Nedelja, 29.08.2010.

23:51

Kristić: „Mora efikasnije“

Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Kristić čestitao je svojim igračima <a href="http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2010&amp;mm=08&amp;dd=29&amp;nav_id=455039" class="text-link" target= "_blank">pobedu nad Jagodinom</a> rezultatom 2:1, na premijeri pred svojim navijačima.

Izvor: JT

Kristiæ: „Mora efikasnije“ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

24 Komentari

Sortiraj po:

Kristic

pre 13 godina

Evo sto se Kristica tice nekih podataka i moje licno vidjenje njega kao trenera.
Skoro sam procitao podatak na nekom drugom forumu,kako je Kristic,smesan i da mu se svi igraci iz kluba smeskaju iza ledja i sprdaju se s njim.(a po navodim nekog igraca Zvezde,koji mu je o tome govorio,a njegov je drug).Takodje mislim da psihicki ova njegova stroga postavka dok daje izjavu za medije pokazuje njegov strah.Isto je tako ocigledno da Zvezda igra lose a ima bolji tim,odbrana je rupa,a bila je pokretac prosle sezone.Takodje zvezda je klub koji je imao pripreme,tako da nema opravdanja za npr.lose kretanje bez lopte,ili pak forsiranja igraca koji nisu spremni u veznom redu,a tu Milovanovic skripi npr.a postoje adekvatne izmene i spremni igraci,koji bi svakako vise pruzili,tipa Savio!
Medjutim ja u toliku njegovu neautoritivnost i nestrucnost,ne verujem.Mozda gresim,ali posto su on i Stanojevic,bili najbolji djaci u skolama u kojima se taj trenerski posao uci,resio sam da ga uporedim bas sa Stanojevicem.
Stanojevic je pokazalo se dobar trener,medjutim,njegove utakmice prosle sezone nisu bile nista senzcionalnije od ovih utakmica koje zvezda igra sada.Pobedio Zvezdu jeste,ali nisu ih nadigrali iako je Zvezda imala kup par dana ranije i sudjenje koje je moglo da utice na rezultat povoljnije po njih.Zbog buducnosti Zvezde,koju je partizan verovatno obezbedio Stanojevicem,mozda bi trebalo sacekati polusezonu,da se oceni Kristic,osim u slucaju da se pre zaista pokaze kao los.Onda sam ja za provereno resenje Muslina,koji hoce da dodje i koji je zaista dobar strucnjak.

nenad

pre 13 godina

imao sam priliku da vise puta gledam utakmicu na olimpiku(ls, seria a, finale kupa)...
al ovo juce, jedna neatraktivna prvenstvena utakmica, pravi SPEKTAKL!!!
mogu samo da zamislim kako ce biti kad TI krene!
"kad tesko je, kad je lose i kada ti ne ide, TEBE ce nasa pesma vodi do POBEDE!"

mikibg

pre 13 godina

Ne znam cemu ovde prica o delijama??? Jedino svetlo trenutno koje postoji u zvezdi su njeni navijaci! Juce pun istok, skoro ceo sever....Zar treba nesto komentarisati? Mislim da su Delije kao i puno puta do sada pokazali da su Zvezdin najbolji igrac! I to je jedino sto valja pomenuti sa jucerasnje utakmice. Ostalo...Zvezda nikakva igra, losa postavka...Lukicu reaguj dok jos nije kasno. POD HITNO TRENER!!!!!! I moram da pohvalim Koromana koga sam stalno kritikovao, prva utakmica na kojoj je nesto odigrao, ali sramota je da on kao najstariji igrac vise pretrci od trifunovica i kaludjerovica zajedno.

