Sreda, 23.11.2011.

13:06

Kup: Partizan rutinski u polufinalu

Fudbaleri Partizana plasirali su se u polufinale Kupa Srbije pošto su na Karaburmi pobedili domaći OFK Beograd sa 2:0 (1:0).

Izvor: B92

Kup: Partizan rutinski u polufinalu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

Tolle

pre 12 godina

Zvezdasi, 'ajde dosta vise o sudjenju.Jedan Mesi je upravo dobio zuti karton zato sto je zastao prilikom izvodjenja penala, sto Kadu radi vec godinama.Naravno, takve stvari nikada necete procitati u medijima, a i Stanojevic i ostali iz Partizana su suvise kulturni da bi javno kukali.

ofk

pre 12 godina

Tuzan je nas fudbal a jos tuzniji Ofk Beograd nekad klub svetle tradiciji koji se godinama bruka i poigrava sa ugledom....bolje da se ugase pa neka ''veciti'' igraju izmedju sebe do besvesti...

NOVOSADJANIN

pre 12 godina

gledam navijace Zvezde i partizana kako se prepucavaju. Kada bi sve sudijske greske svirane u njihovu korist podigli na internet, imali bi desetine sati materijala za ismejavanje regularnosti nase lige. Taj OFK-a je tipican klub koji redovno poklanja bodove i prolaz blizancija. Sampion je po broju sigurnih bodova koji sa Karaburme uzimaju blizanci

M. C. B.

pre 12 godina

Znate li sta ce Robi govoriti Stanoju u subotu? Stanoje, sedi 1! Stanoje, sedi dva! Stanoje, sedi tri! A posle tekme ce ga hvaliti: Ma Stanoje je DOBAR trener... Ako im uvalimo pet, bice Stanoje i odlican trener...

Nebojsa

pre 12 godina

Ovo sudjenje na Karaburmi, pa sudjenje prosle sezone doticnog gospodina Zvezdi u Subotici, pa sudjenje Zvezdi sa Banatom, ne mogu da se setim svega ali vodi ka jednom. Ispadanje od raznih Samroka,Slovana,Vaduza (valjda se tako zovu). Zna se ko mora u finale kupa i zna se ko mora da bude prvi i drugi pa i treci. Onada se prvenstvo resi tako sto onaj ko ima predsednika FSS dobije Derbi i bude prvak. Pa odkada je Miljanic otisao iz fudbala mi nemamo regularno prvenstvo i kup. Plus odliv mladih igraca u instranstvo dovlacenje nekih sumnjivih igraca iz egzoticnih zemalja i dobijamo da se Evropa za nas zavrsava u Avgustu.
Ovo je moje misljenje inace navijaca FKCZ kome bi bilo izuzetno drago da prvak Srbije bude ekipa koja zabelezi 5-6 poraza u sezoni i jos po koji nereseni rezultat.

Боба

pre 12 godina

На свакој,али на свакој вести о шампиону Србију мора бити коментара од комплексаша!!Лепо је знати да прате наше утакмице!!Да ли постоји негде један реалан навијач звезде да призна да је Партизан данас био много бољи и са другим тимом лако победио без обзира што је други гол из очигледног офсајда???

ivke

pre 12 godina

Zalosno je da se ovoliko forsira jedan klub, iz utakmice u utakmicu, faul po faul ofsajd po ofsajd jednako je sta? Vestacki stvorena dominacija za koju svi znaju ali svi zmure, i zato je dosao Samrok kao ostrica pravde i surove realnosti fudbalskog kluba partizan(malim slovima)

Shankly

pre 12 godina

Drugovi partizani, ove sezone se jos niste ni oznojili, sto u kupu, sto u prvenstvu, a nije ni cudo, s obzirom kako vam sude. Videcemo vas u subotu.

zoranvsc

pre 12 godina

ok bio je ofsajd kod drugog gola,ali cinjenica je da se igralo jos 90,ma180 minuta ofk nebi dao gol,tako da bi partizan opet pobedio.nego cisto me zanima kako ce sudjenje biti veceras,i nakoji nacin zvezda prolazi dalje,i dali ce i sta navijaci zvezde koji kritikuju sada,sta ce reci o sudjenju posle tekme,a veruj te bice gusto neizvesno i bice mnogo nespornih situacija

Ronin

pre 12 godina

A gde su sada oni sto brane Toleta?Prvo mec Zvezde i Banata a danas i Partizan i Ofk-a...Nema nama spasa dok ovi ne odu iz fotelja,lakrdija od fudbala,kao da samo postoje Partizan i Zvezda.A u subotu je derbi...

Ava Kari efempezda

pre 12 godina

Sudija namerno nije svirao ofsaj samo da bi lukić i kompanija mogli da serviraju priče navijačima kako su svi drugi krivi za njihov neuspeh. Partizan će mu biti kriv i kada večeras izgubi od Smedereva.
Partizan namešta sve mečeve do kraja prvenstva, a uzima i kup.
U inat svima!!!!!

JOKIC DEJAN PFC SKOPJE

pre 12 godina

Prvo je Scepovic zahvatio loptu rukom,pa jeBabovic dodao u ofsajd Markovicu koji je daogol,ali SUDIJA je osta nem.a stanojevic kuka na sudiju pre meca....kakav licemer
(Tole super liga, 23. novembar 2011 14:31)
# Link komentara

Mala digresija.Pre svega ovog gore izrecenog,sa cime se apsolutno slazem (mislim Scepovic ruka),strane obavestajne agencije su paralelno sa akcijom hvatanja Gadafijevog sina,vodili i akciju namestanja Partizanu i Smederevu kup utakmica,kao i narednih 10 prvenstava u JSL.

