Ponedeljak, 24.01.2011.

16:20

Živojinović se obratio javnosti

Kandidat za funkciju predsednik TSS Slobodan Živojinović izdao je saopštenje za javnost uoči Skupštine Saveza.

Izvor: AK

Živojinoviæ se obratio javnosti IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

Mateja

pre 13 godina

Imam 34.god i Dobro se secam ko i kako je uticao na svetski tenis Boba! a takodje i znam kakav je Novakov uticaj na svetski tenis! ali ne shvatam kakav bi trebao da bude Srdjan i kakav uticaj na tenis bi on imao. ali DOBRO ZNAM - TAJ COVEK JE PROTERAO NEBOJSU VISKOVICA izuzetnog poznavaoca tenisa sa RTSa zbog *aljkavog* komentara upucenog Novaku!!!! pa sta da ocekujemo od tog Srdjana u buducnosti????? SVAK CAST NOVAKU I OSTALIM TENISERIMA, a Ti, Srdjane, dokazi se, pa tek onda spali stari svet i gradi novi po tvojim merilima (neronski)!!! STOP SVAKOM BAHATOM PONASANJU !!!!!

Milan

pre 13 godina

Steta srpski sindrom nikad nece umreti,iz postojecih komentara vidimo da se javnost podelila, Srbiji trebaju i Boba i Djokovic za dobrobit tenisa...ddobicemo jednog koji ce da likuje,a drugi ce da se buri....i reci ce sve je bila prevara....Ej braco Srbi koliko smo opomena imali? Verovatno bezbroj...nijednu nismo zapamtili...

цици

pre 13 godina

Небојшу Вишковића за председника! Човек познаје тенис више од свих ових заједно.

Dermendziev

pre 13 godina

Ovo mi lici na pismo "TS" ili "TS" pismo.

PS: ili TS:setimo se samo nekadasnjeg latinicnog "T" pisma(neki su citali o njemu,drugi su mozda bili svedoci i licno ga citali).Kakav je bio tada odjek?Makedonci ga nisu razumeli jer je pisano latinicom-ne znaju da citaju latinicu(oni imaju cirilicu).Crnogorci,takodje uopste nisu reagovali,jer su uobicajeno,polako lagano,na tanane,bez zurbe cekali razglednicu.Sa nesto vecom pauzom usledilo je "S" pismo pisano ciriliom,domace upotrebe.U svakom slucaju,cini mi se da su oba pisma (i "T" i "S")ipak najvise pogodila i stetila Srbiji.

Zbog toga licno ne volim takva pisma.

nikol dž.femija

pre 13 godina

(BGD2PDX, 24. januar 2011 20:59)

KAKO JE TAJ sadašnji selektor došao na to mesto i KAKO JE SMENJEN PRETHODNI selektor, sećate li se???

U KOJOJ TO REPREZENTACIJI najbolji igrač odredjuje ko će biti selektor i u kojoj to reprezentaciji najbolji igrač ucenjuje mesto selektora igranjem za reprezentaciju ???

Napištite ako znate, ima ih verovatno.

I MOLIM VAS, KAKO NIKOME NE SMETA, kako to ne smeta teniserima to mi je najzanimljivije, KAKO JE MOGUĆE DA Marko Djoković bude u reprezentaciji kao 600 i neki, a ima dece koja su bolje plasirana od njega. I TO JE U REDU, i to je za dobrobit srpskog tenisa i srpske dece? NE, TO JE UBACIVANJE svog u posao i u istoriju, otvoreno preko veze i to je noramalno da se kaže, prihvati, aminuje, sve u redu...pa, brat mu je Novak, pa. eto on je zato u reprezentaciji....GROZNO.

Mala digresija...OVDE ČESTO SPOMINJETE Brenu...i sada se setih...njen brat je harmonikaš, muzičar, ALI GA NIGDE NEĆETE VIDETI da je "ubačen" zato što je Brenin brat, a mogao je ali nije ,nije nikada bio ni u orkestru kod Brene, E TO JE PROFESINALIZAM.

ŠTO SE ZA Djokoviće ne može reći.

A DA JE VAŠE DETE 438. i ima 20 godina i muško je, a nije u reprezentaciji dok neko ko je 200 mesta iza JESTE, kako bi vam bilo, šta biste rekli, kako biste reagovali ??... BILO BI VAM SVEJEDNO, bilo bi vam to u redu i rekli biste da taj neko baš radi za vaše dete, pomaže mu, radi za srpski tenis....??

IMA TU DOSTA sumnjivog...Naravno, da ni Boba nije uradio sve najbolje, imalo je propusta, organizacija fed i dejvis kup mečeva bila je daleko od dobrog...nije bilo osmišljenog navijanja, nije bilo prodaje srpskih obeležja, simbola, nije bila dobra, topla, navijačka atmosfera podrške...nije...KADA SE SETIM kako je to bilo na odbojci...svi dobiju kartone u bojama zastave a na poledjini reči himne i svi je pevaju....TOGA NIJE BILO u tenisu.

TREBALO BI NA MESTO PREDSEDNIKA TSS dovesti Jelenu Genčić
ili Radmila Armenulića !!! Ako za to imaju zakonsko pravo. ONI SU PRAVE LEGENDE i zaslužili su to!!! ONI ZNAJU da ocene ko je talentovan i koliko, znaju da ocene šta je tim talentima neophodno, gde je najbolje da se usavršavaju....

Grand Open???

pre 13 godina

@Hoću Bobu kao Predsednika zato što otvara svaka vrata u Teniskim organizacijama širom sveta!!!
Eliminator----
Aj molim te odgovori koliko je Boba doneo turnira u Srbiju kad otvara sva vrata sirom sveta????
Ja znam da zatvara sve kafane gde se nadje.

Nema mleka

pre 13 godina

Toplica Spasojevic,Antelj,Slobodan Petrović (Salford), pa ovaj ne moze ni mleko da obezbedi a kamoli pare za mlade tenisere.
O Toplici koji je UPROPASTIO Zvezdu izlisno je i razgovarati.
Bobo odlazi ti sa svojim
" Uspesnim " privrednicima

Vlada

pre 13 godina

Molim sve Grandovce i branioce lika i dela "dozivotnog " pred TSS Bobe,koji spocitavaju sta je g Srdjan zavrsio,da mi objasne a sta je Boba zavrsio?
ima li osnovnu skolu?
Tu spocitavate i Strahinji a mozda je covek pisao u kolima poruku.Razumeli ste Vi dobro sta je hteo da kaze,ali morate da kritikujete,to Vam je duhovna hrana!!!!!!
(PITANJE?, 24. januar 2011 21:29)
Mislim da nije pametno kucati poruke dok se vozi.

Darko

pre 13 godina

Ljudi, mi stvarno nemamo nista od ovog! Dzaba trosimo vreme na njihova prepucavanja, iskreno obojica su tu zbog para, nema drugog! Ali je ruzno da ovakvu medijsku frku dizu oko nicega...

Martin.Pirot

pre 13 godina

Bio sam uz Bobu i jos uvek sam ali:
Slobodane,zasto ne dignes sidro i ne uzivas negde na ostrvima,bar vi lovu imate a u Srbiji se ionako uspeh ne prasta,mada mi je jos nelogicnije da se Srdjan bori za nesto sto mu pa jos manje treba nego tebi.Ovde ispade da se ustvari radi o INATU vas dvojice a mi moramo da citamo vase baljezgarije,smucili ste mi se obojica ali si bar ti bio na celu TSS i video da to donosi samo brige,prepucavanja i slicno,a i nije dobro za holesterol:)
u ovoj prici rezultat ce biti taj sto PAMETNIJI POPUSTA a i na kraju krajeva,Srdjan ima vise love nego ti i ekstremista kakav je u stanju je da potrosi veliki deo novca da bi kupio ljude koji su juce bili uz tebe da budu protiv tebe.Recimo ja danas pisem komentar i uz tebe sam i sutra mi Srdjan ponudi 10.000E(ovo je samo primer;nije istinito)da pocnem da pisem protiv tebe a ja imam neplacene racune i kredite...Sta mislis da cu uraditi.Ponos je ponos,obraz je obraz ali se ponos ne jede niti se sipa u traktore a Srdjan ima lovu,pre ili kasnije ce okrenuti sve protiv tebe,pusti nek Srdjan upropasti TSS pa se javi za 4 godine,neces vala da 'mresh sutra:)

Milan

pre 13 godina

Ljudi okupljeni oko Djokovica smatraju da je Skupstina sazvana ,na pravilima protivan nacin ,zato verovatno i ne isticu ime protivkandidata.Koliko sam razumeo, neke krivicne prijave su podneŠene.Boba je legenda,nema sumnje u to,ipak,Djokovici oČigledno znaju posao . . .Novak je vec sada daleko uspesniji teniser nego sto je Zivojinovic ikada bio,odigrao je dva polufinala Vimbldona!Nisam siguran da ce dubl Spasojevic/Vucicevic doneti boljitak srpskom tenisu,svi znamo sta su doneli Zvezdi.

