Sreda, 21.07.2010.

20:54

FSS podržao selektora Antića

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije (FSS) podržao je selektora reprezentacije Radomira Antića.

Izvor: B92

FSS podržao selektora Antiæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

21 Komentari

Sortiraj po:

strucnost

pre 13 godina

"Strucni odbor"(izuzimam LJ. Petrovica)je rekao da je Antic kaznjen ,ne moze da sedi na klupi 4 utakmice i to se kosi sa njihovim "strucnin" misljenjem.Pa "strucnjaci" iz "strucnog odbora" FSS ,selektor pravi selekciju igraca,trenira ih,sastavlja tim i taktiku van klupe, i sto bi bas morao i da sedi na klupi? On ne radi sam ima i pomocnike,oni ce sedeti na klupi a selektor Antic ce iz loze preko njih izdavati uputstva ,ako su uopste potrebna.Strucnost se pokazuje preko izbora igraca i na treningu ,ostalo sledi iz toga."Strucnom" odboru ne odgovara ni Kunovac,i njega bi da smene,kao, mozda nema "profi" licencu, pa mozda covek nije hteo da plati 5000 e.,da dzabe gubi vreme a da nista novo ne nauci.Na kraju svaki prolaz kroz kvalifikacije za nas je veliki uspeh ,prolaz dalje je samo pusti san u vreme ovakvog sastava FSS, nestrucnih trenera ,nemoralnih sudija,praznih stadiona ,jos bez Antica ni do 3-4 mesta u grupi necemo stici."Strucnom "odboru ,a i ostalim FSS rukovodiocima ,vise bi pristajalo da odu npr. do Leskovca i tamo vide u kakvom je stanju stadion,procene da li su stative na svom mestu,i ujedno STRUCNO procene kvalitet pljeskavica na rostiljijadi.

ljuba

pre 13 godina

Anticeva najveca greska je ta sto se sa ovim nasim lopovima uopste dogovarao i sto je preuzimao reprezentaciju! Anticu misli na sebe i idi kao gospodin, ne dozvoli da ti ovi korumpirani majmuni kaljaju ugled!!!
Imas podrsku pravih srpskih navijaca, uz tebe smo sta god odlucis!!!

Dzeger

pre 13 godina

Antica pod hitno smeniti...nista on nije pametno uradio..on je nas kao okupio..kao da se to ne podrazumeva..okupio je i slozio sve kockice za ocigledan neuspeh...Anticu ODLAZI...imamo mnogo boljih strucnjaka od tebe..MILOVANA RAJEVCA za selektora da uvede disciplinu u Anticeve maze..i pekmeze...koji su obrukali srpski fudbal u Africi..

beogradjanin

pre 13 godina

Sramota od nekih clanova FSS na celu sa predsenikom, demagoga i neznalica da jednog coveka koji je za poznavaoce fudbala ipak postigao uspeh plasirajuci se na SP sadatog coveka blate. Sta ste SRBI iz banana republike Srbije ocekivali. da budemo svetski prvaci. Zemlja koja ima jedan posteni stadion za medjunarodna takmicenja, zemlja sapasnjak ligom itd. da li vi mislite da imamo bolje igrace od ovih. Varate se. Sta da kazu fudbalske velesile Italija, Brazil, Argentina, Engleska koje su pucale na titulu svetskog prvaka a ni do cetvrt finala nisu dosli. Za koga je veci neuspeh za njih ili nas. Strucni odbor. Neznalice, demagozi koji nista u svojim terenerskim karijerama nisu uradili. Da nece mozzda ovi koje vodi Dujkovic da budu nase uzdanice u kvalifikacijama za EP. daleko su svi oniod A reprezentacije. Zato ostavite Radomira Antica da vodi dalje reprezentaciju i nastavi zapoceti posao

Ima nade

pre 13 godina

Zaista je neverovatno kojim se sve sredsvima služi "elita" iz našeg Saveza ne bi li oterala gospodina Antića. Vrlo je kukavički to što gosp. Karadžić pokušava da napravi diverziju, okrene javnost protiv, još uvek aktuelnog selektora, i da konačno gosp. Antić podlegne pritisku i sam ode.
Radomire verujem u tvoje iskustvo i istrajnost u ovakvim situacijama i ako ne uspeš da se izboriš sa aktuelnim režimom, zamolio bih te da sa kompletnom pričom i činjenicama izađeš u javnost, jer sigurno dosta toga znaš, a nećeš želeti da se upuštaš u takvu avanturu misleći da nisu vredni toga. E pa možda i nisu, ali jesmo mi, građani! Zaslužujemo sve da znamo, gde se grešilo, gde se nešto prećutalo, gde su se vršili pritisci...itd.

