Sreda, 05.01.2011.

10:27

Marko Blažić tužio Crvenu zvezdu

Vezni igrač Crvene zvezde Marko Blažić podneo je tužbu protiv beogradskog kluba zbog šestomesečnih dugovanja “crveno-belih”.

Izvor: AK

Marko Blažiæ tužio Crvenu zvezdu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

Vlada

pre 13 godina

@Ice Bear

Ovo sto si uradio je jako glupo. Izvadio si jednu recenicu iz mog komentara i kritikujes je iako sam ja na pocetku napisao da dug trebada se plati. A ako vec razmisljas svojom glavom, onda se zapitaj zasto bi poslodavac placao radnika po ugovoru ako radnik ne vodi sportski zivot, pije, kocka se, i to ga dovede u situaciju da se tetura po terenu od umora. Ugovor postoji da zastiti obe strane koje ga sklapaju, a ne samo fudbalera...

Sledeci put razmisli kada nekog kritikujes, i ti i ovi sto ti dadose ovolike pluseve.

Ice Bear

pre 13 godina

ne mogu a da ne primetim da nikada u zivotu nisam gledao slabije propremljenog igraca u Zvezdinom dresu, a zvezdu pratim pasionirano od 1975 godine.
(Vlada, 5. januar 2011 20:45)

I kakve to veze ima sa isplatom duga? Izvini, zeznuli smo se, napravili smo lošu procenu, a i ti si, očekujući da ti platimo. Kako se samo usudio da traži svoj novac! Ej, zemljo Srbijo... pod šljivama.

Pedja

pre 13 godina

Neki komentatori kao da nisu citali tekst. Momak je trazio da ga barem daju negde na pozajmicu ali ga ne pustaju. Zamislite radnika u fabrici koji ne radi zato sto je tehnoloski visak, ne prima platu, ali kad hoce da ode u drugu fabriku da radi kazu mu - ne moze.

Vlada

pre 13 godina

Sve dugove treba isplatiti ako se dokaze da mu po ugovoru pare pripadaju. Ali, ne mogu a da ne primetim da nikada u zivotu nisam gledao slabije propremljenog igraca u Zvezdinom dresu, a zvezdu pratim pasionirano od 1975 godine. covek apsolutno nema daha u plucima za vise od 15 minuta utakmice, i sramota je sto je uopste doveden u Zvezdu. ruku na srce, i on je trebalo da bude vise samokritican i realno proceni svoje kvalitete pre nego sto je uopste potpisao za Zvezdu. Secam se njegovih posrtanja u 15. minutu utakmice protiv Slavije iz Praga na nasem stadionu. Izgledalo je vise nego smesno, kao da se radilo o produzecima protiv nekog tima poput Celzija.

ljubo

pre 13 godina

Iako sam simpatizer CZ smatram da ovo sto radi uprava citaj LUKIC I VESIC je sramota i velika bruka ,osim sto duguju nasim jadnim klubovima oko milion evra izgleda da duguju ogromne pare i svojim igracima .Neki to smeju da kazu ,a izgleda neki se plase.Dosta je pojacavanja na verersiju pokazite da ste klub od reci i casti i isplatite te sramotne dugove, pa onda dovodite navodna pojacanja.

cz-pro

pre 13 godina

Ljudi ne lupetajte gluposti razno razne kada 90 % vas nikada nije procitalo nikakav sportski ugovor niti znate sta on sadrzi niti kako izgleda(to niko osim igraca-menadzera i kluba ne zna)..Decko misli da je u pravu,Zvezda misli da je u pravu a KO JE STVARNO U PRAVU odlucice sudije i to ne nase da mi odma neko ne doskoci sa frazom o nasim sudijama nego medjunarodne koje se o tome brinu..Verujem da 80% igraca ni ne procita ugovor do kraja kada ga potpisuje nego to za njih cini menadzer tako da kada u ugovoru stoji opcija da klub moze da te otpusti bez isplacenih primanja ako ne pruzas ono za sto si placen tj.ako si odstranjen iz prvog tima zbog losih igara menadzer to potpise jer ako ne pruzas dobre igre onda si los,onda te on ne moze dalje prodavati,zaradjivati na tebi i nije ga vise briga za tebe a igrac mozda to nebi potpisao kada bi to sve procitao ali..Kada dodje ovakva situacija menadzer da bi se oprao kaze tuzi ti njih i sve tako krene..Opet ponavljam ako je Blazic u pravu dobice presudu i Zvezda ce morati da plati a ako je Zvezda u pravu sva sreca u daljem nastavku karijere Blazicu kao i svakom drugom Zvezdasu od srca zelim..A vi svi da se izvinite LUKICU i ADZICU recimo za promenu ako Zvezda dobije a ja cu prvi da ih pljujem ako dobije Blazic OK grobari ? Ne smete? A ?

vladanl

pre 13 godina

Sam si kriv!!! Sto si dolazio kad znas da smo duzni 20 miliona evra? Tvoj rizik, kao kod kockara, se ovoga puta nije isplatio. Probaj u drugom klubu. Ovaj nema para i kvit. Sta mislis da ce ove novajlije da dobiju nesto. Samo papir, ugovor, hahaha. Naivcino!!!

Nebojsa

pre 13 godina

Za ovo je kriva prosla uprava jer igraci poput Blazica nemaju mesti ni u nasoj prvoj ligi(dobro tu mozda ima jer je jad i beda)Napravite neki sprazum i dajte mu papire..Ima njih takvih jos za ostrel...Vasiljevic,Cvetkovic,Bajkovic,Binic,Pavlovic,B Djordjevic..za Gumu,Savia i Kadua da i ne govorim a moze i komotno Jeftic kao i Perovic...Ako moze neki dinar da se uzme za ove igrace nek se prodaju vise ako ne papiri i zbogom ..Cujem da je onaj gurani kaipten uvaljan Rusima...daj boze da tako sve pa da slavimo :-) Napred Zvezdo!