P.S. Ne daj se obeshrabriti,Strahinja!Forma sluzi da izrazi sustinu.Vazna su jezicka pravila,ali je jos vaznije iskazati misljenje.

Rok

pre 13 godina

Jadna su samo ona deca koje frustrirani ocevi teraju da biju dijagonale po 6 sati dnevno a sve u nekakvom sistemu TSS. I jedni i drugi su takvi da je to tesko i zamisliti ukljucujuci njihove drugare-uspesne privrednike. U ovoj zemlji postoji mala armija iskrenih ljubitelja tenisa po svim krajevima Srbije, marljivih trenera i dobre i vredne dece a to sa ovim olosem nema bilo kakve veze, niti dodira. Gledajte deco svoja posla a olos nek se glodje medjusobno. Oni drugog posla i ovako nemaju.

PITANJE?

pre 13 godina

Molim sve Grandovce i branioce lika i dela "dozivotnog " pred TSS Bobe,koji spocitavaju sta je g Srdjan zavrsio,da mi objasne a sta je Boba zavrsio?
ima li osnovnu skolu?
Tu spocitavate i Strahinji a mozda je covek pisao u kolima poruku.Razumeli ste Vi dobro sta je hteo da kaze,ali morate da kritikujete,to Vam je duhovna hrana!!!!!!

Kongo & Togo

pre 13 godina

A ko ce da igra za Davis kup reprezentaciju??? Znamo da Orlandic,Antelj i ti nemate podrsku Novakovu,Viktorovu i Jankovu, a tenis nije fudbal pa da pronadjes nekakvu zamenu. Bez tebe i Orlandica se moze, bez Noleta se ne moze,a mozda se moze , al u Kongo zoni.A te delegate mozes u svakoj kafani da pokupis za par pica .
(Srecko,
E pa ovo nigde nema. Covek posecivo klubove.a koliko si ih posetio za 7 godina.
Vama smetaju Djokovici a kad je boba toliki expert pa zasto od svoja 3 sina ne stvori bar jednog dobrog igraca. Imali su sve preduslove.
pa kako ce da stvori od nase dece kad nije od svoje.
on je dobar samo da krka i da se sunca.
odlazi Bobo. Pusti one koji znaju da rade.

7 dugih godina!

pre 13 godina

Bobo prvo podnesi izvestaj sta si uradio za 7 godina.
Kom igracu ili igracici si pomogao.
Nemoj se kititi tudjim perjem.
Ovo nisu tvoje zasluge.
Doveo si onog Francuza sto izigrava klovna u Pioniru i mislis to je to.

Roditelj

pre 13 godina

Imam dovoljno godina da mogu da Vam prepricam mec Zivojinovic - Noa i tu euforiju posle pobede. Takodje mogu i da Vam prepricam Ivana Lendla, Stefana Edberga, Matsa Vilandera, Ivanisevica... e onda pauziram od tenisa do, mislim, Fedexove trece titule na vimbldonu (aj lav burek :) ) kada mi se klinac, onako na mom ramenu, u opustenoj atmosferi obratio sa ... tata, 'ocu da treniram tenis!
Od tada do sada je proslo prilicno god... i dalje sam roditelj mladom 14-godisnjem teniseru koji je zaista uporan i ima dara (ovo kazu drugi). Ovo navodim da bih Vam priblizio Srdjanovo glediste. Ljudi, nemate pojma koliko je to odricanje, koje su to psihicke oscilacije...o ulozenom novcu da ne govorim (turnir III kategorije van vaseg grada bez 50-70 eur za dva dana nemere baa :) .. to je najnize u svakom smislu a imate turnire svakog vikenda)... da ne duzim... naravno da Novak nikada ne bi bio tu gde jeste da mu Srdjan to nije omogucio... naravno da Janko ne bi bio tu gde jeste da mu otac (neznam ime coveku) to nije omogucio! Mada, ovom drugom je i opstina Brus izasla u susret (ne teniski savez ili slicno vec OPSTINARI).
Mislim da o tome Djokovici pricaju!
Prvi je morao da da pod hipoteku stan (ako sam dobro informisan), drugi je morao da proda stan (opet ako sam dobro informisan)... znaci otac 1 i otac 2 itd itd...
Sve ovo vreme ja zdusno navijam za Novaka, Janka, Viktora, Nenada, Anu, Jelenu... ali mi izuzetno smeta kada Novak (koga zaista obozavam ovakav kakav jeste) kaze da mi nismo imali nikakvu tenisku istoriju... NETACNO NOVACE!!! polufinale vimbldona Bobe protiv Lendla mora da ti bude u tvojoj filmoteci ili kako vec! Jednostavno mora! Legendarno izjedanje sendvica protiv velikog Mekenroa na Australian openu... to mora da si video bar nekoliko puta u svom zivotu! Znaci ima istorije... i nju je upravo napisao sadasnji prvi covek tenisa u Srbiji. To moras da postujes kao sto i mi postujemo i uvek cemo postovati sve tvoje osvojene turnire i ne osvojene! Postuj da bi bio postovan... simple as that!
Ja bih postavio nikog drugog do samog Srdjana Djokovica za prvog coveka TSS-a!
Ja neznam ljudi da li ste vi svi slepi od zavisti ili vec cega... ali zar ne vidite o kakvim van serijskim biznismenima se ovde radi? Vidite li vi sta porodica Djokovic sve radi, koliko su uznapredovali i oni i sam Nole... pa zar ne zelite to svojoj deci?! Ja zelim mom sinu, sinovima i kcerima mojih prijatelja... da ih neko vidi, realno proceni, pomogne ako treba da se pomogne, da ukaze da dete nije za tenis ali posto voli tenis da se polako sprema za teniski lobi (trener, fizioterapeut itd) .... to naseg Boom Boom Bobu ne interesuje previse... a mislim da Djokovice itekako interesuje!!! Podmladak!
Puna podrska Djokovicima i poruka... ubacite i Boom Boom Bobu negde tu.. moze covek da pomogne itekako Cirijak nije za bacanje dragi moji... nije!

Odgovor!

pre 13 godina

#Eliminator,

Hoces Bobu pa vodi ga kuci.
da nije Nolete NIKO se i ne seca Bobe jednog osrednjeg igraca.
Moze da bude pocasni predsednik ali da on nesto radi o tome nema diskusije.
Sve sto su postigli sampioni sveta DK tim + Ana,JJ i dr je samo njihov trud i enormno odricanje roditelja.

Eliminator

pre 13 godina

Podrška Bobi.
Pitanje za pljuvače. Hoćete li isto tako za 15 godina kad Nole bude završio karijeru, pričati i o njemu?
Hoću Bobu kao Predsednika zato što otvara svaka vrata u Teniskim organizacijama širom sveta!!!
I još nešto... Ovi što kažu ne igraju Antelj i slični, slažem se, a jel' teniseri igraju za Srbiju ili za Predsednika saveza?

BGD2PDX

pre 13 godina

Ne znam zasto vredjate Bobu, Djokovice i ostale face u prici. Svi su oni toliko mutni (osim verovatno Noleta) da nije bitno ko je vise zaprljao ruke. Na kraju, ma koliko dosadasnji predsednik TSS bio uspesan (a to je ovde vrlo diskutabilno) on nema podrsku nijednog od najboljih igraca, cak ni od selektora. To bi svakoj normalnoj osobi trebalo da je dovoljno da se uopste ne kandiduje za novi mandat. Ako se ne slazete samnom ona samo razmislite koliko ce stete doneti podele u TSS ako predsednik ostane na poziciji jos jedan mandat, jos cetiri godine. A ako se slazete samnom da treba da se izabere novi predsednik onda preporucite ovaj komentar.

Mikoli

pre 13 godina

Stvrno strahinja,stice se utisak da nisi nista ni procitao ni napisao bas dugo.To su reci koje se koriste svakodnevno,tako elementarne.Prosto treba da te je stid sto si ista napisao,o sadrzaju necu da govrim,imas ti vecih problema.
(bas, 24. januar 2011 19:46)

Ha,Ha.....TO CARE :))))))

DOZIVOTNI

pre 13 godina

Ovaj Boba resio da bude dozivotni predsednik TSS.
A ekipa ...uzas.Toplica upropasto Zvezdu pa sad hoce i TSS.
Mene bi zaista bilo sramota da se kandidujem kada me nece igraci!.

dragan

pre 13 godina

Kakav god bio Boba izašao je sa svojim imenom i prezimenom i nikoga nije vređao tokom kampanje iako su ka Đokovići napadali iz svih oružija.Ovo što Srđan Đoković još nije saopštio ime kandidata samo potvđuja da mu nije bitno ko je samo da sluša njega.

