Utorak, 11.05.2010.

22:19

Partizan: "Stadion je naš!"

Ministarstvo odbrane Srbije pokrenulo je sudski postupak za vraćanje stadiona JNA, a iz uprave srpskog šampiona ističu da je SD Partizan vlasnik kompleksa.

Izvor: AK

Partizan: "Stadion je naš!" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

84 Komentari

Sortiraj po:

Miloš

pre 10 godina

Liga šampiona je započela sezone 1992/93.

Ovo je link sa sajta uefa:

http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=1992/overview/index.html

jedna baba

pre 13 godina

wikipedia kaze da komsinice nikada nisu ucestvovale u ligi sampiona: In the 1992–93 season, the format was changed to include a group stage and the tournament was renamed the UEFA Champions League. dakle, pocetak lige sampiona je nakon uvodjenja sankcija, i zvezdinog ucesca u grupnoj fazi kupa sampiona, sto ni slucajno nije isto takmicenje. jednostavna istina.

Goran

pre 13 godina

Dzamburu 'n Koma,

Gresis ti.Prva liga sampiona je pocela 91/92 i zvezda je ucestvovala u njoj.Zauzela je 2 mesto u grupi iza Samdorije.Samo su tada pobednici grupa igrali u finalu.Takav sistem je bio u prve dve lige sapiona.Onde se posle promenio sistem pa su se igrala polufinala i finale. pa je kasnije menjan sistem jos 2 puta.
evo link pa vidi i ti i drugi koji neznaju kad je pocela liga sampiona
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method1/match1992.html

Mirko

pre 13 godina

Ministarstvo odbrane ima planove da uzme stadion jer je zemljiste jako vredno. Oni ce srusiti stadion i tu ce se graditi nesto. Partizan ce u tom slucaj dobiti neku parcelu na kojoj ce graditi stadion. Ovo s planovi jos iz devedesetih. Ovo shvatite jako ozbiljno. Partizan ce se morati preseliti, vec je doneto resenje o zabrani raspolaganja. Partizane zao mi je.

Zoki

pre 13 godina

Stadion ste dobili malo sutra JNA je bio sada vojsku na teren i neka se zove stadion VOJSKE SRBIJE a vi grobarcici platite pa igrajte dosta ste dobivali sve na mufte po vojnoj liniji

simek

pre 13 godina

E moji experti...nasli ljudi da komentarisu nesto o cemu nista nisu procitali...zakon sam kaze da kad se jednom po ugovoru preda,proda,pokloni drugom licu imovina to lice postaje njen vlasnik...ugovor jedino moze biti ponisten u slucaju nistavosti i rusljivosti a to ovde nije slucaj jer u pitanju su sluzbena lica a ne obicna fizicka lica. Malo procitajte zakon.Nije bitno cije je bilo.Po toj logici svaki novi vlasnik neke firme moze osporavati prodaju nekog svog objekta u vremenu dok nije bio vlasnik. To bi bilo ipak rasulo zar ne? Jel sad vidite kako nelogicno pricate?

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

"(Pedja, 13. maj 2010 01:12) "

Liga Shampiona je zvanicno pocela 1993.. Gresis sinko..ovaj silno gresis..:D
ali sebe zavaravas , ne nas...slobodno na sajt UEFA, pa proveri...

Grešis sine

pre 13 godina

moji preci cigani su kupovali ciglu po ciglu, a vi kao i sve drugo dobijate na prevaru. I cibonu u jadr. ligi, i vardarovu titulu, i nas kup (Milijasov gol), i titule od Zvezde(dosudjen pa ponisten penal pre 2 godine,da ne pricam ove godine), pa titula u prekinutoj ligi od Obilica(u Partizanu su sokirani i zalosni zbog ovog NATO bombardovanja, ali jednoglasno isticu da prvenstvo treba prekinuti i Partizan proglasiti sampionom Sport,krajem marta 1999.god.) ,jedino Fljamuntari i Dinamo 97.(5:0,ubio vas Prosinecki) niste uspjeli prevariti. Nikada, ama bas nikada necete biti kao mi.
(sinisa banja luka srbija, 12. maj 2010 23:33)

Po tvom pisanju zaključujem da nemaš ništa zajedničko sa c***nima, ti si plod darvinove teorije evolucije...

robin hud

pre 13 godina

pre svega i vojska i partizan treba da vrate tu parcelu na kojoj je napravljen stadin covjeku kom se partizani oteli zemljiste posle rata !!! covjke je jos uvijek ziv i mislim da bi to bilo najpravednije !!! ali malo je sta pravedno u nasoj zemlji, na zalost

Pedja

pre 13 godina

Vojska je izgradila stadion za svoj tadasnji vojni klub JSD Partizan. Posto vi skoro 20 godina niste vojni klub onda je logicno sto vojska trazi nazad njen stadion. A sta ce ona sa njim da radi, to je njena stvar jer je njen. I JOS NESTO. FK C.ZVEZDA JE 1992 KAO TADASNJI AKTUELNI PRVAK EVROPE IGRALA U PRVOJ LIGI SAMPIONA. Ne znam zasto se stalno prica o tome da je Partizan prvi igrao u ligi sampiona kada to nije tacno.

KPJ

pre 13 godina

Oba stadiona su nasa i Marakana i JNA, mi smo ih sagradili osnovali fudbalske klubove, i normalno posedujemo. Sada smo trenutno u ilegali ali imamo papirologij koj redno cuvaj drugovin Jastreb i Soko. Uzivajte, jer cemo vam ga izdavati u zakup koji cete placati. Zao nam je sto vas razocaravamo ali mi samo trazimo nase. Ozna ima nameru da osnuje jos koji klub ali delicete. SMRT FASIZM DRUGOVI.

sinisa banja luka srbija

pre 13 godina

moji preci cigani su kupovali ciglu po ciglu, a vi kao i sve drugo dobijate na prevaru. I cibonu u jadr. ligi, i vardarovu titulu, i nas kup (Milijasov gol), i titule od Zvezde(dosudjen pa ponisten penal pre 2 godine,da ne pricam ove godine), pa titula u prekinutoj ligi od Obilica(u Partizanu su sokirani i zalosni zbog ovog NATO bombardovanja, ali jednoglasno isticu da prvenstvo treba prekinuti i Partizan proglasiti sampionom Sport,krajem marta 1999.god.) ,jedino Fljamuntari i Dinamo 97.(5:0,ubio vas Prosinecki) niste uspjeli prevariti. Nikada, ama bas nikada necete biti kao mi.

milan

pre 13 godina

Moj deda je iznajmio lokal od vlasnika(koji ovaj nije odrzavao),sredio ga,ulozio nekoliko miliona u njega i napravio moderan kafic koji je sjajno radio.Kada je ovaj video koliko je sati,trazio je da raskinu ugovor(jer je imao bolju ponudu).Moj deda se nije slozio,zaglavili su na sudu,i sta mislite na kraju kome je pripao lokal,da li je vlasnik vratio ulozeni novac ili bilo sta slicno...Ne...