Baćko

pre 13 godina

Ovo su banditi. Te pare koje neće njemu da daju staviće u svoj džep. Nisam navijać Zvezde, ali mislim da sa stanovišta ljudskog dostojanstva, ljudske solidarnosti svi navijači Zvezde treba da mu pruže podršku. On je igrao kako je igrao, ako nije valjao trebali su da raskinu ugovor na vreme, a ne da gomilaju dugovanja prema njemu. To je gospodo navijači nemoralno, i siguran sam da oni koji ga osuđuju ne bi tako pričali da se to i njima dogodi. Sramota je kako u ovoj zemlji svaki poslodavac može da pokrade radnika i da se ništa ne desi, a ovo sa Blažićem je očigledno iživljavanje, pa čovek ima neki ugovor. Šta će nam ugovori koje niko ne poštuje, šta će biti sa svima nama sutra kad ovo postane pravilo.

nesa

pre 13 godina

Ne razumem zasto pljujete decka kad najvise zna fudbala u ovoj nasoj tuznoj Zvezdi,posle Pizona imali smo dva trenera koji bili samo marionete,vazno je da je Adzic vratio skoro sve svoje dugove...napred Marko!!!

djole

pre 13 godina

Trebalo bi da Zvezda i njeni navijaci tuze Blazica zbog nastupa u njenom dresu. Ugovor su potpisali sa fudbalerom a umesto toga se na terenu stalno pojavljivalo neko drvo sa njegovim imenom na ledjima.
(Milos, 5. januar 2011 10:48)

...a ko je vama kriv sto ste napravili ugovor sa drvom? pa mora i to drvo da se placa ako ste ga uzeli.

pa dobro,mozes da ih tuzis,svako ima pravo na to...ali da raskines ugovor na svoj zahtev,a da pri tome to bude na stetu kluba...e to vec nece moci...
(marko__bgd, 5. januar 2011 11:54)

koliko se ja razumem, moze to ako klub nije ucinio svoje po ugovoru. vecina normalnih ugovora ima klauzulu gde pise da ako se ne izvrsi obecano, ugovor ne vazi.

Vaske

pre 13 godina

Ovakvo ponasanje mog najvoljenijeg kluba je osobina koja je u domenu primitivizma i nemorala. Ja kad nekom dugujem nemogu da spavam ko covek dok ne vratim dug, a najvise sto moze da iritira bilo koga je kad ti neko duguje novac i ne vraca ti a pri tom taj isti naokolo otvoreno kupuje i siri se. Tako se sad ponasa zvezdino rukovodstvo kao neki surovi kapitalisticki gazda koji radnike ne placa mesecima a sa druge strane kupuje kuce, automobile. To je sramota budite casni i posteni pa makar bili i na dnu tabele ja vam necu zameriti a ne ovako da blatite obraz jedne svetinje kao sto je Zvezda. Podrska Blazicu i svima koji trpe ovakvo ponizavanje.

Boki

pre 13 godina

Aj Caplja nemoj da se pravis sasav,za ovu dvojicu ne znam,al za tebe znam,da se vece uoci svake utakmice opijas do 6 ujutru,da si tezak kockar,da ti je Zvezda pruzila gomilu mogucnosti,a ti si to sve zloupotrebio. Ne igras zbog neprofesionalnosti i zbog svoje lude glave. Dosao si zajedno s Ninkovim,za koga si bio klasa,a sada je toliko daleko,da si postao amater. Toliko si jadan da je muka slusati te. Lepo u Sumadiju iz Jagnjila,tu ces napredovati!

Strpi se malo

pre 13 godina

Moras malo da secekas za pare, eto skoro direktor C.Zvezde (Stefanovic) kaze da upravo isplacuju igrace iz 2005., ti ocekuj uplatu tamo negde oko 2017.

-

pre 13 godina

1. "Grobari" zar svaku vest o zvezdi morate da komentarisete?
2. Oces ja da ti dam pare Blazicu, samo prestani vise da brukas i sebe i ljude koje vole i posuju ovaj klub?!
3. Novi Sad navija za Zvezdu!

КБЦЗ

pre 13 godina

Марко друже, схватам ја тебе, и све си у праву, ал ајд да ти олакшам мало и да ти ја кажем зашто си одстрањен из тима, зато што немаш појма, све лепо у животу исплатите му то и пошаљите га на авион за индонезију, њима је лига у развоју може тамо да им носи воду.

pera

pre 13 godina

Jesam Zvezdas, ali Marko je u pravu ! ne daju mu da igra i trenira, a ne daju mu ni da ide...UZAS! on je dobar momak, posteno radio svoj posao, a to sto kod Adzica moraju da igraju neke akrobate poput Kakadua i Savija koje su nasli na "plazi pokraj Podgorice, citaj cuvenom klubu FK Zeta" to je pravo pitanje, ko je dao takvim glavudzama poput Adzica i Maze da vode klub...mars napolje!
ps.usput ovakav komentar se ne moze videti na sajtu moga kluba FK CRVENA ZVEZDA jer oni ne dozvoljavaju da se za njih nista lose kaze...mars napolje Adzicu i Vasilijevicu(Mazu ne podnosim jer za njega radi Slavoljub Djordjevic i za njega radi kao drukara)

napred Zvezda

pre 13 godina

Zar nije logičnije da svoju šansu tražiš u dolasku novog, poštenog trenera. Ako si imao kvalitet da igraš kod Pižona, ukoliko to nije bila urgencija uprave, sigurno da će te i Prosinečki zapaziti i forsirati.

