Sreda, 10.11.2010.

14:11

Kup: Prošli Partizan,Voša i Sloboda

U polufinale nacionalnog kupa Srbije, plasirale se ekipe Partizana, Slobode i Vojvodine.

Izvor: B92

Kup: Prošli Partizan,Voša i Sloboda IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

66 Komentari

Sortiraj po:

grobar1976

pre 13 godina

Hahahahaha grobari su toliko opsednuti Zvezdom da na ovako lep dan sede uz teletext i prate sta radi Zvezda u kupu. Uuuh kako ce da ih boli kad Zvezda dobije Teleoptik, a oni se taman ponadali XD. Mozda u nekom drugom zivotu i docekate da Teleoptik dobije, a do tad pijte mleko i uzivajte u vasoj omiljenoj zanimaciji-pracenju Zvezde u svim takmicenjima.
(Au koliko smo veliki, 10. novembar 2010 19:58)


ovaaaj...izvini...a u kojim takmicenjima????


ps. predlazem kandidaturu za "utisak nedelje"recenicu iz gornjeg posta :
"Uuuh kako ce da ih boli kad Zvezda dobije Teleoptik"

Batko

pre 13 godina

Kao prvo..Grobari stvarno ste smešni sa svojim nasladjivanjem.. sad je 90.min i ove moje muke ,na silu uguraše i drugi gol...2:1 je...ali kao više decenijski navijač Zvezde, samo mogu da žalim što Teleoptik nije prošao danas ?!!! Da, baš to ,jer bi to bio odličan razlog da se kumovi sklone, tj bolje rečeno kum-trener, a ovako će opet izmisliti neku glupost , ostati na klupi, a do kraja jesenjeg dela , ode Groblje na +6 do 9 bodova razlike.
S toga... drage komšije, znam da vam je iq jedan trenutnoj spoljnoj temperaturi, zato malo razmislite?? vi treba da se radujete što su ovi nesrećnici danas pobedili,jer time ste vi danas dobili prvenstvo!! da je bilo obratno, Krstic bi leteo, vi bez problema gubite prvenstvo, a Kup ima "snagu" koliko i lokalni turnir za gajbu piva...
Ali vama logika nikada nije , niti ce biti jača strana

Nišlija

pre 13 godina

Bio sam na stadionu danas. Utakmica solidna, Partizan zasluženo pobedio jer je mnogo jači. Malu zamerku imam na suđenje jer je sudija sudio i najmanji kontakt nad fudbalerima Partizana, ali to nije uticalo na krajnji rezultat.
E sad, što se tiče organizacije....katastrofa. Bio sam na zapadu ali na tu tribinu je pušteno puno više gledalaca nego što ona ima kapacitet. Stvarno sramota, platiš kartu za tribinu gde bi trebao da sediš i uživaš u meču a ti moraš da stojiš i da se guraš. Glupost.
Navijanje je bilo dobro. Minus su bačene baklje sa tribina al ajde...klasika valjda.
Moreira je zaista postigao prelep solo pogodak i za to dobio aplauz svih prisutnih.
Pri izmenama veliki aplauz je dobio Moriera a i Saša Ilić kome je ceo stadion aplaudirao. Bez obzira na navijačku pripadnost, čovek je legenda. Danas je to i pokazao.
Što se tiče terena. Meni je bio sasvim korektan (što su neki već ovde napomenuli). Stadion naravno katastrofa.
Osvrnuo bih se ukratko i na pitanje Radničkog koje se u zadnje vreme provlači kad su u pitanju vesti o Sinđeliću. Naravno da je Radnički bio i ostao "glavni" klub u Nišu ali optužiti Beograd za njegovu propast je smešno. Iako će zvučiti strogo, Radnički je sam kriv za svoju propast. Nišlije znaju da su tu bile razne finansijske mahinacije kao i gomila tatinih sinova kojima je bio prestiž da igraju za Radnički a od fudbala nisu bili ni za amatere.
Stadion treba da se obnovi, jer to nije stadion Radničkog već gradski stadion. Svi bi imali korist od boljeg stadiona.

Utisak utakmice: Stojković koji sa ostalim igračima peva sa Grobarima anti-Zvezdaške pesme!

milos ncz

pre 13 godina

Da li je moglo bolje? Najsladja pobeda i poruka Lukicu sa konacno istera Kristica. Ipak ne treba biti neizvesno sa filijalom malog kluba. Koliko li je franjevaca sada dozivelo srcani udar...?

Au koliko smo veliki

pre 13 godina

Hahahahaha grobari su toliko opsednuti Zvezdom da na ovako lep dan sede uz teletext i prate sta radi Zvezda u kupu. Uuuh kako ce da ih boli kad Zvezda dobije Teleoptik, a oni se taman ponadali XD. Mozda u nekom drugom zivotu i docekate da Teleoptik dobije, a do tad pijte mleko i uzivajte u vasoj omiljenoj zanimaciji-pracenju Zvezde u svim takmicenjima.

