Utorak, 27.07.2010.

14:08

LŠ: Partizan - HJK Helsinki, 20.45h

Šampion Srbije Partizan igra u sredu prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv prvaka Finske Helsinkija.

Izvor: AK

LŠ: Partizan - HJK Helsinki, 20.45h IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

ChargerNS

pre 13 godina

Kakvi ste to ljudi i jedni i drugi??? Samo da komšiji CRKNE "AUTO" da ne kažem krava. Boli me baš za neke fince tamo iako sam Zvezdaš. Nemam komplekse i svake nedelje i cirkam i roštiljam i sa prijateljima između ostalog i partizanovcima. Ko se boji finca još?! SREĆNO

borko

pre 13 godina

Vidim komentare kako Helsinki nije slab, igrao je Ligu sampiona i to solidno. Tacno je, ali tad je Helsinki bio na vrhuncu, a ipak ga je cak i u to vreme Zvezda pobedila lako sa 3:0. Jedino ako su tad nasi klubovi bili jaci nego sad, a ponekad mi se cini da je tako iako mi je tesko poverovati da je to moguce u ta najteza vremena s kraja 90-tih.

Dzontra Volta

pre 13 godina

Bas sam se iznenadio na broj komentara. Iskreno me boli uvo ko ce da pobedi ali mazohizam gledanja domaceg fudbala sa igracima sa po dve leve noge, u masi pijanih, drogiranih huligana, koji moze da eskalira u sukob tek tako, mi nije jasan.

igor

pre 13 godina

Pa gde Helsinki na nivou Apoela i Briža.. Ti klubovi bi ih gazili a mora i Partizan! http://www.mojsport.net/blog/helsinki-nije-ni-briz-ni-apoel/3692.html#respond

nek se ponovi Đurgarden

pre 13 godina

HJK Helsinki is the only Finnish club to have played in the UEFA Champions League group stage. They did so in the 1998–1999 season, triumphing over FC Metz in the second qualifying round. The club also managed a respectable five points in their group, beating Benfica at home and earning draws at home toKaiserslautern and away to Benfica. They lost to PSV Eindhoven twice and to Kaiserslautern away…

Nemojte da potcenjujete Fince i finski klupski fudbal. To je jedini finski klub koji je igrao u grupnoj fazi LŠ u koju se kvalifikovao izbacivši francuski Mec, dok su u grupi osvojili 5 bodova uzevši 4 boda Benfiki i 1bod K’slauternu. Nisu oni nikakvi “indijanci” kako mi potcenjivački znamo da krstimo druge rase i nacije. Bolji je to klub od Slovana, sigurno! Naravno, očekujem prolaz Partizana u 3.kolo makar i sa dva remija. Vidimo se večeras u Hramu fudbala:-)

Рођаци

pre 13 godina

Одавно се нисмо бламирали онако како само ми знамо, време је за једно испадање које ће ући у топ 5. :D

Гробарство је авангарда, не маса шарених навијача обучених попут кловнова.

Где год ти да играш!

faca

pre 13 godina

ne brinem se za helsinki prolazimo sigurno. gaje engleskistil koji je za nas uvek bio poslastica. ono sto je sigurno da u helsinkiju sigurno dajemo gol!

Vukan

pre 13 godina

"A na blagajni nigde nikog,ipak ocekije se rekordna poseta od 6 000 posmatraca...
(Lepi Fika, 28. jul 2010 08:39)"

Tako je lepi fiko, partizan će na toj utakmici imati više posetilaca nego tvoj tim na svim utakmicama lige šampiona zajedno na kojima je učestvovao :))))

jugoslovenska narodna armija

pre 13 godina

ajmo jugosloveni,svi da bodrimo nas mali partizan,da ispunimo nas lavor,ocekujemo pune tribine,cak 3 hiljade navijaca

slanina

pre 13 godina

Znate šta bih volio da vidim bar jednom? Da postignemo prvi gol rano i da strelac umijesto da se raduje i da skače, zgrabi loptu i odnese je na centar. Ništa bolje ne bi poslalo poruku "Ovdje smo da vas razbijemo maksimalno!" nego takav ili sličan gest. Pa eto, ako momci čitaju ove naše komentare...

Delija Pantelija

pre 13 godina

Biće teško bez Krstajića i Kizita,ali domaći teren je svakako bitan, možda i presudni faktor..Sve u svemu, mislim da će komšije uspeti da dođu do pobede.Srećno!

