Četvrtak, 31.12.2009.

15:45

SREĆNA NOVA 2010. GODINA

Dragi posetioci našeg sajta, želimo vam da se u 2010. zajedno sa nama, radujete titulama...

Izvor: B92

SREÆNA NOVA 2010. GODINA IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

102 Komentari

Sortiraj po:

branko

pre 14 godina

Срећна 2010!
1. Пре свега, нашим спортистима који ће и у 2010 имати безброј искушења што ће нама посматрачима донети много радости али и по неко разочарење – али то је спорт.
2. Вама колегама са форума, једнако онима који су у прошлој години 15.790 пута неки од мојих 185 текстова оценили позитивно као и онима који су 3053 пута о њима исказали негативно мишљење.
3. Новинарима спортске редакције б92 .
4. Модераторима форума – посебно. Са њима нисам најзадовољнији, нарочито онима који контролишу тенис и одбојку и очекујем да ће бити пре свега хитрији у реаговању.

Branko

pre 14 godina

Dragim nasim sportistima i rukovodiocima najiskrenije cestitke za VELIKE podige koje su ostvarili u 2009oj godini i jos vise uspeha u 2010 oj. godini zeli:
Branko iz Amerike.

emili

pre 14 godina

SREĆNA NOVA GODINA SVIM FORUMAŠIMA, REDAKCIJI B92 I SVIM LJUDIMA DOBRE VOLJE. BEZ PODELE U OVOJ I SVAKOJ DRUGOJ GODINI JER SVI LJUDI SU ISTI, DELE SE SAMO NA DOBRE I LOŠE.

veerghoen

pre 14 godina

Brankici Stankovic zelim Srecna Nova 2010,mnogo zdravlja,srece i radosti...I zelja mi je da Milos, komentator B92 sto manje prica :) salim se,naravno...Srecna Nova svima vama,i jos mnogo uspeha zelim svim nasim sportistima,a narocito mojoj ljubavi sa Ljutice Bogdana!!

bagi arapin

pre 14 godina

SRETNA NOVA !!! Svim urednicima sajta kao isvim posetiocima sajta.Naoštrimo naša pera,nova godina pred nama je verovatno za naše sportiste izuzetna.

Monteri iz Jajca

pre 14 godina

SRECNA NOVA 2010 Sportskoj redakciji B92!!! Nsjboljem sajtu koji mozda nevolim najvise ali ga citam najvise! Napravite i vi po koji biser s`vremena na vreme ali ko radi taj i gresi!

Djoksa

pre 14 godina

Zelim redakciji B92,da vam ova godina bude bude radna kao nijedna pre toga,zbog uspeha nasih sportista. Fudbalerima zelim titulu na SP(kad Grcka moze EP sto oni ne bi SP),teniserima DC i Novaku sve 4GS titule a ostalim sportistima uspeh gde god da se pojave

MilanForza

pre 14 godina

Sve najbolje i vasoj redakciji,sigurno najbolja sportska redakcija...iako vas ponekad kritikujem,ipak vas redovnom posecujem,jer ste najbolja sportska redakcija kod nas.
Sve najbolje u 2010!!!

Nikola

pre 14 godina

Sve najbolje i vama! Svaka vam cast, kreirali ste potrebu i zaista ne mogu zamisliti dan bez sportskog i ostalih sadrzaja sa www.b92.net, bilo da sam u zemlji, Evropi ili na drugom kontinentu. Keep walking!

ZABLUDA

pre 14 godina

Jel znate kad ce klinci sa roditeljima da dolaze na stadion? Doci ce onda kad prestane sa emisijama tipa Insajder koje svaku stvar preuvelicaju 15-20 puta...plasite bre narod sa tim...jeste da ima budala medju navijacima ali njih je nedovoljno da bilo koga ugroze...kad se poslednji put desio neki incident na stadionu na kojem je bilo jaceg fizickog povredjivanja? nije se odavno desilo...
vatreni navijaci oni koju su spremni za sve vrste navijanja takvi idu na sever ili jug a oni sa decom mogu lepo na istok ili zapad i da budu mirni...
insajder emisija ne samo sto provocira one "nazovi navijace" vec provocira i celu navijacku scenu sto ne ide u korist nikome...

Pogledajte kako se navija u Argentini!!?? Ludilo, baklje, polomljene koske(ne bukvalno) a opet PUN STADION i deca sa roditeljima...na youtubeu se moze videti mnogo klipova kako otac drzi svoje dete na ledjima i pevaju zajedno na najvatrenijoj tribini...

ne zaludjujte narod, obavestavajte ga istinito a ne prikazujte istinu onakvu kakvu vi zelite vec onakvu kakva jeste...

znam da ovaj komentar nece biti objavljen ali ce mi biti dosta da i jedan covek sa b92 procita ovo...

SRECNA NOVA...sve najbolje...

