Utorak, 08.12.2009.

09:52

SŽ:Diara i Moreira odlaze iz Humske

Ponajbolji fudbaleri Partizana, Lamin Diara i Almami Moreira imaju dozvolu da napuste klub iz Humske u zimskom prelaznom roku, prenosi „Sportski Žurnal“.

Izvor: B92

SŽ:Diara i Moreira odlaze iz Humske IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

141 Komentari

Sortiraj po:

fcrs

pre 14 godina

Bez Diare i mozete, ali ako ode Moreira, to cete tesko nadoknaditi. Retko se tako dobar igrac nadje u nasoj ligi. U svakom slucaju, srecno! Bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde i obrnuto. To treba da znaju Delije koje se raduju kada se Partizan rasprodaje.

Partizan se voli,a za ostale me boli!

pre 14 godina

Da prodaju MOREIRU??????
SRAMOTA!!!
Uprava koja to uradi neke se gubi iz naseg voljenog kluba,sa sve onima sa juga koji je podrzavaju!!!

Nemanja

pre 14 godina

Ko sme da se kladi da Sasa Ilic nece biti nimalo losiji od Moreire? Zaboravili ste vi kakav je Sale igrac, ali zato on nije zaboravio da igra i to ce pokazati. A sto Moreira i Ilic ne mogu zajedno?? I te kako mogu, i ja sam za tu opciju, plus Fejsa, Petrovic i Ljajic, a u spicu Kleo. Dijara moze da ide, nemam nista protiv! U odbrani je potrebna reforma, jer imamo malo istrosene igrace. Treba naci mlade i kvalitetne , uz mozda samo Djordjevica kao iskusnog. Bozovic na golu je ok opcija. I naravno, da ne zaboravim -trener ne sme ostati Stevanovic. Glasam za Tumbakovica, a Savu za predsednika. Svako ko se slaze neka preporuci!

juve

pre 14 godina

Prije par mjeseci procitah nesto o potpisanom ugovoru o saradnji izmedju Partizana i banjaluckog Borca.Ako je tako,odmah dovesti Nemanju Bilbiju i Stojana Vranjesa.Dva mlada i ekstra talentovana igraca.Borac,takodje finansijski ne stoji najbolje,ne vjerujem da ce ganjati titulu u BIH(mislim da ce se zadovoljiti bilo kojim mjestom koje vodi u Evropu)i svi zadovoljni.

Kezman za igraca sveta

pre 14 godina

Ne znam ko ce se vratiti,ali znam ko nece!Osvajac olovne lopte Mateja Kezman!Njega trazi pola Evrope posle blistavih partija u dresu PSZ-a.Pokazao se i u ruskom prvenstvu gde je uprkos svim prognozama postigao celih 2 gola(od toga jedan fantastican iz penala)!Zaista velika pocast,za dobitnika velikog Francuskog priznanja!

pedjaBG

pre 14 godina

ovako gdin Moreira je Car i jedan od retkih igraca kojeg toliko cenim da se nesecam da sam i jednom rekao nesto lose za njega(sto je inace nemoguce kod ostatka druzine) ... njega kada prodaju ne znam sta cu gledati jer pare koje za njega mogu da dobiju mozda sebi isplate plate ali gubimo sve ostalo . Treba dase ugledaju na Duleta 008 i proslogorisnju ekipu a ne ove nasminkane fudbalere !
Ziveo Partizan i majka Srbija

mala sansa, ali sansa :D

pre 14 godina

Samo nek putuju. Vama odlaze Dijara i Moreira,a nama stigao Sadik Adams. Zvezda ne verujem da ce izdrzati do kraja istim tempom, pa cak postoji i neka mogucnost da vas stignemo. :D :P ko ne preporuci p...a :P :D

Dexterijus

pre 14 godina

Bozovic - Knezevic-Rnic-Djordjevic-Lomic - Fejsa-Ilic-Ilic-Bogunovic - Cleo - Washington.
Osvajaci Lige Sampiona 2010-2011........

Ako vracate igrache probajte sa bracom Marinkovic, Ivicem, Bosancicem, Djordje Rakic je ok za nashu ligu, ali treba misliti i na klince koji dolaze i njima otvoriti vrata.

logika...

pre 14 godina

Ali koja je to logika sto nasladjujete sto Pizon ostaje (a niko ga nije ni terao) kad je Zvezda prva i velike su sanse da tamo i ostane????
(mislim svasta sa vama, 8. decembar 2009 15:30)

logika je ta sto svi znamo kako je zvezda prosla u derbiju sa igraca vise tj. Stevanovic je odrzao cas taktike pizonu a svi znamo koliko je stevanovic dobar strucnjak...a zamislite onda tek kakav je pizon...

Vukov Spomenik

pre 14 godina

Jos malo pa cemo cuti kako se u Partizan vracaju kao igracka pojacanja: Milko Djurovski, Branko Brnovic, Ljubomir Radanovic, Fahrudin Omerovic, Nebojsa Vucicevic, Sasa Curcic, Milan Djurdjevic...

Zina BG

pre 14 godina

Da vrate Miroslava Radovica, momka koga pamtim po izjavi da kad naidje na banderu mora da je optrci sa desne strane?!! Boze, pomozi im, ne znaju sta rade!!!

veljko

pre 14 godina

E sad jos Sale i ne ginu nam namestaljke iz 1-2 i obrnuto,Moreira dozivotno u crno beloj familiji a ako ide nek ide za predsednika FK PARTIZAN

Ivica

pre 14 godina

Secam se da su bile vesti da je Partizan otkupio i drugu polovinu Dijare. Rnica, Smiljanica, Radovica nikako ne vracati. Hvala im za sve ali neka idu negde dalje. Sasa Ilic moze da dodje ako ne trazi velike pare i ako prihvata da bude rezerva Moreiri. Zasluzio je da zavrsi karijeru ovde ali ne moze da igra na ime. Razmisliti o Dusku Tosicu on ne igra u verderu a fizicki je jak, spreman, za nasu ligu car. Sigurno bi hteo, ovde mu je cela porodica.

realno

pre 14 godina

moreira ,najbolji igrac partizana u poslednjih par godina zasluzuje da ode.i dobije ugovor kakav mi nazalost ne mozemo da mu ponudimo.stvarno je Dr. Mo.diara vidi se da vise nema motiva,i treba ga unovciti da li pola para ide partizanu,ili ne opet je zarada na njemu ogromna. petrovic za dz moze da ide,mislim da je fejsa bolji i treba ga isforsirati na tom mestu.pojacanja,da li su "pojacanja",ilic jeste kapiten svaka mu cast,ali vec dve godine ne igra fudbal,a vec je i u godinama.radovic nije puno pkaziavo ni kada je bio u partizanu,spustim glavu i trcim pa dokle stignem.napadaci nam najvise trebaju jer kada ode dijara ostaje samo kleo,i poluspicevi ilic i bogun,sto je nedovoljno i za srbiju ,a kamoli za evropu.skuletica smo pustili za male pare,mozda treba dovesti nekog drugog iz salcburga rakica,ili radeta veljovica.sredina tadic iz vojvodine bi bio fenomenalan,ali je pitanje da li bi ga bata pustio u partizan.dok nam odbrana na celu sa golmanom spremna za rekonstrukciju,mozda i citava 4 igraca bi trebalo.videcemo i znati vise posle izbora.mada do privatizacije nema uspona srpskog fudbala uopste

Jack

pre 14 godina

Ne kazem da sam pobornik vracanja svih bivsih igraca nazad u klub, ali neka mi neko nadje dva igraca bolja od Radovica i Ilica u nasoj Jelen super ligi. Naravno, pod uslovom da nisu Aleksic, Tadic i slicni koji vrede vise + sto i "Vosa" zna da zacepi kod prodaje. Jednostavno- nema ih. Nazalost, ali tako je nekako.

Aleksandar

pre 14 godina

Bice opet UPRAVA NAPOLJE ...

Diara nek ide slobodno,ja cu da mu platim da ode.
ALI MOREIRA mora da ostane!!!

UZMI DULE FC PARTIZAN , PARTIZAN , PARTIZAN !!

ribnica

pre 14 godina

prvo tom zurnalu nista ne verujem,svi mi znamo ciji je to list,Diara i ako ode nije neki veliki problem,dok bi odlazak Moreire bio veliki problem,malo je danas (nama dostupnih) takvih igraca.Ne znam sa koliko motiva bi Sasa Ilic igrao u Partizanu posle svega sto mu se desava u poslednje 2-3 god.Sto se tice Race mislim da je skroz ok momak i fudbaler,a izgfleda da nam je i talija,nema ni jedan poraz u derbiju kao ni SRDJA.Sacekacemo januar pa cemo videti,a do tada pustite sekundarce da likuju,jer i oni su svesni sta ih ceka na prolece

Sanja

pre 14 godina

@Insider

E jaki skauti. Pa nisu skauti partizana kao skauti Arsena Wengera.To je prica sto je babi milo to joj se snilo. Vi ste 'veliki" evropski klub i mislite da svako ko nesto vredi na trzistu Srbije treba da dodje u Partizan da "Eventualno napreduje"Valjda se pita jos neko.Ima i vecih klubova u Srbiji od Partizana.

dragan.pfc

pre 14 godina

Diara brate svu ti srecu zelim u daljoj karijejri....Dr. Mo nije ovo zalsuzio posle svega sto je ucinio za Partizan...brzo se zaboravilo i ono sa detetom i i gubitkom majke...to nijedan nas nabedjeni fudbaler ne bi uradio, vec bi otisao na shranu....

GROBAR410BMore

pre 14 godina

ma mogu i da idu. dali su dosta klubu za ove 2 godine cak dosta vise nego neki za 3 i 4 sezone. ali ovo pise SZ tako da su ti izvori tanki cak i sta vise nepoverejuci. videcemo.

Nemanja

pre 14 godina

pero,sto pises kad blage veze nemas sa zivotom...dijara ima ugovor pola pola,kao i marinkovic nebojsa sto je imao...jedva je dijatin menazer namolio d adovedu senegalca za tricavih 45000 eura!

ForeverSRB

pre 14 godina

Ahahahahaha, da je bolji trener, jedan pik u odbrani, zadrzimo igrace, i liga sampiona je izvesna...

Ahahaha,ihihih,uhuhuhh,ohoho, pa dobro,da li je moguce da covek od 20 i kusur godina, pa da ne znam koliki je navijac pfc-a, moze da odvali ovako nesto... :))))))

Duke

pre 14 godina

"I jos imam predosecaj da uz boljeg trenera ni Liga Sampiona nece biti daleko.Imamo dobar tim,samo ih treba zadrzati i na nekim mestima,odbrana i sredina terena pojacati."
(peca, 8. decembar 2009 12:12)

------------------------------

Хахахахахахахахахахахахахаха!!

Значи, Пецо, који си ти краљ! Врх! Најбољи коментар. Ово ни Младен Трајковски не би одвалио.

zvezdino dete

pre 14 godina

E, neka idu! Dosta su nas ponizavali! Da i nama malo svane! Da vide grobari kako je to kad ides na utakmicu i nicemu se ne nadas.

Kardinal

pre 14 godina

@ Sasa Ilic gotova stvar.
Radovic sanse su pola-pola
Potencijalni pikovi skauta iz Humske 1 su:
Stankovic i Milic iz Ofk
Djordje Rakic
Dusan Tadic
Nemanja Rnic
Verovali ili ne Ivica Dragutinovic
(Insider 2, 8. decembar 2009 14:05)

NEMANJA RNIC????????!!!!!!!!

Pa svi smo jedva cekali da mu vidimo ledja,pa ako sad jos i njega vrate ja cu definitivno da prestanem da gledam Partizan!!!!!!!

Xomep182

pre 14 godina

Sasa Ilic gotova stvar.
Radovic sanse su pola-pola
Potencijalni pikovi skauta iz Humske 1 su:
Stankovic i Milic iz Ofk
Djordje Rakic
Dusan Tadic
Nemanja Rnic
Verovali ili ne Ivica Dragutinovic
(Insider 2, 8. decembar 2009 14:05)

Za ostale ne znam, ali sto se tice Tadica odmah mozes da zaboravis na to:)

Soweto

pre 14 godina

@ Konacno raspad sistema,da malo i vi osetite kako je Zvezdi bilo kad je morala da rasproda igrace Koromana,Milijasa,Klea,Burzanovica,D.Milovanovica
(Rasprodaja grobara, 8. decembar 2009 11:56)

Raspad sistema? Momak, tebi nije dobro? Vaš raspad je umalo rezultirao gašenjem kluba ili bar prebacianjem u niži rang takmičenja. Pride, jedva ste našli ljude koji će da vode klub. Naš "raspad", kako ti kažeš, dovešće do jačanja tima, zadržavanja nekih jako dobrih mladih igrača i osvajanja titule i kupa. Pride, dobićemo i Savu za predsednika. Pa ti ponovo pravo slična poređenja. Smešan si kao i tvoj omiljeni klubić.

Babin_zub

pre 14 godina

Znaci Petrovic pred transferom...Bas me interesuje kog igraca ce sad forsirati Antic da bi ga uvalili nekom preko grane kao "perspektivnog".

p.s.ne brinite grobari,vratice vam ga brzo,bas kao i ostale sto vam vracaju.

delija koji sve zna

pre 14 godina

sta vam je bre, moreira prelazi u zvezdu..o tome se pisalo jos pre 2 meseca..lukic je vec poooodavno uspostavio kontakte...a klazula je da moreira uz neko smesno obestecenje moze da predje u neki drugi klub...]

u zvezdi ga ceka koroman koji se vraca, mrdja koji pojacava spic kao i novi play mejker...tu je jos brznogogi jao iz napretka..

bice veselo

mislim svasta sa vama

pre 14 godina

Partizan je vec dobio jedno pojacanje, Pizon ostaje trener zvezde :))
(i dalje se nadaju..., 8. decembar 2009 13:56)


Ali koja je to logika sto nasladjujete sto Pizon ostaje (a niko ga nije ni terao) kad je Zvezda prva i velike su sanse da tamo i ostane????

pfcabara

pre 14 godina

Ekskluzivna vest! Raca prelazi u kk Partizan. Dule izjavio: "Treba nam, u reketu, igrac koji tako igra ledjima." Salu na stranu, Raca je blago Partizana, samo sto to malo ljudi moze da vidi. Dr Mo dozivotno u Partizanu!

Skurk

pre 14 godina

Ja bih da apostrofirao 2 stvari:

1)ta prica da Racu forsira Radomir da bi se ovaj prodao je glupost. Tako se pricalo i za Milijasa pa se ispostavilo da Radomir zna sta radi. Taj Petrovic ima potencijal,lici na Jokanovica i kao i Subotica mozda ga vredi istrpeti.

2) jel znate da je Kezman ovogodisnji osvajac "Olovne lopte" u Fra?

cigan

pre 14 godina

treba trpati ove grobare stalno tri puta za 60 godina prezimeli u evropi i oni su ekipa,bruka.kada se nas fudbal nesto pitao u evropi zna se ko je bio daleko najuspesnija ekipa sa ovih prostora.red star belgrade...

Ivan

pre 14 godina

Moreira zasluzuje i 5 miliona po sezoni za ono sto je uradio za klub, on mora da ostane!!! Ne trebaju nam ovi gubitnici umesto njega. Jel treba opet 8 godina da gubimo od zvezde.

Sale MEĆE ponajviše vama!

pre 14 godina

@
Cuo Sasa Ilic da ste konacno pobedili par derbija pa pozurio da i on vidi kako to izgleda.
(Ali, videti nece!, 8. decembar 2009 14:05)
------------------------

A na čemu si ti?
On ne zna kako se vi trpate?

Pa ne postoji bre vaš golman iz svih tih godina kojem Sale-kapiten nije "metnuo"!

2:0 na JNA (Sale dao prvi gol), 2:1 na JNA (Sale dao prvi gol), razvaljivanje 1:0 u rupi u finalu kupa (Sale ga stavio Kociću u malu mrežicu)...a "stavljao" vam ga je i na par derbija koji su završeni remijima (2:2 na JNA, takođe 2:2 ali u rupi itd...)...

Bud Bog s nama kakvih sve ovde ima likova...

peca

pre 14 godina

Momci hvala Vam za sve.Dijara nikad ti necu zaboraviti svaki gol sto si dao ganima,Dr Mo kada si odlucio da igras odlucujuci mec u kvalifikacijama za Ligu Sampiona i ne odes na sahranu
majci,i jos dao jedini gol na toj utakmici.Tako se bori za Partizan.Jos jednom vam hvala.A ja se samo plasim jednog,ako vi odete sa ovim trenerom mi sigurno gubimo titulu.

