Sreda, 02.03.2011.

11:07

EL: Efes Pilsen - Partizan (19.45h)

Košarkaši Partizana mt:s u sredu putuju u Istanbul gde ih očekuje meč sa ekipom Efes Pilsena.

Izvor: ÈŽ

EL: Efes Pilsen - Partizan (19.45h) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

31 Komentari

Sortiraj po:

institucija od Dodika

pre 13 godina

Bok decki,pozdravlja vas Kecman,Dusan Kecman.Tajni agent 006

Pa jedino je to i uradio u svojoj karijeri Kecman.Odvalio i ako upadne,usla slucajno i Partizan dobio tekmu!Poslje toga se Kecmana nesto i necuje u nlb ili El.

Vesely

pre 13 godina

Citam malo ove komentare zvezdasa i cibonasa i sad znam, onda kad budem poceo da pricam kako je moj klub bio jak pre 20 godina, znacu da sam ostao bez kluba :))

Neka meni moj Partizan i sledece godine bude ovako jadan i osvoji sve sto moze u regionu i udje u TOP16, pa neka nas pljuju istoricari. Za pocetak mogu da nam pljunu pod prozor :)

Molle

pre 13 godina

@vlajzi Nisam hteo da komentarisem, ali si me naterao.
Kako mozes da jedno Zdravlje iz Leskovca poredis sa tamo nekom Crvenom Zvezdom. Pa dali znas da je Zdravlje stabilan klub, koji nema dugove, ima mlade i perspektivne igrace, i imaju svoju dvoranu! I ti to poredis sa kk katanac (aka. KK. Sledeca Sezona Koja Nikada Da Dodje).
Inace puno srece i uspeha Partizanu, makar da popravi malo utisak u ovome TOP 16.
(Deki, 3. mart 2011 02:30)

Budući da je prioritet ovde Partizan, klub, koji ja Zvezdaš inače mnogo respektujem, biću kratak- Da li ti, ''prijatelju'' stvarno misliš da je normalno porediti Zdravlje i Zvezdu, čak potonju nazvati ''tamo nekom''? Pa moja Zvezda da se, evo baš sad, raspadne, nikad neće biti ''tamo neki klub'', bili mi ''ovi'' ili ''oni'' ili čak Vi, koji ni ime nemate. Partizanu srećno, lično smatram da se rezultati namerno žrtvuju ove sezone, jer, verovali ili ne, veći se novac uzme od karata u Areni, nego, čak, i osvajanjem EL. Inače, tvrdim da bi u Pioniru neko pao i to samo tako. Pozdrav!

Tatar

pre 13 godina

Kada se vratim u stvarnost i nije toliko losa sezona bila do sad...Nikada vise zakucavanja,kup,top 16,final 4 NLB,i prica se nastavlja...
http://www.youtube.com/watch?v=8RKrTguZAHo&feature=player_embedded

dalibor00

pre 13 godina

Jel znate zašto su ovde, zato što se tamo ništa ne dešava.
Nema potrebe pisati o Partizanu ( tresu se samo na spomen ... )
Na prste jedne ruke mogu se nabrojati klubovi koji su osvojili koliko i Partizan a isto tako i koliko su redovni učesnici Eurolige. Gospodo pa kapa dole Partizanu. EH DA JOŠ JEDAN POZDRAV ZAGREBU OD KECMANA.
Partizan forever!!!!

Milanche

pre 13 godina

Ne razumem zasto se ovi hrvati uopste javljaju da komentarisu!!! Idite vec jednom na vase sajtove, imate tamo one jutarnje, vecernje.... pa komentarisite. Ma uopste me ne zanima koliko je vasa cibona imala titula, koliko je jugoplastika osvojila kupova.. Da se vratim na temu. Bilo bi jako lepo, mada je skoro nemoguce da Partizan pobedi veceras. Barem jednu pobedu da imamo u top 16.

kuksa

pre 13 godina

Kad bi Vladao dao sansu ovoj petorci : PG:Jaramaz SG:Bogdanovic SF:Lucic PF:Djekic C:Besovic ... Pa makar izgubili i 50 razlike...Niko mu ne bi zamerio ... to je buducnost Partizana....

Alex

pre 13 godina

Kontinuitet pravi velicinu i ime a Cib.. kako se ono zove, Jugoplastika..Pop 84..Slobodna Dalmacija..Split ili kako li se vec zove i taj drugi klub sto mu svaki dan ime mjenjaju nemaju taj kontinuitet! Partizan to ima! Sada konacno Evropski klubovi tuku i NBA klubove (sto prije nije bilo moguce) i sada je teze upasti u F4 nego sto je prije bilo osvojiti Evropu. Barsa, najveci svjetski klub prosle godine i klub koji je skinuo skalp prvacima NBA lige Lejkersima, prosle godine je pao u Beogradu, kada neki hrvatski kosarkaski klub ponovo to postigne e tada cete moci da pisete, sada su to sve gluposti!

sentinell

pre 13 godina

Hajde nelupateajte svi skupa...pričate nebuloze...da nije NLB lige gledali bi ste svi zajedno seoske utakmice a evropu gledali na TV-u...Patizan u zadnje vrijeme mnogo bolji od Cibone...dajte uživajte u košarci,barem tu postoji kakav takav kvalitet za razliku od fudbala koji je još na seoskoj razini Dinamo,Hajduk,Partizan i Zvezda igraju njivarske utakmice zato evropu i gledaju preko malih ekrana i kako stvari stoje dokle god postoje savezi kakvi postoje tako će i biti.

IVORY

pre 13 godina

Ma i ako ne pobedite necemo vam zameriti, s obzirom kako je tim sklopljen i kakva smo "pojacanja" ove sezone dobili i TOP 16 je uspeh.

Ne moze se nista napraviti bez dobrog pleja.

Deki

pre 13 godina

@vlajzi Nisam hteo da komentarisem, ali si me naterao.
Kako mozes da jedno Zdravlje iz Leskovca poredis sa tamo nekom Crvenom Zvezdom. Pa dali znas da je Zdravlje stabilan klub, koji nema dugove, ima mlade i perspektivne igrace, i imaju svoju dvoranu! I ti to poredis sa kk katanac (aka. KK. Sledeca Sezona Koja Nikada Da Dodje).
Inace puno srece i uspeha Partizanu, makar da popravi malo utisak u ovome TOP 16.

cibosi cibosi..

pre 13 godina

Nemoj samo napisat da Partizan zivi od prodanih ulaznica i majci??Napisao bih jedno ime jako poznato u okvirima vaseg kluba koji je bogat,mocan i jak i daje kapom i sakom al nee....Partizan je klub koji zadnjih godina ima uspijehe u nlb-ligi,srbiji i turnirima po Sarajevu!U Europi nije napravio nista,otisao par puta na final four i to je na tom ostalo(cibona je bila par puta u finalima Koraca i sta mi znaci to sto je bila u finalu i izgubila)dosli do Rima a Papa okrenio ledja.Idi na vikipediju il stranicu Kk-Splita i vidi osvojeno pa onda ces znati(a vjerujem da si ljubitelj kosarke i da se kuzis u nju)pa moras znat da je Yugoplastika il Split proglasen klubom stoljeca??Ako to ne znas ili nezelis priznat onda ides na navijacki,na svoj mlin,onda nevredi pisat realno i fer!!