Protiv gosp. Rajevca nemam ništa protiv, samo mislim da uspeh sa Ganom ne bi uspeo da ponovi sa našom reprezentacijom.
Mnogo je lakše nositi se sa mazohističim mentalitetom Ganaca, nego sa razuzdanim, temperamentnim Balkancima-Srbima. Za njega bi to bio prevelik zalogaj.
Toliko.

IVORY

pre 13 godina

@ Velika greska. Posle blamaze na svetskom prvenstvu i sramnog ponasanja, sad je bila idealna prilika oterati ga. Sa njim na celu nemamo sanse u kvalifikacijama.EURO 2012 ce proci bez nas
(neko to od gore vidi sve, 21. jul 2010 21:33)

- Ne znam da li neko to od gore vidi sve, ali definitivno Srbi (vecina) imaju slabo pamcenje. Do pre 6-7 meseci smo svi uzdizali coveka u nebesa, svi ga hvalili, a sada.....za 6 meseci se sve okrenulo naglavacke i sada bi vecina da ga otera.

Pa da je osvojio SP, a da bude zadni u grupi na EP opet bi ga svi pljuvali i zaboravili bi uspeh.

Ko zna, mozda kroz par godina i zaboravite da je covek po imenu Radomir Antic postojao. Stidite se.

Novi Sad

pre 13 godina

Anticu ugledaj se na Lipija i ostale...ovo samo kod nas moze da prodje...FSS podrzava NEUSPEH i SRAMNO PONASANJE Trenera...ovakvim odlukama NIKADA necemo izaci iz ambisa...dve godine sa Reprezentacijom je sasvim dovoljno da se stvori tim za uspehe,pored najtalentovanije generacije igraca,kako je sam Antic to bezbroj puta izjavljivao, ocito Antic NIJE bio uspesan i zato postoji samo jedno resenje OTKAZ a ne podrska.Zaboravimo price kako smo imali uspesne Kvalifikacije (pogledajte protiv kojih Nacija smo igrali)...najvazniji je krajnji rezultat i samo to treba da bude ocena za Anticev polozaj i nista vise.

kira

pre 13 godina

Velika greska. Posle blamaze na svetskom prvenstvu i sramnog ponasanja, sad je bila idealna prilika oterati ga. Sa njim na celu nemamo sanse u kvalifikacijama.EURO 2012 ce proci bez nas
(neko to od gore vidi sve, 21. jul 2010 21:33)
a sa kim imamo, bata djorom?

Zoran

pre 13 godina

Ma samo da se dogovore za kintu,sve ostalo nije problem...

jadni mi,sad nam FIFA kroji sudbinu... da li ce ili nece.

Svi ostavke,i nema para!

rista

pre 13 godina

Velika greska. Posle blamaze na svetskom prvenstvu i sramnog ponasanja, sad je bila idealna prilika oterati ga. Sa njim na celu nemamo sanse u kvalifikacijama.EURO 2012 ce proci bez nas
(neko to od gore vidi sve, 21. jul 2010 21:33)

uuuuu.... al zato sad kad dodju Batadjora, Santrac i Alkosan, ima da kidamo!!!!

Nordwiking

pre 13 godina

Gospodine Anticu,
Srpska fudbalska javnost dozivela je pa cak i prezivela vase eksperimente. Obecavali ste mnogo vise nego sto ste mogli da ostvarite sa igracima visokog kvaliteta. vec protiv francuza se moglo videti da nesto nije uredu. Slede zatim utakmice protiv N Zelanda,Poljske i Kameruna...
vi ste dugo bili odsutni sa fudblske scene kao trener, u Spaniji ste cekali bilo kakav poziv bez uspeha.
Srpskom fudbalu je potreban mlad i strucan trener poput Sinise Mihajlovica na primer koji uziva veliko postovanje kod igraca bilo gde oni igrali.
vi ste ruku na srce predstavnik jedne pomalo zastarele skole fudbala i lider koji nema mnogo toga da ponudi bar kad je razvoj jednog tima u pitanju.
vase ponasanje na konferenciji za stampu posle SP i ono na sastanku u hotelu M ne prilici jednom selektoru SRPSKE FUDBALSKE FEDERAIJE.
Bilo bi fer od vas da ustupite vase mesto nekom ko zna da se bolje nosi i u pobedama i u teskim porazima.
Dopustite nam da vas se secamo kao trenera koji je odveo Srbiju na SP, neka nam svima to bude lepa uspomena, dopustite nam da brze zaboravimo zadnje mesto u grupi na SP u Juznoj Africi.
Glavu gore orlovi!
Sledeci put kad dobijete poziv za nacionalni tim, razmislite malo bolje pre nego sto poziv oberucke i prihvatite .

