Sreda, 12.01.2011.

23:12

PL: Liverpulu ne pomaže ni Dalgliš

Fudbaleri Blekpula pobedili su Liverpul sa 2:1 (1:1) u zaostalom meču Premijer lige koji je 26. decembra odložen zbog zaleđenog terena.

Izvor: SO

PL: Liverpulu ne pomaže ni Dalgliš IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

Huyton

pre 13 godina

@everton fan
citam ovo sta pises pa ne mogu da ne odolim a da ne kazem par reci Merseyside ti nije Wankchester (Manchester)gde svaki Mancunian navija za citieh.da li ti uopste znas odakle dolaze ti tvoji toffees odnosno blue noses vecina sa North West Wales i Kirkby zato nemoj molim te da mi govoris o gradjanima Liverpool'a i blue and white shite i njihovih Tesco bags. ako se lozis na njih to je tvoja zelja ali ne moj spomenjivati Liverpool pravi scouse club u Merseyside

Raka

pre 13 godina

Ali Dzerrard precenjen igrac. Svasta se moze cuti ovde. Kako moze neko za Dzerarda da kaze precenjen. Ajde ti mi objasni to "precenjen". Da vidim sto je Dzerard precenjen igrac. Objasni.

ja

pre 13 godina

Sredina terena Liverpula je ovako izgledala sinoć: Meireleš,Poulsen,Lucas,Jovanović. Ali bitno je da je Hodžson Akvilanija otjerao čim je stigao...Treba L'pulu jedan lijevi bek, jedno krilo jedan 'plejmejker' i jedan napadač...

NemanjaBGD

pre 13 godina

Blackpool igra veoma lepo, svaka cast menadzeru. Ian Holloway je sastavio odlican tim za jako male pare.

Charlie Adam - kakav igrac!

Jedan od najboljih plejmejkera premijer lige, sigurno odlazi u neki veliki klub na kraju sezone.

A sto se tice Liverpula, mogu samo da kazem:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!

Ivan Liverpool

pre 13 godina

@ Everton Fan
Za tvoju informaciju ti mogu reci samo jedno. Nema u Liverpoolu nikoga ko bi sa tobom proslavio takav dogadjaj. Navijaci Evertona nikada nebi slavili to da Liverpool ima jednog a Manchester dav kluba u najboljoj ligi. Vec sam ti jednom ranije rekao da bi trebalo da ponekad procitas nesto o gradu i ljudima iz istog a i o timu za koji navijas. Brukas se covece bez potrebe. A sto se Liverpoola tice igra je i dalje ocajna kao i pre ali stvari se nece promeniti preko noci tako da malo strpljenja nije na odmet. Nekima se svakako treba sto pre zahvaliti na uslugama i to je to. I jos nesto, do Liverpoola se neide peske tako da ti bi zaista bio prvi u takvom pokusaju....

DObar dan -Dobar dan

pre 13 godina

Prva vest za 5 godina u Srbiji bice " Potukli se navijaci Liverpula i (recimo) Mancestera u centru Beograda. Oko 200 povredjenih!"
Samo to nece biti pravi navijaci ovih timova (Tim, Paul i Steven), vec neki kvazi internet navijaci (Dejan, Petar i Koja).

iron man

pre 13 godina

@everton fan from goodison park
u mnogim porodicama u Liverpulu, navija se i za Liverpul i za Everton, tako da ako te neki Evertonov navijac nokautira dok budes slavio, nemoj da se bunis.

Morgoroth

pre 13 godina

@VanjaLFC

nisam ni ja njegov preveliku ljubitelj, ali danas je Lucas bio jedna od 2-3 pozitivne figure na terenu. Borio se koliko je mogao, trcao je za dvojicu, i to doslovno, i kao takav zasluzuje dres koji nosi.

Izjednacujuci gol smo glupo primili, nakon greske Torresa, a i Meirelesa. Kada kreces u kontu sa 3 igraca u ravnini protivnicke odbrane koja je doslovno na centru, najgora stvar koja ti se moze desiti je izgubiti loptu, a to se i deslio, Fletcher se fino probio i postigao gol.

Blackpool je bio daleko ozbiljnija ekipa na terenu, bili su rastrcaniji, borbeniji, protok lopte je bio odlican, sve sto je kod Liverpoola stekalo.

Glen i Lane su mi digli zivac. Glenu sve najbolje povodom rodjenja deteta, ali neka se vise trgne, igra ocajno u poslednje vreme, i za kaznu ga treba posesti ne na klupu, vec na tribine, a igraca iz rezervnog tima postaviti na njegovu poziciju, gore partije nemoze da pruzi.

Lane katastrofa i to velika, upropastio je par kontri, svojim davljenjem lopte. Nezna sta bi sa njom dali bi u dribling ili bi pretrcao igraca, dodavanje i pas igra mu nisu ni pri pomisli. Kuyt isto tako los, ali ubedljivo najgori na terenu Skrtel. Zivaca i zivaca me je kostao ove sezone, nadam se da ce uskoro na transfer listu, a onaj klub koji ga uzme jos je veca "budala".

Sad cekam derbi protvi Evertona, nadam se da ce tu prikazati svoje pravo lice, i uzeti tri boda. Nebi valjalo da od plave strane grada izgubimo 2 puta u sezoni.