milan

pre 13 godina

O tome sta znaci brend,covek pre mene je objasnio.A sad objasnjenje o evropskim trofejima.Ne znam koliko ih Cibona ima ,jer me ne zanimaju sekundarni timovi,vec samo Partizan.A Partizan ima 4 evropska trofeja,prvak Evrope+3 Kupa Radivoja Koraca.
Bok decki,pozdravlja vas Kecman,Dusan Kecman.Tajni agent 006

Cibona je brend

pre 13 godina

Izracunaj titule Partizana u JUGOSLAVIJI i Cibone pa onda kazi tko je jaci klub!Cibona je brend Zagreba a Jugoplastika Split je brend bivse Yuge,najbolji klub 20 stoljeca/vjeka je Jugoplastika,trostruki prvak Europe zaredom!(kao sto je fk Zvezda brend Yuge u nogometu/fudbalu)Pa kako ste onda vi najbolji,najveci klub Balkana,regiona...Na kraju ce biti i Europe kako ste krenili..Poslje raspada Yuge vi ste uzeli naslove nlb-lige samo,nas ste pobjedili 2x u finalu(jednom slucajno oko kecmana...)i sta ste vi osvojili vise u Europi??Ako je vama ponos unic u final4 i biti cetvrti onda svaka cast...Jel "vi ste bolji" i od Panathinaikosa koji je bio 5x prvak Europe a nalazi se na balkanu.Od Reala sad vec,kako je krenilo bice ona "poznata" do Milvokija.
1 Jugoplastika 3x prvak Europe
2 Cibona 2x prvak
3 Bosna 1x prvak(prije vas je uzela Europu)
4 Partizan 1x prvak
Klupski poredak klubova ex Yuge po kvaliteti i osvojenim trofejima.

Ovo za trenutnu situaciju u klubovima je strasno ne samo kod nas nego i Jugoplastike,Zadra,Zvezde,Bosne,Olimpije!Dosli su neki novi klubovi poput Cedevite i ostalih praskova koje drze ljudi punih para i malog srca za kosarku.Al,ima ona stara,nicija nije do zore svanula!A nikad nece biti Cedevita i kk Zagreb brend Zagreba kao Cibona.Isto je kod vas,jedan fmf i Hemofarm da bude jaci i bolji klub od Zvezde,nikad,jel Zvezda je ponos i dika stara 50 i vise godina,a to sto kazes da se na starim titulama ne zivi varas se.Ima history cluba,vikipedija i lijepo se vidi tko je sta uzeo u Europi,a dolaskom Barce u Zagreb ove sezone desilo se da su odma isli u muzej Drazena i trofejnu salu Cibone,isto je sa Zalgirisom(koji pamti Budimpestu 1986 i izgubito finale od Cibone)pamti se sve,ako nemas povjest/istoriju nemas ni ime.A mi ga imamo u Europi jako,jako dobro!!

E tako se to radi...

pre 13 godina

Cibona nema samo jednu titulu vise od Partizana nego malo vise!Od kupa kupova do kupa prvaka Europe,2x oboje imamo a vi samo 1x prvak Europe i to tek 1992.Kad smo razbijali Real vi ste igrali za prvaka Yugoslavije,bili ste niko i nista u Europskoj kosarci,Real je dobio komplex od Cibone dva puta,jednom za prvaka Europe a jednom u kupu Rajmond Saporta.Treci put 1988 su nas dobili u finalu kupa Radivoja Koraca.Real jako dobro zna za Cibonu,isto i Barcelona,al nitko kao Real(Drazen Petrovic je onda osao u najveci klub Europe)tih 80-setih godina Cibona je bila strah i trepet gdje god je igrala,volio ti to il ne al to je tako,dao bi ti sad 10 linkova sto kazu Realovi celnici i sam kralj za Cibonu al suvisno je.....Cibona 2x prvak Eu,2x prvak kupa kupova...Partizan 1x prvak Europe i to je sve..veci smo klub od vas bili i ostali,a Jugoplastiku da nespominjem!!
nemoj da neobjavite sad komentar..nebi bilo fer od vas..
(Cibona je brend, 2. mart 2011 22:59)
Lepo ti je covek rekao... Ovi iz Reala ni ne znaju za Cibonu.... Te koje si ti nabrojao iz 80 tih god su vec ili po starackim domovima ili pod zemljom.... Za Barselonu je glupo i govoriti koliki strah od Cibone ima.... Nedavno smo svi imali prilike da se u to uverimo....
A koliko ste veci od Partizana naj bolje ste pokazali u zadnje dve god igrajuci za titulu sa Partizanom ..... I kako se zavrsilo... Svi dobro znamo a znas i ti.... Zaboravio si da Partizan ima i tri Kupa Radivoja Koraca ( u to vreme evropsko takmicenje) a Cibona samo jedan... A i od kako je Partizan usao u NLB ligu igra svake god finale i za sada je osvojio cetiri puta.... A Cibona????? Dva finala i to oba izgubljena, od koga??? Zna se od Partizana....
Drzite i rekord EL sa jos par velikana ( ni jedna pobeda pre ispadanja)...

vlajzi

pre 13 godina

Cibona nema samo jednu titulu vise od Partizana nego malo vise!Od kupa kupova do kupa prvaka Europe,2x oboje imamo a vi samo 1x prvak Europe i to tek 1992.Kad smo razbijali Real vi ste igrali za prvaka Yugoslavije,bili ste niko i nista u Europskoj kosarci,Real je dobio komplex od Cibone dva puta,jednom za prvaka Europe a jednom u kupu Rajmond Saporta.Treci put 1988 su nas dobili u finalu kupa Radivoja Koraca.Real jako dobro zna za Cibonu, isto i Barcelona,al nitko kao Real(Drazen Petrovic je onda osao u najveci klub Europe)tih 80-setih godina Cibona je bila strah i trepet gdje god je igrala,volio ti to il ne al to je tako,dao bi ti sad 10 linkova sto kazu Realovi celnici i sam kralj za Cibonu al suvisno je.....Cibona 2x prvak Eu,2x prvak kupa kupova...Partizan 1x prvak Europe i to je sve..veci smo klub od vas bili i ostali,a Jugoplastiku da nespominjem!!
nemoj da neobjavite sad komentar..nebi bilo fer od vas..
(Cibona je brend, 2. mart 2011 22:59)
pa vi ste bre isti ko ova nasa komsinica. klub vam se gasi, sponzori vam beze, igraci nemaju 'leba da jedu (tj kruha).. a vi gledate HISTORY CHANNEL, secate se srecnih vremena, i placete sto je Partizan od raspada SFRJ pa naovamo postao jedan od najboljih evropskih kosarkaskih klubova! Cibona ima bogatu istoriju ali vec dvadeset godina nije ni do kolena Partizanu, a to je cinjenica, tj fakat kako vi kazete. A o zvezdi nemam cak ni komentar, to bi bilo isto ko da koentarisem Tamis Pancevo, Metalac Valjevo ili Zdravlje Leskovac.

