Nedelja, 29.11.2009.

18:25

Adžić: Izgubili bitku, dobićemo rat

Sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić kaže da poraz od Partizana boli sve u klubu, ali da prava borba tek predstoji.

Izvor: B92

Adžiæ: Izgubili bitku, dobiæemo rat IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

Coa011

pre 14 godina

Hteo bih ovim putem da pitam naseg sportkog direktora zasto se na sajtu zvezde ne objavljuju komentari koji sadrze kritike?
Imamo najzescu cenzuru u srbiji.
Objavljuju se samo komentari koji hvale igrace, trenera i upravu.

zvezda zivot je...

pre 14 godina

pa i jeste tako koliko ste vi do sada a koliko mi napravili kikseva eeee imate tri remija protiv ovih iz nase lige pa imacete ih jos tri do kraja sezone a do sledeceg derbija zvezda ce vec stvoriti tim tako da...

Hogar

pre 14 godina

Ako ima pravde da Partizan protiv Ofka igra pred praznim gledalistem i onda jos jedni na kraju gostuje.poraz protiv Partizana ne moranista da znaci.Arazmislite grobari sakim igrate do kraja.A tih predvidjanja smo se nacitali pola godine, Te liga sampiona,te prezimljavanje u istoj, te liga Evrope laganica na prva dva mesta a neki cak i finale. takoda i to dranje na prolece i titula pa jos ne znam sta jos svene realno i sto je babi miloto joj se snilo.I MU izgubio od Chelsea i nisam siguran da ce Chelsea biti prvak

Toni

pre 14 godina

Gospodine Adzicu zar niste vec dokazali da ste "najbolja"ekipa u prvenstvu protekle subote ??!!Izgubili ste utakmicu protiv " malog " Partizana u svojoj rupi sa tek dve sanse u samom finisu utakmice.Izgubili ste od tima koji je skoro citavo drugo poluvreme igrao sa igracem manje !!Na osnovu cega gajite vase iluzije da mozete biti prvaci drzave ? Mislite da ste u stanju da dobijete sve protivnike do kraja.Mozda.Sta tek reci za crno bele.Kako ce tek oni da oderu te iste .Na prolece dolazite u Hram fudbala.Da li ste to zaboravili ? Crna i bela mamba jedva cekaju da vam zadaju novi smrtonosni ujed..E moj gospodine...kome vi to pricate.Nakon subote je sve jasno cak i najodanijim zvezdasima.

Grobar Trieste

pre 14 godina

Predlazem da ubuduce svaki derbi Partizan igra sa 10 igraca da bi bio zanimljiviji i da nema vise doping kontrole da bi i Lazetic mogao da igra.Cleo da nadohnadi stetu za pocepanu mrezu na ovom derbiju!

Petar

pre 14 godina

(DULEPFC, 29. novembar 2009 21:50)
Taj lik koga navodiš je možda iskompleksiran(to je više stvar psihijatrije)ali tebi fudbal služi za iživljavanje što je mnogo mnogo gore u opštem smislu.

Bata Djora Sr.

pre 14 godina

Jedino gol Klea moze da se okarakterise kao potez vredan pomena na derbiju. Sve ostalo i jedni i drugi treba sto pre da zaborave. A koliko je zamagljena nasa fudbalska realnost najbolje oslikava katastrofa crno - belih u Evropi. Jednostavno, danas je derbi nesto sto spada u dno fudbalskog kvaliteta u Evropi. Mozemo se zanositi, ali od derbija je ostala tradicija, brojni navijaci jednog i drugog tima i sinoc teren takodje evropskog kvaliteta, ali ono najvaznije, igraci - provincijskog i kavliteta i mentaliteta. I na zalost, tesko ce se tu skoro sta promeniti. Bljesnuce s vremena na vreme po neko, kao sto je slucaj sa malim Ljajicem, ali i taj ce brze bolje gledati da digne sidro i pobegne negde gde ce moci da napreduje.
Moze Adzic da prica sta hoce, ali Zvezda je mogla da igra dva dana i ne bi postigla gol, sve da je imala i dva igraca vise. Smusenost, bezidejnost i bezkrvnost bile su glavne odlike Zvezdine igre, ako tome dodamo i vidjenu sebicnost onda se moze reci da su crveno - beli dobro prosli. Najvise mogu da zahvale Stevanovicu koji umesto da je izveo Knezevica na poluvremenu, omogucio mu je da dobije crveni karton i samim tim poremeti celokupnu koncepeciju tima. Ovakav previd moze da se isplati protiv Zvezde, ali bi u Evropi bio debelo kaznjen.
Pitanje Pizonove taktike je kranje deplasirano jer ona ne valja od samog pocetka, a to sto je davala rezultate do derbija govori o kvalitetu ove lige. Onda se pojavi Slavija iz Praga i bez po muke uvali tri komada ceti sastavljenoj od zadnjih veznih. Ali dok je Pizona bice i te za Zvezdu porazavajuce koncepcije. Nije bata Piki rizikovao u derbiju, jer tri spica bez kreativnog veznog reda ne znace nista i nisu nikakva pretnja. On je isao na nulu sa tri zadnja vezna u timu cije su uloge defanzivne, a debelo se zavarava neko ko misli da Bogadnovic moze da bude kreator bilo cega, a narocito igre. Tri spica su posluzila da se zamazu oci publici koja sigurno ne bi oprostila neku jasno vidljivu ziherasku orijentaciju. Ovako ispada da je Pizon krenuo otvoreno, otpriliko isto onoliko koliko je to ucinio i Petko protiv Argentine. A potencijalni fijasko se naslucivao i pre derbija, jer u kombinaciji sa tri spica Zvezda je primila dva gola protiv Spartaka u kupu, a uz krizu u klubu, lose izdanje u Evropi, partizan je i te kako opasniji od Spartaka.
Zvezda nema na sta da se zali posle ovog derbija. Stankovic jeste pogresio sto utakmicu nije produzio vise ( prekid, iskljucenje Knezevica i izmene bile su za vise od cetiri minuta ), ali tesko da bi to bilo sta promenilo na terenu. Ovakve utakmice dobro posluze za izvlacenje odredjenih pouka koje bi i te kako bile od koristi Crvenoj zvezdi. Ali je pitanje da li ce to imati ko da uradi.
Zvezda moze da bude sampion, ali onda dolazi na red Evropa kojoj su se nekada navijaci radovali a danas od nje strepe. I tu je glavna razlika izmedju Zvezde nekad i sad. Nekadsnjoj Zvezdi jedino merilo je bila Evropa a prvenstvo joj je bilo neophdono sredstvo da se nje domogne. Danasnja ne moze da se iskobelja iz gliba nase lige, i uz palanacki mentalitet koji ju je obuzeo Evropu vidi kao nepremostivu prepreku. Sve dok se stvari ne postave onako kako su bile postavljene nekad, od Zvezde nece biti nista. A onda i nije cudo sto ovakav derbi predstavlja " praznik " fudbala. Mozete misliti kakve su ostale utakmice.

FKP

pre 14 godina

Koji bre rat ce da dobijete kad ste masakrirani, nece vam se dopingovana vojska oporaviti jos dugo, Borca ce vam uzeti skalp a o Spartaku koga ste u kupu "dobili" jedva da ne pricamo.

IL

pre 14 godina

Ova i ovakva Zvezda je pojam za ostatak domace lige

Ovaj i ovakav Partizan je pojam za ovu i ovakvu Zvezdu

Ovaj i ovakav Partizan je topovska hrana u Evropi

Nema selameta bez para i privatizacije, samo zabava za iskompleksirane krapince sa severne i juzne tribine

Profesor Murinjo

pre 14 godina

Zvezda,dakle,ima DVE uvežbane akcije.Jedna je-bek da loptu veznom igraču,onda protrči pored njega a ovaj mu gurne loptu da centrira.Druga akcija je-lopta se naprosto NABIJE u šesnaesterac.Pošto su nam ekipe takve kakve su i sudhjenje je takvo kakvo je,ovakav način igre daje neke rezultate.Timu koji se organizovano brani i čvrso stoji, Zvezda ne može dati gol drugačije-sem slučajno.To je,dakle,bolna istina i slika Zvezdine totalne nemoći u bilokakvoj normalnoj konkurenciji.Naprosto rečeno-TU NEMA KVALITETA za one ciljeve koji bi zadovoljili navijače!Za loptanje sa Jagodinom,Spartakom i sličnima-ovaj je sastav OK.
Partizan jeste pokazao da NIJE evropski prosek,ali REALNO-mnogo je kvalitetniji od Zvezde.Pa sad prosudite-koliko je moguće nešto očekivati od ove patetične grupe gradjana.

boleboss kg

pre 14 godina

Vidi zvezdaši izašli iz rupa i već prete! Što je babi milo to joj se i snilo, ako i uzmete jesenju titulu svesni ste da na JNA nemate šta da tražite, pa aj malo da se duvamo i pretimo dok možemo.

