Sreda, 08.09.2010.

11:15

Milošević: "Sramota! Džukele su!"

Rekorder po broju igara za nacionalni tim Savo Milošević bio je ogorčen posle utakmice Srbija - Slovenija.

Izvor: B92

Miloševiæ: "Sramota! Džukele su!" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

144 Komentari

Sortiraj po:

Brane

pre 13 godina

@realko...Evo ja cu tebi reci kako su sudije pogurale Francusku ako nisi znao. Jedno pitanje..gledao li si mec Francuska -Irska??? Nema sta, po komentarima vidim da Srbija ide Europskim tokovima..pljuvanje svega sto je srpsko, odricanje majke i oca, brata , sestre,gay parade na sve strane, mahanje zastavama europske unije. Samo ima jedan problem sa svima vama....ko ce da radi 8 sati dnevno?? Znate ono...obaveze,ustajanje ujutro na posao itd itd..."EUROPSKA SRBIJA" ;)

Djoxy P.F.C.

pre 13 godina

Care!
Obozavam ovog coveka i cekam dan kada ce produkovati sebe u najbolje moguce svrhe po reprezentativni i klupski fudbal.
Savo Majstore!

Бу!

pre 13 godina

Realko је погодио, утакмица препуна "прошења" и изнуђивања судијских одлука. Што би се рекло, "слажи 100 пута вук - а кад се и појави, ко ће ти вјеровати". Професионалне судије се заиста припремају, Лазовић и компанија ће у наредним утакмицама видјети посљедице таквог срамног понашања.

Dosta.....

pre 13 godina

Za neuspehe kriv nam je sudija? Za uspehe kriv je Radomir i njegovi mafijasi na terenu?
A da li mi imamo igru?
Voleo bi da mi Radomir pojasni kakav je uspeh pobediti Farane? Ili bolje receno da li je neuspeh igrati nereseno sa Slovenijom?
Da se zaborave ove dve "lose" katastrofalne utakmice! Ali da vidimo kako smo igrali na SP? Kako smo igrali u pripremama? Kako smo igrali u kvalifikacijama za SP? MRTVO!!!! Bez zelje, bez igre, bez borbenosti!!!
Iskreno mislim da je za ove neuspehe kriv cuveni RADOMIR! Neka se malo ugleda na vaterpoliste i kosarkase! A najbolji primer su igraci Partizana! Pa i oni su do pre 2 meseca bili mrtva ekipa! Da se malo prisetimo koga je Partizan natrcao u Evropi u prethodnim sezonama! NIKOG! A kako je moguce da sada igraju borbeno? Da sada trce? Pa cak i da natrce Anderleht! E to je zasluga trenera! A da li je neko cuo izjavu Stanojevica da kaze: JA SASA JE JEDINI POSTIGAO REZULTAT! JA SASA JE PODIGAO KVALITET IGRE PARTIZANA! JA SASA . . . JA SASA . . . JA SASA . . . To covek nije rekao!!!! Tako da izjava Save da je bio penal nije na mestu! Penal je bio ali sto smo mi "ljuti" na sudiju? Zasto tandem Zigic-Lazovic nisu dali dva gola ranije pa se nebi pitali da li je bio penal. Zasto nismo ZGAZILI slovence pa nam nebi ni trebao penal! Zato sto cuveni RADOMIR nije adekvatan trener za reprezentaciju!!!!

Realko

pre 13 godina

E ,moj Savo, zar i ti verujes u teorije zavere?

Evo ja cu ti reci zasto nije svirao penal. Lazovic je pre te situacije 10 puta na utakmici sam pao i trazio od sudije prekrsaj. Uz to 10 puta je pokusao da slaze sudiju da je korner ili aut za nas. Takvim igracima se ne svira penal olako. Sudija nije video situaciju, ali je imajuci sve ono u vidu osecao da je Lazovic i ovoga puta iscenirao. Svemu tome je mozda malo doprineo i Zigic u mecu sa Francuskom. Pa imao je to sudija sve u vidu. Posao mu je da se spremi za utakmicu koju sudi i da poznaje mentalitet, kredibilitet igraca na toj utakmici.

Te price da fifa ili uefa gura Italiju su smesne. Zasto nisu gurali Francusku u proslim kvalifikacija nego sviraju nama nepostojeci penal. Zasto Platini daje da ligu sampiona igraju prvaci Kipra, Slovacke pa i Srbije, dok Atletiko Madrid igra ligu evrope?

Jos jednom, e moj Savo.

mali milos

pre 13 godina

...a Milošević zaboravlja ili svesno preskače priču o našem plasmanu na svetsko prvenstvo,o suđenju na utakmicama,sa Austrijom,u Beogradu,sa Francuskom,u Beogradu,sa Rumunijom,u Beogradu.A onda,kad je sve već bilo gotovo,sudilo se protiv nas,protiv Litvanije.Uostalom,Francuska je,valjda zauzvrat,otišla na to prvenstvo golom koji je dat rukom.Taj fudbal je jedan ogroman biznis...
I na kraju,o ovoj našoj sinoćnjoj sramoti.Pre svega,ono nije fudbal za velike rezultate.O jedanastercima možemo polemisati jer je diskutabilan start Vidića iz prvog poluvremena,kad je lopta izvučena na ivicu šesnaesterca.A jadni(fudbalski gledano) Lazović se toliko opružio,a da ga Slovenac,čini se,nije ni pipnuo...
Toliko gosn.Miloševiću...o tome...

Igor

pre 13 godina

ako tebi decace ono nije bio penal i ako je lazovicu bezala lopta onda definitivno nismo gledali istu utakmicu izvini ali lupas gluposti penal je bio cist kao suza.. ali da smo ocajno igrali to stoji..

dejan

pre 13 godina

savo je potpuno upravu za sve sto je rekao ali je izostavio da su fudbalieri isto to sto su rekli.Slovenci su dali zivot na terenu za svoju zemlju a nase balerine samo na momente

Igor

pre 13 godina

# Nije bre ljudi stvar u jednoj ili dve lose odigrane utakmice,stvar je u tome sto mi kao narod nemamo pobednicki mentalitet. Ne samo u sportu vec i u ostalim zivotnim situacijama. Vratite samo film kako smo odigrali protiv francuza u beogradu pa svaku utakmicu od tada osim one kada smo napunili jadne rumune kojima nije bilo bitno da li ce da prime 3,5 10 golova. Plasimo se pobede,guramo loptu u nazad,nasi napadaci se plase da postignu gol,a to se najbolje videlo u africi kada je najbitnije. Svaka cast slonencima,prvo na sveopstoj kulturi a drugo na kulturi igre. Pa oni se nisu izlezavali ni deseti deo koliko bi mi u ljubljani da vodimo 1-0. Budimo realni, milsim a i ubedjen sam da je evropsko daleko od Srbije. Jednostavno nasi fudbaleri nisu stvoreni za velika dela.
(mundo, 8. septembar 2010 15:25)



to mozes da kazes za fudbal ali za ostale sportove nikako malo si preterao to za pobednicki mentalitet..

bocha_rS

pre 13 godina

... neki su promasili naslov,
ocajno je sudjenje bilo ali jos ocajnija igra nase reprezentacije.. penal je bio ali tek krajem drugog poluvremena a gdje smo do tad bili, sta smo do tad uradili.. ali mene samo interesuje ako nekoga ne ide zasto ga ne mjenjati???
Sa ovakvom formacijom nista necemo uraditi jer nemamo sredinu terena da bi nas napadac (Zigic) odradio posao. spustiti loptu na zemlju i pokusati pas igrom nadjacati protivnika.
Srpska uz Srbiju!!!

Atropin

pre 13 godina

Kao prvo mislim da sudija nije puno pogresio sto nije svirao penal. Ta odluka je bila stvar famoznog 'slobodnog sudijskog uverenja', jer je Lazovicu bezala lopta, a i iz aviona se videlo da je isao da iznudi penal, a ne da postigne pogodak. Naravno da sudija ne bi pogresio i da je sudio obratno.
Drugo, ja mislim da je Savo u potpunosti u pravu, ali iz jednog drugog razloga. FIFA i UEFA su postale federacije bogatih i logicno je da ce njihove interese da stite. Osim toga jedini pravi razlog zasto su protiv upotrebe tehnologije je taj sto onda ne bi mogle tako lako da se namestaju utakmice, a velike pare su u igri. Pogledajte samo ko sa arbitrira od sudija i to na najvecim takmicenjima. I koja je to fora sa suspenzijama KORUMPIRANIH saveza, kada intervenise drzava tj. drzavni organi u nekoj zemlji?? Ej bre!! Sve je jasno...

Josko Martinoski

pre 13 godina

Realno, da nije srpskog grba na crvenom dresu, dali biste gledali ovu ekipu ako imate satelitsku antenu i dreambox gde mozete da birate da gledate bilo koju evropsku utakmicu. AL ISKRENO???

soul

pre 13 godina

Nisam strastveni navijac, ali me zelja za pobedom cesto Srbije zanese. Pokusavam da budem realan i da priznam da ovaj fudbalski tim Srbije nema kvaliteta i harmoniju i da se na neku srecu kvlifikovao za Svetsko Prvenstvo. A kako da menjamo? Pa ja lud mislio Sava nesto prisebniji i kultivisaniji nego ostali. Dobro je da me je razuverio pre nego sto se on opet kandiduje za neko mesto u fudbalskom svetu. Kakavo objasnjenje i komentar je dao, pa rodjena majka bi trebalo da ga zbegava. Ovakav mentalitet je zapravo i unistio nas fudbal.

krajisnik91

pre 13 godina

Mi Srbi smo stvarno smesan narod , delimo se oko bilo cega :npr. sad pola njih napadaju Savu , druga polovina ga brani , sinoc isto sa Zigicem , onda sinoc na utakmici ceo stadion nije mogao NIJEDNU pesmu slozno da otpeva sem himne , sto je sramota , pa dokle vise podele na reprezentativnim utakmicam .Sto se tice Save covek je u pravu 100% ,sramotna je nasa igra ali je jos sramotnije sudjenje !I prestanite vise da napadate Laneta Jovanovica to sto decko iskreno voli svoju zemlju to je cast , a ona izjava za Clea je izvucena iz kontesta , Lane je pravi patriota i da 11 takvih igra za reprezentaciju gde bi nam bio kraj . Sinoc je katastrofa odigrao istina , ali setite se ponosni Srbi kako ste njega i Krasica dizali u nebesa , Antica proglasavali najboljim svetskim trenerom a sad ih sve pljujete , sram da nas bude sve kako se lako svega svoga odricemo !!!

cika pera

pre 13 godina

Gde si ti Savo bio da kazes na prosloj utakmici da je na nasu sramotu Jovanovic nesportski igrao i poveli smo. Da ustanes i da trazis da se ponovi utakmica jer mozemo da ih pobedimo i bez takvog blamiranja. Sudije su gresile i gresice, a mi ostajemo svako sa svojom sramotom, Jovanovic za igranje rukom a slovenac za saplitanje i penal. Dosta je kukanja i mazanja ociju, nije ovo Severna Koreja svi gledamo isti prenos utakmice i vidimo sve.

Srbin iz Beograda

pre 13 godina

Ja lepo kazem juce pre tekme da se zamoli FIFA da nas izbaci na jedno desetak godina.... S kojim osnovom se javlja ovaj Savo,pa dal si ti gledao utakmicu,o cemu pricas,pa 3 pasa nismo razmenili sinoc i ti pricas o nekom namestanju,kao bili smo mnogo bolji i sudija nas unistio.... ccc.... A da ne pricam o zvizdanju protivnickoj himni i maltretiranju gostujucih navijaca,stvarno mi vise nista nije jasno....

Stole Vršac

pre 13 godina

Dokle više da čekamo da nam sudije sviraju penale i na taj način pobeđujemo ili izjednačujemo rezultat...i to kod kuće? Da smo igrali kako treba, da smo dali tri,četiri gola..taj detalj ne bi bio uopšte bitan.Sramota!
P.S
Sreća što Antić nije ušao na teren da opsuje sudije zbog toga...ko zna koliko bi još proveo na tribinama!

zoran

pre 13 godina

Ma ne lupetaj.
Jovanovic igrao rukom na Farskim ostrvima i mi dadosmo gol.
Juce su igraci iz Slovenije mogli da daju jos dva komada bez problema. Dobro smo jos i prosli.

djordjefromsombor

pre 13 godina

Takodje bio ubedjen 100% da govori o reprezentaciji i navijacima zbog zvizdanja kad sam video naslov... Zao mi potrosene struje za vreme utakmice.

mundo

pre 13 godina

Nije bre ljudi stvar u jednoj ili dve lose odigrane utakmice,stvar je u tome sto mi kao narod nemamo pobednicki mentalitet. Ne samo u sportu vec i u ostalim zivotnim situacijama. Vratite samo film kako smo odigrali protiv francuza u beogradu pa svaku utakmicu od tada osim one kada smo napunili jadne rumune kojima nije bilo bitno da li ce da prime 3,5 10 golova. Plasimo se pobede,guramo loptu u nazad,nasi napadaci se plase da postignu gol,a to se najbolje videlo u africi kada je najbitnije. Svaka cast slonencima,prvo na sveopstoj kulturi a drugo na kulturi igre. Pa oni se nisu izlezavali ni deseti deo koliko bi mi u ljubljani da vodimo 1-0. Budimo realni, milsim a i ubedjen sam da je evropsko daleko od Srbije. Jednostavno nasi fudbaleri nisu stvoreni za velika dela.

krigla

pre 13 godina

Sta je vama ljudi, pa bar Savo nikad nije bio pobornik takvog nacina razmisljanja. Ja ga ne gotivim bas zbog uplitanja u politiku, a i zvezdas sam, ali sad je jednostavno rekao istinu. Zasto vi mislite da zamerke igracima i strucnom stabu na igri iskljucuju i zamerke na sudjenje. Niko nase time ne opravdava. Jedna Nemacka je kukala za opravdano iskljucenje Klosea, a mi ne mozemo da kazemo ni ono sto je nesporno, a to je da nam nisu svirali cist penal protiv Australije i time nas direktno izbacili sa SP,kao i da nam danas nije dosudjen cist jedanaesterac nad Lazovicem. Sto je on ocaj i sto mu nije mesto u reprezentaciji, to je potpuno druga tema, ali mi smo gospodo trebali da prodjemo dalje na SP, kao i da danas pobedimo. Vi bi ih onda velicali, a nista se drugo ne bi promenilo osim tih sudijskih odluka.
Ja mislim da je reprezantacija juce sa pozvanim igracima,trebalo u sredini i napadu da izgleda ovako: Stankovic, Ninkovic, Krasic, Tosic, Kacar, Jovanovic, a umesto povredjenog Tosica Zigic, a Jovanovic na krilo (uzgred sta je tom coveku, on je i na brzini mnogo izgubio).
Sad kad sam smorio i sebe i vas, pozdrav!

verni navijac

pre 13 godina

Kleo neka se sagne ZIGICU.
jel ste vi normalni ?? o cemu pricate ??? ako Kleo bude igrao za reprezentaciju mislite da ce biti bolje ?
a ko ce njemu da daje lopte ? Zigic je jednu loptu dobio ze celu utakmicu i dao je gol, Lazovic sto mu je dao loptu otisla je iza Zigice pola metra a ne ispred kako pisu pojedinci.Jovanovica niko ne pljuje a ocajnicki je igrao.Krasic je usao u drugom poluvremenu i jbg u pocetku je bio OK ali decko ne moze sam. Trener je kriv za izmene... po meni je trebao za udje KRASIC i MRDJA a da izadju JOVANOVIC i LAZOVIC...
ZIGICU HVALA TI ZA SVE BIO SI br 1

g

pre 13 godina

Realno, znajuci srpski mentalitet, posle ovoliko komentara "treba nam Kleo, Kleo" ne bi me cudilo da sad vecina bude protiv njegovog dolaska. Kleo nije mesija koga smo cekali od 7. veka od kad smo dosli na ove prostore. Dosadni ste.

021

pre 13 godina

"Pih...a ja mislio da covek prica o igracima! :)"
(Trotter, 8. septembar 2010 12:31)

Aaaaaaaaa!!!