Zemun

pre 14 godina

Pa ovako.ako dodje Sasa Ilic i Miroslav Radovic,plus se pojacamo za nekog spica (mada ne treba:Cleo,B. Ilic,Bogunovic su tu) i prodamo Moreiru,Diaru i Petrovica,imacemo ekipu mozda i jacu kada pogledamo jer,igraci poput Brezancica,Kosorica,B. Ilica,Bogunovica i Fejse bi trebalo da eksplodiraju u sledecoj polusezoni.Sto se tice Moreire,covek je zasluzio da ode,hvala mu za sve,svaka mu cast i treba i zasluzuje da polako zavrsava karijeru u nekom boljem i finansijski i igracki klubu,covek je ostao dve godine,sigurno ima malu platu,postao legenda - to je to.Diari hvala za golove i nek se pakuje da bi mesta imali i BOLJI spicevi poput Ilica i Bogunovica.To je moje mislenje.
(~ S M K ~, 8. decembar 2009 13:00) Slabo se ti razumes u fudbal druze kad su tu Bogunovic i Ilic bolji spicevi od Dijare,koji treba da ide jer nema vise motiva da igra u Partizanu.

pera

pre 14 godina

Konacno raspad sistema,da malo i vi osetite kako je Zvezdi bilo kad je morala da rasproda igrace Koromana,Milijasa,Klea,Burzanovica,D.Milovanovica
(Rasprodaja grobara, 8. decembar 2009 11:56)

A zasto je ovo raspad sistema i zasto nam stalno to pominjete i prizeljkujete? Ako malo pratis nas fudbal onda znas da je odlazak najboljih igraca nesto normalno u nasem u fudbalu.A ako uporedjujes ovi nasu situaciju sa onom vasom od letos kad vam je otislo 20 igraca,onda bolje nemoj...
Vidim da neko sad pominje da Diaru kad prodamo samo pola para ide nama??? Odakle vam to??? Ako je takva stvar sa Tosicem i sa Fejsom, to ne znaci da je tako i sa svim ostalim igracima. Tosic i Fejsa su bili skupi i jednostavno nismo mogil da isplatimo tolike pare pa su se dogovorili da odredjeni procenat od sl. prodaje ide klubu iz kojeg je kupljen. A Diara je placen 45 ooo evra koliko se secam!
Mislim da Diara treba da ode,mozemo dobro da zaradimo,a i vec nekoliko rokova se prica o njegovoj prodaji.Moreira isto,ako zeli neka ide, ima najvecu platu,pa one carke sa trenerom, a i realno ne igra onako kao sto je igrao prosle i preprosle sezone. Raca Petrovic slobodno neka ide,jos ako mozemo dobro da zaradimo...
S.Ilic- ne znam u kakvoj je formi,ali moze da posluzi.Radovic-mislim da je obicna izmisljotina.On im je u Legiji skoro najbolji igrac i ako negde ode to moze da bude samo neka jaca liga,a ne da se vraca u Partizan.A verovatno je i preskup za nas.
Sto se mene tice ostanak Ljajica je najveci dobitak i on ce tek eksplodirati kada budu otisli ovi nosioci igre. Fejsu nikako ne prodavati jer je poceo dobro da igra.
P.S. Kad pogledam sastav zvezde tesim se i znam da bi opet imali sansu za sve trofeje.

Insider 2

pre 14 godina

Sasa Ilic gotova stvar.
Radovic sanse su pola-pola
Potencijalni pikovi skauta iz Humske 1 su:
Stankovic i Milic iz Ofk
Djordje Rakic
Dusan Tadic
Nemanja Rnic
Verovali ili ne Ivica Dragutinovic

Dushkic

pre 14 godina

Nemamo mi toliko problema u napadu/veznom redu, ali odbrana mora kompletno da se reformise, Gavrancic,Djordjevic i Lomic su vezare, Knezevic ne zasluzuje dres velikog kluba, a Krstajic se penzionise, dajte vise sanse Sinisi Stevanovicu i Marku Jovanovicu i dovedite nekog fizicki dobrog stranca(u fazonu Ibrahima Guye-a) i nekog brzog levog beka sa dobrim centarsutom

~ S M K ~

pre 14 godina

Pa ovako.ako dodje Sasa Ilic i Miroslav Radovic,plus se pojacamo za nekog spica (mada ne treba:Cleo,B. Ilic,Bogunovic su tu) i prodamo Moreiru,Diaru i Petrovica,imacemo ekipu mozda i jacu kada pogledamo jer,igraci poput Brezancica,Kosorica,B. Ilica,Bogunovica i Fejse bi trebalo da eksplodiraju u sledecoj polusezoni.Sto se tice Moreire,covek je zasluzio da ode,hvala mu za sve,svaka mu cast i treba i zasluzuje da polako zavrsava karijeru u nekom boljem i finansijski i igracki klubu,covek je ostao dve godine,sigurno ima malu platu,postao legenda - to je to.Diari hvala za golove i nek se pakuje da bi mesta imali i BOLJI spicevi poput Ilica i Bogunovica.To je moje mislenje.

Caja Grobar

pre 14 godina

Može li neko da mi objasni šta će nam Radović? Ostaje Ljajić, a imamo Tomića i Branu Ilića koji se pokazao kao dobro rešenje na desnom krilu. Bilo bi to čisto bacanje para. Mo je nezadovoljan tretmanom (Stevanović je stvarno napravio neviđenu glupost s kapitenskom trakom) i razumem zašto hoće da ode, ali ja ga ne bi pustio ako se ne vrati Saša Ilić. Za Dijaru je vreme da ode jer se smorio igrajući u ovoj ligi. Imamo Bogunovića i ne sumnjam da će se dobro uklopiti s Kleom, koji će tek da pokaže koliko je dobar centarfor. Maltretirali su ga s klupom i stalnim zamenama i Ronalda bi ubili u pojam na taj način, pa sad kad bude prva opcija u napadu imaće više prostora da pokaže sve ono što zna - a zna mnogo. Mislim da nam je najpotrebniji zadnji vezni, borac poput Duljaja koji će da ispravlja sve ono što ne valja - pre svega (pre)kratke pasove i sporost Petrovića. Fejsa najzad igra kako treba ali ako može da se dobro zaradi, a pronađemo dobrog borca za sredinu - što da ne.

grobarrr

pre 14 godina

Neka ide diarra,on je zreo za bolju ligu..ali bi stvarno trebao Mo da ostane,i obavezno da se vrati Sale kapiten..Njega obozavam,a zamena za Diarru neka bude jos veci ciganski ubica-JEDAN JE MATEJA KEZMAN!!!!

dak

pre 14 godina

moreira neka ostane,ali neka bude razuman i pristane na smanjenje plate,jer je ona u odnosu na ono sto prikazuje realna. diara je ocigledno zasicen nase lige i trpanja cigana,tako da je bolje prodati ga dok nesto vredi.

i dalje se nadaju...

pre 14 godina

pa sta i da odu Moreira i Diara?
pa mi smo cigane trpali sa igraca manje i oni sad misle da ce im biti lakse ako odu Doktor i Ubica!? ima da dovedemo jos bolje igrace bre...Partizan je vec dobio jedno pojacanje, Pizon ostaje trener zvezde :))

Gde ste Miskovici i Zepteri

pre 14 godina

Za Dijaru me bas briga, neka ide ali pustiti 'doktora' i dovesti 'mrtvog' Sasu Ilica znaci da je ovo igranka bez prestanka i da se zna da ove sezone zvezda mora uzeti titulu.
Jadan nas fudbal. Sad ce i oni da prodaju Ninkova ili koga vec imaju i opet veliko nista srpskih klubova u Evropi.

neca

pre 14 godina

sa diaru mogu da dobiju 2 do 3 milke a od toga partizanu ide samo pola a od moreire ako se izvuce milionce puna kapa
sto se tice petrovica on ima visinu i sut u svakom slucaj nedovoljno za repku mnogo bolji u svakom segmentu igre od njega je nemanja matic

Luca Toni

pre 14 godina

sramota!!2 igraca koji su po meni u poslednje 3 godine najvise dali partizanu!!u mesto da im povise plate oni ih pustaju!pa ko ce da nam predvodi napad?vasington?pa taj nem spremu da istrci vise od 30.min.pa moreira je ostao kad mu je baba umrla,kad sinu nije bilo dobro sad se tako vraca!a i i diara covek koji nam je postizao golove kad nam je bilo najpotrenije!bruka

Lemi

pre 14 godina

Ovo nije nista neobicno ... stavise - vrlo logicno i ocekivano.

probalo se sa trenutnom koncepcijom. plati moreiru, dodaj neke klince iz podmlatka, vrati po koju starinu iz inostranstva i bice sve OK. pa, nije bilo OK. ceo koncept je krahirao, i sada, nakon jos jedne godine brukanja u evropi, i to je potvrdjeno.

gerijatrija u odbrani nije nista dobro donela. individualno, oni mozda imaju zanimljiv kvalitet (vise iskustvo), ali na terenu su se katastrofalno pokazali. mozemo mi sada da pricamo da i vezni red ucestvuje u odbrani, itd., ali je cinjenica da se niko u odbrani 9a dosta ih se izmesalo na te 4 pozicije - gavrancic, krstajic, djordjevic, knezevic, stevanovic, lomic, brezancic, obradovic, kosoric) nisu nista pokazali i nisu profunkcionisali zajedno.
dijara i treba da ide. dosao je maltene za dz, lepo ce se zaraditi sve i da se zavali za jednu milku, on vise motiva nema, a i apsolutno nista nije pokazao van nase lige.
moreira je delom precenjen (iz perspektive evropskih utakmica), delom razocaran u odnos kluba prema njemu (obecanja uprave kvalitetnih pojacanja koja se nikada nisu ostvarila, davanje kapitenske trake tomicu, itd.) i mozda i jeste vreme da ide u promeni koncepcije.

kvaliteta u timu ima. nesporno. neko mora to da slozi kako treba da bi profunkcionisalo. da bi slozio - mora da mu se da sloboda da sam izabere kockice koje ce slagati. trenutni sastav je neki cudan, bolestan hibrid pomenutih razlicith tendencija i vizija tokom godina (povratnici, teleoptikasi, stranci, domaca pojacanja) i sada je najbolje da neko podvuce liniju i krene iz pocetka. iz pocetka u smislu da se krene sa nekom novom idejom, vizijom kako taj tim treba da izgleda i da igra taj fudbal. posledicno, zahvaliti se svima koji strce iz nove koncepcije i krenuti od nule, uz dosta strpljenja.

realnost je da ce LS uvek biti ultimativni, ali nazalost nedostizni cilj. cak i LE ce postati tvrd orah i kvalifikovati tamo ce biti sasvim dobar uspeh. sve preko toga - cist car. mi (srbija) smo poslednja rupoa na svirali u svetu fudbala i dok se iz korena ovde neke stvari ne promene - tako ce i ostati.

novi celni ljudi. privatizacija. strpljenje.

kritičar pesnika javno vređa

pre 14 godina

Verovatno su Diarra i Moreira drasticno promenili odnos prema klubu time sto je prvi najbolji strelac ekipe i daje gol po derbiju,a drugi time sto izgara na terenu,sto je na derbiju najvise trcao i trudio se. Sramota je traziti tako glupe "razloge" i argumente. Ako uprava trosi novac koji nema,i zato sada padamo u finansijsku krizu- onda recite - ZEZNULI SMO,PARA NEMAMO,MORAJU DA IDU!!!
Da ne govorim u prilog tome da mi stopiranje Ljajicevog transfera "smrdi" u vezi sa nastupajucim izborima u klubu,da se ne desi da ode za 6 meseci u MUTD... sve je moguce!
Ako odu Diarra i Moreira,a uz njih i Fejsa ili Petrovic- ja onda koristim ovu priliku da Zvezdi cestitam titulu,a prolecni deo prvenstva necu ni pratiti jer- u tom slucaju sve se zna!

PFCRB

pre 14 godina

Pa dobro ako nam se vrati kapiten SASA ILIC, onda je mozda i bolje da ode Moreira, a sro se tice Dijare..ok decko daje golove ali meni nekako izgleda da se ne trudi na terenu dovoljno i da zeli da ide..zato srecan put..ne mogu samo da verujem da igracima iz
nase skole nece da pruze sansu..pa prodali smo ŠKULETICA Seltiku za neku sicu
ima 190 cm..mislim da bi bio dobar napadac..a kad igra dijara sam u napadu KOME KRILA DA CENTRIRAJU u sesnaesterac tad je dijara bezopasan.. dalje Borko Veselinovic bio je jedan od najoljih na EP do 19 godina...dao tada cini mi se 6 golova SCG igrala finale ili polufinale...nije mu pruzena sansa i otisao da "trune" negde u Kini..smesno...a tada su jos igrali (tandem stopera Pajovic Perendija, Smiljanic, M. MArkovski, N. Marinkovic)...itd. da ne nabrajam ali gde su ti momci..
A sto se tice sad Petrovica decko ne igra tako lose..i glupo je da neko komentarise koga jedan strucnjak kao sto je ANTIĆ zove u
reprezentaciju...BICE MI DRAGO AKO UVEDU PRAVILO DA SMANJE BROJ STRANACA..

Srdjan

pre 14 godina

Dijara treba da ide. Ipak on igra vec 3 godine u Partizanu a prethodno je igrao u Bosni. Ima 26 godina i vreme je da i on sebi obezbedi jedan dobar ugovor u Evropi.
Sto se tice Moreire, odlican je igrac i smatram da bi trebalo da ostane kao i da je jako bitan za igru Partizana. Sasa Ilic je mator i ne vidim razlog zasto bi zauzimao mesto nekom novom klincu koji bi mogao postati dobar igrac. Raca treba takodje da ostane, bice mu veca cena posle SP. Grobar

Juliano Roberto Antonelo Juca

pre 14 godina

Očekivana vest.
Vidim ovde su sve vrsni poznavaoci fudbala, da se čoveku digne kosa na glavi. Miroslav Radović ima 27 godine i ako je on star igrač onda pređite da gledate ligu petlića. Može se reći iskusan. Onolike fudbalske svetske zvezde su na pragu 30-e. Oni verovatno već trebaju da hvataju domine u ruke. Srpski fudbale, teško tebi sa ovakvima. Toliko!
(sa Juga, 8. decembar 2009 11:11)

Radovic ima 25 godina.
Nama su potrebni kvalitetan stoper,desni bek,brz napadac+s.ilic i Radovic

milanfica@live.com

pre 14 godina

Razumem Ptrovic, razumem Diara ali zasto i Moreira?! Pa Moreira je najbolji igrac poslednjih 10 godina ako ne i vise koji je igrao u Partizanu!!! Ipak se nadamo da ce Mo ostati!!!

abc

pre 14 godina

Nije mi jasno zasto se uopste gani javljaju i gledaju nase probleme kad ih oni imaju vise. A kad to vec rade postavicu im dva pitanja , prvo sta pricaju za Ljajica kad je on bolji od svakog vaseg igraca za klasu a drugo zasto vas Pizon uvek pocrveni kad prica na konferenciji za novinare.

gost

pre 14 godina

Samo vi sedei te u svojoj tvrdoj stolici i pametujte o Petrovicu. To ce te raditi i kada on bude igrao u Spaniji i na SP. Opet vam kazem loptu u ruke pa u Sopot mozda i vi jednog dana postanete direktor Crvenih! ;)

peca

pre 14 godina

Ne verujem,ako Savo pobedi da ce ih pustiti da odu.Ipak su njih dvojica najbolji igraci Partizana.I jos imam predosecaj da uz boljeg trenera ni Liga Sampiona nece biti daleko.Imamo dobar tim,samo ih treba zadrzati i na nekim mestima,odbrana i sredina terena pojacati.Napred Savo.

eSrbija vs eHrvatska http://www.erepublik.com/en/referrer/sinajbp

pre 14 godina

Koja komedija! Nisu prodali Ljajica pa sada da se popuni malo budzet. . .

