Četvrtak, 12.04.2012.

09:43

Karadžić: "Svi žele Mihajlovića"

Siniša Mihajlović je na korak od klupe reprezentacije Srbije, a predsednik FSS-a Tomislav Karadžić rekao je da svi u Savezu žele da ga vide na mestu selektora.

Izvor: MN

Karadžiæ: "Svi žele Mihajloviæa" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

anitsmeker

pre 12 godina

Titule.trofeji ,minuli rad ,jaka licnost su uslovi za selektora.
(smeker, 12. april 2012 17:16)
A sta je sa Slavenom Bilicem?

johan

pre 12 godina

Miha mora prvo da vidi sa Vidicem. Ako uspe svojim autoritetom da ga nagovori da se vrati imacemo realne sanse da se nosimo sa Hrvatima. U suprotnom, bez Vide "modri" ce nas poniziti kao niko do sada.

smeker

pre 12 godina

Ocigledno da je mesto selektora devalvirano odlaskom Antica i samim pominjanjem Mihajlovica kao kandidata.Titule.trofeji ,minuli rad ,jaka licnost su uslovi za selektora.Lik jednostavno mora da bude autoritet i zasluzuje postovanje od svih.Bojim se da ovaj izbor nema sve ove kvalitete,rano je...

pera

pre 12 godina

(posmatrač, 12. april 2012 10:18)
kazes da probamo ? ti to ozbiljno ? pa nema vremena za probe jer kvalifikacije za svetsko prvenstvo samo sto nisu pocele. mislim da je u zadnje vreme najbolji selektor bio Antic i da je velika glupost sto su ga oterali a onda eksperimentisu. a to sto od Robija sad pravite narodnog heroja mogla bi vam se gadno osvetiti. jednostavno sve mu je islo na ruku u ove 2 utakmice. lopta je okrugla. to je fudbal. ali kako sve ide glatko, tako moze i da krene nizbrdo. zato malo manje preterivanja bi bilo dobro, prvenstveno za Robija koji bi mogao postati dobar trener, ali mora nauciti da ne ispoljava svoje emocije potcenjivacki prema protivniku.

Gos'n

pre 12 godina

Kakve bre rezultate imaju Prosinecki i Mihajlovic? Gde su? Ovaj pobedjuje poluamaterske ekipe, a ovaj opstao sa Katanijom na bunkeru, a Fiorentinu upropastio. Kad cete shvatiti da treneri malih ekipa ne mogu biti veliki treneri?

toletabis

pre 12 godina

sve je to u redu,ali kad ce tole i njegovi decaci da odu!!!Miha,mnogo gresis sa ovim poslom,posle reprezentacije nece te hteti ni u jedinstvu iz Saludovca!Kao da ne znas s kim se hvatas u kolo!!!

eh Bože

pre 12 godina

И ми се слажемо нека врати Видића и Станковића да се имамо чему смејати!
(Гробари, 12. april 2012 12:45)
Ne, ja predlažem Rnića i Babovića, onda ćemo da budemo mrtvi ozbiljni...

Bezi Tole

pre 12 godina

Super za Mihailovica, ali da bude trener bukvalno samo on da odlucuje o timu.....,a ne tajkuni, da guraju u reprezentacihu po *necijem* nalogu.

avidemux

pre 12 godina

Drugi trener iz Zvezde za redom? Proćićemo ko sa prvim. Da se razumemo, nemam ništa protiv trenera iz Zvezde ali ovaj živac i nervoza od trenera, a takav je bio i kao igrač, bez ikakvih trenerskih rezultata, sa redovnim otkazima u svakom klubu koji je trenirao od Bolonje pa naovamo da bude trener državnog tima? Karadžicu da li si toliko odlepio ko onaj Djurić što uništava Partizan?

Гробари

pre 12 godina

И ми се слажемо нека врати Видића и Станковића да се имамо чему смејати!

Ljubisa livac

pre 12 godina

Ma ljudi sta vam, znate li koga boljeg od Mihe, trenutno? To je pravi trener za nas tim, harizmatican, autoritativan. On moze da zavede konacno red u reprezentaciji! Idemo, puna podrska Mihi!

