Petak, 19.03.2010.

21:41

Janković - Voznijacki u finalu

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković igraće u finalu turnira u Indijan Velsu, sa Karolinom Voznijacki.

Izvor: B92

Jankoviæ - Voznijacki u finalu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

92 Komentari

Sortiraj po:

Volim te Jelena

pre 14 godina

Ukratko, ni večeras ne smeš proćerdati svoju veliku šansu za pobedu na IW. Moraš dati sve od sebe i pobediti (lepuškastu jucu bucu) Kerol i tačka.

Borbena

pre 14 godina

Jelena igra svoju igru, strpljivo, pouzdano i borbeno do posladnjeg poena. Jedva čekam večerašnje finale! Nadam se da ćemo u 2010 videti još mnogo ovakvih njenih izdanja i da će dokle god bude igrala prevazilaziti samu sebe sa rezultatima. Bravo Jeleni za pružene odlične partije u IV, i od srca želim da osvoji turnir!!!

Marko-dc

pre 14 godina

Ako je po misljenjima nekih JJ ,,nalosiji br 1 ,, ikada onda je mala Voznjacki ubedljivo najlosiji br.2
Osim sto je folerka , i sto trci na 30 turnira godisnje , nije uzela nikada ni turnir 3 kategorije. Kako neko moze da kaze da ce Voznjacki da ,,opere,, Jelenu kada sem sto je nikada nije pobedila, nikada nije osvojila ni neki znacajan turnir.
p.s. Neomalovazavajmo najbolje od nas

Power

pre 14 godina

@ Uros
DA i Ana (kada je vec pominjes) je prosle godine igrala finale IW, pa nista do kraj sezone.
ALI OSNOVNA RAZLIKA IZMEDJU ANA I JELENE JESU TIH 50.MESTA NA WTA LISTI KOJA CE IH DELITI OD SUTRA KADA JJ BUDE 8.REKET SVETA A ANA 58.
Jelena je naJJbolja SRPSKA TNISERKA SHVATI!..Naravno, ANa moze i uvek ce biti tvoja ljubimica, ali cinjenice su cinjenice. SRECNO JELENA! VERUJEM U TEBE UVEK!

HOT GIRL

pre 14 godina

broavo jeco kraljice.nadam se da ces osvojit titulu iako ce biti tesko protiv wozzy.jeca s ovakom igrom moze biti u top5 a wozzy no.1.nadam se dobrom finalu kakvog svi očekujemo!!!!!!!!!:)

Gogo

pre 14 godina

Veliki sam Jelenin fan i verujem da može da dobije Karolinu,naravno ako nastavi sa igrom iz poslednja tri meča, uz sav respekt prema mladoj protivnici.Jedino besnim što opet ne prenose mečeve devojaka pa moramo da gledamo na satelitskim kanalima!

Djoksa

pre 14 godina

@Nincic...Cenim da redovno citate kom.Kad sam prosle nedelje dao ocenu Jeleninih sansi na IW sa osvrtom na podlogu,stavljen sam na stub srama.Sa podsmehom i izvesnom dozom mrznje pojedinci su omalovazavali Jelenu.Pa kako da ih nazovem?Neistomisljenici?

Pericolly

pre 14 godina

GLASAJTE za Jelenu da osvoji Heart award za doprinos nacionalnoj FED cup selekciji..

LINK:
http://www.fedcup.com/news/heartvote.asp

Sale

pre 14 godina

Ovo nije drugorazredni turnir vec jedan od jacih..Nosi 1000 poena i po jacini je odma iza Grend Slema...Verovatno je to napisao neki Anin fan,jer mu je krivo sto je Jelena u finalu,a Ana ispala u 2 kolu pa sad omalovazava Jelenin uspeh....Samo nepred Jelena jos 1 korak si do titule...Mislim da ce je osvojiti i da ce u Majamiju nastaviti sa dobrim rezultatima i vratiti se u top 5...J.J-C.W=TITULA

Ninčić

pre 14 godina

@Djoksa
Nemate razloga da koristite reč - pljuvači. Ona je sama po sebi degutantna. Neki su ljudi kritikovali slabe mečeve gospođice Janković, s razlogom. I sama je sinoć rekla da na svim ovogodišnjim turnirima, do IW, nije igrala dobro. Zašto je ne napadnete zbog ove izjave? Njena trenutna igra je odlična i svako pošten će to reći. Ali, pošten čovek će reći uvek istinu, bila ona crna ili bela. Vi niste nikada priznala da je Jelena odigrala četiri turnira slabo. Morala je sama da vam to kaže.

sasa

pre 14 godina

Jelenu ne možemo gledati u finalu, zato što ekskluzivno pravo na prenošenje WTA mečeva sa ovog turnira ima samo EUROSPORT....Pozdrav svima

irena

pre 14 godina

Moze li neko da mi objasni zasto Novaka i Viktora mozemo da gledamo na NACIONALNOM RTS-u,a Jelenu ne!
Jesu li oni veci SRBI ili je zenski tenis nekome u redakciji RTS-a ne zanimljiv?
Da se razumemo obozavam sve nase tenisere,a posebno teniserke!
(milan-Nis, 20. mart 2010 11:34)

Zbog toga sto turnire koje otkupi eurosport ne moze niko drugi da prenosi... i zato nema prenosa... nazalost...

Novi trener

pre 14 godina

Kada je JJ onako mocno pobedila Klejbanovu, poslao sam komentar sa nekoliko imteresantnih zapazanja. Ne znam zbog cega nije objavljen, ali to je diskreciono pravo moderatora, pa...
U svakom slucaju, i dalje mislim da je vrlo interesantno (vidim da to niko ne pominje i ne komentarise, pa zakljucujem da se ne zna) da JJ odnedavno ima novog trenera. Amerikanac je i zove se Cip Bruks. Njegov uticaj na Jeleninu igru je vec sad vrlo, vrlo vidljiv. Vratio joj je eksplozivnost koju je ranije imala, hrabri je da igra ofanzivno i da se ne dvoumi kad krene na mrezu. Po recima komentatora sa kanadske TV koja je provela desetak dana u Indijan Velsu, kaze da JJ igra pod terapijom - nije 100% zdrava.Ima neki virus.
Lele majko, sta ce sve da radi kad bude fit. Sto rece neko u prethodnom komentaru: "Kad igra kako zna i moze i Vilijamsove padaju".

PS: Jos samo Anci da nam krene... Da se njih dve sucele u nekim polufinalima i finalima! Ihaj, gde bi nam bio kraj!

sasa

pre 14 godina

Jad i beda zenskog tenisa, Pod hitno uvesti pauzu u WTA na godinu dana dok ne sazru neke nove klinke, nemoj vise ovo da prenosite ovo je za zatvor.
(Madonna, 20. mart 2010 09:17)
Vrlo prosto. Prestani da gledas zenski tenis jedno godinu dana. Ali ne, ako ne gledas , nemas sta ni da napises, a pisanje negativnih komentara je tvoja duhovna hrana. Umreces od muke.Na zalost za tvoj mentalni sklop ne postoji resenje u skupu realnih brojeva. Sta da ti kazem, pokusaj sa molitvama, mozda ce Bog biti dobre volje i uslisi tvoje molbe za mentalno prociscenje.
"Dijagnosticar", Nis

branko

pre 14 godina

@Wogy
Ето видите, захваљујући чудима технике Србија и Аустралија, у овом случају Ви и ја, смо на једном месту. Искрено се надам да г-ђица Стосур није читала мој коментар јер да јесте била би љута на мене. Верујте, онај податак о њеним годинама чуо сам од ТВ репортера који рече да она има 31 годину.

Irfan

pre 14 godina

Odavno nismo gledali Jelenu Jankovic ovako fokusiranu i koncentrisanu na igru. Nema sumnje da to donosi rezultate sto se i ovde pokazalo.
Retko dajem komentare, nisam navijac ali volim dobar zenski tenis bez nasilnickog udaranja i ispustanja nekakovih jurisnickih povika. Zato je ovaj mec za mene bio prava radost i uzitak.
Pratim kad imam vremena i komentare i ovaj put cu pozdraviti ljude koji se potpisuju kao Dylan Dog, Predo, Ja, WTATP i zahvaliti na kvalitetnim, lepim, odmerenim i ljudskim komentarima.

milan

pre 14 godina

Bravo Jelena!!

Sve su se kockice konačno složile, čak i prva dva pasusa vesti počinju sa "Najbolja srpska teniserka"! :)

Do pobede!!

Sneža

pre 14 godina

"Ne razumem ove Jelenine navijače.Carice, lepotice... dižu je do nebesa a nisu svesni da je IV ustvari drugorazredni turnir."
(Miško)

Vidi se da pratiš tenis! U stvari, tek ćeš da počneš! Samo još da odlučiš: kada!???

Djoksa

pre 14 godina

Kljuc Jelenine dobre igre je retern.Stosur nije izgubila set do polufinala,i jos vaznije niko je nije brejknuo vise od 1 put po mecu.A Jelena je 4 PUTA BREJKNULA!Uz cvrst servis i svima znanu defanzivu protivnice izgledaju smesno pored nje.Srecno u finalu!

milan-Nis

pre 14 godina

Moze li neko da mi objasni zasto Novaka i Viktora mozemo da gledamo na NACIONALNOM RTS-u,a Jelenu ne!
Jesu li oni veci SRBI ili je zenski tenis nekome u redakciji RTS-a ne zanimljiv?
Da se razumemo obozavam sve nase tenisere,a posebno teniserke!