Mozzart

pre 13 godina

Dok ovo pisem, Zvezda gubi od Teleoptika! Dosta je bilo brukanja vise, Lukicu! Svi vi, lazne Delije, koje primate platu od stoke, tj Lukica, Adzica, Vesica... MARS BRE IZ NASE ZVEZDE, ILI... Stoka Bogdanov je dobro prosao... VI NECETE!!!!!!!

E tako se to radi...

pre 13 godina

posto se prosle god Vojvodina zalila na zdrijeb, ove god ce ovako biti..
Vojvodina-Partizan
Sloboda SP-Zvezda
(Niksicko Pivo, 10. novembar 2010 15:35)


Bravo za prognozu mada se ja ne slazem...
Moje misljenje je

Partizan:Sloboda
Teleoptik:Vojvodina

finale:
Partizan:Teleoptik...

Вук СРБ-IN ПФК

pre 13 godina

Штета што више Нишлија није могло да дође на утакмицу због стадиона који је у катастрофалном стању,јер Нишлије су људи који јако воле спорт,а нарочито фудбал,јер у Ниш је ретко кад дошао Партизан и Звезда да играју фудбал и зато би било крајње време да се помогне побољшању фудбала у Нишу!
Поздрав за Нишлије из Новог Сада!

nishlija

pre 13 godina

Molim odgovorne,ako postoje u ovoj drzavi:Pitajte Baneta Jovanovica,zasto gradjevincima namece da ako hoce zemljiste za izgradnju objekata moraju da mu daju neki %,tj da placaju plate "njegovim" igracima iz FK Sindjelic.

vlada

pre 13 godina

@dragan iz nisa

Pa i nije moglo vise od 6-7000 hiljada gledalaca da stane na stadionu.. Jug je bio prepolovljen, jer se rusio plafon iznad svlacionica, sever zakljucan zbog rusevina, na istoku samo klinci iz sindjelica..

Mesta gde je moglo da se stoji, tj. zapad i jug je bio dupke pun, 2 coveka na 1 mestu..

Runi

pre 13 godina

Da nije ušao VUK nikada nebi dali gol.Smiljanić sa levog beka bolje centrira nego cela ekipa,a Vule to nikada neće naučiti.Brana Ilić slavski igrač ali samo za Partizanske Slave u Sremu.Adjuru veze nema a Merebu pod hitno prodati zvezdi.

znalac

pre 13 godina

Da sav novac ne ide u Beograd i Nis bi imao solidan stadion i bar 1 prvoligasa , stadio se raspada a hala Cair se renovra vec 10 god.Sramota!!!Bio sam na utalmici Sindjelic - Partizan , utisci su ocajni...rezultat uopste nije realan , ako je Partizan prvi na tabeli sa ovakvom igrom mogu da zamislim kako igraju ostali.Za drugoligasa Sindjelic se borio koliko je mogao...ponavljam ovo je smesno...kuda ide nas fudbal

samo kazem

pre 13 godina

Bio sam na stadionu (jeste ocajan i u fazi raspadanja) ali sam teren je bio i vise nego korektan, nisam siguran sta je izvestac video..

Navijac Zvezde u agoniji

pre 13 godina

Ja mislim da je Tole namestio..Nemoguce da je Partizan pobedio..Sindjelic je odmarao kljucne igrace,korner zastavica je kriva,a i vetar s Nisave je pomogao Partizanu,nije zasluzeno,ne priznajem pobedu Partizana :D..

kun aguero

pre 13 godina

Стварно је много добар играч Абубакар Оумару, Мербашвили такође а штопери Војводине Трајковић и Мојсов НАЈСТАНДАРДНИЈИ!
Један је Брка капитен!
Волим те Вошо лудо...само ти си за мене шампион! ПОНОС НИЗИЈЕ!!!

medjutim

pre 13 godina

@Dragan iz Nisa:

Nije ni moglo više gledalaca, nije pušteno više karata, ne može stadion da izdrži

@Zoran Todorovic
Medo nije prošao pripreme s Partizanom, pripremao se za finsku ligu u kojoj se igra manje utakmica a Evropa se završava rano, i u kojoj se prvenstvo završilo pre desetak dana, nije ni za očekivati da može sad da igra na visokom nivou. Što se Davidova tiče, ne znam ni ja što ne igra češće. Mada jeste prejaka konkurencija za njega..

real sa nisave

pre 13 godina

A kako je Radnički nekada gazio:

Radnički - Linz 4:1
Ranički - HSV Hamburger 2:1
Radnički - Dundee United 3:0
Radnički - Feyenoord 2:0
Radnički - Grasshoppers 3:0

zoran

pre 13 godina

Rvači beogradskog Partizana osvojili su pehar namenjen pobedniku Kupa kupova, pošto su u finalu u Ankari pobedili poljski tim MKZ Unija rezultatom 4:3.
===================

Nije za fudbal, ali samo da se vidi koliko sportsko drustvo PArtizan dominira na svim poljima...e,Zvezdo padalico...