Stefan Herceg-Novi

pre 14 godina

@kari i mokijo:
Da znas da imamo,i vasi praunuci ce znati za Bari i Tokio. A imamo mi jos dosta toga: vise pobjeda na Marakani, vise pobjeda u Humskoj, vise pobjeda uopste,v ise titula, vise kupova...Da ne nabrajam vise, nece ti biti dobro :-)

psp

pre 14 godina

Тежак дан кад се изгуби дерби.Наша трибина је показала по ко зна који пут да треба да је узор свакој трибини у Европи.Jадници од преко пута као и увијек кад приме гол има слике нема тона и наравно неизбјежне свађе између себе да чак њихов "вођа" није хтио да води више навијање него то је њихова реалност а наша је на терену 1:2,на трибинама 10:0! Нико нема Звездо то што имаш ти!

dada

pre 14 godina

Pozdrav od najboljih navijaca na svetu:
http://www.youtube.com/watch?v=u7BfDF_p51Q

http://www.youtube.com/watch?v=BuYbYZ1U8RQ&feature

http://www.youtube.com/watch?v=27BweI60Km8

http://www.youtube.com/watch?v=81tKMPW_K38

DULEPFC

pre 14 godina

Ovako se igra derbi u Srbiji od kada grobar zvani cika Tole vodi Srpski fudbal;Kup Zvezda_Partizan-poklonjen gol iz cistog ofsajda posle cega partizan odlazi u finale i posle cega osvaja duplu krunu!! Kada Zvezda vodi derbi se igra 93 minuta,znaci ne 90,a kada Zvezda gubi derbi se igra 85 minuta!!! Na jednom sajtu necu da ga imenujem je izaslo vreme koje je objavilo jedno lice,taj lik koji je inace bivsi profesionalni sudija je izmerio,a to je porucio svakom i derbi je trajao nepunih 85 minuta!! Toliko o regularnosti,ali Srbija je navikla vec na to! Ne kazem da bi Zvezda postigla gol,ali smesno je brate smesno ujedno i tuzno i jadno!!!
(verovali ili ne,proverite sami!!, 29. novembar 2009 20:31)
Ovakvi komentari takozvanih navijaca samo dokazuju kolika je ostrascenost i koliki su kompleksi kod nekih ljudi. Navijac ekipe koja nije imala niti jednu sansu za celu utakmicu, koja je 45min. igrala sa igracem vise, protiv koje nije dosudjen cist penal (igra rukom nije bila namerna, ali je ruka zaustavila napad i kontakt je postojao) se zali na sudjenje i na merenje vremena, kojoj nisu dodeljena bar jos dva zuta kartona (Vilotic i Ninkov), umesto da kritikuje svoje igrace i da cestita protivniku na zasluzenoj pobedi, zali se na sudjenje. To moze samo u Srbiji.

direktor

pre 14 godina

Partizani su crkli od radosti sinoc i to govori koliko im ovo znaci. To je OK, neka se malo raduju jer kada osvojimo titulu bice to jos sladje. U pravu je Adzic skroz, dobicemo ovaj rad hiljadu posto jer vidim da ova ekipa Zvezde (koliko god bila osrednja)ima pravu cuku i kada gubi. Mnogo ce vece radovanje biti nase na stadionu vojske na prolece.

ZVEZDASICA

pre 14 godina

sofokle Daj procitaj sta to pise Zvezdinom igracu na ledja!!!! Da li si mozda procitao TITULA? Miiisiiim vidim pricas o nekoj tituli koju ste osvojili,a da vam nije cika Tole obecao? Mozda vam je rekao ako pobedite dobocete OPET titulu,a? Pa imao covek vremena celih 5 minuta koje je ukrao od derbija pa reko mozda je to vreme iskoristio da vam saopsti da ste zasluzili da vam OPET pokloni titulu!!!

Delija 88

pre 14 godina

Za poraz je kriv niko drugi nego Pizon ne kazem da trebamo da ga najurimo ali taktika je bila katastrofa na ovom mecu.Pocinjemo sa tri napadaca a srednji red cine tri zadnja vezna,eee tri zadnja vezna a gde je tu kreator igre,neko ko ce uposliti te napadace.Lazovic Kadu Lazetic i Savio ili Bogdanovic moraju da cine srednji red.Po krilu Lazetic i Lazovic plej Kadu a zadnji vezni Savio,da kvari protivnicke akcije.Tako igra ceo svet a ne znam sta je on pokusao na derbiju.I napadaci da budu Jevtic i Perovic a Lekic da odigra zadnjih 20 min najvise.Precenjen igrac.Protiv Hajduka cu i ja dati gol treba se pokazati na derbiju.Ne znam samo sta su gledali onoliki skauti,sigurno zale sto su dali novac za karte do Beograda.

Bolje ćuti

pre 14 godina

Juče je razgloićena svaka od zvezdinih "velikih pobeda" u prvenstvu. Juče se videlo koliko vredi zvezda kad igra protiv nekog ko ne želi da joj prepusti bodove. Jedna velika sramota za c. zvezdu. A ovaj još priča o nekakvoj jesenjoj tituli. Jel ti to već računaš na puštanje BSK i Spartaka? Spartak vas sigurno neće pustiti. Za BSK ćemo videti. Ali BSK bude možda tražio doping kontrolu. Šta ćete onda?

mare 025

pre 14 godina

Komentarisete Adzicevu izjavu da se igralo 80 minuta, pa da li je rekao nesto sto nije tacno? Svako objektivan bez obzira na klupske boje je svestan da je sudijska nadoknada trebala biti dva puta po cetiri minuta s obzirom koliko je prekida bilo. Naravno, druga je stvar sto sa onakvom igrom zvezdi ne bi pomogle ni 44 minuta nadoknade. Jos nesto, taj "penal" za kojim se toliko kuka ne bi verovatno svirao ni Bjekovic sve sa Toletom zajedno! Lopta jeste pogodila igraca zvezde u ruku ali to ne znaci automatski i sviranje penala jer niti je postojalo namere niti je igrac video loptu(bio je okrenut suprotno od leta lopte).Najrealnija ocena derbija je da je sinoc pobedio manje losiji tim!

verovali ili ne,proverite sami!!

pre 14 godina

Ovako se igra derbi u Srbiji od kada grobar zvani cika Tole vodi Srpski fudbal;Kup Zvezda_Partizan-poklonjen gol iz cistog ofsajda posle cega partizan odlazi u finale i posle cega osvaja duplu krunu!! Kada Zvezda vodi derbi se igra 93 minuta,znaci ne 90,a kada Zvezda gubi derbi se igra 85 minuta!!! Na jednom sajtu necu da ga imenujem je izaslo vreme koje je objavilo jedno lice,taj lik koji je inace bivsi profesionalni sudija je izmerio,a to je porucio svakom i derbi je trajao nepunih 85 minuta!! Toliko o regularnosti,ali Srbija je navikla vec na to! Ne kazem da bi Zvezda postigla gol,ali smesno je brate smesno ujedno i tuzno i jadno!!!

sofokle

pre 14 godina

Adzicu ma LEGENDO,izgleda nismo gledali istu tekmu.Nisu se Grobari radovali toliko sto su dobili vas" KUD Zvezdu"nego sto su sinoc titulu osvojili.Razmisli malo

Zeljko Stefanovic

pre 14 godina

"Mislim da smo za 80 minuta meča, koliko je zaista odigrano, propustili previše prilika da ne bismo bili kažnjeni."

Kako ga nije sramota da ovako nesto izjavi? 80 minuta? ma nemoj... a koje bre sanse??? jedinu pravu sansu ste imali u 86. minutu.

Немања-Земун

pre 14 godina

"Mislim da smo za 80 minuta meča, koliko je zaista odigrano, propustili previše prilika da ne bismo bili kažnjeni"
Боље реци да сте играли 5 минута :DDD који је ово лик!!!

Anti doping!

pre 14 godina

Adžiću, pazi se dobro, i BSK će da traži doping kontrolu! Pošaljite vi lepo Lazetića zbog toga na jedan duži godišnji odmor. Taj vam više neće smeti zaigrati.

Nemanja

pre 14 godina

Jadna igra Zvezde u derbiju je još jedan dokaz nesposobnosti Adžića i Lukića. Jedva čekam njihove ostavke. Jedan od retkih koji treba da ostane je Pižon, naša legenda.
Lukiću odlazi.
Adžiću odlazi.

nicky89

pre 14 godina

.... propustili previše prilika da ne bismo bili kažnjeni. Bože koju je utakmicu gledao ovaj čovek? Da normalan čovek ne poveruje šta je ovaj zvezdin "direktor" izjavio i ostao živ. Pa Adziću vi niste imali ni jednu pravu priliku a igrali ste sa igračem više. Bruka za ovakvu izjavu.

pfc

pre 14 godina

Partizanovi igraci su se radovali jer su celo drugo poluvreme igrali sa igracem manje a ipak postigli gol i pobedili. Da smo to uradili protiv Vojvodine i tad bi se radovali, to radovanje ne pokazuje nista kao sto bi vi zeleli. Sto se tice izjave "Dobicemo rat" pa vi ste i lajali na sva usta "Dobicemo derbi" pa nista od toga.