Ja davno nista bolje nisam procitao!!!

racerx11080

pre 13 godina

jeli cela nacija corava, penala nije bilo, faul je van 16 za jedno 30 cm, pogledajte ponovljeni snimak. Dnako je nasavio da trchi josh 2m i onda je pao.
ako neko hoce da se kladi ja dajem 100EUR da nije bio penal

darko

pre 13 godina

Objektivno gledano, igrali smo lose. Igramo strasno sporo, igraci dugo zadrzavaju loptu, a najvise pasova ide unazad. Dok mi u jednom napadu dodjemo od naseg do protivnickog gola, prodje citavo poluvrijeme. Na sinocnoj utakmici slovenci su demonstrirali kako treba da se igra brzo i jednostavno. Da se razumijemo, nisu oni jaka ekipa, ali njihova igra je mnogo bolja i konkretnija od nase bez obzira sto mozda pojedinacno igraci nisu ni priblizno kvalitetni ili bar skupi kao nasi.
Sto se tice Milosevicevog komentara, moram da kazem da ga razumijem. Ne mogu da vjerujem da neko ko je profesionalan fudbalski sudija moze da pomisli kako igrac koji se nalazi skoro 2 metra iza napadaca u punom trku moze da mu uklize iza ledja i izbije loptu. Da i nije dobro vidio sta se desilo pri startu, mogao bi sa 99.99% sigurnosti da svira penal samo na osnovu polozaja igraca prije starta. I naravno crveni karton zbog starta sa ledja nad napadacem u punom trku koji ima otvoren put prema golu. Jedino objasnjenje zaista jeste da je greska ucinjena namjerno jer ne mogu vjerovati da sudija koji sudi utakmice na tom nivou moze da bude tako los. Sudije su ljudi i mogu da pogrese, tako da zaista nemam obicaj da trazim zavjere i da mislim kako su greske ucinjene namjerno, ali kada se desi nesto ovako ne mogu da se pravim naivan i pomislim kako je tako nesto slucajno. Ne znam da li je u pitanju neka velika svjetska zavjera kao sto misli Milosevic :), ali neko je tu upetljao prste.
Na stranu to da li smo mi zaista zasluzili da pobjedimo na sinocnoj utakmici, vrlo vjerovatno i nismo, ali ne pobjedjuje uvijek onaj ko zasluzi nego onaj ko da vise golova, a mi smo ih po pravilima fudbalske igre trebali dati vise da nam je to dozvolio sudija.

zzzz

pre 13 godina

penal jeste bio, ali sa onakvom igrom bod je premija... neka se zapitaju sta bi bilo da igraju tako protiv Italije

Igra se mora poboljsati!

duka

pre 13 godina

Nas ciganski i prostacki mentalitet... Lazovicu je svaki put sudija bio kriv,padne i samo pocne da se kezi (citaj-sudija mi kriv,njaaa,njaa,njaaa).To sto iz dve stopostotne prilike iz dve utakmice nije dao gol,to on nije kriv.Jovanovic momak,psuje po terenu,raspravlja sa slovenackim trenerom.Imao je zuti u tom momentu,da sam na mestu sudije odmah bih mu dao drugi.Ma koliko hoces primera... U sustini uvek nam je neko drugi kriv!!Pa zasto Milosevicu ne kazes kako smo mi igrali??Da l' smo uopste igrom zasluzili bod?

zvezda zvezda

pre 13 godina

cela poenta je - Da li trebamo da na svakoj utakmici budemo tri puta bolji, a danas se utakmice uglavnom resavaju jednim golom- alal vera Savo!

dule nbg

pre 13 godina

Ne mirisem ni ja Savu mnogo ali...

Penal je cist kao suza. Ja ne mogu da verujem da ljudi pisu " Lazovic se namestao, bio je spor"... Pa jel onda sme protivnik sa ledja da ga udari. Pokrali nas protiv Australije, pokrali nas sad... A jel neko od nasih papana iz Saveza uputio pismo ovima iz FIFE/UEFE povodom kradje protiv Australije, Slovenije, kazne Anticu od 4 utakmice (pa ja mislim da Skolari nije dobio toliko kad je UDARIO igraca, naseg Dragutinovica)

SRAMOTA sa njihove ali SRAMOTA I SA STRANE FSS-a? STA BRE RADITE TAMO SEM STO SE GREBETE ZA DNEVNICE?????

Uzas

pre 13 godina

Da li je sa Savom sve u redu?Uvek neke teorije zavere!Ma da,sudija je kriv sto nismo pobedili Sloveniju,sudija je kriv sto mi lose igramo,UEFA nam ne da da idemo na EP.A sta je bilo na Farskim O.?Dodavanje lopte rukom.Ma daj!Najbolje je da uvek nekog dr. krivimo,a sami smo najveci krivci.Da si ti na celu saveza,dobili bi dozivotnu diskvalifikaciju iz svih takmicenja.A hvala Bogu,nisi. :) Kakvi smo ljudi,to je uzas.

ja

pre 13 godina

Sta ovaj prica. Jeli on to govori o sebi. Pa slovenci su trebali da nas pobede, bili su tri puya bolji, a ovaj trabunja o sudijama i nekoj zaveri. Koji Italijani, oni su sigurno prvi, a ako ostaneRadomir na nasoj klupi mi necemo videti EP

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Svi mi verujemo da je bio penal i da su sudije pogresile i ostetile nas. Medjutim, ovakva izjava Milosevica je sramota. Ima nacina da se FSS zali UEFI ili nesto drugo. Pre svega nasi momci nisu igrali dobro i prvenstveno uzroke poraza treba tu traziti.

Sofronije

pre 13 godina

Ko je sve dobio žute i kako. Subotić na pravdi Boga, Jovanović isto, pa i Vidić. Još par komada protiv Estonije, pa ćemo slučajno biti nekompletni protiv Italije. Igra jeste bila bezopasna, ali penal je penal. A priče da smo dali 5 komada penal nam ne bi trebao su tačne, samo malo naivne. Ko je dao sinoć nekom ozbiljnom timu 3 komada, a kamoli još. A Slovenci su ozbiljan tim.

dukla

pre 13 godina

A šta bi bilo da smo dali gol u zadnjem minutu ili još dva.Šta tu može UEFA i fifa?
Da li oni sprečavaju naše strelce da igraju?
Cleo im je sad glavni problem jer im "duva" iza vrata a golove daje za uDŽBENIKE.
o ČEMU PRIČAŠ?

Aleksandar

pre 13 godina

Sta pricate vi?Sad zbog toga sto smo lose igrali sudija nije trebao da svira postojeci penal???Ovo nije bas najpovoljniji rezultat po nas tim ali daleko od toga da je sve gotovo nereseno je prosecan rezultat i stavise Slovenci su u tezoj poziciji jer su izgubili od Severne Irske kod kuce.

Dani_ch

pre 13 godina

Sta on prica? Pa Jovanovic je dodao loptu rukom na Fraskim ostrvima kod prvog gola. Kako smo otisli na SP? Zaboravili smo penal protiv Francuza i crveni karton golmanu? A Partizan? Ofsajd u Briselu na 2-2, kada je ponisten regularan pogodak Belgijancima. Nismo citali, ali mozda je neko tada napa nekog iz Uefa u lozi stadiona u Briselu. Kakav primitivac!
(togoa, 8. septembar 2010 11:31)

Absolutno se slazem sa ovim komentarom. I ako sam veliki Grobar, ovo moram priznati. Bogu hvala da su sudije videli ofsajd u briselu koji nije postojao. Sta se repke tice, juce su odigrali katastrofalno. Dva puta su sutnuli na Gol. Nismo zasluzili pobedu i to je realnost !!! Lazovic, Zigic, Pantelic, Stankovic napolje iz repke. Zigic je u 90 minutu imao 2:1 na kopacki ali nije bio sposoban da da gol posle asistencije Lazovica. Lazovic je imao priliku u 92min ali je sutnuo u publiku....CLEO bi na tom mestu pocepao rasalj protivnika.....REALNO CLEO NAM POTREBAN....prestanimo da budemo grobari i delije kada igra repka.....smucilo mi se kada sam procitao izjavu koromana koj kaze da imamo dovoljno dobrih napadca???? a ko su ti napadaci ???? nebudimo smesni CLEO nam potreban i to svi dobro znamo !!!!

Aleksandar

pre 13 godina

@Ala je 'opravio, svaka mu cast........

Jeste,al zato:Partizan-Fenerbahce,u Beogradu sviran nepostojeci penal za Turke
-U revansu ponisten cist autogol koji je postigao igrac Fenerbahcea zbog nepostojeceg ofsajda
-U Litvaniji sviran bar 1 od 2 nepostojeca penala
-Nesviran Kejhilov rukomet u Juznoj Africi
-Igrac Grcke takodje igrao rukom protiv Srbije i nije sviran penal
-I Sada Lazovic skrsen u 16 metara nisu svirani penal i crveni karton za Slovenskog igraca...
Pa ti vidi...

krokan

pre 13 godina

Auh, kakav rečnik!

Da je bio prekršaj na Lazoviću, svima je jasno. Ali nije potrebno reagovati kao neka baba. Luković je mogao leteti samo tako napolje zbog prekršaja, pa nije.

Nisam slušala himne. Je l' bilo dostojanstveno tokom intoniranja himni?

vaske

pre 13 godina

Savo, taj tim je tim medija i menadzera i ne valja.Ne valja ni selekcija ni taktika ni.....
Antic prestareo i bez ideje!!!
Zigic?
Jovanovic?
Vidic?
........................

Banda

pre 13 godina

Slazem se sa covekom! Dokle vise da nas kradu!?!?!?! SRAMOTA! A sastav reprezentacije bi trebao da izgleda ovako:
Stojkovic (Brkic)
Ivanovic, Vidic, Subotic, Kolarov
Kacar, Ninkovic, Stankovic
Tosic, Krasic
CLEO

Kol

pre 13 godina

Ok Savo smiri se, penal je zaista bio ali nije jedino to smetalo juce nego bezidejna igra koju su procitale sve reprezentacije a to je daj loptu na krilo i neka krilo gadja zigica pa ako upali super a ako ne fudbal je bio nepravedan prema nama to je ono najgore sto mi nemamo plan b!

Voxpopuli

pre 13 godina

Stvarno jeste bio penal, ali toliko smo srece imali juce da ne izgubimo sa vise golova razlike...
Sta je sa Jovanovicem? Od kako je otisao u Liverpul poceo je da igra potpuno pacerski. Juce se lopta odbijala od njega cak i kad je povede, a kamo li kad treba da na prvu nesto odigra. On koji treba da ima instinkt golgetera!!! Gledao sam par utakmica Liverpula, nije se video na terenu. Kad dobije loptu uglvnom vrati nazad ili izgubi. Nijedan sut u gol. Protiv Farskih je promasio par 100% prilika.

Zekonja

pre 13 godina

Ko o cemu, Savo i njemu slicni o sudijama...uvek je kriv neko drugi, pa to je najlakse reci...svaka cast momcima sto uopste igraju za tu reprezentaciju,pogledajte kosarkaski tim, gde su Stojakovic, Milicic i ostale "zvezde", verovatno im morska voda u Turskoj nije dovoljno slana... mi spadamo u red prosecnih evropskih selekcija i samo laik moze da ocekuje sve pobede...

Makaveli

pre 13 godina

Daj savo, smiri se da ne bi opet prosao glavom kroz zatvorena vrata od tolike nervoze. Penal jeste bio po onome sto sam ja video (mada mogao je biti sudjen i slobodan udarac na ivici sesnaesterca), ali to sigurno nije razlog zasto nismo pobedili. Da si jos provalio kako smo odigrali svetski, to bi bio vrhunac gluposti. Nemoj da talasas bez potrebe.

Ala je 'opravio, svaka mu cast........

pre 13 godina

Sta on prica? Pa Jovanovic je dodao loptu rukom na Fraskim ostrvima kod prvog gola. Kako smo otisli na SP? Zaboravili smo penal protiv Francuza i crveni karton golmanu? A Partizan? Ofsajd u Briselu na 2-2, kada je ponisten regularan pogodak Belgijancima. Nismo citali, ali mozda je neko tada napa nekog iz Uefa u lozi stadiona u Briselu. Kakav primitivac!
(togoa, 8. septembar 2010 11:31)

A, sto si ti pametan!!!!!!!!!!

Steva

pre 13 godina

Slazem se Savo da nas je sudija ostetio i da je njegovo sudjenje bilo katastrofalno ali spustimo malo loptu na zemlju. Ako bez strasti pogledate snimak Lazovic je srusen izvan kaznenog prostora ili na samoj liniji ali ne i u sesnaestercu tako da smo osteceni za jedan opasan slobodan udarac. Ali ono sto je najbitnije je to da mi nismo igrali dobro. Da smo mi igrali dobro i postizali golove sudija nam ne bi mogao ama bas nista. Tako da te price o zaveri ostavimo po strani jer jednostavno ako ne igras dobro onda mozes traziti krivce na svim starnama ali krivac si ti sam jer nisi pokazao da mozes bolje.

bbo

pre 13 godina

Ovo je najegzaktniji dokaz one narodne "Ti iy sela mozes, ali, selo iz tebe NIKADA". Da, UEFA proteyira Italiju, koja je onim jadnim ribarima dala duplo vise golova od nas. A mi smo takvi fudbalski znalci i jedini razlog zbog koga nikada nista nismo napravili (niti cemo ikada) je svetska zavera! Tipicna srpska prica! A o ovakvom... kvazi fudbaleru, ne zelim da trosim reci. Nije vredan!

iggy

pre 13 godina

Penal je bio i to je neosporno, ali to nije opravdanje za ocajnu igru uz koju i ne zasluzujemo da idemo na EP, cak i da postoji teorija zavere

pozdrav novom sadu-mom rodnom gradu

pre 13 godina

Neki naslovi ovih dana iz srpske stampe koji su mi zapali za oko..

Milosevic
"Fifa i Uefa nam namestaju,dzukele jedne!!"

Udovicic
"Hrvati nam namestaju jutarnje termine namerno da se razbolimo!!"

Press
"Hrvati nam podvaljuju crtane filmove sa hrvatskom sinkronizacijom,skandalozno!!"

Press
"Hrvati imaju tajni plan da kupe citavu srpsku prehambrenu industriju!"

Srpski isroricar Jovicic
"Hrvati polako ostvaruju svoj stari san,od Crne Gore napraviti svoju drugu drzavu na Jadranu"

Ako nista drugo,Milosevic bar nije optuzio Hrvate kao sto je inace obicaj u Srbiji i na tome mu cestitam..

Aleksandar Rankovic, UK

pre 13 godina

Savo legendo!!!

Uvek iz srca, bez dlake na jeziku i bez uvijanja!
Svaka ti je na mestu

Mozda nisi diplomata ali si veliki i posten covek, sportista i humanista.

Veliki pozdrav i da te uskoro vidimo na celu naseg Partizana

Zar smo toliko pali?!

pre 13 godina

Zar smo toliko pali da samo krivimo sudce kad izgubimo? Dokle više? Koji smo mi luzeri od nacije!!!!!!!!! Da smo izgubili od Andore krivili bi sudce

Дуле ГР

pre 13 godina

Ај, Саво олади! Шта ти ово треба, је л` немаш други начин да се експонираш? Боље је, реци овим својим наследницима (пањевима) да дају гол више, а да не филозофирате сви. Видимо ми све и не требају нам "потпароли", већ фудбалери! Знамо ми добро да нас не воле, али није нама нико крив што смо лоши, па су нам сви криви. Конкретно, јуче смо били катастрофално лоши и још смо добро прошли, тако да не стоји "теорија завере", никако! Ја бих се пре извинуо Словенцима за некултурно понашање једног "дела" публике, него ли тражио изговоре! Беспотребно скрећемо пажњу на себе, у негативном смислу! Играјте фудбал! Позитивно!

sasa

pre 13 godina

Što im niste dali još 3 komada, pa bi sve bilo u redu?
Ovako i ne ostaje ništa drugo nego da se kuka na sav glas, po starom srpskom obočaju!

ja

pre 13 godina

Kaze moj cale juce dok smo gledali utakmicu - vidi ih Slovenci napadaju ko osice, svugde ih ima
A ja mu kazem da je to samo zasluga trenera i nikog vise
Jednostavno moje je misljenje da je Antic staromodan trener. Pratim fudbal, idem redovno na Partizanove utakmice i nikad nisam cuo da neki trener izjavi sledece - jednog igraca u timu drzim zbog prekida (Milijas) a drugog zbog igre glavom (Zigica)
Slozicete se samnom da danasnji fudbal ne trpi ovakvo razmisljanje

Miloš Matijević

pre 13 godina

Penal je, ruku na srce, bio. Ali ne može to biti opravdanje što nismo pobedili. Na kraju krajeva, onakvom igrom teško koga bi smo pobedili.

Glas Razuma

pre 13 godina

Da,svi su protiv nas,ceo svet.Dokle vise sa tim glupostima?!Engleskoj je na svetskom ponisten gol,pa se nisu bunili po novinama kao mi.

zoran

pre 13 godina

Savo, zvucis kao tvoj prezimenjak Slobodan Milosevis - strani neprijatelji i tako to. Iskreno da smo dali gol iz penala verovatno nebi dali posle toga. Sve u svemu dobro smo se izvukli!

blue rider

pre 13 godina

Hahaha, sram tebe bilo kada dajes takve izjave, sudija ti je kriv sto nismo odigrali niti jednu akciju 90 minuta? Sto nismo ljudsku priliku napravili? Pa bi jos i penal? Fudbal je dno dna u srbiji i krajnje je vreme da se nadlzeni organi pozabave kriminalcima koji vode savez. NIKADA nisu napravili nista znacajno a razbacuju se milionima dok drugi savezi koji donose slavu Srbiji, vaterpolo, kosarka, odbojka, nemaju za putne karte!!! Stidi se Savo!!!