Branko S.

pre 14 godina

I Vama zelim sve najbolje!!!
Takodje, svim komentatorima na ovom sajtu,(koliko sam se puta slatko nasmejao - zato Hvala vam i Srecna 2010!!!)
Najvise srece u Novoj zelim nasim sportistima da ovom napacenom narodu, donesete u ovim teskim vremenima, bar malo radosti)
Politicarima,predsednicima,direktorima, zelim da u Novoj pokazu bar malo ljudskosti,da misle na one koji su ih izabrali i zbog kojih su na tom mestu,da se ujedine i naprave zemlju u kojoj je lepo i mirno ziveti od plodova svog rada.A svima,bas svima zelim puno zdravlja jer jedino zdrav um moze otkloniti sve ono sto nas godinama tisti, da opet budemo ponosni i dostojanstveni sto zivimo na ovim prostorima.Mir Bozji i sreca ljudima Srbije!!!

IN

pre 14 godina

Zeli svima Srecnu Novu godinu,uz nadu da cemo postovati jedne druge,a ne da se svadjamo.Takodje b92 isto zelim sve najbolje u 2010 samo neka tako nastave kao i do sad.

cupko

pre 14 godina

B92 je zakon. i televizija i radio i sajt, sve je na nivou!jedino i meni smeta sto je LS na RTSu a ne na B92 kao nekad, komentatori su im sterilni neumeju da docaraju atmosferu. ako nista mogli bi da prenosite kalco ili primeru. srecna nova svima prijateljima na sajtu B92. imamo razlicita misljenja ali nemoramo da se mrzimo.

Boka

pre 14 godina

***…**
Svim ljudima zelim srecnu Novu godinu 2010-u, a mome KLUBU Crvenoj zvezdi Duplu krunu i Ligu sampiona !
***Srecna Nova godina !***

***…**
(Rocky Balboa, 31. decembar 2009 16:26)


Ja vam zelim da u 2010 budete duhoviti kao Rocky! :)

Pozz i nadam se da cemo se slagati mnogo vise u 2010, nego sto smo to cinili u prethodnim godinama! Sloga medju nama je kljuc za bolji zivot! Pozz

Deki

pre 14 godina

Hvala vam puno. Takođe želim vama i svim ljudima sve najbolje u 2010 godini, u kojoj se nadam da će SRBIJA opet biti ponosna na svoje sportiste.
SRETNA NOVA SPORTSKA GODINA!!!

Lepi Fika

pre 14 godina

Svima sportistima puno srece,reprezentaciji puno uspeha(fudbaleri,kosarkasi,vaterpolisti,odbojkasi,plivaci,teniseri...),ali najvise uspeha zelim mojoj Zvezdi,a najvise bi me obradovala titula u kosarci,tesko ali ostvarivo...
Ziveli....

Srećna vam svima nova 2010.

pre 14 godina

Sve cestitke i redakciji!!!
Imamo samo 7,4 miliona stanovnika i toliko uspesnih sportista!
Srbija svetska sportska sila i u 2010.godini!!!

Filip

pre 14 godina

Draga TV B92,hvala na cestitkama! Pozeleo bih celoj redakciji B92 puno zdravlja,srece,uspeha,i svega ostalog najlepseg u Novoj,2010 godini...

Žikica

pre 14 godina

Svaka čast na odličnom sajtu b92, bolji mi je neko Tv, tamo ste mnogo napeti. Prvo čitam sport, pa ostale vesti. Sve je dobro i pravovremeno i ipak srpsko! Svak čast i samo napred!

NO NAME

pre 14 godina

Svaka vam cast na tv programu...Zelim vam da sledece godine otkupite pravo prenosa LS possto je ocajno gledati je na RTS-u...Sve najbolje u novoj godini i jos 100 godina emitovanja....

Milan CL

pre 14 godina

Hvala!
Sve najbolje sportskoj redakciji B92, i redakciji najboljeg sajta kod nas a posto nas i "braca" posecuju, najboljeg i na Balkanu!
Takodje sve najlepse od srca zelim i svim posetiocima ovog sajta. Da se zajednicki radujemo uspesima nasih najboljih ambasadorai da se manemo prepucavanja.
Nasim sportistima zelim sto manje povreda, a za ostalo cemo lako.
I da moja "VOSHA" konacno u 2010-oj ostvari ono sto i obeca!
I molim bez cenzure!
Pozdrav svima!

doom

pre 14 godina

дуго сам уз Б92, прво уз радио од оснивања, признајем ово ми је најомиенији "део" вашег медија у целини, живи били и срећна нова календарска година!

2010

pre 14 godina

Hvala, i ja vama želim sve najbolje. Zaboravili ste samo da poželite najvažniju stvar - da sport bude očišćen od huligana, da se sa tribina (a ni od samih igrača) nikad više ne čuju pretnje protiv bilo koje osobe, da više ne gledamo one mučne scene sa šutiranjem lutaka...

NekoIzMase

pre 14 godina

Ja Vama zelim da i ostali klubovi budu zastupljeni, ne mora koliko zvezda i partizan, ali sigurno je da zasluzuju vise prostora nego sto im se trenutno pruza.