Babin_zub

pre 13 godina

(Zvezdas DA, Delija NE, 30. avgust 2010 00:48)

Prvo da kazem da su od uvek navijaci Zvezde imali veliki uticaj u klubu.Za vreme Dzajica Tima je prodavao karte za sever u kaficu upravne zgrade po mnogostruko visoj ceni pre nego sto bi se blagajne i otvorile,a na blagajnama bi severa bilo veeeeeoma malo(jednom sam cekao u redu,bio mozda deseti,na dan kada su pustane karte protiv Dinama iz Kijeva,i pogodite sta su mi na blagajni rekli?RASPRODATO!!!A okolo stoje klinci koji vas upucuju u kafic).Od toga su se Delije finansirale,a po starom srpskom obicaju neki od njih i omastili.Ali za to je kriva uprava koja im je davala karte.
ALI...ti isti navijaci su mnoooogo puta precutali lose igre,losa pojacanja,gluposti raznih uprava,imali toliko zivaca i snage da bodre svoj tim kada je najteze,kao u prethodnoj i ovoj sezoni.Ti navijaci su srce i dusa kluba,i dok se uprave i igraci menjaju samo navijaci ostaju na severu sa grbom ne NA vec U srcu do kraja svog zivota.I zato,vi tranzistor navijaci nemojte nama pricati ko smo i kakvi smo,jer niste merodavni za tako nesto.Vi navijate za Zvezdu i Partizan kao i ja sto navijam za Liverpul(volim Liverpul,simpatizer sam Liverpula,ali kako mogu reci da sam njihov navijac kada ni jednu utakmicu nisam gledao live,KADA IH NE BODRIM???A u ostalom,i ne zelim,jer za mene postoji samo jedan klub).
I nemojte se vise javljati vi kojima je fudbal samo zadnja stranica u novinama,plz.

Biće kasno ako se odmah ne reaguje

pre 13 godina

Vladane Lukiću,da li je ovo bilo dovoljno da se visi i upali crvena sijalica?Možda je trebalo da nas Jagodina skrati za 2 boda pa da se reaguje,kad grobari postanu nedostižni još na početku.Treba nam trener,ne eksperimentiši više,inače će biti gadno.Ovo je bila katastrofalna igra i pobedili smo samo zahvaljujući neefikasnosti Jagodine,čak su i penal promašili.Odbrana katastrofa,veza se ne sastavlja a napad jalovo deluje.Ima mnogo prostora za napredak samo neko to mora da poveže ali ko zna i ima iskustva.

Da se ne zaboravi

pre 13 godina

Da je Jagodina imala fudbalera rekreativca umesto onog nesrećnika Bojovića koji je za pet minuta promašio dva zicera i penal drugi komentari bi se ovde pisali.

Milan

pre 13 godina

Dva naslova mi upadaju u oči

Kristić:"Mora efikasnije"

Stanojević:"Moglo je ubedljivije"

Jedan upotrebljava glagol "mora", a drugi glagol "može". Razlika u pristupu, ništa više.

Marko Gavrilovic

pre 13 godina

Dobra utakmica i tesna pobeda moje Zvezde. Stamenkovic standardno dobar. Djordjevic je jos jednom pokazao da ne zasluzuje mesto u prvih 11 a kamoli kapitensku traku. Ni novo pojacanje Mihajlovic nije ostavio bog zna kakav utisak, mada je ruku na srce malo i igrao. Tosic bolji od Djordjevica ali prespor, sa kriminalnim centarsutem. U svakom slucaju bolji od Ignjatijevica koji je u Zvezdu zalutao. Mislim da je mali Reljic mnogo bolji igrac od Ignjatijevica i steta je sto su ga poslali na pozajmicu. Ninkov izgubljen u vremenu i prostoru. Fali mu Lazetic a verovatno i motivacija. Mislim da je dosta kvalitetan igrac i da ce brzo da prevazidje trenutnu krizu. Jedva cekam da vidim na delu tog Ganca i nadam se da ce da nam resi goruci problem u odbrani. Sredina terena veceras je bila sasvim pristojna. Isah odlican, Milovanovic za nase prostore vrhunski igrac ali veceras samo solidan, kadu odlican dok je mali Vesovic totalno podbacio kao i u Indjiji. Ja u njemu ne vidim ekstra talenta. Koroman je bez konkurencije najbolji igrac Zvezde, ali mu treba vremena i treninga da podigne formu. Veceras je sa par poteza pokazao klasu. Trifunovic prosecan, a Kaludjerovic odlican i ako ovako nastavi moze da izraste u vrhunskog igraca. Delije, kao po obicaju, cista 10. Toliko za veceras :-)))