Gradjanin

pre 14 godina

Zvezdas sam i retko komentarisem neku vasu vest ali ovaj lik sto je napisao za Tumbasa svaka mu cast. Slatko sam se ismejao. Bravo

Ja mislim ovako!

pre 14 godina

GK: Bozovic
DR: Stevanovic
DL: Lomic
DC:DJordjevic
DC: Krstajic
ML:Ljajic
MR:B.Ilic
MC: Fejsa
MC:S.Ilic
ST:Cleo
ST:Bogunovic


Ima tu i par izmena dobrih!

ja

pre 14 godina

svakim danom sve vise ubijaju volju za fudbalom i ljubav prema partizanu ide moreira koji za svaku loptu gine kao da je rodjen u crno belom dresu a posle se cudite zasto nema uspeha u evropi jedini pravi potez je odlazak petrovica smucilo mi se vise da svake zime i svakog leta strepim od toga ko ide a pravih pojacanja nigde ili neka klubu vodi neko ko je sposoban a interesdzije i kriminalci napolje iz partizana!!!hvala bogu za duleta vujosevica samo zbog njega jos uvek pratim nas sport

sa Juga

pre 14 godina

Očekivana vest.
Vidim ovde su sve vrsni poznavaoci fudbala, da se čoveku digne kosa na glavi. Miroslav Radović ima 27 godine i ako je on star igrač onda pređite da gledate ligu petlića. Može se reći iskusan. Onolike fudbalske svetske zvezde su na pragu 30-e. Oni verovatno već trebaju da hvataju domine u ruke. Srpski fudbale, teško tebi sa ovakvima. Toliko!

Grobar iz Australije

pre 14 godina

Mora se. Nema veze nek ide Diara. Jedva cekam da Bogunovic dobije sansu da pokaze kvalitet. Moriera nesmije da ide. Petrovica bi bilo dobro prodat ali ne prije SP. Tu je Fejsa. Sto tice odbrane tu nam fale igraci evropske klase. Neko koje jak, visok, brz, borben. Otpustit ove penzionere. Nemamo sta da brinemo ako se sale vrati super. Jedna stvar sto niko ne spominje je to da mi igrace iz nased omladinskog pogona nismo jos svrstili u prvi tim. Ti mladji momci treniraju u teleoptiku ih razvijaju se neopterecno. Vidicete za dve godine kako cemo da razbijamo. Ove zadnje dve godine su Prvi put da smo uspeli da imamo tim koji se nije drasticno mjenjao tokom svakog prelazni rok. Podrzavam Savu Milosevic. Vraca se stari Partizan. Vraca se SRBIJA!!!!!!!!!!!

Dule

pre 14 godina

Hmm... Ovo za Racu Petrovica je veoma interesantno!!!
1. Ako napusti klub Antic ga vise ne zove u reprezentaciju(nadam se)
2. Ako bi ostao u Partizanu igro bi na SP 100% i Partizan bi ga posle toga prodao za mnogo vece pare!!!
Kao navijac Partizana i Srbije ne znam sta je bolje-gore!

Peca Cicevac

pre 14 godina

Teško da Sle i Mo mogu da igraju zajedno. Možda je i u pravu taj ko kaže, valjda uprava ne znam, da igračima trebe smanjiti primanja jer nisu ispunili cilj, plasman u LŠ. A šansa je postojala, nije da nije. E sad, meni je lično teško da zamislim tim bez Mo-a i Dije, ali i ranije su nam odlazili ljubimci pa smo nalazili druge. Loše je prodati Ljajića, jer ako bude počeo da igra onako kako može, vodiće ga Antić u Afriku, a tada će i cena biti blizu one Mančesterove. Ipak, neka neko već jednom kaže zašto je javnost, a i navijači obmanjivana oko Ugovora, koji to nije ni bio, već predugovor. Đurić je to potpisivanje predstavljao kao najveći uspeh Partizana u istoriji, a sad Grubor kaže, da postojala je klauzula. Ako smo ga prodali trebalo je da odmah uzmu pare, pa neka onda Mančester odluči gde će ga na kaljenje. Da me pogrešno ne shvate, Ljajiću želim sve najbolje, nek ne klone duhom, igraće on i u Engleskoj, a u velikom klubu već igra. Ovo je veliki minus za upravu.

martini

pre 14 godina

Da li je moguce da toliko mrzite Petrovica? Nas ubedljivo najbolji igrac. Sto se mene licno tice, bila bi katastrofa prodati ga, ali bih na neki nacin i voleo iz nekoliko razloga: Prvo, da i pored odlaska putuje na svetsko prvenstvo, pa da svi vi "zaverenici" vidite koliko su tupe vas price o njegovom pozivanju. Drugo, bolje da igra negde gde ce ga postovati ljudi koji znaju sta je fudbal, nego ovde da bude na vetrometini "znalaca". Jer za Srbe, on nikad nece biti dobar, ni kad bude igrao za Real ili Barsu, opet iz dva razloga. 1. posto je imao tu nesrecu da igra za Partizan, to se kod nas ne oprasta, a 2. posto nije igrac koji pretrci 500km na utakmice vec igra glavom (citaj pametno), sto se takodje kod ne oprasta!

miki

pre 14 godina

Neka im je sretan put,i bilo je vreme vise!Smesno ih je gledati u Evropi,prosto pomesaju noge,neznaju koja im le leva a koja im je desna noga?Fudbal kao Pele,igrao se pre cetredesaet godina...

guli 66

pre 14 godina

Ne brinemo mi sve dok kod vas igraju velike zvezde poput ninkova,isah,savio,lekica cudo od trece lige,lazetica pra dede,i naravno velikog pizona.P.S.Tu je negde i tutoric!!!

A?

pre 14 godina

A familija?A ljubav prema navijacima i "hramu fudbala"?A jedinstvo?A busanje u prsi od prevelike ljubavi?A ne mislite i da ce Kleo ovako prvom prilikom zbrisati?A zar ne znate da strance zanimaju samo pare?Aaaa...

Rasprodaja grobara

pre 14 godina

Konacno raspad sistema,da malo i vi osetite kako je Zvezdi bilo kad je morala da rasproda igrace Koromana,Milijasa,Klea,Burzanovica,D.Milovanovica

Mirza

pre 14 godina

Zao mi je za Moreiru i Diaru, ali na zalost takva je situacija u nasem fudbalu.
Svaki, iole, normalan covek bi otisao u neki bolji klub od nasih.
Jedan od glavnih razloga su finansije.
Za ovog Petrovica i nije neki problem sto ce da ide, zelim mu srecu, imamo mi tu Fejsu.
Lajo ce ostati jos malo, doci ce fenomenalni Sasa Ilic, tu je Kleo, doci ce jos pojacanja, bice to opet isti Partizan.
Samo bih voleo da ostanu jos za sledeci derbi, da dokrajcimo Zvezdu, pa posle neka idu.

StepskiVUk

pre 14 godina

Kao navijacu Partizana jako mi je zao ako dr. Mo i Dijara odlaze. A zasto su promenili odnos prema klubu? Pa ja nisam to primetio...mozda ljudi ne mogu vise bez vece podrske uprave i saigraca. Ja imam utisak da i kad im ne ide \\\"ginu\\\" na terenu...za razliku od nekih drugih prvotimaca. A nisam optimista ni sto se tice uspeha sa povratnicima...u svakom slucaju im zelim srecu i puno uspeha ako odu...toliko su zasluzili...PFC 4 ever

mr. black

pre 14 godina

samo cekam negde u martu zahteve grobara, da se "najbolji" playmaker u istoriji nase zemlje sasa ilic vrati u reprezentaciju, pa da vec spremim lovu za gana srbija iz 2u1 posto jelte covek ima iskustva u kladionicarskim mahinacijama.
samo vam se istroseni i vracaju

Hm

pre 14 godina

"drastično promenjenom odnosu ova dva fudbalera prema klubu"
Kako sad ovo? Zar nije Dijara njihova ljubav (i obrnuto), a nikada niko nigde u univerzumu nije ginuo za dres bilo kog tima kao Moreira za "sveti"?!

Sanja

pre 14 godina

Vracate sve starce. Ilica, Radovica. Jos da vratite Vukica, Duljaja, Savu Milosevica, Smiljanica, Vukceveva i da ih kompletira Tumba onda ste zreli sa veoma uspesnim igracima u inostranstvu da uzmete titulu i da harate Ligom sampiona

bgd

pre 14 godina

Al' ste krenuli ozbiljno da se pojacavate za prolecni deo sezone i kvalifikacije za ligu evrope.
Samo tesko da cete da ponovite ovogodisnji uspeh,tacnije tesko da ce iko to uspeti...

JA original

pre 14 godina

Kao navijaca Crvene Zvezde ne zanima me puno sta se desava s druge strane brda ali me ovaj deo obradovao "Prema istom izvoru, u slučaju dobre ponude za Radosava Petrovića (ima nekoliko zainteresovanih klubova iz Španije) Partizan bi mogao da se odrekne i usluga reprezentativca Srbije", sto znaci da ako ga prodaju mogao bi Antic da malo "oladi" sa Racom ;) Jer ipak glavni razlog sto se Raca zvao je bilo to sto se morao prodati a sad bi i to moglo biti reseno.

Djuka

pre 14 godina

Ko jos veruje zurnalu??? Pa onaj Stojadinovic je poznat po tome da kuje zavere oko partizana....
Moreira koji igra protiv Apoela ako mu je majka preminula ima los odnos rema klubu??? Smesno.
Diaru treba prodati...Petrovica takodje...Gavrancic goodbye takodje daleko je on od one forme iz Kijeva...Dovesti Saleta i Radovica i opet imamo ok ekipu za nase uslove. Za evropu bi to opet bilo slabo.

boki

pre 14 godina

ne vjerujem da će moreira otići sve i da dođe Saša Ilić
Ljajić, Fejsa, Petrović, Ilić, Moreria, Tomić, Radović
Moglo bi se tu švašta kombinovati
Drugi napadač, i jedan kršten štoper (:

odledjeni-zaledjeni

pre 14 godina

- Uuu, sad ce onaj Washington postati glavni golgeter! Da se najezis!
- Sale kapiten - on jos igra fudbal?!?!
- Eh kakva je ovo jad i beda liga, u nju se vraca samo skart iz Poljske, Slovacke, Tunguzije ili penzioneri koji se vrate na pola godine da se penzionisu, pa da sednu u fotelje!
- Spasi reprezentaciju i odi bilo gde, Raco bre, Raco bre! Samo pre SP!
- Sto ne vratite i Obradovica? Vidim naigrao se u Saragosi, neizostavan sraf njihove masinerije

Lynx

pre 14 godina

Grobar sam, ali smo stavarno FK Recycle Bin. Prodamo Petrovica, Diaru, Moreiru i ko nam ostane? Sasa Ilic, Gavrancic, Krstajic, Djordjevic i jos po neki deda koji ne moze da se mrdne!

Nemanja 91

pre 14 godina

Za Diarru Ok,vreme je da ide iako bismo svi zeleli da jos ostane...Moreira-ne dolazi u obzir!Legenda MORA da ostane...
Petrovic-pa ako ga prodaju 6 meseci pred SP na koje ce ga Antic voditi verovatno onda su stvarno indijanci...da ne odigra ni minut u JA,cena ce mu skociti 20-30%!
Sale Ilic i Radovic-podrzavam...

ivan

pre 14 godina

evo ja cu prvi.evidentno je da uprava crno-belih poseze i uvek je to cinila za pogresnim potezima.prodaju se igraci koji iole nesto vrede a onda nama plasiraju price o ligi sampiona.koja budala bi dala 10 miliona za ljajica koji nece i ne zeli da trci i bori se na terenu.samo on misli da gospoda iz engleske to nisu primetila,ali avaj to nije razlog ovakve situacije u klubu,razlozi su daleko dublji a mi ih nikad necemo i ne smemo saznati jer partizan vec odavno nije klub navijaca vec lop... i njihovih marioneta sa juga.pozdrav

Lynx

pre 14 godina

Grobar sam, ali smo stavarno FK Recycle Bin. Prodamo Petrovica, Diaru, Moreiru i ko nam ostane? Sasa Ilic, Gavrancic, Krstajic, Djordjevic i jos po neki deda koji ne moze da se mrdne!

Djuka

pre 14 godina

Ko jos veruje zurnalu??? Pa onaj Stojadinovic je poznat po tome da kuje zavere oko partizana....
Moreira koji igra protiv Apoela ako mu je majka preminula ima los odnos rema klubu??? Smesno.
Diaru treba prodati...Petrovica takodje...Gavrancic goodbye takodje daleko je on od one forme iz Kijeva...Dovesti Saleta i Radovica i opet imamo ok ekipu za nase uslove. Za evropu bi to opet bilo slabo.

JA original

pre 14 godina

Kao navijaca Crvene Zvezde ne zanima me puno sta se desava s druge strane brda ali me ovaj deo obradovao "Prema istom izvoru, u slučaju dobre ponude za Radosava Petrovića (ima nekoliko zainteresovanih klubova iz Španije) Partizan bi mogao da se odrekne i usluga reprezentativca Srbije", sto znaci da ako ga prodaju mogao bi Antic da malo "oladi" sa Racom ;) Jer ipak glavni razlog sto se Raca zvao je bilo to sto se morao prodati a sad bi i to moglo biti reseno.

odledjeni-zaledjeni

pre 14 godina

- Uuu, sad ce onaj Washington postati glavni golgeter! Da se najezis!
- Sale kapiten - on jos igra fudbal?!?!
- Eh kakva je ovo jad i beda liga, u nju se vraca samo skart iz Poljske, Slovacke, Tunguzije ili penzioneri koji se vrate na pola godine da se penzionisu, pa da sednu u fotelje!
- Spasi reprezentaciju i odi bilo gde, Raco bre, Raco bre! Samo pre SP!
- Sto ne vratite i Obradovica? Vidim naigrao se u Saragosi, neizostavan sraf njihove masinerije

guli 66

pre 14 godina

Ne brinemo mi sve dok kod vas igraju velike zvezde poput ninkova,isah,savio,lekica cudo od trece lige,lazetica pra dede,i naravno velikog pizona.P.S.Tu je negde i tutoric!!!

Nemanja 91

pre 14 godina

Za Diarru Ok,vreme je da ide iako bismo svi zeleli da jos ostane...Moreira-ne dolazi u obzir!Legenda MORA da ostane...
Petrovic-pa ako ga prodaju 6 meseci pred SP na koje ce ga Antic voditi verovatno onda su stvarno indijanci...da ne odigra ni minut u JA,cena ce mu skociti 20-30%!
Sale Ilic i Radovic-podrzavam...

Dule

pre 14 godina

Hmm... Ovo za Racu Petrovica je veoma interesantno!!!
1. Ako napusti klub Antic ga vise ne zove u reprezentaciju(nadam se)
2. Ako bi ostao u Partizanu igro bi na SP 100% i Partizan bi ga posle toga prodao za mnogo vece pare!!!
Kao navijac Partizana i Srbije ne znam sta je bolje-gore!

Sale MEĆE ponajviše vama!

pre 14 godina

@
Cuo Sasa Ilic da ste konacno pobedili par derbija pa pozurio da i on vidi kako to izgleda.
(Ali, videti nece!, 8. decembar 2009 14:05)
------------------------

A na čemu si ti?
On ne zna kako se vi trpate?

Pa ne postoji bre vaš golman iz svih tih godina kojem Sale-kapiten nije "metnuo"!

2:0 na JNA (Sale dao prvi gol), 2:1 na JNA (Sale dao prvi gol), razvaljivanje 1:0 u rupi u finalu kupa (Sale ga stavio Kociću u malu mrežicu)...a "stavljao" vam ga je i na par derbija koji su završeni remijima (2:2 na JNA, takođe 2:2 ali u rupi itd...)...

Bud Bog s nama kakvih sve ovde ima likova...

ivan

pre 14 godina

evo ja cu prvi.evidentno je da uprava crno-belih poseze i uvek je to cinila za pogresnim potezima.prodaju se igraci koji iole nesto vrede a onda nama plasiraju price o ligi sampiona.koja budala bi dala 10 miliona za ljajica koji nece i ne zeli da trci i bori se na terenu.samo on misli da gospoda iz engleske to nisu primetila,ali avaj to nije razlog ovakve situacije u klubu,razlozi su daleko dublji a mi ih nikad necemo i ne smemo saznati jer partizan vec odavno nije klub navijaca vec lop... i njihovih marioneta sa juga.pozdrav

StepskiVUk

pre 14 godina

Kao navijacu Partizana jako mi je zao ako dr. Mo i Dijara odlaze. A zasto su promenili odnos prema klubu? Pa ja nisam to primetio...mozda ljudi ne mogu vise bez vece podrske uprave i saigraca. Ja imam utisak da i kad im ne ide \\\"ginu\\\" na terenu...za razliku od nekih drugih prvotimaca. A nisam optimista ni sto se tice uspeha sa povratnicima...u svakom slucaju im zelim srecu i puno uspeha ako odu...toliko su zasluzili...PFC 4 ever

sa Juga

pre 14 godina

Očekivana vest.
Vidim ovde su sve vrsni poznavaoci fudbala, da se čoveku digne kosa na glavi. Miroslav Radović ima 27 godine i ako je on star igrač onda pređite da gledate ligu petlića. Može se reći iskusan. Onolike fudbalske svetske zvezde su na pragu 30-e. Oni verovatno već trebaju da hvataju domine u ruke. Srpski fudbale, teško tebi sa ovakvima. Toliko!