Gino Pariz

pre 14 godina

Interesantno :

"Race to the Sony Ericsson Championships Singles Standings"

41 Jovanovski, Bojana SRB 316

44 Jankovic, Jelena SRB 287

57 Ivanovic, Ana SRB 230

DUCE

pre 14 godina

Prvo molim upucene da mi kazu kad se igra WTA finale, a drugo> bravo JJ, srcem smo uz tebe, sta god uradila
(Nensi, 19. mart 2010 23:37)

Eurosport, koji je prenosi WTA meceve iz Indian Wells-a najavljuje pocetak finala u nedelju od 19.30h, a na zvanicnom sajtu ovog turnira finalni program pocinje u 20h.
Etogac.

Jelena Jankovic

pre 14 godina

Dragi moji verni navijaci
Eto mene lako u finale
Bice lakse nego sa Samantom
Ajte sa mnom..AJDE>>>ALE..ALE

I vas moji slatki pljuvaci
I vas ljubim e kazem vam HVALA
Za smesne komentare koje saljete meni
AL ETO MENE>>NISAM SE PREDALA

Ovo je samo pocetak,sledi jos mnogo vise
Tenis,zezanje,milina za oci
Vasa JELENA vam kaze,ZAPAMTITE
Od sada mene NIKO NECE PROCI

VOLI VAS I LJUBI VASA JECA

JA POKLANJAM OSMEHE al bogami i jos puno toga na terenu ;)

Madonna

pre 14 godina

Jad i beda zenskog tenisa, Pod hitno uvesti pauzu u WTA na godinu dana dok ne sazru neke nove klinke, nemoj vise ovo da prenosite ovo je za zatvor.

Dylan Dog

pre 14 godina

BRAVO JELENA za prvo finale na turniru u rangu mastersa posle dugo vremena!
Odlično kretanje i hitre noge, dobar ritern i siguran servis, koji joj je doneo pregršt lakih poena (nešto što joj je skoro uvek falilo). Malo je gurala loptu iz bekhenda po dijagonali (nesvojstveno) i iznela nekoliko loptica u aut. Forhend vrlo siguran, pogotovo kod kratkih lopti, posle kojih treba da se završi poen. Gotovo savršeno nameštanje za udarac. Tek nekoliko puta sam primetio da je ispadala iz balansa levo ili desno, ili padala na leđa. Takđe, jako mudra taktika i koncentracija na visokom nivou. Nije bilo glupiranja sa čelindžima i rasipanja pažnje na publiku ili sudije. Uspela je da zatvori i prvi set i meč, što joj je ranije bio ogroman problem.
Samanta, kao što je komentator na Eursportu potencirao, jako loša sa bekhend strane. Stalno je nosila loptu iz slajsa (duži kontakt loptice sa površinom reketa no što je potrebno za izvođenje udarca), za jednu odličnu dubl igračicu - katastrofalno loše izvođenje voleja.

Pobeda je uvek pobeda, ali je sama igra i kompletan utisak su nešto što daje podlogu za realan optimizam u budućem periodu.
Sve u svemu, drago mi je da i u ženskom tenisu imamo još uvek čemu da se radujemo.

Wogy

pre 14 godina

@ Branko...slazem se sa Vasim komentarom 99.9% sa jednim malim izuzetkom...Sam Stosur je rodjena 30/3/1984 u Brisbane,Australia a Jelena je rodjena 28/2/1985 u Beogradu,Serbia.Znaci Sam je starija od Jelene samo 11 meseci a ne 5-6 godina.Inace Jelena je za mene NAJBOLJA TENISERKA SVETA da li se nalazi na prvom mestu na WTA listi ili 9.999-om mestu za mene nije uopste vazno.Pozrav za Vas iz daleke Australije.

Kvazimodo Sorabius

pre 14 godina

Nema šta, posle duže vremena, Jelena igra snažno i pametno, racionalno i efikasno - profesorski! Baš kao pre nešto više od godinu dana.

pero

pre 14 godina

E sad ove dvije treba da dobro izmore jedna drugu da bi Jelena sutra sa igrom koju je pokazala u zadnjih nekoliko dana imala sanse za pobjedu.

jagodinka simonović

pre 14 godina

Još samo malo servisa i niko joj ništa neće moći! Najgraciozniji reket svetskog tenisa! Napred! Break on through ... to the other side!

gaga

pre 14 godina

Uvek smo tu za TEBE,vracas nam se,vracas se i tamo gde pripadas,uvek medju NAJBOLJE,BRAVO JELENA,BRAVO,pokazali si i u SRBIJI,kako ti umes,SRECNO!!!

Srale

pre 14 godina

Drugarice Jelo mi - ti se ku - ne - mo, mi ti se kunemo da sa tvoga ...

Bravo Jeco, svaka čast!!!!

Ti si ponos Srbije i svakog poštenog ljubitelja tenisa. Igraš srčano, borbeno, fer, ... Tko te ne bi pogledao na terenu? Još samo malo više rada i samopouzdanja i eto te među prve tri.

Nadam se i to iskreno da ćeš biti primjer na koji ćemo se svi ugledati "jer posustati u životu pa tako i u sportu" nije obilježje čvrstih osoba tj. ljudskog roda (npr. Srba).

Sretno u finalu i dejstvuj kao u polufinalu.

Djoksa

pre 14 godina

Verujem da mnogim pljuvacima ni danas nije jasno zasto je pobedila Jelena?Kako je tako mocan server,koji nije izgubio ni set kao sto je Stosur izgleda tako jadno u mecu sa Jelenom.Razlog je jednostavan,kada Jelena igra na svom nivou i sestre Wiliams padaju

realno

pre 14 godina

@marsupilami
Ti covece pod hitno idi kod ocnog lekara ili pod hitno predji na neki drugi sport.

Jelena je odigrala za cistu desetku, a Stosur je mnogo gresila to je tacno. Za te njene silne greske najvise je zasluzna i Jelena, jer ju je odlicnom taktickom igrom terala na greske. Da si odgledao jos neki mec ove Stosur, shvatio bi da je to njen nacin igre. Igra udaracki tenis, koji prolazi kod slabijih protivnica, a kod jacih ako ima svoj dan.
Krenula je i u ovaj mec silovito. Za 2 minuta osvojila 6 poena, a Jelena ni jedan. E onda je Jeca upalila crveno svetlo na semaforu i zaustavila je.
Koliko je ovo bio kvalitetan mec govori i podatak da je od svih poena koji su odigrani skoro trecina poena zavrsena vinerima (19 vinera Jelena i 17 Samanta). Naravno Stosur je napravila i skoro duplo vise gresaka od Jelene 48 u odnosu na jeleninih 28.
Te neiznudjene greske se ne prave tek tako same od sebe.
Da bi neko toliko gresio, mora da ima protivnika koji ce ga naterati na tolike greske. Sem jednostavno nije imala odgovor na Jeleninu igru. Jedino sto joj je preostajalo je da pokusava da pravi vinere iz gotovo nemogucih situcija.
U vecini slucajeva se to zavrsavalo neiznudjenim greskama.
Dakle ovo je bio jedan od najkvalitetnijih meceva zenskog tenisa ne samo na ovom turniru, nego i mozda od pocetka ove godine.
Licno nisam fan Jelene Jankovic, ali moram priznati da joj je ovo mozda bio i najbolji mec u celoj karijeri.
Da se malo vise razumes u tenis i sam bi to shvatio.

branko

pre 14 godina

Код врхунских тенисера а поготово тенисерки нема велике разлика у знању. Одлучујућа разлика је у физичкој и психичкој спремности од чега зависи СТАБИЛНОСТ у игри. Јелена је савршен пример. Онда кад није потпуно спремна игра слабо и многима даје повод да је омаловажавају. Понекад сам и ја имао озбиљне примедбе на њену игру али сам се трудио да то кажем на одмерен начин. Показује се ових дана да је спремна Јелена и данас једна од најбољих тенисерки света и да, на велико задовољство моје а верујем и свих истинских љубитеља тениса, њено време ни изблиза није прошло. Зар нисте видели да и ова Стосур одлично игра тенис а старија је од Јелене 5 –6 година? Ко год била Јеленина противница у финалу, ако буде играла као на последња 3 меча, Јелена има пуно шанси. Срећно!

jelena jankovic's fan

pre 14 godina

cestitke...jel moze neko da me podseti kada je jelena poslednji put osvojila neki turnir? drzim pesnice za jos jednu titulu...
(ana ivanovic's fan, 19. mart 2010 22:31)

Osvojila je turnir pre edam meseci u Sinsinatiju...pocistila je u finalu igracicu No.1 Dinaru Safinu...to ce te mozda podsetiti..

Horvat

pre 14 godina

Ja ovako paralisanu Stosur nikad nisam video. Jelena je pametnom igrom naterala na svaku gresku i Stosur jednostavno nije imala resenje za jeleninu igru. Eto, ja sam impresioniran a pracenje meca je bilo pravo uzivanje.

Predo

pre 14 godina

Sve sam vec rekao prije ovog meca, mozda i previse. Zato sada samo konstatacija da Srbija 4 godine zaredom ima finalistu IW u singl konkurenciji. I sretno!

vesna

pre 14 godina

Bravo Jelena, jako si me obradovala. Nadam se da će finale postati za tebe stvar tradicije. Jedino što mi se ne sviđa je tvoja haljina. Ali ako donosi sreću, samo je nosi!!!!!!

Neven KGB

pre 14 godina

Uozbiljila se Jeca, ne gubi vise fokus da bi se zezala sa publikom, melje protivnice. Bilo je dosta prognozera kako ce Samanta oduvati,pocistiti Jecu, i sta bi?? Opet ista prica kao sa Klejbanovom, 2 : o !!! Gde joj je bio ranije ovakav servis,da mi je znati?? Samo jos malo da opusti ruku, da raspali i forhend ponekad,onako ravno,i to je to.