SLIŠKO

pre 13 godina

dolaze na stadion jer nemaju gde vise da iskazu svoje frustracije posto ne postoje u ostalim sportovima pa im onda sever predstavlja poligon da iskazuju navodnu ljubav prema klubu ,što pre 5 godina nije bilo u tolikom broju?

kao po obicaju - namestaljka.....

pre 13 godina

onaj iz jagodine namerno promasio penal videlo se iz aviona...nije bilo iskopane zemlje da bi mogao da se vadi kao busufa...

Zvezdas DA, Delija NE

pre 13 godina

Dok se svi vi budete uvlacili onima na Severu Zvezda ce biti jadna i bedna.
Od takvih navijaca sto nemaju sto dinara u dzepu i dodju da stvaraju "pozitivnu atmosferu", psuju, pljuju, vredjaju i prete, Zvezda ima nevidjenu stetu.
Sto je najgore, oni su i preuzeli vodjenje kluba i vec duze vreme su uspesni samo u blamazi Zvezde koja je nacionalni brend a sada predmet ismevanja.

NO NAME

pre 13 godina

Rodjace nista mi ne zameri ali nije ti vreme za dokazivanje u Zvezdi, a vi NESPOSOBNA UPRAVO koja skuplja igrace 5 dana pred evropsku utakmicu i dan danas trazi ko fol pojacanja ste dokazali koliko ste u stvari sposobni. Pa JADAN nam presednik kaze da smo imali 15 dana pred utakmicu sa Slovanom da nam se ekipa uigra, smesno. A za trenera da ne pricam. Pa covece jeli toliko tesko pozvati Saleta Jankovica ili Muslina, zar je toliko tesko. I onda vi pricate koliko vam je stalo do ZVEZDE. Ne zovete ih zato sto vam ne odgovaraju njihova pravila, zato sto bi otislo dosta ljudi iz uprave. Cega se bojiteI??????

Maradona

pre 13 godina

Kristiću, jesi ti veliki zvezdaš ali nisi kadar za trenera Zvezde. Muslina podhitno! I dati mu ulogu tim-menadžera kako je i tražio, a Adžić ako je pravi zvezdaš neka pojede ***** i prevaziđe sujetu ili neka ide.
Za onaj penal, što je Jagodina promašila treba zahvaliti isključivo Delijama jer su iza gola na tribinama napravili haos i verovatno omeli izvođača pa je loptu poslao iznad gola. Igra loša, bezidejna, taktika očajna, a Kristić se odlučuje posle 2-1 da BRANI rezulatat na sred Marakane!!
Zato Muslin ili neki ambiciozni trener na duže staze i nikako neki poluafrmisani stranci kojima će menadžeri da diktiraju tim.

Milan

pre 13 godina

Dva naslova mi upadaju u oči

Kristić:"Mora efikasnije"

Stanojević:"Moglo je ubedljivije"

Jedan upotrebljava glagol "mora", a drugi glagol "može". Razlika u pristupu, ništa više.

