Sreda, 16.12.2009.

14:25

Ferguson pronašao zamenu za Vidića?

Trener fudbalera Mančester Junajteda Ser Aleks Ferguson razmišlja da angažuje 17-godišnjeg Srbina Uroša Ćosića, koji trenutno nastupa za moskovski CSKA.

Izvor: B92

Ferguson pronašao zamenu za Vidiæa? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

115 Komentari

Sortiraj po:

nenad

pre 14 godina

JEVREM KOSNIC bivsa nada Crvene Zvezde koji je proglasen najtalentovanijim igracem do 18 evropi je vec 6 meseci u Interu iz Milana,ali nedaje izjave zbog iscekivanja radne dozvole....zdnjih mesec danan trenira sa prvom EKIPOM INTERA!!ljudi kakvog smo igraca izgubili..inace znam vise o njemu zato sto je dao intervju u gazzeti delllo sport...u italiji kazu da jos ovakvog igraca nisu videli,milim javnost da pogleda njegov slucaj,da bi i drugi znali vise....

yuhu

pre 14 godina

da se u fudbalu radi kako treba svi igraci bi odlazili sa 24 godien i na taj nacin bi dodatno zaradili:
- 5mil vidic
- 10 mil krasic
- 5 mil jovanovic
-5 mil ivanovic
- sulejmani 10 mil
- ...jagos,djordjic, cosic itd. stotine miliona!

koliko je to semafora, teleoptika, renoiviranih stadion, novih stadiona ...

Sine

pre 14 godina

Jel vi stvarno mislite da su zakasnili? Jednostavno,Ćosićevim matorcima je ponuđen dobar posao u Moskvi,njemu dobra juniorska plata i to je to... (pr. Đuričić)

Vuk

pre 14 godina

Postoji zamena a postoji i adekvatna zamena.Nema nikakve sanse da igrac od 17 godina zameni iskusnog stopera osim ako je razlika u kvalitetu u startu ogromna (sto ovde jednostavno ne moze biti slucaj).Ferguson to vrlo dobro zna.Videcemo sta ce dalje biti...mozda mali potone u zaborav (kao i 99% klinaca pre njega koji su pocinjali blistave karijere i obecavali a sada vise po kladionicama i kaficima i igraju za nase treceligase za koji evro) a mozda se ugura u 1% ostalih i zablista pa za koju deceniju ili malo manje zameni Vidica (sto mu od sveg srca zelim).Ipak, seako uopste cita ovo-a verujem da cita-porucujem mu da radi na sebi na svim poljima i da se cuva raznoraznih lesinara koji uvek kruze oko ovakvih bisera (kvazi-menadzera,laznih drugara,sponzorusa i ostalog sljama) i pa da mu aplaudiram na Marakani za koju godinu ali uniorskom dresu Srbije!!!

Todor Mitrovic

pre 14 godina

Ово је очит доказ да клубовима царују мафијаши. Онај ко је учествовао у продају млађаног Ћосића, мора кривично одговарати за учињено кривично дело трговином децом.

Bozji poslusnik i izvrsitelj -Trajan Krecu -Tigar

pre 14 godina

Pozdrav svim ljubitelima fudbala ! Nisam srecan zbog ove -- '' nesrece '' ! Cosic je bio clan Zvezde , a na kraju su ga uzeli '' braca ruse '' ! To je GRESKA bivse uprave , kao i GRESKA bivse uprave Partizana u vezi Miralema Sulejmanija i jos neke mlade igrace koji ce....zablistati u ....inostranstvo ! Bolje da su Cosic i Sulejmani igrali u Srbiju , a ne Tutoric i ......Lazic ( bivsi igrac Partizana ) ! Nemam nista protiv Lazica i Tutorica , ali nisu igraci za velike klubove ! Nadam se da ce Partizan konacno pobediti u Evropi , jer vodi sa 1 : 0 ! Neukusno je radovati se sto je propao transfer Lijaica u MU , jer to je tema za ....dublje analize ! Bog voli hrabre , verne i postene !

SasaKV

pre 14 godina

Narode sta je sa vama. Nigde ne pise da ce igrati za Rusiju, vec se radi da bi klub lakse Urosa zadrzala kad bi imao njihovo drzavljanstvo.

Niki 22

pre 14 godina

Mali je sigruno talenat...ali da ce biti bolji od Vidica to se nemoze reci sad...nego kasnije postoji na hiljade primjera koji su nili super talenti a nista nisu napravili...Ventola,Ognjenovi, Di-alesandro, Recoba...sve su to bili veliki taleni a nista nisu pokazali...a ima ih jos...nadam se da ce ovaj Cosic da zaigra za Srbiju..a i da ce da predje u Man Utd...pa i nek premasi Vidica...mora i to neko..pa ako mora neka bude barem nas...SRBIJA...

bojan

pre 14 godina

e ja sam partizanovac,ali stvarno sramota pustiti decka da ode iz zvezde a vidi sad ko ga trazi,dajte da ga ne izgubi i reprezentacija,Posle kazu nemamo timove za evropu,normalno kad dovode neke za 500evra iz nekih seoskih liga,a talente poklanjaju i stavljaju pare u dzep.strasno,zakon i u zatvor gospodo

pero

pre 14 godina

Dok fudbal propada, pojedinci se bogate. Hm, ovom recenicom nisam otkrio Ameriku. To vec svi znaju. Ali nista se ne radi u vezi toga.

Delija

pre 14 godina

Jednostavno, kakav je golman bio bolji menadžer nije ni mogao da postane. Uglavnom ceh će platiti CZi i srpski fudbal, a to je ono sto je loše.

naivan

pre 14 godina

ko kaze da je decko otisao bez nadoknade?! nadoknade je bilo i to kakve, samo sto je legla na privatnom racunu negde na Kipru ili Sejselima. Rusima jefitnije, nasima isplativije a mi ovce..

Tuga i jad

pre 14 godina

Eto jednog od razloga zbog cega je Zvezda bila na ivici ponora... "ZAKASNILA!?"
Bolje da sam smorio cim sam shvatio da vise ne postoji sansa da igra za Srbiju i da nisam procitao do kraja...

123

pre 14 godina

Ne znam zasto se bunite,mislite da se ovde biseri prepoznaju? Bolje je sto je otisao, proci ce stranu skolu,mnogo vise ce tamo nauciti i imacemo korisnog igraca za reprezentaciju. Ovde bi samo propao sta vam je?

Владан

pre 14 godina

"sigurno nadmašiti srpskog reprezentativca Nemanju Vidića"
...mali je onda mladunce Tiranosaurus rexa ili Barioniksa treceg nema :)

Zmaj

pre 14 godina

Ajde da se ne lazemo. Dobro znamo da je to saopstenje za medije i da stvarno nisu zakasnili da mu ponude profesionalni ugovor, vec da su u pitanju druge mutne radnje...

Goran

pre 14 godina

Decko, u manjini je Srbija koja je "Zaboravila" da ti ponudi ugovor. Iskreno, prvi put cujem za tebe, ali se nadam da ces ostati Srbin, jer sve sto je kvalitetno, pobeze, odrece se svog korena, postade Spanac, Svajcarac, Australijanac... Siguran sam da ti ova drzava nista nije dala (siguran sam da ti je mnogo toga i uskratila, kao i meni, a i svim postenim ljudima u ovoj zemlji), ali nadam se da ces ipak jednoga dana predstavljati svoj narod, jer nam, vise nego ista, treba kvalitetnih mladih ljudi. Zelim ti puno uspeha, sta god da odlucis.

tonemo lagano

pre 14 godina

I posle kazu propada nas fudbal! Pa kako i nebi kad se ovi nasi olosi otimaju o predsednicke fotelje samo da bi se sto vise nakrali! BOLI NJIH K ZA NASE KLUBOVE! Sve je to isti sljam! Mladi igraci beze odavde sto pre da bi kojekakvi stranci posle mogli da zgrcu milione na njima!

BaneSecanj

pre 14 godina

Pa tu je neko u Zvezdi dobio pare da mu ne ponudi ugovor i on lagano ode u CSKA!!!
To ti je nash fudbal!!!
Vode ga ljud koji nemaju veze sa fudbalom!!!