Hm

pre 14 godina

"drastično promenjenom odnosu ova dva fudbalera prema klubu"
Kako sad ovo? Zar nije Dijara njihova ljubav (i obrnuto), a nikada niko nigde u univerzumu nije ginuo za dres bilo kog tima kao Moreira za "sveti"?!

Sanja

pre 14 godina

Vracate sve starce. Ilica, Radovica. Jos da vratite Vukica, Duljaja, Savu Milosevica, Smiljanica, Vukceveva i da ih kompletira Tumba onda ste zreli sa veoma uspesnim igracima u inostranstvu da uzmete titulu i da harate Ligom sampiona

Mirza

pre 14 godina

Zao mi je za Moreiru i Diaru, ali na zalost takva je situacija u nasem fudbalu.
Svaki, iole, normalan covek bi otisao u neki bolji klub od nasih.
Jedan od glavnih razloga su finansije.
Za ovog Petrovica i nije neki problem sto ce da ide, zelim mu srecu, imamo mi tu Fejsu.
Lajo ce ostati jos malo, doci ce fenomenalni Sasa Ilic, tu je Kleo, doci ce jos pojacanja, bice to opet isti Partizan.
Samo bih voleo da ostanu jos za sledeci derbi, da dokrajcimo Zvezdu, pa posle neka idu.

Xomep182

pre 14 godina

Sasa Ilic gotova stvar.
Radovic sanse su pola-pola
Potencijalni pikovi skauta iz Humske 1 su:
Stankovic i Milic iz Ofk
Djordje Rakic
Dusan Tadic
Nemanja Rnic
Verovali ili ne Ivica Dragutinovic
(Insider 2, 8. decembar 2009 14:05)

Za ostale ne znam, ali sto se tice Tadica odmah mozes da zaboravis na to:)

boki

pre 14 godina

ne vjerujem da će moreira otići sve i da dođe Saša Ilić
Ljajić, Fejsa, Petrović, Ilić, Moreria, Tomić, Radović
Moglo bi se tu švašta kombinovati
Drugi napadač, i jedan kršten štoper (:

bgd

pre 14 godina

Al' ste krenuli ozbiljno da se pojacavate za prolecni deo sezone i kvalifikacije za ligu evrope.
Samo tesko da cete da ponovite ovogodisnji uspeh,tacnije tesko da ce iko to uspeti...

i dalje se nadaju...

pre 14 godina

pa sta i da odu Moreira i Diara?
pa mi smo cigane trpali sa igraca manje i oni sad misle da ce im biti lakse ako odu Doktor i Ubica!? ima da dovedemo jos bolje igrace bre...Partizan je vec dobio jedno pojacanje, Pizon ostaje trener zvezde :))

Soweto

pre 14 godina

@ Konacno raspad sistema,da malo i vi osetite kako je Zvezdi bilo kad je morala da rasproda igrace Koromana,Milijasa,Klea,Burzanovica,D.Milovanovica
(Rasprodaja grobara, 8. decembar 2009 11:56)

Raspad sistema? Momak, tebi nije dobro? Vaš raspad je umalo rezultirao gašenjem kluba ili bar prebacianjem u niži rang takmičenja. Pride, jedva ste našli ljude koji će da vode klub. Naš "raspad", kako ti kažeš, dovešće do jačanja tima, zadržavanja nekih jako dobrih mladih igrača i osvajanja titule i kupa. Pride, dobićemo i Savu za predsednika. Pa ti ponovo pravo slična poređenja. Smešan si kao i tvoj omiljeni klubić.

A?

pre 14 godina

A familija?A ljubav prema navijacima i "hramu fudbala"?A jedinstvo?A busanje u prsi od prevelike ljubavi?A ne mislite i da ce Kleo ovako prvom prilikom zbrisati?A zar ne znate da strance zanimaju samo pare?Aaaa...

pfcabara

pre 14 godina

Ekskluzivna vest! Raca prelazi u kk Partizan. Dule izjavio: "Treba nam, u reketu, igrac koji tako igra ledjima." Salu na stranu, Raca je blago Partizana, samo sto to malo ljudi moze da vidi. Dr Mo dozivotno u Partizanu!

Ivan

pre 14 godina

Moreira zasluzuje i 5 miliona po sezoni za ono sto je uradio za klub, on mora da ostane!!! Ne trebaju nam ovi gubitnici umesto njega. Jel treba opet 8 godina da gubimo od zvezde.

Duke

pre 14 godina

"I jos imam predosecaj da uz boljeg trenera ni Liga Sampiona nece biti daleko.Imamo dobar tim,samo ih treba zadrzati i na nekim mestima,odbrana i sredina terena pojacati."
(peca, 8. decembar 2009 12:12)

------------------------------

Хахахахахахахахахахахахахаха!!

Значи, Пецо, који си ти краљ! Врх! Најбољи коментар. Ово ни Младен Трајковски не би одвалио.

mr. black

pre 14 godina

samo cekam negde u martu zahteve grobara, da se "najbolji" playmaker u istoriji nase zemlje sasa ilic vrati u reprezentaciju, pa da vec spremim lovu za gana srbija iz 2u1 posto jelte covek ima iskustva u kladionicarskim mahinacijama.
samo vam se istroseni i vracaju

grobarrr

pre 14 godina

Neka ide diarra,on je zreo za bolju ligu..ali bi stvarno trebao Mo da ostane,i obavezno da se vrati Sale kapiten..Njega obozavam,a zamena za Diarru neka bude jos veci ciganski ubica-JEDAN JE MATEJA KEZMAN!!!!

dak

pre 14 godina

moreira neka ostane,ali neka bude razuman i pristane na smanjenje plate,jer je ona u odnosu na ono sto prikazuje realna. diara je ocigledno zasicen nase lige i trpanja cigana,tako da je bolje prodati ga dok nesto vredi.

milanfica@live.com

pre 14 godina

Razumem Ptrovic, razumem Diara ali zasto i Moreira?! Pa Moreira je najbolji igrac poslednjih 10 godina ako ne i vise koji je igrao u Partizanu!!! Ipak se nadamo da ce Mo ostati!!!

Skurk

pre 14 godina

Ja bih da apostrofirao 2 stvari:

1)ta prica da Racu forsira Radomir da bi se ovaj prodao je glupost. Tako se pricalo i za Milijasa pa se ispostavilo da Radomir zna sta radi. Taj Petrovic ima potencijal,lici na Jokanovica i kao i Subotica mozda ga vredi istrpeti.

2) jel znate da je Kezman ovogodisnji osvajac "Olovne lopte" u Fra?

Lemi

pre 14 godina

Ovo nije nista neobicno ... stavise - vrlo logicno i ocekivano.

probalo se sa trenutnom koncepcijom. plati moreiru, dodaj neke klince iz podmlatka, vrati po koju starinu iz inostranstva i bice sve OK. pa, nije bilo OK. ceo koncept je krahirao, i sada, nakon jos jedne godine brukanja u evropi, i to je potvrdjeno.

gerijatrija u odbrani nije nista dobro donela. individualno, oni mozda imaju zanimljiv kvalitet (vise iskustvo), ali na terenu su se katastrofalno pokazali. mozemo mi sada da pricamo da i vezni red ucestvuje u odbrani, itd., ali je cinjenica da se niko u odbrani 9a dosta ih se izmesalo na te 4 pozicije - gavrancic, krstajic, djordjevic, knezevic, stevanovic, lomic, brezancic, obradovic, kosoric) nisu nista pokazali i nisu profunkcionisali zajedno.
dijara i treba da ide. dosao je maltene za dz, lepo ce se zaraditi sve i da se zavali za jednu milku, on vise motiva nema, a i apsolutno nista nije pokazao van nase lige.
moreira je delom precenjen (iz perspektive evropskih utakmica), delom razocaran u odnos kluba prema njemu (obecanja uprave kvalitetnih pojacanja koja se nikada nisu ostvarila, davanje kapitenske trake tomicu, itd.) i mozda i jeste vreme da ide u promeni koncepcije.

kvaliteta u timu ima. nesporno. neko mora to da slozi kako treba da bi profunkcionisalo. da bi slozio - mora da mu se da sloboda da sam izabere kockice koje ce slagati. trenutni sastav je neki cudan, bolestan hibrid pomenutih razlicith tendencija i vizija tokom godina (povratnici, teleoptikasi, stranci, domaca pojacanja) i sada je najbolje da neko podvuce liniju i krene iz pocetka. iz pocetka u smislu da se krene sa nekom novom idejom, vizijom kako taj tim treba da izgleda i da igra taj fudbal. posledicno, zahvaliti se svima koji strce iz nove koncepcije i krenuti od nule, uz dosta strpljenja.

realnost je da ce LS uvek biti ultimativni, ali nazalost nedostizni cilj. cak i LE ce postati tvrd orah i kvalifikovati tamo ce biti sasvim dobar uspeh. sve preko toga - cist car. mi (srbija) smo poslednja rupoa na svirali u svetu fudbala i dok se iz korena ovde neke stvari ne promene - tako ce i ostati.

novi celni ljudi. privatizacija. strpljenje.

dragan.pfc

pre 14 godina

Diara brate svu ti srecu zelim u daljoj karijejri....Dr. Mo nije ovo zalsuzio posle svega sto je ucinio za Partizan...brzo se zaboravilo i ono sa detetom i i gubitkom majke...to nijedan nas nabedjeni fudbaler ne bi uradio, vec bi otisao na shranu....

kritičar pesnika javno vređa

pre 14 godina

Verovatno su Diarra i Moreira drasticno promenili odnos prema klubu time sto je prvi najbolji strelac ekipe i daje gol po derbiju,a drugi time sto izgara na terenu,sto je na derbiju najvise trcao i trudio se. Sramota je traziti tako glupe "razloge" i argumente. Ako uprava trosi novac koji nema,i zato sada padamo u finansijsku krizu- onda recite - ZEZNULI SMO,PARA NEMAMO,MORAJU DA IDU!!!
Da ne govorim u prilog tome da mi stopiranje Ljajicevog transfera "smrdi" u vezi sa nastupajucim izborima u klubu,da se ne desi da ode za 6 meseci u MUTD... sve je moguce!
Ako odu Diarra i Moreira,a uz njih i Fejsa ili Petrovic- ja onda koristim ovu priliku da Zvezdi cestitam titulu,a prolecni deo prvenstva necu ni pratiti jer- u tom slucaju sve se zna!

Dushkic

pre 14 godina

Nemamo mi toliko problema u napadu/veznom redu, ali odbrana mora kompletno da se reformise, Gavrancic,Djordjevic i Lomic su vezare, Knezevic ne zasluzuje dres velikog kluba, a Krstajic se penzionise, dajte vise sanse Sinisi Stevanovicu i Marku Jovanovicu i dovedite nekog fizicki dobrog stranca(u fazonu Ibrahima Guye-a) i nekog brzog levog beka sa dobrim centarsutom

Kardinal

pre 14 godina

@ Sasa Ilic gotova stvar.
Radovic sanse su pola-pola
Potencijalni pikovi skauta iz Humske 1 su:
Stankovic i Milic iz Ofk
Djordje Rakic
Dusan Tadic
Nemanja Rnic
Verovali ili ne Ivica Dragutinovic
(Insider 2, 8. decembar 2009 14:05)

NEMANJA RNIC????????!!!!!!!!

Pa svi smo jedva cekali da mu vidimo ledja,pa ako sad jos i njega vrate ja cu definitivno da prestanem da gledam Partizan!!!!!!!

abc

pre 14 godina

Nije mi jasno zasto se uopste gani javljaju i gledaju nase probleme kad ih oni imaju vise. A kad to vec rade postavicu im dva pitanja , prvo sta pricaju za Ljajica kad je on bolji od svakog vaseg igraca za klasu a drugo zasto vas Pizon uvek pocrveni kad prica na konferenciji za novinare.

logika...

pre 14 godina

Ali koja je to logika sto nasladjujete sto Pizon ostaje (a niko ga nije ni terao) kad je Zvezda prva i velike su sanse da tamo i ostane????
(mislim svasta sa vama, 8. decembar 2009 15:30)

logika je ta sto svi znamo kako je zvezda prosla u derbiju sa igraca vise tj. Stevanovic je odrzao cas taktike pizonu a svi znamo koliko je stevanovic dobar strucnjak...a zamislite onda tek kakav je pizon...

peca

pre 14 godina

Momci hvala Vam za sve.Dijara nikad ti necu zaboraviti svaki gol sto si dao ganima,Dr Mo kada si odlucio da igras odlucujuci mec u kvalifikacijama za Ligu Sampiona i ne odes na sahranu
majci,i jos dao jedini gol na toj utakmici.Tako se bori za Partizan.Jos jednom vam hvala.A ja se samo plasim jednog,ako vi odete sa ovim trenerom mi sigurno gubimo titulu.

Insider 2

pre 14 godina

Sasa Ilic gotova stvar.
Radovic sanse su pola-pola
Potencijalni pikovi skauta iz Humske 1 su:
Stankovic i Milic iz Ofk
Djordje Rakic
Dusan Tadic
Nemanja Rnic
Verovali ili ne Ivica Dragutinovic

Sanja

pre 14 godina

@Insider

E jaki skauti. Pa nisu skauti partizana kao skauti Arsena Wengera.To je prica sto je babi milo to joj se snilo. Vi ste 'veliki" evropski klub i mislite da svako ko nesto vredi na trzistu Srbije treba da dodje u Partizan da "Eventualno napreduje"Valjda se pita jos neko.Ima i vecih klubova u Srbiji od Partizana.

Luca Toni

pre 14 godina

sramota!!2 igraca koji su po meni u poslednje 3 godine najvise dali partizanu!!u mesto da im povise plate oni ih pustaju!pa ko ce da nam predvodi napad?vasington?pa taj nem spremu da istrci vise od 30.min.pa moreira je ostao kad mu je baba umrla,kad sinu nije bilo dobro sad se tako vraca!a i i diara covek koji nam je postizao golove kad nam je bilo najpotrenije!bruka

Juliano Roberto Antonelo Juca

pre 14 godina

Očekivana vest.
Vidim ovde su sve vrsni poznavaoci fudbala, da se čoveku digne kosa na glavi. Miroslav Radović ima 27 godine i ako je on star igrač onda pređite da gledate ligu petlića. Može se reći iskusan. Onolike fudbalske svetske zvezde su na pragu 30-e. Oni verovatno već trebaju da hvataju domine u ruke. Srpski fudbale, teško tebi sa ovakvima. Toliko!
(sa Juga, 8. decembar 2009 11:11)

Radovic ima 25 godina.
Nama su potrebni kvalitetan stoper,desni bek,brz napadac+s.ilic i Radovic

Gde ste Miskovici i Zepteri

pre 14 godina

Za Dijaru me bas briga, neka ide ali pustiti 'doktora' i dovesti 'mrtvog' Sasu Ilica znaci da je ovo igranka bez prestanka i da se zna da ove sezone zvezda mora uzeti titulu.
Jadan nas fudbal. Sad ce i oni da prodaju Ninkova ili koga vec imaju i opet veliko nista srpskih klubova u Evropi.

martini

pre 14 godina

Da li je moguce da toliko mrzite Petrovica? Nas ubedljivo najbolji igrac. Sto se mene licno tice, bila bi katastrofa prodati ga, ali bih na neki nacin i voleo iz nekoliko razloga: Prvo, da i pored odlaska putuje na svetsko prvenstvo, pa da svi vi "zaverenici" vidite koliko su tupe vas price o njegovom pozivanju. Drugo, bolje da igra negde gde ce ga postovati ljudi koji znaju sta je fudbal, nego ovde da bude na vetrometini "znalaca". Jer za Srbe, on nikad nece biti dobar, ni kad bude igrao za Real ili Barsu, opet iz dva razloga. 1. posto je imao tu nesrecu da igra za Partizan, to se kod nas ne oprasta, a 2. posto nije igrac koji pretrci 500km na utakmice vec igra glavom (citaj pametno), sto se takodje kod ne oprasta!