Nidzoslav

pre 12 godina

I u 55min sudija resava da prekine neizvesnost i osigura prolaz partizanima....Smesno pa ovakav nesvirani ofsajd odavno nevideh....Jos linijski sudija u liniji plus linija od peterca olaksava mada ofsajd od metar-dva bi video i sa drugog stadiona ! TOLE LOPOVE TOLE LOPOVE!!!!!!!!!
JELEN SMESNA LIGA SE NASTAVLJA (u ovom slucaju je kup utakmica)
(Dax, 23. novembar 2011 14:21)

Mora da je to onaj isti sudija sto nije video jos veci ofsajd Kaludjerovica u Subotici od DVA METRA! U 85. minutu za pobedu prosle sezone! Jesi li takav smesan nesvirani ofsajd ikada video ili si slep za Zvezdine utakmice? Ili onaj sto nije video ruku Smederevaca na gol liniji, penal za Javor, a mozda i onaj sto je video penal sa Banatom u 97. minutu, koji ste onda lepo isekli na zvanicnom vam snimku i postavili na internet? Hm? LicImUri..

kuku i lele

pre 12 godina

Slusati kako navijaci komsinice zapomazu, kukaju, placu, kunu... NEPROCENJIVO!!! Ali imaju pravo, prvi gol su bili koraci, a drugi je Tole skrenuo loptu u gol! AHAHAHAHAH!

NIJE ofsajd nego PTICA TRKACICA

pre 12 godina

Ovima sto kukaju da je bio ofsajd: Jel vam tako lakse? Ako jeste - kukajte i dalje. Mali Laza NE MOZE da bude u ofsajdu. To je inteligencija u kombinaciji sa brzinom, nije to Kaludjerovic.

mare037

pre 12 godina

To su ti kompleksi sa druge strane brda, koji ne brecaju od licemerja! Jer posle onog meca sa Banatom, ja se ne bih javljao na bilo koje vesti! A da ne pricamo o Smederevu sa kojim ste igrali sa dva golmana, Bajkovica i Dimitrijevica! To se naravno ne secate... i onda naravno pesmica za masu.. Tole lopove.. Tole lopovee... nja nja njaaaaa!

ackipfc

pre 12 godina

Ova igra može samo da se uporedi sa našom igrom na POLJANICI. Pola tima da se oprosti od fudbala niko neće žaliti za njima, a druga polovina opasno im se približava. Sve u svemu KATASTROFA kao i vaš naslov Partizan Rutinski...
VOLIM PARTIZAN !!!

Ryber Palunko

pre 12 godina

Ovo je stvarno nevjerovatno! Nepojmljivo mi je da sudija, kod drugog gola Partizana 'ne primjećuje' onakav ofsajd!? Da se tu nešto brzo odvijalo, pa 'ajde, ali ono ne svirati je neshvatljivo. Ako je toliko loš da 'ne vidi' takav ofsajd, ne treba više da sudi ni mali fudbal. Zato se ne propušta svirati svaki kontakt (gore nego u košarci) kao faul, bez obzira za koga, tako da udbaleri nemaju šanse pokazati bilo šta, a možda i znaju ponešto. Po cijeli meč se namješta lopta za izvesti nekakv prekid!? Kad će onda igrati!?

Dax

pre 12 godina

I u 55min sudija resava da prekine neizvesnost i osigura prolaz partizanima....Smesno pa ovakav nesvirani ofsajd odavno nevideh....Jos linijski sudija u liniji plus linija od peterca olaksava mada ofsajd od metar-dva bi video i sa drugog stadiona ! TOLE LOPOVE TOLE LOPOVE!!!!!!!!!
JELEN SMESNA LIGA SE NASTAVLJA (u ovom slucaju je kup utakmica)

NA KOLENA

pre 12 godina

@(Boxy, 23. novembar 2011 14:11)
i protiv Borca je bilo nebitno takmicenje, zasto bre ne priznate vec jednom: BRUKAMO SRBIJU, TREBA DA NAS JE SRAMOTA!!!

Gix

pre 12 godina

Pricate o ofsajdu, a niko ne prica o igri. Ne previse raspolozeni PFC je nadigrao OFKu i vidno je bolji tako da eventualna greska sudije nije nista odlucila. Meni se ne dopada previse spora odbrana, pozz svima pa i ROMantIcariMA - jedva cekam izgovore simpatizera CZ nakon "predstave" na Marakani

Starac Soco od 100 leta

pre 12 godina

Sta ocekivati od klonfera sa Karaburme i filijale grobara. Da odigraju laganicu i da ne umaraju protivnika a i sebe . Vaznija im je borba za opstanak nego kup. To samo u Srbiji ima.U Engleskoj petoligas kada igrasa nekim iz Premier lige ostavi srce na terenu

Hulk

pre 12 godina

Hehe, mali Lazar dva metra u ofsajdu... Ne kazem da je neka kradja ili zavera, ali nenormalno da linijski to ne vidi... Jednostavno nije fer prema OFK!!! Tacka.

Milan Stojicevic

pre 12 godina

Gospodo draga citam komentare i neverujem.Ko se to usudio da prica o sudjenju,ko to ima komplekse od DOMINACIJE.A prosla utakmica u kupu C.Z.?

4444

pre 12 godina

Stanoje vezba bunker, jer posle nas, Zvezda ima i Vosu i Rad. Nece mnogo rizikovati. Mislim da ce derbi biti prilicno dosadan, ali sa trenerske tacke gledista, remi nam mnogo vise odgovara

Posmatrač

pre 12 godina

Partizan je svakako mnogo bolji tim od OFK-a pa mu sigurno nije potrebna pomoć sudija (koju i Zvezda često ima). "Babović je petom proigrao Markovića koji je iz očigledne ofsajd pozicije savladao golmana domaćina."
Kada naši timovi "odu u Evropu", prolaze slično kao Dinamo Zagreb ove godine... pa čak i kada je u pitanju tim koji "već godinama suvereno vlada na našim prostorima" i koji bi trebao da ima kvalitet za Evropu a ne samo za naše oranice i stadione na kojima ima 100-tinak "ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svetu".

