Četvrtak, 14.01.2010.

00:03

"Nismo izdržali zbog kratke klupe"

Trener Partizana Duško Vujošević istakao je da je uzrok<a href="http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2010&amp;mm=01&amp;dd=13&amp;nav_id=403887" class="text-link" target= "_blank"> ubedljivog poraza njegovog tima od Olimpijakosa</a> kratka klupa, ali i umor ključnih igrača u drugom delu.

Izvor: B92

"Nismo izdržali zbog kratke klupe" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

Sasa The Grobar

pre 14 godina

Zaista je fascinantno koliko ovi zvezdasi nemaju srama, odnosno, koliko su zatrovani ljubomorom i mrznjom.... Pored cinjenice da se javljaju na nase vesti u ovolikom broju (ima ih vise ovde nego na tribinama), ne znaju ni mozak da ukljuce.

Pa da vam objasnim: ako Dule kaze da smo izgubili zbog krace klupe, pa to onda valjda i znaci da priznaje da je Oly bolji tim, jer ima DUZU KLUPU.... ali naravno, ne lezi vraze, Zvezdas ce se praviti lud samo da bi napisao nesto da nas zasmeje....

Nadam se da vam je sad malko jasnije koliko ste smesni....i komsinica Evropskog Sampiona !!!!

pera

pre 14 godina

Ne znam sto ovi crveni misle da bi mi sad trebali da se uvredimo ako nam kazu da smo Jugosloveni??? Pa ta Jugoslavija je postojala tolike godine i svi se sa nostalgijom prisecaju tih lepih vremena. I zvezda je bila jugoslovenski klub, i dinamo,cibona... svi su oni Jugoslaviju predstavljali kada igraju u Evropi. To sto je nama ostalo ono JSD ne vidim zasto bi trebali da se stidimo toga.
Najjaci mi je utisak sto jedan isti lik napisao 10 komentara tipa: "a sudije nisu krive?", da bi ostavio veci efekat.
I ne znam sta pricate da se sad kao Dule vadi i da uvek ima razloge zasto su izgubili.Pa ajde setite se jedne utakmice bilo nase u Evroligi,NLB-u ili zvezdine,nebitno, da li je bilo neki put da trener porazene ekipe posle utakmice ne iznese razloge poraza,pa makar ta ekipa i 100 puta slabija, naravno da uvek ima neki razlog i nesto sto je trebalo bolje da se uradi.

Pera Bozic vadi nozic tvome...

pre 14 godina

Uprkos svemu,uvek će te biti mali partizan.
(Božić Pera,ciganin mu stera, 14. januar 2010 15:10)

Pa cijoj utakmici prisustvovaste u Evroligi

Partizan u srcu,sve ostalo je negde drugo!

pre 14 godina

navikli da pustaju i pevaju himnu sa bracom crvenima....hahahahahahah...smesni ste:))))))))....ovo se u Solunu nikada nebi desilo...

Ретроградни сељобер

pre 14 godina

•A zasto pisete DV? Zasto lepo ne napisete Vujosevic ili Mr. Vujosevic ili lepo puno ime i prezime? Njegovo prezime nije bas tako dugacko kao na primer trenera rukometne reprezentacije, a njemu uvek navodite puno prezime.
(The Terrible, 14. januar 2010 02:40)

Зато што је то ИН. Запамти, САФ, АП, ДВ... то је тако грађански, еуропски и склоно интеграцијама.
(Ретроградни сељобер, 14. januar 2010 13:33)
# Link komentara

Preporučujem (+32)Ne preporučujem (-9)Šta je ovo

Шта вам је грађани? Још ме препоручују! Ни еуропејци нису што су некад били.
.

Banjac

pre 14 godina

Krive su sudije i neke komšije što nose crveno-bele dresove,možda i boja parketa nije odgovarala.Bez Marića ste ispod prosečna ekipa i to je istina.Neće vas sponzori jer su vam trener i predsednik loši ljudi,koji misle da o svemu znaju sve,uz to jako malo ljudi navija za vas,ipak je Zvezda za vas pojam u sportu,pa i u košarci,videćete već ove godine.

Rale

pre 14 godina

Ovo je prvorazredni skandal napravljen zbog navijačkih smicalica. Olimpijakos je zaslužio žestoku kaznu uključujući i suspenziju iz EL.

Prvo i osnovno na utakmicama EL se NE INTONIRAJU DRŽAVNE HIMNE. Znači prekršena su osnovna pravila i propozicije za organizaciju utakmice. Na drugom mestu je to što je puštena stara himna i to potpuno namerno. Nisu oni uvredili Partizan nego državu Srbiju i kome to nije jasno ima težak mentalni problem.

U svakom slučaju skandal ali ja da sam na mestu funkcionera Partizana ja se ne bih ni žalio, čak ni formalno. Olimpijakos je tim koji drmaju žestoke frustracije i kompleksi godinama nabijani od strane Panatenaikosa. Oni čak 12 godina nisu ništa osvojili a iz godine u godinu uvećavaju svoj nenormalno veliki budžet. Takve frustracije neminovno dovode do mentalnih poremećaja i ovakvih manifestacija nemoći i besa koje smo imali prilike da vidimo. Meni je njih žao, jer ni ove godine neće ništa osvojiti a kompleksi će se dodatno uvećati.

Plikuscht

pre 14 godina

Nije nam kriva ni himna,ni povreda Marica,ni NLo,ni nato,krivi smo mi a najvise nasvoljeni Dule.
Cini mi se da je procitan i da je veliki manipolator.
Do sada smo imali i puno srece,a dalje tesko.
Da evroliga potrtaje jos nekoliko kola,bili bi zadnji bez sumnje,jer smo u strahovitom padu forme.

Josko

pre 14 godina

Dace bog da se ponovo susretnemo sa ovim crvenima,pa da razvijorimo u Beogradu MAKEDONSKU zastavu (i to onu staru,spornu Vergina)
Bice to milo za drago....

Nikolica

pre 14 godina

Koja ekipa je najbolje predstavljala Srbiju u 2009. godini?

Vaterpolo reprezentacija
1272

Kosarkaska reprezentacija
949

Kosarkasi Partizana
1712

Rukometasi Srbije
37

Fudbalska reprezentacija
1406

Kuglasi Srbije
127

Rvaci Partizana
129

Mailman

pre 14 godina

Као што неко написа права српска браћа су у СОЛУНУ тамо гдје је српска војска прва пробила фронт,тамо гдје су примали болесне и гладне српске војнике тамо гдје смо МИ однијели прву побједу за почетак краја ПРВОГ СВЈЕТСКОГ РАТА.Тамо гдје сви знају српски језик као да им је матерњи тамо гдје је СРБИЈА први пут добила излаз на море.На крају крајева тамо гдје је ПАОК.Атина је нешто друго,град у коме смо доживјели да 20000 људи навија против наше репрезентације.Е то су навијачи с којима су збратимљени црвени.
ПОДГОРИЦА ЦИЈЕЛА ЦРНО-БИЈЕЛА!!!
(GROBAR PODGORICA, 14. januar 2010 11:23)

koliko mi se cini vi imate svoju drzavu koja se ne zove Srbija

andrejko

pre 14 godina

Eto, vidite to je josh jedan dokaz koliko je veliko i iskreno to "prijatelstvo" izmedju Srbije i Grcke:))))

Ko ce kome, ako ne svoj svome...mora da je to posredi:)))

divne tribine sinoć

pre 14 godina

Samo da podsetim crno bele komšije, iako je to već neko uradio, da su njihovi "srboljupci" iz Soluna tukli ljude sa decom po celom gradu, pre utakmice Aris-Zvezda. A to su naučili od svoje beogradske braće koja su takve stvari radili u parku kod Autokomande pre par godina.

slobo

pre 14 godina

Bruka sto se tice kosarkaske utakmice ne same igre nego himne pa neznam dali bi i jedna drzava na svetu to dozvolila ili oprostila nije to uradjeno slucajno ipak je proslo 20 godina od raspada te drzave gospodine TADICU reaguj da se vidi da i nasa SRBIJA postoji i da ima i vladu i presednika .

dane

pre 14 godina

Eto vam cigani vase brace. Dokaz koliko postuju Srbe tako sto pustaju Hej Sloveni. Niste ni vi nista bolji sa ovim provokativnim komentarima! KK Partizan je ponos Srbije jedini klub uz vaterpolo klub Partizan koji dostojno predstavlja Srbiju svake sedmice za razliku od vaseg malog kluba!!!!

Ретроградни сељобер

pre 14 godina

•A zasto pisete DV? Zasto lepo ne napisete Vujosevic ili Mr. Vujosevic ili lepo puno ime i prezime? Njegovo prezime nije bas tako dugacko kao na primer trenera rukometne reprezentacije, a njemu uvek navodite puno prezime.
(The Terrible, 14. januar 2010 02:40)

Зато што је то ИН. Запамти, САФ, АП, ДВ... то је тако грађански, еуропски и склоно интеграцијама.

Soweto

pre 14 godina

Himna "Hej Sloveni" na početku nije puštena slučajno. Namerno su to uradili Grci, ali pre svega da bi zadovoljili svoje goste, beogradske crvene i njihovu želju da nama kao ponovo nabiju na nos da smo "Jugosloveni". Siguran sam da igrače apsolutno bole uši za to. Uostalom, kao da bilo koga ko ima i malo mozga u glavi tako nešto vređa... Smešna mi je bila i činjenica da je ovo apsolutno jedini način da se navijačke pesme zvezdaša čuju na jednoj utakmici Evrolige.

grobar

pre 14 godina

http://www.euroleague.net/competition/teams/showteam?seasoncode=e2009&clubcode=PAR

neka prica ko sta hoce, bitno je sta misle o nama oni koji se razumeju u kosarku.