Zemun

pre 14 godina

Pa ovako.ako dodje Sasa Ilic i Miroslav Radovic,plus se pojacamo za nekog spica (mada ne treba:Cleo,B. Ilic,Bogunovic su tu) i prodamo Moreiru,Diaru i Petrovica,imacemo ekipu mozda i jacu kada pogledamo jer,igraci poput Brezancica,Kosorica,B. Ilica,Bogunovica i Fejse bi trebalo da eksplodiraju u sledecoj polusezoni.Sto se tice Moreire,covek je zasluzio da ode,hvala mu za sve,svaka mu cast i treba i zasluzuje da polako zavrsava karijeru u nekom boljem i finansijski i igracki klubu,covek je ostao dve godine,sigurno ima malu platu,postao legenda - to je to.Diari hvala za golove i nek se pakuje da bi mesta imali i BOLJI spicevi poput Ilica i Bogunovica.To je moje mislenje.
(~ S M K ~, 8. decembar 2009 13:00) Slabo se ti razumes u fudbal druze kad su tu Bogunovic i Ilic bolji spicevi od Dijare,koji treba da ide jer nema vise motiva da igra u Partizanu.

pera

pre 14 godina

Konacno raspad sistema,da malo i vi osetite kako je Zvezdi bilo kad je morala da rasproda igrace Koromana,Milijasa,Klea,Burzanovica,D.Milovanovica
(Rasprodaja grobara, 8. decembar 2009 11:56)

A zasto je ovo raspad sistema i zasto nam stalno to pominjete i prizeljkujete? Ako malo pratis nas fudbal onda znas da je odlazak najboljih igraca nesto normalno u nasem u fudbalu.A ako uporedjujes ovi nasu situaciju sa onom vasom od letos kad vam je otislo 20 igraca,onda bolje nemoj...
Vidim da neko sad pominje da Diaru kad prodamo samo pola para ide nama??? Odakle vam to??? Ako je takva stvar sa Tosicem i sa Fejsom, to ne znaci da je tako i sa svim ostalim igracima. Tosic i Fejsa su bili skupi i jednostavno nismo mogil da isplatimo tolike pare pa su se dogovorili da odredjeni procenat od sl. prodaje ide klubu iz kojeg je kupljen. A Diara je placen 45 ooo evra koliko se secam!
Mislim da Diara treba da ode,mozemo dobro da zaradimo,a i vec nekoliko rokova se prica o njegovoj prodaji.Moreira isto,ako zeli neka ide, ima najvecu platu,pa one carke sa trenerom, a i realno ne igra onako kao sto je igrao prosle i preprosle sezone. Raca Petrovic slobodno neka ide,jos ako mozemo dobro da zaradimo...
S.Ilic- ne znam u kakvoj je formi,ali moze da posluzi.Radovic-mislim da je obicna izmisljotina.On im je u Legiji skoro najbolji igrac i ako negde ode to moze da bude samo neka jaca liga,a ne da se vraca u Partizan.A verovatno je i preskup za nas.
Sto se mene tice ostanak Ljajica je najveci dobitak i on ce tek eksplodirati kada budu otisli ovi nosioci igre. Fejsu nikako ne prodavati jer je poceo dobro da igra.
P.S. Kad pogledam sastav zvezde tesim se i znam da bi opet imali sansu za sve trofeje.

Vukov Spomenik

pre 14 godina

Jos malo pa cemo cuti kako se u Partizan vracaju kao igracka pojacanja: Milko Djurovski, Branko Brnovic, Ljubomir Radanovic, Fahrudin Omerovic, Nebojsa Vucicevic, Sasa Curcic, Milan Djurdjevic...

Gradjanin

pre 14 godina

Zvezdas sam i retko komentarisem neku vasu vest ali ovaj lik sto je napisao za Tumbasa svaka mu cast. Slatko sam se ismejao. Bravo

peca

pre 14 godina

Ne verujem,ako Savo pobedi da ce ih pustiti da odu.Ipak su njih dvojica najbolji igraci Partizana.I jos imam predosecaj da uz boljeg trenera ni Liga Sampiona nece biti daleko.Imamo dobar tim,samo ih treba zadrzati i na nekim mestima,odbrana i sredina terena pojacati.Napred Savo.

Srdjan

pre 14 godina

Dijara treba da ide. Ipak on igra vec 3 godine u Partizanu a prethodno je igrao u Bosni. Ima 26 godina i vreme je da i on sebi obezbedi jedan dobar ugovor u Evropi.
Sto se tice Moreire, odlican je igrac i smatram da bi trebalo da ostane kao i da je jako bitan za igru Partizana. Sasa Ilic je mator i ne vidim razlog zasto bi zauzimao mesto nekom novom klincu koji bi mogao postati dobar igrac. Raca treba takodje da ostane, bice mu veca cena posle SP. Grobar

Aleksandar

pre 14 godina

Bice opet UPRAVA NAPOLJE ...

Diara nek ide slobodno,ja cu da mu platim da ode.
ALI MOREIRA mora da ostane!!!

UZMI DULE FC PARTIZAN , PARTIZAN , PARTIZAN !!

eSrbija vs eHrvatska http://www.erepublik.com/en/referrer/sinajbp

pre 14 godina

Koja komedija! Nisu prodali Ljajica pa sada da se popuni malo budzet. . .

gost

pre 14 godina

Samo vi sedei te u svojoj tvrdoj stolici i pametujte o Petrovicu. To ce te raditi i kada on bude igrao u Spaniji i na SP. Opet vam kazem loptu u ruke pa u Sopot mozda i vi jednog dana postanete direktor Crvenih! ;)

mislim svasta sa vama

pre 14 godina

Partizan je vec dobio jedno pojacanje, Pizon ostaje trener zvezde :))
(i dalje se nadaju..., 8. decembar 2009 13:56)


Ali koja je to logika sto nasladjujete sto Pizon ostaje (a niko ga nije ni terao) kad je Zvezda prva i velike su sanse da tamo i ostane????

ribnica

pre 14 godina

prvo tom zurnalu nista ne verujem,svi mi znamo ciji je to list,Diara i ako ode nije neki veliki problem,dok bi odlazak Moreire bio veliki problem,malo je danas (nama dostupnih) takvih igraca.Ne znam sa koliko motiva bi Sasa Ilic igrao u Partizanu posle svega sto mu se desava u poslednje 2-3 god.Sto se tice Race mislim da je skroz ok momak i fudbaler,a izgfleda da nam je i talija,nema ni jedan poraz u derbiju kao ni SRDJA.Sacekacemo januar pa cemo videti,a do tada pustite sekundarce da likuju,jer i oni su svesni sta ih ceka na prolece

PFCRB

pre 14 godina

Pa dobro ako nam se vrati kapiten SASA ILIC, onda je mozda i bolje da ode Moreira, a sro se tice Dijare..ok decko daje golove ali meni nekako izgleda da se ne trudi na terenu dovoljno i da zeli da ide..zato srecan put..ne mogu samo da verujem da igracima iz
nase skole nece da pruze sansu..pa prodali smo ŠKULETICA Seltiku za neku sicu
ima 190 cm..mislim da bi bio dobar napadac..a kad igra dijara sam u napadu KOME KRILA DA CENTRIRAJU u sesnaesterac tad je dijara bezopasan.. dalje Borko Veselinovic bio je jedan od najoljih na EP do 19 godina...dao tada cini mi se 6 golova SCG igrala finale ili polufinale...nije mu pruzena sansa i otisao da "trune" negde u Kini..smesno...a tada su jos igrali (tandem stopera Pajovic Perendija, Smiljanic, M. MArkovski, N. Marinkovic)...itd. da ne nabrajam ali gde su ti momci..
A sto se tice sad Petrovica decko ne igra tako lose..i glupo je da neko komentarise koga jedan strucnjak kao sto je ANTIĆ zove u
reprezentaciju...BICE MI DRAGO AKO UVEDU PRAVILO DA SMANJE BROJ STRANACA..

veljko

pre 14 godina

E sad jos Sale i ne ginu nam namestaljke iz 1-2 i obrnuto,Moreira dozivotno u crno beloj familiji a ako ide nek ide za predsednika FK PARTIZAN

Zina BG

pre 14 godina

Da vrate Miroslava Radovica, momka koga pamtim po izjavi da kad naidje na banderu mora da je optrci sa desne strane?!! Boze, pomozi im, ne znaju sta rade!!!

GROBAR410BMore

pre 14 godina

ma mogu i da idu. dali su dosta klubu za ove 2 godine cak dosta vise nego neki za 3 i 4 sezone. ali ovo pise SZ tako da su ti izvori tanki cak i sta vise nepoverejuci. videcemo.

Babin_zub

pre 14 godina

Znaci Petrovic pred transferom...Bas me interesuje kog igraca ce sad forsirati Antic da bi ga uvalili nekom preko grane kao "perspektivnog".

p.s.ne brinite grobari,vratice vam ga brzo,bas kao i ostale sto vam vracaju.

zvezdino dete

pre 14 godina

E, neka idu! Dosta su nas ponizavali! Da i nama malo svane! Da vide grobari kako je to kad ides na utakmicu i nicemu se ne nadas.

cigan

pre 14 godina

treba trpati ove grobare stalno tri puta za 60 godina prezimeli u evropi i oni su ekipa,bruka.kada se nas fudbal nesto pitao u evropi zna se ko je bio daleko najuspesnija ekipa sa ovih prostora.red star belgrade...

delija koji sve zna

pre 14 godina

sta vam je bre, moreira prelazi u zvezdu..o tome se pisalo jos pre 2 meseca..lukic je vec poooodavno uspostavio kontakte...a klazula je da moreira uz neko smesno obestecenje moze da predje u neki drugi klub...]

u zvezdi ga ceka koroman koji se vraca, mrdja koji pojacava spic kao i novi play mejker...tu je jos brznogogi jao iz napretka..

bice veselo

realno

pre 14 godina

moreira ,najbolji igrac partizana u poslednjih par godina zasluzuje da ode.i dobije ugovor kakav mi nazalost ne mozemo da mu ponudimo.stvarno je Dr. Mo.diara vidi se da vise nema motiva,i treba ga unovciti da li pola para ide partizanu,ili ne opet je zarada na njemu ogromna. petrovic za dz moze da ide,mislim da je fejsa bolji i treba ga isforsirati na tom mestu.pojacanja,da li su "pojacanja",ilic jeste kapiten svaka mu cast,ali vec dve godine ne igra fudbal,a vec je i u godinama.radovic nije puno pkaziavo ni kada je bio u partizanu,spustim glavu i trcim pa dokle stignem.napadaci nam najvise trebaju jer kada ode dijara ostaje samo kleo,i poluspicevi ilic i bogun,sto je nedovoljno i za srbiju ,a kamoli za evropu.skuletica smo pustili za male pare,mozda treba dovesti nekog drugog iz salcburga rakica,ili radeta veljovica.sredina tadic iz vojvodine bi bio fenomenalan,ali je pitanje da li bi ga bata pustio u partizan.dok nam odbrana na celu sa golmanom spremna za rekonstrukciju,mozda i citava 4 igraca bi trebalo.videcemo i znati vise posle izbora.mada do privatizacije nema uspona srpskog fudbala uopste

Ja mislim ovako!

pre 14 godina

GK: Bozovic
DR: Stevanovic
DL: Lomic
DC:DJordjevic
DC: Krstajic
ML:Ljajic
MR:B.Ilic
MC: Fejsa
MC:S.Ilic
ST:Cleo
ST:Bogunovic


Ima tu i par izmena dobrih!

Caja Grobar

pre 14 godina

Može li neko da mi objasni šta će nam Radović? Ostaje Ljajić, a imamo Tomića i Branu Ilića koji se pokazao kao dobro rešenje na desnom krilu. Bilo bi to čisto bacanje para. Mo je nezadovoljan tretmanom (Stevanović je stvarno napravio neviđenu glupost s kapitenskom trakom) i razumem zašto hoće da ode, ali ja ga ne bi pustio ako se ne vrati Saša Ilić. Za Dijaru je vreme da ode jer se smorio igrajući u ovoj ligi. Imamo Bogunovića i ne sumnjam da će se dobro uklopiti s Kleom, koji će tek da pokaže koliko je dobar centarfor. Maltretirali su ga s klupom i stalnim zamenama i Ronalda bi ubili u pojam na taj način, pa sad kad bude prva opcija u napadu imaće više prostora da pokaže sve ono što zna - a zna mnogo. Mislim da nam je najpotrebniji zadnji vezni, borac poput Duljaja koji će da ispravlja sve ono što ne valja - pre svega (pre)kratke pasove i sporost Petrovića. Fejsa najzad igra kako treba ali ako može da se dobro zaradi, a pronađemo dobrog borca za sredinu - što da ne.

neca

pre 14 godina

sa diaru mogu da dobiju 2 do 3 milke a od toga partizanu ide samo pola a od moreire ako se izvuce milionce puna kapa
sto se tice petrovica on ima visinu i sut u svakom slucaj nedovoljno za repku mnogo bolji u svakom segmentu igre od njega je nemanja matic

Peca Cicevac

pre 14 godina

Teško da Sle i Mo mogu da igraju zajedno. Možda je i u pravu taj ko kaže, valjda uprava ne znam, da igračima trebe smanjiti primanja jer nisu ispunili cilj, plasman u LŠ. A šansa je postojala, nije da nije. E sad, meni je lično teško da zamislim tim bez Mo-a i Dije, ali i ranije su nam odlazili ljubimci pa smo nalazili druge. Loše je prodati Ljajića, jer ako bude počeo da igra onako kako može, vodiće ga Antić u Afriku, a tada će i cena biti blizu one Mančesterove. Ipak, neka neko već jednom kaže zašto je javnost, a i navijači obmanjivana oko Ugovora, koji to nije ni bio, već predugovor. Đurić je to potpisivanje predstavljao kao najveći uspeh Partizana u istoriji, a sad Grubor kaže, da postojala je klauzula. Ako smo ga prodali trebalo je da odmah uzmu pare, pa neka onda Mančester odluči gde će ga na kaljenje. Da me pogrešno ne shvate, Ljajiću želim sve najbolje, nek ne klone duhom, igraće on i u Engleskoj, a u velikom klubu već igra. Ovo je veliki minus za upravu.

Rasprodaja grobara

pre 14 godina

Konacno raspad sistema,da malo i vi osetite kako je Zvezdi bilo kad je morala da rasproda igrace Koromana,Milijasa,Klea,Burzanovica,D.Milovanovica

ForeverSRB

pre 14 godina

Ahahahahaha, da je bolji trener, jedan pik u odbrani, zadrzimo igrace, i liga sampiona je izvesna...

Ahahaha,ihihih,uhuhuhh,ohoho, pa dobro,da li je moguce da covek od 20 i kusur godina, pa da ne znam koliki je navijac pfc-a, moze da odvali ovako nesto... :))))))

ja

pre 14 godina

svakim danom sve vise ubijaju volju za fudbalom i ljubav prema partizanu ide moreira koji za svaku loptu gine kao da je rodjen u crno belom dresu a posle se cudite zasto nema uspeha u evropi jedini pravi potez je odlazak petrovica smucilo mi se vise da svake zime i svakog leta strepim od toga ko ide a pravih pojacanja nigde ili neka klubu vodi neko ko je sposoban a interesdzije i kriminalci napolje iz partizana!!!hvala bogu za duleta vujosevica samo zbog njega jos uvek pratim nas sport

~ S M K ~

pre 14 godina

Pa ovako.ako dodje Sasa Ilic i Miroslav Radovic,plus se pojacamo za nekog spica (mada ne treba:Cleo,B. Ilic,Bogunovic su tu) i prodamo Moreiru,Diaru i Petrovica,imacemo ekipu mozda i jacu kada pogledamo jer,igraci poput Brezancica,Kosorica,B. Ilica,Bogunovica i Fejse bi trebalo da eksplodiraju u sledecoj polusezoni.Sto se tice Moreire,covek je zasluzio da ode,hvala mu za sve,svaka mu cast i treba i zasluzuje da polako zavrsava karijeru u nekom boljem i finansijski i igracki klubu,covek je ostao dve godine,sigurno ima malu platu,postao legenda - to je to.Diari hvala za golove i nek se pakuje da bi mesta imali i BOLJI spicevi poput Ilica i Bogunovica.To je moje mislenje.

Nemanja

pre 14 godina

pero,sto pises kad blage veze nemas sa zivotom...dijara ima ugovor pola pola,kao i marinkovic nebojsa sto je imao...jedva je dijatin menazer namolio d adovedu senegalca za tricavih 45000 eura!