Zaista je sumnjivo da zvezda prima olako golove od Tbilisija i nikad goreg Partizana (10 igraca) a protiv malih timova iz nase lige mreza joj ostaje netaknuta. Takodje - Ninkov, Lekic i Stamenkovic nisu pokazali nista i prestanite da kukate o reprezentaciji sto nisu pozvani.

crno_beli

pre 14 godina

Jedino cete dobiti rat ako namsetite sve utakmice kao i do ovog derbija.ali ipak se igra na JNA poslednji ove sezone.tako da ne sumnjam u pobedu nashu i novu titulu....sve su tekme namestili.zato je to tehsko objashnjivo kako sa ovakvim ispodprosechnim timom i katastorfa trenerom se dobijaju utakmice...NAMESTALJKE...kao i kroz celu istoriju sto ste nameshtali...nadajte se josh malo..PARTIZAN SHAMPION..

mikibg

pre 14 godina

Evo citam sad ovde komentare i gledam utakmicu Olimpijakos-Pao. Ljudi, ja ne znam koliko puta treba da se kaze da prvenstvo ne dobija bolji vec onaj ko ima bolja ledja, tako je ovde tako je u vecini slicnih zemalja kao sto smo mi. Igrac Olimpijakosa dade gol iz cistog ofsajda, i posle gola pali se 40 baklji. Da se to ovde deslio navijaci bi bili razapeti na krst, a sudija... Dakle Zvezda nema pojma ali ni Partizan nije nista bolji ali zato ima solidnu poledjinu u liku Karadzica. Sve dok bude tako Zvezda nema sta da trazi u nasem fudbalu i moze da zaboravi na titule. I vise se ne zaljudjujte kad i sami znate da je 90 posto utakmica Zvezde i Partizana namesteno, sa tim da Partizan moze da namesta i sudije... Da je bilo posteno sudjenje Srdja Knezevic bi crveni dobio jos u prvom poluvremenu, bio bi jedan siguran penal za Zvezdu i utakmica bi trajala minimum 8 nuta duze zbog prekida. Ovako kakva god bila Zvezda ni Partizan nije nista bolji..

pera

pre 14 godina

Ovaj ispade najgori i od svih navijaca zvezde na ovom forumu - "igralo se 80 minuta...". Mogao je usput da napomene i nedosudjen cist penal za Partizan, ako se vec setio da komentarise sudjenje.

Dejan

pre 14 godina

Fali nam kreativnost u vezi, sigurnost na lopti, fali nam par opcija, klupa nam je kratka, Pizon bi morao konacno da ukaze sansu malom Lazovicu, makar i malu, ali da mu je ukaze.
Ipak, s obzirom na sve, s obzirom u sta su nas uvalile prethodne uprave u kombinaciji sa polumenadzerima-polumafijasima, imamo tim kakav imamo, ti momci znaju koliko znaju, ostavljaju srce na terenu, i na kraju krajeva, jos uvek smo prvi, te sam ja zadovoljan.
Partizanu svaka cast na pobedi, zasluzena,cista kao suza. Ali, kao sto rece Adzic, izgubili smo bitku, ali dobicemo rat.

Sedi, kec ko vrata!

pre 14 godina

Ljubi te tast tako pametnog...Kako te bre nije sramota da izlaziš iz rupe a tek 24 sata prošlo od našeg iživljavanja na vama? NEGO ŠTA ĆETE AKO I BORČA ZATRAŽI DOPING KONTROLU PA LAZETIĆ (koji je više od pola vašeg tima) NI PROTIV NJIH NE BUDE MOGAO DA IGRA?

Dzontra Volta

pre 14 godina

I jos nesto,velika radost igraca Partizana na kraju utakmice kako rece gospodin zet nije zbog pobede nad zvezdom vec zbog toga sto je ova ekipa od pocetka osporavana a drzavni projekat naravno totalno nerealno favorizovan.Velika radost je zbog toga sto smo pokazali sta je realnost a vi i dalje "verujte" da ste na dobrom putu.

Zemlja,voda,vazduh = Partizan
"Think about that"

Dzontra Volta

pre 14 godina

Gopodin Adzic,koji je postao poznat po tome sto je Sabanov zet, misli da je njegova ekipa ostecena u derbiju. Najgora stvar od svega je to sto ne zeli da pogleda istini u oci a to je da su gotovo celo poluvreme imali igraca vise a posed lopte je bio gotovo isti. I sad mi svi verujemo da je utakmica potrajala jos 5 minuta Zvezda bi bez ikakve ideje u igri, za 80 minuta kako on kaze, dosla do boda ili mozda uzela sva 3.
Gospodine Adzicu fotelja se ne brani neumerenim izjavama vec igrom ekipe na terenu.
I jos jedno pitanje za sve Delije, stavite prst na celo i razmislite koji je vas najveci uspeh od kad ste oterali Dzajica?
Pozdrav od Grobara

mille grobar

pre 14 godina

Dobicete rat ali sa Voshom! Adzicu, Adzicu, sto zamlacujes gomilu klinaca koji su srcem uz zvezdu, kad i sam znas da od vas bolji tim imaju i Vosha i Ofka i Jagodina i Spartak...da su njima takvi klinci i oni bi bili u samom vrhu! Bolje im reci istinu, manje ce biti razocarani na kraju sezone, kada cete svu krivicu svaliti na Pizona, koji je jedini realan u klubu.

les Lionceaux

pre 14 godina

u pravu je čovjek, bit ćemo na kraju prvi jer iako je Partizan jučer tehnički i taktički nadigrao Zvezdu, Zvezda za razliku od njih ima svoju igru, odnosno ima igru kojom može da melje slabije ekipe a to je potrebno u ovoj ligi.. Partizan ima igru samo kad za ekipe približne kvalitete

Dragan Dzajic

pre 14 godina

Veliki sam navijac Crvene Zvezde i sramota me je kakve izjave daje sportski direktor najveceg kluba na Balkanu!Osuo je paljbu,da se utakmica igrala 80 minuta,a pri tom nije spomenuo da za tih 30 minuta koliko smo imali igraca vise,nismo znali sta da radimo!Pizon je pokazao da je veliki trener i dostojanstveno priznao poraz! Uostalom, Adzic procenio da Kleo nije trebao da ostane kod nas! Da je sad Kleo kod nas,u tandemu sa Lekicem,prosli bi Slaviju i ko zna gde bi nam bio kraj?!! Zvezda osvaja titulu i pored svega!!! Adzicu odlazi,Dzajo vrati se!!

no

pre 14 godina

Zasluzena pobeda PArtizana, sta cemo sad idemo dalje. Falio nam je Laza, samo hrabro u naredna 2 meca jer se zna da partizan nikada nije bio sampion, a da nije uzeo jesenju titulu!

baca

pre 14 godina

Da se Partizan nije zaludjivao Evropom ne bi Zvezda bila prva.Sada kad se Partizan posvetio prvenstvu male su Zvezdine sanse jer juce se videlo da je Partizan ipak bolji.Mora se takodje priznati da je iz Zvezde izvcen maksimum i vise od toga sa obzirom na potencijal.

marko

pre 14 godina

Navijam za CZ cijeli zivot i znam jedno: ja i Adzic nijesmo juce istu utakmicu gledali, muka me bilo od te igre, imamo igraca vise i ispucavamo lopte sto dalje od gola, sudiju necu da komentarisem jer realno govoreci sudjenje je bilo domacinsko...jel treba da produzi utakmicu jos, mozda jeste al vece su sanse da bi ga primili nego dali u narednih 5 minuta...

jane pfc

pre 14 godina

bice zanimljivo.............ali ne bi bio uveren da sam na adzicevom mestu jer je partizan pokazao da je bolji a da stevanovic nije tako glup bilo bi i vise..........

marko

pre 14 godina

Navijam za CZ cijeli zivot i znam jedno: ja i Adzic nijesmo juce istu utakmicu gledali, muka me bilo od te igre, imamo igraca vise i ispucavamo lopte sto dalje od gola, sudiju necu da komentarisem jer realno govoreci sudjenje je bilo domacinsko...jel treba da produzi utakmicu jos, mozda jeste al vece su sanse da bi ga primili nego dali u narednih 5 minuta...

baca

pre 14 godina

Da se Partizan nije zaludjivao Evropom ne bi Zvezda bila prva.Sada kad se Partizan posvetio prvenstvu male su Zvezdine sanse jer juce se videlo da je Partizan ipak bolji.Mora se takodje priznati da je iz Zvezde izvcen maksimum i vise od toga sa obzirom na potencijal.

pera

pre 14 godina

Ovaj ispade najgori i od svih navijaca zvezde na ovom forumu - "igralo se 80 minuta...". Mogao je usput da napomene i nedosudjen cist penal za Partizan, ako se vec setio da komentarise sudjenje.

Немања-Земун

pre 14 godina

"Mislim da smo za 80 minuta meča, koliko je zaista odigrano, propustili previše prilika da ne bismo bili kažnjeni"
Боље реци да сте играли 5 минута :DDD који је ово лик!!!

Zeljko Stefanovic

pre 14 godina

"Mislim da smo za 80 minuta meča, koliko je zaista odigrano, propustili previše prilika da ne bismo bili kažnjeni."

Kako ga nije sramota da ovako nesto izjavi? 80 minuta? ma nemoj... a koje bre sanse??? jedinu pravu sansu ste imali u 86. minutu.

Anti doping!

pre 14 godina

Adžiću, pazi se dobro, i BSK će da traži doping kontrolu! Pošaljite vi lepo Lazetića zbog toga na jedan duži godišnji odmor. Taj vam više neće smeti zaigrati.

pfc

pre 14 godina

Partizanovi igraci su se radovali jer su celo drugo poluvreme igrali sa igracem manje a ipak postigli gol i pobedili. Da smo to uradili protiv Vojvodine i tad bi se radovali, to radovanje ne pokazuje nista kao sto bi vi zeleli. Sto se tice izjave "Dobicemo rat" pa vi ste i lajali na sva usta "Dobicemo derbi" pa nista od toga.

Zaista je sumnjivo da zvezda prima olako golove od Tbilisija i nikad goreg Partizana (10 igraca) a protiv malih timova iz nase lige mreza joj ostaje netaknuta. Takodje - Ninkov, Lekic i Stamenkovic nisu pokazali nista i prestanite da kukate o reprezentaciji sto nisu pozvani.

Sedi, kec ko vrata!

pre 14 godina

Ljubi te tast tako pametnog...Kako te bre nije sramota da izlaziš iz rupe a tek 24 sata prošlo od našeg iživljavanja na vama? NEGO ŠTA ĆETE AKO I BORČA ZATRAŽI DOPING KONTROLU PA LAZETIĆ (koji je više od pola vašeg tima) NI PROTIV NJIH NE BUDE MOGAO DA IGRA?