Djoksa

pre 14 godina

BRAVO JELENA,CARICE!Pokazala si KLASU i zasto si bila No.1!Tragikomicne su mi bile izjave da ce mec zavisiti od Stosur.A tek price o misicima,LOL!JELENA JE ZA Stosur MENTALNI DZIN!Ona svojom igrom hirurski precizno odstranjuje najvece kvalitete protivnica.

marko-dc

pre 14 godina

DEMONSTRACIJA SILE.
Fenomenalna igra od strane JJ.
p.s. MAX jel i ovo mali turnir posto ti je Cincinati los, ili i dalje JJ ne zna da igra na betonu.
lajavci flaster na usta

Nela

pre 14 godina

Ovo je bilo predivno! Samouverena, sigurna, nepokolebljiva Jelena. Koncentracija izvanredna i nenadmasna anticipacija.
Intiligentno i mudro!
Tenis se najbolje igra glavom!
Bravo Jelena!

Djoksa

pre 14 godina

IW je 5-ti GS,zar ne?Znaci Jeca sutra igra za prvi GS :).Dobro,nije GS ali gen. proba sigurno jeste.Osvajanjem titule bi po svim parametrima pokazala da je spremna da osvoji GS,JOS OVE GODINE!@Slobo je u kom na prethodnu Jecinu pobedu objasnio,procitajte.

realista

pre 14 godina

Svaka cast Jeleni. Odavno nisam video jednu ovako pametnu pobedu. Sem Stosur je teniserke koja obicno melje svoje protivnice, udara onu lopticu bolje od polovine muskaraca. Medjuti Jelena je ovaj mec dobila iskljucivo mozgom i nije dozvolila Samanti ni da pocne da igra.
Taman je malo pocela da igra u poslednja 2 gema, kad ono mec vec zavrsen.
Bravo za Jelenu.
Ovo je verovatno najbolji i najkvalitetniji mec koji je odigrala u svojoj dosadasnjoj karijeri.
Ako se na ovoj vesti pojavi samo jedan negativan komentar, onda mi nismo normalan narod.
Ako Jelena ovako nastavi bice opasno u nastavku sezone.
Ves sada se sa bodovima osvojenim na ovom turniru probija medju prvih 5 na godisnjoj listi.
Valjda je doslo vreme i da se Ana konacno vrati, pa da uzivamo u igri nasa 2 teniska bisera.

Wogy

pre 14 godina

Nemem reci...presrecan sam za Jelenu.Zar jos neko sumnja da Jelena ne pripada u sam vrh zenskog Tenisa.Realno gledajuci ovo je vise nego izvanredan uspeh...jos samo jedan korak napred,bise veoma tesko,ali Jelena zasluzuje ovu titulu.Sve je moguce u sportu,svako iznenadjenje i bez razlike na na rezultat u Finalu Jelena zasluzuje sve cestitke.Netreba zaboraviti da je i ulazak u Finale na ovako velikom turniru fantastican uspeh.Puno srece sa zeljom u konacan uspeh.

Dermendziev

pre 14 godina

Za poslednje dve godine na IW: 4 finala i 2 pobede(hocemo li i trecu pobedu ostvariti?!).Bravo nasi, uvek smo prisutni na zavrsnici!Ko to kaze da nasi slabo igraju na severno-americkim turnirima?Onaj ko ne prati,ili ko inati!
Jeco,spustimo malo lopticu,predahnimo i opet "po jucerasnjem savetu"(postace mi spica!) i severnoamerickom receptu!Nece biti propast sveta i ako ne pobedimo,vazno je da smo uspeli i to iznad ocekivanja.Ipak ne dozvolimo da nam (poput Aljone) tradiciju rusi ni Agneska,ni Karolina,koje igraju u zivotnoj formi.Protivu njih samo strpljivom igrom(stil je slican kod sve tri i koja bude najstrpljivija,ta ce biti pobednik turnira).

Volim te Jelena

pre 14 godina

Čestitke Jelena. Pobedila si Stosur dobrom taktikom i pametnom igrom i zasluženo igraš finale ovog prestižnog turnira. Posebno me je obradovalo što si mnogo lakše došla do pobede nego što sam pretpostavljao i zamišljao to u svojoj glavi.

zar je bitno ko sam

pre 14 godina

Jelena u finalu... Odavno tu recenicu nisam cuo. Jos od Tokia 2009...
Mec kao mec necu komentarisati... Jelena zna najbolje kako je odigrala. Sto se mene tice, tacno onoliko koliko joj je trebalo. Nadam se da ce joj ovo podici samopouzdanje, jer odavno nije bila u finalu takog jakog turnira... Sve pohvale.
Sutra, samo strpljivo...

marsupilami

pre 14 godina

Ne bih želeo da me pogrešno skapirate. Navijam za Jelenu, i drago mi je zbog finala i ako bude sreće i trofeja, ali ono je kriminal od tenisa

ana ivanovic's fan

pre 14 godina

cestitke...jel moze neko da me podseti kada je jelena poslednji put osvojila neki turnir? drzim pesnice za jos jednu titulu...

Volim te Jelena

pre 14 godina

Čestitke Jelena. Pobedila si Stosur dobrom taktikom i pametnom igrom i zasluženo igraš finale ovog prestižnog turnira. Posebno me je obradovalo što si mnogo lakše došla do pobede nego što sam pretpostavljao i zamišljao to u svojoj glavi.

Dermendziev

pre 14 godina

Dobronamerna ispravka za "tekstopisca":
Jelena je uspela da povede u setovima 1:0,posto je osvojila pet(a ne 4)vezanih gemova.Rezulnat se kretao ovako:1:0,1:1,2:1,(2:2,2:3,2:4,2:5,2:6)

Slobodan

pre 14 godina

Gazi Srpkinja sve redom bez imalo milosti! Bravo Jeco, bravo!!! PS: A ko je ne bi voleo posle onog FedCup meča u Slovačkoj 2007. kad je na jednoj nozi odigrala za svoju zemlju, s mišlju, kako je i sama napisala na blogu, "Srbija pobediti mora, nema predaje dok god mogu da stojim bar na jednoj nozi". Napred srpska teniska kraljice!!!

mali milos

pre 14 godina

Jeci sve cestitke.I ova pobeda bi mogla znaciti Jelenin kam-bek ili,ako nista vise,zadrzavanje sadasnjih pozicija u svetskom tenisu. Njene voljne osobine su neupitne,srcanosti joj ne nedostaje,a nervi,kao da su smireni. Ocekujemo dobro finale i povoljan rezultat. Uz Jecu smo i dalje...

Neven KGB

pre 14 godina

Uozbiljila se Jeca, ne gubi vise fokus da bi se zezala sa publikom, melje protivnice. Bilo je dosta prognozera kako ce Samanta oduvati,pocistiti Jecu, i sta bi?? Opet ista prica kao sa Klejbanovom, 2 : o !!! Gde joj je bio ranije ovakav servis,da mi je znati?? Samo jos malo da opusti ruku, da raspali i forhend ponekad,onako ravno,i to je to.

Nela

pre 14 godina

Ovo je bilo predivno! Samouverena, sigurna, nepokolebljiva Jelena. Koncentracija izvanredna i nenadmasna anticipacija.
Intiligentno i mudro!
Tenis se najbolje igra glavom!
Bravo Jelena!

marko-dc

pre 14 godina

DEMONSTRACIJA SILE.
Fenomenalna igra od strane JJ.
p.s. MAX jel i ovo mali turnir posto ti je Cincinati los, ili i dalje JJ ne zna da igra na betonu.
lajavci flaster na usta

Slobodan

pre 14 godina

Gazi Srpkinja sve redom bez imalo milosti! Bravo Jeco, bravo!!! PS: A ko je ne bi voleo posle onog FedCup meča u Slovačkoj 2007. kad je na jednoj nozi odigrala za svoju zemlju, s mišlju, kako je i sama napisala na blogu, "Srbija pobediti mora, nema predaje dok god mogu da stojim bar na jednoj nozi". Napred srpska teniska kraljice!!!

Horvat

pre 14 godina

Ja ovako paralisanu Stosur nikad nisam video. Jelena je pametnom igrom naterala na svaku gresku i Stosur jednostavno nije imala resenje za jeleninu igru. Eto, ja sam impresioniran a pracenje meca je bilo pravo uzivanje.

Sneža

pre 14 godina

"Ne razumem ove Jelenine navijače.Carice, lepotice... dižu je do nebesa a nisu svesni da je IV ustvari drugorazredni turnir."
(Miško)

Vidi se da pratiš tenis! U stvari, tek ćeš da počneš! Samo još da odlučiš: kada!???

jelena jankovic's fan

pre 14 godina

cestitke...jel moze neko da me podseti kada je jelena poslednji put osvojila neki turnir? drzim pesnice za jos jednu titulu...
(ana ivanovic's fan, 19. mart 2010 22:31)

Osvojila je turnir pre edam meseci u Sinsinatiju...pocistila je u finalu igracicu No.1 Dinaru Safinu...to ce te mozda podsetiti..

Djoksa

pre 14 godina

BRAVO JELENA,CARICE!Pokazala si KLASU i zasto si bila No.1!Tragikomicne su mi bile izjave da ce mec zavisiti od Stosur.A tek price o misicima,LOL!JELENA JE ZA Stosur MENTALNI DZIN!Ona svojom igrom hirurski precizno odstranjuje najvece kvalitete protivnica.