I da nekako sam imao osecaj da ce Bane prvi da se javi. Cudno kako je lik opterecen Liverpoolom, a navija za scum. Razumeo bi ga da je navijac/simpatizer doticnog kluba, ali kad god se javi neka vest o Liverpool-u njegov komentar je uvek prvi.

Ps. pozz za EFFGP, dugo nije nista napisao o Liverpoolu i omiljene mu gowing down (ako i ispadne, verujem da ce ljudi poput VanjeLFC, Ivan LFC i mnogih drugih koji su ljubitelji ovog kluba, i dalje biti uz njega, kao sto su i sada, pa makar on i ispao u championship), vec sam se pobojao da je tragom nestao.

Keewoo

pre 13 godina

Sudeci po igri liverpul je ozbiljan kandidat za ispadanje. Gledao sam utakmicu, mucenik jovanovic je bio ubedljivo najgori. Ekipa mora pod hitno da se pojaca, oduzmite dzerarda, toresa i reinu i dobicete blekburn roverse. Ynwa!

johan

pre 13 godina

Više sam ja para uložio u Liverpool od onih amera. Kupio sam njihov duks i dao 5000 dinara. Oni toliko keša nisu uložili od dolaska Torresa.

kkk

pre 13 godina

@Дурлан Сити

Да ти знаш нешто о фудбалу знао би, рецимо, да то није прво коло "ефеј" купа, а такође би знао да није Веб на тапети навијача Ливерпула (и не само Ливерпула) због те једне утакмице, већ много сумљибих одлука на много мечева против разних екипа. А довољна је и блага наклоност судија тиму као што је Манчестер, јер су суперквалитетни и знају то искористити.

kimmy

pre 13 godina

A, sta sam rekao. Nista im ne znaci ni Keni. Isti je kao Hodzson. L'pool je propao skroz. I nije kriv niko drugi nego igrace koji nemaju volju ni za sta. Hiks i onaj njegov su unistili L'pool. Vise se pricalo o njima nego o igracima. Uradice Keni nesto sigurno, ali ce mu trebati puno vremena. Bolje bi bilo da su ostavili Hodzsona do kraja sezone. Nazalost borice se za opstanak u ligi ove sezone. Nadam se da ce bar u ligi evrope uraditi nesto, ali cisto sumnjam. ZOU'LL NEVER WALK ALONE

pravi trokrilni

pre 13 godina

na goal.com je "flop of the match" a na b92 je "izmislio fudbal za modrića", gledao utakmicu, brijem da ovaj torres plače svaku večer koje suigrače su mi doveli
(harry redknapp, 12. januar 2011 23:28)
lako je Jovanovica pljuvati, Skrtel katastrofa citavu sezonu, Lukas i Polsen se sudaraju, Meireles gubi loptu kod prvog gola, Dzonson igra kao da se on poradjao a ne zena mu, a Tores kada bi ponekad digao glavu i dodao loptu saigracima, a ne svaki put na silu da sutira na gol, progovorio bi srpski, i sta se ti posle jednog Biscana uopste javljas.

trener

pre 13 godina

Pre nego sto svi pocnu da komentarisu nastup Laneta, zeleo bih da vas podsetim da nije igrao jos od meca sa arsenalom u EPL tako da je proslo dugo i covek je jednostavno izgubio samopouzdanje. Svaka cast za gol koji je dao El Nino. I normalno je da ce trebati vremena da Legenda dovede LFC u red, nista se ne moze uraditi preko noci u fudbalu. To bi autor teksta trebao da zna kad postavlja ovakav naslov.

joca_bonito

pre 13 godina

Liverpulu sa ovim timom ni Bog ne bi pomogao. Previse losih igraca, nekoliko prosecnih, par solidnih i tri vrhunska, uz Dzerarda i Toresa, po mom misljenju Reina. Sve zajedno daje da Liverpul ne moze dalje od ovoga, nema tim za to.

nišlija

pre 13 godina

Goal.com je blago rečeno šarlatanski sajt. Popularan na ovim prostorima jeste ali je zato i izuzetno loš. Otprilike je to fudbalska žuta štampa (obratite pažnju samo na izmišljotine koje prenose o potencijalnim transferima) i žao mi je što b92 prenosi dosta njihovih tekstova. Ako želite da se informišete više o nekom timu BBC Sports i Sky Sports su miljama bolji. Dobri su i forumi kluba navijača gde ima dosta vesti iz "prve ruke".

E sad o utakmici.
Dagliš je tu kratko (4 dana) i nije on tu mnogo mogao da promeni za kratko vreme. Jovanović, koga ja ne simpatišem previše, definitivno nije "flop of the match". Pobogu, pa zar pored onakve šuplje odbrane!? Jednostavno se vidi nedostatak minuta u nogama. Kontrola lopte dobra, trčanje, ali i nesigurnost u završnici. Imao je "Jova" nekoliko dobrih ulaza i jedan sjajan pas Toresu na volej koji je završio preko prečke. Reina definitivno igrač utakmice za Liverpul, Tores je dosta bolji nego zadnjih utakmica.
Jednostavno, totalno sivilo tima kojem predstoji pre svega rad na samopouzdanju i borba za opstanak.
Za Jovanovića mislim da ovo nije najbolja sredina ali da mu treba više minuta, treba.

harry kewell

pre 13 godina

"Liverpulu ne pomaže ni Dalgliš", al ne pomaze ni Lanetu.. stvarno vise nemam nikakav komentar u vezi njega dok ne krene iznova sa pricama do kad ima ugovor u Liverpulu.. a do tad moze da igra svaki minut i tesko je da ce shvatiti da se ne uklapa u taj sistem jednostavno..!