ja

pre 13 godina

(Cibona je brend, 2. mart 2011 22:59)
Malo si pogresio sa potpisom jer Cibona nikako ne moze biti brend. Jel znas ti sta brend uopste znaci ? Brend je nesto po cemu ce neko da te prepoznaje a veruj mi, niko u Evropi hrvatsku ne prepoznaje po Ciboni. Sa druge strane imamo situaciju da je Partizan imao odlicne rezultate i u fudbalu i u kosarci i Partizan je IME za razliku od Cibone. Partizan ima navijaca koliko Dinamo i Hajduk zajedno, a ne neka tamo Cibona.
Cibona jeste veliki klub, ali Partizan je institucija ! Pod tim mislim da Partizanu NIKAD ne moze da se desi ovo sto se desava Ciboni trenutno. Znas, nekad jedan ili dva trofeja vise ne mora automatski da znaci da je taj klub i veci. Uostalom Cibona bas tu svoju "velicinu" i ne pokazuje u direktnom duelu sa Partizanom, em imamo vise pobeda u medjusobnim duelima, em imamo vise titula od Cibone u zajednickim ligama (ex Yu + NLB)
Brend...onoliko dresova, rekvizita, suvenira koje Partizan proda za jednu godinu toliko Cibona nije prodala u svojoj istoriji. E to je sinko brend, a ne neke titule od pre 100 godina. Nauci sta znaci ta rec

Cibona je brend

pre 13 godina

E ovaj lik "ajme" je kralj, covek od te jedne titule vise koju ima Cibona u odnosu na Partizan napravi ko da je Cibona veci klub

Al najjace sto Cibonu stavlja rame uz rame sa Realom, CSKA...a kladim se da niko iz tih klubova ni ne zna za Cibonu

Cibona nema samo jednu titulu vise od Partizana nego malo vise!Od kupa kupova do kupa prvaka Europe,2x oboje imamo a vi samo 1x prvak Europe i to tek 1992.Kad smo razbijali Real vi ste igrali za prvaka Yugoslavije,bili ste niko i nista u Europskoj kosarci,Real je dobio komplex od Cibone dva puta,jednom za prvaka Europe a jednom u kupu Rajmond Saporta.Treci put 1988 su nas dobili u finalu kupa Radivoja Koraca.Real jako dobro zna za Cibonu,isto i Barcelona,al nitko kao Real(Drazen Petrovic je onda osao u najveci klub Europe)tih 80-setih godina Cibona je bila strah i trepet gdje god je igrala,volio ti to il ne al to je tako,dao bi ti sad 10 linkova sto kazu Realovi celnici i sam kralj za Cibonu al suvisno je.....Cibona 2x prvak Eu,2x prvak kupa kupova...Partizan 1x prvak Europe i to je sve..veci smo klub od vas bili i ostali,a Jugoplastiku da nespominjem!!

nemoj da neobjavite sad komentar..nebi bilo fer od vas..

ja

pre 13 godina

E ovaj lik "ajme" je kralj, covek od te jedne titule vise koju ima Cibona u odnosu na Partizan napravi ko da je Cibona veci klub

Al najjace sto Cibonu stavlja rame uz rame sa Realom, CSKA...a kladim se da niko iz tih klubova ni ne zna za Cibonu

cukce

pre 13 godina

Efes-Partizan
...e to ja zovem klasikomm europske klupske kosarke!!!
Mozda jos i Tau-Himiki te Prokom-Artland Dragons spadaju u tu kategoriju poslastica europske klupske kosarke!!!
Jedan kviz znanja za jutarnju gimnastiku mozga..
-Koja su tri kluba jedini osvajali sve europske kupove vise puta??
A)Prokom,Partizan,Himiki
B)Zadar,Hemofarm,Krka
C)Real,Cibona,CSKA
(ajme..., 2. mart 2011 11:33)

pa gde se ti javljas kanto za napucavanje, a evo i odgovora koja 3 kluba su jedina imala 0-10 u evro ligi

1) London Tauersi portugalsi Ovarense I cIBONA

A hahhaa

pre 13 godina

Ajme pa ti si živ. Ufff, dobro je, već sam se zabrinuo za tebe, od kako je Cibona umrla samo nam Lepi Fika i ofk dolaze na vesti. Zamisli od 4 komentara vas trojica :-))))))

Roster

pre 13 godina

A za šta je Partizan sastavio roster, da li je roster u stvari najbitnija reč za prolaz u Top8. Roster je bitan, ali roster ne roster sve i kada se ima roster mislim da roster nije dovoljan jer šta vredi roster kada nema TRENERA.

ajme...

pre 13 godina

Efes-Partizan
...e to ja zovem klasikomm europske klupske kosarke!!!
Mozda jos i Tau-Himiki te Prokom-Artland Dragons spadaju u tu kategoriju poslastica europske klupske kosarke!!!
Jedan kviz znanja za jutarnju gimnastiku mozga..
-Koja su tri kluba jedini osvajali sve europske kupove vise puta??
A)Prokom,Partizan,Himiki
B)Zadar,Hemofarm,Krka
C)Real,Cibona,CSKA

cukce

pre 13 godina

Efes-Partizan
...e to ja zovem klasikomm europske klupske kosarke!!!
Mozda jos i Tau-Himiki te Prokom-Artland Dragons spadaju u tu kategoriju poslastica europske klupske kosarke!!!
Jedan kviz znanja za jutarnju gimnastiku mozga..
-Koja su tri kluba jedini osvajali sve europske kupove vise puta??
A)Prokom,Partizan,Himiki
B)Zadar,Hemofarm,Krka
C)Real,Cibona,CSKA
(ajme..., 2. mart 2011 11:33)

pa gde se ti javljas kanto za napucavanje, a evo i odgovora koja 3 kluba su jedina imala 0-10 u evro ligi

1) London Tauersi portugalsi Ovarense I cIBONA

A hahhaa

pre 13 godina

Ajme pa ti si živ. Ufff, dobro je, već sam se zabrinuo za tebe, od kako je Cibona umrla samo nam Lepi Fika i ofk dolaze na vesti. Zamisli od 4 komentara vas trojica :-))))))

ja

pre 13 godina

E ovaj lik "ajme" je kralj, covek od te jedne titule vise koju ima Cibona u odnosu na Partizan napravi ko da je Cibona veci klub

