Ponedeljak, 08.03.2010.

12:20

Bjelica: "Neću u Partizan"

Nemanja Bjelica, košarkaš crveno-belih, izjavio je da nema nameru da prelazi u ekipu Partizana.

Izvor: B92

Bjelica: "Neæu u Partizan" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

111 Komentari

Sortiraj po:

TIGER

pre 14 godina

(fabregas, 8. mart 2010 14:01)

A od kojih para je isplacen?
Jel to opet ista prica kao prosle godine "mi za razliku od Partizana placamo svoje dugove i racune", pa sada ispade da imate osmocifreni dug?
I samo mi jos nije jasno. Kako je to Vujanic propao onog trenutka kada je presao i otisao iz Partizana? To stvarno zelim da cujem od velikih strucnjaka da mi objasne...
Ja sam prvi rekao da je Bjelica jedini igrac kojeg bih pored Macvana sa nasih prostora voleo da vidim u Partizanu i dalje bih voleo, jer je rec o talentima (ruku na srce Macvan je mnogo bolji i korisniji), ali bojim se da ce jedan talenat kao Bjelica brzo nestati... Igraci nastaju u velikim utakmicama, protiv velikih klubova i jedna pobeda protiv velikog kluba uliva im sigurnost, a Nemanja to ne moze da oseti, bar ne u klubu u kojem igra...
A cini mi se da je nejmu i forma u padu, nadam se trenutno...
I jos jedna stvar mi je zapala za oko... Cim naidje na malo jaci protivnicki klub, on ne pokaze ni 10 % od svog talenta... Ne znam zasto je tako, neko bi tome trebao da se posveti, da li je do nekog problema u njegovoj glavi ili su opet to cuveni "placeni novinari" koji od komarca naprave magarca...

Milan

pre 14 godina

Realno,
Pošto se sledeće godine smanjuje broj srpskih klubova u NLB ligi, Zvezda će morati da se potrudi za plasman u isto takmičenje.
U slučaju da to ne uspe, taško da bi dečko ostao da igra Evro Čelendž kup.

vladimir jovicic

pre 14 godina

Jedno malo podsecanje :

Najtrofejniji igrac Crvene Zvezde je Boris Bakic - on ima 3 titule prvaka Srbije, koje je osvojio sa Partizanom. Hvala, prijatno.

hitro

pre 14 godina

http://euroleaguequiz.euroleague.net/decadeVoting/results.php


Idemo ljudi da se izglasa Bodiroga za najboljeg igraca decenije.Jasekevicijus se opasno priblizio!

DOminik

pre 14 godina

Glasajte za nase igrace na Euroleague.net za igraca decenije, sa jedne IP adrese moze da se glasa svaka 24h. Glasanje traje do kraja top 16 faze. Bodiroga je vodio, ali danas Litvanci pritiscu, ajde da pomognemo da se Dejan izglasa. Mobilizacija:)

Gaga

pre 14 godina

Da bi dosao prvo treba neko da te pozove! Pa Veseli je za tebe izmislio kosarku, tako da bi samo peskir mogao da mu dodajes...
(kvisko, 8. mart 2010 12:38)

E moj ti, kako bre jedan "tužni" Čeh da igra bolje košarku od SRBINA?

kataklinger

pre 14 godina

Bojan Bakić, košarkaš crveno-belih, izjavio da nema nameru da prelazi u ekipu Los Anđeles Lejkersa.

Jedini reprezentativac Crne Gore u redovima KK Crvena zvezda, od pre nekoliko dana i zamalo sportista godine iz redova “crveno-belih” Boris Bakić, izjavio je u intervjuu za “Novosti” da nema nameru da predje u ekipu Lejkersa.

„Šta mislite, na šta bi ličilo da čak i razmišljam o Lejkersima u trenutku kada sam dobio veliko priznanje kao zamalo najbolji sportista Sportskog društva Crvena zvezda? Svaka čast Lejkersima, ali nisam takav čovek. Bio bih najsrećniji kada bih osvojio titulu prvaka Svemira sa Zvezdom, što znači da bih u finalu pobedio baš Lejkerse“, rekao je Bakić.
(Bojan Bakić, 8. mart 2010 12:29)

Zar stvarno misliš da si duhovit?

Dejan

pre 14 godina

Najvazniji deo intervjua je taj sto on, a koliko vidim i svi njegovi drugari iz reprezentacije zeljno ocekuju leto i pripreme. Tendenciozni naslovi samo skrecu paznju sa onoga sto je najvaznije, da imamo mladog i talentoovanog igraca koji voli svoju zemlju, a jos bolje je sto nije jedini!:-)Napred SRBIJAAAAA!

batterss

pre 14 godina

Sta ces nam!!!!!!!!

Mozes samo da grejes klupu Veselom.
Pogledajte njegov ucinak ove sezone. Kad god je bila neka jaca i tvrdja utakmica njega nigde nije bilo. A ovde protiv Heliosa,Cedevite,Multivite i ostalih indeks 40. Tipican igrac za male utakmice. Ni do kolena Veselom.

............

pre 14 godina

pa kad nas stalno pojacavate,sto niste osvojili titulu dok su ti isti igraci bili kod vas!?
P.S. ovo vazi za onog sto je ostavio komentar kako nas zvezda stalno pojacava...

pirke

pre 14 godina

Nebojsa, sine dragi, kad bi pogledao objektivno neku utakmicu Partizana, video bi kakvu si nebulozu napisao, i naravno kad bi bio makar malo realan, primetio bi da upravo Zvezda forsira takvu igru (pogledaj procenat za 3 na zadnje dve u eurokupu, i na ovoj u NLB), antipropagandu kosarke. Ali, sta da radim, tvoja frustracija je velika, cela vropa se divi uspesima Partizana, a samo ti znas kakvu kosarku forsira Dule i kao igra Partizan. Ciboni nismo redovna musterija, pobedili su nas skoro u Beogradu prvi put posle 2 godine i 5 meceva cini mi se, ali nisam siguran.

new folder

pre 14 godina

Trenutno je u toku glasanje na sajtu euroleague.net za najboljeg igraca decenije. Glasajte, kolege internet navijaci, za nase kosarkase, jer su se Litvanci izgleda organizovali i ozbiljno ugrozavaju Bodirogi prvo mesto.
Glasanje se zavrsava, cini mi se u cetvrtak, tako da je svaki glas bitan.
Bila bi velika nepravda da Bodiroga ne bude prvi.

pharaoh

pre 14 godina

Igra Partizana je krajnje jednostavna:udri po trojkama pa ako krene onda dobro a ako ne uglavnom katastrofalan poraz.Izrađene akcije teško i da postoje,jedino kad se protivnik već preda onda bude po neki ulaz.Sve u svemu:antipropaganda košarke.To je trener Cibone uočio i zato ste im redovne mušterije.Uostalom to se videlo i protiv PAO,nekoliko promašenih trojki i sve je otišlo bestraga.Kada bi pomerili trojku kao u NBA borili bi se za opstanak.Realno.
(nebojša, 8. mart 2010 19:20)

Čoviću, ti li si? Pa, baš nam je trebao jedan takav stručnjak koji će nam objasniti zašto je Partizan JEDINI u Evroligi pobedio Barselonu. A, zato smo mi njih sveli na 65 koševa u "samo" 45 minuta, a mi sa silnim trojkama dali čitavih 66 za isto vreme. Pa, što odmah ne kažeš?

A, ta Cibona jedva četiri pobede u Evroligi "skupila", i to protiv timova "Ž" kategorije. A, Partizan, zna se - najjači sa najjačima.

baki

pre 14 godina

„ Zvezda će mi zauvek ostati u srcu i voleo bih da iz nje odem s titulom. Od mnogo faktora zavisi gde ću nastaviti karijeru. Imam još jednu godinu ugovora sa Zvezdom, klub mi je prirastao srcu, videćemo šta će biti...
EEEEEE, klub mu je prirastao srcu. Pa to znaci da ih simpatise. Nije ni cudo sto ne tuguje kad izgube od partizana. E jesi pravi grobar Bjelice, nema sta.

gde su vasi talenti?

pre 14 godina

(Papagaj, 8. mart 2010 14:44)

Ja ne znam odakle da krenem jer si toliko gluposti nalupao...
Kazes samo Pekovic i Novica,cekaj covece ti zaboravio i na Krstica,Perovica,Tripkovica, Tepica,Vujanica, Avdalovica,sada Veseli,uskoro Mitrovic i Djekic... Sto je najgore ti nesto nama pricas,a prosto ne mogu da nabrojim koliko velikih talenata i mladih reprezentativaca ste vi dovodili prethodnih 10 godina i ni jedan nije uspeo i niko ne zna gde igraju ti igraci sada!Ej! A nama pricas sto nisu svi talenti uspeli kod nas nego samo neki!Pa vi ste bili ti koji ste uvek imali vise para i dovodili igrace i talente koje ste hteli. Mnogi igraci koji su dosli i uspeli u Partizanu su dosli kao nepozati igraci i od nule ih je Dule napravio na zvezde(Tripko, Novica,Krstic, Perovic,Veseli...) tako da je smesno da pominjes neka imena ako ih je Partizan kompletno napravio na igrace kakvi su sada.
I zasto pricas o Vujanicu? On kada je bio u Partizanu bio je jedan od najkorisnijih igraca Evrolige! Otisao je u Skiper (cini mi se) i tamo je bio jedan od najboljih igraca dok se nije povredio na 6 meseci.Posle je presao u Barselonu i na prvoj utakmici posle povrede je opet obnovio povredu(ukrsteni ligamenti) i opet pauza od 6 meseci. Pa kako mislis da taj igrac nesto uradi posle takvih povreda.Pogledaj Aleksandrova.
Pa onda Tripkovi-taj covek je 7-8 godina bio u Partizanu, mi smo,tj.Partizan napravio od njega ovo sto jeste,nije on u Partizan dosao kao neka zvezda tako da ne mozes da pricas o nekom upropascavanju, pogotovu sto on odlicno igra u Huventudu (trenutno povredjen).Novica je isto dosao kao takoreci dete u Partizan i sve sto je sada je Partizan napravio od njega.Tepicu je ovo prva sezona u PAO i bice bolje.
UGLAVNOM,JEDINA ISTINA JE DA SU ONI SVI U PARTIZANU MNOGO NAPREDOVALI,A TO AKO SE NEKO NE SNADJE U NOVOM TIMU TO VISE NIJE STVAR PARTIZANA.
A vrh ti je predposlednja recinica.Pa covece:Krstic,Perovic, Novica,Tripkovic,Tepic, pa i Paunic i Bjelica su sve Partizanovi igraci!Svi oni,sem recimo Tepica, su kosarku naucili u Partizanu.I ti si se usudio da kazes da je repr. mesavina igraca Hem,FMP-a i Zvezde(!),a igraci Partizana nam cine 80% ekipe.I koji igraci Zvezde? Bjelica?

Djamši

pre 14 godina

Znam malog i Zvezdaš je 100%. Slažem se da će verovatno otići iz Zvezde, ako ne ove onda sigurno sledeće godine. A Partizan nije taj tim, i Grobari džabe vam priče. Volite Veselog jer on je zakleti grobar i ne maštajte o biseru naše reprezentacije. A sa druge strane što toliko loše mislite o njemu, kad ćete svi od reda da se oduševite kad bude igrao u reprezentaciji, jer je mali veliki talenat.
Ja poštujem Veselog (majstor odvali Olimpiju samo tako), ali poštujte i vi Nemanju!

Nemanja je naj najkompletniji igrač. Tačka!

Miloš1976

pre 14 godina

Šta je cigančići uhvatila vas frka?Toliko da počinjete da buncate : Bjelica bolji od svih Partizanovih igrača zajedno,mi smo srećno u TOP 8 već treći put itd...Pa da li je moguće da vašim kompleksima nikad nema kraja da možete da poredite Veselog i Bjelicu?!I kakve to veze ima sa vešću?Umesto da se bavite time što ovoga puta nećete videti Evropu posle toliko godina ( ni ovu kukavnu koju sada gledate ) i da tražite krivca u svom dvorištu,ili da učite kako se navija za svoj klub kada se gubi ubedljivo ( doduše od pravih ekipa ) vi kao neke tužibabe opet pljujete po onima koji vas iz godine u godinu odučavaju od košarke...E pa stvarno vam nema pomoći...

pera

pre 14 godina

Igra Partizana je krajnje jednostavna:udri po trojkama pa ako krene onda dobro a ako ne uglavnom katastrofalan poraz.Izrađene akcije teško i da postoje,jedino kad se protivnik već preda onda bude po neki ulaz.Sve u svemu:antipropaganda košarke.To je trener Cibone uočio i zato ste im redovne mušterije.Uostalom to se videlo i protiv PAO,nekoliko promašenih trojki i sve je otišlo bestraga.Kada bi pomerili trojku kao u NBA borili bi se za opstanak.Realno.
(nebojša, 8. mart 2010 19:20)

Au, ti si pokusao da isprovociras nekog ali si samo pokazao svoje neznanje."Udri po trojkama" je igra koja nikakve veze nema sa Partizanom,jer nama bas fale takvi igraci i to nam je jedina mana,a igra nam se svodi na centre i igru pod kosem.Znaci totalni promasaj."Udri trojkama" je ustvari ono sto igra zvezda od pocetka sezone (o tome najvise pricaju upravo vasi navijaci) i to je rezultiralo nekim pobedama ali i katastrofalnim porazima(Partizan sem Ritasa i Olimpijakosa i nije imao katastrofalne poraze,a igrali smo sa neuporedivo jacim protivnicima).A tek ovo da smo redovna musterija Cibone... Prvu utakmicu sa njima smo igrali sa omladincima,a ti pogledaj nas skor sa Cibonom zadnjih par godina.

nikola

pre 14 godina

@Dorcol celi crnobeli

Ajde nemoj da se foliras voleo bi ti kao i ostali grobari i te kakodadodje u Partizan. Ali koji ce djavo tamo kada moze posle SP da bira timu Evropi a ne da gladuje popar meseci jer ovi tvoji ne isplacuju stipendije. A drugo Bjelica je isplacen u Zvezdi. Ta fora nikoga nije zvao izlizana je.nadji nesto pametnije
(fabregas, 8. mart 2010 14:01)

A ti se uporno javljas na svaku vest da naglasis kako u Partizanu ne isplacuju stipendije?! Niko nije rekao da u Partizanu ne kasne plate,ali to je standardno vec godinama i niko nema problema sa tim.Smesno je sto ti to naglasavas u situaciji kada upravo zvezda ima mnogo veci problem zadnjih meseci sto se tice tih plata,i Tadija je otisao zbog toga,zamalo Keselj,a obavljaju se stalno sastanci sa menadzerima igraca u vezi tih plata.I onda se ti javis da kazes da u Partizanu kasne stipendije i igraci gladuju! Malo si komican.

nebojša

pre 14 godina

Igra Partizana je krajnje jednostavna:udri po trojkama pa ako krene onda dobro a ako ne uglavnom katastrofalan poraz.Izrađene akcije teško i da postoje,jedino kad se protivnik već preda onda bude po neki ulaz.Sve u svemu:antipropaganda košarke.To je trener Cibone uočio i zato ste im redovne mušterije.Uostalom to se videlo i protiv PAO,nekoliko promašenih trojki i sve je otišlo bestraga.Kada bi pomerili trojku kao u NBA borili bi se za opstanak.Realno.

GROBAR-S

pre 14 godina

Sta ce biti na kraju sezone ako Zvezda ostane bez predsednika,trenera,uprave,sponzora,novca sa 2-3 igraca?To u Zvezdi nece biti prvi put.Zato pamet u glavu i ne istrcavaj sa trapavim izjavama.Mozda ces moliti Boga da te Dule pozove.