Raka

pre 13 godina

Podrzavam Dalglisa apsolutno. nije on kriv sto u klubu igraju idi.i. Ager je decko ispao iz autobusa. Jovanovica i Toresa mrzi da trce, o Polsenu, Leivi, Dzonsonu i Meirelesu necu da pricam. Skrtel katastrofa. Kajt je gotov vise ga ne zanima Liverpul. Dakle sve one igrace koji je veliki Benitez doveo sada lepo na listu pa i da dobiju po milio za svakoga dosta je!!! U velikom je problemu Liverpul i bice cini mi se jos dosta dugo nazalost. Pre pocetka sezone sam mislio bice dobar tim. Bice ove sezone konkurentni, medjutim ovo je ocaj. Ova igra je zalosna. Fale tri igraca u odbrani, dva na sredini i dva napadaca. Tako da ni 140 000 000 funti ne moze da spase Liverpul.

Дурлан Сити

pre 13 godina

Навијачи Ливерпула јел вам је Хауард Веб крив и за овај пораз?
Испали сте из лига-купа од петолигаша, испали из фа-купа у 1. колу, а даће Бог да испаднете и из лиге па да комплетирате сезону

magic

pre 13 godina

Upravo citam na goal.com-u da je Jovanovic po njihovoj (pr)oceni bio "Flop of the Match". Steta...

Nisam stigao da gledam utakmicu, je l' bio toliko los?

Gerrard

pre 13 godina

Gledo sam utakmicu i kolko ljudi igraju bez motiva to je strasno nema tu borbe to je bezvoljno do bola,gledam 87 min. i umesto da jurisaju na gol oni se vuku kao da oni vode onaj poulsen decko trci kao da je izgubio kompas,ager se tolko bunio sto ne igra kad je dobio sansu on zezne na dve utakmice za redom sve u svemu jad i tuga,al ne treba sad od Daglisa ocekivati carobni stapic ja verujem da ce ih razmrdati YNWA LFC

UMBRO

pre 13 godina

Pa ovom Liverpulu ne moze pomoci niko ziv,a i prodaju utakmice definitivno,bas su mi se zgadili,volio bih da ispadnu iz lige,uopste se ne zalazu na utakmicama,katastrofa...

VanjaLFC

pre 13 godina

Ni cetiri Kenny-ja nam ne pomaze.
Dok se ekipa igraca poput Lukasa, Poulsena, Kuyta i jos jedno 10-tak njih (a medju njima i Jovanovic) ne protera, na klupi mozes imati Murinja i Gvardiolu zajedno, opet ne bi napravio bolji rezultat.
Liverpool se izgleda vraca na one grane iz 60-tih kada je sve islo naopako.

everton fan from goodison park

pre 13 godina

going down, going down...
ako loserpool ispadne iz lige peshaka cju iz bgda da odem do engleske da sa gradjanima liverpoola to proslavimo

harry redknapp

pre 13 godina

na goal.com je "flop of the match" a na b92 je "izmislio fudbal za modrića", gledao utakmicu, brijem da ovaj torres plače svaku večer koje suigrače su mi doveli

Sunes

pre 13 godina

promeniti kompletnu odbranu, jeste Kempbel bio u ofsajdu kod drugog gola u trenutku kada je upucen centarsut, ali kada mu saigrac spusta loptu, bio ofsajd ili ne, ne sme ostati sam ako hoces da igras centralnog beka u Liverpulu, a izgleda da se mnogima i ne igra.

magic

pre 13 godina

Upravo citam na goal.com-u da je Jovanovic po njihovoj (pr)oceni bio "Flop of the Match". Steta...

Nisam stigao da gledam utakmicu, je l' bio toliko los?

Дурлан Сити

pre 13 godina

Навијачи Ливерпула јел вам је Хауард Веб крив и за овај пораз?
Испали сте из лига-купа од петолигаша, испали из фа-купа у 1. колу, а даће Бог да испаднете и из лиге па да комплетирате сезону

VanjaLFC

pre 13 godina

Ni cetiri Kenny-ja nam ne pomaze.
Dok se ekipa igraca poput Lukasa, Poulsena, Kuyta i jos jedno 10-tak njih (a medju njima i Jovanovic) ne protera, na klupi mozes imati Murinja i Gvardiolu zajedno, opet ne bi napravio bolji rezultat.
Liverpool se izgleda vraca na one grane iz 60-tih kada je sve islo naopako.

harry redknapp

pre 13 godina

na goal.com je "flop of the match" a na b92 je "izmislio fudbal za modrića", gledao utakmicu, brijem da ovaj torres plače svaku večer koje suigrače su mi doveli