Ponosan zvezdas

pre 14 godina

Na njihovom sajtu stoji sledece,izjava Fergusona:mnogi Evropski velikani bi pozeleli da imaju skolu kakvu ima crvena zvezda,pa u nastavku nabraja;Vidica,Cosica, Stankovica(kojeg izuzetno ceni),osvrnuo se na nasu reprezentaciju i imena igraca koji su iz Crvene zvezde,kao i jednog senaestogodisnjeg igraca iz sadasnje zvezdine skole cije ime nije napisano a kojeg od prosle sezone prate.Toliko o skolama fudbala,toliko od najveceg trenera danasnjice iz najace lige na Svetu.Na nasu srecu vratili smo na marakanu nasu decu koja su poslata na kaljenje,a na nesrecu dosta njih vec prate razni Evropski velikani i ako ne vec ove zime za godinu dana cemo ostati opet bez nasih deca.To je nasa sudbina,prinudjeni smo na to da bi preziveli.Lepo je procitati intervju jednog takvog fudbalskog strucnjaka i lepo je videti i znati koliko se i dan danas ceni velika i uvek velika CRVENA ZVEZDA I nasa skola!!!!

baxus

pre 14 godina

ako se ne varam, stojanovic je najuren upravo zbog prelaska ovog decka u CSKA...

stojanovic mu je bio agent/menadzer/kakogoddasetosadzove...
sve u svemu, potpuno 'cista' posla...

ako se pogresno secam, izvinjavam se...

Trezvenjak

pre 14 godina

Ove uprave iz svih klubova u Srbiji se ponasaju kao daimje ovo dedovina pa ih samo interesuju PARE a kao sto kazu politicari tosu jos uvek nasi narodni klubovi i ja ko sto pripadam tom narodu ja ne dozvoljavam da ovi vise uzimaju pare u nasim klubovima nego molim Ministarku za sprt da sto pre napravi zakon za privatizaciju klubova ako to neurade brzo klubovi ce da se obezvrede pa neca nista moci da se uzme za njih ni pisljiv bob.

Trezvenjak

pre 14 godina

Ove uprave iz svih klubova u Srbiji se ponasaju kao daimje ovo dedovina pa ih samo interesuju PARE a kao sto kazu politicari tosu jos uvek nasi narodni klubovi i ja ko sto pripadam tom narodu ja ne dozvoljavam da ovi vise uzimaju pare u nasim klubovima nego molim Ministarku za sprt da sto pre napravi zakon za privatizaciju klubova ako to neurade brzo klubovi ce da se obezvrede pa neca nista moci da se uzme za njih ni pisljiv bob.

Uvek uz tebe, Zvezdo volim te

pre 14 godina

Moja licna procena je sledeca: kad je prosle sezone klub propadao, prestajao prakticno da funkcionise, MISEVI su naravno prvi krenuli da napustaju brod. Nisam siguran ali mislim da je Dika Stojanovic jedan od takvih. On je prakticno bio medijator tog transfera, verovatno je uzeo procenat. Sve u fazonu: ode Zvezda, daj sta das.
Malo sutra da ce Zvezda propasti. Ali nazalost, odlazak ovog talentovanog momka u Rusiju, i ne samo njega nego i Djuricica i ostalh, je tesko nadoknadivo, ne samo za Zvezdu, nego bi bilo nenadoknadivo i za Real, Barsu, ManUtd...

mile

pre 14 godina

Dobro sve razumem samo ne ovo oko drzavljanstva.Kako,zbog cega i zasto mali menja svoje drzavljanstvo?
Da li to rusi ucenjuju klinca za drzavljanstvo ili mali zeli da bude RUS?

Martin

pre 14 godina

Ako je stvarno tako i ako FSS ne reaguje i da mu da debituje za Srbiju, te ga tako ostavi Rusima, onda će to biti jedna od katastrofalnih grešaka FSS.

chile

pre 14 godina

Ćosić je do ovog leta bio u omladinskom pogonu Crvene zvezde, ali je tadašnja uprava zakasnila da mu ponudi profesionalni ugovor, pa je
1,87 metara visoki štoper aganžman našao u Moskvi.

e moj Ivicu i Den Tana vazno je da ste tokom zime doveli 10 igraca od kojih se jedan zadrzao, a niste ponudili ovom decku profesionalni ugovor... Stvarno strasno...

Shmrkey

pre 14 godina

Zali Boze miliona bacenih u vetar... pustiti ovakvog klinca za kiflu i jogurt sa minusom od 20 miliona... siroko Toplice, nema sta

MMM

pre 14 godina

Јеврем Коснић

датум рођења: 28. април 1993.

позиција: средњи ред

тренутни клуб: Интер, Милано


претходни клубови:Црвена звезда

висина:185

тежина: 75

Milan

pre 14 godina

Mislim da idu u pogresnom pravcu ali je jefitinije.Posto je novas "zakon"u kapitalizmu ,ne cudim se.Ne bi me cudilo da pocnu da karisu nerodjenu decu????Strasno.Nema stvaranja igraca,omladnske skole....Samo kupuj i to jeftino.

Milan

pre 14 godina

Ćosić je do ovog leta bio u omladinskom pogonu Crvene zvezde, ali je tadašnja uprava zakasnila da mu ponudi profesionalni ugovor, pa je
1,87 metara visoki štoper aganžman našao u Moskvi.


Sta na ovo prokomentarisati, ni prvi ni poslednji slucaj.

Ivan

pre 14 godina

Eto jos jednog talenta koga ce vrbovati neka druga reprezentacija. Dace mu pasos po ubrzanom procesu i pustice mu neku pricu da zaigra za Rusku reprezentaciju. Antic i savez moraju da probaju ovog decka za mladu reprezentaciju da vidimo zeli li da igra za nas (ukoliko vec nije debitovao).

Cvija

pre 14 godina

Pa stvarno ne mogu da verujem da se ovkve stvari ponavljaju iz godine u godinu. Nije dovoljno dobar za zvezdu, ali zato se CSK i Mancester polomise oko njega ... c.c.c.

Srpski dinamit

pre 14 godina

Ovo je najveća greška Zvezdine uprave! Ima više razloga...Dečko je bio kapiten ove ekipe,i za 5 godina biće ono šta je Vidić sad!Čekao je da dobije ugovor,al mu nisu ponudili,da li su onoma koji nisu zaslužili. Sa njim u prvom timu bi dobili zagarantovanu dinamitnu odbranu,a posle 2-3 sezone otišao bi pravac u neki tim iz velike engleske četvorke za preko 5 miliona funti,ovako...

Goran

pre 14 godina

"Ćosić je do ovog leta bio u omladinskom pogonu Crvene zvezde, ali je tadašnja uprava zakasnila da mu ponudi profesionalni ugovor, pa je
1,87 metara visoki štoper aganžman našao u Moskvi."

Cist srpski profesionalizam na delu, i posle se pitamo sto nam ne ide :(
Jos ako ga Rusi uzmu za svoju reprezentaciju mozemo svi kolektivno smosta...

Miloš

pre 14 godina

Kakvo bre rusko državljanstvo!???
Zar posle Krkića, Arnautovića, Dragovića, Marina da izgubimo još jednog bisera?
Ćosić je stvarno ekstremno talentovan igrač, igra za naše omladince, ne verujem da će prihvatiti da igra za ruse...može da uzme dvojno državljanstvo, da bi lakše jednog dana otišao u englesku, kao Matić, npr.
Koliko je Zvezda izgubila bisera poslednjih godina, Djuričić(Herenven), Milanović(Lokomotiva Moskva), Ćosić, Jevrem Kosnić(Inter Milano)...strašno..
Nemanja, pređi u Inter, da dođe i Kolarov pa da osvojimo LŠ!

mislim se

pre 14 godina

a zasto rusi da mu daju drzavljanstvo? da nece mozda da igra za rusiju? i ne bi me nista cudilo. citam izjavu selektora argentine u kosarci koji kaze da je slovenija pored srbije veliki izvor talenata?!a svi igraci koji su NBA su Srbi.koliko ima mladih srba koji igraju za druge reprezentacije u Evropi u svim sportovima? rukomet, fudbal, kosarka..

cantona

pre 14 godina

jel to onaj mali sto ga je Stevan Stojanovic odveo iz Zvezde? Hvala ti Diko,hvala puno..isto ti hvala kao i onome (ne znam ko je,a mozda si i ti) sto je odveo (oterao) Jagoša Vukovića iz Zvezde!! kako da napravimo igrača kad ih sve prodajete sa 17?