Srki

pre 12 godina

Mislim da mozemo dosta da uradimo sa Mihajlovicem. Mlad je trener, ima iskustva rada sa nekim od najboljih trenera na svetu, trebalo bi da ima takticko znanje, a disciplina i motivacija ne bi trebalo da dolaze u pitanje. Neko je rekao da nam je smesna reprezentacija, ali tim koji ima Subotica, Kolarova, Ivanovica, Kuzmanovica, Kacara, Tadica, Krasica, Sulejmanija, ima tu i mladjih igraca kao sto su Nastasic, Ljajic, Milivojevic, Mladenovic, moze da napravi neke rezultate. Evidentno je da nam fali dobar napadac. Za sad Zigic, prosecni Lekic i nadam se da bi mogli da forsiraju nekog klinca ( L. Markovic, mozda Kojic iz Rada itd) Svi ovi igraci su dobri fudbaleri koji mogu da se ukomponuju u dobru ekipu i naprave neki solidan rezultat. Pod "rezultat" ne mislim da treba da osvojimo svetsko i evropsko prvenstvo, ali bi trebalo da mogu da se kvalifikuju i prodju grupne faze. Naranvno, to ne umanjuje cinjenicu da vrh fudbalskog saveza mora da ode na celu sa "toletom" i da se osvezi sa postenim i fudbalskim ljudima koji imaju kredibilitet u svetu sporta a i nase celokupne javnosti...

bice interesantno

pre 12 godina

na stranu njegova karijera i umece kao fudbaler i kao trener koji je uradio nesto sa fiorentinom...meni se najvise svidja sto ce on samarati fudbalere ko se ne bude pridrzavao dogovora...mislim da konacno dobijamo gvozdenu pesnicu u reprezentaciji i mislim da on nece je.... zivu silu oko izbora reprezentativaca...sa njim nece biti razvlacenja...kesha ima sredjen zivot tako da nece biti nikakvog uticaja silnih menadzera i kojekakvih indijanaca oko sastavljanja tima...a uostalom zamislite potencijal uoci utakmica sa hrvatima...

"strucnjaci" otvorite oci

pre 12 godina

Vrlo je bitno da se slozi strucni odbor i odbor za hitna pitanja,uglavnom su tu bivse sudije po zanimanju kv konobar,trgovac, pekar i sl.sve strucnjak do strucnjaka,blago nasem fudbalu sa njima.

batko

pre 12 godina

Neko ovde cinicno kaze: pa mogao bi i "deda Avram"..Ne razumem zasto tako potcenjjete Avrama Granta. On je iskusan i dobar trener. Igra sa jakom sredinom, ali voli igrace koji znaju sa loptom. Moram da kazem da meni uopste ne bi smetalo (nisam Partizanovac)da je Grant selektor. Ionako mi nemamo ozbiljuan tim niti spic igrace pa ce reprezentacija da igra na 1:0 gol vise ili na nereseno. Dakle cvrst koji ce resavati sredina terena. Kao u doba Petkovica. Pa i Mihajlovic ce da igra takav fudbal jer takav profil tima imamo: dobru i iskusnu odbranu, osrednji vezni red i krs u spicu.

Tvrtko

pre 12 godina

A zašto je otpao Bata Đora? Sa njim bi imali siguran rezultat, a na kraju kvalifikacija mu ne bi isplaćivali otštetu, nego samo otpremninu. Ili Karadžić voli da đora sam. Naravno ironičan sam, jer mi je dosta kriminalaca i ličnih interesa u politici i sportu. Imamo sliku i priliku u Hrvatskom Nogometnom Savezu i FSS, gdje starci ne otstupaju ni milimetar, ali onaj hrvatski starac je barem nekada bio fudbaler i trener, a ovaj...
Nadam se da je Mihajlović dobro rešenje, mlad je ambiciozan, novac mu nije u prvom planu, jer ga ima, želi da od sebe stvori trenersko ime, a to može samo dobrim rezultatima. Prznica je, ne da nikom da mu se meša u posao, što je ponekad loša osobina, ali u ovakvom okruženju dobra.

