Petak, 21.01.2011.

02:03

Troicki predao, Đoković u 1/8f

Novak Đoković plasirao se u osminu finala Australijen opena pošto mu je Viktor Troicki predao meč treće runde posle jednog odigranog seta.

Izvor: AK

Troicki predao, Ðokoviæ u 1/8f IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

86 Komentari

Sortiraj po:

влада011

pre 13 godina

Сад од 1. јануара је на снази Закон о заштити потрошача, па ваљда има нека одредба под коју би могло да потпадне ово са преносима са АО. РТС убире огромна средства од претплате а не преноси спортске догађаје за које постоји велико интересовање. Еуроспорт као да има аутоматског пилота уместо редакције за Србију. Мени је то исто као кад би се BBC на српском бавио само светским збивањима. Плаћамо претплату и на тзв. јавни сервис и за кабловску а не можемо да гледамо оно што већину нас занима. А, што се тиче Еуроспорта, све је то део једне шире непословности. Они једини имају права за пренос WTA турнира а онда често или не преносе или дају нпр. скијашке скокове на трави.

Ženevljanin

pre 13 godina

@Realno, piše:
Pa upravo su takvi gaterbajteri bili ti koji su pobegli iz ove zemlje prvog trenutka kad je bilo "gusto" i sad nam sole pamet o tome sta je sramota a sta ne , sta je patriotizam, a sta ne...
Kad bi samo bili svesni da su upravo oni najveca sramota za ovu zemlju - nikada se ne bi javili ni na jedan srpski sajt.
****Po tebi su i Nikola Tesla i Mhailo Pupin pa i sam Novak Đoković (koji sav svoj novac zarađuje u inostranstvu, i živi u Monte Karlu) "najveća sramota za ovu zemlju"? Drugo, guglaj malo "devizne doznake" pa ćeš videti da u Srbiji milion stanovnika živi od tih prezrenih gastarbajtera... koji su prošle godine poslali preko 3 milijarde dolara u Srbiju... što je daleko najveći devizni priliv ove zemlje, desetak puta veći od turizma, recimo.

Smilica

pre 13 godina

@(realno,
Realno najbolji komentar od svih u svim segmentima.
Pa nemaju svi u Srbiji Eurosport.Mislim da je veca sramota i BEZOBRAZLUK RTS i Tijanica sto ne prenose duel 2 Srbina. To ni jedna nacionalna TV ne bi uradila svojim gledaocima.
Necu Vise da placam RTS i TACKA!!!!

pre 13 godina

Mi u Hrvatskoj imamo mnogo više iskustva s Monegašanima koje mogu braniti samo čudaci, osobito ako se zna da većina stranih sportaša sigurno nije prijavljena u Monte Carlu!

Prosječno obrazovan čovjek zna da postoje sporazumi o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja, stoga je jasno da tenisač porez na osvojeni novčani iznos plaća samo u državi domaćinu turnira.

No bit problema leži u činjenici da tenisačima najveći dio prihoda donose sponzorski ugovori, a na tomu je polju Đoković zaradio mnogo više nego u igračkoj karijeri.

Spomenuti je Đoković samo za promjenu reketa i odjeće inkasirao više desetaka milijuna dolara.

I na taj iznos porez će platiti u Monte Carlu, a ne u Srbijici.

Što znači da će tako uštedjeti milijune dolara.

Monte Carlo također će nešto zaraditi.

Ne mnogo, ali previše gleda li se činjenica da u Novaka Đokovića nije uložio ni cent, da mu nije dao pravo glasa, besplatne terene na najskupljim lokacijama...

Ako nakon svega ovoga pojedinci ne shvate bit, onda slobodno neka propadnu u zemlju od sramote jer brane lopine i moralne patuljke!

http://dnevnik.hr/vijesti/sport/valentino-rossi-mora-platiti-porez-od-35-milijuna-eura.html

realno

pre 13 godina

@dingo
Mozda bi to i imalo neke logike da razvijenijim drzavama ne znaci mnogo porez sopstvenih sportista, medjutim u praksi je potpuno suprotno.
Njima mnogo vise znaci taj novac jer ga upotrebljavaju u nesto korisno i za daljnji razvoj svojih drzava.
Kod nas taj novac ionako bude pokraden i slije se u necije dzepove, pa je i to razlog vise da ne placaju porez ovde.
80% svetskih tenisera nisu prijavljeni u svojim drzavama vec uglavnom u Svajcarskoj, Monte Karlu ili na Floridi.

I na kraju da li iko od vas shvata da Novak ne zaradjuje taj Novac u Srbiji vec u svetu. Prema tome moze da placa porez gde god zeli.
Pa ni ovaj "patriota-gaterbajter" iz svajcarske koji se javio u jednom od prethodnih komentara ne placa porez u Srbiji vec u Svajcarskoj.
Muka me hvata od tih patriota iz inostranstva i ne znam samo sa kojim se uopste pravom javljaju da kritikuju bilo kog naseg tenisera?
Pa upravo su takvi gaterbajteri bili ti koji su pobegli iz ove zemlje prvog trenutka kad je bilo "gusto" i sad nam sole pamet o tome sta je sramota a sta ne , sta je patriotizam, a sta ne...
Kad bi samo bili svesni da su upravo oni najveca sramota za ovu zemlju - nikada se ne bi javili ni na jedan srpski sajt.

Sto se tice Eurosporta lepo je covek napisao da je u pitanju Eurosport Srbija i da bi trebao da prenosi srpske sportiste.
Neko rece da ta programska sema vazi za sve, medjutim gresi u tome.
Postoji Eurosport Poljska koji prenosi prvenstveno poljake, Eurosport Rusija koji prilagodjava program rusima i mnogi drugi.
Ovo kod nas je samo formalno Eurosport Srbija, a u stvari je klasicni Eurosport koji ide u zapadnoj Evropi.
Uostalom nisu cak hteli da uposle ni srpske komentatore, vec nam neki hrvati vrse sportske prenose.
Ja nikada ne znam da li sam pustio HRT ili Eurosport, dok ne vidim logo na ekranu.
Pravo pitanje je ko je i pod kojim uslovima dao tom Eurosportu licencu za rad kod nas?

peraizmosorina

pre 13 godina

http://www.firstrow.net/sports/tennis.html
http://www.fromsport.com/
Evo linka za sve koji hoce da gledaju uzivo tenis, ali i druge sportove.
Napred Nole!!!!!!!

alek

pre 13 godina

A,ti Arsenu,sto volis ovog velikog Srbina,koji zivi u M.C.a njegov otac rovari po Srbiji,naruci lepo u Tisoovom muzeju,da ti naprave jednog takvog istog,pa ga drzi u sobi i klanjaj mu se svakog dana.

Kruna

pre 13 godina

srbo, 21. januar 2011 13:31)

A da tebi cika nesto kaze! Pazi ovo... Ne odlucuje Srbija, ni Srbi, ni Srpske TV stanice sta ce se na EUROSPORT-SERBIA prenositi, nego iskljucivo centrala koja je u Francuskoj, tacnije Parisu!!! Gledao ti Eurosport u Rumuniji, Rusiji, Nemackoj, Svedskoj, Srbiji, nebitno..., svi gledamo jedan te isti Eurosport-Kanal, ovaj obicni kablovski!!!! Imas jos Eurosport 2 ili Eurosport +, ali je to vec druga prica! Znaci ja sam isto morao u Svajcarskoj da gledam Cibulkova:Wozniacki kao ti u Srbiji ili neko u Holandiji! A jel sad ti kapiras!

Zamisli kad ubuduce Arena salje signale Evropi iz Srbije, moci cu ja u Svajcarskoj iskljucivo da gledam sto i ti isto u Srbiji!!! Logicno, ili!?

duledudule

pre 13 godina

nole majstore,samo grabi dalje,viktore svaka cast za turnir,povreda je bila jaca...a ovolika zavist u nasem narodu me i ne iznenadjuje...kakvi samo komentari,koliko zlobe.mene djokovicev otac ne interesuje,interesuje me samo on kao ambasador i promoter srbije svugde u svetu.mnogo je on vise dao srbiji nego ona njemu.i ja bi placao porez monte karlu,nasa drzava je poznata po tome da ne ceni ni mlade sportiste,ni mozgove,nista,ama bas nista.i sad on da placa porez ovde!nebi im dao ni dinara,ionako dovoljno kradu pa tako nema za uspesnu omladinu,sportiste,naucnike...a sto se samog tenisa tice,nadam se da ce nole imati snage za zavrsnicu,tj da se nece mnogo muciti do polufinala...pa onda neka pokaze svima zasto je u vrhu,a njegovi "ljubitelji" neka navijaju za pfederera i nadalalala...

Tenis

pre 13 godina

Ne znam sta se tripujete da je namesteno informisite se prvo,Troicki se bio povredio u mecu sa Mauom,i zato je izgubio treci set protiv njega 6-1,a pravim cudom je uspeo mec da privede kraju u cetvrtom setu.Da je neki kvalitetniji teniser bio u drugom kolu,ne bi ni dosao do treceg kola. I naravno da je predao ovaj mec sa Noletom,probao je nije islo,zasto da rizikuje nesto ozbiljniju povredu?

Maja M

pre 13 godina

Srce mi se cepa na pola kad god igraju njih dvojica...Znam da je to realno sa obzirom na ATP pozicije ali zreb je bio nekorektan...I Viktoru a Noletu jos vise uspeha na dalje zeli ... pozz svim preostalim fanovima :)))

milica

pre 13 godina

Ne morate da platite ni 4E. Dovoljno je da odete na atdhe.net igledate sta hocete na kompjuteru. Zivim u zemlji gde je kuurling i skwas vazniji od tenisa pa moram da se snalazim.

Miki

pre 13 godina

Ako se sastanu VAVRINKA - FEDERER u četvrtfinalu , mogao bi Vavrinka da preda. Da se Federer malo odmori uoči polufinala sa Noletom. Što se tiče Eurosporta , mislim da se isti mečevi prenose na svim verzijama Eurosporta. Ne može neko u BG da odlučuje koji će meč biti prenošen na Eurosportu.

Srbijo nema tebi spasa!

pre 13 godina

Samo da obavestim da je Venus Williams predala mec Andrei Petkovic posle samo jednog odigranog gema. Mislim da je i to neka zavera svetskih razmera

srbo

pre 13 godina

@Krki

Sve bi to i moglo da ima nekog smisla da ovo sto mi gledamo nije Eurosport SRBIJA, pa je onda logicno da se pustaju nasi, ili recimo da prednost kada se igra u istom terminu imaju fudbal ili tenis u odnosu na snoubord i ostale bolesne sportove. A da mi umesto nasih pustaju Rumune (sama rec dovoljno kaze, Rumune) nema smisla.
Zakljucak, Evropa (gotovo svaka zemlja na zapadu) ima svoj Eurosport i neka oni pustaju Wozniacki, a mi imamo Eurosport SRBIJU i neka pustaju Djokovica!!! Jel sad jasno???

...

pre 13 godina

stvarno bih voleo da se stave slike onih koji salju komentare,jer stvarno sto dole rece da smo mi izgleda retardirana nacija?!u pocetku ajde mislim se ljudi se zezaju,"pale masu" i to,ali ovo je vec zabrinjavajuce..pa jos kad vidim ono "ch,sh,tj,w" sve mi je jasno ko tako pise... pozdrav za sve iole normalne i pozitivne ljude!!!!

zoran

pre 13 godina

(Kad ce baba da se OCESLJA?, 21. januar 2011 10:31)

Ti lepo platish 4 evra i na kompjuteru gledash prenos sa Eurosporta. Prenose sa 6 terena uporedo. Pratish sve nashe igrache bez problema. Slika je kao na TV-u.
Chak shta vishe, mozes simultano da pratis mech na tri terena.

mirjana negovanovic

pre 13 godina

radis ceo dan,k^o crnac,dodjes umoran -ne legnes da spavas,vec cekas da gledas Nola i Troickog.A onda little surprise?!-Neke krici se cuju iz malog ekrana,kao da je horor film,a ne teniski turnir.Pa sve 4 teniserke zajedno nemaju osvojenih ni pola Nolovih turnira!Zaista velika sramota za Eurosport.Nole moze do titule i to ce pokazati.Najbolji si majstore!!!

bjørn

pre 13 godina

Djokovica ceka Almagro, pa mozda Berdih a Federera Rodik ili Wawrinka a vi vec stigli do polufinala...i mislim da Djokovicu ne odgovara ova predaja,ima on snage za GS, redovno je dobar na njima, samo izgleda kao da ce se onesvesti svakog casa.A to ko ce u finale, zavisice od par poena...