Mile

pre 14 godina

Redakciji sajta koji daleko najvise posecujem, zahvaljujem na pravovremenim informacijama, na objektivnosti u pisanju i na kome cesto komentarisem zbivanja,zahvaljujem na dobrim zeljama za novu godinu,uzvracam sa jednako takvim zeljama i zelim verovati da cemo svi dobijati mnogo prilika za komentare velikih rezultata koje ce postizati nasi sportisti sirom sveta.
Redakciji,ucesnicima ovog sajta,svim sportistima sveta i svim ljudima dobre volje, svako dobro.

dacho_79

pre 14 godina

"da se na njih i u njih vrate klinci sa roditeljima, kao nekada kada smo mi počinjali da navijamo... sportska redakcija B92 "
Ala je matora ova sportska redakcija B92 :)
Srecna vam Nova godina i Hristos se rodi

markan

pre 14 godina

jel to stankovic drzi pehar ? :D
I od mene srecna nova 2010,pozdrav za sve srbe sirom sveta, da nam se reprezentativci iz afrike ne vracaju bez pehara :P
ma da i cetvrtfinale moze proci...

vlada

pre 14 godina

"da se na njih i u njih vrate klinci sa roditeljima" - pametno receno, mene je tata na prvu Zvezdinu utakmicu vodio davne 80-te na sever. Secam se da sam bio blizu gola, znaci na mestu gde danas nebi spustio ni blindiranog marsovca, zna se zbog koga!

nikola

pre 14 godina

Hvala redakciji B92 na ovim cestitkama...i vama sve najbolje i puno uspeha i dobrih sportskih novosti u 2010-toj...I meni licno je ove godine bila najomiljenija vasa spanska serija "Zvezda i Kari Pesic"...svega 3 meseca je trajala :)

king of snake

pre 14 godina

Svaka vam je na mestu!!Sto se mene licno tice samo zdravlje i sreca da nas sluzi,ostalo je manje bitno..
I da u julu vidimo Dekija na ovoj slici..jer Nole,Nadja,Duda,Vanja i Cavke ce se vec nekako snaci!

DRAGAN

pre 14 godina

Svima u SRBIJI srećna nova godina neka se raduju ineka nam bude biljaod ove odlayeće,neka se na svim takmičenjima čuje naša himna.

Milan

pre 14 godina

Hvala na lepim zeljama!

Nadam se da ce 2010. biti jos bolja za srpski sport, srpske sportiste i Srbiju uopste.

Svim posetiocima ovog sajta i sportskoj redakciji B92 zelim srecnu Novu godinu i Bozicne praznike.

Rocky Balboa

pre 14 godina

*****************************
Svim ljudima zelim srecnu Novu godinu 2010-u, a mome KLUBU Crvenoj zvezdi Duplu krunu i Ligu sampiona !
***Srecna Nova godina !***

*****************************

svat010

pre 14 godina

pitali zika ko ce biti prvak sveta,on kaze SRBIJA,kad ga pitali zasto kaze-PA KAD IMAJU 22 IGRACA BOLJA OD RAMBA PETKOVICA MORAJU DA BUDU SVETSKI PRVACI!

roman empire

pre 14 godina

Takodje,srecna nova godina najboljoj sportskoj redakciji i najboljem sajtu na svetu B92.
Takodje zelim svim forumashima i posetiocima ovog sajta sve najbolje u nastupajucoj godini.
Ljudi volite se,postujte razlicitosti,koliko vi postujete druge toliko ce vas drugi postovati.BITI BEZ PARA JE PROLAZNO STANJE,BITI SIROMASHAN JE STANJE DUHA....
I za kraj jedna shala:Jel znate da je vidjen "neznani junak" na TV Avala, a jedini koji ga je upoznao je CHUCK NORRIS........SRECNA NOVA i uspesna 2010 za nase sportiste.ZIVELA SRBIJAAAAA!!!!

Sima

pre 14 godina

Ja sam srbin i svoju novu godinu slavim za 13 dana, a vi kako hocete...

E da i molio bi lika koji se potpisuje isto kao ja da doda nesto svom niku da nas ne mesaju...pozdrav...

svat010

pre 14 godina

pitali zika ko ce biti prvak sveta,on kaze SRBIJA,kad ga pitali zasto kaze-PA KAD IMAJU 22 IGRACA BOLJA OD RAMBA PETKOVICA MORAJU DA BUDU SVETSKI PRVACI!

markan

pre 14 godina

jel to stankovic drzi pehar ? :D
I od mene srecna nova 2010,pozdrav za sve srbe sirom sveta, da nam se reprezentativci iz afrike ne vracaju bez pehara :P
ma da i cetvrtfinale moze proci...

Rocky Balboa

pre 14 godina

*****************************
Svim ljudima zelim srecnu Novu godinu 2010-u, a mome KLUBU Crvenoj zvezdi Duplu krunu i Ligu sampiona !
***Srecna Nova godina !***

*****************************

roman empire

pre 14 godina

Takodje,srecna nova godina najboljoj sportskoj redakciji i najboljem sajtu na svetu B92.
Takodje zelim svim forumashima i posetiocima ovog sajta sve najbolje u nastupajucoj godini.
Ljudi volite se,postujte razlicitosti,koliko vi postujete druge toliko ce vas drugi postovati.BITI BEZ PARA JE PROLAZNO STANJE,BITI SIROMASHAN JE STANJE DUHA....
I za kraj jedna shala:Jel znate da je vidjen "neznani junak" na TV Avala, a jedini koji ga je upoznao je CHUCK NORRIS........SRECNA NOVA i uspesna 2010 za nase sportiste.ZIVELA SRBIJAAAAA!!!!

dacho_79

pre 14 godina

"da se na njih i u njih vrate klinci sa roditeljima, kao nekada kada smo mi počinjali da navijamo... sportska redakcija B92 "
Ala je matora ova sportska redakcija B92 :)
Srecna vam Nova godina i Hristos se rodi

vlada

pre 14 godina

"da se na njih i u njih vrate klinci sa roditeljima" - pametno receno, mene je tata na prvu Zvezdinu utakmicu vodio davne 80-te na sever. Secam se da sam bio blizu gola, znaci na mestu gde danas nebi spustio ni blindiranog marsovca, zna se zbog koga!