MiljanV

pre 13 godina

U pravu je Savo, zna on dobro kako se namešta da prođu „veliki“ koji će ovim lopovima iz UEFE i FIFE da donesu još profita. Kakvi su to licemeri kada kažu da bi video nadzor uništio ljudski faktor u fudbalu! Uništio bi bar malo njihov lopovski faktor, a oni o ljudskosti ne bio smeli ni da pričaju da imaju obraza, ali sve je to onaj isti šljam što nas je zbog „ljudskosti“ isterao sa EP92 u Švedskoj.
Zamislite sudi Portugalac tako pokvareno da je to za svakog sramota, ali oni nemaju srama. Prvo su tobože uveli Bosmanovo pravili da igrači iz EU mogu slobodno da igraju u svim zemljama EU, jer oni nisu stranci, već se smatraju „domaćim“. Tobože slobodan protok radne snage, robe, kapitala...kapitalizam. U redu, može im se, ali kako to onda da sudija iz zemlje članice EU nije domaći kad sudi nekoj drugoj članici EU, kao nama sinoć Portugalac, kako to da on sudi Slovencima koji su članica EU?! Ako hoće „pravdu“, onda nek sudi njihov sudija kada igraju dve zemlje iz EU, a kad igraju drugi (kao mi) treba da sudi sudija iz neke zemlje koja nije članica EU (može Rus, Makedonac, Kipranin, Belorus...ma i Albanac, samo da ne postave nekog Danca...) jer mi je dosta više te njihove tobože brige za pravdu, „socijalne odgovornost“, i svih izraza koje vole da koriste da bi nam objasnili šta je „dobro“ za nas i njih!
Sinoć su naši igrali očajno, i ne treba tražiti opravdanje za to u sudiji, ali kad je sudija lopov, to treba i reći, pa bar da nas ne kradu, a da im mi još aplaudiramo. Lazović se dobro uzdržao, trebalo je da mu odgrize nos, kako to rade u nekim zemljama, koje su možda manje „civilizovane“, ali pravednije od ovih civilizovanih!

sad cu da vam kazem

pre 13 godina

ocajno su sudili

Liniski sudija koji je bio 2metra od 1 naseg i 1 slovenca,lopta odlazi u korner...
pokazuje zastavicom na korner
a glavni koji je bio 20metra od njih pokazuje da je lopta za slovence

e to je fudbal

Mario Bros

pre 13 godina

Savo taj sudija nema veze sa tim teorijama zavere. Zar samo penalom možemo pobediti Sloveniju? Kakva zavera može da bude ako im nabijemo 4 komada?

Bolje podrži zaveru našu protiv stranih golmana, sa Kleom!

LazaBG

pre 13 godina

A da vi malo vise trenirate i trcite po terenu, mozda biste manje svaljivali lose rezultate na svetsku urotu protiv srpskog naroda? O recniku koji doticni koristi bolje ni da ne komentarisem.

vidoviti sredoje

pre 13 godina

A sta se mi hvatamo za taj nedosudjeni penal, ko nam je kriv sto smo onako slabo odigrali sinoc, iskreno nismo ni zasluzili da pobedimo. Penal jeste bio ali on ne bi smeo da bude alibi za kriminalnu i bezvoljnu igru nase reprezentacije.

sloba

pre 13 godina

delimično se slažem sa savom ali treba biti objektivan pa reći da sa onako bednom igrom nismo ni zaslužili pobedu sinoć.sredina terena praktično nije postojala pa slovenci i nisu imali većih problema da održe ravnotežu.na kraju treba se zapitati šta u reprenzetaciji traži jedan antonio rukavina.recimo akcija iz koje smo primili gol začeta je sa strane koju je on trebao da pokrije.ipak najveća je tragedija da u reprenzetaciji držimo igrača kao što je kuzmanović.čovek nas je zavio u crno još na mundijalu.sinoć nije umeo da pogodi prazan gol sa 5 metara.a posle se kao neki bune što će kleo možda da zaigra za srbiju.dakle ukratko, portugalac nas jeste oštetio ,ali da smo mi igrali kako treba, uprkos toj grešci ostvarili bismo laku pobedu

milos

pre 13 godina

e moj Savo, sudije uvek presudjuju u korist onog ko igra atraktivan fudbal. tako je oduvek bilo u istoriji. mi igramo spor i dosadan fudbal, vucemo se po terenu kao neke babe, i potpuno smo zasluzili ovakav rezultat. kad ubrzamo igru, krenemo da igramo agresivno, momacki, i da trcimo puno, tek tada ce nas sudije postovati.

Slazem se

pre 13 godina

Tacno! Dobili smo 6 zutih kartona tek tako, pa opet na sledecoj utakmici da nam dele zute kartone i sa kojim sastavom da igramo protiv Italije? A penal cist kao suza!

bagi arapin

pre 13 godina

SAVO !!! Evidentan je jedan drugi problem,prva utakmica sada ova ,pa ja toliko DOBRO ZNAM DA GLEDAM i da NAVIJAM. PROBLEMI MORAJU DA SE REŠAVAJU NEMOGU SE STAVLJATI POD TEPIH.Narašće toliko da nemožemo otvoriti ta VRATA ŠTO VODE NA EP.

johan

pre 13 godina

Savo genije, nemoj preterivati. Videlo se iz Osasune da je Lazović prespor i da samo gleda kako da se saplete o noge protivnika (moderan srpski napadački fudbal, prim.prev.). Ja mislim da je bod više nego nezaslužen i da treba da se pokrijemo ušima i ćutimo.

darko

pre 13 godina

nema razloga za takvim izjavama, vecito nam drugi krivi! da si bolji, pobedio i petoricu sudija. kako su igrali, dobro su prosli. tek ce uslediti debakl. na kraju krajeva, kada smo mi bila fudbalska sila, nikada! svi danas igraju fudbal, srbija se seta i manekenise terenom! preplaceni i umisljeni fudbaleri! oni zasluzuju epitet iz naslova ove vesti!

Whitesnake SRB

pre 13 godina

Savo svaka cast, konacno da neko otvoreno progovori o ovome sta nam rade ovi iz UEFE i FIFE. Istini na volju mi smo sinoc igrali ocajno i penal ne bi smeo da nam bude alibi ali on je bio cist ko suza... A na kraju ne mogu da pobegnem od osecaja da nas kako kaze Sava nece na EP jer u zadnje vreme imamo jako lose sudjenje, naravno na nasu stetu...

Vukas

pre 13 godina

Aposulutno tačno Savo, šta vredi to što i vrapci na grani znaju kad je Uefa nemilosrdna prema zemljama koje su same sebi najveći neprijatelj. Samo što nisu perfidno rekli posle Mundijala u Africi" pa zar vam nije malo što ste uopšte učesdtvovali?". Ali penal čist kao suza nije sviran protiv Australije iako su dva identična suđena protiv nas za Ganu i Nemačku. Da su momci bili precizniji( Krasić protiv Australije i Kačar protiv Nemačke, kao i Žigić onda nam ne bi ni trebao penal, ovako nisu propustili priliku da odrade Srbe, naivne i nadobudne, sada Antić ispašta i odrađuje kaznu. Još Uefa ne može da prežali Zvezdinu titulu prvaka Evrope iz 1991.g. Godinu nakon toga selili su ih kao Kurde po evropskim stadionima i kao takve ipak uspeli da dođu do polufinala prvog izdanja L.Š. Zato Savo i jesmo gde smo, Nismo zaslužili pobedu sinoć realno, kapiten nema harizmu, naivan nema autoriteta, Jovanović ljut i nadobudan, Krasić totalno odsutan, Luković neobjašnjivo slab u duelu i nesiguran, Tošić nepravednom izmenjen, jedini koji je u formi i igra fudbal. Bane fali kao hleb a Vidić indolentan sve se svodi na fizičkom duelisanju sa protivnikom a fudbalske sklonosti zaista skromne(porediti ga sa Belodedićem) kao porediti našu i Japansku železnicu. Da ne dužim bojim se da sve ide nekom drugom dimenzijom( Kleo u reprezentaciji, Stojković u Partizanu, Antić na tribinama)sve su to igre oko njih i niko nije ravnodušan. Napred Srbija!!!

Ivan

pre 13 godina

Sta prica bre ovaj covek? Opet neka kao zavera? Nije nam UEFA i FIFA kriva sto ne mozemo da organizujemo jednu ozbiljnu akciju za 90 minuta. Cak mislim da smo i srecno izvukli ovaj bod, Slovenci su imali mnogo vise sansi i mogli ladno da nas dobiju. A sto se te zavere tice, Savo je ocigledno navikao na gosm Toleta i njegov uticaj, pa da se Partizanu svira sve i svasta i da se zatvaraju utakmice u Kuli sa gosm Dzombom i slicnim filijalama grobarskim. Matori, u Evropi se bodovi moraju zasluziti a ne zavrsavati. Za koji dan ce vam to najbolje demonstrirati Arsenal

Djorgo

pre 13 godina

``Dzukele...``. Pa kako moze takave izjave da daje neko ko zeli da bude Predsednik jednog velikog kluba (makar i da je on iz Srbije). Da li je taj sudija kriv sto su nasi vezni igraci kaskali za slovenackim i sto u imali bar 3-4 100% sanse, i sto mi tokom cele itakmcie nismo imali 2 ``ljudske`` akcije. Naravno da je bio penal, cincenica je da je slovenacki napadac bio u liniji, pa je mogo i da svira ofsajd itd. Ali mi mozemo da budemo srecno sto smo izvukli nereseno, a poslednjih 10 minuta je pokazalo da mi imamo stofa da budemo osetno bolji od slovenaca, kao sto smo u recimo kosarci i odbojci, ali tu mora mnogo da se radi, a ne smao da se daju izjave. Velika glupost coveka koji je izgledao kao jedan od pametnijih fubalera.

Fudbal leglo mafije a stradao samo Džajić

pre 13 godina

Nemoj tako Savo ne smeš UEFU da pominješ, ti svakako nemaš pojma. Nisi ni u Partizanu mogao da prođeš. Sada je vreme Toleta i sličnih koji dele lekcije svima a prisutni su u medijima više i od trenera i igrača. inače je praksa u Evropi da je predsednik saveza stalno u medijima, on nije administrativac već čovek bez koga ne može ni jedna reprezentacija na svetu ni da izađe na teren...

Gaga

pre 13 godina

Mislim da je ponovo u pitanju velika zavera protiv Srbije i srpskog fudbala a narocito naseg mudrog g-dina Antica.U pitanju je transverzala Vasington-Vatikan-Berilin-Brisel a cilj je izbacivanje Srbije i srpskih klubova iz svih medjunarodnih takmicenja. Taman smo im zapretili na svetskom prvenstvu fantasticnim igrama i rezultatima.

togoa

pre 13 godina

Sta on prica? Pa Jovanovic je dodao loptu rukom na Fraskim ostrvima kod prvog gola. Kako smo otisli na SP? Zaboravili smo penal protiv Francuza i crveni karton golmanu? A Partizan? Ofsajd u Briselu na 2-2, kada je ponisten regularan pogodak Belgijancima. Nismo citali, ali mozda je neko tada napa nekog iz Uefa u lozi stadiona u Briselu. Kakav primitivac!

Drobnjak iz auta

pre 13 godina

Za penal su nas stvarno pokrali...Antiću porazgovaraj malo sa Jovanovićem,sve više liči na Gurovića, a to i nije neki kompliment.

spalato

pre 13 godina

joj sta ste dosadni s tim zavjerama. nema sporta u srbiji a da nije zavjera poslije loseg rezultata. sve jedno jeli repka ili klub. da pocnete trazit uzroke loseg rezultata kod sebe samog bilo bi i vise uspjeha... pozdrav svim objektivnim i sportskim navijacima

Momcilo

pre 13 godina

Tako je Savo... Nego, reci ti nama koga si ono drzao u VIP lozi Marakane, kad su neki hteli da se biju? I jel to bilo slucajno bas u vreme kad je ceo stadion skandirao "Tole, odlazi!"? Kazi nam, da i mi budemo upuceni...

Panzer

pre 13 godina

Hvala bogu pa nam nisi dosao u klub, vi zuti za sta se god uhvatite- to propada (vidi pod SD Crvena Zvezda). Ovako sa "glupim Djuricem" igramo LS i jaci smo nego ikad...

Drobnjak iz auta

pre 13 godina

Za penal su nas stvarno pokrali...Antiću porazgovaraj malo sa Jovanovićem,sve više liči na Gurovića, a to i nije neki kompliment.

togoa

pre 13 godina

Sta on prica? Pa Jovanovic je dodao loptu rukom na Fraskim ostrvima kod prvog gola. Kako smo otisli na SP? Zaboravili smo penal protiv Francuza i crveni karton golmanu? A Partizan? Ofsajd u Briselu na 2-2, kada je ponisten regularan pogodak Belgijancima. Nismo citali, ali mozda je neko tada napa nekog iz Uefa u lozi stadiona u Briselu. Kakav primitivac!

milos

pre 13 godina

e moj Savo, sudije uvek presudjuju u korist onog ko igra atraktivan fudbal. tako je oduvek bilo u istoriji. mi igramo spor i dosadan fudbal, vucemo se po terenu kao neke babe, i potpuno smo zasluzili ovakav rezultat. kad ubrzamo igru, krenemo da igramo agresivno, momacki, i da trcimo puno, tek tada ce nas sudije postovati.

vidoviti sredoje

pre 13 godina

A sta se mi hvatamo za taj nedosudjeni penal, ko nam je kriv sto smo onako slabo odigrali sinoc, iskreno nismo ni zasluzili da pobedimo. Penal jeste bio ali on ne bi smeo da bude alibi za kriminalnu i bezvoljnu igru nase reprezentacije.

pozdrav novom sadu-mom rodnom gradu

pre 13 godina

Neki naslovi ovih dana iz srpske stampe koji su mi zapali za oko..

Milosevic
"Fifa i Uefa nam namestaju,dzukele jedne!!"

Udovicic
"Hrvati nam namestaju jutarnje termine namerno da se razbolimo!!"

Press
"Hrvati nam podvaljuju crtane filmove sa hrvatskom sinkronizacijom,skandalozno!!"

Press
"Hrvati imaju tajni plan da kupe citavu srpsku prehambrenu industriju!"

Srpski isroricar Jovicic
"Hrvati polako ostvaruju svoj stari san,od Crne Gore napraviti svoju drugu drzavu na Jadranu"

Ako nista drugo,Milosevic bar nije optuzio Hrvate kao sto je inace obicaj u Srbiji i na tome mu cestitam..

Aleksandar Rankovic, UK

pre 13 godina

Savo legendo!!!

Uvek iz srca, bez dlake na jeziku i bez uvijanja!
Svaka ti je na mestu

Mozda nisi diplomata ali si veliki i posten covek, sportista i humanista.

Veliki pozdrav i da te uskoro vidimo na celu naseg Partizana

Slazem se

pre 13 godina

Tacno! Dobili smo 6 zutih kartona tek tako, pa opet na sledecoj utakmici da nam dele zute kartone i sa kojim sastavom da igramo protiv Italije? A penal cist kao suza!

Kol

pre 13 godina

Ok Savo smiri se, penal je zaista bio ali nije jedino to smetalo juce nego bezidejna igra koju su procitale sve reprezentacije a to je daj loptu na krilo i neka krilo gadja zigica pa ako upali super a ako ne fudbal je bio nepravedan prema nama to je ono najgore sto mi nemamo plan b!

Dosta.....

pre 13 godina

Za neuspehe kriv nam je sudija? Za uspehe kriv je Radomir i njegovi mafijasi na terenu?
A da li mi imamo igru?
Voleo bi da mi Radomir pojasni kakav je uspeh pobediti Farane? Ili bolje receno da li je neuspeh igrati nereseno sa Slovenijom?
Da se zaborave ove dve "lose" katastrofalne utakmice! Ali da vidimo kako smo igrali na SP? Kako smo igrali u pripremama? Kako smo igrali u kvalifikacijama za SP? MRTVO!!!! Bez zelje, bez igre, bez borbenosti!!!
Iskreno mislim da je za ove neuspehe kriv cuveni RADOMIR! Neka se malo ugleda na vaterpoliste i kosarkase! A najbolji primer su igraci Partizana! Pa i oni su do pre 2 meseca bili mrtva ekipa! Da se malo prisetimo koga je Partizan natrcao u Evropi u prethodnim sezonama! NIKOG! A kako je moguce da sada igraju borbeno? Da sada trce? Pa cak i da natrce Anderleht! E to je zasluga trenera! A da li je neko cuo izjavu Stanojevica da kaze: JA SASA JE JEDINI POSTIGAO REZULTAT! JA SASA JE PODIGAO KVALITET IGRE PARTIZANA! JA SASA . . . JA SASA . . . JA SASA . . . To covek nije rekao!!!! Tako da izjava Save da je bio penal nije na mestu! Penal je bio ali sto smo mi "ljuti" na sudiju? Zasto tandem Zigic-Lazovic nisu dali dva gola ranije pa se nebi pitali da li je bio penal. Zasto nismo ZGAZILI slovence pa nam nebi ni trebao penal! Zato sto cuveni RADOMIR nije adekvatan trener za reprezentaciju!!!!

cika pera

pre 13 godina

Gde si ti Savo bio da kazes na prosloj utakmici da je na nasu sramotu Jovanovic nesportski igrao i poveli smo. Da ustanes i da trazis da se ponovi utakmica jer mozemo da ih pobedimo i bez takvog blamiranja. Sudije su gresile i gresice, a mi ostajemo svako sa svojom sramotom, Jovanovic za igranje rukom a slovenac za saplitanje i penal. Dosta je kukanja i mazanja ociju, nije ovo Severna Koreja svi gledamo isti prenos utakmice i vidimo sve.