Volim te Jelena

pre 14 godina

Čestitke Jelena. Pobedila si Stosur dobrom taktikom i pametnom igrom i zasluženo igraš finale ovog prestižnog turnira. Posebno me je obradovalo što si mnogo lakše došla do pobede nego što sam pretpostavljao i zamišljao to u svojoj glavi.

zar je bitno ko sam

pre 14 godina

Jelena u finalu... Odavno tu recenicu nisam cuo. Jos od Tokia 2009...
Mec kao mec necu komentarisati... Jelena zna najbolje kako je odigrala. Sto se mene tice, tacno onoliko koliko joj je trebalo. Nadam se da ce joj ovo podici samopouzdanje, jer odavno nije bila u finalu takog jakog turnira... Sve pohvale.
Sutra, samo strpljivo...

realista

pre 14 godina

Svaka cast Jeleni. Odavno nisam video jednu ovako pametnu pobedu. Sem Stosur je teniserke koja obicno melje svoje protivnice, udara onu lopticu bolje od polovine muskaraca. Medjuti Jelena je ovaj mec dobila iskljucivo mozgom i nije dozvolila Samanti ni da pocne da igra.
Taman je malo pocela da igra u poslednja 2 gema, kad ono mec vec zavrsen.
Bravo za Jelenu.
Ovo je verovatno najbolji i najkvalitetniji mec koji je odigrala u svojoj dosadasnjoj karijeri.
Ako se na ovoj vesti pojavi samo jedan negativan komentar, onda mi nismo normalan narod.
Ako Jelena ovako nastavi bice opasno u nastavku sezone.
Ves sada se sa bodovima osvojenim na ovom turniru probija medju prvih 5 na godisnjoj listi.
Valjda je doslo vreme i da se Ana konacno vrati, pa da uzivamo u igri nasa 2 teniska bisera.

realno

pre 14 godina

@marsupilami
Ti covece pod hitno idi kod ocnog lekara ili pod hitno predji na neki drugi sport.

Jelena je odigrala za cistu desetku, a Stosur je mnogo gresila to je tacno. Za te njene silne greske najvise je zasluzna i Jelena, jer ju je odlicnom taktickom igrom terala na greske. Da si odgledao jos neki mec ove Stosur, shvatio bi da je to njen nacin igre. Igra udaracki tenis, koji prolazi kod slabijih protivnica, a kod jacih ako ima svoj dan.
Krenula je i u ovaj mec silovito. Za 2 minuta osvojila 6 poena, a Jelena ni jedan. E onda je Jeca upalila crveno svetlo na semaforu i zaustavila je.
Koliko je ovo bio kvalitetan mec govori i podatak da je od svih poena koji su odigrani skoro trecina poena zavrsena vinerima (19 vinera Jelena i 17 Samanta). Naravno Stosur je napravila i skoro duplo vise gresaka od Jelene 48 u odnosu na jeleninih 28.
Te neiznudjene greske se ne prave tek tako same od sebe.
Da bi neko toliko gresio, mora da ima protivnika koji ce ga naterati na tolike greske. Sem jednostavno nije imala odgovor na Jeleninu igru. Jedino sto joj je preostajalo je da pokusava da pravi vinere iz gotovo nemogucih situcija.
U vecini slucajeva se to zavrsavalo neiznudjenim greskama.
Dakle ovo je bio jedan od najkvalitetnijih meceva zenskog tenisa ne samo na ovom turniru, nego i mozda od pocetka ove godine.
Licno nisam fan Jelene Jankovic, ali moram priznati da joj je ovo mozda bio i najbolji mec u celoj karijeri.
Da se malo vise razumes u tenis i sam bi to shvatio.

branko

pre 14 godina

Код врхунских тенисера а поготово тенисерки нема велике разлика у знању. Одлучујућа разлика је у физичкој и психичкој спремности од чега зависи СТАБИЛНОСТ у игри. Јелена је савршен пример. Онда кад није потпуно спремна игра слабо и многима даје повод да је омаловажавају. Понекад сам и ја имао озбиљне примедбе на њену игру али сам се трудио да то кажем на одмерен начин. Показује се ових дана да је спремна Јелена и данас једна од најбољих тенисерки света и да, на велико задовољство моје а верујем и свих истинских љубитеља тениса, њено време ни изблиза није прошло. Зар нисте видели да и ова Стосур одлично игра тенис а старија је од Јелене 5 –6 година? Ко год била Јеленина противница у финалу, ако буде играла као на последња 3 меча, Јелена има пуно шанси. Срећно!

Dermendziev

pre 14 godina

Za poslednje dve godine na IW: 4 finala i 2 pobede(hocemo li i trecu pobedu ostvariti?!).Bravo nasi, uvek smo prisutni na zavrsnici!Ko to kaze da nasi slabo igraju na severno-americkim turnirima?Onaj ko ne prati,ili ko inati!
Jeco,spustimo malo lopticu,predahnimo i opet "po jucerasnjem savetu"(postace mi spica!) i severnoamerickom receptu!Nece biti propast sveta i ako ne pobedimo,vazno je da smo uspeli i to iznad ocekivanja.Ipak ne dozvolimo da nam (poput Aljone) tradiciju rusi ni Agneska,ni Karolina,koje igraju u zivotnoj formi.Protivu njih samo strpljivom igrom(stil je slican kod sve tri i koja bude najstrpljivija,ta ce biti pobednik turnira).

Predo

pre 14 godina

Sve sam vec rekao prije ovog meca, mozda i previse. Zato sada samo konstatacija da Srbija 4 godine zaredom ima finalistu IW u singl konkurenciji. I sretno!

sasa

pre 14 godina

Jad i beda zenskog tenisa, Pod hitno uvesti pauzu u WTA na godinu dana dok ne sazru neke nove klinke, nemoj vise ovo da prenosite ovo je za zatvor.
(Madonna, 20. mart 2010 09:17)
Vrlo prosto. Prestani da gledas zenski tenis jedno godinu dana. Ali ne, ako ne gledas , nemas sta ni da napises, a pisanje negativnih komentara je tvoja duhovna hrana. Umreces od muke.Na zalost za tvoj mentalni sklop ne postoji resenje u skupu realnih brojeva. Sta da ti kazem, pokusaj sa molitvama, mozda ce Bog biti dobre volje i uslisi tvoje molbe za mentalno prociscenje.
"Dijagnosticar", Nis

vesna

pre 14 godina

Bravo Jelena, jako si me obradovala. Nadam se da će finale postati za tebe stvar tradicije. Jedino što mi se ne sviđa je tvoja haljina. Ali ako donosi sreću, samo je nosi!!!!!!

mali milos

pre 14 godina

Jeci sve cestitke.I ova pobeda bi mogla znaciti Jelenin kam-bek ili,ako nista vise,zadrzavanje sadasnjih pozicija u svetskom tenisu. Njene voljne osobine su neupitne,srcanosti joj ne nedostaje,a nervi,kao da su smireni. Ocekujemo dobro finale i povoljan rezultat. Uz Jecu smo i dalje...

Novi trener

pre 14 godina

Kada je JJ onako mocno pobedila Klejbanovu, poslao sam komentar sa nekoliko imteresantnih zapazanja. Ne znam zbog cega nije objavljen, ali to je diskreciono pravo moderatora, pa...
U svakom slucaju, i dalje mislim da je vrlo interesantno (vidim da to niko ne pominje i ne komentarise, pa zakljucujem da se ne zna) da JJ odnedavno ima novog trenera. Amerikanac je i zove se Cip Bruks. Njegov uticaj na Jeleninu igru je vec sad vrlo, vrlo vidljiv. Vratio joj je eksplozivnost koju je ranije imala, hrabri je da igra ofanzivno i da se ne dvoumi kad krene na mrezu. Po recima komentatora sa kanadske TV koja je provela desetak dana u Indijan Velsu, kaze da JJ igra pod terapijom - nije 100% zdrava.Ima neki virus.
Lele majko, sta ce sve da radi kad bude fit. Sto rece neko u prethodnom komentaru: "Kad igra kako zna i moze i Vilijamsove padaju".

PS: Jos samo Anci da nam krene... Da se njih dve sucele u nekim polufinalima i finalima! Ihaj, gde bi nam bio kraj!

Wogy

pre 14 godina

Nemem reci...presrecan sam za Jelenu.Zar jos neko sumnja da Jelena ne pripada u sam vrh zenskog Tenisa.Realno gledajuci ovo je vise nego izvanredan uspeh...jos samo jedan korak napred,bise veoma tesko,ali Jelena zasluzuje ovu titulu.Sve je moguce u sportu,svako iznenadjenje i bez razlike na na rezultat u Finalu Jelena zasluzuje sve cestitke.Netreba zaboraviti da je i ulazak u Finale na ovako velikom turniru fantastican uspeh.Puno srece sa zeljom u konacan uspeh.

Volim te Jelena

pre 14 godina

Čestitke Jelena. Pobedila si Stosur dobrom taktikom i pametnom igrom i zasluženo igraš finale ovog prestižnog turnira. Posebno me je obradovalo što si mnogo lakše došla do pobede nego što sam pretpostavljao i zamišljao to u svojoj glavi.

Djoksa

pre 14 godina

Kljuc Jelenine dobre igre je retern.Stosur nije izgubila set do polufinala,i jos vaznije niko je nije brejknuo vise od 1 put po mecu.A Jelena je 4 PUTA BREJKNULA!Uz cvrst servis i svima znanu defanzivu protivnice izgledaju smesno pored nje.Srecno u finalu!

Djoksa

pre 14 godina

IW je 5-ti GS,zar ne?Znaci Jeca sutra igra za prvi GS :).Dobro,nije GS ali gen. proba sigurno jeste.Osvajanjem titule bi po svim parametrima pokazala da je spremna da osvoji GS,JOS OVE GODINE!@Slobo je u kom na prethodnu Jecinu pobedu objasnio,procitajte.