XXL

pre 13 godina

Prema informacijama sa internet stranice FK Partizan, prodaja karata za utakmicu koju će šampion Srbije odigrati protiv Helsinkija ide odlično i prema očekivanoj dinamici. Kako je dalje navedeno, u skladu sa iskustvom od prethodnih godina i utakmica, sa prilično velikom dozom sigurnosti očekuje se da će u sredu uveče u Humskoj biti i preko 20.000 posmatrača. A jedan od navijača Partizana u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona biće i bivši trener crno-belih, Lotar Mateus.

- Pošto vidim da bez mene ne možete sve ove godine da se domognete Lige šampiona, rešio sam da dođem i lično vas "poguram" na tom putu. Dolazim u Beograd pun radosti, jer sam u Partizanu proveo jednu od svojih najlepših sezona. Voleo bih da vidim razigrani Partizan i pun stadion, pa da zajedno slavimo - rekao je za sajt Partizana Nemac koji je bio na klupi kada su crno-beli ušli u Ligu šampiona 2003. godine....
Ima da prsti

dragan

pre 13 godina

svi na jna dolazi i mateus super ajmo crno beli partizan sampion mislim da ove godine partizan moze mnogo u evropi samo hrabro i bez velikog opterecenja u glavima

saxon

pre 13 godina

Navijam za srpski fudbal,tako da komsijama sutra zelim ubedljivu pobedu i skupljanju koeficijenta za srpski fudbal.Srecno komsije i napunite stadion vec jednom!!!Poz za sve ljubitelje SRPSKOG FUDBALA IZ ITALIJE!!

marko

pre 13 godina

nadam se da ce nasi klubovi ostvariti dobre rezultate ove godine....ali ipak trebamo biti realni nismo u poziciji bilo kome da pretimo,jer zna se kakve rezultate ostvaruju partizan i zvezda poslednjih godina u evropi....mislim da ce sve zavisiti od prvih meceva...ako nista drugo zna se kakvi su nasi navijaci...pa i taj faktor treba iskoristiti....pogotovu zvezda i partizan

No coment

pre 13 godina

Ako nista posle sutrasnje utakmice bice jasno gde se Partizan nalazi u okvirima Evropskog fudbala.Licno verujem u prolaz kao sto verujem da ce to biti nas krajnji domet.U LS moze iskljucivo timski duh ekipe i realne ambicije!

grobar

pre 13 godina

Ajmo sampioni,dokazite komsijama da ste za klasu bolji,i reprezantujte srbiju i nas voljeni klub kako dolikuje i kako smo navikli( sada kao u kosarci)!Srecno sampioni

gogobn

pre 13 godina

Ne mislim da ce biti lako, jer danas svi znaju da igraju, a neki i da trce. Slazem se da gore spomenutim da je svaka utakmica vazna i neizvesna, narocito ako nisu vec unapred kupljene sudije.
Ili u domacem prvenstvu na primer. Tu se lomi odluka i prave vazne pobede za sva tri gledaoca, da se uziva u fudbalskoj vestini i majstorijama. A ovo je vec nesto drugo. Ipak se nadam da ce od nasih klubova da prodju oba, i Partizan i Dinamo a ostalima ce biti mnooogo teze.

Avol

pre 13 godina

Ovi su vec u punoj formi, njima je prvenstvo vec uveliko u toku. Kada se uzme to u obzir, i cinjenica da nam je odbrana tanka, svaka pobeda je odlicna. Odmah bi potpisao 1:0, a za 2:0 bi castio ceo forum ovde.

podgorica cela,crna je i bela

pre 13 godina

Mislim da je ovo naša godina,osrednji tim,bez zvucnih pojacanja,niko ne polaze nade da cemo nesta napraviti,trener normalan,igraci fizicki spremni što je najvažnije,lako se može ponoviti 2003,moguce i da bude'ajmo Gabrijele...'.S VEROM U BOGA ZA PARTIZAN I MAJKU SRBIJU !Pozdrav za Grobare širom belog sveta !

Zipo

pre 13 godina

I ja kao Zvezdas cu da pozelim srecu Partizanu. Kamo srece da imamo 2 predstavnika u LS, ne bi se "klali" za titulu domaceg sampionata koja je ionako obezvredjena namestanjima poslednjih godina, biti drugi ne bi bio smak sveta vecitim

uprava napolje

pre 13 godina

iskljucivi krivac za sve je uprava.dovode igrace nakon priprema,sva pojacanja su dosla nakon priprema.i sad navijaci treba da gledaju pola teleoptika u timu lazevskog i scepovica koji realno veze nemaju.ne može se tako neozbiljno u lš.

