednog, Zvezda ima tri leva beka i dovede jos jednog... Smesni i jedni i drugi... Ili ce sve da prodaju...

vasa

pre 11 godina

Eli nije Ilija, kako ste napisali, vec je krsteno ime ELI
(Eli, 25. maj 2012 11:33)

Sada kad ekspresno dobije naše državljanstvo biće Ilija!!!

Bojan

pre 11 godina

Procitajte ovo pre nego sto dovedete Nenadica u Zvezdu: evo linka,
http://www.vesti.rs/fudbal/Uspeh-ili-neuspeh-3.html
Kao prvo Slavenko Kuzeljevic nije trener, ne znam sta je, ali trener nije.