Djoksa

pre 14 godina

@Nincic...Cenim da redovno citate kom.Kad sam prosle nedelje dao ocenu Jeleninih sansi na IW sa osvrtom na podlogu,stavljen sam na stub srama.Sa podsmehom i izvesnom dozom mrznje pojedinci su omalovazavali Jelenu.Pa kako da ih nazovem?Neistomisljenici?

milan

pre 14 godina

Bravo Jelena!!

Sve su se kockice konačno složile, čak i prva dva pasusa vesti počinju sa "Najbolja srpska teniserka"! :)

Do pobede!!

Pericolly

pre 14 godina

GLASAJTE za Jelenu da osvoji Heart award za doprinos nacionalnoj FED cup selekciji..

LINK:
http://www.fedcup.com/news/heartvote.asp

Sale

pre 14 godina

Ovo nije drugorazredni turnir vec jedan od jacih..Nosi 1000 poena i po jacini je odma iza Grend Slema...Verovatno je to napisao neki Anin fan,jer mu je krivo sto je Jelena u finalu,a Ana ispala u 2 kolu pa sad omalovazava Jelenin uspeh....Samo nepred Jelena jos 1 korak si do titule...Mislim da ce je osvojiti i da ce u Majamiju nastaviti sa dobrim rezultatima i vratiti se u top 5...J.J-C.W=TITULA

Wogy

pre 14 godina

@ Branko...slazem se sa Vasim komentarom 99.9% sa jednim malim izuzetkom...Sam Stosur je rodjena 30/3/1984 u Brisbane,Australia a Jelena je rodjena 28/2/1985 u Beogradu,Serbia.Znaci Sam je starija od Jelene samo 11 meseci a ne 5-6 godina.Inace Jelena je za mene NAJBOLJA TENISERKA SVETA da li se nalazi na prvom mestu na WTA listi ili 9.999-om mestu za mene nije uopste vazno.Pozrav za Vas iz daleke Australije.

Dylan Dog

pre 14 godina

BRAVO JELENA za prvo finale na turniru u rangu mastersa posle dugo vremena!
Odlično kretanje i hitre noge, dobar ritern i siguran servis, koji joj je doneo pregršt lakih poena (nešto što joj je skoro uvek falilo). Malo je gurala loptu iz bekhenda po dijagonali (nesvojstveno) i iznela nekoliko loptica u aut. Forhend vrlo siguran, pogotovo kod kratkih lopti, posle kojih treba da se završi poen. Gotovo savršeno nameštanje za udarac. Tek nekoliko puta sam primetio da je ispadala iz balansa levo ili desno, ili padala na leđa. Takđe, jako mudra taktika i koncentracija na visokom nivou. Nije bilo glupiranja sa čelindžima i rasipanja pažnje na publiku ili sudije. Uspela je da zatvori i prvi set i meč, što joj je ranije bio ogroman problem.
Samanta, kao što je komentator na Eursportu potencirao, jako loša sa bekhend strane. Stalno je nosila loptu iz slajsa (duži kontakt loptice sa površinom reketa no što je potrebno za izvođenje udarca), za jednu odličnu dubl igračicu - katastrofalno loše izvođenje voleja.

Pobeda je uvek pobeda, ali je sama igra i kompletan utisak su nešto što daje podlogu za realan optimizam u budućem periodu.
Sve u svemu, drago mi je da i u ženskom tenisu imamo još uvek čemu da se radujemo.

Jelena Jankovic

pre 14 godina

Dragi moji verni navijaci
Eto mene lako u finale
Bice lakse nego sa Samantom
Ajte sa mnom..AJDE>>>ALE..ALE

I vas moji slatki pljuvaci
I vas ljubim e kazem vam HVALA
Za smesne komentare koje saljete meni
AL ETO MENE>>NISAM SE PREDALA

Ovo je samo pocetak,sledi jos mnogo vise
Tenis,zezanje,milina za oci
Vasa JELENA vam kaze,ZAPAMTITE
Od sada mene NIKO NECE PROCI

VOLI VAS I LJUBI VASA JECA

JA POKLANJAM OSMEHE al bogami i jos puno toga na terenu ;)

Irfan

pre 14 godina

Odavno nismo gledali Jelenu Jankovic ovako fokusiranu i koncentrisanu na igru. Nema sumnje da to donosi rezultate sto se i ovde pokazalo.
Retko dajem komentare, nisam navijac ali volim dobar zenski tenis bez nasilnickog udaranja i ispustanja nekakovih jurisnickih povika. Zato je ovaj mec za mene bio prava radost i uzitak.
Pratim kad imam vremena i komentare i ovaj put cu pozdraviti ljude koji se potpisuju kao Dylan Dog, Predo, Ja, WTATP i zahvaliti na kvalitetnim, lepim, odmerenim i ljudskim komentarima.

ana ivanovic's fan

pre 14 godina

cestitke...jel moze neko da me podseti kada je jelena poslednji put osvojila neki turnir? drzim pesnice za jos jednu titulu...

milan-Nis

pre 14 godina

Moze li neko da mi objasni zasto Novaka i Viktora mozemo da gledamo na NACIONALNOM RTS-u,a Jelenu ne!
Jesu li oni veci SRBI ili je zenski tenis nekome u redakciji RTS-a ne zanimljiv?
Da se razumemo obozavam sve nase tenisere,a posebno teniserke!

Djoksa

pre 14 godina

Verujem da mnogim pljuvacima ni danas nije jasno zasto je pobedila Jelena?Kako je tako mocan server,koji nije izgubio ni set kao sto je Stosur izgleda tako jadno u mecu sa Jelenom.Razlog je jednostavan,kada Jelena igra na svom nivou i sestre Wiliams padaju

Dermendziev

pre 14 godina

Dobronamerna ispravka za "tekstopisca":
Jelena je uspela da povede u setovima 1:0,posto je osvojila pet(a ne 4)vezanih gemova.Rezulnat se kretao ovako:1:0,1:1,2:1,(2:2,2:3,2:4,2:5,2:6)

DUCE

pre 14 godina

Prvo molim upucene da mi kazu kad se igra WTA finale, a drugo> bravo JJ, srcem smo uz tebe, sta god uradila
(Nensi, 19. mart 2010 23:37)

Eurosport, koji je prenosi WTA meceve iz Indian Wells-a najavljuje pocetak finala u nedelju od 19.30h, a na zvanicnom sajtu ovog turnira finalni program pocinje u 20h.
Etogac.

jagodinka simonović

pre 14 godina

Još samo malo servisa i niko joj ništa neće moći! Najgraciozniji reket svetskog tenisa! Napred! Break on through ... to the other side!

sasa

pre 14 godina

Jelenu ne možemo gledati u finalu, zato što ekskluzivno pravo na prenošenje WTA mečeva sa ovog turnira ima samo EUROSPORT....Pozdrav svima

irena

pre 14 godina

Moze li neko da mi objasni zasto Novaka i Viktora mozemo da gledamo na NACIONALNOM RTS-u,a Jelenu ne!
Jesu li oni veci SRBI ili je zenski tenis nekome u redakciji RTS-a ne zanimljiv?
Da se razumemo obozavam sve nase tenisere,a posebno teniserke!
(milan-Nis, 20. mart 2010 11:34)

Zbog toga sto turnire koje otkupi eurosport ne moze niko drugi da prenosi... i zato nema prenosa... nazalost...

Gogo

pre 14 godina

Veliki sam Jelenin fan i verujem da može da dobije Karolinu,naravno ako nastavi sa igrom iz poslednja tri meča, uz sav respekt prema mladoj protivnici.Jedino besnim što opet ne prenose mečeve devojaka pa moramo da gledamo na satelitskim kanalima!

Kvazimodo Sorabius

pre 14 godina

Nema šta, posle duže vremena, Jelena igra snažno i pametno, racionalno i efikasno - profesorski! Baš kao pre nešto više od godinu dana.

Gino Pariz

pre 14 godina

Interesantno :

"Race to the Sony Ericsson Championships Singles Standings"

41 Jovanovski, Bojana SRB 316

44 Jankovic, Jelena SRB 287

57 Ivanovic, Ana SRB 230

gaga

pre 14 godina

Uvek smo tu za TEBE,vracas nam se,vracas se i tamo gde pripadas,uvek medju NAJBOLJE,BRAVO JELENA,BRAVO,pokazali si i u SRBIJI,kako ti umes,SRECNO!!!

marsupilami

pre 14 godina

Ne bih želeo da me pogrešno skapirate. Navijam za Jelenu, i drago mi je zbog finala i ako bude sreće i trofeja, ali ono je kriminal od tenisa

Power

pre 14 godina

@ Uros
DA i Ana (kada je vec pominjes) je prosle godine igrala finale IW, pa nista do kraj sezone.
ALI OSNOVNA RAZLIKA IZMEDJU ANA I JELENE JESU TIH 50.MESTA NA WTA LISTI KOJA CE IH DELITI OD SUTRA KADA JJ BUDE 8.REKET SVETA A ANA 58.
Jelena je naJJbolja SRPSKA TNISERKA SHVATI!..Naravno, ANa moze i uvek ce biti tvoja ljubimica, ali cinjenice su cinjenice. SRECNO JELENA! VERUJEM U TEBE UVEK!

branko

pre 14 godina

@Wogy
Ето видите, захваљујући чудима технике Србија и Аустралија, у овом случају Ви и ја, смо на једном месту. Искрено се надам да г-ђица Стосур није читала мој коментар јер да јесте била би љута на мене. Верујте, онај податак о њеним годинама чуо сам од ТВ репортера који рече да она има 31 годину.