Sima

pre 14 godina

Ja sam srbin i svoju novu godinu slavim za 13 dana, a vi kako hocete...

E da i molio bi lika koji se potpisuje isto kao ja da doda nesto svom niku da nas ne mesaju...pozdrav...

2010

pre 14 godina

Hvala, i ja vama želim sve najbolje. Zaboravili ste samo da poželite najvažniju stvar - da sport bude očišćen od huligana, da se sa tribina (a ni od samih igrača) nikad više ne čuju pretnje protiv bilo koje osobe, da više ne gledamo one mučne scene sa šutiranjem lutaka...

Mile

pre 14 godina

Redakciji sajta koji daleko najvise posecujem, zahvaljujem na pravovremenim informacijama, na objektivnosti u pisanju i na kome cesto komentarisem zbivanja,zahvaljujem na dobrim zeljama za novu godinu,uzvracam sa jednako takvim zeljama i zelim verovati da cemo svi dobijati mnogo prilika za komentare velikih rezultata koje ce postizati nasi sportisti sirom sveta.
Redakciji,ucesnicima ovog sajta,svim sportistima sveta i svim ljudima dobre volje, svako dobro.

Milan

pre 14 godina

Hvala na lepim zeljama!

Nadam se da ce 2010. biti jos bolja za srpski sport, srpske sportiste i Srbiju uopste.

Svim posetiocima ovog sajta i sportskoj redakciji B92 zelim srecnu Novu godinu i Bozicne praznike.

nikola

pre 14 godina

Hvala redakciji B92 na ovim cestitkama...i vama sve najbolje i puno uspeha i dobrih sportskih novosti u 2010-toj...I meni licno je ove godine bila najomiljenija vasa spanska serija "Zvezda i Kari Pesic"...svega 3 meseca je trajala :)

doom

pre 14 godina

дуго сам уз Б92, прво уз радио од оснивања, признајем ово ми је најомиенији "део" вашег медија у целини, живи били и срећна нова календарска година!

DRAGAN

pre 14 godina

Svima u SRBIJI srećna nova godina neka se raduju ineka nam bude biljaod ove odlayeće,neka se na svim takmičenjima čuje naša himna.

Boka

pre 14 godina

***…**
Svim ljudima zelim srecnu Novu godinu 2010-u, a mome KLUBU Crvenoj zvezdi Duplu krunu i Ligu sampiona !
***Srecna Nova godina !***

***…**
(Rocky Balboa, 31. decembar 2009 16:26)


Ja vam zelim da u 2010 budete duhoviti kao Rocky! :)

Pozz i nadam se da cemo se slagati mnogo vise u 2010, nego sto smo to cinili u prethodnim godinama! Sloga medju nama je kljuc za bolji zivot! Pozz

NO NAME

pre 14 godina

Svaka vam cast na tv programu...Zelim vam da sledece godine otkupite pravo prenosa LS possto je ocajno gledati je na RTS-u...Sve najbolje u novoj godini i jos 100 godina emitovanja....

Srećna vam svima nova 2010.

pre 14 godina

Sve cestitke i redakciji!!!
Imamo samo 7,4 miliona stanovnika i toliko uspesnih sportista!
Srbija svetska sportska sila i u 2010.godini!!!

Deki

pre 14 godina

Hvala vam puno. Takođe želim vama i svim ljudima sve najbolje u 2010 godini, u kojoj se nadam da će SRBIJA opet biti ponosna na svoje sportiste.
SRETNA NOVA SPORTSKA GODINA!!!

ZABLUDA

pre 14 godina

Jel znate kad ce klinci sa roditeljima da dolaze na stadion? Doci ce onda kad prestane sa emisijama tipa Insajder koje svaku stvar preuvelicaju 15-20 puta...plasite bre narod sa tim...jeste da ima budala medju navijacima ali njih je nedovoljno da bilo koga ugroze...kad se poslednji put desio neki incident na stadionu na kojem je bilo jaceg fizickog povredjivanja? nije se odavno desilo...
vatreni navijaci oni koju su spremni za sve vrste navijanja takvi idu na sever ili jug a oni sa decom mogu lepo na istok ili zapad i da budu mirni...
insajder emisija ne samo sto provocira one "nazovi navijace" vec provocira i celu navijacku scenu sto ne ide u korist nikome...