Gerrard

pre 13 godina

Gledo sam utakmicu i kolko ljudi igraju bez motiva to je strasno nema tu borbe to je bezvoljno do bola,gledam 87 min. i umesto da jurisaju na gol oni se vuku kao da oni vode onaj poulsen decko trci kao da je izgubio kompas,ager se tolko bunio sto ne igra kad je dobio sansu on zezne na dve utakmice za redom sve u svemu jad i tuga,al ne treba sad od Daglisa ocekivati carobni stapic ja verujem da ce ih razmrdati YNWA LFC

everton fan from goodison park

pre 13 godina

going down, going down...
ako loserpool ispadne iz lige peshaka cju iz bgda da odem do engleske da sa gradjanima liverpoola to proslavimo

Sunes

pre 13 godina

promeniti kompletnu odbranu, jeste Kempbel bio u ofsajdu kod drugog gola u trenutku kada je upucen centarsut, ali kada mu saigrac spusta loptu, bio ofsajd ili ne, ne sme ostati sam ako hoces da igras centralnog beka u Liverpulu, a izgleda da se mnogima i ne igra.

johan

pre 13 godina

Više sam ja para uložio u Liverpool od onih amera. Kupio sam njihov duks i dao 5000 dinara. Oni toliko keša nisu uložili od dolaska Torresa.

nišlija

pre 13 godina

Goal.com je blago rečeno šarlatanski sajt. Popularan na ovim prostorima jeste ali je zato i izuzetno loš. Otprilike je to fudbalska žuta štampa (obratite pažnju samo na izmišljotine koje prenose o potencijalnim transferima) i žao mi je što b92 prenosi dosta njihovih tekstova. Ako želite da se informišete više o nekom timu BBC Sports i Sky Sports su miljama bolji. Dobri su i forumi kluba navijača gde ima dosta vesti iz "prve ruke".

E sad o utakmici.
Dagliš je tu kratko (4 dana) i nije on tu mnogo mogao da promeni za kratko vreme. Jovanović, koga ja ne simpatišem previše, definitivno nije "flop of the match". Pobogu, pa zar pored onakve šuplje odbrane!? Jednostavno se vidi nedostatak minuta u nogama. Kontrola lopte dobra, trčanje, ali i nesigurnost u završnici. Imao je "Jova" nekoliko dobrih ulaza i jedan sjajan pas Toresu na volej koji je završio preko prečke. Reina definitivno igrač utakmice za Liverpul, Tores je dosta bolji nego zadnjih utakmica.
Jednostavno, totalno sivilo tima kojem predstoji pre svega rad na samopouzdanju i borba za opstanak.
Za Jovanovića mislim da ovo nije najbolja sredina ali da mu treba više minuta, treba.

pravi trokrilni

pre 13 godina

na goal.com je "flop of the match" a na b92 je "izmislio fudbal za modrića", gledao utakmicu, brijem da ovaj torres plače svaku večer koje suigrače su mi doveli
(harry redknapp, 12. januar 2011 23:28)
lako je Jovanovica pljuvati, Skrtel katastrofa citavu sezonu, Lukas i Polsen se sudaraju, Meireles gubi loptu kod prvog gola, Dzonson igra kao da se on poradjao a ne zena mu, a Tores kada bi ponekad digao glavu i dodao loptu saigracima, a ne svaki put na silu da sutira na gol, progovorio bi srpski, i sta se ti posle jednog Biscana uopste javljas.

Ivan Liverpool

pre 13 godina

@ Everton Fan
Za tvoju informaciju ti mogu reci samo jedno. Nema u Liverpoolu nikoga ko bi sa tobom proslavio takav dogadjaj. Navijaci Evertona nikada nebi slavili to da Liverpool ima jednog a Manchester dav kluba u najboljoj ligi. Vec sam ti jednom ranije rekao da bi trebalo da ponekad procitas nesto o gradu i ljudima iz istog a i o timu za koji navijas. Brukas se covece bez potrebe. A sto se Liverpoola tice igra je i dalje ocajna kao i pre ali stvari se nece promeniti preko noci tako da malo strpljenja nije na odmet. Nekima se svakako treba sto pre zahvaliti na uslugama i to je to. I jos nesto, do Liverpoola se neide peske tako da ti bi zaista bio prvi u takvom pokusaju....

iron man

pre 13 godina

@everton fan from goodison park
u mnogim porodicama u Liverpulu, navija se i za Liverpul i za Everton, tako da ako te neki Evertonov navijac nokautira dok budes slavio, nemoj da se bunis.

UMBRO

pre 13 godina

Pa ovom Liverpulu ne moze pomoci niko ziv,a i prodaju utakmice definitivno,bas su mi se zgadili,volio bih da ispadnu iz lige,uopste se ne zalazu na utakmicama,katastrofa...

DObar dan -Dobar dan

pre 13 godina

Prva vest za 5 godina u Srbiji bice " Potukli se navijaci Liverpula i (recimo) Mancestera u centru Beograda. Oko 200 povredjenih!"
Samo to nece biti pravi navijaci ovih timova (Tim, Paul i Steven), vec neki kvazi internet navijaci (Dejan, Petar i Koja).

joca_bonito

pre 13 godina

Liverpulu sa ovim timom ni Bog ne bi pomogao. Previse losih igraca, nekoliko prosecnih, par solidnih i tri vrhunska, uz Dzerarda i Toresa, po mom misljenju Reina. Sve zajedno daje da Liverpul ne moze dalje od ovoga, nema tim za to.

trener

pre 13 godina

Pre nego sto svi pocnu da komentarisu nastup Laneta, zeleo bih da vas podsetim da nije igrao jos od meca sa arsenalom u EPL tako da je proslo dugo i covek je jednostavno izgubio samopouzdanje. Svaka cast za gol koji je dao El Nino. I normalno je da ce trebati vremena da Legenda dovede LFC u red, nista se ne moze uraditi preko noci u fudbalu. To bi autor teksta trebao da zna kad postavlja ovakav naslov.