ROMAn Empire

pre 13 godina

E pa nek je sa srecom Partizanu,kada igra neki nas klub protiv nekog inostranog,kod mene nema dilema,uvek sam na strani nasih.Pogotovo sada kada nam je klupski fudbal dotakao evropsko dno,svaka pobeda na evropskoj sceni ima veliki znacaj i tezinu.

018

pre 13 godina

ko je realan neka preporuci bas da vidim koliko smo mi u stvari realni. Bice vrlo vrlo tesko proci fince jer je otprilike to negde nas rang sada.

Alex

pre 13 godina

Braco Grobari,imamo zadatak da ispunimo tribine naseg dragog stadiona JNA.. Nadam se da cemo dorasti tom zadatku. Vidimo se! Zajedno do pobede!

ZEX

pre 13 godina

Samo napred CRNO BELI, jaci smo od njih treba sutra to pokazati. Vidim komsinica se lozi na posetu galame na sva zvona ,naravno klasicna fora da se pomame nesrecnici. A nas kao ima uvek manje pa i Spartanaca imalo samo 300. Nije u pitanju kvantitet vec kvalitet.

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Samo napred.. Samo hrabro..
Ako uz znanje koje imate odigrate srcem..nema se sta zameriti ..a rezultati ce doci kao plod svega toga...
Prema tome..dabome.. :D
Ajmo Crno-Beli ...

Nema teorije

pre 13 godina

Pa sada da je Helsinki na nivou Briza ili Apoela, nije. Nije ni blizu, sigurno je blizi Pjuniku po kvalitetu nego Brizu, ali doza opreza je potrebna i pozeljna. A ako njih ne prodjemo ne treba ni da igramo u evropskim kupovima. Napred Partizan.

borko

pre 13 godina

Nije Helsinki ni blizu nivoa Briza, pa ni Hapoela, blizi je nivou Pjunika ili Ekranasa koga su u 120 min izbacili. U redu, treba biti oprezan, ali ovo je jos pocetak evropskih takmicenja, ovo se rutinski mora proci. I naravno obe pobede zbog koeficijenta. U ostalom pogedajte i kvote na kladionicama.

1:0 ne bojte se

pre 13 godina

Akciju započinje Tošić, predaje kratko do Kastilja, ovaj prebacuje desno do Lazetića koji centrira tačno na glavu Mrđi i to je 1:0 za Partizan!

ja

pre 13 godina

Dozivljavali smo - poraz od Fljamurtarija, petarde od raznih banana ekipa, gol u poslednjoj sekundi primljen od strane golmana, gol minut posle naseg, Zeku, Bjeku, Curkovica, rusili smo rekorde po porazima u Evropi...

Ali smo uvek bili uz klub i u dobru i u zlu, i kada je islo i kada nije. Po odanosti klubu niko ne moze da se meri sa navijacima Partizana, kapu skidam jedino navijacima Milvola

Da li treba da pozivam da nas sutra bude sto vise ?

MILJENIK FUDBALA

pre 13 godina

Grobari s tobooooooooooooooooooom sve do pobedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE....Jos sam jugaa deo i ludo volim te:)))Nananananan

ja

pre 13 godina

Dozivljavali smo - poraz od Fljamurtarija, petarde od raznih banana ekipa, gol u poslednjoj sekundi primljen od strane golmana, gol minut posle naseg, Zeku, Bjeku, Curkovica, rusili smo rekorde po porazima u Evropi...

Ali smo uvek bili uz klub i u dobru i u zlu, i kada je islo i kada nije. Po odanosti klubu niko ne moze da se meri sa navijacima Partizana, kapu skidam jedino navijacima Milvola

Da li treba da pozivam da nas sutra bude sto vise ?

MILJENIK FUDBALA

pre 13 godina

Grobari s tobooooooooooooooooooom sve do pobedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE....Jos sam jugaa deo i ludo volim te:)))Nananananan

ZEX

pre 13 godina

Samo napred CRNO BELI, jaci smo od njih treba sutra to pokazati. Vidim komsinica se lozi na posetu galame na sva zvona ,naravno klasicna fora da se pomame nesrecnici. A nas kao ima uvek manje pa i Spartanaca imalo samo 300. Nije u pitanju kvantitet vec kvalitet.

ROMAn Empire

pre 13 godina

E pa nek je sa srecom Partizanu,kada igra neki nas klub protiv nekog inostranog,kod mene nema dilema,uvek sam na strani nasih.Pogotovo sada kada nam je klupski fudbal dotakao evropsko dno,svaka pobeda na evropskoj sceni ima veliki znacaj i tezinu.