Zvezda

pre 14 godina

Prosto je otužno koliko zluradih i iskompleksiranih postova od tzv. navijača partizana. Hteli bi ste na silu da ga dovedete, a on neće pa neće. Sve je moguće, možda na kraju i dođe kod vas, ali nemojte tu vašu skrivenu želju prikrivati komentarima tipa, ma niko te nije zvao, šta ćeš nam, Veseli je bolji od tebe itd itd...a svesni ste da je on bolji i vredniji košarkaš od svih vaših zajedno, zato stop licemerju, please.

podsvest je čudo

pre 14 godina

Ма погледајте ко какве патике носи на утакмицама. Кешељ, Бјелица, Кикан црно беле са црим пертлама, Вук, Штимац и јуниори црвено беле. Што неко код Дулета не проба да обује нешто црвено бело.

crnac

pre 14 godina

Decko nemoj samo kao Dasic da odes u Real pa na pozajmicu u Gran Kanariju i tako u nedogled od kluba do kluba.Pogledaj malo bolje pa ces shvatiti da ti je najbolje kod DV 2 do 3 godine i onda u Evropu u pravi klub sa pravom minutazom i dobrom lovom kao Ubica.Tripko ili Tepic.Dete nemoj da slusas nikog vec dobro razmisli i idi tamo gde ti je najbolje.
Sto se tice tvog izbora da si najbolji sportista SD CZ onda da ti je jasno da je to navlakusa jer oni hoce da te upropaste. pamet u glavu sokole.

daba

pre 14 godina

Iskreno za tebe me boli uvo, ali za srpsku kosarku je steta da ostanes samo talenat, a sto se tice Partizana, ovim momcima ide savim dobro i bez tebe.
Realno Prtizan je jedini klub u kome bi mogao da odigras mnogo jakih utakmica sa velikom minutazom, a tebi neka je sa srecom u nba ili gde vec zelis da grejes klupu

fabregas

pre 14 godina

@Grobar Ni

Pratim tvoje komentare koje se ticu bilo kog sporat u JSD. Sta si ti umislio da je tvoj klub najbolji na svetu i dasamo on moze da proizvede igraca. Da li znas kakvi igraci iz Litvanije, Slovenije, Grcke igraju u Realu,Olimpijakosu, Barceloni itd.Pogledaj koliku minutazu ima Tepic, Tripkovic (a bio dobio nagradu kao najbolji mladi igrac Evrope)Pa ne mislis da na toj poziciji ako postoji spanac ili amer da ce Uros imati prednost.Imace toliku minutazu da odmori ove.Najvecu minutazu u velikim evropskim klubovima od nasoih ima Teodosic. Pogledaj malo statistiku i ne pisi napamet.Tepica ste prodali za samo 500.000 dolara. A sto se tice Bjelice sta ce u tim koji je 16 u Evropi ili ajde neka ti bude osmi kada moze vecu lovu dauzme u bilo kom timu u inostranstvu i da igra i da se razvija i da igra jake lige.
Jedan ovde napisa glupost i ostade ziv. Da ne slusa menadzere.A koga ce da slusa. Tatu i mamu. Svi igraci cak i oni koji igraju sadasnju nasu ligu su vezani za dva tri menadzera. Rznatovica, Ristanovicai Kaprikjnoija vec od juniorskih dana

Skomi

pre 14 godina

Nemanja, cuvaj se menadzera, sve su to prevaranti... ti tvoji - pogotovo....

Sta su oni to uradili, pa da zasluze da ih ti konsultujes???

Tony9

pre 14 godina

Pa nemoj,jel' te tera neko?
Sedi u KK CZ sledece sezone ces osvojiti titulu sa njima.

A sa Partizanom ces tesko moci da osvojis titulu,eventualno ces igrati finale kupa,NLB lige i mozda 1/4 finale Evrolige a posle cete samo slabi klubovi hteti tako da ces verovatno moci da odes jedino Makabi,Real,PAO,...

Galaktus

pre 14 godina

Niste razumeli... on se na ovaj nacin bas i nudi da predje u KK Partizan. Svi oni bi radije u Partizan pa makar i za dz, ali... jedan je Dule, a da bi igrao za Partizan moras malo vise talenta da posedujes, malo mnooogo vise!

pogrebnik from nis

pre 14 godina

onaj ko je na pitanje "da li bi presao iz zvezde u partizan"(obrnuto) ocekivao odgovor DA je u najmanju ruku naivan,da ne vredjam.
nesto sasvim drugo je dal' on ima mesta u partizanu.

Markec

pre 14 godina

Ja stvarno ne znam ko siri te glasine?! Prvo za Raduljicu, sad za Bjelicu... Ocekujem da ce Dule na konferenciji za stampu opet da udari po tim "nepoznatim" tracarama, jer uporno pokusavaju da destabilisu Partizan pred vazne meceve.

sladjan

pre 14 godina

Dobro si rekao neke stvari sto je svakako za respekt mada pretpostavljam da ne znas za pricu legendarnog Saleta Djordjevica? njega je kao talentovanog klinca otac doveo u KKSS da proba da ga ubaci u tim, medjutim ondasnji strucnjaci iz KKSS su procenili da Sale Nacionale nema taj potencijal koji je njima potreban...naravno njegov otac (bez obzira u to vreme koliko god voleo i navijao za zvezdu) videvsi da ne moze nista da uradi ,otisao je u tabor vecitog rivala de je Sale primljen kao extra-talentovani play sto je on naravno kasnije igrama u Partizanu i reprezentaciji to i potvrdio...
naravouchenije
znam da postoje moralni principi i kodeksi koji treba svakako da se postuju ako si toliki talenat oprobaj se u NBA ili u nekom jakom evropskom klubu a sto se tice nase zemlje jedini klub gde bi tvoj potencijal mogao stvarno da se iskoristi to je u Partizanu ... e sad ako te istina boli neka boli to je realnost...uostalom sta ti govori slucajevi poput vujanica,tomasevica itd..itd ti ljudi su bili u Zvezdi pa kad su jednosatavno videli da nemaju prostora za napredak morali su da odu u Partizan ..a sa druge strane iz Partizana u Zvezdu se ide samo kao ispusena lula (primer Gurovic,Radivojevic itd)...

The Gaffer

pre 14 godina

ne treba se zanositi ovakvim izjavama. Nemanja, kao i svaki drugi igrac ce igrati tamo gde mu menadzer kaze! Kako ove sezone tako i svake sledece.

i bez tebe igramo sledeće god, top 8 evro lige

pre 14 godina

Davo sam komentarte da te očekujemo u Partizanu na kraju sezone.Sad bi te samo pitao kome se ti pravdaš i zašto?Na jedno takvo pitanje (provokativno) novinara mogo si samo da kažeš da sebe vidiš u Zvezdi ili inostranstvu.Iz tvog odgovora leži čežnja ili neka sujeta.

hahah

pre 14 godina

Bojan Bakić, košarkaš crveno-belih, izjavio da nema nameru da prelazi u ekipu Los Anđeles Lejkersa.

Jedini reprezentativac Crne Gore u redovima KK Crvena zvezda, od pre nekoliko dana i zamalo sportista godine iz redova “crveno-belih” Boris Bakić, izjavio je u intervjuu za “Novosti” da nema nameru da predje u ekipu Lejkersa.

„Šta mislite, na šta bi ličilo da čak i razmišljam o Lejkersima u trenutku kada sam dobio veliko priznanje kao zamalo najbolji sportista Sportskog društva Crvena zvezda? Svaka čast Lejkersima, ali nisam takav čovek. Bio bih najsrećniji kada bih osvojio titulu prvaka Svemira sa Zvezdom, što znači da bih u finalu pobedio baš Lejkerse“, rekao je Bakić.
(Bojan Bakić, 8. mart 2010 12:29)

--Au decko koji komplex ti imas!!!Jedni pricaju niko te nije zvao???Pa sta onda pricate svuda,e nama Bjelica da predje mnogo bi bili jaki,sad kao ne znate za to!!!Lecite komplexe na nekom drugom mestu!!!Bjelica svaka cast!!!Od rodjenja mog nije proslo bez imena tvog,ni dan ni godina zvezdo crvena :))) pozz za moju brace Delije

Grobar Ni

pre 14 godina

„...Bio bih najsrećniji kada bih osvojio titulu prvaka Srbije sa Zvezdom, što znači da bih u finalu pobedio baš Partizan“, rekao je Bjelica .....“

Чун се љуљну, оде санак пусти. Титулу првака Србије са пропалом Звездом нећеш узети. Она у кошарци, зна се, припада најбољем, а то је КК Партизан, тако да породица (зашто се тзв. делије сада не стиде овог појма, јер је он класично copy-paste СД Партизан-СД Ц. звезда) ту нема шта да тражи. А што се тиче маштања о градњи успешне каријере то би сигурно уродило плодом уколико би сада променио клуб (никако не бих желео да то буде мој ККП, јер ова изјава за такве заувек затвора његова врата) и играо у некој јакој кошаркашкој екипи, а не у клубићу у коме се тренутно налазиш.

Luka

pre 14 godina

Grobari ne znaju nista da rade osim da pokusavaju da kradu Zvezdi najbolje igrace stvarno sramota.

Ali iako mu je Partizan prisao Bjelica ih je glatko odbio.Kod Vujanica ste isto govorili da ga ne zelite u medijima a stalno ste ga pritiskali da predje sto se nazalost na kraju i desilo pa je i on kao Bogdanovic upropastio karijeru posle Partizana.

Sa Bjelicom se to nece desiti decko je zvezda steta sto ostatak Zvezdine ekipe ne moze da ga isprati,otici ce najverovatnije u NBA.

nemoj da cespla

pre 14 godina

Alo decko,nije Bojan nego Boris i nemoj da se pravis mnogo pametan jer ono sto je taj isti Boris uradio u životu ti možeš samo da maštaš!!!
(MJ23, 8. mart 2010 13:31)


Najvise sto je postigao - igrao u PARTIZANU! :)

Cerak PFC

pre 14 godina

Ne znam sta ce mu ovakve izjave. Svi znaju da je ranije igrao za Partizan i da je nakon toga presao u zvezdu. I pored toga, valjda zato sto deluje kao dobar momak, niko ga ni u jednom trenutku nije prozivao s tribina zbog prelaska u redove vecitog rivala. Ako nastavi da daje ovakve izjave, neko ce vec poceti sa prozivkom a to se svi znamo brzo siri masom tako da na kraju moze da ispadne svasta. I posle, posle navijaci krivi. Trebalo bi malo i sportisti da vode racuna o nekim stvarima.

A inace, Bjelici svaka cast kao igracu. Vidi se da postepeno sasvim fino napreduje i da vredno radi na sebi. Uvek igra maksimalno motivisano sto je jos jedna odlika dobrih igraca. Prilicno sam siguran da ako ga uprava nesto ne prevari kao Tadiju, za godinu dana moze da igra u nekom sasvim korekntom klubu (cak mozda i u Evroligi). Jedino sto nikad nece moci da mu se ostvari zelja za titulom u Srbiji, al sta sad. Ne moz' covek sve imati. Tj moze, ako je deo familije. Ostalima ce uvek ostati samo sledeca sezona.

Bojan

pre 14 godina

Ako je pametan,ostace. To je u ovom trenutku najbolje za njega. Samo oterati menadzere lesinare iz svakog sporta. Najbolji primer za to je KK"Partizan",koji je prodao Tepica,Velickovica,Pekovica,a glavno pitanje je gde su pare? Kao i u Zvezdi Omar Kuk,a gde su pare? 60posto uzimaju menadzeri,a ostatak se deli. Zalosno je da Zvezda i Partizan zive od milostinje. Ali nisu oni krivi,vec lesinari koji zaludjuju ovu naivnu decu.

Papagaj

pre 14 godina

To kako se napreduje u Partizanu postala je vec standardna prica smesnih grobara nalozenih na Vujosevica jer bar za ovih 8 godina igranja evrolige sto je najbitnija stvar procenat ekstra talenata koji su dosli u Partizan, a posle njega postali vazni igraci je mali. Ne znam da li je sem Pekovica i Novice neko nesto bitno uradi, a ovaj drugi je vec sad sumljiv.Neki od velikih talenata Nba vormata su propali pocevsi od Vujanica, Bogdanovica za kog niko kad je dolazio u Partizan nije mogao ni da predpostavi da ce zaglaviti kao osrednji igrac Huventuda, dalje Tripkovic pa onda Tepic najvece nade nase kosarke vec sad se vidi da ce biti ispod proseka, Boris Bakic je vazio za ekstra talenta dok nije dosao u Partizan. Zato je nasa reprezentacija potpuno sarena sa igacima Fmp, Hemofarma, Zvezde, a Partizan je uzimao najbolje igrao Evroligu sto je najbitnija stvar. Jer to veliki uspeh u stvaranju igraca o kome pricate?

Marko

pre 14 godina

Oni su mu i dali to priznanje da bi ga sasekli u odluci da predje u Partizan. Bile je takvih nazovi talenata u zvezdi i pre. Svaka generacija ima nekog vanserijskog talenta koji nikad nista ne osvoji dok je u klubu.

fabregas

pre 14 godina

@Dorcol celi crnobeli

Ajde nemoj da se foliras voleo bi ti kao i ostali grobari i te kakodadodje u Partizan. Ali koji ce djavo tamo kada moze posle SP da bira timu Evropi a ne da gladuje popar meseci jer ovi tvoji ne isplacuju stipendije. A drugo Bjelica je isplacen u Zvezdi. Ta fora nikoga nije zvao izlizana je.nadji nesto pametnije

Dule Vujosevic i tacka!!!

pre 14 godina

Sa tvojom Zvezdom ces da uzmes titulu ali mozda titulu prvaka obliznjeg parka! Daj covece, da li ti stvarno mislis da ti i tvoj klub mozete partizan da dobijete 3 puta? Pa ispasce te i pre finala od hemofarma ili fmp/a!

ALeksandar

pre 14 godina

Ma kakav crni NBA,pa da prodje kao MILICIC i da decko izgubi 5 godina igranja kosarke...Vidite da polako pocinju oni da dolaze u EVROPU...!!!!Bjelice-ostani i pokusaj da uradis nesto sa ZVEZDOM za 2 godine,a ako nema nista od toga u EVROPU BARCA ILI REAL MADRID.....Srecno..!!!!

flameni

pre 14 godina

ja ne znam ko je ovaj kralj sto se sali za bakica,ali komentar je fenomenalan.a bjelica ima pravo da ne zeli da dodje,ali ne razumem cemu opet te price.uzimamo igrace od kojih mozemo da pravimo pobednika,oni koji to ne zele definitivno nisu pobednici,pa samim tim ni materijal za duleta.bjelici zelim svu srecu u nastavku borbe sa vetrenjacama!!!

grobar kumanovo

pre 14 godina

ako hoces da se oprostis sa titulu to mozes samo u partizanu a ne u kk sledecu sezonu jer cete to samo biti i ostati dok je veliki kralj dule u partizanu

Mrzim Plavi cuperak!!!

pre 14 godina

Super! Dosta nam je vise mladih i "extatalenotovanih" kosarkasa!
Imali smo Kostu Perovica,Tepica,Tripkovica...kako je koji odlazio iz Partizana,rezultati Partizana su bili sve bolji i bolji!

