Utorak, 02.03.2010.

20:45

TSS demantovao medije

Teniski savez Srbije (TSS) demantovao je da je pod pritiskom promenio voditelja programa na meču prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i SAD.

Izvor: B92

TSS demantovao medije IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

dora

pre 14 godina

A jesu li i Troicki, Tipsarevic i Zimonjic u nadleznosti Family Sporta-a? Ili Aca komentarise samo Djokoviceve meceve? Srpska posla...

petar

pre 14 godina

Sramno ponasanje teniskog saveza Srbije. Sramno, sramno, sramno. Slobodane Zivojinovicu i Dusane Orlandicu, kako Vas nije sramota od misljenja javnosti i od ljudi. Stidite se. Bruka i sramota, gde Vam je obraz? Stidite se.

Cvorak

pre 14 godina

Na turniru u Dubaiju, nakon poslednjeg poena koji je Nole dobio,i raodvao se naravno, Viskovic je prokomentarisao kako se toliko raduje jer do pobede nije dosao lako, svaki mec je bio jako tezak i nikad losije nije igrao i jos stigao do titule!
Da li tata Srdjanu ovo mozda smeta?!
Ali tata Srki, pa imamo i mi oci, sve smo to gledali kao i sve dugo, nista taj Viskovic ne kaze sto nije ocigledno!!!
I naravno, Viskovic je najbolji komentator tenisa kod nas je r kad god sednem da gledam tenis znam da cu cuti nesto novo i interesantno!!! Hvala na tome! Uz tebe smo!

Rezime

pre 14 godina

Forumovci, cini se da gubite fokus ! Bitni su teniseri, komentatori su sporedni.
Ne bi nista smetalo da ide samo tenis bez nasih komentatora ! Dosadni su onoliko, ne daju coveku na miru da gleda mec.
A Viskovic, dok je bio u prilici, imao je ne primerene komentare na racun Novakovog tenisa,kondicije ,itd.
To sto sad nema tu priliku, sam je kriv !
Po mom misljenju, nasi komentatori,bez izuzetka, ukljucivo i one sa Eurosporta, treba jos da uce kako se radi taj posao! Za pocetak od komsija, Hrvata ! Pa pogledajte samo dnevne vesti sa AO ,podnaslov je bio Hrvatski dan na AO !I ako su svi njihovi vec bili ispali !

Nego , SRECNO sutra nasim teniserima!

naša posla

pre 14 godina

Pa taj Srđan če i Novaka upropastiti.A ko im je to poklonio terene. Pa zar nam je neka pobeda u tenisu važnija od narodne imovine(poreskih obveznika). A taj Stojanovič - otkud je on isplivao, čiji je on sin- Pa taj sa sportom pojma nema - jer je to onaj što je izmislio "zaustavno" vreme. A kako je tek prenosio fudbal sa Alžirom. Ispriča se momak nebuloza, pa on ne vidi i ne zna ono što svaki fudbalski navijač zna bolje od njega. RTS se usrećio sa njim - od njega je bolji čak i onaj Kovinjalo, da ne kažem drugačije,ili pak D:Gajić. Pa taj Stojanović utakmice na TV komentariše kao radio reporter.Što bar dva-tri časa ne uzme kod Gojka Andrijaševiča.U ostalom kakv direktor rts takvi i komentatori.

Nebojsa

pre 14 godina

Don Vito cini sve da bi zastitio porodicu, njwgov sin Majki, teniski heroj nacije, ne zeli da bude deo tog sveta, hoce li Majki uspeti da se otrgne iz kandzi surovog Kuma, ili ce ga krvna veza povuci da postane kao on... ostaje da se vidi u cetvrtom delu...

zix

pre 14 godina

Pa Teniski savez je rekao isto sto i Viskovic i sto su objavili razni mediji samo drugacijim recnikom:
"TSS i 'Femili sport' postigli su dogovor da voditelj programa....", a 'Femili sport' je firma Djokovicevih (jedino sto Teniski savez nije to napomenuo u saopstenju, ali to se ne krije, zna se javno cija je to firma).
To su isto i mediji objavili, da je na insistiranje Djokovicevih postavljen Aca Stojanovic kao konferensije umesto Viskovica.
Sto izdaju demantij kada nista ne demantuju nego potvrdjuju da je to tacno?

Nesha

pre 14 godina

Kada je isti mec na vise kanala ja gledam tamo gde prenosi Viskovic. Pa covek je najbolji teniski komentator na svetu svih vremena. Ko se razume u tenis zna da sam u pravu, ko se ne razume njega bas briga ko ce biti komentator.