Ženevljanin

pre 13 godina

1. Meč nije namešten. To se ne radi!
2. Da je namešten bila bi to sramota. Lično, ne bih ih (N+V) više nikad gledao.
3. Sramota je da velika većina komentatora misli da je nameštanje mečeva OK... ako će to da pomogne Novaku da osvoji pehar.
4. Pitanje takvima: Je l' da bi bilo sjajno da se i Nadal i Federer povrede sledeće nedelje? Za svaki slučaj i Mari i Sederling...
5. Isti likovi kukaju da je sramota što Eurosport nije prenosio ovaj meč. Ne, dragi moji, to može biti (eventualno) samo pogrešna poslovna odluka. Ali, možda su i oni načuli da će meč biti namešten pa... su prednost dali WTA teniserki br. 1... koja po vama "ne zaslužuje" da bude ni u prvih dvadeset. Očito, ona to još nije shvatila...

dingo

pre 13 godina

@Daca

A gde bi ti da on stanuje.Na Terazijama ili na Konjarniku.. I koja to budala na svetu trci tamo gde je porez veci..Zastoje Monte Carlo najbogatiji grad . Jer ima niske pooreze. I ti da imas lovu ti bi bio pravi srbin i "Majka Tereza' i delio onima koji nemaju. Pricas demagogiju. Covek radi za sebe i sa svojim parama moze da radi sta hoce. On ne igra tenis safrustrirane kao sto si ti..A sta je neko ocekivao da Viktor dobije Noleta.Ni u snu a znam da bi mnogi voleli da se todesilo i da Viktor ispadne u sledecem kolu. da komsiji crkne krava.

Nema to veze sa kravama ni sa komšijama nego sa našim mentalitetom. Ja razumem da se sportisti iz razvijenih i bogatih dežava prijavljuju u MC jer njihovim državama ne znači ništa par stotina hiljada poreza a i oni se ne lože da su veliki Švajcarci ili Španci i ne traže ustupanje zemljišta za dž nego ako već pokreću biznis to isto zemljište i kupe svojim novcem (oporezovanim ili ne svejedno). E da šta misliš da bi se desilo sa sistemom i državom kad bi se svi rezidenti prijavili u MC?!?

Krki

pre 13 godina

Mislite vi sta hocete, ali svaki normalan Evropljanin ce sto puta radije da gleda mec Cibulkova-Woznijacki, nego Djokovic-Troicki!
I sta bi, po vama, i po Dž. Femiji, u toj situaciji Eurosport trebalo da uradi?

Drnda

pre 13 godina

I kada je pobedjivao Novaka, Troicki bi na kraju gubio. I kada ga je bas propisno derao, na kraju bi ipak izgubio. I tako 4-5 puta. Pa vi sad vidite ...

Pozdrav iz Srbije

pre 13 godina

@sajkat

Švajcarac, verujem da ti nije prijatno što će se Novak susresti sa Federerom, ali je krajnje nekorektno davati takve komentare na račun sportista pripadnika drugih nacija.Zamisli kako bi se osećao kada bi neko o Federeru rekao nešto slično. Sportisti koji predstavljaju našu zemlju su naša briga!!! Mene zaista ne zanimaju mnogo uspesi i neuspesi vaših sportista.

Go Tipsa

pre 13 godina

@(sajkat, 21. januar 2011 02:19)

Ti zemljace ili ex-zemljace slobodno uzmi svajcarski pasos i budi pravi svajcarac. Nastavi rad u kunjinji i cisti krompire do daljnjeg. Nije za tebe ni srpstvo ni tenis!

Stefi

pre 13 godina

Neverovatno je to da u zemlji Srbiji za sve postoji zavera i sve je namesteno...indijanci, Viktor je dao svoj maximum na terenu, ali ga je POVREDA zeznula, setite se kako je igrao protiv Noleta u prvom kolu US opena (ako neko uopste zna o cemu pricam), kada je bio potpuno zdrav. Nijanse su tada odlucile pobednika. I tada su njih dvojica bili veliki prijatelji, ali verovatno da je i tada Viktor namerno izgubio ne bi li Nole lakse stig'o do finala...A ovi navijaci Federera, slobodno mogu da se presele u Albaniju, posto su Albanci prosto ludi za njim, mi Srbi hvala bogu imamo za koga da navijamo... Nole do titule! Viktore svaka cast! Janko, bice bolje sledeci put! NAJBOLJI STE NA SVETU!!!

Lepotica Daca

pre 13 godina

@Dingo

A gde bi ti da on stanuje.Na Terazijama ili na Konjarniku.. I koja to budala na svetu trci tamo gde je porez veci..Zastoje Monte Carlo najbogatiji grad . Jer ima niske pooreze. I ti da imas lovu ti bi bio pravi srbin i "Majka Tereza' i delio onima koji nemaju. Pricas demagogiju. Covek radi za sebe i sa svojim parama moze da radi sta hoce. On ne igra tenis safrustrirane kao sto si ti..A sta je neko ocekivao da Viktor dobije Noleta.Ni u snu a znam da bi mnogi voleli da se todesilo i da Viktor ispadne u sledecem kolu. da komsiji crkne krava

Kad ce baba da se OCESLJA?

pre 13 godina

@Ja vala necu vise da placam pretplatu za EUROSPORT :)
(deset evra
A sta tek reci za RTS????
Igraju nasa dva igraca i oni ne prenose.
Pa dokle vise Tijanicu????
Ne treba placati RTS.Muka mi je vise od njihovih reprizinih repriza.
Eurosport prenosi onu Woznjiacki nije ni za 30 mesto po igri sramota.
Sto se tice predaje ne buudite zlonamerni.Nole bi ga i tako dobio.
Posto ce dobiti i AO!
Srecno Nole.

Sasa

pre 13 godina

tuzno ili smesno? Gospodin Federer i gladijator Nadal se smeju, a mi Srbi? Pa crvenimo crvenimo......e sada vi sto hocete Srdjana Djokovica eto vam GA!!!!!!!
(dejan, 21. januar 2011 04:07)

Koliko je mrznja slepa. Platicu ti pivo ako nam das neko razumno objasnjenje kako si uspeo da povezes "predaju" Viktora Troickog sa ocem Novaka Djokovica, jer ako je za tebe 2+2=5, onda si ti prijatelju u ozbiljnim problemima.

srle

pre 13 godina

ovo je namestaljka,kako to da nasim teniserima stalno nesto fali,neka se ugledaju na Federera,covek razbija.Tako nas sramote pred svima,neka igraju ili neka se prebace u baletane ili manekene.Neka puste mladje da igraju,a ne klan DJOKOVICA da kroji kapu.Pozdrav iz Svajcarske

(sajkat, 21. januar 2011 02:19)

Ne, TI NAS SRAMOTIS! Molicu te da uzmes Svajcarsko drzavljanstvo i prethodno odreknes porekla, pa se raduj kad ti Fedic donese dejvis.

arsen

pre 13 godina

@SK: Tako je prijatelju! Recimo u lice svim onim mizantropima koji čim otvore oči nekoga mrze i neko im je, zbog nečega, ali ne znaju baš tačno čega, kriv.
Kada izgovaraju ime Novaka Djokovića trebalo bi da ustanu i izvade ruke iz džepova.
Almagro bi mogao da bude veoma nezgodan.

Dylan Dog

pre 13 godina

Evo kratkog izvoda iz Novakovog intervjua posle meča.

Q. You talked in one of the earlier press conferences about how you're in this small group of players behind Rafa and Roger who are trying to challenge them. Can you talk a little bit more about what makes their game so much different from other players', why it's different to face Rafa or Roger.

NOVAK DJOKOVIC: If I know the answer, I wouldn't be in this position (laughter). No, I'm kidding, of course.

They are physically very fit and mentally very strong. You know, what is amazing about their games, about their mentality when they're on the court is the way they approach matches. They don't underestimate any opponent. They always play in full speed, especially Nadal. It seems like they're raising their level of performance, you know, in the second week of the Grand Slams. It's really hard to play them best of five, especially the last couple rounds of a Grand Slam. I'm talking about from my personal experience because I have played them many times in the late stages of any tournament, especially Grand Slams. So I know. I guess that's it.

You know, there is not much difference. I guess here and there a couple of points are deciding the winner. They're just hanging in there all the time. They're not giving up. This mental strength is I guess a big advantage over the other opponents.

Q. How do you become mentally stronger as a tennis player?

NOVAK DJOKOVIC: I think over the time, playing a lot of matches on the big stage, playing those tight matches that are decided in a couple of points with big, strong top players. You try to get the best out of it. You try to get the experience that you can use in the future.

Q. Have you improved and are you closing the gap on them?

NOVAK DJOKOVIC: I feel that I'm improving. I still feel there's room for improvement. I think you can never reach perfection. You always try to be better. That's my goal. I'm still only 23, so I believe there is a lot of time still to have some success.

Q. When Simon beat Troicki in Sydney, did you think, Good for us?

NOVAK DJOKOVIC: In a way, yes.

Q. Do you think it was a mistake?

NOVAK DJOKOVIC: I wouldn't get into that. The important thing is that we won and that we brought the first Davis Cup title to our country, and that's it.

Milan Nis

pre 13 godina

A onda kad uzme kintu zna se, prijavljem u Monte Carlu, majci Srbiji ni dinara za porez, tati funkcija, zemljište za dž...
(dingo, 21. januar 2011 09:52)

HAHAHA "MAJCI SRBIJI",kakva bre majka pa ni ona maceha iz "Snezane" se nebi ponasala prema nasim najboljim sportistima,naucnicima,umetnicima i svima koji nesto vrede,kao MAJKA SRBIJA!
Jednu stvar mi navedite,sta je to "MAJKA" uradila za bilo koga od njih,osim sto im je velikodusno dala drzavljanstvo,koje sustekli po rodjenju?!

zoran

pre 13 godina

Nameshten mech, videlo se iz aviona.
Zna Troicki da ne moze da pobedi i shta ima da muchi Novaka. Jedino je problem shto je svima to jasno ,bez obzira na IQ.
Nije fer prema ostalim igrachima, publici, ali.....mislim da nije dobro za ugled jednog i drugog igracha.

NIkola

pre 13 godina

Sramota je to kako nasi mediji prenose meceve troickog i djokovica...kao da je troicki hrvat a ne srbin i kao da nam decko uz noleta i ostale nije doneo dejvis kup...pogledajte samo sta pise u ovom rezimeu meca...nole maestralnim lobom, nole fantasticnim firhendom:) nole poklonio brejk a OVAJ to nije znao da iskoristi...znaci novak djokovic je nole a troicki je ovaj...pa se usput i svi komentatori sto sa eurosporta sto sa rts-a tako ponasaju.ne rece onaj juce da je steta sto su se dva nasa igraca susrela tako rano s obzirom da je troicki u dobroj formi pa je covek mozda mogao dalje da dogura...

Gracia

pre 13 godina

Mnogo mi je zao jer b to bio sjajan mec, ali mislim da bi ishod bio isti. Volim ovu prelepu igru i svim srcem navijam za sve nase tenisere i teniserke, a najteze je kad igraju jedni protiv drugih i neko mora da izgubi. Mali podsetnik za pljuvace - ipak je Nole najbolji srpski teniser i ostade nam jedini u singlu na AO. Puno zdravlja i srece za sve, a posebno za Noleta u daljim rundama takmicenja.

SAMPIONI SVETA

pre 13 godina

Na zalost pocinjem da verujem da smo retardirana nacija...Svako ko je gledao Troickog u drugom kolu video je problem,covek odustao i od dubla.Vama je Djokovic kriv i kad preda i kad mu predaju,verovatno i kad nemate da platite struju ili sl.Jednostavno kome se ne svidja prebaci kanal i gotovo.Gledajte Federera,Nadala,Mareja.
Strasno kako ne postujemo svetske sampione i sjajne momke.Pa zapadnjaci bi dali brdo para za momke poput Noleta,Viktora,Nenada i Janka

komshija

pre 13 godina

Ja budala 'ladno iskulirao svoju zenu da bih gledao Skjavone - Hanesku! Kad se vratih u sobu ona spava. Niti tenis niti djindji - rindji! :( propade petak!
(nishleja, 21. januar 2011 02:41)

pa si, bate, na kraju morao da uznes stvar u svoje ruke?

kapa dole

pre 13 godina

Troicki, ne moras toliko da se pravdas, u redu je. :)
Mislim jasno je k'o dan. Ali dobro. Ionako je Nole evidentno bolji, a mozda tebe pusti na manjem turniru kad tebi bude bilo vise potrebno nego njemu. Nema veze, jedan je morao da otpadne, idemo dalje. Bravo momci!

dejan

pre 13 godina

tuzno ili smesno? Gospodin Federer i gladijator Nadal se smeju, a mi Srbi? Pa crvenimo crvenimo......e sada vi sto hocete Srdjana Djokovica eto vam GA!!!!!!!

