Četvrtak, 04.03.2010.

23:02

Vujošević: "Bolji tim pobedio"

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da je njegov tim zasluženo poražen od kvalitetnijeg Panatinaikosa, ali i da su ’crno-beli’ mogli bolje da odigraju.

Izvor: B92

Vujoševiæ: "Bolji tim pobedio" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

zoki

pre 14 godina

Ja zaista ne vidim sta vi vidite cudno u ovom porazu.

Nije normalno da jedan tim sutira za 3 porna skoro 55%. Zahvaljujuci tome su pobedili.

Inace je bio manje vise egal.

pera

pre 14 godina

Ma Zvezda je opet kriva.....
(Gosn.LUČIĆ, 4. mart 2010 23:38)

Ma daaaaa, pa ne znam kome je uvek kriv Partizan sta god da se lose desi zvezdi u kosarci.Bolje da ne navodim sta ste sve pisali vezano za to.
A i sudije koje pominjete- pa ima li neka utakmica da ste je izgubili zadnjih par meseci,a da niste krivili sudije?

Braca

pre 14 godina

Kad je sezona pocinjala i ja sam bio jedan od onih koje Dule sad proziva da partizanu nisu davali nikakve sanse ni u grupi a kamo liu top 16. U zadnjem kolu bez obzira sta da se desi sigurno nece pokvariti utisak koji je partizan ostavio u Evro ligi.

juve

pre 14 godina

Kad bi svaki treci Cvorovic koji ovdje ostavlja komentar na vijest o Partizanu isao na utakmice svog kluba,mozda bi ih se skupilo 5000.Ali,najveci uspjeh KKSS u ovoj godini je sinocni poraz Partizana.Mislim strasno.

Mirko

pre 14 godina

@ Sudije su pokazale objektivnost i sudile faulove za ono vase krljanje po terenu na koje ste navikli da vam gledaju kroz prste u Jadrankoj ligi.Niko ne igra grublju kosarku od vas,samo je pitanje gdje to prolazi,a gdje ne.
(Stefan, 4. mart 2010 23:21)

Nisam od onih koji ostavljaju komentare na svakoj vesti, ali ti si stalno na vestima Partizana. samo me interesuje jel postoji u HN neki KK, da vidis tendenciozno sudjenje, neke faulove koji ne postoje sl. i gde si tako dobro naucio da preko TV-a "vidis" samo PARTIZAN?

Pini G

pre 14 godina

\"nedozvoljavajuci mu da primi loptu na MIS_MEC\"
Nemoj da koristis stranu terminologiju ako ne znas na sta se to odnosi.Tu nije bilo nikakve prednosti vec je uobicajna odbrana na dominantnom centru koju Obradovic koristi sa Batistom, jer je ovaj nizak za poziciju broj 5.
Nekad je Partizan mnogo bolje kaznjavao cuvanje centra zauzimanjem prednje pozicije, ispada da su Ostojic i Krstic to znali a Vujosevic nemoze da se toga seti.

fd

pre 14 godina

"Pozz.svim mojim grobarima iz Velikih Crljana,cela varosica je bila uz TV prijemnik.
(akcidroni, 5. mart 2010 11:11)

# Link komentara"

Samo jedan tv u celoj varosici??

Delboj

pre 14 godina

Pao je Pao, to je pokazao u ovoj utakmici a pokazace i protiv Marusija, u to ne sumnjam, Partizan sigurno ide dalje.
Ipak, usudio bih se da kazem da je drasticno smanjenje minutaze Vranesu od kad se Maric vratio jako uticalo na samu igru kako Vranesa, tako i Partizana u odbrani.
Maric je fenomenalan ali ipak je druga prica kad je Vranes u reketu sto se odbrane tice.
Vjerujem da je kljuc u tome da njih dvojica igraju sto vise zajedno, naravno sa sve pomoci od strane Robertsa.
Bekovi su u padu igre, Rasic, Kecman, Bozic, jedino Bo igra kako treba...
Ali u svakom slucaju Partizan moze ici i na F4. Real i Makabi nijesu nesavladivi...

no fear

pre 14 godina

neću sad pljuvati po Partizanu,kao što neki njegovi paćenici od 'navijača' pljuju po Zvezdi kad izgubi..tako nisko i jadno nikad neću pasti..
igrali su koliko su mogli i omogućili mi dobar dobitak na kladionici..
no,ipak mislim da prolaze u 1/4 finale,jer ovo sinoć bi se moglo pokazati kao nešto što bi zadovoljilo oba kluba..
Pao je dobio,dobiće sad i 'komšije' i završiće na koliko-toliko podnošljive 2 pobjede..a Partizan ako je siguran u pobjedu Pao-a,može ladno u Španiju na put..
zato su možda svi sinoć na kraju izgledali zadovoljno,jer ipak su veze između zelenih i crno-belih specifične..
e sad,ako zeleni kiksaju,jbg propade mi teorija..:)

Amater

pre 14 godina

"nedozvoljavajuci mu da primi loptu na MIS_MEC"
"Kaže se sa svoje oKi, ili u nuždi sa sve svojim oKima"

Bravo! Ko čita pobeđuje! :))

darex

pre 14 godina

Kako ste smešni više sa tim teorijama o puštanju vidi se da se nikada niste bavili sportom.

Hajde da uzmemo kontra primer, da je recimo Parizan u "prilici" da pusti neki srpski klub. Zvezdu izbacujemo jer bi to bilo analogno odnosu PAO-Oly ali imamo recimo FMP ili Hemofarm, koji su, nekim slučajem, u grupi sa Partizanom u EL i koji su ga dobili prvu utakmicu u Pioniru (ne igra se u Železniku ili Vršcu zbog veličine hale). I sad Partizan ispada a igra se zadnja utakmica u kojoj FMP/Hemofarm mora da dobije. Šta mislite da li bi ih Partizan "pustio". Nikad, ni za sto godina, oni bi možda dobili ali bi to morali da zasluže na terenu.

To se jednostavno ne radi jer može da ti se vrati kad se najmanje nadaš i kad ti najmanje odgovara.

akcidroni

pre 14 godina

mi pevamo,mi smo najaci,verni smo,bodrimo nash tim,dosta vise sa tim glupostima,niko nas ne hvali pa sami sebi pravimo reklamu.
A je li je i Jan veseli?
Pozz.svim mojim grobarima iz Velikih Crljana,cela varosica je bila uz TV prijemnik.

Scepan Scepa Scepe Scepova

pre 14 godina

Vujosevic je 100% u pravu, i dok je ovakav covek na klupi Partizana, klub ne treba da brine sto se tice pripreme ekipe. Kamo srece da srpska kosarka ima vise Vujosevica. Cast nekim priznatim i istaknutim strucnjacima, ali od viska kvaliteta glava na boli.
Inace ovo je bio crni 'evro-vikend' srpskih klubova, ja ne pamtim skoro kad su nasi predstavnici u jednom kolu igrali tri utakmice kuci i izgubili sve tri. Takodje se potvrdilo da PAO ipak ne lezi Partizanu. Partizan je ove godine imao velikih poteskoca sa grckim klubovima, odigrao je sest meceva, i moze se reci jedino u dva meca izgledao dobro (u gostima protiv PAO i kuci protiv Pirejaca), sto na kraju i ne cudi, s obzirom da su Grci finansijski daleko ipred nas, a nisu ni naivni, imaju kvalitetnu skolu i sazreli su kao kosarkaska nacija u poslednje dve decenije, sto je ponajvise zasluga srpskih strucnjaka koji su radili u Grckoj. Ovo je veliki rezultat za Partizan (klub za evropske prilike vise nego skromnog budzeta kuca na vrata cetvrtfinala treci put zaredom!), iako verujem da ce Zeljko korektno odraditi posao u poslednjem kolu i dobiti Marusi, cak stavise ubedjen sam da ce PAO posle kratkotrajne krize rezultata koja im je medjutim upropastila pola sezone, postati kaznena ekspedicija u grckom prvenstvu i lagano doci do nove titule prvaka. Utakmice protiv Olimpijakosa u nedelju i ova sinocna govore da je ekipa opet u svojoj prepoznatljivoj formi u koju zeleni poslednjih godina ulaze kada je najpotrebnije i po cemu su prepoznatljivi poslednjih godina. Jedini peh im je bio medjutim da su za vreme krize imali Barsu i Partizan za protivnike, pa su titulu prvaka Evrope vec izgubili.
A sto se tice prepucavanja na forumima izmedju Delija i Grobara, muka mi je od svega toga, da se igra Jadranska ili domaca liga, razumeo bih, ali ovo su evrotakmicenja i svim srpskim klubovima je u interesu da pored njih samih i njihovi rivali iz domace lige ostvare sto bolje rezultate.

