Sion: “Kukavička kazna Saveza”

Fudbalski klub Sion objavio je saopštenje u kojem se kaže da je Fudbalski savez Švajcarske postupio kukavički na zahtev FIFA i kaznio ga oduzimanjem 36 bodova.

JT Izvor: B92, eurosport
Pošaljite komentar
 1. Nije fer sto su ih izbacili iz Evrope.Oni su pobedili Seltik na terenu, posteno, sa srcem i borbom. To zasto su oni imali zabranu, to je sve subjektivno. Celzi je isto imao zabranu, pa su je smanjivali itd. Para vrti gde burgija nece! Uvek bilo i bice.
   (Gos'n, 31. decembar 2011 16:43)

  # Link komentara

 2. Izgubilaaaa sve sam bitkeeeeeee al jos vodiiiiiiiiim rat!
  (Shemsa, 31. decembar 2011 13:59)

  # Link komentara

 3. Treba znati o cemu se radi a) Sion nije kupovao igrace onoliko prelaznih rokova koliko im je bilo zabranjeno b) UEFA smatra da zimski prelazni rokovi nisu prelazni rokovi nego polu-prelazni sto ce reci Sion je postovao prvobitnu kaznu a onda UEFA izmislila novo pravilo.
  Iskreno bas me briga za Sion ali ovaj primer samo pokazuje, ako vec nismo imali dovoljno primera, koliko je fudbal prljavi iizgubio bilo kakav smisao. Sto se tice Juve, pa oni su (dokazano) namestali partije (Milan isto al jbg Berluskoni im predsednik), to ti je kao da poredis onog sto ukrao neki rdjavi bicikl i Madofa ... Najsmesnije je sto je onaj mafijas na celu FIFE svajcarac iz istog kraja kao i Sion. Al dobro ima i gorih nepravda nego ove ... nadam se samo da ce drustvo (pravosudje) da kazu svim tim mafijasima ''data bre''
  (Sharlo, 31. decembar 2011 12:37)

  # Link komentara

 4. Zasluzena kazna! Da se nisu majmunisali i vukli po sudovima nista od ovoga se ne bi desilo!!!
  (milos, 31. decembar 2011 11:44)

  # Link komentara

 5. Neko negdje u Sionu je morao znati šta smije a šta ne smije raditi. ako su im zabranili kupovinu znači da nisu smjeli kupovati. brat bratu kazna jeste visoka ali ako se igraš vatrom moraš i da se opečeš.
  (svajcarac, 31. decembar 2011 10:56)

  # Link komentara

 6. a sta juve da kaze? ne bi im niko nikad prisao da su nastavili onako, bili su najjaci. niti bi inter ikad uzeo titulu u naternoh 10 pa mozda i vise godina, ali sve bog gleda.
  (buffon, 31. decembar 2011 10:24)

  # Link komentara