SK

pre 13 godina

A vi stvarno mislite da je ovo bilo namjesteno?Pa vasa mrznja je toliko velika da je to prosto nevjerovatno,ne namjesta se dragi moji nijedan mec,jer svi ovi momci igraju za sebe,a 4. kolo Slema donosi mnogo igracu kao sto je Viktor.Novak je svoju klasu pokazao,on je namjladji igrac koji je stigao do polufinala sva 4 Slema,njemu ne trebaju predaje,on je svakako za klasu kvalitetniji i talentovaniji igrac od Viktora.No,dzaba je i ova prica,opet ce ljudi koji su ljubomorni na ovog momka pricati isto,Novak je Mercedes,Viktor Opel,dobar je,ali nije Mecka jbg i nikad nece biti,ukapirajte to!!!
Teorije zavjere,Vatikan,CIA i ostale gluposti su za malu djecu,previse je para u igri i previse slave da bi se ikome bilo sta poklanjalo...

Wolff

pre 13 godina

Kontam da su postojale 4 varijante za ishod ovog meča.

PRVA: Viktor gubi 7. put od 8 okršaja – ovdašnji „analitičari“ bi pisali da NE SME da pobedi Novaka, ili da je dobio dobru lovu da zažmuri i izgubi kako bi Novak zbog većih šansi išao dalje..
DRUGA: Viktor pobedjuje Novaka – ovdašnji „analitičari“ bi pisali da ga je Novak zbog prijateljstva namerno pustio da malo odskoči sa bodovima..
TREĆA: Novak (nedaj Bože) zbog povrede predaje meč- rekli bi namešteno - razlog pod 2..
ČETVRTA: Viktor zbog povrede predao meč – takodje „namešteno“ – samo je razlog pod 1...

Imajući u vidu naš način razmišljanja, kao i da smo napaćena i vrlo senzibilna nacija koja stresno doživljava medjusobne duele naših tenisera, molim gospodu da ubuduće prilikom žrebanja srpske tenisere razdvoje da mogu da se sretnu tek u finalu.

P.S. Nole, sa srećom na Almagra pa do kraja, Viktore što pre da ozdraviš!

P.P.S. Monopolistu, pariski Eurosport, koji neće da proda pravo prenosa pojedinačnog meča neka je sramota.

Snezana

pre 13 godina

pozdrav za ljubitelje tenisa! ATDHE.Net - Watch Free Live Sports ...za dzaba...,pokriva sve terene koji imaju kamere!
Uzgred,odavno sam odustala od 'pretplate'...

Sone

pre 13 godina

Viktor i Nole PONOS SRBIJE!
Pametan potez nasih tenisera a ne kao Boba i Orlandic izlomili sve racunaljke po teniskom savezu pa se sada cude sta ce im finansijski revizor u TSS!? xaxaxa

Deki

pre 13 godina

Ma prekinuli su da bi ovi sa RTS-a mogli da prenose bez grize savesti 356. reprizu neke nase serije a ovi sa Eurosporta Skjavone i Nikolesku.
Sta je tu je, Novace srecno u nastavku, najverovatnije protiv Almagra.

Sandra

pre 13 godina

Dajte ljudi, o cemu mi ovde pricamo? Pa,ako jedan Troicki "treba da mu stedi energiju" on ni ne zasluzuje da se nadje u finalu tog,a ni bilo kog drugog turnira. I ne zasluzuje da bude SVETSKI BROJ 3. Ovo je sport,a ne dobrotvorna ustanova i mecevi se igraju,a ne predaju. Zato je na kraju krajeva, toliko hiljada ljudi i doslo da ih gleda. Razocarana sam,zaista.

Pera

pre 13 godina

Prosli Zimonjic i Ljodra
Inace nekako mi je lakse sto se ovako zavrsio mec, Viktor da ne pogorsa povredu a Novak da sacuva snagu, Almagro je nezgodan igrac, pa ce tu biti dosta rada, nadam se samo ne po vrucini,

nishleja

pre 13 godina

Ja budala 'ladno iskulirao svoju zenu da bih gledao Skjavone - Hanesku! Kad se vratih u sobu ona spava. Niti tenis niti djindji - rindji! :( propade petak!

milan

pre 13 godina

Jadni su ovi sa EUROSPORTA.
Dalji komentar nije potreban , ali ima i ne dam 5 eura za njihov europlayer.
Pozdrav nocobdijama iz studija B92 uz zelju da iduci GS prenosite upravo vi, nije jeftino, ne sumnjam , ali ako vam eurosport da zeleno svetlo bio bi to odlican marketinski potez za vas.

srbo

pre 13 godina

Svaka cast obojici, skidam im kapu kako su doneli perfektnu odluku da se Djokovic ne umara po ovom suncu, o ovaj ce mu vec prvom prilikom uzvratiti uslugu. Djokovicu sad imas otvoren put do Federera, ako kiksnes i ne stignes do 1/2 finala, u ovakvim duelima onda krecem da navijam za Viktora.
I jos jedna stvar, sramota da ovi indijanci prenose Cibulkova-Wozniacki i Niculescu!?!?!?!?-Schiavone, ove prve dve i nekako, ali neka leva Rumunka da ima prvenstvo prenosa u odnosu na svesrpski duel, bez reci sam ostao!!!

Djordje

pre 13 godina

Ne mogu da kazem da je bolje sto je ovako ispalo, ali videlo se da Djokovic igra mnogo bolje, neka se odmara za sledece susrete... Mislim da bi mogao da predje preko Federera u polufinalu, jer sam video koliko se on mucio sa Simonom... Djokovic trenutno igra veoma ravne udarce, bekhend je, cini mi se, jos vice poboljsao, sada igra sa punim zamahom, a raduje me sto sve vise koristi top spin pri forhendu... Ajde Nole, pa da te gledamo u finalu! :)

sajkat

pre 13 godina

ovo je namestaljka,kako to da nasim teniserima stalno nesto fali,neka se ugledaju na Federera,covek razbija.Tako nas sramote pred svima,neka igraju ili neka se prebace u baletane ili manekene.Neka puste mladje da igraju,a ne klan DJOKOVICA da kroji kapu.Pozdrav iz Svajcarske

nikol dž.femija

pre 13 godina

DA LI SU TU čista posla ? Novak nije delovao iznenadjeno kao što je komentator rekao, a i pozdrav na mreži je bio hladan.

Krtko je trajao SRPSKI MEČ, na zadovoljstvo čak i Srba a na oduševljenje sveta A NA RADOST EUROSPORTA.

E sada neka Eurosport na miru uživa u prenosu Karolina - Dominika, pa neka ih prenosi i na pet kanala istorvremeno.

Maxim

pre 13 godina

Ko će kome, ako ne svoj svome?
Ali nema smisla... Očigledno je i neprofesionalno.
Nije u pitanju dubl Marka Đokovića na Serbian Openu, nego pokušaj trećeg igrača na ATP listi da ponovo osvoji Grand Slam.
Publici je dovoljno što predaje mečeve koje gubi, nema potrebe da mu zemljaci za sitan ćar poklanjaju pobede. Niko ne plaća kartu i ne čeka pored TV-a da bi to video.
Bez obzira koji je krajnji cilj, treba ga časno dostignuti i pokazati da ga je dostojan.
Sve više i više urušava svoj imidž ovakvim prizemnim trikovima.
Iver ne pada daleko od klade.

KEJSI

pre 13 godina

Steta za Viktora, ali ako je nekome morao da preda, onda najbolje sto je to Novak, a i realno, ni ovako nije imao nikakve sanse! AJMO NOLE, DO TITULE!!!!

SK

pre 13 godina

Ne volim sto je ovako zavrsen mec,ali sta da se radi.Govor tijela posle 3 gema kod Viktora nije bio uopste dobar,a Novak je upravo od tada pojacao,mnogo miksovao igru i poceo da salje snazne lopte.Meni kao Novakovom navijacu dobro u svemu ovome je sto je Novak ustedio mnogo energije,ipak bi ovo bio tezak i isrcpljujuci mec,upravo takav igraju Ljubicic i Almagro,jedan od njih ce na Noleta.Ono sto je najvaznije i sto je moglo da se vidi posle ovog seta je to da je Novak ipak izgleda dozirao protiv Dodiga,stedi energiju za zavrsnicu turnira...
Viktoru zelim da se sto prije oporavi i neka ubuduce ne igra nedelju dana pred Grend Slem,to nikako nije preporucljivo,Nalbandian to dobro zna,evo se i Viktor sad uvjerio.
Ukoliko volite i pratite tenis uvijek raspored,satnicu,analize mozete ovdje pronaci,mozete i vi uzeti ucesce u diskusijama ukoliko zelite :)
http://www.sportklub.info/forum/index.php/board,8.0.html

Pozdrav za sve teniske fanove i naravno za sjajnu redakciju B92,ja sam odusevljen sa vasim pracenjem teniskih dogadjanja,samo tako nastavite!

nishleja

pre 13 godina

Ja budala 'ladno iskulirao svoju zenu da bih gledao Skjavone - Hanesku! Kad se vratih u sobu ona spava. Niti tenis niti djindji - rindji! :( propade petak!

Wolff

pre 13 godina

Kontam da su postojale 4 varijante za ishod ovog meča.

PRVA: Viktor gubi 7. put od 8 okršaja – ovdašnji „analitičari“ bi pisali da NE SME da pobedi Novaka, ili da je dobio dobru lovu da zažmuri i izgubi kako bi Novak zbog većih šansi išao dalje..
DRUGA: Viktor pobedjuje Novaka – ovdašnji „analitičari“ bi pisali da ga je Novak zbog prijateljstva namerno pustio da malo odskoči sa bodovima..
TREĆA: Novak (nedaj Bože) zbog povrede predaje meč- rekli bi namešteno - razlog pod 2..
ČETVRTA: Viktor zbog povrede predao meč – takodje „namešteno“ – samo je razlog pod 1...

Imajući u vidu naš način razmišljanja, kao i da smo napaćena i vrlo senzibilna nacija koja stresno doživljava medjusobne duele naših tenisera, molim gospodu da ubuduće prilikom žrebanja srpske tenisere razdvoje da mogu da se sretnu tek u finalu.

P.S. Nole, sa srećom na Almagra pa do kraja, Viktore što pre da ozdraviš!

P.P.S. Monopolistu, pariski Eurosport, koji neće da proda pravo prenosa pojedinačnog meča neka je sramota.

SK

pre 13 godina

A vi stvarno mislite da je ovo bilo namjesteno?Pa vasa mrznja je toliko velika da je to prosto nevjerovatno,ne namjesta se dragi moji nijedan mec,jer svi ovi momci igraju za sebe,a 4. kolo Slema donosi mnogo igracu kao sto je Viktor.Novak je svoju klasu pokazao,on je namjladji igrac koji je stigao do polufinala sva 4 Slema,njemu ne trebaju predaje,on je svakako za klasu kvalitetniji i talentovaniji igrac od Viktora.No,dzaba je i ova prica,opet ce ljudi koji su ljubomorni na ovog momka pricati isto,Novak je Mercedes,Viktor Opel,dobar je,ali nije Mecka jbg i nikad nece biti,ukapirajte to!!!
Teorije zavjere,Vatikan,CIA i ostale gluposti su za malu djecu,previse je para u igri i previse slave da bi se ikome bilo sta poklanjalo...

srbo

pre 13 godina

Svaka cast obojici, skidam im kapu kako su doneli perfektnu odluku da se Djokovic ne umara po ovom suncu, o ovaj ce mu vec prvom prilikom uzvratiti uslugu. Djokovicu sad imas otvoren put do Federera, ako kiksnes i ne stignes do 1/2 finala, u ovakvim duelima onda krecem da navijam za Viktora.
I jos jedna stvar, sramota da ovi indijanci prenose Cibulkova-Wozniacki i Niculescu!?!?!?!?-Schiavone, ove prve dve i nekako, ali neka leva Rumunka da ima prvenstvo prenosa u odnosu na svesrpski duel, bez reci sam ostao!!!

komshija

pre 13 godina

Ja budala 'ladno iskulirao svoju zenu da bih gledao Skjavone - Hanesku! Kad se vratih u sobu ona spava. Niti tenis niti djindji - rindji! :( propade petak!
(nishleja, 21. januar 2011 02:41)

pa si, bate, na kraju morao da uznes stvar u svoje ruke?

SAMPIONI SVETA

pre 13 godina

Na zalost pocinjem da verujem da smo retardirana nacija...Svako ko je gledao Troickog u drugom kolu video je problem,covek odustao i od dubla.Vama je Djokovic kriv i kad preda i kad mu predaju,verovatno i kad nemate da platite struju ili sl.Jednostavno kome se ne svidja prebaci kanal i gotovo.Gledajte Federera,Nadala,Mareja.
Strasno kako ne postujemo svetske sampione i sjajne momke.Pa zapadnjaci bi dali brdo para za momke poput Noleta,Viktora,Nenada i Janka

nikol dž.femija

pre 13 godina

DA LI SU TU čista posla ? Novak nije delovao iznenadjeno kao što je komentator rekao, a i pozdrav na mreži je bio hladan.