Keewoo

pre 13 godina

Sudeci po igri liverpul je ozbiljan kandidat za ispadanje. Gledao sam utakmicu, mucenik jovanovic je bio ubedljivo najgori. Ekipa mora pod hitno da se pojaca, oduzmite dzerarda, toresa i reinu i dobicete blekburn roverse. Ynwa!

Raka

pre 13 godina

Podrzavam Dalglisa apsolutno. nije on kriv sto u klubu igraju idi.i. Ager je decko ispao iz autobusa. Jovanovica i Toresa mrzi da trce, o Polsenu, Leivi, Dzonsonu i Meirelesu necu da pricam. Skrtel katastrofa. Kajt je gotov vise ga ne zanima Liverpul. Dakle sve one igrace koji je veliki Benitez doveo sada lepo na listu pa i da dobiju po milio za svakoga dosta je!!! U velikom je problemu Liverpul i bice cini mi se jos dosta dugo nazalost. Pre pocetka sezone sam mislio bice dobar tim. Bice ove sezone konkurentni, medjutim ovo je ocaj. Ova igra je zalosna. Fale tri igraca u odbrani, dva na sredini i dva napadaca. Tako da ni 140 000 000 funti ne moze da spase Liverpul.

NemanjaBGD

pre 13 godina

Blackpool igra veoma lepo, svaka cast menadzeru. Ian Holloway je sastavio odlican tim za jako male pare.

Charlie Adam - kakav igrac!

Jedan od najboljih plejmejkera premijer lige, sigurno odlazi u neki veliki klub na kraju sezone.

A sto se tice Liverpula, mogu samo da kazem:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!

ja

pre 13 godina

Sredina terena Liverpula je ovako izgledala sinoć: Meireleš,Poulsen,Lucas,Jovanović. Ali bitno je da je Hodžson Akvilanija otjerao čim je stigao...Treba L'pulu jedan lijevi bek, jedno krilo jedan 'plejmejker' i jedan napadač...

Raka

pre 13 godina

Ali Dzerrard precenjen igrac. Svasta se moze cuti ovde. Kako moze neko za Dzerarda da kaze precenjen. Ajde ti mi objasni to "precenjen". Da vidim sto je Dzerard precenjen igrac. Objasni.

harry kewell

pre 13 godina

"Liverpulu ne pomaže ni Dalgliš", al ne pomaze ni Lanetu.. stvarno vise nemam nikakav komentar u vezi njega dok ne krene iznova sa pricama do kad ima ugovor u Liverpulu.. a do tad moze da igra svaki minut i tesko je da ce shvatiti da se ne uklapa u taj sistem jednostavno..!

Morgoroth

pre 13 godina

@VanjaLFC

nisam ni ja njegov preveliku ljubitelj, ali danas je Lucas bio jedna od 2-3 pozitivne figure na terenu. Borio se koliko je mogao, trcao je za dvojicu, i to doslovno, i kao takav zasluzuje dres koji nosi.

Izjednacujuci gol smo glupo primili, nakon greske Torresa, a i Meirelesa. Kada kreces u kontu sa 3 igraca u ravnini protivnicke odbrane koja je doslovno na centru, najgora stvar koja ti se moze desiti je izgubiti loptu, a to se i deslio, Fletcher se fino probio i postigao gol.

Blackpool je bio daleko ozbiljnija ekipa na terenu, bili su rastrcaniji, borbeniji, protok lopte je bio odlican, sve sto je kod Liverpoola stekalo.

Glen i Lane su mi digli zivac. Glenu sve najbolje povodom rodjenja deteta, ali neka se vise trgne, igra ocajno u poslednje vreme, i za kaznu ga treba posesti ne na klupu, vec na tribine, a igraca iz rezervnog tima postaviti na njegovu poziciju, gore partije nemoze da pruzi.

Lane katastrofa i to velika, upropastio je par kontri, svojim davljenjem lopte. Nezna sta bi sa njom dali bi u dribling ili bi pretrcao igraca, dodavanje i pas igra mu nisu ni pri pomisli. Kuyt isto tako los, ali ubedljivo najgori na terenu Skrtel. Zivaca i zivaca me je kostao ove sezone, nadam se da ce uskoro na transfer listu, a onaj klub koji ga uzme jos je veca "budala".

Sad cekam derbi protvi Evertona, nadam se da ce tu prikazati svoje pravo lice, i uzeti tri boda. Nebi valjalo da od plave strane grada izgubimo 2 puta u sezoni.

I da nekako sam imao osecaj da ce Bane prvi da se javi. Cudno kako je lik opterecen Liverpoolom, a navija za scum. Razumeo bi ga da je navijac/simpatizer doticnog kluba, ali kad god se javi neka vest o Liverpool-u njegov komentar je uvek prvi.