MiljanV

pre 13 godina

U pravu je Savo, zna on dobro kako se namešta da prođu „veliki“ koji će ovim lopovima iz UEFE i FIFE da donesu još profita. Kakvi su to licemeri kada kažu da bi video nadzor uništio ljudski faktor u fudbalu! Uništio bi bar malo njihov lopovski faktor, a oni o ljudskosti ne bio smeli ni da pričaju da imaju obraza, ali sve je to onaj isti šljam što nas je zbog „ljudskosti“ isterao sa EP92 u Švedskoj.
Zamislite sudi Portugalac tako pokvareno da je to za svakog sramota, ali oni nemaju srama. Prvo su tobože uveli Bosmanovo pravili da igrači iz EU mogu slobodno da igraju u svim zemljama EU, jer oni nisu stranci, već se smatraju „domaćim“. Tobože slobodan protok radne snage, robe, kapitala...kapitalizam. U redu, može im se, ali kako to onda da sudija iz zemlje članice EU nije domaći kad sudi nekoj drugoj članici EU, kao nama sinoć Portugalac, kako to da on sudi Slovencima koji su članica EU?! Ako hoće „pravdu“, onda nek sudi njihov sudija kada igraju dve zemlje iz EU, a kad igraju drugi (kao mi) treba da sudi sudija iz neke zemlje koja nije članica EU (može Rus, Makedonac, Kipranin, Belorus...ma i Albanac, samo da ne postave nekog Danca...) jer mi je dosta više te njihove tobože brige za pravdu, „socijalne odgovornost“, i svih izraza koje vole da koriste da bi nam objasnili šta je „dobro“ za nas i njih!
Sinoć su naši igrali očajno, i ne treba tražiti opravdanje za to u sudiji, ali kad je sudija lopov, to treba i reći, pa bar da nas ne kradu, a da im mi još aplaudiramo. Lazović se dobro uzdržao, trebalo je da mu odgrize nos, kako to rade u nekim zemljama, koje su možda manje „civilizovane“, ali pravednije od ovih civilizovanih!

zvezda zvezda

pre 13 godina

cela poenta je - Da li trebamo da na svakoj utakmici budemo tri puta bolji, a danas se utakmice uglavnom resavaju jednim golom- alal vera Savo!

Djorgo

pre 13 godina

``Dzukele...``. Pa kako moze takave izjave da daje neko ko zeli da bude Predsednik jednog velikog kluba (makar i da je on iz Srbije). Da li je taj sudija kriv sto su nasi vezni igraci kaskali za slovenackim i sto u imali bar 3-4 100% sanse, i sto mi tokom cele itakmcie nismo imali 2 ``ljudske`` akcije. Naravno da je bio penal, cincenica je da je slovenacki napadac bio u liniji, pa je mogo i da svira ofsajd itd. Ali mi mozemo da budemo srecno sto smo izvukli nereseno, a poslednjih 10 minuta je pokazalo da mi imamo stofa da budemo osetno bolji od slovenaca, kao sto smo u recimo kosarci i odbojci, ali tu mora mnogo da se radi, a ne smao da se daju izjave. Velika glupost coveka koji je izgledao kao jedan od pametnijih fubalera.

Glas Razuma

pre 13 godina

Da,svi su protiv nas,ceo svet.Dokle vise sa tim glupostima?!Engleskoj je na svetskom ponisten gol,pa se nisu bunili po novinama kao mi.

Realko

pre 13 godina

E ,moj Savo, zar i ti verujes u teorije zavere?

Evo ja cu ti reci zasto nije svirao penal. Lazovic je pre te situacije 10 puta na utakmici sam pao i trazio od sudije prekrsaj. Uz to 10 puta je pokusao da slaze sudiju da je korner ili aut za nas. Takvim igracima se ne svira penal olako. Sudija nije video situaciju, ali je imajuci sve ono u vidu osecao da je Lazovic i ovoga puta iscenirao. Svemu tome je mozda malo doprineo i Zigic u mecu sa Francuskom. Pa imao je to sudija sve u vidu. Posao mu je da se spremi za utakmicu koju sudi i da poznaje mentalitet, kredibilitet igraca na toj utakmici.

Te price da fifa ili uefa gura Italiju su smesne. Zasto nisu gurali Francusku u proslim kvalifikacija nego sviraju nama nepostojeci penal. Zasto Platini daje da ligu sampiona igraju prvaci Kipra, Slovacke pa i Srbije, dok Atletiko Madrid igra ligu evrope?

Jos jednom, e moj Savo.

johan

pre 13 godina

Savo genije, nemoj preterivati. Videlo se iz Osasune da je Lazović prespor i da samo gleda kako da se saplete o noge protivnika (moderan srpski napadački fudbal, prim.prev.). Ja mislim da je bod više nego nezaslužen i da treba da se pokrijemo ušima i ćutimo.

ja

pre 13 godina

Kaze moj cale juce dok smo gledali utakmicu - vidi ih Slovenci napadaju ko osice, svugde ih ima
A ja mu kazem da je to samo zasluga trenera i nikog vise
Jednostavno moje je misljenje da je Antic staromodan trener. Pratim fudbal, idem redovno na Partizanove utakmice i nikad nisam cuo da neki trener izjavi sledece - jednog igraca u timu drzim zbog prekida (Milijas) a drugog zbog igre glavom (Zigica)
Slozicete se samnom da danasnji fudbal ne trpi ovakvo razmisljanje

darko

pre 13 godina

nema razloga za takvim izjavama, vecito nam drugi krivi! da si bolji, pobedio i petoricu sudija. kako su igrali, dobro su prosli. tek ce uslediti debakl. na kraju krajeva, kada smo mi bila fudbalska sila, nikada! svi danas igraju fudbal, srbija se seta i manekenise terenom! preplaceni i umisljeni fudbaleri! oni zasluzuju epitet iz naslova ove vesti!

Дуле ГР

pre 13 godina

Ај, Саво олади! Шта ти ово треба, је л` немаш други начин да се експонираш? Боље је, реци овим својим наследницима (пањевима) да дају гол више, а да не филозофирате сви. Видимо ми све и не требају нам "потпароли", већ фудбалери! Знамо ми добро да нас не воле, али није нама нико крив што смо лоши, па су нам сви криви. Конкретно, јуче смо били катастрофално лоши и још смо добро прошли, тако да не стоји "теорија завере", никако! Ја бих се пре извинуо Словенцима за некултурно понашање једног "дела" публике, него ли тражио изговоре! Беспотребно скрећемо пажњу на себе, у негативном смислу! Играјте фудбал! Позитивно!

bagi arapin

pre 13 godina

SAVO !!! Evidentan je jedan drugi problem,prva utakmica sada ova ,pa ja toliko DOBRO ZNAM DA GLEDAM i da NAVIJAM. PROBLEMI MORAJU DA SE REŠAVAJU NEMOGU SE STAVLJATI POD TEPIH.Narašće toliko da nemožemo otvoriti ta VRATA ŠTO VODE NA EP.

Gaga

pre 13 godina

Mislim da je ponovo u pitanju velika zavera protiv Srbije i srpskog fudbala a narocito naseg mudrog g-dina Antica.U pitanju je transverzala Vasington-Vatikan-Berilin-Brisel a cilj je izbacivanje Srbije i srpskih klubova iz svih medjunarodnih takmicenja. Taman smo im zapretili na svetskom prvenstvu fantasticnim igrama i rezultatima.

Makaveli

pre 13 godina

Daj savo, smiri se da ne bi opet prosao glavom kroz zatvorena vrata od tolike nervoze. Penal jeste bio po onome sto sam ja video (mada mogao je biti sudjen i slobodan udarac na ivici sesnaesterca), ali to sigurno nije razlog zasto nismo pobedili. Da si jos provalio kako smo odigrali svetski, to bi bio vrhunac gluposti. Nemoj da talasas bez potrebe.

zoran

pre 13 godina

Savo, zvucis kao tvoj prezimenjak Slobodan Milosevis - strani neprijatelji i tako to. Iskreno da smo dali gol iz penala verovatno nebi dali posle toga. Sve u svemu dobro smo se izvukli!

krajisnik91

pre 13 godina

Mi Srbi smo stvarno smesan narod , delimo se oko bilo cega :npr. sad pola njih napadaju Savu , druga polovina ga brani , sinoc isto sa Zigicem , onda sinoc na utakmici ceo stadion nije mogao NIJEDNU pesmu slozno da otpeva sem himne , sto je sramota , pa dokle vise podele na reprezentativnim utakmicam .Sto se tice Save covek je u pravu 100% ,sramotna je nasa igra ali je jos sramotnije sudjenje !I prestanite vise da napadate Laneta Jovanovica to sto decko iskreno voli svoju zemlju to je cast , a ona izjava za Clea je izvucena iz kontesta , Lane je pravi patriota i da 11 takvih igra za reprezentaciju gde bi nam bio kraj . Sinoc je katastrofa odigrao istina , ali setite se ponosni Srbi kako ste njega i Krasica dizali u nebesa , Antica proglasavali najboljim svetskim trenerom a sad ih sve pljujete , sram da nas bude sve kako se lako svega svoga odricemo !!!

Mario Bros

pre 13 godina

Savo taj sudija nema veze sa tim teorijama zavere. Zar samo penalom možemo pobediti Sloveniju? Kakva zavera može da bude ako im nabijemo 4 komada?

Bolje podrži zaveru našu protiv stranih golmana, sa Kleom!

dejan

pre 13 godina

savo je potpuno upravu za sve sto je rekao ali je izostavio da su fudbalieri isto to sto su rekli.Slovenci su dali zivot na terenu za svoju zemlju a nase balerine samo na momente

g

pre 13 godina

Realno, znajuci srpski mentalitet, posle ovoliko komentara "treba nam Kleo, Kleo" ne bi me cudilo da sad vecina bude protiv njegovog dolaska. Kleo nije mesija koga smo cekali od 7. veka od kad smo dosli na ove prostore. Dosadni ste.

Ala je 'opravio, svaka mu cast........

pre 13 godina

Sta on prica? Pa Jovanovic je dodao loptu rukom na Fraskim ostrvima kod prvog gola. Kako smo otisli na SP? Zaboravili smo penal protiv Francuza i crveni karton golmanu? A Partizan? Ofsajd u Briselu na 2-2, kada je ponisten regularan pogodak Belgijancima. Nismo citali, ali mozda je neko tada napa nekog iz Uefa u lozi stadiona u Briselu. Kakav primitivac!
(togoa, 8. septembar 2010 11:31)

A, sto si ti pametan!!!!!!!!!!

021

pre 13 godina

"Pih...a ja mislio da covek prica o igracima! :)"
(Trotter, 8. septembar 2010 12:31)

Aaaaaaaaa!!!

Ja davno nista bolje nisam procitao!!!

zoran

pre 13 godina

Ma ne lupetaj.
Jovanovic igrao rukom na Farskim ostrvima i mi dadosmo gol.
Juce su igraci iz Slovenije mogli da daju jos dva komada bez problema. Dobro smo jos i prosli.

Miloš Matijević

pre 13 godina

Penal je, ruku na srce, bio. Ali ne može to biti opravdanje što nismo pobedili. Na kraju krajeva, onakvom igrom teško koga bi smo pobedili.

spalato

pre 13 godina

joj sta ste dosadni s tim zavjerama. nema sporta u srbiji a da nije zavjera poslije loseg rezultata. sve jedno jeli repka ili klub. da pocnete trazit uzroke loseg rezultata kod sebe samog bilo bi i vise uspjeha... pozdrav svim objektivnim i sportskim navijacima

Aleksandar

pre 13 godina

@Ala je 'opravio, svaka mu cast........

Jeste,al zato:Partizan-Fenerbahce,u Beogradu sviran nepostojeci penal za Turke
-U revansu ponisten cist autogol koji je postigao igrac Fenerbahcea zbog nepostojeceg ofsajda
-U Litvaniji sviran bar 1 od 2 nepostojeca penala
-Nesviran Kejhilov rukomet u Juznoj Africi
-Igrac Grcke takodje igrao rukom protiv Srbije i nije sviran penal
-I Sada Lazovic skrsen u 16 metara nisu svirani penal i crveni karton za Slovenskog igraca...
Pa ti vidi...

Dani_ch

pre 13 godina

Sta on prica? Pa Jovanovic je dodao loptu rukom na Fraskim ostrvima kod prvog gola. Kako smo otisli na SP? Zaboravili smo penal protiv Francuza i crveni karton golmanu? A Partizan? Ofsajd u Briselu na 2-2, kada je ponisten regularan pogodak Belgijancima. Nismo citali, ali mozda je neko tada napa nekog iz Uefa u lozi stadiona u Briselu. Kakav primitivac!
(togoa, 8. septembar 2010 11:31)

Absolutno se slazem sa ovim komentarom. I ako sam veliki Grobar, ovo moram priznati. Bogu hvala da su sudije videli ofsajd u briselu koji nije postojao. Sta se repke tice, juce su odigrali katastrofalno. Dva puta su sutnuli na Gol. Nismo zasluzili pobedu i to je realnost !!! Lazovic, Zigic, Pantelic, Stankovic napolje iz repke. Zigic je u 90 minutu imao 2:1 na kopacki ali nije bio sposoban da da gol posle asistencije Lazovica. Lazovic je imao priliku u 92min ali je sutnuo u publiku....CLEO bi na tom mestu pocepao rasalj protivnika.....REALNO CLEO NAM POTREBAN....prestanimo da budemo grobari i delije kada igra repka.....smucilo mi se kada sam procitao izjavu koromana koj kaze da imamo dovoljno dobrih napadca???? a ko su ti napadaci ???? nebudimo smesni CLEO nam potreban i to svi dobro znamo !!!!

zzzz

pre 13 godina

penal jeste bio, ali sa onakvom igrom bod je premija... neka se zapitaju sta bi bilo da igraju tako protiv Italije

Igra se mora poboljsati!

Igor

pre 13 godina

# Nije bre ljudi stvar u jednoj ili dve lose odigrane utakmice,stvar je u tome sto mi kao narod nemamo pobednicki mentalitet. Ne samo u sportu vec i u ostalim zivotnim situacijama. Vratite samo film kako smo odigrali protiv francuza u beogradu pa svaku utakmicu od tada osim one kada smo napunili jadne rumune kojima nije bilo bitno da li ce da prime 3,5 10 golova. Plasimo se pobede,guramo loptu u nazad,nasi napadaci se plase da postignu gol,a to se najbolje videlo u africi kada je najbitnije. Svaka cast slonencima,prvo na sveopstoj kulturi a drugo na kulturi igre. Pa oni se nisu izlezavali ni deseti deo koliko bi mi u ljubljani da vodimo 1-0. Budimo realni, milsim a i ubedjen sam da je evropsko daleko od Srbije. Jednostavno nasi fudbaleri nisu stvoreni za velika dela.
(mundo, 8. septembar 2010 15:25)



to mozes da kazes za fudbal ali za ostale sportove nikako malo si preterao to za pobednicki mentalitet..

duka

pre 13 godina

Nas ciganski i prostacki mentalitet... Lazovicu je svaki put sudija bio kriv,padne i samo pocne da se kezi (citaj-sudija mi kriv,njaaa,njaa,njaaa).To sto iz dve stopostotne prilike iz dve utakmice nije dao gol,to on nije kriv.Jovanovic momak,psuje po terenu,raspravlja sa slovenackim trenerom.Imao je zuti u tom momentu,da sam na mestu sudije odmah bih mu dao drugi.Ma koliko hoces primera... U sustini uvek nam je neko drugi kriv!!Pa zasto Milosevicu ne kazes kako smo mi igrali??Da l' smo uopste igrom zasluzili bod?

krokan

pre 13 godina

Auh, kakav rečnik!

Da je bio prekršaj na Lazoviću, svima je jasno. Ali nije potrebno reagovati kao neka baba. Luković je mogao leteti samo tako napolje zbog prekršaja, pa nije.

Nisam slušala himne. Je l' bilo dostojanstveno tokom intoniranja himni?

verni navijac

pre 13 godina

Kleo neka se sagne ZIGICU.
jel ste vi normalni ?? o cemu pricate ??? ako Kleo bude igrao za reprezentaciju mislite da ce biti bolje ?
a ko ce njemu da daje lopte ? Zigic je jednu loptu dobio ze celu utakmicu i dao je gol, Lazovic sto mu je dao loptu otisla je iza Zigice pola metra a ne ispred kako pisu pojedinci.Jovanovica niko ne pljuje a ocajnicki je igrao.Krasic je usao u drugom poluvremenu i jbg u pocetku je bio OK ali decko ne moze sam. Trener je kriv za izmene... po meni je trebao za udje KRASIC i MRDJA a da izadju JOVANOVIC i LAZOVIC...
ZIGICU HVALA TI ZA SVE BIO SI br 1

Djoxy P.F.C.

pre 13 godina

Care!
Obozavam ovog coveka i cekam dan kada ce produkovati sebe u najbolje moguce svrhe po reprezentativni i klupski fudbal.
Savo Majstore!