Krtko je trajao SRPSKI MEČ, na zadovoljstvo čak i Srba a na oduševljenje sveta A NA RADOST EUROSPORTA.

E sada neka Eurosport na miru uživa u prenosu Karolina - Dominika, pa neka ih prenosi i na pet kanala istorvremeno.

milan

pre 13 godina

Jadni su ovi sa EUROSPORTA.
Dalji komentar nije potreban , ali ima i ne dam 5 eura za njihov europlayer.
Pozdrav nocobdijama iz studija B92 uz zelju da iduci GS prenosite upravo vi, nije jeftino, ne sumnjam , ali ako vam eurosport da zeleno svetlo bio bi to odlican marketinski potez za vas.

KEJSI

pre 13 godina

Steta za Viktora, ali ako je nekome morao da preda, onda najbolje sto je to Novak, a i realno, ni ovako nije imao nikakve sanse! AJMO NOLE, DO TITULE!!!!

srle

pre 13 godina

ovo je namestaljka,kako to da nasim teniserima stalno nesto fali,neka se ugledaju na Federera,covek razbija.Tako nas sramote pred svima,neka igraju ili neka se prebace u baletane ili manekene.Neka puste mladje da igraju,a ne klan DJOKOVICA da kroji kapu.Pozdrav iz Svajcarske

(sajkat, 21. januar 2011 02:19)

Ne, TI NAS SRAMOTIS! Molicu te da uzmes Svajcarsko drzavljanstvo i prethodno odreknes porekla, pa se raduj kad ti Fedic donese dejvis.

Djordje

pre 13 godina

Ne mogu da kazem da je bolje sto je ovako ispalo, ali videlo se da Djokovic igra mnogo bolje, neka se odmara za sledece susrete... Mislim da bi mogao da predje preko Federera u polufinalu, jer sam video koliko se on mucio sa Simonom... Djokovic trenutno igra veoma ravne udarce, bekhend je, cini mi se, jos vice poboljsao, sada igra sa punim zamahom, a raduje me sto sve vise koristi top spin pri forhendu... Ajde Nole, pa da te gledamo u finalu! :)

Milan Nis

pre 13 godina

A onda kad uzme kintu zna se, prijavljem u Monte Carlu, majci Srbiji ni dinara za porez, tati funkcija, zemljište za dž...
(dingo, 21. januar 2011 09:52)

HAHAHA "MAJCI SRBIJI",kakva bre majka pa ni ona maceha iz "Snezane" se nebi ponasala prema nasim najboljim sportistima,naucnicima,umetnicima i svima koji nesto vrede,kao MAJKA SRBIJA!
Jednu stvar mi navedite,sta je to "MAJKA" uradila za bilo koga od njih,osim sto im je velikodusno dala drzavljanstvo,koje sustekli po rodjenju?!

Sasa

pre 13 godina

tuzno ili smesno? Gospodin Federer i gladijator Nadal se smeju, a mi Srbi? Pa crvenimo crvenimo......e sada vi sto hocete Srdjana Djokovica eto vam GA!!!!!!!
(dejan, 21. januar 2011 04:07)

Koliko je mrznja slepa. Platicu ti pivo ako nam das neko razumno objasnjenje kako si uspeo da povezes "predaju" Viktora Troickog sa ocem Novaka Djokovica, jer ako je za tebe 2+2=5, onda si ti prijatelju u ozbiljnim problemima.

Snezana

pre 13 godina

pozdrav za ljubitelje tenisa! ATDHE.Net - Watch Free Live Sports ...za dzaba...,pokriva sve terene koji imaju kamere!
Uzgred,odavno sam odustala od 'pretplate'...

Pera

pre 13 godina

Prosli Zimonjic i Ljodra
Inace nekako mi je lakse sto se ovako zavrsio mec, Viktor da ne pogorsa povredu a Novak da sacuva snagu, Almagro je nezgodan igrac, pa ce tu biti dosta rada, nadam se samo ne po vrucini,

Gracia

pre 13 godina

Mnogo mi je zao jer b to bio sjajan mec, ali mislim da bi ishod bio isti. Volim ovu prelepu igru i svim srcem navijam za sve nase tenisere i teniserke, a najteze je kad igraju jedni protiv drugih i neko mora da izgubi. Mali podsetnik za pljuvace - ipak je Nole najbolji srpski teniser i ostade nam jedini u singlu na AO. Puno zdravlja i srece za sve, a posebno za Noleta u daljim rundama takmicenja.

Kad ce baba da se OCESLJA?

pre 13 godina

@Ja vala necu vise da placam pretplatu za EUROSPORT :)
(deset evra
A sta tek reci za RTS????
Igraju nasa dva igraca i oni ne prenose.
Pa dokle vise Tijanicu????
Ne treba placati RTS.Muka mi je vise od njihovih reprizinih repriza.
Eurosport prenosi onu Woznjiacki nije ni za 30 mesto po igri sramota.
Sto se tice predaje ne buudite zlonamerni.Nole bi ga i tako dobio.
Posto ce dobiti i AO!
Srecno Nole.

Srbijo nema tebi spasa!

pre 13 godina

Samo da obavestim da je Venus Williams predala mec Andrei Petkovic posle samo jednog odigranog gema. Mislim da je i to neka zavera svetskih razmera

Deki

pre 13 godina

Ma prekinuli su da bi ovi sa RTS-a mogli da prenose bez grize savesti 356. reprizu neke nase serije a ovi sa Eurosporta Skjavone i Nikolesku.
Sta je tu je, Novace srecno u nastavku, najverovatnije protiv Almagra.

...

pre 13 godina

stvarno bih voleo da se stave slike onih koji salju komentare,jer stvarno sto dole rece da smo mi izgleda retardirana nacija?!u pocetku ajde mislim se ljudi se zezaju,"pale masu" i to,ali ovo je vec zabrinjavajuce..pa jos kad vidim ono "ch,sh,tj,w" sve mi je jasno ko tako pise... pozdrav za sve iole normalne i pozitivne ljude!!!!

SK

pre 13 godina

Ne volim sto je ovako zavrsen mec,ali sta da se radi.Govor tijela posle 3 gema kod Viktora nije bio uopste dobar,a Novak je upravo od tada pojacao,mnogo miksovao igru i poceo da salje snazne lopte.Meni kao Novakovom navijacu dobro u svemu ovome je sto je Novak ustedio mnogo energije,ipak bi ovo bio tezak i isrcpljujuci mec,upravo takav igraju Ljubicic i Almagro,jedan od njih ce na Noleta.Ono sto je najvaznije i sto je moglo da se vidi posle ovog seta je to da je Novak ipak izgleda dozirao protiv Dodiga,stedi energiju za zavrsnicu turnira...
Viktoru zelim da se sto prije oporavi i neka ubuduce ne igra nedelju dana pred Grend Slem,to nikako nije preporucljivo,Nalbandian to dobro zna,evo se i Viktor sad uvjerio.
Ukoliko volite i pratite tenis uvijek raspored,satnicu,analize mozete ovdje pronaci,mozete i vi uzeti ucesce u diskusijama ukoliko zelite :)
http://www.sportklub.info/forum/index.php/board,8.0.html

Pozdrav za sve teniske fanove i naravno za sjajnu redakciju B92,ja sam odusevljen sa vasim pracenjem teniskih dogadjanja,samo tako nastavite!

mirjana negovanovic

pre 13 godina

radis ceo dan,k^o crnac,dodjes umoran -ne legnes da spavas,vec cekas da gledas Nola i Troickog.A onda little surprise?!-Neke krici se cuju iz malog ekrana,kao da je horor film,a ne teniski turnir.Pa sve 4 teniserke zajedno nemaju osvojenih ni pola Nolovih turnira!Zaista velika sramota za Eurosport.Nole moze do titule i to ce pokazati.Najbolji si majstore!!!

arsen

pre 13 godina

@SK: Tako je prijatelju! Recimo u lice svim onim mizantropima koji čim otvore oči nekoga mrze i neko im je, zbog nečega, ali ne znaju baš tačno čega, kriv.
Kada izgovaraju ime Novaka Djokovića trebalo bi da ustanu i izvade ruke iz džepova.
Almagro bi mogao da bude veoma nezgodan.

Go Tipsa

pre 13 godina

@(sajkat, 21. januar 2011 02:19)

Ti zemljace ili ex-zemljace slobodno uzmi svajcarski pasos i budi pravi svajcarac. Nastavi rad u kunjinji i cisti krompire do daljnjeg. Nije za tebe ni srpstvo ni tenis!

Stefi

pre 13 godina

Neverovatno je to da u zemlji Srbiji za sve postoji zavera i sve je namesteno...indijanci, Viktor je dao svoj maximum na terenu, ali ga je POVREDA zeznula, setite se kako je igrao protiv Noleta u prvom kolu US opena (ako neko uopste zna o cemu pricam), kada je bio potpuno zdrav. Nijanse su tada odlucile pobednika. I tada su njih dvojica bili veliki prijatelji, ali verovatno da je i tada Viktor namerno izgubio ne bi li Nole lakse stig'o do finala...A ovi navijaci Federera, slobodno mogu da se presele u Albaniju, posto su Albanci prosto ludi za njim, mi Srbi hvala bogu imamo za koga da navijamo... Nole do titule! Viktore svaka cast! Janko, bice bolje sledeci put! NAJBOLJI STE NA SVETU!!!

NIkola

pre 13 godina

Sramota je to kako nasi mediji prenose meceve troickog i djokovica...kao da je troicki hrvat a ne srbin i kao da nam decko uz noleta i ostale nije doneo dejvis kup...pogledajte samo sta pise u ovom rezimeu meca...nole maestralnim lobom, nole fantasticnim firhendom:) nole poklonio brejk a OVAJ to nije znao da iskoristi...znaci novak djokovic je nole a troicki je ovaj...pa se usput i svi komentatori sto sa eurosporta sto sa rts-a tako ponasaju.ne rece onaj juce da je steta sto su se dva nasa igraca susrela tako rano s obzirom da je troicki u dobroj formi pa je covek mozda mogao dalje da dogura...

Sone

pre 13 godina

Viktor i Nole PONOS SRBIJE!
Pametan potez nasih tenisera a ne kao Boba i Orlandic izlomili sve racunaljke po teniskom savezu pa se sada cude sta ce im finansijski revizor u TSS!? xaxaxa

sajkat

pre 13 godina

ovo je namestaljka,kako to da nasim teniserima stalno nesto fali,neka se ugledaju na Federera,covek razbija.Tako nas sramote pred svima,neka igraju ili neka se prebace u baletane ili manekene.Neka puste mladje da igraju,a ne klan DJOKOVICA da kroji kapu.Pozdrav iz Svajcarske

Ženevljanin

pre 13 godina

1. Meč nije namešten. To se ne radi!
2. Da je namešten bila bi to sramota. Lično, ne bih ih (N+V) više nikad gledao.
3. Sramota je da velika većina komentatora misli da je nameštanje mečeva OK... ako će to da pomogne Novaku da osvoji pehar.
4. Pitanje takvima: Je l' da bi bilo sjajno da se i Nadal i Federer povrede sledeće nedelje? Za svaki slučaj i Mari i Sederling...
5. Isti likovi kukaju da je sramota što Eurosport nije prenosio ovaj meč. Ne, dragi moji, to može biti (eventualno) samo pogrešna poslovna odluka. Ali, možda su i oni načuli da će meč biti namešten pa... su prednost dali WTA teniserki br. 1... koja po vama "ne zaslužuje" da bude ni u prvih dvadeset. Očito, ona to još nije shvatila...

Pozdrav iz Srbije

pre 13 godina

@sajkat

Švajcarac, verujem da ti nije prijatno što će se Novak susresti sa Federerom, ali je krajnje nekorektno davati takve komentare na račun sportista pripadnika drugih nacija.Zamisli kako bi se osećao kada bi neko o Federeru rekao nešto slično. Sportisti koji predstavljaju našu zemlju su naša briga!!! Mene zaista ne zanimaju mnogo uspesi i neuspesi vaših sportista.

srbo

pre 13 godina

@Krki

Sve bi to i moglo da ima nekog smisla da ovo sto mi gledamo nije Eurosport SRBIJA, pa je onda logicno da se pustaju nasi, ili recimo da prednost kada se igra u istom terminu imaju fudbal ili tenis u odnosu na snoubord i ostale bolesne sportove. A da mi umesto nasih pustaju Rumune (sama rec dovoljno kaze, Rumune) nema smisla.
Zakljucak, Evropa (gotovo svaka zemlja na zapadu) ima svoj Eurosport i neka oni pustaju Wozniacki, a mi imamo Eurosport SRBIJU i neka pustaju Djokovica!!! Jel sad jasno???

dejan

pre 13 godina

tuzno ili smesno? Gospodin Federer i gladijator Nadal se smeju, a mi Srbi? Pa crvenimo crvenimo......e sada vi sto hocete Srdjana Djokovica eto vam GA!!!!!!!