Marko

pre 13 godina

Bobo, kako nemaju kandidata, pa njihov kandidat je Srdjan Djokovic samo sto zbog ogromne omrzenosti u Srbiji ne sme da to jasno i glasno kaze.

ps. sad cekamo da se javi strucnjak, Bogdan Obradovic, sa podrskom.

bas

pre 13 godina

Stvrno strahinja,stice se utisak da nisi nista ni procitao ni napisao bas dugo.To su reci koje se koriste svakodnevno,tako elementarne.Prosto treba da te je stid sto si ista napisao,o sadrzaju necu da govrim,imas ti vecih problema.

beba

pre 13 godina

Zasto Nole dozvoljva da se njegov cale petlja u nesto sto veze nema sa njim.Imamo toliko uspesnih sportista,a da se roditelji ne mesaju niti traze funkcije za sebe.Sedi bre Srdjane i malo skole zavrsi,neki kurs,pa imaj svoj posao a ne kaci se na sina i njegove zasluge.

alejandro

pre 13 godina

jel to onaj spasojevic sto je vodio fk,jel to onaj vucurovic sto je vodio kk,jel to onaj antalj sto je bio u pritvoru ja neznam samo pitam
(nuk, 24. januar 2011 16:40)

vidi se da NEZNAS! Idi u skolu!

Marko

pre 13 godina

Ja imam predlog: Vidicevog oca pod hitno u FSS, Cavicevog za predsednika PSS,Stojakovicevog u kosarkaski savez...a tata Mesi za predsednika FIFA:)))

micko

pre 13 godina

Strahinja, da li ste vi isli u skolu. Toliko pravopisnih gresaka ste napravili da se ne mogu ni prebrojati. Da li vi znate smisao onoga sto ste hteli da kazete? Uzasno! Da ne uvredim ucenike iz specijalnih skola, ali mnogo su pismeniji. Sedi, jedan iz maternjeg jezika! Totalna nepismenost!

Sarke

pre 13 godina

Sad vec imas sanse kad si razalovao Milku Forcan. Izracunaj koliko ti je novca potrosila na njena "strucna" putovanja o trosku TSS-a. Pa mogao si jos jednog srpskog sampiona da napravis !

Srecko

pre 13 godina

A ko ce da igra za Davis kup reprezentaciju??? Znamo da Orlandic,Antelj i ti nemate podrsku Novakovu,Viktorovu i Jankovu, a tenis nije fudbal pa da pronadjes nekakvu zamenu. Bez tebe i Orlandica se moze, bez Noleta se ne moze,a mozda se moze , al u Kongo zoni.A te delegate mozes u svakoj kafani da pokupis za par pica .

Milos.

pre 13 godina

Danas sam na semaforu u M. Milankovica video T. Spasojevica kako u Mercedesu jede burek i jogurt dok ceka zeleno svetlo :)znam da je offtopic, ali je zabavno.

blefer

pre 13 godina

koliko samohvale u ovom saopstenju mogli bi i najbolji politkomesari da pozavide na istom!
Boba se okruzio bas dobrom ekipom sportskih radnika Toplica i ostali koji su pokrali sve u Zvezdi pa ce sad da nam promovisu tenis no u Srbiji je sve moguce pa i da g-dja Fahreta Zivojinovic zaigra za nas nacionalni tim u FED kupu posto niko od normalnih igraca nece vise da igra dok ovi banditi haraju

nikolaivan

pre 13 godina

Slobodan Zivojinovic,je mnogo uradio za srpski tenis,i ne znam uopste cemu ta buka oko njega.Sta treba da jedna porodica kontrolise sve,e pa ne moze,svaka cast Djokovicu i ostalima,ali da malo ne lete u visine;ako im je smetao Boba,sto su igrali za reprezentaciju,sto nisu odustali;nego odmah cim su pobedili,sve im smeta,sto tako nisu pricali dok nisu osvojili DEJVIS KUP.

stefica

pre 13 godina

Nije mi jasno kako se prethodnih sedam godina koliko je na celu TSS nije upoznao sa problemima klubova!Putovao covek po Srbiji i delio karte za Grand, Srbija je brale jedna velika GRAND parada.Mislim da nasi teniseri ne treba da igraju dokle god je ovaj sa svojim 'bizMisenima'na celu.Mozda bi mogla grandJeca da odigra i DC i FC,moze ona to,najveci je patriJJota.

strahinja

pre 13 godina

Dragi Bobo, nisam te znao u vreme tvoje SKROMNE karijere kao SFRJ tenisera, ali se brale ..znamo iz drugih situacija; NEVERUJEM ti ni rec, i time ne kontradigtujem tebe nego POTVRDUJEM, jer ni ti neverujes ni u jednu tvoju rec; malo si brajko uradio za TSS- ja ti licno ne zameram, tako si naucen, cak i da nisu tajkun- nisi daleko od njih; jos jednom, ne zameram ti nista, ili, mozda malo..u jednoj nedajtiboze atmosferi- ALI- SADA kada su momci odradili to sto su odradili- i kada se Janko/Viktor ( NOVAKU TO nije bilo potrebno) u SVETSKIM mediima pre pocetka meca najavljuju kao nosioci DK- OHADI, covece- budi zahvalan da si bio gde si bio- po zapad nim kriteriumima ni tu nebi nikad bio- i idi odmaraj.. sa svojom decom i tvojom Brenim...pravi televiziju ..ili bilo sta drugo- prijatelju dalo ti se i pust ljude da ista urade za nasu DRUGU buducnost;

Pozdravljam te Bobo, al'sjasi!

Mond

pre 13 godina

Bravo za Bobu. Treba raskrinkati tu mafiju koja želi da ga obori sa položaja. Familija Đokovič želi da preuzme svu vlast i time pokopa naš tenis. Treba im stati na put i jasno i glasno podržati ovog čoveka koji je najzaslužniji za sve uspehe našeg tenisa.

Goran

pre 13 godina

i meni je to cudno da Srdjan & co se busaju u grudi vec dva meseca a jos nisu saopstili ime kandidata, van svake logike. samo sazivaju neke konferencije, uvek imaju teorije zavere. lepo trebali su saopstiti ime kandidata pa da vidimo sta je taj kandidat uradio za tenis i sta moze da pruzi tenisu u buducnosti
Srdjan samo stetu nanosi Novaku koji isto tako nije bas nevin u svemu tome.

Milos.

pre 13 godina

Danas sam na semaforu u M. Milankovica video T. Spasojevica kako u Mercedesu jede burek i jogurt dok ceka zeleno svetlo :)znam da je offtopic, ali je zabavno.

strahinja

pre 13 godina

Dragi Bobo, nisam te znao u vreme tvoje SKROMNE karijere kao SFRJ tenisera, ali se brale ..znamo iz drugih situacija; NEVERUJEM ti ni rec, i time ne kontradigtujem tebe nego POTVRDUJEM, jer ni ti neverujes ni u jednu tvoju rec; malo si brajko uradio za TSS- ja ti licno ne zameram, tako si naucen, cak i da nisu tajkun- nisi daleko od njih; jos jednom, ne zameram ti nista, ili, mozda malo..u jednoj nedajtiboze atmosferi- ALI- SADA kada su momci odradili to sto su odradili- i kada se Janko/Viktor ( NOVAKU TO nije bilo potrebno) u SVETSKIM mediima pre pocetka meca najavljuju kao nosioci DK- OHADI, covece- budi zahvalan da si bio gde si bio- po zapad nim kriteriumima ni tu nebi nikad bio- i idi odmaraj.. sa svojom decom i tvojom Brenim...pravi televiziju ..ili bilo sta drugo- prijatelju dalo ti se i pust ljude da ista urade za nasu DRUGU buducnost;

Pozdravljam te Bobo, al'sjasi!

Nema mleka

pre 13 godina

Toplica Spasojevic,Antelj,Slobodan Petrović (Salford), pa ovaj ne moze ni mleko da obezbedi a kamoli pare za mlade tenisere.
O Toplici koji je UPROPASTIO Zvezdu izlisno je i razgovarati.
Bobo odlazi ti sa svojim
" Uspesnim " privrednicima

Vlada

pre 13 godina

Molim sve Grandovce i branioce lika i dela "dozivotnog " pred TSS Bobe,koji spocitavaju sta je g Srdjan zavrsio,da mi objasne a sta je Boba zavrsio?
ima li osnovnu skolu?
Tu spocitavate i Strahinji a mozda je covek pisao u kolima poruku.Razumeli ste Vi dobro sta je hteo da kaze,ali morate da kritikujete,to Vam je duhovna hrana!!!!!!
(PITANJE?, 24. januar 2011 21:29)
Mislim da nije pametno kucati poruke dok se vozi.

Srecko

pre 13 godina

A ko ce da igra za Davis kup reprezentaciju??? Znamo da Orlandic,Antelj i ti nemate podrsku Novakovu,Viktorovu i Jankovu, a tenis nije fudbal pa da pronadjes nekakvu zamenu. Bez tebe i Orlandica se moze, bez Noleta se ne moze,a mozda se moze , al u Kongo zoni.A te delegate mozes u svakoj kafani da pokupis za par pica .