NOVOSADJANIN

pre 12 godina

Ne cudi sto je uz Partizan svega stotinak navijaca u vlastitom gradu, kako su kup prosle godine osvojili i to je mnogo. GDE IM JE OBRAZ??

Evandro u 100.

pre 12 godina

"Babović je petom proigrao Markovića koji je iz očigledne ofsajd pozicije savladao golmana domaćina."

Uvezbavanje akcija groblja i sudija za derbi.

Tole super liga

pre 12 godina

Prvo je Scepovic zahvatio loptu rukom,pa jeBabovic dodao u ofsajd Markovicu koji je daogol,ali SUDIJA je osta nem.a stanojevic kuka na sudiju pre meca....kakav licemer

robin hud

pre 12 godina

ma ovo je bilo i za ocekivat ! a sta se moglo drugo i ocekivat kad Tole "duva u ledja" zadnje 4 godine ! ovo je ubjedljivo najneposteniji period u nasem fudbalu od 1970-e, od kad ja pratim ovu vrstu igre ;-). nemoze moj OFK ni u mislima da dodje do finala sa ovakvim predsjednikom

GrobaR

pre 12 godina

Prvi utisak kod gola je sad ce da sudi ofsajd kad ono nista , ne znam stvarno sta je sudija video kada je meni na tv-u vec u prvoj stotinki bilo jasno da je ofsajd. Sramota od lige, kupa, sudija, Partizana, Zvezde, i ostalih filijala ovo vec prevazilazi sve granice. Bojkotovati nasu ligu dok se neke stvari ne promene, ovako vec 20 godina, svaka cast malom Markovicu mozda sudija zbog njega nije hteo da dosudi ofsajd, on jedino nesto vredi u celoj ovoj ligi, ali ni sudija ne treba da ga nagradjuje zato sto je dobar igrac jer to u Evropi nece biti slucaj.

Boxy

pre 12 godina

Ja razumem zvezdine komplekse oko broja navijača, ali shvatite već jednom. Za nas je ovo nižerazredno takmičenje, kao što ste vi za nas nižerazredni tim i nije nim gušt da dolazimo na utakmice. Znamo i da je za vas praznik fudbala kad vam dolazi Batajnica, a kad dođe Partizan to je kao Mančester Junajted i u tome se ova dva kluba razlikuju. Grobari će uvek biti ponosni na to!

Kol

pre 12 godina

Koliko ovaj scepovic nema pojma to je zalosno partizan sa njim ko da ima igraca manje na terenu, evo mali markovic udje u igru i odmah gol a ovome covek da da 5 sansi jednu bi iskoristio i to jedva! Nadam se da ce poceti i u subotu kao starter da adi ima jednu brigu manje! I zaista ovog markovica ako ste pametni da zadrzite jer mali je trenutno najbolji igrac u ligi iako mu je tek 17, jesam zvezdas ali kakav talenat!

Neko

pre 12 godina

Kazite ljudi sta ovo igra moj Partizan. Kakva je ovo igra, sta je ovo Stanojevicu? Igraci kao da znaju da ce proci, i bez igre, i bez truda, steta sto nije iole jaci protivnik, pa da nabedjenim liderima jadne lige pokaze i omoguci nekoliko puta da podju sa centra....Ma kakav derbi, kakav jad, davno je deco proslo to vreme, mozemo mi i 10 puta biti prvaci ove lige, ali ovde vise fudbal ne stanuje, odselio se iz Srbije....Sad mi i postaje jasno zasto nasa deca navijaju za Bajern, Inter, Man. Jun, Real, Barsu....Zbogom fudbalu!!!

Dale

pre 12 godina

Šćepović je nepopravljiv. Daće on još hiljadu golova, al nikad neće postati igrač jer ne želi da trči i ne zalaže se. Zamislite kakav bi tandem bio diara-markovic. Obojica brzi, sitni, nezgodni za čuvanje, agresivni, neumorni. Al viša sila

navijaj iz forelje

pre 12 godina

Na severu stotinak navijaca partizana a na jugu isto toliko!!!!Pa ljudi kada se igra medjurazredna utakmica u rukometu pa dodje 8 razreda bude vise publike!

Hulk

pre 12 godina

Hehe, mali Lazar dva metra u ofsajdu... Ne kazem da je neka kradja ili zavera, ali nenormalno da linijski to ne vidi... Jednostavno nije fer prema OFK!!! Tacka.

navijaj iz forelje

pre 12 godina

Na severu stotinak navijaca partizana a na jugu isto toliko!!!!Pa ljudi kada se igra medjurazredna utakmica u rukometu pa dodje 8 razreda bude vise publike!

Dale

pre 12 godina

Šćepović je nepopravljiv. Daće on još hiljadu golova, al nikad neće postati igrač jer ne želi da trči i ne zalaže se. Zamislite kakav bi tandem bio diara-markovic. Obojica brzi, sitni, nezgodni za čuvanje, agresivni, neumorni. Al viša sila

Milan Stojicevic

pre 12 godina

Gospodo draga citam komentare i neverujem.Ko se to usudio da prica o sudjenju,ko to ima komplekse od DOMINACIJE.A prosla utakmica u kupu C.Z.?

kuku i lele

pre 12 godina

Slusati kako navijaci komsinice zapomazu, kukaju, placu, kunu... NEPROCENJIVO!!! Ali imaju pravo, prvi gol su bili koraci, a drugi je Tole skrenuo loptu u gol! AHAHAHAHAH!

Kol

pre 12 godina

Koliko ovaj scepovic nema pojma to je zalosno partizan sa njim ko da ima igraca manje na terenu, evo mali markovic udje u igru i odmah gol a ovome covek da da 5 sansi jednu bi iskoristio i to jedva! Nadam se da ce poceti i u subotu kao starter da adi ima jednu brigu manje! I zaista ovog markovica ako ste pametni da zadrzite jer mali je trenutno najbolji igrac u ligi iako mu je tek 17, jesam zvezdas ali kakav talenat!