Sremac Vinski

pre 12 godina

Odakle Mihi iskustvo za ovaj posao?On je "okacio kopacke o klin" pre par godina i vec da vodi reprezentaciju? Koliko ima uspesnih trenera u tim godinama i sa tolikim (ne)iskustvom? Ima par izuzetaka - Gvardiola (i ja bi bio uspesan trener sa onakvom postavom),Bilic (ima solidan tim koji ima solidne rezultate konstantno zadnjih 15 godina-al nije napravio nista posebno)i ko jos? Srbija je ostala bez glavnog veznog i glavnog odbrambenog igraca tj bez vodje tima. Treba da nadju iskusnog coveka koji ce od mladjih igraca napraviti tim za Brazil a ne experimentisati sa trenerom koji je imao dva angazmana u karijeri! Ima vremena za Mihu,mlad je,kad nauci dobice posao!

posmatrač

pre 12 godina

Hajde da PROBAMO da ćutimo dok ne vidimo malo rezultata? Šta bi bilo da je npr. Prosinečki oteran posle 5-6 meseci zbog početnog "klackanja" tima? Da li bi došlo do ovakvih rezultata u poslednjih par meseci?
A šta god pričali, Siniša u Fiorentini uopšte nije uradio loš posao, a posle onolikog forsiranja mladih igrača u Italiji, siguran sam i da će reprezentacija biti prilično podmlađena i ubrzana.
Svakako, srećno Miha, šta god ja mislio o FSS i vođi.

г4

pre 12 godina

Михајловић ће у свом стручном штабу имати сигурно Драгишу Бинића. Барем ће екипа више да трчи. Познати тандем "Центриши, Синиша" поново јаше.

Brane sa Korane

pre 12 godina

Mihajlovicu samo teraj onu bagru (menadzere)sto dalje od reprezentacije i kad se okupite za neku utakmicu ne dozvoli im ni da prismrde Staroj Pazovi ili gde cete se vec pripremati.

AninKlit

pre 12 godina

"Obećali smo da ćemo do kraja meseca imati selektora i obećanja se držimo", konstatovao je Karadžić, uz opasku da će ”FSS poštovati proceduru od A do Š”.

Pa to ne znači da treba da dobijemo selektora po svaku cenu. Šta, da nema ko, ti bi za selektora postavio deda Avrama, samo da bi ispao dosledan.
Znao sam ja čim ti pominješ zakon i proceduru da to neće na dobro da izađe!

nenad2

pre 12 godina

Ne znam šta je Mihajlović kao trener u dosadašnjem radu postigao da bi zaslužio mesto selektora? Opet se radi o ujdurmi doživotnog vođstva FSS i daljeg pada srpskog fudbala u ponor.

Mrki

pre 12 godina

E stvarno sad mi je dosta ovog Karađića,trebao si Mihu da uzmeš već pre tri meseca,šta ti čekaš?Nemamo boljeg od njega a i kao čovek je extra,siguran sam da ako on bude selektor svi će ostavljati srce na terenu a to je ono što nam najviše nedostaje.Istini na volju nemamo baš neku super ekipu al ako izgaramo na terenu možemo na SP.Fali nam vezni red i napadač,ali treba ih izmisliti ako ih nema na vidiku.Miha puno sreće ti želim a posebno to da ti se niko ne meša u posao.

ma neeeeeeeeeeeee,......

pre 12 godina

ne verujem da je Mihailovic novi selektor jer ko je iole pametan nece se prihvatiti funkcije selektora i dati legitimitet korumpiranoj, bezobzirnoj i nadasve nesposobnoj "vlasti" FSS. Miha ti si legenda a oni su klosari ,..

posmatrač

pre 12 godina

Hajde da PROBAMO da ćutimo dok ne vidimo malo rezultata? Šta bi bilo da je npr. Prosinečki oteran posle 5-6 meseci zbog početnog "klackanja" tima? Da li bi došlo do ovakvih rezultata u poslednjih par meseci?
A šta god pričali, Siniša u Fiorentini uopšte nije uradio loš posao, a posle onolikog forsiranja mladih igrača u Italiji, siguran sam i da će reprezentacija biti prilično podmlađena i ubrzana.
Svakako, srećno Miha, šta god ja mislio o FSS i vođi.

Tvrtko

pre 12 godina

A zašto je otpao Bata Đora? Sa njim bi imali siguran rezultat, a na kraju kvalifikacija mu ne bi isplaćivali otštetu, nego samo otpremninu. Ili Karadžić voli da đora sam. Naravno ironičan sam, jer mi je dosta kriminalaca i ličnih interesa u politici i sportu. Imamo sliku i priliku u Hrvatskom Nogometnom Savezu i FSS, gdje starci ne otstupaju ni milimetar, ali onaj hrvatski starac je barem nekada bio fudbaler i trener, a ovaj...
Nadam se da je Mihajlović dobro rešenje, mlad je ambiciozan, novac mu nije u prvom planu, jer ga ima, želi da od sebe stvori trenersko ime, a to može samo dobrim rezultatima. Prznica je, ne da nikom da mu se meša u posao, što je ponekad loša osobina, ali u ovakvom okruženju dobra.