Goran

pre 13 godina

i meni je to cudno da Srdjan & co se busaju u grudi vec dva meseca a jos nisu saopstili ime kandidata, van svake logike. samo sazivaju neke konferencije, uvek imaju teorije zavere. lepo trebali su saopstiti ime kandidata pa da vidimo sta je taj kandidat uradio za tenis i sta moze da pruzi tenisu u buducnosti
Srdjan samo stetu nanosi Novaku koji isto tako nije bas nevin u svemu tome.

micko

pre 13 godina

Strahinja, da li ste vi isli u skolu. Toliko pravopisnih gresaka ste napravili da se ne mogu ni prebrojati. Da li vi znate smisao onoga sto ste hteli da kazete? Uzasno! Da ne uvredim ucenike iz specijalnih skola, ali mnogo su pismeniji. Sedi, jedan iz maternjeg jezika! Totalna nepismenost!

Mond

pre 13 godina

Bravo za Bobu. Treba raskrinkati tu mafiju koja želi da ga obori sa položaja. Familija Đokovič želi da preuzme svu vlast i time pokopa naš tenis. Treba im stati na put i jasno i glasno podržati ovog čoveka koji je najzaslužniji za sve uspehe našeg tenisa.

blefer

pre 13 godina

koliko samohvale u ovom saopstenju mogli bi i najbolji politkomesari da pozavide na istom!
Boba se okruzio bas dobrom ekipom sportskih radnika Toplica i ostali koji su pokrali sve u Zvezdi pa ce sad da nam promovisu tenis no u Srbiji je sve moguce pa i da g-dja Fahreta Zivojinovic zaigra za nas nacionalni tim u FED kupu posto niko od normalnih igraca nece vise da igra dok ovi banditi haraju

Roditelj

pre 13 godina

Imam dovoljno godina da mogu da Vam prepricam mec Zivojinovic - Noa i tu euforiju posle pobede. Takodje mogu i da Vam prepricam Ivana Lendla, Stefana Edberga, Matsa Vilandera, Ivanisevica... e onda pauziram od tenisa do, mislim, Fedexove trece titule na vimbldonu (aj lav burek :) ) kada mi se klinac, onako na mom ramenu, u opustenoj atmosferi obratio sa ... tata, 'ocu da treniram tenis!
Od tada do sada je proslo prilicno god... i dalje sam roditelj mladom 14-godisnjem teniseru koji je zaista uporan i ima dara (ovo kazu drugi). Ovo navodim da bih Vam priblizio Srdjanovo glediste. Ljudi, nemate pojma koliko je to odricanje, koje su to psihicke oscilacije...o ulozenom novcu da ne govorim (turnir III kategorije van vaseg grada bez 50-70 eur za dva dana nemere baa :) .. to je najnize u svakom smislu a imate turnire svakog vikenda)... da ne duzim... naravno da Novak nikada ne bi bio tu gde jeste da mu Srdjan to nije omogucio... naravno da Janko ne bi bio tu gde jeste da mu otac (neznam ime coveku) to nije omogucio! Mada, ovom drugom je i opstina Brus izasla u susret (ne teniski savez ili slicno vec OPSTINARI).
Mislim da o tome Djokovici pricaju!
Prvi je morao da da pod hipoteku stan (ako sam dobro informisan), drugi je morao da proda stan (opet ako sam dobro informisan)... znaci otac 1 i otac 2 itd itd...
Sve ovo vreme ja zdusno navijam za Novaka, Janka, Viktora, Nenada, Anu, Jelenu... ali mi izuzetno smeta kada Novak (koga zaista obozavam ovakav kakav jeste) kaze da mi nismo imali nikakvu tenisku istoriju... NETACNO NOVACE!!! polufinale vimbldona Bobe protiv Lendla mora da ti bude u tvojoj filmoteci ili kako vec! Jednostavno mora! Legendarno izjedanje sendvica protiv velikog Mekenroa na Australian openu... to mora da si video bar nekoliko puta u svom zivotu! Znaci ima istorije... i nju je upravo napisao sadasnji prvi covek tenisa u Srbiji. To moras da postujes kao sto i mi postujemo i uvek cemo postovati sve tvoje osvojene turnire i ne osvojene! Postuj da bi bio postovan... simple as that!
Ja bih postavio nikog drugog do samog Srdjana Djokovica za prvog coveka TSS-a!
Ja neznam ljudi da li ste vi svi slepi od zavisti ili vec cega... ali zar ne vidite o kakvim van serijskim biznismenima se ovde radi? Vidite li vi sta porodica Djokovic sve radi, koliko su uznapredovali i oni i sam Nole... pa zar ne zelite to svojoj deci?! Ja zelim mom sinu, sinovima i kcerima mojih prijatelja... da ih neko vidi, realno proceni, pomogne ako treba da se pomogne, da ukaze da dete nije za tenis ali posto voli tenis da se polako sprema za teniski lobi (trener, fizioterapeut itd) .... to naseg Boom Boom Bobu ne interesuje previse... a mislim da Djokovice itekako interesuje!!! Podmladak!
Puna podrska Djokovicima i poruka... ubacite i Boom Boom Bobu negde tu.. moze covek da pomogne itekako Cirijak nije za bacanje dragi moji... nije!

DOZIVOTNI

pre 13 godina

Ovaj Boba resio da bude dozivotni predsednik TSS.
A ekipa ...uzas.Toplica upropasto Zvezdu pa sad hoce i TSS.
Mene bi zaista bilo sramota da se kandidujem kada me nece igraci!.

stefica

pre 13 godina

Nije mi jasno kako se prethodnih sedam godina koliko je na celu TSS nije upoznao sa problemima klubova!Putovao covek po Srbiji i delio karte za Grand, Srbija je brale jedna velika GRAND parada.Mislim da nasi teniseri ne treba da igraju dokle god je ovaj sa svojim 'bizMisenima'na celu.Mozda bi mogla grandJeca da odigra i DC i FC,moze ona to,najveci je patriJJota.

Marko

pre 13 godina

Ja imam predlog: Vidicevog oca pod hitno u FSS, Cavicevog za predsednika PSS,Stojakovicevog u kosarkaski savez...a tata Mesi za predsednika FIFA:)))

beba

pre 13 godina

Zasto Nole dozvoljva da se njegov cale petlja u nesto sto veze nema sa njim.Imamo toliko uspesnih sportista,a da se roditelji ne mesaju niti traze funkcije za sebe.Sedi bre Srdjane i malo skole zavrsi,neki kurs,pa imaj svoj posao a ne kaci se na sina i njegove zasluge.

Sarke

pre 13 godina

Sad vec imas sanse kad si razalovao Milku Forcan. Izracunaj koliko ti je novca potrosila na njena "strucna" putovanja o trosku TSS-a. Pa mogao si jos jednog srpskog sampiona da napravis !

BGD2PDX

pre 13 godina

Ne znam zasto vredjate Bobu, Djokovice i ostale face u prici. Svi su oni toliko mutni (osim verovatno Noleta) da nije bitno ko je vise zaprljao ruke. Na kraju, ma koliko dosadasnji predsednik TSS bio uspesan (a to je ovde vrlo diskutabilno) on nema podrsku nijednog od najboljih igraca, cak ni od selektora. To bi svakoj normalnoj osobi trebalo da je dovoljno da se uopste ne kandiduje za novi mandat. Ako se ne slazete samnom ona samo razmislite koliko ce stete doneti podele u TSS ako predsednik ostane na poziciji jos jedan mandat, jos cetiri godine. A ako se slazete samnom da treba da se izabere novi predsednik onda preporucite ovaj komentar.

PITANJE?

pre 13 godina

Molim sve Grandovce i branioce lika i dela "dozivotnog " pred TSS Bobe,koji spocitavaju sta je g Srdjan zavrsio,da mi objasne a sta je Boba zavrsio?
ima li osnovnu skolu?
Tu spocitavate i Strahinji a mozda je covek pisao u kolima poruku.Razumeli ste Vi dobro sta je hteo da kaze,ali morate da kritikujete,to Vam je duhovna hrana!!!!!!

Eliminator

pre 13 godina

Podrška Bobi.
Pitanje za pljuvače. Hoćete li isto tako za 15 godina kad Nole bude završio karijeru, pričati i o njemu?
Hoću Bobu kao Predsednika zato što otvara svaka vrata u Teniskim organizacijama širom sveta!!!
I još nešto... Ovi što kažu ne igraju Antelj i slični, slažem se, a jel' teniseri igraju za Srbiju ili za Predsednika saveza?

dragan

pre 13 godina

Kakav god bio Boba izašao je sa svojim imenom i prezimenom i nikoga nije vređao tokom kampanje iako su ka Đokovići napadali iz svih oružija.Ovo što Srđan Đoković još nije saopštio ime kandidata samo potvđuja da mu nije bitno ko je samo da sluša njega.