HOT GIRL

pre 14 godina

broavo jeco kraljice.nadam se da ces osvojit titulu iako ce biti tesko protiv wozzy.jeca s ovakom igrom moze biti u top5 a wozzy no.1.nadam se dobrom finalu kakvog svi očekujemo!!!!!!!!!:)

Srale

pre 14 godina

Drugarice Jelo mi - ti se ku - ne - mo, mi ti se kunemo da sa tvoga ...

Bravo Jeco, svaka čast!!!!

Ti si ponos Srbije i svakog poštenog ljubitelja tenisa. Igraš srčano, borbeno, fer, ... Tko te ne bi pogledao na terenu? Još samo malo više rada i samopouzdanja i eto te među prve tri.

Nadam se i to iskreno da ćeš biti primjer na koji ćemo se svi ugledati "jer posustati u životu pa tako i u sportu" nije obilježje čvrstih osoba tj. ljudskog roda (npr. Srba).

Sretno u finalu i dejstvuj kao u polufinalu.

Marko-dc

pre 14 godina

Ako je po misljenjima nekih JJ ,,nalosiji br 1 ,, ikada onda je mala Voznjacki ubedljivo najlosiji br.2
Osim sto je folerka , i sto trci na 30 turnira godisnje , nije uzela nikada ni turnir 3 kategorije. Kako neko moze da kaze da ce Voznjacki da ,,opere,, Jelenu kada sem sto je nikada nije pobedila, nikada nije osvojila ni neki znacajan turnir.
p.s. Neomalovazavajmo najbolje od nas

Borbena

pre 14 godina

Jelena igra svoju igru, strpljivo, pouzdano i borbeno do posladnjeg poena. Jedva čekam večerašnje finale! Nadam se da ćemo u 2010 videti još mnogo ovakvih njenih izdanja i da će dokle god bude igrala prevazilaziti samu sebe sa rezultatima. Bravo Jeleni za pružene odlične partije u IV, i od srca želim da osvoji turnir!!!

Ninčić

pre 14 godina

@Djoksa
Nemate razloga da koristite reč - pljuvači. Ona je sama po sebi degutantna. Neki su ljudi kritikovali slabe mečeve gospođice Janković, s razlogom. I sama je sinoć rekla da na svim ovogodišnjim turnirima, do IW, nije igrala dobro. Zašto je ne napadnete zbog ove izjave? Njena trenutna igra je odlična i svako pošten će to reći. Ali, pošten čovek će reći uvek istinu, bila ona crna ili bela. Vi niste nikada priznala da je Jelena odigrala četiri turnira slabo. Morala je sama da vam to kaže.

pero

pre 14 godina

E sad ove dvije treba da dobro izmore jedna drugu da bi Jelena sutra sa igrom koju je pokazala u zadnjih nekoliko dana imala sanse za pobjedu.

Madonna

pre 14 godina

Jad i beda zenskog tenisa, Pod hitno uvesti pauzu u WTA na godinu dana dok ne sazru neke nove klinke, nemoj vise ovo da prenosite ovo je za zatvor.

Volim te Jelena

pre 14 godina

Ukratko, ni večeras ne smeš proćerdati svoju veliku šansu za pobedu na IW. Moraš dati sve od sebe i pobediti (lepuškastu jucu bucu) Kerol i tačka.

marsupilami

pre 14 godina

Ne bih želeo da me pogrešno skapirate. Navijam za Jelenu, i drago mi je zbog finala i ako bude sreće i trofeja, ali ono je kriminal od tenisa

Madonna

pre 14 godina

Jad i beda zenskog tenisa, Pod hitno uvesti pauzu u WTA na godinu dana dok ne sazru neke nove klinke, nemoj vise ovo da prenosite ovo je za zatvor.

Ninčić

pre 14 godina

@Djoksa
Nemate razloga da koristite reč - pljuvači. Ona je sama po sebi degutantna. Neki su ljudi kritikovali slabe mečeve gospođice Janković, s razlogom. I sama je sinoć rekla da na svim ovogodišnjim turnirima, do IW, nije igrala dobro. Zašto je ne napadnete zbog ove izjave? Njena trenutna igra je odlična i svako pošten će to reći. Ali, pošten čovek će reći uvek istinu, bila ona crna ili bela. Vi niste nikada priznala da je Jelena odigrala četiri turnira slabo. Morala je sama da vam to kaže.

pero

pre 14 godina

E sad ove dvije treba da dobro izmore jedna drugu da bi Jelena sutra sa igrom koju je pokazala u zadnjih nekoliko dana imala sanse za pobjedu.

ana ivanovic's fan

pre 14 godina

cestitke...jel moze neko da me podseti kada je jelena poslednji put osvojila neki turnir? drzim pesnice za jos jednu titulu...

Gino Pariz

pre 14 godina

Interesantno :

"Race to the Sony Ericsson Championships Singles Standings"

41 Jovanovski, Bojana SRB 316

44 Jankovic, Jelena SRB 287

57 Ivanovic, Ana SRB 230

marko-dc

pre 14 godina

DEMONSTRACIJA SILE.
Fenomenalna igra od strane JJ.
p.s. MAX jel i ovo mali turnir posto ti je Cincinati los, ili i dalje JJ ne zna da igra na betonu.
lajavci flaster na usta

Slobodan

pre 14 godina

Gazi Srpkinja sve redom bez imalo milosti! Bravo Jeco, bravo!!! PS: A ko je ne bi voleo posle onog FedCup meča u Slovačkoj 2007. kad je na jednoj nozi odigrala za svoju zemlju, s mišlju, kako je i sama napisala na blogu, "Srbija pobediti mora, nema predaje dok god mogu da stojim bar na jednoj nozi". Napred srpska teniska kraljice!!!

Power

pre 14 godina

@ Uros
DA i Ana (kada je vec pominjes) je prosle godine igrala finale IW, pa nista do kraj sezone.
ALI OSNOVNA RAZLIKA IZMEDJU ANA I JELENE JESU TIH 50.MESTA NA WTA LISTI KOJA CE IH DELITI OD SUTRA KADA JJ BUDE 8.REKET SVETA A ANA 58.
Jelena je naJJbolja SRPSKA TNISERKA SHVATI!..Naravno, ANa moze i uvek ce biti tvoja ljubimica, ali cinjenice su cinjenice. SRECNO JELENA! VERUJEM U TEBE UVEK!

Marko-dc

pre 14 godina

Ako je po misljenjima nekih JJ ,,nalosiji br 1 ,, ikada onda je mala Voznjacki ubedljivo najlosiji br.2
Osim sto je folerka , i sto trci na 30 turnira godisnje , nije uzela nikada ni turnir 3 kategorije. Kako neko moze da kaze da ce Voznjacki da ,,opere,, Jelenu kada sem sto je nikada nije pobedila, nikada nije osvojila ni neki znacajan turnir.
p.s. Neomalovazavajmo najbolje od nas

Volim te Jelena

pre 14 godina

Čestitke Jelena. Pobedila si Stosur dobrom taktikom i pametnom igrom i zasluženo igraš finale ovog prestižnog turnira. Posebno me je obradovalo što si mnogo lakše došla do pobede nego što sam pretpostavljao i zamišljao to u svojoj glavi.

realista

pre 14 godina

Svaka cast Jeleni. Odavno nisam video jednu ovako pametnu pobedu. Sem Stosur je teniserke koja obicno melje svoje protivnice, udara onu lopticu bolje od polovine muskaraca. Medjuti Jelena je ovaj mec dobila iskljucivo mozgom i nije dozvolila Samanti ni da pocne da igra.
Taman je malo pocela da igra u poslednja 2 gema, kad ono mec vec zavrsen.
Bravo za Jelenu.
Ovo je verovatno najbolji i najkvalitetniji mec koji je odigrala u svojoj dosadasnjoj karijeri.
Ako se na ovoj vesti pojavi samo jedan negativan komentar, onda mi nismo normalan narod.
Ako Jelena ovako nastavi bice opasno u nastavku sezone.
Ves sada se sa bodovima osvojenim na ovom turniru probija medju prvih 5 na godisnjoj listi.
Valjda je doslo vreme i da se Ana konacno vrati, pa da uzivamo u igri nasa 2 teniska bisera.

branko

pre 14 godina

Код врхунских тенисера а поготово тенисерки нема велике разлика у знању. Одлучујућа разлика је у физичкој и психичкој спремности од чега зависи СТАБИЛНОСТ у игри. Јелена је савршен пример. Онда кад није потпуно спремна игра слабо и многима даје повод да је омаловажавају. Понекад сам и ја имао озбиљне примедбе на њену игру али сам се трудио да то кажем на одмерен начин. Показује се ових дана да је спремна Јелена и данас једна од најбољих тенисерки света и да, на велико задовољство моје а верујем и свих истинских љубитеља тениса, њено време ни изблиза није прошло. Зар нисте видели да и ова Стосур одлично игра тенис а старија је од Јелене 5 –6 година? Ко год била Јеленина противница у финалу, ако буде играла као на последња 3 меча, Јелена има пуно шанси. Срећно!

Srale

pre 14 godina

Drugarice Jelo mi - ti se ku - ne - mo, mi ti se kunemo da sa tvoga ...

Bravo Jeco, svaka čast!!!!

Ti si ponos Srbije i svakog poštenog ljubitelja tenisa. Igraš srčano, borbeno, fer, ... Tko te ne bi pogledao na terenu? Još samo malo više rada i samopouzdanja i eto te među prve tri.