Ruku na srce, imao si onaj promašaj protiv Slavije, pri 2:0, ali je činjenica da u periodu između Pižona i Prosinečkog, Zvezda nije imala ozbiljnog čoveka na klupi koji dovoljno poznaje fudbal i kapacitete pojedinih fudbalera.
Novac svoj traži, ali se trudi da te Prosinečki vidi na delu, ukoliko veruješ u sebe.

Fabregas

pre 13 godina

Marko tu tuzbu presavi na pola i opet na pola i onada iscepas vrh otvor ponovo tuzbu a na sredini rupa .Ionda necu da ti objasnjavam sta sa tom tuzbom. Valjda si pametan

marko__bgd

pre 13 godina

pa dobro,mozes da ih tuzis,svako ima pravo na to...ali da raskines ugovor na svoj zahtev,a da pri tome to bude na stetu kluba...e to vec nece moci...

Uros Grobar

pre 13 godina

Znaci nikako ne mogu da razumem zasto se na ovakve vesti uporno javljaju pojedinci sa pricama tipa:"treba ti da platis zvezdi zbog losih igara"! Gde se to jos placaju fudbaleri po ucinku? Sta to znaci? Igras pa dobijes lovu ako se svidjas ljudima iz uprave a ako ne onda nikom nista??? Gospodo, svaki rad se placa, i ovaj momak zasluzuje da bude placen. Kako se vi osecate kada negde radite a sef vas ne placa sest meseci?

Zvezda!

pre 13 godina

Marko, sine, nije baš sve tako kako u ovom članku sad izgleda, i ti to jako dobro znaš.
No dobro, upravo si stekao grobarsko poštovanje, ako ti je to bio cilj...

escort

pre 13 godina

Neka ti plati menadzer, koji te je sa dve leve noge ugurao u Zvezdu! I bivsa uprava, sa Ilijom Ivicem!
Kada se samo setim koliko sam noktiju izgrickao zbog tebe i zivaca iskidao, treba ti svim Zvezdasima da platis sto smo morali da te gledamo!

a1

pre 13 godina

A ti nama da nadoknadis promasaj protiv Slavije!? U tom trenutku rezultat 2:0 za Zvezdu,Ninkov centrira sa desne strane, lopta prelece Lekica i odbranu Slavije. Blazic na pravom mestu i hvata poluvolej, vec u sledecem napadu smo primili gol i sve je gotovo!

braci

pre 13 godina

Pa tako i treba, dovode se igrači š klase, posle nema mesta za njih, a obaveze stižu... A kod koga mi Blažiću tebe da tužimo za tvoje partije u dresu zvezde i onaj promašaj protiv slavije iz praga kod 2:0 za zvezdu...

Baja

pre 13 godina

Ako je tako kako kaze,definitivno treba da trazi svoja prava.Navijam za Zvezdu,a znam za slucaj njega,Cvetkovica,Vasiljevica,i Mijovica...Zvezda i ovako nema levo krilo,a bolji je nego polovina u timu,ipak sve je to politika I.Adzica,i zna se da u Zvezdi ne odlucuje trener ko dolazi-ko odlazi,vec Adzic,najveci lopov u fudbalu posle Karadzica,"uvazenog predsednika FSS"...

zoran

pre 13 godina

Zvezda, kako kaze nash narod, duzna i ruzna.
Pa ko sve ih ne tuzi za dugovanja..?? Gde su te silne pare od Gazproma..??
Evo prelazni rok uveliko pocho a od silnih pojachanja ni traga ni glasa..
Lukicu,Lukciu...necesh ti josh dugo....

Milos

pre 13 godina

Trebalo bi da Zvezda i njeni navijaci tuze Blazica zbog nastupa u njenom dresu. Ugovor su potpisali sa fudbalerom a umesto toga se na terenu stalno pojavljivalo neko drvo sa njegovim imenom na ledjima.

zoran

pre 13 godina

Zvezda, kako kaze nash narod, duzna i ruzna.
Pa ko sve ih ne tuzi za dugovanja..?? Gde su te silne pare od Gazproma..??
Evo prelazni rok uveliko pocho a od silnih pojachanja ni traga ni glasa..
Lukicu,Lukciu...necesh ti josh dugo....

Uros Grobar

pre 13 godina

Znaci nikako ne mogu da razumem zasto se na ovakve vesti uporno javljaju pojedinci sa pricama tipa:"treba ti da platis zvezdi zbog losih igara"! Gde se to jos placaju fudbaleri po ucinku? Sta to znaci? Igras pa dobijes lovu ako se svidjas ljudima iz uprave a ako ne onda nikom nista??? Gospodo, svaki rad se placa, i ovaj momak zasluzuje da bude placen. Kako se vi osecate kada negde radite a sef vas ne placa sest meseci?

Strpi se malo

pre 13 godina

Moras malo da secekas za pare, eto skoro direktor C.Zvezde (Stefanovic) kaze da upravo isplacuju igrace iz 2005., ti ocekuj uplatu tamo negde oko 2017.

pera

pre 13 godina

Jesam Zvezdas, ali Marko je u pravu ! ne daju mu da igra i trenira, a ne daju mu ni da ide...UZAS! on je dobar momak, posteno radio svoj posao, a to sto kod Adzica moraju da igraju neke akrobate poput Kakadua i Savija koje su nasli na "plazi pokraj Podgorice, citaj cuvenom klubu FK Zeta" to je pravo pitanje, ko je dao takvim glavudzama poput Adzica i Maze da vode klub...mars napolje!
ps.usput ovakav komentar se ne moze videti na sajtu moga kluba FK CRVENA ZVEZDA jer oni ne dozvoljavaju da se za njih nista lose kaze...mars napolje Adzicu i Vasilijevicu(Mazu ne podnosim jer za njega radi Slavoljub Djordjevic i za njega radi kao drukara)

Milos

pre 13 godina

Trebalo bi da Zvezda i njeni navijaci tuze Blazica zbog nastupa u njenom dresu. Ugovor su potpisali sa fudbalerom a umesto toga se na terenu stalno pojavljivalo neko drvo sa njegovim imenom na ledjima.