KO ZNA ENGLESKI NJEMU JE DOVOLJNO

IvanAr

pre 14 godina

Moram nesto da napisem sto bas i nije vezano za temu:
-Teodosic otisao iz FMP-a u Olimpijakos za preko 1 milion evra
-Erceg otisao iz FMP-a u Olimpijakos za oko 700-800 hiljada evra
-Za Raduljicu,kome na leto istice ugovor, nude preko 500 hiljada evra
-Ante Tomic iz Zagreba ide u Real za 1 milion evra
-NAJBOLJI MLADI IGRAC EVROLIGE,MVP JEDNOG MESECA U EVROLIGI,JEDNA OD NAJBOLJIH CETVORKI EVROPE, NOSILAC IGRE NASE REPREZENTACIJE(IAKO IMA 23 GODINE) IDE U REAL ZA 500 HILJADA EVRA. ISTO VAZI I ZA TEPICA!

Ne zelim da krivicu svaljujem na nikog.Da nije ove uprave,Danilovica, Todorica,Duleta nebi bilo nista od ovih rezultata, ali bih voleo da se neko javi i kaze- zbog toga i toga je obestecenje bilo samo toliko, da nebi vise bilo zabune.
Secam se da kad je Novica prelazio u Real da su u novinama bile neke cifre od oko 8,5 miliona, od kojih Novici ide 5,5 , a ostalo Partizanu.Onda se u nekim drugim novinama pojavljuje da Partizanu ide samo 500 hiljada. Mislim, malo cudno. Uglavnom, po nekoj logici, ako su oni gore navedeni igraci imali onolike cene, onda je realno Novica trebao da se proda za 2 miliona,Tepic za 1-1,5 milion,Tripko-800 hiljada. Pogledajte kolike bi to pare bile,vratili bi sve dugove i onoj nesrecnoj Marfi banci. Ne mogu da se setim, ali se iskreno nadam da su bar Miloja i Vujanica,kao MVP-ove evrolige tada, prodali za velike pare, a ne za neku sicu.Isto vazi i za ostale igrace koji su odlazili(Krstic,Perovic,Avdalovic...) mada to sada i nije bitno.Za Pekovica isto nisam siguran (neka neko kaze ako zna), ali mislim da su njega prodali za preko milion,neko je cini mi se pisao na forumu o tome.
Svaka cast upravi na svemu,ali bih vole da neko od njih razjasni tu situaciju vezanu za obestecenja da nebi vise bilo ovakvih kao sto sam ja. Neko je pisao na forumu da kao kada potpisu ugovor za Partizan,u ugovoru je vec odredjeno maksimalno obestecenje od 500, sto jedino i ima logike zasto je ono toliko malo za onakve igrace,ali nema logike zasto bi neko to stavljao u ugovoru ako cena moze da mu poraste jos vise.
(nikola, 14. januar 2010 04:33)

Pa u tome je i problem, jedne novine napisu nesto, onda se D.V. naljuti, pa neke druge napisu manju cufru... Sve mi se cini da se prikriva prava cifra, da se placa "preko" cene, kako bi ostalo nesto i za dzepove... Posto je racun blokiran od strane Marfin banke, svaki dinar koji dodje na racun kk Partizan odlazi na racun banke. Uprava to zeli da izbegne. Zato nema sponzora, jer je prosto nemoguce da posle toliko uspeha nijedna (evropska) firma ne zeli da se reklamira preko KK Partizan i da je vidi cela Evropa! razmislite o tome...

HEJ_SLOVENI

pre 14 godina

Grobari su pojam za navijace olimpijakosa, kako li tek navijaju na fudbalu bolje da ne znam

Na poslednjem derbiju delija na severu 10 hiljada a Grobara nekih 6-7 hiljada na jugu i drzali smo egal u navijanju sve vreme.

Ucite od nas
(Zemun PFC, 14. januar 2010 01:38)

ČESTITAM, OSVOJILI STE NAGRADU ZA NAJVEĆU GLUPOST DECENIJE!

Prvo se isključi sa interneta i dođi na stadion, pa tek onda komentariši...

Delija

pre 14 godina

Као што неко написа права српска браћа су у СОЛУНУ тамо гдје је српска војска прва пробила фронт,тамо гдје су примали болесне и гладне српске војнике тамо гдје смо МИ однијели прву побједу за почетак краја ПРВОГ СВЈЕТСКОГ РАТА.Тамо гдје сви знају српски језик као да им је матерњи тамо гдје је СРБИЈА први пут добила излаз на море.На крају крајева тамо гдје је ПАОК.Атина је нешто друго,град у коме смо доживјели да 20000 људи навија против наше репрезентације.Е то су навијачи с којима су збратимљени црвени.
ПОДГОРИЦА ЦИЈЕЛА ЦРНО-БИЈЕЛА!!!

Da, ¨velika½ srpska braća, koja napadaju i bodu porodične ljude sa malom decom...setite se utakmice Aris-Zvezda...toliko o tome

MARKO PFC

pre 14 godina

(Nex, 14. januar 2010 08:58)

Bravo za komentar. Pametnom i malo obavestenijem dosta.
Ja bih samo jos podsetio na 95-u i 98-u. Za nepametne i neobavestene 95- finale evropskog prvenstva u atini (cela hala zvizdi). 98- finale svetskog prvnstva u atini isti scenario.

atina je mali grad...
kkss mali klub...

Uvek je postojala istina i vasa istina.

Parni valjak

pre 14 godina

Jugoslavija je bila proizvod divovske borbe i pobede srpskog naroda u dva svetska rata i ispunjenje njegovih težnji da živi u istoj državi. Iz tih razloga uvek se radujem kad čujem himnu "Hej Sloveni".
Kakva god da je bila, Jugoslavija je bila mnogo pravičnija i ponosnija zemlja za život običnog čoveka, od ove okrnjene Srbije u kojoj danas živimo. Ruganje Jugoslaviji, ustvari predstavlja nepoštovanje samog sebe i predstavlja dokaz da je onaj ko je uništio Jugoslaviju, uništio i svest ljudi i nametnuo im svoj način razmišljanja.

dalibor

pre 14 godina

cesto se u vestima u komentarima u vezi partizana i zvezde spominju neki kompleksi ali jedini pravi kompleks imaju navijaci kkss i to od Duleta Vujosevica. sta reci kad se ovoliko njih javlja i odmah se pitaju zasto nije rekao ovo,zasto ne ono...vidi se da pazljivo prate njegov rad i da postuju njegov lik i delo:-)

GROBAR PODGORICA

pre 14 godina

Као што неко написа права српска браћа су у СОЛУНУ тамо гдје је српска војска прва пробила фронт,тамо гдје су примали болесне и гладне српске војнике тамо гдје смо МИ однијели прву побједу за почетак краја ПРВОГ СВЈЕТСКОГ РАТА.Тамо гдје сви знају српски језик као да им је матерњи тамо гдје је СРБИЈА први пут добила излаз на море.На крају крајева тамо гдје је ПАОК.Атина је нешто друго,град у коме смо доживјели да 20000 људи навија против наше репрезентације.Е то су навијачи с којима су збратимљени црвени.
ПОДГОРИЦА ЦИЈЕЛА ЦРНО-БИЈЕЛА!!!

Bane_Zemun

pre 14 godina

Polako..."neko to od gore vidi sve"... Vraticemo iz za himnu kad tad :) A sto se tice navijanja, casovi ce biti zakazani u bliskoj buducnosti. Mesto odrzavanja predavanja: Beogradska Arena, broj predavaca: preko 22000 !

Da volim CRNO-BELE ponosno kazem svima, volim to SLAVNO IME i divim se samo NJIMA !

bgd 011

pre 14 godina

hej sloveni,sram da vas bude,i sad da cujem samo koje ce objasnjenje da bude,zamenili smo kasetu slucajno ili sta vec,i da najvaznije da ne zaboravim, od svih bivsih jugo republika samo im mi vize placamo braca smo,mislite o tome.

Nex

pre 14 godina

Jesu Dule Grci braca, ali to se odnosi na Solun. Atina se vec par puta pokazala, ali slican se slicnom raduje, atinski Turci i tzv. srpske Delije!

nikola

pre 14 godina

Moram nesto da napisem sto bas i nije vezano za temu:
-Teodosic otisao iz FMP-a u Olimpijakos za preko 1 milion evra
-Erceg otisao iz FMP-a u Olimpijakos za oko 700-800 hiljada evra
-Za Raduljicu,kome na leto istice ugovor, nude preko 500 hiljada evra
-Ante Tomic iz Zagreba ide u Real za 1 milion evra
-NAJBOLJI MLADI IGRAC EVROLIGE,MVP JEDNOG MESECA U EVROLIGI,JEDNA OD NAJBOLJIH CETVORKI EVROPE, NOSILAC IGRE NASE REPREZENTACIJE(IAKO IMA 23 GODINE) IDE U REAL ZA 500 HILJADA EVRA. ISTO VAZI I ZA TEPICA!