AninKlit

pre 12 godina

"Obećali smo da ćemo do kraja meseca imati selektora i obećanja se držimo", konstatovao je Karadžić, uz opasku da će ”FSS poštovati proceduru od A do Š”.

Pa to ne znači da treba da dobijemo selektora po svaku cenu. Šta, da nema ko, ti bi za selektora postavio deda Avrama, samo da bi ispao dosledan.
Znao sam ja čim ti pominješ zakon i proceduru da to neće na dobro da izađe!

Brane sa Korane

pre 12 godina

Mihajlovicu samo teraj onu bagru (menadzere)sto dalje od reprezentacije i kad se okupite za neku utakmicu ne dozvoli im ni da prismrde Staroj Pazovi ili gde cete se vec pripremati.

eh Bože

pre 12 godina

И ми се слажемо нека врати Видића и Станковића да се имамо чему смејати!
(Гробари, 12. april 2012 12:45)
Ne, ja predlažem Rnića i Babovića, onda ćemo da budemo mrtvi ozbiljni...

г4

pre 12 godina

Михајловић ће у свом стручном штабу имати сигурно Драгишу Бинића. Барем ће екипа више да трчи. Познати тандем "Центриши, Синиша" поново јаше.

Mrki

pre 12 godina

E stvarno sad mi je dosta ovog Karađića,trebao si Mihu da uzmeš već pre tri meseca,šta ti čekaš?Nemamo boljeg od njega a i kao čovek je extra,siguran sam da ako on bude selektor svi će ostavljati srce na terenu a to je ono što nam najviše nedostaje.Istini na volju nemamo baš neku super ekipu al ako izgaramo na terenu možemo na SP.Fali nam vezni red i napadač,ali treba ih izmisliti ako ih nema na vidiku.Miha puno sreće ti želim a posebno to da ti se niko ne meša u posao.

bice interesantno

pre 12 godina

na stranu njegova karijera i umece kao fudbaler i kao trener koji je uradio nesto sa fiorentinom...meni se najvise svidja sto ce on samarati fudbalere ko se ne bude pridrzavao dogovora...mislim da konacno dobijamo gvozdenu pesnicu u reprezentaciji i mislim da on nece je.... zivu silu oko izbora reprezentativaca...sa njim nece biti razvlacenja...kesha ima sredjen zivot tako da nece biti nikakvog uticaja silnih menadzera i kojekakvih indijanaca oko sastavljanja tima...a uostalom zamislite potencijal uoci utakmica sa hrvatima...

Ljubisa livac

pre 12 godina

Ma ljudi sta vam, znate li koga boljeg od Mihe, trenutno? To je pravi trener za nas tim, harizmatican, autoritativan. On moze da zavede konacno red u reprezentaciji! Idemo, puna podrska Mihi!

ma neeeeeeeeeeeee,......

pre 12 godina

ne verujem da je Mihailovic novi selektor jer ko je iole pametan nece se prihvatiti funkcije selektora i dati legitimitet korumpiranoj, bezobzirnoj i nadasve nesposobnoj "vlasti" FSS. Miha ti si legenda a oni su klosari ,..

nenad2

pre 12 godina

Ne znam šta je Mihajlović kao trener u dosadašnjem radu postigao da bi zaslužio mesto selektora? Opet se radi o ujdurmi doživotnog vođstva FSS i daljeg pada srpskog fudbala u ponor.