DULEPFC

pre 14 godina

Ovako se igra derbi u Srbiji od kada grobar zvani cika Tole vodi Srpski fudbal;Kup Zvezda_Partizan-poklonjen gol iz cistog ofsajda posle cega partizan odlazi u finale i posle cega osvaja duplu krunu!! Kada Zvezda vodi derbi se igra 93 minuta,znaci ne 90,a kada Zvezda gubi derbi se igra 85 minuta!!! Na jednom sajtu necu da ga imenujem je izaslo vreme koje je objavilo jedno lice,taj lik koji je inace bivsi profesionalni sudija je izmerio,a to je porucio svakom i derbi je trajao nepunih 85 minuta!! Toliko o regularnosti,ali Srbija je navikla vec na to! Ne kazem da bi Zvezda postigla gol,ali smesno je brate smesno ujedno i tuzno i jadno!!!
(verovali ili ne,proverite sami!!, 29. novembar 2009 20:31)
Ovakvi komentari takozvanih navijaca samo dokazuju kolika je ostrascenost i koliki su kompleksi kod nekih ljudi. Navijac ekipe koja nije imala niti jednu sansu za celu utakmicu, koja je 45min. igrala sa igracem vise, protiv koje nije dosudjen cist penal (igra rukom nije bila namerna, ali je ruka zaustavila napad i kontakt je postojao) se zali na sudjenje i na merenje vremena, kojoj nisu dodeljena bar jos dva zuta kartona (Vilotic i Ninkov), umesto da kritikuje svoje igrace i da cestita protivniku na zasluzenoj pobedi, zali se na sudjenje. To moze samo u Srbiji.

crno_beli

pre 14 godina

Jedino cete dobiti rat ako namsetite sve utakmice kao i do ovog derbija.ali ipak se igra na JNA poslednji ove sezone.tako da ne sumnjam u pobedu nashu i novu titulu....sve su tekme namestili.zato je to tehsko objashnjivo kako sa ovakvim ispodprosechnim timom i katastorfa trenerom se dobijaju utakmice...NAMESTALJKE...kao i kroz celu istoriju sto ste nameshtali...nadajte se josh malo..PARTIZAN SHAMPION..

no

pre 14 godina

Zasluzena pobeda PArtizana, sta cemo sad idemo dalje. Falio nam je Laza, samo hrabro u naredna 2 meca jer se zna da partizan nikada nije bio sampion, a da nije uzeo jesenju titulu!

Bolje ćuti

pre 14 godina

Juče je razgloićena svaka od zvezdinih "velikih pobeda" u prvenstvu. Juče se videlo koliko vredi zvezda kad igra protiv nekog ko ne želi da joj prepusti bodove. Jedna velika sramota za c. zvezdu. A ovaj još priča o nekakvoj jesenjoj tituli. Jel ti to već računaš na puštanje BSK i Spartaka? Spartak vas sigurno neće pustiti. Za BSK ćemo videti. Ali BSK bude možda tražio doping kontrolu. Šta ćete onda?

nicky89

pre 14 godina

.... propustili previše prilika da ne bismo bili kažnjeni. Bože koju je utakmicu gledao ovaj čovek? Da normalan čovek ne poveruje šta je ovaj zvezdin "direktor" izjavio i ostao živ. Pa Adziću vi niste imali ni jednu pravu priliku a igrali ste sa igračem više. Bruka za ovakvu izjavu.

Dragan Dzajic

pre 14 godina

Veliki sam navijac Crvene Zvezde i sramota me je kakve izjave daje sportski direktor najveceg kluba na Balkanu!Osuo je paljbu,da se utakmica igrala 80 minuta,a pri tom nije spomenuo da za tih 30 minuta koliko smo imali igraca vise,nismo znali sta da radimo!Pizon je pokazao da je veliki trener i dostojanstveno priznao poraz! Uostalom, Adzic procenio da Kleo nije trebao da ostane kod nas! Da je sad Kleo kod nas,u tandemu sa Lekicem,prosli bi Slaviju i ko zna gde bi nam bio kraj?!! Zvezda osvaja titulu i pored svega!!! Adzicu odlazi,Dzajo vrati se!!

Dzontra Volta

pre 14 godina

I jos nesto,velika radost igraca Partizana na kraju utakmice kako rece gospodin zet nije zbog pobede nad zvezdom vec zbog toga sto je ova ekipa od pocetka osporavana a drzavni projekat naravno totalno nerealno favorizovan.Velika radost je zbog toga sto smo pokazali sta je realnost a vi i dalje "verujte" da ste na dobrom putu.

Zemlja,voda,vazduh = Partizan
"Think about that"

Dzontra Volta

pre 14 godina

Gopodin Adzic,koji je postao poznat po tome sto je Sabanov zet, misli da je njegova ekipa ostecena u derbiju. Najgora stvar od svega je to sto ne zeli da pogleda istini u oci a to je da su gotovo celo poluvreme imali igraca vise a posed lopte je bio gotovo isti. I sad mi svi verujemo da je utakmica potrajala jos 5 minuta Zvezda bi bez ikakve ideje u igri, za 80 minuta kako on kaze, dosla do boda ili mozda uzela sva 3.
Gospodine Adzicu fotelja se ne brani neumerenim izjavama vec igrom ekipe na terenu.
I jos jedno pitanje za sve Delije, stavite prst na celo i razmislite koji je vas najveci uspeh od kad ste oterali Dzajica?
Pozdrav od Grobara

Profesor Murinjo

pre 14 godina

Zvezda,dakle,ima DVE uvežbane akcije.Jedna je-bek da loptu veznom igraču,onda protrči pored njega a ovaj mu gurne loptu da centrira.Druga akcija je-lopta se naprosto NABIJE u šesnaesterac.Pošto su nam ekipe takve kakve su i sudhjenje je takvo kakvo je,ovakav način igre daje neke rezultate.Timu koji se organizovano brani i čvrso stoji, Zvezda ne može dati gol drugačije-sem slučajno.To je,dakle,bolna istina i slika Zvezdine totalne nemoći u bilokakvoj normalnoj konkurenciji.Naprosto rečeno-TU NEMA KVALITETA za one ciljeve koji bi zadovoljili navijače!Za loptanje sa Jagodinom,Spartakom i sličnima-ovaj je sastav OK.
Partizan jeste pokazao da NIJE evropski prosek,ali REALNO-mnogo je kvalitetniji od Zvezde.Pa sad prosudite-koliko je moguće nešto očekivati od ove patetične grupe gradjana.

jane pfc

pre 14 godina

bice zanimljivo.............ali ne bi bio uveren da sam na adzicevom mestu jer je partizan pokazao da je bolji a da stevanovic nije tako glup bilo bi i vise..........

sofokle

pre 14 godina

Adzicu ma LEGENDO,izgleda nismo gledali istu tekmu.Nisu se Grobari radovali toliko sto su dobili vas" KUD Zvezdu"nego sto su sinoc titulu osvojili.Razmisli malo

boleboss kg

pre 14 godina

Vidi zvezdaši izašli iz rupa i već prete! Što je babi milo to joj se i snilo, ako i uzmete jesenju titulu svesni ste da na JNA nemate šta da tražite, pa aj malo da se duvamo i pretimo dok možemo.

mille grobar

pre 14 godina

Dobicete rat ali sa Voshom! Adzicu, Adzicu, sto zamlacujes gomilu klinaca koji su srcem uz zvezdu, kad i sam znas da od vas bolji tim imaju i Vosha i Ofka i Jagodina i Spartak...da su njima takvi klinci i oni bi bili u samom vrhu! Bolje im reci istinu, manje ce biti razocarani na kraju sezone, kada cete svu krivicu svaliti na Pizona, koji je jedini realan u klubu.

Dejan

pre 14 godina

Fali nam kreativnost u vezi, sigurnost na lopti, fali nam par opcija, klupa nam je kratka, Pizon bi morao konacno da ukaze sansu malom Lazovicu, makar i malu, ali da mu je ukaze.
Ipak, s obzirom na sve, s obzirom u sta su nas uvalile prethodne uprave u kombinaciji sa polumenadzerima-polumafijasima, imamo tim kakav imamo, ti momci znaju koliko znaju, ostavljaju srce na terenu, i na kraju krajeva, jos uvek smo prvi, te sam ja zadovoljan.
Partizanu svaka cast na pobedi, zasluzena,cista kao suza. Ali, kao sto rece Adzic, izgubili smo bitku, ali dobicemo rat.