Ne zelim da krivicu svaljujem na nikog.Da nije ove uprave,Danilovica, Todorica,Duleta nebi bilo nista od ovih rezultata, ali bih voleo da se neko javi i kaze- zbog toga i toga je obestecenje bilo samo toliko, da nebi vise bilo zabune.
Secam se da kad je Novica prelazio u Real da su u novinama bile neke cifre od oko 8,5 miliona, od kojih Novici ide 5,5 , a ostalo Partizanu.Onda se u nekim drugim novinama pojavljuje da Partizanu ide samo 500 hiljada. Mislim, malo cudno. Uglavnom, po nekoj logici, ako su oni gore navedeni igraci imali onolike cene, onda je realno Novica trebao da se proda za 2 miliona,Tepic za 1-1,5 milion,Tripko-800 hiljada. Pogledajte kolike bi to pare bile,vratili bi sve dugove i onoj nesrecnoj Marfi banci. Ne mogu da se setim, ali se iskreno nadam da su bar Miloja i Vujanica,kao MVP-ove evrolige tada, prodali za velike pare, a ne za neku sicu.Isto vazi i za ostale igrace koji su odlazili(Krstic,Perovic,Avdalovic...) mada to sada i nije bitno.Za Pekovica isto nisam siguran (neka neko kaze ako zna), ali mislim da su njega prodali za preko milion,neko je cini mi se pisao na forumu o tome.
Svaka cast upravi na svemu,ali bih vole da neko od njih razjasni tu situaciju vezanu za obestecenja da nebi vise bilo ovakvih kao sto sam ja. Neko je pisao na forumu da kao kada potpisu ugovor za Partizan,u ugovoru je vec odredjeno maksimalno obestecenje od 500, sto jedino i ima logike zasto je ono toliko malo za onakve igrace,ali nema logike zasto bi neko to stavljao u ugovoru ako cena moze da mu poraste jos vise.

The Terrible

pre 14 godina

A zasto pisete DV? Zasto lepo ne napisete Vujosevic ili Mr. Vujosevic ili lepo puno ime i prezime? Njegovo prezime nije bas tako dugacko kao na primer trenera rukometne reprezentacije, a njemu uvek navodite puno prezime.

Corto Maltese

pre 14 godina

Koji je to mladji tim. Cinjenica je da u timu Partizana postoje mladji igraci kao sto suMitrovic, Vesely, Djekic a evo, evo ovoga puta i Besovic, ali cinjenica je i da ti mladji igraci sem Veselija igraju sve zajedno 3 minuta (tu ukljucujuci i Sinoveca). a da 99.8% igraju stariji i da nekazem prosecni igraci, neki od njih i ako meni dragi kao Bozic, nemaju sta da traze tu. Njegova ljubav prema klubi i odlican karakter mogu da se iskoriste na drugi nacin, ali nazalost Pera profesionalni dizac trofeja je ispod prosecan igrac. Kecman i Rasic suv prosek, Vranes do utakmice sa Rytasom jako ispod proseka, Maic jedini ekstra kvalitetan igrac i uz solidne Amerikance (nesto vise MCcaleba). Uspeh Partizana u Evropi je zahvaljujuci fanaticnosti navijaca i kosarkaskom geniju Duska Vujosevica.

ja prepozn`o

pre 14 godina

„Nije mi jasno kako je to moglo da se dogodi. Ipak su Grci i Srbi prijateljski narodi, pa treba u toliko da se bude i oprezniji i da se neke stvari prepoznaju“.

Mnogo sta tebi nije jasno.
Dokazali su da su sa nama Srbima prijatelji.
Oni su neke stvari prepoznali.
JSD-u YU himna.
P.S. Nisi pominjao sudjenje. `Si se razboleo?

Zemun PFC

pre 14 godina

Grobari su pojam za navijace olimpijakosa, kako li tek navijaju na fudbalu bolje da ne znam

Na poslednjem derbiju delija na severu 10 hiljada a Grobara nekih 6-7 hiljada na jugu i drzali smo egal u navijanju sve vreme.

Ucite od nas

Rale

pre 14 godina

Dule opusti se i ne brini ali se i raspitaj kako je došlo do ovog "previda" čisto da imaš u vidu

Za @sekvoja i slične likove koji se raduju ovom skandalu

Kako ste smešni nemate pojma a kako ću tek da se smejem na kraju, jer ko se zadnji smeje...
Kako ste samo dali Željku i Duletu lepu inspiraciju za revanš ali na terenu, ne na tribinama. I ponovo će Pao i Partizan da se smeju na kraju, samo pratite i čekajte.

P.S. Ovo se ne odnosi na sve prave navijače KK CZ koji su sinoć bili u Pioniru i bodrili svoj tim umesto da putuju do Atine da bi izveli smicalice sa himnom i odneli transparente. Njima svaka čast i iskrene, sasvim iskrene čestitke na uspehu tima i još više na preporođenoj igri. Ja zaista želim Zvezdi da osvoji EC i da se tako pridruži Partizanu u EL. Normalno ne mogu im poželeti da uzmu domaću ligu ili kup ali mislim da je sasvim normalno da navijam za njih kada igraju u Evropi.

Inače sa prijateljima koji navijaju za Zvezdu i ja sam sinoć bio u Pioniru i gledao odličnu košarku. Gde si ti bio Sekvoja i ostali koji bojkotujete KK a nešto se kunete da vam je Zvezda sve, SMEŠNI STE.
Nije mi nešto blizak ovaj B92 ali zbog takvih likova ih podržavam 100%.

Posmatrač

pre 14 godina

To nisu Grci, to su crveno beli provokatori i sa njima nema prijateljstva.
Trebali su da se izvine, da nakon skandala puste pravu himnu iz početka, ali ne, važno je da su okačili transparent "Pravda za Uroša"
Prijatelji su PAOK i PAO, ovi crveni nikako!

.

pre 14 godina

DV je otprilike rekao ono sto su verovatno svi mogli da vide. Stigao je umor igrace koji su,u odsustvu Marica, morali da podnesu veci teret u igri,pogotovo u napadu.Treba biti zadovoljan.Mitrovic ce biti vrhunski igrac.

ofk

pre 14 godina

Početak utakmice obeležio je skandal kada su domaćini umesto srpske himne ’Bože pravde’ pustili himnu nekadašnje Jugoslavije ’Hej Sloveni’

To je samo dokaz da je ta ljubav IZVIKANA I NAFILOVANA.Bash njih briga.A ta ''briga''izmedju bilo kog naroda je pateticna,degutantna i nestvarna...a secam se da su nam zvizdali i 96' kad smo navodno na foru i sudije dobili Litvu

Nex

pre 14 godina

Jesu Dule Grci braca, ali to se odnosi na Solun. Atina se vec par puta pokazala, ali slican se slicnom raduje, atinski Turci i tzv. srpske Delije!

Zemun PFC

pre 14 godina

Grobari su pojam za navijace olimpijakosa, kako li tek navijaju na fudbalu bolje da ne znam

Na poslednjem derbiju delija na severu 10 hiljada a Grobara nekih 6-7 hiljada na jugu i drzali smo egal u navijanju sve vreme.

Ucite od nas

GROBAR PODGORICA

pre 14 godina

Као што неко написа права српска браћа су у СОЛУНУ тамо гдје је српска војска прва пробила фронт,тамо гдје су примали болесне и гладне српске војнике тамо гдје смо МИ однијели прву побједу за почетак краја ПРВОГ СВЈЕТСКОГ РАТА.Тамо гдје сви знају српски језик као да им је матерњи тамо гдје је СРБИЈА први пут добила излаз на море.На крају крајева тамо гдје је ПАОК.Атина је нешто друго,град у коме смо доживјели да 20000 људи навија против наше репрезентације.Е то су навијачи с којима су збратимљени црвени.
ПОДГОРИЦА ЦИЈЕЛА ЦРНО-БИЈЕЛА!!!

Posmatrač

pre 14 godina

To nisu Grci, to su crveno beli provokatori i sa njima nema prijateljstva.
Trebali su da se izvine, da nakon skandala puste pravu himnu iz početka, ali ne, važno je da su okačili transparent "Pravda za Uroša"
Prijatelji su PAOK i PAO, ovi crveni nikako!

Rale

pre 14 godina

Dule opusti se i ne brini ali se i raspitaj kako je došlo do ovog "previda" čisto da imaš u vidu

Za @sekvoja i slične likove koji se raduju ovom skandalu

Kako ste smešni nemate pojma a kako ću tek da se smejem na kraju, jer ko se zadnji smeje...
Kako ste samo dali Željku i Duletu lepu inspiraciju za revanš ali na terenu, ne na tribinama. I ponovo će Pao i Partizan da se smeju na kraju, samo pratite i čekajte.

P.S. Ovo se ne odnosi na sve prave navijače KK CZ koji su sinoć bili u Pioniru i bodrili svoj tim umesto da putuju do Atine da bi izveli smicalice sa himnom i odneli transparente. Njima svaka čast i iskrene, sasvim iskrene čestitke na uspehu tima i još više na preporođenoj igri. Ja zaista želim Zvezdi da osvoji EC i da se tako pridruži Partizanu u EL. Normalno ne mogu im poželeti da uzmu domaću ligu ili kup ali mislim da je sasvim normalno da navijam za njih kada igraju u Evropi.