Al najjace sto Cibonu stavlja rame uz rame sa Realom, CSKA...a kladim se da niko iz tih klubova ni ne zna za Cibonu

ja

pre 13 godina

(Cibona je brend, 2. mart 2011 22:59)
Malo si pogresio sa potpisom jer Cibona nikako ne moze biti brend. Jel znas ti sta brend uopste znaci ? Brend je nesto po cemu ce neko da te prepoznaje a veruj mi, niko u Evropi hrvatsku ne prepoznaje po Ciboni. Sa druge strane imamo situaciju da je Partizan imao odlicne rezultate i u fudbalu i u kosarci i Partizan je IME za razliku od Cibone. Partizan ima navijaca koliko Dinamo i Hajduk zajedno, a ne neka tamo Cibona.
Cibona jeste veliki klub, ali Partizan je institucija ! Pod tim mislim da Partizanu NIKAD ne moze da se desi ovo sto se desava Ciboni trenutno. Znas, nekad jedan ili dva trofeja vise ne mora automatski da znaci da je taj klub i veci. Uostalom Cibona bas tu svoju "velicinu" i ne pokazuje u direktnom duelu sa Partizanom, em imamo vise pobeda u medjusobnim duelima, em imamo vise titula od Cibone u zajednickim ligama (ex Yu + NLB)
Brend...onoliko dresova, rekvizita, suvenira koje Partizan proda za jednu godinu toliko Cibona nije prodala u svojoj istoriji. E to je sinko brend, a ne neke titule od pre 100 godina. Nauci sta znaci ta rec

vlajzi

pre 13 godina

Cibona nema samo jednu titulu vise od Partizana nego malo vise!Od kupa kupova do kupa prvaka Europe,2x oboje imamo a vi samo 1x prvak Europe i to tek 1992.Kad smo razbijali Real vi ste igrali za prvaka Yugoslavije,bili ste niko i nista u Europskoj kosarci,Real je dobio komplex od Cibone dva puta,jednom za prvaka Europe a jednom u kupu Rajmond Saporta.Treci put 1988 su nas dobili u finalu kupa Radivoja Koraca.Real jako dobro zna za Cibonu, isto i Barcelona,al nitko kao Real(Drazen Petrovic je onda osao u najveci klub Europe)tih 80-setih godina Cibona je bila strah i trepet gdje god je igrala,volio ti to il ne al to je tako,dao bi ti sad 10 linkova sto kazu Realovi celnici i sam kralj za Cibonu al suvisno je.....Cibona 2x prvak Eu,2x prvak kupa kupova...Partizan 1x prvak Europe i to je sve..veci smo klub od vas bili i ostali,a Jugoplastiku da nespominjem!!
nemoj da neobjavite sad komentar..nebi bilo fer od vas..
(Cibona je brend, 2. mart 2011 22:59)
pa vi ste bre isti ko ova nasa komsinica. klub vam se gasi, sponzori vam beze, igraci nemaju 'leba da jedu (tj kruha).. a vi gledate HISTORY CHANNEL, secate se srecnih vremena, i placete sto je Partizan od raspada SFRJ pa naovamo postao jedan od najboljih evropskih kosarkaskih klubova! Cibona ima bogatu istoriju ali vec dvadeset godina nije ni do kolena Partizanu, a to je cinjenica, tj fakat kako vi kazete. A o zvezdi nemam cak ni komentar, to bi bilo isto ko da koentarisem Tamis Pancevo, Metalac Valjevo ili Zdravlje Leskovac.

E tako se to radi...

pre 13 godina

Cibona nema samo jednu titulu vise od Partizana nego malo vise!Od kupa kupova do kupa prvaka Europe,2x oboje imamo a vi samo 1x prvak Europe i to tek 1992.Kad smo razbijali Real vi ste igrali za prvaka Yugoslavije,bili ste niko i nista u Europskoj kosarci,Real je dobio komplex od Cibone dva puta,jednom za prvaka Europe a jednom u kupu Rajmond Saporta.Treci put 1988 su nas dobili u finalu kupa Radivoja Koraca.Real jako dobro zna za Cibonu,isto i Barcelona,al nitko kao Real(Drazen Petrovic je onda osao u najveci klub Europe)tih 80-setih godina Cibona je bila strah i trepet gdje god je igrala,volio ti to il ne al to je tako,dao bi ti sad 10 linkova sto kazu Realovi celnici i sam kralj za Cibonu al suvisno je.....Cibona 2x prvak Eu,2x prvak kupa kupova...Partizan 1x prvak Europe i to je sve..veci smo klub od vas bili i ostali,a Jugoplastiku da nespominjem!!
nemoj da neobjavite sad komentar..nebi bilo fer od vas..
(Cibona je brend, 2. mart 2011 22:59)
Lepo ti je covek rekao... Ovi iz Reala ni ne znaju za Cibonu.... Te koje si ti nabrojao iz 80 tih god su vec ili po starackim domovima ili pod zemljom.... Za Barselonu je glupo i govoriti koliki strah od Cibone ima.... Nedavno smo svi imali prilike da se u to uverimo....
A koliko ste veci od Partizana naj bolje ste pokazali u zadnje dve god igrajuci za titulu sa Partizanom ..... I kako se zavrsilo... Svi dobro znamo a znas i ti.... Zaboravio si da Partizan ima i tri Kupa Radivoja Koraca ( u to vreme evropsko takmicenje) a Cibona samo jedan... A i od kako je Partizan usao u NLB ligu igra svake god finale i za sada je osvojio cetiri puta.... A Cibona????? Dva finala i to oba izgubljena, od koga??? Zna se od Partizana....
Drzite i rekord EL sa jos par velikana ( ni jedna pobeda pre ispadanja)...

Vesely

pre 13 godina

Citam malo ove komentare zvezdasa i cibonasa i sad znam, onda kad budem poceo da pricam kako je moj klub bio jak pre 20 godina, znacu da sam ostao bez kluba :))

Neka meni moj Partizan i sledece godine bude ovako jadan i osvoji sve sto moze u regionu i udje u TOP16, pa neka nas pljuju istoricari. Za pocetak mogu da nam pljunu pod prozor :)

Deki

pre 13 godina

@vlajzi Nisam hteo da komentarisem, ali si me naterao.
Kako mozes da jedno Zdravlje iz Leskovca poredis sa tamo nekom Crvenom Zvezdom. Pa dali znas da je Zdravlje stabilan klub, koji nema dugove, ima mlade i perspektivne igrace, i imaju svoju dvoranu! I ti to poredis sa kk katanac (aka. KK. Sledeca Sezona Koja Nikada Da Dodje).
Inace puno srece i uspeha Partizanu, makar da popravi malo utisak u ovome TOP 16.

milan

pre 13 godina

O tome sta znaci brend,covek pre mene je objasnio.A sad objasnjenje o evropskim trofejima.Ne znam koliko ih Cibona ima ,jer me ne zanimaju sekundarni timovi,vec samo Partizan.A Partizan ima 4 evropska trofeja,prvak Evrope+3 Kupa Radivoja Koraca.
Bok decki,pozdravlja vas Kecman,Dusan Kecman.Tajni agent 006

IVORY

pre 13 godina

Ma i ako ne pobedite necemo vam zameriti, s obzirom kako je tim sklopljen i kakva smo "pojacanja" ove sezone dobili i TOP 16 je uspeh.

Ne moze se nista napraviti bez dobrog pleja.

kuksa

pre 13 godina

Kad bi Vladao dao sansu ovoj petorci : PG:Jaramaz SG:Bogdanovic SF:Lucic PF:Djekic C:Besovic ... Pa makar izgubili i 50 razlike...Niko mu ne bi zamerio ... to je buducnost Partizana....

Milanche

pre 13 godina

Ne razumem zasto se ovi hrvati uopste javljaju da komentarisu!!! Idite vec jednom na vase sajtove, imate tamo one jutarnje, vecernje.... pa komentarisite. Ma uopste me ne zanima koliko je vasa cibona imala titula, koliko je jugoplastika osvojila kupova.. Da se vratim na temu. Bilo bi jako lepo, mada je skoro nemoguce da Partizan pobedi veceras. Barem jednu pobedu da imamo u top 16.