Marko Gavrilovic

pre 13 godina

Dobra utakmica i tesna pobeda moje Zvezde. Stamenkovic standardno dobar. Djordjevic je jos jednom pokazao da ne zasluzuje mesto u prvih 11 a kamoli kapitensku traku. Ni novo pojacanje Mihajlovic nije ostavio bog zna kakav utisak, mada je ruku na srce malo i igrao. Tosic bolji od Djordjevica ali prespor, sa kriminalnim centarsutem. U svakom slucaju bolji od Ignjatijevica koji je u Zvezdu zalutao. Mislim da je mali Reljic mnogo bolji igrac od Ignjatijevica i steta je sto su ga poslali na pozajmicu. Ninkov izgubljen u vremenu i prostoru. Fali mu Lazetic a verovatno i motivacija. Mislim da je dosta kvalitetan igrac i da ce brzo da prevazidje trenutnu krizu. Jedva cekam da vidim na delu tog Ganca i nadam se da ce da nam resi goruci problem u odbrani. Sredina terena veceras je bila sasvim pristojna. Isah odlican, Milovanovic za nase prostore vrhunski igrac ali veceras samo solidan, kadu odlican dok je mali Vesovic totalno podbacio kao i u Indjiji. Ja u njemu ne vidim ekstra talenta. Koroman je bez konkurencije najbolji igrac Zvezde, ali mu treba vremena i treninga da podigne formu. Veceras je sa par poteza pokazao klasu. Trifunovic prosecan, a Kaludjerovic odlican i ako ovako nastavi moze da izraste u vrhunskog igraca. Delije, kao po obicaju, cista 10. Toliko za veceras :-)))

Zvezdas DA, Delija NE

pre 13 godina

Dok se svi vi budete uvlacili onima na Severu Zvezda ce biti jadna i bedna.
Od takvih navijaca sto nemaju sto dinara u dzepu i dodju da stvaraju "pozitivnu atmosferu", psuju, pljuju, vredjaju i prete, Zvezda ima nevidjenu stetu.
Sto je najgore, oni su i preuzeli vodjenje kluba i vec duze vreme su uspesni samo u blamazi Zvezde koja je nacionalni brend a sada predmet ismevanja.

NO NAME

pre 13 godina

Rodjace nista mi ne zameri ali nije ti vreme za dokazivanje u Zvezdi, a vi NESPOSOBNA UPRAVO koja skuplja igrace 5 dana pred evropsku utakmicu i dan danas trazi ko fol pojacanja ste dokazali koliko ste u stvari sposobni. Pa JADAN nam presednik kaze da smo imali 15 dana pred utakmicu sa Slovanom da nam se ekipa uigra, smesno. A za trenera da ne pricam. Pa covece jeli toliko tesko pozvati Saleta Jankovica ili Muslina, zar je toliko tesko. I onda vi pricate koliko vam je stalo do ZVEZDE. Ne zovete ih zato sto vam ne odgovaraju njihova pravila, zato sto bi otislo dosta ljudi iz uprave. Cega se bojiteI??????

SLIŠKO

pre 13 godina

dolaze na stadion jer nemaju gde vise da iskazu svoje frustracije posto ne postoje u ostalim sportovima pa im onda sever predstavlja poligon da iskazuju navodnu ljubav prema klubu ,što pre 5 godina nije bilo u tolikom broju?

Maradona

pre 13 godina

Kristiću, jesi ti veliki zvezdaš ali nisi kadar za trenera Zvezde. Muslina podhitno! I dati mu ulogu tim-menadžera kako je i tražio, a Adžić ako je pravi zvezdaš neka pojede ***** i prevaziđe sujetu ili neka ide.
Za onaj penal, što je Jagodina promašila treba zahvaliti isključivo Delijama jer su iza gola na tribinama napravili haos i verovatno omeli izvođača pa je loptu poslao iznad gola. Igra loša, bezidejna, taktika očajna, a Kristić se odlučuje posle 2-1 da BRANI rezulatat na sred Marakane!!
Zato Muslin ili neki ambiciozni trener na duže staze i nikako neki poluafrmisani stranci kojima će menadžeri da diktiraju tim.

kao po obicaju - namestaljka.....

pre 13 godina

onaj iz jagodine namerno promasio penal videlo se iz aviona...nije bilo iskopane zemlje da bi mogao da se vadi kao busufa...