Inače sa prijateljima koji navijaju za Zvezdu i ja sam sinoć bio u Pioniru i gledao odličnu košarku. Gde si ti bio Sekvoja i ostali koji bojkotujete KK a nešto se kunete da vam je Zvezda sve, SMEŠNI STE.
Nije mi nešto blizak ovaj B92 ali zbog takvih likova ih podržavam 100%.

Parni valjak

pre 14 godina

Jugoslavija je bila proizvod divovske borbe i pobede srpskog naroda u dva svetska rata i ispunjenje njegovih težnji da živi u istoj državi. Iz tih razloga uvek se radujem kad čujem himnu "Hej Sloveni".
Kakva god da je bila, Jugoslavija je bila mnogo pravičnija i ponosnija zemlja za život običnog čoveka, od ove okrnjene Srbije u kojoj danas živimo. Ruganje Jugoslaviji, ustvari predstavlja nepoštovanje samog sebe i predstavlja dokaz da je onaj ko je uništio Jugoslaviju, uništio i svest ljudi i nametnuo im svoj način razmišljanja.

nikola

pre 14 godina

Moram nesto da napisem sto bas i nije vezano za temu:
-Teodosic otisao iz FMP-a u Olimpijakos za preko 1 milion evra
-Erceg otisao iz FMP-a u Olimpijakos za oko 700-800 hiljada evra
-Za Raduljicu,kome na leto istice ugovor, nude preko 500 hiljada evra
-Ante Tomic iz Zagreba ide u Real za 1 milion evra
-NAJBOLJI MLADI IGRAC EVROLIGE,MVP JEDNOG MESECA U EVROLIGI,JEDNA OD NAJBOLJIH CETVORKI EVROPE, NOSILAC IGRE NASE REPREZENTACIJE(IAKO IMA 23 GODINE) IDE U REAL ZA 500 HILJADA EVRA. ISTO VAZI I ZA TEPICA!

Ne zelim da krivicu svaljujem na nikog.Da nije ove uprave,Danilovica, Todorica,Duleta nebi bilo nista od ovih rezultata, ali bih voleo da se neko javi i kaze- zbog toga i toga je obestecenje bilo samo toliko, da nebi vise bilo zabune.
Secam se da kad je Novica prelazio u Real da su u novinama bile neke cifre od oko 8,5 miliona, od kojih Novici ide 5,5 , a ostalo Partizanu.Onda se u nekim drugim novinama pojavljuje da Partizanu ide samo 500 hiljada. Mislim, malo cudno. Uglavnom, po nekoj logici, ako su oni gore navedeni igraci imali onolike cene, onda je realno Novica trebao da se proda za 2 miliona,Tepic za 1-1,5 milion,Tripko-800 hiljada. Pogledajte kolike bi to pare bile,vratili bi sve dugove i onoj nesrecnoj Marfi banci. Ne mogu da se setim, ali se iskreno nadam da su bar Miloja i Vujanica,kao MVP-ove evrolige tada, prodali za velike pare, a ne za neku sicu.Isto vazi i za ostale igrace koji su odlazili(Krstic,Perovic,Avdalovic...) mada to sada i nije bitno.Za Pekovica isto nisam siguran (neka neko kaze ako zna), ali mislim da su njega prodali za preko milion,neko je cini mi se pisao na forumu o tome.
Svaka cast upravi na svemu,ali bih vole da neko od njih razjasni tu situaciju vezanu za obestecenja da nebi vise bilo ovakvih kao sto sam ja. Neko je pisao na forumu da kao kada potpisu ugovor za Partizan,u ugovoru je vec odredjeno maksimalno obestecenje od 500, sto jedino i ima logike zasto je ono toliko malo za onakve igrace,ali nema logike zasto bi neko to stavljao u ugovoru ako cena moze da mu poraste jos vise.

Soweto

pre 14 godina

Himna "Hej Sloveni" na početku nije puštena slučajno. Namerno su to uradili Grci, ali pre svega da bi zadovoljili svoje goste, beogradske crvene i njihovu želju da nama kao ponovo nabiju na nos da smo "Jugosloveni". Siguran sam da igrače apsolutno bole uši za to. Uostalom, kao da bilo koga ko ima i malo mozga u glavi tako nešto vređa... Smešna mi je bila i činjenica da je ovo apsolutno jedini način da se navijačke pesme zvezdaša čuju na jednoj utakmici Evrolige.

Nikolica

pre 14 godina

Koja ekipa je najbolje predstavljala Srbiju u 2009. godini?

Vaterpolo reprezentacija
1272

Kosarkaska reprezentacija
949

Kosarkasi Partizana
1712

Rukometasi Srbije
37

Fudbalska reprezentacija
1406

Kuglasi Srbije
127

Rvaci Partizana
129

Bane_Zemun

pre 14 godina

Polako..."neko to od gore vidi sve"... Vraticemo iz za himnu kad tad :) A sto se tice navijanja, casovi ce biti zakazani u bliskoj buducnosti. Mesto odrzavanja predavanja: Beogradska Arena, broj predavaca: preko 22000 !

Da volim CRNO-BELE ponosno kazem svima, volim to SLAVNO IME i divim se samo NJIMA !

bgd 011

pre 14 godina

hej sloveni,sram da vas bude,i sad da cujem samo koje ce objasnjenje da bude,zamenili smo kasetu slucajno ili sta vec,i da najvaznije da ne zaboravim, od svih bivsih jugo republika samo im mi vize placamo braca smo,mislite o tome.

Rale

pre 14 godina

Ovo je prvorazredni skandal napravljen zbog navijačkih smicalica. Olimpijakos je zaslužio žestoku kaznu uključujući i suspenziju iz EL.

Prvo i osnovno na utakmicama EL se NE INTONIRAJU DRŽAVNE HIMNE. Znači prekršena su osnovna pravila i propozicije za organizaciju utakmice. Na drugom mestu je to što je puštena stara himna i to potpuno namerno. Nisu oni uvredili Partizan nego državu Srbiju i kome to nije jasno ima težak mentalni problem.

U svakom slučaju skandal ali ja da sam na mestu funkcionera Partizana ja se ne bih ni žalio, čak ni formalno. Olimpijakos je tim koji drmaju žestoke frustracije i kompleksi godinama nabijani od strane Panatenaikosa. Oni čak 12 godina nisu ništa osvojili a iz godine u godinu uvećavaju svoj nenormalno veliki budžet. Takve frustracije neminovno dovode do mentalnih poremećaja i ovakvih manifestacija nemoći i besa koje smo imali prilike da vidimo. Meni je njih žao, jer ni ove godine neće ništa osvojiti a kompleksi će se dodatno uvećati.

dalibor

pre 14 godina

cesto se u vestima u komentarima u vezi partizana i zvezde spominju neki kompleksi ali jedini pravi kompleks imaju navijaci kkss i to od Duleta Vujosevica. sta reci kad se ovoliko njih javlja i odmah se pitaju zasto nije rekao ovo,zasto ne ono...vidi se da pazljivo prate njegov rad i da postuju njegov lik i delo:-)

ofk

pre 14 godina

Početak utakmice obeležio je skandal kada su domaćini umesto srpske himne ’Bože pravde’ pustili himnu nekadašnje Jugoslavije ’Hej Sloveni’

To je samo dokaz da je ta ljubav IZVIKANA I NAFILOVANA.Bash njih briga.A ta ''briga''izmedju bilo kog naroda je pateticna,degutantna i nestvarna...a secam se da su nam zvizdali i 96' kad smo navodno na foru i sudije dobili Litvu

.

pre 14 godina

DV je otprilike rekao ono sto su verovatno svi mogli da vide. Stigao je umor igrace koji su,u odsustvu Marica, morali da podnesu veci teret u igri,pogotovo u napadu.Treba biti zadovoljan.Mitrovic ce biti vrhunski igrac.

MARKO PFC

pre 14 godina

(Nex, 14. januar 2010 08:58)

Bravo za komentar. Pametnom i malo obavestenijem dosta.
Ja bih samo jos podsetio na 95-u i 98-u. Za nepametne i neobavestene 95- finale evropskog prvenstva u atini (cela hala zvizdi). 98- finale svetskog prvnstva u atini isti scenario.

atina je mali grad...
kkss mali klub...

Uvek je postojala istina i vasa istina.

dane

pre 14 godina

Eto vam cigani vase brace. Dokaz koliko postuju Srbe tako sto pustaju Hej Sloveni. Niste ni vi nista bolji sa ovim provokativnim komentarima! KK Partizan je ponos Srbije jedini klub uz vaterpolo klub Partizan koji dostojno predstavlja Srbiju svake sedmice za razliku od vaseg malog kluba!!!!

Ретроградни сељобер

pre 14 godina

•A zasto pisete DV? Zasto lepo ne napisete Vujosevic ili Mr. Vujosevic ili lepo puno ime i prezime? Njegovo prezime nije bas tako dugacko kao na primer trenera rukometne reprezentacije, a njemu uvek navodite puno prezime.
(The Terrible, 14. januar 2010 02:40)

Зато што је то ИН. Запамти, САФ, АП, ДВ... то је тако грађански, еуропски и склоно интеграцијама.

ja prepozn`o

pre 14 godina

„Nije mi jasno kako je to moglo da se dogodi. Ipak su Grci i Srbi prijateljski narodi, pa treba u toliko da se bude i oprezniji i da se neke stvari prepoznaju“.