Roster

pre 13 godina

A za šta je Partizan sastavio roster, da li je roster u stvari najbitnija reč za prolaz u Top8. Roster je bitan, ali roster ne roster sve i kada se ima roster mislim da roster nije dovoljan jer šta vredi roster kada nema TRENERA.

dalibor00

pre 13 godina

Jel znate zašto su ovde, zato što se tamo ništa ne dešava.
Nema potrebe pisati o Partizanu ( tresu se samo na spomen ... )
Na prste jedne ruke mogu se nabrojati klubovi koji su osvojili koliko i Partizan a isto tako i koliko su redovni učesnici Eurolige. Gospodo pa kapa dole Partizanu. EH DA JOŠ JEDAN POZDRAV ZAGREBU OD KECMANA.
Partizan forever!!!!

Tatar

pre 13 godina

Kada se vratim u stvarnost i nije toliko losa sezona bila do sad...Nikada vise zakucavanja,kup,top 16,final 4 NLB,i prica se nastavlja...
http://www.youtube.com/watch?v=8RKrTguZAHo&feature=player_embedded

sentinell

pre 13 godina

Hajde nelupateajte svi skupa...pričate nebuloze...da nije NLB lige gledali bi ste svi zajedno seoske utakmice a evropu gledali na TV-u...Patizan u zadnje vrijeme mnogo bolji od Cibone...dajte uživajte u košarci,barem tu postoji kakav takav kvalitet za razliku od fudbala koji je još na seoskoj razini Dinamo,Hajduk,Partizan i Zvezda igraju njivarske utakmice zato evropu i gledaju preko malih ekrana i kako stvari stoje dokle god postoje savezi kakvi postoje tako će i biti.

Alex

pre 13 godina

Kontinuitet pravi velicinu i ime a Cib.. kako se ono zove, Jugoplastika..Pop 84..Slobodna Dalmacija..Split ili kako li se vec zove i taj drugi klub sto mu svaki dan ime mjenjaju nemaju taj kontinuitet! Partizan to ima! Sada konacno Evropski klubovi tuku i NBA klubove (sto prije nije bilo moguce) i sada je teze upasti u F4 nego sto je prije bilo osvojiti Evropu. Barsa, najveci svjetski klub prosle godine i klub koji je skinuo skalp prvacima NBA lige Lejkersima, prosle godine je pao u Beogradu, kada neki hrvatski kosarkaski klub ponovo to postigne e tada cete moci da pisete, sada su to sve gluposti!

ajme...

pre 13 godina

Efes-Partizan
...e to ja zovem klasikomm europske klupske kosarke!!!
Mozda jos i Tau-Himiki te Prokom-Artland Dragons spadaju u tu kategoriju poslastica europske klupske kosarke!!!
Jedan kviz znanja za jutarnju gimnastiku mozga..
-Koja su tri kluba jedini osvajali sve europske kupove vise puta??
A)Prokom,Partizan,Himiki
B)Zadar,Hemofarm,Krka
C)Real,Cibona,CSKA

Cibona je brend

pre 13 godina

E ovaj lik "ajme" je kralj, covek od te jedne titule vise koju ima Cibona u odnosu na Partizan napravi ko da je Cibona veci klub

Al najjace sto Cibonu stavlja rame uz rame sa Realom, CSKA...a kladim se da niko iz tih klubova ni ne zna za Cibonu

Cibona nema samo jednu titulu vise od Partizana nego malo vise!Od kupa kupova do kupa prvaka Europe,2x oboje imamo a vi samo 1x prvak Europe i to tek 1992.Kad smo razbijali Real vi ste igrali za prvaka Yugoslavije,bili ste niko i nista u Europskoj kosarci,Real je dobio komplex od Cibone dva puta,jednom za prvaka Europe a jednom u kupu Rajmond Saporta.Treci put 1988 su nas dobili u finalu kupa Radivoja Koraca.Real jako dobro zna za Cibonu,isto i Barcelona,al nitko kao Real(Drazen Petrovic je onda osao u najveci klub Europe)tih 80-setih godina Cibona je bila strah i trepet gdje god je igrala,volio ti to il ne al to je tako,dao bi ti sad 10 linkova sto kazu Realovi celnici i sam kralj za Cibonu al suvisno je.....Cibona 2x prvak Eu,2x prvak kupa kupova...Partizan 1x prvak Europe i to je sve..veci smo klub od vas bili i ostali,a Jugoplastiku da nespominjem!!

nemoj da neobjavite sad komentar..nebi bilo fer od vas..

Molle

pre 13 godina

@vlajzi Nisam hteo da komentarisem, ali si me naterao.
Kako mozes da jedno Zdravlje iz Leskovca poredis sa tamo nekom Crvenom Zvezdom. Pa dali znas da je Zdravlje stabilan klub, koji nema dugove, ima mlade i perspektivne igrace, i imaju svoju dvoranu! I ti to poredis sa kk katanac (aka. KK. Sledeca Sezona Koja Nikada Da Dodje).
Inace puno srece i uspeha Partizanu, makar da popravi malo utisak u ovome TOP 16.
(Deki, 3. mart 2011 02:30)

Budući da je prioritet ovde Partizan, klub, koji ja Zvezdaš inače mnogo respektujem, biću kratak- Da li ti, ''prijatelju'' stvarno misliš da je normalno porediti Zdravlje i Zvezdu, čak potonju nazvati ''tamo nekom''? Pa moja Zvezda da se, evo baš sad, raspadne, nikad neće biti ''tamo neki klub'', bili mi ''ovi'' ili ''oni'' ili čak Vi, koji ni ime nemate. Partizanu srećno, lično smatram da se rezultati namerno žrtvuju ove sezone, jer, verovali ili ne, veći se novac uzme od karata u Areni, nego, čak, i osvajanjem EL. Inače, tvrdim da bi u Pioniru neko pao i to samo tako. Pozdrav!

Cibona je brend

pre 13 godina

Izracunaj titule Partizana u JUGOSLAVIJI i Cibone pa onda kazi tko je jaci klub!Cibona je brend Zagreba a Jugoplastika Split je brend bivse Yuge,najbolji klub 20 stoljeca/vjeka je Jugoplastika,trostruki prvak Europe zaredom!(kao sto je fk Zvezda brend Yuge u nogometu/fudbalu)Pa kako ste onda vi najbolji,najveci klub Balkana,regiona...Na kraju ce biti i Europe kako ste krenili..Poslje raspada Yuge vi ste uzeli naslove nlb-lige samo,nas ste pobjedili 2x u finalu(jednom slucajno oko kecmana...)i sta ste vi osvojili vise u Europi??Ako je vama ponos unic u final4 i biti cetvrti onda svaka cast...Jel "vi ste bolji" i od Panathinaikosa koji je bio 5x prvak Europe a nalazi se na balkanu.Od Reala sad vec,kako je krenilo bice ona "poznata" do Milvokija.
1 Jugoplastika 3x prvak Europe
2 Cibona 2x prvak
3 Bosna 1x prvak(prije vas je uzela Europu)
4 Partizan 1x prvak
Klupski poredak klubova ex Yuge po kvaliteti i osvojenim trofejima.