Babin_zub

pre 13 godina

(Zvezdas DA, Delija NE, 30. avgust 2010 00:48)

Prvo da kazem da su od uvek navijaci Zvezde imali veliki uticaj u klubu.Za vreme Dzajica Tima je prodavao karte za sever u kaficu upravne zgrade po mnogostruko visoj ceni pre nego sto bi se blagajne i otvorile,a na blagajnama bi severa bilo veeeeeoma malo(jednom sam cekao u redu,bio mozda deseti,na dan kada su pustane karte protiv Dinama iz Kijeva,i pogodite sta su mi na blagajni rekli?RASPRODATO!!!A okolo stoje klinci koji vas upucuju u kafic).Od toga su se Delije finansirale,a po starom srpskom obicaju neki od njih i omastili.Ali za to je kriva uprava koja im je davala karte.
ALI...ti isti navijaci su mnoooogo puta precutali lose igre,losa pojacanja,gluposti raznih uprava,imali toliko zivaca i snage da bodre svoj tim kada je najteze,kao u prethodnoj i ovoj sezoni.Ti navijaci su srce i dusa kluba,i dok se uprave i igraci menjaju samo navijaci ostaju na severu sa grbom ne NA vec U srcu do kraja svog zivota.I zato,vi tranzistor navijaci nemojte nama pricati ko smo i kakvi smo,jer niste merodavni za tako nesto.Vi navijate za Zvezdu i Partizan kao i ja sto navijam za Liverpul(volim Liverpul,simpatizer sam Liverpula,ali kako mogu reci da sam njihov navijac kada ni jednu utakmicu nisam gledao live,KADA IH NE BODRIM???A u ostalom,i ne zelim,jer za mene postoji samo jedan klub).
I nemojte se vise javljati vi kojima je fudbal samo zadnja stranica u novinama,plz.

Biće kasno ako se odmah ne reaguje

pre 13 godina

Vladane Lukiću,da li je ovo bilo dovoljno da se visi i upali crvena sijalica?Možda je trebalo da nas Jagodina skrati za 2 boda pa da se reaguje,kad grobari postanu nedostižni još na početku.Treba nam trener,ne eksperimentiši više,inače će biti gadno.Ovo je bila katastrofalna igra i pobedili smo samo zahvaljujući neefikasnosti Jagodine,čak su i penal promašili.Odbrana katastrofa,veza se ne sastavlja a napad jalovo deluje.Ima mnogo prostora za napredak samo neko to mora da poveže ali ko zna i ima iskustva.

Da se ne zaboravi

pre 13 godina

Da je Jagodina imala fudbalera rekreativca umesto onog nesrećnika Bojovića koji je za pet minuta promašio dva zicera i penal drugi komentari bi se ovde pisali.

Kristic

pre 13 godina

Evo sto se Kristica tice nekih podataka i moje licno vidjenje njega kao trenera.
Skoro sam procitao podatak na nekom drugom forumu,kako je Kristic,smesan i da mu se svi igraci iz kluba smeskaju iza ledja i sprdaju se s njim.(a po navodim nekog igraca Zvezde,koji mu je o tome govorio,a njegov je drug).Takodje mislim da psihicki ova njegova stroga postavka dok daje izjavu za medije pokazuje njegov strah.Isto je tako ocigledno da Zvezda igra lose a ima bolji tim,odbrana je rupa,a bila je pokretac prosle sezone.Takodje zvezda je klub koji je imao pripreme,tako da nema opravdanja za npr.lose kretanje bez lopte,ili pak forsiranja igraca koji nisu spremni u veznom redu,a tu Milovanovic skripi npr.a postoje adekvatne izmene i spremni igraci,koji bi svakako vise pruzili,tipa Savio!
Medjutim ja u toliku njegovu neautoritivnost i nestrucnost,ne verujem.Mozda gresim,ali posto su on i Stanojevic,bili najbolji djaci u skolama u kojima se taj trenerski posao uci,resio sam da ga uporedim bas sa Stanojevicem.
Stanojevic je pokazalo se dobar trener,medjutim,njegove utakmice prosle sezone nisu bile nista senzcionalnije od ovih utakmica koje zvezda igra sada.Pobedio Zvezdu jeste,ali nisu ih nadigrali iako je Zvezda imala kup par dana ranije i sudjenje koje je moglo da utice na rezultat povoljnije po njih.Zbog buducnosti Zvezde,koju je partizan verovatno obezbedio Stanojevicem,mozda bi trebalo sacekati polusezonu,da se oceni Kristic,osim u slucaju da se pre zaista pokaze kao los.Onda sam ja za provereno resenje Muslina,koji hoce da dodje i koji je zaista dobar strucnjak.