boban,nis

pre 13 godina

Partizan je jos jednom pokazao svoju grandioznost.Posle ubedljive pobede nad BSK-om ubedljivo je pobedio jos jednog gorostasa Srpskog fudbala.Opet je demonstrirao svoju moc.Ponovo sami sebe lazu da su mocna i jaka ekipa,isto vazi i za Zvezdu.A cim izadju u Evropu ne mogu ni jedan jedini bod da osvoje.Mora sve da se menja u Srpskom fudbalu,ako zelimo da nam fudbal bude bolji,ali sve.

divan

pre 13 godina

Sinđelić uopšte nije igrao toliko loše, niti je Partizan igrao toliko dobro.
Realno, domaći su zaslužili makar jedan gol.
Stadion je bio ispunjen do poslednjeg mesta. Na našu žalost, manje od polovine stadiona može da se koristi. Sramota za glavni grad jugoistočne Srbije. Sramota i za Srbiju celu.

boban,nis

pre 13 godina

(Dragan iz Nisa, 10. novembar 2010 15:25)

Sve si OK napisao,ali ako si iz Nisa ima da navijas samo za Radnicki,nema to,ja sam Partizanovac,ali kad igra protiv Radnickog za Radnicki.Samo Radnicki.
Za Zvezdu i Partizan ima ko da navija,eno im ga onoliki Beograd pa neka navijaju,sta mi iz Nisa ima da navijamo za njih.Mi imamo svoj Radnicki,pa neka je i u gradskoj ligi.

aleksa

pre 13 godina

Molim novinara koji je pratio utakmicu u Nišu u svom iscrpnijem izveštaju za sutra da kolpletniji izveštaj o jadu i čemeru sportskog centra Čair - a to je i slika celog grada Niša.Sramota za vlast i rukovodstvo grada Niša.U Nišu se sve raspada.A nije ni čudo kakvi nesposobnjakonići i neznalice ga vode.Aliluja za carski grad.

Zoran Todorovic

pre 13 godina

Cestitam Partizanu na pobjedi. Drago mi je sto su igrali Medo i Davidov, koji su, po mom misljenju bez razloga, u poslednje vrijeme bili zapostavljeni (osim ako Medu nije stigao umor ili sl.). Volio bih cesce da ih vidim u timu, jer bi automatski otvarali Saletu prostor za ofanzivnije zadatke. Takodje bih zamolio da ako neko zna, napise par rijeci o oporavku Ljube Fejse. Unaprijed zahvalan.

Dragan iz Nisa

pre 13 godina

Place mi se! Imam 32 godine i Radnicki sam pratio ranije. Kad je dolazio Partizan sa Katanecom i ostalim IGRACINAMA a ja Partizanovac ali na zapadu navijam za Radnicki jer je iz Nisa! A danas nisam iso jer sam na poslu ali sam pratio na netu a onda procitam ovo: Utakmicu u Nišu, na stadionu koji možda i najbolje prikazuje sve probleme srpskog fudbala, pratilo je preko 6000 gledalaca. EJ BRE PREKO 6 000 GLEDALACA! Boze me oprosti! Grad od 350.000 stanovnika! Ali gde? Sve je otislo u boziju mater. a onda procitam ovo: Utisak, osim dobre igre Partizana, ostavio je i očajan teren, ruiniran stadion, na kome je nekada "Real sa Nišave" nizao pobede nad velikanima evropskog fudbala, i semafor koji je - u kvaru... Ne mogu vise, srce me boli....

misko

pre 13 godina

A sad nek gospoda iz FSS polako vezba namesteno izvlacenje da se titovi blizanci ne sastanu slucajno pre finala... ako ona bolja filijala uopste dobije danas. GAZI VOSO!

Dragan iz Nisa

pre 13 godina

Place mi se! Imam 32 godine i Radnicki sam pratio ranije. Kad je dolazio Partizan sa Katanecom i ostalim IGRACINAMA a ja Partizanovac ali na zapadu navijam za Radnicki jer je iz Nisa! A danas nisam iso jer sam na poslu ali sam pratio na netu a onda procitam ovo: Utakmicu u Nišu, na stadionu koji možda i najbolje prikazuje sve probleme srpskog fudbala, pratilo je preko 6000 gledalaca. EJ BRE PREKO 6 000 GLEDALACA! Boze me oprosti! Grad od 350.000 stanovnika! Ali gde? Sve je otislo u boziju mater. a onda procitam ovo: Utisak, osim dobre igre Partizana, ostavio je i očajan teren, ruiniran stadion, na kome je nekada "Real sa Nišave" nizao pobede nad velikanima evropskog fudbala, i semafor koji je - u kvaru... Ne mogu vise, srce me boli....

real sa nisave

pre 13 godina

A kako je Radnički nekada gazio:

Radnički - Linz 4:1
Ranički - HSV Hamburger 2:1
Radnički - Dundee United 3:0
Radnički - Feyenoord 2:0
Radnički - Grasshoppers 3:0

aleksa

pre 13 godina

Molim novinara koji je pratio utakmicu u Nišu u svom iscrpnijem izveštaju za sutra da kolpletniji izveštaj o jadu i čemeru sportskog centra Čair - a to je i slika celog grada Niša.Sramota za vlast i rukovodstvo grada Niša.U Nišu se sve raspada.A nije ni čudo kakvi nesposobnjakonići i neznalice ga vode.Aliluja za carski grad.