Pogledajte kako se navija u Argentini!!?? Ludilo, baklje, polomljene koske(ne bukvalno) a opet PUN STADION i deca sa roditeljima...na youtubeu se moze videti mnogo klipova kako otac drzi svoje dete na ledjima i pevaju zajedno na najvatrenijoj tribini...

ne zaludjujte narod, obavestavajte ga istinito a ne prikazujte istinu onakvu kakvu vi zelite vec onakvu kakva jeste...

znam da ovaj komentar nece biti objavljen ali ce mi biti dosta da i jedan covek sa b92 procita ovo...

SRECNA NOVA...sve najbolje...

cupko

pre 14 godina

B92 je zakon. i televizija i radio i sajt, sve je na nivou!jedino i meni smeta sto je LS na RTSu a ne na B92 kao nekad, komentatori su im sterilni neumeju da docaraju atmosferu. ako nista mogli bi da prenosite kalco ili primeru. srecna nova svima prijateljima na sajtu B92. imamo razlicita misljenja ali nemoramo da se mrzimo.

NekoIzMase

pre 14 godina

Ja Vama zelim da i ostali klubovi budu zastupljeni, ne mora koliko zvezda i partizan, ali sigurno je da zasluzuju vise prostora nego sto im se trenutno pruza.

king of snake

pre 14 godina

Svaka vam je na mestu!!Sto se mene licno tice samo zdravlje i sreca da nas sluzi,ostalo je manje bitno..
I da u julu vidimo Dekija na ovoj slici..jer Nole,Nadja,Duda,Vanja i Cavke ce se vec nekako snaci!

Lepi Fika

pre 14 godina

Svima sportistima puno srece,reprezentaciji puno uspeha(fudbaleri,kosarkasi,vaterpolisti,odbojkasi,plivaci,teniseri...),ali najvise uspeha zelim mojoj Zvezdi,a najvise bi me obradovala titula u kosarci,tesko ali ostvarivo...
Ziveli....

emili

pre 14 godina

SREĆNA NOVA GODINA SVIM FORUMAŠIMA, REDAKCIJI B92 I SVIM LJUDIMA DOBRE VOLJE. BEZ PODELE U OVOJ I SVAKOJ DRUGOJ GODINI JER SVI LJUDI SU ISTI, DELE SE SAMO NA DOBRE I LOŠE.

MilanForza

pre 14 godina

Sve najbolje i vasoj redakciji,sigurno najbolja sportska redakcija...iako vas ponekad kritikujem,ipak vas redovnom posecujem,jer ste najbolja sportska redakcija kod nas.
Sve najbolje u 2010!!!

Milan CL

pre 14 godina

Hvala!
Sve najbolje sportskoj redakciji B92, i redakciji najboljeg sajta kod nas a posto nas i "braca" posecuju, najboljeg i na Balkanu!
Takodje sve najlepse od srca zelim i svim posetiocima ovog sajta. Da se zajednicki radujemo uspesima nasih najboljih ambasadorai da se manemo prepucavanja.
Nasim sportistima zelim sto manje povreda, a za ostalo cemo lako.
I da moja "VOSHA" konacno u 2010-oj ostvari ono sto i obeca!
I molim bez cenzure!
Pozdrav svima!

Branko S.

pre 14 godina

I Vama zelim sve najbolje!!!
Takodje, svim komentatorima na ovom sajtu,(koliko sam se puta slatko nasmejao - zato Hvala vam i Srecna 2010!!!)
Najvise srece u Novoj zelim nasim sportistima da ovom napacenom narodu, donesete u ovim teskim vremenima, bar malo radosti)
Politicarima,predsednicima,direktorima, zelim da u Novoj pokazu bar malo ljudskosti,da misle na one koji su ih izabrali i zbog kojih su na tom mestu,da se ujedine i naprave zemlju u kojoj je lepo i mirno ziveti od plodova svog rada.A svima,bas svima zelim puno zdravlja jer jedino zdrav um moze otkloniti sve ono sto nas godinama tisti, da opet budemo ponosni i dostojanstveni sto zivimo na ovim prostorima.Mir Bozji i sreca ljudima Srbije!!!

Djoksa

pre 14 godina

Zelim redakciji B92,da vam ova godina bude bude radna kao nijedna pre toga,zbog uspeha nasih sportista. Fudbalerima zelim titulu na SP(kad Grcka moze EP sto oni ne bi SP),teniserima DC i Novaku sve 4GS titule a ostalim sportistima uspeh gde god da se pojave

branko

pre 14 godina

Срећна 2010!
1. Пре свега, нашим спортистима који ће и у 2010 имати безброј искушења што ће нама посматрачима донети много радости али и по неко разочарење – али то је спорт.
2. Вама колегама са форума, једнако онима који су у прошлој години 15.790 пута неки од мојих 185 текстова оценили позитивно као и онима који су 3053 пута о њима исказали негативно мишљење.
3. Новинарима спортске редакције б92 .
4. Модераторима форума – посебно. Са њима нисам најзадовољнији, нарочито онима који контролишу тенис и одбојку и очекујем да ће бити пре свега хитрији у реаговању.

Žikica

pre 14 godina

Svaka čast na odličnom sajtu b92, bolji mi je neko Tv, tamo ste mnogo napeti. Prvo čitam sport, pa ostale vesti. Sve je dobro i pravovremeno i ipak srpsko! Svak čast i samo napred!