Nidzoslav

pre 12 godina

I u 55min sudija resava da prekine neizvesnost i osigura prolaz partizanima....Smesno pa ovakav nesvirani ofsajd odavno nevideh....Jos linijski sudija u liniji plus linija od peterca olaksava mada ofsajd od metar-dva bi video i sa drugog stadiona ! TOLE LOPOVE TOLE LOPOVE!!!!!!!!!
JELEN SMESNA LIGA SE NASTAVLJA (u ovom slucaju je kup utakmica)
(Dax, 23. novembar 2011 14:21)

Mora da je to onaj isti sudija sto nije video jos veci ofsajd Kaludjerovica u Subotici od DVA METRA! U 85. minutu za pobedu prosle sezone! Jesi li takav smesan nesvirani ofsajd ikada video ili si slep za Zvezdine utakmice? Ili onaj sto nije video ruku Smederevaca na gol liniji, penal za Javor, a mozda i onaj sto je video penal sa Banatom u 97. minutu, koji ste onda lepo isekli na zvanicnom vam snimku i postavili na internet? Hm? LicImUri..

Dax

pre 12 godina

I u 55min sudija resava da prekine neizvesnost i osigura prolaz partizanima....Smesno pa ovakav nesvirani ofsajd odavno nevideh....Jos linijski sudija u liniji plus linija od peterca olaksava mada ofsajd od metar-dva bi video i sa drugog stadiona ! TOLE LOPOVE TOLE LOPOVE!!!!!!!!!
JELEN SMESNA LIGA SE NASTAVLJA (u ovom slucaju je kup utakmica)

JOKIC DEJAN PFC SKOPJE

pre 12 godina

Prvo je Scepovic zahvatio loptu rukom,pa jeBabovic dodao u ofsajd Markovicu koji je daogol,ali SUDIJA je osta nem.a stanojevic kuka na sudiju pre meca....kakav licemer
(Tole super liga, 23. novembar 2011 14:31)
# Link komentara

Mala digresija.Pre svega ovog gore izrecenog,sa cime se apsolutno slazem (mislim Scepovic ruka),strane obavestajne agencije su paralelno sa akcijom hvatanja Gadafijevog sina,vodili i akciju namestanja Partizanu i Smederevu kup utakmica,kao i narednih 10 prvenstava u JSL.

Boxy

pre 12 godina

Ja razumem zvezdine komplekse oko broja navijača, ali shvatite već jednom. Za nas je ovo nižerazredno takmičenje, kao što ste vi za nas nižerazredni tim i nije nim gušt da dolazimo na utakmice. Znamo i da je za vas praznik fudbala kad vam dolazi Batajnica, a kad dođe Partizan to je kao Mančester Junajted i u tome se ova dva kluba razlikuju. Grobari će uvek biti ponosni na to!

Gix

pre 12 godina

Pricate o ofsajdu, a niko ne prica o igri. Ne previse raspolozeni PFC je nadigrao OFKu i vidno je bolji tako da eventualna greska sudije nije nista odlucila. Meni se ne dopada previse spora odbrana, pozz svima pa i ROMantIcariMA - jedva cekam izgovore simpatizera CZ nakon "predstave" na Marakani

Tole super liga

pre 12 godina

Prvo je Scepovic zahvatio loptu rukom,pa jeBabovic dodao u ofsajd Markovicu koji je daogol,ali SUDIJA je osta nem.a stanojevic kuka na sudiju pre meca....kakav licemer

Боба

pre 12 godina

На свакој,али на свакој вести о шампиону Србију мора бити коментара од комплексаша!!Лепо је знати да прате наше утакмице!!Да ли постоји негде један реалан навијач звезде да призна да је Партизан данас био много бољи и са другим тимом лако победио без обзира што је други гол из очигледног офсајда???

NIJE ofsajd nego PTICA TRKACICA

pre 12 godina

Ovima sto kukaju da je bio ofsajd: Jel vam tako lakse? Ako jeste - kukajte i dalje. Mali Laza NE MOZE da bude u ofsajdu. To je inteligencija u kombinaciji sa brzinom, nije to Kaludjerovic.

Posmatrač

pre 12 godina

Partizan je svakako mnogo bolji tim od OFK-a pa mu sigurno nije potrebna pomoć sudija (koju i Zvezda često ima). "Babović je petom proigrao Markovića koji je iz očigledne ofsajd pozicije savladao golmana domaćina."
Kada naši timovi "odu u Evropu", prolaze slično kao Dinamo Zagreb ove godine... pa čak i kada je u pitanju tim koji "već godinama suvereno vlada na našim prostorima" i koji bi trebao da ima kvalitet za Evropu a ne samo za naše oranice i stadione na kojima ima 100-tinak "ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svetu".

Neko

pre 12 godina

Kazite ljudi sta ovo igra moj Partizan. Kakva je ovo igra, sta je ovo Stanojevicu? Igraci kao da znaju da ce proci, i bez igre, i bez truda, steta sto nije iole jaci protivnik, pa da nabedjenim liderima jadne lige pokaze i omoguci nekoliko puta da podju sa centra....Ma kakav derbi, kakav jad, davno je deco proslo to vreme, mozemo mi i 10 puta biti prvaci ove lige, ali ovde vise fudbal ne stanuje, odselio se iz Srbije....Sad mi i postaje jasno zasto nasa deca navijaju za Bajern, Inter, Man. Jun, Real, Barsu....Zbogom fudbalu!!!

Evandro u 100.

pre 12 godina

"Babović je petom proigrao Markovića koji je iz očigledne ofsajd pozicije savladao golmana domaćina."

Uvezbavanje akcija groblja i sudija za derbi.