којекуде

pre 14 godina

Е, због овога би Дику требало протерати са Маракане за сва времена! Без обзира што је он наша Легенда, без обзира што га волимо...... Али, Дика Стојановић је директно посредовао у ОТИМАЊУ малог Ћосића. Ту нема опроста нити га сме бити. Какав су нам драгуљ узели...

agent johnson

pre 14 godina

Nema ga na jutubu, može li neko da sikopa video link za mlađanog Ćosića? Hvala.

Usput, 17-ogodišnji igrač ni u snu ne može da bude "zamena" za Vidića, bez obzira koliko je talentovan. Odbrambeni igrači pogoovo moraju da stasaju malo duže, a i pitanje je da li bi se i jednom klubu isplatilo da menja Vidića.

huit

pre 14 godina

Ma jasta.Olako mi koristimo reci "najbolji na svetu","medju pet najboljih veznih u Evropi" i slicne hvalospevke kopirane od komsija nam zapadnih.To sto je sa 17 dobar ne znaci ama bas NISTA!Krkic je bio sa druge planete kad je imaoo 16 a sad je u rangu po ceni sa Sulejmanijem a duploo jevtinijii od Jovetica.Karijera i uspon mladih igraca su cudo i nepredvidivi su..Mogu da eksplodiraju za 10 dana a mogu i da upropaste sve za 10 dana.Setimo se samo Bosancica,Nikona Jevtica,Subotica(Everton),u kosarci Aleksandrova,Milicica.

djole

pre 14 godina

Pa nece valjda i ovaj mali da zaigra za drugu drzavu.Sta rade bre ovi iz fudbalskog saveza? Toliki talenti nam odose iz zemlje u poslednjih desetak godina a njih zabole uvo.
A ovaj potez Zvezde ne vredi ni komentarisati.Cuj, zakasnili da mu ponude profesionalni ugovor!Pa na sta su mislili pitam ja njih?Ma necu vise da citam ovakve vesti i da se bezveze nerviram.

Milan

pre 14 godina

Navijac sam Partizana ali mi je zao sto cujem da ga je Zvezda ovako lako i glupo izgubila, a jos ako decka izgubimo i za drzavni tim.....e strasno kako smo glup narod!

vlado.

pre 14 godina

Neki ce da kukaju neki ce da likuju neki ceda zale ali meni je drago da ce decko svoj rad da naplati a isto tako mi je drago da zvezda i dalje stvara dobre igrace u svome pogonu jos samo da nadje sistem da ih zadrzi.Resice i to nova uprava ne brinem se mnogo,svaka cast Cosicu

saleNS

pre 14 godina

Cudo jedno da ga se nisu docepali raznorazni "menadzeri" u Srbiji. A glupo zvezdino rukovodstvo uporno pusta super-talente da odu umesto da im nudi bolje ugovore nego sto imaju ovi vajni prvotimci. Sve u svemu, puno srece zelim mladom Cosicu i zelim mu da postane velik kao Vidic.

RSFC

pre 14 godina

Miškovićeva prošla uprava i Dika Stojanović koji je bio posrednik bi u normalnim sredinama dobili zabranu prilaza Marakani na udaljenosti od 10km!

Slobodan

pre 14 godina

Pa da! Nas klub "ne prepozna" talenat, citaj decko nije imao jakog menadzera iliti mafijasa iza sebe, a hvala Bogu postoji mali milion klubova koji samo cekaju da pazare mladog a talentovanog igraca. Jos mu nude drzavljanstvo. I ode jos jedan talenat pa bio on ili ne veci potencijal i u buducnosti igrac od Vidica. E Srbijo medju sljivama

Gente

pre 14 godina

Moze da izraste u sta god hoce ali Nemanju nikada nadmasiti nece kada je u pitanju Zvezda. Pozurio za parama i nikada nece znati kako lupa srce kapitenu Zvezde kada cuje pesmu sa severa.

marko

pre 14 godina

Ovo izgleda za koga god procijene u zvijezdi i partizanu da nije talentovan ima sansu da bude vrhunski igrac ili su vec vrhunski igraci.

patka.

pre 14 godina

SAF se izgleda opasno lozi na srbe...

bolji nego vidic? to ce se videti kad bude imao 25 godina. za sad on jedino moze da ima veliki potencijal, nista vise. zato neka prvo nauci da radi i da razmislja kao odrastao covek, tek onda sme da razmislja o vecim klubovima. u suprotnom bi trebalo da mu se ponudi novo prezime: ognjenovic.

Ljubazni Komsija

pre 14 godina

Samo da pitam, jel to on trazi zamenu za kapitena Mancestera i Srbije, najboljeg stopera na svetu i visestrukog strelca u svim takmicenjima?

Shvaba

pre 14 godina

Ćosić je do ovog leta bio u omladinskom pogonu Crvene zvezde, ali je tadašnja uprava zakasnila da mu ponudi profesionalni ugovor, pa je
1,87 metara visoki štoper aganžman našao u Moskvi.


Eeeeh Tole, Tole....

tony

pre 14 godina

Ja sam navijac Partizana, ali zalosno sta su ljudi u Zvezdi uradili. Bila je ranije ova vest, koliko se secam bila je suma od 30000 evra u pitanju?!?!?!

Jozza

pre 14 godina

Joooj! Ako mi samo jos neko kaze da su Toplica, Misko jr. i njima slicni imali dobre namere... Ima odma' da ga bacim s Djilasovog Inex-a!

пусти те форе са држављанством

pre 14 godina

Ферги, матори, реагуј молим те и то брзо. Није мени стало да малиша иде у МУ, него се бојим да га Руси не обрлате да игра за њихову репку.

ns

pre 14 godina

Bravo za Zvezdinu upravu! Da li je moguce da se desavaju ovakvi propusti.... Pa to je strasno.... zalosno. Nadam se bar da ce nastupati za Srbiju. Da smo imalo pametni pozvali bi ga za narednu prijateljsku i resili se bar tog problema. I njemu bi koristilo da se cuje da je sa 17 godina debitovao za nacionaln tim.

пусти те форе са држављанством

pre 14 godina

Ферги, матори, реагуј молим те и то брзо. Није мени стало да малиша иде у МУ, него се бојим да га Руси не обрлате да игра за њихову репку.

tony

pre 14 godina

Ja sam navijac Partizana, ali zalosno sta su ljudi u Zvezdi uradili. Bila je ranije ova vest, koliko se secam bila je suma od 30000 evra u pitanju?!?!?!

chile

pre 14 godina

Ćosić je do ovog leta bio u omladinskom pogonu Crvene zvezde, ali je tadašnja uprava zakasnila da mu ponudi profesionalni ugovor, pa je
1,87 metara visoki štoper aganžman našao u Moskvi.

e moj Ivicu i Den Tana vazno je da ste tokom zime doveli 10 igraca od kojih se jedan zadrzao, a niste ponudili ovom decku profesionalni ugovor... Stvarno strasno...

ns

pre 14 godina

Bravo za Zvezdinu upravu! Da li je moguce da se desavaju ovakvi propusti.... Pa to je strasno.... zalosno. Nadam se bar da ce nastupati za Srbiju. Da smo imalo pametni pozvali bi ga za narednu prijateljsku i resili se bar tog problema. I njemu bi koristilo da se cuje da je sa 17 godina debitovao za nacionaln tim.

Goran

pre 14 godina

"Ćosić je do ovog leta bio u omladinskom pogonu Crvene zvezde, ali je tadašnja uprava zakasnila da mu ponudi profesionalni ugovor, pa je
1,87 metara visoki štoper aganžman našao u Moskvi."

Cist srpski profesionalizam na delu, i posle se pitamo sto nam ne ide :(
Jos ako ga Rusi uzmu za svoju reprezentaciju mozemo svi kolektivno smosta...

Jozza

pre 14 godina

Joooj! Ako mi samo jos neko kaze da su Toplica, Misko jr. i njima slicni imali dobre namere... Ima odma' da ga bacim s Djilasovog Inex-a!

Ljubazni Komsija

pre 14 godina

Samo da pitam, jel to on trazi zamenu za kapitena Mancestera i Srbije, najboljeg stopera na svetu i visestrukog strelca u svim takmicenjima?

patka.

pre 14 godina

SAF se izgleda opasno lozi na srbe...

bolji nego vidic? to ce se videti kad bude imao 25 godina. za sad on jedino moze da ima veliki potencijal, nista vise. zato neka prvo nauci da radi i da razmislja kao odrastao covek, tek onda sme da razmislja o vecim klubovima. u suprotnom bi trebalo da mu se ponudi novo prezime: ognjenovic.