Ps. pozz za EFFGP, dugo nije nista napisao o Liverpoolu i omiljene mu gowing down (ako i ispadne, verujem da ce ljudi poput VanjeLFC, Ivan LFC i mnogih drugih koji su ljubitelji ovog kluba, i dalje biti uz njega, kao sto su i sada, pa makar on i ispao u championship), vec sam se pobojao da je tragom nestao.

kkk

pre 13 godina

@Дурлан Сити

Да ти знаш нешто о фудбалу знао би, рецимо, да то није прво коло "ефеј" купа, а такође би знао да није Веб на тапети навијача Ливерпула (и не само Ливерпула) због те једне утакмице, већ много сумљибих одлука на много мечева против разних екипа. А довољна је и блага наклоност судија тиму као што је Манчестер, јер су суперквалитетни и знају то искористити.

Huyton

pre 13 godina

@everton fan
citam ovo sta pises pa ne mogu da ne odolim a da ne kazem par reci Merseyside ti nije Wankchester (Manchester)gde svaki Mancunian navija za citieh.da li ti uopste znas odakle dolaze ti tvoji toffees odnosno blue noses vecina sa North West Wales i Kirkby zato nemoj molim te da mi govoris o gradjanima Liverpool'a i blue and white shite i njihovih Tesco bags. ako se lozis na njih to je tvoja zelja ali ne moj spomenjivati Liverpool pravi scouse club u Merseyside

kimmy

pre 13 godina

A, sta sam rekao. Nista im ne znaci ni Keni. Isti je kao Hodzson. L'pool je propao skroz. I nije kriv niko drugi nego igrace koji nemaju volju ni za sta. Hiks i onaj njegov su unistili L'pool. Vise se pricalo o njima nego o igracima. Uradice Keni nesto sigurno, ali ce mu trebati puno vremena. Bolje bi bilo da su ostavili Hodzsona do kraja sezone. Nazalost borice se za opstanak u ligi ove sezone. Nadam se da ce bar u ligi evrope uraditi nesto, ali cisto sumnjam. ZOU'LL NEVER WALK ALONE

Дурлан Сити

pre 13 godina

Навијачи Ливерпула јел вам је Хауард Веб крив и за овај пораз?
Испали сте из лига-купа од петолигаша, испали из фа-купа у 1. колу, а даће Бог да испаднете и из лиге па да комплетирате сезону

everton fan from goodison park

pre 13 godina

going down, going down...
ako loserpool ispadne iz lige peshaka cju iz bgda da odem do engleske da sa gradjanima liverpoola to proslavimo

harry redknapp

pre 13 godina

na goal.com je "flop of the match" a na b92 je "izmislio fudbal za modrića", gledao utakmicu, brijem da ovaj torres plače svaku večer koje suigrače su mi doveli

UMBRO

pre 13 godina

Pa ovom Liverpulu ne moze pomoci niko ziv,a i prodaju utakmice definitivno,bas su mi se zgadili,volio bih da ispadnu iz lige,uopste se ne zalazu na utakmicama,katastrofa...

DObar dan -Dobar dan

pre 13 godina

Prva vest za 5 godina u Srbiji bice " Potukli se navijaci Liverpula i (recimo) Mancestera u centru Beograda. Oko 200 povredjenih!"
Samo to nece biti pravi navijaci ovih timova (Tim, Paul i Steven), vec neki kvazi internet navijaci (Dejan, Petar i Koja).

VanjaLFC

pre 13 godina

Ni cetiri Kenny-ja nam ne pomaze.
Dok se ekipa igraca poput Lukasa, Poulsena, Kuyta i jos jedno 10-tak njih (a medju njima i Jovanovic) ne protera, na klupi mozes imati Murinja i Gvardiolu zajedno, opet ne bi napravio bolji rezultat.
Liverpool se izgleda vraca na one grane iz 60-tih kada je sve islo naopako.

Ivan Liverpool

pre 13 godina

@ Everton Fan
Za tvoju informaciju ti mogu reci samo jedno. Nema u Liverpoolu nikoga ko bi sa tobom proslavio takav dogadjaj. Navijaci Evertona nikada nebi slavili to da Liverpool ima jednog a Manchester dav kluba u najboljoj ligi. Vec sam ti jednom ranije rekao da bi trebalo da ponekad procitas nesto o gradu i ljudima iz istog a i o timu za koji navijas. Brukas se covece bez potrebe. A sto se Liverpoola tice igra je i dalje ocajna kao i pre ali stvari se nece promeniti preko noci tako da malo strpljenja nije na odmet. Nekima se svakako treba sto pre zahvaliti na uslugama i to je to. I jos nesto, do Liverpoola se neide peske tako da ti bi zaista bio prvi u takvom pokusaju....

kkk

pre 13 godina

@Дурлан Сити

Да ти знаш нешто о фудбалу знао би, рецимо, да то није прво коло "ефеј" купа, а такође би знао да није Веб на тапети навијача Ливерпула (и не само Ливерпула) због те једне утакмице, већ много сумљибих одлука на много мечева против разних екипа. А довољна је и блага наклоност судија тиму као што је Манчестер, јер су суперквалитетни и знају то искористити.

NemanjaBGD

pre 13 godina

Blackpool igra veoma lepo, svaka cast menadzeru. Ian Holloway je sastavio odlican tim za jako male pare.

Charlie Adam - kakav igrac!

Jedan od najboljih plejmejkera premijer lige, sigurno odlazi u neki veliki klub na kraju sezone.