Delija 88

pre 14 godina

Za poraz je kriv niko drugi nego Pizon ne kazem da trebamo da ga najurimo ali taktika je bila katastrofa na ovom mecu.Pocinjemo sa tri napadaca a srednji red cine tri zadnja vezna,eee tri zadnja vezna a gde je tu kreator igre,neko ko ce uposliti te napadace.Lazovic Kadu Lazetic i Savio ili Bogdanovic moraju da cine srednji red.Po krilu Lazetic i Lazovic plej Kadu a zadnji vezni Savio,da kvari protivnicke akcije.Tako igra ceo svet a ne znam sta je on pokusao na derbiju.I napadaci da budu Jevtic i Perovic a Lekic da odigra zadnjih 20 min najvise.Precenjen igrac.Protiv Hajduka cu i ja dati gol treba se pokazati na derbiju.Ne znam samo sta su gledali onoliki skauti,sigurno zale sto su dali novac za karte do Beograda.

verovali ili ne,proverite sami!!

pre 14 godina

Ovako se igra derbi u Srbiji od kada grobar zvani cika Tole vodi Srpski fudbal;Kup Zvezda_Partizan-poklonjen gol iz cistog ofsajda posle cega partizan odlazi u finale i posle cega osvaja duplu krunu!! Kada Zvezda vodi derbi se igra 93 minuta,znaci ne 90,a kada Zvezda gubi derbi se igra 85 minuta!!! Na jednom sajtu necu da ga imenujem je izaslo vreme koje je objavilo jedno lice,taj lik koji je inace bivsi profesionalni sudija je izmerio,a to je porucio svakom i derbi je trajao nepunih 85 minuta!! Toliko o regularnosti,ali Srbija je navikla vec na to! Ne kazem da bi Zvezda postigla gol,ali smesno je brate smesno ujedno i tuzno i jadno!!!

psp

pre 14 godina

Тежак дан кад се изгуби дерби.Наша трибина је показала по ко зна који пут да треба да је узор свакој трибини у Европи.Jадници од преко пута као и увијек кад приме гол има слике нема тона и наравно неизбјежне свађе између себе да чак њихов "вођа" није хтио да води више навијање него то је њихова реалност а наша је на терену 1:2,на трибинама 10:0! Нико нема Звездо то што имаш ти!

Nemanja

pre 14 godina

Jadna igra Zvezde u derbiju je još jedan dokaz nesposobnosti Adžića i Lukića. Jedva čekam njihove ostavke. Jedan od retkih koji treba da ostane je Pižon, naša legenda.
Lukiću odlazi.
Adžiću odlazi.

mare 025

pre 14 godina

Komentarisete Adzicevu izjavu da se igralo 80 minuta, pa da li je rekao nesto sto nije tacno? Svako objektivan bez obzira na klupske boje je svestan da je sudijska nadoknada trebala biti dva puta po cetiri minuta s obzirom koliko je prekida bilo. Naravno, druga je stvar sto sa onakvom igrom zvezdi ne bi pomogle ni 44 minuta nadoknade. Jos nesto, taj "penal" za kojim se toliko kuka ne bi verovatno svirao ni Bjekovic sve sa Toletom zajedno! Lopta jeste pogodila igraca zvezde u ruku ali to ne znaci automatski i sviranje penala jer niti je postojalo namere niti je igrac video loptu(bio je okrenut suprotno od leta lopte).Najrealnija ocena derbija je da je sinoc pobedio manje losiji tim!

Grobar Trieste

pre 14 godina

Predlazem da ubuduce svaki derbi Partizan igra sa 10 igraca da bi bio zanimljiviji i da nema vise doping kontrole da bi i Lazetic mogao da igra.Cleo da nadohnadi stetu za pocepanu mrezu na ovom derbiju!

Coa011

pre 14 godina

Hteo bih ovim putem da pitam naseg sportkog direktora zasto se na sajtu zvezde ne objavljuju komentari koji sadrze kritike?
Imamo najzescu cenzuru u srbiji.
Objavljuju se samo komentari koji hvale igrace, trenera i upravu.

mikibg

pre 14 godina

Evo citam sad ovde komentare i gledam utakmicu Olimpijakos-Pao. Ljudi, ja ne znam koliko puta treba da se kaze da prvenstvo ne dobija bolji vec onaj ko ima bolja ledja, tako je ovde tako je u vecini slicnih zemalja kao sto smo mi. Igrac Olimpijakosa dade gol iz cistog ofsajda, i posle gola pali se 40 baklji. Da se to ovde deslio navijaci bi bili razapeti na krst, a sudija... Dakle Zvezda nema pojma ali ni Partizan nije nista bolji ali zato ima solidnu poledjinu u liku Karadzica. Sve dok bude tako Zvezda nema sta da trazi u nasem fudbalu i moze da zaboravi na titule. I vise se ne zaljudjujte kad i sami znate da je 90 posto utakmica Zvezde i Partizana namesteno, sa tim da Partizan moze da namesta i sudije... Da je bilo posteno sudjenje Srdja Knezevic bi crveni dobio jos u prvom poluvremenu, bio bi jedan siguran penal za Zvezdu i utakmica bi trajala minimum 8 nuta duze zbog prekida. Ovako kakva god bila Zvezda ni Partizan nije nista bolji..

IL

pre 14 godina

Ova i ovakva Zvezda je pojam za ostatak domace lige

Ovaj i ovakav Partizan je pojam za ovu i ovakvu Zvezdu

Ovaj i ovakav Partizan je topovska hrana u Evropi

Nema selameta bez para i privatizacije, samo zabava za iskompleksirane krapince sa severne i juzne tribine

Toni

pre 14 godina

Gospodine Adzicu zar niste vec dokazali da ste "najbolja"ekipa u prvenstvu protekle subote ??!!Izgubili ste utakmicu protiv " malog " Partizana u svojoj rupi sa tek dve sanse u samom finisu utakmice.Izgubili ste od tima koji je skoro citavo drugo poluvreme igrao sa igracem manje !!Na osnovu cega gajite vase iluzije da mozete biti prvaci drzave ? Mislite da ste u stanju da dobijete sve protivnike do kraja.Mozda.Sta tek reci za crno bele.Kako ce tek oni da oderu te iste .Na prolece dolazite u Hram fudbala.Da li ste to zaboravili ? Crna i bela mamba jedva cekaju da vam zadaju novi smrtonosni ujed..E moj gospodine...kome vi to pricate.Nakon subote je sve jasno cak i najodanijim zvezdasima.

dada

pre 14 godina

Pozdrav od najboljih navijaca na svetu:
http://www.youtube.com/watch?v=u7BfDF_p51Q

http://www.youtube.com/watch?v=BuYbYZ1U8RQ&feature

http://www.youtube.com/watch?v=27BweI60Km8

http://www.youtube.com/watch?v=81tKMPW_K38

Bata Djora Sr.

pre 14 godina

Jedino gol Klea moze da se okarakterise kao potez vredan pomena na derbiju. Sve ostalo i jedni i drugi treba sto pre da zaborave. A koliko je zamagljena nasa fudbalska realnost najbolje oslikava katastrofa crno - belih u Evropi. Jednostavno, danas je derbi nesto sto spada u dno fudbalskog kvaliteta u Evropi. Mozemo se zanositi, ali od derbija je ostala tradicija, brojni navijaci jednog i drugog tima i sinoc teren takodje evropskog kvaliteta, ali ono najvaznije, igraci - provincijskog i kavliteta i mentaliteta. I na zalost, tesko ce se tu skoro sta promeniti. Bljesnuce s vremena na vreme po neko, kao sto je slucaj sa malim Ljajicem, ali i taj ce brze bolje gledati da digne sidro i pobegne negde gde ce moci da napreduje.
Moze Adzic da prica sta hoce, ali Zvezda je mogla da igra dva dana i ne bi postigla gol, sve da je imala i dva igraca vise. Smusenost, bezidejnost i bezkrvnost bile su glavne odlike Zvezdine igre, ako tome dodamo i vidjenu sebicnost onda se moze reci da su crveno - beli dobro prosli. Najvise mogu da zahvale Stevanovicu koji umesto da je izveo Knezevica na poluvremenu, omogucio mu je da dobije crveni karton i samim tim poremeti celokupnu koncepeciju tima. Ovakav previd moze da se isplati protiv Zvezde, ali bi u Evropi bio debelo kaznjen.
Pitanje Pizonove taktike je kranje deplasirano jer ona ne valja od samog pocetka, a to sto je davala rezultate do derbija govori o kvalitetu ove lige. Onda se pojavi Slavija iz Praga i bez po muke uvali tri komada ceti sastavljenoj od zadnjih veznih. Ali dok je Pizona bice i te za Zvezdu porazavajuce koncepcije. Nije bata Piki rizikovao u derbiju, jer tri spica bez kreativnog veznog reda ne znace nista i nisu nikakva pretnja. On je isao na nulu sa tri zadnja vezna u timu cije su uloge defanzivne, a debelo se zavarava neko ko misli da Bogadnovic moze da bude kreator bilo cega, a narocito igre. Tri spica su posluzila da se zamazu oci publici koja sigurno ne bi oprostila neku jasno vidljivu ziherasku orijentaciju. Ovako ispada da je Pizon krenuo otvoreno, otpriliko isto onoliko koliko je to ucinio i Petko protiv Argentine. A potencijalni fijasko se naslucivao i pre derbija, jer u kombinaciji sa tri spica Zvezda je primila dva gola protiv Spartaka u kupu, a uz krizu u klubu, lose izdanje u Evropi, partizan je i te kako opasniji od Spartaka.
Zvezda nema na sta da se zali posle ovog derbija. Stankovic jeste pogresio sto utakmicu nije produzio vise ( prekid, iskljucenje Knezevica i izmene bile su za vise od cetiri minuta ), ali tesko da bi to bilo sta promenilo na terenu. Ovakve utakmice dobro posluze za izvlacenje odredjenih pouka koje bi i te kako bile od koristi Crvenoj zvezdi. Ali je pitanje da li ce to imati ko da uradi.
Zvezda moze da bude sampion, ali onda dolazi na red Evropa kojoj su se nekada navijaci radovali a danas od nje strepe. I tu je glavna razlika izmedju Zvezde nekad i sad. Nekadsnjoj Zvezdi jedino merilo je bila Evropa a prvenstvo joj je bilo neophdono sredstvo da se nje domogne. Danasnja ne moze da se iskobelja iz gliba nase lige, i uz palanacki mentalitet koji ju je obuzeo Evropu vidi kao nepremostivu prepreku. Sve dok se stvari ne postave onako kako su bile postavljene nekad, od Zvezde nece biti nista. A onda i nije cudo sto ovakav derbi predstavlja " praznik " fudbala. Mozete misliti kakve su ostale utakmice.