A sto se tice voditelja programa u areni meni je to mnogo glupo, to kao sto su dacha ili voja nedeljkovic bili voditelji na nekim sportskim manifestacijama. Meni je to dosadno i bolje za Viskovica sto ga su ga Noletovi stric i otac najurili odatle. Tu treba neko ko ce da dize atmosferu i lozi navijace a ne komentator kalibra Viskovica.

Ivana

pre 14 godina

Sta ima Teniski savez Srbije da se dogovara s jednom privatnom firmom oko nase reprezentacije?
Jesu li pitali za misljenje i Tipsareviceve roditelje i Viktorovu devojku?
Ko placa TSS? I reprezentaciju?
Drzava Srbija, odnosno njeni gradjani, cini mi se, a ne "Family sport".
Ili TSS nesto zna sto mi ne znamo?

Poreski obveznik Srbije

pre 14 godina

(boombar, 2. mart 2010 21:41)


Niste informisani - Djokovici su dobili od vlasti na poklon novi teniski centar na Dorcolu, sagradjen novcem nas poreskih obveznika - a tamo ce nase teniserke igrati Fed kup u aprili - pa su morali da mole za dozvolu Familiju da im to dopuste i da pristanu na njihove ucene.

tigertim

pre 14 godina

Nema te sile koja bi me naterala da gledam predstojeci mec sa SAD,jer ne igra Srbija protiv njih nego porodica Djokovic,a zbog ovakvih stvari sam odavno prestao da gledam i navijam za Novaka iako on objektivno nema veze sa tim.Nebojsa Viskovic je ubedljivo najbolji teniski komentator,a ovi napadi na njega su odraz primitivizma i nekulture jednog coveka koji je umislio da moze da radi sta hoce,a ne shvata koliko je mali i jadan.

POZIV

pre 14 godina

za pruzanje podrske ova tri dana Nebojsi,nek se ORI njegovo(Nebojsino)ime u Areni...nek cuje citava Srbija i ostali deo ove planete uz koga je publika...uz nase tenisete ali i uz najseg najboljeg komentatora tenisa :)

Miško

pre 14 godina

Baš mi je drago što više neću slušati komentare u stilu Srbin Djoković Srbin Novak Srbin...Srbin... pa zaboga znamo da je novak Srbin!

Mikili

pre 14 godina

Kome nije jasno zašto Visković ne sme da prenosi mečeve reprezentacije???
Odgovor daju komentatori sa ovog foruma - ODREĐENI KOPMENTATORI!!!
Ove gluposti ili prepucavanje, KOME idu na ruku???
AMERIMA, NARAVNO!!!
Valjda je ovaj odgovor razumljiv!!!

NAPRED SRBIJA!!!!!!!!

Wogy

pre 14 godina

Neverovatno.Nigde u Teniskom Svetu ni jedan Sponzor NEMA rec kada je u pitanju voditelj programa...iskljucivo odluku o tome donosi Televizijska Firma koja ima ugovor sa Teniskim Savezom o prenosu ovog Davis Cup takmicenja.Stoga je jos smesnija odluka TSS da demantuje neke medije o navodnom uticaju "Family Sport" (vlasnistvo Porodice Djokovic)o zameni,vec unapred,odredjenog voditelja.Sponzore interesuje samo jedna stvar...sto vise i cesce reklame njihovih proizvoda za vreme direktnog televizijskog prenosa a kao posledica mnogo vise novca za TSS.Da li u celoj aferi ima istine ili ne nije ni vazno ali kao po nekom pravilu kada je u pitanju porodica Djokovic kontraverznijalni incidenti su uvek redovni pratioci.TSS ocigledno nije dorastao da samostalno organizuje ovako veliko i vazno (Davis Cup) takmicenje a sa druge strane porodica Djokovic preko "Family Sport"-a gotovo redovno mora da ima zadnju rec kada su u pitanju odluke pa cak kada je rec o voditelju programa.Jos mi je u secanju 2008 godina kada je Novak Djokovic pobedio na Australian Openu,ne toliko o njegovom nevidjenom uspehu,koliko o ponasanju njegovih roditelja za vreme meceva...jednom recju,bili su skandalozni,celokupna Australijska Medija je bila zapanjena i sam Novak je to osetio na finalnom mecu...15 hiljada gledalaca je bilo protiv njega,ne zbog njega,nego zbog njegovih roditelja.Sta se kasnije desilo neznam ali vise nisu bili bas redovni pratioci kada je Novak igrao bilo to na GS ili vecih Turnira.Zato me i ne cudi zvanicna izjava TSS o demantovanju da porodica Djokovic ima bilo kakvog uticaja na ovu odluku u vezi promene i voditelja programa.Nadam se da b92 objaviti ovaj komentar iz razloga sto u zadnje vreme to nije bio slucaj...neznam zbog cega,nikoga nisam vredjao niti omalovazavao u bilo kom smislu samo sam izneo svoja zapazanja sa kojima citaoci foruma mogu da se slozi ili budu protiv...nista vise.