Grobar iz Australije

pre 14 godina

Mora se. Nema veze nek ide Diara. Jedva cekam da Bogunovic dobije sansu da pokaze kvalitet. Moriera nesmije da ide. Petrovica bi bilo dobro prodat ali ne prije SP. Tu je Fejsa. Sto tice odbrane tu nam fale igraci evropske klase. Neko koje jak, visok, brz, borben. Otpustit ove penzionere. Nemamo sta da brinemo ako se sale vrati super. Jedna stvar sto niko ne spominje je to da mi igrace iz nased omladinskog pogona nismo jos svrstili u prvi tim. Ti mladji momci treniraju u teleoptiku ih razvijaju se neopterecno. Vidicete za dve godine kako cemo da razbijamo. Ove zadnje dve godine su Prvi put da smo uspeli da imamo tim koji se nije drasticno mjenjao tokom svakog prelazni rok. Podrzavam Savu Milosevic. Vraca se stari Partizan. Vraca se SRBIJA!!!!!!!!!!!

miki

pre 14 godina

Neka im je sretan put,i bilo je vreme vise!Smesno ih je gledati u Evropi,prosto pomesaju noge,neznaju koja im le leva a koja im je desna noga?Fudbal kao Pele,igrao se pre cetredesaet godina...

Jack

pre 14 godina

Ne kazem da sam pobornik vracanja svih bivsih igraca nazad u klub, ali neka mi neko nadje dva igraca bolja od Radovica i Ilica u nasoj Jelen super ligi. Naravno, pod uslovom da nisu Aleksic, Tadic i slicni koji vrede vise + sto i "Vosa" zna da zacepi kod prodaje. Jednostavno- nema ih. Nazalost, ali tako je nekako.

Dexterijus

pre 14 godina

Bozovic - Knezevic-Rnic-Djordjevic-Lomic - Fejsa-Ilic-Ilic-Bogunovic - Cleo - Washington.
Osvajaci Lige Sampiona 2010-2011........

Ako vracate igrache probajte sa bracom Marinkovic, Ivicem, Bosancicem, Djordje Rakic je ok za nashu ligu, ali treba misliti i na klince koji dolaze i njima otvoriti vrata.

mala sansa, ali sansa :D

pre 14 godina

Samo nek putuju. Vama odlaze Dijara i Moreira,a nama stigao Sadik Adams. Zvezda ne verujem da ce izdrzati do kraja istim tempom, pa cak postoji i neka mogucnost da vas stignemo. :D :P ko ne preporuci p...a :P :D

Ivica

pre 14 godina

Secam se da su bile vesti da je Partizan otkupio i drugu polovinu Dijare. Rnica, Smiljanica, Radovica nikako ne vracati. Hvala im za sve ali neka idu negde dalje. Sasa Ilic moze da dodje ako ne trazi velike pare i ako prihvata da bude rezerva Moreiri. Zasluzio je da zavrsi karijeru ovde ali ne moze da igra na ime. Razmisliti o Dusku Tosicu on ne igra u verderu a fizicki je jak, spreman, za nasu ligu car. Sigurno bi hteo, ovde mu je cela porodica.

Kezman za igraca sveta

pre 14 godina

Ne znam ko ce se vratiti,ali znam ko nece!Osvajac olovne lopte Mateja Kezman!Njega trazi pola Evrope posle blistavih partija u dresu PSZ-a.Pokazao se i u ruskom prvenstvu gde je uprkos svim prognozama postigao celih 2 gola(od toga jedan fantastican iz penala)!Zaista velika pocast,za dobitnika velikog Francuskog priznanja!

pedjaBG

pre 14 godina

ovako gdin Moreira je Car i jedan od retkih igraca kojeg toliko cenim da se nesecam da sam i jednom rekao nesto lose za njega(sto je inace nemoguce kod ostatka druzine) ... njega kada prodaju ne znam sta cu gledati jer pare koje za njega mogu da dobiju mozda sebi isplate plate ali gubimo sve ostalo . Treba dase ugledaju na Duleta 008 i proslogorisnju ekipu a ne ove nasminkane fudbalere !
Ziveo Partizan i majka Srbija

Nemanja

pre 14 godina

Ko sme da se kladi da Sasa Ilic nece biti nimalo losiji od Moreire? Zaboravili ste vi kakav je Sale igrac, ali zato on nije zaboravio da igra i to ce pokazati. A sto Moreira i Ilic ne mogu zajedno?? I te kako mogu, i ja sam za tu opciju, plus Fejsa, Petrovic i Ljajic, a u spicu Kleo. Dijara moze da ide, nemam nista protiv! U odbrani je potrebna reforma, jer imamo malo istrosene igrace. Treba naci mlade i kvalitetne , uz mozda samo Djordjevica kao iskusnog. Bozovic na golu je ok opcija. I naravno, da ne zaboravim -trener ne sme ostati Stevanovic. Glasam za Tumbakovica, a Savu za predsednika. Svako ko se slaze neka preporuci!

juve

pre 14 godina

Prije par mjeseci procitah nesto o potpisanom ugovoru o saradnji izmedju Partizana i banjaluckog Borca.Ako je tako,odmah dovesti Nemanju Bilbiju i Stojana Vranjesa.Dva mlada i ekstra talentovana igraca.Borac,takodje finansijski ne stoji najbolje,ne vjerujem da ce ganjati titulu u BIH(mislim da ce se zadovoljiti bilo kojim mjestom koje vodi u Evropu)i svi zadovoljni.

Partizan se voli,a za ostale me boli!

pre 14 godina

Da prodaju MOREIRU??????
SRAMOTA!!!
Uprava koja to uradi neke se gubi iz naseg voljenog kluba,sa sve onima sa juga koji je podrzavaju!!!

fcrs

pre 14 godina

Bez Diare i mozete, ali ako ode Moreira, to cete tesko nadoknaditi. Retko se tako dobar igrac nadje u nasoj ligi. U svakom slucaju, srecno! Bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde i obrnuto. To treba da znaju Delije koje se raduju kada se Partizan rasprodaje.

JA original

pre 14 godina

Kao navijaca Crvene Zvezde ne zanima me puno sta se desava s druge strane brda ali me ovaj deo obradovao "Prema istom izvoru, u slučaju dobre ponude za Radosava Petrovića (ima nekoliko zainteresovanih klubova iz Španije) Partizan bi mogao da se odrekne i usluga reprezentativca Srbije", sto znaci da ako ga prodaju mogao bi Antic da malo "oladi" sa Racom ;) Jer ipak glavni razlog sto se Raca zvao je bilo to sto se morao prodati a sad bi i to moglo biti reseno.

odledjeni-zaledjeni

pre 14 godina

- Uuu, sad ce onaj Washington postati glavni golgeter! Da se najezis!
- Sale kapiten - on jos igra fudbal?!?!
- Eh kakva je ovo jad i beda liga, u nju se vraca samo skart iz Poljske, Slovacke, Tunguzije ili penzioneri koji se vrate na pola godine da se penzionisu, pa da sednu u fotelje!
- Spasi reprezentaciju i odi bilo gde, Raco bre, Raco bre! Samo pre SP!
- Sto ne vratite i Obradovica? Vidim naigrao se u Saragosi, neizostavan sraf njihove masinerije

Hm

pre 14 godina

"drastično promenjenom odnosu ova dva fudbalera prema klubu"
Kako sad ovo? Zar nije Dijara njihova ljubav (i obrnuto), a nikada niko nigde u univerzumu nije ginuo za dres bilo kog tima kao Moreira za "sveti"?!

guli 66

pre 14 godina

Ne brinemo mi sve dok kod vas igraju velike zvezde poput ninkova,isah,savio,lekica cudo od trece lige,lazetica pra dede,i naravno velikog pizona.P.S.Tu je negde i tutoric!!!

A?

pre 14 godina

A familija?A ljubav prema navijacima i "hramu fudbala"?A jedinstvo?A busanje u prsi od prevelike ljubavi?A ne mislite i da ce Kleo ovako prvom prilikom zbrisati?A zar ne znate da strance zanimaju samo pare?Aaaa...

mr. black

pre 14 godina

samo cekam negde u martu zahteve grobara, da se "najbolji" playmaker u istoriji nase zemlje sasa ilic vrati u reprezentaciju, pa da vec spremim lovu za gana srbija iz 2u1 posto jelte covek ima iskustva u kladionicarskim mahinacijama.
samo vam se istroseni i vracaju

Sanja

pre 14 godina

@Insider

E jaki skauti. Pa nisu skauti partizana kao skauti Arsena Wengera.To je prica sto je babi milo to joj se snilo. Vi ste 'veliki" evropski klub i mislite da svako ko nesto vredi na trzistu Srbije treba da dodje u Partizan da "Eventualno napreduje"Valjda se pita jos neko.Ima i vecih klubova u Srbiji od Partizana.

Sanja

pre 14 godina

Vracate sve starce. Ilica, Radovica. Jos da vratite Vukica, Duljaja, Savu Milosevica, Smiljanica, Vukceveva i da ih kompletira Tumba onda ste zreli sa veoma uspesnim igracima u inostranstvu da uzmete titulu i da harate Ligom sampiona

mala sansa, ali sansa :D

pre 14 godina

Samo nek putuju. Vama odlaze Dijara i Moreira,a nama stigao Sadik Adams. Zvezda ne verujem da ce izdrzati do kraja istim tempom, pa cak postoji i neka mogucnost da vas stignemo. :D :P ko ne preporuci p...a :P :D

neca

pre 14 godina

sa diaru mogu da dobiju 2 do 3 milke a od toga partizanu ide samo pola a od moreire ako se izvuce milionce puna kapa
sto se tice petrovica on ima visinu i sut u svakom slucaj nedovoljno za repku mnogo bolji u svakom segmentu igre od njega je nemanja matic

cigan

pre 14 godina

treba trpati ove grobare stalno tri puta za 60 godina prezimeli u evropi i oni su ekipa,bruka.kada se nas fudbal nesto pitao u evropi zna se ko je bio daleko najuspesnija ekipa sa ovih prostora.red star belgrade...

bgd

pre 14 godina

Al' ste krenuli ozbiljno da se pojacavate za prolecni deo sezone i kvalifikacije za ligu evrope.
Samo tesko da cete da ponovite ovogodisnji uspeh,tacnije tesko da ce iko to uspeti...

Mirza

pre 14 godina

Zao mi je za Moreiru i Diaru, ali na zalost takva je situacija u nasem fudbalu.
Svaki, iole, normalan covek bi otisao u neki bolji klub od nasih.
Jedan od glavnih razloga su finansije.
Za ovog Petrovica i nije neki problem sto ce da ide, zelim mu srecu, imamo mi tu Fejsu.
Lajo ce ostati jos malo, doci ce fenomenalni Sasa Ilic, tu je Kleo, doci ce jos pojacanja, bice to opet isti Partizan.
Samo bih voleo da ostanu jos za sledeci derbi, da dokrajcimo Zvezdu, pa posle neka idu.

delija koji sve zna

pre 14 godina

sta vam je bre, moreira prelazi u zvezdu..o tome se pisalo jos pre 2 meseca..lukic je vec poooodavno uspostavio kontakte...a klazula je da moreira uz neko smesno obestecenje moze da predje u neki drugi klub...]

u zvezdi ga ceka koroman koji se vraca, mrdja koji pojacava spic kao i novi play mejker...tu je jos brznogogi jao iz napretka..

bice veselo

Djuka

pre 14 godina

Ko jos veruje zurnalu??? Pa onaj Stojadinovic je poznat po tome da kuje zavere oko partizana....
Moreira koji igra protiv Apoela ako mu je majka preminula ima los odnos rema klubu??? Smesno.
Diaru treba prodati...Petrovica takodje...Gavrancic goodbye takodje daleko je on od one forme iz Kijeva...Dovesti Saleta i Radovica i opet imamo ok ekipu za nase uslove. Za evropu bi to opet bilo slabo.

Ja mislim ovako!

pre 14 godina

GK: Bozovic
DR: Stevanovic
DL: Lomic
DC:DJordjevic
DC: Krstajic
ML:Ljajic
MR:B.Ilic
MC: Fejsa
MC:S.Ilic
ST:Cleo
ST:Bogunovic


Ima tu i par izmena dobrih!

zvezdino dete

pre 14 godina

E, neka idu! Dosta su nas ponizavali! Da i nama malo svane! Da vide grobari kako je to kad ides na utakmicu i nicemu se ne nadas.

Rasprodaja grobara

pre 14 godina

Konacno raspad sistema,da malo i vi osetite kako je Zvezdi bilo kad je morala da rasproda igrace Koromana,Milijasa,Klea,Burzanovica,D.Milovanovica

Gde ste Miskovici i Zepteri

pre 14 godina

Za Dijaru me bas briga, neka ide ali pustiti 'doktora' i dovesti 'mrtvog' Sasu Ilica znaci da je ovo igranka bez prestanka i da se zna da ove sezone zvezda mora uzeti titulu.
Jadan nas fudbal. Sad ce i oni da prodaju Ninkova ili koga vec imaju i opet veliko nista srpskih klubova u Evropi.

mislim svasta sa vama

pre 14 godina

Partizan je vec dobio jedno pojacanje, Pizon ostaje trener zvezde :))
(i dalje se nadaju..., 8. decembar 2009 13:56)


Ali koja je to logika sto nasladjujete sto Pizon ostaje (a niko ga nije ni terao) kad je Zvezda prva i velike su sanse da tamo i ostane????

Babin_zub

pre 14 godina

Znaci Petrovic pred transferom...Bas me interesuje kog igraca ce sad forsirati Antic da bi ga uvalili nekom preko grane kao "perspektivnog".

p.s.ne brinite grobari,vratice vam ga brzo,bas kao i ostale sto vam vracaju.

Soweto

pre 14 godina

@ Konacno raspad sistema,da malo i vi osetite kako je Zvezdi bilo kad je morala da rasproda igrace Koromana,Milijasa,Klea,Burzanovica,D.Milovanovica
(Rasprodaja grobara, 8. decembar 2009 11:56)

Raspad sistema? Momak, tebi nije dobro? Vaš raspad je umalo rezultirao gašenjem kluba ili bar prebacianjem u niži rang takmičenja. Pride, jedva ste našli ljude koji će da vode klub. Naš "raspad", kako ti kažeš, dovešće do jačanja tima, zadržavanja nekih jako dobrih mladih igrača i osvajanja titule i kupa. Pride, dobićemo i Savu za predsednika. Pa ti ponovo pravo slična poređenja. Smešan si kao i tvoj omiljeni klubić.

~ S M K ~

pre 14 godina

Pa ovako.ako dodje Sasa Ilic i Miroslav Radovic,plus se pojacamo za nekog spica (mada ne treba:Cleo,B. Ilic,Bogunovic su tu) i prodamo Moreiru,Diaru i Petrovica,imacemo ekipu mozda i jacu kada pogledamo jer,igraci poput Brezancica,Kosorica,B. Ilica,Bogunovica i Fejse bi trebalo da eksplodiraju u sledecoj polusezoni.Sto se tice Moreire,covek je zasluzio da ode,hvala mu za sve,svaka mu cast i treba i zasluzuje da polako zavrsava karijeru u nekom boljem i finansijski i igracki klubu,covek je ostao dve godine,sigurno ima malu platu,postao legenda - to je to.Diari hvala za golove i nek se pakuje da bi mesta imali i BOLJI spicevi poput Ilica i Bogunovica.To je moje mislenje.

realno

pre 14 godina

moreira ,najbolji igrac partizana u poslednjih par godina zasluzuje da ode.i dobije ugovor kakav mi nazalost ne mozemo da mu ponudimo.stvarno je Dr. Mo.diara vidi se da vise nema motiva,i treba ga unovciti da li pola para ide partizanu,ili ne opet je zarada na njemu ogromna. petrovic za dz moze da ide,mislim da je fejsa bolji i treba ga isforsirati na tom mestu.pojacanja,da li su "pojacanja",ilic jeste kapiten svaka mu cast,ali vec dve godine ne igra fudbal,a vec je i u godinama.radovic nije puno pkaziavo ni kada je bio u partizanu,spustim glavu i trcim pa dokle stignem.napadaci nam najvise trebaju jer kada ode dijara ostaje samo kleo,i poluspicevi ilic i bogun,sto je nedovoljno i za srbiju ,a kamoli za evropu.skuletica smo pustili za male pare,mozda treba dovesti nekog drugog iz salcburga rakica,ili radeta veljovica.sredina tadic iz vojvodine bi bio fenomenalan,ali je pitanje da li bi ga bata pustio u partizan.dok nam odbrana na celu sa golmanom spremna za rekonstrukciju,mozda i citava 4 igraca bi trebalo.videcemo i znati vise posle izbora.mada do privatizacije nema uspona srpskog fudbala uopste

Lynx

pre 14 godina

Grobar sam, ali smo stavarno FK Recycle Bin. Prodamo Petrovica, Diaru, Moreiru i ko nam ostane? Sasa Ilic, Gavrancic, Krstajic, Djordjevic i jos po neki deda koji ne moze da se mrdne!