Branko

pre 14 godina

Dragim nasim sportistima i rukovodiocima najiskrenije cestitke za VELIKE podige koje su ostvarili u 2009oj godini i jos vise uspeha u 2010 oj. godini zeli:
Branko iz Amerike.

Filip

pre 14 godina

Draga TV B92,hvala na cestitkama! Pozeleo bih celoj redakciji B92 puno zdravlja,srece,uspeha,i svega ostalog najlepseg u Novoj,2010 godini...

Nikola

pre 14 godina

Sve najbolje i vama! Svaka vam cast, kreirali ste potrebu i zaista ne mogu zamisliti dan bez sportskog i ostalih sadrzaja sa www.b92.net, bilo da sam u zemlji, Evropi ili na drugom kontinentu. Keep walking!

IN

pre 14 godina

Zeli svima Srecnu Novu godinu,uz nadu da cemo postovati jedne druge,a ne da se svadjamo.Takodje b92 isto zelim sve najbolje u 2010 samo neka tako nastave kao i do sad.

veerghoen

pre 14 godina

Brankici Stankovic zelim Srecna Nova 2010,mnogo zdravlja,srece i radosti...I zelja mi je da Milos, komentator B92 sto manje prica :) salim se,naravno...Srecna Nova svima vama,i jos mnogo uspeha zelim svim nasim sportistima,a narocito mojoj ljubavi sa Ljutice Bogdana!!

Monteri iz Jajca

pre 14 godina

SRECNA NOVA 2010 Sportskoj redakciji B92!!! Nsjboljem sajtu koji mozda nevolim najvise ali ga citam najvise! Napravite i vi po koji biser s`vremena na vreme ali ko radi taj i gresi!

bagi arapin

pre 14 godina

SRETNA NOVA !!! Svim urednicima sajta kao isvim posetiocima sajta.Naoštrimo naša pera,nova godina pred nama je verovatno za naše sportiste izuzetna.

Sima

pre 14 godina

Ja sam srbin i svoju novu godinu slavim za 13 dana, a vi kako hocete...

E da i molio bi lika koji se potpisuje isto kao ja da doda nesto svom niku da nas ne mesaju...pozdrav...

Rocky Balboa

pre 14 godina

*****************************
Svim ljudima zelim srecnu Novu godinu 2010-u, a mome KLUBU Crvenoj zvezdi Duplu krunu i Ligu sampiona !
***Srecna Nova godina !***

*****************************

cupko

pre 14 godina

B92 je zakon. i televizija i radio i sajt, sve je na nivou!jedino i meni smeta sto je LS na RTSu a ne na B92 kao nekad, komentatori su im sterilni neumeju da docaraju atmosferu. ako nista mogli bi da prenosite kalco ili primeru. srecna nova svima prijateljima na sajtu B92. imamo razlicita misljenja ali nemoramo da se mrzimo.

nikola

pre 14 godina

Hvala redakciji B92 na ovim cestitkama...i vama sve najbolje i puno uspeha i dobrih sportskih novosti u 2010-toj...I meni licno je ove godine bila najomiljenija vasa spanska serija "Zvezda i Kari Pesic"...svega 3 meseca je trajala :)

vlada

pre 14 godina

"da se na njih i u njih vrate klinci sa roditeljima" - pametno receno, mene je tata na prvu Zvezdinu utakmicu vodio davne 80-te na sever. Secam se da sam bio blizu gola, znaci na mestu gde danas nebi spustio ni blindiranog marsovca, zna se zbog koga!

markan

pre 14 godina

jel to stankovic drzi pehar ? :D
I od mene srecna nova 2010,pozdrav za sve srbe sirom sveta, da nam se reprezentativci iz afrike ne vracaju bez pehara :P
ma da i cetvrtfinale moze proci...

roman empire

pre 14 godina

Takodje,srecna nova godina najboljoj sportskoj redakciji i najboljem sajtu na svetu B92.
Takodje zelim svim forumashima i posetiocima ovog sajta sve najbolje u nastupajucoj godini.
Ljudi volite se,postujte razlicitosti,koliko vi postujete druge toliko ce vas drugi postovati.BITI BEZ PARA JE PROLAZNO STANJE,BITI SIROMASHAN JE STANJE DUHA....
I za kraj jedna shala:Jel znate da je vidjen "neznani junak" na TV Avala, a jedini koji ga je upoznao je CHUCK NORRIS........SRECNA NOVA i uspesna 2010 za nase sportiste.ZIVELA SRBIJAAAAA!!!!

2010

pre 14 godina

Hvala, i ja vama želim sve najbolje. Zaboravili ste samo da poželite najvažniju stvar - da sport bude očišćen od huligana, da se sa tribina (a ni od samih igrača) nikad više ne čuju pretnje protiv bilo koje osobe, da više ne gledamo one mučne scene sa šutiranjem lutaka...

NO NAME

pre 14 godina

Svaka vam cast na tv programu...Zelim vam da sledece godine otkupite pravo prenosa LS possto je ocajno gledati je na RTS-u...Sve najbolje u novoj godini i jos 100 godina emitovanja....