Zipo

pre 13 godina

I ja kao Zvezdas cu da pozelim srecu Partizanu. Kamo srece da imamo 2 predstavnika u LS, ne bi se "klali" za titulu domaceg sampionata koja je ionako obezvredjena namestanjima poslednjih godina, biti drugi ne bi bio smak sveta vecitim

1:0 ne bojte se

pre 13 godina

Akciju započinje Tošić, predaje kratko do Kastilja, ovaj prebacuje desno do Lazetića koji centrira tačno na glavu Mrđi i to je 1:0 za Partizan!

018

pre 13 godina

ko je realan neka preporuci bas da vidim koliko smo mi u stvari realni. Bice vrlo vrlo tesko proci fince jer je otprilike to negde nas rang sada.

borko

pre 13 godina

Nije Helsinki ni blizu nivoa Briza, pa ni Hapoela, blizi je nivou Pjunika ili Ekranasa koga su u 120 min izbacili. U redu, treba biti oprezan, ali ovo je jos pocetak evropskih takmicenja, ovo se rutinski mora proci. I naravno obe pobede zbog koeficijenta. U ostalom pogedajte i kvote na kladionicama.

Alex

pre 13 godina

Braco Grobari,imamo zadatak da ispunimo tribine naseg dragog stadiona JNA.. Nadam se da cemo dorasti tom zadatku. Vidimo se! Zajedno do pobede!

podgorica cela,crna je i bela

pre 13 godina

Mislim da je ovo naša godina,osrednji tim,bez zvucnih pojacanja,niko ne polaze nade da cemo nesta napraviti,trener normalan,igraci fizicki spremni što je najvažnije,lako se može ponoviti 2003,moguce i da bude'ajmo Gabrijele...'.S VEROM U BOGA ZA PARTIZAN I MAJKU SRBIJU !Pozdrav za Grobare širom belog sveta !

Nema teorije

pre 13 godina

Pa sada da je Helsinki na nivou Briza ili Apoela, nije. Nije ni blizu, sigurno je blizi Pjuniku po kvalitetu nego Brizu, ali doza opreza je potrebna i pozeljna. A ako njih ne prodjemo ne treba ni da igramo u evropskim kupovima. Napred Partizan.

uprava napolje

pre 13 godina

iskljucivi krivac za sve je uprava.dovode igrace nakon priprema,sva pojacanja su dosla nakon priprema.i sad navijaci treba da gledaju pola teleoptika u timu lazevskog i scepovica koji realno veze nemaju.ne može se tako neozbiljno u lš.

slanina

pre 13 godina

Znate šta bih volio da vidim bar jednom? Da postignemo prvi gol rano i da strelac umijesto da se raduje i da skače, zgrabi loptu i odnese je na centar. Ništa bolje ne bi poslalo poruku "Ovdje smo da vas razbijemo maksimalno!" nego takav ili sličan gest. Pa eto, ako momci čitaju ove naše komentare...

XXL

pre 13 godina

Prema informacijama sa internet stranice FK Partizan, prodaja karata za utakmicu koju će šampion Srbije odigrati protiv Helsinkija ide odlično i prema očekivanoj dinamici. Kako je dalje navedeno, u skladu sa iskustvom od prethodnih godina i utakmica, sa prilično velikom dozom sigurnosti očekuje se da će u sredu uveče u Humskoj biti i preko 20.000 posmatrača. A jedan od navijača Partizana u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona biće i bivši trener crno-belih, Lotar Mateus.

- Pošto vidim da bez mene ne možete sve ove godine da se domognete Lige šampiona, rešio sam da dođem i lično vas "poguram" na tom putu. Dolazim u Beograd pun radosti, jer sam u Partizanu proveo jednu od svojih najlepših sezona. Voleo bih da vidim razigrani Partizan i pun stadion, pa da zajedno slavimo - rekao je za sajt Partizana Nemac koji je bio na klupi kada su crno-beli ušli u Ligu šampiona 2003. godine....
Ima da prsti

Avol

pre 13 godina

Ovi su vec u punoj formi, njima je prvenstvo vec uveliko u toku. Kada se uzme to u obzir, i cinjenica da nam je odbrana tanka, svaka pobeda je odlicna. Odmah bi potpisao 1:0, a za 2:0 bi castio ceo forum ovde.

saxon

pre 13 godina

Navijam za srpski fudbal,tako da komsijama sutra zelim ubedljivu pobedu i skupljanju koeficijenta za srpski fudbal.Srecno komsije i napunite stadion vec jednom!!!Poz za sve ljubitelje SRPSKOG FUDBALA IZ ITALIJE!!

