KSS podržao Ivkovića

Upravni odbor Košarkaškog saveza Srbije (KSS) saglasio se da selektor reprezentacije Dušan Ivković postane trener grčkog Olimpijakosa.

AK Izvor: B92, Beta
Pošaljite komentar
 1. duda napunio kss sa pola miliona evra, a sigurno će napuniti pored svoga i đžep nekog našeg kojeg će dovesti u olimpijakos kod prijateljskog grčkog naroda, šta reći na to nego mnogo hvala prijatelji grci.
  (dragan, 7. jul 2010 18:33)

  # Link komentara

 2. Covek je stvarno genijalac.Srecno mu bilo.Medjutim to sto ga je podrzao savez nek okace macku o rep,nije ih ni pitao.Oni od njega ne smeju ni da pisnu.Covek je uzeo savez pod svoje,isterao Pedju Bojica koji je uvek imao svoje ja,a sve zbog toga da bi nabio sebi platu.Bilo je dogovoreno da bude profesionalac u savezu,i da ne radi u klubovima.Medjutim ne lezi vraze,dosla je ponuda iz Olimpijakosa koja se ne odbija,a onda sve pada u vodu.Kakvi dogovori ,kakva rec.Sada ce da polako da naredi ovima iz saveza da on kao "volontira" u savezu(dok je Olimpijakosu) i vodi reprezentaciju za jedno 20.000 naravno eura mesecno.To je plan.Posebno je to sto ne moze da istrpi Duleta Vujosevica koji ima i vecu platu i bolji ugovor sa Rusima a jos vodi Crnogorsku reprezentaciju za solidne pare.To ce da mu doaka,jel nemoze da trpi da je neko bolji i bolje placen.A Dule je oboje.
  (Kralj, 7. jul 2010 14:16)

  # Link komentara

 3. duda sebi ućaruje olimpijakos, a kada u oblast sporta treba da se zaposli neko od stručnih ljudi i blisko rođački sa grčkim narodom, to ni jedna naša sportska organizacija neće ni prstom da mrdne, a radi se o nekim malim platama. setite se srbi ogroman broj naših sportista i sportskih radnika prima ogromne iznose u nama prijateljskoj grčkoj, šta vi mislite da grci nemaju svoje ljude.
  (ljubiša, 6. jul 2010 16:13)

  # Link komentara

 4. Ostavka!!!!Nikada nije pozivao Milicica,Rakocevica,Stojakovica...nije zeleo da bude po njihovom i mocima da odmor duze....sujetni lik koji i dan danas nece da ih zove jer se plasi negativnog odgovora.A sa druge strane sebi je ucario olimijakos
  (ofk, 6. jul 2010 10:34)

  # Link komentara

 5. Ko bajagi ga podrzali.Nije ih on ni pitao.Imaju sada pola miliona evra vise u budzetu.Izmislio je sukob sa Telekomom i otisao je covek sa najvecom platom u Srbiji.Kada stigne u Grcku oni ce prestati da strajkuju.
  (Sarenica, 6. jul 2010 07:58)

  # Link komentara

 6. Duda je KRALJ!!! Zelim mu puno srece u novom klubu. On moze u isto vreme da vodi i Oly i reprezentaciju!
  (dwight, 6. jul 2010 02:31)

  # Link komentara

 7. Ko je vas uopste pitao da li se vi slazete? Covek je legenda, a kako se ophodite prema njemu, treba da budete srecni sto nije ranije otisao.
  (Lynx, 5. jul 2010 19:24)

  # Link komentara