Nadam se i to iskreno da ćeš biti primjer na koji ćemo se svi ugledati "jer posustati u životu pa tako i u sportu" nije obilježje čvrstih osoba tj. ljudskog roda (npr. Srba).

Sretno u finalu i dejstvuj kao u polufinalu.

Wogy

pre 14 godina

@ Branko...slazem se sa Vasim komentarom 99.9% sa jednim malim izuzetkom...Sam Stosur je rodjena 30/3/1984 u Brisbane,Australia a Jelena je rodjena 28/2/1985 u Beogradu,Serbia.Znaci Sam je starija od Jelene samo 11 meseci a ne 5-6 godina.Inace Jelena je za mene NAJBOLJA TENISERKA SVETA da li se nalazi na prvom mestu na WTA listi ili 9.999-om mestu za mene nije uopste vazno.Pozrav za Vas iz daleke Australije.

Jelena Jankovic

pre 14 godina

Dragi moji verni navijaci
Eto mene lako u finale
Bice lakse nego sa Samantom
Ajte sa mnom..AJDE>>>ALE..ALE

I vas moji slatki pljuvaci
I vas ljubim e kazem vam HVALA
Za smesne komentare koje saljete meni
AL ETO MENE>>NISAM SE PREDALA

Ovo je samo pocetak,sledi jos mnogo vise
Tenis,zezanje,milina za oci
Vasa JELENA vam kaze,ZAPAMTITE
Od sada mene NIKO NECE PROCI

VOLI VAS I LJUBI VASA JECA

JA POKLANJAM OSMEHE al bogami i jos puno toga na terenu ;)

milan

pre 14 godina

Bravo Jelena!!

Sve su se kockice konačno složile, čak i prva dva pasusa vesti počinju sa "Najbolja srpska teniserka"! :)

Do pobede!!

Volim te Jelena

pre 14 godina

Čestitke Jelena. Pobedila si Stosur dobrom taktikom i pametnom igrom i zasluženo igraš finale ovog prestižnog turnira. Posebno me je obradovalo što si mnogo lakše došla do pobede nego što sam pretpostavljao i zamišljao to u svojoj glavi.

Sneža

pre 14 godina

"Ne razumem ove Jelenine navijače.Carice, lepotice... dižu je do nebesa a nisu svesni da je IV ustvari drugorazredni turnir."
(Miško)

Vidi se da pratiš tenis! U stvari, tek ćeš da počneš! Samo još da odlučiš: kada!???

sasa

pre 14 godina

Jad i beda zenskog tenisa, Pod hitno uvesti pauzu u WTA na godinu dana dok ne sazru neke nove klinke, nemoj vise ovo da prenosite ovo je za zatvor.
(Madonna, 20. mart 2010 09:17)
Vrlo prosto. Prestani da gledas zenski tenis jedno godinu dana. Ali ne, ako ne gledas , nemas sta ni da napises, a pisanje negativnih komentara je tvoja duhovna hrana. Umreces od muke.Na zalost za tvoj mentalni sklop ne postoji resenje u skupu realnih brojeva. Sta da ti kazem, pokusaj sa molitvama, mozda ce Bog biti dobre volje i uslisi tvoje molbe za mentalno prociscenje.
"Dijagnosticar", Nis

Nela

pre 14 godina

Ovo je bilo predivno! Samouverena, sigurna, nepokolebljiva Jelena. Koncentracija izvanredna i nenadmasna anticipacija.
Intiligentno i mudro!
Tenis se najbolje igra glavom!
Bravo Jelena!

Djoksa

pre 14 godina

BRAVO JELENA,CARICE!Pokazala si KLASU i zasto si bila No.1!Tragikomicne su mi bile izjave da ce mec zavisiti od Stosur.A tek price o misicima,LOL!JELENA JE ZA Stosur MENTALNI DZIN!Ona svojom igrom hirurski precizno odstranjuje najvece kvalitete protivnica.

zar je bitno ko sam

pre 14 godina

Jelena u finalu... Odavno tu recenicu nisam cuo. Jos od Tokia 2009...
Mec kao mec necu komentarisati... Jelena zna najbolje kako je odigrala. Sto se mene tice, tacno onoliko koliko joj je trebalo. Nadam se da ce joj ovo podici samopouzdanje, jer odavno nije bila u finalu takog jakog turnira... Sve pohvale.
Sutra, samo strpljivo...

milan-Nis

pre 14 godina

Moze li neko da mi objasni zasto Novaka i Viktora mozemo da gledamo na NACIONALNOM RTS-u,a Jelenu ne!
Jesu li oni veci SRBI ili je zenski tenis nekome u redakciji RTS-a ne zanimljiv?
Da se razumemo obozavam sve nase tenisere,a posebno teniserke!

Djoksa

pre 14 godina

@Nincic...Cenim da redovno citate kom.Kad sam prosle nedelje dao ocenu Jeleninih sansi na IW sa osvrtom na podlogu,stavljen sam na stub srama.Sa podsmehom i izvesnom dozom mrznje pojedinci su omalovazavali Jelenu.Pa kako da ih nazovem?Neistomisljenici?

HOT GIRL

pre 14 godina

broavo jeco kraljice.nadam se da ces osvojit titulu iako ce biti tesko protiv wozzy.jeca s ovakom igrom moze biti u top5 a wozzy no.1.nadam se dobrom finalu kakvog svi očekujemo!!!!!!!!!:)

Borbena

pre 14 godina

Jelena igra svoju igru, strpljivo, pouzdano i borbeno do posladnjeg poena. Jedva čekam večerašnje finale! Nadam se da ćemo u 2010 videti još mnogo ovakvih njenih izdanja i da će dokle god bude igrala prevazilaziti samu sebe sa rezultatima. Bravo Jeleni za pružene odlične partije u IV, i od srca želim da osvoji turnir!!!

Neven KGB

pre 14 godina

Uozbiljila se Jeca, ne gubi vise fokus da bi se zezala sa publikom, melje protivnice. Bilo je dosta prognozera kako ce Samanta oduvati,pocistiti Jecu, i sta bi?? Opet ista prica kao sa Klejbanovom, 2 : o !!! Gde joj je bio ranije ovakav servis,da mi je znati?? Samo jos malo da opusti ruku, da raspali i forhend ponekad,onako ravno,i to je to.

Dermendziev

pre 14 godina

Za poslednje dve godine na IW: 4 finala i 2 pobede(hocemo li i trecu pobedu ostvariti?!).Bravo nasi, uvek smo prisutni na zavrsnici!Ko to kaze da nasi slabo igraju na severno-americkim turnirima?Onaj ko ne prati,ili ko inati!
Jeco,spustimo malo lopticu,predahnimo i opet "po jucerasnjem savetu"(postace mi spica!) i severnoamerickom receptu!Nece biti propast sveta i ako ne pobedimo,vazno je da smo uspeli i to iznad ocekivanja.Ipak ne dozvolimo da nam (poput Aljone) tradiciju rusi ni Agneska,ni Karolina,koje igraju u zivotnoj formi.Protivu njih samo strpljivom igrom(stil je slican kod sve tri i koja bude najstrpljivija,ta ce biti pobednik turnira).

vesna

pre 14 godina

Bravo Jelena, jako si me obradovala. Nadam se da će finale postati za tebe stvar tradicije. Jedino što mi se ne sviđa je tvoja haljina. Ali ako donosi sreću, samo je nosi!!!!!!

branko

pre 14 godina

@Wogy
Ето видите, захваљујући чудима технике Србија и Аустралија, у овом случају Ви и ја, смо на једном месту. Искрено се надам да г-ђица Стосур није читала мој коментар јер да јесте била би љута на мене. Верујте, онај податак о њеним годинама чуо сам од ТВ репортера који рече да она има 31 годину.

sasa

pre 14 godina

Jelenu ne možemo gledati u finalu, zato što ekskluzivno pravo na prenošenje WTA mečeva sa ovog turnira ima samo EUROSPORT....Pozdrav svima

Sale

pre 14 godina

Ovo nije drugorazredni turnir vec jedan od jacih..Nosi 1000 poena i po jacini je odma iza Grend Slema...Verovatno je to napisao neki Anin fan,jer mu je krivo sto je Jelena u finalu,a Ana ispala u 2 kolu pa sad omalovazava Jelenin uspeh....Samo nepred Jelena jos 1 korak si do titule...Mislim da ce je osvojiti i da ce u Majamiju nastaviti sa dobrim rezultatima i vratiti se u top 5...J.J-C.W=TITULA

Djoksa

pre 14 godina

IW je 5-ti GS,zar ne?Znaci Jeca sutra igra za prvi GS :).Dobro,nije GS ali gen. proba sigurno jeste.Osvajanjem titule bi po svim parametrima pokazala da je spremna da osvoji GS,JOS OVE GODINE!@Slobo je u kom na prethodnu Jecinu pobedu objasnio,procitajte.

Wogy

pre 14 godina

Nemem reci...presrecan sam za Jelenu.Zar jos neko sumnja da Jelena ne pripada u sam vrh zenskog Tenisa.Realno gledajuci ovo je vise nego izvanredan uspeh...jos samo jedan korak napred,bise veoma tesko,ali Jelena zasluzuje ovu titulu.Sve je moguce u sportu,svako iznenadjenje i bez razlike na na rezultat u Finalu Jelena zasluzuje sve cestitke.Netreba zaboraviti da je i ulazak u Finale na ovako velikom turniru fantastican uspeh.Puno srece sa zeljom u konacan uspeh.