Ана

pre 14 godina

Не знам имена коментатора, али ако је Вишковић онај на којег мислим, онда причамо о најбољем коментатору свих времена. Он је једини човек који уме да ћути, који не везе на меч лопту о томе колико је пута тенисер јео ананас у свом животу, са све датумима кад је јео... То је човек који прати меч, ћути, каже кад треба да каже и шта треба да каже... право уживање.
А Стојановић? Никада ми није била јасна помама за њим... човек уста не склапа, прича безвезе само да прича. Не зна да је уствари добар коментатор онај који уме да ћути!
А због оваквих небулоза треба сви да бојкотујемо те мечеве. Па није ово Ваша приватна представа, господине тата!

Če

pre 14 godina

Prava mafijaška država! Možeš da kradeš, da lažeš, da vredjaš.... ,onda lepo pošalješ demanti i kao da se ništa nije ni desilo. Tako sad i ovi iz TSS. Kao kad žena uhvati muža u neverstvu, a on nju pita:"jel ti veruješ meni ili svojim očima".

Dragan

pre 14 godina

Ljudi sta se desava u ovoj Srbiji?! Ne mogu da verujem da trenutno najbolji novinar i poznavalac tenisa ne moze da radi svoj posao zato sto opet neki VELIKI I PAMETNI TATA to ne zeli..... STRASNO!!! Daj te nam opet molim vas Nedeljka Kovinjala...

ducalion

pre 14 godina

Sta kukas Viskovicu,ti i Boba niste mocni pa sada zelis da i reprezentaciju uzdrmas pred mec sa amerima,sada cu ja da budem ti ,pa kazem platili su te ameri da napravis frku i unistis dobru atmosferu,eto kako to izgleda kad neko se pravi pametan.

Indijanac

pre 14 godina

Pa lepo su rekli u saopstenju da su u saradnji sa Family Sport (Djokovici) odredili da komentator bude Stojanovic. Nije da ne vole Viskovica nego samo vise vole Stojanovica.

Bozic Bata

pre 14 godina

SOLIDARNOST! zato sto nemamo vise ovu osobinu zato smo ovde gde smo. Kako su samo jadne sve njegove kolege. A Family sport sve vise lici na porodicu Koreleone...

petar

pre 14 godina

jedini pravi odgovor teiske javnosti na bahato ponašanje Novakovog oca je bojkor svim teniski priredbi koje organizuje femilisport u šta spada i Srbija open.

Darko

pre 14 godina

Da, da, da Viskovic na svom blogu nije objavio da je dogovoreno da on bude voditelj programa pa da vam i poverujemo... Covek je jutros napisao da je sve dogovoreno ali izgleda da je nekome ponovo zasmetao...

boombar

pre 14 godina

Kakvo saopštenje !
Ajde što su postigli dogovor za FED kup koji se igra na SC 25. maj. Ajde da se tamo pitaju "Femili..." Ali kakve, pobogu veze, imaju TSS i firma "Femili..." sa događajem koji se igra u ARENI !!! Koju ulogu ima firma "Femili..." u ogranizaciji DAVIS CUP susreta ?? Šta su oni ? Sponzori ? Organizatori ? Promoteri ? Kafe kuvarica ?
Idemo dalje.

boombar

pre 14 godina

Kakvo saopštenje !
Ajde što su postigli dogovor za FED kup koji se igra na SC 25. maj. Ajde da se tamo pitaju "Femili..." Ali kakve, pobogu veze, imaju TSS i firma "Femili..." sa događajem koji se igra u ARENI !!! Koju ulogu ima firma "Femili..." u ogranizaciji DAVIS CUP susreta ?? Šta su oni ? Sponzori ? Organizatori ? Promoteri ? Kafe kuvarica ?
Idemo dalje.

Ана

pre 14 godina

Не знам имена коментатора, али ако је Вишковић онај на којег мислим, онда причамо о најбољем коментатору свих времена. Он је једини човек који уме да ћути, који не везе на меч лопту о томе колико је пута тенисер јео ананас у свом животу, са све датумима кад је јео... То је човек који прати меч, ћути, каже кад треба да каже и шта треба да каже... право уживање.
А Стојановић? Никада ми није била јасна помама за њим... човек уста не склапа, прича безвезе само да прича. Не зна да је уствари добар коментатор онај који уме да ћути!
А због оваквих небулоза треба сви да бојкотујемо те мечеве. Па није ово Ваша приватна представа, господине тата!