Mnogo sta tebi nije jasno.
Dokazali su da su sa nama Srbima prijatelji.
Oni su neke stvari prepoznali.
JSD-u YU himna.
P.S. Nisi pominjao sudjenje. `Si se razboleo?

HEJ_SLOVENI

pre 14 godina

Grobari su pojam za navijace olimpijakosa, kako li tek navijaju na fudbalu bolje da ne znam

Na poslednjem derbiju delija na severu 10 hiljada a Grobara nekih 6-7 hiljada na jugu i drzali smo egal u navijanju sve vreme.

Ucite od nas
(Zemun PFC, 14. januar 2010 01:38)

ČESTITAM, OSVOJILI STE NAGRADU ZA NAJVEĆU GLUPOST DECENIJE!

Prvo se isključi sa interneta i dođi na stadion, pa tek onda komentariši...

grobar

pre 14 godina

http://www.euroleague.net/competition/teams/showteam?seasoncode=e2009&clubcode=PAR

neka prica ko sta hoce, bitno je sta misle o nama oni koji se razumeju u kosarku.

KO ZNA ENGLESKI NJEMU JE DOVOLJNO

The Terrible

pre 14 godina

A zasto pisete DV? Zasto lepo ne napisete Vujosevic ili Mr. Vujosevic ili lepo puno ime i prezime? Njegovo prezime nije bas tako dugacko kao na primer trenera rukometne reprezentacije, a njemu uvek navodite puno prezime.

IvanAr

pre 14 godina

Moram nesto da napisem sto bas i nije vezano za temu:
-Teodosic otisao iz FMP-a u Olimpijakos za preko 1 milion evra
-Erceg otisao iz FMP-a u Olimpijakos za oko 700-800 hiljada evra
-Za Raduljicu,kome na leto istice ugovor, nude preko 500 hiljada evra
-Ante Tomic iz Zagreba ide u Real za 1 milion evra
-NAJBOLJI MLADI IGRAC EVROLIGE,MVP JEDNOG MESECA U EVROLIGI,JEDNA OD NAJBOLJIH CETVORKI EVROPE, NOSILAC IGRE NASE REPREZENTACIJE(IAKO IMA 23 GODINE) IDE U REAL ZA 500 HILJADA EVRA. ISTO VAZI I ZA TEPICA!

Ne zelim da krivicu svaljujem na nikog.Da nije ove uprave,Danilovica, Todorica,Duleta nebi bilo nista od ovih rezultata, ali bih voleo da se neko javi i kaze- zbog toga i toga je obestecenje bilo samo toliko, da nebi vise bilo zabune.
Secam se da kad je Novica prelazio u Real da su u novinama bile neke cifre od oko 8,5 miliona, od kojih Novici ide 5,5 , a ostalo Partizanu.Onda se u nekim drugim novinama pojavljuje da Partizanu ide samo 500 hiljada. Mislim, malo cudno. Uglavnom, po nekoj logici, ako su oni gore navedeni igraci imali onolike cene, onda je realno Novica trebao da se proda za 2 miliona,Tepic za 1-1,5 milion,Tripko-800 hiljada. Pogledajte kolike bi to pare bile,vratili bi sve dugove i onoj nesrecnoj Marfi banci. Ne mogu da se setim, ali se iskreno nadam da su bar Miloja i Vujanica,kao MVP-ove evrolige tada, prodali za velike pare, a ne za neku sicu.Isto vazi i za ostale igrace koji su odlazili(Krstic,Perovic,Avdalovic...) mada to sada i nije bitno.Za Pekovica isto nisam siguran (neka neko kaze ako zna), ali mislim da su njega prodali za preko milion,neko je cini mi se pisao na forumu o tome.
Svaka cast upravi na svemu,ali bih vole da neko od njih razjasni tu situaciju vezanu za obestecenja da nebi vise bilo ovakvih kao sto sam ja. Neko je pisao na forumu da kao kada potpisu ugovor za Partizan,u ugovoru je vec odredjeno maksimalno obestecenje od 500, sto jedino i ima logike zasto je ono toliko malo za onakve igrace,ali nema logike zasto bi neko to stavljao u ugovoru ako cena moze da mu poraste jos vise.
(nikola, 14. januar 2010 04:33)

Pa u tome je i problem, jedne novine napisu nesto, onda se D.V. naljuti, pa neke druge napisu manju cufru... Sve mi se cini da se prikriva prava cifra, da se placa "preko" cene, kako bi ostalo nesto i za dzepove... Posto je racun blokiran od strane Marfin banke, svaki dinar koji dodje na racun kk Partizan odlazi na racun banke. Uprava to zeli da izbegne. Zato nema sponzora, jer je prosto nemoguce da posle toliko uspeha nijedna (evropska) firma ne zeli da se reklamira preko KK Partizan i da je vidi cela Evropa! razmislite o tome...

Delija

pre 14 godina

Као што неко написа права српска браћа су у СОЛУНУ тамо гдје је српска војска прва пробила фронт,тамо гдје су примали болесне и гладне српске војнике тамо гдје смо МИ однијели прву побједу за почетак краја ПРВОГ СВЈЕТСКОГ РАТА.Тамо гдје сви знају српски језик као да им је матерњи тамо гдје је СРБИЈА први пут добила излаз на море.На крају крајева тамо гдје је ПАОК.Атина је нешто друго,град у коме смо доживјели да 20000 људи навија против наше репрезентације.Е то су навијачи с којима су збратимљени црвени.
ПОДГОРИЦА ЦИЈЕЛА ЦРНО-БИЈЕЛА!!!

Da, ¨velika½ srpska braća, koja napadaju i bodu porodične ljude sa malom decom...setite se utakmice Aris-Zvezda...toliko o tome

Mailman

pre 14 godina

Као што неко написа права српска браћа су у СОЛУНУ тамо гдје је српска војска прва пробила фронт,тамо гдје су примали болесне и гладне српске војнике тамо гдје смо МИ однијели прву побједу за почетак краја ПРВОГ СВЈЕТСКОГ РАТА.Тамо гдје сви знају српски језик као да им је матерњи тамо гдје је СРБИЈА први пут добила излаз на море.На крају крајева тамо гдје је ПАОК.Атина је нешто друго,град у коме смо доживјели да 20000 људи навија против наше репрезентације.Е то су навијачи с којима су збратимљени црвени.
ПОДГОРИЦА ЦИЈЕЛА ЦРНО-БИЈЕЛА!!!
(GROBAR PODGORICA, 14. januar 2010 11:23)

koliko mi se cini vi imate svoju drzavu koja se ne zove Srbija

Pera Bozic vadi nozic tvome...

pre 14 godina

Uprkos svemu,uvek će te biti mali partizan.
(Božić Pera,ciganin mu stera, 14. januar 2010 15:10)

Pa cijoj utakmici prisustvovaste u Evroligi

Corto Maltese

pre 14 godina

Koji je to mladji tim. Cinjenica je da u timu Partizana postoje mladji igraci kao sto suMitrovic, Vesely, Djekic a evo, evo ovoga puta i Besovic, ali cinjenica je i da ti mladji igraci sem Veselija igraju sve zajedno 3 minuta (tu ukljucujuci i Sinoveca). a da 99.8% igraju stariji i da nekazem prosecni igraci, neki od njih i ako meni dragi kao Bozic, nemaju sta da traze tu. Njegova ljubav prema klubi i odlican karakter mogu da se iskoriste na drugi nacin, ali nazalost Pera profesionalni dizac trofeja je ispod prosecan igrac. Kecman i Rasic suv prosek, Vranes do utakmice sa Rytasom jako ispod proseka, Maic jedini ekstra kvalitetan igrac i uz solidne Amerikance (nesto vise MCcaleba). Uspeh Partizana u Evropi je zahvaljujuci fanaticnosti navijaca i kosarkaskom geniju Duska Vujosevica.

Banjac

pre 14 godina

Krive su sudije i neke komšije što nose crveno-bele dresove,možda i boja parketa nije odgovarala.Bez Marića ste ispod prosečna ekipa i to je istina.Neće vas sponzori jer su vam trener i predsednik loši ljudi,koji misle da o svemu znaju sve,uz to jako malo ljudi navija za vas,ipak je Zvezda za vas pojam u sportu,pa i u košarci,videćete već ove godine.

Josko

pre 14 godina

Dace bog da se ponovo susretnemo sa ovim crvenima,pa da razvijorimo u Beogradu MAKEDONSKU zastavu (i to onu staru,spornu Vergina)
Bice to milo za drago....

andrejko

pre 14 godina

Eto, vidite to je josh jedan dokaz koliko je veliko i iskreno to "prijatelstvo" izmedju Srbije i Grcke:))))

Ko ce kome, ako ne svoj svome...mora da je to posredi:)))

divne tribine sinoć

pre 14 godina

Samo da podsetim crno bele komšije, iako je to već neko uradio, da su njihovi "srboljupci" iz Soluna tukli ljude sa decom po celom gradu, pre utakmice Aris-Zvezda. A to su naučili od svoje beogradske braće koja su takve stvari radili u parku kod Autokomande pre par godina.

Partizan u srcu,sve ostalo je negde drugo!

pre 14 godina

navikli da pustaju i pevaju himnu sa bracom crvenima....hahahahahahah...smesni ste:))))))))....ovo se u Solunu nikada nebi desilo...