Srki

pre 12 godina

Mislim da mozemo dosta da uradimo sa Mihajlovicem. Mlad je trener, ima iskustva rada sa nekim od najboljih trenera na svetu, trebalo bi da ima takticko znanje, a disciplina i motivacija ne bi trebalo da dolaze u pitanje. Neko je rekao da nam je smesna reprezentacija, ali tim koji ima Subotica, Kolarova, Ivanovica, Kuzmanovica, Kacara, Tadica, Krasica, Sulejmanija, ima tu i mladjih igraca kao sto su Nastasic, Ljajic, Milivojevic, Mladenovic, moze da napravi neke rezultate. Evidentno je da nam fali dobar napadac. Za sad Zigic, prosecni Lekic i nadam se da bi mogli da forsiraju nekog klinca ( L. Markovic, mozda Kojic iz Rada itd) Svi ovi igraci su dobri fudbaleri koji mogu da se ukomponuju u dobru ekipu i naprave neki solidan rezultat. Pod "rezultat" ne mislim da treba da osvojimo svetsko i evropsko prvenstvo, ali bi trebalo da mogu da se kvalifikuju i prodju grupne faze. Naranvno, to ne umanjuje cinjenicu da vrh fudbalskog saveza mora da ode na celu sa "toletom" i da se osvezi sa postenim i fudbalskim ljudima koji imaju kredibilitet u svetu sporta a i nase celokupne javnosti...

Bezi Tole

pre 12 godina

Super za Mihailovica, ali da bude trener bukvalno samo on da odlucuje o timu.....,a ne tajkuni, da guraju u reprezentacihu po *necijem* nalogu.

toletabis

pre 12 godina

sve je to u redu,ali kad ce tole i njegovi decaci da odu!!!Miha,mnogo gresis sa ovim poslom,posle reprezentacije nece te hteti ni u jedinstvu iz Saludovca!Kao da ne znas s kim se hvatas u kolo!!!

"strucnjaci" otvorite oci

pre 12 godina

Vrlo je bitno da se slozi strucni odbor i odbor za hitna pitanja,uglavnom su tu bivse sudije po zanimanju kv konobar,trgovac, pekar i sl.sve strucnjak do strucnjaka,blago nasem fudbalu sa njima.

batko

pre 12 godina

Neko ovde cinicno kaze: pa mogao bi i "deda Avram"..Ne razumem zasto tako potcenjjete Avrama Granta. On je iskusan i dobar trener. Igra sa jakom sredinom, ali voli igrace koji znaju sa loptom. Moram da kazem da meni uopste ne bi smetalo (nisam Partizanovac)da je Grant selektor. Ionako mi nemamo ozbiljuan tim niti spic igrace pa ce reprezentacija da igra na 1:0 gol vise ili na nereseno. Dakle cvrst koji ce resavati sredina terena. Kao u doba Petkovica. Pa i Mihajlovic ce da igra takav fudbal jer takav profil tima imamo: dobru i iskusnu odbranu, osrednji vezni red i krs u spicu.

Sremac Vinski

pre 12 godina

Odakle Mihi iskustvo za ovaj posao?On je "okacio kopacke o klin" pre par godina i vec da vodi reprezentaciju? Koliko ima uspesnih trenera u tim godinama i sa tolikim (ne)iskustvom? Ima par izuzetaka - Gvardiola (i ja bi bio uspesan trener sa onakvom postavom),Bilic (ima solidan tim koji ima solidne rezultate konstantno zadnjih 15 godina-al nije napravio nista posebno)i ko jos? Srbija je ostala bez glavnog veznog i glavnog odbrambenog igraca tj bez vodje tima. Treba da nadju iskusnog coveka koji ce od mladjih igraca napraviti tim za Brazil a ne experimentisati sa trenerom koji je imao dva angazmana u karijeri! Ima vremena za Mihu,mlad je,kad nauci dobice posao!

Гробари

pre 12 godina

И ми се слажемо нека врати Видића и Станковића да се имамо чему смејати!

avidemux

pre 12 godina

Drugi trener iz Zvezde za redom? Proćićemo ko sa prvim. Da se razumemo, nemam ništa protiv trenera iz Zvezde ali ovaj živac i nervoza od trenera, a takav je bio i kao igrač, bez ikakvih trenerskih rezultata, sa redovnim otkazima u svakom klubu koji je trenirao od Bolonje pa naovamo da bude trener državnog tima? Karadžicu da li si toliko odlepio ko onaj Djurić što uništava Partizan?