povratak na staro

pre 13 godina

Takav trener ne sme dozvoliti poniženja od ljudi koji sada vode naš fudbal. Idi gde ti je mesto, uradio si dosta za naš fudbal. Ovo je Srbija, ovde se prave vrednosti ne mogu da cene, opet ćemo mi kroz koju godinu biti na staroj slavi.

VELJA

pre 13 godina

Imam 45 godina i uz to sam veliki Zvezdas ali ako crno bela ujdurma otera jedinog coveka koji je fudbalsku reprezentaciju vratio da se ona ceni i voli, onda ja vise ne znam sta trebada se radi sem da se pokupuju naj bolji igraci na svetu.Cinjenica je sledeca reprezentacija nije usla u drugi krug i TOLE KARADZIC je ostao bez planiranog dobitka. I dalje tvrdim za oporavak nasg fudbala pod hitno ostavka mora da bude od strane TOMISLAVA TOLETA KARADZICA.

Alex

pre 13 godina

Veliki je uspeh sto smo se plasirali na SP. Svaka cast momcima i Anticu.... AKO ODE ANTIC ODE I NASA REPRENZENTACIJA.... ANTICU CAREE IDEMO SA TOBOM U FINALE EP..

Đozi Mourinjo

pre 13 godina

Kakve veze ima suspenzija sa vođenjem utakmice? Nešto se ne sećam da je Murinju smetala kazna da komunicira sa klupom dok je bio u Čelziju i Interu.

Zemlja

pre 13 godina

Vukadinović je inteligentan čovek, dok Karadžić oslikava one najgore devedesete u svakom pojavnom obliku. Ima Antićeve odgovornosti (pokažite mi nekog bezgrešnog), ali samo mogu da zamislim probleme sa kojima se susretao, likove koji su mu bili nadređeni, spletke i poniženja. Ne znam šta se sve tamo događalo, ali kristalno jasno prepoznajem mehanizme koji se koriste u Srbiji kada pokvarenjaci naume da se obračunaju s nekim.

A Antić da lepo sagleda svoje greške, da se porazgovara sam sa sobom, da prelomi šta mora da prelomi - i kog sebe, i kod igrača, da ne dopusti da ga ucenjuju, ali ni on da ne forsira neke igrače gde javnost očigledno vidi grešku etc. etc. i da radi dalje. Evropsko prvenstvo je pred nama, pa da vidimo, tada će se sve razjasniti.

neko to od gore vidi sve

pre 13 godina

Velika greska. Posle blamaze na svetskom prvenstvu i sramnog ponasanja, sad je bila idealna prilika oterati ga. Sa njim na celu nemamo sanse u kvalifikacijama.EURO 2012 ce proci bez nas

neko to od gore vidi sve

pre 13 godina

Velika greska. Posle blamaze na svetskom prvenstvu i sramnog ponasanja, sad je bila idealna prilika oterati ga. Sa njim na celu nemamo sanse u kvalifikacijama.EURO 2012 ce proci bez nas

Đozi Mourinjo

pre 13 godina

Kakve veze ima suspenzija sa vođenjem utakmice? Nešto se ne sećam da je Murinju smetala kazna da komunicira sa klupom dok je bio u Čelziju i Interu.

Zemlja

pre 13 godina

Vukadinović je inteligentan čovek, dok Karadžić oslikava one najgore devedesete u svakom pojavnom obliku. Ima Antićeve odgovornosti (pokažite mi nekog bezgrešnog), ali samo mogu da zamislim probleme sa kojima se susretao, likove koji su mu bili nadređeni, spletke i poniženja. Ne znam šta se sve tamo događalo, ali kristalno jasno prepoznajem mehanizme koji se koriste u Srbiji kada pokvarenjaci naume da se obračunaju s nekim.

A Antić da lepo sagleda svoje greške, da se porazgovara sam sa sobom, da prelomi šta mora da prelomi - i kog sebe, i kod igrača, da ne dopusti da ga ucenjuju, ali ni on da ne forsira neke igrače gde javnost očigledno vidi grešku etc. etc. i da radi dalje. Evropsko prvenstvo je pred nama, pa da vidimo, tada će se sve razjasniti.