Rok

pre 13 godina

Jadna su samo ona deca koje frustrirani ocevi teraju da biju dijagonale po 6 sati dnevno a sve u nekakvom sistemu TSS. I jedni i drugi su takvi da je to tesko i zamisliti ukljucujuci njihove drugare-uspesne privrednike. U ovoj zemlji postoji mala armija iskrenih ljubitelja tenisa po svim krajevima Srbije, marljivih trenera i dobre i vredne dece a to sa ovim olosem nema bilo kakve veze, niti dodira. Gledajte deco svoja posla a olos nek se glodje medjusobno. Oni drugog posla i ovako nemaju.

Marko

pre 13 godina

Bobo, kako nemaju kandidata, pa njihov kandidat je Srdjan Djokovic samo sto zbog ogromne omrzenosti u Srbiji ne sme da to jasno i glasno kaze.

ps. sad cekamo da se javi strucnjak, Bogdan Obradovic, sa podrskom.

7 dugih godina!

pre 13 godina

Bobo prvo podnesi izvestaj sta si uradio za 7 godina.
Kom igracu ili igracici si pomogao.
Nemoj se kititi tudjim perjem.
Ovo nisu tvoje zasluge.
Doveo si onog Francuza sto izigrava klovna u Pioniru i mislis to je to.

nikol dž.femija

pre 13 godina

(BGD2PDX, 24. januar 2011 20:59)

KAKO JE TAJ sadašnji selektor došao na to mesto i KAKO JE SMENJEN PRETHODNI selektor, sećate li se???

U KOJOJ TO REPREZENTACIJI najbolji igrač odredjuje ko će biti selektor i u kojoj to reprezentaciji najbolji igrač ucenjuje mesto selektora igranjem za reprezentaciju ???

Napištite ako znate, ima ih verovatno.

I MOLIM VAS, KAKO NIKOME NE SMETA, kako to ne smeta teniserima to mi je najzanimljivije, KAKO JE MOGUĆE DA Marko Djoković bude u reprezentaciji kao 600 i neki, a ima dece koja su bolje plasirana od njega. I TO JE U REDU, i to je za dobrobit srpskog tenisa i srpske dece? NE, TO JE UBACIVANJE svog u posao i u istoriju, otvoreno preko veze i to je noramalno da se kaže, prihvati, aminuje, sve u redu...pa, brat mu je Novak, pa. eto on je zato u reprezentaciji....GROZNO.

Mala digresija...OVDE ČESTO SPOMINJETE Brenu...i sada se setih...njen brat je harmonikaš, muzičar, ALI GA NIGDE NEĆETE VIDETI da je "ubačen" zato što je Brenin brat, a mogao je ali nije ,nije nikada bio ni u orkestru kod Brene, E TO JE PROFESINALIZAM.

ŠTO SE ZA Djokoviće ne može reći.

A DA JE VAŠE DETE 438. i ima 20 godina i muško je, a nije u reprezentaciji dok neko ko je 200 mesta iza JESTE, kako bi vam bilo, šta biste rekli, kako biste reagovali ??... BILO BI VAM SVEJEDNO, bilo bi vam to u redu i rekli biste da taj neko baš radi za vaše dete, pomaže mu, radi za srpski tenis....??

IMA TU DOSTA sumnjivog...Naravno, da ni Boba nije uradio sve najbolje, imalo je propusta, organizacija fed i dejvis kup mečeva bila je daleko od dobrog...nije bilo osmišljenog navijanja, nije bilo prodaje srpskih obeležja, simbola, nije bila dobra, topla, navijačka atmosfera podrške...nije...KADA SE SETIM kako je to bilo na odbojci...svi dobiju kartone u bojama zastave a na poledjini reči himne i svi je pevaju....TOGA NIJE BILO u tenisu.

TREBALO BI NA MESTO PREDSEDNIKA TSS dovesti Jelenu Genčić
ili Radmila Armenulića !!! Ako za to imaju zakonsko pravo. ONI SU PRAVE LEGENDE i zaslužili su to!!! ONI ZNAJU da ocene ko je talentovan i koliko, znaju da ocene šta je tim talentima neophodno, gde je najbolje da se usavršavaju....

nikolaivan

pre 13 godina

Slobodan Zivojinovic,je mnogo uradio za srpski tenis,i ne znam uopste cemu ta buka oko njega.Sta treba da jedna porodica kontrolise sve,e pa ne moze,svaka cast Djokovicu i ostalima,ali da malo ne lete u visine;ako im je smetao Boba,sto su igrali za reprezentaciju,sto nisu odustali;nego odmah cim su pobedili,sve im smeta,sto tako nisu pricali dok nisu osvojili DEJVIS KUP.

Kongo & Togo

pre 13 godina

A ko ce da igra za Davis kup reprezentaciju??? Znamo da Orlandic,Antelj i ti nemate podrsku Novakovu,Viktorovu i Jankovu, a tenis nije fudbal pa da pronadjes nekakvu zamenu. Bez tebe i Orlandica se moze, bez Noleta se ne moze,a mozda se moze , al u Kongo zoni.A te delegate mozes u svakoj kafani da pokupis za par pica .
(Srecko,
E pa ovo nigde nema. Covek posecivo klubove.a koliko si ih posetio za 7 godina.
Vama smetaju Djokovici a kad je boba toliki expert pa zasto od svoja 3 sina ne stvori bar jednog dobrog igraca. Imali su sve preduslove.
pa kako ce da stvori od nase dece kad nije od svoje.
on je dobar samo da krka i da se sunca.
odlazi Bobo. Pusti one koji znaju da rade.

alejandro

pre 13 godina

jel to onaj spasojevic sto je vodio fk,jel to onaj vucurovic sto je vodio kk,jel to onaj antalj sto je bio u pritvoru ja neznam samo pitam
(nuk, 24. januar 2011 16:40)

vidi se da NEZNAS! Idi u skolu!

Grand Open???

pre 13 godina

@Hoću Bobu kao Predsednika zato što otvara svaka vrata u Teniskim organizacijama širom sveta!!!
Eliminator----
Aj molim te odgovori koliko je Boba doneo turnira u Srbiju kad otvara sva vrata sirom sveta????
Ja znam da zatvara sve kafane gde se nadje.

Mateja

pre 13 godina

Imam 34.god i Dobro se secam ko i kako je uticao na svetski tenis Boba! a takodje i znam kakav je Novakov uticaj na svetski tenis! ali ne shvatam kakav bi trebao da bude Srdjan i kakav uticaj na tenis bi on imao. ali DOBRO ZNAM - TAJ COVEK JE PROTERAO NEBOJSU VISKOVICA izuzetnog poznavaoca tenisa sa RTSa zbog *aljkavog* komentara upucenog Novaku!!!! pa sta da ocekujemo od tog Srdjana u buducnosti????? SVAK CAST NOVAKU I OSTALIM TENISERIMA, a Ti, Srdjane, dokazi se, pa tek onda spali stari svet i gradi novi po tvojim merilima (neronski)!!! STOP SVAKOM BAHATOM PONASANJU !!!!!

Odgovor!

pre 13 godina

#Eliminator,

Hoces Bobu pa vodi ga kuci.
da nije Nolete NIKO se i ne seca Bobe jednog osrednjeg igraca.
Moze da bude pocasni predsednik ali da on nesto radi o tome nema diskusije.
Sve sto su postigli sampioni sveta DK tim + Ana,JJ i dr je samo njihov trud i enormno odricanje roditelja.

Martin.Pirot

pre 13 godina

Bio sam uz Bobu i jos uvek sam ali:
Slobodane,zasto ne dignes sidro i ne uzivas negde na ostrvima,bar vi lovu imate a u Srbiji se ionako uspeh ne prasta,mada mi je jos nelogicnije da se Srdjan bori za nesto sto mu pa jos manje treba nego tebi.Ovde ispade da se ustvari radi o INATU vas dvojice a mi moramo da citamo vase baljezgarije,smucili ste mi se obojica ali si bar ti bio na celu TSS i video da to donosi samo brige,prepucavanja i slicno,a i nije dobro za holesterol:)
u ovoj prici rezultat ce biti taj sto PAMETNIJI POPUSTA a i na kraju krajeva,Srdjan ima vise love nego ti i ekstremista kakav je u stanju je da potrosi veliki deo novca da bi kupio ljude koji su juce bili uz tebe da budu protiv tebe.Recimo ja danas pisem komentar i uz tebe sam i sutra mi Srdjan ponudi 10.000E(ovo je samo primer;nije istinito)da pocnem da pisem protiv tebe a ja imam neplacene racune i kredite...Sta mislis da cu uraditi.Ponos je ponos,obraz je obraz ali se ponos ne jede niti se sipa u traktore a Srdjan ima lovu,pre ili kasnije ce okrenuti sve protiv tebe,pusti nek Srdjan upropasti TSS pa se javi za 4 godine,neces vala da 'mresh sutra:)

Mikoli

pre 13 godina

Stvrno strahinja,stice se utisak da nisi nista ni procitao ni napisao bas dugo.To su reci koje se koriste svakodnevno,tako elementarne.Prosto treba da te je stid sto si ista napisao,o sadrzaju necu da govrim,imas ti vecih problema.
(bas, 24. januar 2011 19:46)

Ha,Ha.....TO CARE :))))))

bas

pre 13 godina

Stvrno strahinja,stice se utisak da nisi nista ni procitao ni napisao bas dugo.To su reci koje se koriste svakodnevno,tako elementarne.Prosto treba da te je stid sto si ista napisao,o sadrzaju necu da govrim,imas ti vecih problema.