Baja

pre 13 godina

Ako je tako kako kaze,definitivno treba da trazi svoja prava.Navijam za Zvezdu,a znam za slucaj njega,Cvetkovica,Vasiljevica,i Mijovica...Zvezda i ovako nema levo krilo,a bolji je nego polovina u timu,ipak sve je to politika I.Adzica,i zna se da u Zvezdi ne odlucuje trener ko dolazi-ko odlazi,vec Adzic,najveci lopov u fudbalu posle Karadzica,"uvazenog predsednika FSS"...

Zvezda!

pre 13 godina

Marko, sine, nije baš sve tako kako u ovom članku sad izgleda, i ti to jako dobro znaš.
No dobro, upravo si stekao grobarsko poštovanje, ako ti je to bio cilj...

Vaske

pre 13 godina

Ovakvo ponasanje mog najvoljenijeg kluba je osobina koja je u domenu primitivizma i nemorala. Ja kad nekom dugujem nemogu da spavam ko covek dok ne vratim dug, a najvise sto moze da iritira bilo koga je kad ti neko duguje novac i ne vraca ti a pri tom taj isti naokolo otvoreno kupuje i siri se. Tako se sad ponasa zvezdino rukovodstvo kao neki surovi kapitalisticki gazda koji radnike ne placa mesecima a sa druge strane kupuje kuce, automobile. To je sramota budite casni i posteni pa makar bili i na dnu tabele ja vam necu zameriti a ne ovako da blatite obraz jedne svetinje kao sto je Zvezda. Podrska Blazicu i svima koji trpe ovakvo ponizavanje.

napred Zvezda

pre 13 godina

Zar nije logičnije da svoju šansu tražiš u dolasku novog, poštenog trenera. Ako si imao kvalitet da igraš kod Pižona, ukoliko to nije bila urgencija uprave, sigurno da će te i Prosinečki zapaziti i forsirati.

Ruku na srce, imao si onaj promašaj protiv Slavije, pri 2:0, ali je činjenica da u periodu između Pižona i Prosinečkog, Zvezda nije imala ozbiljnog čoveka na klupi koji dovoljno poznaje fudbal i kapacitete pojedinih fudbalera.
Novac svoj traži, ali se trudi da te Prosinečki vidi na delu, ukoliko veruješ u sebe.

braci

pre 13 godina

Pa tako i treba, dovode se igrači š klase, posle nema mesta za njih, a obaveze stižu... A kod koga mi Blažiću tebe da tužimo za tvoje partije u dresu zvezde i onaj promašaj protiv slavije iz praga kod 2:0 za zvezdu...

КБЦЗ

pre 13 godina

Марко друже, схватам ја тебе, и све си у праву, ал ајд да ти олакшам мало и да ти ја кажем зашто си одстрањен из тима, зато што немаш појма, све лепо у животу исплатите му то и пошаљите га на авион за индонезију, њима је лига у развоју може тамо да им носи воду.

Baćko

pre 13 godina

Ovo su banditi. Te pare koje neće njemu da daju staviće u svoj džep. Nisam navijać Zvezde, ali mislim da sa stanovišta ljudskog dostojanstva, ljudske solidarnosti svi navijači Zvezde treba da mu pruže podršku. On je igrao kako je igrao, ako nije valjao trebali su da raskinu ugovor na vreme, a ne da gomilaju dugovanja prema njemu. To je gospodo navijači nemoralno, i siguran sam da oni koji ga osuđuju ne bi tako pričali da se to i njima dogodi. Sramota je kako u ovoj zemlji svaki poslodavac može da pokrade radnika i da se ništa ne desi, a ovo sa Blažićem je očigledno iživljavanje, pa čovek ima neki ugovor. Šta će nam ugovori koje niko ne poštuje, šta će biti sa svima nama sutra kad ovo postane pravilo.

escort

pre 13 godina

Neka ti plati menadzer, koji te je sa dve leve noge ugurao u Zvezdu! I bivsa uprava, sa Ilijom Ivicem!
Kada se samo setim koliko sam noktiju izgrickao zbog tebe i zivaca iskidao, treba ti svim Zvezdasima da platis sto smo morali da te gledamo!

nesa

pre 13 godina

Ne razumem zasto pljujete decka kad najvise zna fudbala u ovoj nasoj tuznoj Zvezdi,posle Pizona imali smo dva trenera koji bili samo marionete,vazno je da je Adzic vratio skoro sve svoje dugove...napred Marko!!!