Alex

pre 13 godina

Veliki je uspeh sto smo se plasirali na SP. Svaka cast momcima i Anticu.... AKO ODE ANTIC ODE I NASA REPRENZENTACIJA.... ANTICU CAREE IDEMO SA TOBOM U FINALE EP..

IVORY

pre 13 godina

@ Velika greska. Posle blamaze na svetskom prvenstvu i sramnog ponasanja, sad je bila idealna prilika oterati ga. Sa njim na celu nemamo sanse u kvalifikacijama.EURO 2012 ce proci bez nas
(neko to od gore vidi sve, 21. jul 2010 21:33)

- Ne znam da li neko to od gore vidi sve, ali definitivno Srbi (vecina) imaju slabo pamcenje. Do pre 6-7 meseci smo svi uzdizali coveka u nebesa, svi ga hvalili, a sada.....za 6 meseci se sve okrenulo naglavacke i sada bi vecina da ga otera.

Pa da je osvojio SP, a da bude zadni u grupi na EP opet bi ga svi pljuvali i zaboravili bi uspeh.

Ko zna, mozda kroz par godina i zaboravite da je covek po imenu Radomir Antic postojao. Stidite se.

rista

pre 13 godina

Velika greska. Posle blamaze na svetskom prvenstvu i sramnog ponasanja, sad je bila idealna prilika oterati ga. Sa njim na celu nemamo sanse u kvalifikacijama.EURO 2012 ce proci bez nas
(neko to od gore vidi sve, 21. jul 2010 21:33)

uuuuu.... al zato sad kad dodju Batadjora, Santrac i Alkosan, ima da kidamo!!!!

VELJA

pre 13 godina

Imam 45 godina i uz to sam veliki Zvezdas ali ako crno bela ujdurma otera jedinog coveka koji je fudbalsku reprezentaciju vratio da se ona ceni i voli, onda ja vise ne znam sta trebada se radi sem da se pokupuju naj bolji igraci na svetu.Cinjenica je sledeca reprezentacija nije usla u drugi krug i TOLE KARADZIC je ostao bez planiranog dobitka. I dalje tvrdim za oporavak nasg fudbala pod hitno ostavka mora da bude od strane TOMISLAVA TOLETA KARADZICA.

beogradjanin

pre 13 godina

Sramota od nekih clanova FSS na celu sa predsenikom, demagoga i neznalica da jednog coveka koji je za poznavaoce fudbala ipak postigao uspeh plasirajuci se na SP sadatog coveka blate. Sta ste SRBI iz banana republike Srbije ocekivali. da budemo svetski prvaci. Zemlja koja ima jedan posteni stadion za medjunarodna takmicenja, zemlja sapasnjak ligom itd. da li vi mislite da imamo bolje igrace od ovih. Varate se. Sta da kazu fudbalske velesile Italija, Brazil, Argentina, Engleska koje su pucale na titulu svetskog prvaka a ni do cetvrt finala nisu dosli. Za koga je veci neuspeh za njih ili nas. Strucni odbor. Neznalice, demagozi koji nista u svojim terenerskim karijerama nisu uradili. Da nece mozzda ovi koje vodi Dujkovic da budu nase uzdanice u kvalifikacijama za EP. daleko su svi oniod A reprezentacije. Zato ostavite Radomira Antica da vodi dalje reprezentaciju i nastavi zapoceti posao

kira

pre 13 godina

Velika greska. Posle blamaze na svetskom prvenstvu i sramnog ponasanja, sad je bila idealna prilika oterati ga. Sa njim na celu nemamo sanse u kvalifikacijama.EURO 2012 ce proci bez nas
(neko to od gore vidi sve, 21. jul 2010 21:33)
a sa kim imamo, bata djorom?

Ima nade

pre 13 godina

Zaista je neverovatno kojim se sve sredsvima služi "elita" iz našeg Saveza ne bi li oterala gospodina Antića. Vrlo je kukavički to što gosp. Karadžić pokušava da napravi diverziju, okrene javnost protiv, još uvek aktuelnog selektora, i da konačno gosp. Antić podlegne pritisku i sam ode.
Radomire verujem u tvoje iskustvo i istrajnost u ovakvim situacijama i ako ne uspeš da se izboriš sa aktuelnim režimom, zamolio bih te da sa kompletnom pričom i činjenicama izađeš u javnost, jer sigurno dosta toga znaš, a nećeš želeti da se upuštaš u takvu avanturu misleći da nisu vredni toga. E pa možda i nisu, ali jesmo mi, građani! Zaslužujemo sve da znamo, gde se grešilo, gde se nešto prećutalo, gde su se vršili pritisci...itd.