Pa naravno ne,kad je ovo zemlja Srbija,daj nekom stan tvoj ako imas jos jedan,nek je supa,i taj koji ti se uselelio u stan sredi ga jer mu nije dobar....i kad posle oces svoje nazad sud kaze e sine pa on je dosta ulozio u to nije to vise tvoje...
koliko lokala zvrji praznih daj da uletimo,sredimo i ne damo nikome da udju jer smo ih sredili...
nemoj bre da lupas

steva

pre 13 godina

koji likovi-partizan da se privatizuje pa od tih para kupiti vojsci stanove?!vecu glupost nisam cuo-Sutanovac bolje podnesi ostavku nego da se ovako ponasas kao dete u zabavistu.za vasu informaciju preko 200 vojnih objekata po Srbiji propada,kasarne napustene,domovi vojske u raspadu!pretvorite to u stanove,e da treba se toga prvo setiti jeli?

Ja sam plavusa ali nisam glupa

pre 13 godina

@SQI

Ko je bre frustriran. Dobili ste na koriscenje pasnjak kao JSD i to za dzabe. Ceo generalski vrh tadasnje Jugoslavije je sedeo u svecanooj lozi. A stadion JNA je izgradjen na nacionalizovanom zemljistu.A devededsetih ko je bio uz "velikog vodju" mogao je sve. Sve mucke su prolazile. Pa nije vojska luda i sud blesav dapresudi kako je presudio jer papiri nisu cisti. Sto FK Partizan ne otkupi stadion i gradjevinsko zemljiste i neka sa njim radi sta hoce a vojska od tih para ne sagradi stanove za vojne beskucnike ili kupi jedan posten nov MIG 31

Titular sa titulom

pre 13 godina

I kup je vas!!! hahahahha (Kratko Ostanic, 11. maj 2010 22:31)
A pobeda u derbiju je vasa, a vi, delije, ste isto svi vasi...stidne. Eto koga stite sive eminencije- Lukic vrisne: "Napad na srpstvo!", i odmah reaguje vojska. Trebalo je na vreme da angazujete armiju...tenkovima mozda i uspete da par puta pucate na gol ;)))

Komunista

pre 13 godina

Ranije je postojao neki zakon koji se odnosio na stanarska prava korisnika koji nisu bili vlasnici istih. Bilo bi dobro da se na to obrati paznja, kad vec citamo svakakve gluposti. Verujem da je slično i danas. Inače sam stadion je izgrađen za potrebe sportskog društva Partizan. Vojska je tada upravljala kompleksom, a Partizan i svi klubovi sportskog društva su bili vojni klubovi. Dal se neko normalan zapitao tada šta će vojsci SD. E kad nije bilo para za dalje izivljavanje predali su stadion SD Partizan da bi se ratisiljali bede. I sada to neko hoće da promeni. Malo sutra.

ZARE

pre 13 godina

Skinuto s PARTIZAN neta uz izostavljanje dve reči a sve ostalo PODRŽAVAM
"Ma opušteno oko stadiona, ne mogu nam ništa. No sad je najvaznie da ofk-i damo tri komada i da u nedjelju svi dodjemo na proslavu u HRAM. I molom upravu da na proslavu zove i Jokana i Plavog i Ivana Tomića i Baticu Mirkovića i Savu Miloševića i pokaze svoju veličinu i dokaze da smo svi opet jedna porodica. I kad ih pozove, da budu dolje sa Saletom i igračima pri dodjeli pehara, jer su svi oni ugradili neki svoj dio u ovu slatku titulu. Petrića nijesam pomenuo, jer on i onako non stop dolazi u klub, kao u svoju kuću. Barem sam ga ja gledao vrlo često i uvijek po meni pozdravlja sve naše bivše igrače iz PG, a nije ih malo, a posebno Branka Brnovića. Brna tada na JNA dade komšijama go iz ničega u 90. minutu za pobjedu od 1:0, a bio je jedini naš igrač na njihovoj polovini. Jedan od najsmješnijih golova koje su primili od nas. Što ću, stara sam garda, pa se sjećam odavno))
__________________
Grobari s Tobom, sve do pobjede"

reflektor

pre 13 godina

a jel cete da se sudite i oko reflektora iz 45e?
jedva cekam shopping na marakani, pa odlazak na utakmicu, pa nova sedista, pa bimovi, pa grejanje na stadionu...

SQI

pre 13 godina

Au, koliko frustriranih zvezdaša na jednom mestu. Prosto čovek poželi da bude još ovakvih nebuloznih vesti protiv Partizana, makar da služe za lečenje vaših kompleksa. Možda je ipak bolje da uz sledeću sličnu vest ne stoji ova slika sa kadrom iz Lige Šampiona, to baš i ne pomaže vašem zdravstvenom stanju.

Rođo

pre 13 godina

Za te pare koliko to vredi može da se kupi Jedan avion nove generacije cca 100 miliona evrića. Oće vojska da kupi 1-2 eskadrile od svojih para ili trebamo opet mi poreski obveznici da damo pare za to?

Miroslav

pre 13 godina

Vojska da vrati pare građanima ove zemlje. Sve te nepokretnosti su vlasništvo države i radničke klase. Svi stadioni ulkjučujuči i onu rupu preko puta.

pera

pre 13 godina

ej, pustite vi nas na miru i brinite o sledecim izjavama koje trebate ispisati o velikoj teoriji zavere u kojoj Obama navija za Partizan i tajanstveno im daje pare da bi otkupili sudije i ceo FSS da samo vama ne bi dali da dobijete titulu...sta tracite vreme na ovim vestima, puno posla jos imate...

juga

pre 13 godina

Sta ce nam stadioni, kad su prazne tribine... svima dajte poljane i nek igraju tu igru, jer se to kod nas ne zove fudbal. mi ni ne znamo sta je fudbal... tuga

Tasmanijski djavo

pre 13 godina

@Manja

Stadion Ofk-a nije vlasnistvo kluba vec Grada Beograd

@Valjak

Kako to mislis veci. Pa vi nemate toliko navijaca. za vas je Zemunelo puna kapa. Ni na derbiju na stadionu JNA koji prima 30000 gledalaca stadion nije bio pun.Koje ce te to velike utakmice da igrate. Ajde ne budi smesan

Stadion je u vlasnistvu Vojske jer da su papiri svi bili OK vi bi ga uknjizili. A svi znqamo kakve su se malverzacije devedesetih desavale ko je bio simpatizer vlastodrsca

Boki

pre 13 godina

Ali kako je smesan :)) lici na Cair, sa sve onim traktor vozicem
(Red Star Nis, 12. maj 2010 08:45)

Kladim se da ti onaj znak lige sampiona na centru nije nimalo smesan?!