Vukan

pre 13 godina

"A na blagajni nigde nikog,ipak ocekije se rekordna poseta od 6 000 posmatraca...
(Lepi Fika, 28. jul 2010 08:39)"

Tako je lepi fiko, partizan će na toj utakmici imati više posetilaca nego tvoj tim na svim utakmicama lige šampiona zajedno na kojima je učestvovao :))))

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Samo napred.. Samo hrabro..
Ako uz znanje koje imate odigrate srcem..nema se sta zameriti ..a rezultati ce doci kao plod svega toga...
Prema tome..dabome.. :D
Ajmo Crno-Beli ...

grobar

pre 13 godina

Ajmo sampioni,dokazite komsijama da ste za klasu bolji,i reprezantujte srbiju i nas voljeni klub kako dolikuje i kako smo navikli( sada kao u kosarci)!Srecno sampioni

nek se ponovi Đurgarden

pre 13 godina

HJK Helsinki is the only Finnish club to have played in the UEFA Champions League group stage. They did so in the 1998–1999 season, triumphing over FC Metz in the second qualifying round. The club also managed a respectable five points in their group, beating Benfica at home and earning draws at home toKaiserslautern and away to Benfica. They lost to PSV Eindhoven twice and to Kaiserslautern away…

Nemojte da potcenjujete Fince i finski klupski fudbal. To je jedini finski klub koji je igrao u grupnoj fazi LŠ u koju se kvalifikovao izbacivši francuski Mec, dok su u grupi osvojili 5 bodova uzevši 4 boda Benfiki i 1bod K’slauternu. Nisu oni nikakvi “indijanci” kako mi potcenjivački znamo da krstimo druge rase i nacije. Bolji je to klub od Slovana, sigurno! Naravno, očekujem prolaz Partizana u 3.kolo makar i sa dva remija. Vidimo se večeras u Hramu fudbala:-)

marko

pre 13 godina

nadam se da ce nasi klubovi ostvariti dobre rezultate ove godine....ali ipak trebamo biti realni nismo u poziciji bilo kome da pretimo,jer zna se kakve rezultate ostvaruju partizan i zvezda poslednjih godina u evropi....mislim da ce sve zavisiti od prvih meceva...ako nista drugo zna se kakvi su nasi navijaci...pa i taj faktor treba iskoristiti....pogotovu zvezda i partizan

jugoslovenska narodna armija

pre 13 godina

ajmo jugosloveni,svi da bodrimo nas mali partizan,da ispunimo nas lavor,ocekujemo pune tribine,cak 3 hiljade navijaca

dragan

pre 13 godina

svi na jna dolazi i mateus super ajmo crno beli partizan sampion mislim da ove godine partizan moze mnogo u evropi samo hrabro i bez velikog opterecenja u glavima

Рођаци

pre 13 godina

Одавно се нисмо бламирали онако како само ми знамо, време је за једно испадање које ће ући у топ 5. :D

Гробарство је авангарда, не маса шарених навијача обучених попут кловнова.

Где год ти да играш!

Delija Pantelija

pre 13 godina

Biće teško bez Krstajića i Kizita,ali domaći teren je svakako bitan, možda i presudni faktor..Sve u svemu, mislim da će komšije uspeti da dođu do pobede.Srećno!

No coment

pre 13 godina

Ako nista posle sutrasnje utakmice bice jasno gde se Partizan nalazi u okvirima Evropskog fudbala.Licno verujem u prolaz kao sto verujem da ce to biti nas krajnji domet.U LS moze iskljucivo timski duh ekipe i realne ambicije!

igor

pre 13 godina

Pa gde Helsinki na nivou Apoela i Briža.. Ti klubovi bi ih gazili a mora i Partizan! http://www.mojsport.net/blog/helsinki-nije-ni-briz-ni-apoel/3692.html#respond

faca

pre 13 godina

ne brinem se za helsinki prolazimo sigurno. gaje engleskistil koji je za nas uvek bio poslastica. ono sto je sigurno da u helsinkiju sigurno dajemo gol!

gogobn

pre 13 godina

Ne mislim da ce biti lako, jer danas svi znaju da igraju, a neki i da trce. Slazem se da gore spomenutim da je svaka utakmica vazna i neizvesna, narocito ako nisu vec unapred kupljene sudije.
Ili u domacem prvenstvu na primer. Tu se lomi odluka i prave vazne pobede za sva tri gledaoca, da se uziva u fudbalskoj vestini i majstorijama. A ovo je vec nesto drugo. Ipak se nadam da ce od nasih klubova da prodju oba, i Partizan i Dinamo a ostalima ce biti mnooogo teze.