Protiv gosp. Rajevca nemam ništa protiv, samo mislim da uspeh sa Ganom ne bi uspeo da ponovi sa našom reprezentacijom.
Mnogo je lakše nositi se sa mazohističim mentalitetom Ganaca, nego sa razuzdanim, temperamentnim Balkancima-Srbima. Za njega bi to bio prevelik zalogaj.
Toliko.

ljuba

pre 13 godina

Anticeva najveca greska je ta sto se sa ovim nasim lopovima uopste dogovarao i sto je preuzimao reprezentaciju! Anticu misli na sebe i idi kao gospodin, ne dozvoli da ti ovi korumpirani majmuni kaljaju ugled!!!
Imas podrsku pravih srpskih navijaca, uz tebe smo sta god odlucis!!!

Nordwiking

pre 13 godina

Gospodine Anticu,
Srpska fudbalska javnost dozivela je pa cak i prezivela vase eksperimente. Obecavali ste mnogo vise nego sto ste mogli da ostvarite sa igracima visokog kvaliteta. vec protiv francuza se moglo videti da nesto nije uredu. Slede zatim utakmice protiv N Zelanda,Poljske i Kameruna...
vi ste dugo bili odsutni sa fudblske scene kao trener, u Spaniji ste cekali bilo kakav poziv bez uspeha.
Srpskom fudbalu je potreban mlad i strucan trener poput Sinise Mihajlovica na primer koji uziva veliko postovanje kod igraca bilo gde oni igrali.
vi ste ruku na srce predstavnik jedne pomalo zastarele skole fudbala i lider koji nema mnogo toga da ponudi bar kad je razvoj jednog tima u pitanju.
vase ponasanje na konferenciji za stampu posle SP i ono na sastanku u hotelu M ne prilici jednom selektoru SRPSKE FUDBALSKE FEDERAIJE.
Bilo bi fer od vas da ustupite vase mesto nekom ko zna da se bolje nosi i u pobedama i u teskim porazima.
Dopustite nam da vas se secamo kao trenera koji je odveo Srbiju na SP, neka nam svima to bude lepa uspomena, dopustite nam da brze zaboravimo zadnje mesto u grupi na SP u Juznoj Africi.
Glavu gore orlovi!
Sledeci put kad dobijete poziv za nacionalni tim, razmislite malo bolje pre nego sto poziv oberucke i prihvatite .

povratak na staro

pre 13 godina

Takav trener ne sme dozvoliti poniženja od ljudi koji sada vode naš fudbal. Idi gde ti je mesto, uradio si dosta za naš fudbal. Ovo je Srbija, ovde se prave vrednosti ne mogu da cene, opet ćemo mi kroz koju godinu biti na staroj slavi.

Zoran

pre 13 godina

Ma samo da se dogovore za kintu,sve ostalo nije problem...

jadni mi,sad nam FIFA kroji sudbinu... da li ce ili nece.

Svi ostavke,i nema para!

Novi Sad

pre 13 godina

Anticu ugledaj se na Lipija i ostale...ovo samo kod nas moze da prodje...FSS podrzava NEUSPEH i SRAMNO PONASANJE Trenera...ovakvim odlukama NIKADA necemo izaci iz ambisa...dve godine sa Reprezentacijom je sasvim dovoljno da se stvori tim za uspehe,pored najtalentovanije generacije igraca,kako je sam Antic to bezbroj puta izjavljivao, ocito Antic NIJE bio uspesan i zato postoji samo jedno resenje OTKAZ a ne podrska.Zaboravimo price kako smo imali uspesne Kvalifikacije (pogledajte protiv kojih Nacija smo igrali)...najvazniji je krajnji rezultat i samo to treba da bude ocena za Anticev polozaj i nista vise.