Ретроградни сељобер

pre 14 godina

•A zasto pisete DV? Zasto lepo ne napisete Vujosevic ili Mr. Vujosevic ili lepo puno ime i prezime? Njegovo prezime nije bas tako dugacko kao na primer trenera rukometne reprezentacije, a njemu uvek navodite puno prezime.
(The Terrible, 14. januar 2010 02:40)

Зато што је то ИН. Запамти, САФ, АП, ДВ... то је тако грађански, еуропски и склоно интеграцијама.
(Ретроградни сељобер, 14. januar 2010 13:33)
# Link komentara

Preporučujem (+32)Ne preporučujem (-9)Šta je ovo

Шта вам је грађани? Још ме препоручују! Ни еуропејци нису што су некад били.
.

slobo

pre 14 godina

Bruka sto se tice kosarkaske utakmice ne same igre nego himne pa neznam dali bi i jedna drzava na svetu to dozvolila ili oprostila nije to uradjeno slucajno ipak je proslo 20 godina od raspada te drzave gospodine TADICU reaguj da se vidi da i nasa SRBIJA postoji i da ima i vladu i presednika .

Plikuscht

pre 14 godina

Nije nam kriva ni himna,ni povreda Marica,ni NLo,ni nato,krivi smo mi a najvise nasvoljeni Dule.
Cini mi se da je procitan i da je veliki manipolator.
Do sada smo imali i puno srece,a dalje tesko.
Da evroliga potrtaje jos nekoliko kola,bili bi zadnji bez sumnje,jer smo u strahovitom padu forme.

Sasa The Grobar

pre 14 godina

Zaista je fascinantno koliko ovi zvezdasi nemaju srama, odnosno, koliko su zatrovani ljubomorom i mrznjom.... Pored cinjenice da se javljaju na nase vesti u ovolikom broju (ima ih vise ovde nego na tribinama), ne znaju ni mozak da ukljuce.

Pa da vam objasnim: ako Dule kaze da smo izgubili zbog krace klupe, pa to onda valjda i znaci da priznaje da je Oly bolji tim, jer ima DUZU KLUPU.... ali naravno, ne lezi vraze, Zvezdas ce se praviti lud samo da bi napisao nesto da nas zasmeje....

Nadam se da vam je sad malko jasnije koliko ste smesni....i komsinica Evropskog Sampiona !!!!

pera

pre 14 godina

Ne znam sto ovi crveni misle da bi mi sad trebali da se uvredimo ako nam kazu da smo Jugosloveni??? Pa ta Jugoslavija je postojala tolike godine i svi se sa nostalgijom prisecaju tih lepih vremena. I zvezda je bila jugoslovenski klub, i dinamo,cibona... svi su oni Jugoslaviju predstavljali kada igraju u Evropi. To sto je nama ostalo ono JSD ne vidim zasto bi trebali da se stidimo toga.
Najjaci mi je utisak sto jedan isti lik napisao 10 komentara tipa: "a sudije nisu krive?", da bi ostavio veci efekat.
I ne znam sta pricate da se sad kao Dule vadi i da uvek ima razloge zasto su izgubili.Pa ajde setite se jedne utakmice bilo nase u Evroligi,NLB-u ili zvezdine,nebitno, da li je bilo neki put da trener porazene ekipe posle utakmice ne iznese razloge poraza,pa makar ta ekipa i 100 puta slabija, naravno da uvek ima neki razlog i nesto sto je trebalo bolje da se uradi.

ja prepozn`o

pre 14 godina

„Nije mi jasno kako je to moglo da se dogodi. Ipak su Grci i Srbi prijateljski narodi, pa treba u toliko da se bude i oprezniji i da se neke stvari prepoznaju“.

Mnogo sta tebi nije jasno.
Dokazali su da su sa nama Srbima prijatelji.
Oni su neke stvari prepoznali.
JSD-u YU himna.
P.S. Nisi pominjao sudjenje. `Si se razboleo?

Zemun PFC

pre 14 godina

Grobari su pojam za navijace olimpijakosa, kako li tek navijaju na fudbalu bolje da ne znam

Na poslednjem derbiju delija na severu 10 hiljada a Grobara nekih 6-7 hiljada na jugu i drzali smo egal u navijanju sve vreme.

Ucite od nas

Banjac

pre 14 godina

Krive su sudije i neke komšije što nose crveno-bele dresove,možda i boja parketa nije odgovarala.Bez Marića ste ispod prosečna ekipa i to je istina.Neće vas sponzori jer su vam trener i predsednik loši ljudi,koji misle da o svemu znaju sve,uz to jako malo ljudi navija za vas,ipak je Zvezda za vas pojam u sportu,pa i u košarci,videćete već ove godine.

Corto Maltese

pre 14 godina

Koji je to mladji tim. Cinjenica je da u timu Partizana postoje mladji igraci kao sto suMitrovic, Vesely, Djekic a evo, evo ovoga puta i Besovic, ali cinjenica je i da ti mladji igraci sem Veselija igraju sve zajedno 3 minuta (tu ukljucujuci i Sinoveca). a da 99.8% igraju stariji i da nekazem prosecni igraci, neki od njih i ako meni dragi kao Bozic, nemaju sta da traze tu. Njegova ljubav prema klubi i odlican karakter mogu da se iskoriste na drugi nacin, ali nazalost Pera profesionalni dizac trofeja je ispod prosecan igrac. Kecman i Rasic suv prosek, Vranes do utakmice sa Rytasom jako ispod proseka, Maic jedini ekstra kvalitetan igrac i uz solidne Amerikance (nesto vise MCcaleba). Uspeh Partizana u Evropi je zahvaljujuci fanaticnosti navijaca i kosarkaskom geniju Duska Vujosevica.

HEJ_SLOVENI

pre 14 godina

Grobari su pojam za navijace olimpijakosa, kako li tek navijaju na fudbalu bolje da ne znam

Na poslednjem derbiju delija na severu 10 hiljada a Grobara nekih 6-7 hiljada na jugu i drzali smo egal u navijanju sve vreme.

Ucite od nas
(Zemun PFC, 14. januar 2010 01:38)

ČESTITAM, OSVOJILI STE NAGRADU ZA NAJVEĆU GLUPOST DECENIJE!

Prvo se isključi sa interneta i dođi na stadion, pa tek onda komentariši...

Plikuscht

pre 14 godina

Nije nam kriva ni himna,ni povreda Marica,ni NLo,ni nato,krivi smo mi a najvise nasvoljeni Dule.
Cini mi se da je procitan i da je veliki manipolator.
Do sada smo imali i puno srece,a dalje tesko.
Da evroliga potrtaje jos nekoliko kola,bili bi zadnji bez sumnje,jer smo u strahovitom padu forme.

GROBAR PODGORICA

pre 14 godina

Као што неко написа права српска браћа су у СОЛУНУ тамо гдје је српска војска прва пробила фронт,тамо гдје су примали болесне и гладне српске војнике тамо гдје смо МИ однијели прву побједу за почетак краја ПРВОГ СВЈЕТСКОГ РАТА.Тамо гдје сви знају српски језик као да им је матерњи тамо гдје је СРБИЈА први пут добила излаз на море.На крају крајева тамо гдје је ПАОК.Атина је нешто друго,град у коме смо доживјели да 20000 људи навија против наше репрезентације.Е то су навијачи с којима су збратимљени црвени.
ПОДГОРИЦА ЦИЈЕЛА ЦРНО-БИЈЕЛА!!!

Posmatrač

pre 14 godina

To nisu Grci, to su crveno beli provokatori i sa njima nema prijateljstva.
Trebali su da se izvine, da nakon skandala puste pravu himnu iz početka, ali ne, važno je da su okačili transparent "Pravda za Uroša"
Prijatelji su PAOK i PAO, ovi crveni nikako!

Mailman

pre 14 godina

Као што неко написа права српска браћа су у СОЛУНУ тамо гдје је српска војска прва пробила фронт,тамо гдје су примали болесне и гладне српске војнике тамо гдје смо МИ однијели прву побједу за почетак краја ПРВОГ СВЈЕТСКОГ РАТА.Тамо гдје сви знају српски језик као да им је матерњи тамо гдје је СРБИЈА први пут добила излаз на море.На крају крајева тамо гдје је ПАОК.Атина је нешто друго,град у коме смо доживјели да 20000 људи навија против наше репрезентације.Е то су навијачи с којима су збратимљени црвени.
ПОДГОРИЦА ЦИЈЕЛА ЦРНО-БИЈЕЛА!!!
(GROBAR PODGORICA, 14. januar 2010 11:23)

koliko mi se cini vi imate svoju drzavu koja se ne zove Srbija

Nex

pre 14 godina

Jesu Dule Grci braca, ali to se odnosi na Solun. Atina se vec par puta pokazala, ali slican se slicnom raduje, atinski Turci i tzv. srpske Delije!

divne tribine sinoć

pre 14 godina

Samo da podsetim crno bele komšije, iako je to već neko uradio, da su njihovi "srboljupci" iz Soluna tukli ljude sa decom po celom gradu, pre utakmice Aris-Zvezda. A to su naučili od svoje beogradske braće koja su takve stvari radili u parku kod Autokomande pre par godina.

Nikolica

pre 14 godina

Koja ekipa je najbolje predstavljala Srbiju u 2009. godini?