Не вјеруј жени која пуши Дрину без халтера...

pre 13 godina

Ви сте у ствари цијело вријеме били на војној вјежби?
:)

lili

pre 13 godina

Ako koristis stan koji je tudje vlasnistvo, i ulazes u njega, to ne znaci da si na taj nacin postao njegov vlasnik to samo znaci ti eventualno vlasnik duguje pare za to sto si ulagao, partizan je izlazio kao pobednik sa rocista, sta to znaci, pravosnazna presuda jos nije doneta, a onda je kraj

mm

pre 13 godina

Nije lako biti beskucnik. Igrajte u Zemunelu, ako ste i to otplatili. Mada, ja mislim da je sve ovo vasa farsa, jer ste obecali navijacima jos pre 15 godina rusenje JNA i izgradnju novog stadiona sa pokretnim krovom, a sad imate opravdanje zbog sudskog procesa, koji moze da potraje i 20 godina. Samo da podsetim, novi stadion je trebao da se pravi od transfera Kezmana u PSV.

jednom lopovi, uvek lopovi

pre 13 godina

Pogledajte samo prvu sliku. Pa da li je moguce da je neko kupio onakve stolice i onda ih jos rasporedio onako? I posle se neko cudi stosu onakvi...

Nenad, Skopje

pre 13 godina

Onaj ko ulazi u pravni spor sa argumentima da mu je suprostavljena strana neoficijalno priznala, kao i sa anegdotom stranih turista, taj ne ce se dobro provesti. Jos fali da se zakune u zivu babu da je stadion Partizanov, pa da mu sudije poveruju.

Valjak

pre 13 godina

Mislim da bi Partizan trebao da se komplet preseli na Novi Beograd. Košarkaši da igraju u Hali sportova i Areni, a fudbalski klub da izgradi pravi fudbalski stadion bez atletske staze koji bi imao više sedišta od Marakane.

da_ne

pre 13 godina

Ministarstvo odbrane Srbije pokrenulo je sudski postupak za vraćanje stadiona JNA, a iz uprave srpskog šampiona ističu da je SD Partizan vlasnik kompleksa.


hahahahahahhaha
Vi niste vlasnici, Vi ste gospodari kompleksa!

bratstvo i jedinstvo

pre 13 godina

Kada su „janezi“ dobili odgovor da to više nije stadion JNA, nego Partizana, malo su se razočarali.

Postu su mladi "janezi" pali na tu pricu sada treba svi da uzmemo to kao cinjenicno stanje? To je izgleda jedini argument koji Partizani imaju?

To sto se ulagalo u stadion moze da se okaci macku o rep jer stadion kao objekat ne vredi ni 5% od cene zemlje na kojoj se nalazi.


Tako da dragi moji Partizani mislim da je doslo vreme da vratite narodu ono sto ste pokusali da otmete. Mislim da su tako nesto isto radile i one cike po kojima se zovete.

Y2K986

pre 13 godina

Moj deda je iznajmio lokal od vlasnika(koji ovaj nije odrzavao),sredio ga,ulozio nekoliko miliona u njega i napravio moderan kafic koji je sjajno radio.Kada je ovaj video koliko je sati,trazio je da raskinu ugovor(jer je imao bolju ponudu).Moj deda se nije slozio,zaglavili su na sudu,i sta mislite na kraju kome je pripao lokal,da li je vlasnik vratio ulozeni novac ili bilo sta slicno...Ne...

zmija

pre 13 godina

Dosli smo i do toga trenutka da ce FK PARTIZAN svoje kvalifikacione utakmice za ligu sampiona igrati na pomocnom stadionu tj ZEMUNELU. Sto ste trazili to ste i dobili.

zvezdas

pre 13 godina

sad cete grobari da vidite ko ce da ima najbolji trzni centar u gradu,usce i deltasiti su mrtvi,a fudbaleri....ma ko pita za fudbalere

Batke

pre 13 godina

Posto tvrdite da je stadion vas, a i Zvezda tvrdi da su oni vlasnici Marakane , bilo bi lepo da nam saopstite koliko ste do sada uplatili novca drzavi na ime poreza na vlasnistvo tih nekretnina ???

Mi SVI placamo poreze na na stanove, poslovni prostor, vikendice i sve druge nekretnine, pa ako su stadioni vasi, recite nam koliko placate poreza za njih godisnje !

Hvala unapred !

Aca_USA

pre 13 godina

"Činjenice su sledeće: mi smo preuzeli stadion od vojske 1990. godine."... Obrati paznju na glagol "preuzeli" a ne kupili. Sledeci argument je "stadion je bio vlasnistvo nepostojece drzave i vojske"... A sta cemo sa zakonom o nacionalizaciji kojom je zemljiste BSK-a oduzeto i dato vojsci.
Isto vazi i za Zvezdin stadion napravljen na zemljistu SK "Jugoslavije" (prethodno SK Velika Srbija").

Inace kurioziteta radi klub su 1913 osnovali nezadovoljnici iz redova BSK-a koji je odlucio da igra prijatelsku utakmicu u Austro-Ugraskoj sa Splitskim Hajdukom.

Michael Scofield

pre 13 godina

Plasim se da ce sad da nam regrutuju Petrovica u rod artiljerije jer puca bolje i dalje nego svi njihovi topovi?

Sta uradi sine Radosasave,
napravi da se Sin Dragan i Sin Kes Taxi, a i ostali slavni sinovi jos slavnijeg Severa jedu od muke!

Pozzz za Brakusa, ne zameri stari, ali polako, dobice i Zvezda nekad derbi, mozda kad se bude igrao od 3 do 5.

Batke

pre 13 godina

Posto tvrdite da je stadion vas, a i Zvezda tvrdi da su oni vlasnici Marakane , bilo bi lepo da nam saopstite koliko ste do sada uplatili novca drzavi na ime poreza na vlasnistvo tih nekretnina ???

Mi SVI placamo poreze na na stanove, poslovni prostor, vikendice i sve druge nekretnine, pa ako su stadioni vasi, recite nam koliko placate poreza za njih godisnje !

Hvala unapred !

Michael Scofield

pre 13 godina

Plasim se da ce sad da nam regrutuju Petrovica u rod artiljerije jer puca bolje i dalje nego svi njihovi topovi?

Sta uradi sine Radosasave,
napravi da se Sin Dragan i Sin Kes Taxi, a i ostali slavni sinovi jos slavnijeg Severa jedu od muke!

Pozzz za Brakusa, ne zameri stari, ali polako, dobice i Zvezda nekad derbi, mozda kad se bude igrao od 3 do 5.

bratstvo i jedinstvo

pre 13 godina

Kada su „janezi“ dobili odgovor da to više nije stadion JNA, nego Partizana, malo su se razočarali.

Postu su mladi "janezi" pali na tu pricu sada treba svi da uzmemo to kao cinjenicno stanje? To je izgleda jedini argument koji Partizani imaju?

To sto se ulagalo u stadion moze da se okaci macku o rep jer stadion kao objekat ne vredi ni 5% od cene zemlje na kojoj se nalazi.


Tako da dragi moji Partizani mislim da je doslo vreme da vratite narodu ono sto ste pokusali da otmete. Mislim da su tako nesto isto radile i one cike po kojima se zovete.

Aca_USA

pre 13 godina

"Činjenice su sledeće: mi smo preuzeli stadion od vojske 1990. godine."... Obrati paznju na glagol "preuzeli" a ne kupili. Sledeci argument je "stadion je bio vlasnistvo nepostojece drzave i vojske"... A sta cemo sa zakonom o nacionalizaciji kojom je zemljiste BSK-a oduzeto i dato vojsci.
Isto vazi i za Zvezdin stadion napravljen na zemljistu SK "Jugoslavije" (prethodno SK Velika Srbija").