strucnost

pre 13 godina

"Strucni odbor"(izuzimam LJ. Petrovica)je rekao da je Antic kaznjen ,ne moze da sedi na klupi 4 utakmice i to se kosi sa njihovim "strucnin" misljenjem.Pa "strucnjaci" iz "strucnog odbora" FSS ,selektor pravi selekciju igraca,trenira ih,sastavlja tim i taktiku van klupe, i sto bi bas morao i da sedi na klupi? On ne radi sam ima i pomocnike,oni ce sedeti na klupi a selektor Antic ce iz loze preko njih izdavati uputstva ,ako su uopste potrebna.Strucnost se pokazuje preko izbora igraca i na treningu ,ostalo sledi iz toga."Strucnom" odboru ne odgovara ni Kunovac,i njega bi da smene,kao, mozda nema "profi" licencu, pa mozda covek nije hteo da plati 5000 e.,da dzabe gubi vreme a da nista novo ne nauci.Na kraju svaki prolaz kroz kvalifikacije za nas je veliki uspeh ,prolaz dalje je samo pusti san u vreme ovakvog sastava FSS, nestrucnih trenera ,nemoralnih sudija,praznih stadiona ,jos bez Antica ni do 3-4 mesta u grupi necemo stici."Strucnom "odboru ,a i ostalim FSS rukovodiocima ,vise bi pristajalo da odu npr. do Leskovca i tamo vide u kakvom je stanju stadion,procene da li su stative na svom mestu,i ujedno STRUCNO procene kvalitet pljeskavica na rostiljijadi.

Dzeger

pre 13 godina

Antica pod hitno smeniti...nista on nije pametno uradio..on je nas kao okupio..kao da se to ne podrazumeva..okupio je i slozio sve kockice za ocigledan neuspeh...Anticu ODLAZI...imamo mnogo boljih strucnjaka od tebe..MILOVANA RAJEVCA za selektora da uvede disciplinu u Anticeve maze..i pekmeze...koji su obrukali srpski fudbal u Africi..

neko to od gore vidi sve

pre 13 godina

Velika greska. Posle blamaze na svetskom prvenstvu i sramnog ponasanja, sad je bila idealna prilika oterati ga. Sa njim na celu nemamo sanse u kvalifikacijama.EURO 2012 ce proci bez nas

Zemlja

pre 13 godina

Vukadinović je inteligentan čovek, dok Karadžić oslikava one najgore devedesete u svakom pojavnom obliku. Ima Antićeve odgovornosti (pokažite mi nekog bezgrešnog), ali samo mogu da zamislim probleme sa kojima se susretao, likove koji su mu bili nadređeni, spletke i poniženja. Ne znam šta se sve tamo događalo, ali kristalno jasno prepoznajem mehanizme koji se koriste u Srbiji kada pokvarenjaci naume da se obračunaju s nekim.

A Antić da lepo sagleda svoje greške, da se porazgovara sam sa sobom, da prelomi šta mora da prelomi - i kog sebe, i kod igrača, da ne dopusti da ga ucenjuju, ali ni on da ne forsira neke igrače gde javnost očigledno vidi grešku etc. etc. i da radi dalje. Evropsko prvenstvo je pred nama, pa da vidimo, tada će se sve razjasniti.

Đozi Mourinjo

pre 13 godina

Kakve veze ima suspenzija sa vođenjem utakmice? Nešto se ne sećam da je Murinju smetala kazna da komunicira sa klupom dok je bio u Čelziju i Interu.

Alex

pre 13 godina

Veliki je uspeh sto smo se plasirali na SP. Svaka cast momcima i Anticu.... AKO ODE ANTIC ODE I NASA REPRENZENTACIJA.... ANTICU CAREE IDEMO SA TOBOM U FINALE EP..

Dzeger

pre 13 godina

Antica pod hitno smeniti...nista on nije pametno uradio..on je nas kao okupio..kao da se to ne podrazumeva..okupio je i slozio sve kockice za ocigledan neuspeh...Anticu ODLAZI...imamo mnogo boljih strucnjaka od tebe..MILOVANA RAJEVCA za selektora da uvede disciplinu u Anticeve maze..i pekmeze...koji su obrukali srpski fudbal u Africi..

Novi Sad

pre 13 godina

Anticu ugledaj se na Lipija i ostale...ovo samo kod nas moze da prodje...FSS podrzava NEUSPEH i SRAMNO PONASANJE Trenera...ovakvim odlukama NIKADA necemo izaci iz ambisa...dve godine sa Reprezentacijom je sasvim dovoljno da se stvori tim za uspehe,pored najtalentovanije generacije igraca,kako je sam Antic to bezbroj puta izjavljivao, ocito Antic NIJE bio uspesan i zato postoji samo jedno resenje OTKAZ a ne podrska.Zaboravimo price kako smo imali uspesne Kvalifikacije (pogledajte protiv kojih Nacija smo igrali)...najvazniji je krajnji rezultat i samo to treba da bude ocena za Anticev polozaj i nista vise.