Milan

pre 13 godina

Ljudi okupljeni oko Djokovica smatraju da je Skupstina sazvana ,na pravilima protivan nacin ,zato verovatno i ne isticu ime protivkandidata.Koliko sam razumeo, neke krivicne prijave su podneŠene.Boba je legenda,nema sumnje u to,ipak,Djokovici oČigledno znaju posao . . .Novak je vec sada daleko uspesniji teniser nego sto je Zivojinovic ikada bio,odigrao je dva polufinala Vimbldona!Nisam siguran da ce dubl Spasojevic/Vucicevic doneti boljitak srpskom tenisu,svi znamo sta su doneli Zvezdi.

P.S. Ne daj se obeshrabriti,Strahinja!Forma sluzi da izrazi sustinu.Vazna su jezicka pravila,ali je jos vaznije iskazati misljenje.

Darko

pre 13 godina

Ljudi, mi stvarno nemamo nista od ovog! Dzaba trosimo vreme na njihova prepucavanja, iskreno obojica su tu zbog para, nema drugog! Ali je ruzno da ovakvu medijsku frku dizu oko nicega...

Dermendziev

pre 13 godina

Ovo mi lici na pismo "TS" ili "TS" pismo.

PS: ili TS:setimo se samo nekadasnjeg latinicnog "T" pisma(neki su citali o njemu,drugi su mozda bili svedoci i licno ga citali).Kakav je bio tada odjek?Makedonci ga nisu razumeli jer je pisano latinicom-ne znaju da citaju latinicu(oni imaju cirilicu).Crnogorci,takodje uopste nisu reagovali,jer su uobicajeno,polako lagano,na tanane,bez zurbe cekali razglednicu.Sa nesto vecom pauzom usledilo je "S" pismo pisano ciriliom,domace upotrebe.U svakom slucaju,cini mi se da su oba pisma (i "T" i "S")ipak najvise pogodila i stetila Srbiji.

Zbog toga licno ne volim takva pisma.

цици

pre 13 godina

Небојшу Вишковића за председника! Човек познаје тенис више од свих ових заједно.

Milan

pre 13 godina

Steta srpski sindrom nikad nece umreti,iz postojecih komentara vidimo da se javnost podelila, Srbiji trebaju i Boba i Djokovic za dobrobit tenisa...ddobicemo jednog koji ce da likuje,a drugi ce da se buri....i reci ce sve je bila prevara....Ej braco Srbi koliko smo opomena imali? Verovatno bezbroj...nijednu nismo zapamtili...

Mond

pre 13 godina

Bravo za Bobu. Treba raskrinkati tu mafiju koja želi da ga obori sa položaja. Familija Đokovič želi da preuzme svu vlast i time pokopa naš tenis. Treba im stati na put i jasno i glasno podržati ovog čoveka koji je najzaslužniji za sve uspehe našeg tenisa.

strahinja

pre 13 godina

Dragi Bobo, nisam te znao u vreme tvoje SKROMNE karijere kao SFRJ tenisera, ali se brale ..znamo iz drugih situacija; NEVERUJEM ti ni rec, i time ne kontradigtujem tebe nego POTVRDUJEM, jer ni ti neverujes ni u jednu tvoju rec; malo si brajko uradio za TSS- ja ti licno ne zameram, tako si naucen, cak i da nisu tajkun- nisi daleko od njih; jos jednom, ne zameram ti nista, ili, mozda malo..u jednoj nedajtiboze atmosferi- ALI- SADA kada su momci odradili to sto su odradili- i kada se Janko/Viktor ( NOVAKU TO nije bilo potrebno) u SVETSKIM mediima pre pocetka meca najavljuju kao nosioci DK- OHADI, covece- budi zahvalan da si bio gde si bio- po zapad nim kriteriumima ni tu nebi nikad bio- i idi odmaraj.. sa svojom decom i tvojom Brenim...pravi televiziju ..ili bilo sta drugo- prijatelju dalo ti se i pust ljude da ista urade za nasu DRUGU buducnost;

Pozdravljam te Bobo, al'sjasi!

Goran

pre 13 godina

i meni je to cudno da Srdjan & co se busaju u grudi vec dva meseca a jos nisu saopstili ime kandidata, van svake logike. samo sazivaju neke konferencije, uvek imaju teorije zavere. lepo trebali su saopstiti ime kandidata pa da vidimo sta je taj kandidat uradio za tenis i sta moze da pruzi tenisu u buducnosti
Srdjan samo stetu nanosi Novaku koji isto tako nije bas nevin u svemu tome.

Marko

pre 13 godina

Ja imam predlog: Vidicevog oca pod hitno u FSS, Cavicevog za predsednika PSS,Stojakovicevog u kosarkaski savez...a tata Mesi za predsednika FIFA:)))

Eliminator

pre 13 godina

Podrška Bobi.
Pitanje za pljuvače. Hoćete li isto tako za 15 godina kad Nole bude završio karijeru, pričati i o njemu?
Hoću Bobu kao Predsednika zato što otvara svaka vrata u Teniskim organizacijama širom sveta!!!
I još nešto... Ovi što kažu ne igraju Antelj i slični, slažem se, a jel' teniseri igraju za Srbiju ili za Predsednika saveza?

nikolaivan

pre 13 godina

Slobodan Zivojinovic,je mnogo uradio za srpski tenis,i ne znam uopste cemu ta buka oko njega.Sta treba da jedna porodica kontrolise sve,e pa ne moze,svaka cast Djokovicu i ostalima,ali da malo ne lete u visine;ako im je smetao Boba,sto su igrali za reprezentaciju,sto nisu odustali;nego odmah cim su pobedili,sve im smeta,sto tako nisu pricali dok nisu osvojili DEJVIS KUP.

beba

pre 13 godina

Zasto Nole dozvoljva da se njegov cale petlja u nesto sto veze nema sa njim.Imamo toliko uspesnih sportista,a da se roditelji ne mesaju niti traze funkcije za sebe.Sedi bre Srdjane i malo skole zavrsi,neki kurs,pa imaj svoj posao a ne kaci se na sina i njegove zasluge.

Srecko

pre 13 godina

A ko ce da igra za Davis kup reprezentaciju??? Znamo da Orlandic,Antelj i ti nemate podrsku Novakovu,Viktorovu i Jankovu, a tenis nije fudbal pa da pronadjes nekakvu zamenu. Bez tebe i Orlandica se moze, bez Noleta se ne moze,a mozda se moze , al u Kongo zoni.A te delegate mozes u svakoj kafani da pokupis za par pica .

dragan

pre 13 godina

Kakav god bio Boba izašao je sa svojim imenom i prezimenom i nikoga nije vređao tokom kampanje iako su ka Đokovići napadali iz svih oružija.Ovo što Srđan Đoković još nije saopštio ime kandidata samo potvđuja da mu nije bitno ko je samo da sluša njega.

Marko

pre 13 godina

Bobo, kako nemaju kandidata, pa njihov kandidat je Srdjan Djokovic samo sto zbog ogromne omrzenosti u Srbiji ne sme da to jasno i glasno kaze.

ps. sad cekamo da se javi strucnjak, Bogdan Obradovic, sa podrskom.

blefer

pre 13 godina

koliko samohvale u ovom saopstenju mogli bi i najbolji politkomesari da pozavide na istom!
Boba se okruzio bas dobrom ekipom sportskih radnika Toplica i ostali koji su pokrali sve u Zvezdi pa ce sad da nam promovisu tenis no u Srbiji je sve moguce pa i da g-dja Fahreta Zivojinovic zaigra za nas nacionalni tim u FED kupu posto niko od normalnih igraca nece vise da igra dok ovi banditi haraju

micko

pre 13 godina

Strahinja, da li ste vi isli u skolu. Toliko pravopisnih gresaka ste napravili da se ne mogu ni prebrojati. Da li vi znate smisao onoga sto ste hteli da kazete? Uzasno! Da ne uvredim ucenike iz specijalnih skola, ali mnogo su pismeniji. Sedi, jedan iz maternjeg jezika! Totalna nepismenost!