grobar1976

pre 13 godina

Hahahahaha grobari su toliko opsednuti Zvezdom da na ovako lep dan sede uz teletext i prate sta radi Zvezda u kupu. Uuuh kako ce da ih boli kad Zvezda dobije Teleoptik, a oni se taman ponadali XD. Mozda u nekom drugom zivotu i docekate da Teleoptik dobije, a do tad pijte mleko i uzivajte u vasoj omiljenoj zanimaciji-pracenju Zvezde u svim takmicenjima.
(Au koliko smo veliki, 10. novembar 2010 19:58)


ovaaaj...izvini...a u kojim takmicenjima????


ps. predlazem kandidaturu za "utisak nedelje"recenicu iz gornjeg posta :
"Uuuh kako ce da ih boli kad Zvezda dobije Teleoptik"

boban,nis

pre 13 godina

(Dragan iz Nisa, 10. novembar 2010 15:25)

Sve si OK napisao,ali ako si iz Nisa ima da navijas samo za Radnicki,nema to,ja sam Partizanovac,ali kad igra protiv Radnickog za Radnicki.Samo Radnicki.
Za Zvezdu i Partizan ima ko da navija,eno im ga onoliki Beograd pa neka navijaju,sta mi iz Nisa ima da navijamo za njih.Mi imamo svoj Radnicki,pa neka je i u gradskoj ligi.

Вук СРБ-IN ПФК

pre 13 godina

Штета што више Нишлија није могло да дође на утакмицу због стадиона који је у катастрофалном стању,јер Нишлије су људи који јако воле спорт,а нарочито фудбал,јер у Ниш је ретко кад дошао Партизан и Звезда да играју фудбал и зато би било крајње време да се помогне побољшању фудбала у Нишу!
Поздрав за Нишлије из Новог Сада!

Nišlija

pre 13 godina

Bio sam na stadionu danas. Utakmica solidna, Partizan zasluženo pobedio jer je mnogo jači. Malu zamerku imam na suđenje jer je sudija sudio i najmanji kontakt nad fudbalerima Partizana, ali to nije uticalo na krajnji rezultat.
E sad, što se tiče organizacije....katastrofa. Bio sam na zapadu ali na tu tribinu je pušteno puno više gledalaca nego što ona ima kapacitet. Stvarno sramota, platiš kartu za tribinu gde bi trebao da sediš i uživaš u meču a ti moraš da stojiš i da se guraš. Glupost.
Navijanje je bilo dobro. Minus su bačene baklje sa tribina al ajde...klasika valjda.
Moreira je zaista postigao prelep solo pogodak i za to dobio aplauz svih prisutnih.
Pri izmenama veliki aplauz je dobio Moriera a i Saša Ilić kome je ceo stadion aplaudirao. Bez obzira na navijačku pripadnost, čovek je legenda. Danas je to i pokazao.
Što se tiče terena. Meni je bio sasvim korektan (što su neki već ovde napomenuli). Stadion naravno katastrofa.
Osvrnuo bih se ukratko i na pitanje Radničkog koje se u zadnje vreme provlači kad su u pitanju vesti o Sinđeliću. Naravno da je Radnički bio i ostao "glavni" klub u Nišu ali optužiti Beograd za njegovu propast je smešno. Iako će zvučiti strogo, Radnički je sam kriv za svoju propast. Nišlije znaju da su tu bile razne finansijske mahinacije kao i gomila tatinih sinova kojima je bio prestiž da igraju za Radnički a od fudbala nisu bili ni za amatere.
Stadion treba da se obnovi, jer to nije stadion Radničkog već gradski stadion. Svi bi imali korist od boljeg stadiona.

Utisak utakmice: Stojković koji sa ostalim igračima peva sa Grobarima anti-Zvezdaške pesme!

znalac

pre 13 godina

Da sav novac ne ide u Beograd i Nis bi imao solidan stadion i bar 1 prvoligasa , stadio se raspada a hala Cair se renovra vec 10 god.Sramota!!!Bio sam na utalmici Sindjelic - Partizan , utisci su ocajni...rezultat uopste nije realan , ako je Partizan prvi na tabeli sa ovakvom igrom mogu da zamislim kako igraju ostali.Za drugoligasa Sindjelic se borio koliko je mogao...ponavljam ovo je smesno...kuda ide nas fudbal

vlada

pre 13 godina

@dragan iz nisa

Pa i nije moglo vise od 6-7000 hiljada gledalaca da stane na stadionu.. Jug je bio prepolovljen, jer se rusio plafon iznad svlacionica, sever zakljucan zbog rusevina, na istoku samo klinci iz sindjelica..