Ponosan zvezdas

pre 14 godina

Na njihovom sajtu stoji sledece,izjava Fergusona:mnogi Evropski velikani bi pozeleli da imaju skolu kakvu ima crvena zvezda,pa u nastavku nabraja;Vidica,Cosica, Stankovica(kojeg izuzetno ceni),osvrnuo se na nasu reprezentaciju i imena igraca koji su iz Crvene zvezde,kao i jednog senaestogodisnjeg igraca iz sadasnje zvezdine skole cije ime nije napisano a kojeg od prosle sezone prate.Toliko o skolama fudbala,toliko od najveceg trenera danasnjice iz najace lige na Svetu.Na nasu srecu vratili smo na marakanu nasu decu koja su poslata na kaljenje,a na nesrecu dosta njih vec prate razni Evropski velikani i ako ne vec ove zime za godinu dana cemo ostati opet bez nasih deca.To je nasa sudbina,prinudjeni smo na to da bi preziveli.Lepo je procitati intervju jednog takvog fudbalskog strucnjaka i lepo je videti i znati koliko se i dan danas ceni velika i uvek velika CRVENA ZVEZDA I nasa skola!!!!

cantona

pre 14 godina

jel to onaj mali sto ga je Stevan Stojanovic odveo iz Zvezde? Hvala ti Diko,hvala puno..isto ti hvala kao i onome (ne znam ko je,a mozda si i ti) sto je odveo (oterao) Jagoša Vukovića iz Zvezde!! kako da napravimo igrača kad ih sve prodajete sa 17?

Slobodan

pre 14 godina

Pa da! Nas klub "ne prepozna" talenat, citaj decko nije imao jakog menadzera iliti mafijasa iza sebe, a hvala Bogu postoji mali milion klubova koji samo cekaju da pazare mladog a talentovanog igraca. Jos mu nude drzavljanstvo. I ode jos jedan talenat pa bio on ili ne veci potencijal i u buducnosti igrac od Vidica. E Srbijo medju sljivama

Uvek uz tebe, Zvezdo volim te

pre 14 godina

Moja licna procena je sledeca: kad je prosle sezone klub propadao, prestajao prakticno da funkcionise, MISEVI su naravno prvi krenuli da napustaju brod. Nisam siguran ali mislim da je Dika Stojanovic jedan od takvih. On je prakticno bio medijator tog transfera, verovatno je uzeo procenat. Sve u fazonu: ode Zvezda, daj sta das.
Malo sutra da ce Zvezda propasti. Ali nazalost, odlazak ovog talentovanog momka u Rusiju, i ne samo njega nego i Djuricica i ostalh, je tesko nadoknadivo, ne samo za Zvezdu, nego bi bilo nenadoknadivo i za Real, Barsu, ManUtd...

MMM

pre 14 godina

Јеврем Коснић

датум рођења: 28. април 1993.

позиција: средњи ред

тренутни клуб: Интер, Милано


претходни клубови:Црвена звезда

висина:185

тежина: 75

Владан

pre 14 godina

"sigurno nadmašiti srpskog reprezentativca Nemanju Vidića"
...mali je onda mladunce Tiranosaurus rexa ili Barioniksa treceg nema :)

Milan

pre 14 godina

Navijac sam Partizana ali mi je zao sto cujem da ga je Zvezda ovako lako i glupo izgubila, a jos ako decka izgubimo i za drzavni tim.....e strasno kako smo glup narod!

Niki 22

pre 14 godina

Mali je sigruno talenat...ali da ce biti bolji od Vidica to se nemoze reci sad...nego kasnije postoji na hiljade primjera koji su nili super talenti a nista nisu napravili...Ventola,Ognjenovi, Di-alesandro, Recoba...sve su to bili veliki taleni a nista nisu pokazali...a ima ih jos...nadam se da ce ovaj Cosic da zaigra za Srbiju..a i da ce da predje u Man Utd...pa i nek premasi Vidica...mora i to neko..pa ako mora neka bude barem nas...SRBIJA...

Goran

pre 14 godina

Decko, u manjini je Srbija koja je "Zaboravila" da ti ponudi ugovor. Iskreno, prvi put cujem za tebe, ali se nadam da ces ostati Srbin, jer sve sto je kvalitetno, pobeze, odrece se svog korena, postade Spanac, Svajcarac, Australijanac... Siguran sam da ti ova drzava nista nije dala (siguran sam da ti je mnogo toga i uskratila, kao i meni, a i svim postenim ljudima u ovoj zemlji), ali nadam se da ces ipak jednoga dana predstavljati svoj narod, jer nam, vise nego ista, treba kvalitetnih mladih ljudi. Zelim ti puno uspeha, sta god da odlucis.

Shvaba

pre 14 godina

Ćosić je do ovog leta bio u omladinskom pogonu Crvene zvezde, ali je tadašnja uprava zakasnila da mu ponudi profesionalni ugovor, pa je
1,87 metara visoki štoper aganžman našao u Moskvi.


Eeeeh Tole, Tole....

Cvija

pre 14 godina

Pa stvarno ne mogu da verujem da se ovkve stvari ponavljaju iz godine u godinu. Nije dovoljno dobar za zvezdu, ali zato se CSK i Mancester polomise oko njega ... c.c.c.

mile

pre 14 godina

Dobro sve razumem samo ne ovo oko drzavljanstva.Kako,zbog cega i zasto mali menja svoje drzavljanstvo?
Da li to rusi ucenjuju klinca za drzavljanstvo ili mali zeli da bude RUS?

bojan

pre 14 godina

e ja sam partizanovac,ali stvarno sramota pustiti decka da ode iz zvezde a vidi sad ko ga trazi,dajte da ga ne izgubi i reprezentacija,Posle kazu nemamo timove za evropu,normalno kad dovode neke za 500evra iz nekih seoskih liga,a talente poklanjaju i stavljaju pare u dzep.strasno,zakon i u zatvor gospodo

naivan

pre 14 godina

ko kaze da je decko otisao bez nadoknade?! nadoknade je bilo i to kakve, samo sto je legla na privatnom racunu negde na Kipru ili Sejselima. Rusima jefitnije, nasima isplativije a mi ovce..

којекуде

pre 14 godina

Е, због овога би Дику требало протерати са Маракане за сва времена! Без обзира што је он наша Легенда, без обзира што га волимо...... Али, Дика Стојановић је директно посредовао у ОТИМАЊУ малог Ћосића. Ту нема опроста нити га сме бити. Какав су нам драгуљ узели...

huit

pre 14 godina

Ma jasta.Olako mi koristimo reci "najbolji na svetu","medju pet najboljih veznih u Evropi" i slicne hvalospevke kopirane od komsija nam zapadnih.To sto je sa 17 dobar ne znaci ama bas NISTA!Krkic je bio sa druge planete kad je imaoo 16 a sad je u rangu po ceni sa Sulejmanijem a duploo jevtinijii od Jovetica.Karijera i uspon mladih igraca su cudo i nepredvidivi su..Mogu da eksplodiraju za 10 dana a mogu i da upropaste sve za 10 dana.Setimo se samo Bosancica,Nikona Jevtica,Subotica(Everton),u kosarci Aleksandrova,Milicica.

RSFC

pre 14 godina

Miškovićeva prošla uprava i Dika Stojanović koji je bio posrednik bi u normalnim sredinama dobili zabranu prilaza Marakani na udaljenosti od 10km!

Srpski dinamit

pre 14 godina

Ovo je najveća greška Zvezdine uprave! Ima više razloga...Dečko je bio kapiten ove ekipe,i za 5 godina biće ono šta je Vidić sad!Čekao je da dobije ugovor,al mu nisu ponudili,da li su onoma koji nisu zaslužili. Sa njim u prvom timu bi dobili zagarantovanu dinamitnu odbranu,a posle 2-3 sezone otišao bi pravac u neki tim iz velike engleske četvorke za preko 5 miliona funti,ovako...

