Ponedeljak, 07.06.2010.

07:37

Brejk Seltiksa za 1-1, sledi Boston

Košarkaši Boston Seltiksa savladali su Los Anđeles Lejkerse 103:94 u Stejpls Centru i tako došli do izjednačenja od 1-1 u seriji.

Izvor: AY

Brejk Seltiksa za 1-1, sledi Boston IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

38 Komentari

Sortiraj po:

ZenMaster

pre 13 godina

Svaka cast rayu,mada sigurno nece ponoviti vise ovako vece.Lal je sutirao za 3 5-22 a boston 11-16.Boston je imao i vise skokova,i opet su lakersi bili blizu pobede.Artest sut 1-10,odom ukupno 9 poena i 10 skokova u 2 meca.Mora proraditi,a smeltikse ne moze tako ici sut za 3.Centri LAL su razbili cuvare i tako ce biti do kraja serije,sem ako sudije ne umesaju prste.Prognozirao sam 7 tekmi.I pobedu LAL.Samo polako.

Cedric Ceballos

pre 13 godina

Ako sam za prvi mec rekao da je sudjenje bilo manje-vise korektno i da su Lejkersi zasluzeno dobili, ovo sinoc je bila katastrofa. Tesko je uopste komentarisati igru pored onolikih sudijskih gresaka. Sudjenje je bilo u najmanju ruku tendenciozno u korist Lakersa, bar dva faula Garnetta nisu postojala, banane ciste kao suza su svirane Pierceu i Davisu, sa druge strane su dozvoljavali cvrscu igru u odbrani centrima Lakersa, a najveci biser je bio kad nisu svirali 6. licnu Bryantu kod onog pokusaja polaganja Allena u kriticnim momentima utakmice.
Neko je pominjao da su Bryantu svirani prestrogi penali, sto je apsurd, jedini diskutabilan je bio onaj faul u napadu kad je kod fintiranja odgurnuo Allena, tu su mu mogli progledati kroz prste.
Slozio bih se sa jednim od predhodnih komentara da ce od presudnog znacaja u nastavku serije biti kontrola i zatvaranje reketa i skok igra. Ko u tom segmentu igre bude bolji blizu je titule.

vladimir

pre 13 godina

Kao sto sam i rekao pre pocetka serije da ce Bostonu trebati dve pobede u Los Andjelesu da bi dosli do titule.Jednu su ostvarili,a za drugu cemo da vidimo.Bezvezan sistem u finalu 2-3-2 favorizuje ekipu koja ima prednost domaceg terena,jer tesko je timu koji nema prednost domaceg terena,jer mora tri utakmice zaredom da pobedi kod kuce.A to je prilicno tesko jos u jednoj ovakvoj seriji sa izjednacenim ekipama.Videcemo sta ce biti.U mecu broj 2 briljirao je Rej Alen.On je definitivno kljuc Bostona.

ofk

pre 13 godina

Ne mogu stalno Lakersi da dobijaju ipak igraju protiv Bostona, ipak je finale...
Lakersi su jutros igrali slabije u odbrani .Boston je bolje skakao.Ipak mislim da Rej Alen ne moze da ponovi onakvo vece kao ni Brajant-onako slabo.La ce sigurno pobediti jednu utakmicu i osvojiti prsten.Bolje da su sad izgubili nego utakmicu 6.Ako La osvoji prsten MVP je Gasol.Garnet nije vise u vrhunskoj formi a Ron Ron ima lek za Pirsa.Rondo jeste napredovao i bolji je od Fisha ali je Fish tata koji ima sut i koji zna kako se osvaja titula....GO LA

Bostonac

pre 13 godina

Cekamo LA Fakers-e u Bostonu. Bice tesko dobiti sve tri tekme ali cice iz Bostona znaju kako se do toga dolazi: timskom igrom i upornoscu.

andromeda

pre 13 godina

Lejkersi su imali 41 slobodno, Seltiksi 26 i ovi se zale na sudjenje, neverovatno. Pricaju o Kobijevim licnim, a sta je sa Garnetovim licnim greskama?
A da nije ipak razlog poraza to sto je Kobe igrao na silu poslednjih 5 minuta i ugusio tim, a?
Inace svaka cast centarskoj liniji Lejkersa, bila je sjajna. Kljuc ove serije ce da bude u duelu dve centarske linije u Bostonu (gde sudije nece tako da pune PF?c Bostona penalima).

Hallucinoman

pre 13 godina

Svaka čast, majstori!

Not that we didn't expect it.

Ono je bila sudijska oružana pljačka, ali nisu mogli ništa, bila bi to nepravda kosmičkih razmera da je Boston noćas izgubio.

Dovoljno je da Seltiksi dobiju dve u Gardenu... i naša je, osamnaesta.

Neko se ispod smeje što doživljavamo ove timove kao svoje... e pa ja 'mrem' samo za jedan klub, za Boston Seltikse, već kvoter stoleća.