Vaterpolo reprezentacija
1272

Kosarkaska reprezentacija
949

Kosarkasi Partizana
1712

Rukometasi Srbije
37

Fudbalska reprezentacija
1406

Kuglasi Srbije
127

Rvaci Partizana
129

Bane_Zemun

pre 14 godina

Polako..."neko to od gore vidi sve"... Vraticemo iz za himnu kad tad :) A sto se tice navijanja, casovi ce biti zakazani u bliskoj buducnosti. Mesto odrzavanja predavanja: Beogradska Arena, broj predavaca: preko 22000 !

Da volim CRNO-BELE ponosno kazem svima, volim to SLAVNO IME i divim se samo NJIMA !

Delija

pre 14 godina

Као што неко написа права српска браћа су у СОЛУНУ тамо гдје је српска војска прва пробила фронт,тамо гдје су примали болесне и гладне српске војнике тамо гдје смо МИ однијели прву побједу за почетак краја ПРВОГ СВЈЕТСКОГ РАТА.Тамо гдје сви знају српски језик као да им је матерњи тамо гдје је СРБИЈА први пут добила излаз на море.На крају крајева тамо гдје је ПАОК.Атина је нешто друго,град у коме смо доживјели да 20000 људи навија против наше репрезентације.Е то су навијачи с којима су збратимљени црвени.
ПОДГОРИЦА ЦИЈЕЛА ЦРНО-БИЈЕЛА!!!

Da, ¨velika½ srpska braća, koja napadaju i bodu porodične ljude sa malom decom...setite se utakmice Aris-Zvezda...toliko o tome

ofk

pre 14 godina

Početak utakmice obeležio je skandal kada su domaćini umesto srpske himne ’Bože pravde’ pustili himnu nekadašnje Jugoslavije ’Hej Sloveni’

To je samo dokaz da je ta ljubav IZVIKANA I NAFILOVANA.Bash njih briga.A ta ''briga''izmedju bilo kog naroda je pateticna,degutantna i nestvarna...a secam se da su nam zvizdali i 96' kad smo navodno na foru i sudije dobili Litvu

MARKO PFC

pre 14 godina

(Nex, 14. januar 2010 08:58)

Bravo za komentar. Pametnom i malo obavestenijem dosta.
Ja bih samo jos podsetio na 95-u i 98-u. Za nepametne i neobavestene 95- finale evropskog prvenstva u atini (cela hala zvizdi). 98- finale svetskog prvnstva u atini isti scenario.

atina je mali grad...
kkss mali klub...

Uvek je postojala istina i vasa istina.

The Terrible

pre 14 godina

A zasto pisete DV? Zasto lepo ne napisete Vujosevic ili Mr. Vujosevic ili lepo puno ime i prezime? Njegovo prezime nije bas tako dugacko kao na primer trenera rukometne reprezentacije, a njemu uvek navodite puno prezime.

Parni valjak

pre 14 godina

Jugoslavija je bila proizvod divovske borbe i pobede srpskog naroda u dva svetska rata i ispunjenje njegovih težnji da živi u istoj državi. Iz tih razloga uvek se radujem kad čujem himnu "Hej Sloveni".
Kakva god da je bila, Jugoslavija je bila mnogo pravičnija i ponosnija zemlja za život običnog čoveka, od ove okrnjene Srbije u kojoj danas živimo. Ruganje Jugoslaviji, ustvari predstavlja nepoštovanje samog sebe i predstavlja dokaz da je onaj ko je uništio Jugoslaviju, uništio i svest ljudi i nametnuo im svoj način razmišljanja.

Soweto

pre 14 godina

Himna "Hej Sloveni" na početku nije puštena slučajno. Namerno su to uradili Grci, ali pre svega da bi zadovoljili svoje goste, beogradske crvene i njihovu želju da nama kao ponovo nabiju na nos da smo "Jugosloveni". Siguran sam da igrače apsolutno bole uši za to. Uostalom, kao da bilo koga ko ima i malo mozga u glavi tako nešto vređa... Smešna mi je bila i činjenica da je ovo apsolutno jedini način da se navijačke pesme zvezdaša čuju na jednoj utakmici Evrolige.

dalibor

pre 14 godina

cesto se u vestima u komentarima u vezi partizana i zvezde spominju neki kompleksi ali jedini pravi kompleks imaju navijaci kkss i to od Duleta Vujosevica. sta reci kad se ovoliko njih javlja i odmah se pitaju zasto nije rekao ovo,zasto ne ono...vidi se da pazljivo prate njegov rad i da postuju njegov lik i delo:-)

Rale

pre 14 godina

Dule opusti se i ne brini ali se i raspitaj kako je došlo do ovog "previda" čisto da imaš u vidu

Za @sekvoja i slične likove koji se raduju ovom skandalu

Kako ste smešni nemate pojma a kako ću tek da se smejem na kraju, jer ko se zadnji smeje...
Kako ste samo dali Željku i Duletu lepu inspiraciju za revanš ali na terenu, ne na tribinama. I ponovo će Pao i Partizan da se smeju na kraju, samo pratite i čekajte.

P.S. Ovo se ne odnosi na sve prave navijače KK CZ koji su sinoć bili u Pioniru i bodrili svoj tim umesto da putuju do Atine da bi izveli smicalice sa himnom i odneli transparente. Njima svaka čast i iskrene, sasvim iskrene čestitke na uspehu tima i još više na preporođenoj igri. Ja zaista želim Zvezdi da osvoji EC i da se tako pridruži Partizanu u EL. Normalno ne mogu im poželeti da uzmu domaću ligu ili kup ali mislim da je sasvim normalno da navijam za njih kada igraju u Evropi.

Inače sa prijateljima koji navijaju za Zvezdu i ja sam sinoć bio u Pioniru i gledao odličnu košarku. Gde si ti bio Sekvoja i ostali koji bojkotujete KK a nešto se kunete da vam je Zvezda sve, SMEŠNI STE.
Nije mi nešto blizak ovaj B92 ali zbog takvih likova ih podržavam 100%.

dane

pre 14 godina

Eto vam cigani vase brace. Dokaz koliko postuju Srbe tako sto pustaju Hej Sloveni. Niste ni vi nista bolji sa ovim provokativnim komentarima! KK Partizan je ponos Srbije jedini klub uz vaterpolo klub Partizan koji dostojno predstavlja Srbiju svake sedmice za razliku od vaseg malog kluba!!!!

Rale

pre 14 godina

Ovo je prvorazredni skandal napravljen zbog navijačkih smicalica. Olimpijakos je zaslužio žestoku kaznu uključujući i suspenziju iz EL.

Prvo i osnovno na utakmicama EL se NE INTONIRAJU DRŽAVNE HIMNE. Znači prekršena su osnovna pravila i propozicije za organizaciju utakmice. Na drugom mestu je to što je puštena stara himna i to potpuno namerno. Nisu oni uvredili Partizan nego državu Srbiju i kome to nije jasno ima težak mentalni problem.

U svakom slučaju skandal ali ja da sam na mestu funkcionera Partizana ja se ne bih ni žalio, čak ni formalno. Olimpijakos je tim koji drmaju žestoke frustracije i kompleksi godinama nabijani od strane Panatenaikosa. Oni čak 12 godina nisu ništa osvojili a iz godine u godinu uvećavaju svoj nenormalno veliki budžet. Takve frustracije neminovno dovode do mentalnih poremećaja i ovakvih manifestacija nemoći i besa koje smo imali prilike da vidimo. Meni je njih žao, jer ni ove godine neće ništa osvojiti a kompleksi će se dodatno uvećati.

Pera Bozic vadi nozic tvome...

pre 14 godina

Uprkos svemu,uvek će te biti mali partizan.
(Božić Pera,ciganin mu stera, 14. januar 2010 15:10)

Pa cijoj utakmici prisustvovaste u Evroligi

Partizan u srcu,sve ostalo je negde drugo!

pre 14 godina

navikli da pustaju i pevaju himnu sa bracom crvenima....hahahahahahah...smesni ste:))))))))....ovo se u Solunu nikada nebi desilo...

bgd 011

pre 14 godina

hej sloveni,sram da vas bude,i sad da cujem samo koje ce objasnjenje da bude,zamenili smo kasetu slucajno ili sta vec,i da najvaznije da ne zaboravim, od svih bivsih jugo republika samo im mi vize placamo braca smo,mislite o tome.

Ретроградни сељобер

pre 14 godina

•A zasto pisete DV? Zasto lepo ne napisete Vujosevic ili Mr. Vujosevic ili lepo puno ime i prezime? Njegovo prezime nije bas tako dugacko kao na primer trenera rukometne reprezentacije, a njemu uvek navodite puno prezime.
(The Terrible, 14. januar 2010 02:40)

Зато што је то ИН. Запамти, САФ, АП, ДВ... то је тако грађански, еуропски и склоно интеграцијама.

nikola

pre 14 godina

Moram nesto da napisem sto bas i nije vezano za temu:
-Teodosic otisao iz FMP-a u Olimpijakos za preko 1 milion evra
-Erceg otisao iz FMP-a u Olimpijakos za oko 700-800 hiljada evra
-Za Raduljicu,kome na leto istice ugovor, nude preko 500 hiljada evra
-Ante Tomic iz Zagreba ide u Real za 1 milion evra
-NAJBOLJI MLADI IGRAC EVROLIGE,MVP JEDNOG MESECA U EVROLIGI,JEDNA OD NAJBOLJIH CETVORKI EVROPE, NOSILAC IGRE NASE REPREZENTACIJE(IAKO IMA 23 GODINE) IDE U REAL ZA 500 HILJADA EVRA. ISTO VAZI I ZA TEPICA!