Zar smo toliko pali?!

pre 13 godina

Zar smo toliko pali da samo krivimo sudce kad izgubimo? Dokle više? Koji smo mi luzeri od nacije!!!!!!!!! Da smo izgubili od Andore krivili bi sudce

Ivan

pre 13 godina

Sta prica bre ovaj covek? Opet neka kao zavera? Nije nam UEFA i FIFA kriva sto ne mozemo da organizujemo jednu ozbiljnu akciju za 90 minuta. Cak mislim da smo i srecno izvukli ovaj bod, Slovenci su imali mnogo vise sansi i mogli ladno da nas dobiju. A sto se te zavere tice, Savo je ocigledno navikao na gosm Toleta i njegov uticaj, pa da se Partizanu svira sve i svasta i da se zatvaraju utakmice u Kuli sa gosm Dzombom i slicnim filijalama grobarskim. Matori, u Evropi se bodovi moraju zasluziti a ne zavrsavati. Za koji dan ce vam to najbolje demonstrirati Arsenal

Steva

pre 13 godina

Slazem se Savo da nas je sudija ostetio i da je njegovo sudjenje bilo katastrofalno ali spustimo malo loptu na zemlju. Ako bez strasti pogledate snimak Lazovic je srusen izvan kaznenog prostora ili na samoj liniji ali ne i u sesnaestercu tako da smo osteceni za jedan opasan slobodan udarac. Ali ono sto je najbitnije je to da mi nismo igrali dobro. Da smo mi igrali dobro i postizali golove sudija nam ne bi mogao ama bas nista. Tako da te price o zaveri ostavimo po strani jer jednostavno ako ne igras dobro onda mozes traziti krivce na svim starnama ali krivac si ti sam jer nisi pokazao da mozes bolje.

bbo

pre 13 godina

Ovo je najegzaktniji dokaz one narodne "Ti iy sela mozes, ali, selo iz tebe NIKADA". Da, UEFA proteyira Italiju, koja je onim jadnim ribarima dala duplo vise golova od nas. A mi smo takvi fudbalski znalci i jedini razlog zbog koga nikada nista nismo napravili (niti cemo ikada) je svetska zavera! Tipicna srpska prica! A o ovakvom... kvazi fudbaleru, ne zelim da trosim reci. Nije vredan!

Igor

pre 13 godina

ako tebi decace ono nije bio penal i ako je lazovicu bezala lopta onda definitivno nismo gledali istu utakmicu izvini ali lupas gluposti penal je bio cist kao suza.. ali da smo ocajno igrali to stoji..

LazaBG

pre 13 godina

A da vi malo vise trenirate i trcite po terenu, mozda biste manje svaljivali lose rezultate na svetsku urotu protiv srpskog naroda? O recniku koji doticni koristi bolje ni da ne komentarisem.

iggy

pre 13 godina

Penal je bio i to je neosporno, ali to nije opravdanje za ocajnu igru uz koju i ne zasluzujemo da idemo na EP, cak i da postoji teorija zavere

Banda

pre 13 godina

Slazem se sa covekom! Dokle vise da nas kradu!?!?!?! SRAMOTA! A sastav reprezentacije bi trebao da izgleda ovako:
Stojkovic (Brkic)
Ivanovic, Vidic, Subotic, Kolarov
Kacar, Ninkovic, Stankovic
Tosic, Krasic
CLEO

mundo

pre 13 godina

Nije bre ljudi stvar u jednoj ili dve lose odigrane utakmice,stvar je u tome sto mi kao narod nemamo pobednicki mentalitet. Ne samo u sportu vec i u ostalim zivotnim situacijama. Vratite samo film kako smo odigrali protiv francuza u beogradu pa svaku utakmicu od tada osim one kada smo napunili jadne rumune kojima nije bilo bitno da li ce da prime 3,5 10 golova. Plasimo se pobede,guramo loptu u nazad,nasi napadaci se plase da postignu gol,a to se najbolje videlo u africi kada je najbitnije. Svaka cast slonencima,prvo na sveopstoj kulturi a drugo na kulturi igre. Pa oni se nisu izlezavali ni deseti deo koliko bi mi u ljubljani da vodimo 1-0. Budimo realni, milsim a i ubedjen sam da je evropsko daleko od Srbije. Jednostavno nasi fudbaleri nisu stvoreni za velika dela.

Srbin iz Beograda

pre 13 godina

Ja lepo kazem juce pre tekme da se zamoli FIFA da nas izbaci na jedno desetak godina.... S kojim osnovom se javlja ovaj Savo,pa dal si ti gledao utakmicu,o cemu pricas,pa 3 pasa nismo razmenili sinoc i ti pricas o nekom namestanju,kao bili smo mnogo bolji i sudija nas unistio.... ccc.... A da ne pricam o zvizdanju protivnickoj himni i maltretiranju gostujucih navijaca,stvarno mi vise nista nije jasno....

mali milos

pre 13 godina

...a Milošević zaboravlja ili svesno preskače priču o našem plasmanu na svetsko prvenstvo,o suđenju na utakmicama,sa Austrijom,u Beogradu,sa Francuskom,u Beogradu,sa Rumunijom,u Beogradu.A onda,kad je sve već bilo gotovo,sudilo se protiv nas,protiv Litvanije.Uostalom,Francuska je,valjda zauzvrat,otišla na to prvenstvo golom koji je dat rukom.Taj fudbal je jedan ogroman biznis...
I na kraju,o ovoj našoj sinoćnjoj sramoti.Pre svega,ono nije fudbal za velike rezultate.O jedanastercima možemo polemisati jer je diskutabilan start Vidića iz prvog poluvremena,kad je lopta izvučena na ivicu šesnaesterca.A jadni(fudbalski gledano) Lazović se toliko opružio,a da ga Slovenac,čini se,nije ni pipnuo...
Toliko gosn.Miloševiću...o tome...

Бу!

pre 13 godina

Realko је погодио, утакмица препуна "прошења" и изнуђивања судијских одлука. Што би се рекло, "слажи 100 пута вук - а кад се и појави, ко ће ти вјеровати". Професионалне судије се заиста припремају, Лазовић и компанија ће у наредним утакмицама видјети посљедице таквог срамног понашања.

blue rider

pre 13 godina

Hahaha, sram tebe bilo kada dajes takve izjave, sudija ti je kriv sto nismo odigrali niti jednu akciju 90 minuta? Sto nismo ljudsku priliku napravili? Pa bi jos i penal? Fudbal je dno dna u srbiji i krajnje je vreme da se nadlzeni organi pozabave kriminalcima koji vode savez. NIKADA nisu napravili nista znacajno a razbacuju se milionima dok drugi savezi koji donose slavu Srbiji, vaterpolo, kosarka, odbojka, nemaju za putne karte!!! Stidi se Savo!!!

Josko Martinoski

pre 13 godina

Realno, da nije srpskog grba na crvenom dresu, dali biste gledali ovu ekipu ako imate satelitsku antenu i dreambox gde mozete da birate da gledate bilo koju evropsku utakmicu. AL ISKRENO???

Voxpopuli

pre 13 godina

Stvarno jeste bio penal, ali toliko smo srece imali juce da ne izgubimo sa vise golova razlike...
Sta je sa Jovanovicem? Od kako je otisao u Liverpul poceo je da igra potpuno pacerski. Juce se lopta odbijala od njega cak i kad je povede, a kamo li kad treba da na prvu nesto odigra. On koji treba da ima instinkt golgetera!!! Gledao sam par utakmica Liverpula, nije se video na terenu. Kad dobije loptu uglvnom vrati nazad ili izgubi. Nijedan sut u gol. Protiv Farskih je promasio par 100% prilika.

Sofronije

pre 13 godina

Ko je sve dobio žute i kako. Subotić na pravdi Boga, Jovanović isto, pa i Vidić. Još par komada protiv Estonije, pa ćemo slučajno biti nekompletni protiv Italije. Igra jeste bila bezopasna, ali penal je penal. A priče da smo dali 5 komada penal nam ne bi trebao su tačne, samo malo naivne. Ko je dao sinoć nekom ozbiljnom timu 3 komada, a kamoli još. A Slovenci su ozbiljan tim.

dule nbg

pre 13 godina

Ne mirisem ni ja Savu mnogo ali...

Penal je cist kao suza. Ja ne mogu da verujem da ljudi pisu " Lazovic se namestao, bio je spor"... Pa jel onda sme protivnik sa ledja da ga udari. Pokrali nas protiv Australije, pokrali nas sad... A jel neko od nasih papana iz Saveza uputio pismo ovima iz FIFE/UEFE povodom kradje protiv Australije, Slovenije, kazne Anticu od 4 utakmice (pa ja mislim da Skolari nije dobio toliko kad je UDARIO igraca, naseg Dragutinovica)

SRAMOTA sa njihove ali SRAMOTA I SA STRANE FSS-a? STA BRE RADITE TAMO SEM STO SE GREBETE ZA DNEVNICE?????

Aleksandar

pre 13 godina

Sta pricate vi?Sad zbog toga sto smo lose igrali sudija nije trebao da svira postojeci penal???Ovo nije bas najpovoljniji rezultat po nas tim ali daleko od toga da je sve gotovo nereseno je prosecan rezultat i stavise Slovenci su u tezoj poziciji jer su izgubili od Severne Irske kod kuce.

Brane

pre 13 godina

@realko...Evo ja cu tebi reci kako su sudije pogurale Francusku ako nisi znao. Jedno pitanje..gledao li si mec Francuska -Irska??? Nema sta, po komentarima vidim da Srbija ide Europskim tokovima..pljuvanje svega sto je srpsko, odricanje majke i oca, brata , sestre,gay parade na sve strane, mahanje zastavama europske unije. Samo ima jedan problem sa svima vama....ko ce da radi 8 sati dnevno?? Znate ono...obaveze,ustajanje ujutro na posao itd itd..."EUROPSKA SRBIJA" ;)

sasa

pre 13 godina

Što im niste dali još 3 komada, pa bi sve bilo u redu?
Ovako i ne ostaje ništa drugo nego da se kuka na sav glas, po starom srpskom obočaju!

vaske

pre 13 godina

Savo, taj tim je tim medija i menadzera i ne valja.Ne valja ni selekcija ni taktika ni.....
Antic prestareo i bez ideje!!!
Zigic?
Jovanovic?
Vidic?
........................

Vukas

pre 13 godina

Aposulutno tačno Savo, šta vredi to što i vrapci na grani znaju kad je Uefa nemilosrdna prema zemljama koje su same sebi najveći neprijatelj. Samo što nisu perfidno rekli posle Mundijala u Africi" pa zar vam nije malo što ste uopšte učesdtvovali?". Ali penal čist kao suza nije sviran protiv Australije iako su dva identična suđena protiv nas za Ganu i Nemačku. Da su momci bili precizniji( Krasić protiv Australije i Kačar protiv Nemačke, kao i Žigić onda nam ne bi ni trebao penal, ovako nisu propustili priliku da odrade Srbe, naivne i nadobudne, sada Antić ispašta i odrađuje kaznu. Još Uefa ne može da prežali Zvezdinu titulu prvaka Evrope iz 1991.g. Godinu nakon toga selili su ih kao Kurde po evropskim stadionima i kao takve ipak uspeli da dođu do polufinala prvog izdanja L.Š. Zato Savo i jesmo gde smo, Nismo zaslužili pobedu sinoć realno, kapiten nema harizmu, naivan nema autoriteta, Jovanović ljut i nadobudan, Krasić totalno odsutan, Luković neobjašnjivo slab u duelu i nesiguran, Tošić nepravednom izmenjen, jedini koji je u formi i igra fudbal. Bane fali kao hleb a Vidić indolentan sve se svodi na fizičkom duelisanju sa protivnikom a fudbalske sklonosti zaista skromne(porediti ga sa Belodedićem) kao porediti našu i Japansku železnicu. Da ne dužim bojim se da sve ide nekom drugom dimenzijom( Kleo u reprezentaciji, Stojković u Partizanu, Antić na tribinama)sve su to igre oko njih i niko nije ravnodušan. Napred Srbija!!!

Momcilo

pre 13 godina

Tako je Savo... Nego, reci ti nama koga si ono drzao u VIP lozi Marakane, kad su neki hteli da se biju? I jel to bilo slucajno bas u vreme kad je ceo stadion skandirao "Tole, odlazi!"? Kazi nam, da i mi budemo upuceni...

sloba

pre 13 godina

delimično se slažem sa savom ali treba biti objektivan pa reći da sa onako bednom igrom nismo ni zaslužili pobedu sinoć.sredina terena praktično nije postojala pa slovenci i nisu imali većih problema da održe ravnotežu.na kraju treba se zapitati šta u reprenzetaciji traži jedan antonio rukavina.recimo akcija iz koje smo primili gol začeta je sa strane koju je on trebao da pokrije.ipak najveća je tragedija da u reprenzetaciji držimo igrača kao što je kuzmanović.čovek nas je zavio u crno još na mundijalu.sinoć nije umeo da pogodi prazan gol sa 5 metara.a posle se kao neki bune što će kleo možda da zaigra za srbiju.dakle ukratko, portugalac nas jeste oštetio ,ali da smo mi igrali kako treba, uprkos toj grešci ostvarili bismo laku pobedu

sad cu da vam kazem

pre 13 godina

ocajno su sudili

Liniski sudija koji je bio 2metra od 1 naseg i 1 slovenca,lopta odlazi u korner...
pokazuje zastavicom na korner
a glavni koji je bio 20metra od njih pokazuje da je lopta za slovence

e to je fudbal

djordjefromsombor

pre 13 godina

Takodje bio ubedjen 100% da govori o reprezentaciji i navijacima zbog zvizdanja kad sam video naslov... Zao mi potrosene struje za vreme utakmice.

bocha_rS

pre 13 godina

... neki su promasili naslov,
ocajno je sudjenje bilo ali jos ocajnija igra nase reprezentacije.. penal je bio ali tek krajem drugog poluvremena a gdje smo do tad bili, sta smo do tad uradili.. ali mene samo interesuje ako nekoga ne ide zasto ga ne mjenjati???
Sa ovakvom formacijom nista necemo uraditi jer nemamo sredinu terena da bi nas napadac (Zigic) odradio posao. spustiti loptu na zemlju i pokusati pas igrom nadjacati protivnika.
Srpska uz Srbiju!!!

Fudbal leglo mafije a stradao samo Džajić

pre 13 godina

Nemoj tako Savo ne smeš UEFU da pominješ, ti svakako nemaš pojma. Nisi ni u Partizanu mogao da prođeš. Sada je vreme Toleta i sličnih koji dele lekcije svima a prisutni su u medijima više i od trenera i igrača. inače je praksa u Evropi da je predsednik saveza stalno u medijima, on nije administrativac već čovek bez koga ne može ni jedna reprezentacija na svetu ni da izađe na teren...

Stole Vršac

pre 13 godina

Dokle više da čekamo da nam sudije sviraju penale i na taj način pobeđujemo ili izjednačujemo rezultat...i to kod kuće? Da smo igrali kako treba, da smo dali tri,četiri gola..taj detalj ne bi bio uopšte bitan.Sramota!
P.S
Sreća što Antić nije ušao na teren da opsuje sudije zbog toga...ko zna koliko bi još proveo na tribinama!

Panzer

pre 13 godina

Hvala bogu pa nam nisi dosao u klub, vi zuti za sta se god uhvatite- to propada (vidi pod SD Crvena Zvezda). Ovako sa "glupim Djuricem" igramo LS i jaci smo nego ikad...

soul

pre 13 godina

Nisam strastveni navijac, ali me zelja za pobedom cesto Srbije zanese. Pokusavam da budem realan i da priznam da ovaj fudbalski tim Srbije nema kvaliteta i harmoniju i da se na neku srecu kvlifikovao za Svetsko Prvenstvo. A kako da menjamo? Pa ja lud mislio Sava nesto prisebniji i kultivisaniji nego ostali. Dobro je da me je razuverio pre nego sto se on opet kandiduje za neko mesto u fudbalskom svetu. Kakavo objasnjenje i komentar je dao, pa rodjena majka bi trebalo da ga zbegava. Ovakav mentalitet je zapravo i unistio nas fudbal.

Whitesnake SRB

pre 13 godina

Savo svaka cast, konacno da neko otvoreno progovori o ovome sta nam rade ovi iz UEFE i FIFE. Istini na volju mi smo sinoc igrali ocajno i penal ne bi smeo da nam bude alibi ali on je bio cist ko suza... A na kraju ne mogu da pobegnem od osecaja da nas kako kaze Sava nece na EP jer u zadnje vreme imamo jako lose sudjenje, naravno na nasu stetu...