Ava Kari efempezda

pre 12 godina

Sudija namerno nije svirao ofsaj samo da bi lukić i kompanija mogli da serviraju priče navijačima kako su svi drugi krivi za njihov neuspeh. Partizan će mu biti kriv i kada večeras izgubi od Smedereva.
Partizan namešta sve mečeve do kraja prvenstva, a uzima i kup.
U inat svima!!!!!

GrobaR

pre 12 godina

Prvi utisak kod gola je sad ce da sudi ofsajd kad ono nista , ne znam stvarno sta je sudija video kada je meni na tv-u vec u prvoj stotinki bilo jasno da je ofsajd. Sramota od lige, kupa, sudija, Partizana, Zvezde, i ostalih filijala ovo vec prevazilazi sve granice. Bojkotovati nasu ligu dok se neke stvari ne promene, ovako vec 20 godina, svaka cast malom Markovicu mozda sudija zbog njega nije hteo da dosudi ofsajd, on jedino nesto vredi u celoj ovoj ligi, ali ni sudija ne treba da ga nagradjuje zato sto je dobar igrac jer to u Evropi nece biti slucaj.

NOVOSADJANIN

pre 12 godina

Ne cudi sto je uz Partizan svega stotinak navijaca u vlastitom gradu, kako su kup prosle godine osvojili i to je mnogo. GDE IM JE OBRAZ??

Ryber Palunko

pre 12 godina

Ovo je stvarno nevjerovatno! Nepojmljivo mi je da sudija, kod drugog gola Partizana 'ne primjećuje' onakav ofsajd!? Da se tu nešto brzo odvijalo, pa 'ajde, ali ono ne svirati je neshvatljivo. Ako je toliko loš da 'ne vidi' takav ofsajd, ne treba više da sudi ni mali fudbal. Zato se ne propušta svirati svaki kontakt (gore nego u košarci) kao faul, bez obzira za koga, tako da udbaleri nemaju šanse pokazati bilo šta, a možda i znaju ponešto. Po cijeli meč se namješta lopta za izvesti nekakv prekid!? Kad će onda igrati!?

mare037

pre 12 godina

To su ti kompleksi sa druge strane brda, koji ne brecaju od licemerja! Jer posle onog meca sa Banatom, ja se ne bih javljao na bilo koje vesti! A da ne pricamo o Smederevu sa kojim ste igrali sa dva golmana, Bajkovica i Dimitrijevica! To se naravno ne secate... i onda naravno pesmica za masu.. Tole lopove.. Tole lopovee... nja nja njaaaaa!

4444

pre 12 godina

Stanoje vezba bunker, jer posle nas, Zvezda ima i Vosu i Rad. Nece mnogo rizikovati. Mislim da ce derbi biti prilicno dosadan, ali sa trenerske tacke gledista, remi nam mnogo vise odgovara

robin hud

pre 12 godina

ma ovo je bilo i za ocekivat ! a sta se moglo drugo i ocekivat kad Tole "duva u ledja" zadnje 4 godine ! ovo je ubjedljivo najneposteniji period u nasem fudbalu od 1970-e, od kad ja pratim ovu vrstu igre ;-). nemoze moj OFK ni u mislima da dodje do finala sa ovakvim predsjednikom

Starac Soco od 100 leta

pre 12 godina

Sta ocekivati od klonfera sa Karaburme i filijale grobara. Da odigraju laganicu i da ne umaraju protivnika a i sebe . Vaznija im je borba za opstanak nego kup. To samo u Srbiji ima.U Engleskoj petoligas kada igrasa nekim iz Premier lige ostavi srce na terenu

zoranvsc

pre 12 godina

ok bio je ofsajd kod drugog gola,ali cinjenica je da se igralo jos 90,ma180 minuta ofk nebi dao gol,tako da bi partizan opet pobedio.nego cisto me zanima kako ce sudjenje biti veceras,i nakoji nacin zvezda prolazi dalje,i dali ce i sta navijaci zvezde koji kritikuju sada,sta ce reci o sudjenju posle tekme,a veruj te bice gusto neizvesno i bice mnogo nespornih situacija

ivke

pre 12 godina

Zalosno je da se ovoliko forsira jedan klub, iz utakmice u utakmicu, faul po faul ofsajd po ofsajd jednako je sta? Vestacki stvorena dominacija za koju svi znaju ali svi zmure, i zato je dosao Samrok kao ostrica pravde i surove realnosti fudbalskog kluba partizan(malim slovima)

NA KOLENA

pre 12 godina

@(Boxy, 23. novembar 2011 14:11)
i protiv Borca je bilo nebitno takmicenje, zasto bre ne priznate vec jednom: BRUKAMO SRBIJU, TREBA DA NAS JE SRAMOTA!!!

Shankly

pre 12 godina

Drugovi partizani, ove sezone se jos niste ni oznojili, sto u kupu, sto u prvenstvu, a nije ni cudo, s obzirom kako vam sude. Videcemo vas u subotu.

ackipfc

pre 12 godina

Ova igra može samo da se uporedi sa našom igrom na POLJANICI. Pola tima da se oprosti od fudbala niko neće žaliti za njima, a druga polovina opasno im se približava. Sve u svemu KATASTROFA kao i vaš naslov Partizan Rutinski...
VOLIM PARTIZAN !!!

Ronin

pre 12 godina

A gde su sada oni sto brane Toleta?Prvo mec Zvezde i Banata a danas i Partizan i Ofk-a...Nema nama spasa dok ovi ne odu iz fotelja,lakrdija od fudbala,kao da samo postoje Partizan i Zvezda.A u subotu je derbi...