Gos'n

pre 12 godina

Kakve bre rezultate imaju Prosinecki i Mihajlovic? Gde su? Ovaj pobedjuje poluamaterske ekipe, a ovaj opstao sa Katanijom na bunkeru, a Fiorentinu upropastio. Kad cete shvatiti da treneri malih ekipa ne mogu biti veliki treneri?

pera

pre 12 godina

(posmatrač, 12. april 2012 10:18)
kazes da probamo ? ti to ozbiljno ? pa nema vremena za probe jer kvalifikacije za svetsko prvenstvo samo sto nisu pocele. mislim da je u zadnje vreme najbolji selektor bio Antic i da je velika glupost sto su ga oterali a onda eksperimentisu. a to sto od Robija sad pravite narodnog heroja mogla bi vam se gadno osvetiti. jednostavno sve mu je islo na ruku u ove 2 utakmice. lopta je okrugla. to je fudbal. ali kako sve ide glatko, tako moze i da krene nizbrdo. zato malo manje preterivanja bi bilo dobro, prvenstveno za Robija koji bi mogao postati dobar trener, ali mora nauciti da ne ispoljava svoje emocije potcenjivacki prema protivniku.

smeker

pre 12 godina

Ocigledno da je mesto selektora devalvirano odlaskom Antica i samim pominjanjem Mihajlovica kao kandidata.Titule.trofeji ,minuli rad ,jaka licnost su uslovi za selektora.Lik jednostavno mora da bude autoritet i zasluzuje postovanje od svih.Bojim se da ovaj izbor nema sve ove kvalitete,rano je...

johan

pre 12 godina

Miha mora prvo da vidi sa Vidicem. Ako uspe svojim autoritetom da ga nagovori da se vrati imacemo realne sanse da se nosimo sa Hrvatima. U suprotnom, bez Vide "modri" ce nas poniziti kao niko do sada.

anitsmeker

pre 12 godina

Titule.trofeji ,minuli rad ,jaka licnost su uslovi za selektora.
(smeker, 12. april 2012 17:16)
A sta je sa Slavenom Bilicem?

nenad2

pre 12 godina

Ne znam šta je Mihajlović kao trener u dosadašnjem radu postigao da bi zaslužio mesto selektora? Opet se radi o ujdurmi doživotnog vođstva FSS i daljeg pada srpskog fudbala u ponor.

Гробари

pre 12 godina

И ми се слажемо нека врати Видића и Станковића да се имамо чему смејати!

Gos'n

pre 12 godina

Kakve bre rezultate imaju Prosinecki i Mihajlovic? Gde su? Ovaj pobedjuje poluamaterske ekipe, a ovaj opstao sa Katanijom na bunkeru, a Fiorentinu upropastio. Kad cete shvatiti da treneri malih ekipa ne mogu biti veliki treneri?

Sremac Vinski

pre 12 godina

Odakle Mihi iskustvo za ovaj posao?On je "okacio kopacke o klin" pre par godina i vec da vodi reprezentaciju? Koliko ima uspesnih trenera u tim godinama i sa tolikim (ne)iskustvom? Ima par izuzetaka - Gvardiola (i ja bi bio uspesan trener sa onakvom postavom),Bilic (ima solidan tim koji ima solidne rezultate konstantno zadnjih 15 godina-al nije napravio nista posebno)i ko jos? Srbija je ostala bez glavnog veznog i glavnog odbrambenog igraca tj bez vodje tima. Treba da nadju iskusnog coveka koji ce od mladjih igraca napraviti tim za Brazil a ne experimentisati sa trenerom koji je imao dva angazmana u karijeri! Ima vremena za Mihu,mlad je,kad nauci dobice posao!

avidemux

pre 12 godina

Drugi trener iz Zvezde za redom? Proćićemo ko sa prvim. Da se razumemo, nemam ništa protiv trenera iz Zvezde ali ovaj živac i nervoza od trenera, a takav je bio i kao igrač, bez ikakvih trenerskih rezultata, sa redovnim otkazima u svakom klubu koji je trenirao od Bolonje pa naovamo da bude trener državnog tima? Karadžicu da li si toliko odlepio ko onaj Djurić što uništava Partizan?

pera

pre 12 godina

(posmatrač, 12. april 2012 10:18)
kazes da probamo ? ti to ozbiljno ? pa nema vremena za probe jer kvalifikacije za svetsko prvenstvo samo sto nisu pocele. mislim da je u zadnje vreme najbolji selektor bio Antic i da je velika glupost sto su ga oterali a onda eksperimentisu. a to sto od Robija sad pravite narodnog heroja mogla bi vam se gadno osvetiti. jednostavno sve mu je islo na ruku u ove 2 utakmice. lopta je okrugla. to je fudbal. ali kako sve ide glatko, tako moze i da krene nizbrdo. zato malo manje preterivanja bi bilo dobro, prvenstveno za Robija koji bi mogao postati dobar trener, ali mora nauciti da ne ispoljava svoje emocije potcenjivacki prema protivniku.