vuleki

pre 14 godina

Mislim,cuo sam puno samohvale na racun fantasticne atmosfere,hrabrih ratnika bum-bum-bum koji ne navijaju vec su to casovi ljubavi itd,ali cuo sam za neki urbani mit da su vidjeni "hrabri ratnici" i na gostovanju,ali ja u to nevjerujem kao u ono cudoviste iz skotskog jezera ili u Bigfoota,dok nevidim sa svojim ocima!
(ajme..., 4. mart 2010 23:21)
Kaže se sa svoje oki, ili u nuždi sa sve svojim okima, a ne sa svojim očima. A šta, oće li ti oki praviti društvo?
Ne verujem sa svojim očima!

ivana

pre 14 godina

Ljudi, dosta je prepucavanja. Ono sto je Partizan uspeo da uradi je za svaku pohvalu. Partizan ima publiku na kojoj mu zavidi citava Evropa, publiku koja navija za svoj klub i kad ide dobro i kad ide lose. Sigurna sam da Pao razbija Marusi kao i da nazalost Partizan gubi od Barse. Najbitnije je da Partizan prolazi dalje a znate li koliko to znaci svima nama koji zivimo u ovoj jadnoj Srbiji. NEPROCENJIVO

Nenad

pre 14 godina

Muka mi je vise da citam ove komentare, od ovih prepucavanja me je zabolela glava. Nekada je covek ovde mogao da procita nesto pametno, mada moye i sad, ali pre toga mora da procita 200 gluposti, ne moyes a da se ne iznerviras. Prvo se vi smejete Zvezdi, sada se Zvezdasi smeju vama, a plakacemo svi zajedno ako pobede Grad Kanarija i Marusi.
Vase sanse su vece, nase samo u domenu teorije, neka pobedi kosarka, nadam se najboljem, a to su pobede Crvenih i Zelenih.
Pozdrav

mungos

pre 14 godina

Neverovatno, kasnis. Ocekivao sam te pre nekih pola sata. Hvala na komentaru.

"Dijagnosticar", Sasa, Nis
(sasa, 5. mart 2010 00:06)

# Link komentara
Preporučujem (+21)
Ne preporučujem (-1)

Hahahahaha, pazi jedan glas "ne preporučujem", to je garant isti onaj iskompleksirani Hrvat koji se potpisuje sa Ajme :)))) joj kako je jadan! njemu je ovo smisao života :))))))

Sanja74

pre 14 godina

!!!!!Volim PARTIZAN!!!!!
P.S. RTS!!?-mogli su da puste još jednu epizodu Srećnih ljudi ili kako se već zove pa da počnu prenos na poluvremenu!!!Katastrofa!

obican prosecan lik

pre 14 godina

A što se Dule krsti sa leva na desno?

Osim crnca na playu ostali nemaju pojma. Kakav Veseli, dečko se gubio po terenu gore nego Roberts.

slobodan Kokeric

pre 14 godina

Utakmica sa PAO je uvek teška i neizvesna. To su dve ekipe čije se sudbine godinama susreću nekada u korist Partizana ali više puta u korist PAO. Utakmica je bila možda najbolja u ovom kolu evrolige i nadam se da PAO nastaviti sa ovim pristupom igri i protiv Marusija. Na potezu je Željko Obradović, Peković i Tepić.
Pognite Našem i Vašem voljenom Partizanu.

Dejan

pre 14 godina

"Sudije su pokazale objektivnost i sudile faulove za ono vase krljanje po terenu na koje ste navikli da vam gledaju kroz prste u Jadrankoj ligi.Niko ne igra grublju kosarku od vas,samo je pitanje gdje to prolazi,a gdje ne.
(Stefan, 4. mart 2010 23:21)"

Da vidis tek kako ce da bude protiv ostalih 7 najboljih timova Evrolige... :)

Kriiik

pre 14 godina

Ma sudije su krive ..
Što idemo u TOP8 Eurolige
Što je Marić MVP lige
Što je Debeli zvanično najbolji trener iste
Što treću godinu idemo u TOP8
I Miloje je bio njihov beli medved
I Sale Djordjević
I za Drobnjakovu trojku su krive
I za Karija i Necu Ilića su krive ...
Reci Debeli .. Krive su sudije

realno

pre 14 godina

A da,ipak,nisu krive komšije zbog poraza?Nemoj da ih mimoiđeš,slučajno.
(70%Srbije, 4. mart 2010 23:17)

...isfrustrirani mali covek sa severne tribine, koji nema osmeh na licu pola svog zivota jer navija za malu zvezdu....

dule1414@

pre 14 godina

Ljudi budimo realni - bolji tim je pobedio. Partizan je takva ekipa koja mora da pobedjuje slabije od sebe u Evroligi i da pokusava borbenoscu da nadoknadjuje nedostatak kvaliteta u odnosu na PAO,Barsu i ostale velikane. Naravno uvek treba cekati lose vece protivnika (PAO u Atini. Veliki sam navijac Partizana ali mislim da je od svih komentara posle tekmi najrealniji Vujosevic Dule. On kada pobedi jacu ekipu on naravno kaze kako je to velika pobeda, svestan je da je partizan ipak manje kvalitetna ekipa od mnogih u Evroligi, svestan je da se manjak kvaliteta itekako moze nadoknaditi borbenoscu, navijanjem i taktikom ali samo u granicama.Veceras nista nije moglo da nadoknadi dobru partiju PAO-a i zbog toga naravno on priznaje poraz. Cestitke navijacima, ovakvo navijanje pokazuje velicinu kluba i ljubav koju svi navijaci imaju.

dak

pre 14 godina

evo opet postovalaca duletovog lika i dela! kako pomno prate svaku konferenciju i procenjuju sta bi trebao da kaze,sta je izostavio. jedini pravi kompleks imate od ovog coveka

Mladja2202

pre 14 godina

Lepo je biti grobar danas, izgubiti utakmicu i pewati woljenom klubu pola sata u dworani gde i dalje stoji 6000 ljudi... To shto mi imamo Bogu hwala za was tje uwek biti misaona imenica, i zato bih zamolio "drage" nam komshije da gledaju swoj klub.. Pardon, ako se josh uwek nije ugasio..
:-))
Wolim Partizan!!!!!!

sasa

pre 14 godina

Jel postoje navijaci Partizana koji idu na gostovanja u Euroligi??

Mislim,cuo sam puno samohvale na racun fantasticne atmosfere,hrabrih ratnika bum-bum-bum koji ne navijaju vec su to casovi ljubavi itd,ali cuo sam za neki urbani mit da su vidjeni "hrabri ratnici" i na gostovanju,ali ja u to nevjerujem kao u ono cudoviste iz skotskog jezera ili u Bigfoota,dok nevidim sa svojim ocima!
(ajme..., 4. mart 2010 23:21)

Neverovatno, kasnis. Ocekivao sam te pre nekih pola sata. Hvala na komentaru.

"Dijagnosticar", Sasa, Nis

kompleks

pre 14 godina

alo purgercici i kkss,mirno i opusteno.zeljko rece duletu,ubicemo marusi,i to je to,mi odosmo u top 8,a vi ostadoste mali provincijalci.

pera

pre 14 godina

Mislio sam da ovaj covek ne ume to da prevali preko usta. Konacno je shvatio da ima mnogo boljih ekipa od njegove.
(konacno, 4. mart 2010 23:19)

Kakvu si glupost rekao sada! Pa kazi mi neku utakmicu,a da on nije rekao da je Partizan autsajder u toj utakmici,da je protivnik favorit(naravno ne kad igramo u Pioniru protiv Marusija ili Olreana),ili posle utakmice kaze da smo napravili cudo ako pobedimo itd...

stefan

Ne znam sta si hteo da kazes?
Pa covece, mi pobedjujemo sve najjace timove Evrolige na to "krljanje" ,koje navodno pustaju samo sudije u Jadranskoj ligi ali ne ovde.
Dok smo bili u Super ligi kukali ste na srpske sudije,kad smo otisli u Jadransku sad opet se zalite na hrvatske,slovenacke, crnogorske sudije.