Roditelj

pre 13 godina

Imam dovoljno godina da mogu da Vam prepricam mec Zivojinovic - Noa i tu euforiju posle pobede. Takodje mogu i da Vam prepricam Ivana Lendla, Stefana Edberga, Matsa Vilandera, Ivanisevica... e onda pauziram od tenisa do, mislim, Fedexove trece titule na vimbldonu (aj lav burek :) ) kada mi se klinac, onako na mom ramenu, u opustenoj atmosferi obratio sa ... tata, 'ocu da treniram tenis!
Od tada do sada je proslo prilicno god... i dalje sam roditelj mladom 14-godisnjem teniseru koji je zaista uporan i ima dara (ovo kazu drugi). Ovo navodim da bih Vam priblizio Srdjanovo glediste. Ljudi, nemate pojma koliko je to odricanje, koje su to psihicke oscilacije...o ulozenom novcu da ne govorim (turnir III kategorije van vaseg grada bez 50-70 eur za dva dana nemere baa :) .. to je najnize u svakom smislu a imate turnire svakog vikenda)... da ne duzim... naravno da Novak nikada ne bi bio tu gde jeste da mu Srdjan to nije omogucio... naravno da Janko ne bi bio tu gde jeste da mu otac (neznam ime coveku) to nije omogucio! Mada, ovom drugom je i opstina Brus izasla u susret (ne teniski savez ili slicno vec OPSTINARI).
Mislim da o tome Djokovici pricaju!
Prvi je morao da da pod hipoteku stan (ako sam dobro informisan), drugi je morao da proda stan (opet ako sam dobro informisan)... znaci otac 1 i otac 2 itd itd...
Sve ovo vreme ja zdusno navijam za Novaka, Janka, Viktora, Nenada, Anu, Jelenu... ali mi izuzetno smeta kada Novak (koga zaista obozavam ovakav kakav jeste) kaze da mi nismo imali nikakvu tenisku istoriju... NETACNO NOVACE!!! polufinale vimbldona Bobe protiv Lendla mora da ti bude u tvojoj filmoteci ili kako vec! Jednostavno mora! Legendarno izjedanje sendvica protiv velikog Mekenroa na Australian openu... to mora da si video bar nekoliko puta u svom zivotu! Znaci ima istorije... i nju je upravo napisao sadasnji prvi covek tenisa u Srbiji. To moras da postujes kao sto i mi postujemo i uvek cemo postovati sve tvoje osvojene turnire i ne osvojene! Postuj da bi bio postovan... simple as that!
Ja bih postavio nikog drugog do samog Srdjana Djokovica za prvog coveka TSS-a!
Ja neznam ljudi da li ste vi svi slepi od zavisti ili vec cega... ali zar ne vidite o kakvim van serijskim biznismenima se ovde radi? Vidite li vi sta porodica Djokovic sve radi, koliko su uznapredovali i oni i sam Nole... pa zar ne zelite to svojoj deci?! Ja zelim mom sinu, sinovima i kcerima mojih prijatelja... da ih neko vidi, realno proceni, pomogne ako treba da se pomogne, da ukaze da dete nije za tenis ali posto voli tenis da se polako sprema za teniski lobi (trener, fizioterapeut itd) .... to naseg Boom Boom Bobu ne interesuje previse... a mislim da Djokovice itekako interesuje!!! Podmladak!
Puna podrska Djokovicima i poruka... ubacite i Boom Boom Bobu negde tu.. moze covek da pomogne itekako Cirijak nije za bacanje dragi moji... nije!

alejandro

pre 13 godina

jel to onaj spasojevic sto je vodio fk,jel to onaj vucurovic sto je vodio kk,jel to onaj antalj sto je bio u pritvoru ja neznam samo pitam
(nuk, 24. januar 2011 16:40)

vidi se da NEZNAS! Idi u skolu!

PITANJE?

pre 13 godina

Molim sve Grandovce i branioce lika i dela "dozivotnog " pred TSS Bobe,koji spocitavaju sta je g Srdjan zavrsio,da mi objasne a sta je Boba zavrsio?
ima li osnovnu skolu?
Tu spocitavate i Strahinji a mozda je covek pisao u kolima poruku.Razumeli ste Vi dobro sta je hteo da kaze,ali morate da kritikujete,to Vam je duhovna hrana!!!!!!

Kongo & Togo

pre 13 godina

A ko ce da igra za Davis kup reprezentaciju??? Znamo da Orlandic,Antelj i ti nemate podrsku Novakovu,Viktorovu i Jankovu, a tenis nije fudbal pa da pronadjes nekakvu zamenu. Bez tebe i Orlandica se moze, bez Noleta se ne moze,a mozda se moze , al u Kongo zoni.A te delegate mozes u svakoj kafani da pokupis za par pica .
(Srecko,
E pa ovo nigde nema. Covek posecivo klubove.a koliko si ih posetio za 7 godina.
Vama smetaju Djokovici a kad je boba toliki expert pa zasto od svoja 3 sina ne stvori bar jednog dobrog igraca. Imali su sve preduslove.
pa kako ce da stvori od nase dece kad nije od svoje.
on je dobar samo da krka i da se sunca.
odlazi Bobo. Pusti one koji znaju da rade.

stefica

pre 13 godina

Nije mi jasno kako se prethodnih sedam godina koliko je na celu TSS nije upoznao sa problemima klubova!Putovao covek po Srbiji i delio karte za Grand, Srbija je brale jedna velika GRAND parada.Mislim da nasi teniseri ne treba da igraju dokle god je ovaj sa svojim 'bizMisenima'na celu.Mozda bi mogla grandJeca da odigra i DC i FC,moze ona to,najveci je patriJJota.

BGD2PDX

pre 13 godina

Ne znam zasto vredjate Bobu, Djokovice i ostale face u prici. Svi su oni toliko mutni (osim verovatno Noleta) da nije bitno ko je vise zaprljao ruke. Na kraju, ma koliko dosadasnji predsednik TSS bio uspesan (a to je ovde vrlo diskutabilno) on nema podrsku nijednog od najboljih igraca, cak ni od selektora. To bi svakoj normalnoj osobi trebalo da je dovoljno da se uopste ne kandiduje za novi mandat. Ako se ne slazete samnom ona samo razmislite koliko ce stete doneti podele u TSS ako predsednik ostane na poziciji jos jedan mandat, jos cetiri godine. A ako se slazete samnom da treba da se izabere novi predsednik onda preporucite ovaj komentar.

DOZIVOTNI

pre 13 godina

Ovaj Boba resio da bude dozivotni predsednik TSS.
A ekipa ...uzas.Toplica upropasto Zvezdu pa sad hoce i TSS.
Mene bi zaista bilo sramota da se kandidujem kada me nece igraci!.

Mikoli

pre 13 godina

Stvrno strahinja,stice se utisak da nisi nista ni procitao ni napisao bas dugo.To su reci koje se koriste svakodnevno,tako elementarne.Prosto treba da te je stid sto si ista napisao,o sadrzaju necu da govrim,imas ti vecih problema.
(bas, 24. januar 2011 19:46)

Ha,Ha.....TO CARE :))))))

nikol dž.femija

pre 13 godina

(BGD2PDX, 24. januar 2011 20:59)

KAKO JE TAJ sadašnji selektor došao na to mesto i KAKO JE SMENJEN PRETHODNI selektor, sećate li se???

U KOJOJ TO REPREZENTACIJI najbolji igrač odredjuje ko će biti selektor i u kojoj to reprezentaciji najbolji igrač ucenjuje mesto selektora igranjem za reprezentaciju ???

Napištite ako znate, ima ih verovatno.

I MOLIM VAS, KAKO NIKOME NE SMETA, kako to ne smeta teniserima to mi je najzanimljivije, KAKO JE MOGUĆE DA Marko Djoković bude u reprezentaciji kao 600 i neki, a ima dece koja su bolje plasirana od njega. I TO JE U REDU, i to je za dobrobit srpskog tenisa i srpske dece? NE, TO JE UBACIVANJE svog u posao i u istoriju, otvoreno preko veze i to je noramalno da se kaže, prihvati, aminuje, sve u redu...pa, brat mu je Novak, pa. eto on je zato u reprezentaciji....GROZNO.

Mala digresija...OVDE ČESTO SPOMINJETE Brenu...i sada se setih...njen brat je harmonikaš, muzičar, ALI GA NIGDE NEĆETE VIDETI da je "ubačen" zato što je Brenin brat, a mogao je ali nije ,nije nikada bio ni u orkestru kod Brene, E TO JE PROFESINALIZAM.

ŠTO SE ZA Djokoviće ne može reći.

A DA JE VAŠE DETE 438. i ima 20 godina i muško je, a nije u reprezentaciji dok neko ko je 200 mesta iza JESTE, kako bi vam bilo, šta biste rekli, kako biste reagovali ??... BILO BI VAM SVEJEDNO, bilo bi vam to u redu i rekli biste da taj neko baš radi za vaše dete, pomaže mu, radi za srpski tenis....??