Darko

pre 14 godina

Da, da, da Viskovic na svom blogu nije objavio da je dogovoreno da on bude voditelj programa pa da vam i poverujemo... Covek je jutros napisao da je sve dogovoreno ali izgleda da je nekome ponovo zasmetao...

petar

pre 14 godina

jedini pravi odgovor teiske javnosti na bahato ponašanje Novakovog oca je bojkor svim teniski priredbi koje organizuje femilisport u šta spada i Srbija open.

Bozic Bata

pre 14 godina

SOLIDARNOST! zato sto nemamo vise ovu osobinu zato smo ovde gde smo. Kako su samo jadne sve njegove kolege. A Family sport sve vise lici na porodicu Koreleone...

Če

pre 14 godina

Prava mafijaška država! Možeš da kradeš, da lažeš, da vredjaš.... ,onda lepo pošalješ demanti i kao da se ništa nije ni desilo. Tako sad i ovi iz TSS. Kao kad žena uhvati muža u neverstvu, a on nju pita:"jel ti veruješ meni ili svojim očima".

ducalion

pre 14 godina

Sta kukas Viskovicu,ti i Boba niste mocni pa sada zelis da i reprezentaciju uzdrmas pred mec sa amerima,sada cu ja da budem ti ,pa kazem platili su te ameri da napravis frku i unistis dobru atmosferu,eto kako to izgleda kad neko se pravi pametan.

Dragan

pre 14 godina

Ljudi sta se desava u ovoj Srbiji?! Ne mogu da verujem da trenutno najbolji novinar i poznavalac tenisa ne moze da radi svoj posao zato sto opet neki VELIKI I PAMETNI TATA to ne zeli..... STRASNO!!! Daj te nam opet molim vas Nedeljka Kovinjala...

Indijanac

pre 14 godina

Pa lepo su rekli u saopstenju da su u saradnji sa Family Sport (Djokovici) odredili da komentator bude Stojanovic. Nije da ne vole Viskovica nego samo vise vole Stojanovica.

Nebojsa

pre 14 godina

Don Vito cini sve da bi zastitio porodicu, njwgov sin Majki, teniski heroj nacije, ne zeli da bude deo tog sveta, hoce li Majki uspeti da se otrgne iz kandzi surovog Kuma, ili ce ga krvna veza povuci da postane kao on... ostaje da se vidi u cetvrtom delu...

POZIV

pre 14 godina

za pruzanje podrske ova tri dana Nebojsi,nek se ORI njegovo(Nebojsino)ime u Areni...nek cuje citava Srbija i ostali deo ove planete uz koga je publika...uz nase tenisete ali i uz najseg najboljeg komentatora tenisa :)

Wogy

pre 14 godina

Neverovatno.Nigde u Teniskom Svetu ni jedan Sponzor NEMA rec kada je u pitanju voditelj programa...iskljucivo odluku o tome donosi Televizijska Firma koja ima ugovor sa Teniskim Savezom o prenosu ovog Davis Cup takmicenja.Stoga je jos smesnija odluka TSS da demantuje neke medije o navodnom uticaju "Family Sport" (vlasnistvo Porodice Djokovic)o zameni,vec unapred,odredjenog voditelja.Sponzore interesuje samo jedna stvar...sto vise i cesce reklame njihovih proizvoda za vreme direktnog televizijskog prenosa a kao posledica mnogo vise novca za TSS.Da li u celoj aferi ima istine ili ne nije ni vazno ali kao po nekom pravilu kada je u pitanju porodica Djokovic kontraverznijalni incidenti su uvek redovni pratioci.TSS ocigledno nije dorastao da samostalno organizuje ovako veliko i vazno (Davis Cup) takmicenje a sa druge strane porodica Djokovic preko "Family Sport"-a gotovo redovno mora da ima zadnju rec kada su u pitanju odluke pa cak kada je rec o voditelju programa.Jos mi je u secanju 2008 godina kada je Novak Djokovic pobedio na Australian Openu,ne toliko o njegovom nevidjenom uspehu,koliko o ponasanju njegovih roditelja za vreme meceva...jednom recju,bili su skandalozni,celokupna Australijska Medija je bila zapanjena i sam Novak je to osetio na finalnom mecu...15 hiljada gledalaca je bilo protiv njega,ne zbog njega,nego zbog njegovih roditelja.Sta se kasnije desilo neznam ali vise nisu bili bas redovni pratioci kada je Novak igrao bilo to na GS ili vecih Turnira.Zato me i ne cudi zvanicna izjava TSS o demantovanju da porodica Djokovic ima bilo kakvog uticaja na ovu odluku u vezi promene i voditelja programa.Nadam se da b92 objaviti ovaj komentar iz razloga sto u zadnje vreme to nije bio slucaj...neznam zbog cega,nikoga nisam vredjao niti omalovazavao u bilo kom smislu samo sam izneo svoja zapazanja sa kojima citaoci foruma mogu da se slozi ili budu protiv...nista vise.