Dzontra Volta

pre 13 godina

Bas sam se iznenadio na broj komentara. Iskreno me boli uvo ko ce da pobedi ali mazohizam gledanja domaceg fudbala sa igracima sa po dve leve noge, u masi pijanih, drogiranih huligana, koji moze da eskalira u sukob tek tako, mi nije jasan.

ChargerNS

pre 13 godina

Kakvi ste to ljudi i jedni i drugi??? Samo da komšiji CRKNE "AUTO" da ne kažem krava. Boli me baš za neke fince tamo iako sam Zvezdaš. Nemam komplekse i svake nedelje i cirkam i roštiljam i sa prijateljima između ostalog i partizanovcima. Ko se boji finca još?! SREĆNO

borko

pre 13 godina

Vidim komentare kako Helsinki nije slab, igrao je Ligu sampiona i to solidno. Tacno je, ali tad je Helsinki bio na vrhuncu, a ipak ga je cak i u to vreme Zvezda pobedila lako sa 3:0. Jedino ako su tad nasi klubovi bili jaci nego sad, a ponekad mi se cini da je tako iako mi je tesko poverovati da je to moguce u ta najteza vremena s kraja 90-tih.

1:0 ne bojte se

pre 13 godina

Akciju započinje Tošić, predaje kratko do Kastilja, ovaj prebacuje desno do Lazetića koji centrira tačno na glavu Mrđi i to je 1:0 za Partizan!

jugoslovenska narodna armija

pre 13 godina

ajmo jugosloveni,svi da bodrimo nas mali partizan,da ispunimo nas lavor,ocekujemo pune tribine,cak 3 hiljade navijaca

018

pre 13 godina

ko je realan neka preporuci bas da vidim koliko smo mi u stvari realni. Bice vrlo vrlo tesko proci fince jer je otprilike to negde nas rang sada.

ja

pre 13 godina

Dozivljavali smo - poraz od Fljamurtarija, petarde od raznih banana ekipa, gol u poslednjoj sekundi primljen od strane golmana, gol minut posle naseg, Zeku, Bjeku, Curkovica, rusili smo rekorde po porazima u Evropi...

Ali smo uvek bili uz klub i u dobru i u zlu, i kada je islo i kada nije. Po odanosti klubu niko ne moze da se meri sa navijacima Partizana, kapu skidam jedino navijacima Milvola

Da li treba da pozivam da nas sutra bude sto vise ?

ZEX

pre 13 godina

Samo napred CRNO BELI, jaci smo od njih treba sutra to pokazati. Vidim komsinica se lozi na posetu galame na sva zvona ,naravno klasicna fora da se pomame nesrecnici. A nas kao ima uvek manje pa i Spartanaca imalo samo 300. Nije u pitanju kvantitet vec kvalitet.

MILJENIK FUDBALA

pre 13 godina

Grobari s tobooooooooooooooooooom sve do pobedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE....Jos sam jugaa deo i ludo volim te:)))Nananananan

Dzontra Volta

pre 13 godina

Bas sam se iznenadio na broj komentara. Iskreno me boli uvo ko ce da pobedi ali mazohizam gledanja domaceg fudbala sa igracima sa po dve leve noge, u masi pijanih, drogiranih huligana, koji moze da eskalira u sukob tek tako, mi nije jasan.

Zipo

pre 13 godina

I ja kao Zvezdas cu da pozelim srecu Partizanu. Kamo srece da imamo 2 predstavnika u LS, ne bi se "klali" za titulu domaceg sampionata koja je ionako obezvredjena namestanjima poslednjih godina, biti drugi ne bi bio smak sveta vecitim

uprava napolje

pre 13 godina

iskljucivi krivac za sve je uprava.dovode igrace nakon priprema,sva pojacanja su dosla nakon priprema.i sad navijaci treba da gledaju pola teleoptika u timu lazevskog i scepovica koji realno veze nemaju.ne može se tako neozbiljno u lš.