Boki

pre 13 godina

Aj Caplja nemoj da se pravis sasav,za ovu dvojicu ne znam,al za tebe znam,da se vece uoci svake utakmice opijas do 6 ujutru,da si tezak kockar,da ti je Zvezda pruzila gomilu mogucnosti,a ti si to sve zloupotrebio. Ne igras zbog neprofesionalnosti i zbog svoje lude glave. Dosao si zajedno s Ninkovim,za koga si bio klasa,a sada je toliko daleko,da si postao amater. Toliko si jadan da je muka slusati te. Lepo u Sumadiju iz Jagnjila,tu ces napredovati!

ljubo

pre 13 godina

Iako sam simpatizer CZ smatram da ovo sto radi uprava citaj LUKIC I VESIC je sramota i velika bruka ,osim sto duguju nasim jadnim klubovima oko milion evra izgleda da duguju ogromne pare i svojim igracima .Neki to smeju da kazu ,a izgleda neki se plase.Dosta je pojacavanja na verersiju pokazite da ste klub od reci i casti i isplatite te sramotne dugove, pa onda dovodite navodna pojacanja.

a1

pre 13 godina

A ti nama da nadoknadis promasaj protiv Slavije!? U tom trenutku rezultat 2:0 za Zvezdu,Ninkov centrira sa desne strane, lopta prelece Lekica i odbranu Slavije. Blazic na pravom mestu i hvata poluvolej, vec u sledecem napadu smo primili gol i sve je gotovo!

Fabregas

pre 13 godina

Marko tu tuzbu presavi na pola i opet na pola i onada iscepas vrh otvor ponovo tuzbu a na sredini rupa .Ionda necu da ti objasnjavam sta sa tom tuzbom. Valjda si pametan

-

pre 13 godina

1. "Grobari" zar svaku vest o zvezdi morate da komentarisete?
2. Oces ja da ti dam pare Blazicu, samo prestani vise da brukas i sebe i ljude koje vole i posuju ovaj klub?!
3. Novi Sad navija za Zvezdu!

djole

pre 13 godina

Trebalo bi da Zvezda i njeni navijaci tuze Blazica zbog nastupa u njenom dresu. Ugovor su potpisali sa fudbalerom a umesto toga se na terenu stalno pojavljivalo neko drvo sa njegovim imenom na ledjima.
(Milos, 5. januar 2011 10:48)

...a ko je vama kriv sto ste napravili ugovor sa drvom? pa mora i to drvo da se placa ako ste ga uzeli.

pa dobro,mozes da ih tuzis,svako ima pravo na to...ali da raskines ugovor na svoj zahtev,a da pri tome to bude na stetu kluba...e to vec nece moci...
(marko__bgd, 5. januar 2011 11:54)

koliko se ja razumem, moze to ako klub nije ucinio svoje po ugovoru. vecina normalnih ugovora ima klauzulu gde pise da ako se ne izvrsi obecano, ugovor ne vazi.

Pedja

pre 13 godina

Neki komentatori kao da nisu citali tekst. Momak je trazio da ga barem daju negde na pozajmicu ali ga ne pustaju. Zamislite radnika u fabrici koji ne radi zato sto je tehnoloski visak, ne prima platu, ali kad hoce da ode u drugu fabriku da radi kazu mu - ne moze.

vladanl

pre 13 godina

Sam si kriv!!! Sto si dolazio kad znas da smo duzni 20 miliona evra? Tvoj rizik, kao kod kockara, se ovoga puta nije isplatio. Probaj u drugom klubu. Ovaj nema para i kvit. Sta mislis da ce ove novajlije da dobiju nesto. Samo papir, ugovor, hahaha. Naivcino!!!

marko__bgd

pre 13 godina

pa dobro,mozes da ih tuzis,svako ima pravo na to...ali da raskines ugovor na svoj zahtev,a da pri tome to bude na stetu kluba...e to vec nece moci...

Ice Bear

pre 13 godina

ne mogu a da ne primetim da nikada u zivotu nisam gledao slabije propremljenog igraca u Zvezdinom dresu, a zvezdu pratim pasionirano od 1975 godine.
(Vlada, 5. januar 2011 20:45)

I kakve to veze ima sa isplatom duga? Izvini, zeznuli smo se, napravili smo lošu procenu, a i ti si, očekujući da ti platimo. Kako se samo usudio da traži svoj novac! Ej, zemljo Srbijo... pod šljivama.

Vlada

pre 13 godina

Sve dugove treba isplatiti ako se dokaze da mu po ugovoru pare pripadaju. Ali, ne mogu a da ne primetim da nikada u zivotu nisam gledao slabije propremljenog igraca u Zvezdinom dresu, a zvezdu pratim pasionirano od 1975 godine. covek apsolutno nema daha u plucima za vise od 15 minuta utakmice, i sramota je sto je uopste doveden u Zvezdu. ruku na srce, i on je trebalo da bude vise samokritican i realno proceni svoje kvalitete pre nego sto je uopste potpisao za Zvezdu. Secam se njegovih posrtanja u 15. minutu utakmice protiv Slavije iz Praga na nasem stadionu. Izgledalo je vise nego smesno, kao da se radilo o produzecima protiv nekog tima poput Celzija.

Nebojsa

pre 13 godina

Za ovo je kriva prosla uprava jer igraci poput Blazica nemaju mesti ni u nasoj prvoj ligi(dobro tu mozda ima jer je jad i beda)Napravite neki sprazum i dajte mu papire..Ima njih takvih jos za ostrel...Vasiljevic,Cvetkovic,Bajkovic,Binic,Pavlovic,B Djordjevic..za Gumu,Savia i Kadua da i ne govorim a moze i komotno Jeftic kao i Perovic...Ako moze neki dinar da se uzme za ove igrace nek se prodaju vise ako ne papiri i zbogom ..Cujem da je onaj gurani kaipten uvaljan Rusima...daj boze da tako sve pa da slavimo :-) Napred Zvezdo!