Ivana

pre 14 godina

Sta ima Teniski savez Srbije da se dogovara s jednom privatnom firmom oko nase reprezentacije?
Jesu li pitali za misljenje i Tipsareviceve roditelje i Viktorovu devojku?
Ko placa TSS? I reprezentaciju?
Drzava Srbija, odnosno njeni gradjani, cini mi se, a ne "Family sport".
Ili TSS nesto zna sto mi ne znamo?

zix

pre 14 godina

Pa Teniski savez je rekao isto sto i Viskovic i sto su objavili razni mediji samo drugacijim recnikom:
"TSS i 'Femili sport' postigli su dogovor da voditelj programa....", a 'Femili sport' je firma Djokovicevih (jedino sto Teniski savez nije to napomenuo u saopstenju, ali to se ne krije, zna se javno cija je to firma).
To su isto i mediji objavili, da je na insistiranje Djokovicevih postavljen Aca Stojanovic kao konferensije umesto Viskovica.
Sto izdaju demantij kada nista ne demantuju nego potvrdjuju da je to tacno?

Nesha

pre 14 godina

Kada je isti mec na vise kanala ja gledam tamo gde prenosi Viskovic. Pa covek je najbolji teniski komentator na svetu svih vremena. Ko se razume u tenis zna da sam u pravu, ko se ne razume njega bas briga ko ce biti komentator.

A sto se tice voditelja programa u areni meni je to mnogo glupo, to kao sto su dacha ili voja nedeljkovic bili voditelji na nekim sportskim manifestacijama. Meni je to dosadno i bolje za Viskovica sto ga su ga Noletovi stric i otac najurili odatle. Tu treba neko ko ce da dize atmosferu i lozi navijace a ne komentator kalibra Viskovica.

Poreski obveznik Srbije

pre 14 godina

(boombar, 2. mart 2010 21:41)


Niste informisani - Djokovici su dobili od vlasti na poklon novi teniski centar na Dorcolu, sagradjen novcem nas poreskih obveznika - a tamo ce nase teniserke igrati Fed kup u aprili - pa su morali da mole za dozvolu Familiju da im to dopuste i da pristanu na njihove ucene.

tigertim

pre 14 godina

Nema te sile koja bi me naterala da gledam predstojeci mec sa SAD,jer ne igra Srbija protiv njih nego porodica Djokovic,a zbog ovakvih stvari sam odavno prestao da gledam i navijam za Novaka iako on objektivno nema veze sa tim.Nebojsa Viskovic je ubedljivo najbolji teniski komentator,a ovi napadi na njega su odraz primitivizma i nekulture jednog coveka koji je umislio da moze da radi sta hoce,a ne shvata koliko je mali i jadan.

Mikili

pre 14 godina

Kome nije jasno zašto Visković ne sme da prenosi mečeve reprezentacije???
Odgovor daju komentatori sa ovog foruma - ODREĐENI KOPMENTATORI!!!
Ove gluposti ili prepucavanje, KOME idu na ruku???
AMERIMA, NARAVNO!!!
Valjda je ovaj odgovor razumljiv!!!

NAPRED SRBIJA!!!!!!!!

naša posla

pre 14 godina

Pa taj Srđan če i Novaka upropastiti.A ko im je to poklonio terene. Pa zar nam je neka pobeda u tenisu važnija od narodne imovine(poreskih obveznika). A taj Stojanovič - otkud je on isplivao, čiji je on sin- Pa taj sa sportom pojma nema - jer je to onaj što je izmislio "zaustavno" vreme. A kako je tek prenosio fudbal sa Alžirom. Ispriča se momak nebuloza, pa on ne vidi i ne zna ono što svaki fudbalski navijač zna bolje od njega. RTS se usrećio sa njim - od njega je bolji čak i onaj Kovinjalo, da ne kažem drugačije,ili pak D:Gajić. Pa taj Stojanović utakmice na TV komentariše kao radio reporter.Što bar dva-tri časa ne uzme kod Gojka Andrijaševiča.U ostalom kakv direktor rts takvi i komentatori.

Rezime

pre 14 godina

Forumovci, cini se da gubite fokus ! Bitni su teniseri, komentatori su sporedni.
Ne bi nista smetalo da ide samo tenis bez nasih komentatora ! Dosadni su onoliko, ne daju coveku na miru da gleda mec.
A Viskovic, dok je bio u prilici, imao je ne primerene komentare na racun Novakovog tenisa,kondicije ,itd.
To sto sad nema tu priliku, sam je kriv !
Po mom misljenju, nasi komentatori,bez izuzetka, ukljucivo i one sa Eurosporta, treba jos da uce kako se radi taj posao! Za pocetak od komsija, Hrvata ! Pa pogledajte samo dnevne vesti sa AO ,podnaslov je bio Hrvatski dan na AO !I ako su svi njihovi vec bili ispali !