Ivan

pre 14 godina

Eto jos jednog talenta koga ce vrbovati neka druga reprezentacija. Dace mu pasos po ubrzanom procesu i pustice mu neku pricu da zaigra za Rusku reprezentaciju. Antic i savez moraju da probaju ovog decka za mladu reprezentaciju da vidimo zeli li da igra za nas (ukoliko vec nije debitovao).

djole

pre 14 godina

Pa nece valjda i ovaj mali da zaigra za drugu drzavu.Sta rade bre ovi iz fudbalskog saveza? Toliki talenti nam odose iz zemlje u poslednjih desetak godina a njih zabole uvo.
A ovaj potez Zvezde ne vredi ni komentarisati.Cuj, zakasnili da mu ponude profesionalni ugovor!Pa na sta su mislili pitam ja njih?Ma necu vise da citam ovakve vesti i da se bezveze nerviram.

BaneSecanj

pre 14 godina

Pa tu je neko u Zvezdi dobio pare da mu ne ponudi ugovor i on lagano ode u CSKA!!!
To ti je nash fudbal!!!
Vode ga ljud koji nemaju veze sa fudbalom!!!

Delija

pre 14 godina

Jednostavno, kakav je golman bio bolji menadžer nije ni mogao da postane. Uglavnom ceh će platiti CZi i srpski fudbal, a to je ono sto je loše.

Todor Mitrovic

pre 14 godina

Ово је очит доказ да клубовима царују мафијаши. Онај ко је учествовао у продају млађаног Ћосића, мора кривично одговарати за учињено кривично дело трговином децом.

agent johnson

pre 14 godina

Nema ga na jutubu, može li neko da sikopa video link za mlađanog Ćosića? Hvala.

Usput, 17-ogodišnji igrač ni u snu ne može da bude "zamena" za Vidića, bez obzira koliko je talentovan. Odbrambeni igrači pogoovo moraju da stasaju malo duže, a i pitanje je da li bi se i jednom klubu isplatilo da menja Vidića.

Shmrkey

pre 14 godina

Zali Boze miliona bacenih u vetar... pustiti ovakvog klinca za kiflu i jogurt sa minusom od 20 miliona... siroko Toplice, nema sta

baxus

pre 14 godina

ako se ne varam, stojanovic je najuren upravo zbog prelaska ovog decka u CSKA...

stojanovic mu je bio agent/menadzer/kakogoddasetosadzove...
sve u svemu, potpuno 'cista' posla...

ako se pogresno secam, izvinjavam se...

vlado.

pre 14 godina

Neki ce da kukaju neki ce da likuju neki ceda zale ali meni je drago da ce decko svoj rad da naplati a isto tako mi je drago da zvezda i dalje stvara dobre igrace u svome pogonu jos samo da nadje sistem da ih zadrzi.Resice i to nova uprava ne brinem se mnogo,svaka cast Cosicu

mislim se

pre 14 godina

a zasto rusi da mu daju drzavljanstvo? da nece mozda da igra za rusiju? i ne bi me nista cudilo. citam izjavu selektora argentine u kosarci koji kaze da je slovenija pored srbije veliki izvor talenata?!a svi igraci koji su NBA su Srbi.koliko ima mladih srba koji igraju za druge reprezentacije u Evropi u svim sportovima? rukomet, fudbal, kosarka..

Miloš

pre 14 godina

Kakvo bre rusko državljanstvo!???
Zar posle Krkića, Arnautovića, Dragovića, Marina da izgubimo još jednog bisera?
Ćosić je stvarno ekstremno talentovan igrač, igra za naše omladince, ne verujem da će prihvatiti da igra za ruse...može da uzme dvojno državljanstvo, da bi lakše jednog dana otišao u englesku, kao Matić, npr.
Koliko je Zvezda izgubila bisera poslednjih godina, Djuričić(Herenven), Milanović(Lokomotiva Moskva), Ćosić, Jevrem Kosnić(Inter Milano)...strašno..
Nemanja, pređi u Inter, da dođe i Kolarov pa da osvojimo LŠ!

Zmaj

pre 14 godina

Ajde da se ne lazemo. Dobro znamo da je to saopstenje za medije i da stvarno nisu zakasnili da mu ponude profesionalni ugovor, vec da su u pitanju druge mutne radnje...

tonemo lagano

pre 14 godina

I posle kazu propada nas fudbal! Pa kako i nebi kad se ovi nasi olosi otimaju o predsednicke fotelje samo da bi se sto vise nakrali! BOLI NJIH K ZA NASE KLUBOVE! Sve je to isti sljam! Mladi igraci beze odavde sto pre da bi kojekakvi stranci posle mogli da zgrcu milione na njima!

pero

pre 14 godina

Dok fudbal propada, pojedinci se bogate. Hm, ovom recenicom nisam otkrio Ameriku. To vec svi znaju. Ali nista se ne radi u vezi toga.

Gente

pre 14 godina

Moze da izraste u sta god hoce ali Nemanju nikada nadmasiti nece kada je u pitanju Zvezda. Pozurio za parama i nikada nece znati kako lupa srce kapitenu Zvezde kada cuje pesmu sa severa.

saleNS

pre 14 godina

Cudo jedno da ga se nisu docepali raznorazni "menadzeri" u Srbiji. A glupo zvezdino rukovodstvo uporno pusta super-talente da odu umesto da im nudi bolje ugovore nego sto imaju ovi vajni prvotimci. Sve u svemu, puno srece zelim mladom Cosicu i zelim mu da postane velik kao Vidic.

marko

pre 14 godina

Ovo izgleda za koga god procijene u zvijezdi i partizanu da nije talentovan ima sansu da bude vrhunski igrac ili su vec vrhunski igraci.

Tuga i jad

pre 14 godina

Eto jednog od razloga zbog cega je Zvezda bila na ivici ponora... "ZAKASNILA!?"
Bolje da sam smorio cim sam shvatio da vise ne postoji sansa da igra za Srbiju i da nisam procitao do kraja...

Vuk

pre 14 godina

Postoji zamena a postoji i adekvatna zamena.Nema nikakve sanse da igrac od 17 godina zameni iskusnog stopera osim ako je razlika u kvalitetu u startu ogromna (sto ovde jednostavno ne moze biti slucaj).Ferguson to vrlo dobro zna.Videcemo sta ce dalje biti...mozda mali potone u zaborav (kao i 99% klinaca pre njega koji su pocinjali blistave karijere i obecavali a sada vise po kladionicama i kaficima i igraju za nase treceligase za koji evro) a mozda se ugura u 1% ostalih i zablista pa za koju deceniju ili malo manje zameni Vidica (sto mu od sveg srca zelim).Ipak, seako uopste cita ovo-a verujem da cita-porucujem mu da radi na sebi na svim poljima i da se cuva raznoraznih lesinara koji uvek kruze oko ovakvih bisera (kvazi-menadzera,laznih drugara,sponzorusa i ostalog sljama) i pa da mu aplaudiram na Marakani za koju godinu ali uniorskom dresu Srbije!!!

Milan

pre 14 godina

Mislim da idu u pogresnom pravcu ali je jefitinije.Posto je novas "zakon"u kapitalizmu ,ne cudim se.Ne bi me cudilo da pocnu da karisu nerodjenu decu????Strasno.Nema stvaranja igraca,omladnske skole....Samo kupuj i to jeftino.

Milan

pre 14 godina

Ćosić je do ovog leta bio u omladinskom pogonu Crvene zvezde, ali je tadašnja uprava zakasnila da mu ponudi profesionalni ugovor, pa je
1,87 metara visoki štoper aganžman našao u Moskvi.


Sta na ovo prokomentarisati, ni prvi ni poslednji slucaj.

yuhu

pre 14 godina

da se u fudbalu radi kako treba svi igraci bi odlazili sa 24 godien i na taj nacin bi dodatno zaradili:
- 5mil vidic
- 10 mil krasic
- 5 mil jovanovic
-5 mil ivanovic
- sulejmani 10 mil
- ...jagos,djordjic, cosic itd. stotine miliona!

koliko je to semafora, teleoptika, renoiviranih stadion, novih stadiona ...

123

pre 14 godina

Ne znam zasto se bunite,mislite da se ovde biseri prepoznaju? Bolje je sto je otisao, proci ce stranu skolu,mnogo vise ce tamo nauciti i imacemo korisnog igraca za reprezentaciju. Ovde bi samo propao sta vam je?

Martin

pre 14 godina

Ako je stvarno tako i ako FSS ne reaguje i da mu da debituje za Srbiju, te ga tako ostavi Rusima, onda će to biti jedna od katastrofalnih grešaka FSS.