Ovo za trenutnu situaciju u klubovima je strasno ne samo kod nas nego i Jugoplastike,Zadra,Zvezde,Bosne,Olimpije!Dosli su neki novi klubovi poput Cedevite i ostalih praskova koje drze ljudi punih para i malog srca za kosarku.Al,ima ona stara,nicija nije do zore svanula!A nikad nece biti Cedevita i kk Zagreb brend Zagreba kao Cibona.Isto je kod vas,jedan fmf i Hemofarm da bude jaci i bolji klub od Zvezde,nikad,jel Zvezda je ponos i dika stara 50 i vise godina,a to sto kazes da se na starim titulama ne zivi varas se.Ima history cluba,vikipedija i lijepo se vidi tko je sta uzeo u Europi,a dolaskom Barce u Zagreb ove sezone desilo se da su odma isli u muzej Drazena i trofejnu salu Cibone,isto je sa Zalgirisom(koji pamti Budimpestu 1986 i izgubito finale od Cibone)pamti se sve,ako nemas povjest/istoriju nemas ni ime.A mi ga imamo u Europi jako,jako dobro!!

institucija od Dodika

pre 13 godina

Bok decki,pozdravlja vas Kecman,Dusan Kecman.Tajni agent 006

Pa jedino je to i uradio u svojoj karijeri Kecman.Odvalio i ako upadne,usla slucajno i Partizan dobio tekmu!Poslje toga se Kecmana nesto i necuje u nlb ili El.

cibosi cibosi..

pre 13 godina

Nemoj samo napisat da Partizan zivi od prodanih ulaznica i majci??Napisao bih jedno ime jako poznato u okvirima vaseg kluba koji je bogat,mocan i jak i daje kapom i sakom al nee....Partizan je klub koji zadnjih godina ima uspijehe u nlb-ligi,srbiji i turnirima po Sarajevu!U Europi nije napravio nista,otisao par puta na final four i to je na tom ostalo(cibona je bila par puta u finalima Koraca i sta mi znaci to sto je bila u finalu i izgubila)dosli do Rima a Papa okrenio ledja.Idi na vikipediju il stranicu Kk-Splita i vidi osvojeno pa onda ces znati(a vjerujem da si ljubitelj kosarke i da se kuzis u nju)pa moras znat da je Yugoplastika il Split proglasen klubom stoljeca??Ako to ne znas ili nezelis priznat onda ides na navijacki,na svoj mlin,onda nevredi pisat realno i fer!!

ajme...

pre 13 godina

Efes-Partizan
...e to ja zovem klasikomm europske klupske kosarke!!!
Mozda jos i Tau-Himiki te Prokom-Artland Dragons spadaju u tu kategoriju poslastica europske klupske kosarke!!!
Jedan kviz znanja za jutarnju gimnastiku mozga..
-Koja su tri kluba jedini osvajali sve europske kupove vise puta??
A)Prokom,Partizan,Himiki
B)Zadar,Hemofarm,Krka
C)Real,Cibona,CSKA

cibosi cibosi..

pre 13 godina

Nemoj samo napisat da Partizan zivi od prodanih ulaznica i majci??Napisao bih jedno ime jako poznato u okvirima vaseg kluba koji je bogat,mocan i jak i daje kapom i sakom al nee....Partizan je klub koji zadnjih godina ima uspijehe u nlb-ligi,srbiji i turnirima po Sarajevu!U Europi nije napravio nista,otisao par puta na final four i to je na tom ostalo(cibona je bila par puta u finalima Koraca i sta mi znaci to sto je bila u finalu i izgubila)dosli do Rima a Papa okrenio ledja.Idi na vikipediju il stranicu Kk-Splita i vidi osvojeno pa onda ces znati(a vjerujem da si ljubitelj kosarke i da se kuzis u nju)pa moras znat da je Yugoplastika il Split proglasen klubom stoljeca??Ako to ne znas ili nezelis priznat onda ides na navijacki,na svoj mlin,onda nevredi pisat realno i fer!!

Cibona je brend

pre 13 godina

E ovaj lik "ajme" je kralj, covek od te jedne titule vise koju ima Cibona u odnosu na Partizan napravi ko da je Cibona veci klub

Al najjace sto Cibonu stavlja rame uz rame sa Realom, CSKA...a kladim se da niko iz tih klubova ni ne zna za Cibonu

Cibona nema samo jednu titulu vise od Partizana nego malo vise!Od kupa kupova do kupa prvaka Europe,2x oboje imamo a vi samo 1x prvak Europe i to tek 1992.Kad smo razbijali Real vi ste igrali za prvaka Yugoslavije,bili ste niko i nista u Europskoj kosarci,Real je dobio komplex od Cibone dva puta,jednom za prvaka Europe a jednom u kupu Rajmond Saporta.Treci put 1988 su nas dobili u finalu kupa Radivoja Koraca.Real jako dobro zna za Cibonu,isto i Barcelona,al nitko kao Real(Drazen Petrovic je onda osao u najveci klub Europe)tih 80-setih godina Cibona je bila strah i trepet gdje god je igrala,volio ti to il ne al to je tako,dao bi ti sad 10 linkova sto kazu Realovi celnici i sam kralj za Cibonu al suvisno je.....Cibona 2x prvak Eu,2x prvak kupa kupova...Partizan 1x prvak Europe i to je sve..veci smo klub od vas bili i ostali,a Jugoplastiku da nespominjem!!

nemoj da neobjavite sad komentar..nebi bilo fer od vas..

Cibona je brend

pre 13 godina

Izracunaj titule Partizana u JUGOSLAVIJI i Cibone pa onda kazi tko je jaci klub!Cibona je brend Zagreba a Jugoplastika Split je brend bivse Yuge,najbolji klub 20 stoljeca/vjeka je Jugoplastika,trostruki prvak Europe zaredom!(kao sto je fk Zvezda brend Yuge u nogometu/fudbalu)Pa kako ste onda vi najbolji,najveci klub Balkana,regiona...Na kraju ce biti i Europe kako ste krenili..Poslje raspada Yuge vi ste uzeli naslove nlb-lige samo,nas ste pobjedili 2x u finalu(jednom slucajno oko kecmana...)i sta ste vi osvojili vise u Europi??Ako je vama ponos unic u final4 i biti cetvrti onda svaka cast...Jel "vi ste bolji" i od Panathinaikosa koji je bio 5x prvak Europe a nalazi se na balkanu.Od Reala sad vec,kako je krenilo bice ona "poznata" do Milvokija.
1 Jugoplastika 3x prvak Europe
2 Cibona 2x prvak
3 Bosna 1x prvak(prije vas je uzela Europu)
4 Partizan 1x prvak
Klupski poredak klubova ex Yuge po kvaliteti i osvojenim trofejima.