Nordwiking

pre 13 godina

Gospodine Anticu,
Srpska fudbalska javnost dozivela je pa cak i prezivela vase eksperimente. Obecavali ste mnogo vise nego sto ste mogli da ostvarite sa igracima visokog kvaliteta. vec protiv francuza se moglo videti da nesto nije uredu. Slede zatim utakmice protiv N Zelanda,Poljske i Kameruna...
vi ste dugo bili odsutni sa fudblske scene kao trener, u Spaniji ste cekali bilo kakav poziv bez uspeha.
Srpskom fudbalu je potreban mlad i strucan trener poput Sinise Mihajlovica na primer koji uziva veliko postovanje kod igraca bilo gde oni igrali.
vi ste ruku na srce predstavnik jedne pomalo zastarele skole fudbala i lider koji nema mnogo toga da ponudi bar kad je razvoj jednog tima u pitanju.
vase ponasanje na konferenciji za stampu posle SP i ono na sastanku u hotelu M ne prilici jednom selektoru SRPSKE FUDBALSKE FEDERAIJE.
Bilo bi fer od vas da ustupite vase mesto nekom ko zna da se bolje nosi i u pobedama i u teskim porazima.
Dopustite nam da vas se secamo kao trenera koji je odveo Srbiju na SP, neka nam svima to bude lepa uspomena, dopustite nam da brze zaboravimo zadnje mesto u grupi na SP u Juznoj Africi.
Glavu gore orlovi!
Sledeci put kad dobijete poziv za nacionalni tim, razmislite malo bolje pre nego sto poziv oberucke i prihvatite .

VELJA

pre 13 godina

Imam 45 godina i uz to sam veliki Zvezdas ali ako crno bela ujdurma otera jedinog coveka koji je fudbalsku reprezentaciju vratio da se ona ceni i voli, onda ja vise ne znam sta trebada se radi sem da se pokupuju naj bolji igraci na svetu.Cinjenica je sledeca reprezentacija nije usla u drugi krug i TOLE KARADZIC je ostao bez planiranog dobitka. I dalje tvrdim za oporavak nasg fudbala pod hitno ostavka mora da bude od strane TOMISLAVA TOLETA KARADZICA.

IVORY

pre 13 godina

@ Velika greska. Posle blamaze na svetskom prvenstvu i sramnog ponasanja, sad je bila idealna prilika oterati ga. Sa njim na celu nemamo sanse u kvalifikacijama.EURO 2012 ce proci bez nas
(neko to od gore vidi sve, 21. jul 2010 21:33)

- Ne znam da li neko to od gore vidi sve, ali definitivno Srbi (vecina) imaju slabo pamcenje. Do pre 6-7 meseci smo svi uzdizali coveka u nebesa, svi ga hvalili, a sada.....za 6 meseci se sve okrenulo naglavacke i sada bi vecina da ga otera.

Pa da je osvojio SP, a da bude zadni u grupi na EP opet bi ga svi pljuvali i zaboravili bi uspeh.

Ko zna, mozda kroz par godina i zaboravite da je covek po imenu Radomir Antic postojao. Stidite se.

kira

pre 13 godina

Velika greska. Posle blamaze na svetskom prvenstvu i sramnog ponasanja, sad je bila idealna prilika oterati ga. Sa njim na celu nemamo sanse u kvalifikacijama.EURO 2012 ce proci bez nas
(neko to od gore vidi sve, 21. jul 2010 21:33)
a sa kim imamo, bata djorom?

rista

pre 13 godina

Velika greska. Posle blamaze na svetskom prvenstvu i sramnog ponasanja, sad je bila idealna prilika oterati ga. Sa njim na celu nemamo sanse u kvalifikacijama.EURO 2012 ce proci bez nas
(neko to od gore vidi sve, 21. jul 2010 21:33)

uuuuu.... al zato sad kad dodju Batadjora, Santrac i Alkosan, ima da kidamo!!!!