Ne zelim da krivicu svaljujem na nikog.Da nije ove uprave,Danilovica, Todorica,Duleta nebi bilo nista od ovih rezultata, ali bih voleo da se neko javi i kaze- zbog toga i toga je obestecenje bilo samo toliko, da nebi vise bilo zabune.
Secam se da kad je Novica prelazio u Real da su u novinama bile neke cifre od oko 8,5 miliona, od kojih Novici ide 5,5 , a ostalo Partizanu.Onda se u nekim drugim novinama pojavljuje da Partizanu ide samo 500 hiljada. Mislim, malo cudno. Uglavnom, po nekoj logici, ako su oni gore navedeni igraci imali onolike cene, onda je realno Novica trebao da se proda za 2 miliona,Tepic za 1-1,5 milion,Tripko-800 hiljada. Pogledajte kolike bi to pare bile,vratili bi sve dugove i onoj nesrecnoj Marfi banci. Ne mogu da se setim, ali se iskreno nadam da su bar Miloja i Vujanica,kao MVP-ove evrolige tada, prodali za velike pare, a ne za neku sicu.Isto vazi i za ostale igrace koji su odlazili(Krstic,Perovic,Avdalovic...) mada to sada i nije bitno.Za Pekovica isto nisam siguran (neka neko kaze ako zna), ali mislim da su njega prodali za preko milion,neko je cini mi se pisao na forumu o tome.
Svaka cast upravi na svemu,ali bih vole da neko od njih razjasni tu situaciju vezanu za obestecenja da nebi vise bilo ovakvih kao sto sam ja. Neko je pisao na forumu da kao kada potpisu ugovor za Partizan,u ugovoru je vec odredjeno maksimalno obestecenje od 500, sto jedino i ima logike zasto je ono toliko malo za onakve igrace,ali nema logike zasto bi neko to stavljao u ugovoru ako cena moze da mu poraste jos vise.

.

pre 14 godina

DV je otprilike rekao ono sto su verovatno svi mogli da vide. Stigao je umor igrace koji su,u odsustvu Marica, morali da podnesu veci teret u igri,pogotovo u napadu.Treba biti zadovoljan.Mitrovic ce biti vrhunski igrac.

IvanAr

pre 14 godina

Moram nesto da napisem sto bas i nije vezano za temu:
-Teodosic otisao iz FMP-a u Olimpijakos za preko 1 milion evra
-Erceg otisao iz FMP-a u Olimpijakos za oko 700-800 hiljada evra
-Za Raduljicu,kome na leto istice ugovor, nude preko 500 hiljada evra
-Ante Tomic iz Zagreba ide u Real za 1 milion evra
-NAJBOLJI MLADI IGRAC EVROLIGE,MVP JEDNOG MESECA U EVROLIGI,JEDNA OD NAJBOLJIH CETVORKI EVROPE, NOSILAC IGRE NASE REPREZENTACIJE(IAKO IMA 23 GODINE) IDE U REAL ZA 500 HILJADA EVRA. ISTO VAZI I ZA TEPICA!

Ne zelim da krivicu svaljujem na nikog.Da nije ove uprave,Danilovica, Todorica,Duleta nebi bilo nista od ovih rezultata, ali bih voleo da se neko javi i kaze- zbog toga i toga je obestecenje bilo samo toliko, da nebi vise bilo zabune.
Secam se da kad je Novica prelazio u Real da su u novinama bile neke cifre od oko 8,5 miliona, od kojih Novici ide 5,5 , a ostalo Partizanu.Onda se u nekim drugim novinama pojavljuje da Partizanu ide samo 500 hiljada. Mislim, malo cudno. Uglavnom, po nekoj logici, ako su oni gore navedeni igraci imali onolike cene, onda je realno Novica trebao da se proda za 2 miliona,Tepic za 1-1,5 milion,Tripko-800 hiljada. Pogledajte kolike bi to pare bile,vratili bi sve dugove i onoj nesrecnoj Marfi banci. Ne mogu da se setim, ali se iskreno nadam da su bar Miloja i Vujanica,kao MVP-ove evrolige tada, prodali za velike pare, a ne za neku sicu.Isto vazi i za ostale igrace koji su odlazili(Krstic,Perovic,Avdalovic...) mada to sada i nije bitno.Za Pekovica isto nisam siguran (neka neko kaze ako zna), ali mislim da su njega prodali za preko milion,neko je cini mi se pisao na forumu o tome.
Svaka cast upravi na svemu,ali bih vole da neko od njih razjasni tu situaciju vezanu za obestecenja da nebi vise bilo ovakvih kao sto sam ja. Neko je pisao na forumu da kao kada potpisu ugovor za Partizan,u ugovoru je vec odredjeno maksimalno obestecenje od 500, sto jedino i ima logike zasto je ono toliko malo za onakve igrace,ali nema logike zasto bi neko to stavljao u ugovoru ako cena moze da mu poraste jos vise.
(nikola, 14. januar 2010 04:33)

Pa u tome je i problem, jedne novine napisu nesto, onda se D.V. naljuti, pa neke druge napisu manju cufru... Sve mi se cini da se prikriva prava cifra, da se placa "preko" cene, kako bi ostalo nesto i za dzepove... Posto je racun blokiran od strane Marfin banke, svaki dinar koji dodje na racun kk Partizan odlazi na racun banke. Uprava to zeli da izbegne. Zato nema sponzora, jer je prosto nemoguce da posle toliko uspeha nijedna (evropska) firma ne zeli da se reklamira preko KK Partizan i da je vidi cela Evropa! razmislite o tome...

grobar

pre 14 godina

http://www.euroleague.net/competition/teams/showteam?seasoncode=e2009&clubcode=PAR

neka prica ko sta hoce, bitno je sta misle o nama oni koji se razumeju u kosarku.

KO ZNA ENGLESKI NJEMU JE DOVOLJNO

slobo

pre 14 godina

Bruka sto se tice kosarkaske utakmice ne same igre nego himne pa neznam dali bi i jedna drzava na svetu to dozvolila ili oprostila nije to uradjeno slucajno ipak je proslo 20 godina od raspada te drzave gospodine TADICU reaguj da se vidi da i nasa SRBIJA postoji i da ima i vladu i presednika .

Josko

pre 14 godina

Dace bog da se ponovo susretnemo sa ovim crvenima,pa da razvijorimo u Beogradu MAKEDONSKU zastavu (i to onu staru,spornu Vergina)
Bice to milo za drago....

andrejko

pre 14 godina

Eto, vidite to je josh jedan dokaz koliko je veliko i iskreno to "prijatelstvo" izmedju Srbije i Grcke:))))

Ko ce kome, ako ne svoj svome...mora da je to posredi:)))

Sasa The Grobar

pre 14 godina

Zaista je fascinantno koliko ovi zvezdasi nemaju srama, odnosno, koliko su zatrovani ljubomorom i mrznjom.... Pored cinjenice da se javljaju na nase vesti u ovolikom broju (ima ih vise ovde nego na tribinama), ne znaju ni mozak da ukljuce.

Pa da vam objasnim: ako Dule kaze da smo izgubili zbog krace klupe, pa to onda valjda i znaci da priznaje da je Oly bolji tim, jer ima DUZU KLUPU.... ali naravno, ne lezi vraze, Zvezdas ce se praviti lud samo da bi napisao nesto da nas zasmeje....

Nadam se da vam je sad malko jasnije koliko ste smesni....i komsinica Evropskog Sampiona !!!!

Ретроградни сељобер

pre 14 godina

•A zasto pisete DV? Zasto lepo ne napisete Vujosevic ili Mr. Vujosevic ili lepo puno ime i prezime? Njegovo prezime nije bas tako dugacko kao na primer trenera rukometne reprezentacije, a njemu uvek navodite puno prezime.
(The Terrible, 14. januar 2010 02:40)

Зато што је то ИН. Запамти, САФ, АП, ДВ... то је тако грађански, еуропски и склоно интеграцијама.
(Ретроградни сељобер, 14. januar 2010 13:33)
# Link komentara

Preporučujem (+32)Ne preporučujem (-9)Šta je ovo

Шта вам је грађани? Још ме препоручују! Ни еуропејци нису што су некад били.
.

pera

pre 14 godina

Ne znam sto ovi crveni misle da bi mi sad trebali da se uvredimo ako nam kazu da smo Jugosloveni??? Pa ta Jugoslavija je postojala tolike godine i svi se sa nostalgijom prisecaju tih lepih vremena. I zvezda je bila jugoslovenski klub, i dinamo,cibona... svi su oni Jugoslaviju predstavljali kada igraju u Evropi. To sto je nama ostalo ono JSD ne vidim zasto bi trebali da se stidimo toga.
Najjaci mi je utisak sto jedan isti lik napisao 10 komentara tipa: "a sudije nisu krive?", da bi ostavio veci efekat.
I ne znam sta pricate da se sad kao Dule vadi i da uvek ima razloge zasto su izgubili.Pa ajde setite se jedne utakmice bilo nase u Evroligi,NLB-u ili zvezdine,nebitno, da li je bilo neki put da trener porazene ekipe posle utakmice ne iznese razloge poraza,pa makar ta ekipa i 100 puta slabija, naravno da uvek ima neki razlog i nesto sto je trebalo bolje da se uradi.