Inace kurioziteta radi klub su 1913 osnovali nezadovoljnici iz redova BSK-a koji je odlucio da igra prijatelsku utakmicu u Austro-Ugraskoj sa Splitskim Hajdukom.

da_ne

pre 13 godina

Ministarstvo odbrane Srbije pokrenulo je sudski postupak za vraćanje stadiona JNA, a iz uprave srpskog šampiona ističu da je SD Partizan vlasnik kompleksa.


hahahahahahhaha
Vi niste vlasnici, Vi ste gospodari kompleksa!

Не вјеруј жени која пуши Дрину без халтера...

pre 13 godina

Ви сте у ствари цијело вријеме били на војној вјежби?
:)

zmija

pre 13 godina

Dosli smo i do toga trenutka da ce FK PARTIZAN svoje kvalifikacione utakmice za ligu sampiona igrati na pomocnom stadionu tj ZEMUNELU. Sto ste trazili to ste i dobili.

Y2K986

pre 13 godina

Moj deda je iznajmio lokal od vlasnika(koji ovaj nije odrzavao),sredio ga,ulozio nekoliko miliona u njega i napravio moderan kafic koji je sjajno radio.Kada je ovaj video koliko je sati,trazio je da raskinu ugovor(jer je imao bolju ponudu).Moj deda se nije slozio,zaglavili su na sudu,i sta mislite na kraju kome je pripao lokal,da li je vlasnik vratio ulozeni novac ili bilo sta slicno...Ne...

zvezdas

pre 13 godina

sad cete grobari da vidite ko ce da ima najbolji trzni centar u gradu,usce i deltasiti su mrtvi,a fudbaleri....ma ko pita za fudbalere

Valjak

pre 13 godina

Mislim da bi Partizan trebao da se komplet preseli na Novi Beograd. Košarkaši da igraju u Hali sportova i Areni, a fudbalski klub da izgradi pravi fudbalski stadion bez atletske staze koji bi imao više sedišta od Marakane.

lili

pre 13 godina

Ako koristis stan koji je tudje vlasnistvo, i ulazes u njega, to ne znaci da si na taj nacin postao njegov vlasnik to samo znaci ti eventualno vlasnik duguje pare za to sto si ulagao, partizan je izlazio kao pobednik sa rocista, sta to znaci, pravosnazna presuda jos nije doneta, a onda je kraj

mm

pre 13 godina

Nije lako biti beskucnik. Igrajte u Zemunelu, ako ste i to otplatili. Mada, ja mislim da je sve ovo vasa farsa, jer ste obecali navijacima jos pre 15 godina rusenje JNA i izgradnju novog stadiona sa pokretnim krovom, a sad imate opravdanje zbog sudskog procesa, koji moze da potraje i 20 godina. Samo da podsetim, novi stadion je trebao da se pravi od transfera Kezmana u PSV.

Titular sa titulom

pre 13 godina

I kup je vas!!! hahahahha (Kratko Ostanic, 11. maj 2010 22:31)
A pobeda u derbiju je vasa, a vi, delije, ste isto svi vasi...stidne. Eto koga stite sive eminencije- Lukic vrisne: "Napad na srpstvo!", i odmah reaguje vojska. Trebalo je na vreme da angazujete armiju...tenkovima mozda i uspete da par puta pucate na gol ;)))

Miroslav

pre 13 godina

Vojska da vrati pare građanima ove zemlje. Sve te nepokretnosti su vlasništvo države i radničke klase. Svi stadioni ulkjučujuči i onu rupu preko puta.

jednom lopovi, uvek lopovi

pre 13 godina

Pogledajte samo prvu sliku. Pa da li je moguce da je neko kupio onakve stolice i onda ih jos rasporedio onako? I posle se neko cudi stosu onakvi...

Boki

pre 13 godina

Ali kako je smesan :)) lici na Cair, sa sve onim traktor vozicem
(Red Star Nis, 12. maj 2010 08:45)

Kladim se da ti onaj znak lige sampiona na centru nije nimalo smesan?!

Nenad, Skopje

pre 13 godina

Onaj ko ulazi u pravni spor sa argumentima da mu je suprostavljena strana neoficijalno priznala, kao i sa anegdotom stranih turista, taj ne ce se dobro provesti. Jos fali da se zakune u zivu babu da je stadion Partizanov, pa da mu sudije poveruju.

ZARE

pre 13 godina

Skinuto s PARTIZAN neta uz izostavljanje dve reči a sve ostalo PODRŽAVAM
"Ma opušteno oko stadiona, ne mogu nam ništa. No sad je najvaznie da ofk-i damo tri komada i da u nedjelju svi dodjemo na proslavu u HRAM. I molom upravu da na proslavu zove i Jokana i Plavog i Ivana Tomića i Baticu Mirkovića i Savu Miloševića i pokaze svoju veličinu i dokaze da smo svi opet jedna porodica. I kad ih pozove, da budu dolje sa Saletom i igračima pri dodjeli pehara, jer su svi oni ugradili neki svoj dio u ovu slatku titulu. Petrića nijesam pomenuo, jer on i onako non stop dolazi u klub, kao u svoju kuću. Barem sam ga ja gledao vrlo često i uvijek po meni pozdravlja sve naše bivše igrače iz PG, a nije ih malo, a posebno Branka Brnovića. Brna tada na JNA dade komšijama go iz ničega u 90. minutu za pobjedu od 1:0, a bio je jedini naš igrač na njihovoj polovini. Jedan od najsmješnijih golova koje su primili od nas. Što ću, stara sam garda, pa se sjećam odavno))
__________________
Grobari s Tobom, sve do pobjede"

Komunista

pre 13 godina

Ranije je postojao neki zakon koji se odnosio na stanarska prava korisnika koji nisu bili vlasnici istih. Bilo bi dobro da se na to obrati paznja, kad vec citamo svakakve gluposti. Verujem da je slično i danas. Inače sam stadion je izgrađen za potrebe sportskog društva Partizan. Vojska je tada upravljala kompleksom, a Partizan i svi klubovi sportskog društva su bili vojni klubovi. Dal se neko normalan zapitao tada šta će vojsci SD. E kad nije bilo para za dalje izivljavanje predali su stadion SD Partizan da bi se ratisiljali bede. I sada to neko hoće da promeni. Malo sutra.

SQI

pre 13 godina

Au, koliko frustriranih zvezdaša na jednom mestu. Prosto čovek poželi da bude još ovakvih nebuloznih vesti protiv Partizana, makar da služe za lečenje vaših kompleksa. Možda je ipak bolje da uz sledeću sličnu vest ne stoji ova slika sa kadrom iz Lige Šampiona, to baš i ne pomaže vašem zdravstvenom stanju.

pera

pre 13 godina

ej, pustite vi nas na miru i brinite o sledecim izjavama koje trebate ispisati o velikoj teoriji zavere u kojoj Obama navija za Partizan i tajanstveno im daje pare da bi otkupili sudije i ceo FSS da samo vama ne bi dali da dobijete titulu...sta tracite vreme na ovim vestima, puno posla jos imate...

steva

pre 13 godina

koji likovi-partizan da se privatizuje pa od tih para kupiti vojsci stanove?!vecu glupost nisam cuo-Sutanovac bolje podnesi ostavku nego da se ovako ponasas kao dete u zabavistu.za vasu informaciju preko 200 vojnih objekata po Srbiji propada,kasarne napustene,domovi vojske u raspadu!pretvorite to u stanove,e da treba se toga prvo setiti jeli?