Trezvenjak

pre 14 godina

Ove uprave iz svih klubova u Srbiji se ponasaju kao daimje ovo dedovina pa ih samo interesuju PARE a kao sto kazu politicari tosu jos uvek nasi narodni klubovi i ja ko sto pripadam tom narodu ja ne dozvoljavam da ovi vise uzimaju pare u nasim klubovima nego molim Ministarku za sprt da sto pre napravi zakon za privatizaciju klubova ako to neurade brzo klubovi ce da se obezvrede pa neca nista moci da se uzme za njih ni pisljiv bob.

Trezvenjak

pre 14 godina

Ove uprave iz svih klubova u Srbiji se ponasaju kao daimje ovo dedovina pa ih samo interesuju PARE a kao sto kazu politicari tosu jos uvek nasi narodni klubovi i ja ko sto pripadam tom narodu ja ne dozvoljavam da ovi vise uzimaju pare u nasim klubovima nego molim Ministarku za sprt da sto pre napravi zakon za privatizaciju klubova ako to neurade brzo klubovi ce da se obezvrede pa neca nista moci da se uzme za njih ni pisljiv bob.

Sine

pre 14 godina

Jel vi stvarno mislite da su zakasnili? Jednostavno,Ćosićevim matorcima je ponuđen dobar posao u Moskvi,njemu dobra juniorska plata i to je to... (pr. Đuričić)

Bozji poslusnik i izvrsitelj -Trajan Krecu -Tigar

pre 14 godina

Pozdrav svim ljubitelima fudbala ! Nisam srecan zbog ove -- '' nesrece '' ! Cosic je bio clan Zvezde , a na kraju su ga uzeli '' braca ruse '' ! To je GRESKA bivse uprave , kao i GRESKA bivse uprave Partizana u vezi Miralema Sulejmanija i jos neke mlade igrace koji ce....zablistati u ....inostranstvo ! Bolje da su Cosic i Sulejmani igrali u Srbiju , a ne Tutoric i ......Lazic ( bivsi igrac Partizana ) ! Nemam nista protiv Lazica i Tutorica , ali nisu igraci za velike klubove ! Nadam se da ce Partizan konacno pobediti u Evropi , jer vodi sa 1 : 0 ! Neukusno je radovati se sto je propao transfer Lijaica u MU , jer to je tema za ....dublje analize ! Bog voli hrabre , verne i postene !

SasaKV

pre 14 godina

Narode sta je sa vama. Nigde ne pise da ce igrati za Rusiju, vec se radi da bi klub lakse Urosa zadrzala kad bi imao njihovo drzavljanstvo.

nenad

pre 14 godina

JEVREM KOSNIC bivsa nada Crvene Zvezde koji je proglasen najtalentovanijim igracem do 18 evropi je vec 6 meseci u Interu iz Milana,ali nedaje izjave zbog iscekivanja radne dozvole....zdnjih mesec danan trenira sa prvom EKIPOM INTERA!!ljudi kakvog smo igraca izgubili..inace znam vise o njemu zato sto je dao intervju u gazzeti delllo sport...u italiji kazu da jos ovakvog igraca nisu videli,milim javnost da pogleda njegov slucaj,da bi i drugi znali vise....

Ljubazni Komsija

pre 14 godina

Samo da pitam, jel to on trazi zamenu za kapitena Mancestera i Srbije, najboljeg stopera na svetu i visestrukog strelca u svim takmicenjima?

Ponosan zvezdas

pre 14 godina

Na njihovom sajtu stoji sledece,izjava Fergusona:mnogi Evropski velikani bi pozeleli da imaju skolu kakvu ima crvena zvezda,pa u nastavku nabraja;Vidica,Cosica, Stankovica(kojeg izuzetno ceni),osvrnuo se na nasu reprezentaciju i imena igraca koji su iz Crvene zvezde,kao i jednog senaestogodisnjeg igraca iz sadasnje zvezdine skole cije ime nije napisano a kojeg od prosle sezone prate.Toliko o skolama fudbala,toliko od najveceg trenera danasnjice iz najace lige na Svetu.Na nasu srecu vratili smo na marakanu nasu decu koja su poslata na kaljenje,a na nesrecu dosta njih vec prate razni Evropski velikani i ako ne vec ove zime za godinu dana cemo ostati opet bez nasih deca.To je nasa sudbina,prinudjeni smo na to da bi preziveli.Lepo je procitati intervju jednog takvog fudbalskog strucnjaka i lepo je videti i znati koliko se i dan danas ceni velika i uvek velika CRVENA ZVEZDA I nasa skola!!!!

huit

pre 14 godina

Ma jasta.Olako mi koristimo reci "najbolji na svetu","medju pet najboljih veznih u Evropi" i slicne hvalospevke kopirane od komsija nam zapadnih.To sto je sa 17 dobar ne znaci ama bas NISTA!Krkic je bio sa druge planete kad je imaoo 16 a sad je u rangu po ceni sa Sulejmanijem a duploo jevtinijii od Jovetica.Karijera i uspon mladih igraca su cudo i nepredvidivi su..Mogu da eksplodiraju za 10 dana a mogu i da upropaste sve za 10 dana.Setimo se samo Bosancica,Nikona Jevtica,Subotica(Everton),u kosarci Aleksandrova,Milicica.

Miloš

pre 14 godina

Kakvo bre rusko državljanstvo!???
Zar posle Krkića, Arnautovića, Dragovića, Marina da izgubimo još jednog bisera?
Ćosić je stvarno ekstremno talentovan igrač, igra za naše omladince, ne verujem da će prihvatiti da igra za ruse...može da uzme dvojno državljanstvo, da bi lakše jednog dana otišao u englesku, kao Matić, npr.
Koliko je Zvezda izgubila bisera poslednjih godina, Djuričić(Herenven), Milanović(Lokomotiva Moskva), Ćosić, Jevrem Kosnić(Inter Milano)...strašno..
Nemanja, pređi u Inter, da dođe i Kolarov pa da osvojimo LŠ!

Gente

pre 14 godina

Moze da izraste u sta god hoce ali Nemanju nikada nadmasiti nece kada je u pitanju Zvezda. Pozurio za parama i nikada nece znati kako lupa srce kapitenu Zvezde kada cuje pesmu sa severa.

Shvaba

pre 14 godina

Ćosić je do ovog leta bio u omladinskom pogonu Crvene zvezde, ali je tadašnja uprava zakasnila da mu ponudi profesionalni ugovor, pa je
1,87 metara visoki štoper aganžman našao u Moskvi.


Eeeeh Tole, Tole....

123

pre 14 godina

Ne znam zasto se bunite,mislite da se ovde biseri prepoznaju? Bolje je sto je otisao, proci ce stranu skolu,mnogo vise ce tamo nauciti i imacemo korisnog igraca za reprezentaciju. Ovde bi samo propao sta vam je?

patka.

pre 14 godina

SAF se izgleda opasno lozi na srbe...

bolji nego vidic? to ce se videti kad bude imao 25 godina. za sad on jedino moze da ima veliki potencijal, nista vise. zato neka prvo nauci da radi i da razmislja kao odrastao covek, tek onda sme da razmislja o vecim klubovima. u suprotnom bi trebalo da mu se ponudi novo prezime: ognjenovic.

agent johnson

pre 14 godina

Nema ga na jutubu, može li neko da sikopa video link za mlađanog Ćosića? Hvala.

Usput, 17-ogodišnji igrač ni u snu ne može da bude "zamena" za Vidića, bez obzira koliko je talentovan. Odbrambeni igrači pogoovo moraju da stasaju malo duže, a i pitanje je da li bi se i jednom klubu isplatilo da menja Vidića.

SasaKV

pre 14 godina

Narode sta je sa vama. Nigde ne pise da ce igrati za Rusiju, vec se radi da bi klub lakse Urosa zadrzala kad bi imao njihovo drzavljanstvo.

tony

pre 14 godina

Ja sam navijac Partizana, ali zalosno sta su ljudi u Zvezdi uradili. Bila je ranije ova vest, koliko se secam bila je suma od 30000 evra u pitanju?!?!?!

пусти те форе са држављанством

pre 14 godina

Ферги, матори, реагуј молим те и то брзо. Није мени стало да малиша иде у МУ, него се бојим да га Руси не обрлате да игра за њихову репку.