Dermendziev

pre 14 godina

Dobronamerna ispravka za "tekstopisca":
Jelena je uspela da povede u setovima 1:0,posto je osvojila pet(a ne 4)vezanih gemova.Rezulnat se kretao ovako:1:0,1:1,2:1,(2:2,2:3,2:4,2:5,2:6)

Horvat

pre 14 godina

Ja ovako paralisanu Stosur nikad nisam video. Jelena je pametnom igrom naterala na svaku gresku i Stosur jednostavno nije imala resenje za jeleninu igru. Eto, ja sam impresioniran a pracenje meca je bilo pravo uzivanje.

Djoksa

pre 14 godina

Verujem da mnogim pljuvacima ni danas nije jasno zasto je pobedila Jelena?Kako je tako mocan server,koji nije izgubio ni set kao sto je Stosur izgleda tako jadno u mecu sa Jelenom.Razlog je jednostavan,kada Jelena igra na svom nivou i sestre Wiliams padaju

irena

pre 14 godina

Moze li neko da mi objasni zasto Novaka i Viktora mozemo da gledamo na NACIONALNOM RTS-u,a Jelenu ne!
Jesu li oni veci SRBI ili je zenski tenis nekome u redakciji RTS-a ne zanimljiv?
Da se razumemo obozavam sve nase tenisere,a posebno teniserke!
(milan-Nis, 20. mart 2010 11:34)

Zbog toga sto turnire koje otkupi eurosport ne moze niko drugi da prenosi... i zato nema prenosa... nazalost...

mali milos

pre 14 godina

Jeci sve cestitke.I ova pobeda bi mogla znaciti Jelenin kam-bek ili,ako nista vise,zadrzavanje sadasnjih pozicija u svetskom tenisu. Njene voljne osobine su neupitne,srcanosti joj ne nedostaje,a nervi,kao da su smireni. Ocekujemo dobro finale i povoljan rezultat. Uz Jecu smo i dalje...

Predo

pre 14 godina

Sve sam vec rekao prije ovog meca, mozda i previse. Zato sada samo konstatacija da Srbija 4 godine zaredom ima finalistu IW u singl konkurenciji. I sretno!

jelena jankovic's fan

pre 14 godina

cestitke...jel moze neko da me podseti kada je jelena poslednji put osvojila neki turnir? drzim pesnice za jos jednu titulu...
(ana ivanovic's fan, 19. mart 2010 22:31)

Osvojila je turnir pre edam meseci u Sinsinatiju...pocistila je u finalu igracicu No.1 Dinaru Safinu...to ce te mozda podsetiti..

realno

pre 14 godina

@marsupilami
Ti covece pod hitno idi kod ocnog lekara ili pod hitno predji na neki drugi sport.

Jelena je odigrala za cistu desetku, a Stosur je mnogo gresila to je tacno. Za te njene silne greske najvise je zasluzna i Jelena, jer ju je odlicnom taktickom igrom terala na greske. Da si odgledao jos neki mec ove Stosur, shvatio bi da je to njen nacin igre. Igra udaracki tenis, koji prolazi kod slabijih protivnica, a kod jacih ako ima svoj dan.
Krenula je i u ovaj mec silovito. Za 2 minuta osvojila 6 poena, a Jelena ni jedan. E onda je Jeca upalila crveno svetlo na semaforu i zaustavila je.
Koliko je ovo bio kvalitetan mec govori i podatak da je od svih poena koji su odigrani skoro trecina poena zavrsena vinerima (19 vinera Jelena i 17 Samanta). Naravno Stosur je napravila i skoro duplo vise gresaka od Jelene 48 u odnosu na jeleninih 28.
Te neiznudjene greske se ne prave tek tako same od sebe.
Da bi neko toliko gresio, mora da ima protivnika koji ce ga naterati na tolike greske. Sem jednostavno nije imala odgovor na Jeleninu igru. Jedino sto joj je preostajalo je da pokusava da pravi vinere iz gotovo nemogucih situcija.
U vecini slucajeva se to zavrsavalo neiznudjenim greskama.
Dakle ovo je bio jedan od najkvalitetnijih meceva zenskog tenisa ne samo na ovom turniru, nego i mozda od pocetka ove godine.
Licno nisam fan Jelene Jankovic, ali moram priznati da joj je ovo mozda bio i najbolji mec u celoj karijeri.
Da se malo vise razumes u tenis i sam bi to shvatio.

jagodinka simonović

pre 14 godina

Još samo malo servisa i niko joj ništa neće moći! Najgraciozniji reket svetskog tenisa! Napred! Break on through ... to the other side!

Kvazimodo Sorabius

pre 14 godina

Nema šta, posle duže vremena, Jelena igra snažno i pametno, racionalno i efikasno - profesorski! Baš kao pre nešto više od godinu dana.

gaga

pre 14 godina

Uvek smo tu za TEBE,vracas nam se,vracas se i tamo gde pripadas,uvek medju NAJBOLJE,BRAVO JELENA,BRAVO,pokazali si i u SRBIJI,kako ti umes,SRECNO!!!

Dylan Dog

pre 14 godina

BRAVO JELENA za prvo finale na turniru u rangu mastersa posle dugo vremena!
Odlično kretanje i hitre noge, dobar ritern i siguran servis, koji joj je doneo pregršt lakih poena (nešto što joj je skoro uvek falilo). Malo je gurala loptu iz bekhenda po dijagonali (nesvojstveno) i iznela nekoliko loptica u aut. Forhend vrlo siguran, pogotovo kod kratkih lopti, posle kojih treba da se završi poen. Gotovo savršeno nameštanje za udarac. Tek nekoliko puta sam primetio da je ispadala iz balansa levo ili desno, ili padala na leđa. Takđe, jako mudra taktika i koncentracija na visokom nivou. Nije bilo glupiranja sa čelindžima i rasipanja pažnje na publiku ili sudije. Uspela je da zatvori i prvi set i meč, što joj je ranije bio ogroman problem.
Samanta, kao što je komentator na Eursportu potencirao, jako loša sa bekhend strane. Stalno je nosila loptu iz slajsa (duži kontakt loptice sa površinom reketa no što je potrebno za izvođenje udarca), za jednu odličnu dubl igračicu - katastrofalno loše izvođenje voleja.

Pobeda je uvek pobeda, ali je sama igra i kompletan utisak su nešto što daje podlogu za realan optimizam u budućem periodu.
Sve u svemu, drago mi je da i u ženskom tenisu imamo još uvek čemu da se radujemo.

DUCE

pre 14 godina

Prvo molim upucene da mi kazu kad se igra WTA finale, a drugo> bravo JJ, srcem smo uz tebe, sta god uradila
(Nensi, 19. mart 2010 23:37)

Eurosport, koji je prenosi WTA meceve iz Indian Wells-a najavljuje pocetak finala u nedelju od 19.30h, a na zvanicnom sajtu ovog turnira finalni program pocinje u 20h.
Etogac.

Djoksa

pre 14 godina

Kljuc Jelenine dobre igre je retern.Stosur nije izgubila set do polufinala,i jos vaznije niko je nije brejknuo vise od 1 put po mecu.A Jelena je 4 PUTA BREJKNULA!Uz cvrst servis i svima znanu defanzivu protivnice izgledaju smesno pored nje.Srecno u finalu!

Irfan

pre 14 godina

Odavno nismo gledali Jelenu Jankovic ovako fokusiranu i koncentrisanu na igru. Nema sumnje da to donosi rezultate sto se i ovde pokazalo.
Retko dajem komentare, nisam navijac ali volim dobar zenski tenis bez nasilnickog udaranja i ispustanja nekakovih jurisnickih povika. Zato je ovaj mec za mene bio prava radost i uzitak.
Pratim kad imam vremena i komentare i ovaj put cu pozdraviti ljude koji se potpisuju kao Dylan Dog, Predo, Ja, WTATP i zahvaliti na kvalitetnim, lepim, odmerenim i ljudskim komentarima.

Novi trener

pre 14 godina

Kada je JJ onako mocno pobedila Klejbanovu, poslao sam komentar sa nekoliko imteresantnih zapazanja. Ne znam zbog cega nije objavljen, ali to je diskreciono pravo moderatora, pa...
U svakom slucaju, i dalje mislim da je vrlo interesantno (vidim da to niko ne pominje i ne komentarise, pa zakljucujem da se ne zna) da JJ odnedavno ima novog trenera. Amerikanac je i zove se Cip Bruks. Njegov uticaj na Jeleninu igru je vec sad vrlo, vrlo vidljiv. Vratio joj je eksplozivnost koju je ranije imala, hrabri je da igra ofanzivno i da se ne dvoumi kad krene na mrezu. Po recima komentatora sa kanadske TV koja je provela desetak dana u Indijan Velsu, kaze da JJ igra pod terapijom - nije 100% zdrava.Ima neki virus.
Lele majko, sta ce sve da radi kad bude fit. Sto rece neko u prethodnom komentaru: "Kad igra kako zna i moze i Vilijamsove padaju".

PS: Jos samo Anci da nam krene... Da se njih dve sucele u nekim polufinalima i finalima! Ihaj, gde bi nam bio kraj!

Pericolly

pre 14 godina

GLASAJTE za Jelenu da osvoji Heart award za doprinos nacionalnoj FED cup selekciji..

LINK:
http://www.fedcup.com/news/heartvote.asp

Gogo

pre 14 godina

Veliki sam Jelenin fan i verujem da može da dobije Karolinu,naravno ako nastavi sa igrom iz poslednja tri meča, uz sav respekt prema mladoj protivnici.Jedino besnim što opet ne prenose mečeve devojaka pa moramo da gledamo na satelitskim kanalima!

Volim te Jelena

pre 14 godina

Ukratko, ni večeras ne smeš proćerdati svoju veliku šansu za pobedu na IW. Moraš dati sve od sebe i pobediti (lepuškastu jucu bucu) Kerol i tačka.