Tasmanijski djavo

pre 13 godina

@Manja

Stadion Ofk-a nije vlasnistvo kluba vec Grada Beograd

@Valjak

Kako to mislis veci. Pa vi nemate toliko navijaca. za vas je Zemunelo puna kapa. Ni na derbiju na stadionu JNA koji prima 30000 gledalaca stadion nije bio pun.Koje ce te to velike utakmice da igrate. Ajde ne budi smesan

Stadion je u vlasnistvu Vojske jer da su papiri svi bili OK vi bi ga uknjizili. A svi znqamo kakve su se malverzacije devedesetih desavale ko je bio simpatizer vlastodrsca

Ja sam plavusa ali nisam glupa

pre 13 godina

@SQI

Ko je bre frustriran. Dobili ste na koriscenje pasnjak kao JSD i to za dzabe. Ceo generalski vrh tadasnje Jugoslavije je sedeo u svecanooj lozi. A stadion JNA je izgradjen na nacionalizovanom zemljistu.A devededsetih ko je bio uz "velikog vodju" mogao je sve. Sve mucke su prolazile. Pa nije vojska luda i sud blesav dapresudi kako je presudio jer papiri nisu cisti. Sto FK Partizan ne otkupi stadion i gradjevinsko zemljiste i neka sa njim radi sta hoce a vojska od tih para ne sagradi stanove za vojne beskucnike ili kupi jedan posten nov MIG 31

Rođo

pre 13 godina

Za te pare koliko to vredi može da se kupi Jedan avion nove generacije cca 100 miliona evrića. Oće vojska da kupi 1-2 eskadrile od svojih para ili trebamo opet mi poreski obveznici da damo pare za to?

reflektor

pre 13 godina

a jel cete da se sudite i oko reflektora iz 45e?
jedva cekam shopping na marakani, pa odlazak na utakmicu, pa nova sedista, pa bimovi, pa grejanje na stadionu...

Grešis sine

pre 13 godina

moji preci cigani su kupovali ciglu po ciglu, a vi kao i sve drugo dobijate na prevaru. I cibonu u jadr. ligi, i vardarovu titulu, i nas kup (Milijasov gol), i titule od Zvezde(dosudjen pa ponisten penal pre 2 godine,da ne pricam ove godine), pa titula u prekinutoj ligi od Obilica(u Partizanu su sokirani i zalosni zbog ovog NATO bombardovanja, ali jednoglasno isticu da prvenstvo treba prekinuti i Partizan proglasiti sampionom Sport,krajem marta 1999.god.) ,jedino Fljamuntari i Dinamo 97.(5:0,ubio vas Prosinecki) niste uspjeli prevariti. Nikada, ama bas nikada necete biti kao mi.
(sinisa banja luka srbija, 12. maj 2010 23:33)

Po tvom pisanju zaključujem da nemaš ništa zajedničko sa c***nima, ti si plod darvinove teorije evolucije...

juga

pre 13 godina

Sta ce nam stadioni, kad su prazne tribine... svima dajte poljane i nek igraju tu igru, jer se to kod nas ne zove fudbal. mi ni ne znamo sta je fudbal... tuga

simek

pre 13 godina

E moji experti...nasli ljudi da komentarisu nesto o cemu nista nisu procitali...zakon sam kaze da kad se jednom po ugovoru preda,proda,pokloni drugom licu imovina to lice postaje njen vlasnik...ugovor jedino moze biti ponisten u slucaju nistavosti i rusljivosti a to ovde nije slucaj jer u pitanju su sluzbena lica a ne obicna fizicka lica. Malo procitajte zakon.Nije bitno cije je bilo.Po toj logici svaki novi vlasnik neke firme moze osporavati prodaju nekog svog objekta u vremenu dok nije bio vlasnik. To bi bilo ipak rasulo zar ne? Jel sad vidite kako nelogicno pricate?

sinisa banja luka srbija

pre 13 godina

moji preci cigani su kupovali ciglu po ciglu, a vi kao i sve drugo dobijate na prevaru. I cibonu u jadr. ligi, i vardarovu titulu, i nas kup (Milijasov gol), i titule od Zvezde(dosudjen pa ponisten penal pre 2 godine,da ne pricam ove godine), pa titula u prekinutoj ligi od Obilica(u Partizanu su sokirani i zalosni zbog ovog NATO bombardovanja, ali jednoglasno isticu da prvenstvo treba prekinuti i Partizan proglasiti sampionom Sport,krajem marta 1999.god.) ,jedino Fljamuntari i Dinamo 97.(5:0,ubio vas Prosinecki) niste uspjeli prevariti. Nikada, ama bas nikada necete biti kao mi.

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

"(Pedja, 13. maj 2010 01:12) "

Liga Shampiona je zvanicno pocela 1993.. Gresis sinko..ovaj silno gresis..:D
ali sebe zavaravas , ne nas...slobodno na sajt UEFA, pa proveri...

Mirko

pre 13 godina

Ministarstvo odbrane ima planove da uzme stadion jer je zemljiste jako vredno. Oni ce srusiti stadion i tu ce se graditi nesto. Partizan ce u tom slucaj dobiti neku parcelu na kojoj ce graditi stadion. Ovo s planovi jos iz devedesetih. Ovo shvatite jako ozbiljno. Partizan ce se morati preseliti, vec je doneto resenje o zabrani raspolaganja. Partizane zao mi je.

Pedja

pre 13 godina

Vojska je izgradila stadion za svoj tadasnji vojni klub JSD Partizan. Posto vi skoro 20 godina niste vojni klub onda je logicno sto vojska trazi nazad njen stadion. A sta ce ona sa njim da radi, to je njena stvar jer je njen. I JOS NESTO. FK C.ZVEZDA JE 1992 KAO TADASNJI AKTUELNI PRVAK EVROPE IGRALA U PRVOJ LIGI SAMPIONA. Ne znam zasto se stalno prica o tome da je Partizan prvi igrao u ligi sampiona kada to nije tacno.

robin hud

pre 13 godina

pre svega i vojska i partizan treba da vrate tu parcelu na kojoj je napravljen stadin covjeku kom se partizani oteli zemljiste posle rata !!! covjke je jos uvijek ziv i mislim da bi to bilo najpravednije !!! ali malo je sta pravedno u nasoj zemlji, na zalost

Zoki

pre 13 godina

Stadion ste dobili malo sutra JNA je bio sada vojsku na teren i neka se zove stadion VOJSKE SRBIJE a vi grobarcici platite pa igrajte dosta ste dobivali sve na mufte po vojnoj liniji

milan

pre 13 godina

Moj deda je iznajmio lokal od vlasnika(koji ovaj nije odrzavao),sredio ga,ulozio nekoliko miliona u njega i napravio moderan kafic koji je sjajno radio.Kada je ovaj video koliko je sati,trazio je da raskinu ugovor(jer je imao bolju ponudu).Moj deda se nije slozio,zaglavili su na sudu,i sta mislite na kraju kome je pripao lokal,da li je vlasnik vratio ulozeni novac ili bilo sta slicno...Ne...