Mesta gde je moglo da se stoji, tj. zapad i jug je bio dupke pun, 2 coveka na 1 mestu..

kun aguero

pre 13 godina

Стварно је много добар играч Абубакар Оумару, Мербашвили такође а штопери Војводине Трајковић и Мојсов НАЈСТАНДАРДНИЈИ!
Један је Брка капитен!
Волим те Вошо лудо...само ти си за мене шампион! ПОНОС НИЗИЈЕ!!!

Navijac Zvezde u agoniji

pre 13 godina

Ja mislim da je Tole namestio..Nemoguce da je Partizan pobedio..Sindjelic je odmarao kljucne igrace,korner zastavica je kriva,a i vetar s Nisave je pomogao Partizanu,nije zasluzeno,ne priznajem pobedu Partizana :D..

E tako se to radi...

pre 13 godina

posto se prosle god Vojvodina zalila na zdrijeb, ove god ce ovako biti..
Vojvodina-Partizan
Sloboda SP-Zvezda
(Niksicko Pivo, 10. novembar 2010 15:35)


Bravo za prognozu mada se ja ne slazem...
Moje misljenje je

Partizan:Sloboda
Teleoptik:Vojvodina

finale:
Partizan:Teleoptik...

nishlija

pre 13 godina

Molim odgovorne,ako postoje u ovoj drzavi:Pitajte Baneta Jovanovica,zasto gradjevincima namece da ako hoce zemljiste za izgradnju objekata moraju da mu daju neki %,tj da placaju plate "njegovim" igracima iz FK Sindjelic.

samo kazem

pre 13 godina

Bio sam na stadionu (jeste ocajan i u fazi raspadanja) ali sam teren je bio i vise nego korektan, nisam siguran sta je izvestac video..

divan

pre 13 godina

Sinđelić uopšte nije igrao toliko loše, niti je Partizan igrao toliko dobro.
Realno, domaći su zaslužili makar jedan gol.
Stadion je bio ispunjen do poslednjeg mesta. Na našu žalost, manje od polovine stadiona može da se koristi. Sramota za glavni grad jugoistočne Srbije. Sramota i za Srbiju celu.

zoran

pre 13 godina

Rvači beogradskog Partizana osvojili su pehar namenjen pobedniku Kupa kupova, pošto su u finalu u Ankari pobedili poljski tim MKZ Unija rezultatom 4:3.
===================

Nije za fudbal, ali samo da se vidi koliko sportsko drustvo PArtizan dominira na svim poljima...e,Zvezdo padalico...

Zoran Todorovic

pre 13 godina

Cestitam Partizanu na pobjedi. Drago mi je sto su igrali Medo i Davidov, koji su, po mom misljenju bez razloga, u poslednje vrijeme bili zapostavljeni (osim ako Medu nije stigao umor ili sl.). Volio bih cesce da ih vidim u timu, jer bi automatski otvarali Saletu prostor za ofanzivnije zadatke. Takodje bih zamolio da ako neko zna, napise par rijeci o oporavku Ljube Fejse. Unaprijed zahvalan.

Mozzart

pre 13 godina

Dok ovo pisem, Zvezda gubi od Teleoptika! Dosta je bilo brukanja vise, Lukicu! Svi vi, lazne Delije, koje primate platu od stoke, tj Lukica, Adzica, Vesica... MARS BRE IZ NASE ZVEZDE, ILI... Stoka Bogdanov je dobro prosao... VI NECETE!!!!!!!

medjutim

pre 13 godina

@Dragan iz Nisa:

Nije ni moglo više gledalaca, nije pušteno više karata, ne može stadion da izdrži

@Zoran Todorovic
Medo nije prošao pripreme s Partizanom, pripremao se za finsku ligu u kojoj se igra manje utakmica a Evropa se završava rano, i u kojoj se prvenstvo završilo pre desetak dana, nije ni za očekivati da može sad da igra na visokom nivou. Što se Davidova tiče, ne znam ni ja što ne igra češće. Mada jeste prejaka konkurencija za njega..

misko

pre 13 godina

A sad nek gospoda iz FSS polako vezba namesteno izvlacenje da se titovi blizanci ne sastanu slucajno pre finala... ako ona bolja filijala uopste dobije danas. GAZI VOSO!

Batko

pre 13 godina

Kao prvo..Grobari stvarno ste smešni sa svojim nasladjivanjem.. sad je 90.min i ove moje muke ,na silu uguraše i drugi gol...2:1 je...ali kao više decenijski navijač Zvezde, samo mogu da žalim što Teleoptik nije prošao danas ?!!! Da, baš to ,jer bi to bio odličan razlog da se kumovi sklone, tj bolje rečeno kum-trener, a ovako će opet izmisliti neku glupost , ostati na klupi, a do kraja jesenjeg dela , ode Groblje na +6 do 9 bodova razlike.
S toga... drage komšije, znam da vam je iq jedan trenutnoj spoljnoj temperaturi, zato malo razmislite?? vi treba da se radujete što su ovi nesrećnici danas pobedili,jer time ste vi danas dobili prvenstvo!! da je bilo obratno, Krstic bi leteo, vi bez problema gubite prvenstvo, a Kup ima "snagu" koliko i lokalni turnir za gajbu piva...
Ali vama logika nikada nije , niti ce biti jača strana