Ovo za trenutnu situaciju u klubovima je strasno ne samo kod nas nego i Jugoplastike,Zadra,Zvezde,Bosne,Olimpije!Dosli su neki novi klubovi poput Cedevite i ostalih praskova koje drze ljudi punih para i malog srca za kosarku.Al,ima ona stara,nicija nije do zore svanula!A nikad nece biti Cedevita i kk Zagreb brend Zagreba kao Cibona.Isto je kod vas,jedan fmf i Hemofarm da bude jaci i bolji klub od Zvezde,nikad,jel Zvezda je ponos i dika stara 50 i vise godina,a to sto kazes da se na starim titulama ne zivi varas se.Ima history cluba,vikipedija i lijepo se vidi tko je sta uzeo u Europi,a dolaskom Barce u Zagreb ove sezone desilo se da su odma isli u muzej Drazena i trofejnu salu Cibone,isto je sa Zalgirisom(koji pamti Budimpestu 1986 i izgubito finale od Cibone)pamti se sve,ako nemas povjest/istoriju nemas ni ime.A mi ga imamo u Europi jako,jako dobro!!

institucija od Dodika

pre 13 godina

Bok decki,pozdravlja vas Kecman,Dusan Kecman.Tajni agent 006

Pa jedino je to i uradio u svojoj karijeri Kecman.Odvalio i ako upadne,usla slucajno i Partizan dobio tekmu!Poslje toga se Kecmana nesto i necuje u nlb ili El.

Roster

pre 13 godina

A za šta je Partizan sastavio roster, da li je roster u stvari najbitnija reč za prolaz u Top8. Roster je bitan, ali roster ne roster sve i kada se ima roster mislim da roster nije dovoljan jer šta vredi roster kada nema TRENERA.

ja

pre 13 godina

(Cibona je brend, 2. mart 2011 22:59)
Malo si pogresio sa potpisom jer Cibona nikako ne moze biti brend. Jel znas ti sta brend uopste znaci ? Brend je nesto po cemu ce neko da te prepoznaje a veruj mi, niko u Evropi hrvatsku ne prepoznaje po Ciboni. Sa druge strane imamo situaciju da je Partizan imao odlicne rezultate i u fudbalu i u kosarci i Partizan je IME za razliku od Cibone. Partizan ima navijaca koliko Dinamo i Hajduk zajedno, a ne neka tamo Cibona.
Cibona jeste veliki klub, ali Partizan je institucija ! Pod tim mislim da Partizanu NIKAD ne moze da se desi ovo sto se desava Ciboni trenutno. Znas, nekad jedan ili dva trofeja vise ne mora automatski da znaci da je taj klub i veci. Uostalom Cibona bas tu svoju "velicinu" i ne pokazuje u direktnom duelu sa Partizanom, em imamo vise pobeda u medjusobnim duelima, em imamo vise titula od Cibone u zajednickim ligama (ex Yu + NLB)
Brend...onoliko dresova, rekvizita, suvenira koje Partizan proda za jednu godinu toliko Cibona nije prodala u svojoj istoriji. E to je sinko brend, a ne neke titule od pre 100 godina. Nauci sta znaci ta rec

Deki

pre 13 godina

@vlajzi Nisam hteo da komentarisem, ali si me naterao.
Kako mozes da jedno Zdravlje iz Leskovca poredis sa tamo nekom Crvenom Zvezdom. Pa dali znas da je Zdravlje stabilan klub, koji nema dugove, ima mlade i perspektivne igrace, i imaju svoju dvoranu! I ti to poredis sa kk katanac (aka. KK. Sledeca Sezona Koja Nikada Da Dodje).
Inace puno srece i uspeha Partizanu, makar da popravi malo utisak u ovome TOP 16.

ja

pre 13 godina

E ovaj lik "ajme" je kralj, covek od te jedne titule vise koju ima Cibona u odnosu na Partizan napravi ko da je Cibona veci klub

Al najjace sto Cibonu stavlja rame uz rame sa Realom, CSKA...a kladim se da niko iz tih klubova ni ne zna za Cibonu

vlajzi

pre 13 godina

Cibona nema samo jednu titulu vise od Partizana nego malo vise!Od kupa kupova do kupa prvaka Europe,2x oboje imamo a vi samo 1x prvak Europe i to tek 1992.Kad smo razbijali Real vi ste igrali za prvaka Yugoslavije,bili ste niko i nista u Europskoj kosarci,Real je dobio komplex od Cibone dva puta,jednom za prvaka Europe a jednom u kupu Rajmond Saporta.Treci put 1988 su nas dobili u finalu kupa Radivoja Koraca.Real jako dobro zna za Cibonu, isto i Barcelona,al nitko kao Real(Drazen Petrovic je onda osao u najveci klub Europe)tih 80-setih godina Cibona je bila strah i trepet gdje god je igrala,volio ti to il ne al to je tako,dao bi ti sad 10 linkova sto kazu Realovi celnici i sam kralj za Cibonu al suvisno je.....Cibona 2x prvak Eu,2x prvak kupa kupova...Partizan 1x prvak Europe i to je sve..veci smo klub od vas bili i ostali,a Jugoplastiku da nespominjem!!
nemoj da neobjavite sad komentar..nebi bilo fer od vas..
(Cibona je brend, 2. mart 2011 22:59)
pa vi ste bre isti ko ova nasa komsinica. klub vam se gasi, sponzori vam beze, igraci nemaju 'leba da jedu (tj kruha).. a vi gledate HISTORY CHANNEL, secate se srecnih vremena, i placete sto je Partizan od raspada SFRJ pa naovamo postao jedan od najboljih evropskih kosarkaskih klubova! Cibona ima bogatu istoriju ali vec dvadeset godina nije ni do kolena Partizanu, a to je cinjenica, tj fakat kako vi kazete. A o zvezdi nemam cak ni komentar, to bi bilo isto ko da koentarisem Tamis Pancevo, Metalac Valjevo ili Zdravlje Leskovac.

milan

pre 13 godina

O tome sta znaci brend,covek pre mene je objasnio.A sad objasnjenje o evropskim trofejima.Ne znam koliko ih Cibona ima ,jer me ne zanimaju sekundarni timovi,vec samo Partizan.A Partizan ima 4 evropska trofeja,prvak Evrope+3 Kupa Radivoja Koraca.
Bok decki,pozdravlja vas Kecman,Dusan Kecman.Tajni agent 006

E tako se to radi...

pre 13 godina

Cibona nema samo jednu titulu vise od Partizana nego malo vise!Od kupa kupova do kupa prvaka Europe,2x oboje imamo a vi samo 1x prvak Europe i to tek 1992.Kad smo razbijali Real vi ste igrali za prvaka Yugoslavije,bili ste niko i nista u Europskoj kosarci,Real je dobio komplex od Cibone dva puta,jednom za prvaka Europe a jednom u kupu Rajmond Saporta.Treci put 1988 su nas dobili u finalu kupa Radivoja Koraca.Real jako dobro zna za Cibonu,isto i Barcelona,al nitko kao Real(Drazen Petrovic je onda osao u najveci klub Europe)tih 80-setih godina Cibona je bila strah i trepet gdje god je igrala,volio ti to il ne al to je tako,dao bi ti sad 10 linkova sto kazu Realovi celnici i sam kralj za Cibonu al suvisno je.....Cibona 2x prvak Eu,2x prvak kupa kupova...Partizan 1x prvak Europe i to je sve..veci smo klub od vas bili i ostali,a Jugoplastiku da nespominjem!!
nemoj da neobjavite sad komentar..nebi bilo fer od vas..
(Cibona je brend, 2. mart 2011 22:59)
Lepo ti je covek rekao... Ovi iz Reala ni ne znaju za Cibonu.... Te koje si ti nabrojao iz 80 tih god su vec ili po starackim domovima ili pod zemljom.... Za Barselonu je glupo i govoriti koliki strah od Cibone ima.... Nedavno smo svi imali prilike da se u to uverimo....
A koliko ste veci od Partizana naj bolje ste pokazali u zadnje dve god igrajuci za titulu sa Partizanom ..... I kako se zavrsilo... Svi dobro znamo a znas i ti.... Zaboravio si da Partizan ima i tri Kupa Radivoja Koraca ( u to vreme evropsko takmicenje) a Cibona samo jedan... A i od kako je Partizan usao u NLB ligu igra svake god finale i za sada je osvojio cetiri puta.... A Cibona????? Dva finala i to oba izgubljena, od koga??? Zna se od Partizana....
Drzite i rekord EL sa jos par velikana ( ni jedna pobeda pre ispadanja)...