Uzas

pre 13 godina

Da li je sa Savom sve u redu?Uvek neke teorije zavere!Ma da,sudija je kriv sto nismo pobedili Sloveniju,sudija je kriv sto mi lose igramo,UEFA nam ne da da idemo na EP.A sta je bilo na Farskim O.?Dodavanje lopte rukom.Ma daj!Najbolje je da uvek nekog dr. krivimo,a sami smo najveci krivci.Da si ti na celu saveza,dobili bi dozivotnu diskvalifikaciju iz svih takmicenja.A hvala Bogu,nisi. :) Kakvi smo ljudi,to je uzas.

krigla

pre 13 godina

Sta je vama ljudi, pa bar Savo nikad nije bio pobornik takvog nacina razmisljanja. Ja ga ne gotivim bas zbog uplitanja u politiku, a i zvezdas sam, ali sad je jednostavno rekao istinu. Zasto vi mislite da zamerke igracima i strucnom stabu na igri iskljucuju i zamerke na sudjenje. Niko nase time ne opravdava. Jedna Nemacka je kukala za opravdano iskljucenje Klosea, a mi ne mozemo da kazemo ni ono sto je nesporno, a to je da nam nisu svirali cist penal protiv Australije i time nas direktno izbacili sa SP,kao i da nam danas nije dosudjen cist jedanaesterac nad Lazovicem. Sto je on ocaj i sto mu nije mesto u reprezentaciji, to je potpuno druga tema, ali mi smo gospodo trebali da prodjemo dalje na SP, kao i da danas pobedimo. Vi bi ih onda velicali, a nista se drugo ne bi promenilo osim tih sudijskih odluka.
Ja mislim da je reprezantacija juce sa pozvanim igracima,trebalo u sredini i napadu da izgleda ovako: Stankovic, Ninkovic, Krasic, Tosic, Kacar, Jovanovic, a umesto povredjenog Tosica Zigic, a Jovanovic na krilo (uzgred sta je tom coveku, on je i na brzini mnogo izgubio).
Sad kad sam smorio i sebe i vas, pozdrav!

ja

pre 13 godina

Sta ovaj prica. Jeli on to govori o sebi. Pa slovenci su trebali da nas pobede, bili su tri puya bolji, a ovaj trabunja o sudijama i nekoj zaveri. Koji Italijani, oni su sigurno prvi, a ako ostaneRadomir na nasoj klupi mi necemo videti EP

darko

pre 13 godina

Objektivno gledano, igrali smo lose. Igramo strasno sporo, igraci dugo zadrzavaju loptu, a najvise pasova ide unazad. Dok mi u jednom napadu dodjemo od naseg do protivnickog gola, prodje citavo poluvrijeme. Na sinocnoj utakmici slovenci su demonstrirali kako treba da se igra brzo i jednostavno. Da se razumijemo, nisu oni jaka ekipa, ali njihova igra je mnogo bolja i konkretnija od nase bez obzira sto mozda pojedinacno igraci nisu ni priblizno kvalitetni ili bar skupi kao nasi.
Sto se tice Milosevicevog komentara, moram da kazem da ga razumijem. Ne mogu da vjerujem da neko ko je profesionalan fudbalski sudija moze da pomisli kako igrac koji se nalazi skoro 2 metra iza napadaca u punom trku moze da mu uklize iza ledja i izbije loptu. Da i nije dobro vidio sta se desilo pri startu, mogao bi sa 99.99% sigurnosti da svira penal samo na osnovu polozaja igraca prije starta. I naravno crveni karton zbog starta sa ledja nad napadacem u punom trku koji ima otvoren put prema golu. Jedino objasnjenje zaista jeste da je greska ucinjena namjerno jer ne mogu vjerovati da sudija koji sudi utakmice na tom nivou moze da bude tako los. Sudije su ljudi i mogu da pogrese, tako da zaista nemam obicaj da trazim zavjere i da mislim kako su greske ucinjene namjerno, ali kada se desi nesto ovako ne mogu da se pravim naivan i pomislim kako je tako nesto slucajno. Ne znam da li je u pitanju neka velika svjetska zavjera kao sto misli Milosevic :), ali neko je tu upetljao prste.
Na stranu to da li smo mi zaista zasluzili da pobjedimo na sinocnoj utakmici, vrlo vjerovatno i nismo, ali ne pobjedjuje uvijek onaj ko zasluzi nego onaj ko da vise golova, a mi smo ih po pravilima fudbalske igre trebali dati vise da nam je to dozvolio sudija.

dukla

pre 13 godina

A šta bi bilo da smo dali gol u zadnjem minutu ili još dva.Šta tu može UEFA i fifa?
Da li oni sprečavaju naše strelce da igraju?
Cleo im je sad glavni problem jer im "duva" iza vrata a golove daje za uDŽBENIKE.
o ČEMU PRIČAŠ?

Atropin

pre 13 godina

Kao prvo mislim da sudija nije puno pogresio sto nije svirao penal. Ta odluka je bila stvar famoznog 'slobodnog sudijskog uverenja', jer je Lazovicu bezala lopta, a i iz aviona se videlo da je isao da iznudi penal, a ne da postigne pogodak. Naravno da sudija ne bi pogresio i da je sudio obratno.
Drugo, ja mislim da je Savo u potpunosti u pravu, ali iz jednog drugog razloga. FIFA i UEFA su postale federacije bogatih i logicno je da ce njihove interese da stite. Osim toga jedini pravi razlog zasto su protiv upotrebe tehnologije je taj sto onda ne bi mogle tako lako da se namestaju utakmice, a velike pare su u igri. Pogledajte samo ko sa arbitrira od sudija i to na najvecim takmicenjima. I koja je to fora sa suspenzijama KORUMPIRANIH saveza, kada intervenise drzava tj. drzavni organi u nekoj zemlji?? Ej bre!! Sve je jasno...

racerx11080

pre 13 godina

jeli cela nacija corava, penala nije bilo, faul je van 16 za jedno 30 cm, pogledajte ponovljeni snimak. Dnako je nasavio da trchi josh 2m i onda je pao.
ako neko hoce da se kladi ja dajem 100EUR da nije bio penal

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Svi mi verujemo da je bio penal i da su sudije pogresile i ostetile nas. Medjutim, ovakva izjava Milosevica je sramota. Ima nacina da se FSS zali UEFI ili nesto drugo. Pre svega nasi momci nisu igrali dobro i prvenstveno uzroke poraza treba tu traziti.

Zekonja

pre 13 godina

Ko o cemu, Savo i njemu slicni o sudijama...uvek je kriv neko drugi, pa to je najlakse reci...svaka cast momcima sto uopste igraju za tu reprezentaciju,pogledajte kosarkaski tim, gde su Stojakovic, Milicic i ostale "zvezde", verovatno im morska voda u Turskoj nije dovoljno slana... mi spadamo u red prosecnih evropskih selekcija i samo laik moze da ocekuje sve pobede...

togoa

pre 13 godina

Sta on prica? Pa Jovanovic je dodao loptu rukom na Fraskim ostrvima kod prvog gola. Kako smo otisli na SP? Zaboravili smo penal protiv Francuza i crveni karton golmanu? A Partizan? Ofsajd u Briselu na 2-2, kada je ponisten regularan pogodak Belgijancima. Nismo citali, ali mozda je neko tada napa nekog iz Uefa u lozi stadiona u Briselu. Kakav primitivac!

pozdrav novom sadu-mom rodnom gradu

pre 13 godina

Neki naslovi ovih dana iz srpske stampe koji su mi zapali za oko..

Milosevic
"Fifa i Uefa nam namestaju,dzukele jedne!!"

Udovicic
"Hrvati nam namestaju jutarnje termine namerno da se razbolimo!!"

Press
"Hrvati nam podvaljuju crtane filmove sa hrvatskom sinkronizacijom,skandalozno!!"

Press
"Hrvati imaju tajni plan da kupe citavu srpsku prehambrenu industriju!"

Srpski isroricar Jovicic
"Hrvati polako ostvaruju svoj stari san,od Crne Gore napraviti svoju drugu drzavu na Jadranu"

Ako nista drugo,Milosevic bar nije optuzio Hrvate kao sto je inace obicaj u Srbiji i na tome mu cestitam..

Aleksandar Rankovic, UK

pre 13 godina

Savo legendo!!!

Uvek iz srca, bez dlake na jeziku i bez uvijanja!
Svaka ti je na mestu

Mozda nisi diplomata ali si veliki i posten covek, sportista i humanista.

Veliki pozdrav i da te uskoro vidimo na celu naseg Partizana

milos

pre 13 godina

e moj Savo, sudije uvek presudjuju u korist onog ko igra atraktivan fudbal. tako je oduvek bilo u istoriji. mi igramo spor i dosadan fudbal, vucemo se po terenu kao neke babe, i potpuno smo zasluzili ovakav rezultat. kad ubrzamo igru, krenemo da igramo agresivno, momacki, i da trcimo puno, tek tada ce nas sudije postovati.

mali milos

pre 13 godina

...a Milošević zaboravlja ili svesno preskače priču o našem plasmanu na svetsko prvenstvo,o suđenju na utakmicama,sa Austrijom,u Beogradu,sa Francuskom,u Beogradu,sa Rumunijom,u Beogradu.A onda,kad je sve već bilo gotovo,sudilo se protiv nas,protiv Litvanije.Uostalom,Francuska je,valjda zauzvrat,otišla na to prvenstvo golom koji je dat rukom.Taj fudbal je jedan ogroman biznis...
I na kraju,o ovoj našoj sinoćnjoj sramoti.Pre svega,ono nije fudbal za velike rezultate.O jedanastercima možemo polemisati jer je diskutabilan start Vidića iz prvog poluvremena,kad je lopta izvučena na ivicu šesnaesterca.A jadni(fudbalski gledano) Lazović se toliko opružio,a da ga Slovenac,čini se,nije ni pipnuo...
Toliko gosn.Miloševiću...o tome...

Drobnjak iz auta

pre 13 godina

Za penal su nas stvarno pokrali...Antiću porazgovaraj malo sa Jovanovićem,sve više liči na Gurovića, a to i nije neki kompliment.

racerx11080

pre 13 godina

jeli cela nacija corava, penala nije bilo, faul je van 16 za jedno 30 cm, pogledajte ponovljeni snimak. Dnako je nasavio da trchi josh 2m i onda je pao.
ako neko hoce da se kladi ja dajem 100EUR da nije bio penal

Ala je 'opravio, svaka mu cast........

pre 13 godina

Sta on prica? Pa Jovanovic je dodao loptu rukom na Fraskim ostrvima kod prvog gola. Kako smo otisli na SP? Zaboravili smo penal protiv Francuza i crveni karton golmanu? A Partizan? Ofsajd u Briselu na 2-2, kada je ponisten regularan pogodak Belgijancima. Nismo citali, ali mozda je neko tada napa nekog iz Uefa u lozi stadiona u Briselu. Kakav primitivac!
(togoa, 8. septembar 2010 11:31)

A, sto si ti pametan!!!!!!!!!!

Banda

pre 13 godina

Slazem se sa covekom! Dokle vise da nas kradu!?!?!?! SRAMOTA! A sastav reprezentacije bi trebao da izgleda ovako:
Stojkovic (Brkic)
Ivanovic, Vidic, Subotic, Kolarov
Kacar, Ninkovic, Stankovic
Tosic, Krasic
CLEO

dukla

pre 13 godina

A šta bi bilo da smo dali gol u zadnjem minutu ili još dva.Šta tu može UEFA i fifa?
Da li oni sprečavaju naše strelce da igraju?
Cleo im je sad glavni problem jer im "duva" iza vrata a golove daje za uDŽBENIKE.
o ČEMU PRIČAŠ?

Realko

pre 13 godina

E ,moj Savo, zar i ti verujes u teorije zavere?

Evo ja cu ti reci zasto nije svirao penal. Lazovic je pre te situacije 10 puta na utakmici sam pao i trazio od sudije prekrsaj. Uz to 10 puta je pokusao da slaze sudiju da je korner ili aut za nas. Takvim igracima se ne svira penal olako. Sudija nije video situaciju, ali je imajuci sve ono u vidu osecao da je Lazovic i ovoga puta iscenirao. Svemu tome je mozda malo doprineo i Zigic u mecu sa Francuskom. Pa imao je to sudija sve u vidu. Posao mu je da se spremi za utakmicu koju sudi i da poznaje mentalitet, kredibilitet igraca na toj utakmici.

Te price da fifa ili uefa gura Italiju su smesne. Zasto nisu gurali Francusku u proslim kvalifikacija nego sviraju nama nepostojeci penal. Zasto Platini daje da ligu sampiona igraju prvaci Kipra, Slovacke pa i Srbije, dok Atletiko Madrid igra ligu evrope?

Jos jednom, e moj Savo.

Srbin iz Beograda

pre 13 godina

Ja lepo kazem juce pre tekme da se zamoli FIFA da nas izbaci na jedno desetak godina.... S kojim osnovom se javlja ovaj Savo,pa dal si ti gledao utakmicu,o cemu pricas,pa 3 pasa nismo razmenili sinoc i ti pricas o nekom namestanju,kao bili smo mnogo bolji i sudija nas unistio.... ccc.... A da ne pricam o zvizdanju protivnickoj himni i maltretiranju gostujucih navijaca,stvarno mi vise nista nije jasno....

zoran

pre 13 godina

Savo, zvucis kao tvoj prezimenjak Slobodan Milosevis - strani neprijatelji i tako to. Iskreno da smo dali gol iz penala verovatno nebi dali posle toga. Sve u svemu dobro smo se izvukli!

Dani_ch

pre 13 godina

Sta on prica? Pa Jovanovic je dodao loptu rukom na Fraskim ostrvima kod prvog gola. Kako smo otisli na SP? Zaboravili smo penal protiv Francuza i crveni karton golmanu? A Partizan? Ofsajd u Briselu na 2-2, kada je ponisten regularan pogodak Belgijancima. Nismo citali, ali mozda je neko tada napa nekog iz Uefa u lozi stadiona u Briselu. Kakav primitivac!
(togoa, 8. septembar 2010 11:31)

Absolutno se slazem sa ovim komentarom. I ako sam veliki Grobar, ovo moram priznati. Bogu hvala da su sudije videli ofsajd u briselu koji nije postojao. Sta se repke tice, juce su odigrali katastrofalno. Dva puta su sutnuli na Gol. Nismo zasluzili pobedu i to je realnost !!! Lazovic, Zigic, Pantelic, Stankovic napolje iz repke. Zigic je u 90 minutu imao 2:1 na kopacki ali nije bio sposoban da da gol posle asistencije Lazovica. Lazovic je imao priliku u 92min ali je sutnuo u publiku....CLEO bi na tom mestu pocepao rasalj protivnika.....REALNO CLEO NAM POTREBAN....prestanimo da budemo grobari i delije kada igra repka.....smucilo mi se kada sam procitao izjavu koromana koj kaze da imamo dovoljno dobrih napadca???? a ko su ti napadaci ???? nebudimo smesni CLEO nam potreban i to svi dobro znamo !!!!

bbo

pre 13 godina

Ovo je najegzaktniji dokaz one narodne "Ti iy sela mozes, ali, selo iz tebe NIKADA". Da, UEFA proteyira Italiju, koja je onim jadnim ribarima dala duplo vise golova od nas. A mi smo takvi fudbalski znalci i jedini razlog zbog koga nikada nista nismo napravili (niti cemo ikada) je svetska zavera! Tipicna srpska prica! A o ovakvom... kvazi fudbaleru, ne zelim da trosim reci. Nije vredan!

cika pera

pre 13 godina

Gde si ti Savo bio da kazes na prosloj utakmici da je na nasu sramotu Jovanovic nesportski igrao i poveli smo. Da ustanes i da trazis da se ponovi utakmica jer mozemo da ih pobedimo i bez takvog blamiranja. Sudije su gresile i gresice, a mi ostajemo svako sa svojom sramotom, Jovanovic za igranje rukom a slovenac za saplitanje i penal. Dosta je kukanja i mazanja ociju, nije ovo Severna Koreja svi gledamo isti prenos utakmice i vidimo sve.

Vukas

pre 13 godina

Aposulutno tačno Savo, šta vredi to što i vrapci na grani znaju kad je Uefa nemilosrdna prema zemljama koje su same sebi najveći neprijatelj. Samo što nisu perfidno rekli posle Mundijala u Africi" pa zar vam nije malo što ste uopšte učesdtvovali?". Ali penal čist kao suza nije sviran protiv Australije iako su dva identična suđena protiv nas za Ganu i Nemačku. Da su momci bili precizniji( Krasić protiv Australije i Kačar protiv Nemačke, kao i Žigić onda nam ne bi ni trebao penal, ovako nisu propustili priliku da odrade Srbe, naivne i nadobudne, sada Antić ispašta i odrađuje kaznu. Još Uefa ne može da prežali Zvezdinu titulu prvaka Evrope iz 1991.g. Godinu nakon toga selili su ih kao Kurde po evropskim stadionima i kao takve ipak uspeli da dođu do polufinala prvog izdanja L.Š. Zato Savo i jesmo gde smo, Nismo zaslužili pobedu sinoć realno, kapiten nema harizmu, naivan nema autoriteta, Jovanović ljut i nadobudan, Krasić totalno odsutan, Luković neobjašnjivo slab u duelu i nesiguran, Tošić nepravednom izmenjen, jedini koji je u formi i igra fudbal. Bane fali kao hleb a Vidić indolentan sve se svodi na fizičkom duelisanju sa protivnikom a fudbalske sklonosti zaista skromne(porediti ga sa Belodedićem) kao porediti našu i Japansku železnicu. Da ne dužim bojim se da sve ide nekom drugom dimenzijom( Kleo u reprezentaciji, Stojković u Partizanu, Antić na tribinama)sve su to igre oko njih i niko nije ravnodušan. Napred Srbija!!!

krokan

pre 13 godina

Auh, kakav rečnik!

Da je bio prekršaj na Lazoviću, svima je jasno. Ali nije potrebno reagovati kao neka baba. Luković je mogao leteti samo tako napolje zbog prekršaja, pa nije.

Nisam slušala himne. Je l' bilo dostojanstveno tokom intoniranja himni?