Johnny Most, Red Auerbach, Havlichek, Cousy, Russel, Bird, Parish, McHale, DJ, Ainge, Walton, McDaniel, Pierce, Allen, Rondo.

4:2 Celtics Pride

Beat LA!

105 pa opet...

Ivan

pre 13 godina

http://www.youtube.com/watch?v=Hcy_x5IKgEo

Evo linka, u pitanju je pas Bilu Veningtonu 3 sec pre kraja, za pobedu. Taj detalj na snimku je cini mi se 8:40... pozdrav!

Sundjer Bob

pre 13 godina

@paul "the truth" pierce
Alal vera :) Ja sam sve vreme mislio da je to bilo u nekoj od utakmica finala 1996. u Sijetlu, al si ipak ti u pravu, svaka cast. Evo je ta utakmica, a doticni potez je oko 8:40...

http://www.youtube.com/watch?v=Hcy_x5IKgEo

f

pre 13 godina

Brajant je svoje licn ezasluzio ,takav je bio kriterijum sudjenja,mogo blizi Evropskom,pa i Boston je bio pun penala.Dosadni ste vise sa teorijama zavere

paul "the truth" pierce

pre 13 godina

U pitanju je mec Njujork-Cikago, godina 1995. Neka sesta, sedma utakmica po povratku u ligu u Medisonu. Dzordan stavio Niksima 55 poena. Ali asistencija za pobedu nije isla Longliju vec Bilu Veningtonu. Ima toga sigurno na youtube-u... Ne objavi mi administrator prvi komentar, kada sam komentarisao mec, mrzi me sada opet da pisem...

Stevan Jokic

pre 13 godina

He got game!!!!!Pola Hollywooda-a je imalo privilegiju da iz prvih redova gleda cika Ray-Ray kako sipa 3ke!Svaka cast KRALJU!See you at the Garden!!!BEAT LA!!!!

Sundjer Bob

pre 13 godina

@Nikki
Hehe, svaka cast za memoriju, to sam i ja gledao :) Ako se dobro secam, taj potez se prikazivao na uvodnoj spici sportskih vesti na BK televiziji :)

kobe24bryant

pre 13 godina

Lakers-i su izgubili jer je Kobe imao problem sa licnim greskama (ne pravedno dosudjenim), a i zbog sjajne suterske veceri Ray-a... ali ja se ni najmanje ne brinem, LAKERSI UZIMAJU TITULI...5 prsten za najboljeg kosarkasa danasnjice....GOOOO LAKERSSS

o.lj.k.

pre 13 godina

Sjajna stvar je sto su Kelti napravili brejk, ali bojim se da ce biti nemoguce dobiti 4 uzastopno, tako da lici sve na 7 utakmica. Voleo bih da KG dokaze da nije igrac samo za regularni tok sezone, a da ga nema nigde kad se lomi, kao sto mnogi tvrde...

Milos

pre 13 godina

Sta reci, Celtics-i su fantasticni. Jednostavno se ovde videla njihova snaga: prakticno bez Garneta i Pirsa dobijaju "velike" Lakers-e na njihovom terenu. Odbrana Bostona je kljuc svega, i veceras fantasticni Rey-Rey i Rajon!!! :)

Nikola

pre 13 godina

Nema tu sta... Kobi je krivac! Sudjenje je u krajnjoj meri bilo NAJLOSIJE U ISTORIJI VELIKOG FINALA! I dalje mislim da Lejkersi osvajaju...Ali otom potom...Sve je moguce!

Niki

pre 13 godina

Neko pomenu Džordana i Longlija, a ja se još sećam špice sa jutarnjeg programa (na jednoj domaćoj televiziji koje sada nema), u kojoj se Džordan diže na šut, svi kreću na njega, a on spušta Longliju koji lagano zakucava. Znam da nisam treptao, da mi taj deo ne bi izmakao. A posle toga u školu :).

Partizan iznad svih!

pre 13 godina

Hihihihihihi bas volim sto su oduvali one sminkercine...Ali nije mi jasno sto se pojednici toliko loze na ove americke timpove...Mislim, ok je ako pratite da simpatisete neki tim, ali to lozenje kao igraju neki "vasi" timovi je glupo.

Krle

pre 13 godina

Koliko mi je milo zbog Bostona,ali najvise iz razloga zato sto degutantni Gasol je peckao i provocirao Garneta pre meca 2, rekavsi da je mator,da igra isusvise visoko na terenu a ne u reketu,da nije ono sto je bio,a ovi su im uzvratili na terenu usred njihovog Holivuda i svih onih pozera na tribinama.Zbog toga mi je jos vise milo,a Alen je sinoc pokazao da je vreme da se prsten ponovo vrati u Masacusets.

beaat LA

pre 13 godina

Koliko je Boston u stvari dobar tim,kada jedan Pol Pirs,vodja tima ima sut iz igre 2-11,a garnet da 6 poena od toga pola sa slobodnih bacanja,a i dalje su u stanju da dobiju lakerse...svaka cast za veterane zaista su najbolji.