Lepotica Daca

pre 13 godina

@Dingo

A gde bi ti da on stanuje.Na Terazijama ili na Konjarniku.. I koja to budala na svetu trci tamo gde je porez veci..Zastoje Monte Carlo najbogatiji grad . Jer ima niske pooreze. I ti da imas lovu ti bi bio pravi srbin i "Majka Tereza' i delio onima koji nemaju. Pricas demagogiju. Covek radi za sebe i sa svojim parama moze da radi sta hoce. On ne igra tenis safrustrirane kao sto si ti..A sta je neko ocekivao da Viktor dobije Noleta.Ni u snu a znam da bi mnogi voleli da se todesilo i da Viktor ispadne u sledecem kolu. da komsiji crkne krava

Maxim

pre 13 godina

Ko će kome, ako ne svoj svome?
Ali nema smisla... Očigledno je i neprofesionalno.
Nije u pitanju dubl Marka Đokovića na Serbian Openu, nego pokušaj trećeg igrača na ATP listi da ponovo osvoji Grand Slam.
Publici je dovoljno što predaje mečeve koje gubi, nema potrebe da mu zemljaci za sitan ćar poklanjaju pobede. Niko ne plaća kartu i ne čeka pored TV-a da bi to video.
Bez obzira koji je krajnji cilj, treba ga časno dostignuti i pokazati da ga je dostojan.
Sve više i više urušava svoj imidž ovakvim prizemnim trikovima.
Iver ne pada daleko od klade.

bjørn

pre 13 godina

Djokovica ceka Almagro, pa mozda Berdih a Federera Rodik ili Wawrinka a vi vec stigli do polufinala...i mislim da Djokovicu ne odgovara ova predaja,ima on snage za GS, redovno je dobar na njima, samo izgleda kao da ce se onesvesti svakog casa.A to ko ce u finale, zavisice od par poena...

Tenis

pre 13 godina

Ne znam sta se tripujete da je namesteno informisite se prvo,Troicki se bio povredio u mecu sa Mauom,i zato je izgubio treci set protiv njega 6-1,a pravim cudom je uspeo mec da privede kraju u cetvrtom setu.Da je neki kvalitetniji teniser bio u drugom kolu,ne bi ni dosao do treceg kola. I naravno da je predao ovaj mec sa Noletom,probao je nije islo,zasto da rizikuje nesto ozbiljniju povredu?

kapa dole

pre 13 godina

Troicki, ne moras toliko da se pravdas, u redu je. :)
Mislim jasno je k'o dan. Ali dobro. Ionako je Nole evidentno bolji, a mozda tebe pusti na manjem turniru kad tebi bude bilo vise potrebno nego njemu. Nema veze, jedan je morao da otpadne, idemo dalje. Bravo momci!

Sandra

pre 13 godina

Dajte ljudi, o cemu mi ovde pricamo? Pa,ako jedan Troicki "treba da mu stedi energiju" on ni ne zasluzuje da se nadje u finalu tog,a ni bilo kog drugog turnira. I ne zasluzuje da bude SVETSKI BROJ 3. Ovo je sport,a ne dobrotvorna ustanova i mecevi se igraju,a ne predaju. Zato je na kraju krajeva, toliko hiljada ljudi i doslo da ih gleda. Razocarana sam,zaista.

Dylan Dog

pre 13 godina

Evo kratkog izvoda iz Novakovog intervjua posle meča.

Q. You talked in one of the earlier press conferences about how you're in this small group of players behind Rafa and Roger who are trying to challenge them. Can you talk a little bit more about what makes their game so much different from other players', why it's different to face Rafa or Roger.

NOVAK DJOKOVIC: If I know the answer, I wouldn't be in this position (laughter). No, I'm kidding, of course.

They are physically very fit and mentally very strong. You know, what is amazing about their games, about their mentality when they're on the court is the way they approach matches. They don't underestimate any opponent. They always play in full speed, especially Nadal. It seems like they're raising their level of performance, you know, in the second week of the Grand Slams. It's really hard to play them best of five, especially the last couple rounds of a Grand Slam. I'm talking about from my personal experience because I have played them many times in the late stages of any tournament, especially Grand Slams. So I know. I guess that's it.

You know, there is not much difference. I guess here and there a couple of points are deciding the winner. They're just hanging in there all the time. They're not giving up. This mental strength is I guess a big advantage over the other opponents.

Q. How do you become mentally stronger as a tennis player?

NOVAK DJOKOVIC: I think over the time, playing a lot of matches on the big stage, playing those tight matches that are decided in a couple of points with big, strong top players. You try to get the best out of it. You try to get the experience that you can use in the future.

Q. Have you improved and are you closing the gap on them?

NOVAK DJOKOVIC: I feel that I'm improving. I still feel there's room for improvement. I think you can never reach perfection. You always try to be better. That's my goal. I'm still only 23, so I believe there is a lot of time still to have some success.

Q. When Simon beat Troicki in Sydney, did you think, Good for us?

NOVAK DJOKOVIC: In a way, yes.

Q. Do you think it was a mistake?

NOVAK DJOKOVIC: I wouldn't get into that. The important thing is that we won and that we brought the first Davis Cup title to our country, and that's it.

Maja M

pre 13 godina

Srce mi se cepa na pola kad god igraju njih dvojica...Znam da je to realno sa obzirom na ATP pozicije ali zreb je bio nekorektan...I Viktoru a Noletu jos vise uspeha na dalje zeli ... pozz svim preostalim fanovima :)))

dingo

pre 13 godina

@Daca

A gde bi ti da on stanuje.Na Terazijama ili na Konjarniku.. I koja to budala na svetu trci tamo gde je porez veci..Zastoje Monte Carlo najbogatiji grad . Jer ima niske pooreze. I ti da imas lovu ti bi bio pravi srbin i "Majka Tereza' i delio onima koji nemaju. Pricas demagogiju. Covek radi za sebe i sa svojim parama moze da radi sta hoce. On ne igra tenis safrustrirane kao sto si ti..A sta je neko ocekivao da Viktor dobije Noleta.Ni u snu a znam da bi mnogi voleli da se todesilo i da Viktor ispadne u sledecem kolu. da komsiji crkne krava.

Nema to veze sa kravama ni sa komšijama nego sa našim mentalitetom. Ja razumem da se sportisti iz razvijenih i bogatih dežava prijavljuju u MC jer njihovim državama ne znači ništa par stotina hiljada poreza a i oni se ne lože da su veliki Švajcarci ili Španci i ne traže ustupanje zemljišta za dž nego ako već pokreću biznis to isto zemljište i kupe svojim novcem (oporezovanim ili ne svejedno). E da šta misliš da bi se desilo sa sistemom i državom kad bi se svi rezidenti prijavili u MC?!?

Drnda

pre 13 godina

I kada je pobedjivao Novaka, Troicki bi na kraju gubio. I kada ga je bas propisno derao, na kraju bi ipak izgubio. I tako 4-5 puta. Pa vi sad vidite ...

zoran

pre 13 godina

Nameshten mech, videlo se iz aviona.
Zna Troicki da ne moze da pobedi i shta ima da muchi Novaka. Jedino je problem shto je svima to jasno ,bez obzira na IQ.
Nije fer prema ostalim igrachima, publici, ali.....mislim da nije dobro za ugled jednog i drugog igracha.

Krki

pre 13 godina

Mislite vi sta hocete, ali svaki normalan Evropljanin ce sto puta radije da gleda mec Cibulkova-Woznijacki, nego Djokovic-Troicki!
I sta bi, po vama, i po Dž. Femiji, u toj situaciji Eurosport trebalo da uradi?

realno

pre 13 godina

@dingo
Mozda bi to i imalo neke logike da razvijenijim drzavama ne znaci mnogo porez sopstvenih sportista, medjutim u praksi je potpuno suprotno.
Njima mnogo vise znaci taj novac jer ga upotrebljavaju u nesto korisno i za daljnji razvoj svojih drzava.
Kod nas taj novac ionako bude pokraden i slije se u necije dzepove, pa je i to razlog vise da ne placaju porez ovde.
80% svetskih tenisera nisu prijavljeni u svojim drzavama vec uglavnom u Svajcarskoj, Monte Karlu ili na Floridi.

I na kraju da li iko od vas shvata da Novak ne zaradjuje taj Novac u Srbiji vec u svetu. Prema tome moze da placa porez gde god zeli.
Pa ni ovaj "patriota-gaterbajter" iz svajcarske koji se javio u jednom od prethodnih komentara ne placa porez u Srbiji vec u Svajcarskoj.
Muka me hvata od tih patriota iz inostranstva i ne znam samo sa kojim se uopste pravom javljaju da kritikuju bilo kog naseg tenisera?
Pa upravo su takvi gaterbajteri bili ti koji su pobegli iz ove zemlje prvog trenutka kad je bilo "gusto" i sad nam sole pamet o tome sta je sramota a sta ne , sta je patriotizam, a sta ne...
Kad bi samo bili svesni da su upravo oni najveca sramota za ovu zemlju - nikada se ne bi javili ni na jedan srpski sajt.

Sto se tice Eurosporta lepo je covek napisao da je u pitanju Eurosport Srbija i da bi trebao da prenosi srpske sportiste.
Neko rece da ta programska sema vazi za sve, medjutim gresi u tome.
Postoji Eurosport Poljska koji prenosi prvenstveno poljake, Eurosport Rusija koji prilagodjava program rusima i mnogi drugi.
Ovo kod nas je samo formalno Eurosport Srbija, a u stvari je klasicni Eurosport koji ide u zapadnoj Evropi.
Uostalom nisu cak hteli da uposle ni srpske komentatore, vec nam neki hrvati vrse sportske prenose.
Ja nikada ne znam da li sam pustio HRT ili Eurosport, dok ne vidim logo na ekranu.
Pravo pitanje je ko je i pod kojim uslovima dao tom Eurosportu licencu za rad kod nas?

milica

pre 13 godina

Ne morate da platite ni 4E. Dovoljno je da odete na atdhe.net igledate sta hocete na kompjuteru. Zivim u zemlji gde je kuurling i skwas vazniji od tenisa pa moram da se snalazim.

duledudule

pre 13 godina

nole majstore,samo grabi dalje,viktore svaka cast za turnir,povreda je bila jaca...a ovolika zavist u nasem narodu me i ne iznenadjuje...kakvi samo komentari,koliko zlobe.mene djokovicev otac ne interesuje,interesuje me samo on kao ambasador i promoter srbije svugde u svetu.mnogo je on vise dao srbiji nego ona njemu.i ja bi placao porez monte karlu,nasa drzava je poznata po tome da ne ceni ni mlade sportiste,ni mozgove,nista,ama bas nista.i sad on da placa porez ovde!nebi im dao ni dinara,ionako dovoljno kradu pa tako nema za uspesnu omladinu,sportiste,naucnike...a sto se samog tenisa tice,nadam se da ce nole imati snage za zavrsnicu,tj da se nece mnogo muciti do polufinala...pa onda neka pokaze svima zasto je u vrhu,a njegovi "ljubitelji" neka navijaju za pfederera i nadalalala...

Smilica

pre 13 godina

@(realno,
Realno najbolji komentar od svih u svim segmentima.
Pa nemaju svi u Srbiji Eurosport.Mislim da je veca sramota i BEZOBRAZLUK RTS i Tijanica sto ne prenose duel 2 Srbina. To ni jedna nacionalna TV ne bi uradila svojim gledaocima.
Necu Vise da placam RTS i TACKA!!!!

влада011

pre 13 godina

Сад од 1. јануара је на снази Закон о заштити потрошача, па ваљда има нека одредба под коју би могло да потпадне ово са преносима са АО. РТС убире огромна средства од претплате а не преноси спортске догађаје за које постоји велико интересовање. Еуроспорт као да има аутоматског пилота уместо редакције за Србију. Мени је то исто као кад би се BBC на српском бавио само светским збивањима. Плаћамо претплату и на тзв. јавни сервис и за кабловску а не можемо да гледамо оно што већину нас занима. А, што се тиче Еуроспорта, све је то део једне шире непословности. Они једини имају права за пренос WTA турнира а онда често или не преносе или дају нпр. скијашке скокове на трави.