Nebojsa

pre 12 godina

Ovo sudjenje na Karaburmi, pa sudjenje prosle sezone doticnog gospodina Zvezdi u Subotici, pa sudjenje Zvezdi sa Banatom, ne mogu da se setim svega ali vodi ka jednom. Ispadanje od raznih Samroka,Slovana,Vaduza (valjda se tako zovu). Zna se ko mora u finale kupa i zna se ko mora da bude prvi i drugi pa i treci. Onada se prvenstvo resi tako sto onaj ko ima predsednika FSS dobije Derbi i bude prvak. Pa odkada je Miljanic otisao iz fudbala mi nemamo regularno prvenstvo i kup. Plus odliv mladih igraca u instranstvo dovlacenje nekih sumnjivih igraca iz egzoticnih zemalja i dobijamo da se Evropa za nas zavrsava u Avgustu.
Ovo je moje misljenje inace navijaca FKCZ kome bi bilo izuzetno drago da prvak Srbije bude ekipa koja zabelezi 5-6 poraza u sezoni i jos po koji nereseni rezultat.

M. C. B.

pre 12 godina

Znate li sta ce Robi govoriti Stanoju u subotu? Stanoje, sedi 1! Stanoje, sedi dva! Stanoje, sedi tri! A posle tekme ce ga hvaliti: Ma Stanoje je DOBAR trener... Ako im uvalimo pet, bice Stanoje i odlican trener...

ofk

pre 12 godina

Tuzan je nas fudbal a jos tuzniji Ofk Beograd nekad klub svetle tradiciji koji se godinama bruka i poigrava sa ugledom....bolje da se ugase pa neka ''veciti'' igraju izmedju sebe do besvesti...

Tolle

pre 12 godina

Zvezdasi, 'ajde dosta vise o sudjenju.Jedan Mesi je upravo dobio zuti karton zato sto je zastao prilikom izvodjenja penala, sto Kadu radi vec godinama.Naravno, takve stvari nikada necete procitati u medijima, a i Stanojevic i ostali iz Partizana su suvise kulturni da bi javno kukali.

NOVOSADJANIN

pre 12 godina

gledam navijace Zvezde i partizana kako se prepucavaju. Kada bi sve sudijske greske svirane u njihovu korist podigli na internet, imali bi desetine sati materijala za ismejavanje regularnosti nase lige. Taj OFK-a je tipican klub koji redovno poklanja bodove i prolaz blizancija. Sampion je po broju sigurnih bodova koji sa Karaburme uzimaju blizanci

navijaj iz forelje

pre 12 godina

Na severu stotinak navijaca partizana a na jugu isto toliko!!!!Pa ljudi kada se igra medjurazredna utakmica u rukometu pa dodje 8 razreda bude vise publike!

Dax

pre 12 godina

I u 55min sudija resava da prekine neizvesnost i osigura prolaz partizanima....Smesno pa ovakav nesvirani ofsajd odavno nevideh....Jos linijski sudija u liniji plus linija od peterca olaksava mada ofsajd od metar-dva bi video i sa drugog stadiona ! TOLE LOPOVE TOLE LOPOVE!!!!!!!!!
JELEN SMESNA LIGA SE NASTAVLJA (u ovom slucaju je kup utakmica)

Evandro u 100.

pre 12 godina

"Babović je petom proigrao Markovića koji je iz očigledne ofsajd pozicije savladao golmana domaćina."

Uvezbavanje akcija groblja i sudija za derbi.

Tole super liga

pre 12 godina

Prvo je Scepovic zahvatio loptu rukom,pa jeBabovic dodao u ofsajd Markovicu koji je daogol,ali SUDIJA je osta nem.a stanojevic kuka na sudiju pre meca....kakav licemer

Boxy

pre 12 godina

Ja razumem zvezdine komplekse oko broja navijača, ali shvatite već jednom. Za nas je ovo nižerazredno takmičenje, kao što ste vi za nas nižerazredni tim i nije nim gušt da dolazimo na utakmice. Znamo i da je za vas praznik fudbala kad vam dolazi Batajnica, a kad dođe Partizan to je kao Mančester Junajted i u tome se ova dva kluba razlikuju. Grobari će uvek biti ponosni na to!

NOVOSADJANIN

pre 12 godina

Ne cudi sto je uz Partizan svega stotinak navijaca u vlastitom gradu, kako su kup prosle godine osvojili i to je mnogo. GDE IM JE OBRAZ??

Hulk

pre 12 godina

Hehe, mali Lazar dva metra u ofsajdu... Ne kazem da je neka kradja ili zavera, ali nenormalno da linijski to ne vidi... Jednostavno nije fer prema OFK!!! Tacka.

robin hud

pre 12 godina

ma ovo je bilo i za ocekivat ! a sta se moglo drugo i ocekivat kad Tole "duva u ledja" zadnje 4 godine ! ovo je ubjedljivo najneposteniji period u nasem fudbalu od 1970-e, od kad ja pratim ovu vrstu igre ;-). nemoze moj OFK ni u mislima da dodje do finala sa ovakvim predsjednikom

ivke

pre 12 godina

Zalosno je da se ovoliko forsira jedan klub, iz utakmice u utakmicu, faul po faul ofsajd po ofsajd jednako je sta? Vestacki stvorena dominacija za koju svi znaju ali svi zmure, i zato je dosao Samrok kao ostrica pravde i surove realnosti fudbalskog kluba partizan(malim slovima)

Milan Stojicevic

pre 12 godina

Gospodo draga citam komentare i neverujem.Ko se to usudio da prica o sudjenju,ko to ima komplekse od DOMINACIJE.A prosla utakmica u kupu C.Z.?

Shankly

pre 12 godina

Drugovi partizani, ove sezone se jos niste ni oznojili, sto u kupu, sto u prvenstvu, a nije ni cudo, s obzirom kako vam sude. Videcemo vas u subotu.