Cira

pre 13 godina

Posle tih 78-78 lejkersi su imali i 90-87, pa je usledilo 10-0 sa 8 poena Ronda koga je tek tada krenuo sut i prvim kosem Garneta iz igre.
Alen verovatno najsigurniji suter na svetu, ali kada se lomi i kada treba iz 1 na 1 da se izgradi sut to u Bostonu radi Pirs, Alen pogadja iz naskoka i kada je sam (da se razumemo, svaka cast na tome, to je i Pedjin stil npr.)
Sudjenje skandalozno, obe strane podjednako ostecene, s tim sto se u lejkersima sve slomilo na Brajantu kome su bez veze svirana poslednja tri faula i time je poslat na klupu, a na kraju kada se lomilo preko njega je Boston napravio razliku jer je morao da se cuva. Sa druge strane centarska linija Bostona je bolje odigrala kada su bili u problemu sa faulovima nego do tada, pogotovu Dejvis koji ih je nosio pocetkom poslednje cetvrtine.
Ocekujem pobedu lejkersa u 4. utakmici i odlucujucu 7. u kojoj je sve moguce, pa nek bolji pobedi

ne kontam

pre 13 godina

brajant je sutnuo 20 puta i ubacio 21 poen, gasol sutnuo 10 i ubacio 24 a bajnam isto sutnuo 10 i ubacio 21. sa suprotne strane alen sutnuo 20 i ubacio 32 poena.
ko je krivac sto su izgubili vrlo lako se da uociti. u kosarci nista ne moze na silu, ako te neide onda prestajes da silis i saljes loptu igracima kojima ide. to je vrlo prosto i gdje su sad oni sto stalno hvale brajanta sto sad ne napisu da su zbog njegovog na silu izgubili.
brajant ako nastavi ovako i dalje da sili a ne salje loptu igracima pre svega mislim na gasola lejkersi ce ovo da izgube, jer jednostavno on nije dzordan da moze sam.

NNN

pre 13 godina

Ipak je Rej Alen holivudska zvezda :)
Sa 7 trojki u 1. poluvremenu oborio je i Džordanov rekord od 6 trojki za poluvreme NBA finala.
Verovatno najbolji šuter ikad.

zoran

pre 13 godina

Dajte mi Allena, Saquille o Neal-a (nema veze sto je ostario) i tri dobrovoljca sa lokalnog basketa i osvojicu evro ligu.
Kobe ipak nije Michael, niti je Gasol Longley :)

Mile

pre 13 godina

Konacno Kelti!Svaka cast.Pokazite tim sarlatanima iz Holivuda i nadobudnim i nabedjenima iz LA, kako se igra prava timska kosarka.Ovo je pobeda celog tima ali su Alen i Rondo odigrali simultanku.Malo sam se uplasio tokom trece da opet Lejkersi ne izmisle neke nepostejece faulove i da Brajanta opet nenormalno krene ali na srecu toga nije bilo.Jos jednom cestitke za Kelte,serija se seli sad u Boston i naredna tri meca se igraju tamo,bice interesantno videti dalji rasplet jer ce mnogo biti tesko dobiti uzastopno tri sledeca meca ali ja sam optimista.

Rade

pre 13 godina

Tako je moje Bostoncine...Konacno,ste pokazali onim nadobudnim ,,zvezdama " i svim onim pozerima iz prvog reda tribina na celu sa Nikolsonom,sta je iskustvo i pobednicka hemija.Ali ovo je tek pocetak,bice vrlo tesko u nastavku seriju ali pred svojim navijacima u Bostonu ocekujem bar dve pobede.Go Celtics!

NNN

pre 13 godina

Ipak je Rej Alen holivudska zvezda :)
Sa 7 trojki u 1. poluvremenu oborio je i Džordanov rekord od 6 trojki za poluvreme NBA finala.
Verovatno najbolji šuter ikad.

Niki

pre 13 godina

Neko pomenu Džordana i Longlija, a ja se još sećam špice sa jutarnjeg programa (na jednoj domaćoj televiziji koje sada nema), u kojoj se Džordan diže na šut, svi kreću na njega, a on spušta Longliju koji lagano zakucava. Znam da nisam treptao, da mi taj deo ne bi izmakao. A posle toga u školu :).

Krle

pre 13 godina

Koliko mi je milo zbog Bostona,ali najvise iz razloga zato sto degutantni Gasol je peckao i provocirao Garneta pre meca 2, rekavsi da je mator,da igra isusvise visoko na terenu a ne u reketu,da nije ono sto je bio,a ovi su im uzvratili na terenu usred njihovog Holivuda i svih onih pozera na tribinama.Zbog toga mi je jos vise milo,a Alen je sinoc pokazao da je vreme da se prsten ponovo vrati u Masacusets.