batko

pre 12 godina

Neko ovde cinicno kaze: pa mogao bi i "deda Avram"..Ne razumem zasto tako potcenjjete Avrama Granta. On je iskusan i dobar trener. Igra sa jakom sredinom, ali voli igrace koji znaju sa loptom. Moram da kazem da meni uopste ne bi smetalo (nisam Partizanovac)da je Grant selektor. Ionako mi nemamo ozbiljuan tim niti spic igrace pa ce reprezentacija da igra na 1:0 gol vise ili na nereseno. Dakle cvrst koji ce resavati sredina terena. Kao u doba Petkovica. Pa i Mihajlovic ce da igra takav fudbal jer takav profil tima imamo: dobru i iskusnu odbranu, osrednji vezni red i krs u spicu.

smeker

pre 12 godina

Ocigledno da je mesto selektora devalvirano odlaskom Antica i samim pominjanjem Mihajlovica kao kandidata.Titule.trofeji ,minuli rad ,jaka licnost su uslovi za selektora.Lik jednostavno mora da bude autoritet i zasluzuje postovanje od svih.Bojim se da ovaj izbor nema sve ove kvalitete,rano je...

ma neeeeeeeeeeeee,......

pre 12 godina

ne verujem da je Mihailovic novi selektor jer ko je iole pametan nece se prihvatiti funkcije selektora i dati legitimitet korumpiranoj, bezobzirnoj i nadasve nesposobnoj "vlasti" FSS. Miha ti si legenda a oni su klosari ,..

AninKlit

pre 12 godina

"Obećali smo da ćemo do kraja meseca imati selektora i obećanja se držimo", konstatovao je Karadžić, uz opasku da će ”FSS poštovati proceduru od A do Š”.

Pa to ne znači da treba da dobijemo selektora po svaku cenu. Šta, da nema ko, ti bi za selektora postavio deda Avrama, samo da bi ispao dosledan.
Znao sam ja čim ti pominješ zakon i proceduru da to neće na dobro da izađe!

eh Bože

pre 12 godina

И ми се слажемо нека врати Видића и Станковића да се имамо чему смејати!
(Гробари, 12. april 2012 12:45)
Ne, ja predlažem Rnića i Babovića, onda ćemo da budemo mrtvi ozbiljni...

Ljubisa livac

pre 12 godina

Ma ljudi sta vam, znate li koga boljeg od Mihe, trenutno? To je pravi trener za nas tim, harizmatican, autoritativan. On moze da zavede konacno red u reprezentaciji! Idemo, puna podrska Mihi!

Mrki

pre 12 godina

E stvarno sad mi je dosta ovog Karađića,trebao si Mihu da uzmeš već pre tri meseca,šta ti čekaš?Nemamo boljeg od njega a i kao čovek je extra,siguran sam da ako on bude selektor svi će ostavljati srce na terenu a to je ono što nam najviše nedostaje.Istini na volju nemamo baš neku super ekipu al ako izgaramo na terenu možemo na SP.Fali nam vezni red i napadač,ali treba ih izmisliti ako ih nema na vidiku.Miha puno sreće ti želim a posebno to da ti se niko ne meša u posao.

posmatrač

pre 12 godina

Hajde da PROBAMO da ćutimo dok ne vidimo malo rezultata? Šta bi bilo da je npr. Prosinečki oteran posle 5-6 meseci zbog početnog "klackanja" tima? Da li bi došlo do ovakvih rezultata u poslednjih par meseci?
A šta god pričali, Siniša u Fiorentini uopšte nije uradio loš posao, a posle onolikog forsiranja mladih igrača u Italiji, siguran sam i da će reprezentacija biti prilično podmlađena i ubrzana.
Svakako, srećno Miha, šta god ja mislio o FSS i vođi.

г4

pre 12 godina

Михајловић ће у свом стручном штабу имати сигурно Драгишу Бинића. Барем ће екипа више да трчи. Познати тандем "Центриши, Синиша" поново јаше.

bice interesantno

pre 12 godina

na stranu njegova karijera i umece kao fudbaler i kao trener koji je uradio nesto sa fiorentinom...meni se najvise svidja sto ce on samarati fudbalere ko se ne bude pridrzavao dogovora...mislim da konacno dobijamo gvozdenu pesnicu u reprezentaciji i mislim da on nece je.... zivu silu oko izbora reprezentativaca...sa njim nece biti razvlacenja...kesha ima sredjen zivot tako da nece biti nikakvog uticaja silnih menadzera i kojekakvih indijanaca oko sastavljanja tima...a uostalom zamislite potencijal uoci utakmica sa hrvatima...