nenad

pre 13 godina

imao sam priliku da vise puta gledam utakmicu na olimpiku(ls, seria a, finale kupa)...
al ovo juce, jedna neatraktivna prvenstvena utakmica, pravi SPEKTAKL!!!
mogu samo da zamislim kako ce biti kad TI krene!
"kad tesko je, kad je lose i kada ti ne ide, TEBE ce nasa pesma vodi do POBEDE!"

mikibg

pre 13 godina

Ne znam cemu ovde prica o delijama??? Jedino svetlo trenutno koje postoji u zvezdi su njeni navijaci! Juce pun istok, skoro ceo sever....Zar treba nesto komentarisati? Mislim da su Delije kao i puno puta do sada pokazali da su Zvezdin najbolji igrac! I to je jedino sto valja pomenuti sa jucerasnje utakmice. Ostalo...Zvezda nikakva igra, losa postavka...Lukicu reaguj dok jos nije kasno. POD HITNO TRENER!!!!!! I moram da pohvalim Koromana koga sam stalno kritikovao, prva utakmica na kojoj je nesto odigrao, ali sramota je da on kao najstariji igrac vise pretrci od trifunovica i kaludjerovica zajedno.

kao po obicaju - namestaljka.....

pre 13 godina

onaj iz jagodine namerno promasio penal videlo se iz aviona...nije bilo iskopane zemlje da bi mogao da se vadi kao busufa...

SLIŠKO

pre 13 godina

dolaze na stadion jer nemaju gde vise da iskazu svoje frustracije posto ne postoje u ostalim sportovima pa im onda sever predstavlja poligon da iskazuju navodnu ljubav prema klubu ,što pre 5 godina nije bilo u tolikom broju?

Zvezdas DA, Delija NE

pre 13 godina

Dok se svi vi budete uvlacili onima na Severu Zvezda ce biti jadna i bedna.
Od takvih navijaca sto nemaju sto dinara u dzepu i dodju da stvaraju "pozitivnu atmosferu", psuju, pljuju, vredjaju i prete, Zvezda ima nevidjenu stetu.
Sto je najgore, oni su i preuzeli vodjenje kluba i vec duze vreme su uspesni samo u blamazi Zvezde koja je nacionalni brend a sada predmet ismevanja.

Marko Gavrilovic

pre 13 godina

Dobra utakmica i tesna pobeda moje Zvezde. Stamenkovic standardno dobar. Djordjevic je jos jednom pokazao da ne zasluzuje mesto u prvih 11 a kamoli kapitensku traku. Ni novo pojacanje Mihajlovic nije ostavio bog zna kakav utisak, mada je ruku na srce malo i igrao. Tosic bolji od Djordjevica ali prespor, sa kriminalnim centarsutem. U svakom slucaju bolji od Ignjatijevica koji je u Zvezdu zalutao. Mislim da je mali Reljic mnogo bolji igrac od Ignjatijevica i steta je sto su ga poslali na pozajmicu. Ninkov izgubljen u vremenu i prostoru. Fali mu Lazetic a verovatno i motivacija. Mislim da je dosta kvalitetan igrac i da ce brzo da prevazidje trenutnu krizu. Jedva cekam da vidim na delu tog Ganca i nadam se da ce da nam resi goruci problem u odbrani. Sredina terena veceras je bila sasvim pristojna. Isah odlican, Milovanovic za nase prostore vrhunski igrac ali veceras samo solidan, kadu odlican dok je mali Vesovic totalno podbacio kao i u Indjiji. Ja u njemu ne vidim ekstra talenta. Koroman je bez konkurencije najbolji igrac Zvezde, ali mu treba vremena i treninga da podigne formu. Veceras je sa par poteza pokazao klasu. Trifunovic prosecan, a Kaludjerovic odlican i ako ovako nastavi moze da izraste u vrhunskog igraca. Delije, kao po obicaju, cista 10. Toliko za veceras :-)))