Rade

pre 13 godina

Tako je moje Bostoncine...Konacno,ste pokazali onim nadobudnim ,,zvezdama " i svim onim pozerima iz prvog reda tribina na celu sa Nikolsonom,sta je iskustvo i pobednicka hemija.Ali ovo je tek pocetak,bice vrlo tesko u nastavku seriju ali pred svojim navijacima u Bostonu ocekujem bar dve pobede.Go Celtics!

beaat LA

pre 13 godina

Koliko je Boston u stvari dobar tim,kada jedan Pol Pirs,vodja tima ima sut iz igre 2-11,a garnet da 6 poena od toga pola sa slobodnih bacanja,a i dalje su u stanju da dobiju lakerse...svaka cast za veterane zaista su najbolji.

Mile

pre 13 godina

Konacno Kelti!Svaka cast.Pokazite tim sarlatanima iz Holivuda i nadobudnim i nabedjenima iz LA, kako se igra prava timska kosarka.Ovo je pobeda celog tima ali su Alen i Rondo odigrali simultanku.Malo sam se uplasio tokom trece da opet Lejkersi ne izmisle neke nepostejece faulove i da Brajanta opet nenormalno krene ali na srecu toga nije bilo.Jos jednom cestitke za Kelte,serija se seli sad u Boston i naredna tri meca se igraju tamo,bice interesantno videti dalji rasplet jer ce mnogo biti tesko dobiti uzastopno tri sledeca meca ali ja sam optimista.

zoran

pre 13 godina

Dajte mi Allena, Saquille o Neal-a (nema veze sto je ostario) i tri dobrovoljca sa lokalnog basketa i osvojicu evro ligu.
Kobe ipak nije Michael, niti je Gasol Longley :)

Partizan iznad svih!

pre 13 godina

Hihihihihihi bas volim sto su oduvali one sminkercine...Ali nije mi jasno sto se pojednici toliko loze na ove americke timpove...Mislim, ok je ako pratite da simpatisete neki tim, ali to lozenje kao igraju neki "vasi" timovi je glupo.

Cira

pre 13 godina

Posle tih 78-78 lejkersi su imali i 90-87, pa je usledilo 10-0 sa 8 poena Ronda koga je tek tada krenuo sut i prvim kosem Garneta iz igre.
Alen verovatno najsigurniji suter na svetu, ali kada se lomi i kada treba iz 1 na 1 da se izgradi sut to u Bostonu radi Pirs, Alen pogadja iz naskoka i kada je sam (da se razumemo, svaka cast na tome, to je i Pedjin stil npr.)
Sudjenje skandalozno, obe strane podjednako ostecene, s tim sto se u lejkersima sve slomilo na Brajantu kome su bez veze svirana poslednja tri faula i time je poslat na klupu, a na kraju kada se lomilo preko njega je Boston napravio razliku jer je morao da se cuva. Sa druge strane centarska linija Bostona je bolje odigrala kada su bili u problemu sa faulovima nego do tada, pogotovu Dejvis koji ih je nosio pocetkom poslednje cetvrtine.
Ocekujem pobedu lejkersa u 4. utakmici i odlucujucu 7. u kojoj je sve moguce, pa nek bolji pobedi

o.lj.k.

pre 13 godina

Sjajna stvar je sto su Kelti napravili brejk, ali bojim se da ce biti nemoguce dobiti 4 uzastopno, tako da lici sve na 7 utakmica. Voleo bih da KG dokaze da nije igrac samo za regularni tok sezone, a da ga nema nigde kad se lomi, kao sto mnogi tvrde...

Stevan Jokic

pre 13 godina

He got game!!!!!Pola Hollywooda-a je imalo privilegiju da iz prvih redova gleda cika Ray-Ray kako sipa 3ke!Svaka cast KRALJU!See you at the Garden!!!BEAT LA!!!!

ne kontam

pre 13 godina

brajant je sutnuo 20 puta i ubacio 21 poen, gasol sutnuo 10 i ubacio 24 a bajnam isto sutnuo 10 i ubacio 21. sa suprotne strane alen sutnuo 20 i ubacio 32 poena.
ko je krivac sto su izgubili vrlo lako se da uociti. u kosarci nista ne moze na silu, ako te neide onda prestajes da silis i saljes loptu igracima kojima ide. to je vrlo prosto i gdje su sad oni sto stalno hvale brajanta sto sad ne napisu da su zbog njegovog na silu izgubili.
brajant ako nastavi ovako i dalje da sili a ne salje loptu igracima pre svega mislim na gasola lejkersi ce ovo da izgube, jer jednostavno on nije dzordan da moze sam.

Milos

pre 13 godina

Sta reci, Celtics-i su fantasticni. Jednostavno se ovde videla njihova snaga: prakticno bez Garneta i Pirsa dobijaju "velike" Lakers-e na njihovom terenu. Odbrana Bostona je kljuc svega, i veceras fantasticni Rey-Rey i Rajon!!! :)

paul "the truth" pierce

pre 13 godina

U pitanju je mec Njujork-Cikago, godina 1995. Neka sesta, sedma utakmica po povratku u ligu u Medisonu. Dzordan stavio Niksima 55 poena. Ali asistencija za pobedu nije isla Longliju vec Bilu Veningtonu. Ima toga sigurno na youtube-u... Ne objavi mi administrator prvi komentar, kada sam komentarisao mec, mrzi me sada opet da pisem...