Nenad

pre 14 godina

Sta se babi snilo...pa ti bre nisi no do kolena Veselom, decko odigra svaku desetu utakmicu i odmah se javlja. Zavrsices kao i svi zvezdini
kosarkasi u nekoj trecerazrednoj ekipi.

no

pre 14 godina

Mogao sam da potpisem da ce biti komentari - niko te nije ni zvao.
A koliko vas je samo na ovom sajtu pozivalo Bjelicu u Partizan?
Ne smem ni da zamislim kakvi bi bili komentari da je presao.

kari-bjelica

pre 14 godina

odlicno je sto ne zeli da ide u partizan,i zaista bjelici treba cestitati ,meni lici na pravog coveka u pravom smislu te reci,iako bi prelazak kod komsija za njega bio i vise nego puna afirmacija....bjelice majstore!trebao bi da produzi ugovor na godinu dana i da odradi jos sledecu sezonu a onda da se otisne u inostranstvo ali sve to zavisi od naseg vajnog rukovodstva na celu sa laletom lucicem.kad sam vec kod njega spomenuo bih i pricu s pocetka njegovog mandata o tome da se nikako nece mesati u rad trenera,
a utakmica protiv heliosa ga je demantovala u potpunosti.utisak je da je imao (konacno je stigao) razgovor sa trifom,u kojem su mu sugerisane sledece stvari koje su bile vise nego ocigledne:da rondovic i radosavljevic dobiju sto vecu mogucu minutazu,da stimac pocinje u petorci sa mnogo vecom minutazom nego sto je imao u predhodnom periodu,da taylor u napadu ni ne pomislja na bilo kakvu realizaciju vec da se sklanja po coskovima i uglovima terena i dodaje lopte bjelici i bakicu,videlo se po njegovom izrazu lica da mu je mnogo mucno da igra sa jednim takvim ogranicenjem u koje su bili ukljuceni i ostali igraci pre svih keselj i bakic koji su imali sugestiju da potpuno ignorisu taylora u napadu cak i ako se desi da ostane potpuno sam,pa je sve izgledalo komicno-cetrvorica u napadu.vidim da su strucni stab i ostali zadovoljni igrom a ja ih podsecam da je igra bila takva da se svela na besomucno sutiranje trojki koje su srecom ulazile.sve cestitke bjelici koji je odigrao odlicno i koji ce ocigledno da iskoristi ponudjen prostor za igru u napadu i potpuno se razigra sto moze da raduje sve...sve gore navedo nije kritika,vec pitanje da li je trifa u nedelju dana napravio toliki zaokret u raspodeli uloga i minutaze i u samom nacinu igre ili je ipak sve vidjeno u subotu produkt "razgovora" laleta sa trenerom.rekao bih da je ovo drugo,a da kazem i da bih mogao da se slozim sa devedeset odsto sugestija koje su sprovedene protiv heliosa....ipak,ostaje utisak da je voz prosao i da su ovo ipak zakasnele promene...bjelice majstore,zovi karija da se vrati pa da realizujemo propali projekat "KARI-BJELICA"!!!!!!

Kolt

pre 14 godina

Ko je procitao ceo tekst, a ne samo naslov, moze da zakljuci da Bjelica ne iskljucuje prelazak u Partizan, vec naglasava da je degutantno pricati o tome u ovom trenutku...nigde nije rekao da nece da predje, i ja sam, kao navijac Partizana, posle ovog intervjua siguran, da ukoliko ne ode u NBA, dolazi kod nas...nadam se u paketu sa Raduljicom, pa idemo u Torino...u krajnjoj liniji Bjelica je Partizanovo dete

Drakulje

pre 14 godina

Velika je šteta što se i među igračima pravi jaz grobar-ciganin... po meni su daleko bolje šanse da prikaže šta zna u Partizanu (trenutno) i da posle toga dobije angažman negde u Evropi (ili NBA). On može igrati za Partizan a navijati za Zvezdu... Zar mislite da prelaskom npr u Barselonu Bijelica prestaje da bude Zvezdaš... Pro je Pro... U svakom slučaju potez uprave CZ je način da zadrže igrača koji je prevazišao igru Zvezde i utakmica koje igra... (nekažem da ne postoje i obrnuti slučajevi) Želim mu sve najbolje, i istina je da je jedan od najboljih i najperspektivnijih igrača koje imamo... Sve će to naravno pokazati u reprezentaciji (samo se nadam da nema neke savetodavače kao Miličić, koji će ga upropastiti)

ps. Partizan jopet u TOP 8

Darko Radojevic

pre 14 godina

Bravo majstore, samo tako nastavi, vec si legenda, i srpska i Zvezdina!!! Ljubav prema Zvezdi (a to je zivot) je veca od svih dosanjanih ili nedosanjanih trofeja (to su, ipak, sitnice)!

MJ23

pre 14 godina

Alo decko,nije Bojan nego Boris i nemoj da se pravis mnogo pametan jer ono sto je taj isti Boris uradio u životu ti možeš samo da maštaš!!!

xxx

pre 14 godina

Pa niko te nije ni zvao u Partizan, sta se javljas?
(Dorcol celi crno-beli, 8. mart 2010 12:25)

A sto se ti javljas kad nemas veze sa zivotom. Samo je odgovorio na pitanje novinara sta misli o navodnim pricama.
Ali kao uvek jedva docekaju da se jave na svaku vest o Zvezdi, ma dzabe vam da budete i sampioni evrope kad vam je samo Zvezda u mislima

znaj da na ovome svetu ne postoji niko ko ce da spreci da sa Juga se ori "Partizane volim te ja"

pre 14 godina

E jadan ti kad planove vezujes za zvezdu .. videces kakvu karijeru ces imati .. a svi znamo kakvu bi imao kad bi presao u Partizan! Ali realno, niko te nije ni zvao, imamo mi bolje igrace u Partizanu!!

dimitriala

pre 14 godina

steta sto neces da predjes u partizan bilo bi to i vise nego korisno i za tebe a i za reprezentaciju, tesko da ces u toj zvezdi napredovati dalje.

molestant

pre 14 godina

pod jedan...mozes u zvezdi da ostanes jos 15 god i nista neces osvojiti....
pod dva.....prelaskom u partizan zaboravio bi odakle si dosao..i tek tada bi znao sta znaci san....
i pod tri....ti, a ne partizan gubis ako nedodjes.....

sss

pre 14 godina

Pa niko te nije ni zvao u Partizan, sta se javljas?
(Dorcol celi crno-beli, 8. mart 2010 12:25)
# Link komentara

Da,da....
Niko nije zvao ni Tomasevica,Vujanica,Bogdanovica,Vranjesa,Robertsa........
Dokle da vas pojacavamo????

au bre...

pre 14 godina

Dobro je sto ga niko nije zvao, kao sto ni luku bogdanovica niko nije zvao... tako je todoric izjavio da vi nikada ne pregovarate sa igracima dok su u nekom klubu, dada, koji ste vi licemeri sa sve trenerom vasim...

a za ovog drugog, decko prvo nauci kako se zove kosarkas crvene zvezde, pa onda mozes da pokusavas da budes duhovit...

Bravo za Bjelicu! To je pravo razmisljanje, u Zvezdi si postao to sto jesi...

Realno

pre 14 godina

Nije Nemanja u formi u kakvoj je bio prosle sezone. Ali ima puno prostora da napreduje pogotovo ako bi presao kod Vujosevica. Ali u svakom slucaju na njegovoj poziciji vec igra Veseli koji je u ovom trenutku daleko ispred njega

Lignjoslav

pre 14 godina

E, da su nam doveli centra na pocetku sezone, kako je trebalo da bude.....Imamo najbolje igrace u poslednjih 10-ak godina, a nemamo pravu peticu. Ovi nasi uvek moraju da zeznu nesto. Treba ih samo pitati kako su dozvolili da Maric ode u partizan iako je veliki Zvezdas!! Pricao je sa Stivenom Markovicem dok je ovaj bio jos u Zvezdi, znali su da je Zvezdas, a pustili su ga tamo! Onda. Mile Ilic nije bio dovoljno spreman??? Pa spremio bi se za mesec dana i sad bi smo imali centra. Na zalost, to se obija o glavu igracima kakvi su Keselj i Bjelica!

ja

pre 14 godina

Prvo,decko je ponikao u Partizanu. I,prakticno je oteran. Da bi se vratio,verujem da bi,ali to ne zavisi iskljucivo od njega. Mozda bi na jednu stvar trebalo obratiti paznju,kad se zavrsio poslednji derbi,kako se on,jedini,srdacno pozdravio sa igracima Partizana. I da,ja bih realno voleo da ga vidim u Partizanu. Njega,Raduljicu,i Gordona iz Cibone. Ako su vec neophodne promene tima svakog leta. Nisam realan,al' bih voleo.

Ovaj komentar je predugačak. Ako želite da pročitate ceo komentar kliknite ovde

нико нико као ти!

pre 14 godina

Део нације који навија за Партизан прича о томе, о томе, о томе.... О Кешељу и Бјелици, о Кешељу и Бјелици..... како прелазе у Партизан, како прелазе у Партизан.... А сада ће сви они, а сад ће сви они, понављати да те НИКО није ни звао, да те НИКО није ни звао, да те НИКО није ни звао....
А МЕНИ САМО ОСТАЈЕ ДА И ДАЉЕ ЛУДО ВОЛИМ ТЕ, СА ТОБОМ САМ ОД ПОРАЗА СВЕ ДО ПОБЕДЕ!!!!!
ЗВЕЗДА МИ ЈЕ СВЕ, ЗВЕЗДА ЖИВОТ ЈЕ.

70%Srbije

pre 14 godina

Tako je majstore,ne budi izdajnik kao neki pre tebe.Tamo bi te psovali kao i sve ostale,ovde si poštovan a titulu ćeš osvojiti sa Zvezdom ,ne predajte se,bolji ste,samo da upotrebite malo ragbuja kao oni i biće sve u redu.

čekam

pre 14 godina

Komentari koje sada očekujem se svode na tipske:
Tip 1) Ni ne trebaš nam
Tip 2) 'oćeš, 'oćeš, samo ne znaš
Tip 3) Znam čoveka, zakleti grobar/delija
Tip 4) Tri obroka...

uzmi dule fk partizan

pre 14 godina

Mali, ako hoces da budes medju najboljim igracima u Evropi samo dodjes u Duletovu fabriku talenata. pogledaj samo koliko je napredovao Veseli, a pre dve godine je igrao u Slovanu. pekovic,velickovic,tepic, tripkovic,vujanic,perovic itd...

Bojan Bakić

pre 14 godina

Bojan Bakić, košarkaš crveno-belih, izjavio da nema nameru da prelazi u ekipu Los Anđeles Lejkersa.

Jedini reprezentativac Crne Gore u redovima KK Crvena zvezda, od pre nekoliko dana i zamalo sportista godine iz redova “crveno-belih” Boris Bakić, izjavio je u intervjuu za “Novosti” da nema nameru da predje u ekipu Lejkersa.

„Šta mislite, na šta bi ličilo da čak i razmišljam o Lejkersima u trenutku kada sam dobio veliko priznanje kao zamalo najbolji sportista Sportskog društva Crvena zvezda? Svaka čast Lejkersima, ali nisam takav čovek. Bio bih najsrećniji kada bih osvojio titulu prvaka Svemira sa Zvezdom, što znači da bih u finalu pobedio baš Lejkerse“, rekao je Bakić.

Bojan Bakić

pre 14 godina

Bojan Bakić, košarkaš crveno-belih, izjavio da nema nameru da prelazi u ekipu Los Anđeles Lejkersa.

Jedini reprezentativac Crne Gore u redovima KK Crvena zvezda, od pre nekoliko dana i zamalo sportista godine iz redova “crveno-belih” Boris Bakić, izjavio je u intervjuu za “Novosti” da nema nameru da predje u ekipu Lejkersa.

„Šta mislite, na šta bi ličilo da čak i razmišljam o Lejkersima u trenutku kada sam dobio veliko priznanje kao zamalo najbolji sportista Sportskog društva Crvena zvezda? Svaka čast Lejkersima, ali nisam takav čovek. Bio bih najsrećniji kada bih osvojio titulu prvaka Svemira sa Zvezdom, što znači da bih u finalu pobedio baš Lejkerse“, rekao je Bakić.

нико нико као ти!

pre 14 godina

Део нације који навија за Партизан прича о томе, о томе, о томе.... О Кешељу и Бјелици, о Кешељу и Бјелици..... како прелазе у Партизан, како прелазе у Партизан.... А сада ће сви они, а сад ће сви они, понављати да те НИКО није ни звао, да те НИКО није ни звао, да те НИКО није ни звао....
А МЕНИ САМО ОСТАЈЕ ДА И ДАЉЕ ЛУДО ВОЛИМ ТЕ, СА ТОБОМ САМ ОД ПОРАЗА СВЕ ДО ПОБЕДЕ!!!!!
ЗВЕЗДА МИ ЈЕ СВЕ, ЗВЕЗДА ЖИВОТ ЈЕ.

au bre...

pre 14 godina

Dobro je sto ga niko nije zvao, kao sto ni luku bogdanovica niko nije zvao... tako je todoric izjavio da vi nikada ne pregovarate sa igracima dok su u nekom klubu, dada, koji ste vi licemeri sa sve trenerom vasim...

a za ovog drugog, decko prvo nauci kako se zove kosarkas crvene zvezde, pa onda mozes da pokusavas da budes duhovit...

Bravo za Bjelicu! To je pravo razmisljanje, u Zvezdi si postao to sto jesi...

čekam

pre 14 godina

Komentari koje sada očekujem se svode na tipske:
Tip 1) Ni ne trebaš nam
Tip 2) 'oćeš, 'oćeš, samo ne znaš
Tip 3) Znam čoveka, zakleti grobar/delija
Tip 4) Tri obroka...

xxx

pre 14 godina

Pa niko te nije ni zvao u Partizan, sta se javljas?
(Dorcol celi crno-beli, 8. mart 2010 12:25)

A sto se ti javljas kad nemas veze sa zivotom. Samo je odgovorio na pitanje novinara sta misli o navodnim pricama.
Ali kao uvek jedva docekaju da se jave na svaku vest o Zvezdi, ma dzabe vam da budete i sampioni evrope kad vam je samo Zvezda u mislima

dimitriala

pre 14 godina

steta sto neces da predjes u partizan bilo bi to i vise nego korisno i za tebe a i za reprezentaciju, tesko da ces u toj zvezdi napredovati dalje.

nemoj da cespla

pre 14 godina

Alo decko,nije Bojan nego Boris i nemoj da se pravis mnogo pametan jer ono sto je taj isti Boris uradio u životu ti možeš samo da maštaš!!!
(MJ23, 8. mart 2010 13:31)


Najvise sto je postigao - igrao u PARTIZANU! :)

sss

pre 14 godina

Pa niko te nije ni zvao u Partizan, sta se javljas?
(Dorcol celi crno-beli, 8. mart 2010 12:25)
# Link komentara

Da,da....
Niko nije zvao ni Tomasevica,Vujanica,Bogdanovica,Vranjesa,Robertsa........
Dokle da vas pojacavamo????

MJ23

pre 14 godina

Alo decko,nije Bojan nego Boris i nemoj da se pravis mnogo pametan jer ono sto je taj isti Boris uradio u životu ti možeš samo da maštaš!!!

sladjan

pre 14 godina

Dobro si rekao neke stvari sto je svakako za respekt mada pretpostavljam da ne znas za pricu legendarnog Saleta Djordjevica? njega je kao talentovanog klinca otac doveo u KKSS da proba da ga ubaci u tim, medjutim ondasnji strucnjaci iz KKSS su procenili da Sale Nacionale nema taj potencijal koji je njima potreban...naravno njegov otac (bez obzira u to vreme koliko god voleo i navijao za zvezdu) videvsi da ne moze nista da uradi ,otisao je u tabor vecitog rivala de je Sale primljen kao extra-talentovani play sto je on naravno kasnije igrama u Partizanu i reprezentaciji to i potvrdio...
naravouchenije
znam da postoje moralni principi i kodeksi koji treba svakako da se postuju ako si toliki talenat oprobaj se u NBA ili u nekom jakom evropskom klubu a sto se tice nase zemlje jedini klub gde bi tvoj potencijal mogao stvarno da se iskoristi to je u Partizanu ... e sad ako te istina boli neka boli to je realnost...uostalom sta ti govori slucajevi poput vujanica,tomasevica itd..itd ti ljudi su bili u Zvezdi pa kad su jednosatavno videli da nemaju prostora za napredak morali su da odu u Partizan ..a sa druge strane iz Partizana u Zvezdu se ide samo kao ispusena lula (primer Gurovic,Radivojevic itd)...