Slazem se

pre 13 godina

Tacno! Dobili smo 6 zutih kartona tek tako, pa opet na sledecoj utakmici da nam dele zute kartone i sa kojim sastavom da igramo protiv Italije? A penal cist kao suza!

Zekonja

pre 13 godina

Ko o cemu, Savo i njemu slicni o sudijama...uvek je kriv neko drugi, pa to je najlakse reci...svaka cast momcima sto uopste igraju za tu reprezentaciju,pogledajte kosarkaski tim, gde su Stojakovic, Milicic i ostale "zvezde", verovatno im morska voda u Turskoj nije dovoljno slana... mi spadamo u red prosecnih evropskih selekcija i samo laik moze da ocekuje sve pobede...

Glas Razuma

pre 13 godina

Da,svi su protiv nas,ceo svet.Dokle vise sa tim glupostima?!Engleskoj je na svetskom ponisten gol,pa se nisu bunili po novinama kao mi.

Djorgo

pre 13 godina

``Dzukele...``. Pa kako moze takave izjave da daje neko ko zeli da bude Predsednik jednog velikog kluba (makar i da je on iz Srbije). Da li je taj sudija kriv sto su nasi vezni igraci kaskali za slovenackim i sto u imali bar 3-4 100% sanse, i sto mi tokom cele itakmcie nismo imali 2 ``ljudske`` akcije. Naravno da je bio penal, cincenica je da je slovenacki napadac bio u liniji, pa je mogo i da svira ofsajd itd. Ali mi mozemo da budemo srecno sto smo izvukli nereseno, a poslednjih 10 minuta je pokazalo da mi imamo stofa da budemo osetno bolji od slovenaca, kao sto smo u recimo kosarci i odbojci, ali tu mora mnogo da se radi, a ne smao da se daju izjave. Velika glupost coveka koji je izgledao kao jedan od pametnijih fubalera.

Panzer

pre 13 godina

Hvala bogu pa nam nisi dosao u klub, vi zuti za sta se god uhvatite- to propada (vidi pod SD Crvena Zvezda). Ovako sa "glupim Djuricem" igramo LS i jaci smo nego ikad...

ja

pre 13 godina

Sta ovaj prica. Jeli on to govori o sebi. Pa slovenci su trebali da nas pobede, bili su tri puya bolji, a ovaj trabunja o sudijama i nekoj zaveri. Koji Italijani, oni su sigurno prvi, a ako ostaneRadomir na nasoj klupi mi necemo videti EP

Дуле ГР

pre 13 godina

Ај, Саво олади! Шта ти ово треба, је л` немаш други начин да се експонираш? Боље је, реци овим својим наследницима (пањевима) да дају гол више, а да не филозофирате сви. Видимо ми све и не требају нам "потпароли", већ фудбалери! Знамо ми добро да нас не воле, али није нама нико крив што смо лоши, па су нам сви криви. Конкретно, јуче смо били катастрофално лоши и још смо добро прошли, тако да не стоји "теорија завере", никако! Ја бих се пре извинуо Словенцима за некултурно понашање једног "дела" публике, него ли тражио изговоре! Беспотребно скрећемо пажњу на себе, у негативном смислу! Играјте фудбал! Позитивно!

Zar smo toliko pali?!

pre 13 godina

Zar smo toliko pali da samo krivimo sudce kad izgubimo? Dokle više? Koji smo mi luzeri od nacije!!!!!!!!! Da smo izgubili od Andore krivili bi sudce

verni navijac

pre 13 godina

Kleo neka se sagne ZIGICU.
jel ste vi normalni ?? o cemu pricate ??? ako Kleo bude igrao za reprezentaciju mislite da ce biti bolje ?
a ko ce njemu da daje lopte ? Zigic je jednu loptu dobio ze celu utakmicu i dao je gol, Lazovic sto mu je dao loptu otisla je iza Zigice pola metra a ne ispred kako pisu pojedinci.Jovanovica niko ne pljuje a ocajnicki je igrao.Krasic je usao u drugom poluvremenu i jbg u pocetku je bio OK ali decko ne moze sam. Trener je kriv za izmene... po meni je trebao za udje KRASIC i MRDJA a da izadju JOVANOVIC i LAZOVIC...
ZIGICU HVALA TI ZA SVE BIO SI br 1

MiljanV

pre 13 godina

U pravu je Savo, zna on dobro kako se namešta da prođu „veliki“ koji će ovim lopovima iz UEFE i FIFE da donesu još profita. Kakvi su to licemeri kada kažu da bi video nadzor uništio ljudski faktor u fudbalu! Uništio bi bar malo njihov lopovski faktor, a oni o ljudskosti ne bio smeli ni da pričaju da imaju obraza, ali sve je to onaj isti šljam što nas je zbog „ljudskosti“ isterao sa EP92 u Švedskoj.
Zamislite sudi Portugalac tako pokvareno da je to za svakog sramota, ali oni nemaju srama. Prvo su tobože uveli Bosmanovo pravili da igrači iz EU mogu slobodno da igraju u svim zemljama EU, jer oni nisu stranci, već se smatraju „domaćim“. Tobože slobodan protok radne snage, robe, kapitala...kapitalizam. U redu, može im se, ali kako to onda da sudija iz zemlje članice EU nije domaći kad sudi nekoj drugoj članici EU, kao nama sinoć Portugalac, kako to da on sudi Slovencima koji su članica EU?! Ako hoće „pravdu“, onda nek sudi njihov sudija kada igraju dve zemlje iz EU, a kad igraju drugi (kao mi) treba da sudi sudija iz neke zemlje koja nije članica EU (može Rus, Makedonac, Kipranin, Belorus...ma i Albanac, samo da ne postave nekog Danca...) jer mi je dosta više te njihove tobože brige za pravdu, „socijalne odgovornost“, i svih izraza koje vole da koriste da bi nam objasnili šta je „dobro“ za nas i njih!
Sinoć su naši igrali očajno, i ne treba tražiti opravdanje za to u sudiji, ali kad je sudija lopov, to treba i reći, pa bar da nas ne kradu, a da im mi još aplaudiramo. Lazović se dobro uzdržao, trebalo je da mu odgrize nos, kako to rade u nekim zemljama, koje su možda manje „civilizovane“, ali pravednije od ovih civilizovanih!

darko

pre 13 godina

nema razloga za takvim izjavama, vecito nam drugi krivi! da si bolji, pobedio i petoricu sudija. kako su igrali, dobro su prosli. tek ce uslediti debakl. na kraju krajeva, kada smo mi bila fudbalska sila, nikada! svi danas igraju fudbal, srbija se seta i manekenise terenom! preplaceni i umisljeni fudbaleri! oni zasluzuju epitet iz naslova ove vesti!

Ivan

pre 13 godina

Sta prica bre ovaj covek? Opet neka kao zavera? Nije nam UEFA i FIFA kriva sto ne mozemo da organizujemo jednu ozbiljnu akciju za 90 minuta. Cak mislim da smo i srecno izvukli ovaj bod, Slovenci su imali mnogo vise sansi i mogli ladno da nas dobiju. A sto se te zavere tice, Savo je ocigledno navikao na gosm Toleta i njegov uticaj, pa da se Partizanu svira sve i svasta i da se zatvaraju utakmice u Kuli sa gosm Dzombom i slicnim filijalama grobarskim. Matori, u Evropi se bodovi moraju zasluziti a ne zavrsavati. Za koji dan ce vam to najbolje demonstrirati Arsenal

Mario Bros

pre 13 godina

Savo taj sudija nema veze sa tim teorijama zavere. Zar samo penalom možemo pobediti Sloveniju? Kakva zavera može da bude ako im nabijemo 4 komada?

Bolje podrži zaveru našu protiv stranih golmana, sa Kleom!

Atropin

pre 13 godina

Kao prvo mislim da sudija nije puno pogresio sto nije svirao penal. Ta odluka je bila stvar famoznog 'slobodnog sudijskog uverenja', jer je Lazovicu bezala lopta, a i iz aviona se videlo da je isao da iznudi penal, a ne da postigne pogodak. Naravno da sudija ne bi pogresio i da je sudio obratno.
Drugo, ja mislim da je Savo u potpunosti u pravu, ali iz jednog drugog razloga. FIFA i UEFA su postale federacije bogatih i logicno je da ce njihove interese da stite. Osim toga jedini pravi razlog zasto su protiv upotrebe tehnologije je taj sto onda ne bi mogle tako lako da se namestaju utakmice, a velike pare su u igri. Pogledajte samo ko sa arbitrira od sudija i to na najvecim takmicenjima. I koja je to fora sa suspenzijama KORUMPIRANIH saveza, kada intervenise drzava tj. drzavni organi u nekoj zemlji?? Ej bre!! Sve je jasno...

Dosta.....

pre 13 godina

Za neuspehe kriv nam je sudija? Za uspehe kriv je Radomir i njegovi mafijasi na terenu?
A da li mi imamo igru?
Voleo bi da mi Radomir pojasni kakav je uspeh pobediti Farane? Ili bolje receno da li je neuspeh igrati nereseno sa Slovenijom?
Da se zaborave ove dve "lose" katastrofalne utakmice! Ali da vidimo kako smo igrali na SP? Kako smo igrali u pripremama? Kako smo igrali u kvalifikacijama za SP? MRTVO!!!! Bez zelje, bez igre, bez borbenosti!!!
Iskreno mislim da je za ove neuspehe kriv cuveni RADOMIR! Neka se malo ugleda na vaterpoliste i kosarkase! A najbolji primer su igraci Partizana! Pa i oni su do pre 2 meseca bili mrtva ekipa! Da se malo prisetimo koga je Partizan natrcao u Evropi u prethodnim sezonama! NIKOG! A kako je moguce da sada igraju borbeno? Da sada trce? Pa cak i da natrce Anderleht! E to je zasluga trenera! A da li je neko cuo izjavu Stanojevica da kaze: JA SASA JE JEDINI POSTIGAO REZULTAT! JA SASA JE PODIGAO KVALITET IGRE PARTIZANA! JA SASA . . . JA SASA . . . JA SASA . . . To covek nije rekao!!!! Tako da izjava Save da je bio penal nije na mestu! Penal je bio ali sto smo mi "ljuti" na sudiju? Zasto tandem Zigic-Lazovic nisu dali dva gola ranije pa se nebi pitali da li je bio penal. Zasto nismo ZGAZILI slovence pa nam nebi ni trebao penal! Zato sto cuveni RADOMIR nije adekvatan trener za reprezentaciju!!!!

duka

pre 13 godina

Nas ciganski i prostacki mentalitet... Lazovicu je svaki put sudija bio kriv,padne i samo pocne da se kezi (citaj-sudija mi kriv,njaaa,njaa,njaaa).To sto iz dve stopostotne prilike iz dve utakmice nije dao gol,to on nije kriv.Jovanovic momak,psuje po terenu,raspravlja sa slovenackim trenerom.Imao je zuti u tom momentu,da sam na mestu sudije odmah bih mu dao drugi.Ma koliko hoces primera... U sustini uvek nam je neko drugi kriv!!Pa zasto Milosevicu ne kazes kako smo mi igrali??Da l' smo uopste igrom zasluzili bod?

Gaga

pre 13 godina

Mislim da je ponovo u pitanju velika zavera protiv Srbije i srpskog fudbala a narocito naseg mudrog g-dina Antica.U pitanju je transverzala Vasington-Vatikan-Berilin-Brisel a cilj je izbacivanje Srbije i srpskih klubova iz svih medjunarodnih takmicenja. Taman smo im zapretili na svetskom prvenstvu fantasticnim igrama i rezultatima.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Svi mi verujemo da je bio penal i da su sudije pogresile i ostetile nas. Medjutim, ovakva izjava Milosevica je sramota. Ima nacina da se FSS zali UEFI ili nesto drugo. Pre svega nasi momci nisu igrali dobro i prvenstveno uzroke poraza treba tu traziti.

Uzas

pre 13 godina

Da li je sa Savom sve u redu?Uvek neke teorije zavere!Ma da,sudija je kriv sto nismo pobedili Sloveniju,sudija je kriv sto mi lose igramo,UEFA nam ne da da idemo na EP.A sta je bilo na Farskim O.?Dodavanje lopte rukom.Ma daj!Najbolje je da uvek nekog dr. krivimo,a sami smo najveci krivci.Da si ti na celu saveza,dobili bi dozivotnu diskvalifikaciju iz svih takmicenja.A hvala Bogu,nisi. :) Kakvi smo ljudi,to je uzas.

zvezda zvezda

pre 13 godina

cela poenta je - Da li trebamo da na svakoj utakmici budemo tri puta bolji, a danas se utakmice uglavnom resavaju jednim golom- alal vera Savo!

soul

pre 13 godina

Nisam strastveni navijac, ali me zelja za pobedom cesto Srbije zanese. Pokusavam da budem realan i da priznam da ovaj fudbalski tim Srbije nema kvaliteta i harmoniju i da se na neku srecu kvlifikovao za Svetsko Prvenstvo. A kako da menjamo? Pa ja lud mislio Sava nesto prisebniji i kultivisaniji nego ostali. Dobro je da me je razuverio pre nego sto se on opet kandiduje za neko mesto u fudbalskom svetu. Kakavo objasnjenje i komentar je dao, pa rodjena majka bi trebalo da ga zbegava. Ovakav mentalitet je zapravo i unistio nas fudbal.

Whitesnake SRB

pre 13 godina

Savo svaka cast, konacno da neko otvoreno progovori o ovome sta nam rade ovi iz UEFE i FIFE. Istini na volju mi smo sinoc igrali ocajno i penal ne bi smeo da nam bude alibi ali on je bio cist ko suza... A na kraju ne mogu da pobegnem od osecaja da nas kako kaze Sava nece na EP jer u zadnje vreme imamo jako lose sudjenje, naravno na nasu stetu...

Makaveli

pre 13 godina

Daj savo, smiri se da ne bi opet prosao glavom kroz zatvorena vrata od tolike nervoze. Penal jeste bio po onome sto sam ja video (mada mogao je biti sudjen i slobodan udarac na ivici sesnaesterca), ali to sigurno nije razlog zasto nismo pobedili. Da si jos provalio kako smo odigrali svetski, to bi bio vrhunac gluposti. Nemoj da talasas bez potrebe.

Aleksandar

pre 13 godina

@Ala je 'opravio, svaka mu cast........

Jeste,al zato:Partizan-Fenerbahce,u Beogradu sviran nepostojeci penal za Turke
-U revansu ponisten cist autogol koji je postigao igrac Fenerbahcea zbog nepostojeceg ofsajda
-U Litvaniji sviran bar 1 od 2 nepostojeca penala
-Nesviran Kejhilov rukomet u Juznoj Africi
-Igrac Grcke takodje igrao rukom protiv Srbije i nije sviran penal
-I Sada Lazovic skrsen u 16 metara nisu svirani penal i crveni karton za Slovenskog igraca...
Pa ti vidi...

krajisnik91

pre 13 godina

Mi Srbi smo stvarno smesan narod , delimo se oko bilo cega :npr. sad pola njih napadaju Savu , druga polovina ga brani , sinoc isto sa Zigicem , onda sinoc na utakmici ceo stadion nije mogao NIJEDNU pesmu slozno da otpeva sem himne , sto je sramota , pa dokle vise podele na reprezentativnim utakmicam .Sto se tice Save covek je u pravu 100% ,sramotna je nasa igra ali je jos sramotnije sudjenje !I prestanite vise da napadate Laneta Jovanovica to sto decko iskreno voli svoju zemlju to je cast , a ona izjava za Clea je izvucena iz kontesta , Lane je pravi patriota i da 11 takvih igra za reprezentaciju gde bi nam bio kraj . Sinoc je katastrofa odigrao istina , ali setite se ponosni Srbi kako ste njega i Krasica dizali u nebesa , Antica proglasavali najboljim svetskim trenerom a sad ih sve pljujete , sram da nas bude sve kako se lako svega svoga odricemo !!!

johan

pre 13 godina

Savo genije, nemoj preterivati. Videlo se iz Osasune da je Lazović prespor i da samo gleda kako da se saplete o noge protivnika (moderan srpski napadački fudbal, prim.prev.). Ja mislim da je bod više nego nezaslužen i da treba da se pokrijemo ušima i ćutimo.

vaske

pre 13 godina

Savo, taj tim je tim medija i menadzera i ne valja.Ne valja ni selekcija ni taktika ni.....
Antic prestareo i bez ideje!!!
Zigic?
Jovanovic?
Vidic?
........................

Steva

pre 13 godina

Slazem se Savo da nas je sudija ostetio i da je njegovo sudjenje bilo katastrofalno ali spustimo malo loptu na zemlju. Ako bez strasti pogledate snimak Lazovic je srusen izvan kaznenog prostora ili na samoj liniji ali ne i u sesnaestercu tako da smo osteceni za jedan opasan slobodan udarac. Ali ono sto je najbitnije je to da mi nismo igrali dobro. Da smo mi igrali dobro i postizali golove sudija nam ne bi mogao ama bas nista. Tako da te price o zaveri ostavimo po strani jer jednostavno ako ne igras dobro onda mozes traziti krivce na svim starnama ali krivac si ti sam jer nisi pokazao da mozes bolje.