Drew Nicholas

pre 14 godina

Najveci krivac za poraz jeste Olimpijakos,oni su vratili PAO u zivot i Drew Nicholasa.Takodje,postoji i osnovana sumnja da je gospodin Drakulic izasao iz upravnog odbora KK CZV i donirao Drew Nicholasa.Postoji mogucnost i da je kisa,koja je padala ceo dan,lose uticala na igrace Partizana,te je stoga Vranes mislio da je vreme za spavanje.Moguce je i da je Covic plasiranjem informacija o prelasku Raduljice u Partizan,uticao na igru igraca PAO kako bi se i oni pokazali u Pioniru,pa mozda,ako budu srecni,i oni dobili ponudu velikog giganta na cijem celu je,beli mag,Vujosevic

Usetu

pre 14 godina

Čitam komentare i ne mogu da verujem!Pa da li vi stvarno mislite da će Grci izbaciti Grke?Oni treniraju u istoj hali,pretpostavljam i da se druže van treninga,Amerikanci su takodje dobri prijatelji,dva brata Kalates igraju za Marusi i PAO,zar stvarno mislite da će brat da odigra protiv svog brata?Da će da podnesu gnev javnosti?Marusi pobedjuje,mislite hladnom glavom malo.

TimSistem

pre 14 godina

Pobijedio je tim koji je bio rastereceniji,sto se videlo u fantasticnom sut za tri poena.Partizanovi igraci nisu izdrzali prtisak i teret utakmice.Zeljko je takticki besprekorno oradio pripremu utakmice.Nadmudrio je Duleta ali je Partizanova pobjeda iz Atina vrednija ona ih i dalje drzi u igri za top8.Panatenaikos je tokom citave utakmice dobro branio Marica izlaskom odbrane ispred njega nedozvoljavajuci mu da primi loptu na mis_mec.Sem Mekejleba to Kecman i ostali nisu znali da koriste.Partizan je u par navrata lose igrao zonu a kada ju je Dule i poslednji put postavio utakmica je bila izgubljena trojkom Nikolasa.Navijaci su opet dokazali da su PRVACI EUROLIGE i ove godine!Tako se voli klub a igracima daje podrska i kada je tesko.Nista nije izgubljeno PAO je posten klub kao i ljudi koji ga vode,dobice Marusi u zadnjem kolu.NAPRED CRNO BELI!

ajme...

pre 14 godina

Jel postoje navijaci Partizana koji idu na gostovanja u Euroligi??

Mislim,cuo sam puno samohvale na racun fantasticne atmosfere,hrabrih ratnika bum-bum-bum koji ne navijaju vec su to casovi ljubavi itd,ali cuo sam za neki urbani mit da su vidjeni "hrabri ratnici" i na gostovanju,ali ja u to nevjerujem kao u ono cudoviste iz skotskog jezera ili u Bigfoota,dok nevidim sa svojim ocima!

njuska

pre 14 godina

Citam nanovo,i nanovo,i nanovo i ili ste vi iz B92 zaboravili da napisete ili je Vujosevic zaboravio da krivicu za poraz svali na sudije ????? Evo sad pogledah i drugi sajt i ni tamo ne pise da se zalio...A ja se jos cudim od kuda snijeg da je poceo padati.

Michael Jeffrey Jordan

pre 14 godina

Nisu mi nikako jasni ,pre svih Kecman,koji u onakvoj atmosferi nema adrenalin , isto vazi i za Rasica. Vezbaju li oni sut za tri poena?? Nikolas je pogadjao trojke i sa skoro osam metara,preko coveka,iz trka, a oni ni otvorene suteve sa 6,25 nisu?!! Ne mogu se tvrde,takticke ekipe dobiti na sablon,probijanjem Boa,i na snagu u reketu. Za ovaj nivo potrebna je kreativnost i adrenalin. Interesuje me ,bez obzira na budzete,da li Dule Vujosevic licno veruje da mozemo biti prvaci evrope, da li se plasi takvog uspeha??

Dule P.F.C Nis

pre 14 godina

Utisak veceri: Posle meca rukovanje Duleta i Zeljka,i Zeljko kaze Duletu: NE SEKIRAJ SE ZGAZICEMO MARUSI,CESTITAM UNAPRED NA PLASMANU U TOP 8...

Pegone

pre 14 godina

Sada moramo da dobijemo Barsu na njenom terenu ili da nas Zeljko ZGAZI Marusi.
Nadam se da ce nesto od ovoga da izleti
BTW svaka cast Grobarima na atmosferi u Pioniru

Stefan

pre 14 godina

Sudije su pokazale objektivnost i sudile faulove za ono vase krljanje po terenu na koje ste navikli da vam gledaju kroz prste u Jadrankoj ligi.Niko ne igra grublju kosarku od vas,samo je pitanje gdje to prolazi,a gdje ne.

dejan

pre 14 godina

Mislim da Panatinaikos neće da dozvoli Marusiju da priredi novo iznenađenje, a Partizan u Barseloni nema šta da izgubi. Mada, mislim da će više da se osluškuje šta se događa u Atini, nego šta se događa u Barseloni. Ipak je realan ishod grupe
1. Barselona 5 1
2. Partizan 3 3
3. Panatinaikos 2 4
4. Marusi 2 4

Dejan Dorcol

pre 14 godina

Cekaj, a sudije, Zvezda ??? a da, sapnuo ti je Obradovic na kraju utakmice, kamera je snimila, da ce pao pobediti marusi u zadnjem kolu! Nebi ti inace bio ovako miran...

Dule P.F.C Nis

pre 14 godina

Utisak veceri: Posle meca rukovanje Duleta i Zeljka,i Zeljko kaze Duletu: NE SEKIRAJ SE ZGAZICEMO MARUSI,CESTITAM UNAPRED NA PLASMANU U TOP 8...

dejan

pre 14 godina

Mislim da Panatinaikos neće da dozvoli Marusiju da priredi novo iznenađenje, a Partizan u Barseloni nema šta da izgubi. Mada, mislim da će više da se osluškuje šta se događa u Atini, nego šta se događa u Barseloni. Ipak je realan ishod grupe
1. Barselona 5 1
2. Partizan 3 3
3. Panatinaikos 2 4
4. Marusi 2 4

realno

pre 14 godina

A da,ipak,nisu krive komšije zbog poraza?Nemoj da ih mimoiđeš,slučajno.
(70%Srbije, 4. mart 2010 23:17)

...isfrustrirani mali covek sa severne tribine, koji nema osmeh na licu pola svog zivota jer navija za malu zvezdu....

Kriiik

pre 14 godina

Ma sudije su krive ..
Što idemo u TOP8 Eurolige
Što je Marić MVP lige
Što je Debeli zvanično najbolji trener iste
Što treću godinu idemo u TOP8
I Miloje je bio njihov beli medved
I Sale Djordjević
I za Drobnjakovu trojku su krive
I za Karija i Necu Ilića su krive ...
Reci Debeli .. Krive su sudije

Pegone

pre 14 godina

Sada moramo da dobijemo Barsu na njenom terenu ili da nas Zeljko ZGAZI Marusi.
Nadam se da ce nesto od ovoga da izleti
BTW svaka cast Grobarima na atmosferi u Pioniru

Mladja2202

pre 14 godina

Lepo je biti grobar danas, izgubiti utakmicu i pewati woljenom klubu pola sata u dworani gde i dalje stoji 6000 ljudi... To shto mi imamo Bogu hwala za was tje uwek biti misaona imenica, i zato bih zamolio "drage" nam komshije da gledaju swoj klub.. Pardon, ako se josh uwek nije ugasio..
:-))
Wolim Partizan!!!!!!

sasa

pre 14 godina

Jel postoje navijaci Partizana koji idu na gostovanja u Euroligi??