Babin_zub

pre 13 godina

(Zvezdas DA, Delija NE, 30. avgust 2010 00:48)

Prvo da kazem da su od uvek navijaci Zvezde imali veliki uticaj u klubu.Za vreme Dzajica Tima je prodavao karte za sever u kaficu upravne zgrade po mnogostruko visoj ceni pre nego sto bi se blagajne i otvorile,a na blagajnama bi severa bilo veeeeeoma malo(jednom sam cekao u redu,bio mozda deseti,na dan kada su pustane karte protiv Dinama iz Kijeva,i pogodite sta su mi na blagajni rekli?RASPRODATO!!!A okolo stoje klinci koji vas upucuju u kafic).Od toga su se Delije finansirale,a po starom srpskom obicaju neki od njih i omastili.Ali za to je kriva uprava koja im je davala karte.
ALI...ti isti navijaci su mnoooogo puta precutali lose igre,losa pojacanja,gluposti raznih uprava,imali toliko zivaca i snage da bodre svoj tim kada je najteze,kao u prethodnoj i ovoj sezoni.Ti navijaci su srce i dusa kluba,i dok se uprave i igraci menjaju samo navijaci ostaju na severu sa grbom ne NA vec U srcu do kraja svog zivota.I zato,vi tranzistor navijaci nemojte nama pricati ko smo i kakvi smo,jer niste merodavni za tako nesto.Vi navijate za Zvezdu i Partizan kao i ja sto navijam za Liverpul(volim Liverpul,simpatizer sam Liverpula,ali kako mogu reci da sam njihov navijac kada ni jednu utakmicu nisam gledao live,KADA IH NE BODRIM???A u ostalom,i ne zelim,jer za mene postoji samo jedan klub).
I nemojte se vise javljati vi kojima je fudbal samo zadnja stranica u novinama,plz.

Milan

pre 13 godina

Dva naslova mi upadaju u oči

Kristić:"Mora efikasnije"

Stanojević:"Moglo je ubedljivije"

Jedan upotrebljava glagol "mora", a drugi glagol "može". Razlika u pristupu, ništa više.

mikibg

pre 13 godina

Ne znam cemu ovde prica o delijama??? Jedino svetlo trenutno koje postoji u zvezdi su njeni navijaci! Juce pun istok, skoro ceo sever....Zar treba nesto komentarisati? Mislim da su Delije kao i puno puta do sada pokazali da su Zvezdin najbolji igrac! I to je jedino sto valja pomenuti sa jucerasnje utakmice. Ostalo...Zvezda nikakva igra, losa postavka...Lukicu reaguj dok jos nije kasno. POD HITNO TRENER!!!!!! I moram da pohvalim Koromana koga sam stalno kritikovao, prva utakmica na kojoj je nesto odigrao, ali sramota je da on kao najstariji igrac vise pretrci od trifunovica i kaludjerovica zajedno.

NO NAME

pre 13 godina

Rodjace nista mi ne zameri ali nije ti vreme za dokazivanje u Zvezdi, a vi NESPOSOBNA UPRAVO koja skuplja igrace 5 dana pred evropsku utakmicu i dan danas trazi ko fol pojacanja ste dokazali koliko ste u stvari sposobni. Pa JADAN nam presednik kaze da smo imali 15 dana pred utakmicu sa Slovanom da nam se ekipa uigra, smesno. A za trenera da ne pricam. Pa covece jeli toliko tesko pozvati Saleta Jankovica ili Muslina, zar je toliko tesko. I onda vi pricate koliko vam je stalo do ZVEZDE. Ne zovete ih zato sto vam ne odgovaraju njihova pravila, zato sto bi otislo dosta ljudi iz uprave. Cega se bojiteI??????