Realno

pre 14 godina

Nije Nemanja u formi u kakvoj je bio prosle sezone. Ali ima puno prostora da napreduje pogotovo ako bi presao kod Vujosevica. Ali u svakom slucaju na njegovoj poziciji vec igra Veseli koji je u ovom trenutku daleko ispred njega

molestant

pre 14 godina

pod jedan...mozes u zvezdi da ostanes jos 15 god i nista neces osvojiti....
pod dva.....prelaskom u partizan zaboravio bi odakle si dosao..i tek tada bi znao sta znaci san....
i pod tri....ti, a ne partizan gubis ako nedodjes.....

Lignjoslav

pre 14 godina

E, da su nam doveli centra na pocetku sezone, kako je trebalo da bude.....Imamo najbolje igrace u poslednjih 10-ak godina, a nemamo pravu peticu. Ovi nasi uvek moraju da zeznu nesto. Treba ih samo pitati kako su dozvolili da Maric ode u partizan iako je veliki Zvezdas!! Pricao je sa Stivenom Markovicem dok je ovaj bio jos u Zvezdi, znali su da je Zvezdas, a pustili su ga tamo! Onda. Mile Ilic nije bio dovoljno spreman??? Pa spremio bi se za mesec dana i sad bi smo imali centra. Na zalost, to se obija o glavu igracima kakvi su Keselj i Bjelica!

Dule Vujosevic i tacka!!!

pre 14 godina

Sa tvojom Zvezdom ces da uzmes titulu ali mozda titulu prvaka obliznjeg parka! Daj covece, da li ti stvarno mislis da ti i tvoj klub mozete partizan da dobijete 3 puta? Pa ispasce te i pre finala od hemofarma ili fmp/a!

70%Srbije

pre 14 godina

Tako je majstore,ne budi izdajnik kao neki pre tebe.Tamo bi te psovali kao i sve ostale,ovde si poštovan a titulu ćeš osvojiti sa Zvezdom ,ne predajte se,bolji ste,samo da upotrebite malo ragbuja kao oni i biće sve u redu.

pharaoh

pre 14 godina

Igra Partizana je krajnje jednostavna:udri po trojkama pa ako krene onda dobro a ako ne uglavnom katastrofalan poraz.Izrađene akcije teško i da postoje,jedino kad se protivnik već preda onda bude po neki ulaz.Sve u svemu:antipropaganda košarke.To je trener Cibone uočio i zato ste im redovne mušterije.Uostalom to se videlo i protiv PAO,nekoliko promašenih trojki i sve je otišlo bestraga.Kada bi pomerili trojku kao u NBA borili bi se za opstanak.Realno.
(nebojša, 8. mart 2010 19:20)

Čoviću, ti li si? Pa, baš nam je trebao jedan takav stručnjak koji će nam objasniti zašto je Partizan JEDINI u Evroligi pobedio Barselonu. A, zato smo mi njih sveli na 65 koševa u "samo" 45 minuta, a mi sa silnim trojkama dali čitavih 66 za isto vreme. Pa, što odmah ne kažeš?

A, ta Cibona jedva četiri pobede u Evroligi "skupila", i to protiv timova "Ž" kategorije. A, Partizan, zna se - najjači sa najjačima.

gde su vasi talenti?

pre 14 godina

(Papagaj, 8. mart 2010 14:44)

Ja ne znam odakle da krenem jer si toliko gluposti nalupao...
Kazes samo Pekovic i Novica,cekaj covece ti zaboravio i na Krstica,Perovica,Tripkovica, Tepica,Vujanica, Avdalovica,sada Veseli,uskoro Mitrovic i Djekic... Sto je najgore ti nesto nama pricas,a prosto ne mogu da nabrojim koliko velikih talenata i mladih reprezentativaca ste vi dovodili prethodnih 10 godina i ni jedan nije uspeo i niko ne zna gde igraju ti igraci sada!Ej! A nama pricas sto nisu svi talenti uspeli kod nas nego samo neki!Pa vi ste bili ti koji ste uvek imali vise para i dovodili igrace i talente koje ste hteli. Mnogi igraci koji su dosli i uspeli u Partizanu su dosli kao nepozati igraci i od nule ih je Dule napravio na zvezde(Tripko, Novica,Krstic, Perovic,Veseli...) tako da je smesno da pominjes neka imena ako ih je Partizan kompletno napravio na igrace kakvi su sada.
I zasto pricas o Vujanicu? On kada je bio u Partizanu bio je jedan od najkorisnijih igraca Evrolige! Otisao je u Skiper (cini mi se) i tamo je bio jedan od najboljih igraca dok se nije povredio na 6 meseci.Posle je presao u Barselonu i na prvoj utakmici posle povrede je opet obnovio povredu(ukrsteni ligamenti) i opet pauza od 6 meseci. Pa kako mislis da taj igrac nesto uradi posle takvih povreda.Pogledaj Aleksandrova.
Pa onda Tripkovi-taj covek je 7-8 godina bio u Partizanu, mi smo,tj.Partizan napravio od njega ovo sto jeste,nije on u Partizan dosao kao neka zvezda tako da ne mozes da pricas o nekom upropascavanju, pogotovu sto on odlicno igra u Huventudu (trenutno povredjen).Novica je isto dosao kao takoreci dete u Partizan i sve sto je sada je Partizan napravio od njega.Tepicu je ovo prva sezona u PAO i bice bolje.
UGLAVNOM,JEDINA ISTINA JE DA SU ONI SVI U PARTIZANU MNOGO NAPREDOVALI,A TO AKO SE NEKO NE SNADJE U NOVOM TIMU TO VISE NIJE STVAR PARTIZANA.
A vrh ti je predposlednja recinica.Pa covece:Krstic,Perovic, Novica,Tripkovic,Tepic, pa i Paunic i Bjelica su sve Partizanovi igraci!Svi oni,sem recimo Tepica, su kosarku naucili u Partizanu.I ti si se usudio da kazes da je repr. mesavina igraca Hem,FMP-a i Zvezde(!),a igraci Partizana nam cine 80% ekipe.I koji igraci Zvezde? Bjelica?

Kolt

pre 14 godina

Ko je procitao ceo tekst, a ne samo naslov, moze da zakljuci da Bjelica ne iskljucuje prelazak u Partizan, vec naglasava da je degutantno pricati o tome u ovom trenutku...nigde nije rekao da nece da predje, i ja sam, kao navijac Partizana, posle ovog intervjua siguran, da ukoliko ne ode u NBA, dolazi kod nas...nadam se u paketu sa Raduljicom, pa idemo u Torino...u krajnjoj liniji Bjelica je Partizanovo dete

podsvest je čudo

pre 14 godina

Ма погледајте ко какве патике носи на утакмицама. Кешељ, Бјелица, Кикан црно беле са црим пертлама, Вук, Штимац и јуниори црвено беле. Што неко код Дулета не проба да обује нешто црвено бело.

Darko Radojevic

pre 14 godina

Bravo majstore, samo tako nastavi, vec si legenda, i srpska i Zvezdina!!! Ljubav prema Zvezdi (a to je zivot) je veca od svih dosanjanih ili nedosanjanih trofeja (to su, ipak, sitnice)!

Dejan

pre 14 godina

Najvazniji deo intervjua je taj sto on, a koliko vidim i svi njegovi drugari iz reprezentacije zeljno ocekuju leto i pripreme. Tendenciozni naslovi samo skrecu paznju sa onoga sto je najvaznije, da imamo mladog i talentoovanog igraca koji voli svoju zemlju, a jos bolje je sto nije jedini!:-)Napred SRBIJAAAAA!

pogrebnik from nis

pre 14 godina

onaj ko je na pitanje "da li bi presao iz zvezde u partizan"(obrnuto) ocekivao odgovor DA je u najmanju ruku naivan,da ne vredjam.
nesto sasvim drugo je dal' on ima mesta u partizanu.

Miloš1976

pre 14 godina

Šta je cigančići uhvatila vas frka?Toliko da počinjete da buncate : Bjelica bolji od svih Partizanovih igrača zajedno,mi smo srećno u TOP 8 već treći put itd...Pa da li je moguće da vašim kompleksima nikad nema kraja da možete da poredite Veselog i Bjelicu?!I kakve to veze ima sa vešću?Umesto da se bavite time što ovoga puta nećete videti Evropu posle toliko godina ( ni ovu kukavnu koju sada gledate ) i da tražite krivca u svom dvorištu,ili da učite kako se navija za svoj klub kada se gubi ubedljivo ( doduše od pravih ekipa ) vi kao neke tužibabe opet pljujete po onima koji vas iz godine u godinu odučavaju od košarke...E pa stvarno vam nema pomoći...

batterss

pre 14 godina

Sta ces nam!!!!!!!!

Mozes samo da grejes klupu Veselom.
Pogledajte njegov ucinak ove sezone. Kad god je bila neka jaca i tvrdja utakmica njega nigde nije bilo. A ovde protiv Heliosa,Cedevite,Multivite i ostalih indeks 40. Tipican igrac za male utakmice. Ni do kolena Veselom.

uzmi dule fk partizan

pre 14 godina

Mali, ako hoces da budes medju najboljim igracima u Evropi samo dodjes u Duletovu fabriku talenata. pogledaj samo koliko je napredovao Veseli, a pre dve godine je igrao u Slovanu. pekovic,velickovic,tepic, tripkovic,vujanic,perovic itd...

pera

pre 14 godina

Igra Partizana je krajnje jednostavna:udri po trojkama pa ako krene onda dobro a ako ne uglavnom katastrofalan poraz.Izrađene akcije teško i da postoje,jedino kad se protivnik već preda onda bude po neki ulaz.Sve u svemu:antipropaganda košarke.To je trener Cibone uočio i zato ste im redovne mušterije.Uostalom to se videlo i protiv PAO,nekoliko promašenih trojki i sve je otišlo bestraga.Kada bi pomerili trojku kao u NBA borili bi se za opstanak.Realno.
(nebojša, 8. mart 2010 19:20)

Au, ti si pokusao da isprovociras nekog ali si samo pokazao svoje neznanje."Udri po trojkama" je igra koja nikakve veze nema sa Partizanom,jer nama bas fale takvi igraci i to nam je jedina mana,a igra nam se svodi na centre i igru pod kosem.Znaci totalni promasaj."Udri trojkama" je ustvari ono sto igra zvezda od pocetka sezone (o tome najvise pricaju upravo vasi navijaci) i to je rezultiralo nekim pobedama ali i katastrofalnim porazima(Partizan sem Ritasa i Olimpijakosa i nije imao katastrofalne poraze,a igrali smo sa neuporedivo jacim protivnicima).A tek ovo da smo redovna musterija Cibone... Prvu utakmicu sa njima smo igrali sa omladincima,a ti pogledaj nas skor sa Cibonom zadnjih par godina.

pirke

pre 14 godina

Nebojsa, sine dragi, kad bi pogledao objektivno neku utakmicu Partizana, video bi kakvu si nebulozu napisao, i naravno kad bi bio makar malo realan, primetio bi da upravo Zvezda forsira takvu igru (pogledaj procenat za 3 na zadnje dve u eurokupu, i na ovoj u NLB), antipropagandu kosarke. Ali, sta da radim, tvoja frustracija je velika, cela vropa se divi uspesima Partizana, a samo ti znas kakvu kosarku forsira Dule i kao igra Partizan. Ciboni nismo redovna musterija, pobedili su nas skoro u Beogradu prvi put posle 2 godine i 5 meceva cini mi se, ali nisam siguran.

kari-bjelica

pre 14 godina

odlicno je sto ne zeli da ide u partizan,i zaista bjelici treba cestitati ,meni lici na pravog coveka u pravom smislu te reci,iako bi prelazak kod komsija za njega bio i vise nego puna afirmacija....bjelice majstore!trebao bi da produzi ugovor na godinu dana i da odradi jos sledecu sezonu a onda da se otisne u inostranstvo ali sve to zavisi od naseg vajnog rukovodstva na celu sa laletom lucicem.kad sam vec kod njega spomenuo bih i pricu s pocetka njegovog mandata o tome da se nikako nece mesati u rad trenera,
a utakmica protiv heliosa ga je demantovala u potpunosti.utisak je da je imao (konacno je stigao) razgovor sa trifom,u kojem su mu sugerisane sledece stvari koje su bile vise nego ocigledne:da rondovic i radosavljevic dobiju sto vecu mogucu minutazu,da stimac pocinje u petorci sa mnogo vecom minutazom nego sto je imao u predhodnom periodu,da taylor u napadu ni ne pomislja na bilo kakvu realizaciju vec da se sklanja po coskovima i uglovima terena i dodaje lopte bjelici i bakicu,videlo se po njegovom izrazu lica da mu je mnogo mucno da igra sa jednim takvim ogranicenjem u koje su bili ukljuceni i ostali igraci pre svih keselj i bakic koji su imali sugestiju da potpuno ignorisu taylora u napadu cak i ako se desi da ostane potpuno sam,pa je sve izgledalo komicno-cetrvorica u napadu.vidim da su strucni stab i ostali zadovoljni igrom a ja ih podsecam da je igra bila takva da se svela na besomucno sutiranje trojki koje su srecom ulazile.sve cestitke bjelici koji je odigrao odlicno i koji ce ocigledno da iskoristi ponudjen prostor za igru u napadu i potpuno se razigra sto moze da raduje sve...sve gore navedo nije kritika,vec pitanje da li je trifa u nedelju dana napravio toliki zaokret u raspodeli uloga i minutaze i u samom nacinu igre ili je ipak sve vidjeno u subotu produkt "razgovora" laleta sa trenerom.rekao bih da je ovo drugo,a da kazem i da bih mogao da se slozim sa devedeset odsto sugestija koje su sprovedene protiv heliosa....ipak,ostaje utisak da je voz prosao i da su ovo ipak zakasnele promene...bjelice majstore,zovi karija da se vrati pa da realizujemo propali projekat "KARI-BJELICA"!!!!!!

Galaktus

pre 14 godina

Niste razumeli... on se na ovaj nacin bas i nudi da predje u KK Partizan. Svi oni bi radije u Partizan pa makar i za dz, ali... jedan je Dule, a da bi igrao za Partizan moras malo vise talenta da posedujes, malo mnooogo vise!

vladimir jovicic

pre 14 godina

Jedno malo podsecanje :

Najtrofejniji igrac Crvene Zvezde je Boris Bakic - on ima 3 titule prvaka Srbije, koje je osvojio sa Partizanom. Hvala, prijatno.

Mrzim Plavi cuperak!!!

pre 14 godina

Super! Dosta nam je vise mladih i "extatalenotovanih" kosarkasa!
Imali smo Kostu Perovica,Tepica,Tripkovica...kako je koji odlazio iz Partizana,rezultati Partizana su bili sve bolji i bolji!

Grobar Ni

pre 14 godina

„...Bio bih najsrećniji kada bih osvojio titulu prvaka Srbije sa Zvezdom, što znači da bih u finalu pobedio baš Partizan“, rekao je Bjelica .....“

Чун се љуљну, оде санак пусти. Титулу првака Србије са пропалом Звездом нећеш узети. Она у кошарци, зна се, припада најбољем, а то је КК Партизан, тако да породица (зашто се тзв. делије сада не стиде овог појма, јер је он класично copy-paste СД Партизан-СД Ц. звезда) ту нема шта да тражи. А што се тиче маштања о градњи успешне каријере то би сигурно уродило плодом уколико би сада променио клуб (никако не бих желео да то буде мој ККП, јер ова изјава за такве заувек затвора његова врата) и играо у некој јакој кошаркашкој екипи, а не у клубићу у коме се тренутно налазиш.

ja

pre 14 godina

Prvo,decko je ponikao u Partizanu. I,prakticno je oteran. Da bi se vratio,verujem da bi,ali to ne zavisi iskljucivo od njega. Mozda bi na jednu stvar trebalo obratiti paznju,kad se zavrsio poslednji derbi,kako se on,jedini,srdacno pozdravio sa igracima Partizana. I da,ja bih realno voleo da ga vidim u Partizanu. Njega,Raduljicu,i Gordona iz Cibone. Ako su vec neophodne promene tima svakog leta. Nisam realan,al' bih voleo.