Au koliko smo veliki

pre 13 godina

Hahahahaha grobari su toliko opsednuti Zvezdom da na ovako lep dan sede uz teletext i prate sta radi Zvezda u kupu. Uuuh kako ce da ih boli kad Zvezda dobije Teleoptik, a oni se taman ponadali XD. Mozda u nekom drugom zivotu i docekate da Teleoptik dobije, a do tad pijte mleko i uzivajte u vasoj omiljenoj zanimaciji-pracenju Zvezde u svim takmicenjima.

milos ncz

pre 13 godina

Da li je moglo bolje? Najsladja pobeda i poruka Lukicu sa konacno istera Kristica. Ipak ne treba biti neizvesno sa filijalom malog kluba. Koliko li je franjevaca sada dozivelo srcani udar...?

Runi

pre 13 godina

Da nije ušao VUK nikada nebi dali gol.Smiljanić sa levog beka bolje centrira nego cela ekipa,a Vule to nikada neće naučiti.Brana Ilić slavski igrač ali samo za Partizanske Slave u Sremu.Adjuru veze nema a Merebu pod hitno prodati zvezdi.

boban,nis

pre 13 godina

Partizan je jos jednom pokazao svoju grandioznost.Posle ubedljive pobede nad BSK-om ubedljivo je pobedio jos jednog gorostasa Srpskog fudbala.Opet je demonstrirao svoju moc.Ponovo sami sebe lazu da su mocna i jaka ekipa,isto vazi i za Zvezdu.A cim izadju u Evropu ne mogu ni jedan jedini bod da osvoje.Mora sve da se menja u Srpskom fudbalu,ako zelimo da nam fudbal bude bolji,ali sve.

milos ncz

pre 13 godina

Da li je moglo bolje? Najsladja pobeda i poruka Lukicu sa konacno istera Kristica. Ipak ne treba biti neizvesno sa filijalom malog kluba. Koliko li je franjevaca sada dozivelo srcani udar...?

misko

pre 13 godina

A sad nek gospoda iz FSS polako vezba namesteno izvlacenje da se titovi blizanci ne sastanu slucajno pre finala... ako ona bolja filijala uopste dobije danas. GAZI VOSO!

Batko

pre 13 godina

Kao prvo..Grobari stvarno ste smešni sa svojim nasladjivanjem.. sad je 90.min i ove moje muke ,na silu uguraše i drugi gol...2:1 je...ali kao više decenijski navijač Zvezde, samo mogu da žalim što Teleoptik nije prošao danas ?!!! Da, baš to ,jer bi to bio odličan razlog da se kumovi sklone, tj bolje rečeno kum-trener, a ovako će opet izmisliti neku glupost , ostati na klupi, a do kraja jesenjeg dela , ode Groblje na +6 do 9 bodova razlike.
S toga... drage komšije, znam da vam je iq jedan trenutnoj spoljnoj temperaturi, zato malo razmislite?? vi treba da se radujete što su ovi nesrećnici danas pobedili,jer time ste vi danas dobili prvenstvo!! da je bilo obratno, Krstic bi leteo, vi bez problema gubite prvenstvo, a Kup ima "snagu" koliko i lokalni turnir za gajbu piva...
Ali vama logika nikada nije , niti ce biti jača strana

Au koliko smo veliki

pre 13 godina

Hahahahaha grobari su toliko opsednuti Zvezdom da na ovako lep dan sede uz teletext i prate sta radi Zvezda u kupu. Uuuh kako ce da ih boli kad Zvezda dobije Teleoptik, a oni se taman ponadali XD. Mozda u nekom drugom zivotu i docekate da Teleoptik dobije, a do tad pijte mleko i uzivajte u vasoj omiljenoj zanimaciji-pracenju Zvezde u svim takmicenjima.

E tako se to radi...

pre 13 godina

posto se prosle god Vojvodina zalila na zdrijeb, ove god ce ovako biti..
Vojvodina-Partizan
Sloboda SP-Zvezda
(Niksicko Pivo, 10. novembar 2010 15:35)


Bravo za prognozu mada se ja ne slazem...
Moje misljenje je

Partizan:Sloboda
Teleoptik:Vojvodina

finale:
Partizan:Teleoptik...

boban,nis

pre 13 godina

Partizan je jos jednom pokazao svoju grandioznost.Posle ubedljive pobede nad BSK-om ubedljivo je pobedio jos jednog gorostasa Srpskog fudbala.Opet je demonstrirao svoju moc.Ponovo sami sebe lazu da su mocna i jaka ekipa,isto vazi i za Zvezdu.A cim izadju u Evropu ne mogu ni jedan jedini bod da osvoje.Mora sve da se menja u Srpskom fudbalu,ako zelimo da nam fudbal bude bolji,ali sve.