cz-pro

pre 13 godina

Ljudi ne lupetajte gluposti razno razne kada 90 % vas nikada nije procitalo nikakav sportski ugovor niti znate sta on sadrzi niti kako izgleda(to niko osim igraca-menadzera i kluba ne zna)..Decko misli da je u pravu,Zvezda misli da je u pravu a KO JE STVARNO U PRAVU odlucice sudije i to ne nase da mi odma neko ne doskoci sa frazom o nasim sudijama nego medjunarodne koje se o tome brinu..Verujem da 80% igraca ni ne procita ugovor do kraja kada ga potpisuje nego to za njih cini menadzer tako da kada u ugovoru stoji opcija da klub moze da te otpusti bez isplacenih primanja ako ne pruzas ono za sto si placen tj.ako si odstranjen iz prvog tima zbog losih igara menadzer to potpise jer ako ne pruzas dobre igre onda si los,onda te on ne moze dalje prodavati,zaradjivati na tebi i nije ga vise briga za tebe a igrac mozda to nebi potpisao kada bi to sve procitao ali..Kada dodje ovakva situacija menadzer da bi se oprao kaze tuzi ti njih i sve tako krene..Opet ponavljam ako je Blazic u pravu dobice presudu i Zvezda ce morati da plati a ako je Zvezda u pravu sva sreca u daljem nastavku karijere Blazicu kao i svakom drugom Zvezdasu od srca zelim..A vi svi da se izvinite LUKICU i ADZICU recimo za promenu ako Zvezda dobije a ja cu prvi da ih pljujem ako dobije Blazic OK grobari ? Ne smete? A ?

Vlada

pre 13 godina

@Ice Bear

Ovo sto si uradio je jako glupo. Izvadio si jednu recenicu iz mog komentara i kritikujes je iako sam ja na pocetku napisao da dug trebada se plati. A ako vec razmisljas svojom glavom, onda se zapitaj zasto bi poslodavac placao radnika po ugovoru ako radnik ne vodi sportski zivot, pije, kocka se, i to ga dovede u situaciju da se tetura po terenu od umora. Ugovor postoji da zastiti obe strane koje ga sklapaju, a ne samo fudbalera...

Sledeci put razmisli kada nekog kritikujes, i ti i ovi sto ti dadose ovolike pluseve.

Milos

pre 13 godina

Trebalo bi da Zvezda i njeni navijaci tuze Blazica zbog nastupa u njenom dresu. Ugovor su potpisali sa fudbalerom a umesto toga se na terenu stalno pojavljivalo neko drvo sa njegovim imenom na ledjima.

Zvezda!

pre 13 godina

Marko, sine, nije baš sve tako kako u ovom članku sad izgleda, i ti to jako dobro znaš.
No dobro, upravo si stekao grobarsko poštovanje, ako ti je to bio cilj...

-

pre 13 godina

1. "Grobari" zar svaku vest o zvezdi morate da komentarisete?
2. Oces ja da ti dam pare Blazicu, samo prestani vise da brukas i sebe i ljude koje vole i posuju ovaj klub?!
3. Novi Sad navija za Zvezdu!

a1

pre 13 godina

A ti nama da nadoknadis promasaj protiv Slavije!? U tom trenutku rezultat 2:0 za Zvezdu,Ninkov centrira sa desne strane, lopta prelece Lekica i odbranu Slavije. Blazic na pravom mestu i hvata poluvolej, vec u sledecem napadu smo primili gol i sve je gotovo!

braci

pre 13 godina

Pa tako i treba, dovode se igrači š klase, posle nema mesta za njih, a obaveze stižu... A kod koga mi Blažiću tebe da tužimo za tvoje partije u dresu zvezde i onaj promašaj protiv slavije iz praga kod 2:0 za zvezdu...

escort

pre 13 godina

Neka ti plati menadzer, koji te je sa dve leve noge ugurao u Zvezdu! I bivsa uprava, sa Ilijom Ivicem!
Kada se samo setim koliko sam noktiju izgrickao zbog tebe i zivaca iskidao, treba ti svim Zvezdasima da platis sto smo morali da te gledamo!

marko__bgd

pre 13 godina

pa dobro,mozes da ih tuzis,svako ima pravo na to...ali da raskines ugovor na svoj zahtev,a da pri tome to bude na stetu kluba...e to vec nece moci...

Fabregas

pre 13 godina

Marko tu tuzbu presavi na pola i opet na pola i onada iscepas vrh otvor ponovo tuzbu a na sredini rupa .Ionda necu da ti objasnjavam sta sa tom tuzbom. Valjda si pametan

КБЦЗ

pre 13 godina

Марко друже, схватам ја тебе, и све си у праву, ал ајд да ти олакшам мало и да ти ја кажем зашто си одстрањен из тима, зато што немаш појма, све лепо у животу исплатите му то и пошаљите га на авион за индонезију, њима је лига у развоју може тамо да им носи воду.

zoran

pre 13 godina

Zvezda, kako kaze nash narod, duzna i ruzna.
Pa ko sve ih ne tuzi za dugovanja..?? Gde su te silne pare od Gazproma..??
Evo prelazni rok uveliko pocho a od silnih pojachanja ni traga ni glasa..
Lukicu,Lukciu...necesh ti josh dugo....