Ovaj komentar je predugačak. Ako želite da pročitate ceo komentar kliknite ovde

Cerak PFC

pre 14 godina

Ne znam sta ce mu ovakve izjave. Svi znaju da je ranije igrao za Partizan i da je nakon toga presao u zvezdu. I pored toga, valjda zato sto deluje kao dobar momak, niko ga ni u jednom trenutku nije prozivao s tribina zbog prelaska u redove vecitog rivala. Ako nastavi da daje ovakve izjave, neko ce vec poceti sa prozivkom a to se svi znamo brzo siri masom tako da na kraju moze da ispadne svasta. I posle, posle navijaci krivi. Trebalo bi malo i sportisti da vode racuna o nekim stvarima.

A inace, Bjelici svaka cast kao igracu. Vidi se da postepeno sasvim fino napreduje i da vredno radi na sebi. Uvek igra maksimalno motivisano sto je jos jedna odlika dobrih igraca. Prilicno sam siguran da ako ga uprava nesto ne prevari kao Tadiju, za godinu dana moze da igra u nekom sasvim korekntom klubu (cak mozda i u Evroligi). Jedino sto nikad nece moci da mu se ostvari zelja za titulom u Srbiji, al sta sad. Ne moz' covek sve imati. Tj moze, ako je deo familije. Ostalima ce uvek ostati samo sledeca sezona.

i bez tebe igramo sledeće god, top 8 evro lige

pre 14 godina

Davo sam komentarte da te očekujemo u Partizanu na kraju sezone.Sad bi te samo pitao kome se ti pravdaš i zašto?Na jedno takvo pitanje (provokativno) novinara mogo si samo da kažeš da sebe vidiš u Zvezdi ili inostranstvu.Iz tvog odgovora leži čežnja ili neka sujeta.

crnac

pre 14 godina

Decko nemoj samo kao Dasic da odes u Real pa na pozajmicu u Gran Kanariju i tako u nedogled od kluba do kluba.Pogledaj malo bolje pa ces shvatiti da ti je najbolje kod DV 2 do 3 godine i onda u Evropu u pravi klub sa pravom minutazom i dobrom lovom kao Ubica.Tripko ili Tepic.Dete nemoj da slusas nikog vec dobro razmisli i idi tamo gde ti je najbolje.
Sto se tice tvog izbora da si najbolji sportista SD CZ onda da ti je jasno da je to navlakusa jer oni hoce da te upropaste. pamet u glavu sokole.

daba

pre 14 godina

Iskreno za tebe me boli uvo, ali za srpsku kosarku je steta da ostanes samo talenat, a sto se tice Partizana, ovim momcima ide savim dobro i bez tebe.
Realno Prtizan je jedini klub u kome bi mogao da odigras mnogo jakih utakmica sa velikom minutazom, a tebi neka je sa srecom u nba ili gde vec zelis da grejes klupu

kataklinger

pre 14 godina

Bojan Bakić, košarkaš crveno-belih, izjavio da nema nameru da prelazi u ekipu Los Anđeles Lejkersa.

Jedini reprezentativac Crne Gore u redovima KK Crvena zvezda, od pre nekoliko dana i zamalo sportista godine iz redova “crveno-belih” Boris Bakić, izjavio je u intervjuu za “Novosti” da nema nameru da predje u ekipu Lejkersa.

„Šta mislite, na šta bi ličilo da čak i razmišljam o Lejkersima u trenutku kada sam dobio veliko priznanje kao zamalo najbolji sportista Sportskog društva Crvena zvezda? Svaka čast Lejkersima, ali nisam takav čovek. Bio bih najsrećniji kada bih osvojio titulu prvaka Svemira sa Zvezdom, što znači da bih u finalu pobedio baš Lejkerse“, rekao je Bakić.
(Bojan Bakić, 8. mart 2010 12:29)

Zar stvarno misliš da si duhovit?

flameni

pre 14 godina

ja ne znam ko je ovaj kralj sto se sali za bakica,ali komentar je fenomenalan.a bjelica ima pravo da ne zeli da dodje,ali ne razumem cemu opet te price.uzimamo igrace od kojih mozemo da pravimo pobednika,oni koji to ne zele definitivno nisu pobednici,pa samim tim ni materijal za duleta.bjelici zelim svu srecu u nastavku borbe sa vetrenjacama!!!

Marko

pre 14 godina

Oni su mu i dali to priznanje da bi ga sasekli u odluci da predje u Partizan. Bile je takvih nazovi talenata u zvezdi i pre. Svaka generacija ima nekog vanserijskog talenta koji nikad nista ne osvoji dok je u klubu.

hahah

pre 14 godina

Bojan Bakić, košarkaš crveno-belih, izjavio da nema nameru da prelazi u ekipu Los Anđeles Lejkersa.

Jedini reprezentativac Crne Gore u redovima KK Crvena zvezda, od pre nekoliko dana i zamalo sportista godine iz redova “crveno-belih” Boris Bakić, izjavio je u intervjuu za “Novosti” da nema nameru da predje u ekipu Lejkersa.

„Šta mislite, na šta bi ličilo da čak i razmišljam o Lejkersima u trenutku kada sam dobio veliko priznanje kao zamalo najbolji sportista Sportskog društva Crvena zvezda? Svaka čast Lejkersima, ali nisam takav čovek. Bio bih najsrećniji kada bih osvojio titulu prvaka Svemira sa Zvezdom, što znači da bih u finalu pobedio baš Lejkerse“, rekao je Bakić.
(Bojan Bakić, 8. mart 2010 12:29)

--Au decko koji komplex ti imas!!!Jedni pricaju niko te nije zvao???Pa sta onda pricate svuda,e nama Bjelica da predje mnogo bi bili jaki,sad kao ne znate za to!!!Lecite komplexe na nekom drugom mestu!!!Bjelica svaka cast!!!Od rodjenja mog nije proslo bez imena tvog,ni dan ni godina zvezdo crvena :))) pozz za moju brace Delije

nikola

pre 14 godina

@Dorcol celi crnobeli

Ajde nemoj da se foliras voleo bi ti kao i ostali grobari i te kakodadodje u Partizan. Ali koji ce djavo tamo kada moze posle SP da bira timu Evropi a ne da gladuje popar meseci jer ovi tvoji ne isplacuju stipendije. A drugo Bjelica je isplacen u Zvezdi. Ta fora nikoga nije zvao izlizana je.nadji nesto pametnije
(fabregas, 8. mart 2010 14:01)

A ti se uporno javljas na svaku vest da naglasis kako u Partizanu ne isplacuju stipendije?! Niko nije rekao da u Partizanu ne kasne plate,ali to je standardno vec godinama i niko nema problema sa tim.Smesno je sto ti to naglasavas u situaciji kada upravo zvezda ima mnogo veci problem zadnjih meseci sto se tice tih plata,i Tadija je otisao zbog toga,zamalo Keselj,a obavljaju se stalno sastanci sa menadzerima igraca u vezi tih plata.I onda se ti javis da kazes da u Partizanu kasne stipendije i igraci gladuju! Malo si komican.

Drakulje

pre 14 godina

Velika je šteta što se i među igračima pravi jaz grobar-ciganin... po meni su daleko bolje šanse da prikaže šta zna u Partizanu (trenutno) i da posle toga dobije angažman negde u Evropi (ili NBA). On može igrati za Partizan a navijati za Zvezdu... Zar mislite da prelaskom npr u Barselonu Bijelica prestaje da bude Zvezdaš... Pro je Pro... U svakom slučaju potez uprave CZ je način da zadrže igrača koji je prevazišao igru Zvezde i utakmica koje igra... (nekažem da ne postoje i obrnuti slučajevi) Želim mu sve najbolje, i istina je da je jedan od najboljih i najperspektivnijih igrača koje imamo... Sve će to naravno pokazati u reprezentaciji (samo se nadam da nema neke savetodavače kao Miličić, koji će ga upropastiti)

ps. Partizan jopet u TOP 8

no

pre 14 godina

Mogao sam da potpisem da ce biti komentari - niko te nije ni zvao.
A koliko vas je samo na ovom sajtu pozivalo Bjelicu u Partizan?
Ne smem ni da zamislim kakvi bi bili komentari da je presao.

Nenad

pre 14 godina

Sta se babi snilo...pa ti bre nisi no do kolena Veselom, decko odigra svaku desetu utakmicu i odmah se javlja. Zavrsices kao i svi zvezdini
kosarkasi u nekoj trecerazrednoj ekipi.

Bojan

pre 14 godina

Ako je pametan,ostace. To je u ovom trenutku najbolje za njega. Samo oterati menadzere lesinare iz svakog sporta. Najbolji primer za to je KK"Partizan",koji je prodao Tepica,Velickovica,Pekovica,a glavno pitanje je gde su pare? Kao i u Zvezdi Omar Kuk,a gde su pare? 60posto uzimaju menadzeri,a ostatak se deli. Zalosno je da Zvezda i Partizan zive od milostinje. Ali nisu oni krivi,vec lesinari koji zaludjuju ovu naivnu decu.

Tony9

pre 14 godina

Pa nemoj,jel' te tera neko?
Sedi u KK CZ sledece sezone ces osvojiti titulu sa njima.

A sa Partizanom ces tesko moci da osvojis titulu,eventualno ces igrati finale kupa,NLB lige i mozda 1/4 finale Evrolige a posle cete samo slabi klubovi hteti tako da ces verovatno moci da odes jedino Makabi,Real,PAO,...

Gaga

pre 14 godina

Da bi dosao prvo treba neko da te pozove! Pa Veseli je za tebe izmislio kosarku, tako da bi samo peskir mogao da mu dodajes...
(kvisko, 8. mart 2010 12:38)

E moj ti, kako bre jedan "tužni" Čeh da igra bolje košarku od SRBINA?

grobar kumanovo

pre 14 godina

ako hoces da se oprostis sa titulu to mozes samo u partizanu a ne u kk sledecu sezonu jer cete to samo biti i ostati dok je veliki kralj dule u partizanu

znaj da na ovome svetu ne postoji niko ko ce da spreci da sa Juga se ori "Partizane volim te ja"

pre 14 godina

E jadan ti kad planove vezujes za zvezdu .. videces kakvu karijeru ces imati .. a svi znamo kakvu bi imao kad bi presao u Partizan! Ali realno, niko te nije ni zvao, imamo mi bolje igrace u Partizanu!!

Luka

pre 14 godina

Grobari ne znaju nista da rade osim da pokusavaju da kradu Zvezdi najbolje igrace stvarno sramota.

Ali iako mu je Partizan prisao Bjelica ih je glatko odbio.Kod Vujanica ste isto govorili da ga ne zelite u medijima a stalno ste ga pritiskali da predje sto se nazalost na kraju i desilo pa je i on kao Bogdanovic upropastio karijeru posle Partizana.

Sa Bjelicom se to nece desiti decko je zvezda steta sto ostatak Zvezdine ekipe ne moze da ga isprati,otici ce najverovatnije u NBA.

Djamši

pre 14 godina

Znam malog i Zvezdaš je 100%. Slažem se da će verovatno otići iz Zvezde, ako ne ove onda sigurno sledeće godine. A Partizan nije taj tim, i Grobari džabe vam priče. Volite Veselog jer on je zakleti grobar i ne maštajte o biseru naše reprezentacije. A sa druge strane što toliko loše mislite o njemu, kad ćete svi od reda da se oduševite kad bude igrao u reprezentaciji, jer je mali veliki talenat.
Ja poštujem Veselog (majstor odvali Olimpiju samo tako), ali poštujte i vi Nemanju!

Nemanja je naj najkompletniji igrač. Tačka!

baki

pre 14 godina

„ Zvezda će mi zauvek ostati u srcu i voleo bih da iz nje odem s titulom. Od mnogo faktora zavisi gde ću nastaviti karijeru. Imam još jednu godinu ugovora sa Zvezdom, klub mi je prirastao srcu, videćemo šta će biti...
EEEEEE, klub mu je prirastao srcu. Pa to znaci da ih simpatise. Nije ni cudo sto ne tuguje kad izgube od partizana. E jesi pravi grobar Bjelice, nema sta.

GROBAR-S

pre 14 godina

Sta ce biti na kraju sezone ako Zvezda ostane bez predsednika,trenera,uprave,sponzora,novca sa 2-3 igraca?To u Zvezdi nece biti prvi put.Zato pamet u glavu i ne istrcavaj sa trapavim izjavama.Mozda ces moliti Boga da te Dule pozove.

fabregas

pre 14 godina

@Dorcol celi crnobeli

Ajde nemoj da se foliras voleo bi ti kao i ostali grobari i te kakodadodje u Partizan. Ali koji ce djavo tamo kada moze posle SP da bira timu Evropi a ne da gladuje popar meseci jer ovi tvoji ne isplacuju stipendije. A drugo Bjelica je isplacen u Zvezdi. Ta fora nikoga nije zvao izlizana je.nadji nesto pametnije

............

pre 14 godina

pa kad nas stalno pojacavate,sto niste osvojili titulu dok su ti isti igraci bili kod vas!?
P.S. ovo vazi za onog sto je ostavio komentar kako nas zvezda stalno pojacava...

fabregas

pre 14 godina

@Grobar Ni

Pratim tvoje komentare koje se ticu bilo kog sporat u JSD. Sta si ti umislio da je tvoj klub najbolji na svetu i dasamo on moze da proizvede igraca. Da li znas kakvi igraci iz Litvanije, Slovenije, Grcke igraju u Realu,Olimpijakosu, Barceloni itd.Pogledaj koliku minutazu ima Tepic, Tripkovic (a bio dobio nagradu kao najbolji mladi igrac Evrope)Pa ne mislis da na toj poziciji ako postoji spanac ili amer da ce Uros imati prednost.Imace toliku minutazu da odmori ove.Najvecu minutazu u velikim evropskim klubovima od nasoih ima Teodosic. Pogledaj malo statistiku i ne pisi napamet.Tepica ste prodali za samo 500.000 dolara. A sto se tice Bjelice sta ce u tim koji je 16 u Evropi ili ajde neka ti bude osmi kada moze vecu lovu dauzme u bilo kom timu u inostranstvu i da igra i da se razvija i da igra jake lige.
Jedan ovde napisa glupost i ostade ziv. Da ne slusa menadzere.A koga ce da slusa. Tatu i mamu. Svi igraci cak i oni koji igraju sadasnju nasu ligu su vezani za dva tri menadzera. Rznatovica, Ristanovicai Kaprikjnoija vec od juniorskih dana

ALeksandar

pre 14 godina

Ma kakav crni NBA,pa da prodje kao MILICIC i da decko izgubi 5 godina igranja kosarke...Vidite da polako pocinju oni da dolaze u EVROPU...!!!!Bjelice-ostani i pokusaj da uradis nesto sa ZVEZDOM za 2 godine,a ako nema nista od toga u EVROPU BARCA ILI REAL MADRID.....Srecno..!!!!

new folder

pre 14 godina

Trenutno je u toku glasanje na sajtu euroleague.net za najboljeg igraca decenije. Glasajte, kolege internet navijaci, za nase kosarkase, jer su se Litvanci izgleda organizovali i ozbiljno ugrozavaju Bodirogi prvo mesto.
Glasanje se zavrsava, cini mi se u cetvrtak, tako da je svaki glas bitan.
Bila bi velika nepravda da Bodiroga ne bude prvi.