Sundjer Bob

pre 13 godina

@Nikki
Hehe, svaka cast za memoriju, to sam i ja gledao :) Ako se dobro secam, taj potez se prikazivao na uvodnoj spici sportskih vesti na BK televiziji :)

f

pre 13 godina

Brajant je svoje licn ezasluzio ,takav je bio kriterijum sudjenja,mogo blizi Evropskom,pa i Boston je bio pun penala.Dosadni ste vise sa teorijama zavere

kobe24bryant

pre 13 godina

Lakers-i su izgubili jer je Kobe imao problem sa licnim greskama (ne pravedno dosudjenim), a i zbog sjajne suterske veceri Ray-a... ali ja se ni najmanje ne brinem, LAKERSI UZIMAJU TITULI...5 prsten za najboljeg kosarkasa danasnjice....GOOOO LAKERSSS

vladimir

pre 13 godina

Kao sto sam i rekao pre pocetka serije da ce Bostonu trebati dve pobede u Los Andjelesu da bi dosli do titule.Jednu su ostvarili,a za drugu cemo da vidimo.Bezvezan sistem u finalu 2-3-2 favorizuje ekipu koja ima prednost domaceg terena,jer tesko je timu koji nema prednost domaceg terena,jer mora tri utakmice zaredom da pobedi kod kuce.A to je prilicno tesko jos u jednoj ovakvoj seriji sa izjednacenim ekipama.Videcemo sta ce biti.U mecu broj 2 briljirao je Rej Alen.On je definitivno kljuc Bostona.

andromeda

pre 13 godina

Lejkersi su imali 41 slobodno, Seltiksi 26 i ovi se zale na sudjenje, neverovatno. Pricaju o Kobijevim licnim, a sta je sa Garnetovim licnim greskama?
A da nije ipak razlog poraza to sto je Kobe igrao na silu poslednjih 5 minuta i ugusio tim, a?
Inace svaka cast centarskoj liniji Lejkersa, bila je sjajna. Kljuc ove serije ce da bude u duelu dve centarske linije u Bostonu (gde sudije nece tako da pune PF?c Bostona penalima).

Hallucinoman

pre 13 godina

Svaka čast, majstori!

Not that we didn't expect it.

Ono je bila sudijska oružana pljačka, ali nisu mogli ništa, bila bi to nepravda kosmičkih razmera da je Boston noćas izgubio.

Dovoljno je da Seltiksi dobiju dve u Gardenu... i naša je, osamnaesta.

Neko se ispod smeje što doživljavamo ove timove kao svoje... e pa ja 'mrem' samo za jedan klub, za Boston Seltikse, već kvoter stoleća.

Johnny Most, Red Auerbach, Havlichek, Cousy, Russel, Bird, Parish, McHale, DJ, Ainge, Walton, McDaniel, Pierce, Allen, Rondo.

4:2 Celtics Pride

Beat LA!

105 pa opet...

Bostonac

pre 13 godina

Cekamo LA Fakers-e u Bostonu. Bice tesko dobiti sve tri tekme ali cice iz Bostona znaju kako se do toga dolazi: timskom igrom i upornoscu.

Nikola

pre 13 godina

Nema tu sta... Kobi je krivac! Sudjenje je u krajnjoj meri bilo NAJLOSIJE U ISTORIJI VELIKOG FINALA! I dalje mislim da Lejkersi osvajaju...Ali otom potom...Sve je moguce!

ofk

pre 13 godina

Ne mogu stalno Lakersi da dobijaju ipak igraju protiv Bostona, ipak je finale...
Lakersi su jutros igrali slabije u odbrani .Boston je bolje skakao.Ipak mislim da Rej Alen ne moze da ponovi onakvo vece kao ni Brajant-onako slabo.La ce sigurno pobediti jednu utakmicu i osvojiti prsten.Bolje da su sad izgubili nego utakmicu 6.Ako La osvoji prsten MVP je Gasol.Garnet nije vise u vrhunskoj formi a Ron Ron ima lek za Pirsa.Rondo jeste napredovao i bolji je od Fisha ali je Fish tata koji ima sut i koji zna kako se osvaja titula....GO LA

Ivan

pre 13 godina

http://www.youtube.com/watch?v=Hcy_x5IKgEo

Evo linka, u pitanju je pas Bilu Veningtonu 3 sec pre kraja, za pobedu. Taj detalj na snimku je cini mi se 8:40... pozdrav!