Mislim,cuo sam puno samohvale na racun fantasticne atmosfere,hrabrih ratnika bum-bum-bum koji ne navijaju vec su to casovi ljubavi itd,ali cuo sam za neki urbani mit da su vidjeni "hrabri ratnici" i na gostovanju,ali ja u to nevjerujem kao u ono cudoviste iz skotskog jezera ili u Bigfoota,dok nevidim sa svojim ocima!
(ajme..., 4. mart 2010 23:21)

Neverovatno, kasnis. Ocekivao sam te pre nekih pola sata. Hvala na komentaru.

"Dijagnosticar", Sasa, Nis

dule1414@

pre 14 godina

Ljudi budimo realni - bolji tim je pobedio. Partizan je takva ekipa koja mora da pobedjuje slabije od sebe u Evroligi i da pokusava borbenoscu da nadoknadjuje nedostatak kvaliteta u odnosu na PAO,Barsu i ostale velikane. Naravno uvek treba cekati lose vece protivnika (PAO u Atini. Veliki sam navijac Partizana ali mislim da je od svih komentara posle tekmi najrealniji Vujosevic Dule. On kada pobedi jacu ekipu on naravno kaze kako je to velika pobeda, svestan je da je partizan ipak manje kvalitetna ekipa od mnogih u Evroligi, svestan je da se manjak kvaliteta itekako moze nadoknaditi borbenoscu, navijanjem i taktikom ali samo u granicama.Veceras nista nije moglo da nadoknadi dobru partiju PAO-a i zbog toga naravno on priznaje poraz. Cestitke navijacima, ovakvo navijanje pokazuje velicinu kluba i ljubav koju svi navijaci imaju.

dak

pre 14 godina

evo opet postovalaca duletovog lika i dela! kako pomno prate svaku konferenciju i procenjuju sta bi trebao da kaze,sta je izostavio. jedini pravi kompleks imate od ovog coveka

kompleks

pre 14 godina

alo purgercici i kkss,mirno i opusteno.zeljko rece duletu,ubicemo marusi,i to je to,mi odosmo u top 8,a vi ostadoste mali provincijalci.

pera

pre 14 godina

Mislio sam da ovaj covek ne ume to da prevali preko usta. Konacno je shvatio da ima mnogo boljih ekipa od njegove.
(konacno, 4. mart 2010 23:19)

Kakvu si glupost rekao sada! Pa kazi mi neku utakmicu,a da on nije rekao da je Partizan autsajder u toj utakmici,da je protivnik favorit(naravno ne kad igramo u Pioniru protiv Marusija ili Olreana),ili posle utakmice kaze da smo napravili cudo ako pobedimo itd...

stefan

Ne znam sta si hteo da kazes?
Pa covece, mi pobedjujemo sve najjace timove Evrolige na to "krljanje" ,koje navodno pustaju samo sudije u Jadranskoj ligi ali ne ovde.
Dok smo bili u Super ligi kukali ste na srpske sudije,kad smo otisli u Jadransku sad opet se zalite na hrvatske,slovenacke, crnogorske sudije.

Stefan

pre 14 godina

Sudije su pokazale objektivnost i sudile faulove za ono vase krljanje po terenu na koje ste navikli da vam gledaju kroz prste u Jadrankoj ligi.Niko ne igra grublju kosarku od vas,samo je pitanje gdje to prolazi,a gdje ne.

Dejan Dorcol

pre 14 godina

Cekaj, a sudije, Zvezda ??? a da, sapnuo ti je Obradovic na kraju utakmice, kamera je snimila, da ce pao pobediti marusi u zadnjem kolu! Nebi ti inace bio ovako miran...

ajme...

pre 14 godina

Jel postoje navijaci Partizana koji idu na gostovanja u Euroligi??

Mislim,cuo sam puno samohvale na racun fantasticne atmosfere,hrabrih ratnika bum-bum-bum koji ne navijaju vec su to casovi ljubavi itd,ali cuo sam za neki urbani mit da su vidjeni "hrabri ratnici" i na gostovanju,ali ja u to nevjerujem kao u ono cudoviste iz skotskog jezera ili u Bigfoota,dok nevidim sa svojim ocima!

TimSistem

pre 14 godina

Pobijedio je tim koji je bio rastereceniji,sto se videlo u fantasticnom sut za tri poena.Partizanovi igraci nisu izdrzali prtisak i teret utakmice.Zeljko je takticki besprekorno oradio pripremu utakmice.Nadmudrio je Duleta ali je Partizanova pobjeda iz Atina vrednija ona ih i dalje drzi u igri za top8.Panatenaikos je tokom citave utakmice dobro branio Marica izlaskom odbrane ispred njega nedozvoljavajuci mu da primi loptu na mis_mec.Sem Mekejleba to Kecman i ostali nisu znali da koriste.Partizan je u par navrata lose igrao zonu a kada ju je Dule i poslednji put postavio utakmica je bila izgubljena trojkom Nikolasa.Navijaci su opet dokazali da su PRVACI EUROLIGE i ove godine!Tako se voli klub a igracima daje podrska i kada je tesko.Nista nije izgubljeno PAO je posten klub kao i ljudi koji ga vode,dobice Marusi u zadnjem kolu.NAPRED CRNO BELI!

njuska

pre 14 godina

Citam nanovo,i nanovo,i nanovo i ili ste vi iz B92 zaboravili da napisete ili je Vujosevic zaboravio da krivicu za poraz svali na sudije ????? Evo sad pogledah i drugi sajt i ni tamo ne pise da se zalio...A ja se jos cudim od kuda snijeg da je poceo padati.

Scepan Scepa Scepe Scepova

pre 14 godina

Vujosevic je 100% u pravu, i dok je ovakav covek na klupi Partizana, klub ne treba da brine sto se tice pripreme ekipe. Kamo srece da srpska kosarka ima vise Vujosevica. Cast nekim priznatim i istaknutim strucnjacima, ali od viska kvaliteta glava na boli.
Inace ovo je bio crni 'evro-vikend' srpskih klubova, ja ne pamtim skoro kad su nasi predstavnici u jednom kolu igrali tri utakmice kuci i izgubili sve tri. Takodje se potvrdilo da PAO ipak ne lezi Partizanu. Partizan je ove godine imao velikih poteskoca sa grckim klubovima, odigrao je sest meceva, i moze se reci jedino u dva meca izgledao dobro (u gostima protiv PAO i kuci protiv Pirejaca), sto na kraju i ne cudi, s obzirom da su Grci finansijski daleko ipred nas, a nisu ni naivni, imaju kvalitetnu skolu i sazreli su kao kosarkaska nacija u poslednje dve decenije, sto je ponajvise zasluga srpskih strucnjaka koji su radili u Grckoj. Ovo je veliki rezultat za Partizan (klub za evropske prilike vise nego skromnog budzeta kuca na vrata cetvrtfinala treci put zaredom!), iako verujem da ce Zeljko korektno odraditi posao u poslednjem kolu i dobiti Marusi, cak stavise ubedjen sam da ce PAO posle kratkotrajne krize rezultata koja im je medjutim upropastila pola sezone, postati kaznena ekspedicija u grckom prvenstvu i lagano doci do nove titule prvaka. Utakmice protiv Olimpijakosa u nedelju i ova sinocna govore da je ekipa opet u svojoj prepoznatljivoj formi u koju zeleni poslednjih godina ulaze kada je najpotrebnije i po cemu su prepoznatljivi poslednjih godina. Jedini peh im je bio medjutim da su za vreme krize imali Barsu i Partizan za protivnike, pa su titulu prvaka Evrope vec izgubili.
A sto se tice prepucavanja na forumima izmedju Delija i Grobara, muka mi je od svega toga, da se igra Jadranska ili domaca liga, razumeo bih, ali ovo su evrotakmicenja i svim srpskim klubovima je u interesu da pored njih samih i njihovi rivali iz domace lige ostvare sto bolje rezultate.

Sanja74

pre 14 godina

!!!!!Volim PARTIZAN!!!!!
P.S. RTS!!?-mogli su da puste još jednu epizodu Srećnih ljudi ili kako se već zove pa da počnu prenos na poluvremenu!!!Katastrofa!

mungos

pre 14 godina

Neverovatno, kasnis. Ocekivao sam te pre nekih pola sata. Hvala na komentaru.