A sto se tice Liverpula, mogu samo da kazem:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!

kimmy

pre 13 godina

A, sta sam rekao. Nista im ne znaci ni Keni. Isti je kao Hodzson. L'pool je propao skroz. I nije kriv niko drugi nego igrace koji nemaju volju ni za sta. Hiks i onaj njegov su unistili L'pool. Vise se pricalo o njima nego o igracima. Uradice Keni nesto sigurno, ali ce mu trebati puno vremena. Bolje bi bilo da su ostavili Hodzsona do kraja sezone. Nazalost borice se za opstanak u ligi ove sezone. Nadam se da ce bar u ligi evrope uraditi nesto, ali cisto sumnjam. ZOU'LL NEVER WALK ALONE

iron man

pre 13 godina

@everton fan from goodison park
u mnogim porodicama u Liverpulu, navija se i za Liverpul i za Everton, tako da ako te neki Evertonov navijac nokautira dok budes slavio, nemoj da se bunis.

Morgoroth

pre 13 godina

@VanjaLFC

nisam ni ja njegov preveliku ljubitelj, ali danas je Lucas bio jedna od 2-3 pozitivne figure na terenu. Borio se koliko je mogao, trcao je za dvojicu, i to doslovno, i kao takav zasluzuje dres koji nosi.

Izjednacujuci gol smo glupo primili, nakon greske Torresa, a i Meirelesa. Kada kreces u kontu sa 3 igraca u ravnini protivnicke odbrane koja je doslovno na centru, najgora stvar koja ti se moze desiti je izgubiti loptu, a to se i deslio, Fletcher se fino probio i postigao gol.

Blackpool je bio daleko ozbiljnija ekipa na terenu, bili su rastrcaniji, borbeniji, protok lopte je bio odlican, sve sto je kod Liverpoola stekalo.

Glen i Lane su mi digli zivac. Glenu sve najbolje povodom rodjenja deteta, ali neka se vise trgne, igra ocajno u poslednje vreme, i za kaznu ga treba posesti ne na klupu, vec na tribine, a igraca iz rezervnog tima postaviti na njegovu poziciju, gore partije nemoze da pruzi.

Lane katastrofa i to velika, upropastio je par kontri, svojim davljenjem lopte. Nezna sta bi sa njom dali bi u dribling ili bi pretrcao igraca, dodavanje i pas igra mu nisu ni pri pomisli. Kuyt isto tako los, ali ubedljivo najgori na terenu Skrtel. Zivaca i zivaca me je kostao ove sezone, nadam se da ce uskoro na transfer listu, a onaj klub koji ga uzme jos je veca "budala".

Sad cekam derbi protvi Evertona, nadam se da ce tu prikazati svoje pravo lice, i uzeti tri boda. Nebi valjalo da od plave strane grada izgubimo 2 puta u sezoni.

I da nekako sam imao osecaj da ce Bane prvi da se javi. Cudno kako je lik opterecen Liverpoolom, a navija za scum. Razumeo bi ga da je navijac/simpatizer doticnog kluba, ali kad god se javi neka vest o Liverpool-u njegov komentar je uvek prvi.

Ps. pozz za EFFGP, dugo nije nista napisao o Liverpoolu i omiljene mu gowing down (ako i ispadne, verujem da ce ljudi poput VanjeLFC, Ivan LFC i mnogih drugih koji su ljubitelji ovog kluba, i dalje biti uz njega, kao sto su i sada, pa makar on i ispao u championship), vec sam se pobojao da je tragom nestao.

Keewoo

pre 13 godina

Sudeci po igri liverpul je ozbiljan kandidat za ispadanje. Gledao sam utakmicu, mucenik jovanovic je bio ubedljivo najgori. Ekipa mora pod hitno da se pojaca, oduzmite dzerarda, toresa i reinu i dobicete blekburn roverse. Ynwa!

Huyton

pre 13 godina

@everton fan
citam ovo sta pises pa ne mogu da ne odolim a da ne kazem par reci Merseyside ti nije Wankchester (Manchester)gde svaki Mancunian navija za citieh.da li ti uopste znas odakle dolaze ti tvoji toffees odnosno blue noses vecina sa North West Wales i Kirkby zato nemoj molim te da mi govoris o gradjanima Liverpool'a i blue and white shite i njihovih Tesco bags. ako se lozis na njih to je tvoja zelja ali ne moj spomenjivati Liverpool pravi scouse club u Merseyside

Gerrard

pre 13 godina

Gledo sam utakmicu i kolko ljudi igraju bez motiva to je strasno nema tu borbe to je bezvoljno do bola,gledam 87 min. i umesto da jurisaju na gol oni se vuku kao da oni vode onaj poulsen decko trci kao da je izgubio kompas,ager se tolko bunio sto ne igra kad je dobio sansu on zezne na dve utakmice za redom sve u svemu jad i tuga,al ne treba sad od Daglisa ocekivati carobni stapic ja verujem da ce ih razmrdati YNWA LFC

trener

pre 13 godina

Pre nego sto svi pocnu da komentarisu nastup Laneta, zeleo bih da vas podsetim da nije igrao jos od meca sa arsenalom u EPL tako da je proslo dugo i covek je jednostavno izgubio samopouzdanje. Svaka cast za gol koji je dao El Nino. I normalno je da ce trebati vremena da Legenda dovede LFC u red, nista se ne moze uraditi preko noci u fudbalu. To bi autor teksta trebao da zna kad postavlja ovakav naslov.