Starac Soco od 100 leta

pre 12 godina

Sta ocekivati od klonfera sa Karaburme i filijale grobara. Da odigraju laganicu i da ne umaraju protivnika a i sebe . Vaznija im je borba za opstanak nego kup. To samo u Srbiji ima.U Engleskoj petoligas kada igrasa nekim iz Premier lige ostavi srce na terenu

GrobaR

pre 12 godina

Prvi utisak kod gola je sad ce da sudi ofsajd kad ono nista , ne znam stvarno sta je sudija video kada je meni na tv-u vec u prvoj stotinki bilo jasno da je ofsajd. Sramota od lige, kupa, sudija, Partizana, Zvezde, i ostalih filijala ovo vec prevazilazi sve granice. Bojkotovati nasu ligu dok se neke stvari ne promene, ovako vec 20 godina, svaka cast malom Markovicu mozda sudija zbog njega nije hteo da dosudi ofsajd, on jedino nesto vredi u celoj ovoj ligi, ali ni sudija ne treba da ga nagradjuje zato sto je dobar igrac jer to u Evropi nece biti slucaj.

kuku i lele

pre 12 godina

Slusati kako navijaci komsinice zapomazu, kukaju, placu, kunu... NEPROCENJIVO!!! Ali imaju pravo, prvi gol su bili koraci, a drugi je Tole skrenuo loptu u gol! AHAHAHAHAH!

Gix

pre 12 godina

Pricate o ofsajdu, a niko ne prica o igri. Ne previse raspolozeni PFC je nadigrao OFKu i vidno je bolji tako da eventualna greska sudije nije nista odlucila. Meni se ne dopada previse spora odbrana, pozz svima pa i ROMantIcariMA - jedva cekam izgovore simpatizera CZ nakon "predstave" na Marakani

M. C. B.

pre 12 godina

Znate li sta ce Robi govoriti Stanoju u subotu? Stanoje, sedi 1! Stanoje, sedi dva! Stanoje, sedi tri! A posle tekme ce ga hvaliti: Ma Stanoje je DOBAR trener... Ako im uvalimo pet, bice Stanoje i odlican trener...

Neko

pre 12 godina

Kazite ljudi sta ovo igra moj Partizan. Kakva je ovo igra, sta je ovo Stanojevicu? Igraci kao da znaju da ce proci, i bez igre, i bez truda, steta sto nije iole jaci protivnik, pa da nabedjenim liderima jadne lige pokaze i omoguci nekoliko puta da podju sa centra....Ma kakav derbi, kakav jad, davno je deco proslo to vreme, mozemo mi i 10 puta biti prvaci ove lige, ali ovde vise fudbal ne stanuje, odselio se iz Srbije....Sad mi i postaje jasno zasto nasa deca navijaju za Bajern, Inter, Man. Jun, Real, Barsu....Zbogom fudbalu!!!

Nebojsa

pre 12 godina

Ovo sudjenje na Karaburmi, pa sudjenje prosle sezone doticnog gospodina Zvezdi u Subotici, pa sudjenje Zvezdi sa Banatom, ne mogu da se setim svega ali vodi ka jednom. Ispadanje od raznih Samroka,Slovana,Vaduza (valjda se tako zovu). Zna se ko mora u finale kupa i zna se ko mora da bude prvi i drugi pa i treci. Onada se prvenstvo resi tako sto onaj ko ima predsednika FSS dobije Derbi i bude prvak. Pa odkada je Miljanic otisao iz fudbala mi nemamo regularno prvenstvo i kup. Plus odliv mladih igraca u instranstvo dovlacenje nekih sumnjivih igraca iz egzoticnih zemalja i dobijamo da se Evropa za nas zavrsava u Avgustu.
Ovo je moje misljenje inace navijaca FKCZ kome bi bilo izuzetno drago da prvak Srbije bude ekipa koja zabelezi 5-6 poraza u sezoni i jos po koji nereseni rezultat.

Ryber Palunko

pre 12 godina

Ovo je stvarno nevjerovatno! Nepojmljivo mi je da sudija, kod drugog gola Partizana 'ne primjećuje' onakav ofsajd!? Da se tu nešto brzo odvijalo, pa 'ajde, ali ono ne svirati je neshvatljivo. Ako je toliko loš da 'ne vidi' takav ofsajd, ne treba više da sudi ni mali fudbal. Zato se ne propušta svirati svaki kontakt (gore nego u košarci) kao faul, bez obzira za koga, tako da udbaleri nemaju šanse pokazati bilo šta, a možda i znaju ponešto. Po cijeli meč se namješta lopta za izvesti nekakv prekid!? Kad će onda igrati!?

JOKIC DEJAN PFC SKOPJE

pre 12 godina

Prvo je Scepovic zahvatio loptu rukom,pa jeBabovic dodao u ofsajd Markovicu koji je daogol,ali SUDIJA je osta nem.a stanojevic kuka na sudiju pre meca....kakav licemer
(Tole super liga, 23. novembar 2011 14:31)
# Link komentara

Mala digresija.Pre svega ovog gore izrecenog,sa cime se apsolutno slazem (mislim Scepovic ruka),strane obavestajne agencije su paralelno sa akcijom hvatanja Gadafijevog sina,vodili i akciju namestanja Partizanu i Smederevu kup utakmica,kao i narednih 10 prvenstava u JSL.

Nidzoslav

pre 12 godina

I u 55min sudija resava da prekine neizvesnost i osigura prolaz partizanima....Smesno pa ovakav nesvirani ofsajd odavno nevideh....Jos linijski sudija u liniji plus linija od peterca olaksava mada ofsajd od metar-dva bi video i sa drugog stadiona ! TOLE LOPOVE TOLE LOPOVE!!!!!!!!!
JELEN SMESNA LIGA SE NASTAVLJA (u ovom slucaju je kup utakmica)
(Dax, 23. novembar 2011 14:21)

Mora da je to onaj isti sudija sto nije video jos veci ofsajd Kaludjerovica u Subotici od DVA METRA! U 85. minutu za pobedu prosle sezone! Jesi li takav smesan nesvirani ofsajd ikada video ili si slep za Zvezdine utakmice? Ili onaj sto nije video ruku Smederevaca na gol liniji, penal za Javor, a mozda i onaj sto je video penal sa Banatom u 97. minutu, koji ste onda lepo isekli na zvanicnom vam snimku i postavili na internet? Hm? LicImUri..