Alex

pre 13 godina

Braco Grobari,imamo zadatak da ispunimo tribine naseg dragog stadiona JNA.. Nadam se da cemo dorasti tom zadatku. Vidimo se! Zajedno do pobede!

grobar

pre 13 godina

Ajmo sampioni,dokazite komsijama da ste za klasu bolji,i reprezantujte srbiju i nas voljeni klub kako dolikuje i kako smo navikli( sada kao u kosarci)!Srecno sampioni

gogobn

pre 13 godina

Ne mislim da ce biti lako, jer danas svi znaju da igraju, a neki i da trce. Slazem se da gore spomenutim da je svaka utakmica vazna i neizvesna, narocito ako nisu vec unapred kupljene sudije.
Ili u domacem prvenstvu na primer. Tu se lomi odluka i prave vazne pobede za sva tri gledaoca, da se uziva u fudbalskoj vestini i majstorijama. A ovo je vec nesto drugo. Ipak se nadam da ce od nasih klubova da prodju oba, i Partizan i Dinamo a ostalima ce biti mnooogo teze.

borko

pre 13 godina

Nije Helsinki ni blizu nivoa Briza, pa ni Hapoela, blizi je nivou Pjunika ili Ekranasa koga su u 120 min izbacili. U redu, treba biti oprezan, ali ovo je jos pocetak evropskih takmicenja, ovo se rutinski mora proci. I naravno obe pobede zbog koeficijenta. U ostalom pogedajte i kvote na kladionicama.

ROMAn Empire

pre 13 godina

E pa nek je sa srecom Partizanu,kada igra neki nas klub protiv nekog inostranog,kod mene nema dilema,uvek sam na strani nasih.Pogotovo sada kada nam je klupski fudbal dotakao evropsko dno,svaka pobeda na evropskoj sceni ima veliki znacaj i tezinu.

podgorica cela,crna je i bela

pre 13 godina

Mislim da je ovo naša godina,osrednji tim,bez zvucnih pojacanja,niko ne polaze nade da cemo nesta napraviti,trener normalan,igraci fizicki spremni što je najvažnije,lako se može ponoviti 2003,moguce i da bude'ajmo Gabrijele...'.S VEROM U BOGA ZA PARTIZAN I MAJKU SRBIJU !Pozdrav za Grobare širom belog sveta !

Рођаци

pre 13 godina

Одавно се нисмо бламирали онако како само ми знамо, време је за једно испадање које ће ући у топ 5. :D

Гробарство је авангарда, не маса шарених навијача обучених попут кловнова.

Где год ти да играш!

Vukan

pre 13 godina

"A na blagajni nigde nikog,ipak ocekije se rekordna poseta od 6 000 posmatraca...
(Lepi Fika, 28. jul 2010 08:39)"

Tako je lepi fiko, partizan će na toj utakmici imati više posetilaca nego tvoj tim na svim utakmicama lige šampiona zajedno na kojima je učestvovao :))))

No coment

pre 13 godina

Ako nista posle sutrasnje utakmice bice jasno gde se Partizan nalazi u okvirima Evropskog fudbala.Licno verujem u prolaz kao sto verujem da ce to biti nas krajnji domet.U LS moze iskljucivo timski duh ekipe i realne ambicije!

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Samo napred.. Samo hrabro..
Ako uz znanje koje imate odigrate srcem..nema se sta zameriti ..a rezultati ce doci kao plod svega toga...
Prema tome..dabome.. :D
Ajmo Crno-Beli ...

saxon

pre 13 godina

Navijam za srpski fudbal,tako da komsijama sutra zelim ubedljivu pobedu i skupljanju koeficijenta za srpski fudbal.Srecno komsije i napunite stadion vec jednom!!!Poz za sve ljubitelje SRPSKOG FUDBALA IZ ITALIJE!!

Avol

pre 13 godina

Ovi su vec u punoj formi, njima je prvenstvo vec uveliko u toku. Kada se uzme to u obzir, i cinjenica da nam je odbrana tanka, svaka pobeda je odlicna. Odmah bi potpisao 1:0, a za 2:0 bi castio ceo forum ovde.

Nema teorije

pre 13 godina

Pa sada da je Helsinki na nivou Briza ili Apoela, nije. Nije ni blizu, sigurno je blizi Pjuniku po kvalitetu nego Brizu, ali doza opreza je potrebna i pozeljna. A ako njih ne prodjemo ne treba ni da igramo u evropskim kupovima. Napred Partizan.

borko

pre 13 godina

Vidim komentare kako Helsinki nije slab, igrao je Ligu sampiona i to solidno. Tacno je, ali tad je Helsinki bio na vrhuncu, a ipak ga je cak i u to vreme Zvezda pobedila lako sa 3:0. Jedino ako su tad nasi klubovi bili jaci nego sad, a ponekad mi se cini da je tako iako mi je tesko poverovati da je to moguce u ta najteza vremena s kraja 90-tih.