Cedric Ceballos

pre 13 godina

Ako sam za prvi mec rekao da je sudjenje bilo manje-vise korektno i da su Lejkersi zasluzeno dobili, ovo sinoc je bila katastrofa. Tesko je uopste komentarisati igru pored onolikih sudijskih gresaka. Sudjenje je bilo u najmanju ruku tendenciozno u korist Lakersa, bar dva faula Garnetta nisu postojala, banane ciste kao suza su svirane Pierceu i Davisu, sa druge strane su dozvoljavali cvrscu igru u odbrani centrima Lakersa, a najveci biser je bio kad nisu svirali 6. licnu Bryantu kod onog pokusaja polaganja Allena u kriticnim momentima utakmice.
Neko je pominjao da su Bryantu svirani prestrogi penali, sto je apsurd, jedini diskutabilan je bio onaj faul u napadu kad je kod fintiranja odgurnuo Allena, tu su mu mogli progledati kroz prste.
Slozio bih se sa jednim od predhodnih komentara da ce od presudnog znacaja u nastavku serije biti kontrola i zatvaranje reketa i skok igra. Ko u tom segmentu igre bude bolji blizu je titule.

ZenMaster

pre 13 godina

Svaka cast rayu,mada sigurno nece ponoviti vise ovako vece.Lal je sutirao za 3 5-22 a boston 11-16.Boston je imao i vise skokova,i opet su lakersi bili blizu pobede.Artest sut 1-10,odom ukupno 9 poena i 10 skokova u 2 meca.Mora proraditi,a smeltikse ne moze tako ici sut za 3.Centri LAL su razbili cuvare i tako ce biti do kraja serije,sem ako sudije ne umesaju prste.Prognozirao sam 7 tekmi.I pobedu LAL.Samo polako.

Sundjer Bob

pre 13 godina

@paul "the truth" pierce
Alal vera :) Ja sam sve vreme mislio da je to bilo u nekoj od utakmica finala 1996. u Sijetlu, al si ipak ti u pravu, svaka cast. Evo je ta utakmica, a doticni potez je oko 8:40...

http://www.youtube.com/watch?v=Hcy_x5IKgEo

zoran

pre 13 godina

Dajte mi Allena, Saquille o Neal-a (nema veze sto je ostario) i tri dobrovoljca sa lokalnog basketa i osvojicu evro ligu.
Kobe ipak nije Michael, niti je Gasol Longley :)

kobe24bryant

pre 13 godina

Lakers-i su izgubili jer je Kobe imao problem sa licnim greskama (ne pravedno dosudjenim), a i zbog sjajne suterske veceri Ray-a... ali ja se ni najmanje ne brinem, LAKERSI UZIMAJU TITULI...5 prsten za najboljeg kosarkasa danasnjice....GOOOO LAKERSSS

Partizan iznad svih!

pre 13 godina

Hihihihihihi bas volim sto su oduvali one sminkercine...Ali nije mi jasno sto se pojednici toliko loze na ove americke timpove...Mislim, ok je ako pratite da simpatisete neki tim, ali to lozenje kao igraju neki "vasi" timovi je glupo.

Nikola

pre 13 godina

Nema tu sta... Kobi je krivac! Sudjenje je u krajnjoj meri bilo NAJLOSIJE U ISTORIJI VELIKOG FINALA! I dalje mislim da Lejkersi osvajaju...Ali otom potom...Sve je moguce!

Rade

pre 13 godina

Tako je moje Bostoncine...Konacno,ste pokazali onim nadobudnim ,,zvezdama " i svim onim pozerima iz prvog reda tribina na celu sa Nikolsonom,sta je iskustvo i pobednicka hemija.Ali ovo je tek pocetak,bice vrlo tesko u nastavku seriju ali pred svojim navijacima u Bostonu ocekujem bar dve pobede.Go Celtics!

Cira

pre 13 godina

Posle tih 78-78 lejkersi su imali i 90-87, pa je usledilo 10-0 sa 8 poena Ronda koga je tek tada krenuo sut i prvim kosem Garneta iz igre.
Alen verovatno najsigurniji suter na svetu, ali kada se lomi i kada treba iz 1 na 1 da se izgradi sut to u Bostonu radi Pirs, Alen pogadja iz naskoka i kada je sam (da se razumemo, svaka cast na tome, to je i Pedjin stil npr.)
Sudjenje skandalozno, obe strane podjednako ostecene, s tim sto se u lejkersima sve slomilo na Brajantu kome su bez veze svirana poslednja tri faula i time je poslat na klupu, a na kraju kada se lomilo preko njega je Boston napravio razliku jer je morao da se cuva. Sa druge strane centarska linija Bostona je bolje odigrala kada su bili u problemu sa faulovima nego do tada, pogotovu Dejvis koji ih je nosio pocetkom poslednje cetvrtine.
Ocekujem pobedu lejkersa u 4. utakmici i odlucujucu 7. u kojoj je sve moguce, pa nek bolji pobedi

Mile

pre 13 godina

Konacno Kelti!Svaka cast.Pokazite tim sarlatanima iz Holivuda i nadobudnim i nabedjenima iz LA, kako se igra prava timska kosarka.Ovo je pobeda celog tima ali su Alen i Rondo odigrali simultanku.Malo sam se uplasio tokom trece da opet Lejkersi ne izmisle neke nepostejece faulove i da Brajanta opet nenormalno krene ali na srecu toga nije bilo.Jos jednom cestitke za Kelte,serija se seli sad u Boston i naredna tri meca se igraju tamo,bice interesantno videti dalji rasplet jer ce mnogo biti tesko dobiti uzastopno tri sledeca meca ali ja sam optimista.