Posmatrač

pre 12 godina

Partizan je svakako mnogo bolji tim od OFK-a pa mu sigurno nije potrebna pomoć sudija (koju i Zvezda često ima). "Babović je petom proigrao Markovića koji je iz očigledne ofsajd pozicije savladao golmana domaćina."
Kada naši timovi "odu u Evropu", prolaze slično kao Dinamo Zagreb ove godine... pa čak i kada je u pitanju tim koji "već godinama suvereno vlada na našim prostorima" i koji bi trebao da ima kvalitet za Evropu a ne samo za naše oranice i stadione na kojima ima 100-tinak "ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svetu".

NA KOLENA

pre 12 godina

@(Boxy, 23. novembar 2011 14:11)
i protiv Borca je bilo nebitno takmicenje, zasto bre ne priznate vec jednom: BRUKAMO SRBIJU, TREBA DA NAS JE SRAMOTA!!!

NIJE ofsajd nego PTICA TRKACICA

pre 12 godina

Ovima sto kukaju da je bio ofsajd: Jel vam tako lakse? Ako jeste - kukajte i dalje. Mali Laza NE MOZE da bude u ofsajdu. To je inteligencija u kombinaciji sa brzinom, nije to Kaludjerovic.

Боба

pre 12 godina

На свакој,али на свакој вести о шампиону Србију мора бити коментара од комплексаша!!Лепо је знати да прате наше утакмице!!Да ли постоји негде један реалан навијач звезде да призна да је Партизан данас био много бољи и са другим тимом лако победио без обзира што је други гол из очигледног офсајда???

Ronin

pre 12 godina

A gde su sada oni sto brane Toleta?Prvo mec Zvezde i Banata a danas i Partizan i Ofk-a...Nema nama spasa dok ovi ne odu iz fotelja,lakrdija od fudbala,kao da samo postoje Partizan i Zvezda.A u subotu je derbi...

Dale

pre 12 godina

Šćepović je nepopravljiv. Daće on još hiljadu golova, al nikad neće postati igrač jer ne želi da trči i ne zalaže se. Zamislite kakav bi tandem bio diara-markovic. Obojica brzi, sitni, nezgodni za čuvanje, agresivni, neumorni. Al viša sila

Ava Kari efempezda

pre 12 godina

Sudija namerno nije svirao ofsaj samo da bi lukić i kompanija mogli da serviraju priče navijačima kako su svi drugi krivi za njihov neuspeh. Partizan će mu biti kriv i kada večeras izgubi od Smedereva.
Partizan namešta sve mečeve do kraja prvenstva, a uzima i kup.
U inat svima!!!!!

mare037

pre 12 godina

To su ti kompleksi sa druge strane brda, koji ne brecaju od licemerja! Jer posle onog meca sa Banatom, ja se ne bih javljao na bilo koje vesti! A da ne pricamo o Smederevu sa kojim ste igrali sa dva golmana, Bajkovica i Dimitrijevica! To se naravno ne secate... i onda naravno pesmica za masu.. Tole lopove.. Tole lopovee... nja nja njaaaaa!

NOVOSADJANIN

pre 12 godina

gledam navijace Zvezde i partizana kako se prepucavaju. Kada bi sve sudijske greske svirane u njihovu korist podigli na internet, imali bi desetine sati materijala za ismejavanje regularnosti nase lige. Taj OFK-a je tipican klub koji redovno poklanja bodove i prolaz blizancija. Sampion je po broju sigurnih bodova koji sa Karaburme uzimaju blizanci

4444

pre 12 godina

Stanoje vezba bunker, jer posle nas, Zvezda ima i Vosu i Rad. Nece mnogo rizikovati. Mislim da ce derbi biti prilicno dosadan, ali sa trenerske tacke gledista, remi nam mnogo vise odgovara

Kol

pre 12 godina

Koliko ovaj scepovic nema pojma to je zalosno partizan sa njim ko da ima igraca manje na terenu, evo mali markovic udje u igru i odmah gol a ovome covek da da 5 sansi jednu bi iskoristio i to jedva! Nadam se da ce poceti i u subotu kao starter da adi ima jednu brigu manje! I zaista ovog markovica ako ste pametni da zadrzite jer mali je trenutno najbolji igrac u ligi iako mu je tek 17, jesam zvezdas ali kakav talenat!

zoranvsc

pre 12 godina

ok bio je ofsajd kod drugog gola,ali cinjenica je da se igralo jos 90,ma180 minuta ofk nebi dao gol,tako da bi partizan opet pobedio.nego cisto me zanima kako ce sudjenje biti veceras,i nakoji nacin zvezda prolazi dalje,i dali ce i sta navijaci zvezde koji kritikuju sada,sta ce reci o sudjenju posle tekme,a veruj te bice gusto neizvesno i bice mnogo nespornih situacija

Tolle

pre 12 godina

Zvezdasi, 'ajde dosta vise o sudjenju.Jedan Mesi je upravo dobio zuti karton zato sto je zastao prilikom izvodjenja penala, sto Kadu radi vec godinama.Naravno, takve stvari nikada necete procitati u medijima, a i Stanojevic i ostali iz Partizana su suvise kulturni da bi javno kukali.

ackipfc

pre 12 godina

Ova igra može samo da se uporedi sa našom igrom na POLJANICI. Pola tima da se oprosti od fudbala niko neće žaliti za njima, a druga polovina opasno im se približava. Sve u svemu KATASTROFA kao i vaš naslov Partizan Rutinski...
VOLIM PARTIZAN !!!

ofk

pre 12 godina

Tuzan je nas fudbal a jos tuzniji Ofk Beograd nekad klub svetle tradiciji koji se godinama bruka i poigrava sa ugledom....bolje da se ugase pa neka ''veciti'' igraju izmedju sebe do besvesti...