Ima nade

pre 13 godina

Zaista je neverovatno kojim se sve sredsvima služi "elita" iz našeg Saveza ne bi li oterala gospodina Antića. Vrlo je kukavički to što gosp. Karadžić pokušava da napravi diverziju, okrene javnost protiv, još uvek aktuelnog selektora, i da konačno gosp. Antić podlegne pritisku i sam ode.
Radomire verujem u tvoje iskustvo i istrajnost u ovakvim situacijama i ako ne uspeš da se izboriš sa aktuelnim režimom, zamolio bih te da sa kompletnom pričom i činjenicama izađeš u javnost, jer sigurno dosta toga znaš, a nećeš želeti da se upuštaš u takvu avanturu misleći da nisu vredni toga. E pa možda i nisu, ali jesmo mi, građani! Zaslužujemo sve da znamo, gde se grešilo, gde se nešto prećutalo, gde su se vršili pritisci...itd.

Protiv gosp. Rajevca nemam ništa protiv, samo mislim da uspeh sa Ganom ne bi uspeo da ponovi sa našom reprezentacijom.
Mnogo je lakše nositi se sa mazohističim mentalitetom Ganaca, nego sa razuzdanim, temperamentnim Balkancima-Srbima. Za njega bi to bio prevelik zalogaj.
Toliko.

ljuba

pre 13 godina

Anticeva najveca greska je ta sto se sa ovim nasim lopovima uopste dogovarao i sto je preuzimao reprezentaciju! Anticu misli na sebe i idi kao gospodin, ne dozvoli da ti ovi korumpirani majmuni kaljaju ugled!!!
Imas podrsku pravih srpskih navijaca, uz tebe smo sta god odlucis!!!

povratak na staro

pre 13 godina

Takav trener ne sme dozvoliti poniženja od ljudi koji sada vode naš fudbal. Idi gde ti je mesto, uradio si dosta za naš fudbal. Ovo je Srbija, ovde se prave vrednosti ne mogu da cene, opet ćemo mi kroz koju godinu biti na staroj slavi.

Zoran

pre 13 godina

Ma samo da se dogovore za kintu,sve ostalo nije problem...

jadni mi,sad nam FIFA kroji sudbinu... da li ce ili nece.

Svi ostavke,i nema para!

beogradjanin

pre 13 godina

Sramota od nekih clanova FSS na celu sa predsenikom, demagoga i neznalica da jednog coveka koji je za poznavaoce fudbala ipak postigao uspeh plasirajuci se na SP sadatog coveka blate. Sta ste SRBI iz banana republike Srbije ocekivali. da budemo svetski prvaci. Zemlja koja ima jedan posteni stadion za medjunarodna takmicenja, zemlja sapasnjak ligom itd. da li vi mislite da imamo bolje igrace od ovih. Varate se. Sta da kazu fudbalske velesile Italija, Brazil, Argentina, Engleska koje su pucale na titulu svetskog prvaka a ni do cetvrt finala nisu dosli. Za koga je veci neuspeh za njih ili nas. Strucni odbor. Neznalice, demagozi koji nista u svojim terenerskim karijerama nisu uradili. Da nece mozzda ovi koje vodi Dujkovic da budu nase uzdanice u kvalifikacijama za EP. daleko su svi oniod A reprezentacije. Zato ostavite Radomira Antica da vodi dalje reprezentaciju i nastavi zapoceti posao

strucnost

pre 13 godina

"Strucni odbor"(izuzimam LJ. Petrovica)je rekao da je Antic kaznjen ,ne moze da sedi na klupi 4 utakmice i to se kosi sa njihovim "strucnin" misljenjem.Pa "strucnjaci" iz "strucnog odbora" FSS ,selektor pravi selekciju igraca,trenira ih,sastavlja tim i taktiku van klupe, i sto bi bas morao i da sedi na klupi? On ne radi sam ima i pomocnike,oni ce sedeti na klupi a selektor Antic ce iz loze preko njih izdavati uputstva ,ako su uopste potrebna.Strucnost se pokazuje preko izbora igraca i na treningu ,ostalo sledi iz toga."Strucnom" odboru ne odgovara ni Kunovac,i njega bi da smene,kao, mozda nema "profi" licencu, pa mozda covek nije hteo da plati 5000 e.,da dzabe gubi vreme a da nista novo ne nauci.Na kraju svaki prolaz kroz kvalifikacije za nas je veliki uspeh ,prolaz dalje je samo pusti san u vreme ovakvog sastava FSS, nestrucnih trenera ,nemoralnih sudija,praznih stadiona ,jos bez Antica ni do 3-4 mesta u grupi necemo stici."Strucnom "odboru ,a i ostalim FSS rukovodiocima ,vise bi pristajalo da odu npr. do Leskovca i tamo vide u kakvom je stanju stadion,procene da li su stative na svom mestu,i ujedno STRUCNO procene kvalitet pljeskavica na rostiljijadi.