IMA TU DOSTA sumnjivog...Naravno, da ni Boba nije uradio sve najbolje, imalo je propusta, organizacija fed i dejvis kup mečeva bila je daleko od dobrog...nije bilo osmišljenog navijanja, nije bilo prodaje srpskih obeležja, simbola, nije bila dobra, topla, navijačka atmosfera podrške...nije...KADA SE SETIM kako je to bilo na odbojci...svi dobiju kartone u bojama zastave a na poledjini reči himne i svi je pevaju....TOGA NIJE BILO u tenisu.

TREBALO BI NA MESTO PREDSEDNIKA TSS dovesti Jelenu Genčić
ili Radmila Armenulića !!! Ako za to imaju zakonsko pravo. ONI SU PRAVE LEGENDE i zaslužili su to!!! ONI ZNAJU da ocene ko je talentovan i koliko, znaju da ocene šta je tim talentima neophodno, gde je najbolje da se usavršavaju....

Milos.

pre 13 godina

Danas sam na semaforu u M. Milankovica video T. Spasojevica kako u Mercedesu jede burek i jogurt dok ceka zeleno svetlo :)znam da je offtopic, ali je zabavno.

7 dugih godina!

pre 13 godina

Bobo prvo podnesi izvestaj sta si uradio za 7 godina.
Kom igracu ili igracici si pomogao.
Nemoj se kititi tudjim perjem.
Ovo nisu tvoje zasluge.
Doveo si onog Francuza sto izigrava klovna u Pioniru i mislis to je to.

Sarke

pre 13 godina

Sad vec imas sanse kad si razalovao Milku Forcan. Izracunaj koliko ti je novca potrosila na njena "strucna" putovanja o trosku TSS-a. Pa mogao si jos jednog srpskog sampiona da napravis !

bas

pre 13 godina

Stvrno strahinja,stice se utisak da nisi nista ni procitao ni napisao bas dugo.To su reci koje se koriste svakodnevno,tako elementarne.Prosto treba da te je stid sto si ista napisao,o sadrzaju necu da govrim,imas ti vecih problema.

Martin.Pirot

pre 13 godina

Bio sam uz Bobu i jos uvek sam ali:
Slobodane,zasto ne dignes sidro i ne uzivas negde na ostrvima,bar vi lovu imate a u Srbiji se ionako uspeh ne prasta,mada mi je jos nelogicnije da se Srdjan bori za nesto sto mu pa jos manje treba nego tebi.Ovde ispade da se ustvari radi o INATU vas dvojice a mi moramo da citamo vase baljezgarije,smucili ste mi se obojica ali si bar ti bio na celu TSS i video da to donosi samo brige,prepucavanja i slicno,a i nije dobro za holesterol:)
u ovoj prici rezultat ce biti taj sto PAMETNIJI POPUSTA a i na kraju krajeva,Srdjan ima vise love nego ti i ekstremista kakav je u stanju je da potrosi veliki deo novca da bi kupio ljude koji su juce bili uz tebe da budu protiv tebe.Recimo ja danas pisem komentar i uz tebe sam i sutra mi Srdjan ponudi 10.000E(ovo je samo primer;nije istinito)da pocnem da pisem protiv tebe a ja imam neplacene racune i kredite...Sta mislis da cu uraditi.Ponos je ponos,obraz je obraz ali se ponos ne jede niti se sipa u traktore a Srdjan ima lovu,pre ili kasnije ce okrenuti sve protiv tebe,pusti nek Srdjan upropasti TSS pa se javi za 4 godine,neces vala da 'mresh sutra:)

Rok

pre 13 godina

Jadna su samo ona deca koje frustrirani ocevi teraju da biju dijagonale po 6 sati dnevno a sve u nekakvom sistemu TSS. I jedni i drugi su takvi da je to tesko i zamisliti ukljucujuci njihove drugare-uspesne privrednike. U ovoj zemlji postoji mala armija iskrenih ljubitelja tenisa po svim krajevima Srbije, marljivih trenera i dobre i vredne dece a to sa ovim olosem nema bilo kakve veze, niti dodira. Gledajte deco svoja posla a olos nek se glodje medjusobno. Oni drugog posla i ovako nemaju.

Vlada

pre 13 godina

Molim sve Grandovce i branioce lika i dela "dozivotnog " pred TSS Bobe,koji spocitavaju sta je g Srdjan zavrsio,da mi objasne a sta je Boba zavrsio?
ima li osnovnu skolu?
Tu spocitavate i Strahinji a mozda je covek pisao u kolima poruku.Razumeli ste Vi dobro sta je hteo da kaze,ali morate da kritikujete,to Vam je duhovna hrana!!!!!!
(PITANJE?, 24. januar 2011 21:29)
Mislim da nije pametno kucati poruke dok se vozi.

Odgovor!

pre 13 godina

#Eliminator,

Hoces Bobu pa vodi ga kuci.
da nije Nolete NIKO se i ne seca Bobe jednog osrednjeg igraca.
Moze da bude pocasni predsednik ali da on nesto radi o tome nema diskusije.
Sve sto su postigli sampioni sveta DK tim + Ana,JJ i dr je samo njihov trud i enormno odricanje roditelja.

Milan

pre 13 godina

Ljudi okupljeni oko Djokovica smatraju da je Skupstina sazvana ,na pravilima protivan nacin ,zato verovatno i ne isticu ime protivkandidata.Koliko sam razumeo, neke krivicne prijave su podneŠene.Boba je legenda,nema sumnje u to,ipak,Djokovici oČigledno znaju posao . . .Novak je vec sada daleko uspesniji teniser nego sto je Zivojinovic ikada bio,odigrao je dva polufinala Vimbldona!Nisam siguran da ce dubl Spasojevic/Vucicevic doneti boljitak srpskom tenisu,svi znamo sta su doneli Zvezdi.

P.S. Ne daj se obeshrabriti,Strahinja!Forma sluzi da izrazi sustinu.Vazna su jezicka pravila,ali je jos vaznije iskazati misljenje.

Grand Open???

pre 13 godina

@Hoću Bobu kao Predsednika zato što otvara svaka vrata u Teniskim organizacijama širom sveta!!!
Eliminator----
Aj molim te odgovori koliko je Boba doneo turnira u Srbiju kad otvara sva vrata sirom sveta????
Ja znam da zatvara sve kafane gde se nadje.

Nema mleka

pre 13 godina

Toplica Spasojevic,Antelj,Slobodan Petrović (Salford), pa ovaj ne moze ni mleko da obezbedi a kamoli pare za mlade tenisere.
O Toplici koji je UPROPASTIO Zvezdu izlisno je i razgovarati.
Bobo odlazi ti sa svojim
" Uspesnim " privrednicima

Mateja

pre 13 godina

Imam 34.god i Dobro se secam ko i kako je uticao na svetski tenis Boba! a takodje i znam kakav je Novakov uticaj na svetski tenis! ali ne shvatam kakav bi trebao da bude Srdjan i kakav uticaj na tenis bi on imao. ali DOBRO ZNAM - TAJ COVEK JE PROTERAO NEBOJSU VISKOVICA izuzetnog poznavaoca tenisa sa RTSa zbog *aljkavog* komentara upucenog Novaku!!!! pa sta da ocekujemo od tog Srdjana u buducnosti????? SVAK CAST NOVAKU I OSTALIM TENISERIMA, a Ti, Srdjane, dokazi se, pa tek onda spali stari svet i gradi novi po tvojim merilima (neronski)!!! STOP SVAKOM BAHATOM PONASANJU !!!!!

цици

pre 13 godina

Небојшу Вишковића за председника! Човек познаје тенис више од свих ових заједно.

Darko

pre 13 godina

Ljudi, mi stvarno nemamo nista od ovog! Dzaba trosimo vreme na njihova prepucavanja, iskreno obojica su tu zbog para, nema drugog! Ali je ruzno da ovakvu medijsku frku dizu oko nicega...

Dermendziev

pre 13 godina

Ovo mi lici na pismo "TS" ili "TS" pismo.

PS: ili TS:setimo se samo nekadasnjeg latinicnog "T" pisma(neki su citali o njemu,drugi su mozda bili svedoci i licno ga citali).Kakav je bio tada odjek?Makedonci ga nisu razumeli jer je pisano latinicom-ne znaju da citaju latinicu(oni imaju cirilicu).Crnogorci,takodje uopste nisu reagovali,jer su uobicajeno,polako lagano,na tanane,bez zurbe cekali razglednicu.Sa nesto vecom pauzom usledilo je "S" pismo pisano ciriliom,domace upotrebe.U svakom slucaju,cini mi se da su oba pisma (i "T" i "S")ipak najvise pogodila i stetila Srbiji.

Zbog toga licno ne volim takva pisma.

Milan

pre 13 godina

Steta srpski sindrom nikad nece umreti,iz postojecih komentara vidimo da se javnost podelila, Srbiji trebaju i Boba i Djokovic za dobrobit tenisa...ddobicemo jednog koji ce da likuje,a drugi ce da se buri....i reci ce sve je bila prevara....Ej braco Srbi koliko smo opomena imali? Verovatno bezbroj...nijednu nismo zapamtili...