Ženevljanin

pre 13 godina

@Realno, piše:
Pa upravo su takvi gaterbajteri bili ti koji su pobegli iz ove zemlje prvog trenutka kad je bilo "gusto" i sad nam sole pamet o tome sta je sramota a sta ne , sta je patriotizam, a sta ne...
Kad bi samo bili svesni da su upravo oni najveca sramota za ovu zemlju - nikada se ne bi javili ni na jedan srpski sajt.
****Po tebi su i Nikola Tesla i Mhailo Pupin pa i sam Novak Đoković (koji sav svoj novac zarađuje u inostranstvu, i živi u Monte Karlu) "najveća sramota za ovu zemlju"? Drugo, guglaj malo "devizne doznake" pa ćeš videti da u Srbiji milion stanovnika živi od tih prezrenih gastarbajtera... koji su prošle godine poslali preko 3 milijarde dolara u Srbiju... što je daleko najveći devizni priliv ove zemlje, desetak puta veći od turizma, recimo.

Miki

pre 13 godina

Ako se sastanu VAVRINKA - FEDERER u četvrtfinalu , mogao bi Vavrinka da preda. Da se Federer malo odmori uoči polufinala sa Noletom. Što se tiče Eurosporta , mislim da se isti mečevi prenose na svim verzijama Eurosporta. Ne može neko u BG da odlučuje koji će meč biti prenošen na Eurosportu.

zoran

pre 13 godina

(Kad ce baba da se OCESLJA?, 21. januar 2011 10:31)

Ti lepo platish 4 evra i na kompjuteru gledash prenos sa Eurosporta. Prenose sa 6 terena uporedo. Pratish sve nashe igrache bez problema. Slika je kao na TV-u.
Chak shta vishe, mozes simultano da pratis mech na tri terena.

Kruna

pre 13 godina

srbo, 21. januar 2011 13:31)

A da tebi cika nesto kaze! Pazi ovo... Ne odlucuje Srbija, ni Srbi, ni Srpske TV stanice sta ce se na EUROSPORT-SERBIA prenositi, nego iskljucivo centrala koja je u Francuskoj, tacnije Parisu!!! Gledao ti Eurosport u Rumuniji, Rusiji, Nemackoj, Svedskoj, Srbiji, nebitno..., svi gledamo jedan te isti Eurosport-Kanal, ovaj obicni kablovski!!!! Imas jos Eurosport 2 ili Eurosport +, ali je to vec druga prica! Znaci ja sam isto morao u Svajcarskoj da gledam Cibulkova:Wozniacki kao ti u Srbiji ili neko u Holandiji! A jel sad ti kapiras!

Zamisli kad ubuduce Arena salje signale Evropi iz Srbije, moci cu ja u Svajcarskoj iskljucivo da gledam sto i ti isto u Srbiji!!! Logicno, ili!?

peraizmosorina

pre 13 godina

http://www.firstrow.net/sports/tennis.html
http://www.fromsport.com/
Evo linka za sve koji hoce da gledaju uzivo tenis, ali i druge sportove.
Napred Nole!!!!!!!

pre 13 godina

Mi u Hrvatskoj imamo mnogo više iskustva s Monegašanima koje mogu braniti samo čudaci, osobito ako se zna da većina stranih sportaša sigurno nije prijavljena u Monte Carlu!

Prosječno obrazovan čovjek zna da postoje sporazumi o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja, stoga je jasno da tenisač porez na osvojeni novčani iznos plaća samo u državi domaćinu turnira.

No bit problema leži u činjenici da tenisačima najveći dio prihoda donose sponzorski ugovori, a na tomu je polju Đoković zaradio mnogo više nego u igračkoj karijeri.

Spomenuti je Đoković samo za promjenu reketa i odjeće inkasirao više desetaka milijuna dolara.

I na taj iznos porez će platiti u Monte Carlu, a ne u Srbijici.

Što znači da će tako uštedjeti milijune dolara.

Monte Carlo također će nešto zaraditi.

Ne mnogo, ali previše gleda li se činjenica da u Novaka Đokovića nije uložio ni cent, da mu nije dao pravo glasa, besplatne terene na najskupljim lokacijama...

Ako nakon svega ovoga pojedinci ne shvate bit, onda slobodno neka propadnu u zemlju od sramote jer brane lopine i moralne patuljke!

http://dnevnik.hr/vijesti/sport/valentino-rossi-mora-platiti-porez-od-35-milijuna-eura.html

alek

pre 13 godina

A,ti Arsenu,sto volis ovog velikog Srbina,koji zivi u M.C.a njegov otac rovari po Srbiji,naruci lepo u Tisoovom muzeju,da ti naprave jednog takvog istog,pa ga drzi u sobi i klanjaj mu se svakog dana.

sajkat

pre 13 godina

ovo je namestaljka,kako to da nasim teniserima stalno nesto fali,neka se ugledaju na Federera,covek razbija.Tako nas sramote pred svima,neka igraju ili neka se prebace u baletane ili manekene.Neka puste mladje da igraju,a ne klan DJOKOVICA da kroji kapu.Pozdrav iz Svajcarske

Maxim

pre 13 godina

Ko će kome, ako ne svoj svome?
Ali nema smisla... Očigledno je i neprofesionalno.
Nije u pitanju dubl Marka Đokovića na Serbian Openu, nego pokušaj trećeg igrača na ATP listi da ponovo osvoji Grand Slam.
Publici je dovoljno što predaje mečeve koje gubi, nema potrebe da mu zemljaci za sitan ćar poklanjaju pobede. Niko ne plaća kartu i ne čeka pored TV-a da bi to video.
Bez obzira koji je krajnji cilj, treba ga časno dostignuti i pokazati da ga je dostojan.
Sve više i više urušava svoj imidž ovakvim prizemnim trikovima.
Iver ne pada daleko od klade.

dejan

pre 13 godina

tuzno ili smesno? Gospodin Federer i gladijator Nadal se smeju, a mi Srbi? Pa crvenimo crvenimo......e sada vi sto hocete Srdjana Djokovica eto vam GA!!!!!!!

Sandra

pre 13 godina

Dajte ljudi, o cemu mi ovde pricamo? Pa,ako jedan Troicki "treba da mu stedi energiju" on ni ne zasluzuje da se nadje u finalu tog,a ni bilo kog drugog turnira. I ne zasluzuje da bude SVETSKI BROJ 3. Ovo je sport,a ne dobrotvorna ustanova i mecevi se igraju,a ne predaju. Zato je na kraju krajeva, toliko hiljada ljudi i doslo da ih gleda. Razocarana sam,zaista.

kapa dole

pre 13 godina

Troicki, ne moras toliko da se pravdas, u redu je. :)
Mislim jasno je k'o dan. Ali dobro. Ionako je Nole evidentno bolji, a mozda tebe pusti na manjem turniru kad tebi bude bilo vise potrebno nego njemu. Nema veze, jedan je morao da otpadne, idemo dalje. Bravo momci!

zoran

pre 13 godina

Nameshten mech, videlo se iz aviona.
Zna Troicki da ne moze da pobedi i shta ima da muchi Novaka. Jedino je problem shto je svima to jasno ,bez obzira na IQ.
Nije fer prema ostalim igrachima, publici, ali.....mislim da nije dobro za ugled jednog i drugog igracha.

srbo

pre 13 godina

Svaka cast obojici, skidam im kapu kako su doneli perfektnu odluku da se Djokovic ne umara po ovom suncu, o ovaj ce mu vec prvom prilikom uzvratiti uslugu. Djokovicu sad imas otvoren put do Federera, ako kiksnes i ne stignes do 1/2 finala, u ovakvim duelima onda krecem da navijam za Viktora.
I jos jedna stvar, sramota da ovi indijanci prenose Cibulkova-Wozniacki i Niculescu!?!?!?!?-Schiavone, ove prve dve i nekako, ali neka leva Rumunka da ima prvenstvo prenosa u odnosu na svesrpski duel, bez reci sam ostao!!!

nikol dž.femija

pre 13 godina

DA LI SU TU čista posla ? Novak nije delovao iznenadjeno kao što je komentator rekao, a i pozdrav na mreži je bio hladan.

Krtko je trajao SRPSKI MEČ, na zadovoljstvo čak i Srba a na oduševljenje sveta A NA RADOST EUROSPORTA.

E sada neka Eurosport na miru uživa u prenosu Karolina - Dominika, pa neka ih prenosi i na pet kanala istorvremeno.

Krki

pre 13 godina

Mislite vi sta hocete, ali svaki normalan Evropljanin ce sto puta radije da gleda mec Cibulkova-Woznijacki, nego Djokovic-Troicki!
I sta bi, po vama, i po Dž. Femiji, u toj situaciji Eurosport trebalo da uradi?

nishleja

pre 13 godina

Ja budala 'ladno iskulirao svoju zenu da bih gledao Skjavone - Hanesku! Kad se vratih u sobu ona spava. Niti tenis niti djindji - rindji! :( propade petak!

SK

pre 13 godina

A vi stvarno mislite da je ovo bilo namjesteno?Pa vasa mrznja je toliko velika da je to prosto nevjerovatno,ne namjesta se dragi moji nijedan mec,jer svi ovi momci igraju za sebe,a 4. kolo Slema donosi mnogo igracu kao sto je Viktor.Novak je svoju klasu pokazao,on je namjladji igrac koji je stigao do polufinala sva 4 Slema,njemu ne trebaju predaje,on je svakako za klasu kvalitetniji i talentovaniji igrac od Viktora.No,dzaba je i ova prica,opet ce ljudi koji su ljubomorni na ovog momka pricati isto,Novak je Mercedes,Viktor Opel,dobar je,ali nije Mecka jbg i nikad nece biti,ukapirajte to!!!
Teorije zavjere,Vatikan,CIA i ostale gluposti su za malu djecu,previse je para u igri i previse slave da bi se ikome bilo sta poklanjalo...

KEJSI

pre 13 godina

Steta za Viktora, ali ako je nekome morao da preda, onda najbolje sto je to Novak, a i realno, ni ovako nije imao nikakve sanse! AJMO NOLE, DO TITULE!!!!

Wolff

pre 13 godina

Kontam da su postojale 4 varijante za ishod ovog meča.

PRVA: Viktor gubi 7. put od 8 okršaja – ovdašnji „analitičari“ bi pisali da NE SME da pobedi Novaka, ili da je dobio dobru lovu da zažmuri i izgubi kako bi Novak zbog većih šansi išao dalje..
DRUGA: Viktor pobedjuje Novaka – ovdašnji „analitičari“ bi pisali da ga je Novak zbog prijateljstva namerno pustio da malo odskoči sa bodovima..
TREĆA: Novak (nedaj Bože) zbog povrede predaje meč- rekli bi namešteno - razlog pod 2..
ČETVRTA: Viktor zbog povrede predao meč – takodje „namešteno“ – samo je razlog pod 1...

Imajući u vidu naš način razmišljanja, kao i da smo napaćena i vrlo senzibilna nacija koja stresno doživljava medjusobne duele naših tenisera, molim gospodu da ubuduće prilikom žrebanja srpske tenisere razdvoje da mogu da se sretnu tek u finalu.

P.S. Nole, sa srećom na Almagra pa do kraja, Viktore što pre da ozdraviš!

P.P.S. Monopolistu, pariski Eurosport, koji neće da proda pravo prenosa pojedinačnog meča neka je sramota.

Sone

pre 13 godina

Viktor i Nole PONOS SRBIJE!
Pametan potez nasih tenisera a ne kao Boba i Orlandic izlomili sve racunaljke po teniskom savezu pa se sada cude sta ce im finansijski revizor u TSS!? xaxaxa

Sasa

pre 13 godina

tuzno ili smesno? Gospodin Federer i gladijator Nadal se smeju, a mi Srbi? Pa crvenimo crvenimo......e sada vi sto hocete Srdjana Djokovica eto vam GA!!!!!!!
(dejan, 21. januar 2011 04:07)

Koliko je mrznja slepa. Platicu ti pivo ako nam das neko razumno objasnjenje kako si uspeo da povezes "predaju" Viktora Troickog sa ocem Novaka Djokovica, jer ako je za tebe 2+2=5, onda si ti prijatelju u ozbiljnim problemima.

Miki

pre 13 godina

Ako se sastanu VAVRINKA - FEDERER u četvrtfinalu , mogao bi Vavrinka da preda. Da se Federer malo odmori uoči polufinala sa Noletom. Što se tiče Eurosporta , mislim da se isti mečevi prenose na svim verzijama Eurosporta. Ne može neko u BG da odlučuje koji će meč biti prenošen na Eurosportu.

zoran

pre 13 godina

(Kad ce baba da se OCESLJA?, 21. januar 2011 10:31)

Ti lepo platish 4 evra i na kompjuteru gledash prenos sa Eurosporta. Prenose sa 6 terena uporedo. Pratish sve nashe igrache bez problema. Slika je kao na TV-u.
Chak shta vishe, mozes simultano da pratis mech na tri terena.

srle

pre 13 godina

ovo je namestaljka,kako to da nasim teniserima stalno nesto fali,neka se ugledaju na Federera,covek razbija.Tako nas sramote pred svima,neka igraju ili neka se prebace u baletane ili manekene.Neka puste mladje da igraju,a ne klan DJOKOVICA da kroji kapu.Pozdrav iz Svajcarske

(sajkat, 21. januar 2011 02:19)

Ne, TI NAS SRAMOTIS! Molicu te da uzmes Svajcarsko drzavljanstvo i prethodno odreknes porekla, pa se raduj kad ti Fedic donese dejvis.