Dule

pre 14 godina

Hmm... Ovo za Racu Petrovica je veoma interesantno!!!
1. Ako napusti klub Antic ga vise ne zove u reprezentaciju(nadam se)
2. Ako bi ostao u Partizanu igro bi na SP 100% i Partizan bi ga posle toga prodao za mnogo vece pare!!!
Kao navijac Partizana i Srbije ne znam sta je bolje-gore!

dak

pre 14 godina

moreira neka ostane,ali neka bude razuman i pristane na smanjenje plate,jer je ona u odnosu na ono sto prikazuje realna. diara je ocigledno zasicen nase lige i trpanja cigana,tako da je bolje prodati ga dok nesto vredi.

Dexterijus

pre 14 godina

Bozovic - Knezevic-Rnic-Djordjevic-Lomic - Fejsa-Ilic-Ilic-Bogunovic - Cleo - Washington.
Osvajaci Lige Sampiona 2010-2011........

Ako vracate igrache probajte sa bracom Marinkovic, Ivicem, Bosancicem, Djordje Rakic je ok za nashu ligu, ali treba misliti i na klince koji dolaze i njima otvoriti vrata.

i dalje se nadaju...

pre 14 godina

pa sta i da odu Moreira i Diara?
pa mi smo cigane trpali sa igraca manje i oni sad misle da ce im biti lakse ako odu Doktor i Ubica!? ima da dovedemo jos bolje igrace bre...Partizan je vec dobio jedno pojacanje, Pizon ostaje trener zvezde :))

Duke

pre 14 godina

"I jos imam predosecaj da uz boljeg trenera ni Liga Sampiona nece biti daleko.Imamo dobar tim,samo ih treba zadrzati i na nekim mestima,odbrana i sredina terena pojacati."
(peca, 8. decembar 2009 12:12)

------------------------------

Хахахахахахахахахахахахахаха!!

Значи, Пецо, који си ти краљ! Врх! Најбољи коментар. Ово ни Младен Трајковски не би одвалио.

Nemanja 91

pre 14 godina

Za Diarru Ok,vreme je da ide iako bismo svi zeleli da jos ostane...Moreira-ne dolazi u obzir!Legenda MORA da ostane...
Petrovic-pa ako ga prodaju 6 meseci pred SP na koje ce ga Antic voditi verovatno onda su stvarno indijanci...da ne odigra ni minut u JA,cena ce mu skociti 20-30%!
Sale Ilic i Radovic-podrzavam...

Insider 2

pre 14 godina

Sasa Ilic gotova stvar.
Radovic sanse su pola-pola
Potencijalni pikovi skauta iz Humske 1 su:
Stankovic i Milic iz Ofk
Djordje Rakic
Dusan Tadic
Nemanja Rnic
Verovali ili ne Ivica Dragutinovic

Zemun

pre 14 godina

Pa ovako.ako dodje Sasa Ilic i Miroslav Radovic,plus se pojacamo za nekog spica (mada ne treba:Cleo,B. Ilic,Bogunovic su tu) i prodamo Moreiru,Diaru i Petrovica,imacemo ekipu mozda i jacu kada pogledamo jer,igraci poput Brezancica,Kosorica,B. Ilica,Bogunovica i Fejse bi trebalo da eksplodiraju u sledecoj polusezoni.Sto se tice Moreire,covek je zasluzio da ode,hvala mu za sve,svaka mu cast i treba i zasluzuje da polako zavrsava karijeru u nekom boljem i finansijski i igracki klubu,covek je ostao dve godine,sigurno ima malu platu,postao legenda - to je to.Diari hvala za golove i nek se pakuje da bi mesta imali i BOLJI spicevi poput Ilica i Bogunovica.To je moje mislenje.
(~ S M K ~, 8. decembar 2009 13:00) Slabo se ti razumes u fudbal druze kad su tu Bogunovic i Ilic bolji spicevi od Dijare,koji treba da ide jer nema vise motiva da igra u Partizanu.

Caja Grobar

pre 14 godina

Može li neko da mi objasni šta će nam Radović? Ostaje Ljajić, a imamo Tomića i Branu Ilića koji se pokazao kao dobro rešenje na desnom krilu. Bilo bi to čisto bacanje para. Mo je nezadovoljan tretmanom (Stevanović je stvarno napravio neviđenu glupost s kapitenskom trakom) i razumem zašto hoće da ode, ali ja ga ne bi pustio ako se ne vrati Saša Ilić. Za Dijaru je vreme da ode jer se smorio igrajući u ovoj ligi. Imamo Bogunovića i ne sumnjam da će se dobro uklopiti s Kleom, koji će tek da pokaže koliko je dobar centarfor. Maltretirali su ga s klupom i stalnim zamenama i Ronalda bi ubili u pojam na taj način, pa sad kad bude prva opcija u napadu imaće više prostora da pokaže sve ono što zna - a zna mnogo. Mislim da nam je najpotrebniji zadnji vezni, borac poput Duljaja koji će da ispravlja sve ono što ne valja - pre svega (pre)kratke pasove i sporost Petrovića. Fejsa najzad igra kako treba ali ako može da se dobro zaradi, a pronađemo dobrog borca za sredinu - što da ne.

Sale MEĆE ponajviše vama!

pre 14 godina

@
Cuo Sasa Ilic da ste konacno pobedili par derbija pa pozurio da i on vidi kako to izgleda.
(Ali, videti nece!, 8. decembar 2009 14:05)
------------------------

A na čemu si ti?
On ne zna kako se vi trpate?

Pa ne postoji bre vaš golman iz svih tih godina kojem Sale-kapiten nije "metnuo"!

2:0 na JNA (Sale dao prvi gol), 2:1 na JNA (Sale dao prvi gol), razvaljivanje 1:0 u rupi u finalu kupa (Sale ga stavio Kociću u malu mrežicu)...a "stavljao" vam ga je i na par derbija koji su završeni remijima (2:2 na JNA, takođe 2:2 ali u rupi itd...)...

Bud Bog s nama kakvih sve ovde ima likova...

Ivica

pre 14 godina

Secam se da su bile vesti da je Partizan otkupio i drugu polovinu Dijare. Rnica, Smiljanica, Radovica nikako ne vracati. Hvala im za sve ali neka idu negde dalje. Sasa Ilic moze da dodje ako ne trazi velike pare i ako prihvata da bude rezerva Moreiri. Zasluzio je da zavrsi karijeru ovde ali ne moze da igra na ime. Razmisliti o Dusku Tosicu on ne igra u verderu a fizicki je jak, spreman, za nasu ligu car. Sigurno bi hteo, ovde mu je cela porodica.

ivan

pre 14 godina

evo ja cu prvi.evidentno je da uprava crno-belih poseze i uvek je to cinila za pogresnim potezima.prodaju se igraci koji iole nesto vrede a onda nama plasiraju price o ligi sampiona.koja budala bi dala 10 miliona za ljajica koji nece i ne zeli da trci i bori se na terenu.samo on misli da gospoda iz engleske to nisu primetila,ali avaj to nije razlog ovakve situacije u klubu,razlozi su daleko dublji a mi ih nikad necemo i ne smemo saznati jer partizan vec odavno nije klub navijaca vec lop... i njihovih marioneta sa juga.pozdrav

ribnica

pre 14 godina

prvo tom zurnalu nista ne verujem,svi mi znamo ciji je to list,Diara i ako ode nije neki veliki problem,dok bi odlazak Moreire bio veliki problem,malo je danas (nama dostupnih) takvih igraca.Ne znam sa koliko motiva bi Sasa Ilic igrao u Partizanu posle svega sto mu se desava u poslednje 2-3 god.Sto se tice Race mislim da je skroz ok momak i fudbaler,a izgfleda da nam je i talija,nema ni jedan poraz u derbiju kao ni SRDJA.Sacekacemo januar pa cemo videti,a do tada pustite sekundarce da likuju,jer i oni su svesni sta ih ceka na prolece

Grobar iz Australije

pre 14 godina

Mora se. Nema veze nek ide Diara. Jedva cekam da Bogunovic dobije sansu da pokaze kvalitet. Moriera nesmije da ide. Petrovica bi bilo dobro prodat ali ne prije SP. Tu je Fejsa. Sto tice odbrane tu nam fale igraci evropske klase. Neko koje jak, visok, brz, borben. Otpustit ove penzionere. Nemamo sta da brinemo ako se sale vrati super. Jedna stvar sto niko ne spominje je to da mi igrace iz nased omladinskog pogona nismo jos svrstili u prvi tim. Ti mladji momci treniraju u teleoptiku ih razvijaju se neopterecno. Vidicete za dve godine kako cemo da razbijamo. Ove zadnje dve godine su Prvi put da smo uspeli da imamo tim koji se nije drasticno mjenjao tokom svakog prelazni rok. Podrzavam Savu Milosevic. Vraca se stari Partizan. Vraca se SRBIJA!!!!!!!!!!!

abc

pre 14 godina

Nije mi jasno zasto se uopste gani javljaju i gledaju nase probleme kad ih oni imaju vise. A kad to vec rade postavicu im dva pitanja , prvo sta pricaju za Ljajica kad je on bolji od svakog vaseg igraca za klasu a drugo zasto vas Pizon uvek pocrveni kad prica na konferenciji za novinare.

Kardinal

pre 14 godina

@ Sasa Ilic gotova stvar.
Radovic sanse su pola-pola
Potencijalni pikovi skauta iz Humske 1 su:
Stankovic i Milic iz Ofk
Djordje Rakic
Dusan Tadic
Nemanja Rnic
Verovali ili ne Ivica Dragutinovic
(Insider 2, 8. decembar 2009 14:05)

NEMANJA RNIC????????!!!!!!!!

Pa svi smo jedva cekali da mu vidimo ledja,pa ako sad jos i njega vrate ja cu definitivno da prestanem da gledam Partizan!!!!!!!

Ivan

pre 14 godina

Moreira zasluzuje i 5 miliona po sezoni za ono sto je uradio za klub, on mora da ostane!!! Ne trebaju nam ovi gubitnici umesto njega. Jel treba opet 8 godina da gubimo od zvezde.

boki

pre 14 godina

ne vjerujem da će moreira otići sve i da dođe Saša Ilić
Ljajić, Fejsa, Petrović, Ilić, Moreria, Tomić, Radović
Moglo bi se tu švašta kombinovati
Drugi napadač, i jedan kršten štoper (:

martini

pre 14 godina

Da li je moguce da toliko mrzite Petrovica? Nas ubedljivo najbolji igrac. Sto se mene licno tice, bila bi katastrofa prodati ga, ali bih na neki nacin i voleo iz nekoliko razloga: Prvo, da i pored odlaska putuje na svetsko prvenstvo, pa da svi vi "zaverenici" vidite koliko su tupe vas price o njegovom pozivanju. Drugo, bolje da igra negde gde ce ga postovati ljudi koji znaju sta je fudbal, nego ovde da bude na vetrometini "znalaca". Jer za Srbe, on nikad nece biti dobar, ni kad bude igrao za Real ili Barsu, opet iz dva razloga. 1. posto je imao tu nesrecu da igra za Partizan, to se kod nas ne oprasta, a 2. posto nije igrac koji pretrci 500km na utakmice vec igra glavom (citaj pametno), sto se takodje kod ne oprasta!

pfcabara

pre 14 godina

Ekskluzivna vest! Raca prelazi u kk Partizan. Dule izjavio: "Treba nam, u reketu, igrac koji tako igra ledjima." Salu na stranu, Raca je blago Partizana, samo sto to malo ljudi moze da vidi. Dr Mo dozivotno u Partizanu!

Vukov Spomenik

pre 14 godina

Jos malo pa cemo cuti kako se u Partizan vracaju kao igracka pojacanja: Milko Djurovski, Branko Brnovic, Ljubomir Radanovic, Fahrudin Omerovic, Nebojsa Vucicevic, Sasa Curcic, Milan Djurdjevic...

gost

pre 14 godina

Samo vi sedei te u svojoj tvrdoj stolici i pametujte o Petrovicu. To ce te raditi i kada on bude igrao u Spaniji i na SP. Opet vam kazem loptu u ruke pa u Sopot mozda i vi jednog dana postanete direktor Crvenih! ;)

PFCRB

pre 14 godina

Pa dobro ako nam se vrati kapiten SASA ILIC, onda je mozda i bolje da ode Moreira, a sro se tice Dijare..ok decko daje golove ali meni nekako izgleda da se ne trudi na terenu dovoljno i da zeli da ide..zato srecan put..ne mogu samo da verujem da igracima iz
nase skole nece da pruze sansu..pa prodali smo ŠKULETICA Seltiku za neku sicu
ima 190 cm..mislim da bi bio dobar napadac..a kad igra dijara sam u napadu KOME KRILA DA CENTRIRAJU u sesnaesterac tad je dijara bezopasan.. dalje Borko Veselinovic bio je jedan od najoljih na EP do 19 godina...dao tada cini mi se 6 golova SCG igrala finale ili polufinale...nije mu pruzena sansa i otisao da "trune" negde u Kini..smesno...a tada su jos igrali (tandem stopera Pajovic Perendija, Smiljanic, M. MArkovski, N. Marinkovic)...itd. da ne nabrajam ali gde su ti momci..
A sto se tice sad Petrovica decko ne igra tako lose..i glupo je da neko komentarise koga jedan strucnjak kao sto je ANTIĆ zove u
reprezentaciju...BICE MI DRAGO AKO UVEDU PRAVILO DA SMANJE BROJ STRANACA..

grobarrr

pre 14 godina

Neka ide diarra,on je zreo za bolju ligu..ali bi stvarno trebao Mo da ostane,i obavezno da se vrati Sale kapiten..Njega obozavam,a zamena za Diarru neka bude jos veci ciganski ubica-JEDAN JE MATEJA KEZMAN!!!!

Aleksandar

pre 14 godina

Bice opet UPRAVA NAPOLJE ...

Diara nek ide slobodno,ja cu da mu platim da ode.
ALI MOREIRA mora da ostane!!!

UZMI DULE FC PARTIZAN , PARTIZAN , PARTIZAN !!

Kezman za igraca sveta

pre 14 godina

Ne znam ko ce se vratiti,ali znam ko nece!Osvajac olovne lopte Mateja Kezman!Njega trazi pola Evrope posle blistavih partija u dresu PSZ-a.Pokazao se i u ruskom prvenstvu gde je uprkos svim prognozama postigao celih 2 gola(od toga jedan fantastican iz penala)!Zaista velika pocast,za dobitnika velikog Francuskog priznanja!

sa Juga

pre 14 godina

Očekivana vest.
Vidim ovde su sve vrsni poznavaoci fudbala, da se čoveku digne kosa na glavi. Miroslav Radović ima 27 godine i ako je on star igrač onda pređite da gledate ligu petlića. Može se reći iskusan. Onolike fudbalske svetske zvezde su na pragu 30-e. Oni verovatno već trebaju da hvataju domine u ruke. Srpski fudbale, teško tebi sa ovakvima. Toliko!

StepskiVUk

pre 14 godina

Kao navijacu Partizana jako mi je zao ako dr. Mo i Dijara odlaze. A zasto su promenili odnos prema klubu? Pa ja nisam to primetio...mozda ljudi ne mogu vise bez vece podrske uprave i saigraca. Ja imam utisak da i kad im ne ide \\\"ginu\\\" na terenu...za razliku od nekih drugih prvotimaca. A nisam optimista ni sto se tice uspeha sa povratnicima...u svakom slucaju im zelim srecu i puno uspeha ako odu...toliko su zasluzili...PFC 4 ever

logika...

pre 14 godina

Ali koja je to logika sto nasladjujete sto Pizon ostaje (a niko ga nije ni terao) kad je Zvezda prva i velike su sanse da tamo i ostane????
(mislim svasta sa vama, 8. decembar 2009 15:30)

logika je ta sto svi znamo kako je zvezda prosla u derbiju sa igraca vise tj. Stevanovic je odrzao cas taktike pizonu a svi znamo koliko je stevanovic dobar strucnjak...a zamislite onda tek kakav je pizon...