Molle

pre 13 godina

@vlajzi Nisam hteo da komentarisem, ali si me naterao.
Kako mozes da jedno Zdravlje iz Leskovca poredis sa tamo nekom Crvenom Zvezdom. Pa dali znas da je Zdravlje stabilan klub, koji nema dugove, ima mlade i perspektivne igrace, i imaju svoju dvoranu! I ti to poredis sa kk katanac (aka. KK. Sledeca Sezona Koja Nikada Da Dodje).
Inace puno srece i uspeha Partizanu, makar da popravi malo utisak u ovome TOP 16.
(Deki, 3. mart 2011 02:30)

Budući da je prioritet ovde Partizan, klub, koji ja Zvezdaš inače mnogo respektujem, biću kratak- Da li ti, ''prijatelju'' stvarno misliš da je normalno porediti Zdravlje i Zvezdu, čak potonju nazvati ''tamo nekom''? Pa moja Zvezda da se, evo baš sad, raspadne, nikad neće biti ''tamo neki klub'', bili mi ''ovi'' ili ''oni'' ili čak Vi, koji ni ime nemate. Partizanu srećno, lično smatram da se rezultati namerno žrtvuju ove sezone, jer, verovali ili ne, veći se novac uzme od karata u Areni, nego, čak, i osvajanjem EL. Inače, tvrdim da bi u Pioniru neko pao i to samo tako. Pozdrav!

cukce

pre 13 godina

Efes-Partizan
...e to ja zovem klasikomm europske klupske kosarke!!!
Mozda jos i Tau-Himiki te Prokom-Artland Dragons spadaju u tu kategoriju poslastica europske klupske kosarke!!!
Jedan kviz znanja za jutarnju gimnastiku mozga..
-Koja su tri kluba jedini osvajali sve europske kupove vise puta??
A)Prokom,Partizan,Himiki
B)Zadar,Hemofarm,Krka
C)Real,Cibona,CSKA
(ajme..., 2. mart 2011 11:33)

pa gde se ti javljas kanto za napucavanje, a evo i odgovora koja 3 kluba su jedina imala 0-10 u evro ligi

1) London Tauersi portugalsi Ovarense I cIBONA

kuksa

pre 13 godina

Kad bi Vladao dao sansu ovoj petorci : PG:Jaramaz SG:Bogdanovic SF:Lucic PF:Djekic C:Besovic ... Pa makar izgubili i 50 razlike...Niko mu ne bi zamerio ... to je buducnost Partizana....

Alex

pre 13 godina

Kontinuitet pravi velicinu i ime a Cib.. kako se ono zove, Jugoplastika..Pop 84..Slobodna Dalmacija..Split ili kako li se vec zove i taj drugi klub sto mu svaki dan ime mjenjaju nemaju taj kontinuitet! Partizan to ima! Sada konacno Evropski klubovi tuku i NBA klubove (sto prije nije bilo moguce) i sada je teze upasti u F4 nego sto je prije bilo osvojiti Evropu. Barsa, najveci svjetski klub prosle godine i klub koji je skinuo skalp prvacima NBA lige Lejkersima, prosle godine je pao u Beogradu, kada neki hrvatski kosarkaski klub ponovo to postigne e tada cete moci da pisete, sada su to sve gluposti!

Milanche

pre 13 godina

Ne razumem zasto se ovi hrvati uopste javljaju da komentarisu!!! Idite vec jednom na vase sajtove, imate tamo one jutarnje, vecernje.... pa komentarisite. Ma uopste me ne zanima koliko je vasa cibona imala titula, koliko je jugoplastika osvojila kupova.. Da se vratim na temu. Bilo bi jako lepo, mada je skoro nemoguce da Partizan pobedi veceras. Barem jednu pobedu da imamo u top 16.

dalibor00

pre 13 godina

Jel znate zašto su ovde, zato što se tamo ništa ne dešava.
Nema potrebe pisati o Partizanu ( tresu se samo na spomen ... )
Na prste jedne ruke mogu se nabrojati klubovi koji su osvojili koliko i Partizan a isto tako i koliko su redovni učesnici Eurolige. Gospodo pa kapa dole Partizanu. EH DA JOŠ JEDAN POZDRAV ZAGREBU OD KECMANA.
Partizan forever!!!!

Vesely

pre 13 godina

Citam malo ove komentare zvezdasa i cibonasa i sad znam, onda kad budem poceo da pricam kako je moj klub bio jak pre 20 godina, znacu da sam ostao bez kluba :))

Neka meni moj Partizan i sledece godine bude ovako jadan i osvoji sve sto moze u regionu i udje u TOP16, pa neka nas pljuju istoricari. Za pocetak mogu da nam pljunu pod prozor :)

A hahhaa

pre 13 godina

Ajme pa ti si živ. Ufff, dobro je, već sam se zabrinuo za tebe, od kako je Cibona umrla samo nam Lepi Fika i ofk dolaze na vesti. Zamisli od 4 komentara vas trojica :-))))))

sentinell

pre 13 godina

Hajde nelupateajte svi skupa...pričate nebuloze...da nije NLB lige gledali bi ste svi zajedno seoske utakmice a evropu gledali na TV-u...Patizan u zadnje vrijeme mnogo bolji od Cibone...dajte uživajte u košarci,barem tu postoji kakav takav kvalitet za razliku od fudbala koji je još na seoskoj razini Dinamo,Hajduk,Partizan i Zvezda igraju njivarske utakmice zato evropu i gledaju preko malih ekrana i kako stvari stoje dokle god postoje savezi kakvi postoje tako će i biti.

IVORY

pre 13 godina

Ma i ako ne pobedite necemo vam zameriti, s obzirom kako je tim sklopljen i kakva smo "pojacanja" ove sezone dobili i TOP 16 je uspeh.

Ne moze se nista napraviti bez dobrog pleja.

Tatar

pre 13 godina

Kada se vratim u stvarnost i nije toliko losa sezona bila do sad...Nikada vise zakucavanja,kup,top 16,final 4 NLB,i prica se nastavlja...
http://www.youtube.com/watch?v=8RKrTguZAHo&feature=player_embedded