Markec

pre 14 godina

Ja stvarno ne znam ko siri te glasine?! Prvo za Raduljicu, sad za Bjelicu... Ocekujem da ce Dule na konferenciji za stampu opet da udari po tim "nepoznatim" tracarama, jer uporno pokusavaju da destabilisu Partizan pred vazne meceve.

Zvezda

pre 14 godina

Prosto je otužno koliko zluradih i iskompleksiranih postova od tzv. navijača partizana. Hteli bi ste na silu da ga dovedete, a on neće pa neće. Sve je moguće, možda na kraju i dođe kod vas, ali nemojte tu vašu skrivenu želju prikrivati komentarima tipa, ma niko te nije zvao, šta ćeš nam, Veseli je bolji od tebe itd itd...a svesni ste da je on bolji i vredniji košarkaš od svih vaših zajedno, zato stop licemerju, please.

hitro

pre 14 godina

http://euroleaguequiz.euroleague.net/decadeVoting/results.php


Idemo ljudi da se izglasa Bodiroga za najboljeg igraca decenije.Jasekevicijus se opasno priblizio!

DOminik

pre 14 godina

Glasajte za nase igrace na Euroleague.net za igraca decenije, sa jedne IP adrese moze da se glasa svaka 24h. Glasanje traje do kraja top 16 faze. Bodiroga je vodio, ali danas Litvanci pritiscu, ajde da pomognemo da se Dejan izglasa. Mobilizacija:)

Skomi

pre 14 godina

Nemanja, cuvaj se menadzera, sve su to prevaranti... ti tvoji - pogotovo....

Sta su oni to uradili, pa da zasluze da ih ti konsultujes???

Papagaj

pre 14 godina

To kako se napreduje u Partizanu postala je vec standardna prica smesnih grobara nalozenih na Vujosevica jer bar za ovih 8 godina igranja evrolige sto je najbitnija stvar procenat ekstra talenata koji su dosli u Partizan, a posle njega postali vazni igraci je mali. Ne znam da li je sem Pekovica i Novice neko nesto bitno uradi, a ovaj drugi je vec sad sumljiv.Neki od velikih talenata Nba vormata su propali pocevsi od Vujanica, Bogdanovica za kog niko kad je dolazio u Partizan nije mogao ni da predpostavi da ce zaglaviti kao osrednji igrac Huventuda, dalje Tripkovic pa onda Tepic najvece nade nase kosarke vec sad se vidi da ce biti ispod proseka, Boris Bakic je vazio za ekstra talenta dok nije dosao u Partizan. Zato je nasa reprezentacija potpuno sarena sa igacima Fmp, Hemofarma, Zvezde, a Partizan je uzimao najbolje igrao Evroligu sto je najbitnija stvar. Jer to veliki uspeh u stvaranju igraca o kome pricate?

nebojša

pre 14 godina

Igra Partizana je krajnje jednostavna:udri po trojkama pa ako krene onda dobro a ako ne uglavnom katastrofalan poraz.Izrađene akcije teško i da postoje,jedino kad se protivnik već preda onda bude po neki ulaz.Sve u svemu:antipropaganda košarke.To je trener Cibone uočio i zato ste im redovne mušterije.Uostalom to se videlo i protiv PAO,nekoliko promašenih trojki i sve je otišlo bestraga.Kada bi pomerili trojku kao u NBA borili bi se za opstanak.Realno.

The Gaffer

pre 14 godina

ne treba se zanositi ovakvim izjavama. Nemanja, kao i svaki drugi igrac ce igrati tamo gde mu menadzer kaze! Kako ove sezone tako i svake sledece.

Milan

pre 14 godina

Realno,
Pošto se sledeće godine smanjuje broj srpskih klubova u NLB ligi, Zvezda će morati da se potrudi za plasman u isto takmičenje.
U slučaju da to ne uspe, taško da bi dečko ostao da igra Evro Čelendž kup.

TIGER

pre 14 godina

(fabregas, 8. mart 2010 14:01)

A od kojih para je isplacen?
Jel to opet ista prica kao prosle godine "mi za razliku od Partizana placamo svoje dugove i racune", pa sada ispade da imate osmocifreni dug?
I samo mi jos nije jasno. Kako je to Vujanic propao onog trenutka kada je presao i otisao iz Partizana? To stvarno zelim da cujem od velikih strucnjaka da mi objasne...
Ja sam prvi rekao da je Bjelica jedini igrac kojeg bih pored Macvana sa nasih prostora voleo da vidim u Partizanu i dalje bih voleo, jer je rec o talentima (ruku na srce Macvan je mnogo bolji i korisniji), ali bojim se da ce jedan talenat kao Bjelica brzo nestati... Igraci nastaju u velikim utakmicama, protiv velikih klubova i jedna pobeda protiv velikog kluba uliva im sigurnost, a Nemanja to ne moze da oseti, bar ne u klubu u kojem igra...
A cini mi se da je nejmu i forma u padu, nadam se trenutno...
I jos jedna stvar mi je zapala za oko... Cim naidje na malo jaci protivnicki klub, on ne pokaze ni 10 % od svog talenta... Ne znam zasto je tako, neko bi tome trebao da se posveti, da li je do nekog problema u njegovoj glavi ili su opet to cuveni "placeni novinari" koji od komarca naprave magarca...

нико нико као ти!

pre 14 godina

Део нације који навија за Партизан прича о томе, о томе, о томе.... О Кешељу и Бјелици, о Кешељу и Бјелици..... како прелазе у Партизан, како прелазе у Партизан.... А сада ће сви они, а сад ће сви они, понављати да те НИКО није ни звао, да те НИКО није ни звао, да те НИКО није ни звао....
А МЕНИ САМО ОСТАЈЕ ДА И ДАЉЕ ЛУДО ВОЛИМ ТЕ, СА ТОБОМ САМ ОД ПОРАЗА СВЕ ДО ПОБЕДЕ!!!!!
ЗВЕЗДА МИ ЈЕ СВЕ, ЗВЕЗДА ЖИВОТ ЈЕ.

Bojan Bakić

pre 14 godina

Bojan Bakić, košarkaš crveno-belih, izjavio da nema nameru da prelazi u ekipu Los Anđeles Lejkersa.

Jedini reprezentativac Crne Gore u redovima KK Crvena zvezda, od pre nekoliko dana i zamalo sportista godine iz redova “crveno-belih” Boris Bakić, izjavio je u intervjuu za “Novosti” da nema nameru da predje u ekipu Lejkersa.

„Šta mislite, na šta bi ličilo da čak i razmišljam o Lejkersima u trenutku kada sam dobio veliko priznanje kao zamalo najbolji sportista Sportskog društva Crvena zvezda? Svaka čast Lejkersima, ali nisam takav čovek. Bio bih najsrećniji kada bih osvojio titulu prvaka Svemira sa Zvezdom, što znači da bih u finalu pobedio baš Lejkerse“, rekao je Bakić.

au bre...

pre 14 godina

Dobro je sto ga niko nije zvao, kao sto ni luku bogdanovica niko nije zvao... tako je todoric izjavio da vi nikada ne pregovarate sa igracima dok su u nekom klubu, dada, koji ste vi licemeri sa sve trenerom vasim...

a za ovog drugog, decko prvo nauci kako se zove kosarkas crvene zvezde, pa onda mozes da pokusavas da budes duhovit...

Bravo za Bjelicu! To je pravo razmisljanje, u Zvezdi si postao to sto jesi...

xxx

pre 14 godina

Pa niko te nije ni zvao u Partizan, sta se javljas?
(Dorcol celi crno-beli, 8. mart 2010 12:25)

A sto se ti javljas kad nemas veze sa zivotom. Samo je odgovorio na pitanje novinara sta misli o navodnim pricama.
Ali kao uvek jedva docekaju da se jave na svaku vest o Zvezdi, ma dzabe vam da budete i sampioni evrope kad vam je samo Zvezda u mislima

MJ23

pre 14 godina

Alo decko,nije Bojan nego Boris i nemoj da se pravis mnogo pametan jer ono sto je taj isti Boris uradio u životu ti možeš samo da maštaš!!!

Lignjoslav

pre 14 godina

E, da su nam doveli centra na pocetku sezone, kako je trebalo da bude.....Imamo najbolje igrace u poslednjih 10-ak godina, a nemamo pravu peticu. Ovi nasi uvek moraju da zeznu nesto. Treba ih samo pitati kako su dozvolili da Maric ode u partizan iako je veliki Zvezdas!! Pricao je sa Stivenom Markovicem dok je ovaj bio jos u Zvezdi, znali su da je Zvezdas, a pustili su ga tamo! Onda. Mile Ilic nije bio dovoljno spreman??? Pa spremio bi se za mesec dana i sad bi smo imali centra. Na zalost, to se obija o glavu igracima kakvi su Keselj i Bjelica!

Darko Radojevic

pre 14 godina

Bravo majstore, samo tako nastavi, vec si legenda, i srpska i Zvezdina!!! Ljubav prema Zvezdi (a to je zivot) je veca od svih dosanjanih ili nedosanjanih trofeja (to su, ipak, sitnice)!

70%Srbije

pre 14 godina

Tako je majstore,ne budi izdajnik kao neki pre tebe.Tamo bi te psovali kao i sve ostale,ovde si poštovan a titulu ćeš osvojiti sa Zvezdom ,ne predajte se,bolji ste,samo da upotrebite malo ragbuja kao oni i biće sve u redu.

nebojša

pre 14 godina

Igra Partizana je krajnje jednostavna:udri po trojkama pa ako krene onda dobro a ako ne uglavnom katastrofalan poraz.Izrađene akcije teško i da postoje,jedino kad se protivnik već preda onda bude po neki ulaz.Sve u svemu:antipropaganda košarke.To je trener Cibone uočio i zato ste im redovne mušterije.Uostalom to se videlo i protiv PAO,nekoliko promašenih trojki i sve je otišlo bestraga.Kada bi pomerili trojku kao u NBA borili bi se za opstanak.Realno.

kataklinger

pre 14 godina

Bojan Bakić, košarkaš crveno-belih, izjavio da nema nameru da prelazi u ekipu Los Anđeles Lejkersa.

Jedini reprezentativac Crne Gore u redovima KK Crvena zvezda, od pre nekoliko dana i zamalo sportista godine iz redova “crveno-belih” Boris Bakić, izjavio je u intervjuu za “Novosti” da nema nameru da predje u ekipu Lejkersa.

„Šta mislite, na šta bi ličilo da čak i razmišljam o Lejkersima u trenutku kada sam dobio veliko priznanje kao zamalo najbolji sportista Sportskog društva Crvena zvezda? Svaka čast Lejkersima, ali nisam takav čovek. Bio bih najsrećniji kada bih osvojio titulu prvaka Svemira sa Zvezdom, što znači da bih u finalu pobedio baš Lejkerse“, rekao je Bakić.
(Bojan Bakić, 8. mart 2010 12:29)

Zar stvarno misliš da si duhovit?

sss

pre 14 godina

Pa niko te nije ni zvao u Partizan, sta se javljas?
(Dorcol celi crno-beli, 8. mart 2010 12:25)
# Link komentara

Da,da....
Niko nije zvao ni Tomasevica,Vujanica,Bogdanovica,Vranjesa,Robertsa........
Dokle da vas pojacavamo????

Realno

pre 14 godina

Nije Nemanja u formi u kakvoj je bio prosle sezone. Ali ima puno prostora da napreduje pogotovo ako bi presao kod Vujosevica. Ali u svakom slucaju na njegovoj poziciji vec igra Veseli koji je u ovom trenutku daleko ispred njega

Luka

pre 14 godina

Grobari ne znaju nista da rade osim da pokusavaju da kradu Zvezdi najbolje igrace stvarno sramota.

Ali iako mu je Partizan prisao Bjelica ih je glatko odbio.Kod Vujanica ste isto govorili da ga ne zelite u medijima a stalno ste ga pritiskali da predje sto se nazalost na kraju i desilo pa je i on kao Bogdanovic upropastio karijeru posle Partizana.

Sa Bjelicom se to nece desiti decko je zvezda steta sto ostatak Zvezdine ekipe ne moze da ga isprati,otici ce najverovatnije u NBA.

fabregas

pre 14 godina

@Grobar Ni

Pratim tvoje komentare koje se ticu bilo kog sporat u JSD. Sta si ti umislio da je tvoj klub najbolji na svetu i dasamo on moze da proizvede igraca. Da li znas kakvi igraci iz Litvanije, Slovenije, Grcke igraju u Realu,Olimpijakosu, Barceloni itd.Pogledaj koliku minutazu ima Tepic, Tripkovic (a bio dobio nagradu kao najbolji mladi igrac Evrope)Pa ne mislis da na toj poziciji ako postoji spanac ili amer da ce Uros imati prednost.Imace toliku minutazu da odmori ove.Najvecu minutazu u velikim evropskim klubovima od nasoih ima Teodosic. Pogledaj malo statistiku i ne pisi napamet.Tepica ste prodali za samo 500.000 dolara. A sto se tice Bjelice sta ce u tim koji je 16 u Evropi ili ajde neka ti bude osmi kada moze vecu lovu dauzme u bilo kom timu u inostranstvu i da igra i da se razvija i da igra jake lige.
Jedan ovde napisa glupost i ostade ziv. Da ne slusa menadzere.A koga ce da slusa. Tatu i mamu. Svi igraci cak i oni koji igraju sadasnju nasu ligu su vezani za dva tri menadzera. Rznatovica, Ristanovicai Kaprikjnoija vec od juniorskih dana

hahah

pre 14 godina

Bojan Bakić, košarkaš crveno-belih, izjavio da nema nameru da prelazi u ekipu Los Anđeles Lejkersa.

Jedini reprezentativac Crne Gore u redovima KK Crvena zvezda, od pre nekoliko dana i zamalo sportista godine iz redova “crveno-belih” Boris Bakić, izjavio je u intervjuu za “Novosti” da nema nameru da predje u ekipu Lejkersa.