"Dijagnosticar", Sasa, Nis
(sasa, 5. mart 2010 00:06)

# Link komentara
Preporučujem (+21)
Ne preporučujem (-1)

Hahahahaha, pazi jedan glas "ne preporučujem", to je garant isti onaj iskompleksirani Hrvat koji se potpisuje sa Ajme :)))) joj kako je jadan! njemu je ovo smisao života :))))))

juve

pre 14 godina

Kad bi svaki treci Cvorovic koji ovdje ostavlja komentar na vijest o Partizanu isao na utakmice svog kluba,mozda bi ih se skupilo 5000.Ali,najveci uspjeh KKSS u ovoj godini je sinocni poraz Partizana.Mislim strasno.

ivana

pre 14 godina

Ljudi, dosta je prepucavanja. Ono sto je Partizan uspeo da uradi je za svaku pohvalu. Partizan ima publiku na kojoj mu zavidi citava Evropa, publiku koja navija za svoj klub i kad ide dobro i kad ide lose. Sigurna sam da Pao razbija Marusi kao i da nazalost Partizan gubi od Barse. Najbitnije je da Partizan prolazi dalje a znate li koliko to znaci svima nama koji zivimo u ovoj jadnoj Srbiji. NEPROCENJIVO

Michael Jeffrey Jordan

pre 14 godina

Nisu mi nikako jasni ,pre svih Kecman,koji u onakvoj atmosferi nema adrenalin , isto vazi i za Rasica. Vezbaju li oni sut za tri poena?? Nikolas je pogadjao trojke i sa skoro osam metara,preko coveka,iz trka, a oni ni otvorene suteve sa 6,25 nisu?!! Ne mogu se tvrde,takticke ekipe dobiti na sablon,probijanjem Boa,i na snagu u reketu. Za ovaj nivo potrebna je kreativnost i adrenalin. Interesuje me ,bez obzira na budzete,da li Dule Vujosevic licno veruje da mozemo biti prvaci evrope, da li se plasi takvog uspeha??

darex

pre 14 godina

Kako ste smešni više sa tim teorijama o puštanju vidi se da se nikada niste bavili sportom.

Hajde da uzmemo kontra primer, da je recimo Parizan u "prilici" da pusti neki srpski klub. Zvezdu izbacujemo jer bi to bilo analogno odnosu PAO-Oly ali imamo recimo FMP ili Hemofarm, koji su, nekim slučajem, u grupi sa Partizanom u EL i koji su ga dobili prvu utakmicu u Pioniru (ne igra se u Železniku ili Vršcu zbog veličine hale). I sad Partizan ispada a igra se zadnja utakmica u kojoj FMP/Hemofarm mora da dobije. Šta mislite da li bi ih Partizan "pustio". Nikad, ni za sto godina, oni bi možda dobili ali bi to morali da zasluže na terenu.

To se jednostavno ne radi jer može da ti se vrati kad se najmanje nadaš i kad ti najmanje odgovara.

Drew Nicholas

pre 14 godina

Najveci krivac za poraz jeste Olimpijakos,oni su vratili PAO u zivot i Drew Nicholasa.Takodje,postoji i osnovana sumnja da je gospodin Drakulic izasao iz upravnog odbora KK CZV i donirao Drew Nicholasa.Postoji mogucnost i da je kisa,koja je padala ceo dan,lose uticala na igrace Partizana,te je stoga Vranes mislio da je vreme za spavanje.Moguce je i da je Covic plasiranjem informacija o prelasku Raduljice u Partizan,uticao na igru igraca PAO kako bi se i oni pokazali u Pioniru,pa mozda,ako budu srecni,i oni dobili ponudu velikog giganta na cijem celu je,beli mag,Vujosevic

Nenad

pre 14 godina

Muka mi je vise da citam ove komentare, od ovih prepucavanja me je zabolela glava. Nekada je covek ovde mogao da procita nesto pametno, mada moye i sad, ali pre toga mora da procita 200 gluposti, ne moyes a da se ne iznerviras. Prvo se vi smejete Zvezdi, sada se Zvezdasi smeju vama, a plakacemo svi zajedno ako pobede Grad Kanarija i Marusi.
Vase sanse su vece, nase samo u domenu teorije, neka pobedi kosarka, nadam se najboljem, a to su pobede Crvenih i Zelenih.
Pozdrav

Usetu

pre 14 godina

Čitam komentare i ne mogu da verujem!Pa da li vi stvarno mislite da će Grci izbaciti Grke?Oni treniraju u istoj hali,pretpostavljam i da se druže van treninga,Amerikanci su takodje dobri prijatelji,dva brata Kalates igraju za Marusi i PAO,zar stvarno mislite da će brat da odigra protiv svog brata?Da će da podnesu gnev javnosti?Marusi pobedjuje,mislite hladnom glavom malo.

Dejan

pre 14 godina

"Sudije su pokazale objektivnost i sudile faulove za ono vase krljanje po terenu na koje ste navikli da vam gledaju kroz prste u Jadrankoj ligi.Niko ne igra grublju kosarku od vas,samo je pitanje gdje to prolazi,a gdje ne.
(Stefan, 4. mart 2010 23:21)"

Da vidis tek kako ce da bude protiv ostalih 7 najboljih timova Evrolige... :)

Delboj

pre 14 godina

Pao je Pao, to je pokazao u ovoj utakmici a pokazace i protiv Marusija, u to ne sumnjam, Partizan sigurno ide dalje.
Ipak, usudio bih se da kazem da je drasticno smanjenje minutaze Vranesu od kad se Maric vratio jako uticalo na samu igru kako Vranesa, tako i Partizana u odbrani.
Maric je fenomenalan ali ipak je druga prica kad je Vranes u reketu sto se odbrane tice.
Vjerujem da je kljuc u tome da njih dvojica igraju sto vise zajedno, naravno sa sve pomoci od strane Robertsa.
Bekovi su u padu igre, Rasic, Kecman, Bozic, jedino Bo igra kako treba...
Ali u svakom slucaju Partizan moze ici i na F4. Real i Makabi nijesu nesavladivi...

no fear

pre 14 godina

neću sad pljuvati po Partizanu,kao što neki njegovi paćenici od 'navijača' pljuju po Zvezdi kad izgubi..tako nisko i jadno nikad neću pasti..
igrali su koliko su mogli i omogućili mi dobar dobitak na kladionici..
no,ipak mislim da prolaze u 1/4 finale,jer ovo sinoć bi se moglo pokazati kao nešto što bi zadovoljilo oba kluba..
Pao je dobio,dobiće sad i 'komšije' i završiće na koliko-toliko podnošljive 2 pobjede..a Partizan ako je siguran u pobjedu Pao-a,može ladno u Španiju na put..
zato su možda svi sinoć na kraju izgledali zadovoljno,jer ipak su veze između zelenih i crno-belih specifične..
e sad,ako zeleni kiksaju,jbg propade mi teorija..:)

Mirko

pre 14 godina

@ Sudije su pokazale objektivnost i sudile faulove za ono vase krljanje po terenu na koje ste navikli da vam gledaju kroz prste u Jadrankoj ligi.Niko ne igra grublju kosarku od vas,samo je pitanje gdje to prolazi,a gdje ne.
(Stefan, 4. mart 2010 23:21)

Nisam od onih koji ostavljaju komentare na svakoj vesti, ali ti si stalno na vestima Partizana. samo me interesuje jel postoji u HN neki KK, da vidis tendenciozno sudjenje, neke faulove koji ne postoje sl. i gde si tako dobro naucio da preko TV-a "vidis" samo PARTIZAN?

pera

pre 14 godina

Ma Zvezda je opet kriva.....
(Gosn.LUČIĆ, 4. mart 2010 23:38)

Ma daaaaa, pa ne znam kome je uvek kriv Partizan sta god da se lose desi zvezdi u kosarci.Bolje da ne navodim sta ste sve pisali vezano za to.
A i sudije koje pominjete- pa ima li neka utakmica da ste je izgubili zadnjih par meseci,a da niste krivili sudije?

slobodan Kokeric

pre 14 godina

Utakmica sa PAO je uvek teška i neizvesna. To su dve ekipe čije se sudbine godinama susreću nekada u korist Partizana ali više puta u korist PAO. Utakmica je bila možda najbolja u ovom kolu evrolige i nadam se da PAO nastaviti sa ovim pristupom igri i protiv Marusija. Na potezu je Željko Obradović, Peković i Tepić.
Pognite Našem i Vašem voljenom Partizanu.

vuleki

pre 14 godina

Mislim,cuo sam puno samohvale na racun fantasticne atmosfere,hrabrih ratnika bum-bum-bum koji ne navijaju vec su to casovi ljubavi itd,ali cuo sam za neki urbani mit da su vidjeni "hrabri ratnici" i na gostovanju,ali ja u to nevjerujem kao u ono cudoviste iz skotskog jezera ili u Bigfoota,dok nevidim sa svojim ocima!
(ajme..., 4. mart 2010 23:21)
Kaže se sa svoje oki, ili u nuždi sa sve svojim okima, a ne sa svojim očima. A šta, oće li ti oki praviti društvo?
Ne verujem sa svojim očima!

fd

pre 14 godina

"Pozz.svim mojim grobarima iz Velikih Crljana,cela varosica je bila uz TV prijemnik.
(akcidroni, 5. mart 2010 11:11)

# Link komentara"

Samo jedan tv u celoj varosici??

zoki

pre 14 godina

Ja zaista ne vidim sta vi vidite cudno u ovom porazu.