Boki

pre 13 godina

Aj Caplja nemoj da se pravis sasav,za ovu dvojicu ne znam,al za tebe znam,da se vece uoci svake utakmice opijas do 6 ujutru,da si tezak kockar,da ti je Zvezda pruzila gomilu mogucnosti,a ti si to sve zloupotrebio. Ne igras zbog neprofesionalnosti i zbog svoje lude glave. Dosao si zajedno s Ninkovim,za koga si bio klasa,a sada je toliko daleko,da si postao amater. Toliko si jadan da je muka slusati te. Lepo u Sumadiju iz Jagnjila,tu ces napredovati!

cz-pro

pre 13 godina

Ljudi ne lupetajte gluposti razno razne kada 90 % vas nikada nije procitalo nikakav sportski ugovor niti znate sta on sadrzi niti kako izgleda(to niko osim igraca-menadzera i kluba ne zna)..Decko misli da je u pravu,Zvezda misli da je u pravu a KO JE STVARNO U PRAVU odlucice sudije i to ne nase da mi odma neko ne doskoci sa frazom o nasim sudijama nego medjunarodne koje se o tome brinu..Verujem da 80% igraca ni ne procita ugovor do kraja kada ga potpisuje nego to za njih cini menadzer tako da kada u ugovoru stoji opcija da klub moze da te otpusti bez isplacenih primanja ako ne pruzas ono za sto si placen tj.ako si odstranjen iz prvog tima zbog losih igara menadzer to potpise jer ako ne pruzas dobre igre onda si los,onda te on ne moze dalje prodavati,zaradjivati na tebi i nije ga vise briga za tebe a igrac mozda to nebi potpisao kada bi to sve procitao ali..Kada dodje ovakva situacija menadzer da bi se oprao kaze tuzi ti njih i sve tako krene..Opet ponavljam ako je Blazic u pravu dobice presudu i Zvezda ce morati da plati a ako je Zvezda u pravu sva sreca u daljem nastavku karijere Blazicu kao i svakom drugom Zvezdasu od srca zelim..A vi svi da se izvinite LUKICU i ADZICU recimo za promenu ako Zvezda dobije a ja cu prvi da ih pljujem ako dobije Blazic OK grobari ? Ne smete? A ?

Baja

pre 13 godina

Ako je tako kako kaze,definitivno treba da trazi svoja prava.Navijam za Zvezdu,a znam za slucaj njega,Cvetkovica,Vasiljevica,i Mijovica...Zvezda i ovako nema levo krilo,a bolji je nego polovina u timu,ipak sve je to politika I.Adzica,i zna se da u Zvezdi ne odlucuje trener ko dolazi-ko odlazi,vec Adzic,najveci lopov u fudbalu posle Karadzica,"uvazenog predsednika FSS"...

vladanl

pre 13 godina

Sam si kriv!!! Sto si dolazio kad znas da smo duzni 20 miliona evra? Tvoj rizik, kao kod kockara, se ovoga puta nije isplatio. Probaj u drugom klubu. Ovaj nema para i kvit. Sta mislis da ce ove novajlije da dobiju nesto. Samo papir, ugovor, hahaha. Naivcino!!!

napred Zvezda

pre 13 godina

Zar nije logičnije da svoju šansu tražiš u dolasku novog, poštenog trenera. Ako si imao kvalitet da igraš kod Pižona, ukoliko to nije bila urgencija uprave, sigurno da će te i Prosinečki zapaziti i forsirati.

Ruku na srce, imao si onaj promašaj protiv Slavije, pri 2:0, ali je činjenica da u periodu između Pižona i Prosinečkog, Zvezda nije imala ozbiljnog čoveka na klupi koji dovoljno poznaje fudbal i kapacitete pojedinih fudbalera.
Novac svoj traži, ali se trudi da te Prosinečki vidi na delu, ukoliko veruješ u sebe.

Uros Grobar

pre 13 godina

Znaci nikako ne mogu da razumem zasto se na ovakve vesti uporno javljaju pojedinci sa pricama tipa:"treba ti da platis zvezdi zbog losih igara"! Gde se to jos placaju fudbaleri po ucinku? Sta to znaci? Igras pa dobijes lovu ako se svidjas ljudima iz uprave a ako ne onda nikom nista??? Gospodo, svaki rad se placa, i ovaj momak zasluzuje da bude placen. Kako se vi osecate kada negde radite a sef vas ne placa sest meseci?

Vlada

pre 13 godina

Sve dugove treba isplatiti ako se dokaze da mu po ugovoru pare pripadaju. Ali, ne mogu a da ne primetim da nikada u zivotu nisam gledao slabije propremljenog igraca u Zvezdinom dresu, a zvezdu pratim pasionirano od 1975 godine. covek apsolutno nema daha u plucima za vise od 15 minuta utakmice, i sramota je sto je uopste doveden u Zvezdu. ruku na srce, i on je trebalo da bude vise samokritican i realno proceni svoje kvalitete pre nego sto je uopste potpisao za Zvezdu. Secam se njegovih posrtanja u 15. minutu utakmice protiv Slavije iz Praga na nasem stadionu. Izgledalo je vise nego smesno, kao da se radilo o produzecima protiv nekog tima poput Celzija.

Strpi se malo

pre 13 godina

Moras malo da secekas za pare, eto skoro direktor C.Zvezde (Stefanovic) kaze da upravo isplacuju igrace iz 2005., ti ocekuj uplatu tamo negde oko 2017.

Nebojsa

pre 13 godina

Za ovo je kriva prosla uprava jer igraci poput Blazica nemaju mesti ni u nasoj prvoj ligi(dobro tu mozda ima jer je jad i beda)Napravite neki sprazum i dajte mu papire..Ima njih takvih jos za ostrel...Vasiljevic,Cvetkovic,Bajkovic,Binic,Pavlovic,B Djordjevic..za Gumu,Savia i Kadua da i ne govorim a moze i komotno Jeftic kao i Perovic...Ako moze neki dinar da se uzme za ove igrace nek se prodaju vise ako ne papiri i zbogom ..Cujem da je onaj gurani kaipten uvaljan Rusima...daj boze da tako sve pa da slavimo :-) Napred Zvezdo!