Maradona

pre 13 godina

Kristiću, jesi ti veliki zvezdaš ali nisi kadar za trenera Zvezde. Muslina podhitno! I dati mu ulogu tim-menadžera kako je i tražio, a Adžić ako je pravi zvezdaš neka pojede ***** i prevaziđe sujetu ili neka ide.
Za onaj penal, što je Jagodina promašila treba zahvaliti isključivo Delijama jer su iza gola na tribinama napravili haos i verovatno omeli izvođača pa je loptu poslao iznad gola. Igra loša, bezidejna, taktika očajna, a Kristić se odlučuje posle 2-1 da BRANI rezulatat na sred Marakane!!
Zato Muslin ili neki ambiciozni trener na duže staze i nikako neki poluafrmisani stranci kojima će menadžeri da diktiraju tim.

Da se ne zaboravi

pre 13 godina

Da je Jagodina imala fudbalera rekreativca umesto onog nesrećnika Bojovića koji je za pet minuta promašio dva zicera i penal drugi komentari bi se ovde pisali.

nenad

pre 13 godina

imao sam priliku da vise puta gledam utakmicu na olimpiku(ls, seria a, finale kupa)...
al ovo juce, jedna neatraktivna prvenstvena utakmica, pravi SPEKTAKL!!!
mogu samo da zamislim kako ce biti kad TI krene!
"kad tesko je, kad je lose i kada ti ne ide, TEBE ce nasa pesma vodi do POBEDE!"

Kristic

pre 13 godina

Evo sto se Kristica tice nekih podataka i moje licno vidjenje njega kao trenera.
Skoro sam procitao podatak na nekom drugom forumu,kako je Kristic,smesan i da mu se svi igraci iz kluba smeskaju iza ledja i sprdaju se s njim.(a po navodim nekog igraca Zvezde,koji mu je o tome govorio,a njegov je drug).Takodje mislim da psihicki ova njegova stroga postavka dok daje izjavu za medije pokazuje njegov strah.Isto je tako ocigledno da Zvezda igra lose a ima bolji tim,odbrana je rupa,a bila je pokretac prosle sezone.Takodje zvezda je klub koji je imao pripreme,tako da nema opravdanja za npr.lose kretanje bez lopte,ili pak forsiranja igraca koji nisu spremni u veznom redu,a tu Milovanovic skripi npr.a postoje adekvatne izmene i spremni igraci,koji bi svakako vise pruzili,tipa Savio!
Medjutim ja u toliku njegovu neautoritivnost i nestrucnost,ne verujem.Mozda gresim,ali posto su on i Stanojevic,bili najbolji djaci u skolama u kojima se taj trenerski posao uci,resio sam da ga uporedim bas sa Stanojevicem.
Stanojevic je pokazalo se dobar trener,medjutim,njegove utakmice prosle sezone nisu bile nista senzcionalnije od ovih utakmica koje zvezda igra sada.Pobedio Zvezdu jeste,ali nisu ih nadigrali iako je Zvezda imala kup par dana ranije i sudjenje koje je moglo da utice na rezultat povoljnije po njih.Zbog buducnosti Zvezde,koju je partizan verovatno obezbedio Stanojevicem,mozda bi trebalo sacekati polusezonu,da se oceni Kristic,osim u slucaju da se pre zaista pokaze kao los.Onda sam ja za provereno resenje Muslina,koji hoce da dodje i koji je zaista dobar strucnjak.

Biće kasno ako se odmah ne reaguje

pre 13 godina

Vladane Lukiću,da li je ovo bilo dovoljno da se visi i upali crvena sijalica?Možda je trebalo da nas Jagodina skrati za 2 boda pa da se reaguje,kad grobari postanu nedostižni još na početku.Treba nam trener,ne eksperimentiši više,inače će biti gadno.Ovo je bila katastrofalna igra i pobedili smo samo zahvaljujući neefikasnosti Jagodine,čak su i penal promašili.Odbrana katastrofa,veza se ne sastavlja a napad jalovo deluje.Ima mnogo prostora za napredak samo neko to mora da poveže ali ko zna i ima iskustva.