Stefan Herceg-Novi

pre 14 godina

@kari i mokijo:
Da znas da imamo,i vasi praunuci ce znati za Bari i Tokio. A imamo mi jos dosta toga: vise pobjeda na Marakani, vise pobjeda u Humskoj, vise pobjeda uopste,v ise titula, vise kupova...Da ne nabrajam vise, nece ti biti dobro :-)

les Lionceaux

pre 14 godina

u pravu je čovjek, bit ćemo na kraju prvi jer iako je Partizan jučer tehnički i taktički nadigrao Zvezdu, Zvezda za razliku od njih ima svoju igru, odnosno ima igru kojom može da melje slabije ekipe a to je potrebno u ovoj ligi.. Partizan ima igru samo kad za ekipe približne kvalitete

FKP

pre 14 godina

Koji bre rat ce da dobijete kad ste masakrirani, nece vam se dopingovana vojska oporaviti jos dugo, Borca ce vam uzeti skalp a o Spartaku koga ste u kupu "dobili" jedva da ne pricamo.

direktor

pre 14 godina

Partizani su crkli od radosti sinoc i to govori koliko im ovo znaci. To je OK, neka se malo raduju jer kada osvojimo titulu bice to jos sladje. U pravu je Adzic skroz, dobicemo ovaj rad hiljadu posto jer vidim da ova ekipa Zvezde (koliko god bila osrednja)ima pravu cuku i kada gubi. Mnogo ce vece radovanje biti nase na stadionu vojske na prolece.

ZVEZDASICA

pre 14 godina

sofokle Daj procitaj sta to pise Zvezdinom igracu na ledja!!!! Da li si mozda procitao TITULA? Miiisiiim vidim pricas o nekoj tituli koju ste osvojili,a da vam nije cika Tole obecao? Mozda vam je rekao ako pobedite dobocete OPET titulu,a? Pa imao covek vremena celih 5 minuta koje je ukrao od derbija pa reko mozda je to vreme iskoristio da vam saopsti da ste zasluzili da vam OPET pokloni titulu!!!

zvezda zivot je...

pre 14 godina

pa i jeste tako koliko ste vi do sada a koliko mi napravili kikseva eeee imate tri remija protiv ovih iz nase lige pa imacete ih jos tri do kraja sezone a do sledeceg derbija zvezda ce vec stvoriti tim tako da...

Hogar

pre 14 godina

Ako ima pravde da Partizan protiv Ofka igra pred praznim gledalistem i onda jos jedni na kraju gostuje.poraz protiv Partizana ne moranista da znaci.Arazmislite grobari sakim igrate do kraja.A tih predvidjanja smo se nacitali pola godine, Te liga sampiona,te prezimljavanje u istoj, te liga Evrope laganica na prva dva mesta a neki cak i finale. takoda i to dranje na prolece i titula pa jos ne znam sta jos svene realno i sto je babi miloto joj se snilo.I MU izgubio od Chelsea i nisam siguran da ce Chelsea biti prvak

Petar

pre 14 godina

(DULEPFC, 29. novembar 2009 21:50)
Taj lik koga navodiš je možda iskompleksiran(to je više stvar psihijatrije)ali tebi fudbal služi za iživljavanje što je mnogo mnogo gore u opštem smislu.

verovali ili ne,proverite sami!!

pre 14 godina

Ovako se igra derbi u Srbiji od kada grobar zvani cika Tole vodi Srpski fudbal;Kup Zvezda_Partizan-poklonjen gol iz cistog ofsajda posle cega partizan odlazi u finale i posle cega osvaja duplu krunu!! Kada Zvezda vodi derbi se igra 93 minuta,znaci ne 90,a kada Zvezda gubi derbi se igra 85 minuta!!! Na jednom sajtu necu da ga imenujem je izaslo vreme koje je objavilo jedno lice,taj lik koji je inace bivsi profesionalni sudija je izmerio,a to je porucio svakom i derbi je trajao nepunih 85 minuta!! Toliko o regularnosti,ali Srbija je navikla vec na to! Ne kazem da bi Zvezda postigla gol,ali smesno je brate smesno ujedno i tuzno i jadno!!!

no

pre 14 godina

Zasluzena pobeda PArtizana, sta cemo sad idemo dalje. Falio nam je Laza, samo hrabro u naredna 2 meca jer se zna da partizan nikada nije bio sampion, a da nije uzeo jesenju titulu!

mikibg

pre 14 godina

Evo citam sad ovde komentare i gledam utakmicu Olimpijakos-Pao. Ljudi, ja ne znam koliko puta treba da se kaze da prvenstvo ne dobija bolji vec onaj ko ima bolja ledja, tako je ovde tako je u vecini slicnih zemalja kao sto smo mi. Igrac Olimpijakosa dade gol iz cistog ofsajda, i posle gola pali se 40 baklji. Da se to ovde deslio navijaci bi bili razapeti na krst, a sudija... Dakle Zvezda nema pojma ali ni Partizan nije nista bolji ali zato ima solidnu poledjinu u liku Karadzica. Sve dok bude tako Zvezda nema sta da trazi u nasem fudbalu i moze da zaboravi na titule. I vise se ne zaljudjujte kad i sami znate da je 90 posto utakmica Zvezde i Partizana namesteno, sa tim da Partizan moze da namesta i sudije... Da je bilo posteno sudjenje Srdja Knezevic bi crveni dobio jos u prvom poluvremenu, bio bi jedan siguran penal za Zvezdu i utakmica bi trajala minimum 8 nuta duze zbog prekida. Ovako kakva god bila Zvezda ni Partizan nije nista bolji..

Dragan Dzajic

pre 14 godina

Veliki sam navijac Crvene Zvezde i sramota me je kakve izjave daje sportski direktor najveceg kluba na Balkanu!Osuo je paljbu,da se utakmica igrala 80 minuta,a pri tom nije spomenuo da za tih 30 minuta koliko smo imali igraca vise,nismo znali sta da radimo!Pizon je pokazao da je veliki trener i dostojanstveno priznao poraz! Uostalom, Adzic procenio da Kleo nije trebao da ostane kod nas! Da je sad Kleo kod nas,u tandemu sa Lekicem,prosli bi Slaviju i ko zna gde bi nam bio kraj?!! Zvezda osvaja titulu i pored svega!!! Adzicu odlazi,Dzajo vrati se!!

psp

pre 14 godina

Тежак дан кад се изгуби дерби.Наша трибина је показала по ко зна који пут да треба да је узор свакој трибини у Европи.Jадници од преко пута као и увијек кад приме гол има слике нема тона и наравно неизбјежне свађе између себе да чак њихов "вођа" није хтио да води више навијање него то је њихова реалност а наша је на терену 1:2,на трибинама 10:0! Нико нема Звездо то што имаш ти!

baca

pre 14 godina

Da se Partizan nije zaludjivao Evropom ne bi Zvezda bila prva.Sada kad se Partizan posvetio prvenstvu male su Zvezdine sanse jer juce se videlo da je Partizan ipak bolji.Mora se takodje priznati da je iz Zvezde izvcen maksimum i vise od toga sa obzirom na potencijal.

Stefan Herceg-Novi

pre 14 godina

@kari i mokijo:
Da znas da imamo,i vasi praunuci ce znati za Bari i Tokio. A imamo mi jos dosta toga: vise pobjeda na Marakani, vise pobjeda u Humskoj, vise pobjeda uopste,v ise titula, vise kupova...Da ne nabrajam vise, nece ti biti dobro :-)

ZVEZDASICA

pre 14 godina

sofokle Daj procitaj sta to pise Zvezdinom igracu na ledja!!!! Da li si mozda procitao TITULA? Miiisiiim vidim pricas o nekoj tituli koju ste osvojili,a da vam nije cika Tole obecao? Mozda vam je rekao ako pobedite dobocete OPET titulu,a? Pa imao covek vremena celih 5 minuta koje je ukrao od derbija pa reko mozda je to vreme iskoristio da vam saopsti da ste zasluzili da vam OPET pokloni titulu!!!

direktor

pre 14 godina

Partizani su crkli od radosti sinoc i to govori koliko im ovo znaci. To je OK, neka se malo raduju jer kada osvojimo titulu bice to jos sladje. U pravu je Adzic skroz, dobicemo ovaj rad hiljadu posto jer vidim da ova ekipa Zvezde (koliko god bila osrednja)ima pravu cuku i kada gubi. Mnogo ce vece radovanje biti nase na stadionu vojske na prolece.

les Lionceaux

pre 14 godina

u pravu je čovjek, bit ćemo na kraju prvi jer iako je Partizan jučer tehnički i taktički nadigrao Zvezdu, Zvezda za razliku od njih ima svoju igru, odnosno ima igru kojom može da melje slabije ekipe a to je potrebno u ovoj ligi.. Partizan ima igru samo kad za ekipe približne kvalitete

mare 025

pre 14 godina

Komentarisete Adzicevu izjavu da se igralo 80 minuta, pa da li je rekao nesto sto nije tacno? Svako objektivan bez obzira na klupske boje je svestan da je sudijska nadoknada trebala biti dva puta po cetiri minuta s obzirom koliko je prekida bilo. Naravno, druga je stvar sto sa onakvom igrom zvezdi ne bi pomogle ni 44 minuta nadoknade. Jos nesto, taj "penal" za kojim se toliko kuka ne bi verovatno svirao ni Bjekovic sve sa Toletom zajedno! Lopta jeste pogodila igraca zvezde u ruku ali to ne znaci automatski i sviranje penala jer niti je postojalo namere niti je igrac video loptu(bio je okrenut suprotno od leta lopte).Najrealnija ocena derbija je da je sinoc pobedio manje losiji tim!

marko

pre 14 godina

Navijam za CZ cijeli zivot i znam jedno: ja i Adzic nijesmo juce istu utakmicu gledali, muka me bilo od te igre, imamo igraca vise i ispucavamo lopte sto dalje od gola, sudiju necu da komentarisem jer realno govoreci sudjenje je bilo domacinsko...jel treba da produzi utakmicu jos, mozda jeste al vece su sanse da bi ga primili nego dali u narednih 5 minuta...

dada

pre 14 godina

Pozdrav od najboljih navijaca na svetu:
http://www.youtube.com/watch?v=u7BfDF_p51Q

http://www.youtube.com/watch?v=BuYbYZ1U8RQ&feature

http://www.youtube.com/watch?v=27BweI60Km8

http://www.youtube.com/watch?v=81tKMPW_K38

Nemanja

pre 14 godina

Jadna igra Zvezde u derbiju je još jedan dokaz nesposobnosti Adžića i Lukića. Jedva čekam njihove ostavke. Jedan od retkih koji treba da ostane je Pižon, naša legenda.
Lukiću odlazi.
Adžiću odlazi.