Mozzart

pre 13 godina

Dok ovo pisem, Zvezda gubi od Teleoptika! Dosta je bilo brukanja vise, Lukicu! Svi vi, lazne Delije, koje primate platu od stoke, tj Lukica, Adzica, Vesica... MARS BRE IZ NASE ZVEZDE, ILI... Stoka Bogdanov je dobro prosao... VI NECETE!!!!!!!

Dragan iz Nisa

pre 13 godina

Place mi se! Imam 32 godine i Radnicki sam pratio ranije. Kad je dolazio Partizan sa Katanecom i ostalim IGRACINAMA a ja Partizanovac ali na zapadu navijam za Radnicki jer je iz Nisa! A danas nisam iso jer sam na poslu ali sam pratio na netu a onda procitam ovo: Utakmicu u Nišu, na stadionu koji možda i najbolje prikazuje sve probleme srpskog fudbala, pratilo je preko 6000 gledalaca. EJ BRE PREKO 6 000 GLEDALACA! Boze me oprosti! Grad od 350.000 stanovnika! Ali gde? Sve je otislo u boziju mater. a onda procitam ovo: Utisak, osim dobre igre Partizana, ostavio je i očajan teren, ruiniran stadion, na kome je nekada "Real sa Nišave" nizao pobede nad velikanima evropskog fudbala, i semafor koji je - u kvaru... Ne mogu vise, srce me boli....

zoran

pre 13 godina

Rvači beogradskog Partizana osvojili su pehar namenjen pobedniku Kupa kupova, pošto su u finalu u Ankari pobedili poljski tim MKZ Unija rezultatom 4:3.
===================

Nije za fudbal, ali samo da se vidi koliko sportsko drustvo PArtizan dominira na svim poljima...e,Zvezdo padalico...

grobar1976

pre 13 godina

Hahahahaha grobari su toliko opsednuti Zvezdom da na ovako lep dan sede uz teletext i prate sta radi Zvezda u kupu. Uuuh kako ce da ih boli kad Zvezda dobije Teleoptik, a oni se taman ponadali XD. Mozda u nekom drugom zivotu i docekate da Teleoptik dobije, a do tad pijte mleko i uzivajte u vasoj omiljenoj zanimaciji-pracenju Zvezde u svim takmicenjima.
(Au koliko smo veliki, 10. novembar 2010 19:58)


ovaaaj...izvini...a u kojim takmicenjima????


ps. predlazem kandidaturu za "utisak nedelje"recenicu iz gornjeg posta :
"Uuuh kako ce da ih boli kad Zvezda dobije Teleoptik"

znalac

pre 13 godina

Da sav novac ne ide u Beograd i Nis bi imao solidan stadion i bar 1 prvoligasa , stadio se raspada a hala Cair se renovra vec 10 god.Sramota!!!Bio sam na utalmici Sindjelic - Partizan , utisci su ocajni...rezultat uopste nije realan , ako je Partizan prvi na tabeli sa ovakvom igrom mogu da zamislim kako igraju ostali.Za drugoligasa Sindjelic se borio koliko je mogao...ponavljam ovo je smesno...kuda ide nas fudbal

boban,nis

pre 13 godina

(Dragan iz Nisa, 10. novembar 2010 15:25)

Sve si OK napisao,ali ako si iz Nisa ima da navijas samo za Radnicki,nema to,ja sam Partizanovac,ali kad igra protiv Radnickog za Radnicki.Samo Radnicki.
Za Zvezdu i Partizan ima ko da navija,eno im ga onoliki Beograd pa neka navijaju,sta mi iz Nisa ima da navijamo za njih.Mi imamo svoj Radnicki,pa neka je i u gradskoj ligi.

Nišlija

pre 13 godina

Bio sam na stadionu danas. Utakmica solidna, Partizan zasluženo pobedio jer je mnogo jači. Malu zamerku imam na suđenje jer je sudija sudio i najmanji kontakt nad fudbalerima Partizana, ali to nije uticalo na krajnji rezultat.
E sad, što se tiče organizacije....katastrofa. Bio sam na zapadu ali na tu tribinu je pušteno puno više gledalaca nego što ona ima kapacitet. Stvarno sramota, platiš kartu za tribinu gde bi trebao da sediš i uživaš u meču a ti moraš da stojiš i da se guraš. Glupost.
Navijanje je bilo dobro. Minus su bačene baklje sa tribina al ajde...klasika valjda.
Moreira je zaista postigao prelep solo pogodak i za to dobio aplauz svih prisutnih.
Pri izmenama veliki aplauz je dobio Moriera a i Saša Ilić kome je ceo stadion aplaudirao. Bez obzira na navijačku pripadnost, čovek je legenda. Danas je to i pokazao.
Što se tiče terena. Meni je bio sasvim korektan (što su neki već ovde napomenuli). Stadion naravno katastrofa.
Osvrnuo bih se ukratko i na pitanje Radničkog koje se u zadnje vreme provlači kad su u pitanju vesti o Sinđeliću. Naravno da je Radnički bio i ostao "glavni" klub u Nišu ali optužiti Beograd za njegovu propast je smešno. Iako će zvučiti strogo, Radnički je sam kriv za svoju propast. Nišlije znaju da su tu bile razne finansijske mahinacije kao i gomila tatinih sinova kojima je bio prestiž da igraju za Radnički a od fudbala nisu bili ni za amatere.
Stadion treba da se obnovi, jer to nije stadion Radničkog već gradski stadion. Svi bi imali korist od boljeg stadiona.