Nije normalno da jedan tim sutira za 3 porna skoro 55%. Zahvaljujuci tome su pobedili.

Inace je bio manje vise egal.

obican prosecan lik

pre 14 godina

A što se Dule krsti sa leva na desno?

Osim crnca na playu ostali nemaju pojma. Kakav Veseli, dečko se gubio po terenu gore nego Roberts.

Amater

pre 14 godina

"nedozvoljavajuci mu da primi loptu na MIS_MEC"
"Kaže se sa svoje oKi, ili u nuždi sa sve svojim oKima"

Bravo! Ko čita pobeđuje! :))

akcidroni

pre 14 godina

mi pevamo,mi smo najaci,verni smo,bodrimo nash tim,dosta vise sa tim glupostima,niko nas ne hvali pa sami sebi pravimo reklamu.
A je li je i Jan veseli?
Pozz.svim mojim grobarima iz Velikih Crljana,cela varosica je bila uz TV prijemnik.

Braca

pre 14 godina

Kad je sezona pocinjala i ja sam bio jedan od onih koje Dule sad proziva da partizanu nisu davali nikakve sanse ni u grupi a kamo liu top 16. U zadnjem kolu bez obzira sta da se desi sigurno nece pokvariti utisak koji je partizan ostavio u Evro ligi.

Pini G

pre 14 godina

\"nedozvoljavajuci mu da primi loptu na MIS_MEC\"
Nemoj da koristis stranu terminologiju ako ne znas na sta se to odnosi.Tu nije bilo nikakve prednosti vec je uobicajna odbrana na dominantnom centru koju Obradovic koristi sa Batistom, jer je ovaj nizak za poziciju broj 5.
Nekad je Partizan mnogo bolje kaznjavao cuvanje centra zauzimanjem prednje pozicije, ispada da su Ostojic i Krstic to znali a Vujosevic nemoze da se toga seti.

Stefan

pre 14 godina

Sudije su pokazale objektivnost i sudile faulove za ono vase krljanje po terenu na koje ste navikli da vam gledaju kroz prste u Jadrankoj ligi.Niko ne igra grublju kosarku od vas,samo je pitanje gdje to prolazi,a gdje ne.

ajme...

pre 14 godina

Jel postoje navijaci Partizana koji idu na gostovanja u Euroligi??

Mislim,cuo sam puno samohvale na racun fantasticne atmosfere,hrabrih ratnika bum-bum-bum koji ne navijaju vec su to casovi ljubavi itd,ali cuo sam za neki urbani mit da su vidjeni "hrabri ratnici" i na gostovanju,ali ja u to nevjerujem kao u ono cudoviste iz skotskog jezera ili u Bigfoota,dok nevidim sa svojim ocima!

Dejan Dorcol

pre 14 godina

Cekaj, a sudije, Zvezda ??? a da, sapnuo ti je Obradovic na kraju utakmice, kamera je snimila, da ce pao pobediti marusi u zadnjem kolu! Nebi ti inace bio ovako miran...

njuska

pre 14 godina

Citam nanovo,i nanovo,i nanovo i ili ste vi iz B92 zaboravili da napisete ili je Vujosevic zaboravio da krivicu za poraz svali na sudije ????? Evo sad pogledah i drugi sajt i ni tamo ne pise da se zalio...A ja se jos cudim od kuda snijeg da je poceo padati.

Usetu

pre 14 godina

Čitam komentare i ne mogu da verujem!Pa da li vi stvarno mislite da će Grci izbaciti Grke?Oni treniraju u istoj hali,pretpostavljam i da se druže van treninga,Amerikanci su takodje dobri prijatelji,dva brata Kalates igraju za Marusi i PAO,zar stvarno mislite da će brat da odigra protiv svog brata?Da će da podnesu gnev javnosti?Marusi pobedjuje,mislite hladnom glavom malo.

Michael Jeffrey Jordan

pre 14 godina

Nisu mi nikako jasni ,pre svih Kecman,koji u onakvoj atmosferi nema adrenalin , isto vazi i za Rasica. Vezbaju li oni sut za tri poena?? Nikolas je pogadjao trojke i sa skoro osam metara,preko coveka,iz trka, a oni ni otvorene suteve sa 6,25 nisu?!! Ne mogu se tvrde,takticke ekipe dobiti na sablon,probijanjem Boa,i na snagu u reketu. Za ovaj nivo potrebna je kreativnost i adrenalin. Interesuje me ,bez obzira na budzete,da li Dule Vujosevic licno veruje da mozemo biti prvaci evrope, da li se plasi takvog uspeha??

Drew Nicholas

pre 14 godina

Najveci krivac za poraz jeste Olimpijakos,oni su vratili PAO u zivot i Drew Nicholasa.Takodje,postoji i osnovana sumnja da je gospodin Drakulic izasao iz upravnog odbora KK CZV i donirao Drew Nicholasa.Postoji mogucnost i da je kisa,koja je padala ceo dan,lose uticala na igrace Partizana,te je stoga Vranes mislio da je vreme za spavanje.Moguce je i da je Covic plasiranjem informacija o prelasku Raduljice u Partizan,uticao na igru igraca PAO kako bi se i oni pokazali u Pioniru,pa mozda,ako budu srecni,i oni dobili ponudu velikog giganta na cijem celu je,beli mag,Vujosevic

obican prosecan lik

pre 14 godina

A što se Dule krsti sa leva na desno?

Osim crnca na playu ostali nemaju pojma. Kakav Veseli, dečko se gubio po terenu gore nego Roberts.

realno

pre 14 godina

A da,ipak,nisu krive komšije zbog poraza?Nemoj da ih mimoiđeš,slučajno.
(70%Srbije, 4. mart 2010 23:17)

...isfrustrirani mali covek sa severne tribine, koji nema osmeh na licu pola svog zivota jer navija za malu zvezdu....

Mladja2202

pre 14 godina

Lepo je biti grobar danas, izgubiti utakmicu i pewati woljenom klubu pola sata u dworani gde i dalje stoji 6000 ljudi... To shto mi imamo Bogu hwala za was tje uwek biti misaona imenica, i zato bih zamolio "drage" nam komshije da gledaju swoj klub.. Pardon, ako se josh uwek nije ugasio..
:-))
Wolim Partizan!!!!!!

dak

pre 14 godina

evo opet postovalaca duletovog lika i dela! kako pomno prate svaku konferenciju i procenjuju sta bi trebao da kaze,sta je izostavio. jedini pravi kompleks imate od ovog coveka

akcidroni

pre 14 godina

mi pevamo,mi smo najaci,verni smo,bodrimo nash tim,dosta vise sa tim glupostima,niko nas ne hvali pa sami sebi pravimo reklamu.
A je li je i Jan veseli?
Pozz.svim mojim grobarima iz Velikih Crljana,cela varosica je bila uz TV prijemnik.

Dule P.F.C Nis

pre 14 godina

Utisak veceri: Posle meca rukovanje Duleta i Zeljka,i Zeljko kaze Duletu: NE SEKIRAJ SE ZGAZICEMO MARUSI,CESTITAM UNAPRED NA PLASMANU U TOP 8...

kompleks

pre 14 godina

alo purgercici i kkss,mirno i opusteno.zeljko rece duletu,ubicemo marusi,i to je to,mi odosmo u top 8,a vi ostadoste mali provincijalci.