pera

pre 13 godina

Jesam Zvezdas, ali Marko je u pravu ! ne daju mu da igra i trenira, a ne daju mu ni da ide...UZAS! on je dobar momak, posteno radio svoj posao, a to sto kod Adzica moraju da igraju neke akrobate poput Kakadua i Savija koje su nasli na "plazi pokraj Podgorice, citaj cuvenom klubu FK Zeta" to je pravo pitanje, ko je dao takvim glavudzama poput Adzica i Maze da vode klub...mars napolje!
ps.usput ovakav komentar se ne moze videti na sajtu moga kluba FK CRVENA ZVEZDA jer oni ne dozvoljavaju da se za njih nista lose kaze...mars napolje Adzicu i Vasilijevicu(Mazu ne podnosim jer za njega radi Slavoljub Djordjevic i za njega radi kao drukara)

djole

pre 13 godina

Trebalo bi da Zvezda i njeni navijaci tuze Blazica zbog nastupa u njenom dresu. Ugovor su potpisali sa fudbalerom a umesto toga se na terenu stalno pojavljivalo neko drvo sa njegovim imenom na ledjima.
(Milos, 5. januar 2011 10:48)

...a ko je vama kriv sto ste napravili ugovor sa drvom? pa mora i to drvo da se placa ako ste ga uzeli.

pa dobro,mozes da ih tuzis,svako ima pravo na to...ali da raskines ugovor na svoj zahtev,a da pri tome to bude na stetu kluba...e to vec nece moci...
(marko__bgd, 5. januar 2011 11:54)

koliko se ja razumem, moze to ako klub nije ucinio svoje po ugovoru. vecina normalnih ugovora ima klauzulu gde pise da ako se ne izvrsi obecano, ugovor ne vazi.

Baćko

pre 13 godina

Ovo su banditi. Te pare koje neće njemu da daju staviće u svoj džep. Nisam navijać Zvezde, ali mislim da sa stanovišta ljudskog dostojanstva, ljudske solidarnosti svi navijači Zvezde treba da mu pruže podršku. On je igrao kako je igrao, ako nije valjao trebali su da raskinu ugovor na vreme, a ne da gomilaju dugovanja prema njemu. To je gospodo navijači nemoralno, i siguran sam da oni koji ga osuđuju ne bi tako pričali da se to i njima dogodi. Sramota je kako u ovoj zemlji svaki poslodavac može da pokrade radnika i da se ništa ne desi, a ovo sa Blažićem je očigledno iživljavanje, pa čovek ima neki ugovor. Šta će nam ugovori koje niko ne poštuje, šta će biti sa svima nama sutra kad ovo postane pravilo.

nesa

pre 13 godina

Ne razumem zasto pljujete decka kad najvise zna fudbala u ovoj nasoj tuznoj Zvezdi,posle Pizona imali smo dva trenera koji bili samo marionete,vazno je da je Adzic vratio skoro sve svoje dugove...napred Marko!!!

Pedja

pre 13 godina

Neki komentatori kao da nisu citali tekst. Momak je trazio da ga barem daju negde na pozajmicu ali ga ne pustaju. Zamislite radnika u fabrici koji ne radi zato sto je tehnoloski visak, ne prima platu, ali kad hoce da ode u drugu fabriku da radi kazu mu - ne moze.

ljubo

pre 13 godina

Iako sam simpatizer CZ smatram da ovo sto radi uprava citaj LUKIC I VESIC je sramota i velika bruka ,osim sto duguju nasim jadnim klubovima oko milion evra izgleda da duguju ogromne pare i svojim igracima .Neki to smeju da kazu ,a izgleda neki se plase.Dosta je pojacavanja na verersiju pokazite da ste klub od reci i casti i isplatite te sramotne dugove, pa onda dovodite navodna pojacanja.

Vaske

pre 13 godina

Ovakvo ponasanje mog najvoljenijeg kluba je osobina koja je u domenu primitivizma i nemorala. Ja kad nekom dugujem nemogu da spavam ko covek dok ne vratim dug, a najvise sto moze da iritira bilo koga je kad ti neko duguje novac i ne vraca ti a pri tom taj isti naokolo otvoreno kupuje i siri se. Tako se sad ponasa zvezdino rukovodstvo kao neki surovi kapitalisticki gazda koji radnike ne placa mesecima a sa druge strane kupuje kuce, automobile. To je sramota budite casni i posteni pa makar bili i na dnu tabele ja vam necu zameriti a ne ovako da blatite obraz jedne svetinje kao sto je Zvezda. Podrska Blazicu i svima koji trpe ovakvo ponizavanje.

Ice Bear

pre 13 godina

ne mogu a da ne primetim da nikada u zivotu nisam gledao slabije propremljenog igraca u Zvezdinom dresu, a zvezdu pratim pasionirano od 1975 godine.
(Vlada, 5. januar 2011 20:45)

I kakve to veze ima sa isplatom duga? Izvini, zeznuli smo se, napravili smo lošu procenu, a i ti si, očekujući da ti platimo. Kako se samo usudio da traži svoj novac! Ej, zemljo Srbijo... pod šljivama.

Vlada

pre 13 godina

@Ice Bear

Ovo sto si uradio je jako glupo. Izvadio si jednu recenicu iz mog komentara i kritikujes je iako sam ja na pocetku napisao da dug trebada se plati. A ako vec razmisljas svojom glavom, onda se zapitaj zasto bi poslodavac placao radnika po ugovoru ako radnik ne vodi sportski zivot, pije, kocka se, i to ga dovede u situaciju da se tetura po terenu od umora. Ugovor postoji da zastiti obe strane koje ga sklapaju, a ne samo fudbalera...

Sledeci put razmisli kada nekog kritikujes, i ti i ovi sto ti dadose ovolike pluseve.