Utisak utakmice: Stojković koji sa ostalim igračima peva sa Grobarima anti-Zvezdaške pesme!

Runi

pre 13 godina

Da nije ušao VUK nikada nebi dali gol.Smiljanić sa levog beka bolje centrira nego cela ekipa,a Vule to nikada neće naučiti.Brana Ilić slavski igrač ali samo za Partizanske Slave u Sremu.Adjuru veze nema a Merebu pod hitno prodati zvezdi.

medjutim

pre 13 godina

@Dragan iz Nisa:

Nije ni moglo više gledalaca, nije pušteno više karata, ne može stadion da izdrži

@Zoran Todorovic
Medo nije prošao pripreme s Partizanom, pripremao se za finsku ligu u kojoj se igra manje utakmica a Evropa se završava rano, i u kojoj se prvenstvo završilo pre desetak dana, nije ni za očekivati da može sad da igra na visokom nivou. Što se Davidova tiče, ne znam ni ja što ne igra češće. Mada jeste prejaka konkurencija za njega..

Вук СРБ-IN ПФК

pre 13 godina

Штета што више Нишлија није могло да дође на утакмицу због стадиона који је у катастрофалном стању,јер Нишлије су људи који јако воле спорт,а нарочито фудбал,јер у Ниш је ретко кад дошао Партизан и Звезда да играју фудбал и зато би било крајње време да се помогне побољшању фудбала у Нишу!
Поздрав за Нишлије из Новог Сада!

kun aguero

pre 13 godina

Стварно је много добар играч Абубакар Оумару, Мербашвили такође а штопери Војводине Трајковић и Мојсов НАЈСТАНДАРДНИЈИ!
Један је Брка капитен!
Волим те Вошо лудо...само ти си за мене шампион! ПОНОС НИЗИЈЕ!!!

real sa nisave

pre 13 godina

A kako je Radnički nekada gazio:

Radnički - Linz 4:1
Ranički - HSV Hamburger 2:1
Radnički - Dundee United 3:0
Radnički - Feyenoord 2:0
Radnički - Grasshoppers 3:0

Zoran Todorovic

pre 13 godina

Cestitam Partizanu na pobjedi. Drago mi je sto su igrali Medo i Davidov, koji su, po mom misljenju bez razloga, u poslednje vrijeme bili zapostavljeni (osim ako Medu nije stigao umor ili sl.). Volio bih cesce da ih vidim u timu, jer bi automatski otvarali Saletu prostor za ofanzivnije zadatke. Takodje bih zamolio da ako neko zna, napise par rijeci o oporavku Ljube Fejse. Unaprijed zahvalan.

Navijac Zvezde u agoniji

pre 13 godina

Ja mislim da je Tole namestio..Nemoguce da je Partizan pobedio..Sindjelic je odmarao kljucne igrace,korner zastavica je kriva,a i vetar s Nisave je pomogao Partizanu,nije zasluzeno,ne priznajem pobedu Partizana :D..

aleksa

pre 13 godina

Molim novinara koji je pratio utakmicu u Nišu u svom iscrpnijem izveštaju za sutra da kolpletniji izveštaj o jadu i čemeru sportskog centra Čair - a to je i slika celog grada Niša.Sramota za vlast i rukovodstvo grada Niša.U Nišu se sve raspada.A nije ni čudo kakvi nesposobnjakonići i neznalice ga vode.Aliluja za carski grad.

samo kazem

pre 13 godina

Bio sam na stadionu (jeste ocajan i u fazi raspadanja) ali sam teren je bio i vise nego korektan, nisam siguran sta je izvestac video..

nishlija

pre 13 godina

Molim odgovorne,ako postoje u ovoj drzavi:Pitajte Baneta Jovanovica,zasto gradjevincima namece da ako hoce zemljiste za izgradnju objekata moraju da mu daju neki %,tj da placaju plate "njegovim" igracima iz FK Sindjelic.

divan

pre 13 godina

Sinđelić uopšte nije igrao toliko loše, niti je Partizan igrao toliko dobro.
Realno, domaći su zaslužili makar jedan gol.
Stadion je bio ispunjen do poslednjeg mesta. Na našu žalost, manje od polovine stadiona može da se koristi. Sramota za glavni grad jugoistočne Srbije. Sramota i za Srbiju celu.

vlada

pre 13 godina

@dragan iz nisa

Pa i nije moglo vise od 6-7000 hiljada gledalaca da stane na stadionu.. Jug je bio prepolovljen, jer se rusio plafon iznad svlacionica, sever zakljucan zbog rusevina, na istoku samo klinci iz sindjelica..

Mesta gde je moglo da se stoji, tj. zapad i jug je bio dupke pun, 2 coveka na 1 mestu..