Kriiik

pre 14 godina

Ma sudije su krive ..
Što idemo u TOP8 Eurolige
Što je Marić MVP lige
Što je Debeli zvanično najbolji trener iste
Što treću godinu idemo u TOP8
I Miloje je bio njihov beli medved
I Sale Djordjević
I za Drobnjakovu trojku su krive
I za Karija i Necu Ilića su krive ...
Reci Debeli .. Krive su sudije

dejan

pre 14 godina

Mislim da Panatinaikos neće da dozvoli Marusiju da priredi novo iznenađenje, a Partizan u Barseloni nema šta da izgubi. Mada, mislim da će više da se osluškuje šta se događa u Atini, nego šta se događa u Barseloni. Ipak je realan ishod grupe
1. Barselona 5 1
2. Partizan 3 3
3. Panatinaikos 2 4
4. Marusi 2 4

pera

pre 14 godina

Mislio sam da ovaj covek ne ume to da prevali preko usta. Konacno je shvatio da ima mnogo boljih ekipa od njegove.
(konacno, 4. mart 2010 23:19)

Kakvu si glupost rekao sada! Pa kazi mi neku utakmicu,a da on nije rekao da je Partizan autsajder u toj utakmici,da je protivnik favorit(naravno ne kad igramo u Pioniru protiv Marusija ili Olreana),ili posle utakmice kaze da smo napravili cudo ako pobedimo itd...

stefan

Ne znam sta si hteo da kazes?
Pa covece, mi pobedjujemo sve najjace timove Evrolige na to "krljanje" ,koje navodno pustaju samo sudije u Jadranskoj ligi ali ne ovde.
Dok smo bili u Super ligi kukali ste na srpske sudije,kad smo otisli u Jadransku sad opet se zalite na hrvatske,slovenacke, crnogorske sudije.

Delboj

pre 14 godina

Pao je Pao, to je pokazao u ovoj utakmici a pokazace i protiv Marusija, u to ne sumnjam, Partizan sigurno ide dalje.
Ipak, usudio bih se da kazem da je drasticno smanjenje minutaze Vranesu od kad se Maric vratio jako uticalo na samu igru kako Vranesa, tako i Partizana u odbrani.
Maric je fenomenalan ali ipak je druga prica kad je Vranes u reketu sto se odbrane tice.
Vjerujem da je kljuc u tome da njih dvojica igraju sto vise zajedno, naravno sa sve pomoci od strane Robertsa.
Bekovi su u padu igre, Rasic, Kecman, Bozic, jedino Bo igra kako treba...
Ali u svakom slucaju Partizan moze ici i na F4. Real i Makabi nijesu nesavladivi...

Pegone

pre 14 godina

Sada moramo da dobijemo Barsu na njenom terenu ili da nas Zeljko ZGAZI Marusi.
Nadam se da ce nesto od ovoga da izleti
BTW svaka cast Grobarima na atmosferi u Pioniru

mungos

pre 14 godina

Neverovatno, kasnis. Ocekivao sam te pre nekih pola sata. Hvala na komentaru.

"Dijagnosticar", Sasa, Nis
(sasa, 5. mart 2010 00:06)

# Link komentara
Preporučujem (+21)
Ne preporučujem (-1)

Hahahahaha, pazi jedan glas "ne preporučujem", to je garant isti onaj iskompleksirani Hrvat koji se potpisuje sa Ajme :)))) joj kako je jadan! njemu je ovo smisao života :))))))

dule1414@

pre 14 godina

Ljudi budimo realni - bolji tim je pobedio. Partizan je takva ekipa koja mora da pobedjuje slabije od sebe u Evroligi i da pokusava borbenoscu da nadoknadjuje nedostatak kvaliteta u odnosu na PAO,Barsu i ostale velikane. Naravno uvek treba cekati lose vece protivnika (PAO u Atini. Veliki sam navijac Partizana ali mislim da je od svih komentara posle tekmi najrealniji Vujosevic Dule. On kada pobedi jacu ekipu on naravno kaze kako je to velika pobeda, svestan je da je partizan ipak manje kvalitetna ekipa od mnogih u Evroligi, svestan je da se manjak kvaliteta itekako moze nadoknaditi borbenoscu, navijanjem i taktikom ali samo u granicama.Veceras nista nije moglo da nadoknadi dobru partiju PAO-a i zbog toga naravno on priznaje poraz. Cestitke navijacima, ovakvo navijanje pokazuje velicinu kluba i ljubav koju svi navijaci imaju.

no fear

pre 14 godina

neću sad pljuvati po Partizanu,kao što neki njegovi paćenici od 'navijača' pljuju po Zvezdi kad izgubi..tako nisko i jadno nikad neću pasti..
igrali su koliko su mogli i omogućili mi dobar dobitak na kladionici..
no,ipak mislim da prolaze u 1/4 finale,jer ovo sinoć bi se moglo pokazati kao nešto što bi zadovoljilo oba kluba..
Pao je dobio,dobiće sad i 'komšije' i završiće na koliko-toliko podnošljive 2 pobjede..a Partizan ako je siguran u pobjedu Pao-a,može ladno u Španiju na put..
zato su možda svi sinoć na kraju izgledali zadovoljno,jer ipak su veze između zelenih i crno-belih specifične..
e sad,ako zeleni kiksaju,jbg propade mi teorija..:)

juve

pre 14 godina

Kad bi svaki treci Cvorovic koji ovdje ostavlja komentar na vijest o Partizanu isao na utakmice svog kluba,mozda bi ih se skupilo 5000.Ali,najveci uspjeh KKSS u ovoj godini je sinocni poraz Partizana.Mislim strasno.

sasa

pre 14 godina

Jel postoje navijaci Partizana koji idu na gostovanja u Euroligi??

Mislim,cuo sam puno samohvale na racun fantasticne atmosfere,hrabrih ratnika bum-bum-bum koji ne navijaju vec su to casovi ljubavi itd,ali cuo sam za neki urbani mit da su vidjeni "hrabri ratnici" i na gostovanju,ali ja u to nevjerujem kao u ono cudoviste iz skotskog jezera ili u Bigfoota,dok nevidim sa svojim ocima!
(ajme..., 4. mart 2010 23:21)

Neverovatno, kasnis. Ocekivao sam te pre nekih pola sata. Hvala na komentaru.

"Dijagnosticar", Sasa, Nis

Mirko

pre 14 godina

@ Sudije su pokazale objektivnost i sudile faulove za ono vase krljanje po terenu na koje ste navikli da vam gledaju kroz prste u Jadrankoj ligi.Niko ne igra grublju kosarku od vas,samo je pitanje gdje to prolazi,a gdje ne.
(Stefan, 4. mart 2010 23:21)

Nisam od onih koji ostavljaju komentare na svakoj vesti, ali ti si stalno na vestima Partizana. samo me interesuje jel postoji u HN neki KK, da vidis tendenciozno sudjenje, neke faulove koji ne postoje sl. i gde si tako dobro naucio da preko TV-a "vidis" samo PARTIZAN?