Voxpopuli

pre 13 godina

Stvarno jeste bio penal, ali toliko smo srece imali juce da ne izgubimo sa vise golova razlike...
Sta je sa Jovanovicem? Od kako je otisao u Liverpul poceo je da igra potpuno pacerski. Juce se lopta odbijala od njega cak i kad je povede, a kamo li kad treba da na prvu nesto odigra. On koji treba da ima instinkt golgetera!!! Gledao sam par utakmica Liverpula, nije se video na terenu. Kad dobije loptu uglvnom vrati nazad ili izgubi. Nijedan sut u gol. Protiv Farskih je promasio par 100% prilika.

LazaBG

pre 13 godina

A da vi malo vise trenirate i trcite po terenu, mozda biste manje svaljivali lose rezultate na svetsku urotu protiv srpskog naroda? O recniku koji doticni koristi bolje ni da ne komentarisem.

spalato

pre 13 godina

joj sta ste dosadni s tim zavjerama. nema sporta u srbiji a da nije zavjera poslije loseg rezultata. sve jedno jeli repka ili klub. da pocnete trazit uzroke loseg rezultata kod sebe samog bilo bi i vise uspjeha... pozdrav svim objektivnim i sportskim navijacima

sasa

pre 13 godina

Što im niste dali još 3 komada, pa bi sve bilo u redu?
Ovako i ne ostaje ništa drugo nego da se kuka na sav glas, po starom srpskom obočaju!

blue rider

pre 13 godina

Hahaha, sram tebe bilo kada dajes takve izjave, sudija ti je kriv sto nismo odigrali niti jednu akciju 90 minuta? Sto nismo ljudsku priliku napravili? Pa bi jos i penal? Fudbal je dno dna u srbiji i krajnje je vreme da se nadlzeni organi pozabave kriminalcima koji vode savez. NIKADA nisu napravili nista znacajno a razbacuju se milionima dok drugi savezi koji donose slavu Srbiji, vaterpolo, kosarka, odbojka, nemaju za putne karte!!! Stidi se Savo!!!

dule nbg

pre 13 godina

Ne mirisem ni ja Savu mnogo ali...

Penal je cist kao suza. Ja ne mogu da verujem da ljudi pisu " Lazovic se namestao, bio je spor"... Pa jel onda sme protivnik sa ledja da ga udari. Pokrali nas protiv Australije, pokrali nas sad... A jel neko od nasih papana iz Saveza uputio pismo ovima iz FIFE/UEFE povodom kradje protiv Australije, Slovenije, kazne Anticu od 4 utakmice (pa ja mislim da Skolari nije dobio toliko kad je UDARIO igraca, naseg Dragutinovica)

SRAMOTA sa njihove ali SRAMOTA I SA STRANE FSS-a? STA BRE RADITE TAMO SEM STO SE GREBETE ZA DNEVNICE?????

Brane

pre 13 godina

@realko...Evo ja cu tebi reci kako su sudije pogurale Francusku ako nisi znao. Jedno pitanje..gledao li si mec Francuska -Irska??? Nema sta, po komentarima vidim da Srbija ide Europskim tokovima..pljuvanje svega sto je srpsko, odricanje majke i oca, brata , sestre,gay parade na sve strane, mahanje zastavama europske unije. Samo ima jedan problem sa svima vama....ko ce da radi 8 sati dnevno?? Znate ono...obaveze,ustajanje ujutro na posao itd itd..."EUROPSKA SRBIJA" ;)

Fudbal leglo mafije a stradao samo Džajić

pre 13 godina

Nemoj tako Savo ne smeš UEFU da pominješ, ti svakako nemaš pojma. Nisi ni u Partizanu mogao da prođeš. Sada je vreme Toleta i sličnih koji dele lekcije svima a prisutni su u medijima više i od trenera i igrača. inače je praksa u Evropi da je predsednik saveza stalno u medijima, on nije administrativac već čovek bez koga ne može ni jedna reprezentacija na svetu ni da izađe na teren...

ja

pre 13 godina

Kaze moj cale juce dok smo gledali utakmicu - vidi ih Slovenci napadaju ko osice, svugde ih ima
A ja mu kazem da je to samo zasluga trenera i nikog vise
Jednostavno moje je misljenje da je Antic staromodan trener. Pratim fudbal, idem redovno na Partizanove utakmice i nikad nisam cuo da neki trener izjavi sledece - jednog igraca u timu drzim zbog prekida (Milijas) a drugog zbog igre glavom (Zigica)
Slozicete se samnom da danasnji fudbal ne trpi ovakvo razmisljanje

krigla

pre 13 godina

Sta je vama ljudi, pa bar Savo nikad nije bio pobornik takvog nacina razmisljanja. Ja ga ne gotivim bas zbog uplitanja u politiku, a i zvezdas sam, ali sad je jednostavno rekao istinu. Zasto vi mislite da zamerke igracima i strucnom stabu na igri iskljucuju i zamerke na sudjenje. Niko nase time ne opravdava. Jedna Nemacka je kukala za opravdano iskljucenje Klosea, a mi ne mozemo da kazemo ni ono sto je nesporno, a to je da nam nisu svirali cist penal protiv Australije i time nas direktno izbacili sa SP,kao i da nam danas nije dosudjen cist jedanaesterac nad Lazovicem. Sto je on ocaj i sto mu nije mesto u reprezentaciji, to je potpuno druga tema, ali mi smo gospodo trebali da prodjemo dalje na SP, kao i da danas pobedimo. Vi bi ih onda velicali, a nista se drugo ne bi promenilo osim tih sudijskih odluka.
Ja mislim da je reprezantacija juce sa pozvanim igracima,trebalo u sredini i napadu da izgleda ovako: Stankovic, Ninkovic, Krasic, Tosic, Kacar, Jovanovic, a umesto povredjenog Tosica Zigic, a Jovanovic na krilo (uzgred sta je tom coveku, on je i na brzini mnogo izgubio).
Sad kad sam smorio i sebe i vas, pozdrav!

vidoviti sredoje

pre 13 godina

A sta se mi hvatamo za taj nedosudjeni penal, ko nam je kriv sto smo onako slabo odigrali sinoc, iskreno nismo ni zasluzili da pobedimo. Penal jeste bio ali on ne bi smeo da bude alibi za kriminalnu i bezvoljnu igru nase reprezentacije.

sloba

pre 13 godina

delimično se slažem sa savom ali treba biti objektivan pa reći da sa onako bednom igrom nismo ni zaslužili pobedu sinoć.sredina terena praktično nije postojala pa slovenci i nisu imali većih problema da održe ravnotežu.na kraju treba se zapitati šta u reprenzetaciji traži jedan antonio rukavina.recimo akcija iz koje smo primili gol začeta je sa strane koju je on trebao da pokrije.ipak najveća je tragedija da u reprenzetaciji držimo igrača kao što je kuzmanović.čovek nas je zavio u crno još na mundijalu.sinoć nije umeo da pogodi prazan gol sa 5 metara.a posle se kao neki bune što će kleo možda da zaigra za srbiju.dakle ukratko, portugalac nas jeste oštetio ,ali da smo mi igrali kako treba, uprkos toj grešci ostvarili bismo laku pobedu

Josko Martinoski

pre 13 godina

Realno, da nije srpskog grba na crvenom dresu, dali biste gledali ovu ekipu ako imate satelitsku antenu i dreambox gde mozete da birate da gledate bilo koju evropsku utakmicu. AL ISKRENO???

sad cu da vam kazem

pre 13 godina

ocajno su sudili

Liniski sudija koji je bio 2metra od 1 naseg i 1 slovenca,lopta odlazi u korner...
pokazuje zastavicom na korner
a glavni koji je bio 20metra od njih pokazuje da je lopta za slovence

e to je fudbal

Aleksandar

pre 13 godina

Sta pricate vi?Sad zbog toga sto smo lose igrali sudija nije trebao da svira postojeci penal???Ovo nije bas najpovoljniji rezultat po nas tim ali daleko od toga da je sve gotovo nereseno je prosecan rezultat i stavise Slovenci su u tezoj poziciji jer su izgubili od Severne Irske kod kuce.

g

pre 13 godina

Realno, znajuci srpski mentalitet, posle ovoliko komentara "treba nam Kleo, Kleo" ne bi me cudilo da sad vecina bude protiv njegovog dolaska. Kleo nije mesija koga smo cekali od 7. veka od kad smo dosli na ove prostore. Dosadni ste.

mundo

pre 13 godina

Nije bre ljudi stvar u jednoj ili dve lose odigrane utakmice,stvar je u tome sto mi kao narod nemamo pobednicki mentalitet. Ne samo u sportu vec i u ostalim zivotnim situacijama. Vratite samo film kako smo odigrali protiv francuza u beogradu pa svaku utakmicu od tada osim one kada smo napunili jadne rumune kojima nije bilo bitno da li ce da prime 3,5 10 golova. Plasimo se pobede,guramo loptu u nazad,nasi napadaci se plase da postignu gol,a to se najbolje videlo u africi kada je najbitnije. Svaka cast slonencima,prvo na sveopstoj kulturi a drugo na kulturi igre. Pa oni se nisu izlezavali ni deseti deo koliko bi mi u ljubljani da vodimo 1-0. Budimo realni, milsim a i ubedjen sam da je evropsko daleko od Srbije. Jednostavno nasi fudbaleri nisu stvoreni za velika dela.

bagi arapin

pre 13 godina

SAVO !!! Evidentan je jedan drugi problem,prva utakmica sada ova ,pa ja toliko DOBRO ZNAM DA GLEDAM i da NAVIJAM. PROBLEMI MORAJU DA SE REŠAVAJU NEMOGU SE STAVLJATI POD TEPIH.Narašće toliko da nemožemo otvoriti ta VRATA ŠTO VODE NA EP.

Sofronije

pre 13 godina

Ko je sve dobio žute i kako. Subotić na pravdi Boga, Jovanović isto, pa i Vidić. Još par komada protiv Estonije, pa ćemo slučajno biti nekompletni protiv Italije. Igra jeste bila bezopasna, ali penal je penal. A priče da smo dali 5 komada penal nam ne bi trebao su tačne, samo malo naivne. Ko je dao sinoć nekom ozbiljnom timu 3 komada, a kamoli još. A Slovenci su ozbiljan tim.

Djoxy P.F.C.

pre 13 godina

Care!
Obozavam ovog coveka i cekam dan kada ce produkovati sebe u najbolje moguce svrhe po reprezentativni i klupski fudbal.
Savo Majstore!

Momcilo

pre 13 godina

Tako je Savo... Nego, reci ti nama koga si ono drzao u VIP lozi Marakane, kad su neki hteli da se biju? I jel to bilo slucajno bas u vreme kad je ceo stadion skandirao "Tole, odlazi!"? Kazi nam, da i mi budemo upuceni...

iggy

pre 13 godina

Penal je bio i to je neosporno, ali to nije opravdanje za ocajnu igru uz koju i ne zasluzujemo da idemo na EP, cak i da postoji teorija zavere

darko

pre 13 godina

Objektivno gledano, igrali smo lose. Igramo strasno sporo, igraci dugo zadrzavaju loptu, a najvise pasova ide unazad. Dok mi u jednom napadu dodjemo od naseg do protivnickog gola, prodje citavo poluvrijeme. Na sinocnoj utakmici slovenci su demonstrirali kako treba da se igra brzo i jednostavno. Da se razumijemo, nisu oni jaka ekipa, ali njihova igra je mnogo bolja i konkretnija od nase bez obzira sto mozda pojedinacno igraci nisu ni priblizno kvalitetni ili bar skupi kao nasi.
Sto se tice Milosevicevog komentara, moram da kazem da ga razumijem. Ne mogu da vjerujem da neko ko je profesionalan fudbalski sudija moze da pomisli kako igrac koji se nalazi skoro 2 metra iza napadaca u punom trku moze da mu uklize iza ledja i izbije loptu. Da i nije dobro vidio sta se desilo pri startu, mogao bi sa 99.99% sigurnosti da svira penal samo na osnovu polozaja igraca prije starta. I naravno crveni karton zbog starta sa ledja nad napadacem u punom trku koji ima otvoren put prema golu. Jedino objasnjenje zaista jeste da je greska ucinjena namjerno jer ne mogu vjerovati da sudija koji sudi utakmice na tom nivou moze da bude tako los. Sudije su ljudi i mogu da pogrese, tako da zaista nemam obicaj da trazim zavjere i da mislim kako su greske ucinjene namjerno, ali kada se desi nesto ovako ne mogu da se pravim naivan i pomislim kako je tako nesto slucajno. Ne znam da li je u pitanju neka velika svjetska zavjera kao sto misli Milosevic :), ali neko je tu upetljao prste.
Na stranu to da li smo mi zaista zasluzili da pobjedimo na sinocnoj utakmici, vrlo vjerovatno i nismo, ali ne pobjedjuje uvijek onaj ko zasluzi nego onaj ko da vise golova, a mi smo ih po pravilima fudbalske igre trebali dati vise da nam je to dozvolio sudija.

zoran

pre 13 godina

Ma ne lupetaj.
Jovanovic igrao rukom na Farskim ostrvima i mi dadosmo gol.
Juce su igraci iz Slovenije mogli da daju jos dva komada bez problema. Dobro smo jos i prosli.

Stole Vršac

pre 13 godina

Dokle više da čekamo da nam sudije sviraju penale i na taj način pobeđujemo ili izjednačujemo rezultat...i to kod kuće? Da smo igrali kako treba, da smo dali tri,četiri gola..taj detalj ne bi bio uopšte bitan.Sramota!
P.S
Sreća što Antić nije ušao na teren da opsuje sudije zbog toga...ko zna koliko bi još proveo na tribinama!

djordjefromsombor

pre 13 godina

Takodje bio ubedjen 100% da govori o reprezentaciji i navijacima zbog zvizdanja kad sam video naslov... Zao mi potrosene struje za vreme utakmice.

Бу!

pre 13 godina

Realko је погодио, утакмица препуна "прошења" и изнуђивања судијских одлука. Што би се рекло, "слажи 100 пута вук - а кад се и појави, ко ће ти вјеровати". Професионалне судије се заиста припремају, Лазовић и компанија ће у наредним утакмицама видјети посљедице таквог срамног понашања.

Miloš Matijević

pre 13 godina

Penal je, ruku na srce, bio. Ali ne može to biti opravdanje što nismo pobedili. Na kraju krajeva, onakvom igrom teško koga bi smo pobedili.

zzzz

pre 13 godina

penal jeste bio, ali sa onakvom igrom bod je premija... neka se zapitaju sta bi bilo da igraju tako protiv Italije

Igra se mora poboljsati!

bocha_rS

pre 13 godina

... neki su promasili naslov,
ocajno je sudjenje bilo ali jos ocajnija igra nase reprezentacije.. penal je bio ali tek krajem drugog poluvremena a gdje smo do tad bili, sta smo do tad uradili.. ali mene samo interesuje ako nekoga ne ide zasto ga ne mjenjati???
Sa ovakvom formacijom nista necemo uraditi jer nemamo sredinu terena da bi nas napadac (Zigic) odradio posao. spustiti loptu na zemlju i pokusati pas igrom nadjacati protivnika.
Srpska uz Srbiju!!!

dejan

pre 13 godina

savo je potpuno upravu za sve sto je rekao ali je izostavio da su fudbalieri isto to sto su rekli.Slovenci su dali zivot na terenu za svoju zemlju a nase balerine samo na momente

Igor

pre 13 godina

# Nije bre ljudi stvar u jednoj ili dve lose odigrane utakmice,stvar je u tome sto mi kao narod nemamo pobednicki mentalitet. Ne samo u sportu vec i u ostalim zivotnim situacijama. Vratite samo film kako smo odigrali protiv francuza u beogradu pa svaku utakmicu od tada osim one kada smo napunili jadne rumune kojima nije bilo bitno da li ce da prime 3,5 10 golova. Plasimo se pobede,guramo loptu u nazad,nasi napadaci se plase da postignu gol,a to se najbolje videlo u africi kada je najbitnije. Svaka cast slonencima,prvo na sveopstoj kulturi a drugo na kulturi igre. Pa oni se nisu izlezavali ni deseti deo koliko bi mi u ljubljani da vodimo 1-0. Budimo realni, milsim a i ubedjen sam da je evropsko daleko od Srbije. Jednostavno nasi fudbaleri nisu stvoreni za velika dela.
(mundo, 8. septembar 2010 15:25)



to mozes da kazes za fudbal ali za ostale sportove nikako malo si preterao to za pobednicki mentalitet..

Kol

pre 13 godina

Ok Savo smiri se, penal je zaista bio ali nije jedino to smetalo juce nego bezidejna igra koju su procitale sve reprezentacije a to je daj loptu na krilo i neka krilo gadja zigica pa ako upali super a ako ne fudbal je bio nepravedan prema nama to je ono najgore sto mi nemamo plan b!

021

pre 13 godina

"Pih...a ja mislio da covek prica o igracima! :)"
(Trotter, 8. septembar 2010 12:31)

Aaaaaaaaa!!!

Ja davno nista bolje nisam procitao!!!

Igor

pre 13 godina

ako tebi decace ono nije bio penal i ako je lazovicu bezala lopta onda definitivno nismo gledali istu utakmicu izvini ali lupas gluposti penal je bio cist kao suza.. ali da smo ocajno igrali to stoji..