Bozji poslusnik i izvrsitelj -Trajan Krecu -Tigar

pre 14 godina

Pozdrav svim ljubitelima fudbala ! Nisam srecan zbog ove -- '' nesrece '' ! Cosic je bio clan Zvezde , a na kraju su ga uzeli '' braca ruse '' ! To je GRESKA bivse uprave , kao i GRESKA bivse uprave Partizana u vezi Miralema Sulejmanija i jos neke mlade igrace koji ce....zablistati u ....inostranstvo ! Bolje da su Cosic i Sulejmani igrali u Srbiju , a ne Tutoric i ......Lazic ( bivsi igrac Partizana ) ! Nemam nista protiv Lazica i Tutorica , ali nisu igraci za velike klubove ! Nadam se da ce Partizan konacno pobediti u Evropi , jer vodi sa 1 : 0 ! Neukusno je radovati se sto je propao transfer Lijaica u MU , jer to je tema za ....dublje analize ! Bog voli hrabre , verne i postene !

Todor Mitrovic

pre 14 godina

Ово је очит доказ да клубовима царују мафијаши. Онај ко је учествовао у продају млађаног Ћосића, мора кривично одговарати за учињено кривично дело трговином децом.

mile

pre 14 godina

Dobro sve razumem samo ne ovo oko drzavljanstva.Kako,zbog cega i zasto mali menja svoje drzavljanstvo?
Da li to rusi ucenjuju klinca za drzavljanstvo ili mali zeli da bude RUS?

Milan

pre 14 godina

Mislim da idu u pogresnom pravcu ali je jefitinije.Posto je novas "zakon"u kapitalizmu ,ne cudim se.Ne bi me cudilo da pocnu da karisu nerodjenu decu????Strasno.Nema stvaranja igraca,omladnske skole....Samo kupuj i to jeftino.

chile

pre 14 godina

Ćosić je do ovog leta bio u omladinskom pogonu Crvene zvezde, ali je tadašnja uprava zakasnila da mu ponudi profesionalni ugovor, pa je
1,87 metara visoki štoper aganžman našao u Moskvi.

e moj Ivicu i Den Tana vazno je da ste tokom zime doveli 10 igraca od kojih se jedan zadrzao, a niste ponudili ovom decku profesionalni ugovor... Stvarno strasno...

Tuga i jad

pre 14 godina

Eto jednog od razloga zbog cega je Zvezda bila na ivici ponora... "ZAKASNILA!?"
Bolje da sam smorio cim sam shvatio da vise ne postoji sansa da igra za Srbiju i da nisam procitao do kraja...

Uvek uz tebe, Zvezdo volim te

pre 14 godina

Moja licna procena je sledeca: kad je prosle sezone klub propadao, prestajao prakticno da funkcionise, MISEVI su naravno prvi krenuli da napustaju brod. Nisam siguran ali mislim da je Dika Stojanovic jedan od takvih. On je prakticno bio medijator tog transfera, verovatno je uzeo procenat. Sve u fazonu: ode Zvezda, daj sta das.
Malo sutra da ce Zvezda propasti. Ali nazalost, odlazak ovog talentovanog momka u Rusiju, i ne samo njega nego i Djuricica i ostalh, je tesko nadoknadivo, ne samo za Zvezdu, nego bi bilo nenadoknadivo i za Real, Barsu, ManUtd...

ns

pre 14 godina

Bravo za Zvezdinu upravu! Da li je moguce da se desavaju ovakvi propusti.... Pa to je strasno.... zalosno. Nadam se bar da ce nastupati za Srbiju. Da smo imalo pametni pozvali bi ga za narednu prijateljsku i resili se bar tog problema. I njemu bi koristilo da se cuje da je sa 17 godina debitovao za nacionaln tim.

Slobodan

pre 14 godina

Pa da! Nas klub "ne prepozna" talenat, citaj decko nije imao jakog menadzera iliti mafijasa iza sebe, a hvala Bogu postoji mali milion klubova koji samo cekaju da pazare mladog a talentovanog igraca. Jos mu nude drzavljanstvo. I ode jos jedan talenat pa bio on ili ne veci potencijal i u buducnosti igrac od Vidica. E Srbijo medju sljivama

Cvija

pre 14 godina

Pa stvarno ne mogu da verujem da se ovkve stvari ponavljaju iz godine u godinu. Nije dovoljno dobar za zvezdu, ali zato se CSK i Mancester polomise oko njega ... c.c.c.

Goran

pre 14 godina

"Ćosić je do ovog leta bio u omladinskom pogonu Crvene zvezde, ali je tadašnja uprava zakasnila da mu ponudi profesionalni ugovor, pa je
1,87 metara visoki štoper aganžman našao u Moskvi."

Cist srpski profesionalizam na delu, i posle se pitamo sto nam ne ide :(
Jos ako ga Rusi uzmu za svoju reprezentaciju mozemo svi kolektivno smosta...

Srpski dinamit

pre 14 godina

Ovo je najveća greška Zvezdine uprave! Ima više razloga...Dečko je bio kapiten ove ekipe,i za 5 godina biće ono šta je Vidić sad!Čekao je da dobije ugovor,al mu nisu ponudili,da li su onoma koji nisu zaslužili. Sa njim u prvom timu bi dobili zagarantovanu dinamitnu odbranu,a posle 2-3 sezone otišao bi pravac u neki tim iz velike engleske četvorke za preko 5 miliona funti,ovako...

djole

pre 14 godina

Pa nece valjda i ovaj mali da zaigra za drugu drzavu.Sta rade bre ovi iz fudbalskog saveza? Toliki talenti nam odose iz zemlje u poslednjih desetak godina a njih zabole uvo.
A ovaj potez Zvezde ne vredi ni komentarisati.Cuj, zakasnili da mu ponude profesionalni ugovor!Pa na sta su mislili pitam ja njih?Ma necu vise da citam ovakve vesti i da se bezveze nerviram.

saleNS

pre 14 godina

Cudo jedno da ga se nisu docepali raznorazni "menadzeri" u Srbiji. A glupo zvezdino rukovodstvo uporno pusta super-talente da odu umesto da im nudi bolje ugovore nego sto imaju ovi vajni prvotimci. Sve u svemu, puno srece zelim mladom Cosicu i zelim mu da postane velik kao Vidic.

којекуде

pre 14 godina

Е, због овога би Дику требало протерати са Маракане за сва времена! Без обзира што је он наша Легенда, без обзира што га волимо...... Али, Дика Стојановић је директно посредовао у ОТИМАЊУ малог Ћосића. Ту нема опроста нити га сме бити. Какав су нам драгуљ узели...

Владан

pre 14 godina

"sigurno nadmašiti srpskog reprezentativca Nemanju Vidića"
...mali je onda mladunce Tiranosaurus rexa ili Barioniksa treceg nema :)

pero

pre 14 godina

Dok fudbal propada, pojedinci se bogate. Hm, ovom recenicom nisam otkrio Ameriku. To vec svi znaju. Ali nista se ne radi u vezi toga.

Niki 22

pre 14 godina

Mali je sigruno talenat...ali da ce biti bolji od Vidica to se nemoze reci sad...nego kasnije postoji na hiljade primjera koji su nili super talenti a nista nisu napravili...Ventola,Ognjenovi, Di-alesandro, Recoba...sve su to bili veliki taleni a nista nisu pokazali...a ima ih jos...nadam se da ce ovaj Cosic da zaigra za Srbiju..a i da ce da predje u Man Utd...pa i nek premasi Vidica...mora i to neko..pa ako mora neka bude barem nas...SRBIJA...

Jozza

pre 14 godina

Joooj! Ako mi samo jos neko kaze da su Toplica, Misko jr. i njima slicni imali dobre namere... Ima odma' da ga bacim s Djilasovog Inex-a!

vlado.

pre 14 godina

Neki ce da kukaju neki ce da likuju neki ceda zale ali meni je drago da ce decko svoj rad da naplati a isto tako mi je drago da zvezda i dalje stvara dobre igrace u svome pogonu jos samo da nadje sistem da ih zadrzi.Resice i to nova uprava ne brinem se mnogo,svaka cast Cosicu

mislim se

pre 14 godina

a zasto rusi da mu daju drzavljanstvo? da nece mozda da igra za rusiju? i ne bi me nista cudilo. citam izjavu selektora argentine u kosarci koji kaze da je slovenija pored srbije veliki izvor talenata?!a svi igraci koji su NBA su Srbi.koliko ima mladih srba koji igraju za druge reprezentacije u Evropi u svim sportovima? rukomet, fudbal, kosarka..

Zmaj

pre 14 godina

Ajde da se ne lazemo. Dobro znamo da je to saopstenje za medije i da stvarno nisu zakasnili da mu ponude profesionalni ugovor, vec da su u pitanju druge mutne radnje...