Nenad

pre 14 godina

Muka mi je vise da citam ove komentare, od ovih prepucavanja me je zabolela glava. Nekada je covek ovde mogao da procita nesto pametno, mada moye i sad, ali pre toga mora da procita 200 gluposti, ne moyes a da se ne iznerviras. Prvo se vi smejete Zvezdi, sada se Zvezdasi smeju vama, a plakacemo svi zajedno ako pobede Grad Kanarija i Marusi.
Vase sanse su vece, nase samo u domenu teorije, neka pobedi kosarka, nadam se najboljem, a to su pobede Crvenih i Zelenih.
Pozdrav

ivana

pre 14 godina

Ljudi, dosta je prepucavanja. Ono sto je Partizan uspeo da uradi je za svaku pohvalu. Partizan ima publiku na kojoj mu zavidi citava Evropa, publiku koja navija za svoj klub i kad ide dobro i kad ide lose. Sigurna sam da Pao razbija Marusi kao i da nazalost Partizan gubi od Barse. Najbitnije je da Partizan prolazi dalje a znate li koliko to znaci svima nama koji zivimo u ovoj jadnoj Srbiji. NEPROCENJIVO

Scepan Scepa Scepe Scepova

pre 14 godina

Vujosevic je 100% u pravu, i dok je ovakav covek na klupi Partizana, klub ne treba da brine sto se tice pripreme ekipe. Kamo srece da srpska kosarka ima vise Vujosevica. Cast nekim priznatim i istaknutim strucnjacima, ali od viska kvaliteta glava na boli.
Inace ovo je bio crni 'evro-vikend' srpskih klubova, ja ne pamtim skoro kad su nasi predstavnici u jednom kolu igrali tri utakmice kuci i izgubili sve tri. Takodje se potvrdilo da PAO ipak ne lezi Partizanu. Partizan je ove godine imao velikih poteskoca sa grckim klubovima, odigrao je sest meceva, i moze se reci jedino u dva meca izgledao dobro (u gostima protiv PAO i kuci protiv Pirejaca), sto na kraju i ne cudi, s obzirom da su Grci finansijski daleko ipred nas, a nisu ni naivni, imaju kvalitetnu skolu i sazreli su kao kosarkaska nacija u poslednje dve decenije, sto je ponajvise zasluga srpskih strucnjaka koji su radili u Grckoj. Ovo je veliki rezultat za Partizan (klub za evropske prilike vise nego skromnog budzeta kuca na vrata cetvrtfinala treci put zaredom!), iako verujem da ce Zeljko korektno odraditi posao u poslednjem kolu i dobiti Marusi, cak stavise ubedjen sam da ce PAO posle kratkotrajne krize rezultata koja im je medjutim upropastila pola sezone, postati kaznena ekspedicija u grckom prvenstvu i lagano doci do nove titule prvaka. Utakmice protiv Olimpijakosa u nedelju i ova sinocna govore da je ekipa opet u svojoj prepoznatljivoj formi u koju zeleni poslednjih godina ulaze kada je najpotrebnije i po cemu su prepoznatljivi poslednjih godina. Jedini peh im je bio medjutim da su za vreme krize imali Barsu i Partizan za protivnike, pa su titulu prvaka Evrope vec izgubili.
A sto se tice prepucavanja na forumima izmedju Delija i Grobara, muka mi je od svega toga, da se igra Jadranska ili domaca liga, razumeo bih, ali ovo su evrotakmicenja i svim srpskim klubovima je u interesu da pored njih samih i njihovi rivali iz domace lige ostvare sto bolje rezultate.

pera

pre 14 godina

Ma Zvezda je opet kriva.....
(Gosn.LUČIĆ, 4. mart 2010 23:38)

Ma daaaaa, pa ne znam kome je uvek kriv Partizan sta god da se lose desi zvezdi u kosarci.Bolje da ne navodim sta ste sve pisali vezano za to.
A i sudije koje pominjete- pa ima li neka utakmica da ste je izgubili zadnjih par meseci,a da niste krivili sudije?

Sanja74

pre 14 godina

!!!!!Volim PARTIZAN!!!!!
P.S. RTS!!?-mogli su da puste još jednu epizodu Srećnih ljudi ili kako se već zove pa da počnu prenos na poluvremenu!!!Katastrofa!

fd

pre 14 godina

"Pozz.svim mojim grobarima iz Velikih Crljana,cela varosica je bila uz TV prijemnik.
(akcidroni, 5. mart 2010 11:11)

# Link komentara"

Samo jedan tv u celoj varosici??

TimSistem

pre 14 godina

Pobijedio je tim koji je bio rastereceniji,sto se videlo u fantasticnom sut za tri poena.Partizanovi igraci nisu izdrzali prtisak i teret utakmice.Zeljko je takticki besprekorno oradio pripremu utakmice.Nadmudrio je Duleta ali je Partizanova pobjeda iz Atina vrednija ona ih i dalje drzi u igri za top8.Panatenaikos je tokom citave utakmice dobro branio Marica izlaskom odbrane ispred njega nedozvoljavajuci mu da primi loptu na mis_mec.Sem Mekejleba to Kecman i ostali nisu znali da koriste.Partizan je u par navrata lose igrao zonu a kada ju je Dule i poslednji put postavio utakmica je bila izgubljena trojkom Nikolasa.Navijaci su opet dokazali da su PRVACI EUROLIGE i ove godine!Tako se voli klub a igracima daje podrska i kada je tesko.Nista nije izgubljeno PAO je posten klub kao i ljudi koji ga vode,dobice Marusi u zadnjem kolu.NAPRED CRNO BELI!

Dejan

pre 14 godina

"Sudije su pokazale objektivnost i sudile faulove za ono vase krljanje po terenu na koje ste navikli da vam gledaju kroz prste u Jadrankoj ligi.Niko ne igra grublju kosarku od vas,samo je pitanje gdje to prolazi,a gdje ne.
(Stefan, 4. mart 2010 23:21)"

Da vidis tek kako ce da bude protiv ostalih 7 najboljih timova Evrolige... :)

darex

pre 14 godina

Kako ste smešni više sa tim teorijama o puštanju vidi se da se nikada niste bavili sportom.

Hajde da uzmemo kontra primer, da je recimo Parizan u "prilici" da pusti neki srpski klub. Zvezdu izbacujemo jer bi to bilo analogno odnosu PAO-Oly ali imamo recimo FMP ili Hemofarm, koji su, nekim slučajem, u grupi sa Partizanom u EL i koji su ga dobili prvu utakmicu u Pioniru (ne igra se u Železniku ili Vršcu zbog veličine hale). I sad Partizan ispada a igra se zadnja utakmica u kojoj FMP/Hemofarm mora da dobije. Šta mislite da li bi ih Partizan "pustio". Nikad, ni za sto godina, oni bi možda dobili ali bi to morali da zasluže na terenu.

To se jednostavno ne radi jer može da ti se vrati kad se najmanje nadaš i kad ti najmanje odgovara.

slobodan Kokeric

pre 14 godina

Utakmica sa PAO je uvek teška i neizvesna. To su dve ekipe čije se sudbine godinama susreću nekada u korist Partizana ali više puta u korist PAO. Utakmica je bila možda najbolja u ovom kolu evrolige i nadam se da PAO nastaviti sa ovim pristupom igri i protiv Marusija. Na potezu je Željko Obradović, Peković i Tepić.
Pognite Našem i Vašem voljenom Partizanu.

vuleki

pre 14 godina

Mislim,cuo sam puno samohvale na racun fantasticne atmosfere,hrabrih ratnika bum-bum-bum koji ne navijaju vec su to casovi ljubavi itd,ali cuo sam za neki urbani mit da su vidjeni "hrabri ratnici" i na gostovanju,ali ja u to nevjerujem kao u ono cudoviste iz skotskog jezera ili u Bigfoota,dok nevidim sa svojim ocima!
(ajme..., 4. mart 2010 23:21)
Kaže se sa svoje oki, ili u nuždi sa sve svojim okima, a ne sa svojim očima. A šta, oće li ti oki praviti društvo?
Ne verujem sa svojim očima!

Amater

pre 14 godina

"nedozvoljavajuci mu da primi loptu na MIS_MEC"
"Kaže se sa svoje oKi, ili u nuždi sa sve svojim oKima"

Bravo! Ko čita pobeđuje! :))

zoki

pre 14 godina

Ja zaista ne vidim sta vi vidite cudno u ovom porazu.

Nije normalno da jedan tim sutira za 3 porna skoro 55%. Zahvaljujuci tome su pobedili.

Inace je bio manje vise egal.

Braca

pre 14 godina

Kad je sezona pocinjala i ja sam bio jedan od onih koje Dule sad proziva da partizanu nisu davali nikakve sanse ni u grupi a kamo liu top 16. U zadnjem kolu bez obzira sta da se desi sigurno nece pokvariti utisak koji je partizan ostavio u Evro ligi.

Pini G

pre 14 godina

\"nedozvoljavajuci mu da primi loptu na MIS_MEC\"
Nemoj da koristis stranu terminologiju ako ne znas na sta se to odnosi.Tu nije bilo nikakve prednosti vec je uobicajna odbrana na dominantnom centru koju Obradovic koristi sa Batistom, jer je ovaj nizak za poziciju broj 5.
Nekad je Partizan mnogo bolje kaznjavao cuvanje centra zauzimanjem prednje pozicije, ispada da su Ostojic i Krstic to znali a Vujosevic nemoze da se toga seti.