ZABLUDA

pre 14 godina

Jel znate kad ce klinci sa roditeljima da dolaze na stadion? Doci ce onda kad prestane sa emisijama tipa Insajder koje svaku stvar preuvelicaju 15-20 puta...plasite bre narod sa tim...jeste da ima budala medju navijacima ali njih je nedovoljno da bilo koga ugroze...kad se poslednji put desio neki incident na stadionu na kojem je bilo jaceg fizickog povredjivanja? nije se odavno desilo...
vatreni navijaci oni koju su spremni za sve vrste navijanja takvi idu na sever ili jug a oni sa decom mogu lepo na istok ili zapad i da budu mirni...
insajder emisija ne samo sto provocira one "nazovi navijace" vec provocira i celu navijacku scenu sto ne ide u korist nikome...

Pogledajte kako se navija u Argentini!!?? Ludilo, baklje, polomljene koske(ne bukvalno) a opet PUN STADION i deca sa roditeljima...na youtubeu se moze videti mnogo klipova kako otac drzi svoje dete na ledjima i pevaju zajedno na najvatrenijoj tribini...

ne zaludjujte narod, obavestavajte ga istinito a ne prikazujte istinu onakvu kakvu vi zelite vec onakvu kakva jeste...

znam da ovaj komentar nece biti objavljen ali ce mi biti dosta da i jedan covek sa b92 procita ovo...

SRECNA NOVA...sve najbolje...

Milan CL

pre 14 godina

Hvala!
Sve najbolje sportskoj redakciji B92, i redakciji najboljeg sajta kod nas a posto nas i "braca" posecuju, najboljeg i na Balkanu!
Takodje sve najlepse od srca zelim i svim posetiocima ovog sajta. Da se zajednicki radujemo uspesima nasih najboljih ambasadorai da se manemo prepucavanja.
Nasim sportistima zelim sto manje povreda, a za ostalo cemo lako.
I da moja "VOSHA" konacno u 2010-oj ostvari ono sto i obeca!
I molim bez cenzure!
Pozdrav svima!

veerghoen

pre 14 godina

Brankici Stankovic zelim Srecna Nova 2010,mnogo zdravlja,srece i radosti...I zelja mi je da Milos, komentator B92 sto manje prica :) salim se,naravno...Srecna Nova svima vama,i jos mnogo uspeha zelim svim nasim sportistima,a narocito mojoj ljubavi sa Ljutice Bogdana!!

doom

pre 14 godina

дуго сам уз Б92, прво уз радио од оснивања, признајем ово ми је најомиенији "део" вашег медија у целини, живи били и срећна нова календарска година!

NekoIzMase

pre 14 godina

Ja Vama zelim da i ostali klubovi budu zastupljeni, ne mora koliko zvezda i partizan, ali sigurno je da zasluzuju vise prostora nego sto im se trenutno pruza.

Filip

pre 14 godina

Draga TV B92,hvala na cestitkama! Pozeleo bih celoj redakciji B92 puno zdravlja,srece,uspeha,i svega ostalog najlepseg u Novoj,2010 godini...

Lepi Fika

pre 14 godina

Svima sportistima puno srece,reprezentaciji puno uspeha(fudbaleri,kosarkasi,vaterpolisti,odbojkasi,plivaci,teniseri...),ali najvise uspeha zelim mojoj Zvezdi,a najvise bi me obradovala titula u kosarci,tesko ali ostvarivo...
Ziveli....

svat010

pre 14 godina

pitali zika ko ce biti prvak sveta,on kaze SRBIJA,kad ga pitali zasto kaze-PA KAD IMAJU 22 IGRACA BOLJA OD RAMBA PETKOVICA MORAJU DA BUDU SVETSKI PRVACI!

Boka

pre 14 godina

***…**
Svim ljudima zelim srecnu Novu godinu 2010-u, a mome KLUBU Crvenoj zvezdi Duplu krunu i Ligu sampiona !
***Srecna Nova godina !***

***…**
(Rocky Balboa, 31. decembar 2009 16:26)


Ja vam zelim da u 2010 budete duhoviti kao Rocky! :)

Pozz i nadam se da cemo se slagati mnogo vise u 2010, nego sto smo to cinili u prethodnim godinama! Sloga medju nama je kljuc za bolji zivot! Pozz

Branko

pre 14 godina

Dragim nasim sportistima i rukovodiocima najiskrenije cestitke za VELIKE podige koje su ostvarili u 2009oj godini i jos vise uspeha u 2010 oj. godini zeli:
Branko iz Amerike.

king of snake

pre 14 godina

Svaka vam je na mestu!!Sto se mene licno tice samo zdravlje i sreca da nas sluzi,ostalo je manje bitno..
I da u julu vidimo Dekija na ovoj slici..jer Nole,Nadja,Duda,Vanja i Cavke ce se vec nekako snaci!

DRAGAN

pre 14 godina

Svima u SRBIJI srećna nova godina neka se raduju ineka nam bude biljaod ove odlayeće,neka se na svim takmičenjima čuje naša himna.

Milan

pre 14 godina

Hvala na lepim zeljama!

Nadam se da ce 2010. biti jos bolja za srpski sport, srpske sportiste i Srbiju uopste.