Dushkic

pre 14 godina

Nemamo mi toliko problema u napadu/veznom redu, ali odbrana mora kompletno da se reformise, Gavrancic,Djordjevic i Lomic su vezare, Knezevic ne zasluzuje dres velikog kluba, a Krstajic se penzionise, dajte vise sanse Sinisi Stevanovicu i Marku Jovanovicu i dovedite nekog fizicki dobrog stranca(u fazonu Ibrahima Guye-a) i nekog brzog levog beka sa dobrim centarsutom

pera

pre 14 godina

Konacno raspad sistema,da malo i vi osetite kako je Zvezdi bilo kad je morala da rasproda igrace Koromana,Milijasa,Klea,Burzanovica,D.Milovanovica
(Rasprodaja grobara, 8. decembar 2009 11:56)

A zasto je ovo raspad sistema i zasto nam stalno to pominjete i prizeljkujete? Ako malo pratis nas fudbal onda znas da je odlazak najboljih igraca nesto normalno u nasem u fudbalu.A ako uporedjujes ovi nasu situaciju sa onom vasom od letos kad vam je otislo 20 igraca,onda bolje nemoj...
Vidim da neko sad pominje da Diaru kad prodamo samo pola para ide nama??? Odakle vam to??? Ako je takva stvar sa Tosicem i sa Fejsom, to ne znaci da je tako i sa svim ostalim igracima. Tosic i Fejsa su bili skupi i jednostavno nismo mogil da isplatimo tolike pare pa su se dogovorili da odredjeni procenat od sl. prodaje ide klubu iz kojeg je kupljen. A Diara je placen 45 ooo evra koliko se secam!
Mislim da Diara treba da ode,mozemo dobro da zaradimo,a i vec nekoliko rokova se prica o njegovoj prodaji.Moreira isto,ako zeli neka ide, ima najvecu platu,pa one carke sa trenerom, a i realno ne igra onako kao sto je igrao prosle i preprosle sezone. Raca Petrovic slobodno neka ide,jos ako mozemo dobro da zaradimo...
S.Ilic- ne znam u kakvoj je formi,ali moze da posluzi.Radovic-mislim da je obicna izmisljotina.On im je u Legiji skoro najbolji igrac i ako negde ode to moze da bude samo neka jaca liga,a ne da se vraca u Partizan.A verovatno je i preskup za nas.
Sto se mene tice ostanak Ljajica je najveci dobitak i on ce tek eksplodirati kada budu otisli ovi nosioci igre. Fejsu nikako ne prodavati jer je poceo dobro da igra.
P.S. Kad pogledam sastav zvezde tesim se i znam da bi opet imali sansu za sve trofeje.

Skurk

pre 14 godina

Ja bih da apostrofirao 2 stvari:

1)ta prica da Racu forsira Radomir da bi se ovaj prodao je glupost. Tako se pricalo i za Milijasa pa se ispostavilo da Radomir zna sta radi. Taj Petrovic ima potencijal,lici na Jokanovica i kao i Subotica mozda ga vredi istrpeti.

2) jel znate da je Kezman ovogodisnji osvajac "Olovne lopte" u Fra?

Peca Cicevac

pre 14 godina

Teško da Sle i Mo mogu da igraju zajedno. Možda je i u pravu taj ko kaže, valjda uprava ne znam, da igračima trebe smanjiti primanja jer nisu ispunili cilj, plasman u LŠ. A šansa je postojala, nije da nije. E sad, meni je lično teško da zamislim tim bez Mo-a i Dije, ali i ranije su nam odlazili ljubimci pa smo nalazili druge. Loše je prodati Ljajića, jer ako bude počeo da igra onako kako može, vodiće ga Antić u Afriku, a tada će i cena biti blizu one Mančesterove. Ipak, neka neko već jednom kaže zašto je javnost, a i navijači obmanjivana oko Ugovora, koji to nije ni bio, već predugovor. Đurić je to potpisivanje predstavljao kao najveći uspeh Partizana u istoriji, a sad Grubor kaže, da postojala je klauzula. Ako smo ga prodali trebalo je da odmah uzmu pare, pa neka onda Mančester odluči gde će ga na kaljenje. Da me pogrešno ne shvate, Ljajiću želim sve najbolje, nek ne klone duhom, igraće on i u Engleskoj, a u velikom klubu već igra. Ovo je veliki minus za upravu.

peca

pre 14 godina

Ne verujem,ako Savo pobedi da ce ih pustiti da odu.Ipak su njih dvojica najbolji igraci Partizana.I jos imam predosecaj da uz boljeg trenera ni Liga Sampiona nece biti daleko.Imamo dobar tim,samo ih treba zadrzati i na nekim mestima,odbrana i sredina terena pojacati.Napred Savo.

ForeverSRB

pre 14 godina

Ahahahahaha, da je bolji trener, jedan pik u odbrani, zadrzimo igrace, i liga sampiona je izvesna...

Ahahaha,ihihih,uhuhuhh,ohoho, pa dobro,da li je moguce da covek od 20 i kusur godina, pa da ne znam koliki je navijac pfc-a, moze da odvali ovako nesto... :))))))

Zina BG

pre 14 godina

Da vrate Miroslava Radovica, momka koga pamtim po izjavi da kad naidje na banderu mora da je optrci sa desne strane?!! Boze, pomozi im, ne znaju sta rade!!!

milanfica@live.com

pre 14 godina

Razumem Ptrovic, razumem Diara ali zasto i Moreira?! Pa Moreira je najbolji igrac poslednjih 10 godina ako ne i vise koji je igrao u Partizanu!!! Ipak se nadamo da ce Mo ostati!!!

Luca Toni

pre 14 godina

sramota!!2 igraca koji su po meni u poslednje 3 godine najvise dali partizanu!!u mesto da im povise plate oni ih pustaju!pa ko ce da nam predvodi napad?vasington?pa taj nem spremu da istrci vise od 30.min.pa moreira je ostao kad mu je baba umrla,kad sinu nije bilo dobro sad se tako vraca!a i i diara covek koji nam je postizao golove kad nam je bilo najpotrenije!bruka

Juliano Roberto Antonelo Juca

pre 14 godina

Očekivana vest.
Vidim ovde su sve vrsni poznavaoci fudbala, da se čoveku digne kosa na glavi. Miroslav Radović ima 27 godine i ako je on star igrač onda pređite da gledate ligu petlića. Može se reći iskusan. Onolike fudbalske svetske zvezde su na pragu 30-e. Oni verovatno već trebaju da hvataju domine u ruke. Srpski fudbale, teško tebi sa ovakvima. Toliko!
(sa Juga, 8. decembar 2009 11:11)

Radovic ima 25 godina.
Nama su potrebni kvalitetan stoper,desni bek,brz napadac+s.ilic i Radovic

Xomep182

pre 14 godina

Sasa Ilic gotova stvar.
Radovic sanse su pola-pola
Potencijalni pikovi skauta iz Humske 1 su:
Stankovic i Milic iz Ofk
Djordje Rakic
Dusan Tadic
Nemanja Rnic
Verovali ili ne Ivica Dragutinovic
(Insider 2, 8. decembar 2009 14:05)

Za ostale ne znam, ali sto se tice Tadica odmah mozes da zaboravis na to:)

eSrbija vs eHrvatska http://www.erepublik.com/en/referrer/sinajbp

pre 14 godina

Koja komedija! Nisu prodali Ljajica pa sada da se popuni malo budzet. . .

Lemi

pre 14 godina

Ovo nije nista neobicno ... stavise - vrlo logicno i ocekivano.

probalo se sa trenutnom koncepcijom. plati moreiru, dodaj neke klince iz podmlatka, vrati po koju starinu iz inostranstva i bice sve OK. pa, nije bilo OK. ceo koncept je krahirao, i sada, nakon jos jedne godine brukanja u evropi, i to je potvrdjeno.

gerijatrija u odbrani nije nista dobro donela. individualno, oni mozda imaju zanimljiv kvalitet (vise iskustvo), ali na terenu su se katastrofalno pokazali. mozemo mi sada da pricamo da i vezni red ucestvuje u odbrani, itd., ali je cinjenica da se niko u odbrani 9a dosta ih se izmesalo na te 4 pozicije - gavrancic, krstajic, djordjevic, knezevic, stevanovic, lomic, brezancic, obradovic, kosoric) nisu nista pokazali i nisu profunkcionisali zajedno.
dijara i treba da ide. dosao je maltene za dz, lepo ce se zaraditi sve i da se zavali za jednu milku, on vise motiva nema, a i apsolutno nista nije pokazao van nase lige.
moreira je delom precenjen (iz perspektive evropskih utakmica), delom razocaran u odnos kluba prema njemu (obecanja uprave kvalitetnih pojacanja koja se nikada nisu ostvarila, davanje kapitenske trake tomicu, itd.) i mozda i jeste vreme da ide u promeni koncepcije.

kvaliteta u timu ima. nesporno. neko mora to da slozi kako treba da bi profunkcionisalo. da bi slozio - mora da mu se da sloboda da sam izabere kockice koje ce slagati. trenutni sastav je neki cudan, bolestan hibrid pomenutih razlicith tendencija i vizija tokom godina (povratnici, teleoptikasi, stranci, domaca pojacanja) i sada je najbolje da neko podvuce liniju i krene iz pocetka. iz pocetka u smislu da se krene sa nekom novom idejom, vizijom kako taj tim treba da izgleda i da igra taj fudbal. posledicno, zahvaliti se svima koji strce iz nove koncepcije i krenuti od nule, uz dosta strpljenja.

realnost je da ce LS uvek biti ultimativni, ali nazalost nedostizni cilj. cak i LE ce postati tvrd orah i kvalifikovati tamo ce biti sasvim dobar uspeh. sve preko toga - cist car. mi (srbija) smo poslednja rupoa na svirali u svetu fudbala i dok se iz korena ovde neke stvari ne promene - tako ce i ostati.

novi celni ljudi. privatizacija. strpljenje.

peca

pre 14 godina

Momci hvala Vam za sve.Dijara nikad ti necu zaboraviti svaki gol sto si dao ganima,Dr Mo kada si odlucio da igras odlucujuci mec u kvalifikacijama za Ligu Sampiona i ne odes na sahranu
majci,i jos dao jedini gol na toj utakmici.Tako se bori za Partizan.Jos jednom vam hvala.A ja se samo plasim jednog,ako vi odete sa ovim trenerom mi sigurno gubimo titulu.

Srdjan

pre 14 godina

Dijara treba da ide. Ipak on igra vec 3 godine u Partizanu a prethodno je igrao u Bosni. Ima 26 godina i vreme je da i on sebi obezbedi jedan dobar ugovor u Evropi.
Sto se tice Moreire, odlican je igrac i smatram da bi trebalo da ostane kao i da je jako bitan za igru Partizana. Sasa Ilic je mator i ne vidim razlog zasto bi zauzimao mesto nekom novom klincu koji bi mogao postati dobar igrac. Raca treba takodje da ostane, bice mu veca cena posle SP. Grobar

kritičar pesnika javno vređa

pre 14 godina

Verovatno su Diarra i Moreira drasticno promenili odnos prema klubu time sto je prvi najbolji strelac ekipe i daje gol po derbiju,a drugi time sto izgara na terenu,sto je na derbiju najvise trcao i trudio se. Sramota je traziti tako glupe "razloge" i argumente. Ako uprava trosi novac koji nema,i zato sada padamo u finansijsku krizu- onda recite - ZEZNULI SMO,PARA NEMAMO,MORAJU DA IDU!!!
Da ne govorim u prilog tome da mi stopiranje Ljajicevog transfera "smrdi" u vezi sa nastupajucim izborima u klubu,da se ne desi da ode za 6 meseci u MUTD... sve je moguce!
Ako odu Diarra i Moreira,a uz njih i Fejsa ili Petrovic- ja onda koristim ovu priliku da Zvezdi cestitam titulu,a prolecni deo prvenstva necu ni pratiti jer- u tom slucaju sve se zna!

ja

pre 14 godina

svakim danom sve vise ubijaju volju za fudbalom i ljubav prema partizanu ide moreira koji za svaku loptu gine kao da je rodjen u crno belom dresu a posle se cudite zasto nema uspeha u evropi jedini pravi potez je odlazak petrovica smucilo mi se vise da svake zime i svakog leta strepim od toga ko ide a pravih pojacanja nigde ili neka klubu vodi neko ko je sposoban a interesdzije i kriminalci napolje iz partizana!!!hvala bogu za duleta vujosevica samo zbog njega jos uvek pratim nas sport

miki

pre 14 godina

Neka im je sretan put,i bilo je vreme vise!Smesno ih je gledati u Evropi,prosto pomesaju noge,neznaju koja im le leva a koja im je desna noga?Fudbal kao Pele,igrao se pre cetredesaet godina...

veljko

pre 14 godina

E sad jos Sale i ne ginu nam namestaljke iz 1-2 i obrnuto,Moreira dozivotno u crno beloj familiji a ako ide nek ide za predsednika FK PARTIZAN

dragan.pfc

pre 14 godina

Diara brate svu ti srecu zelim u daljoj karijejri....Dr. Mo nije ovo zalsuzio posle svega sto je ucinio za Partizan...brzo se zaboravilo i ono sa detetom i i gubitkom majke...to nijedan nas nabedjeni fudbaler ne bi uradio, vec bi otisao na shranu....

juve

pre 14 godina

Prije par mjeseci procitah nesto o potpisanom ugovoru o saradnji izmedju Partizana i banjaluckog Borca.Ako je tako,odmah dovesti Nemanju Bilbiju i Stojana Vranjesa.Dva mlada i ekstra talentovana igraca.Borac,takodje finansijski ne stoji najbolje,ne vjerujem da ce ganjati titulu u BIH(mislim da ce se zadovoljiti bilo kojim mjestom koje vodi u Evropu)i svi zadovoljni.

Jack

pre 14 godina

Ne kazem da sam pobornik vracanja svih bivsih igraca nazad u klub, ali neka mi neko nadje dva igraca bolja od Radovica i Ilica u nasoj Jelen super ligi. Naravno, pod uslovom da nisu Aleksic, Tadic i slicni koji vrede vise + sto i "Vosa" zna da zacepi kod prodaje. Jednostavno- nema ih. Nazalost, ali tako je nekako.

Nemanja

pre 14 godina

Ko sme da se kladi da Sasa Ilic nece biti nimalo losiji od Moreire? Zaboravili ste vi kakav je Sale igrac, ali zato on nije zaboravio da igra i to ce pokazati. A sto Moreira i Ilic ne mogu zajedno?? I te kako mogu, i ja sam za tu opciju, plus Fejsa, Petrovic i Ljajic, a u spicu Kleo. Dijara moze da ide, nemam nista protiv! U odbrani je potrebna reforma, jer imamo malo istrosene igrace. Treba naci mlade i kvalitetne , uz mozda samo Djordjevica kao iskusnog. Bozovic na golu je ok opcija. I naravno, da ne zaboravim -trener ne sme ostati Stevanovic. Glasam za Tumbakovica, a Savu za predsednika. Svako ko se slaze neka preporuci!

Gradjanin

pre 14 godina

Zvezdas sam i retko komentarisem neku vasu vest ali ovaj lik sto je napisao za Tumbasa svaka mu cast. Slatko sam se ismejao. Bravo

GROBAR410BMore

pre 14 godina

ma mogu i da idu. dali su dosta klubu za ove 2 godine cak dosta vise nego neki za 3 i 4 sezone. ali ovo pise SZ tako da su ti izvori tanki cak i sta vise nepoverejuci. videcemo.

Nemanja

pre 14 godina

pero,sto pises kad blage veze nemas sa zivotom...dijara ima ugovor pola pola,kao i marinkovic nebojsa sto je imao...jedva je dijatin menazer namolio d adovedu senegalca za tricavih 45000 eura!

pedjaBG

pre 14 godina

ovako gdin Moreira je Car i jedan od retkih igraca kojeg toliko cenim da se nesecam da sam i jednom rekao nesto lose za njega(sto je inace nemoguce kod ostatka druzine) ... njega kada prodaju ne znam sta cu gledati jer pare koje za njega mogu da dobiju mozda sebi isplate plate ali gubimo sve ostalo . Treba dase ugledaju na Duleta 008 i proslogorisnju ekipu a ne ove nasminkane fudbalere !
Ziveo Partizan i majka Srbija

fcrs

pre 14 godina

Bez Diare i mozete, ali ako ode Moreira, to cete tesko nadoknaditi. Retko se tako dobar igrac nadje u nasoj ligi. U svakom slucaju, srecno! Bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde i obrnuto. To treba da znaju Delije koje se raduju kada se Partizan rasprodaje.

Partizan se voli,a za ostale me boli!

pre 14 godina

Da prodaju MOREIRU??????
SRAMOTA!!!
Uprava koja to uradi neke se gubi iz naseg voljenog kluba,sa sve onima sa juga koji je podrzavaju!!!