Bezi Tole

pre 12 godina

Super za Mihailovica, ali da bude trener bukvalno samo on da odlucuje o timu.....,a ne tajkuni, da guraju u reprezentacihu po *necijem* nalogu.

johan

pre 12 godina

Miha mora prvo da vidi sa Vidicem. Ako uspe svojim autoritetom da ga nagovori da se vrati imacemo realne sanse da se nosimo sa Hrvatima. U suprotnom, bez Vide "modri" ce nas poniziti kao niko do sada.

Tvrtko

pre 12 godina

A zašto je otpao Bata Đora? Sa njim bi imali siguran rezultat, a na kraju kvalifikacija mu ne bi isplaćivali otštetu, nego samo otpremninu. Ili Karadžić voli da đora sam. Naravno ironičan sam, jer mi je dosta kriminalaca i ličnih interesa u politici i sportu. Imamo sliku i priliku u Hrvatskom Nogometnom Savezu i FSS, gdje starci ne otstupaju ni milimetar, ali onaj hrvatski starac je barem nekada bio fudbaler i trener, a ovaj...
Nadam se da je Mihajlović dobro rešenje, mlad je ambiciozan, novac mu nije u prvom planu, jer ga ima, želi da od sebe stvori trenersko ime, a to može samo dobrim rezultatima. Prznica je, ne da nikom da mu se meša u posao, što je ponekad loša osobina, ali u ovakvom okruženju dobra.

Srki

pre 12 godina

Mislim da mozemo dosta da uradimo sa Mihajlovicem. Mlad je trener, ima iskustva rada sa nekim od najboljih trenera na svetu, trebalo bi da ima takticko znanje, a disciplina i motivacija ne bi trebalo da dolaze u pitanje. Neko je rekao da nam je smesna reprezentacija, ali tim koji ima Subotica, Kolarova, Ivanovica, Kuzmanovica, Kacara, Tadica, Krasica, Sulejmanija, ima tu i mladjih igraca kao sto su Nastasic, Ljajic, Milivojevic, Mladenovic, moze da napravi neke rezultate. Evidentno je da nam fali dobar napadac. Za sad Zigic, prosecni Lekic i nadam se da bi mogli da forsiraju nekog klinca ( L. Markovic, mozda Kojic iz Rada itd) Svi ovi igraci su dobri fudbaleri koji mogu da se ukomponuju u dobru ekipu i naprave neki solidan rezultat. Pod "rezultat" ne mislim da treba da osvojimo svetsko i evropsko prvenstvo, ali bi trebalo da mogu da se kvalifikuju i prodju grupne faze. Naranvno, to ne umanjuje cinjenicu da vrh fudbalskog saveza mora da ode na celu sa "toletom" i da se osvezi sa postenim i fudbalskim ljudima koji imaju kredibilitet u svetu sporta a i nase celokupne javnosti...

toletabis

pre 12 godina

sve je to u redu,ali kad ce tole i njegovi decaci da odu!!!Miha,mnogo gresis sa ovim poslom,posle reprezentacije nece te hteti ni u jedinstvu iz Saludovca!Kao da ne znas s kim se hvatas u kolo!!!

Brane sa Korane

pre 12 godina

Mihajlovicu samo teraj onu bagru (menadzere)sto dalje od reprezentacije i kad se okupite za neku utakmicu ne dozvoli im ni da prismrde Staroj Pazovi ili gde cete se vec pripremati.

"strucnjaci" otvorite oci

pre 12 godina

Vrlo je bitno da se slozi strucni odbor i odbor za hitna pitanja,uglavnom su tu bivse sudije po zanimanju kv konobar,trgovac, pekar i sl.sve strucnjak do strucnjaka,blago nasem fudbalu sa njima.

anitsmeker

pre 12 godina

Titule.trofeji ,minuli rad ,jaka licnost su uslovi za selektora.
(smeker, 12. april 2012 17:16)
A sta je sa Slavenom Bilicem?