DULEPFC

pre 14 godina

Ovako se igra derbi u Srbiji od kada grobar zvani cika Tole vodi Srpski fudbal;Kup Zvezda_Partizan-poklonjen gol iz cistog ofsajda posle cega partizan odlazi u finale i posle cega osvaja duplu krunu!! Kada Zvezda vodi derbi se igra 93 minuta,znaci ne 90,a kada Zvezda gubi derbi se igra 85 minuta!!! Na jednom sajtu necu da ga imenujem je izaslo vreme koje je objavilo jedno lice,taj lik koji je inace bivsi profesionalni sudija je izmerio,a to je porucio svakom i derbi je trajao nepunih 85 minuta!! Toliko o regularnosti,ali Srbija je navikla vec na to! Ne kazem da bi Zvezda postigla gol,ali smesno je brate smesno ujedno i tuzno i jadno!!!
(verovali ili ne,proverite sami!!, 29. novembar 2009 20:31)
Ovakvi komentari takozvanih navijaca samo dokazuju kolika je ostrascenost i koliki su kompleksi kod nekih ljudi. Navijac ekipe koja nije imala niti jednu sansu za celu utakmicu, koja je 45min. igrala sa igracem vise, protiv koje nije dosudjen cist penal (igra rukom nije bila namerna, ali je ruka zaustavila napad i kontakt je postojao) se zali na sudjenje i na merenje vremena, kojoj nisu dodeljena bar jos dva zuta kartona (Vilotic i Ninkov), umesto da kritikuje svoje igrace i da cestita protivniku na zasluzenoj pobedi, zali se na sudjenje. To moze samo u Srbiji.

Dejan

pre 14 godina

Fali nam kreativnost u vezi, sigurnost na lopti, fali nam par opcija, klupa nam je kratka, Pizon bi morao konacno da ukaze sansu malom Lazovicu, makar i malu, ali da mu je ukaze.
Ipak, s obzirom na sve, s obzirom u sta su nas uvalile prethodne uprave u kombinaciji sa polumenadzerima-polumafijasima, imamo tim kakav imamo, ti momci znaju koliko znaju, ostavljaju srce na terenu, i na kraju krajeva, jos uvek smo prvi, te sam ja zadovoljan.
Partizanu svaka cast na pobedi, zasluzena,cista kao suza. Ali, kao sto rece Adzic, izgubili smo bitku, ali dobicemo rat.

Hogar

pre 14 godina

Ako ima pravde da Partizan protiv Ofka igra pred praznim gledalistem i onda jos jedni na kraju gostuje.poraz protiv Partizana ne moranista da znaci.Arazmislite grobari sakim igrate do kraja.A tih predvidjanja smo se nacitali pola godine, Te liga sampiona,te prezimljavanje u istoj, te liga Evrope laganica na prva dva mesta a neki cak i finale. takoda i to dranje na prolece i titula pa jos ne znam sta jos svene realno i sto je babi miloto joj se snilo.I MU izgubio od Chelsea i nisam siguran da ce Chelsea biti prvak

mille grobar

pre 14 godina

Dobicete rat ali sa Voshom! Adzicu, Adzicu, sto zamlacujes gomilu klinaca koji su srcem uz zvezdu, kad i sam znas da od vas bolji tim imaju i Vosha i Ofka i Jagodina i Spartak...da su njima takvi klinci i oni bi bili u samom vrhu! Bolje im reci istinu, manje ce biti razocarani na kraju sezone, kada cete svu krivicu svaliti na Pizona, koji je jedini realan u klubu.

Zeljko Stefanovic

pre 14 godina

"Mislim da smo za 80 minuta meča, koliko je zaista odigrano, propustili previše prilika da ne bismo bili kažnjeni."

Kako ga nije sramota da ovako nesto izjavi? 80 minuta? ma nemoj... a koje bre sanse??? jedinu pravu sansu ste imali u 86. minutu.

crno_beli

pre 14 godina

Jedino cete dobiti rat ako namsetite sve utakmice kao i do ovog derbija.ali ipak se igra na JNA poslednji ove sezone.tako da ne sumnjam u pobedu nashu i novu titulu....sve su tekme namestili.zato je to tehsko objashnjivo kako sa ovakvim ispodprosechnim timom i katastorfa trenerom se dobijaju utakmice...NAMESTALJKE...kao i kroz celu istoriju sto ste nameshtali...nadajte se josh malo..PARTIZAN SHAMPION..

pfc

pre 14 godina

Partizanovi igraci su se radovali jer su celo drugo poluvreme igrali sa igracem manje a ipak postigli gol i pobedili. Da smo to uradili protiv Vojvodine i tad bi se radovali, to radovanje ne pokazuje nista kao sto bi vi zeleli. Sto se tice izjave "Dobicemo rat" pa vi ste i lajali na sva usta "Dobicemo derbi" pa nista od toga.

Zaista je sumnjivo da zvezda prima olako golove od Tbilisija i nikad goreg Partizana (10 igraca) a protiv malih timova iz nase lige mreza joj ostaje netaknuta. Takodje - Ninkov, Lekic i Stamenkovic nisu pokazali nista i prestanite da kukate o reprezentaciji sto nisu pozvani.

Toni

pre 14 godina

Gospodine Adzicu zar niste vec dokazali da ste "najbolja"ekipa u prvenstvu protekle subote ??!!Izgubili ste utakmicu protiv " malog " Partizana u svojoj rupi sa tek dve sanse u samom finisu utakmice.Izgubili ste od tima koji je skoro citavo drugo poluvreme igrao sa igracem manje !!Na osnovu cega gajite vase iluzije da mozete biti prvaci drzave ? Mislite da ste u stanju da dobijete sve protivnike do kraja.Mozda.Sta tek reci za crno bele.Kako ce tek oni da oderu te iste .Na prolece dolazite u Hram fudbala.Da li ste to zaboravili ? Crna i bela mamba jedva cekaju da vam zadaju novi smrtonosni ujed..E moj gospodine...kome vi to pricate.Nakon subote je sve jasno cak i najodanijim zvezdasima.

Dzontra Volta

pre 14 godina

I jos nesto,velika radost igraca Partizana na kraju utakmice kako rece gospodin zet nije zbog pobede nad zvezdom vec zbog toga sto je ova ekipa od pocetka osporavana a drzavni projekat naravno totalno nerealno favorizovan.Velika radost je zbog toga sto smo pokazali sta je realnost a vi i dalje "verujte" da ste na dobrom putu.

Zemlja,voda,vazduh = Partizan
"Think about that"

Anti doping!

pre 14 godina

Adžiću, pazi se dobro, i BSK će da traži doping kontrolu! Pošaljite vi lepo Lazetića zbog toga na jedan duži godišnji odmor. Taj vam više neće smeti zaigrati.

Bolje ćuti

pre 14 godina

Juče je razgloićena svaka od zvezdinih "velikih pobeda" u prvenstvu. Juče se videlo koliko vredi zvezda kad igra protiv nekog ko ne želi da joj prepusti bodove. Jedna velika sramota za c. zvezdu. A ovaj još priča o nekakvoj jesenjoj tituli. Jel ti to već računaš na puštanje BSK i Spartaka? Spartak vas sigurno neće pustiti. Za BSK ćemo videti. Ali BSK bude možda tražio doping kontrolu. Šta ćete onda?

zvezda zivot je...

pre 14 godina

pa i jeste tako koliko ste vi do sada a koliko mi napravili kikseva eeee imate tri remija protiv ovih iz nase lige pa imacete ih jos tri do kraja sezone a do sledeceg derbija zvezda ce vec stvoriti tim tako da...

sofokle

pre 14 godina

Adzicu ma LEGENDO,izgleda nismo gledali istu tekmu.Nisu se Grobari radovali toliko sto su dobili vas" KUD Zvezdu"nego sto su sinoc titulu osvojili.Razmisli malo

Sedi, kec ko vrata!

pre 14 godina

Ljubi te tast tako pametnog...Kako te bre nije sramota da izlaziš iz rupe a tek 24 sata prošlo od našeg iživljavanja na vama? NEGO ŠTA ĆETE AKO I BORČA ZATRAŽI DOPING KONTROLU PA LAZETIĆ (koji je više od pola vašeg tima) NI PROTIV NJIH NE BUDE MOGAO DA IGRA?

boleboss kg

pre 14 godina

Vidi zvezdaši izašli iz rupa i već prete! Što je babi milo to joj se i snilo, ako i uzmete jesenju titulu svesni ste da na JNA nemate šta da tražite, pa aj malo da se duvamo i pretimo dok možemo.

pera

pre 14 godina

Ovaj ispade najgori i od svih navijaca zvezde na ovom forumu - "igralo se 80 minuta...". Mogao je usput da napomene i nedosudjen cist penal za Partizan, ako se vec setio da komentarise sudjenje.