Milan Nis

pre 13 godina

A onda kad uzme kintu zna se, prijavljem u Monte Carlu, majci Srbiji ni dinara za porez, tati funkcija, zemljište za dž...
(dingo, 21. januar 2011 09:52)

HAHAHA "MAJCI SRBIJI",kakva bre majka pa ni ona maceha iz "Snezane" se nebi ponasala prema nasim najboljim sportistima,naucnicima,umetnicima i svima koji nesto vrede,kao MAJKA SRBIJA!
Jednu stvar mi navedite,sta je to "MAJKA" uradila za bilo koga od njih,osim sto im je velikodusno dala drzavljanstvo,koje sustekli po rodjenju?!

dingo

pre 13 godina

@Daca

A gde bi ti da on stanuje.Na Terazijama ili na Konjarniku.. I koja to budala na svetu trci tamo gde je porez veci..Zastoje Monte Carlo najbogatiji grad . Jer ima niske pooreze. I ti da imas lovu ti bi bio pravi srbin i "Majka Tereza' i delio onima koji nemaju. Pricas demagogiju. Covek radi za sebe i sa svojim parama moze da radi sta hoce. On ne igra tenis safrustrirane kao sto si ti..A sta je neko ocekivao da Viktor dobije Noleta.Ni u snu a znam da bi mnogi voleli da se todesilo i da Viktor ispadne u sledecem kolu. da komsiji crkne krava.

Nema to veze sa kravama ni sa komšijama nego sa našim mentalitetom. Ja razumem da se sportisti iz razvijenih i bogatih dežava prijavljuju u MC jer njihovim državama ne znači ništa par stotina hiljada poreza a i oni se ne lože da su veliki Švajcarci ili Španci i ne traže ustupanje zemljišta za dž nego ako već pokreću biznis to isto zemljište i kupe svojim novcem (oporezovanim ili ne svejedno). E da šta misliš da bi se desilo sa sistemom i državom kad bi se svi rezidenti prijavili u MC?!?

Drnda

pre 13 godina

I kada je pobedjivao Novaka, Troicki bi na kraju gubio. I kada ga je bas propisno derao, na kraju bi ipak izgubio. I tako 4-5 puta. Pa vi sad vidite ...

alek

pre 13 godina

A,ti Arsenu,sto volis ovog velikog Srbina,koji zivi u M.C.a njegov otac rovari po Srbiji,naruci lepo u Tisoovom muzeju,da ti naprave jednog takvog istog,pa ga drzi u sobi i klanjaj mu se svakog dana.

NIkola

pre 13 godina

Sramota je to kako nasi mediji prenose meceve troickog i djokovica...kao da je troicki hrvat a ne srbin i kao da nam decko uz noleta i ostale nije doneo dejvis kup...pogledajte samo sta pise u ovom rezimeu meca...nole maestralnim lobom, nole fantasticnim firhendom:) nole poklonio brejk a OVAJ to nije znao da iskoristi...znaci novak djokovic je nole a troicki je ovaj...pa se usput i svi komentatori sto sa eurosporta sto sa rts-a tako ponasaju.ne rece onaj juce da je steta sto su se dva nasa igraca susrela tako rano s obzirom da je troicki u dobroj formi pa je covek mozda mogao dalje da dogura...

Kad ce baba da se OCESLJA?

pre 13 godina

@Ja vala necu vise da placam pretplatu za EUROSPORT :)
(deset evra
A sta tek reci za RTS????
Igraju nasa dva igraca i oni ne prenose.
Pa dokle vise Tijanicu????
Ne treba placati RTS.Muka mi je vise od njihovih reprizinih repriza.
Eurosport prenosi onu Woznjiacki nije ni za 30 mesto po igri sramota.
Sto se tice predaje ne buudite zlonamerni.Nole bi ga i tako dobio.
Posto ce dobiti i AO!
Srecno Nole.

milan

pre 13 godina

Jadni su ovi sa EUROSPORTA.
Dalji komentar nije potreban , ali ima i ne dam 5 eura za njihov europlayer.
Pozdrav nocobdijama iz studija B92 uz zelju da iduci GS prenosite upravo vi, nije jeftino, ne sumnjam , ali ako vam eurosport da zeleno svetlo bio bi to odlican marketinski potez za vas.

Ženevljanin

pre 13 godina

1. Meč nije namešten. To se ne radi!
2. Da je namešten bila bi to sramota. Lično, ne bih ih (N+V) više nikad gledao.
3. Sramota je da velika većina komentatora misli da je nameštanje mečeva OK... ako će to da pomogne Novaku da osvoji pehar.
4. Pitanje takvima: Je l' da bi bilo sjajno da se i Nadal i Federer povrede sledeće nedelje? Za svaki slučaj i Mari i Sederling...
5. Isti likovi kukaju da je sramota što Eurosport nije prenosio ovaj meč. Ne, dragi moji, to može biti (eventualno) samo pogrešna poslovna odluka. Ali, možda su i oni načuli da će meč biti namešten pa... su prednost dali WTA teniserki br. 1... koja po vama "ne zaslužuje" da bude ni u prvih dvadeset. Očito, ona to još nije shvatila...

Djordje

pre 13 godina

Ne mogu da kazem da je bolje sto je ovako ispalo, ali videlo se da Djokovic igra mnogo bolje, neka se odmara za sledece susrete... Mislim da bi mogao da predje preko Federera u polufinalu, jer sam video koliko se on mucio sa Simonom... Djokovic trenutno igra veoma ravne udarce, bekhend je, cini mi se, jos vice poboljsao, sada igra sa punim zamahom, a raduje me sto sve vise koristi top spin pri forhendu... Ajde Nole, pa da te gledamo u finalu! :)

Go Tipsa

pre 13 godina

@(sajkat, 21. januar 2011 02:19)

Ti zemljace ili ex-zemljace slobodno uzmi svajcarski pasos i budi pravi svajcarac. Nastavi rad u kunjinji i cisti krompire do daljnjeg. Nije za tebe ni srpstvo ni tenis!

SK

pre 13 godina

Ne volim sto je ovako zavrsen mec,ali sta da se radi.Govor tijela posle 3 gema kod Viktora nije bio uopste dobar,a Novak je upravo od tada pojacao,mnogo miksovao igru i poceo da salje snazne lopte.Meni kao Novakovom navijacu dobro u svemu ovome je sto je Novak ustedio mnogo energije,ipak bi ovo bio tezak i isrcpljujuci mec,upravo takav igraju Ljubicic i Almagro,jedan od njih ce na Noleta.Ono sto je najvaznije i sto je moglo da se vidi posle ovog seta je to da je Novak ipak izgleda dozirao protiv Dodiga,stedi energiju za zavrsnicu turnira...
Viktoru zelim da se sto prije oporavi i neka ubuduce ne igra nedelju dana pred Grend Slem,to nikako nije preporucljivo,Nalbandian to dobro zna,evo se i Viktor sad uvjerio.
Ukoliko volite i pratite tenis uvijek raspored,satnicu,analize mozete ovdje pronaci,mozete i vi uzeti ucesce u diskusijama ukoliko zelite :)
http://www.sportklub.info/forum/index.php/board,8.0.html

Pozdrav za sve teniske fanove i naravno za sjajnu redakciju B92,ja sam odusevljen sa vasim pracenjem teniskih dogadjanja,samo tako nastavite!

SAMPIONI SVETA

pre 13 godina

Na zalost pocinjem da verujem da smo retardirana nacija...Svako ko je gledao Troickog u drugom kolu video je problem,covek odustao i od dubla.Vama je Djokovic kriv i kad preda i kad mu predaju,verovatno i kad nemate da platite struju ili sl.Jednostavno kome se ne svidja prebaci kanal i gotovo.Gledajte Federera,Nadala,Mareja.
Strasno kako ne postujemo svetske sampione i sjajne momke.Pa zapadnjaci bi dali brdo para za momke poput Noleta,Viktora,Nenada i Janka

Pozdrav iz Srbije

pre 13 godina

@sajkat

Švajcarac, verujem da ti nije prijatno što će se Novak susresti sa Federerom, ali je krajnje nekorektno davati takve komentare na račun sportista pripadnika drugih nacija.Zamisli kako bi se osećao kada bi neko o Federeru rekao nešto slično. Sportisti koji predstavljaju našu zemlju su naša briga!!! Mene zaista ne zanimaju mnogo uspesi i neuspesi vaših sportista.

Pera

pre 13 godina

Prosli Zimonjic i Ljodra
Inace nekako mi je lakse sto se ovako zavrsio mec, Viktor da ne pogorsa povredu a Novak da sacuva snagu, Almagro je nezgodan igrac, pa ce tu biti dosta rada, nadam se samo ne po vrucini,

arsen

pre 13 godina

@SK: Tako je prijatelju! Recimo u lice svim onim mizantropima koji čim otvore oči nekoga mrze i neko im je, zbog nečega, ali ne znaju baš tačno čega, kriv.
Kada izgovaraju ime Novaka Djokovića trebalo bi da ustanu i izvade ruke iz džepova.
Almagro bi mogao da bude veoma nezgodan.

Srbijo nema tebi spasa!

pre 13 godina

Samo da obavestim da je Venus Williams predala mec Andrei Petkovic posle samo jednog odigranog gema. Mislim da je i to neka zavera svetskih razmera

Ženevljanin

pre 13 godina

@Realno, piše:
Pa upravo su takvi gaterbajteri bili ti koji su pobegli iz ove zemlje prvog trenutka kad je bilo "gusto" i sad nam sole pamet o tome sta je sramota a sta ne , sta je patriotizam, a sta ne...
Kad bi samo bili svesni da su upravo oni najveca sramota za ovu zemlju - nikada se ne bi javili ni na jedan srpski sajt.
****Po tebi su i Nikola Tesla i Mhailo Pupin pa i sam Novak Đoković (koji sav svoj novac zarađuje u inostranstvu, i živi u Monte Karlu) "najveća sramota za ovu zemlju"? Drugo, guglaj malo "devizne doznake" pa ćeš videti da u Srbiji milion stanovnika živi od tih prezrenih gastarbajtera... koji su prošle godine poslali preko 3 milijarde dolara u Srbiju... što je daleko najveći devizni priliv ove zemlje, desetak puta veći od turizma, recimo.

Lepotica Daca

pre 13 godina

@Dingo

A gde bi ti da on stanuje.Na Terazijama ili na Konjarniku.. I koja to budala na svetu trci tamo gde je porez veci..Zastoje Monte Carlo najbogatiji grad . Jer ima niske pooreze. I ti da imas lovu ti bi bio pravi srbin i "Majka Tereza' i delio onima koji nemaju. Pricas demagogiju. Covek radi za sebe i sa svojim parama moze da radi sta hoce. On ne igra tenis safrustrirane kao sto si ti..A sta je neko ocekivao da Viktor dobije Noleta.Ni u snu a znam da bi mnogi voleli da se todesilo i da Viktor ispadne u sledecem kolu. da komsiji crkne krava

pre 13 godina

Mi u Hrvatskoj imamo mnogo više iskustva s Monegašanima koje mogu braniti samo čudaci, osobito ako se zna da većina stranih sportaša sigurno nije prijavljena u Monte Carlu!

Prosječno obrazovan čovjek zna da postoje sporazumi o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja, stoga je jasno da tenisač porez na osvojeni novčani iznos plaća samo u državi domaćinu turnira.

No bit problema leži u činjenici da tenisačima najveći dio prihoda donose sponzorski ugovori, a na tomu je polju Đoković zaradio mnogo više nego u igračkoj karijeri.

Spomenuti je Đoković samo za promjenu reketa i odjeće inkasirao više desetaka milijuna dolara.

I na taj iznos porez će platiti u Monte Carlu, a ne u Srbijici.

Što znači da će tako uštedjeti milijune dolara.

Monte Carlo također će nešto zaraditi.

Ne mnogo, ali previše gleda li se činjenica da u Novaka Đokovića nije uložio ni cent, da mu nije dao pravo glasa, besplatne terene na najskupljim lokacijama...