Nego , SRECNO sutra nasim teniserima!

Cvorak

pre 14 godina

Na turniru u Dubaiju, nakon poslednjeg poena koji je Nole dobio,i raodvao se naravno, Viskovic je prokomentarisao kako se toliko raduje jer do pobede nije dosao lako, svaki mec je bio jako tezak i nikad losije nije igrao i jos stigao do titule!
Da li tata Srdjanu ovo mozda smeta?!
Ali tata Srki, pa imamo i mi oci, sve smo to gledali kao i sve dugo, nista taj Viskovic ne kaze sto nije ocigledno!!!
I naravno, Viskovic je najbolji komentator tenisa kod nas je r kad god sednem da gledam tenis znam da cu cuti nesto novo i interesantno!!! Hvala na tome! Uz tebe smo!

Miško

pre 14 godina

Baš mi je drago što više neću slušati komentare u stilu Srbin Djoković Srbin Novak Srbin...Srbin... pa zaboga znamo da je novak Srbin!

petar

pre 14 godina

Sramno ponasanje teniskog saveza Srbije. Sramno, sramno, sramno. Slobodane Zivojinovicu i Dusane Orlandicu, kako Vas nije sramota od misljenja javnosti i od ljudi. Stidite se. Bruka i sramota, gde Vam je obraz? Stidite se.

dora

pre 14 godina

A jesu li i Troicki, Tipsarevic i Zimonjic u nadleznosti Family Sporta-a? Ili Aca komentarise samo Djokoviceve meceve? Srpska posla...

ducalion

pre 14 godina

Sta kukas Viskovicu,ti i Boba niste mocni pa sada zelis da i reprezentaciju uzdrmas pred mec sa amerima,sada cu ja da budem ti ,pa kazem platili su te ameri da napravis frku i unistis dobru atmosferu,eto kako to izgleda kad neko se pravi pametan.

Indijanac

pre 14 godina

Pa lepo su rekli u saopstenju da su u saradnji sa Family Sport (Djokovici) odredili da komentator bude Stojanovic. Nije da ne vole Viskovica nego samo vise vole Stojanovica.

petar

pre 14 godina

jedini pravi odgovor teiske javnosti na bahato ponašanje Novakovog oca je bojkor svim teniski priredbi koje organizuje femilisport u šta spada i Srbija open.

Ана

pre 14 godina

Не знам имена коментатора, али ако је Вишковић онај на којег мислим, онда причамо о најбољем коментатору свих времена. Он је једини човек који уме да ћути, који не везе на меч лопту о томе колико је пута тенисер јео ананас у свом животу, са све датумима кад је јео... То је човек који прати меч, ћути, каже кад треба да каже и шта треба да каже... право уживање.
А Стојановић? Никада ми није била јасна помама за њим... човек уста не склапа, прича безвезе само да прича. Не зна да је уствари добар коментатор онај који уме да ћути!
А због оваквих небулоза треба сви да бојкотујемо те мечеве. Па није ово Ваша приватна представа, господине тата!

Darko

pre 14 godina

Da, da, da Viskovic na svom blogu nije objavio da je dogovoreno da on bude voditelj programa pa da vam i poverujemo... Covek je jutros napisao da je sve dogovoreno ali izgleda da je nekome ponovo zasmetao...

Dragan

pre 14 godina

Ljudi sta se desava u ovoj Srbiji?! Ne mogu da verujem da trenutno najbolji novinar i poznavalac tenisa ne moze da radi svoj posao zato sto opet neki VELIKI I PAMETNI TATA to ne zeli..... STRASNO!!! Daj te nam opet molim vas Nedeljka Kovinjala...

Bozic Bata

pre 14 godina

SOLIDARNOST! zato sto nemamo vise ovu osobinu zato smo ovde gde smo. Kako su samo jadne sve njegove kolege. A Family sport sve vise lici na porodicu Koreleone...

Če

pre 14 godina

Prava mafijaška država! Možeš da kradeš, da lažeš, da vredjaš.... ,onda lepo pošalješ demanti i kao da se ništa nije ni desilo. Tako sad i ovi iz TSS. Kao kad žena uhvati muža u neverstvu, a on nju pita:"jel ti veruješ meni ili svojim očima".

boombar

pre 14 godina

Kakvo saopštenje !
Ajde što su postigli dogovor za FED kup koji se igra na SC 25. maj. Ajde da se tamo pitaju "Femili..." Ali kakve, pobogu veze, imaju TSS i firma "Femili..." sa događajem koji se igra u ARENI !!! Koju ulogu ima firma "Femili..." u ogranizaciji DAVIS CUP susreta ?? Šta su oni ? Sponzori ? Organizatori ? Promoteri ? Kafe kuvarica ?
Idemo dalje.