Dzontra Volta

pre 14 godina

Gopodin Adzic,koji je postao poznat po tome sto je Sabanov zet, misli da je njegova ekipa ostecena u derbiju. Najgora stvar od svega je to sto ne zeli da pogleda istini u oci a to je da su gotovo celo poluvreme imali igraca vise a posed lopte je bio gotovo isti. I sad mi svi verujemo da je utakmica potrajala jos 5 minuta Zvezda bi bez ikakve ideje u igri, za 80 minuta kako on kaze, dosla do boda ili mozda uzela sva 3.
Gospodine Adzicu fotelja se ne brani neumerenim izjavama vec igrom ekipe na terenu.
I jos jedno pitanje za sve Delije, stavite prst na celo i razmislite koji je vas najveci uspeh od kad ste oterali Dzajica?
Pozdrav od Grobara

nicky89

pre 14 godina

.... propustili previše prilika da ne bismo bili kažnjeni. Bože koju je utakmicu gledao ovaj čovek? Da normalan čovek ne poveruje šta je ovaj zvezdin "direktor" izjavio i ostao živ. Pa Adziću vi niste imali ni jednu pravu priliku a igrali ste sa igračem više. Bruka za ovakvu izjavu.

FKP

pre 14 godina

Koji bre rat ce da dobijete kad ste masakrirani, nece vam se dopingovana vojska oporaviti jos dugo, Borca ce vam uzeti skalp a o Spartaku koga ste u kupu "dobili" jedva da ne pricamo.

Grobar Trieste

pre 14 godina

Predlazem da ubuduce svaki derbi Partizan igra sa 10 igraca da bi bio zanimljiviji i da nema vise doping kontrole da bi i Lazetic mogao da igra.Cleo da nadohnadi stetu za pocepanu mrezu na ovom derbiju!

jane pfc

pre 14 godina

bice zanimljivo.............ali ne bi bio uveren da sam na adzicevom mestu jer je partizan pokazao da je bolji a da stevanovic nije tako glup bilo bi i vise..........

Petar

pre 14 godina

(DULEPFC, 29. novembar 2009 21:50)
Taj lik koga navodiš je možda iskompleksiran(to je više stvar psihijatrije)ali tebi fudbal služi za iživljavanje što je mnogo mnogo gore u opštem smislu.

Немања-Земун

pre 14 godina

"Mislim da smo za 80 minuta meča, koliko je zaista odigrano, propustili previše prilika da ne bismo bili kažnjeni"
Боље реци да сте играли 5 минута :DDD који је ово лик!!!

Delija 88

pre 14 godina

Za poraz je kriv niko drugi nego Pizon ne kazem da trebamo da ga najurimo ali taktika je bila katastrofa na ovom mecu.Pocinjemo sa tri napadaca a srednji red cine tri zadnja vezna,eee tri zadnja vezna a gde je tu kreator igre,neko ko ce uposliti te napadace.Lazovic Kadu Lazetic i Savio ili Bogdanovic moraju da cine srednji red.Po krilu Lazetic i Lazovic plej Kadu a zadnji vezni Savio,da kvari protivnicke akcije.Tako igra ceo svet a ne znam sta je on pokusao na derbiju.I napadaci da budu Jevtic i Perovic a Lekic da odigra zadnjih 20 min najvise.Precenjen igrac.Protiv Hajduka cu i ja dati gol treba se pokazati na derbiju.Ne znam samo sta su gledali onoliki skauti,sigurno zale sto su dali novac za karte do Beograda.

Profesor Murinjo

pre 14 godina

Zvezda,dakle,ima DVE uvežbane akcije.Jedna je-bek da loptu veznom igraču,onda protrči pored njega a ovaj mu gurne loptu da centrira.Druga akcija je-lopta se naprosto NABIJE u šesnaesterac.Pošto su nam ekipe takve kakve su i sudhjenje je takvo kakvo je,ovakav način igre daje neke rezultate.Timu koji se organizovano brani i čvrso stoji, Zvezda ne može dati gol drugačije-sem slučajno.To je,dakle,bolna istina i slika Zvezdine totalne nemoći u bilokakvoj normalnoj konkurenciji.Naprosto rečeno-TU NEMA KVALITETA za one ciljeve koji bi zadovoljili navijače!Za loptanje sa Jagodinom,Spartakom i sličnima-ovaj je sastav OK.
Partizan jeste pokazao da NIJE evropski prosek,ali REALNO-mnogo je kvalitetniji od Zvezde.Pa sad prosudite-koliko je moguće nešto očekivati od ove patetične grupe gradjana.

IL

pre 14 godina

Ova i ovakva Zvezda je pojam za ostatak domace lige

Ovaj i ovakav Partizan je pojam za ovu i ovakvu Zvezdu

Ovaj i ovakav Partizan je topovska hrana u Evropi

Nema selameta bez para i privatizacije, samo zabava za iskompleksirane krapince sa severne i juzne tribine

Bata Djora Sr.

pre 14 godina

Jedino gol Klea moze da se okarakterise kao potez vredan pomena na derbiju. Sve ostalo i jedni i drugi treba sto pre da zaborave. A koliko je zamagljena nasa fudbalska realnost najbolje oslikava katastrofa crno - belih u Evropi. Jednostavno, danas je derbi nesto sto spada u dno fudbalskog kvaliteta u Evropi. Mozemo se zanositi, ali od derbija je ostala tradicija, brojni navijaci jednog i drugog tima i sinoc teren takodje evropskog kvaliteta, ali ono najvaznije, igraci - provincijskog i kavliteta i mentaliteta. I na zalost, tesko ce se tu skoro sta promeniti. Bljesnuce s vremena na vreme po neko, kao sto je slucaj sa malim Ljajicem, ali i taj ce brze bolje gledati da digne sidro i pobegne negde gde ce moci da napreduje.
Moze Adzic da prica sta hoce, ali Zvezda je mogla da igra dva dana i ne bi postigla gol, sve da je imala i dva igraca vise. Smusenost, bezidejnost i bezkrvnost bile su glavne odlike Zvezdine igre, ako tome dodamo i vidjenu sebicnost onda se moze reci da su crveno - beli dobro prosli. Najvise mogu da zahvale Stevanovicu koji umesto da je izveo Knezevica na poluvremenu, omogucio mu je da dobije crveni karton i samim tim poremeti celokupnu koncepeciju tima. Ovakav previd moze da se isplati protiv Zvezde, ali bi u Evropi bio debelo kaznjen.
Pitanje Pizonove taktike je kranje deplasirano jer ona ne valja od samog pocetka, a to sto je davala rezultate do derbija govori o kvalitetu ove lige. Onda se pojavi Slavija iz Praga i bez po muke uvali tri komada ceti sastavljenoj od zadnjih veznih. Ali dok je Pizona bice i te za Zvezdu porazavajuce koncepcije. Nije bata Piki rizikovao u derbiju, jer tri spica bez kreativnog veznog reda ne znace nista i nisu nikakva pretnja. On je isao na nulu sa tri zadnja vezna u timu cije su uloge defanzivne, a debelo se zavarava neko ko misli da Bogadnovic moze da bude kreator bilo cega, a narocito igre. Tri spica su posluzila da se zamazu oci publici koja sigurno ne bi oprostila neku jasno vidljivu ziherasku orijentaciju. Ovako ispada da je Pizon krenuo otvoreno, otpriliko isto onoliko koliko je to ucinio i Petko protiv Argentine. A potencijalni fijasko se naslucivao i pre derbija, jer u kombinaciji sa tri spica Zvezda je primila dva gola protiv Spartaka u kupu, a uz krizu u klubu, lose izdanje u Evropi, partizan je i te kako opasniji od Spartaka.
Zvezda nema na sta da se zali posle ovog derbija. Stankovic jeste pogresio sto utakmicu nije produzio vise ( prekid, iskljucenje Knezevica i izmene bile su za vise od cetiri minuta ), ali tesko da bi to bilo sta promenilo na terenu. Ovakve utakmice dobro posluze za izvlacenje odredjenih pouka koje bi i te kako bile od koristi Crvenoj zvezdi. Ali je pitanje da li ce to imati ko da uradi.
Zvezda moze da bude sampion, ali onda dolazi na red Evropa kojoj su se nekada navijaci radovali a danas od nje strepe. I tu je glavna razlika izmedju Zvezde nekad i sad. Nekadsnjoj Zvezdi jedino merilo je bila Evropa a prvenstvo joj je bilo neophdono sredstvo da se nje domogne. Danasnja ne moze da se iskobelja iz gliba nase lige, i uz palanacki mentalitet koji ju je obuzeo Evropu vidi kao nepremostivu prepreku. Sve dok se stvari ne postave onako kako su bile postavljene nekad, od Zvezde nece biti nista. A onda i nije cudo sto ovakav derbi predstavlja " praznik " fudbala. Mozete misliti kakve su ostale utakmice.

Coa011

pre 14 godina

Hteo bih ovim putem da pitam naseg sportkog direktora zasto se na sajtu zvezde ne objavljuju komentari koji sadrze kritike?
Imamo najzescu cenzuru u srbiji.
Objavljuju se samo komentari koji hvale igrace, trenera i upravu.