XXL

pre 13 godina

Prema informacijama sa internet stranice FK Partizan, prodaja karata za utakmicu koju će šampion Srbije odigrati protiv Helsinkija ide odlično i prema očekivanoj dinamici. Kako je dalje navedeno, u skladu sa iskustvom od prethodnih godina i utakmica, sa prilično velikom dozom sigurnosti očekuje se da će u sredu uveče u Humskoj biti i preko 20.000 posmatrača. A jedan od navijača Partizana u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona biće i bivši trener crno-belih, Lotar Mateus.

- Pošto vidim da bez mene ne možete sve ove godine da se domognete Lige šampiona, rešio sam da dođem i lično vas "poguram" na tom putu. Dolazim u Beograd pun radosti, jer sam u Partizanu proveo jednu od svojih najlepših sezona. Voleo bih da vidim razigrani Partizan i pun stadion, pa da zajedno slavimo - rekao je za sajt Partizana Nemac koji je bio na klupi kada su crno-beli ušli u Ligu šampiona 2003. godine....
Ima da prsti

slanina

pre 13 godina

Znate šta bih volio da vidim bar jednom? Da postignemo prvi gol rano i da strelac umijesto da se raduje i da skače, zgrabi loptu i odnese je na centar. Ništa bolje ne bi poslalo poruku "Ovdje smo da vas razbijemo maksimalno!" nego takav ili sličan gest. Pa eto, ako momci čitaju ove naše komentare...

Delija Pantelija

pre 13 godina

Biće teško bez Krstajića i Kizita,ali domaći teren je svakako bitan, možda i presudni faktor..Sve u svemu, mislim da će komšije uspeti da dođu do pobede.Srećno!

faca

pre 13 godina

ne brinem se za helsinki prolazimo sigurno. gaje engleskistil koji je za nas uvek bio poslastica. ono sto je sigurno da u helsinkiju sigurno dajemo gol!

dragan

pre 13 godina

svi na jna dolazi i mateus super ajmo crno beli partizan sampion mislim da ove godine partizan moze mnogo u evropi samo hrabro i bez velikog opterecenja u glavima

marko

pre 13 godina

nadam se da ce nasi klubovi ostvariti dobre rezultate ove godine....ali ipak trebamo biti realni nismo u poziciji bilo kome da pretimo,jer zna se kakve rezultate ostvaruju partizan i zvezda poslednjih godina u evropi....mislim da ce sve zavisiti od prvih meceva...ako nista drugo zna se kakvi su nasi navijaci...pa i taj faktor treba iskoristiti....pogotovu zvezda i partizan

nek se ponovi Đurgarden

pre 13 godina

HJK Helsinki is the only Finnish club to have played in the UEFA Champions League group stage. They did so in the 1998–1999 season, triumphing over FC Metz in the second qualifying round. The club also managed a respectable five points in their group, beating Benfica at home and earning draws at home toKaiserslautern and away to Benfica. They lost to PSV Eindhoven twice and to Kaiserslautern away…

Nemojte da potcenjujete Fince i finski klupski fudbal. To je jedini finski klub koji je igrao u grupnoj fazi LŠ u koju se kvalifikovao izbacivši francuski Mec, dok su u grupi osvojili 5 bodova uzevši 4 boda Benfiki i 1bod K’slauternu. Nisu oni nikakvi “indijanci” kako mi potcenjivački znamo da krstimo druge rase i nacije. Bolji je to klub od Slovana, sigurno! Naravno, očekujem prolaz Partizana u 3.kolo makar i sa dva remija. Vidimo se večeras u Hramu fudbala:-)

igor

pre 13 godina

Pa gde Helsinki na nivou Apoela i Briža.. Ti klubovi bi ih gazili a mora i Partizan! http://www.mojsport.net/blog/helsinki-nije-ni-briz-ni-apoel/3692.html#respond

ChargerNS

pre 13 godina

Kakvi ste to ljudi i jedni i drugi??? Samo da komšiji CRKNE "AUTO" da ne kažem krava. Boli me baš za neke fince tamo iako sam Zvezdaš. Nemam komplekse i svake nedelje i cirkam i roštiljam i sa prijateljima između ostalog i partizanovcima. Ko se boji finca još?! SREĆNO