Krle

pre 13 godina

Koliko mi je milo zbog Bostona,ali najvise iz razloga zato sto degutantni Gasol je peckao i provocirao Garneta pre meca 2, rekavsi da je mator,da igra isusvise visoko na terenu a ne u reketu,da nije ono sto je bio,a ovi su im uzvratili na terenu usred njihovog Holivuda i svih onih pozera na tribinama.Zbog toga mi je jos vise milo,a Alen je sinoc pokazao da je vreme da se prsten ponovo vrati u Masacusets.

ne kontam

pre 13 godina

brajant je sutnuo 20 puta i ubacio 21 poen, gasol sutnuo 10 i ubacio 24 a bajnam isto sutnuo 10 i ubacio 21. sa suprotne strane alen sutnuo 20 i ubacio 32 poena.
ko je krivac sto su izgubili vrlo lako se da uociti. u kosarci nista ne moze na silu, ako te neide onda prestajes da silis i saljes loptu igracima kojima ide. to je vrlo prosto i gdje su sad oni sto stalno hvale brajanta sto sad ne napisu da su zbog njegovog na silu izgubili.
brajant ako nastavi ovako i dalje da sili a ne salje loptu igracima pre svega mislim na gasola lejkersi ce ovo da izgube, jer jednostavno on nije dzordan da moze sam.

ZenMaster

pre 13 godina

Svaka cast rayu,mada sigurno nece ponoviti vise ovako vece.Lal je sutirao za 3 5-22 a boston 11-16.Boston je imao i vise skokova,i opet su lakersi bili blizu pobede.Artest sut 1-10,odom ukupno 9 poena i 10 skokova u 2 meca.Mora proraditi,a smeltikse ne moze tako ici sut za 3.Centri LAL su razbili cuvare i tako ce biti do kraja serije,sem ako sudije ne umesaju prste.Prognozirao sam 7 tekmi.I pobedu LAL.Samo polako.

ofk

pre 13 godina

Ne mogu stalno Lakersi da dobijaju ipak igraju protiv Bostona, ipak je finale...
Lakersi su jutros igrali slabije u odbrani .Boston je bolje skakao.Ipak mislim da Rej Alen ne moze da ponovi onakvo vece kao ni Brajant-onako slabo.La ce sigurno pobediti jednu utakmicu i osvojiti prsten.Bolje da su sad izgubili nego utakmicu 6.Ako La osvoji prsten MVP je Gasol.Garnet nije vise u vrhunskoj formi a Ron Ron ima lek za Pirsa.Rondo jeste napredovao i bolji je od Fisha ali je Fish tata koji ima sut i koji zna kako se osvaja titula....GO LA

beaat LA

pre 13 godina

Koliko je Boston u stvari dobar tim,kada jedan Pol Pirs,vodja tima ima sut iz igre 2-11,a garnet da 6 poena od toga pola sa slobodnih bacanja,a i dalje su u stanju da dobiju lakerse...svaka cast za veterane zaista su najbolji.

Cedric Ceballos

pre 13 godina

Ako sam za prvi mec rekao da je sudjenje bilo manje-vise korektno i da su Lejkersi zasluzeno dobili, ovo sinoc je bila katastrofa. Tesko je uopste komentarisati igru pored onolikih sudijskih gresaka. Sudjenje je bilo u najmanju ruku tendenciozno u korist Lakersa, bar dva faula Garnetta nisu postojala, banane ciste kao suza su svirane Pierceu i Davisu, sa druge strane su dozvoljavali cvrscu igru u odbrani centrima Lakersa, a najveci biser je bio kad nisu svirali 6. licnu Bryantu kod onog pokusaja polaganja Allena u kriticnim momentima utakmice.
Neko je pominjao da su Bryantu svirani prestrogi penali, sto je apsurd, jedini diskutabilan je bio onaj faul u napadu kad je kod fintiranja odgurnuo Allena, tu su mu mogli progledati kroz prste.
Slozio bih se sa jednim od predhodnih komentara da ce od presudnog znacaja u nastavku serije biti kontrola i zatvaranje reketa i skok igra. Ko u tom segmentu igre bude bolji blizu je titule.

NNN

pre 13 godina

Ipak je Rej Alen holivudska zvezda :)
Sa 7 trojki u 1. poluvremenu oborio je i Džordanov rekord od 6 trojki za poluvreme NBA finala.
Verovatno najbolji šuter ikad.

Hallucinoman

pre 13 godina

Svaka čast, majstori!

Not that we didn't expect it.

Ono je bila sudijska oružana pljačka, ali nisu mogli ništa, bila bi to nepravda kosmičkih razmera da je Boston noćas izgubio.