Ako nakon svega ovoga pojedinci ne shvate bit, onda slobodno neka propadnu u zemlju od sramote jer brane lopine i moralne patuljke!

http://dnevnik.hr/vijesti/sport/valentino-rossi-mora-platiti-porez-od-35-milijuna-eura.html

Deki

pre 13 godina

Ma prekinuli su da bi ovi sa RTS-a mogli da prenose bez grize savesti 356. reprizu neke nase serije a ovi sa Eurosporta Skjavone i Nikolesku.
Sta je tu je, Novace srecno u nastavku, najverovatnije protiv Almagra.

mirjana negovanovic

pre 13 godina

radis ceo dan,k^o crnac,dodjes umoran -ne legnes da spavas,vec cekas da gledas Nola i Troickog.A onda little surprise?!-Neke krici se cuju iz malog ekrana,kao da je horor film,a ne teniski turnir.Pa sve 4 teniserke zajedno nemaju osvojenih ni pola Nolovih turnira!Zaista velika sramota za Eurosport.Nole moze do titule i to ce pokazati.Najbolji si majstore!!!

...

pre 13 godina

stvarno bih voleo da se stave slike onih koji salju komentare,jer stvarno sto dole rece da smo mi izgleda retardirana nacija?!u pocetku ajde mislim se ljudi se zezaju,"pale masu" i to,ali ovo je vec zabrinjavajuce..pa jos kad vidim ono "ch,sh,tj,w" sve mi je jasno ko tako pise... pozdrav za sve iole normalne i pozitivne ljude!!!!

Stefi

pre 13 godina

Neverovatno je to da u zemlji Srbiji za sve postoji zavera i sve je namesteno...indijanci, Viktor je dao svoj maximum na terenu, ali ga je POVREDA zeznula, setite se kako je igrao protiv Noleta u prvom kolu US opena (ako neko uopste zna o cemu pricam), kada je bio potpuno zdrav. Nijanse su tada odlucile pobednika. I tada su njih dvojica bili veliki prijatelji, ali verovatno da je i tada Viktor namerno izgubio ne bi li Nole lakse stig'o do finala...A ovi navijaci Federera, slobodno mogu da se presele u Albaniju, posto su Albanci prosto ludi za njim, mi Srbi hvala bogu imamo za koga da navijamo... Nole do titule! Viktore svaka cast! Janko, bice bolje sledeci put! NAJBOLJI STE NA SVETU!!!

Dylan Dog

pre 13 godina

Evo kratkog izvoda iz Novakovog intervjua posle meča.

Q. You talked in one of the earlier press conferences about how you're in this small group of players behind Rafa and Roger who are trying to challenge them. Can you talk a little bit more about what makes their game so much different from other players', why it's different to face Rafa or Roger.

NOVAK DJOKOVIC: If I know the answer, I wouldn't be in this position (laughter). No, I'm kidding, of course.

They are physically very fit and mentally very strong. You know, what is amazing about their games, about their mentality when they're on the court is the way they approach matches. They don't underestimate any opponent. They always play in full speed, especially Nadal. It seems like they're raising their level of performance, you know, in the second week of the Grand Slams. It's really hard to play them best of five, especially the last couple rounds of a Grand Slam. I'm talking about from my personal experience because I have played them many times in the late stages of any tournament, especially Grand Slams. So I know. I guess that's it.

You know, there is not much difference. I guess here and there a couple of points are deciding the winner. They're just hanging in there all the time. They're not giving up. This mental strength is I guess a big advantage over the other opponents.

Q. How do you become mentally stronger as a tennis player?

NOVAK DJOKOVIC: I think over the time, playing a lot of matches on the big stage, playing those tight matches that are decided in a couple of points with big, strong top players. You try to get the best out of it. You try to get the experience that you can use in the future.

Q. Have you improved and are you closing the gap on them?

NOVAK DJOKOVIC: I feel that I'm improving. I still feel there's room for improvement. I think you can never reach perfection. You always try to be better. That's my goal. I'm still only 23, so I believe there is a lot of time still to have some success.

Q. When Simon beat Troicki in Sydney, did you think, Good for us?

NOVAK DJOKOVIC: In a way, yes.

Q. Do you think it was a mistake?

NOVAK DJOKOVIC: I wouldn't get into that. The important thing is that we won and that we brought the first Davis Cup title to our country, and that's it.

srbo

pre 13 godina

@Krki

Sve bi to i moglo da ima nekog smisla da ovo sto mi gledamo nije Eurosport SRBIJA, pa je onda logicno da se pustaju nasi, ili recimo da prednost kada se igra u istom terminu imaju fudbal ili tenis u odnosu na snoubord i ostale bolesne sportove. A da mi umesto nasih pustaju Rumune (sama rec dovoljno kaze, Rumune) nema smisla.
Zakljucak, Evropa (gotovo svaka zemlja na zapadu) ima svoj Eurosport i neka oni pustaju Wozniacki, a mi imamo Eurosport SRBIJU i neka pustaju Djokovica!!! Jel sad jasno???

komshija

pre 13 godina

Ja budala 'ladno iskulirao svoju zenu da bih gledao Skjavone - Hanesku! Kad se vratih u sobu ona spava. Niti tenis niti djindji - rindji! :( propade petak!
(nishleja, 21. januar 2011 02:41)

pa si, bate, na kraju morao da uznes stvar u svoje ruke?

Maja M

pre 13 godina

Srce mi se cepa na pola kad god igraju njih dvojica...Znam da je to realno sa obzirom na ATP pozicije ali zreb je bio nekorektan...I Viktoru a Noletu jos vise uspeha na dalje zeli ... pozz svim preostalim fanovima :)))

realno

pre 13 godina

@dingo
Mozda bi to i imalo neke logike da razvijenijim drzavama ne znaci mnogo porez sopstvenih sportista, medjutim u praksi je potpuno suprotno.
Njima mnogo vise znaci taj novac jer ga upotrebljavaju u nesto korisno i za daljnji razvoj svojih drzava.
Kod nas taj novac ionako bude pokraden i slije se u necije dzepove, pa je i to razlog vise da ne placaju porez ovde.
80% svetskih tenisera nisu prijavljeni u svojim drzavama vec uglavnom u Svajcarskoj, Monte Karlu ili na Floridi.

I na kraju da li iko od vas shvata da Novak ne zaradjuje taj Novac u Srbiji vec u svetu. Prema tome moze da placa porez gde god zeli.
Pa ni ovaj "patriota-gaterbajter" iz svajcarske koji se javio u jednom od prethodnih komentara ne placa porez u Srbiji vec u Svajcarskoj.
Muka me hvata od tih patriota iz inostranstva i ne znam samo sa kojim se uopste pravom javljaju da kritikuju bilo kog naseg tenisera?
Pa upravo su takvi gaterbajteri bili ti koji su pobegli iz ove zemlje prvog trenutka kad je bilo "gusto" i sad nam sole pamet o tome sta je sramota a sta ne , sta je patriotizam, a sta ne...
Kad bi samo bili svesni da su upravo oni najveca sramota za ovu zemlju - nikada se ne bi javili ni na jedan srpski sajt.

Sto se tice Eurosporta lepo je covek napisao da je u pitanju Eurosport Srbija i da bi trebao da prenosi srpske sportiste.
Neko rece da ta programska sema vazi za sve, medjutim gresi u tome.
Postoji Eurosport Poljska koji prenosi prvenstveno poljake, Eurosport Rusija koji prilagodjava program rusima i mnogi drugi.
Ovo kod nas je samo formalno Eurosport Srbija, a u stvari je klasicni Eurosport koji ide u zapadnoj Evropi.
Uostalom nisu cak hteli da uposle ni srpske komentatore, vec nam neki hrvati vrse sportske prenose.
Ja nikada ne znam da li sam pustio HRT ili Eurosport, dok ne vidim logo na ekranu.
Pravo pitanje je ko je i pod kojim uslovima dao tom Eurosportu licencu za rad kod nas?

Gracia

pre 13 godina

Mnogo mi je zao jer b to bio sjajan mec, ali mislim da bi ishod bio isti. Volim ovu prelepu igru i svim srcem navijam za sve nase tenisere i teniserke, a najteze je kad igraju jedni protiv drugih i neko mora da izgubi. Mali podsetnik za pljuvace - ipak je Nole najbolji srpski teniser i ostade nam jedini u singlu na AO. Puno zdravlja i srece za sve, a posebno za Noleta u daljim rundama takmicenja.

Tenis

pre 13 godina

Ne znam sta se tripujete da je namesteno informisite se prvo,Troicki se bio povredio u mecu sa Mauom,i zato je izgubio treci set protiv njega 6-1,a pravim cudom je uspeo mec da privede kraju u cetvrtom setu.Da je neki kvalitetniji teniser bio u drugom kolu,ne bi ni dosao do treceg kola. I naravno da je predao ovaj mec sa Noletom,probao je nije islo,zasto da rizikuje nesto ozbiljniju povredu?

bjørn

pre 13 godina

Djokovica ceka Almagro, pa mozda Berdih a Federera Rodik ili Wawrinka a vi vec stigli do polufinala...i mislim da Djokovicu ne odgovara ova predaja,ima on snage za GS, redovno je dobar na njima, samo izgleda kao da ce se onesvesti svakog casa.A to ko ce u finale, zavisice od par poena...

duledudule

pre 13 godina

nole majstore,samo grabi dalje,viktore svaka cast za turnir,povreda je bila jaca...a ovolika zavist u nasem narodu me i ne iznenadjuje...kakvi samo komentari,koliko zlobe.mene djokovicev otac ne interesuje,interesuje me samo on kao ambasador i promoter srbije svugde u svetu.mnogo je on vise dao srbiji nego ona njemu.i ja bi placao porez monte karlu,nasa drzava je poznata po tome da ne ceni ni mlade sportiste,ni mozgove,nista,ama bas nista.i sad on da placa porez ovde!nebi im dao ni dinara,ionako dovoljno kradu pa tako nema za uspesnu omladinu,sportiste,naucnike...a sto se samog tenisa tice,nadam se da ce nole imati snage za zavrsnicu,tj da se nece mnogo muciti do polufinala...pa onda neka pokaze svima zasto je u vrhu,a njegovi "ljubitelji" neka navijaju za pfederera i nadalalala...

Smilica

pre 13 godina

@(realno,
Realno najbolji komentar od svih u svim segmentima.
Pa nemaju svi u Srbiji Eurosport.Mislim da je veca sramota i BEZOBRAZLUK RTS i Tijanica sto ne prenose duel 2 Srbina. To ni jedna nacionalna TV ne bi uradila svojim gledaocima.
Necu Vise da placam RTS i TACKA!!!!

Kruna

pre 13 godina

srbo, 21. januar 2011 13:31)

A da tebi cika nesto kaze! Pazi ovo... Ne odlucuje Srbija, ni Srbi, ni Srpske TV stanice sta ce se na EUROSPORT-SERBIA prenositi, nego iskljucivo centrala koja je u Francuskoj, tacnije Parisu!!! Gledao ti Eurosport u Rumuniji, Rusiji, Nemackoj, Svedskoj, Srbiji, nebitno..., svi gledamo jedan te isti Eurosport-Kanal, ovaj obicni kablovski!!!! Imas jos Eurosport 2 ili Eurosport +, ali je to vec druga prica! Znaci ja sam isto morao u Svajcarskoj da gledam Cibulkova:Wozniacki kao ti u Srbiji ili neko u Holandiji! A jel sad ti kapiras!

Zamisli kad ubuduce Arena salje signale Evropi iz Srbije, moci cu ja u Svajcarskoj iskljucivo da gledam sto i ti isto u Srbiji!!! Logicno, ili!?

Snezana

pre 13 godina

pozdrav za ljubitelje tenisa! ATDHE.Net - Watch Free Live Sports ...za dzaba...,pokriva sve terene koji imaju kamere!
Uzgred,odavno sam odustala od 'pretplate'...

milica

pre 13 godina

Ne morate da platite ni 4E. Dovoljno je da odete na atdhe.net igledate sta hocete na kompjuteru. Zivim u zemlji gde je kuurling i skwas vazniji od tenisa pa moram da se snalazim.

peraizmosorina

pre 13 godina

http://www.firstrow.net/sports/tennis.html
http://www.fromsport.com/
Evo linka za sve koji hoce da gledaju uzivo tenis, ali i druge sportove.
Napred Nole!!!!!!!

влада011

pre 13 godina

Сад од 1. јануара је на снази Закон о заштити потрошача, па ваљда има нека одредба под коју би могло да потпадне ово са преносима са АО. РТС убире огромна средства од претплате а не преноси спортске догађаје за које постоји велико интересовање. Еуроспорт као да има аутоматског пилота уместо редакције за Србију. Мени је то исто као кад би се BBC на српском бавио само светским збивањима. Плаћамо претплату и на тзв. јавни сервис и за кабловску а не можемо да гледамо оно што већину нас занима. А, што се тиче Еуроспорта, све је то део једне шире непословности. Они једини имају права за пренос WTA турнира а онда често или не преносе или дају нпр. скијашке скокове на трави.