Svim posetiocima ovog sajta i sportskoj redakciji B92 zelim srecnu Novu godinu i Bozicne praznike.

dacho_79

pre 14 godina

"da se na njih i u njih vrate klinci sa roditeljima, kao nekada kada smo mi počinjali da navijamo... sportska redakcija B92 "
Ala je matora ova sportska redakcija B92 :)
Srecna vam Nova godina i Hristos se rodi

Mile

pre 14 godina

Redakciji sajta koji daleko najvise posecujem, zahvaljujem na pravovremenim informacijama, na objektivnosti u pisanju i na kome cesto komentarisem zbivanja,zahvaljujem na dobrim zeljama za novu godinu,uzvracam sa jednako takvim zeljama i zelim verovati da cemo svi dobijati mnogo prilika za komentare velikih rezultata koje ce postizati nasi sportisti sirom sveta.
Redakciji,ucesnicima ovog sajta,svim sportistima sveta i svim ljudima dobre volje, svako dobro.

Deki

pre 14 godina

Hvala vam puno. Takođe želim vama i svim ljudima sve najbolje u 2010 godini, u kojoj se nadam da će SRBIJA opet biti ponosna na svoje sportiste.
SRETNA NOVA SPORTSKA GODINA!!!

MilanForza

pre 14 godina

Sve najbolje i vasoj redakciji,sigurno najbolja sportska redakcija...iako vas ponekad kritikujem,ipak vas redovnom posecujem,jer ste najbolja sportska redakcija kod nas.
Sve najbolje u 2010!!!

Žikica

pre 14 godina

Svaka čast na odličnom sajtu b92, bolji mi je neko Tv, tamo ste mnogo napeti. Prvo čitam sport, pa ostale vesti. Sve je dobro i pravovremeno i ipak srpsko! Svak čast i samo napred!

Monteri iz Jajca

pre 14 godina

SRECNA NOVA 2010 Sportskoj redakciji B92!!! Nsjboljem sajtu koji mozda nevolim najvise ali ga citam najvise! Napravite i vi po koji biser s`vremena na vreme ali ko radi taj i gresi!

bagi arapin

pre 14 godina

SRETNA NOVA !!! Svim urednicima sajta kao isvim posetiocima sajta.Naoštrimo naša pera,nova godina pred nama je verovatno za naše sportiste izuzetna.

emili

pre 14 godina

SREĆNA NOVA GODINA SVIM FORUMAŠIMA, REDAKCIJI B92 I SVIM LJUDIMA DOBRE VOLJE. BEZ PODELE U OVOJ I SVAKOJ DRUGOJ GODINI JER SVI LJUDI SU ISTI, DELE SE SAMO NA DOBRE I LOŠE.

Srećna vam svima nova 2010.

pre 14 godina

Sve cestitke i redakciji!!!
Imamo samo 7,4 miliona stanovnika i toliko uspesnih sportista!
Srbija svetska sportska sila i u 2010.godini!!!

Branko S.

pre 14 godina

I Vama zelim sve najbolje!!!
Takodje, svim komentatorima na ovom sajtu,(koliko sam se puta slatko nasmejao - zato Hvala vam i Srecna 2010!!!)
Najvise srece u Novoj zelim nasim sportistima da ovom napacenom narodu, donesete u ovim teskim vremenima, bar malo radosti)
Politicarima,predsednicima,direktorima, zelim da u Novoj pokazu bar malo ljudskosti,da misle na one koji su ih izabrali i zbog kojih su na tom mestu,da se ujedine i naprave zemlju u kojoj je lepo i mirno ziveti od plodova svog rada.A svima,bas svima zelim puno zdravlja jer jedino zdrav um moze otkloniti sve ono sto nas godinama tisti, da opet budemo ponosni i dostojanstveni sto zivimo na ovim prostorima.Mir Bozji i sreca ljudima Srbije!!!

IN

pre 14 godina

Zeli svima Srecnu Novu godinu,uz nadu da cemo postovati jedne druge,a ne da se svadjamo.Takodje b92 isto zelim sve najbolje u 2010 samo neka tako nastave kao i do sad.

Nikola

pre 14 godina

Sve najbolje i vama! Svaka vam cast, kreirali ste potrebu i zaista ne mogu zamisliti dan bez sportskog i ostalih sadrzaja sa www.b92.net, bilo da sam u zemlji, Evropi ili na drugom kontinentu. Keep walking!

Djoksa

pre 14 godina

Zelim redakciji B92,da vam ova godina bude bude radna kao nijedna pre toga,zbog uspeha nasih sportista. Fudbalerima zelim titulu na SP(kad Grcka moze EP sto oni ne bi SP),teniserima DC i Novaku sve 4GS titule a ostalim sportistima uspeh gde god da se pojave

branko

pre 14 godina

Срећна 2010!
1. Пре свега, нашим спортистима који ће и у 2010 имати безброј искушења што ће нама посматрачима донети много радости али и по неко разочарење – али то је спорт.
2. Вама колегама са форума, једнако онима који су у прошлој години 15.790 пута неки од мојих 185 текстова оценили позитивно као и онима који су 3053 пута о њима исказали негативно мишљење.
3. Новинарима спортске редакције б92 .
4. Модераторима форума – посебно. Са њима нисам најзадовољнији, нарочито онима који контролишу тенис и одбојку и очекујем да ће бити пре свега хитрији у реаговању.