Pa naravno ne,kad je ovo zemlja Srbija,daj nekom stan tvoj ako imas jos jedan,nek je supa,i taj koji ti se uselelio u stan sredi ga jer mu nije dobar....i kad posle oces svoje nazad sud kaze e sine pa on je dosta ulozio u to nije to vise tvoje...
koliko lokala zvrji praznih daj da uletimo,sredimo i ne damo nikome da udju jer smo ih sredili...
nemoj bre da lupas

KPJ

pre 13 godina

Oba stadiona su nasa i Marakana i JNA, mi smo ih sagradili osnovali fudbalske klubove, i normalno posedujemo. Sada smo trenutno u ilegali ali imamo papirologij koj redno cuvaj drugovin Jastreb i Soko. Uzivajte, jer cemo vam ga izdavati u zakup koji cete placati. Zao nam je sto vas razocaravamo ali mi samo trazimo nase. Ozna ima nameru da osnuje jos koji klub ali delicete. SMRT FASIZM DRUGOVI.

Goran

pre 13 godina

Dzamburu 'n Koma,

Gresis ti.Prva liga sampiona je pocela 91/92 i zvezda je ucestvovala u njoj.Zauzela je 2 mesto u grupi iza Samdorije.Samo su tada pobednici grupa igrali u finalu.Takav sistem je bio u prve dve lige sapiona.Onde se posle promenio sistem pa su se igrala polufinala i finale. pa je kasnije menjan sistem jos 2 puta.
evo link pa vidi i ti i drugi koji neznaju kad je pocela liga sampiona
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method1/match1992.html

jedna baba

pre 13 godina

wikipedia kaze da komsinice nikada nisu ucestvovale u ligi sampiona: In the 1992–93 season, the format was changed to include a group stage and the tournament was renamed the UEFA Champions League. dakle, pocetak lige sampiona je nakon uvodjenja sankcija, i zvezdinog ucesca u grupnoj fazi kupa sampiona, sto ni slucajno nije isto takmicenje. jednostavna istina.

Miloš

pre 10 godina

Liga šampiona je započela sezone 1992/93.

Ovo je link sa sajta uefa:

http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=1992/overview/index.html

bratstvo i jedinstvo

pre 13 godina

Kada su „janezi“ dobili odgovor da to više nije stadion JNA, nego Partizana, malo su se razočarali.

Postu su mladi "janezi" pali na tu pricu sada treba svi da uzmemo to kao cinjenicno stanje? To je izgleda jedini argument koji Partizani imaju?

To sto se ulagalo u stadion moze da se okaci macku o rep jer stadion kao objekat ne vredi ni 5% od cene zemlje na kojoj se nalazi.


Tako da dragi moji Partizani mislim da je doslo vreme da vratite narodu ono sto ste pokusali da otmete. Mislim da su tako nesto isto radile i one cike po kojima se zovete.

Michael Scofield

pre 13 godina

Plasim se da ce sad da nam regrutuju Petrovica u rod artiljerije jer puca bolje i dalje nego svi njihovi topovi?

Sta uradi sine Radosasave,
napravi da se Sin Dragan i Sin Kes Taxi, a i ostali slavni sinovi jos slavnijeg Severa jedu od muke!

Pozzz za Brakusa, ne zameri stari, ali polako, dobice i Zvezda nekad derbi, mozda kad se bude igrao od 3 do 5.

zmija

pre 13 godina

Dosli smo i do toga trenutka da ce FK PARTIZAN svoje kvalifikacione utakmice za ligu sampiona igrati na pomocnom stadionu tj ZEMUNELU. Sto ste trazili to ste i dobili.

da_ne

pre 13 godina

Ministarstvo odbrane Srbije pokrenulo je sudski postupak za vraćanje stadiona JNA, a iz uprave srpskog šampiona ističu da je SD Partizan vlasnik kompleksa.


hahahahahahhaha
Vi niste vlasnici, Vi ste gospodari kompleksa!

Batke

pre 13 godina

Posto tvrdite da je stadion vas, a i Zvezda tvrdi da su oni vlasnici Marakane , bilo bi lepo da nam saopstite koliko ste do sada uplatili novca drzavi na ime poreza na vlasnistvo tih nekretnina ???

Mi SVI placamo poreze na na stanove, poslovni prostor, vikendice i sve druge nekretnine, pa ako su stadioni vasi, recite nam koliko placate poreza za njih godisnje !

Hvala unapred !

jednom lopovi, uvek lopovi

pre 13 godina

Pogledajte samo prvu sliku. Pa da li je moguce da je neko kupio onakve stolice i onda ih jos rasporedio onako? I posle se neko cudi stosu onakvi...

Aca_USA

pre 13 godina

"Činjenice su sledeće: mi smo preuzeli stadion od vojske 1990. godine."... Obrati paznju na glagol "preuzeli" a ne kupili. Sledeci argument je "stadion je bio vlasnistvo nepostojece drzave i vojske"... A sta cemo sa zakonom o nacionalizaciji kojom je zemljiste BSK-a oduzeto i dato vojsci.
Isto vazi i za Zvezdin stadion napravljen na zemljistu SK "Jugoslavije" (prethodno SK Velika Srbija").

Inace kurioziteta radi klub su 1913 osnovali nezadovoljnici iz redova BSK-a koji je odlucio da igra prijatelsku utakmicu u Austro-Ugraskoj sa Splitskim Hajdukom.

Tasmanijski djavo

pre 13 godina

@Manja

Stadion Ofk-a nije vlasnistvo kluba vec Grada Beograd

@Valjak

Kako to mislis veci. Pa vi nemate toliko navijaca. za vas je Zemunelo puna kapa. Ni na derbiju na stadionu JNA koji prima 30000 gledalaca stadion nije bio pun.Koje ce te to velike utakmice da igrate. Ajde ne budi smesan

Stadion je u vlasnistvu Vojske jer da su papiri svi bili OK vi bi ga uknjizili. A svi znqamo kakve su se malverzacije devedesetih desavale ko je bio simpatizer vlastodrsca

Ja sam plavusa ali nisam glupa

pre 13 godina

@SQI

Ko je bre frustriran. Dobili ste na koriscenje pasnjak kao JSD i to za dzabe. Ceo generalski vrh tadasnje Jugoslavije je sedeo u svecanooj lozi. A stadion JNA je izgradjen na nacionalizovanom zemljistu.A devededsetih ko je bio uz "velikog vodju" mogao je sve. Sve mucke su prolazile. Pa nije vojska luda i sud blesav dapresudi kako je presudio jer papiri nisu cisti. Sto FK Partizan ne otkupi stadion i gradjevinsko zemljiste i neka sa njim radi sta hoce a vojska od tih para ne sagradi stanove za vojne beskucnike ili kupi jedan posten nov MIG 31

Y2K986

pre 13 godina

Moj deda je iznajmio lokal od vlasnika(koji ovaj nije odrzavao),sredio ga,ulozio nekoliko miliona u njega i napravio moderan kafic koji je sjajno radio.Kada je ovaj video koliko je sati,trazio je da raskinu ugovor(jer je imao bolju ponudu).Moj deda se nije slozio,zaglavili su na sudu,i sta mislite na kraju kome je pripao lokal,da li je vlasnik vratio ulozeni novac ili bilo sta slicno...Ne...