„Šta mislite, na šta bi ličilo da čak i razmišljam o Lejkersima u trenutku kada sam dobio veliko priznanje kao zamalo najbolji sportista Sportskog društva Crvena zvezda? Svaka čast Lejkersima, ali nisam takav čovek. Bio bih najsrećniji kada bih osvojio titulu prvaka Svemira sa Zvezdom, što znači da bih u finalu pobedio baš Lejkerse“, rekao je Bakić.
(Bojan Bakić, 8. mart 2010 12:29)

--Au decko koji komplex ti imas!!!Jedni pricaju niko te nije zvao???Pa sta onda pricate svuda,e nama Bjelica da predje mnogo bi bili jaki,sad kao ne znate za to!!!Lecite komplexe na nekom drugom mestu!!!Bjelica svaka cast!!!Od rodjenja mog nije proslo bez imena tvog,ni dan ni godina zvezdo crvena :))) pozz za moju brace Delije

kari-bjelica

pre 14 godina

odlicno je sto ne zeli da ide u partizan,i zaista bjelici treba cestitati ,meni lici na pravog coveka u pravom smislu te reci,iako bi prelazak kod komsija za njega bio i vise nego puna afirmacija....bjelice majstore!trebao bi da produzi ugovor na godinu dana i da odradi jos sledecu sezonu a onda da se otisne u inostranstvo ali sve to zavisi od naseg vajnog rukovodstva na celu sa laletom lucicem.kad sam vec kod njega spomenuo bih i pricu s pocetka njegovog mandata o tome da se nikako nece mesati u rad trenera,
a utakmica protiv heliosa ga je demantovala u potpunosti.utisak je da je imao (konacno je stigao) razgovor sa trifom,u kojem su mu sugerisane sledece stvari koje su bile vise nego ocigledne:da rondovic i radosavljevic dobiju sto vecu mogucu minutazu,da stimac pocinje u petorci sa mnogo vecom minutazom nego sto je imao u predhodnom periodu,da taylor u napadu ni ne pomislja na bilo kakvu realizaciju vec da se sklanja po coskovima i uglovima terena i dodaje lopte bjelici i bakicu,videlo se po njegovom izrazu lica da mu je mnogo mucno da igra sa jednim takvim ogranicenjem u koje su bili ukljuceni i ostali igraci pre svih keselj i bakic koji su imali sugestiju da potpuno ignorisu taylora u napadu cak i ako se desi da ostane potpuno sam,pa je sve izgledalo komicno-cetrvorica u napadu.vidim da su strucni stab i ostali zadovoljni igrom a ja ih podsecam da je igra bila takva da se svela na besomucno sutiranje trojki koje su srecom ulazile.sve cestitke bjelici koji je odigrao odlicno i koji ce ocigledno da iskoristi ponudjen prostor za igru u napadu i potpuno se razigra sto moze da raduje sve...sve gore navedo nije kritika,vec pitanje da li je trifa u nedelju dana napravio toliki zaokret u raspodeli uloga i minutaze i u samom nacinu igre ili je ipak sve vidjeno u subotu produkt "razgovora" laleta sa trenerom.rekao bih da je ovo drugo,a da kazem i da bih mogao da se slozim sa devedeset odsto sugestija koje su sprovedene protiv heliosa....ipak,ostaje utisak da je voz prosao i da su ovo ipak zakasnele promene...bjelice majstore,zovi karija da se vrati pa da realizujemo propali projekat "KARI-BJELICA"!!!!!!

Mrzim Plavi cuperak!!!

pre 14 godina

Super! Dosta nam je vise mladih i "extatalenotovanih" kosarkasa!
Imali smo Kostu Perovica,Tepica,Tripkovica...kako je koji odlazio iz Partizana,rezultati Partizana su bili sve bolji i bolji!

molestant

pre 14 godina

pod jedan...mozes u zvezdi da ostanes jos 15 god i nista neces osvojiti....
pod dva.....prelaskom u partizan zaboravio bi odakle si dosao..i tek tada bi znao sta znaci san....
i pod tri....ti, a ne partizan gubis ako nedodjes.....

dimitriala

pre 14 godina

steta sto neces da predjes u partizan bilo bi to i vise nego korisno i za tebe a i za reprezentaciju, tesko da ces u toj zvezdi napredovati dalje.

Papagaj

pre 14 godina

To kako se napreduje u Partizanu postala je vec standardna prica smesnih grobara nalozenih na Vujosevica jer bar za ovih 8 godina igranja evrolige sto je najbitnija stvar procenat ekstra talenata koji su dosli u Partizan, a posle njega postali vazni igraci je mali. Ne znam da li je sem Pekovica i Novice neko nesto bitno uradi, a ovaj drugi je vec sad sumljiv.Neki od velikih talenata Nba vormata su propali pocevsi od Vujanica, Bogdanovica za kog niko kad je dolazio u Partizan nije mogao ni da predpostavi da ce zaglaviti kao osrednji igrac Huventuda, dalje Tripkovic pa onda Tepic najvece nade nase kosarke vec sad se vidi da ce biti ispod proseka, Boris Bakic je vazio za ekstra talenta dok nije dosao u Partizan. Zato je nasa reprezentacija potpuno sarena sa igacima Fmp, Hemofarma, Zvezde, a Partizan je uzimao najbolje igrao Evroligu sto je najbitnija stvar. Jer to veliki uspeh u stvaranju igraca o kome pricate?

uzmi dule fk partizan

pre 14 godina

Mali, ako hoces da budes medju najboljim igracima u Evropi samo dodjes u Duletovu fabriku talenata. pogledaj samo koliko je napredovao Veseli, a pre dve godine je igrao u Slovanu. pekovic,velickovic,tepic, tripkovic,vujanic,perovic itd...

Galaktus

pre 14 godina

Niste razumeli... on se na ovaj nacin bas i nudi da predje u KK Partizan. Svi oni bi radije u Partizan pa makar i za dz, ali... jedan je Dule, a da bi igrao za Partizan moras malo vise talenta da posedujes, malo mnooogo vise!

sladjan

pre 14 godina

Dobro si rekao neke stvari sto je svakako za respekt mada pretpostavljam da ne znas za pricu legendarnog Saleta Djordjevica? njega je kao talentovanog klinca otac doveo u KKSS da proba da ga ubaci u tim, medjutim ondasnji strucnjaci iz KKSS su procenili da Sale Nacionale nema taj potencijal koji je njima potreban...naravno njegov otac (bez obzira u to vreme koliko god voleo i navijao za zvezdu) videvsi da ne moze nista da uradi ,otisao je u tabor vecitog rivala de je Sale primljen kao extra-talentovani play sto je on naravno kasnije igrama u Partizanu i reprezentaciji to i potvrdio...
naravouchenije
znam da postoje moralni principi i kodeksi koji treba svakako da se postuju ako si toliki talenat oprobaj se u NBA ili u nekom jakom evropskom klubu a sto se tice nase zemlje jedini klub gde bi tvoj potencijal mogao stvarno da se iskoristi to je u Partizanu ... e sad ako te istina boli neka boli to je realnost...uostalom sta ti govori slucajevi poput vujanica,tomasevica itd..itd ti ljudi su bili u Zvezdi pa kad su jednosatavno videli da nemaju prostora za napredak morali su da odu u Partizan ..a sa druge strane iz Partizana u Zvezdu se ide samo kao ispusena lula (primer Gurovic,Radivojevic itd)...

Zvezda

pre 14 godina

Prosto je otužno koliko zluradih i iskompleksiranih postova od tzv. navijača partizana. Hteli bi ste na silu da ga dovedete, a on neće pa neće. Sve je moguće, možda na kraju i dođe kod vas, ali nemojte tu vašu skrivenu želju prikrivati komentarima tipa, ma niko te nije zvao, šta ćeš nam, Veseli je bolji od tebe itd itd...a svesni ste da je on bolji i vredniji košarkaš od svih vaših zajedno, zato stop licemerju, please.

Gaga

pre 14 godina

Da bi dosao prvo treba neko da te pozove! Pa Veseli je za tebe izmislio kosarku, tako da bi samo peskir mogao da mu dodajes...
(kvisko, 8. mart 2010 12:38)

E moj ti, kako bre jedan "tužni" Čeh da igra bolje košarku od SRBINA?

čekam

pre 14 godina

Komentari koje sada očekujem se svode na tipske:
Tip 1) Ni ne trebaš nam
Tip 2) 'oćeš, 'oćeš, samo ne znaš
Tip 3) Znam čoveka, zakleti grobar/delija
Tip 4) Tri obroka...

Kolt

pre 14 godina

Ko je procitao ceo tekst, a ne samo naslov, moze da zakljuci da Bjelica ne iskljucuje prelazak u Partizan, vec naglasava da je degutantno pricati o tome u ovom trenutku...nigde nije rekao da nece da predje, i ja sam, kao navijac Partizana, posle ovog intervjua siguran, da ukoliko ne ode u NBA, dolazi kod nas...nadam se u paketu sa Raduljicom, pa idemo u Torino...u krajnjoj liniji Bjelica je Partizanovo dete

batterss

pre 14 godina

Sta ces nam!!!!!!!!

Mozes samo da grejes klupu Veselom.
Pogledajte njegov ucinak ove sezone. Kad god je bila neka jaca i tvrdja utakmica njega nigde nije bilo. A ovde protiv Heliosa,Cedevite,Multivite i ostalih indeks 40. Tipican igrac za male utakmice. Ni do kolena Veselom.

Nenad

pre 14 godina

Sta se babi snilo...pa ti bre nisi no do kolena Veselom, decko odigra svaku desetu utakmicu i odmah se javlja. Zavrsices kao i svi zvezdini
kosarkasi u nekoj trecerazrednoj ekipi.

Djamši

pre 14 godina

Znam malog i Zvezdaš je 100%. Slažem se da će verovatno otići iz Zvezde, ako ne ove onda sigurno sledeće godine. A Partizan nije taj tim, i Grobari džabe vam priče. Volite Veselog jer on je zakleti grobar i ne maštajte o biseru naše reprezentacije. A sa druge strane što toliko loše mislite o njemu, kad ćete svi od reda da se oduševite kad bude igrao u reprezentaciji, jer je mali veliki talenat.
Ja poštujem Veselog (majstor odvali Olimpiju samo tako), ali poštujte i vi Nemanju!

Nemanja je naj najkompletniji igrač. Tačka!

GROBAR-S

pre 14 godina

Sta ce biti na kraju sezone ako Zvezda ostane bez predsednika,trenera,uprave,sponzora,novca sa 2-3 igraca?To u Zvezdi nece biti prvi put.Zato pamet u glavu i ne istrcavaj sa trapavim izjavama.Mozda ces moliti Boga da te Dule pozove.

ja

pre 14 godina

Prvo,decko je ponikao u Partizanu. I,prakticno je oteran. Da bi se vratio,verujem da bi,ali to ne zavisi iskljucivo od njega. Mozda bi na jednu stvar trebalo obratiti paznju,kad se zavrsio poslednji derbi,kako se on,jedini,srdacno pozdravio sa igracima Partizana. I da,ja bih realno voleo da ga vidim u Partizanu. Njega,Raduljicu,i Gordona iz Cibone. Ako su vec neophodne promene tima svakog leta. Nisam realan,al' bih voleo.

Ovaj komentar je predugačak. Ako želite da pročitate ceo komentar kliknite ovde

grobar kumanovo

pre 14 godina

ako hoces da se oprostis sa titulu to mozes samo u partizanu a ne u kk sledecu sezonu jer cete to samo biti i ostati dok je veliki kralj dule u partizanu

znaj da na ovome svetu ne postoji niko ko ce da spreci da sa Juga se ori "Partizane volim te ja"

pre 14 godina

E jadan ti kad planove vezujes za zvezdu .. videces kakvu karijeru ces imati .. a svi znamo kakvu bi imao kad bi presao u Partizan! Ali realno, niko te nije ni zvao, imamo mi bolje igrace u Partizanu!!

Drakulje

pre 14 godina

Velika je šteta što se i među igračima pravi jaz grobar-ciganin... po meni su daleko bolje šanse da prikaže šta zna u Partizanu (trenutno) i da posle toga dobije angažman negde u Evropi (ili NBA). On može igrati za Partizan a navijati za Zvezdu... Zar mislite da prelaskom npr u Barselonu Bijelica prestaje da bude Zvezdaš... Pro je Pro... U svakom slučaju potez uprave CZ je način da zadrže igrača koji je prevazišao igru Zvezde i utakmica koje igra... (nekažem da ne postoje i obrnuti slučajevi) Želim mu sve najbolje, i istina je da je jedan od najboljih i najperspektivnijih igrača koje imamo... Sve će to naravno pokazati u reprezentaciji (samo se nadam da nema neke savetodavače kao Miličić, koji će ga upropastiti)

ps. Partizan jopet u TOP 8

nemoj da cespla

pre 14 godina

Alo decko,nije Bojan nego Boris i nemoj da se pravis mnogo pametan jer ono sto je taj isti Boris uradio u životu ti možeš samo da maštaš!!!
(MJ23, 8. mart 2010 13:31)


Najvise sto je postigao - igrao u PARTIZANU! :)

fabregas

pre 14 godina

@Dorcol celi crnobeli

Ajde nemoj da se foliras voleo bi ti kao i ostali grobari i te kakodadodje u Partizan. Ali koji ce djavo tamo kada moze posle SP da bira timu Evropi a ne da gladuje popar meseci jer ovi tvoji ne isplacuju stipendije. A drugo Bjelica je isplacen u Zvezdi. Ta fora nikoga nije zvao izlizana je.nadji nesto pametnije

Cerak PFC

pre 14 godina

Ne znam sta ce mu ovakve izjave. Svi znaju da je ranije igrao za Partizan i da je nakon toga presao u zvezdu. I pored toga, valjda zato sto deluje kao dobar momak, niko ga ni u jednom trenutku nije prozivao s tribina zbog prelaska u redove vecitog rivala. Ako nastavi da daje ovakve izjave, neko ce vec poceti sa prozivkom a to se svi znamo brzo siri masom tako da na kraju moze da ispadne svasta. I posle, posle navijaci krivi. Trebalo bi malo i sportisti da vode racuna o nekim stvarima.

A inace, Bjelici svaka cast kao igracu. Vidi se da postepeno sasvim fino napreduje i da vredno radi na sebi. Uvek igra maksimalno motivisano sto je jos jedna odlika dobrih igraca. Prilicno sam siguran da ako ga uprava nesto ne prevari kao Tadiju, za godinu dana moze da igra u nekom sasvim korekntom klubu (cak mozda i u Evroligi). Jedino sto nikad nece moci da mu se ostvari zelja za titulom u Srbiji, al sta sad. Ne moz' covek sve imati. Tj moze, ako je deo familije. Ostalima ce uvek ostati samo sledeca sezona.

ALeksandar

pre 14 godina

Ma kakav crni NBA,pa da prodje kao MILICIC i da decko izgubi 5 godina igranja kosarke...Vidite da polako pocinju oni da dolaze u EVROPU...!!!!Bjelice-ostani i pokusaj da uradis nesto sa ZVEZDOM za 2 godine,a ako nema nista od toga u EVROPU BARCA ILI REAL MADRID.....Srecno..!!!!

Grobar Ni

pre 14 godina

„...Bio bih najsrećniji kada bih osvojio titulu prvaka Srbije sa Zvezdom, što znači da bih u finalu pobedio baš Partizan“, rekao je Bjelica .....“

Чун се љуљну, оде санак пусти. Титулу првака Србије са пропалом Звездом нећеш узети. Она у кошарци, зна се, припада најбољем, а то је КК Партизан, тако да породица (зашто се тзв. делије сада не стиде овог појма, јер је он класично copy-paste СД Партизан-СД Ц. звезда) ту нема шта да тражи. А што се тиче маштања о градњи успешне каријере то би сигурно уродило плодом уколико би сада променио клуб (никако не бих желео да то буде мој ККП, јер ова изјава за такве заувек затвора његова врата) и играо у некој јакој кошаркашкој екипи, а не у клубићу у коме се тренутно налазиш.

Dule Vujosevic i tacka!!!

pre 14 godina

Sa tvojom Zvezdom ces da uzmes titulu ali mozda titulu prvaka obliznjeg parka! Daj covece, da li ti stvarno mislis da ti i tvoj klub mozete partizan da dobijete 3 puta? Pa ispasce te i pre finala od hemofarma ili fmp/a!

crnac

pre 14 godina

Decko nemoj samo kao Dasic da odes u Real pa na pozajmicu u Gran Kanariju i tako u nedogled od kluba do kluba.Pogledaj malo bolje pa ces shvatiti da ti je najbolje kod DV 2 do 3 godine i onda u Evropu u pravi klub sa pravom minutazom i dobrom lovom kao Ubica.Tripko ili Tepic.Dete nemoj da slusas nikog vec dobro razmisli i idi tamo gde ti je najbolje.
Sto se tice tvog izbora da si najbolji sportista SD CZ onda da ti je jasno da je to navlakusa jer oni hoce da te upropaste. pamet u glavu sokole.

flameni

pre 14 godina

ja ne znam ko je ovaj kralj sto se sali za bakica,ali komentar je fenomenalan.a bjelica ima pravo da ne zeli da dodje,ali ne razumem cemu opet te price.uzimamo igrace od kojih mozemo da pravimo pobednika,oni koji to ne zele definitivno nisu pobednici,pa samim tim ni materijal za duleta.bjelici zelim svu srecu u nastavku borbe sa vetrenjacama!!!