Dovoljno je da Seltiksi dobiju dve u Gardenu... i naša je, osamnaesta.

Neko se ispod smeje što doživljavamo ove timove kao svoje... e pa ja 'mrem' samo za jedan klub, za Boston Seltikse, već kvoter stoleća.

Johnny Most, Red Auerbach, Havlichek, Cousy, Russel, Bird, Parish, McHale, DJ, Ainge, Walton, McDaniel, Pierce, Allen, Rondo.

4:2 Celtics Pride

Beat LA!

105 pa opet...

andromeda

pre 13 godina

Lejkersi su imali 41 slobodno, Seltiksi 26 i ovi se zale na sudjenje, neverovatno. Pricaju o Kobijevim licnim, a sta je sa Garnetovim licnim greskama?
A da nije ipak razlog poraza to sto je Kobe igrao na silu poslednjih 5 minuta i ugusio tim, a?
Inace svaka cast centarskoj liniji Lejkersa, bila je sjajna. Kljuc ove serije ce da bude u duelu dve centarske linije u Bostonu (gde sudije nece tako da pune PF?c Bostona penalima).

Stevan Jokic

pre 13 godina

He got game!!!!!Pola Hollywooda-a je imalo privilegiju da iz prvih redova gleda cika Ray-Ray kako sipa 3ke!Svaka cast KRALJU!See you at the Garden!!!BEAT LA!!!!

f

pre 13 godina

Brajant je svoje licn ezasluzio ,takav je bio kriterijum sudjenja,mogo blizi Evropskom,pa i Boston je bio pun penala.Dosadni ste vise sa teorijama zavere

Bostonac

pre 13 godina

Cekamo LA Fakers-e u Bostonu. Bice tesko dobiti sve tri tekme ali cice iz Bostona znaju kako se do toga dolazi: timskom igrom i upornoscu.

o.lj.k.

pre 13 godina

Sjajna stvar je sto su Kelti napravili brejk, ali bojim se da ce biti nemoguce dobiti 4 uzastopno, tako da lici sve na 7 utakmica. Voleo bih da KG dokaze da nije igrac samo za regularni tok sezone, a da ga nema nigde kad se lomi, kao sto mnogi tvrde...

Milos

pre 13 godina

Sta reci, Celtics-i su fantasticni. Jednostavno se ovde videla njihova snaga: prakticno bez Garneta i Pirsa dobijaju "velike" Lakers-e na njihovom terenu. Odbrana Bostona je kljuc svega, i veceras fantasticni Rey-Rey i Rajon!!! :)

Sundjer Bob

pre 13 godina

@Nikki
Hehe, svaka cast za memoriju, to sam i ja gledao :) Ako se dobro secam, taj potez se prikazivao na uvodnoj spici sportskih vesti na BK televiziji :)

paul "the truth" pierce

pre 13 godina

U pitanju je mec Njujork-Cikago, godina 1995. Neka sesta, sedma utakmica po povratku u ligu u Medisonu. Dzordan stavio Niksima 55 poena. Ali asistencija za pobedu nije isla Longliju vec Bilu Veningtonu. Ima toga sigurno na youtube-u... Ne objavi mi administrator prvi komentar, kada sam komentarisao mec, mrzi me sada opet da pisem...

Sundjer Bob

pre 13 godina

@paul "the truth" pierce
Alal vera :) Ja sam sve vreme mislio da je to bilo u nekoj od utakmica finala 1996. u Sijetlu, al si ipak ti u pravu, svaka cast. Evo je ta utakmica, a doticni potez je oko 8:40...

http://www.youtube.com/watch?v=Hcy_x5IKgEo

Ivan

pre 13 godina

http://www.youtube.com/watch?v=Hcy_x5IKgEo

Evo linka, u pitanju je pas Bilu Veningtonu 3 sec pre kraja, za pobedu. Taj detalj na snimku je cini mi se 8:40... pozdrav!

Niki

pre 13 godina

Neko pomenu Džordana i Longlija, a ja se još sećam špice sa jutarnjeg programa (na jednoj domaćoj televiziji koje sada nema), u kojoj se Džordan diže na šut, svi kreću na njega, a on spušta Longliju koji lagano zakucava. Znam da nisam treptao, da mi taj deo ne bi izmakao. A posle toga u školu :).

vladimir

pre 13 godina

Kao sto sam i rekao pre pocetka serije da ce Bostonu trebati dve pobede u Los Andjelesu da bi dosli do titule.Jednu su ostvarili,a za drugu cemo da vidimo.Bezvezan sistem u finalu 2-3-2 favorizuje ekipu koja ima prednost domaceg terena,jer tesko je timu koji nema prednost domaceg terena,jer mora tri utakmice zaredom da pobedi kod kuce.A to je prilicno tesko jos u jednoj ovakvoj seriji sa izjednacenim ekipama.Videcemo sta ce biti.U mecu broj 2 briljirao je Rej Alen.On je definitivno kljuc Bostona.