Valjak

pre 13 godina

Mislim da bi Partizan trebao da se komplet preseli na Novi Beograd. Košarkaši da igraju u Hali sportova i Areni, a fudbalski klub da izgradi pravi fudbalski stadion bez atletske staze koji bi imao više sedišta od Marakane.

mm

pre 13 godina

Nije lako biti beskucnik. Igrajte u Zemunelu, ako ste i to otplatili. Mada, ja mislim da je sve ovo vasa farsa, jer ste obecali navijacima jos pre 15 godina rusenje JNA i izgradnju novog stadiona sa pokretnim krovom, a sad imate opravdanje zbog sudskog procesa, koji moze da potraje i 20 godina. Samo da podsetim, novi stadion je trebao da se pravi od transfera Kezmana u PSV.

reflektor

pre 13 godina

a jel cete da se sudite i oko reflektora iz 45e?
jedva cekam shopping na marakani, pa odlazak na utakmicu, pa nova sedista, pa bimovi, pa grejanje na stadionu...

Nenad, Skopje

pre 13 godina

Onaj ko ulazi u pravni spor sa argumentima da mu je suprostavljena strana neoficijalno priznala, kao i sa anegdotom stranih turista, taj ne ce se dobro provesti. Jos fali da se zakune u zivu babu da je stadion Partizanov, pa da mu sudije poveruju.

Titular sa titulom

pre 13 godina

I kup je vas!!! hahahahha (Kratko Ostanic, 11. maj 2010 22:31)
A pobeda u derbiju je vasa, a vi, delije, ste isto svi vasi...stidne. Eto koga stite sive eminencije- Lukic vrisne: "Napad na srpstvo!", i odmah reaguje vojska. Trebalo je na vreme da angazujete armiju...tenkovima mozda i uspete da par puta pucate na gol ;)))

Не вјеруј жени која пуши Дрину без халтера...

pre 13 godina

Ви сте у ствари цијело вријеме били на војној вјежби?
:)

lili

pre 13 godina

Ako koristis stan koji je tudje vlasnistvo, i ulazes u njega, to ne znaci da si na taj nacin postao njegov vlasnik to samo znaci ti eventualno vlasnik duguje pare za to sto si ulagao, partizan je izlazio kao pobednik sa rocista, sta to znaci, pravosnazna presuda jos nije doneta, a onda je kraj

SQI

pre 13 godina

Au, koliko frustriranih zvezdaša na jednom mestu. Prosto čovek poželi da bude još ovakvih nebuloznih vesti protiv Partizana, makar da služe za lečenje vaših kompleksa. Možda je ipak bolje da uz sledeću sličnu vest ne stoji ova slika sa kadrom iz Lige Šampiona, to baš i ne pomaže vašem zdravstvenom stanju.

ZARE

pre 13 godina

Skinuto s PARTIZAN neta uz izostavljanje dve reči a sve ostalo PODRŽAVAM
"Ma opušteno oko stadiona, ne mogu nam ništa. No sad je najvaznie da ofk-i damo tri komada i da u nedjelju svi dodjemo na proslavu u HRAM. I molom upravu da na proslavu zove i Jokana i Plavog i Ivana Tomića i Baticu Mirkovića i Savu Miloševića i pokaze svoju veličinu i dokaze da smo svi opet jedna porodica. I kad ih pozove, da budu dolje sa Saletom i igračima pri dodjeli pehara, jer su svi oni ugradili neki svoj dio u ovu slatku titulu. Petrića nijesam pomenuo, jer on i onako non stop dolazi u klub, kao u svoju kuću. Barem sam ga ja gledao vrlo često i uvijek po meni pozdravlja sve naše bivše igrače iz PG, a nije ih malo, a posebno Branka Brnovića. Brna tada na JNA dade komšijama go iz ničega u 90. minutu za pobjedu od 1:0, a bio je jedini naš igrač na njihovoj polovini. Jedan od najsmješnijih golova koje su primili od nas. Što ću, stara sam garda, pa se sjećam odavno))
__________________
Grobari s Tobom, sve do pobjede"

zvezdas

pre 13 godina

sad cete grobari da vidite ko ce da ima najbolji trzni centar u gradu,usce i deltasiti su mrtvi,a fudbaleri....ma ko pita za fudbalere

Boki

pre 13 godina

Ali kako je smesan :)) lici na Cair, sa sve onim traktor vozicem
(Red Star Nis, 12. maj 2010 08:45)

Kladim se da ti onaj znak lige sampiona na centru nije nimalo smesan?!

Miroslav

pre 13 godina

Vojska da vrati pare građanima ove zemlje. Sve te nepokretnosti su vlasništvo države i radničke klase. Svi stadioni ulkjučujuči i onu rupu preko puta.

Pedja

pre 13 godina

Vojska je izgradila stadion za svoj tadasnji vojni klub JSD Partizan. Posto vi skoro 20 godina niste vojni klub onda je logicno sto vojska trazi nazad njen stadion. A sta ce ona sa njim da radi, to je njena stvar jer je njen. I JOS NESTO. FK C.ZVEZDA JE 1992 KAO TADASNJI AKTUELNI PRVAK EVROPE IGRALA U PRVOJ LIGI SAMPIONA. Ne znam zasto se stalno prica o tome da je Partizan prvi igrao u ligi sampiona kada to nije tacno.

juga

pre 13 godina

Sta ce nam stadioni, kad su prazne tribine... svima dajte poljane i nek igraju tu igru, jer se to kod nas ne zove fudbal. mi ni ne znamo sta je fudbal... tuga

pera

pre 13 godina

ej, pustite vi nas na miru i brinite o sledecim izjavama koje trebate ispisati o velikoj teoriji zavere u kojoj Obama navija za Partizan i tajanstveno im daje pare da bi otkupili sudije i ceo FSS da samo vama ne bi dali da dobijete titulu...sta tracite vreme na ovim vestima, puno posla jos imate...

sinisa banja luka srbija

pre 13 godina

moji preci cigani su kupovali ciglu po ciglu, a vi kao i sve drugo dobijate na prevaru. I cibonu u jadr. ligi, i vardarovu titulu, i nas kup (Milijasov gol), i titule od Zvezde(dosudjen pa ponisten penal pre 2 godine,da ne pricam ove godine), pa titula u prekinutoj ligi od Obilica(u Partizanu su sokirani i zalosni zbog ovog NATO bombardovanja, ali jednoglasno isticu da prvenstvo treba prekinuti i Partizan proglasiti sampionom Sport,krajem marta 1999.god.) ,jedino Fljamuntari i Dinamo 97.(5:0,ubio vas Prosinecki) niste uspjeli prevariti. Nikada, ama bas nikada necete biti kao mi.

steva

pre 13 godina

koji likovi-partizan da se privatizuje pa od tih para kupiti vojsci stanove?!vecu glupost nisam cuo-Sutanovac bolje podnesi ostavku nego da se ovako ponasas kao dete u zabavistu.za vasu informaciju preko 200 vojnih objekata po Srbiji propada,kasarne napustene,domovi vojske u raspadu!pretvorite to u stanove,e da treba se toga prvo setiti jeli?