Skomi

pre 14 godina

Nemanja, cuvaj se menadzera, sve su to prevaranti... ti tvoji - pogotovo....

Sta su oni to uradili, pa da zasluze da ih ti konsultujes???

pogrebnik from nis

pre 14 godina

onaj ko je na pitanje "da li bi presao iz zvezde u partizan"(obrnuto) ocekivao odgovor DA je u najmanju ruku naivan,da ne vredjam.
nesto sasvim drugo je dal' on ima mesta u partizanu.

baki

pre 14 godina

„ Zvezda će mi zauvek ostati u srcu i voleo bih da iz nje odem s titulom. Od mnogo faktora zavisi gde ću nastaviti karijeru. Imam još jednu godinu ugovora sa Zvezdom, klub mi je prirastao srcu, videćemo šta će biti...
EEEEEE, klub mu je prirastao srcu. Pa to znaci da ih simpatise. Nije ni cudo sto ne tuguje kad izgube od partizana. E jesi pravi grobar Bjelice, nema sta.

Marko

pre 14 godina

Oni su mu i dali to priznanje da bi ga sasekli u odluci da predje u Partizan. Bile je takvih nazovi talenata u zvezdi i pre. Svaka generacija ima nekog vanserijskog talenta koji nikad nista ne osvoji dok je u klubu.

Bojan

pre 14 godina

Ako je pametan,ostace. To je u ovom trenutku najbolje za njega. Samo oterati menadzere lesinare iz svakog sporta. Najbolji primer za to je KK"Partizan",koji je prodao Tepica,Velickovica,Pekovica,a glavno pitanje je gde su pare? Kao i u Zvezdi Omar Kuk,a gde su pare? 60posto uzimaju menadzeri,a ostatak se deli. Zalosno je da Zvezda i Partizan zive od milostinje. Ali nisu oni krivi,vec lesinari koji zaludjuju ovu naivnu decu.

podsvest je čudo

pre 14 godina

Ма погледајте ко какве патике носи на утакмицама. Кешељ, Бјелица, Кикан црно беле са црим пертлама, Вук, Штимац и јуниори црвено беле. Што неко код Дулета не проба да обује нешто црвено бело.

daba

pre 14 godina

Iskreno za tebe me boli uvo, ali za srpsku kosarku je steta da ostanes samo talenat, a sto se tice Partizana, ovim momcima ide savim dobro i bez tebe.
Realno Prtizan je jedini klub u kome bi mogao da odigras mnogo jakih utakmica sa velikom minutazom, a tebi neka je sa srecom u nba ili gde vec zelis da grejes klupu

no

pre 14 godina

Mogao sam da potpisem da ce biti komentari - niko te nije ni zvao.
A koliko vas je samo na ovom sajtu pozivalo Bjelicu u Partizan?
Ne smem ni da zamislim kakvi bi bili komentari da je presao.

gde su vasi talenti?

pre 14 godina

(Papagaj, 8. mart 2010 14:44)

Ja ne znam odakle da krenem jer si toliko gluposti nalupao...
Kazes samo Pekovic i Novica,cekaj covece ti zaboravio i na Krstica,Perovica,Tripkovica, Tepica,Vujanica, Avdalovica,sada Veseli,uskoro Mitrovic i Djekic... Sto je najgore ti nesto nama pricas,a prosto ne mogu da nabrojim koliko velikih talenata i mladih reprezentativaca ste vi dovodili prethodnih 10 godina i ni jedan nije uspeo i niko ne zna gde igraju ti igraci sada!Ej! A nama pricas sto nisu svi talenti uspeli kod nas nego samo neki!Pa vi ste bili ti koji ste uvek imali vise para i dovodili igrace i talente koje ste hteli. Mnogi igraci koji su dosli i uspeli u Partizanu su dosli kao nepozati igraci i od nule ih je Dule napravio na zvezde(Tripko, Novica,Krstic, Perovic,Veseli...) tako da je smesno da pominjes neka imena ako ih je Partizan kompletno napravio na igrace kakvi su sada.
I zasto pricas o Vujanicu? On kada je bio u Partizanu bio je jedan od najkorisnijih igraca Evrolige! Otisao je u Skiper (cini mi se) i tamo je bio jedan od najboljih igraca dok se nije povredio na 6 meseci.Posle je presao u Barselonu i na prvoj utakmici posle povrede je opet obnovio povredu(ukrsteni ligamenti) i opet pauza od 6 meseci. Pa kako mislis da taj igrac nesto uradi posle takvih povreda.Pogledaj Aleksandrova.
Pa onda Tripkovi-taj covek je 7-8 godina bio u Partizanu, mi smo,tj.Partizan napravio od njega ovo sto jeste,nije on u Partizan dosao kao neka zvezda tako da ne mozes da pricas o nekom upropascavanju, pogotovu sto on odlicno igra u Huventudu (trenutno povredjen).Novica je isto dosao kao takoreci dete u Partizan i sve sto je sada je Partizan napravio od njega.Tepicu je ovo prva sezona u PAO i bice bolje.
UGLAVNOM,JEDINA ISTINA JE DA SU ONI SVI U PARTIZANU MNOGO NAPREDOVALI,A TO AKO SE NEKO NE SNADJE U NOVOM TIMU TO VISE NIJE STVAR PARTIZANA.
A vrh ti je predposlednja recinica.Pa covece:Krstic,Perovic, Novica,Tripkovic,Tepic, pa i Paunic i Bjelica su sve Partizanovi igraci!Svi oni,sem recimo Tepica, su kosarku naucili u Partizanu.I ti si se usudio da kazes da je repr. mesavina igraca Hem,FMP-a i Zvezde(!),a igraci Partizana nam cine 80% ekipe.I koji igraci Zvezde? Bjelica?

............

pre 14 godina

pa kad nas stalno pojacavate,sto niste osvojili titulu dok su ti isti igraci bili kod vas!?
P.S. ovo vazi za onog sto je ostavio komentar kako nas zvezda stalno pojacava...

Miloš1976

pre 14 godina

Šta je cigančići uhvatila vas frka?Toliko da počinjete da buncate : Bjelica bolji od svih Partizanovih igrača zajedno,mi smo srećno u TOP 8 već treći put itd...Pa da li je moguće da vašim kompleksima nikad nema kraja da možete da poredite Veselog i Bjelicu?!I kakve to veze ima sa vešću?Umesto da se bavite time što ovoga puta nećete videti Evropu posle toliko godina ( ni ovu kukavnu koju sada gledate ) i da tražite krivca u svom dvorištu,ili da učite kako se navija za svoj klub kada se gubi ubedljivo ( doduše od pravih ekipa ) vi kao neke tužibabe opet pljujete po onima koji vas iz godine u godinu odučavaju od košarke...E pa stvarno vam nema pomoći...

vladimir jovicic

pre 14 godina

Jedno malo podsecanje :

Najtrofejniji igrac Crvene Zvezde je Boris Bakic - on ima 3 titule prvaka Srbije, koje je osvojio sa Partizanom. Hvala, prijatno.

i bez tebe igramo sledeće god, top 8 evro lige

pre 14 godina

Davo sam komentarte da te očekujemo u Partizanu na kraju sezone.Sad bi te samo pitao kome se ti pravdaš i zašto?Na jedno takvo pitanje (provokativno) novinara mogo si samo da kažeš da sebe vidiš u Zvezdi ili inostranstvu.Iz tvog odgovora leži čežnja ili neka sujeta.

nikola

pre 14 godina

@Dorcol celi crnobeli

Ajde nemoj da se foliras voleo bi ti kao i ostali grobari i te kakodadodje u Partizan. Ali koji ce djavo tamo kada moze posle SP da bira timu Evropi a ne da gladuje popar meseci jer ovi tvoji ne isplacuju stipendije. A drugo Bjelica je isplacen u Zvezdi. Ta fora nikoga nije zvao izlizana je.nadji nesto pametnije
(fabregas, 8. mart 2010 14:01)

A ti se uporno javljas na svaku vest da naglasis kako u Partizanu ne isplacuju stipendije?! Niko nije rekao da u Partizanu ne kasne plate,ali to je standardno vec godinama i niko nema problema sa tim.Smesno je sto ti to naglasavas u situaciji kada upravo zvezda ima mnogo veci problem zadnjih meseci sto se tice tih plata,i Tadija je otisao zbog toga,zamalo Keselj,a obavljaju se stalno sastanci sa menadzerima igraca u vezi tih plata.I onda se ti javis da kazes da u Partizanu kasne stipendije i igraci gladuju! Malo si komican.

Tony9

pre 14 godina

Pa nemoj,jel' te tera neko?
Sedi u KK CZ sledece sezone ces osvojiti titulu sa njima.

A sa Partizanom ces tesko moci da osvojis titulu,eventualno ces igrati finale kupa,NLB lige i mozda 1/4 finale Evrolige a posle cete samo slabi klubovi hteti tako da ces verovatno moci da odes jedino Makabi,Real,PAO,...

Markec

pre 14 godina

Ja stvarno ne znam ko siri te glasine?! Prvo za Raduljicu, sad za Bjelicu... Ocekujem da ce Dule na konferenciji za stampu opet da udari po tim "nepoznatim" tracarama, jer uporno pokusavaju da destabilisu Partizan pred vazne meceve.

pirke

pre 14 godina

Nebojsa, sine dragi, kad bi pogledao objektivno neku utakmicu Partizana, video bi kakvu si nebulozu napisao, i naravno kad bi bio makar malo realan, primetio bi da upravo Zvezda forsira takvu igru (pogledaj procenat za 3 na zadnje dve u eurokupu, i na ovoj u NLB), antipropagandu kosarke. Ali, sta da radim, tvoja frustracija je velika, cela vropa se divi uspesima Partizana, a samo ti znas kakvu kosarku forsira Dule i kao igra Partizan. Ciboni nismo redovna musterija, pobedili su nas skoro u Beogradu prvi put posle 2 godine i 5 meceva cini mi se, ali nisam siguran.

Dejan

pre 14 godina

Najvazniji deo intervjua je taj sto on, a koliko vidim i svi njegovi drugari iz reprezentacije zeljno ocekuju leto i pripreme. Tendenciozni naslovi samo skrecu paznju sa onoga sto je najvaznije, da imamo mladog i talentoovanog igraca koji voli svoju zemlju, a jos bolje je sto nije jedini!:-)Napred SRBIJAAAAA!

pera

pre 14 godina

Igra Partizana je krajnje jednostavna:udri po trojkama pa ako krene onda dobro a ako ne uglavnom katastrofalan poraz.Izrađene akcije teško i da postoje,jedino kad se protivnik već preda onda bude po neki ulaz.Sve u svemu:antipropaganda košarke.To je trener Cibone uočio i zato ste im redovne mušterije.Uostalom to se videlo i protiv PAO,nekoliko promašenih trojki i sve je otišlo bestraga.Kada bi pomerili trojku kao u NBA borili bi se za opstanak.Realno.
(nebojša, 8. mart 2010 19:20)

Au, ti si pokusao da isprovociras nekog ali si samo pokazao svoje neznanje."Udri po trojkama" je igra koja nikakve veze nema sa Partizanom,jer nama bas fale takvi igraci i to nam je jedina mana,a igra nam se svodi na centre i igru pod kosem.Znaci totalni promasaj."Udri trojkama" je ustvari ono sto igra zvezda od pocetka sezone (o tome najvise pricaju upravo vasi navijaci) i to je rezultiralo nekim pobedama ali i katastrofalnim porazima(Partizan sem Ritasa i Olimpijakosa i nije imao katastrofalne poraze,a igrali smo sa neuporedivo jacim protivnicima).A tek ovo da smo redovna musterija Cibone... Prvu utakmicu sa njima smo igrali sa omladincima,a ti pogledaj nas skor sa Cibonom zadnjih par godina.

hitro

pre 14 godina

http://euroleaguequiz.euroleague.net/decadeVoting/results.php


Idemo ljudi da se izglasa Bodiroga za najboljeg igraca decenije.Jasekevicijus se opasno priblizio!

The Gaffer

pre 14 godina

ne treba se zanositi ovakvim izjavama. Nemanja, kao i svaki drugi igrac ce igrati tamo gde mu menadzer kaze! Kako ove sezone tako i svake sledece.

pharaoh

pre 14 godina

Igra Partizana je krajnje jednostavna:udri po trojkama pa ako krene onda dobro a ako ne uglavnom katastrofalan poraz.Izrađene akcije teško i da postoje,jedino kad se protivnik već preda onda bude po neki ulaz.Sve u svemu:antipropaganda košarke.To je trener Cibone uočio i zato ste im redovne mušterije.Uostalom to se videlo i protiv PAO,nekoliko promašenih trojki i sve je otišlo bestraga.Kada bi pomerili trojku kao u NBA borili bi se za opstanak.Realno.
(nebojša, 8. mart 2010 19:20)

Čoviću, ti li si? Pa, baš nam je trebao jedan takav stručnjak koji će nam objasniti zašto je Partizan JEDINI u Evroligi pobedio Barselonu. A, zato smo mi njih sveli na 65 koševa u "samo" 45 minuta, a mi sa silnim trojkama dali čitavih 66 za isto vreme. Pa, što odmah ne kažeš?

A, ta Cibona jedva četiri pobede u Evroligi "skupila", i to protiv timova "Ž" kategorije. A, Partizan, zna se - najjači sa najjačima.

new folder

pre 14 godina

Trenutno je u toku glasanje na sajtu euroleague.net za najboljeg igraca decenije. Glasajte, kolege internet navijaci, za nase kosarkase, jer su se Litvanci izgleda organizovali i ozbiljno ugrozavaju Bodirogi prvo mesto.
Glasanje se zavrsava, cini mi se u cetvrtak, tako da je svaki glas bitan.
Bila bi velika nepravda da Bodiroga ne bude prvi.

DOminik

pre 14 godina

Glasajte za nase igrace na Euroleague.net za igraca decenije, sa jedne IP adrese moze da se glasa svaka 24h. Glasanje traje do kraja top 16 faze. Bodiroga je vodio, ali danas Litvanci pritiscu, ajde da pomognemo da se Dejan izglasa. Mobilizacija:)

Milan

pre 14 godina

Realno,
Pošto se sledeće godine smanjuje broj srpskih klubova u NLB ligi, Zvezda će morati da se potrudi za plasman u isto takmičenje.
U slučaju da to ne uspe, taško da bi dečko ostao da igra Evro Čelendž kup.

TIGER

pre 14 godina

(fabregas, 8. mart 2010 14:01)

A od kojih para je isplacen?
Jel to opet ista prica kao prosle godine "mi za razliku od Partizana placamo svoje dugove i racune", pa sada ispade da imate osmocifreni dug?
I samo mi jos nije jasno. Kako je to Vujanic propao onog trenutka kada je presao i otisao iz Partizana? To stvarno zelim da cujem od velikih strucnjaka da mi objasne...
Ja sam prvi rekao da je Bjelica jedini igrac kojeg bih pored Macvana sa nasih prostora voleo da vidim u Partizanu i dalje bih voleo, jer je rec o talentima (ruku na srce Macvan je mnogo bolji i korisniji), ali bojim se da ce jedan talenat kao Bjelica brzo nestati... Igraci nastaju u velikim utakmicama, protiv velikih klubova i jedna pobeda protiv velikog kluba uliva im sigurnost, a Nemanja to ne moze da oseti, bar ne u klubu u kojem igra...
A cini mi se da je nejmu i forma u padu, nadam se trenutno...
I jos jedna stvar mi je zapala za oko... Cim naidje na malo jaci protivnicki klub, on ne pokaze ni 10 % od svog talenta... Ne znam zasto je tako, neko bi tome trebao da se posveti, da li je do nekog problema u njegovoj glavi ili su opet to cuveni "placeni novinari" koji od komarca naprave magarca...