pravi trokrilni

pre 13 godina

na goal.com je "flop of the match" a na b92 je "izmislio fudbal za modrića", gledao utakmicu, brijem da ovaj torres plače svaku večer koje suigrače su mi doveli
(harry redknapp, 12. januar 2011 23:28)
lako je Jovanovica pljuvati, Skrtel katastrofa citavu sezonu, Lukas i Polsen se sudaraju, Meireles gubi loptu kod prvog gola, Dzonson igra kao da se on poradjao a ne zena mu, a Tores kada bi ponekad digao glavu i dodao loptu saigracima, a ne svaki put na silu da sutira na gol, progovorio bi srpski, i sta se ti posle jednog Biscana uopste javljas.

johan

pre 13 godina

Više sam ja para uložio u Liverpool od onih amera. Kupio sam njihov duks i dao 5000 dinara. Oni toliko keša nisu uložili od dolaska Torresa.

harry kewell

pre 13 godina

"Liverpulu ne pomaže ni Dalgliš", al ne pomaze ni Lanetu.. stvarno vise nemam nikakav komentar u vezi njega dok ne krene iznova sa pricama do kad ima ugovor u Liverpulu.. a do tad moze da igra svaki minut i tesko je da ce shvatiti da se ne uklapa u taj sistem jednostavno..!

Raka

pre 13 godina

Podrzavam Dalglisa apsolutno. nije on kriv sto u klubu igraju idi.i. Ager je decko ispao iz autobusa. Jovanovica i Toresa mrzi da trce, o Polsenu, Leivi, Dzonsonu i Meirelesu necu da pricam. Skrtel katastrofa. Kajt je gotov vise ga ne zanima Liverpul. Dakle sve one igrace koji je veliki Benitez doveo sada lepo na listu pa i da dobiju po milio za svakoga dosta je!!! U velikom je problemu Liverpul i bice cini mi se jos dosta dugo nazalost. Pre pocetka sezone sam mislio bice dobar tim. Bice ove sezone konkurentni, medjutim ovo je ocaj. Ova igra je zalosna. Fale tri igraca u odbrani, dva na sredini i dva napadaca. Tako da ni 140 000 000 funti ne moze da spase Liverpul.

nišlija

pre 13 godina

Goal.com je blago rečeno šarlatanski sajt. Popularan na ovim prostorima jeste ali je zato i izuzetno loš. Otprilike je to fudbalska žuta štampa (obratite pažnju samo na izmišljotine koje prenose o potencijalnim transferima) i žao mi je što b92 prenosi dosta njihovih tekstova. Ako želite da se informišete više o nekom timu BBC Sports i Sky Sports su miljama bolji. Dobri su i forumi kluba navijača gde ima dosta vesti iz "prve ruke".

E sad o utakmici.
Dagliš je tu kratko (4 dana) i nije on tu mnogo mogao da promeni za kratko vreme. Jovanović, koga ja ne simpatišem previše, definitivno nije "flop of the match". Pobogu, pa zar pored onakve šuplje odbrane!? Jednostavno se vidi nedostatak minuta u nogama. Kontrola lopte dobra, trčanje, ali i nesigurnost u završnici. Imao je "Jova" nekoliko dobrih ulaza i jedan sjajan pas Toresu na volej koji je završio preko prečke. Reina definitivno igrač utakmice za Liverpul, Tores je dosta bolji nego zadnjih utakmica.
Jednostavno, totalno sivilo tima kojem predstoji pre svega rad na samopouzdanju i borba za opstanak.
Za Jovanovića mislim da ovo nije najbolja sredina ali da mu treba više minuta, treba.

ja

pre 13 godina

Sredina terena Liverpula je ovako izgledala sinoć: Meireleš,Poulsen,Lucas,Jovanović. Ali bitno je da je Hodžson Akvilanija otjerao čim je stigao...Treba L'pulu jedan lijevi bek, jedno krilo jedan 'plejmejker' i jedan napadač...

magic

pre 13 godina

Upravo citam na goal.com-u da je Jovanovic po njihovoj (pr)oceni bio "Flop of the Match". Steta...

Nisam stigao da gledam utakmicu, je l' bio toliko los?

Sunes

pre 13 godina

promeniti kompletnu odbranu, jeste Kempbel bio u ofsajdu kod drugog gola u trenutku kada je upucen centarsut, ali kada mu saigrac spusta loptu, bio ofsajd ili ne, ne sme ostati sam ako hoces da igras centralnog beka u Liverpulu, a izgleda da se mnogima i ne igra.

Raka

pre 13 godina

Ali Dzerrard precenjen igrac. Svasta se moze cuti ovde. Kako moze neko za Dzerarda da kaze precenjen. Ajde ti mi objasni to "precenjen". Da vidim sto je Dzerard precenjen igrac. Objasni.

joca_bonito

pre 13 godina

Liverpulu sa ovim timom ni Bog ne bi pomogao. Previse losih igraca, nekoliko prosecnih, par solidnih i tri vrhunska, uz Dzerarda i Toresa, po mom misljenju Reina. Sve zajedno daje da Liverpul ne moze dalje od ovoga, nema tim za to.