Grešis sine

pre 13 godina

moji preci cigani su kupovali ciglu po ciglu, a vi kao i sve drugo dobijate na prevaru. I cibonu u jadr. ligi, i vardarovu titulu, i nas kup (Milijasov gol), i titule od Zvezde(dosudjen pa ponisten penal pre 2 godine,da ne pricam ove godine), pa titula u prekinutoj ligi od Obilica(u Partizanu su sokirani i zalosni zbog ovog NATO bombardovanja, ali jednoglasno isticu da prvenstvo treba prekinuti i Partizan proglasiti sampionom Sport,krajem marta 1999.god.) ,jedino Fljamuntari i Dinamo 97.(5:0,ubio vas Prosinecki) niste uspjeli prevariti. Nikada, ama bas nikada necete biti kao mi.
(sinisa banja luka srbija, 12. maj 2010 23:33)

Po tvom pisanju zaključujem da nemaš ništa zajedničko sa c***nima, ti si plod darvinove teorije evolucije...

Rođo

pre 13 godina

Za te pare koliko to vredi može da se kupi Jedan avion nove generacije cca 100 miliona evrića. Oće vojska da kupi 1-2 eskadrile od svojih para ili trebamo opet mi poreski obveznici da damo pare za to?

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

"(Pedja, 13. maj 2010 01:12) "

Liga Shampiona je zvanicno pocela 1993.. Gresis sinko..ovaj silno gresis..:D
ali sebe zavaravas , ne nas...slobodno na sajt UEFA, pa proveri...

Zoki

pre 13 godina

Stadion ste dobili malo sutra JNA je bio sada vojsku na teren i neka se zove stadion VOJSKE SRBIJE a vi grobarcici platite pa igrajte dosta ste dobivali sve na mufte po vojnoj liniji

Komunista

pre 13 godina

Ranije je postojao neki zakon koji se odnosio na stanarska prava korisnika koji nisu bili vlasnici istih. Bilo bi dobro da se na to obrati paznja, kad vec citamo svakakve gluposti. Verujem da je slično i danas. Inače sam stadion je izgrađen za potrebe sportskog društva Partizan. Vojska je tada upravljala kompleksom, a Partizan i svi klubovi sportskog društva su bili vojni klubovi. Dal se neko normalan zapitao tada šta će vojsci SD. E kad nije bilo para za dalje izivljavanje predali su stadion SD Partizan da bi se ratisiljali bede. I sada to neko hoće da promeni. Malo sutra.

milan

pre 13 godina

Moj deda je iznajmio lokal od vlasnika(koji ovaj nije odrzavao),sredio ga,ulozio nekoliko miliona u njega i napravio moderan kafic koji je sjajno radio.Kada je ovaj video koliko je sati,trazio je da raskinu ugovor(jer je imao bolju ponudu).Moj deda se nije slozio,zaglavili su na sudu,i sta mislite na kraju kome je pripao lokal,da li je vlasnik vratio ulozeni novac ili bilo sta slicno...Ne...

Pa naravno ne,kad je ovo zemlja Srbija,daj nekom stan tvoj ako imas jos jedan,nek je supa,i taj koji ti se uselelio u stan sredi ga jer mu nije dobar....i kad posle oces svoje nazad sud kaze e sine pa on je dosta ulozio u to nije to vise tvoje...
koliko lokala zvrji praznih daj da uletimo,sredimo i ne damo nikome da udju jer smo ih sredili...
nemoj bre da lupas

Goran

pre 13 godina

Dzamburu 'n Koma,

Gresis ti.Prva liga sampiona je pocela 91/92 i zvezda je ucestvovala u njoj.Zauzela je 2 mesto u grupi iza Samdorije.Samo su tada pobednici grupa igrali u finalu.Takav sistem je bio u prve dve lige sapiona.Onde se posle promenio sistem pa su se igrala polufinala i finale. pa je kasnije menjan sistem jos 2 puta.
evo link pa vidi i ti i drugi koji neznaju kad je pocela liga sampiona
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method1/match1992.html

KPJ

pre 13 godina

Oba stadiona su nasa i Marakana i JNA, mi smo ih sagradili osnovali fudbalske klubove, i normalno posedujemo. Sada smo trenutno u ilegali ali imamo papirologij koj redno cuvaj drugovin Jastreb i Soko. Uzivajte, jer cemo vam ga izdavati u zakup koji cete placati. Zao nam je sto vas razocaravamo ali mi samo trazimo nase. Ozna ima nameru da osnuje jos koji klub ali delicete. SMRT FASIZM DRUGOVI.

simek

pre 13 godina

E moji experti...nasli ljudi da komentarisu nesto o cemu nista nisu procitali...zakon sam kaze da kad se jednom po ugovoru preda,proda,pokloni drugom licu imovina to lice postaje njen vlasnik...ugovor jedino moze biti ponisten u slucaju nistavosti i rusljivosti a to ovde nije slucaj jer u pitanju su sluzbena lica a ne obicna fizicka lica. Malo procitajte zakon.Nije bitno cije je bilo.Po toj logici svaki novi vlasnik neke firme moze osporavati prodaju nekog svog objekta u vremenu dok nije bio vlasnik. To bi bilo ipak rasulo zar ne? Jel sad vidite kako nelogicno pricate?

robin hud

pre 13 godina

pre svega i vojska i partizan treba da vrate tu parcelu na kojoj je napravljen stadin covjeku kom se partizani oteli zemljiste posle rata !!! covjke je jos uvijek ziv i mislim da bi to bilo najpravednije !!! ali malo je sta pravedno u nasoj zemlji, na zalost

Mirko

pre 13 godina

Ministarstvo odbrane ima planove da uzme stadion jer je zemljiste jako vredno. Oni ce srusiti stadion i tu ce se graditi nesto. Partizan ce u tom slucaj dobiti neku parcelu na kojoj ce graditi stadion. Ovo s planovi jos iz devedesetih. Ovo shvatite jako ozbiljno. Partizan ce se morati preseliti, vec je doneto resenje o zabrani raspolaganja. Partizane zao mi je.

jedna baba

pre 13 godina

wikipedia kaze da komsinice nikada nisu ucestvovale u ligi sampiona: In the 1992–93 season, the format was changed to include a group stage and the tournament was renamed the UEFA Champions League. dakle, pocetak lige sampiona je nakon uvodjenja sankcija, i zvezdinog ucesca u grupnoj fazi kupa sampiona, sto ni slucajno nije isto takmicenje. jednostavna istina.

Miloš

pre 10 godina

Liga šampiona je započela sezone 1992/93.

Ovo je link sa sajta uefa:

http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=1992/overview/index.html