F1 premijere: Meklaren Mercedes MP4-25

Ušavši u četvrtu sezonu partnerstva sa Vodafonom, Meklaren je predstavio automobil MP4-25 u Njuberiju, britanskom sedištu svog glavnog sponzora. Ne manju pažnju od bolida izazvala je pojava novog vozačkog dueta - prvi put u istoriji Formule 1 u istom timu našli su se aktuelni svetski prvak i njegov direktni prethodnik. To može da bude pun pogodak, ali i samoubilačko rešenje, jedno od onih kakvim je trupa iz Vokinga sklona.

Pošaljite komentar
  1. buton je uradio to sto je uradio zahvaljujuci rosu bronu ako se dobro sjecam sto se prvenstvo blizilo kraju i bolidi protivnika bivali bolji buton se teze peo na podijum a posle 7-8 trke nije bio prvi vise ni jednom. toliko o tome
    (dilea, 11. februar 2010 16:11)

    # Link komentara

  2. Ne verujem u ponavljanje "samoubilačkog rešenja" iz '88, '89 ili '07. Jednostavno, Senna i Prost i Alonso i Hamilton su po vozačkom kvalitetu na istom nivou. Što se tiče Hamilton-a i Button-a, mislim da stvari stoje malo drugačije i ne čudi me da je Lewis priželjkivao Jenson-a za timskog kolegu. Nešto se nije baš raspitivao za Rosberg-a... Ako me Button demantuje, a ubeđen sam da neće, skidam kapu i priznajem grešku.
    (Lerby, 6. februar 2010 22:42)

    # Link komentara