Miško

pre 14 godina

Baš mi je drago što više neću slušati komentare u stilu Srbin Djoković Srbin Novak Srbin...Srbin... pa zaboga znamo da je novak Srbin!

Mikili

pre 14 godina

Kome nije jasno zašto Visković ne sme da prenosi mečeve reprezentacije???
Odgovor daju komentatori sa ovog foruma - ODREĐENI KOPMENTATORI!!!
Ove gluposti ili prepucavanje, KOME idu na ruku???
AMERIMA, NARAVNO!!!
Valjda je ovaj odgovor razumljiv!!!

NAPRED SRBIJA!!!!!!!!

tigertim

pre 14 godina

Nema te sile koja bi me naterala da gledam predstojeci mec sa SAD,jer ne igra Srbija protiv njih nego porodica Djokovic,a zbog ovakvih stvari sam odavno prestao da gledam i navijam za Novaka iako on objektivno nema veze sa tim.Nebojsa Viskovic je ubedljivo najbolji teniski komentator,a ovi napadi na njega su odraz primitivizma i nekulture jednog coveka koji je umislio da moze da radi sta hoce,a ne shvata koliko je mali i jadan.

POZIV

pre 14 godina

za pruzanje podrske ova tri dana Nebojsi,nek se ORI njegovo(Nebojsino)ime u Areni...nek cuje citava Srbija i ostali deo ove planete uz koga je publika...uz nase tenisete ali i uz najseg najboljeg komentatora tenisa :)

Ivana

pre 14 godina

Sta ima Teniski savez Srbije da se dogovara s jednom privatnom firmom oko nase reprezentacije?
Jesu li pitali za misljenje i Tipsareviceve roditelje i Viktorovu devojku?
Ko placa TSS? I reprezentaciju?
Drzava Srbija, odnosno njeni gradjani, cini mi se, a ne "Family sport".
Ili TSS nesto zna sto mi ne znamo?

Nebojsa

pre 14 godina

Don Vito cini sve da bi zastitio porodicu, njwgov sin Majki, teniski heroj nacije, ne zeli da bude deo tog sveta, hoce li Majki uspeti da se otrgne iz kandzi surovog Kuma, ili ce ga krvna veza povuci da postane kao on... ostaje da se vidi u cetvrtom delu...

Rezime

pre 14 godina

Forumovci, cini se da gubite fokus ! Bitni su teniseri, komentatori su sporedni.
Ne bi nista smetalo da ide samo tenis bez nasih komentatora ! Dosadni su onoliko, ne daju coveku na miru da gleda mec.
A Viskovic, dok je bio u prilici, imao je ne primerene komentare na racun Novakovog tenisa,kondicije ,itd.
To sto sad nema tu priliku, sam je kriv !
Po mom misljenju, nasi komentatori,bez izuzetka, ukljucivo i one sa Eurosporta, treba jos da uce kako se radi taj posao! Za pocetak od komsija, Hrvata ! Pa pogledajte samo dnevne vesti sa AO ,podnaslov je bio Hrvatski dan na AO !I ako su svi njihovi vec bili ispali !

Nego , SRECNO sutra nasim teniserima!

petar

pre 14 godina

Sramno ponasanje teniskog saveza Srbije. Sramno, sramno, sramno. Slobodane Zivojinovicu i Dusane Orlandicu, kako Vas nije sramota od misljenja javnosti i od ljudi. Stidite se. Bruka i sramota, gde Vam je obraz? Stidite se.

dora

pre 14 godina

A jesu li i Troicki, Tipsarevic i Zimonjic u nadleznosti Family Sporta-a? Ili Aca komentarise samo Djokoviceve meceve? Srpska posla...

Poreski obveznik Srbije

pre 14 godina

(boombar, 2. mart 2010 21:41)


Niste informisani - Djokovici su dobili od vlasti na poklon novi teniski centar na Dorcolu, sagradjen novcem nas poreskih obveznika - a tamo ce nase teniserke igrati Fed kup u aprili - pa su morali da mole za dozvolu Familiju da im to dopuste i da pristanu na njihove ucene.

Nesha

pre 14 godina

Kada je isti mec na vise kanala ja gledam tamo gde prenosi Viskovic. Pa covek je najbolji teniski komentator na svetu svih vremena. Ko se razume u tenis zna da sam u pravu, ko se ne razume njega bas briga ko ce biti komentator.