Delija

pre 14 godina

Jednostavno, kakav je golman bio bolji menadžer nije ni mogao da postane. Uglavnom ceh će platiti CZi i srpski fudbal, a to je ono sto je loše.

Sine

pre 14 godina

Jel vi stvarno mislite da su zakasnili? Jednostavno,Ćosićevim matorcima je ponuđen dobar posao u Moskvi,njemu dobra juniorska plata i to je to... (pr. Đuričić)

Shmrkey

pre 14 godina

Zali Boze miliona bacenih u vetar... pustiti ovakvog klinca za kiflu i jogurt sa minusom od 20 miliona... siroko Toplice, nema sta

Milan

pre 14 godina

Navijac sam Partizana ali mi je zao sto cujem da ga je Zvezda ovako lako i glupo izgubila, a jos ako decka izgubimo i za drzavni tim.....e strasno kako smo glup narod!

RSFC

pre 14 godina

Miškovićeva prošla uprava i Dika Stojanović koji je bio posrednik bi u normalnim sredinama dobili zabranu prilaza Marakani na udaljenosti od 10km!

Milan

pre 14 godina

Ćosić je do ovog leta bio u omladinskom pogonu Crvene zvezde, ali je tadašnja uprava zakasnila da mu ponudi profesionalni ugovor, pa je
1,87 metara visoki štoper aganžman našao u Moskvi.


Sta na ovo prokomentarisati, ni prvi ni poslednji slucaj.

cantona

pre 14 godina

jel to onaj mali sto ga je Stevan Stojanovic odveo iz Zvezde? Hvala ti Diko,hvala puno..isto ti hvala kao i onome (ne znam ko je,a mozda si i ti) sto je odveo (oterao) Jagoša Vukovića iz Zvezde!! kako da napravimo igrača kad ih sve prodajete sa 17?

Ivan

pre 14 godina

Eto jos jednog talenta koga ce vrbovati neka druga reprezentacija. Dace mu pasos po ubrzanom procesu i pustice mu neku pricu da zaigra za Rusku reprezentaciju. Antic i savez moraju da probaju ovog decka za mladu reprezentaciju da vidimo zeli li da igra za nas (ukoliko vec nije debitovao).

marko

pre 14 godina

Ovo izgleda za koga god procijene u zvijezdi i partizanu da nije talentovan ima sansu da bude vrhunski igrac ili su vec vrhunski igraci.

Martin

pre 14 godina

Ako je stvarno tako i ako FSS ne reaguje i da mu da debituje za Srbiju, te ga tako ostavi Rusima, onda će to biti jedna od katastrofalnih grešaka FSS.

MMM

pre 14 godina

Јеврем Коснић

датум рођења: 28. април 1993.

позиција: средњи ред

тренутни клуб: Интер, Милано


претходни клубови:Црвена звезда

висина:185

тежина: 75

BaneSecanj

pre 14 godina

Pa tu je neko u Zvezdi dobio pare da mu ne ponudi ugovor i on lagano ode u CSKA!!!
To ti je nash fudbal!!!
Vode ga ljud koji nemaju veze sa fudbalom!!!

Goran

pre 14 godina

Decko, u manjini je Srbija koja je "Zaboravila" da ti ponudi ugovor. Iskreno, prvi put cujem za tebe, ali se nadam da ces ostati Srbin, jer sve sto je kvalitetno, pobeze, odrece se svog korena, postade Spanac, Svajcarac, Australijanac... Siguran sam da ti ova drzava nista nije dala (siguran sam da ti je mnogo toga i uskratila, kao i meni, a i svim postenim ljudima u ovoj zemlji), ali nadam se da ces ipak jednoga dana predstavljati svoj narod, jer nam, vise nego ista, treba kvalitetnih mladih ljudi. Zelim ti puno uspeha, sta god da odlucis.

tonemo lagano

pre 14 godina

I posle kazu propada nas fudbal! Pa kako i nebi kad se ovi nasi olosi otimaju o predsednicke fotelje samo da bi se sto vise nakrali! BOLI NJIH K ZA NASE KLUBOVE! Sve je to isti sljam! Mladi igraci beze odavde sto pre da bi kojekakvi stranci posle mogli da zgrcu milione na njima!

baxus

pre 14 godina

ako se ne varam, stojanovic je najuren upravo zbog prelaska ovog decka u CSKA...

stojanovic mu je bio agent/menadzer/kakogoddasetosadzove...
sve u svemu, potpuno 'cista' posla...

ako se pogresno secam, izvinjavam se...

Trezvenjak

pre 14 godina

Ove uprave iz svih klubova u Srbiji se ponasaju kao daimje ovo dedovina pa ih samo interesuju PARE a kao sto kazu politicari tosu jos uvek nasi narodni klubovi i ja ko sto pripadam tom narodu ja ne dozvoljavam da ovi vise uzimaju pare u nasim klubovima nego molim Ministarku za sprt da sto pre napravi zakon za privatizaciju klubova ako to neurade brzo klubovi ce da se obezvrede pa neca nista moci da se uzme za njih ni pisljiv bob.

Trezvenjak

pre 14 godina

Ove uprave iz svih klubova u Srbiji se ponasaju kao daimje ovo dedovina pa ih samo interesuju PARE a kao sto kazu politicari tosu jos uvek nasi narodni klubovi i ja ko sto pripadam tom narodu ja ne dozvoljavam da ovi vise uzimaju pare u nasim klubovima nego molim Ministarku za sprt da sto pre napravi zakon za privatizaciju klubova ako to neurade brzo klubovi ce da se obezvrede pa neca nista moci da se uzme za njih ni pisljiv bob.

naivan

pre 14 godina

ko kaze da je decko otisao bez nadoknade?! nadoknade je bilo i to kakve, samo sto je legla na privatnom racunu negde na Kipru ili Sejselima. Rusima jefitnije, nasima isplativije a mi ovce..

bojan

pre 14 godina

e ja sam partizanovac,ali stvarno sramota pustiti decka da ode iz zvezde a vidi sad ko ga trazi,dajte da ga ne izgubi i reprezentacija,Posle kazu nemamo timove za evropu,normalno kad dovode neke za 500evra iz nekih seoskih liga,a talente poklanjaju i stavljaju pare u dzep.strasno,zakon i u zatvor gospodo

Vuk

pre 14 godina

Postoji zamena a postoji i adekvatna zamena.Nema nikakve sanse da igrac od 17 godina zameni iskusnog stopera osim ako je razlika u kvalitetu u startu ogromna (sto ovde jednostavno ne moze biti slucaj).Ferguson to vrlo dobro zna.Videcemo sta ce dalje biti...mozda mali potone u zaborav (kao i 99% klinaca pre njega koji su pocinjali blistave karijere i obecavali a sada vise po kladionicama i kaficima i igraju za nase treceligase za koji evro) a mozda se ugura u 1% ostalih i zablista pa za koju deceniju ili malo manje zameni Vidica (sto mu od sveg srca zelim).Ipak, seako uopste cita ovo-a verujem da cita-porucujem mu da radi na sebi na svim poljima i da se cuva raznoraznih lesinara koji uvek kruze oko ovakvih bisera (kvazi-menadzera,laznih drugara,sponzorusa i ostalog sljama) i pa da mu aplaudiram na Marakani za koju godinu ali uniorskom dresu Srbije!!!

yuhu

pre 14 godina

da se u fudbalu radi kako treba svi igraci bi odlazili sa 24 godien i na taj nacin bi dodatno zaradili:
- 5mil vidic
- 10 mil krasic
- 5 mil jovanovic
-5 mil ivanovic
- sulejmani 10 mil
- ...jagos,djordjic, cosic itd. stotine miliona!

koliko je to semafora, teleoptika, renoiviranih stadion, novih stadiona ...

nenad

pre 14 godina

JEVREM KOSNIC bivsa nada Crvene Zvezde koji je proglasen najtalentovanijim igracem do 18 evropi je vec 6 meseci u Interu iz Milana,ali nedaje izjave zbog iscekivanja radne dozvole....zdnjih mesec danan trenira sa prvom EKIPOM INTERA!!ljudi kakvog smo igraca izgubili..inace znam vise o njemu zato sto je dao intervju u gazzeti delllo sport...u italiji kazu da jos ovakvog igraca nisu videli,milim javnost da pogleda njegov slucaj,da bi i drugi znali vise....