A sto se tice voditelja programa u areni meni je to mnogo glupo, to kao sto su dacha ili voja nedeljkovic bili voditelji na nekim sportskim manifestacijama. Meni je to dosadno i bolje za Viskovica sto ga su ga Noletovi stric i otac najurili odatle. Tu treba neko ko ce da dize atmosferu i lozi navijace a ne komentator kalibra Viskovica.

zix

pre 14 godina

Pa Teniski savez je rekao isto sto i Viskovic i sto su objavili razni mediji samo drugacijim recnikom:
"TSS i 'Femili sport' postigli su dogovor da voditelj programa....", a 'Femili sport' je firma Djokovicevih (jedino sto Teniski savez nije to napomenuo u saopstenju, ali to se ne krije, zna se javno cija je to firma).
To su isto i mediji objavili, da je na insistiranje Djokovicevih postavljen Aca Stojanovic kao konferensije umesto Viskovica.
Sto izdaju demantij kada nista ne demantuju nego potvrdjuju da je to tacno?

naša posla

pre 14 godina

Pa taj Srđan če i Novaka upropastiti.A ko im je to poklonio terene. Pa zar nam je neka pobeda u tenisu važnija od narodne imovine(poreskih obveznika). A taj Stojanovič - otkud je on isplivao, čiji je on sin- Pa taj sa sportom pojma nema - jer je to onaj što je izmislio "zaustavno" vreme. A kako je tek prenosio fudbal sa Alžirom. Ispriča se momak nebuloza, pa on ne vidi i ne zna ono što svaki fudbalski navijač zna bolje od njega. RTS se usrećio sa njim - od njega je bolji čak i onaj Kovinjalo, da ne kažem drugačije,ili pak D:Gajić. Pa taj Stojanović utakmice na TV komentariše kao radio reporter.Što bar dva-tri časa ne uzme kod Gojka Andrijaševiča.U ostalom kakv direktor rts takvi i komentatori.

Cvorak

pre 14 godina

Na turniru u Dubaiju, nakon poslednjeg poena koji je Nole dobio,i raodvao se naravno, Viskovic je prokomentarisao kako se toliko raduje jer do pobede nije dosao lako, svaki mec je bio jako tezak i nikad losije nije igrao i jos stigao do titule!
Da li tata Srdjanu ovo mozda smeta?!
Ali tata Srki, pa imamo i mi oci, sve smo to gledali kao i sve dugo, nista taj Viskovic ne kaze sto nije ocigledno!!!
I naravno, Viskovic je najbolji komentator tenisa kod nas je r kad god sednem da gledam tenis znam da cu cuti nesto novo i interesantno!!! Hvala na tome! Uz tebe smo!

Wogy

pre 14 godina

Neverovatno.Nigde u Teniskom Svetu ni jedan Sponzor NEMA rec kada je u pitanju voditelj programa...iskljucivo odluku o tome donosi Televizijska Firma koja ima ugovor sa Teniskim Savezom o prenosu ovog Davis Cup takmicenja.Stoga je jos smesnija odluka TSS da demantuje neke medije o navodnom uticaju "Family Sport" (vlasnistvo Porodice Djokovic)o zameni,vec unapred,odredjenog voditelja.Sponzore interesuje samo jedna stvar...sto vise i cesce reklame njihovih proizvoda za vreme direktnog televizijskog prenosa a kao posledica mnogo vise novca za TSS.Da li u celoj aferi ima istine ili ne nije ni vazno ali kao po nekom pravilu kada je u pitanju porodica Djokovic kontraverznijalni incidenti su uvek redovni pratioci.TSS ocigledno nije dorastao da samostalno organizuje ovako veliko i vazno (Davis Cup) takmicenje a sa druge strane porodica Djokovic preko "Family Sport"-a gotovo redovno mora da ima zadnju rec kada su u pitanju odluke pa cak kada je rec o voditelju programa.Jos mi je u secanju 2008 godina kada je Novak Djokovic pobedio na Australian Openu,ne toliko o njegovom nevidjenom uspehu,koliko o ponasanju njegovih roditelja za vreme meceva...jednom recju,bili su skandalozni,celokupna Australijska Medija je bila zapanjena i sam Novak je to osetio na finalnom mecu...15 hiljada gledalaca je bilo protiv njega,ne zbog njega,nego zbog njegovih roditelja.Sta se kasnije desilo neznam ali vise nisu bili bas redovni pratioci kada je Novak igrao bilo to na GS ili vecih Turnira.Zato me i ne cudi zvanicna izjava TSS o demantovanju da porodica Djokovic ima bilo kakvog uticaja na ovu odluku u vezi promene i voditelja programa.Nadam se da b92 objaviti ovaj komentar iz razloga sto u zadnje vreme to nije bio slucaj...neznam zbog cega,nikoga nisam vredjao niti omalovazavao u bilo kom smislu samo sam izneo svoja zapazanja sa kojima citaoci foruma mogu da se slozi ili budu protiv...nista vise.